PIKAOPAS. Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "PIKAOPAS. Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä"

Transkriptio

1 PIKAOPAS Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä

2 ESET NOD32 Antivirus suojaa tietokonetta haitalliselta koodilta huippuluokan ominaisuuksilla. Palkitussa NOD32virustentorjuntajärjestelmässä ensimmäisen kerran esiteltyyn ESET LiveGrid -tarkistusohjelmaan perustuva ESET NOD32 Antivirus suojaa uusilta uhilta edelleen ennenkuulumattomalla tavalla ilman jatkuvaa reagoivaa määrityspäivitysten tarvetta. ESET NOD32 Antivirus sisältää integroidut virustentorjunta- ja vakoiluohjelmasuojausmoduulit, jotka tekevät siitä kattavan suojausratkaisun. Tässä oppaassa on vaiheittaiset ohjeet tuotteen tyypilliseen asennukseen ja peruskokoonpanon määrittämiseen.

3 Virustentorjunta Tunnistaa ja puhdistaa tunnetut ja tuntemattomat virukset, madot, troijalaiset ja rootkitohjelmat ennakoivasti. Kiristyshaittaohjelmas uojaus Seuraa henkilötietojen muokkausta yrittävien sovellusten ja prosessien toimintaa. Alhainen vaikutus järjestelmän suorituskykyyn ESETin järkevä ratkaisu kuluttaa järjestelmäresursseja erittäin vähän ja varmistaa nopean käynnistyksen sekä jouhevan suorituskyvyn. JAWS ESET NOD32 Antivirus tukee suosittua JAWSnäytönlukijaa. Vakoiluohjelmasuojau s Suojaa piilotetuilta takaporteilta, latausohjelmilta, heikkouksilta, salasanan murtavilta työkaluilta, kaappaajilta, salasanan varastajilta ja näppäinlyönnit kirjaavilta ohjelmilta.

4 Asennus ESET NOD32 Antivirus sisältää komponentteja, jotka saattavat olla ristiriidassa muiden tietokoneeseen asennettujen virustorjuntatuotteiden tai suojausohjelmistojen kanssa. ESET suosittelee, että poistat kaikki tällaiset ohjelmat mahdollisten ongelmien estämiseksi. Voit asentaa tuotteen ESET NOD32 Antivirus CD-/DVDasennuslevyltä tai lataamalla asennusohjelman osoitteesta Asennuksen käynnistäminen Ohjatun asennustoiminnon seuraavista tavoista: voi käynnistää jollakin 1. Jos asennus tehdään CD-/DVD-levyltä, aseta CD-/DVDlevy CD-/DVD-asemaan. Jos automaattisen suorittamisen valikko ei tule näkyviin automaattisesti, avaa se manuaalisesti kaksoisnapsauttamalla CD-/DVDasemaa. Asennusohjelma tarkistaa uusimman tuoteversion verkosta automaattisesti. Jos uudempi versio löytyy, sinua kehotetaan lataamaan se ennen asennusprosessin aloittamista. Seuraavassa vaiheessa näytetään Käyttöoikeussopimus. Lue sopimus ja osoita sitten hyväksyväsi se valitsemalla Hyväksy. Asennus jatkuu hyväksymisen jälkeen. 2. Jos asennat ladatusta tiedostosta, käynnistä Liveasennusohjelma kaksoisnapsauttamalla ladattua

5 tiedostoa. Itse Live-asennusohjelma on pieni tiedosto. Tuotteen ESET NOD32 Antivirus asentamiseen tarvittavat lisätiedostot ladataan automaattisesti. Aktivoinnin onnistuminen edellyttää käyttöoikeusavaimen antamista. Jos haluat uusia käyttöoikeuden, anna uusimisaktivointiavain. Jos haluat arvioida tuotteen ESET NOD32 Antivirus ennen sen aktivointia, valitse Ilmainen kokeiluversio. Määritä sähköpostiosoite. Kokeilukäyttöoikeus lähetetään tähän osoitteeseen ja ESET NOD32 Antivirus aktivoidaan rajoitetuksi ajaksi. Voit vaihtoehtoisesti valita Ohita aktivointi -vaihtoehdon ja jatkaa asennusta ilman aktivointia. Käyttöoikeusavainta kysytään sinulta myöhemmin. Kun olet valinnut Käytä käyttöoikeuksien hallintaa - vaihtoehdon, my.eset.com-tunnistetietoja kysytään sinulta uudessa ikkunassa. Jos sinulla ei ole käyttöoikeutta ja haluat ostaa sen, valitse Osta lisenssi. Tämä ohjaa sinut uudelleen paikallisen ESET-jälleenmyyjän sivustoon. Tuoteaktivointi Tuoteaktivointi-ikkuna tulee näkyviin. Jos ESET NOD32 Antivirus on ostettu liikkeestä fyysisessä pakkauksessa, aktivoi se Käyttöoikeusavaimen avulla. Käyttöoikeusavain on käyttöoikeuskortissa tai, jos olet ostanut käyttöoikeuden verkosta, sähköpostiviestissä.

6 Liity ESET LiveGrid -verkostoon Tuotteen ESET NOD32 Antivirus käynnistäminen Auta meitä haittaohjelmien sieppaamisessa liittymällä yhteistyöverkostoomme. Kun osallistut, autat meitä keräämään lisää uhkanäytteitä, mikä puolestaan auttaa vahvistamaan ja tehostamaan kaikkien ESET-käyttäjien ennakoivaa suojausta. Suosittelemme tämän toiminnon käyttöönottoa. Kiitos tuestasi. ESET NOD32 Antivirus aloittaa tietokoneen suojaamisen heti asennuksen jälkeen. Ohjelmaa ei tarvitse avata sen käynnistämiseksi. Voit avata tuotteen ESET NOD32 Antivirus milloin tahansa ja tarkistaa suojauksen tilan tai tehdä erilaisia tarkistus- ja ylläpitotoimia. Mahdollisesti ei-toivottujen sovellusten tunnistus Koska osaa mahdollisesti ei-toivotuista sovelluksista käytetään laillisesti, eikä niistä välttämättä aiheudu tietoturvariskejä, käyttäjän on itse otettava tunnistus käyttöön. Asennuksen viimeisteleminen Aloita lopullinen asennus napsauttamalla Asennapainiketta. Asennuksen edistyminen ilmaistaan edistymispalkissa. Kun asennus on valmis, ESET NOD32 Antivirus käynnistyy automaattisesti. Tietokonetta ei tarvitse yleensä käynnistää uudelleen, vaan ESET NOD32 Antivirus aloittaa tietokoneen suojaamisen haittaohjelmauhilta saman tien. Jos haluat avata tuotteen ESET NOD32 Antivirus, kaksoisnapsauta Windows-ilmaisinalueella olevaa tuotteen ESET NOD32 Antivirus kuvaketta. Käyttöliittymä Aloitus-osio ilmoittaa tietokoneen senhetkisen tietoturvan ja suojauksen tason. Tietokoneen tarkistus on tärkeä osa kutakin virustentorjuntaratkaisua. Sillä tarkistetaan tietokoneen levyillä olevat tiedostot ja kansiot. Päivitys-osiossa tärkeitä tietoja ohjelmapäivityksistä. On tärkeää, että ohjelma päivitetään säännöllisesti, jotta suojaus uusimmilta uhilta on parhaalla mahdollisella tasolla.

7 Työkalut-osiossa voit käyttää lisäominaisuuksia, kuten seuraavia: lokitiedostot, karanteeni, ajastin jne). Asetukset-vaihtoehtojen avulla voit säätää tietokoneen suojaustasoja. Ohje ja tuki -osiossa on kattava tuotteen ESET NOD32 Antivirus ohje ja tuki. Voit ottaa yhteyttä ESETin tekniseen tukeen myös suoraan tästä. Uutiset-osiossa on ESETiin liittyviä uutisia. Päivitys Oletusarvoisesti ESET NOD32 Antivirus on määritetty tekemään säännölliset päivitykset (lisätietoja on tuoteoppaan Ajastin-osassa). Kun asennus on valmis, mutta päivitystä ei ole tehty vielä, suosittelemme päivityksen käynnistämistä manuaalisesti seuraavalla tavalla: Valitse ohjelman ESET NOD32 Antivirus pääikkunassa vasemmalla olevasta päävalikosta Päivitä ja sitten Päivitä nyt.

8 Tietokoneen tarkistus Kun asennus ja päivitys ovat onnistuneet, suosittelemme, että tarkistat tietokoneen koneen mahdollisten uhkien varalta. Voit tehdä tämän valitsemalla tuotteen ESET NOD32 Antivirus pääikkunassa vasemmalla olevasta päävalikosta Tietokoneen tarkistus ja valitsemalla sitten Tarkista tietokone. Huomautus: Kun ESET NOD32 Antivirus on asennettu, tietokoneen tarkistus käynnistyy automaattisesti ensimmäisen onnistuneen päivityksen jälkeen, jolloin ohjelmisto tarkistaa, onko tietokoneessa haitallista koodia. Päivitysmoduuli muodostaa Internet-yhteyden, ottaa yhteyden käytettävissä olevaan ESET-päivityspalvelimeen ja lataa digitaalisesti allekirjoitetut päivitystiedostot. Nämä päivitykset sisältävät uusimmat haittaohjelmamääritykset sekä uudet lisäheuristiikan ja muiden ohjelmamoduulien määritykset. Heti kun uusi päivitys on asennettu, ESET NOD32 Antivirus tuo ilmoituksen näkyviin ilmaisinalueelle ja ohjelman pääikkunaan.

9 Suojaustila Tuotteen ESET NOD32 Antivirus nykyinen suojaustila on ilmaistu seuraavilla tavoilla: Ilmaisinalueen kuvake Aloitus-osiossa on yksityiskohtainen raportti suojaustilasta. Jos jokin suojausmoduuli poistetaan käytöstä, Aloitus-ikkunassa näkyy käytöstä poistetun moduulin nimi sekä linkki, jolla sen voi ottaa uudelleen käyttöön. Yksittäiset suojaustilat on ilmaistu seuraavilla kuvakkeilla: Kaikkien paikallisien kiintolevyjen tarkistus alkaa. Tilaikkunassa näkyy edistymispalkki sekä tarkistettujen ja tartunnan saaneiden tiedostojen tilastotiedot. Jos uhka havaitaan, ESET NOD32 Antivirus asettaa tiedoston karanteeniin ja tuo hälytyksen näkyviin ilmaisinalueelle. Voit jatkaa työskentelyä normaalisti tarkistuksen ollessa käynnissä. Vihreä Virustentorjunta toimii oikein. Tietokone on suojattu haitallisilta ohjelmistoilta sekä verkkohyökkäyksiltä. Tämä tila ilmaisee, että kaikki suojausmoduulit ovat käytössä ja että tunnistusohjelma on ajan tasalla.

10 Oranssi Tämä kuvake on näkyvissä, jos tietokoneeseen ei ole asennettu kaikkia saatavilla olevia käyttöjärjestelmäpäivityksiä. Oranssi kuvake on näkyvissä, jos reaaliaikainen tiedostojärjestelmän suojaus on käytössä, mutta suojaustaso ei ole välttämättä paras mahdollinen. sähköpostisovelluksen tai Internetin käytön suojaus on poistettu käytöstä tai se ei toimi oikein. Punainen Reaaliaikainen tiedostojärjestelmän suojaus on poistettu käytöstä tai sen toiminnassa on häiriöitä. Koska tämän moduulin asianmukainen toiminta on elintärkeää järjestelmän tietoturvan kannalta, suosittelemme, että passiivinen moduuli otetaan käyttöön heti. Tunnistusohjelma ei ole ajan tasalla. Jos tunnistusohjelma ei ole päivittynyt automaattisesti, yritä päivittää se manuaalisesti, tai tarkista, onko tietokoneessa Internetyhteys. Ongelmien ratkaiseminen ESETin teknisen tuen asiantuntijat ovat valmiina auttamaan mahdollisten ongelmien ratkaisemisessa. Ennen kuin otat yhteyttä tekniseen tukeen, suosittelemme, että luet aiheeseen liittyvän ohjeaiheen tuotedokumentaatiosta (käyttöoppaasta, tuotteensisäisestä ohjetiedostosta) tai etsit ratkaisua ESETin sivustosta. Tiettyjen ongelmien ratkaisuja ja toimintoihin ja tuotteisiin liittyviä kysymyksiä on tietämyskannassamme osoitteessa: Voit ottaa yhteyttä ESETin tekniseen tukeen täyttämällä verkkolomakkeen seuraavassa osoitteessa: Kyselyn lähettäminen tekniseen tukeen Ongelmatilanteessa voit ottaa yhteyttä ESETin asiakaspalveluun tuotteeseen ESET NOD32 Antivirus integroidulla kyselylomakkeella. Valitse Ohje ja tuki -osiossa Lähetä tukipyyntö.

11 Copyright 2017 ESET, spol. s r.o. Tuotteen ESET NOD32 Antivirus on kehittänyt ESET, spol. s r.o. Lisätietoja on osoitteessa Kaikki oikeudet pidätetään. Mitään tämän oppaan osaa ei saa toisintaa, tallentaa noutojärjestelmään eikä siirtää millään tavalla sähköisesti, mekaanisesti, valokopioimalla, kuvaamalla, skannaamalla eikä muutoin ilman tekijän kirjallista lupaa. ESET, spol. s r.o. pidättää oikeuden muuttaa mitä tahansa kuvattua sovellusohjelmistoa ilman erillistä ilmoitusta. ESET, ESET-logo, NOD32, Smart Security, ThreatSense, Live Grid ja/tai muut tässä oppaassa mainitut ESET, spol. s r. o. -yhtiön tuotteet ovat ESET, spol. s r. o. -yhtiön rekisteröityjä tavaramerkkejä. Muut tässä mainitut yritykset tai tuotteet saattavat olla omistajiensa rekisteröityjä tavaramerkkejä. Tuotteet ovat ISO 9001:2000 -standardin laatuvaatimusten mukaisia. VERSIO

ESET NOD32 ANTIVIRUS 10

ESET NOD32 ANTIVIRUS 10 ESET NOD32 ANTIVIRUS 10 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista Pikaopas Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä ESET NOD32 Antivirus suojaa tietokonetta haitalliselta koodilta huippuluokan

Lisätiedot

ESET NOD32 ANTIVIRUS 9

ESET NOD32 ANTIVIRUS 9 ESET NOD32 ANTIVIRUS 9 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP Pikaopas Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä ESET NOD32 Antivirus suojaa tietokonetta haitalliselta koodilta huippuluokan

Lisätiedot

ESET NOD32 ANTIVIRUS 6

ESET NOD32 ANTIVIRUS 6 ESET NOD32 ANTIVIRUS 6 Microsoft Windows 8 / 7 / Vista / XP / Home Server Pikaopas Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä ESET NOD32 Antivirus suojaa tietokonetta haitalliselta koodilta

Lisätiedot

PIKAOPAS. Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä

PIKAOPAS. Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä PIKAOPAS Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä ESET Internet Security on kaiken kattava Internet-tietoturvaohjelmisto. Se

Lisätiedot

ESET CYBER SECURITY Mac Pikaopas. Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä

ESET CYBER SECURITY Mac Pikaopas. Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä ESET CYBER SECURITY Mac Pikaopas Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä ESET Cyber Security tarjoaa huippuluokan suojauksen tietokoneellesi haittaohjelmia vastaan. Alun perin palkitussa

Lisätiedot

ESET SMART SECURITY 6

ESET SMART SECURITY 6 ESET SMART SECURITY 6 Microsoft Windows 8 / 7 / Vista / XP / Home Server Pikaopas Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä ESET Smart Security suojaa tietokonetta haitalliselta koodilta

Lisätiedot

PIKAOPAS. Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä

PIKAOPAS. Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä PIKAOPAS Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä ESET Smart Security Premium on kaiken kattava Internet-tietoturvaohjelmisto.

Lisätiedot

ESET SMART SECURITY PREMIUM 10. Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista

ESET SMART SECURITY PREMIUM 10. Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista ESET SMART SECURITY PREMIUM 10 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista ESET Smart Security Premium on kaiken kattava Internet-tietoturvaohjelmisto. Se suojaa sinua sekä silloin, kun olet verkossa että

Lisätiedot

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server / NT4 (SP6) Pikaopas

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server / NT4 (SP6) Pikaopas Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server / NT4 (SP6) Pikaopas ESET NOD32 Antivirus suojaa tietokonetta haitalliselta koodilta huippuluokan ominaisuuksilla. Palkitussa NOD32-virustentorjuntajärjestelmässä

Lisätiedot

Asetusten avulla voit säätää tietokoneen suojaustasoja. Suojaustila ilmoittaa tietokoneen senhetkisen tietoturvan ja suojauksen tason.

Asetusten avulla voit säätää tietokoneen suojaustasoja. Suojaustila ilmoittaa tietokoneen senhetkisen tietoturvan ja suojauksen tason. Pikaopas ESET Cybersecurity suojaa tietokonetta haitalliselta koodilta huippuluokan ominaisuuksilla. Palkitussa NOD32-virustentorjuntajärjestelmässä ensimmäisen kerran esiteltyyn ThreatSense -tarkistusohjelmaan

Lisätiedot

ESET SMART SECURITY 7

ESET SMART SECURITY 7 ESET SMART SECURITY 7 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Pikaopas Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä ESET Smart Security suojaa tietokonetta

Lisätiedot

ESET SMART SECURITY 10

ESET SMART SECURITY 10 ESET SMART SECURITY 10 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista Pikaopas Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä ESET Smart Security on kaiken kattava Internet-tietoturvaohjelmisto. Se

Lisätiedot

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server. Pikaopas

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server. Pikaopas Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server Pikaopas ESET Smart Security suojaa tietokonetta haitalliselta koodilta huippuluokan ominaisuuksilla. Palkitussa NOD32-virustentorjuntajärjestelmässä

Lisätiedot

MAC. Pikaopas. Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä

MAC. Pikaopas. Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä MAC Pikaopas Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä ESET Cyber Security tarjoaa huippuluokan suojauksen tietokoneellesi haitallista koodia vastaan. Alun perin palkitussa NOD32-virustentorjuntajärjestelmässä

Lisätiedot

macos Pikaopas Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä

macos Pikaopas Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä macos Pikaopas Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä ESET Cyber Security Pro tarjoaa huippuluokan suojauksen tietokoneellesi haitallista koodia vastaan. Alun perin palkitussa NOD32-virustentorjuntajärjestelmässä

Lisätiedot

ESET SMART SECURITY 8

ESET SMART SECURITY 8 ESET SMART SECURITY 8 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Pikaopas Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä ESET Smart Security-ohjelmistossa

Lisätiedot

Windows 8.1:n vaiheittainen päivitysopas

Windows 8.1:n vaiheittainen päivitysopas Windows 8.1:n vaiheittainen päivitysopas Windows 8.1:n asennus ja päivitys Päivitä BIOS, sovellukset ja ohjaimet ja suorita Windows Update Valitse asennustyyppi Asenna Windows 8.1 Käy Samsungin päivitystukisivust

Lisätiedot

Autentikoivan lähtevän postin palvelimen asetukset

Autentikoivan lähtevän postin palvelimen asetukset Autentikoivan lähtevän postin palvelimen asetukset - Avaa Työkalut valikko ja valitse Tilien asetukset - Valitse vasemman reunan lokerosta Lähtevän postin palvelin (SM - Valitse listasta palvelin, jonka

Lisätiedot

F-Secure Mobile Security. Android

F-Secure Mobile Security. Android F-Secure Mobile Security Android F-Secure Mobile Security Sisällysluettelo 3 Sisällys Luku 1:Asennus...5 Asentaminen...6 Aktivointi...7 Luku 2:Luottamuksellisten tietojen suojaaminen...9 Anti-Theftin

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. F-SECURE MOBILE SECURITY 6 FOR ANDROID http://fi.yourpdfguides.com/dref/2859496

Käyttöoppaasi. F-SECURE MOBILE SECURITY 6 FOR ANDROID http://fi.yourpdfguides.com/dref/2859496 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle F-SECURE MOBILE SECURITY 6 FOR ANDROID. Löydät kysymyksiisi vastaukset F-SECURE MOBILE SECURITY 6 FOR ANDROID

Lisätiedot

ESET SMART SECURITY 9

ESET SMART SECURITY 9 ESET SMART SECURITY 9 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP Pikaopas Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä ESET Smart Security on kaiken kattava Internet-tietoturvaohjelmisto.

Lisätiedot

Visma Avendon asennusohje

Visma Avendon asennusohje Visma Avendon asennusohje 1 Versio 5.21 On tärkeää, että käytössäsi on aina uusin toimittamamme versio ohjelmistosta. Asentamalla viimeisimmän version saat käyttöösi ohjelman tuoreimmat ominaisuudet ja

Lisätiedot

Nero 7:n Windows Vista TM -tuki

Nero 7:n Windows Vista TM -tuki Nero 7:n Windows Vista TM -tuki Nero AG Sivu 1 Tietoja tekijänoikeudesta ja tavaramerkistä Tämä opaskirjanen ja sen sisältö on Nero AG:n omaisuutta ja suojattu tekijänoikeudella. Kaikki oikeudet pidätetään.

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Office 2013 ohjelman asennus omalle työasemalle/laitteelle. 3.2.2015 Esa Väistö

Office 2013 ohjelman asennus omalle työasemalle/laitteelle. 3.2.2015 Esa Väistö Office 2013 ohjelman asennus omalle työasemalle/laitteelle 3.2.2015 Esa Väistö Sisällysluettelo 2 (8) Office2013 ProPlus asennus opiskelijoille ja opettajille... 3 Asennus Windows työasemaan... 3 Asennus

Lisätiedot

HARJOITUS 3: Asennetaan Windows Vista koneeseen Windows 7 Professional upgrade ohjelmisto (Windows 7 käyttöjärjestelmän asennus)

HARJOITUS 3: Asennetaan Windows Vista koneeseen Windows 7 Professional upgrade ohjelmisto (Windows 7 käyttöjärjestelmän asennus) HARJOITUS 3: Asennetaan Windows Vista koneeseen Windows 7 Professional upgrade ohjelmisto (Windows 7 käyttöjärjestelmän asennus) Microsoft Windows Vista Business Microsoft Winodows 7 Professional Upgrade

Lisätiedot

F-Secure Anti-Virus for Mac 2015

F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 2 Sisällys F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 Sisällys Luku 1: Aloittaminen...3 1.1 Tilauksen hallinta...4 1.2 Tietokoneen suojauksen varmistaminen...4 1.2.1 Suojaustilakuvakkeet...4

Lisätiedot

McAfee epolicy Orchestrator Pre-Installation Auditor 2.0.0

McAfee epolicy Orchestrator Pre-Installation Auditor 2.0.0 Julkaisutiedot McAfee epolicy Orchestrator Pre-Installation Auditor 2.0.0 McAfee epolicy Orchestrator -ohjelmiston kanssa käytettäväksi Sisällys Tietoja tästä julkaisusta Uudet toiminnot Parannukset Ratkaistut

Lisätiedot

KIITOS RICA OPTIMOINTIOHJELMAN VALITSEMISESTA

KIITOS RICA OPTIMOINTIOHJELMAN VALITSEMISESTA KIITOS RICA OPTIMOINTIOHJELMAN VALITSEMISESTA Asennusohjeiden sisältö 1. RICA optimointiohjelmoinnin periaate isoftloaderilla... 2 2. RICA isoftloader toimituspaketin sisältö... 3 3. isoftloader Sync-ohjelmiston

Lisätiedot

OTOsuite. Asennusopas. Suomi

OTOsuite. Asennusopas. Suomi OTOsuite Asennusopas Suomi Asiakirjassa kuvataan OTOsuite-ohjelman asentaminen DVD:ltä, muistitikulta tai pakatusta tiedostosta. Järjestelmävaatimukset 1,5 GHz:n suoritin tai parempi (suositus 2 GHz) 2

Lisätiedot

Microsoft Security Essentials (MSE) asennuspaketin lataaminen verkosta

Microsoft Security Essentials (MSE) asennuspaketin lataaminen verkosta Etusivu > Tietohallintokeskus > Ohjeet > Tutoriaalit > Virustorjunta (Microsoft Security Essentials) Virustorjunta (Microsoft Security Essentials) Ohjeet Microsoft Security Essentials -virustorjuntaohjelman

Lisätiedot

Sonera Desktop Security Asennusohje 2005

Sonera Desktop Security Asennusohje 2005 Sonera Desktop Security Asennusohje 2005 Sonera Desktop Security - Asennusohje 2 (10) Tervetuloa Sonera Desktop Security -palvelun käyttäjäksi! Tässä dokumentissa on yleisellä tasolla kuvattu Sonera Desktop

Lisätiedot

Nokia C110/C111-langattoman lähiverkon kortti. Asennusopas

Nokia C110/C111-langattoman lähiverkon kortti. Asennusopas Nokia C110/C111-langattoman lähiverkon kortti Asennusopas VAATIMUSTENMUKAISUUSILMOITUS NOKIA MOBILE PHONES Ltd ilmoittaa vastaavansa siitä, että tuotteet DTN-10 ja DTN-11 noudattavat Euroopan neuvoston

Lisätiedot

ClassPad fx-cp400 päivitys. + Manager for ClassPad II Subscription päivitys

ClassPad fx-cp400 päivitys. + Manager for ClassPad II Subscription päivitys ClassPad fx-cp400 päivitys + Manager for ClassPad II Subscription päivitys Käyttöjärjestelmän ja Add-in sovellusten päivityksestä Casio suosittelee aina viimeisimmän käyttöjärjestelmän asentamista. Tällöin

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Norton AntiVirus Online -käyttöopas

Norton AntiVirus Online -käyttöopas Käyttöopas Norton AntiVirus Online -käyttöopas Tässä oppaassa kuvailtu ohjelmisto on varustettu lisenssisopimuksella, ja sitä voidaan käyttää ainoastaan sopimusehtojen mukaisesti. Käyttöoppaan versio 15,0

Lisätiedot

Aditro Tikon ostolaskujen käsittely versio 6.2.0

Aditro Tikon ostolaskujen käsittely versio 6.2.0 Lokakuu 2012 1 (9) Aditro versio 6.2.0 Päivitysohje Lokakuu 2012 2 (9) Sisällysluettelo 1. Tehtävät ennen versiopäivitystä... 3 1.1. Ohjelmistomuutosten luku... 3 1.2. Aditro Pankkipalvelut yhteensopiva

Lisätiedot

mobile PhoneTools Käyttöopas

mobile PhoneTools Käyttöopas mobile PhoneTools Käyttöopas Sisältö Vaatimukset...2 Ennen asennusta...3 Asentaminen - mobile PhoneTools...4 Matkapuhelimen asennus ja määritys...5 Online-rekisteröinti...7 Asennuksen poistaminen - mobile

Lisätiedot

PIKAOPAS. Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen

PIKAOPAS. Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen PIKAOPAS Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen Sisällysluettelo 1. Johdanto...1 2. Mitä tarvitaan...1 3. Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen...2 3.1 Ennen asennusta...2

Lisätiedot

F-Secure Mobile Security for S60

F-Secure Mobile Security for S60 F-Secure Mobile Security for S60 1. Asennus ja aktivointi Edellinen versio Asennus Edellistä F-Secure Mobile Anti-Virus -tuoteversiota ei tarvitse poistaa. Tarkista F-Secure Mobile Security -sovelluksen

Lisätiedot

Febdok 6.0 paikallisversion asennus OHJEISTUS

Febdok 6.0 paikallisversion asennus OHJEISTUS Febdok 6.0 paikallisversion asennus OHJEISTUS Sisällys 1 YLEISTÄ 1 2 ASENNUKSEN VALMISTELUT 2 2.1 VARMUUSKOPIOT 2 2.2 ASENNUSTIEDOSTON LATAUS, WWW.FEBDOK.FI 2 2.3 ASENNUSTIEDOSTON LATAUS, FEBDOK:IN SISÄINEN

Lisätiedot

Aditro Tikon ostolaskujen käsittely versio SP1

Aditro Tikon ostolaskujen käsittely versio SP1 Toukokuu 2012 1 (8) Aditro versio 6.1.2 SP1 Päivitysohje Toukokuu 2012 2 (8) Sisällysluettelo 1. Tehtävät ennen versiopäivitystä... 3 1.1. Ohjelmistomuutosten luku... 3 1.2. Application Pool Identity...

Lisätiedot

Tuplaturvan tilaus ja asennusohje

Tuplaturvan tilaus ja asennusohje Tuplaturvan tilaus ja asennusohje 1. Kirjaudu lähiverkkokauppaan omilla tunnuksillasi tai luo itsellesi käyttäjätunnus rekisteröitymällä Lähiverkkokaupan käyttäjäksi. a. Käyttäjätunnus on aina sähköpostiosoitteesi.

Lisätiedot

Käyttöopas. (tarkoitettu tuoteversiolle 11.0 ja sitä uudemmille) Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011

Käyttöopas. (tarkoitettu tuoteversiolle 11.0 ja sitä uudemmille) Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Käyttöopas (tarkoitettu tuoteversiolle 11.0 ja sitä uudemmille) Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä Copyright 2017 ESET,

Lisätiedot

Pika-asennusopas Antivirus Pro 2009 Tärkeää! Lue tarkkaan tämän oppaan luku: Palvelun aktivointi. Tämän luvun tieto on erittäin tärkeätä tietokoneesi suojauksen kannalta. Tämän tuotteen käyttö edellyttää

Lisätiedot

Motorola Phone Tools. Pikaopas

Motorola Phone Tools. Pikaopas Motorola Phone Tools Pikaopas Sisältö Vähimmäisvaatimukset... 2 Ennen asennusta Motorola Phone Tools... 3 Asentaminen Motorola Phone Tools... 4 Matkapuhelimen asennus ja määritys... 5 Online-rekisteröinti...

Lisätiedot

Tikon Ostolaskujenkäsittely/Web-myyntilaskutus versio 6.3.0

Tikon Ostolaskujenkäsittely/Web-myyntilaskutus versio 6.3.0 Toukokuu 2013 1 (10) Tikon Ostolaskujenkäsittely/Web-myyntilaskutus versio 6.3.0 Päivitysohje Copyright Aditro 2013 Toukokuu 2013 2 (10) Sisällysluettelo 1. Tehtävät ennen versiopäivitystä... 3 1.1. Ohjelmistomuutosten

Lisätiedot

Visma Liikkuvan työn ratkaisut VLS lisensointi. Ylläpitäjän opas

Visma Liikkuvan työn ratkaisut VLS lisensointi. Ylläpitäjän opas Visma Liikkuvan työn ratkaisut Ylläpitäjän opas Lisätietoja lisensseihin liittyvistä asioista voi tiedustella Visman tilaustoimistosta: orderoffice@visma.com Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä pienentämiseksi. Tämä opas on valmistettu kierrätysmateriaalista.

Lisätiedot

Tikon Ostolaskujenkäsittely/Web-myyntilaskutus versio 6.4.0

Tikon Ostolaskujenkäsittely/Web-myyntilaskutus versio 6.4.0 Toukokuu 2014 1 (11) Tikon Ostolaskujenkäsittely/Web-myyntilaskutus versio 6.4.0 Päivitysohje Toukokuu 2014 2 (11) Sisällysluettelo 1. Tehtävät ennen versiopäivitystä... 3 1.1. Ohjelmistomuutosten luku...

Lisätiedot

Ohjelmistopäivitykset Käyttöopas

Ohjelmistopäivitykset Käyttöopas Ohjelmistopäivitykset Käyttöopas Copyright 2008, 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows on Microsoft Corporationin Yhdysvalloissa rekisteröimä tavaramerkki. Tässä olevat tiedot voivat muuttua

Lisätiedot

Internetin hyödyt ja vaarat. Miten nettiä käytetään tehokkaasti hyväksi?

Internetin hyödyt ja vaarat. Miten nettiä käytetään tehokkaasti hyväksi? Internetin hyödyt ja vaarat Miten nettiä käytetään tehokkaasti hyväksi? Linkit Chrome https://www.google.com/intl/fi/chrome/browser/ Firefox http://www.mozilla.org/fi/ Opera http://www.opera.com/fi Vertailu

Lisätiedot

HP ProBook 430 G5 kannettavien käyttöönotto

HP ProBook 430 G5 kannettavien käyttöönotto HP ProBook 430 G5 kannettavien käyttöönotto Windows 10:n asennus, päivitysten tarkistus ja Abitti-asetukset Kytke tietokone verkkovirtaan ennen koneen käynnistämistä! Windows 10 Home käyttöjärjestelmän

Lisätiedot

PIKAOPAS. Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen

PIKAOPAS. Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen PIKAOPAS Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen Sisällysluettelo 1. Johdanto...1 2. Mitä tarvitaan...1 3. Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen...2 3.1 Ennen asennusta...2

Lisätiedot

PÄIVITÄ TIETOKONEESI

PÄIVITÄ TIETOKONEESI PÄIVITÄ TIETOKONEESI SAMPOLAN KIRJASTO TIETOTORI Sammonkatu 2 33540 Tampere 040 800 7816 tietotori.sampola@tampere.fi PÄIVITÄ TIETOKONEESI 2(16) Sisällys 1. Mihin päivityksiä tarvitaan?... 3 1.1. Windowsin

Lisätiedot

NOD32 Antivirus 3.0. Käyttöopas. Sisäiset komponentit: ESET NOD32 Antivirus ESET NOD32 Antispyware. suojaamme digitaalisia maailmoja

NOD32 Antivirus 3.0. Käyttöopas. Sisäiset komponentit: ESET NOD32 Antivirus ESET NOD32 Antispyware. suojaamme digitaalisia maailmoja NOD32 Antivirus 3.0 Sisäiset komponentit: ESET NOD32 Antivirus ESET NOD32 Antispyware Käyttöopas suojaamme digitaalisia maailmoja sisältö 1. ESET NOD32 Antivirus 3.0...4 1.1 Uudet ominaisuudet... 4 1.2

Lisätiedot

ANVIA VARMUUSKOPIOINTI 2.3

ANVIA VARMUUSKOPIOINTI 2.3 1(6) ANVIA VARMUUSKOPIOINTI 2.3 Asioita, jotka tulee huomioida ennen asennusta! Koska palvelu sisältää myös sharing-ominaisuuden, on asiakas itse vastuussa millaisia tiedostoja palvelimelle varmuuskopioi

Lisätiedot

Visma Liikkuvan työn ratkaisut

Visma Liikkuvan työn ratkaisut Visma Liikkuvan työn ratkaisut Päivitysohje Pääkäyttäjän opas Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai muutoksiin tässä oppaassa ja/tai ohjelmassa ilman eri ilmoitusta.

Lisätiedot

Ohjelmistopäivitykset

Ohjelmistopäivitykset Ohjelmistopäivitykset Käyttöopas Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows on Microsoft Corporationin Yhdysvalloissa rekisteröimä tavaramerkki. Tässä olevat tiedot voivat muuttua

Lisätiedot

Aditro Tikon ostolaskujen käsittely versio 6.2.0 SP1

Aditro Tikon ostolaskujen käsittely versio 6.2.0 SP1 Tammikuu 2013 1 (7) Aditro versio 6.2.0 SP1 Päivitysohje Tammikuu 2013 2 (7) Sisällysluettelo 1. Tehtävät ennen versiopäivitystä... 3 1.1. Ohjelmistomuutosten luku... 3 1.2. Aditro Pankkipalvelut yhteensopiva

Lisätiedot

Käyttöopas. (tarkoitettu tuoteversiolle 11.0 ja sitä uudemmille) Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011

Käyttöopas. (tarkoitettu tuoteversiolle 11.0 ja sitä uudemmille) Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Käyttöopas (tarkoitettu tuoteversiolle 11.0 ja sitä uudemmille) Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä Copyright 2017 ESET,

Lisätiedot

FTP -AINEISTOSIIRRON OHJE PC / MAC Ympäristö

FTP -AINEISTOSIIRRON OHJE PC / MAC Ympäristö FTP -AINEISTOSIIRRON OHJE PC / MAC Ympäristö Versio 1.0 Tiedostonsiirto FTP -menetelmällä Lahden Väriasemoinnilla on käytössä suurempien tiedostojen siirtoa varten oma FTP -yhteys. Tällä menetelmällä saadaan

Lisätiedot

Office 2013 - ohjelmiston asennusohje

Office 2013 - ohjelmiston asennusohje Office 2013 - ohjelmiston asennusohje Tämän ohjeen kuvakaappaukset on otettu asentaessa ohjelmistoa Windows 7 käyttöjärjestelmää käyttävään koneeseen. Näkymät voivat hieman poiketa, jos sinulla on Windows

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. F-SECURE PSB E-MAIL AND SERVER SECURITY http://fi.yourpdfguides.com/dref/2859688

Käyttöoppaasi. F-SECURE PSB E-MAIL AND SERVER SECURITY http://fi.yourpdfguides.com/dref/2859688 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle F-SECURE PSB E-MAIL AND SERVER SECURITY. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot,

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Online Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä pienentämiseksi.

Lisätiedot

Langattoman N150 Micro -USBsovittimen

Langattoman N150 Micro -USBsovittimen Langattoman N150 Micro -USBsovittimen WNA1000M asennusopas Tässä oppaassa esitellään pika-asennus NETGEAR Smart Wizard -toiminnolla sekä erillinen Windows-ohjaimen asennus. Huomautus: lisätietoja mukautetusta

Lisätiedot

WEIKKA. Asennus opas. Hannu-Matti Lemettinen HML Productions 2009-2011

WEIKKA. Asennus opas. Hannu-Matti Lemettinen HML Productions 2009-2011 WEIKKA Asennus opas Hannu-Matti Lemettinen WEIKKA OHJELMAN ASENNUS Weikka ohjelman asennuksessa tarvitaan kaksi tiedostoa. Setup.exe sekä Weikka.msi tiedostot. Asennus käynnistetään suorittamalla (kaksoisnapsautus)

Lisätiedot

Ohjelmistopäivitykset Käyttöopas

Ohjelmistopäivitykset Käyttöopas Ohjelmistopäivitykset Käyttöopas Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows on Microsoft Corporationin Yhdysvalloissa rekisteröimä tavaramerkki. Tässä olevat tiedot voivat muuttua

Lisätiedot

Virustorjuntaohjelman F-Secure 5.54 asennus kotikoneelle

Virustorjuntaohjelman F-Secure 5.54 asennus kotikoneelle Virustorjuntaohjelman F-Secure 5.54 asennus kotikoneelle ennen asennusta poista vanha virustorjunta koneeltasi (F-Secure tai jokin muu virustorjuntaohjelma) ja käynnistä kone uuelleen F-Securen tapauksessa

Lisätiedot

Visma Liikkuvan työn ratkaisut Päivitysohje. Pääkäyttäjän opas

Visma Liikkuvan työn ratkaisut Päivitysohje. Pääkäyttäjän opas Visma Liikkuvan työn ratkaisut Pääkäyttäjän opas Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai muutoksiin tässä oppaassa ja/tai ohjelmassa ilman eri ilmoitusta. Oppaan

Lisätiedot

ClassPad fx-cp400 OS2-päivitys. + Manager-ohjelmisto ja Physium-sovellus

ClassPad fx-cp400 OS2-päivitys. + Manager-ohjelmisto ja Physium-sovellus ClassPad fx-cp400 OS2-päivitys + Manager-ohjelmisto ja Physium-sovellus Käyttöjärjestelmän ja Add-in sovellusten päivityksestä Casio suosittelee aina viimeisimmän käyttöjärjestelmän asentamista. Tällöin

Lisätiedot

Sonera Yrityssähköposti. Outlook 2013 lataus ja asennus

Sonera Yrityssähköposti. Outlook 2013 lataus ja asennus Sonera Yrityssähköposti. Outlook 2013 lataus ja asennus Sisältö 1/14 Sonera Yrityssähköpostin käyttöönotto Outlook 2013 -sovelluksella SISÄLLYS Outlook 2013 asennuspaketin lataus... 2 Outlook 2013 asennus...

Lisätiedot

Huawei E3276s ohjelmistopäivitys

Huawei E3276s ohjelmistopäivitys Huawei E3276s ohjelmistopäivitys 1. Aloita kytkemällä nettitikku tietokoneen USB-porttiin. Jos nettitikku ei ole aikaisemmin ollut käytössä tässä tietokoneessa, niin hetken päästä aukeaa Mobile Broadband

Lisätiedot

Käyttöopas. (tarkoitettu tuoteversiolle 11.0 ja sitä uudemmille) Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011

Käyttöopas. (tarkoitettu tuoteversiolle 11.0 ja sitä uudemmille) Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Käyttöopas (tarkoitettu tuoteversiolle 11.0 ja sitä uudemmille) Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä Copyright 2017 ESET,

Lisätiedot

Ohjelmistopäivitykset Käyttöopas

Ohjelmistopäivitykset Käyttöopas Ohjelmistopäivitykset Käyttöopas Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows on Microsoft Corporationin Yhdysvalloissa rekisteröimä tavaramerkki. Tässä olevat tiedot voivat muuttua

Lisätiedot

Jäljitä piilossa olevat virukset

Jäljitä piilossa olevat virukset TÄYDENNÄ VIRUSTORJUNTAOHJELMAA: Jäljitä piilossa olevat virukset Pahimmat virukset ovat niin ovelia, että voivat ottaa virustorjuntaohjelman pois päältä. EmsiSoft Emergency Kit puhdistaa pc:n haittaohjelmista

Lisätiedot

PIKAOHJE MODEM OPTIONS for Nokia 7650

PIKAOHJE MODEM OPTIONS for Nokia 7650 PIKAOHJE MODEM OPTIONS for Nokia 7650 Copyright 2002 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään 9354501 Issue 2 Sisällysluettelo 1. JOHDANTO...1 2. MODEM OPTIONS FOR NOKIA 7650:N ASENTAMINEN...1 3. PUHELIMEN VALITSEMINEN

Lisätiedot

Norton AntiVirus. Online. Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas

Norton AntiVirus. Online. Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas TM Norton AntiVirus Online Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä pienentämiseksi. Tämä

Lisätiedot

MALWAREBYTES ANTI-MALWARE

MALWAREBYTES ANTI-MALWARE MALWAREBYTES ANTI-MALWARE SAMPOLAN KIRJASTO TIETOTORI Sammonkatu 2 33540 Tampere 040 800 7816 tietotori.sampola@tampere.fi MALWAREBYTES ANTI-MALWARE 2 MALWAREBYTES ANTI-MALWARE HAITTAOHJELMIEN VALVONTA-

Lisätiedot

Kokeiluversion asennusopas

Kokeiluversion asennusopas MapInfo Pro Versio 15.2 Kokeiluversion asennusopas Sisällys: Johdanto Kokeiluversion asentaminen tietokoneeseen Lisenssin aktivointi kokeiluversiossa 2 2 4 Johdanto Asentamalla kokeiluversion saat MapInfo

Lisätiedot

ANVIA ONLINE BACKUP ASENNUSOPAS 1(7) ANVIA ONLINE BACKUP ASENNUSOPAS 1.0

ANVIA ONLINE BACKUP ASENNUSOPAS 1(7) ANVIA ONLINE BACKUP ASENNUSOPAS 1.0 1(7) ANVIA ONLINE BACKUP Asioita, jotka tulee huomioida ennen asennusta! Koska palvelu sisältää myös sharing-ominaisuuden, on asiakas itse vastuussa millaisia tiedostoja palvelimelle varmuuskopioi ja kenelle

Lisätiedot

Nexetic Shield Unlimited

Nexetic Shield Unlimited Nexetic Shield Unlimited Käyttöohje 1. Asennus ja käyttöönotto 2. Ohjelman käyttäminen 3. Lisäasetukset 4. Tietojen palautus 1. Asennus ja käyttöönotto Asiakasohjelman asennus Tehtyäsi tilauksen varmistusohjelmasta

Lisätiedot

Kytkentäopas. Windows-ohjeet paikallisesti liitettyä tulostinta varten. Ennen Windows-tulostinohjelmiston asentamista

Kytkentäopas. Windows-ohjeet paikallisesti liitettyä tulostinta varten. Ennen Windows-tulostinohjelmiston asentamista Sivu 1/5 Kytkentäopas Windows-ohjeet paikallisesti liitettyä tulostinta varten Ennen Windows-tulostinohjelmiston asentamista Paikallinen tulostin on tulostin, joka on liitetty tietokoneeseen USB- tai rinnakkaiskaapelilla.

Lisätiedot

Nexetic Shield Unlimited

Nexetic Shield Unlimited Nexetic Shield Unlimited Käyttöohje 1. Asennus ja käyttöönotto 2. Ohjelman käyttäminen 3. Lisäasetukset 4. Tietojen palautus 1. Asennus ja käyttöönotto Asiakasohjelman asennus Tehtyäsi tilauksen varmistusohjelmasta

Lisätiedot

Ohjelmistopohjaisen lisenssin käyttö

Ohjelmistopohjaisen lisenssin käyttö 24.11.15 rev. 2 Ohjelmistopohjaisen lisenssin käyttö Yleistä Mastercam on käyttänyt aina suojauspalikkaan sidottuja lisenssejä. Ne ovat suhteellisen helppokäyttöisiä ja lisenssin siirtämiseen ei tarvita

Lisätiedot

Tiedostojen lataaminen netistä ja asentaminen

Tiedostojen lataaminen netistä ja asentaminen s. 1/5 Tiedostojen lataaminen netistä ja asentaminen Yleistä Internetissä on paljon hyödyllisiä ilmaisohjelmia, jotka voi ladata ja asentaa omalle koneelle. Osa ohjelmista löytyy suomenkielisiltä sivuilta,

Lisätiedot

Windows. Valmistelut. Windows

Windows. Valmistelut. Windows Laiteohjelman päivittäminen vaihdettavalla objektiivilla varustetuille edistyksellisille Nikon 1 -kameroille, 1 NIKKOR -objektiiveille ja Nikon 1 -lisävarusteille Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen.

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. ESET NOD32 ANTIVIRUS 3.0 http://fi.yourpdfguides.com/dref/3823130

Käyttöoppaasi. ESET NOD32 ANTIVIRUS 3.0 http://fi.yourpdfguides.com/dref/3823130 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle ESET NOD32 ANTIVIRUS 3.0. Löydät kysymyksiisi vastaukset ESET NOD32 ANTIVIRUS 3.0 käyttöoppaasta ( tiedot,

Lisätiedot

F-Secure 5.42 -virustorjuntaohjelmiston käyttö

F-Secure 5.42 -virustorjuntaohjelmiston käyttö F-Secure 5.42 -virustorjuntaohjelmiston käyttö Tässä ohjeessa käsitellään: 1. Ohjelmiston asennuksen jälkeen. 1.1 Käyttöasetusten ja toiminnan tarkistus --> 2. Käyttäjäkohtaisten asetuksien muokkaaminen

Lisätiedot

Käyttöopas. (tarkoitettu tuoteversiolle 4.2 tai sitä uudemmille versioille) Microsoft Windows 7 / Vista / XP / NT4 / 2000 / 2003 / 2008

Käyttöopas. (tarkoitettu tuoteversiolle 4.2 tai sitä uudemmille versioille) Microsoft Windows 7 / Vista / XP / NT4 / 2000 / 2003 / 2008 Käyttöopas (tarkoitettu tuoteversiolle 4.2 tai sitä uudemmille versioille) Microsoft Windows 7 / Vista / XP / NT4 / 2000 / 2003 / 2008 Sisältö 1. ESET NOD32 Antivirus 4...4 1.1 Uudet ominaisuudet... 4

Lisätiedot

Vaiheittaiset päivitysohjeet Windows 8:aan LUOTTAMUKSELLINEN 1/53

Vaiheittaiset päivitysohjeet Windows 8:aan LUOTTAMUKSELLINEN 1/53 Vaiheittaiset päivitysohjeet Windows 8:aan LUOTTAMUKSELLINEN 1/53 Sisältö 1. 1. Windows 8:n asetusprosessi 2. Järjestelmävaatimukset 3. Valmistelut 2. 3. 4. 5. 6. 1. Mukauta 2. Langaton 3. Mukautetut asetukset

Lisätiedot

Liitäntäkaapelin CA-42 pika-asennusohje

Liitäntäkaapelin CA-42 pika-asennusohje Liitäntäkaapelin CA-42 pika-asennusohje 9234594 2. painos Nokia, Nokia Connecting People ja Pop-Port ovat Nokia Oyj:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Copyright 2005 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Johdanto

Lisätiedot

N300 WiFi USB Micro -sovitin (N300MA)

N300 WiFi USB Micro -sovitin (N300MA) Easy, Reliable & Secure 2012 On Networks All rights reserved. 240-10825-02 Instructions: If the CD does not start automatically, browse to the CD drive and double-click on autorun.exe. For Mac OS, double-click

Lisätiedot

Coolselector Asennusohje

Coolselector Asennusohje MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Coolselector Asennusohje Täydellinen valinta on vain muutaman klikkauksen päässä www.danfoss.fi/kylma Yleiset vaatimukset Windows XP asennus Windows 7 asennus Asennuksen poisto

Lisätiedot

PIKAOPAS MODEM SETUP

PIKAOPAS MODEM SETUP PIKAOPAS MODEM SETUP Copyright Nokia Oyj 2003. Kaikki oikeudet pidätetään. Sisällysluettelo 1. JOHDANTO...1 2. MODEM SETUP FOR NOKIA 6310i -OHJELMAN ASENTAMINEN...1 3. PUHELIMEN VALITSEMINEN MODEEMIKSI...2

Lisätiedot

Asennus- ja aktivointiohje (Päivitetty )

Asennus- ja aktivointiohje (Päivitetty ) Asennus- ja aktivointiohje (Päivitetty 22.2.2012) Organisaation / tietokoneen asennuksista vastaavalle. Sisältö 1. Järjestelmävaatimukset 2. Ohjelmiston asennus 3. Ohjelmiston käyttöohjeet 4. Ohjelmiston

Lisätiedot

Päivitysohje Opus Dental

Päivitysohje Opus Dental Päivitysohje Opus Dental 7.1.460 1. Päivitysohjelman lataaminen Avaa Opus Dental -internetsivu osoitteessa www.opusdental.com. Klikkaa etusivulta Suomen lippua avataksesi suomenkielisen sivuston. Valitse

Lisätiedot

F-Secure KEY salasanojenhallintaohjelman käyttöönotto PC -laitteella

F-Secure KEY salasanojenhallintaohjelman käyttöönotto PC -laitteella F-Secure KEY salasanojenhallintaohjelman käyttöönotto PC -laitteella 1 F-Secure KEY F-Secure KEY on palvelu, joka tallentaa turvallisesti kaikki henkilökohtaiset tunnistetiedot, kuten salasanat ja maksukorttitiedot,

Lisätiedot

Viljo-Praktiikka ja Kirjanpito -ohjelman versio 3.0 asennusohje

Viljo-Praktiikka ja Kirjanpito -ohjelman versio 3.0 asennusohje 1 Viljo-Praktiikka ja Kirjanpito -ohjelman versio 3.0 asennusohje Uuden version asennusvaiheet: 1. Asenna tietokanta (SQL Server 2005 Express-versio) Katso erillinen asennusohje: SQL Server 2005 Express

Lisätiedot