Muutama päivä Laura Kalmari -lopputurnauksen jälkeen Ctyttöjen kapteenisto palasi viikonlopun tunnelmiin.

lopputurnaus; 12. sija

C-tyttöjen Janna Tuominen valittiin kuukauden Subwaypelaajaksi. Joukkueen valmentajat pitivät Oulussa pelattua

syyskierroksen voitolla

Hakan hyvä vire jatkuu

Satu Seppänen. Valmennuksella oli positiivista sanottavaa maalivahdista. Satu oli alkukauden pelaamatta loukkaantumisen vuoksi.

hetken maalilla Inka Molin 54. Ella Huovinen (Vilma Mahlio) 79. Anni Konttinen (Inka Molin) Alku oli kotijoukkueen painostusta.

KUUKAUDEN SUBWAY-PELAAJA: EEMI RÄSÄNEN

Testialue. [pt_view id= 68411ed84d ]

D12 Ottelut. Webasto-turnaus JJK haaste D02-pojat FC Loviisa haaste D02-pojat D02-pojat Akilles Green 2 0

tasatulokseen Tuuli Enkkilä 1-0; 21. Tuuli Enkkilä (Oona Lahtinen) 1-1; ; 45. Oona Lahtinen 2-2; 53.

Haka B1 - RiPS, sunnuntaina Rauhalassa. Tyttöfutis toi uusiakasvoja Tehtikselle

Päättäjäiset ja palkitut

Tuloksekas kotiinpaluu

Jos Haka olisi pelannut muutamassa tappio-ottelussa samalla tasolla kuin kahdessa viimeisessä pelissä, hieno kausi olisi palkittu mitaleilla.

Apialla. Haka on tällä hetkellä kuntopuntarin ykkösjoukkue: alla on 4 0 kotivoitto HJK:sta sekä 6 1 ja 4 2 vierasvoitot Ilveksestä ja JJK:sta.

Pumpuli Cup kotijoukkueelle

C00-joukkueen välierä- ja finaaliottelujen otteluohjelma ja seurannat: C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa.

YJ taisteli tähdet kertovat

D13 Piiriliigaa: 3 molaria kentällä. 2 teki maalin, yksi torjui voiton!

A-pojat vaikeuksien voittoon

D-tytöt Särkänniemi Cupissa

A:n pelurit esittelyssä

D12 tytöille niukka tappio, nousu piiriliigaan!

Haka kukisti Ilveksen Tehtiksen iltavaloissa

TURNAUSSÄÄNNÖT Ottelut pelataan kahden minuutin vaihdoilla. Vaihdot kuulutetaan.

C-tytöt tasapeliin viime hetken maalilla Anni Konttisen

päätökseen! Hakajuniorit ry onnittelee pelimiestä! Luultavaa on, ettei tähänastinen peliura ja kisan voitto ole pelkkä tähdenlento.

Valmistuneiden kukitus.

Porvoon Akilles 04-joukkue järjestää Porvoon pallokentän tekonurmella turnauksen 2004 syntyneiden joukkueille.

Poikien Superpesis 2012: pelinjohtajien arviot. Arvio oman lohkon neljästä puolivälieräjoukkueesta (ääntä) Lohko A

D12-poikien kuukauden Subway -pelaajat

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina.

C-tytöt voittoon Helsingissä

OLS-01 TURNAUS. Tervetuloa OLS-01 Edustuksen järjestämään turnaukseen Arina Areenaan Hallin osoite on Nuottasaarentie 12.

Otteluraportit 03-pojat

Alueliigapaikkansa junnupäivän yhteydessä

Päättäjäiset ja palkitut. Kaikki kuvat päättäjäisistä! Kiitokset kuvista Kari Ketoselle!

B-tytöt: Kauden viimeiden peli

RANTALAKEUS 2019 SÄÄNNÖT

Tämä on alustava otteluohjelma, mahdolliset muutokset tehdään käsiohjemaan.

Haka Inter tiistaina Apialla

VALTTI CUP. Valtin P03 järjestämä D12 -ikäluokan turnaus

C14 YJ1 JA KAARINAN RYÖSTÖ

C-tytöt Pärnu Summer Cupissa

A-pojat avasivat SM-karsinnat voitolla

Valtakunnallinen taitokilpailu Eerikkilä

Sarja- ja harjoitusottelut. Turnausjoukkueet. Blues 01 Blue. Blues MK 00 Yellow HPK. HPK 99 Siniset. HPK 99 Valkoiset. Ilves 99. Jokerit 97.

PELAAMISEN PERIAATTEET

TYTTÖJEN 7-8 LUOKKIEN FUTSAL TURNAUS 2010 Aika: Tiistaina Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 3 ja 4

TET- harjoittelija Ville Karirinne

Hallituksen esitys liittokokoukselle sääntömuutoksiksi Käsitelty hallituksen kokouksessa

Pelipaikka on Laajasalon Palloiluhalli, Sarvastonkaari 23, Helsinki, puh

FC Honka P09 -turnaus

OTTELUOHJELMA POJAT 5 6 LUOKAT:

Jukurit 02 AA. Turnausjoukkueet HPK. Jokerit. Jukurit JYP. SportOnline - Turnauspalvelu

B-Ykkönen lohko C, Syksy B-Ykkönen karsinta, Kevät B-Kakkonen, Kevät Arkisto syksy 2012 Syksy 2014

TURNAUSINFO KELLOKOSKEN ALKU T00-02 RUUKKI GIRLS CUP

Humppilan Hippokisat 2012 Humppilan Urheilukenttä TULOKSET. P4 ( ) 40 m

Pelinjohtajien ranking

Piiricup valkopaidoille

NUORTEN KILPAILU- JÄRJESTELMÄ Muutokset &

TULOSLUETTELO Satakunnan Maakuntaviesti Su Perinteinen

VEIKKAUSLIIGA URHOTV NÄYTTÄÄ KAUDEN 2012 AIKANA JOPA 50 SUORAA VEIKKAUSLIIGAN OTTELUA. Veikkausliiga ottelut:

Juoksukoulun viides osakilpailu käytiin Liedossa, jossa matkana oli 600m. Vankan Linnea Maikola T9 sai kultaa ajalla 2.08,65.

Hämeen Viesti Korkeakankaalla

10 nopeaa taustoille: Marko Hopia

Transkriptio:

Kapteenisto lopputurnauksen paketoi Muutama päivä Laura Kalmari -lopputurnauksen jälkeen Ctyttöjen kapteenisto palasi viikonlopun tunnelmiin. Tyytyväisyys oli päällimmäinen kommenteista nousi pintaan. asia, mikä kolmikon Suurin osa antoi kaikkensa kentällä, mikä on tärkein asia. Turnaus oli varmasti meille jokaiselle huikea kokemus ja oli kunnia päästä pelaamaan tämän tasoisia joukkueita vastaan, kapteeni Sanna-Kaisa Rousku aloitti. Vaikka sijoituksemme ei olekaan paras mahdollinen, olen ainakin henkilökohtaisesti suht tyytyväinen. FC Haka YJ sijoittui kuudentoista kivenkovan joukkueen turnauksessa sijalle 12. Kuudesta pelistä se voitti kaksi (PK-35-00, KTP), kun tappiosarake keräsi neljä merkintää (ONS -99, TPS, Pallokissat, PK-35-00).

Sanna-Kaisa Rousku, Oona Konttinen ja Tuuli Enkkilä Alkulohkon kolmessa pelissä valkopaidat kohtasivat ennakkoon kovaksi arvioidun kolmikon; PK-35-00, ONS -99, TPS. Oona Konttinen Aloitimme turnauksen parhaalla mahdollisella tavalla, eli voitolla. Taistelimme loppuun asti kaikki tilanteet, eikä

kauheasti negatiivista kommenttia siitä pelistä jäänyt, Oona Konttinen kehui. Seuraavasta pelistä oli tiedossa, että kova peli on tulossa. Silti kaikki yritettiin tsempata toisia. Se ei selvästikään siihen peliin riittänyt, sillä pallollinen peli oli aika rauhatonta, eikä ajatukset osuneet yhteen joukkuekavereiden tai valmentajien kanssa. ONS otti valkopaidoista 0-2 (0-1) voiton vahvistaen omia mahdollisuuksiaan mitalipeleihin huomattavasti. FC Haka YJ olisi sen sijaa tarvinnut voiton TPS:sta, eikä sekään välttämättä olisi taannut paikkaa 1.-8. peleihin. Yön yli hyvin nukuttuamme, helteet jatkui samanlaisina kuin ensimmäisinäkin päivinä, joten vettä meni jokaisella pelaajalla todella paljon niin kuin oli painotettukin ja hyvä niin! Sinä aamuna (lauantai) vastassa oli TPS. Peli oli tiukka, mutta silti jaksoimme taistella loppuun asti ja tasoitusmaalikin oli jo lähellä, mutta aina ei voi voittaa, Konttinen niputti alkusarjan. TPS oli numeroin 1-2 (0-1) parempi. Mustavalkoraidat jatkoivat pelejään maalin saakka ollen lopulta turnauksen ykkönen! Lauantaina pelit jatkuivat sijoitusotteluilla. Iltapäivällä voittofiilis ja asenne oli taas saatu kasaan jokaiseen pelaajaan ja KTP kaatui 3-1 loistavalla pelillä, Konttinen myhäili.

Tuuli Enkkilä Tuuli Enkkilä oli myös tyytyväinen KTP-peliin. Joukkueen ilme sunnuntaina ei sen meksikonaaltoja. sijaan saanut häntä heittämään Viimeisenä päivänä olimme jo aika väsyneitä ja sen vuoksi Pallokissojen voitto meistä ei ollut mieluisa asia, sillä yritimme kaikkemme, Enkkilä muisteli. Viimeinen peli PK-35 vastaan meidän olisi pitänyt voittaa. Myös Enkkilä arvosti turnauksen tason korkealle. Turnaukseen pääseminen oli minusta jo todella hieno suoritus joukkueeltamme, mutta olisimmehan voineet paremmin pärjätä, hän mietti.

Sanna-Kaisa Rousku ja Oki Okkonen Sanna-Kaisa Rousku oli samalla polulla keskikentän pelintekijän kanssa. Turnaus oli kaikin puolin uskomaton kokemus. Lähdimme turnaukseen ilman suuria tavoitteita. Minun oma tavoitteeni, ja varmasti aika monen muunkin, oli päästä kymmenen parhaan joukkoon, Rousku lisäsi. Oona Konttinen nosti pöydälle vielä yhden asian tärkeän sellaisen. Ennen viimeistä peliä kokosimme joukkueen koolle ja yritimme viimeisen kerran tsempata jokaista pelaamaan parhaan pelinsä koko turnauksessa, koska kukapa haluisi lähteä turnauksesta häviön jälkeen, Konttinen muistutti. Loistavan taistelun jälkeen kuitenkin PK-35 vei sijan 11. lukemin 1-2. Konttinen tiivisti kapteeniston näkemyksen lopputurnauksesta seuraavasti. Jokainen pelaaja saa olla tyytyväinen tähän turnaukseen ja itseensä, sillä pelkästään tähän turnaukseen pääsy oli kaikille jo suuri voitto, hän päätti.

Konttisen kuvat; Kaleva 2. ja 3. päivä lopputurnaus; 12. sija @ Helle hemmotteli yleisöä Oulussa myös turnauksen kahtena viimeisenä päivänä. Lauantaina valkopaitojen alkulohkon pelin päättyivät TPS:n kohtaamiseen. TPS oli voittanut kaksi ensimmäistä peliään ja pelasi varmuudella sijoista 1.-8. Avauspuoliaika oli jälleen FC Haka YJ:lle vaikea. TPS hallitsi palloa, eikä valkopaidat pystyneet juurikaan tilanteita luomaan. Tilanne tauolla oli silti 0-1. Satu Seppänen pelasi maalissa hyvän pelin.

Ella Huovinen Toinen puoliaika oli valkopaidoille parempi. Peli tasoittui, vaikka TPS meni jo kahden maalin johtoon heti puoliajan alkuun. Viimeisen vartin aikana FC Haka YJ prässäsi usean pelaajan voimin ylhäältä kavennusmaali mielessä. Lopulta paine toikin tuloksen. Ella Huovinen laukoi vapaapotkusta yhden turnauksen hienoimmista maaleista. Lopputulos tarkoitti valkopaitojen pelaavan sijoista 9.-16. 1-2 (0-1) Sijoituspelit alkoivat hienosti Lauantaina pelattiin vielä ensimmäinen sijoituspeli. KTP YJ:tä vastaan panoksena oli pääsy sijoille 9.-12. Valkopaidat menivät ottelussa 1-0 johtoon Ome Lahtisen mielettömällä oivalluksella. Maalivahti oli vastassa, ja Lahtinen paiskasi 35 metristä aivan riman alle unbelievable!

Annu Selinummi Annu Selinummi lisäsi johdon vielä kahteen maalin ensimmäisellä jaksolla. KTP kavensi heti toisen puoliajan alkuun; 2-1. Lopussa kentälle hyökkääjäksi vaihdettu Emmi Mäkinen laukoi

tarkasti takanurkkaan loppunumerot 3-1 (2-0). Eväät syöty sunnuntaina Viimeinen päivä oli valkopaidoille raskas. Pelaajat olivat jo selvästi väsyneitä, eikä joukkue pystynyt enää löytämään sellaista ilmettä, millä voittoja näin kovatasoisessa turnauksessa otetaan. Pallokissoja (Kuopio) vastaan joukkue pystyi vielä ensimmäisen puoliajan taistelemalla pitämään oman pään nollilla. Hyökkäyspelaaminen oli koko lailla hiljaista. Toisella jaksolla kuopiolaiset menivät menojaan avausmaalin saatuaan; 0-3 (0-0). Sijoitus 12. tuliaisina Viimeinen peli sijoista 11.-12. meni pitkälti samoissa tunnelmissa. PK-35-00 otti revanssin avausottelussa kokemalleen tappiolle numeroin 1-2 (0-2). Lopussa FC Haka YJ sai vielä hyvän kirivaihteen silmään, kun Tuuli Enkkilä kavensi uskomattomalla pommilla boxin takaa. Muutama hyvä hässäkkä PK-35:n maalin eteen vielä saatiin, mutta terävyys ja päättäväisyys ei enää ollut tarvittavalla tasolla kovasta yrityksestä huolimatta.

Tuuli Enkkilä Valkopaitojen Tällä kertaa luonnollisesti jakaa palkinto Fair Play -pelaajana palkittiin Vilma Mahlio. pelaajat valitsivat saajan keskenään, mikä nostaa palkinnon arvoa. Myös järjestäjien tapa oli tyylikäs. Parhaat joukkueet olivat tässä turnauksessa kovia. Järjestys muotoutui neljän parhaan osalta näin; 1. TPS 2. PK-35-99 3. Honka 4. Ilves

HJK hiipui helteessä Tehtiksen A-poikien SM-sarjassa pelattiin maanantaina muutaman vuoden tauon jälkeen Suomifutiksen klassikko Haka HJK. Kuukauden kesätauolta palanneet juniorit saivat nauttia harvinaisesta herkusta: iltapäivän ukkoskuuron kastelema Tehtaan kentän nurmi samettisimmillaan ja lehtereillä A-poikien SMsarjapeliin niin runsaasti katsojia, että makkarat loppuivat jo ennen taukoa. Peli oli lähes puitteiden veroista. Joukkueet eivät olleet kesäterässä, vaan kentällä nähtiin kaksi pelaavaa ja hyvin organisoitua joukkuetta. Tukalassa helteessä vieraiden kone piiputti pahemmin, ja kotijoukkue latoi toisella jaksolla tauluun 4 0 voittolukemat.

Hakan keskikenttä ja oikea-aikaisesti noussut Ossi Lindeman kiittivät, kun HJK:n ryhmitykseen alkoi syntyä tilaa. Ottelun tähtipelaajana palkittu Eric Bullock sai namusyöttöjä ja keskityksiä linjan taakse. Hätäisimmät katsojat ehtivät tuomita kaksi maalia tehneen ja yhden syöttäneen Bullockin tuhlaajapojaksi, sillä ennen onnistumisiaan hän pääsi pariinkin otteeseen nokikkain HJK-vahti Valtteri Hirvosen kanssa. Hakan kaikki hyökkääjät onnistuivat HJK:ta vastaan maalinteossa. Klubin kurittamisen aloitti Matti Jussila. Bpoikien ykkösdivisioonassa tuhoisaa jälkeä tehnyt taituri kiitti vastuusta ja teki helpottavan avausosuman toisen jakson alkajaisiksi. Jesse Oksanen lopetti reilut kymmenen minuuttia ennen päätösvihellystä HJK:n takaa-ajon tykittämällä kerran elämässä -vedon ylänurkkaan. Tuuletus oli sen verran riehakas, että kramppaillut reisi petti lopullisesti, ja maalintekijä piti raahata vaihtopenkille. Uutta virtaa peliin tuoneet vaihtopelaajatkin onnistuivat hyökkäyspäässä. Akseli Tiensuun aktiivisuus palkittiin syöttöpisteellä: kohta kentälle päästyään Tiensuu tarjoili takaviistoon Eric Bullockille, joka iski illan toisensa. HJK-ottelun jälkeen tasainen sarja on tahkottu puoliväliin. Voitto nosti Hakan mitalisijojen tuntumaan. Kaksinkertaisen sarjan jälkimmäiselle puolikkaalle ei kuitenkaan saa enää lähtöpisteitä, joten jatkossa myös tasaisista väännöistä pitää hoidella voitto kotiin, jos haluaa pysyä mukana kärkikahinoissa.

Haka HJK-pelissä Mikko Ananin, Aki Sihvonen, Eemi Räsänen, Ossi Lindeman, Abdulla Al-Barkat (33. Joonas Ritonen), Anton Popovitch, Kim Lingman, Erkka Helminen, Jesse Oksanen (77. Akseli Tiensuu), Eric Bullock, Matti Jussila (81. Antti Kekkonen). Maalit 53. Matti Jussila (Eric Bullock) 73. Eric Bullock (Erkka Helminen) 77. Jesse Oksanen 86. Eric Bullock (Akseli Tiensuu) Hakan varoitukset 57. Kim Lingman 71. Eemi Räsänen Seuraava ottelu 9.8. klo 16.30 JJK Haka, Jyväskylä

Kotijoukkueen tähtipelaajat Eric Bullock Mikko Ananin Ossi Lindeman Tähtiraati: Jussio Rautiainen 1. päivä @ lopputurnaus; voitto ja tappio C-tytöt aloittivat perjantaina Laura Kalmari -lopputurnauksen pelit Heinäpään kentillä Oulussa. Tunteiden sävyt vaihtelivat skaalan äärilaidasta toiseen.

Aamun pelissä vastaan asettui PK-35-00. Punamustat hallitsivat pelin ensimmäisen vartin. Valkopaidat sen sijaan keskittyivät puolustamaan keskustaa usean pelaajan voimin. FC Haka YJ oli kuitenkin joukkue, joka pallon sai putkien väliin. Avausmaalin viimeisteli Lelle Huovinen. Sanna-Kaisa Rousku antoi pitkän vapaapotkun maalin eteen, ja sen tuloksena pompanneeseen reboundiin Huovinen juoksi päättäväisesti. Toisen puoliajan lopussa valkopaidat varmistivat voiton Ome Lahtisen maalilla. Tämäkin maali lähti Rouskun vapaapotkusta. Lahtinen suojasi palloa erinomaisesti päästen läpiajoon. Huovinen ja topparina vakuuttavasti luutinut Kiia Immonen näkivät syyt hyvälle tulokselle. Peli oli hyvin joukkueen hallinnassa koko ajan. Kahdeksikon puolustus toimi kerrankin suunnitelman mukaan, eikä suurempia virheitä sattunut, kaksikko pyyhki hikeä. Erikoistilanteista saimme muodostettua joka maalipaikan, niin kuin olimme suunnitelleet. Avauskokoonpano: Salo Mahlio Rousku Immonen Tuominen Mäkinen Huovinen Enkkilä Selinummi A Konttinen Lahtinen kerta

ONS ei ollut yllätettävissä Toinen peli täysin erilainen. Valkopaidat olivat vaikeuksissa koko avauspuoliajan. Puoliaika tulos 0-1 mairitteli FC Haka YJ:tä. Toisen puoliajan alkuun ONS teki vielä toisen maalin. Valkopaidat pääsivät paremmin peliin mukaan, mutta vaarallisia maalitilanteita pelissä ei juurikaan ollut. Lopputulos 0-2 (0-1) ei jättänyt selittelyille sijaa. Avauskokoonpano: Salo Mahlio Rousku Immonen Tuominen Molin Huovinen Enkkilä Mäkinen A Konttinen Lahtinen

A-poikien SM-sarja jatkuu Hakan A-pojat palaavat kuukauden kesätauon jälkeen tositoimiin maanantaina. Joukkue kohtaa HJK:n Tehtaan kentällä kello 18 alkavassa A-poikien SM-sarjaottelussa. Juniorit pääsivät kesätauolle vapautuneissa tunnelmissa, sillä kevätkierroksen päätteeksi Ilves kaatui 6 1. Lamminpäässä pelattu Pirkanmaan derby oli valkopaitojen näytöstä. Avainasemassa oli Hakan keskikentän kolmikko Kim Lingman, Anton Popovitch ja Erkka Helminen. Pelitilaa heille järjesteli oikea-aikaisilla nousuillaan Ilves-ryhmitystä repinyt Aki Sihvonen. Hakan puolustus menee uusiksi syyskierroksen avausottelussa. Maajoukkuetoppari Juho Pirttijoki vahvistaa lähiviikkojen ajan

FC Hämeenlinnan puolustusta Kakkosessa. Veeti Liljedahl puolestaan hikoilee erikoisrajajääkärikomppaniassa Immolassa. Erikoisjoukot verottavat myös Haka-hyökkäystä, sillä Elias Tolvanen pelaa syksyllä laskuvarjojääkärikoulutuksen ehdoilla. A-poikien SM-sarja TPS 8 5 1 2 19-10 19 KuPS 8 5 2 1 17-9 17 HJK 8 4 2 2 19-11 16 FC Inter 8 5 0 3 15-14 15 Ilves 8 4 0 4 10-16 14 Haka 8 3 1 4 21-13 13 JJK 8 3 2 3 18-18 11 FC Honka 8 3 1 4 13-17 10 SJK 8 2 2 4 15-20 9 KäPa 8 0 1 7 4-20 B-poikien ratkesi 2 MM-kisaveikkaus Hakan B-poikien perinteinen MM-veikkauskisa laitettiin käyntiin Saksan matkan kynnyksellä. Kysymykset noudattelivat

kahden vuoden takaisen EM-kisaveikkauksen linjaa. Alkusarjan otteluluiden oikeasta tuloksesta sai 3 pistettä, ja voittajan arvauksesta yhden pisteen. Lisäksi kysyttiin korttien ja maalien määrää, maalipörssin voittajaa ja hänen maaliensa määrää. Viimeiseksi kysyttiin mitalisteja. Punaisten korttien määrän (13) tiesivät Waltteri Hopia sekä Juuso Ahola. Lauri Tapiola osui lähimmäksi keltaisten korttien määrässä (179/172). Alex Hård ennusti tarkimmin tehtyjen maalien määrän (173/167). Maalipörssin voittajaa James Rodriquesia ja hänen tulostaan (6 maalia) ei kukaan aavistanut. Mitalikolmikon veikkauksessa oikein meni vain Saksan kultamitali. Sen tiesi kuusi kilpailijaa. Ja sitten tuloksiin. Voitto ja Vuoden Jalkapallotietäjän titteli meni selkeästi Etürk Sarginin nimiin. Hän saalisti ainoana yli 50 pistettä. Hopealle ponnisti Akseli Tiensuu ja pronssille Markus Salonen. Palkintona luovutetaan harjoitusten yhteydessä Erkille 30 :n Sportia-Sepon lahjakortti sekä Akselille ja Makelle lahjakortit Kebab&Pizzeria Papachiin. Onnittelut voittajille! Pisteet ja lopulliset sijoitukset The Points and Final Standings: 54 Etürk Sargin 46 Akseli Tiensuu 45 43 42 41 38 38 37 37 37 36 36 Markus Salonen Jussi Tuominen Waltteri Hopia Adrian Kühnis Antti kekkonen Jyrki Piispanen Robert Mattila Ville Karirinne Matti Jussila Hannu Tiensuu Tomi Nurminen

35 35 34 34 34 30 28 28 28 27 27 27 Joni Laurila Juuso Ahola Juuso Ylinen Alex Hård Lauri Tapiola Jesse Rautanen Miko Jamrozinski Eero Niemi Roope Jokela Samuli Mikkola Aku Piispanen Eeli Vilpas Tummia pilviä valkopaitojen taivaalla Valkopaidat pelasivat keskiviikkoaamuna harjoituspelin PK-35 vastaan. Pari pelaajaa jatkoi ottelun jälkeen matkaa Linnanmäelle, ja miksipä ei, kun kerran Helsingissä oltiin. Suurelle osalle itse peli oli jo tarpeeksi päät pyörälle laittava ellei jopa kummitusjunamainen kokemus; 6-0 (2-0). Numerot mairittelivat vierasjoukkuetta. Mitä tahansa mittareita fudiksessa käytetäänkään paremmuuden mittaamiseen, joukkueen tai yksilöiden, PK-35 oli niissä kaikissa meitä parempi. Hienosti punamustat pelasivat, eikä meidän ole syytä keksiä selityksiä, valmentaja Hakala myönsi. Eikö valmennuksen pitäisi olla huolissaan? Noin viikko on aikaa Laura Kalmari -lopputurnauksen avauspeliin.

Kunpa voisinkin lainata tähän sananlaskua älä turhia murehdi, anna hevosen murehtia, sillä on isompi pää, mutta kun en voi. Kyllähän meidän pelaaminen jätti lukuisia kysymysmerkkejä, valmentaja pureskeli ylähuultaan. Toisaalta tämä oli harjoituspeli. Tärkein asia minusta on, miten meidän pelaajat reagoivat tähän; kaivetaanko taskusta pussillinen nessuja vai askillinen sisuja. Janna Tuominen Kysyttäessä tarkempaa analyysiä valkopaitojen joukkuepelaamisesta valmentajan naama vääntelehti siihen malliin, että Korkeasaaren simpanssitkin olisivat olleet kateudesta vihreitä. Jotain positiivista hetken miettimisen jälkeen sentään löytyi. Tässä on nyt puurot ja vellit sekaisin, ja molemmat valuvat puntissa asti. Kauheasti ei ole sanottavaa, Hakala aloitti. Mutta esimerkiksi avauspuoliajalla Janna Tuomisen kaksinkamppailupelaaminen läpiajoon karkaavaa vastustajaa vastaan osoitti, että joukkueesta löytyy sydäntä. Valitettavasti liian monen sydän oli jäänyt Cheekin keikalle tai minne lie. Kauaa joukkue ei ehdi pelaamiseen uusia säätöjä hakemaan. Heti

torstaina edessä on seuraava harjoituspeli, minkä päälle tiedossa on vielä harjoitus samana päivänä. Avauskokoonpano: Salo Mahlio Rousku Immonen Tuominen Mäkinen Molin Huovinen H Korhonen Lahtinen A Konttinen Vaihdot: 40. Julia Kanerva in, H Korhonen out 60. H Korhonen in, A Konttinen out Valmistavat ottelut edessä C-tytöt pelaavat tällä viikolla kaksi harjoitusottelua. Keskiviikkona joukkue matkustaa Helsinkiin PK-35:n vieraaksi. Torstaina vastassa on HJS Akatemian C-pojat Pullerin nurmella. Pihlajamäen kentällä joukkueet aloittavat keskiviikkona kello 12:00. Myös torstaina ollaan varsin aikaisin liikkeellä, kun aloitusvihellys soi kello 10:30. Mitään mullistavaa odotettavissa. valkopaitojen pelaamiseen ei ole

Suuria muutoksia emme lopputurnauksen valmistautumisessa ole pelaamiseen tehneet. Uskotaan omiin vahvuuksiin, mutta pyritään edelleen vahvistamaan niitä, valmennus linjasi. Mitään yllätyksiä ei siis ole odotettavissa? Viime hetken kokeiluja pelipaikoissa tai vastaavaa..? Ei tässä mihinkään tangomarkkinoiden alkukarsintaan olla menossa kokeilemaan siipien kantavuutta. Väännetään styrkkarit kympille ja katsotaan saadaanko fanien puntit tutisemaan, valmennus naulasi. Kokoonpano PK-35 ottelussa: 12 Noora Salo, 2 Emmi Mäkinen, 3 Anni Konttinen, 5 Julia Kanerva, 7 Janna Tuominen, 13 Heljä Korhonen, 15 Vilma Mahlio, 18 Ella Huovinen, 19 Kiia Immonen, 20 Oona Lahtinen, 21 Inka Molin, 23 Sanna-Kaisa Rousku Kokoonpano HJS Akatemia ottelussa: 12 Noora Salo, 30 Satu Seppänen, 2 Emmi Mäkinen, 5 Julia Kanerva, 7 Janna Tuominen, 13 Heljä Korhonen, 14 Tuuli Enkkilä, 15 Vilma Mahlio, 18 Ella Huovinen, 19 Kiia Immonen,

21 Inka Molin, 23 Sanna-Kaisa Rousku KUUKAUDEN SUBWAY-PELAAJA: ANTON POPOVITCH

Hakan A-poikien Kesäkuun Kuukauden Subway-pelaaja on Anton Tsaarinpoika Popovitch. Keskialueen luotettava juhta on kauden edetessä parantanut peliään kuin pienisika juoksuaan. Alkukauden puolustavammassa roolissa viihtynyt Anton on päässyt mieluisemmalle pelipaikalle ylemmäksi keskikenttäpelaajaksi, koska Kim Lingman on tehnyt paluun valkopaitojen puolustavaksi keskikentäksi reilun vuoden Hämeenlinnavisiitin jälkeen. Kesäkuussa Anton onnistui myös kolmesti maalinteossa lähes viiden vuoden tauon jälkeen. Ensimmäinen näistä tuli Käpylän Palloa vastaan kaukolaukauksella, joka painui alanurkkaan. Toinen oli Antonin taidonnäyte hänen voimakkaista jaloistaan, jossa hän survoi väkisin isoilla pohkeillaan pallon maaliin lähietäisyydeltä. Ja viimeisin näistä syntyi upealla jatkolla sivuvaparista takanurkkaan. Anton myös jakoi kaksi maaliinjohtanutta syöttöä. Honkaa vastaan hän vapautti Jesse Oksasen maalintekoon ja Ilvestä vastaan puolestaan Erkka Helmisen.

Antonin kovalle menolle ei näy hidasteita. D12 hopealle Wasa Football Cupissa D12 osallistui viikonloppuna kahdella joukkueella aurinkoisessa Vaasassa pelattuun Wasa Football Cupiin. Mustat voittivat suvereenisti alkulohkonsa ja jatkoi lohkoykkösenä jatko-otteluihin. Puolivälierissä mustat voitti Toivalan Urheilijat 3-0 ja eteni sunnuntain välieriin kotijoukkue VPS-j kykyä vastaan. Sunnuntai aamuna pelattiin tiukka välieräottelu ja Hakan pojat menivät 23 min kohdalla 1-0 johtoon Teemu Hytösen puskumaalilla Aapo Skaffarin nappikeskityksestä. 37 minuutilla VPS sai hyvin kyseenalaisen rankkarin ja toi pelin tasoihin. Hakan pojat sisuuntuivat tästä ja viisi minuuttia

myöhemmin Teemu syötti Topias Liston karkuun joka latasi pallon VPS maalin ylänurkkaan. Loppu oli kovaa taistelua, mutta Hakan maalivahti Antti Paasi piti maalinsa puhtaana hienoilla torjunnoilla. Näin Haka pääsi turnauksen finaaliin. Finaali pelattiin postimerkin kokoisella kentällä ja tämä oli Hakan pojilla myrkkyä isokokoista Norvalla FF vastaan. Norvallan tahtotila oli tällä kertaa kovempi ja he veivät voiton 1-0 lukemilla. Hieno turnaus mustilta! Valkoiset pelasivat hyvää peliä koko alkulohkon ja paremmalla viimeistelyllä kaikki pelit olisi ollut voitettavissa. Alkulohkon saaliiksi jäi kuitenkin tällä kertaa vain 1 piste. Jatko-otteluissa maalinteko alkoi sujumaan ja voittoja tulemaan. Saldona turnauksesta kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota. Hieno turnaus siis myös valkoisilta! Mustien ryhmässä pelasivat Seeti Salonen, Timi Kivikko, Sasha Hiltunen, Jeremias Partanen, Vesa Tuomi, Akseli Korhonen, Tuukka Hietamäki, Teemu Hytönen, Kalle Kohonen, Matias Manninen, Antti Paasi, Aapo Skaffari ja Topias Listo. Valkoisten ryhmässä pelasivat Lauri Peltoniemi, Otto Tikkala, Eetu Leiri, Jiri Motturi, Tiitus Salonen, Jani Suhonen, Arttu Ronkainen, Vikke Viitanen, Mikko Laakso, Julius Kilpeläinen, Veeti Jokio, Wiljam Valtonen, Nicklas Sutinen ja Miska Hallikas.