Varaa kampanjahintaan Ks. takasivu. Uutta poretta porukkaan

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Varaa kampanjahintaan Ks. takasivu. Uutta poretta porukkaan"

Transkriptio

1 Varaa kampanjahintaan Ks. takasivu Uutta poretta porukkaan Kokous- ja ryhmämatkat 2019

2 Me-henki syntyy merellä Yhteinen matka luo yhteishenkeä. Kun laiva erkanee laiturista, arjen rutiinit jäävät taakse. Ulapalla ajatukset avartuvat ja kollegoista löytää uusia puolia. Ja kun järjestelyt sujuvat, tiimi voi keskittyä olennaiseen. Meillä asialistalle mahtuu myös vapaamuotoista ohjelmaa. Siksi Punaisilla laivoilla pidetään parhaat palaverit! Kokonaisvaltaista palvelua Olipa ryhmäsi pieni tai suuri, suomalaisella Viking Linella palvelu pelaa. Kerro toiveesi, ammattitaitoinen henkilökuntamme hoitaa loput. Ryhmä- tai kokousmatkan varauksessa sinua palvelee oma, sinulle nimetty asiantuntija. Jokainen asiakas on meille kunniavieras maista laivalle ja takaisin. Viking Line on vastuullinen valinta Itämeri on Viking Linelle sydämenasia. Tämä näkyy käytännön tekoina kuten siinä, että laivamme eivät päästä mereen jäte- tai pilssivesiä. Ne pumpataan maissa jätevedenpuhdistamoihin. Valitsemalla Viking Linen tuet tärkeää työtä saaristoluontomme puolesta. Lue lisää: Vikingline.com/ymparisto Haluatko tuoreimmat ryhmä- ja kokousmatkauutiset sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme!

3 Merikokous lyhyen tai pitkän kaavan mukaan Pyydä tarjous! 9 h 11 h Helsinki Tallinna-päiväkokous Esim. 35 hlö Kompakti yhdistelmä merimaisemia ja Tallinnan tunnelmaa. Kaikista kokoustiloista on näkymät merelle. Kokouksen lomassa voi laivalla nauttia esimerkiksi brunssin tai buffetpäivällisen. Päiväristeilyn oheen voi myös varata ohjelmaa maissa tai laivalla. Viking XPRS:n uudistunut aikataulu mahdollistaa perjantaisin 6 tunnin perjantaipalaverit merellä joko aikaisella aamulähdöllä tai iltapäivälähdöllä mikä loistava tapa aloittaa viikonloppu! Piknik-päiväkokous Turusta Esim. 43 hlö Piknik-päiväkokousmatkalla ehtii kokea kaksi erilaista laivaa, perinteikkään Amorellan ja modernin Viking Gracen. Menomatkalla voi nauttia Amorellan herkullisesta aamiaisesta ja keskittyä asiaan. Paluumatkalla Viking Gracella on aikaa vaihtaa vapaalle tai jatkaa agendaa kokoustiloissa. Piknik-päiväristeilyllä voi käyttää koko työpäivän tehokkaasti hyödyksi. 23 h Ola Ericson/imagebank.sweden.se 41 h Esim. 64,50 hlö Esim. 129 hlö Vuorokauden merikokous Turusta Tehokas ja pidetty kokouspaketti Amorellalla tai modernilla Viking Gracella. Vuorokauden mittaisella kokousristeilyllä yhdistyvät hyöty ja huvi. Ryhmä pysyy koossa ja voi työskennellä tehokkaasti koko työpäivän silti jää aikaa myös yhdessä rentoutumiseen. Molempien laivojen kokoustilat ovat monipuolisia ja muunneltavissa tarpeen mukaan esim. minimessuihin sopiviksi. Helsinki Tukholma-merikokous Itämeren klassikkoristeily, jonka aikana ehtii paljon! Kaksi iltaa laivalla ja päivä Tukholmassa antavat aikaa sekä syventyä asiaan että virkistyä yhdessä. Laivakokouksen voi aloittaa jo päivällä satamassa. Maissa voi tutustua Tukholman moniin nähtävyyksiin, kuten Fotografiskaan. Private Shopping laivalla sisältyy kokouspaketin hintaan. Kysy lisää!

4 Monien mahdollisuuksien kokousmatkoja Punaisten laivojen ajanmukaiset kokouspalvelut ja ammattitaitoinen henkilökunta takaavat, että tekniikka toimii, tarjoilut maistuvat ja tiiminne viihtyy. Tutustu reitteihimme ja siihen, mitä kuululla keittiöllämme on kokousmatkustajille tarjota! Anna Lahti, cateringesimies Janne Lindholm, ravintolapäällikkö Helsinki Tukholma Molempien reitillä liikennöivien laivojen valtteja ovat joustava aikataulu ja muunneltavat kokoustilat erillisellä kokouskannella. Gabriellan auditorio on vastikään uusittu ja Mariellalta löytyy Itämeren suurin auditorio, johon mahtuu 300 kokousosallistujaa. Molemmissa kokouspäivän voi aloittaa laivan ollessa satamassa, vaikka jo puolilta päivin kokouslounaalla. Tukholmassa voi lisäksi yöpyä hotellissa sopimushintaan ja järjestää hotellikokouksia. Kulinaarinen kokouselämys Laivastomme keittiöväki kilpaili parhaista tarjoiluehdotuksista tuloksena syntyi Itämeren paras kokoustarjoilumenu. Menusta löytyy mm. maukkaita salaatteja, erikoisleipiä sekä pieniä suolaisia ja makeita herkkupaloja. Raikkaat välipalat piristävät osallistujia kokouspäivän keskellä. Kaikilla laivoillamme on myös tarjolla uudistunut The Buffet by Viking Line sekä laadukas à la carte -menu, jossa vaihtoehtoina on useita herkullisia kolmen ruokalajin ryhmämenuja juomapaketteineen. Kim Lindström, myymäläpäällikkö Turku Tukholma Valitse Piknik-päiväristeily tai Vuorokauden risteily aamutai iltalähdöllä. Turusta lähtee kaksi kokoustiloiltaan monipuolista laivaa: klassikkolaiva Amorella sekä upea ja elämyksellinen Viking Grace. Kokouksen ohessa laivat tarjoavat laatuviihdettä kokousmatkailijoille. Kokousristeilyllä yhdistyvät hyöty ja huvi! Helsinki Tallinna Kokousristeily Tallinnaan on nopeimmillaan vain reilun työpäivän mittainen. Tallinnassa voi nousta muutamaksi tunniksi maihin nauttimaan vapaa-ajasta tai viihtymään porukalla tarjoamiemme retkivaihtoehtojen parissa. Tarvittaessa koko matkan voi myös käyttää kokoukseen ja muuhun viihtymiseen laivalla. Tallinnassa on mahdollista järjestää kokouksia myös hotellissa ja yöpyä sopimushintaan.

5 Kokous- tai ryhmämatkan oheen mahtuu paljon muutakin PRIVATE SHOPPING JA PRE-ORDER Kokous- ja ryhmämatkaan on helppo sisällyttää maksuton Private Shopping -tuokio, jolloin Merimyymälä on auki vain teille. Tuokioon voidaan toiveidenne mukaan yhdistää mm. tuote-esittely tai tasting. Voitte myös kutsua Shopping Host -esittelijän kokoustiloihinne esittelemään kauden uutuuksia ja trendituotteita. Lisäksi Pre-ordertilaus juomille säästää aikaa. Tilauksen voi tehdä laivan ennakkotilauspisteessä ostokset toimitetaan autokannella odottavalle bussille tai valmiiksi kärryyn pakattuna, jolloin ne kulkeutuvat vaivatta maihin. OHJELMAA MAISSA Räätälöimme mielellämme ryhmällenne ohjelmaa kohdekaupungissanne. Tukholmassa voitte mm. tehdä nostalgisen matkan ABBA:n maailmaan ABBA The Museumissa tai ihastella kaupunkia Ericsson Globenin huipulta. Tallinnassa tarjonnassamme on mm. käynti Luscher & Matiesenin viinitehtaassa tai vierailu Tallinnan TV-tornissa. Ahvenanmaalla voidaan sopimushintaisten hotellikokousten lisäksi mm. järjestää ruoanlaittokurssi tai kokkisota Micke Björklundin opastuksella. VIKING EVENTS Matkalla on hyvä olla yhteistä ohjelmaa. Viking Events tarjoaa elämyksellistä oheisohjelmaa ryhmille. Ohjelmavaihtoehdot ulottuvat tietovisasta yksityiskaraokeen sekä tanssikursseista jooga- ja pilates-tunteihin. Voitte myös tutustua ammattilaisen opastuksella oluiden, viinien tai samppanjoiden maailmaan tastingin merkeissä. Kysy lisää ja pyydä juuri teidän ryhmällenne sopiva ehdotus! LIVENÄ LAIVALLA Laivalla kokouksen oheen ei itse tarvitse järjestää viihdettä, sillä viihdekattauksemme tarjoaa herkkuja jokaiseen makuun. Laivoillamme järjestetään vuoden aikana yhteensä noin live-esitystä musiikkia, teatteria, stand-up-komiikkaa ja paljon muuta. Päivässä artisteja on yhteenlaskettuna kaikilla laivoillamme noin 130, jolloin esitysten määrä päivittäin on noin 45.

6 Mahdottomastakin tehdään mahdollista asiakkaamme suosittelevat Jo heti ensimmäisestä yhteydenotosta alkaen selvitetään, mitkä ovat juuri meidän ryhmän toiveet ja tarpeet. Isommissa matkoissa järjestetään myös tapaaminen yhdessä asiakkaan, myynnin ja laivan henkilökunnan kanssa. Asiat käydään yhdessä läpi, ja varmistetaan, että kaikilla on samat tiedot ja ajatukset, ja että ne on ymmärretty oikein. Kaikki on mennyt juuri sovitun mukaisesti. On voinut luottaa siihen, että asiat toimivat ja hoituvat. Asiantunteva ja asiakasystävällinen palvelu niin maissa kuin laivalla saa tuntemaan itsensä tervetulleeksi. Henna Ahlgren, Vakuutusväen Liitto VvL ry Kokonaisuudessaan kokousmatkojen organisointi on toiminut sujuvasti ja joustavasti alusta loppuun. Varausprosessi toimii ongelmitta ja välillä tuntuu, että asiakaspalvelu tekee mahdottomastakin mahdollisen. Matkan aikana järjestelyt ovat aina sujuneet sovitusti ja ilman yllätyksiä. Viking Line on luotettava partneri yhteistyö on sujunut erinomaisesti jo vuosia. Kokousristeilyt saadaan järjestettyä kustannustehokkaasti, ja samalla kertaa yhdistyy hyöty ja huvi. Marja Salenius-Ranki, Elomatic Oy Syksyn kokous- tai ryhmämatkat kampanjatarjoushintaan , matkustusaika varaa heti! Varaa kokous- tai ryhmämatka kampanjatarjoushintaan vähintään 10 henkilölle ja osallistu arvontaan! Arvomme 500 arvoisen arvosetelin kaikilla reiteillämme mennessä varanneiden kesken eli yhteensä 4 arvoseteliä! Vaihtoehdot: Piknik-päiväristeily Turusta, Vuorokauden risteily Turusta, Helsinki Tallinna-risteily sekä Helsinki Tukholmaristeily. Lisätiedot ja varaukset: ryhma@vikingline.com tai puh Viking Line on voimaan tulleen matkapakettilain mukainen vastuullinen matkanjärjestäjä. Lue lisää vikingline.fi/matkaehdot_paketti Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Kokousristeilyt. esim. 33 hlö. Räätälöi risteilynne! Kokous- ja ryhmämatkat Vähän enemmän tunnetta

Kokousristeilyt. esim. 33 hlö. Räätälöi risteilynne! Kokous- ja ryhmämatkat Vähän enemmän tunnetta Kokousristeilyt esim. 33 hlö Räätälöi risteilynne! Kokous- ja ryhmämatkat 2018 2019 Vähän enemmän tunnetta Me-henki syntyy merellä Yhteinen matka luo yhteishenkeä. Kun laiva erkanee laiturista, arjen rutiinit

Lisätiedot

Maisemanvaihdos. piristää. Ryhmä- ja kokousmatkat talvi & kevät 2016. Ryhmäetu. Sormisyötäviä ja vihershotteja. Tutustu kokoustiloihin etukäteen

Maisemanvaihdos. piristää. Ryhmä- ja kokousmatkat talvi & kevät 2016. Ryhmäetu. Sormisyötäviä ja vihershotteja. Tutustu kokoustiloihin etukäteen Ryhmäetu Kun varaat kokous- tai ryhmämatkan vähintään 20 hengelle. Kysy lisää! Maisemanvaihdos piristää Ryhmä- ja kokousmatkat talvi & kevät 2016 Sormisyötäviä ja vihershotteja Laajensimme kokoustarjoiluja.

Lisätiedot

VIKING LINE VIE VOITTOON!

VIKING LINE VIE VOITTOON! VIKING LINE VIE VOITTOON! Itämeren iloisin laivasto kuljettaa joukkueet valkkuineen ja huoltojoukkoineen ikimuistoisille pelireissuille. Sporttihinnat koskevat myös kannustusjoukkoja ja harrastusryhmiä.

Lisätiedot

Ruista ranteeseen. Luotettava pelikaveri. laktiikkapalaveri ainutiaatuisessa ympäristössä. Tervetuloa. saarivaltakuntaan keskellä Pohjolaa!

Ruista ranteeseen. Luotettava pelikaveri. laktiikkapalaveri ainutiaatuisessa ympäristössä. Tervetuloa. saarivaltakuntaan keskellä Pohjolaa! . 1 ts u qjt[i awr 1 1 Luotettava pelikaveri matkaan liittyvissä järjestelyissä. Kaut kuljetus ja majoitus. Vuosien kokemuk semme erilaisten turnaus-, kannustus ja leirimatkojen järjestämisessä vie tiiminne

Lisätiedot

VUOSISOPIMUS

VUOSISOPIMUS VUOSISOPIMUS 1.1.-31.12.2016 1(2) Suomen Palloliitto Turun piiri Jouni Koivuniemi Yliopistonkatu 31 20100 TURKU Asiakasnumero: 337090 LAIVAMATKAT SUOMI - AHVENANMAA/RUOTSI/VIRO - SUOMI Suomen PalloliittoTurun

Lisätiedot

VUOSISOPIMUS

VUOSISOPIMUS VUOSISOPIMUS 1.1.-31.12.2018 1(2) Suomen Palloliitto Länsi-Suomen piiri Jouni Koivuniemi Yliopistonkatu 31 20100 TURKU Asiakasnumero: 337090 LAIVAMATKAT SUOMI - AHVENANMAA/RUOTSI/VIRO - SUOMI Suomen Palloliitto

Lisätiedot

Keskusjärjestön ja sen yhdistysten jäsenedut HINNASTO 2010

Keskusjärjestön ja sen yhdistysten jäsenedut HINNASTO 2010 Keskusjärjestön ja sen yhdistysten jäsenedut HINNASTO 2010 SISÄLLYSLUETTELO Sivu 1 (14) 1. KALASTUSRYHMÄT REITTIMATKOILLA... 2 1.1. Helsinki Tukholma... 2 1.2. Turku Tukholma... 3 1.3. Helsinki/Turku Maarianhamina/Långnäs...

Lisätiedot

Parhaat palaverit Punaisilla laivoilla KOKOUS- JA RYHMÄMATKAT

Parhaat palaverit Punaisilla laivoilla KOKOUS- JA RYHMÄMATKAT 2016 Parhaat palaverit Punaisilla laivoilla KOKOUS- JA RYHMÄMATKAT 1 Viking Line kokousja ryhmämatkojen rautainen ammattilainen Ainutlaatuinen kokousympäristö Kokouspaikkana laiva tarjoaa modernien kokoustilojen

Lisätiedot

SOPIMUSASIAKKAAN HINNASTO 2011

SOPIMUSASIAKKAAN HINNASTO 2011 SOPIMUSASIAKKAAN HINNASTO 2011 Sivu 1 (7) SISÄLLYSLUETTELO 1. JÄSEN-/HENKILÖKUNTAEDUT...2 1.1. Helsinki Tukholma -risteily...2 1.2. Turku Tukholma -miniristeily...4 1.3. Helsinki Tallinna...5 1.3.1. Päiväristeily...

Lisätiedot

Liiton ja seurojen jäsenedut Hinnasto 2010

Liiton ja seurojen jäsenedut Hinnasto 2010 Liiton ja seurojen jäsenedut Hinnasto 2010 Sivu 1 (12) SISÄLLYSLUETTELO 1. URHEILURYHMÄT REITTIMATKOILLA... 2 1.1. Helsinki-Tukholma... 2 1.2. Turku-Tukholma... 3 1.3. Helsinki/Turku Maarianhamina/Långnäs...

Lisätiedot

1. JÄSEN-/HENKILÖKUNTAEDUT...2 1.1. Helsinki-Tukholma -risteily...2 1.2. Turku-Tukholma -miniristeily...3 1.3. Helsinki-Tallinna...

1. JÄSEN-/HENKILÖKUNTAEDUT...2 1.1. Helsinki-Tukholma -risteily...2 1.2. Turku-Tukholma -miniristeily...3 1.3. Helsinki-Tallinna... Sivu 1 (7) SISÄLLYSLUETTELO 1. JÄSEN-/HENKILÖKUNTAEDUT...2 1.1. Helsinki-Tukholma -risteily...2 1.2. Turku-Tukholma -miniristeily...3 1.3. Helsinki-Tallinna...4 1.3.1. Päiväristeily... 4 1.3.2. Miniristeily...

Lisätiedot

SOPIMUSASIAKKAAN HINNASTO 2012

SOPIMUSASIAKKAAN HINNASTO 2012 SOPIMUSASIAKKAAN HINNASTO 2012 Sivu 1 (8) SISÄLLYSLUETTELO JÄSEN-/HENKILÖKUNTAEDUT... 2 1. Helsinki Tukholma -risteily... 2 2. Turku Tukholma -miniristeily... 4 3. Helsinki Tallinna... 6 3.3. Päiväristeily...

Lisätiedot

SOPIMUSASIAKKAAN HINNASTO 2011

SOPIMUSASIAKKAAN HINNASTO 2011 SOPIMUSASIAKKAAN HINNASTO 2011 Sivu 1 (7) SISÄLLYSLUETTELO 1. JÄSEN-/HENKILÖKUNTAEDUT...2 1.1. Helsinki Tukholma -risteily...2 1.2. Turku Tukholma -miniristeily...4 1.3. Helsinki Tallinna...5 1.3.1. Päiväristeily...

Lisätiedot

Viking Line päiväristeily Tallinnaan. Esittely. Viking Line päiväristeily Tallinnaan. Miksi päiväristeilylle? Matkustaminen. Matkan kesto.

Viking Line päiväristeily Tallinnaan. Esittely. Viking Line päiväristeily Tallinnaan. Miksi päiväristeilylle? Matkustaminen. Matkan kesto. Sivu 1 / 6 Esittely Viking Line päiväristeily Tallinnaan Matka sisältää päiväristeilyn Päiväristeily alkaa aamupäivällä, jolloin voit nauttia lounaan Bistro Buffetissa. Päivässä ehtii vaikka mitä! Merimatka

Lisätiedot

Viking Line päiväristeily Tallinnaan. Esittely. Viking Line päiväristeily Tallinnaan. Miksi päiväristeilylle? Matkustaminen. Matkan kesto.

Viking Line päiväristeily Tallinnaan. Esittely. Viking Line päiväristeily Tallinnaan. Miksi päiväristeilylle? Matkustaminen. Matkan kesto. Sivu 1 / 6 Esittely Viking Line päiväristeily Tallinnaan Matka sisältää päiväristeilyn Päiväristeily alkaa aamupäivällä, jolloin voit nauttia lounaan Bistro Buffetissa. Päivässä ehtii vaikka mitä! Merimatka

Lisätiedot

SOPIMUSASIAKKAAN HINNASTO 2010

SOPIMUSASIAKKAAN HINNASTO 2010 SOPIMUSASIAKKAAN HINNASTO 2010 Sivu 1 (8) SISÄLLYSLUETTELO 1. JÄSEN-/HENKILÖKUNTAEDUT...2 1.1. Helsinki-Tukholma -risteily...2 1.2. Turku-Tukholma -miniristeily...3 1.3. Helsinki-Tallinna...4 1.3.1. Päiväristeily...

Lisätiedot

Elinkeinoelämän keskusliitto EK ry:lle vuodelle 2019

Elinkeinoelämän keskusliitto EK ry:lle vuodelle 2019 n sopimushintaiset tuotteet Elinkeinoelämän keskusliitto EK ry:lle vuodelle 2019 Tämä vuosisopimus on laadittu Elinkeinoelämän keskusliitto EK ry:lle sekä sen jäsenliitoille ja tytäryhtiöille. Voimassaoloaika

Lisätiedot

Moision Taide ja Pitokartano Oy

Moision Taide ja Pitokartano Oy Moision Taide ja Pitokartano Oy Moisiontie 163, 45120 Elimäki, Kouvola 120 300 120 Tasalattia 1000m2m² Max hlö Seisten Istuen Tilan tyyppi Pinta-ala Talonpojan joulupöytä kaksi yhden hinnalla Moision Kartano

Lisätiedot

Hetkiä joilta voit odottaa vähän enemmän

Hetkiä joilta voit odottaa vähän enemmän Hetkiä joilta voit odottaa vähän enemmän Itämeri on Viking Linelle sydämenasia Viking Line ja Suomi 100 yhteistyössä juhlavuoden teemana Itämeri Viking Linen ja Suomi 100- yhteistyön tavoitteena on kerätä

Lisätiedot

Kasvun tukeminen Pohjoismainen TA-konferenssi Ahvenanmaalla

Kasvun tukeminen Pohjoismainen TA-konferenssi Ahvenanmaalla Kasvun tukeminen Pohjoismainen TA-konferenssi Ahvenanmaalla 17.-19.4.2015 Järjestäjänä FinTA ry (Suomen transaktioanalyysiyhdistys) Hotelli Arkipelag Maarianhamina, Ahvenanmaa Kasvun tukeminen Kutsumme

Lisätiedot

ELÄMÄSI TAPAHTUMIIN LAPPEENRANTA-SALI LAPPEENRANNAN KAUPUNGINTEATTERI

ELÄMÄSI TAPAHTUMIIN LAPPEENRANTA-SALI LAPPEENRANNAN KAUPUNGINTEATTERI ELÄMÄSI TAPAHTUMIIN LAPPEENRANTA-SALI LAPPEENRANNAN KAUPUNGINTEATTERI JUHLAT, KOKOUKSET, KONFERENSSIT JA SEMINAARIT LAPPEENRANTA TARJOAA AINUTLAATUISET PUITTEET IKIMUISTOISIIN TAPAHTUMIIN! MYLLYSAARI KAUPUNGIN

Lisätiedot

PAREMPAA TYÖPÄIVÄÄ ENTISTÄ VIIHTYISÄMMÄSSÄ YMPÄRISTÖSSÄ.

PAREMPAA TYÖPÄIVÄÄ ENTISTÄ VIIHTYISÄMMÄSSÄ YMPÄRISTÖSSÄ. E N S I M M Ä I N E N SY N T Y I U U D E L L E E N. PAREMPAA TYÖPÄIVÄÄ ENTISTÄ VIIHTYISÄMMÄSSÄ YMPÄRISTÖSSÄ. 5 TOIMISTOTALOA LÄHES 1000 PYSÄKÖINTIPAIKKAA ERINOMAINEN SIJAINTI TAPIOLASSA VIIHTYISÄ, SKANDINAAVINEN

Lisätiedot

Viron pääkaupunki Tallinna sijaitsee Pohjois-Euroopassa Itämeren rannalla. Tallinnassa on asukkaita

Viron pääkaupunki Tallinna sijaitsee Pohjois-Euroopassa Itämeren rannalla. Tallinnassa on asukkaita Sivu 1 / 7 Esittely Hotellimatka Tallinna / Viking Line Tallinnan hotellimatkallamme ehdit tutustua nähtävyyksiin, shoppailla, nauttia kulttuurista ja hemmotella itseäsi. Lukuisat kansainväliset ravintolat

Lisätiedot

Saunatilat. Kokoustilat

Saunatilat. Kokoustilat Saunatilat Pikkujoulut? TYKY-päivät? Vai ihan vain rento saunailta parhaiden ystävien kanssa? Tule viettämään iltasi ravintola Spoonin upeisiin Saunatiloihin! Spoonin saunatiloissa mahtuu mukavasti saunomaan

Lisätiedot

RYHMÄVARAUSVAHVISTUS

RYHMÄVARAUSVAHVISTUS Grankulla Ifk FIN-02700 KAUNIAINEN Matkanjohtaja: Kuka? + puhelinnumero? Viite: Robert Nyström Kiitos tilauksestanne! Pyydämme teitä ystävällisesti tarkistamaan, että varausvahvistus on tilauksenne mukainen

Lisätiedot

SissiSuosikit Äänestys toteutettiin Tulokset näet tästä raportista.

SissiSuosikit Äänestys toteutettiin Tulokset näet tästä raportista. SissiSuosikit 2018 ToimistoSissit ovat sihteereitä ja assistentteja, joista valtaosa vastaa työssään yritystapahtumien järjestelyistä. ToimistoSissit tietävät, missä palvelu pelaa! ToimistoSissit on kollegaverkosto,

Lisätiedot

Lähdöt lähes päivittäin (ei lauantaisin) klo 21:30 tai 20:00 (sunnuntaisin) Helsingistä.

Lähdöt lähes päivittäin (ei lauantaisin) klo 21:30 tai 20:00 (sunnuntaisin) Helsingistä. Sivu 1 / 7 Esittely 23h Päivä Tallinnassa risteily Lähdöt lähes päivittäin (ei lauantaisin) klo 21:30 tai 20:00 (sunnuntaisin) Helsingistä. Suositulla Ostosristeilyllä vietät yön laivalla ja Tallinnassa

Lisätiedot

AINO HINTA ALK Aino sijaitsee kätevästi talon ensimmäisessä kerroksessa. YLEISÖMÄÄRÄ TEATTERI 60 LUOKKAHUONE 32 U-PÖYTÄ 20 DIPLOMAATTI 20

AINO HINTA ALK Aino sijaitsee kätevästi talon ensimmäisessä kerroksessa. YLEISÖMÄÄRÄ TEATTERI 60 LUOKKAHUONE 32 U-PÖYTÄ 20 DIPLOMAATTI 20 AINO YLEISÖMÄÄRÄ 10-60 TEATTERI 60 LUOKKAHUONE 32 U-PÖYTÄ 20 DIPLOMAATTI 20 BANKETTI 50 COCKTAIL 60 Kokousvarustus sisältää videotykin, valkokankaan, langattoman netin, äänentoiston ja piirtotaulun sekä

Lisätiedot

Hook Finland Oy / Klubiteatteri

Hook Finland Oy / Klubiteatteri Hook Finland Oy / Klubiteatteri Mitä saisi olla? -kokonaisuus Ohjelmarunko 1 Mitä saisi olla? -kokonaisuus Tapahtumapaikka: Klubiteatteri, LeBonk Klubiteatteri on intiimi teatteri Helsingin ydinkeskustassa,

Lisätiedot

Ryhmätyötiloja voidaan varata hinta 2-10 hlön tilasta on 35 euroa/tunti

Ryhmätyötiloja voidaan varata hinta 2-10 hlön tilasta on 35 euroa/tunti 1.Hinta kokonaishinta / hlö sis kokoustilat 5 h ja ruokailut/hytit + kiertoajelu la klo esim 11-12 Kokonaishinta olisi 187 euroa/henkilö, jos ryhmässä on vähintään 20 osanottajaa. ja hintaan sisältyy:

Lisätiedot

Kokous- ja tilaisuusmenu 2017

Kokous- ja tilaisuusmenu 2017 Kokous- ja tilaisuusmenu 2017 Sodexon kokous- ja tilaisuusmenu 2017 Mikäli haluatte erilaisia menukokonaisuuksia tai erilaisia à la carte -annosvaihtoehtoja niin räätälöimme mielllään toiveidenne mukaiset

Lisätiedot

RIKALANMÄKI. Sinun kokemuksesi on meidän tarinamme

RIKALANMÄKI. Sinun kokemuksesi on meidän tarinamme RIKALANMÄKI Sinun kokemuksesi on meidän tarinamme TERVETULOA RIKALANMÄELLE. Rikalanmäki Salon Halikon kulttuurimaisemassa yhdistää historialliset puitteet ja modernin palvelun. Meillä onnistutte luomaan

Lisätiedot

Tunnelma on rento mutta tehokas!

Tunnelma on rento mutta tehokas! Kokoukset ja juhlat Kokoukset Tunnelma on rento mutta tehokas! Oli oikeastaan neronleimaus järjestää kokous muualla kuin omassa konttorissa. Ne silmiä häikäisevät loistoputket ja epämukavat tuolit eivät

Lisätiedot

Matkoja lähelle ja kauas

Matkoja lähelle ja kauas Matkoja lähelle ja kauas Laiva on lastattu ilolla Onni matkassa Tallinnan sydän Matkoja edullisesti ja Bonusta päälle! Sisältö Kotimaan kohteita Talventaikaa kotimaassa s. 3 Tukholma Ideoita naapurista

Lisätiedot

SissiSuosikit Äänestys toteutettiin Tulokset näet tästä raportista.

SissiSuosikit Äänestys toteutettiin Tulokset näet tästä raportista. SissiSuosikit 2017 ToimistoSissit ovat sihteereitä ja assistentteja, joista valtaosa vastaa työssään yritystapahtumien järjestelyistä. ToimistoSissit tietävät, missä palvelu pelaa! ToimistoSissit on kollegaverkosto,

Lisätiedot

SOPIMUSASIAKKAAN HINNASTO 2013

SOPIMUSASIAKKAAN HINNASTO 2013 SOPIMUSASIAKKAAN HINNASTO 2013 Sivu 1 (9) SISÄLLYSLUETTELO JÄSENEDUT... 1 1. Helsinki Tukholma -risteily... 2 2. Turku Tukholma -miniristeily... 4 3. Helsinki Tallinna... 7 3.3. Päiväristeily... 7 3.3.

Lisätiedot

Hyvää oloa Kruunupuistosta HOTELLI RAVINTOLA KYLPYLÄ HYVINVOINTI AKTIVITEETIT KUNTOUTUS KOKOUS

Hyvää oloa Kruunupuistosta HOTELLI RAVINTOLA KYLPYLÄ HYVINVOINTI AKTIVITEETIT KUNTOUTUS KOKOUS Hyvää oloa Kruunupuistosta HOTELLI RAVINTOLA KYLPYLÄ HYVINVOINTI AKTIVITEETIT KUNTOUTUS KOKOUS Tervetuloa Kruunupuistoon! Kruunupuisto on todellinen hyvinvoinnin helmi, haluatpa liittää vierailuusi upeaa

Lisätiedot

KAUHAJOEN KARHU RY 17.02.2015 PL 7 PL 76 61801 KAUHAJOKI

KAUHAJOEN KARHU RY 17.02.2015 PL 7 PL 76 61801 KAUHAJOKI MARATONJAOSTO Jäsentiedote 2/2015 (J.Hautala) MATKAT KARHU-VIESTI 11.4.2015 Miesjoukkue on ilmoitettu juoksuun jaoston toimesta mutta saataisiinko mukaan myös naisjoukkue?. Lisätietoa löytyy osoitteesta

Lisätiedot

Yli-Kaitalan Lomamökit ja tilausravintola Ketunleipä

Yli-Kaitalan Lomamökit ja tilausravintola Ketunleipä Yli-Kaitalan Lomamökit ja tilausravintola Ketunleipä Kaitalantie 323, 47490 Iitti 270 (ravintolassa) 270 100 Tasalattia - Seisten Istuen Tilan tyyppi Pinta-ala Max hlö Kahden saunan paketti ja pikkujouluruokailu

Lisätiedot

Vuosaaren sataman lounasravintolat

Vuosaaren sataman lounasravintolat sataman lounasravintolat Niinisaarentie Rahtarinkatu Satamakaaren varastokenttä Satamatie Helsingin Energia voimalaitos Käärmeniementie Provianttikatu Seilorinkatu Porvarinsilta Gate B1 Gate B2 Porttialue

Lisätiedot

2015 Loviisalainen sterstjernan Pa P kettijahti Österstjerna www.osterstjernan.fi Ö2STERSTJERNAN V00 UOTTA 18 ÅR 14 2014

2015 Loviisalainen sterstjernan Pa P kettijahti Österstjerna www.osterstjernan.fi Ö2STERSTJERNAN V00 UOTTA 18 ÅR 14 2014 Loviisalainen 2015 Österstjernan Pakettijahti www.osterstjernan.fi 200 ÖSTERSTJERNAN VUOTTA ÅR 1814 2014 Purjehdukset 2015 TILAUSPURJEHDUKSET Tilauspurjehduksilla alus miehistöineen on tilaajan käytössä

Lisätiedot

Luomuviinimatka Andien juurille Chileen & Argentiinaan 23.02. - 07.03.2016

Luomuviinimatka Andien juurille Chileen & Argentiinaan 23.02. - 07.03.2016 Luomuviinimatka Andien juurille Chileen & Argentiinaan 23.02. - 07.03.2016 Chile & Argentiina luomuviinimatka Chile ja Argentiina ovat upeita valtioita, jotka ovat täynnä toinen toistaan loistavampia nähtävyyksiä.

Lisätiedot

Hotel Levi Panorama & Levi Summit

Hotel Levi Panorama & Levi Summit Hotel Levi Panorama & Levi Summit Juhli kanssamme! Hotel Levi Panorama ja Kokous- ja kongressikeskus Levi Summit sijaitsevat korkealla Levitunturin rinteellä, merenpinnasta korkeus on yli 300 metriä. Hotellin

Lisätiedot

Farsta Cup. tukholma, ruotsi. TURNAUS Turnauksen taso AA 8 joukkueen turnaus (max 3 Suomesta) Jokainen joukkue pelaa min. 5 ottelua 2 x 15min

Farsta Cup. tukholma, ruotsi. TURNAUS Turnauksen taso AA 8 joukkueen turnaus (max 3 Suomesta) Jokainen joukkue pelaa min. 5 ottelua 2 x 15min Farsta Cup TURNAUS Turnauksen taso AA 8 joukkueen turnaus (max 3 Suomesta) Jokainen joukkue pelaa min. 5 ottelua 2 x 15min ESIMERKKIOHJELMA Perjantai / 17.3 Bussi Helsinkiin 17:30 Viking Line Tukholmaan

Lisätiedot

Nuorisokeskus Anjala on yksi kymmenestä opetus- ja kulttuuriministeriön tukemasta ja valvomasta valtakunnallisesta nuorisokeskuksesta.

Nuorisokeskus Anjala on yksi kymmenestä opetus- ja kulttuuriministeriön tukemasta ja valvomasta valtakunnallisesta nuorisokeskuksesta. on yksi kymmenestä opetus- ja kulttuuriministeriön tukemasta ja valvomasta valtakunnallisesta nuorisokeskuksesta. n elämyksellinen, turvallinen ja luonnonläheinen kartano- ja joenrantamiljöö sijaitsee

Lisätiedot

aquablue Charter teemapurjehduksia yrityksille 2012

aquablue Charter teemapurjehduksia yrityksille 2012 aquablue Charter teemapurjehduksia yrityksille 2012 Ottakaa irtiotto kaupungin hälystä ja jättäkää stressi laiturille. aquablue Charter vie teidät äänettömin purjein virkistävälle merelle suoraan Helsingin

Lisätiedot

Äijälän Rustin veneretket

Äijälän Rustin veneretket Äijälän Rustin veneretket Veneemme 360 -asteinen kuva veneen sisätiloista, klikkaa: http://www.paratiisisaari.com/rusti_pure/harmony.html M/y Harmony luxusjahti Elegance 65, 19,6 m, max. 40 hlö M/s Juhana

Lisätiedot

Kulinaarinen luomuviinimatka Etelä-Tiroliin & Veronaan 19.09. - 26.09.2015

Kulinaarinen luomuviinimatka Etelä-Tiroliin & Veronaan 19.09. - 26.09.2015 Kulinaarinen luomuviinimatka Etelä-Tiroliin & Veronaan 19.09. - 26.09.2015 1. Päivä: Lento (Kuopio) - Helsinki München: Willkommen in Deutschland! Ajamme Münchenistä Baijerin läpi, Innsbruckin ohi, henkeäsalpaavan

Lisätiedot

KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN

KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN 22. 25.04.2020 Kevään ryhmämatkamme suuntautuu Slovenian pääkaupunkiin, sympaattiseen Ljubljanaan. Lähde mukaan kokemaan uusi, upea ja raikas kaupunkikohde, sen historia

Lisätiedot

Murula. Selinin Sali. Ahlmanin Kartanon juhla- ja kokoustilat. 50 hengen kokous- ja juhlatila Kartanorakennuksen ensimmäisessä kerroksessa.

Murula. Selinin Sali. Ahlmanin Kartanon juhla- ja kokoustilat. 50 hengen kokous- ja juhlatila Kartanorakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. TILAVUOKRAHINNASTO Murula 50 hengen kokous- ja juhlatila Kartanorakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. Murula on tunnelmallinen ja toimiva tila, joka muuntuu moneksi. Arkisin tilan täyttävät kokoukset

Lisätiedot

Europa viihderisteily Tallinnaan. Esittely. Europan viihderisteily Tallinnaan. Miksi Europan viihderisteily? Matkustaminen. Matkan kesto.

Europa viihderisteily Tallinnaan. Esittely. Europan viihderisteily Tallinnaan. Miksi Europan viihderisteily? Matkustaminen. Matkan kesto. Sivu 1 / 6 Esittely Europan viihderisteily Tallinnaan Lähdöt päivittäin klo 18.30 Helsingistä. Matka sisältää Helsinki - Tallinna - Helsinki risteilyn valitussa hyttiluokassa. Alkuviikosta Europan 22h

Lisätiedot

ClubOne-alennus edellyttää 1 kortti / hytti. Samaa korttia ei voi hyödyntää useammassa hytissä.

ClubOne-alennus edellyttää 1 kortti / hytti. Samaa korttia ei voi hyödyntää useammassa hytissä. Ikaalisten Matkatoimisto Taru Malmström 03-4580203 taru.malmstrom@ikaalistenmatkatoimisto.fi Matti Ristimäki 040-5025917 matti.ristimaki@luukku.com Tässä tarjouksemme Visbyn risteilystä 7.-9.8.2016 Matkaohjelma

Lisätiedot

Elämyksiä tarjolla Hartwall Areenan ja Gatorade Centerin aitioissa! Aitioiden esittely ja vuokrausohjeet

Elämyksiä tarjolla Hartwall Areenan ja Gatorade Centerin aitioissa! Aitioiden esittely ja vuokrausohjeet Elämyksiä tarjolla Hartwall Areenan ja Gatorade Centerin aitioissa! Aitioiden esittely ja vuokrausohjeet Elämysten areena asiakkaillesi? Matsilippuja tarjotaan usein, mutta aitioon kutsutaan harvemmin.

Lisätiedot

SissiSuosikit Äänestys toteutettiin Tulokset näet tästä raportista.

SissiSuosikit Äänestys toteutettiin Tulokset näet tästä raportista. SissiSuosikit 2016 ToimistoSissit ovat sihteereitä ja assistentteja, joista valtaosa vastaa työssään yritystapahtumien järjestelyistä. ToimistoSissit tietävät, missä palvelu pelaa! ToimistoSissit on kollegaverkosto,

Lisätiedot

Visbyn risteily Silja Europalla. Lähdöt 17.-19.7 ja 24.-26.7.2016

Visbyn risteily Silja Europalla. Lähdöt 17.-19.7 ja 24.-26.7.2016 Visbyn risteily Silja Europalla Lähdöt 17.-19.7 ja 24.-26.7.2016 Visby on kaupunki ja maineensa veroinen. Täällä kävijän hurmaavat sen matalat, ruusuihin peittyvät talot, sen korkeat tornit, varjoisat

Lisätiedot

& KESÄN 2015 PARHAAT LIIKELAHJAIDEAT

& KESÄN 2015 PARHAAT LIIKELAHJAIDEAT kevään uutuuksia & KESÄN 2015 PARHAAT LIIKELAHJAIDEAT Yrityksesi visuaalinen ilme ja arvot saavat näkyä myös liikelahjoissa. Meidän kauttamme se onnistuu. Voit tilata tuotteet haluamallasi kuvalla kudottuna

Lisätiedot

Tervetuloa juhlaan kanssamme. Kokous- ja juhlatarjoilut

Tervetuloa juhlaan kanssamme. Kokous- ja juhlatarjoilut Tervetuloa juhlaan kanssamme Kokous- ja juhlatarjoilut JUHLIEN JA KOKOUSTEN AMMATTILAINEN Olemme kokousten ja juhlien järjestämisen huippuammattilaisia, ja olemme mielellämme apunasi kaikissa tilaisuuksissa

Lisätiedot

INSPIROIVA MILJÖÖ JA HERKULLISET TARJOILUT

INSPIROIVA MILJÖÖ JA HERKULLISET TARJOILUT INSPIROIVA MILJÖÖ JA HERKULLISET TARJOILUT Logomo Kitchen tuo uuden tavan nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta, inspiroivasta ja rennosta miljööstä sekä mieleenpainuvista juhlista ja tapahtumista. Salaisuus

Lisätiedot

Kokousta. tapahtumien keskipisteessä. Rukahovissa

Kokousta. tapahtumien keskipisteessä. Rukahovissa Kokousta tapahtumien keskipisteessä Rukahovissa KEMIJÄRVI 116 KM 5 Rukatunturi KUUSAMO 25 KM CUMULUS RESORT RUKAHOVI RUKATUNTURI KUUSAMO Elämyksellinen tunturihotelli kokouksiin ja tapahtumiin Cumulus

Lisätiedot

Elämänmittaisia muistoja ja ripaus taikaa. Arts & Crafts Restaurants Oy luo unelmiesi juhlan suunnittelusta toteutukseen vahvalla ammattitaidolla.

Elämänmittaisia muistoja ja ripaus taikaa. Arts & Crafts Restaurants Oy luo unelmiesi juhlan suunnittelusta toteutukseen vahvalla ammattitaidolla. Elämänmittaisia muistoja ja ripaus taikaa. Arts & Crafts Restaurants Oy luo unelmiesi juhlan suunnittelusta toteutukseen vahvalla ammattitaidolla. Häät, syntymäpäiväjuhlat, teemajuhlat, karonkat kerro

Lisätiedot

Vuokrattavia savusaunoja

Vuokrattavia savusaunoja Sivu 1/5 Vuokrattavia savusaunoja HANGASLAHDEN SAUNA/Tampereen Saunasäätiö Pirkankatu 10-12, 33230 Tampere Internet: www.saunasaatio.fi Varaukset Hotelli Victoria Itsenäisyydenkatu 1, 33100 Tampere puh.

Lisätiedot

Nordlink. Ravintola ja baari

Nordlink. Ravintola ja baari Home > Palvelut laivalla > Malmö Travemünde > Nordlink Nordlink Ravintola ja baari Finnlinesin laivat ovat tunnettuja hyvästä ruoastaan. Ateriat tarjoillaan runsaasta buffetpöydästä laivan valoisassa ravintolassa.

Lisätiedot

Kolme Kiveä Ravintolat Oy TILAESITTELY MODERN CHINESE & ASIAN FOOD. www.kolmekivea.fi

Kolme Kiveä Ravintolat Oy TILAESITTELY MODERN CHINESE & ASIAN FOOD. www.kolmekivea.fi TILAESITTELY MODERN CHINESE & ASIAN FOOD www.kolmekivea.fi Wanha Makasiini Bistro on mutkaton ja tunnelmallinen ruokaravintola, Lappeenrannan satamassa. Ravintolamme punatiiliset kiviseinät, ikkunasyvennykset

Lisätiedot

MUSEON AVAIN. Satakunnan Museo

MUSEON AVAIN. Satakunnan Museo MUSEON AVAIN Satakunnan Museo Marraskuu 2013 MIKÄ ON MUSEON AVAIN? Museon avain on Satakunnan Museon etukortti yrityksille ja yhteisöille. Museon avaimella saat käyttöösi lukuisia etuja ja mahdollisuuden

Lisätiedot

KOKOUS NERISTANISSA - kokousta upeissa puitteissa Kokkolan kaupungin sydämessä!

KOKOUS NERISTANISSA - kokousta upeissa puitteissa Kokkolan kaupungin sydämessä! KOKOUS NERISTANISSA - kokousta upeissa puitteissa Kokkolan kaupungin sydämessä! Kokous Kokkolan vanhassa kaupungissa, Neristanissa on todellinen elämys. Upea vanha puutaloalue sympaattisine katuineen tarjoaa

Lisätiedot

Tilausajot PARASTA MATKAA

Tilausajot PARASTA MATKAA Tilausajot PARASTA MATKAA TILAUSAJOT KAIKKIIN TARPEISIIN Tarjoamme maan monipuolisimman kuljetuskaluston oheispalveluineen kaikkiin tarpeisiin. Sitoudumme laatuun ja jatkuvaan kehittämiseen. MEILTÄ TEILLE.

Lisätiedot

Kasva osaksi liike-elämän keskittymää

Kasva osaksi liike-elämän keskittymää Kasva osaksi liike-elämän keskittymää Joustavaa toimistotilaa Pitäjänmäellä Helsingissä. Tasokkaita toimistokiinteistöjä osoitteissa Kornetintie 3 ja Hiomotie 8, Helsinki Pitäjänmäki aktiivinen yritysalue

Lisätiedot

MAINOS: Tule mukaan ainutlaatuiselle IMYn linja-automatkalle Belgiaan kansainväliseen Sanicolen 40-vuotis juhlalentonäytökseen.

MAINOS: Tule mukaan ainutlaatuiselle IMYn linja-automatkalle Belgiaan kansainväliseen Sanicolen 40-vuotis juhlalentonäytökseen. MAINOS: Tule mukaan ainutlaatuiselle IMYn linja-automatkalle Belgiaan kansainväliseen Sanicolen 40-vuotis juhlalentonäytökseen. Sisällys MAINOS: Tule mukaan ainutlaatuiselle IMYn linja-automatkalle Belgiaan

Lisätiedot

matkaohjelma 7.3 / Keskiviikko Aamiainen Vapaa-aikaa Chicagossa Päiväretket 19:00 Bulls vs Memphis Grizzlies 8.3 / Torstai

matkaohjelma 7.3 / Keskiviikko Aamiainen Vapaa-aikaa Chicagossa Päiväretket 19:00 Bulls vs Memphis Grizzlies 8.3 / Torstai Supermatka Chicagoon! Lauri Markkasen ura tarunhohtoisessa NBA:ssa käynnistyy tänä syksynä, kun Lauri pukee päälleen legendaarisen Chicago Bullsin pelipaidan. Järjestämme Chicagoon todellisen supermatkan

Lisätiedot

ElämysBunkkeri. Kouvolankatu 15, Kouvola. Elämyspaketit kolme aktiviteettia kahden hinnalla. Auditorio. 1500m2m². Seisten. Tilan tyyppi.

ElämysBunkkeri. Kouvolankatu 15, Kouvola. Elämyspaketit kolme aktiviteettia kahden hinnalla. Auditorio. 1500m2m². Seisten. Tilan tyyppi. ElämysBunkkeri Kouvolankatu 15, 45100 Kouvola 300 300 300 Auditorio 1500m2m² Max hlö Seisten Istuen Tilan tyyppi Pinta-ala Elämyspaketit kolme aktiviteettia kahden hinnalla ElämysBunkkeri tarjoaa nyt kolme

Lisätiedot

1.11.2011. Liitän oheen tarjouksemme ohjelmasta toukokuussa 2012.

1.11.2011. Liitän oheen tarjouksemme ohjelmasta toukokuussa 2012. TARJOUS 1 (5) Oivi Heinonen oivi.heinonen@kolumbus.fi OHJELMAA HELSINGISSÄ 25. -27.5.2012 Kiitos yhteydenotostanne! Liitän oheen tarjouksemme ohjelmasta toukokuussa 2012. Toivon tarjouksemme miellyttävän

Lisätiedot

Villa Concerto kokous-, edustus- ja lomahuvila

Villa Concerto kokous-, edustus- ja lomahuvila Villa Concerto kokous-, edustus- ja lomahuvila Nuotanperä 12, 45160 Kouvola 40 40 30 Tasalattia 365m² Max hlö Seisten Istuen Tilan tyyppi Pinta-ala VILLA CONCERTO Kouvolassa sijaitseva yksityinen edustushuvila

Lisätiedot

On siinä omanlaistansa tunnelmaa, kun ympärillä on 100-vuotista historiaa.

On siinä omanlaistansa tunnelmaa, kun ympärillä on 100-vuotista historiaa. On siinä omanlaistansa tunnelmaa, kun ympärillä on 100-vuotista historiaa. www.acravintolat.fi ARTS & CRAFTS RESTAURANTS OY:N ASIAKKAAT VOIVAT NAUTTIA NYKYAJAN MUKAVUUKSISTA MENNEEN AJAN HENGESSÄ. www.acravintolat.fi

Lisätiedot

Kolmården eläinpuisto/ Turusta Silja Line 3pv

Kolmården eläinpuisto/ Turusta Silja Line 3pv Kolmården eläinpuisto/ Turusta Silja Line 3pv Reitti: - Karstula-Äänekoski-Jyväskylä-Jämsä Lähtö: ma 17.7. Pohjoismaiden suosituin eläinpuisto Kolmården safaripuistoineen on jännittävä kesälomakohde koko

Lisätiedot

Hotellin asiakasliikenne ja kannattavuus

Hotellin asiakasliikenne ja kannattavuus Mirja Rautiainen - Mika Siiskonen Hotellin asiakasliikenne ja kannattavuus HARJOITUSTEHTÄVIÄ LUKU 10: KOKOUS- JA KONGRESSITOIMINTA http://webd.savonia.fi/home/sasiimi/julkaisut KYSYMYKSIÄ KIRJASTA 1. Mainitse

Lisätiedot

Iloa tuottava tila - Lahden pääkirjaston uudistaminen. Salla Palmi-Felin

Iloa tuottava tila - Lahden pääkirjaston uudistaminen. Salla Palmi-Felin Iloa tuottava tila - Lahden pääkirjaston uudistaminen Salla Palmi-Felin 27.4.2017 Kirjastotalo rakennettu 1990: tila ei vastannut nykyisiä tarpeita mm. sähköjen suhteen. Lisäksi tavaraa ja kalusteita kertynyt

Lisätiedot

Rotisseur R s otisseur Sav Sa o v jäsenkysely jäsenky 2012 Vastauksia 36kpl 25.5.2012

Rotisseur R s otisseur Sav Sa o v jäsenkysely jäsenky 2012 Vastauksia 36kpl 25.5.2012 Rotisseurs Savo jäsenkysely 2012 Vastauksia 36kpl 25.5.2012 1. Mikä olisi sopivin määrä jäsentapahtumia vuodessa? 18 16 14 12 10 8 6 4 2 0 2 tapahtumaa 4 tapahtumaa 6 tapahtumaa 8 tapahtumaa yli 10 tapahtumaa

Lisätiedot

Lähde kanssamme ikimuistoiselle luomuviinimatkalle Chileen & Argentiinaan 19.02. - 05.03.2016

Lähde kanssamme ikimuistoiselle luomuviinimatkalle Chileen & Argentiinaan 19.02. - 05.03.2016 Lähde kanssamme ikimuistoiselle luomuviinimatkalle Chileen & Argentiinaan 19.02. - 05.03.2016 Chile & Argentiina luomuviinimatka Chile ja Argentiina ovat upeita valtioita, jotka ovat täynnä toinen toistaan

Lisätiedot

alkaneen uuden 2013 vuoden ensimmäiseen Kaarina Suonperä

alkaneen uuden 2013 vuoden ensimmäiseen Kaarina Suonperä Tule alkaneen uuden 2013 vuoden ensimmäiseen koulutukseen sellaisena kuin olet. Palaat matkalta osaavampana ja tavoista paljon tietävänä. Tapaseura ry:n puheenjohtaja, tapakouluttaja Kaarina Suonperä tarjoaa

Lisätiedot

Hotellimatka Vihulan kartanoon. Esittely. Vihulan hotellimatka 3 päivää. Vihulan kartano, Vihula Manor Country Club & SPA

Hotellimatka Vihulan kartanoon. Esittely. Vihulan hotellimatka 3 päivää. Vihulan kartano, Vihula Manor Country Club & SPA Sivu 1 / 7 Esittely Vihulan hotellimatka 3 päivää Tervetuloa Lahemaan kansallispuiston alueella sijaitsevaan Vihulaan, noin 95 km päähän Tallinnasta itään. Vihula on yksi Viron kauneimmista paikoista ja

Lisätiedot

Matka SFC :n suviseuroihin

Matka SFC :n suviseuroihin "Tämä on minun rakas Poikani, kuulkaa häntä!" Mark. 9:7 Matka SFC :n suviseuroihin Bussi - ja laivamatka Tukholmaan 30.5. - 3.6.2019 Täydenpalvelun hinta 425,00 & Ilmoittadu : Mirja : 0407635528 mirja.hanninen@hyvame.fi

Lisätiedot

SATL:n 83. Liittokokous Tallinnassa PÄIVITETTY AIKATAULU

SATL:n 83. Liittokokous Tallinnassa PÄIVITETTY AIKATAULU 1/6 SATL:n 83. Liittokokous Tallinnassa 17.-18.3.2018 PÄIVITETTY AIKATAULU 2/6 Ohjelmat ja hinnasto LIITTOKOKOUS Majoitus Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel, Tallinna 17.-18.3.2018 Park

Lisätiedot

JUNIORS. Matkalle yhdessä. Kivoja matkatehtäviä

JUNIORS. Matkalle yhdessä. Kivoja matkatehtäviä JUNIORS Matkalle yhdessä Kivoja matkatehtäviä 1 Hauskaa tekemistä merellä ja maissa Merimatka lähestyy! Laivalla on huikean hauskaa: pääsee lötköttelemään hyttiin, herkuttelemaan laivan ravintoloihin ja

Lisätiedot

IIIRIS PISTEEN VERRAN PAREMPI

IIIRIS PISTEEN VERRAN PAREMPI IIIRIS PISTEEN VERRAN PAREMPI Iiris-keskus palveluksessasi Iiris-keskus tarjoaa toimivat puitteet esimerkiksi koulutusten, kokousten, seminaarien ja esitysten järjestämiseen. Saman katon alta löytyvät

Lisätiedot

Finlandia-talo I. osa m/s Baltic Queen II. osa

Finlandia-talo I. osa m/s Baltic Queen II. osa Finlandia-talo I. osa m/s Baltic Queen II. osa Arvokkaimmat kontaktit yrityksellenne Ajan ollessa kortilla LOGY Conferencen erinomaiset verkostoitumismahdollisuudet ja uudet kontaktit ovat kullan arvoisia

Lisätiedot

Tervetuloa punaisille laivoille!

Tervetuloa punaisille laivoille! Tervetuloa punaisille laivoille! Matkoja edullisesti ja Bonusta päälle! Myös etukäteen ostetuista ruokailuista Bonusta! Auto matkalle mukaan? Parhaita elämyksiä Itämerellä! Yhteisten elämysten ei tarvitse

Lisätiedot

Luomuviinimatka Andien juurille

Luomuviinimatka Andien juurille Luomuviinimatka Andien juurille 24.02. - 08.03.2017 Chile & Argentiina luomuviinimatka Chile ja Argentiina ovat upeita valtioita, jotka ovat täynnä toinen toistaan loistavampia nähtävyyksiä. Matkamme alkaa

Lisätiedot

KOKOUSPAKETIT henkilön ryhmälle

KOKOUSPAKETIT henkilön ryhmälle KOKOUSPAKETIT 5-15 henkilön ryhmälle Vanhakelon yläkerta on tyylikäs, A-oikeuksin varustettu kelohonkainen kokous- ja juhlatila, johon mahtuu 80 henkeä tilaisuudesta riippuen. Kokoustilan yhteydessä on

Lisätiedot

Kappale kauneinta Suomea

Kappale kauneinta Suomea Kappale kauneinta Suomea Kapeat mutkaiset vesistöt, saaristoiset järvenselät ja vanhat kanavat tekevät Heinäveden reitistä ainutlaatuisen elämyksen, joka kaikkien pitäisi ainakin kerran elämässään kokea.

Lisätiedot

KymiSun. Tervetuloa retkillemme luontoon, kulttuuriin, historiaan ja ihmiseen.

KymiSun. Tervetuloa retkillemme luontoon, kulttuuriin, historiaan ja ihmiseen. tarjoaa unohtumattomia elämyksiä veneretkillä yrityksille, ryhmille ja yhteisöille. Kymijoen historiaretkillä, Verlan kirkkailla vesillä ja Unescon Maailmanperintökohteessa, sekä Repoveden erämaiden siimeksessä.

Lisätiedot

Kolmården eläinpuisto + 1 yö Tukholman hotellissa / Silja Line 4 pv

Kolmården eläinpuisto + 1 yö Tukholman hotellissa / Silja Line 4 pv Kolmården eläinpuisto + 1 yö Tukholman hotellissa / Silja Line 4 pv Reitit: - Hankasalmi-Lievestuore-Jyväskylä-Jämsä (ti 5.7 ja ti 2.8) - Karstula-Äänekoski-Jyväskylä-Keuruu-Mänttä (ma 11.7) - Karstula-Äänekoski-Jyväskylä-Jämsä

Lisätiedot

Perhelomat. Hinnasto 2013. Lapsihintaiset paikat ovat varattavissa vain suoraan Ikaalisten Matkatoimistosta, p. 03 45 800, avoinna ma-pe klo 9-17.

Perhelomat. Hinnasto 2013. Lapsihintaiset paikat ovat varattavissa vain suoraan Ikaalisten Matkatoimistosta, p. 03 45 800, avoinna ma-pe klo 9-17. Perhelomat Hinnasto 2013 Visit Denmark 06 Lapsihintaiset paikat ovat varattavissa vain suoraan Ikaalisten Matkatoimistosta, p. 03 45 800, avoinna ma-pe klo 9-17. Ikaalisten Matkatoimisto 2013 - Pidätämme

Lisätiedot

Myynnin sertifikaatti Palveluprosessin visualisointi Jonna Rothberg-Mikkonen 20.2.2015

Myynnin sertifikaatti Palveluprosessin visualisointi Jonna Rothberg-Mikkonen 20.2.2015 Myynnin sertifikaatti Palveluprosessin visualisointi Jonna Rothberg-Mikkonen 20.2.2015 Case: Hyvän Olon viikonloppu kurssilaisen palvelupolku Vierumäellä VIERUMÄKI KOTISIVUT www.vierumaki.fi - Paljon informaatiota

Lisätiedot

SAIMAAN LAIVAMATKAT OY KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT LUOSTARIRISTEILYT HOTELLIRISTEILY

SAIMAAN LAIVAMATKAT OY KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT LUOSTARIRISTEILYT HOTELLIRISTEILY RISTEILYT SINISELLÄ SAIMAALLA KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT Lähtö Kuopiosta (ti, to, la) tai Savonlinnasta (ma, ke, pe) klo 9.00. Risteily Heinäveden reittiä pitkin neljän sulkukanavan ja kahden avokanavan kautta

Lisätiedot

Lounais-Hämeen Retki ry:n kevätretki

Lounais-Hämeen Retki ry:n kevätretki Lounais-Hämeen Retki ry:n kevätretki 25.5 28.5.2017 Jänedan Kartano Vierastalo/majoitus Torstai 25.5.2017 5:15 Kultela 5:30 Someron tori 6:00 Forssan retkipysäkki Laivalippujen jako menomatkalla/ haetaan

Lisätiedot

Tuusan Tupa & Tawerna ovat valmiina kevään & kesän juhliin!

Tuusan Tupa & Tawerna ovat valmiina kevään & kesän juhliin! Tuusan Tupa & Tawerna ovat valmiina kevään & kesän juhliin! Olemme suunnitelleet juhliisi pieniä suolaisia sekä makeita herkkuja. Näistä saat helposti yhdistelemällä myös ruokaisampia kokonaisuuksia! Tarjoamme

Lisätiedot

LÄMMITYSTEKNIIKKAPÄIVÄT 2017

LÄMMITYSTEKNIIKKAPÄIVÄT 2017 LÄMMITYSTEKNIIKKAPÄIVÄT 2017 Juontajana toimii Jethro Rostedt Aika: 18.5.- 19.5.2017 Paikka: Logomo, Turku & M/S Viking Grace Reitti: risteily Turku- Tukholma- Turku SEMINAARI ALKAA LOGOMOSSA, TURUSSA

Lisätiedot

Meillä nautit aina aidosti niin ruoasta kuin tunnelmasta. Askonalue kasvaa ja kehittyy TERVETULOA TUTUSTUMAAN TÄYSIN UUTEEN RAVINTOLA- MAAILMAAN!

Meillä nautit aina aidosti niin ruoasta kuin tunnelmasta. Askonalue kasvaa ja kehittyy TERVETULOA TUTUSTUMAAN TÄYSIN UUTEEN RAVINTOLA- MAAILMAAN! TERVETULOA TUTUSTUMAAN TÄYSIN UUTEEN RAVINTOLA- MAAILMAAN! Meillä nautit aina aidosti niin ruoasta kuin tunnelmasta Ravintolamme sijaitsee Askonalueen sydämessä, Askotalossa. Niin alue kuin itse talo ovat

Lisätiedot

Tawerna & Tuusan Tupa ovat valmiina kevään & kesän juhliin!

Tawerna & Tuusan Tupa ovat valmiina kevään & kesän juhliin! & ovat valmiina kevään & kesän juhliin! Olemme suunnitelleet juhliisi pieniä suolaisia sekä makeita herkkuja. Näistä saat helposti yhdistelemällä myös ruokaisampia kokonaisuuksia! Tarjoamme Sinulle & juhlaväellesi

Lisätiedot

Lapland Hotel Sirkantähden viikko-ohjelma 11.1. 15.4.2016

Lapland Hotel Sirkantähden viikko-ohjelma 11.1. 15.4.2016 Lapland Hotel Sirkantähden viikko-ohjelma 11.1. 15.4.2016 Lapland Hotel Sirkantähden talven viikko-ohjelmassa nautitaan luonnon rauhasta, uusista kokemuksista, yhdessä tekemisestä ja Lapin tarinoista!

Lisätiedot