Tervetuloa pyöräilyn maailmaan!

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Tervetuloa pyöräilyn maailmaan!"

Transkriptio

1

2 Bike News Tervetuloa pyöräilyn maailmaan! Tunturi-Hellberg Oy valmistaa Tunturi- ja Nishiki-polkupyörät, tuo maahan Ghost-, Lapierre-, Haibike-, Koga ja Van Nicholas-polkupyörät sekä laajan valikoiman polkupyörätarvikkeita ja varaosia. Omistamme myös BikeBrandStore.com -verkkokaupan, josta voit tilata polkupyöriä helposti ja turvallisesti. Polkupyöriämme myydään satojen jälleenmyyjien toimesta ympäri Suomea. Parasta pyöräilyssä on, että se tarjoaa haastetta kaiken kuntoisille pyöräilijöille ja muuntuu harrastajansa mukaan. Tunturi-Hellberg Oy kannustaa kaikkia pyöräilemään, koska se parantaa omaa hyvinvointia ja säästää luontoa. Liikkumisen vapaus Näin ajattelivat myös veljekset Aarne ja Eero Harkke vuonna 1922, kun he perustivat yrityksensä Turun Pyöräkellarin. Veljekset loivat perustan Tunturi-merkille, kun he halusivat High Land -merkille suomenkielisen nimen. Tunturilla on takanaan jo 96-vuoden kokemus polkupyörien valmistuksesta. Aikojen saatossa pyörät ovat muuttuneet, mutta meidän perusajatuksemme on edelleen sama: Valmistaa laadukkaita polkupyöriä huomioiden pyöräilijöiden tarpeet ja kestämään kovia Pohjoismaisia sääolosuhteita. Tunturi, joka on yksi tunnetuin ja suomalaisten mielestä markkinoiden laadukkain polkupyörämerkki* suunnitellaan Suomessa. *Taloustutkimus, Suomi Tänään, Polkupyörämerkit, maalis-huhtikuu Koe Nishiki Nishiki tunnetaan laadukkaista polkupyöristään, eikä suotta. Tuotekehitys ja laatu ovat aina olleet tärkeä osa Nishikin menestystä. Niiden tuloksista olemme saaneet nauttia melkein 40-vuoden ajan. Kuten merkin nimestäkin voi päätellä, Nishikillä on japanilaiset juuret. Tänä päivänä Nishiki-pyörät suunnitellaan Suomessa huomioiden pyöräilijöiden tarpeet ja vaativat sääolosuhteet. Jokaisessa Nishiki-pyörässä käytetään alumiinirunkoa sekä laadukkaita komponentteja, jotta pyöräsi kestää aikaa ja kilometrejä. More than 20 years passion and fun Ghost sai alkunsa kahden nuoren miehen intohimosta pyöräilyä kohtaan ja ajatuksesta rakentaa itselleen parhaimmat mahdolliset maastopyörät. Unelmasta tuli totta, ja saksalainen Ghost-pyörämerkki tunnetaan erityisesti laadukkaista ja innovatiivisista maastopyöristään. Tänä päivänä Ghost valmistaa polkupyöriä niin harrastajille kuin aktiivi- ja kilpapyöräilijöille. Pyörävalikoimasta löytyy maasto-, maantie-, lasten- ja citypyöriä sekä sähköavusteisia maasto- ja hybridipyöriä. Polkupyörien verkkokauppa BikeBrandStore.com on Tunturi-Hellberg Oy Ltd:n omistama polkupyörien verkkokauppa. Valikoimistamme löydät laadukkaat Tunturi-, Nishiki-, Ghost- ja Lapierrepolkupyörät sekä laajan valikoiman sähköpyöriä. Tilauksen teko on turvallista ja nopeaa. Polkupyörät toimitetaan ajokuntoon laitettuina joko sinua lähinnä olevalle jälleenmyyjällemme (BikeBrandStore.com noutopiste) tai lähimmälle Matkahuollon toimipisteelle. Toimitusaika 4-5 arkipäivää. Pidätämme oikeuden kaikkiin muutoksiin. Tunturi-Hellberg Oy, PL 750, Turku. puh:

3 01 18 Bike News ZONAR ACTIVe Täysin varustettu hybridisähköpyörä, joka sopii erinomaisesti työmatkoille ja pidemmillekin pyöräretkille. Zonarin tehokkaassa Yamaha PW -sahkomoottorissa on vääntöä 80 Nm. Voimansiirtona toimii Shimano Deore. Hydrauliset levyjarrut pysäyttävät vauhdin tehokkaasti. Sähköavustuksen voi valita neljästä tehoalueesta. Saatavilla myös miesten rungolla. Sporttinen hybridisähköpyörä, jossa on tehokas Shimano STEPS E6000 -sähkömoottori, Shimano Acera, 9-v voimansiirto ja hydrauliset levyjarrut. Sen ajo-ominaisuudet ovat parhaimmillaan työmatkoilla ja pitkillä pyörälenkeillä. Joustohaarukan ansiosta ajaminen on miellyttävää myös huonokuntoisilla teillä. Saatavilla myös naisten rungolla. FORTe ELLe Käytännöllinen sähköpyörä, jonka matala jalannostokorkeus helpottaa kyytiin nousemista. Shimano STEPS -sähkömoottorilla varustettu seitsemän vaihteinen pyörä sopii niin miehille kuin naisillekin. Pysty ajoasento ei rasita hartioita. Forte on varustettu mm. pikalukittavalla tavarakorilla ja joustohaarukalla, joka vaimentaa teiden epätasaisuuksia. Käytännöllinen sähköpyörä, jossa on matala jalannostokorkeus. Shimano STEPS -sähkömoottorilla varustettu seitsemän vaihteinen pyörä sopii niin miehille kuin naisillekin. Ajoasentoa on helppo muuttaa säädettävällä ohjainkannattimella joko pystymmäksi tai matalammaksi.

4 Bike News equillar LECTOR S4.7+ LC Uuden ajan jäykkäperäinen maastopyörä, johon potkua antaa jopa 70Nm edestä Shimano Steps E8000 -sähköavustus. Tehokkaassa Shimano 504Wh akussa riittää virtaa pidemmällekin lenkille. Hiilikuiturunko tuo pyörään keveyttä, jäykkyyttä ja mukavuutta. Takarenkaana käytetty 27,5x2,8 antaa suuren ilmatilansa ansiosta pitoa ja mukavuutta ajamiseen. Eturengas 29x2,35 puolestaan rullaa kevyemmin esteiden yli, ja yhdessä 120 mm joustavan ilmakeulan kanssa ne antavat luotettavan ajotuntuman. TERU B2.7+ AL Boschin tehokkaalla Performance CX -sähkömoottorilla varustettu 27.5 Plus -maastopyörä sopii maastoon kuin maastoon. Moottorista löytyy tehoa haastaviin ylämäkiin, ja Bosch Power Pack 500 Wh -akusta riittää virtaa myös pidemmillekin pyöräretkille. Hydrauliset levyjarrut ja 120 mm joustava SunTour XCR-etuhaarukka takaavat luotettavia ajokilometrejä. TERU B2.9 AL tuuman renkailla varustettu maastosähköpyörä, jossa on tehokas Bosch Performance CX -sähkömoottori. Moottorista löytyy tehoa haastaviin ylämäkiin, ja Bosch Power Pack 500 Wh -akusta riittää virtaa myös pidemmillekin pyöräretkille. Hydrauliset levyjarrut ja 120 mm joustava SunTour XCR-etuhaarukka takaavat luotettavia ajokilometrejä.

5 01 18 Bike News KATO FS S4.7+ AL Täysjoustomaastopyörä vei sinut seikkailuihin. Kun siihen lisätään sähkömoottori, voit haastaa itsesi ajamaan enemmän. Shimano DU-E8000 -sähkömoottori ja 504 Wh akku antavat voimaa ja tehoa pitkille sekä haastaville lenkeille. Pyörässä on Rock Shox Deluxe RT Air 140 mm -takaiskari ja Suntour AION 35 RC DS 140mm -joustohaarukka. Sähköpyörän istuin Markkinoiden ensimmäinen sähköpyörään suunniteltu istuin, joka lisää pyöräilemisen mukavuutta ja tehostaa polkemista. Istuimen takaosa on nouseva ja se estää polkiessa takapuolen liukumisen taaksepäin. 3D Skingel -materiaali minimoi istumisen painetta ja lisää siten ajamisen mukavuutta. Weldtite ecare -huoltoainetuotteet Weldtite on kehittänyt sähköpyörille ecare -huoltoainetuotteet, joilla polkupyörän huoltaminen on helppoa ja nopeaa. ecare-tuotteiden värikoodit kertovat selkeästi mihin käyttöön aine on tarkoitettu. Näin jokainen huoltovaihe tulee suoritettua. Hybridipyörä on suunniteltu työmatka-ajoon. Kaupunkiliikenteeseen suunniteltu ajoasento, tehokkaat levyjarrut ja pistosuojatut renkaat tekevät hybridipyörästä käytännöllisen työmatkapyörän, jolla on mukava ajaa niin asvaltti kuin hiekkateillä.

6 Bike News ACTIVE Hybridipyörä, jolla päivän pyörämatkat taittuu sujuvasti. Kevyt alumiinirunko, Shimano 24 -vaihdetta sekä tehokkaat hydrauliset levyjarrut tuovat ajamiseen mukavuutta. Kevyesti rullaavassa pyörässä on pistosuojatut renkaat, joten voit huoletta ajaa huonokuntoisillakin teillä. 499 TX 500 RX 400 S Tyylikäs hybridipyörä, jossa on vakiovarusteena mm. tukeva tavarateline ja paristovalaisin edessä. Säädettävän ohjainkannattimen ansioista ajoasentoa voi muuttaa helposti joko pystymmäksi tai nojaavammaksi. Pyörässä on 24-vaihdetta ja tehokkaat hydrauliset levyjarrut, jotka toimivat säällä kuin säällä. Saatavilla myös naisten rungolla. Naisille suunniteltu sporttinen hybridipyörä. Se on varustettu joustohaarukalla, joka vaimentaa töyssyjä ja ajaminen huonopintaisilla teillä sujuu mukavasti. Monipuolinen vaihteisto toimii luotettavasti ja tehokkaat hydrauliset levyjarrut pysäyttävät vauhdin tehokkaasti myös huonolla säällä. RX Aktiiviharrastajalle suunniteltu laadukkailla osilla varustettu hybridipyörä. Kolmoisohennettu alumiinirunko ja hydrauliset levyjarrut toimivat tehokkaasti säällä kuin säällä. Shimano SLX/Deore -voimansiirrosta löytyy välityksiä ylä- ja alamäkiin. Saatavilla myös naisten malli. RX Sporttinen hybridipyörä työmatkoille ja pyörälenkeille. RX500 on varustettu hydraulisilla levyjarruilla, jotka toimivat säällä kuin säällä. Laadukas vaihteisto takaa luotettavat ajokilometrit. Säädettävällä ohjainkannattimella voit muuttaa ajoasentoa nopeasti joko pystymmäksi tai matalammaksi. Saatavilla myös miesten rungolla.

7 01 18 Bike News X-FIVE 849 Sporttinen, lukittavalla joustohaarukalla varustettu hybridipyörä. Alumiinirunko, Shimano 30-vaihteinen Deore-vaihteisto ja hydrauliset levyjarrut tekevät ajosta nautinnollista. Kuviolliset Schwalbe Smart Sam -pistosuojatut renkaat rullaavat hyvin hiekka- ja asfalttiteillä. Saatavilla myös naisten malli. Polkupyörän puhtaana pitäminen on tärkein huoltotoimenpide! Meitä polkupyörän omistajia on moneen lähtöön. Jotkut meistä osaavat kasata pyöränsä alusta loppuun saakka, toisille ilman pumppaaminen renkaisiin tuottaa vaikeuksia. Kuitenkin meitä kaikkia yhdistää pyöräily. Jotta se sujuisi joka päivä yhtä sujuvasti, tärkeintä on pyörän puhtaana pitäminen ja se onnistuu kätevästi oikeilla puhdistusaineilla ja välineillä. Weldtite auttaa pitämään pyörän puhtaana! Tilava Weldtite-ämpäri sisältää mm. oman puhdistusharjan niin ketjuille kuin pyörän rungolle. Tehokkaat puhdistusaineet irrottavat pinttyneen lian, ja siten saat helposti pyöräsi taas käyttöön puhtaana. Helppo huoltotoimenpide, joka pidentää pyöräsi käyttöikää. HYBRID HYBRID Hybrid 501 -pyörä sopii erinomaisesti työmatka-ajoon ja kuntoiluun. Tarkkatoiminen Shimano Deore -voimansiirto ja tehokkaat hydrauliset levyjarrut takaavat huolettomat kilometrit. Hybrid 501:ssä on kolmoisohennettu alumiinirunko. Ajomukavuutta lisäävät säädettävä ohjainkannatin ja pistosuojatut renkaat. Saatavilla myös naisten rungolla. Tyylikäs, 27-vaihteinen Nishiki Hybrid 401 Lady on suunniteltu naisille, jotka pyöräilevät paljon. Hybrid 401:llä taittuu mukavasti työmatkat kaupungin vilskeessä ja sillä on kiva tehdä kuntolenkki. Pyörässä on mm. säädettävä ohjainkannatin, ergonomiset kädensijat, pistosuojatut renkaat ja lokasuojat. Saatavilla myös miesten rungolla. HYBRID 407 HYBRID Naisille suunniteltu hybridipyörä, jota on helppo käyttää. Siinä on seitsemän vaihdetta ja turvallinen jalkajarru. Ajomukavuutta lisäävät mm. ergonomiset kädensijat, pistosuojatut renkaat ja valaisin. Säädettävän ohjainkannattimen ansiosta ajoasentoa saa säädettyä nopeasti joko pystymmäksi tai matalammaksi. Hybridipyörä 303 sopii päivittäiseen pyöräilyyn. Sillä sujuu vaivattomasti matkat niin töihin tai vapaa-ajan harrastuksiin. Pyörän vakiovarusteisiin kuuluu säädettävä ohjainkannatin, jolla saa säädettyä ajoasentoa joko pystymmäksi tai nojaavammaksi. Ajomukavuutta lisäävät mm. ergonomiset kädensijat ja pistosuojatut renkaat. Saatavilla myös miesten rungolla.

8 Bike News Näe ja koe enemmän. Citypyörä on suunniteltu kaupungin kaduille ja kujille. Mukava ja leppoisa ajoasento yhdistettynä nykyaikaiseen tekniikkaan tekee siitä huolettoman käyttöpyörän. CORTINA 849 ELLE 759 Tunturi Cortina valittiin keväällä 2017 vuoden arkipyöräksi. Pyoräilijöistä koostuvan raadin mukaan se on tasapainoinen kokonaisuus ja siitä löytyy hienoja ominaisuuksia kuten ohjaustangon lukitus etukorin kuormausta varten. Uudessa Tunturi Cortinassa alumiininen etukori puupohjalla. Tunturi Elle on elegantti citypyörä, jolla on mukava pyöräillä kaupungin kaduilla. Ellessä on pysty ajoasento, turvallinen jalkajarru ja pistosuojatut renkaat. Etukori helpottaa tavaroiden kuljettamista. Pysäköitäessä etupyörän saa lukittua suoraksi, jolloin se ei käänny poikittain, vaikka etukorissa olisi tavaraa. ICON 799 ELITE 849 Naisten malli: 899 Ajattoman tyylikäs Tunturi Icon viehättää vuodesta toiseen. Klassinen runkomuotoilu ja laadukkaat komponentit takaavat, että Icon kestää aikaa ja kilometrejä. Tyylikäs Tunturinahkaistuin ja nahkaiset kädensijat viimeistelevät kokonaisuuden. Saatavilla myös miesten rungolla. Tunturi Elite on urbaani kaupunkipyörä, jossa on kevyt alumiinirunko, 8-vaihdetta sekä rulla- ja etulevyjarru. Alumiiniset lokasuojat ja pistosuojatut renkaat lisäävät ajomukavuutta. Naisten malli on varustettu kestävällä alumiinisella etukorilla. Pysäköitäessä etupyörän saa lukittua suoraksi, jolloin se ei käänny poikittain, vaikka etukorissa olisi tavaraa.

9 01 18 Bike News RETRO PONI 489 AURA 649 Tunturi toi Ponin markkinoille jo vuonna Rennosta monikäyttöpyörästä tulikin nopeasti suomalaisten kestosuosikki. Retro Poni on klassikkopyörä, josta löytyy laatua ja tyyliä kuten Tunturi-nahkaistuin ja -avaimenperä sekä nahkaiset kädensijat. Lokasuojat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Tunturi Aura on kevytkulkuinen, seitsemän vaihteinen pyörä miehille. Se on elementissään jokapäiväisillä matkoilla, kuten työmatka-ajossa. Mukavuutta arkipyöräilyyn tuovat mm. napadynamovalaisin, pistosuojatut renkaat ja säädettävä ohjainkannatin, jolla ajoasennon saa muutettua joko pystymmäksi tai nojaavammaksi. Saatavilla myös naisten malli. TIFFANY 539 RELAX vaihteinen: 429 Tunturi Tiffany 7-v on käytännöllinen naisten teräsrunkoinen citypyörä, jossa on seitsemän vaihdetta sekä jalka- ja käsijarru. Ajomukavuutta lisää säädettävä ohjainkannatin, jolla ajoasennon saa muutettua joko pystymmäksi tai nojaavammaksi. Saatavilla myös kolmivaihteisena. Tunturi Relaxissa on tukeva runko ja matala jalannostokorkeus sekä 26-tuuman rengaskoko, joten pyörän kyytiin ja siitä pois nouseminen on vaivatonta. Mukavuutta pyöräilyyn tuo pysty ajoasento sekä jalkajarru. Tukeva etukori helpottaa tavaroiden kuljettamista. BOMBER 24 7-v vaihteinen: 499 Vinkkejä lastenpyörän hankintaan Muistatko ensimmäisen oikean polkupyöräsi? Monet meistä muistavat ainakin pyörän, jolla harjoitteli pyöräilyn alkeet, ja sen ylpeyden tunteen, kun apupyörät jäivät historiaan. Jotta pyöräily sujuisi mukavasti, on lastenpyörän hankinnassa tärkeintä oikean kokoisen menopelin valinta. Lastenpyörien ohjeelliset suosituskoot: Rengaskoko: Lapsen pituus: Sporttinen Tunturi Bomber 24 7-v on nuorten maastopyörä, joka sopii hyvin koulumatkoille ja metsäpoluille. Alumiinirunko on tehty matalaksi, joka helpottaa pyörän käsittelyä. Joustohaarukka vaimentaa maaston epätasaisuuksia. Pyörä on varustettu seitsemällä vaihteella, jalka- ja etulevyjarrulla. Saatavilla myös kolmivaihteisena sekä 26-tuuman renkailla seitsemänvaihteisena cm cm cm cm cm BOMBER 26 7-v 599

10 Bike News DRT7 24 VOICE 24 7-v Sporttinen 24-tuuman renkailla varustettu nuorten maastopyörä, jossa on seitsemän vaihdetta. Matala runko tekee pyörästä helposti käsiteltävän, ja joustohaarukka vaimentaa maaston epätasaisuuksia. Vauhdin pysäyttää turvallisesti jalkajarru sekä edessä oleva levyjarru. Pyörä sopii cm:lle lapselle. Kevytkulkuinen tyttöjen pyörä, jolla on mukava pyöräillä kouluun tai harrastuksiin. Seitsemänvaihteisessa Voice 24 :ssa on helppokäyttöinen napavaihteisto, turvallinen jalkajarru sekä kaupunkiliikenteeseen suunniteltu pysty ajoasento. Pyörä sopii cm:lle lapselle. Saatavilla myös kolmivaihteisena. MATRIX 20 3-v 389 CANDY 20 3-v 389 Laadukkaalla lasten 20-tuuman renkailla varustetulla maastopyörällä on mukava pyöräillä niin pihoilla ja metsäpoluilla. Alumiinirunko on kevyt ja sitä on helppo käsitellä. Kolmivaihteisessa Tunturi Matrix 20 -lastenpyörässä on joustohaarukka, joka vaimentaa töyssyjä. Jalkajarrun lisäksi pyörä on varustettu etulevyjarrulla. Kevytkulkuinen tyttöjen pyörä, joka sopii cm:lle lapselle. 20-tuuman renkailla varustetussa Candyssä on alumiinirunko, kolme vaihdetta ja turvallinen jalkajarru. Etukorissa saa kuljetettua tärkeät tavarat kätevästi. Pystyn ajoasennon ansiosta on helpompaa huomioida muu liikenne. BOMBARDIER Bombardier maastopyörässä on matala alumiininen runko ja 27,5-tuuman renkaat, joten sitä on ketterä käsitellä. Tehokkaat hydrauliset levyjarrut pysäyttävät vauhdin tasaisesti. Pyörä on varustettu Shimano Acera/Altus 27 -vaihteistolla sekä joustohaarukalla. TOGIAK v KATO D Nuorten maastopyörä 24-tuuman renkailla. Togiak v sopii koulumatkoille ja vapaaajan rientoihin. Pyörässä on matala alumiinirunko, joten sitä on helppo käsitellä. Joustohaarukka vaimentaa töyssyjä. Vauhdin pysäyttää tasaisesti ja tehokkaasti levyjarrut. Nuorisomaastopyörä 24-tuuman renkailla. Kevyt alumiinirunko yhdistettynä RST Capa T -joustohaarukan kanssa tekee siitä vauhdikkaan menopelin. Tektro-levyjarrut pysäyttävät vauhdin tehokkaasti ja Michelin Country Junior -renkaat tuovat pitoa ajamiseen.

11 01 18 Bike News Kokeile ja innostu maastopyöräilystä! Maastopyörä on omiaan metsäpoluilla, mutta se toimii hyvin myös urbaanissa ympäristössä. Se antaa mahdollisuuden pyöräillä haastavillakin reiteillä, joten ota haaste vastaan! APACHE XC 29 BACKROADS Apache XC 29 on suunniteltu ajajille, jotka haluavat jäykkäperäisen ja suorituskykyisen maastopyörän aktiiviseen käyttöön. Kaukolukittava RockShox Recon Reba RL -joustohaarukka poimii töyssyt tehokkaasti metsäpoluilta. Hiilikuiturunkoinen Apache XC 29 on varustettu 12-lehtisellä Sram GX Eagle -takarataspakalla. BackRoads 29 on suunniteltu maastoretkeilyyn ja ympärivuotiseen työmatkapyöräilyyn. Siinä on pitkille matkoille suunniteltu ajoasento, tukeva tavarateline laukuille ja ohjaustankoon kiinnitetty varustelaukku. Shimano Deore -voimansiirto sekä hydrauliset levyjarrut takaavat luotettavia ajokilometrejä. BUSHWACKER KATO Valloita metsäpolut 27.5 Plus -maastopyörällä. Nishiki Bushwacker 27.5 Plussassa yhdistyy 29-tuumaisten renkaiden suorituskyky ja fatbike-renkaiden erinomainen pito. Siinä on 120 mm joustava etuhaarukka, kevyt kolmoisohettu alumiinirunko sekä Shimanohydrauliset levyjarrut, jotka tuovat varmuutta maastolenkeille. Monipuolinen maastopyörä 29-tuuman renkailla, joka on varustettu RockShox-joustohaarukalla. Se sopii aktiiviseen maastoajoon kuin työmatkapyöräksi läpi vuoden. Continental X-King PureGrip 29x2.2 -renkaissa on pitoa vaativallakin alustalla. Shimano XT/Acera 27-vaihteinen voimansiirto tuo laajan skaalan välityksiä kaikkiin maastoihin.

12 Valtteri Bottas Duathlon Powered By Tunturi MONTAUK 29 DAKOTA Montauk 29 -maastopyörällä polkeminen on tehosta, koska isot 29-tuuman pyörät rullaavat kevyesti ja samalla leveissä renkaissa on pitoa vaativillakin alustoilla. Montauk 29 toimii metsäpoluilla ja kaupungin kaduilla talvi- ja kesäkeleillä. Pyörä on varustettu 100 mm joustavalla joustohaarukalla sekä Shimano-hydraulisilla levyjarruilla. Naisille suunniteltu 27.5 maastopyörä, jolla on mukavaa poiketa metsäpoluille. Dakota 27.5 on ketterä ja vakaa maastopyörä. Se on varustettu joustohaarukalla, joka vaimentaa maaston epätasaisuuksia. Tehokkaat hydrauliset levyjarrut pysäyttävät vauhdin tasaisesti ja varmasti. FATBIKE TUNDRA FATBIKE DURANGO DURANGO 24 : 779 Kun kaipaat vaihtelua tavanomaisiin pyöräretkiin, polkaise fatbikella haastaviin maastoihin. Fatbike Tundrassa on leveät Big Daddy 26x4.0 -renkaat, 18-vaihdetta sekä hydrauliset levyjarrut. Leveiden renkaiden ansiosta se sopii myös ympärivuotiseen ajoon. Fatbikella voit ajaa haastavilla alustoilla kuten hiekalla, lumessa tai liukkailla kallioilla. Fatbike Durango 26 on varustettu leveillä Kenda Juggernaut 26x4.0 -renkailla ja Shimano Deore -voimansiirrolla. Hydrauliset levyjarrut pysäyttävät vauhdin tehokkaasti. Saatavilla myös pikkufatbike 24-tuuman renkailla.

SISÄLTÖ. Liikkumisen vapaus PREMIUM CLASSIC-PYÖRÄT AKSELI...43 ELINA...43 LUMO...44 LOISTE...46 PONI...48

SISÄLTÖ. Liikkumisen vapaus PREMIUM CLASSIC-PYÖRÄT AKSELI...43 ELINA...43 LUMO...44 LOISTE...46 PONI...48 SISÄLTÖ PREMIUM 4-11 CLASSIC-PYÖRÄT 42-49 Liikkumisen vapaus Näin ajattelivat myös veljekset Aarne ja Eero Harkke vuonna 1922, kun he perustivat yrityksensä Turun Pyöräkellarin. Näin veljekset loivat perustan

Lisätiedot

LÖYDÄ, VALITSE, KOE NISHIKI

LÖYDÄ, VALITSE, KOE NISHIKI LÖYDÄ, VALITSE, KOE NISHIKI tunnetaan laadukkaista polkupyöristä, eikä suotta. Tuotekehitys ja laatu ovat aina olleet tärkeä osa n menestystä. Niiden tuloksista olemme saaneet nauttia jo yli 35 vuoden

Lisätiedot

SISÄLTÖ. Pyöräily on osa arkipäiväistä liikkumista, harrastamista tai kilpaurheilua 4-17 HYBRID

SISÄLTÖ. Pyöräily on osa arkipäiväistä liikkumista, harrastamista tai kilpaurheilua 4-17 HYBRID 2016 SISÄLTÖ 4-17 RX800...5 RX700...6 RX700 S...8 RX500...10 RX400...12 RX400 S...14 TX500...16 CITY 18-27 AURA...19 ARCADE...20 VIVA...21 TIFFANY...22 HANSA...23 GRACE...24 RELAX...26 AMELIE...27 CLASSIC

Lisätiedot

SISÄLTÖ. Polkupyöriä, joilla jokainen haluaisi ajaa E-BIKE FORTE SUPREME...17 16-17 18-29

SISÄLTÖ. Polkupyöriä, joilla jokainen haluaisi ajaa E-BIKE FORTE SUPREME...17 16-17 18-29 SISÄLTÖ Tunturi-Hellberg Oy Ltd 2015 Pidätämme oikeuden kaikkiin muutoksiin. HYBRID 4-15 RX900...5 RX800...6 RX700...8 RX500...10 RX400...12 TX500...14 E-BIKE FORTE SUPREME...17 CITY AURA...19 ARCADE...20

Lisätiedot

PYÖRÄMALLISTO SAAPUNUT PRISMA MIKKOLAAN

PYÖRÄMALLISTO SAAPUNUT PRISMA MIKKOLAAN 2015 PYÖRÄMALLISTO SAAPUNUT PSMA MIKKOLAAN 6995 JUPITER SPARK -POTKUPYÖRÄ Punainen tai sininen Suomessa suunniteltu ensipyörä tasapainoharjoitteluun Käyttäjän pituus 80 1 cm Lokasuojat ja seisontatuki

Lisätiedot

LÖYDÄ, VALITSE, KOE NISHIKI

LÖYDÄ, VALITSE, KOE NISHIKI + 1 LÖYDÄ, VALITSE, KOE NISHIKI Tuotekehitys ja laatu ovat aina olleet tärkeä osa Nishikin menestystä. Niiden tuloksista olemme saaneet nauttia jo yli 30 vuoden ajan. Nishiki on ollut edelläkävijä monilla

Lisätiedot

AURA AURA CITY CITY. RENKAAT: Schwalbe pistosuojattu, sivuheijastin, 42-622 (28 ) RUNKOKOKO: 48 ja 53 cm VÄRI: Musta

AURA AURA CITY CITY. RENKAAT: Schwalbe pistosuojattu, sivuheijastin, 42-622 (28 ) RUNKOKOKO: 48 ja 53 cm VÄRI: Musta AURA 48 53 P1533210 P1533230 RUNKO: Alumiini ETUHAARUKKA: Teräs VAIHTEET: Shimano Nexus, 7-v JARRUT: Jalka- ja käsijarru RENKAAT: Schwalbe pistosuojattu, sivuheijastin, 42-622 (28 ) RUNKOKOKO: 48 ja 53

Lisätiedot

POLKUPYÖRÄKUVASTO 2016

POLKUPYÖRÄKUVASTO 2016 www.kt-sport.com KT-SPORT KUUSANKOSKI POLKUPYÖRÄKUVASTO 2016 lastenpyörät TITANIA BELLE 12 TITANIA XZR 12 12 tuumainen pyörä perheen pienimmille. Tukipyörät ja työntöaisa sisältyy hintaan. 119 (149 ) CRESCENT

Lisätiedot

SIDE-BY-SIDE KAHDELLE (PERUSMALLI)

SIDE-BY-SIDE KAHDELLE (PERUSMALLI) KOLMIPYÖRÄT Trident SIDE-BY-SIDE KAHDELLE (PERUSMALLI) 5 7-vaihteinen (kts. lisävarusteet) perusmalli moottoriton vasemmalla istuva kuljettaja huolehtii jarruttamisesta ja ohjaamisesta molemmat voivat

Lisätiedot

Sisältö. MAASTOPYÖRÄT... 33 Bigfoot X29... 34 Bigfoot K29... 35 Bigfoot H29... 36 Bigfoot F29... 37 Kodiak 27,5... 38 Timbuk 26... 40 Togiak 24...

Sisältö. MAASTOPYÖRÄT... 33 Bigfoot X29... 34 Bigfoot K29... 35 Bigfoot H29... 36 Bigfoot F29... 37 Kodiak 27,5... 38 Timbuk 26... 40 Togiak 24... 2 3 Sisältö HIILIKUITURUNKOISET MAANTIEPYÖRÄT... 7 Team Carbon... 8 Race Carbon... 9 ALUMIINIRUNKOISET MAANTIEPYÖRÄT... 10 Champion... 11 Competition... 12 Criterium... 13 CYCLOCROSS... 15 Cross Master

Lisätiedot

2 > SISÄLTÖ NISHIKI 2011 > WWW.NISHIKI.FI > MAANTIE. Limited... 6 Competition... 7 Race Carbon... 8 Altron... 9 Road Master... 10 Road Master SS...

2 > SISÄLTÖ NISHIKI 2011 > WWW.NISHIKI.FI > MAANTIE. Limited... 6 Competition... 7 Race Carbon... 8 Altron... 9 Road Master... 10 Road Master SS... 2 > SISÄLTÖ > MAANTIE Limited... 6 Competition... 7 Race Carbon... 8 Altron... 9 Road Master... 10 Road Master SS... 11 > CYCLO-CROSS Cross Comp... 13 Cross Road... 14 > HYBRID Intro Swing... 16 Intro

Lisätiedot

Race MAX 28. Maantie. There s no better kick. Kilpailuhenkiselle lisää rullausta ja kurvipitoa rajuun kisaamiseen.

Race MAX 28. Maantie. There s no better kick. Kilpailuhenkiselle lisää rullausta ja kurvipitoa rajuun kisaamiseen. Maantie Race MAX 28 629 Kilpailuhenkiselle lisää rullausta ja kurvipitoa rajuun kisaamiseen. Mikäli tavoitteesi on treenata rajusti tai kilpailla maantieajossa on tämä malli tehty sinulle. Iso takarengas

Lisätiedot

289,- 279,- 99,- 279,- 799,- Sähköpolkupyörä City Sport 28" 3-vaihteinen Poljinavusteinen sähköpolkupyörä, jossa akku on integroitu runkoon.

289,- 279,- 99,- 279,- 799,- Sähköpolkupyörä City Sport 28 3-vaihteinen Poljinavusteinen sähköpolkupyörä, jossa akku on integroitu runkoon. Kevään 2016 suuri Polkupyöräesite City Comfort 28" LTD 3-vaihteinen 27-1505 279,- X-dirt 24" 3-vaihteinen 27-1521 289,- 99,- Lastenpyörä 16" vaihteeton 27-1528 799,- Sähköpolkupyörä City Sport 28" 3-vaihteinen

Lisätiedot

POLKUPYÖRÄN OSTAJAN OPAS. www.konastore.fi

POLKUPYÖRÄN OSTAJAN OPAS. www.konastore.fi POLKUPYÖRÄN OSTAJAN OPAS www.konastore.fi APUA POLKUPYÖRÄN OSTAMISEEN Uuden pyörän ostaminen saattaa tuntua vaikealta. Se onkin. Erilaisia fillareita on joka lähtöön ja päälle tulevat vielä erilaiset varusteet.

Lisätiedot

Unleash the Potential

Unleash the Potential Unleash the Potential HEVOSTEN KILPAKÄRRYT STAR MASTER ja PRO STAR MASTER Voimakkaasti nostattavat jenkkikärryt Star Master on voimakkaasti nostattava, ns. jenkkikärry jossa hevosen nostatus ja kärryn

Lisätiedot

-10 % KOODI: HALTY0218 VOIMASSA: KEVÄT- JA KESÄKAMPANJA: POLKUPYÖRÄT JA KÄSIPOLKUPYÖRÄT -10 % Pyörät ja käsipyörät -10 % LIIKKUMINEN

-10 % KOODI: HALTY0218 VOIMASSA: KEVÄT- JA KESÄKAMPANJA: POLKUPYÖRÄT JA KÄSIPOLKUPYÖRÄT -10 % Pyörät ja käsipyörät -10 % LIIKKUMINEN Pyörät ja käsipyörät -10 % -10 % LIIKKUMINEN KEVÄT- JA KESÄKAMPANJA: POLKUPYÖRÄT JA KÄSIPOLKUPYÖRÄT -10 % -10 % LIIKKUMINEN KÄSIPOLKUPYÖRÄ STRICKER CITY KÄSIPOLKUPYÖRÄ STRICKER CITY Stricker City on pyörätuoliin

Lisätiedot

BLACK WEEK PYÖRÄPALVELU BERGGREN OY - HINNASTO

BLACK WEEK PYÖRÄPALVELU BERGGREN OY - HINNASTO MIESTEN PYÖRÄT MÄÄRÄ OVH. BW -tarjoushinta ALENNUSPROSENTTI BERGGREN BERGGREN Åbo Gubbe 3-v. 28" 3 590 354-40% FOCUS FOCUS ARRIBA ALTUS HE PLUS 24-V '18 60 cm 1 849 509-40% FOCUS LOST LAGOON LTD 3.0 24-V

Lisätiedot

LÖYDÄ, VALITSE, KOE NISHIKI

LÖYDÄ, VALITSE, KOE NISHIKI + 1 + SISÄLTÖ LÖYDÄ, VALITSE, KOE NISHIKI Kuten merkin nimestäkin voi päätellä, llä on japanilaiset juuret. Tuotekehitys ja laatu ovat aina olleet tärkeä osa n menestystä. Niiden tuloksista olemme saaneet

Lisätiedot

12.5 ECO IKÄSUOSITUS: 2-5 v RACING IKÄSUOSITUS: 2-5 v.

12.5 ECO IKÄSUOSITUS: 2-5 v RACING IKÄSUOSITUS: 2-5 v. 2017 Ajamisen opettelu ei vielä koskaan ole ollut näin yksinkertaista ja turvallista. OSET -sähkömopot ovat kevyitä, rakenteeltaan yksinkertaisia ja hämmästyttävän helppokäyttöisiä. Näillä pyörillä voidaan

Lisätiedot

Sisältö. HYBRID TREKKING... 37 Trekking Master Pro... 38 Trekking Master... 39 SYMBOLIEN SELITYKSET... 4

Sisältö. HYBRID TREKKING... 37 Trekking Master Pro... 38 Trekking Master... 39 SYMBOLIEN SELITYKSET... 4 2013 Sisältö SYMBOLIEN SELITYKSET... 4 HIILIKUITURUNKOISET MAANTIEPYÖRÄT... 7 Team Carbon... 8 Race Carbon... 9 ALUMIINIRUNKOISET MAANTIEPYÖRÄT... 11 Champion... 12 Competition... 13 Criterium... 14 CYCLOCROSS...

Lisätiedot

K u v a s t o 2 0 1 4

K u v a s t o 2 0 1 4 K u v a s t o 2 0 1 4 Tervetuloa tutustumaan Suomen Suurimman polkupyörien erikoisliikeketjun laajaan valikoimaan koko perheen voimin! Meillä on ilo avata Sinulle uusi 2014 pyöräilykausi. Tarjoamme tänä

Lisätiedot

K E S Ä RENKAAT

K E S Ä RENKAAT KESÄRENKAAT 18.2.2019 2 RENKAAT KESÄRENKAAT SISÄLTÖ HENKILÖAUTON RENKAAT 3 HAKKA BLACK 2 4 HAKKA BLUE 2 5 HAKKA GREEN 2 6 NORDMAN SZ 6 NORDMAN SX2 SUV 4X4 RENKAAT 7 HAKKA BLACK 2 SUV 8 HAKKA BLUE 2 SUV

Lisätiedot

SISÄLTÖ. HIILIKUITUMAANTIEPYÖRÄT... 7 Limited Carbon... 8 Team Carbon... 9 Race Carbon... 10

SISÄLTÖ. HIILIKUITUMAANTIEPYÖRÄT... 7 Limited Carbon... 8 Team Carbon... 9 Race Carbon... 10 2012 + WWW.NISHIKI.FI SISÄLTÖ HIILIKUITUMAANTIEPYÖRÄT... 7 Limited Carbon... 8 Team Carbon... 9 Race Carbon... 10 HYBRID TREKKING... 35 Trekking Master SLD... 36 Trekking Master Pro... 37 Trekking Master...

Lisätiedot

Kärcher RS. Yhdistelmäkoneiden uusi ulottuvuus

Kärcher RS. Yhdistelmäkoneiden uusi ulottuvuus Kärcher RS Yhdistelmäkoneiden uusi ulottuvuus Kärcher RS Nostaa käyttäjän aitiopaikalle Tehokkaat, ammattikäyttöön suunnatut puhdistusratkaisut ovat Kärcherin ominta aluetta. Uudet RS-sarjan yhdistelmäkoneet

Lisätiedot

Honda-takuu neljä vuotta. Takuuehdot kauppiaaltasi.

Honda-takuu neljä vuotta. Takuuehdot kauppiaaltasi. Lumilingot 2015-2016 Honda-takuu neljä vuotta. Takuuehdot kauppiaaltasi. HONDA ON TALTUTTANUT TALVEA JO 35 VUOTTA. Hondan lumilinkoja on valmistettu jo 35 vuotta ja juhlan kunniaksi koko lumilinkomallistomme

Lisätiedot

LUETTELO K. RAUTANEN WANDERER TEHTAAN EDUSTAJA JA STANDARD POLKUPYÖRISTÄ MOOTTORI- JA POLKUPYÖRILLE WÄNDERER MOOTTOREISTA, WANDERER

LUETTELO K. RAUTANEN WANDERER TEHTAAN EDUSTAJA JA STANDARD POLKUPYÖRISTÄ MOOTTORI- JA POLKUPYÖRILLE WÄNDERER MOOTTOREISTA, WANDERER LUETTELO WÄNDERER MOOTTOREISTA, WANDERER JA STANDARD POLKUPYÖRISTÄ K. RAUTANEN WANDERER TEHTAAN EDUSTAJA MOOTTORI- JA POLKUPYÖRILLE 1.-HEIKINK. 98. HELSINKI PUHELIN 68-91. lulkaistessani luettelon Wanderer

Lisätiedot

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000 John Deere Erinomainen leikkuujälki Helppo suoraan ajettavuus on väyläleikkurin tärkeimpiä ominaisuuksia. Maailman suurimpana golfkenttien hoitokoneiden valmistajana

Lisätiedot

CITYPYÖRÄT KLASSIKOT NUORTENPYÖRÄT LASTENPYÖRÄT WWW.TITANIABIKES.FI

CITYPYÖRÄT KLASSIKOT NUORTENPYÖRÄT LASTENPYÖRÄT WWW.TITANIABIKES.FI 2012 CITYPYÖRÄT KLASSIKOT NUORTENPYÖRÄT LASTENPYÖRÄT WWW.TITANIABIKES.FI E-BIKE-SÄHKÖPYÖRÄ 5 CITYPYÖRÄT 6 Matkat taittuvat mukavasti ja kevyesti. Mukavasti ja tyylikkäästi. KLASSIKOT 10 NUORET 12 Vanhanajan

Lisätiedot

HONDA PELAA VARMASTI.

HONDA PELAA VARMASTI. Lumilingot 2014-2015 HONDA PELAA VARMASTI. Honda-lumilinkojen perusominaisuuksiin kuuluvat varmatoimisuus, suuri suorituskyky ja helppo hallittavuus. Hondan ylistettyjä ominaisuuksia ovat leveä ja korkea

Lisätiedot

DOG HELPPOA LIIKKUMISTA

DOG HELPPOA LIIKKUMISTA DOG 2014 HELPPOA LIIKKUMISTA Croozer korkealaatuinen, älykäs kuljetusratkaisu ulkoilua ja pyöräilyä harrastaville, jotka haluavat elää elämänsä spontaanisti ja yksinkertaisesti. Croozer-kärryillä voit

Lisätiedot

Työhön www.scan-cast.fi Työhön Toimistoon Työpaikalle Vuosien aikana on Scan-Cast Oy valmistanut ja kehittänyt tuoleja työhön ja työpaikkaympäristöön. Monipuolinen valikoima istumisen eri alueille, löytyy

Lisätiedot

C A R I T A - T U O L I

C A R I T A - T U O L I CARITA - TUOLI 2 Carita-tuoli Carita-tuoli 3 CARITA-TUOLI On tärkeää huolehtia mahdollisimman hyvin niistä, jotka sitä kaikkein eniten tarvitsevat. Siksi olemme antaneet Carita-kalustesarjallemme kaikki

Lisätiedot

Välttämätön apuväline puutarhassa

Välttämätön apuväline puutarhassa Nauti Rentoudu Välttämätön apuväline puutarhassa Make it your home. Tee puutarhatyöt kevyesti ja ergonomisesti Boschin Isio-puutarhatyökalulla. Monikäyttöistä moottoriyksikköä voidaan käyttää erilaisilla

Lisätiedot

Cub Cadet Tuoteluettelo 2009

Cub Cadet Tuoteluettelo 2009 Cub Cadet Tuoteluettelo 2009 2 Pientraktorit 1015 Ajoleikkuri Runko Vaihteisto Vakionopeudensäädin 96 cm 15 hv Kohler Courage terästä, matalalattiarakenne 15 x 6,5 / 20 x 10 46 cm hydrostaattinen, jalkapoljinhallinta

Lisätiedot

Kaapelikelavaunu JKS 750V

Kaapelikelavaunu JKS 750V Kaapelikelavaunu JKS 750V Kaapelikelavaunu kevyempiin verkonrakennuksen tarpeisiin Kokonsa puolesta JKS 750 soveltuu erinomaisesti antenniurakoitsijoiden ja sähköasennusliikkeiden käyttöön. Vaunu on tarkoitettu

Lisätiedot

Honda pelaa varmasti.

Honda pelaa varmasti. Lumilingot 2011 Honda pelaa varmasti. Honda-lumilinkojen perusominaisuuksiin kuuluvat varmatoimisuus, suuri suorituskyky ja helppo hallittavuus. Jokaisessa mallissa on leveä ja korkea linkopesä, työvalo

Lisätiedot

Croozer. Aina liikkellä.

Croozer. Aina liikkellä. 2012 esite Croozer. Aina liikkellä. KID CARGO DOG MINI www.croozer.eu CroozeriLLA PÄÄSee! Pidätkö liikkumisesta? Vauvan, leikki-ikäisen tai koiran kanssa? Croozer mahdollistaa koko perheen mukanaolon.

Lisätiedot

Nokian E-Truck. Luotettavat All Season -renkaat keskipitkään ja alueelliseen kuljetukseen

Nokian E-Truck. Luotettavat All Season -renkaat keskipitkään ja alueelliseen kuljetukseen Nokian E-Truck Luotettavat All Season -renkaat keskipitkään ja alueelliseen kuljetukseen Teiden tarinoita GERARD LEUSHUIS, HOLLANTI Lähden sunnuntaina ja palaan lauantaina, turvallisesti. Gerard Leushuis

Lisätiedot

todella helppokäyttöinen

todella helppokäyttöinen Vaivatonta viimeistelyä Täydellinen päivä Erinomainen leikkuuteho, todella helppokäyttöinen Make it your home. Uusi ART 18 LI on hyvä valinta. Innovatiivinen Durablade takaa erinomaisen leikkuutehon, ja

Lisätiedot

Vaivaton puhdistusratkaisu kotiin ja vapaa-aikaan

Vaivaton puhdistusratkaisu kotiin ja vapaa-aikaan Tehokasta pesua Vapaa-aikaa Vaivaton puhdistusratkaisu kotiin ja vapaa-aikaan Make it your home. Tehokas AQT-painepesurimallisto mitä erilaisimpiin pesutehtäviin. Tee nyt todella vaivattomasti kaikki pihan

Lisätiedot

Tervetuloa iloiseen Kickbike potkulautailijoiden joukkoon!

Tervetuloa iloiseen Kickbike potkulautailijoiden joukkoon! Tervetuloa iloiseen Kickbike potkulautailijoiden joukkoon! Tämä on kokoonpano ja säätöohje, jota noudattamalla saat potkulaudastasi parhaan käyttönautinnon turvallisesti. Ohjeessa neuvotaan havainnollisesti

Lisätiedot

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät Akkutoimiset porraskiipijät ihmiset SANO asettaa etusijalle! LIFTKAR PT PORRASKIIPIJÄT LIFTKAR PT ON TURVALLINEN PORTAISSA JA HELPPOKÄYTTÖINEN. ELÄMÄNLAATU ON ELÄMÄSTÄ NAUTTIMISTA TÄYSILLÄ JA YHDESSÄ

Lisätiedot

ROLLAATTORIT VOLARIS S7

ROLLAATTORIT VOLARIS S7 LIIKKUMINEN ROLLAATTORIT VOLARIS S7 Volaris S7 -sarjan rollaattorit ovat korkealaatuisia, jotka sopivat erinomaisesti pohjoisiin oloihin. Suunnittelussa on otettu huomioon tuotteiden kierrätettävyys ja

Lisätiedot

PARAS PITO KAIKILLA ALUSTOILLA MAKES A DIFFERENCE

PARAS PITO KAIKILLA ALUSTOILLA MAKES A DIFFERENCE PARAS PITO KAIKILLA ALUSTOILLA MAKES A DIFFERENCE Epäsäännölliset kuviot ja erilaiset pintarakenteet mukauttavat kengänpohjan eri alustoihin. Korkea pohjan reunus suojaa kenkää. Epäsymmetrisen kannan

Lisätiedot

Varkauden pyörä VARKAUS TÄULUMÄKI PUH Polkupyörien ja -osien hinnasta

Varkauden pyörä VARKAUS TÄULUMÄKI PUH Polkupyörien ja -osien hinnasta Varkauden pyörä VARKAUS TÄULUMÄKI PUH. 560 Polkupyörien ja -osien hinnasta 1937 VARKAUDEN PYÖRÄ HITAIiI I Kultaleimalla, kromattu Runko parhaasta ruotsalaisesta vedetystä teräsputkesta, koriste päälivahvikkeella.

Lisätiedot

Hinnasto Bike Company Oy. Mechelininkatu Helsinki / p / /

Hinnasto Bike Company Oy. Mechelininkatu Helsinki / p /  / Hinnasto 2017 Bike Company Oy Mechelininkatu 42 00250 Helsinki / p. 09 493878 / www.bikecompany.fi / info@bikecompany.fi Delite CONTROL touring touring HS* nuvinci nuvinci HS* Bosch-Drive Performance CX

Lisätiedot

KÄYTTÖ- JA TURVALLISUUSOHJE Hase Trets -nojapyörä

KÄYTTÖ- JA TURVALLISUUSOHJE Hase Trets -nojapyörä KÄYTTÖ- JA TURVALLISUUSOHJE Hase Trets -nojapyörä Hase Trets soveltuu käytettäväksi tavallisena nojapyöränä tai peräpyöränä toiseen polkupyörään kiinnitettynä. Rungon pituutta voidaan muuttaa, joten pyörä

Lisätiedot

PROGEO -PYÖRÄTUOLIT. Tyylikäs ja yksilöllinen valinta PYÖRÄTUOLIT FI

PROGEO -PYÖRÄTUOLIT. Tyylikäs ja yksilöllinen valinta PYÖRÄTUOLIT FI PROGEO -PYÖRÄTUOLIT Tyylikäs ja yksilöllinen valinta PYÖRÄTUOLIT FI Joker Ultrakevyt kiinteärunkoinen aktiivipyörätuoli sisäja ulkokäyttöön. Erinomainen ohjailtavuus ja liikuteltavuus ovat Joker-tuolin

Lisätiedot

Tuotteen keskeiset ominaisuudet

Tuotteen keskeiset ominaisuudet Iskuporakoneet AdvancedImpact 900 Uusi AdvancedImpact 900, joka on varustettu Boschin innovatiivisella Kickback Control -ominaisuudella ja 2-vaihteisella vaihteistolla kaikille kotinikkareille, jotka haluavat

Lisätiedot

TERÄS SATAKUNNAN URHEILULMKE O.Y PORI - TERÄS ^ POLKUPYÖRÄ

TERÄS SATAKUNNAN URHEILULMKE O.Y PORI - TERÄS ^ POLKUPYÖRÄ TERÄS SATAKUNNAN URHEILULMKE O.Y. PORI - TERÄS ^ POLKUPYÖRÄ TERÄS Teräs, miesten v. 1937 malli Jokaiselle on selvää, että ainoastaan katupyörä on halvin käyttää ja suurin nautinto omistaa. Teräs*polkupyörässä

Lisätiedot

Uusi Triumph Tiger 1200

Uusi Triumph Tiger 1200 Uusi Triumph Tiger 1200 Merkki: Triumph Tyyppi: Katupyörä Kunto: Uusi Kuutiotilavuus: 1215 ccm 21200 Kaikki Mallit: -Tiger 1200 XR 21 200 -Tiger 1200 XRX 23 150 -Tiger 1200 XCX 24 150 -Tiger 1200 XRT 25

Lisätiedot

MILWAUKEE ISKUPORAKONE M18 CPD-0

MILWAUKEE ISKUPORAKONE M18 CPD-0 MILWAUKEE ISKUPORAKONE M18 CPD-0 Tuotekoodi: 4933431245 n suunnittelema hiiliharjaton POWERSTATE moottori tarjoaa jopa 10x pidemmän moottorin käyttöiän ja jopa 25% enemmän voimaa Yksittäisten kennojen

Lisätiedot

1-vaihteinen /4/7/8- napavaihteinen Ulkovaihteiset: maastopyörät - hybridit - retkipyörät

1-vaihteinen /4/7/8- napavaihteinen Ulkovaihteiset: maastopyörät - hybridit - retkipyörät GREENBIKE 2018 - Huoltohinnasto Varaa aina aika huoltoa tai korjausta varten etukäteen. Huollamme vain Greenbikesta ostettuja pyöriä. Laajempia huoltoja ja erikoistöitä ehdimme tehdä vain talvikaudella.

Lisätiedot

Runko: Vahvarakenteinen runko; etuhaarukka varustettu säädettävällä

Runko: Vahvarakenteinen runko; etuhaarukka varustettu säädettävällä B.S.A. M tt --- 1939 B.S.A. 250 cm 3 Malli C 10 de Luxe S.V. Moottori: 63 80 mm.; sivuventtiilit; täysin suojattu venttiilijärjestelmä; irroitettava sylinterikansi; Lucas 6-v. luotettava patterisytytys.

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut

Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut Metsjö perävaunutehdas on ollut uranuurtaja isoissa maatalousperävaunujen valmistuksessa. MetaQ perävaunuissa on huomioitu nykyaikaisten tilojen kasvaneet kuljetusvaatimukset.

Lisätiedot

TERÄS SATAKUNNAN URHEILULIIKE O.Y POLKUPYÖRÄ PORI

TERÄS SATAKUNNAN URHEILULIIKE O.Y POLKUPYÖRÄ PORI TERÄS POLKUPYÖRÄ YKSINMYYJÄ: SATAKUNNAN URHEILULIIKE O.Y Liike ja konttori: Säästöpankin uusi talo, Antink. 15 Puhelimet: 1160,660 ja jälkeen klo 18 1116, 1254 Tehdas; Torikatu 19. TERÄSpoi kupyörä VUODEN

Lisätiedot

NUORTEN POLKUPYÖRÄ 24 NUORTEN POLKUPYÖRÄ 26 NUORTEN POLKUPYÖRÄ 24

NUORTEN POLKUPYÖRÄ 24 NUORTEN POLKUPYÖRÄ 26 NUORTEN POLKUPYÖRÄ 24 2017 YÄLLTO UNUT IKKOLN J LÄNI-OIIN 94 I-OI LÄN Y acing / weetie LTEN OLKUYÄ 12 pupyörät, työntötanko, lokasuojat, täyspeittävä ketjusuoja, soittokello ja heijastimet Käyttäjän pituus 80 1 cm ININEN I

Lisätiedot

POWER WITH HYDRAULICS

POWER WITH HYDRAULICS POWER WITH HYDRAULICS PELASTUSKALUSTO REHOBOT Hydraulics on ruotsalainen 1900-luvun alussa perustettu korkeapainehydraulisiin tuotteisiin erikoistunut yritys. Yrityksen tuotteet ovat tunnettuja korkeasta

Lisätiedot

GEMINO -ROLLAATTORIT. Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI

GEMINO -ROLLAATTORIT. Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI GEMINO -ROLLAATTORIT Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI GEMINO aktiivisen ihmisen rollaattori Rollaattoreita suunniteltaessa on kiinnitetty erityistä huomiota rollaattorin painoon, laatuun, turvallisuuteen,

Lisätiedot

Yli 50 pyörämallia pohjoisiin oloihin. Yli 100 vuotta suomalaista pyöräosaamista TYYLIÄ TEILLE TUTUSTU UUTEEN KULKURIIN!

Yli 50 pyörämallia pohjoisiin oloihin. Yli 100 vuotta suomalaista pyöräosaamista TYYLIÄ TEILLE TUTUSTU UUTEEN KULKURIIN! PYÖRÄMALLISTO 2013 www.helkamavelox.fi / facebook.com/helkamabikes Yli 100 vuotta suomalaista pyöräosaamista TUTUSTU UUTEEN KULKURIIN! MIEHILLE, JOTKA KULKEVAT OMIA POLKUJAAN TYYLIÄ TEILLE AJATON AINOTAR

Lisätiedot

Kesärenkaat. 1 Nokian Renkaat Kesärenkaat

Kesärenkaat. 1 Nokian Renkaat Kesärenkaat 1 Nokian Renkaat Kesärenkaat Kesärenkaat Hinnasto 1.12.2017 KESÄRENKAAT HINNASTO 1.12.2017 SISÄLLYS HENKILÖAUTON RENKAAT Uutuus! 3 Nokian Hakka Black 2 4 Nokian Hakka Blue 2 5 Nokian Hakka Green 2 6 Nokian

Lisätiedot

METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D

METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D Tehokkuutta harvennuksille - John Deere 770D John Deere 770D -harvesteri on oikea valinta harvennuksille ja pienten puiden käsittelyyn. Nelipyöräinen ja pienikokoinen

Lisätiedot

COUPE Uusi Coupe on harvinaisen siro vaunu. Ajajalla ja matkustajalla on runsaasti mukavaa tilaa. Katon ääriviivat tekevät vaunun matalan ja

COUPE Uusi Coupe on harvinaisen siro vaunu. Ajajalla ja matkustajalla on runsaasti mukavaa tilaa. Katon ääriviivat tekevät vaunun matalan ja COUPE Uusi Coupe on harvinaisen siro vaunu. Ajajalla ja matkustajalla on runsaasti mukavaa tilaa. Katon ääriviivat tekevät vaunun matalan ja miellyttävän näköiseksi. Suuri ja pehmeä istuin on siirrettävä.

Lisätiedot

Anna nostotarpeen ratkaista valintasi

Anna nostotarpeen ratkaista valintasi Suomi Anna nostotarpeen ratkaista valintasi Viking on 25 vuoden tulos hoitotyön potilasnostoista saadusta kokemuksesta. Kaikki tieto erilaisista nostotarpeista, ergonomisista ja toiminnallisista vaatimuksista,

Lisätiedot

Tuote-esite 2016. Snowblower 120 ATV. SISÄLTÖ: Ominaisuudet Tekniset tiedot Lumilingon asennus mönkijään Toimituksen sisältö Huolto Myynti

Tuote-esite 2016. Snowblower 120 ATV. SISÄLTÖ: Ominaisuudet Tekniset tiedot Lumilingon asennus mönkijään Toimituksen sisältö Huolto Myynti Snowblower 120 ATV Tuote-esite 2016 SISÄLTÖ: Ominaisuudet Tekniset tiedot Lumilingon asennus mönkijään Toimituksen sisältö Huolto Myynti Ominaisuudet Penkat matalaksi! Rammy Snowblower 120 ATV on ketterä

Lisätiedot

Modulaarinen kattokaiutin Älykäs ääniratkaisu kaikkiin kattoihin

Modulaarinen kattokaiutin Älykäs ääniratkaisu kaikkiin kattoihin Modulaarinen kattokaiutin Älykäs ääniratkaisu kaikkiin kattoihin 2 Modulaarinen kattokaiutin Suunniteltu helppoon asennukseen Sopii melkein kaikkiin kattotyyppeihin Innovatiivinen modulaarirakenne Helppo

Lisätiedot

Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä

Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä MEDIIATIIEDOTE Helsinki 17.5 Julkaisuvapaa Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä Seitsemännen sukupolven Mitsubishi Fuso Canter -kevytkuorma-autoille on ominaista käytännöllisyys, muunneltavuus

Lisätiedot

DM-RBCS (Finnish) Jälleenmyyjän opas. MAANTIE MTB Retkipyöräily. City Touring/ Comfort-pyörä. Rataspakka CS-HG400-9 CS-HG50-8

DM-RBCS (Finnish) Jälleenmyyjän opas. MAANTIE MTB Retkipyöräily. City Touring/ Comfort-pyörä. Rataspakka CS-HG400-9 CS-HG50-8 (Finnish) DM-RBCS001-02 Jälleenmyyjän opas MAANTIE MTB Retkipyöräily City Touring/ Comfort-pyörä URBAN SPORT E-BIKE Rataspakka CS-HG400-9 CS-HG50-8 SISÄLLYSLUETTELO TÄRKEÄ TIEDOTE... 3 TURVALLISUUSOHJEITA...

Lisätiedot

Tunne uusien johdollisten Ryobi puutarhatyökalujen

Tunne uusien johdollisten Ryobi puutarhatyökalujen 3. Helmikuu ta2012 Tunne uusien johdollisten Ryobi puutarhatyökalujen voima! Puutarhan hoito ja siivous on nyt helpompaa kuin koskaan aikaisemmin. Uusi Ryobisähkötyökalujen valikoima sisältää pensasleikkureita

Lisätiedot

Jokainen autonostaja haluaisi saada "ensivuoden mallin", ja Opel on koettanut toteuttaa tämän toiveen

Jokainen autonostaja haluaisi saada ensivuoden mallin, ja Opel on koettanut toteuttaa tämän toiveen Ofint KAPITAN jlyjl itä tarkimmin valitut raakaaineet ja äärimmäisen huolellinen tarkkuus työ tekevät jokaisesta Opelista ainutlaatuisen arvokkaan vaunun. Jokainen autonostaja haluaisi saada "ensivuoden

Lisätiedot

DM-MBCS (Finnish) Jälleenmyyjän opas. MAANTIE MTB Retkipyöräily. City Touring/ Comfort-pyörä. Rataspakka SLX CS-M CS-HG500-10

DM-MBCS (Finnish) Jälleenmyyjän opas. MAANTIE MTB Retkipyöräily. City Touring/ Comfort-pyörä. Rataspakka SLX CS-M CS-HG500-10 (Finnish) DM-MBCS001-01 Jälleenmyyjän opas MAANTIE MTB Retkipyöräily City Touring/ Comfort-pyörä URBAN SPORT E-BIKE Rataspakka SLX CS-M7000-11 CS-HG500-10 SISÄLLYSLUETTELO TÄRKEÄ TIEDOTE... 3 TURVALLISUUSOHJEITA...

Lisätiedot

LATTIANHOITOKONEET. Laikka-ajurit MS ,00

LATTIANHOITOKONEET. Laikka-ajurit MS ,00 LATTIANHOITOKONEET MS 17-1600 Yhden laikan lattiakone Kierrokset 154/min, harjakoko 430 mm Testattu vaativissa työolosuhteissa Tarkat ja vakaat liikkeet Karkaistusta teräksestä valmistettu planeettavaihteisto

Lisätiedot

TRAKTORI MAXI TRACTION IF MAXI TRACTION PERFORMER 65. Erinomainen työrengas: ehkäisee maan pakkautumista ja tehostaa työskentelyä.

TRAKTORI MAXI TRACTION IF MAXI TRACTION PERFORMER 65. Erinomainen työrengas: ehkäisee maan pakkautumista ja tehostaa työskentelyä. RENGASVALIKOIMA MAATALOUSVYÖRENKAAT 2016 TRAKTORI MAXI TRACTION IF Erinomainen työrengas: ehkäisee maan pakkautumista ja tehostaa työskentelyä. Jopa 20 % suuremmat kuormat. Erinomainen ajomukavuus suurissakin

Lisätiedot

HINNASTO 1.6.2015 TALV IRENKAAT

HINNASTO 1.6.2015 TALV IRENKAAT HINNASTO 1.6.2015 TALV IRENKAAT 2 Nokian Renkaat Talvirenkaat, hinnasto 1.6.2015 HAKKAPELIITTA 8 Ennenkokematonta pitoa Vakaa ja tarkka ohjaustuntuma, luotettava talvipito Ympäristöystävällinen: pienempi

Lisätiedot

Hinnasto 18.8.2014 Talvirenkaat

Hinnasto 18.8.2014 Talvirenkaat Hinnasto 18.8.2014 Talvirenkaat 2 Nokian Renkaat Talvirenkaat, hinnasto 18.8.2014 HAKKAPELIITTA 8 Ennenkokematonta pitoa Vakaa ja tarkka ohjaustuntuma, luotettava talvipito Ympäristöystävällinen: pienempi

Lisätiedot

ETULEIKKURIT. Aito runko-ohjaus. Täysi näkyvyys. Etenevyyttä nelivedolla. Helppo käyttää

ETULEIKKURIT. Aito runko-ohjaus. Täysi näkyvyys. Etenevyyttä nelivedolla. Helppo käyttää ETULEIKKURIT Fiksu ja ammattitasoinen tapa hoitaa nurmikkoa. Etuleikkuulaitteella yllät joka paikkaan ja näet mitä leikkaat. Nopeasti ja mukavasti samalla kun lannoitat nurmikon ja vältät haravoinnin.

Lisätiedot

INDUSTRIAL HYÖDYLLISTÄ TIETOA. Tutustu Firestonen etuihin. DURAFORCE-UTILITY R8000 UTILITY

INDUSTRIAL HYÖDYLLISTÄ TIETOA. Tutustu Firestonen etuihin. DURAFORCE-UTILITY R8000 UTILITY RENGASVALIKOIMA MAATALOUSVYÖRENKAAT 2015 HYÖDYLLISTÄ TIETOA Tutustu Firestonen etuihin. Italiassa suunnitellut ja Espanjassa valmistetut Firestonen eurooppalaiset maataloustuotteet vastaavat eurooppalaisten

Lisätiedot

People. Passion. Performance. Hydrauliset RX-iskuvasarat kovaan käyttöön

People. Passion. Performance. Hydrauliset RX-iskuvasarat kovaan käyttöön People. Passion. Performance. Hydrauliset RX-iskuvasarat kovaan käyttöön KULJETUSAJONEUVOON KIINNITETTÄVÄT VANKKATEKOISET HYDRAULISET LUOTETTAVAT CHICAGO PNEUMATIC -ISKUVASARAT ON RAKENNETTU KESTÄMÄÄN.

Lisätiedot

SPIDER EVOLUTION ETUJARRULEVYN SUOJA

SPIDER EVOLUTION ETUJARRULEVYN SUOJA SPIDER EVOLUTION ETUJARRULEVYN SUOJA 0005190. 0010300. 0007984. sininen 98 keltainen 03 musta punainen 00 vihreä 03 oranssi 99 kirkas hiilikuitu 040.098 060.003 090 110.990 130.003 010.099 hinta: 24,00

Lisätiedot

POLKUPYÖRÄHINNASTO. RAUTATEOLLISUUS Oy. PYRKIJÄ

POLKUPYÖRÄHINNASTO. RAUTATEOLLISUUS Oy. PYRKIJÄ POLKUPYÖRÄHINNASTO RAUTATEOLLISUUS Oy. PYRKIJÄ Polkupyörää ostaessanne kannattaa kyllä tarkoin harkita mikä merkki on edullisin ostaa. Teille tarjotaan kaikenlaista tavaraa muka ensiluokkaisena, mutia

Lisätiedot

KANNUSTAA LIIKKUMAAN

KANNUSTAA LIIKKUMAAN XACT Xact 3 XACT Monipuolisesta ja ergonomisesta Xact-oppilastuolista on nyt saatavana kaksi kokoa Xact ja Xact Start. Se tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää koko koulussa, aina esikoululuokista opettajainhuoneeseen,

Lisätiedot

Suihkutuolit ja -jakkarat

Suihkutuolit ja -jakkarat Suihkutuolit ja -jakkarat Cockatoo suihkujakkarat Cockatoo 42 ja 47- suihkujakkaroiden runko on alumiinia ja istuinosa pehmeää PU- muovia. Runko on päällystetty valkoisellalla epoksilla. Suihkujakkaran

Lisätiedot

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset.

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. VAIN YKSI ASKEL Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. Sinulle, joka poistut ohjaamosta ja kiipeät takaisin monta kertaa

Lisätiedot

ENNAKKOKUVASTO KATU 2013

ENNAKKOKUVASTO KATU 2013 ENNAKKOKUVASTO KATU 2013 K53N PERÄLAUKKU Kapan K53N on tilava perälaukku lujarakenteisesta polypropyleenista, joka takaa pitkän käyttöiän. Helppokäyttöinen Monokey-laukku, irrotus ja kiinnitys nappia painamalla

Lisätiedot

Tuoteperhe parhaimmillaan

Tuoteperhe parhaimmillaan LoFric-perhe Jokaiselle sopiva katetri kaikkiin tilanteisiin Ympäristöystävällinen valinta* Tuoteperhe parhaimmillaan www.lofric.fi Kun joutuu valitsemaan varmasti oikein Riippumatta siitä, mistä syystä

Lisätiedot

RECARO Ergomed ES/ES SAB (Sivuturvatyynyllä tai ilman)

RECARO Ergomed ES/ES SAB (Sivuturvatyynyllä tai ilman) RECARO Ergomed ES/ES SAB (Sivuturvatyynyllä tai ilman) säädettävä, täysin pehmustettu pääntuki Uusi, helppokäyttöinen paneeli: täysin sähköinen, istuimen sivussa vakiona Vakiona Käytännöllinen tasku istuimen

Lisätiedot

Teho 2400 W Paino 4,4 kg Jännite 230 V Automaattinen ketjujarru Laipan pituus 40 cm Ketju 3/8 sh. 165. Teho 1.5 kw Komposiittirunko, paino 3,6 kg

Teho 2400 W Paino 4,4 kg Jännite 230 V Automaattinen ketjujarru Laipan pituus 40 cm Ketju 3/8 sh. 165. Teho 1.5 kw Komposiittirunko, paino 3,6 kg 05 MOOTTORISAHAT. CS-00 SÄHKÖSAHA Teho 00 W Paino, kg Jännite 0 V Automaattinen ketjujarru Laipan pituus 0 cm Ketju /8 sh. 65 Sähkösaha vaativaan käyttöön Kevyt yläkahvasaha ammattilaisille YLÄKAHVASAHAT.

Lisätiedot

Flexi buffet-linjastot

Flexi buffet-linjastot Flexi buffet-linjastot electrolux Flexi system 3 Uudet Flexi buffet-linjastot: joustavat ratkaisut aamiaisesta illalliseen Kahvilat ja ravintolat: Ihanteellinen ratkaisu ympäristöihin, joissa vaaditaan

Lisätiedot

mallisto - Valitessasi täydellistä leikkuukumppania

mallisto - Valitessasi täydellistä leikkuukumppania Murray mallisto - Valitessasi täydellistä leikkuukumppania Työnnettävä ruohonleikkuri - Työnnettävät ruohonleikkurit ovat yleensä hieman kevyempiä kuin itsevetävät. Ne ovat ideaali valinta pienille ja

Lisätiedot

MUISTIINPANOJA PYÖRÄILIJÄPROFIILEISTA JA PYÖRÄILYPALVELUISTA. LAD-innovaatioprojekti. 25.8.2011 Heidi Nalli, Mikko Hyrkkänen, Lotta Blomqvist

MUISTIINPANOJA PYÖRÄILIJÄPROFIILEISTA JA PYÖRÄILYPALVELUISTA. LAD-innovaatioprojekti. 25.8.2011 Heidi Nalli, Mikko Hyrkkänen, Lotta Blomqvist MUISTIINPANOJA PYÖRÄILIJÄPROFIILEISTA JA PYÖRÄILYPALVELUISTA LAD-innovaatioprojekti. 25.8.2011 Heidi Nalli, Mikko Hyrkkänen, Lotta Blomqvist PYÖRÄILJÄPROFIILIT Pyöräilijöitä on erilaisia. Jokaisella käyttäjäryhmällä

Lisätiedot

XC 43 B 199,- Kampanjahinta. - B&S 125 cc moottorilla - keräävä ja taaksepuhaltava - valmiiksi koottuna laatikossa

XC 43 B 199,- Kampanjahinta. - B&S 125 cc moottorilla - keräävä ja taaksepuhaltava - valmiiksi koottuna laatikossa XC 43 B 199,- Runko: Kaasusäädin: Leikkuukorkeudet: Pyörät: Aisa: Keruusäiliö: 450 E series 125 cc Teräs 41 cm Työnnettävä Kiinteä kierrosluku 4 vivulla 5 kpl, 27 80 mm 180 / 180 mm - kuulalaakereilla

Lisätiedot

Putkihiomakone TRINOXFLEX, setti BRE 8-4 9

Putkihiomakone TRINOXFLEX, setti BRE 8-4 9 Putkihiomakone TRINOXFLEX, setti BRE 8-4 9 45.420 Ottoteho 800 Watt Antoteho 25 Watt Nauhan nopeus -8 m/sec Nauhan mitat / 9 / 0 mm Putken maks. Ø 50 mm Kierrosluku ilman kuormitusta 400-4000 /min Johdon

Lisätiedot

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ponsse fox -harvesteri sujuvaa tuottavuutta PONSSE Fox -harvesteri on uusimman teknologian ja luotettavien perusratkaisujen tehokas kokonaisuus. Innovatiivinen

Lisätiedot

METALLI. Kouriintuntuvaa edistystä: FEIN ErgoGrip. FEIN-kulma- ja suorahiomakoneiden uusi sukupolvi. UUTTA

METALLI. Kouriintuntuvaa edistystä: FEIN ErgoGrip. FEIN-kulma- ja suorahiomakoneiden uusi sukupolvi. UUTTA METALLI Kouriintuntuvaa edistystä: FEIN ErgoGrip. FEIN-kulma- ja suorahiomakoneiden uusi sukupolvi. UUTTA Uudet FEIN-hiomakoneet FEIN ErgoGrip-kahvalla väsymättömään hiontaan. Pidon lisääminen lisää turvallisuutta,

Lisätiedot

Uudet RYOBI 36V ruohonleikkurit Akkukoneessa nyt polttomoottorikoneen tehot

Uudet RYOBI 36V ruohonleikkurit Akkukoneessa nyt polttomoottorikoneen tehot 24.TOUKOKUUTA 2013 Uudet RYOBI 36V ruohonleikkurit Akkukoneessa nyt polttomoottorikoneen tehot Maksimaalista suorituskykyä ja pidennettyä käyttöaikaa uudella 4.0Ah akulla. Johdotonta vapautta: Ei polttoainetta,

Lisätiedot

PETIKONTIE 1 01720 VANTAA PUH: 09 855 33 400 MATERIAALINKÄSITTELYN PIKKUJÄTTILÄINEN. www.abc-karry.fi

PETIKONTIE 1 01720 VANTAA PUH: 09 855 33 400 MATERIAALINKÄSITTELYN PIKKUJÄTTILÄINEN. www.abc-karry.fi MATERIAALINKÄSITTELYN PIKKUJÄTTILÄINEN www.abc-karry.fi 1 VK 24 NOKKAKÄRRY/2400360 Kantavuus 300kg Korkeus 1150mm Leveys 575mm Kiinteänokka Leveys 450mm x Pituus 220mm Lisänokka Leveys 325mm x Pituus 650mm

Lisätiedot

People. Passion. Performance. Hydrauliset RX-iskuvasarat kovaan käyttöön

People. Passion. Performance. Hydrauliset RX-iskuvasarat kovaan käyttöön People. Passion. Performance. Hydrauliset RX-iskuvasarat kovaan käyttöön KULJETUSAJONEUVOON KIINNITETTÄVÄT VANKKATEKOISET HYDRAULISET LUOTETTAVAT Chicago Pneumatic -ISKUVASARAT ON RAKENNETTU KESTÄMÄÄN.

Lisätiedot

Sisusta kauniilla lämmöllä

Sisusta kauniilla lämmöllä Sisusta kauniilla lämmöllä www.stravent.fi PANEELIRADIAATTORIT MODUL COMPACT INTEGRA Standardiradiaattori integroidulla venttiilillä Modul Compact Integra on varustettu integroidulla venttiilillä ja on

Lisätiedot