PÖYTÄKIRJA. Kokouspäivämäärä

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "PÖYTÄKIRJA. Kokouspäivämäärä 16.6.2011"

Transkriptio

1 KRUUNUPYYN KUNTA Toimielin KUNNAN PÖYTÄKIRJA Kokouspäivämäärä Nro 4/2011 Sivu 4/55 Kokousaika Torstaina 16. kesäkuuta 2011, klo Kokouspaikka Kunnantalo Päättäjät: Varajäsenet: Albäck, Peter Albäck-Tokou, Siv Backman, Inger Byggmästar, Liane Dahlbacka, Mikaela Dalvik, Sixten Djupsjöbacka, Kim Englund, Greger Enroth, Carl-Johan Forsander, Mårten Furubacka, Leena Furubacka, Marina Haga, Berit Hagström, Elisabeth Hongell, Susanne Hummel, Gustav Hästö, Jan-Erik Källberg, Birgitta Lindgren, Hans-Erik Myllymäki, Tapani Saitajoki, Susann Storbacka, Bernt Strandvall, Göran Takkula, Monica Wassborr, Ossian Widjeskog, Marketta Wistbacka, Klaus Broända, Helena (Hagström) Dahlvik, Stefan (Djupsjöbacka) Lövsund, Gabriella (Saitajoki) Bjong, Solveig (Englund) Öst, Harry (Albäck-Tokou) Känsälä, Ola (Hongell) Lerbacka, Markus (Dalvik) Söderbacka, Carita (Myllymäki) Muut läsnä olleet: Djupsjöbacka, Michael (kunnanjoht.) Myrskog, Kerstin (kunnansiht.) Fellman, Pamela (vt.kunnankamreeri, 35-38) Allekirjoitukset: Puheenjohtaja: Pöytäkirjanpitäjä: Pöytäkirjan tarkistus paikka ja aika: Marketta Widjeskog Kruunupyy, Kerstin Myrskog Pöytäkirjan nähtävänäpito paikka ja aika: Solveig Bjong Kruunupyy, Monica Takkula Todistaa, allekirjoitus virka-asema: Kerstin Myrskog, kunnansihteeri

2 KRUUNUPYYN KUNTA Toimielin KUTSU Laadittu Sivu 4/56 Kokousaika Torstaina 16. kesäkuuta 2011, klo Kokouspaikka Kunnantalo Asian numero Asia 32. LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 33. PÖYTÄKIRJANTARKASTUS 34. LAUTAKUNNAT Sonja Sandbackan vapautusanomus luottamustehtävistään 35. TILINPÄÄTÖS 2010 Tiedottaminen tilinpäätöksestä 36. TILINPÄÄTÖS 2010 Tarkastuslautakunnan tarkastuskertomus 37. TILINPÄÄTÖS 2010 Tarkastuskertomus, tilinpäätöksen hyväksyminen sekä vastuuvapauden myöntäminen 38. TALOUSARVIO 2012 JA TALOUSSUUNNITELMA Raamien hyväksyminen 39. VIRAT JA TOIMET Virkamääräyksen pidentäminen, vt. kunnankamreeri 40. VIRAT JA TOIMET Kunnankamreerin virkanimikkeen ja tehtäväkuvauksen muuttaminen 41. TAKAUS Pensionärshemsföreningen i Kronoby r.f.:n anomus kunnallisesta takauksesta 42. TIEDOKSIANTOASIAT 43. KIINTEISTÖT Sprinkelereitä Tallgårdeniin ja Teerijärven Ryhmäasuntoloihin Pöytäkirja asetettu nähtäväksi, aika ja paikka: Maanantaina 20. kesäkuuta 2011 Kunnantalo sekä Alavetelin ja Teerijärven toimistot. Puheenjohtaja Marketta Widjeskog Tämä kokouskkutsu on asetettu nähtäväksi julkisille kuulutuksille tarkoitetulle ilmoitustaululle, todistaa: Kerstin Myrskog, kunnansihteeri

3 4/ LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kunnanvaltuusto on kutsuttu tähän kokoukseen 8. kesäkuuta 2011 päivätyllä kutsulla. Kutsu on postitse toimitettu kaikille kunnanvaltuuston jäsenille ja varajäsenille valtuuston työjärjestyksen mukaisesti. Kuulutus kokouksesta on ollut kunnan ilmoitustaululla 8. välisenä aikana sekä Alavetelin että Teerijärven toimistoissa sekä kunnan web-sivulla Ilmoitus on ollut lehdissä Österbottens Tidning ja Keskipohjanmaa Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja kunnanvaltuusto päätösvaltaiseksi.

4 4/ PÖYTÄKIRJANTARKASTUS Kunnanvaltuusto valitsee kaksi jäsentä pöytäkirjan tarkastajiksi. Pöytäkirja tarkastetaan Kunnantalossa perjantaina 17. kesäkuuta 2011 klo Kunnanvaltuusto valitsi Solveig Bjongin ja Monica Takkulan pöytäkirjan tarkastajiksi.

5 4/59 Dnr: KST 61/ LAUTAKUNNAT Sonja Sandbackan vapautusanomus luottamustehtävistään Kh : Sonja Sandbacka anoo vapautusta kunnallisista luottamustehtävistään ulkomaanmuuton takia. Hän toimii Alavetelin kunnanosalautakunnan jäsenenä, samkommunstämman för Svenska Österbottens förbund för utbildning och kulturin varajäsenenä sekä RKP:n kunnanvaltuustoryhmän yhdeksäntenä varajäsenenä. Kruunupyyn kunnanvaltuuston valitseman kunnanosalautakunnan, muutettu ja , kokoonpano toimikaudelle on seuraava: Markus Lerbacka varajäsen Peter Granlund Pekka Rannisto Barbro Lindgren Charlotta Sjelvgren Nina Thodén Sonja Sandbacka Peter Sandbacka Clas-Göran Nylund Markus Huldén Mikaela Dahlbacka Marina Furubacka Jan-Anders From Jan Sjölund Puheenjohtajana toimii Markus Lerbacka ja varapuheenjohtajana Pekka Rannisto. Valtuusto valitsi Liane Byggmästarin, varalle Ann Catrin Hagnäs, ja Stefan Dahlvikin, varalle Sonja Sandbacka, edustajiksi Svenska Österbottens förbund för utbildning och kulturin kuntayhtymäkokouksiin. Valtuusto merkinnee tiedoksi, että RKP:n varajäsenten järjestys muuttuu numerosta yhdeksän alkaen, ja että RKP:llä on tämän jälkeen 14 varajäsentä kaiken kaikkiaan. KJ:N EHDOTUS: Kunnanhallitus ehdottaa kunnanvaltuustolle että Sonja Sandbacka vapautetaan Alavetelin kunnanosalautakunnan jäsenyydestä, samkommunstämman för Svenska Österbottens förbund för utbildning och kulturin varajäsenyydestä sekä kunnanvaltuuston varajäsenyydestä, että kunnanvaltuusto valitsee uuden jäsenen Alavetelin kunnanosalautakuntaan, että kunnanvaltuusto valitsee uuden varajäsenen samkommunstämman för Svenska Österbottens förbund för utbildning och kulturin kokouksiin, molemmat jäljellä olevaksi toimikaudeksi eli vuoden 2012 loppuun saakka ja, että kunnanvaltuusto merkitsee tiedoksi, että RKP:n varajäsenten järjestys muuttuu. Kunnanhallitus päätti yksimielisesti ehdotuksen mukaisesti.

6 4/60 Kunnanvaltuusto yhtyi yksimielisesti ehdotukseen. Alavetelin kunnanosalautakunnan jäseneksi valittiiin Päivi Cainberg, samkommunstämman för Svenska Österbottens förbund för utbildning och kulturin varajäseneksi Nina Hansén. Muuttunut järjestys, jonka mukaan RKP:n varajäsenet kutsutaan valtuuston kokouksiin, merkittiin tiedoksi.

7 4/61 Dnr: KST 43/ TILINPÄÄTÖS 2010 Tiedottaminen tilinpäätöksestä Kh : Vt. kunnankamreeri: Kunnan tilikausi on kalenterivuosi. Kuntalain määräysten mukaan, :ssä 68, kunnanhallituksen on laadittava tilikaudelta tilinpäätös tilikautta seuraavan vuoden maaliskuun loppuun mennessä ja annettava se tilintarkastajien tarkastettavaksi sekä tilintarkastuksen jälkeen saatettava se valtuuston käsiteltäväksi kesäkuun loppuun mennessä. Tilinpäätökseen kuuluvat tase, tuloslaskelma, rahoituslaskelma ja niiden liitteenä olevat tiedot sekä talousarvion toteutumisvertailu ja toimintakertomus. Muutetun kuntalain 8. luvun 68 a :ssä säädetään siitä, milloin kunta on velvollinen laatimaan täydellinen konsernitilinpäätös, joka taseen lisäksi käsittää myös tuloslaskelman ja rahoituslaskelman liitetietoineen. Kruunupyyn kunta täyttää uusien sääntöjen määräämät kriteerit ja on velvollinen vuoden 2008 tilinpäätöksestä alkaen laatimaan täydellinen konsernitilinpäätös. Kunnan tilinpäätöksen allekirjoittavat kunnanhallituksen jäsenet ja kunnanjohtaja. Kunnan tilinpäätös, sisältäen liikelaitos Kruunupyyn sähkölaitoksen tilinpäätös vuodelta 2010, osoittaa ,47 :n alijäämän. Summa koostuu kunnan ,31 :n alijäämästä sekä sähkölaitoksen ,84 :n ylijäämästä. Kunnan budjetoitu tulos nousi :oon, kun taas sähkölaitoksen budjetoitu ylijäämä oli Löytyy useita syitä siihen, miksi kunta pystyi osoittamaan budjetoitua parempaa tulosta. Käyttötalouden nettotalousarviota käytettiin 98,55 %:sesti (vastaava luku vuonna 2009 oli 99,56 %) ja alitettiin ,69 :lla. Käyttötuloja kertyi 114,25 % ja käyttömenoja käytettiin 99,87 %:sesti. Tulokseen vaikutti myös se, että verotuloja kertyi enemmän kuin mitä talousarvio edellytti, mutta valtionosuuksia saatiin vähemmän kuin budjetoitu. Sähkölaitoksen hyvä tulos johtuu suurilta osin lisääntyneestä siirto-osuudesta. Kunnan taseessa kertynyt ylijäämä on ,59 tai 744 asukasta kohti. Edellisessä vuodenvaihteessa kertynyt ylijäämä oli 752 /asukas. Vuoden 2010 lopussa kunnan lainakanta oli /asukas. Edellisen vuodenvaihteen lainakanta oli /asukas. KJ:N EHDOTUS: Kunnanhallitus hyväksyy tilinpäätöksen vuodelta 2010 sekä siihen kuuluva toimintakertomus ja liitetiedot. Kunnanhallituksen jäsenet ja kunnanjohtaja allekirjoittavat tilinpäätöstä ja luovuttavat asiakirjat tilintarkastajalle ja tarkastuslautakunnalle sekä kunnanvaltuustolle, joka tutustuu tilinpäätöksen asiakirjoihin. PÄÄTÖS Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti tilinpäätöksen vuodelta 2010 ja siihen kuuluvat toimintakertomus ja liitetiedostot. Tilinpäätös allekirjoitettiin, ja asiakirjat luovutettiin tilintarkastajalle ja tarkastuslautakunnalle, sekä kunnanvaltuustolle, joka tutustuu asiakirjoihin.

8 4/62 Valtuuston puheenjohtaja aloitti kunnanvaltuuston tilinpäätöskäsittelyn kiittämällä lautakuntaa ja henkilökuntaa tuloksesta, joka on paljon parempi kuin talousarviossa. Kunnanjohtaja esitteli tulosta yleisellä tasolla ja painotti hyvän kurinalaisen budjettipolitiikan tärkeyttä. Vt. kunnankamreeri selosti tilinpäätöstä tarkemmin. RKP-ryhmän puheenvuoroa käyttänyt Mårten Forsander huomautti, että tulosta ei voida pitää hyvänä kun toimintamenot ovat kasvaneet noin 5 % ja velkataakka on lisääntynyt. Positiivista on sähkölaitoksen tulos ja hyvä talousarviokuri. Hän muistutti, että tilinpäätöskirjasta löytyy paljon tietoa. Keskustan Peter Albäck huomautti, että kunnan päättäjien tulisi oppia aiemmista virheistä, jotta virheet eivät toistu, lastensuojelussa tulisi ryhtyä ennaltaehkäiseviin toimenpiteisiin ja että henkilökunnan poissaolopäivät on selvitettävä. Hän peräänkuulutti hyvää työilmapiiriä ja positiivista väestönkehitystä. SDP:n Leena Furubacka kiitti veronmaksajia sekä työnantajia hyvästä työllisyydestä. Hän painotti hyvän henkilöstöpolitiikan tärkeyttä työntekijöiden hyvinvoinnin aikaansaamiseksi. Kunnanvaltuusto tutustui tilinpäätöksen, keskustelut merkittiin tiedoksi. Hyväksytyt tilinpäätösasiakirjat löytyvät liitteenä, Liite 1/35 /.

9 4/63 Dnr: KST 75/ TILINPÄÄTÖS 2010 Tarkastuslautakunnan tarkastuskertomus Vt. kunnankamreeri: Kuntalain 71 :n mukaan tarkastuslautakunnan on arvioitava, ovatko valtuuston asettamat toiminnalliset ja taloudelliset tavoitteet kunnassa ja kuntakonsernissa toteutuneet. Kuntalain yllämainitussa pykälässä säädetään myös, että mikäli kunnan tase osoittaa kattamatonta alijäämää, tarkastuslautakunnan on arvioitava, miten talouden tasapainottaminen on toteutunut tilikauden aikana sekä voimassa olevan taloussuunnitelman ja toimenpideohjelman riittävyyttä. Tarkastuslautakunta on 23. toukokuuta 2011, tilinpäätösasiakirjojen ja tarkastuskertomuksen nojalla, laatinut arviointikertomuksen siitä, miten toiminnan ja talouden tavoitteet ovat toteutuneet. Yksityiskohtainen arviointikertomus liitetään pykälään, Liite 1/36 /. TARKASTUSLAUTAKUNTA ESITTÄÄ: että arviointikertomus vuodelta 2010 saatetaan kunnanvaltuuston käsittelyyn. Tarkastuslautakunnan puheenjohtaja Bernt Storbacka selosti arviointikertomusta. Arvioinnin painopistealueena on vuoden 2010 aikana ollut sivistystoimen toiminta. Kunnanvaltuusto tutustui tarkastuslautakunnan arviointikertomukseen vuodelta 2010.

10 4/64 Dnr: 76/ TILINPÄÄTÖS 2010 Tarkastuskertomus, tilinpäätöksen hyväksyminen sekä vastuuvapauden myöntäminen Vt. kunnankamreeri: Kuntalain 71 :n mukaan tarkastuslautakunnan on valmisteltava valtuuston päätettävät hallinnon ja talouden tarkastusta koskevat asiat. JHT-, HTM-tilintarkastaja Anders Lidman, Oy Audiator Ab:lta puoltaa 23. toukokuuta 2011 päivätyssä tarkastuskertomuksessaan, että tilinpäätös hyväksytään ja tilivelvollisille myönnetään vastuuvapaus tarkastetulta tilikaudelta Tarkastuslautakunta on 23. toukokuuta 2011 tutustunut tarkastajan laatimaan tarkastuskertomukseen kyseiseltä tilikaudelta. Valtuusto tutustuu tarkastuskertomukseen, joka sisältyy tilinpäätösasiakirjoihin. TARKASTUSLAUTAKUNTA ESITTÄÄ: että kunnanvaltuusto hyväksyy vuoden 2010 tilinpäätöksen ja että kunnanvaltuusto myöntää tilivelvollisille vastuuvapauden tilikaudelta Kunnanvaltuusto hyväksyi yksimielisesti tilinpäätöksen vuodelta 2010 ja myönsi tilinvelvollisille vastuuvapauden tilikaudelta Hans-Erik Lindgren esitti hallituksen puolesta kiitoksen kunnanvaltuustolle luottamuksesta ja henkilökunnalle työstä kuluneen vuoden aikana. Marketta Widjeskog kiitti valtuuston puolesta hallitusta, lautakuntia, tilivelvollisia ja koko henkilökuntaa hyvästä työstä vuoden 2010 aikana. Kunnanjohtaja esitti henkilökunnan kiitokset luottamusmiehille.

11 4/65 Dnr: KST 79/ TALOUSARVIO 2012 JA TALOUSSUUNNITELMA Raamien hyväksyminen Kh : Vt. kunnankamreeri: Tuloslaskelmalle ja käyttötalousarviolle on laadittu raamiehdotukset vuodelle Raameja laadittaessa on käytetty vuoden 2010 tilinpäätöstä, kunnan taloussuunnitelmaa, kuluvan vuoden käyttösuunnitelmaa ja kuntaliiton sekä valtiovarainministeriön ennusteita. Kunnan yhteiset verotulot vähenivät 5,5 % vuodesta 2009 vuoteen 2010 huolimatta siitä, että sekä yhteisövero että kiinteistövero nousi. Raamiehdotuksen verot perustuvat kuntaliiton antamaan veroennusteeseen Kruunupyyn kunnalle. Ennusteen mukaan verot nousevat vuoden 2011 aikana 5,6 % vuoteen 2010 verrattuna, ja vuodelle 2012 ennustetaan 0,5 %:n korotusta. Raamiehdotus perustuu siihen, että kunnan 19,5 %:n veroprosentti pysyy muuttumattomana. Valtionosuuksista ei ole vielä arviointiperusteita, mutta kuntaliitossa lasketaan 3,4 %:n indeksitarkistukseen. Tarkempia tietoja vuoden 2012 valtionosuuksista annetaan aikaisintaan kesäkuun puolivälissä. Tuloslaskelmalle ehdotetussa raamissa toimintakate nousee :oon, vuosikate :oon ja tilikauden tulos :oon. Toimintakate pysyy hyväksytyn taloussuunnitelman vuodelta 2012 puitteissa, ja myös vuosikate ja tulos ovat positiivisempaa kuin taloussuunnitelmassa. Raameissa on lähdetty siitä, että sähkölaitoksen tuotto on , eli sama luku kuin kuluvana vuonna. Tasapainottamisvaatimus täyttyy, kun kunnan taseessa (kunnan sekä sähkölaitoksen) on :n kertynyt ylijäämä. Raamiehdotuksessa käyttötalouden osalta on :n nettomäärä jaettavana osastojen välillä. Verrattuna vuoden 2011 käyttösuunnitelman nettomenoihin on raamiehdotuksessa oleva määräraha korkeampi, eli korotus on 1,83 %. Sektoreiden menojen ja tulojen osalta on kunnan raamiehdotuksissa lähdetty 2,5 %:n korotuksesta. Käytön suunnitteluvuosille ei ole nytkään laadittu erityisiä raameja. Arviointiohjeeksi lautakunnille on 2,5 %:n korotus vuosien välillä. Vt. kunnankamreeri on läsnä asian käsittelyssä. KJ:N EHDOTUS: Kunnanhallitus ehdottaa kunnanvaltuustolle että käyttötalouden ja tuloslaskelman määrärahojen arviointia varten käytetään raamiehdotuksissa ehdotettuja määrärahoja, että käyttötalouden talousvuosille lasketaan 2,5 % korotus vuosien välille ja että liikelaitos Kruunupyyn sähkölaitoksen tuottovaatimus vahvistetaan :ksi vuoden 2011 talousarviossa. Vt. kunnankamreeri ja kunnanjohtaja aloittivat asian käsittelyä esittelemällä raamiehdotusta.

12 4/66 Kunnanhallitus päätti yksimielisesti keskustelun jälkeen hyväksyä ehdotuksen. Kunnanjohtaja ja vt. kunnankamreeri esittelivät raameja tarkemmin ennen keskustelun alkamista. Kunnanvaltuusto päätti yksimielisesti keskustelun jälkeen hallituksen ehdotuksen mukaan. Valtuuston hyväksymät raamit löytyvät liitteenä, Liite 1/38 /.

13 4/67 Dnr: KST 80/ VIRAT JA TOIMET Virkamääräyksen pidentäminen, vt. kunnankamreeri Kh : Kunnan entisen kunnankamreerin Lisbet Holmqvistin siirryttyä lomalle ja eläkkeelle on kunnankamreerin tehtäviä hoidettu vt. kunnankamreeri Pamela Fellmanin toimesta kunnan pääkirjanpitäjän työtehtävien ohella. Fellmanin virkamääräys päättyy Kunnan pääkirjanpitäjä on sanonut työsopimuksensa irti työvapaan loputtua, ja vt. kunnankamreerin virkamääräys päättyy niin ikään Tämä aiheuttaa sen, että talouskansliassa on suunnitteilla järjestelymuutoksia, joiden takia on tarpeellista jatkaa vt. kunnankamreerin virkamääräystä vuoden 2011 loppuun asti. Hallintosäännön 43 :n ja 6 :n 2 mom. mukaan viranomainen, joka täyttää viran, päättää henkilön palkkaamisesta virkasuhteeseen määräajaksi riippumatta erityisistä kelpoisuusehdoista. KJ:N EHDOTUS: Kunnanhallitus ehdottaa kunnanvaltuustolle että nykyinen vt. kunnankamreeri Pamela Fellman määrätään hoitamaan vt. kunnankamreerin virkaa välisenä aikana. Kunnanhallitus päätti yksimielisesti ehdotuksen mukaan. Kunnanvaltuusto päätti yksimielisesti hyväksyä ehdotuksen.

14 4/68 Dnr: KST 82/ VIRAT JA TOIMET Kunnankamreerin virkanimikkeen ja tehtäväkuvauksen muuttaminen Kh : Kunnan johtoryhmä ja työryhmä hallinnollisten toimintojen järjestämiseksi ovat keväällä 2011 keskustelleet kunnan taloushallinnon tilanteesta, ja johtoryhmä on laatinut esityksen taloustoimintojen uudelleenjärjestelystä. Uudelleenjärjestely koskisi sekä taloushallintoa että kunnan yleistä hallintoa. Esitys kunnan taloushallinnon järjestelystä, yleisen hallinnon avustamana, löytyy liitteenä, Liite 1/40 /. Talousosaston organisaatiomuutos merkitsee sitä, että pääkirjanpitäjän ja kunnankamreerin välinen työnjako tarkennetaan niin, että vastuutehtävät siirtyvät kokonaan viranhaltijalle ja toimenhaltija hoitaa tavanomaisia kirjanpitotehtäviä. Vastuunjaon tarkastuksen johdosta virkanimike voitaisiin muuttaa kunnankamreerin nimikkeestä talouspäälliköksi. Ehdotus talouspäällikön tehtäväkuvauksesta löytyy liitteenä, Liite 2/40 /. Kunnan työjärjestyksen 37 :n mukaan kunnankamreerin valinnasta päättää kunnanvaltuusto, ja työjärjestyksen 42 :n mukaan viran julistaa haettavaksi se, jonka tehtävänä on valita viranhaltija avoinna olevaan virkaan. Viran, johon kunnanvaltuusto valitsee viranhaltijan, julistaa haettavaksi kunnanhallitus. KJ:N EHDOTUS: Kunnanhallitus ehdottaa kunnanvaltuustolle että virkanimike kunnankamreeri muutetaan talouspäälliköksi, että talouspäällikön viran tehtäväkuvaus hyväksytään ja että talouspäällikön virka julistetaan haettavaksi elokuun 2011 aikana. Kunnanhallitus päätti yksimielisesti ehdotuksen mukaisesti. Kunnanvaltuusto yhtyi yksimielisesti ehdotukseen.

15 4/69 Dnr: KST 86/ TAKAUS Pensionärshemsföreningen i Kronoby r.f.:n anomus kunnallisesta takauksesta Kh : Kh : Vt. kunnankamreeri: Kuntarahoitus Oyj myöntää Pensionärshemsföreningen i Kronoby r.f.:lle pitkäaikaista rahoitusta Herberts hus talon rakentamishanketta varten. Lainamääräksi on vahvistettu , ja summa on sidottu 5 vuoden viitekorkoon (3,880 % ), laina-aika on 40 vuotta. Pensionärshemsföreningen i Kronoby r.f. anoo lopullista päätöstä kunnallisesta omavelkaisesta takauksesta yllä mainitulle :n lainalle Kuntarahoitus Oyj:ltä. Vastavakuutena jätetään kiinnitetyt panttikirjeet kiinteistössä Storågården Rnro 13:52 Kruunupyyn kunnan Överbråtön kylässä, joiden arvo on 1,3 kertaa lainan määrää. KJ:N EHDOTUS: Kunnanhallitus ehdottaa että kunnanvaltuusto myöntää Pensionärsföreningen i Kronoby r.f:lle kunnallisen omavelkaisen takauksen yllämainitulle :n lainalle, jonka eläkeläisyhdistys ottaa Kuntarahoitus Oyj:lta. Takaus sisältää myös korot, mahdolliset viivästyskorot ja perintäkustannukset. Vastavakuutena eläkeläisyhdistys jättää kiinnitetyt panttikirjeet kiinteistössä, joiden arvo on 1,3 kertaa lainan määrää tai , joka määrän lisäksi sisältää myös korot, mahdolliset viivästyskorot ja perintäkustannukset. Liane Byggmästar ilmoitti esteellisyydestä eikä osallistunut asian käsittelyyn. Kunnanhallitus päätti keskustelun jälkeen palauttaa kysymyksen ja pyytää kirjallista juridista lausuntoa Kuntaliitolta siitä, onko takauksen myöntäminen laillista vedoten lakiin ja säädöksiin ja siitä, voiko takausta antaa koko sijoitukselle, 100 %:sesti. Eläkeläisiyhdistystä kehotetaan täydentämään asiakirjoja rahoitussuunnitelmalla. Kh 6.6: Pensionärshemsföreningen i Kronoby r.f. on antanut yhteenvedon hankkeen kustannuksista ja rahoituksesta, Liite 1/41 /. Kuntaliiton lakiasiat yksikön lausunto annetaan kokouksessa. KJ:N EHDOTUS: Kunnanhallitus ehdottaa että kunnanvaltuusto myöntää Pensionärsföreningen i Kronoby r.f:lle kunnallisen omavelkaisen takauksen yllämainitulle :n lainalle, jonka eläkeläisyhdistys ottaa Kuntarahoitus Oyj:lta. Takaus sisältää myös korot, mahdolliset viivästyskorot ja perintäkustannukset Vastavakuutena eläkeläisyhdistys jättää kiinnitetyt panttikirjeet kiinteistössä, joiden arvo on 1,3 kertaa lainan määrää tai , joka määrän lisäksi sisältää myös korot, mahdolliset viivästyskorot ja perintäkustannukset.

16 4/70 Jarl Haga ja Sune Krokfors, Pensionärshemsföreningen i Kronoby r.f.:n puheenjohtaja ja rahastonhoitaja, oli kutsuttu kokoukseen kertomaan tarkemmin asiasta hallitukselle. Liane Byggmästar ilmoitti esteellisyydestä eikä osallistunut asian käsittelyyn. Kunnanjohtaja selosti tarkemmin lausuntoa, jota on pyydetty Kuntaliitolta ja jota ei ole vielä saatu heidän työtilanteen takia. Keskustelun aikana Elisabeth Hagström ehdottaa, että asia lykätään ja käsitellään ylimääräisessä kokouksessa 16. kesäkuuta ennen valtuuston kokousta, edellyttäen että kirjallinen lausunto Kuntaliitolta on silloin saatavana. Hallitus yhtyi tähän yksimielisesti. Asia viedään valtuuston esityslistalle. Kunnanhallitus päätti keskustelun jälkeen, että valtuustolle annettava esitys annetaan ylimääräisessä kokouksessa 16. kesäkuuta klo edellyttäen, että Kuntaliiton kirjallinen lausunto on saatavana. Kh 16.6: Kuntaliiton lakiasiat yksikön lausunto löytyy liitteenä, Liite 2/41 /. KJ:N EHDOTUS: Kunnanhallitus ehdottaa että kunnanvaltuusto myöntää Pensionärsföreningen i Kronoby r.f:lle kunnallisen omavelkaisen takauksen yllämainitulle :n lainalle, jonka eläkeläisyhdistys ottaa Kuntarahoitus Oyj:lta. Takaus sisältää myös korot, mahdolliset viivästyskorot ja perintäkustannukset Vastavakuutena eläkeläisyhdistys jättää kiinnitetyt panttikirjeet kiinteistössä, joiden arvo on 1,3 kertaa lainan määrää tai , joka määrän lisäksi sisältää myös korot, mahdolliset viivästyskorot ja perintäkustannukset. Keskustelun aikana John-Erik Sandvik ehdottaa, että takaus annetaan ainoastaan dementiaasuntojen rakentamista varten, :lle. Peter Albäck kannattaa ehdotusta. Keskustelun päätyttyä puheenjohtaja toteaa, että on olemassa kaksi ehdotusta ja että äänestys on toimitettava. Hän ehdottaa nimenhuutoäänestystä siten, että kunnanjohtajan ehdotusta kannattava äänestää jaa ja Sandvikin ehdotusta kannattava äänestää nej. Äänestysmenettely hyväksyttiin. Äänestyksessä annettiin 5 jaa-ääntä (Backman, Broända, Takkula, Wassborr, Lindgren), 3 nej-ääntä (Albäck, Dahlvik, Sandvik) ja 1 ääni (Furubacka) jäi käyttämättä, joten hallitus päätti kunnanjohtajan ehdotuksen mukaisesti. Kunnanhallitus päätti äänestyksen jälkeen ehdottaa että kunnanvaltuusto myöntää Pensionärsföreningen i Kronoby r.f:lle kunnallisen omavelkaisen takauksen yllämainitulle :n lainalle, jonka eläkeläisyhdistys ottaa Kuntarahoitus Oyj:lta. Takaus sisältää myös korot, mahdolliset viivästyskorot ja perintäkustannukset. Vastavakuutena eläkeläisyhdistys jättää kiinnitetyt panttikirjeet kiinteistössä, joiden arvo on 1,3 kertaa lainan määrää tai , joka määrän lisäksi sisältää myös korot, mahdolliset viivästyskorot ja perintäkustannukset.

17 4/71 Peter Albäck ilmoitti eriävän mielipiteen päätökseen. Tämä pykälä julistettiin välittömästi tarkastetuksi. Liane Byggmästar ja Berit Haga ilmoittivat esteellisyydestä eivätkä osallistuneet asian käsittelyyn valtuustossa. Keskustelun aikana Peter Albäck ehdottaa Keskustan puolesta, että takaus tulisi antaa ainoastaan dementia-asuntojen rakentamista varten, eli :lle. Bernt Storbacka kannattaa kunnanhallituksen ehdotusta. Keskustelun päätyttyä puheenjohtaja toteaa, että on olemassa kaksi ehdotusta ja että äänestys on toimitettava. Hän ehdottaa nimenhuutoäänestystä siten, että hallituksen ehdotusta kannattava äänestää jaa ja Keskustan ehdotusta kannattava äänestää nej. Äänestysmenettely hyväksyttiin ja äänestys toimitettiin liitteen mukaisesti, Liite 3/41 /. Liitteestä ilmenee, että annettiin 20 jaa-ääntä, 3 nej-ääntä ja 1 ääni jäi käyttämättä. Kunnanvaltuusto päätti äänestyksen jälkeen kunnanhallituksen ehdotuksen mukaan. Peter Albäck ilmoitti eriävän mielipiteen päätökseen ja esitti kirjallisen vastalauseen päätöksen johdosta ennen pöytäkirjan tarkastamista, Liite 4/41 /.

18 4/ TIEDOKSIANTOASIAT Valtuustolle saatetaan tiedoksi seuraavat asiat: a) Peter Albäck, Carita Söderbacka ja Klaus Wistbacka esittivät aloitteen, jossa pyydetään selvittämään Kokkolan yhdistymisen etuja ja haittoja, Liite 1/42 /. b) Peter Albäck, Carita Söderbacka ja Klaus Wistbacka esittivät aloitteen työryhmän asettamisesta selvittämään kolmannen sektorin rooli vanhustenhuollossa sekä dementia-asuntoloiden ylläpitäjiä tulevaisuudessa, Liite 2/42 /. c) Puheenjohtaja ilmoitti, että valtuuston ja hallituksen jäsenille, lautakuntien puheenjohtajille ja johtoryhmälle järjestetään seminaari lauantaina 3. pvä syyskuuta Seljeksellä. PÄÄTÖS Asiat merkittiin tiedoksi. Aloitteet siirrettiin hallituksen valmisteltaviksi.

19 4/73 Dnr: KST 87/ KIINTEISTÖT Sprinkelereitä Tallgårdeniin ja Teerijärven Ryhmäasuntoloihin Tekninen lautakunta 15.6: Kruunupyyn vanhustenhuollon Tallgårdenin asuntolayksikössä on 7 paikkaa ja Teerijärven Ryhmäasuntolassa on 6 paikkaa. Yksiköissä toimitettiin palotarkastus toukokuussa, ja palopäällikön pöytäkirjat saatiin 7.6. Pöytäkirjat löytyvät liitteenä, Liite 1 ja 2/43 /. Pöytäkirjojen mukaan sprinklerijärjestelmiä on asennettava yksiköihin viimeistään , muuten toiminta on lopetettava. Toiminnan jatkuminen kyseiseen ajankohtaan saakka voidaan hyväksyä sillä ehdolla, että henkilökunta on paikalla koko ajan, siis myös iltaisin, öisin ja viikonloppuisin/pyhäpäivisin. Sosiaali- ja terveyslautakunnan ruotsinkielinen jaosto laski 7.6. pidetyssä kokouksessaan, että kuuden hoitajan lisäkustannukset molemmissa yksiköissä tarkoittaa sitä, että henkilöstölisäkustannukset olisivat /vuosi ja noin 116 /paikka ja päivä. Tekninen osasto on pyytänyt sprinklerijärjestelmän hintatietoja kyseisiin kiinteistöihin. LH-Sprinkler Ky on antanut tarjouksen korkeapainesumujärjestelmästä Ultra Fog. Ryhmäasuntolan yhteishinta on ja Tallgårdenin hinta on Hintoihin lisätään sähkön ja veden kytkentäkustannukset sekä kustannukset rakennusteknisistä aputöistä. Ruotsinkielinen jaosto päätti 7.6. seuraavaa: Ruotsinkielinen jaosto kehottaa Kruunupyyn kuntaa ryhtyä mahdollisimman nopeasti toimenpiteisiin, jotta sprinklerijärjestelmät asennetaan Tallgårdenin ja Teerijärven Ryhmäasuntolan asuntoyksikköihin, koska henkilöstön pitäminen paikalla koko ajan tulee kalliiksi. Vastaavan henkilökunnan laatima kirjelmä löytyy liitteenä, Liite 3/43 /. Vanhustenhuollon päällikkö Maija Juolan kanssa käydyssä neuvottelussa kävi ilmi, että tilapäistä henkilökuntaa on jo palkattu asuntoyksikköihin. Asukkaiden siirtäminen ei myöskään ole mahdollista tässä vaiheessa. Sprinklerit ovat tarpeellisia, vaikka asuntoloiden käyttö ajan mittaan saatetaan muuttaa avohoitomuotoon. Saatavissa olevien tietojen mukaan, kustannusten ja turvallisuuden takaamisen tarpeesta on järkevää, että asiassa ryhdytään toimenpiteisiin mahdollisimman nopeasti. Arvioidaan, että tarvitaan kiinteistöjen korjaamiseksi. Talousarviossa on määräraha odottamattomia saneerausmäärärahoja varten, ja kunnanhallitus voi oikeuttaa lautakuntaa käyttämään määrärahoja. Tämän lisäksi tarvitaan , jota kunnanvaltuuston on myönnettävä lisämäärärahana. Järjestelmien toimitusaika on parhaassa tapauksessa noin 4-5 viikkoa tilauksen jälkeen. TEKN. JOHTAJAN EHDOTUS: Tekninen lautakunta anoo kunnanhallitukselta oikeuden käyttää odottamatonta saneerausmäärärahaa asuntolayksiköiden sprinklereitä varten. Anotaan :n lisämääräraha investointitalousarvioon asuntolayksiköiden sprinklerijärjestelmiä varten. PÄÄTÖS Esitys hyväksyttiin Kh 16.6.: Kysymys lisämäärärahasta vaatii valtuuston päätöstä, ja seuraava kokous on suunnitellun aikataulun mukaan vasta 15. syyskuuta, joten kysymys voisi tämän osalta ottaa käsittelyyn kiireellisenä asiana 16. kesäkuuta. Valtuusto voi yksinkertaisella enemmistöllä ottaa tällaisen asian käsittelyyn, mikäli asia on valmisteltu esiteltäväksi, vaikkei asia ole mainittu kokouskutsussa.

20 4/74 KJ:N EHDOTUS: Kunnanhallitus myöntää tekniselle lautakunnalle oikeuden käyttää :n odottamaton saneerausmääräraha sprinklereihin asuntolayksiköissä Tallgården ja Teerijärven ryhmäasuntola, sekä ehdottaa valtuustolle että että kysymystä käsitellään kiireellisenä asiana ja kunnanvaltuusto myöntää :n lisämäärärahan sprinklereitä varten Tallgårdeniin ja Teerijärven ryhmäasuntolaan. Kunnanhallitus päätti yksimielisesti ehdotuksen mukaisesti. Tämä pykälä julistettiin välittömästi tarkastetuksi. Kunnanvaltuusto päätti yksimielisesti hallituksen ehdotuksen mukaan.

21 4/75 VALITUSOSOITUS VALITUSKIELLOT Kieltojen perusteet Seuraavista päätöksistä ei kuntalain 91 :n nojalla saa tehdä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa. Pykälät 35,36 HvalL 5 1 mom. /muun lainsäädännön mukaan seuraaviin päätöksiin ei saa hakea muutosta valittamalla. Pykälät ja valituskieltojen perusteet: VALITUSOSOITUS Valitusviranomainen ja valitusaika Seuraaviin päätöksiin voidaan hakea muutosta kirjallisella valituksella. Oikaisuvaatimuksen johdosta tehdystä päätöksestä saa muutosta hakea vain oikaisuvaatimuksen esittäjä. Jos päätös on muutettu oikaisuvaatimuksen johdosta kunnallisvalitusta saa hakea niin osapuoli kuin kuntajäsen. Valitusviranomainen, osoite ja postiosoite: Vaasan hallinto-oikeus, PL VAASA Valitusaika Kunnallisvalitus, pykälät 34, 37, päivää Hallintovalitus, pykälät päivää Muu valitusviranomainen, osoite ja postiosoite: päivää Valitusaika alkaa siitä kun asianosainen on saanut päätöksestä tiedon. Hankintaa koskeva päätös Hankintaa koskevan päätöksen voi se, jota asia koskee, saattaa markkinaoikeuden käsiteltäväksi kirjallisella hakemuksella osoitteella, PL 118, HELSINKI. Hakemus on jätettävä 14 päivän kuluessa siitä kun asianosainen on saanut päätöksestä tiedon.

22 4/76 Valituskirja Valituskirjassa on ilmoitettava - päätös, johon haetaan muutosta miltä osin päätöksestä haetaan muutosta ja mitä muutoksia vaaditaan, sekä - muutosvaatimuksen perustelut Valituskirjassa on ilmoitettava muutoksenhakijan nimi, ammatti, asuinkunta ja postiosoite. Jos muu henkilö on laatinut valituskirjan, siinä on mainittava myös laatijan nimi ja asuinkunta. Valituskirjaan on lisäksi mainittava postiosoite ja puhelinnumero, jolla ilmoituksia asiasta voidaan toimittaa muutoksenhakijalle. Valituskirja on valittajan, laillisen edustajan tai asiamiehen allekirjoitettava. Valituskirjaan on liitettävä - päätös, josta valitetaan, alkuperäisenä tai kopiona - todistus siitä päivästä, josta valitusaika on luettava - asiakirjat joihin valittaja vaatimuksensa tueksi, mikäli näitä ei aikaisemmin ole toimitettu viranomaisille. Asiamiehen tulee valituskirjaan liittää valtakirja (FPL 21 ). Valitusasiakirjojen toimittaminen Valitusasiakirjat on toimitettava valitusviranomaiselle ennen valitusajan päättymistä. Jos valitusajan viimeinen päivä on pyhäpäivä, itsenäisyyspäivä, vappu, joulu- tai juhannuspäivä tai arkilauantai, valitusasiakirjat saa jättää ensimmäisenä sen jälkeisenä arkipäivänä. Valitusasiakirjat voi myös lähettää postitse tai lähetin välityksellä, mutta siinä tapauksessa lähettäjän omalla vastuulla. Postiin valitusasiakirjat on jätettävä niin ajoissa, että ne ehtivät perille ennen valitusajan päättymistä.. Lain tuomioistuinten ja eräiden oikeushallintoviranomaisten suoritteista perittävistä maksuista (701/1993) mukaan, muutoksenhakijalta peritään käsittelymaksu, joka hallinto-oikeudessa on 80 euroa. Maksua ei kuitenkaan peritä eräissä mainitussa laissa erikseen määrätyistä asioista, kuten sosiaalisista asioista, ei myöskään asioista, jotka koskevat julkisoikeudellista virkasuhdetta, vaaleja, vapautusta kunnallisverosta, valtion avustuksia tai julkisia maksuja ja jos hallinto-oikeus muuttaa päätöksen muutoksenhakijan eduksi.

PÖYTÄKIRJA. Kokouspäivämäärä

PÖYTÄKIRJA. Kokouspäivämäärä PÖYTÄKIRJA Nro 4/2015 4/51 Kokousaika Torstaina 21. toukokuuta 2015, klo 19.00-19.10 Kokouspaikka Kunnantalo Päättäjät: Varajäsenet: Albäck, Peter Backman, Inger Broända, Helena Byggmästar, Liane Dahlbacka,

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Kokouspäivämäärä 11.6.2015

PÖYTÄKIRJA. Kokouspäivämäärä 11.6.2015 PÖYTÄKIRJA Nro 5/2015 5/60 Kokousaika Torstaina 11. kesäkuuta 2015, klo 19.05-20.10 Kokouspaikka Kunnantalo Päättäjät: Varajäsenet: Albäck, Peter Backman, Inger Broända, Helena Byggmästar, Liane Dahlbacka,

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Kokouspäivämäärä

PÖYTÄKIRJA. Kokouspäivämäärä KRUUNUPYYN KUNTA PÖYTÄKIRJA Kokouspäivämäärä Nro 6/2012 6/83 Kokousaika Torstaina 13. syyskuuta 2012, klo 19.00 19.40 Kokouspaikka Kunnantalo Päättäjät: Varajäsenet: Albäck, Peter Albäck-Tokou, Siv Backman,

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Kokouspäivämäärä 13.6.2013

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Kokouspäivämäärä 13.6.2013 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2013 5/104 Kokousaika Torstaina 13. kesäkuuta 2013, klo 19.00 20.05 Kokouspaikka Kunnantalo Päättäjät: Varajäsenet: Albäck, Peter Backman, Inger Broända, Helena Byggmästar, Liane

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Tarkastuslautakunta 2013-2016. AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55. Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Tarkastuslautakunta 2013-2016. AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55. Kunnanviraston kokoushuone AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna (poissa), tilalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius,

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS. Tarkastuslautakunnan kokousmenettelyssä noudatetaan hallintosäännön määräyksiä.

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS. Tarkastuslautakunnan kokousmenettelyssä noudatetaan hallintosäännön määräyksiä. UTSJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA TARKASTUSLAUTAKUNTA 1/15.5.20089 1 Kokousaika 15.5.2009 klo 9-14 Kokouspaikka Läsnä Kunnanvirasto, Utsjoki Pertti Kujala, pj Säde Guttorm, vpj Raimo-Esa Guttorm, j Seppo

Lisätiedot

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Aika Keskiviikko 28.5.2014 klo 9.15 10.27 Paikka Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Antti Paananen, puheenjohtaja Jaakko Huttunen,

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 27.4.2016 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja poissa vpj. Mäenpää Jonna, paikalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 1 Tarkastuslautakunta 29.04.2016 AIKA 29.04.2016 klo 16:00-19:15 PAIKKA Yleishallinnon kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 44 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Kokouspäivämäärä 26.5.2016

PÖYTÄKIRJA. Kokouspäivämäärä 26.5.2016 PÖYTÄKIRJA Nro 4/2016 4/67 Kokousaika Torstaina 26. toukokuuta 2016, klo 19.00-20.00 Kokouspaikka Kunnantalo Päättäjät: Varajäsenet: Albäck, Peter Backman, Inger Broända, Helena Byggmästar, Liane Dahlbacka,

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Kokouspäivämäärä 23.4.2015

PÖYTÄKIRJA. Kokouspäivämäärä 23.4.2015 PÖYTÄKIRJA Nro 3/2015 3/36 Kokousaika Torstaina 23. huhtikuuta 2015, klo 18.00-19.40 Kokouspaikka Kunnantalo Päättäjät: Varajäsenet: Albäck, Peter, klo 18.56 25 Backman, Inger Broända, Helena Byggmästar,

Lisätiedot

KEITELEEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tarkastuslautakunta 1/2016 1

KEITELEEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tarkastuslautakunta 1/2016 1 KEITELEEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tarkastuslautakunta 1/2016 1 KOKOUSAIKA Torstai 11.2.2016 kello 15.15 16.10 KOKOUSPAIKKA Kunnantoimisto, Äyräpääntie 2, 72600 Keitele SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2017 93 Tarkastuslautakunta 17.05.2017 AIKA 17.05.2017 klo 14:00-17:42 PAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone Kotka KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 48 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

Kokousasian otsikko Sivu 44 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 45 Pöytäkirjantarkastajat 4 46 Lipertek Oy omavelkainen takaus 5

Kokousasian otsikko Sivu 44 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 45 Pöytäkirjantarkastajat 4 46 Lipertek Oy omavelkainen takaus 5 LIPERIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 1 Kunnanhallitus 24.02.2014 Aika 24.02.2014 klo 16:30-16:35 Paikka Liperin kunnanvirasto Käsitellyt asiat :t 44-46 Kokousasian otsikko Sivu 44 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2010. Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Niittytie 3 Käsiteltävät asiat

YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2010. Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Niittytie 3 Käsiteltävät asiat YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2010 Kokousaika 14.10.2010 klo 18.30-19.10 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Niittytie 3 Käsiteltävät asiat KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

Lisätiedot

Kunnanvaltuusto 2/2014. KOKOUSAIKA 12.6.2014 klo 18.30. KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT

Kunnanvaltuusto 2/2014. KOKOUSAIKA 12.6.2014 klo 18.30. KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT YPÄJÄN KUNTA Kunnanvaltuusto ASIALUETTELO 2/2014 KOKOUSAIKA 12.6.2014 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT Nro Liite 7 6 Toimintavuoden 2013 tilinpäätös 8 8 Vuoden 2013

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Kokouspäivämäärä

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Kokouspäivämäärä SUOMENKIELINEN KOULU- JAOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA määrä 24.5.2018 Nro 1/2018 1/1 Kokousaika Torstaina 24.5.2018, klo 19.10-21.00 Kokouspaikka Kaustisen keskuskoulu Jäsenet: Varajäsenet: Ahlsved Pasi Åstrand

Lisätiedot

Liperin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Keskustie 10, 83100 Liperi

Liperin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Keskustie 10, 83100 Liperi LIPERIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Tarkastuslautakunta 02.02.2015 Aika 02.02.2015 klo 12:30-13:45 Paikka Liperin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Keskustie 10, 83100 Liperi Käsitellyt asiat

Lisätiedot

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13 Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13 Kokousaika Keskiviikko 22.5.2013 klo 9.00 15.30 Kokouspaikka Harjulinna, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 9 Arviointikertomus vuodelta

Lisätiedot

SIVISTYSLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2012 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

SIVISTYSLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2012 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN SIVISTYSLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2012 Kokousaika 19.12.2012 klo 18.00-19.05 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Kunnantalo, Yhteispalvelupiste KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

POSION KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Toimintaympäristölautakunta 1. Kunnanvirasto, valtuustosali. 22 Rakennusmestarin määräaikaisen toimen täyttäminen

POSION KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Toimintaympäristölautakunta 1. Kunnanvirasto, valtuustosali. 22 Rakennusmestarin määräaikaisen toimen täyttäminen POSION KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Toimintaympäristölautakunta 1 KOKOUSAIKA Perjantai 08.04.2016 klo 10.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, valtuustosali 22 Rakennusmestarin määräaikaisen toimen täyttäminen Kokouksen

Lisätiedot

EDUPOLI, Ammattitie 1, Porvoo

EDUPOLI, Ammattitie 1, Porvoo 18.10.2012 1 KOKOUSAIKA 18.10.2012 klo 17.15-18.58 KOKOUSPAIKKA EDUPOLI, Ammattitie 1, Porvoo KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no Yh 123 : Kokouksen avaus... 3 Yh 124 : Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...

Lisätiedot

Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Lemillä 03.06.2012

Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Lemillä 03.06.2012 Lemin kunta 5/2012 7 Aika 30.05.2012 klo 20.00-20.10 Paikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanvirasto I Pylkkö Osmo Huttunen Matti Värtö Veijo Lepistö Minttu puheenjohtaja varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 49 PERUSTURVAPALVELUT / VUODEN 2015 TALOUSARVIO JA VUOSIEN

KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 49 PERUSTURVAPALVELUT / VUODEN 2015 TALOUSARVIO JA VUOSIEN PERUSTURVAJAOSTO PÖYTÄKIRJA 8/2014 Kokousaika 22.10.2014 klo 16.00 21.35 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Kunnantalo, Lapinjärventie 20A, Kirkonkylä KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

Lisätiedot

PYHÄJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

PYHÄJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone PYHÄJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 13 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika 15.04.2015 klo 09:00-11:30 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone OSALLISTUJAT Läsnä Mattila Olli puheenjohtaja Koivusipilä

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 Tarkastuslautakunta 07.05.2015 AIKA 07.05.2015 klo 15:35-20:50 PAIKKA Sosiaali- ja terveystoimen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 28 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. RAKLTK, 16.1.2013 18:00, Pöytäkirja

SISÄLLYSLUETTELO. RAKLTK, 16.1.2013 18:00, Pöytäkirja i SISÄLLYSLUETTELO RAKLTK, 16.1.2013 18:00, Pöytäkirja -1 Läsnäolijat... 1 1 Rakennuslupa, Teuvan kunta/hammashoitolan väistötilat... 2 2 Ilmoitusasiat, rak.ltk 16.1.2013... 3 9998 Oikaisuvaatimusohjeet

Lisätiedot

PELLON KUNTA 6/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Maanantai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA

PELLON KUNTA 6/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Maanantai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA AIKA Maanantai 29.5.2018 klo 9.00 PAIKKA Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA Varsinainen jäsen Jari Vanha pj. Johannes Juuso vpj. Marja-Leena Kyrö Janne Ranta Maija-Liisa Pakisjärvi

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Kokouspäivämäärä 22.3.2012

PÖYTÄKIRJA. Kokouspäivämäärä 22.3.2012 KRUUNUPYYN KUNTA PÖYTÄKIRJA Kokouspäivämäärä Nro 2/2011 2/22 Kokousaika Torstaina 22. maaliskuuta 2012, klo 19.00 19.15 Kokouspaikka Kunnantalo Päättäjät: Varajäsenet: Albäck, Peter Albäck-Tokou, Siv Backman,

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 8.12.2015 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen Jukka Panu, jäsen Muut osallistujat:

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2009 1. Tarkastuslautakunta 2005 2008 19.5.2009. AIKA 19.5.2009 klo 17.00 19.00 PAIKKA

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2009 1. Tarkastuslautakunta 2005 2008 19.5.2009. AIKA 19.5.2009 klo 17.00 19.00 PAIKKA MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2009 1 AIKA 19.5.2009 klo 17.00 19.00 PAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone, 3. kerros KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 14 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 1 Aika: 26.08.2015 klo 17:00-20:57 Paikka: Kaupungintalo, kokoushuone 3 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 117 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 118 Edellisen kokouksen

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Kokouspäivämäärä Kunnantalo, lautakunnan kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Kokouspäivämäärä Kunnantalo, lautakunnan kokoushuone SUOMENKIELEN KOULUJA- OSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA määrä Nro 1/2017 1/1 Kokousaika Torstaina, klo 18:00 18:55 Kokouspaikka Kunnantalo, lautakunnan kokoushuone Jäsenet: Varajäsenet: Ahlsved, Pasi Åstrand, Ulla-Maria

Lisätiedot

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Aika Tiistai 16.12.2014 klo 9.15 11.10 Paikka Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Antti Paananen, puheenjohtaja Jaakko Huttunen,

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie Tieavustushakemus: Paikkarin yksityistie...

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie Tieavustushakemus: Paikkarin yksityistie... PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Kokousaika Maanantai 9.3.2015 klo 9.50 10.10 Kokouspaikka Kuntala, neuvotteluhuone Asiat sivu nro 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie... 2 2 Tieavustushakemus:

Lisätiedot

NRO 1/2018. Tarkastuslautakunta. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 2 Kokouksen järjestäytymistoimet

NRO 1/2018. Tarkastuslautakunta. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 2 Kokouksen järjestäytymistoimet Tarkastuslautakunta ASIALISTA NRO 1/2018 Kokousaika 9.5.2018 klo 10 15.30 Kokouspaikka Utsjoen kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Asialista ja asian pykälä: 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KOKKOLAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2019 1

KOKKOLAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2019 1 KOKKOLAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2019 1 Tarkastuslautakunta 2017-2020 AIKA 11.04.2019 klo 16:00-18:19 PAIKKA D 1.7 SISÄLLYSLUETTELO Sivu 39 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 40 Pöytäkirjan tarkastajat

Lisätiedot

TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 Kokousaika 8.10.2013 klo 18.00 21.45 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Kunnanhallituksen kokoushuone KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

KOULUTUSKESKUKSEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2012 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 52 TOIMINNALLINEN TILANNEKATSAUS 3

KOULUTUSKESKUKSEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2012 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 52 TOIMINNALLINEN TILANNEKATSAUS 3 KOULUTUSKESKUKSEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2012 Kokousaika 13.9.2012 klo 18.00 19.10 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat C-talon kabinetti KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Lapinjärventie 25 Käsiteltävät asiat KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Lapinjärventie 25 Käsiteltävät asiat KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN SIVISTYSLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2014 Kokousaika 22.10.2014 klo 18.42 20.20 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Lapinjärventie 25 Käsiteltävät asiat KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

Aksels Tuulikki Jäsen

Aksels Tuulikki Jäsen PYHTÄÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 11 Tarkastuslautakunta 2009-2012 AIKA 29.04.2013 klo 14:00-15:00 PAIKKA Pyhtään kirjasto LÄSNÄ Lindemark Susanna Puheenjohtaja Saarinen Sami Varapuheenjohtaja Aksels Tuulikki

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 12.3.2015 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna poissa, paikalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 30.05.2016 klo 16:00 16:40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 23.05.2016 klo 9.00 14.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Kokouspäivämäärä 24.9.2015

PÖYTÄKIRJA. Kokouspäivämäärä 24.9.2015 PÖYTÄKIRJA Nro 6/2015 6/72 Kokousaika Torstaina 24. syyskuuta 2015 klo 18.00-19.15 Kokouspaikka Kunnantalo Päättäjät: Varajäsenet: Albäck, Peter Backman, Inger Broända, Helena Byggmästar, Liane Dahlbacka,

Lisätiedot

Virkamiespäätökset Liikunta-, nuoriso- ja kulttuuriavustusten julistaminen haettavaksi Kirjastonjohtajan virka

Virkamiespäätökset Liikunta-, nuoriso- ja kulttuuriavustusten julistaminen haettavaksi Kirjastonjohtajan virka nro 3/2010 SISÄLLYSLUETTELO SIVLTK 22 SIVLTK 23 SIVLTK 24 SIVLTK 25 SIVLTK 26 Kokouksen järjestäytyminen Taloustilanne Virkamiespäätökset Liikunta-, nuoriso- ja kulttuuriavustusten julistaminen haettavaksi

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 5/2014 1 SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 5/2014 1 SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 5/2014 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 24 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 25 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN 3 26 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI 3 27 ARVIOINTIKERTOMUKSEN

Lisätiedot

67 Mikkelin kaupungin vuoden 2014 tilinpäätös / tilintarkastuskertomus, tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen

67 Mikkelin kaupungin vuoden 2014 tilinpäätös / tilintarkastuskertomus, tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen Mikkeli Ote pöytäkirjasta 6/2015 1 (7) Kaupunginhallitus, 125, 30.03.2015 Kaupunginhallitus, 207, 08.06.2015 Kaupunginvaltuusto, 67, 15.06.2015 67 Mikkelin kaupungin vuoden 2014 tilinpäätös / tilintarkastuskertomus,

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2 PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto Kokousaika Tiistaina 3.5.2015 klo 9.00 9.20 Kokouspaikka Kuntala, neuvotteluhuone Asiat sivu nro 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2 2 Tieavustushakemus

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta Kokousaika Keskiviikko 28.9.2016 klo 17.00 17.57 Kokouspaikka Kuntala, kakkossali Asiat sivu nro 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle 2017... 77

Lisätiedot

103 ohm Toimeksiantosopimus/Kaakkois-Suomen Metsätilat Oy

103 ohm Toimeksiantosopimus/Kaakkois-Suomen Metsätilat Oy 134 Kokousaika Tiistai 28.6.2011 kello 17.50 18.55 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanvaltuuston istuntosali Käsitellyt asiat nro liite 98 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 99 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 22. Tekninen lautakunta 18.02.2015 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 22. Tekninen lautakunta 18.02.2015 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 22 Tekninen lautakunta 18.02.2015 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Sivu 14 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN TOTEAMINEN 24 15 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 25 16 TYÖNTUTKIMUKSEN

Lisätiedot

TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2010 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2010 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2010 Kokousaika 09.11.2010 klo 19.00 19.35 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Tekninen toimisto KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLLON KY. Tarkastuslautakunta 27.5.2014

TERVEYDENHUOLLON KY. Tarkastuslautakunta 27.5.2014 1 Kokousaika Ti 27.5.2014 klo 14.00 15:45 Paikka Muonion terveyskeskus, ruokasali Jäsenet: Läsnä Keimiöniemi Anne-Mari Malila Kari Kurkela Outi, vj. Poissa Eira Birgitta Pettissalo Petri Muut saapuvilla

Lisätiedot

PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 10/2007. Perusturvalautakunta Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 10/2007. Perusturvalautakunta Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 10/2007 Päivämäärä Perusturvalautakunta 27.9.2007 KOKOUSAIKA Tiistai 2.10.2007 klo 18.00 21.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu 123 Kokouksen

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ti 31.5.2016 klo 15.00 18.30 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2015 Sivu 1

SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2015 Sivu 1 SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2015 Sivu 1 Ympäristölautakunta Kokousaika: 23.11.2015 ke llo 18.00-18.35 Kokouspaikka: Kunnanhallitukse n kokoushuone Saapuvilla olleet: Jäsenet: Varajäsenet: X Kangas Antti

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 5/ Kokoushuone K1-K2, Ulvilan kaupungintalo

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 5/ Kokoushuone K1-K2, Ulvilan kaupungintalo Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 5/2019 1 Tarkastuslautakunta Aika 10.09.2019 klo 14:00-16:35 Paikka Kokoushuone K1-K2, Ulvilan kaupungintalo Käsitellyt asiat Pykälä Asia Sivu 22 Kaupungin talouskatsaus 3 23

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2013

PÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2013 91 PÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2013 KOKOUSAIKA 28.10.2013 klo 19.30 21.05 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Kunnanvirasto, valtuustosali Seppo Haapasuo, pj Niina Alatalo Juha Alkio,

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 6/

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 6/ Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 6/2016 78 Kulttuurilautakunta Aika 30.08.2016 klo 18:00-18:44 Paikka Pääkirjasto Käsitellyt asiat Pykälä Asia Sivu 50 Kulttuurilautakunnan talousarvion toteutumisvertailu tammi-kesäkuulta

Lisätiedot

SUOMENKIELEN KOULUJA- OSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA määrä Nro 1/2012 1/1 Kokousaika Torstaina, klo 18.00-18.28 Kokouspaikka Ravintola Marina s Etelä Teerijärventie 10 Jäsenet: Varajäsenet: Saajoranta, Pekka Forsander,

Lisätiedot

KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 20 ATERIAPALVELUN MAKSUT 1.4.2014 LUKIEN 3 21 ASIOITA TIEDOKSI (LIITE) 4

KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 20 ATERIAPALVELUN MAKSUT 1.4.2014 LUKIEN 3 21 ASIOITA TIEDOKSI (LIITE) 4 PERUSTURVAJAOSTO PÖYTÄKIRJA 3/2014 Kokousaika 9.4.2014 klo 18.30 20.35 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Kunnantalo, Lapinjärventie 20A, Kirkonkylä KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

Lisätiedot

TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2010 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2010 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2010 Kokousaika 16.03.2010 klo 18.00 19.01 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Tekninen toimisto KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

KAAVIN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

KAAVIN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017 KOKOUSAIKA 12.6.2017 klo 17.00-17.38 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Miettinen Eino, puheenjohtaja Räsänen Jorma,

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 67

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 67 PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 67 Kunnanvaltuusto 06.08.2014 AIKA 06.08.2014 klo 14:00-14:06 PAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 31 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 Tarkastuslautakunta 28.04.2015 AIKA 28.04.2015 klo 15:15-18:50 PAIKKA Sosiaali- ja terveystoimen kokoushuone Pinsetti KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 23 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 5/2015 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 5/2015 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 5/2015 1 Tarkastuslautakunta Aika 12.5.2015 klo 14:35 16:02 Paikka Ulvilan kaupungintalo, kokoushuone K1-K2 Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 18 19 20 21 Tilintarkastusyhteisön

Lisätiedot

YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2010. Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Niittytie 3 Käsiteltävät asiat

YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2010. Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Niittytie 3 Käsiteltävät asiat YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2010 Kokousaika 26.8.2010 klo 18.30-18.55 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Niittytie 3 Käsiteltävät asiat KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

Lisätiedot

NRO 1/2017. Tarkastuslautakunta. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä esityslistan hyväksyminen. 2 Kokouksen järjestäytymistoimet

NRO 1/2017. Tarkastuslautakunta. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä esityslistan hyväksyminen. 2 Kokouksen järjestäytymistoimet Tarkastuslautakunta ASIALISTA NRO 1/2017 Kokousaika 26.4.2017 klo 12 Kokouspaikka Utsjoen kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Asialista ja asian pykälä: 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Kokouspäivämäärä Cafe 13, Murikantie 2 Alavetelil

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Kokouspäivämäärä Cafe 13, Murikantie 2 Alavetelil SUOMENKIELEN KOULUJA- OSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA määrä 4.12.2014 Nro 2/2014 2/12 Kokousaika Torstaina 4.12.2014, klo 18.00 18-20 Kokouspaikka Cafe 13, Murikantie 2 Alavetelil Jäsenet: Varajäsenet: Berg, Marko

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Linda Suokas ja Merja Mälkiä.

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Linda Suokas ja Merja Mälkiä. LUUMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2015 111 Koululautakunta Aika 09.12.2015 klo 18:05-19:20 Paikka Taavetin koulukeskus, hallintorakennus Käsitellyt asiat Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin

Lisätiedot

Otsikko Sivu 69 KOKOUKSEN AVAAMINEN 109 70 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Otsikko Sivu 69 KOKOUKSEN AVAAMINEN 109 70 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN PYHÄJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 10/2013 107 Tarkastuslautakunta AIKA 14.05.2013 klo 08:00-12:00 PAIKKA Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 69 KOKOUKSEN AVAAMINEN

Lisätiedot

Muut saapuvilla olleet Jaakko Alamattila khall edustaja Paula Alatalo rehtori-koulutoimenjohtaja

Muut saapuvilla olleet Jaakko Alamattila khall edustaja Paula Alatalo rehtori-koulutoimenjohtaja ENONTEKIÖN KUNTA Sivistyslautakunta PÖYTÄKIRJA Kokousaika 28.9.2011 klo 16-16.25 Kokouspaikka Virastotalo Saapuvilla Seppo Alatörmänen pj olleet jäsenet Jyri Hautamäki vpj Mika Vaari vj Sirpa-Liisa Korva

Lisätiedot

Kunnanhallitus. 122 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Kunnanhallitus. 122 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA Asialista 6/2011 Kunnanhallitus KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA Maanantai 28.3.2011 kunnanvaltuuston kokouksen jälkeen Kunnanvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu 122 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

Kaupungintalo, lautakuntien kokoushuone

Kaupungintalo, lautakuntien kokoushuone MIKKELIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Sivu 1/5 Tarkastuslautakunta 2013 2016 18.5.2016 Nro 5/2016 AIKA Ke 18.5.2016 klo 16.30 19.20 PAIKKA Kaupungintalo, lautakuntien kokoushuone LÄSNÄ LISÄKSI POISSA Juhani Oksman

Lisätiedot

Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Kokouskutsu / Esityslista Nro 4/2017 1 (6) KOKOUSAIKA 31.08.2017 Klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN-SAVUKOSKEN PÖYTÄKIRJA/ Nro Sivu KANSANTERVEYSTYÖN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA Ympäristöterveyslautakunta 1 / 2015 1

PELKOSENNIEMEN-SAVUKOSKEN PÖYTÄKIRJA/ Nro Sivu KANSANTERVEYSTYÖN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA Ympäristöterveyslautakunta 1 / 2015 1 PELKOSENNIEMEN-SAVUKOSKEN PÖYTÄKIRJA/ Nro Sivu KANSANTERVEYSTYÖN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA Ympäristöterveyslautakunta 1 / 2015 1 KOKOUSTIEDOT Aika 5.2.2015 klo 14.00 Paikka Kokoushuone, Pelkosenniemen terveyskeskus

Lisätiedot

ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ (8)

ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ (8) ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 1 (8) Tarkastuslautakunta 21.05.2018 AIKA 21.05.2018 klo 15:00-18:00 PAIKKA Alavieskan kunnantalo, valtuustosali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 14 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015 TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ke 29.4.2015 klo 14.00 16.54 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 26.4.2017 1 Kokousaika Pe 28.4.2017 klo 16.00 19.10 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja

Lisätiedot

147 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 147 Pöytäkirjan tarkastajien valinta

147 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 147 Pöytäkirjan tarkastajien valinta PORNAISTEN KUNTA Kokouskutsu 6/2019 Lähettämispäivä Kunnanhallitus 21.3.2019 KOKOUSAIKA Torstai 28.3.2019 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu (seuraava liite = ) 147

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 3/2015 21 29

Tekninen lautakunta 3/2015 21 29 SIIKAISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta 3/2015 21 29 Aika Keskiviikko 22.04.2015 klo 18.00 19.00 Paikka Kunnanvirasto Läsnä Harju Tero puheenjohtaja Söderbacka Sari varapuheenjohtaja Järvenpää

Lisätiedot

14.4.2011 1 Yhtymähallitus 4/2011. Amisto POMO-talo, Aleksanterinkatu 22, Porvoo

14.4.2011 1 Yhtymähallitus 4/2011. Amisto POMO-talo, Aleksanterinkatu 22, Porvoo 14.4.2011 1 KOKOUSAIKA 14.4.2011 klo 17.15- KOKOUSPAIKKA Amisto POMO-talo, Aleksanterinkatu 22, Porvoo KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no Yh 43 : Kokouksen avaus... 3 Yh 44 : Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...

Lisätiedot

TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2013 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 37 OSA-AIKA ELÄKE (LIITE 1) 3

TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2013 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 37 OSA-AIKA ELÄKE (LIITE 1) 3 TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2013 Kokousaika 28.05.20130 klo 18.00 18.50 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Tekninen toimisto KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

PERUSTURVAJAOSTO PÖYTÄKIRJA 6/2013. Kunnantalo, Lapinjärventie 20A, Kirkonkylä KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

PERUSTURVAJAOSTO PÖYTÄKIRJA 6/2013. Kunnantalo, Lapinjärventie 20A, Kirkonkylä KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PERUSTURVAJAOSTO PÖYTÄKIRJA 6/2013 Kokousaika 29.8.2013 klo 18.30 20.50 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Kunnantalo, Lapinjärventie 20A, Kirkonkylä KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

Lisätiedot

Toivakan kunta Pöytäkirja 4/ / 9. Tarkastuslautakunta Aika klo 16:30-19:50. Toivakan kirjasto, kirjaston sali

Toivakan kunta Pöytäkirja 4/ / 9. Tarkastuslautakunta Aika klo 16:30-19:50. Toivakan kirjasto, kirjaston sali Toivakan kunta Pöytäkirja 4/2015 1 / 9 Tarkastuslautakunta 16.04.2015 Aika 16.04.2015 klo 16:30-19:50 Paikka Toivakan kirjasto, kirjaston sali Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/2016 1. Sivu. 22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 23 Pöytäkirjantarkastajat 4

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/2016 1. Sivu. 22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 23 Pöytäkirjantarkastajat 4 OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/2016 1 Tarkastuslautakunta Aika 30.03.2016 klo17:00-19:34 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Sivu 22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 23

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 1 Tarkastuslautakunta 27.04.2017 AIKA 27.04.2017 klo 18:30-21:05 PAIKKA Yleishallinnon kahvihuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 40 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

LAPIN JÄTEHUOLTO KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA Nro 2/2016 Yhtymähallitus Sivu 1 ( 10 ) 04.05.2016

LAPIN JÄTEHUOLTO KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA Nro 2/2016 Yhtymähallitus Sivu 1 ( 10 ) 04.05.2016 Yhtymähallitus Sivu 1 ( 10 ) KOKOUSAIKA 02.05.2016 - klo 14.00 KOKOUSPAIKKA OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Sähköpostikokous Maarit Junttila Arto Leppälä Outi Marttila Veikko Virtanen Manu Friman Tuovi Karvonen

Lisätiedot

PERUSTURVAJAOSTO PÖYTÄKIRJA 4/2013. Kunnantalo, Lapinjärventie 20A, Kirkonkylä KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

PERUSTURVAJAOSTO PÖYTÄKIRJA 4/2013. Kunnantalo, Lapinjärventie 20A, Kirkonkylä KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PERUSTURVAJAOSTO PÖYTÄKIRJA 4/2013 Kokousaika 22.5.2013 klo 17.00 17.18 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Kunnantalo, Lapinjärventie 20A, Kirkonkylä KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Tarkastuslautakunta 24.01.2018 AIKA 24.01.2018 klo 17:00-19:50 PAIKKA Otsonmäen päiväkoti KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 4/2012 1 Tekninen lautakunta Aika 13.07.2012 klo 10:00-11:02 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 74 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Ritva Lill-Smeds, jäsen

Ritva Lill-Smeds, jäsen Tarkastuslautakunta 2009-2012 18.05.2010 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 18.05.2010 klo 15.00 19.35 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET Kunnanvirasto Yhteispalvelupisteen kokoustila Lapinjärvi Mats Antas, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kunnanvirasto, valtuustosali. Kokous alkaa valtuuston kokouksen jälkeen.

Kunnanvirasto, valtuustosali. Kokous alkaa valtuuston kokouksen jälkeen. Toivakan kunta Pöytäkirja 9/2014 1 / 12 Kunnanhallitus 14.04.2014 Aika 14.04.2014 klo 19:55-20:36 Paikka Kunnanvirasto, valtuustosali. Kokous alkaa valtuuston kokouksen jälkeen. Käsitellyt asiat Otsikko

Lisätiedot

PELLON KUNTA 3/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Tiistai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA

PELLON KUNTA 3/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Tiistai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA AIKA Tiistai 10.4.2018 klo 9.00 PAIKKA Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA MUUT OSALLISTUJAT Yliviivattu=pois Varsinainen jäsen Jari Vanha pj. Johannes Juuso vpj. Marja-Leena Kyrö

Lisätiedot

Pohjois-Suomen laboratoriokeskuksen Pöytäkirja 7/2014 1 liikelaitoskuntayhtymä. Tarkastuslautakunta 08.09.2014. Aika 08.09.2014 klo12:00-15:00

Pohjois-Suomen laboratoriokeskuksen Pöytäkirja 7/2014 1 liikelaitoskuntayhtymä. Tarkastuslautakunta 08.09.2014. Aika 08.09.2014 klo12:00-15:00 Pohjois-Suomen laboratoriokeskuksen Pöytäkirja 7/2014 1 Tarkastuslautakunta 08.09.2014 Aika 08.09.2014 klo12:00-15:00 Paikka Kokkola, hallituksen neuvotteluhuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 53 Kokouksen

Lisätiedot

Otsikko Sivu 27 Aamu- ja iltapäivätoiminnan järjestäminen ja

Otsikko Sivu 27 Aamu- ja iltapäivätoiminnan järjestäminen ja KITTILÄN KUNTA Pöytäkirja 7/2015 1 Koululautakunta Aika 26.08.2015 klo 09:00-12:00 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 27 Aamu- ja iltapäivätoiminnan järjestäminen

Lisätiedot

Paikka NordLabin yhtymähallinnon neuvotteluhuone, Medipolis, Kiviharjuntie 11, 90220 Oulu. Otsikko Sivu

Paikka NordLabin yhtymähallinnon neuvotteluhuone, Medipolis, Kiviharjuntie 11, 90220 Oulu. Otsikko Sivu Pohjois-Suomen laboratoriokeskuksen Pöytäkirja 2/2015 1 Tarkastuslautakunta 27.02.2015 Aika 27.02.2015 klo09:00-12:55 Paikka NordLabin yhtymähallinnon neuvotteluhuone, Medipolis, Kiviharjuntie 11, 90220

Lisätiedot

PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 2/2008. Perusturvalautakunta Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 2/2008. Perusturvalautakunta Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 2/2008 Päivämäärä Perusturvalautakunta 27.2.2008 KOKOUSAIKA Tiistai 4.3.2008 klo 18.00 21.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu 27 Kokouksen

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 28.3.2014. 26 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Tekninen lautakunta 28.3.2014. 26 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA Sisällysluettelo 4/2014 Päivämäärä Tekninen lautakunta 28.3.2014 KOKOUSAIKA Tiistai 1.4.2014 klo 18.00 18.30 KOKOUSPAIKKA Kunnantoimisto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu 26 Kokouksen

Lisätiedot