Päijät-Hämeen Metsäomistajat ry TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Päijät-Hämeen Metsäomistajat ry TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013"

Transkriptio

1 Päijät-Hämeen Metsäomistajat ry TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013

2 Kannen kuvat: Hallituksen 1. kokous vuonna Kuvassa vasemmalta Olli Grönqvist, Marjatta Pietari, Liisa Korpela, Heikki Olkkonen, Sarianna Saastamoinen, Liisa Vuorikko, Matti Mäkiaho ja Leena Levänen. Maakunnan Metsäpäivä Askolassa Lähdössä Olli Grönqvist, Kari Rannikko ja Matti Mäkiaho.

3 1. HALLINTO Yhdistyksen hallitus kokoontui 8 kertaa. Kokoukset pidettiin yhteistyökumppaneiden tiloissa ja puheenjohtajan kotona. Hallituksen jäsenet ja vastuuhenkilöt: Matti Mäkiaho, puheenjohtaja, edustukset sidosryhmiin ja yhteydet yhteistyökumppaneihin sekä tapahtumien järjestämisvastuu Liisa Korpela, varapuheenjohtaja, edustukset sidosryhmiin ja tapahtumien järjestämisvastuu Liisa Vuorikko, varajäsen, sihteeri, metsätaitokisat Olli Grönqvist, jäsen, ulkomaan yhteysvastaava Heikki Olkkonen, jäsen ja jäsenvastaava Sarianna Saastamoinen, jäsen, postitusvastaava Marjatta Pietari, varajäsen, postitusvastaava Hallituksen varajäsenet on kutsuttu hallituksen kokouksiin. Riitta Ojala, rahastonhoitaja Leena Levänen, tiedotussihteeri Jussi Hakalahti, jäsenrekisterin ylläpito Toiminnantarkastajat: Asta Sarkki ja Jouni Rantala, varalla Kyösti Lintunen ja Pertti Saleva 2. TAPAHTUMAT Jäsenille järjestettiin tapahtumia ja tiedotettiin vuoden aikana metsätapahtumista: Vuosikokous Vuosikokous pidettiin Päijät-Hämeen Osuuspankin kokoustilassa Lahdessa kauppakeskus Triossa. Kokous alkoi pankin maittavalla tarjoilulla. Rahoitusjohtaja Sakari Eerola kertoi pankin ja vakuutusyhtiö Pohjolan palveluista. Kokousesitelmän piti esittelijä, metsätalousinsinööri (MTI) Mikko Kallioinen Suomen Metsäkeskus Hämeen- Uudenmaan alueyksiköstä. Aiheena oli metsälakiluonnoksen sisältö. Luennon pohjalta virisi runsas keskustelu. - Osallistujia oli kokouksessa noin 30 henkilöä SMTOL:n vuosikokous ja Satakunnan Metsänomistajien 15 vuotisjuhla Porin Yyterissä Yhdistystä edustivat puheenjohtaja Matti Mäkiaho ja varapuheenjohtaja Liisa Korpela, jotka veivät myös tervehdyksen 15 vuotisjuhlaansa viettäneelle Satakunnan Metsänomistajat ry:lle.

4 7.5. Energiapuun korjuun ja nuoren metsän hoitoretki Hämeenkoskelle ja Hämeenlinnan Lammille Retki toteutettiin yhdessä Hämeenlinnan Seudun ja Riihimäki-Hyvinkään Seudun Metsätilanomistajat ry:n kanssa. Mukana oli myös pääkaupunkiseudun metsänomistajien edustajia. Käytännön järjestelyistä vastasivat puheenjohtaja Matti Mäkiaho ja Hämeenlinnan Seudun Metsätilanomistajat ry:n puheenjohtaja Samuli Notko. Matkan aikana MTI Mikko Upola luennoi Päijät-Hämeen metsänhoitoyhdistyksen palveluista energiapuun hankinnassa. Metsäkohteena oli Tapani Brofeldtin metsätila, jossa Usewood Oy:n edustajat tj Jussi-Pekka Usenius ja MH Kalle Karosto esittelivät kevyen metsäkoneen soveltuvuutta taimikon ja nuoren metsän hoitoon. Energiapuun käyttökohteena oli tutustuminen Helsingin yliopiston Lammin biologisen aseman hakelämpölaitokseen. Esittelyn toteutti toimitusjohtaja, DI Tapani Brofeldt Brofta Oy:stä. Retken tarjoilusta vastasivat Usewood Oy ja Brofta Oy. Paikallislehti Keski-Häme ja Maaseudun tulevaisuus tekivät tapahtumapaikasta jutun lehtiinsä. - Osallistujia oli 34 henkilöä Valtakunnalliset SMTOL:n SM metsätaitokilpailut ja luentotilaisuus Evolla Osallistuttiin kisoihin perinteiseen tapaan. Liisa Vuorikko kokosi Pehmo:n joukkueet. Suomen metsäkeskus, Hämeen ammattikorkeakoulu ja Harvestia lahjoittivat kisoihin palkintoja. Päijät-Hämeen Metsänomistajat ry lahjoitti Metsäkeskuksesta saadun puulautasen kiertopalkinnoksi. Tuloslaskennan aikana luentoja pitivät MTI Esa Lientola Hamk:sta, markkinointipäällikkö Liisa Viikari Harvestia OY:stä ja asiakkuuspäällikkö Veikko Iittainen Suomen metsäkeskuksesta. Pehmon jäsenet pärjäsivät hyvin. Tuloksia: Esko Uusi-Simola voitti miesten sarjan. Heikki Kaitila oli 6. Kari Rannikko voitti metsäammatttilaisten sarjan ja Pertti Mäkinen oli 3. Eva Lintunen voitti naisten sarjan ja Maire Kalliokoski oli 6. Joukkuekisassa Päijät-Hämeen Metsänomistajat oli 2. Leena Levänen Suomen metsäkeskuksesta hoiti ilmoittautumiset. Matti Mäkiaho toimi kilpailun johtajana Kesäretki Ouninpohjaan Kalle ja Hanna Ounin arboretumiin Metsätaitoilun ja metsän arvioinnin harjoittelua Tampereella metsätaitoradalla Matkalla linja-autossa Päijät-Hämeen Osuuspankin rahoitusjohtaja Sakari Eerola kertoi POP:n metsäpalveluista, Suomen Metsäkeskus Hämeen-Uudenmaan alueyksikön aluejohtaja Antti Koskimäki esitteli metsäkeskuksen uudistuneen organisaation ja palvelut sekä tarjosi aamukahvit. Metsä Group:in hankintaesimies Markus Huuskonen piti puumarkkinakatsauksen ja kertoi yhtiön toiminnasta. (Metsä Group osallistui matkakustannuksiin.) Ouninpohjassa MTI Hanna Ouni opasti retkeläisiä arboretumin monipuolisissa kohteissa. Ounin tilalla nautittiin maittava lounas (kustansi POP).

5 Tampereen metsätaitoradalla oppaina olivat Tampereen Seudun Metsänomistajat ry:n edustajat Aino Hagnerin johdolla. Osallistujat jaettiin kahteen ryhmään. Omat metsäalan asiantuntijamme Matti Mäkiaho ja Olli Grönqvist opastivat metsän kuutioimista, puun pituuden mittaamista ja muita metsäasioita. Aino Hagner kiersi oivallisena paikallisena asiantuntijana opetusradan toisen ryhmän mukana. Koulutuksen päätteeksi oli yhteinen kahvihetki Tasemon edustajien kanssa. Kutsuimme heidät vastaretkelle Päijät-Hämeeseen. - Retkivastaava Matti Mäkiaho. Osallistujia 25 h Anianpellon markkinat Vääksyssä PHMO:lla ja Hämeenlinnan Seudun Metsätilanomistajilla oli yhteinen esittelyosasto Anianpellon markkinoilla Vääksyssä. Yleisölle järjestettiin kävynheittokisa, johon osallistui arviolta 1200 henkilöä. Etelä-Päijänteen Osuuspankki ja taimituottaja Jouko Tavaila lahjoittivat palkinnot. - Itse esittelyososto oli yhdistykselle ilmainen. Yhdistysten toimintaa esiteltiin kävynheittokisan lomassa. Yhdistykseemme liittyi 6 uutta jäsentä Syysretki Nuuksion kansallispuistoon ja tutustuminen Suomen luontokeskus Haltiaan. Retki järjestetttiin yhdessä Riihimäki- Hyvinkään Seudun Metsätilanomistajat ry:n kanssa. Osallistujia oli 28 henkilöä, joista osa lapsia. Tutustuttiin metsäpolulla Nuuksion kansallispuiston maisemiin ja metsäkohteisiin, jotka todettiin upeiksi. Haltialuontokeskuksessa saatiin opastus näyttelystä ja toiminnasta Maakunnan metsäpäivä Askolassa Osallistuttiin Hämeen-Uudenmaan alueen metsätaitomestaruuskilpailuihin Askolassa. Samassa tilaisuudessa oli klapinhakkuun aluekilpailu. Liisa Vuorikko ja Matti Mäkiaho kokosivat joukkueet. Metsätaitokilpailun puulaakijoukkueissa olivat mukana Pehmon miehet (Matti Mäkiaho, Olli Grönqvist ja Kari Rannikko), sekajoukkue (Liisa Korpela, Sarianna Saastamoinen ja Heikki Kaitila) sekä lisäjoukkue (Pekka Kotilainen, Pekka Kulonen, Pertti Mäkinen ) Onnistuminen metsätaitokilpailussa oli keskitasoa. Joukkueidemme keskinäinen järjestys: lisäjoukkue, miehet, sekajoukkue West Side Story- musikaali Lahden teatterissa hallituksen jäsenille ja yhteistyökumppaneille. Osallistujia oli 10 henkilöä. Lisäksi oli perheenjäseniä, jotka maksoivat itse kustannukset. Koulutustapahtumat Osallistuttiin Suomen Metsäkeskuksen ja Häme-Uusimaan järjestämiin seminaareihin: Taloudellinen neuvonta Metsäsuunnittelu päätösten pohjana 6.12 Elinvoimaa metsistä

6 3. EDUSTUKSET JA EDUNVALVONTA Hämeen-Uudenmaan alueellinen metsäneuvosto. Matti Mäkiaho oli jäsenenä Hämeen-Uudenmaan alueellisessa metsäneuvostossa, varalla Sarianna Saastamoinen. Kokouksia oli 3 kpl Lahdessa. Kokouksissa käsiteltiin alueen metsäpolitiikkaa, H-U -alueen metsätaloutta, kehittämistä ja annettiin lausuntoja valtakunnalliselle neuvostolle, jota MMM johtaa. Yhdistys on Metsänomistajien Liitto, Etelä-Suomen jäsen (Moles). Häme-Uudenmaan alueen metsätilanomistajayhdistyksillä on hallituksessa yhteisesti yksi paikka. Edustajana oli Liisa Korpela Päijät -Hämeen Metsänomistajat ry:stä. Osallistuttiin Moles:n kevät- ja syyskokouksiin. Yhdistyksen virallisena edustajana toimi pj Matti Mäkiaho, vpj Liisa Korpela osallistui Moles:n hallituksen jäsenenä. Yhdistys on Suomen metsätilanomistajien liiton jäsen Liitto muutti nimensä ja sääntönsä, jotka tulevat voimaan 2014 alussa. Uusi nimi on Etämetsänomistajien liitto Matti Mäkiaho oli Suomen metsätilanomistajien liiton johtokunnassa, Liisa Korpela varajäsenenä ja Olli Grönqvist oli toiminnan tarkastajana. Suomen metsätilanomistajien liiton vuosikokouksessa yhdistyksellä oli 2 edustajaa. Pj Matti Mäkiaho ja vpj Liisa Korpela osallistuivat liiton vuosikokoukseen Porissa. Yhdistys piti hallituksen jäsenten välityksellä yllä suhteitaan ja edustuksiaan; MTK:hon, Metsänomistajien liitto, Etelä-Suomeen, Suomen metsätilanomistajien liittoon, Maa- ja metsätalousministeriöön, Eduskuntaan, metsänhoitoyhdistys Päijät-Hämeeseen, Metsäkeskus Häme-Uusimaahan ja metsä- ja puuteollisuusyrityksiin. Liisa Korpela on Osuuskunta Metsäliiton piiritoimikunnan jäsen (Metsä Group). Hallitus laati lausunnot metsälakiluonnoksesta, maastoliikennelakiluonnoksesta ja metsätuholain uudistamisesta sekä metsätilojen kiinteistöveroista. Eteläisen alueen neuvottelu edunvalvonnasta Järjestettiin yhteisneuvottelu MTK :n organisaatiouudistuksen tilanteesta eteläisen alueen metsätilanomistajayhdistyksille Riihimäellä. Luennoitsijana toimi johtaja Esko Laitinen Metsänomistajien liitto Etelä-Suomesta. Osallistujat: puheenjohtajat Jaakko Temmes Pääkaupunkiseudun Metsänomistajat ry, Kalevi Pullinen Riihimäki-Hyvinkään Seudun Metsätilanomistajat ry, Juha Nikula Kouvolan Seudun Metsänomistajat ry ja Matti Mäkiaho Päijät-Hämeen Metsänomistajat ry. Tilaisuuden puheenjohtaja toimi Matti Mäkiaho ja sihteerinä Kirsi Uotila pääkaupunkiseudun metsänomistajista. 4. TIEDOTUS Jäsenille postitettiin vuoden 2013 aikana 4 jäsentiedotetta, joissa kerrottiin yhdistyksen ajankohtaisista tapahtumista. Jäsentiedotteissa oli liitteenä yhteistyökumppaneiden tiedotteita. Sähköpostiosoitteen antaneille lähetettiin lisäksi noin 10 tiedotetta ajankohtaisista metsäasioista. Tiedotettiin toiminnasta yhteistyökumppaneille jäsenkirjein. Luetteloitiin lähiajan yhteistyökumppanit, joita on ollut 44 kpl.

7 Hallituksen jäsenten välinen tiedottaminen tapahtui ensisijaisesti sähköpostin avulla ja puhelimitse. Tiedottaminen yhteistyökumppaneille ja sidosryhmille toteutettiin sähköpostin avulla. Pidettiin Etämetsänomistajien liiton valtakunnallinen netti ajan tasalla oman yhdistyksen osalta. Ammattiapua saatiin markkinointisihteeri Leena Leväseltä Suomen Metsäkeskus Häme-Uusimaasta. Tiedotettiin tapahtumista Etämetsänomistaja-lehteen. 5. HUOMIONOSOITUKSET / MUISTAMISET Satakunnan Metsänomistajat ry:n 15 vuotisjuhla Porin Yyterissä Hämeenlinnan Seudun Metsätilanomistajat ry:n 15 vuotisjuhla Hämeenlinnan Visahovissa Tampereen Seudun Metsänomistajat ry:n 25 vuotisjuhla Tampereen Raatihuoneella Päijät-Hämeen Metsänomistajat ry:n puheenjohtaja Matti Mäkiaho ja varapuheenjohtaja Liisa Korpela edustivat yhdistystä juhlissa ja veivät onnittelutervehdykset. 6. VARAINHANKINTA Varat yhdistyksen toimintaan saatiin jäsenmaksuista sekä järjestettyjen tilaisuuksien osallistumismaksuista. Yhdistyksen sidosryhmät ottivat merkittävästi osaa toiminnasta aiheutuneisiin kustannuksiin, erityisesti jäsenistön retkiin, postituksiin ja hallituksen kokouskuluihin. Yhdistyksen taloudellinen tilanne on vakaa. Yhdistyksellä oli käyttötilillä 1 643,66 euroa. 7. JÄSENET Jäseniä poistui ikääntymisen ja paikkakunnalta pois muuttamisen vuoksi yhdistyksestä. Uusia jäseniä saatiin tilalle. Vuoden 2013 päättyessä varsinaisia jäseniä oli 191 henkilöä. Luvussa ei ole mukana kannattaja-, yhteistyökumppani- eikä sidosryhmäjäseniä. Todellinen jäsenmäärä on täten edellä mainittua hieman suurempi. Päijät-Hämeen Metsänomistajat ry Hallitus

8 Tuumaustauko metsätaitoradalla. Kesäretki Ouninpohjaan ja Tampereelle. Tampereen Metsänomistajien edustaja Aino Hager Liisa Korpelan ja V.K. Simolan oikealla puolella. Anianpellon markkinoilla kävynheittokilpailu kiinnosti erityisesti lapsia ja nuoria. Anianpellon klapikisan voittaja Lauri Kontro edessä, hänen takanaan Päivi Kuisma 2. ja oikealla Matti Mäkiaho 3.

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015 Päijät-Hämeen Metsänomistajat ry TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015 1. HALLINTO Hallituksen jäsenet ja vastuuhenkilöt: Liisa Korpela, puheenjohtaja, tiedotusvastaava, edustukset sidosryhmiin, yhteydet. yhteistyökumppaneihin

Lisätiedot

Päijät-Hämeen Metsänomistajat ry:n yhteistyökumppanit ja yhteistoiminta lähiaikana.

Päijät-Hämeen Metsänomistajat ry:n yhteistyökumppanit ja yhteistoiminta lähiaikana. Matti Mäkiaho Päijät-Hämeen Metsänomistajat ry:n yhteistyökumppanit ja yhteistoiminta lähiaikana. 1. Suomen Metsäkeskus / Häme - Uusimaan alueyksikkö ja Suomen Metsäkeskus - Runsaasti yhteistoimintaa tapahtumien

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2016

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2016 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2016 1. HALLINTO Hallituksen jäsenet ja vastuuhenkilöt: Liisa Korpela, puheenjohtaja, tiedotusvastaava, edustukset sidosryhmiin, yhteydet. yhteistyökumppaneihin Olli Grönqvist,

Lisätiedot

ETÄMETSÄNOMISTAJIEN SM METSÄTAITOKILPAILUT EVO

ETÄMETSÄNOMISTAJIEN SM METSÄTAITOKILPAILUT EVO ETÄMETSÄNOMISTAJIEN SM METSÄTAITOKILPAILUT EVO 2014 10.5.2014 Kisailijoita ryhmäkuvassa pihalla. Osanottajamäärä oli uusi ennätys. TULOKSET JOUKKUEET 1. Pääkaupunkiseudun Metsänomistajat ry 337 pistettä

Lisätiedot

Etämetsänomistajien Liitto ry 1 (5) Metsätaitokilpailujen tulokset

Etämetsänomistajien Liitto ry 1 (5) Metsätaitokilpailujen tulokset Etämetsänomistajien Liitto ry 1 (5) LOPPUTULOKSET MIEHET 2017 Sijoitus nimi Yhdistys Pisteet 1Lithovius Jukka Oulun seudun metsätilanomistajat 141 2 Airola Tapio Päijät-Hämeen Metsänomistajat ry 140 3

Lisätiedot

Etämetsänomistajien Liitto ry 1 (6) Kutsu Liiton SM metsätaitokilpailuihin Evolla

Etämetsänomistajien Liitto ry 1 (6) Kutsu Liiton SM metsätaitokilpailuihin Evolla Etämetsänomistajien Liitto ry 1 (6) Paikka: Hämeen ammattikorkeakoulu, Evon toimipiste. Hämeenlinnan kaupunki, Lammi. Katuosoite: Saarelantie 1 Osanottajat: Etämetsänomistajien Liiton jäsenyhdistysten

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2017

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2017 Päijät-Hämeen Metsänomistajat ry TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2017 1. HALLINTO Hallituksen jäsenet ja vastuuhenkilöt:. Liisa Korpela, puheenjohtaja, tiedotusvastaava, edustukset sidosryhmiin, yhteydet yhteistyökumppaneihin

Lisätiedot

Etämetsänomistajien Liitto ry 1 (7)

Etämetsänomistajien Liitto ry 1 (7) Etämetsänomistajien Liitto ry 1 (7) KUTSU ETÄMETSÄNOMISTAJIEN LIITON SM-METSÄTAITOILUT Paikka: Hämeen ammattikorkeakoulu, Evon toimipiste os. Saarelantie 1, LAMMI Osanottajat: Etämetsänomistajien Liiton

Lisätiedot

Tapahtumia v 2015 KOUVOLAN SEUDUN METSÄTILANOMISTAJAT RY

Tapahtumia v 2015 KOUVOLAN SEUDUN METSÄTILANOMISTAJAT RY Tapahtumia v 2015 KOUVOLAN SEUDUN METSÄTILANOMISTAJAT RY vietti perinteistä kesäkauden avaustapahtumaa 27.5.15 Kouvolan Ladun Latupirtillä Valkealassa. Sää suosi tällä kertaa auringonpaisteella ja lämmöllä

Lisätiedot

TURUN KEMISTIKERHO RY

TURUN KEMISTIKERHO RY TURUN KEMISTIKERHO RY Vuosikertomus 2011 Yleistä Turun Kemistikerho ry on Turun alueella asuvien Suomalaisten Kemistien Seuran (SKS) jäsenten välinen yhdistys, joka emoseuransa tavoin pyrkii edistämään

Lisätiedot

Toimintavuosi oli yhdistyksen kuudes. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä yhteensä 220.

Toimintavuosi oli yhdistyksen kuudes. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä yhteensä 220. 1 2 3 4 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry TOIMINTAKERTOMUS 1.7.2013 30.6.2014 YLEISTÄ Toimintavuosi oli yhdistyksen kuudes. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä yhteensä 220. Toimintaa

Lisätiedot

VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2012. Pääkaupunkiseudun Metsänomistajat PKMO ry:n toiminta vuonna 2012

VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2012. Pääkaupunkiseudun Metsänomistajat PKMO ry:n toiminta vuonna 2012 1 (5) VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2012 Pääkaupunkiseudun Metsänomistajat PKMO ry:n toiminta vuonna 2012 Jäsenistö Hallinto Yhdistyksen jäsenet ovat pääkaupunkiseudulla asuvia metsänomistajia, jotka omistavat

Lisätiedot

Toimintakertomus 2016

Toimintakertomus 2016 Toimintakertomus 2016 Naivistien Ystävät ry Puh. 050 3132207 (pj.) c/o Naivistit Iittalassa Hollajantie 2 14500 Iittala www.naivistienystavat.fi naivistienystavat@gmail.com rek 14.5.2012. No: 207.968.

Lisätiedot

HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS

HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS YLEISTÄ Yhdistyksen tarkoitus on edistää fyysisesti vammaisten ihmisten mahdollisuuksia toimia yhteiskunnan tasa-arvoisina ja täysivaltaisina jäseninä

Lisätiedot

Kutsu Etämetsänomistajien Liiton SM metsätaitokilpailuihin Evolla

Kutsu Etämetsänomistajien Liiton SM metsätaitokilpailuihin Evolla Paikka: Hämeen amma korkeakoulu, Evon toimipiste. Katuosoite; Saarelan e 1. Hämeenlinnan kaupunki, Lammi. Katuosoite: Saarelan e 1 Osano ajat: Etämetsänomistajien Liiton jäsenyhdistysten jäsenet Aika:

Lisätiedot

VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2013. Pääkaupunkiseudun Metsänomistajat PKMO ry:n toiminta vuonna 2013

VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2013. Pääkaupunkiseudun Metsänomistajat PKMO ry:n toiminta vuonna 2013 1 (5) VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2013 Pääkaupunkiseudun Metsänomistajat PKMO ry:n toiminta vuonna 2013 Jäsenistö Hallinto Yhdistyksen jäsenet ovat pääkaupunkiseudulla asuvia metsänomistajia, jotka omistavat

Lisätiedot

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta. Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta. Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen OIKARISTEN sukuseura ry:n Toimintakertomus vuodelta Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen 2011 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 30.11.2011 Oikaristen 11-vuotias sukuseura toimii

Lisätiedot

Saimaan Metsänomistajien toiminta vv 2014-2006

Saimaan Metsänomistajien toiminta vv 2014-2006 Saimaan Metsänomistajien toiminta vv 2014-2006 Vuoden 2014 aikana tapahtunutta: - Vuosikokouksen yhteydessä LähiTapiolan Tapani Siiskonen esitteli LähiTapiolan metsävakuutustuotteita ja palveluja sekä

Lisätiedot

Sisällys YLEISTÄ... 2 HALLITUS, KOKOUKSET JA JÄSENISTÖ... 2 Hallinto Kokoukset... 2 Jäsenistö... 2 TALOUS... 3 TOIMINTA...

Sisällys YLEISTÄ... 2 HALLITUS, KOKOUKSET JA JÄSENISTÖ... 2 Hallinto Kokoukset... 2 Jäsenistö... 2 TALOUS... 3 TOIMINTA... TOIMINTAKERTOMUS 2018 Sisällys YLEISTÄ... 2 HALLITUS, KOKOUKSET JA JÄSENISTÖ... 2 Hallinto 2018... 2 Kokoukset... 2 Jäsenistö... 2 TALOUS... 3 TOIMINTA... 3 Jäsenyydet ja osallistumiset... 3 SOTUNET Sosiaali-

Lisätiedot

Toiminnantarkastajaksi valittiin Antti Marvia ja varalle Heikki Suonpää.

Toiminnantarkastajaksi valittiin Antti Marvia ja varalle Heikki Suonpää. SYYSKOKOUS 2017 Aika 30.11.2017, klo. 18.30-20.00 Paikka Hämeenkylän Kartano Osallistujat 10 henkeä, liite 1 1. Kokouksen avaus Markus Lyyra avasi kokouksen ja toivotti osanottajat tervetulleiksi. 2. Kokouksen

Lisätiedot

VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2014. Pääkaupunkiseudun Metsänomistajat PKMO ry:n toiminta vuonna 2014

VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2014. Pääkaupunkiseudun Metsänomistajat PKMO ry:n toiminta vuonna 2014 1 (6) VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2014 Pääkaupunkiseudun Metsänomistajat PKMO ry:n toiminta vuonna 2014 Jäsenistö Hallinto Yhdistyksen jäsenet ovat pääkaupunkiseudulla asuvia metsänomistajia, jotka omistavat

Lisätiedot

Oikaristen Sukuseura Ry:n. toimintakertomus 2013

Oikaristen Sukuseura Ry:n. toimintakertomus 2013 Oikaristen Sukuseura Ry:n toimintakertomus 2013 Kuva: Sirpa Heikkinen 2013 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 30.11.2013 Oikaristen 13-vuotiaan sukuseuran toiminta jatkui edelleen aktiivisena. Seuran

Lisätiedot

MAOL-Kuopio ry Vuosikokous 9.10.2014

MAOL-Kuopio ry Vuosikokous 9.10.2014 MAOL-Kuopio ry Vuosikokous 9.10.2014 Sisällys Esityslista...1 Toimintakertomus 1.8.2013 31.7.2014...2 Esitys toimintasuunnitelmaksi 2014 2015...4 Tilinpäätös 31.7.2014...5 Talousarvio toimikaudelle 1.8.2014

Lisätiedot

Vuosikertomus 2010. vuosikertomus 2010 1 (5) 30.1.2011. Kaakkois-Suomen Lihastautiyhdistys ry. Yleistä

Vuosikertomus 2010. vuosikertomus 2010 1 (5) 30.1.2011. Kaakkois-Suomen Lihastautiyhdistys ry. Yleistä vuosikertomus 2010 1 (5) 30.1.2011 Kaakkois-Suomen Lihastautiyhdistys ry Vuosikertomus 2010 Yleistä Toiminnan tarkoitus Tukea yhdessä Lihastautiliiton kanssa neuromuskulaarisia tauteja sairastavien ja

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2009 ETELÄ SAVON ADHD, AUTISMI JA DYSFASIAYHDISTYS RY

TOIMINTAKERTOMUS 2009 ETELÄ SAVON ADHD, AUTISMI JA DYSFASIAYHDISTYS RY TOIMINTAKERTOMUS 2009 ETELÄ SAVON ADHD, AUTISMI JA DYSFASIAYHDISTYS RY HALLITUS Rauno Veijanen jatkoi yhdistyksen puheenjohtajana ja Pasi Juuti sihteerinä. Varapuheenjohtajana toimi Hannele Rintavaara

Lisätiedot

Kuopion Selkäyhdistys ry Toimintakertomus 2016

Kuopion Selkäyhdistys ry Toimintakertomus 2016 KUOPION SELKÄYHDISTYS RY TOIMINTAKERTOMUS 2016 2 Kuopion Selkäyhdistys ry Toimintakertomus 2016 Jäsenistö Vuoden 2016 lopussa jäsenmäärä oli 386 henkilöä. Vapaaehtoistyöntekijöiden määrä 30 henkilöä ja

Lisätiedot

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1.

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1. 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry Pöytäkirja Yhdistyksen vuosikokous Aika 13.10.2012 klo 12.00 12.25 Paikka Järvenpään lukio, Lukionkatu 1, Järvenpää Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden

Lisätiedot

IitinReserviupseerikerho ry TOIMINTAKERTOMUS 2015

IitinReserviupseerikerho ry TOIMINTAKERTOMUS 2015 IitinReserviupseerikerho ry TOIMINTAKERTOMUS 2015 VER29.3 Hallitus 2015 Pekka Mertakorpi, pj. 040-5176044 Tapani Peltola, vpj 044-2899226 Sami Ahola, siht 040-0859670 Jouni Laurikainen, liik. ups. 040-8451070

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2012

TOIMINTAKERTOMUS 2012 Oulun-seudun Lämpö-,Vesi-ja Ilmastointitekninen Yhdistys ry, OuLVI TOIMINTAKERTOMUS 2012 Perustietoja yhdistyksestä: Rekisteri no 110.106 Asiakirja no 69195649 Y-10161609 Merkitty rekisteriin 13.6.1972

Lisätiedot

RAIDONJÄRVEN SUOJELUYHDISTYS RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA

RAIDONJÄRVEN SUOJELUYHDISTYS RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA RAIDONJÄRVEN SUOJELUYHDISTYS RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN 28.10.2017 VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA Raidonjärven suojeluyhdistys Ry Raidonpääntie 173 14300 Renko PÖYTÄKIRJA RAIDONJÄRVEN SUOJELUYHDISTYKSEN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN

Lisätiedot

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Kerosiinitie TURKU

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Kerosiinitie TURKU 18.11.2017 1/5 I VALTAKIRJOJEN TARKASTUS klo 11:30 12:00 II LOUNAS klo 12:00 13:00 III LIITON SYYSKOKOUS klo 13:00 sääntöjen 12 :n mukaisten asioiden käsittely: 1 KOKOUKSEN AVAUS Länsi-Suomen Pelastusalan

Lisätiedot

Ylä-Savon Veteraaniopettajatoiminta

Ylä-Savon Veteraaniopettajatoiminta Ylä-Savon Veteraaniopettajatoiminta Toiminta alkoi 25. 3. 1997. Jo perustamistilaisuudessa yhdistyksen nimestä keskusteltaessa tuli esille se, että perustettava yhdistys aloittaisi toimintansa alueellisena

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2003

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2003 KANKAANPÄÄM SEUDUN TYKISTÖKILTA RY 38700 KANKAANPÄÄ 19.02.2004 1 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2003 Kulunut vuosi oli kiltamme 39. Toimintavuosi SÄÄNTÖMÄÄRÄISET KOKOUKSET KILLAN HALLINTO Kevätkokous pidettiin

Lisätiedot

Suomenpienhevosyhdistyksen toimintakertomus 2016

Suomenpienhevosyhdistyksen toimintakertomus 2016 Suomenpienhevosyhdistyksen toimintakertomus 2016 1. Yleistä Yhdistyksen tarkoituksena on lisätä suomenpienhevosten arvostusta ja sen käyttömuotoja, sekä turvata maahamme kehittyneen alkuperäisrodun sukujen

Lisätiedot

Iitin Reserviupseerikerhon toimintakertomus vuodelta 2013

Iitin Reserviupseerikerhon toimintakertomus vuodelta 2013 Iitin Reserviupseerikerhon toimintakertomus vuodelta 2013 Iitin Reserviupseerikerhon toimintakertomus vuodelta 2013 Hallitus Pekka Mertakorpi, pj. 040-5176044 Tapani Peltola, vpj 044-2899226 Sami Ahola,

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS 2016 71800 Siilinjärvi siilinjarvenyrittajat@gmail.com 2 TOIMINTAKERTOMUS SISÄLLYS TOIMINTAKERTOMUS... 3 1. PERINTEISTÄ JA LIIKUNNALLISTA TOIMINTAA VUONNA 2016... 3

Lisätiedot

Toimintakertomus 2015

Toimintakertomus 2015 Toimintakertomus 2015 Yleistä Kulunut vuosi oli Saviniemen Asukasyhdistys ry:n 23. toimintavuosi. "Yhdistyksen tarkoituksena on edistää saviniemeläisten yhteisiä asumiseen liittyviä etuja, alueen viihtyvyyttä,

Lisätiedot

Tutustuminen Espoon kaupungin rakentamiseen

Tutustuminen Espoon kaupungin rakentamiseen Jäsentiedote 07.04.2009 JÄSENTIEDOTE 1/2009 Hyvä Rakenteiden Mekaniikan Seura ry:n jäsen, Rakenteiden mekaniikan seura järjestää kevään aikana seuraavaa ohjelmaa: Tutustuminen Espoon kaupungin rakentamiseen

Lisätiedot

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry Pohjois-Suomen pelastusliitto ry toimintakertomus 2018 Yleistä Vuosi 2018 oli pelastusliiton 89. toimintavuosi. Liiton toiminta toteutettiin Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) kanssa tehdyn sopimuksen

Lisätiedot

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n Vuosikokous 12.3.2008 Kiimingin Reposelässä.

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n Vuosikokous 12.3.2008 Kiimingin Reposelässä. Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n Vuosikokous 12.3.2008 Kiimingin Reposelässä. KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1. Kokouksen avaus. - kokouksen avauksen suoritti Timo Tiiro 2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja,

Lisätiedot

Järvenpään Vasemmisto

Järvenpään Vasemmisto Toimintakertomus vuodelta 2013 1. Yleistä Järvenpään Vasemmisto onnistui 2012 kunnallisvaaleissa hyvin ja sai yhden lisäpaikan eli kolme valtuutettua kaupunginvaltuustoon. Onnistunut tekninen vaaliliitto

Lisätiedot

Toimintakertomus 2013. Laukaan Omaishoitajat SAMARIA ry

Toimintakertomus 2013. Laukaan Omaishoitajat SAMARIA ry 1 Toimintakertomus 2013 Laukaan Omaishoitajat SAMARIA ry 2 Sisältö VERTAISTOIMINTA... 3 PAIKALLINEN YHTEISTOIMINTA... 3 TIEDOTTAMINEN... 3 TILAISUUDET... 3 LAHJOITUKSET... 4 KOKOUKSET... 4 VARAINHANKINTA...

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2006

TOIMINTAKERTOMUS 2006 TOIMINTAKERTOMUS 2006 YLEISTÄ Vuosi 2006 oli OuLVI:n 44. toimintavuosi. Vuoden aikana järjestetty toiminta oli edellisten vuosien mukaista.tapahtumissa keskityttiin laatuun ja panostettiin tapahtumaympäristöön

Lisätiedot

Lämpimästi tervetuloa Lapin 61. Metsätalouspäiville helmikuuta 2019, Rovaniemelle, Lappia-taloon (Jorma Eton tie 8)

Lämpimästi tervetuloa Lapin 61. Metsätalouspäiville helmikuuta 2019, Rovaniemelle, Lappia-taloon (Jorma Eton tie 8) Lapin 61. Metsätalouspäivien järjestelytoimikunta Metsäalan asiantuntijat Meto Lappi ry Lapin Metsänhoitajat ry @LapinMTP LAPIN 61. METSÄTALOUSPÄIVÄT OHJELMA Lämpimästi tervetuloa Lapin 61. Metsätalouspäiville

Lisätiedot

Keravan Reserviläiset ry

Keravan Reserviläiset ry Keravan Reserviläiset ry Toimintakertomus Tuloslaskelma ja tase 2011 Yleistä Vuosi 2011 oli yhdistyksemme 53. toimintavuosi. Kuluneena vuonna yhdistyksen puheenjohtajana toimi Heikki Jäntti. Yhdistyksen

Lisätiedot

Toimintakaudelle tilintarkastajaksi valittiin Seija Lindell.

Toimintakaudelle tilintarkastajaksi valittiin Seija Lindell. Porin Taitoluistelu ry VUOSIKERTOMUS sivu 1 VUOSIKERTOMUS 1.1.2011 31.12.2011 Porin Taitoluistelu ry:n virallinen rekisteröintipäivä on 1.4.2000. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja lisätä taitoluistelun

Lisätiedot

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Kerosiinitie TURKU

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Kerosiinitie TURKU 1/6 I VALTAKIRJOJEN TARKASTUS klo 11:30 12:00 II LOUNAS klo 12:00 13:00 III LIITON SYYSKOKOUS klo 13:00 sääntöjen 12 :n mukaisten asioiden käsittely: 1 KOKOUKSEN AVAUS Länsi-Suomen Pelastusalan Liitto

Lisätiedot

IitinReserviupseerikerho ry T O I M I N T A K E R T O M U S V E R

IitinReserviupseerikerho ry T O I M I N T A K E R T O M U S V E R IitinReserviupseerikerho ry T O I M I N T A K E R T O M U S 2 0 1 5 V E R 1 0. 3 Hallitus 2014 Pekka Mertakorpi, pj. 040-5176044 Tapani Peltola, vpj 044-2899226 Sami Ahola, siht 040-085 9670 Jouni Laurikainen,

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS 2015 71800 Siilinjärvi siilinjarvenyrittajat@gmail.com 2 TOIMINTAKERTOMUS SISÄLLYS TOIMINTAKERTOMUS... 3 1. PERINTEISTÄ JA LIIKUNNALLISTA TOIMINTAA VUONNA 2015... 3

Lisätiedot

Arvoisat kiltasisaret ja- veljet!

Arvoisat kiltasisaret ja- veljet! VIESTIKILTOJEN LIITTO R.Y. Hallitus KUTSU Riihimäki 21.10.2018 Arvoisat kiltasisaret ja- veljet! Viestikiltojen Liiton sääntömääräinen syyskokous järjestetään lauantaina 17.11.2018 klo 13.00 alkaen Kouvolan

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2005

TOIMINTAKERTOMUS 2005 TOIMINTAKERTOMUS 2005 YLEISTÄ Vuosi 2005 oli OuLVI:n 43. toimintavuosi. Vuoden aikana järjestetty toiminta oli edellisten vuosien mukaista.tapahtumissa keskityttiin laatuun ja panostettiin tapahtumaympäristöön

Lisätiedot

Yhdistyksen puheenjohtaja Tuomo Tikkanen avaa kokouksen. Kokous valitsee kaksi puheenjohtajaa. Puheenjohtajiksi valittiin

Yhdistyksen puheenjohtaja Tuomo Tikkanen avaa kokouksen. Kokous valitsee kaksi puheenjohtajaa. Puheenjohtajiksi valittiin ESITYSLISTA 6.10.2015 1(6) AMMATILLISET OPETTAJAT AO ry VUOSIKOKOUS Aika Sunnuntai 15.11.2015 kello 9.00. Paikka Kokoustila Snellman & Kallavedet, Scandic Hotelli, Satamakatu 1, 70100 Kuopio I KOKOUKSEN

Lisätiedot

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2015

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2015 Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2015 BEST WESTERN Hotel Samantta Välitie 1 90830 Haukipudas 7.3.2015 klo: 15.00. Kokouspöytäkirja Kokouksen alussa palkittiin ansioituneet koirat ja

Lisätiedot

Suomen Saappaanheittoliitto ry. Toimintakertomus 2011

Suomen Saappaanheittoliitto ry. Toimintakertomus 2011 SUOMEN TOIMINTAKERTOMUS 2011 1(6) Suomen Saappaanheittoliitto ry Toimintakertomus 2011 Versio 1.0H Toiminnanjohtaja Eeva Isokorpi SUOMEN TOIMINTAKERTOMUS 2011 2(6) Sisällysluettelo 1 KILPAILUT... 3 1.1

Lisätiedot

Johto- ja luottamustehtävät elinkeinotoimintaa harjoittavissa yhteisöissä (Yhteisön nimi, toimiala, tehtävä)

Johto- ja luottamustehtävät elinkeinotoimintaa harjoittavissa yhteisöissä (Yhteisön nimi, toimiala, tehtävä) 1 Pekka Ahokas kaupunginhallituksen jäsen Johto ja luottamustehtävät elinkeinotoimintaa harjoittavissa yhteisöissä (Yhteisön nimi, toimiala, Hulmin Huollon hallitus Kiinteistö Oy Kurittula hallitus Muu

Lisätiedot

HALLITUS, KOKOUKSET JA JÄSENISTÖ

HALLITUS, KOKOUKSET JA JÄSENISTÖ TOIMINTAKERTOMUS 2017 Sisällys YLEISTÄ... 2 HALLITUS, KOKOUKSET JA JÄSENISTÖ... 2 Hallinto 2017... 2 Kokoukset... 2 Jäsenistö... 2 TALOUS... 3 TOIMINTA... 3 Sääntömuutos... 3 Jäsenyydet ja osallistumiset...

Lisätiedot

HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2014 VUOSIKERTOMUS

HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2014 VUOSIKERTOMUS HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2014 VUOSIKERTOMUS YLEISTÄ Yhdistyksen tarkoituksena on edistää fyysisesti vammaisten ihmisten mahdollisuuksia toimia yhteiskunnan tasa-arvoisina ja täysivaltaisina

Lisätiedot

Hämeenlinnan Palomiesten yhdistys JHL Ry 136

Hämeenlinnan Palomiesten yhdistys JHL Ry 136 1 Hämeenlinnan Palomiesten yhdistys JHL Ry 136 www.palomies.fi Pöytäkirja Yhdistyksen kevätkokous 28.4.17 Yhdistyksen kevätkokous Aika: 28.4.17 klo 18 alkaen Paikka: Café Pannu, Hallituskatu, 13130 Hämeenlinna

Lisätiedot

Turun Seudun Pool ry. Tilinpäätös

Turun Seudun Pool ry. Tilinpäätös Turun Seudun Pool ry Tilinpäätös 1.6.2015 31.5.2016 Sisällys Sisällysluettelo...2 Toimintakertomus...3 Vuosikertomus...5 Taseet...7 Tilinpäätöksen allekirjoitukset...8 Toimintakertomus 2015-2016 YLEISTÄ

Lisätiedot

Hallitus kokoontui kuluneen vuoden aikana yhteensä kahdeksan kertaa.

Hallitus kokoontui kuluneen vuoden aikana yhteensä kahdeksan kertaa. 1/5 Liite 2 17.2.2016 TOIMINTAKERTOMUS 2015 1. Yleistä Vuosi 2015 oli Cotes ry:n 62. toimintavuosi. Hallitus kokoontui kuluneen vuoden aikana yhteensä kahdeksan kertaa. 2. Hallinto 2.1. Luottamus- ja toimihenkilöt

Lisätiedot

Yhdistyksen tarkoituksena on suorittaa ohjaus- ja tiedotustyötä ikääntyvien, yksinäisten ja perheiden arkeen liittyvissä kysymyksissä

Yhdistyksen tarkoituksena on suorittaa ohjaus- ja tiedotustyötä ikääntyvien, yksinäisten ja perheiden arkeen liittyvissä kysymyksissä KOTIEN PUOLESTA RY:N SÄÄNNÖT 1 NIMI, KOTIPAIKKA JA TOIMIALUE 1. Yhdistyksen nimi on.. Kotien Puolesta ry 2. Yhdistyksen kotipaikka on kaupunki/kunta 3. Yhdistystä kutsutaan näissä säännöissä jäljempänä

Lisätiedot

Kymenlaakson Rakennusperinneyhdistys Iisakki ry. Toimintakertomus

Kymenlaakson Rakennusperinneyhdistys Iisakki ry. Toimintakertomus Kymenlaakson Rakennusperinneyhdistys Iisakki ry Toimintakertomus 2015 Sisällys 1. Yhdistyksen tarkoitus 1 2. Hallitus 1 3. Yhdistyksen kokoukset 1 4. Toiminta 2 5. Tiedottaminen 2 6. Talous 3 1 1. YHDISTYKSEN

Lisätiedot

Todetaan kokous sääntöjen mukaan koolle kutsutuksi ja siten päätösvaltaiseksi.

Todetaan kokous sääntöjen mukaan koolle kutsutuksi ja siten päätösvaltaiseksi. ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Paikka Järjestötalo, Paulan Sali, Seinäjoki Aika Ke 25.5.2016 klo 18.00 - Läsnä VUOSIKOKOUS 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen järjestäytyminen Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri,

Lisätiedot

2. Todettiin kokous laillisesti kokoonkutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

2. Todettiin kokous laillisesti kokoonkutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. KASKELAN OMAKOTIYHDISTYS RY VUOSIKOKOUS AIKA Tiistai 21.5.2013 klo 18.30 PAIKKA LÄSNÄ Skomarsin torppa, Hakunila Markku Loikkanen (pj) Sirkka Luukkanen Marjukka Kallio Markku Kallio Reino Raijos Sirkku

Lisätiedot

TUOHITUN KYLÄYHDISTYKSEN VUOSIKOKOUS 2016

TUOHITUN KYLÄYHDISTYKSEN VUOSIKOKOUS 2016 TUOHITUN KYLÄYHDISTYKSEN VUOSIKOKOUS 2016 Vuosikokouksen jälkeen kyläasiamies Henrik Hausen kertoo uudesta hankkeesta ja vastaa kysymyksiin. 28.2.2016 klo 18.00. Paikka Tuohikoto Käsiteltävät asiat: 1.

Lisätiedot

Yhdistyksen puheenjohtaja Göran Koreneff avasi kokouksen klo 16.08

Yhdistyksen puheenjohtaja Göran Koreneff avasi kokouksen klo 16.08 Suomen APL-yhdistyksen syyskokous 19.11.2014 Eläketurvakeskus, Kirjurinkatu 3, Itä-Pasila 1. Kokouksen avaus Yhdistyksen puheenjohtaja Göran Koreneff avasi kokouksen klo 16.08 2. Kokouksen toimihenkilöiden

Lisätiedot

Kokous on kaikille avoin. Jäsenet ovat tervetulleita saunaan kello 18 alkaen.

Kokous on kaikille avoin. Jäsenet ovat tervetulleita saunaan kello 18 alkaen. KOKOUSKUTSU Vuosikokous 2016 Aika: 8.3.2016 kello 19.00 Paikka: Sauna Arla, Kaarlenkatu 15, Helsinki ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen: puheenjohtajan, sihteerin ja kahden pöytäkirjantarkastajan

Lisätiedot

Arvoisat kiltasisaret ja -veljet!

Arvoisat kiltasisaret ja -veljet! VIESTIKILTOJEN LIITTO R.Y. Hallitus KUTSU Riihimäki 30.9.2015 Arvoisat kiltasisaret ja -veljet! Viestikiltojen Liiton sääntömääräinen syyskokous järjestetään lauantaina 21.11.2015 klo 13:00 alkaen Rannikkoprikaatissa,

Lisätiedot

Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Loisa Kirsi Mikkonen Pasi Nevalainen Pirjo Sarola Riitta Saarinki Jaana

Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Loisa Kirsi Mikkonen Pasi Nevalainen Pirjo Sarola Riitta Saarinki Jaana Pöytäkirja 1 / 5 HALLITUKSEN KOKOUS 1/2014 AIKA Torstai klo 18.30 PAIKKA LÄSNÄ Mäntyniementie 1, Karhu-sali Hallitus Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Loisa Kirsi Mikkonen Pasi Nevalainen

Lisätiedot

Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli

Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli tilinpäätöksen tarkastus ja alllekirjoitus), Roby oli sihteerinä

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2016

TOIMINTAKERTOMUS 2016 Oulun LVI-yhdistys, OuLVI ry TOIMINTAKERTOMUS 2016 Perustietoja yhdistyksestä: Rekisteri no 110.106 Asiakirja no 69195649 Y-1016160-9 Kotipaikka Oulu Merkitty rekisteriin 13.6.1972 Toiminta aloitettu 3.10.1962

Lisätiedot

Läsnä 15 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1. Yhdistyksen puheenjohtaja Ville Savoranta avasi kokouksen.

Läsnä 15 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1. Yhdistyksen puheenjohtaja Ville Savoranta avasi kokouksen. 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry Pöytäkirja Yhdistyksen vuosikokous Aika 12.10.2013 klo 12.00 12.30 Paikka Järvenpään lukio, Lukionkatu 1, Järvenpää Läsnä 15 yhdistyksen jäsentä, joiden

Lisätiedot

ANOMUS RIIHIMÄKI ANON, ETTÄ MINULLE MYÖNNETÄÄN HARRRASTUSPALKINTO AKTIIVISESTA TOIMINNASTA RIIHIMÄEN YHDISTYKSESSÄ.

ANOMUS RIIHIMÄKI ANON, ETTÄ MINULLE MYÖNNETÄÄN HARRRASTUSPALKINTO AKTIIVISESTA TOIMINNASTA RIIHIMÄEN YHDISTYKSESSÄ. ANOMUS RIIHIMÄKI 21.12.2011 ANON, ETTÄ MINULLE MYÖNNETÄÄN HARRRASTUSPALKINTO AKTIIVISESTA TOIMINNASTA RIIHIMÄEN YHDISTYKSESSÄ. Riihimäen Autoteknillinen Yhdistys puheenjohtaja puh. 040/3305273 sähköposti

Lisätiedot

Työsuojeluvalvojat ry:n jäsentiedote 2/

Työsuojeluvalvojat ry:n jäsentiedote 2/ 1 Kutsu Työsuojeluvalvojat ry:n vuosikokoukseen 2014 Kevät etenee varmoin askelin, ja Työsuojeluvalvojat ry:n hallitus kutsuu yhdistyksen jäseniä vuosikokoukseen. Vuosikokous pidetään Tampereella lauantaina

Lisätiedot

TORNION KYLIEN PÖYTÄKIRJA (1/4) NEUVOSTO 3.7.2012

TORNION KYLIEN PÖYTÄKIRJA (1/4) NEUVOSTO 3.7.2012 TORNION KYLIEN PÖYTÄKIRJA (1/4) TORNION KYLIEN NEUVOSTON KOKOUS Aika: 26.6.2012 klo 18.00-20:15 Paikka: Läsnä: Karunki, VPK:n kokoustilat Osallistujalista liitteenä. 1 Kokouksen avaus ja läsnäolijoiden

Lisätiedot

Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry. Toimintakertomus 2013

Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry. Toimintakertomus 2013 Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry Toimintakertomus 2013 Vuosi 2013 Vuosi 2013 oli yhdistyksen 76. toimintavuosi. Jäsenistölle järjestettiin vuoden aikana koulutustilaisuuksia, yritysvierailuja ja virkistystilaisuuksia.

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2018

TOIMINTASUUNNITELMA 2018 TOIMINTASUUNNITELMA 2018 EKL:n Pohjois-Karjalan piiri ry 2 YLEISTÄ: Piirin 46. toimintavuotena keskitymme jäsenyhdistysten toimintamahdollisuuksiin. Piirin tarkoituksena on tukea ja ohjata liiton hallituksen

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015 VUOSI 2015 OLI YHDISTYKSEN 76. TOIMINTAVUOSI

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015 VUOSI 2015 OLI YHDISTYKSEN 76. TOIMINTAVUOSI Pohjois-Savon terveydenhoitajayhdistys ry TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015 VUOSI 2015 OLI YHDISTYKSEN 76. TOIMINTAVUOSI YHDISTYKSEN HALLITUS JA TOIMIHENKILÖT HALLITUS Puheenjohtaja Fatima Moursad (Maaninka),

Lisätiedot

P äkäupunkiseudun Mets änomistäjät PKMO ry:n toimintä vuonnä 2016

P äkäupunkiseudun Mets änomistäjät PKMO ry:n toimintä vuonnä 2016 VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2016 P äkäupunkiseudun Mets änomistäjät PKMO ry:n toimintä vuonnä 2016 1 J äsenistoä Yhdistyksen jäsenet ovat pääkaupunkiseudulla asuvia metsänomistajia, jotka omistavat metsää Suomessa.

Lisätiedot

Toimintakertomus Alajärven Yrittäjät Ry

Toimintakertomus Alajärven Yrittäjät Ry Toimintakertomus 2017 Alajärven Yrittäjät Ry Yleistä Alajärven Yrittäjät on kaupungissa toimivien yritysten ja yrittäjien etujärjestö, joka valvoo yrittäjien ja yritysten toiminnallisia ja taloudellisia

Lisätiedot

Naivistien Ystävät ry Toimintakertomus 2017

Naivistien Ystävät ry Toimintakertomus 2017 kuva: Kia-Maria Aho, Rakkauden viljelijä. Teoskuva on vuoden 2017 jäsenkortin kuva. Naivistien Ystävät ry Toimintakertomus 2017 Toimintakertomus 1.1.2017 31.12.2017 YLEISTÄ YHDISTYKSESTÄ Naivistien Ystävät

Lisätiedot

Espoon Urheilijat ry Judojaos

Espoon Urheilijat ry Judojaos Espoon Urheilijat ry Judojaos Toimintakertomus 2014 1 Sisällysluettelo 1 HALLINTO... 3 1.1 YHDISTYKSEN KOKOUKSET... 3 1.2 HALLITUS... 3 1.3 JUDON TOIMIJAT... 3 1.4 JÄSENISTÖ... 3 2 SEURAN TOIMINTA... 4

Lisätiedot

Iin seudun Rhy:n Vuosikokous

Iin seudun Rhy:n Vuosikokous Iin seudun riistanhoitoyhdistys PÖYTÄKIRJA Pokholmintie 30 95100 KUIVANIEMI Puh 0400-936 333 Email ii@rhy.riista.fi 23.2.2016 Iin seudun Rhy:n Vuosikokous Aika: 23.2.2016 klo 18.00-20:15 Paikka: Läsnä:

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2016

TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Maakunnallinen kyläyhdistys TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Lappilaiset Kylät ry toimii Lapin kylien kattojärjestönä. Yhdistys toimii kylien asukkaiden, kylätoimikuntien, kylä- ja asukasyhdistysten sekä Lapin

Lisätiedot

Elinvoimalautakunnan lupajaosto

Elinvoimalautakunnan lupajaosto Elinvoimalautakunnan lupajaosto Nimi: HÄNNIKÄINEN MATTI Sähköpostiosoite: matti.hannikainen@raakkyla.fi Puolue: Perussuomalaiset Tarkastuslautakunta: Varapuheenjohtaja Nimi: HURSKAINEN TELLERVO Sähköpostiosoite:

Lisätiedot

Suomen Internet-yhdistys - SIY ry. Yhdistysrekisteritunnus 169.671

Suomen Internet-yhdistys - SIY ry. Yhdistysrekisteritunnus 169.671 Suomen Internet-yhdistys - SIY ry Yhdistysrekisteritunnus 169.671 TASEKIRJA 1.1. - 31.12.2009 Suomen Internet-yhdistys - SIY ry SISÄLLYSLUETTELO Tilinpäätös 1.1. - 31.12.2009 Sivut TOIMINTAKERTOMUS 1 TILINPÄÄTÖS

Lisätiedot

Johtosääntö. Suomen Akvaarioliitto ry

Johtosääntö. Suomen Akvaarioliitto ry Johtosääntö Suomen Akvaarioliitto ry Päivitetty: 18.2.2008 Edellinen päivitys: 9.2.2008 Suomen Akvaarioliitto ry 2(6) Johdanto Suomen Akvaarioliitto ry:n (SAL) johtosääntö on suunniteltu helpottamaan liiton

Lisätiedot

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta 30.11.2012

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta 30.11.2012 OIKARISTEN sukuseura ry:n Toimintakertomus vuodelta 2012 Kuva Sirpa Heikkinen 2012 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 30.11.2012 Oikaristen 12-vuotiaan sukuseuran toiminta jatkui edelleen aktiivisena.

Lisätiedot

Helsingin terveyskeskuksen henkilökunta JHL 015 ry

Helsingin terveyskeskuksen henkilökunta JHL 015 ry Helsingin terveyskeskuksen henkilökunta JHL 015 ry Toimintakertomus vuodelta 2013 Nykytila: Yhdistyksemme jäsenmäärä kasvoi 14.11.1013 lähes kaksinkertaiseksi, kun Helsingin sosiaaliviraston henkilöstö

Lisätiedot

Merimasku-Seura ry. Merimasku-Seura ry:n toimintakertomus vuodelta 2015

Merimasku-Seura ry. Merimasku-Seura ry:n toimintakertomus vuodelta 2015 Merimasku-Seura ry:n toimintakertomus vuodelta 2015 Yleistä Merimasku-Seura ry:n toiminta vuonna 2015 oli painottunut Kollolan ympäristöön, rakentamiseen ja vanhan kunnostamiseen. Yleiset kokoukset Seuran

Lisätiedot

Mälläistentie 137, 32440 ALASTARO (puh. 02 76 41 492 Mirja Liukas, majoitusmahdollisuus)

Mälläistentie 137, 32440 ALASTARO (puh. 02 76 41 492 Mirja Liukas, majoitusmahdollisuus) 1/5 Vuosikokouksen 2014 esityslista SAKSIN SUKUSEURA RY:N VUOSIKOKOUS :n jäsenet ja suvun toiminnasta kiinnostuneet toivotetaan tervetulleiksi yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen. Kokoukselle

Lisätiedot

Suomen Cavalier Kingcharlesinspanieliyhdistys ry. Vuosikertomus 2011

Suomen Cavalier Kingcharlesinspanieliyhdistys ry. Vuosikertomus 2011 Suomen Cavalier Kingcharlesinspanieliyhdistys ry Vuosikertomus 2011 YLEISTÄ Vuonna 2011 tuli yhdistyksen perustamisesta kuluneeksi 38 vuotta. Itsenäisenä rotujärjestönä yhdistys on toiminut 24 vuotta.

Lisätiedot

MIKKELIN LIIKE- JA VIRKANAISET RY VUOSIKOKOUS

MIKKELIN LIIKE- JA VIRKANAISET RY VUOSIKOKOUS MIKKELIN LIIKE- JA VIRKANAISET RY VUOSIKOKOUS ESITYSLISTA Aika: 19.2.2014 klo 18.00 Paikka: Kahvila Nanda Wanha Talo, Savilahdenkatu 12, Mikkeli 1. VUOSIKOKOUKSEN AVAUS Yhdistyksen puheenjohtaja Kirsi-Maaria

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2015

TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Maakunnallinen kyläyhdistys TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Lappilaiset Kylät ry toimii Lapin kylien kattojärjestönä. Yhdistys toimii kylien asukkaiden, kylätoimikuntien, kylä- ja asukasyhdistysten sekä Lapin

Lisätiedot

SUOMEN KOTISEUTULIITTO PÖYTÄKIRJA 2015/6 Hallitus 16.6.2015 Sivu 1 / 5

SUOMEN KOTISEUTULIITTO PÖYTÄKIRJA 2015/6 Hallitus 16.6.2015 Sivu 1 / 5 Hallitus 16.6.2015 Sivu 1 / 5 Aika: 16.6.2015 klo 13.00 14.40 Paikka: Hotelli Atlas, Kuopio Läsnä Puheenjohtaja: Kirsi Moisander (-) Varapuheenjohtaja: Raimo Sailas (-) Jäsenet: Annukka Alppi (x) Rauno

Lisätiedot

Toimintakertomus 2012. Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry

Toimintakertomus 2012. Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry Toimintakertomus 2012 Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry VasE:n toimintakertomus vuodelta 2012 Vuosi 2012 oli yhdistyksen 75. toimintavuosi. Jäsenistölle järjestettiin vuoden aikana koulutustilaisuuksia,

Lisätiedot

Oulun Numismaattinen Kerho r.y. Perustettu 1962

Oulun Numismaattinen Kerho r.y. Perustettu 1962 1 Kokouksen avaus VUOSIKOKOUS 12.2.2007 ESITYSLISTA 2 Kokouksen laillisuuden toteaminen 3 Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin valinta 4 Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta 5 Vuoden 2006

Lisätiedot

Rantapohja-alueen Hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2013 1/4

Rantapohja-alueen Hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2013 1/4 Rantapohja-alueen Hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2013 1/4 Reposelän ampumarata 90910 Kiiminki 25.3.2013 klo 18.00. Pöytäkirja 1. Kokouksen avaus. Yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Heikki Pitkänen

Lisätiedot

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Tuijussuontie 10 FI Raisio

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Tuijussuontie 10 FI Raisio 1/6 1 KOKOUKSEN AVAUS Länsi-Suomen Pelastusalan Liitto ry:n puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Vainio kertoi Suomen Pelastusalan Keskusjärjestössä meneillään olevasta luottamusjohdon valintaprosessista,

Lisätiedot

Hyvä Jäsenemme! Johtokunta. Johtokunnan jäsenet toimintavuonna 2009:

Hyvä Jäsenemme! Johtokunta. Johtokunnan jäsenet toimintavuonna 2009: MTK- Kerimäki Toimintakertomus 2009 Hyvä Jäsenemme! MTK-Kerimäen tuottajayhdistyksen johtokunta päätti toimittaa vuoden 2009 toimintakertomuksen kaikille jäsenilleen. Yhdistyksen toiminta oli vuonna 2009

Lisätiedot