TÄRKEÄÄ LUE OHJEET ENNEN KÄYTTÖÄ JA SÄILYTÄ OHJEET MYÖHEMPÄÄ TARVETTA VARTEN. KÄYTTÖOHJE DVH-7783

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TÄRKEÄÄ LUE OHJEET ENNEN KÄYTTÖÄ JA SÄILYTÄ OHJEET MYÖHEMPÄÄ TARVETTA VARTEN. KÄYTTÖOHJE DVH-7783"

Transkriptio

1 TÄRKEÄÄ LUE OHJEET ENNEN KÄYTTÖÄ JA SÄILYTÄ OHJEET MYÖHEMPÄÄ TARVETTA VARTEN. KÄYTTÖOHJE DVH-7783

2

3 CLASS 1 LASER PRODUCT VAROITUS: Tämä symboli ilmaisee laitteen olevan luokan 1 lasertuote. Älä avaa kantta, äläkä katso lasersäteeseen. Älä koskaan koske laserlinssiin lokeron sisällä.

4 SCART OUT R PIIRUSTUS ETU- JA TAKAPANEELISTA ETUPANEELI DVD-soitin edestä CD-LUUKKU OPEN/CLOSE PLAY/PAUSE VALMIUSTILA KAUKO-OHJAUSANTURI DVD-soitin takaa CAUTION CLASS 1 LASER PRODUCT DVD PLAYER Importer. DENVER ELECTRONICS A/S Stavneagervej 22 DK-8250 EGAA DENMARK Y Pb/Cb Pr/Cr VIDEO MODEL NO.:DVH-7783 POWER SUPPLY: V~50/60Hz POWER CONSUMPION:15W/hour STANDBY CONSUMPTION:<0.5W/hour Website: SERIAL NO.: ON OFF L R HDMI S-VIDEO 1. Scart out-liitäntä 2. VASEN lähtöliitäntä 3. OIKEA lähtöliitäntä 4. Digitaalinen signaali COAXIAL lähtöliitin 5. S-Video lähtöliitin 6. Y lähtöliitin 7. Pb/Cb lähtöliitäntä 8. Pr/Cr lähtöliitäntä 9. VIDEO lähtöliitin 10. HDMI lähtöliitin 11.VIRTA

5 KAUKOSÄÄDIN Suuntaa kaukosäädin infrapuna-anturiin käytön aikana (45 asteessa) Älä laita kaukosäädintä lähelle paikkoja, joissa on korkea lämpötila tai ilmankosteus Älä laita vettä tai mitään esinettä kaukosäätimen päälle Älä käytä uusia ja vanhoja paristoja tai erityyppisiä paristoja yhdessä Vaihda paristot, kun kaukosäädin ei toimi tai sen herkkyys heikkenee MARK VIRTA ANGLE KIELI REPEAT RETURN SLOW STEP SETUP YLÖS VASEN ALAS TITLE PLAY/PAUSE REV PYSÄYTYS FWD PROG CLEAR RESET OPEN/CLOSE SUBTITLE VOL+ A-B VOL- PBC MYKISTYS OSD RIGTH ENTER R/L N/P PREV V-MODE NEXT GO TO 10+ VALIKKO ZOOM

6 OSD SETUP Tässä soittimessa voit muokata toimintoja henkilökohtaisten mieltymystesi mukaisesti. Asetusvalikon näyttäminen Asetussuosikit. Valittu kategoriaa antaa sinulle asetusten yksityiskohtaiset tiedot seuraavassa näytössä. Pääsivu Aseta "PARENTAL CONTROL" kohdassa "Rating", paina "Enter" ja syötä koodi 8888 (alkuperäinen tehtaan koodi on 8888). Kun olet syöttänyt ja vahvistanut koodin, paina "PARENTAL CONTROL" ja valitse haluamasi luokitus. Siirry kohtaan "SET PASSWORD", paina ENTER ja anna koodi "8888", syötä sitten uusi koodi kohdassa "SET PASSWORD", syötä koodi uudelleen ja vahvista. Toiminto "PARENTAL CONTROL" on nyt käytössä.

7 KAUKOSÄÄTIMEN KÄYTTÖ Pysäytä soitin ja katkaise virta painamalla POWER. Avaa levykelkka painamalla OPEN/CLOSE. Sulje levykelkka painamalla OPEN/CLOSE uudelleen. Katso DVD-otsikkovalikko tai toista ensimmäinen nimike painamalla TITLE DVD-toiston aikana. Huomautus: Tämä toiminto riippuu levystä. Painamalla DVD:n toiston aikana MENU näet nykyisen levyn valikon. Huomaa: Tämä toiminto riippuu levystä. Paina tätä painiketta pysäytystilassa kytkeäksesi videon 1. CVBS 2. YUV 3. P-scan 4. RGB 5. S-video 6. HD Painamalla VCD:n/DVD:n toiston aikana OSD näet nykyisen laskurin aseman seuraavasti. Kulunut aika Nykyistä kappaletta jäljellä Kulunut aika Nykyistä kappaletta jäljellä Painamalla PCB VCD:n/SVCD:n toiston aikana pääset tilaan PBC On tai PBC Off. PBC on: toistonhallinta, jota käytetään VCD/SVCD-tiloissa navigointiin. Näillä näppäimillä syötetään kellonaika sekä nimike, osio ja kappaleen numero. Kun CD-, DVD-tai VCD-levyä toistetaan (PBC pois päältä), voit valita kappaleen suoraan painamalla näppäimiä Kun näyttöön ilmestyy numero, voit valita haluamasi kappaleen painamalla näppäimiä Jos AVI-, DVD-, VCD- tai SVCD-toiston aikana painat SLOW-painiketta, voit hidastaa toistonopeutta. Kun painat SLOW-painiketta, levy toistetaan 1/2, 1/4, 1/6 ja 1/8 normaalista nopeudesta. Painamalla PLAY palaat normaaliin toistoon. Kun painat PREV-painiketta AVI-, DVD-, CD-tai VCD-toiston aikana, pääset edelliseen osioon, nimikkeeseen tai kappaleeseen. Kun painat NEXT-painiketta AVI-, DVD-, CD-tai VCD-toiston aikana, pääset seuraavaan osioon, nimikkeeseen tai kappaleeseen. Jokainen REPEAT-painikkeen painallus muuttaa toistotilaa. VCD- ja CD-toiston aikana on käytettävissä kolme tilaa: toista yksi, toista kaikki ja toisto pois. AVI/DVD-toiston aikana on käytettävissä kolme tilaa: toista osio, toista nimike ja toisto pois. Huomaa: VCD-toiston aikana PBC-tilan tulee olla pois päältä. Paina toiston aikana A - B valitaksesi kohdan A. Paina sitä uudelleen valitaksesi kohdan B. Soitin toistaa osion A:sta B:hen automaattisesti. Paina A - B kolmannen kerran peruuttaaksesi A - B-toiston ja tyhjentääksesi kohdat A ja B. Huomaa: AVI/CD/VCD/SVCD-toiston aikana kohtien A ja B on oltava samassa kappaleessa. AVI-/DVD-toiston aikana kohdat A ja B voidaan valita eri osioista. AVI-, DVD-, CD-, tai VCD-toiston aikana, paina REV kelataksesi taaksepäin. Levy toistetaan 2-, 4-, 8- ja 16-kertaisella nopeudella. Painamalla PLAY palaat normaaliin toistoon. AVI-/DVD-, CD- tai VCD-toiston aikana paina FWD kelataksesi eteenpäin. Levy toistetaan 2-,4-, 8- ja 16-kertaisella nopeudella. Painamalla PLAY palaat normaaliin toistoon. Paina N/P STOP-tilassa PAL-/AUTO-/NTSC-tilan valitsemiseksi.

8 KAUKOSÄÄTIMEN KÄYTTÖ Painamalla MUTE voit mykistää äänen. Painamalla MUTE uudelleen pääset normaaliin ääneen. Painamalla VCD-/SVCD-toiston aikana R/L toistuvasti voit valita äänen ulostulokanavan: Vasen/Oikea/Mix/Stereo. Painamalla CLEAR poistat kaikki syöttämäsi numerot. Painamalla PAUSE toiston aikana voit keskeyttää toiston. Toinen painallus siirtää yhden kuvan verran eteenpäin. Painamalla PLAY palaat normaaliin toistoon. HUOM: askel toiminto ei ole käytettävissä CD-toiston aikana. Painamalla STOP kerran toiston aikana voit keskeyttää toiston. Paina PLAY jatkaaksesi toistoa siitä kohdasta, missä painoit STOP. Paina STOP kahdesti lopettaaksesi toiston kokonaan. Kun PBC on päällä, paina return, ja voit valita jälleen näyttövalikosta. Tämä toiminto on käytettävissä vain VCD-toistossa. Painamalla VCD-/SVCD-/DVD-/AVI-toiston aikana ZOOM voit suurentaa kuvaa seuraavasti: Tämä toiminto suurentaa, mutta ei pienennä. Kun toistat AVI-/DVD-, VCD-, SVCD-levyä, paina STEP kerran, kuva vaihtuu seuraavaan kuvaan, paina PLAY jatkaaksesi normaalia toistoa. Painamalla SETUP-painiketta pääset kaukosäätimen asetusvalikkoon. Asetusvalikko on monitasoinen valikko. Käyttämällä - tai -painiketta voit valita haluamasi valikkokohdan. Käyttämällä ja voit siirtyä edelliselle valikkotasolle tai seuraavalle valikkotasolle. Paina ENTER-painiketta valinnan vahvistamiseksi. Paina SETUP-painiketta poistuaksesi asetuksista. Painamalla tätä näppäintä pysäytystilassa nollaat DVD-soittimen oletusasetustilaan, tämä ei palauta salasanasi asetusta.

9 KAUKOSÄÄTIMEN KÄYTTÄMINEN Lisää äänenvoimakkuutta painamalla VOL+ painiketta. Voit vähentää äänenvoimakkuutta painamalla VOL-. DVD-toiston aikana, Paina ANGLE DVD-toiston aikana katsoaksesi kuvaa eri kamerakulmista. Painamalla ANGLE toistuvasti siirryt yhdestä kamerakulmasta toiseen. Huomaa: Tämä toiminto riippuu levystä. DVD-toiston aikana, Painamalla SUBTITLE toistuvasti voit valita kielen jopa 32 tekstityskielen joukosta. Huomaa: Tämä toiminto riippuu levystä (kielivalikoima vaihtelee). Painamalla LANGUAGE toistuvasti voit valita kielen jopa 8 kielen joukosta/formaatin DVD-toiston aikana. Painamalla toistuvasti voit valita kielen jopa 4 kielen joukosta/formaatin SVCD-toiston aikana. Huomaa: Tämä toiminto riippuu levystä LANGUAGE. Paina AVI-/DVD-, VCD-toiston aikana GOTO ja valikko näyttää seuraavalta: Paina valitaksesi TITLE, CHAPTER, TIME. Käytä numeronäppäimiä syöttääksesi haluamasi kellonajan tai kappaleen ja vahvista sitten painamalla ENTER. Paina DVD-toiston aikana SEARCH ja valikko näyttää seuraavalta: Paina valitaksesi TRACK, TIME tai DISC TIME. Käytä numeronäppäimiä syöttääksesi haluamasi kellonajan, nimikkeen tai osion ja vahvista sitten painamalla ENTER. Huomaa: 1) TIME etsii tarkan ajan kappaleesta. 2) TRACK etsii haluttua nimikettä tai osiota. 3) Jotkin DVD-levyt eivät hyväksy hakutoimintoa. Jos haluat tallentaa muistiin määrätyn kohdan levyn toiston aikana, paina "Mark"-painiketta. Jos haluat myöhemmin toistaa levyn tästä kohdasta alkaen riittää, että painat "Mark"-painiketta. Painamalla PROG lukiessasi DVD-ja VCD-levyjä saat ohjelmavalikon ja voit sitten ohjelmoida haluamasi kappaleet. (DVD-ohjelma tarvitsee TITLE ja MENU.)

10 KAUKOSÄÄTIMEN KÄYTTÖ KAUKOSÄÄTIMEN KÄYTTÖ Paina musiikin toiston aikana "oikea", "ylös" tai "alas" ja "enter" valitaksesi edit mode ja paina "vasen" ja "enter" valitaksesi haluamasi musiikin. Tämän jälkeen paina "oikea" ja "enter" valitaksesi "add to program", ja sitten "ylös" ja "enter" valitaksesi "program view", paina sitten "ylös" valitaksesi "edit mode" ja paina " vasen "ja" enter "valitaksesi musiikkia, paina" play "toistaaksesi musiikin. Ohjelmoinnin peruuttaminen Paina ohjelmoinnin jälkeen "stop"-näppäintä kaksi kertaa, ja paina "oikea" valitaksesi "edit mode"-tilan ja paina sitten "vasen" valitaksesi kappaleet, jotka haluat peruuttaa ja "enter" vahvistaaksesi toiminnon. Paina "oikea" ja "enter" kun haluat valita "clear program" ja paina "oikea" ja "browse view" palataksesi toistojärjestykseen. Huomaa: Jos toistat kappaleita tai katsot JPEG-kuvia, jokaisen kansion tuettujen tiedostojen enimmäismäärä on 500. Kun kuvia tai kappaleita on enemmän kuin 500, sinun täytyy luoda uusi kansio ja tallentaa ne siihen. Älä ylitä yli 500 tiedostoa. Esimerkiksi: jos sinulla on tiedostoa, sinun täytyy luoda 3 eri kansiota. Kahteen kansioon voit tallentaa 500 tiedostoa kumpaankin ja kolmanteen kansioon jäljelle jäävät 20 tiedostoa. Näin laite pystyy tunnistamaan kansiot ja toistamaan koko sisällön. HDMI-toiminto: 1. Liitä HDMI-kaapeli DVD-soittimen tai television takapaneelin HDMI-lähtöön. 2. Aseta television tilaksi "HDMI". 3. Paina "setup"-painiketta kaukosäätimestä, valitse järjestelmän asennus/hd-lähdöksi haluamasi HDMI-tila (480P, 576P, 720P, 1080i, 1080p). Huomaa: Tässä DVD-soittimessa on HDMI-liitäntä ja se voidaan liittää televisioon HDMI-kaapelilla (lisävaruste), joka liitetään television ja DVD-soittimen HDMI-liitäntöihin. Jos kuitenkin liität soittimen televisioon käyttäen SCART-liitäntää, aseta DVD-soittimen videoulostuloon vastaavasti "RGB". Aseta DVD-soittimen videolähdöksi RGB painamalla kaukosäätimestä "Setup"sitten -> "Video" -> sitten "Video Output" -> sitten "RGB". Huomaa: Sähköstaattisten purkauksien testissä (ESD) EN55020, todettiin, että manuaalinen käyttäminen (virran kytkeminen ON/OFF-kytkimellä) tarvitaan normaaliin toimintaan pääsemiseksi, kuten haluttiin testin jälkeen. KAUKOSÄÄDIN ON EPÄHERKKÄ TAI EI TOIMI Tarkista kaukosäätimen paristot ja varmista, että niissä on tehoa ja ne johtavat hyvin. Suuntaa kaukosäädin soittimen IR-anturiin. Tarkista, onko kaukosäätimen ja IR-anturin välillä joitakin esteitä. EPÄNORMAALI TOIMINTA Katkaise virta ja kytke virta päälle uudelleen. LEVY ON LUKITTUNUT KELKKAAN Levyä ei voi poistaa kelkasta kun soitin lukee sitä, sinun täytyy katkaista virta ja kytkeä se päälle uudelleen, paina sitten OPEN/CLOSE-näppäintä välittömästi kelkan avaamiseksi.

11 VIANETSINTÄ DVD/VCD/HDCD/CD/DVD±R/RW, Levytyyppi AVI/WMA, Kodak Picture CD Ääniformaatti MPEG 1, LAYER 1, LAYER 2, LAYER 3 Värijärjestelmä: PAL/NTSC/MULTI Äänijärjestelmä: AC-3 Digitaalinen lähtö Audio DAC 16 bittiä/ Signaalilähtö 48 KHz Videolähtö: 1 Vpp (75 ohmia) Äänilähtö: 2 Vpp CD: 4 Hz 20 KHz (EIAT) Taajuusvaste DVD: 4 Hz 22 KHz (48 K) 4 Hz 44KHz (96K) S/N-radio > 92 db THD 0,04 % Videolähtö (komposiitti) X1 S-videolähtö X1 2.0ch-lähtö X1 Lähtöliitännät Digitaalinen koaksiaaliulostulo X1 YPbPr-lähtö X1 Scart-lähtö X1 HDMI-lähtö X1 Ottoteho AC V~ 50/60 Hz 15 W Rungon koko: L 225 S 235 H 50 Mitat mm Nettopaino: 1,5 kg Huomautukset: Nykyään on käytössä monia ei standardoituja AVI/DVD/WMA/CD-tallennus- ja kopiosuojausmenetelmiä sekä useita erilaisia DVD± R, DVD± RW, CD-R ja CD- RW-levyjä. Tämän vuoksi joissakin tapauksissa lukuvirheitä ja viiveitä saattaa esiintyä. Tämä ei kuitenkaan johdu laitteesta. Joitakin CD-RW- tai CD-R-levyjä ei ehkä voida toistaa tyypin mukaisesti. Sähkö- ja elektroniikkalaitteet sekä niissä käytettävät paristot sisältävät materiaaleja, komponentteja ja aineita,jotka voivat olla vahingollisia terveydelle ja ympäristölle, jos jätemateriaalia (pois heitettävät sähkö- ja elektroniikkalaitteet sekä paristot) ei käsitellä asianmukaisesti. Sähkö-ja elektroniikkalaitteet sekä paristot on merkitty yliviivatun jäteastian symbolilla. Symboli kertoo, ettei sähköja elektroniikkalaitteita tai paristoja saa hävittää kotitalousjätteen mukana vaan ne on hävitettävä erikseen. On tärkeää, että loppukäyttäjänä viet käytetyt paristot oikeaan keräyspaikkaan. Tällä tavoin voit varmistaa, että paristot kierrätetään lain mukaan eivätkä ne vahingoita ympäristöä. Maahantuoja: DENVER ELECTRONICS A/S Stavneagervej 22, DK-8250EGAA, DENMARK KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN TEKIJÄNOIKEUS: DENVER ELECTRONICS A/S Kaikkiin kaupunkeihin on perustettu keräyspisteitä. Sähkö- ja elektroniikkalaitteet sekä paristot voi viedä itse ilmaiseksi pisteisiin tai ne voidaan kerätä suoraan kotoa. Lisätietoja saat kuntasi tekniseltä osastolta. Kirjoita tyhjään tilaan tämän soittimen mallin numero

CLASS 1 LASER PRODUCT

CLASS 1 LASER PRODUCT DVU-7782MK2 CLASS 1 LASER PRODUCT VAROITUS: Tämä symboli ilmaisee laitteen olevan luokan 1 lasertuote. Älä avaa kantta, äläkä katso lasersäteeseen. Älä koskaan koske laserlinssiin lokeron sisällä. R R

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE DWM-100 USB MUSTA

KÄYTTÖOHJE DWM-100 USB MUSTA KÄYTTÖOHJE DWM-100 USB MUSTA TÄRKEÄÄ LUE OHJEET ENNEN KÄYTTÖÄ JA SÄILYTÄ OHJEET MYÖHEMPÄÄ TARVETTA VARTEN. CLASS 1 LASER PRODUCT VAROITUS: Tämä symboli ilmaisee laitteen olevan luokan 1 lasertuote. Älä

Lisätiedot

KANNETTAVA DVD KÄYTTÖOHJE MTW-756 TWIN NB

KANNETTAVA DVD KÄYTTÖOHJE MTW-756 TWIN NB KÄYTTÖOHJE MTW-756 TWIN NB KANNETTAVA DVD www.facebook.com/denverelectronics Ennen tämän laitteen kytkemistä, käyttöä tai säätämistä, lue tämä käyttöohje huolellisesti ja kokonaan. Säätimet Päälaite 8

Lisätiedot

C. Painikkeiden toiminnot ja soittimen käyttö 1. Painikkeiden toiminnot

C. Painikkeiden toiminnot ja soittimen käyttö 1. Painikkeiden toiminnot Kiitos tämän digitaalisen MP3-soittimen ostamisesta. Lue laitteen käyttöohje huolellisesti ennen käyttöä. Näin varmistat, että käytät laitetta oikein. A.VAROITUS Lue turvavaroitukset ennen kuin muutat

Lisätiedot

Sisältö. Johdanto. Liitännät. Perustoiminnot. Edistyneet ominaisuudet. Muut. Ominaisuudet Etu- ja takapaneelien kuvat Kaukosäädin.

Sisältö. Johdanto. Liitännät. Perustoiminnot. Edistyneet ominaisuudet. Muut. Ominaisuudet Etu- ja takapaneelien kuvat Kaukosäädin. DVD-7742 Käyttöohje TÄRKEÄÄ Tutustu tähän käyttöohjeeseen perusteellisesti ennen kuin käynnistät DVD-soittimen. Säilytä tämä käyttöohje saatavilla myöhempää käyttöä varten. Sisältö Johdanto Ominaisuudet

Lisätiedot

MCU-5301 LUE TÄMÄ KÄYTTÖOHJE KOKONAAN ENNEN LAITTEEN KÄYTTÖÄ JA SÄILYTÄ LEHTINEN HUOLELLISESTI MYÖHEMPÄÄ TARVETTA VARTEN.

MCU-5301 LUE TÄMÄ KÄYTTÖOHJE KOKONAAN ENNEN LAITTEEN KÄYTTÖÄ JA SÄILYTÄ LEHTINEN HUOLELLISESTI MYÖHEMPÄÄ TARVETTA VARTEN. MCU-5301 LUE TÄMÄ KÄYTTÖOHJE KOKONAAN ENNEN LAITTEEN KÄYTTÖÄ JA SÄILYTÄ LEHTINEN HUOLELLISESTI MYÖHEMPÄÄ TARVETTA VARTEN. SÄÄTIMET 1. VIRITYSSÄÄDIN 2. TAAJUUSALUEVALITSIN (AM/FM/FM STEREO) 3. TOIMINNON

Lisätiedot

NOOX xperio herätyskello valvontakamera

NOOX xperio herätyskello valvontakamera NOOX xperio herätyskello valvontakamera Käyttöohje Ajan asetus Kun kellonaika on näytössä paina SET, ruudulla lukee nyt "2010" Aseta oikea aika UP ja DOWN näppäimillä ja paina SET uudelleen vahvistaakseni

Lisätiedot

KANNETTAVA DVD KÄYTTÖOHJE MTW-982 TWIN PDVD-16309P2 ENGLISH MANUAL 主 机 MTK-1389QE 副 机 MST-702 不 带 红 外 功 能 不 带 电 池 模 拟 屏

KANNETTAVA DVD KÄYTTÖOHJE MTW-982 TWIN PDVD-16309P2 ENGLISH MANUAL 主 机 MTK-1389QE 副 机 MST-702 不 带 红 外 功 能 不 带 电 池 模 拟 屏 PDVD-16309P2 ENGLISH MANUAL 主 机 MTK-1389QE 副 机 MST-702 不 带 红 外 功 能 不 带 电 池 模 拟 屏 KÄYTTÖOHJE MTW-982 TWIN KANNETTAVA DVD www.facebook.com/denverelectronics Ennen tämän laitteen kytkemistä, käyttöä tai säätämistä,

Lisätiedot

Pikakäyttöohje. Turvallinen käyttö riippuu altistumisajasta ja äänenvoimakkuuden tasosta.

Pikakäyttöohje. Turvallinen käyttö riippuu altistumisajasta ja äänenvoimakkuuden tasosta. Pikakäyttöohje Onnittelut uuden DENVER MPG-4022NRC soittimen hankinnastas. VAROITUS Lue turvavaroitukset ennen kuin muutat äänenvoimakkuutta. Turvallinen käyttö riippuu altistumisajasta ja äänenvoimakkuuden

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE CD/MP3-SOITIN FM-RADIOLLA JA USB-LUKIJALLA

KÄYTTÖOHJE CD/MP3-SOITIN FM-RADIOLLA JA USB-LUKIJALLA Finnish KÄYTTÖOHJE CD/MP3-SOITIN FM-RADIOLLA JA USB-LUKIJALLA Lue nämä ohjeet ja noudata niitä ennen kuin käytät laitetta. SOITTIMEN YLEISKATSAUS 1 2 3 10 8 4 5 6 9 7 11 12 13 14 15 16 17 18 15 19 20 SÄÄTIMIEN

Lisätiedot

MP3-RADIO USB/SD/MMC -AUTORADION KÄYTTÖOPAS

MP3-RADIO USB/SD/MMC -AUTORADION KÄYTTÖOPAS ROCK POP EQ CLAS RDM AUTORADIO FINwww.facebook.com/denverelectronics MP3-RADIO USB/SD/MMC -AUTORADION KÄYTTÖOPAS CAU-436 1 17 11 18 7 6 12 16 CAU-436 FM/USB/SD MP3 PLAYER 14 15 TA PTY 8 VOL/SEL AF 2 19

Lisätiedot

SISÄLTÖ SISÄLTÖ. Esittely. Käyttövinkkejä. Digitaalinen yönäkö-monokulaari SISÄLTÖ DENVER NVI-500 DENVER NVI-500

SISÄLTÖ SISÄLTÖ. Esittely. Käyttövinkkejä. Digitaalinen yönäkö-monokulaari SISÄLTÖ DENVER NVI-500 DENVER NVI-500 SISÄLTÖ SISÄLTÖ Digitaalinen yönäkö-monokulaari Käyttöohje Malli: SISÄLTÖ Esittely 3 Käyttövinkkejä 4 Osien esittely 5 7 Paristojen asennus 7 Virta päälle 8 Virran sammuttaminen 8 Ympäristön tarkkailu

Lisätiedot

BTS-31 Bluetooth-kaiutin Lyhyt käyttöohje

BTS-31 Bluetooth-kaiutin Lyhyt käyttöohje 1. Toimenpide A. Virta kääntäminen päälle: Painaessasi pitkään painiketta 'Φ/ BTS-31 Bluetooth-kaiutin Lyhyt käyttöohje ' kuulet piippauksen ja sininen valo alkaa vilkkua. B. Viran kääntäminen pois päältä:

Lisätiedot

AHC 1500 Home Theater System

AHC 1500 Home Theater System AHC 1500 Home Theater System Käyttöohje FI Elmarc, 14/09 Sisällysluettelo 1 Käyttötarkoitus 3 2 Turvallisuus 4 2.1 Tämän käyttöoppaan tarrat 4 2.2 Yleiset turvallisuusohjeet 4 3 Käyttöönoton valmistelu

Lisätiedot

Kiitos tämän digitaalisen MP3-soittimen ostamisesta. Lue laitteen käyttöohje huolellisesti ennen käyttöä. Näin varmistat, että käytät laitetta oikein.

Kiitos tämän digitaalisen MP3-soittimen ostamisesta. Lue laitteen käyttöohje huolellisesti ennen käyttöä. Näin varmistat, että käytät laitetta oikein. Kiitos tämän digitaalisen MP3-soittimen ostamisesta. Lue laitteen käyttöohje huolellisesti ennen käyttöä. Näin varmistat, että käytät laitetta oikein. A. Huomaa 1) Sammuta virta, kun et käytä laitetta.

Lisätiedot

DENVER SBT-10BLACK. Bluetooth Selfie -tuki

DENVER SBT-10BLACK. Bluetooth Selfie -tuki DENVER SBT-10BLACK Bluetooth Selfie -tuki Lue nämä ohjeet huolellisesti ennen käyttöä ja säilytä ne tulevaa tarvetta varten. Vastuuvapaalauseke Denver Electronics A/S ei missään olosuhteissa hyväksy vastuuta

Lisätiedot

DVD-7762 BLACK Käyttöohje

DVD-7762 BLACK Käyttöohje DVD-7762 BLACK Käyttöohje TÄRKEÄÄ Tutustu tähän käyttöohjeeseen perusteellisesti ennen kuin käynnistät DVD-soittimen. Säilytä tämä käyttöohje saatavilla myöhempää käyttöä varten. Turvallisuusohjeet VAROITUS

Lisätiedot

FINNISH DENVER CRP-515

FINNISH DENVER CRP-515 DENVER CRP-515 FINNISH TOIMINNOT JA PAINIKKEET 1. VÄHENNÄ ÄÄNENVOIMAKKUUTTA 2. LISÄÄ ÄÄNENVOIMAKKUUTTA/NÄYTÖN AUTOM. VAIHTO PÄÄLLE/POIS 3.

Lisätiedot

Käyttöohje. Autojen kojelautakamera CCT Ennen tämän tuotteen käyttöä lue tämä käyttöohje. huolellisesti ja kokonaan.

Käyttöohje. Autojen kojelautakamera CCT Ennen tämän tuotteen käyttöä lue tämä käyttöohje. huolellisesti ja kokonaan. Käyttöohje Autojen kojelautakamera CCT-1210 www.denver-electronics.com Ennen tämän tuotteen käyttöä lue tämä käyttöohje huolellisesti ja kokonaan. 1 Tuotteen rakenne 1. LCD-näyttö 2. Ylös/mykistys 3. Valikko

Lisätiedot

DENVER CR-918BLACK FINNISH TOIMINNOT JA OHJAIMET

DENVER CR-918BLACK FINNISH TOIMINNOT JA OHJAIMET DENVER CR-918BLACK FINNISH TOIMINNOT JA OHJAIMET 14 15 1. /VIRITÄ - 2. AJAN ASETTAMINEN MUISTI/MUISTI+ 3. TORKKU /LEPO 4. PÄÄLLE/POIS 5. / VIRITÄ + 6. ÄÄNENVOIMAKKUUS PIENENNÄ - /HERÄTYS 1 PÄÄLLE/POIS

Lisätiedot

Kanava ylös / valikko ylös Kanava alas / valikko alas Laske äänenvoimakkuutta. Nosta äänenvoimakkuutta / valikon vahvistus

Kanava ylös / valikko ylös Kanava alas / valikko alas Laske äänenvoimakkuutta. Nosta äänenvoimakkuutta / valikon vahvistus Tuotetiedot Kytkennät Kytkentä VGA-TULO PC-ÄÄNITULO VGA-LÄHTÖ STEREO- LÄHTÖ TV-LÄHTÖ ANTENNI DC-TULO AUDIO-L-TULO AUDIO-R-TULO VIDEO-TULO Ohjauspaneeli S-VIDEO-TULO CH+/YLÖS CH-/ALAS VOL- VOL+/ENTER MENU/ESC

Lisätiedot

Seuraavat toiminnot suoritetaan käyttämällä LG- tallentimen kaukosäädintä.

Seuraavat toiminnot suoritetaan käyttämällä LG- tallentimen kaukosäädintä. 1 Digitointi VHS-kasetilta DVD-Ievylle Lue ohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä. Prosessi kestää niin kauan kuin VHS:n toisto kestää. Soittimessa voi käyttää DVD-R, DVD+R sekä uudelleen kirjoitettavia

Lisätiedot

OHJEET SUOMI MEDIA PLAYER KOTELO CMP-MOBPLAY10 CMP-MOBPLAY30. Vaihe 2: Nosta levyä varovasti ja irrota se siirtämällä sitä taaksepäin.

OHJEET SUOMI MEDIA PLAYER KOTELO CMP-MOBPLAY10 CMP-MOBPLAY30. Vaihe 2: Nosta levyä varovasti ja irrota se siirtämällä sitä taaksepäin. MEDIA ER KOTELO CMP-MOB10 CMP-MOB30 OHJEET SUOMI Vaihe 2: Nosta levyä varovasti ja irrota se siirtämällä sitä taaksepäin. 1. Pakkauksen sisältö 1 Media player kotelo Kantolaukku Kaukosäädin Verkkomuuntaja

Lisätiedot

Lue ohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä.

Lue ohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä. 1 Digitointi LP-levyltä CD-levylle (Ion CD Direct) Lue ohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä. Soittimessa voi käyttää CD-R, CD+R, uudelleen kirjoitettavia CD-RW ja CD+RW levyjä. Yhdelle levylle voi

Lisätiedot

DVP-740 X2. DVD-MPEG4-CD-MP3-soitin

DVP-740 X2. DVD-MPEG4-CD-MP3-soitin DVP-740 X2 DVD-MPEG4-CD-MP3-soitin Käyttöopas Lue nämä ohjeet huolella oikean ja turvallisen käytön varmistamiseksi. Säilytä nämä ohjeet tulevaa tarvetta varten. 1 LAITTEEN SÄÄTIMET LCD-näyttö Kaiutin

Lisätiedot

LUE ENNEN LAITTEEN KÄYTTÄMISTÄ. KÄYTTÖOHJE

LUE ENNEN LAITTEEN KÄYTTÄMISTÄ. KÄYTTÖOHJE 2.1-KANAVAINEN BLUETOOTH KAIUTIN LUE ENNEN LAITTEEN KÄYTTÄMISTÄ. KÄYTTÖOHJE VAROITUKSET Tämä tuote on suunniteltu ja valmistettu täyttämään tiukat laatu- ja turvallisuusstandardit. On kuitenkin joitakin

Lisätiedot

TAQ-10182 FINNISH / SUOMI

TAQ-10182 FINNISH / SUOMI TAQ-10182 Tärkeitä turvallisuustietoja HUOMAUTUS: Lue turvallisuustiedot huolellisesti, ennen kuin käytät tätä tablettitietokonetta. 1. Laitteelle EN55020 tehdyssä elektrostaattista sähkönpurkausta (ESD)

Lisätiedot

TAQ-10123 FINNISH / SUOMI

TAQ-10123 FINNISH / SUOMI TAQ-10123 Tärkeitä turvallisuustietoja HUOMAUTUS: Lue turvallisuustiedot huolellisesti, ennen kuin käytät tätä tablettitietokonetta. 1. Laitteelle EN55020 tehdyssä elektrostaattista sähkönpurkausta (ESD)

Lisätiedot

Ennen päivityksen tekemistä

Ennen päivityksen tekemistä 10UPGRADEUMFin24462F1 10-10-2002 16:32 Pagina 67 Johdanto Oheisella CD-ROM:lla voidaan päivittää DVDR980 ja DVDR985* -malliset eurooppalaiset tallentavat DVD-laitteet tasolle DVDR990, johon sisältyvät

Lisätiedot

KANNETTAVA DVD KÄYTTÖOHJE MT-983

KANNETTAVA DVD KÄYTTÖOHJE MT-983 KANNETTAVA DVD KÄYTTÖOHJE MT-983 Ennen tämän laitteen kytkemistä, käyttöä tai säätämistä, lue tämä käyttöohje huolellisesti ja kokonaan. www.facebook.com/denverelectronics Säätimet Päälaite 1. / Ylös /

Lisätiedot

DENVER TCD-55 SUOMALAISET KÄYTTÖOHJEET

DENVER TCD-55 SUOMALAISET KÄYTTÖOHJEET DENVER TCD-55 SUOMALAISET KÄYTTÖOHJEET 1. Äänenvoimakkuus 2. Toiminnonvalitsin (RADIO-TAPE-CD) 3. CD play/pause 4. CD hyppy/haku taaksepäin 5. CD hyppy/haku eteenpäin 6. CD stop 7. Kuulokkeet nostaa väkivivulla

Lisätiedot

DIGITAALINEN TALLENTAVA SOITIN MP-122/222/522/1022 KÄYTTÖOHJE

DIGITAALINEN TALLENTAVA SOITIN MP-122/222/522/1022 KÄYTTÖOHJE DIGITAALINEN TALLENTAVA SOITIN MP-122/222/522/1022 KÄYTTÖOHJE 1: SÄÄTIMET S1. LCD S2. REW / haku ylös / MENU / FF /haku alas S3. Äänenvoimakkuuden lasku - S4. Äänenvoimakkuuden nosto + S5. Virta päälle

Lisätiedot

Ulkoasu. 1.Objektiivi 2.Tallennuspainike 3.Kuvien ottopainike _ FIN 01

Ulkoasu. 1.Objektiivi 2.Tallennuspainike 3.Kuvien ottopainike _ FIN 01 Ulkoasu 3 2 1 1.Objektiivi 2.Tallennuspainike 3.Kuvien ottopainike FIN 01 13 4.Micro-USB-portti 10 12 11 6 7 8 9 4 5 5.Akun virtakytkin 6.Sivu ylös -painike 7.Virtapainike 8.OK-painike 9.Sivu alas -painike

Lisätiedot

DVD / MP3 / CD -SOITIN DVD-436 KÄYTTÖOHJEET

DVD / MP3 / CD -SOITIN DVD-436 KÄYTTÖOHJEET DVD / MP3 / CD -SOITIN DVD-436 KÄYTTÖOHJEET 1 LUE OHJEET HUOLELLISESTI ENNEN LAITTEEN KÄYTTÖÖNOTTOA VAROITUS Välttyäksesi tulipalo- tai sähköiskuvaaralta, älä altista laitetta sateelle tai kosteudelle.

Lisätiedot

NMD315 Microset KÄYT TÖOHJE. Elmarc, 32/07

NMD315 Microset KÄYT TÖOHJE. Elmarc, 32/07 NMD315 Microset KÄYT TÖOHJE FI Elmarc, 32/07 1 3 2 Turvallisuus 4 2.1 Tämän tarrat 4 2.2 Yleiset turvallisuusohjeet 4 3 valmistelu 6 3.1 Pakkauksesta purkaminen 6 3.2 Pakkauksen sisältö 6 4 Asennus 7 4.1

Lisätiedot

TAD-10082MK2 FINNISH / SUOMI

TAD-10082MK2 FINNISH / SUOMI TAD-10082MK2 Tärkeitä turvallisuustietoja HUOMAUTUS: Lue turvallisuustiedot huolellisesti, ennen kuin käytät tätä tablettitietokonetta. 1. Laitteelle EN55020 tehdyssä elektrostaattista sähkönpurkausta

Lisätiedot

FullHD herätyskello-valvontakamera

FullHD herätyskello-valvontakamera FullHD herätyskello-valvontakamera Käyttöohje Ajan asetus Kun kellonaika on näytössä paina SET, näytöllä näkyy nyt vuosi aseta oikea aika UP ja DOWNnäppäimillä ja paina SET uudelleen. Aset kuukausi, päivä,

Lisätiedot

Suomenkielinen käyttöopas

Suomenkielinen käyttöopas Suomenkielinen käyttöopas Yleiskatsaus 1. Jatko-osa 2. -näppäin: Seuraava kappale 4. LED-merkkivalo a) Lataaminen LED-merkkivalo Punainen LED-merkkivalo palaa Lataaminen

Lisätiedot

DENVER CRP-514 FINNISH TOIMINNOT JA OHJAIMET

DENVER CRP-514 FINNISH TOIMINNOT JA OHJAIMET DENVER CRP-514 FINNISH TOIMINNOT JA OHJAIMET 1. (AL1) HÄLYTYS 1 PÄÄLLÄ /POIS PÄÄLTÄ 2.

Lisätiedot

Käyttöohje BTE-100. www.facebook.dk/denver-electronics

Käyttöohje BTE-100. www.facebook.dk/denver-electronics Käyttöohje BTE-100 www.facebook.dk/denver-electronics 1. Painikkeiden ohjeet: Virta päälle/pois Siirtyy parinmuodostuksen tilaan Tauko/toisto Vastaa puheluun Päätä puhelu Hylkää puhelu Lisää äänenvoimakkuutta

Lisätiedot

LIITÄNTÄSOVITIN ipodille KS-PD100 Ennen tämän sovittimen käyttöä

LIITÄNTÄSOVITIN ipodille KS-PD100 Ennen tämän sovittimen käyttöä LIITÄNTÄSOVITIN ipodille KS-PD100 Ennen tämän sovittimen käyttöä Viimeisin päivitys: 1. maaliskuuta 2006 1 Tuetut JVC:n autovastaanottimet Tämä sovitin tukee seuraavia JVC:n autovastaanottimia* 1 : Vuonna

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. PHILIPS DVD633 http://fi.yourpdfguides.com/dref/3420050

Käyttöoppaasi. PHILIPS DVD633 http://fi.yourpdfguides.com/dref/3420050 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

WIQ-10024 MK2 WIQ-10024 MK2. Pikaopas

WIQ-10024 MK2 WIQ-10024 MK2. Pikaopas WIQ-10024 MK2 WIQ-10024 MK2 Pikaopas 1 1. Tärkeitä turvallisuutta ja käsittelyä koskevia tietoja - Tämä tuote sopii käytettäväksi ei-trooppisilla alueilla alle 2000 metrin korkeudella merenpinnasta, mikä

Lisätiedot

70G 书 纸 105*148mm. Digitaalitelevisiovastaanottimen käyttöohje DVBT-41

70G 书 纸 105*148mm. Digitaalitelevisiovastaanottimen käyttöohje DVBT-41 70G 书 纸 105*148mm Digitaalitelevisiovastaanottimen käyttöohje DVBT-41 Remote control unit 1 1. MUTE: Kytkee äänen päälle/pois. 2. : Palautuu edelliselle valitulle kanavalle 3. TV MODE: Vaihtaa PAL/NTSC

Lisätiedot

Käyttöohje. Painikkeet:

Käyttöohje. Painikkeet: Käyttöohje Painikkeet: 1. PLAY: Päällä/pois päältä Toisto/Pysäytys 2. M: Valinta/Vahvistus 3. ON/OFF: Virtapainike soittimen päällä 4 Vol+: Äänenvoimakkuuden lisäys 5 Vol-: Äänenvoimakkuuden vähennys :

Lisätiedot

NICEVIEW DVD6002 AUTOSOITIN DIVX/XVID/DVD/MP3/CD/FM/USB KÄYTTÖOHJE

NICEVIEW DVD6002 AUTOSOITIN DIVX/XVID/DVD/MP3/CD/FM/USB KÄYTTÖOHJE NICEVIEW DVD6002 AUTOSOITIN DIVX/XVID/DVD/MP3/CD/FM/USB KÄYTTÖOHJE 2 SISÄLLYSLUETTELO Perusominaisuudet...3 Etupaneelin irrotus laitteesta...4 Etupaneelin liittäminen laitteeseen...5 1. Perustoiminnot...7

Lisätiedot

Automaattinen pysäytys Kun kasetti on toistettu tai nauhoitettu loppuun, se pysähtyy automaattisesti.

Automaattinen pysäytys Kun kasetti on toistettu tai nauhoitettu loppuun, se pysähtyy automaattisesti. 1. Toimintovalitsin: CD/kasetti (OFF)/RADIO 2. Taajuusaluevalitsin: FM/FM ST-alueiden valinta. 3. FM antenni: Saat parhaan mahdollisen vastaanoton vetämällä antennin ulos. 4. CD-soittimen luukku: Aseta

Lisätiedot

AMD315 Microset. Käyttöohje. Elmarc, 32/07

AMD315 Microset. Käyttöohje. Elmarc, 32/07 AMD315 Microset Käyttöohje FI Elmarc, 32/07 Sisällysluettelo 1 Käyttötarkoitus 3 2 Turvallisuus 4 2.1 Tämän käyttöoppaan tarrat 4 2.2 Yleiset turvallisuusohjeet 4 3 Käyttöönoton valmistelu 6 3.1 Pakkauksesta

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. PHILIPS DVD756 http://fi.yourpdfguides.com/dref/3420191

Käyttöoppaasi. PHILIPS DVD756 http://fi.yourpdfguides.com/dref/3420191 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. PHILIPS DVD962SA/001 http://fi.yourpdfguides.com/dref/982101

Käyttöoppaasi. PHILIPS DVD962SA/001 http://fi.yourpdfguides.com/dref/982101 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

HP-mediakaukosäädin (vain tietyt mallit) Käyttöopas

HP-mediakaukosäädin (vain tietyt mallit) Käyttöopas HP-mediakaukosäädin (vain tietyt mallit) Käyttöopas Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ja Windows Vista ovat Microsoft Corporationin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä

Lisätiedot

Ominaisuudet. Sisältö. Yleiset ominaisuudet

Ominaisuudet. Sisältö. Yleiset ominaisuudet Sisältö Ominaisuudet... 36 Yleiset ominaisuudet... 36 Turvallisuustiedot... 37 Merkit levyillä... 37 Levyjen käsittely... 37 Puhdistaminen... 37 Lisenssitiedot... 37 Miten katsotaan DVD-levyä... 37 DVD-Ohjauspaneelin

Lisätiedot

DVX - 6600 DVD soitin

DVX - 6600 DVD soitin DVX - 6600 DVD soitin Verkkokauppa.com 1 DVX - 6600 DVD soitin 1 Kaukosäädin 3 Äänen ja kuvan liittäminen 4 Analoginen liittäminen 4 Digitaalinen liittäminen 4 5.1 ääniliitäntä 5 Scart liitäntä televisioon

Lisätiedot

KÄYTÖN JÄLKEEN HUOLEHDI, ETTÄ KAIKKI PALAUTETAAN PAIKALLEEN JA LAITTEET SAMMUTETAAN ASIANMUKAISESTI.

KÄYTÖN JÄLKEEN HUOLEHDI, ETTÄ KAIKKI PALAUTETAAN PAIKALLEEN JA LAITTEET SAMMUTETAAN ASIANMUKAISESTI. KÄYTÖN JÄLKEEN HUOLEHDI, ETTÄ KAIKKI PALAUTETAAN PAIKALLEEN JA LAITTEET SAMMUTETAAN ASIANMUKAISESTI. Sisällys 1. Perusvalaistus ja valkokangas... 1 2. Tietokone, dokumenttikamera, kevyt äänentoisto, netti

Lisätiedot

ACESONIC DGX-106 PIKA KÄYTTÖOHJE

ACESONIC DGX-106 PIKA KÄYTTÖOHJE ACESONIC DGX-106 PIKA KÄYTTÖOHJE Pakkaus sisältää seuraavat tarvikkeet, jos jotain puuttuu ota yhteys myyjääsi - 2 kpl mikrofoneja kaapelilla - 1 kpl RCA kaapeli (Yellow/Red/White) - Kauko-ohjain - 2 kpl

Lisätiedot

Numero hakasuluissa kuvaa sivua, jossa aiheesta kerrotaan enemmän.

Numero hakasuluissa kuvaa sivua, jossa aiheesta kerrotaan enemmän. Pikaopas SUOMI Yleisohje Numero hakasuluissa kuvaa sivua, jossa aiheesta kerrotaan enemmän. Kamera Edestä Takaa 1 Zoom-säädin 2 Laukaisin 3 Salama 4 [ON/OFF] (Virta) 5 Etuvalo 6 Linssi 7 Mikrofoni 8 [

Lisätiedot

Pikaopas. Mukanatoimitetut laitteet. Tallennettavat levyt LX7500R. Suomi

Pikaopas. Mukanatoimitetut laitteet. Tallennettavat levyt LX7500R. Suomi LX7500R Mukanatoimitetut laitteet 1 1 1 1 Pikaopas Suomi 2 1 3 3 3 3 3 3 4 5 6 7 9! 8 0 Tallentavan DVD-laitteesi mukana toimitetaan 1 2 etu-, 1 keski- ja 2 takakaiutinta 2 1 subwooferi 3 6 kaiutinkaapelia

Lisätiedot

KÄYTTÖOPAS CR-420 Lue tämä käyttöopas huolellisesti ennen tuotteen käyttämistä.

KÄYTTÖOPAS CR-420  Lue tämä käyttöopas huolellisesti ennen tuotteen käyttämistä. KÄYTTÖOPAS CR-420 WWW.DENVER-ELECTRONICS.COM Lue tämä käyttöopas huolellisesti ennen tuotteen käyttämistä. SÄÄTIMET JA MERKKIVALOT 1. Painike "ON/OFF" 2. Painike "HOUR TU -" 3. Painike "MIN TU +" 4. Painike

Lisätiedot

Digitaalinen valokuvakehys

Digitaalinen valokuvakehys DENVER DPF 741 Käyttöohje Digitaalinen valokuvakehys VAROITUS Virtajohdon/pistokkeen on oltava helposti käytettävissä/irrotettavissa. 1 Johdanto Onnittelut digitaalisen valokuvakehyksen hankinnan johdosta.

Lisätiedot

Paristot Kytke laite täysin pois päältä. Avaa paristokansi ja aseta sisään 8 kpl UM- 2/ C -paristoa. Varmista, että +/- merkinnät vastaavat toisiaan.

Paristot Kytke laite täysin pois päältä. Avaa paristokansi ja aseta sisään 8 kpl UM- 2/ C -paristoa. Varmista, että +/- merkinnät vastaavat toisiaan. 1. Toimintovalitsin CD-TAPE(OFF)/RADIO 2. Taajuusaluevalitsin - AM/FM/FM 3. FM antenni 4. CD pesä 5. Virityspyörä 6. BASS BOOST painike 7. CD hyppy/etsi eteen 8. CD hyppy/etsi taakse 9. CD ohjelmointi

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE DJ-200. Kuljetettava, omatehoinen 10" kaksitiejärjestelmä irrotettavalla mikserillä

KÄYTTÖOHJE DJ-200. Kuljetettava, omatehoinen 10 kaksitiejärjestelmä irrotettavalla mikserillä KÄYTTÖOHJE DJ-200 Kuljetettava, omatehoinen 10" kaksitiejärjestelmä irrotettavalla mikserillä Älä altista kaiuttimia ja vahvistinta/mikseriä vedelle/nesteille tai korkealle kosteudelle. Se voi vaurioittaa

Lisätiedot

Turvaohjeita ÄLÄ ALTISTA LAITETTA SATEELLE TAI KOSTEUDELLE, KOSKA TÄMÄ AIHEUTTAA SUUREN

Turvaohjeita ÄLÄ ALTISTA LAITETTA SATEELLE TAI KOSTEUDELLE, KOSKA TÄMÄ AIHEUTTAA SUUREN Turvaohjeita Kolmion sisällä oleva nuolisalamasymboli varoittaa käyttäjää eristämättömästä "vaarallisesta jännitteestä" tuotteen kotelon sisällä. Tämä jännite voi olla riittävän suuri aiheuttamaan sähköiskun

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. SAMSUNG DVD-HD745 http://fi.yourpdfguides.com/dref/785055

Käyttöoppaasi. SAMSUNG DVD-HD745 http://fi.yourpdfguides.com/dref/785055 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

DVD-soitin DVD-432. Käyttöopas. Oikean ja turvallisen käytön varmistamiseksi, lue nämä ohjeet huolella. Säilytä nämä ohjeet tulevaa tarvetta varten.

DVD-soitin DVD-432. Käyttöopas. Oikean ja turvallisen käytön varmistamiseksi, lue nämä ohjeet huolella. Säilytä nämä ohjeet tulevaa tarvetta varten. DVD-soitin DVD-432 Käyttöopas Oikean ja turvallisen käytön varmistamiseksi, lue nämä ohjeet huolella. Säilytä nämä ohjeet tulevaa tarvetta varten. SISÄLLYSLUETTELO Johdanto Turvaohjeet 2 Varoituksia 2

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE MT-783 KANNETTAVA DVD

KÄYTTÖOHJE MT-783 KANNETTAVA DVD KÄYTTÖOHJE MT-783 KANNETTAVA DVD www.facebook.com/denverelectronics Ennen tämän laitteen kytkemistä, käyttöä tai säätämistä, lue tämä käyttöohje huolellisesti ja kokonaan. Tärkeitä turvallisuusohjeita

Lisätiedot

SRP5002_MA190508_v6.qxd:125254c4_SRU5110_86 19/05/08 18:34 Página62

SRP5002_MA190508_v6.qxd:125254c4_SRU5110_86 19/05/08 18:34 Página62 SRP500_MA190508_v6.qxd:155c_SRU5110_86 19/05/08 18: Página6 Sisällysluettelo 1 Kaukosäädin 6 Kaukosäätimen asentaminen 6-6.1 Paristojen asettaminen paikalleen 6. Kaukosäätimen testaaminen 6. Kaukosäätimen

Lisätiedot

HUOM: MUIDEN KUIN TÄSSÄ KUVATTUJEN SÄÄTÖJEN TAI TOIMINTOJEN SUORITTAMINEN VOI JOHTAA ALTISTUMISEEN VAARALLISELLE SÄTEILYLLE.

HUOM: MUIDEN KUIN TÄSSÄ KUVATTUJEN SÄÄTÖJEN TAI TOIMINTOJEN SUORITTAMINEN VOI JOHTAA ALTISTUMISEEN VAARALLISELLE SÄTEILYLLE. CAT-120 2 2 4 6 5 4 5 KÄYTTÖOHJE Autostereo DVD-, SVCD-, VCD-, CD-, MP3- ja MP4-soitin sekä PLL FM-stereoradio RDS-toiminnolla 3 82,8 9 20 TFT-LCD-näyttö 0 6 7 9 7 8 SD- ja MMC-kortinlukija 3 (-6) Alas

Lisätiedot

02-FIN-1424-T10UK-02-DVD-AK46-MEDIATECH-COST-yenidvd7500.p65 38

02-FIN-1424-T10UK-02-DVD-AK46-MEDIATECH-COST-yenidvd7500.p65 38 DVD DVD-SOITTIMEN KÄYTTÖ Kun TV on päällä, paina kaukosäätimen DVD-painiketta ja sen jälkeen playpainiketta. Voit myös painaa heti etupanelin play-painiketta. Jos levykelkassa ei ole levyä, avaa pesä painamalla

Lisätiedot

DVD VIDEO PLAYER DVP5960. User manual. Thank you for choosing Philips.

DVD VIDEO PLAYER DVP5960. User manual. Thank you for choosing Philips. DVD VIDEO PLAYER DVP5960 User manual Thank you for choosing Philips. Need help fast? Read your User s Manual first for quick tips that make using your Philips product more enjoyable. If you have read your

Lisätiedot

HP Media -kaukosäädin (vain tietyt mallit) Käyttöopas

HP Media -kaukosäädin (vain tietyt mallit) Käyttöopas HP Media -kaukosäädin (vain tietyt mallit) Käyttöopas Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ja Windows Vista ovat Microsoft Corporationin Yhdysvalloissa rekisteröimiä tavaramerkkejä.

Lisätiedot

PDP-200 DivX KÄYTTÖOHJE KANNETTAVA DVD-SOITIN. Item No.: 40264

PDP-200 DivX KÄYTTÖOHJE KANNETTAVA DVD-SOITIN. Item No.: 40264 PDP-200 DivX KÄYTTÖOHJE KANNETTAVA DVD-SOITIN Item No.: 40264 Sisältö Esittely Turvallisuutta koskevia varotoimia Tärkeitä turvallisuusohjeita Osat, painikkeet ja liittimet Kauko-ohjain 2 3 5 6 Kytkennät

Lisätiedot

SONY MZ-R700 MiniDisc-tallennin

SONY MZ-R700 MiniDisc-tallennin SONY MZ-R700 MiniDisc-tallennin 1 1. Virtaa laitteeseen Laite toimii akulla tai yhdellä AA-kokoisella paristolla. Akulla laite äänittää 4 tuntia, paristolla 9 tuntia. Akulla laite toistaa 13 tuntia, paristolla

Lisätiedot

Käyttöohje Lue käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöä ja säästä se. Digitaalinen valokuvakehys. Käyttöohje DPF-427

Käyttöohje Lue käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöä ja säästä se. Digitaalinen valokuvakehys. Käyttöohje DPF-427 Käyttöohje Lue käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöä ja säästä se. Digitaalinen valokuvakehys Käyttöohje DPF-427 1 Ohjeita luonnon suojelulle Älä hävitä tätä tuotetta normaalien talon roskien

Lisätiedot

D.-soittimen LIITÄNTÄSOVITINKS-PD500 Ennen tämän sovittimen käyttöä

D.-soittimen LIITÄNTÄSOVITINKS-PD500 Ennen tämän sovittimen käyttöä D.-soittimen LIITÄNTÄSOVITINKS-PD500 Ennen tämän sovittimen käyttöä Viimeisin päivitys: 1. maaliskuuta 006 1 Tuetut JVC:n autovastaanottimet Tämä sovitin tukee seuraavia JVC:n autovastanottimia* 1 : Vuonna

Lisätiedot

TAQ-70212K BLUE/PINK

TAQ-70212K BLUE/PINK TAQ-70212K BLUE/PINK Sinun tulee muodostaa Wifi-yhteys ja luoda Google play -tili (ladataksesi sovelluksia ja pelejä) ennen Kidoz-ohjelmiston käynnistämistä. Tärkeitä turvallisuustietoja HUOMAUTUS: Lue

Lisätiedot

Sisällysluettelo...1 Osa 1 Perustoiminnot... 2

Sisällysluettelo...1 Osa 1 Perustoiminnot... 2 Käyttöohje Basic Operation Sisällysluettelo...1 Osa 1 Perustoiminnot... 2 1. Kytke DVD-soittimen virta päälle..... 2 2. Aseta levy levypesään. 2 3. Levyjen toistaminen.... 2 4. Pysäytä. 2 Osa 2 Lisätoiminnot

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE MTW-754 TWIN

KÄYTTÖOHJE MTW-754 TWIN KÄYTTÖOHJE MTW-754 TWIN KANNETTAVA DVD www.facebook.com/denverelectronics Ennen tämän laitteen kytkemistä, käyttöä tai säätämistä, lue tämä käyttöohje huolellisesti ja kokonaan. Tärkeitä turvallisuusohjeita

Lisätiedot

ART MITO DVD-4800 DVD-SOITIN

ART MITO DVD-4800 DVD-SOITIN ART MITO DVD-4800 DVD-SOITIN KÄYTTÖOHJE Lue tämä käyttöohje ennen laitteen käyttämistä. Säilytä käyttöohje myöhempää tarvetta varten. SISÄLLYSLUETTELO Säätimien esittely... 2 a) Etupaneelin säätimet...

Lisätiedot

Sisällys. Beo4-kaukosäätimen käyttö, 3. Beo4:n näppäimet yksityiskohtaisesti, 4 Beo4:n näppäimien perus- ja lisätoiminnot

Sisällys. Beo4-kaukosäätimen käyttö, 3. Beo4:n näppäimet yksityiskohtaisesti, 4 Beo4:n näppäimien perus- ja lisätoiminnot Beo4 Opaskirja Sisällys Beo4-kaukosäätimen käyttö, 3 Beo4:n näppäimet yksityiskohtaisesti, 4 Beo4:n näppäimien perus- ja lisätoiminnot Beo4:n mukauttaminen, 5 Lisänäppäimen lisääminen Lisänäppäinten siirtäminen

Lisätiedot

Käyttöohje. Lue käyttöohje huolellisesti, jotta osaat käyttää laitetta oikein, ja säilytä käyttöohje myöhempää käyttöä varten.

Käyttöohje. Lue käyttöohje huolellisesti, jotta osaat käyttää laitetta oikein, ja säilytä käyttöohje myöhempää käyttöä varten. Käyttöohje Lue käyttöohje huolellisesti, jotta osaat käyttää laitetta oikein, ja säilytä käyttöohje myöhempää käyttöä varten. Turvallisuustoimenpiteet HUOMIO SÄHKÖISKUN VAARA ÄLÄ AVAA HUOMIO: LAITTEESSA

Lisätiedot

Pikaopas. Painikkeet. Luuri. Digitaalinen johdoton puhelin. Malli KX-TCD300NE. Lue käyttöohjeesta tarkemmat tiedot seuraavista:

Pikaopas. Painikkeet. Luuri. Digitaalinen johdoton puhelin. Malli KX-TCD300NE. Lue käyttöohjeesta tarkemmat tiedot seuraavista: TCD300NE_QG(fi-fi).fm Page 1 Friday, November 12, 2004 2:01 PM Pikaopas Digitaalinen johdoton puhelin Malli KX-TCD300NE Lue käyttöohjeesta tarkemmat tiedot seuraavista: Painikkeet Luuri A B C D E F G H

Lisätiedot

DVP 01C. In Car Video. Käyttöohje

DVP 01C. In Car Video. Käyttöohje DVP 01C In Car Video Käyttöohje 30 1 29 28 2 7 21 24 23 18 15 19 26 14 27 8 31 32 33 34 35 36 Pin 1 +VCC (IR) 2 IR-data 3 Ground (IR signal and cable remote control) 4 Signal (cable remote control) Pin

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO 2 VAROITUKSET 3

SISÄLLYSLUETTELO 2 VAROITUKSET 3 SISÄLTÖ SISÄLLYSLUETTELO 2 VAROITUKSET 3 LEVYT DVD levyjen ominaisuuksia 4 Levyjen käsittely 4 Levyjen puhdistaminen 4 Levyjen säilytys 4 Toistettavat levyt 5 KÄYTTÖÖNOTTO 5 KESKUSYKSIKKÖ Etupaneeli 6

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. KONICA MINOLTA DI251F http://fi.yourpdfguides.com/dref/590228

Käyttöoppaasi. KONICA MINOLTA DI251F http://fi.yourpdfguides.com/dref/590228 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE TRC-1480 Langaton Sisä- ja ulkolämpötilan mittari kellolla ja sääasemalla

KÄYTTÖOHJE TRC-1480 Langaton Sisä- ja ulkolämpötilan mittari kellolla ja sääasemalla KÄYTTÖOHJE TRC-1480 Langaton Sisä- ja ulkolämpötilan mittari kellolla ja sääasemalla Huomio: Ulkolämpötila-anturin kantama on 30 m ilman esteitä. Tosiasiallinen kantama voi vaihdella signaalin kulun mukaan.

Lisätiedot

Käyttöohje CRL Ennen tämän tuotteen käyttöä lue tämä käyttöohje huolellisesti ja kokonaan.

Käyttöohje CRL Ennen tämän tuotteen käyttöä lue tämä käyttöohje huolellisesti ja kokonaan. Käyttöohje Kelloradio CRL-340 www.denver-electronics.com Ennen tämän tuotteen käyttöä lue tämä käyttöohje huolellisesti ja kokonaan. 1. Toiminto 1.1 LED-aikanäyttö 12 tuntia tai 24 tuntia 1.2 Valkoinen

Lisätiedot

Pikaopas Malli: Denver SW-160

Pikaopas Malli: Denver SW-160 Versio: 2018-09-25 Pikaopas Malli: Denver SW-160 Yleiskatsaus 1. Näyttö 2. Toimintonäppäimet 3. Sykeanturi 4. Latauslevy Tuotteen lataaminen 1. Yhdistä mukana tuleva latauskaapeli tietokoneesi USB-porttiin

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. SAMSUNG DVD-HD935 http://fi.yourpdfguides.com/dref/787999

Käyttöoppaasi. SAMSUNG DVD-HD935 http://fi.yourpdfguides.com/dref/787999 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

Suomalaisia: AHC1600. Turvallisuus

Suomalaisia: AHC1600. Turvallisuus Suomalaisia: AHC1600 o o o Index 1. Turvallisuus 1.1. Käyttötarkoitus 1.2. Tämän käyttöoppaan tarrat 1.3. Yleiset turvallisuusohjeet 2. Käyttöönoton valmistelu 3. Asennus 4. Toiminnot 5. Käyttö 6. Puhdistus

Lisätiedot

DVU-1009MK2. Käyttöohje TÄRKEÄÄ. Lue tämä käyttöohje huolellisesti ennen DVD-soittimen käyttämistä. Säilytä käyttöohje.

DVU-1009MK2. Käyttöohje TÄRKEÄÄ. Lue tämä käyttöohje huolellisesti ennen DVD-soittimen käyttämistä. Säilytä käyttöohje. 0 DVU-1009MK2 Käyttöohje TÄRKEÄÄ Lue tämä käyttöohje huolellisesti ennen DVD-soittimen käyttämistä. Säilytä käyttöohje. 1 Turvallisuusohjeet VAROITUS Lue kaikki käyttöohjeet. Alla olevien käyttöohjeiden

Lisätiedot

Kannettava DVD soitin Daewoo DPC-7200PD

Kannettava DVD soitin Daewoo DPC-7200PD Kannettava DVD soitin Daewoo DPC-7200PD Laitteeseen tutustuminen: Yläkuva laitteesta 1. LCD panelin sammutus kytkin 2. Laajakuva 3. Pysäytys 4. Edellinen 5. Seuraava 6. Toista 7. Valikko painike Nuolinäppäimet:

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. ONKYO TX-NR808 http://fi.yourpdfguides.com/dref/3649625

Käyttöoppaasi. ONKYO TX-NR808 http://fi.yourpdfguides.com/dref/3649625 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

KAIUTTIMIEN LIITÄNTÄ Yhdistä kaiuttimet niiden liittimiin laitteen takaosassa.

KAIUTTIMIEN LIITÄNTÄ Yhdistä kaiuttimet niiden liittimiin laitteen takaosassa. 1. Verkkovirtakatkaisin (POWER) 2. Tajuusaluevalitsin (BAND) 3. Toimintovalitsin (Aux/CD/nauha/radio) 4. Bass Boost painike 5. CD Painike 6. CD ohjelmointi (PROGRAM) 7. CD stop 8. CD soitto / tauko -painike

Lisätiedot

AMN250UC Käyttöohje Index

AMN250UC Käyttöohje Index AMN250UC Käyttöohje Index 1. Käyttötarkoitus 2. Turvallisuus o 2.1. Tämän käyttöoppaan tarrat o 2.2. Yleiset turvallisuusohjeet 3. Käyttöönoton valmistelu o 3.1. Pakkauksesta purkaminen o 3.2. Pakkauksen

Lisätiedot

15 LCD TV / DVD-yhdistelmä TFD-1503 KÄYTTÖOHJE

15 LCD TV / DVD-yhdistelmä TFD-1503 KÄYTTÖOHJE 15 LCD TV / DVD-yhdistelmä TFD-1503 KÄYTTÖOHJE Tärkeitä turvaohjeita Ennen kuin käytät laitetta, lue ohjeet huolellisesti ja säilytä tämä käyttöohje. Lue varoitukset, suositukset ja ohjeet huolellisesti

Lisätiedot

Bluetooth-kaiutin KÄYTTÄJÄN OPAS BTL-60

Bluetooth-kaiutin KÄYTTÄJÄN OPAS BTL-60 Käyttöohje Bluetooth-kaiutin KÄYTTÄJÄN OPAS BTL-60 Kaiutin on aina vakioasetuksena Bluetooth-tilassa, kun kytket sen päälle. Voit helposti muodostaa parin Bluetooth-toiminnolla varustetun älypuhelimen

Lisätiedot

U-REMIX USB RF 2 RF 1 POWER

U-REMIX USB RF 2 RF 1 POWER LANGATON MIKROFONIJÄRJESTELMÄ MIKSERILLÄ MUSIC MIC 1 MIC 2 TONE ECHO USB RF 1 RF 2 SD OFF/ON /V- /V+ MODE IN LOW HIGH MIN MAX POWER KÄYTTÖOPAS VASTAANOTIN/MIKSERI Etupaneeli 1 2 3 13 15 USB MUSIC MIC 1

Lisätiedot

Ennen laitteen käyttöä, asetusten tekoa ja liittämistä muihin laitteisiin lue tämä käyttöohje huolellisesti.

Ennen laitteen käyttöä, asetusten tekoa ja liittämistä muihin laitteisiin lue tämä käyttöohje huolellisesti. KANNETTAVA DVD-SOITIN (2 RUUTUA) KÄYTTÖOHJE MTW-730/731 TWIN Ennen laitteen käyttöä, asetusten tekoa ja liittämistä muihin laitteisiin lue tämä käyttöohje huolellisesti. Sisällysluettelo Sisältö Sisällysluettelo

Lisätiedot

AMD330 Microset. Käyttöohje. Elmarc, 14/08

AMD330 Microset. Käyttöohje. Elmarc, 14/08 AMD330 Microset Käyttöohje FI Elmarc, 14/08 Sisällysluettelo 1 Käyttötarkoitus 3 2 Turvallisuus 4 2.1 Tämän käyttöoppaan tarrat 4 2.2 Yleiset turvallisuusohjeet 4 3 Käyttöönoton valmistelu 6 3.1 Pakkauksesta

Lisätiedot

DVD-SOITIN DQD-6100D DQD-2100D. Käyttöohje

DVD-SOITIN DQD-6100D DQD-2100D. Käyttöohje DVD-SOITIN Käyttöohje DQD-600D DQD-200D Kotikäyttöön tarkoitetun DVD-soittimen aluekoodi on 2 tai ALL (kaikki). Mikäli aluekoodi on jokin muu, levy ei toimi. Käytä ainoastaan levyjä, joiden aluekoodi on

Lisätiedot