UUDET IKEA-KEITTIÖT Ostoapu 2013

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "UUDET IKEA-KEITTIÖT Ostoapu 2013"

Transkriptio

1 UUDET IKEA-KEITTIÖT Ostoapu 2013 Valikoima vaihtelee tavarataloittain. Lisätietoja saat tavaratalon

2 Uusi keittiö, joka on suunniteltu sinun elämääsi sopivaksi Tämä ostoapu toimii oppaanasi uuteen IKEAkeittiöjärjestelmään. Ostoapu sisältää tuotteiden hinnat ja tuotetietoa, jonka avulla voit valita sopivat tuotteet keittiöunelmasi toteuttamiseen. Uusi keittiöjärjestelmämme muodostaa perustan valitsemillesi laatikoille, hyllyille, oville, etusarjoille ja peitelevyille. Uudet keittiömme ovat entistä helpompia asentaa ja entistä toimivampia, ja uusi keittiöjärjestelmämme tarjoaa ennennäkemättömän paljon vaihtoehtoja unelmakeittiön luomiseen. Löydät tästä ostoavusta myös tietoja vetimistä, valaisimista, sisusteista ja tarvikkeista, jotka viimeistelevät keittiösi tyylin ja tekevät keittiöstäsi todella käytännöllisen. METOD-keittiöillä on 25 vuoden takuu. Lisätietoja sivulla 66.

3 3 Uusi IKEA-keittiö... 4 Ovet ja etusarjat...12 Erikoisovet...15 Vetimet...16 Seinäsäilytystarvikkeet...18 Valaisimet...20 Sisusteet...21 Laatikon sisusteet...18 Jätteidenlajittelu...26 METOD-kaappimallisto...28 IKEA-keittiötakuu...66 VARASTO- JA TILAUSTUOTTEET Alla olevat symbolit kertovat, mitkä tuotteet saat heti mukaasi IKEA-tavaratalosta ja mitkä voit tilata erikseen. Varastotuote tai tilaustuote Tämä symboli tarkoittaa, että tuote löytyy varastosta ja on valmis kotiin vietäväksi. Halutessasi voit tilata sen myös suoraan kotiisi kuljetusmaksua vastaan. Tilaustuote Tämä symboli tarkoittaa, että tuote tilataan erikseen ja toimitetaan suoraan kotiovellesi. Lisätietoja saat tavaratalon henkilökunnalta.

4 ASENNUSOPAS 4 Minne mielikuvituksesi lentääkin, IKEAkeittiö seuraa Kaapinrunkoja on kahta väriä: valkoisia ja mustanruskeita. Ei siis enää valkoista runkoa pilkistämässä tummien ovien ja etusarjojen takaa! Uusi METOD-keittiömallisto perustuu yksinkertaiseen moduulijärjestelmään. Se tarjoaa rajattomat mahdollisuudet yhdistää eri osia, minkä ansiosta sinun on helppo rakentaa omiin tarpeisiisi ja kotiisi sopiva keittiö. METOD-järjestelmän osat ovat leveydeltään ja korkeudeltaan tasamittaisia 20 cm:n välein. Koska koko mallisto noudattaa tätä mitoitusta, voit yhdistellä erikokoisia osia ja olla varma siitä, että kaikki sopii aina yhteen. Yksinkertaista, vai mitä? Voit luoda kaapinrungoista tuhansia erilaisia yhdistelmiä. Voit luoda irtokalusteita yhdistämällä seinäkaappeja, pöytäkaappeja ja työtasoja haluamallasi tavalla. KEITTIÖN Asennusoppaastamme löydät vinkkejä ja ohjeita keittiön asennukseen. Helpompi asentaa. METOD-kaapit asennetaan kiinnityskiskon avulla. Kiinnitä kisko seinään sopivalle korkeudelle, ripusta kaapit kiskoon ja lukitse ne paikalleen. Kiskon ansiosta kaapin taakse jää pieni rako, josta voit kätevästi pujottaa kaappivalaisimien johdot. Jos haluat, voit asentaa kaapit myös ilman kiinnityskiskoa, jolloin voit sijoittaa yksittäisiä kaappeja mihin hyvänsä myös muualle kuin keittiöön.

5 5 Korkeita ja pöytäkaappeja on kahta syvyyttä, 37 ja 60 cm, minkä ansiosta voit hyödyntää käytössäsi olevan tilan mahdollisimman tehokkaasti. You can combine wall cabinets, base cabinets and worktops to create free standing storage units. Yhdistele mielesi mukaan. Voit valita valkoiset tai mustanruskeat kaapinrungot ja yhdistää niihin joko yhteensopivat tai kontrastia tuovat ovet ja etusarjat. Peitetulppien avulla voit piilottaa kaapin sisäpuolella olevat reiät. Peitetulppia on saatavana valkoisina ja mustanruskeina, kuten kaapinrunkojakin.

6 6 Tyyli jota rakastat, tila jota tarvitset. Aikaisemmin yhtä laatikkoa kohti oli yksi etusarja ja yhtä kaappia kohti yksi ovi. Jos säilytystilaa tarvittiin paljon, se tarkoitti myös paljon laatikoita ja ovia mikä saattoi tehdä keittiön yleisilmeestä sekavan. METOD-malliston ansiosta saat keittiön, jossa tyylistä ei tarvitse tinkiä toimivuuden kustannuksella. Suunnittelun vapautta. Kaappien sisä- ja ulkopuolella. Voit yhdistellä METOD-runkoja mielesi mukaan ja valita niihin haluamasi määrän ovia ja/tai laatikoita. Saat siis harmonisen, puhdaslinjaisen keittiön, jonka kätköistä löytyy kuitenkin paljon säilytystilaa. Voit myös yhdistellä avointa ja umpinaista säilytystilaa mielesi mukaan. Samat toiminnot, eri ilme Kaikissa yllä olevissa kuvissa on kuusi laatikkoa, mutta etusarjojen määrä vaihtelee. Säilytystilaa on siis saman verran, mutta laatikostojen ilme on erilainen. Juuri tästä uudessa keittiömallistossa on kyse: räätälöintimahdollisuuksia on lähes loputtomasti.

7 7 Arkea helpottavaa suunnittelua Kätevät jätteidenlajittelujärjestelmät ja siivoustarvikkeiden säilytysratkaisut helpottavat kotitöitä. Meillä on tarjota avuksesi myös käytännöllinen ratkaisu roskiksen avaamiseen ilman käsiä. UTRUSTA-sähkökäyttöinen ponnahdussalpa 89, Paikka kaikelle Laatikot ovat todellisia järjestyksen supersankareita. Ne muuttavat tyhjän tilan säilytystilaksi ja tarjoavat kodin kaikenlaisille tavaroille. METOD-järjestelmässä laatikoiden sijoittelu on aiempaa joustavampaa. Laatikot ovat aikaisemmin olleet melko kalliita, joten pienemmän budjetin sisustajat saattoivat joutua tinkimään laatikoiden määrästä. Mutta meidän mielestämme kaikilla on oikeus hyvin järjestettyyn keittiöön, joten uudesta mallistostamme löytyy kahden hintaluokan laatikoita: pehmeästi sulkeutuvia, kokonaan ulos vedettäviä MAXIMERA-laatikoita ja superedullisia FÖRVARA-laatikoita. Sanomattakin on selvää, että meiltä löytyy myös laaja valikoima molempiin laatikoihin sopivia sisusteita. Nyt sinun on entistä helpompi löytää paikka kaikelle paistinpannuista veitsiin ja lastoihin. FÖRVARA-laatikko 22,-/kpl Superedullinen, kevyesti liukuva laatikko, jossa on pysäytin. MAXIMERA-laatikko 34,-/kpl Kokonaan ulos vedettävä, pehmeästi itsestään sulkeutuva laatikko, jossa on integroitu vaimennin.

8 8 Keittiö, joka ratkaisee arjen ongelmat Sisusteet laittavat sotkuiset laatikot kuriin. Kätevien sisusteiden avulla voit luoda jokaiselle lautaselle ja keittiövälineelle oman paikan ja näin helpottaa ja tehostaa keittiöaskareita. TUTEMOavokaappi 39,- Värikkäät TUTEMO-avokaapit piristävät keittiön ilmettä, ja niissä on hyvä säilyttää usein käytettäviä tavaroita. Ne myös tuovat kauniisti esille myös suosikkiesineesi, kuten keittokirjat tai vintage-kahvipannun. Hyvin järjestetty jätteidenlajittelu- ja kierrätyskokonaisuus helpottaa jätteiden käsittelyä. (Tutustu tuotteisiin sivulla )

9 9 Heitä hyvästit hankalasti saavutettaville nurkille UTRUSTA-pöytäkulmakaappikarusellin avulla. Pyöräytä karusellia ja saat astiat ulottuvillesi hetkessä. UTRUSTA-kulmapöytäkaappikaruselli 75, OMLOPP-kaappivalaisimet saavat keittiösi näyttäytymään parhaassa valossa ja lasisi säihkymään. Kaikissa keittiövalaisimissamme käytetään pitkäkestoisia led-lamppuja, jotka kuluttavat jopa 85 % vähemmän energiaa ja kestävät 20 kertaa pidempään kuin hehkulamput. VARIERAkädensijallinen laatikko 9,99/kpl Hyödynnä seinätila tehokkaasti kätevien seinäsäilytystarvikkeidemme avulla. Sijoita niitä tiskialtaan yläpuolelle tai paikkaan, missä työskentelet useimmin. Näin tavarat ovat aina käsiesi ulottuvilla. FINTORP-ritilä-kori + kahva 6, Syvien laatikoiden sisältö on nähtävissä yhdellä silmäyksellä, ja ulotut helposti kaikkein perimmäisiinkin tavaroihin. VARIERA-sisusteiden avulla purkit ja ruokatarvikkeet pysyvät hyvässä järjestyksessä. VARIERA-kädensijallinen laatikko 24x17, kork 18cm 9,99/kpl

10 10 Kuvan keittiössä olemme hyödyntäneet METOD-malliston innovatiivista mitoitusta ja luoneet keittiöön selkeän, geometrisen ilmeen. Pitkät vetimet ja ponnahdussalvoilla varustetut ovet viimeistelevät keittiön modernin, virtaviivaisen tyylin.

11 Keittiö, joka noudattaa sinun sääntöjäsi 11 Olipa unelmakeittiösi maalaistyylinen ja vintage-henkinen tai moderni ja geometrinen (tai mitä vain näiden väliltä), meiltä saat kaiken mitä tarvitset sen luomiseen. Tyyliltään modernissa keittiössä olennaista ovat puhtaat, suorat linjat, geometriset muodot ja suuret sileät pinnat. Jos pidät tästä tyylistä, valitse kaappeihin suuret tai leveät ovet korostamaan vaakasuoria linjoja. Moderni keittiö näyttää usein ulkoapäin virtaviivaiselta ja minimalistiselta, sillä säilytysratkaisut on piilotettu ovien taakse. Uuden keittiöjärjestelmämme avulla voit luoda käteviä säilytysratkaisuja kaappien ja laatikoiden sisäpuolelle. Valitse pitkät vetimet, jotka korostavat vaakasuoria linjoja, tai pienet, lähes huomaamattomat vetimet tai varusta ovet ponnahdussalvoilla, jolloin vetimet eivät riko suurten pintojen yhtenäisyyttä. Tyyliltään perinteinen keittiö näyttää selkeästi paikalta, jossa laitetaan ruokaa. Oikea tunnelma syntyy, kun valitset matalia laatikoita ja korkeita ovia sekä yksityiskohtia, jotka tuovat keittiöön käsityöläis- Perinteisissä keittiöissä on usein paljon pystysuoria linjoja ja tila on hyödynnetty tehokkaasti. Valitse siis esimerkiksi kattoon asti ulottuvia korkeita kaappeja ja seinäkaappeja, joissa on sekä ovia että laatikoita. Ristikoilla varustetut vitriiniovet sopivat erinomaisesti tavaroille, joiden haluat olevan esillä. Muista kiinnittää huomiota pieniin yksityiskohtiin: varusta leveät laatikot kahdella vetimellä ja sijoita ovien vetimet hieman kauemmas kulmasta. Voit täydentää keittiösi tyylin DOMSJÖ-posliinialtaalla ja GLITTRAN-hanalla (tietoa niistä löydät Työtasot, tiskialtaat ja hanat -ostoavusta). Perinteiseen tyyliin sopivat myös monet seinäsäilytystarvikkeet, joihin voit ripustaa keittiövälineitä ja yrttiruukkuja (katso s ). Lisää ideoita keittiön tyylin luomiseen saat keittiö- Voit täydentää keittiösi kodinkoneillamme, joista löytyy sekä perinteistä että modernia tyyliä (koko mallisto on esitelty kodinkoneiden ostoavussa). Perinteisen tyylisissä keittiöissä pöytäkaappien yläpuolella on usein seinäkaapit. Suurissa laatikoissa voi olla kaksi vedintä, ja ovien vetimet on sijoitettu hieman kauemmas kulmasta.

12 12 METOD-keittiöillä on 25 vuoden takuu. Lisätietoja sivulla 66. Ovet ja etusarjat Tällä ja seuraavalla aukeamalla on yleiskatsaus mallistomme ovista ja etusarjoista. Tässä ilmoitetut hinnat kertovat, mitä kuvan esimerkkikeittiö maksaa milläkin ovilla varustettuna. Näin eri ovivaihtoehtojen hintoja on helppo verrata keskenään. Mitä hintaan sisältyy? Kokonaishinta sisältää kaapit, ovet, etusarjat, työtasot, sisusteet, saranat, sokkelit, jalat, laatikot, tiskialtaat, vetimet ja hanat. Valaisimet ja kodinkoneet myydään erikseen. BODBYN harmaa 45, cm. Maalattua levyä. BODBYN-vitriiniovi 60,- Maalattua levyä / karkaistua lasia. BODBYN luonnonvalkoinen 45, cm. Maalattua levyä. BODBYN-vitriiniovi 60,- Maalattua levyä / karkaistua lasia. BROKHULT vaaleanharmaa pähkinäpuukuvio 60, cm. Melamiinikalvopinnoitettua levyä. JUTIS-vitriiniovi 45,- Alumiinia / karkaistua huurrelasia. METOD/HYTTANkeittiö 1075,- METOD/GRYTNÄSkeittiö 898,- METOD/BODBYNkeittiö 939,- METOD/EDSERUMkeittiö 779,- METOD/BODBYNkeittiö 939,- METOD/BROKHULTkeittiö 1075,- EDSERUM ruskea puukuvio 28, cm. Melamiinikalvopinnoitettua levyä. EDSERUM-vitriiniovi 30,- Melamiinikalvopinnoitettua levyä / karkaistua lasia. GRYTNÄS luonnonvalkoinen 40, cm. Melamiinikalvopinnoitettua levyä. GRYTNÄS-vitriiniovi 54,- Melamiinikalvopinnoitettua levyä / karkaistua lasia. HYTTAN tammi 60, cm.lakattua massiivitammea/ tammiviilua. HYTTAN-vitriiniovi 81,- Lakattua massiivitammea / karkaistua lasia.

13 13 METOD/LAXARBYkeittiö 1265,- METOD/HÄGGEBYkeittiö 549,- METOD/ LAXARBY -keittiö 1265,- HÄGGEBY valkoinen 45, cm. Melamiinikalvopinnoitettua levyä. JUTIS-vitriiniovi 45,- Alumiinia / karkaistua huurrelasia. KROKTORP luonnonvalkoinen 28, cm. Maalattua levyä. KROKTORP-vitriiniovi 38,- Maalattua levyä / karkaistua lasia. LAXARBY mustanruskea 80, cm. Petsattua ja lakattua massiivikoivua/koivuviilua. LAXARBY-vitriiniovi 108,- Petsattua ja lakattua massiivikoivua / karkaistua lasia. METOD/KROKTORPkeittiö 779,- METOD/ -keittiö 939,- LAXARBY valkoinen 80, cm. Sävylakattua massiivikoivua/ koivuviilua. LAXARBY-vitriiniovi 108,- Sävylakattua massiivikoivua / karkaistua lasia. NODSTA valkoinen/alumiini 80, cm. Kalvopinnoitettua levyä ja alumiinia. JUTIS-vitriiniovi 45,- Alumiinia / karkaistua huurrelasia. korkeakiiltoinen musta 45, cm. Melamiinikalvopinnoitettua levyä. JUTIS-vitriiniovi 45,- Maalattua alumiinia / karkaistua savulasia. METOD/keittiö 939,- METOD/NODSTAkeittiö 1265,- METOD/keittiö 939,- METOD/ -keittiö 939,- korkeakiiltoinen harmaa 45, cm. Melamiinikalvopinnoitettua levyä. JUTIS-vitriiniovi 45,- Alumiinia / karkaistua lasia. korkeakiiltoinen punainen 45, cm. Melamiinikalvopinnoitettua levyä. JUTIS-vitriiniovi 45,- Alumiinia / karkaistua huurrelasia. korkeakiiltoinen valkoinen 45, cm. Melamiinikalvopinnoitettua levyä. JUTIS-vitriiniovi 45,- Alumiinia / karkaistua lasia. Kaikkien ovien hinnat löydät sivulta 60.

14 14 METOD/VEDDINGEkeittiö 679,- METOD/TINGSRYDkeittiö 679,- korkeakiiltoinen beige 45, cm. Melamiinikalvopinnoitettua levyä. JUTIS-vitriiniovi 45,- Maalattua alumiinia / karkaistua savulasia. TINGSRYD koivukuvio 18, cm. Melamiinikalvopinnoitettua levyä. JUTIS-vitriiniovi 45,- Alumiinia / karkaistua huurrelasia. TINGSRYD musta puukuvio 18, cm. Melamiinikalvopinnoitettua levyä. JUTIS-vitriiniovi 45,- Alumiinia / karkaistua huurrelasia. METOD/VEDDINGEkeittiö 679,- METOD/TINGSRYDkeittiö 679,- METOD/keittiö 939,- VEDDINGE harmaa 18, cm. Maalattua levyä. JUTIS-vitriiniovi 45,- Maalattua alumiinia / karkaistua lasia. VEDDINGE valkoinen 18, cm. Maalattua levyä. JUTIS-vitriiniovi 45,- Alumiinia / karkaistua lasia. VARASTO- JA TILAUSTUOTTEET Huomaa! GREVSTA-ovissa on rajoitettu kokovalikoima. GREVSTA ruostumaton teräs 45, cm. Melamiinikalvopinnoitettua levyä / ruostumatonta terästä. Alla olevat symbolit kertovat, mitkä tuotteet saat heti mukaasi IKEA-tavaratalosta ja mitkä voit tilata erikseen. Varastotuote tai tilaustuote Tämä symboli tarkoittaa, että tuote löytyy varastosta ja on valmis kotiin vietäväksi. Halutessasi voit tilata sen myös suoraan kotiisi kuljetusmaksua vastaan. Tilaustuote Tämä symboli tarkoittaa, että tuote tilataan erikseen ja toimitetaan suoraan kotiovellesi. Lisätietoja saat tavaratalon henkilökunnalta.

15 15 ERIKOISOVET Erikoisovien avulla saat keittiöösi persoonallisen ilmeen. Erikoisovia on saatavana useita kokoja, ja voit luoda niiden avulla keittiöön suuria väripintoja tai pieniä väripilkkuja sinne tänne. Aivan kuten haluat. FLÄDIE-ovi 19, Kitchens B V XXXXX Lisätietoa ja -inspiraatiota saat keittiökuvastosta ja FLÄDIE vaaleansininen 19, cm. Maalattua levyä. FLÄDIE vaaleanturkoosi 19, cm. Maalattua levyä. FLÄDIE punainen 19, cm. Maalattua levyä.

16 16 Vetimet Vetimet ovat tärkeä käytännöllinen yksityiskohta keittiössä, ja ne myös viimeistelevät keittiön tyylin. Lisää ideoita ja esimerkkejä löydät IKEA- BASTIG-vedin 5,-/2 kpl mm. Nikkelöity TYDA-vedin 8,-/2 kpl Reikien etäisyys 128 mm. Ruostumaton teräs VÄRDE-vedin 4,-/2 kpl Ø20 mm. Nikkelöity FÅGLAVIK-vedin 6,-/2 kpl Reikien etäisyys 96 mm. Musta FINTORP-vedin 6,-/2 kpl Reikien etäisyys 160 mm. Musta ULVSBO-vedin 4,-/2 kpl Valkoinen LANSA-vedin 6,-/2 kpl Reikien etäisyys 160 mm. Ruostumaton teräs LINDSDAL-vedin 6,-/2 kpl Reikien etäisyys 128 mm. Valkoinen FÅGLEBODA-vedin 6,-/2 kpl Reikien etäisyys 64 mm. Musta SÄTTA-vedin 1,50/6 kpl Reikien etäisyys 96 mm. Eri värejä LINDSDAL-vedin 4,-/2 kpl Ø30 mm. Valkoinen KANSLI-vedin 7,-/2 kpl Reikien etäisyys 160 mm. Kromattu

17 17 ATTEST-vedin 4,-/2 kpl Ø20 mm. Ruostumattoman teräksen värinen METRIK-vedin 4,-/2 kpl Reikien etäisyys 96 mm. Ruostumattoman teräksen värinen VARNHEM-vedin 4,-/2 kpl Ø25 mm. Nikkelöity SÄTTA-vedin 1,-/6 kpl Ø24 mm. Eri värejä BLANKETT-vedin 6,-/2 kpl Reikien etäisyys 183 mm. Alumiini FÅGLAVIK-vedin 6,-/2 kpl Reikien etäisyys 96 mm. Musta BASTIG-vedin 4,-/2 kpl Reikien etäisyys 96 mm. Nikkelöity VARNHEM-vedin 8,-/2 kpl Reikien etäisyys 128 mm. Ruostumaton teräs VINNA-vedin 8,-/2 kpl Reikien etäisyys 128 mm. Ruostumaton teräs HEDRA-vedin 4,-/2 kpl Ø32 mm. Antrasiitti HEDRA-vedin 4,-/2 kpl VÄRDE-vedin 6,-/2 kpl Reikien etäisyys 128 mm. Nikkelöity ja lisää löydät tavaratalosta

18 18 GRUNDTAL-tanko 40cm Ruostumaton teräs ,99

19 Seinäsäilytystarvikkeet Kun säilytystila kaapeissa ja laatikoissa käy vähiin (mutta keittiövälineet eivät), apuun tulevat seinäsäilytystarvikkeet. Luo tangoista ja magneettitelineistä keittiösi tyyliin sopiva ratkaisu, jonka avulla tavarat ovat helposti saatavissa. 19 Magneettitelineen avulla voit säilyttää veitsiäsi siellä, missä niitä käytätkin, ja veitset säilyvät terävinä. GRUNDTAL-magneettilista 14, Tankoon voit ripustaa keittiövälineitä tai vaikkapa yrttiruukkuja. Hyödynnä seinätila tehokkaasti. Pidä usein käyttämäsi tavarat käden ulottuvilla ja työtaso siistinä.

20 20 Valaisimet Hyvä valaistus on olennainen osa keittiötä. Mallistossamme on kaksi keittiöitämme varten suunniteltua ja kaappeihimme sopivaksi mitoitettua valaisinsarjaa. UTRUSTA-sarjaan kuuluvat myös USB-liitännällä varustettu 2-osainen pistorasia ja kaukosäädin (joka voidaan kiinnittää esimerkiksi seinään tai jota voidaan käyttää irrallisena). OMLOPP-valaisimia voidaan käyttää valaisemaan työtasoa tai METOD-laatikoita ja -kaappeja. Valaisimiamme voidaan myös himmentää mainio tapa luoda keittiöön tunnelmaa vaikkapa ruokailun ajaksi. Molemmissa valaisinsarjoissamme on led-lamput, jotka kuluttavat jopa 85 % vähemmän energiaa ja kestävät 20 kertaa pidempään kuin hehkulamput. Kuvassa OMLOPP-kohdevalaisimia on käytetty valaisemaan korkeaa kaappia sisältäpäin. Valo korostaa kauniisti astioita, ja johdot ovat piilossa kaapin takana. Kun valaiset aterinlaatikot valolistoilla, löydät tarvitsemasi tavarat aina helposti. UTRUSTA-sarjan valaisimet on mitoitettu METODkaappeihin sopiviksi. Sarjaan kuuluvat myös USB-liitännällä varustettu 2-osainen pistorasia ja kaukosäädin. UTRUSTA-kaukosäädin voidaan sijoittaa minne tahansa huoneessa. Sen avulla voit säätää valaistuksen voimakkaaksi tai himmentää sitä.

21 21 UTRUSTA-led-työtasovalaisin, jossa virtalähde 40 cm. Kaksiportainen himmennin. Asennuksen saa tehdä vain ammattitaitoinen sähköasentaja. Led-lamppujen paloaika noin tuntia. Alumiininvärinen ,- Valkoinen ,- UTRUSTA-led-työtasovalaisin 80 cm. Kaksiportainen himmennin. Käytetään erikseen myytävän OMLOPP-muuntajan tai UTRUSTAsarjan kanssa. Led-lamppujen paloaika noin tuntia. Alumiininvärinen ,- Valkoinen ,- UTRUSTA-led-työtasovalaisin 60 cm. Kaksiportainen himmennin. Asennuksen saa tehdä vain ammattitaitoinen sähköasentaja. Led-lamppujen paloaika noin tuntia. Alumiininvärinen ,- Valkoinen ,- UTRUSTA-led-työtasovalaisin 40 cm. Kaksiportainen himmennin. Asennuksen saa tehdä vain ammattitaitoinen sähköasentaja. Led-lamppujen paloaika noin tuntia. Alumiininvärinen ,- Valkoinen ,- 2-osainen UTRUSTA-pistorasia, jossa USBliitäntä Voit kytkeä samaan pistorasiaan esim. kahvinkeittimen, yleiskoneen ja matkapuhelimen. Käytetään UTRUSTA-valaisimien kanssa. Asennuksen saa tehdä vain ammattitaitoinen sähköasentaja. Alumiininvärinen ,- Valkoinen ,- UTRUSTA-kulmaosa Mahdollistaa UTRUSTAvalaisinyksiköiden liittämisen kulmittain. Näin saat valaisinkokonaisuuden, joka noudattaa keittiösi mallia. Alumiininvärinen ,- Valkoinen ,- UTRUSTA-väliliitosjohto 100 cm. Väli liitosjohdon avulla voidaan kytkeä useita UTRUSTAvalaisimia sarjaan, niin että vain yksi johto kytketään pistorasiaan ja valaisinten väliin jää tilaa esimerkiksi liesituulettimelle. Asennuksen saa tehdä vain ammattitaitoinen sähköasentaja. Valkoinen ,- UTRUSTA-kaukosäädin Kaukosäätimen avulla voidaan sytyttää, sammuttaa ja himmentää yhtä aikaa kaikki sarjaan kytketyt UTRUSTAvalaisimet. Paristot myydään erikseen. Valkoinen ,- ANSLUTA-liitosjohto Johdon avulla voidaan kytkeä sähköverkkoon jopa 10 sarjaan kytkettyä valaisinta. Johdossa olevasta kytkimestä kaikki valaisimet saadaan sytytettyä ja sammutettua yhdellä kertaa. Valkoinen ,99 Elektroninen OMLOPP-muuntaja Enint. 30 W. Paksuus 17 mm. Täydennettävä erikseen myytävällä ANSLUTA-liitosjohdolla. Muuntajaan voidaan kytkeä jopa 9 valaisinta. Valkoinen ,- Elektroninen OMLOPP-muuntaja Enint. 20 W. Paksuus 17 mm. Täydennettävä erikseen myytävällä ANSLUTA-liitosjohdolla. Muuntajaan voidaan kytkeä jopa 6 valaisinta. Valkoinen ,- OMLOPP-led-työtasovalaisin 40 cm. Käytetään erikseen myytävän OMLOPPmuuntajan kanssa. Led-lamppujen paloaika noin tuntia. Voidaan käyttää UTRUSTAkaukosäätimen kanssa. Alumiininvärinen ,- Valkoinen ,- OMLOPP-led-työtasovalaisin 60 cm. Käytetään erikseen myytävän OMLOPPmuuntajan kanssa. Led-lamppujen paloaika noin tuntia. Voidaan käyttää UTRUSTAkaukosäätimen kanssa. Alumiininvärinen ,- Valkoinen ,- OMLOPP-led-työtasovalaisin 80 cm. Käytetään erikseen myytävän OMLOPPmuuntajan kanssa. Led-lamppujen paloaika noin tuntia. Voidaan käyttää UTRUSTAkaukosäätimen kanssa. Alumiininvärinen ,- Valkoinen ,- OMLOPP-led-valolista laatikkoon 76 cm. Valo syttyy ja sammuu automaattisesti, kun laatikko avataan ja suljetaan. Käytetään erikseen myytävän OMLOPP-muuntajan kanssa. Led-lamppujen paloaika noin tuntia. Alumiininvärinen ,- OMLOPP-led-valolista laatikkoon 56 cm. Valo syttyy ja sammuu automaattisesti, kun laatikko avataan ja suljetaan. Käytetään erikseen myytävän OMLOPP-muuntajan kanssa. Led-lamppujen paloaika noin tuntia. Voidaan käyttää UTRUSTA-kaukosäätimen kanssa. Alumiininvärinen ,- OMLOPP-led-valolista laatikkoon 36 cm. Valo syttyy ja sammuu automaattisesti, kun laatikko avataan ja suljetaan. Käytetään erikseen myytävän OMLOPP-muuntajan kanssa. Led-lamppujen paloaika noin tuntia. Voidaan käyttää UTRUSTA-kaukosäätimen kanssa. Alumiininvärinen ,- OMLOPP-led-kohdevalaisin Käytetään erikseen myytävän OMLOPP-muuntajan kanssa. Led-lamppujen paloaika noin tuntia. Voidaan käyttää UTRUSTA-kaukosäätimen kanssa. Alumiininvärinen ,- Valkoinen ,- OMLOPP-led-kaappivalaisin Käytetään erikseen myytävän OMLOPP-muuntajan kanssa. Led-lamppujen paloaika noin tuntia. Voidaan käyttää UTRUSTA-kaukosäätimen kanssa. Alumiininvärinen ,- Valkoinen ,-

22 22

23 Sisusteet Toimiva keittiö ratkaisee arjen pikkuongelmat, kuten sen, miten saada suuri määrä tavaraa mahtumaan pieneen tilaan ja miten tavarat löytyvät helposti. Sisusteiden avulla hyödynnät keittiösi jokaista nurkkaa myöten. 23 Ulos vedettävä UTRUSTA-sisuste kulmapöytäkaappiin ,- Tee hankalista nurkista käyttökelpoista säilytystilaa UTRUSTA-pöytäkulmakaappikarusellin avulla. Pyöräytä karusellia ja tavarat tulevat hetkessä ulottuvillesi. Ulos vedettävä UTRUSTA-sisuste kulmapöytäkaappiin 125,- 102x50 cm Kokonaan ulos vedettävien laatikoiden ansiosta ruokatarvikkeet eivät unohdu kaapin perälle ja alhaalla oleva kaappitila tulee hyödynnettyä tehokkaasti. Pidä aterimet järjestyksessä VARIERA-sisusteiden avulla. Kuvassa bambusta valmistettua VARIERA-aterinlaatikkoa valaisee OMLOPP-valolista.

24 24 Laatikon sisusteet Laatikon sisusteet tuovat järjestystä keittiövälinekaaokseen. Sisusteemme on suunniteltu laatikoihimme sopiviksi, ja voit yhdistellä erityyppisiä ja eri materiaaleista valmistettuja sisusteita tarpeittesi ja mieltymystesi mukaan. VARIERA-aterinlaatikko 9,99 Lev. 40 cm. Korkeakiiltoinen valkoinen MAXIMERA-jakaja keskikorkeaan laatikkoon 7,99/kpl Lev. 60 cm. Valkoinen VARIERA-aterinlaatikko 29,99 Lev. 60 cm. Bambu VARIERA-laatikko 2,99/kpl Korkeakiiltoinen / eri värejä VARIERA-veitsiteline 6,- Lev. 10 cm. Korkeakiiltoinen valkoinen VARIERA-keittiövälinelaatikko 9,99 Lev. 40 cm. Korkeakiiltoinen valkoinen VARIERA-keittiövälinelaatikko 10,- Lev. 20 cm. Bambu VARIERA-keittiövälinelaatikko 9,99 Lev. 40 cm. Korkeakiiltoinen valkoinen VARIERA-veitsiteline 15,- Lev. 20 cm. Bambu Kädensijallinen VARIERA-laatikko 14,99/kpl 33x24 cm. Bambu Kädensijallinen VARIERA-laatikko 9,99/kpl 24x17 cm. Bambu VARIERA-laatikko 2,99 Lev. 60 cm. Valkoinen VARIERA-säilytyslaatikko 5,99/kpl 50x12 cm. Korkeakiilt. valk VARIERA-laatikko 3,99/kpl 24x17, kork. 11 cm. Erilaisia kirkkaita värejä VARIERA-laatikko 2,99/kpl 24x17 cm. Valk VARIERA-keittiövälineteline 5,- 18x12 cm. Korkeakiiltoinen valkoinen VARIERA-laatikko 2,99/kpl 24x17 cm. Korkeakiiltoinen / eri värejä VARIERA-mausteteline 6,- Lev. 20 cm. Korkeakiiltoinen valkoinen VARIERA-laatikko 2,99/kpl Korkeakiiltoinen / eri värejä VARIERA-veitsiteline 6,- Lev. 10 cm. Korkeakiiltoinen valkoinen VARIERA-aterinlaatikko 19,99 Lev. 40 cm. Bambu

25 Sisusteet 25 VARIERA-laatikko, korkeakiiltoinen / eri värejä cm ,99 VARIERA-laatikko, valkoinen cm ,99 VARIERA-aterinlaatikko, harmaa cm ,99 Kädensijallinen VARIERA-laatikko, bambu. 33x24 cm ,99 24x17 cm ,99 VARIERA-säilytyslaatikko, korkeakiiltoinen valkoinen. VARIERA-aterinlaatikko, valkoinen cm , cm ,99 VARIERA-keittiövälineteline, korkeakiiltoinen valk. VARIERA-aterinlaatikko, 40 cm. Bambu ,99 Korkeakiiltoinen valkoinen ,99 VARIERA-aterinlaatikko, cm. Valkoinen ,50 VARIERA-aterinlaatikko, 60 cm. Bambu ,95 VARIERA-keittiövälinelaatikko, 20 cm. Bambu ,- 18x12 cm ,- MAXIMERA-lisäreuna laatikkoon, korkea, lasi, 2 kpl. 37 cm ,- 60 cm ,- MAXIMERA-lisäreuna laatikkoon, keskikorkea, lasi, 2 kpl. 37 cm ,- 60 cm ,- MAXIMERA-jakaja keskikorkeaan laatikkoon, valk. 40 cm ,99 60 cm ,99 80 cm ,99 VARIERA-lautasteline, pyökki / ruostumaton teräs. VARIERA-keittiövälinelaatikko, cm. Valkoinen , cm , cm ,99 VARIERA-kattilankansiteline. VARIERA-keittiövälinelaatikko, 40 cm. Bambu ,- Korkeakiiltoinen valkoinen ,99 VARIERA-veitsiteline, lev. 10 cm, Ruostumaton teräs ,99 VARIERA-laatikko, 60 cm. Valkoinen ,99 Korkeakiiltoinen valk ,- VARIERA-veitsiteline, 20 cm, Bambu ,- VARIERA-mausteteline, 20 cm. VARIERA-laatikonmatto. Läpikuultava ,99 Valkoinen ,99 VARIERA-säiliö. Valkoinen ,99 Korkeakiiltoinen valkoinen ,- VARIERA-mausteteline, Valkoinen ,99 Ulos vedettävä VARIERA-säiliö. Valkoinen ,99 Upotettava VARIERA-hylly, valkoinen. VARIERA-laatikko, valkoinen cm , cm , cm ,99 VARIERA-peitetulppa, 100 kpl. VARIERA-laatikko, cm. Erilaisia hillittyjä värejä ,99 Erilaisia kirkkaita värejä ,99 Musta ,99 Valkoinen ,99

26 26 Jätteidenlajittelu Jätteidenlajittelukokonaisuuksien avulla voit lajitella vaivatta niin biojätteet, säilyketölkit, paperit kuin muovitkin. Helposti puhdistettavia astioita on saatavana useita kokoja, ja ne on suunniteltu helpottamaan jätteidenlajittelua ja kierrätystä. Meiltä löytyy myös ratkaisu jäteastialaatikon avaamiseen ilman käsiä kätevää silloin, kun sinulla on kädet täynnä perunankuoria.

27 Jätteidenlajittelukokonaisuudet Valitse tarpeisiisi sopiva jätteidenlajittelukokonaisuus. Valitse erikokoisia jäteastioita ja kokonaisuuksia sijoitettavaksi kaapinovien taakse tai syvään laatikkoon. 27 Kaapinovien taakse, 60 cm 1 x Ulos vedettävä RATIONELL-jäteastiateline, polypropeenimuovia x RATIONELL-jäteastia 32 l, polypropeenimuovia x RATIONELL-jäteastia 14 l, polypropeenimuovia x RATIONELL-kansi, polypropeenimuovia x RATIONELL-jäteastia 3 l, polypropeenimuovia Syvään laatikkoon, 60 cm 1 x RATIONELL-jäteastia 32 l, polypropeenimuovia x RATIONELL-jäteastia 14 l, polypropeenimuovia x RATIONELL-kansi, polypropeenimuovia x RATIONELL-jäteastia 3 l, polypropeenimuovia Syvään laatikkoon, 80 cm 1 x RATIONELL-jäteastia 32 l, polypropeenimuovia x RATIONELL-jäteastia 14 l, polypropeenimuovia x RATIONELL-kansi, polypropeenimuovia x RATIONELL-jäteastia 3 l, polypropeenimuovia RATIONELL-jätteidenlajittelutuotteet RATIONELL-biojäteastia, 8 l ,99 RATIONELL-jäteastia, 3 l ,99 RATIONELL-vuotosuoja ,- RATIONELL-jäteastia, 32 l ,99 RATIONELL-kansi ,- VARIERA-roskakori, 10 l. Valkoinen ,99 Ulos vedettävä RATIONELL-jäteastiateline, tummanharmaa ,95 UTRUSTA-ponnahdussalpa, sähkökäyttöinen ,- RATIONELL-jäteastia, 12 l, 3 kpl ,99 RATIONELL-jäteastia, 14 l ,99

28 28 Suunniteltu sinun kotiisi Löydä tarpeisiisi sopivat kaapit Tällä aukeamalla näet yleiskatsauksen mallistomme keittiökaapeista. Seuraavilla sivuilla voit tutustua kaappivaihtoehtoihin yksityiskohtaisemmin ja valita niistä tarpeisiisi ja tyyliisi sopivat. Yläkaappi Koot (cm): jääkaapin/pakastimen yläkaappi jääkaapin/pakastimen yläkaappi cm 100 cm korkea seinäkaappi Koot (cm): cm korkea seinäkaappi Koot (cm): cm 80 cm 140 cm 220 cm 200 cm 140 cm Korkea kaappi Koko (cm): jääkaapille/uunille cm Korkea kaappi Koot (cm): jääkaapille/uunille cm Korkea kaappi Koot (cm): jääkaapille/uunille Pöytäkaappi Koot (cm): uunille/tiskialtaalle Pöytäkaappi Koot (cm): uunille/tiskialtaalle

29 29 Pöytäkaappi. Korkeus 80 cm. Syvyys 62 tai 39 cm oven kanssa. Työskentelykorkeus 92 cm 8 cm korkean sokkelin/jalkojen ja 4 cm paksun työtason kanssa. Hintaan kuuluu runko, ovi, saranat, laatikot ja hyllyt kuten kuvissa. Kaikissa MAXIMERAlaatikoissa on vaimentimet. Jalat, sokkeli ja vetimet myydään erikseen. Seinäkaappi. Syvyys 39 cm oven kanssa. Hintaan kuuluu runko, ovi, saranat, laatikot ja hyllyt kuten kuvissa. Kaikissa MAXIMERA-laatikoissa on vaimentimet. Vetimet myydään erikseen. Korkea kaappi. Syvyys 62 tai 39 cm oven kanssa. Hintaan kuuluu runko, ovi, saranat, laatikot ja hyllyt kuten kuvissa. Kaikissa MAXIMERA-laatikoissa on vaimentimet. Jalat, sokkeli ja vetimet myydään erikseen. Yläkaappi. Syvyys 62 cm oven kanssa. Hintaan kuuluu runko, ovi, saranat ja hyllyt kuten kuvissa. Vetimet myydään erikseen. Jääkaapin/pakastimen yläkaapeissa on ilmanvaihtoaukot. 60 cm korkea seinäkaappi Koot (cm): cm korkea seinäkaappi Koot (cm): Seinäkulmakaappi Koot (cm): 67,5 67, ,5 67, ,5 67, cm 40 cm Riittävän työskentelytilan varmistamiseksi suosittelemme, että työtason ja seinäkaapin välinen etäisyys on vähintään 50 cm. 60 cm 80 cm 8 cm Pöytäkaappi Koot (cm): Pöytäkaappi Koko (cm): Kulmapöytäkaappi Koko (cm): 127,5 67,5 80 Kulmapöytäkaappi Koko (cm): 87,5 87,5 80 Kaikki mitat: Leveys x syvyys x korkeus (cm)

30 30 Pöytäkaapit Pöytäkaappeihin täytyy yhdistää joko näkyvät jalat tai sokkeli, jonka takana on jalat. BODBYN Harmaa, luonnonvalkoinen BROKHULT Pähkinäkuvio vaalean harmaa EDSERUM Puukuvio ruskea FLÄDIE Punainen, vaaleansininen, vaalea turkoosi GREVSTA Ruostumaton teräs GRYTNÄS HAGANÄS Koivuviilu HYTTAN Tammiviilu HÄGGEBY Valkoinen KROKTORP LAXARBY Mustanruskea, valkoinen NODSTA Valkoinen/alumiini Beige, musta, punainen Valkoinen, harmaa TINGSRYD Puukuvioitu musta VEDDINGE Harmaa, valkoinen Kaapit Pöytäkaappi, jossa 2 hyllyä ME , kork. 80 cm Valkoinen Musta puukuvio ME , kork. 80 cm Valkoinen Musta puukuvio ME , kork. 80 cm Valkoinen Musta puukuvio Pöytäkaappi, jossa 2 hyllyä ME , kork. 80 cm Valkoinen Musta puukuvio Pöytäkaappi, jossa 3 ritiläkoria ME , kork. 80 cm Valkoinen Musta puukuvio ME , kork. 80 cm Valkoinen Musta puukuvio Pöytäkaappi, jossa 2 hyllyä ja 1 laatikko ME , kork. 80 cm Valkoinen/FÖRVARA Valkoinen/MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera ME , kork. 80 cm Valkoinen/FÖRVARA Valkoinen/MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera Pöytäkaappi, jossa 2 hyllyä ja 1 laatikko ME , kork. 80 cm Valkoinen/FÖRVARA Valkoinen/MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera Pöytäkaappi, jossa 2 ritiläkoria ja 1 laatikko ME , kork. 80 cm Valkoinen/FÖRVARA Valkoinen/MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera ME , kork. 80 cm Valkoinen/FÖRVARA Valkoinen/MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera

31 BODBYN Harmaa, luonnonvalkoinen BROKHULT Pähkinäkuvio vaalean harmaa EDSERUM Puukuvio ruskea FLÄDIE Punainen, vaaleansininen, vaalea turkoosi GREVSTA Ruostumaton teräs GRYTNÄS HAGANÄS Koivuviilu HYTTAN Tammiviilu HÄGGEBY Valkoinen KROKTORP LAXARBY Mustanruskea, valkoinen NODSTA Valkoinen/alumiini Beige, musta, punainen Valkoinen, harmaa TINGSRYD Puukuvioitu musta VEDDINGE Harmaa, valkoinen 31 Pöytäkaappi, jossa 4 laatikkoa ME , kork. 80 cm Valkoinen/FÖRVARA Valkoinen/MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera ME , kork. 80 cm Valkoinen/FÖRVARA Valkoinen/MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera Pöytäkaappi, jossa 4 laatikkoa ME , kork. 80 cm Valkoinen/FÖRVARA Valkoinen/MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera ME , kork. 80 cm Valkoinen/FÖRVARA Valkoinen/MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera Pöytäkaappi, jossa 3 laatikkoa ME , kork. 80 cm Valkoinen/FÖRVARA Valkoinen/MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera ME , kork. 80 cm Valkoinen/FÖRVARA Valkoinen/MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera ME , kork. 80 cm Valkoinen/FÖRVARA Valkoinen/MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera Pöytäkaappi, jossa 4 laatikkoa ME , kork. 80 cm Valkoinen/FÖRVARA Valkoinen/MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera ME , kork. 80 cm Valkoinen/FÖRVARA , Valkoinen/MAXIMERA , Musta puukuvio/förvara , Musta puukuvio/maximera , ME , kork. 80 cm Valkoinen/FÖRVARA Valkoinen/MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera

32 32 BODBYN Harmaa, luonnonvalkoinen BROKHULT Pähkinäkuvio vaalean harmaa EDSERUM Puukuvio ruskea FLÄDIE Punainen, vaaleansininen, vaalea turkoosi GREVSTA Ruostumaton teräs GRYTNÄS HAGANÄS Koivuviilu HYTTAN Tammiviilu HÄGGEBY Valkoinen KROKTORP LAXARBY Mustanruskea, valkoinen NODSTA Valkoinen/alumiini Beige, musta, punainen Valkoinen, harmaa TINGSRYD Puukuvioitu musta VEDDINGE Harmaa, valkoinen Pöytäkaappi, jossa 5 laatikkoa ME , kork. 80 cm Valkoinen/FÖRVARA Valkoinen/MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera ME , kork. 80 cm Valkoinen/FÖRVARA , Valkoinen/MAXIMERA , Musta puukuvio/förvara , Musta puukuvio/maximera , ME , kork. 80 cm Valkoinen/FÖRVARA Valkoinen/MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera Pöytäkaappi, jossa 4 laatikkoa ME , kork. 80 cm Valkoinen/FÖRVARA Valkoinen/MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera ME , kork. 80 cm Valkoinen/FÖRVARA Valkoinen/MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera ME , kork. 80 cm Valkoinen/FÖRVARA Valkoinen/MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera Pöytäkaappi, jossa 6 laatikkoa ME , kork. 80 cm Valkoinen/FÖRVARA Valkoinen/MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera ME , kork. 80 cm Valkoinen/FÖRVARA Valkoinen/MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera ME , kork. 80 cm Valkoinen/FÖRVARA Valkoinen/MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera Pöytäkaappi, jossa 8 laatikkoa ME , kork. 80 cm Valkoinen/FÖRVARA Valkoinen/MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera ME , kork. 80 cm Valkoinen/FÖRVARA Valkoinen/MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera

33 BODBYN Harmaa, luonnonvalkoinen BROKHULT Pähkinäkuvio vaalean harmaa EDSERUM Puukuvio ruskea FLÄDIE Punainen, vaaleansininen, vaalea turkoosi GREVSTA Ruostumaton teräs GRYTNÄS HAGANÄS Koivuviilu HYTTAN Tammiviilu HÄGGEBY Valkoinen KROKTORP LAXARBY Mustanruskea, valkoinen NODSTA Valkoinen/alumiini Beige, musta, punainen Valkoinen, harmaa TINGSRYD Puukuvioitu musta VEDDINGE Harmaa, valkoinen 33 Pöytäkaappi, jossa 3 laatikkoa ME , kork. 80 cm Valkoinen/FÖRVARA Valkoinen/MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera ME , kork. 80 cm Valkoinen/FÖRVARA Valkoinen/MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera ME , kork. 80 cm Valkoinen/FÖRVARA Valkoinen/MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera Pöytäkaappi, jossa 4 laatikkoa ME , kork. 80 cm Valkoinen/FÖRVARA Valkoinen/MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera ME , kork. 80 cm Valkoinen/FÖRVARA Valkoinen/MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera ME , kork. 80 cm Valkoinen/FÖRVARA Valkoinen/MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera Pöytäkaappi, jossa 5 laatikkoa ME , kork. 80 cm Valkoinen/FÖRVARA Valkoinen/MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera ME , kork. 80 cm Valkoinen/FÖRVARA Valkoinen/MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera ME , kork. 80 cm Valkoinen/FÖRVARA Valkoinen/MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera

34 34 BODBYN Harmaa, luonnonvalkoinen BROKHULT Pähkinäkuvio vaalean harmaa EDSERUM Puukuvio ruskea FLÄDIE Punainen, vaaleansininen, vaalea turkoosi GREVSTA Ruostumaton teräs GRYTNÄS HAGANÄS Koivuviilu HYTTAN Tammiviilu HÄGGEBY Valkoinen KROKTORP LAXARBY Mustanruskea, valkoinen NODSTA Valkoinen/alumiini Beige, musta, punainen Valkoinen, harmaa TINGSRYD Puukuvioitu musta VEDDINGE Harmaa, valkoinen Pöytäkaappi, jossa 4 laatikkoa ME , kork. 80 cm Valkoinen/FÖRVARA Valkoinen/MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera ME , kork. 80 cm Valkoinen/FÖRVARA Valkoinen/MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera ME , kork. 80 cm Valkoinen/FÖRVARA Valkoinen/MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera Pöytäkaappi, jossa 2 laatikkoa ME , kork. 80 cm Valkoinen/FÖRVARA Valkoinen/MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera ME , kork. 80 cm Valkoinen/FÖRVARA Valkoinen/MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera ME , kork. 80 cm Valkoinen/FÖRVARA Valkoinen/MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera Pöytäkaappi, jossa 2 laatikkoa ME , kork. 80 cm Valkoinen/FÖRVARA Valkoinen/MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera ME , kork. 80 cm Valkoinen/FÖRVARA Valkoinen/MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera ME , kork. 80 cm Valkoinen/FÖRVARA Valkoinen/MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera Pöytäkaappi, jossa 4 laatikkoa ME , kork. 80 cm Valkoinen/FÖRVARA Valkoinen/MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera ME , kork. 80 cm Valkoinen/FÖRVARA Valkoinen/MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera ME , kork. 80 cm Valkoinen/FÖRVARA Valkoinen/MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera

ikea-keittiöt Ostoapu 2015

ikea-keittiöt Ostoapu 2015 ikea-keittiöt Ostoapu 2015 Valikoima vaihtelee tavarataloittain. Lisätietoja saat tavaratalon henkilökunnalta ja osoitteesta IKEA.fi Tarkemmat tuotetiedot löydät kunkin tuotteen hintalapusta ja nettisivuiltamme.

Lisätiedot

UUDET IKEA-KEITTIÖT Ostoapu 2013

UUDET IKEA-KEITTIÖT Ostoapu 2013 UUDT IKA-KITTIÖT Ostoapu 2013 Valikoima vaihtelee tavarataloittain. Lisätietoja saat tavaratalon Uusi keittiö, joka on suunniteltu sinun elämääsi sopivaksi Tämä ostoapu toimii oppaanasi uuteen IKAkeittiöjärjestelmään.

Lisätiedot

Keittiökaapit KAIKKEA EI TARVITSE TEHDÄ ITSE. HYÖDYNNÄ KÄTEVIÄ PALVELUITAMME. Ostoapu MITTAUSPALVELU KEITTIÖSUUNNITTELUPALVELU KULJETUSPALVELU

Keittiökaapit KAIKKEA EI TARVITSE TEHDÄ ITSE. HYÖDYNNÄ KÄTEVIÄ PALVELUITAMME. Ostoapu MITTAUSPALVELU KEITTIÖSUUNNITTELUPALVELU KULJETUSPALVELU KAIKKEA EI TARVITSE TEHDÄ ITSE. HYÖDYNNÄ KÄTEVIÄ PALVELUITAMME. Etkö voi tai halua huolehtia kaikista työvaiheista itse? Se ei ole ongelma. Tarjoamme kohtuuhintaista apua kaikkiin keittiöremontin vaiheisiin

Lisätiedot

KEITTIÖVALAISIMET OSTOAPU

KEITTIÖVALAISIMET OSTOAPU OSTOAPU SUOMI KEITTIÖVALAISIMET Ruoanlaitto ja muut keittiöpuuhat sujuvat huomattavasti turvallisemmin ja mukavammin, kun työtasoilla on hyvä ja tasainen valaistus. Seinäkaappien valaisemista ja tavaroiden

Lisätiedot

OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT. Liukuovelliset vaatekaapit & sisusteet

OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT. Liukuovelliset vaatekaapit & sisusteet OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT Liukuovelliset vaatekaapit & sisusteet SUOMI Lisätietoja takuuvihkosessa TURVALLISUUS Kaapit on kiinnitettävä seinään. Erilaisiin seinämateriaaleihin tarvitaan erilaiset kiinnikkeet.

Lisätiedot

BESTÅ OSTOAPU BESTÅ OSTOAPU SÄILYTYSKALUSTEET SÄILYTYSKALUSTEET. Yksilöllisiä säilytysratkaisuja

BESTÅ OSTOAPU BESTÅ OSTOAPU SÄILYTYSKALUSTEET SÄILYTYSKALUSTEET. Yksilöllisiä säilytysratkaisuja Inter IKEA Systems B.V. 2015 OSTOAPU SÄILYTYSKALUSTEET BESTÅ BESTÅ OSTOAPU SÄILYTYSKALUSTEET Yksilöllisiä säilytysratkaisuja BESTÅ-tv-taso 349,- 180 40, kork. 74 cm. Valkoinen / Marviken valkoinen. Pehmeästi

Lisätiedot

OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT. Saranaovelliset vaatekaapit & sisusteet

OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT. Saranaovelliset vaatekaapit & sisusteet OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT Saranaovelliset vaatekaapit & sisusteet SUOMI Lisätietoja takuuvihkosessa TURVALLISUUS Kaapit on kiinnitettävä seinään. Erilaisiin seinämateriaaleihin tarvitaan erilaiset kiinnikkeet.

Lisätiedot

FAKTUM keittiöjärjestelmä

FAKTUM keittiöjärjestelmä OSTOAPU FAKTUM keittiöjärjestelmä Lue lisää takuuoppaasta. LAATU Oletko koskaan miettinyt, kuinka monta kertaa avaat ja suljet keittiön kaappien ovet joka päivä, vuosi toisensa jälkeen? Me olemme, ja siksi

Lisätiedot

OSTOAPU BESTÅ. -säilytysjärjestelmä

OSTOAPU BESTÅ. -säilytysjärjestelmä OSTOAPU BESTÅ -säilytysjärjestelmä SUOMI HYVÄ TIETÄÄ Käsittele karkaistua lasia varovasti! Reunan vaurioituminen tai pinnan naarmuuntuminen saattaa poikkeustapauksissa rikkoa lasin. Lasi ei kuitenkaan

Lisätiedot

SUOMI VIKA TURVALLISUUS

SUOMI VIKA TURVALLISUUS SUOMI TURVALLISUUS Kaikki pöytälevyt, pukkijalat ja jalusta on testattu ja hyväksytty enintään 50 kg:n kuormitukselle. Käsittele karkaistua lasia varovasti! Vaurioitunut reuna tai naarmuuntunut pinta voi

Lisätiedot

OSTOAPU GODMORGON. -kylpyhuonekalusteet. HOITO Puhdista kalusteet veteen tai hankaavia ainesosia sisältämättömään

OSTOAPU GODMORGON. -kylpyhuonekalusteet. HOITO Puhdista kalusteet veteen tai hankaavia ainesosia sisältämättömään OSTOAPU -kylpyhuonekalusteet HOITO Puhdista kalusteet veteen tai hankaavia ainesosia sisältämättömään pesuaineliuokseen kostutetulla liinalla. Kuivaa kuivalla liinalla. Vesiroiskeet tulee pyyhkiä mahdollisimman

Lisätiedot

BESTÅsäilytysratkaisut BESTÅ-säilytyskokonaisuus 445,- 400,- Kalvopinnoitettua levyä. 240 40 cm. Valkoinen 498.986.14. BESTÅsäilytyskokonaisuus 400,-

BESTÅsäilytysratkaisut BESTÅ-säilytyskokonaisuus 445,- 400,- Kalvopinnoitettua levyä. 240 40 cm. Valkoinen 498.986.14. BESTÅsäilytyskokonaisuus 400,- 2012 BESTÅsäilytysratkaisut BESTÅ-säilytyskokonaisuus 445,- 400,- Kalvopinnoitettua levyä. 240 40 cm. Valkoinen 498.986.14 BESTÅsäilytyskokonaisuus 445,- 400,- Räätälöi mieleiseksesi tai suunnittele oma

Lisätiedot

1 /

1 / Kaikki mitat millimetreinä Luonnoksen nimi keittiö3 Luonnoksen numero 0001-0274-1492 Kokonaishintaan sisältyy Kodinkoneet 1 665,- Kokonaishinta: 3 711,90 Käyttäjänimi (sähköpostiosoite tai IKEA FAMILY

Lisätiedot

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin.

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin. Ideakuvastosta saat vinkkeä miten voit rakentaa kodin säilytystilat toimiviksi ja ilmeeltään yhtenäisiksi. Mitä pienempi asunto, sitä tärkeämpää on osata ottaa kaikki tila käyttöön. Mallisto on erittäin

Lisätiedot

OSTOAPU KEITTIÖVALAISIMET

OSTOAPU KEITTIÖVALAISIMET OSTOAPU KEITTIÖVALAISIMET SUOMI Hyvä ja toimiva valaistus Valaistus on tärkeä osa keittiötä sekä turvallisuuden että tunnelman kannalta. Ruoanlaitto ja muut keittiöpuuhat sujuvat huomattavasti turvallisemmin,

Lisätiedot

Kokonaishinta: 3 241,15

Kokonaishinta: 3 241,15 Luonnoksen nimi 16.11. Luonnoksen numero 0001-0468-5076 Kokonaishintaan sisältyy Valaisimet 114,99 Kokonaishinta: 3 241,15 1 Hinta Määrä Kokonaishinta 60205517 METOD kulmapöytäkaapin 128x68x80 cm 65,-

Lisätiedot

LOISTE. Suunnittelijan sanoin;

LOISTE. Suunnittelijan sanoin; LKALUSTE LOISTE Suunnittelijan sanoin; Uutta Loiste-kalustemallistoa suunniteltaessa lähtökohtanani oli luoda mallisto, joka taipuu niin pieneen kuin suurempaankin kylpyhuoneeseen. Mallisto koostuu erikokoisista

Lisätiedot

LILLÅNGEN OSTOAPU. -kylpyhuonekalusteet HOITO TURVALLISUUS

LILLÅNGEN OSTOAPU. -kylpyhuonekalusteet HOITO TURVALLISUUS OSTOAPU LILLÅNGEN -kylpyhuonekalusteet SUOMI HOITO Puhdista kalusteet veteen tai hankaavia ainesosia sisältämättömään pesuaineliuokseen kostutetulla liinalla. Kuivaa kuivalla liinalla. Vesiroiskeet tulee

Lisätiedot

OSTOAPU Keittiövalaisimet

OSTOAPU Keittiövalaisimet OSTOAPU Keittiövalaisimet Hyvä ja toimiva valaistus Valaistus on tärkeä osa keittiötä sekä turvallisuuden että tunnelman kannalta. Ruoanlaitto ja muut keittiöpuuhat sujuvat huomattavasti turvallisemmin,

Lisätiedot

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin.

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin. Ideakuvastosta saat vinkkeä miten voit rakentaa kodin säilytystilat toimiviksi ja ilmeeltään yhtenäisiksi. Mitä pienempi asunto, sitä tärkeämpää on osata ottaa kaikki tila käyttöön. Mallisto on erittäin

Lisätiedot

Elämäsi helpoin komerohankinta Smart. Ota mitat mukaasi ja tee asiantuntevan myyjän kanssa elämäsi helpoin komerohankinta Smart.

Elämäsi helpoin komerohankinta Smart. Ota mitat mukaasi ja tee asiantuntevan myyjän kanssa elämäsi helpoin komerohankinta Smart. K A I K E N V O I T E H D Ä F I K S U M M I N L i u k u o v i k a a p i s t o t 1 Elämäsi helpoin komerohankinta Smart Ota mitat mukaasi ja tee asiantuntevan myyjän kanssa elämäsi helpoin komerohankinta

Lisätiedot

OSTOAPU ELVARLI. -säilytysjärjestelmä SUUNNITTELIJA. TURVALLISUUS Säädettävät pylväät tulee kiinnittää kattoon. Päätytikkaat tulee kiinnittää seinään.

OSTOAPU ELVARLI. -säilytysjärjestelmä SUUNNITTELIJA. TURVALLISUUS Säädettävät pylväät tulee kiinnittää kattoon. Päätytikkaat tulee kiinnittää seinään. OSTOAPU ELVARLI -säilytysjärjestelmä SUUNNITTELIJA Ehlén Johansson TURVALLISUUS Säädettävät pylväät tulee kiinnittää kattoon. Päätytikkaat tulee kiinnittää seinään. Seinä- ja kattokiinnitystarvikkeet (esim.

Lisätiedot

BOKNÄS SCANDIC. Boknäs Scandic. Moduuleista koottu Boknäs Scandic -kaluste muuntuu ja kasvaa tarpeiden mukaan ylöspäin ja sivuille.

BOKNÄS SCANDIC. Boknäs Scandic. Moduuleista koottu Boknäs Scandic -kaluste muuntuu ja kasvaa tarpeiden mukaan ylöspäin ja sivuille. Boknäs Scandic Moduuleista koottu Boknäs Scandic -kaluste muuntuu ja kasvaa tarpeiden mukaan ylöspäin ja sivuille. VIIMEISTELE YLÄSOKKELILLA Yläsokkelin värin voi valita 7 eri vaihtoehdosta. Jos laitat

Lisätiedot

L i u k u o v i k a a p i s t o t

L i u k u o v i k a a p i s t o t Liukuovikaapistot Smart on Tank Indoorin ratkaisu kodin säilytysongelmiin. Suunnittelimme räätälöitävien säilytysjärjestelmien malliston joka sopii kaikkiin tiloihin. Kapeammat kaksioviset tai leveämmäksi

Lisätiedot

OSTOAPU EKET. -säilytysjärjestelmä. HOITO-OHJEET Pyyhi mietoon puhdistusaineeseen kostutetulla liinalla. Pyyhi kuivaksi puhtaalla liinalla.

OSTOAPU EKET. -säilytysjärjestelmä. HOITO-OHJEET Pyyhi mietoon puhdistusaineeseen kostutetulla liinalla. Pyyhi kuivaksi puhtaalla liinalla. OSTOAPU EKET -säilytysjärjestelmä SUOMI HOITO-OHJEET Pyyhi mietoon puhdistusaineeseen kostutetulla liinalla. Pyyhi kuivaksi puhtaalla liinalla. TURVALLISUUS Kaatumisriskin vuoksi kaluste täytyy aina kiinnittää

Lisätiedot

KAUNIS KYLPYHUONE. Moderni Swing. Kaytannollinen Silvia. Perinteinen Europa ...

KAUNIS KYLPYHUONE. Moderni Swing. Kaytannollinen Silvia. Perinteinen Europa ... KAUNIS KYLPYHUONE...... Kaytannollinen Silvia Moderni Swing Perinteinen Europa Europa Vaativankin kylpyhuonekalustajan tarpeet täyttävä kokonaisuus. Kalusteet on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista.

Lisätiedot

Seinähyllyt TURVALLISUUS HYVÄ TIETÄÄ Hyllyjä kaikkiin tarpeisiin

Seinähyllyt TURVALLISUUS HYVÄ TIETÄÄ Hyllyjä kaikkiin tarpeisiin OSTOAPU Seinähyllyt TURVALLISUUS Erilaiset seinämateriaalit vaativat erilaiset kiinnikkeet. Käytä omaan seinämateriaaliisi soveltuvia kiinnikkeitä (myydään erikseen). Apua kiinnikkeiden valintaan saat

Lisätiedot

Kaikki mitat millimetreinä

Kaikki mitat millimetreinä Kaikki mitat millimetreinä Luonnoksen nimi Keittiö vol 2 Luonnoksen numero 0000-9243-6776 Kokonaishintaan sisältyy Valaisimet 208,99 Kodinkoneet 1 206 Kokonaishinta: 4 528,96 Käyttäjänimi (sähköpostiosoite

Lisätiedot

IVAR. Tarvitsetko apua? Lisätietoja näistä ja muista palveluista saat henkilökunnalta.

IVAR. Tarvitsetko apua? Lisätietoja näistä ja muista palveluista saat henkilökunnalta. IVAR SUOMI HOITO-OHJE Käsittele öljyllä, vahalla, värillä, lakalla tai petsillä kestävän ja helppohoitoisen pinnan aikaansaamiseksi. YMPÄRISTÖTIEDOT Uusiutuvaa materiaalia (puukuitua). Uusiutuvaa materiaalia

Lisätiedot

LUCY HARMONY SANEERAUS LILJA SUIHKUSEINÄT NATURE

LUCY HARMONY SANEERAUS LILJA SUIHKUSEINÄT NATURE 1 HARMONY LUCY LILJA SANEERAUS NATURE SUIHKUSEINÄT 2 sisältö: 4 13 14 19 20 23 24 29 30 31 32 33 HARMONY LUCY LILJA SANEERAUS NATURE SUIHKUSEINÄT Finnmirror-kylpyhuonekalusteiden inspiraationa on Suomen

Lisätiedot

4 ASKELTA UUTEEN KEITTIÖÖN Suunnitteluopas 2013

4 ASKELTA UUTEEN KEITTIÖÖN Suunnitteluopas 2013 4 ASKELTA UUTEEN KEITTIÖÖN Suunnitteluopas 2013 4 askelta uuteen keittiöösi 1MITTAA 2SUUNNITTELE 3TILAA 4ASENNA Tarkemmat tuotetiedot löydät kunkin tuotteen hintalapusta ja nettisivuiltamme. Valikoima

Lisätiedot

Tuotekortit SÄILYTTIMET

Tuotekortit SÄILYTTIMET Tuotekortit SÄILYTTIMET KOMBI 2709 Kaapit Leveys 800 mm, syvyys 426 mm, korkeus 403 mm. Pystylistat 1250 ja 1985 mm. Vaakalistat 1850 ja 2500 mm. Hyllyt Leveys 800 mm, syvyys 305 mm, paksuus 22 mm. Listat:

Lisätiedot

KEITTIÖ- MEKANISMIT. Ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa.

KEITTIÖ- MEKANISMIT. Ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa. KEITTIÖ- MEKANISMIT Ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa. AVENTOS NOSTOMEKANISMIT Erityisesti yläkaapistojen avaamista helpottamaan suunniteltu AVENTOS-nostomekanismijärjestelmä yhdistää turvallisuuden

Lisätiedot

Ruokapöydät OSTOAPU SUOMI. TARVITSETKO APUA? Lisätietoja näistä ja muista palveluista saat henkilökunnalta.

Ruokapöydät OSTOAPU SUOMI. TARVITSETKO APUA? Lisätietoja näistä ja muista palveluista saat henkilökunnalta. SUOMI OSTOAPU Ruokapöydät 2015 TARVITSETKO APUA? Lisätietoja näistä ja muista palveluista saat henkilökunnalta. KULJETUSPALVELU Kerää valitsemasi tuotteet itse ja maksa ne kassalla. Vie tuotteet kassojen

Lisätiedot

OSTOAPU IKEA-ÄLYVALAISTUS TRÅDFRI, FLOALT, JORMLIEN, SURTE HYVÄ TIETÄÄ

OSTOAPU IKEA-ÄLYVALAISTUS TRÅDFRI, FLOALT, JORMLIEN, SURTE HYVÄ TIETÄÄ OSTOAPU IKEA-ÄLYVALAISTUS, FLOALT, JORMLIEN, SURTE HYVÄ TIETÄÄ Tämä symboli löytyy jokaisen IKEA-älyvalaistukseen kuuluvan tuotteen pakkauksesta. IKEA-älyvalaistus luo parempaa arkea IKEA-älyvalaistuksen

Lisätiedot

TYYLIKÄS, AJATON & TOIMIVA UUSI IDO ELEGANT KYLPYHUONEMALLISTO

TYYLIKÄS, AJATON & TOIMIVA UUSI IDO ELEGANT KYLPYHUONEMALLISTO TYYLIKÄS, AJATON & TOIMIVA UUSI IDO ELEGANT KYLPYHUONEMALLISTO 2017 TOIMIVA DESIGN ON AJATONTA Jokaisella on se jokin huonekalu, josta emme hevillä luopuisi. Toiset esineet vain kestävät aikaa paremmin

Lisätiedot

Kampanja on voimassa 16. syyskuuta - 27. lokakuuta 2013. 575,- sh. 719,- Indigo 70/laguuni 895,- sh. 1256,-

Kampanja on voimassa 16. syyskuuta - 27. lokakuuta 2013. 575,- sh. 719,- Indigo 70/laguuni 895,- sh. 1256,- SYYSTARJOUKSET KYLPYHUONEESEEN Kampanja on voimassa 16. syyskuuta - 27. lokakuuta 2013. D-light 70 575,- sh. 719,- Indigo 70/laguuni 895,- sh. 1256,- INDIGO Monien suosikki Indigo osaa muuntautua. Sen

Lisätiedot

Elämäsi helpoin komerohankinta Smart. Ota mitat mukaasi ja tee asiantuntevan myyjän kanssa elämäsi helpoin komerohankinta Smart.

Elämäsi helpoin komerohankinta Smart. Ota mitat mukaasi ja tee asiantuntevan myyjän kanssa elämäsi helpoin komerohankinta Smart. K A I K E N V O I T E H D Ä F I K S U M M I N L i u k u o v i k a a p i s t o t 1 Elämäsi helpoin komerohankinta Smart Ota mitat mukaasi ja tee asiantuntevan myyjän kanssa elämäsi helpoin komerohankinta

Lisätiedot

IKEA Home Planner -tuloste

IKEA Home Planner -tuloste Page of 2 29..203 Suunnitelma - Saareke, näkymä 2 Page 2 of 2 29..203 Suunnitelma - Saareke, näkymä Page 3 of 2 29..203 Suunnitelma - Koillisseinä Page 4 of 2 29..203 Suunnitelma - Luoteisseinä Page 5

Lisätiedot

OSTOAPU PLATSA. Säilytysjärjestelmä. TURVALLISUUS Kaluste tulee kiinnittää seinään. Seinäkiinnitystarvikkeet

OSTOAPU PLATSA. Säilytysjärjestelmä. TURVALLISUUS Kaluste tulee kiinnittää seinään. Seinäkiinnitystarvikkeet OSTOAPU PLATSA Säilytysjärjestelmä TURVALLISUUS Kaluste tulee kiinnittää seinään. Seinäkiinnitystarvikkeet myydään erikseen. Valitse seinäkiinnitystarvikkeet kotisi seinämateriaalin mukaan. HOITO-OHJEET

Lisätiedot

OSTOAPU SKÅDIS. -säilytyssarja

OSTOAPU SKÅDIS. -säilytyssarja OSTOAPU SKÅDIS -säilytyssarja Säilytystilaa koko kotiin SKÅDIS-säilytysjärjestelmä voi vastata todella monenlaisiin säilytystarpeisiin kodin eri huoneissa. Käytä sitä kylpyhuoneessa hammasharjojen ja korujen

Lisätiedot

Muutamia ideoita BoKlok-kodin lisäsäilytysratkaisuiksi

Muutamia ideoita BoKlok-kodin lisäsäilytysratkaisuiksi Muutamia ideoita BoKlok-kodin lisäsäilytysratkaisuiksi Helppo resepti unelmakeittiöön BoKlok-kodin keittiöön saat lisää säilytystilaa pienilläkin muutoksilla. Jos kaipaat enemmän säilytystilaa, tutustu

Lisätiedot

OSTOAPU BROR. säilytysratkaisu

OSTOAPU BROR. säilytysratkaisu OSTOAPU BROR säilytysratkaisu HOITO-OHJE Pyyhitään puhtaaksi mietoon puhdistusaineliuokseen kostutetulla liinalla. Pyyhitään kuivaksi kuivalla liinalla. LAATU BROR-säilytysjärjestelmä on luotu kestämään.

Lisätiedot

OSTOAPU EKET. -säilytysjärjestelmä. HOITO-OHJEET Pyyhi mietoon puhdistusaineeseen kostutetulla liinalla. Pyyhi kuivaksi puhtaalla liinalla.

OSTOAPU EKET. -säilytysjärjestelmä. HOITO-OHJEET Pyyhi mietoon puhdistusaineeseen kostutetulla liinalla. Pyyhi kuivaksi puhtaalla liinalla. OSTOAPU EKET -säilytysjärjestelmä SUOMI HOITO-OHJEET Pyyhi mietoon puhdistusaineeseen kostutetulla liinalla. Pyyhi kuivaksi puhtaalla liinalla. TURVALLISUUS Kaatumisriskin vuoksi kaluste täytyy aina kiinnittää

Lisätiedot

Onko tilasi pieni? Ajattele suuria.

Onko tilasi pieni? Ajattele suuria. Onko tilasi pieni? Ajattele suuria. Älä anna pienten tilojen rajoittaa suuria unelmia Oikealla säilytysratkaisulla luot viihtyisän ja inspiroivan ympäristön pieniinkin tiloihin. elfa Utility Home on uusin

Lisätiedot

STUVA-sarjaan kuuluu myös parvisänky, jonka alla on työpöytä ja säilytystilaa. Lisätietoa löydät sivulta 9.

STUVA-sarjaan kuuluu myös parvisänky, jonka alla on työpöytä ja säilytystilaa. Lisätietoa löydät sivulta 9. OSTOAPU STUVA Säilytysjärjestelmä SUOMI SUUNNITTELIJA Ebba Strandmark HOITO Pyyhi rungot kostealla liinalla. Kuivaa sen jälkeen kuivalla liinalla. TURVALLISUUS Lapset saattavat toisinaan tehdä asioita,

Lisätiedot

gryning kalusteet kalusteet gryning

gryning kalusteet kalusteet gryning Gryning kalusteessa saat modernin klassillisen tyylin. Yksitysikohdat jotka yhdistävät klassilliset ja uudenaikaisen hienot linjat. Kauniit ja aidot materiaalit yhdistetään tarkoin valittuihin yksityiskohtiin.

Lisätiedot

Muut Sovella tuotteet. Vaatteiden ripustaminen. Verraton varasto KODIN SÄILYTYSJÄRJESTELMÄT. 535,20 (sis. alv 22 %)

Muut Sovella tuotteet. Vaatteiden ripustaminen. Verraton varasto KODIN SÄILYTYSJÄRJESTELMÄT. 535,20 (sis. alv 22 %) Muut Sovella tuotteet Vaatteiden ripustaminen Housunkannatin naulakkoon, kpl pss,0 Tuuletusteline Tamppausteline 0 0 Naulakko, koukkua, 0 Naulakko, koukkua,00, 0, 0 0 Vaatteiden kannatinputki,, sinkitty,0

Lisätiedot

Autotalliin, kellariin, ullakolle ja ruokakomeroon HEJNEsäilytysjärjestelmä

Autotalliin, kellariin, ullakolle ja ruokakomeroon HEJNEsäilytysjärjestelmä OSTOAPU HEJNE -säilytysjärjestelmä SUOMI HYVÄ TIETÄÄ Hyllylevyjen enimmäiskuormitus: 77 47 cm: 50 kg 77 28 cm: 35 kg Jos yhteen osioon kiinnitetään enemmän kuin kuusi hyllylevyä, hyllylevyjen kantavuus

Lisätiedot

trend tuotetiedot ja hinnat TASOALLAS Allaskaapin hintaan sisältyy valkoinen tasoallas. Pisarareunus

trend tuotetiedot ja hinnat TASOALLAS Allaskaapin hintaan sisältyy valkoinen tasoallas. Pisarareunus trend VAKIOväriT tuotetiedot ja hinnat TOIMITUSSISÄLTÖ Valkoinen 01* ovat kosteudenkestävää maalattua MDF-kuitulevyä. Rungot ovat kosteudenkestävää melamiinipäällystettyä TASOALLAS Allaskaapin hintaan

Lisätiedot

Elämäsi helpoin komerohankinta Lakkapää. Ota mitat mukaasi ja tee asiantuntevan myyjän kanssa elämäsi helpoin komerohankinta Lakkapää.

Elämäsi helpoin komerohankinta Lakkapää. Ota mitat mukaasi ja tee asiantuntevan myyjän kanssa elämäsi helpoin komerohankinta Lakkapää. V a a t e s ä i l y t y k s e n u u s i a i k a L i u k u o v i k a a p i s t o t 1 Elämäsi helpoin komerohankinta Lakkapää Ota mitat mukaasi ja tee asiantuntevan myyjän kanssa elämäsi helpoin komerohankinta

Lisätiedot

OSTOAPU SKÅDIS. -säilytyssarja

OSTOAPU SKÅDIS. -säilytyssarja OSTOAPU SKÅDIS -säilytyssarja Säilytystilaa koko kotiin SKÅDIS-säilytysjärjestelmä voi vastata todella monenlaisiin säilytystarpeisiin kodin eri huoneissa. Käytä sitä kylpyhuoneessa hammasharjojen ja korujen

Lisätiedot

Autotalliin, kellariin, ullakolle ja ruokakomeroon HEJNEsäilytysjärjestelmä

Autotalliin, kellariin, ullakolle ja ruokakomeroon HEJNEsäilytysjärjestelmä OSTOAPU HEJNE -säilytysjärjestelmä HYVÄ TIETÄÄ Hyllylevyjen enimmäiskuormitus: 77 47 cm: 50 kg 77 28 cm: 35 kg Jos yhteen osioon kiinnitetään enemmän kuin kuusi hyllylevyä, hyllylevyjen kantavuus on pienempi

Lisätiedot

OSTOAPU EKET. -säilytysjärjestelmä. HOITO-OHJEET Pyyhi mietoon puhdistusaineeseen kostutetulla liinalla. Pyyhi kuivaksi puhtaalla liinalla.

OSTOAPU EKET. -säilytysjärjestelmä. HOITO-OHJEET Pyyhi mietoon puhdistusaineeseen kostutetulla liinalla. Pyyhi kuivaksi puhtaalla liinalla. OSTOAPU EKET -säilytysjärjestelmä SUOMI HOITO-OHJEET Pyyhi mietoon puhdistusaineeseen kostutetulla liinalla. Pyyhi kuivaksi puhtaalla liinalla. TURVALLISUUS Kaatumisriskin vuoksi kaluste täytyy aina kiinnittää

Lisätiedot

-verhokiskojärjestelmä

-verhokiskojärjestelmä OSTOAPU KVARTAL -verhokiskojärjestelmä osat KVARTAL-seinäkiinnike, 14,5 cm KVARTAL-seinäkiinnike, 7 cm KVARTAL-kattokiinnike 1-urainen KVARTAL-verhokisko, 3-urainen KVARTAL-verhokisko, KVARTAL-kulmaosa

Lisätiedot

KVARTAL S U O M I SUUNNITTELU: MITAT: HYVÄ TIETÄÄ: HOITO: IKEA of Sweden

KVARTAL S U O M I SUUNNITTELU: MITAT: HYVÄ TIETÄÄ: HOITO: IKEA of Sweden S U O M I KVARTAL SUUNNITTELU: IKEA of Sweden MITAT: 1-urainen verhokisko 140 cm, 3-urainen verhokisko 140 cm. Ylä- ja alatukilista 60 cm. HYVÄ TIETÄÄ: Valitse seinä-/kattomateriaaliin sopivat ruuvit/tulpat.

Lisätiedot

OSTOAPU Pöytälevyt ja jalat

OSTOAPU Pöytälevyt ja jalat OSTOAPU Pöytälevyt ja jalat TURVALLISUUS: Pöytälevyjen, pukkijalkojen ja jalustojen enimmäiskuormitus on 50 kg. Käsittele karkaistua lasia varovasti! Vaurioitunut reuna tai naarmuuntunut pinta voi aiheuttaa

Lisätiedot

Liukuovivalikoiman profiilit ja ovimallit Magia

Liukuovivalikoiman profiilit ja ovimallit Magia Liukuovivalikoiman profiilit ja ovimallit Magia Magiassa on teräsprofiilit ja samanväriset teräskiskot. Oven vedin osana profiilia. Oven mukana tulee yläkiskoon asennettava oven paikoitin. Valkoinen Hopea

Lisätiedot

LILLÅNGEN OSTOAPU. -kylpyhuonekalusteet HOITO TURVALLISUUS

LILLÅNGEN OSTOAPU. -kylpyhuonekalusteet HOITO TURVALLISUUS OSTOAPU LILLÅNGEN -kylpyhuonekalusteet SUOMI HOITO Puhdista kalusteet veteen tai hankaavia ainesosia sisältämättömään pesuaineliuokseen kostutetulla liinalla. Kuivaa kuivalla liinalla. Vesiroiskeet tulee

Lisätiedot

by Finnmirror Kuvasto 2014

by Finnmirror Kuvasto 2014 by Finnmirror Kuvasto 2014 Kaikella on Monitaitoinen tyrvääläinen Kaarlo Mäkinen aloitti liiketoiminnan vuonna 1923. Pääasiallisina tuotteina alkuvaiheessa olivat valokuvakehykset. Jo 1920-luvun lopulla

Lisätiedot

L i u k u o v i k a a p i s t o t

L i u k u o v i k a a p i s t o t Liukuovikaapistot Smart on Tank Indoorin ratkaisu kodin säilytysongelmiin. Suunnittelimme räätälöitävien säilytysjärjestelmien malliston joka sopii kaikkiin tiloihin. Kapeammat kaksioviset tai leveämmäksi

Lisätiedot

OSTOAPU LIXHULT. Säilytyskaapit. HOITO-OHJEET Pyyhi puhtaaksi mietoon puhdistusaineeseen

OSTOAPU LIXHULT. Säilytyskaapit. HOITO-OHJEET Pyyhi puhtaaksi mietoon puhdistusaineeseen OSTOAPU LIXHULT Säilytyskaapit HOITO-OHJEET Pyyhi puhtaaksi mietoon puhdistusaineeseen kostutetulla liinalla. Kuivaa puhtaalla liinalla. TURVALLISUUS Kaatumisriskin vuoksi kaluste täytyy aina kiinnittää

Lisätiedot

OSTOAPU KEITTIÖVALAISIMET

OSTOAPU KEITTIÖVALAISIMET OSTOAPU KEITTIÖVALAISIMET SUOMI Hyvä ja toimiva valaistus Valaistus on tärkeä osa keittiötä sekä turvallisuuden että tunnelman kannalta. Ruoanlaitto ja muut keittiöpuuhat sujuvat huomattavasti turvallisemmin,

Lisätiedot

OTSOSON KALUSTEET 2009 12/09

OTSOSON KALUSTEET 2009 12/09 12/09 OTSOSON KALUSTEET 2009 CLEVER Clever mallisto on muodoiltaan tyylikkään yksinkertainen. Allaskaapeissa on laadukkaat hidastimin varustetut laatikkomekanismit ja laatikon taakse on jätetty tilaa vesilukolle,

Lisätiedot

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone Kylpyhuonekalusteet Kylpyhuone 1 Cello on upeita kokonaisuuksia Cello on raikas ja ajanhenkinen sisustuksen ja kotona viihtymisen merkki, joka tarjoaa upeita kokonaisuuksia ja inspiroivia ideoita suomalaiseen

Lisätiedot

ARTTELIPUU. Suunnitteluopas

ARTTELIPUU. Suunnitteluopas ARTTELIPUU Suunnitteluopas Arttelipuun keittiöt Arttelipuu on pienehkö keittiöitä ja muita kodin kiintokalusteita valmistava puusepänverstas. Arttelipuun toiminnan perusajatus on valmistaa hyvistä materiaaleista

Lisätiedot

OSTOAPU HEMNES. -kylpyhuonekalusteet

OSTOAPU HEMNES. -kylpyhuonekalusteet OSTOAPU HEMNES -kylpyhuonekalusteet TURVALLISUUS Osa HEMNES-kylpyhuonekalusteista on kiinnitettävä seinään pakkauksessa olevalla seinäkiinnikkeellä. Erilaisiin seinämateriaaleihin tarvitaan erilaiset seinäkiinnitystarvikkeet

Lisätiedot

Wc-kalusteet. allaskaapit peilikaapit peilit ja valopeilit wc-komerot altaat hanat suihkuseinät. Ovi Royal tammi vaakaviilu (toimitusmyynti)

Wc-kalusteet. allaskaapit peilikaapit peilit ja valopeilit wc-komerot altaat hanat suihkuseinät. Ovi Royal tammi vaakaviilu (toimitusmyynti) 2014-2015 Wc-kalusteet allaskaapit peilikaapit peilit ja valopeilit wc-komerot altaat hanat suihkuseinät Ovi Largo kiiltävä valkoinen (toimitusmyynti) Muista myös kasaus ja kuljetus! Ovi Royal tammi vaakaviilu

Lisätiedot

Harmaa alapinta. Kosteuden kestävä. listaan Reuna 85 Valkoinen korkea kiilto ABS lista

Harmaa alapinta. Kosteuden kestävä. listaan Reuna 85 Valkoinen korkea kiilto ABS lista KALUSTETIEDOT Etusarjat Maalattu 85 Valkoinen korkea kiilto Muotoon valettu polyuretaani. Kiiltävä monikerros Runko maalaus Peilikaapit Rungon ulkopuoli Maalattu 85 Valkoinen korkea kiilto Korkeapainepuristettu

Lisätiedot

Säilytysjärjestelmien materiaalit. Järjestys muuttaa kotiisi

Säilytysjärjestelmien materiaalit. Järjestys muuttaa kotiisi Säilytysjärjestelmien materiaalit Järjestys muuttaa kotiisi Oman elämäsi näköinen ratkaisu Suomen suurimpiin liukuovi- ja säilytysjärjestelmien valmistajiin kuuluva Kirena toteuttaa asiakkaiden pieniä

Lisätiedot

Peilikaapit ja peilit

Peilikaapit ja peilit Peilikaapit ja peilit VAKIOväriT Materiaalit ja toimitussisältö TOIMITUSSISÄTÖ Valkoinen * Peilikaappien ledilipat, alapohjat ja sivut sekä erilliset ledilipat ja ledilipat peilillä (lippaosa) ovat kosteudenkestävää

Lisätiedot

OSTOAPU IKEA-Älyvalaistus TRÅDFRI, FLOALT, JORMLIEN, SURTE HYVÄ TIETÄÄ

OSTOAPU IKEA-Älyvalaistus TRÅDFRI, FLOALT, JORMLIEN, SURTE HYVÄ TIETÄÄ OSTOAPU IKEA-Älyvalaistus, FLOALT, JORMLIEN, SURTE HYVÄ TIETÄÄ Tämä symboli löytyy jokaisen IKEA-älyvalaistukseen kuuluvan tuotteen pakkauksesta. IKEA-älyvalaistus luo parempaa arkea IKEA-älyvalaistuksen

Lisätiedot

Led-lamput Vallankumouksellista valaistusta

Led-lamput Vallankumouksellista valaistusta OSTOAPU Led-lamput Vallankumouksellista valaistusta Led-lamppujen ansiosta on helpompaa, kauniimpaa ja edullisempaa elää kestävämmin. Led-lamput käyttävät merkittävästi vähemmän energiaa, ja niillä on

Lisätiedot

Markkinoiden monipuolisin liukuovijärjestelmä - mittatilaustyönä!

Markkinoiden monipuolisin liukuovijärjestelmä - mittatilaustyönä! Markkinoiden monipuolisin liukuovijärjestelmä - mittatilaustyönä! www.softroll.fi Mallisto MALLI 1 MALLI 2 MALLI 3 MALLI 5 kirsikkakehys tapetoitu levy punainen kehys kirkas peili alumiinin värinen kehys

Lisätiedot

OSTOAPU Pöytälevyt ja jalat

OSTOAPU Pöytälevyt ja jalat OSTOAPU Pöytälevyt ja jalat TURVALLISUUS: Pöytälevyjen, pukkijalkojen ja jalustojen enimmäiskuormitus on 50 kg. Käsittele karkaistua lasia varovasti! Vaurioitunut reuna tai naarmuuntunut pinta voi aiheuttaa

Lisätiedot

ALGOT -säilytysjärjestelmä kodin kaikkiin tiloihin

ALGOT -säilytysjärjestelmä kodin kaikkiin tiloihin OSTOAPU ALGOT -säilytysjärjestelmä kodin kaikkiin tiloihin SUOMI SUUNNITTELIJA Francis Cayouette LAATU ALGOT sopii kodin kaikkiin tiloihin. ALGOT-hyllylevyt ovat kulutusta kestäviä, tahraantumattomia ja

Lisätiedot

Hyönteisverkko. Nauti raikkaasta ilmasta päivin öin

Hyönteisverkko. Nauti raikkaasta ilmasta päivin öin Hyönteisverkko Nauti raikkaasta ilmasta päivin öin Allergiaystävällinen verkko Onko sinulla tai jollakin perheesi jäsenellä allergioita? Luxaflex hyönteisverkko on tässä tapauksessa hyvä valinta. Olemme

Lisätiedot

AVENTOS NOSTOMEKANISMIT

AVENTOS NOSTOMEKANISMIT AVENTOS NOSTOMEKANISMIT Itävaltalaisen Blumin valmistamat AVENTOStuotteet ovat markkinoiden kestävimpiä yläkaapin oven nostomekanismeja. Mekanismin avulla ovet siirtyvät kevyesti paikoiltaan kaappirungon

Lisätiedot

K Y L P Y H U O N E E T

K Y L P Y H U O N E E T K Y L P Y H U O N E E T Ovimallit Duetto Fasetti Figure Harmony Krista uritettu Lido Prelude Ruutu Scala Simple Stara Vertica Yhdessä Lumme Kalla Perussävyt Puhdas valkoinen 201 Perusvalkoinen NCS 502

Lisätiedot

TYÖTASOT OSTOAPU. ERITYISET ASENNUS- VAATIMUKSET: Asenna astianpesukoneen yläpuolelle, työtason alapintaan erikseen myytävä FIXA-kosteussuoja.

TYÖTASOT OSTOAPU. ERITYISET ASENNUS- VAATIMUKSET: Asenna astianpesukoneen yläpuolelle, työtason alapintaan erikseen myytävä FIXA-kosteussuoja. SUOMI OSTOAPU TYÖTASOT HOITO: Työtason päivittäiseen puhdistukseen tarvitset vain veteen kostutetun liinan. Tarvittaessa voit käyttää astianpesuainetta. Kuivaa taso lopuksi kuivalla ja puhtaalla liinalla.

Lisätiedot

OSTOAPU NORDLI. -makuuhuonekalusteet. SUUNNITTELIJA Ola Wihlborg PUHDISTUS JA HOITO. TURVALLISUUS Osa sarjan kalusteista on kiinnitettävä

OSTOAPU NORDLI. -makuuhuonekalusteet. SUUNNITTELIJA Ola Wihlborg PUHDISTUS JA HOITO. TURVALLISUUS Osa sarjan kalusteista on kiinnitettävä OSTOAPU NORDLI -makuuhuonekalusteet SUUNNITTELIJA Ola Wihlborg PUHDISTUS JA HOITO Puhdistetaan mietoon puhdistusaineeseen kostutetulla liinalla. Kuivataan puhtaalla liinalla. TURVALLISUUS Osa sarjan kalusteista

Lisätiedot

GRANBERG SÄHKÖSÄÄTÖISET INVA- JA ERGONOMIAMEKANISMIT

GRANBERG SÄHKÖSÄÄTÖISET INVA- JA ERGONOMIAMEKANISMIT GRANBERG SÄHKÖSÄÄTÖISET INVA- JA ERGONOMIAMEKANISMIT VERTI 830 Verti laskee yläkaapin hyllyt nopeasti ja hiljaisesti työtasolle. Kaapin sisältöön pääsee avaamatta kaapin ovia. Verti asennetaan seinäkaappiin

Lisätiedot

Teollisuushyllyt ja -kaapit. Tavaralle kuin tavaralle oma paikka. Työvälineiden ikä pitenee. Sovella-säilytysjärjestelmä on monipuolisesti muunneltava

Teollisuushyllyt ja -kaapit. Tavaralle kuin tavaralle oma paikka. Työvälineiden ikä pitenee. Sovella-säilytysjärjestelmä on monipuolisesti muunneltava Tavaralle kuin tavaralle oma paikka Erilaiset hyllyt ja kaapit ovat tarpeen, jotta järjestys säilyy työpaikalla. Valikoimamme on runsas ja monipuolinen, joten esittelemme tällä aukeamalla tuoteperheet

Lisätiedot

Ovet: Merlin s. 43 Profiili: Hopea s. 43 Kuosi: Tumman harmaa kalvolasi s. 44

Ovet: Merlin s. 43 Profiili: Hopea s. 43 Kuosi: Tumman harmaa kalvolasi s. 44 Ovet: Merlin s. 43 Profiili: Hopea s. 43 Kuosi: Tumman harmaa kalvolasi s. 44 36 37 Ovet: Merlin s. 43 Profiili: Hopea s. 43 Kuosi: Kirkas peili & tumman harmaa kalvolasi s. 44 38 39 Ovet: Kalusteliukuovi

Lisätiedot

OSTOAPU LILLÅNGEN. -kylpyhuonekalusteet

OSTOAPU LILLÅNGEN. -kylpyhuonekalusteet OSTOAPU LILLÅNGEN -kylpyhuonekalusteet TURVALLISUUS Kalusteet on kiinnitettävä seinään. Kokoamisen ja asentamisen saa tehdä ainoastaan osaava henkilö. Varmista, että kylpyhuoneen seinät kantavat kalusteiden

Lisätiedot

OSTOAPU HAVSTA. -säilytyskalusteet. HOITO Puu: Pyyhi puhtaaksi mietoon puhdistusaineeseen kostutetulla liinalla. Kuivaa puhtaalla liinalla.

OSTOAPU HAVSTA. -säilytyskalusteet. HOITO Puu: Pyyhi puhtaaksi mietoon puhdistusaineeseen kostutetulla liinalla. Kuivaa puhtaalla liinalla. OSTOAPU HAVSTA -säilytyskalusteet HOITO Puu: Pyyhi puhtaaksi mietoon puhdistusaineeseen kostutetulla liinalla. Kuivaa puhtaalla liinalla. Lasi: Pyyhi puhtaaksi veteen tai ikkunanpesuaineeseen kostutetulla

Lisätiedot

Trendinä sisustus kasvaa edelleen. Yhä useampi meistä edellyttää kauniiden värien ja pintojen lisäksi kestävyyttä, toimivuutta ja helppoa arkea.

Trendinä sisustus kasvaa edelleen. Yhä useampi meistä edellyttää kauniiden värien ja pintojen lisäksi kestävyyttä, toimivuutta ja helppoa arkea. Intro IN 25 maitolasi, kehysovi valkoinen (589 ), IN 22 maitolasi, kehysovi valkoinen (429 ) sekä IN 27 maitolasi, kehysovi valkoinen (289 ), vetimet ja jalat alumiini Trendinä sisustus kasvaa edelleen.

Lisätiedot

OSTOAPU SKENINGE. -kiskojärjestelmä. HYVÄ TIETÄÄ Enimmäiskuormitus yhdessä kiskojärjestelmässä 3680 W.

OSTOAPU SKENINGE. -kiskojärjestelmä. HYVÄ TIETÄÄ Enimmäiskuormitus yhdessä kiskojärjestelmässä 3680 W. OSTOAPU SKENINGE -kiskojärjestelmä HYVÄ TIETÄÄ Enimmäiskuormitus yhdessä kiskojärjestelmässä 3680 W. TURVALLISUUS Kiskojärjestelmän saa asentaa vain ammattitaitoinen sähköasentaja. Voidaan asentaa vain

Lisätiedot

Tuoteluettelo. Smart Storing :: Tuoteluettelo 1. smartstoring_tuoteluettelo_fi_2006.indd 1 11.9.2006 14:04:38

Tuoteluettelo. Smart Storing :: Tuoteluettelo 1. smartstoring_tuoteluettelo_fi_2006.indd 1 11.9.2006 14:04:38 Tuoteluettelo Smart Storing :: Tuoteluettelo 1 smartstoring_tuoteluettelo_fi_6.indd 1 11.9.6 14:04:38 M01 M04 Muunto-paneeli 2 t 3 t 4 Vaatetangot 5 Yleispidikkeet 6 leveys mm syvyys mm leveys mm syvyys

Lisätiedot

Valmistettu Suomessa. www.rintaluoma.fi. Tasot ja sohvapöydät 4. s

Valmistettu Suomessa. www.rintaluoma.fi. Tasot ja sohvapöydät 4. s Valmistettu Suomessa LAADUKKAAT KOTIMAISET GISA ja ANNIINA-SARJAT www.rintaluoma.fi GISA ANNIINA SÄILYTYSKALUSTEET 2. s KirjoituspöydäT 3. s Tasot ja sohvapöydät 4. s HYLLYSTÖKOMPONENTIT 5. S Lastensänky

Lisätiedot

YIT Kodin ekologisemmat muutostyövaihtoehdot keittiöön

YIT Kodin ekologisemmat muutostyövaihtoehdot keittiöön YIT Kodin ekologisemmat muutostyövaihtoehdot keittiöön YIT 2 Internal Uusi asunto, vihreämpi keittiö! Puustellin ekologinen Miinus-keittiö - ajatonta muotoilua, uusia ratkaisuja Nyt voit valita muutostyönä

Lisätiedot

Suositushinnasto 2008

Suositushinnasto 2008 Suositushinnasto 2008 2.1.2008 SISÄLLYS Materiaalit 2 Rakenne 3 DIMENSIO 47 elementit 4 DIMENSIO 96 elementit 5 DIMENSIO 192 elementit 6 Jalat 7 Pyörät 7 Sokkelit 7 Lasiliukuovet 7 Laatikot 8 Irtohyllyt

Lisätiedot

Kalustehelat. 003 Keittiövarusteet. Valaisimet. Vetimet. varusteet

Kalustehelat. 003 Keittiövarusteet. Valaisimet. Vetimet. varusteet 99 003 Keittiövarusteet Tiivistekynnykset Pistorasiat/data/av Atk-varusteet Säilytystilan Liukuoven helat Vetimet Valaisimet Liesikuvut Keittiövarusteet Mekanismit Kalustehelat varusteet Keittiövarusteet

Lisätiedot

BLANCOSELECT. Uuden sukupolven ratkaisu jätteiden lajitteluun. Lisää keittiötuotteita

BLANCOSELECT. Uuden sukupolven ratkaisu jätteiden lajitteluun. Lisää keittiötuotteita BLANCOSELECT. Uuden sukupolven ratkaisu jätteiden lajitteluun. Lisää keittiötuotteita www.lapetek.com Toiminnallinen muotoilu, optimaalinen tilankäyttö, helppo puhdistaa. Uusi BLANCOSELECT. Täydellinen

Lisätiedot

Lamppu päivät. Tule & Tutustu. Tervetuloa Asta Koti messuilla osastollemme A907! Syysvalaisimet saapuneet

Lamppu päivät. Tule & Tutustu. Tervetuloa Asta Koti messuilla osastollemme A907! Syysvalaisimet saapuneet Riippuvalaisin Leveys cm, kork., m,- Samsö-valaisinsarja Teräsrunko, opalilasi 0W E. Kruunu halkaisija, cm,-. Ikkunavalaisin Halkaisija, cm,, m liitosjohto välikytkimellä,-. Pöytävalaisin Korkeus, cm,-

Lisätiedot

4 ASKELTA UUTEEN KEITTIÖÖN Suunnitteluopas

4 ASKELTA UUTEEN KEITTIÖÖN Suunnitteluopas 4 ASKELTA UUTEEN KEITTIÖÖN Suunnitteluopas 4 askelta uuteen keittiöön Suunnitteluoppaasta löydät neuvoja uuden keittiösi mittaamiseen, suunnitteluun, tilaamiseen ja asentamiseen. Opas kertoo, mitä tarvitset

Lisätiedot

Kylpyhuone 349,- Jokainen aamu on hyvä aamu. uutuus 2:n laatikon GODMORGON-allaskalustekokonaisuus

Kylpyhuone 349,- Jokainen aamu on hyvä aamu. uutuus 2:n laatikon GODMORGON-allaskalustekokonaisuus 0 Kylpyhuone Jokainen aamu on hyvä aamu. :n laatikon GODMORGON-allaskalustekokonaisuus 49,- Hyvä aamu on kuin runoutta Rauhallinen sunnuntaiaamu. Lempeä valonkajastus, lämmin vesi ja mieto saippuantuoksu.

Lisätiedot

WC-KALUSTEET. Muista myös kasaus ja kuljetus! Esitteessä vain osa valikoimasta.

WC-KALUSTEET. Muista myös kasaus ja kuljetus! Esitteessä vain osa valikoimasta. 2016 WC-KALUSTEET Allaskaapit Peilikaapit Peilit ja valopeilit Wc-komerot Altaat Hanat Suihkuseinät Muista myös kasaus ja kuljetus! Royal tammi vaakaviilu (toimitusmyynti) Meiltä saat wc-kalusteille myös

Lisätiedot

HINNASTO 1.6.2015. sis. alv 24%

HINNASTO 1.6.2015. sis. alv 24% HINNASTO 1.6.2015 sis. Vitriini Materiaalit: Kannet, välikannet ja -hyllyt ja pohjat: Pystyosat ja taustat: Umpiovet: Lasiovet: Laatikot: Koivu-/pähkinä-/pyökkiviilutettu tai pähkinäväriin petsattu koivuviilu

Lisätiedot

Swegon CASA Liesikuvut

Swegon CASA Liesikuvut Swegon CASA Liesikuvut Keittiön kärynpoiston uudet rytmit Uuden Swegon Casa -liesikupumalliston ansiosta kaikki sujuu keittiön raikkaassa ilmapiirissä kuin tanssi. Moderni Blues, sutjakka Salsa, tehokas

Lisätiedot