Opel Insignia OPC. Ei rajoituksia.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Opel Insignia OPC. Ei rajoituksia."

Transkriptio

1 Opel Insignia OPC

2 Opel Insignia OPC. Ei rajoituksia. Kuvaston sisältö piti paikkansa esitteen painajankohtana (06/12). Pidätämme oikeuden muuttaa teknisiä tietoja ja varusteita milloin tahansa. Tuoreimmat tiedot ovat saatavilla Opel-liikkeestä.

3

4

5 Paalupaikka. Ei sen voittanutta.

6 Sekä sisällä että ulkopuolella näkyy selvästi, että tämä auto on puhtaan intohimon tuote. Kun Opel Insignia OPC täydennetään erittäin hyvin vartaloa tukevilla Recaron urheiluistuimilla, sen sisätilat ovat kuin luodut tosiautoilijalle. Ohjauspyörän litteä alaosa, vaihdetangon nuppi ja mittareiden yksityiskohdat ovat OPC-keskuksessa suunniteltuja ja tuottavat ikimuistoisen ajokokemuksen. Täydellinen ajoympäristö. Ei kompromisseja.

7 Sisätilojen muotoilu

8 Opel Insignia OPC Sports Tourer. Ei puolittaisia ratkaisuja.

9

10 Kulutus ja päästöt, 5-ovinen (Sports Tourer) Urheilullista koria täydentää erikoissuunniteltu turboahdettu V6-moottori, joka on jokaisen Opel Insignia OPC:n sydän. Tämä vaikuttava moottori tuottaa henkeä salpaavan väännön myös hitailla nopeuksilla. Sen parina on lyhytvälityksinen, kuusivaihteinen käsivalintainen vaihteisto ja siinä on neliveto. Moottori 2.8 V6 Turbo ECOTEC (239 kw / 325 hv) Päästönormi Euro 5 Vaihteisto MV-6/AV-6 Polttoaineenkulutus (l/100 km) 1 Kaupunki 15,8 (16,0)/16,1 (16,7) Maantie 7,6 (7,9)/7,5 (7,8) Yhdistetty 10,6 (10,9)/10,7 (11,0) CO 2 -päästöt: yhdistetty (g/km) (255)/251 (259) Siitä hetkestä alkaen, kun kätesi koskettaa OPC:n lyhytvälityksistä vaihdetankoa, saat tuntea uudenlaisen hallinnan tunteen pehmeän, tarkan ja äärimmäisen miellyttävän. Täysalumiinisessa, 24-venttiilisessä 2,8-litraisessa ECOTEC V6 -turbomoottorissa on 60-asteen V-kulma ja neljä yläpuolista nokka-akselia sekä tuloventtiilin vaiheistus ja muuttuva kahden venttiilin ajoitus (VVT). Jokaisessa männässä on oma öljyjäähdytys, pakoventtiilit ovat natriumtäytteisiä ja kaasussa on elektroninen säätö. Twin-Scroll-turboahdin syöttää seoksen kahden yksittäisen, muuttuva-ajoituksellisen imusarjan kautta. Ne tuottavat tehoa saumattoman pehmeästi ja vähentävät polttoaineen kulutusta. Valittavissa on 6-vaihteinen käsivalintainen ja 6-vaihteinen automaattivaihteisto, johon kuuluvat vaihdevivut, joilla on helppo vaihtaa vaihteita sormenpäillä. Remus. Remusin erikoissuunniteltu pakojärjestelmä tuottaa mahtavan äänen ja suorituskyvyn ja tuo Opel Insignia OPC:hen elinikäisen moottoriurheilumaisen tunnelman. 1 As. R (EY) N:o 715/2007 (sovellettavan version) mukaan. Ilmoitetut tiedot pitivät paikkansa esitteen painoajankohtana. Yhtiö pidättää oikeuden muuttaa moottorien määrityksiä milloin tahansa, mikä saattaa vaikuttaa esitettyihin tietoihin. Tuoreimmat tiedot saat Opelliikkeestä. Kaikki ilmoitetut luvut koskevat EU-perusmallia vakiovarustein. Polttoaineen kulutuslaskelmat ja CO 2 -päästömittaukset perustuvat asetukseen R (EY) N:o 715/2007 (sovellettavaan versioon), jossa otetaan huomioon ajoneuvon todellinen massa. Lisävarusteet voivat lisätä polttoaineenkulutusta ja CO 2 -päästölukemia. Polttoaineenkulutuksen ja CO 2 -päästöjen lukemat eivät viittaa mihinkään yksittäiseen autoon eivätkä ole osa tarjousta. Lukemat on esitetty vain eri automallien vertailua varten. Lisävarusteet voivat nostaa ajoneuvon omapainoa, sallittuja akselipainoja ja sallittua kokonaispainoa sekä alentaa sallittuja hinauspainoja. Painon lisääntyminen voi alentaa huippunopeutta ja heikentää kiihtyvyyttä. Suorituskykytietojen perustana ovat 75 kg painava kuljettaja ja 125 kg:n kuorma. Torque Vääntö (Nm) Engine Kierrosnopeus Speed (1/min) (rpm) Output Teho (kw)

11 Suorituskyky

12

13 Mukautuva 4x4-järjestelmä. Automaattinen nelivetojärjestelmä parantaa entisestään erinomaista ajokäyttäytymistä. Vääntö jakautuu automaattisesti etu- ja taka-akselille sekä oikealle ja vasemmalle takapyörälle. Tuloksena on paras mahdollinen vetopito ja vakaus sekä loistava ajodynamiikka. Mukautuvat jousitus- ja nelivetojärjestelmät takaavat, että Opel Insignia OPC:n moottorin vaikuttava teho tulee hyödynnettyä parhaalla mahdollisella tavalla. OPC-keskuksessa kehitetty etujousitus parantaa ohjausvastetta ja käsiteltävyyttä yleisesti. Jarrutustehosta vastaavat Brembon jarrusatulat. Ajodynamiikka FlexRide (mukautuva ajonvakautustekniikka). FlexRide tarjoaa Opel Insignia OPC:ssa kolme ajotilaa: OPC virittää ajodynamiikan äärimmilleen ja Sport-tilassa voit nauttia jokapäiväisestä urheilullisesta ajosta. Normal on oletustila. Ääritilanteissa FlexRide säätää iskunvaimennuksen automaattisesti sekä optimoi turvallisuuden ja hallinnan kaikissa ajotiloissa. Brembo. Brembo kuuluu olennaisesti yhteen kaiken moottoriurheilun kanssa. Opel Insignia OPC:ssä on Brembon nelimäntäiset 355 mm:n etulevyjarrut, jotka ovat ilmastoidut ja poratut, mikä takaa parhaan mahdollisen heikentymättömän pysähtymistehon. HiPerStrut-etujousitus. Madalletun jousituksen lisäksi uudessa Opel Insignia OPC:ssä on erityinen HiPerStrut-etujousitus, joka vähentää entisestään ohjauksen vetelyä ja parantaa etuosan pitoa ja ohjaustuntumaa. OPC-kytkin. Valitse oma ajotyylisi. Voit tehostaa jousituksen ja tehon asetuksia helposti painamalla Sport-painiketta. OPC-kytkin terävöittää vastetta ja suorituskykyä entisestään, jos haluat nauttia äärimmäisestä suorituskyvystä ja kiihtyvyydestä.

14 Opel Insignia OPC:n kaltaisessa suorituskykyisessä autossa on oltava vakiona myös erittäin korkeatasoinen turvavarustus. Opel menee kuitenkin paljon odotettua pitemmälle älykkäillä ajovaloilla, kamerajärjestelmillä ja tutkalla. Ne kaikki auttavat kuljettajaa nauttimaan tämän auton suorituskyvystä turvallisin mielin. Opel Eye. Opel Insignia OPC:n Opel Eye on kamerajärjestelmä, jossa on neljä toimintoa: se lukee ja muistaa nopeusrajoitus- ja ohituskieltomerkit ja näyttää ne mittaristossa. Järjestelmä myös varoittaa kuljettajaa tahattomasta kaistalta poistumisesta, näyttää jatkuvasti etäisyyden edellä ajavaan autoon ja hälyttää uhkaavasta törmäysvaarasta. Opel Eye lukee ja näyttää mittaristossa nopeusrajoitus- ja ohituskieltomerkit. Turvaväli-ilmaisin (FDI) osoittaa jatkuvasti etäisyyden edellä ajavaan autoon mittaristossa ja auttaa välttämään sakot liian lyhyellä turvavälillä ajamisesta. Törmäyshälytys (FCA) on käytössä auton nopeuden ollessa yli 30 km/h ja varoittaa todennäköisestä törmäyksestä mittaristossa näkyvällä varoitusmerkillä ja äänimerkillä. Tahattoman merkityltä ajokaistalta siirtymisen varoitusääni ja varoitusmerkki. Mukautuva vakionopeussäädin (ACC). Tutka-anturi pitää ajonopeuden tasaisena ja säilyttää valitun turvavälin edellä ajavaan autoon kaasun ja jarrujen avulla. Turvaväliä edellä ajavaan ajoneuvoon voi säätää ohjauspyörän säätimellä. Vihreä ajoneuvo edellä -merkki syttyy, jos tutka-anturi havaitsee edellä ajavan ajoneuvon. Jos edellä ajavaa ajoneuvoa lähestytään liian nopeasti, järjestelmä näyttää varoitusmerkin ja antaa varoitusäänen ja käyttää jarruja hidastaen auton nopeuden 15 km/h:iin. Sopeutuvat bi-xenon-ajovalot (AFL). Pimeällä ajaminen saattaa aiheuttaa stressiä. Opel Insignia Sports Tourerin edistyksellinen AFL-järjestelmä valitsee automaattisesti tilanteen mukaisen valaistuksen yhdeksästä eri valokuviosta, jotka tuottavat kaikissa ajotilanteissa parhaan mahdollisen valaistuksen häikäisemättä muita kuljettajia. Tuloksena ajostressi vähenee ja turvallisuus paranee.

15 Turvallisuus

16 < 1 s

17 Kuljettajan ja Opel Insignia OPC:n ajotietokoneen välinen käyttöliittymä toimii intuitiivisen helposti alle sekunnissa. Niinpä ajotilan valitseminen tai huipputason äänentoisto- ja navigointijärjestelmien hallinta ei vie koskaan kuljettajan huomiota pois liikenteestä. Kaikki Opel Insigniaan saatavilla olevat huipputason tietoviihdejärjestelmät ovat saatavilla myös Opel Insignia OPC -malliin. Ehdottoman ensilaatuisen äänentoiston haluaville saatavilla on erityinen Infinity-äänentoistojärjestelmä, jonka 315 watin teho tuottaa kaikin puolin loistavan äänen. Ajotietokone ja suorituskykyvalikko. Tarkat ja välittömät tiedot paineesta, ahtopaineesta ja moottorin lämpötilasta ovat saatavissa suorituskykyvalikon kautta. Tiedot näkyvät selkeästi näytössä nopeusmittarin ja kierroslukumittarin välissä. Ajotietokoneella voi myös laskea ja näyttää kilparadalla ajettuja kierrosaikoja. Kuljettajan ja Opel Insignia OPC:n ajotietokoneen välinen käyttöliittymä toimii intuitiivisen helposti alle sekunnissa. Niinpä ajotilan valitseminen tai huipputason äänentoistoja navigointijärjestelmien hallinta ei vie koskaan kuljettajan huomiota pois liikenteestä. Kuljettajan käyttöliittymä

18 Puhdasta intohimoa. Ei korviketta.

19 Näiden kolmen kirjaimen OPC todellinen merkitys tulee parhaiten esiin kuljettajan istuimella. Siltä kuljettajalle optimoitu ohjaamo tarjoaa vahvan l upauksen tulevasta kokemuksesta. Tien päällä suorituskykyiseksi viritetty moottori ja jousituksen asetukset tuottavat jokaista aistia hivelevän ajokokemuksen. Toimintasäde Suorituskykyisten autojen valmistamisessa on kyse yhtä paljon intohimosta kuin tieteestä. Se tarkoittaa ajokokemusta arvostavien pään sisään kurkistamista ja heidän toiveidensa täyttämistä. OPC-insinööreillä on kaikki edellytykset vastata tähän haasteeseen, sillä hekin ovat autoilun tosiharrastajia. Niinpä kaikki OPC-nimeä kantavat autot ovat tosiharrastajien tosiharrastajille luomia. OPC ulottuu kuitenkin myös kauas itse autojen ulkopuolelle. Opel tarjoaa OPC-kisaleireillä ammattimaista moottoriurheilukoulutusta tosiautoilijoille. Lisätietoja OPC:stä on osoitteessa

20 Opel Insignia OPC:n omistaja voi mukauttaa autonsa oman laadukkaan makunsa mukaan. Ohjaamo on suorituskykyisistä autoista pitävän autoilijan paratiisi. Kaikki näyttää ja tuntuu oikealta erityisistä OPC-matoista mustaan kattoon, nahkaverhoiltuun OPC-ohjauspyörään ja aina kevytmetallipolkimiin asti. Recaro-urheiluistuimet, joissa on kangas-/ Morrocana-verhoilu, ovat poikkeuksellisen tukevat ja mukavat pitkilläkin matkoilla. Istuimiin on saatavilla myös istuinosan jatke, sähkötoiminen säätö ja lämmitys. Nahkaverhoilun kanssa saatavilla on myös kuljettajan istuimen ilmastointi. Nahka Siena, musta (rei'itetty) 1 Track/Morrocana, musta Koristelistat: Piano Paint 1 Istuinosat aitoa nahkaa.

21 Carbon Flash 2 Phantom Grey 2 Arden Blue 3 Myös erityiset värit ovat osa Opel Insignia OPC:n salaperäistä viehätysvoimaa. Erityisten OPC-värien Arden Blue ja Power Red lisäksi saatavilla on neljä muuta urheilullista väriä. Tulos on upein mahdollinen visuaalinen vaikutelma ja urheilullinen olemus. Värit, verhoilut ja vanteet Power Red 1 Silver Lake 2 Summit White 1 Erikoissuunnitellut OPC-kevytmetallivanteet täydentävät muotoilua ja vähentävät painoa, mikä parantaa käsiteltävyyttä ja dynamiikkaa. Opel Insignia OPC -mallissa ne lisäävät täydellisen erinomaista suorituskykyä korostavan viimeisen silauksen. 1 Briljanttivärit. 2 Kaksikerrosmetallivärit. 3 Kaksikerroshelmiäisvärit. 19 OPC-kevytmetallivanteet (Q9T). Valettu kevytmetalli, työstetty, kirkas viimeistely. 20 OPC-kevytmetallivanteet (R01). Taottu alumiini, maalattu, väri Technical Grey. Ulommissa puolissa ja vanteen reunassa työstetty kirkas viimeistely.

22 NOMOS Tangomat, Opel-kello (rajoitettu erä)

23 Merkkituotteet

24 Joissakin tämän esitteen kuvissa on erikoisvarusteita, jotka eivät sisälly vakiotoimitukseen. Ilmoitetut tiedot pitivät paikkansa esitteen painoajankohtana. Pidätämme oikeuden muuttaa tuotteiden ulkonäköä ja varustelua. Painoteknisistä syistä esitteen värit voivat poiketa tuotteiden todellisista väreistä. Kuvissa näkyvät lisävarusteet ovat saatavana lisämaksua vastaan. Saatavuus, tekniset ominaisuudet ja ajoneuvojen sisältämät varusteet voivat vaihdella Saksan liittotasavallan ulkopuolella. Tietoja kierrätyspainotteisesta suunnittelusta, elinkaarensa päässä olevien autojen vastaanottopisteistä ja näiden autojen kierrätyksestä on osoitteessa Lisätietoja autojen varusteista saat paikallisesta Opel-liikkeestä. ADAM OPEL AG, Rüsselsheim Painos 06/12 PEFC/ PEFC-sertifioitu Esite on painettu valvotuista lähteistä hankitulle paperille, joka on peräisin kestävästi hoidetuista metsistä. FIN/MY13

Lyhentää suoria ja suoristaa mutkat. Uusi Opel Astra OPC on äärimmäinen Astra ja täysiverinen urheiluauto.

Lyhentää suoria ja suoristaa mutkat. Uusi Opel Astra OPC on äärimmäinen Astra ja täysiverinen urheiluauto. OPEL Astra OPC Lyhentää suoria ja suoristaa mutkat. Uusi Opel Astra OPC on äärimmäinen Astra ja täysiverinen urheiluauto. Opel Astra OPC:ssä on 2,0 litran turbomoottori, josta riittää yllin kyllin tehoa

Lisätiedot

HENKILÖAUTON MUKAVUUS, TAVARA-AUTON KÄYTÄNNÖLLISYYS

HENKILÖAUTON MUKAVUUS, TAVARA-AUTON KÄYTÄNNÖLLISYYS Uusi OPEL Corsavan HENKILÖAUTON MUKAVUUS, TAVARA-AUTON KÄYTÄNNÖLLISYYS Lastattu käytännöllisyydellä Uusi Opel Corsavan on edustava yritysauto. Sen urheilullinen muotoilu ja tilava ohjaamo tekevät siitä

Lisätiedot

Opel Corsavan. Suurin tavaratilan pituus 1,26 m. Lukkiutumattomat ABS-jarrut. Suurin hyötykuorma jopa 475 kg. tilavuus 0,92 m 3

Opel Corsavan. Suurin tavaratilan pituus 1,26 m. Lukkiutumattomat ABS-jarrut. Suurin hyötykuorma jopa 475 kg. tilavuus 0,92 m 3 Opel Corsavan Opel Corsavan Opel Corsavan sopii raikkaan, urheilullisen ulkoasunsa ansiosta erinomaisesti imagotietoisen yrityksen käyttöön. Keulan muotoilu on dynaaminen, mutta käyttötarkoituksen mukaisella

Lisätiedot

HENKILÖAUTON MUKAVUUS, TAVARA-AUTON KÄYTÄNNÖLLISYYS.

HENKILÖAUTON MUKAVUUS, TAVARA-AUTON KÄYTÄNNÖLLISYYS. OPEL Corsavan HENKILÖAUTON MUKAVUUS, TAVARA-AUTON KÄYTÄNNÖLLISYYS. Lastattu käytännöllisyydellä Opel Corsavan on edustava yritysauto. Sen urheilullinen muotoilu ja tilava ohjaamo tekevät siitä ihanteellisen

Lisätiedot

UUSI CORSA OPC -HINNASTO

UUSI CORSA OPC -HINNASTO UUSI CORSA OPC -HINNASTO Uusi Opel Corsa täydentyy mallisarjan huipulle nousevalla Corsa OPC:llä. Jo uutuuden ulkonäkö kertoo siinä piilevästä voimasta ja nopeudesta. Kirkas sininen väri on Opelilla OPCmallien

Lisätiedot

Machine Silver (9S) metalliväri. Sand Track (D5U) metalliväri. Dark Gun Metal (E5B) metalliväri. Space Blue (J3U) metalliväri.

Machine Silver (9S) metalliväri. Sand Track (D5U) metalliväri. Dark Gun Metal (E5B) metalliväri. Space Blue (J3U) metalliväri. Kia cee d 5-ovinen 1,4 ISG 1,6 ISG 1,6 DCTautomaatti 1,4 CRDi ISG 1,6 CRDi ISG 1,6 CRDi EcoDynamics 100 hv EcoDynamics 135 hv 135 hv EcoDynamics 90 hv EcoDynamics 128 hv automaatti 128 hv Varustetasot

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Amarok Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Dodge Avenger TEKNISET TIEDOT. Yleistä. Sterling Heights Assembly, Michigan, USA

Dodge Avenger TEKNISET TIEDOT. Yleistä. Sterling Heights Assembly, Michigan, USA TEKNISET TIEDOT Dodge Avenger Alla esitetyt tiedot pohjautuvat julkaisuajankohdan (20.06.2007) tietoihin ja ne voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Tiedot ovat Euroopan markkina-alueelle tarkoitettuja

Lisätiedot

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS UUSI AVENSIS KUN YLELLISYYDESTÄ TULEE STANDARDI Uusimmat turvajärjestelmät ja laaja valikoima tehokkaita moottoreita. Hienostuneet sisätilat, luokkansa monipuolisimmat varustetasot

Lisätiedot

Uusi Hyundai ix35 tarjoaa enemmän ajonautintoa, uutta tekniikkaa sekä parempaa varustelua

Uusi Hyundai ix35 tarjoaa enemmän ajonautintoa, uutta tekniikkaa sekä parempaa varustelua Uusi Hyundai ix35 tarjoaa enemmän ajonautintoa, uutta tekniikkaa sekä parempaa varustelua Nopeimmin koskaan myynyt Hyundai-malli Euroopassa saa lisää hienostuneisuutta sisälle ja ulos Parantunut voimansiirto

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa alkaen.

Kampanjahinnasto. Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa alkaen. Kampanjahinnasto BMW Group Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa 5.7.2017 alkaen. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi Puh:

Lisätiedot

Opel Insignia & Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia & Opel Insignia Sports Tourer Opel Insignia & Opel Insignia Sports Tourer Tutustu Opel Insigniaan Tutustu dynaamisen muotoilun, intuitiivisen ergonomian ja jännittävän ajokokemuksen rohkeaan yhdistelmään. Tutustu autoon, joka tähyää

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caravelle Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

QASHQAI. 16" & 17" 5,7 / 18" & 19" 5,9 l/100 km

QASHQAI. 16 & 17 5,7 / 18 & 19 5,9 l/100 km QASHQAI Malli: Moottori: VARUSTETASO: 4x4 dci 130 BUSINESS 360 KORIMALLI Korimalli Viistoperä 5-ovinen MOOTTORI Sylinterien määrä, moottorityyppi 4 rivissä Venttiileitä sylinteriä kohden 4 Puristussuhde

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Transporter Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Uusi Kia Molempien parhaat puolet. Vastuullisuus ei ole koskaan ollut näin tyylikästä ja jännittävää. Uusi Kia Niro on aivan uudenlainen hybridi-crossover, joka todistaa, että voit saada kaiken tinkimättä

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caddy Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

ÄLLISTYTTÄVÄN JÄRKEVÄ.

ÄLLISTYTTÄVÄN JÄRKEVÄ. Uusi OPEL Karl ÄLLISTYTTÄVÄN JÄRKEVÄ. Opel KARLia on helppo kehua siinä on kaikki olennainen edulliseen hintaan viisi ovea, Kaupunki-ajotila 1 ja edistykselliset kuljettajan apujärjestelmät mukaan lukien

Lisätiedot

Innovaatio saa muodon

Innovaatio saa muodon Uusi Kia 2 Uusi Kia Optima Sportswagon Innovaatio saa muodon Täysin uusi, hienostunut Kia Optima Sportswagon on innovatiivinen, monikäyttöinen ja mukava. Upeasti muotoiltu Kia Optima Sportswagon kääntää

Lisätiedot

A The best or nothing.

A The best or nothing. A The best or nothing. Mieleisen uuden A-sarjalaisen valinta on tehty sinulle helpoksi. Voit varustella sporttista vakiomallia mieleiseksi kolmella erilaisella varustepaketilla: Style Urban AMG Sport Lisäksi

Lisätiedot

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan VOLVO S60 & V60 DRIV Lisäys käyttöohjekirjaan Tästä lisäyksestä Tämä painotuote Tämä käyttöohje on auton käyttöohjekirjaa täydentävä lisäys. Volvo Personvagnar AB Lisäys käsittelee tämän automallin varsinaisen

Lisätiedot

Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä

Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä Maakaasuyhdistyksen kevätpäivä 23.04.2009 Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä Asko Salminen Veho Group Oy Ab Mercedes-Benz hyötyajoneuvot PL 118 / Lommilanrinne 3 02771 ESPOO,

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy Tekniset tiedot Mallivuosi 14 Caddy Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja

Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja Tiedotusvälineille 6.9.205 Julkaistavissa heti Mercedes-Benzin A-sarjan toinen sukupolvi: Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja Uutta pirteää ilmettä

Lisätiedot

COROLLAN UUSI AIKAKAUSI

COROLLAN UUSI AIKAKAUSI UUSI HYBRID COROLLAN UUSI AIKAKAUSI Auris on ollut 12 vuoden ajan mallistomme sydämessä, ja nyt on tullut aika hyvästellä Auris mallinimenä. Auris on nyt saanut uuden vieläkin tunnistettavamman nimen Corolla

Lisätiedot

SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA.

SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA. SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA. KOE MENESTYS. Täysin uusi BMW 5-sarja on yhdistelmä rohkeaa dynaamisuutta ja modernia ylellisyyttä. Samalla se tulee jatkamaan BMW 5-sarjan menestystä luokkansa

Lisätiedot

Dynamic Paketti. hinta 2773,12

Dynamic Paketti. hinta 2773,12 BMW S1000 RR Merkki: BMW Tyyppi: Katupyörä Kunto: Uusi Kuutiotilavuus: 1000 ccm 26000 Alkaen kokonaishinta sisältää moottoripyörän + alv:n 24 % ja autoveron. Kokonaishintaan lisätään toimituskulut 490.

Lisätiedot

NISSAN NV200 NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT,

NISSAN NV200 NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT, NISSAN NV200 NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT, VARUSTEET, VÄRIVAIHTOEHDOT JA TEKNISET TIEDOT 03.09.2018 Tarkistathan haluamasi ajoneuvon tarkan saatavuustilanteen lähiältä jälleenmyyjältäsi. Hinnastossa

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Summer Edition. BMW 3-sarjan Sedan & Touring & GT BMW 4-sarjan Gran Coupe BMW 5-sarjan Sedan & Touring. Voimassa alkaen.

Kampanjahinnasto. Summer Edition. BMW 3-sarjan Sedan & Touring & GT BMW 4-sarjan Gran Coupe BMW 5-sarjan Sedan & Touring. Voimassa alkaen. Kampanjahinnasto.. (Rajattu määrä varastoautoja) BMW 3-sarjan Sedan & Touring & GT BMW 4-sarjan Gran Coupe BMW 5-sarjan Sedan & Touring Voimassa 12.7.2019 alkaen. BMW Suomi Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa

Lisätiedot

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0863

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0863 NISSAN NV200 Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO6 01.01.2018 01.01.2018 NV200 HINNASTO Hinta Korimalli Moottori Takaovet Sivuovet Tavaratila m 3 Vaihteist o Varustetaso CO 2 (g/km) Yhdistetty

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 9 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 51,520.04 17" kevytmetallivanteet, 9-puolaiset (225/50 R17) LED-ajovalot 8 turvatyynyä, sis. kuljettajan

Lisätiedot

M{ZD{ CX _14R1_MAZ_CX5_V2_COVERS.indd /02/ :50:14

M{ZD{ CX _14R1_MAZ_CX5_V2_COVERS.indd /02/ :50:14 M{ZD{ CX-5 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 1 5 2 4 3 18 19 SKYACTIV TECHNOLOGY 20 21 6 1 7 5 2 3 4 8 22 23 TURVALLISIN PAIKKA MAANTIELLÄ Jokainen valmistamamme Mazda sisältää laajan valikoiman älykkäitä

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 21 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 181,512.58 18" Brembo jarrut takana 19" Brembo jarrut edessä 19" kevytmetallivanteet (255/35R19 edessä

Lisätiedot

BMW R ninet. Merkki: BMW. Tyyppi: Katupyörä. Kunto: Uusi. Kuutiotilavuus: 1170 ccm. Aitoa ajamista. Aitoa alkuperäisyyttä. Aitoa kustomointia

BMW R ninet. Merkki: BMW. Tyyppi: Katupyörä. Kunto: Uusi. Kuutiotilavuus: 1170 ccm. Aitoa ajamista. Aitoa alkuperäisyyttä. Aitoa kustomointia BMW R ninet Merkki: BMW Tyyppi: Katupyörä Kunto: Uusi Kuutiotilavuus: 1170 ccm 20800 Kokonaishinta sisältää moottoripyörän + alv:n 24 % ja autoveron. Kokonaishintaan lisätään toimituskulut 490. R ninet

Lisätiedot

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Floor Täysin integroitu lattiajärjestelmä TriflexAIR Floor on täydellinen, helppokäyttöinen kiinnikejärjestelmä, joka takaa turvallisen,

Lisätiedot

JAGUAR F-PACE ENNAKKOHINNASTO 11.12.2015

JAGUAR F-PACE ENNAKKOHINNASTO 11.12.2015 JAGUAR F-PACE ENNAKKOHINNASTO 11.12.2015 ENNAKKOHINNAT 11.12.2015 Autoveroton ohjehinta (alv 24%) Arvioitu autovero EU-kulutus 2016 Kokonaishinta CO 2 yhdistetty g/km l/100km Vapaa autoetu 2016 Käyttöetu

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 22 / 9 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 83,442.09 18" kevytmetallivanteet, 235/65R18 renkailla Mukautuva kaistavahti Mukautuva vakionopeussäädin

Lisätiedot

L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3300 3750 3750. L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3750 3750

L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3300 3750 3750. L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3750 3750 TEKNISET TIEDOT Täysin uusi Ford Transit alustavat tekniset tiedot Mallisto Täysin uusi Transit Van -pakettiauto L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli 3300 3750 3750 Kokonaispituus 5531 5981 6704 Kokonaispaino 3100

Lisätiedot

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn 2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn Ram 1500 mallisto kasvoi mallivuodelle 2015! Suuren suosion saavuttanut Ram 1500 mallisto laajeni mallivuodelle 2015 Longhorn mallilla! Tarjolla neljä malliversiota

Lisätiedot

OPEL KARL HINNASTO

OPEL KARL HINNASTO OPEL KARL HINNASTO 01.01.2017 voiko huippuauton saada tähän hintaan? VIISI SYYTÄ VALITA KARL. // Huipputyylikäs sisustus // Saksalaista insinööritaitoa edustavat turvallisuusjärjestelmät // Helppokäyttöiset

Lisätiedot

M a l l i s to 2 0 1 4

M a l l i s to 2 0 1 4 Mallisto 2014 Tervetuloa Starcraft-maailmaan! Kun on kyse todellisesta legendasta Van maailmassa, on olemassa vain yksi auto, jonka kanssa suomalaiset ovat tottuneet toimimaan jo vuosikymmeniä - Starcraft.

Lisätiedot

Jeep Wrangler ja Jeep Wrangler Unlimited

Jeep Wrangler ja Jeep Wrangler Unlimited TEKNISET TIEDOT Jeep Wrangler ja Jeep Wrangler Unlimited Perustiedot Korimallit Kokoonpanotehdas 3-ovinen monikäyttöauto tai avoauto 5-ovinen monikäyttöauto Toledo South Assembly Plant, Ohio, USA Moottorit

Lisätiedot

2.0 l 75 kw 2.0 l 90 kw 2.0 l 103 kw 2.0 l 130 kw

2.0 l 75 kw 2.0 l 90 kw 2.0 l 103 kw 2.0 l 130 kw Tekniset tiedot. Voimansiirto 2.0 l 75 kw 2.0 l 90 kw 2.0 l 103 kw 2.0 l 130 kw Moottorin iskutilavuus [cm³] 1 968 1 968 1 968 1 968 Sylinterien lukumäärä 4 4 4 4 Maks. teho [kw (hv)] 75 (102) 90 (122)

Lisätiedot

Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA

Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA UUSI PRIUS Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA Jo vuodesta 1997 Prius on näyttänyt tietä autoilun tulevaisuudelle. Sen edistyksellinen hybriditeknologia ja huomiota herättävän moderni

Lisätiedot

Manuaalivaihteisto. With start stop Iskutilavuus (cm3) 2298 2298 2298 2298 2298 2298 2298 Ruiskutustapa. Direct Common Rail

Manuaalivaihteisto. With start stop Iskutilavuus (cm3) 2298 2298 2298 2298 2298 2298 2298 Ruiskutustapa. Direct Common Rail MOOTTORIT MOOTTORI Manuaalivaihteisto Manuaalivaihteisto Robottivaihteisto Moottorin mallimerkintä 110dCi 125dCi 150dCi 110dCi 135dCi 165dCi 150dCi Päästönormi Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5

Lisätiedot

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste.

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste. Turvallisuusvarusteet Kuva, Classic Elegance Sport Onnettomuustilanteessa suojaava MAIDAS-törmäysvoimien vaimennusjärjestelmä, kolmois-h-palkisto SRS-turvajärjestelmä keskusohjausyksikkö ja törmäyssensorit,

Lisätiedot

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET lokakuu 2011 CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT Moottori Sylinteriluku/venttilien lkm Iskutilavuus cm 3 Syl halkaisija/iskun pituus mm Suurin teho kw / rpm Suurin teho

Lisätiedot

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT 68349_Peugeot_tavaraautoesite.indd 1 19.9.2014 12.13 Peugeot Partner VAN on paitsi käytännöllinen ja taloudellinen, myös mukava ja tyylikäs. Siis oikea ammatinharjoittajan

Lisätiedot

Kampanjahinnasto Business Exclusive Edition

Kampanjahinnasto Business Exclusive Edition Kampanjahinnasto Business Exclusive Edition Uusi BMW 4-sarjan Gran Coupé Voimassa 1.1.2019 alkaen. Rajoitettu erä (NEDC) BMW Suomi Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi Puh: 020 734 5920 (Kotimaanpuhelun

Lisätiedot

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta // VARUSTEET MITTARISTO TURVALLISUUS Digitaalinen kello ABS jarrut Nopeusmittari välimatkamittarilla ESP (ei saatavana Robottivaihteiston kanssa) - - Jäähdytysnesteen lämpötila Kuljettajan turvatyyny Kierrosluku

Lisätiedot

BMW F 850 GS Adventure

BMW F 850 GS Adventure BMW F 850 GS Adventure Merkki: BMW Tyyppi: Katupyörä Kunto: Uusi Kuutiotilavuus: ccm 18170 Kokonaishinta sisältää moottoripyörän + alv:n 24 % ja autoveron. Kokonaishintaan lisätään toimituskulut 490. Pidätämme

Lisätiedot

Renault SCENIC & GRAND SCENIC

Renault SCENIC & GRAND SCENIC Uusi Renault SCENIC & GRAND SCENIC Tekniset tiedot ja värit Tekniset tiedot SCENIC / GRAND SCENIC (7 istuinta) Energy TCe 115 Energy TCe 130 Energy dci 110 Energy dci 110 EDC Energy dci 160 EDC Polttoaine

Lisätiedot

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 DS 5 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET Elokuu 2015 DS 5 TEKNISET TIEDOT elokuu 2015 MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 Iskutilavuus cm 3 1598 1560 1997 Suurin teho kw/rpm 121/6000 88/3600 133/3750

Lisätiedot

TEKNISET TIEDOT. Vakionopeudensäädin. Volvo Trucks. Driving Progress OMINAISUUDET JA EDUT

TEKNISET TIEDOT. Vakionopeudensäädin. Volvo Trucks. Driving Progress OMINAISUUDET JA EDUT Volvo Trucks. Driving Progress TEKNISET TIEDOT auttaa kuljettajaa ylläpitämään tasaisen ja polttoainetta säästävän ajovauhdin. Järjestelmä säätelee nopeutta automaattisesti ja pitää sen kuljettajan valitsemana.

Lisätiedot

UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015

UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015 UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015 voiko huippuauton saada tähän hintaan? VIISI SYYTÄ VALITA KARL. // Huipputyylikäs sisustus // Saksalaista insinööritaitoa edustavat turvallisuusjärjestelmät // Helppokäyttöiset

Lisätiedot

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk. 4.2.2010 ohjehinta,,, n lisähinta 1.8 Comfort 5MT 4d UK1 580 415 20 000,00 5 697,25 25 697,25 600,00 173,21 773,21 152 1.8 Dynamic 5MT 4d UK2 590 425 20 650,00 5 884,82

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster TCe 125 S&S 4x4 Jubileum+

Lisätiedot

KÄSIKIRJAN TÄYDENNYSOSA

KÄSIKIRJAN TÄYDENNYSOSA KÄSIKIRJAN TÄYDENNYSOSA Seuraavat tiedot on luettava Range Roverin omistajan käsikirjan (LRL 33 02 61 131) yhteydessä. Näissä ohjeissa viitataan lisätietoihin, jotka eivät olleet saatavana Range Roverin

Lisätiedot

ON AIKA KÄÄNTÄÄ PÄÄT.

ON AIKA KÄÄNTÄÄ PÄÄT. opel ASTRA GTC ON AIKA KÄÄNTÄÄ PÄÄT. SISÄLLYS Rohkeiden muotojensa ja dynaamisen urheilullisen käsiteltävyytensä ansiosta Astra GTC on äärimmäisin Astra. Sen ainutlaatuinen muotoilu saa ihmiset katsomaan

Lisätiedot

CLA-sarja. Shooting Brake

CLA-sarja. Shooting Brake CLA-sarja Shooting Brake Designed for urban hunting. Uusi CLA Shooting Brake Elämä suurkaupungissa on seikkailu. Talot ulottuvat pitkälle kohti taivasta. Uusia kortteleita syntyy pikavauhtia. Kaupunki

Lisätiedot

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ Hyundai Motor Finland Oy Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki Lisätietoja: Tiedotuspäällikkö Jonna Nevalainen Puhelin: 050-568 7706 jonna.nevalainen@hyundai.fi 17.9.2012 Lehdistötiedote 1.10.2012 UUDISTUNUT

Lisätiedot

OpelCorsa. Rajatontaajamiseniloa.

OpelCorsa. Rajatontaajamiseniloa. Opel Corsa OpelCorsa. Rajatontaajamiseniloa. OpelCorsaonainaollutauto,jotaoniloajaa.Innovatiivinen muotoilujaraikkaat,eloisatvärit,tyylikkyysjamalliversioiden lisättymääräovatselvämerkkiajamisenilosta.

Lisätiedot

Toledo North Assembly Plant, Ohio, USA

Toledo North Assembly Plant, Ohio, USA TECHNICAL SPECIFICATIONS Dodge Nitro Alla esitetyt tiedot pohjautuvat julkaisuajankohdan (20.06.2007) tietoihin ja ne voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Tiedot ovat Euroopan markkina-alueelle tarkoitettuja

Lisätiedot

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset.

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. VAIN YKSI ASKEL Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. Sinulle, joka poistut ohjaamosta ja kiipeät takaisin monta kertaa

Lisätiedot

Uusi FORD FOCUS. Uusi FORD MONDEO

Uusi FORD FOCUS. Uusi FORD MONDEO Uusi FORD FOCUS Uusi FORD MONDEO Uusi FORD MONDEO Uusi Ford Mondeo tekee vaikutuksen ajo-ominaisuuksillaan ja ulkonäöllään. Vuoden 2015 alussa tuleva täysin uusi Ford Mondeo on täydellinen yhdistelmä innovatiivista

Lisätiedot

Sivu 1 (6) Arvioitu autovero. Kokonaishinta. Vapaa /kk

Sivu 1 (6) Arvioitu autovero. Kokonaishinta. Vapaa /kk Sivu 1 (6) Kokonais Autoedun verotusarvot Polttoaineen kulutus ja päästöt EU yhd. Ajoneuvovero / vuosi Perusvero Käyttövoimavero Business-hinnasto 1.10.2016 Vapaa Käyttöetu CO 2 g/km l/100 km i20 5d 1.2

Lisätiedot

Kampanjahinnasto Business Exclusive Edition

Kampanjahinnasto Business Exclusive Edition Kampanjahinnasto Business Exclusive Edition Uusi BMW 4-sarjan Gran Coupé Voimassa 5.7.2017 alkaen. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi Puh: 020 734 5920 (Kotimaanpuhelun hinta kiinteän verkon

Lisätiedot

Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016

Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016 Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016 MOOTTORI PureTech 110 PureTech 130 PureTech 130 Aut. THP 205 Korimalli 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen Iskutilavuus cm3 1198 1198 1198 1598 Sylinteriluku / venttiililuku

Lisätiedot

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 14.09.2017 14-09-2017 NV400 VAN ETUVETO HINNASTO Autoveroton Arvioitu Kokonais- Tavaratila CO2 Kokonais- ohjehinta sis. alv autovero hinta Moottori

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. xdrive Edition.

Kampanjahinnasto. xdrive Edition. Kampanjahinnasto. xdrive Edition. Voimassa alkaen 1.1.2016. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa Puh. 09 613 741 www.bmw.fi BMW 1-sarjan Hatchback. xdrive Edition 118d xdrive Edition 1U51 Diesel 1995 110

Lisätiedot

ESIPUHE RANGER EQ. Tässä osaluettelossa on tietoja Ranger-mallista 2002 alkaen

ESIPUHE RANGER EQ. Tässä osaluettelossa on tietoja Ranger-mallista 2002 alkaen ESIPUHE RANGER EQ Tässä osaluettelossa on tietoja Ranger-mallista 2002 alkaen Tämän ajoneuvon versiomäärityksiin käytetään varustelukoodeja. Varustelukoodit ovat seuraavat:- GB = Iso-Britannia ja Irlanti

Lisätiedot

Enemmän dynaamista suorituskykyä. Parempaa hallintaa.

Enemmän dynaamista suorituskykyä. Parempaa hallintaa. BMW R 1200 RT Merkki: BMW Tyyppi: Katupyörä Kunto: Uusi Kuutiotilavuus: 1170 ccm 24800 Kokonaishinta sisältää moottoripyörän + alv:n 24 % ja autoveron. Kokonaishintaan lisätään toimituskulut 490. Pidätämme

Lisätiedot

UUDEN SUORITUSKYKYISEN FORD FOCUS ST:N MAAILMAN ENSI-ILTA PARIISIN AUTONÄYTTELYSSÄ

UUDEN SUORITUSKYKYISEN FORD FOCUS ST:N MAAILMAN ENSI-ILTA PARIISIN AUTONÄYTTELYSSÄ TIEDOTE UUDEN SUORITUSKYKYISEN FORD FOCUS ST:N MAAILMAN ENSI-ILTA PARIISIN AUTONÄYTTELYSSÄ Fordin seuraavan sukupolven 250-hevosvoimainen Focus ST ennakkoesittelyssä Pariisin autonäyttelyssä Kyseessä on

Lisätiedot

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 112 10 11 12 13 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 340 300 140 [190] 120 [163] 100 [136] 380 340 300 140 [190] 120 [163] 100 [136] 380

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Business Exclusive Edition.

Kampanjahinnasto. Business Exclusive Edition. Kampanjahinnasto. Business Exclusive Edition. Voimassa alkaen 1.1.2017. Business Exclusive Edition Kampanjamallisto: BMW 3-sarja Sedan, Touring ja Gran Turismo BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi

Lisätiedot

TOYOTA GAZOO Racing antaa kasvot Toyotan sitoumukselle voittaa kaikki esteet tuottaakseen entistä parempia autoja.

TOYOTA GAZOO Racing antaa kasvot Toyotan sitoumukselle voittaa kaikki esteet tuottaakseen entistä parempia autoja. RAJOITETTU ERÄ TOYOTA GAZOO Racing antaa kasvot Toyotan sitoumukselle voittaa kaikki esteet tuottaakseen entistä parempia autoja. TOYOTA GA ZOO R AC I N G INTOHIMOA YLIT TÄ Ä K AIKKI ES TEE T Kiichiro

Lisätiedot

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 112 13 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 340 300 260 140 [190] 120 [163] 100 [136] 80 [109] 380 340 300 260 140 [190] 120

Lisätiedot

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Toteuta yksilölliset unelmasi Honda Accordin myötä olemme tuoneet innokkaan ja urheilullisen kulkijan tien päälle. Toiveesi ja unelmasi ovat kuitenkin

Lisätiedot

Ketjukäyttöinen DOHC, 16 venttiiliä, elektronisesti ohjattu muuttuva venttiilinajoitus, mekaaniset venttiilinnostimet

Ketjukäyttöinen DOHC, 16 venttiiliä, elektronisesti ohjattu muuttuva venttiilinajoitus, mekaaniset venttiilinnostimet TEKNISET TIEDOT Jeep Patriot Perustiedot Korimalli Kokoonpanotehdas 5-ovinen monikäyttöauto Belvidere, Illinois, USA Moottorit 2.4-Dual VVT (bensiini) Nelisylinterinen rivimootori, imusarja elektronisila

Lisätiedot

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 27.08.2018 Tarkistathan haluamasi ajoneuvon tarkan saatavuustilanteen lähimmältä jälleenmyyjältäsi. Hinnastossa on saattanut tapahtua muutoksia sen julkistamisen

Lisätiedot

NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 14.9.2017 14.9.2017 NISSAN Alusta Single Cab Hinta ilman ALV Autoveroton Arvioitu Kokonais- Varuste- CO2 Kokonais- veroja 24 % ohjehinta sis.

Lisätiedot

www.volkswagen.fi-sivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv)

www.volkswagen.fi-sivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv) www.volkswagen.fisivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv) Rakennettu auto kooste Selite Autoveroton hinta Arvioitu autovero Kokonaishinta (sis. alv 24%) CO2

Lisätiedot

MOOTTORIPYÖRÄT. www.aprilia.com. www.aprilia.fi

MOOTTORIPYÖRÄT. www.aprilia.com. www.aprilia.fi 2010 MOOTTORIPYÖRÄT www.aprilia.com www.aprilia.fi RSV4 FACTORY >> VÄRIT Moottori Iskutilavuus Vaihteisto Jarrut, etu Jarrut, taka Renkaat, etu Renkaat, taka Lisävarusteet Aprilia 4-sylinterinen 4-tahti

Lisätiedot

NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit Tarkistathan haluamasi ajoneuvon tarkan saatavuustilanteen lähimmältä jälleenmyyjältäsi. Hinnastossa on saattanut tapahtua muutoksia sen julkistamisen

Lisätiedot

2 3 4 5 6 7 8 10 12 13 112 14 15 16 17 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 140 [190] 380 140 [190] 380 140 [190] 340 120 [163] 340 120 [163] 340 120 [163]

Lisätiedot

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa Yhteenveto Moottori S 63 AMG L 4Matic 278275,41 EUR Erikoismalli & varustepaketit 70690,61 EUR Väri (040) Musta Vanteet Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa 3741,66 EUR Somiste-elementit (729) Sisustuksen

Lisätiedot

YHTEYDESSÄ OLENNAISEEN.

YHTEYDESSÄ OLENNAISEEN. OPEL INSIGNIA YHTEYDESSÄ OLENNAISEEN. Kun ajat Opel Insignialla, tiedät millainen on poikkeuksellinen auto. Mullistava käyttöjärjestelmä muuttaa kuljettajan ja auton välisen vuorovaikutuksen. Kosketuslevyllä

Lisätiedot

NISSAN JUKE NISMO RS

NISSAN JUKE NISMO RS NISSAN JUKE NISMO RS NISMO EDELLÄKÄVIJÄ JO 30 VUOTTA Kilparadalta: Kilpa-autoilu on ankarin mahdollinen testi. Jo pelkkä kilpaileminen on vakava haaste voittamisesta puhumattakaan. Vuodesta 1984 lähtien

Lisätiedot

suorituskyky ja taloudellisuus kulutus Ø l/100 km ØØ km)

suorituskyky ja taloudellisuus kulutus Ø l/100 km ØØ km) 30.4.2015 - Ford S-MAX tekniset tiedot suorituskyky ja taloudellisuus Polttoaineen Suorituskyky kulutus Ø l/100 km ØØ MoottoriSuurin CO2-Kaupunki Maantie Yhdistetty Huippunopeus km/ 50-100 Kiihtyvyys0-100

Lisätiedot

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0824b

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0824b NISSAN NV200 Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO6 01.01.2017 01.01.2017 NV200 HINNASTO Hinta Korimalli Moottori Takaovet Sivuovet Tavaratila m 3 Vaihteisto Varustetaso CO 2 (g/km) Yhdistetty

Lisätiedot

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000 John Deere Erinomainen leikkuujälki Helppo suoraan ajettavuus on väyläleikkurin tärkeimpiä ominaisuuksia. Maailman suurimpana golfkenttien hoitokoneiden valmistajana

Lisätiedot

Opel Astra ja Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra ja Opel Astra Sports Tourer Opel Astra ja Opel Astra Sports Tourer Varustetasot 16 23 Väritjaverhoilut 24 25 Vanteet 26 27 Ympäristövastuu 28 29 Moottoritjavaihteistot 30 31 Ajodynamiikka/alusta 32 33 Turvallisuus 34 39 Käytännöllisyys/FlexFix

Lisätiedot

Yleistietoja polttoaineenkulutuksesta. Yhteenveto PGRT

Yleistietoja polttoaineenkulutuksesta. Yhteenveto PGRT Yhteenveto Yhteenveto Tässä asiakirjassa esitellään ja selitetään lyhyesti ajoneuvon polttoaineenkulutukseen vaikuttavat tekijät. Ajoneuvon polttoaineenkulutukseen vaikuttavat useat eri tekijät: Renkaat

Lisätiedot

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business.

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business. BMW. Ansaittu ajonautinto. i BMW on investoinut yli 1,2 miljardia euroa BMW EfficientDynamics -teknologioiden kehitykseen. Panostuksen ansiosta voit nauttia ajamisen ilosta ylivoimaisella tehon ja kulutuksen

Lisätiedot

UUSI OPEL KARL HINNASTO 01.01.2016

UUSI OPEL KARL HINNASTO 01.01.2016 UUSI OPEL KARL HINNASTO 01.01.2016 voiko huippuauton saada tähän hintaan? VIISI SYYTÄ VALITA KARL. // Huipputyylikäs sisustus // Saksalaista insinööritaitoa edustavat turvallisuusjärjestelmät // Helppokäyttöiset

Lisätiedot

10 vinkkiä ympäristötietoisemmasta autoilusta

10 vinkkiä ympäristötietoisemmasta autoilusta FIA:n Make Cars Green kampanjan tavoite on vähentää autojen ympäristövaikutuksia ja auttaa kuljettajia valitsemaan ympäristöystävällisemmät vaihtoehdot autoilussaan. 10 vinkkiä ympäristötietoisemmasta

Lisätiedot

UUSI OPEL Corsa Tosirakkautta. Hienostuneen tyylikäs ja hauska ajaa uusi Corsa on yhtä ylellinen kuin huomattavasti kalliimmat autot. Sen sisätilojen huippulaadukkaat materiaalit ja ominaisuudet tekevät

Lisätiedot

Sivu 1 (7) Arvioitu autovero. Kokonaishinta

Sivu 1 (7) Arvioitu autovero. Kokonaishinta Sivu 1 (7) Kokonais Autoedun verotusarvot Polttoaineen kulutus ja päästöt EU yhd. Vapaa Käyttöetu CO 2 g/km l/100 km i10 1.0 Classic Business 10163,81 1755,26 11919 365 215 108 4,7 1.0 Business 11522,76

Lisätiedot

UUSI SANKARI HYBRIDIEN

UUSI SANKARI HYBRIDIEN CR-Z VISION IMPOSSIBLE Soichiro Honda uskoi unelmiinsa. Hän aloitti uransa autokorjaamon harjoittelijana ja rakensi ensimmäisen Hondan vuonna 1948. Se oli yksinkertainen kaksitahtimoottorilla varustettu

Lisätiedot