OpelUUTISET -TARJOUS VM KESÄRENKAAT ja pyörien vaihto edullisesti. Aja sähköllä - Ampera s.2. Uusimmat uutiset Sinun autosi maailmasta.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "OpelUUTISET -TARJOUS VM. 2007. KESÄRENKAAT ja pyörien vaihto edullisesti. Aja sähköllä - Ampera s.2. Uusimmat uutiset Sinun autosi maailmasta."

Transkriptio

1 OpelUUTISET 1/2012 Uusimmat uutiset Sinun autosi maailmasta. KESÄRENKAAT ja pyörien vaihto edullisesti. ETUSETELIT S Käytä hyödyksesi! 20 % BEST VALUE -TARJOUS VM TAI VANHEMMILLE OPELEILLE! s.4 Aja sähköllä - Ampera s.2 Valtuutettu Opel-huoltokorjaamo on Opel-tehtaan virallinen edustaja Suomessa.

2 2 UUSI OPEL AMPERA. VUODEN AUTO Maailma muuttuu ja tapamme ajatella sen mukana. Vallankumouksellinen Opel Ampera on tästä hyvä esimerkki. Se voitti nimittäin juuri Car of the Year palkinnon. Äänestämällä Amperan voittajaksi 23 maata edustava 59-jäseninen tuomaristo osoittaa arvostuksensa rohkeaa ja ennakkoluulotonta Opelia kohtaan. päivittäin, Ampera on suunniteltu toimimaan km yksinomaan akkuvirralla tuottamatta lainkaan päästöjä. Tuomariston presidentti Håkan Matson arvioi, että Ampera nousi voittajaksi erittäin hyvien ehdokkaiden joukosta ennen kaikkea teknologiansa ja innovaatioidensa ansiosta. Auton vahvuuksiin kuuluu ehdottomasti se, että siinä on ratkaistu sähköautojen suurin ongelma toimintamatka., kuvaili Matson voittajaa. Ampera käyttää voimansiirrossa Voltecteknologiaa. Se poikkeaa muista pitkälle kehittyneistä käyttövoimajärjestelmistä auton pyörät pyörivät aina sähköllä. Ja koska keskimääräinen eurooppalainen kuljettaja ajaa 50 km tai sitä vähemmän Uusi Astra OPC. KAIKKIEN AIKOJEN NOPEIN ASTRA. Myös Amperan muotokieli puhuu puolestaan. Se on kapealinjainen, tyylikäs ja tarkka. Autossa on dynaaminen, lähes aggressiivisen matala olemus. Aerodynamiikka auttaa maksimoimaan käyttösäteen ja vähentämään päästöjä. Yksi suurimmista autoteollisuuden haasteista tulevina vuosina on kehittää ympäristöystävällisimpiä ajoneuvoja, jotka ovat edullisia, hyvännäköisiä ja mukavia käyttää. Opel Ampera pyrkii vastaamaan näihin haasteisiin. Se on ensimmäinen ja ainoa pidennetyn toimintasäteen sähköauto jokapäiväiseen käyttöön. Se viitoittaa tietä matkalla kohti kestävää tulevaisuutta. Uuden Amperan myynti Suomessa alkaa huhtikuussa. Astran mallisarja täydentyy kesällä 2012 uudella sporttisella OPC:lla. Urheilullisuus ei rajoitu pelkkään ulkonäköön, sillä Astra OPC:n ytimessä on 2,0-litrainen turbolla varustettu Start/Stop-moottori, joka antaa autolle sähäkkää suorituskykyä. Uuden Astra OPC:n alustaa on säädetty pitkään yhdessä maailman haastavimmalla paikalla eli Nürburgringin pitkällä radalla. Opelin suorituskykyinen uutuus onkin kehitetty sellaiseksi, että ajo-ominaisuudet ovat suurenmoiset ja pito kaarteissa erinomainen. Mallin suunnittelusta vastaa OPC eli Opel Performance Center. Astra OPC näyttää voimansa myös ulospäin. Siihen on muotoiltu omat etu- ja takapuskurit, helmat sekä aerodynaaminen kattospoileri. Kokonaisuuden täydentävät perän kaksi pakoputkea. Sisällä on erittäin hyvän tuen antavat istuimet, alareunasta suora ohjauspyörä ja erikoismittaristo. Uusi Opel Astra OPC täydentää upealla tavalla monipuolisen mallisarjan. Se tarjoaa ostajalle niin silmäniloa kuin ajonautintoa. Uutuus on tähän saakka voimakkain ja nopein Opel Astra.

3 Opel Uutiset. Kevät Uusi Ampera Vuoden Auto todistaa: Vaikeneminen on kultaa. Hiljaisella sähkömoottorilla ja toimintasäteen laajentajalla. Sähkö vie pidemmälle Yhdistetty kulutus (yhdistetty ja painotettu) 1,2 l/100 km, CO 2 -päästöt (yhdistetty ja painotettu) 27 g/km, sähkön kulutus (akkutila) 16,9 kwh/100 km (perustuen asetukseen R(EC) no. 715/2007). Valtuutettu Opel-huoltokorjaamo on Opel-tehtaan virallinen edustaja Suomessa.

4 4 20 % BEST VALUE -TARJOUS VM TAI VANHEMMILLE OPELEILLE! -20 % alennus varaosista! Saat 20 % alennuksen suositushinnasta kaikista mekaanisissa korjauksissa käytetyistä Opelalkuperäisvaraosista teettäessäsi huollon tai korjaustyön valtuutetulla Opel-huoltokorjaamolla. Mekaanisissa korjauksissa käytettyihin osiin sisältyvät mm. jarruosat alustan osat ohjauksen osat pakoputkistot jäähdytysjärjestelmän osat lämmitys- ja ilmastointilaitteet huolto-osat voimansiirron osat sähkölaitteet moottorin osat polttoainejärjestelmän osat Tarkat tiedot tarjouksen piiriin kuuluvista osista saat omalta Opel-kauppiaaltasi. Öljyn ja öljynsuodattimen vaihto alkaen 39 Opel-säästöhuolto alkaen 99

5 Opel Uutiset. Kevät Valtuutettu Opel-huoltokorjaamo on Opel-tehtaan virallinen edustaja Suomessa. Viiden Tähden -huolto vain valtuutetuissa Opel-huoltokorjaamoissa. Merkkikoulutetut Opel-mekaanikot, jotka tuntevat autosi parhaiten. Opel-tehtaan viimeisin tietotaito ja tekninen tuki. Opel-tehtaan erikoistyökalut ja tuki. Opelin alkuperäisvaraosat, joilla on 2 vuoden takuu. Parasta laatua kilpailukykyiseen hintaan. PYSYVÄSTI EDULLISET HUOLTOPAKETIT VANHEMMILLE OPEL-MALLEILLE: Nelisylinteriset, ahtamattomat, 8-venttiiliset bensiinimoottorit vm. -07 asti Työ Corsa B Astra G Meriva Tavara-autot vm. -07 asti Sisältyvät varaosat: 1. Säästöhuolto, pieni, km: öljynsuodatin, tiiviste, synteettinen GM-moottoriöljy Säästöhuolto, iso, ruiskutusmoottorit, km: öljynsuodatin, tiiviste, synteettinen GM-moottoriöljy, sytytystulpat, ilmansuodatin ja polttoaineen suodatin Tavara-autot: öljynsuodatin, tiiviste, synteettinen GM-moottoriöljy, ilmansuodatin ja polttoainesuodatin. 3. Öljynsuodatin, tiiviste ja synteettinen GM-moottoriöljy. 4. Etujarrupalat venttiiliset moottorit: jakohihna, kiristin ja kääntöpyörä. 16-venttiiliset moottorit, joissa hammashihnakäyttöinen vesipumppu: jakohihna, kiristin, kääntöpyörät ja vesipumppu Tavara-autot: hammashihna ja kiristin. 6. Takaäänenvaimennin.. Työ Combo Vivaro Vivaro 2.0 D 07 Vivaro 2.5 D Säästöhuolto, pieni Säästöhuolto, pieni Säästöhuolto, iso Säästöhuolto, iso Öljyn ja suodattimen vaihto Öljyn ja suodattimen vaihto Etujarrupalojen vaihto Etujarrupalojen vaihto Jakohihnan, kiristimen ja kääntöpyörän vaihto 6. Takaäänenvaimentimen vaihto alk. 119 alk. 189 alk Jakohihnan ja kiristimen vaihto 6. Takaäänenvaimentimen vaihto Nelisylinteriset, ahtamattomat, 16-venttiiliset bensiinimoottorit vm. -07 asti alk. 183 alk. 249 alk. 399 alk. 399 Työ Corsa C / Combo Astra G Vectra B Omega B Säästöhuolto, pieni Säästöhuolto, iso Öljyn ja suodattimen vaihto Etujarrupalojen vaihto Jakohihnan ja vesipumpun vaihto (vain moottorit, joissa hammashihnakäyttöinen vesipumppu) 6. Takaäänenvaimentimen vaihto alk. 169 alk. 169 alk. 239 alk. 189 alk. 199 alk. 199 alk. 259 alk. 199 alk. 299 alk. 199 Nelisylinteriset, ahtamattomat, 16-venttiiliset bensiinimoottorit vm. -07 asti Työ Zafira A Vectra C/Signum Meriva Astra H Zafira B Säästöhuolto, pieni Säästöhuolto, iso Öljyn ja suodattimen vaihto Etujarrupalojen vaihto Jakohihnan ja vesipumpun vaihto (vain moottorit, joissa hammashihnakäyttöinen vesipumppu) 6. Takaäänenvaimentimen vaihto alk. 199 alk. 199 alk. 339 alk. 359 alk. 199 alk. 299 alk. 199 alk. 199 alk. 199 alk. 199 Raitisilmasuodattimen vaihto yllämainittuihin malleihin 50 Sisältää suodattimen ja vaihtotyön. Mikäli et löydä omaa Opeliasi hinnastosta, pyydä edullinen Viiden Tähden -tarjous autollesi. Etuseteleitä ei voi käyttää vanhempien Opelmallien edullisten huoltopakettien yhteydessä. Valtuutettu Opel-huoltokorjaamo on Opel-tehtaan virallinen edustaja Suomessa.

6 6 TARVITSETKO UUDET KESÄRENKAAT? Kesäpyörien (4 kpl) vaihto alle veloituksetta Opel-tehtaan määrittämän huoltoohjelman mukaisen huollon yhteydessä. Kesäpyörien vaihto alle (4 kpl). Varaa aika autollesi. Henkilöautot 35 Pakettiautot ja maasturit 45 Tasapainotus ja muut rengastyöt veloitetaan erikseen. Varastoi renkaasi oikein. Varmista, että autosi kesärenkaat ovat Kysy rengassäilytyksestä hyvässä kunnossa. Mikäli autosi rengaskokoa omalta ei löydy Opel-kauppiaaltasi. hintaesimerkeistä, pyydä tarjous valtuutetulta Opel-huoltokorjaamoltasi. Nokian-kesärenkaat Hintaesimerkkejä: Corsa C, vm kpl:n sarja, sisältää kierrätysmaksun ja vanteille asennuksen. Hakka Green 175/65R14T 349 Astra G vm , Corsa D vm Hakka Green 185/65R15HXL 413 Vectra B vm , Zafira A vm Hakka Green 195/65R15HXL 449 Astra H vm Hakka Green 205/55R16HXL 613 Astra J vm Hakka Green 205/60R16HXL 653 Vectra C vm Hakka Green 215/55R16HXL 741 Insignia Hakka Z 225/55R17ZXL Goodyear-kesärenkaat Hintaesimerkkejä: Corsa C, vm kpl:n sarja, sisältää kierrätysmaksun ja vanteille asennuksen. Duragrip 175/65R14TXL 354 Astra G vm , Corsa D vm Efficientgrip 185/65R15H 449 Vectra B vm , Zafira A vm Efficientgrip 195/65R15H 404 Astra H vm Efficientgrip 205/55R16H 484 Astra J vm Efficientgrip 205/60R16H 604 Vectra C vm Efficientgrip 215/55R16H 704 Insignia Efficientgrip 225/55R17W Mikäli autosi rengaskokoa ei löydy hintaesimerkeistä, pyydä tarjous valtuutetulta Opel-huoltokorjaamoltasi. Kevytmetallivanteet -15 % Keskiökupit tilattava erikseen Astra H vm , Zafira A vm , Vectra C vm ,5Jx (Svh ) Astra G, vm , Zafira, Vectra B vm Jx (Svh ) Insignia 09-7Jx (Svh ) Astra J vm. 10-7Jx (Svh ) Astra J vm. 10-7Jx (Svh ) Astra J vm. 10-6,5x (Svh )

7 Opel Uutiset. Kevät Oikeat renkaat jokaiseen vuodenaikaan. Renkaat ovat tärkein yhteys tien ja auton välillä. Silti ne saavat harvoin ansaitsemaansa huomiota. Valtuutetulta Opel-huoltokorjaamolta saat rengas- ja vannepalvelut nopeasti ja edullisesti. Hyödynnä asianmukainen rengasvarasto, joka on kuiva, valolta suojattu ja jossa on oikea ilmanpaine. Valtuutettu Opel-korjaamo muistuttaa, milloin on aika vaihtaa kesä- tai talvirenkaat. Pyydä tarjous palvelusta ja renkaiden vaihdon muistutuspalvelusta. Rengaskoodit Olet varmasti nähnyt niitä ennenkin; renkaiden sivulla olevia numeroita ja kirjaimia. Harvat kuitenkaan tietävät, mitä ne tarkoittavat. Ne paljastavat kuitenkin paljon tärkeitä tietoja renkaan iästä tai suurimmasta sallitusta nopeudesta. Kaaviokuvassa on avattuna rengaskoodi 205/55 R V. Lakisääteisen vähimmäisurasyvyyden tulee olla vähintään 1,6 mm mutta huonontuneiden vesiliirto-ominaisuuksien takia suosittelemme renkaiden vaihtamista jo 3 mm kohdalla. Start/Stop-järjestelmä pienemmät päästöt kaupunkiliikenteessä. Start/Stop-järjestelmän käyttöä voidaan hallita kojetaulussa olevalla eco-painikkeella. Lähes kaikki Opel-moottorit ovat saatavilla myös ecoflex-teknologiapaketilla ja kätevällä Start/Stop-järjestelmällä yhdistettynä käsivalintaiseen vaihteistoon. Järjestelmä takaa huomattavat säästöt ja vähentää päästöjä. Start/Stop-järjestelmä optimoi polttoaineen säästön erityisesti kaupunkiliikenteessä. Moottori sammuu, kun auto pysähtyy ja vaihde on vapaalla, ja käynnistyy välittömästi, kun kytkintä käytetään jälleen. Järjestelmä voidaan ottaa käyttöön ja poistaa käytöstä kojelaudassa olevalla painikkeella koska tahansa. Kun Start/Stop-järjestelmä on käytössä ja moottori sammuu, kierroslukumittarin viisari siirtyy itsestään AUTOSTOP-asentoon, mikä osoittaa automaattisen käynnistyksen valmiuden. Start/Stop-järjestelmä käyttää vahvistettua laturia, käynnistysmoottoria ja erikoisakkua. Järjestelmä on liitetty auton lämmönhallintajärjestelmään. Siksi moottorin sammuminen on estetty matkustamon lämpötilan ollessa tiettyä tasoa kylmempi. Valtuutettu Opel-huoltokorjaamo on Opel-tehtaan virallinen edustaja Suomessa.

8 8 Esikatsastustarkastus Bensiinikäyttöiset Opelit. Tarkastamme samat kohteet kuin varsinaisessa katsastuksessakin. OBD-mittaus ja katsastuksessa tarvittava pakokaasutodistus sisältyvät hintaan. 40 SONAX-autonhoitopaketti Nanovaha nro 2, 500 ml Vahashampoo, 500 ml Vannepesu, 500 ml Vahanlevityssieni Tosi edullisesti! Alennus yli 50 % suositushinnasta (41,80 ). Pakettihintaan Huom kpl erä. Voimassa niin kauan kuin paketteja riittää. Kaikki pyyhkimen sulat -30 % Tavalliset sulat, hintaesimerkkejä: Astra F vm /2 kpl (Svh ) Astra G vm /2 kpl (Svh ) Vectra B vm /2 kpl (Svh ) Vectra C vm /2 kpl (Svh ) Vivaro vm /2 kpl (Svh ) Opel Flatblades -sulat, hintaesimerkkejä: Astra G vm /2 kpl (Svh ) Zafira A vm /2 kpl (Svh ) Astra H vm /2 kpl (Svh ) Astra J vm /2 kpl (Svh ) Vectra B vm /2 kpl (Svh ) Vectra C vm /2 kpl (Svh ) Corsa D vm /2 kpl (Svh ) Insignia vm /2 kpl (Svh ) Takalasin pyyhkimen sulat, hintaesimerkkejä: Astra G vm , 3/5-ov (Svh ) Astra H Wagon vm (Svh )

9 Opel Uutiset. Kevät Lukkopultit edullisesti Suodattimet -25 % Suojaa upeat kevytmetallivanteesi varkailta! Lukkopulttisarja (Svh ) Lukkomutterisarja, Astra J vm (Svh ) Lukkomutterisarja, Insignia vm (Svh ) Opel-öljynsuodattimet, moottorin ilmansuodattimet ja polttoainesuodattimet. -25% Tehdaskunnostetut starttimoottorit ja laturit -25 % Hintaesimerkkejä: Tehdaskunnostettu starttimoottori Astra G vm , X16SZR, nro (Svh ) Tehdaskunnostettu laturi Astra H vm , Z19DTL, nro (Svh ) Tarjous on voimassa vain Opel-huoltokorjaamolla tapahtuvan asennuksen yhteydessä. Tarkista osan sopivuus aina kauppiaalta. Hinta edellyttää vanhan osan palauttamista. Takaäänenvaimentimet ja iskunvaimentimet -25 % Etujarrusarjat -30 % Hintaesimerkkejä, takaäänenvaimennin: Vectra B X16XEL vm , nro (Svh ) Zafira B Z18XER (tunnus MA), nro (Svh ) Tarjous on voimassa vain Opel-huoltokorjaamolla tapahtuvan asennuksen yhteydessä. Tarkista osan sopivuus aina kauppiaalta. Hintaesimerkkejä, takaiskunvaimennin: Vectra C Wagon (tunnus DE) nro (Svh ) Zafira B vm (tunnus A6) nro (Svh ) Tarjous on voimassa vain Opel-huoltokorjaamolla tapahtuvan asennuksen yhteydessä. Tarkista osan sopivuus aina kauppiaalta. Jarrusarja sisältää etujarrulevyt ja etujarrupalat. Tarjous voimassa vain Opel-huoltokorjaamolla tapahtuvan asennuksen yhteydessä. Hintaesimerkkejä: Astra G vm (Svh ) osanro Astra H vm (Svh ) osanro Vectra B vm (Svh ) osanro Vectra C vm (Svh ) osanro Vivaro vm (Svh ) osanro Tarkista osan sopivuus aina kauppiaalta. Valtuutettu Opel-huoltokorjaamo on Opel-tehtaan virallinen edustaja Suomessa.

10 10 Opel-navigointikarttapäivitykset Päivitä Opel-navigaattorisi kartat ajantasalle viimeisimmällä karttapäivityksellä. Niiden avulla pääset määränpäähäsi turvallisesti ja nopeasti. Uusimman päivityksen tilaat kätevästi Opel-kauppiaaltasi. Kynnyslistat -25 % Tyylikkäät kynnyslistat Opel-tekstillä. 2 kappaleen sarja. Astra J vm (Svh ) Dexos2-moottoriöljy Suorituskykyinen dexos2-moottoriöljy suojaa autosi moottoria. GM-moottoriöljy 5W-30 dexos2, 5 litraa (Svh ) GM-moottoriöljy 5W-30 dexos2, 2 litraa (Svh ) GM-moottoriöljy 5W-30 dexos2, 1 litra 8 90 (Svh ) Hanki kätevä lisäysöljypurkki, josta voit lisätä tarvittaessa öljyä moottoriin. Tavaratilan muotomatot -30 % Kätevällä muotomatolla suojaat autosi tavaratilan verhoilun lialta ja kosteudelta. Tarjolla monia vaihtoehtoja käyttötarpeen mukaan. Tutustu valikoimaan Opelin kotisivulla Corsa C viistoperä vm (Svh ) Vectra C sedan vm (Svh ) Vectra C Wagon vm (Svh ) Astra H viistoperä vm (Svh ) Astra J Sports Tourer vm (Svh ) Astra J viistoperä 5-ov. vm (Svh ) Insignia Sport Tourer vm (Svh ) Insignia Sport Tourer vm (Svh )

11 Opel Uutiset. Kevät Korikorjaus vaatii asiantuntemusta. Suurlujuusterästä? Pehmeää syvävetoterästä? Erikoislujaa suurlujuusterästä? Uunituslujittuvaa terästä? Kaksoisfaasiterästä? Prässikarkaistua terästä? Hiilimangaaniterästä? Alumiinia? Magnesiumia? Korikorjaus on vaativaa autopeltiseppien ammattityötä. Autojen koreissa käytetään monenlaisia metalleja, jotka ovat luonteeltaan erilaisia. Onnistuneen lopputuloksen edellytys onkin tarkka tuntemus metallityypistä, jota korissa on käytetty. On myös tiedettävä, millainen liitosmenetelmä hitsaus, liimaus, niittaus vai kovajuotos kuhunkin materiaaliin sopii. Jokainen automerkki vaatii oman erikoisosaamisensa. Pidä siis huoli, että korikorjauksen suorittaa aina valtuutettu Opelhuoltokorjaamo ja että siinä käytetään alkuperäisiä Opel-varaosia. Näin voit olla varma korjaustyön laadusta. Opel-vetokoukut -15 % Kovil-vetokoukku kuljettaa raskaatkin taakat kätevästi. Saatavana kiinteänä tai irroitettavana. Lisäksi tarvitaan sähkösarja. Hintaesimerkkejä: Astra H Wagon vm Kiinteä vetokoukku (Svh ) 40255A Insignia Sports Tourer vm. 09- Irroitettava vetokoukku (Svh ) 40659L Muista hyödyntää Opel-etusetelit. Korikorjausetuseteli, arvo 50 Kun korjautat autollesi tapahtuneen korivaurion Opel-huoltokorjaamossa, saat tällä etusetelillä 50 alennusta laskun loppusummasta. Edellytyksenä on, että korjauksen kokonaishinta ylittää 500. Säilytä etuseteli autosi hansikaslokerossa ja käytä tarvittaessa. 50 etuseteli, arvo 25 Tämä etuseteli on 25 arvoinen Opel-liikkeessä ostaessasi meiltä vähintään 100 arvosta normaalihintaisia Opel-varaosia ja -lisävarusteita. Esitä seteli jo työn vastaanottovaiheessa tai varaosamyynnissä. Seteliä ei voi käyttää esitteen erikoistarjouksiin, säästöhuoltopaketteihin, vakuutusyhtiön omavastuuosuuden maksuun eikä tarjoushinnoiteltujen tuotteiden ostoon. 25 Vain yksi seteli per korikorjaustapahtuma. Voimassa saakka. Valtuutettu Valtuutettu Opel-huoltokorjaamo Opel-huoltokorjaamo on on Opel-tehtaan Opel-tehtaan virallinen virallinen edustaja edustaja Suomessa. Suomessa. Vain yksi seteli per ostotapahtuma. Voimassa saakka.

12 12 OPEL ASSISTANCE -JATKOTURVA AUTTAA PULMATILANTEISSA. Ostaessasi uuden Opelin sait samalla Opel Assistance -palvelun, joka auttaa sinut eteenpäin, jos autoosi tulee toimintahäiriö matkan varrella. Opel Assistance -palvelukeskuksen palvelunumeroon saa yhteyden kaikkina vuorokauden aikoina ja vuoden jokaisena päivänä. Palvelukeskuksesta saa avun mm. tienvarsipalvelun, hinauksen, auton vuokraamisen tai hotelliyöpymisen muodossa. Palvelua on mahdollista jatkaa hankkimalla edullinen Opel Assistance -jatkoturva seuraavan määräaikaishuoltosi yhteydessä. Katso lisätietoa Opel Assistance -palvelusta autosi ohje-/ huoltokirjasta tai pyydä lisätietoa Opel-huoltokorjaamon huoltoneuvojalta. Opel Vakuutus. Opel Vakuutus varmistaa, että vahingon sattuessa Opelisi korjataan aina valtuutetussa Opel-huoltokorjaamossa alkuperäisosia käyttäen. Katso lisätietoja Etuseteli, ARVO 25 Korikorjausetuseteli, arvo 50 Seteli käy normaalihintaisiin varaosiin ja lisävarusteisiin Tämä seteli on 25 euron arvoinen Opel-liikkeessä ostaessasi meiltä vähintään 100 euron arvosta normaalihintaisia varaosia ja lisävarusteita. Voimassa asti. Esitä seteli jo työn vastaanottovaihessa tai varaosamyynnissä. Seteliä ei voi käyttää erikoistarjouksiin, säästöhuoltopaketteihin, vakuutusyhtiön omavastuuosuuden maksuun eikä tarjoushinnoiteltujen tuotteiden ostoon. Vain yksi 25 euron seteli/asiakas. Kun korjautat autollesi tapahtuneen korivaurion Opel -huoltokorjaamossa, saat tällä etusetelillä 50 alennusta laskun loppusummasta. Edellytyksenä on, että korjauksen kokonaishinta ylittää 500. Säilytä etuseteli autosi hansikaslokerossa ja käytä tarvittaessa. Nimi Osoite Rekisterinumero Nimi Osoite Rekisterinumero

13 Opel Uutiset. Kevät % aktiivihiiliraitisilmasuodattimista! Tehdasuusitut ilmastoinnin kompressorit -20 % MUISTA HUOLLATTAA ILMASTOINTILAITE ENNEN KESÄHELTEITÄ! Toimiva ilmastointijärjestelmä auttaa viileän ilman lisäksi myös poistamaan kosteutta ikkunoiden sisäpinnoilta ja pääsemään eroon bakteereista, siitepölystä ja erilaisista muista ilman sisältämistä hiukkasista. Varaa heti ilmastointilaitteen huoltoaika lähimmältä Opel-huoltokorjaamolta ja nauti puhtaasta ja miellyttävästä sisäilmasta. Vaihdata raitisilmasuodatin huollon yhteydessä. Nyt saat raitisilmasuodattimista 25 % alennuksen ja vielä tehokkaammista aktiivihiiliraitisilmasuodattimista 30 % alennuksen. Aktiivihiiliraitisilmasuodattimen suodatusteho ylittää tavanomaisen suodattimen tehon. Se on hyvä vaihtoehto todella puhdasta ilmaa haluaville. Ilmastointilaitteen huolto. Perustarkastus ja kylmäaineen lisäys. Lisättävä R134A-kylmäaine veloitetaan erikseen. 95 Ilmastointilaitteen desinfiointi tarvittaessa. Ilmastointilaitteen desinfiointi tarvittaessa lisätyönä ilmastointilaitteen huollon yhteydessä. 47 Aktiivihiiliraitisilmasuodattimet -30 % Hintaesimerkkejä:. Astra G vm , Astra H vm , Astra J vm , Corsa D vm , Insignia vm , Vectra B vm ja Vectra C vm Tarjoushintaan (Svh. 37,33) Raitisilmasuodattimet -25 % Astra G vm , Behr (Svh ) Astra G vm , Delphi (Svh ) Astra H vm (Svh ) Corsa D vm (Svh ) Vectra B vm (Svh ) Vectra C vm (Svh ) Valtuutettu Opel-huoltokorjaamo on Opel-tehtaan virallinen edustaja Suomessa.

14 14 OPEL-TAVARA-AUTOIHIN ON TARJOLLA RUNSAASTI KÄYTÄNNÖLLISIÄ LISÄVARUSTEITA! Taakkatelinekori -25 % Vivaro-taakkatelinekori (oikea yläkuva). Vaatii lisäksi 4 poikittaista perustaakkatelinetankoa. Enimmäiskuorma 200 kg, pitkä akseliväli. Ei korotetun katon yhteydessä. Sivuille kääntyvät takaovet. Osanro (Svh ) Movano B -taakkatelinekori. (L3H2) Osanro (Svh ) Tikkaat -25 % Helpottavat tavaroiden nostoa katolle ja katolta. Vivaro-malliin H1, jossa on sivuille kääntyvät takaovet. Osanro (Svh ) Perustaakkatelineet -25 % Vivaro-perustaakkateline. Enimmäiskantavuus 50 kg/poikittaistanko. Kuvassa myös muita lisävarusteita. Osanro (Svh ) /1 tanko Lisävaloteline Vivaroon Lisävaloteline 60 mm. EU-hyväksytty. Antec-lisävaloteline 60 mm FL, sis. kiinnikesarjan AN (Svh ) Lisävalojen kiinnityssarja 60 mm putkeen (2 kpl) (Svh ) Vivaron 16 kevytmetallivanne -15 % 6Jx16, 5-puolainen. (Svh ) /kpl Lisää Opel-tavara-autojen lisävarusteita löydät sivulta

15 Opel Uutiset. Kevät OPC Line -korisarjat, -spoilerit, -takaäänenvaimentimet, -vaihdekepin nupit ja teräksiset polkimien päällykset -25 % OPC Line -korisarja Corsa D 3-ov. vm. 07- Sisältää etu- ja takahelman, sivuhelmat ja kattospoilerin. Pohjamaalattu sarja. Osanro (Svh ) OPC Line -kattospoileri Corsa D 3-ov. vm. 07- Pohjamaalattu, lisäksi tarvitaan antennisovitin. Osanro (Svh ) OPC Line -takaäänenvaimennin Corsa D 3-ov. 1.4 bens. vm. 07- Sporttinen ääni. Osanro (Svh ) OPC Line -vaihdekepin nuppi Corsa D vm. 07- Korkealaatuista mustaa nahkaa. Osanro (Svh ) OPC Linen teräksiset polkimien päällykset Corsa D 3-ov. vm Osanro (Svh ) Astra J vm. 10-/ Insignia käsivaiht. Osanro (Svh ) Insignia autom. Osanro (Svh ) Valtuutettu Opel-huoltokorjaamo on Opel-tehtaan virallinen edustaja Suomessa.

16 Osoitelähde: Liikenteen turvallisuusvirasto Trafi, PL 320, Helsinki Tietojen tekninen toimitus: DirektMedia 121 Oy, PL 136, Helsinki Adresskälla: Trafiksäkerhetsverket, PB 320, Helsingfors Teknisk dataleverans: DirektMedia 121 AB, PB 136, Helsingfors Valtuutetut Opel-huoltokorjaamot Espoo Metroauto Oy Koskelontie Espoo Hyvinkää Kaupunginportin Auto* Torpankatu Hyvinkää Kankaanpää Kankaanpään Autotalo * Hietikonkatu Kankaanpää Lahti LänsiAuto Oy Patometsänkatu Lahti Pori AutoPalin Murskatie Pori Tampere Metroauto Oy Lokomonkatu Tampere Espoo LänsiAuto Jalonen Espoo Merituulentie (Luomankuja 4 ) Espoo Hämeenlinna LänsiAuto Oy Uhrikivenkatu Hämeenlinna Kemi Aine Kemi Oy* Valajankatu Kemi Laitila KK-AutoTeam Oy Kaukolantie Laitila Pori Satakunnan Autotalo Oy Helmentie Pori Tampere Metroauto Oy Taninkatu Tampere Forssa Astrum Auto Oy Yrittäjänkaari Forssa Iisalmi Autotalo Laakkonen Oy Marjahaankierto Iisalmi Keminmaa Pörhön Autoliike Oy Kauppakuja Keminmaa Lappeenranta Auto-Suni Oy Harapaisentie Lappeenranta Porvoo Auto-Open Oy Yrittäjänkatu Porvoo Turku Metroauto Oy Tierankatu Turku Forssa Delta-Auto Oy Hämeentie Forssa Imatra Auto-Suni Oy Anssinkatu Imatra Keminmaa Delta-Auto Oy Torniontie Keminmaa Lohja PP-auto Oy Maksjoentie Lohja Raisio LänsiAuto, Turku Raisiontie Raisio Vaasa Autoliike Reijo Lähdemäki Oy Myllärinkatu Vaasa Helsinki Metroauto Oy Hernepellonkuja Helsinki Joensuu Timosen Auto Oy Wahlforssinkatu Joensuu Kokkola AUTOÅSTRÖM Kokkola Måttisenkatu Kokkola Maarianhamina Mariehamns Bilhall Ab Elverksgatan Maarianhamina Rauma AutoPalin Metallitie Rauma Vantaa LänsiAuto Vantaa Pakkalantie Vantaa Helsinki Metroauto Oy Neljäs linja Helsinki Jyväskylä Autobest Oy Sorastajantie Jyväskylä Kokkola Käyttöauto Oy Mestarintie Kokkola Mikkeli Karikon Autotalo Oy Karikontie Mikkeli Rovaniemi Delta-Auto Oy Isoaavantie Rovaniemi Varkaus Autotalo Laakkonen Oy Harjulantie Varkaus Helsinki Metroauto Oy Aamuruskontie Helsinki Jyväskylä Veljekset Laakkonen Oy Palokankaantie Jyväskylä Kotka Auto-Suni Oy Keltakalliontie Kotka Nokia Autosähköliike M. Takala Ky* Yrittäjänkatu Nokia Salo PP-auto Oy Örninkatu Salo Viitasaari Autotalo Drake Oy* Hakkarilantie Viitasaari Helsinki Pohjois-Helsingin Auto Oy Hankasuontie Helsinki Järvenpää Mäkelän Auto Oy Salpatie Järvenpää Kouvola Auto-Kymi Oy Korjalankatu Kouvola Oulu AUTOÅSTRÖM Oulu Kaakkurinkulma Oulu Savonlinna Karikon Autotalo Oy Ainonkatu Savonlinna Ylivieska AUTOÅSTRÖM Ylivieska Hakatie Ylivieska Helsinki Pohjois-Helsingin Auto Oy Mekaanikonkatu Helsinki Kajaani Pörhön Autoliike Oy Heinisuontie Kajaani Kuopio Jarmo Rinta-Jouppi Oy Volttikatu Kuopio Oulu Aine Oulu Oy* Kaarnatie Oulu Seinäjoki J. Rinta-Jouppi Oy Herralankatu Seinäjoki Äänekoski Autohuolto Markku Santa Oy* Kotakennääntie Äänekoski Huittinen AutoPalin Takkulantie Huittinen Kajaani Delta-Auto Oy Timperintie Kajaani Kuopio Delta-Auto Oy Väliköntie Kuopio Pietarsaari Autostore Oy Vaunusepäntie Pietarsaari Tammisaari VBO-Auto* Mekaanikontie Tammisaari * Vain Opel-henkilöautot General Motors Finland Oy, Perintötie 2 D, Vantaa. Hinnat ovat voimassa saakka (ellei toisin ilmoiteta). Mahdolliset asennuskulut veloitetaan erikseen.

Chevrolet 2009. Kevättarjouksia Sinulle ja Chevroletillesi. IT S A BIG PLUS

Chevrolet 2009. Kevättarjouksia Sinulle ja Chevroletillesi. IT S A BIG PLUS Chevrolet 2009 Kevättarjouksia Sinulle ja Chevroletillesi. IT S A BIG PLUS Laadukkaita lisävarusteita Chevrolet- ja Daewoo-autoihin. Chevrolet-lisävarusteohjelma sisältää runsaan valikoiman tuotteita,

Lisätiedot

Opel-Tarjouksia. ajovalopolttimot edullisesti. ja pyörien vaihto edullisesti. etusetelit sivulla 9.

Opel-Tarjouksia. ajovalopolttimot edullisesti. ja pyörien vaihto edullisesti. etusetelit sivulla 9. Syksy/talvi Syksy/talvi 2011. 2011. Vuosimallit Vuosimallit 1994 2005. 1994 2005. 1 Opel-Tarjouksia Valtuutettu Opel-huoltokorjaamo on Opel-tehtaan virallinen edustaja Suomessa. NÄE JA NÄY PIMEÄSSÄ ajovalopolttimot

Lisätiedot

Opel-Tarjouksia. ajovalopolttimot edullisesti. ja pyörien vaihto edullisesti. etusetelit sivulla 9.

Opel-Tarjouksia. ajovalopolttimot edullisesti. ja pyörien vaihto edullisesti. etusetelit sivulla 9. Syksy/talvi Syksy/talvi 2011. 2011. Vuosimallit Vuosimallit 1994 2005. 1994 2005. 1 Opel-Tarjouksia NÄE JA NÄY PIMEÄSSÄ ajovalopolttimot edullisesti. TALVIRENKAAT ja pyörien vaihto edullisesti. KÄYTÄ HYÖDYKSESI

Lisätiedot

NÄE JA NÄY PIMEÄSSÄ TALVIRENKAAT KÄYTÄ HYÖDYKSESI VÄHEMMÄN ON ENEMMÄN. ajovalopolttimot edullisesti. ja pyörien vaihto edullisesti.

NÄE JA NÄY PIMEÄSSÄ TALVIRENKAAT KÄYTÄ HYÖDYKSESI VÄHEMMÄN ON ENEMMÄN. ajovalopolttimot edullisesti. ja pyörien vaihto edullisesti. Syksy/talvi 2011. Vuosimallit 2006 2011. Opel-Tarjouksia Valtuutettu Opel-huoltokorjaamo on Opel-tehtaan virallinen edustaja Suomessa. NÄE JA NÄY PIMEÄSSÄ ajovalopolttimot edullisesti. TALVIRENKAAT ja

Lisätiedot

Saabisi valmiiksi talveen

Saabisi valmiiksi talveen Saabisi valmiiksi talveen Saab syys-/talvikampanja 2011 Saabin syys/talvitarjoukset Vanteet ja renkaat tärkein yhteytesi tiehen Tiesitkö, että autosi pitää tiellä vain kämmenen kokoinen alue kerrallaan

Lisätiedot

20% Anna Saab-asiantuntijan huoltaa Saabisi edulliseen ja kiinteään hintaan. Juuri nyt!

20% Anna Saab-asiantuntijan huoltaa Saabisi edulliseen ja kiinteään hintaan. Juuri nyt! Kevät on tullut. Lisätehoa Saabiisi. Sveitsiläinen yhteistyökumppanimme Hirsch Perfor mance tarjoaa ohjainyksikön päivityksiä moniin Saab-moottoreihin. Päivitys parantaa huomattavasti moottorisi tehoa

Lisätiedot

Opel-Tarjouksia. Maailman ensiesittelyssä uusi Opel Astra Sports Tourer. Edulliset Viiden Tähden Huoltopaketit ja 20 % Best Value-tarjous.

Opel-Tarjouksia. Maailman ensiesittelyssä uusi Opel Astra Sports Tourer. Edulliset Viiden Tähden Huoltopaketit ja 20 % Best Value-tarjous. Opel-Tarjouksia Tarjouksia ja vihjeitä sinulle ja Opelillesi. Syksy/talvi 2010. Vuosimallit 1994 2005. Edulliset Viiden Tähden Huoltopaketit ja 20 % Best Value-tarjous. Moottoriöljyn ja öljynsuodattimen

Lisätiedot

Varusta Saabisi talveen jo syksyllä. Syksyn varaosa-, lisävaruste- ja huoltotarjoukset

Varusta Saabisi talveen jo syksyllä. Syksyn varaosa-, lisävaruste- ja huoltotarjoukset Varusta Saabisi talveen jo syksyllä. Syksyn varaosa-, lisävaruste- ja huoltotarjoukset Talvi on sinulle ja Saabillesi rankka vuodenaika, ja nyt on aika valmistautua sen asettamiin haasteisiin. Meiltä saat

Lisätiedot

Opel-Tarjouksia. Maailman ensiesittelyssä uusi Opel Astra Sports Tourer.

Opel-Tarjouksia. Maailman ensiesittelyssä uusi Opel Astra Sports Tourer. Opel-Tarjouksia Tarjouksia ja vihjeitä sinulle ja Opelillesi. Syksy/talvi 2010. Vuosimallit 2006 2010. Näe ja näy pimeässä. Ajovalopolttimot todella edullisesti. Vinkkejä sinulle, joka haluat ajaa ympäristöystävällisemmin.

Lisätiedot

SEAT Service. Kesä 2012 ENJOYNEERING

SEAT Service. Kesä 2012 ENJOYNEERING SEAT Service Kesä 2012 ENJOYNEERING SEAT ECONOMY PARTS Arvoisa SEAT-autoilija SEAT Economy Parts-tuotevalikoima on uusi mahdollisuus ylläpitää autoa edullisemmin. SEAT Alkuperäisosien ja SEAT vaihto-osien

Lisätiedot

Nauti. Saabin talvitarjoukset.

Nauti. Saabin talvitarjoukset. Joulu Helmi 2010/2011 Nauti. Saabin talvitarjoukset. Saabin talvitarjoukset. Talvi lähenee ja Saab viettää pian ensimmäistä vuottaan itsenäisenä yhtiönä. Sitä pitää juhlistaa. Siksi tarjoamme useita uskomattomia

Lisätiedot

ABB-tuotteiden myynnistä vastaavat henkilöt paikkakunnittain

ABB-tuotteiden myynnistä vastaavat henkilöt paikkakunnittain ABB-tuotteiden myynnistä vastaavat henkilöt paikkakunnittain Asiakaspalvelukeskus löytää asiantuntijamme Asiakaspalvelukeskus on ABB:n yhteydenottokanava, jonka kautta välitämme asiasi oikean henkilön

Lisätiedot

CITROËN INNOVATIONS MALLISTOESITE 2010

CITROËN INNOVATIONS MALLISTOESITE 2010 CITROËN INNOVATIONS MALLISTOESITE 2010 C ZERO PÄÄSTÖT 0 g Ei bensiininkulutusta, ei ajon aikaisia pakokaasupäästöjä. Uusi 4-paikkainen Citroën C-Zero on tavallisesta verkkovirrasta ladattava täyssähköauto.

Lisätiedot

METROAUTO PALVELEE Valtuutettu BMW huolto:

METROAUTO PALVELEE Valtuutettu BMW huolto: BMW www.bmw. Ajamisen iloa METROAUTO PALVELEE Valtuutettu BMW huolto: BMW HELSINKI, Tikkurila Aamuruskontie 10 BMW-huolto puh. 010 615 2710 Avoinna 7.00-18.00 tikkurila.huolto@metroauto.fi huippukunnossa

Lisätiedot

Indeksitalon kiinteistöverot ja maksut 2015 / yli 30000 asukkaan kaupungit

Indeksitalon kiinteistöverot ja maksut 2015 / yli 30000 asukkaan kaupungit Kaupunki/kunta Indeksitalon kiinteistöverot ja maksut 2015 / yli 30000 asukkaan kaupungit Tontin kiint.vero euroa/m²/kk Rakenn. kiint.vero Kaukol. Vesi/jätev. Jätehuolto Yhteensä Lappeenranta 0.21 0.27

Lisätiedot

Tervetuloa Autoalan Keskusliiton korikorjaamorekisteriin

Tervetuloa Autoalan Keskusliiton korikorjaamorekisteriin Tervetuloa Autoalan Keskusliiton korikorjaamorekisteriin Erityisasiantuntemusta vaativat korikorjaukset tulee kohdistaa niiden suorittamiseen huolellisesti perehtyneille korikorjaamoille. Tämä on toteutettu

Lisätiedot

Julkaistu Helsingissä 13 päivänä toukokuuta /2011 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus

Julkaistu Helsingissä 13 päivänä toukokuuta /2011 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus SUOMEN SÄÄDÖSKOKOELMA Julkaistu Helsingissä 13 päivänä toukokuuta 2011 433/2011 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus radiotaajuuksien käyttösuunnitelmasta annetun liikenne- ja viestintäministeriön

Lisätiedot

Radio 2020-toimilupakierros. Taajuuskokonaisuudet

Radio 2020-toimilupakierros. Taajuuskokonaisuudet Radio 2020-toimilupakierros Taajuuskokonaisuudet Taajuuskokonaisuudet 2020 (M74) Seuraavilla kalvoilla on kuvattu määräysluonnoksen M74 taajuuskokonaisuudet (paikkakunta, taajuus) Kokonaisuuksiin tehdyt

Lisätiedot

2.2 Analoginen radiotoiminta: valtakunnallinen toimiluvanvarainen käyttö

2.2 Analoginen radiotoiminta: valtakunnallinen toimiluvanvarainen käyttö N:o 6 27 TAAJUUKSIEN KÄYTTÖSUUNNITELMA Liite 2.2 Analoginen radiotoiminta: valtakunnallinen toimiluvanvarainen käyttö Taajuuskokonaisuus 1 105,7 Anjalankoski 106,2 Espoo 106,0 Eurajoki 104,1 Haapavesi

Lisätiedot

Ensirekisteröinnit 4/ AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT HUHTIKUU 2015

Ensirekisteröinnit 4/ AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT HUHTIKUU 2015 Ensirekisteröinnit 4/2015 4.5.2015 AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT HUHTIKUU 2015 Ajoneuvolajeittain Muutos Osuus Muutos 04/2015 04/2014 (%) (%) 1-04/2015 1-04/2014 (%) Henkilöautot yhteensä 9 633 9 317 3,4

Lisätiedot

4,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle

4,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE Laadukas ja käyttövalmis lasinpesuneste. Pakkaskestävyys -20. 5 litran kannu. Lasinpesunesteen ostajalle Ford-pipo kaupan päälle Nyt

Lisätiedot

SYKSYN JA TALVEN OHITTAMATTOMAT LISÄVARUSTEET. Tyylikkäät vanteet Rapidiin

SYKSYN JA TALVEN OHITTAMATTOMAT LISÄVARUSTEET. Tyylikkäät vanteet Rapidiin SYKSYN JA TALVEN OHITTAMATTOMAT LISÄVARUSTEET Tyylikkäät vanteet Rapidiin 199 Punaiset Savio-kevytmetallivanteet 7.0J x 17" renkaille 215/40 R17, (5JA 071 497E MN4) 15 ŠKODA-pipo, musta (81209) ŠKODA-pipo,

Lisätiedot

Alkava ARA-tuotanto kunnittain

Alkava ARA-tuotanto kunnittain 5 Alajärvi 0 31 16 Asikkala 0 28 18 Askola 16 0 0 18 20 Akaa 0 33 0 7 49 Espoo 297 190 202 198 42 92 108 191 157 283 185 220 500 241 369 50 Eura 0 8 0 26 31 8 51 Eurajoki 0 15 61 Forssa 0 62 75 Hamina

Lisätiedot

AJONEUVOJEN YKSITTÄISHYVÄKSYNTÖJEN MYÖNTÄJÄT LÄHTIEN

AJONEUVOJEN YKSITTÄISHYVÄKSYNTÖJEN MYÖNTÄJÄT LÄHTIEN 14.2.2017 1(7) AJONEUVOJEN YKSITTÄISHYVÄKSYNTÖJEN MYÖNTÄJÄT 1.1.2015 LÄHTIEN Yksittäishyväksyntöjä myöntävät A-Katsastus Oy:n, E. Valjakka Oy:n, K1 Katsastajat Oy:n, Oy Testmill Ltd:n, Suomen Yksittäishyväksyntä

Lisätiedot

Ensirekisteröinnit 8/ AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT ELOKUU 2014

Ensirekisteröinnit 8/ AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT ELOKUU 2014 Ensirekisteröinnit 8/2014 1.9.2014 AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT ELOKUU 2014 Ajoneuvolajeittain Muutos Osuus Muutos 08/2014 08/2013 (%) (%) 1-08/2014 1-08/2013 (%) Henkilöautot yhteensä 7 524 7 739-2,8 86,4

Lisätiedot

Julkaistu Helsingissä 22 päivänä joulukuuta /2014 Maa- ja metsätalousministeriön asetus. kiinteistötietojärjestelmän tulojen jakamisesta

Julkaistu Helsingissä 22 päivänä joulukuuta /2014 Maa- ja metsätalousministeriön asetus. kiinteistötietojärjestelmän tulojen jakamisesta SUOMEN SÄÄDÖSKOKOELMA Julkaistu Helsingissä 22 päivänä joulukuuta 2014 1140/2014 Maa- ja metsätalousministeriön asetus kiinteistötietojärjestelmän tulojen jakamisesta Annettu Helsingissä 10 päivänä joulukuuta

Lisätiedot

Julkaistu Helsingissä 13 päivänä kesäkuuta 2012. 279/2012 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus

Julkaistu Helsingissä 13 päivänä kesäkuuta 2012. 279/2012 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus SUOMEN SÄÄDÖSKOKOELMA Julkaistu Helsingissä 13 päivänä kesäkuuta 2012 279/2012 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus radiotaajuuksien käyttösuunnitelmasta annetun liikenne- ja viestintäministeriön asetuksen

Lisätiedot

-30% KEVÄT-KESÄ 2013. keväthuolto! öljynvaihtotarjous Työ sisältää moottorin öljyn ja öljynsuodattimien vaihdon. öljy ja. Moottoriöljy.

-30% KEVÄT-KESÄ 2013. keväthuolto! öljynvaihtotarjous Työ sisältää moottorin öljyn ja öljynsuodattimien vaihdon. öljy ja. Moottoriöljy. Linja-autotarjoukset Tarjoukset KEVÄT-KESÄ 2013 voimassa 31.8.2013 asti keväthuolto! Voiteluhuolto ilman ajanvarausta! öljynvaihtotarjous Työ sisältää moottorin öljyn ja öljynsuodattimien vaihdon. Työn

Lisätiedot

Ford Merkkihuolto. on oikea valinta

Ford Merkkihuolto. on oikea valinta Ford Merkkihuolto on oikea valinta Katse kalenteriin: kohta on talvi! Lähde Ford Merkkihuollon kautta kohti talviautoilukautta. Pidämme kunnia-asiana sitä, että Fordisi on kunnossa, kun kelit muuttuvat

Lisätiedot

Julkaistu Helsingissä 12 päivänä lokakuuta /2011 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus

Julkaistu Helsingissä 12 päivänä lokakuuta /2011 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus SUOMEN SÄÄDÖSKOKOELMA Julkaistu Helsingissä 12 päivänä lokakuuta 2011 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus radiotaajuuksien käyttösuunnitelmasta annetun liikenne- ja viestintäministeriön asetuksen

Lisätiedot

Ford Merkkihuollosta näkyvyyttä syksyyn MOTORCRAFT LASINPESUNESTE. Laadukasta ja käyttövalmista lasinpesunestettä. Pakkaskestävyys -20 astetta.

Ford Merkkihuollosta näkyvyyttä syksyyn MOTORCRAFT LASINPESUNESTE. Laadukasta ja käyttövalmista lasinpesunestettä. Pakkaskestävyys -20 astetta. Ford Merkkihuollosta näkyvyyttä syksyyn MOTORCRAFT LASINPESUNESTE Laadukasta ja käyttövalmista lasinpesunestettä. Pakkaskestävyys -20 astetta. 5 litran kannu tarjoushintaan: 4,90 2 Kelit Varmista muuttuvat

Lisätiedot

Ensirekisteröinnit 1/2015 2.2.2015 AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT TAMMIKUU 2015

Ensirekisteröinnit 1/2015 2.2.2015 AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT TAMMIKUU 2015 Ensirekisteröinnit 1/2015 2.2.2015 AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT TAMMIKUU 2015 Ajoneuvolajeittain Muutos Osuus 01/2015 01/2014 (%) (%) Henkilöautot yhteensä 10 267 12 697-19,1 89,4 joista matkailuautoja 58

Lisätiedot

Poliisilaitosalueet ja toimipisteet 1.1.2014 lukien 14.6.2013 1

Poliisilaitosalueet ja toimipisteet 1.1.2014 lukien 14.6.2013 1 Poliisilaitosalueet ja toimipisteet 1.1.2014 lukien 14.6.2013 1 11 poliisilaitosaluetta Lapin poliisilaitos Oulun poliisilaitos Pohjanmaan poliisilaitos Sisä Suomen poliisilaitos Itä Suomen poliisilaitos

Lisätiedot

Liikenne- ja viestintäministeriön asetus

Liikenne- ja viestintäministeriön asetus Liikenne- ja viestintäministeriön asetus radiotaajuuksien käyttösuunnitelmasta annetun liikenne- ja viestintäministeriön asetuksen muuttamisesta Annettu Helsingissä päivänä kuuta 2012 Liikenne- ja viestintäministeriön

Lisätiedot

Ensirekisteröinnit 5/ AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT TOUKOKUU 2014

Ensirekisteröinnit 5/ AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT TOUKOKUU 2014 Ensirekisteröinnit 5/2014 3.6.2014 AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT TOUKOKUU 2014 Ajoneuvolajeittain Muutos Osuus Muutos 05/2014 05/2013 (%) (%) 1-05/2014 1-05/2013 (%) Henkilöautot yhteensä 10 109 10 234-1,2

Lisätiedot

MÄÄRÄYS 31.12.2001. Valtuutussäännös Liikennevakuutuslain 16 22/002/2001. Voimassaoloaika 1.1.2002 toistaiseksi

MÄÄRÄYS 31.12.2001. Valtuutussäännös Liikennevakuutuslain 16 22/002/2001. Voimassaoloaika 1.1.2002 toistaiseksi 1 (2) MÄÄRÄYS 31.12.2001 Valtuutussäännös Dnro Liikennevakuutuslain 16 22/002/2001 Voimassaoloaika 1.1.2002 toistaiseksi Kumoaa Sosiaali- ja terveysministeriön määräys 181/411/95 Asia Liikennevakuutuksen

Lisätiedot

Ensirekisteröinnit 6/ AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT KESÄKUU 2014

Ensirekisteröinnit 6/ AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT KESÄKUU 2014 Ensirekisteröinnit 6/2014 2.7.2014 AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT KESÄKUU 2014 Ajoneuvolajeittain Muutos Osuus Muutos 06/2014 06/2013 (%) (%) 1-06/2014 1-06/2013 (%) Henkilöautot yhteensä 9 202 8 810 4,4 87,4

Lisätiedot

Ensirekisteröinnit 1/ AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT TAMMIKUU 2013

Ensirekisteröinnit 1/ AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT TAMMIKUU 2013 Ensirekisteröinnit 1/2013 1.2.2013 AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT TAMMIKUU 2013 Ajoneuvolajeittain Muutos Osuus 01/2013 01/2012 (%) (%) Henkilöautot yhteensä 10 248 14 270-28,2 88,6 joista matkailuautoja 81

Lisätiedot

1.3 Tontin lohkomistoimituksen kesto keskimäärin (vrk)

1.3 Tontin lohkomistoimituksen kesto keskimäärin (vrk) . KIINTEISTÖNMUODOSTUSTOIMINTA. Tontinlohk omisia suoritettu.. Näissä tontteja yhteensä (kpl).2 Tontin lohkomisen yhteydessä tehtyjä kiinnitysten käsittelypäätöksiä (kpl).3 Tontin lohkomistoimituksen kesto

Lisätiedot

Ford Merkkihuollosta näkyvyyttä syksyyn MOTORCRAFT LASINPESUNESTE. Laadukasta ja käyttövalmista lasinpesunestettä. Pakkaskestävyys -20 astetta.

Ford Merkkihuollosta näkyvyyttä syksyyn MOTORCRAFT LASINPESUNESTE. Laadukasta ja käyttövalmista lasinpesunestettä. Pakkaskestävyys -20 astetta. Ford Merkkihuollosta näkyvyyttä syksyyn MOTORCRAFT LASINPESUNESTE Laadukasta ja käyttövalmista lasinpesunestettä. Pakkaskestävyys -20 astetta. 5 litran kannu tarjoushintaan: 4,90 2 Kelit Varmista muuttuvat

Lisätiedot

Indeksitalo tutkimus

Indeksitalo tutkimus Indeksitalo 2018- tutkimus Indeksitalon ominaisuudet Oma 1200 neliön tontti keskustan ruutukaava-alueella, jolla rakennusoikeutta 3000 k-m2 Tontin (keskustan toiseksi kallein alue) verotusarvo ns. tavoitearvossa

Lisätiedot

Julkaistu Helsingissä 5 päivänä joulukuuta 2014. 1012/2014 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus

Julkaistu Helsingissä 5 päivänä joulukuuta 2014. 1012/2014 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus SUOMEN SÄÄDÖSKOKOELMA Julkaistu Helsingissä 5 päivänä joulukuuta 2014 1012/2014 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus radiotaajuuksien käyttösuunnitelmasta annetun liikenne- ja viestintäministeriön

Lisätiedot

4,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle

4,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE Laadukas ja käyttövalmis lasinpesuneste. Pakkaskestävyys -20. 5 litran kannu. Lasinpesunesteen ostajalle Ford-pipo kaupan päälle Nyt

Lisätiedot

Julkaistu Helsingissä 3 päivänä heinäkuuta /2014 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus

Julkaistu Helsingissä 3 päivänä heinäkuuta /2014 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus SUOMEN SÄÄDÖSKOKOELMA Julkaistu Helsingissä 3 päivänä heinäkuuta 2014 517/2014 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus radiotaajuuksien käyttösuunnitelmasta annetun liikenne- ja viestintäministeriön asetuksen

Lisätiedot

UUSI CORSA OPC -HINNASTO

UUSI CORSA OPC -HINNASTO UUSI CORSA OPC -HINNASTO Uusi Opel Corsa täydentyy mallisarjan huipulle nousevalla Corsa OPC:llä. Jo uutuuden ulkonäkö kertoo siinä piilevästä voimasta ja nopeudesta. Kirkas sininen väri on Opelilla OPCmallien

Lisätiedot

Ensirekisteröinnit 2/ AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT HELMIKUU 2013

Ensirekisteröinnit 2/ AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT HELMIKUU 2013 Ensirekisteröinnit 2/2013 1.3.2013 AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT HELMIKUU 2013 Ajoneuvolajeittain Muutos Osuus Muutos 02/2013 02/2012 (%) (%) 1-02/2013 1-02/2012 (%) Henkilöautot yhteensä 7 888 10 626-25,8

Lisätiedot

Kuntien yritysilmasto 2012. Helsinki 20.9.2012 Asiantuntija Jari Huovinen

Kuntien yritysilmasto 2012. Helsinki 20.9.2012 Asiantuntija Jari Huovinen Kuntien yritysilmasto 2012 Helsinki 20.9.2012 Asiantuntija Jari Huovinen EK:n kuntien yritysilmastotutkimus Mitataan yrittäjien ja yritysten näkökulmasta kunnan toimintakykyä, yrittäjyyden esiintyvyyttä

Lisätiedot

Ensirekisteröinnit 3/2015 1.4.2015 AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT MAALISKUU 2015

Ensirekisteröinnit 3/2015 1.4.2015 AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT MAALISKUU 2015 Ensirekisteröinnit 3/2015 1.4.2015 AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT MAALISKUU 2015 Ajoneuvolajeittain Muutos Osuus Muutos 03/2015 03/2014 (%) (%) 1-03/2015 1-03/2014 (%) Henkilöautot yhteensä 11 097 9 626 15,3

Lisätiedot

Ensirekisteröinnit 7/ AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT HEINÄKUU 2013

Ensirekisteröinnit 7/ AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT HEINÄKUU 2013 Ensirekisteröinnit 7/2013 1.8.2013 AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT HEINÄKUU 2013 Ajoneuvolajeittain Muutos Osuus Muutos 07/2013 07/2012 (%) (%) 1-07/2013 1-07/2012 (%) Henkilöautot yhteensä 8 448 6 457 30,8

Lisätiedot

Kuntien välinen muuttoliike Hyvinkäällä KAIKKI IKÄRYHMÄT

Kuntien välinen muuttoliike Hyvinkäällä KAIKKI IKÄRYHMÄT Kuntien välinen muuttoliike Hyvinkäällä 2013-2015 KAIKKI IKÄRYHMÄT Helsinki 329 300 404 1033 Nurmijärvi 107 93 55 255 Nurmijärvi 245 224 191 660 Tuusula 60 37 27 124 Riihimäki 217 182 184 583 Mäntsälä

Lisätiedot

Ford Merkkihuollosta näkyvyyttä syksyyn MOTORCRAFT LASINPESUNESTE. Laadukasta ja käyttövalmista lasinpesunestettä. Pakkaskestävyys -20 astetta.

Ford Merkkihuollosta näkyvyyttä syksyyn MOTORCRAFT LASINPESUNESTE. Laadukasta ja käyttövalmista lasinpesunestettä. Pakkaskestävyys -20 astetta. Ford Merkkihuollosta näkyvyyttä syksyyn MOTORCRAFT LASINPESUNESTE Laadukasta ja käyttövalmista lasinpesunestettä. Pakkaskestävyys -20 astetta. 5 litran kannu tarjoushintaan: 4,90 2 Kelit Varmista muuttuvat

Lisätiedot

SERVICE MAGAZINE. Audi EXTRA 2012. Aatami & Eeva, Romeo & Julia, Max & Moritz, Audi & Audi Service.

SERVICE MAGAZINE. Audi EXTRA 2012. Aatami & Eeva, Romeo & Julia, Max & Moritz, Audi & Audi Service. Audi EXTRA 2012 SERVICE MAGAZINE Aatami & Eeva, Romeo & Julia, Max & Moritz, Audi & Audi Service. Jotkut asiat vain kuuluvat yhteen. Audilta saat parasta huoltoa Audillesi. Teknistä etumatkaa www.audi.fi

Lisätiedot

Ensirekisteröinnit 9/ AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT SYYSKUU 2013

Ensirekisteröinnit 9/ AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT SYYSKUU 2013 Ensirekisteröinnit 9/2013 1.10.2013 AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT SYYSKUU 2013 Ajoneuvolajeittain Muutos Osuus Muutos 09/2013 09/2012 (%) (%) 1-09/2013 1-09/2012 (%) Henkilöautot yhteensä 8 214 8 002 2,6

Lisätiedot

LUONNOS. Valtioneuvoston asetus

LUONNOS. Valtioneuvoston asetus LUONNOS Valtioneuvoston asetus televisio- ja radiotoimintaan sekä toimiluvanvaraiseen teletoimintaan määrättyjen taajuusalueiden käyttösuunnitelmasta annetun valtioneuvoston asetuksen muuttamisesta Annettu

Lisätiedot

Kuntien yritysilmasto 2012. Jyväskylän seutukunta

Kuntien yritysilmasto 2012. Jyväskylän seutukunta Kuntien yritysilmasto 2012 Jyväskylän seutukunta EK:n kuntien yritysilmastotutkimus Mitataan yrittäjien ja yritysten näkökulmasta kunnan toimintakykyä, yrittäjyyden esiintyvyyttä ja yrittäjyysaktiivisuutta

Lisätiedot

AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT MAALISKUU 2011

AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT MAALISKUU 2011 ENSIREKISTERÖINNIT 3/2011 1(12) 1.4.2011 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lisätiedot

Ensirekisteröinnit 7/ AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT HEINÄKUU 2015

Ensirekisteröinnit 7/ AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT HEINÄKUU 2015 Ensirekisteröinnit 7/2015 3.8.2015 AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT HEINÄKUU 2015 Ajoneuvolajeittain Muutos Osuus Muutos 07/2015 07/2014 (%) (%) 1-07/2015 1-07/2014 (%) Henkilöautot yhteensä 8 721 8 017 8,8

Lisätiedot

Magistrate (Meldeämter) in Finnland. ETELÄ-SUOMI (SÜDFINNLAND) Länsi-Uudenmaan maistraatti:

Magistrate (Meldeämter) in Finnland. ETELÄ-SUOMI (SÜDFINNLAND) Länsi-Uudenmaan maistraatti: Magistrate (Meldeämter) in Finnland Register Office of Espoo Itätuulentie 1 P.O.B. 49 02101 ESPOO Tel.: (029) 553 9301 Fax: (029) 553 6326 info.lansi-uusimaa@maistraatti.fi ETELÄ-SUOMI (SÜDFINNLAND) Länsi-Uudenmaan

Lisätiedot

EK:n Kuntaranking 2015. Keskeiset tulokset

EK:n Kuntaranking 2015. Keskeiset tulokset EK:n Kuntaranking 2 Keskeiset tulokset EK:n Kuntaranking Mittaa seutukunnan vetovoimaisuutta yrittäjien ja yritysten näkökulmasta Hyödyntää kahta aineistoa: 1) Tilastotieto Kuntatalouden lähtökohdat ja

Lisätiedot

Ensirekisteröinnit 8/2015 1.9.2015 AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT ELOKUU 2015

Ensirekisteröinnit 8/2015 1.9.2015 AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT ELOKUU 2015 Ensirekisteröinnit 8/2015 1.9.2015 AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT ELOKUU 2015 Ajoneuvolajeittain Muutos Osuus Muutos 08/2015 08/2014 (%) (%) 1-08/2015 1-08/2014 (%) Henkilöautot yhteensä 8 402 7 525 11,7 86,4

Lisätiedot

AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT JOULUKUU 2009

AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT JOULUKUU 2009 ENSIREKISTERÖINNIT 12/09 1(12) 5.1.2010 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lisätiedot

Ensirekisteröinnit 11/2014 1.12.2014 AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT MARRASKUU 2014

Ensirekisteröinnit 11/2014 1.12.2014 AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT MARRASKUU 2014 Ensirekisteröinnit 11/2014 1.12.2014 AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT MARRASKUU 2014 Ajoneuvolajeittain Muutos Osuus Muutos 11/2014 11/2013 (%) (%) 1-11/2014 1-11/2013 (%) Henkilöautot yhteensä 7 220 7 463-3,3

Lisätiedot

AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT HEINÄKUU 2010

AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT HEINÄKUU 2010 ENSIREKISTERÖINNIT 7/2010 1(12) 2.8.2010 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lisätiedot

Kuntien yritysilmasto 2012. Helsingin seutukunta

Kuntien yritysilmasto 2012. Helsingin seutukunta Kuntien yritysilmasto 2012 Helsingin seutukunta EK:n kuntien yritysilmastotutkimus Mitataan yrittäjien ja yritysten näkökulmasta kunnan toimintakykyä, yrittäjyyden esiintyvyyttä ja yrittäjyysaktiivisuutta

Lisätiedot

Ensirekisteröinnit 5/2015 1.6.2015 AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT TOUKOKUU 2015

Ensirekisteröinnit 5/2015 1.6.2015 AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT TOUKOKUU 2015 Ensirekisteröinnit 5/2015 1.6.2015 AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT TOUKOKUU 2015 Ajoneuvolajeittain Muutos Osuus Muutos 05/2015 05/2014 (%) (%) 1-05/2015 1-05/2014 (%) Henkilöautot yhteensä 9 114 10 114-9,9

Lisätiedot

Julkaistu Helsingissä 19 päivänä elokuuta 2013. 614/2013 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus. radiotaajuuksien käyttösuunnitelmasta

Julkaistu Helsingissä 19 päivänä elokuuta 2013. 614/2013 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus. radiotaajuuksien käyttösuunnitelmasta SUOMEN SÄÄDÖSKOKOELMA Julkaistu Helsingissä 19 päivänä elokuuta 2013 614/2013 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus radiotaajuuksien käyttösuunnitelmasta Annettu Helsingissä 15 päivänä elokuuta 2013

Lisätiedot

VIHDIN KASVIHUONEKAASUPÄÄSTÖT 2008-2011 ENNAKKOTIETO VUODELTA 2012

VIHDIN KASVIHUONEKAASUPÄÄSTÖT 2008-2011 ENNAKKOTIETO VUODELTA 2012 VIHDIN KASVIHUONEKAASUPÄÄSTÖT 2008-2011 ENNAKKOTIETO VUODELTA 2012 Päästölaskennan sektorit Rakennusten lämmitys (kaukolämpö, erillislämmitys, sähkölämmitys, maalämpö) Kuluttajien sähkönkulutus Tieliikenne

Lisätiedot

RAUMAN KASVIHUONEKAASUPÄÄSTÖT 2008 2013 ENNAKKOTIETO VUODELTA 2014

RAUMAN KASVIHUONEKAASUPÄÄSTÖT 2008 2013 ENNAKKOTIETO VUODELTA 2014 RAUMAN KASVIHUONEKAASUPÄÄSTÖT 2008 2013 ENNAKKOTIETO VUODELTA 2014 Päästölaskennan sektorit Rakennusten lämmitys (kaukolämpö, erillislämmitys, sähkölämmitys, maalämpö) Kuluttajien sähkönkulutus Tieliikenne

Lisätiedot

AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT TOUKOKUU 2011

AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT TOUKOKUU 2011 ENSIREKISTERÖINNIT 5/2011 1(12) 1.6.2011 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lisätiedot

Kuntien yritysilmasto 2012. Lappeenrannan seutukunta

Kuntien yritysilmasto 2012. Lappeenrannan seutukunta Kuntien yritysilmasto 2012 Lappeenrannan seutukunta EK:n kuntien yritysilmastotutkimus Mitataan yrittäjien ja yritysten näkökulmasta kunnan toimintakykyä, yrittäjyyden esiintyvyyttä ja yrittäjyysaktiivisuutta

Lisätiedot

Ensirekisteröinnit 10/ AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT LOKAKUU 2015

Ensirekisteröinnit 10/ AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT LOKAKUU 2015 Ensirekisteröinnit 10/2015 2.11.2015 AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT LOKAKUU 2015 Ajoneuvolajeittain Muutos Osuus Muutos 10/2015 10/2014 (%) (%) 1-10/2015 1-10/2014 (%) Henkilöautot yhteensä 9 166 8 838 3,7

Lisätiedot

2014-12. Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. 3TAI 100 000 KM VUODEN TAKUU. SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN

2014-12. Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. 3TAI 100 000 KM VUODEN TAKUU. SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN 2014-12 Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. VUODEN TAKUU 3TAI 100 000 KM SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN DESIGN "AVENTURE" Lokasuojien levikkeet, eteen ja taakse 8201274674 622

Lisätiedot

KARKKILAN KASVIHUONEKAASUPÄÄSTÖT 2010-2011 ENNAKKOTIETO VUODELTA 2012

KARKKILAN KASVIHUONEKAASUPÄÄSTÖT 2010-2011 ENNAKKOTIETO VUODELTA 2012 KARKKILAN KASVIHUONEKAASUPÄÄSTÖT 2010-2011 ENNAKKOTIETO VUODELTA 2012 Päästölaskennan sektorit Rakennusten lämmitys (kaukolämpö, erillislämmitys, sähkölämmitys, maalämpö) Kuluttajien sähkönkulutus Tieliikenne

Lisätiedot

AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT ELOKUU 2011

AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT ELOKUU 2011 ENSIREKISTERÖINNIT 8/2011 1(12) 1.9.2011 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lisätiedot

Kuntien yritysilmasto 2012. Oulun seutukunta

Kuntien yritysilmasto 2012. Oulun seutukunta Kuntien yritysilmasto 2012 Oulun seutukunta EK:n kuntien yritysilmastotutkimus Mitataan yrittäjien ja yritysten näkökulmasta kunnan toimintakykyä, yrittäjyyden esiintyvyyttä ja yrittäjyysaktiivisuutta

Lisätiedot

3,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle

3,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE Laadukas ja käyttövalmis lasinpesuneste. Pakkaskestävyys -20. 5 litran kannu. Lasinpesunesteen ostajalle Ford-pipo kaupan päälle Nyt

Lisätiedot

Ensirekisteröinnit 6/2015 1.7.2015 AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT KESÄKUU 2015

Ensirekisteröinnit 6/2015 1.7.2015 AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT KESÄKUU 2015 Ensirekisteröinnit 6/2015 1.7.2015 AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT KESÄKUU 2015 Ajoneuvolajeittain Muutos Osuus Muutos 06/2015 06/2014 (%) (%) 1-06/2015 1-06/2014 (%) Henkilöautot yhteensä 8 976 9 209-2,5 87,4

Lisätiedot

AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT JOULUKUU 2010

AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT JOULUKUU 2010 ENSIREKISTERÖINNIT 12/2010 1(12) 3.1.2011 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lisätiedot

Kuntien yritysilmasto 2012. Vaasan seutukunta

Kuntien yritysilmasto 2012. Vaasan seutukunta Kuntien yritysilmasto 2012 Vaasan seutukunta EK:n kuntien yritysilmastotutkimus Mitataan yrittäjien ja yritysten näkökulmasta kunnan toimintakykyä, yrittäjyyden esiintyvyyttä ja yrittäjyysaktiivisuutta

Lisätiedot

AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT ELOKUU 2010

AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT ELOKUU 2010 ENSIREKISTERÖINNIT 8/2010 1(12) 1.9.2010 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lisätiedot

AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT SYYSKUU 2010

AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT SYYSKUU 2010 ENSIREKISTERÖINNIT 9/2010 1(12) 1.10.2010 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lisätiedot

Ford Merkkihuollosta näkyvyyttä syksyyn MOTORCRAFT LASINPESUNESTE. Laadukasta ja käyttövalmista lasinpesunestettä. Pakkaskestävyys -20 astetta.

Ford Merkkihuollosta näkyvyyttä syksyyn MOTORCRAFT LASINPESUNESTE. Laadukasta ja käyttövalmista lasinpesunestettä. Pakkaskestävyys -20 astetta. Ford Merkkihuollosta näkyvyyttä syksyyn MOTORCRAFT LASINPESUNESTE Laadukasta ja käyttövalmista lasinpesunestettä. Pakkaskestävyys -20 astetta. 5 litran kannu tarjoushintaan: 4,90 2 Kelit Varmista muuttuvat

Lisätiedot

Syksy saa. Tarjouksia Saabisi syksyyn.

Syksy saa. Tarjouksia Saabisi syksyyn. Syksy saa. Tarjouksia Saabisi syksyyn. Arvon Saabisti, Saabin omistajalle syksy on yhtä antoisaa aikaa, kuin muutkin vuodenajat. Syksyllä Saabisi pääsee taas näyttämään parhaimpia puoliaan. Ajo-ominaisuudet

Lisätiedot

AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT JOULUKUU 2008

AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT JOULUKUU 2008 ENSIREKISTERÖINNIT 12/08 1(12) 5.1.2009 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lisätiedot

ULOSOTTOPIIRIEN TULOSTAVOITTEIDEN TOTEUTUMINEN VUONNA 2005 (numeeriset)

ULOSOTTOPIIRIEN TULOSTAVOITTEIDEN TOTEUTUMINEN VUONNA 2005 (numeeriset) ULOSOTTOPIIRIEN TULOSTAVOITTEIDEN TOTEUTUMINEN VUONNA 2005 (numeeriset) 15.2.2005/MK Lääni, Saapuneet asiat, kpl Käsitellyt asiat,kpl Käsitellyt tiedoksiantoasiat, kpl Avoinna ulosottoasioita kpl Henkilökunta,

Lisätiedot

AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT MARRASKUU 2010

AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT MARRASKUU 2010 ENSIREKISTERÖINNIT 11/2010 1(12) 1.12.2010 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lisätiedot

AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT LOKAKUU 2010

AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT LOKAKUU 2010 ENSIREKISTERÖINNIT 10/2010 1(12) 1.11.2010 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lisätiedot

Imatra -100-50 0 50 100

Imatra -100-50 0 50 100 Asukasta kohti laskettujen ikävakioitujen kustannusten prosentuaalinen ero keskisuurten kaupunkien keskiarvoon vuonna 00 Imatra -0-0 0 0 0 % -,0 + -0, -, -, -, -, -,0-0, -,0 -, -, PERUS -, -, -,, 0 -,0

Lisätiedot

VIHDIN KASVIHUONEKAASUPÄÄSTÖT 2008-2012 ENNAKKOTIETO VUODELTA 2013

VIHDIN KASVIHUONEKAASUPÄÄSTÖT 2008-2012 ENNAKKOTIETO VUODELTA 2013 VIHDIN KASVIHUONEKAASUPÄÄSTÖT 2008-2012 ENNAKKOTIETO VUODELTA 2013 Päästölaskennan sektorit Rakennusten lämmitys (kaukolämpö, erillislämmitys, sähkölämmitys, maalämpö) Kuluttajien sähkönkulutus Tieliikenne

Lisätiedot

Liite TAAJUUKSIEN KÄYTTÖSUUNNITELMA. 1 Televisio- ja radiotoiminnasta annetun lain mukainen televisiotoiminta

Liite TAAJUUKSIEN KÄYTTÖSUUNNITELMA. 1 Televisio- ja radiotoiminnasta annetun lain mukainen televisiotoiminta Liite TAAJUUKSIEN KÄYTTÖSUUNNITELMA 1 Televisio- ja radiotoiminnasta annetun lain mukainen televisiotoiminta 1.1 Analoginen televisiotoiminta: Yleisradio Oy Paikkakunta Kanava ERP Huom. (kw) ANJALANKOSKI

Lisätiedot

Julkaistu Helsingissä 31 päivänä joulukuuta /2012 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus

Julkaistu Helsingissä 31 päivänä joulukuuta /2012 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus SUOMEN SÄÄDÖSKOKOELMA Julkaistu Helsingissä 31 päivänä joulukuuta 2012 1072/2012 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus radiotaajuuksien käyttösuunnitelmasta annetun liikenne- ja viestintäministeriön

Lisätiedot

VALTUUTETUT HUOLTOLIIKKEET

VALTUUTETUT HUOLTOLIIKKEET 1/6 VALTUUTETUT HUOLTOLIIKKEET ALAJÄRVI KYLMÄKONEHUOLTO PEKKA UKONMÄKI KY Keskuskatu 4 62900 Alajärvi puh. 06 557 3160 ESPOO EURA FORSSA ESPOON KODINKONEHUOLTO OY Torpanmäki 3 02740 Espoo puh. 09 250 5700

Lisätiedot

KARKKILAN KASVIHUONEKAASUPÄÄSTÖT 2010-2012 ENNAKKOTIETO VUODELTA 2013

KARKKILAN KASVIHUONEKAASUPÄÄSTÖT 2010-2012 ENNAKKOTIETO VUODELTA 2013 KARKKILAN KASVIHUONEKAASUPÄÄSTÖT 2010-2012 ENNAKKOTIETO VUODELTA 2013 Päästölaskennan sektorit Rakennusten lämmitys (kaukolämpö, erillislämmitys, sähkölämmitys, maalämpö) Kuluttajien sähkönkulutus Tieliikenne

Lisätiedot

Kuntien yritysilmasto 2012. Kuopion seutukunta

Kuntien yritysilmasto 2012. Kuopion seutukunta Kuntien yritysilmasto 2012 Kuopion seutukunta EK:n kuntien yritysilmastotutkimus Mitataan yrittäjien ja yritysten näkökulmasta kunnan toimintakykyä, yrittäjyyden esiintyvyyttä ja yrittäjyysaktiivisuutta

Lisätiedot

KARKKILAN KASVIHUONEKAASUPÄÄSTÖT 2010 2013 ENNAKKOTIETO VUODELTA 2014

KARKKILAN KASVIHUONEKAASUPÄÄSTÖT 2010 2013 ENNAKKOTIETO VUODELTA 2014 KARKKILAN KASVIHUONEKAASUPÄÄSTÖT 2010 2013 ENNAKKOTIETO VUODELTA 2014 Päästölaskennan sektorit Rakennusten lämmitys (kaukolämpö, erillislämmitys, sähkölämmitys, maalämpö) Kuluttajien sähkönkulutus Tieliikenne

Lisätiedot

Kuntien yritysilmasto 2012. Lahden seutukunta

Kuntien yritysilmasto 2012. Lahden seutukunta Kuntien yritysilmasto 2012 Lahden seutukunta EK:n kuntien yritysilmastotutkimus Mitataan yrittäjien ja yritysten näkökulmasta kunnan toimintakykyä, yrittäjyyden esiintyvyyttä ja yrittäjyysaktiivisuutta

Lisätiedot

HÄMEENKYRÖN KASVIHUONEKAASUPÄÄSTÖT ENNAKKOTIETO VUODELTA 2017

HÄMEENKYRÖN KASVIHUONEKAASUPÄÄSTÖT ENNAKKOTIETO VUODELTA 2017 HÄMEENKYRÖN KASVIHUONEKAASUPÄÄSTÖT 2009 2016 ENNAKKOTIETO VUODELTA 2017 Päästölaskennan sektorit Kuluttajien sähkönkulutus Rakennusten lämmitys (kaukolämpö, erillislämmitys, sähkölämmitys, maalämpö) Tieliikenne

Lisätiedot

VALTUUTETUT HUOLTOLIIKKEET

VALTUUTETUT HUOLTOLIIKKEET 1/6 VALTUUTETUT HUOLTOLIIKKEET ALAJÄRVI ESPOO EURA FORSSA HAAPAJÄRVI HARTOLA HELSINKI HYVINKÄÄ KYLMÄKONEHUOLTO PEKKA UKONMÄKI KY Keskuskatu 4 62900 Alajärvi puh. 06 557 3160 ESPOON KODINKONEHUOLTO OY Torpanmäki

Lisätiedot

COROLLA LISÄVARUSTEET

COROLLA LISÄVARUSTEET COROLLA LISÄVARUSTEET 02 Nautittavaa laatua Corollan korkea laatu, huippuun viety mukavuus, suorituskyky ja edistykselliset ajo-ominaisuudet antavat sinulle todellisen ajonautinnon. Alkuperäisillä Toyota-varusteilla

Lisätiedot

SYSMÄN KASVIHUONEKAASUPÄÄSTÖT 2008-2010 ENNAKKOTIETO VUODELTA 2011

SYSMÄN KASVIHUONEKAASUPÄÄSTÖT 2008-2010 ENNAKKOTIETO VUODELTA 2011 SYSMÄN KASVIHUONEKAASUPÄÄSTÖT 2008-2010 ENNAKKOTIETO VUODELTA 2011 Päästölaskennan sektorit Rakennusten lämmitys (kaukolämpö, erillislämmitys, sähkölämmitys, maalämpö) Kuluttajien sähkönkulutus Tieliikenne

Lisätiedot