DECOS. Sisustuspintojen n erikoisliike. - Sisustuslaastin käyttö keittiössä -

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "DECOS. Sisustuspintojen n erikoisliike. www.decos.fi. - Sisustuslaastin käyttö keittiössä -"

Transkriptio

1 DECOS Sisustuspintoje n erikoisliike Sisustuspintojen n erikoisliike VALKEAKOSKEN ASUNTOMESSUJEN UPEAT KOHTEET - Rustiikkinen tunnelma tekstuurimaalilla - Maanläheinen olkiseinä - Tyylikkäitä takkapintoja - - Sisustuslaasti kosteissa tiloissa - Stuccomaalattu tehosteseinä - Näyttävä helmiäisstucco - - Sisustuslaastin käyttö keittiössä -

2 Decos Oy on perheyritys, joka maahantuo sisustuspinnoitteita. Monissa muissa maissa, kuten Ranskassa, Italiassa ja Marokossa, on laastien käyttö sisustamisessa yleistä. Olemme tuoneet nämä ihastuttavat, eläväpintaiset sisustuslaastit nyt myös suomalaisten sisustajien käyttöön. Tuotevalikoimaamme kuuluvat erilaiset sisustuslaastit, stuccolaastit ja erikoismaalit. Sisustusmateriaaleistamme löytyy ratkaisuja niin kuiviin kuin kosteisiinkin sisätiloihin. Sisustuslaasteja voidaan käyttää katto ja seinäpinnoissa sekä nyt myös lattioissa. Kaikki valikoimiimme kuuluvat sisustuspinnoitteet ovat kattavasti esillä erikoisliikkeessämme Helsingissä. Siellä on mahdollista tutustua materiaaleihin isompina pintoi na, nähdä erilaisia ideoita niiden käyttömahdollisuuksista sekä ostaa tuotteita. Järjestämme säännöllisesti koulutuksia eri tuotteiden asentamisesta. Näillä päivästä kahteen kestävillä koulutuspäivillä käydään läpi tuotteiden vaatimia pohjustuksia, asentamistekniikoita sekä erilaisia viimeistelytapoja. Järjestämme säännöllisesti myös infotilaisuuksia, joissa tutustutaan tuotteiden perusominaisuuksiin. Tutustu tuotteisiimme ja tarvittaessa ota yhteyttä suoraan meihin. Kerromme mielellämme lisää tuotteistamme ja niiden mahdollisuuksista sisustamisessa. DECOS Sisustuspintojen erikoisliike Hämeentie 92, Helsinki Puh Kohde 26. Valmis Veera Olohuoneen ruskea tehosteseinä Tierrafino T-paint tekstuurimaalilla ja tehosteena on käytetty olkea.

3 TIERRAFINO T-PAINT TEKSTUURI- MAALILLA AITOA TUNNELMAA Olohuoneen ja makuuhuoneiden tehosteseinät on pinnoitettu 100% luonnonmukaisella Tierrafino T-paint tekstuurimaalilla. Tierrafino tekstuurimaali on ainutlaatuinen pinnoite, johon voidaan lisätä erilaisia tehosteita korostamaan pintaa kuten esimerkiksi olkea ja helmiäistä. Kohde 26. Valmis Veera Vanhempien makuuhuoneessa on Tierrafino T-paint tekstuurimaalia, värisävy vaalean harmaa ja tehosteena helmiäinen.

4 TIERRAFINO T-PAINT TEKSTUURIMAALI AITOA LUONNON KAUNEUTTA Tekstuurimaali on tehty 100% luonnon raaka-aineista: savesta, hiekasta ja tärkkelyksestä. Tekstuurimaalin pinta tuntuu rapatulta, rosoiselta ja sen luonnonpigmentit heijastavat pehmeästi auringonvaloa. Tekstuurimaali ei sisällä kemiallisia lisäaineita. TUNNELMALLISIA PINTOJA Tierrafino Tekstuurimaalilla luot helposti asuintilastasi tunnelmallisen kodin. Sen elävät pinnat ja lämpimät värit tekevät kodistasi erottuvan ja yksilöllisen. Ylellisiä ja yksilöllisiä tehosteseiniä saadaan lisäämällä Tekstuurimaalin joukkoon ylellistä helmiäistä, lämmintä ja maanläheistä olkea tai hienostunutta mustaa kiillettä. TURVALLINEN ASENTAA JA ASUA Tekstuurimaali on hengittävä ja kosteutta tasaava. Sillä käsitelty pinta vähentää äänen kaikumista. Parhaat luonnon raaka-aineet takaavat, että tuote on tekijälle turvallinen. TEE-SE-ITSE-TUOTE Tierrafino Tekstuurimaali on helppo levittää erilaisille pinnoille telalla tai siveltimellä. Tekstuurimaali sopii seinien ja kattojen pinnoitteeksi. Sitä voidaan käyttää myös takkapinnoitteena ja esimerkiksi lasikuitutapettien päälle, jolloin se häivyttää tapetin kuviointia. Kohde 26. Valmis Veera Eteisessä on käytetty luonnonmukaista Tierrafino T-paint tekstuurimaalia, värisävy Dover + helmiäinen.

5 TIERRAFINO LUSTRO STUCCOMAALI YLELLISTÄ KIILTOA Tierrafino Lustro on savipohjainen stuccomaali sisätiloihin. Vanha pinnoitustekniikka herää eloon Tierrafinon aidoissa luonnonväreissä. Tierrafino Stuccomaalin värisävyt nousevat esiin kiillon eri syvyyksien ansiosta. ELOISIA PINTOJA Stuccomaalin luonnollisia ja pehmeitä perusvärejä voidaan sekoittaa keskenään ja/tai sävyttää muilla luonnon pigmenteillä. Näin saadaan korostettua yksittäisiä värejä tai voidaan luoda uusia värivaihtoehtoja. Kauniit ja aidot luonnonvärit takaavat onnistuneen lopput uloksen. YKSILÖLLISIÄ PINTOJA Stuccomaali asennetaan lastatekniikalla. Stuccomaali on vesiohenteinen. Tierrafino Lustro on hengittävä ja kosteutta tasaava. Kun halutaan pesun- ja kulutuksenkestävyyttä pinta suojataan Tierrafino Wax vahalla. KÄYTTÖKOHTEITA Tierrafino Lustro on kiiltävä savipohjainen Stuccomaali kuiviin sisätiloihin. Stuccomaalilla saadaan aikaan tyylikkään el oisia ja kiiltäviä pintoja sisäänkäynteihin, portaikkoihin, pilareihin, eteisauloi hin ja muihin seinäpintoihin. Kohde 24. Jämerä Tuffi Alakerran wc-tilassa on seinäpinnat käsitelty kiiltäväksi savipohjaisella Tierrafino Lustro stuccomaalilla, värisävy Gomera 50 + Iquitos 50.

6 TIERRAFINO T-PAINT TEKSTUURIMAALI TAKKAPINNOITTEENA AITOA LUONNON SAVEA Aidosta luonnon savesta koostuva tekstuurimaali soveltuu erityisen hyvin takkojen ja muiden tulisijojen pinnoittamiseen. AINUTLAATUISIA OMINAISUUKSIA Tierrafino T-paint tekstuurimaalin luonnon raaka-aineet antavat sille ainutlaatuisia ominaisuuksia. Tekstuurimaali kestää kovaa kuumuutta. Se ei pala eikä siitä haihdu haitallisia aineita huoneilmaan. Tekstuurimaalin pinta ei sähköisty, eikä se kerää pölyä. Vahinkojen sattuessa pintaa on helppo korjata, kun jätät vähän kuivaa jauhetta kaiken varalle. Tarvittaessa materiaali voidaan poistaa pinnalta kokonaan ja käyttää uudelleen. TEKSTUURIMAALI TAKKAPINNOILLE Tierrafino tekstuurimaali voidaan käyttää sekä uusin että vanhoihin takkapintoihin. Asentaminen on helppo tehdä siveltimen tai telan avulla. Tekstuurimaalilla voidaan tehdä karkeata pintaa telaamalla tai sileämpää pintaa siveltimellä. Kohde 33. KO-TI Rantanen Tässä kohteessa takka on pinnoitett u Tierrafino T-paint tekstuurimaalilla, värisävy Dover + 3 % valk. pigmentti ja tehosteena olkea ja helmiäistä.

7 Kohde 24. Jämerä Tuffi Takka on pinnoitettu luonnonmukaisella Tierrafino T-paint tekstuurimaalilla, värisävy Dover + helmiäinen.

8 GLAMOUR SILVER HELMIÄISSTUCCO Glamour helmiäisstucco on korkealuokkainen sisustusmateriaali, jonka valmistaja on arvostettu ja perinteikäs Rivedil Italiasta. Se on uudenlainen sisustusmateriaali, joka on pinnaltaan alcantaramainen ja se tuntuu pehmeältä nahalta. Sen pinnalla heijastuvat valot ja varjot, ilmeikkäät värit ja metallinen hohde. Nyt uutuutena myös kullan hohtoinen materiaali. KÄYTTÖKOHTEITA Glamour soveltuu kuiviin sisätiloihin katto- ja seinäpinnoille. Tyypillisiä käyttökohteita ovat olohuoneen seinät, makuuhuoneet ja tv:n taustaseinät. Tämä korkealaatuinen sisustuslaasti on omalla, erityisellä tavallaan ihanteellinen pinnoite niin klassiseen kuin moderniin tilaan. HELPPO ASENTAA Glamour on helppo levittää lastalla. Materiaalissa itsessään on metallinen kiilto mukana, joten erityisiä kiillotustekniikoita ei tarvitse hallita Glamouria asennettaessa. Kohde 38. Hailuoto 153 Eteisen tehosteseinä on italialaista Glamour silver helmiäisstuccoa. Värisävynä näyttävä fuksia. Glamour silver helmiäistucco väri musta.

9 VELVET PEARL SISUSTUSMAALI Velvet Pearl on täyshimmeä sisustusmaali, jonka valmistaja on arvostettu ja perinteikäs Rivedil Italiasta. Se poikkeaa normaaleista maaleista sisältämiensä erikoisväripigmenttien vuoksi, jotka aikaan saavat Velvet Pearl:in ainutlaatuisen ja yksilöllisen pinnan. Sisustusmaalin kangasmainen pinta on kuin silkkiä. AINUTLAATUINEN MATTAPINTA Sisustusmaalin värisävyillä ei ole rajoja, ne alkavat hauraista pastelliväreistä ja päättyvät vahvoihin maanläheisiin sävyihin. Velvet Pearl sisustusmaaliin saadaan ylellisyyttä, kun siihen lisätään helmiäistehostetta. Helmiäisyys antaa sisustusmaalille ylellisen ja yksilöllisen ilmeikkyyden. KÄYTTÖKOHTEITA Velvet Pearl soveltuu seinä- ja kattopinnoille sisätiloihin. Tätä silkkimäistä materiaalia voidaan käyttää myös huonek aluissa ja ovissa. Korkealaatuista lopputulosta syntyy niin ruiskulla kuin siveltimellä. Sisustusmaali voidaan käsitellä tarvittaessa suoja-aineella, jolloin maalipintaan saadaan lisää kulutuskestävyyttä. Kohde 15. Jouhisorsa Velvet Pearl täyshimmeä sisustusmaali Kohde 30. Kahi-Kivitalot Olohuoneen tehosteseinässä italialaista Velvet Pearl täyshimmeätä sisustusmaalia. Värisävy räätälöity.

10 LIMESTONE SISUSTUSLAASTI KEITTIÖSSÄ HIMMEÄÄ TYYLIKKYYTTÄ LIMESTONE on aito italialainen sisustuslaasti, joka on valmistettu kalkkikiviaineksista. Sen sileä pinta on himmeä ja samettisen tuntuinen. KÄYTTÖKOHTEITA LIMESTONE sisustuslaasti soveltuu sisätilojen seinä-, katto- ja lattiapinnoille. Tyypillisiä käyttökohteita ovat wc-tilat, keittiön välitilat, tehosteseinät ja takkapinnat. Näille pinnoille LIMESTONE sisustuslaastin voi asentaa lastatyöskentelyyn tottunut tekijä. LIMESTONE sisustuslaastia voidaan käyttää myös kosteissa tiloissa. Kostean tilan sisustuslaastit asentaa aina koulutettu ja valtuutettu asentaja. Kohde 24. Jämerä Tuffi Keittiön välitilassa on käyt etty italialaista kalkkikiviaineksista valmistettua LIMESTONE sisustuslaastia, värisävynä Blanco.

11 TERRA SISUSTUSLAASTIT KOSTEISSA TILOISSA TERRA sisustuslaastit ovat tyylikkäitä ja yksilöllisiä pinnoitteita sisätilojen viimeistelyyn. Ne on tehty valikoiduista luonnon raaka-aineista, niiden välimerellinen värimaailma yhtä aikaa rentouttaa ja antaa virikkeitä. TERRA tuotteiden ainutlaatuinen koostumus on vanhaa perinnettä. KÄYTTÖKOHTEINA SEINÄT JA L ATTIAT TERRA sisustuslaastit soveltuvat niin kotien kuin julkisten tilojen pinnoitteeksi. Käyttökohteita ovat sisätilojen seinä-, katto- ja lattiapinnat. Tämän kokoelman tuotteista löytyvät sopivat tuotteet myös kosteisiin tiloihin kuten kylpy huoneisiin. TERRA sisustuslaasteja voidaan käyttää myös takkojen pinnoitukseen. TERRA lattiapinnoitteita voidaan käyttää yksityisissä tiloissa ja julkisissa, vähäisen liikenteen tiloissa. Ne sopivat kylpytiloihin. TERRA lattiapinnoitteita voidaan käyttää myös betonisten portaiden pinnoittamiseen. TERRA PINNOITUSJÄRJESTELMÄ Kymmenen vuoden kokemuksella on TERRA tuotteista, kehittynyt kokonainen tuoteperhe, josta löytyy sopivat tuotteet seinä-, katto- ja lattiapinnoille. TERRA tuoteperhe on kokonai nen järjestelmä aina oikeista pohjusteista korkealaatuisiin viimeistelytuotteisiin. Kostean tilan sisustuslaastit asentaa aina koulutettu ja valtuutettu asentaja. Kohde 24. Jämerä Tuffi Kylpyhuoneessa on laatan kanssa yhdistetty kosteisiin tiloihin sovelt uvaa ranskalaista TERRASTONE sisustuslaastia, värisävy numero 6.

12 Kohde 21. Passiivitalo Paroc Lupaus Biljardihuoneen olkinen seinäpinta on t oteutett u luonnonmukaisella Tierrafino Finish sisustuslaastilla, joka on sävytetty asiakkaan toiveiden mukaisesti, tehosteena on käytetty olkea. DECOS Sisustuspintojen erikoisliike Sisustuspintojen erikoisliike Hämeentie 92 C, Helsinki Puh

Tierrafino T-paint tekstuurimaali. www.decos.fi

Tierrafino T-paint tekstuurimaali. www.decos.fi Tierrafino T-paint tekstuurimaali Tierrafino aitoa luonnon kauneutta Tierrafinon valikoimassa on erilaisia sisustusmateriaaleja, jotka eivät pelkästään luo kaunista viimeistelyä vaan myös huomioivat asukkaiden

Lisätiedot

Cement Design. Osa kestävää kehitystä

Cement Design. Osa kestävää kehitystä Cement Design Cement Design tarkoittaa kirjaimellisesti sementillä suunnittelua ja muotoilua. Uudet mikrosementit ovat tehneet sementin- ja betoninoloisista pinnoista trendikkäitä niin yksityisissä kodeissa

Lisätiedot

WALL2FLOOR mikrosementtilaasti (aito mikrosementti)

WALL2FLOOR mikrosementtilaasti (aito mikrosementti) sivu 1/5 WALL2FLOOR mikrosementtilaasti (aito mikrosementti) Wall2Floor on nykyaikainen laadukas ja kestävä mikrosementtilaasti. Tuotteen ainutlaatuisen ominaisuuksien vuoksi sillä on helppo tehdä kestävää

Lisätiedot

WALL2FLOOR mikrosementtilaasti (aito mikrosementti)

WALL2FLOOR mikrosementtilaasti (aito mikrosementti) sivu 1/5 WALL2FLOOR mikrosementtilaasti (aito mikrosementti) Wall2Floor on nykyaikainen laadukas ja kestävä mikrosementtilaasti. Tuotteen ainutlaatuisen ominaisuuksien vuoksi sillä on helppo tehdä kestävää

Lisätiedot

www.ikikivi.fi Kulumatonta kauneutta

www.ikikivi.fi Kulumatonta kauneutta www.ikikivi.fi Kulumatonta kauneutta sisustuskivet Suomalainen sisustuskivi on sekä kaunis että käytännöllinen. Kivi kestää arjen kulutusta ja on värisävyiltään ajaton. Sisustuskivellä voit tuoda kulumatonta

Lisätiedot

Stora Enso Effex an Eye for Wood

Stora Enso Effex an Eye for Wood EnsoEffex Stora g tu p l Stora Enso Effex an Eye for Wood Stora Enso Effex an Eye for Wood Lähtökohtana luonnonmukaisuus Effex toistaa luonnon muotokieltä. Effex on: Aitoa puuta Luonnon inspiroima Luonnollinen

Lisätiedot

SUPI-SAUNATUOTTEET. Löydä oma löylytunnelmasi

SUPI-SAUNATUOTTEET. Löydä oma löylytunnelmasi SUPI-SAUNATUOTTEET Löydä oma löylytunnelmasi Supi-sarjan tuotteilla luot saunaasi tunnelmaa ja suojaat sen kauniisti. Samalla saunasi pysyy pitkään helppohoitoisena. Löydä Supi-perheestä monipuoliset tuotteet

Lisätiedot

Antimikrobiset maalit

Antimikrobiset maalit Antimikrobiset maalit TIMANTTI CLEAN Antimikrobinen sisämaali Käyttötarkoitus: Pintamaali kohottamaan hygieniatasoa kuiviin, kosteisiin ja märkiin tiloihin Tyyppi: Vesiohenteinen akrylaattidispersiomaali

Lisätiedot

Helposti levittyvää designia. weber.floor CASA Designlattia. www.e-weber.fi

Helposti levittyvää designia. weber.floor CASA Designlattia. www.e-weber.fi Helposti levittyvää designia weber.floor CASA Designlattia www.e-weber.fi WEBER.FLOOR CASA Uusi mineraalipohjainen ja saumaton Suomessa kehitetty ja valmistettu Designlattia HELPOSTI LEVITTYVÄÄ DESIGNIA

Lisätiedot

Kaunista kotiasi aidoilla luonnonkivillä www.polarkivi.fi

Kaunista kotiasi aidoilla luonnonkivillä www.polarkivi.fi White Ice 35 x 100-200 mm Kaunista kotiasi aidoilla luonnonkivillä www.polarkivi.fi White Ice 200 x 100 mm Arvoisa asiakas, olemme iloisia voidessamme lähettää uudistuneen esitteemme ja tietoa laajentuneesta

Lisätiedot

LUONNOLLISTA SUOJAA PUUPINNOILLE ULKONA 2013

LUONNOLLISTA SUOJAA PUUPINNOILLE ULKONA 2013 LUONNOLLISTA SUOJAA PUUPINNOILLE ULKONA 2013 SUOJAÖLJYT ULKOKÄYTTÖÖN Kestävää suojaa ulkopinnoille kasviöljyistä SUOJAAVA KUULTOÖLJY Kasviöljypohjainen Suojaava kuultoöljy imeytyy puun avoimeen pintasolukkoon

Lisätiedot

Trendejä vuodelle 2016

Trendejä vuodelle 2016 Trendejä vuodelle 2016 Kodinomaisuus Luonnonläheinen sisustustyyli Marmori ja metalli jatkavat Kontrastit ovat nousevat esiin sisustuksessa: tumma-vaalea, kova-pehmeä, sileä-rosoinen, kiiltävä-matta, uusi-vanha

Lisätiedot

Rakennusmaalit. kansi. Rakennusmaalit ja tasoitteet sisäseiniin ja -kattoihin. Rakennusmaaleja nyt valmissävyssä maalarinvalkoinen (G497)

Rakennusmaalit. kansi. Rakennusmaalit ja tasoitteet sisäseiniin ja -kattoihin. Rakennusmaaleja nyt valmissävyssä maalarinvalkoinen (G497) Rakennusmaalit Rakennusmaalit ja tasoitteet sisäseiniin ja -kattoihin Rakennusmaaleja nyt valmissävyssä maalarinvalkoinen (G497) kansi Laadukkaat, kestävät rakennusmaalit ammattilaisille LUJA Tikkurilan

Lisätiedot

Valmistasoitteet. Kiillon valmistasoitteet tarjoavat laajan valikoiman tuotteita erilaisiin kodin tasoitustarpeisiin.

Valmistasoitteet. Kiillon valmistasoitteet tarjoavat laajan valikoiman tuotteita erilaisiin kodin tasoitustarpeisiin. Valmistasoitteet Kiillon valmistasoitteet tarjoavat laajan valikoiman tuotteita erilaisiin kodin tasoitustarpeisiin. VIIMEISTELYSILOTE Kiilto Fine HIENO, KEVYTTÄYTTEINEN VALKOINEN VIIMEISTELYTASOITE KUIVIIN

Lisätiedot

atelier diessner effetto metallo

atelier diessner effetto metallo Ainutlaatuista, miten metallinen kiilto todellakin hyväilee silmiä, miten puhtaan ferro-oksidin ulkonäkö voikaan muuttua niin monipuolisesti. Ollen välillä hopeisen näköinen tai vaihtuen sitten kullankiiltoiseksi.

Lisätiedot

HONKA LEHMUSKUJA 160 m 2 l 180 m 2

HONKA LEHMUSKUJA 160 m 2 l 180 m 2 HONKA LEHMUSKUJA 160 m 2 l 180 m 2 TUNNELMAA JA KODIKKUUTTA modernilla tavalla Lehmuskuja on suunniteltu sinulle, joka haluat kodiltasi toimivuutta sekä klassisia yksityiskohtia kuten ruutuikkunoita ja

Lisätiedot

atelier diessner effetto cristallo

atelier diessner effetto cristallo atelier diessner Kauniisti hohtava muistuttaa näyttävää reliefiä. Hienostunut kuvio alkaa katsellessa elää. Näetkö siinä hiekasta muodostuneet dyynit vai kristallisena välkehtivän meren saaret? Näkymä

Lisätiedot

ASENNUSOHJE AMMATTILAISELLE SATINE MICROCEMENT MEDIUM SILEÄLLE, UUDELLE POHJALLE MÄRKÄTILAAN

ASENNUSOHJE AMMATTILAISELLE SATINE MICROCEMENT MEDIUM SILEÄLLE, UUDELLE POHJALLE MÄRKÄTILAAN Suosittelemme aina käyttämään asentajaa, jolla on kokemusta mikrosementti-tuotteista. Tämä on erityisen suositeltavaa, kun kyseessä on märkätila. RAKENNE JA AIKATAULUTUS: 1. Cement primer + verkko, kuivumisaika

Lisätiedot

Kulumatonta kauneutta

Kulumatonta kauneutta Kulumatonta kauneutta Rakennuskivet......kaikkeen rakentamiseen! Biolan Oy:n pääkonttori Sisustuskivet... Pihakivet... Suomalainen kivi on luonnostaan vahva. Ja kaunis katsella. Suomalainen kivi kestää!

Lisätiedot

Koti kattojen yllä...

Koti kattojen yllä... Koti kattojen yllä... Koti kattojen yllä... Upeat ullakkoasunnot parhaimmalla paikalla Helsingin Kruununhaassa Kirkkokatu 5 A 51, Helsinki Ylellinen ullakoasunto Helsingin parhaalla paikalla Kruununhaassa.

Lisätiedot

faxe-lattiaöljyt Julkisiin tiloihin ja koteihin

faxe-lattiaöljyt Julkisiin tiloihin ja koteihin faxe-lattiaöljyt Julkisiin tiloihin ja koteihin kestävyyttä ja tyyliä miellyttävä kävellä ja katsella Kiinnostus puulattioiden öljykäsittelyyn on Suomessa kasvamassa. Suosituimpia kohteita ovat julkiset

Lisätiedot

BianCoat (B-BC-101b/bm) NESTEMÄINEN NANOLASIPINNOITE

BianCoat (B-BC-101b/bm) NESTEMÄINEN NANOLASIPINNOITE BianCoat (B-BC-101b/bm) NESTEMÄINEN NANOLASIPINNOITE PITKÄIKÄINEN SUOJA PINNOILLE KÄYTTÖKOHTEET: Lattiapinnat kuten puu-, laatta-, kivi- ja muovipintaiset lattiat Metallipinnat Posliiniset ja keraamiset

Lisätiedot

ASENNUSOHJE AMMATTILAISELLE SATINE MIKROSEMENTTI MEDIUM KUIVAN TILAN SEINÄT.

ASENNUSOHJE AMMATTILAISELLE SATINE MIKROSEMENTTI MEDIUM KUIVAN TILAN SEINÄT. Suosittelemme aina käyttämään asentajaa, jolla on kokemusta mikrosementti-tuotteista. Tämä on erityisen suositeltavaa, kun kyseessä on märkätila. RAKENNE JA AIKATAULUTUS 1. Cement primer- laimenna 1:1

Lisätiedot

23,90 /m² 26,90 MAAHANTUOJAN HUIPPUTARJOUKSET. - Laatat - Vinyylilankut - Laminaatit - Kattopaneelit - Parketit -

23,90 /m² 26,90 MAAHANTUOJAN HUIPPUTARJOUKSET. - Laatat - Vinyylilankut - Laminaatit - Kattopaneelit - Parketit - MAAHANTUOJAN HUIPPUTARJOUKSET - Laatat - Vinyylilankut - Laminaatit - Kattopaneelit - Parketit - Elite lattialaatta 30x60 cm Erittäin suosittu italialainen kivipuristelaatta sarja. Rauhallinen ja moderni

Lisätiedot

Pinnoitus. Siporex hallit. Maalaus. Ohjeita. www.kivira.fi

Pinnoitus. Siporex hallit. Maalaus. Ohjeita. www.kivira.fi Pinnoitus Siporex hallit Maalaus Ohjeita www.kivira.fi Siporex hallien pinnoitus Ohjeita Toukokuu 2015 Uudelleen pinnoitus tai maalaus Alustavat työt Selvitetään millä tuotteella / tuotteilla halli on

Lisätiedot

Sivu 2. Saxolit-kalkkikaseiinimaali. Pursilikat 2-komponenttinen silikaattimaali Oekosil 1-komponenttinen silikaattimaali

Sivu 2. Saxolit-kalkkikaseiinimaali. Pursilikat 2-komponenttinen silikaattimaali Oekosil 1-komponenttinen silikaattimaali Sivu 1 MAALIT KOODI RYHMÄ TUOTEKUVAUS VÄRI ASTIA RIITTOISUUS M2 ltr/kg 11002 TERRA Linal-pellavaöljymaali Valkoinen 10-12 0,75 ltr 37,70 30,87 11003 TERRA Linal-pellavaöljymaali Valkoinen 10-12 2,5 ltr

Lisätiedot

Sisämaalaus Ongelmat Ratkaisut. Risto Hakkarainen

Sisämaalaus Ongelmat Ratkaisut. Risto Hakkarainen Sisämaalaus Ongelmat Ratkaisut Risto Hakkarainen Kattopinnat Ruiskutasoite Liimamaali Kalkkimaali Puupaneeli Betoni Tasoite Rappaus Haltex Kipsikartonki Paneelit esim. korea, koto, mdf Kattopinnat Maalaamaton

Lisätiedot

ASENNUSOHJE AMMATTILAISELLE SATINE MICROCEMENT MEDIUM VANHAN LAATAN PÄÄLLE MÄRKÄTILAAN

ASENNUSOHJE AMMATTILAISELLE SATINE MICROCEMENT MEDIUM VANHAN LAATAN PÄÄLLE MÄRKÄTILAAN Suosittelemme aina käyttämään asentajaa, jolla on kokemusta mikrosementti-tuotteista. Tämä on erityisen suositeltavaa, kun kyseessä on märkätila. RAKENNE JA AIKATAULUTUS: 1. Cement primer laatta saumoihin,

Lisätiedot

IGORA ROYAL. Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: IGORA ROYAL HAPETE LUONNONSÄVYT VAHVISTETUT NEUTRAALISÄVYT VAALENNUSVÄRIT 10- SARJA

IGORA ROYAL. Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: IGORA ROYAL HAPETE LUONNONSÄVYT VAHVISTETUT NEUTRAALISÄVYT VAALENNUSVÄRIT 10- SARJA start IGORA ROYAL Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: IGORA ROYAL HAPETE LUONNONSÄVYT VAHVISTETUT NEUTRAALISÄVYT MUOTISÄVYT VAALENNUSVÄRIT 10- SARJA VAALENNUSVÄRIT 12- SARJA LUOVAT PASTELLISÄVYT

Lisätiedot

Akaatin mysteeri. Ensiesittelyssä uusi majesteettinen, eksklusiivisesti suunniteltu korukokoelma JAKSOT 16 2014 3 2015

Akaatin mysteeri. Ensiesittelyssä uusi majesteettinen, eksklusiivisesti suunniteltu korukokoelma JAKSOT 16 2014 3 2015 Akaatin mysteeri Puhtautta ja rauhallisuutta symboloivan akaatin uskotaan rauhoittavan tunteita ja hoivaavan sisäistä voimaa. Yhdistä asuusi yksi näistä statement-koruista tai anna se erikoislahjana naiselle,

Lisätiedot

HB-JUHA-JULKISIVUHARKKO. Elävää, kaunista ja kestävää pintaa

HB-JUHA-JULKISIVUHARKKO. Elävää, kaunista ja kestävää pintaa HB-JUHA-JULKISIVUHARKKO Elävää, kaunista ja kestävää pintaa HB-JUHA tuo sävyjä julkisivuihin ja sisätiloihin HB-JUHA-harkko luo elävän, valon ja varjon sävyillä leikittelevän pinnan, joka on luonnollinen

Lisätiedot

VUODEN 2016 LAATTATRENDIT: RUSTIIKKI, MARMORI JA UUDET MUODOT

VUODEN 2016 LAATTATRENDIT: RUSTIIKKI, MARMORI JA UUDET MUODOT 1/5 Yritys Rakkaudesta laattoihin jo vuodesta 1874. Yritys VUODEN 2016 LAATTATRENDIT VUODEN 2016 LAATTATRENDIT 21.3.2016 Pukkilan uutuudet ovat rohkean laatoittajan valinta VUODEN 2016 LAATTATRENDIT: RUSTIIKKI,

Lisätiedot

atelier diessner Koristeelliset tasoitetekniikat

atelier diessner Koristeelliset tasoitetekniikat atelier diessner Koristeelliset tasoitetekniikat Luovan moninaisuuden Kukapa ei tuntisi rehellistä ylpeyttä oman työnsä tuloksista? Kaikkihan me haluamme joskus toteuttaa aivan omia ideoita? Värien ja

Lisätiedot

Luonnonkivilaatat. Since

Luonnonkivilaatat. Since Luonnonkivilaatat Since 1996 Näyttelytila Mannerheimintie 162 (Sanitäärinkatu) 00300 Helsinki info@lkp.fi 050-468 5559 LUONNONKIVI PALIN OY Käyntiosoite Hämeentie 101 322200 Loimaa myynti@lkp.fi 044-5111

Lisätiedot

Huippuluokan sisämaalit ammattilaisille

Huippuluokan sisämaalit ammattilaisille ammattilaistuotteet Teknoksen uusi TeknosPro-tuotesarja sisältää laadukkaita ja teknisesti edistyksellisiä pintakäsittelyratkaisuja ammattirakentamiseen. TeknosPro kohottaa rakentamisen laatua. Sarjan

Lisätiedot

Tervettä Elämää. Baumit Divina Sisämaalit ja tasoitteet. Hengittävä Luonnollinen ja hajuton Terveellisempi sisäilma

Tervettä Elämää. Baumit Divina Sisämaalit ja tasoitteet. Hengittävä Luonnollinen ja hajuton Terveellisempi sisäilma Tervettä Elämää Baumit Divina Sisämaalit ja tasoitteet Vähäpäästöinen Liuotinvapaa Pehmitinvapaa Hengittävä Luonnollinen ja hajuton Terveellisempi sisäilma 99 % vähemmän päästöjä Kun sallittu VOC EU-raja-arvo

Lisätiedot

kymppilattiat.fi Store & Web

kymppilattiat.fi Store & Web kymppilattiat.fi Laminaatit Katso kymppilattiat.fi paljon lisävaihtoehtoja 6,95 norm. 9,95 7,95 norm. 11,95 Tammi 3s laminaatti lukkopontti, kl31 7x192x1285 mm, pakkauskoko: 2,47 m² Tuiskusaarni laminaatti

Lisätiedot

Entisajan tunnelmaa. Käytännöllisyyttä pihaan. Ryhdikkyyttä puutarhaan

Entisajan tunnelmaa. Käytännöllisyyttä pihaan. Ryhdikkyyttä puutarhaan Entisajan tunnelmaa Käytännöllisyyttä pihaan Ryhdikkyyttä puutarhaan Betoninen pihakiviratkaisu on pitkäikäinen. Se on tehty kestämään kovaakin kulutusta. 50 ja 60 mm paksuiset pihakivet on tarkoitettu

Lisätiedot

Kaakelikeskus täydentää valikoimaansa neljällä uudella tuotesarjalla. Tuotekuvaukset täydellisinä sivuilla 2-5.

Kaakelikeskus täydentää valikoimaansa neljällä uudella tuotesarjalla. Tuotekuvaukset täydellisinä sivuilla 2-5. LEHDISTÖTIEDOTE Helsinki 18.4.2006 NELJÄ UUTTA LAATTASARJAA Kaakelikeskus täydentää valikoimaansa neljällä uudella tuotesarjalla. Tuotekuvaukset täydellisinä sivuilla 2-5. SIVU 2: SIVU 3: SIVU 4: SIVU

Lisätiedot

Mikrosementin asentaminen

Mikrosementin asentaminen Mikrosementin asentaminen 1. Pinnan valmistelu Pinnan tulee olla kauttaaltaan puhdas ja tasainen. Mikäli pinnassa on eri materiaalien yhtymäkohtia (materiaalien eri imukyky), lisää kaksi (2) kerrosta Impoxy

Lisätiedot

Stora Enso WoodPax höylätuotteet rakentamiseen ja sisustamiseen

Stora Enso WoodPax höylätuotteet rakentamiseen ja sisustamiseen Stora Enso WoodPax höylätuotteet rakentamiseen ja sisustamiseen Stora Enso WoodPax höylätuotteet rakentamiseen ja sisustamiseen WoodPax-tuoteperheestä löydät valmiit tuotteet monenlaiseen rakentamiseen:

Lisätiedot

50 ideaa laatoituksiin lll kauneimpia laatoituksia maailmalta

50 ideaa laatoituksiin lll kauneimpia laatoituksia maailmalta 50 ideaa laatoituksiin lll kauneimpia laatoituksia maailmalta Koonnut: Kirsi Satosalmi, kirsi.satosalmi@kaakelikeskus.fi puh. 040 709 6279 (lehdistö) Tuomas Suominen, tuomas.suominen@kaakelikeskus.fi,

Lisätiedot

Tunne väri. Touch...ja tunnet eron

Tunne väri. Touch...ja tunnet eron Tunne väri Touch...ja tunnet eron Elämme maailmassa, jossa ympäristöystävällisiä materiaaleja hyödyntävä arkkitehtuuri luo erottuvan mielikuvan ja ilmapiirin. Touch on aivan uusi ja innovatiivinen linoleumpohjainen

Lisätiedot

Valovoimainen kiiltosävyte

Valovoimainen kiiltosävyte Valovoimainen kiiltosävyte Kampaamoalalla vaatimukset kasvavat päivä päivältä ja kampaajan on ylitettävä asiakkaidensa odotukset kerta toisensa jälkeen. Asiakkaat odottavat entistäkin korkealaatuisempaa

Lisätiedot

ESSENSITY. Edut. Color & Repair Shampoo. Color & Repair Hoitoaine. Color & Moisture Shampoo. Color & Moisture Hoitoaine

ESSENSITY. Edut. Color & Repair Shampoo. Color & Repair Hoitoaine. Color & Moisture Shampoo. Color & Moisture Hoitoaine ESSENSITY Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Color & Repair Shampoo Color & Repair Hoitoaine Color & Repair Intensiivinen naamio Color & Repair Intensiivinen suojaava seerumi Color

Lisätiedot

Fellert Akustiikkajärjestelmä

Fellert Akustiikkajärjestelmä Fellert Akustiikkajärjestelmä AKUSTIIKKA VOI OLLA MUUTAKIN KUIN KARKEAA PINTAA TAI LATTEITA NELIKULMAISIA LEVYJÄ ONKO RAVINTOLAN, NEUVOTTELUHUONEEN TAI KIRJASTON AKUSTOINTI KUNNOSSA? Korkeassa huoneessa,

Lisätiedot

N:o 837 4123 SOVELTAMISALAAN KUULUVAT MAALIT, LAKAT JA AJONEUVOJEN KOR- JAUSMAALAUSTUOTTEET

N:o 837 4123 SOVELTAMISALAAN KUULUVAT MAALIT, LAKAT JA AJONEUVOJEN KOR- JAUSMAALAUSTUOTTEET N:o 837 4123 Liite 1 SOVELTAMISALAAN KUULUVAT MAALIT, LAKAT JA AJONEUJEN KOR- JAUSMAALAUSTUOTTEET 1. Maalien ja lakkojen alaluokat a) Sisäseinien ja -kattojen himmeillä maaleilla ja pinnoitteilla tarkoitetaan

Lisätiedot

As Oy Kontiolahden Wilhelmiina. Rakentaja M. Laukkanen Oy. Keraamiset laatat

As Oy Kontiolahden Wilhelmiina. Rakentaja M. Laukkanen Oy. Keraamiset laatat As Oy Kontiolahden Wilhelmiina Rakentaja M. Laukkanen Oy Keraamiset laatat As Oy Kontiolahden Wilhelmiina - Keraamiset laatat Tämän esitteen avulla voitte tutustua malliesimerkkeihin, joissa on käytetty

Lisätiedot

LUONNOLLISTA SUOJAA PUUPINNOILLE ULKONA

LUONNOLLISTA SUOJAA PUUPINNOILLE ULKONA LUONNOLLISTA SUOJAA PUUPINNOILLE ULKONA SUOJAÖLJYT ULKOKÄYTTÖÖN KESTÄVÄÄ SUOJAA ULKOPINNOILLE KASVIÖLJYISTÄ SUOJAAVA KUULTOÖLJY Kasviöljypohjainen Suojaava kuultoöljy imeytyy puun avoimeen pintasolukkoon

Lisätiedot

KOTI SISÄMAALARIN VALINTAOPAS SAUNAT. Valitse oikeat tuotteet kodin pinnoille

KOTI SISÄMAALARIN VALINTAOPAS SAUNAT. Valitse oikeat tuotteet kodin pinnoille KOTI SISÄMAALARIN VALINTAOPAS SAUNAT Valitse oikeat tuotteet kodin pinnoille Maalina onnistuminen VALITSE OIKEAT TUOTTEET KODIN PINNOILLE Kauniisti käsitelty sauna kruunaa kodin. Tästä sisämaalarin valintaoppaasta

Lisätiedot

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone Kylpyhuonekalusteet Kylpyhuone 1 Cello on upeita kokonaisuuksia Cello on raikas ja ajanhenkinen sisustuksen ja kotona viihtymisen merkki, joka tarjoaa upeita kokonaisuuksia ja inspiroivia ideoita suomalaiseen

Lisätiedot

Valmistasoitteet. Kiillon valmistasoitteet tarjoavat laajan valikoiman tuotteita erilaisiin kodin tasoitustarpeisiin.

Valmistasoitteet. Kiillon valmistasoitteet tarjoavat laajan valikoiman tuotteita erilaisiin kodin tasoitustarpeisiin. Valmistasoitteet Kiillon valmistasoitteet tarjoavat laajan valikoiman tuotteita erilaisiin kodin tasoitustarpeisiin. VIIMEISTELYSILOTE Kiilto Fine HIENO, KEVYTTÄYTTEINEN VALKOINEN VIIMEISTELYTASOITE KUIVIIN

Lisätiedot

Aidon lämmön lähteillä. Tulisijatuotteet

Aidon lämmön lähteillä. Tulisijatuotteet Aidon lämmön lähteillä. Tulisijatuotteet Tuotemallisto 2012 Aidon lämmön lähteillä Aito-takkaluukut ovat antaneet viimeisen silauksen tulisijoihin jo vuosikymmenien ajan. Takkaluukkujen ohella Aito-tulisijavalikoima

Lisätiedot

KIVA JA PANEELI-ÄSSÄ. Puu on kauneimmillaan kuultavaksi käsiteltynä

KIVA JA PANEELI-ÄSSÄ. Puu on kauneimmillaan kuultavaksi käsiteltynä KIVA JA PANEELI-ÄSSÄ Puu on kauneimmillaan kuultavaksi käsiteltynä Tikkurilan Paneeli-Ässä -sarjasta löydät sopivan tuotteen sisäseinä- ja kattopinnoillesi oli sitten kyse puun säilyttämisestä luonnonvaaleana

Lisätiedot

Tulisijatuotteet. Tuotemallisto 2013. Aidon lämmön lähteillä.

Tulisijatuotteet. Tuotemallisto 2013. Aidon lämmön lähteillä. Tulisijatuotteet Tuotemallisto 2013 Aidon lämmön lähteillä. Aidon lämmön lähteillä Aito-takkaluukut ovat antaneet viimeisen silauksen tulisijoihin jo vuosikymmenien ajan. Takkaluukkujen ohella Aito-tulisijavalikoima

Lisätiedot

Tyylikästä tilan hallintaa

Tyylikästä tilan hallintaa Tyylikästä tilan hallintaa Säilytysjärjestelmät mittojesi mukaan www.iskukeittiot.fi Modernit tarpeet ja halu uudistaa suomalaista sisustusta. Isku Keittiöissä. Miksi komeron pitäisi näyttää komerolta?

Lisätiedot

Edut. Joustava hiuskiinne. Voimakas hiuskiinne. Suolasuihke. Muotoiluvoide. Muovailuvaha. Dust It Flex

Edut. Joustava hiuskiinne. Voimakas hiuskiinne. Suolasuihke. Muotoiluvoide. Muovailuvaha. Dust It Flex OSiS+ Session Label Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Joustava hiuskiinne Voimakas hiuskiinne Suolasuihke Muotoiluvoide Muovailuvaha Dust It Flex ASK Education kampaajille, osoittaa

Lisätiedot

KARVALA. Pyydä lisätietoja: Maria Viita-aho-Tohni p

KARVALA. Pyydä lisätietoja: Maria Viita-aho-Tohni p KARVALA KARVALA Tarinamme alkaa maalta, nimittäin Pohjanmaalta Karvalan kylästä, josta yrityksemme nimikin on lähtöisin. Rakastamme maaseutumme kauneutta, turvallisuutta, puhtautta ja rauhaa. Rakastamme

Lisätiedot

Awaus HUONEKORTTI. PVM: 30.7.2010 KOHDE: GREENBUILD OY Soihtutie 12a ja 12b

Awaus HUONEKORTTI. PVM: 30.7.2010 KOHDE: GREENBUILD OY Soihtutie 12a ja 12b 001 TUULIKAAPPI (alakerta) Seinät Saumanauhoitus, tasoitus ja pohjamaalaus 1x. Pintamaalaus, Värisilmä Oy:n Sointu tai Tikkurila Oy:n Harmony. Tikkurilan symphony-värikartasta Lattia Lattiaan asennetaan

Lisätiedot

PROHOROFF DESIGN FLOORING

PROHOROFF DESIGN FLOORING PROHOROFF DESIGN FLOORING PROHOROFF DESIGN FLOORING PROHOROFF TAMMI WALNUT PROHOROFF C-COLLECTION 3-SÄLEINEN, FEELSTEP, LAKATTU WHITE MATT WALNUT Prohoroff C-Collection on näyttävä, kuuden värivaihtoehdon

Lisätiedot

METALLIMAALIEN AMMATTILAINEN. Opas täydelliseen metallinsuojaukseen!

METALLIMAALIEN AMMATTILAINEN. Opas täydelliseen metallinsuojaukseen! METALLIMAALIEN AMMATTILAINEN ULOS&SISÄLLE ULOS&SISÄLLE Opas täydelliseen metallinsuojaukseen! Aina oikea maali metallille! Hammerite Hammerite metallimaaleilla voidaan käsitellä kaiken tyyppisiä metallipintoja

Lisätiedot

asumisen mukavuutta Joustovinyylilattiat

asumisen mukavuutta Joustovinyylilattiat asumisen mukavuutta Joustovinyylilattiat Joustovinyylilattiat Kestävä ja helppohoitoinen valinta kotiin Joustovinyylit ovat kestäviä, joustavia ja helppohoitoisia asuintilojen lattianpäällysteitä. Lattian

Lisätiedot

BianCoat B (B-BC-101b/bm)

BianCoat B (B-BC-101b/bm) B BianCoat B (B-BC-101b/bm) Pinnat ovat keskeisessä asemassa kaikissa ympäristöissä joissa elämme ja työskentelemme; ne ympäröivät meitä kaikkialla. Pintojen yksilöllinen visuaalinen ilme ja tekniset ominaisuudet

Lisätiedot

-50 % alennukset jopa. Kaikki laattojen hinnat alennettu ENNENNÄKEMÄTTÖMÄT NETTOPÄIVÄT

-50 % alennukset jopa. Kaikki laattojen hinnat alennettu ENNENNÄKEMÄTTÖMÄT NETTOPÄIVÄT ENNENNÄKEMÄTTÖMÄT NETTOPÄIVÄT - Laatat - Vinyylilankut - Laminaatit - Kattopaneelit - Parketit - Kaikki laattojen hinnat alennettu alennukset jopa -50 % Parasta palvelua rakentajille jo vuodesta 1989 Oman

Lisätiedot

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä.

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä. Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015 Aidon lämmön lähteillä. Perinteikäs & moderni Aina ajankohtainen ja jäljittelemätön Aito vie saunojan aidon lämmön lähteille. Aito-kiukailla saunotaan

Lisätiedot

Lehdistötiedote maaliskuu 2016

Lehdistötiedote maaliskuu 2016 Lehdistötiedote maaliskuu 2016 KEVÄT/KESÄ 2016 SEPIA -KOKOELMA SEPIA puuteripaletti Arvioitu kuluttajahinta: 79 e ROUGE D'ARMANI SHEERS huulipunat Arvioitu kuluttajahinta: 41e Kynsilakat Arvioitu kuluttajahinta:

Lisätiedot

PANELTIM PANEELIT. 1200 x 800 x 51 mm 1200 x 1000 x 51 mm 2600 x 1000 x 51 mm. 51 mm. 50 mm

PANELTIM PANEELIT. 1200 x 800 x 51 mm 1200 x 1000 x 51 mm 2600 x 1000 x 51 mm. 51 mm. 50 mm PANELTIM PANEELIT 51 mm mm 1200 x 800 x 51 mm 1200 x 1000 x 51 mm 2600 x 1000 x 51 mm 100 10 kg/m2 11 kg/m2 13 kg/m2 14 kg/m2-20 /+80 C -40 /+60 C Paneltim paneelit ovat valmistettu polypropeenista (PP

Lisätiedot

TERVETULOA TIKKURILAN MAALIMYYJÄKOULUTUKSEEN! Ulkomaalauksen perusteet

TERVETULOA TIKKURILAN MAALIMYYJÄKOULUTUKSEEN! Ulkomaalauksen perusteet TERVETULOA TIKKURILAN MAALIMYYJÄKOULUTUKSEEN! Ulkomaalauksen perusteet PIHA Miksi käsitellään Suojaa UV-säteilyä vastaan Puu kuivuu ja halkeilee, metalli ruostuu, pihakivet haalistuu Suojataan laholta

Lisätiedot

Laaja valikoima värillisiä ja helppohoitoisia keittiöaltaita.

Laaja valikoima värillisiä ja helppohoitoisia keittiöaltaita. BLANCO SILGRANIT PuraDur II Laaja valikoima värillisiä ja helppohoitoisia keittiöaltaita. CombiColours ainutlaatuinen BLANCO-mallisto. 1 Piristystä arkeen. BLANCO CombiColours lisää väriä keittiöön. Lisäarvoa

Lisätiedot

M A A T A L O U S P I N N O I T T E E T MAATALOUSPINNOITTEET

M A A T A L O U S P I N N O I T T E E T MAATALOUSPINNOITTEET M A A T A L O U S P I N N O I T T E E T MAATALOUSPINNOITTEET Puhelin 03 780 2363 SIVU 2 l MAATALOUSPINNOITTEET www.solmaster.fi Kestävän kehityksen puolesta Solmaster Oy on Pohjoismaiden johtava pinnoitteiden

Lisätiedot

Arch.: Delugan Meissl, Vienna. EQUITONE Värit ja pinnat JULKISIVULEVYT

Arch.: Delugan Meissl, Vienna. EQUITONE Värit ja pinnat JULKISIVULEVYT Arch.: Delugan Meissl, Vienna EQUITONE Värit ja pinnat JULKISIVULEVYT Luonnolliset raaka-aineet EQUITONE-julkisivulevyt ovat rakennussuunnittelijan unelma ne on suunniteltu arkkitehtien toimesta, arkkitehdeille.

Lisätiedot

Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014. Aidon lämmön lähteillä.

Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014. Aidon lämmön lähteillä. Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014 Aidon lämmön lähteillä. Perinteikäs & moderni Aina ajankohtainen ja jäljittelemätön Aito vie saunojan aidon lämmön lähteille. Aito-kiukailla saunotaan

Lisätiedot

TOIMINNALLINEN TURVALLINEN YKSILÖLLINEN TEHTY ELÄMÄÄN

TOIMINNALLINEN TURVALLINEN YKSILÖLLINEN TEHTY ELÄMÄÄN TOIMINNALLINEN TURVALLINEN YKSILÖLLINEN TEHTY ELÄMÄÄN TEHTY ELÄMÄÄN AINOA KAARI on suunniteltu joustamaan asukkaansa elämän mukana. Se on tilava ja toimiva kaikissa elämäntilanteissa. Kaaren käytännölliset

Lisätiedot

ASENNUSOHJE AMMATTILAISELLE SATINE MIKROSEMENTTI MEDIUM KUIVANTILAN LATTIAT.

ASENNUSOHJE AMMATTILAISELLE SATINE MIKROSEMENTTI MEDIUM KUIVANTILAN LATTIAT. Suosittelemme aina käyttämään asentajaa, jolla on kokemusta mikrosementti-tuotteista. Tämä on erityisen suositeltavaa, kun kyseessä on märkätila. RAKENNE JA AIKATAULUTUS 1. Cement primer- voidaan ohentaa

Lisätiedot

Matto tilan mukaan kotona - opas maton valintaan

Matto tilan mukaan kotona - opas maton valintaan Matto tilan mukaan kotona - opas maton valintaan Mattoja on moneksi eikä oikean valinta aina ole helppoa. Oikeantyyppinen materiaali käyttökohteen mukaan helpottaa maton huoltoa ja lisää maton käyttöikää.

Lisätiedot

ARKKI. Sävyt. beige. Kokoa Arkki -sisustusvanereja. kirkas lakka. ruskea

ARKKI. Sävyt. beige. Kokoa Arkki -sisustusvanereja. kirkas lakka. ruskea ARKKI Arkki on asennusvalmis sisustusvaneri, jolla toteutat vaativatkin ideasi. Vanereista on helppo rakentaa suuria pintoja peittäviä kokonaisuuksia tai taulumaisia sisustuselementtejä. Tyyliltään Arkki

Lisätiedot

OIKEA LÄMPÖ OIKEAAN PAIKKAAN

OIKEA LÄMPÖ OIKEAAN PAIKKAAN PURMO Rettig Lämpö Oy PL 16, Tupakankatu 68601 Pietarsaari, Suomi info@purmo.fi, www.purmo.fi Asiakirja on laadittu mahdollisimman huolellisesti. Sitä ei saa toisintaa edes osittain ilman Rettig ICC:n

Lisätiedot

The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja

The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja Inspiraatio The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja värikkäitä lämmittimiä mahdollistaa oman

Lisätiedot

ellet t european collection

ellet t european collection ellet t european collection 3 - s Ä L E I N E N, l a K A T T U T A I Ö L J Y T T Y E LLE T T TA M M I TAMMI TAMMI ESPRESSO PUNATAMMI TAMMI VALKOLAKATTU SAARNI SAARNI VALKOLAKATTU EUROOPPALAINEN VAAHTERA

Lisätiedot

SABLONIMAALAUS Persoonallisia sisustuksia

SABLONIMAALAUS Persoonallisia sisustuksia OPAS GUIDE SABLONIMAALAUS Persoonallisia sisustuksia 1 Ideoi, innostu ja onnistu yhdessä Tikkurilan kanssa Sablonimaalaus tuo käyttöösi loputtomasti uusia mahdollisuuksia muokata maalilla sisustuksesi

Lisätiedot

B-58-01.13. member of

B-58-01.13. member of Valmiiksi Ferdigmalte maalatut vegg- seinä- og ja takplater kattopaneelit B-58-01.13 member of Todennäköisesti maailman puhtain Ympäristöystävälliset katot ja seinät Huntonit ei ehkä voi pidentää elämää,

Lisätiedot

JULKISIVULEVYT. Arch.: Delugan Meissl, Vienna

JULKISIVULEVYT. Arch.: Delugan Meissl, Vienna JULKISIVULEVYT Arch.: Delugan Meissl, Vienna Equitone-julkisivulevyt ovat rakennussuunnittelijan unelma ne on suunniteltu arkkitehtien toimesta, arkkitehdeille. Jokainen Equitone-levy on ilmeikäs ja ainutlaatuinen

Lisätiedot

ASKO LAX DESIGN JÄRVITAIMEN 100

ASKO LAX DESIGN JÄRVITAIMEN 100 TALOT ASKO LAX DESIGN JÄRVITAIMEN 100 JÄRVITAIMEN 100 kompakti tilaihme selkeä design innovatiivinen eteis- ja kodinhoitotila valoisa ja avara pohjaratkaisu JÄRVITAIMEN 100 Huoneistoala 99 m², Kerrosala

Lisätiedot

Tiitus SIRIO HYDRAULINEN KEVYTHISSI PIENKERROSTALOIHIN JA OMAKOTITALOIHIN

Tiitus SIRIO HYDRAULINEN KEVYTHISSI PIENKERROSTALOIHIN JA OMAKOTITALOIHIN Tiitus SIRIO HYDRAUINEN KEVYTHISSI IENKERROSTAOIHIN JA OMAKOTITAOIHIN Seniorihissit.fi Tiitus SIRIO, sivu 2/8 Hydraulinen Tiitus Sirio -kevythissi Hydraulinen Tiitus Sirio -kevythissi itsekantavalla teräsrunkoisella

Lisätiedot

Sto Finexter Oy Koristeellinen sisäseinäpinnoite. StoDecolit K/R/MP

Sto Finexter Oy Koristeellinen sisäseinäpinnoite. StoDecolit K/R/MP Sto Finexter Oy Koristeellinen sisäseinäpinnoite StoDecolit K/R/MP StoDecolit Sisäseinäpinnoitteet StoDecolit K/R/MP Edut: värillinen ja käyttövalmis nopea ja helppo työstää StoDecolit: Myydyin orgaaninen

Lisätiedot

yproc Planum Gyproc Planum Sileät katot ja seinät

yproc Planum Gyproc Planum Sileät katot ja seinät yproc Planum Gyproc Planum Sileät katot ja seinät yproc Planum Korkeaa, leveää ja aivan tasaista! Gyproc Planum -kipsilevyllä voidaan rakentaa sisäkattoja tai korkeita seiniä ilman näkyviä saumoja. Erona

Lisätiedot

Suunnitelmissa mukana mm. näiden yhteistyökumppaniemme tuotteita.

Suunnitelmissa mukana mm. näiden yhteistyökumppaniemme tuotteita. Suunnitelmissa mukana mm. näiden yhteistyökumppaniemme tuotteita. Sisustussuunnitelmasi Hei, Kiitos sisustustilauksestasi, makuuhuoneesi uutta ilmettä oli kiva suunnitella. Lähdin suunnitelmassani kokonaisvaltaisesta

Lisätiedot

Hienosahattu sileäpontti

Hienosahattu sileäpontti Paneeli - tottakai Hienosahattu sileäpontti Trendikästä ja luonnollista Hienosahattu sisustuspaneelimme on ulkomuodoltaan luonnollinen ja maalaismainen. Se sopii sinulle joka haluat luoda jännittävän ja

Lisätiedot

Enketop Pitkäikäinen pinnoite parvekkeille ja terasseille

Enketop Pitkäikäinen pinnoite parvekkeille ja terasseille Pitkäikäinen pinnoite parvekkeille ja terasseille Yksikomponenttinen pinnoitusjärjestelmä. Pitkäikäinen pinnoite parvekkeille ja terasseille Parvekkeet ja terassit eivät ainoastaan altistu jatkuvasti kovalle

Lisätiedot

Arch.: Delugan Meissl, Vienna. EQUITONE Värit ja pinnat JULKISIVULEVYT

Arch.: Delugan Meissl, Vienna. EQUITONE Värit ja pinnat JULKISIVULEVYT Arch.: Delugan Meissl, Vienna EQUITONE Värit ja pinnat JULKISIVULEVYT Luonnolliset raaka-aineet EQUITONE-julkisivulevyt ovat rakennussuunnittelijan unelma ne on suunniteltu arkkitehtien toimesta, arkkitehdeille.

Lisätiedot

Tunne Väri. Tikkurila Oyj

Tunne Väri. Tikkurila Oyj Tunne Väri Tikkurila Oyj Väritehtävä Kuvaile näkemääsi väriä vierustoverillesi. Kuvailun perusteella vierustoveri valitsee sävyn ilman, että näyttää sen sinulle Tunne Väri kartalta. 2 Värien muodostuminen

Lisätiedot

L i u k u o v i k a a p i s t o t

L i u k u o v i k a a p i s t o t Liukuovikaapistot Smart on Tank Indoorin ratkaisu kodin säilytysongelmiin. Suunnittelimme räätälöitävien säilytysjärjestelmien malliston joka sopii kaikkiin tiloihin. Kapeammat kaksioviset tai leveämmäksi

Lisätiedot

Ruukki Finnera Älykäs kattoratkaisu.

Ruukki Finnera Älykäs kattoratkaisu. Ruukki Finnera Älykäs kattoratkaisu. Uusi, innovatiivinen kattojärjestelmä. Finnera-moduulikattojärjestelmän innovatiivinen rakenne tekee teräskatostasi kauniin ja kestävän. Ainutlaatuisen etureunataitoksensa

Lisätiedot

M A A T A L O U S P I N N O I T T E E T

M A A T A L O U S P I N N O I T T E E T M A A T A L O U S P I N N O I T T E E T M A A T A L O U S P I N N O I T T E E T Puhelin (03) 780 2363 SIVU 2 l MaaTaLOUSPINNOITTeeT www.solmaster.fi Kestävän kehityksen puolesta Solmaster Oy on Pohjoismaiden

Lisätiedot

Tiili. Luotu ihmiselle. Onni on asua tiilitalossa

Tiili. Luotu ihmiselle. Onni on asua tiilitalossa Tiili. Luotu ihmiselle. Onni on asua tiilitalossa Tiilituotteiden asiantuntija Wienerberger on maailman johtava tiilenvalmistaja. Yritys perustettiin jo vuonna 1819 ja Suomessa toiminta alkoi vuonna 1928.

Lisätiedot

Aidot LuviaWood -tuotteet kaikkiin pintoihin.

Aidot LuviaWood -tuotteet kaikkiin pintoihin. Aidot LuviaWood -tuotteet kaikkiin pintoihin. Aidot LuviaWood -tuotteet syntyvät vain parhaista raaka-aineista. LuviaWoodin korkealuokkaisissa tuotteissa yhdistyvät tarkkaan valittu suomalainen puu ja

Lisätiedot

Myynti Suomessa. Vaateritie 8, 03250 Ojakkala PL 157, 03101 Nummela Puh. 044 7444 140 www.vaaateri.fi TUOTELUETTELO

Myynti Suomessa. Vaateritie 8, 03250 Ojakkala PL 157, 03101 Nummela Puh. 044 7444 140 www.vaaateri.fi TUOTELUETTELO Myynti Suomessa Vaateritie 8, 03250 Ojakkala PL 157, 03101 Nummela Puh. 044 7444 140 www.vaaateri.fi TUOTELUETTELO Ympäristöystävälliset PlastRex- tuotteet Yrityksistä FinnVaateri Oy on PlastRex tuotteiden

Lisätiedot

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin.

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin. Ideakuvastosta saat vinkkeä miten voit rakentaa kodin säilytystilat toimiviksi ja ilmeeltään yhtenäisiksi. Mitä pienempi asunto, sitä tärkeämpää on osata ottaa kaikki tila käyttöön. Mallisto on erittäin

Lisätiedot

Pesualtaat. teknologia ja moderni muotoilu.

Pesualtaat. teknologia ja moderni muotoilu. Pesualtaat Olkoonpa altaasi valinnan lähtökohta säilytystilojen maksimointi, altaan helppohoitoisuus, ulkonäkö tai vaikka seinän rakenne, löytyy sinulle valikoimastamme sopiva ratkaisu. Runsas tuotevalikoimamme

Lisätiedot