AUSTRALIAN KIERTOMATKA 2013 Kakadu, Uluru, Daintree & Sydney

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "AUSTRALIAN KIERTOMATKA 2013 Kakadu, Uluru, Daintree & Sydney"

Transkriptio

1 Suomen Kuvausmatkat oy AUSTRALIAN KIERTOMATKA 2013 Kakadu, Uluru, Daintree & Sydney Aika: Pe Ma Pe Ke (Sydney) Kesto: 17 pv 20 pv Ryhmäkoko: 7+1 henkilöä Hinta: alk eur* alk eur* * Sis. kansainväliset menopaluulennot Helsingistä. * Suomen Luonnonvalokuvaajat ry:n jäsenille 100 e jäsenalennus. Pääkohteet: Kakadun kansallispuisto & kosteikot Litchfield kansallispuisto Watarraka kp & Kings Canyon Ayers Rock & punainen autiomaa Daintree kp & sademetsät Darwin, Alice Springs, Cairns Sydney Lajstoa: Ruokailut: Kengurut ja muut pussieläimet Krokotiilit & kaulusliskot Kosteikkolinnut Kasuaari & sademetsälinnut Aamiaismajoitus Lennot: Kansainväliset lennot: * HEL - Singapore - Darwin * Sydney - Singapore - HEL Kotimaanlennot: * Darwin - Alice Springs * Alice Springs - Cairns * Cairns - Sydney Kohderyhmä: Kaikki luonnosta kiinnostuneet. Vaativuus: Retket eivät edellytä tavanomaisesta poikkeavaa kuntoa. Atherton Tableland -sademetsäpäivien ajan voit lomailla samaan hintaan myös Cairnsin tasokkaassa hotellissa. Lisätiedot: info@kuvausmatkat.fi Jouni Klinga, puh Vesa Taiveaho, puh Suomen Kuvausmatkat Oy on Kuluttajaviraston rekisteröimä valmismatkanjärjestäjä, jolla on toiminnan edellyttämät vakuudet. Rek. nro 46/12/Mj Esitteen kuvat vuoden 2013 matkalta: Jouni Klinga

2 AUSTRALIAN OUTBACK 2013 Australia on kaikkien tuntema, mutta punaisen maanosan todellinen ilme on monille vieras. Valtavien etäisyyksiensä ansiosta luonnon monimuotoisuus vaihtelee karun koskettavista erämaista vehreisiin sademetsiin ja Ison Valliriutan salaisuuksiin. Kuvausmatkojen ensimmäisellä Outback-safarilla tutustumme maanosan kiehtovimpiin helmiin luontoharrastajan näkökulmasta. Kohteiksi on valittu kolme tyystin erilaista ja omalla tavallaan sykähdyttävää luontokohdetta. Etäisyyksien vuoksi kohteelta toiselle siirrymme lentäen, ja kohteissa liikumme yksilöllisesti pienellä tila-autolla tai maastureilla. Matka alkaa pohjoisesta Darwinin kaupungista, ja ensimmäisenä kohteena on maailmanperintöalueeksi luokiteltu Kakadun kansallispuisto. Retkemme ajankohtana kuiva kausi alkaa olla lopuillaan, ja valtaisa kosteikkoalue on supistunut erillisiksi veden täyttämiksi billabongeiksi. Eläimistö on juuri nyt vahvasti läsnä - huikeina tiheyksinä pienillä rajatuilla kosteikoilla. Kuvaajan näkökulmasta kuivan kauden loppu on siten todellista mansikka-aikaa. Kakadun retkillä tutustumme monipuolisesti luontoon, mutta myös aboriginaalien alkuperäiskulttuuriin. Kansallispuiston suojissa on myös erittäin hyvin säilyneitä kalliomaalauksia. Kakdun ohella maanosan pohjoisosassa tutustumme myös Mary River -suojelualueeseen ja Litchfieldin kansallispuistoon. Australian omaleimaisin luontotyyppi on punahiekkainen autiomaa. Retki keskiosien erämaahan ja punaiselle kivelle, Ayers Rockille - onkin keskeinen osa Australian identiteettiin tutustumisessa. Lennämme Darwinista Alice Springsin autiomaakaupunkiin ja jatkamme täältä autosafarilla Mc Donnell Rangen matalapiirteistä vuoristoa ja solia seuraillen. Vierailemme Kings Canyonin henkeäsalpaavissa maisemissa Watarrkan kansallispuistossa. - ja sitten vuorossa on Uluru eli Ayers Rock. Odottelemme kuuluisia ilta- ja aamuvaloja Ayers Rockin parhailla maisemapaikoilla tasokkaaseen Desert Gardenin hotelliin majoittuen ja lisäksi retkeilemme myös läheisellä Kata Tjutan kalliomuodostelmilla. Autiomaan hiekkapölyn jälkeen lennämme mantereen itärannikolle Queenslandiin. Cairnsin turistikaupungista käsin lähdemme kolmannelle safarille - tällä kertaa Daintreen sademetsiin. Käytössämme on mukavuuksilla varustettu viidakkolodge, josta retkeilemme viidakkopoluilla kasuaarien jäljillä ja nautimme upeista maisemista vesiputouksineen ja Tyynen Meren rantamaisemineen.

3 Muutokset ohjelmassa mahdollisia. Suomen Kuvausmatkat oy AUSTRALIAN KIERTOMATKA Pe Helsinki Singapore - Darwin. Tapaaminen Helsinki-Vantaalle 21:00. Halukkailla on mahdollisuus myös retkipäivään Ison Valliriutan lumoissa sukeltaen tai snorklaten. Perusmatka päättyy Cairnsissa, josta lähdetään paluumatkalle kohti Helsinkiä. Matkan lopuksi järjestetään kuitenkin vielä mahdollisuus kahden päivän lisäosuuteen Sydneyssä. Lisäretken voi viettää Sydneyssä tutustuen omatoimisesti kaupungin nähtävyyksiin. Tai voi lähteä erilliselle kiertomatkalle, jossa käydään muun muassa valasretkellä ja Blue Mountains -vuoriston maailmanperintökohteella. Australia on monien vastakohtaisuuksien manner. Liikumme yksilöllisillä reiteillä erämaassa, mutta käytössämme on ilmastoidut ajoneuvot sekä satelliittipuhelimet. Viime vuosina myös Australian upeiden luontokohteiden tuntumaan on perustettu kiehtovia ekohotelleja, joten yövymme pitkien retkipäivien rasituksista mukavasti ilmastoidussa lodgemajoituksessa. Retkeily tapahtuu kulloinkin käytössä olevista tukikohdista käsin ja halutessaan voi aina viettää myös vapaapäiviä majapaikassa. Cairnsin sademetsäpäivien sijaan voit viettää matkan loppuosassa myös vapaita lomapäiviä viiden tähden rantahotellissa ja osallistua esimerkiksi Isolle Valliriutalle tehtäville sukellus/snorklausretkille. Sademetsäretken sijaan majoitus voidaan tarjota samaan hintaan myös tasokkaassa hotellissa Cairnsissa. Australian kiertomatka Matka alkaa Helsinki-Vantaan lentokentältä yölennolla Singaporeen, jossa aikaerosta johtuen olemme iltapäivällä klo 16:40. AY081 HEL SIN 23:55 16:40 (Finnair) JQ064 SIN DRW 22:20 04:30 (Qantas)

4 Su Saapumien Darwiniin. Vapaapäivä (A) Saavumme perille Darwiniin aamulla klo 04:30. Kokonaislentoaika Singaporen odotusajan kanssa on 22 h. Siirrymme lentokentän tuntumassa olevaan hotelliimme totuttelemaan trooppiseen ilmanalaan. Päivä kuluu aikaerosta palautuen, mutta samalla on mahdollisuus tutustua myös Darwinin luontokaupungin nähtävyyksiin. Majoittuminen: Skycity Hotel tai vastaava sijaitsee Mindil beachin ja puistojen tuntumassa. Ma Darwin - Mary River (A) Aikaisin aamulla aloitamme varsinaisen retkiohjelman. Lähdemme ajamaan kohti Kakadun kansallispuistoa, mutta tutustumme aluksi matkan varrella oleviin kosteikkopuistoihin, etenkin Mary Riverin suojelualueeseen. Näin kuivan kauden aikana jäljellä oleviin kosteikoihin, billabongeihin, voi parhaimmillaan olla kerääntyneenä huikeita lintutiheyksiä. Ajomatka ensimmäiseen etappiimme on vain noin kaksi tuntia, joten meille jää hyvin aikaa retkeillä lähistön kohteissa ja tutustua myös jo ensimmäisiin jättiläismäisiin termiittikekoihin. Teemme ensimmäiseltä lodgelta käsin jokisafarin Maryjoelle ja lisäksi käytössämme on myös oma moottoroitu kalastusvene, jota voimme käyttää lodgen läheisyydessä olevalla kosteikolla. Kuvia aamusafarilta: Majoittuminen Poin Stuart Wilderness Lodge tai vastaava. Ti Mary River - Kakadun kansallispuisto (A) Aamupäivän retkeilemme edelleen Mary Riverin alueella, joka kosteikkoluontonsa puolesta on vähintään yhtä edustava kuin laajemmin tunnettu Kakadun kansallispuiston alue.

5 Iltapäivällä etenemme Kakadun maailmanperintöalueelle. Retkeilemme puiston pohjoisilla kosteikkoalueiden laiteilla sekä nousemme upeille maisemapaikoille. Retkeily on kevyttä päiväretkeilyä. Tarkempi päiväohjelma sovitaan ryhmän kiinnostusten mukaan ja parasta on, että voimme mukauttaa sitä aina tilanteiden mukaan mitä luonto milloinkin tarjoaa eteemme. Ke Kakadun kansallispuisto (A) Aamulla teemme veneristeilyn Yellow Waterin kuuluisalle billabongille, kosteikolle, jossa runsaan linnuston lisäksi on myös tiheä kanta krokotiilejä. Muita päiväretkeilyn kohteita ovat muun muassa Nourlangien kallioiden upeat kalliomaalaukset, kirkkaanpunaiset hepokatit sekä kenties tutustumme myös erikoisiin kaulusliskoihin. Täysi retkeilypäiväohjelma toteutetaan puiston ytimessä olevasta majapaikastamme käsin. Majoittuminen: Gagudju Lodge To Kakadun kansallispuisto (A) Retkeily Kakadun monipuolisilla luontokohteilla ja aboriginaalikulttuurin parissa jatkuu. Halukkailla on mahdollisuus varata myös lisävenefareita Yellow Waterin kosteikolle. To Kakadun kansallispuisto - Litchfieldin kansallispuisto - Darwin (A) Aamiaisen jälkeen lähdemme tutustumaan Litchfieldin kansallispuistoon, joka on tunnettu paitsi korkeista vesiputouksistaan niin myös eksoottisista, hautakivirivistöjä muistuttavista termiittikekoniityistä. Retkeilemme päivän puiston alueella palaten illaksi takaisin Darwinin kaupungin tuntumaan. Pe Darwin - Alice Springs - Kings Canyon (A) Aamulennolla siirrymme pohjoisen kausikuivista monsuunimetsistä ja kallioilta maanosan keskiosan autiomaihin. Käytämme aamupäivän tutustuen Mac Donnel Range -kansallispuiston erikoisiin luonnonmuodostelmiin: kanjoneihin, vesikeitaisiin, kapeisiin soliin ja myös harvinaisiin pussieläimiin. Iltapäivällä saavumme Watarrkan kansallispuisoon, jossa majoitumme Kings Canyon Resortin vihreälle keitaalle erämaassa. Yksi upeimmista elämyksistä on kokea myös erämaan säihkyvän kirkas tähtitaivas. Täällä ei ole valosaastetta, eikä pilvisistä öistä ole juuri uhkaa.

6 La Watarrkan kansallispuisto, Kings Canyon - Ayers Rock (A) Aamun viileinä tunteina lähdemme retkelle Kings Canyonin huikeisiin maisemiin. Kapeissa solissa luonto puhkeaa rikaslajisiksi kasvillisuuden keitaiksi, jotka houkuttelevat myös linnustoa ympäröiviltä kuivilta erämailta. Ja sitten maisemassa ovat kanjonin parisataametriset pystysuorat seinämät, joiden reunamilta avautuu kiehtovat maisemat. Käytämme aamupäivän puiston alueella retkeillen, ja keskipäivän kuumuuksien yltyessä palaamme lodgelle lounaalle. Iltapäivällä matkamme jatkuu erämaiden halki Yularan kylälle, joka sijaitsee Australian kuuluisan punaisen kiven, Ayers Rockin eli Ulurun tuntumassa. Majoitumme tasokkaaseen erämaahotelliin ja illan tuntumassa hakeudumme jo ensimmäisille maisemapaikoille odottelemaan auringonlaskua Ulurulla. Parhaimmillaan, jos aurinko laskee pilvettömällä taivaalla, tämä maailman suurin ja maagisin mono-liitti syttyy hehkumaan tulipunaisena vuorena silmänkantamattoman tasangon keskellä. Majoittuminen: Desert Garden Resort, Su Ayers Rock (A) Ma Ayers Rock - Kata Tjuta - Alice Springs (A) Täysi retkipäivä Ayers Rockin kansallispuiston alueella. Uluru on pinnanmuodoiltaan käsittämättömän monimuotoinen ja kuvauksellinen ja sen ympäriltä löytyy monia kiehtovia kuvauskohteita sekä kiinnostavia kytkentöjä aboriginaalikulttuuriin. Ayers Rockin huippu kohoaa 348 metrin korkeuteen. Sen päälle on mahdollisuus myös kiivetä hyvin maisemallista vuoripolkua myöten. Tänään halukkailla on mahdollisuus kiivetä huipulle, mutta jokaisen on silti tehtävä oma ratkaisu suhteessa aboriginaalien toiveeseen olla kiipeämättä. Joskus polkureitti on kuitenkin suljettu johtuen liiallisesta kuumuudesta tai liian kovasta tuulesta. Päivällä pidämme jälleen hotellilla siestaa ja halukkaiden kanssa jatkamme iltapäivällä taasen uusien retkikohteiden parissa. Majoittuminen: Desert Garden Resort Aamupäivällä tutusumme toiseen vielä monimuotoisempaan kalliomoudostelmaan, Kata Tjutan alueeseen. Kiehtovaan kallioiden ja solien muodostelmaan autiomaan keskellä. Lounaan jälkeen lähdemme autiomaiden halki paluumatkalle Alice Springsin kaupunkiin. Majoittuminen Alice in the Territory -hotelli tai vastaava.

7 Ti Alice Springs - Cairns (A) Vapaa aamupäivä Alice Springissä. Halukkailla on kuitenkin mahdollisuus lähteä tutustumaan esimerkiksi kaupungin laidalla olevaan Desert-puistoon, jossa on vakuuttava kokoelma aavikoiden vaikeasti havaittavia ja uhanalaisia yöeläimiä luonnonmukaisissa terraarioissa. Tai muihin erämaakaupungin nähtävyyksiin. Iltapäivän päätteeksi siirrymme lentokentälle kohti Australian uusia ulottuvuuksia Queenslandin osavaltiossa. ASP CNS 17:25 20:00 QF 1948 Majoitumme Cairnsin turistikaupungin kupeeseen ensimmäiseksi yöksi. Reef Palms Resort tai vastaava. Ke Cairns. vapaapäivä (Lisäretki koralliriutoille) - Possum Valley (A) Mahdollisuus lähteä lisäretkelle Isolle Valliriutalle. Koko päivän lisäretken ohjelma on karkeasti seuraava: Lähtö n. 8.00, ajomatka uloimmille koralliriutoille kestää noin 1,5 h. Snorklaus- ja sukellusmahdollisuus 2-3 eri riutalla, yhteensä n. 5 h Paluu Cairnsiin noin klo Matkan, jonka hintaa sisältyy myös lounas, hinta on noin 170 AUD = 140 eur. Alus: Passion of Paradise tai vastaava. Risteilyllä olevien paluun jälkeen lähdemme ensimmäiseen sademetsäkohteeseen Possum Valleyhin Atherhon Tableland -ylängön sademetsiin. Ajomatka on noin 2 h. Majoitumme yksityiselle suojelualueelle Maailmanperintöalueiksi lukeutuvien kansallispuitojen välillä. Alue on metrin korkeudella, ja lajisto on siten varsin poikkeavaa myöhemmin tutustuttaviin alankosademetsiin verrattuna. Lajiston ehdottomana erikoisuutena on platypus. Aivan mökkiemme tuntumassa on kolme lampea, joissa asustaa noin 30 platypusta - ja mahdollisuudet niiden näkemiseen ovat melko hyvät. Lisäksi alueella asustaa mm. 7 eri opossumilajia, harvinainen puukenguru ja kolme eri lavastajalintulajia. Majoitumme kahteen mökkiin, joissa kummassakin on useita kahden hengen makuuhuoneita. Koko erämaatila on meidän käytössämme siellä olomme ajan. Mökit ovat tasoltaan vaatimattomat, mutta vastineeksi luonto panee parastaan. Lisäekstrana lammen rannalta löytyy silti myös suomalainen puusauna! Vaihtoehto 2. Koska Possum Valleyn sademetsäretken majapaikkamme on hyvin vaatimaton, on halukkailla mahdollisuus viettää tämä ajankohta vaihtoehtoisesti myös lomaillen hotellissamme Cairnsissa - ja tehdä ehkä vielä uusi snorklausretki Isolle Valliriutalle. Cairnsiin jäävät noudetaan mukaan ollessamme matkalla Daintreen kansallispuistoon. Vaihtoehto 2. ei vaikuta matkan hintaan (aamiaismajoitus).

8 To Atherton Tableland, Possum Valley (A,P) Suomen Kuvausmatkat oy AUSTRALIAN KIERTOMATKA Käytämme koko päivän retkeilyyn Possum Valleyn sademetsissä. Koska metsä alkaa heti piha-aukion ympäriltä, eläimet monesti tulevat myös majan pihamaalle meitä vastaan. Päivän aikana tietenkin pidämme koko ajan silmällä myös lampien pintaa siltä varalta, että platypukset olisivat liikkeellä. Kiinnostavia tietenkin ovat myös lavastajalinnut. Viime vuonna japanilainen filmiryhmä kuvasi täällä lavastajalintujen soidinta samana ajankohtana, joten soidin on ehkä juuri parhaimmillaan. Pe Atherton Tableland - Daintree National Park (A) Jatkaessamme matkaa vierailemme aluksi läheisellä Millaa Millaa -vesiputouksella, joka on yksi Australian kauneimmista. Kuljemme kiehtovien vuoristomaisemien halki takaisin Cairnsin rannikolle ja jatkamme pohjoiseen Daintreen sademetsiin. Matkalla on monta mielenkiintoista kohdetta, joten käytämme päivän seutuun tutustuen ja retkeillen etenkin Mossman Georgen retkipoluilla. Saavumme seuraavaan majapaikkaamme, luksustasoiseen Cockatoo Hill Retreat -lodgeen iltaan mennessä. Majoittuminen: Cockatoo Hill Retreat. La Daintree National Park (A) Täysi retkipäivä Daintreen kansallispuiston alueella. Käytössämme on koko ajan autot, joilla voimme kulkea kansallispuiston monipuolisille retkikohteille. Puistossa on hyvä polkuverkosto ja kohteita löytyy kevyistä päiväretkeilyistä vaativaan vaellukseen. Lisäksi retkeilyä on helpottamassa myös esimerkiksi latvustopolkuja. Alueella o hyvin rikas linnusto ja yksi seudun eksoottisimmista lajeista on lentokyvytön kasuaari. Halukkaat voivat viettää lomaa myös lodgen ympäristössä ja uima-altaalla. Majoittuminen: Cockatoo Hill Retreat. Su Daintree National Park - Cairns - Singapore // Sydney (A) Perusmatkalle osallistuvien lento lähtee tänään Singaporeen ja edelleen Finnairin yölennolle Helsinkiin. Saapuminen Helsinkiin klo Sydneyn lisäosuudelle osallistuvat jatkavat iltapäivälennolla Sydneyyn. CNS SYD 12:10 16:05

9 Mahdollisuus viettää kaksi vapaapäivää Sydneyssä. Majoitumme 3-4 tähden hotelliin aivan keskustan tuntumaan (alle 1 km oopperatalolta), joten kaupungin nähtävyyksiin, kuten Harbour-bridgeen, Oopperataloon ja hiekkarantoihin voi tutustua myös omatoimisesti. Matkan hintaan on laskettu Sydneyn osalta mukaan jatkolento Cairnsista Sydneyyn ja kolmen yön aamiaismajoitus 3-4 tähden keskustahotellissa lentokenttäkuljetuksineen. Mikäli kiinnostusta löytyy, järjestämme myös seuraavassa kuvatun kiertomatkan New South Wales -osavaltion saloihin. Tämä matka toteutetaan omalla autolla ja omana pienryhmänä. Retkikokonaisuuden vertailemiseksi esimerkiksi koko päivän Blue Mountains -retki Sydneystä maksaa kansainvälisen ryhmän mukana noin 150 euroa. Lisäretkipaketti Sydneystä 280 eur. * sis. kuljetukset, valasretken, puistojen pääsymaksut, Blue Mountains -lippupaketti. * Retkipaketin majoitukset korvaavat majoituksen Sydneyssä (2 yötä) Lisäretkipaketin ohjelma : Su Sydney - Port Stephenson Lento saapuu Sydneyyn noin klo Lähdemme suoraan lentokentältä ajamaan Sydneyn halki ja jatkamme edelleen pohjoiseen. Ajomatka Port Stephansiin on noin 2,5 tuntia, joten ainakin osan matka-ajasta saamme nauttia rannikkoalueiden upeista maisemista ennen illan hämärtymistä. Port Stephens ja Nelseyn lahti on yksi Australian parhaista valaskohteista. Loka-marraskuussa jopa ryhävalasta ohittaa alueen - ja täällä varsin lähellä rannikkoa. Valaiden määrät ovat kasvaneet joka vuosi noin kymmenellä prosentilla, joten tuleva syksy ehkä taasen rikkoo aiemmat valasennätykset. Lisäksi noin 3-3,5 tunnin risteilyllä on mahdollisuus tavata monia merilintuja sekä paikallisia delfiinilajeja. Majoitumme Port Stephensonin kaupungin tuntumassa 3-4 tähden rantahotelliin. Oaks Pacifis tai vastaava. Ma Port Stephenson - Blue Mountains, Katoomba Aamulla halukkailla on mahdollisuus lähteä auringonnousun retkelle läheisille valtaisille hiekkadyyneille tai muuhun myöhemmin valittavaan kohteeseen ympäristön lukuisista kansallispuistoista. Valasretki alkaa (säävaraus) noin klo ja kestää n. 3-3,5 tuntia. Valasretkellä on ns. valastakuu, eli jos valaita ei nähdä, voi paikkatilanteen salliessa osallistua seuraavalle vapaalle risteilylle. Tämän vuoksi olemme varanneet valasretken heti lisäretken alkuun. Valaidentapaamistodennäköisyys on tosin ollut näillä risteilyillä noin 99%. Joskus se tarkoittaa kaukaista havaintoa, mutta monesti valaat voivat tulla hyvinkin lähelle alusta.

10 Lounaan jälkeen suuntaamme pienempiä maaseututeitä myöten kohti Katoombaa, Blue Mountainsin kuuluisia ydinalueita. Aikataulun salliessa matkalla on mahdollisuus tehdä pieni lenkki myös Harveyn laaksossa - seudun vanhalla ja kuuluisalla viininviljelyalueella. Saavumme Katoombaan iltapäivän lopulla. Majoitumme parhaiden maisemapaikkojen tuntumassa olevaan majataloon, Mountain Heritage Hotel tai vastaava. Yöpyminen Blue Mountainsilla tarjoaa mahdollisuuden nauttia upeista ilta- ja aamuvaloista. Kävelemme vielä illalla seuraamaan auringonlaskua ja sinistä hetkeä sinisten vuorten laaksossa. Ti Katoomba - Sydney (A) Olemme kävelymatkan päässä Three Sisters -kalliopaaseista ja muista upeista maisemakohteista, joten halukkaat voivat käydä odottelemassa auringonnousun valot ja lintujen heräämisen näköalaterasseilla ennen aamiaista. Sitten lähdemme tutustumaan tarkemmin Blue Mountainsin ulottuvuuksiin. Laskeudumme yhdellä eteläisen pallonpuoliskon jyrkimmällä rautatiellä alas kanjonin pohjalle ja ajamme kaapelihissillä vesiputousten editse. Kävelyretkillä tutustumme puiston eukalyptusmetsien ohella myös rehevämpiin biotooppeihin. Ryhmän kiinnostuksen mukaan palaamme noin kilometrin korkeudelta takaisin merenpinnalle ja Sydneyyn joko heti puolen päivän jälkeen tai viimeistään iltapäivän lopulla, jotta voimme seurata illan hämärtymistä Sydneyn kuuluisilla maisemapaikoilla: Oopperatalon ja Harbour Bridgen vierellä. Majoittuminen: 3-4 tähden hotellin Sydneyn keskustassa: Travelodge Wenyard tai vastaava. Ke Sydney - Singapore - Helsinki (A) Vapaapäivä Sydneyssä. Aamulla halukkaat voivat vielä tutustua Sydneyn kaupunkiin uuden kevätpäivän koittaessa. Noin klo lähdemme lentokentälle ja Qantaksen lennolle kohti Singaporea. AY5004 SYD SIN AY082 SIN HEL (+1) To Singapore - Helsinki. Saapuminen Helsinki-Vantaalle klo 6.35.

11 Darwin Kakadu Daintree Cairns Kings Canyon Ayers Rock Alice Springs Sydney Australian kiertomatkan retkikohteet. Kansainvälinen lento Darwiniin saapuu Singaporesta ja paluulennolle lähdemme Sydneystä, perusmatkalla suoraan Cairnista.

AUSTRALIAN KIERTOMATKA 2015

AUSTRALIAN KIERTOMATKA 2015 Suomen Kuvausmatkat oy AUSTRALIAN KIERTOMATKA 2015 Aika: Ryhmäkoko: Hinta: Pe 28.8. - Pe 11.9.2015 (15 pv) Pe 28.8. - La 19.9.2015 (23 pv) 7+1 henkilöä 6 580 eur (15 pv) 7 340 eur (23 pv) Sis. kansainväliset

Lisätiedot

AUSTRALIAN KIERTOMATKA

AUSTRALIAN KIERTOMATKA AUSTRALIAN KIERTOMATKA 24.8-17.9.2017 Suomen Kuvausmatkat oy AUSTRALIAN SUURI KIERTOMATKA 2017 Aika: Ryhmäkoko: Hinta: To 24.8. - Su 17.9.2017 (23 pv) 9 + 1 henkilöä 7 680 eur Lennot: Kansainväliset lennot:

Lisätiedot

AUSTRALIAN KIERTOMATKA

AUSTRALIAN KIERTOMATKA PATAGONIA & FALKLANDINSAARET AUSTRALIAN KIERTOMATKA 10.8-3.9.2019 25.1. - 12.2.2018 Suomen Kuvausmatkat oy AUSTRALIAN SUURI KIERTOMATKA 2019 Aika: Ryhmäkoko: Hinta: La 10.8. - Ti 3.9.2019 (25 pv) 9 + 1

Lisätiedot

Kenian Suuri Migration Safari 2015

Kenian Suuri Migration Safari 2015 : Kenian Suuri Migration Safari 2015 Aika: Hinta: Ryhmäkoko: La 12.9. - Su20.9.2015 4 880 eur 12 henkilöä Oma penkkirivi maastoautossa: + 620 eur Pääkohteet: Amboselin kansallispuisto Masai Maran suojelualue

Lisätiedot

Tieteen Ystävien Seura ry Keväisen Espanjan aarteita: kalliokuvia ja kulttuurikaupunkeja

Tieteen Ystävien Seura ry Keväisen Espanjan aarteita: kalliokuvia ja kulttuurikaupunkeja Tieteen Ystävien Seura ry Keväisen Espanjan aarteita: kalliokuvia ja kulttuurikaupunkeja 22. 28.5.2017 Keväisen Espanjan aarteita: kalliokuvia ja kulttuurikaupunkeja Ajankohta: 22. 28.5.2017 Norwegianin

Lisätiedot

Australian kiertomatka

Australian kiertomatka Australian kiertomatka 18.2.- 5.3.2012 17 pv / 14 yöpymistä Melbourne Canberra Sydney Ayers Rock Cairns - Hongkong Hinta 5195 / henkilö Lisämaksu yhden hengen huoneesta 1130 Australiaan on pitkä matka

Lisätiedot

KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN

KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN 22. 25.04.2020 Kevään ryhmämatkamme suuntautuu Slovenian pääkaupunkiin, sympaattiseen Ljubljanaan. Lähde mukaan kokemaan uusi, upea ja raikas kaupunkikohde, sen historia

Lisätiedot

Australian kiertomatka

Australian kiertomatka Australian kiertomatka 11. 27.11.2011 17 pv / 14 yöpymistä Melbourne Canberra Sydney Ayers Rock Cairns - Hongkong Hinta 4875 / henkilö Lisämaksu yhden hengen huoneesta 1075 Australiaan on pitkä matka eikä

Lisätiedot

MATKAOHJELMA 1.4.2009 1 (5)

MATKAOHJELMA 1.4.2009 1 (5) MATKAOHJELMA 1.4.2009 1 (5) Matka 14: Myanmar (11 pvä/ 10 yötä) 1 yö Yangon- 1 yö Bagan- 2 yötä Mandalay- 2 yötä Inle-järvi- 1 yö Yangon- 3 yötä Ngpali Hotellit: Summit Park View Hotel (Yangon), Thazin

Lisätiedot

Matkaohjelma. Once in the lifetime 15.11. - 4.12. 2014 AUSTRALIAN KIERTOMATKA, MACAO JA SINGAPORE

Matkaohjelma. Once in the lifetime 15.11. - 4.12. 2014 AUSTRALIAN KIERTOMATKA, MACAO JA SINGAPORE Matkaohjelma 15.11. - 4.12. 2014 AUSTRALIAN KIERTOMATKA, MACAO JA SINGAPORE Once in the lifetime HELSINKI HONG KONG / MACAO 2 YÖTÄ - CAIRNS PALM COVE 6 YÖTÄ SUURI VALLIRIUTTA - AYERS ROCK 1 YÖ ALICE SPRINGS

Lisätiedot

BOTSWANA & ZIMBABWE 23.3. -4. 4.2016

BOTSWANA & ZIMBABWE 23.3. -4. 4.2016 BOTSWANA & ZIMBABWE 23.3. -4. 4.2016 Suomen Kuvausmatkat Oy BOTSWANA & VIKTORIAN PUTOUKSET Aika: Ke 23.3. - Ma 4.4.20 16 Kesto: 13 pv Hinta: 6.260 eur Ryhmäkoko: Max 12 henkilöä 1hh -lisämaksu: Oma penkkirivi

Lisätiedot

Malesian Borneo & INDONESIAN saaristo 2015

Malesian Borneo & INDONESIAN saaristo 2015 Suomen Kuvausmatkat oy Malesian Borneo & INDONESIAN saaristo 2015 Orangit, Komodonvaraanit & Sademetsät. Aika: To 9.4. - Su 26.4.2015 18 pv Ryhmäkoko: Hinta: Max 8+1 henkilöä 4 920 eur* * Sis. kansainväliset

Lisätiedot

Lähde MM-kisamatkalle Perthiin ja valloita unelmien Australia!

Lähde MM-kisamatkalle Perthiin ja valloita unelmien Australia! Lähde MM-kisamatkalle Perthiin ja valloita unelmien Australia! SMT on Aikuisurheiluliiton virallinen kisamatkajärjestäjä. Toimi nopeasti tarjoushinnat voimassa vain maaliskuun loppuun, varmista pienellä

Lisätiedot

Paratiisilinnut ja sademetsän kansa PAPUA-UUSI- GUINEA 7.-23.8.2016

Paratiisilinnut ja sademetsän kansa PAPUA-UUSI- GUINEA 7.-23.8.2016 Paratiisilinnut ja sademetsän kansa PAPUA-UUSI- GUINEA Suomen Kuvausmatkat oy Paratiisilinnut & Sademetsän kansa PAPUA-UUSI-GUINEA Aika: Su 7.8. - Ti 23.8.2016 Kesto: 17 pv Ryhmäkoko: Max 9 + 1 henkilöä

Lisätiedot

Australiasta UuteenSeelantiin

Australiasta UuteenSeelantiin Jouluristeily Australiasta UuteenSeelantiin Tutustu kauniiseen Sydneyyn, nauti Bay of Islandin maisemista, näe upea Auckland ja vieraile maorien Rotoruassa. Doha 1 yö Sydney 2+1 yötä/10 yön risteily alkaa

Lisätiedot

Action Photography -Safari Tansania 20.-29.2.2016

Action Photography -Safari Tansania 20.-29.2.2016 Suomen Kuvausmatkat Oy Action Photography -Safari Aika: La 20. - Ma 29.2.2016 Hinta: 4 790 eur Ryhmäkoko: max 12 henkilöä 1hh -lisämaksu: Oma penkkirivi maastoautossa: Lapset, 10-12 v, jaettu 3hh: + 450

Lisätiedot

Retket BARNLEK 2014 Islanti 5. - 13. HEINÄKUUTA. 2013-9-30 Jorgen Bendt Pedersen Katarina Westerholm

Retket BARNLEK 2014 Islanti 5. - 13. HEINÄKUUTA. 2013-9-30 Jorgen Bendt Pedersen Katarina Westerholm Retket BARNLEK 2014 Islanti 5. - 13. HEINÄKUUTA 2013-9-30 Jorgen Bendt Pedersen Katarina Westerholm Reki nro 1. Reykjavík Opastettu kierros Reykjavikissa Kerrotaan ja nähdään eri paikkoja kaupungissa Retken

Lisätiedot

THAIMAA SPECIAL. Päivä 1. Päivä 2

THAIMAA SPECIAL. Päivä 1. Päivä 2 THAIMAA SPECIAL BANGKOK - KWAI-JOKI HUA HIN GOLF KIERROS 14 päivää / 13 yötä Upea yhdistelmämatka, jossa koet Thaimaan eri puolet ja pelaat Thaimaan upeimmilla kentillä. Voit hankkia edullisia golfvarusteita

Lisätiedot

HUIPPUVUORET & Suomen Kuvausmatkat oy HUIPPUVUORET & JÄÄKARHUT JÄÄKARHUT

HUIPPUVUORET & Suomen Kuvausmatkat oy HUIPPUVUORET & JÄÄKARHUT JÄÄKARHUT HUIPPUVUORET & Suomen Kuvausmatkat oy HUIPPUVUORET & JÄÄKARHUT JÄÄKARHUT Suomen Kuvausmatkat oy HUIPPUVUORET JA JÄÄKARHUT Aika: Ma 25.6 - La 7.7.2018 Kesto: 13 pv Hinnat: Risteily alkaen 7.820 eur Maa-

Lisätiedot

Lomalla Raamatun historiaa

Lomalla Raamatun historiaa Lomalla Raamatun historiaa Yhdistelmämatka Israeliin 03.-11.09.2018 v Asumme Tel Avivissa Leonardo Art- hotellissa v Teemme kaksi retkipäivää Jerusalemiin v Kaksi retkipäivää Tiberiakseen v Oppaana Ariel

Lisätiedot

Luomuviinimatka Andien juurille Chileen & Argentiinaan 23.02. - 07.03.2016

Luomuviinimatka Andien juurille Chileen & Argentiinaan 23.02. - 07.03.2016 Luomuviinimatka Andien juurille Chileen & Argentiinaan 23.02. - 07.03.2016 Chile & Argentiina luomuviinimatka Chile ja Argentiina ovat upeita valtioita, jotka ovat täynnä toinen toistaan loistavampia nähtävyyksiä.

Lisätiedot

Kalastusmatka Malesian Borneoon 8-27.10.2015

Kalastusmatka Malesian Borneoon 8-27.10.2015 Kalastusmatka Malesian Borneoon 8-27.10.2015 Unelmamatka Kaukoitään niille, jotka pitävät kalastuksesta ja yleensä luonnossa liikkumisesta! Kalastusmuotoina ovat vetouistelu ja pohjaonginta. Varaa ja maksa

Lisätiedot

KymiSun. Tervetuloa retkillemme luontoon, kulttuuriin, historiaan ja ihmiseen.

KymiSun. Tervetuloa retkillemme luontoon, kulttuuriin, historiaan ja ihmiseen. tarjoaa unohtumattomia elämyksiä veneretkillä yrityksille, ryhmille ja yhteisöille. Kymijoen historiaretkillä, Verlan kirkkailla vesillä ja Unescon Maailmanperintökohteessa, sekä Repoveden erämaiden siimeksessä.

Lisätiedot

ETELÄMANTEREEN ERIKOISRISTEILY. Suomen Kuvausmatkat oy ETELÄMANTEREEN RISTEILY

ETELÄMANTEREEN ERIKOISRISTEILY. Suomen Kuvausmatkat oy ETELÄMANTEREEN RISTEILY ETELÄMANTEREEN ERIKOISRISTEILY Suomen Kuvausmatkat oy ETELÄMANTEREEN RISTEILY 28.10. - 16.11.2019 Suomen Kuvausmatkat oy ETELÄMANTEREEN RISTEILY Suomen Kuvausmatkat oy ETELÄMANTEREEN ERIKOISRISTEILY 2019

Lisätiedot

BRASILIAN PANTANAL & IGUASSU 2015

BRASILIAN PANTANAL & IGUASSU 2015 Suomen Kuvausmatkat oy BRASILIAN PANTANAL & IGUASSU 2015 Aika: Su 9.8. - Su 23.8.2015 15 pv Ryhmäkoko: 8-10 henkilöä + matkanjohtaja Hinta: 5 560 eur* * Sis. kansainväliset menopaluulennot Helsingistä.

Lisätiedot

Hotelli Seashells Resort**** Qawra Coast Road, Qawra, SPB 1902, Malta

Hotelli Seashells Resort**** Qawra Coast Road, Qawra, SPB 1902, Malta Kevätretki Maltalle 23 27.4.2017 Matkalla nähdään pääsaaren lisäksi Gozon vihreämpää luontoa ja tutustutaan monipuolisesti historiaan ja nähtävyyksiin. Saaren etelä-osan retkellä nähdään mm. Zurrieq laakso

Lisätiedot

Kiehtova Katania, suloinen Taormina, tulivuori Etna, muinaisia temppeleitä, hiekkarannat, luomuviinit...

Kiehtova Katania, suloinen Taormina, tulivuori Etna, muinaisia temppeleitä, hiekkarannat, luomuviinit... Sisilia on hedelmällinen saari, jossa on ihanteellinen ilmasto luomuviininviljelyyn. Matkan aikana vierailemme monilla luomuviinitiloilla, tutustumme viinin valmistukseen, maistelemme viinejä sisilialaisen

Lisätiedot

KALASTUS- JA/TAI METSÄSTYSMATKA PORT ELIZABETHIIN - YSTÄVYYDEN KAUPUNKIIN - ETELÄ-AFRIKKAAN 12.02.2013-25.02.2013

KALASTUS- JA/TAI METSÄSTYSMATKA PORT ELIZABETHIIN - YSTÄVYYDEN KAUPUNKIIN - ETELÄ-AFRIKKAAN 12.02.2013-25.02.2013 Bonus-Matkat KALASTUS- JA/TAI METSÄSTYSMATKA PORT ELIZABETHIIN - YSTÄVYYDEN KAUPUNKIIN - ETELÄ-AFRIKKAAN 12.02.2013-25.02.2013 Jälleen on tullut aika suunnistaa uusille vesille. Tällä kertaa olemme valinneet

Lisätiedot

BRASILIA: PANTANAL & IGUASSU 27.8. - 11.9.2016

BRASILIA: PANTANAL & IGUASSU 27.8. - 11.9.2016 BRASILIA: PANTANAL & IGUASSU 27.8. - 11.9.2016 Suomen Kuvausmatkat oy BRASILIAN PANTANAL & IGUASSU 2016 Aika: Ryhmäkoko: Hinta: La 27.8. - Su 11.9.2016 16 pv 8 henkilöä + matkanjohtaja 5 540 eur* Ajomatkat:

Lisätiedot

KENIAN SUURI MIGRATION SAFARI 3. - 11.9.2016

KENIAN SUURI MIGRATION SAFARI 3. - 11.9.2016 KENIAN SUURI MIGRATION SAFARI 3. - 11.9.2016 : Kenian Suuri Migration Safari 2016 Aika: La 3.9. - Su 11.9.2016 Hinta: 4 880 eur Ryhmäkoko: 12 henkilöä Oma penkkirivi maastoautossa: + 620 eur Ruokailut:

Lisätiedot

MADAGASKARIN KIERTOMATKA 2015

MADAGASKARIN KIERTOMATKA 2015 Suomen Kuvausmatkat oy MADAGASKARIN KIERTOMATKA 2015 Aika: Ryhmäkoko: Hinta: To 24.9. - Pe 09.10.2015 16 pv 8 henkilöä + matkanjohtaja 5 180 eur* * Sis. kansainväliset menopaluulennot Helsingistä. Pääkohteet:

Lisätiedot

Syysmatka Montenegroon 3-11.10.2014

Syysmatka Montenegroon 3-11.10.2014 Syysmatka Montenegroon 3-11.10.2014 Vaasan Retkeilijät ry:n 30 hengen iloinen joukko Tuomo Perkiön johdolla teki ikimuistoisen matkan Montenegroon (Crna Gora) jota voidaan kutsua Välimeren helmeksi. Montenegro

Lisätiedot

ELÄMYKSIÄ LUONNOSTA! KAUKOMATKAT 2013-2014. Himalajan lumileopardit

ELÄMYKSIÄ LUONNOSTA! KAUKOMATKAT 2013-2014. Himalajan lumileopardit KAUKOMATKAT 2013-2014 ELÄMYKSIÄ LUONNOSTA! Galapagossaaret & pilvimetsät Falklandinsaaret & Patagonia Perun Amazon & Andit Brasilian Pantanal & Iguassu Intian tiikerit ja leijonat Tiikerit ja sarvikuonto

Lisätiedot

KENIAN SUURI. Suomen Kuvausmatkat oy KENIAN MIGRATION SAFARI MIGRATION SAFARI

KENIAN SUURI. Suomen Kuvausmatkat oy KENIAN MIGRATION SAFARI MIGRATION SAFARI KENIAN SUURI MIGRATION SAFARI 29.8. - 7.9.2019 Kenian Suuri Migration Safari 2019 Aika: Hinta: Ryhmäkoko: To 29.8. - La 7.9.2019 5.480 eur 10 henkilöä Oma penkkirivi maastoautossa: + 720 eur Pääkohteet:

Lisätiedot

JCI WORLD CONGRESS 2015

JCI WORLD CONGRESS 2015 Japani kutsuu Lähde Nuorkauppakamarien maailmankokoukseen ja tutustu samalla lumoavaan Kiotoon ja Okinawan trooppisiin saariin! Yhteistyössä Suomen Nuorkauppakamarit ja SMT. Tarjolla on kuusi erilaista

Lisätiedot

RIL-Seniorit, Slovenia Kroatia 4.5. 9.5.16

RIL-Seniorit, Slovenia Kroatia 4.5. 9.5.16 RIL-Seniorit, Slovenia Kroatia 4.5. 9.5.16 1. päivä 4.5.16 Saapuminen Sloveniaan ja Bledin retki Saapuminen Ljubljaanan lentokentälle. Suomea puhuva RIL-matkalaisille tuttu oppaamme Marketa Sindelova ja

Lisätiedot

Matkaohjelma. A- Beach Links Kohti rantalomaa. Yrjö Tervakangas

Matkaohjelma. A- Beach Links Kohti rantalomaa. Yrjö Tervakangas Matkaohjelma A- Beach Links Kohti rantalomaa Yrjö Tervakangas 2 1. Päivä: Saapuminen Siem Reapiin valitsemastanne kohteesta. Kuljetus hotellille ja sisäänkirjautuminen. Päivällinen paikallisessa ravintolassa.

Lisätiedot

ERASMUS+ -tapaaminen Italian Bresciassa

ERASMUS+ -tapaaminen Italian Bresciassa ERASMUS+ -tapaaminen Italian Bresciassa 22.-29.4.2018 Su 22.4.2018 Matka lähti Kuopiosta, Rissalan lentoasemalta. Morotettiin porukat ja hypättiin myöhässä olevaan koneeseen. Eväät syötiin suomalaisella

Lisätiedot

Illallinen hotellin ravintolassa.

Illallinen hotellin ravintolassa. 1 Lähettäjä Forssan matkatoimisto oy / Leila Rauhaniemi puh. 0207 75 77 22 sähköposti. leila.rauhaniemi@fmtours.fi Attn: Pekka Heikkilä sähköposti: pekkah09@gmail.com Talinkorvantie 11B49, 20320 Turku,

Lisätiedot

Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE

Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE 21.-28.3.2020 Suomi-Portugali yhdistyksen jäsenmatka Vastuullinen matkanjärjestäjä: SUBLU TOUR PORTUGAL (www.sublutour.com/fi) - Nazaré, Portugali Ryhmän

Lisätiedot

Retket BARNLEK 2014 Islanti 5. - 13. HEINÄKUUTA. 2013-9-30 Jorgen Bendt Pedersen Katarina Westerholm

Retket BARNLEK 2014 Islanti 5. - 13. HEINÄKUUTA. 2013-9-30 Jorgen Bendt Pedersen Katarina Westerholm Retket BARNLEK 2014 Islanti 5. - 13. HEINÄKUUTA 2013-9-30 Jorgen Bendt Pedersen Katarina Westerholm Retki nro 1. Reykjavík - pääkaupungin kiertoajelu Opastettu kierros Reykjavikissa. Retken pituus n. 2,5

Lisätiedot

AUSTRALIA KIERTOMATKA 22.9-15.10.2016

AUSTRALIA KIERTOMATKA 22.9-15.10.2016 AUSTRALIA KIERTOMATKA 22.9-15.10.2016 Suomen Kuvausmatkat oy AUSTRALIAN KIERTOMATKA 2016 Aika: To 22.9. - La 15.10.2016 (23 pv) Ryhmäkoko: 9 + 1 henkilöä Hinta: 7 480 eur Lennot: Kansainväliset lennot:

Lisätiedot

UUDEN SEELANNIN KIERTOMATKA 2015

UUDEN SEELANNIN KIERTOMATKA 2015 Suomen Kuvausmatkat oy UUDEN SEELANNIN KIERTOMATKA 2015 Aika: La 14.11. - La 5.12.2015 (22 pv) Ryhmäkoko: 8+1 henkilöä Hinta: 6 820 eur Sis. kansainväliset menopaluulennot Helsingistä. Lennot: Kansainväliset

Lisätiedot

AUSTRALIAN KIERTOMATKA

AUSTRALIAN KIERTOMATKA AUSTRALIAN KIERTOMATKA 2.-14.1.2019 Melbourne (3 yötä) - Sydney (3 yötä) - Cairns (4 yötä) - Great Barrier Reef (Iso valliriutta) Australia tarjoaa matkailijalle vastakohtaisuuksien kirjon laajojen erämaiden

Lisätiedot

INTIAN TIIKERISAFARI & SARVIKUONOT 17. - 30.3.2016

INTIAN TIIKERISAFARI & SARVIKUONOT 17. - 30.3.2016 INTIAN TIIKERISAFARI & SARVIKUONOT 17. - 30.3.2016 Suomen Kuvausmatkat oy INTIAN TIIKERISAFARI & SARVIKUONOT 2016 Aika: To 17.3. - Ke 30.3.2016 Ryhmäkoko: 8-11 henkilöä Hinta: 4 140 eur Kohdemaat: Intia

Lisätiedot

Kalastuspäiviä on neljä, aamu yhdeksästä iltapäivään kello viiteen. Majoituksemme hotelli Bahari Beach issa sisältää all inclusivepalvelun.

Kalastuspäiviä on neljä, aamu yhdeksästä iltapäivään kello viiteen. Majoituksemme hotelli Bahari Beach issa sisältää all inclusivepalvelun. Mombasan alue on tunnettu Marliinien, purjekalojen ja Doradojen urheilukalastuspaikka. Kalat alkavat siirtyä joulukuun puolessa välissä pohjoisesta etelään merivirtojen mukaan. Mombasan edustalla on hyviä

Lisätiedot

Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE

Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE 24.-30.3.2019 Suomi-Portugali yhdistyksen jäsenmatka Vastuullinen matkanjärjestäjä: SUBLU TOUR PORTUGAL (www.sublutour.com/fi) - Nazaré, Portugali Ryhmän

Lisätiedot

Pyhän Astelin ohjelmapalvelut

Pyhän Astelin ohjelmapalvelut n ohjelmapalvelut 2015-2016 Moottorikelkka Safarit: Iltasafari moottorikelkalla (klo 20.00 22.00 / ma, ti, ke, la) Iltasafari on ohjattu moottorikelkkasafari illan hämärässä läpi lumisen maiseman. Jos

Lisätiedot

KAMCHATKAN KARHUT & Suomen Kuvausmatkat oy VENÄJÄN KAMCHATKA TULIVUORET

KAMCHATKAN KARHUT & Suomen Kuvausmatkat oy VENÄJÄN KAMCHATKA TULIVUORET KAMCHATKAN KARHUT & Suomen Kuvausmatkat oy VENÄJÄN KAMCHATKA TULIVUORET 14.-28.7.2018 Suomen Kuvausmatkat oy VENÄJÄN KAMCHATKA KARHUT & TULIVUORET 2018 Aika: La 14.7. - La 28.7.2018 Kesto: 15 pv Ryhmäkoko:

Lisätiedot

Kiertomatka Sisiliassa 25.09. 02.10.2016

Kiertomatka Sisiliassa 25.09. 02.10.2016 Kiertomatka Sisiliassa 25.09. 02.10.2016 24.10. 31.10.2015 Sisilia on hedelmällinen saari, jossa on ihanteellinen ilmasto luomuviininviljelyyn. Matkan aikana vierailemme monilla luomuviinitiloilla, tutustumme

Lisätiedot

BRASILIA / Antti Vauhkonen

BRASILIA / Antti Vauhkonen 1 BRASILIA / Antti Vauhkonen Lennot: ( huom. Pariisin menoaikataulu saattaa muuttua ) 27.11 AF1099 Helsinki- Pariisi klo 12.15 14.20 27.11 AF442 Pariisi Rio de Janeiro klo 23.20 07.35 06.12 AF443 Rio de

Lisätiedot

BOTSWANA & VIKTORIAN PUTOUKSET

BOTSWANA & VIKTORIAN PUTOUKSET BOTSWANA & VIKTORIAN PUTOUKSET 25.3. -6. 4.2020 Suomen Kuvausmatkat Oy BOTSWANA & VIKTORIAN PUTOUKSET 25.3.-6.4.2020 Aika: Ke 25.3. - Ma 6.4.2020 Kesto: 13 pv Hinta: 7.240 eur Ryhmäkoko: 11 asiaskta 1hh

Lisätiedot

Kulinaarinen luomuviinimatka Etelä-Tiroliin & Veronaan 19.09. - 26.09.2015

Kulinaarinen luomuviinimatka Etelä-Tiroliin & Veronaan 19.09. - 26.09.2015 Kulinaarinen luomuviinimatka Etelä-Tiroliin & Veronaan 19.09. - 26.09.2015 1. Päivä: Lento (Kuopio) - Helsinki München: Willkommen in Deutschland! Ajamme Münchenistä Baijerin läpi, Innsbruckin ohi, henkeäsalpaavan

Lisätiedot

UUDEN SEELANNIN KIERTOMATKA 2016

UUDEN SEELANNIN KIERTOMATKA 2016 Suomen Kuvausmatkat oy UUDEN SEELANNIN KIERTOMATKA 2016 Aika: Ryhmäkoko: To 1. - to 22.12.2016 (22 pv) 9+1 henkilöä Sis. kansainväliset menopaluulennot Helsingistä. Pääkohteita: Rotoruan geoterminen alue

Lisätiedot

Ryhmässä Fuengirolaan. v v Hotelli Fuengirola Park v Lennot Helsingistä ja Oulusta v Ilmoittaudu

Ryhmässä Fuengirolaan. v v Hotelli Fuengirola Park v Lennot Helsingistä ja Oulusta v Ilmoittaudu Ryhmässä Fuengirolaan v 14. -28.04.2018 v Hotelli Fuengirola Park v Lennot Helsingistä ja Oulusta v Ilmoittaudu 30.11.2017 mennessä Mirja ; 0407635528 mirja.hanninen@hyvame.fi Tuomas ; 0400242686 tuomas.samuel@gmail.com

Lisätiedot

HUIPPUVUORET & Suomen Kuvausmatkat oy HUIPPUVUORET & JÄÄKARHUT JÄÄKARHUT

HUIPPUVUORET & Suomen Kuvausmatkat oy HUIPPUVUORET & JÄÄKARHUT JÄÄKARHUT HUIPPUVUORET & JÄÄKARHUT 2.-13.7.2019 Suomen Kuvausmatkat oy HUIPPUVUORET JA JÄÄKARHUT 2.-13.7.2019 Aika: Ti 2.7. - La 13.7.2019 Kesto: 12 pv Hinnat: Risteily alkaen á 7.450 eur /hlö Maa- ja lentopaketti

Lisätiedot

HyväMe- lomaristeily. Kroatiaan Matkan hinta 1445,00. Ilmoittaudu marraskuun 2017 loppuun mennessä

HyväMe- lomaristeily. Kroatiaan Matkan hinta 1445,00. Ilmoittaudu marraskuun 2017 loppuun mennessä HyväMe- lomaristeily Kroatiaan 2018 18. 25.8.2018 Matkan hinta 1445,00 Ilmoittaudu marraskuun 2017 loppuun mennessä Mirja : mirja.hanninen@hyvame.fi puh : 040765528 1 2 HyväMe- ryhmä Makarskassa merenrannalla

Lisätiedot

Reykjavikin kaupunkiloma, 4pv. Esittely. Reykjavikin kaupunkiloma, 4pv. Kohdetietoa. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 7

Reykjavikin kaupunkiloma, 4pv. Esittely. Reykjavikin kaupunkiloma, 4pv. Kohdetietoa. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 7 Sivu 1 / 7 Esittely Reykjavikin kaupunkiloma, 4pv Huikeiden vastakohtien Islanti on kuumien lähteiden, jäätiköiden, tulivuorien ja mahtavien putousten maa. Islannista löytyy niin satojen vuosien historiaa

Lisätiedot

KALASTUSMATKA MEKSIKOON, PLAYA DEL CARMENIIN 7-23.4.2015

KALASTUSMATKA MEKSIKOON, PLAYA DEL CARMENIIN 7-23.4.2015 KALASTUSMATKA MEKSIKOON, PLAYA DEL CARMENIIN 7-23.4.2015 Yleisön, eli aikaisemmin Playa del Carmenissa mukana olleiden toiveesta järjestämme Playa del Carmeniin uuden kalastusmatkan. Matka soveltuu lomamatkaksi

Lisätiedot

Seikkailuretki Lyngenin kajakkivaellus

Seikkailuretki Lyngenin kajakkivaellus Seikkailuretki Lyngenin kajakkivaellus Lyngen, NORJA 26.7.2014 3.8.2014 Kajakkivaellus Norjan Lyngenissä on opastettu merimelontaretki Lyngenin saaren ympäri elämyspedagogisella otteella. Kuuden päivän

Lisätiedot

... Alppien alta Adrialle

... Alppien alta Adrialle Itävallan, Unkarin, Italian ja Kroatian syleilyssä sijaitseva pieni Slovenia on mantereemme monipuolisimpia maita. Sen maalaukselliset maisemat ulottuvat Alpeilta Adrianmerelle tarjoten lukuisia maailmanluokan

Lisätiedot

KALASTUSMATKAT MEKSIKOON, PLAYA DEL CARMENIIN 1-17.4.2014 ja 7-23.4.2015

KALASTUSMATKAT MEKSIKOON, PLAYA DEL CARMENIIN 1-17.4.2014 ja 7-23.4.2015 KALASTUSMATKAT MEKSIKOON, PLAYA DEL CARMENIIN 1-17.4.2014 ja 7-23.4.2015 Yleisön, eli aikaisemmin Playa del Carmenissa mukana olleiden toiveesta järjestämme yllämainittuina ajankohtina kalastusmatkat.

Lisätiedot

Finland golf Vivian open Pertti Hämälä / Puh

Finland golf Vivian open Pertti Hämälä / Puh Finland golf Vivian open Pertti Hämälä / pera@finlandgolf.fi/pera.hamala@gmail.com Puh. 0500 423 295 VIVIAN OPENIN 10 VUOTIS JUHLAKILPAILU Ryhmäkoko: noin 60 henkilöä Ajankohta: perjantai 7.7. maanantai

Lisätiedot

Kenian safari ja Mombasa Joulu-uusivuosi

Kenian safari ja Mombasa Joulu-uusivuosi Joulu-uusivuosi 23.12.2012 3.1.2013 12 päivää / 9 yötä perillä AMBOSELI LÄNSI- JA ITÄ-TSAVO - MOMBASA Vuodenvaihteen matkamme Keniaan tarjoaa Afrikan savannien villieläimet ja rentouttavan rantaloman Intian

Lisätiedot

Lepoa hoivaamisesta loma omaishoitajalle 5vrk

Lepoa hoivaamisesta loma omaishoitajalle 5vrk Lepoa hoivaamisesta loma omaishoitajalle 5vrk Kaikille löytyy sopivia reittejä patikoida ja samalla antautua luonnon rauhoittavaan syleilyyn. Nuotiopaikat, laavut ja kahvilat toivottavat kulkijan virkistävälle

Lisätiedot

BUSINESS TO BUSINESS MEDIAT OY DUBLIN 03.-06.05.2007

BUSINESS TO BUSINESS MEDIAT OY DUBLIN 03.-06.05.2007 BUSINESS TO BUSINESS MEDIAT OY DUBLIN 03.-06.05.2007 tourwiseireland 1 Hotelli Dublinissa: Academy Hotel * * * Academy hotelli on mukava kolmen tähden hotelli aivan Dublinin keskustassa O Connell Street

Lisätiedot

Kulttuurimatka Krakovaan 4 päivää 3 yötä

Kulttuurimatka Krakovaan 4 päivää 3 yötä Kulttuurimatka Krakovaan 4 päivää 3 yötä Vietä pitkä viikonloppu kesäisessä Krakovassa Finnairin suorilla lennoilla Helsingistä! Krakovan värikäs historia ja eloisa nykypäivä, hyvin säilynyt UNESCO:n maailmanperintökohteisiin

Lisätiedot

Lataa Lumoava Helsinki. Lataa

Lataa Lumoava Helsinki. Lataa Lataa Lumoava Helsinki Lataa ISBN: 9789513771805 Sivumäärä: 248 Formaatti: PDF Tiedoston koko: 14.56 Mb Tiedätkö, missä harmaahaikarat pesivät? Entä mistä löydät harvinaisen vanhat hiidenkirnut, Aarnipadan

Lisätiedot

Pohjois-Viro 16. 19.5.2013.

Pohjois-Viro 16. 19.5.2013. Pohjois-Viro 16. 19.5.2013. Torstai 16.5. klo 6.30 lähtö Lahdesta, kuljetuksista vastaan tuttu Reissu-Ruoti ja luottokuskimme Jukka Ruoti klo 9.15 laiva lähtee. Matkalla meribrunssi (kuuluu matkan hintaan)

Lisätiedot

PERUN LUONTO JA KULTTUURI 2013

PERUN LUONTO JA KULTTUURI 2013 Suomen Kuvausmatkat oy PERUN LUONTO JA KULTTUURI 2013 Amazon, Machu Picchu, Titicaca, Colca Aika: Ke 13. - La 24.11.2013 12 pv La 9.11. - La 24.11.2013 16 pv Ryhmäkoko: Hinta: 8+1 henkilöä Perusmatka 12

Lisätiedot

Rhododendron-kerhon ryhmämatka Etelä-Englantiin keväällä 2012

Rhododendron-kerhon ryhmämatka Etelä-Englantiin keväällä 2012 Rhododendronkerho järjestää jäsenilleen ryhmämatkan Etelä-Englannin alppiruusupuistoihin huhtikuun viimeisellä viikolla 2012. Ajankohta 22.4 29.4.2012. Matkaa suunnitteleva työryhmä K. Theqvist, O. Jussila,

Lisätiedot

Pariisi kaupunkiloma 3-4 pv. Esittely. Pariisi 3-4pv. Kohdetietoa. Pariisi. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 6

Pariisi kaupunkiloma 3-4 pv. Esittely. Pariisi 3-4pv. Kohdetietoa. Pariisi. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 6 Sivu 1 / 6 Esittely Pariisi 3-4pv Romanttisuudestaan tunnettu Pariisi on ennen kaikkea kaupunkilomailijan kohde. Nähtävää ja koettavaa riittää jokaiselle ja kaupunki tarjoaa aina jotain uutta. Kohdetietoa

Lisätiedot

Cerviniaan vaeltamaan 1520, o Sveitsin rajalla sijaitseva pieni Cervinian kylä on LänsiEuroopan ja Alppien huippujen välissä

Cerviniaan vaeltamaan 1520, o Sveitsin rajalla sijaitseva pieni Cervinian kylä on LänsiEuroopan ja Alppien huippujen välissä 10.-17.8.2019 Cerviniaan vaeltamaan o Sveitsin rajalla sijaitseva pieni Cervinian kylä on LänsiEuroopan ja Alppien huippujen välissä o Aurinko paistaa ja lämpötila nousee suhteellisen korkealle o Vaeltajan

Lisätiedot

Budapestin kaupunkiloma, 4pv. Esittely. Budapestin kaupunkiloma, 4pv. Kohdetietoa. Budapest. Miksi valita tämä matka: Sivu 1 / 6

Budapestin kaupunkiloma, 4pv. Esittely. Budapestin kaupunkiloma, 4pv. Kohdetietoa. Budapest. Miksi valita tämä matka: Sivu 1 / 6 Sivu 1 / 6 Esittely Budapestin kaupunkiloma, 4pv Budapest on yksi Keski-Euroopan aurinkoisimmista kaupungeista. Monien mielestä kevätkausi Budapestissä on kauneinta aikaa, kun kaupunki herää talven jälkeen

Lisätiedot

Luomuviinimatka Andien juurille

Luomuviinimatka Andien juurille Luomuviinimatka Andien juurille 24.02. - 08.03.2017 Chile & Argentiina luomuviinimatka Chile ja Argentiina ovat upeita valtioita, jotka ovat täynnä toinen toistaan loistavampia nähtävyyksiä. Matkamme alkaa

Lisätiedot

kiertomatka 18 päivää

kiertomatka 18 päivää Australian kiertomatka Kulttuuria ja luontoelämyksiä pilvenpiirtäjien Melbournessa, aboriginiaalien pyhällä Ulurulla, Isolla valliriutalla ja oopperastaan kuuluisassa Sydneyssä. 18 päivää 28.1.2019-15.2.2019

Lisätiedot

KALAJOKILAAKSON LUKIJAMATKA: IDYLLINEN ALSACE, , 5 PÄIVÄÄ

KALAJOKILAAKSON LUKIJAMATKA: IDYLLINEN ALSACE, , 5 PÄIVÄÄ www.matkarasti.fi KALAJOKILAAKSON LUKIJAMATKA: IDYLLINEN ALSACE, Viehättävä ja satumaisen kaunis Alsace sijaitsee Ranskassa, Saksan ja Sveitsin rajalla. Alue tunnetaan keskiaikaisista kylistään, värikkäästä

Lisätiedot

HIIHTÄMÄSSÄ ITÄVALLASSA 2006

HIIHTÄMÄSSÄ ITÄVALLASSA 2006 HIIHTÄMÄSSÄ ITÄVALLASSA 2006 NEVA järjesti matkan Alppien parhaimmistoon kuuluvalle murtomaahiihtoalueelle Itävallan Ramsauhun 20 hengen voimin 25.2. - 4.3.2006. Kokemukset olivat todella hyvät. Majoituimme

Lisätiedot

Lumoava luontomatka Kirgisiaan luonto-oppaana Paul Segersvärd

Lumoava luontomatka Kirgisiaan luonto-oppaana Paul Segersvärd Lumoava luontomatka Kirgisiaan 18.-29.5.2018 luonto-oppaana Paul Segersvärd Huikean kaunis luonto houkuttelee matkalaisia Kirgisiaan. Keskellä Aasiaa sijaitseva vastakohtaisuuksien maa tarjoaa mitä rikkaampia

Lisätiedot

Pariisi kaupunkiloma 3-4 pv. Esittely. Pariisi 3-4pv. Kohdetietoa. Pariisi. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 7

Pariisi kaupunkiloma 3-4 pv. Esittely. Pariisi 3-4pv. Kohdetietoa. Pariisi. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 7 Sivu 1 / 7 Esittely Pariisi 3-4pv Romanttisuudestaan tunnettu Pariisi on ennen kaikkea kaupunkilomailijan kohde. Nähtävää ja koettavaa riittää jokaiselle ja kaupunki tarjoaa aina jotain uutta. Kohdetietoa

Lisätiedot

TILAUSMATKAT OY 17.07.2012 Kauppakatu 55-57 70100 Kuopio, p. 017 26 333 23

TILAUSMATKAT OY 17.07.2012 Kauppakatu 55-57 70100 Kuopio, p. 017 26 333 23 70100, p. 017 26 333 23 Montenegro, Välimeren helmi, on pieni valtio Balkanilla, Adrianmeren rannalla. Yli 85 % Montenegron pinta-alasta on vuoristoa. Montenegrossa näet jylhää vuoristomaisemaa, idyllisiä

Lisätiedot

Gran Canaria

Gran Canaria Gran Canaria 13.- 27.1.2020 HyväMe ryhmämatka Playa del Inglesiin : ü Aktiiviloma vaikka vuoristossa vaeltaen ü Tai leväten tasokkaassa hotellissa ü Viihtyen ryhmässä ü Puolihoidolla ü 1372,00 Gran Canarian

Lisätiedot

PERUN AMAZON & ANDIT 2012. Luonto- ja kuvausmatka:

PERUN AMAZON & ANDIT 2012. Luonto- ja kuvausmatka: Jättiläissaukot. Manun kansallispuisto, marraskuu 2010. Kuva: Jouni Klinga Luonto- ja kuvausmatka: PERUN AMAZON & ANDIT 2012 Monipuolinen luontomatka tutustuttaa Perun luonnon huikeaan monimuotoisuuteen

Lisätiedot

Ulkoilua Kuolimon äärellä!

Ulkoilua Kuolimon äärellä! Ulkoilua Kuolimon äärellä! Kuolimon ympäristö tarjoaa loistavat mahdollisuudet ulkoiluun ja luonnosta nauttimiseen. Rantametsissä on kilometreittäin merkittyjä retkipolkuja ja monin paikoin myös laavuja

Lisätiedot

Kiertomatka Pohjois-Espanjassa. to ma

Kiertomatka Pohjois-Espanjassa. to ma Kiertomatka Pohjois-Espanjassa to 26.04.2018 ma 30.04.2018 Lähde mukaamme virkistys- ja opintomatkalle, jossa tutustumme Navarran sekä La Riojan viinialueisiin. Molemmat alueet ovat merkittäviä viinialueita

Lisätiedot

RUSKAMATKA NELJÄN KANSAN MAISEMIIN , 3 PÄIVÄÄ

RUSKAMATKA NELJÄN KANSAN MAISEMIIN , 3 PÄIVÄÄ www.matkarasti.fi RUSKAMATKA NELJÄN KANSAN MAISEMIIN 13.-15.9.2019, 3 PÄIVÄÄ Ruskamatkamme suuntaa Varangin vuonolle; Pykeijaan ja Kirkkoniemeen. Perehdymme oppaan johdolla alueen historiaan ja nykypäivään,

Lisätiedot

MTK UUSIMAA Jäsenmatka Tšekkiin 7. 11.4.2013

MTK UUSIMAA Jäsenmatka Tšekkiin 7. 11.4.2013 MTK UUSIMAA Jäsenmatka Tšekkiin 7. 11.4.2013 ALUSTAVA MATKAOHJELMA: Sunnuntai 7.4.2013: Postitamme lentoliput ilmoittamaanne osoitteeseen noin kaksi viikkoa ennen lähtöpäivää. Suosittelemme saapumaan Helsinki-Vantaan

Lisätiedot

KAMCHATKAN KARHUT & TULIVUORET Suomen Kuvausmatkat oy VENÄJÄN KAMCHATKA

KAMCHATKAN KARHUT & TULIVUORET Suomen Kuvausmatkat oy VENÄJÄN KAMCHATKA KAMCHATKAN KARHUT & TULIVUORET 15.-30.7.2019 Suomen Kuvausmatkat oy VENÄJÄN KAMCHATKA Suomen Kuvausmatkat oy VENÄJÄN KAMCHATKA KARHUT & TULIVUORET 2019 Aika: Ma 15.7. - Ti 30.7.2019 Kesto: 15 pv Ryhmäkoko:

Lisätiedot

-opintomatka Solna, Ruotsi 2.-5.4. 2014

-opintomatka Solna, Ruotsi 2.-5.4. 2014 -opintomatka Solna, Ruotsi 2.-5.4. 2014 Miltä kuulostaa ruokakul-uuriin profiloitunut vanhusten hoivako4, jossa on joka maanantai tas4ng päivä, keskiviikkoisin gourmet- lounas, ja jossa kahvitellaan itse

Lisätiedot

KONGO, KESKI-AFRIKKA & GORILLAT Suomen Kuvausmatkat oy KONGO & KESKI-AFRIKKA

KONGO, KESKI-AFRIKKA & GORILLAT Suomen Kuvausmatkat oy KONGO & KESKI-AFRIKKA KONGO, KESKI-AFRIKKA & GORILLAT 30.11.-16.12.2020 Suomen Kuvausmatkat oy KONGON TASAVALTA, KESKI-AFRIKAN TASAVALTA & GORILLAT 30.11.-16.12.2020 Aika: Ke 30.11. - Ke 16.12.2020 Kesto: 18 pv Ryhmäkoko: Max

Lisätiedot

B A LTIA N K IE R R O S 10.7. - 16.7.2007

B A LTIA N K IE R R O S 10.7. - 16.7.2007 MAANANTAI 9.7.2007 N. Klo 8.00 startti Huttulasta ja sen jälkeenvesilahdelta Koskenkylästä kohti Vantaata, keli pilvinen ja vesikuurojen mahdollisuus ilmassa Yöpyminen vaimon serkun luona mistä aamulla

Lisätiedot

Lähde kanssamme ikimuistoiselle luomuviinimatkalle Chileen & Argentiinaan 19.02. - 05.03.2016

Lähde kanssamme ikimuistoiselle luomuviinimatkalle Chileen & Argentiinaan 19.02. - 05.03.2016 Lähde kanssamme ikimuistoiselle luomuviinimatkalle Chileen & Argentiinaan 19.02. - 05.03.2016 Chile & Argentiina luomuviinimatka Chile ja Argentiina ovat upeita valtioita, jotka ovat täynnä toinen toistaan

Lisätiedot

Daytona Bike Week & Key West 3.3-14.3.2016

Daytona Bike Week & Key West 3.3-14.3.2016 Daytona Bike Week & Key West 3.3-14.3.2016 Luxusmatka Floridan lämpöön, Finnairin suorat lennot, hyvät hotellit, moottoripyörät Eagle Riderilta, pieni ryhmäkoko ja matkanjohtajana Rauno Muilu. Mikä olisi

Lisätiedot

BRASILIAN PANTANAL, IGUASSU & RIO

BRASILIAN PANTANAL, IGUASSU & RIO BRASILIAN PANTANAL, IGUASSU & RIO 12. - 29.9.2020 Suomen Kuvausmatkat oy BRASILIAN PANTANAL & IGUASSU 2020 Aika: La 12.9. - Ti 29.9.2020 18 pv Ryhmäkoko: 11 henkilöä Hinta: 5 960 eur* * Sis. kansainväliset

Lisätiedot

MYS-kesäretki 3.-5.7.2014 / Porvoo Tirmo Pernaja Kaunissaari Pyhtää Munapirtti

MYS-kesäretki 3.-5.7.2014 / Porvoo Tirmo Pernaja Kaunissaari Pyhtää Munapirtti MYS-kesäretki 3.-5.7.2014 / Porvoo Tirmo Pernaja Kaunissaari Pyhtää Munapirtti Tervetuloa MYS:in vuoden 2014 kesäiselle veneretkelle, joka suuntautuu itäiselle Suomenlahdelle Porvoosta Pyhtäälle. Kokoonnumme

Lisätiedot

Suomi Paviljonki yhteisosasto työstökoneja teknologiamessuille Kiinan Shenzheniin 28.-31.3.2011

Suomi Paviljonki yhteisosasto työstökoneja teknologiamessuille Kiinan Shenzheniin 28.-31.3.2011 Suomi Paviljonki yhteisosasto työstökoneja teknologiamessuille Kiinan Shenzheniin 28.-31.3.2011 Cannus Oy (Suomi) ja Nordic Trade House - NTH (Kiina) järjestävät suomalaisille yrityksille Finland Pavilion

Lisätiedot

TREKKAUS ETELÄ-KREETALLA

TREKKAUS ETELÄ-KREETALLA TREKKAUS ETELÄ-KREETALLA Eteläisen Kreetan patikointipolut kulkevat pitkin merenrantoja, yli rantakivikkojen, pyörtäen pienten hiekkaisten lahdenpoukamien ympäri. Ne sukeltavat yllättäen katajapensaita

Lisätiedot

SAIMAAN LAIVAMATKAT OY KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT LUOSTARIRISTEILYT HOTELLIRISTEILY

SAIMAAN LAIVAMATKAT OY KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT LUOSTARIRISTEILYT HOTELLIRISTEILY RISTEILYT SINISELLÄ SAIMAALLA KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT Lähtö Kuopiosta (ti, to, la) tai Savonlinnasta (ma, ke, pe) klo 9.00. Risteily Heinäveden reittiä pitkin neljän sulkukanavan ja kahden avokanavan kautta

Lisätiedot

MAJOITUS PYEONGCHANGISSA SEOLIM HOTEL*** (MOUNTAIN CLUSTER)

MAJOITUS PYEONGCHANGISSA SEOLIM HOTEL*** (MOUNTAIN CLUSTER) PARALYMPIALAISET KOREA 9. 18.3.2018 PYEONGCHANG LENNOT JA MAJOITUS G R O U P +358 9 622 70 940 (Karoliina tai Maiju) info@elamysmatkat.com KUTSU PARALYMPIALAISIIN Haluamme tarjota sinulle ja seuralaisellesi

Lisätiedot

QUEENSLANDIN TROPIIKISTA PUNAISEEN KESKUSTAAN

QUEENSLANDIN TROPIIKISTA PUNAISEEN KESKUSTAAN AUSTRALIAN KUUMAA KESÄÄ 1 via TOKIO QUEENSLANDIN TROPIIKISTA PUNAISEEN KESKUSTAAN Kun Suomessa on talvi kylmimmillään, on Australiassa kesä kuumimmillaan ja sadekausi. Kahtena viikkonamme ei taivaalta

Lisätiedot