Astella. Uusi ylellinen mallisto.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Astella. Uusi ylellinen mallisto."

Transkriptio

1 Astella. Uusi ylellinen mallisto.

2 #inspiringadventures TUTUSTU SYVÄLLISEMMIN UUDESSA INSPIRATIONS MAGAZINE LEHDESSÄ, JONKA LÖYDÄT:

3 Katso tuotefilmi: Astella. Uusi luksusmainen kokemus. Uskalla unelmoida. Onko sinulla täydellinen paikka valmiina? Me unelmoimme kaikki kesämökistä järven tai meren rannalla, etäällä kaikesta, ja vieläpä kaikilla mukavuuksilla. Uusi Astella, Adrialta on saanut inspiraatiota unelmista. Meidän tavoite? Luoda jotain jota muilla ei ole. Onko se ylellinen matkailuvaunu vai mobiili koti? Voit vetää sitä kuin tavallista vaunua tai laittaa sen yhteen paikkaan pysyvämmin, tai sekä että.

4 rikkoo rajoja PUHDAS DESIGN PEHMEÄT PUHTAAT LINJAT ja ylellinen design joka jatkuu koko tuotteen läpi, uusi luksus mallisto on syntynyt. Ei ylimääräisiä detaljeja, vain pehmeälinjainen, toimiva ja elegantti. Modernit tilavat sisätilat antavat sitä jotain ekstraa lomailuun. Se on tunne, että kaikki oo kohdallaan. AINA INNOVATIIVINEN, on Adrian filosofia, ja Uuden Astellan kohdalla haluttiin luoda täysin uusi luksus lomakoti pyörillä. Kun Adrian tiimi päätti toteuttaa Astella projektia, ottivat he ihan erilaisen tien alusta lähtien. Projektin vetäjä Erna Povh kuvailee näin päätimme lähestyä asiaa eri kantilta, ei kuten perinteiset projektit, joissaa ensin analysoidaan tuotteet, vaan nyt halusimme ensin miettiä minkälaista elämystä haluamme tarjota. Voisi sanoa, että käänsimme projektin ylösalaisin. Lopputulos on todella innovatiivinen ja uniikki koti. Jotkut sanoisavat sitä matkailuvaunuksi, luksusomainen sellainen, koska sitä voi vetää normaalin vaunun lailla. Toiset näkevät sen enemmän stattisena vaununa, jota ei liikutella. Mitä mieltä oletkin, niin ajattele sitä luksus lomakotina, jonka voit laittaa juuri siihen paikkaan missä haluat lomasi viettää, ja siirtä toiseen paikkaan tarpeen tullen.

5 TUULEN SUUNNITTELEMA, TODISTETUSTI AERODYNAAMINEN puhdaslinjainen design, erinomainen aerodynamiikka, jotta ilmanvastus olisi mahdollisimman pieni, mutta kuitenkin eleganttinen ulkonäkö. On tunne, että tuuli olisi muotoillut sen.

6 LÖYDÄ OMA PAIKKASI LÄHELTÄ YHDISTETTYÄ ASUMISTA luontoa mutta voit kuitenkin nauttia omassa luksuskodissassi. Eksklusiivinen, fleksiibeli ja avoin pohjaratkaisu joka jatkuu panorama ovien ja ikkunoiden kautta luontoon. Se on tunne, kuin olisi luonnon keskellä.

7 LUKSUSTA YKSINKERTAISUUDESSAAN, LUKSUSMAINEN KOKEMUS sisustus jota olet aina halunnut, ilman kompromisseja. Iso avoin tila, mutta kuitenkin yhdistettynä toisiinsa, asumista luksus tasolla. Kylpylämainen kylpuhuone, designattu keittiö ja avoin olohuone, jossa tunnet olevasi luonnon keskellä. Se on tunne, että olisit unelmien kodissasi.

8 suunniteltu asumista varten y k s i t y i s k o h d i l l a o n m e r k i t y s t ä. Astella tuo mukanaan uuden upean tyylin, puhtailla linjoilla ja suuren tilavuuden, suunniteltu asumista varten. Yksityskohdilla on merkitys ja jokainen sentti lasketaan kun kaiken pitää olla kohdillaan. Se tuntuu luksusmaiselta rantahuvilalta, jossa voit vain nauttia. a s u m i n e n Luksusmainen ja nykyaikainen sisustustyyli. Kelluva pohjaratkaisu, upealla asumismukavuudella, jota täydentää luksumainen asuminen, niin lähellä luontoa, jonka voi kokea eksklusiivisten panoraama ovien ja ikkunoiden kautta.

9 k e i t t i ö Älykkäästi suunniteltu keittiö, kuten asunnoissa joka perustuu ergonimiaan, tyyliin, hyviin tiloihin ja käytännöllisyyteen. Corian pöytätasot, integroitu puinen leikkuulauta, 3liekkinen liesi ja liesituuletin. Sieltä löytyy myös iso jääkaappipakastina ja sisäänrakennettu uuni.

10 m a k u u h u o n e Yksityinen, ylellinen kodinomainen makuuhuone, innovatiivisella säädettävällä valaistuksella ja mukavilla Octasprings patjoilla. Älykkäät säilytystilat ja yöpöydät, joissa on USB ja sähköpistokkeet. m u l t i - m e d i a Median hallinta, USB pistokkeita olohuoneessa ja makuuhuoneessa. Järkevästi sijoitettu TV teline, ja Bluetooth vahvistin. Makuuhuone johon on helppo rakastua. Kaikki käden ulottuvilla. s ä i l y t y s Ulkopuolinen turvallinen säilytystila sekä optimoidut säilytystilat sisällä joihin mahtuu kaikki tarvittava. Kaikella on paikkansa.

11 v a l a i s t u s Säädettävä valaistus, yö tai päiväasentoon sekä sisällä että ulkona. Ylellinen LED valo kulkee vaunun ympäri ulkona, vyöhykkesiin jaetut valot sekä spotteja ja LED valoja sisällä. Valaisimet on älykkäästi suunniteltu ja sijoitettu kauttaaltaan. k y l p y h u o n e Tilava kylpyhuone on silkkaa luksusta. Hotellimainen, tilava ja ergonomisesti suunniteltu kylpyhuone, jossa iso erillinen suihkutila, laadukkaat kalusteet ja ripaus luksusta.

12 suunniteltu suoriutumaan t o d e l l i n e n s u o r i t u s. Astella mallisto on suunniteltu suoritumaan. Kaikki on huolellisesti suunniteltu, toteutettu ja testattu, jotta se olisi turvallinen, mukava ja nautinnollinen. Rakennettu nautittavaksi ja kestäväksi. 2 7 VUODEN*ADRIA takuu VUODEN*ADRIA tiiveystakuu ÄLYKÄS DESIGN. Eksklusiivinen ulkonäkö, uudella muotoilulla ja integroiduilla ominaisuuksilla sekä uusilla innovatiivisilla panoraama ovilla ja ikkunoilla. ALUSTA. AL-KO alustat on suunniteltu järeiksi ja turvallisiksi. Ne on optimoitu kestämään painavia rakenteita ja integroitu päällirakenteeseen jotta yhdistelmästä tulee luja. RAKENNE. Adria Comprex rakenne, joka on suunniteltu kestämään. LÄMMITYS. Ympärivuotiseen käyttöön, Alden kanssa suunniteltu optimoitu lämmitysjärjestelmä, joka on testattu kylmäkammiossa. ERISTYS. Viimeisimmät eristysmateriaalit, oikein suunniteltu lämmitys ja ilmankierto yhdistettynä Adrian Thermo-bild tekniikaan takaa, että rakenteissa ei ole kylmäsiltoja. ILMANKIERTO. Adrian suunnittelema Air Flow System, ilmankierto- järjestelmä ja ilmanvaihto tekevät sisäilmasta miellyttävän kaikissa olosuhteissa. IKKUNAT & OVET. Integroidut ikkunat ja panorama ovet optimoivat luonnon valon pääsyn vaunuun, ilmanvaihdon ja turvallisuuden. KALUSTEET & SÄILYTYS. Käsityönä rakennetut kaapistot, optimoitu ilmankierto ja lämmitys takaavat mukavat olosuhteet vaunussa. Kodinomainen istuinmukavuus, paljon älykästä ja muunneltavaa säilytystilaa, kaikille tavaroille ja vaatteille. MUKAVUUS. Nykyaikaiset kalusteet, optimoidut tilat, käytännöllisesti ja ergonomisesti suunnitellut, asumiseen, ruokailuun sekä nukkumiseen ja rentoutumiseen. ASIAKASPALVELU. Kattava 2 vuoden takuu ja 7 vuoden tiiveystakuu, yli 500 Adria palvelupistettä ympäri Eurooppaa. *Joitain ominaisuuksia ei välttämättä ole kaikissa malleissa. Katso tarkemmin tai

13 rakenne Adrian Comprex rakenne jossa yhdistyy puun vääntölujuus, polyuretaanin kestävyys ja polyesterin kosteudenestoominaisuudet. PANORAAMA OVET Adrian Eksklusiivinen deign: Komposiittipuupaneli 2 Polyuretaani tiivistys 3 EPS Styrofoam 4 Ulkopuoli-polyesterikori (sivuseinät) 5 Ulkopuoli-polyesterikori (lattia) 6 XPS Styrofoam 7 Vahvistettu kovapuuprofiili TESTATTU ÄÄRIOLOSUHTEISSA. Astella on testattu ääriolosuhteissa testi kammiossa, jossa lämpötilaerot ovat 35 astetta. Se on myös testattu sadekammiossa, jotta se on voitu todeta täysin veden pitäväksi. Toinen ovi auki, tai molemmat auki. Tuplalasit, Erikois akryylia. Integroitu kaskoislukitus Integroitu hyttysverkko ja pimennysverho. Optimoitu lämmitys ja ilmanvaihto.

14 Katso ASTELLA filmi: VEDETTÄVYYS ON HYVÄKSI TODETTU, aerodynamiikan ja AL-KO alustan ansiosta. Tulee perässä kuin mikä tahansa vaunu.

15 SINUN ASTELLA Ainutlaatuiselle lomaviettopaikalle haluat valita juuri sinulle sopivan mallin. astella 704HP astella 754DP astella 904HP WALKTROUGH KOE ASTELLA 360 SISÄKUVAT:

16 astella 704 HP 7600 mm 2_4 Täydellinen koti pariskunnalle jossa on yksi makuuhuone ja iso olohuone joissa molemmissa panorama ovet. Makuupaikkoja löytyy 4, joista 2 sadaan helposti muuttamalla sovhva vuoteeksi mm 2520 mm Kg 2.500/3.000 silverstar bluestar

17 Pääkohdat Eksklusiiviset panoramaovet. Eksklusiivinen iso keittiö. Yleellinen makuuhuone. Elegantti kylpyhuone. Integroitu Alde lämmitys.

18 astella 704 HP Yleellinen mukavuus ja kodinomaiset kalusteet. Eksklusiivinen keittiön design, kaikilla varusteilla ja Corian työtasot.

19 Yleellinen makuuhuone, jossa panoraamaikkunat mahtavalla näköalalla. Yleellinen makuuhuone jossa Octaspring joustinpajoilla.

20 astella 754 DP 8090 mm 2_4 Tämä innovatiivinen pohjaratkisu sopii pariskunnalle tai perheelle, koska siinä on kodinomainen olohuone sekä reilun kokoinen kylpyhuone. Makuupaikkoja on 4, joista 2 saadaan helposti sohvaa muttamalla vuoteeksi mm 2520 mm Kg 2.500/3.000 silverstar bluestar

21 Pääkohdat Isot yhdistetyt asuintilat. Eksklusiiviset panoramaovet. Yleellinen makuuhuone panorama ikkunoilla. Elegantti kylpyhuone. Helposti pedattava vuodesohva.

22 Eksklusiivinen keittiö kaikilla varusteilla ja Corian työtasoilla. Yleellinen makuuhuone Octaspring joustinpatjoilla.

23 Elegantti pesuhuone. astella 754 HP

24 astella 904DP 9538 mm 2_6 Täydellinen pohjaratkaisu isommallekin porukalle, kiitos innovatiivisen asuintilan, joka tarjoaa tarpeeksi nukkumapaikkoja jopa 6:lle mm 2522 mm Kg 2.800/3.000 silverstar bluestar

25 Pääkohdat Eksklusiivinen hyvin varustettu keittiö. Adrian kerrosvuoderatkaisu.. Yleellinen makuuhuone. Eksklusiiviset panoramaovet. Integroitu Alde lämmitys.

26

27 astella 904HP Eksklusiivinen, täysin varusteltu keittiö, jossa Corian työtasot.

28 adria mach MOBIILI APLIKAATIO Astella tarjoaa Adria MACH mobiili aplikaation lisävarusteena. Sillä voit etäohjata ja seurata vaunun toimintoja. y k s i n k e r t a i s t a e l ä m a s i j a s e i k k a i l u a s i m i t e n m a c h t o i m i i ETÄOHJAUS Valaistus, lämmitys, viilennys, ja jääkaappia. NAVIGOINTI & SUOSIKKIPAIKAT Ehdottaa sinulle paikkoja joissa voit täydentää vettä, tai missä voit käydä syömässä. Myös nähtävyydet löydät aplikaatiosta helposti. HALLINOI AJONEUVOASI Interaktiiviset käyttöhjeet ja manuaalit, tärkeät tekniset tiedot... MOBIILI KONTTORI Wi-Fi hotspot toiminto (pääsy verkkoon, kuuntele IP radiota, katso IP TVtä ) l a t a a sovellus puhelimeesi Google Playsta, Apple Storesta *tai adria-mobil.com/mach l u o oma Adria ID y h d i s t ä laitteesi ajoneuvoosi MACH on saatavana älypuhelimiin ja tabletteihin (Android ja ios*) sekä tietokoneisiin. MACH toimii myös ilman sim korttia, mutta silloin et voi etäohjata ajoneuvoasi. n a u t i kokemuksesta *Joulukuu 2019 LISÄTIETOA:

29 mukavuus SINUN TYYLI. SINUN PAIKKA. Lomakoti joka vastaa juuri sinun tyyliä. K A L U S T E E T Luksusmaiset avarat asuintilat, jossa kaikki sointuu harmoonisesti yhteen. Valitse erilaisista kankaista ja tyynyistä omat suosikkisi, niin saat vaunusta vielä persoonallisemman. BLUESTAR SILVERSTAR L I S Ä V A R U S T E E T Tee Astellasta vielä yleellisempi lisäämällä seuraavat varusteet: Mikroaaltouuni Ilmastointilaite, Aventa 2,4 kw Adria MACH smart control aplikaatio Alumiinivanteet LISÄÄ LISÄVARUSTEISTA LÖYTYY KOTISIVUILLA:

30 Astella vain adrialta UUSI ASTELLA ON EKSKLUSIIVISESTI SUUNNITELTU JA RAKENNETTU ADRIA MOBIL TEHTAALLA. INTOHIMO & KOKEMUS Adria on suunnitellut ja valmistanut vapaa-ajan ajoneuvoja vuodesta FIKSU SUUNNITELU Adria on johtava merkki designissa, teknologiassa, tuotantometodeissa ja materiaaleissa. PALKITUT TUOTTEET Adrian tuotteita palkitaan jatkuvasti suunnittelusta, innovaatioista ja laadusta. LAATU Adrian tuotteilla on maine laadukkaana, luotettavana ja kestävänä tuotteena, ne valmistetaan hyviksi todetuilla valmistustekniikoilla. MAAILMAN LUOKAN TUOTANTO Adrian tuotantotilat ovat huippumodernit, ISO 9001, EN1647 sertifioidut, liiketoiminnan ja ypäristöarvojen standardien mukaisesti. MIELENRAUHAA Adrian tuotteilla on erinomainen takuu, yli 500 myyntipistettä Euroopassa.

31 tarvikkeet Voit varustella jo hyvin varustellun Astellan Adrian suosittelemilla tarvikkeilla, joista löydät lisätietoa: Adria Astella Jälleenmyyjät Löydä lähin jälleenmyyjäsi: 1. Thule 6.0 Markiisi 2. Ulkokalusteet 3. Ulkovalot 1 2 3

32 KABE-ADRIA OY Meiramitie Vantaa Tämän esitteen tarkoitus on havainnollistava. Esitteen kuvissa voi olla elementtejä jotka eivät kuulu perusvarustukseen tai esittävät toisen markkina-alueen tuotetta. Tuotteet voivat myös vaihdella teknisen tai kaupallisen syyn tai viranomaissäännösten erilaisuuden vuoksi. Ota yhteyttä paikalliseen jälleenmyyjään saadaksesi yksityiskohtaista tietoa ennen ostopäätöstä. Published by: Adria Mobil, d.o.o.; Art Direction: Pubblimarket2; Production: Enigma d.o.o.; Photography: Branko Čeak, Jože Maček, Jure Horvat, Styling: Nataša Mandelj Čeak; Lifestyle photos: Branko Čeak, Jože Maček, Jure Horvat, Shutterstock, istock; Renders: Inpac d.o.o.; Copy: Neil Morley; Lythography: Tomo Per; Thanks to: Mueller, Amfibija; Printed by: Printera Grupa d.o.o.

SONIC SUPREME 810 SC. Luksusluokan matkailuautojen priimus

SONIC SUPREME 810 SC. Luksusluokan matkailuautojen priimus SONIC SUPREME 810 SC Luksusluokan matkailuautojen priimus Uusi Sonic Supreme 810 SC Luksusluokan matkailuautojen priimus. Integroidut Adria Sonic -matkailuautot. Dynaaminen ja vaikuttava ulkonäkö, new

Lisätiedot

Innoittavia matkoja. Matkailun vapautta INSPIRATIONS

Innoittavia matkoja. Matkailun vapautta INSPIRATIONS MATKAILUVAUNUT 2016 Innoittavia matkoja Matkailun vapautta Vuonna 2015 Adria saavutti virstanpylvään 50 vuotta matkailuvaunujen ja -autojen kehityksen kärjessä. Adrian ensimmäinen 375-matkailuvaunu valmistui

Lisätiedot

Innoittavia matkoja. Matkailun vapautta INSPIRATIONS

Innoittavia matkoja. Matkailun vapautta INSPIRATIONS MATKAILUVAUNUT 2016 Innoittavia matkoja Matkailun vapautta Vuonna 2015 Adria saavutti virstanpylvään 50 vuotta matkailuvaunujen ja -autojen kehityksen kärjessä. Adrian ensimmäinen 375-matkailuvaunu valmistui

Lisätiedot

Innoittavia matkoja. Matkailun vapautta INSPIRATIONS

Innoittavia matkoja. Matkailun vapautta INSPIRATIONS MATKAILUVAUNUT 2016 Innoittavia matkoja Matkailun vapautta Vuonna 2015 Adria saavutti virstanpylvään 50 vuotta matkailuvaunujen ja -autojen kehityksen kärjessä. Adrian ensimmäinen 375-matkailuvaunu valmistui

Lisätiedot

#inspiringadventures. Niin paljon seikkailuja, niin monia tarinoita.

#inspiringadventures. Niin paljon seikkailuja, niin monia tarinoita. matkailuvaunut 2019 #inspiringadventures Niin paljon seikkailuja, niin monia tarinoita. Living in Motion ei ainoastaan ole Adrian filosofia, se on elämäntapa. Me uskomme että matkustaminen ravitsee sieluamme

Lisätiedot

Innoittavia matkoja. Matkailun vapautta INSPIRATIONS. www.adria-mobil.com

Innoittavia matkoja. Matkailun vapautta INSPIRATIONS. www.adria-mobil.com MATKAILUAUTOT 2016 Innoittavia matkoja Matkailun vapautta Vuonna 201 Adria saavutti virstanpylvään 0 vuotta matkailuvaunujen ja -autojen kehityksen kärjessä. Adrian ensimmäinen 37-matkailuvaunu valmistui

Lisätiedot

#inspiringadventures. Niin paljon seikkailuja, niin monia tarinoita.

#inspiringadventures. Niin paljon seikkailuja, niin monia tarinoita. matkailuvaunut 2020 #inspiringadventures Niin paljon seikkailuja, niin monia tarinoita. Katso Adria filmit WWW.ADRIA-MOBIL.COM Living in Motion ei ainoastaan ole Adrian filosofia, se on elämäntapa. Me

Lisätiedot

Innoittavia matkoja. Matkailun vapautta INSPIRATIONS. www.adria-mobil.com

Innoittavia matkoja. Matkailun vapautta INSPIRATIONS. www.adria-mobil.com MATKAILUAUTOT 2016 Innoittavia matkoja Matkailun vapautta Vuonna 2015 Adria saavutti virstanpylvään 50 vuotta matkailuvaunujen ja -autojen kehityksen kärjessä. Adrian ensimmäinen 375-matkailuvaunu valmistui

Lisätiedot

www.adria-mobil.com / www.adria.fi

www.adria-mobil.com / www.adria.fi www.adria-mobil.com / www.adria.fi Suunnittele oma vaunusi ja nauti uuden Altea4four -mallin palkituista ominaisuuksista. Altea4four juhlistaa viittäkymmentä vuottamme innovatiivisena matkailuvaunuvalmistajana.

Lisätiedot

#inspiringadventures. Niin paljon seikkailuja, niin monia tarinoita.

#inspiringadventures. Niin paljon seikkailuja, niin monia tarinoita. vanit 2019 #inspiringadventures Niin paljon seikkailuja, niin monia tarinoita. Living in Motion ei ainoastaan ole Adrian filosofia, se on elämäntapa. Me uskomme että matkustaminen ravitsee sieluamme ja

Lisätiedot

#inspiringadventures. Niin paljon seikkailuja, niin monia tarinoita.

#inspiringadventures. Niin paljon seikkailuja, niin monia tarinoita. matkailuautot 2019 #inspiringadventures Niin paljon seikkailuja, niin monia tarinoita. Living in Motion ei ainoastaan ole Adrian filosofia, se on elämäntapa. Me uskomme että matkustaminen ravitsee sieluamme

Lisätiedot

Innoittavia matkoja. Matkailun vapautta INSPIRATIONS. www.adria-mobil.com

Innoittavia matkoja. Matkailun vapautta INSPIRATIONS. www.adria-mobil.com MATKAILUAUTOT 2016 Innoittavia matkoja Matkailun vapautta Vuonna 2015 Adria saavutti virstanpylvään 50 vuotta matkailuvaunujen ja -autojen kehityksen kärjessä. Adrian ensimmäinen 375-matkailuvaunu valmistui

Lisätiedot

2015-09-14 LEHDISTÖTIEDOTE

2015-09-14 LEHDISTÖTIEDOTE KABE 2016 Design ja toiminnallisuus KABEn filosofia on aina ollut se, että haluamme olla kehityksen kärjessä. Näyttäessämme vuosimallin 2016 uutuudet, haluamme jälleen parantaa vaunujen ja autojen jo ennestään

Lisätiedot

ADRIA 50 VUOTTA! SEN KUNNIAKSI ERIKOISVARUSTELLUT SILVER COLLECTION VAUNUMALLIT: ADORA 522 UP, ALTEA 542 PK JA ALTEA 492 LU SILVER COLLECTION

ADRIA 50 VUOTTA! SEN KUNNIAKSI ERIKOISVARUSTELLUT SILVER COLLECTION VAUNUMALLIT: ADORA 522 UP, ALTEA 542 PK JA ALTEA 492 LU SILVER COLLECTION ADRIA LEHDISTÖTIEDOTE 16.09.2015 ADRIA MOBIL TÄYTTI 50 VUOTTA KEVÄÄLLÄ 2015 JA KASVATTAA MALLISTOAAN SUUREMMALLA AUTO- JA VAUNUMALLISTOLLA KUIN KOSKAAN KAIKKI ADRIA UUTUUDET ON NÄHTÄVISSÄ LAHDEN CARAVAN

Lisätiedot

Innoittavia seikkailuja jo vuodesta 1965.

Innoittavia seikkailuja jo vuodesta 1965. VANIT 2018 Innoittavia seikkailuja jo vuodesta 1965. 2 ADRIA VANIT 2018 Adria & Sun Living dealers Lähemmäksi luontoa. Kauden 2018 valikoima on ikkunasi uusiin seikkailuihin, lähemmäksi luontoa. Uskomme,

Lisätiedot

Koti kattojen yllä...

Koti kattojen yllä... Koti kattojen yllä... Koti kattojen yllä... Upeat ullakkoasunnot parhaimmalla paikalla Helsingin Kruununhaassa Kirkkokatu 5 A 51, Helsinki Ylellinen ullakoasunto Helsingin parhaalla paikalla Kruununhaassa.

Lisätiedot

lämpöä ympäri vuoden adria alpina

lämpöä ympäri vuoden adria alpina Adria 375-1965 Adria Alpina 45th edition - 2010 lämpöä ympäri vuoden adria Suunniteltu perheen yhteiseen aikaan. Elegantti ja tyylikäs Alpina vastaa kokeneen karavaanarin odotuksiin ja tämän päivän muuttuviin

Lisätiedot

Innoittavia matkoja jo vuodesta 1965.

Innoittavia matkoja jo vuodesta 1965. MATKAILUVAUNUT 2018 Innoittavia matkoja jo vuodesta 1965. 2 ADRIA MATKAILUVAUNUT 2018 Adria & Sun Living dealers Lähemmäksi luontoa. Kauden 2018 valikoima on ikkunasi uusiin seikkailuihin, lähemmäksi luontoa.

Lisätiedot

Tietoa kohteesta. 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ph+s Oulu Oksatie Oksatie , Oulu. 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ ph+s 90.5 m²

Tietoa kohteesta. 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ph+s Oulu Oksatie Oksatie , Oulu. 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ ph+s 90.5 m² 232 000 Oksatie 14 90800, Oulu 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ ph+s 90.5 m² Tietoa kohteesta ENNAKKOMARKKINOINNISSA järkevästi suunniteltu omakotitalo, Pateniemen liikekeskuksen lähellä. Kokonaisuus on suunniteltu

Lisätiedot

STYLE STYLE VAKIOVARUSTEET ALUSTA MAKUUTILA

STYLE STYLE VAKIOVARUSTEET ALUSTA MAKUUTILA 4 5 PIENI MATKAILUVAUNU ON NYT IN Ensimmäinen oma liikkuvakoti. Kompakti LMC STYLE on monille ensiostajille se täydellinen matkailuvaunu: perhemalli kerrosvuoteilla, pieni helposti liikuteltava pohjaratkaisu

Lisätiedot

#inspiringadventures. Niin paljon seikkailuja, niin monia tarinoita.

#inspiringadventures. Niin paljon seikkailuja, niin monia tarinoita. matkailuautot 2020 #inspiringadventures Niin paljon seikkailuja, niin monia tarinoita. Katso Adria filmit WWW.ADRIA-MOBIL.COM Living in Motion ei ainoastaan ole Adrian filosofia, se on elämäntapa. Me uskomme

Lisätiedot

Hinnasto KABE Matkailuvaunut

Hinnasto KABE Matkailuvaunut Hinnasto 2018 KABE Matkailuvaunut Hinnat koskevat vuosimallia 2018 ja sisältävät alv 24%. KABE pidättää oikeuden hinnan ja tuotemuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Aina askeleen edellä Classic Hinta

Lisätiedot

Innoittavia matkoja. Matkailun vapautta INSPIRATIONS

Innoittavia matkoja. Matkailun vapautta INSPIRATIONS MATKAILUVAUNUT 2016 Innoittavia matkoja Matkailun vapautta Vuonna 2015 Adria saavutti virstanpylvään 50 vuotta matkailuvaunujen ja -autojen kehityksen kärjessä. Adrian ensimmäinen 375-matkailuvaunu valmistui

Lisätiedot

Ennemmin tai myöhemmin ollaan pisteessä, jossa ei enää haluta tehdä kompromisseja.

Ennemmin tai myöhemmin ollaan pisteessä, jossa ei enää haluta tehdä kompromisseja. Ennemmin tai myöhemmin ollaan pisteessä, jossa ei enää haluta tehdä kompromisseja. 4 Useimmille meistä tulee hetki, jolloin ei enää halua luopua omista tarpeistaan, tehdä kompromisseja ja tyytyä vähempään.

Lisätiedot

#inspiringadventures. Niin paljon seikkailuja, niin monia tarinoita.

#inspiringadventures. Niin paljon seikkailuja, niin monia tarinoita. vanit 2020 #inspiringadventures Niin paljon seikkailuja, niin monia tarinoita. Katso Adria filmit WWW.ADRIA-MOBIL.COM "Living in Motion" ei ainoastaan ole Adrian filosofia, se on elämäntapa. Me uskomme

Lisätiedot

KATAJATIE 9, PÖYTYÄ MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

KATAJATIE 9, PÖYTYÄ MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. KATAJATIE 9, PÖYTYÄ MYYNTIESITE PÖYTYÄ, RIIHIKOSKI 2 4h+k+khh+erill.wc+kph/wc+s, ak, varasto, 180 m 205 000 Asuntoa myy Karoliina Siikarla KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ LKV, KiAT, PARTNER 040 571 4250 karoliina@bolkv.fi

Lisätiedot

Switch to. app control 24,0 C

Switch to. app control 24,0 C Switch to app control 24,0 C makuuhuone olohuone Ohjaa kotiasi 3 sovelluksella Puhelin on aina käsillä! Ohjaa kotiasi älypuhelimella, joka on kaukosäätimenä aina käsillä ja toimii missä ja milloin tahansa.

Lisätiedot

Innoittavia matkoja jo vuodesta LIIKKUVA ELÄMÄNTAPA

Innoittavia matkoja jo vuodesta LIIKKUVA ELÄMÄNTAPA MATKAILUVAUNUT 2017 Innoittavia matkoja jo vuodesta 1965. LIIKKUVA ELÄMÄNTAPA 2 ADRIA MATKAILUVAUNUT 2016 Liikkuva elämäntapa Uusi vm 2017 matkailuvaunuvalimoimamme on kehittyneempi kuin koskaan, täysin

Lisätiedot

Tietoa kohteesta. 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ph+s Liminka Jokivarrentie Jokivarrentie , Liminka. 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ ph+s 100.

Tietoa kohteesta. 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ph+s Liminka Jokivarrentie Jokivarrentie , Liminka. 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ ph+s 100. 253 000 Jokivarrentie 7 91900, Liminka 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ ph+s 100.0 m² Tietoa kohteesta ENNAKKOMARKKINOINNISSA tilava omakotitalo, jossa yläkerta varaus valmiina. Kokonaisuus on suunniteltu niin että

Lisätiedot

TOIMINNALLINEN TURVALLINEN YKSILÖLLINEN TEHTY ELÄMÄÄN

TOIMINNALLINEN TURVALLINEN YKSILÖLLINEN TEHTY ELÄMÄÄN TOIMINNALLINEN TURVALLINEN YKSILÖLLINEN TEHTY ELÄMÄÄN TEHTY ELÄMÄÄN AINOA KAARI on suunniteltu joustamaan asukkaansa elämän mukana. Se on tilava ja toimiva kaikissa elämäntilanteissa. Kaaren käytännölliset

Lisätiedot

Tietoa kohteesta. 4mh+oh+k/ruok+khh+ph+s Liminka Jokivarrentie Jokivarrentie , Liminka. 4mh+oh+k/ruok+khh+ph+ s 126.

Tietoa kohteesta. 4mh+oh+k/ruok+khh+ph+s Liminka Jokivarrentie Jokivarrentie , Liminka. 4mh+oh+k/ruok+khh+ph+ s 126. 235 000 Jokivarrentie 31 91900, Liminka 4mh+oh+k/ruok+khh+ph+ s 126.0 m² Tietoa kohteesta ENNAKKOMARKKINOINNISSA neljän makuhuoneen omakotitalo, uudelle alueelle Jokivarrentielle Liminkaan. Kokonaisuus

Lisätiedot

AS OY RIISTATIE 12-14

AS OY RIISTATIE 12-14 Sisustus-esite A S OY R I I S T A T I E 1 2-1 4 HUONETILOJEN VARUSTEET YLEISET TILAT 1 SISÄOVET JEasy 201 umpi KOSTEAN TILAN OVET LIUKUOVET steady 411 JBath kosteantilan ovi SAUNAN OVET, kokolasiovi sisäkattoon

Lisätiedot

TÄYSIN UUSI SONIC UUSI MATKAILUN VAPAUS.

TÄYSIN UUSI SONIC UUSI MATKAILUN VAPAUS. TÄYSIN UUSI SONIC UUSI MATKAILUN VAPAUS. 2017 Adria. Innoittavia seikkailuja jo vuodesta 1965. LIIKKUVA ELÄMÄNTAPA 2 ADRIA SONIC 2017 Uusi matkailun vapaus. Matkailuauto joka on suunniteltu puhdaslinjaiseksi,

Lisätiedot

Tietoa kohteesta. 3mh+oh+ruok+k+khh+s Oulu Heikkisenkuja 3 B Heikkisenkuja 3 B 90800, Oulu. 3mh+oh+ruok+k+khh+s 99.0 m²

Tietoa kohteesta. 3mh+oh+ruok+k+khh+s Oulu Heikkisenkuja 3 B Heikkisenkuja 3 B 90800, Oulu. 3mh+oh+ruok+k+khh+s 99.0 m² 249 000 Heikkisenkuja 3 B 90800, Oulu 3mh+oh+ruok+k+khh+s 99.0 m² Tietoa kohteesta ENNAKKOMARKKINOINNISSA erillistalokohde huippu paikalla Länsi- Patelassa, josta suora näkymä Perämerelle! Kokonaisuus

Lisätiedot

Tietoa kohteesta. 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ph+s Oulu Keskustie 2 C Keskustie 2 C 90900, Oulu. 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ ph+s 92.

Tietoa kohteesta. 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ph+s Oulu Keskustie 2 C Keskustie 2 C 90900, Oulu. 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ ph+s 92. 223 000 Keskustie 2 C 90900, Oulu 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ ph+s 92.0 m² Tietoa kohteesta ENNAKKOMARKKINOINNISSA Kiimingin keskusta alueella paraati paikalla, harvoin tarjolla oleva erillistalo kohde. Kokonaisuuden

Lisätiedot

Innoittavia seikkailuja jo vuodesta 1965

Innoittavia seikkailuja jo vuodesta 1965 MATKAILUAUTOT 2018 Innoittavia seikkailuja jo vuodesta 1965 2 ADRIA MATKAILUAUTOT 2018 Adria & Sun Living dealers Lähemmäksi luontoa. Kauden 2018 valikoima on ikkunasi uusiin seikkailuihin, lähemmäksi

Lisätiedot

Hinnasto KABE Matkailuvaunut

Hinnasto KABE Matkailuvaunut Hinnasto 2020 KABE Matkailuvaunut Hinnat koskevat vuosimallia 2020 ja sisältävät alv 24%. KABE pidättää oikeuden hinnan ja tuotemuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Aina askeleen edellä Aina askeleen

Lisätiedot

Hinnasto KABE Matkailuvaunut. Aina askeleen edellä

Hinnasto KABE Matkailuvaunut. Aina askeleen edellä Hinnasto 2019 KABE Matkailuvaunut Hinnat koskevat vuosimallia 2019 ja sisältävät alv 24%. KABE pidättää oikeuden hinnan ja tuotemuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Aina askeleen edellä Classic Hinta

Lisätiedot

As Oy Liedon Härkätien Klubinranta Valkeaa unelmaa joen varrella

As Oy Liedon Härkätien Klubinranta Valkeaa unelmaa joen varrella As Oy Liedon Härkätien Klubinranta Valkeaa unelmaa joen varrella Miksei elämästä voisi nauttia joka päivä? Ihanteellinen sijainti, ekologiset ratkaisut ja luksuksen tuntu. Kaikki nämä toteutuvat As. Oy

Lisätiedot

ADRIA LEHDISTÖTIEDOTE syyskuu 2016 ADRIA UUTUUDET VM 2017

ADRIA LEHDISTÖTIEDOTE syyskuu 2016 ADRIA UUTUUDET VM 2017 ADRIA LEHDISTÖTIEDOTE syyskuu 2016 ADRIA UUTUUDET VM 2017 1. ADRIA MOBIL JA MARKKINAT Adrian päämarkkina-alue Eurooppa kehittyi kalenterivuonna 2015 positiivisesti, kasvua oli 10% 151.000 rekisteröityyn

Lisätiedot

PARAS KOTI MAAILMALLA.

PARAS KOTI MAAILMALLA. patriknilsson2014 9m patriknilsson2014 Kaikenlaista touhua riittää. Aurinkoa, hiekkaa ja uimista koko viikko. #Pallo #Aurinkosuoja #Matkailuvaunuelämää #Cabby PARAS KOTI MAAILMALLA. CABBY 2015 SUORAA JA

Lisätiedot

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone Kylpyhuonekalusteet Kylpyhuone 1 Cello on upeita kokonaisuuksia Cello on raikas ja ajanhenkinen sisustuksen ja kotona viihtymisen merkki, joka tarjoaa upeita kokonaisuuksia ja inspiroivia ideoita suomalaiseen

Lisätiedot

Sisustusesite AS OY RIISTATIE 12-14

Sisustusesite AS OY RIISTATIE 12-14 Sisustusesite AS OY RIISTATIE 12-14 HUONETILOJEN VARUSTEET YLEISET TILAT 1 SISÄOVET JEasy 201 umpi KOSTEAN TILAN OVET LIUKUOVET steady 411 JBath kosteantilan ovi SAUNAN OVET, kokolasiovi sisäkattoon asti.

Lisätiedot

Toimistovalaisimet FI

Toimistovalaisimet FI Toimistovalaisimet FI PRANA+sarja LED LATTIA JA RIPUSTUSVALAISIMET PRANA+sarjan ylävalo liikuteltava VALAISINPÄÄ SUORA VALO HIGHTECHTUNNISTIN KIRKKAUS TILANNEOHJAUS TUNABLE WHITE TOIMINTO VALON VÄRIN mukautukseen

Lisätiedot

Poolhouse Piccolo Uno

Poolhouse Piccolo Uno POOLHOUSE MALLISTO - KUN HALUAT JOTAIN MUUTA Uusi Poolhouse mallisto vastaa ihmisten erilaisiin tarpeisiin pelkistetyllä ja toimivalla designilla joka erottuu joukosta tyylikkäästi edukseen. Mallistosta

Lisätiedot

BLANCOSELECT. Uuden sukupolven ratkaisu jätteiden lajitteluun. Lisää keittiötuotteita

BLANCOSELECT. Uuden sukupolven ratkaisu jätteiden lajitteluun. Lisää keittiötuotteita BLANCOSELECT. Uuden sukupolven ratkaisu jätteiden lajitteluun. Lisää keittiötuotteita www.lapetek.com Toiminnallinen muotoilu, optimaalinen tilankäyttö, helppo puhdistaa. Uusi BLANCOSELECT. Täydellinen

Lisätiedot

TAKKAPAKETIT TAKKA & PIIPPU SAMASSA PAKETISSA. Takan ja piipun saumaton yhteistyö innovatiivisen kehityksen tuloksena

TAKKAPAKETIT TAKKA & PIIPPU SAMASSA PAKETISSA. Takan ja piipun saumaton yhteistyö innovatiivisen kehityksen tuloksena OVENSYSTEMS TAKKAPAKETIT Takan ja piipun saumaton yhteistyö innovatiivisen kehityksen tuloksena TAKKA & PIIPPU SAMASSA PAKETISSA Innovatiivistä teknologiaa - Huippuluokan designia 1 www.schiedel.fi MODERNIT

Lisätiedot

Puoli-integroidut T1 DBM T1 DB T1 EB T1 SG. Pituus / leveys / korkeus cm 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267

Puoli-integroidut T1 DBM T1 DB T1 EB T1 SG. Pituus / leveys / korkeus cm 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 FIN Hinnat Kaikki 4 pohjaratkaisua Puoli-integroidut Integroidut Silver Black Silver Black Perushinta 56.660,- 56.660,- 67.750,- 67.750,- Magic Edition-varustepaketti 23.010,- 27.040,- 17.620,- 21.650,-

Lisätiedot

HONKA LOUNATUULI 160 m 2 l 180 m 2

HONKA LOUNATUULI 160 m 2 l 180 m 2 HONKA LOUNATUULI 160 m 2 l 180 m 2 RANTATALON TUNNELMAA valoisassa kodissa Lounatuuli edustaa New England -tyyppistä arkkitehtuuria, joka vie ajatukset merelle ja rannalle, vaikka kotisi olisi keskellä

Lisätiedot

HUOMAA UUSI SÄHKÖISTEN DESIGNLÄMMITTIMIEN STANDARDI

HUOMAA UUSI SÄHKÖISTEN DESIGNLÄMMITTIMIEN STANDARDI Asiakirja on laadittu mahdollisimman huolellisesti. Sitä ei saa toisintaa edes osittain ilman Rettig ICC:n nimenomaista kirjallista lupaa. Rettig ICC ei ole vastuussa mistään tässä asiakirjassa esitetyn

Lisätiedot

Carrer de Viladomat 89 BHM-3178

Carrer de Viladomat 89 BHM-3178 www.barcelona-home.com info@barcelona-home.com +34 934 231 270 - Carrer de Viladomat 89 BHM-3178 FABULOUS 3 MAKUUHUONEEN HUONEISTO PYSÄKÖINTI, SARRIA-SANT GERVASI kuvaus Hinta per yö alkaen 122 Kuukausittainen

Lisätiedot

LappliSENIORI. Lappli-senioritalot

LappliSENIORI. Lappli-senioritalot Lappli-senioritalot 1 Huolettoman asumisen aika 2 Lappli ajattelee asumista seniorikansalaisen näkökulmasta! Onko Sinulle tai läheisellesi koittanut elämänvaihe, jossa nykyisessä asunnossa asuminen ja

Lisätiedot

adria matkailuvaunut mallivuosi 2015 Astella Alpina Adora Action Altea Aviva

adria matkailuvaunut mallivuosi 2015 Astella Alpina Adora Action Altea Aviva adria matkailuvaunut mallivuosi 2015 Astella Alpina Adora Action Altea Aviva Nykypäivän levottomassa maailmassa on mukava tietää, että voi luottaa tuotemerkkiin, joka on ollut eturintamassa matkailuvaunujen

Lisätiedot

luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän

luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän m at k a i luau tot Matkailuautolla matkustaminen on kätevä tapa päästä lähelle luontoa. Matkanteko on lisäksi oikein mukavaa, sillä ohjaamon ja asunto-osan

Lisätiedot

Innovaatio saa muodon

Innovaatio saa muodon Uusi Kia 2 Uusi Kia Optima Sportswagon Innovaatio saa muodon Täysin uusi, hienostunut Kia Optima Sportswagon on innovatiivinen, monikäyttöinen ja mukava. Upeasti muotoiltu Kia Optima Sportswagon kääntää

Lisätiedot

Arctic Star. Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 685 Arctic Star 785

Arctic Star. Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 685 Arctic Star 785 Arctic Star Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 685 Arctic Star 785 1 Arctic Star 565 Koti nautinnollisiin hetkiin Sadut talven ihmemaasta käyvät toteen jo pienimmällä mallilla. 250 cm kokonaisleveys

Lisätiedot

Ennenkokematon kestävyys, moderni muotoilu sekä enemmän ominaisuuksia. Mallistostamme löydät vaihtoehtoja aina keskikokoisista ja -hintaisista

Ennenkokematon kestävyys, moderni muotoilu sekä enemmän ominaisuuksia. Mallistostamme löydät vaihtoehtoja aina keskikokoisista ja -hintaisista Ennenkokematon kestävyys, moderni muotoilu sekä enemmän ominaisuuksia. Mallistostamme löydät vaihtoehtoja aina keskikokoisista ja -hintaisista poreammeista tilaviin kymmenen hengen altaisiin. Kaikkiin

Lisätiedot

104,0 m², 3h, k,

104,0 m², 3h, k, Kohteen ilmoittaja Nimi: Teppo Tuijula Puh: 0500 530 942 Solid House Oy LKV, Turku Eerikinkatu 13, 3 krs. 20100 Turku Puh: 044 282 0038 MAASEUDUN RAUHAA JA VÄLJÄÄ ASUMISTA Tässä paikassa voit yhdistää

Lisätiedot

Hämeenlinna, Keskusta Kohdenumero h,tk,s, 121,0 m² Kov Energialuokka C 2018 Mh ,00 Vh ,00

Hämeenlinna, Keskusta Kohdenumero h,tk,s, 121,0 m² Kov Energialuokka C 2018 Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Hämeenlinna, Keskusta Kohdenumero 616558 3h,tk,s, 121,0 m² Kov. 1900 Energialuokka C 2018 Mh. 185 000,00 Vh. 449 990,00 Raatihuoneenkatu 3. Asunto Oy Hämeenlinnan Kultakino peruskorjataan kunnioittaen

Lisätiedot

Porrastetut. Kuvassa Törmäpääsky 120. Törmäpääsky

Porrastetut. Kuvassa Törmäpääsky 120. Törmäpääsky Porrastetut Kuvassa Törmäpääsky 120 Törmäpääsky 20 Suunnittelimme sinulle selkeän ja toimivan kodin. Törmäpääsky on tulvillaan valoa aamusta iltaan. Sen olohuone, ruokailutila ja keittiö muodostavat viihtyisän

Lisätiedot

Modul-Express JAKELUAUTOIHIN

Modul-Express JAKELUAUTOIHIN Modul-Express JAKELUAUTOIHIN TAITTUVAT HYLLYT TAITTUVAT HYLLYT Järjestelmä on valmistettu erittäin lujasta teräksestä ja on sekä kevyt että kestävä. Järjestelmä sopii yrityksille, jotka tarvitsevat hyvää

Lisätiedot

INTEGROITU ULKOLÄMMITYS ALUSTA ALKAEN

INTEGROITU ULKOLÄMMITYS ALUSTA ALKAEN KUU TA KUU TA UO 5 V DEN O 5 VU DEN INTEGROITU ULKOLÄMMITYS ALUSTA ALKAEN PARANNETTU VIIHTYVYYS SISÄÄNRAKENNETTU NEROKKUUS Perfecting your valued outdoor leisure time SOLAMAGIC DEN TAK UO 5V UU UU DEN

Lisätiedot

caradofeeling Enjoy the good times

caradofeeling Enjoy the good times Osa kuvissa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarusteilla, joita saa voimassa olevan hinnaston mukaisesti lisähintaan. Teksteissä voi olla varusteita, joiden lisähinnasta ei ole erillistä mainintaa.

Lisätiedot

NOVA PRO SCALA. (ital. suora, suorakulmainen)

NOVA PRO SCALA. (ital. suora, suorakulmainen) NOVA PRO SCALA (ital. suora, suorakulmainen) SELKEÄ. AJATON. Nova Scala on uusi upea laatikostoratkaisu joka on saanut inspiraation suorista kulmista. Nova Pro Scala liukuu äänettömästi, avautuu kevyesti

Lisätiedot

TINOS PAROS Designradiaattorien uusi standardi

TINOS PAROS Designradiaattorien uusi standardi esite tinos paros TINOS PAROS Designradiaattorien uusi standardi Asiakirja on laadittu mahdollisimman huolellisesti. Sitä ei saa toisintaa edes osittain ilman Rettig ICC:n nimenomaista kirjallista lupaa.

Lisätiedot

Adria Matkailuautot HINNASTO 2012

Adria Matkailuautot HINNASTO 2012 www.adria.fi 360 o panoraamaesittely kaikista malleista www.adria.fi Adria Matkailuautot HINNASTO 2012 Malli Alusta/Moottori SH Vakiona mm. Polaris SL Mercedes-Benz Sprinter Polaris 2012 Vakiovarusteet

Lisätiedot

AIR STYLE. Hiljainen. Erittäin ohut. Erinomainen Energialuokitus. Monipuolinen. Ilman ulkoyksikköä WWW.ILMALAMPOCENTER.FI

AIR STYLE. Hiljainen. Erittäin ohut. Erinomainen Energialuokitus. Monipuolinen. Ilman ulkoyksikköä WWW.ILMALAMPOCENTER.FI AIR STYLE ARKKITEHTUURINEN HELMI Hiljainen Erittäin ohut Erinomainen Energialuokitus Monipuolinen Ilman ulkoyksikköä WWW.ILMALAMPOCENTER.FI Toimisto tyyliin Järjestelmä on tehokas ja pystyy suorituskyvyltään

Lisätiedot

Lamellikaihtimet. Tyylikkyyttä suuriin ikkunoihin

Lamellikaihtimet. Tyylikkyyttä suuriin ikkunoihin 1 Lamellikaihtimet Tyylikkyyttä suuriin ikkunoihin Uusi lamellileveys uusia mahdollisuuksia Suojaa tyylipuhtailla linjoilla Lamellikaihtimet ovat yksi kaikkein suosituimmista auringonsuojauskaihtimista

Lisätiedot

Yhteenveto. ª Kesäinen sisustus trendiväreissä ª Iso jääkaappi/pakastin-yhdistelmä (142/15 l pohjaratkaisusta

Yhteenveto. ª Kesäinen sisustus trendiväreissä ª Iso jääkaappi/pakastin-yhdistelmä (142/15 l pohjaratkaisusta c trend Trendikkäästi matkalla Kolme kesäisen skandinaavista sisustusvaihtoehtoa ja erinomaisen hinta/laatu-suhteen tarjoava raikas mallisto. Yhteenveto Kokonaismassa* Kokopituus (sis. aisan) Leveys Korkeus

Lisätiedot

Nilojoenranta. Nyt valmistui kaupungin kauneimmalle paikalle joen rantaan yksilöllinen huippuvarusteltu paritalo

Nilojoenranta. Nyt valmistui kaupungin kauneimmalle paikalle joen rantaan yksilöllinen huippuvarusteltu paritalo Asunto Oy Kuusamon Nilojoenranta Nyt valmistui kaupungin kauneimmalle paikalle joen rantaan yksilöllinen huippuvarusteltu paritalo 109,5 m2, tupakeittiö + 3 mh + iso harraste-/kotiteatterihuone + kotikylpylä

Lisätiedot

22,0 m², 2h, avok, parvi,

22,0 m², 2h, avok, parvi, Kohteen ilmoittaja Nimi: Harri Sallankivi Puh: +358 400 630 848 RE/MAX Extra Kodit Malmin raitti 7 00700 Helsinki Puh: 050 361 5099 Tämä ylimmän kerroksen näppärä kaksio viehättää avaruudellaan ja selkeällä

Lisätiedot

ASKO LAX DESIGN JÄRVITAIMEN 100

ASKO LAX DESIGN JÄRVITAIMEN 100 TALOT ASKO LAX DESIGN JÄRVITAIMEN 100 JÄRVITAIMEN 100 kompakti tilaihme selkeä design innovatiivinen eteis- ja kodinhoitotila valoisa ja avara pohjaratkaisu JÄRVITAIMEN 100 Huoneistoala 99 m², Kerrosala

Lisätiedot

Yhteenveto. ª Kevytsarjalainen: kokonaismassa vain 900 kg. ª Kapea ja ketterä: leveys vain 2,20 m. ª Kompakti: sensaatiomaisen lyhyt, vain 4,60 m

Yhteenveto. ª Kevytsarjalainen: kokonaismassa vain 900 kg. ª Kapea ja ketterä: leveys vain 2,20 m. ª Kompakti: sensaatiomaisen lyhyt, vain 4,60 m Ihastuttavan kevyt. Ensiluokkaista keveyttä: Uusi Dethleffs Coco, jonka paino on vaivaiset 708 kg, tekee lomailusta ihanan kevyttä. Sitä kehittäessämme yhdistimme matkailuvaunuosaamisemme tehokkaimmat

Lisätiedot

Kampanja on voimassa 16. syyskuuta - 27. lokakuuta 2013. 575,- sh. 719,- Indigo 70/laguuni 895,- sh. 1256,-

Kampanja on voimassa 16. syyskuuta - 27. lokakuuta 2013. 575,- sh. 719,- Indigo 70/laguuni 895,- sh. 1256,- SYYSTARJOUKSET KYLPYHUONEESEEN Kampanja on voimassa 16. syyskuuta - 27. lokakuuta 2013. D-light 70 575,- sh. 719,- Indigo 70/laguuni 895,- sh. 1256,- INDIGO Monien suosikki Indigo osaa muuntautua. Sen

Lisätiedot

Terveellistä asumista modernissa hirsitalossa

Terveellistä asumista modernissa hirsitalossa Terveellistä asumista modernissa hirsitalossa Aito puu on luonnollinen ja ekologinen valinta. Hirsitalosta on helppo sisustaa lämmin ja ajattoman tyylikäs koti. Rakennamme kaksi modernia hirsitaloa Soittajankankaalle

Lisätiedot

VERKKOTIE 23, KAARINA MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

VERKKOTIE 23, KAARINA MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. VERKKOTIE 23, KAARINA MYYNTIESITE KAARINA, RIVITALO 2 5h+k+kph+s+vh+2erill.wc+2v+lasitettu patio, 103 m, 207 000 Vastaava välittäjä Kaarina Nikkanen MYYNTINEUVOTTELIJA, KiAT, PARTNER 040 053 2642 kaarina@bolkv.fi

Lisätiedot

Joustavaa tehokkuutta kotisi lämmöntarpeeseen

Joustavaa tehokkuutta kotisi lämmöntarpeeseen Joustavaa tehokkuutta kotisi lämmöntarpeeseen LÄMPÖÄSSÄ by ROTEX HPSU Compact on todistetusti monipuolinen ja energiatehokas ilma/vesilämpöpumppu patteri- ja lattialämmitysjärjestelmiin sekä käyttöveden

Lisätiedot

SOUKANNIEMI, ESPOO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

SOUKANNIEMI, ESPOO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. SOUKANNIEMI, ESPOO MYYNTIESITE ESPOO, OMAKOTITALO 7h, k, ruokasali, 3 kph, wc, spa-/saunaosasto, kodinhoitohuone, walk-in-closet, autotalli, 2 462 m, 4 600 000 Vastaava välittäjä Linda Fagerström Kiinteistönvälittäjä,

Lisätiedot

Tietoa kohteesta. 3mh+oh+k+ruoktila+khh+ph+s Liminka Kurjenmiekka 1 A Kurjenmiekka 1 A 91900, Liminka. 3mh+oh+k+ruoktila+khh+ ph+s 100.

Tietoa kohteesta. 3mh+oh+k+ruoktila+khh+ph+s Liminka Kurjenmiekka 1 A Kurjenmiekka 1 A 91900, Liminka. 3mh+oh+k+ruoktila+khh+ ph+s 100. 197 500 Kurjenmiekka 1 A 91900, Liminka 3mh+oh+k+ruoktila+khh+ ph+s 100.0 m² Tietoa kohteesta ENNAKKOMARKKINOINNISSA erillistalokohde huippu paikalla Limingan, Okkosen alueella, joka on valmiiksi rakennetun

Lisätiedot

Tekniset tiedot / Kausi 2016

Tekniset tiedot / Kausi 2016 Alpina Alpina MITAT JA PAINT Kokonaispituus (mukaan lukien vetoaisa) (mm) 9720 Massa ajokunnossa (MR), noin (kg) * 2056 Suurin sallittu massa (kg) 2500 Kokonaispituus (mm) 8236 Sisäpituus (mm) 7612 Lattian,

Lisätiedot

BERKER EIB/KNX -TALOAUTOMAATIO

BERKER EIB/KNX -TALOAUTOMAATIO BERKER EIB/KNX -TALOAUTOMAATIO KUINKA ÄLYKÄS SINUN KOTISI ON? Toisille koti merkitsee lepoa ja rauhaa arjen kiireistä, toisille viihtymistä ystävien, perheen tai harrastusten parissa. Tarpeemme vaihtelevat,

Lisätiedot

ITÄINEN RANTAKATU 50, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

ITÄINEN RANTAKATU 50, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. ITÄINEN RANTAKATU 50, TURKU MYYNTIESITE TURKU, KERROSTALO 2 2-3h+k (yhtiöjärjestyksen mukaan 4h+k), 76 m, 335 000 Vastaava välittäjä Annika Virtanen KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ LKV, PARTNER 050 540 4524 annika@bolkv.fi

Lisätiedot

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT 68349_Peugeot_tavaraautoesite.indd 1 19.9.2014 12.13 Peugeot Partner VAN on paitsi käytännöllinen ja taloudellinen, myös mukava ja tyylikäs. Siis oikea ammatinharjoittajan

Lisätiedot

Kangasvekkikaihtimet. Kaunista ja yksinkertaista, monia mahdollisuuksia

Kangasvekkikaihtimet. Kaunista ja yksinkertaista, monia mahdollisuuksia Kangasvekkikaihtimet Kaunista ja yksinkertaista, monia mahdollisuuksia Uudista ja muuta kauniilla vekeillä Kangasvekkikaihdin yhdistää hienolla tavalla ryhdikkäät, suorat linjat ja pehmeän kauniit kankaat.

Lisätiedot

THE DESIGN OF GOOD LIVING

THE DESIGN OF GOOD LIVING VILLA PELICAN 2019 THE DESIGN OF GOOD LIVING Villa Pelican 3 VILLA PELICAN Tämä moderni ja uudenveroinen asunto huippusijainnilla puhuttelee arkkitehtuurillaan ja toiminnallisuudellaan ja sopii niin sijoittajille

Lisätiedot

OSTOAPU LIDHULT- sohvasarja. SUUNNITTELIJAT Henrik Preutz

OSTOAPU LIDHULT- sohvasarja. SUUNNITTELIJAT Henrik Preutz OSTOAPU LIDHULT- sohvasarja SUUNNITTELIJAT Henrik Preutz SARJAN OSAT 1:n istuttava osa 2:n istuttava osa 3:n istuttava osa 2:n istuttava vuodesohvaosa Kulmaosa Divaaniosa Avoin päätyosa + säilytystila

Lisätiedot

Duette. Kauniit puitteet miellyttävälle sisäilmalle

Duette. Kauniit puitteet miellyttävälle sisäilmalle Duette Kauniit puitteet miellyttävälle sisäilmalle Uutuus! Kauneutta ja toiminnallisuutta Muutama hetki ajassa taaksepäin auringonsuojaus tarkoitti lähinnä perinteisiä sälekaihtimia, mutta nyt ne ajat

Lisätiedot

TALOAUTOMAATIO KODIN KESKITETTY SÄHKÖTOIMINTOJEN OHJAUS

TALOAUTOMAATIO KODIN KESKITETTY SÄHKÖTOIMINTOJEN OHJAUS TALOAUTOMAATIO KODIN KESKITETTY SÄHKÖTOIMINTOJEN OHJAUS 2015 Kaikki kodin sähkötoiminnot yhdessä järjestelmässä VALVONTA AUTOTALLIN OVET VERHO-OHJAUS OHJAUSJÄRJESTELMÄ ENERGIANKULUTUS LÄMMITYS VALAISTUS

Lisätiedot

Omakotitalo. Lieto, Tammi/Vanhalinna Kohdenumero h,k,ph,s,khh,erill.wc, 121,5 m²/121,5 m² Kov Energialuokka C Mh.

Omakotitalo. Lieto, Tammi/Vanhalinna Kohdenumero h,k,ph,s,khh,erill.wc, 121,5 m²/121,5 m² Kov Energialuokka C Mh. Omakotitalo Lieto, Tammi/Vanhalinna Kohdenumero 596242 5h,k,ph,s,khh,erill.wc, 121,5 m²/121,5 m² Kov. 2018 Energialuokka C Mh. 285 000,00 Mestarintie 5. NYT HELPOSTI JA VAIVATTOMASTI UUTEEN OMAKOTITALOON

Lisätiedot

Omakotitalo. Sauvo, Sauvo Kohdenumero h,k,ph,s,khh,erill.wc, 121,5 m²/121,5 m² Kov Energialuokka C Mh ,00

Omakotitalo. Sauvo, Sauvo Kohdenumero h,k,ph,s,khh,erill.wc, 121,5 m²/121,5 m² Kov Energialuokka C Mh ,00 Omakotitalo Sauvo, Sauvo Kohdenumero 578956 5h,k,ph,s,khh,erill.wc, 121,5 m²/121,5 m² Kov. 2017 Energialuokka C Mh. 226 000,00 Koskentie 9. NYT HELPOSTI JA VAIVATTOMASTI UUTEEN OMAKOTITALOON ilman rakentajan

Lisätiedot

Omakotitalo. Kaarina, Hulkkio Kohdenumero h,k,ph,s,khh,erill.wc, 101,5 m²/101,5 m² Kov Energialuokka C Mh.

Omakotitalo. Kaarina, Hulkkio Kohdenumero h,k,ph,s,khh,erill.wc, 101,5 m²/101,5 m² Kov Energialuokka C Mh. Omakotitalo Kaarina, Hulkkio Kohdenumero 600774 4h,k,ph,s,khh,erill.wc, 101,5 m²/101,5 m² Kov. 2018 Energialuokka C Mh. 261 500,00 Kaijalankatu 7. NYT HELPOSTI JA VAIVATTOMASTI UUTEEN OMAKOTITALOON ilman

Lisätiedot

Silhouette. Tunnelmallista valonsäätelyä

Silhouette. Tunnelmallista valonsäätelyä Silhouette Tunnelmallista valonsäätelyä Silhouette Ainutlaatuinen valoisuuden säätö Upean tyylikkäät Silhouette -kaihtimet suodattavat voimakkaimmankin auringonvalon kauniiksi luonnonvaloksi. Avaa vain

Lisätiedot

Vuokrattavana. Kerrostalo Helsinki, Katajanokka Kohdenumero h+k, 102,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod.

Vuokrattavana. Kerrostalo Helsinki, Katajanokka Kohdenumero h+k, 102,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Vuokrattavana Kerrostalo Helsinki, Katajanokka Kohdenumero 648557 4h+k, 102,0 m² Kov. 2017 Vuokra 3 520,00 /kk Energialuokka Ei e-tod. Linnankatu 3. ASUNTO OY HELSINGIN SAILORS HOME. Modernia merihenkistä

Lisätiedot

TULLIKATU 7, NAANTALI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

TULLIKATU 7, NAANTALI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. TULLIKATU 7, NAANTALI MYYNTIESITE NAANTALI, KERROSTALO 3h+kt+s+ph/khh+wc+vh+las.terassi+v+ak, 84 m, 314 000 Vastaava välittäjä Johanna Willberg MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, LKV, PARTNER, KAUPANVAHVISTAJA 040 041 048

Lisätiedot

Be inspired by Danish Design R O W A N. The Noble Truth of Complexity

Be inspired by Danish Design R O W A N. The Noble Truth of Complexity Be inspired by Danish Design R O W A N The Noble Truth of Complexity k e i t t i ö MiniMAListista tyylikkyyttä ROWAN- hanasarjassa toteutuu täydellisesti Damixan perusajatus ja filosofia hanasuunnittelusta.

Lisätiedot

Kotaniementie 7 as 3 Kaunisharju, 40800 Vaajakoski

Kotaniementie 7 as 3 Kaunisharju, 40800 Vaajakoski Kotaniementie 7 as 3 Kaunisharju, 1 Nyt ennakkomarkkinoinnissa upea rivitalo järven rannalla! As Oy Kotaranta rakennetaan omalle tontille Leppäveden rantaan. Yhtiö on vapaarahoitteinen ja käsittää yhden

Lisätiedot

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin.

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin. Ideakuvastosta saat vinkkeä miten voit rakentaa kodin säilytystilat toimiviksi ja ilmeeltään yhtenäisiksi. Mitä pienempi asunto, sitä tärkeämpää on osata ottaa kaikki tila käyttöön. Mallisto on erittäin

Lisätiedot

OSAKSI LUONTOA SMART LUCIA ON AIKA LUODA TOISENLAISIA MUISTOJA

OSAKSI LUONTOA SMART LUCIA ON AIKA LUODA TOISENLAISIA MUISTOJA OSAKSI LUONTOA SMART LUCIA ON AIKA LUODA TOISENLAISIA MUISTOJA SMART LUCIA OSAKSI LUONTOA Jokainen Smart Lucia on ainutlaatuinen. Smart Lucia, jossa moderni lasityö ja luonnon estetiikka yhdistyvät, on

Lisätiedot

MERIKATU 13, HELSINKI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

MERIKATU 13, HELSINKI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. MERIKATU 13, HELSINKI MYYNTIESITE HELSINKI, KERROSTALO 2 4h+k+kph+wc+las.p+2at., 193 m, 2 360 000 Vastaava välittäjä Matias Von Schantz Myyntineuvottelija, Partner 0500 870872 matias@bolkv.fi Harvinaisuus!

Lisätiedot

Kaunis koti viihtyisällä alueella

Kaunis koti viihtyisällä alueella Kaunis koti viihtyisällä alueella Rakennamme valoisan kodin omakotitaloon Ylöjärven Kangasniemeen. Ympäristö on viihtyisä. Lähialueen tiet ja puistot on rakennettu valmiiksi. Kodin läheltä löytyvät päiväkoti,

Lisätiedot