OpelCorsa. Rajatontaajamiseniloa.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "OpelCorsa. Rajatontaajamiseniloa."

Transkriptio

1 Opel Corsa

2

3 OpelCorsa. Rajatontaajamiseniloa. OpelCorsaonainaollutauto,jotaoniloajaa.Innovatiivinen muotoilujaraikkaat,eloisatvärit,tyylikkyysjamalliversioiden lisättymääräovatselvämerkkiajamisenilosta. Varustetasot Väritjaverhoilut,Vanteet Verhoilut Ympäristövastuu Moottoritjavaihteistot Ajodynamiikka Turvallisuus Käytännöllisyys Mukavuus Tietoviihdejärjestelmät Lisävarusteet OPCLine OpelCorsaOPC Opel-tuotteet 46 Kuvastonsisältöpitipaikkansaesitteenpainajankohtana(07/11).Pidätämmeoikeudenmuuttaa teknisiätietojajavarusteitamillointahansa.tuoreimmattiedotsaatopel-liikkeestä.

4 Ensivaikutelma on tärkeä. Opel Corsa on nuorekkaan elinvoimaisuuden ilmentymä. Tästä autosta koko maailma näkee, kuka olet.

5

6

7 Sinun elämäsi on sinun. Varmista, että olet kuljettajan istuimella. Olet avomielinen, itsenäinen ja valmis ottamaan ohjat käsiisi. Opel Corsa kulkee aina mukanasi. Tästä alkaa ajamisen ilo.

8 Ajamisen iloa on luvassa sekä kolmeettä viisiovisella mallilla. Kaikki ne ominaisuudet, joiden ansiosta Opel Corsa on niin upea, ovat saatavissa myös erityisen mukavana viisiovisena mallina.

9

10 Jakaminen tuo iloa. Jos olet menevä ja tapaat usein ystäviäsi, viisiovinen Opel Corsa on oikea auto sinulle. Sen kahden lisäoven ansiosta takaistuimelle on helpompi kulkea. Niinpä on todennäköistä, ettet koskaan joudu ajamaan yksin.

11

12

13 Tulevaisuutesi näyttää valoisalta. Opel Corsa Sport. Iloinen, aurinkoinen asenne on mahdotonta piilottaa. Esittele sitä siis ylpeästi Sport -mallin avulla. Tämä malli on saatavilla upeissa väreissä ja mustalla katolla ja kevytmetallivanteilla.

14 Rajatonta iloa. Uskomaton valikoima. Opel Corsasta on saatavissa niin monta tyylikästä versiota, että jokainen löytää varmasti itselleen sopivan version. Näillä sivuilla on apua valintaan.

15 Life Opel Corsa Life Tästä alkaa rajaton ajamisen ilo. Erinomaiset vakiovarusteet, joita on vahvistettu modernilla sisustuksella. Vakiovarusteisiin kuuluvat: Etu-, sivu- ja verhoturvatyynyt edessä etumatkustajan turvatyynyn poiskytkentä turvavyömuistutin kuljettajan istuimen korkeussäätö ohjauspylvään korkeuden ja etäisyyden säätö ABS-jarrut saattovalot päiväajovalot sopeutuvat jarruvalot ylinopeusvaroitin taskut etuistuinten takapuolella ehostuspeili etumatkustajan häikäisysuojassa kolmitoimintonäyttö ISOFIX-kiinnikkeet takasivuistuimissa monikäyttöinen tavaratilan kansi korin väriset puskurit korin värinen, sähköinen takaluukun avauspainike sähkötoimiset sivupeilit istuimen verhoilukangas Punch, väri Charcoal mattakrominen keskikonsoli 14 tuuman teräsvanteet, renkaat 185/70 R 14 sivu- ja verhoturvatyynyt 15 Kuvissa saattaa esiintyä lisävarusteita.

16 Opel Corsa Enjoy Värivalikoima on suurempi, mikä tarkoittaa enemmän yksilöllisyyttä ja iloa. Sisustus on moderni ja istuinkangas on saatavilla kolmena eri väriyhdistelmänä. Life vakio-ominaisuuksien lisäksi: suhteessa 60:40 jaettu takaistuin sähkötoimiset ikkunat edessä kauko-ohjattu ovien, takaluukun ja polttoainesäiliön kannen keskuslukitus korin väriset ovenkahvat istuinkangas Reflection, väri Charcoal, Steel Blue tai Tabasco Orange keskikonsoli mattakromia ja verhoilukangas Reflection, Charcoal, keskikonsoli Pearl White ja verhoilukangas Reflection, värit Steel Blue ja Tabasco Orange musta kalvo B-pilarissa (ei yhdistelmänä tummien korin värien kanssa) 15 tuuman kevytmetallivanteet, renkaat 185/65 R 15 nahkaverhoiltu ohjauspyörä, jossa kaukosäätimet keskuslukitus Kuvissa saattaa esiintyä valinnaisvarusteita.

17 Enjoy 17

18

19 Sport Opel Corsa Sport Upean muodikas malli, jossa on musta katto ja mustat vanteet, upeat värit sekä lisävärejä sisustuksessa ja verhouksen kohokohdissa. Enjoyn vakio-ominaisuuksien lisäksi seuraavat ominaisuudet: kevytmetallipolkimet etusumuvalot kiiltävän musta katto (yhdistelmänä ulkopuolen Black Sapphire -värin kanssa) tummennetut takaikkunat tummennetut takavalot urheilullinen pakoputken pää, kromi istuimen verhoilukangas Twist, väri Charcoal keltainen, punainen tai sininen tikkaus keskikonsoli Japan Black värikoordinoidut tuuletusaukon kehykset 17 tuuman kevytmetallivanteet, renkaat 215/45 R Kuvissa saattaa esiintyä valinnaisvarusteita.

20 Royal Blue Casablanca White Guacamole Flaming Yellow Magma Red Star Silver Technical Grey Silver Lake Pepper Dust Henna Grasshopper Waterworld Oriental Blue 1 Vain Opel Corsa OPC. Black Sapphire Arden Blue 1

21 Sport. Erehtymättömän varma tyyli sekä ulko- että sisäpuolella. Valikoima: Värit ja verhoukset Malli Sport Korin väri Casablanca White Flaming Yellow Magma Red Oriental Blue 1 Black Sapphire 1 Katto Kiiltävä musta Korin väri Kangas Twist, väri Charcoal, keltaiset tikkaukset Teräsvanne ja keskiö, 5.5 J x 14, 14-puo lai nen malli, renkaat 185/70 R 14 (PA8). Vakiona Life-mallissa. Kevytmetallivanne, 6 J x 15, viisi kaksoispuolaa, renkaat 185/65 R 15 (QV5). Vakiona Enjoy-mallissa. Valinnaisena Life-mallissa. Värit ja vanteet Twist, väri Charcoal, punaiset tikkaukset Twist, väri Charcoal, siniset tikkaukset Tuuletusaukon kehykset Casablanca White Flaming Yellow Magma Red Oriental Blue Ohjauspyörä Nahkaverhoiltu ohjauspyörä Nahkaverhoiltu ohjauspyörä, keltaiset tikkaukset Kevytmetallivanne, 6 J x 16, 7 kaksoispuolaa, renkaat 195/55 R 16 (QV4). Valinnaisena Enjoy- ja Sport -malleihin. Kevytmetallivanne, 7 J x 17, OPC-malli, jossa viisi Y-puolaa, renkaat 215/45 R 17 (PNJ). Vakiona OPC-mallissa. = saatavana = ei saatavissa 1 Vain Color Edition. 21

22 Life: Punch, Charcoal. Keskikonsoli: mattakromi. Enjoy: Reflection, Charcoal. Keskikonsoli: mattakromi. Enjoy: Reflection, Steel Blue. Keskikonsoli: Pearl White. Enjoy: Reflection, Tabasco Orange. Keskikonsoli: Pearl White. Sport: Twist, väri Charcoal, siniset, punaiset ja keltaiset tikkaukset. Keskikonsoli: Japan Black. 1 Keinonahka.

23 Verhoilut Malli Life Enjoy OPC Verhoilu Punch Reflection Nahka 3 Väri Charcoal Charcoal Steel Blue Tabasco Orange Charcoal Perusvärit Royal Blue Brilliant-värit 1 Casablanca White Guacamole Flaming Yellow Magma Red Metallivärit 1 Star Silver Technical Grey Silver Lake Pepper Dust Henna Mica-värit 1 Grasshopper Waterworld Oriental Blue Black Sapphire Arden Blue Keskikonsoli Matt Chrome Pearl White Stealth Black Japan Black = saatavilla = ei saatavilla 1 Valinnainen. 2 Keinonahka. 3 Nahkaverhoilu. 23

24

25 Rajatonta ajamisen iloa. Rajalliset päästöt. Maailma kuuluu meille kaikille samoin vastuu. Opel tekee aktiivisesti töitä kasvihuonekaasujen vähentämiseksi kehittämällä uusia, energiatehokkaampia autoja sekä parantelemalla jatkuvasti nykyisiä malleja. Opel Corsa ecoflex kuuluu edistyksellisten, energiatehokkaiden ecoflex-autojen perheeseen, jonka tavoitteena on vähentää sekä CO 2 -päästöjä että polttoaineen kulutusta. Tämän lisäksi sen myötä, kun puhtaammat ja tehokkaammat vaihtoehtoiset energialähteet ovat yhä käyttökelpoisempia Opel on kehittänyt Opel Amperan, laajennetun käyttösäteen (E-REV) sähköauton, jolla voi ajaa jopa km kilometriä pelkällä akkusähköllä, ennen kuin autossa oleva generaattori laajentaa käyttösäteen jopa 500 kilometriin. Opelin sitoutuminen ympäristönsuojeluun ulottuu tätäkin pitemmälle, sillä se on esimerkiksi vähentänyt merkittävästi tuotannon päästöjä ja avannut käytöstä poistettavien autojen vastaanottopisteitä eri puolilla Eurooppaa. Otamme vastuun jokaisen ajoneuvomme koko elinkaaresta.

26 Opel Corsa ecoflex. Me Opelilla uskomme, että auto, jolla on ilo ajaa, voi olla myös polttoainepihi. Todistaaksemme tämän, insinöörimme ovat tehneet erittäin tehokkaasta autosta entistäkin taloudellisemman. Opel Corsa ecoflex -mallilla, jossa on 1.3 CDTI ECOTEC -moottori, on ilo ajaa 70 kw:n (95 hv:n) tehon ja 190 Nm:n väännön ansiosta. Silti sen CO 2 -päästöt ovat vain g/km. Auton ollessa paikallaan ruuhkassa tai punaisissa valoissa vakiovarustukseen kuuluva Start/ Stop-järjestelmä leikkaa kulutuksen ja päästöt nollaan. Moottorivalikoima. Opel Corsan Euro 5 -bensiinimoottoreissa on kaksi nokka-akselin vaiheistinta, jotka mahdollistavat jatkuvan muuttuvan venttiilin ajoituksen, ja laaja valikoima muita tekniikoita, jotka tuottavat laajemman vääntömomentin jakautumisen ja paremman suorituskyvyn erinomaisin kulutusarvoin. 1.2 ja 1.4 TWINPORT -moottorit ovat tilattavissa Start/Stop-järjestelmällä, joka vähentää kulutusta ja päästöjä entisestään. Opel Corsan dieselmoottorit, joissa käytetään yhteispaineruiskutustekniikkaa, ovat suorituskyvyn, huippuunsa viritetyn tekniikan ja tehokkuuden esikuvia. Dieselmoottorivalikoimassa on malleja 1.3 CDTI (70 kw/95 hv) -mallista, jossa Start/Stopjärjestelmä on vakiona ja jonka CO 2 -päästöt ovat vain g/km, 1.7 CDTI -moottoriin (96 kw / 130 hv), jonka suorituskyky on optimaalinen jopa 300 Nm:n väännön ja urheilullisen, 6-vaihteisen käsivalintaisen vaihteiston ansiosta, mutta jonka CO 2 -päästöt ovat vain g/km. Start/Stop-järjestelmä. Tyhjäkäynnillä käyvä moottori kuluttaa polttoainetta ja aiheuttaa CO 2 -päästöjä. Opelin Start/ Stop-järjestelmä sammuttaa moottorin automaattisesti, kun auto pysähtyy. Moottori käynnistyy välittömästi uudelleen, kun kytkintä painetaan. Vaihteen vaihdon ilmaisin. Ilmaisin näkyy hyvin mittaristossa. Se osoittaa kuljettajalle parhaan hetken vaihtaa vaihdetta, jotta ajo on mahdollisimman taloudellista.

27 Polttoaineen kulutus Moottorit 1.3 CDTI ECOTEC ja Start/Stop-järjestelmä (70 kw/95 hv) 1.7 CDTI ECOTEC (96 kw/130 hv) 1.2 TWINPORT ECOTEC ja Start/Stop-järjestelmä (63 kw/85 hv) 1.4 TWINPORT ECOTEC (74 kw/100 hv) 1.4 TWINPORT ECOTEC ja Start/Stop-järjestelmä (74 kw/100 hv) 1.6 Turbo ECOTEC (110 kw/150 hv) Päästönormi Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Vaihteisto MV-5 MV-6 MV-5 MV-5/AV-4 MV-5 MV-6 Kaupunki 1 4,2 4,3 5,6 5,7 6,4 (6,4) 7,3 (7,3)/8,0 (8,2) 6,6 (6,6) 9,7 (9,7) Maantie 1 3,1 3,2 3,8 3,9 4,3 (4,3) 4,8 (4,8)/5,0 (5,1) 4,5 (4,5) 5,9 (5,9) Yhdistetty 1 3,5 3,6 4,5 4,6 5,1 (5,1) 5,7 (5,7)/6,1 (6,3) 5,3 (5,3) 7,3 (7,3) CO 2 -päästöt g/km (119) 134 (134)/143 (147) 124 (124) 171 (171) 1 Litraa/100 km (2007/715/EY ja 2008/692/EY). MV-5/6 = 5-/6-vaihteinen käsivalintainen vaihteisto AV-4 = nelivaihteinen automaattivaihteisto Ilmoitetut tiedot pitivät paikkansa esitteen painoajankohtana. Yhtiö pidättää oikeuden muuttaa moottorien määrityksiä milloin tahansa, mikä saattaa vaikuttaa esitettyihin tietoihin. Tuoreimmat tiedot saat Opel-kauppiaaltasi. Kaikki ilmoitetut luvut koskevat EU-perusmallia vakiovarustein. Polttoaineen kulutuslaskelmat ja CO 2 -päästömittaukset perustuvat asetuksiin 2007/715/EY ja 2008/692/EY, joissa otetaan huomioon ajoneuvon todellinen massa. Lisävarusteet voivat lisätä polttoaineenkulutusta ja CO 2 -päästöjä. Ne voivat myös nostaa ajoneuvon omapainoa, sallittuja akselipainoja ja sallittua kokonaispainoa sekä alentaa sallittuja hinauspainoja. Painon lisääntyminen voi alentaa huippunopeutta ja heikentää kiihtyvyyttä. Ilmoitetut suoritusarvot saavutetaan silloin, kun auto on tyhjä (ilman kuljettajaa) ja siihen on lisätty 200 kg:n kuorma. Moottorit ja vaihteistot 27

28 Optimoitu alusta. Alustan tärkeimpiin osiin tehdyt lukuisat parannukset ovat parantaneet huomattavasti Opel Corsan ajomukavuutta sen luonteenomaisia, ketteriä ajo-ominaisuuksia vaarantamatta. Urheilualusta. Valinnaisen urheilullisen alustan käsiteltävyyttä ja ketteryyttä on kehitetty säätämällä jousituksen korkeus, jousitus, iskunvaimennus ja ohjausvaste urheilullisesti ajavan kuljettajan tarpeita vastaaviksi. Lukkiutumattomat jarrut. Opel Corsan ABS on paljon enemmän kuin tavallinen ABS. Se on uusimman sukupolven järjestelmä, johon sisältyy monta lisätoimintoa: elektroninen jarruvoiman jako (EBD), joka optimoi jarrutustehon auton kuorman mukaan kaarrejarrutuksen hallinta (CBC), joka auttaa säilyttämään ajolinjan kaarrejarrutuksessa vähentämällä kaarteen puoleisen etupyörän jarrupainetta suorien osuuksien ajovakauden hallinta (SLS), joka tunnistaa ja korjaa suoralla tiellä jarrutettaessa esiintyvän epävakauden vähentämällä jarrupainetta niistä renkaista, joissa se on tarpeen. Elektroninen ajonvakautusjärjestelmä (ESP Plus ). Opel Corsaan on saatavissa ESP Plus -järjestelmä, jossa on mukana luistonesto (TC Plus ) ja aliohjautuvuuden hallinta (EUC). Aliohjautuvuuden hallintatoiminto optimoi ajoneuvon ohjattavuutta avustaen vakiojärjestelmää ESP. ESP lisää tilanteen niin vaatiessa jopa kaikkien neljän pyörän jarrupainetta säilyttääkseen auto vakauden. ESP Plus varmistaa, että ajoneuvo pysyy hallinnassa äärimmäisissäkin aliohjautuvuustilanteissa, kuten äkillisissä väistöliikkeissä. Kokeneet ajajat voivat kytkeä ESP Plus -järjestelmän pois päältä (vain 1.6 Turbo -moottorissa).

29 Ajodynamiikka 29

30

31 Sopeutuvat ajovalot (AFL). Pimeällä ajaminen saattaa aiheuttaa stressiä. Opel Corsan edistyksellinen AFLhalogeenijärjestelmä heijastaa ajovalojen valokeilan kaarteisiin lisäten valaistusta sivulle jyrkissä kaarteissa. Tämän ansiosta se lisää turvallisuutta ja vähentää ajostressiä. Turvallisuus Euro NCAP. Opel Corsa on saanut parhaan viiden tähden luokituksen Euro NCAP -testeissä erinomaisesta turvallisuudestaan. Staattiset kulmavalot. Hitailla nopeuksilla jyrkissä käännöksissä päälle kytkeytyy vasen tai oikea lisäheijastin, joka valaisee kaarretta 90 asteen kulmassa. Dynaamiset kaarrevalot. Ohjauskulman ja nopeuden mukaan säätyvät sopeutuvat ajovalot kääntyvät jopa 15, mikä parantaa näkyvyyttä kaarteissa pimeällä. Turvatyynyjärjestelmä. Opel Corsassa on rintakehän ja lantion vammoilta suojaavat etu-,sivu- ja verhoturvatyynyt. Sopeutuvat jarruvalot. Jarruvalot vilkkuvat ja varoittavat perässä tulevaa liikennettä, kun ABS-järjestelmä aktivoituu jarrutettaessa yli 30 km/h:n nopeudesta. 31

32 Elämä on elämistä varten. Opel Corsa auttaa elämään omaa elämääsi. Apunasi on kuljettajan apuvälineitä, kuten vakionopeussäädin, ylinopeusvaroitin, pysäköintiavustin sekä automaattiset tuulilasinpyyhkijät ja ajovalot. Kätevä, integroitu kuljetusjärjestelmä (FlexFix ). Tämä nerokas järjestelmä on piilossa takapuskurissa, jossa se on aina mukana, mutta käytännössä näkymätön silloin, kun sitä ei käytetä. Ulosvedettyyn matalaan kuljetustelineeseen voidaan kiinnittää kaksi polkupyörää helposti ja nopeasti. Tavaratilan kaksoislattia. Tavaratila voidaan jakaa irrotettavalla lattialla kahteen tasoon, eli voit kuljettaa tavaroita kahdessa eri osastossa. Hattuhylly. Hattuhylly voidaan irrottaa ja sitä voidaan säilyttää turvallisesti takaistuimen selkänojan takana, kun tavaratilassa kuljetetaan suuria tavaroita.

33 Käytännöllisyys 33

34

35 Elämä on helppoa. Laajan lisävarustevalikoiman avulla, johon kuuluvat esimerkiksi lämmitettävät etuistuimet, Solar Reflect -tuulilasi ja Quickheat-pikalämmitin, voit luoda haluamasi ilmaston autoosi. Panoraamakattoluukku. Tämän sähkökäyttöisen ja leveän, lasisen kattoluukun ansiosta olet kuin kirkkaan ja avoimen taivaan alla. Nerokkaaseen aerodynaamiseen muotoiluun kuuluvat sisäänrakennettu ilmanohjain ja kaksikammioinen äänenvaimennus. Mukavuus Lämmitettävä ohjauspyörä. Lämmitettävä ohjauspyörä, joka pitää kädet lämpiminä kylmällä säällä, on ainutlaatuinen ominaisuus tässä luokassa. Elektroninen ilmastointi (ECC). Opelin patentoituun ennakoivaan ja sopeutuvaan säätöön perustuva ilmastointijärjestelmä pitää sisäilman tasaisen laadukkaana eri olosuhteissa. Yksittäisiä asetuksia hallitaan graafisen näytön (GID) valikoiden kautta. 35

36 Yhteydet kunnossa. Pidä yhteydet auki liikkeellä ollessasi. Corsaan on saatavissa kosketusnäytöllinen navigointi, CD-radio ja Bluetooth, jotka kaikki ovat helppokäyttöisiä. Touch & Connect. Tässä multimediajärjestelmässä on intuitiivinen kosketusnäyttö, SD-korteilla käytettävä Euroopan kattava 2D- tai 3D-navigointi, radio/cd, Bluetooth -toiminto sekä MP3-soittimen hallinta näytöstä USB-portin kautta. Bluetooth -matkapuhelinportaali ja puheohjaus. Kaikkia tärkeitä puhelintoimintoja voidaan ohjata ohjauspyörän säätimillä, kojelaudan säätimillä tai puheella. Toiminnon tila näkyy automaattisesti kojelaudan näytössä (graafinen näyttö) ja CD:n tai radion ääni mykistyy automaattisesti puhelujen aikana. Yhteys ulkoiseen antenniin on suojattu, joten käyttäjä ei altistu säteilylle. Lisäksi puhelimen akku latautuu automaattisesti aina sen ollessa telineessä. Tässä multimedianavigointijärjestelmässä on yleiset liitännät, joiden kautta voidaan käyttää kaikkia nykyaikaisia digitaalisia äänilähteitä. 5 kosketusnäyttö ja ohjauspyörän säätimet, joilla järjestelmää on helppo ja mukava käyttää dynaaminen navigointi lintuperspektiivikartalla 28 Euroopan maan navigointitiedot SD-kortilla CD-soitin, MP3-toisto Aux-in- ja USB-liitännät, joilla täydelliset kannettavien MP3-soittimien hallintaja selausmahdollisuudet Bluetooth -liitäntä handsfree-puheluita ja äänentoistoa varten, yksityiskohtaiset kappaletiedot näytössä äänentoiston teho 4 x 20 W ja 7 huippukaiutinta CD 30 MP3. CD-stereoradio, jossa on MP3-toisto. Erillinen stereoliitäntä, esivalinta 4 x 9 asemalle, 4 x 20 W, 7 kaiutinta. Kolmitoiminäyttö tai graafinen näyttö, jos varusteisiin kuuluu matkapuhelinportaali tai elektroninen ilmastointi.

37 Tietoviihdejärjestelmä 37

38

39 Etkö halua tyytyä tavanomaiseen? Tyylikkäiden ja käytännöllisten lisävarusteiden avulla voit nauttia elämästä entistäkin enemmän. Kaikki lisävarusteet on suunniteltu ja valmistettu niin, että ne täydentävät Opel Corsaasi täydellisesti. Lisävarusteet Veluurimatot. Neljän maton pakkauksessa toimitettavat, Charcoal-väriset veluurimatot lisäävät laadukasta vaikutelmaa. Saatavilla sinisen, punaisen, hopean- tai Charcoal-värisen reunatikkauksen ja CORSA-logon kanssa. Kova tavaratilan alusta. Erityisesti Opel Corsaan suunniteltu kova tavaratilan alusta suojaa sisätiloja likaisilta ja märiltä tavaroilta. Thule Ocean 80 -kuljetuslaatikko. Kuljetuslaatikoita on 8 erilaista. Koot vaihtelevat välillä x 800 x 400 mm ja x 940 x 400 mm. Asennus vaatii taakkatelineen. Irrotettava vetokoukku. Sopii siististi ja huomaamattomasti Opel Corsaan. Vetokuormitus on jopa kiloa. Vetokuormitus vaihtelee moottorikoon mukaan. Linea-raitasarja. Rohkea kalvokuvio, jolla voit mukauttaa oman Opel Corsasi konepellin, katon ja takaluukun sekä sivupeilien kotelot. Saatavilla korin väreillä Casablanca White, Star Silver ja Black Sapphire. 39

40 Ilmaise itseäsi tyylikkäästi OPC Line -varusteilla. Suunniteltu ja luotu varta vasten lisäämään Opel Corsan dynaamisuutta ja urheilullisuutta. Saatavana tehdasasennettuina varustepaketteina tai Opel-liikkeen asentamina lisävarusteina. OPC Line -paketti 1. Toisiinsa tyylikkäästi sopivat osat saavat Opel Corsan erottumaan joukosta. OPC Line -etuhelmaspoileri OPC Line -takahelmaspoileri OPC Line -sivuhelmat OPC Line -takakattospoileri OPC Line -logo OPC Line -pakoputki OPC Line -paketti 2. Ilmaise itseäsi rohkeasti. Tee urheilullisuutesi selväksi. OPC Line -etupuskuri OPC Line -takapuskuri (kolmiovinen) OPC Line -takaspoileri (viisiovinen) OPC Line -sivuhelmat urheilullinen OPC Line -nahkaohjauspyörä OPC Line -vaihdetangon nuppi OPC Line -logo OPC Line -pakoputki

41 OPC Line 41

42

43 Opel Corsa OPC. Äärimmäinen ajonautinto ei ole ekstraa. Se on olennainen ominaisuus. Se ei tule vain ulkoasusta. Se on enemmän kuin ääntä. Se on tunnetta. Se tulee erittäin suorituskykyisestä 1.6 Turbo ECOTEC -moottorista, joka tuottaa tehoa 141 kw (192 hv), välittömästä reagoinnista kaasuun sekä vaikuttavasta 230 Nm:n väännöstä, joka nousee overboost-toiminnon ansiosta hetkittäin jopa 260 Nm:iin. Kiihtyvyys on innoittava: nollasta sataan 7,2 sekunnissa ja 80 km/h:sta 120 km/h:iin 6,7 sekunnissa. Huippunopeus on 225 km/h. Lisäksi Corsaa täydentävät Nürburgringillä viritetty alusta, 16 tuuman jäähdytetyt levyjarrut sekä huomiota herättävät, harmaat Technical Grey -väriset OPC-jarrusatulat ja pois kytkettävä ESP Plus. Myös keskelle sijoitettua, kolmion muotoista pakoputkea on viritetty ei ainoastaan suorituskyvyn, vaan myös äänen vuoksi. Opel Corsa OPC Opel Corsa OPC: Polttoaineen kulutus kaupunki 9,8 l/100 km, maantie 5,9 l/100 km, yhdistetty 7,3 l/100 km, CO 2 -päästö yhdistetty 172 g/km (Perustuvat asetuksiin 2007/715/EC ja 2008/692/EC). 43

44

45 Jos suhtaudut ajomukavuuteen vakavasti tämä on oikea paikka sinulle; vartaloa ympäröivä Recaro-urheiluistuin, erityinen OPC-ohjauspyörä käsissäsi, valmiina lähtemään tien päälle. Opel Corsa OPC Nahka 1, hiilenmusta 45 1 Nahkaverhoilu: istuinosat aitoa nahkaa.

46 Elämästä nauttiminen Opel Corsan kanssa on muutakin kuin autoja ja ajamista. Jokaiselle löytyy jotakin laadukkaiden ja tyylikkäiden tuotteiden mallistosta osoitteessa

47 Opel-huolto. Euroopan-laajuinen asiakaspalvelu. Käytettävissäsi on yli yksilöllistä, osaavaa ja täsmällistä palvelua tarjoavaa huoltokorjaamoa mukaan lukien yli tavara-autoihin erikoistunutta palvelukeskusta kaikkialla Euroopassa. Kuten odottaa sopii, ajoneuvosi korjataan erittäin ammattitaitoisesti. Epätavallisempaa on ehkä se, että sinulle myös kerrotaan tarkasti, mitä on tehty ja miksi, ja toimenpiteisiin liittyvät kustannukset esitellään selvästi ja tarkasti. Opel Assistance -tiepalvelu. Tämä ilmainen palvelu kuuluu kaikkiin uusiin Opel-autoihin vuoden ajan ensirekisteröinti- tai luovutuspäivästä lukien sen mukaan, kumpi täyttyy ensin. Opel Assistance auttaa, olitpa missä hyvänsä. Se toimii yli 40:ssä Euroopan maassa ympäri vuorokauden. Palveluihin kuuluu apu auton rikkoutuessa, hinauspalvelu, auton vuokrauspalvelu ja hotellimajoitus taikka avustus matkan jatkamiseksi esimerkiksi junalla tai lentäen (ohjelman ehtojen mukaan). Ensimmäisen vuoden jälkeen voit jatkaa Opel Assistance -palvelua ottamalla yhteyttä lähimpään jälleenmyyjään tai valtuutettuun huoltoon. Uuden auton takuu. Kahden vuoden uuden auton takuu. Tämä takuu kattaa uuden Opel-auton 24 kuukauden ajan ilman kilometrirajoituksia auton ensirekisteröintipäivästä tai ensimmäisestä käyttöönottopäivästä alkaen, sen mukaan, kumpi täyttyy ensin. 12 vuoden puhkiruostumattomuustakuu. Opel tarjoaa autollesi luotettavan pitkäaikaistakuun puhki ruostumista vastaan. Tämä edellyttää, että autosi on huollettu ja tarpeelliset tarkastukset on tehty huolto-ohjelman mukaisesti. Varaosat ja lisävarusteet. Opel-varaosat ja lisävarusteet ovat saatavana lähimmästä Opel-liikkeestä, josta saat kaikki autoosi tarvitsemasi tuotteet sekä asiantuntevat neuvot. Opel Internetissä. Tarvitsetko tietoja välittömästi? Osoitteessa on paljon tietoa kaikista Opelautoista, palveluista ja lisävarusteista. Voit lukea Opel-uutisia ja tutustua tuotetietoihin Internetissä. Kierrätys. Tietoja kierrätyspainotteisesta suunnittelusta ja elinkaarensa päässä olevien autojen keräyspisteistä on osoitteessa Käänny kaikissa kysymyksissä Opel-jälleenmyyjän puoleen. Lisätietoja on sivustossa Joissakin tämän esitteen kuvissa on erikoisvarusteita, jotka eivät sisälly vakiotoimitukseen. Ilmoitetut tiedot pitivät paikkansa esitteen painoajankohtana. Pidätämme oikeuden muuttaa tuotteiden ulkonäköä ja varustelua. Painoteknisistä syistä esitteen värit voivat poiketa tuotteiden todellisista väreistä. Kuvissa näkyvät lisävarusteet ovat saatavissa lisämaksua vastaan. Saatavuus, tekniset ominaisuudet ja ajoneuvojen sisältämät varusteet voivat vaihdella Saksan liittotasavallan ulkopuolella. Lisätietoja ajoneuvojen varusteista saat paikalliselta Opel-jälleenmyyjältä. ADAM OPEL AG, Rüsselsheim Painos 07/11 PEFC/ PEFC-sertifioitu Esite on painettu valvotuista lähteistä hankitulle paperille, joka on peräisin kestävästi hoidetuista metsistä. FIN/MY12

48

Opel Corsavan. Suurin tavaratilan pituus 1,26 m. Lukkiutumattomat ABS-jarrut. Suurin hyötykuorma jopa 475 kg. tilavuus 0,92 m 3

Opel Corsavan. Suurin tavaratilan pituus 1,26 m. Lukkiutumattomat ABS-jarrut. Suurin hyötykuorma jopa 475 kg. tilavuus 0,92 m 3 Opel Corsavan Opel Corsavan Opel Corsavan sopii raikkaan, urheilullisen ulkoasunsa ansiosta erinomaisesti imagotietoisen yrityksen käyttöön. Keulan muotoilu on dynaaminen, mutta käyttötarkoituksen mukaisella

Lisätiedot

Lyhentää suoria ja suoristaa mutkat. Uusi Opel Astra OPC on äärimmäinen Astra ja täysiverinen urheiluauto.

Lyhentää suoria ja suoristaa mutkat. Uusi Opel Astra OPC on äärimmäinen Astra ja täysiverinen urheiluauto. OPEL Astra OPC Lyhentää suoria ja suoristaa mutkat. Uusi Opel Astra OPC on äärimmäinen Astra ja täysiverinen urheiluauto. Opel Astra OPC:ssä on 2,0 litran turbomoottori, josta riittää yllin kyllin tehoa

Lisätiedot

HENKILÖAUTON MUKAVUUS, TAVARA-AUTON KÄYTÄNNÖLLISYYS

HENKILÖAUTON MUKAVUUS, TAVARA-AUTON KÄYTÄNNÖLLISYYS Uusi OPEL Corsavan HENKILÖAUTON MUKAVUUS, TAVARA-AUTON KÄYTÄNNÖLLISYYS Lastattu käytännöllisyydellä Uusi Opel Corsavan on edustava yritysauto. Sen urheilullinen muotoilu ja tilava ohjaamo tekevät siitä

Lisätiedot

UUSI CORSA OPC -HINNASTO

UUSI CORSA OPC -HINNASTO UUSI CORSA OPC -HINNASTO Uusi Opel Corsa täydentyy mallisarjan huipulle nousevalla Corsa OPC:llä. Jo uutuuden ulkonäkö kertoo siinä piilevästä voimasta ja nopeudesta. Kirkas sininen väri on Opelilla OPCmallien

Lisätiedot

UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015

UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015 UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015 voiko huippuauton saada tähän hintaan? VIISI SYYTÄ VALITA KARL. // Huipputyylikäs sisustus // Saksalaista insinööritaitoa edustavat turvallisuusjärjestelmät // Helppokäyttöiset

Lisätiedot

Opel Corsa Hinnasto (Mallivuosi 2019a)

Opel Corsa Hinnasto (Mallivuosi 2019a) Päivitetty: 15.2.2019 Corsa 5-ovinen Vaiht. kw hv Uusi mittaustapa WLTP-CO2 g/km Kokonais* Vapaa autoetu/kk Käyttöetu/kk 5-ov Ben 1.4 0SC68 GF11 M5 55 75 12 269 150 2 290,61 14 559,61 420 255 1.4 Start/Stop

Lisätiedot

Opel Corsa Hinnasto (Mallivuosi 2019a)

Opel Corsa Hinnasto (Mallivuosi 2019a) Corsa 5-ovinen Vaiht. kw hv CO2 g/km Kokonais* Vapaa autoetu/kk Käyttöetu/kk 5-ov 5-ov 1.4 0SC68 GF11 Euro 6.2 M5 55 75 12 339 130 2 942,20 15 281,20 445 265 1.4 Start/Stop 0SC68 GC11 Euro 6.2 M5 66 90

Lisätiedot

Opel Corsa Hinnasto (Mallivuosi 2019a)

Opel Corsa Hinnasto (Mallivuosi 2019a) Päivitetty: 3.12.2018 Corsa 5-ovinen Vaiht. kw hv Autoveroton hinta Uusi mittaustapa WLTP-CO2 g/km Kokonaishinta* Vapaa autoetu/kk Käyttöetu/kk 5-ov Ben 1.4 0SC68 GF11 M5 55 75 12 269 150 2 730,44 14 999,44

Lisätiedot

Opel Corsa Hinnasto (Mallivuosi 2019a)

Opel Corsa Hinnasto (Mallivuosi 2019a) Päivitetty: 1.1.2019 Corsa 5-ovinen Vaiht. kw hv Autoveroton hinta Uusi mittaustapa WLTP-CO2 g/km Kokonaishinta* Vapaa autoetu/kk Käyttöetu/kk 5-ov Ben 1.4 0SC68 GF11 M5 55 75 12 269 150 2 290,61 14 559,61

Lisätiedot

UUSI OPEL KARL HINNASTO 01.01.2016

UUSI OPEL KARL HINNASTO 01.01.2016 UUSI OPEL KARL HINNASTO 01.01.2016 voiko huippuauton saada tähän hintaan? VIISI SYYTÄ VALITA KARL. // Huipputyylikäs sisustus // Saksalaista insinööritaitoa edustavat turvallisuusjärjestelmät // Helppokäyttöiset

Lisätiedot

HENKILÖAUTON MUKAVUUS, TAVARA-AUTON KÄYTÄNNÖLLISYYS.

HENKILÖAUTON MUKAVUUS, TAVARA-AUTON KÄYTÄNNÖLLISYYS. OPEL Corsavan HENKILÖAUTON MUKAVUUS, TAVARA-AUTON KÄYTÄNNÖLLISYYS. Lastattu käytännöllisyydellä Opel Corsavan on edustava yritysauto. Sen urheilullinen muotoilu ja tilava ohjaamo tekevät siitä ihanteellisen

Lisätiedot

Varustetasot 18 19. Väritjaverhoilut 20 23. Vanteet 24 25. Moottoritjavaihteistot 28 29. Turvallisuus 30 31. Mukavuusjakäytännöllisyys 32 37

Varustetasot 18 19. Väritjaverhoilut 20 23. Vanteet 24 25. Moottoritjavaihteistot 28 29. Turvallisuus 30 31. Mukavuusjakäytännöllisyys 32 37 Opel Meriva Varustetasot 18 19 Väritjaverhoilut 20 23 Vanteet 24 25 Moottoritjavaihteistot 28 29 Turvallisuus 30 31 Mukavuusjakäytännöllisyys 32 37 Tietoviihdejärjestelmä 38 39 Lisävarusteet 40 41 OPCLine

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster TCe 125 S&S 4x4 Jubileum+

Lisätiedot

Opel Corsa Hinnasto (Mallivuosi 2019a)

Opel Corsa Hinnasto (Mallivuosi 2019a) Corsa 5-ovinen Vaiht. kw hv Autoveroton hinta Uusi mittaustapa WLTP-CO2 g/km Kokonaishinta* Vapaa autoetu/kk Käyttöetu/kk 5-ov 5-ov 1.4 0SC68 GF11 M5 55 75 12 339 150 2 746,32 15 085,32 445 265 1.4 Start/Stop

Lisätiedot

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste.

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste. Turvallisuusvarusteet Kuva, Classic Elegance Sport Onnettomuustilanteessa suojaava MAIDAS-törmäysvoimien vaimennusjärjestelmä, kolmois-h-palkisto SRS-turvajärjestelmä keskusohjausyksikkö ja törmäyssensorit,

Lisätiedot

OPEL KARL HINNASTO

OPEL KARL HINNASTO OPEL KARL HINNASTO 01.01.2017 voiko huippuauton saada tähän hintaan? VIISI SYYTÄ VALITA KARL. // Huipputyylikäs sisustus // Saksalaista insinööritaitoa edustavat turvallisuusjärjestelmät // Helppokäyttöiset

Lisätiedot

QASHQAI. 16" & 17" 5,7 / 18" & 19" 5,9 l/100 km

QASHQAI. 16 & 17 5,7 / 18 & 19 5,9 l/100 km QASHQAI Malli: Moottori: VARUSTETASO: 4x4 dci 130 BUSINESS 360 KORIMALLI Korimalli Viistoperä 5-ovinen MOOTTORI Sylinterien määrä, moottorityyppi 4 rivissä Venttiileitä sylinteriä kohden 4 Puristussuhde

Lisätiedot

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 DS 5 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET Elokuu 2015 DS 5 TEKNISET TIEDOT elokuu 2015 MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 Iskutilavuus cm 3 1598 1560 1997 Suurin teho kw/rpm 121/6000 88/3600 133/3750

Lisätiedot

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET lokakuu 2011 CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT Moottori Sylinteriluku/venttilien lkm Iskutilavuus cm 3 Syl halkaisija/iskun pituus mm Suurin teho kw / rpm Suurin teho

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. xdrive Edition.

Kampanjahinnasto. xdrive Edition. Kampanjahinnasto. xdrive Edition. Voimassa alkaen 1.1.2016. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa Puh. 09 613 741 www.bmw.fi BMW 1-sarjan Hatchback. xdrive Edition 118d xdrive Edition 1U51 Diesel 1995 110

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 9 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 51,520.04 17" kevytmetallivanteet, 9-puolaiset (225/50 R17) LED-ajovalot 8 turvatyynyä, sis. kuljettajan

Lisätiedot

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0863

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0863 NISSAN NV200 Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO6 01.01.2018 01.01.2018 NV200 HINNASTO Hinta Korimalli Moottori Takaovet Sivuovet Tavaratila m 3 Vaihteist o Varustetaso CO 2 (g/km) Yhdistetty

Lisätiedot

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0824b

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0824b NISSAN NV200 Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO6 01.01.2017 01.01.2017 NV200 HINNASTO Hinta Korimalli Moottori Takaovet Sivuovet Tavaratila m 3 Vaihteisto Varustetaso CO 2 (g/km) Yhdistetty

Lisätiedot

NISSAN NV200 NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT,

NISSAN NV200 NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT, NISSAN NV200 NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT, VARUSTEET, VÄRIVAIHTOEHDOT JA TEKNISET TIEDOT 03.09.2018 Tarkistathan haluamasi ajoneuvon tarkan saatavuustilanteen lähiältä jälleenmyyjältäsi. Hinnastossa

Lisätiedot

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 27.08.2018 Tarkistathan haluamasi ajoneuvon tarkan saatavuustilanteen lähimmältä jälleenmyyjältäsi. Hinnastossa on saattanut tapahtua muutoksia sen julkistamisen

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA AUTO Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa alkaen.

Kampanjahinnasto. Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa alkaen. Kampanjahinnasto BMW Group Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa 5.7.2017 alkaen. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi Puh:

Lisätiedot

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 14.09.2017 14-09-2017 NV400 VAN ETUVETO HINNASTO Autoveroton Arvioitu Kokonais- Tavaratila CO2 Kokonais- ohjehinta sis. alv autovero hinta Moottori

Lisätiedot

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ Hyundai Motor Finland Oy Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki Lisätietoja: Tiedotuspäällikkö Jonna Nevalainen Puhelin: 050-568 7706 jonna.nevalainen@hyundai.fi 17.9.2012 Lehdistötiedote 1.10.2012 UUDISTUNUT

Lisätiedot

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk. 4.2.2010 ohjehinta,,, n lisähinta 1.8 Comfort 5MT 4d UK1 580 415 20 000,00 5 697,25 25 697,25 600,00 173,21 773,21 152 1.8 Dynamic 5MT 4d UK2 590 425 20 650,00 5 884,82

Lisätiedot

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 8.4.2015

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 8.4.2015 Jubileum juhlamallisto! - Sandero 1.2 16V 75 75 5-v man 135 Sandero 7 865,61 2 133,47 9 999,08 195 375 Sandero TCe 90 Jubileum 90 5-v man 116 Jubileum 9 835,98 2 163,17 11 999,15 225 405 Sandero Stepway

Lisätiedot

NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit Tarkistathan haluamasi ajoneuvon tarkan saatavuustilanteen lähimmältä jälleenmyyjältäsi. Hinnastossa on saattanut tapahtua muutoksia sen julkistamisen

Lisätiedot

NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO

NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot HINNAT PAKETTIAUTO Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt, g/km Hinta ilman veroja, ALV

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Summer Edition. BMW 3-sarjan Sedan & Touring & GT BMW 4-sarjan Gran Coupe BMW 5-sarjan Sedan & Touring. Voimassa alkaen.

Kampanjahinnasto. Summer Edition. BMW 3-sarjan Sedan & Touring & GT BMW 4-sarjan Gran Coupe BMW 5-sarjan Sedan & Touring. Voimassa alkaen. Kampanjahinnasto.. (Rajattu määrä varastoautoja) BMW 3-sarjan Sedan & Touring & GT BMW 4-sarjan Gran Coupe BMW 5-sarjan Sedan & Touring Voimassa 12.7.2019 alkaen. BMW Suomi Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa

Lisätiedot

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19 UUSI RENAULT TWINGO Suositushinnasto 6.6.05 VERSIO HV CO G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Twingo SCe 70 S&S Expression 70 95 5v manuaali 55,7 94,8 90 5 45 Twingo

Lisätiedot

Opel Corsa Hinnasto (Mallivuosi 2018A)

Opel Corsa Hinnasto (Mallivuosi 2018A) Opel Corsa Hinnasto 1.1.2018 (Mallivuosi 2018A) 3-ov 5-ov 5-ov Ben Dsl Ben Dsl Ben Dsl Corsa 3-ovinen Vaiht. kw hv hinta CO2 g/km Arvioitu autovero Kokonaishinta* Vapaa autoetu/kk Käyttöetu/kk 1,4 0SZ08

Lisätiedot

Opel Corsa Hinnasto (Mallivuosi 2017A)

Opel Corsa Hinnasto (Mallivuosi 2017A) Opel Corsa Hinnasto 21.11.2016 (Mallivuosi 2017A) Corsa 3-ovinen Vaiht. kw hv hinta CO2 g/km Arvioitu autovero Kokonaishinta* Vapaa autoetu/kk Käyttöetu/kk 3-ov Ben Dsl 1.4 ECOTEC 0SR08 G3M1 M5 55 75 11,647

Lisätiedot

OPEL Meriva mallivuosi 2010,5

OPEL Meriva mallivuosi 2010,5 Diesel 5-ovinen Bensiini OPEL Meriva mallivuosi 2010,5 Hinnasto 12.01.2010 Malli Vaiht. kw hv CO2 g/km Arvioitu autovero Kokonais* Vapaa autoetu/kk Käyttöetu/kk Enjoy 1.6 Twinport 0ZC75I851 MT5 77 105

Lisätiedot

Opel Corsa Hinnasto (Mallivuosi 2018A)

Opel Corsa Hinnasto (Mallivuosi 2018A) Opel Corsa Hinnasto 13.07.2017 (Mallivuosi 2018A) Corsa 3-ovinen Vaiht. kw hv hinta CO2 g/km Arvioitu autovero Kokonaishinta* Vapaa autoetu/kk Käyttöetu/kk 3-ov Ben Dsl 1.4 0SZ08 G3M1 M5 55 75 11,647 120

Lisätiedot

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä.

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä. Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto 25.11.2016. Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä 31.12.2016 mennessä. VERSIO VETOTAPA HV AUTO-VERO* AUTO TCe 125 S&S 4x2 Black Shadow 4x2 125 138 6-v man 13

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caravelle Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Amarok Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015 Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015 - Sandero 1.2 16V 75 75 5-v man 135 Sandero 7 865,61 2 133,47 9 999,08 195 375 Sandero TCe 90 Jubileum 90 5-v man 116 Jubileum 9 835,98 2 163,17 11 999,15

Lisätiedot

Opel Corsa Hinnasto (Mallivuosi 2017A)

Opel Corsa Hinnasto (Mallivuosi 2017A) Opel Corsa Hinnasto 01.01.2017 (Mallivuosi 2017A) Corsa 3-ovinen Vaiht. kw hv hinta CO2 g/km Arvioitu autovero Kokonaishinta* Vapaa autoetu/kk Käyttöetu/kk 3-ov Ben Dsl 1.4 ECOTEC 0SR08 G3M1 M5 55 75 11,647

Lisätiedot

Opel Corsa Hinnasto (Mallivuosi 2018A)

Opel Corsa Hinnasto (Mallivuosi 2018A) Opel Corsa Hinnasto 25.4.2018 (Mallivuosi 2018A) 3-ov Ben Dsl Corsa 3-ovinen Vaiht. kw hv hinta CO2 g/km Arvioitu autovero * Sisältää arvioidun autoveron Kokonaishinta* Vapaa autoetu/kk Käyttöetu/kk 1.4

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Business Exclusive Edition.

Kampanjahinnasto. Business Exclusive Edition. Kampanjahinnasto. Business Exclusive Edition. Voimassa alkaen 1.1.2017. Business Exclusive Edition Kampanjamallisto: BMW 3-sarja Sedan, Touring ja Gran Turismo BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi

Lisätiedot

Autoveroton. 24% euro BUSINESS 360 TEKNA

Autoveroton. 24% euro BUSINESS 360 TEKNA UUSI NISSAN PULSAR Hinnat, Varusteet, Tekniset tiedot, Värivaihtoehdot VARUSTEET MOOTTORI VAIHTEISTO Vetotapa Varustetaso CO2-päästö g/km Autoveroton ohjehinta sis. alv 24% euro Arvioitu autovero euro

Lisätiedot

Nissan e-nv200 Pakettiauto

Nissan e-nv200 Pakettiauto Nissan e-nv200 Pakettiauto Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot. 30.05.14 Hinnat Pakettiauto Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt Hinta ilman veroja ALV

Lisätiedot

Opel Corsa Hinnasto (Mallivuosi 2018A)

Opel Corsa Hinnasto (Mallivuosi 2018A) Opel Corsa Hinnasto 13.07.2017 (Mallivuosi 2018A) 3-ov 5-ov 5-ov Ben Dsl Ben Dsl Ben Dsl Corsa 3-ovinen Vaiht. kw hv hinta CO2 g/km Arvioitu autovero Kokonaishinta* Vapaa autoetu/kk Käyttöetu/kk 1.4 0SZ08

Lisätiedot

SEAT Mii. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet

SEAT Mii. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet SEAT Mii Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet Mii - Tekniset tiedot 1.0 60 hv Ecomotive Moottori Moottorin rakenne 3-sylinterinen bensiinimoottori, 4 venttiiliä/sylinteri Iskutilavuus, l/cm³ 999 Suurin

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Charged Edition

Kampanjahinnasto. Charged Edition Kampanjahinnasto. BMW 2-sarjan Active Tourer BMW 5-sarjan Sedan Voimassa 1.1.2019 alkaen. BMW Suomi Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi Puh: 020 734 5920 (Kotimaanpuhelun hinta kiinteän verkon ja

Lisätiedot

AMMATTIMAINEN MALLI MALLIAMMATTILAISILLE.

AMMATTIMAINEN MALLI MALLIAMMATTILAISILLE. OPEL COmbO CARGO AMMATTIMAINEN MALLI MALLIAMMATTILAISILLE. SISÄLLYS Kuukauden työntekijä, joka kuukausi. Opel Combo suoriutuu jokaisesta tehtävästä, jonka sille asetat. Siinä on paljon ominaisuuksia,

Lisätiedot

NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 14.9.2017 14.9.2017 NISSAN Alusta Single Cab Hinta ilman ALV Autoveroton Arvioitu Kokonais- Varuste- CO2 Kokonais- veroja 24 % ohjehinta sis.

Lisätiedot

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Toteuta yksilölliset unelmasi Honda Accordin myötä olemme tuoneet innokkaan ja urheilullisen kulkijan tien päälle. Toiveesi ja unelmasi ovat kuitenkin

Lisätiedot

NISSAN NV400 Combi Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN NV400 Combi Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN NV400 Combi Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 14.09.2017 14-09-2017 NV400 COMBI HINNASTO Hinta ilman Autoveroton Arvioitu Kokonais- Sivuovi CO2 Kokonais- veroja ohjehinta sis. alv autovero hinta

Lisätiedot

Nissan e-nv200 Combi, Evalia

Nissan e-nv200 Combi, Evalia Nissan e-nv200 Combi, Evalia Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto, Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot. Hinnat Combi, Evalia Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt Hinta ilman veroja ALV 24%

Lisätiedot

ÄLLISTYTTÄVÄN JÄRKEVÄ.

ÄLLISTYTTÄVÄN JÄRKEVÄ. Uusi OPEL Karl ÄLLISTYTTÄVÄN JÄRKEVÄ. Opel KARLia on helppo kehua siinä on kaikki olennainen edulliseen hintaan viisi ovea, Kaupunki-ajotila 1 ja edistykselliset kuljettajan apujärjestelmät mukaan lukien

Lisätiedot

Opel Insignia OPC. Ei rajoituksia.

Opel Insignia OPC. Ei rajoituksia. Opel Insignia OPC Opel Insignia OPC. Ei rajoituksia. Kuvaston sisältö piti paikkansa esitteen painajankohtana (06/12). Pidätämme oikeuden muuttaa teknisiä tietoja ja varusteita milloin tahansa. Tuoreimmat

Lisätiedot

Kampanjahinnasto Business Exclusive Edition

Kampanjahinnasto Business Exclusive Edition Kampanjahinnasto Business Exclusive Edition Uusi BMW 4-sarjan Gran Coupé Voimassa 5.7.2017 alkaen. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi Puh: 020 734 5920 (Kotimaanpuhelun hinta kiinteän verkon

Lisätiedot

Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016

Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016 Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016 MOOTTORI PureTech 110 PureTech 130 PureTech 130 Aut. THP 205 Korimalli 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen Iskutilavuus cm3 1198 1198 1198 1598 Sylinteriluku / venttiililuku

Lisätiedot

City-paketti: Takapysäköintitutka ja sähköisesti koria vasten taittuvat peilit - 400 400 87,51-100,48 487,51-500,48

City-paketti: Takapysäköintitutka ja sähköisesti koria vasten taittuvat peilit - 400 400 87,51-100,48 487,51-500,48 RENAULT CAPTUR Suositushinnasto 16.3.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Energy TCe 90 S&S Authentique 90 113 man 5-v 14 315,79 3 074,21 17

Lisätiedot

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa Yhteenveto Moottori S 63 AMG L 4Matic 278275,41 EUR Erikoismalli & varustepaketit 70690,61 EUR Väri (040) Musta Vanteet Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa 3741,66 EUR Somiste-elementit (729) Sisustuksen

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Transporter Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caddy Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

SEAT Ibiza ST. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet

SEAT Ibiza ST. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet SEAT Ibiza ST Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet 1.0 75 hv n rakenne 3-sylinterinen bensiinimoottori, 4 venttiiliä/sylinteri Iskutilavuus, l/cm³ 1.0 / 999 Suurin teho, kw (hv) / rpm 55 (75) / 6200 Suurin

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 22 / 9 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 83,442.09 18" kevytmetallivanteet, 235/65R18 renkailla Mukautuva kaistavahti Mukautuva vakionopeussäädin

Lisätiedot

Kampanjahinnasto Business Exclusive Edition

Kampanjahinnasto Business Exclusive Edition Kampanjahinnasto Business Exclusive Edition Uusi BMW 4-sarjan Gran Coupé Voimassa 1.1.2019 alkaen. Rajoitettu erä (NEDC) BMW Suomi Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi Puh: 020 734 5920 (Kotimaanpuhelun

Lisätiedot

m{zd{ 6 -hinnasto 4. helmikuuta 2010

m{zd{ 6 -hinnasto 4. helmikuuta 2010 m{zd{ 6 -hinnasto 4. helmikuuta 2010 M{ZD{ 6 Sedan voimassa 4.2.2010 alkaen Versio Vapaa autoetu Käyttöetu Autoveroton ohjehinta, AUTON HINTA (alv 22%) Arvioitu autovero, Kokonaishinta, Metalliväri METALLIVÄRIN

Lisätiedot

2014-12. Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. 3TAI 100 000 KM VUODEN TAKUU. SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN

2014-12. Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. 3TAI 100 000 KM VUODEN TAKUU. SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN 2014-12 Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. VUODEN TAKUU 3TAI 100 000 KM SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN DESIGN "AVENTURE" Lokasuojien levikkeet, eteen ja taakse 8201274674 622

Lisätiedot

MOOTTORI 68 82 82 ETG

MOOTTORI 68 82 82 ETG Peugeot 208 3 ja 5-ovinen Tekniset tiedot 3.9.2015 MOOTTORI VTi 68 VTi 82 VTi 82 ETG Aut. PureTech 110 PureTech 110 Aut. THP 208 Korimalli 3/5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 3-ovinen Iskutilavuus

Lisätiedot

FORD B-MAX Muokkaa se omaksesi Oman Ford B-MAXin värin ja verhoilun valinta on ratkaiseva, mutta myös nautinnollinen, hetki. Tiedät kyllä heti, mikä on oikein. 15" 12-puolainen pyöränsuojus (Vakiovaruste:

Lisätiedot

Opel Astra ja Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra ja Opel Astra Sports Tourer Opel Astra ja Opel Astra Sports Tourer Varustetasot 16 23 Väritjaverhoilut 24 25 Vanteet 26 27 Ympäristövastuu 28 29 Moottoritjavaihteistot 30 31 Ajodynamiikka/alusta 32 33 Turvallisuus 34 39 Käytännöllisyys/FlexFix

Lisätiedot

Renault SCENIC & GRAND SCENIC

Renault SCENIC & GRAND SCENIC Uusi Renault SCENIC & GRAND SCENIC Tekniset tiedot ja värit Tekniset tiedot SCENIC / GRAND SCENIC (7 istuinta) Energy TCe 115 Energy TCe 130 Energy dci 110 Energy dci 110 EDC Energy dci 160 EDC Polttoaine

Lisätiedot

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn 2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn Ram 1500 mallisto kasvoi mallivuodelle 2015! Suuren suosion saavuttanut Ram 1500 mallisto laajeni mallivuodelle 2015 Longhorn mallilla! Tarjolla neljä malliversiota

Lisätiedot

OPEL ViVarO 002_OLKat12_Vivaro_Long_130_p01_32-Master.indd 1 14.12.12 16:15

OPEL ViVarO 002_OLKat12_Vivaro_Long_130_p01_32-Master.indd 1 14.12.12 16:15 OPEL ViVarO TYÖAUTOJA VALMIINA TYÖHÖN. SISÄLLYS Opel Vivaro paranee paranemistaan. Hyötyajoneuvon ostaminen on aina merkittävä investointi. Olemme varmistaneet erityisen tarkalla suunnittelulla, että

Lisätiedot

NISSAN NV300 VAN. Hinnasto, varusteet ja värit FI-17C-0891c Maahantuoja: Nissan Nordic Europe Oy, PL 45, Espoo

NISSAN NV300 VAN. Hinnasto, varusteet ja värit FI-17C-0891c Maahantuoja: Nissan Nordic Europe Oy, PL 45, Espoo NISSAN VAN Hinnasto, varusteet ja värit 05.02.2018 VAN HINNASTO EURO6 Moottori ja teho Varustetaso Kori Vaihteisto Vetotapa CO₂ päästöt Autoveroton ohjehinta sis. alv 24% ( ) Arvioitu autovero ( ) Kokonaishinta

Lisätiedot

2 6 7 8 9 10 12 112 13 14 17 18 19 20 4 5 8 9 21 4 1 3 5 6 7 2 24 26 28 29 30 31 Ulkovarusteet Trend Elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmäø1 Muotoilu ja ulkovarusteita Elektroninen ajovakauden

Lisätiedot

CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015

CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015 CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015 CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT TOUKOKUU 2015 MOOTTORI PureTech 130 e-thp 165 Automaatti BlueHDi

Lisätiedot

NISSAN NV300 CREW VAN

NISSAN NV300 CREW VAN NISSAN NV300 CREW VAN EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit 16.11.2016 16-11-2016 NV300 CREW VAN HINNASTO EURO6 Moottori ja teho Varuste-taso Kori Vaihteisto Vetotapa CO₂ päästöt Autoveroton ohjehinta sis.

Lisätiedot

Machine Silver (9S) metalliväri. Sand Track (D5U) metalliväri. Dark Gun Metal (E5B) metalliväri. Space Blue (J3U) metalliväri.

Machine Silver (9S) metalliväri. Sand Track (D5U) metalliväri. Dark Gun Metal (E5B) metalliväri. Space Blue (J3U) metalliväri. Kia cee d 5-ovinen 1,4 ISG 1,6 ISG 1,6 DCTautomaatti 1,4 CRDi ISG 1,6 CRDi ISG 1,6 CRDi EcoDynamics 100 hv EcoDynamics 135 hv 135 hv EcoDynamics 90 hv EcoDynamics 128 hv automaatti 128 hv Varustetasot

Lisätiedot

Pistokehybridi Viimeistä teknologiaa edustavat litium-ioni -akut kuljettavat Prius PHEV:tä täydellä latauksella jopa 25 kilometrin matkan.

Pistokehybridi Viimeistä teknologiaa edustavat litium-ioni -akut kuljettavat Prius PHEV:tä täydellä latauksella jopa 25 kilometrin matkan. Prius PHEV Prius PHEV:ssä yhdistyy kaksi maailmaa. Yhdistämällä sähköauto ja hybriditeknologia, saavutetaan lyömättömän alhainen polttoaineen kulutus ja pienet CO -päästöt. Kehittyneen litium-ioni -akkuteknologian

Lisätiedot

NISSAN NV300 VAN. EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit FI-17C-0742b Maahantuoja: Nissan Nordic Europe Oy, PL 45, Espoo

NISSAN NV300 VAN. EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit FI-17C-0742b Maahantuoja: Nissan Nordic Europe Oy, PL 45, Espoo NISSAN NV300 VAN EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit 16.11.2016 16-11-2016 NV300 VAN HINNASTO EURO6 Moottori ja teho Varuste-taso Kori Vaihteisto Vetotapa CO₂ päästöt Autoveroton ohjehinta sis. alv 24%

Lisätiedot

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT 68349_Peugeot_tavaraautoesite.indd 1 19.9.2014 12.13 Peugeot Partner VAN on paitsi käytännöllinen ja taloudellinen, myös mukava ja tyylikäs. Siis oikea ammatinharjoittajan

Lisätiedot

COROLLAN UUSI AIKAKAUSI

COROLLAN UUSI AIKAKAUSI UUSI HYBRID COROLLAN UUSI AIKAKAUSI Auris on ollut 12 vuoden ajan mallistomme sydämessä, ja nyt on tullut aika hyvästellä Auris mallinimenä. Auris on nyt saanut uuden vieläkin tunnistettavamman nimen Corolla

Lisätiedot

Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit,

Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit, Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit, sähkösäätöiset ajovalot, kuljettajan turvatyyny, etuturvavöiden

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. BMW Suomi Oy Ab Äyritie 8 b Vantaa. Puh:

Kampanjahinnasto. BMW Suomi Oy Ab Äyritie 8 b Vantaa.  Puh: Kampanjahinnasto Business Automatic Edition BMW 1-sarjan Hatchback. BMW 2-sarjan Active Tourer. BMW 2-sarjan Gran Tourer. BMW X1. Voimassa 5.7.2017 alkaen. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi

Lisätiedot

UUDISTUNUT PEUGEOT 308 -MALLISTO Uutta tekniikkaa, vähäpäästöisyyttä ja linjakkaan tyylikästä muotoilua viiden vuoden takuulla

UUDISTUNUT PEUGEOT 308 -MALLISTO Uutta tekniikkaa, vähäpäästöisyyttä ja linjakkaan tyylikästä muotoilua viiden vuoden takuulla LEHDISTÖTIEDOTE elokuu 2011 UUDISTUNUT PEUGEOT 308 -MALLISTO Uutta tekniikkaa, vähäpäästöisyyttä ja linjakkaan tyylikästä muotoilua viiden vuoden takuulla Uuden e-hdi mikrohybriditeknologian ja Stop &

Lisätiedot

All-New TUOTESTRATEGIA. historia 2004 ~ ~

All-New TUOTESTRATEGIA. historia 2004 ~ ~ Uusi TUOTEINFO TUOTESTRATEGIA historia 2004 ~ 2010 2011 ~ 2016 2017 TUOTESTRATEGIA Mitat verrattuna kilpailijoihin Uusi Pituus x Leveys x Korkeus // Akseliväli (mm) 3,595 x 1,595 x 1,485 // 2,400 Up! 3,540

Lisätiedot

UUSI CROSSLAND X Hinnasto

UUSI CROSSLAND X Hinnasto UUSI CROSSLAND X Hinnasto 10.5.2017 UUSI CROSSLAND X HINNASTO ENEMMÄN ELÄMÄÄ, VÄHEMMÄN RAJOJA Uusi Crossland X tarjoaa kaksi varustelutasoa, perusmallin Enjoy ja kärkimallin Innovation. CROSSLAND X ENJOY

Lisätiedot

UUSI CROSSLAND X Hinnasto

UUSI CROSSLAND X Hinnasto UUSI CROSSLAND X Hinnasto 10.5.2017 UUSI CROSSLAND X HINNASTO ENEMMÄN ELÄMÄÄ, VÄHEMMÄN RAJOJA Uusi Crossland X tarjoaa kaksi varustelutasoa, perusmallin Enjoy ja kärkimallin Innovation. CROSSLAND X ENJOY

Lisätiedot

SUUNNITELTU TYÖHÖN. SISÄLLYS. OPEL VIVARO 04 Vivaro kohokohdat

SUUNNITELTU TYÖHÖN. SISÄLLYS. OPEL VIVARO 04 Vivaro kohokohdat OPEL VIVARO SUUNNITELTU TYÖHÖN. Opel Vivarossa on kaikki mitä tarvitset, jotta työt hoituvat sujuvasti. Tyylikäs ulkonäkö, mukava ohjaamo ja runstaasti tavaratilaa. Luotettavuus, polttoainetaloudellisuus

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 6 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 43,989.90 16" kevytmetallivanteet (205/55 R16) Ajovalot, Bi-LED Integroitu ajonvakautus (VDIM) 6 kaiuttimen

Lisätiedot

1,6 DCT automaatti 135 hv

1,6 DCT automaatti 135 hv Tekniikka Varusteet Kia cee d 5-ovinen 1,4 ISG EcoDynamics 100 hv 1,0 ISG EcoDynamics 100 hv 1,0 ISG EcoDynamics 120 hv 1,6 DCT automaatti 135 hv 1,4 CRDi 90 hv 1,6 CRDi ISG EcoDynamics 110 hv 1,6 CRDi

Lisätiedot

EDELLÄKÄVIJÄ. NEROKAS. VAIKUTTAVA. JOKAISESSA AUTOSSA ON HÄNEN ALLEKIRJOITUKSENSA.

EDELLÄKÄVIJÄ. NEROKAS. VAIKUTTAVA. JOKAISESSA AUTOSSA ON HÄNEN ALLEKIRJOITUKSENSA. ECOSPORT EDELLÄKÄVIJÄ. NEROKAS. VAIKUTTAVA. JOKAISESSA AUTOSSA ON HÄNEN ALLEKIRJOITUKSENSA. EcoSport ST-Line Katon kontrastiväri Shadow Black (mica-väri, vakiovaruste) sekä korin Tiger Eye-metalliväri

Lisätiedot

Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja

Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja Tiedotusvälineille 6.9.205 Julkaistavissa heti Mercedes-Benzin A-sarjan toinen sukupolvi: Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja Uutta pirteää ilmettä

Lisätiedot

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta // VARUSTEET MITTARISTO TURVALLISUUS Digitaalinen kello ABS jarrut Nopeusmittari välimatkamittarilla ESP (ei saatavana Robottivaihteiston kanssa) - - Jäähdytysnesteen lämpötila Kuljettajan turvatyyny Kierrosluku

Lisätiedot

Opel Vivaro Combi. Combi. Hinnasto (Mallivuosi 2019A)

Opel Vivaro Combi. Combi. Hinnasto (Mallivuosi 2019A) Combi Kori Tilavuus Varustelutaso Moottori Koodi Vaiht. kw hv (sis. alv 24%) Uusi mittaustapa WLTP- g/km Arvioitu autovero Kokonais * L1H1 1.2m³ Combi 1.6 Diesel Start/Stop 0VF06 IXL1 / XIAA M6 89 121

Lisätiedot

Hinnasto UUSI COMBO LIFE. Voimassa alkaen

Hinnasto UUSI COMBO LIFE. Voimassa alkaen Hinnasto UUSI COMBO LIFE Voimassa 4.6.2018 alkaen Combo Life ENJOY Vaiht. kw hv CO2 Kokonais* Vapaa autoetu/kk Käyttöetu/kk 1.2 Turbo ECOTEC Start/Stop 0DL26 EH61 / XIAA Euro 6.2 M6 81 110 18,120 130 4,350.89

Lisätiedot

UUSI CROSSLAND X Hinnasto

UUSI CROSSLAND X Hinnasto UUSI CROSSLAND X Hinnasto 1.1.2018 UUSI CROSSLAND X HINNASTO ENEMMÄN ELÄMÄÄ, VÄHEMMÄN RAJOJA Uusi Crossland X tarjoaa kaksi varustelutasoa: hyvin varusteltu Enjoy ja kärkimalli Innovation. Crossland X

Lisätiedot

Renault KADJAR Lisävarusteet

Renault KADJAR Lisävarusteet Renault KADJAR Lisävarusteet Ulkovarustelu Valaistut kylkiputket Hyvännäköiset ja käytännölliset. Aina kun ovet suljetaan tai avataan kylkiputkien valot syttyvät 30 sekunniksi. 82 583 947 Astinlaudat ja

Lisätiedot