Haka kukisti Ilveksen Tehtiksen iltavaloissa

A-pojat vaikeuksien voittoon

Tuloksekas kotiinpaluu

A:n pelurit esittelyssä

D12 Ottelut. Webasto-turnaus JJK haaste D02-pojat FC Loviisa haaste D02-pojat D02-pojat Akilles Green 2 0

Haka B1 - RiPS, sunnuntaina Rauhalassa. Tyttöfutis toi uusiakasvoja Tehtikselle

D13 Piiriliigaa: 3 molaria kentällä. 2 teki maalin, yksi torjui voiton!

YJ taisteli tähdet kertovat

D12 tytöille niukka tappio, nousu piiriliigaan!

Päättäjäiset ja palkitut

tasatulokseen Tuuli Enkkilä 1-0; 21. Tuuli Enkkilä (Oona Lahtinen) 1-1; ; 45. Oona Lahtinen 2-2; 53.

C-tytöt tasapeliin viime hetken maalilla Anni Konttisen

Tappioputki päättyi maali- ilotteluun

hetken maalilla Inka Molin 54. Ella Huovinen (Vilma Mahlio) 79. Anni Konttinen (Inka Molin) Alku oli kotijoukkueen painostusta.

Jos Haka olisi pelannut muutamassa tappio-ottelussa samalla tasolla kuin kahdessa viimeisessä pelissä, hieno kausi olisi palkittu mitaleilla.

Juulia Ruutana on D-tyttöjen Syyskuun SubWay-pelaaja

D-tytöt Särkänniemi Cupissa

Satu Seppänen. Valmennuksella oli positiivista sanottavaa maalivahdista. Satu oli alkukauden pelaamatta loukkaantumisen vuoksi.

Hakan tappioputki venyi neljään otteluun Matti Jussila Akseli Tiensuu

Pumpuli Cup kotijoukkueelle

Sarjakärki vahvempi Apialla

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina.

Apialla. Haka on tällä hetkellä kuntopuntarin ykkösjoukkue: alla on 4 0 kotivoitto HJK:sta sekä 6 1 ja 4 2 vierasvoitot Ilveksestä ja JJK:sta.

lauantaina 24.5 taitokilpailua

C14 Pojat YJ1 Alueliigan kevät voitolla pakettiin. Alkukauden Summa summarum.

03-pojat Otteluhistoria

Muutama päivä Laura Kalmari -lopputurnauksen jälkeen Ctyttöjen kapteenisto palasi viikonlopun tunnelmiin.

C15 Pojat Harkkamatsi: PaRi FC HAKA 1-6

Otteluraportit 03-pojat

Porvoon Akilles 04-joukkue järjestää Porvoon pallokentän tekonurmella turnauksen 2004 syntyneiden joukkueille.

Päättäjäiset ja palkitut. Kaikki kuvat päättäjäisistä! Kiitokset kuvista Kari Ketoselle!

Näkyvissä kioskirakennuksen seinällä olevalla ilmoitustaululla.

syyskierroksen voitolla

Alueliigapaikkansa junnupäivän yhteydessä

D12 pojat Särkänniemi Cupissa hopealle!

D 12 tytöt aloittivat syyskierroksen Piiriliigassa pirteästi

Tunnelmakuvia päättäjäisistä

Haka ohitti Ilves-voitollaan sarjataulukossa Hongan.

C00-joukkueen välierä- ja finaaliottelujen otteluohjelma ja seurannat: C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa.

Alueliigassa HJS Akatemian 6-0.

keskustelutilaisuus vanhemmille

D12-poikien kuukauden Subway -pelaajat

CHAMPIONS CUP

C-tyttöjen Janna Tuominen valittiin kuukauden Subwaypelaajaksi. Joukkueen valmentajat pitivät Oulussa pelattua

FC Honka P09 -turnaus

Iloisin ilmein eteenpäin!

C-tytöt Laura Kalmari- lopputurnaukseen

C-tytöt Pärnu Summer Cupissa

Piiricup valkopaidoille

Tähtikisan tilanne. Matias Caven. Matti Jussila. Joonas Immonen. Anton Popovitch. Niilo Mäenpää

TET- harjoittelija Ville Karirinne

TERVETULOA HYUNDAI VAPPUTURNAUS

TURNAUSSÄÄNNÖT Ottelut pelataan kahden minuutin vaihdoilla. Vaihdot kuulutetaan.

D-01 pojat Pepsi Soccer Cupin voittoon

FC HAKA j C14 YJ1 PalloIirot 1-0

A-pojat avasivat SM-karsinnat voitolla

TYTTÖJEN 7-8 LUOKKIEN FUTSAL TURNAUS 2010 Aika: Tiistaina Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 3 ja 4

C14 YJ1 JA KAARINAN RYÖSTÖ

D13 tytöt taistelivat voiton, Anniinalle hattutemppu!

B-tytöt: Kauden viimeiden peli

Otteluissa noudatetaan Kisamaailman sääntöjä muutamin muutoksin, joista kerrotaan tarkemmin Säännöt -osiossa.

P TIEDOTE JA OHJEET OSALLISTUJILLE

TP-47 SPL-turnauksen voittaja

ANVIA V TERVETULOA TURNAUKSEEN! Sijaitsee keskuskentän katsomon kuulutuskopissa yhteyshenkilönä Mika Rajala

C14 Alueliigaa, FC Haka SalPa: 5-0!

III- Divisioona playoff- ottelut Etelän loppusarjan ylempi jatkosarja ja Kymi-Saimaan loppusarja

B-poikien syyskausi käyntiin

Ilves vei A-poikien derbyn

SARJAINFOT 2017 SPL TAMPEREEN JALKAPALLON NUORTEN PIIRINSARJAT

HÄRKÄTIE CUP Peruskouluikäisten salibandyaluesarja. HÄRKÄTIE CUP kevätturnaus. Someron Monitoimitalolla

P3 P4 YLEISTÄ OTTELUOHJELMA KARTTA JA PYSÄKÖINTI

OTTELUOHJELMA POJAT 5 6 LUOKAT:

HÄRKÄTIE CUP Peruskouluikäisten salibandyaluesarja

Transkriptio:

C-tytöt voittoon Tehtiksellä Valkopaidat palasivat neljä pelin voitottoman (kaksi tappiota, kaksi tasapeliä) putken jälkeen ELL:ssa voiton makuun. C-tytöt selvästi arvostivat Tehtaan kentän tunnelmaan pääsemistä. Ensimmäinen puoliaika tai oikeastaan ottelun alku oli varmasti paras, mitä joukkue on tänä vuonna pelannut.

Anni Konttinen Hyökkäyksessä tehokkaimmin hääri kolmikko Anni Konttinen, Ella Huovinen ja Tuuli Enkkilä. Puoliajalle mentäessä kotijoukkueella oli turvallisen tuntuinen 4-0 johto. HJK tosin osoitti toisella puoliajalla, ettei johto nyt niin kauhea turvallinen loppujen lopuksi ollutkaan. Maalivahti Satu Seppänen teki toisella puoliajalla muutaman paraatipelastuksen pitäen huolta kolmen pisteen jäämisestä kotijoukkueelle. 1-0; 05. Anni Konttinen (Ella Huovinen) 2-0; 06. Ella Huovinen (Kiia Immonen) 3-0; 16. Anni Konttinen (Tuuli Enkkilä) 4-0; 18. Tuuli Enkkilä 4-1; 58. 4-2; 63.

Valkopaitojen hyökkääjät olivat heti pelin alussa liekeissä. 2-0 johto syntyi nopeasti. Anni (2+0) ja Ella (1+1) olivat tänään erittäin tärkeässä roolissa. Lisäksi heidän tekemät maalit olivat tosi vaikeita palloja maalivahdille. Väitän, että Annin 1-0 maalia ei olisi ottanut kiinni hieman meritoituneempikaan liimanäppi, kotijoukkueen valmennus korosti. Lisäksi Tuulin ja Inkan (Molin) työnjako keskikentän keskustassa oli juuri sitä, mitä haimme. Tasapaino hyökkäämisen ja puolustustehtävien hoitamisen välillä oli kunnossa myös toisella puoliajalla, kun kilometrejä oli jo mittarissa. Toinen puoliaika oli valkopaidoille selvästi vaikeampi. Väittäisin, että HJK pelasi toisella puoliajalla avausjaksoa selvästi paremmin, mikä käänsi pelin heille. Me ei enää päästy ihan parhaille maalipaikoille, kun taas HJK pääsi, valmennus analysoi. Valkopaidat ovat seuraavan kerran tulessa tulevana lauantaina. Silloin vieraskentällä on vastassa PK-35. Ottelun alkaa kello 14:00 Pihlajamäen tekonurmella.

Sanna-Kaisa Rousku ja Tuuli Enkkilä Aloituskokoonpano: Seppänen Mahlio Rousku Immonen Tuominen Mäkinen Molin Enkkilä S Korhonen A Konttinen Huovinen Vaihdot: 41. Oona Konttinen in, Sonja Korhonen out 41. Heljä Korhonen in, Anni Konttinen out 51. Annu Selinummi in, Ella Huovinen out 51. Lotta Tolvanen in, Sanna-Kaisa Rousku out

Vilma Mahlio, Lotta Tolvanen, Kiia Immonen ja Inka Molin Viime kuukausien Pelaajat SUBWAY- Heinä- ja Elokuun Subway-pelaajiksi on valittu A-poikien osalta Matti Jussila ja Kim Lingman. Vaikka A-poikein pelit eivät ole tuloksien valossa mennyt kovin hyvin, niin näitä kahta pelaajaa ei voi asiasta syyttää. Molemmat heistä on pelannut vähintäänkin omalla tasollaan, kun muiden peliesitykset ovat ollaat välillä ailahtelevia. Nuori B-juniori ikäinen Matti Jussila on kauden mittaan saanut ison roolin A-pojista. Masseri ei ole vastuuta kaihtanut, vaan pelannut ennakkoluulottomasti oikealla laidalla. Veljensä

tavoin vasenjalkainen Matti onkin viimeistellyt A-poikien SMsarjassa 3 maalia sekä ollut tarjoilemassa paria maalia. Jussila on pelannut koko kauden omilla vahvuuksillaan eikä ole yrittänyt mitään turhaa, vaan keskittynyt omaan tekemiseen. Täksi kaudeksi paluun valkopaitaan tehnyt Kim Lingman on ottanut keskikentältä paikan itselleen, asenteella. Alkukausi meni Lingmanilla topparin paikalla, koska A-pojat kärsivät pahasti topparipulasta. Kauden edetessä Lingman valtasi alemman keskikentän paikan itselleen, jolloin Popo jr. pääsi rakentamaan peliä ylemmäksi. Vaikka Lingman ei ole mikään pallovirtuoosi, niin hän korvaa kaiken asenteella ja rajulla työnteolla. Välillä Lingmanin asenne onkin räiskynyt yli ja korttitili kerkesi täyttymään jo kertaalleen. Haka vaimensi Jazzin tahdit Hakan B-pojat aloittivat toisella puoliajalla hurjan kirin ja nousivat kahden maalin tappioasetelmasta 5-3 voittoon FC Jazzista Rauhalassa sunnuntaina 15.9. Ensimmäinen puoliaika oli tasainen, mutta Jazz oli maalipaikoissaan terävämpi. Avausmaalissa keskikenttä eikä puolustus onnistunut pysäyttämään läpi rynninyttä Joakim Niemistä. Toinen takaisku oli nopea vastahyökkäys, jossa kuudentoista rajalle juossut Nieminen sai poikittaissyötön jälkeen vapaan laukaisupaikan. Toinen puoliaika alkoi Hakan kannalta loistavasti. Ali AlZubeidi eteni päättäväisesti ja pääsi laukomaan. Maalivahti torjui osittain, mutta Samuli Mikkola tuikkasi maaliviivalta pallon verkkoon. Vartin päästä nähtiin uusinta, mutta Ali

sijoitti pallon nyt itse verkkoon. Minuuttia myöhemmin Hakan hyökkäyspeli tuotti jälleen tulosta. Akseli Tiensuu antoi nappikekityksen Alex Hårdille, joka puski vitosen viivalta pallon maalivahdin yli. Jazz joutui nyt avaamaan peliään, hyökkäsi voimalla, mutta Haka rankaisi. Ali tykitti paristakymmenestä metristä komeasti verkkoon. Tarkkaavaisuuden hiukan hiipuessa Jazz pääsi kaventamaan kulmatilanteesta, mutta Antti Kekkonen sinetöi lähietäisyydeltä loppunumeroiksi 5-3. Toinen puoliaika oli Hakalta syyskauden parasta joukkuepeliä. Syötöt menivät omille, ja useimmat kaksinkamppailut voitettiin. Suoraviivaisuus toi tulosta. Etenkin mahtavan ottelun pelanneen Ali Al-Zubeidin osalta: ensimmäisellä puoliajalla moni hyökkäys hidastui tai tyrehtyi vastustajia kieputtellessa, mutta tauon jälkeen Ali pelasi nopeasti eteenpäin niinkuin kymppipaikalla pitääkin. Kolme pistettä olivat tärkeitä sarjasijoituksen kannalta. Varsinkin, kun viikkoa aiemmin Espossa kärsittiin Hongalle kirvelevä 3-2 tappio. Tasaisen pelin lopun pilasi tuomarivirhe, kun kulmatilanteessa vastustajan pelaaja torppasi maalivahti Ville Karirinteen, ja sen seurauksena Honka sai pallon maaliin. Pilli jäi kuitenkin tuomarin taskuun. Tasapuolisuuden nimissä jäi viheltämättä myös Matti Jussilan kaataminen vastustajan rankkarialueella. maaleista vastasivat Samuli Mikkola ja Matti Jussila. Hakan

Samuli Mikkola oli vahvasti aloittamassa Hakan kiriä. Avustava erotuomari näki Sampan jatkaneen Alin laukauksen maaliviivalta verkkoon, vaikka tilastoissa maali taisi mennä Alin piikkiin. Tärkeintä kuitenkin, että maali tuli oikeaan aikaan. Haka Jazz-ottelussa Teemu Miekka Aku Piispanen Antti Kekkonen Lauri Tapiola Jussi Tuominen Waltteri Hopia Ertürk Sargin Akseli Tiensuu Samuli Mikkola (Robert Mattila 72 min) Ali Al-Zubeidi Alex Hård Maalit 18 min Jazz 0-1 31 min Jazz 0-2

42 min Samuli Mikkola (Ali Al-Zubeidi) 2-1 65 min Ali Al-Zubeidi 2-2 66 min Alex Hård (Akseli Tiensuu) 3-2 71 min Ali Al-Zubeidi (Akseli Tiensuu) 4-2 76 min Jazz 4-3 80+ min Antti Kekkonen 5-3 Hakan varoitukset 43 min Akseli Tiensuu Haka Honka-ottelussa Ville Karirinne Aku Piispanen Lauri Tapiola Antti Kekkonen Jimi Eklund Markus Salonen (Waltteri Hopia 59 min) Ertürk Sargin Jussi Tuominen Samuli Mikkola Matti Jussila Alex Hård Maalit 14 min Honka 1-0 22 29 57 71 min min min min Honka 2-0 Samuli Mikkola 2-1 Matti Jussila 2-2 Bledar Kelmendi Hakan varoitukset

76 min Matti Jussila 79 min Antti Kekkonen 80+2 min Lauri Tapiola D13 pojat mukana Valkeakoski Campus -turnauksessa D13 pojat osallistui 5.-7.9.2014 Valkeakoskella pelattuun FC Haka junioreiden ja Palloliiton järjestämään Hakan jalkapallon 80 -vuotisturnaukseen, missä 16 eri piirien D13 alueliigajoukkuetta kohtasivat toisensa. Joukkueet oli valittu turnaukseen karsintojen kautta, joten turnaus oli

erittäin korkeatasoinen. Turnauksen ottelut pelattiin Saharan keinonurmella, Apian nurmella, Roukon nurmella sekä Tehtaan kentällä. Tällä kertaa turnausmenestystä ei tullut, mutta sitäkin enemmän tasaisia pelejä ikäluokan kärkijoukkueita vastaan. Lisäksi Hakan D13 poikien Tomy Nurmesniemi palkittiin tekemillään 10 maalilla turnauksen parhaana maalintekijänä yhdessä JJK:n Ferat Koldasin kanssa. D13 poikien kuukauden Subway pelaajat Elokuun kuukauden Subway pelaajiksi D13 joukkueesta valittiin Olli Viro, Tomy Nurmesniemi ja Teemu Salonen. Olli pelasi elokuussa menestyksekkäästi keskuspuolustajana D13 alueliigajoukkueessa Tomyn vastatessa pääosin maalinteosta samoin kuin pelaamissaan C14 piiriliigan peleissä. Teemu on puolestaan osoittanut vakuuttavia otteita laitapuolustajan tontilla niin C14 piiriliigan peleissä kuin D13 ykkösen peleissä.

Espoosta ei mitään uutta SM-sarja jatkui lauantaina Espoossa jo tutuksi tulleella tavalla: Haka poistui hyvän pelin päätteeksi pukukoppiin

maalin tappio niskassaan. Joukkue ei ole onnistunut miesmuistiin kääntämään tasaisia kamppailuja edukseen. Se alkaa näkyä sarjataulukossa ja koetella huumoria. Talven ainoassa harjoituspelissä kukistunut Honka oli molemmissa SM-sarjapeleissä parempi. Kevätkierroksella espoolaiset mursivat Apian taian erikoisessa ottelussa, jossa kotijoukkue kunnostautui omien maalien tekemisessä. Syyskierroksen pelissä Haka puolestaan keräsi syöttöpisteet käytännössä kaikkiin maaleihin. Honka-pelaajat pääsivät räikeiden harhasyöttöjen ja virheiden jälkeen nöyryyttämään Haka-veskari Mikko Ananinia. Toisessa päässä vastaavat suoritukset eivät onnistuneet millään. Hakakärki Eric Bullockilla oli huippupaikat sekä alku- että loppuminuuteilla, mutta maalitili ei Tapiolassa karttunut. Hakan vaihtopenkin raati palkitsi Erkka Helmisen kolmen tähden pelimiehenä. Keskikentän maestro tarjosi vieraille tilaisuuden taistella pisteistä tekemällä kaksi maalia ja järjestelemällä kulmalta yhden. Viimeisen vartin mylläkässä sankarin viittaa tarjoiltiin jokaiselle hyökkäyspään pelaajalle vuorollaan, mutta Jesse Oksasen kudin Honka-vahti torjui, ja Matti Jussila sai sijoitettua muutaman metrin päästä ohi. Viime hetkillä espoolaismaalille nousseet Juho Pirttijoki ja Mikko Ananin saivat luotua pientä paniikkia Honkapuolustukseen. Se ei kuitenkaan tuonut ansaittua tasoitusta. Hakan päässä hässäkkää koettiin heti alkuminuuteilla, kun pallo menetettiin puolustusalueella, ja Honka-hyökkääjä pääsi rokottamaan. Juuri ennen tätä oli toisessa kenttäpäädyssä Eric Bullockilla samanveroinen maalipaikka, mutta aikailu kostautui

ja laukaus jäi piippuun. Avausjakson puolivälissä Ossi Lindeman keskitti hienon laitanousun päätteeksi, ja Honka-puolustus purki suoraan Erkka Helmiselle. Keskikentän kapellimestari täräytti tasoituksen kahdestakymmenestä metristä vasurilla yläkulmaan. Tasainen taisto kääntyi viidessä minuutissa takaa-ajoksi, kun huolimattomasti pelanneelle Haka-puolustukselle sattui synkkä viisiminuuttinen ja Honka rankaisi kahdesti. Kahden maalin tappioasemassa Hakakin heräsi ja kentällä alkoi löytyä hieman tunnettakin. 39 minuutin kohdalla Kim Lingman rikkoi Hongan keskikenttäpelaajaa. Hässäkän päätteeksi Hongan kapteeni tuli tilanteen ulkopuolelta ja tönäisi keskikentän taistelijan kumoon. Hakan vaihtopenkillä odotettiin, että tuomari palkitsee Lingmanin ja tämän espoolaisen painikaverin keltaisella ja passittaa Hongan kapteenin suihkuun. Mutta yllättäen Honka-painija selvisi varoituksitta ja kotijoukkueen omatoimikurinpitäjä keltaisella. Haka haki kopissa henkeä ja toisen jakson alussa nopeaa kavennusta. Maaliverkko heilui kuitenkin väärässä päässä, kun Honka pääsi iskemään 53 minuutin kohdalla jo ratkaisevan tuntuisen 4-1 maalin. Vierasjoukkue oli kuitenkin toista mieltä ja Erkka Helminen viimeisteli Eki Bullockin läpisyötöstä 4-2 kavennuksen 66 minuutin kohdalla. Pitkästä aikaa taas A-junnujen riveissä esiintynyt Juho Pirttijoki puski maestro Helmisen kulmapotkusta 4-3 parikymmentä minuuttia ennen päätösvihellystä. Tämän jälkeen raivoisasti tasoitusmaalia hakenut vierasjoukkue loi paikkoja, muttei onnistunut maalinteossa.

Vaihtopenkki palkitsi joka paikan taistelija Akseli Tiensuun yhdellä ja Juho Pirttijoen kahdella tähdellä. Joukkueen avuksi palannut Juho Pirttijoki oli Espoossa mies paikallaan, muttei pystynyt paikkaamaan kaikkia aukkoja, joita pelikiellot ja loukkaantumiset ovat puolustukseen tuoneet. Haka saattoi hyötyä SM-karsinnoissa ja sarjan alussa pienestä pelaajaringistään: kaikille riitti vastuuta, ja henki pysyi korkealla. Kauden vanhetessa harventuneet rivit ovat vähentäneet kilpailua pelipaikoista entisestään. Tämä on alkanut näkyä treeniaktiivisuudessa ja kuntokäyrässä. Joukkue pyrkii päättämään viiden tappion putkensa sunnuntaina. Silloin päästään vielä kerran luonnonnurmelle, kun KäPa vierailee Apialla. Sarjan jumbojoukkueen kausi on edennyt hieman samalla kaavalla kuin koskilaistenkin. Molemmat pelasivat loistokarsinnat ja ovat pitäneet useimpia vastustajia tiukalla. Tasaisia kamppailuita ei ole kuitenkaan palkittu sarjapisteillä. Niukkojen tappioiden lomassa Haka on takonut muutaman isonumeroisen voiton, kun taas käpyläläiset ovat romahtaneet muutamaan kertaan. Haka-KäPa-ottelu alkaa Apialla sunnuntaina 21.9. kello 13. Haka Honka-pelissä Mikko Ananin, Akseli Tiensuu, Abdulla Al-Barkat (63. Antti Kekkonen), Juho Pirttijoki, Ossi Lindeman, Kim Lingman, Erkka Helminen, Joonas Ritonen (82. Ali Al-Zubeidi), Jesse Oksanen, Elias Tolvanen (46. Matti Jussila), Eric Bullock.

Maalit 3 min Honka 1-0 24 min Erkka Helminen 1-1 31 min Honka 2-1 36 min Honka 3-1 53 min Honka 4-1 66 min Erkka Helminen (Eric Bullock) 4-2 72 min Juho Pirttijoki (Erkka Helminen) 4-3 Hakan varoitukset 39 min Kim Lingman 86 min Antti Kekkonen Seuraava ottelu su 21.9. klo 13 Haka KäPa, Apian nurmi B1 ja B3 pelaavat sunnuntaina 14.9 1:sdivariottelu Haka B1 Jazz pelataan Rauhalan nurmella klo.14:00. Peliin nimetty; Ville, Jimi, Aku, Lauri, Antti, Samuli, Akseli, Markus, Matti, Ertürk, Teemu, Jussi, Alex, Ali, Tomi N ja Waltteri. Kokoontuminen 12:45. 3:sdivariottelu Tuisku Haka B3 pelataan Pappilan nurmella,

Orivedellä, klo. 16:00. Peliin nimetty; Robert, Joni, Juuso Y, Roope, Eero, Joonas, Miko, Joona, Eeli, Timo, Tomi L, Mikko, Jesse, Adrian, Onni, Veeti ja Vikke. Lähtö peliin saharasta klo.!4:00. Haka junioreiden juhlapelipäivä 13.9. Tehtaan kentällä pelataan: Kello 11:00 C15 -poikien piiriliigaa Haka j. LeKi-Futis Kello 13:00 C-tyttöjen Etelä-Länsi -liigaa Haka YJ HJK j. C-tytöt pääsevät Tehtikselle pelaamaan Saharassa pelataan: Kello 11:30 D12 -poikien piiriliigaa Haka j. HJS Kello 13:00 D13 -poikien ykköstä Haka j. FC Kangasala punainen Kello 14:45 D13 poikien alueliigaa Haka j. LeKi Futis

Kello 16:30 C14 -poikien alueliigaa Haka j. ÅIFK Sunnuntaina Rauhalassa pelataan Hakan B-poikien ottelu Jazzia vastaan kello 14:00. FC Tervetuloa seuraamaan Haka junioreiden otteluita! Hakanjunioireille työkokeiluun Työttömänä suhailu sai itselleni riittää muutaman kesäloma kuukauden jälkeen ja kävin työkkärissä keskustelemassa erilaisista työmahdollisuuksista. Ensimmäinen ehdotus oli paras, joka oli työkokeilu. Lähdin siis itse etsimään työpaikkaa, kunnes sain mieleeni kysyä Haka-junioreiden toiminnanjohtajalta Mikko Hatakalta mahdollisuutta liittyä työporukkaan. Mr. Hatakka innostoi ehdotuksesta ja ei mennyt kuin pari tuntia ja nimet oli työsopimuksessa. Työkokeilupaikka oli paras mahdollinen, koska Mikko Hatakan kanssa on saanut sovittua, että jos on reenit olen siellä ja työpäivät saattaa siksi venyä hieman pidemmiksi. Ensimmäinen työviikkoni meni tunnustellessa ja haistellessa työilmapiiriä Tehtaan Kentällä. Erilaiset työt joihin muilla ei ollut aikaa, hoidin ne nopeasti alta pois. Ensimmäinen viikko olikin tähän mennessä raskain, koska lähes joka päivälle oli erilaisia töitä. Toisella viikolla työt olivatkin sitten hieman vähäisempiä, vaikka Valkeakoski Campus-turnaus olikin ovella. Turnausjärjestelyt, sekä viikonloppu työt turnauskansliassa

olivat mielenkiintoisia ja uudenlaisia kokemuksia. Viikonlopputyöt menivät todella mukavasti turnauskansliassa, koska työkaverina toimi sosiaalisesti lahjakas Jussi Puppe Saarinen. Toinen viikko oli hyvin hektinen ja kokoaika piti olla hereillä töiden suhteen. Kolmas viikko on lähtenyt hyvin rauhallisesti liikkelle. Parit kilpaurheilureenit aamuisin olen käynyt maaliruisku Kalle Multasen kanssa vetämässä. Muuten kolmas viikko on sujunut lähes kokonaan nokka tietokoneen näytössä kiinni. Myös tiistaina olin Hakan taitokilpailuissa ottamassa aikoja nuorien lupauksien suorituksista. Kiva olla Hakan-junioireiden toiminnassa mukana. Terveisin A-junnujen kapteeni ja maalivahti Mikko Ananin

Valkeakoski Campus -turnaus onnistui Valkeakosken Campus -turnaus oli Palloliiton järjestämä D13pojille suunnattu turnaus, joka pelattiin viime viikonloppuna Valkeakoskella. Kelit suosivat koko viikonlopun jalkapallokansaa auringon paistaessa taivaalla. Monen kuukauden, turnaukselle tehty, taustatyö ei olisi voitu tehdä paremmin. Kentät olivat hyvässä kunnossa, ruuat oli kunnossa, kisakanslia oli kokoaika ajan hermoilla, kioskit toimivat pelikentillä sekä turnausjohtaja Mikko Hatakka piti varmuuden siitä, että mikään ei voisi mennä viikonlopun aikana pieleen. Turnauksen pelillinen anti ei jättänyt toivomisen varaa. Pelaajien taitotaso oli erittäin korkealla, joka antoi katsojille viihdykettä. Myös joukkuepeli toimi, toisilla paremmin kuin toisilla. Pelien tasaisuus oli yksi turnauksen tärkeimmistä asioista. Turnauksen aikana ei kovin montaa murskalukemaa nähty, mikä oli hyvä asia, jotta peleissä sekä lohkoissa oli jännitettävää viimeisiin peleihin asti. Maaleja nähtiin myös todella paljon, eikä turnauksessa nähty yhtään nollanolla nyhjäystä, vaan annettiin verkkojen heilua oikein olan takaa. Maalipörssin voittajat, Hakan Tomy Nurmesniemi ja JJK:n Ferat Koldas tekivät 10 kihausta mieheen ja näin ollen saivat turnauksen maalipörssinvoittajalle osoitetun palkinnon. Vaikka Haka ja JJK ei ollutkaan kärkikahinoissa, kertoo maalipörssin voitto, että turnauksentaso oli korkea. Turnaus oli erittäin onnistunut kaikin puolin, josta iso kiitos kuuluu Waltikan (turnauskeskuksen) henkilökunnalle, kenttähenkilökunnalle, kioskivastaaville, Hakan taustoille sekä tietenkin itse turnausjohtajalle Mikko Hatakalle sekä kiskakanslianpäällikölle Jussi Puppe Saariselle. Iso kiitos

myös osallistuneille joukkueille sekä Palloliitolle. Mestarijoukkue Ilves Hopeamitalistit: GBK Pronssiottelun taistelijat