Kausiennakko kaukalopallon SM-sarja

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kausiennakko kaukalopallon SM-sarja 2013-2014"

Transkriptio

1 Kausiennakko kaukalopallon SM-sarja Kaudelle kaukalopallon pääsarja koki merkittävän muutoksen, kun entiset Liigaseurat ja Kaukalopalloliiton alaisesta 1-divisioonasta nostetut seurat muodostavat uuden kaukalopallon SM-sarjan 13 joukkueen voimin. SMsarja pelataan kahdessa lohkossa Etelä ja Pohjoinen. Joukkueet on jaettu lohkoihin maantieteellisin perustein. Molemmista lohkoista pääsee neljä parasta joukkuetta helmikuussa käynnistyviin playoffeihin, jotka pelataan systeemillä paras kolmesta. Finaalit käynnistyvät Uuden SM-sarjan myötä kaukalopallon pääsarjaan tulee lisää kilpailua ja mielenkiintoa yleisölle. Etelä Duo Jämsä Duo Jämsän SM-joukkue muutosten kourissa. Joukkueessa on tarjolla isoa peliruutua usealle ennen pienemmälle peliajalle jääneelle pelaajalle. Usea aiempien kausien runkopelaaja on jäänyt joukkueesta pois ja heidän saappaansa olisi täytettävä. Kahdella edellisellä kaudella mitaleilla ollut joukkue lähtee tulevaan kauteen haastajana. Tavoitteena on pääsy pudotuspeleihin ja mitaliotteluihin. Flexolahti Kaukalopallon 1. divisioonan mestaruuden viime keväänä voittanut Flexolahti lähtee alkavaan SM-sarjakauteen kovin tavoittein: vain mitali kelpaa. Lahdessa on erittäin pitkät kaukalopalloperinteet, mutta viimeksi kaupungissa on pelattu SM-tasolla kaudella Haluamme tuoda Lahteen kaukalopalloväen pitkään kaipaaman SM-mitalin. Uskon mestaruusmahdollisuuksiimme hyvän pelaajamateriaalimme vuoksi, Flexolahden manageri Tommi Laitinen linjaa. Flexolahden ryhmä on pysynyt hyvin koossa viime kaudesta. Mukana on mm. tehoketju Jani Kylmämaa-Santtu Venäläinen-Jarkko Virolainen, ja lisäksi joukkue on saanut muutaman vahvistuksen. Mestiksessä pitkään jääkiekkoa pelannut Ville Kiiskinen tuo uutta syvyyttä Flexolahden hyökkäykseen, Janne Kuusla ja Tommi Nikka puolestaan joukkueen alakertaan. - Tarkoituksena on pelata aktiivista, pallokontrolliin pohjautuvaa peliä, pelaajavalmentaja Jari Blomberg sanoo, Flexolahti ei hävinnyt viime kaudella kuin yhden sarjaottelun.

2 Hamarin Elo Hamarin Elon joukkue on kokenut kesän aikana aika paljon muutoksia. Peräti yhdeksän uutta pelaajaa löytyy Elon pelaajalistalta, mikä osittain on näkynyt myös harjoituspeleissä. Uudella valmentajalla Tomi Wiialalla riittääkin töitä kauden aikana saaman joukkue pelikuntoon. Joukkueesta löytyy tänä vuonna sekä konkareita että sopivasti uutta verta. Joukkueen runko on kova, ainakin paperilla esim. vuoden kaukalopalloilijoita löytyy joukkueesta Harri Hautajoki ja Jan Eriksson sekä monia suomen mestaruuksia voittaneita pelaajia Olli Pelkonen, Sami Lindholm, Mikko Joensuu ja Max Törnqvist. Hamarin Elo on voittanut kaksi Suomen mestaruutta peräkäin ja joukkueen tavoite on selvä ei kahta ilman kolmatta. Joukkueen sarja-avaus on lauantaina klo Porvoossa, jolloin sarjan kaksi ennakkosuosikkia kohtaavat toisensa Hamarin Elo vastaan Flexolahti. Ennen peliä viime kauden mestaruus viiri nostetaan hallin kattoon. Maks-91 Mikkeliläinen MAKS-91 nousee sarjaan ja lähtee haastajan asemasta alkavalle kaudelle Etelä Lohkossa. Joukkueen runko on koottu edellisillä kausilla Epassa Liigaa pelanneista Mikkeliläislähtöisistä pelaajista ja sitä on täydennetty pitkälti niin aiemmin kaukalopallossa kuin jääkiekossa kokemustaan kartuttaneilla oman kaupungin kasvateilla. Joukkueen kapteeniston muodostavat Lasse Paasonen sekä Marko Paukku ja Sami Nalli. Joukkueen Valmennuskaksikon muodostavat Samuli Summanen ja pelaajavalmentaja Jere Helmola, joiden johdolla joukkue on harjoitellut syyskauden. Olemme kasanneet joukkuetta pikkuhiljaa koko syksyn ja osin rakennustyö on vielä kesken, mutta suuria hankintoja ei enää ole luvassa, vaan haemme ennemmin tiettyjä täsmähankintoja tietyille pelipaikoille tarvittaessa, kertoo joukkueenjohtaja Teemu Lahikainen. Syksyn harjoitusotteluissa MAKS pelasi Kuopiolaisen TNC:n kanssa tasan ja Hamarin Elon kanssa pelattu ottelu päättyi Porvoolaisten 5-11 voittoon. Tätä pohjaa vasten valmentaja Samuli Summanen taustoittaa, että "uskomme pystyvämme pelaamaan sarjassa tasaväkisesti muiden kanssa ja ensimmiseksi isommaksi tavoitteeksi kaudella olemme asettaneet Playoffpaikan lohkossa.

3 Team No Control TNC:n joukkueen runko on pysynyt hyvin pitkälle samana jo kolmen kauden verran. Tälle kaudelle uusia/vanhoja pelaajia on tullut 8 kpl. Mielenkiintoisin tulija lienee kuitenkin penkin päässä, kun valmennusvastuun ottaa jälleen Mika Hirvinen apunaan pelaaja-valmentaja Juha Pesonen. TNC:n joukkue on hyvä sekoitus nuoria nälkäisiä pelaajia sekä kaukisliigassakin jo meritoituneita konkareita. Joukkueen virallinen tavoite on playoffit, mutta kuten seurajohto on jo vuonna 2000 linjannut, niin TNC:n tavoite on menestyä kaikissa kilpailuissa mihin se osallistuu. Pelaaminen pääsarjassa vaatii koko TNC:n pieneltä mutta energiseltä organisaatiolta paljon. Taloudellisesti edelliskauden kulubudjetti kasvaa yli tuplasti suuremmaksi. Pelaaminen pääsarjassa ei olisi mahdollista ilman laajaa tukijoitten joukkoa ja on ollut mahtava huomata, että olemme onnistuneet varainhankinnassa vähintäänkin kohtuullisesti ja saaneet ison joukon uusia sponsoreita kertoo GM Manu Pitkänen. Team No Control on vuonna 1996 perustettu kuopiolainen kaukalopallojoukkue. Edellisenä vuonna joukkue voitti Savo-Karjalan GP-sarjan ja oli 1-Div. lopputurnauksessa viides. Joukkue on erinomainen sekoitus nuoria nälkäisiä pelaajia sekä kaukisliigassa jo meritoituneita konkareita. Joukkueen valmentaja toimii Mika Hirvinen sekä managerina Manu Pitkänen. Ottelunsa TNC pelaa Trust Kapital Areenalla. Pohjoinen Muhoksen Veltot Muhoksen Veltot lähtee ensimmäiseen SM-sarjaansa haastavasta tilanteesta. Joukkue on kärsinyt loukkaantumisista ja jäällekin joukkue pääsi vasta lokakuun alusta. Vaikeuksista huolimatta Veltot tulevat haastamaan vastustajansa muhoslaisen kokemuksen ja muutaman pelaajan voimalla. Napapiirin Kaukalopallo Rovaniemeltä Kaukalopallon SM-sarjaan osallistuva Napapiirin Kaukalopallo lähtee haastamaan Pohjoislohkon kovaa oululaishegemoniaa. Haaste on iso, mutta tavoite mitalipeleistä on täysin realistinen. Lähtökohdat Napapiirillä näyttävät hyvältä. Viime kaudella vain pisteellä pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt Napis on saanut pidettyä runkomiehistönsä kasassa. Hyökkäyspäähän hankittiin kova vahvistus Juha-Matti Siepin palattua parin vuoden jälkeen takaisin poropaitoihin. Maalivahtiosastolla ulottuva Pasi Sarajärvi pelaa ensimmäisen täyden kautensa Napiksen edustuksessa.

4 Puolustuksessa nuori Artturi Vaara siirtyi naapurijoukkue Napapiirin Panttereista Napapiirin Kaukalopallon väreihin. Kauteen valmistavissa harjoitusotteluissa erityisesti ketjukaverit Ilkka Posio ja Jari Juopperi ovat osoittaneet kovaa syyskuntoa. Joukkueen hyökkäyspeli rakentuukin vahvasti Posion ja Juopperin sekä kapteenistoon kuuluvien Marko Suopangin ja Pasi Mikkolan ympärille. Puolustuksen selkärangan muodostavat edelleen kovakuntoiset Matias Timonen ja Sami Puotiniemi. Viivamiehenä kokenut Janne Ollila antaa tarvittavaa variaatiota maalintekopeliin. Napapiirin Kaukalopallo aloittaa kautensa kahdella vierasottelulla heti avauskierroksella. Vieraspelit ovat olleet Lapin miehille usein hankalia, mutta Napiksen kotihallissa Lappi-Areenalla eivät etelän joukkueet ole useinkaan juhlineet. Edelliskaudella Napis oli kotonaan voittamaton, kärsien ainoastaan kaksi tasapeliä. Nyt Napapiirillä toivotaankin vain piirun verran parempaa tulosta myös vieraspeleistä, ja välitavoite paikasta runkosarjan neljän parhaan joukossa pitäisi olla saavutettavissa. Myöhemmin pudotuspelivaiheessa ei muusta enää puhutakaan kuin mitaleista. Norsut Sedät jaksaa heilua (Norsut kokemusta ja taitoa) Norsujen kokoonpanossa on liuta takavuosilta tuttuja liigapelaajia. Osa pelaajista palaa pääsarjatasolle yli 10 vuoden tauon jälkeen. Kokenut ja rutinoitunut Norsu-lauma lähtee kauteen varovaisin tavoin. Hitaasti lämpiävä taitojoukkue on yleensä parhaimmillaan kevään ratkaisupeleissä, jos sinne asti pääsee. RBA RBA, yksi pisimpään aiempaa valtakunnallista kaukalopallon 1-divisioonaa pelanneista seuroista lähtee edelliskausien tuloksiakin katsoen selkeästi haastajan asemasta sarjakauteen. Monien muiden kaukalopalloseurojen tavoin joukkueen pitkään kasassa pysynyt runko on kaikkea muuta kuin junioripitoinen, vaikka viime ja tälle kaudelle on joukkueeseen tullut nuorempiakin uusia pelaajia. Samoin aika yleisen linjan mukaisesti joukkueen pelaajarinki voisi olla laajempikin, mutta silti ilman farmisopimusta näyttäisi olevan mahdollista viedä kausi läpi. Taloudessa joudutaan jokainen kulu miettimään kahteenkin kertaan, ja mahdollinen play-offeihin pääsy olisikin kauden muihin kuluihin ottaen varsin suuri ponnistus. Siitä huolimatta niin pitkälle mennään kuin vain kyvyt edellyttävät kertoo joukkueenjohtaja Ari Kurttila.

5 RB-Oulu RB-Oulu pelasi viime kaudella SM-liigaa, kuten koko 2000-luvun, joukkueen runko on pysynyt lähes ennallaan, uusia nuoria "nälkäisiä" pelaajia on liittynyt joukkueeseen, RB-oulu odottaa tulevaa kautta mielenkiinnolla ja on valmiina menestymään myös uudistuneessa SM-sarjassa. Takini Nöyrin mielin, mutta rautaisella asenteella, siinäpä lauseenparsi joka voisi kuvata alkavaa kautta Takinin osalta. Melkoisen muutoksen kokoonpanossaan kokenut pässilauma lähteekin SM-sarjaan selkeästi haastajana. Tiedossa on jo etukäteen, että helppoja pelejä sarjassa ei ole ja jokaisen ansaitun pisteen eteen joudutaan laittamaan kaikki peliin. Harjusen veljesten ja Aleksi Kortesalmen poistumista joukkueen vahvuudesta ei ole toistaiseksi pystytty täysin paikkaamaan ja joukkue operoikin verrattain kapealla materiaalilla. Joukkueen mahdollinen menestys tulee lepäämään hyvin pitkälle trion Jani Moisanen Juha-Pekka Honkanen Lauri Tolpanniemi onnistumisessa. Jonkinmoista helpotusta asiaan tuonee kuitenkin Kiimingin Kärpästen kanssa tehty farmisopimus, sekä pari paluumuuttajaa. Osa joukkueesta on treenannut syksyn paikallisvastustaja RB-Oulun mukana, joten aivan kesälaitumilta ei tarvitse tosipeleihin lähteä. Nähtäväksi siis jää mihin suuntaan tämän huipputaitavan, mutta ajoittain kurittoman joukkueen peliesitykset lähtevät kulkemaan. Oikeastaan vain se on varmaa, että joukkuetta hurjasti kannustava Ääriryhmä on tänäkin kautena kannattajien eliittiä. Toppila United Toppila United -79, Oulun vanhin kaukalopallojoukkue lähtee ensimmäiseen SM-kauteen mielenkiinnolla, vanhoilla kaukalopallomiehillä kiusaamaan nuorempiaan. Heikki Mettovaaran ja Jari Honkurin johdolla lähdetään hyökkäämään ja puolustuksessa luutii Oulun kaukalopalloikonit "Ritzi" Ritokangas ja Miikka Koivisto. Maaliin on laittaa 4 hyvää maalivahtia. Joukkue koostuu muuten entisistä liigamiehistä ja muutamasta entisestä kiekkomiehestä. Lisämausteena joukkueeseen mukaan on tullut pari uutta nuorta pelaajaa. Top-Team Top-Team lähtee ensimmäiseen SM-sarja kauteensa tavoitteenaan pääsy playoff peleihin. Pelaajavalmentaja Jani Ailovuo on piiskannut joukkueen hyvään iskuun ja näin ollen taistelemme tosissamme pääsystä runkosarjan neljän joukkoon Ailovuo linjaa. Siitä eteenpäin jokainen voitto olisi plussaa. Joukkue vahvistui kesällä parilla miehellä, mutta vastaavasti pari vanhaa runkomiestä on sivussa ainakin alkukauden. Joukkueen runko koostuu vanhoista divari jyristä, mutta joukkueesta löytyy myös rutkasti liiga kokemusta.

Harrastekiekon starttipalaveri HIK, HIKU ja HAP. 17.9.2014 Suomen Jääkiekkoliitto 1

Harrastekiekon starttipalaveri HIK, HIKU ja HAP. 17.9.2014 Suomen Jääkiekkoliitto 1 Harrastekiekon starttipalaveri HIK, HIKU ja HAP 17.9.2014 Suomen Jääkiekkoliitto 1 Harraste Aamu/päiväsarja (HAP) 6 joukkueen kolminkertainen runkosarja. Runkosarjan neljä parasta joukkuetta pelaa playoff

Lisätiedot

C2-D2 Final Four-turnaukset

C2-D2 Final Four-turnaukset C2-D2 Final Four-turnaukset 1.4 3.4.2016 C2 AA Lohko 1 C2 AA Lohko 1 Final Four-turnaus pelataan Malmin Jäähallissa Helsingissä 1.4 3.4.2016. Turnaukseen C2 AA Lohko 1 neljä parasta joukkuetta Välierät

Lisätiedot

JUNIOREIDEN KARSINTASARJAT VALTAKUNNALLISIIN SARJOIHIN

JUNIOREIDEN KARSINTASARJAT VALTAKUNNALLISIIN SARJOIHIN JUNIOREIDEN KARSINTASARJAT VALTAKUNNALLISIIN SARJOIHIN B-nuorten alueellinen Mestiksen karsintasarja (36 joukkuetta, 6 lohkoa) Etelän kiintiö on kahdeksan (8) joukkuetta mikäli joukkueita ilmoittautuu

Lisätiedot

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina.

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina. Yleistä MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina. MuSaFutsal (Pori Futsal) pelannut nyt viisi peräkkäistä

Lisätiedot

Terveiset Panttereilta

Terveiset Panttereilta Terveiset Panttereilta Napapiirin Pantterit ry on rovaniemeläinen jääurheilun erikoisseura, jossa pelataan kaukalopalloa ja jääkiekkoa. Harrastajia seurassamme on iältään 3-vuotiaasta aina n.60-vuotiaaseen;

Lisätiedot

C2-D2 Final Four-turnaukset

C2-D2 Final Four-turnaukset C2-D2 Final Four-turnaukset 31.3 2.4.2017 C2 AAA alempi Jatkosarja C2 AAA alemman jatkosarjan Final Four-turnaus pelataan Malmin Jäähallissa Helsingissä 1.4.2017. Turnaukseen C2 AAA alemman jatkosarjojen

Lisätiedot

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina.

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina. Yleistä MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina. MuSaFutsal (Pori Futsal) pelannut nyt viisi peräkkäistä

Lisätiedot

MIESTEN PUOLIVÄLIERÄT 2012

MIESTEN PUOLIVÄLIERÄT 2012 MIESTEN PUOLIVÄLIERÄT 2012 Neljällä voitolla välieriin Puolivälierien historia Puolivälieriä on pelattu vuosina 1987-1993 ja 1995-2003, 2009-2011 Yhteensä 19 kautta Vuonna 1987 voittaja ratkaistiin kahden

Lisätiedot

Kauden lopputurnaukset D1 ja D2 sarjoissa (päivitetty pelaamistapa Etelän D2 AA lohkojen osalta)

Kauden lopputurnaukset D1 ja D2 sarjoissa (päivitetty pelaamistapa Etelän D2 AA lohkojen osalta) Kauden 2018-2019 lopputurnaukset D1 ja D2 sarjoissa (päivitetty pelaamistapa 11.3.2019 Etelän D2 AA lohkojen osalta) Sarjat ja lohkot, joiden lopputurnauksista vastaa Etelän alue. (päivitetty 11.3.2019)

Lisätiedot

NUORTEN KILPAILU- JÄRJESTELMÄ Muutokset &

NUORTEN KILPAILU- JÄRJESTELMÄ Muutokset & NUORTEN KILPAILU- JÄRJESTELMÄ Muutokset 2018-2019 & 2019-2020 Kauden 2017-18 muutokset 16-vuotiaiden sarjat Keväällä 2018 16-vuotiaiden SM-sarjan 8 parasta joukkuetta saavat paikan tulevaan 17-vuotiaiden

Lisätiedot

Pelinjohtajien ranking

Pelinjohtajien ranking MIESTEN YKKÖSPESIS KAUSI 2016 Pelinjohtajien ranking 1. Imatran Pallo-Veikot 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 2 12 2. Haminan Palloilijat 2 2 2 2 2 3 3 3 4 4 4 31 3. Ulvilan Pesä-Veikot 2 2 2 2 3 3 3 3 4 6 6 36 4.

Lisätiedot

LENTOPALLON SM-LIIGA NAISET PUDOTUSPELIT 2009-2010 PUOLIVÄLIERÄT. OrPo - Somero

LENTOPALLON SM-LIIGA NAISET PUDOTUSPELIT 2009-2010 PUOLIVÄLIERÄT. OrPo - Somero LENTOPALLON SM-LIIGA NAISET PUDOTUSPELIT 2009-2010 PUOLIVÄLIERÄT - -, puolivälierien ottelut 1. ottelu: 13.3. klo 17:00, Orivesi 2. ottelu: 17.3. klo 18:30, 3. ottelu, tarvittaessa: 20.3. klo 17:00, Orivesi

Lisätiedot

LENTOPALLON SM-LIIGA MIEHET PUDOTUSPELIT 2009-2010 FINAALIT. Sun Volley - Sampo

LENTOPALLON SM-LIIGA MIEHET PUDOTUSPELIT 2009-2010 FINAALIT. Sun Volley - Sampo LENTOPALLON SM-LIIGA MIEHET PUDOTUSPELIT 2009-2010 FINAALIT - - Pielaveden, finaalien ottelut 1. ottelu: LA 10.4. 12:45 Oulu 2. ottelu: TI 13.4. 19:30 Oulu 3. ottelu: LA 17.4. 13:45 Kuopio 4. ottelu: SU

Lisätiedot

C00-joukkueen välierä- ja finaaliottelujen otteluohjelma ja seurannat: C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa.

C00-joukkueen välierä- ja finaaliottelujen otteluohjelma ja seurannat: C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa. 28.3.2015 C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa. PK kesti maalivahti Jose Ylisalon johdolla KPK: n alkuminuuttien rynnistyksen, irtokiekot ja miehet siivottiin tehokkaasti maalin edestä

Lisätiedot

III- Divisioona playoff- ottelut Etelän loppusarjan ylempi jatkosarja ja Kymi-Saimaan loppusarja

III- Divisioona playoff- ottelut Etelän loppusarjan ylempi jatkosarja ja Kymi-Saimaan loppusarja 6.3.2014 III- Divisioona playoff- ottelut Etelän loppusarjan ylempi jatkosarja ja Kymi-Saimaan loppusarja Huom. Välierät ja finaalit pelataan paras kahdesta järjestelmällä (ja 2 pisteen systeemillä) peliajan

Lisätiedot

IV ja V Divisioonien sekä Harrastesarjojen playoff- ottelut

IV ja V Divisioonien sekä Harrastesarjojen playoff- ottelut IV ja V Divisioonien sekä Harrastesarjojen playoff- ottelut Huom. Mikäli tilanne on tasan varsinaisenpeliajan jälkeen (kaikki playoff ottelut) suoritetaan voittomaalikilpailu pareittain. Voittomaali kilpailun

Lisätiedot

KILPAILUSÄÄNNÖT 2014-2015

KILPAILUSÄÄNNÖT 2014-2015 SUOMEN JÄÄKIEKKOLIITON KILPAILUSÄÄNNÖT 2014-2015 MUUTOKSET 4.3. Pelaajasiirtojen aikarajat Pelaajasiirtoja voidaan kausittain tehdä B-G juniori-ikäisissä seuraavina aikoina: 1.5. 30.6. vapaa siirtoaika

Lisätiedot

LENTOPALLON SM-LIIGA MIEHET PUDOTUSPELIT 2009-2010 VÄLIERÄT. Sun Volley Loimu

LENTOPALLON SM-LIIGA MIEHET PUDOTUSPELIT 2009-2010 VÄLIERÄT. Sun Volley Loimu LENTOPALLON SM-LIIGA MIEHET PUDOTUSPELIT 2009-2010 VÄLIERÄT , Oulu Raision, välierien ottelut 1. ottelu: LA 27.3. klo 18:00 Oulu 2. ottelu: SU 28.3. klo 18:00 Oulu 3. ottelu: KE 31.3. klo 18:30 Raisio/Turku

Lisätiedot

KILPAILUSUUNNITELMA 2015 2016 1.9.2015

KILPAILUSUUNNITELMA 2015 2016 1.9.2015 KILPAILUSUUNNITELMA 2015 2016 1.9.2015 Miesten SM-liiga Runkosarja a) SM-lisenssien myöntämismäärän mukaan korkeintaan kymmenen (10) joukkueen kolminkertainen sarja, jonka perusteella määräytyvät pudotuspelien

Lisätiedot

Ehdotus muutoksista tyttöjen ikäluokkiin ja. Kysely jäsenistölle 20.3.2014

Ehdotus muutoksista tyttöjen ikäluokkiin ja. Kysely jäsenistölle 20.3.2014 Ehdotus muutoksista tyttöjen ikäluokkiin ja sarjajärjestelmiin Kysely jäsenistölle 20.3.2014 Kysely seuroille Kyselyssä esitellään ehdotus uudistuksista Salibandyliiton tyttöjen sarjatoimintaan kaudelle

Lisätiedot

NUORTEN KILPAILU- JÄRJESTELMÄ. Muutokset &

NUORTEN KILPAILU- JÄRJESTELMÄ. Muutokset & NUORTEN KILPAILU- JÄRJESTELMÄ Muutokset 2018-2019 & 2019-2020 Kauden 2017-18 muutokset 16-vuotiaiden sarjat Keväällä 2018 16-vuotiaiden SM-sarjan 8 parasta joukkuetta saavat paikan tulevaan 17-vuotiaiden

Lisätiedot

Kausi 2018/2019. Padel Lähiliiga

Kausi 2018/2019. Padel Lähiliiga Kausi 2018/2019 Padel Lähiliiga MIEHET MESTARUUSSARJA 1. Nopeetjalat Puh. 0401865324 2. Padel Club Finland Mens Saunamäki Mika Puh. 0456791910 3. Pakkasukot Kyrklund Niko Puh. 0407207130 4. Padel Club

Lisätiedot

MAALIVAHDIN URAKEHITYS

MAALIVAHDIN URAKEHITYS MAALIVAHDIN URAKEHITYS Käytännössä kaikkien nuorten maalivahdinalkujen vakiovastaus tavoitteita kysyttäessä on SM-liigaan tai NHL:ään pääseminen. Olen työni puolesta joutunut työstämään ajatusta siitä,

Lisätiedot

VASTALAUSEPÄÄTÖS 24.03.2016

VASTALAUSEPÄÄTÖS 24.03.2016 VASTALAUSEPÄÄTÖS 24.03.2016 Alavuden Peli-Veikot ry (APV) Kuortaneen Kunto ry (KuKu) Suomen Jääkiekkoliiton kilpailuvaliokunta on käsitellyt B-nuorten Alueliigan ottelusta KuKu APV (20.03.2016) APV:n tekemän

Lisätiedot

Poikien Superpesis 2012: pelinjohtajien arviot. Arvio oman lohkon neljästä puolivälieräjoukkueesta (ääntä) Lohko A

Poikien Superpesis 2012: pelinjohtajien arviot. Arvio oman lohkon neljästä puolivälieräjoukkueesta (ääntä) Lohko A Poikien Superpesis : pelinjohtajien arviot Arvio oman lohkon neljästä puolivälieräjoukkueesta (ääntä) Lohko A. Koskenkorvan Urheilijat. Oulujoen Kiekko Vimpelin Veto. Vaasan Maila. Seinäjoen Maila-Jussit

Lisätiedot

MIESTEN MESTARUUSLIIGAN FINAALIT

MIESTEN MESTARUUSLIIGAN FINAALIT VALEPA HURRIKAANI MIESTEN MESTARUUSLIIGAN FINAALIT 2018 OTTELUT VALEPA HURRIKAANI Ti 10.4. 18:15 VaLePa - Hurrikaani (Sastamala) [Yle, Ruutu] To 12.4. 18:15 Hurrikaani - VaLePa (Loimaa) [Ruutu] Su 15.4.

Lisätiedot

Kausi 2018/2019. Padel Lähiliiga

Kausi 2018/2019. Padel Lähiliiga Kausi 2018/2019 Padel Lähiliiga MIEHET MESTARUUSSARJA 1. Nopeetjalat Törnqvist Tony Puh. 0401865324 2. Padel Club Finland Mens Saunamäki Mika Puh. 0456791910 3. Pakkasukot Kyrklund Niko Puh. 0407207130

Lisätiedot

VASTALAUSEPÄÄTÖS /

VASTALAUSEPÄÄTÖS / VASTALAUSEPÄÄTÖS 25.1.2017 32 / 2016-17 Kuusamon Pallo-Karhut (PaKa) Muhoksen Jääklubi (MuJK) 1. Asian tausta Suomen Jääkiekkoliiton kurinpitovaliokunta on käsitellyt C-nuorten Suomi-Sarjan lohkon 1 ottelusta

Lisätiedot

VASTALAUSEPÄÄTÖS

VASTALAUSEPÄÄTÖS VASTALAUSEPÄÄTÖS 31.3.2017 Fortuna ry Kuparikiekko jr ry 1. Asian tausta Suomen Jääkiekkoliiton kurinpitovaliokunta on käsitellyt Fortuna ry:n (jäljempänä Fortuna) tekemän vastalauseen liittyen C2 AA -tason

Lisätiedot

Juniori KuPS JÄSENKIRJE LOKAKUU Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ

Juniori KuPS JÄSENKIRJE LOKAKUU Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ JÄSENKIRJE LOKAKUU 2015 Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ www.facebook.com/juniorikups KuPS A- ja B-nuoret jälleen mitaleille, BANZAI! KuPS A- ja B-nuoret pelaavat ikäluokkansa kovatasoista SM-sarjaa,

Lisätiedot

Kausi 2018/2019. Padel Lähiliiga

Kausi 2018/2019. Padel Lähiliiga Kausi 2018/2019 Padel Lähiliiga MIEHET MESTARUUSSARJA 1. Nopeetjalat Puh. 0401865324 2. Padel Club Finland Mens Saunamäki Mika Puh. 0456791910 3. Pakkasukot Kyrklund Niko Puh. 0407207130 4. Padel Club

Lisätiedot

Kausi 2018/2019. Padel Lähiliiga

Kausi 2018/2019. Padel Lähiliiga Kausi 2018/2019 Padel Lähiliiga MIEHET MESTARUUSSARJA 1. Nopeetjalat Törnqvist Tony Puh. 0401865324 2. Padel Club Finland Mens Saunamäki Mika Puh. 0456791910 3. Pakkasukot Kyrklund Niko Puh. 0407207130

Lisätiedot

Rullakiekko 2017 Sarjatoiminta Eteläisen alueen sarjat

Rullakiekko 2017 Sarjatoiminta Eteläisen alueen sarjat Rullakiekko 2017 Sarjatoiminta Eteläisen alueen sarjat Huomio! Ilmoittautumalla Eteläisen alueen rullakiekkosarjoihin, joukkueet sitoutuvat ilmoittamaan kotiotteluidensa tulokset sähköpostilla osoitteeseen

Lisätiedot

S-Kiekon joukkueenjohtajan Pasi Ylitalon vastine: En ole huomannut kyseistä asiaa. Olen ollut aina joukkueen kakkos- tai kolmosjojo

S-Kiekon joukkueenjohtajan Pasi Ylitalon vastine: En ole huomannut kyseistä asiaa. Olen ollut aina joukkueen kakkos- tai kolmosjojo PÄÄTÖS 05.02.2016 S-Kiekko Juniorit ry Suomen Jääkiekkoliiton kilpailuvaliokunta on käsitellyt ilmi tulleen Huima Nyrhisen pelaamisen edustuskelvottomana 31.01.2016 ottelussa S-Kiekko TIHC. Tapauksesta

Lisätiedot

LENTOPALLON SM-LIIGA MIEHET PUDOTUSPELIT 2009-2010 VÄLIERÄT. Sampo Isku-Volley

LENTOPALLON SM-LIIGA MIEHET PUDOTUSPELIT 2009-2010 VÄLIERÄT. Sampo Isku-Volley LENTOPALLON SM-LIIGA MIEHET PUDOTUSPELIT 2009-2010 VÄLIERÄT Pielaveden Tampereen, välierien ottelut 1. ottelu: SU 28.3. 17:00 Pielavesi 2. ottelu: MA 29.3. 18:30 Pielavesi 3. ottelu: KE 31.3. 18:30 Tampere

Lisätiedot

LIITON ALAINEN KILPAILUTOIMINTA KAUDELLA

LIITON ALAINEN KILPAILUTOIMINTA KAUDELLA LIITON ALAINEN KILPAILUTOIMINTA KAUDELLA 2017 2018 Liiton alaisten ringettesarjojen kilpailutoiminnan kuvaus kaudella 2017-2018. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin tarvittaessa. Naisten

Lisätiedot

KÄYTTÄYTYMISRANGAISTUSTEN SEURANTA JA SEURAAMUKSET ( )

KÄYTTÄYTYMISRANGAISTUSTEN SEURANTA JA SEURAAMUKSET ( ) 1 KÄYTTÄYTYMISRANGAISTUSTEN SEURANTA JA SEURAAMUKSET (2017-2018) - TARKISTETTU SJL:N KILPAILUSÄÄNNÖISTÄ 2017-2018/30.10.17 Joukkueet ovat velvollisia pitämään käyttäytymisrangaistusten kertymää eli ns.

Lisätiedot

LIITON ALAINEN KILPAILUTOIMINTA KAUDELLA

LIITON ALAINEN KILPAILUTOIMINTA KAUDELLA LIITON ALAINEN KILPAILUTOIMINTA KAUDELLA 2016 2017 Naisten SM sarja Ajalla 1.10.2016 25.2.2017 pelataan 8 joukkueen nelinkertainen sarja (28 ottelua/joukkue). Sarjassa sijalle 8 sijoittunut joukkue putoaa

Lisätiedot

Pelinjohtajien ranking

Pelinjohtajien ranking MIESTEN SUPERPESIS KAUSI 2016 Pelinjohtajien ranking 1. Sotkamon Jymy 1 1 1 1 1 1 1 1 1 2 2 2 2 17 2. Vimpelin Veto 1 1 1 1 1 2 2 2 2 2 2 3 3 23 3. Joensuun Maila 2 2 3 3 3 3 3 3 3 4 4 4 4 41 4. Kouvolan

Lisätiedot

POHJANKORVEN RÄIME KAUSI 2005 RÄIMEEN MENESTYSPUTKI JATKUI

POHJANKORVEN RÄIME KAUSI 2005 RÄIMEEN MENESTYSPUTKI JATKUI 1 POHJANKORVEN RÄIME KAUSI 2005 RÄIMEEN MENESTYSPUTKI JATKUI 2 Räimeen kisat: 14.05 I Duppeli: 1. Markku Valve, Gunnar Wallin 2. Sirpa Korkeamäki, Kari Korkeamäki 3. Pasi Karvola, Jarmo Räty 4. Ilkka Laitinen,

Lisätiedot

PORKVU. TPU Turku - 4-6. Tampere. Riihimäki - 3-1. Vanginvartijat - 8-1 - 2-2. Tampere - 3-6 - 2-2 - 7-1. Tampere - 3-7. Riihimäki.

PORKVU. TPU Turku - 4-6. Tampere. Riihimäki - 3-1. Vanginvartijat - 8-1 - 2-2. Tampere - 3-6 - 2-2 - 7-1. Tampere - 3-7. Riihimäki. OTTELUT 11.2.2016 Jääkiekko 9. Viranomaisturnaus Ottelu Päiväys Klo Kotijoukkue Vierasjoukkue LOHKO A 5 10.2.2016 08:00 PORKVU - TPU Turku 0-10 6 10.2.2016 09:00 7 10.2.2016 10:00 Vanginvartijat PORKVU

Lisätiedot

KAUSIJULKAISU 2011-2012. Lentopalloseura Ruha Wolley 1986-2011. 26. kausi. www.netikka.net/ruha.wolley. Ruha. Ruhan lentopalloilun päätukija - 1 -

KAUSIJULKAISU 2011-2012. Lentopalloseura Ruha Wolley 1986-2011. 26. kausi. www.netikka.net/ruha.wolley. Ruha. Ruhan lentopalloilun päätukija - 1 - KAUSIJULKAISU 2011-2012 26. kausi www.netikka.net/ruha.wolley Lentopalloseura Ruha Wolley 1986-2011 Ruha Ruhan lentopalloilun päätukija - 1 - - 2 - Ruha Wolley ry Viime kausi päättyi hienosti kolmanteen

Lisätiedot

VASTALAUSEPÄÄTÖS

VASTALAUSEPÄÄTÖS VASTALAUSEPÄÄTÖS 09.03.2016 VG-62 Edustusjääkiekko ry (VG-62) D-Kiekko ry (D-Kiekko) Suomen Jääkiekkoliiton kilpailuvaliokunta on käsitellyt Suomi-sarjan karsintasarjan ottelusta VG-62 D-Kiekko (06.03.2016)

Lisätiedot

Sarjatiedote 2012 Joukkueilla pitää olla yhtenäinen peliasu.

Sarjatiedote 2012 Joukkueilla pitää olla yhtenäinen peliasu. 1 Sarjatiedote 2012 Pelimuotona on trippeli. Trippeli-joukkueessa voi vaihtaa yhden pelaajan kesken pelin. Trippelijoukkueessa saa käyttää koko sarjan aikana korkeintaan kuutta eri pelaajaa. Kaikki joukkueessa

Lisätiedot

Sarjan voittaja nousee mestaruussarjaan, kakkonen karsii 1-divisioonan seitsemännen kanssa

Sarjan voittaja nousee mestaruussarjaan, kakkonen karsii 1-divisioonan seitsemännen kanssa Kausi 2018/2019 Padel Lähiliiga MIEHET 1-DIVISIOONA 1. Epispallo Matikainen Sami Puh. 0415061066 2. Koppikotkat Kekäläinen Mikko Puh. 0407525847 3. Mr. Padel Club Nikkinen Aki Puh. 0500494220 4. Musta

Lisätiedot

SM-sarja ja 1. Divari Peliaika 2 x 15 min suoraa peliaikaa.

SM-sarja ja 1. Divari Peliaika 2 x 15 min suoraa peliaikaa. SM-sarja ja 1. Divari 2007-2008 Peliaika 2 x 15 min suoraa peliaikaa. 03.11.2007 Hämeenlinna 09:30 Nasut 0-16 Jyväskylän uppopalloilijat 10:05 CSB Betta 6-1 PSK Kupla 10:55 Tampereen Urh. Suk. 0-7 Riihimäen

Lisätiedot

Imatran Ketterä Juniorit D-95 TOIMINTAKERTOMUS 1.6.2008-31.5.2009

Imatran Ketterä Juniorit D-95 TOIMINTAKERTOMUS 1.6.2008-31.5.2009 -95 Imatran Ketterä Juniorit D-95 TOIMINTAKERTOMUS 1.6.2008-31.5.2009 1. JOUKKUEEN TOIMIHENKILÖT Tehtävä Nimi Aktiivisuus Jatkaa/Ei jatka (lopettamiset) Vastuuvalmentaja Jukka Nykänen 10 J Valmentaja Harri

Lisätiedot

Ottelupöytäkirja. SM-sarja Turnaus: Voittaja: Lopputulos: Allekirjoitukset 0-5

Ottelupöytäkirja. SM-sarja Turnaus: Voittaja: Lopputulos: Allekirjoitukset 0-5 Turnaus: 11:00 Paikka: Kokkola Pvm: 05.03.2016 Ottelu # 25 11:00 Sininen Valkoinen x x # # x x x x x 0 0 UrSuk PSK Kupla 12:20 x x 0 0 kiinnipitäminen 12:03 x 88 10 0 1 Kapteeni 99 Kapteeni 10 09:48 x

Lisätiedot

MAAILMANLIIGA 2013 SUOMI KANADA 31.5.-1.6.2013 CALGARY, KANADA

MAAILMANLIIGA 2013 SUOMI KANADA 31.5.-1.6.2013 CALGARY, KANADA MAAILMANLIIGA 2013 SUOMI KANADA 31.5.-1.6.2013 CALGARY, KANADA Joukkue Kanadaa vastaan 31.5.-1.6.2014 (numero, nimi, ikä, pituus, maaottelumäärä, mones kausi Maailmanliigassa, seura) (Maajoukkueen sivut:

Lisätiedot

Lohko 2: 6 joukkuetta Lohko 6: 5. Lohko 4: 6 joukkuetta. joukkuetta

Lohko 2: 6 joukkuetta Lohko 6: 5. Lohko 4: 6 joukkuetta. joukkuetta Lähdetään liikkeelle kaikki samasta pisteestä: alkulohkosta. Lohkon koko pyritään pitämään 5-6 joukkueessa. Lohkoja tehdään tarpeen mukaan, mutta tavoitellaan parillista määrää. Joukkuemäärä on kuitenkin

Lisätiedot

MIESTEN PUOLIVÄLIERÄT 2010

MIESTEN PUOLIVÄLIERÄT 2010 MIESTEN PUOLIVÄLIERÄT 2010 Kolmella voitolla välieriin Puolivälierien historia Puolivälieriä on pelattu vuosina 1987-1993 ja 1995 2003, 2009 Vuonna 1987 voittaja ratkaistiin kahden ottelun yhteistuloksella.

Lisätiedot

SUOMEN RATAGOLFLIITTO RY SM-LIIGAN SÄÄNNÖT 2013 PELIOIKEUS

SUOMEN RATAGOLFLIITTO RY SM-LIIGAN SÄÄNNÖT 2013 PELIOIKEUS SUOMEN RATAGOLFLIITTO RY SM-LIIGAN SÄÄNNÖT 2013 PELIOIKEUS Liigaan voivat osallistua Ratagolfliiton jäsenseurat rajoittamattomalla joukkuemäärällä. Kahdella ylimmällä sarjatasolla kuitenkin voi pelata

Lisätiedot

MID Tour Reikäpelin SM 2017 Kilpailuformaatti. Petri Ahokas 05/2017

MID Tour Reikäpelin SM 2017 Kilpailuformaatti. Petri Ahokas 05/2017 MID Tour Reikäpelin SM 2017 Kilpailuformaatti Petri Ahokas 05/2017 MID Reikäpelin SM 2017: kilpailuformaatti Mukaan 64 miestä, 16 naista Pelataan 4 pelaajan lohkoissa, 3x9 reiän ottelut Voitetusta ottelusta

Lisätiedot

Turun Ringette ry Läntinen Pitkäkatu 22 b 29 Seuran y-tunnus 14543583 20100 Turku www.turunringette.fi

Turun Ringette ry Läntinen Pitkäkatu 22 b 29 Seuran y-tunnus 14543583 20100 Turku www.turunringette.fi 1(5) Kausi: Joukkue: 1. Joukkueen toimihenkilöt Joukkueenjohtaja: Varajoukkueenjohtaja: Vastuuvalmentaja: Valmentaja: Valmentaja: Vastuuhuoltaja: Huoltaja: Rahastonhoitaja Suku- ja etunimi Valmentajakoulutus

Lisätiedot

LEKI Pirkanmaan viihdyttävintä kiekkoa!

LEKI Pirkanmaan viihdyttävintä kiekkoa! LEKI 2017 2018 Pirkanmaan viihdyttävintä kiekkoa! #SAUKKOPERHE LeKin Mestis-joukkue on pelannut jo kymmenen peräkkäistä kautta Mestiksessä eli Suomen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla jääkiekossa. Leki

Lisätiedot

Pamaus - LPK. LPK - JIlves LPK - PaRi. Kevät

Pamaus - LPK. LPK - JIlves LPK - PaRi. Kevät Peliminuutit 2005 Jilves-LPK PaRi - LPK LPK - BET JJK II - LPK JPS - LPK LPK - Huki Huima II - LPK LPK - KeuPa Pamaus - LPK Kevät LPK - JIlves LPK - PaRi BET - LPK LPK - JPS LPK - JJK II Huki - LPK LPK

Lisätiedot

KILPAILUSÄÄNNÖT 2012-2013

KILPAILUSÄÄNNÖT 2012-2013 MUUTOSESITYKSET SUOMEN JÄÄKIEKKOLIITON KILPAILUSÄÄNNÖT 2012-2013 KEVÄTVALTUUSTO 2012 3.3. Edustusoikeus ja -velvollisuus 2. Sarjaottelut Saadakseen edustusoikeuden B-juniori-ikäisen pelaajan pitää pelipassin

Lisätiedot

Hallituksen esitys liittokokoukselle sääntömuutoksiksi Käsitelty hallituksen kokouksessa 13.4.2005

Hallituksen esitys liittokokoukselle sääntömuutoksiksi Käsitelty hallituksen kokouksessa 13.4.2005 Hallituksen esitys liittokokoukselle sääntömuutoksiksi Käsitelty hallituksen kokouksessa 13.4.2005 3.3.3.7 Kilpailujen arvontaa vastaan tehtävä vastalause voidaan esittää suullisesti ylituomarille, jonka

Lisätiedot

LENTOPALLON SM-LIIGA MIEHET PUDOTUSPELIT 2009-2010 PUOLIVÄLIERÄT. Sampo - Piivolley

LENTOPALLON SM-LIIGA MIEHET PUDOTUSPELIT 2009-2010 PUOLIVÄLIERÄT. Sampo - Piivolley LENTOPALLON SM-LIIGA MIEHET PUDOTUSPELIT 2009-2010 PUOLIVÄLIERÄT - Pielaveden Salon, puolivälierien ottelut 1. ottelu: LA 13.3. klo 17:00 Pielavesi 2. ottelu: SU 14.3. klo 17:00 Pielavesi 3. ottelu: TO

Lisätiedot

VASTALAUSEPÄÄTÖS /

VASTALAUSEPÄÄTÖS / VASTALAUSEPÄÄTÖS 7.3.2017 45 / 2016-17 Juniori-SaPKo ry Juniori-KalPa ry 1. Asian tausta Suomen Jääkiekkoliiton kurinpitovaliokunta on käsitellyt Juniori-SaPKo ry:n (jälj. SaPKo) tekemän vastalauseen liittyen

Lisätiedot

Sisarusparit tennisseura LVS:n tuki ja turva

Sisarusparit tennisseura LVS:n tuki ja turva URHEILU 25.11.2017 Päivitetty: 25.11.2017 Sisarusparit tennisseura LVS:n tuki ja turva Holopaiset ja Kalliot vievät eteenpäin lahtelaista naistennistä. Yleensä tennis on koko perheen juttu ja Lahdessakin

Lisätiedot

Pelinjohtajien ranking

Pelinjohtajien ranking NAISTEN SUPERPESIS KAUSI 2016 Pelinjohtajien ranking 1. Lapuan Virkiä 1 1 1 1 1 1 2 2 2 2 14 2. Kirittäret, Jyväskylä 1 1 1 1 1 2 2 2 2 3 16 3. Rauman Lukko 2 2 3 3 3 3 4 4 4 6 34 4. Pesäkarhut, Pori 2

Lisätiedot

JOUKKUE B OLS B2 B:n maalimerkinnät B:n rangaistukset

JOUKKUE B OLS B2 B:n maalimerkinnät B:n rangaistukset HaHe 96/97 A:n maalimerkinnät A:n rangaistukset 7 C Jokela Patrik 1 12.13 50 88 29 5 93 35.06 40.00 13 Rehu Santtu 1 2 21.45 50-16 Vähärautio Karri 3 25.46 50 13 Sarja FatPipe B 18 Kankaanpää Markus 22

Lisätiedot

Pro Shop harrastepalaverin muistio

Pro Shop harrastepalaverin muistio Pro Shop harrastepalaverin muistio 10.8.2017 1. Sarjoihin ilmoittautumiset kaudelle 2017-2018 Joukkueet ilmoittautuneet sarjoihin seuraavasti AAA AA A Kevyt-A 40+ Oilers HC 70's Ässät Siipiveikot Xstars

Lisätiedot

Sarjan voittaja nousee mestaruussarjaan, kakkonen karsii 1-divisioonan seitsemännen kanssa

Sarjan voittaja nousee mestaruussarjaan, kakkonen karsii 1-divisioonan seitsemännen kanssa Kausi 2018/2019 Padel Lähiliiga MIEHET 1-DIVISIOONA 1. Epispallo Matikainen Sami Puh. 0415061066 2. Koppikotkat Kekäläinen Mikko Puh. 0407525847 3. Mr. Padel Club Puh. 0500494220 4. Musta 12.5 Puh. 0445533820

Lisätiedot

Sarjatiedote 2019 Joukkueilla pitää olla yhtenäinen peliasu.

Sarjatiedote 2019 Joukkueilla pitää olla yhtenäinen peliasu. 1 Sarjatiedote 2019 Pelimuotona on trippeli. Trippelijoukkueessa voi vaihtaa yhden pelaajan kesken pelin. Trippelijoukkueessa saa käyttää koko sarjan aikana korkeintaan kuutta eri pelaajaa. Kaikki joukkueessa

Lisätiedot

Otteluissa noudatetaan Kisamaailman sääntöjä muutamin muutoksin, joista kerrotaan tarkemmin Säännöt -osiossa.

Otteluissa noudatetaan Kisamaailman sääntöjä muutamin muutoksin, joista kerrotaan tarkemmin Säännöt -osiossa. KAUSI 2017-2018 JOHDANTO Oulun luistinseura ja Suomen salibandyliitto jatkaa edellisen kauden tapaan tuomariyhteistyötä, jossa salibandyliitto järjestelee ja asettelee tuomarit kaikkiin Leijonaliigan otteluihin.

Lisätiedot

Tervetuloa mukaan Silverin Palmuliigaan!

Tervetuloa mukaan Silverin Palmuliigaan! Tervetuloa mukaan Silverin Palmuliigaan! Palmuliiga starttaa helmi-maaliskuun vaihteessa, ja pelit etenevät oheisen otteluohjelman mukaan! Joukkueet on jaettu alkukilpailussa kahteen kuuden joukkueen lohkoon.

Lisätiedot

KAUSIJULKAISU 2007-2008. www.duo96.fi

KAUSIJULKAISU 2007-2008. www.duo96.fi KAUSIJULKAISU 2007-2008 www.duo96.fi 2 Duo96 1. divisioona 2007-2008 Duo 96, Jämsä MAKS, Mikkeli Napapiirin Kaukalopallo, Rovaniemi Pallo & Boys, Seinäjoki Palloketut, Tornio RBA, Oulu Runkosarjan kotiottelut

Lisätiedot

Hallisarja 2015-2016 10.10.2015-23.4.2016. 50 Joukkuetta. Liiga, 1. divisioona, 2. divisioona lohkot A, B, C

Hallisarja 2015-2016 10.10.2015-23.4.2016. 50 Joukkuetta. Liiga, 1. divisioona, 2. divisioona lohkot A, B, C Hallisarja 2015-2016 10.10.2015-23.4.2016 50 Joukkuetta Liiga, 1. divisioona, 2. divisioona lohkot A, B, C Sarjajärjestelmä (Ohjelma valmiina koko kaudeksi) Suomen pitkäikäisin ja paras hallisarja Sapluuna

Lisätiedot

NUORTEN UUSI KILPAILUJÄRJESTELMÄ. Nuorten kilpailujärjestelmän työryhmä_

NUORTEN UUSI KILPAILUJÄRJESTELMÄ. Nuorten kilpailujärjestelmän työryhmä_ NUORTEN UUSI KILPAILUJÄRJESTELMÄ Nuorten kilpailujärjestelmän työryhmä_2016-17 Nuorten UUSI kilpailujärjestelmä Miksi? Pyrkimys siihen, että urheilullinen ajattelu ja pelaajien valmennusohjelma ohjaisi

Lisätiedot

KAUSIJULKAISU 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00 Pojat salibandy

KAUSIJULKAISU 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00 Pojat salibandy KAUSIJULKAISU 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00 Pojat salibandy JOUKKUE 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00Pojat salibandy YHTEISTYÖKUMPPANI Tutustu lisää klikkaamalla logoa! KAUSIKATSAUS 2011-2012 Uutta pelikautta

Lisätiedot

VASTALAUSEPÄÄTÖS

VASTALAUSEPÄÄTÖS VASTALAUSEPÄÄTÖS 31.3.2017 Rauman Lukko ry Jää-Kotkat ry 1. Asian tausta Suomen Jääkiekkoliiton kurinpitovaliokunta on käsitellyt Rauman Lukko ry:n (jälj. Lukko) tekemän vastalauseen liittyen C2 AA -tason

Lisätiedot

TYTTÖJEN 7-8 LUOKKIEN FUTSAL TURNAUS 2010 Aika: Tiistaina 19.1.2010 Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 3 ja 4

TYTTÖJEN 7-8 LUOKKIEN FUTSAL TURNAUS 2010 Aika: Tiistaina 19.1.2010 Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 3 ja 4 SUOMEN PALLOLIITON TAMPEREEN PIIRI RY TYTTÖJEN 7-8 LUOKKIEN FUTSAL TURNAUS 2010 Aika: Tiistaina 19.1.2010 Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 3 ja 4 Lohkot: Lohko A: Sampo, Tammerkoski, Linnainmaa,

Lisätiedot

TENNIS ; LÄHILIIGA KAUSI

TENNIS ; LÄHILIIGA KAUSI TENNIS ; LÄHILIIGA KAUSI 2013-2014 SARJA ; MIEHET 2-DIVISIOONA JOUKKUE YHDYSHENKILÖ PUH. 1. HauTS 2 Rekola Tuomas 050-5911939 2. HyTS 7 Huttunen Martti 0400-440810 3. JokTS Rossi Esko 0400-840183 4. JäTS

Lisätiedot

KÄYTTÄYTYMISRANGAISTUSTEN SEURANTA JA SEURAAMUKSET ( )

KÄYTTÄYTYMISRANGAISTUSTEN SEURANTA JA SEURAAMUKSET ( ) 1 KÄYTTÄYTYMISRANGAISTUSTEN SEURANTA JA SEURAAMUKSET (2015-2016) Joukkueet ovat velvollisia pitämään käyttäytymisrangaistusten kertymää eli ns. kymppitiliä. Mitä sillä tarkoitetaan ja miten sitä seurataan

Lisätiedot

STPU:n KAUKALOPALLON SM-TURNAUS Vierumäki Country Club - Suomen Urheiluopistolla Otteluohjelma

STPU:n KAUKALOPALLON SM-TURNAUS Vierumäki Country Club - Suomen Urheiluopistolla  Otteluohjelma STPU:n KAUKALOPALLON SM-TURNAUS 21.11.2015 Vierumäki Country Club - Suomen Urheiluopistolla www.vierumaki.fi/ Otteluohjelma Alla mukaan ilmoittautuneet joukkueet: A1 Riikku Rakenteet Oy Alavus Riikku A2

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2007

TOIMINTASUUNNITELMA 2007 TOIMINTASUUNNITELMA 2007 Oulunsalo Pesäpallojaosto 28.11.2006 TOIMINTASUUNNITELMA 2007 Yleistä Pesäpallojaoston yleisenä tavoitteena on lisätä pesäpalloilun harrastuneisuutta Oulunsalossa ja tarjota melenkiintoista

Lisätiedot

KJT HAUKAT RY Jääurheiluseura Haukat Ry Shakers Juniorit Ry Tuusulan Juniorikiekko Ry TuusKiekko Ry C2 A

KJT HAUKAT RY Jääurheiluseura Haukat Ry Shakers Juniorit Ry Tuusulan Juniorikiekko Ry TuusKiekko Ry C2 A KJT HAUKAT RY Jääurheiluseura Haukat Ry Shakers Juniorit Ry Tuusulan Juniorikiekko Ry TuusKiekko Ry C2 A Pelaajien pelaajaoikeudet ja seurojen sarjapaikat siirretään tälle yhdistykselle D1-vaiheen jälkeen.

Lisätiedot

STELLA KAARNAKOSKI. Tästä tytöstä on kasvamassa mitä mainion koripalloilija!

STELLA KAARNAKOSKI. Tästä tytöstä on kasvamassa mitä mainion koripalloilija! Kerhot Tytöt STELLA KAARNAKOSKI Tällä tytöllä on oikeanlainen asenne harjoitteluun ja pelaamiseen. Treenaajana hän on valmentajien mieleen; jaksaa kuunnella ohjeet, keskittyy ja tekee aina parhaansa! Kevään

Lisätiedot

Reikäpelimestaruuskilpailut

Reikäpelimestaruuskilpailut Reikäpelimestaruuskilpailut 4-5.8.2018 Kilpailuinfo Reikäpelien kilpailuformaatti Mukaan maksimissaan 32 miestä, 16 naista tasoitusjärjestyksellä Ensimmäinen kierros pelataan 4 pelaajan lohkoissa 3x6 reiän

Lisätiedot

Panelian Raikas. Edustusjoukkue 2012-2013

Panelian Raikas. Edustusjoukkue 2012-2013 Panelian Raikas Edustusjoukkue 2012-2013 www.panelianraikas.seura.info Panelian Raikas pelaa Länsirannikon III-divisioonassa. Miesten III-divisioonan jatkosarjaan osallistuu 14 joukkuetta. Joukkueet ovat

Lisätiedot

IV ja V Divisioonien sekä Harraste- ja Seniorisarjojen playoff- ottelut

IV ja V Divisioonien sekä Harraste- ja Seniorisarjojen playoff- ottelut IV ja V Divisioonien sekä Harraste- ja Seniorisarjojen playoff- ottelut Huom. Mikäli tilanne on tasan varsinaisenpeliajan jälkeen (kaikki playoff ottelut) suoritetaan voittomaalikilpailu pareittain. Voittomaali

Lisätiedot

LIITON ALAINEN KILPAILUTOIMINTA KAUDELLA

LIITON ALAINEN KILPAILUTOIMINTA KAUDELLA LIITON ALAINEN KILPAILUTOIMINTA KAUDELLA 2018 2019 Liiton alaisten ringettesarjojen kilpailutoiminnan kuvaus kaudella 2018-2019. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin tarvittaessa. Naisten

Lisätiedot

Hallisarja Joukkuetta. Liiga, 1. divisioona, 2. divisioona lohkot A, B, C

Hallisarja Joukkuetta. Liiga, 1. divisioona, 2. divisioona lohkot A, B, C Hallisarja 2016-2017 9.10.2016-6.5.2017 46 Joukkuetta Liiga, 1. divisioona, 2. divisioona lohkot A, B, C Sarjajärjestelmä (Ohjelma valmiina koko kaudeksi) Osallistumismaksu Karsinnat/karsintaturnaus 2.

Lisätiedot

Tekojäältä uuteen nousuun KalPa by Dale. Mestaruussarja 10 joukkuetta, I divisioona 8 joukkuetta, II divisioona 4 lohkoa 24 joukkuetta

Tekojäältä uuteen nousuun KalPa by Dale. Mestaruussarja 10 joukkuetta, I divisioona 8 joukkuetta, II divisioona 4 lohkoa 24 joukkuetta 1974-1975 Mestaruussarja 10 joukkuetta, I divisioona 8 joukkuetta, II divisioona 4 lohkoa 24 joukkuetta Käytännössä Suomen Sarja muuttui II divisioonaksi (koska uusi ykkönen veti vain kahdeksan joukkuetta).

Lisätiedot

Panelian Raikas. Edustusjoukkue

Panelian Raikas. Edustusjoukkue Panelian Raikas Edustusjoukkue 2013-2014 www.panelianraikas.seura.info Panelian Raikas pelaa Länsirannikon III-divisioonassa. Syksyllä pelataan kahdessa maantieteellisessä lohkossa ja joulutauolla sarja

Lisätiedot

TYTTÖJEN ALUESARJAT KAUDELLA

TYTTÖJEN ALUESARJAT KAUDELLA TYTTÖJEN ALUESARJAT KAUDELLA 2012-2013 Sarjojen pelaamisaikataulu toteutetaan siten, että C-tytöt pelaavat pääsääntöisesti parittomilla viikoilla huomioiden D-tyttöjen turnaukset, jotka pelataan parillisilla

Lisätiedot

Puheenjohtajan alkusanat

Puheenjohtajan alkusanat Salibandyseura Soittorasia ry Kausijulkaisu 2015-2016 Sisällysluettelo Puheenjohtajan alkusanat... 3 Soittorasia Edustus (2.divisioona) - Joko pudotuspeleihin?... 4 Soittorasia II (5.divisioona) - Nousu

Lisätiedot

2018/2019 MIEHET 1-DIVISIOONA

2018/2019 MIEHET 1-DIVISIOONA Kausi 2018/2019 MIEHET 1-DIVISIOONA ; Lohko A 1. A-men Eräkare Jorma Puh. 0503835758 2. Kaksari Kittilä Anssi Puh. 0443667680 3. RKT Seppänen Henry Puh. 0415068044 4. SuTe Manninen Mikko Puh. 0400318776

Lisätiedot

Aika: Perjantai 22.1.2010 Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 1, 2, 3 ja 4

Aika: Perjantai 22.1.2010 Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 1, 2, 3 ja 4 SUOMEN PALLOLIITON TAMPEREEN PIIRI RY POIKIEN 7-8 LUOKKIEN FUTSAL TURNAUS 2010 Aika: Perjantai 22.1.2010 Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 1, 2, 3 ja 4 Lohkot: Lohko A: Kämmenniemi, Amuri, Sampola,

Lisätiedot

2018/2019 MIEHET 1-DIVISIOONA

2018/2019 MIEHET 1-DIVISIOONA Kausi 2018/2019 MIEHET 1-DIVISIOONA ; Lohko A 1. A-men Eräkare Jorma Puh. 0503835758 2. Kaksari Kittilä Anssi Puh. 0443667680 3. RKT Seppänen Henry Puh. 0415068044 4. SuTe Manninen Mikko Puh. 0400318776

Lisätiedot

Hiekka- La THIFA 3 VS V-P 2 1,5-4,5 (22-29) harju Elo Petteri vs Viita Jyri 0-2 (16,36)

Hiekka- La THIFA 3 VS V-P 2 1,5-4,5 (22-29) harju Elo Petteri vs Viita Jyri 0-2 (16,36) Kausi 2016/2017 MIEHET 1-DIVISIOONA 1. A-men Eräkare Jorma Puh. 050 383 5758 2. Soft Tembo Wallin Reima Puh. 0400 478 350 3. SuTe Kauppinen Markku Puh. 044 0500 231 4. TaTi Sormunen Timo Puh. 044 3365

Lisätiedot

SOTILASURHEILULIITON SALIBANDYMESTARUUSTURNAUS 2014

SOTILASURHEILULIITON SALIBANDYMESTARUUSTURNAUS 2014 LAHVU 1968-2014 SOTILASURHEILULIITON SALIBANDYMESTARUUSTURNAUS 2014 Henkilökunnan A- ja B-sarjat HELSINGIN ENERGIA CUP Vierumäki 24.-25.1.2014 Sotilasurheilupoolissa mukana: TERVETULOA LAHDEN VARUSKUNNAN

Lisätiedot

Puheenjohtajan sana. Tinosauruksia ja muita ronskimman puoleisia eläimiä

Puheenjohtajan sana. Tinosauruksia ja muita ronskimman puoleisia eläimiä Tinosauruksia ja muita ronskimman puoleisia eläimiä Puheenjohtajan sana Kuluvat vuodet ovat olleet maailmanlaajuisesti melkoista mullistusta. Talouskurimuksen myötä suuri osa ihmisistä on siirtynyt Suomen

Lisätiedot

SM-turnaukset 14.5.-22.5.2016 1/5

SM-turnaukset 14.5.-22.5.2016 1/5 SM-turnaukset 14.5.-22.5.2016 1/5 Erikoismääräykset (yhteinen osa) 1. Kilpailut järjestäjää Suomen Shakkiliitto ja Helsingin Shakkiklubi (HSK). Järjestelytoimikunnassa ovat HSK: Matti Uimonen, Matti Kauranen,

Lisätiedot

2. Olli Ikäheimo Veljmiehet A Risto Kyttä Veljmiehet M

2. Olli Ikäheimo Veljmiehet A Risto Kyttä Veljmiehet M 2009 Mestaruus/kinkkukisa: Seuran Mestari Sami Päiväniemi 1. Nimi Seura LuokkaTulosTasoitus Sami Päiväniemi Veljmiehet M 1309 30 2. Olli Ikäheimo Veljmiehet A 1263 48 3. Risto Kyttä Veljmiehet M 1247 30

Lisätiedot

Liigaan voi osallistua myös sekajoukkueella. Sekajoukkueita koskevat seuraavat rajoitukset:

Liigaan voi osallistua myös sekajoukkueella. Sekajoukkueita koskevat seuraavat rajoitukset: SUOMEN RATAGOLFLIITTO RY SM-LIIGAN SÄÄNNÖT 2015 PELIOIKEUS Liigaan voivat osallistua Ratagolfliiton jäsenseurat rajoittamattomalla joukkuemäärällä. Kahdella ylimmällä sarjatasolla, kummallakin, kuitenkin

Lisätiedot

Ottelu Päiväys Klo Kotijoukkue Vierasjoukkue

Ottelu Päiväys Klo Kotijoukkue Vierasjoukkue Sairaalaturnaus 16.4.2011 Turku Impivaaran jäähalli OTTELUT LOHKOITTAIN 16.4.2011 Ottelu Päiväys Klo Kotijoukkue Vierasjoukkue LOHKO 1 Impivaara 1 Tulos 6 16.4.2011 08:00 Jyväskylä - Etelä-Karjala 4-4

Lisätiedot

PÄÄTÖS 21.04.2015. KOOVEE ry

PÄÄTÖS 21.04.2015. KOOVEE ry PÄÄTÖS 21.04.2015 KOOVEE ry Suomen Jääkiekkoliiton kilpailuvaliokunta on käsitellyt Suomi-sarjasta ilmitulleen tapauksen koskien KOOVEE:n Janne Anttilan pelaamisen ilman hänelle määrätyn pelikiellon kärsimistä.

Lisätiedot