TÄSSÄ TIEDOTTEESSA SEURAAVIA ASIOITA: VASKIVUORELAISTA MENESTYSTÄ JA KIITOKSIA:

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TÄSSÄ TIEDOTTEESSA SEURAAVIA ASIOITA: VASKIVUORELAISTA MENESTYSTÄ JA KIITOKSIA:"

Transkriptio

1 Vaskivuoren lukion tiedote nro 3 tiistaina Vaskivuoren lukion tiedote ilmestyy joka jakson ensimmäisenä tiistaina. Sen toimittamisesta huolehtii lukiomme tiedottaja, biologian ja maantieteen lehtori Hanna Pohjonen. Wilmassa julkaistaan huoltajille yksittäisiä tiedotusasioita jaksojen aikana. TÄSSÄ TIEDOTTEESSA SEURAAVIA ASIOITA: VASKIVUORELAISTA MENESTYSTÄ JA KIITOKSIA: - Tatu Koivisto Suomen Lukiolaisten Liiton liittohallitukseen. - Vaskivuoren lukion musiikkiseura ry:n johtokunta - Uusi oppilaskunnan hallitus - Lämpimät kiitokset! - Lasten musiikkiteatteria MUISTA WILMA! NOT-TIEDEKOULUSSA KANARIALLA PEEP-SCIENCE WEEK VASKIVUORESSA UUDISTUVA PEDAGOGIIKKA JA SÄHKÖISET MATERIAALIT TULEVIA TAPAHTUMIA III JAKSOSSA: - Itsenäisyyspäiväjuhlat sekä syyslakkiaiset to Kielimestari-kilpailu on taas täällä! - Abi: testaa puheviestintätaitosi puhvi-kokeessa - Osallistu Suomalais-Ugrilaiseen kirjoituskilpailuun - Joulukirkko ja glögitilaisuus pe Kevätlukukausi alkaa tiistaina Nahkatakkinen tyttö -musikaalin esitykset Vaskivuoren lukion opiskelijoille - Biologian ja maantieteen kansalliset kilpailut - N.A.M.-konserttiin - Esittelypäivä IT S TIME TUO PEEP! TULOSSA KANSAINVÄLINEN TEATTERIPROJEKTI KONSERTTEJA: - Vaskiklubi Vaskivuoren lukion joulukonsertti to Joulumatineoita Matka laukussa KALENTERIIN MERKITTÄVÄKSI - Kevään ylioppilaskirjoitukset - Penkkarit ja Vanhat tanssit - Talviloma JOULUPUNKIN KONTTIIN TAI PIKKUJOULULAHJAKSI NAHKATAKKINEN TYTTÖ -MUSIKAALI KUTSU VASKIVUOREN LUKION MUSIIKKITEATTERITOIMINNAN TUKIJAKSI

2 TIEDOTE NRO 3: VASKIVUORELAISTA MENESTYSTÄ JA KIITOKSIA: Tatu Koivisto Suomen Lukiolaisten Liiton liittohallitukseen. Suomen Lukiolaisten Liiton XXIX liittokokous valitsi Varkaudessa pidetyssä kokouksessa 19-vuotiaan Otto Ahoniemen liiton puheenjohtajaksi vuodelle Lukiomme opiskelija Tatu Koivisto valittiin samaisessa kokouksessa liittohallitukseen. Uusi puheenjohtaja näkee ensi vuoden päätavoitteena lukion opetussuunnitelman uudistustyöhön vaikuttamisen sekä oppilas- ja opiskelijahuoltolain toteuttamisen. Suomen Lukiolaisten Liitto on vuonna 1985 perustettu lukiolaisten itse pyörittämä etu-, palvelu- ja harrastejärjestö jäsenellään SLL on Suomen suurin vapaaehtoiseen jäsenyyteen perustuva opiskelijajärjestö. ( Lämpimät onnittelut Tatu Koivisto! Vaskivuoren lukion musiikkiseura ry:n johtokunta Vaskivuoren lukion musiikkiseura ry:n syyskokous pidettiin musiikki- ja tanssilukiolaisten vanhempainillan yhteydessä ti Kokouksessa yhdistykselle valittiin uusi puheenjohtaja Tarmo Pesonen. Johtokuntaan valittiin vanhempien edustajiksi myös Pertti Havia, Martti Järvinen, Virpi Kantonen, Tiina Repo, Tuula Ruikkala ja Tuula Valli. Opiskelijajäseniksi valittiin Silva Järvinen, Veera Maijala ja Saara Mäenpää. Onneksi olkoon valituille! Uusi oppilaskunnan hallitus Uusi oppilaskunnan hallitus aloittaa toimintansa Hallituksen vaali vahvistettiin oppilaskunna yleiskokouksessa perjantaina Oppilaskunnan hallitukseen valitut jäsenet kaudelle 2014 sekä varajäsenet: Silva Järvinen (Puheenjohtaja), Juuso Heikkinen (Varapuheenjohtaja), Venla Kinnunen, Veera Maijala, Ilona Aunola, Elmeri Parantainen, Jere Hyvönen, Ida Puhalainen, Miro Leporanta, Himdad Shwani, Kaarle Kivimäki, Tatu Koivisto, Anna-Maria Vänskä Roosa Virkkulan johdolla toiminut vuoden 2013 hallitus jättää tehtävänsä vuoden vaihtuessa. Kiitokset aktiiviselle hallitukselle! Uudelle vuoden 2014 hallitukselle toivotamme hyvää yhteistyötä ja aktiivista toimikautta! Lämpimät kiitokset! Syksyn mittaan on järjestetty useita mahtavia tapahtumia. Suuret kiitokset kaikille Itämeritapahtuman, kuorojen levynjulkaisukonsertin ja kolmipäiväisen "Kulttuuritunti yläkouluille" koulukiertueen esiintyjille ja järjestäjille. Lasten musiikkiteatteria Vaskivuoren lukion musiikkiproduktiokurssin opiskelijat valmistivat tänäkin vuonna kaksi lapsille suunnattua musiikkiteatteriesitystä: Pikkumetsän puolesta! oli Pikkumetsän Aapiseen perustuva teos, johon opiskelijat sävelsivät ja sovittivat musiikin. Känkkäränkkäkaksoset rakentui viiden lastenlaulun ympärille, ja opiskelijat loivat kappaleiden ympärille kehyskertomuksen. Päiväkotilasten, alakoululaisten ja heidän opettajiensa suuresti odottamat esitykset olivat torstaina ja sunnuntaina Yhteensä esityksiä oli 15 ja katsojia esitykset keräsivät ennätykselliset 674!! Hurraa! Hyvää lähi- ja lastenkulttuurityötä Vaskis!

3 MUISTA WILMA! Wilma on tärkein lukiomme tiedotuskanava. Wilman kautta välitetään viestejä opiskelijoille ja huoltajille liittyen koulun toimintaan tai kursseihin. Wilmassa pystyt myös seuraamaan opintomenestystäsi. On hyvin tärkeää, että niin opiskelijat kuin huoltajatkin lukevat Wilmaa säännöllisesti ja vastaavat lähetettyihin viesteihin, jos näin on pyydetty. NOT-TIEDEKOULUSSA KANARIALLA Nordic Optical Telescopen halkaisiltaan 2,54 metrin peili suunnattiin Vaskivuoren 5 abiturientin toimesta kohti planetaarista sumua NGC246. Kauniin kuvan tästä 1600 valovuoden etäisyydellä olevasta kohteesta ottivat ja koostivat Julia Junttila, Tarmo Kivioja, Elias Koivulehto, Leevi Koskinen ja Arttu Lahtiharju. Lisäksi he suorittivat fotometriaan liittyvän tutkimuksen kohteelle Iras22. NOT teleskooppi sijaitsee La Palman saarella 2,5 km korkeudella paikassa jossa olosuhteet tähtitieteellisten havaintojen tekemiseen ovat yhdet maailman parhaista. Samalla vuoren huipulla sijaitsee myös maailman suurin peiliteleskooppi Gran TeCan, joka oli yksi NOT -tiedekoulun tämän vuoden vierailukohteista. PEEP-SCIENCE WEEK VASKIVUOREESSA Vaskivuoren lukiossa järjestettiin PEEP-tiedeviikko marraskuun alussa. Kansainväliseen luokkahuoneeseen osallistui opiskelijoita ja opettajia Kreikasta, Unkarista, Alankomaista Ukrainasta sekä tietenkin Vaskivuoresta. Viikon teemana oli poikkitieteellistä tulevaisuuden tutkimusta: Eurooppa Luokkahuonetyöskentelyn lisäksi nuoret vierailivat Heurekassa sekä Helsingin yliopiston käyttäytymistieteellisen tiedekunnan Minervatorilla. Minervatori esittelee toiminnallisuutta, aktivoivaa opetusta ja erilaisten teknologioiden opetuskäyttöä tukeva muunneltava oppimisympäristöä. Viikko huipentui Tulevaisuuden toriin, joka pystytettiin lukiomme aulaan. Torilla esiteltiin opiskelijoiden tekemiä projektitöitä viikon ajalta. Lämpimät kiitokset kaikille PEEP-viikkoon osallistuneille sekä isäntäperheille! UUDISTUVA PEDAGOGIIKKA JA SÄHKÖISET MATERIAALIT Vaskivuoren lukio on mukana Nakkilan lukion koordinoimassa valtakunnallisessa verkostohankkeessa "Uudistuva pedagogiikka ja sähköiset materiaalit lukiossa". Hankkeen tavoitteena on pilotoida ja vakiinnuttaa uusia yhteisöllisen, prosessi- ja oppijakeskeisen pedagogiikan menetelmiä lukiotyöhön. Uudistuvan pedagogiikan käyttöönottoa pilotoidaan Tabletkoulun sähköisten oppimateriaalien kautta hankkeessa mukana olevissa lukioissa. Lisätietoa hankkeesta:

4 TULEVIA TAPAHTUMIA III JAKSOSSA: Itsenäisyyspäiväjuhlat sekä syyslakkiaiset to Lukiomme ykkösvuosikurssilaiset juhlistavat Suomen itsenäisyyttä to klo alkavassa juhlassa. Syyslakkiaisia ja Suomen itsenäisyyspäivän juhlaa klo alkaen seuraamaan saapuvat syksyllä lakitettavat ylioppilaat omaisineen, kutsuvieraat, koulumme opettajat sekä II-IV -vuosirkussien opiskelijat. Kielimestari-kilpailu on taas täällä! Hallitsetko suvereenisti oikeakielisyyssäännöt? Asuuko sisälläsi pieni kielipoliisi? Nyt sinulla on tilaisuus niittää mainetta ja kunniaa osallistumalla Kielimestari-kilpailuun perjantaina klo Voittajalle on luvassa rahapalkinto ja seuraaviksi sijoittuneille elokuvalippuja. Ilmoittautumiset Wilman kautta äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja Henna Pesoselle keskiviikkoon mennessä. Kilpailu on avoin kaikille opiskelijoille. Tule rohkeasti kokeilemaan taitojasi! Abi: testaa puheviestintätaitosi puhvi-kokeessa Puhvi eli puheviestintätaitojen valtakunnallinen päättökoe järjestetään koulussamme keskiviikkona Puheviestintätaitojen päättökoe on suoritus, jossa arvioidaan: a. opiskelijan kykyä keskustella tavoitteellisesti ryhmässä ja b. pitää puhe annetusta aiheesta. Päättökokeeseen saavat osallistua vain abit. Osallistuminen ei edellytä puheviestinnän kurssin suorittamista, vaan aktiivinen osallistuminen äidinkielen tuntien puheviestintään riittää pohjatiedoiksi. Kokeesta saa todistuksen, joka jaetaan keväällä yo-todistuksen mukana. Jos tahdot osallistua, pyydä äidinkielenopettajaltasi ilmoittautumislomake (palautettava kansliaan ke mennessä). Osallistu Suomalais-Ugrilaiseen kirjoituskilpailuun Oletko kiinnostunut Unkarista ja kirjoittamisesta? Nyt voit kirjoittamalla voittaa matkan Szolnokiin, Unkariin, syksyllä Szolnokin Suomalais-Ugrilaisten Kansojen Ystävät juhlistaa yhdistyksensä perustamisen 25-vuotisjuhlaa vuonna Juhlan kunniaksi on julkistettu mm. kirjoituskilpailu, johon on kutsuttu myös Vaskivuoren lukion opiskelijat. Kilpailutyö on 4-5-sivua pitkä essee, jonka aiheen voi valita seuraavista: 1. Suomalais-ugrilaisten ihmisten nykyisyys ja tulevaisuus Euroopan unionissa. 2. Tämän haluaisin tietää sinusta (kirje unkarilaiselle ystävälle) 3. Olemme kielisukulaisia mitä tiedämme toisistamme? 4. Johdatus suomalais-ugrilaisen kielentutkijan ajatuksiin Kilpailutyön työstämiseen on aikaa koko kolmas jakso. Kilpailu on avoin kaikille Vaskivuoren lukion opiskelijoille, ja voittaja saa mukanaan matkustavan huoltajansa kanssa palkinnoksi matkan Szolnokiin syyskuun alussa vuonna Heidän kaikki kulunsa katetaan, ja itse on maksettava ainoastaan lennot Budabestiin. Lisätietoja kilpailusta saat äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja Henna Pesoselta.

5 Joulukirkko ja glögitilaisuus pe Joulukirkko alkaa klo Myyrmäenkirkossa. Saavuthan ajoissa joulukirkkoon. Tilaisuus on musiikkipainotteinen ja pohjautuu opiskelijoiden omiin esityksiin. Muista asiallinen kirkkokäyttäytyminen: puhelimet äänettömäksi, miehiltä hatut pois päästä, eikä esitysten jälkeen taputeta. Kirkon ovilla kerätään kolehti, jonka kohteen oppilaskunta on valinnut. Tilaisuus kestää reilu puolituntia, jonka jälkeen siirrymme koululle. Glögitilaisuus ja RO-tuokio koululla: RO-tuokiot klo ryhmille sekä kolmos- ja nelosvuosikurssilaisille. Tämän jälkeen glögitilaisuus koulun ruokalassa. Glögitilaisuus koulun ruokalassa klo ykkösvuosikurssilaisille ja ryhmille Tämän jälkeen RO-tuokio kello alkaen. Joulukirkkoa korvaava tilaisuus Samanaikaisesti joulukirkon kanssa järjestetään klo alkaen joulukirkkoa korvaava tilaisuus, johon kaikkien niiden, jotka eivät osallistu kirkkoon, tulee osallistua. Tilaisuus on auditoriossa. Opiskelijan vapautus joulukirkosta Uskonnonvapauslain mukaisesti opiskelijan, joka ei kuulu evankelisluterilaiseen kirkkoon, ei tarvitse osallistua joulukirkkoon. Myös ev.lut kirkkoon kuuluva opiskelija voi saada vapautuksen osallistumisesta omantunnon syyhyn vedoten. Opiskelijan, joka ei osallistu joulukirkkoon, tulee ilmoittaa siitä ryhmänohjaajalle. Lupa poissaoloon pe Lupaa mahdolliseen poissaoloon joulukirkkopäivänä anotaan rehtorilta, koska poissaolo liittyy koulun loma-aikaan. Poissaololupaa haetaan ko. tarkoitukseen laaditulla lomakkeella (vihreä) ja niitä saa kanslian lomakekaapista. Hyvää joululomaa! Kevätlukuvuosi käynnistyy tiistaina lukujärjestyksen mukaisesti. Nahkatakkinen tyttö -musikaalin esitykset Vaskivuoren lukion opiskelijoille: Musikaaliesitykset Vaskivuoren lukion opiskelijoille to Musikaalin esitykset Martinussalissa. Saavu ajoissa paikalle, matkapuhelimet suljettava. Laukut ja takit voi jättää Martinussalin vaatesäilöön. - klo 10 ykkösvuosikurssit ja ryhmät 27-29, ruokailu heti musikaaliesityksen jälkeen, iltapäivä jatkuu normaalisti lukujärjestyksen mukaan. - klo abit, 4 vk. sekä ryhmät Biologian ja maantieteen kansalliset kilpailut Biologian kansallinen kilpailu to klo Lisätietoja ja ilmoittautuminen (ti mennessä) / Miina Ryynänen. Maantieteen kansallinen kilpailu ti klo Lisätietoja ja ilmoittautuminen (pe mennessä) / Hanna Pohjonen. Kansallisten kilpailuiden parhaimmat pääsevät jatkovalmennukseen, ja tästä joukosta valitaan opiskelijat edustamaan Suomea Biologian ja maantieteen kansainvälisiin olympialaisiin. Myös yliopistot ovat valinneet kilpailujen parhaimpia suoraan opiskelemaan ko. alaa! Vain osallistumalla voi voittaa!

6 N.A.M.-konserttiin Koulumme on mukana järjestämässä N.A.M (Nuorille Apua Musiikilla) -konserttia, joka pidetään 26.4 Kulttuuriareena Gloriassa Helsingissä. Konsertissa on mukana lukioita ympäri pääkaupunkiseudun, ja konsertin tuotto lahjoitetaan nuorisotyöhön Mannerheimin lastensuojeluliitolle. Jokaisesta koulusta valitaan yksi bändi esiintymään konserttiin yhdellä kappaleella. Tyylilaji on vapaa. Bändistä vähintään puolet tulee olla koulumme oppilaita. Meidän koulussamme karsinta tapahtuu äänestyksellä, niin että bändi toimittaa demon tai linkin biisistään oppilaskunnan hallitukselle. Linkki lisätään oppilaskunnan Facebook -sivuille, josta kappaletta voi kuunnella. Tammikuun 24. päivä järjestetään koulussamme äänestys bändistä, joka pääsee esiintymään. Jos bändisi tahtoo kilpailla pääsystä konserttiin, toimita biisisi hallitukselle. Mitä nopeammin ilmoittaudutte, sitä enemmän ehditte saada kuulijoita! Onnea kisaan! Esittelypäivä Esittelypäivä tuleville opiskelijoille ja huoltajille ma klo 14 ja 18. Lisätietoja lukiomme esittelypäivän ohjelmasta ja sisällöstä myöhemmin kotisivuillamme. IT S TIME TO PEEP! TULOSSA KANSAINVÄLINEN TEATTERIPROJEKTI! Vaskivuoren lukio isännöi Pan European -verkoston teatteriprojektia huhtikuuta Mukana tiimit meidän lisäksi Svendborgista, Kievistä, Prahasta ja Ateenasta. Paikka viidelle teatterista kiinnostuneelle opiskelijalle. Teemana Shakespeare. Lisätietoja: Fronter, teatteriopettaja Susanna Metsälä tai PEEP-koordinaattori Virpi Kantonen. KONSERTTEJA: Vaskiklubi Pajalla klo 18 alkaen. Vaskivuoren lukion joulukonsertti on to klo (HUOM! muuttunut aika) Myyrmäen kirkossa. Konsertissa esiintyvät lukiomme kuorot johtajinaan Matti Suomela ja Jonna Vehmanen. Konserttiin on vapaa pääsy ja ohjelma maksaa 10 euroa. Joulumatineoita: - Laulajien joulumatinea on pe klo musiikkiluokassa Pop-laulajien joulumatinea on ti klo Bändien akustinen joulusoitto aulassa ke klo Vantaan tanssiopiston joulusatua Matka laukussa esitetään Konserttitalo Martinuksessa Esityksen musiikista huolehtivat Vaskivuoren lukion opiskelijat lehtori Mika Karhusen johdolla. Musiikki on opiskelijoiden itse säveltämää. Lisätietoja esityksestä tanssiopiston sivuilta

7 KALENTERIIN MERKITTÄVÄKSI Kevään ylioppilaskirjoitukset käynnistyvät äidinkielen tekstitaidon kokeella pe 7.2. Tämän jälkeen seuraavat kielten kuuntelut Kirjalliset kokeet järjestetään Onnea ja menestystä kokelaille! Penkkarit ja Vanhat tanssit Penkinpainajaisia vietetään koulussamme torstaina Abishowta katsotaan klo alkaen, ja abit vilkutetaan penkkariajelulle 12.45! Perjantaina tanssitaan Vanhoja tansseja Energia Areenalla klo omalle koululle ja klo 17 vanhemmille sekä ystäville. Talvilomaa hiihdellään viikolla 8. JOULUPUKIN KONTTIIN TAI PIKKUJOULULAHJAKSI: Vaskivuoren lukion kuorojen levy Kuule minua tuuli julkaistiin marraskuun alussa. Niitä voi ostaa vaikkapa joululahjoiksi lukion kansliasta. Levyn hinta on 20 euroa. Myös aiemmin ilmestynyttä joululevyä Hiljainen Gloria on joitakin kappaleita jäljellä. Niitäkin saa kansliasta edulliseen 10 euron hintaan. NAHKATAKKINEN TYTTÖ Nuoret lähtevät viettämään viikonloppua hylätylle kesämökille. Mummot varoittelevat. Miksi tyttö puhuu itsekseen laiturilla? Kenen hahmo piirtyy salaman välähtäessä? Onko hämähäkkimiehiä todella olemassa? Legenda alkaa tuntua kummalla tavalla todelta Nahkatakkinen tyttö on jännityksen sävyttämä nuorisomusikaali, jonka pääosassa on voima kohdata sekä kipeät muistot että arvaamaton nykyhetki. MUSIIKKI Dingo KÄSIKIRJOITUS Hanna Suutela Matti Suomela, Kari Jagt MUSIIKINSOVITUS Matti Suomela OHJAUS Kari Jagt MUSIIKINJOHTO Matti Suomela KOREOGRAFIA Eerika Arposalo LAVASTUS Juho Lindström PROJISOINTI Marko Kalmari PUVUSTUS Niina Huovinen MASKEERAUS Essi Saarinen ja Stadi:n aikuisopiston teatterialan ammattitutkinnon maskeerauksen opiskelijat VALOSUUNNITTELU Pekka Pitkänen, VALOAJO Antti Virtanen, ÄÄNISUUNNITTELU Ilkka Ruutu PAINOTUOTTEIDEN SUUNNITTELU Hanne Härkönen (Turun AMK:n Taideakatemian animaation koulutusohjelma) SOSIAALISEN MEDIAN JA PAINOTUOTTEIDEN KOORDINOINTI Riikka Venäläinen (Turun AMK:n Taideakatemian mediatuotannon koulutusohjelma) HARJOITUSJÄRJESTÄJÄ, TARPEISTOVASTAAVA Janna Karas, HARJOITUSKAUDEN VALOKUVAUS Sami Arvonen TUOTANTOKOORDINAATTORI Susanna Metsälä, TUOTTAJA Eira Kasper

8 NÄYTÖKSET: Perjantai 10.1 Ensi-ilta klo 19 Lauantai 11.1 klo 19 Sunnuntai 12.1 klo 14 Tiistai 14.1 klo 19, Perjantai 17.1 klo 19, Lauantai 18.1 klo 14 ja klo 19 Sunnuntai 19.1 klo 14 KOULULAISNÄYTÖKSET Maanantai 13.1 klo 13, Tiistai 14.1 klo 13, Keskiviikko 15.1 klo 13, Torstai 16.1 klo 13, Perjantai 17.1 klo 13 Esityksen kesto noin 2 tuntia 15 min sisältäen väliajan 20 min. Esitykset Vantaan Konserttitalo Martinuksessa, Martinlaaksontie 36, Vantaa LIPUT Liput kaikkiin esityksiin Lippupisteestä puh , 1,98/min + pvm/mpm klo Liput palvelumaksuineen 14,50 / 26,50. Liput koululaisnäytöksiin ma-pe klo 13, á 5, myynnissä vain Lippupisteen puhelinpalvelussa ( , 1,98 /min+pvm). Alennettuun lippuun ovat oikeutettuja opiskelijat, työttömät, varusmiehet ja pyörätuolilla liikkuvat. Pyörätuolin saattaja ja sylissä istuvat lapset ilmaiseksi. Ryhmälippualennuksen saavat yli 20 henkilön ryhmät normaalihintaisesta lipusta. Esitystä suositellaan yli 12-vuotiaille. LISÄTIETOJA VASKIVUOREN LUKION/ VASKIVUOREN LUKION MUSIIKKISEURA RY:N TUOTANTO KUTSU VASKIVUOREN LUKION MUSIIKKITEATTERITOIMINNAN TUKIJAKSI Vaskivuoren musikaali 2014 NAHKATAKKINEN TYTTÖ Vaskivuoren lukion opiskelijat valmistautuvat oppilaitoksen 23. musiikkiteatteriesitykseen. Vuodesta 1992 lähtien Vaskivuoren lukion opiskelijat ovat esittäneet kokoillan musikaaleja yhden joka vuosi. Ohjelmistossa ovat olleet mm. Peter Pan, Fame (Suomen kantaesitys), Viulunsoittaja katolla, Oliver!, Sound of Music, Grease, Anyone Can Whistle Musikaalituotannot ovat korkeatasoisia monien teatterialan ammattilaisten, opiskelijoiden, Vaskivuoren lukion, vanhempien ja vanhempainyhdistyksen yhteisiä projekteja, joita valmistetaan suurella motivaatiolla työhanskoja säästämättä. Opiskelijoille, niin muusikoille, näyttelijöille kuin tanssijoillekin, Vaskivuoren lukion musikaalit tarjoavat upeat puitteet oppia teatteritaiteen lisäksi vastuun kantamista ja sitoutumista yhteisöön ja sen tavoitteeseen. Musikaaleista jää opiskelijoille unohtumattomia lukiomuistoja ja pysyviä ystävyyssuhteita. Jotkut opiskelijat innostuvat teatterialasta ammattina. Produktioiden taloudellisesta tuottamisesta vastaa Vaskivuoren lukion musiikkiseura ry.

9 Pyydämme yritystänne Nahkatakkinen tyttö -musikaalin tukijaksi. Tarjoamme teille neljää eri tukimuotoa: 1. Tarjoamme käsiohjelmassa maksullista tilaa yrityksenne tukiilmoitukselle. 2. Voitte tukea tuotantoa lahjoittamalla sopivaksi katsomanne summa Vaskivuoren lukion musiikkiseura ry:lle, joka vastaa musikaaliproduktion taloudellisesta tuottamisesta. IBAN FI Viite Kannustamme yritystänne ostamaan lippuja henkilöstölle ja sidosryhmille. Yli 20 henkilön ryhmille on tarjolla erikoishintaisia lippuja. 4. Tarjoaisiko yrityksesi koululaisnäytöksen kokonaiselle yläkoululle? Yhden koululaisnäytöksen hinta on 2000, ja sillä summalla 400 koululaista pääsee ilmaiseksi teatteriin. Lisätietoja, Susanna Metsälä, tuotantokoordinaattori, puh tai sähköpostitse:

Vaskivuoren lukion tiedote nro 2 tiistaina 8.10.2013

Vaskivuoren lukion tiedote nro 2 tiistaina 8.10.2013 Vaskivuoren lukion tiedote nro 2 tiistaina 8.10.2013 Vaskivuoren lukion tiedote ilmestyy joka jakson ensimmäisenä tiistaina. Sen toimittamisesta huolehtii lukiomme tiedottaja, biologian ja maantieteen

Lisätiedot

TIEDOTE 3, lukuvuosi 2015-2016

TIEDOTE 3, lukuvuosi 2015-2016 TIEDOTE 3, lukuvuosi 2015-2016 Vaskivuoren lukion tiedote numero 3 (1.12.2015). Tiedote ilmestyy jokaisen jakson ensimmäisenä tiistaina. Sen toimittamisesta huolehtii lukiomme tiedotusvastaava, lehtori

Lisätiedot

TÄSSÄ TIEDOTTEESSA NRO 3 SEURAAVAA:

TÄSSÄ TIEDOTTEESSA NRO 3 SEURAAVAA: Vaskivuoren lukion tiedote nro 3 tiistaina 2.12.2014. Vaskivuoren lukion tiedote ilmestyy joka jakson ensimmäisenä tiistaina. Sen toimittamisesta huolehtii lukiomme tiedottaja, biologian ja maantieteen

Lisätiedot

VAASAN KIRKKO 9.00 RO 9.45

VAASAN KIRKKO 9.00 RO 9.45 Elokuu Viikko 33 Jakso 1 10 Maanantai 11 Tiistai 12 Keskiviikko 13 Torstai 14 Perjantai 15 Lauantai 9.30-10.45 4 7 7 1 2 6 11.25-12.40 ruokailut 5 1 4 12.50-14.05 16 Sunnuntai VAASAN KIRKKO 9.00 RO 9.45

Lisätiedot

ENSI LUKUVUODEN TYÖAJAT PÄÄTETTY HYVÄÄ JOULULOMAA MUSIKAALIN ESITE *******************************************************************************

ENSI LUKUVUODEN TYÖAJAT PÄÄTETTY HYVÄÄ JOULULOMAA MUSIKAALIN ESITE ******************************************************************************* Vaskivuoren lukion tiedote nro 3 4.12.2012. Vaskivuoren lukion tiedote ilmestyy joka jakson ensimmäisenä tiistaina. Sen toimittamisesta huolehtii lukiomme tiedottaja, biologian ja maantieteen lehtori Hanna

Lisätiedot

VAASAN KIRKKO 9.00 RO 9.45

VAASAN KIRKKO 9.00 RO 9.45 Elokuu Viikko 32 Jakso 1 5 Maanantai 6 Tiistai 7 Keskiviikko 8 Torstai 9 Perjantai 10 Lauantai 9.30-10.45 11.25-12.40 ruokailut 4 VAASAN KIRKKO 9.00 RO 9.45 erillinen info erillinen info 12.50-14.05 11

Lisätiedot

VAASAN KIRKKO 9.00 RO 9.45

VAASAN KIRKKO 9.00 RO 9.45 Elokuu Viikko 32 Jakso 1 6 Maanantai 7 Tiistai 8 Keskiviikko 9 Torstai 10 Perjantai 11 Lauantai 9.30-10.45 11.25-12.40 ruokailut 4 VAASAN KIRKKO 9.00 RO 9.45 erillinen info erillinen info 12.50-14.05 12

Lisätiedot

VAASAN KIRKKO 9.00 RO 9.45

VAASAN KIRKKO 9.00 RO 9.45 Elokuu Viikko 32 Jakso 1 8 Maanantai 9 Tiistai 10 Keskiviikko 11 Torstai 12 Perjantai 13 Lauantai 9.30-10.45 11.25-12.40 ruokailut 4 VAASAN KIRKKO 9.00 RO 9.45 erillinen info erillinen info 12.50-14.05

Lisätiedot

Elokuu Viikko 33 Jakso 1 11 Maanantai 12 Tiistai 13 Keskiviikko 14 Torstai 15 Perjantai 16 Lauantai 8.05-9.20. RO juniorit 8.05. WILMA 14A v05 /KLm

Elokuu Viikko 33 Jakso 1 11 Maanantai 12 Tiistai 13 Keskiviikko 14 Torstai 15 Perjantai 16 Lauantai 8.05-9.20. RO juniorit 8.05. WILMA 14A v05 /KLm Elokuu Viikko 33 Jakso 1 11 Maanantai 12 Tiistai 13 Keskiviikko 14 Torstai 15 Perjantai 16 Lauantai 9.30-10.45 4 7 7 1 2 6 11.25-12.40 ruokailut 5 1 4 12.50-14.05 17 Sunnuntai VAASAN KIRKKO 9.00 RO 9.45

Lisätiedot

VAASAN KIRKKO 9.00 RO 9.45 erillinen info

VAASAN KIRKKO 9.00 RO 9.45 erillinen info Elokuu Viikko 32 Jakso 1 7 Maanantai 8 Tiistai 9 Keskiviikko 10 Torstai 11 Perjantai 12 Lauantai 9.30-10.45 11.25-12.40 ruokailut 4 VAASAN KIRKKO 9.00 RO 9.45 erillinen info erillinen info 12.50-14.05

Lisätiedot

1. JAKSO ALKAA: 12- ja 13- vuositaso klo 9, 15- vt klo 10, 14- vt klo 11

1. JAKSO ALKAA: 12- ja 13- vuositaso klo 9, 15- vt klo 10, 14- vt klo 11 1. jakso 11.8. - 30.9.15 (37 työpäivää) ma ti ke to pe koeviikko 22.9. - 30.9. 7 1 4 5 3 Uusintakokeet 24.8. ja 31.8. 1. vuositason vanhempainilta 3.9. Ylioppilaskirjoitukset 7.9.-28.9. 6 1 3 2 4 5 6 2

Lisätiedot

1. JAKSO ALKAA: 12- ja 13- vuositaso klo 9, 15- vt klo 10, 14- vt klo 11

1. JAKSO ALKAA: 12- ja 13- vuositaso klo 9, 15- vt klo 10, 14- vt klo 11 1. jakso 11.8. - 30.9.15 (37 työpäivää) ma ti ke to pe koeviikko 22.9. - 30.9. 7 1 4 5 3 Uusintakokeet 24.8. ja 31.8. 1. vuositason vanhempainilta 3.9. Ylioppilaskirjoitukset 7.9.-28.9. 6 1 3 2 4 5 6 2

Lisätiedot

1. jakso (37 työpäivää) ma ti ke to pe koontiviikko Uusinta Kalenteri versio

1. jakso (37 työpäivää) ma ti ke to pe koontiviikko Uusinta Kalenteri versio 1. jakso Uusintakokeet 28.8. 1. vuositason vanhempainilta 1.9. Ylioppilaskirjoitukset 12.9.-3.10. Uusinta 28.8. Kalenteri versio 4.7.2017 10.8. - 29.09.2017 (37 työpäivää) ma ti ke to pe koontiviikko 21.9.

Lisätiedot

YO-INFO 13.5.2014 KIERTOTUNTIKAAVIO KOEVIIKKO. Rehtori Mika Strömberg 14.5.2014

YO-INFO 13.5.2014 KIERTOTUNTIKAAVIO KOEVIIKKO. Rehtori Mika Strömberg 14.5.2014 YO-INFO 13.5.2014 Rehtori Mika Strömberg KIERTOTUNTIKAAVIO KOEVIIKKO - ensi lukuvuonna: valmistelu + koe + palautus - järjestys: 7 1 2 3 4 5 6 1 lv. 2014-2015 VALINNAT - kurssitarjottimen eka versio valmistui

Lisätiedot

pe 1.8. la 2.8. su 3.8. ma 4.8. ti 5.8. ke 6.8. to 7.8. pe 8.8. opettajatyöpäivä 9-15 veso, henkilökunnan valokuvaus la 9.8. su 10.8.

pe 1.8. la 2.8. su 3.8. ma 4.8. ti 5.8. ke 6.8. to 7.8. pe 8.8. opettajatyöpäivä 9-15 veso, henkilökunnan valokuvaus la 9.8. su 10.8. ELOKUU pe 1.8. la 2.8. su 3.8. ma 4.8. ti 5.8. ke 6.8. to 7.8. pe 8.8. opettajatyöpäivä 9-15 veso, henkilökunnan valokuvaus la 9.8. su 10.8. ma 11.8. ti 12.8. ke 13.8. lukuvuoden aloitus klo 9.00 liikuntasalissa,

Lisätiedot

TERVETULOA! Ylöjärven lukion vanhempainilta Ryhmä 16X

TERVETULOA! Ylöjärven lukion vanhempainilta Ryhmä 16X TERVETULOA! Ylöjärven lukion vanhempainilta 28.9.2017 Ryhmä 16X Tärkeitä asioita kakkosella 1/3 Opintojen seuranta onnistuu parhaiten Wilman kautta. Huom! Huoltajan Wilma-tunnukset ovat voimassa siihen

Lisätiedot

Kevätlukukausi to 7.1. la Talviloma ma su (vko 9) Pääsiäinen pe 2.4. ma

Kevätlukukausi to 7.1. la Talviloma ma su (vko 9) Pääsiäinen pe 2.4. ma 2 LUKUVUODEN 2009-10 AIKATAULUT TYÖAIKA Lukuvuosi ke 12..2009 la.6.2010 Syyslukukausi ke 12.. pe 1.12.2009 Syysloma ma 12.10 su 1.10.2009 Joululoma la 19.12.2009 ke 6.1.2010 Kevätlukukausi to.1. la.6.2010

Lisätiedot

Tervetuloa lukioon. Aloitusinfoa

Tervetuloa lukioon. Aloitusinfoa Tervetuloa lukioon Aloitusinfoa Ryhmänohjaaja Päivi Franzon Tavoitat minut parhaiten sähköpostitse: paivi.franzon@edukouvola.fi Koulupäivän aikana voit yrittää myös puhelimitse opettajainhuone: 020 615

Lisätiedot

Vaskivuoren lukio, lv 2008-2009, 1. jakso

Vaskivuoren lukio, lv 2008-2009, 1. jakso Vaskivuoren lukio, lv 2008-2009, 1. jakso vk 33 11.8 ma Opettajien OS I klo 9-15 12.8 ti Lukuvuoden avajaiset klo 10 ykköset ja klo 11 muut, klo 17 musiikkiaineiden opettajien kokous klo 15 tanssilukiolaisten

Lisätiedot

HATANPÄÄN LUKION PÄIVITTYVÄ KALENTERI LUKUVUODELLE 2015-16 1.12.2015

HATANPÄÄN LUKION PÄIVITTYVÄ KALENTERI LUKUVUODELLE 2015-16 1.12.2015 HATANPÄÄN LUKION PÄIVITTYVÄ KALENTERI LUKUVUODELLE 2015-16 1.12.2015 1. jakso 11.8.2015-1.10.2015 ma 10.8. tutorit koululla klo 14 ti 11.8. uudet opiskelijat klo 9, muut klo 10, ryhmänohjaus klo 10.45-13.30

Lisätiedot

NUUKSION KOULU TIEDOTTAA Marras-joulukuussa 2016

NUUKSION KOULU TIEDOTTAA Marras-joulukuussa 2016 NUUKSION KOULU TIEDOTTAA Marras-joulukuussa 2016 Oma Malk (6.lk) NUUKSION KOULUSSA TAPAHTUU: Menemme Solvallaan vielä keskiviikkona 30.11. Vietämme koululla Hyvät käytöstavat -teemaviikkoa 16.-25.11. Harjoittelemme

Lisätiedot

EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU

EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU Kulttuurikaverin kanssa voit lähteä niin konserttiin kuin pesäpallo-otteluunkin! Eurajoen kulttuuritoimi Eurajoen sosiaalitoimi Kulttuurikaverin tilaaminen on helppoa:

Lisätiedot

OPISKELUJAKSOJEN KALENTERIT JA TUNTIKAAVIO

OPISKELUJAKSOJEN KALENTERIT JA TUNTIKAAVIO OPISKELUJAKSOJEN KALENTERIT JA TUNTIKAAVIO VKO PÄIVÄ I JAKSO to 10.8. pe 29.9.2017 (37 päivää) 32 to 10.8 Lukio aloittaa klo 9 pe 11.8. 33 ma 14.8. ti 15.8. ke 16.8. RO-tuokio, ykkösten ryhmäytymispäivä

Lisätiedot

ABI-ryhmille Ylioppilaslehti Abien ryhmänohjaajat jakavat Ylioppilaslehden ryhmälleen (opoilta).

ABI-ryhmille Ylioppilaslehti Abien ryhmänohjaajat jakavat Ylioppilaslehden ryhmälleen (opoilta). Jakoon Kastellin oma Osukki ja kutsu toimittajakuntaan Ryhmänohjaajat vievät (kahviosta) omalle ryhmälleen noin 10 kpl syksyn Osukki-lehteä. Kimppalehtiä on tarkoitus kierrättää kavereiden kesken. Osukin

Lisätiedot

(37 työpäivää) koeviikko

(37 työpäivää) koeviikko 1. jakso 18.8. - 6.10.09 (37 työpäivää) koeviikko 29.9. - 6.10.09 Uusintakokeet 24.8., 31.8. Ylioppilaskirjoitukset 7.9. - 28.9. 1. vuositason vanhempainilta 3.9. VIIKKO 34 Seuraa aktiivisesti musiikin

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry +',-'%"!"!#!$!%!$!&!!!!'!&!(!)!*!&!*!" Jäsentiedote 5/2013 Syysterveisiä Hyvä jäsenemme, tässä on vuoden 2013 viides jäsentiedote. Jäsentiedotteesta saat paljon tärkeää tietoa

Lisätiedot

www.kolumbus.fi/tanssitalojuulia Tanssitunnit syksy 2012

www.kolumbus.fi/tanssitalojuulia Tanssitunnit syksy 2012 www.kolumbus.fi/tanssitalojuulia Tanssitunnit syksy 2012 itämainen tanssi Itämaista tanssia, kuntotanssia ja kuntoliikuntaa sekä discorientaltanssia kaikenikäisille, -kokoisille ja kuntoisille lapsille,

Lisätiedot

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen.

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen. Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 www.mikkelinkvtuki.fi Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2015 www.mikkelinkvtuki.fi Syksyn hehku on lupaus tulevasta.

Lisätiedot

OPISKELUJAKSOJEN KALENTERIT JA TUNTIKAAVIO

OPISKELUJAKSOJEN KALENTERIT JA TUNTIKAAVIO OPISKELUJAKSOJEN KALENTERIT JA TUNTIKAAVIO VKO PÄIVÄ I JAKSO to 9.8. pe 28.9.2018 (37 päivää) 32 to 9.8 Koulu alkaa klo 9 pe 10.8. Ykkösten ryhmäytymispäivä Mustasaaressa 33 ma 13.8. ti 14.8. Koulurauhan

Lisätiedot

YO-info K2015 19.1.2015. Rehtori Mika Strömberg

YO-info K2015 19.1.2015. Rehtori Mika Strömberg YO-info K2015 19.1.2015 Rehtori Mika Strömberg LUKION PÄÄTTÖTODISTUS LUKIO-OPINNOT YHTEENSÄ VÄHINTÄÄN 75 KRS - opiskelijan suorittamissa opinto-ohjelmansa mukaisissa pakollisissa ja valtakunnallisissa

Lisätiedot

LV 1718 alkaa

LV 1718 alkaa 15 LV 1718 alkaa 10.8.2017 Lukio-opinnot Suoritettava 75 kurssia joista pakollisia 47/51 ja valtakunnallisia syventäviä 10 Mikä on kurssitilanteesi lukuvuoden alkaessa? Sinulla pitäisi olla >60 kurssia,

Lisätiedot

KEVÄTOPINTOKAUSI alkaa keskiviikkona 11.1.2016 ohjelman mukaisesti klo 09.00 ja päättyy yhteiseen kevätjuhlaan keskiviikkona 25.05.2016.

KEVÄTOPINTOKAUSI alkaa keskiviikkona 11.1.2016 ohjelman mukaisesti klo 09.00 ja päättyy yhteiseen kevätjuhlaan keskiviikkona 25.05.2016. KEVÄTOPINTOKAUSI alkaa keskiviikkona 11.1.2016 ohjelman mukaisesti klo 09.00 ja päättyy yhteiseen kevätjuhlaan keskiviikkona 25.05.2016. VIIKKO-OHJELMA klo ma ti ke to pe 9.00 TIEDOLLINEN JAKSO 10.30 Tauko

Lisätiedot

Lukio alkaa

Lukio alkaa 17 Lukio alkaa 10.8.2017 Mitä Kuuluu? Mitä lukio tuo tullessaan? Uudet kaverit Uudet toimintatavat Valitset itse opintosi Kotitöitä Tee töitä tasaisesti, priorisoi Anna itsellesi oikeus lukea - päivittäin

Lisätiedot

TIEDOTE 5, lukuvuosi 2015-2016

TIEDOTE 5, lukuvuosi 2015-2016 TIEDOTE 5, lukuvuosi 2015-2016 Vaskivuoren lukion tiedote numero 5 (12.4.2016). Tiedote ilmestyy jokaisen jakson ensimmäisenä tiistaina. Sen toimittamisesta huolehtii lukiomme tiedotusvastaava, lehtori

Lisätiedot

SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007. Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007. Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008

SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007. Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007. Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008 SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007 Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007 Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008 Sekakuoroliitto järjestää perinteiset Sekakuoropäivät ensi maaliskuussa Helsingissä. Tapahtuma alkaa lauantaina

Lisätiedot

Kahvila Elsie. Sipoon palveluasumisen tukiyhdistys ry.

Kahvila Elsie. Sipoon palveluasumisen tukiyhdistys ry. Kahvila Elsie Sipoon palveluasumisen tukiyhdistys ry. Hyvät sipoolaiset, Olet saanut käteesi aivan uuden esitteen, joka kertoo Palvelutalo Elsieen perustettavasta kahvilasta. Tämä kahvila avautuu maanantaina

Lisätiedot

vieras kieli, pitkä oppimäärä 8:45 englanti 11 saksa 13 ranska 15 venäjä / espanja toinen kotimainen kieli, pitkä ja keskipitkä oppimäärä 8:45

vieras kieli, pitkä oppimäärä 8:45 englanti 11 saksa 13 ranska 15 venäjä / espanja toinen kotimainen kieli, pitkä ja keskipitkä oppimäärä 8:45 20.1.2012 Ylioppilaskirjoitukset, 2012K 1. YO-tutkinnosta lyhyesti Hajautus Tutkinnon voi suorittaa kerralla tai hajauttaa enintään kolmeen peräkkäiseen suorituskertaan, esim. S2011, K2012, S2012. Oikeus

Lisätiedot

Klubin viikkokirje 6.11.2015 on ilmestynyt http://www.klubi.biz/viikkokirje.html

Klubin viikkokirje 6.11.2015 on ilmestynyt http://www.klubi.biz/viikkokirje.html 1 Hyvä Klubin jäsen, Klubin viikkokirje 6.11.2015 on ilmestynyt http://www.klubi.biz/viikkokirje.html sunnuntai 8.11. ISÄNPÄIVÄLOUNAS KLUBILLA ISILLE, PERHEILLE, SUVULLE Koko perheen ja ystävien tilaisuus.

Lisätiedot

ELOKUU. to 1.8. pe 2.8. la 3.8. su 4.8. ma 5.8. ti 6.8. ke 7.8. to 8.8. pe 9.8. opettajatyöpäivä 9-15, henkilökunnan valokuvaus la 10.8. su 11.8.

ELOKUU. to 1.8. pe 2.8. la 3.8. su 4.8. ma 5.8. ti 6.8. ke 7.8. to 8.8. pe 9.8. opettajatyöpäivä 9-15, henkilökunnan valokuvaus la 10.8. su 11.8. ELOKUU to 1.8. pe 2.8. la 3.8. su 4.8. ma 5.8. ti 6.8. ke 7.8. to 8.8. pe 9.8. opettajatyöpäivä 9-15, henkilökunnan valokuvaus la 10.8. su 11.8. ma 12.8. lukuvuoden aloitus klo 9.00 liikuntasalissa, ryhmänohjaukset

Lisätiedot

Aikuislinjan lukuvuosikalenteri

Aikuislinjan lukuvuosikalenteri Aikuislinjan lukuvuosikalenteri 2017 2018 1. jakso 21.8. 8.10. Ti 15.8. Uusien opiskelijoiden yleisinfo klo 17 Ke 16.8. Opinto-ohjaaja ohjaa uusia opiskelijoita klo 12-18 To 17.8. Opinto-ohjaaja ohjaa

Lisätiedot

SUOMI OPEN 2016 PYÖRÄTUOLITANSSITAPAHTUMA

SUOMI OPEN 2016 PYÖRÄTUOLITANSSITAPAHTUMA SUOMI OPEN 2016 PYÖRÄTUOLITANSSITAPAHTUMA 2016 IPC WDS SUOMI OPEN, SUOMI OPEN 2016 EI-IPC, PYÖRÄTUOLITANSSIN SUOMENMESTARUUSKILPAILUT Lohja, Finland 30. huhtikuuta 1. toukokuuta, 2016 Suomen pyörätuolitanssiliitto

Lisätiedot

ABI-INFO. ke , klo

ABI-INFO. ke , klo ABI-INFO ke 26.10.2017, klo 9.00-9.30 Kevään 2018 yo-kirjoituksiin ilmoittautuminen ke 22.11.2017 mennessä Mikäli tulokset eivät ole tulleet tähän mennessä, on kokelaalla oikeus ilmoittautua tulosten saapumisen

Lisätiedot

Pääkirjoitus: Oppilaskunnan kuulumiset: Tässä ihana lukijamme uusin ViLu-numero.

Pääkirjoitus: Oppilaskunnan kuulumiset: Tässä ihana lukijamme uusin ViLu-numero. VILU Kevät 2016 Pääkirjoitus: Tässä ihana lukijamme uusin ViLu-numero. Penkkarit ja vanhojen tanssit menivät vilauksessa ja loma tulee vastaan, vaikka kuinka yrittäisit sitä vältellä. Luntakin on satanut,

Lisätiedot

Ohjelmassa. Kemijoki on näkyvä osa elämää jokivarressa. Toivomme että mahdollisimman moni ryhmä innostuu kertomaan, millä tavoin joki on tärkeä.

Ohjelmassa. Kemijoki on näkyvä osa elämää jokivarressa. Toivomme että mahdollisimman moni ryhmä innostuu kertomaan, millä tavoin joki on tärkeä. 1 Ohjelmassa Kilpailu pähkinänkuoressa Ketkä voivat osallistua Ilmoittautuminen Sitten luodaan! Kilpailu huipentuu! Kisatunnelmat jakoon Instagramissa Olemme apunasi kilpailun aikana Kemijoki on näkyvä

Lisätiedot

HYVINKÄÄN KAUPUNKI Sivistystoimi/ Hallinto Kankurinkatu 4-6 20.10.2015 05800 HYVINKÄÄ

HYVINKÄÄN KAUPUNKI Sivistystoimi/ Hallinto Kankurinkatu 4-6 20.10.2015 05800 HYVINKÄÄ Sivistystoimi/ Hallinto Kankurinkatu 4-6 20.10.2015 Alakoulujen rehtorit ENSIMMÄISEN VIERAAN KIELEN VALINTA JA MUSIIKKILUOKALLE PYRKIMINEN Tämän kirjeen liitteenä on 2. luokkalaisten vanhemmille jaettava

Lisätiedot

Lukio alkaa

Lukio alkaa 15 Lukio alkaa 14.8.2015 Mitä Kuuluu? Mitä lukio tuo tullessaan? Uudet kaverit Uudet toimintatavat Valitset itse opintosi Kotitöitä Tee töitä tasaisesti, priorisoi Anna itsellesi oikeus lukea - päivittäin

Lisätiedot

Ryhmänohjaus

Ryhmänohjaus Ryhmänohjaus 15.11.2016 Kalenterimerkintöjä: to 1.12. RO 13.15 13.30 pe 2.12. Juhlimme ylioppilaita ja itsenäisyyttä klo 11.00 12.15 ma 5.12. vapaa ti 6.12. itsenäisyyspäivän vapaa ma 19.12. RO 13.15 13.45

Lisätiedot

3. kappale (kolmas kappale) AI KA

3. kappale (kolmas kappale) AI KA 3. kappale (kolmas kappale) AI KA 3.1. Kellonajat: Mitä kello on? Kello on yksi. Kello on tasan yksi. Kello on kaksikymmentä minuuttia vaille kaksi. Kello on kymmenen minuuttia yli yksi. Kello on kymmenen

Lisätiedot

VÄRT SI LÄN TAPAHTUMAKALENTERI MESSU VÄRTSILÄN KIRKOSSA

VÄRT SI LÄN TAPAHTUMAKALENTERI MESSU VÄRTSILÄN KIRKOSSA VÄRTSILÄN TAPAHTUMAKALENTERI VÄRT SI LÄN KYL ÄT IEDO T E t alvi 2013 /20 14 www. vart sila.f i Värtsilän kirkossa tapahtuu! 04.12. klo 18 Jouluaskartelu perheille seurakuntakodilla. 08.12. klo 17-19 Myyjäiset

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU 7/2016. Kokousaika: Maanantai klo Kokouspaikka: Kaupungintalo, 3. kerros, kokoushuone 302

KOKOUSKUTSU 7/2016. Kokousaika: Maanantai klo Kokouspaikka: Kaupungintalo, 3. kerros, kokoushuone 302 KOKOUSKUTSU 7/2016 Kokousaika: Maanantai 19.9.2016 klo 17.30 Kokouspaikka: Kaupungintalo, 3. kerros, kokoushuone 302 Saapuvilla olevat jäsenet: Varajäsenet: Haavisto Marika Salonen Leevi Mauriala Anni

Lisätiedot

RUB4.1 MPA (13, Semi Laine abeista ollut jo ÄI9.1 MMP (16)

RUB4.1 MPA (13, Semi Laine abeista ollut jo ÄI9.1 MMP (16) 100-v juhlaviikko / Lukio Maanantai 28.9. Klo 10:00 oppilaiden koulupäivä alkaa, siitä eteenpäin normaalin lukujärjestyksen mukaisesti alla mainituin poikkeuksin: Juhlalehti jaetaan ensimmäisellä oppitunnilla.

Lisätiedot

HATANPÄÄN LUKIO LUKUVUODEN KALENTERI (päivitetty ) JAKSO 1: KE PE

HATANPÄÄN LUKIO LUKUVUODEN KALENTERI (päivitetty ) JAKSO 1: KE PE HATANPÄÄN LUKIO 2016-2017 LUKUVUODEN KALENTERI (päivitetty 4.4.2017) JAKSO 1: KE 10.8.2016 PE 30.9.2016 ti 9.8. Opettajien työpäivä ti 6.9. ROTOVI 10.45-11.10; YO-info 13- ke 10.8 1. koulupäivä. Uudet

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 1/2015 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso

JÄSENTIEDOTE 1/2015 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso JÄSENTIEDOTE 1/2015 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS Hyvät Rauhanturvaajat, Taas on vuosi vaihtunut. Yhdistys piti syyskokouksensa ilman suurempia

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Vuoreksen koulu. lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Vuoreksen koulu. lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Vuoreksen koulu lv. 2017-2018 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 4.9. - 8.12.2017 ja keväällä 8.1. - 11.5.2018. Hip kerhot ovat suunnattuja

Lisätiedot

Ahlmanin ammattiopisto, Tampere 10.06.2015 15:43 36/2015 (1. jakso) 31.08. - 06.09.2015 Viikkotuntimäärä: 7

Ahlmanin ammattiopisto, Tampere 10.06.2015 15:43 36/2015 (1. jakso) 31.08. - 06.09.2015 Viikkotuntimäärä: 7 36/2015 (1. jakso) 31.08. - 06.09.2015 Viikkotuntimäärä: 7 Maanantai 31.08. Tiistai 01.09. Keskiviikko 02.09. Torstai 03.09. Perjantai 04.09. Lauantai 05.09. Sunnuntai 06.09. 09:00 Palmu Riina C TVT2 Yritystoiminnan

Lisätiedot

YO-info Sotungin lukio ja etälukio

YO-info Sotungin lukio ja etälukio YO-info Sotungin lukio ja etälukio TI 22.1.2019 Opinto-ohjaaja Elina Korkea-aho Osallistumisoikeus yo-tutkintoon - Osallistumisoikeus kevään ylioppilaskokeisiin edellyttää, että tutkintoaineesta on saatu

Lisätiedot

OULUN STEINERKOULU. Kuukausitiedote tammikuu 2018

OULUN STEINERKOULU. Kuukausitiedote tammikuu 2018 OULUN STEINERKOULU Kuukausitiedote tammikuu 2018 Hyvät vanhemmat, pidättehän aamuisin lapsia tuodessanne huolta Isonkadun puoleisen parkkipaikan turvallisuudesta. Pihalla käy melkoinen kuhina varsinkin

Lisätiedot

Ahlmanin ammattiopisto, Tampere 22.06.2015 17:11 33/2015 (1. jakso) 10. - 16.08.2015 Viikkotuntimäärä: 25

Ahlmanin ammattiopisto, Tampere 22.06.2015 17:11 33/2015 (1. jakso) 10. - 16.08.2015 Viikkotuntimäärä: 25 33/2015 (1. jakso) 10. - 16.08.2015 Viikkotuntimäärä: 25 Maanantai 10.08. Tiistai 11.08. Keskiviikko 12.08. Torstai 13.08. Perjantai 14.08. Lauantai 15.08. Sunnuntai 16.08. 10:15 Työskentely puutarha-alalla

Lisätiedot

Tervetuloa aloittamaan uutta lukuvuotta!

Tervetuloa aloittamaan uutta lukuvuotta! Tervetuloa aloittamaan uutta lukuvuotta! Lisää teksti napsauttamalla Abien ryhmänohjaus ke 9.8.2017 Opiskelijailmoituslomake Tarkista, että tietosi pitävät paikkansa ja korjaa tarvittaessa vanhat tai virheelliset

Lisätiedot

Huoltajailta 17

Huoltajailta 17 17.10.2017 Huoltajailta 17 17 huoltajailta 17:00-18:00 Kahvit ruokalassa, opiskelijakunta 18:00-19:35 Ryhmänohjaajan tunti kotiluokissa 17A 301 17B 202 17C 407 17D 401 17E 208 17F 408 17G 307 Mika Rissanen

Lisätiedot

Ahlmanin ammattiopisto, Tampere 22.06.2015 10:24 33/2015 (1. jakso) 10. - 16.08.2015 Viikkotuntimäärä: 23

Ahlmanin ammattiopisto, Tampere 22.06.2015 10:24 33/2015 (1. jakso) 10. - 16.08.2015 Viikkotuntimäärä: 23 33/2015 (1. jakso) 10. - 16.08.2015 Viikkotuntimäärä: 23 Maanantai 10.08. Tiistai 11.08. Keskiviikko 12.08. Torstai 13.08. Perjantai 14.08. Lauantai 15.08. Sunnuntai 16.08. Matematiikka YHT2.1. Ma Fyke

Lisätiedot

Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin

Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin 7.-8.10.2017 Kilpailupaikan osoite: Rauhalantie 50, Mäntsälä www.uvu.fi/sm2017 AIKATAULU LAUANTAI Kilpailutoimisto aukeaa kello 7:30

Lisätiedot

JAKSO 1 YLÄASTE LUKIO 33 MA 10.08. TI 11.08. KE 12.08. koulu alkaa koulu alkaa TO 13.08. Etkot 16-20; ilm.its.kuulusteluihin PE 14.08. 34 MA 17.08.

JAKSO 1 YLÄASTE LUKIO 33 MA 10.08. TI 11.08. KE 12.08. koulu alkaa koulu alkaa TO 13.08. Etkot 16-20; ilm.its.kuulusteluihin PE 14.08. 34 MA 17.08. JAKSO 1 YLÄASTE LUKIO 33 MA 10.08. TI 11.08. KE 12.08. koulu alkaa koulu alkaa TO 13.08. Etkot 16-20; ilm.its.kuulusteluihin PE 14.08. 34 MA 17.08. SLL klo 10.50; tentteihin ilmoittautuminen 17.8.-21.8.

Lisätiedot

YO-info S2014 3.9.2014. rehtori Mika Strömberg

YO-info S2014 3.9.2014. rehtori Mika Strömberg YO-info S2014 3.9.2014 rehtori Mika Strömberg YLIOPPILASTUTKINTO NELJÄ PAKOLLISTA KOETTA VIERAS KIELI ÄIDINKIELI TOINEN KOTIMAINEN KIELI MATEMATIIKKA AINEREAALI HUOM! * yksi vaativampi koe (A-kieli/pitkä

Lisätiedot

OPISKELUJAKSOJEN KALENTERIT JA TUNTIKAAVIO

OPISKELUJAKSOJEN KALENTERIT JA TUNTIKAAVIO OPISKELUJAKSOJEN KALENTERIT JA TUNTIKAAVIO VKO PÄIVÄ I JAKSO to 8.8. pe 27.9.2019 (37 päivää) 32 to 8.8 Koulu alkaa klo 9 pe 9.8. 33 ma 12.8. Koulurauhan julistaminen klo 9.30 sisäpihalla ti 13.8. Lukion

Lisätiedot

Reaalin yo-info syksyn kirjoittajille klo 11.20, 1. vuositason vanhempainilta

Reaalin yo-info syksyn kirjoittajille klo 11.20, 1. vuositason vanhempainilta VIIKKO PVM PÄIVÄ Elokuu 10.8.2015 ma 33 11.8.2015 ti RESSUJEN KOULUTYÖ ALKAA 1. JAKSO ALKAA ROT 12.8.2015 ke 13.8.2015 to Ilm. uusintakuulusteluun päättyy klo 12.00 ROT 14.8.2015 pe Uusintapäivän 8-koodin

Lisätiedot

YO-INFO K2016 ILMOITTAUTUMINEN 2.11.2015. Rehtori Mika Strömberg

YO-INFO K2016 ILMOITTAUTUMINEN 2.11.2015. Rehtori Mika Strömberg YO-INFO K2016 ILMOITTAUTUMINEN 2.11.2015 Rehtori Mika Strömberg LUKION PÄÄTTÖTODISTUS AMMATILLINEN PERUSTUTKINTO YLIOPPILASTODISTUS KEVÄT 2016? LUKION PÄÄTTÖTODISTUS Lukio-opinnot yhteensä vähintään 75

Lisätiedot

Aikuislinjan lukuvuosikalenteri Päiv ä. Pvm. Toiminta

Aikuislinjan lukuvuosikalenteri Päiv ä. Pvm. Toiminta Aikuislinjan lukuvuosikalenteri 2018 2019 1. jakso 13.8. 30.9. Piv Ke 8.8. Uusien opiskelijoiden yleisinfo klo 17.00 To 9.8. Opinto-ohjaaja ohjaa uusia opiskelijoita klo 12-18 Pe 10.8. La 11.8. Su 12.8.

Lisätiedot

lokakuu tiedote Laita viesti osoitteeseen info@espoonvapaaehtoisverkosto.fi kuukauden viimeisenä perjantaina.

lokakuu tiedote Laita viesti osoitteeseen info@espoonvapaaehtoisverkosto.fi kuukauden viimeisenä perjantaina. lokakuu tiedote Jos Sinulla on tiedotettavaa: kirjoita teksti suoraan sähköpostin viestiosaan, viestin pituus enintään 600 merkkiä, ei erikoismerkkejä ( VERSAALIA, kursiivia, lihavointeja, väriä yms.),

Lisätiedot

VERBI + TOINEN VERBI = VERBIKETJU

VERBI + TOINEN VERBI = VERBIKETJU VERBI + TOINEN VERBI = VERBIKETJU 1. Apuverbi vaatii seuraavan verbin määrämuotoon. Lisää verbi luettelosta ja taivuta se oikeaan muotoon. Voimme Me haluamme Uskallatteko te? Gurli-täti ei tahdo Et kai

Lisätiedot

TUL:n Valtakunnallinen Veteraanipäivä 2.-3.6.2008 Seinäjoella

TUL:n Valtakunnallinen Veteraanipäivä 2.-3.6.2008 Seinäjoella TUL:n Valtakunnallinen Veteraanipäivä 2.-3.6.2008 Seinäjoella TUL:n Pohjanmaan piiri isännöö kesäkuun alussa pirettäviä veteraanipäiviä uimahalliurheilutaloon, areenan ja torin lähiympäristössä. Ohjelmassa

Lisätiedot

Info abiturienteille Rehtori Toni Uusimäki. Lakeuksilta komiasti maailmalle!

Info abiturienteille Rehtori Toni Uusimäki. Lakeuksilta komiasti maailmalle! Info abiturienteille 30.1.2017 Rehtori Toni Uusimäki Ylioppilastutkinnon tehtävät kypsyyskoe antaa yleisen korkeakoulukelpoisuuden toimii valintaperusteena jatko-opintoihin avaa kansainvälisiä opiskelumahdollisuuksia

Lisätiedot

Kevään 2019 info kello KankU Voimistelujaosto

Kevään 2019 info kello KankU Voimistelujaosto Kevään 2019 info 12.4.2019 kello 18.00 KankU Voimistelujaosto NTV-kisat Isokyrössä la 13.4 Akron kisat Tampereella: La 27.4 1 lk(akrostara) Su 28.4. 3 lk Tutor-tapaaminen ti 23.4 Nuoret ohjaajat Aiheena

Lisätiedot

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013 JÄSENKIRJE 2/2013 13.9.2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY Syksyn tuuli jo puissa puhaltelee ja on tullut aika ryhtyä hommiin. Syksyn toimintakalenteriin on koottu tuttuun tapaan yritysvierailuja ja

Lisätiedot

Valtakunnallinen puheviestinnän päättökoe abeille

Valtakunnallinen puheviestinnän päättökoe abeille R O T 3.2.2015 1. Penkkaripäivän ja Vanhojen päivän ohjelmat https://www.jao.fi/fi/jyvaskylan-lukiokoulutus/jyvaskylan-lyseonlukio/ajankohtaista/kalenteri?p_wxnmqrtu=2#wxnmqrtu Valtakunnallinen puheviestinnän

Lisätiedot

to 3.9. lyhyen matematiikan preliminäärikoe pe 4.9. syksyllä kirjoitettavien yo-aineiden kurssien oltava kunnossa; ro-tuokio

to 3.9. lyhyen matematiikan preliminäärikoe pe 4.9. syksyllä kirjoitettavien yo-aineiden kurssien oltava kunnossa; ro-tuokio LUKUVUOSI 2015-2016 VKO 34 ma 17.8. opettajien VESO-päivä klo 9-15 ti 18.8. opiskelijat tulevat kouluun: 12-14-ryhmät klo 9.30 ja 15-ryhmät klo 10.00 ke 19.8. ilmaisun esittely to 20.8. kouluvalokuvaus

Lisätiedot

ABIEN LUKUJÄRJESTYS 27.1.-11.2. Preliminäärikokeet: klo luokkatila

ABIEN LUKUJÄRJESTYS 27.1.-11.2. Preliminäärikokeet: klo luokkatila LIEKSAN LUKIO 12.1.2015 ABIEN LUKUJÄRJESTYS 27.1.-11.2. Preliminäärikokeet: klo luokkatila ti 27.1. Äidinkieli 8-14 alakoulun sali ke 28.1. Pitkä kieli; englanti 8-14 201 to 29.1. YH, KE, TE, GE 8-14 201

Lisätiedot

ti 9.8. Opettajien työpäivä ti 6.9. ROTOVI ; YO-info 13-

ti 9.8. Opettajien työpäivä ti 6.9. ROTOVI ; YO-info 13- HATANPÄÄN LUKIO 2016-2017 LUKUVUODEN KALENTERI (päivitetty 16.9.2016) JAKSO 1: KE 10.8.2016 PE 30.9.2016 ti 9.8. Opettajien työpäivä ti 6.9. ROTOVI 10.45-11.10; YO-info 13- ke 10.8 1. koulupäivä. Uudet

Lisätiedot

Infokirje

Infokirje Infokirje 1 11.8.2017 Tässä infokirjeessä: 1. Syyskausi alkaa 14.8. 2. Läsnä- ja poissaolot 3. Nuotisto 4. Tulevat tapahtumat 4.1. Kesäkonsertti 22.8. 4.2. Harjoitus Nuuksiossa 24.8. sekä luonnon päivän

Lisätiedot

HARJOITUSPÄIVÄT. *musikaalitanssi klo /16.30 (joka toinen viikko opettaja paikalla / joka toinen viikko omatoiminen harjoitus)

HARJOITUSPÄIVÄT. *musikaalitanssi klo /16.30 (joka toinen viikko opettaja paikalla / joka toinen viikko omatoiminen harjoitus) HARJOITUSPÄIVÄT Maanantai: *näyttelijäntyö klo 14.30-16.45 Keskiviikko: *musikaalilaulu klo 14.30-16.45 *musikaaliorkesteri syyslukukausi klo 14.15-15.45 kevätlukukausi klo 14.30-16.45 Perjantai: *musikaalitanssi

Lisätiedot

Riihikallion koulun musiikkiluokalle pyrkiminen

Riihikallion koulun musiikkiluokalle pyrkiminen Riihikallion koulu Pellavamäentie 15 04320 Tuusula 040-3144301 (kanslia) Riihikallion koulun musiikkiluokalle pyrkiminen 2.-luokkalaisten vanhemmille Riihikallion koulu on lukuvuonna 2018-2019 noin 600

Lisätiedot

YO-info K2016 25.1.2016. rehtori Mika Strömberg

YO-info K2016 25.1.2016. rehtori Mika Strömberg YO-info K2016 25.1.2016 rehtori Mika Strömberg LUKION PÄÄTTÖTODISTUS AMMATILLINEN PERUSTUTKINTO YLIOPPILASTODISTUS KEVÄT 2016? LUKION PÄÄTTÖTODISTUS LUKIO-OPINNOT YHTEENSÄ VÄHINTÄÄN 75 KRS - opiskelijan

Lisätiedot

KEVÄT 2018 SUOMEA JYVÄSKYLÄSSÄ. Jyväskylän Kansalaisopisto. Gradia Jyväskylän koulutuskuntayhtymä. Jyväskylän Yliopiston Kielikeskus

KEVÄT 2018 SUOMEA JYVÄSKYLÄSSÄ. Jyväskylän Kansalaisopisto. Gradia Jyväskylän koulutuskuntayhtymä. Jyväskylän Yliopiston Kielikeskus KEVÄT 2018 Jyväskylän Kansalaisopisto Gradia Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Jyväskylän Yliopiston Kielikeskus Monikulttuurikeskus Gloria Huhtasuon asukasyhdistys Jyvälän Setlementti ry SUOMEA JYVÄSKYLÄSSÄ

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2015

HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 OAJ PIRKKALAN PAIKALLIYHDISTYS ry HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2015 Aika: Perjantai 6.3. lauantai 7.3. 2015 Paikka: Villa Merja s Garden Osallistujat: jäsen varajäsen toimihenkilö Almi Susanna Kanto

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/2013 Sivu 99

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/2013 Sivu 99 KOKOUSAIKA 11.12.2013 klo 16.00 16.50 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone 302 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kojo Katariina Haavisto Marika Bondfolk Aaron

Lisätiedot

Tanssitunnit syksy 2011

Tanssitunnit syksy 2011 Tanssitunnit syksy 2011 Tanssitalo juulia antaa uusia tuulia Itämaista ja discoriental-tanssia kaikenikäisille, -kokoisille ja -kuntoisille lapsille, nuorille ja aikuisille naisille. Pojille omat tunnit.

Lisätiedot

Mu2 MONIÄÄNINEN SUOMI, jaksoissa 2, 3 ja 5 Mikä on suomalaista musiikkia, millaista musiikkia Suomessa on tehty ja harrastettu joskus

Mu2 MONIÄÄNINEN SUOMI, jaksoissa 2, 3 ja 5 Mikä on suomalaista musiikkia, millaista musiikkia Suomessa on tehty ja harrastettu joskus MUSIIKIN KURSSIT, jaksomerkinnät koskevat lukuvuotta 2015-2016 Mu2 MONIÄÄNINEN SUOMI, jaksoissa 2, 3 ja 5 Mikä on suomalaista musiikkia, millaista musiikkia Suomessa on tehty ja harrastettu joskus pari

Lisätiedot

8:30 10:00 Moottoritekniikan uusin kehitys ja keinot päästöjen hillitsemiseksi, tekniikan tohtori Juhani Laurikko

8:30 10:00 Moottoritekniikan uusin kehitys ja keinot päästöjen hillitsemiseksi, tekniikan tohtori Juhani Laurikko Perjantai 13.03.2009 Ympäristöystävällinen autotekniikka koulutuspäivä: Koulutuskeskus Salpaus Auditorio, Vipusenkatu 5 A, 15230 Lahti Kurssin hinta SATL:n jäsenille 150 euroa ja muille 180 euroa (alv

Lisätiedot

Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016

Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016 Hyvää kesää toivottaa; Vapaaaikatoimi Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016 Ohjattua leikkikenttätoimintaa 6.-30.06.2016 Kielosaari klo 13-16, Vanhatie 73 Saaren koulu klo 10-13, Koulutie 9

Lisätiedot

1. jakso Uusintakokeet 16.8. ja 27.8. 1. vuositason vanhempainilta 21.8 Ylioppilaskirjoitukset 17.9.-1.10. Kalenteri versio 20.6.2018 9.8. - 1.10.2018 (38 työpäivää) ma ti ke to pe koontiviikko 21.9. -

Lisätiedot

Lukioiden TVT-koulutusesite Kevät 2013

Lukioiden TVT-koulutusesite Kevät 2013 Lukioiden TVT-koulutusesite Kevät 2013 Sivistystoimi Nuoriso- ja aikuiskoulutus Aika Teema Paikka Kohderyhmä Ilmoittautuminen Tammi-helmikuu 17.1. klo 13.15 15.30 Symboliset laskimet Martinlaakson lukio

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry JAGUARS!S!P!I!R!I!T!!!!A!T!H!L!E!T!E!S Jäsentiedote 4/2014 Syyskausi käynnistyy pian Hyvä jäsenemme, tässä on vuoden 2014 neljäs jäsentiedote. Jäsentiedotteesta saat paljon tärkeää

Lisätiedot

Huhtikuun tiedotteet. Tervetuloa!

Huhtikuun tiedotteet. Tervetuloa! TIEDOTE 04/2015 Huhtikuun tiedotteet Oppilaat viettävät koulussa pääsiäisjuhlaa kiirastorstaina 2.4.2015. Koulu alkaa työjärjestyksen mukaisesti ja päättyy kaikilla luokilla ruokailuun. Kevään vanhempainiltoja:

Lisätiedot

Vaikuttaja-päivän 2018 ennakkotehtävä peruskouluille. KAIKKI MUKANA kaveritaidot kunniaan Päiväkoti-, koulu- ja oppilaitosrauha

Vaikuttaja-päivän 2018 ennakkotehtävä peruskouluille. KAIKKI MUKANA kaveritaidot kunniaan Päiväkoti-, koulu- ja oppilaitosrauha Vaikuttaja-päivän 2018 ennakkotehtävä peruskouluille KAIKKI MUKANA kaveritaidot kunniaan Päiväkoti-, koulu- ja oppilaitosrauha Vaikuttaja-päivä Vaikuttaja-päivän tarkoituksena on lisätä tietoa vaikuttamismahdollisuuksista

Lisätiedot

Opiskelu Vantaankosken koulussa

Opiskelu Vantaankosken koulussa Opiskelu Vantaankosken koulussa tulevat 7. luokat Lukuvuosi 2015 2016 Sisältää koululle palautettavan taustatietolomakkeen! Hei, sinä tuleva seitsemäsluokkalainen! Me Vantaankosken koulun opettajat toivotamme

Lisätiedot

YLIOPPILASKOE ON KYPSYYSKOE. Vastuu on Sinulla tutkinnon ajoituksesta ja valinnoista

YLIOPPILASKOE ON KYPSYYSKOE. Vastuu on Sinulla tutkinnon ajoituksesta ja valinnoista Abi- info YLIOPPILASKOE ON KYPSYYSKOE Vastuu on Sinulla tutkinnon ajoituksesta ja valinnoista Käytännön vinkkejä Ajoissa paikalle Ongelmatilanteissa yhteys rehtoriin ja kouluun YTL:n www-sivuihin on linkki

Lisätiedot

Ohjelman muutokset mahdollisia. Ilmoittautumiset viimeistään 1.4. Ilmoittautumislomake: http://www.sinfoniaorkesterit.fi/fi/tapahtuma/?

Ohjelman muutokset mahdollisia. Ilmoittautumiset viimeistään 1.4. Ilmoittautumislomake: http://www.sinfoniaorkesterit.fi/fi/tapahtuma/? 51. Valtakunnalliset orkesteripäivät Turussa Suomen Sinfoniaorkesterit ry 51. Valtakunnalliset orkesteripäivät Turussa 22.-24.4.2016 Original Sokos Hotel Hamburger Börs, Kauppiaskatu 6, puh (02) 337 3800

Lisätiedot

KEVÄTKAUDEN TANSSIKURSSIOHJELMA

KEVÄTKAUDEN TANSSIKURSSIOHJELMA JÄSENLEHTI 1/2013 KEVÄTKAUDEN TANSSIKURSSIOHJELMA Keski-Suomen Tanssin Ystävät KESTÄVÄT ry 1 KESKI-SUOMEN TANSSIN YSTÄVÄT KESTÄVÄT RY:N HALLITUS YLÄRIVI: Markku Kärkkäinen, jäsen, äänentoistolaitteet,

Lisätiedot

YO-INFO LUMON LUKIO. Marianna Sydänmaanlakka, rehtori TIISTAINA

YO-INFO LUMON LUKIO. Marianna Sydänmaanlakka, rehtori TIISTAINA YO-INFO LUMON LUKIO TIISTAINA 22.1.2019 Marianna Sydänmaanlakka, rehtori Osallistumisoikeus yo-tutkintoon -Osallistumisoikeus KEVÄÄN ylioppilaskokeisiin edellyttää, että tutkintoaineesta on saatu kaikkien

Lisätiedot

VÄHIKSEN VÄKI RY:N VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 2011

VÄHIKSEN VÄKI RY:N VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 2011 VÄHIKSEN VÄKI RY:N VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 2011 Aika: Maanantai 29.8.2011 klo 18.00 Paikka: Vähä-Heikkilän yksikön ruokala Läsnä: Katrine Arbol-Lilleberg (saapui klo 18.35), Mia Enlund, Sanna Ketonen-Oksi,

Lisätiedot