C-tytöt tasapeliin viime hetken maalilla Anni Konttisen

KUUKAUDEN SUBWAY-PELAAJA: EEMI RÄSÄNEN

lopputurnaus; 12. sija

Tuloksekas kotiinpaluu

Päättäjäiset ja palkitut

hetken maalilla Inka Molin 54. Ella Huovinen (Vilma Mahlio) 79. Anni Konttinen (Inka Molin) Alku oli kotijoukkueen painostusta.

Hakan C15 pojille Futsalin piirinmestaruus 2016

A-pojat vaikeuksien voittoon

Testialue. [pt_view id= 68411ed84d ]

tasatulokseen Tuuli Enkkilä 1-0; 21. Tuuli Enkkilä (Oona Lahtinen) 1-1; ; 45. Oona Lahtinen 2-2; 53.

Haka kukisti Ilveksen Tehtiksen iltavaloissa

Apialla. Haka on tällä hetkellä kuntopuntarin ykkösjoukkue: alla on 4 0 kotivoitto HJK:sta sekä 6 1 ja 4 2 vierasvoitot Ilveksestä ja JJK:sta.

D12 Ottelut. Webasto-turnaus JJK haaste D02-pojat FC Loviisa haaste D02-pojat D02-pojat Akilles Green 2 0

Hakan tappioputki venyi neljään otteluun Matti Jussila Akseli Tiensuu

Pumpuli Cup kotijoukkueelle

Satu Seppänen. Valmennuksella oli positiivista sanottavaa maalivahdista. Satu oli alkukauden pelaamatta loukkaantumisen vuoksi.

YJ taisteli tähdet kertovat

Espoosta ei mitään uutta

A:n pelurit esittelyssä

syyskierroksen voitolla

Sarjakärki vahvempi Apialla

Muutama päivä Laura Kalmari -lopputurnauksen jälkeen Ctyttöjen kapteenisto palasi viikonlopun tunnelmiin.

Haka ohitti Ilves-voitollaan sarjataulukossa Hongan.

D12 tytöille niukka tappio, nousu piiriliigaan!

Juulia Ruutana on D-tyttöjen Syyskuun SubWay-pelaaja

lauantaina 24.5 taitokilpailua

Jos Haka olisi pelannut muutamassa tappio-ottelussa samalla tasolla kuin kahdessa viimeisessä pelissä, hieno kausi olisi palkittu mitaleilla.

D13 Piiriliigaa: 3 molaria kentällä. 2 teki maalin, yksi torjui voiton!

D-tytöt Särkänniemi Cupissa

D12-poikien kuukauden Subway -pelaajat

C-tyttöjen Janna Tuominen valittiin kuukauden Subwaypelaajaksi. Joukkueen valmentajat pitivät Oulussa pelattua

Päättäjäiset ja palkitut. Kaikki kuvat päättäjäisistä! Kiitokset kuvista Kari Ketoselle!

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina.

Piiricup valkopaidoille

Alueliigapaikkansa junnupäivän yhteydessä

C-tytöt Laura Kalmari- lopputurnaukseen

C15 Pojat Harkkamatsi: PaRi FC HAKA 1-6

Tähtikisan tilanne. Matias Caven. Matti Jussila. Joonas Immonen. Anton Popovitch. Niilo Mäenpää

Iloisin ilmein eteenpäin!

A-pojat avasivat SM-karsinnat voitolla

D 12 tytöt aloittivat syyskierroksen Piiriliigassa pirteästi

B-tytöt: Kauden viimeiden peli

Alueliigassa HJS Akatemian 6-0.

C00-joukkueen välierä- ja finaaliottelujen otteluohjelma ja seurannat: C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa.

C14 Pojat YJ1 Alueliigan kevät voitolla pakettiin. Alkukauden Summa summarum.

D12 pojat Särkänniemi Cupissa hopealle!

päätökseen! Hakajuniorit ry onnittelee pelimiestä! Luultavaa on, ettei tähänastinen peliura ja kisan voitto ole pelkkä tähdenlento.

FC HAKA ILVES C14 Alueliiga, Pirkanmaan Derby 2-2

ACK 8v8 Pelikirja

Peli-idea puolustuspeli. Hyökkäysalueella puolustaminen (muoto)

PELAAMISEN PERIAATTEET

RYHMITYS FJK B PELITAPA, RYHMITYS 4 4 2

HJS E10 Sininen Kausi

Peli-idea Hyökkäyspeli

Porvoon Akilles 04-joukkue järjestää Porvoon pallokentän tekonurmella turnauksen 2004 syntyneiden joukkueille.

Haka Inter tiistaina Apialla

terveisinä kolme pistettä

D13 tytöt taistelivat voiton, Anniinalle hattutemppu!

CHAMPIONS CUP

D-01 pojat Pepsi Soccer Cupin voittoon

ACK 5v5 Pelikirja

Otteluraportit 03-pojat

03-pojat Otteluhistoria

Otteluissa noudatetaan Kisamaailman sääntöjä muutamin muutoksin, joista kerrotaan tarkemmin Säännöt -osiossa.

nousukarsinnat Ykköseen

Haka j. D13 tytöt kohtasivat TPV:n tehtaan kentällä.

Tunnelmakuvia päättäjäisistä

Valmistuneiden kukitus.

Näkyvissä kioskirakennuksen seinällä olevalla ilmoitustaululla.

FC ESPOO. Pelitavan pääpiirteet 9v9

Sininen Nopea Katse Vaihto Punainen Kesto

Ilves vei A-poikien derbyn

III- Divisioona playoff- ottelut Etelän loppusarjan ylempi jatkosarja ja Kymi-Saimaan loppusarja

Keimolan Kaiku jalkapallo Turnausohje Kivistö -turnaus Myyrmäkihalli Vantaa

Lisäksi kotijoukkueen tulee tehdä otteluilmoitus vastustajalle ja otteluun asetelluille erotuomareille.

KÄSIPALLO. Olympialaji vuodesta 1972

Transkriptio:

C-tytöt voittoon Helsingissä FC Haka YJ pelasi jälleen erittäin viihdyttävää fudista Helsingin vieraspelireissulla. Valkopaidat voittivat PK-35:n jännittävien vaiheiden päätteeksi 3-4 (2-3). Tuuli Enkkilä

Ottelu kulki outoja polkuja pitkin ennen kuin voittaja saatiin selville. Tauolla valkopaidat johtivat peliä kolmen tehdyn maalin avulla. Yksikään maaleista ei ollut pelin rakentelun tai onnistuneen murtautumisen tulos, vaan maaleja edelsi pallon riisto hyökkäyskolmanneksella. Maaleissa nähtiin kuitenkin upeita suorituksia. Tuuli Enkkilän kaukolaukaus yli 20 metristä poikkipuun kautta maalin oli lähellä tarvita uusinta maaliviivateknologiaa, mutta vieraiden onneksi avustava erotuomari oli tarkkana; 0-1. Emmi Mäkinen pääsi pallon riiston jälkeen läpiajoon. Hän harhautti hallitusti maalivahdin päästen sijoittamaan pallon melkein tyhjään maaliin; 2-2. Ja aivan puoliajan lopussa Ella Huovinen riisti pallon vastustajan boxissa, vaistot kertoivat sijainnin, tarkka syöttö jalkaan, mistä sijoitti; 2-3. Emmi Mäkinen 0-1; 1-1; 2-1; 2-2; 18. Tuuli Enkkilä 20. 26. 29. Emmi Mäkinen hyökkääjäparin Anni Konttinen

2-3; 37. Anni Konttinen (Ella Huovinen) 3-3; 73. 3-4; 74. Vilma Mahlio Valkopaitojen valmennus ihmetteli ensimmäisen puoliajan maaliilottelua. Laskujeni mukaan rakensimme oivaltavilla syötöillä enemmän tai vähemmän oikeita maalitilanteita vajaat 10 kappaletta. Yksikään niistä ei päättynyt maalin. Pallollisessa pelaamisessa oli siis paljon hyvääkin, valmennus pohti. Maalinteossa meillä oli parannettavaa. Toki on sanottava, että vastustajan maalivahti oli erinomainen. Toisella puoliajalla tuulen suunta kääntyi. PK-35 alkoi hallita peliä, ja ajoittain painostus oli todella selkeää. Tuo paine johti myös ansaittuun tasoitusmaaliin, kun reilu 15 minuuttia oli ottelua pelaamatta. Kotijoukkue taisi muuttaa peliään hyökkäysvoittoisemmaksi. Me emme siihen pystyneet vastaamaan. Pelasimme myös poikkeavalla pelisysteemillä, mikä saattoi hieman vaikeuttaa juuri puolustamista. Mutta oleellisin asia oli se, että emme pystyneet pitäneet palloa omilla, valmennus ruoski. Tällä kertaa ratkaiseva pomppu tuli valkopaitojen eduksi. Tasoitusmaalin jälkeen pallo kimposi tyhjään vasempaan laitaan. Hetkeä aiemmin vasemmaksi laidaksi siirretty Vilma Mahlio otti pallon rauhassa haltuun, ajoi boxiin ja laittoi kovan matalan pallon maalivahdin ja puolustuslinjan väliin; 3-4. Viikon päästä lauantaina edessä on paikallispeli Ilvestä vastaan. Kello 17:00 alkaen Pyynikillä ratkaistaan paljon enemmän kuin kolmen jaossa olevan pisteen osoite.

Kiia Immonen Aloituskokoonpano: Seppänen O Konttinen Immonen Tuominen Molin S Korhonen Mahlio Enkkilä Mäkinen A Konttinen Huovinen Vaihdot: 41. Saana Tuomala in, Ella Huovinen out 41. Noora Salo in, Satu Seppänen out 52. Heljä Korhonen in, Emmi Mäkinen out

Vilma Mahlio

Elias Tolvanen nousi mukaan mersukisaan Hakan A-junioreiden kotipeleissä jaetaan tähtiä kolmelle kotijoukkueen parhaalle pelaajalle. Kauden päätteeksi eniten tähtiä kerännyt pelaaja saa viikoksi käyttöönsä Veho Lielahden lahjoittaman Mercedes-Benzin. Ennen tiistaina 30.9. pelattavaa Ilves-ottelua tähtipörssiä johtaa Mikko Ananin. Joukkueen kapteeni ja maalivahti on kerännyt 9 tähteä. Kakkosena on Erkka Helminen. Koko SM-sarjan maalikuninkuuskilpailussa mukana oleva Helminen on kerännyt 8 tähteä. Myös Elias Tolvanen nousi KäPa-ottelussa mukaan mersukisaan. Laskuvarjojääkärikoulutuksen lomassa joukkueen puolesta

taisteleva Tolvanen on kerännyt 7 tähteä. Viimeinen kotiottelu Haka Ilves pelataan joko Tehtaan kentällä tai Saharassa 30.9. kello 18 alkaen. Tähtipörssin päätösottelua Mikko Ananin 9 Erkka Helminen 8 Elias Tolvanen 7 Jesse Oksanen 5 Eric Bullock 5 Aki Sihvonen 4 Kim Lingman 3 Eemi Räsänen 2 Joonas Ritonen 2 Ossi Lindeman 2 Anton Popovitch 1 tilanne ennen

Tappioputki ilotteluun päättyi maali-

Haka päätti viiden ottelun mittaiseksi venähtäneen tappioputkensa sunnuntaina, kun KäPa kaatui kesäisellä ja huippukuntoisella Apian nurmella 7 1. Kotijoukkueen hahmoja oli Elias Tolvanen, joka on oppinut Utissa painumaan maihin ja pistämään itseään likoon oman porukan puolesta. Tilanteet loppuun saakka paininut Tolvanen liukui niin, että joutui maalin jälkeen kuorimaan vihreäksi värjäytyneen pelipaidan yltään. Tyylistään tarkka Tolvanen oli varannut alle ladyfit-mallisen kakkospaidan. Siitä puuttui kuitenkin osa tämänvuotisista sponsoreista, ja siksi kotikatsomon huumorintajua koetellut Teemu Pylkkänen vilkutteli maalintekijälle keltakorttia. Tolvanen hamusi helmojaan jo 11. minuutilla syntyneen avausmaalin jälkeen. Laskuvarjojääkärin rynnäkkö yllätti helsinkiläisveskari Roope Virkkulan kulmalipun tuntumassa.

Pallon päättäväisesti kaivanut Tolvanen sijoitti pienestä kulmasta maalipuiden väliin. Tilanteeseen oikea-aikaisesti rynnännyt Erkka Helminen hipaisi kuitenkin pelivälinettä sen verran, että sai kirjautettua avausosuman nimiinsä. Tolvanen jatkoi tuloksekkaita syöksyjään myös toisen jakson alkajaisiksi. Kotikatsomo tiesi, että paidat oli jo riistuttu. Naiset ja lapset käänsivät häveliäästi katseensa Mallasvedelle päin, mutta maalintekijä ei onneksi esitellyt, mitä pelisortsien alta löytyy. Erkka Helminen kohenteli asemiaan sarjan maalintekijäpörssissä viimeistelemällä kotijoukkueen kaksi ensimmäistä osumaa. Kolmannen maalin sijoitti Juho Pirttijoki Matti Jussilan kulmurista ja neljännen Aki Sihvonen Jesse Oksasen vaparista. Tolvasen kahden osuman jälkeen kentän pienin mies Joonas Ritonen puski loppulukemiksi 7 1. Juho Pirttijoki taisteli kotijoukkueen puolesta verissä päin, sillä vaparihässäkässä jakaukseen tullut nappi teki niin syvän haavan, ettei turbaanikaan tyrehdyttänyt verenvuotoa. Hakalta ovat puolustuspään pelaajat sen verran vähissä, että Anton Popovitch peri linjan päällikkyyden Pirttijoelta. Maali-ilottelusta innostunut kotiyleisö jännäsi jo, löytyykö Apian tulostauluun kaksinumeroisia lukuja. Popo-juniorin pudottaminen alemmas söi kuitenkin keskikenttä- ja hyökkäystehoa, eikä maalipaikoissakaan oltu enää kovin kliinisiä. Tilanteiden järjestelyssä kunnostautui Hakan pikkujättiläinen Matti Jussila, jonka lapikkaasta ratkaiseva syöttö lähtee oikealla hetkellä ihanteelliseen suuntaan ja sopivalla voimalla.

Viimeinen puolituntinen oli viihdyttävää pelailua, jonka lomassa vieraillakin oli paikkansa lisäosumiin. Mikko Ananin teki kuitenkin muutaman näyttävän pelastuksen, eikä tarjonnut helsinkiläisille mahdollisuutta takaa-ajoon. Voitto ei kohentanut Hakan tilannetta sarjataulukossa, vaan joukkue jatkaa SM-sarjan seitsemäntenä. Jäljellä olevissa otteluissa Haka kohtaa Ilveksen kotona ja päätöskierroksella HJK:n vieraissa. Haka KuPS-pelissä Mikko Ananin, Aki Sihvonen, Juho Pirttijoki (56. Akseli Tiensuu), Ossi Lindeman, Anton Popovitch, Kim Lingman, Erkka Helminen, Joonas Ritonen (56. Eric Bullock), Matti Jussila, Jesse Oksanen (76. Abdulla Al-Barkat), Elias Tolvanen. Maalit 11. Erkka Helminen (Elias Tolvanen) 17. Erkka Helminen 23. 24. 30. 42. 46. 51. Juho Pirttijoki (Matti Jussila) Mustapha Ceesay, KäPa Aki Sihvonen (Jesse Oksanen) Elias Tolvanen Elias Tolvanen Joonas Ritonen (Jesse Oksanen)

Tähtiraati: Veeti Liljedahl Hakan varoitukset 42. Elias Tolvanen 90. Aki Sihvonen Seuraava ottelu 30.9. klo 18 Haka Ilves, Tehtaan kenttä tai Sahara Kotijoukkueen tähtipelaajat Elias Tolvanen Aki Sihvonen Erkka Helminen

B-poikien viikonlopun pelit Perjantaina 19.9 pelataan Haka B3 TPV Roukon nurmella klo. 18:00. Otteluun nimetty seuraavat pojat; Teemu, Robert, Joni, Juuso Y, Roope, Waltteri, Eero, Joonas, Miko, Joona, Eeli, Timo, Tomi L, Mikko, Jesse ja Adi. Kokoontuminen klo. 17:00. Sunnuntaina 21.9 pelataan HJS Haka B1 Pullerin tekonurmella klo. 17:00. Otteluun nimetty seuraavat pojat; Ville, Jimi, Aku, Lauri, Antti, Samuli, Akseli, Markus, Matti, Ertürk, Teemu, Robert, Jussi, Alex, Ali, Roope, Waltteri, Joni ja Juuso Y. Lähtö peliin saharasta klo 15:10. (suoraan tulevat, Pullerilla klo. 15:45).

Kuukauden Subway-pelaaja: Satu Seppänen C-tyttöjen kuukauden Subway-pelaajaksi valittiin Satu Seppänen. Valinnan suoritti lauantaina Tehtaan kentällä FC Haka YJ HJK peliä seurannut legendaarinen koskilainen taitoniekka, joka tällä kertaa pysytteli nimettömänä. Tehtiksen klassikossa Satu olikin mainiossa torjuntavireessä. Varsinkin toisella puoliajalla liimanäppi joutui venymään pariin huipputorjuntaan, jottei HJK päässyt nähtyä lähemmäksi 4-2 (4-0) päättyneessä ottelussa. Valmennuksella oli positiivista sanottavaa maalivahdista. Satu oli alkukauden pelaamatta loukkaantumisen vuoksi.

Kesällä hän harjoitteli hyvin, ja on nyt syyskierroksella pelannut Etelä-Länsi -liigassa yllättävän varmasti, valmentaja Hakala taustoitti. Satu on pelannut maalissa kolme viimeistä peliämme ja määrät selän taakse ovat olleet 2-1-1. Noista ei voi yhtäkään laittaa hänen piikkiin. Ei liene salaisuus, että sitä nollapeliä Satu tietysti metsästää, mutta tässä sarjassa se on helpommin sanottu kuin tehty. Yksi Subway-palkinnon kriteereistä on totta kai pelaajan käyttäytyminen kaikkia pelin osapuolia kohtaan. Satu on erittäin fiksu nuori, mikä näkyy hänen kaikessa tekemisessä joukkueessamme. Pelkästään positiivista sanottavaa on hänen käytöksestä. Maalivahtina hän on myös poikkeuksellisen rohkea, minkä vuoksi hän uskaltaa pelata ulkona maaliltaan. Palkinnoksi Seppänen nauttii aterian Valkeakosken Subwayhin.

C-tytöt voittoon Tehtiksellä Valkopaidat palasivat neljä pelin voitottoman (kaksi tappiota, kaksi tasapeliä) putken jälkeen ELL:ssa voiton makuun. C-tytöt selvästi arvostivat Tehtaan kentän tunnelmaan pääsemistä. Ensimmäinen puoliaika tai oikeastaan ottelun alku oli varmasti paras, mitä joukkue on tänä vuonna pelannut. Anni Konttinen Hyökkäyksessä tehokkaimmin hääri kolmikko Anni Konttinen, Ella Huovinen ja Tuuli Enkkilä. Puoliajalle mentäessä kotijoukkueella oli turvallisen tuntuinen 4-0 johto. HJK tosin osoitti toisella puoliajalla, ettei johto nyt niin kauhea turvallinen loppujen lopuksi ollutkaan. Maalivahti Satu Seppänen teki toisella puoliajalla muutaman paraatipelastuksen pitäen huolta kolmen pisteen jäämisestä kotijoukkueelle. 1-0; 2-0; 3-0; 4-0; 4-1; 4-2; 05. 06. 16. 18. 58. 63. Anni Konttinen (Ella Huovinen) Ella Huovinen (Kiia Immonen) Anni Konttinen (Tuuli Enkkilä) Tuuli Enkkilä

Valkopaitojen hyökkääjät olivat heti pelin alussa liekeissä. 2-0 johto syntyi nopeasti. Anni (2+0) ja Ella (1+1) olivat tänään erittäin tärkeässä roolissa. Lisäksi heidän tekemät maalit olivat tosi vaikeita palloja maalivahdille. Väitän, että Annin 1-0 maalia ei olisi ottanut kiinni hieman meritoituneempikaan liimanäppi, kotijoukkueen valmennus korosti. Lisäksi Tuulin ja Inkan (Molin) työnjako keskikentän keskustassa oli juuri sitä, mitä haimme. Tasapaino hyökkäämisen ja puolustustehtävien hoitamisen välillä oli kunnossa myös toisella puoliajalla, kun kilometrejä oli jo mittarissa. Toinen puoliaika oli valkopaidoille selvästi vaikeampi. Väittäisin, että HJK pelasi toisella puoliajalla avausjaksoa selvästi paremmin, mikä käänsi pelin heille. Me ei enää päästy ihan parhaille maalipaikoille, kun taas HJK pääsi, valmennus analysoi. Valkopaidat ovat seuraavan kerran tulessa tulevana lauantaina. Silloin vieraskentällä on vastassa PK-35. Ottelun alkaa kello 14:00 Pihlajamäen tekonurmella.

Sanna-Kaisa Rousku ja Tuuli Enkkilä Aloituskokoonpano: Seppänen Mahlio Rousku Immonen Tuominen Mäkinen Molin Enkkilä S Korhonen A Konttinen Huovinen Vaihdot: 41. Oona Konttinen in, Sonja Korhonen out 41. Heljä Korhonen in, Anni Konttinen out 51. Annu Selinummi in, Ella Huovinen out 51. Lotta Tolvanen in, Sanna-Kaisa Rousku out

Vilma Mahlio, Lotta Tolvanen, Kiia Immonen ja Inka Molin Viime kuukausien Pelaajat SUBWAY- Heinä- ja Elokuun Subway-pelaajiksi on valittu A-poikien osalta Matti Jussila ja Kim Lingman. Vaikka A-poikein pelit eivät ole tuloksien valossa mennyt kovin hyvin, niin näitä kahta pelaajaa ei voi asiasta syyttää. Molemmat heistä on pelannut vähintäänkin omalla tasollaan, kun muiden peliesitykset ovat ollaat välillä ailahtelevia. Nuori B-juniori ikäinen Matti Jussila on kauden mittaan saanut ison roolin A-pojista. Masseri ei ole vastuuta kaihtanut, vaan pelannut ennakkoluulottomasti oikealla laidalla. Veljensä

tavoin vasenjalkainen Matti onkin viimeistellyt A-poikien SMsarjassa 3 maalia sekä ollut tarjoilemassa paria maalia. Jussila on pelannut koko kauden omilla vahvuuksillaan eikä ole yrittänyt mitään turhaa, vaan keskittynyt omaan tekemiseen. Täksi kaudeksi paluun valkopaitaan tehnyt Kim Lingman on ottanut keskikentältä paikan itselleen, asenteella. Alkukausi meni Lingmanilla topparin paikalla, koska A-pojat kärsivät pahasti topparipulasta. Kauden edetessä Lingman valtasi alemman keskikentän paikan itselleen, jolloin Popo jr. pääsi rakentamaan peliä ylemmäksi. Vaikka Lingman ei ole mikään pallovirtuoosi, niin hän korvaa kaiken asenteella ja rajulla työnteolla. Välillä Lingmanin asenne onkin räiskynyt yli ja korttitili kerkesi täyttymään jo kertaalleen. Haka vaimensi Jazzin tahdit Hakan B-pojat aloittivat toisella puoliajalla hurjan kirin ja nousivat kahden maalin tappioasetelmasta 5-3 voittoon FC Jazzista Rauhalassa sunnuntaina 15.9. Ensimmäinen puoliaika oli tasainen, mutta Jazz oli maalipaikoissaan terävämpi. Avausmaalissa keskikenttä eikä puolustus onnistunut pysäyttämään läpi rynninyttä Joakim Niemistä. Toinen takaisku oli nopea vastahyökkäys, jossa kuudentoista rajalle juossut Nieminen sai poikittaissyötön jälkeen vapaan laukaisupaikan. Toinen puoliaika alkoi Hakan kannalta loistavasti. Ali AlZubeidi eteni päättäväisesti ja pääsi laukomaan. Maalivahti torjui osittain, mutta Samuli Mikkola tuikkasi maaliviivalta pallon verkkoon. Vartin päästä nähtiin uusinta, mutta Ali

sijoitti pallon nyt itse verkkoon. Minuuttia myöhemmin Hakan hyökkäyspeli tuotti jälleen tulosta. Akseli Tiensuu antoi nappikekityksen Alex Hårdille, joka puski vitosen viivalta pallon maalivahdin yli. Jazz joutui nyt avaamaan peliään, hyökkäsi voimalla, mutta Haka rankaisi. Ali tykitti paristakymmenestä metristä komeasti verkkoon. Tarkkaavaisuuden hiukan hiipuessa Jazz pääsi kaventamaan kulmatilanteesta, mutta Antti Kekkonen sinetöi lähietäisyydeltä loppunumeroiksi 5-3. Toinen puoliaika oli Hakalta syyskauden parasta joukkuepeliä. Syötöt menivät omille, ja useimmat kaksinkamppailut voitettiin. Suoraviivaisuus toi tulosta. Etenkin mahtavan ottelun pelanneen Ali Al-Zubeidin osalta: ensimmäisellä puoliajalla moni hyökkäys hidastui tai tyrehtyi vastustajia kieputtellessa, mutta tauon jälkeen Ali pelasi nopeasti eteenpäin niinkuin kymppipaikalla pitääkin. Kolme pistettä olivat tärkeitä sarjasijoituksen kannalta. Varsinkin, kun viikkoa aiemmin Espossa kärsittiin Hongalle kirvelevä 3-2 tappio. Tasaisen pelin lopun pilasi tuomarivirhe, kun kulmatilanteessa vastustajan pelaaja torppasi maalivahti Ville Karirinteen, ja sen seurauksena Honka sai pallon maaliin. Pilli jäi kuitenkin tuomarin taskuun. Tasapuolisuuden nimissä jäi viheltämättä myös Matti Jussilan kaataminen vastustajan rankkarialueella. maaleista vastasivat Samuli Mikkola ja Matti Jussila. Hakan

Samuli Mikkola oli vahvasti aloittamassa Hakan kiriä. Avustava erotuomari näki Sampan jatkaneen Alin laukauksen maaliviivalta verkkoon, vaikka tilastoissa maali taisi mennä Alin piikkiin. Tärkeintä kuitenkin, että maali tuli oikeaan aikaan. Haka Jazz-ottelussa Teemu Miekka Aku Piispanen Antti Kekkonen Lauri Tapiola Jussi Tuominen Waltteri Hopia Ertürk Sargin Akseli Tiensuu Samuli Mikkola (Robert Mattila 72 min) Ali Al-Zubeidi Alex Hård Maalit 18 min Jazz 0-1 31 min Jazz 0-2

42 min Samuli Mikkola (Ali Al-Zubeidi) 2-1 65 min Ali Al-Zubeidi 2-2 66 min Alex Hård (Akseli Tiensuu) 3-2 71 min Ali Al-Zubeidi (Akseli Tiensuu) 4-2 76 min Jazz 4-3 80+ min Antti Kekkonen 5-3 Hakan varoitukset 43 min Akseli Tiensuu Haka Honka-ottelussa Ville Karirinne Aku Piispanen Lauri Tapiola Antti Kekkonen Jimi Eklund Markus Salonen (Waltteri Hopia 59 min) Ertürk Sargin Jussi Tuominen Samuli Mikkola Matti Jussila Alex Hård Maalit 14 min Honka 1-0 22 29 57 71 min min min min Honka 2-0 Samuli Mikkola 2-1 Matti Jussila 2-2 Bledar Kelmendi Hakan varoitukset

76 min Matti Jussila 79 min Antti Kekkonen 80+2 min Lauri Tapiola D13 pojat mukana Valkeakoski Campus -turnauksessa D13 pojat osallistui 5.-7.9.2014 Valkeakoskella pelattuun FC Haka junioreiden ja Palloliiton järjestämään Hakan jalkapallon 80 -vuotisturnaukseen, missä 16 eri piirien D13 alueliigajoukkuetta kohtasivat toisensa. Joukkueet oli valittu turnaukseen karsintojen kautta, joten turnaus oli

erittäin korkeatasoinen. Turnauksen ottelut pelattiin Saharan keinonurmella, Apian nurmella, Roukon nurmella sekä Tehtaan kentällä. Tällä kertaa turnausmenestystä ei tullut, mutta sitäkin enemmän tasaisia pelejä ikäluokan kärkijoukkueita vastaan. Lisäksi Hakan D13 poikien Tomy Nurmesniemi palkittiin tekemillään 10 maalilla turnauksen parhaana maalintekijänä yhdessä JJK:n Ferat Koldasin kanssa. D13 poikien kuukauden Subway pelaajat Elokuun kuukauden Subway pelaajiksi D13 joukkueesta valittiin Olli Viro, Tomy Nurmesniemi ja Teemu Salonen. Olli pelasi elokuussa menestyksekkäästi keskuspuolustajana D13 alueliigajoukkueessa Tomyn vastatessa pääosin maalinteosta samoin kuin pelaamissaan C14 piiriliigan peleissä. Teemu on puolestaan osoittanut vakuuttavia otteita laitapuolustajan tontilla niin C14 piiriliigan peleissä kuin D13 ykkösen peleissä.