D13 Piiriliigaa: 3 molaria kentällä. 2 teki maalin, yksi torjui voiton!

D12 tytöille niukka tappio, nousu piiriliigaan!

D 12 tytöt aloittivat syyskierroksen Piiriliigassa pirteästi

Hakan hyvä vire jatkuu

Juulia Ruutana on D-tyttöjen Syyskuun SubWay-pelaaja

C15 Pojat Harkkamatsi: PaRi FC HAKA 1-6

D12 Ottelut. Webasto-turnaus JJK haaste D02-pojat FC Loviisa haaste D02-pojat D02-pojat Akilles Green 2 0

C00-joukkueen välierä- ja finaaliottelujen otteluohjelma ja seurannat: C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa.

Tähtikisan tilanne. Matias Caven. Matti Jussila. Joonas Immonen. Anton Popovitch. Niilo Mäenpää

KUUKAUDEN SUBWAY-PELAAJA: EEMI RÄSÄNEN

C14 Pojat YJ1 Alueliigan kevät voitolla pakettiin. Alkukauden Summa summarum.

A-pojat avasivat SM-karsinnat voitolla

Päättäjäiset ja palkitut. Kaikki kuvat päättäjäisistä! Kiitokset kuvista Kari Ketoselle!

03-pojat Otteluhistoria

Tuloksekas kotiinpaluu

FC Honka P09 -turnaus

terveisinä kolme pistettä

B-tytöt: Kauden viimeiden peli

C14 Alueliigaa, FC Haka SalPa: 5-0!

OL = Oikea laita VL = Vasen laita 10 = Piilokärki K = Kärki. OL = xxx VL = xxx 10 = xxx K = xxx

Peli-idea Hyökkäyspeli

Valmistuneiden kukitus.

JäPS T04 Perussääntöjä pelaajalle

RYHMITYS FJK B PELITAPA, RYHMITYS 4 4 2

CHAMPIONS CUP

Haka j. D13 tytöt kohtasivat TPV:n tehtaan kentällä.

Espoosta ei mitään uutta

EPTK-05 Hyundai- Eloturnauksessa Hyvinkäällä

Peli-idea puolustuspeli. Hyökkäysalueella puolustaminen (muoto)

keskustelutilaisuus vanhemmille

A-pojat kupsahtivat Pullerilla Kuopion Palloseura

D13 tytöt taistelivat voiton, Anniinalle hattutemppu!

MUUTOS KENTTÄJÄRJESTYKSESSÄ! Gn 10 pojat ottelutulokset, 5v5, 2x15min

Otteluraportit 03-pojat

FC Haka junioreiden VS-liite on ilmestynyt!

Porvoon Akilles 04-joukkue järjestää Porvoon pallokentän tekonurmella turnauksen 2004 syntyneiden joukkueille.

KAARINAN POJAT 2016 / MIESTEN EDUSTUS

EPTK tytöt turnausvoittoon Iiro-Cupissa

Taktiikan opettamisen tulee tukeutua pelaajien lajitaitoihin ja siihen, että valmentajalla on selvä kuva käyttämästään pelisysteemistä.

C15 Pojat AL: FC HAKA FC TPS valk. 1-0

Tappiosta huolimatta ei voi kuin kehua joukkueen asennetta ja taistelua. Tällaisella peli-ilmeellä voitetaan useammin kuin hävitään.

Sininen Nopea Katse Vaihto Punainen Kesto

A-poikien sytytys myöhässä

ACK 8v8 Pelikirja

TP-47 SPL-turnauksen voittaja

Naisille kolmas tappio kevätkierroksella

FC Haka D13 Valkoinen. PJK:n Mikko Laakson maalilla.

POHJANKORVEN RÄIME KAUSI 2005 RÄIMEEN MENESTYSPUTKI JATKUI

Futsalista jalkapalloon ja takaisin. C15 Futsal-hopeaa välipäiväturnauksesta!

Tampereen piirin juhlavuoden avaus jalkapallomuseolla

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina.

C14 Pojat YJ1 Mustavalkoiset vastakkain 1-1

Haka kukisti Ilveksen Tehtiksen iltavaloissa

Pelirohkeus jalkapallossa yksilön ja joukkueen näkökulmasta. Mika Lehkosuo

Maalivahtiharjoittelu PK-35. Juniorimaalivahdit: A-jun. B-jun

P TIEDOTE JA OHJEET OSALLISTUJILLE

Ruusuja kevään valmistuneille

hetken maalilla Inka Molin 54. Ella Huovinen (Vilma Mahlio) 79. Anni Konttinen (Inka Molin) Alku oli kotijoukkueen painostusta.

A-pojat liikenteessä hyvällä jalalla

D12 poikien sarjakausi avattu

Raportti Aito Säästöpankki - futiskoulusta

D13-poikien heinäkuun Subwaypelaaja

C-tytöt Pärnu Summer Cupissa

Suuria tunteita Tehtiksellä: FC Haka C14 ÅIFK, 4-1!

FC Haka C14 palasi tauolta voitokkaasti!

Apialla. Haka on tällä hetkellä kuntopuntarin ykkösjoukkue: alla on 4 0 kotivoitto HJK:sta sekä 6 1 ja 4 2 vierasvoitot Ilveksestä ja JJK:sta.

ACK 5v5 Pelikirja

Haka D13 tytöt kohtasivat Kaupissa Ilves vihreän piiriliigan ottelussa. Peli oli tasaista vääntöä, molempien joukkueiden luodessa maalipaikkoja.

C15 päätti kautensa hienoon 5-0 voittoon RaiFusta!

Transkriptio:

B17 kakkonen: Haka-j PYRY 3-1 Haka-j lähti hakemaan Rauhalasta syksyn ensimmäistä kotivoittoa. Ottelun alku oli kotijoukkueelta erittäin hermostunutta. Vaikeaa oli mutta 15 minuutilla Atte Ahola antoi pitkän avauksen linjan taakse, Petri Jouppi kiitti ja nosti komeasti maalivahdin yli, 1-0. Hetken tuntui että peli lähti kulkemaan mutta ei, tahmeata oli. Avausjakson viimeisellä minuutilla Ville Brander kuitenkin otti komeasti P.Joupin kovan syötön haltuun, eteni tekopaikkaan ja iski taukoluvuiksi 2-0. Toinen puoliaika oli yhtä vaikeata, peli ei auennut millään. Mukana oli kauden ennätysmäärä vaihtomiehiä, mutta vaihdotkaan eivät tuntuneet saavan peliä kulkemaan. Päinvastoin, vastustaja rokotti 58 minuutilla ja sai hengen päälle. Taas saatiin jännittää loppuun asti kunnes Onni Huvinen ratkaisi pelin 79 minuutilla Niklas Pynnösen syötöstä. Pelistä kolme pistettä ja kahden pelin voittoputki menossa, siinä ne positiiviset asiat illan pelistä. Mainittakoon nyt kuitenkin Ali Mohammedin pirteä sisääntulo vaihdosta ensimmäisessä virallisessa pelissään Suomen kamaralla. B17 kakkonen: HJS/Haka YJ

TPV2 4-1 HJS/Haka YJ kohtasi TPV2:n Rauhalassa komeassa kelissä. Ensimmäinen hyökkäys, heti kulma, Tomy Nurmesniemi puskee maalin eteen ja Juuso Ahola tökkää maalin. 1-0 kun peliä on pelattu minuutti ja muutama sekunti. Tuliko maali sitten liian varhain mutta maalin jälkeen kotijoukkueen peli oli sekaisin. Onneksi vastustaja ei rokottanut ja vartin pelin jälkeen YJ sitten pääsi taas peliin sisälle. Varsinkin keskikentän kolmikko Kunnas-Jokela-Numminen löysi koko ajan hyvin toisensa, 26 minuutilla työ sitten palkittiin kun Joni Numminen voitti yksykkösen ja tuikkasi taukonumeroiksi 2-0. Toinen puoliaika oli jo mennä pelailuksi kunnes vastustaja kavensi 59 minuutilla. Vaikka tämän jälkeen ei ollutkaan mitään hätää, tunnustettakoon että hiukan penkillä huokaistiin kun Tomy pukkasi kulmasta numeroiksi 3-1 kymmenisen minuuttia ennen loppua. Lopussa Tomy vielä väläytti nopeuttaan ja kaunisteli loppunumeroiksi 4-1. Kaikki pojat pelasivat hyvin mutta erikseen voisi vielä mainita maalivahti Samu Lindgrenin Neuermaisen pelin. Hyviä ulostuloja ja parhaimmillaan pelin rytmitystä alimpana puolustajana. Joukkueena neljäs voitto putkeen, hyvältä näyttää. C15 Pojat AL: FC HAKA-SalPa 3-1 Rauli-myrsky puhalteli, kun FC HAKA reipotteli SalPan nurin. Perinteisesti Salosta on aina tultu pois enemmän tai

vähemmän murtuneena. Nytkin lähtöasetelmat olivat melko vaisut. Saloon saatiin tasan 11 pelaajaa, joista osa puolikuntoisia ja osa toipilaita. Hieman kummastuttaa, miksi osa pelaajista treenailee, mutta kun pitäisi lähteä vieraspeleihin niin mitä ihmettä? Ei nää kullannuput lähde. Peliin lähdettin 4-4-2, jossa keskikenttä järjestyi 1-2-1. Maalissa Rike onnistui hyvin. Hyviä reaktiotorjuntoja ja muutaman kerran uskalsi jo tulla ulos maalistakin. Tärkeitä torjuntoja läpiajoissa. Toppareina hääri Niilo ja Otto. Vihdoinkin nähtiin Otto topparina. Ja aivan jäätävä peli olikin vieläpä toipilaana. Niilon kanssa kommunikaatio ja tekeminen toimi heti alusta. Laidoilla Aku ja Joonas hoitelivat laitapuolustuksen. Eritoten Akulta järkevä ja hyvä peli. Myös keskikenttä Antti, Ville, Tomy ja Jommi onnistui. Antti ylhäällä ja Tomy ja Ville laidoilla. Pohjalla Jommi jakeli ja puolusti varmasti ja rauhallisesti. Villelle syöttöpistekin hyvän keskikentän karvauksen jälkeen. Tomy oli tietenkin pitelemätön ja vapaasti hyökkäävässä roolissa Hyökkäyksessä, Nikke ja Hene, löysivät varsinkin Tomyn kanssa hyvin yhteisen juonen. Pallo kulki melkein sokkona Viialan trion kesken. Mukava oli taas voittaa. Ja varsinkin SalPa. Salossa. Pelin taso ei ehkä päätä huimannut, mutta voitto oli sitäkin makeampi. Tästä jatketaan TPS:n kimppuun heti Waltikkaturnauksen jälkeisenä päivänä, mikä jo sinällään on haaste. FC HAKA j kokoonpano: Riku (12), Antti (4), Ville(9), Joonas(10), Aku(11), Joonas(14), Henrik(15), Niklas(19), Tomy(35), Otto(42), Niilo(44)

SalPa- FC HAKA j 1-3 maalintekijä(syöttäjä): 12 : 1-0 37 : 1-1 19(9) 57 : 1-2 35(15) 72 : 1-3 10(35) Seuraava peli: TPS FC HAKA j Turku Maanantaina 5.9 18:30 Kapteeni näytti esimerkkiä, FC Haka C14 PaiHa, 5-2! Topias Listolle puhdas hattutemppu!

Mitä me tänään tehdään? Olimme viime sunnuntaina Turussa ottamassa pataan ÅIFK:lta maalein 4-1. Siitä pelistä ei jäänyt jälkipolville kerrottavaa. Eemil Sillanpään maali suoraan vaparista oli hieno. Ei muuta kerrottavaa. Tänään Tehtiksellä iltapelissä vastassa PaiHa. Vaihtomiehiä taas hankittava 03:sta, koska viime hetkellä tuli taas pari peruutusta. No, kipeänä ei pelata, se on selvää. Kiitos Santeri Surkalle ja Eero Laaksolle! Ja tietenkin Rudille. Hyvin meni, asenteella mukana. Siitä iso peukku kummallekin! Avausjaksolla tappiolla 1-2. Kuitenkaan pää ei retkahtanut vaan jaksettiin painaa eteenpäin. Olemme pikkuhiljaa pääsemässä pelillisesti neutraalille tasolle ja usko tekemiseen alkaa pikkuhiljaa taas löytymään. Siitä peukku koko joukkueelle tänään. Taistelutahdosta.

Kapteeni Topias Listo näytti muille esimerkillään kuinka taistellaan ja muut seurasivat perässä. Peli toisella puoliajalla enemmän PaiHan päädyssä, mutta hekin näyttivät, että meillä ei ollut varaa virheisiin. Tänään taisteltiin ja periksi ei annettu, mutta paljon jäi vielä korjattavaa ja harjoiteltavaa. Maalit tänään: Topias Listo 3, Jeremias Partanen 1 ja maalivahti Antti Paasi teki tänään kauden ensimmäisensä. Kalle Kohoselta perusvarma peli maalissa, pari hyvää läpiajotorjuntaa mahtui mukaan. Tänään onnistuimme joukkueena, kiitokset kaikille. Tarina, jos tätä sellaiseksi voi sanoa, jää tänään lyhyeksi koska meillä on joukkueena nyt muutakin mietittävää kuin pelkkä raportointi ja hehkuttaminen. Valitettavasti se ei ole kovin positiivista. Pelillistä palautetta huomenna harjoituksissa jokaiselle joukkueen jäsenelle ja samalla keskustelemme muistakin asioista. Kaikki siis paikalle vammasta riippumatta, paitsi kuumesairaat.

A-pojat: Ilves kaatui myrskyisästi 2-1 Ilveksen ja Haka/HJS:n A-pojat ottivat lauantaina yhten Lamminpään kentällä Tampereella. Puuskainen myrskytuuli kaatoi kentän laidalla ainakin yhden puun ja vaikutti luonnollisesti melko paljon pallon lentoratoihin. Kentällä otettiin tiukasti yhteen, niinkuin paikallisvääntöjen luonteeseen kuuluu. Ensimmäisellä puoliajalla valkopaidat olivat niskan päällä, ja palloa pelattiin pääosin Ilvespäädyssä. Myötätuuli auttoi asiassa, mutta etenkin tiukka prässi korkealta esti tehokkaasti naapurin pelirakentelun. Ensimmäinen maali juonittiin vapaapotkusta hieman ennen jakson puoliväliä. Ege Auvinen keskitti upeasti, ja Niko

Äkräs laukoi maalivahdin käsistä kimmonneen pallon verkkoihin. Kymmenen minuutin päästä Antti Kekkonen antoi pitkän ristisyötön laitaan Jami Kyöstilälle. Tämä ohitti vastustajan pakin ja syötti matalana boxiin. Erkka Helminen latasi tarkasti ja vei vieraat kahden maalin johtoon. Ilvekselläkin oli muutama paikka, mm. tolppalaukaus jakson loppuminuuteilla. Toisella puoliajalla Ilves puolestaan sai tuulta purjeisiinsa ja pelin suunta kääntyi. Kavennus syntyi noin tunnin pelin jälkeen, kun Haka/HJS:n puolustus pelattiin muutamalla syötöllä ulos, ja Niklas Salminen pääsi laukomaan boxin rajoilta pienestä kulmasta maaliin. Maalin jälkeen Ilveksen rynnistys jatkui entistä kovempana ja tasoitus roikkui pariin kertaan ilmassa.haka/hjs:n nuori veskari Ville Karirinne oli kuitenkin jälleen loistavalla pelipäällä ja esitti pari huippupelastusta. Ville Karirinnettä ei yllätetty tässäkään loppuminuuttien vaparitilanteessa. Keskikentällä ja puolustuspäässä kamppailtiin jokaisesta pallosta. Tunteet kuumenivat, ja epäselvä tuomarilinja vielä lietsoi sitä lisää. Korttejakin tuli jakoon kuin

sököringissä. Puolustuspeli tuotti kuitenkin tulosta, eikä lisämaaleja enää nähty. Lopputulos oli työvoitto. Haalarihommia muistuttavissa peleissä Haka/HJS ei ole ollut eikä ollut nytkään parhaimmillaan. Pisteet saatiin kuitenkin kotiin, ja Interin hävitessä ottelunsa otettiin neljän pisteen kaula kolmansina oleviin Interiin ja HIFK:iin. Viikon päästä lauantaina katsotaan taas, miten savolaiset selviävät valkopaitojen pyörityksestä. Ottelu KuPS:ia vastaan pelataan Apialla 3.9. klo 19.00. Haka/HJS TPS-ottelussa: Ville Karirinne, Jami Kyöstilä (Timo Viljanen 65 min.), Matias Caven, Antti Kekkonen, Eero-Matti Auvinen, Niko Äkräs, Erkka Helminen, Ertürk Sargin, Leevi Lundell (Jussi Tuominen 77 min.), Eetu Tapanainen, Dani Molin (Matti Jussila 90 min.) Maalit/syötöt: 0-1 Niko Äkräs (Eero-Matti Auvinen) 19 min. 0-2 Erkka Helminen (Jami Kyöstilä) 29 min. 1-2 Niklas Salminen 61 min. Varoitukset: Eero-Matti Auvinen 26 min. Jami Kyöstilä 63 min. Leevi Lundell 75 min. Erkka Helminen 90 min. Ottelupöytäkirja: https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/ottelu&572837&asm Kuva: Hannu Tiensuu

B-junioreille 1 tappio, 3 voittoa Haka-j pelasi kolmannen kierroksen ottelunsa Inter2:ta vastaan Rauhalassa 19.8. Ottelu oli hyvin hallussa ja pojat pelasivat sovitusti. Vastustajan taustat sanoivatkin pelin jälkeen että olimme aika jyrän alla ensimmäisen jakson. Sanat eivät kuitenkaan lämmitä, kun maalia ei tullut ja vastustaja rankaisi kertaalleen ja taukotilanne oli 0-1. Toisella puoliajalla peli hiukan tasoittui mutta ei silti ollut hätää. Kuitenkin jalkapallossa joskus pikkuasiat kasaantuvat toista joukkuetta vastaan ja toisella käy tuuri. Tulos: ei maaleja, vastustaja teki ja lopputuloksena turpiin 0-3. HJS/Haka Yj kohtasi seuraavana päivänä omassa kolmannen kierroksen ottelussaan RaiFun niinikään Rauhalassa. Yj aloitti kovaa ja viidennellä minuutilla Juuso Ahola iski 1-0. Vastustaja tuli vielä tasoihin mutta Joni Numminen siirsi Yj:n uudelleen johtoon. Kun Samu Lindgren torjui vielä pilkun, ei kotijoukkueella ollut tämän jälkeen mitään hätää. Toinen puoliaika oli maaliton joten ottelu päättyi tapahtumiin nähden pieninumeroiseen voittoon 2-1. Erään pelurin sanoin: Tällä esityksellä olisi ollut oikeusmurha menettää pisteitä. Keskialueen hallinta oli koko ottelun Yj:llä ja lisäksi valmennus voi olla erittäin tyytyväinen topparikaksikon J.Ahola-V.Vuorio avauspeliin. Avaussyötöt omille loistavalla prosentilla! HJS/Haka Yj jatkoi urakkaansa heti tiistaina 23.8. matkustamalla Haka-j:n voittaneen Inter2:en vieraaksi. Peli alkoi hiukan sekavasti, ja suhteellisen äkkiä Inter pääsikin kahdesti viimeistelemään puolustuksen hiukan epäonnistuttua keskityspalloissa. Puolen tunnin pelin jälkeen Yj alkoi saada pelistä otetta ja 32. minuutilla

Aleksi Huiko taisteli pallon kulmasta kuudentoista kulmalle Niklas Pääskynkivelle joka jatkoi hienolla yksilösuorituksella pallon maalin eteen. Tomy Nurmesniemellä oli helppo työ kaventaa taukotilanteeksi 2-1. Tauolta pääsi irti Nino Nieminen joka sitten 49. minuutilla pääsi irti myös Interin puolustukselta ja chippasi maalivahdin yli pelin tasoihin. Viisi minuuttia myöhemmin T. Nurmesniemi nousi laidalta komeasti maalipaikalle ja pistettyään puolustajat pyörryksiin tälläsi vasurilla komean johtomaalin. Johtoa puolustettiin sananmukaisesti verissä päin ja saatiin kuin saatiinkin 2-3 vierasvoitto. Ei parasta peliä Yj:ltä mutta komea nousu kahden maalin takaa. Avaustappion jälkeen kolme voittoa putkeen eli neljän kierroksen jälkeen 9 pistettä, vähintäänkin kelvollinen suoritus. Ja kun C-15 pojat näyttävät sopeutuneen joukkueeseen erittäin hyvin voidaan odottaa hyvää loppukautta. Lauantaina 27.8. Haka-j matkusti Kaarinaan nousijajoukkue Littoisten Työväen Urheilijoiden uusitulle kotikentälle. Peli kulki Hakan hienoisessa hallinnassa mutta joukkueen perisynti eli tehottomuus näkyi taas. Ja kuten yleensä vastustaja rankaisi taas 23 minuutilla. Onneksi kolme minuuttia myöhemmin Juho Viitaharju antoi hyvän läpisyötön ja Onni Huvinen hoiti loput: peli tasan 1-1. Tauon jälkeen valkopaidat yrittivät tehdä vastustajan maalivahdista sankaria mutta viimein 63 minuutilla tällä kertaa Akseli Sormunen vapautti Konsta Kaasalaisen läpi, Konu kavensi vielä keskelle ja tälläsi voittomaalin 1-2. Syyskauden avausvoitto, porukka taisteli hyvin ja mainittakoon että vaikka joukkueen juniori Antti Paasi ei joutunut maalillaan ihme venymisiin, oli hänen pelinohjauksensa erinomaista. Haka-j:llä siis neljästä pelistä neljä pistettä, mutta peli-ilme on ollut tappiopeleissäkin hyvä joten voittoja odotellaan tulevaisuudessakin.

Haka D13 tytöille niukka tappio Kuvat: Kari Ketonen Haka D13 kohtasivat Forssassa paikallisen RysKeen. Peli oli hyökkäys voittoinen ja maalirikas, molempien joukkueiden tehdessä maaleja. Haka johti puoliajalle siirryttäessä 1-2, mutta toisella puoliajalla pelattiin hurlumhei jalkapalloa. Hyökättiin, mutta maalin varjelu jäi vähemmälle. Näin saatiin lopputulokseksi RysKeelle 5-4. Molemmat saivat pelissä rangaistuspotkun, Hanna Ketonen torjui, mutta jatkotilanteesta sai RysKe maalin. Haka tyttöjen rankkari viuhui ohi maalin.. Anniina Passila maalasi kaikki 4 Hakan maalia, mutta se ei tällä kertaa riittänyt.

D13 tyttöjen seuraava ottelu on To 1.9 klo 18.15 Saharassa, kaikki paikalle kannustamaan tyttöjä hyviin suorituksiin!! Haka D12 tytöt 1-0 voittoon Haka D12 kohtasivat Roukon nurmella FC Nokian 04 joukkueen. Haka tytöt olivat hyvällä taistelulla mukana, edes parin tytön poissaolo sairastumisen takia ei näkynyt pelissä. 12 minuuttia oli pelattu Fanni Männistö vei kotijoukkueen johtoon upean kuljetuksen päätteeksi. Molemmilla joukkueilla oli paikkoja, mutta lisämaaleja ei tullut ja näin kotijoukkue voitti 1-0, hyvällä pelillä! D12 tyttöjen seuraava peli on Su 4.9 Lammilla Vetoa vastaan D12 Piiriliigaa TaPa FC Haka-j/Musta Kolme kierrosta takana, kolme voittoa ja kaksi päästettyä maalia. Syyskierros on alkanut mallikkaasti. TaPan kaatoon lähdettiin siis luottavaisin mielin, vaikkakin sarjataulukko antaa jo ymmärtää että kierroksen alussa kohtaamillamme joukkueilla on ollut vaikeuksia muissakin kohtaamisissa. Eli vaikka pelit on olleet selvästi tasaväkisempiä nyt syyskierroksella, tulee ne kovenemaan vielä ennen kauden päätöstä. Kaupin tekonurmi muistuttaa ominaisuuksiltaan Saharaa,

tosin kumirouhetta taitaa olla enemmän mutta karvaa sitten taas vähemmän. Ottelun alkuun lähdettiin hieman varovasti. Ja saattoi jollain painaa koulupäivän jälkeinen uupumuskin. Joka tapauksessa vastustaja oli alussa hieman niskanpäällä. Pallo pysyi ensimmäisen 10 minuuttia sinnikkäästi Hakan päädyssä. Puolustus kuitenkin kesti, eikä TaPa lopulta päässyt alussakaan todellisiin vaaran paikkoihin. Kun alkuhämmästyksestä päästiin ja alettiin toteuttamaan valmennuksen ohjetta rakentaa peliä alhaalta saakka, alkoi tapahtumat kentällä tasaantumaan. Haka pääsi rakentamaan peliä laitojen kautta ja nopeilla syötöillä saatiin nostettua painetta TaPan maalille. Vastustajan puolustus esti kuitenkin viimeistelyn. Tilanteista saatiin kuitenkin useampikin kulma. 26 minuutin kohdalla kulman jälkitilanne tuotti tulosta. Jo itse kulmatilanne pelattiin hyvin ja vain tuuri esti puskumaalin syntymisen. Pallo palasi torjunnasta V. Haajan jalkaan ja siitä maalin perälle. 0-1 tilanteesta oli hyvä mennä tauolle. Tauon jälkeen jatkettiin hyvällä sykkeellä ja nähtiin useita oivaltavia syöttöjä. Näistä olisi jonain toisena päivänä tullut useampikin maali. Tänään ne jäivät kuitenkin syntymättä. Mutta erityisesti Alpin syötöt olivat välillä todella loistavia. Peli jatkui tasaisissa merkeissä aina viimeiselle viidelle minuutilla jolloin Simo pääsi nostamaan korkean kaaripallon ulostuleen TaPan maalivahdin yli. 0-2 oli jo hieman helpompi hengittää, myös katsomon puolella. Näissä lukemissa vietiin peli päätökseen. Pelissä oli paljon hyvää mutta aina jää myös parannettavaa. Aktiivisuuden pitäisi olla samalla tasolla pelin alkuvihellyksestä loppuun saakka. Nyt nähtiin ajoittain hyvää karvausta ja hyvin ajoitettua painostusta. Mutta vastapainoksi seuraavassa tilanteessa saatettiin seurata vieressä mitä vastustaja aikoo tehdä. Peliin mahtui myös paljon huikeita syöttöjä, mutta myös useista löysiä lyhyitä siirtoja jolla saatiin kaveri pulaan. Ja se viimeistely.

Noista paikoista olisi voinut tehdä 5-6 maalia enemmän. Seuraava peli on viikonpäästä torstaina 1.9. klo 18:15 tehtiksellä. Vastaan tulee HJS/valkoinen. Edessä on siis taas vähintään astetta kovempi koitos. TJo EPTK-05 Hyundai- Eloturnauksessa Hyvinkäällä 6.-7.8.2016 EPT

K-05 sai kutsun kovatasoiseen HyPS:n järjestämään kutsuturnaukseen. Turnaus pelattiin hyvällä menestyksellä elokuun alussa Hyvinkäällä. EPTK:n ottelutulokset turnauksessa: Honka Akatemia musta EPTK 2-1 EPTK Hyps 4-1 NJS musta EPTK 1-2 EPTK HJK valkoinen 3-2 Ilves EPTK 3-2 Lepa musta EPTK 0-7 EPTK:n joukkueessa Hyvinkäällä pelasivat: Oliver Heino, Miro Järvinen, Arttu Kytökari, Yoseph Bouhlal ja Samuel Ohaechesi Leki-Futiksesta, Lenni Kari, Tuomas Savijoki, Valtteri Nyman, Tuukka Törmä, Eetu Lehto ja Kaapo Karvinen VaNL:sta sekä Olli Haikka ja Heikki Kinnari ViiPV:stä.