Tulostanut: Toivo Pudas 8. heinäkuuta :10:55 Otsikko: Salon leiri kutsuu, koulushakki esillä Porissa Sivu 1 / 6

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Tulostanut: Toivo Pudas 8. heinäkuuta 2006 20:10:55 Otsikko: Salon leiri kutsuu, koulushakki esillä Porissa Sivu 1 / 6"

Transkriptio

1 Tulostanut: Toivo Pudas 8. heinäkuuta :10:55 Otsikko: Salon leiri kutsuu, koulushakki esillä Porissa Sivu 1 / 6 Lähettäjä: Aihe: 8. heinäkuuta :05:00 Viesti toivo.pudas@sak.fi Salon leiri kutsuu, koulushakki esillä Porissa Vastaanottaja: Toivo Pudas Nuorisoshakin sähköpostilistan ylläpito: Toivo Pudas mailto:toivo.pudas@fimug.fi Vanhat viestit: Shakkiblogi: 1. Salon shakkileiri kutsuu kaikentasoisia nuoria 2. Ennätysmäärä kansainvälisiä turnausmatkoja nuorille 3. Koulushakkiprojektia esitellään Porissa 4. Shakkinappulakisa jälleen Helsingissä, muita turnauksia 5. Muistakaa käydä tutustumassa Shakkiblogiin, siellä on mm. ajantasaisempi kilpailukalenteri, ja siellä voi käydä keskustelua esimerkiksi internet-shakista tai shakin säännöistä. 6. Vuoden suurtapahtuma, joukkuepikashakin SM-kisa pidetään Porin urheilutalossa Mukaan on ilmoittautunut 184 joukkuetta, eli paikalla on lähes 800 pelaajaa ja talkoolaista. Lauantaina pelataan alkuerät, joiden perusteella sunnuntaiksi joukkueet jaetaan mestaruusryhmään ja muihin ryhmiin. Palkituksi tulee kolme parasta joukkuetta, ja viime aikoina on palkittu myös paras veteraanijoukkue ja paras nuorisojoukkue. 1. Tämän kesän ainoa shakkileiri pidetään perinteisesti Salon Leirisalossa Leirillä on korkeatasoiset opettajat, mutta mukaan mahtuvat kaikentasoiset shakinharrastajat, aloittelijoista alkaen. Myöskään mitään ikärajaa ei ole, mukana on väkeä 6-vuotiaasta 80-vuotiaaseen. Leirikertomuksia voi selata Salon shakkikerhon sivuilta. Salon Shakkikerhon kesäleiri Viimevuotinen leirikertomus: Salon Shakkikerhon nuorten kesäleiri järjestetään Leirin ohjelma alkaa maanantaina klo 9.00 ja päättyy torstaina klo Leiri järjestetään perinteiseen tapaan Leirisalon leirikeskuksessa Kemiössä. Hinnat ovat 15 /päivä nuorilta ja 20 /päivä aikuisilta. Hinta sisältää majoituksen, valmennuksen ja ateriat. Päärakennukseen mahtuu runsaat 20 henkeä ja lisäksi on useita perhetelttoja. Telttaan mahtuu neljä henkeä ja niissa on lavitsat ja patjat. Leirillä on tilaa noin 50 hengelle. Luonnollisesti vierailijat ovat tervetulleita, varsinkin keskiviikkona iltapäivän pikapeliturnaukseen. Muista ottaa mukaan makuupussi, jalkapallotossut ja uintivälineet.

2 Tulostanut: Toivo Pudas 8. heinäkuuta :10:56 Otsikko: Salon leiri kutsuu, koulushakki esillä Porissa Sivu 2 / 6 Maksut voit maksaa suoraan leirin isännälle paikan päällä. Valmentajina ovat KvM Jussi Tella, KvM Miikka Mäki-Uuro, FM Tapio Salo, FM Asko Hentunen, M Antti Laato ja M Hannu Pihlajasalo. Muut pelaajat analysoivat mielellään pelejäsi, joten ota mukaan peliesi pöytäkirjoja analyysiharjoittelua varten. Lisätietoja ja ilmoittautumiset Tomi Tocklin, , Erkki Haanila, erkki.haanila@pp.inet.fi, , Kansainvälisten turnausten edustuspaikat jaettu Nuorten SM Tampereella ratkaisi, ketkä lähtevät MM-, EM- ja EU-kisoihin tänä vuonna. Tämän vuoden hitti näyttää olevan Montenegrossa järjestettävä EM-kisa, johon lähtee parikymmenpäinen suomalaisporukka. Mukaanhan pääsee ylimääräisenä pelaajana kuka tahansa, joka maksaa omat kustannuksensa. Montenegron suosioon ilmeisesti vaikutti se, että Georgian Betumin MM-kisan yksityiskohdista ei ole kuultu, esimerkiksi Georgiassa ei ole toimivaa lentokenttää. Näin ollen matkustaminen on vielä arvailun varassa. Viimevuotiset susullisenkuuluisat Belfortin MM-kisat ovat nyt poistuneet internetistä. Kisasivut olivat aika hyvät ja perusteelliset, mutta nyt ne ovat tiessään. Jos joku on sattunut imuroimaan kaikki pelitiedostot Belfortista, pyydän ottamaan yhteyttä. Itse uskoin, että kisasivut pysyvät pidempään Alle 18-vuotiaiden EM-kisa, Unkari Balatonlelle Teemu Pudas ESK, Mikko Niemi VammSK, Rauno Järvinen VammSK ja Alexey Sofiev I-HSK. Edustajat on valittu selojen perusteella. Mukana on 14 joukkuetta 12 maasta: Mainittakoon, että alle 16-vuotiaiden olympialaisiin Turkkiin ei öytynyt tarpeeksi halukkaita pelaajia Alle 14-vuotiaiden EU-mestaruuskisa Itävalta Mureck U14 Henri Pohjala VammSK U12 Julius Seligson Helsinki U10 Julius Rauramaa MatSK U16 Styrian Open-kisaan osallistuu Tero Lehtimäki VammSK 2.3 Lukiojoukkueiden kisa on Helsingin Shakkikodissa Suomea edustaa Ressun lukion joukkue ja jos Färsaaret eivät ole mukana, myös Lumon lukio Vantaalta. Puolalanmäen yläastetta odottaa PM-joukkuekisa Islannissa. Kerttulin ala-aste osallistuu Tanskassa pidettävään ala-asteiden PM-joukkuekisaan.

3 Tulostanut: Toivo Pudas 8. heinäkuuta :10:56 Otsikko: Salon leiri kutsuu, koulushakki esillä Porissa Sivu 3 / vuotiaiden EM-kisa Montenegro, Hercec Novi U18 Rauno Järvinen VammSK U16 Mika Laitinen HSK U16 Kim Räisänen MatSK ylimääräisenä pelaajana. G14 Laura Savola PSY U14 Mikko Kurkijärvi MatSK U14 Touko Setälä PSY ylimääräisenä pelaajana U12 Ilmo Setälä PSY U12 Kim Tiitto Intellekt ylimääräisenä pelaajana U10 Nikita Nossenko Intellekt U10 Huangjing Liu MatSK ylimääräisenä pelaajana Matkanjohtajana on Arja Räisänen U20 World Juniors and Girls Championship Yerevan, Armenia. Kalle Niemi TuTS vuotiaiden MM-kisa Batumi, Georgia (huom. päivämäärämuutos): U18 Mikko Niemi VammSK U16 ei ketään U14 ei ketään G14 Erika Uusitupa TuTS U12 Tuomas Laato TSY U10 Ei ketään U8 Ei ketään Matkanjohtajana Antti Laato 3. Koulushakki-info Porissa lauantaina Kaikkia pikashakin joukkue-sm-kilpailuun Porin Urheilutalolle ilmoittautuneita seuroja pyydetään nimeämään henkilö lauantaina klo järjestettävään koulushakki-infoon. Lisätietoja Antti Rytkönen puh KILPAILUKUTSUJA 16. Avoin Heart of Finland shakkiturnaus Jyväskylässä Jyväs-Shakki ry. järjestää 16. avoimen Heart of Finland shakkiturnauksen Jyväskylässä Turnaus pelataan 9- kierroksisena vajaakierroskilpailuna yhdessä ryhmässä. Turnaus on Selo-, Elo- ja tittelikelpoinen. Pelipaikka: Jyväskylän Ammattikorkeakoulun IT-Dynamo, Piippukatu 2, Lutakko, Jyväskylä. Pelipaikka on sama kuin edellisenä vuonnakin. Aikataulu: Tiistai Kello Osanoton varmistus, 13:30-14 Avajaiset Kierros, Keskiviikko Kierros, Kierros. Torstai Kierros, Kierros, Perjantai Kierros, Lauantai Kierros, Kierros, Sunnuntai Kierros, 16:30 Palkintojen jako ja päättäjäiset.

4 Tulostanut: Toivo Pudas 8. heinäkuuta :10:57 Otsikko: Salon leiri kutsuu, koulushakki esillä Porissa Sivu 4 / 6 Pelaaja voi, niin halutessaan, huilata yhden kierroksen kierrosten 1-4 aikana ja saada huilatusta pelistä 0,5 pistettä. Huilauksesta on ilmoitettava ennen edellisen kierroksen alkua eli jos aikoo huilata esimerkiksi neljännellä kierroksella, on siitä ilmoitettava turnaustoimikunnalle ennen kolmannen kierroksen alkua. Jos aikoo huilata ensimmäisen kierroksen, on siitä ilmoitettava ilmoittautumisen yhteydessä. Tittelitulokseen vaaditaan kuitenkin 9 peliä. Peliaika: 2h/40s + 1h loppupeliin. Ilmoittautuminen ja osanottomaksut: Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla osanottomaksun Jyväs-Shakin tilille K-S Osuuspankki SM/KvM:t ei osanottomaksua (edellyttää ennakkoilmoittautumista mennessä), FM/Nuoret 60 EUR, ELO-pelaajat 80 EUR, muut 100 EUR. Maksut Jyväs-Shakin tilille Osanottomaksunsa viimeistään 31.5 tilille maksaville 20% alennus, osanottomaksunsa viimeistään 23.6 tilille maksaville 10% alennus. Palkinnot: Hyvät palkinnot, mm. avoimen HOF-turnauksen voittajalle 1500 euron palkinto, 3-5 seloryhmää, joissa omat palkinnot, parhaat nuoret palkitaan ja lisäksi kauneuspalkinto yksittäisestä pelistä. Majoitus: Useita majoitusmahdollisuuksia pelipaikan välittömässä läheisyydessä. Esimerkiksi: Sokos Hotel Alexandra, Hannikaisenkatu 35, p , Kesähotelli Amis, Sepänkatu 3, p Tiedustelut: Tommi Franssila, tommi.franssila@pp.inet.fi (p ) tai Aarne von Wright, aarne.vonwright@jkl.fi (p ) Shakkinappulakisa Helsingissä lauantaina Tamperelaiset olivat mukavalla porukalla mukana edellisessä nappulakisassa toukokuussa, kisan jälkeen käytiin Linnanmäelläkin. Kuvat tämän vuoden nappulakisoista ovat osoitteessa: YLEISTÄ Helsingin Shakkiliitto (HSL) järjestää Shakkikodissa "nappulakisoja" uusille tai vähän aikaa shakkia harrastaneiden kesken. Kilpailu pyritään pelaamaan tasavahvoissa ryhmissä. Ryhmien koko on 4-8. EI SELO-kilpailu, ja lisenssiä ei vaadita. AIKATAULU Ilmoittautuminen aina pelipaikalla klo 9:00-10:00. Kilpailu alkaa klo 10:20 ja päättyy noin 17 mennessä. PELINOPEUS Peliaika kilpailussa on 20min + 10sek/siirto (=20'+10"/1z) eli vastaa puolen tunnin peliaikaa. MAKSUT Osanottomaksu on viisi euroa (5 ) ja mahdollisuus ruokailuun kilpailun puolivälissä (3 pelaajat / 5 muut) PALKINNOT Ryhmien kolme parasta palkitaan.

5 Tulostanut: Toivo Pudas 8. heinäkuuta :10:57 Otsikko: Salon leiri kutsuu, koulushakki esillä Porissa Sivu 5 / 6 Helsingin puistoshakkimestaruus Kaivopuistossa sunnuntaina Yleistä HSL järjestää Kaivopuistossa Puistoshakin Helsingin mestaruuden. Kilpailumuoto ilmoitetaan pelipaikalla osanottojamäärän varmistuessa. Pelinopeus Pelataan nopean shakin säännöin 15'+15' Aikataulu Kilpailu alkaa kello 12 ja päättyy noin kello 18. Ilmoittautuminen Kaivopuistossa alkaen kello 11:00 ja viimeistään 11:45 ilmoittautuminen päättyy. Osanottomaksu Aikuiset 6 euroa (6 ) ja nuoret alle 20v 4 euro (4 ) Lisätietoja Sippo Puroila Timo Konttinen Shakkikodin elokuun turnaus (Ahola-Tiensuu turnaus) Turnauskutsu Turnaus pelataan kahdessa ryhmässä. 8 korkeaseloisinta pelaavat M-ryhmässä täyskierrosturnauksen, muut pelaavat 7-kierroksisen vajaakierrosturnauksen. Turnaus on selokelpoinen ja, mikäli elopelaajia ilmoittautuu tarpeeksi, myös elokelpoinen. Järjestäjät ja vastuuhenkilöt: Sampo Tiensuu, Aapo Ahola ja SSK Pelipaikka: Shakkikoti, Haapaniemenkatu 14, Helsinki Aikataulu: To klo osanoton varmistus ja jälki-ilmoittautuminen To klo kierros Pe klo kierros La klo kierros La klo kierros Su klo kierros Su klo kierros Ma klo kierros, jonka jälkeen tulosten julkistaminen ja palkintojen jako. Peliaika: 2h+2h, sekä 1 min lisäaikaa/siirto Osanottomaksu: 25 euroa (N 15 euroa), jälki-ilmoittautumislisä on 5 euroa. Palkinnot: Kummankin ryhmän 3 parasta palkitaan. Turnauksessa jaetaan myös palkinto seloon nähden

6 Tulostanut: Toivo Pudas 8. heinäkuuta :10:57 Otsikko: Salon leiri kutsuu, koulushakki esillä Porissa Sivu 6 / 6 parhaasta tuloksesta. Ilmoittautuminen: Maksamalla osanottomaksu ti 8.8. mennessä tilille Sampo tai 9.8. mennessä sähköpostitse (at2006@seepia.org) tai puhelimitse jäljempänä mainituille henkilöille. Tiedustelut: Aapo Ahola ( ) tai Sampo Tiensuu ( ) Puhelin turnauspaikalle: Pohjois-Suomen avoin mestaruus SKSL:n turnaussarjan osakilpailu. Pelipaikka: Merikosken ammatillinen koulutuskeskus, Kasarmintie 12, Oulu. Aikataulu: Osallistumisen varmistus lauantaina klo , 1. kierros n. klo 10.30, 2. kierros klo 14, 3. kierros klo 18; sunnuntaina 4. kierros klo 9, 5. kierros klo 13, palkintojen jako n. klo 17. Peliaika: Ensimmäisellä kierroksella 1½ + 1½ h (ei lisäaikoja). Muilla kierroksilla 1½ + 1½ h (40 s.) ja min pelin loppuun. Turnauksessa painotetaan voittoja antamalla voitosta 3 pistettä ja tasapelistä 1 piste. Eniten pisteitä saaneet palkitaan. Parit määrätään normaalin pistelaskun mukaan. Osallistumismaksut 30 euroa (N 15 euroa), jälki-ilmoittautumislisä 10 euroa. Pelaajalta vaaditaan voimassa oleva pelaajalisenssi, mikäli edustaa suomalaista shakkikerhoa ja on pelannut enenmmän kuin 10 selopeliä. Ilmoittautuminen alla mainittuihin numeroihin mennessä. Lisätietoja: M. Luodonpää ( tai ), H. Ukkonen ( ). Pelipaikalla ja (Raimo Vuori).

Saapunut posti: Kesällä nuorten SM-kisa, shakkileiri ja puistoturnaus

Saapunut posti: Kesällä nuorten SM-kisa, shakkileiri ja puistoturnaus Saapunut posti: Kesällä nuorten SM-kisa, shakkileiri ja puistoturnaus Nuorisoshakin sähköpostilista ylläpito: Toivo Pudas, toivo.pudas@fimug.fi, 040-5707400 Vanhat viestit: http://www.shakki.net/nuoriso/forum/mail.htm

Lisätiedot

Saapunut posti: Aika ilmoittautua koululaisten SM-kisaan Suhmurassa

Saapunut posti: Aika ilmoittautua koululaisten SM-kisaan Suhmurassa Saapunut posti: Aika ilmoittautua koululaisten SM-kisaan Suhmurassa Nuorisoshakin sähköpostilistan ylläpito: Toivo Pudas mailto:toivo.pudas@fimug.fi 040-5707400 Vanhat viestit: http://www.shakki.net/nuoriso/forum/mail.htm

Lisätiedot

https://www.fimug.fi/webmail/src/read_body.php?mailbox=drafts&passed_id=36&startmessage=1

https://www.fimug.fi/webmail/src/read_body.php?mailbox=drafts&passed_id=36&startmessage=1 Nykyinen Kansio: Drafts Kirjoita Viesti Osoitteet Kansiot Asetukset Etsi Ohje Kirjaudu ulos Viestiluettelo Poista Jatka luonnoksen kirjoitusta Edellinen Seuraava Välitä Välitä liitteenä Vastaa Vastaa kaikille

Lisätiedot

SM-turnaukset 14.5.-22.5.2016 1/5

SM-turnaukset 14.5.-22.5.2016 1/5 SM-turnaukset 14.5.-22.5.2016 1/5 Erikoismääräykset (yhteinen osa) 1. Kilpailut järjestäjää Suomen Shakkiliitto ja Helsingin Shakkiklubi (HSK). Järjestelytoimikunnassa ovat HSK: Matti Uimonen, Matti Kauranen,

Lisätiedot

Suomen kilpailukalenteri 2019 päivitys: Merkkien selitykset

Suomen kilpailukalenteri 2019 päivitys: Merkkien selitykset Suomen kilpailukalenteri 2019 päivitys: 4.12.2018 Merkkien selitykset Värikoodit kalenterissa : Vihreä : nuorten kilpailuja ja tapahtumia Sininen : SM-kilpailuja Keltainen : tärkeimmät kansainväliset kisat

Lisätiedot

Suomen kilpailukalenteri 2018 päivitys: Merkkien selitykset E = elo, S = selo

Suomen kilpailukalenteri 2018 päivitys: Merkkien selitykset E = elo, S = selo Suomen kilpailukalenteri 2018 päivitys:24.8.2018 Merkkien selitykset E = elo, S = selo Värikoodit kalenterissa : N = nopea, P = pika Vihreä : nuorten kilpailuja ja tapahtumia R = rapid, B = blitz Sininen

Lisätiedot

*Nuorisoshakin sähköpostilistan ylläpito: *Toivo Pudas mailto:toivo.pudas@fimug.fi 040-5707400

*Nuorisoshakin sähköpostilistan ylläpito: *Toivo Pudas mailto:toivo.pudas@fimug.fi 040-5707400 1 / 9 10.10.2010 11:20 *Nuorisoshakin sähköpostilistan ylläpito: *Toivo Pudas mailto:toivo.pudas@fimug.fi 040-5707400 Vanhat viestit: http://www.shakki.net/nuoriso/forum/mail.htm Ajantasaista shakkielämän

Lisätiedot

Saapunut posti: Tukea shakin koulukerhotoimintaan? Kesän leirit tiedossa

Saapunut posti: Tukea shakin koulukerhotoimintaan? Kesän leirit tiedossa Saapunut posti: Tukea shakin koulukerhotoimintaan? Kesän leirit tiedossa Nuorisoshakin valtakunnallinen postituslista Toivo Pudas valmennustoimikunnan sihteeri toivo.pudas@fimug.fi 040-5707400 1. Tiedotuksesta

Lisätiedot

Suomen kilpailukalenteri 2018 päivitys: Merkkien selitykset E = elo, S = selo

Suomen kilpailukalenteri 2018 päivitys: Merkkien selitykset E = elo, S = selo Suomen kilpailukalenteri 2018 päivitys:23.1.2018 Merkkien selitykset E = elo, S = selo Värikoodit kalenterissa : N = nopea, P = pika Vihreä : nuorten kilpailuja ja tapahtumia R = rapid, B = blitz Sininen

Lisätiedot

Suomen kilpailukalenteri 2018 päivitys: Merkkien selitykset E = elo, S = selo

Suomen kilpailukalenteri 2018 päivitys: Merkkien selitykset E = elo, S = selo Suomen kilpailukalenteri 2018 päivitys:3.1.2018 Merkkien selitykset E = elo, S = selo Värikoodit kalenterissa : N = nopea, P = pika Vihreä : nuorten kilpailuja ja tapahtumia R = rapid, B = blitz Sininen

Lisätiedot

Suomen kilpailukalenteri 2019 päivitys: Merkkien selitykset

Suomen kilpailukalenteri 2019 päivitys: Merkkien selitykset Suomen kilpailukalenteri 2019 päivitys: 18.2.2019 Merkkien selitykset Värikoodit kalenterissa : Vihreä : nuorten kilpailuja ja tapahtumia Sininen : SM-kilpailuja Keltainen : tärkeimmät kansainväliset kisat

Lisätiedot

Suomen kilpailukalenteri 2019 päivitys: Merkkien selitykset

Suomen kilpailukalenteri 2019 päivitys: Merkkien selitykset Suomen kilpailukalenteri 2019 päivitys: 17.7.2019 Merkkien selitykset Värikoodit kalenterissa : Vihreä : nuorten kilpailuja ja tapahtumia Sininen : SM-kilpailuja Keltainen : tärkeimmät kansainväliset kisat

Lisätiedot

Suomen kilpailukalenteri 2016

Suomen kilpailukalenteri 2016 Suomen kilpailukalenteri 2016 Merkkien selitykset E = elo, S = selo N = nopea, P = pika R = rapid, B = blitz n = nopea, ei selo p = pika, ei pelo x = muu tapahtuma T = tehtäväshakkia 52 27.12.-05.01. Rilton

Lisätiedot

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Shakkimestari Sauli Tiitta, Espoon Shakkiopetus tmi www.shakkiopetus.net 045-6742464

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Shakkimestari Sauli Tiitta, Espoon Shakkiopetus tmi www.shakkiopetus.net 045-6742464 1 / 11 8.4.2009 12:32 Aihe: Valmennusta ja leirejä tarjolla nuorille Lähettäjä: Toivo Pudas Päiväys: Wed, 08 Apr 2009 12:19:46 +0300 Vastaanottaja: ei-julkituotuja-vastaanottajia:

Lisätiedot

Henri Pohjala ja Roope Kiuttu näyttävät olevan livelaudoilla keskiviikkona 8.7. klo 10 alkavassa pelissä.

Henri Pohjala ja Roope Kiuttu näyttävät olevan livelaudoilla keskiviikkona 8.7. klo 10 alkavassa pelissä. 1 / 9 7.7.2009 23:16 Aihe: Shakkileirejä ja suurmestarisimultaani kesän ohjelmassa Lähettäjä: Toivo Pudas Päiväys: Tue, 07 Jul 2009 21:56:17 +0300 Vastaanottaja: ei-julkituotuja-vastaanottajia:

Lisätiedot

Nuorisoshakin sähköpostilista Toivo Pudas toivo.pudas at fimug.fi 040-5707400

Nuorisoshakin sähköpostilista Toivo Pudas toivo.pudas at fimug.fi 040-5707400 Nuorisoshakin sähköpostilista Toivo Pudas toivo.pudas at fimug.fi 040-5707400 PS. Jos huomaat jossakin tiedotusvälineessä (sanomalehti, ilmaisjakelulehti, aikakauslehti, radio, televisio, nettijulkaisu)

Lisätiedot

Viikon-kahden välein pidettävät valmennussessiot voi myös jälkeenpäin imuroida ja käydä läpi omalla tietokoneellaan. Kukin sessio kestää 2-3 tuntia.

Viikon-kahden välein pidettävät valmennussessiot voi myös jälkeenpäin imuroida ja käydä läpi omalla tietokoneellaan. Kukin sessio kestää 2-3 tuntia. Nuorisovalmennus jatkuu, ilmoittautuminen 5.2. mennessä Nuorisoshakin sähköpostilistan ylläpito: Toivo Pudas mailto:toivo.pudas@fimug.fi 040-5707400 Vanhat viestit: http://www.shakki.net/nuoriso/forum/mail.htm

Lisätiedot

AY SPORTTIFESTARIT MERELLISESSÄ KOTKASSA 25.-26.5.2013

AY SPORTTIFESTARIT MERELLISESSÄ KOTKASSA 25.-26.5.2013 AY SPORTTIFESTARIT MERELLISESSÄ KOTKASSA Lajivalikoimassa: 25.-26.5.2013 jalkapallo, petanque, shakki, tennis, maastojuoksu, yleisurheilu, golf ja köydenvetoa Oheistapahtumia: Meriristeily, Iltatapahtuma

Lisätiedot

Hangon Bridgeviikko 2010

Hangon Bridgeviikko 2010 kilpailuselosteet: Hangon Bridgeviikko 2010 Hanko Cup (24. 25.7.) Kilpailussa pelataan neljä erillistä (kaksi lauantaina ja kaksi sunnuntaina) 22 jaon osakilpailua joiden yhteistulos ratkaisee v. 2010

Lisätiedot

Saapunut posti: Tomista postimerkki, Antti ja Katarina Tanskaan, Jaakko Ruotsiin

Saapunut posti: Tomista postimerkki, Antti ja Katarina Tanskaan, Jaakko Ruotsiin Saapunut posti: Tomista postimerkki, Antti ja Katarina Tanskaan, Jaakko Ruotsiin Nuorisoshakin sähköpostilista ylläpito: Toivo Pudas, toivo.pudas@fimug.fi, 040-5707400 Vanhat viestit: http://www.shakki.net/nuoriso/forum/mail.htm

Lisätiedot

Lähtevä posti: Nappulakisa ja koulu-sm tulossa, kerhoille rahaa arvanmyynnillä

Lähtevä posti: Nappulakisa ja koulu-sm tulossa, kerhoille rahaa arvanmyynnillä Lähtevä posti: Nappulakisa ja koulu-sm tulossa, kerhoille rahaa arvanmyynnillä Nuorisoshakin sähköpostilista ylläpito: Toivo Pudas, toivo.pudas@fimug.fi, 040-5707400 Vanhat viestit: http://www.shakki.net/nuoriso/forum/mail.htm

Lisätiedot

Hangon Bridgeviikko

Hangon Bridgeviikko Hangon Bridgeviikko 21. 30.7.2017 Perinteinen Hangon Bridgeviikko järjestetään heinäkuun viimeisellä viikolla. Kilpailuohjelma on sama kuin vuonna 2016. Hanko Cup -kilpailuun on ilmoittauduttava torstaihin

Lisätiedot

KARTUN PALUU (kisa III/III)

KARTUN PALUU (kisa III/III) Pikashakin puolimaraton Tampere, TammerShakki 9.5.2013 KARTUN PALUU (kisa III/III) ALKUERÄRYHMÄ 1 keskivahvuus 2334 1 Pohjala Henri VammSK 2508 2 Karttunen Mika TammerSh 2478 3 Luukkonen Tommi JyS 2405

Lisätiedot

Larry Gregorwich Ristikatu 2-4 A Nokia

Larry Gregorwich Ristikatu 2-4 A Nokia Larry Gregorwich Ristikatu 2-4 A 1 37100 Nokia larry.g@suomi24.fi Hei Hyvät Henkilöstöyhdistykset, Olemme järjestämässä toisia Sairaaloiden välisiä Curlingin SM-kisoja huhtikuussa 2008. Tällä kerralla

Lisätiedot

Juniori KuPS KUPS C-01 TAMMITURNAUSINFO 30-31.1.2016

Juniori KuPS KUPS C-01 TAMMITURNAUSINFO 30-31.1.2016 Juniori KuPS KUPS C-01 TAMMITURNAUSINFO 30-31.1.2016 YLEISTÄ Tervetuloa KuPS 01-joukkueen järjestämään kutsuturnaukseen Kuopio hallin hyvälle tekonurmelle! Ottelut pelataan kahdessa neljän joukkueen lohkossa

Lisätiedot

Kierros 11 pelataan keskiviikkona klo 10. Suomeen pelaajat palaavat varhain perjantaiaamuna.

Kierros 11 pelataan keskiviikkona klo 10. Suomeen pelaajat palaavat varhain perjantaiaamuna. Nuorisoshakin sähköpostilistan ylläpito: Toivo Pudas mailto:toivo.pudas@fimug.fi 040-5707400 Vanhat viestit: http://www.shakki.net/nuoriso/forum/mail.htm Ajantasaista shakkielämän seurantaa ja keskustelua

Lisätiedot

Saapunut posti: Kv-nuorisokisoja tarjolla, osallistu liiton strategiatyöhön

Saapunut posti: Kv-nuorisokisoja tarjolla, osallistu liiton strategiatyöhön Saapunut posti: Kv-nuorisokisoja tarjolla, osallistu liiton strategiatyöhön Nuorisoshakin sähköpostilistan ylläpito: Toivo Pudas mailto:toivo.pudas@fimug.fi 040-5707400 Vanhat viestit: http://www.shakki.net/nuoriso/forum/mail.htm

Lisätiedot

Vuoden kolmas nappulaturnaus pidetään Helsingin Shakkikodissa sunnuntaina 6.6. Kutsu liitteenä.

Vuoden kolmas nappulaturnaus pidetään Helsingin Shakkikodissa sunnuntaina 6.6. Kutsu liitteenä. Nuorisoshakin sähköpostilistan ylläpito: Toivo Pudas mailto:toivo.pudas@fimug.fi 040-5707400 Vanhat viestit: http://www.shakki.net/nuoriso/forum/mail.htm Ajantasaista shakkielämän seurantaa ja keskustelua

Lisätiedot

SHAKIN RITARIT (kisa I/III)

SHAKIN RITARIT (kisa I/III) Pikashakin puolimaraton Tampere, TammerShakki 9.5.2013 SHAKIN RITARIT (kisa I/III) ALKUERÄRYHMÄ 1 keskivahvuus 1963 1 Pohjala Henri VammSK 2508 2 Valli Frans Velhot 2310 3 Tuominen Risto TuTS 2292 4 Salopää

Lisätiedot

JUNIORITURNAUS 5.-6.1.2013 JYVÄSKYLÄSSÄ. Turnaustiedote

JUNIORITURNAUS 5.-6.1.2013 JYVÄSKYLÄSSÄ. Turnaustiedote JUNIORITURNAUS 5.-6.1.2013 JYVÄSKYLÄSSÄ Turnaustiedote YLEISTÄ Ilmoittautuminen Joukkueet ilmoittautuvat Palokan koulukeskuksessa sijaitsevaan kisakansliaan viimeistään puoli tuntia ennen otteluidensa

Lisätiedot

Saapunut posti: Kreikka ja Tallinna kutsuvat 2005, mistä shakkia pukinkonttiin?

Saapunut posti: Kreikka ja Tallinna kutsuvat 2005, mistä shakkia pukinkonttiin? Saapunut posti: Kreikka ja Tallinna kutsuvat 2005, mistä shakkia pukinkonttiin? Lähettäjä: Pudas Toivo Vastaanottaja: Pudas Toivo Lähetetty: 17.12.2004 15:52 Nuorisoshakin sähköpostilista ylläpito: Toivo

Lisätiedot

NELJÄ TORNIA (kisa II/III)

NELJÄ TORNIA (kisa II/III) Pikashakin puolimaraton Tampere, TammerShakki 9.5.2013 NELJÄ TORNIA (kisa II/III) ALKUERÄRYHMÄ 1 keskivahvuus 2321 1 Pohjala Henri VammSK 2508 2 Karttunen Mika TammerSh 2478 3 Luukkonen Tommi JyS 2405

Lisätiedot

Suomen kilpailukalenteri 2016

Suomen kilpailukalenteri 2016 Suomen kilpailukalenteri 2016 Merkkien selitykset E = elo, S = selo N = nopea, P = pika R = rapid, B = blitz n = nopea, ei selo p = pika, ei pelo x = muu tapahtuma T = tehtäväshakkia 52 27.12.-05.01. Rilton

Lisätiedot

Tämä on alustava otteluohjelma, mahdolliset muutokset tehdään käsiohjemaan.

Tämä on alustava otteluohjelma, mahdolliset muutokset tehdään käsiohjemaan. TERVETULOA! Tämä on alustava otteluohjelma, mahdolliset muutokset tehdään käsiohjemaan. 31. -turnaus 31.3.- 12.4.2014 Pelipaikka on Laajasalon Palloiluhalli, Sarvastonkaari 23, 00840 Helsinki, puh. 6987654.

Lisätiedot

HUHTIKUU Kilpailupäivät

HUHTIKUU Kilpailupäivät HUHTIKUU Kilpailupäivät 1 Perjantai Jyväskylä Oulu 17 Sunnuntai Joensuu Tornio 2 Lauantai Toto76 FORSSA 18 Maanantai Oulu 3 Sunnuntai Seinäjoki Kouvola 19 Tiistai Tampere 4 Maanantai Kaustinen 20 Keskiviikko

Lisätiedot

Manhem Open kutsuu alle 15-vuotiaita nuoria

Manhem Open kutsuu alle 15-vuotiaita nuoria 1 / 7 8.10.2008 17:12 Aihe: Manhem Open kutsuu alle 15-vuotiaita nuoria Lähettäjä: Toivo Pudas Päiväys: Wed, 08 Oct 2008 15:56:29 +0300 Vastaanottaja: ei-julkituotuja-vastaanottajia:

Lisätiedot

SUOMEN RATAGOLFLIITTO RY SM-LIIGAN SÄÄNNÖT 2013 PELIOIKEUS

SUOMEN RATAGOLFLIITTO RY SM-LIIGAN SÄÄNNÖT 2013 PELIOIKEUS SUOMEN RATAGOLFLIITTO RY SM-LIIGAN SÄÄNNÖT 2013 PELIOIKEUS Liigaan voivat osallistua Ratagolfliiton jäsenseurat rajoittamattomalla joukkuemäärällä. Kahdella ylimmällä sarjatasolla kuitenkin voi pelata

Lisätiedot

Hangon Bridgeviikko

Hangon Bridgeviikko Hangon Bridgeviikko 20. 29.7.2018 Perinteinen Hangon Bridgeviikko järjestetään heinäkuun viimeisellä viikolla. Kilpailuohjelma on pienin muutoksin sama kuin vuonna 2017. Hanko Cup -kilpailuun on ilmoittauduttava

Lisätiedot

Suomen kilpailukalenteri 2017 päivitys: Merkkien selitykset E = elo, S = selo. Keltainen : tärkeimmät kansainväliset kisat

Suomen kilpailukalenteri 2017 päivitys: Merkkien selitykset E = elo, S = selo. Keltainen : tärkeimmät kansainväliset kisat Suomen kilpailukalenteri 2017 päivitys:24.02.2017 Merkkien selitykset E = elo, S = selo Värikoodit kalenterissa : N = nopea, P = pika Vihreä : nuorten kilpailuja ja tapahtumia R = rapid, B = blitz Sinivihreä

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU JUNIOREIDEN JUHLASUURKILPAILUT XXX

KILPAILUKUTSU JUNIOREIDEN JUHLASUURKILPAILUT XXX KILPAILUKUTSU JUNIOREIDEN JUHLASUURKILPAILUT XXX Sinä 7 20 -vuotias nuori, oletko miekkailija? Tule mukaan perinteiseen Suomen suurimpaan juniorimiekkailun huipputapahtumaan. Junioreiden JuhlaSuurkilpailut

Lisätiedot

Ellei kunkin kilpailun kohdalla erikseen mainita vertailuista, vertailut ovat seuraavat.

Ellei kunkin kilpailun kohdalla erikseen mainita vertailuista, vertailut ovat seuraavat. Ohessa on nykyiset SM-kilpailumääräykset lisättyinä kursicoiduin, lihavoiduin kommentein. Kommentteja on saatu eri lähteistä. Ne eivät ole vielä muutosehdotuksia SM-kilpailumääräyksiin, vaan tarkoitettu

Lisätiedot

XXXVI KULTAVASKOOLI TURNAUS 28-30.6.2013 ROVANIEMI

XXXVI KULTAVASKOOLI TURNAUS 28-30.6.2013 ROVANIEMI XXXVI KULTAVASKOOLI TURNAUS 28-30.6.2013 ROVANIEMI Tervetuloa Napapiirille yöttömään yöhön Suomen vanhimpaan lentopalloturnaukseen. Yhteystiedot Turnauksen johtaja Mikko Vikström 0400-432 498 Kilpailupäällikkö

Lisätiedot

Saapunut posti: Kolme pokaalia Suomeen pohjoismaisesta koulumestaruuskisasta

Saapunut posti: Kolme pokaalia Suomeen pohjoismaisesta koulumestaruuskisasta Saapunut posti: Kolme pokaalia Suomeen pohjoismaisesta koulumestaruuskisasta Nuorisoshakin sähköpostilista ylläpito: Toivo Pudas, toivo.pudas@fimug.fi, 040-5707400 Vanhat viestit: http://www.shakki.net/nuoriso/forum/mail.htm

Lisätiedot

Sarjakutsu Uppopallo

Sarjakutsu Uppopallo Sarjakutsu Uppopallo 2018 2019 Kuluvan vuoden ja kevään 2019 aikana tullaan suomessa pelaamaan uppopalloa kolmella sarjatasolla. Täten kutsummekin Sukeltajaliiton & uppopallovaliokunnan puolesta joukkueita

Lisätiedot

INDOOR-SARJAT

INDOOR-SARJAT INDOOR-SARJAT 2018-2019 30.9.2018 PELATTAVAT SARJAT 1. Naisten SM 2. Miesten SM 3. Naisten I divisioona 4. Miesten I divisioona 5. U16 SM 6. U13 Hokkiliiga 7. U11 turnaukset 8. Ikämiesten SM Naisten SM-sarja

Lisätiedot

LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 2012 KILPAILUKUTSU

LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 2012 KILPAILUKUTSU LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 2012 KILPAILUKUTSU LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 3/2012 LAHTI 5.5.2012 JÄRJESTÄJÄ: TAEKWONDO LAHTI RY LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 2012 Taekwondo Lahti Ry järjestää liikesarjojen SM- liigan kolmannen

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU JUNIOREIDEN SUURKILPAILUT XXIX

KILPAILUKUTSU JUNIOREIDEN SUURKILPAILUT XXIX KILPAILUKUTSU JUNIOREIDEN SUURKILPAILUT XXIX Sinä 7 20 -vuotias nuori, oletko miekkailija? Tule mukaan perinteiseen Suomen suurimpaan juniorimiekkailun huipputapahtumaan. Junioreiden Suurkilpailut XXIX

Lisätiedot

26.-28.6. 2015 SJ15, GT15, GT30, F4 KILPAILUKUTSU

26.-28.6. 2015 SJ15, GT15, GT30, F4 KILPAILUKUTSU 26.-28.6. 2015 SJ15, GT15, GT30, F4 KILPAILUKUTSU KILPAILUKUTSU 2 / 8 Järjestäjä Ohjaajaluvat (202.02.1) Kilpailun arvo ja luokat Paikka ja aika Kilpailuerät Salon Kilpaveneilijät ry. Rajakivenkatu 27,

Lisätiedot

SM-KARATE VIIKONLOPPU 28 29.3.2015 TAMPERE KILPAILUKUTSU

SM-KARATE VIIKONLOPPU 28 29.3.2015 TAMPERE KILPAILUKUTSU SM-KARATE VIIKONLOPPU 28 29.3.2015 TAMPERE KILPAILUKUTSU 28-29.3.2015 TAMPEREEN MESSU- JA URHEILUKESKUS D-HALLI, TAMPERE Osoite:Ilmailunkatu 20, 33900 Tampere Osallistumismaksu 30 / kilpailija / sarja

Lisätiedot

Kyu Cup 2015 SIJAINTI ALUSTAVA OHJELMA KENDO. Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015

Kyu Cup 2015 SIJAINTI ALUSTAVA OHJELMA KENDO. Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015 Kyu Cup 2015 Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015 Pori Kendoseura järjestää Kyu Cup kendokilpailut lokakuun lopulla 31.10. 1.11.2015 Porissa. Kaikki kyu tasoiset kendon, iaidon ja jodon

Lisätiedot

Suomen kilpailukalenteri 2017 päivitys: Merkkien selitykset E = elo, S = selo

Suomen kilpailukalenteri 2017 päivitys: Merkkien selitykset E = elo, S = selo Suomen kilpailukalenteri 2017 päivitys:30.05.2017 Merkkien selitykset E = elo, S = selo Värikoodit kalenterissa : N = nopea, P = pika Vihreä : nuorten kilpailuja ja tapahtumia R = rapid, B = blitz Sinivihreä

Lisätiedot

Valmennusryhmä aloitti, Salossa seitsemästoista kesäleiri

Valmennusryhmä aloitti, Salossa seitsemästoista kesäleiri 1 of 14 4.4.2007 8:16 Lähettäjä: "Pudas Toivo" Aihe: Valmennusryhmä aloitti, Salossa seitsemästoista kesäleiri Päiväys: Ti 3.4.2007 20:13 Vastaanottaja: "Toivo Pudas"

Lisätiedot

Suomen kilpailukalenteri 2017 päivitys: Merkkien selitykset E = elo, S = selo

Suomen kilpailukalenteri 2017 päivitys: Merkkien selitykset E = elo, S = selo Suomen kilpailukalenteri 2017 päivitys:17.08.2017 Merkkien selitykset E = elo, S = selo Värikoodit kalenterissa : N = nopea, P = pika Vihreä : nuorten kilpailuja ja tapahtumia R = rapid, B = blitz Sinivihreä

Lisätiedot

Suomen kilpailukalenteri 2017 päivitys: Merkkien selitykset E = elo, S = selo

Suomen kilpailukalenteri 2017 päivitys: Merkkien selitykset E = elo, S = selo Suomen kilpailukalenteri 2017 päivitys:01.09.2017 Merkkien selitykset E = elo, S = selo Värikoodit kalenterissa : N = nopea, P = pika Vihreä : nuorten kilpailuja ja tapahtumia R = rapid, B = blitz Sinivihreä

Lisätiedot

Suomen kilpailukalenteri 2017 päivitys: Merkkien selitykset E = elo, S = selo. Keltainen : tärkeimmät kansainväliset kisat

Suomen kilpailukalenteri 2017 päivitys: Merkkien selitykset E = elo, S = selo. Keltainen : tärkeimmät kansainväliset kisat Suomen kilpailukalenteri 2017 päivitys:21.03.2017 Merkkien selitykset E = elo, S = selo Värikoodit kalenterissa : N = nopea, P = pika Vihreä : nuorten kilpailuja ja tapahtumia R = rapid, B = blitz Sinivihreä

Lisätiedot

Suomen kilpailukalenteri 2017 päivitys: Merkkien selitykset E = elo, S = selo

Suomen kilpailukalenteri 2017 päivitys: Merkkien selitykset E = elo, S = selo Suomen kilpailukalenteri 2017 päivitys:17.08.2017 Merkkien selitykset E = elo, S = selo Värikoodit kalenterissa : N = nopea, P = pika Vihreä : nuorten kilpailuja ja tapahtumia R = rapid, B = blitz Sinivihreä

Lisätiedot

Suomen kilpailukalenteri 2017 päivitys: Merkkien selitykset E = elo, S = selo. Keltainen : tärkeimmät kansainväliset kisat

Suomen kilpailukalenteri 2017 päivitys: Merkkien selitykset E = elo, S = selo. Keltainen : tärkeimmät kansainväliset kisat Suomen kilpailukalenteri 2017 päivitys:08.05.2017 Merkkien selitykset Värikoodit kalenterissa : Vihreä : nuorten kilpailuja ja tapahtumia Sinivihreä : SM-kilpailuja Keltainen : tärkeimmät kansainväliset

Lisätiedot

Ordo Aboensis Ry ja Boostep.fi yhdessä esittävät:

Ordo Aboensis Ry ja Boostep.fi yhdessä esittävät: Ordo Aboensis Ry ja Boostep.fi yhdessä esittävät: Warmachine/Hordes-turnauksen Turussa 12.-13.06.2010 Yleistä Ordo Aboensis Ry ja Boostep.fi järjestävät Warmachine/Hordes-turnauksen Turussa T-Talolla 12.-13.06.2010.

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT PirKa SJM-karting 2015 24.-26.7.2015

KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT PirKa SJM-karting 2015 24.-26.7.2015 KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT PirKa SJM-karting 2015 24.-26.7.2015 KILPAILUKUTSU Pirkanmaan Karting ry kutsuu karting-kilpailijoita osallistumaan PirKa SJM-karting nimiseen kilpailuun 24.-26.7.2015

Lisätiedot

Kultainen kompassi cup Finaaliviikonloppu

Kultainen kompassi cup Finaaliviikonloppu Kultainen kompassi cup Finaaliviikonloppu 14.-15.9.2019 Tampere Tavoitteet Kultainen kompassi -cup on alueiden välinen joukkuekilpailu 13 14-vuotiaille. Vuoden 2019 finaali suunnistetaan Tampereella sunnuntaina

Lisätiedot

Pelipaikka on Laajasalon Palloiluhalli, Sarvastonkaari 23, 00840 Helsinki, puh. 6987654.

Pelipaikka on Laajasalon Palloiluhalli, Sarvastonkaari 23, 00840 Helsinki, puh. 6987654. TERVETULO! 33. -turnaus 4. - 16.4.2016 Pelipaikka on Laajasalon Palloiluhalli, Sarvastonkaari 23, 00840 Helsinki, puh. 6987654. Turnauksessa on mukana yhteensä 34 joukkuetta 6 eri sarjassa. KIINTIÖ 6 joukkuetta

Lisätiedot

Kausi 2019 Nuorten sarjat versio 1.0. Hyväksytty liittohallituksessa

Kausi 2019 Nuorten sarjat versio 1.0. Hyväksytty liittohallituksessa Kausi 2019 Nuorten sarjat versio 1.0. Hyväksytty liittohallituksessa 11.2.2019 viikko pvm:t HUOMIOI FIN U19 M FIN U19 N FIN U17 P FIN U15 P Muut SARJAKOKOUKSET 24.3. Katsastusleiri 30.-31.3. alkup. 64

Lisätiedot

Intian kisa on myös erittäin kallis matkojen takia, ja hallitus on yleensä päättänyt matkatuesta erikseen.

Intian kisa on myös erittäin kallis matkojen takia, ja hallitus on yleensä päättänyt matkatuesta erikseen. Lähtevä posti: Nelimaaottelu siirtyy, Nuorten EM-kisa alkoi Nuorisoshakin sähköpostilista ylläpito: Toivo Pudas, toivo.pudas@fimug.fi, 040-5707400 Vanhat viestit: http://www.shakki.net/nuoriso/forum/mail.htm

Lisätiedot

2015 Senioritapahtumat

2015 Senioritapahtumat 2015 Senioritapahtumat Viikkokilpailut - maanantaisin klo 10 1/10 Kaikki pelaamaan mukavassa seurassa - kilpailit tai et! Kilpailusäännöt: Naisilla pelimuotona on pb ja miehillä pelimuoto vaihtelee pb

Lisätiedot

Sarjakutsu Uppopallo

Sarjakutsu Uppopallo Sarjakutsu Uppopallo 2016-2017 Kuluvan vuoden ja kevään 2017 aikana tullaan suomessa pelaamaan uppopalloa kolmella sarjatasolla. Täten kutsummekin sukeltajaliiton & uppopallovaliokunnan puolesta joukkueita

Lisätiedot

Petankki kalenteri 2016

Petankki kalenteri 2016 PETANKKIPOSTI 1/2016 18.3.2016 TUL Saimaan piiri ry Sisältö Kalenteri Ukonlinna- duppeli kutsu Simpele trippeli kutsu Simpele duppeli Piirisarjan säännöt Linkkejä https://www.youtube.com/watch?v=bgwmzmhxjqq&feature=youtu.be

Lisätiedot

P04 VANHEMPAINILTA. Kausi 2015 Rahankäyttö Valmennus & Huolto Uudet harjoitusvuorot Tuleva toiminta

P04 VANHEMPAINILTA. Kausi 2015 Rahankäyttö Valmennus & Huolto Uudet harjoitusvuorot Tuleva toiminta P04 VANHEMPAINILTA Kausi 2015 Rahankäyttö Valmennus & Huolto Uudet harjoitusvuorot Tuleva toiminta 06.10.2015 FC Wild P04 kausi 2015 1.10.2014 30.9.2015 26 pelaajaa 6 147 Turnausta harjoituskertaa 2 Joukkuetta

Lisätiedot

Kutsu kendon joukkueiden SM- kisoihin ja Dan cupiin 2012

Kutsu kendon joukkueiden SM- kisoihin ja Dan cupiin 2012 Kutsu kendon joukkueiden SM- kisoihin ja Dan cupiin 2012 Kisat järjestetään Helsingissä 11. 12.2.2012. Järjestävät seurat Tapanilan Erän kendojaosto ja Helsingin Yliopiston Kendoseura toivottavat kaikki

Lisätiedot

PowerCup 2009 matka. Lähtö. Paluu. Matkustus. Bussimatkalle on ilmoittautuneet: Vesilahden Visa POWER CUP 2009 Ari Wilén 28.5.

PowerCup 2009 matka. Lähtö. Paluu. Matkustus. Bussimatkalle on ilmoittautuneet: Vesilahden Visa POWER CUP 2009 Ari Wilén 28.5. 28.5.2009 1 (11) PowerCup 2009 matka Lisäinfoa löytyy PowerCupin sivustolta, http://lentopalloliitto-fi.directo.fi/powercup/. Turnauksen ohjelmaan saattaa vielä tulla muutoksia. Matkan johtajana toimii

Lisätiedot

SAIRAANHOITOPIIRIEN XXVIII SM-KILPAILUT Kajaanissa

SAIRAANHOITOPIIRIEN XXVIII SM-KILPAILUT Kajaanissa SAIRAANHOITOPIIRIEN XXVIII SM-KILPAILUT Kajaanissa 13. 15.4.2018 Arvoisat keilaajaystävät Kainuun Soten henkilökunnan keilaajajäsenet järjestävät vuoden 2018 sairaanhoitopiirien perinteiset SM-keilailukilpailut

Lisätiedot

Turnaus pelataan oheisen otteluohjelman mukaisesti seuraavilla pelipaikoilla:

Turnaus pelataan oheisen otteluohjelman mukaisesti seuraavilla pelipaikoilla: XXX MESTO TURNAUS Tampereella 26. 27.4.2014 Sarjat. Miehet (sarjataso 3-AM) Naiset A (sarjataso 2-3) Naiset B (sarjataso AM harraste) Yleisohjeet: Turnaus pelataan oheisen otteluohjelman mukaisesti seuraavilla

Lisätiedot

Uppopallon sarjakutsu

Uppopallon sarjakutsu Uppopallon sarjakutsu 2011-2012 Sukeltajaliiton järjestämät uppopallon sarjat 2010-2011 Palauta osallistumisvahvistus Liiton toimistoon ilmoittautumisaikaan mennessä. Myöhässä tulleita ilmoittautumisia

Lisätiedot

JUSSIN KISAT 2017, TEAMGOLF-KUTSU

JUSSIN KISAT 2017, TEAMGOLF-KUTSU JUSSIN KISAT 2017, TEAMGOLF-KUTSU Ajankohta Kilpailu järjestetään Impivaarassa sunnuntaina 21.5. Lähtöaika Kilpailu alkaa massalähdöllä klo 9.00. Pelitapa Kierrokset Parikilpailu parannusyrityksillä, tarkempi

Lisätiedot

HÄRKÄTIE CUP 2012-2013. Peruskouluikäisten salibandyaluesarja. HÄRKÄTIE CUP kevätturnaus. Someron Monitoimitalolla 27.4 28.4.2013

HÄRKÄTIE CUP 2012-2013. Peruskouluikäisten salibandyaluesarja. HÄRKÄTIE CUP kevätturnaus. Someron Monitoimitalolla 27.4 28.4.2013 HÄRKÄTIE CUP 2012-2013 Peruskouluikäisten salibandyaluesarja HÄRKÄTIE CUP kevätturnaus Someron Monitoimitalolla 27.4 28.4.2013 Turnauspaikka: Osoite: Monitoimitalo, Somero Kiiruuntie 6, 31400 Somero turnausaika:

Lisätiedot

TUL JOY GAMES TALVITAPAHTUMA

TUL JOY GAMES TALVITAPAHTUMA TUL JOY GAMES TALVITAPAHTUMA VANTAALLA JA HELSINGISSÄ 6. - 8.2.2009 Ohjelma ja kilpailukutsut 1(2) TUL JOY GAMES -TALVITAPAHTUMA VANTAALLA JA HELSINGISSÄ 6. - 8.2.2009 Tapahtuman laji- ja oheisohjelma

Lisätiedot

D1-05 A&AA Kevätturnaus

D1-05 A&AA Kevätturnaus D1-05 A&AA Kevätturnaus 6-7.4.2019 Kysyttäessä mietteitä ja ajatuksia joukkueesta, tulee ensimmäisenä mieleen sanonta: rakastaa niin lujasti, että muuttuu yhdeksi Omasta mielestäni se kiteyttää tämän joukkueen

Lisätiedot

2008 CSIT:n painin mestaruuskilpailut Kilpailu- ja leirikutsu

2008 CSIT:n painin mestaruuskilpailut Kilpailu- ja leirikutsu Suomen Työväen Urheiluliitto TUL ry 2008 CSIT:n painin mestaruuskilpailut Kilpailu- ja leirikutsu Saapumispäivä 27.6.2008 Poistumispäivä 1.7.2008 Lääkärintarkastus 27.6. klo 16.00 20.00 Punnitus 27.6.

Lisätiedot

Tervetuloa 17. Leppävaara Cup 23.-24.4.2016

Tervetuloa 17. Leppävaara Cup 23.-24.4.2016 Tervetuloa 17. Leppävaara Cup 23.-24.4.2016 Yleisinfo Turnaus pelataan Leppävaaran urheilupuistossa (Vanha maantie 15) kolmella tekonurmikentällä Leppävaaran urheilupuistossa ja Lepa-Areenalla. Kenttien

Lisätiedot

ISONKYRÖN LAPSIPERHEIDEN TOIMINTAKALENTERI, KESÄKUU 2016

ISONKYRÖN LAPSIPERHEIDEN TOIMINTAKALENTERI, KESÄKUU 2016 ISONKYRÖN LAPSIPERHEIDEN TOIMINTAKALENTERI, KESÄKUU 2016 6.6. maanantai 7.6. tiistai 8.6. keskiviikko 9.6. torstai 10.6. perjantai Seurakunnan Kesäkerhot arkisin ma-pe 6.6.-17.6. Pappilassa Pienten Isojen

Lisätiedot

SM-KARATE VIIKONLOPPU 5-6.4.2014 TAMPERE KILPAILUKUTSU

SM-KARATE VIIKONLOPPU 5-6.4.2014 TAMPERE KILPAILUKUTSU SM-KARATE VIIKONLOPPU 5-6.4.2014 TAMPERE KILPAILUKUTSU 5-6.4.2014 PYYNIKIN PALLOILUHALLI, TAMPERE Osoite: Ammattikoulunkatu 20, 33230 Tampere Osallistumismaksu 30 / kilpailija / sarja 50 / joukkue / sarja

Lisätiedot

Koululiikuntaliiton yleisurheilumestaruuskilpailut Hämeenlinnassa

Koululiikuntaliiton yleisurheilumestaruuskilpailut Hämeenlinnassa Koululiikuntaliiton yleisurheilumestaruuskilpailut 15. 16.9.2018 Hämeenlinnassa Kilpailukutsu Osallistumisoikeus Osallistumisoikeus on kaikilla peruskoulujen, lukioiden ja ammatillisten koulujen vakituisilla

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU Takkula 31.7 2.8.2015

KILPAILUKUTSU Takkula 31.7 2.8.2015 KILPAILUKUTSU Takkula 31.7 2.8.2015 RATSASTUSKOULUJEN OPPILAIDEN MESTARUUSKILPAILUT OPETUSHEVOSILLA Lahden Ratsastajat ry järjestää yhdessä Suomen Ratsastuksenopettajainyhdistys ry:n kanssa 31.7. 2.8.2015

Lisätiedot

Hyväksytty TUL:n voimistelu- ja naisvaliokunnassa 27.02.2010 ja päivitetty 28.07.2012.

Hyväksytty TUL:n voimistelu- ja naisvaliokunnassa 27.02.2010 ja päivitetty 28.07.2012. TUL:N NAISTEN JA TYTTÖJEN JOUKKUEVOIMISTELUN VAPAA- JA VÄLINEOHJELMAN KILPAILUSÄÄNNÖT Hyväksytty TUL:n voimistelu- ja naisvaliokunnassa 27.02.2010 ja päivitetty 28.07.2012. Näillä säännöillä määritellään

Lisätiedot

Kesällä 2018 pelataan taas kortteliliigaa ilmoittaudu mukaan!

Kesällä 2018 pelataan taas kortteliliigaa ilmoittaudu mukaan! Kortteliliiga 2018 Kesällä 2018 pelataan taas kortteliliigaa ilmoittaudu mukaan! Viime kesänä aloitettu Kortteliliiga sai kaikilta siihen osallistuneilta erittäin myönteisen palautteen. Ensi kesänä kesänä

Lisätiedot

TUL:N NAISTEN JA TYTTÖJEN JOUKKUEVOIMISTELUN VAPAA- JA VÄLINEOHJELMAN KILPAILUSÄÄNNÖT

TUL:N NAISTEN JA TYTTÖJEN JOUKKUEVOIMISTELUN VAPAA- JA VÄLINEOHJELMAN KILPAILUSÄÄNNÖT 1 TUL:N NAISTEN JA TYTTÖJEN JOUKKUEVOIMISTELUN VAPAA- JA VÄLINEOHJELMAN KILPAILUSÄÄNNÖT Hyväksytty TUL:n voimistelu- ja naisvaliokunnassa 27.02.2010 Näillä säännöillä määritellään TUL:n kilpailujen järjestämistä,

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU 21. MARJOLA BEACH VOLLEY TURNAUKSEEN LAPPEENRANTAAN

KILPAILUKUTSU 21. MARJOLA BEACH VOLLEY TURNAUKSEEN LAPPEENRANTAAN KILPAILUKUTSU 21. MARJOLA BEACH VOLLEY TURNAUKSEEN LAPPEENRANTAAN 20.-21.7.2013 Se yksi ja alkuperäinen istumalentopallon MARJOLA BEACH VOLLEY turnaus JO VUODESTA 1993 21. MARJOLA TURNAUS 2013 Tervetuloa

Lisätiedot

Koulushakin vuoden avaustilaisuus järjestetään Helsingin Shakkikodissa Haapaniemenkatu 14 A sunnuntaina 16.1.2011

Koulushakin vuoden avaustilaisuus järjestetään Helsingin Shakkikodissa Haapaniemenkatu 14 A sunnuntaina 16.1.2011 1 / 6 11.1.2011 18:39 Aihe: Koulushakin teemavuosi avataan 16.1. uudempi versio Lähettäjä: Toivo Pudas Päiväys: Tue, 11 Jan 2011 18:35:17 +0200 Vastaanottaja: ei-julkituotuja-vastaanottajia:

Lisätiedot

Kaudella 2014-2015 3-4 laji/liikunnallista treeniä + pelit Harjoituspelit: 1-2 harjoituspeliä per kk kauden aikana per joukkue

Kaudella 2014-2015 3-4 laji/liikunnallista treeniä + pelit Harjoituspelit: 1-2 harjoituspeliä per kk kauden aikana per joukkue VANHEMPAINPALAVERI 5.3.2014 KAUSISUUNNITELMA 2014-2015 JOUKKUEET Koko joukkueen tavoitekoko n. 2+28 (tällä hetkellä 1+22) Dux Titans D2 o Kilpailullisempi ja tavoitteellisempi harjoittelu/pelaaminen o

Lisätiedot

Hallisarjan uudistaminen

Hallisarjan uudistaminen Hallisarjan uudistaminen Parin viimeisen vuoden aikana ollessani sarjavastaavana olen havainnut useita ongelmia hallisarjan järjestämiseen liittyen. Järjestämisongelmien lisäksi joukkueiden ja pelaajien

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU 22. MARJOLA BEACH VOLLEY TURNAUKSEEN LAPPEENRANTAAN 19.-20.7.2014. ESI istumalentopallo Lappeenranta

KILPAILUKUTSU 22. MARJOLA BEACH VOLLEY TURNAUKSEEN LAPPEENRANTAAN 19.-20.7.2014. ESI istumalentopallo Lappeenranta KILPAILUKUTSU 22. MARJOLA BEACH VOLLEY TURNAUKSEEN LAPPEENRANTAAN 19.-20.7.2014 ESI istumalentopallo Lappeenranta Se yksi ja alkuperäinen istumalentopallon MARJOLA BEACH VOLLEY turnaus JO VUODESTA 1993

Lisätiedot

Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut

Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut Kesä 2019 Uimahallin aukiolot ja tapahtumat Uimahalli ja kuntosali Toukokuun poikkeusaukiolot ti 30.4. suljetaan klo 18.00 1.5. VAPPU suljettu ke 29.5. suljetaan klo

Lisätiedot

Shakin SM-kilpailujen määräykset Hyväksytty kerhojen kokouksissa syksyllä 2004, keväällä 2005, keväällä 2006 ja keväällä 2009.

Shakin SM-kilpailujen määräykset Hyväksytty kerhojen kokouksissa syksyllä 2004, keväällä 2005, keväällä 2006 ja keväällä 2009. Shakin SM-kilpailujen määräykset Hyväksytty kerhojen kokouksissa syksyllä 2004, keväällä 2005, keväällä 2006 ja keväällä 2009. 1. Yleistä Tämä säännöstö sisältää määräykset lähishakin Suomen mestaruuskilpailuille.

Lisätiedot

Hangon Bridgeviikko

Hangon Bridgeviikko Hangon Bridgeviikko 19. 28.7.2019 Perinteinen Hangon Bridgeviikko järjestetään heinäkuun viimeisellä viikolla. Kilpailuohjelma on pienin muutoksin sama kuin vuonna 2018. Hanko Cup -kilpailuun on ilmoittauduttava

Lisätiedot

TERVETULOA HYUNDAI VAPPUTURNAUS 30.4-1.5.2016

TERVETULOA HYUNDAI VAPPUTURNAUS 30.4-1.5.2016 TERVETULOA HYUNDAI VAPPUTURNAUS 30.4-1.5.2016 TERVETULOA TURNAUKSEEN! Turnaustoimisto: Sijaitsee keskuskentän sisäänkäynnin viereisessä kopissa yhteyshenkilönä Karita Koskinen 0400 392782 Puhelinnumeroita:

Lisätiedot

SB-Pro pojat -99 ja -00 Eerikkilän leiri 5. 7.9.2014

SB-Pro pojat -99 ja -00 Eerikkilän leiri 5. 7.9.2014 SB-Pro pojat -99 ja -00 Eerikkilän leiri 5. 7.9.2014 Leiri alkaa perjanitaina 5.9. klo 17:00 ja loppuu sunnuntaina 7.9. noin klo 13:30. Eerikkilän urheilukeskuksen osoite on Urheiluopistontie 138, 31370

Lisätiedot

SSL / SM-kilpailut

SSL / SM-kilpailut SSL / SM-kilpailut 2016-2017 12.03.2017 Kierros 11 Aatos - JyS 2-0 EtVaS - OSS 5-0 Garde - Velhot 1-5 KS-58 - TuTS 0-5 SalSK - TammerSh 2-5 MatSK - KarjUra 5-2 Moiseenko Vadim - Syvälahti Timo 1-0 Ebeling

Lisätiedot

Hallituksen esitys liittokokoukselle sääntömuutoksiksi Käsitelty hallituksen kokouksessa 13.4.2005

Hallituksen esitys liittokokoukselle sääntömuutoksiksi Käsitelty hallituksen kokouksessa 13.4.2005 Hallituksen esitys liittokokoukselle sääntömuutoksiksi Käsitelty hallituksen kokouksessa 13.4.2005 3.3.3.7 Kilpailujen arvontaa vastaan tehtävä vastalause voidaan esittää suullisesti ylituomarille, jonka

Lisätiedot

Ilmoittautuminen / osanottomaksu

Ilmoittautuminen / osanottomaksu Valkeakoski Open kilpailu 2019 käydään Valkeakoskella Korkeakangas DGP radalla 14.9.2019 klo 9:00-17:00 sekä 15.9 Valkeakosken keskustaan tehtävällä 18- väyläisellä POP UP radalla klo 9:00-18:00. Kilpailussa

Lisätiedot

Liigaan voi osallistua myös sekajoukkueella. Sekajoukkueita koskevat seuraavat rajoitukset:

Liigaan voi osallistua myös sekajoukkueella. Sekajoukkueita koskevat seuraavat rajoitukset: SUOMEN RATAGOLFLIITTO RY SM-LIIGAN SÄÄNNÖT 2015 PELIOIKEUS Liigaan voivat osallistua Ratagolfliiton jäsenseurat rajoittamattomalla joukkuemäärällä. Kahdella ylimmällä sarjatasolla, kummallakin, kuitenkin

Lisätiedot

ISTUMALENTOPALLON SM-BEACH VOLLEYN KILPAILUSÄÄNNÖT 2012

ISTUMALENTOPALLON SM-BEACH VOLLEYN KILPAILUSÄÄNNÖT 2012 Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry/lentopallojaosto ISTUMALENTOPALLON SM-BEACH VOLLEYN KILPAILUSÄÄNNÖT 2012 YLEISET MÄÄRÄYKSET 1. Suomen Vammaisurheilu ja liikunta VAU ry:n lentopallojaosto järjestää

Lisätiedot