Setelitunnistimet. CashTester setelintunnistimet. SafeScan setelintunnistimet

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Setelitunnistimet. CashTester setelintunnistimet. SafeScan setelintunnistimet"

Transkriptio

1 Setelitunnistimet CashTester setelintunnistimet CT331 tunnistin Euroopan Keskuspankin hyväksymä tunnistaa Euro setelit uudistettu malli yleisestä CT330 tunnistimesta moottoroitu setelinsyöttö setelin voi syöttää neljässä eri asennossa kertoo arvon ja setelien summan ilmoittaa ääni- ja valomerkillä tunnistuksen käytössä kaikissa kaupan keskusliikkeissä takuu 6 kk kysy tarjoustamme SafeScan setelintunnistimet SafeScan 135 tuplavaluuttatunnistin Euroopan Keskuspankin hyväksymä tunnistaa Eurot ja Ruotsin valuutan moottoroitu setelinsyöttö setelin voi syöttää neljässä eri asennossa ilmoittaa setelin arvon ja setelien summan ilmoittaa aitouden ääni- ja valomerkilllä tunnistin päivitettävissä takuu 12 kk kysy tarjoustamme SafeScan 145 monivaluuttatunnistin tunnistaa valuutat: Euro, SEK, NOK, DKK ja USD moottoroitu setelinsyöttö ilmoittaa setelin arvon ja setelien summan ilmoittaa aitouden ääni- ja valomerkillä tunnistin päivitettävissä pituus 15, leveys 14 ja korkeus 8 cm takuu 12 kk kysy tarjoustamme Varmista seteleiden aitous jo vastaanottohetkellä. Valikoimissa myös IR-monivaluuttatunnistimet.

2 Bellcon setelintunnistimet Evision Purje: Euroopan Keskuspankin hyväksymä Suomen yleisin setelintunnistin antaa tunnistuksesta ääni- ja valomerkin SUOSITTELEMME leveys vain 5 cm mahdollistaa rivikassat tukeva metallijalka ja säädettävä käyttöasento ei moottoroituja osia, joka takaa pitkän käyttöiän pysyy puhtaana, seteli ei kulje tunnistimen läpi tunnistimessa ei ole kuluvia ja vaihdettavia osia palkittu muotoilusta, valmistusmaa Tanska takuu 2 vuotta käytössä: kaikki kaupan keskusliikkeet, erikois liikkeet, liikenneasemat, kioskit, ravintolat, hotellit, laivayhtiöt jne. Evision Purje hintaan 179 Yleisimmät setelitunnistimet Evision 4D: Euroopan Keskuspankin hyväksymä käytössä kaikissa kaupan keskusliikkeissä helppokäyttöinen moottoroitu setelinsyöttö setelin voi syöttää neljässä eri asennossa kertoo aitouden, arvon ja setelien summan SUOSITTELEMME antaa ääni- ja valomerkin tunnistuksesta päivityskaapeli sisältyy toimitukseen akkukäyttömahdollisuus (lisävaruste) ei häiriinny muiden laitteiden magneettikentistä tyylikäs muotoilu tutulla Bellcon laadulla kestävyystestissä yli 5 miljoonaa tunnistusta vuoden takuu Evision 4D hintaan 159 Varmista seteleiden aitous jo vastaanottohetkellä. Valikoimissa myös IR-monivaluuttatunnistimet.

3 Rahavaakalaskurit CashMaster vaakalaskurit CashMaster Sigma 105 laskee setelit ja kolikot suomenkielinen valikko liitettävissä omaan tulostimeen (lisävaruste) laskuri toimii myös akuilla noin 10 h Hintaluokka 550 / kysy tarjoustamme CashMaster Sigma 170 laskee setelit ja kolikot suomenkielinen valikko laskee 1-5 kassatilitysta pohjakassatoiminto laskuri liitettävissä langattomaan verkkoon (lisävaruste) laskurin alle saatavissa integroitu tulostin (kuvassa, lisävaruste) integroitu tulostin vie vähemmän pöytätilaa laskuri toimii myös akuilla noin 10 h Hintaluokka 900 / kysy tarjoustamme CashMaster vaakoja on yleisesti käytössä Suomessa. Maahantuonti ja huolto: Euro Counters Oy.

4 Kassalipas laskettuna jopa alle minuutissa? Vaakalaskurilla se onnistuu varmasti. Omal vaakalaskurit Omal CountEasy rahavaaka yleisin vaakalaskuri malli, jolla on takuu 2 vuotta laskee setelit ja kolikot sekä ilmoittaa kpl-määrät ja summat suomenkielinen valikko ja käyttöohjeet liitettävissä omaan tulostimeen (lisävaruste) vaaka ja tulostin toimivat myös akuilla käytössä: marketit, liikenneasemat, kioskit, apteekit, optikot, kultasepät jne. Tarjoamme laskuria hintaan 495 SUOSITTELEMME Omal Volumatic MultiCount rahavaaka monipuolisin vaakalaskuri, takuu 2 vuotta laskee setelit ja kolikot 1-50 kassatilitystä ja pohjakassatoiminto SUOSITTELEMME suomenkielinen valikko ja käyttöohjeet liitettävissä tulostimeen (lisävaruste) vaaka ja tulostin toimivat myös akuilla summia voi myös näppäillä yhteenvetoon liitettävissä suoraan PC:n eri ohjelmiin USB-liitäntä ja päivitys käytössä yleisesti kaupan keskusliikkeiden marketeissa, liikenneasemilla ja erikoisliikkeissä Tarjoamme laskuria hintaan 895 Vaakalaskurit toimivat myös normaalivaakana yhteen kiloon asti. Maahantuonti ja huolto: Euro Counters Oy.

5 Säästä aikaa ja anna koneen laskea setelisi. Varmatoimiset ja luotettavat kpl-laskurit. BellCon EC 300 setelilaskuri eri laskentojen yhteenlaskumahdollisuus laskentanopeus noin 800 seteliä minuutissa laskentaan mahtuu noin 150 seteliä kerrallaan myös akkukäyttöinen, mukana tup.syt.latausjohto Magner Mag II setelaskuri 395 luotettava perussetelilaskuri nopeus 900 tai 1100 seteliä minuutissa SUOSITTELEMME automaattinen laskennan käynnistys laskentaan mahtuu noin 200 seteliä laskentaherkkyyden säätö, laskee myös lippuja käytössä: esim. liikenneasemilla, marketeissa ja kioskeilla Tarjoamme laskuria hintaan 595 Magner 35 setelaskuri tunnistaa setelin koon ja kykenee pysähtymään eriarvoisten setelin kohdalla vähentäen virhetilityksiä laskentaherkkyyden säädöt, laskee myös lippuja automaattinen laskennan käynnistys haluttaessa nopeus 600, 1200 tai 1800 seteliä minuutissa SUOSITTELEMME leveys 280, korkeus 255 ja syvyys 245 mm käytössä yleisesti Suomessa: marketit, myymälät, liikenneasemat, jne jo yli miljoona laskuria myyty maailmanlaajuisesti Tarjoamme laskuria hintaan 795 Magner 75 setelaskuri luotettava laskuri isommankin liikevaihdon laskentaan nopeus säädettävissä seteliä minuutissa laskentaan mahtuu noin 400 seteliä kerrallaan pysähtyy haluttaessa eriarvoisten setelien kohdalla vähentäen virhetilityksiä laskentaherkkyyden säädöt, laskee myös lippuja automaattinen laskennan käynnistys haluttaessa liitettävissä tulostimeen tai PC:n eri ohjelmiin mm. suuren pankkiryhmittymän valinta käytössä esim. suurempien markettien ja tavaratalojen laskentahuoneissa Hintaluokka alle Koneellinen laskenta vähentää virhetilityksiä tutkitusti. Magner laskureilla on vuoden takuu.

6 Pankkiympäristöön soveltuvat tunnistavat setelilaskurit. Bellcon 410 tunnistava setelaskuri kpl-laskuri, jossa on aitouden tunnistus laskuri ilmoittaa kpl-määrät, ei laskennan summia haluattaessa automaattinen laskennan käynnistys pysähtyy haluttaessa eriarvoisten setelien kohdalla setelien kpl-määrät: ylös 300 ja alas 250 kpl laskentanopeus seteliä minuutissa käytössä Suomessa esim. marketeissa Tarjoamme laskuria hintaan 695 BellCon 510 arvosetelaskuri ilmoittaa kpl-määrät, arvot ja laskennan summat EKP:n hyväksymä setelin aitouden tunnistus pysähtyy haluttaessa eriarvoisten setelien kohdalla haluttaessa automaattinen laskennan käynnistys näytöllä koko yhteenveto laskennasta SUOSITTELEMME setelien kpl-määrät: ylös 300 ja alas 250 mahdollisuus 3 lisävaluuttaan USB-portin kautta päivitysmahdollisuus ja liitettävyys tulostimeen laskentanopeus säädettävissä 800, 1200 tai 1500 seteliä minuutissa käytössä Suomessa pankeissa ja marketeissa Tarjoamme laskuria hintaan 995 Magner Fusion arvolaskuri ilmoittaa kpl-määrät, arvot ja summat valaistulla näytöllä erittely laskennasta haluttaessa automaattinen laskennan käynnistys pysähtyy haluttaessa eriarvoisten setelien kohdalla USB liitäntä esim. tulostimelle tai tilitysohjelmalle langaton verkkoon liitäntä päivityksiä varten setelien kpl-määrät: ylös 500 ja alas 150 laskentanopeus säädettävissä Hintaluokka alle Laskureilla on Euroopan Keskuspankin hyväksyntä. Laskureilla on vuoden takuu.

7 Kolikkolaskurit Pienemmän liikevaihdon laskentaan myös laskureita. Esim. kolikkolaskuri SafeScan: laskee ja lajittelee noin 220 kolikkoa minuutissa yläkaukaloon kolikkoa leveys 355 ja korkeus 330 mm laskurin paino 5 kg lokeroiden täyttyessä auto stop takuu 6 kk Hintaluokka 300 ProCoin kolikkolaskurit PRC 310 kolikkolajittelija laskee ja lajittelee 600 noin kolikkoa minuutissa kolikkolautanen, kolikko-ohjaimet ja kolikkoura ovat kovaa kulutusta kestävää metallia noin 600 kolikkoa kerrallaan laskentaan tunnistus kolikon koon mukaan ilman hylkytoimintoa mukana kolikkokaadin SUOSITTELEMME paino 23 kg ja takuu 12 kk leveys 318, syvyys 28 ja korkeus 480 mm Tarjoamme laskuria hintaan Valikoimissa myös muita PRC laskureita. Kysy ominaisuuksista ja tarjoustamme. PRC 100 hintaluokka 750 PRC 110 hintaluokka 900 PRC 200 hintaluokka Koneellinen laskenta vähentää virhetilityksiä tutkitusti. ProCoin laskureilla on vuoden takuu.

8 Saksalainen Reis on Suomen yleisimpiä kolikkolaskureita. SUOSITTELEMME Reis CS3320 kolikkolajittelija ilmoittaa kpl-määrät, arvot ja summat laskee noin 600 kolikkoa minuutissa tunnistaa väärennökset ja vieraat kolikot hylkykuppiin laskennan keskeytymättä oikein tunnistava laskuri vähentää virhetilityksiä yläkaukaloon noin 1000 kolikkoa, alakaukaloihin kolikkoa arvosta riippuen laskentalautanen, kolikko-ohjaimet ja kolikkoura kulutusta kestävää metallia punttaus- ja pussitusmahdollisuus (lisävaruste) Suomen yleisimpiä lajittelijoita: marketit, pankit tavaratalot, pelipaikat, liikenneasemat, laskentakeskukset jne. Hintaluokka alle Kysy tarjoustamme Reis 6518 säästöpossukone asiakas voi tallettaa omat sekakolikot kone tulostaa kuitin, jonka asiakas voi lunastaa kassalla koneessa on vain yksi valintanäppäin, start Reis - RCDS, käytössä kaikissa Reis koneissa leveys 600, syvyys 430 ja korkeus 100 mm konetta on käytössä marketeissa ja tavarataloissa Hintaluokka Reis CC 1302 kolikkolaskuri laskee noin 600 sekakolikkoa minuutissa yksi kolikkoarvo voidaan eritellä toiseen ulostuloon tunnistaa väärennökset ja ulkomaiset kolikot hylkykuppiin laskennan keskeytymättä yläkaukaloon mahtuu noin 1000 kolikkoa alastuloon säkki tai laatikko tulostusmahdollisuus, jossa kpl-määrät ja summat paino noin 20 kg ja vuoden takuu korkeus 360, syvyys 300 ja leveys 420 mm käytössä esim. tavaratalojen infopisteissä, laskentakeskuksilla ja pankeilla Hintaluokka alle Kysy tarjoustamme Reis 6531-V tilitysautomaatti tilitysautomaattia on Suomessa käytössä pääkaupunkiseudun kuljetusalan yrityksissä kuljettajat tallettavat kolikot ja setelit turvallisesti automaatin käyttö on yksilöitävissä käyttäjän kortilla tai tunnuksella koneen ohjelmistorajapinta voidaan toimittaa asiakkaan vaatimusten mukaan eri vaihtoehtoja setelivastaanottajalle Patentoitu markkinoiden luotettavin kolikoiden aitouden tunnistus RCDS. Vain oikein tunnistava laskuri vähentää virhetilityksiä. Takuu 12 kk.

9 Kaikki rahankäsittelytarvikkeet Raharengit ja setelilaukut Kolikkoalustat ja kolikkosarakkeet Kolikkokaatimet, pankkikorttihöylät Seteli- ja kuittilokerikot Kolikkohylsyt Kolikkokäärepaperit Kysy lisää vaihtoehdoistamme.

10 Turvallista arvosäilytystä Aikaviivelokerot kassoille takaa työrauhan ja turvaa ryöstöyrityksiltä MG aikaviivetalletuslaatikko vahva metallinen runko aikaviive säädettävissä 1-10 min irrotettava ja tilava sisälaukku turvalliseen tyhjen tämiseen (kuva) avauskoodi / pääkoodi / avainvarmistus toimitetaan kiinnitysvalmiina lokeron yläosasta pöytätasoon, asennusreijät ja ruuvit mukana leveys 12 cm, syvyys 25 cm ja korkeus 30 cm käytössä: kaupan keskusliikkeet, tavaratalot, marketit, liikenneasemat jne. Hintaluokka alle 200 Phoenix kassakaappimallisto: kassakaapit paloturvakaapit kotikassakaapit arkistokaapit ja avainkaapit hotel safe kaapit ja tallelokerot katso sivuiltamme koko esite Hotel safe kaapit PL86 Lukittava kassalaatikko leveys 460 syvyys 170 korkeus 100 mm Tämän sivun tuotteista lisää kotisivuiltamme:

KASSAKONE KUVASTO 2017

KASSAKONE KUVASTO 2017 KASSAKONE KUVASTO 2017 Schultes S-600 minitwin - 2 hipaisunäyttöä - Todella luotettava ja nopea kassakone - Nopea 80mm integroitu lämpökuittitulostin - Pöytämyynti, reseptit, varastonseuranta, asiakkaat

Lisätiedot

YMPÄRISTÖTUKKU. Paloturvalliset myymäläkaapit. Asiakasystävällisyyttä ja paloturvaa samassa kaapissa.

YMPÄRISTÖTUKKU. Paloturvalliset myymäläkaapit. Asiakasystävällisyyttä ja paloturvaa samassa kaapissa. Paloturvalliset myymäläkaapit. Asiakasystävällisyyttä ja paloturvaa samassa kaapissa. SECURA PALOTURVA MYYMÄLÄKAAPIT. Valmistusta jo 60 vuoden kokemuksella. Turvallisuutta ja näyttävyyttä, kemikaalien

Lisätiedot

FAS VENDING- AUTOMAATIT. Myyntiä kellon ympäri kioski on aina auki.

FAS VENDING- AUTOMAATIT. Myyntiä kellon ympäri kioski on aina auki. FAS VENDING- AUTOMAATIT Myyntiä kellon ympäri kioski on aina auki. FAST 00 KIOSKIAUTOMAATTI Fastin hyllykokoonpanon voi rakentaa makeisille, snack-tuotteille, juomapulloille ja -tölkeille. Säilytyslämpötila

Lisätiedot

TURVAKASSARATKAISU KÄTEISEN RAHAN KIERRÄTYKSEEN

TURVAKASSARATKAISU KÄTEISEN RAHAN KIERRÄTYKSEEN TURVAKASSARATKAISU KÄTEISEN RAHAN KIERRÄTYKSEEN Kiitämme tarjouspyynnöstänne ja tarjoamme Teille turvakassaratkaisua seteleiden ja kolikoiden kierrätykseen. Laitekokoonpano on esitelty tässä dokumentissa.

Lisätiedot

Quorion Verkkotoiminnot

Quorion Verkkotoiminnot Quorion Verkkotoiminnot QMP-Sarja mahdollistaa kassojen kytkemisen verkkoon jossa on kelluvat myyjät/tarjoilijat, ja saldot/pöydät. Monipuolisten verkkotoimintojen ansiosta myös oheislaitteiden jakaminen

Lisätiedot

ILMASTOINTI Texa Konfort 780R Bi-Gas

ILMASTOINTI Texa Konfort 780R Bi-Gas 32 220 9865 Texa Konfort 780R Bi Gas on täysautomaattinen ilmastointijärjestelmän huoltolaite sekä R134a että R1234yf kaasuille. Laitteessa on kaksi erillistä järjestelmää samoissa kuorissa. Koko huoltotapahtuma

Lisätiedot

Yhdistelmäkoneet SCRUBTEC 651/653/661. Keskikokoinen, kävellen ohjattava yhdistelmäkone vaihdettavalla harjayksiköllä

Yhdistelmäkoneet SCRUBTEC 651/653/661. Keskikokoinen, kävellen ohjattava yhdistelmäkone vaihdettavalla harjayksiköllä Yhdistelmäkoneet 651/653/661 6 -sarja on mallisto, joka tarjoaa monipuoliset työleveydet. Vaihdettavat harjayksiköt, kaksi kokoa (53 tai 61 cm) tai telaharja 51 cm 55-litran puhdas/likavesisäiliö Likavesisäiliön

Lisätiedot

- Peli toimii kolikoilla(50senttiä, 1 ja 2 kolikot) ja sen saa tietysti myös ilmaispeleille haluttaessa.

- Peli toimii kolikoilla(50senttiä, 1 ja 2 kolikot) ja sen saa tietysti myös ilmaispeleille haluttaessa. Olemme tarjonneet hauskoja pelikoneita ympäri Suomea jo vuodesta 2006. Paikkoja joihin pelikoneitamme on sijoitettu ovat mm.pelihallit, baarit, yökerhot, ravintolat, kahvilat, kauppakeskukset, huoltoasemat,

Lisätiedot

Fontaine-vetopöydät turvallinen ja kestävä valinta

Fontaine-vetopöydät turvallinen ja kestävä valinta Fontaine-vetopöydät turvallinen ja kestävä valinta Vetotapin tunnistin Kahvan tunnistin Lukitushaan tunnistin (LED-valo) TURVAJÄRJESTELMÄ, VOITELU & PAINEILMA Voiteluyksikkö Paineilmajärjestelmä Kiinnityksen

Lisätiedot

Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014. Aidon lämmön lähteillä.

Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014. Aidon lämmön lähteillä. Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014 Aidon lämmön lähteillä. Perinteikäs & moderni Aina ajankohtainen ja jäljittelemätön Aito vie saunojan aidon lämmön lähteille. Aito-kiukailla saunotaan

Lisätiedot

Raskaan kaluston parhaat palat

Raskaan kaluston parhaat palat -lokasuojia YOUR SAFETY ON THE ROAD 1 2 3 B L R S H V 1 Yksikköpyörälokasuoja 500 1700 550 1100 540 75 792-DK1635 1 Paripyörälokasuoja 550 1700 550 1100 540 75 792-DK1640 1 Paripyörälokasuoja 600 1700

Lisätiedot

SCHATTELLO - SUORAKAIDE 2x4m -> 4x6m

SCHATTELLO - SUORAKAIDE 2x4m -> 4x6m SCHATTELLO - SUORAKAIDE 2x4m -> 4x6m Tyyli Aurinkovarjo ammattikäyttöön mekanismina vinssinkampi. Suosituin aurinkovarjomallisto, joka on suunniteltu erityisesti ravintoloihin, kahviloihin ja hotellien

Lisätiedot

Q-2000 kaasupesuri. Pystymallinen kaasupesuri laboratorioon OUREX OY Mäkirinteentie 3, Kangasala Puh. (03) ourex.

Q-2000 kaasupesuri. Pystymallinen kaasupesuri laboratorioon OUREX OY Mäkirinteentie 3, Kangasala Puh. (03) ourex. 19.3.2019 Pystymallinen kaasupesuri laboratorioon 1 Toimintaperiaate Höyrypesuri puhdistaa ja neutraloi saastuneen ilman. Puhdistus ja neutralointi tapahtuu märkäprosessissa, Quimipol kaasupesurin käyttämä

Lisätiedot

PETIKONTIE 1 01720 VANTAA PUH: 09 855 33 400 MATERIAALINKÄSITTELYN PIKKUJÄTTILÄINEN. www.abc-karry.fi

PETIKONTIE 1 01720 VANTAA PUH: 09 855 33 400 MATERIAALINKÄSITTELYN PIKKUJÄTTILÄINEN. www.abc-karry.fi MATERIAALINKÄSITTELYN PIKKUJÄTTILÄINEN www.abc-karry.fi 1 PINOAMISVAUNU SFH1016/7699109 Nostoteho 1000kg Nostokorkeus 1600mm Haarukkapituus 1150mm Haarukan koko 160x60mm Kokonaisleveys 715mm Koneen korkeus

Lisätiedot

ABT PUNNITSEVA HAARUKKAVAUNU ECONOMY

ABT PUNNITSEVA HAARUKKAVAUNU ECONOMY ABT PUNNITSEVA HAARUKKAVAUNU ECONOMY Lue käyttöohje ennen vaunun käyttöönottoa! Sisällys 1. Johdanto 2. Erittely 3. Varoitukset ja turvaohjeet 4. Haarukkavaunun käyttäminen 4.1 Käyttö 4.2 Näytön toiminnot

Lisätiedot

45 90 45 30 mm mm mm mm 305 305 x 335 305 x 305. Moottori Nopeus Pienin Ø kw AC m/min mm

45 90 45 30 mm mm mm mm 305 305 x 335 305 x 305. Moottori Nopeus Pienin Ø kw AC m/min mm Perkkoonkatu 5 Puh. 010 420 72 72 www.keyway.fi 33850 Tampere Fax. 010 420 72 77 palvelu@keyway.fi Meba Eco-Line 335 DGA 600 45 90 45 30 305 305 x 335 305 x 305 335 500 x 335 335 x 335 330 320 x 335 320

Lisätiedot

Laituri- ja Satamatuotteet

Laituri- ja Satamatuotteet Laituri- ja Satamatuotteet * Nyt annamme 5 vuoden takuun uusille tuotteille. Sinun tarvitsee vain mennä kotisivullemme, rekisteröityä ja rekisteröidä tuote. El-Björn Oy El-Björn AB on Pohjoismaiden johtava

Lisätiedot

Swift Mobil korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli

Swift Mobil korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli www.etac.com Swift Mobil korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli Swift Mobil korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli Swift Mobil on korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli,

Lisätiedot

Tasapainotuskoneet SMART SONAR

Tasapainotuskoneet SMART SONAR Tasapainotuskoneet Tasapainotuskoneet SMART SONAR Pyörän leveys ja etäisyys mitataan mittavarrella. Vanteen leveys tunnistetaan pyörintäsuojaan integroidulla SMART SONAR-tunnistimella QUICKBAL Erittäin

Lisätiedot

FAMOS PROTEC. Edistykselliset. Kuumasaumaajat

FAMOS PROTEC. Edistykselliset. Kuumasaumaajat Edistykselliset FAMOS PROTEC Kuumasaumaajat Hygieenistä muotoilua yhdistettynä nykyaikaisen välinehuollon toiminnalliset vaatimukset täyttäviin teknisiin ominaisuuksiin! F108 PROTEC F108 T PROTEC F108

Lisätiedot

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä.

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä. Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015 Aidon lämmön lähteillä. Perinteikäs & moderni Aina ajankohtainen ja jäljittelemätön Aito vie saunojan aidon lämmön lähteille. Aito-kiukailla saunotaan

Lisätiedot

AL Silpun leveys, mm Turvataso (DIN standardi) - - Automaattinen öljyvoitelu leikkausterille tuhoamisen aikana

AL Silpun leveys, mm Turvataso (DIN standardi) - - Automaattinen öljyvoitelu leikkausterille tuhoamisen aikana Toimisto tuhoojat Mallisto työpöytä, toimisto, ja suuritehoiset asiakirjatuhoojat asiakirjatuhoojat Mallisto Ideal toimisto tuhoojat pöydänvierus asiak Kuvaus / Malli AL1 IDEAL 0 IDEAL 0 IDEAL 60 IDEAL

Lisätiedot

Kuluttajaimurit Performer All-in-1 150/250

Kuluttajaimurit Performer All-in-1 150/250 Jotta keskuspölynimurin asennus olisi mahdollisimman helppoa, All-in-1 paketit on suunniteltu vastaamaan normaalin asennuksen tarpeita. Toki voit ostaa kaikki osat myös erikseen. Nilfisk Performer All-in-1

Lisätiedot

LIV on Kolektor konserniin kuuluva yritys, joka on erikoistunut huuhtelujärjestelmiin jo yli 50 vuotta.

LIV on Kolektor konserniin kuuluva yritys, joka on erikoistunut huuhtelujärjestelmiin jo yli 50 vuotta. Asennustekniikka 2014 LIV on Kolektor konserniin kuuluva yritys, joka on erikoistunut huuhtelujärjestelmiin jo yli 50 vuotta. Valikoimaan kuuluu pinta- ja seinäasennusjärjestelmiä, sekä laaja mallisto

Lisätiedot

Etäkokouksen onnistumisen välttämätön edellytys on kuulla ja tulla kuulluksi. Ympäristö saattaa olla avotoimisto, auto, mikä tahansa muu kuin

Etäkokouksen onnistumisen välttämätön edellytys on kuulla ja tulla kuulluksi. Ympäristö saattaa olla avotoimisto, auto, mikä tahansa muu kuin Etäkokouksen onnistumisen välttämätön edellytys on kuulla ja tulla kuulluksi. Ympäristö saattaa olla avotoimisto, auto, mikä tahansa muu kuin ideaalinen olosuhde neuvottelulle. Hyvällä taustamelua vaimentavalla

Lisätiedot

Pro 57 UM/S Setelilaskuri

Pro 57 UM/S Setelilaskuri Pro 57 UM/S Setelilaskuri Turvallisuusohjeet ja huoltoa koskevat säännökset Lue tämä käyttöohje ennen laitteen käyttöönottoa Laite pitää asentaa tasaiselle vaakasuoralle alustalle, pois vedestä ja vaarallisia

Lisätiedot

Mobiilitasot ergonomiseen työskentelyyn

Mobiilitasot ergonomiseen työskentelyyn Mobiilitasot ergonomiseen työskentelyyn Valmistettu Suomessa 710 SMART 500 -mobiilitaso 450,00 558,00 Siro SMART 500 on käytännöllinen valinta liikkuvuutta ja ergonomisuutta vaativaan työskentelyyn. Kestävän

Lisätiedot

MILWAUKEE ISKUPORAKONE M18 CPD-0

MILWAUKEE ISKUPORAKONE M18 CPD-0 MILWAUKEE ISKUPORAKONE M18 CPD-0 Tuotekoodi: 4933431245 n suunnittelema hiiliharjaton POWERSTATE moottori tarjoaa jopa 10x pidemmän moottorin käyttöiän ja jopa 25% enemmän voimaa Yksittäisten kennojen

Lisätiedot

Kannettavat Monitoimimittarit

Kannettavat Monitoimimittarit Kannettavat Monitoimimittarit Malli ph/cond 340i ph/oxi 340i Multi 340i Multi 350i ProfiLine 197i ph/mv-, ORP- ja johtokykymittauksiin ph/mv-, ORP- ja liuenneen hapen (DO) mittari ph/mv-, liuenneen hapen-(do)

Lisätiedot

Käsityökaluja muovivannehtimiseen

Käsityökaluja muovivannehtimiseen Käsityökaluja muovivannehtimiseen Akkukäyttöiset käsityökalut Yhdistelmätyökalu Käsikiristin/lukitsin Strapexin edut Käsityökalut, vanne ja huoltopalvelu kokonaispakettina Oikea työkalu Sovellukset käsin

Lisätiedot

Rakennus-Hanka Oy. Asunto Oy Oulun Ojavainiontie 4

Rakennus-Hanka Oy. Asunto Oy Oulun Ojavainiontie 4 Rakennus-Hanka Oy Asunto Oy Oulun Ojavainiontie 4 EKC50100OX Liesi Tyylikäs keraamien taso. Tilava uuni. -käyttötilavuus 62 litraa Haudutusuuni-toiminto mahdollistaa mehukkaiden ja maukkaiden ruokien valmistamisen

Lisätiedot

Ultraäänilaitteet GE Healthcare. Verkkokauppa. Menu. Diagnostinen ultraääni tuki- ja liikuntaelinten tutkimuksiin

Ultraäänilaitteet GE Healthcare. Verkkokauppa. Menu. Diagnostinen ultraääni tuki- ja liikuntaelinten tutkimuksiin Verkkokauppa Menu Fysioterapia ja wellness» Kuntoutuslaitteet» Ultraäänilaitteet GE Healthcare Ultraäänilaitteet GE Healthcare Diagnostinen ultraääni tuki- ja liikuntaelinten tutkimuksiin Kiinnostus diagnostista

Lisätiedot

Älykästä tehokkuutta ammattilaiselle

Älykästä tehokkuutta ammattilaiselle JAPA 405 FI Älykästä tehokkuutta ammattilaiselle Japa 405 on uuden sukupolven polttopuukone ammattilaisille. Japa 405 mallissa toimintaa ohjaa käyttäjää avustava äly. Kone on varustettu sensoreilla, jotka

Lisätiedot

MINPak Monitori VIANMÄÄRITYS, TARKASTUS JA PAIKANNUS. Ominaisuudet. Ominaisuudet

MINPak Monitori VIANMÄÄRITYS, TARKASTUS JA PAIKANNUS. Ominaisuudet. Ominaisuudet MINPak Monitori Litiumioniakku 5 tunnin jatkuva käyttö ennen uudelleenlatausta. Painikekäyttöliittymä Helppo LED-valojen, lähettimen, näyttöasetusten ja järjestelmän on/ off-toimintojen käyttö. Integroitu

Lisätiedot

MagniLink Lisävarusteet

MagniLink Lisävarusteet MagniLink Lisävarusteet LVI:n lisävarusteet LVI tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia lisävarusteita, joiden avulla tuotteistamme tulee käytännöllisempiä ja tehokkaampia. Hyvä esimerkki on MagniLink

Lisätiedot

MAKSIMAALISTA KAPASITEETTIA PIENEEN TILAAN BERGMANN-ASTIAPURISTIMET

MAKSIMAALISTA KAPASITEETTIA PIENEEN TILAAN BERGMANN-ASTIAPURISTIMET MAKSIMAALISTA KAPASITEETTIA PIENEEN TILAAN BERGMANN-ASTIAPURISTIMET BERGMANN-ASTIAPURISTIMET Helppokäyttöiset Bergmann -astiapuristimet takaavat maksimaalisen jätteidenkäsittelykapasiteetin taloudellisesti

Lisätiedot

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE ICECAT B220 AKKUKÄYTTÖINEN JÄÄNHOITOKONE ICECAT on helppokäyttöinen ja turvallinen

Lisätiedot

ALBATROS - NELIÖ 3,5x3,5m -> 7x7m

ALBATROS - NELIÖ 3,5x3,5m -> 7x7m ALBATROS - NELIÖ 3,53,5m -> 77m Tyyli Aurinkovarjo ammattikäyttöön mekanismina vinssinkampi. Suosituin aurinkovarjomallisto, joka on suunniteltu erityisesti ravintoloihin, kahviloihin ja hotellien terasseille

Lisätiedot

Tuote-esite 2016. Snowblower 120 ATV. SISÄLTÖ: Ominaisuudet Tekniset tiedot Lumilingon asennus mönkijään Toimituksen sisältö Huolto Myynti

Tuote-esite 2016. Snowblower 120 ATV. SISÄLTÖ: Ominaisuudet Tekniset tiedot Lumilingon asennus mönkijään Toimituksen sisältö Huolto Myynti Snowblower 120 ATV Tuote-esite 2016 SISÄLTÖ: Ominaisuudet Tekniset tiedot Lumilingon asennus mönkijään Toimituksen sisältö Huolto Myynti Ominaisuudet Penkat matalaksi! Rammy Snowblower 120 ATV on ketterä

Lisätiedot

KYLMÄTEKNIIKKAA MODERNIIN MYYMÄLÄÄN

KYLMÄTEKNIIKKAA MODERNIIN MYYMÄLÄÄN KYLMÄTEKNIIKKAA MODERNIIN MYYMÄLÄÄN UUSI TÄYDELLINEN HUURRE BY ARNEG -KYLMÄKALUSTEMALLISTO KÄYTÄ KYLMÄÄ JÄRKEÄ KYLMÄKALUSTEHANKINNOISSA OTA KOKO URAKKA HUURTEELTA Huurre on tunnustettu kylmäalan kokonaisosaaja,

Lisätiedot

LSV-800 ja LSV Vetokaappiin integroitava kaasupesuri OUREX OY Mäkirinteentie 3, Kangasala Puh. (03) ourex.

LSV-800 ja LSV Vetokaappiin integroitava kaasupesuri OUREX OY Mäkirinteentie 3, Kangasala Puh. (03) ourex. LSV-800 ja LSV-1200 19.3.2019 Vetokaappiin integroitava kaasupesuri 1 LSV-800 ja LSV 1200 kaasupesurit Toimintaperiaate Höyrypesuri puhdistaa ja neutraloi saastuneen ilman. Puhdistus ja neutralointi tapahtuu

Lisätiedot

SCHATTELLO - ECCENTRIC 3x3m, 2x4m & 3x4m

SCHATTELLO - ECCENTRIC 3x3m, 2x4m & 3x4m SCHATTELLO - ECCENTRIC 3x3m, 2x4m & 3x4m Tyyli Aurinkovarjo ammattikäyttöön mekanismina vinssinkampi. Suosituin aurinkovarjomallisto, joka on suunniteltu erityisesti ravintoloihin, kahviloihin ja hotellien

Lisätiedot

ATMOS IMULAITTEET. ATMOS 161 ja 261 SARJAN HOITO IMULAITTEET IMULAITTEET 2013

ATMOS IMULAITTEET. ATMOS 161 ja 261 SARJAN HOITO IMULAITTEET IMULAITTEET 2013 Sammonkatu 26, 33540 TAMPERE p. 03 3647 215 fax 03 3647 815 otoplug@otoplug.fi www.otoplug.fi IMULAITTEET 2013 ATMOS IMULAITTEET ATMOS 161 ja 261 SARJAN HOITO IMULAITTEET Atmos 161 ja 261 sarjan imulaitteet

Lisätiedot

Pakkauksen sisältö. 1. Balance Keyboard 2. Langaton vastaanotin 3. Kaksi AAA-paristoa. Balance Keyboard käyttöohje

Pakkauksen sisältö. 1. Balance Keyboard 2. Langaton vastaanotin 3. Kaksi AAA-paristoa. Balance Keyboard käyttöohje Käyttöohje Pakkauksen sisältö 2 3 1. Balance Keyboard 2. Langaton vastaanotin 3. Kaksi AAA-paristoa 1 /1 Vaihe 1: Poista paristolokeron kansi ja aseta AAA-paristot lokeroon. Poista langaton vastaanotin

Lisätiedot

SCHATTELLO - KOLMIO 4x4x4m & 6x6x6m

SCHATTELLO - KOLMIO 4x4x4m & 6x6x6m SCHATTELLO - KOLMIO 4x4x4m & 6x6x6m Tyyli Aurinkovarjo ammattikäyttöön mekanismina vinssinkampi. Suosituin aurinkovarjomallisto, joka on suunniteltu erityisesti ravintoloihin, kahviloihin ja hotellien

Lisätiedot

SMG Korkeatehoiset koneet muovivannehtimiseen

SMG Korkeatehoiset koneet muovivannehtimiseen SMG Korkeatehoiset koneet muovivannehtimiseen SMG 10 /15 SMG 25 / 20S / 25S SMG 50 / 55 SMG 65 SMG 65i / 75i Uusi SMG-sukupolvi Yksittäiset koneet ja täysautomaattiset pakkauslinjat 5 Huippuominaisuutta

Lisätiedot

MONOSPLIT- tai MULTISPLIT-järjestelmä FULL DC Inverter -32 C - +50 C

MONOSPLIT- tai MULTISPLIT-järjestelmä FULL DC Inverter -32 C - +50 C SPLIT- tai MULTISPLIT-järjestelmä FULL DC Inverter Paremman ympäristön puolesta. -32 C - +50 C LÄMMITYKSEEN ja ILMASTOINTIIN asuin- ja toimistorakennuksissa ENERGIA- TEHOKKUUTTA www.onninen.fi Järjestelmä

Lisätiedot

Kotisiivous Lastenhoito Terveyspalvelut Turvapuhelin. Lisälaitteet Tunstallturvapuhelimeen

Kotisiivous Lastenhoito Terveyspalvelut Turvapuhelin. Lisälaitteet Tunstallturvapuhelimeen Kotisiivous Lastenhoito Terveyspalvelut Turvapuhelin Lisälaitteet Tunstallturvapuhelimeen Sisällys Tunstall-turvapuhelin... Turvaa kotona asumiseen... 3 3 Lisälaitteet... Ovihälytin ja yleisanturi... Palovaroitin...

Lisätiedot

WC & KYLPYHUONE/HERON. heron

WC & KYLPYHUONE/HERON. heron WC & KYLPYHUONE/HERON heron TM Heron on monipuolisimmista markkinoilla olevista WC- ja suihkutuoleista. Yksinkertaisen rakenteen ja selkeän muotoilun taakse kätkeytyy monipuolisia toiminnallisia ominaisuuksia,

Lisätiedot

Kallistettava paistinpannu

Kallistettava paistinpannu Electrolux Thermaline sarja on suunniteltu erittäin kovaan käyttöön. Thermaline sarja soveltuu erinomaisesti sairaaloihin, keskuskeittiöihin sekä hotelleihin. Sarja sisältää laajan valikoiman tuotteita,

Lisätiedot

W W W. D E S I G N A. C O M FIN

W W W. D E S I G N A. C O M FIN WWW.DESIGNA.COM FIN N W O JÄRJESTELMÄKUVAUS S SISÄÄN (lipunantajalaite) ULOS (lipunlukijalaite) PUOMILAITE AUTOMAATTIKASSA KÄYTTÖLIITTYMÄ KÄSIKASSA ALENNUSLIPUKE TOIMINTO FINNPARK SLIMPARK Virtaviivaista

Lisätiedot

OIKEA PETO PUUNKORJUUSEEN

OIKEA PETO PUUNKORJUUSEEN OIKEA PETO PUUNKORJUUSEEN PONSSE SCORPION PONSSE SCORPION -HARVESTERI YLIVOIMAISTA TEHOA & ERGONOMIAA Uskomaton näkyvyys ja ohjattavuus, vakaudeltaan voittamaton, tehoa ja tuottavuutta ympäristön ehdoilla,

Lisätiedot

Laituri- ja Satamatuotteet

Laituri- ja Satamatuotteet Laituri- ja Satamatuotteet * Nyt annamme 5 vuoden takuun uusille tuotteille. Sinun tarvitsee vain mennä kotisivullemme, rekisteröityä ja rekisteröidä tuote. El-Björn Oy El-Björn AB on Pohjoismaiden johtava

Lisätiedot

PRODUCT CATALOGUE ESLEYHTIÖ OY

PRODUCT CATALOGUE ESLEYHTIÖ OY PRODUCT CATALOGUE ESLEYHTIÖ OY www.esleyhtio.fi info@esleyhtio.fi 014-271 500 Pan and tilt camera PIC 6.0 PELI WLAN 128 GB sisäistä tallenustilaa (korotus mahdollinen) Saatavilla GEJOscan ohjelmisto viemäreiden

Lisätiedot

Koch pora- ja tapinlyöntikone Malli: Sprint-PTP-Smart Valmistaja: Gerhard Koch Maschinenfabrik GmbH & Co. KG, Saksa

Koch pora- ja tapinlyöntikone Malli: Sprint-PTP-Smart Valmistaja: Gerhard Koch Maschinenfabrik GmbH & Co. KG, Saksa Koch pora- ja tapinlyöntikone Malli: Sprint-PTP-Smart Valmistaja: Gerhard Koch Maschinenfabrik GmbH & Co. KG, Saksa Koneen toiminnan kuvaus: SPRINT-PTP-koneessa on 2 työtasoa. 2 kappaletta voidaan laittaa

Lisätiedot

KYLMÄKAAPIT JA SYVÄPAKASTIMET APTEEKKI- JA LABORATORIOKÄYTTÖÖN. Valikoima alkaen

KYLMÄKAAPIT JA SYVÄPAKASTIMET APTEEKKI- JA LABORATORIOKÄYTTÖÖN. Valikoima alkaen KYLMÄKAAPIT JA SYVÄPAKASTIMET APTEEKKI- JA LABORATORIOKÄYTTÖÖN Valikoima 1.5.2018 alkaen MC58 UM KYLMÄKAAPPI 58 l / 67 l Lääkkeiden säilytykseen ja varastointiin. Pöytätason päälle sijoitettavaksi. Lasiovella

Lisätiedot

KYLMÄKAAPIT JA SYVÄPAKASTIMET APTEEKKI- JA LABORATORIOKÄYTTÖÖN. Valikoima alkaen

KYLMÄKAAPIT JA SYVÄPAKASTIMET APTEEKKI- JA LABORATORIOKÄYTTÖÖN. Valikoima alkaen KYLMÄKAAPIT JA SYVÄPAKASTIMET APTEEKKI- JA LABORATORIOKÄYTTÖÖN Valikoima 1.1.2019 alkaen MC58 UM KYLMÄKAAPPI 58 l / 67 l Lääkkeiden säilytykseen ja varastointiin. Pöytätason päälle sijoitettavaksi. Lasiovella

Lisätiedot

Tammermatic T700 ennennäkemätöntä puhtautta, lisää kassavirtaa

Tammermatic T700 ennennäkemätöntä puhtautta, lisää kassavirtaa TAMMERMATIC T700 Tammermatic T700 ennennäkemätöntä puhtautta, lisää kassavirtaa Tammermaticin T700-sarja on kehitetty kokonaan uudenlaisen palveluliiketoiminnan perustaksi. Se tuottaa liikenneasemayrittäjille

Lisätiedot

Tuote-esite Snowblower 120 ATV EC (306 cm3 moottori, sähköinen kauko-ohjain) Uusi malli! Sähköinen ohjaus

Tuote-esite Snowblower 120 ATV EC (306 cm3 moottori, sähköinen kauko-ohjain) Uusi malli! Sähköinen ohjaus Snowblower 120 ATV EC (306 cm3 moottori, sähköinen kauko-ohjain) Uusi malli! Sähköinen ohjaus Tuote-esite 2018- SISÄLTÖ: Ominaisuudet Tekniset tiedot Lumilingon asennus mönkijään Toimituksen sisältö Huolto

Lisätiedot

Huippusuorituskykyinen kone liukuvalla harjayksiköllä

Huippusuorituskykyinen kone liukuvalla harjayksiköllä Erittäin alhainen äänenvoimakkuus, käyttäjäystävälliyys ja kompakti muotoilu, tekevät siivouksesta helppoa missä ja milloin vain. Ekologinen EcoflexTM-järjestelmä säätelee veden, pesuaineen ja energian

Lisätiedot

Ruotsi uudistaa setelit ja kolikot

Ruotsi uudistaa setelit ja kolikot Ruotsi uudistaa setelit ja kolikot TARKISTA RAHASI! S V E R I G E S R I K S B A N K 1 kruunu 2 kruunua 5 kruunua 10 kruunua Ruotsi uudistaa setelit ja kolikot Ruotsissa otetaan vuosien 2015 ja 2016 aikana

Lisätiedot

HITSAUSLAITTEET MUOVEILLE Oy Fluorotech Ltd Kivipyykintie 4 01260 VANTAA www.fluorotech.fi Y-tunnus: 0746118-4

HITSAUSLAITTEET MUOVEILLE Oy Fluorotech Ltd Kivipyykintie 4 01260 VANTAA www.fluorotech.fi Y-tunnus: 0746118-4 HITSAUSLAITTEET MUOVEILLE Oy Fluorotech Ltd Kivipyykintie 4 01260 VANTAA www.fluorotech.fi Y-tunnus: 0746118-4 Hitsauskoneet muoviputkistoille ja muoveille Meiltä saat työkalut ja ohjeet, jotta putkiston

Lisätiedot

OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT. Liukuovelliset vaatekaapit & sisusteet

OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT. Liukuovelliset vaatekaapit & sisusteet OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT Liukuovelliset vaatekaapit & sisusteet SUOMI Lisätietoja takuuvihkosessa TURVALLISUUS Kaapit on kiinnitettävä seinään. Erilaisiin seinämateriaaleihin tarvitaan erilaiset kiinnikkeet.

Lisätiedot

MAALIKAMERA OPTIc3 & OPTIc3-PRO

MAALIKAMERA OPTIc3 & OPTIc3-PRO URHEILUN AJANOTON EDELLÄKÄVIJÄ MAALIKAMERA OPTIc3 & OPTIc3-PRO 1 OPTIc3-Maalikamera on todellinen edelläkävijä. Sen kuvausnopeus on markkinoiden suurin mikä tekee muihin ominaisuuksiin yhdistettynä OPTIc3-maalikamerasta

Lisätiedot

Tuotekuvasto 2017 ESITYS PRESSON KALUSTEET NÄYTTÖ PRESSON KALUSTEET PÖYTÄ PRESSON KALUSTEET AUDIO PRESSON KALUSTEET LATAUS PISTEET PRESSON

Tuotekuvasto 2017 ESITYS PRESSON KALUSTEET NÄYTTÖ PRESSON KALUSTEET PÖYTÄ PRESSON KALUSTEET AUDIO PRESSON KALUSTEET LATAUS PISTEET PRESSON Tuotekuvasto 2017 ESITYS NÄYTTÖ PÖYTÄ AUDIO LATAUS PISTEET vakioi positiivisen käyttökokemuksen Kuvassa Presson Cabin sarjan Cabin55-SP2 ja Cabin55-SideTable Pidätämme oikeuden muuttaa tuotteiden rakennetta

Lisätiedot

kylmäsäilytys Profi Line jää- ja pakastekaapit

kylmäsäilytys Profi Line jää- ja pakastekaapit kylmäsäilytys Profi Line jää- ja pakastekaapit Profi Line jää- ja pakastekaapit 232 118 125 232 118 232 125 232 132 232 149 Kylmä- / pakastekaappi almistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta Puhallinjäähdytys

Lisätiedot

Fujitsu Esprimo P920 työasemakone 790 Vastaava kone kuin yllä, yhdellä kiintolevyllä ilman RAID-peilausta

Fujitsu Esprimo P920 työasemakone 790 Vastaava kone kuin yllä, yhdellä kiintolevyllä ilman RAID-peilausta PÖYTÄTIETOKONEET Laadukkaita pitkän elinkaaren yrityskoneita. Fujitsu Esprimo P920 palvelinkone 990 Intel Core i5 neliydinsuoritin 3,2 GHz 8 Gt keskusmuistia Kiintolevyt 2 x 500 Gt SATA peilaava RAID Mitat

Lisätiedot

Rakennus-Hanka Oy. Asunto Oy Oulun Kuusirinne

Rakennus-Hanka Oy. Asunto Oy Oulun Kuusirinne Rakennus-Hanka Oy Asunto Oy Oulun Kuusirinne EKC50100OX Liesi Tyylikäs keraamien taso. Tilava uuni. -käyttötilavuus 62 litraa Haudutusuuni-toiminto mahdollistaa mehukkaiden ja maukkaiden ruokien valmistamisen

Lisätiedot

MONITOIMIKONEET KÄYTTÖMOOTTORIT

MONITOIMIKONEET KÄYTTÖMOOTTORIT MONITOIMIKONEET KÄYTTÖMOOTTORIT Käyttömoottoreilla ja vaihdettavilla työstölaitteilla hoituvat kaikki nykyaikaisen keittiön työstö tarpeet. Käyttömoottoreita on pöytämalleja, vaunuun asennettuja siirrettäviä

Lisätiedot

CashConcepts CCE 112 NEO

CashConcepts CCE 112 NEO CashConcepts CCE 112 NEO Käyttöohje on ladattavissa ilmaiseksi eri kielillä osoitteessa www.cce.tm kohdasta FAQ. Kuvaus Näkymä edestä 1 LED-palkki vihreä = hyväksytyt setelit punainen = epäilyttävät setelit

Lisätiedot

PUUSEPÄNLIIKE YRJÖ LINTULA OY

PUUSEPÄNLIIKE YRJÖ LINTULA OY HINNASTO 1.11.2014 Puusepänliike Yrjö Lintula on perustettu 1957 Arvoisa asiakas Sinulla on kädessäsi kotimaisen huonekaluvalmistajan uusi tuotekuvasto/hinnasto Puusepänliike Yrjö Lintula Oy:ssä puuseppien

Lisätiedot

DSL - Q-optimal vetokaapit

DSL - Q-optimal vetokaapit DSL - Q-optimal vetokaapit 23.2.2018 Laminoitu vetokaappi 1 DSL - Q-Optimal vetokaapit Sarjan vetokaapit on rakennettu vahvan polttomaalatun teräskehikon ympärille, laboratorio-oloihin tarkoitetusta korkeapainelaminaatista.

Lisätiedot

T1 Elegantti pistorasiakeskus

T1 Elegantti pistorasiakeskus Upeat alumiinirunkoiset TallyKey pylväät on tehty kestämään pitkään kovissakin olosuhteissa. Tuotteet toimitetaan aina asennusvalmiina kokonaisuuksina ja varustetaan asiakkaan toiveiden mukaan. Pylväässä

Lisätiedot

PRO FLOW KATU- JA ALUEVALAISTUS

PRO FLOW KATU- JA ALUEVALAISTUS T E K N I S E T T I E D O T PRO FLOW KATU- JA ALUEVALAISTUS PRO FLOW PRO Flow on näyttävä: Linjakas ja kompakti PRO Flow sopii kaikenlaisiin ympäristöihin kaduilta piha-alueille ja puistoihin. Puhdas skandinaavinen

Lisätiedot

seinäkaapit riviliitinkotelot

seinäkaapit riviliitinkotelot seinäkaapit ST-sarjan seinäkaapit edustavat markkinoiden parhaita metallikoteloita. Hyvin suunnitelluista tuotteista, joiden ominaisuuksia on jatkuvasti pidetty ajan tasalla ja parannettu, on rakennettu

Lisätiedot

Vuode Practico Low 25/80

Vuode Practico Low 25/80 Vuode Practico Low 25/80 225A-X Vuode Practico Low 25/80 Practico hoivavuoteessa yhdistyvät kaikki ominaisuudet, mitä kodinomaiseen ympäristöön tarvittavalta vuoteelta voidaan toivoa. Vuoteessa on tavallista

Lisätiedot

NOPEUSNÄYTÖT LIIKENNETILASTOT

NOPEUSNÄYTÖT LIIKENNETILASTOT NOPEUSNÄYTÖT JA LIIKENNETILASTOT EVOLIS SOLUTION Maahantuonti ja myynti: Tapio Sorjonen Oy, Saviniemenkatu 23 49200 Hamina ELAN CITE, JOHTAVA EUROOPPALAINEN NOPEUSNÄYTTÖIHIN ERIKOISTUNUT YRITYS Vuodesta

Lisätiedot

ClearAccent Edullinen upotettava LEDspottivalaisin

ClearAccent Edullinen upotettava LEDspottivalaisin Lighting ClearAccent Edullinen upotettava LEDspottivalaisin ClearAccent ClearAccent on edullinen upotettava spottivalovalikoima, joka on suunniteltu korvaamaan halogeenivalaisimet. Hinnan edullisuus ja

Lisätiedot

Omavalvonta helpoksi Napsa-omavalvonnan seurantajärjestelmällä

Omavalvonta helpoksi Napsa-omavalvonnan seurantajärjestelmällä Omavalvonta helpoksi Napsa-omavalvonnan seurantajärjestelmällä Loimaalainen Trulli Oy on tuonut markkinoille tuotteen, joka helpottaa elintarvike-alan omavalvontaa, mutta sopii joustavuutensa ansiosta

Lisätiedot

5 VUODEN TAKUU* HPS-C-PRO + Korkean teholuokan säätimet touch screen -käyttöliittymällä Säätimiä 230V kuumakanaville.

5 VUODEN TAKUU* HPS-C-PRO + Korkean teholuokan säätimet touch screen -käyttöliittymällä Säätimiä 230V kuumakanaville. 2-144 5 VUODEN TAKUU* * 2 vuoden takuu kosketusnäytölle touch screen -käyttöliittymällä Erittäin nopean ja tarkan lämmönsäädön omaavat kuumakanavasäätimet ovat ykkösvalinta, ei ainoastaan vakiokohteisiin,

Lisätiedot

Tuotenro Ultraäänipesurit ja sterilointilaitteet Hinta (sis. alv 24%)

Tuotenro Ultraäänipesurit ja sterilointilaitteet Hinta (sis. alv 24%) 1/5 Ultraäänipesurit ja sterilointilaitteet Hinta (sis. alv 24%) 32 33 328 310 Ultraäänipesuri 600 ml Soveltuu pienten instrumenttien puhdistukseen. Altaan koko 155 x 95 x 52 mm. Teho 35 W, Taajuus 40

Lisätiedot

DSM - Q-Dynamic vetokaapit

DSM - Q-Dynamic vetokaapit 23.2.2018 Vahva metallirakenne 1 DSM - Q-Dynamic vetokaapit Sarjan vetokaapit ovat täysin metallirakenteisia, eikä niiden valmistuksessa ole käytetty mitään puuperäisiä materiaaleja. Työkammion pintamateriaalina

Lisätiedot

AV-TELINEET B37 LIFTPLASMA LIFTPLASMADB

AV-TELINEET B37 LIFTPLASMA LIFTPLASMADB B37 LCD adapteri VESA 200 ja muihin ei VESA standardin mukaisiin näyttöihin.30-37 näytöille. Mitat vaaka 115-440mm pysty 280mm max LIFTPLASMA LCD/PLASMA telineen kattokiinnike 75Kg sopii TOUCHPLASMA ja

Lisätiedot

Verenpainemittarit. Ranne- verenpainemittari, harmaa. 22,95

Verenpainemittarit. Ranne- verenpainemittari, harmaa. 22,95 Verenpainemittarit Ranne- verenpainemittari, harmaa. 22,95 Tarkka verenpaineen mittaus ranteesta. Näytön kohteet: systolinen, diastolinen, pulssi, päivämäärä, aika Rytmihäiriöilmoitus Muistipaikkoja 60/henkilö,

Lisätiedot

Seteleiden ja kolikoiden uudistaminen jatkuu

Seteleiden ja kolikoiden uudistaminen jatkuu Seteleiden ja kolikoiden uudistaminen jatkuu TARKISTA RAHASI! S V E R I G E S R I K S B A N K Ruotsin setelit ja kolikot Seteleiden ja kolikoiden uudistaminen jatkuu Riksbank aloitti uusien 20, 50, 200

Lisätiedot

Elisa Kassa - Kassa käyttöliittymä

Elisa Kassa - Kassa käyttöliittymä Elisa Kassa - Kassa käyttöliittymä Elisa Kassa sovelluksen päänäkymä voidaan jakaa kolmeen osaan. 1. Osuus käsittää asiakasta, tuotetta ja työntekijää koskevan tiedon. a. Asiakaskentästä voidaan etsiä

Lisätiedot

PALOTURVAKAAPIT. Innovatiivinen, tyylikäs ja turvallinen OUREX OY Mäkirinteentie 3, Kangasala Puh. (03) ourex.

PALOTURVAKAAPIT. Innovatiivinen, tyylikäs ja turvallinen OUREX OY Mäkirinteentie 3, Kangasala Puh. (03) ourex. PALOTURVAKAAPIT 28.12.2016 Innovatiivinen, tyylikäs ja turvallinen OUREX OY Mäkirinteentie 3, 36220 Kangasala Puh. (03) 212 8000 ourex.fi 1 AC 1200 S, AC 900 S, AC 600 S Valmistettu peitatusta vahvasta

Lisätiedot

Apollo SPEEDY Syöttölaite

Apollo SPEEDY Syöttölaite Perkkoonkatu 5 Puh. 010 420 72 72 www.keyway.fi 33850 Tampere Fax. 010 420 72 77 palvelu@keyway.fi Apollo SPEEDY Syöttölaite PLC - Ohjaus Askelmoottori Syöttö pituus : 1 12 m Vahva, alumiini rakenne Moottori

Lisätiedot

VARAAJAT JATKAVAT MATKAA

VARAAJAT JATKAVAT MATKAA HAWKER MODULAARISET VARAAJAT JATKAVAT MATKAA VAIKKA OSA JOUKKUEESTA PUUTTUISIKIN... MODULAR: ASETTAA UUDEN STANDARDIN HUIPPUTEHOKAS JA LUOTETTAVA Varaajan algoritmi hallinnoi moduuleja, jotka tarvitsee

Lisätiedot

6:2 6:3 6:4 6:5 7:1 7:2

6:2 6:3 6:4 6:5 7:1 7:2 Manuaali Zitzi Flipper Pro FI1101-1 TM Zitzi Flipper Pro Kaasujousi Zitzi Flipper Pro Sähköinen Sisällysluettelo Zitzi Flipper Pro Alue nr 1 Manufaturer: 2010-03-26 2:1 Korkeussäätö - Kaasujousi 6:2 Yhteenveto

Lisätiedot

Scene näyttelyjärjestelmä. Patentoitu kangasjärjestelmä - mitä voit muokata monin tavoin.

Scene näyttelyjärjestelmä. Patentoitu kangasjärjestelmä - mitä voit muokata monin tavoin. Scene näyttelyjärjestelmä Patentoitu kangasjärjestelmä - mitä voit muokata monin tavoin. Scene UltraLight Patentoitu taustakangas - mitä voit muokata monin tavoin Scene UltraLight seinäke on kätevä LaunchPack

Lisätiedot

1 hyvä ompelukone. 6 rullaa ompelulankaa. 64,478 pistoa BSR-jalallla. 1 täydellinen lahja, josta on iloa pitkään. 389 saumaa. 7 metriä koristenauhoja

1 hyvä ompelukone. 6 rullaa ompelulankaa. 64,478 pistoa BSR-jalallla. 1 täydellinen lahja, josta on iloa pitkään. 389 saumaa. 7 metriä koristenauhoja BERNINA 530 I 550 QE 1 hyvä ompelukone 5 metriä kangasta 389 saumaa 64,478 pistoa BSR-jalallla 6 rullaa ompelulankaa 7 metriä koristenauhoja 1 täydellinen lahja, josta on iloa pitkään Lataa ilmaiseksi:

Lisätiedot

E1-100 SARJA K-03 KÄYTTÖOHJEET KASO KASSAKAAPIN INSTRUCTIONS

E1-100 SARJA K-03 KÄYTTÖOHJEET KASO KASSAKAAPIN INSTRUCTIONS KASO KASSAKAAPIN E1-100 SARJA K-03 KÄYTTÖOHJEET KASO E1-100 SAFE SERIES K-03 INSTRUCTIONS Kaso Oy Lyhtytie 2, PO Box 27, FI-00751 Helsinki, Finland telephone +358 10 271 3700, fax +358 9 386 0021 sales@kaso.fi,

Lisätiedot

Innova 55 B. Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia.

Innova 55 B. Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia. Yhdistelmäkoneet Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia. Uusi muotoilu ja uusi ohjauspyörä tekevät käytöstä

Lisätiedot

Helpot puhelut B1412B/21

Helpot puhelut B1412B/21 Maakohtainen myyntiesite Suomi () Langaton puhelin 1,6 tuuman näyttö, sininen taustavalo Kaiutinpuhelin 2 luuria B1412B/21 Helpot puhelut Pienikokoinen Plug & play -puhelin, jonka tärkeimmät toiminnot

Lisätiedot

135 & 145 sarja. Väärennetyn rahan tunnistin. Manuaalinen

135 & 145 sarja. Väärennetyn rahan tunnistin. Manuaalinen 135 & 145 sarja Väärennetyn rahan tunnistin Manuaalinen Käyttöohje Safescan 135i, 135ix & 145ix Väärennetyn rahan tunnistin Onnittelut Safescan 135i, 135ix tai 145ix väärennetyn rahan tunnistimen hankinnan

Lisätiedot

SCHATTELLO - NELIÖ 3m -> 5m

SCHATTELLO - NELIÖ 3m -> 5m SCHATTELLO - NELIÖ 3m -> 5m Tyyli Aurinkovarjo ammattikäyttöön mekanismina vinssinkampi. Suosituin aurinkovarjomallisto, joka on suunniteltu erityisesti ravintoloihin, kahviloihin ja hotellien terasseille

Lisätiedot

1 hyvä ompelukone. 6 rullaa ompelulankaa. 64,478 pistoa BSR-jalallla. 1 täydellinen lahja, josta on iloa pitkään. 389 täydellistä saumaa

1 hyvä ompelukone. 6 rullaa ompelulankaa. 64,478 pistoa BSR-jalallla. 1 täydellinen lahja, josta on iloa pitkään. 389 täydellistä saumaa BERNINA 550 QE I 50 1 hyvä ompelukone 5 metriä kangasta 89 täydellistä saumaa 64,478 pistoa BSR-jalallla 6 rullaa ompelulankaa 7 metriä koristenauhoja 1 täydellinen lahja, josta on iloa pitkään Lataa ilmaiseksi:

Lisätiedot

OSTOAPU BROR. säilytysratkaisu

OSTOAPU BROR. säilytysratkaisu OSTOAPU BROR säilytysratkaisu HOITO-OHJE Pyyhitään puhtaaksi mietoon puhdistusaineliuokseen kostutetulla liinalla. Pyyhitään kuivaksi kuivalla liinalla. LAATU BROR-säilytysjärjestelmä on luotu kestämään.

Lisätiedot

JÄÄKAAPIT JA SYVÄPAKASTIMET APTEEKKI- JA LABORATORIOKÄYTTÖÖN. Valikoima alkaen

JÄÄKAAPIT JA SYVÄPAKASTIMET APTEEKKI- JA LABORATORIOKÄYTTÖÖN. Valikoima alkaen JÄÄKAAPIT JA SYVÄPAKASTIMET APTEEKKI- JA LABORATORIOKÄYTTÖÖN Valikoima 1.5.2018 alkaen MC58 UM KYLMÄKAAPPI 58 l / 67 l Lasiovella Musta runko ja sisäosat 2 säädettävää lasihyllyä Digitaalinen lämpötilanäyttö

Lisätiedot