TAMMI-TOUKOKUU

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TAMMI-TOUKOKUU 2014. www.varkaudenteatteri.fi"

Transkriptio

1 TAMMI-TOUKOKUU

2 Peräänantamatonta sisua Varkauden Teatterin ohjelmistolehti TUOMAS PARKKINEN Se on tekijöiltään vaatinut paljon työtä, joskin samalla tuonut runsaasti työnilon tunnettakin. Valmistautuessamme ottamaan vastaan tulevaa toimikautta tiedämme sen tuovan runsaasti vaikeuksia tullessaan. Pelotta käykäämme taas käsiksi työhön ja koettakaamme tehdä parhaamme paikkakuntamme ja lähiympäristön kulttuuritekijänä. Olkoon tunnuksemme: Yhä parempiin taiteellisiin tuloksiin, yhä täydemmät kiitolliset ja tyytyväiset katsomot. Lainaus teatterin toimintakertomuksesta vuodelta Taitaako tuon paremmin sanoa? Samoin päämäärin teatteri toimii edelleen. Alkuun se toimi harrastuspohjalta, Työväen Yhdistyksen näytelmäseurana. Vuosien myötä näytelmäseuran toiminta vakiintui. Harrastusseurasta tuli Varkauden Työväen Näyttämö, näyttämötoiminnan tueksi perustettiin kannatusyhdistys ja työväentalo saatiin omistukseen. Näyttämö muutettiin Varkauden Työväen Teatteriksi vuonna Sittemmin toimintalinjat ja -tavat uudistuivat ja työväenteatterista tuli Varkauden Teatteri. Varkauden Teatteri on 100-vuotias Itä-Suomen ilopilleri, jota kannattaa tulla katsomaan kauempaakin! Jukka Tyrväinen, teatterinjohtaja 1/ TEATTERINJOHTAJAN TERVEHDYS 3 KEKKONEN 4 ELVISTELLÄÄN - ALL SHOOK UP 6 HELLYYDEN EHDOILLA 8 RISTO RÄPPÄÄJÄ 9 TÄHTIVIERAILUT 10 OHJELMISTO KEVÄT LIPUT & VARAUKSET 13 HYVÄ TIETÄÄ 14 PYSÄKÖINTI KUISKOOJA Kevät 2014 Toimitus: Sari Kaurola Valokuvat: Varkauden Teatteri Ulkoasu & taitto: Luode Kurkistus suomalaisten elämään ja lähihistoriaan sinivalkoisten kekkossilmälasien läpi. Kekkonen syntymästä kuolemattomuuteen on kieli poskessa kirjoitettu tarina pojasta, joka syntyy Lepikon torppaan, oppii kolmivuotiaana lukemaan ja väittelee seitsenvuotiaana tohtoriksi. Urho rakastaa kilvoittelua ja voittamista, Urho inhoaa vastaanväittäjiä ja kommunisteja. Poliitikkona mies jakaa mielipiteitä, myös niille jotka eivät halua kuulla, kamppailee puolivuosisadan päästäkseen valtaan, ja loppujen lopuksi tuo kansansuosiossa kylpevä diktaattori valitaan niin monta kertaa tasavallan kekkoseksi, ettei hän enää itse muista olevansa Kekkonen. Kekkonen hiihtää, Kekkonen kalastaa, Kekkonen naurattaa, Kekkonen yllättää. Tämä kuningaskomedia on takuuhauskaa suomalaista teatteria, jossa on läpeensä romanttinen pohjavire. Tule todistamaan tuoreen kotimaisen komedian riemuvoitto! Kuusi näyttelijää selättää parissa tunnissa yli viisikymmentä roolia. Ohjaus & lavastus: Ville-Veikko Valtanen ja Jukka Tyrväinen Puvustus: Taina Peltomäki Kesto: 2 tuntia 35 minuuttia Ensi-ilta Varkauden Teatterissa Painopaikka: Ecoprint 2 Painosmäärä: Kuvassa: Orvo Björninen, Jukka-Pekka Löhönen, Markku Ryytty ja Sakari Kautto. Kansan suosikki!!

3 JOE DIPIETRO Rakkauskomedia + Elviksen musiikki = Bum-Bum, You ll Love It! Elvis-musikaali Suomennos: Heikki Sankari Ohjaus: Rauli Jokelin Kapellimestari: Sami Ruutiainen Koreografia: Noora Rinne Lavastus: Sami Härkönen Puvustus: Taina Peltomäki Ensi-ilta Varkauden Teatterissa Eletään vuotta 1955 pikkukaupungissa, jossain kaukana pääteiden varrelta. Tuolla jumalan selän takana ei ole tapahtunut mitään vuosikymmeniin ja asukkaita vaivaa harmaa apatia. Nuoriso haaveilee vain poispääsystä ja vanhemmat ovat alistuneet kohtaloonsa... Eräänä päivänä kaikki kuitenkin muuttuu, kun nahkatakkinen kulkuri päräyttää paikalle moottoripyörällään Rock n Roll on tullut kaupunkiin. Kulkuri, jonka sydän on hänen aivojaan suurempi, saa koko kaupungin hullaantumaan. Elämänilo palaa väkevämpänä kuin koskaan. Rakkautta on ilmassa: huoltamon tyttö, hammaslääkäri, kapakoitsija, museon intendentti ja leskimies jokainen heistä saa elämälleen uuden tarkoituksen. Myös kylän puritaaninen pormestari, joka ottaa tehtäväkseen kieltää tuon hirvittävän Rock n Roll vitsauksen ja sen mukana tulleen lantion heilutuksen. Mutta kuka rakastuu ja kehen? Ja onko hän sittenkään se oikea? Riemullisessa musikaalissa on mukana kaikki Elviksen suosituimmat laulut jokainen uusin sovituksin ja suomennoksin. Taten roolissa rokkaa tangokuningas Petri Hervanto. 4 5 Kuvassa Ville-Veikko Valtanen, Marja Sundgren ja Petri Hervanto Rakkauskomedia!

4 Elämänmakuinen! Ensi-ilta LARRY MCMURTRY Hellyyden ehdoilla Hellyyden ehdoilla on vahva kertomus äidin ja tyttären läheisestä, mutta paikoin myös kipeästä suhteesta. Tytärtään Emmaa varmaotteisesti opastava leskeksi jäänyt Aurora suree katoavaa nuoruuttaan. Naapurin sanavalmis naistenmies, ex-astronautti Garret onnistuu kymmenen vuoden jallituksen jälkeen saamaan Auroran treffeille. Auroran ja Garretin orastava suhde kaikkine käänteineen on hykerryttävä kuvaus kypsällä iällä löydetystä parisuhteesta. Jalat alta vievä ihastuminen saa jopa ylijärkevän aikuisen toimimaan teinien lailla. Näytelmään on sisällytetty niin naisten kolme vuosikymmentä kestäneen äiti-tytär -suhteen riehakkaat farssit kuin herkät hetketkin. Äiti ei voi ymmärtää, että tytär naituaan tyhjätasku Flapin ajaa itsensä lopulliseen satimeen hankkiutumalla kerta toisensa jälkeen raskaaksi. Emman sairastuttua vakavasti äiti ja tytär tarvitsevat toisiaan enemmän kuin koskaan. Hellyyden ehdoilla kertoo komediaa ja tragediaa yhdistäen elämästä äideistä, isistä, tyttäristä, miehistä, naisista ja ystävistä. Sovitus: Dan Gordon Suomennos: Reita Lounatvuori Ohjaus & lavastus: Jukka Tyrväinen Puvustus: Taina Peltomäki Oscar-palkittu romanttinen komedia hurmaa rehellisyydellä ja lämmöllä. 6 7 Kuvassa Annikka Kaistinen, Marja Sundgren ja Orvo Björninen Romanttinen komedia!

5 Koko perheen hassuttelu! 8 Ohjaus: Riitta Pasanen Lavastus: Jukka Tyrväinen Puvustus: Taina Peltomäki Ensi-ilta Rauha Räppääjä uumoilee, että kesästä tulee rauhallinen, sillä Risto istuu päivät pitkät omassa huoneessaan. Hän ei vaadi ruokaa eikä seuraa. Rauha-täti tilaa pizzoja ja sujauttaa niitä ovenraosta Ristolle. Silloin tällöin huoneesta kuuluu oijoijoi. Rauha uskoo Riston runoilevan, mutta naapurin Nelli Nuudelipää on toista mieltä. Hän suuttuu Ristolle, kun tämä ei huomaa häntä. Nelli kääntää kaiken mielenkiintonsa söpön Ville Pyryn konserttin odottamiseen. Herra Lindbergin mielestä Risto on muuttunut erakoksi. Syynä on pelikone, jonka ruudulla ukkelit mäiskivät toisiaan. Kone päätyy herra Lindbergin huostaan, mutta pian hänenkin asunnostaan kuuluu oijoijoi. Rauha saa Riston ja herra Lindbergin lopulta irti koneen imusta. Vahingossa Risto päätyy räppäämään Ville Pyryn viereen konserttilavalle. Nelli ei ole uskoa silmiään. Ja kaiken tapahtuneen takana on villi kone. Kuvassa Ville-Veikko Valtanen ja Railakas musiikkisatu tietokoneen syövereistä! 9 Mari Turunen, Ilkka Heiskanen ja Mikko Nousiainen Ohjaus: Tommi Auvinen Aivastus Hersyvän riehakas esitys muodostuu Tšehovin neljästä bulevardikomediasta ja neljästä novellista, jotka Michael Frayn on muokannut näyttämölle. Nämä Tšehovin piloiksi kutsumat tarinat ovat lyhyitä ja mutkattoman koomisia. Ne ovat jotain aivan muuta kuin ne neljä suurta draamaa, joista Tšehov tunnetaan. Loistava esitys, jossa hupaisat tarinat ja karismaattiset näyttelijät luovat näyttämölle juuri sen taianomaisen tunnelman, joka teatterissa niin kiehtoo. Ke klo 19 To klo 14 Tähtivierailut Varkauden Teatterissa! To klo 19 Mielensäpahoittaja Aku Hirviniemi Melomista Univelkainen suurperheen isä Arto Jaakkola valvoo yöt pienten lasten kanssa ja haahui lee päivät myyntiyrityksen palavereissa. Univelka saa miehen mielen harhailemaan. Hauska ja oivaltava esitys asettaa rinnakkain työelämän mielettömyyden, perheelämän ja villin mielikuvituksen. Ohjaus: Kari Paukkunen Ti klo 19 Ke klo 19 Ohjaus: Erkki Saarela Rooleissa Tarmo Valkonen ja Vesa Repo Kuva Antti Karppinen / Alias Studiot Niin tai näin, kaikki on aina väärinpäin ainakin mielensäpahoittajalla. Mielensäpahoittaja on Tuomas Kyrön luoma, suuren suosion saanut iäkäs mieshahmo. Hän ei suostu vaikenemaan missään tilanteessa. Ei varsinkaan nyt, kun vaimo on joutunut hoitokotiin ja mies on monen uuden asian - kuten esim. ruuanlaiton - edessä.

6 Kevät 2014 Varkauden Teatterissa Meillä voit käyttää kulttuuriseteleitä! TAMMIKUU la 4.1. klo 18 Kekkonen S-ETU pe klo 19 Hellyyden ehdoilla ENNAKKO la klo 18 Hellyyden ehdoilla ENSI-ILTA pe klo 14 Kekkonen PN pe klo 19 Elvistellään All Shook Up la klo 13 Elvistellään All Shook Up la klo 18 Hellyyden ehdoilla S-ETU pe klo 14 Hellyyden ehdoilla PN pe klo 19 Kekkonen S-ETU HELMIKUU la 1.2. klo 13 Hellyyden ehdoilla la 1.2. klo 18 Elvistellään All Shook Up S-ETU pe 7.2. klo 14 Hellyyden ehdoilla PN pe 7.2. klo 19 Kekkonen S-ETU la 8.2. klo 13 Elvistellään All Shook Up la 8.2. klo 18 Elvistellään All Shook Up to klo 19 Aivastus Mari Turunen, Ilkka Heiskanen & Mikko Nousiainen pe klo 14 Kekkonen PN pe klo 19 Kekkonen S-ETU la klo 13 Hellyyden ehdoilla la klo 18 Hellyyden ehdoilla pe klo 14 Kekkonen PN pe klo 19 Hellyyden ehdoilla la klo 13 Elvistellään All Shook Up S-ETU la klo 18 Elvistellään All Shook Up pe klo 14 Hellyyden ehdoilla PN pe klo 19 Elvistellään All Shook Up MAALISKUU la 1.3. klo 13 Kekkonen la 1.3. klo 18 Elvistellään All Shook Up pe 7.3. klo 18 Risto Räppääjä ja villi kone ENNAKKO la 8.3. klo 13 Risto Räppääjä ja villi kone ENSI-ILTA ke klo 12 Elvistellään All Shook Up PN pe klo 14 Elvistellään All Shook Up PN pe klo 19 Elvistellään All Shook Up la klo 13 Hellyyden ehdoilla la klo 18 Kekkonen S-ETU ti klo 19 Melomista Aku Hirviniemi ke klo 19 Melomista Aku Hirviniemi pe klo 14 Elvistellään All Shook Up PN pe klo 19 Hellyyden ehdoilla S-ETU la klo 13 Elvistellään All Shook Up la klo 18 Kekkonen to klo 10 Risto Räppääjä ja villi kone pe klo 14 Elvistellään All Shook Up PN pe klo 19 Elvistellään All Shook Up la klo 13 Kekkonen la klo 18 Hellyyden ehdoilla S-ETU HUHTIKUU ke 2.4. klo 12 Kekkonen PN pe 4.4. klo 14 Hellyyden ehdoilla MYYTY pe 4.4. klo 19 Kekkonen la 5.4. klo 13 Elvistellään All Shook Up la 5.4. klo 18 Elvistellään All Shook Up ti 8.4. klo 10 Risto Räppääjä ja villi kone ke 9.4. klo 12 Kekkonen PN to klo 12 Elvistellään All Shook Up PN pe klo 14 Kekkonen PN pe klo 19 Hellyyden ehdoilla la klo 13 Elvistellään All Shook Up la klo 18 Elvistellään All Shook Up ke klo 19 Mielensäpahoittaja Kuopion kaupunginteatteri to klo 14 Mielensäpahoittaja Kuopion kaupunginteatteri pe klo 14 Hellyyden ehdoilla PN pe klo 19 Kekkonen la klo 13 Risto Räppääjä ja villi kone S-ETU la klo 18 Elvistellään All Shook Up ke klo 19 Kekkonen S-ETU HUOM! Huomaathan lauantaiden näytösajat: päivänäytös klo 13 ja iltanäytös klo 18! TOUKOKUU pe 2.5. klo 19 Hellyyden ehdoilla la 3.5. klo 13 Elvistellään All Shook Up S-ETU la 3.5. klo 18 Elvistellään All Shook Up ti 6.5. klo 10 Risto Räppääjä ja villi kone ke 7.5. klo 10 Risto Räppääjä ja villi kone to 8.5. klo 10 Risto Räppääjä ja villi kone pe 9.5. klo 14 Hellyyden ehdoilla PN pe 9.5. klo 19 Kekkonen la klo 13 Elvistellään All Shook Up S-ETU la klo 18 Elvistellään All Shook Up VIIMEINEN ESITYS ti klo 10 Risto Räppääjä ja villi kone ke klo 10 Risto Räppääjä ja villi kone to klo 10 Risto Räppääjä ja villi kone pe klo 19 Hellyyden ehdoilla la klo 13 Risto Räppääjä ja villi kone S-ETU la klo 18 Kekkonen VIIMEINEN ESITYS la klo 18 Hellyyden ehdoilla S-ETU, VIIM. ES = tähtivierailu Varkauden Teatterissa PN = arkipäivän päivänäytös, edullisempi hinta S-ETU = esityksessa on S-ryhmän asiakasomistajan etu 3 normaalihintaisesta lipun hinnasta bonuskortilla

7 Lipunmyynti & varaukset Hyvä tietää: VARKAUDEN TEATTERIN LIPPUMYYMÄLÄ Laivalinnankatu 29, Varkaus. Puh Avoinna pääsääntöisesti ma-pe klo Ovimyynti näytöksiin aloitetaan tuntia ennen näytösten alkua. Sähköposti Ryhmävaraukset vain teatterin lippumyymälästä. Lippupalvelun lippukaupat avoinna ma-la klo 8-21, su klo 10-18, puh (1,96 /min+pvm) tai (6,79 /puhelu+pvm) sekä internet Lippupalvelun toimipisteiden toimituskulut 0,80-3 /lippu. Ryhmäalennukset 1 peruslipusta, kun ryhmän koko on henkeä 1,5 peruslipusta, kun ryhmän koko on vähintään 50 henkeä LIPPUJEN HINNAT E PN Elvistellään Kekkonen Hellyyden ehdoilla Risto Räppääjä ja villi kone VIERAILUT Aivastus 26 Melomista 26 Mielensäpahoittaja 21/19/17 1 = Normaalilippu, 2 = Eläkeläiset, 3 = Lapset, opiskelijat, varusmiehet, työttömät 4 = Lastennäytösten ryhmähinta, E = Ennakkonäytös PN = Arkipäivän päivänäytös, edullisempi hinta LIPPUJEN LUNASTUS Ryhmävaraukset on vahvistettava vähintään kaksi viikkoa ennen näytöspäivää. Yksittäisliput Varatut liput tulee lunastaa viimeistään kaksi päivää ennen näytöstä ellei toisin sovita. Poikkeukset Musikaalin ja vierailunäytösten ryhmävaraukset ovat voimassa kolme viikkoa varauksesta, jonka jälkeen ne on lunastettava. Yksittäisiä lippuja voidaan pitää varattuina yhden viikon. Maksettuja lippuja emme vaihda tai lunasta takaisin. Laskutuslisä á 3 euroa. Lippupalvelu Lipun voi lunastaa myös kaikista Lippupalvelun lippu kaupoista sekä R-kioskeista kautta maan. Toimituskulut 0,80-3 /lippu. Internet-lipunmyynti Vain lippujen ostot 24 h osoitteesta Sähköpostilipun ostaminen vaatii toimivan tulostimen. Peruuttamattomat liput laskutetaan. K9-kortilla pääsevät Varkauden 9-luokkalaiset esityspäivinä kolmella eurolla omiin näytäntöihimme, jos näytöksessä on tilaa. Esityspäivänä ennakkovarausoikeus, lauantain näytöksiin ennakkovarauksen voi tehdä perjantaina. Veikkaus-kortin haltijoille 2 euron alennus teatterin perushintaisista maanantai-torstai -näytösten lipuista sekä näytöksen käsiohjelman veloituksetta (ostorajoitus 2 lippua/veikkaus-kortti. Etu koskee teatterin omaa tuotantoa. Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin). Lapset, opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset luetaan ryhmän vahvuuteen, mutta alennus myönnetään vain normaalilipusta. Ryhmänjohtajan ja linja-autonkuljettajan paikka on ilmainen, mutta niitä ei lueta ryhmän vahvuuteen. Ryhmähintoja ei sovelleta teatteripaketteihin eikä näytöksiin joissa lipun hinta on normaalia edullisempi. Alennuksia ei voi yhdistää. HUOM! Pidätämme oikeuden hintojen ja ohjelmiston muutoksiin. On hyvä varmistaa tietojen paikkansapitävyys lähempänä vaikka puhelimitse. Force majeure tapauksissa teatteri vaihtaa liput seuraaviin esityksiin tai maksaa rahat takaisin, mutta ei korvaa muuta asiakkaalle mahdollisesti aiheutuvaa vahinkoa. Esityksessä taltiointi on kiellettyä. Yleisöä pyydetään sulkemaan matkapuhelimet esityksen ajaksi

8 Mikko-Pekka Heikkisen romaanin pohjalta TERVEISET KUTTURASTA - iskee kuin miljoona surmanluotia Robert James Waller HILJAISET SILLAT Ohjaus Sari Niinikoski Lippumyymälä (015) (ti-pe klo 11-17) ENSI-ILTA mikkelinteatteri.fi Ryhmävaraukset (015) (ti-pe klo 11-15) Suomi-neito on leikkautunut kahtia nilkoista. Sushiraja sijaitsee Ruuhka-Suomessa, kehäkolmosella. Sen eteläpuolelle mahtuu vain yksi kaupunki ja yksi totuus: Helsinki. Loukattu syrjäseutu saa tarpeekseen ja Suomeen syttyy uusi sisällissota. Suomen sisäinen kartta pirstotaan rytinällä uusiksi, kun syrjäseutujen moottorikelkkaarmeija Saamen vapautusrintama kärkenään vyöryy Pohjoisesta kohti Helsinkiä TEATTERIRETKELLE JOENSUUHUN Paketoimme parhaat palat Pohjois-Karjalasta: sales@visitkarelia.fi, puh JOENSUUN KAUPUNGINTEATTERI

9 puh (010-alkuisten numeroiden hinta 0,0828 /puhelu+0,1199 /min.)

10 Tule hyvälle tuulelle! Kylpylä, kylpylähoidot, kiinalaiset terapiahoidot, kosmetologin ja hierojan palvelut, tanssit, ravintolan runsaat herkut. Tervetuloa nauttimaan! Majoituspaketit alk. 45 /hlö/vrk/2hh Teatteri- ja Tanssiviikonloppu 2 vrk. alk. 110 / hlö / 2hh Sis. teatteri- ja tanssiliput sekä aamiaismajoituksen. Meiltä myös teatteriliput! Varaamme teatteriliput haluamaanne näytökseen Varkauden teatteriin. NYT! Varaukset myös verkosta: kuntoranta.fi Helposti hyvälle tuulelle! Kuntorannantie 14, Varkaus (017) myynti@kuntoranta.fi

11

TAMMI-TOUKOKUU 2014. www.varkaudenteatteri.fi

TAMMI-TOUKOKUU 2014. www.varkaudenteatteri.fi TAMMI-TOUKOKUU 2014 www.varkaudenteatteri.fi Peräänantamatonta sisua Varkauden Teatterin ohjelmistolehti TUOMAS PARKKINEN Se on tekijöiltään vaatinut paljon työtä, joskin samalla tuonut runsaasti työnilon

Lisätiedot

SYYS-JOULUKUU 2014 1913! www.varkaudenteatteri.fi

SYYS-JOULUKUU 2014 1913! www.varkaudenteatteri.fi SYYS-JOULUKUU 2014 1913! www.varkaudenteatteri.fi Olet oman onnesi seppä yritteliäisyys palkitaan... Syyskauden ohjelmistossamme yrittäjyys on tietoisesti nostettu valokeilaan. Ensimmäisenä ensi-iltaan

Lisätiedot

www.varkaudenteatteri.fi TAMMI-TOUKOKUU 2015 1913!

www.varkaudenteatteri.fi TAMMI-TOUKOKUU 2015 1913! www.varkaudenteatteri.fi TAMMI-TOUKOKUU 2015 1913! 2 Varkauden Teatterissa on ilo työskennällä. On ilo tehdä teatteria yleisölle, joka rakastaa omaa teatteriaan. 101-vuotias teatteri tarjoaa jälleen erinomaisen

Lisätiedot

Juhla SYYS-JOULUKUU 2013

Juhla SYYS-JOULUKUU 2013 Juhla SYYS-JOULUKUU 2013 On jotain, mikä ei ole sadassa vuodessa muuttunut Yleisö ja esitys tarvitsevat toisiaan Parhaimmillaan teatteri tarjoaa merkityksellisiä hetkiä. Hetkiä jolloin arjen rutiinit unohtuvat,

Lisätiedot

sappeen kesäteatteri ylpeänä esittää musikaalin iskelmätaivaan legendaarisesta tähdestä!

sappeen kesäteatteri ylpeänä esittää musikaalin iskelmätaivaan legendaarisesta tähdestä! sappeen kesäteatteri ylpeänä esittää musikaalin iskelmätaivaan legendaarisesta tähdestä! Tanssiin jo lähtee toiset, kai kuulet Eva, kun sävel kaunis meille soi..." Kesällä 2019 Sappeen Kesäteatterissa

Lisätiedot

www.varkaudenteatteri.fi SYYS-JOULUKUU 2015

www.varkaudenteatteri.fi SYYS-JOULUKUU 2015 www.varkaudenteatteri.fi SYYS-JOULUKUU 2015 2 Hyvä katsoja, Teatteri on kohtaamista. Teatteria ei ole olemassa ilman kahta asiaa: näyttelijää ja katsojaa - sinua. Teatteri syntyy näiden kahden kohtaamisesta.

Lisätiedot

Gilles Dyrek. Ohjaus. Jaakko Loukkola. Sinustako kesän 2012. hauskimman komedian yhteistyökumppani?

Gilles Dyrek. Ohjaus. Jaakko Loukkola. Sinustako kesän 2012. hauskimman komedian yhteistyökumppani? Gilles Dyrek Ohjaus Jaakko Loukkola Sinustako kesän 2012 hauskimman komedian yhteistyökumppani? YHTEISTYÖ KANNATTAA AINA! Edessäsi on IdeaTeatterin kesän 2012 esite uusille ja vanhoille yhteistyökumppaneille.

Lisätiedot

www.varkaudenteatteri.fi SYYS-JOULUKUU 2015

www.varkaudenteatteri.fi SYYS-JOULUKUU 2015 www.varkaudenteatteri.fi SYYS-JOULUKUU 2015 Hyvä katsoja, Teatteri on kohtaamista. Teatteria ei ole olemassa ilman kahta asiaa: näyttelijää ja katsojaa - sinua. Teatteri syntyy näiden kahden kohtaamisesta.

Lisätiedot

Kerää varoja myymällä lippuja Kansallisteatteriin!

Kerää varoja myymällä lippuja Kansallisteatteriin! Kerää varoja myymällä lippuja Kansallisteatteriin! Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja Juurihoito Kansallisteatterin liput ovat mainio tapa varainkeruuseen - Teatteriesitys tarjoaa aina jotain ainutkertaista

Lisätiedot

Sydämellisesti tervetuloa kesäteatteriin!

Sydämellisesti tervetuloa kesäteatteriin! Sydämellisesti tervetuloa kesäteatteriin! Kesällä 2019 Suomen Kesäteatteri esittää Valkeakoskella musikaalin Ilkka Danny Lipsasen elämästä. Hersyvän huumorin värittämä elämäntarina vie katsojan pitkin

Lisätiedot

OKUU 2019 OUK TAMMI-T

OKUU 2019 OUK TAMMI-T TAMMI-TOUKOKUU 2019 Tärkeintä ovat ihmiset! Reilut 30 vuotta sitten minut sai valitsemaan teatterin elämänurakseni se, että teatterissa yhdistyivät tärkeäksi kokemani asiat: musiikki, liikunta ja ennen

Lisätiedot

Hyvin soi! farssikomedia. Ensi-ilta HENRY LEWIS, HENRY SHIELDS, JONATHAN SAYER

Hyvin soi! farssikomedia. Ensi-ilta HENRY LEWIS, HENRY SHIELDS, JONATHAN SAYER SYYS-JOULUKUU 2018 HENRY LEWIS, HENRY SHIELDS, JONATHAN SAYER Hyvin soi! Ensi-ilta 17.11.2018 Kuvassa Maija Yrjölä Musiikkia, joka soi hyvin on miellyttävä kuunnella. Jalka alkaa vippasemaan, muistoja

Lisätiedot

Timonen Linkola: Uusi musikaali Aleksis Kivestä täynnä tunnetta ja elämää!

Timonen Linkola: Uusi musikaali Aleksis Kivestä täynnä tunnetta ja elämää! Sydämeni laulu Timonen Linkola: Uusi musikaali Aleksis Kivestä täynnä tunnetta ja elämää! Sydämeni laulu Rakastettu kansalliskirjailijamme Aleksis Kivi on aina kiehtova ja ajankohtainen. Hänen värikäs

Lisätiedot

NÄYTÖSKALENTERI SAITURIN JOULU REGINA & LEIBLIED REGINA YHTEISILLAT:

NÄYTÖSKALENTERI SAITURIN JOULU REGINA & LEIBLIED REGINA YHTEISILLAT: SYKSY 2015 NÄYTÖSKALENTERI YHTEISILLAT: REGINA & LEIBLIED MANILLA (Manifesti): PE 4.9. klo 19 ensi-ilta SU 6.9. klo 19 MA 7.9. klo 19 Liput 36 / 33 / 21 ROVANIEMI / WILJAMI: TO 5.11. klo 19 PE 6.11. klo

Lisätiedot

Syytä juhlaan. hirtehinen Sotatarina VEIJO MERI

Syytä juhlaan. hirtehinen Sotatarina VEIJO MERI Syytä juhlaan Kirjoittaessani tätä Sinulle on maaliskuun loppu. Ulkona sataa räntää vanhan lumen surmaksi ja Suomi valmistautuu kuntavaaleihin. Postiluukusta tipahtelevissa mainoksissa ja lehtien palstoilla

Lisätiedot

Kiireettömästi ja luonnollisesti

Kiireettömästi ja luonnollisesti SYYS-JOULUKUU 2019 Kiireettömästi ja luonnollisesti Aina tuntuu olevan kiire: töihin, kotiin, harrastuksiin, ostoksille Jos on niin kuten joku viisas on sanonut, että kiire on ihmisen itsensä keksimä asia,

Lisätiedot

OKUU 2017 OUK TAMMI-T

OKUU 2017 OUK TAMMI-T TAMMI-TOUKOKUU 2017 Syytä juhlaan, Vuonna 2017 itsenäinen Suomi viettää 100-vuotisjuhliaan. Merkkipaalujen lisäksi on tärkeää nähdä juhlan aiheita myös arjessamme, lähellä, ympäristössä jossa elämme. Jo

Lisätiedot

Kerää varoja myymällä lippuja Kansallisteatteriin! Luulosairas

Kerää varoja myymällä lippuja Kansallisteatteriin! Luulosairas Kerää varoja myymällä lippuja Kansallisteatteriin! Luulosairas Juurihoito Kansallisteatterin liput ovat mainio tapa varainkeruuseen - Teatteriesitys tarjoaa aina jotain ainutkertaista - Teatterissakäynti

Lisätiedot

Kesäteatterit 2015. Ylä-Savon alueen kesäteatterit: Iisalmi Keitele Kiuruvesi Lapinlahti Pielavesi Sonkajärvi Vieremä

Kesäteatterit 2015. Ylä-Savon alueen kesäteatterit: Iisalmi Keitele Kiuruvesi Lapinlahti Pielavesi Sonkajärvi Vieremä 0 Kesäteatterit 2015 Ylä-Savon alueen kesäteatterit: Iisalmi Keitele Kiuruvesi Lapinlahti Pielavesi Sonkajärvi Vieremä 1 SISÄLLYS IISALMI, Mansikkaniemen kesäteatteri... 1 Kauppa-auto... 1 Rakkaat Hölmöläiset,

Lisätiedot

Valoa kohti! Ensi-ilta LÄMMINHENKINEN KOMEDIA. Pentti Nokkala & Raija Nokkala

Valoa kohti! Ensi-ilta LÄMMINHENKINEN KOMEDIA. Pentti Nokkala & Raija Nokkala TAMMI-TOUKOKUU 2018 Valoa kohti! Päivät pitenevät ja mieli kevenee. Kesää kohti ollaan menossa! Mikäs muu silloin on mielessä kuin loma. Niin pitääkin olla, sillä lomalla akut latautuvat ja sitten taas

Lisätiedot

Kerää varoja myymällä lippuja Kansallisteatteriin!

Kerää varoja myymällä lippuja Kansallisteatteriin! Kerää varoja myymällä lippuja Kansallisteatteriin! Juurihoito Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja Masennuskomedia Luulosairas Kansallisteatterin liput ovat mainio tapa varainkeruuseen - Teatteriesitys tarjoaa

Lisätiedot

Laula kanssain Eläkeliiton laulujuhlat

Laula kanssain Eläkeliiton laulujuhlat Laula kanssain Eläkeliiton laulujuhlat 2.-3.8.2013 Joensuu Laula kanssain Eläkeliiton laulujuhlat 2.-3.8.2013 Joensuu Kutsumme kaikki ikäihmisten kuorot ja lauluryhmät kokemaan laulun voimaa Joensuun laulurinteelle,

Lisätiedot

Kerää varoja myymällä lippuja Kansallisteatteriin!

Kerää varoja myymällä lippuja Kansallisteatteriin! Kerää varoja myymällä lippuja Kansallisteatteriin! Juurihoito Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja Kansallisteatterin liput ovat mainio tapa varainkeruuseen - Teatteriesitys tarjoaa aina jotain ainutkertaista

Lisätiedot

2/2006. Koululehti. mikki-dvd:t. Kuva Juha Hyvärinen. Tässä lehdessä mm.:

2/2006. Koululehti. mikki-dvd:t. Kuva Juha Hyvärinen. Tässä lehdessä mm.: Koululehti 2/2006 Kuva Juha Hyvärinen Tässä lehdessä mm.: Käykää netissä antamassa palautetta Lomalle Topelius-projekti alkaa Uusia opettajia u mikki-dvd:t mikki-dvd:t Keskitalven terveisiä Eput ilmoitettiin

Lisätiedot

Joshua Salzman Ryan Cunningham I LOVE YOU BECAUSE. Hillevi Avikainen, Disa Kamula

Joshua Salzman Ryan Cunningham I LOVE YOU BECAUSE. Hillevi Avikainen, Disa Kamula Joshua Salzman Ryan Cunningham I LOVE YOU BECAUSE Hillevi Avikainen, Disa Kamula Joshua Salzmanin kirjoittama ja Ryan Cunninghamin säveltämä I LOVE YOU BECAUSE -musikaali käsittelee rakkautta ja sydänsuruja

Lisätiedot

P. Tervonen 11/ 2018

P. Tervonen 11/ 2018 P. Tervonen 11/ 2018 Olen 50 vuotias puhdistuspalvelualan kouluttaja Minun tyttäreni on sairastunut psyykkisesti, hänen ikänsä on 14 v Minulla on mies ja kaksi muuta lasta, toinen heistä on muualla opiskelemassa

Lisätiedot

Ammattilaiskorttiedut Suomen Teatterit ry:n ja Teatterikeskus ry:n jäsenteattereissa sekä Suomen Kansallisoopperassa

Ammattilaiskorttiedut Suomen Teatterit ry:n ja Teatterikeskus ry:n jäsenteattereissa sekä Suomen Kansallisoopperassa Ammattilaiskorttiedut Suomen Teatterit ry:n ja Teatterikeskus ry:n jäsenteattereissa sekä Suomen Kansallisoopperassa Teatterikortti on teattereiden henkilökunnalle ja sen edustajille tarkoitettu etukortti.

Lisätiedot

Studio Dance Pitin KEVÄTSHOW Näyttämöharjoitukset ja esitykset Kouvola-talolla

Studio Dance Pitin KEVÄTSHOW Näyttämöharjoitukset ja esitykset Kouvola-talolla Studio Dance Pitin KEVÄTSHOW 2016 - Näyttämöharjoitukset ja esitykset Kouvola-talolla Pe 6.5. 16:00 Riksun showtanssin alkeet 8-10-v TI ja showtanssin alkeet 11-14-v Ti ja PE, eli pyjamabileet 16:40 Riksun

Lisätiedot

bab.la Sanontoja: Yksityinen kirjeenvaihto Onnentoivotukset suomi-suomi

bab.la Sanontoja: Yksityinen kirjeenvaihto Onnentoivotukset suomi-suomi Onnentoivotukset : Avioliitto Onnittelut! Toivomme teille molemmille kaikkea onnea maailmassa. Onnittelut! Toivomme teille molemmille kaikkea onnea maailmassa. Vastavihityn Lämpimät onnentoivotukset teille

Lisätiedot

Sinikka ja Tiina Nopola. Porin Teatteri. liput 02-6344840 www.pori.fi/teatteri

Sinikka ja Tiina Nopola. Porin Teatteri. liput 02-6344840 www.pori.fi/teatteri Sinikka ja Tiina Nopola Porin Teatteri liput 02-6344840 www.pori.fi/teatteri Teksti Sinikka Nopola ja Tiina Nopola Ohjaus Sami Rannila Lavastus Teemu Loikas Puvustus Taru Liipola Koreografia Teemu Korjuslommi

Lisätiedot

Liperin kulttuurikalenteri lokakuu joulukuu 2010

Liperin kulttuurikalenteri lokakuu joulukuu 2010 Liperin kulttuurikalenteri lokakuu joulukuu 2010 Lokakuu su 3.10. klo 18.00 Mikkelinpäivän kauneimmat runot ja laulut Viinijärven kirkossa. Mukana, Sirpa ja Vilma Naumanen sekä Jutta, Minttu ja Pinja Kurki,

Lisätiedot

TOUKOTERVEHDYS ARXILTA

TOUKOTERVEHDYS ARXILTA 6.5.2019 TOUKOTERVEHDYS ARXILTA Kesäkausi jo häämöttää nurkan takana ja yhteinen toimintakautemme on lopuillaan. Suuret kiitokset kaikille mukana olleille! Vuosi on ollut täynnä upeita elämyksiä, tärkeitä

Lisätiedot

Sinulla on 1 minuutti aikaa valmistautua tehtävään. Sinulla on 1,5 minuuttia aikaa puhua aiheesta.

Sinulla on 1 minuutti aikaa valmistautua tehtävään. Sinulla on 1,5 minuuttia aikaa puhua aiheesta. Tehtävä 1 Kertominen Sinulla on 1 minuutti aikaa valmistautua tehtävään. Sinulla on 1,5 minuuttia aikaa puhua aiheesta. Kertominen Tehtävä 1 Millainen ajankäyttäjä olet? Miten suhtaudut aikaan? Oletko

Lisätiedot

Lämpimät onnentoivotukset teille molemmille hääpäivänänne. Onnittelut kihlauksestanne ja kaikkea hyvää tulevaisuuteen!

Lämpimät onnentoivotukset teille molemmille hääpäivänänne. Onnittelut kihlauksestanne ja kaikkea hyvää tulevaisuuteen! 祝 福 : 结 婚 Onnittelut! Toivomme teille molemmille kaikkea onnea maailmassa. Onnittelut! Toivomme teille molemmille kaikkea onnea maailmassa. Lämpimät onnentoivotukset teille molemmille hääpäivänänne Lämpimät

Lisätiedot

SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007. Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007. Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008

SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007. Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007. Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008 SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007 Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007 Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008 Sekakuoroliitto järjestää perinteiset Sekakuoropäivät ensi maaliskuussa Helsingissä. Tapahtuma alkaa lauantaina

Lisätiedot

TUUSULAN SENIORIT RY:N TIEDOTE SENIORIT TALVI-KEVÄT 2016 TAPAHTUMAKALENTERI

TUUSULAN SENIORIT RY:N TIEDOTE SENIORIT TALVI-KEVÄT 2016 TAPAHTUMAKALENTERI TUUSULAN SENIORIT RY:N TIEDOTE SENIORIT TALVI-KEVÄT 2016 TAPAHTUMAKALENTERI vko 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 7.1. 12.1. 21.1. 26.1. 4.2. 9.2. 18.2. 23.2. 3.3. 8.3. 16.3. 14.1. 28.1. 9. -10.2. 25.2. 10.3. 17.3.

Lisätiedot

Ammattilaiskorttiedut Suomen Teatterit ry:n ja Teatterikeskus ry:n jäsenteattereissa sekä Suomen Kansallisoopperassa

Ammattilaiskorttiedut Suomen Teatterit ry:n ja Teatterikeskus ry:n jäsenteattereissa sekä Suomen Kansallisoopperassa Ammattilaiskorttiedut Suomen Teatterit ry:n ja Teatterikeskus ry:n jäsenteattereissa sekä Suomen Kansallisoopperassa Tietoja päivitetty 29.8.2014. Teatterikortti on teattereiden henkilökunnalle ja sen

Lisätiedot

Koko kaupungin henkilö V

Koko kaupungin henkilö V Koko kaupungin henkilö V Kuva: Reija Hirvikoski Lasten ja aikuisten näytelmä Aapelin romaanista Koko kaupungin Vinski Aapelin lastenkirjojen rakastettu sankari Vinski kiertää Suomea kesällä 2014 nimellä

Lisätiedot

Ammattilaiskorttiedut Suomen Teatterit ry:n ja Teatterikeskus ry:n jäsenteattereissa sekä Suomen Kansallisoopperassa

Ammattilaiskorttiedut Suomen Teatterit ry:n ja Teatterikeskus ry:n jäsenteattereissa sekä Suomen Kansallisoopperassa Ammattilaiskorttiedut Suomen Teatterit ry:n ja Teatterikeskus ry:n jäsenteattereissa sekä Suomen Kansallisoopperassa Teatterikortti on teattereiden henkilökunnalle ja sen edustajille tarkoitettu etukortti.

Lisätiedot

TERVETULOA! Taivalkosken Nuorisoseuran kansantanssiryhmä Flikat ylpeänä esittää. ~Lippuvaraukset~ ~KONSERTIT~ ~LIPUT~

TERVETULOA! Taivalkosken Nuorisoseuran kansantanssiryhmä Flikat ylpeänä esittää. ~Lippuvaraukset~ ~KONSERTIT~ ~LIPUT~ Taivalkosken Nuorisoseuran kansantanssiryhmä Flikat ylpeänä esittää ~LIPUT~ Aikuiset 12 Lapset 8 Alle 3v. ilmaiseksi ~ Flikat 15v. Juhlakonsertti ~ ~KONSERTIT~ PÖLKKY-teatterilla maanantaina 29.6.2015

Lisätiedot

- kenraaliharjoitus - näytös: 9.4 klo yleisönäytös 9.4 klo koululais- ja päiväkotinäytös: 7.4 klo

- kenraaliharjoitus - näytös: 9.4 klo yleisönäytös 9.4 klo koululais- ja päiväkotinäytös: 7.4 klo KEVÄTNÄYTÖS 2017 Narnian tarinat velho ja leijonat - kenraaliharjoitus ke 5.4 klo18-20 - koululais- ja päiväkotinäytös pe 7.4 klo. 10.00 - näytös1 su 9.4 klo. 12.00 - yleisönäytös su 9.4 klo. 15.00 - koululais-

Lisätiedot

Avaa ovi RAVINTOLATEATTERIIN

Avaa ovi RAVINTOLATEATTERIIN Avaa ovi RAVINTOLATEATTERIIN Ohjelmassa naurua ja MAKUNAUTINTOJA Wanha Walimo on vuonna 2008 avattu moderni ravintola- ja kokouskeskus Lahden keskustassa. Yli sata vuotta vanhaan tehdasmiljööseen uudistettu

Lisätiedot

Syksy 2009 LIPPUKASSA (02) 6344 840

Syksy 2009 LIPPUKASSA (02) 6344 840 Syksy 2009 LIPPUKASSA (02) 6344 840 Hallituskatu 14, 28100 Pori teatterin.lipunmyynti@pori.fi www.pori.fi/teatteri Stein - Bock - Harnick Ohjaus Lavastus Puvustus Kallimestari Koreografi Patrik Dra Teemu

Lisätiedot

S E U R A E N N Ä T Y K S E T

S E U R A E N N Ä T Y K S E T S E U R A E N N Ä T Y K S E T Pojat 9 40m 6.20 se, pe Elmer Vauhkonen 2015 30.8. Lapinlahti 60m 8.86 pe Elmer Vauhkonen 2015 12.8. Iisalmi 100m 14.58 pe Elmer Vauhkonen 2015 30.8. Lapinlahti 150m 21.76

Lisätiedot

Jyty Varkaus Ry Syyskuu 2014

Jyty Varkaus Ry Syyskuu 2014 Jyty Varkaus Ry Syyskuu 2014 Jäsentiedote 1 Hallituksen kokouksen päätökset 2 Edunvalvontakatsaus 3 Jyty Varkaus ry:n jäsenkampanja 4 Itä-Suomen alueen Työhyvinvointi-seminaari 22. - 23.11.2014 Vuorelan

Lisätiedot

MEINANDER & PORKKA PAHA ÄITIPUOLI

MEINANDER & PORKKA PAHA ÄITIPUOLI MEINANDER & PORKKA PAHA ÄITIPUOLI kun rakastuminen ei ole kahden kauppa Joensuun kaupunginteatteri HYVÄ KATSOJA Kun luin näytelmän Paha äitipuoli ensimmäisen kerran, ihastuin oitis. Tunnistettavia arjen

Lisätiedot

KEVÄT 2011. Liput (02) 6344 840. Hallituskatu 14, 28100 Pori www.pori.fi/teatteri

KEVÄT 2011. Liput (02) 6344 840. Hallituskatu 14, 28100 Pori www.pori.fi/teatteri KEVÄT 2011 Liput (02) 6344 840 Hallituskatu 14, 28100 Pori www.pori.fi/teatteri Lepolan hoitokoti kamppailee tehokkuusvaatimusten kanssa. Väkeä vähennetään, työsopimusten jatkosta ei ole mitään takeita

Lisätiedot

Rakkaat Dikonin turvakodin ystävät ja tukijat

Rakkaat Dikonin turvakodin ystävät ja tukijat Kummikirje 1-2016 3.5. 2016 Rakkaat Dikonin turvakodin ystävät ja tukijat Olen uusi Venäjän alueen kummityön kordinaattori Ammi Kallio. Tämä on ensimmäinen kummikirje, jonka kirjoitan teille alueelta.

Lisätiedot

Teatteri Siperian uutiskirje joulukuu 2014

Teatteri Siperian uutiskirje joulukuu 2014 MEILTÄ PUKINKONTTIIN MONTA AINUTLAATUISTA ELÄMYSTÄ! PERHEEN PIENIMMILLE IKIMUISTOISTA OHJELMAA JOULULOMALLE! Teatteri Siperian uutiskirje joulukuu 2014 Lämmin tervehdys Teatteri Siperialta! Talvi on saapunut

Lisätiedot

Imatra. Kylpylä Spa. ilon pisaroita

Imatra. Kylpylä Spa. ilon pisaroita Hinnasto 1.5.08 31.1.09 Imatra Kylpylä Spa ilon pisaroita 1 Huonehinnat Huonehinnat arkisin 1hh 2hh Studiohuone 92,00 124,00 Standardihuone 98,00 136,00 Promenadihuone 103,00 146,00 viikonloppuisin 1 hh

Lisätiedot

Lahden kaupungin lukiokoulutuksen kulttuuriohjelma

Lahden kaupungin lukiokoulutuksen kulttuuriohjelma Lahden kaupungin lukiokoulutuksen kulttuuriohjelma Ohjeet opiskelijoille elokuussa 2017 (lv. 2017 2018) Lisätiedot: susanna.koponen@lahti.fi ja p. 050 398 5775 www.lahti.fi/palvelut/koulutus/lukiokoulutus/lukiokoulutuksen-kulttuuriohjelma

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla joulukuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla joulukuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla joulukuu 2018 Lauantai 1.12. 12.00-13.00 Iloa musiikista Ohjaajana Marjatta Aarne Sunnuntai 2.12. 16.00-19.00 Aava Iranilaisten naisten liikunta- ja vertaistukiryhmä

Lisätiedot

Minun elämäni. Kirjoita 10 lausetta sinun elämästäsi. Voit laittaa myös kuvan. :) SANNA JANUARY 11, 2017

Minun elämäni. Kirjoita 10 lausetta sinun elämästäsi. Voit laittaa myös kuvan. :) SANNA JANUARY 11, 2017 Minun elämäni Kirjoita 10 lausetta sinun elämästäsi. Voit laittaa myös kuvan. :) SANNA JANUARY 11, Nid Minä olen syntynyt Buriramissa Thaimaassa. Minun perheeni oli iskä äiskä 2 veljeä ja 2 siskoa. Minun

Lisätiedot

Tärkein visiomme on johdattaa kaikenikäiset sekä taustaltaan erilaiset ihmiset taidemusiikin kiehtovaan maailmaan.

Tärkein visiomme on johdattaa kaikenikäiset sekä taustaltaan erilaiset ihmiset taidemusiikin kiehtovaan maailmaan. Viva Classica on helmikuussa 2010 avattu klassisen musiikin ystäville suunnattu verkkopalvelu ja radiokanava, jota voi kuunnella valtakunnallisesti internetissä osoitteessa www.vivaclassica.fi sekä matkapuhelimella

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNGINTEATTERI. KEVÄT/KESÄ 2013www.lappeenrannanteatteri.fi

LAPPEENRANNAN KAUPUNGINTEATTERI. KEVÄT/KESÄ 2013www.lappeenrannanteatteri.fi LAPPEENRANNAN KAUPUNGINTEATTERI KEVÄT/KESÄ 2013 Lappeenrannan kaupunginteatteri 2013 KEVÄT/KESÄ Suuria tunteita. Iloa ja naurua. Satua, draamaa ja Smedsiä. Väkeviä klassikoita. Ammattitaidolla ja rakkaudella.

Lisätiedot

YKSIKKÖ Pääte on aina -N. Se liittyy sanan taipuneeseen vartaloon. Kenen auto tuo on? - Aleksanterin - Liian. Minkä osia oksat ovat?

YKSIKKÖ Pääte on aina -N. Se liittyy sanan taipuneeseen vartaloon. Kenen auto tuo on? - Aleksanterin - Liian. Minkä osia oksat ovat? GENETIIVI yksikkö -N KENEN? MINKÄ? monikko -DEN, -TTEN, -TEN, -EN YKSIKKÖ Pääte on aina -N. Se liittyy sanan taipuneeseen vartaloon. Kenen auto tuo on? - Aleksanterin - Liian Minkä osia oksat ovat? puu

Lisätiedot

Alueelliset metsäsertifiointitoimikunnat 2016 2020. Eteläinen metsäsertifiointitoimikunta

Alueelliset metsäsertifiointitoimikunnat 2016 2020. Eteläinen metsäsertifiointitoimikunta Alueelliset metsäsertifiointitoimikunnat 2016 2020 Eteläinen metsäsertifiointitoimikunta Stefan Borgman, pj Mauri Nousiainen Mikael Rosenberg Samuli Hujo Antero Lehti Erkki Penkari Markus Niemelä Kimmo

Lisätiedot

Kissaihmisten oma kahvila!

Kissaihmisten oma kahvila! Kissaihmisten oma kahvila! Teksti ja kuvat: Annika Pitkänen Jo ulkopuolelta voi huomata, ettei tamperelainen Purnauskis ole mikä tahansa kahvila. Ikkunalaudalla istuu kissa katselemassa uteliaana ohikulkevia

Lisätiedot

TERVEISET TÄÄLTÄ IMATRAN POUTAPILVEN PALVELUKODISTA

TERVEISET TÄÄLTÄ IMATRAN POUTAPILVEN PALVELUKODISTA TERVEISET TÄÄLTÄ IMATRAN POUTAPILVEN PALVELUKODISTA KERROMME KULUNEEN VUODEN KUULUMISISTA JA VIIME VUODEN MIELEENPAINUVISTA TAPAHTUMISTA Talvella oli paljon pakkasta ja lunta. Paljon vaatteita päälle ja

Lisätiedot

Hei! Oppilastiedote

Hei! Oppilastiedote Hei! Oppilastiedote 11.4.2019 Tervetuloa Tanssi väreissä -esityksiin tulevana lauantaina 13.4. Lukuvuosi-ilmoittautuminen on auennut Tanssiyhdistyksen uusi hallitus on valittu Loppukevään tuntitarkennukset

Lisätiedot

Kun isä jää kotiin. Teksti: Liisi Jukka Kuvat: Iida Vainionpää

Kun isä jää kotiin. Teksti: Liisi Jukka Kuvat: Iida Vainionpää Teksti: Liisi Jukka Kuvat: Iida Vainionpää Kun isä jää kotiin Mikko Ratia, 32, istuu rennosti olohuoneen tuolilla, samalla kun hänen tyttärensä Kerttu seisoo tuolista tukea ottaen samaisessa huoneessa.

Lisätiedot

Tapahtumakalenteri. viikko 06. viikko 07. viikko 08. Pattijoen Rauhanyhdistys

Tapahtumakalenteri. viikko 06. viikko 07. viikko 08. Pattijoen Rauhanyhdistys Tapahtumakalenteri viikko 06 pe 12.02. 19:00 Raamattuluokka 5 lk. Aihe: Syntiinlankeemus ja lupaus. Paikka: Savela Jukka, Tervaluodontie 23 / 6 lk. Aihe: Abraham uhraa Iisakin. Paikka: Heikki Nauha, Veikkolantie

Lisätiedot

Vesta Linnea ja aavelapsen arvoitus

Vesta Linnea ja aavelapsen arvoitus Tampereen Työväen Teatteri Vesta Linnea ja aavelapsen arvoitus Tietoa ja kuvia teatterissa toimimisesta Esitys alkaa klo 18.30 Ensimmäinen puoliaika kestää 1 tunnin Väliaika kestää 20 min. Toinen puoliaika

Lisätiedot

KEVÄT 2016 HALLITUSKATU 14, 28100 PORI LIPUT: 02 6344 840 WWW.PORINTEATTERI.FI

KEVÄT 2016 HALLITUSKATU 14, 28100 PORI LIPUT: 02 6344 840 WWW.PORINTEATTERI.FI KEVÄT 2016 HALLITUSKATU 14, 28100 PORI LIPUT: 02 6344 840 WWW.PORINTEATTERI.FI Nähkää miten konstaapeli saa sifonista soodaa silmiin ja nunna tanssi twistiä niin että helmat liehuu! eski-ikäinen tohtori

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2018 Keskiviikko 1.8. 13.30-14.30 Puistokonsertti: Lauluryhmä Urhot Laulu kuuluu kaikille, niin myös edelleen tälle seitsenmiehiselle porukalle. Urhoja

Lisätiedot

RUOKA & KOTI Mediakortti. Ruoka & Koti Media Oy Puh Y-tunnus:

RUOKA & KOTI Mediakortti. Ruoka & Koti Media Oy   Puh Y-tunnus: RUOKA & KOTI Mediakortti Ruoka & Koti Media Oy email: myynti@ruokajakoti.fi Puh. 043 824 6363 Y-tunnus: 2989630-6 Konsepti Ruoka & Koti (ruokajakoti.fi) kokoaa yhteen suomalaisten suosikkireseptit. Sivuston

Lisätiedot

ISÄKSI KASVAMASSA ISÄN JA VAUVAN VÄLINEN SUHDE

ISÄKSI KASVAMASSA ISÄN JA VAUVAN VÄLINEN SUHDE ISÄKSI KASVAMASSA ISÄN JA VAUVAN VÄLINEN SUHDE Tieto isäksi tulemisesta Isän ja vauvan välinen suhde saa alkunsa jo silloin kun pariskunta suunnittelee vauvaa ja viimeistään silloin kun isä saa tiedon

Lisätiedot

Yksityinen kirjeenvaihto Onnentoivotukset

Yksityinen kirjeenvaihto Onnentoivotukset - Avioliitto Onnittelut! Toivomme teille molemmille kaikkea onnea maailmassa. Vastavihityn parin onnittelu Lämpimät onnentoivotukset teille molemmille hääpäivänänne Vastavihityn parin onnittelu Onnittelut!

Lisätiedot

Kansalaisen oikeudet ja velvollisuudet

Kansalaisen oikeudet ja velvollisuudet Kansalaisen oikeudet ja velvollisuudet Oikeus (laki sanoo, että saa tehdä jotakin) Suomen uusi perustuslaki tuli voimaan 1.3.2000. Perustuslaki on tärkeä laki. Perustuslaki kertoo, mitä ihmiset saavat

Lisätiedot

Majoituspakettihinta (sis. täysihoidon) alkaen /vuorokausi/henkilö on: * Lounaalla ja iltaruokailussa suomalaista kotiruokatyyppistä ruokaa

Majoituspakettihinta (sis. täysihoidon) alkaen /vuorokausi/henkilö on: * Lounaalla ja iltaruokailussa suomalaista kotiruokatyyppistä ruokaa SPORTTIPAKETTI Hinnat voimassa 10.1. 23.12.2014 Henkilömäärä/ryhmän koko vähintään 11 henkeä Majoitus tulopäivänä klo 15.00 jälkeen kylpyläosaston vapaa käyttöoikeus kuntosalin vapaa käyttöoikeus runsaat

Lisätiedot

VERBI ILMAISEE MYÖNTEISYYTTÄ JA KIELTEISYYTTÄ

VERBI ILMAISEE MYÖNTEISYYTTÄ JA KIELTEISYYTTÄ VERBI ILMAISEE MYÖNTEISYYTTÄ JA KIELTEISYYTTÄ EI taipuu tekijän mukaan + VERBI NUKU/N EI NUKU (minä) EN NUKU (sinä) ET NUKU hän EI NUKU (me) EMME NUKU (te) ETTE NUKU he EIVÄT NUKU (tekijänä joku, jota

Lisätiedot

Juha Jokelan itsesensuurikomedia Sumu pureutuu kutkuttavasti suomalaisten Venäjä-suhteeseen

Juha Jokelan itsesensuurikomedia Sumu pureutuu kutkuttavasti suomalaisten Venäjä-suhteeseen TIEDOTE 6.9.2016 Juha Jokelan itsesensuurikomedia Sumu pureutuu kutkuttavasti suomalaisten Venäjä-suhteeseen Näytelmäkirjailija-ohjaaja Juha Jokelan uusi komedia tarttuu tuoreella tavalla suomalaiseen

Lisätiedot

MUSIIKKI. Lämmittely. Sanastoa

MUSIIKKI. Lämmittely. Sanastoa Lämmittely Millaista musiikkia vanhassa kotimaassasi kuunnellaan paljon? Nimeä lempiartistisi ja kerro, millaista hänen musiikkinsa on. Missä tilanteessa vanhassa kotimaassasi kuunnellaan musiikkia (kotona,

Lisätiedot

Vuoden 2017 tapahtumia

Vuoden 2017 tapahtumia Vuoden 2017 tapahtumia 18.11. Coppélia-baletti, Tampere-talo 18 Sitovat tilaukset viimeistään 24.9. 19.11. Ella ja kaverit salaisessa palveluksessa, Komediateatteri 16 Sitovat tilaukset viimeistään 18.10.

Lisätiedot

Itä-Suomen senioriviinakauppiaiden jäsentiedote 3/2015

Itä-Suomen senioriviinakauppiaiden jäsentiedote 3/2015 Itä-Suomen senioriviinakauppiaiden jäsentiedote 3/2015 KESÄTEATTERI KIINNOSTI Kuopion Uudessa Kesäteatterissa Rauhalahdessa esitettiin kuluneena kesänä täysille katsomoille musikaalia Solistina Olavi Virta.

Lisätiedot

SUBSTANTIIVIT 1/6. juttu. joukkue. vaali. kaupunki. syy. alku. kokous. asukas. tapaus. kysymys. lapsi. kauppa. pankki. miljoona. keskiviikko.

SUBSTANTIIVIT 1/6. juttu. joukkue. vaali. kaupunki. syy. alku. kokous. asukas. tapaus. kysymys. lapsi. kauppa. pankki. miljoona. keskiviikko. SUBSTANTIIVIT 1/6 juttu joukkue vaali kaupunki syy alku kokous asukas tapaus kysymys lapsi kauppa pankki miljoona keskiviikko käsi loppu pelaaja voitto pääministeri päivä tutkimus äiti kirja SUBSTANTIIVIT

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU JUNIOREIDEN JUHLASUURKILPAILUT XXX

KILPAILUKUTSU JUNIOREIDEN JUHLASUURKILPAILUT XXX KILPAILUKUTSU JUNIOREIDEN JUHLASUURKILPAILUT XXX Sinä 7 20 -vuotias nuori, oletko miekkailija? Tule mukaan perinteiseen Suomen suurimpaan juniorimiekkailun huipputapahtumaan. Junioreiden JuhlaSuurkilpailut

Lisätiedot

HELMIKUU Tervetuloa! Puh Avoinna:

HELMIKUU Tervetuloa! Puh Avoinna: Toimintaa järjestää Amurin Teon Tuvan Iltatupa-hanke, jonka tavoitteena on alueellisen yhteisöllisyyden vahvistaminen, ikäihmisten hyvinvoinnin kehittäminen, yksinäisyyden vähentäminen sekä käytäntöjen

Lisätiedot

Kesä 2015 elävää historiaa joka päivä!

Kesä 2015 elävää historiaa joka päivä! TALOMUSEO GLIMS Kesä 2015 elävää historiaa joka päivä! Kuva: Olli Hakamies Glimsintie 1, Espoo (Jorvin sairaalan vieressä) www.espoonkaupunginmuseo.fi TALOMUSEO GLIMS Glimsintie 1, 02740 Espoo (Jorvin

Lisätiedot

Kotkan Pohjola-Nordenin vuoden 2017 tapahtumia

Kotkan Pohjola-Nordenin vuoden 2017 tapahtumia 1 Jäsenkirje 2/2017 Kotkan Pohjola-Nordenin vuoden 2017 tapahtumia Teatterimatka Helsingin kaupunginteatteriin la 21.10. klo 13 Kotimainen suurmusikaali Myrskyluodon Maija Lasse Mårtensonin unohtumaton,

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla Tammikuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla Tammikuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla Tammikuu 2018 Maanantai 1.1. 12.00-12.30 Katsotaan yhdessä Tasavallan presidentin uudenvuodenpuhe, TV1 / Tarjolla pientä naposteltavaa Tiistai 2.1. 10.30-11.15

Lisätiedot

Uusi Vuosi Helmikuu. La klo Uudenvuoden vastaanottokahvit urheilukentällä. Järj. Kaatamon kyläyhdistys ry

Uusi Vuosi Helmikuu. La klo Uudenvuoden vastaanottokahvit urheilukentällä. Järj. Kaatamon kyläyhdistys ry Uusi Vuosi 2009 La 31.12. klo 22.30 Uudenvuoden vastaanottokahvit urheilukentällä. Helmikuu Su 1.2.klo 14.00-16.00 Tämän runon ja laulun haluaisin kuulla. Liperin. Vapaa pääsy. Järj. Runo- ja laulumaailma

Lisätiedot

ANOPPI NAIMATON SORMUS LAPSETON KIHLOISSA KOTI UUSPERHE VANHEMMAT PARISKUNTA PUOLISO NAMISISSA SINKKU AVIOLIITOSSA VAIMO SUURPERHE

ANOPPI NAIMATON SORMUS LAPSETON KIHLOISSA KOTI UUSPERHE VANHEMMAT PARISKUNTA PUOLISO NAMISISSA SINKKU AVIOLIITOSSA VAIMO SUURPERHE Sanasto ja lämmittely Perhe-alias YKSIN ISOÄITI ERONNUT RASKAANA SINKKU ANOPPI NAIMATON SORMUS LAPSETON KIHLOISSA KOTI UUSPERHE VANHEMMAT PARISKUNTA PUOLISO NAMISISSA SINKKU AVIOLIITOSSA VAIMO SUURPERHE

Lisätiedot

AKSELI GALLEN-KALLELA PEKKA HALONEN. taidemaalari. taidemaalari. naimisissa, isä, kolme lasta (yksi kuoli lapsena) naimisissa, isä, kahdeksan lasta

AKSELI GALLEN-KALLELA PEKKA HALONEN. taidemaalari. taidemaalari. naimisissa, isä, kolme lasta (yksi kuoli lapsena) naimisissa, isä, kahdeksan lasta PEKKA HALONEN taidemaalari naimisissa, isä, kahdeksan lasta rakasti luontoa, tarkkaili lintuja, tarvitsi maaseudun rauhaa, kalasti työskenteli ateljeessa, suunnitteli ateljeekodin perheelleen herrasmies,

Lisätiedot

Kaksi taakan kantajaa. (Pojalla raskas taakka ja tytöllä kevyt)

Kaksi taakan kantajaa. (Pojalla raskas taakka ja tytöllä kevyt) Draama-Taakankantajat Kirjoittanut Irma Kontu Draama perustuu Raamatunjakeisiin: Fil. 4:6-7 Älkää olko mistään huolissanne, vaan saattakaa aina se, mitä tarvitsette, rukoillen, anoen ja kiittäen Jumalan

Lisätiedot

Työyhteisön draama ja roolit

Työyhteisön draama ja roolit Työyhteisön draama ja roolit - Mitä työyhteisöjen näyttämöllä tapahtuu? Sari Kuusela yhteiskuntatieteiden tohtori, tietokirjailija Blogi: www.organisaatioelamaa.fi Mitä työyhteisössä tapahtuu? Tarinat

Lisätiedot

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 3/2016 maaliskuu

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 3/2016 maaliskuu KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 3/2016 maaliskuu Kouvolan Ydinkeskusta ry I Keskikatu 9, 3.krs, 45100 Kouvola I 044 311 8250, 044 311 8251 I toimisto@kouvolanydinkeskusta.fi Toiminnanjohtaja Marja-Leena

Lisätiedot

JÄSENKIRJE SYYSKUU 2010

JÄSENKIRJE SYYSKUU 2010 JÄSENKIRJE SYYSKUU 2010 PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS Syksy on tullut, illat pimenevät, mutta se ei HPKY:n menoa haittaa. Tässä vuoden neljäs jäsenkirje, josta löydätte loppuvuoden tapahtumat. Ohjelmassa on

Lisätiedot

Tässä tiedotteessa on monia todella tärkeitä huomioitavia asioita, joten lukekaa viesti tarkkaan ja ihan loppuun asti. :)

Tässä tiedotteessa on monia todella tärkeitä huomioitavia asioita, joten lukekaa viesti tarkkaan ja ihan loppuun asti. :) Hei kaikille Uplakers taitoluistelukoululaisten vanhemmille! Tässä tiedotteessa on monia todella tärkeitä huomioitavia asioita, joten lukekaa viesti tarkkaan ja ihan loppuun asti. :) Kevätkausi on hurahtanut

Lisätiedot

Elämyksiä tarjolla Hartwall Areenan ja Gatorade Centerin aitioissa! Aitioiden esittely ja vuokrausohjeet

Elämyksiä tarjolla Hartwall Areenan ja Gatorade Centerin aitioissa! Aitioiden esittely ja vuokrausohjeet Elämyksiä tarjolla Hartwall Areenan ja Gatorade Centerin aitioissa! Aitioiden esittely ja vuokrausohjeet Elämysten areena asiakkaillesi? Matsilippuja tarjotaan usein, mutta aitioon kutsutaan harvemmin.

Lisätiedot

TERVEISET LOKA-MARRASKUU 2018 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN

TERVEISET LOKA-MARRASKUU 2018 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN TERVEISET LOKA-MARRASKUU 2018 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN JÄSENLEHTI http://lohjanhelluntaisrk.net PASTORIN TERVEHDYS MIKÄ ON SEURAKUNNAN TARKOITUS??? Syyskausi on alkanut ja seurakunnan eri toiminnot

Lisätiedot

www.saalem.net Lähetit Dorfstrasse 10, A 3142 Weissenkirchen, Austria puh. 43-2784-2055, e-mail: riku@missio.info ruut@missio.info

www.saalem.net Lähetit Dorfstrasse 10, A 3142 Weissenkirchen, Austria puh. 43-2784-2055, e-mail: riku@missio.info ruut@missio.info Toimisto: Avoinna ke - to klo 10 12, puh. 6822 233 Työntekijät: Jukka Nieminen, pastori, puh. 0400 920 363 s-posti: jukka.nieminen@saalem.net Jukka talvilomalla 16. 24.2. Reijo Vierula, pastori, puh. 045

Lisätiedot

Syksyn muut muksukirjastopäivät ke 9.9. 7.10. 4.11. 2.12. Merkkaa kalenteriin.

Syksyn muut muksukirjastopäivät ke 9.9. 7.10. 4.11. 2.12. Merkkaa kalenteriin. KOKKOLAN KAUPUNKI TIEDOTTAA Lohtajalainen - Lohtajan aluetoimiston tiedotuslehti 7/2015 9.8.2015 Kokkolan kaupungin Lohtajan aluetoimisto os. Lokaniituntie 1, 68230 Lohtaja Avoinna ma pe, klo 9 11 ja 12

Lisätiedot

Yksityinen kirjeenvaihto Onnentoivotukset

Yksityinen kirjeenvaihto Onnentoivotukset - Avioliitto Onnittelut! Toivomme teille molemmille kaikkea onnea maailmassa. Vastavihityn parin onnittelu Lämpimät onnentoivotukset teille molemmille hääpäivänänne Vastavihityn parin onnittelu Lämpimät

Lisätiedot

TULOKSET. ISM 2018 ja SM esikisa Kuopio HIRVI 100M

TULOKSET. ISM 2018 ja SM esikisa Kuopio HIRVI 100M TULOKSET ISM 2018 ja SM esikisa Kuopio 30.6.2018 HIRVI 100M Sarja Etunimi Sukunimi Piiri Py Ju Alku Loppu Tulos Ratko Huom M 1 Heikki Jetsonen PS 40 59 99 94 193 2 Jari Leväniemi PK 39 55 94 94 188 3 Aleksi

Lisätiedot

laina-aika lukusali aikakauslehti, sanomalehti tietopalvelu kaukolaina tilaus varaus > varata, tehdä varaus dekkari elämäkerta romaani

laina-aika lukusali aikakauslehti, sanomalehti tietopalvelu kaukolaina tilaus varaus > varata, tehdä varaus dekkari elämäkerta romaani KIRJASTOSSA Keskiviikkona Maija lähtee poikansa Villen kanssa pääkirjastoon. Maijan täytyy palauttaa vanhat lainakirjat ja lainata uusia kirjoja. Ville menee satutunnille. Satutunnilla kirjastonhoitaja

Lisätiedot

Lasten museokesä 2013

Lasten museokesä 2013 Lasten museokesä 2013 Museoiden kesä on täynnä tapahtumia, ja moni niistä on tarkoitettu erityisesti lapsille. Haluaisitko kehrätä, oppia vanhan ajan valokuvauksesta ja otattaa itsestäsi visiittikorttikuvan

Lisätiedot

KOTIMAISEN ELOKUVAN YLEISÖT -TUTKIMUS 2013

KOTIMAISEN ELOKUVAN YLEISÖT -TUTKIMUS 2013 KOTIMAISEN ELOKUVAN YLEISÖT -TUTKIMUS 2013 LÄHTÖKOHTA Tutkimuksen tavoitteena oli selvittää, miten suomalaiset katsovat elokuvia eri jakelukanavissa ja millaiset ovat katselutottumukset Lisäksi selvitettiin

Lisätiedot

Toimintakalenteri v. 2012

Toimintakalenteri v. 2012 Toimintakalenteri v. 2012 Tammikuu ke 4. Kuulolähipalvelua Nurmijärvellä klo 14.00-15.00 Nurmijärven kunnantalo, Keskustie 2 B to 5. Kuulolähipalvelua Klaukkalassa klo 10.00-11.00 Klaukkalan kirkon tiloissa,

Lisätiedot

C Moren kärjet, viikko 4 ( )

C Moren kärjet, viikko 4 ( ) C Moren kärjet, viikko 4 (22.-28.1.18) HUOM! Viikkotiedotteessa esitellään jatkossa tv-kanavien ohjelmien lisäksi myös suoratoistopalvelun (cmore.fi) sisältöjä. - Urheilu: Hiihtoa ja yhdistettyä Seefeldissä,

Lisätiedot