Tähtikisan tilanne. Matias Caven. Matti Jussila. Joonas Immonen. Anton Popovitch. Niilo Mäenpää

D12 tytöille niukka tappio, nousu piiriliigaan!

FC HAKA j C14 YJ1 PalloIirot 1-0

D12 pojat Särkänniemi Cupissa hopealle!

A-pojat avasivat SM-karsinnat voitolla

Hakan C15 pojille Futsalin piirinmestaruus 2016

päätökseen! Hakajuniorit ry onnittelee pelimiestä! Luultavaa on, ettei tähänastinen peliura ja kisan voitto ole pelkkä tähdenlento.

Testialue. [pt_view id= 68411ed84d ]

Päättäjäiset ja palkitut. Kaikki kuvat päättäjäisistä! Kiitokset kuvista Kari Ketoselle!

D 12 tytöt aloittivat syyskierroksen Piiriliigassa pirteästi

D13 tytöt taistelivat voiton, Anniinalle hattutemppu!

A-pojat kupsahtivat Pullerilla Kuopion Palloseura

CHAMPIONS CUP

C-tytöt Pärnu Summer Cupissa

Valmistuneiden kukitus.

YJ1 C14 pojat Per Aspera ad Astra

Haka j. D13 tytöt kohtasivat TPV:n tehtaan kentällä.

B-poikien syyskausi käyntiin

Taktiikan opettamisen tulee tukeutua pelaajien lajitaitoihin ja siihen, että valmentajalla on selvä kuva käyttämästään pelisysteemistä.

JäPS T04 Perussääntöjä pelaajalle

C00-joukkueen välierä- ja finaaliottelujen otteluohjelma ja seurannat: C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa.

HJS E10 Sininen Kausi

Espoosta ei mitään uutta

Futsalista jalkapalloon ja takaisin. C15 Futsal-hopeaa välipäiväturnauksesta!

Naisille kolmas tappio kevätkierroksella

D12 Ottelut. Webasto-turnaus JJK haaste D02-pojat FC Loviisa haaste D02-pojat D02-pojat Akilles Green 2 0

FC Haka junioreiden VS-liite on ilmestynyt!

Tampereen piirin juhlavuoden avaus jalkapallomuseolla

Toiminta ennen ensimmäistä ottelua (1/2)

Peli-idea Hyökkäyspeli

Sarjakärki vahvempi Apialla

C14 Pojat YJ1 Mustavalkoiset vastakkain 1-1

Porvoon Akilles 04-joukkue järjestää Porvoon pallokentän tekonurmella turnauksen 2004 syntyneiden joukkueille.

Päättäjäiset ja palkitut

FC Haka D13 Valkoinen. PJK:n Mikko Laakson maalilla.

Jalkapallon Maire-liiga

Maskun Palloseuran valmennuslinja

D13-poikien heinäkuun Subwaypelaaja

Kesämäki 06 Kevätturnaus

Peli-idea puolustuspeli. Hyökkäysalueella puolustaminen (muoto)

Taustaa. Vision taustana on selvittää seuran nykytilanne ja mikä on KemPa:n tulevaisuus ja päämäärät. Keminmaan Pallo ry

Lahjoita vanhat nappiksesi hyvään tarkoitukseen

SPL Tampere Haavikatsastukset Lokakuu 2015 Pojat D12, 2004 Tytöt D12/13, 2004/2003

P TIEDOTE JA OHJEET OSALLISTUJILLE

SPL Tampere - Taso-koulutus 2.4. Tampere & Hämeenlinna

MUUTOS KENTTÄJÄRJESTYKSESSÄ! Gn 10 pojat ottelutulokset, 5v5, 2x15min

Transkriptio:

D-tytöille tappio Iittalassa D-tytöt pelasivat Iiittalassa paikallista pallo seuraa (IPA) vastaan. Ensimmäisella puoliajalla pääsivät IPAlaiset kaksi kertaa läpiajosta tekemään maalin. Toisella puoliajalla IPA kaunisteli loppulukemia kahdella kaukolaukauksella sekä yhdellä maalinedusta maalilla, ja näin pelin loppu tulokseksi tuli 5-0. IPAn puolustus pelisi hyvin estäen Hakan hyökkäykset. Pari kertaa onnistui Haka pelaajien syöttely hyvin ja päästiin maalinteko paikkoihin, mutta tolppaa lähemmäksi ei pallo tällä kertaa mennyt. Hakan tsempparina Ruutana. palkittiin hyvästä taistelusta Juulia Seuraava peli on La 16.5 klo 15.00 Tervakoskella Patoa vastaan. 10 nopeaa taustoille: Mikko

Hatakka FC Haka juniorit esittelevät yhden pelaajan ja yhden taustahenkilön viikoittain Uutiskirjeen 10 nopeaa -sarjassa. Jos haluat ehdottaa haastateltavaa/uusia kysymyksiä haastateltaville, niin ota ystävällisesti yhteyttä osoitteeseen uutiskirje@fchakajuniorit.fi. Tutustu uutiskirjeeseen täällä ja tilaa uutiskirje sivupalkista! Nimi: Mikko Hatakka Joukkue: Fc Haka juniorit Rooli: Toiminnanjohtaja Mikä futiksessa viehättää: Laajan kokemuksen ja monien tehtävien kautta tullut tiukka ja monivivahteinen tunneside lajiin. Lasten ja nuorten liikuttaminen on lähellä sydäntä. Suosikkipelaaja Hakassa: Omat kasvatit Suosikkijoukkue Hakan ulkopuolella: Fc Bayern München Suosikkipelaaja Hakan ulkopuolella: Thomas Müller Oma peliura: Aladivareissa, kolmosessa jne. Kivaa on ollut. Paras muisto futiksesta: 1990 Länsi-Saksa Hollanti paikan

päällä. Mexico Cityn Azteca-stadionilla ottelussa AmericasPumas 100000 katsojaa. Haka-Liverpool Stadikalla. Terkut! Hyvää futiskesää kaikille! 10 nopeaa pelaajille: Atte Ahola FC Haka juniorit esittelevät yhden pelaajan ja yhden taustahenkilön viikoittain Uutiskirjeen 10 nopeaa -sarjassa. Jos haluat ehdottaa haastateltavaa/uusia kysymyksiä haastateltaville, niin ota ystävällisesti yhteyttä osoitteeseen uutiskirje@fchakajuniorit.fi. Tutustu uutiskirjeeseen täällä ja tilaa uutiskirje sivupalkista! Nimi: Atte Ahola Joukkue: C15-pojat Mieluisin pelipaikka: Laitalinkki/toppari Miten ammut rankkarin: Täysiä alakulmaan!

Suosikkipelaaja Hakassa: Kalle Multanen Suosikkijoukkue Hakan ulkopuolella: FC Barcelona Suosikkipelaaja Hakan ulkopuolella: Lionel Messi Tavoitteet futiksessa: Maajoukkuepaikka Harrastatko jotain muuta kuin jalkapalloa: En. Terkut! Tsemii peleihin!

Ankanuiton voittoluettelo Onnittelut voittajille! Download

B-tytöt: Turussa kylmää kyytiä Vapun jälkeisenä sunnuntaina B-tytöt ottivat bussin alleen ja matkustivat Turkuun, jossa vastaan asettui ÅIFK. Matkaan päästiin hyvällä ryhmällä ja valmennus oli luottavainen hyvään lopputulokseen. Mutta toisin kävi Liekö syynä pitkät vapaat ja vapun aiheuttama uupumus, kun ensimmäisellä jaksolla vierailevat valkopaidat eivät saaneet juuri mitään aikaiseksi. Omat syötöt napsuivat jatkuvasti ensimmäiseen vastustajaan, eikä palloa saatu juuri ollenkaan vastustajan kenttäpäätyyn. ÅIFK pelasi aggressiivisesti, ei antanut tilaa eikä aikaa rakentaa peliä, ja se oli myrkkyä YJ:lle. Kaikki ottelun 4 maalia tuli ensimmäisellä jaksolla ja ne tehtiin meidän verkkoon. Toisella jaksolla vieraatkin heräsivät sunnuntaipäivään ja saimme muutaman hyvän hyökkäyksen, mutta ÅIFK:n maalivahti pääsi loppujen lopuksi todella helpolla ottelussa. Odotukset ja lopputulos eivät tällä kertaa kohdanneet. Syitä pohdittiinkin seuraavan päivän saunaillassa. Seuraavaksi vastaan tulee 10.5. pelattavassa pelissä sarjakärki Paimion Haka, pelipaikkana Parolan tekonurmi. (JV) A-pojat Jyväskylässä voitokkaita

Haka/HJS yj matkusti lauantaina Jyväskylään FC Hakan edustusjoukkueen perään ottamaan omaa matsiaan JJK:sta Apoikien SM-sarjassa. Miesten oli tyytyminen pistejakoon, mutta pojat toivat voiton kotiin tuloksella 0-2. Valkopaidat saivat otteluun lentävän lähdön. Toisella peliminuutilla laitapakkina pelannut Aapo Mäenpää sai pitkän syötön Jami Kyöstilältä ja keskitti sen kotijoukkueen maalille. Epäonninen JJK:n toppari sai päänsä väliin ja toimitti pallon komealla syöksypuskulla verkkoihin. Haka/HJS matkusti ensimmäisen puoliajan kuskin paikalla. Hyökkäysalueella löytyi yllättävän paljon tilaa syötöille ja nousuille. Hunajapurkki houkutti, ja ajoittain puolustusvelvoitteet uhkasivat unohtua. Pari kertaa tämä oli kostautua, kun keskialueen harhasyötöistä vastustaja pääsi yrittämään maalintekoa. 20 minuutilla A-poikien kuopus Leevi Lundell eteni vasemmalta, harhautteli, leikkasi keskelle ja latasi pallon oikeaan alanurkkaan. Muillakin oli jakson aikana hyviä paikkoja pariin lisämaaliin, mutta tekemättä jäi.

Leevi Lundell teki hyvän debyytin SM-sarjassa ja pääsi saman tien tuulettelemaan avausmaaliaan. Toisella puoliajalla JJK pääsi paremmin peliin mukaan, lisäsi liikettään ja prässäsi agressiivisemmin. Vieraat vastasivat haasteeseen pudottamalla hieman ryhmitystään ja puolustustamalla huolellisesti. Tuloksena oli, ettei JJK saanut oikeastaan yhtään todella vaarallista tilannetta aikaan. Omista paikoistakaan ei toisaalta enää onnistuttu. YJ pelasi ihan kelvollisen ottelun ja tällä kertaa voi rehellisesti sanoa, että parempi joukkue voitti. Vierasottelut jatkuvat ensi viikonloppuna, kun Porissa kohdataan sarjaa johtava FC Jazz.

Toisella puoliajalla ei siimaa annettu pätkän vertaa. Haka/HJS JJK-ottelussa: Joonas Immonen, Aapo Mäenpää, Matias Caven, Eero-Matti Auvinen, Jami Kyöstilä, Leevi Lundell (Timo Viljanen 73 min), Anton Popovitch, Erkka Helminen, Joonas Ritonen (Antti Kekkonen 82 min), Matti Jussila, Eric Bullock (Eetu Tapanainen 73 min). Maalit/syötöt: 2 min. oma maali 0-1 20 min. Leevi Lundell 0-2 Haka/HJS varoitukset: 60 min. Joonas Immonen Ottelun kuvat: Jussi Rämä Ottelupöytäkirja: http://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/ottelu&341119&asm

YJ1 C14 pojat Per Aspera ad Astra C14 Alueliigan johtopaikalla oleva FC HAKA YJ1 lähti Raumalle hakemaan lisäpisteitä. Kaikki näytti hyvältä vielä aamulla, kun aurinko lämmitti ja ja länsi-rannikolla ei näkynyt pilven hattaraakaan. Tuttu Hämeen Turistiauton kuski ja SubWayn eväät kontissa niin pohjatyöt oli kunnossa. Oli tiedossa, että Iirot olivat pelanneet hyvin. Pari selkeää voittoa ja vain yhden maalin tappio Ilvekselle niskassa. Mutta HAKAn pojista huokui hyvä fiilis kuitenkin ilman ylimääräistä leijuntaa. Mutta kukaan ei ollut valmistautunut siihen mitä tuleman piti. Pukukopissa mukavuuksia olivat haiseva vesi ja vanha hiki, mutta valmennuksen ohjeet oli jälleen selkeät ja yksinkertaiset. Jopa joukkueenjohtaja ymmärsi. Olla hiljaa. Peli pyörähti käyntiin ja HAKAlla oli heti tilanne; nopea hykkäys ja läpiajo. Tai oikeastaan edessä vain tyhjä maali. Tyhjäksi jäi. About minutti aiemmin valmennus muistutti: hereillä heti alusta ja tehdään paikoista maali. Carpe diem. HAKAn hyvä ote kuitenkin jatkui ja laidoista Tomppa ja Hene ajelivat mukavan tuntuisesti jatkuvasti läpi. Vain maali jäi uupumaan. Ja PAM! Keskialueella Makelle harvinainen pallonmenetys, josta kaveri oli pääsemässä läpi. Make oli kuitenkin nopeampi ja otti kaverin kiinni. Kevyesti olkapäätä ja jalkaa palloon. Kaveri kaatui rähmälleen vähän 16-rajan ulkopuolelle. Kaikki

odottivat vaparia. Mutta.. Punainen. Tuomari kaivoi esiin punaisen kortin. Siis punaisen. Iirojen puolellakin pidäteltiin hengitystä. Ilmeisesti uskomatta hyvää tuuria. Alueliigassa punaisia on nähty lähinnä rumasta jälkipelistä. Ja vastaavia tilanteita on nähty menevän läpi ilman korttejakin, saati sitten punaista. Oliko punainen? Päättele itse: Koko joukkue meni pienee shokkiin. Make on yksi avainpelaajista ja suihkuun. Kapteeni Samu otti keltaisen suunsoitosta. Ärräpäitä lenteli ilmassa. Ja lopulta Iirojen vaparikin lenteli jonnekin vaarattomasti. Joukkue oli hermostunut. Yhden vajaalla ja peliaikaa aivan liikaa jäljellä. 1. puoliskolla tuuli oli vielä myötäinen, mutta jälkimmäinen puolikas tulisi olemaan vaikea. Tuomari oli tehnyt hetkessä pelistä ruman, jossa pelattiin kovaa eikä armoa pyydetty. Vapareita rupesi satelemaan molemmille. Kaikesta huolimatta HAKA pystyi vielä rakentelemaan tilanteita. Ja 24 Vikke sai pallon hyökkäysalueella rinnalla alas ja kovan kaukolaukauksen vasempaan alakulmaan. 0-1 HAKAlle. Maalin jälkeen peli alkoi väkisin kääntyä IIROille. Tultiin puoliajalle ja valmennus sai annettua uudet ohjeet jo hieman puuskuttavalla HAKAlle. Ja 2. puoliaika toisi tullessaan kovan vastatuulen. IIROt otti komennon ja HAKA ryhmittyi pallon alle omalle puoliskolle. Yhden maalin turvaaminen noin 60 minuuttia on lähestulkoon mahdoton tehtävä. Ja ne minuutit ovat pitkiä. Ajoittaisia Tompan läpiajoyrityksiä lukuunottamatta, HAKA oli parkeerannut bussin. Puolustuksen kunniaksi (Joonas, Tuomas, Olli, Ville) on sanottava, että alakerta pelasi lähes täydellisen pelin.

IIROjen läpiajot jäi paitsio-trappiin tai ajettiin päädystä yli. Tällä tasolla, näin kypsää puolustuspeliä näkee todella harvoin. Ja kuin lukkona, Samu-the-candyman, koppaili karkit, kaukovedot ja muutaman lähivedonkin. Viimeiset minuutit ja tuomarin antama yliaika oli väsyneiden miesten karmeaa taistelua. Joka ikinen hikipisara, jokainen kolhu, jokainen pallo. Hene linkutti puujalalla, Joonas oli täysin puhki vasemmalla, Antti rampana vaihdossa. HAKAn pelaajat liikkuivat kuin hidastetussa filmissä. Lopulta vapauttava loppuvihellys. Taululla 0-1. Edelleen. Ansaitusti. Against all odds. Hikeä, verta ja kyyneleitä. Joskus tälläiset voitot muistetaan pitkään. Joskus tällaiset voitot tekevät joukkueesta Joukkueen. FC HAKA j / LeKi kokoonpano: Samu (1), Antti(4), Joonas K.(10), Aku(11), Joonas V.(14), Henkrik (15), Ville(16), Tuomas (17), Niklas(19), Vikke(21), Olli(27), Markus(31), Tomy(35) Vasta pelin jälkeen ehti ajatella, mitä oikein tapahtui. FC HAKA j / LeKi maalintekijä(syöttäjä):

10 : 0-1 21(-) FC HAKA j / LeKi seuraava peli: La 9.5 klo 12:30, FJK YJ, Sahara.