YKSITYISKOHTIEN TUNTEMUS



Samankaltaiset tiedostot
ENTRADA II. Entrada II 3

USEITA HOUKUTTELEVIA ILMEITÄ

Plus[6] Plus[8] 2 Plus[6] & Plus[8]

WORKSPACE SOLUTIONS TEMO

JÄNNITTÄVÄ ISTUMAPAIKKA

Työtuoleja aktiiviseen toimistoon.

AINUTLAATUINEN TUOLIPERHE

ota rento asento ja nauti kokemuksesta

KANNUSTAA LIIKKUMAAN

6000 & &

AKTIIVISEEN ISTUMISEEN

C A R I T A - T U O L I

WORKSPACE SOLUTIONS LEIA

COMBINE. Combine 3. linjoja ja pehmeitä kaaria. Näyttävää materiaalien ja muotojen tasapainoa. Voit luoda oman pöytäsi. Täydellisen yhdistelmäsi.


TYÖTUOLIMALLISTO.

CARITA ISTUINKALUSTEET

MYYNTIHINNASTO

SIISTI JA ÄLYKÄS VALINTA

-FURNISHER OY. Kuvasto 2010

Musta kangas / hopeanharmaa verkkoselkänoja

VAPAA JA LUONNOLLINEN

MIELLYTTÄVÄ ÄÄNITASO

WC & KYLPYHUONE/HERON. heron

Swift Mobil korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli

Inspiraatio. Tavoitteena oli luoda ainutlaatuinen tuoli modernilla muotoilulla, jossa olisi myös erinomainen istuinmukavuus.

TOIMINNOT JA LISÄVARUSTEET

ComfortControl 01 KEINUN LUKITUS 02 KEINUN VASTUS 05 SELKÄNOJAN KORKEUS 03 ISTUINSYVYYS 06 SELKÄNOJAN KALLISTUS 04 ISTUINKORKEUS 07 KÄSINOJAT KORKEUS

WORKSPACE SOLUTIONS SCANDINAVIA

MYYNTIHINNASTO

MYYNTIHINNASTO

Krabat Sheriff S1 / S2

WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS

WERKSITZ HINNASTO 2013 Ergonomiset Työtuolit

STAIRLIFT VARMA VALINTA

ASIAKAS-/ NEUVOTTELUTILOJEN TUOLIMALLISTO

KONKA ACCESS. ergonominen pesupaikka joka on suunniteltu ehkäisemään selkäkipua ja olkapäiden jännitystä sekä väsymistä.

EFG Myyntihinnasto 2012 Työtuolit. Hinnat ilman arvonlisäveroa

Suihkujakkarat ja -tuolit

Kolme ulottuvuutta. Ei kompromisseja.

Sarja[f] city. 2 Sarja[f] city

Seuraa HÅGia Facebookissa

item numbers Krabat item no description Jockey

Suihkutuolit ja -jakkarat

LUONNOLLISTA MUOTOILUA

Bondo ATTENTION TO DETAIL

LUOVA JA ÄÄNTÄ VAIMENTAVA

item numbers Krabat item no description Jockey Plus

HANSAKSEN PÄIVÄKOTI, SIPOO IRTOKALUSTEKORTIT TOIMISTOKALUSTEET

Miten saamme aikaan paremman työpäivän?

CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI

S A R J A [ E ] O N E

EFG Myyntihinnasto 2015 Työtuolit. Hinnat ilman arvonlisäveroa

News from Milan 2014

Ideasta istuimeksi. Osaaminen takaa laadun

Pyörälliset wc/suihkutuolit

Hyvinvointia työstä. Työterveyslaitos

Ocean. Aquatec. Aquatec Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean Dual Vip ja Ocean E-Vip

News 2009 KOHTAAMISTILAKALUSTEET

Pitkälle kehitetty ja ergonomisesti oikein suunniteltu työtuoli, jossa on käytetty Kinnarpsin kaikkein uusinta teknistä aluevaltausta nimeltä

Etac Prio. Ainutlaatuisia innovaatiota pyörätuolin käyttäjälle

Varastotuotekuvasto 2014

OSTOAPU Työtuolit. Lue lisää VOLMAR-, MARKUS-, LÅNGFJÄLL-, HATTEFJÄLL- ja FJÄLLBERGET-työtuolien takuusta erillisestä takuuvihkosta.

OSTOAPU Työtuolit. Lue lisää VOLMAR-, MARKUS-, LÅNGFJÄLL-, HATTEFJÄLL- ja FJÄLLBERGET-työtuolien takuusta erillisestä takuuvihkosta.

GEMINO -ROLLAATTORIT. Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI

Menestystarina Greiner sai alkunsa Walter Greiner valmisti pienessä työpajassa niskatukia kampaamotuoleihin ja siitä lähtien yritys on kasvanut

Pride in being different KRABAT AS telefon: Pilot fax:

PÖYTÄSARJA KAIKKIIN KOKOUKSIIN

EFG Myyntihinnasto 2012 Miljökalusteet. Hinnat ilman arvonlisäveroa

Musta kangas / hopeanharmaa verkkoselkänoja

Kangasvekkikaihtimet. Kaunista ja yksinkertaista, monia mahdollisuuksia

OSTOAPU TYÖTUOLIT. Lue lisää ALEFJÄLL-, MARKUS-, LÅNGFJÄLL-, HATTEFJÄLL-, TROLLBERGET ja FJÄLLBERGET-työtuolien takuusta erillisestä takuuvihkosta.

PROGEO -PYÖRÄTUOLIT. Tyylikäs ja yksilöllinen valinta PYÖRÄTUOLIT FI

SIIVOUS JA HUOLTO LIIVIT DENIM

Varastotuotekuvasto 2014

Rullakaihtimet. Persoonallista tyylikkyyttä

HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON TERVEYDENHUOLLON KESKUSARKISTON TOIMISTOKALUSTEET RYHMÄ 1 TUOLIT

S U I H K U T U O L I T J A A M M E I S T U I M E T

CARITA-PÖYDÄT. Carita-pöydät 3

EFG Myyntihinnasto 2018

SUUNNITTELUOHJEET WOODI RYHMÄHUONEET ETEISTILAT LEPOHUONEET. Kuopion Woodi Oy Ankkuritie 3, FI Kuopio FINLAND

Suihkujakkarat ja -tuolit

Ponychair. Istuimen mitat: Leveys 42 cm Syvyys 35 cm Korkeus räätälöitävissä Ristikon halkaisija 49 cm. Verhoilu: Aito nahka, kangas tai keinonahka

OSTOAPU Työtuolit kotiin ja toimistoon

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith

Tarjoaja täyttää keltaisella olevat kentät

EFG Myyntihinnasto 2016 Työtuolit. Hinnat ilman arvonlisäveroa

OSTOAPU Työtuolit. Palvelut säästävät aikaa ja vaivaa! Lisätietoja palveluesitteestä ja henkilökunnalta. Lue lisää VOLMAR-, takuuvihkosta.

Ergonomiakuvasto. Oivaltavat ratkaisut toimistosi arkeen

Drop. D E S I G N P O O L

CIBES ONE TYYLIKÄS PORRASHISSI

TOPLUX HINNASTO

Tekninen osasto Rutakontie SONKAJÄRVI MOSAIIKKI-PALVELUTALON IRTOKALUSTEET

EFG HIDETECH. Furniture for meetings

Etac Clean. suihku- ja wc-tuolit

Ocean Ergo LISÄVARUSTEET

vapaasti perillä paik.asennettuna Sopimuksen mukaan

item numbers Krabat item no description Pirat

Swift Mobil Tilt kallistettava ja korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli

Niga säädettävä lasten erityisistuin

Transkriptio:

ESENCIA

2 Esencia

Esencia 3 ESENCIA Kun Daniel Figueroa suunnitteli Esencian, hän antoi tuolille sekä sielun että persoonallisuuden. Nimesimme Esencian latinankielisen essentia-sanan mukaan. Se tarkoittaa olennaista, asian ydintä tai ratkaisevaa elementtiä. Ja tuoli on harkittu pienimpään yksityiskohtaan asti materiaalivalintojen, muotoilun ja toimivuuden osalta. Se, mikä on sinulle olennaista, on meille erittäin tärkeää. YKSITYISKOHTIEN TUNTEMUS Drabertin Esencia-työtuoli on suunniteltu harkiten pienimpään yksityiskohtaan asti. Jokaisella muotoiluvalinnalla on pyritty luomaan miellyttävä, joustava ja toimiva tuoli. Se on sekä esteettisesti että toiminnallisesti ihanteellinen monissa eri ympäristössä, joko työ- tai kokoustuolina. Tuoli on käyttäjäystävällinen ja siinä on automaattinen painontunnistus, joten se sopii täydellisesti myös Kinnarpsin Next Office (tehtäviin perustuva työympäristö) -konseptiin, missä useat ihmiset voivat käyttää samaa tuolia. Siitä on saatavana useita jännittäviä värejä ja kangasyhdistelmiä. Selkänoja on verhoiltu kestävällä 3D-verkkokankaalla, joka tekee tuolista sekä mukavan että kauniin. Mitä painoon tulee, Esencia on yksi markkinoiden kevyimmistä tuoleista. Se on myös ympäristöystävällinen vaihtoehto, koska sen voi purkaa ja kierrättää.

4 Esencia TOIMINNALLINEN MUOTOILU Esencian suunnittelussa on ajateltu käyttäjää, ja se on helppo mukauttaa yksilön, tehtävien tai tilanteiden mukaan. Se on sekä käyttäjäystävällinen että looginen. Vivut ovat helposti tavoitettavissa, ja niiden avulla tuoli on helppo säätää parhaan mahdollisen istuma-asennon saamiseksi. Kätevä istuinsyvyyden säätö optimaalisen istuma-asennon saamiseksi kuuluu vakiotoimintoihin. Esencian voi varustaa myös tyylikkäillä käsinojilla, valittavissa on 2D- ja 5D-toiminnot. Saatavana on myös korkeussäädöllä varustettu ristiselän/lantiotuki, joka antaa lisätukea alaselälle.

Esencia 5 YKSINKERTAISTETTUA ERGONOMIAA

6 Esencia PALKITTU MUOTOILIJA Esencia on tuoli, joka kestää vuosia sekä muotoilultaan että toimivuudeltaan. Sen puhtaan tyylikkäät linjat tekevät muotoilusta miellyttävää ja raikasta. Muotoilun takana on erittäin tunnettu muotoilija - Daniel Figueroa. Hän on tehnyt yhteistyötä Drabertin kanssa vuodesta 1995, ja hänen aiempiin suunnittelutöihinsä lukeutuvat tuolimallit Salida ja Entrada. Hän on saanut lukuisia kansainvälisesti arvostettuja palkintoja, monet niistä Drabertin tuotteista. Daniel Figueroalla on laaja kokemus kalusteiden suunnittelusta toimistoihin ja julkisiin ympäristöihin, ja mieluisinta hänelle on työtuolien suunnittelu. Tuoli on niin ilmaisuvoimainen, sillä on paljon sielua ja persoonallisuutta. - Daniel Figueroa

Esencia 7

8 Esencia OIKEIN ISTUMISEEN KUULUU LIIKKUMINEN Meille ja lihaksillemme on hyvä pitää keho liikkeessä myös istuessa. Siksi Esencia suosii dynaamista istumista ja mahdollistaa liikkumisen. Käyttäjä säätää sen, miten pitkälle taakse selkänoja pääsee kallistumaan. Sen voi myös lukita pystyasentoon. Synron-keinumekanismi mahdollistaa sujuvan ja tasaisen liikkeen ja antaa luonnollisen istuma-asennon. Kallistustoiminto säätyy itsestään ja mukautuu jokaisen käyttäjän tarpeisiin. Liiku myös istuessasi, niin huomaat, kuinka paljon enemmän energiaa sinulla on ja kuinka paljon paremmalta sinusta tuntuu.

Esencia 9

Esencia 10 TOIMINNOT JA ASETUKSET SELKÄNOJA Selkänoja on verhoiltu 3D-verkkokankaalla, joka takaa parhaan mahdollisen mukavuuden ja tuen. Selkänojan muoto noudattaa selkärangan kaarta antaen optimaalisen tuen. Tuoli säätää kallistusvastusta automaattisesti mutta mahdollistaa myös käyttäjän tekemän hienosäädön. Selkänojan voi myös lukita pystyasentoon. ISTUIN Istuimessa on korkeus- ja syvyyssäädöt, joilla pyritään saavuttamaan paras mahdollinen selän, pohkeiden ja reisien tuki. Istuinsyvyyden säätö kuuluu vakiovarustukseen. SYNKRON-KEINUMEKANISMI Automaattinen painosäätö mukauttaa tuolin vastuksen ja kallistuksen sen mukaan, kuka tuolissa istuu. Se takaa tasapainoisen ja yksilöllisesti säädetyn tuen. Tuolia voi myös hienosäätää tarpeen mukaan. Mekanismin avulla istuin ja selkänoja liikkuvat synkronoidusti (samanaikaisesti) 1:3-suhteessa - paremman ryhdin tukemiseksi. RISTISELÄNTUKI Ristiseläntuki, jonka korkeus on säädettävissä yksilöllisesti, on erinomainen ergonominen lisäominaisuus. Se on sijoitettu tuolin selkänojan ulkopuolelle ja antaa lisätukea alaselälle. PEHMEÄT PYÖRÄT Pyörät voi valita lattiatyypin mukaan. Valitse pehmeät mustat pyörät vaaleanharmaassa kotelossa, jos lattiapinta on kova. KOVAT VAKIOPYÖRÄT Valitse mustat kovat pyörät, jos lattiapinta on pehmeä.

Esencia 11 DESIGNISTUIN Lisävarusteena on saatavana designistuin, jossa istuinosan sivut on verhoiltu verkkokankaalla. Designistuimen verkkokankaan väri vastaa aina tuolin selkänojan väriä. 2D-KÄSINOJAT Käsinojat ovat nokkela lisävaruste. 2D-käsinojat on kiinnitetty mekanismiin, joka pitää ne paikallaan vaikka istuinsyvyyttä säädettäisiin. Tämä antaa parhaan tuen kyynärvarsille ja kyynärpäille. 2D-käsinojien korkeus ja leveys ovat säädettäviä. 5D-KÄSINOJAT Monipuoliset 5D-käsinojat on saatavana lisävarusteina. Niitä voi säätää korkeussuunnassa, eteen ja taakse sekä sisään- ja ulospäin, sopivaan kulmaan optimaalisen tuen saamiseksi. JALKARISTIKKO Grafiitinmustia, hopeanvärisiä tai kiillotettuja alumiinisia jalkaristikkoja on saatavana lisävarusteina. Vakiovarustukseen kuuluu musta muovinen jalkaristikko.

12 Esencia KINNARPS COLOUR STUDIO Inspiroidu ainutlaatuisesta ja laajasta kangasvalikoimastamme - Kinnarps Colour Studiosta. Se sisältää kaikenlaisia luovia ja kauniita kankaita, joita voit toivoa. Näyttävä mallisto, joka sisältää runsaasti erilaisia värejä, materiaaleja ja kuvioita. Erilaisia ominaisuuksia ja tunnelmia. Klassisen eleganssin ja tuoreimpien trendien yhdistelmä. Kaikki siksi, että voisit antaa sisustukselle oman yksilöllisen leimasi. Etsi ilme ja tunnelma, joka sopii parhaiten juuri teidän ympäristöönne. www.kinnarps.fi

Esencia 13 MATERIAALI OMEGA 4324 OMEGA 4345 OMEGA 4360 OMEGA 4377 OMEGA 4398 OMEGA 4399 OMEGA 4391 OMEGA 4380 VERKKOKANGAS SELKÄNOJAAN JA DESIGNISTUIMEEN Selkänoja on verhoiltu kestävällä 3D-verkkokankaalla, josta on saatavana kahdeksan upeaa väriä. Sen voi yhdistää istuimeen, joka on verhoiltu jollakin toisella kangasvalikoimamme värillä. Esimerkiksi Shimmer-kankaalla. Se on villakangas, joka luo hohtavan tunnelman ja jännittävän ilmeen.

14 Esencia TÄYSIN UUSI MAAILMA Esenciasta on saatavana useita eri viimeistelyjä ja värejä. On mahdollista valita tyylikäs, värikäs tuoli, jonka väri ja muotoilu vetoavat kaikkiin aisteihin. Tai ehkä tarvitsetkin täysin mustan klassisen tuolin, jonka viimeistely ja muoto sopivat huomaamattomasti ja kutsuvasti kaikkiin ympäristöihin. Voit valita mustan selkänojan kehyksen, jonka yksityiskohdat ovat mustia, tai valkoisen selkänojan kehyksen, jonka yksityiskohdat ovat valkoisia (värivalintoja kuvataan tarkemmin tällä sivulla). Musta kehys (musta tai valkoinen) Käsinojan pehmuste (musta) Käsinojan varsi (musta tai valkoinen) Käsinojan nivel (musta) Käsinojan pidike (musta tai valkoinen) Mekanismi (musta)

Esencia 15 D-1075-DG D-1075-DGLF (2D-käsinoja) / D-1075-DGLM (5D-käsinoja) Ohje D-1075-DG 480 385-450 385-515 390-520 - D-1075-DGLF 480 385-450 385-515 390-520 190-290 - D-1075-DGLM 480 385-450 385-515 390-520 190-290 - ESENCIA - TYÖTUOLI MEKANISMI Synkron-keinumekanismi: Kallistettuina selkänoja ja istuin liikkuvat synkronoidusti 1:3-suhteessa, vaihtelevana kallistusliikkeenä, lisäksi automaattinen painon tunnistus, hienosäätömahdollisuus ISTUIN Säädettävä istuinkorkeus (kaasujousi), säädettävä istuinsyvyys. PEHMUSTE Polyeetteriä. JALKARISTIKKO Muovinen grafiitinmusta ristikko, jossa on 5 pyörää pehmeälle lattiapinnalle. LISÄVARUSTEET Grafiitinmusta (A11), hopeanvärinen (A12) tai kiillotettu ristikko alumiinia (A31) sekä pyörät kovalle lattiapinnalle. KÄSINOJAT Toiminnalliset 2D-käsinojat. 5D-monitoimikäsinojat. Käsinojan pehmuste 244 x 90 mm, materiaalina musta PP, säädettävä korkeus (190-290 mm) ja leveys (20 mm/puoli). MUUT LISÄVARUSTEET Designistuin, jossa verkkokangassivut (SCD). Valkoinen selkänojan kehys ja valkoiset yksityiskohdat (RWE). Ristiseläntuki (LSHA) YKSIKKÖ mm. DESIGN Daniel Figueroa 2014-05

KINNARPS MARKETING & COMMUNICATIONS/8612094303/1405 ALL INFORMATION IS SUBJECT TO CHANGE