ASENNUSOHJE AMMATTILAISELLE SATINE MIKROSEMENTTI MEDIUM KUIVANTILAN LATTIAT.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ASENNUSOHJE AMMATTILAISELLE SATINE MIKROSEMENTTI MEDIUM KUIVANTILAN LATTIAT."

Transkriptio

1 Suosittelemme aina käyttämään asentajaa, jolla on kokemusta mikrosementti-tuotteista. Tämä on erityisen suositeltavaa, kun kyseessä on märkätila. RAKENNE JA AIKATAULUTUS 1. Cement primer- voidaan ohentaa 1:1 vedellä, kuivumisaika noin 12 h 2. Plastic + verkko, kuivumisaika noin 12 h 3. Base pohjalaasti, kuivumisaika noin 2-3 h 4. Toinen Base pohjalaastikerros sävytettynä, kuivumisaika noin 12 h 5. Medium pintalaasti sävytettynä 1. kerros, kuivumisaika noin 12 h 6. Tarvittaessa Medium pintalaasti sävytettynä 2. kerros, kuivumisaika vähintään 24h täysin kuiva, on hyvä antaa kuivua ainakin pari päivää 7. Vanish primer Plus 2 kerrosta, kuivumisaika kerrosten välillä ja jälkeen noin 12 h 8. Vesipohjainen lakka 1: % vettä 1. kerros, kuivumisaika noin 12 h 9. Vesipohjainen lakka 1: % vettä 2. kerros, kuivumisaika noin 12 h 10. Tarvittaessa kolmas kerros. 11. Kestää kävelyn tunnissa ja maksimi kestävyys saavutetaan kahden viikon jälkeen. ALUSTAN ARVIOIMINEN JA KORJAUS Ammattilainen aloittaa tuotteen asennuksen alustan arvioimisella. Ennen asennusta tarkista, että alustassa ei ole kosteutta, se on luja ja vailla halkeamia tai hiushalkeamia. Mahdolliset puutteet ja viat alustassa (kosteus, halkeamat, epätasaisuudet) korjataan tai oikaistaan asianmukaisilla materiaaleilla ja tavoilla. Jos pohjarakenne elää ja viallinen, ei Satine mikrosementti korjaa pohjan virheitä. Halkeamat ja hiushalkeamat Läikät ja vuodot Epätasaisuudet Alustan on oltava kunnossa, jotta myöhemmin itse mikrosementtipintaan ei ilmaannu ongelmia: tahroja, kosteutta, halkeamia, hiushalkeamia tai muita vikoja. Keskeinen asia asennuksen onnistumiselle on alustan oikea käsittely.

2 POHJAN PRIMEROINTI Kun alusta on esikäsitelty, vedenpitävä ja kuiva voidaan aloittaa mikrosementin asennus. PRIMER CEMENT: Telalla levitettävä primeri, joka kovettaa ja sulkee pinnan. Parantaa mikrosementin kiinnittymistä sileälle betonille, laastille, laatoille, maalille, kipsilevylle. Käytetään kaikille huokosille alustoille säätelemään imeytymistä, jolloin vältytään tuotteen liian nopealta kuivumiselta. Primer Cement voidaan laimentaa vedellä 1:1. Ennen Primer Cementin levittämistä varmista, että alusta on puhdas ja luja. Ravista purkki hyvin ennen käyttöä. Levitä Cement primer telalla. Kun primeri on kuivunut, voidaan siirtyä seuraavaan asennusvaiheeseen. Normaalisti seuraavana päivänä. SATINE PLASTIC POHJUSTELAASTIN ASENNUS PLASTIC: Plastic on joustava 2-komponenttinen laasti (25 kg + 10 litraa), jota käytetään verkon kiinnittämiseen ja tasaisen pohjan tekemiseksi mikrosementin pintalaastille. Sekoitussuhde on 25 kg laastijauhetta litraa vettä. Nesteen määrää voi siis säättä riippuen käyttökohteesta ja levitystavasta. Sekoita tarvittava määrä hyvin tasaiseksi massaksi. Anna laastin levätä noin 5 minuuttia sekoituksen jälkeen ennen levitystä. Materiaalin avoin aika noin 60 minuuttia. Levitä lastalla kerros primeroidulle pohjalle, paina lasikuituverkko märkään laastiin ja tasoita lastalla sileäksi. Maksimi kerrosvahvuus yhdellä kerroksella 5 mm. Anna kuivua täysin ennen seuraavaa vaihetta. SATINE BASE POHJALAASTIN ASENNUS Satine Base on pinnoite, joka sopii betoni-, sementti-, graniitti- ja laatta-alustoille. Kestävyyden varmistamiseksi asennetaan ainakin kaksi kerrosta Base pohjalaastia. Ennen kuin alat asentamaan Base pohjalaastia rajaa tarkasti teipillä asennettava alue. Poista teippi ja laita se paikoilleen uudestaan ennen jokaista uutta kerrosta. Base pohjalaastiin lisätään % vettä jokaista jauhekiloa kohden. Täyteen 20 kg astia sekoitetaan siis noin 4-5 litraan vettä. Sekoitetaan tasaiseksi massaksi. Sekoita aina se määrä massaa, jonka pystyt kerralla asentamaan. Annetaan seistä noin 2 minuuttia ja sekoitetaan vielä uudelleen ennen levitystä. Levitetään teräslastalla. Maksimipaksuus kerrosta kohden mm. Kun olet levittänyt ensimmäisen kerroksen, käy pinta läpi lastalla ja poista ylimääräinen aine. Käy läpi pinta hiekkapaperilla numero (ei ole pakollista). Voit asentaa toisen kerroksen lastalla, kun ensimmäinen kerros on vielä hieman kostea, mutta kiinnittynyt jo pohjaan ( 2-3 h, riippuen pohjasta ja kerrosten paksuudesta). Toista kerrosta varten lisää pigmentti veteen ennen veden sekoittamista jauheeseen.

3 Helpoin tapa säilyttää värisävy samana koko asennuksen ajan on sekoittaa aina yksi väriastia kuuteen litraan vettä. Tästä sekoituksesta sitten otetaan aina tarvittava värimäärä pohja- ja pintalaastin joukkoon ohjeen mukaisella suhteella. Muista aina sekoittaa hyvin veden ja värin seos ennen sen lisäämistä laastiin. Sekoita toista kerrosta varten tarvittava määrä pohjalaastia värjätyn veden kanssa. Käytä samaa suhdetta kuin ensimmäisellä kerroksella eli 20 kg laastia 4-5 litraa vettä. Sekoita 2-3 min ja sekoita muutaman minuutin päästä uudestaan. Levitetään teräslastalla. Maksimipaksuus kerrosta kohden mm. Kun olet levittänyt toisen kerroksen, käy pinta läpi lastalla ja poista ylimääräinen aine. Käy läpi pinta hiekkapaperilla numero Jos laasti alkaa jähmettyä asennuksen aikana, sekoita laasti uudelleen, jolloin se notkistuu uudelleen. Älä lisää vettä! SATINE MEDIUM PINTALAASTIN ASENNUS Tarkista, että edellinen pinta on kuiva. Tee tarvittaessa välihionta ja poista hyvin pöly hionnan jälkeen ennen seuraavaa vaihetta. Satine Medium pintalaasti on erittäin ohut pinnoite, joka kiinnittyy lujasti, on hyvin kestävä ja joustava, eikä sisällä myrkyllisiä komponentteja. Se kestää hyvin hankausta. Se sisältää lisäaineita estämään halkeamia ja hiushalkeamia. Sopii asuin-, teollisuus- ja sairaala-alueille. Asennetaan muovi- tai teräslastalla. Valmista värillinen pintalaastimassa. Helpoin tapa säilyttää värisävy samana koko asennuksen ajan on sekoittaa aina yksi väriastia kuuteen litraan vettä. Tästä sekoituksesta sitten otetaan aina tarvittava vesimäärä pintalaastin joukkoon ohjeen mukaisella suhteella. Muista aina sekoittaa hyvin veden ja värin seos ennen sen lisäämistä laastiin. Lisää % värjättyä vettä jokaista Medium pintalaastin jauhekiloa kohti. Medium pintalaasti on 20 kg astiassa, jolloin siihen lisättävä vesimäärä on noin 6 litraa. Tuloksena on massa, joka on hyvin työstettävä ja tehokas asennuksen ja siihen käytettävän ajan kannalta.

4 Mittaa tarvittava määrä värjättyä vettä ja sekoita joukkoon pintalaastijauhetta aina se määrä, jonka pystyt levittämään kerralla. Sekoita ensin 2-3 minuuttia ja sekoita sitten uudestaan. Levitä pinnoite teräs- tai muovilastalla. Käytä hyvin vaaleissa sävyissä aina muovilastaa, jotta teräslastasta ei jää tummia viiruja pintaan. Anna ensimmäisen kerroksen kuivua kokonaan ennen mahdollista seuraavaa kerrosta. Medium pintalaastia voidaan asentaa 1-2 kerrosta riippuen halutusta lopputuloksesta. Kuivumisen jälkeen käy pinta tarvittaessa läpi hiekkapaperilla Pinta voi olla täysin sileä tai siinä voi näkyä tekijän kädenjälki, riippuen halutusta lopputuloksesta. Asenna tarvittaessa toinen kerros välihionnan jälkeen kuivalle pinnalle, kuten ensimmäinenkin kerros. Anna pinnan kuivua. Jos laasti alkaa jähmettyä asennuksen aikana, sekoita laasti uudelleen, jolloin se notkistuu uudelleen. Älä lisää vettä! PINNAN SUOJAAMINEN JA VIIMEISTELY PRIMER VARNISH PLUS On erittäin tärkeätä, että kaikki kerrokset ovat kuivia ennen Varnish Primer Plussan levittämistä. Mikäli primer levitetään kostealle pinnalle, pinta muuttuu valkoiseksi, koska se ei pääse kuivumaan. Kun pintalaastia on levitetty ja pinta on täysin kuiva, levitä Primer Varnish Plus sienellä sulkemaan huokoset. Jos pintalaasti on tumman sävyinen laimenna Primer Varnish 1:1 vedellä ennen levittämistä. Levitä primer sienellä kuivalle pinnalle 2 kerrosta. Anna kuivua vähintään 12 tuntia kerrosten välissä ja niiden jälkeen. VARNISH AQUA VESIPOHJAINEN LAKKA Vesipohjainen kaksikomponenttinen lakka suojaamaan sisä- ja ulkotiloja, lattioita, kylpyhuoneita ja suihkutiloja. Kestää hankausta, täysin vedenpitävä. Helppo levittää pysty- ja vaakatasoisille pinnoille. Voidaan levittää lakan levittämiseen tarkoitetulla lyhytnukkaisella telalla (velour-tela) tai ruiskulla. Ennen uuden kerroksen levittämistä, varmista, että edellinen on kuivunut. Kestää kävelyn tunnissa ja maksimi kestävyys saavutetaan kahden viikon jälkeen.

5 Ravista pullot hyvin ja sekoita aina yhdelle kerrokselle tarvittava määrä kerralla. Lakka ja kovetin sekoitetaan keskenään 3:1. Tarvittaessa voidaan ohentaa vedellä maksimissaan 15-30%. Ravista hitaasti komponentit, jotta ei syntyisi ilmakuplia. Kun komponentit on sekoitettu odota muutama minuutti ja tarkista, että kuplat ovat haihtuneet ravistettaessa. Suosittelemme lakkauksessa käytettäväksi lakkatelaa (velour-tela) tai ruiskua, jonka suuttimen numero on 15. (Kun asetat tuotetta ruiskun sylinteriin, käytä filtteriä 190, jolloin vältytään kuplien ja epäpuhtauksien pääsy asennukseen). Anna kerroksen kuivua 12 tuntia ennen uuden levittämistä. Kun on käytetty 2 3 kerrosta, pinta kestää kulutusta tunnissa ja maksimi kestävyys saavutetaan kahden viikon jälkeen. Sopiva lämpötila lakkaukseen on 10 ja 30 C välillä. Alustan tulee olla lämpötilaltaan sama, ylimääräinen lämpö aiheuttaa kuplia liuottimen haihtuessa. Jos lämpötila on mainittua enemmän, tuote tulee levittää hyvin ohuina kerroksina, jotta päästäisiin lähelle optimaalisia olosuhteita. Kaikki lakat sisältävät liuottimia, ja on hyvin tärkeätä huomioida kosteus viimeisellä levityskerralla ja tuulettaa tilaa hyvin. Tilan, jossa lakkaa käytetään, on oltava hyvin tuuletettu ja pintojen hyvin kuivia, jolloin liuotin haihtuu oikeaan aikaan. Tällöin vältetään liuottimen pääsy mikrosementin huokosiin ja vältytään sen pehmenemiseltä. Lakkaajan työ on erikoistyötä ja sen tekijällä tulee olla tietämystä ja kokemusta riippumatta siitä, mitä näistä lakoista käytetään. Seuraa näitä ohjeita korkealaatuisen lopputuloksen aikaansaamiseksi. Näiden tuotteiden laatu on korkea ja ne on tarkoitettu ammattimaiseen käyttöön. Emme ota vastuuta tuotteiden väärästä käytöstä tai riittämättömästä tiedosta. Valmistaja Maahantuoja Huomautus Satine Stone Decos Oy, Lyhtytie 13, Helsinki Vaikka tämä tuotekuvaus on koottu äärimmäisen huolellisesti, Satine ei vastaa mistään suorasta tai epäsuorasta vahingosta, mikä voi sattua käytettäessä tässä olevia tietoja tuotteesta.

ASENNUSOHJE AMMATTILAISELLE SATINE MIKROSEMENTTI MEDIUM KUIVAN TILAN SEINÄT.

ASENNUSOHJE AMMATTILAISELLE SATINE MIKROSEMENTTI MEDIUM KUIVAN TILAN SEINÄT. Suosittelemme aina käyttämään asentajaa, jolla on kokemusta mikrosementti-tuotteista. Tämä on erityisen suositeltavaa, kun kyseessä on märkätila. RAKENNE JA AIKATAULUTUS 1. Cement primer- laimenna 1:1

Lisätiedot

ASENNUSOHJE AMMATTILAISELLE SATINE MICROCEMENT MEDIUM SILEÄLLE, UUDELLE POHJALLE MÄRKÄTILAAN

ASENNUSOHJE AMMATTILAISELLE SATINE MICROCEMENT MEDIUM SILEÄLLE, UUDELLE POHJALLE MÄRKÄTILAAN Suosittelemme aina käyttämään asentajaa, jolla on kokemusta mikrosementti-tuotteista. Tämä on erityisen suositeltavaa, kun kyseessä on märkätila. RAKENNE JA AIKATAULUTUS: 1. Cement primer + verkko, kuivumisaika

Lisätiedot

ASENNUSOHJE AMMATTILAISELLE SATINE MIKROSEMENTTI MEDIUM VESIERISTETYLLE POHJALLE MÄRKÄTILAN SEINÄT.

ASENNUSOHJE AMMATTILAISELLE SATINE MIKROSEMENTTI MEDIUM VESIERISTETYLLE POHJALLE MÄRKÄTILAN SEINÄT. Suosittelemme aina käyttämään asentajaa, jolla on kokemusta mikrosementti-tuotteista. Tämä on erityisen suositeltavaa, kun kyseessä on märkätila. RAKENNE JA AIKATAULUTUS 1. Cement primer- voidaan ohentaa

Lisätiedot

ASENNUSOHJE AMMATTILAISELLE SATINE MICROCEMENT MEDIUM VANHAN LAATAN PÄÄLLE MÄRKÄTILAAN

ASENNUSOHJE AMMATTILAISELLE SATINE MICROCEMENT MEDIUM VANHAN LAATAN PÄÄLLE MÄRKÄTILAAN Suosittelemme aina käyttämään asentajaa, jolla on kokemusta mikrosementti-tuotteista. Tämä on erityisen suositeltavaa, kun kyseessä on märkätila. RAKENNE JA AIKATAULUTUS: 1. Cement primer laatta saumoihin,

Lisätiedot

ASENNUSOHJE AMMATTILAISELLE SATINE MIKROSEMENTTI MEDIUM MÄRKÄTILAN SEINÄT.

ASENNUSOHJE AMMATTILAISELLE SATINE MIKROSEMENTTI MEDIUM MÄRKÄTILAN SEINÄT. Suosittelemme aina käyttämään asentajaa, jolla on kokemusta mikrosementti-tuotteista. Tämä on erityisen suositeltavaa, kun kyseessä on märkätila. RAKENNE JA AIKATAULUTUS 1. Cement primer- voidaan ohentaa

Lisätiedot

ASENNUSOHJE AMMATTILAISELLE SATINE MIKROSEMENTTI MEDIUM VESIERISTETYLLE POHJALLE MÄRKÄTILAN LATTIAT.

ASENNUSOHJE AMMATTILAISELLE SATINE MIKROSEMENTTI MEDIUM VESIERISTETYLLE POHJALLE MÄRKÄTILAN LATTIAT. Suosittelemme aina käyttämään asentajaa, jolla on kokemusta mikrosementti-tuotteista. Tämä on erityisen suositeltavaa, kun kyseessä on märkätila. RAKENNE JA AIKATAULUTUS 1. Cement primer- voidaan ohentaa

Lisätiedot

Mikrosementin asentaminen

Mikrosementin asentaminen Mikrosementin asentaminen 1. Pinnan valmistelu Pinnan tulee olla kauttaaltaan puhdas ja tasainen. Mikäli pinnassa on eri materiaalien yhtymäkohtia (materiaalien eri imukyky), lisää kaksi (2) kerrosta Impoxy

Lisätiedot

ASENNUSOHJE - WALL2FLOOR mikrosementti

ASENNUSOHJE - WALL2FLOOR mikrosementti WALL2FLOOR ASENNUSOHJE 8.17 Sivu 1 / 6 ASENNUSOHJE - WALL2FLOOR mikrosementti LUE ASENNUSOHJE HUOLELLISESTI ENNEN ASENTAMISTA. KYSY LISÄTIETOJA ASIAKASPALVELUSTA: 045 345 2345 YLEISTÄ Tarkasta että toimitetut

Lisätiedot

ASENNUSOHJE WALL2FLOOR mikrosementti

ASENNUSOHJE WALL2FLOOR mikrosementti WALL2FLOOR ASENNUSOHJE 8 2018 Sivu 1 / 6 ASENNUSOHJE WALL2FLOOR mikrosementti LUE ASENNUSOHJE HUOLELLISESTI ENNEN ASENTAMISTA. KYSY LISÄTIETOJA ASIAKASPALVELUSTA: 045 345 2345 YLEISTÄ Tarkasta että toimitetut

Lisätiedot

ASENNUSOHJE WALL2FLOOR

ASENNUSOHJE WALL2FLOOR sivu 1/8 ASENNUSOHJE WALL2FLOOR mikrosementtipinnoitus LUE TÄMÄ ASENNUSOHJE HUOLELLISESTI ENNEN ASENTAMISTA JA KYSY TARVITTAESSA LISÄTIETOJA ASIAKASPALVELUSTA: 045 345 2345 YLEISIÄ OHJEITA Tarkasta että

Lisätiedot

MIKROSEMENTTI KÄYTTÖOHJE

MIKROSEMENTTI KÄYTTÖOHJE MIKROSEMENTTI KÄYTTÖOHJE Kun teet lattia- ja seinäpintoja mikrosementillä, on tärkeää noudattaa näitä käyttöohjeita, jotka sisältävät tarkat ohjeet työvaiheille: 1. Puhdista ja esivalmistele (mm. tasoitus)

Lisätiedot

Z COUNTERFORM MIKROSEMENTTI- KÄYTTÖOHJE

Z COUNTERFORM MIKROSEMENTTI- KÄYTTÖOHJE Z COUNTERFORM MIKROSEMENTTI- KÄYTTÖOHJE Sisällysluettelo Pohjatyöt ja vaatimukset Pohjusteaineen (primer) käyttö Mikrosementti Käsittelyaineen käyttö - Liukkaudenestoaine Sivu 2 3 4-5 6 1 Ohjeistukset

Lisätiedot

Betonirakenteiden korjaus - 3-osainen järjestelmä 1 / 6. DIN EN :2004 -sertifioitu järjestelmä

Betonirakenteiden korjaus - 3-osainen järjestelmä 1 / 6. DIN EN :2004 -sertifioitu järjestelmä Betonirakenteiden korjaus - 3-osainen järjestelmä 1 / 6 1. K & H Korroosiosuoja- ja tartuntalaasti Korroosiosuojaus ja tartuntalaasti samassa, raekoko < 0,5 mm Soveltuu myös tiesuolan vaikutuksille alttiisiin

Lisätiedot

LYHYT JÄRJESTELMÄKUVAUS DIESSNER eristerappaus soveltuu julkisivujen ja muiden seinäpintojen eristykseen niin korjaus kuin uudisrakentamisessa.

LYHYT JÄRJESTELMÄKUVAUS DIESSNER eristerappaus soveltuu julkisivujen ja muiden seinäpintojen eristykseen niin korjaus kuin uudisrakentamisessa. LYHYT JÄRJESTELMÄKUVAUS DIESSNER eristerappaus soveltuu julkisivujen ja muiden seinäpintojen eristykseen niin korjaus kuin uudisrakentamisessa. Järjestelmän rakenne sisältäpäin on seuraava: 1. Sisäseinärakenne

Lisätiedot

Conbit. Älä sekoita laastia kerralla enempää kuin ehdit käyttämään 45 minuutissa. Hävitä kovettumaan alkanut laasti.

Conbit. Älä sekoita laastia kerralla enempää kuin ehdit käyttämään 45 minuutissa. Hävitä kovettumaan alkanut laasti. Conbit Nopeasti kuivuva, vesitiivis ja pakkasenkestävä laasti betonilaattojen, luonnonkivien ja reunakivien saumaamiseen sekä kiinnittämiseen asfalttiin tai betoniin KÄYTTÖKOHTEET Hyvien tartuntaominaisuuksien

Lisätiedot

Asennusohjeet 1 / VAIHE 2 / 11

Asennusohjeet 1 / VAIHE 2 / 11 Asennusohjeet 1 / 11 1. VAIHE ALUSTAN ARVIOIMINEN JA KORJAUS Mikrosementti ei ole maali, vaan laastituote. Valmiissa pinnassa voi olla värin ja tekstuurin vaihteluita, koska se asennetaan käsityönä. Kokonaisvahvuus

Lisätiedot

Yleistä asennuksesta Pohjaohjeistus, alustan valmistelu Betoni Kipsilevy Märkätilat Mdf- ja Liimapuulevy...

Yleistä asennuksesta Pohjaohjeistus, alustan valmistelu Betoni Kipsilevy Märkätilat Mdf- ja Liimapuulevy... ASENNUSOHJE 2 SISÄLLYS Yleistä asennuksesta... 4 Pohjaohjeistus, alustan valmistelu... 5 Betoni... 5 Kipsilevy... 5 Märkätilat... 6 Mdf- ja Liimapuulevy... 6 Laatta... 7 Dekofloor stucco asennus... 8 Pohjustus

Lisätiedot

Max Stop. Vedeneristysmassa. Helppo levittää Tuplasti tiiviimpi Riittoisampi. Tätskikt Membrane

Max Stop. Vedeneristysmassa. Helppo levittää Tuplasti tiiviimpi Riittoisampi. Tätskikt Membrane Max Stop Vedeneristysmassa Tätskikt Membrane Helppo levittää Tuplasti tiiviimpi Riittoisampi MaxStop-Telattava vedeneristysjärjestelmä koostuu seuraavista osista: 1. MaxStop Primer tai MaxStop kosteussulku

Lisätiedot

15. FESCOTOP-LATTIASIROTTEET

15. FESCOTOP-LATTIASIROTTEET Tulostettu 9.7.2016 1 / 9 15. FESCOTOP-LATTIASIROTTEET Fescotop F10 2 Fescotop F45K 5 Jälkihoitoaine 8 Fescotop F10 2 / 9 FESCOTOP F10 Tuotekuvaus Fescotop F10 on sementtipohjainen lattiakovete, joka levitetään

Lisätiedot

LITOCHROM STARLIKE. Käyttökohteet:

LITOCHROM STARLIKE. Käyttökohteet: LITOCHROM STARLIKE Kaksikomponenttinen epoksikiinnitys- ja saumausaine keraamisille seinä- ja lattialaatoille sekä keraamisille että lasimosaiikeille.. Kiinnitysaineena käytettäessä, alustan tulee olla

Lisätiedot

Asennus- ja käyttöohje Bronya Anticor

Asennus- ja käyttöohje Bronya Anticor 2014 Asennus- ja käyttöohje Bronya Anticor FR Trading OY 26.6.2014 Sisällysluettelo 1. Esityöt... 2 2. Eristeseoksen valmistelu asennusta varten... 2 3. Maalaaminen... 3 A. Pintalämpötila alle +80 C...

Lisätiedot

WALL2FLOOR mikrosementtilaasti (aito mikrosementti)

WALL2FLOOR mikrosementtilaasti (aito mikrosementti) sivu 1/5 WALL2FLOOR mikrosementtilaasti (aito mikrosementti) Wall2Floor on nykyaikainen laadukas ja kestävä mikrosementtilaasti. Tuotteen ainutlaatuisen ominaisuuksien vuoksi sillä on helppo tehdä kestävää

Lisätiedot

TOSCANA-HARTSIPINNOITE MUOVIMATON PÄÄLLE

TOSCANA-HARTSIPINNOITE MUOVIMATON PÄÄLLE TOSCANA-HARTSIPINNOITE MUOVIMATON PÄÄLLE Toscana-hartsipinnoite on luonnollisen elävä sileä hartsipinnoite koteihin ja julkisiin tiloihin esim. seinä- ja lattiapinnoille kuiviin ja kosteisiin tiloihin.

Lisätiedot

Asennus- ja käyttöohje BRONYA Classic

Asennus- ja käyttöohje BRONYA Classic 2014 Asennus- ja käyttöohje BRONYA Classic FR Trading Oy 26.6.2014 Sisällysluettelo 1. Esityöt... 3 2. Eristeseoksen valmistelu asennusta varten... 3 3. Maalaaminen... 5 A. Pintalämpötila alle +80 C....

Lisätiedot

VENEZIA-HARTSIPINNOITE

VENEZIA-HARTSIPINNOITE VENEZIA-HARTSIPINNOITE Venezia-hartsipinnoite on hienostunut, sileä hartsipinnoite, joka leikittelee värieroilla hartsigeelin avulla. Mahdollista asentaa myös yksivärisenä, jolloin pinta elää vain lastan

Lisätiedot

RUBBER. Elastinen pinnoite Helppo irrottaa!

RUBBER. Elastinen pinnoite Helppo irrottaa! RUBBER comp Elastinen pinnoite Helppo irrottaa! RUBBERcomp KUMIMAALISPRAY RUBBERcomp kumimaalispray on helposti levitettävä, monikäyttöinen, ilmakuivuva erikoiskumipinnoite. Se suojaa käsiteltävän pinnan

Lisätiedot

Mapefloor PU Flex. Itsetasoittuva, elastinen polyuretaanipinnoite

Mapefloor PU Flex. Itsetasoittuva, elastinen polyuretaanipinnoite IN COMPLIANCE WITH EUROPEAN STANDARD PRINCIPLES PI-MC-PR-IR SURFACE PROTECTION SYSTEMS FOR CONCRETE Mapefloor SR SYNTHETIC RESINS B2,0 AR0.5-IR4 IN COMPLIANCE WITH EUROPEAN STANDARDS Itsetasoittuva, elastinen

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. s.2. YLEISTÄ ASENNUKSESTA...s.3

SISÄLLYSLUETTELO. s.2. YLEISTÄ ASENNUKSESTA...s.3 ASENNUSOHJE s.2 SISÄLLYSLUETTELO YLEISTÄ ASENNUKSESTA...s.3 POHJAOHJEISTUS, ALUSTAN VALMISTELU Betoni...s.4 Kipsilevy...s.4 Märkätilat...s.4-5 MDF- ja liimapuulevy...s.5 Laatta...s.5 POHJUSTUS Imemätön

Lisätiedot

COOLDRY REFLECTIVE. Tuotetiedot Päivämäärä: 15.10.2014 SUOJA LÄMPÖÄ JA KOSTEUTTA VASTAAN

COOLDRY REFLECTIVE. Tuotetiedot Päivämäärä: 15.10.2014 SUOJA LÄMPÖÄ JA KOSTEUTTA VASTAAN COOLDRY REFLECTIVE Tuotetiedot Päivämäärä: 15.10.2014 SUOJA LÄMPÖÄ JA KOSTEUTTA VASTAAN 71640 Ludwigsburg GERMANY E info@sistec-coatings.de I www.sistec-coatings.de TUOTEKATSAUS 1 COOLDRY / FLEXDRY KATTOMAALIT

Lisätiedot

Helposti levittyvää designia. weber.floor CASA Designlattia. www.e-weber.fi

Helposti levittyvää designia. weber.floor CASA Designlattia. www.e-weber.fi Helposti levittyvää designia weber.floor CASA Designlattia www.e-weber.fi WEBER.FLOOR CASA Uusi mineraalipohjainen ja saumaton Suomessa kehitetty ja valmistettu Designlattia HELPOSTI LEVITTYVÄÄ DESIGNIA

Lisätiedot

WALL2FLOOR mikrosementtilaasti (aito mikrosementti)

WALL2FLOOR mikrosementtilaasti (aito mikrosementti) sivu 1/5 WALL2FLOOR mikrosementtilaasti (aito mikrosementti) Wall2Floor on nykyaikainen laadukas ja kestävä mikrosementtilaasti. Tuotteen ainutlaatuisen ominaisuuksien vuoksi sillä on helppo tehdä kestävää

Lisätiedot

Litochrom STARLIKE LIIMA-AINE TIIVISTESAINE SILOTE FIN

Litochrom STARLIKE LIIMA-AINE TIIVISTESAINE SILOTE FIN Litochrom STARLIKE LIIMA-AINE TIIVISTESAINE SILOTE FIN Yksi tuote 3 eri käyttötapaa Silote Tiivistesaine Liima-Aine Tahroja ja vettä hylkivä. Ennaltaehkäisee sienien ja homeiden leviämistä. Ihanteellinen

Lisätiedot

BETON DESIGN-HARTSIPINNOITE MUOVIMATON PÄÄLLE

BETON DESIGN-HARTSIPINNOITE MUOVIMATON PÄÄLLE BETON DESIGN-HARTSIPINNOITE MUOVIMATON PÄÄLLE Beton Design-hartsipinnoite on rouhean elävä, struktuurinen hartsipinnoite koteihin ja julkisiin tiloihin esim. seinä- ja lattiapinnoille kuiviin ja kosteisiin

Lisätiedot

BETONIHARKKO, BETONIVALU, LECA-HARKKO JA SIPOREX Rappausohje

BETONIHARKKO, BETONIVALU, LECA-HARKKO JA SIPOREX Rappausohje BETONIHARKKO, BETONIVALU, LECA-HARKKO JA SIPOREX Simolinintie 1 06100 PORVOO (019) 5244 922 www.laastikulma.fi 2 RAPPAUSOHJE BETONIHARKKO, BETONIVALU, LECA-HARKKO JA SIPOREX Rapattava alusta Betoniharkko

Lisätiedot

Julkisivujen pinnoitus klinkkerilaatoilla tai tiilijäljitelmälaatoilla

Julkisivujen pinnoitus klinkkerilaatoilla tai tiilijäljitelmälaatoilla Julkisivujen pinnoitus klinkkerilaatoilla tai tiilijäljitelmälaatoilla KUN VAATIMUKSENA ON TÄYDELLINEN PINNOITUSRATKAISU NARMAPINNOITUS OY Paattistentie 947, 21330 Paattinen 040-7646648 / 040-7646649 www.alseccofinland.fi

Lisätiedot

Yki Rouhepinnoite viimeistelee talon ulkokuoren ja lopullisen ilmeen. Rakennusteknisesti oikein toteutettu sokkeli ja julkisivu on pitkäikäinen ja

Yki Rouhepinnoite viimeistelee talon ulkokuoren ja lopullisen ilmeen. Rakennusteknisesti oikein toteutettu sokkeli ja julkisivu on pitkäikäinen ja Hyvin peittävä, arvokkaan näköinen rouhepinnoite on suunniteltu erityisesti uusille ylitasoitetuille harkkopinnoille sekä betonipinnoille. Soveltuu myös maalatuille betonipinnoille. Markkinoiden laajin

Lisätiedot

BianCoat (B-BC-101b/bm) NESTEMÄINEN NANOLASIPINNOITE

BianCoat (B-BC-101b/bm) NESTEMÄINEN NANOLASIPINNOITE BianCoat (B-BC-101b/bm) NESTEMÄINEN NANOLASIPINNOITE PITKÄIKÄINEN SUOJA PINNOILLE KÄYTTÖKOHTEET: Lattiapinnat kuten puu-, laatta-, kivi- ja muovipintaiset lattiat Metallipinnat Posliiniset ja keraamiset

Lisätiedot

Tekninen tietolehti StoPox 452 EP

Tekninen tietolehti StoPox 452 EP EP-pohjuste Ominaista Käyttö Ominaisuudet Ulkonäkö Erikoisominaisuuksia/ huomautuksia sisä- ja ulkokäyttöön lattiapinnoilla kapillaari- ja huokostäyttöön sementtiperustaisilla alustoilla pohjusteena kosteilla

Lisätiedot

Ennen ja jälkeen hionnan, pinta on puhdistettava huolellisesti rasvanpoistoaineella.

Ennen ja jälkeen hionnan, pinta on puhdistettava huolellisesti rasvanpoistoaineella. GLOBAL REFINISH SYSTEM WB Epoksi Pohjamaali Valkoinen WB Epoksi Pohjamaali Tumman Harmaa Kovete D8067 D8069 D8267 TUOTEKUVAUS Vesiohenteinen Epoksi Pohjamaali on low-voc 2K epoksi täytepohjamaali. Helppokäyttöinen,

Lisätiedot

KUITULAASTIRAPPAUS Rappausohje

KUITULAASTIRAPPAUS Rappausohje KUITULAASTIRAPPAUS Rappausohje Simolinintie 1 06100 PORVOO (019) 5244 922 www.laastikulma.fi 2 KUITULAASTIRAPPAUS Rappausohje Rapattava alusta Kevytbetoni (Siporex), kevytsorabetoni (Leca-harkko), betoni,

Lisätiedot

Baumit Normaalirappaus

Baumit Normaalirappaus Perinteinen Kolmikerrosrappaus Baumit Normaalirappaus KS-laasteilla Erityisesti mineraalisille julkisivuille Parantaa ääneneritystä Diffusioavoin Perinteinen Baumit Paksurappaus taloudellista, nopeaa ja

Lisätiedot

LEIMASINBETONI. Maaliskuu 2011 SEMTU OY Puh. +358 9 2747 950 mailbox@semtu.fi PL 124, 04201 KERAVA Fax +358 9 2747 9540 www.semtu.

LEIMASINBETONI. Maaliskuu 2011 SEMTU OY Puh. +358 9 2747 950 mailbox@semtu.fi PL 124, 04201 KERAVA Fax +358 9 2747 9540 www.semtu. LEIMASINBETONI Leimasinbetoni on paikallavalettua betonia, joka on läpivärjätty ja pintakuvioitu patentoiduilla muottimatriiseilla. Leimasinbetonia käyttämällä saadaan samanlaisia pintoja kuin luonnonkivillä

Lisätiedot

Construction. Sika MultiKit. Kaksikomponenttinen monikäyttöinen muovaus- ja. korjausmassa. Tuotekuvaus

Construction. Sika MultiKit. Kaksikomponenttinen monikäyttöinen muovaus- ja. korjausmassa. Tuotekuvaus Tuotetietoesite Painos 24/04/2008 Tunnus no: 02 04 02 03 001 0 000024 Sika Multikit Sika MultiKit Kaksikomponenttinen monikäyttöinen muovaus- ja korjausmassa Construction Tuotekuvaus Käyttökohteet Ominaisuudet

Lisätiedot

atelier diessner effetto metallo

atelier diessner effetto metallo Ainutlaatuista, miten metallinen kiilto todellakin hyväilee silmiä, miten puhtaan ferro-oksidin ulkonäkö voikaan muuttua niin monipuolisesti. Ollen välillä hopeisen näköinen tai vaihtuen sitten kullankiiltoiseksi.

Lisätiedot

Pavicem Mikrosementti

Pavicem Mikrosementti Pavicem Mikrosementti Johdanto Mikrosementti on joustava akryylisementti pinnoite, jolla saadaan aikaiseksi epätasaisen elävää pintaa, joka kuitenkin on sileä ja tasainen. Mikrosementti on hyvin kulutuskestävää

Lisätiedot

Käyttöohje Bronya Winter

Käyttöohje Bronya Winter 2014 Käyttöohje Bronya Winter FR Trading Oy 26.6.2014 Sisällysluettelo 1. Pinnan käsittely... 3 2. Eristeseoksen valmistelu asennusta varten... 4 3. Säilytys... 5 4. Käyttöturvallisuus... 5 5. Yhteystiedot...

Lisätiedot

ISOT LAATAT SISÄ-JA ULKOTILAT ISON LATTIALAATAN ASENNUSJÄRJESTELMÄ TYÖOHJEET

ISOT LAATAT SISÄ-JA ULKOTILAT ISON LATTIALAATAN ASENNUSJÄRJESTELMÄ TYÖOHJEET ISOT LAATAT SISÄ-JA ULKOTILAT ISON LATTIALAATAN ASENNUSJÄRJESTELMÄ TYÖOHJEET LATTIOIDEN LAATOITUS SISÄTILOISSA 1. Pohjusta tasoitettava huokoinen alusta 1:4 vedellä ohennetulla Start Primerilla. 2. Tasoita

Lisätiedot

RENOFIX RT 300 LAATTALAASTI VESIERISTYSTÄ VAATIVIIN KOHTEISIIN TEKNISET TIEDOT

RENOFIX RT 300 LAATTALAASTI VESIERISTYSTÄ VAATIVIIN KOHTEISIIN TEKNISET TIEDOT JOULUKUU 2011 Korvaa T 300-esitteen ENOFIX T 300 LAATTALAASTI VESIEISTYSTÄ VAATIVIIN KOHTEISIIN enofix T 300 on kaksikomponenttinen (T 300 K + T 300 P) laattalaasti, joka kovetuttuaan muodostaa elastisen

Lisätiedot

Parquet Oil. Kiilto MENETELMÄOPAS MARKKINOIDEN NOPEIN MENETELMÄ - LUONNOLLINEN PINTA!

Parquet Oil. Kiilto MENETELMÄOPAS MARKKINOIDEN NOPEIN MENETELMÄ - LUONNOLLINEN PINTA! MARKKINOIDEN NOPEIN MENETELMÄ - LUONNOLLINEN PINTA! Kiilto Parquet Oil MENETELMÄOPAS Kiilto Parquet Oil on kasviöljypohjainen öljy parketti- ja puulattioiden kestävään pintakäsittelyyn ja kyllästämiseen.

Lisätiedot

Katso Deltron Cleaners (RLD63V) TDS (tekniset tuotetiedot) sopivien puhdistusaineiden valintaan.

Katso Deltron Cleaners (RLD63V) TDS (tekniset tuotetiedot) sopivien puhdistusaineiden valintaan. GLOBAL REFINISH SYSTEM Syyskuu 2014 Tuotetiedote 2K GREYMATIC UHS PRIMA (UHS KOVETE - D8302) D8018 Valkoinen D8019 Tummanharmaa D8024 Keskiharmaa TUOTEKUVAUS 2K GreyMatic UHS Prima on 2K pohjamaalien sarja,

Lisätiedot

Käyttö- ja asennusohjeet BRONYA LIGHT

Käyttö- ja asennusohjeet BRONYA LIGHT 2015 Käyttö- ja asennusohjeet BRONYA LIGHT FR Trading OY 30.10.2015 Sisällysluettelo 1. Esityöt... 2 2. Eristeseoksen valmistelu asennusta varten... 2 3. Maalaaminen... 3 4. BRONYA käyttöturvallisuus...

Lisätiedot

MAALILINJA NEUVOO 11 ULKOLATTIAT. Terassit ja laiturit

MAALILINJA NEUVOO 11 ULKOLATTIAT. Terassit ja laiturit 2015 MAALILINJA NEUVOO 11 ULKOLATTIAT Terassit ja laiturit SISÄLLYSLUETTELO Niksit...3 Uudet puulattiat... 4 Vanhat puulattiat... 5 2 NIKSIT 1.1 Ennen käsittelyä Tarkista aina lattiapintojen kunto ja tee

Lisätiedot

Kaksi komponenttinen haponkestävä epoksilaasti jolla kirkkaat kiiltävät värit. Ihanteellinen laatoituksille joilta vaaditaan hyvää puhdistettavuutta.

Kaksi komponenttinen haponkestävä epoksilaasti jolla kirkkaat kiiltävät värit. Ihanteellinen laatoituksille joilta vaaditaan hyvää puhdistettavuutta. Kaksi komponenttinen haponkestävä epoksilaasti jolla kirkkaat kiiltävät värit. Ihanteellinen laatoituksille joilta vaaditaan hyvää puhdistettavuutta. Saumaleveys 2 20 mm. 2/7 Ominaisuudet o Erittäin kestävä

Lisätiedot

Kerrospaksuuden ylittäessä 50mm, tulee huomioida, että tuotekortissa esitetty kuivumisaika kasvaa.

Kerrospaksuuden ylittäessä 50mm, tulee huomioida, että tuotekortissa esitetty kuivumisaika kasvaa. Lattiaratkaisut 1 Betonilattian tasoitus, liike- ja toimistorak. RAK 1 / 10 Hyvälaatuisen betonin tasoitus mm. liike- ja toimistorakennuskohteissa Uusi lattiapäällyste, esim. muovi- tai tekstiilimatto,

Lisätiedot

02. TULISIJALAASTIT. Tulostettu / 9

02. TULISIJALAASTIT. Tulostettu / 9 Tulostettu 1.2.2017 1 / 9 02. TULISIJALAASTIT Saviuunilaasti SUL 2 Tulenkestävä muurauslaasti TKM 4 Tulenkestävä valumassa TKV 6 Tulenkestävä korjausmassa 8 Saviuunilaasti SUL 2 / 9 SAVIUUNILAASTI SUL

Lisätiedot

PERINTEISELLÄ SAVILAASTILLA LUOT NÄYTTÄVIÄ, TERVEELLISTÄ ASUMISTA EDISTÄVIÄ SISÄPINTOJA. NYT MYÖS SÄVYTETTYNÄ.

PERINTEISELLÄ SAVILAASTILLA LUOT NÄYTTÄVIÄ, TERVEELLISTÄ ASUMISTA EDISTÄVIÄ SISÄPINTOJA. NYT MYÖS SÄVYTETTYNÄ. PERINTEISELLÄ SAVILAASTILLA LUOT NÄYTTÄVIÄ, TERVEELLISTÄ ASUMISTA EDISTÄVIÄ SISÄPINTOJA. NYT MYÖS SÄVYTETTYNÄ. Juvan teollisuuskatu 21 B Puh. 09-774 2720 www.kivira.fi 02920 Espoo Fax. 09-774 27211 info@kivira.fi

Lisätiedot

Varmista että maalattava pinta on kauttaaltaan puhdistettu ja kuiva ennen ja jälkeen esikäsittelyn.

Varmista että maalattava pinta on kauttaaltaan puhdistettu ja kuiva ennen ja jälkeen esikäsittelyn. GLOBAL REFINISH SYSTEM 2006 D8077 Valkoinen 2K HS Märkää Märälle Pohjamaali D8078 Harmaa 2K HS Märkää Märälle Pohjamaali D8237 HS Express Kovete D8238 HS Nopea Kovete D8239 HS Hidas Kovete D8427 HS Sekoitussävy

Lisätiedot

Maskeeraa oikein. Muovituksen maskeeraus - reikä ohjaustapille ylöspäin

Maskeeraa oikein. Muovituksen maskeeraus - reikä ohjaustapille ylöspäin Maskeeraa oikein Helpottaakseen saumaustyötä (ei vuotoja) on tärkeätä että maskeeraus tehdään meidän ohjeistuksen mukaan. 1 1 2 3 2 Suosittelemme myös että saumat muovitetaan koska tämä antaa suojan kemikaaleja

Lisätiedot

WEBER.VETONIT TUOTTEET JA TYCROC TWP RAKENNUSLEVYT SEINÄÄN JA LATTIAAN

WEBER.VETONIT TUOTTEET JA TYCROC TWP RAKENNUSLEVYT SEINÄÄN JA LATTIAAN WEBER.VETONIT TUOTTEET JA TYCROC TWP RAKENNUSLEVYT SEINÄÄN JA LATTIAAN Ennen Tycroc TWP rakennuslevyjen asennusta täytyy varmistaa, että alusta on kuiva, luja, jäykkä ja vakaa sekä puhdas pölystä, öljystä,

Lisätiedot

Cement Design. Osa kestävää kehitystä

Cement Design. Osa kestävää kehitystä Cement Design Cement Design tarkoittaa kirjaimellisesti sementillä suunnittelua ja muotoilua. Uudet mikrosementit ovat tehneet sementin- ja betoninoloisista pinnoista trendikkäitä niin yksityisissä kodeissa

Lisätiedot

D8186 ruiskutetaan puhtaalle ja pölyttömälle Envirobase HP basecoat pinnalle. Pölypyyhkeen käyttöä suositellaan.

D8186 ruiskutetaan puhtaalle ja pölyttömälle Envirobase HP basecoat pinnalle. Pölypyyhkeen käyttöä suositellaan. GLOBAL REFINISH SYSTEM Syyskuu 2011 TUOTTEET Vesiohenteinen kirkaslakka D8186 Vesiohenteisen kirkaslakan kovete D8224 Ohenne T494 Vesiohenteisen kirkaslakan häivytysohenne D8449 TUOTEKUVAUS D8186 perustuu

Lisätiedot

MAALILINJA NEUVOO 11. ULKOLATTIAT Terassit ja laiturit

MAALILINJA NEUVOO 11. ULKOLATTIAT Terassit ja laiturit MAALILINJA NEUVOO 11 ULKOLATTIAT Terassit ja laiturit Sisällysluettelo Niksit...3 Uudet puulattiat... 4 Vanhat puulattiat... 5 2 NIKSIT 1.1 Ennen käsittelyä Tarkista aina lattiapintojen kunto ja tee tarvittavat

Lisätiedot

sidosaineet ja liimat

sidosaineet ja liimat sidosaineet ja liimat AIR-ONE Ultra kevyt, korkean hyötysuhteen ja -polymeroitumisasteen omaava yksi komponenttinen kiinnityslaasti keraamisille laatoille. Ominaisuudet o korkea tehokkuus o yksikomponenttinen

Lisätiedot

VERKKOON LIIMATTU MOSAIIKKI (1/5) 1. VERKKOON LIIMATTU MOSAIIKKI 1. Levitä Pukkila Saneerauslaastia tai Pukkila Vaaleaa Saneerauslaastia (~3 mm kerros) joko yhdellä tai kahdella työstökerralla. Huom! Laastipetin

Lisätiedot

Enke Multi Protect asennusohje

Enke Multi Protect asennusohje Työvaiheet 1. Puhdista ja kuivaa alusta 2. Levitä alustalle pohjustusainetta 3. Maalaa Enke Multi Protect:illa 4. Anna kuivua Esikäsittely Ennen Enke Multi Protect:illa maalausta, on pinta käsiteltävä

Lisätiedot

Smarter Surfaces Tuotekuvasto. Tervetuloa verkkosivuillemme:

Smarter Surfaces Tuotekuvasto. Tervetuloa verkkosivuillemme: Smarter Surfaces Tuotekuvasto Tervetuloa verkkosivuillemme: www.smartersurfaces.fi Sisällysluettelo Communicator Collection Smart Valkotaulutapetti... 3 Smart Wall Paint -tussitaulumaali... 4 Smart Wall

Lisätiedot

ASENNUSOHJE TYCROC UHP

ASENNUSOHJE TYCROC UHP TYCROC UHP Tycroc UHP asentaessa pohjan tulee olla tasainen, puhdas ja jäykkä. Pohjaan ei saa jäädä öljy pintaisia materiaaleja tai muuta likaa. Tarvittaessa alusta pitää oikaista. LEIKKAAMINEN JA SÄILYTYS

Lisätiedot

Betonilattioiden hoito-ohjeet

Betonilattioiden hoito-ohjeet Betonilattioiden hoito-ohjeet 2. syyskuuta 2013 Betonilattioiden hoito-ohjeet Yleistä Vanhoissa betonilattioissa yleisiä ongelmia ovat niiden likaantuminen, vaikea puhdistettavuus ja pölyäminen. Näiden

Lisätiedot

DP3000 on suoraan päällemaalattavissa Deltron UHS Progress tai Envirobase High Performance tuotteilla.

DP3000 on suoraan päällemaalattavissa Deltron UHS Progress tai Envirobase High Performance tuotteilla. GLOBAL REFINISH SYSTEM Marraskuu 2011 TUOTEKUVAUS D8511 vaalean harmaa G1 D8515 harmaa G5 D8517 tumman harmaa G7 D8225 kovete D8718/19/20 ohenteet DP3000 on 2K hiomapohjamaalien sarja, joka sopii laajalti

Lisätiedot

MAALILINJA NEUVOO 03. MÄRKÄTILAT Kylpyhuoneet ja saunat

MAALILINJA NEUVOO 03. MÄRKÄTILAT Kylpyhuoneet ja saunat MAALILINJA NEUVOO 03 MÄRKÄTILAT Kylpyhuoneet ja saunat Sisällysluettelo Niksit...3 Uudet maalattavat pinnat... 4 Vanhat maalattavat pinnat... 6 Saunan pinnat... 8 Pesu- ja pukuhuoneiden paneelipinnat...11

Lisätiedot

DE IJSSEL COATINGS MAALISYSTEEMIT

DE IJSSEL COATINGS MAALISYSTEEMIT DE IJSSEL COATINGS MAALISYSTEEMIT ALUMIINIVENEET Alumiini - vesilinjan alapuoliset osat Alumiini - vesilinjan yläpuoliset osat Alumiini - kansi Alumiini - pintarakenteet Alumiini - verhoilujen takana olevat

Lisätiedot

PAVICEM MIKROSEMENTTI

PAVICEM MIKROSEMENTTI PAVICEM MIKROSEMENTTI Asennusohje Suomen Betonileimasin Oy Mikrosementti on joustava akryylisementtipinnoite, jolla saadaan aikaiseksi sileää elävän näköistä pintaa. Mikrosementti on kulutuskestävää ja

Lisätiedot

MAATALOUSRAKENNUKSEN LATTIAN PINNOITUS RENOFLOOR- BETONIPINNOITTEELLA

MAATALOUSRAKENNUKSEN LATTIAN PINNOITUS RENOFLOOR- BETONIPINNOITTEELLA Sivu1 MAATALOUSRAKENNUKSEN LATTIAN PINNOITUS RENOFLOOR- BETONIPINNOITTEELLA RENOFLOOR betonipinnoitteet ovat helposti työstettäviä ja yksinkertaisia käyttää. Käsitellylle pinnalle voidaan astua jo kahden

Lisätiedot

KIILTO TUOTTEET JA TYCROC TWP RAKENNUSLEVYT SEINÄÄN JA LATTIAAN

KIILTO TUOTTEET JA TYCROC TWP RAKENNUSLEVYT SEINÄÄN JA LATTIAAN KIILTO TUOTTEET JA TYCROC TWP RAKENNUSLEVYT SEINÄÄN JA LATTIAAN Ennen Tycroc TWP rakennuslevyjen asennusta täytyy varmistaa, että alusta on kuiva, luja, jäykkä ja vakaa sekä puhdas pölystä, öljystä, rasvoista

Lisätiedot

Seinä- ja kattopinnat kuivissa sisätiloissa.

Seinä- ja kattopinnat kuivissa sisätiloissa. TIKKURILA TELATTAVA TASOITE TYYPPI KÄYTTÖKOHTEET SOVELTUVUUS Vesiohenteinen, käyttövalmis telattava kevyttasoite. Täyttökyky 3 mm ilman halkeilua. Vihreän värin asteittainen vaaleneminen työvaiheiden aikana

Lisätiedot

Lue ensin asennusohjeet huolellisesti läpi ja kysy tarvittaessa lisää asiakaspalvelusta. Asiakaspalvelu: tai

Lue ensin asennusohjeet huolellisesti läpi ja kysy tarvittaessa lisää asiakaspalvelusta. Asiakaspalvelu: tai Sivu 1 / 5 TadelaktPro -sisustuslaasti on ekologinen luonnonmukaiseen kalkkiin pohjautuva sisä- ja ulkotiloihin soveltuva pinnoite. Se on sekoitus sammutettua ja hydraulisia kalkkeja. Kun materiaali on

Lisätiedot

JOINTS FIRE COMPOUND PRO+ Palokipsimassa läpivienteihin

JOINTS FIRE COMPOUND PRO+ Palokipsimassa läpivienteihin TUOTEKUVAUS on koostumukseltaan erityinen kipsipohjainen, kutistumaton laasti, joka sekoitetaan veden kanssa. Palokatkomassa voidaan sekoittaa joko kaadettavaksi tai levitettäväksi läpivientien ympärille.

Lisätiedot

Keim ipor järjestelmän viitteellinen asennusohje

Keim ipor järjestelmän viitteellinen asennusohje Keim ipor kalsiumsilikaattilevyjärjestelmää käytetään sisätiloissa, joissa on kosteuden läpitunkeumaa ja/tai lisälämmöneristyksen tarvetta. Järjestelmä koostuu silikaattilevyn lisäksi Keim Mycal ja Keim

Lisätiedot

faxe-lattiaöljyt Julkisiin tiloihin ja koteihin

faxe-lattiaöljyt Julkisiin tiloihin ja koteihin faxe-lattiaöljyt Julkisiin tiloihin ja koteihin kestävyyttä ja tyyliä miellyttävä kävellä ja katsella Kiinnostus puulattioiden öljykäsittelyyn on Suomessa kasvamassa. Suosituimpia kohteita ovat julkiset

Lisätiedot

Seinä- ja kattopinnat kuivissa sisätiloissa.

Seinä- ja kattopinnat kuivissa sisätiloissa. TIKKURILA TELATTAVA TASOITE TYYPPI KÄYTTÖKOHTEET SOVELTUVUUS Vesiohenteinen, käyttövalmis telattava kevyttasoite. Täyttökyky 3 mm ilman halkeilua ja hyvä tarttuvuus eri alustoille. Seinä- ja kattopinnat

Lisätiedot

Tuotteet Tuotteet autokorikorjaukseen autokorikorjaukseen www.fi nnsco.fi

Tuotteet Tuotteet autokorikorjaukseen autokorikorjaukseen www.fi nnsco.fi Tuotteet autokorikorjaukseen www.finnsco.fi Liimat ja liimaustarvikkeet Metalliliima EPOX-90 musta, 220 ml Vahva epoksipohjainen autokoriliima Korin teräs ja peltiosien liimauksiin Sisältää lasikuulia,

Lisätiedot

BIO MASSA PINNOITE. SUOMEN ELEKTRODI OY puh. 09-4778050 / fax. 09-47780510 weldexpert@suomenelektrodi.fi

BIO MASSA PINNOITE. SUOMEN ELEKTRODI OY puh. 09-4778050 / fax. 09-47780510 weldexpert@suomenelektrodi.fi BIO MASSA PINNOITE SUOMEN ELEKTRODI OY puh. 09-4778050 / fax. 09-47780510 weldexpert@suomenelektrodi.fi SE Pohjamateriaalit Työmenetelmät Kovuus TEKNISIÄ TIETOJA Betoni, metallit, puu, styrox, lasikuitu,

Lisätiedot

atelier diessner stucco-fresco

atelier diessner stucco-fresco atelier diessner stucco-fresco Koe dekoratiivinen muotoilu omakohtaisesti atelier diessner stucco-fresco stucco-fresco on tehostetasoitemassa, jonka perustana ovat korkealuokkaiset täyteaineet ja akrylaatit.

Lisätiedot

Asennusohjeet ammattilaisille

Asennusohjeet ammattilaisille Asennusohjeet ammattilaisille Tämän ohje on tarkoitettu ammattilaisille mahdollistamaan paras mahdollinen lopputulos. Ei loppukäyttäjille. Valmistajan suosittelema kitti: Gyproc Promix Lite https://www.youtube.com/watch?v=blchabm0j9a

Lisätiedot

Kuvat. asennuskuvio. kuiva puhdas. asennettu. huomaa sekoita. likainen. ei suoraa auringonvaloa. kyllästäminen

Kuvat. asennuskuvio. kuiva puhdas. asennettu. huomaa sekoita. likainen. ei suoraa auringonvaloa. kyllästäminen Asennusohjeet Kuvat asennuskuvio kuiva puhdas huomaa sekoita asennettu likainen ei suoraa auringonvaloa kyllästäminen kävelynkestävä vähän nestettä 24h 24 tuntia asennus valmis saumaa ei kävelynkestävä

Lisätiedot

atelier diessner effetto cristallo

atelier diessner effetto cristallo atelier diessner Kauniisti hohtava muistuttaa näyttävää reliefiä. Hienostunut kuvio alkaa katsellessa elää. Näetkö siinä hiekasta muodostuneet dyynit vai kristallisena välkehtivän meren saaret? Näkymä

Lisätiedot

DELFLEET PU MATTA DELFLEET PU MATTA -JÄRJESTELMÄN TUOTTEET. Ohenne, Nopea F373 TUOTEKUVAUS

DELFLEET PU MATTA DELFLEET PU MATTA -JÄRJESTELMÄN TUOTTEET. Ohenne, Nopea F373 TUOTEKUVAUS DELFLEET PU MATTA DELFLEET PU MATTA -JÄRJESTELMÄN TUOTTEET PU Matta Väri Ohenne, Hidas F371 Ohenne F372 Ohenne, Nopea F373 TUOTEKUVAUS Kovete F363 MS Kovete, Nopea F362 Kiihdytin F381 Delfleet PU Matt

Lisätiedot

Käyttö- ja asennusohjeet BRONYA FACADE

Käyttö- ja asennusohjeet BRONYA FACADE 2014 Käyttö- ja asennusohjeet BRONYA FACADE FR Trading OY 26.6.2014 Sisällysluettelo 1. Esityöt... 2 2. Eristeseoksen valmistelu asennusta varten... 2 3. Maalaaminen... 3 Pintalämpötila alle +80 C... 3

Lisätiedot

Max Stop. Vedeneristysmassa. Helppo levittää Tuplasti tiiviimpi Riittoisampi. Tätskikt Membrane

Max Stop. Vedeneristysmassa. Helppo levittää Tuplasti tiiviimpi Riittoisampi. Tätskikt Membrane 0809 GVK Coating Technology Oy FI- 21600 Parainen Finland 14 0809- CPR- 1080 ETA- 14/0146 ETAG 022-1 Vedeneristysjärjestelmä märkätilojen laatoitettaville pinnoille DoP 002GVK www.gvk.fi Max Stop Helppo

Lisätiedot

Tuotetiedote DP6000 2K Pikapohjamaali

Tuotetiedote DP6000 2K Pikapohjamaali GLOBAL REFINISH SYSTEM Lokakuu 2015 Tuotetiedote DP6000 2K Pikapohjamaali D8531 Vaaleanharmaa D8535 Harmaa D8537 Tummanharmaa D8302 UHS kovete D8716 Pikaohenne D8719 IR-kuivaukseen TUOTEKUVAUS DP6000 2K

Lisätiedot

HENSOTHERM 4KS - Palosuojamaali

HENSOTHERM 4KS - Palosuojamaali HENSOTHERM 4KS - Palosuojamaali OMINAISUUDET JA KÄYTTÖ: HENSOTHERM 4KS on paisuva, vesiohenteinen palosuojamaali. Maalin korkean viskositeetin ja hienojakoisuuden ansiosta palosuojamaalattu pinta on tasainen.

Lisätiedot

Tuotetiedote Lokakuu 2014

Tuotetiedote Lokakuu 2014 Premium Surfacer P565-5701, P565-5705 & P565-5707 H5620V Tuotetiedote Lokakuu 2014 TUOTTEET VAIN AMMATTIKÄYTTÖÖN H5672V Premium Pohjamaali P565-5701, P565-5705 & P565-5707 (P210-8815 HS+ Kovetteella) Tuote

Lisätiedot

Premium Surfacer P , P & P Pikapohjamaali P , P & P

Premium Surfacer P , P & P Pikapohjamaali P , P & P Premium Surfacer P565-5701, P565-5705 & P565-5707 Tuotetiedote Kesäkuu 2016 TUOTTEET VAIN AMMATTIKÄYTTÖÖN Tuote Pikapohjamaali P565-5801, P565-5805 & P565-5807 Kuvaus P565-5801 Pikapohjamaali - Valkoinen

Lisätiedot

MSS KRISTALLOINTI BETONIN VESITIIVISTYS KRISTALLOINTIMENETELMÄLLÄ

MSS KRISTALLOINTI BETONIN VESITIIVISTYS KRISTALLOINTIMENETELMÄLLÄ MSS KRISTALLOINTI BETONIN VESITIIVISTYS KRISTALLOINTIMENETELMÄLLÄ MSS KRISTALLOINTI Pysyvä ratkaisu uusprojekteihin vesitiivistää ja suojaa betonin Monikäyttöinen käsittely vanhoille rakenteille korjaa

Lisätiedot

COLOR HORIZONS CANDY TIIVISTEET

COLOR HORIZONS CANDY TIIVISTEET COLOR HORIZONS CANDY TIIVISTEET LUE UE OHJEET ENNENKUIN KÄYT YTÄT T TUOTTEIT TTEITA! A! Ei ole suositeltavaa maalata alle 21 C asteen lämpötilassa. COLOR OR HORIZONS CANDY Y TIIVISTEET ovat universaaleja

Lisätiedot

Betonirakenteisen julkisivun mallityösuunnitelma (versio 5.0 / 26.10.2010)

Betonirakenteisen julkisivun mallityösuunnitelma (versio 5.0 / 26.10.2010) Betonirakenteisen julkisivun mallityösuunnitelma (versio 5.0 / 26.10.2010) Hyvä Suunnittelija, Oheinen korjaustapaehdotus on suunniteltu käytettäväksi leikkaa ja kopioi menetelmää käyttäen. Ehdotuksessa

Lisätiedot

JOINTS FIRE ACRYL PRO+ Paloakryyli läpivienteihin ja saumoihin

JOINTS FIRE ACRYL PRO+ Paloakryyli läpivienteihin ja saumoihin TUOTEKUVAUS laajenee kuumuuden vaikutuksesta yli +180 C lämpötilassa estäen palon, savun, ja palokaasujen etenemisen sekä toimii äänikatkona. saavuttaa EI240 palonkestoajan paloluokitelluissa sauma- ja

Lisätiedot

Betonoinnin valmistelu

Betonoinnin valmistelu Betonoinnin valmistelu Betonointisuunnitelma Levitä muottiöljy tasaisesti ja ohuena kerroksena Puhdista muotit magneetin ja veden avulla. Betonointisuunnitelma Poista muoteista roskat. Noudata betonointisuunnitelmaa.

Lisätiedot

MAXREST. Yleistä: Käyttöalueet: Käyttöohje: vedeneristyksen yhteydessä uima-altaissa, vedenkäsittelylaitoksilla, kellareissa yms.

MAXREST. Yleistä: Käyttöalueet: Käyttöohje: vedeneristyksen yhteydessä uima-altaissa, vedenkäsittelylaitoksilla, kellareissa yms. MAXREST Kutistumaton, nopeasti kovettuva korjauslaasti rakenteellisiin korjauksiin betonille Tuotekuvaus: Maxrest on yksikomponenttinen korjauslaasti rakenteellisiin korjauksiin, sisältäen erikoissementtejä,

Lisätiedot

AC95 PALOTEKNINEN AKUSTIIKKAMASSA JA LIIMA

AC95 PALOTEKNINEN AKUSTIIKKAMASSA JA LIIMA SIVU: 1 / 6 d AC95 PALOTEKNINEN AKUSTIIKKAMASSA JA LIIMA Väri Tuotekoodi Koko Kpl/ltk Valkoinen AC95900 900ml 9 Tuotekuvaus AC95 on korkealujuuksinen, palotilanteessa turpoava, pysyvästi elastinen akustiikkamassa

Lisätiedot