Asunto Oy Herrain Hiekat

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Asunto Oy Herrain Hiekat"

Transkriptio

1 Asunto Oy Herrain Hiekat Unelmien loma-asunnot hiekkasärkkien sydämessä. Näkökulmia kotiisi

2 Hiekkasärkkien historia Kuvituskuva ei täysin vastaa todellisuutta luvulla Santa-, Tuomi- ja Hietapakat tunnettiin jo laajasti Kalajoen lähiseudulla. Hietikolla retkeili aluksi herrasväki, jotka pitivät leiripaikkanaan Herrainpakkoja, myöhemmin tavallinen kansa seurasi perässä. Alueen vieraat keräsivät innokkaasti tuomenkukkia mukaansa. Näin tuompaikat nimityskin hiljalleen hiipui tuomiloiston mukana ja hiekkasärkät vakiintui alueen nimeksi. Kalajoen hiekkasärkät kehittyivät matkailunähtävyydeksi 1930-luvulle tultaessa, jolloin autoistuminen vilkastutti Suomen matkailua. Hiekkasärkkien ensimmäisessä matkailuyrityksessä, Oskari Kärjen perikunnan virvokekioskissa oli myynnissä limonaadia ja nisua. Vuonna 1931 aloittanut Hilma ja Jalmari Pahikkalan pitämä täysihoitola oli hiekkasärkkien ensimmäinen majoitus- ja ravitsemusliike. Kalajoen suosio juhannuksen viettopaikkana kasvoi vuosi vuodelta ja juhannusvieraille alettiin keksiä tapahtumia, balettiesityksiä sekä juhannustyttökilpailuja luvulla Kalajoen kunta aloitti matkailun aktiivisen kehittämisen. Leirintäalue perustetiin 1962, ja siitä tuli 10 vuodessa Suomen suosituin leirintäalue. Matkailuyhdistyksen ja valtion vuonna 1964 Tuomipakoille rakennuttama matkailumaja oli moderni ja ympärivuotinen. Hotelli kohotti hiekkasärkkien statusta ja mahdollisti ympärivuotisen majoituksen. Maakallan lisäksi myös Ulkokallan Majakkasaari toivottaa matkailijat tervetulleeksi. Tapion Tupa - paikalleen siirretty vanha suolamakasiini aloitti kestikievarina vuonna 1979, ja sen ympäristöön on kasvanut vuosien varrella lomakylä. Merisärkille rakennettiin ohjelma- ja oheispalveluja 70- ja 80-luvulla. Hotelli-Ravintola Lokkilinna, Merisärkän ja Rantakallan välille perustettu näköalagrilli ja jäätelökioski laajeni hotelliksi 90-luvulla. Lokkilinna on ollut ensimmäisiä ohjelmapalvelujen kehittäjiä ja tarjoajia hiekkasärkkien alueella. Kauan toivottu, ympärivuotista matkailua palveleva Kylpylä SaniFani aloitti hiekkasärkillä v Kylpylän viereen rakennettu Kylpylähotelli Sani avattiin Golfia on pelattu Kalajoki Golfin viheriöllä jo vuodesta 1992 alkaen. Rahjakylän saaristo olisi hyvin sowelias paikka kylpylaitokseksi ja luulisi että sinne kokountuisi paljon kansaa sekä likeltä että kaukaa nauttimaan niitä etuja mitä pohjolan meriwesi parantajana woipi tarjota wierailleen. Sanomia Turusta Hilman hotelli ja Tuomipakat Esitteen historialliset kuvat: Kalajoen kaupunki.

3 Herrain Hiekat on asemoitu parhaalle paikalle Asemapiirros Kalajoen luonto on mieleenpainuva kokemus. Kalajoen särkille rakentuva Asunto Oy Herrain Hiekat tarjoaa asukkailleen paitsi hienoa sijaintia meren 334 As Oy Herrain Hiekat Asemapiirros äärellä, myös huoletonta ja viihtyisää oleskelua omalla aidatulla alueella. Pihapiiriin tulee istutuksia, lasten leikkipaikka sekä oma vesiallas. Vesialtaan ja rakennusten ympärille rakennetaan puiset terassit ja kulkualueet. Yhtiöllä on oma pysäköintialue. Vieressä sijaitsevaan kylpylähotelliin pääset vaikkapa aamiaiselle, omaa yhdyskäytävää pitkin, sateelta suojassa. B W SW N S NE SE E Hilmanpolku A Pysäköinti DYYNIT Puuterassi Yhdyskäytävä hotelliin Vesiallas Kalajoella on aina osattu nauttia meren läheisyydestä. Puuterassi HOTELLI HOTELLI KYLPYLÄ KYLPYLÄ

4 Kuvituskuva ei täysin vastaa todellisuutta.

5 Herrain Hiekat hienolla näköalapaikalla Asunto Oy Herrain Hiekat asettuu hiekkasärkkien historiallisimmalle paikalle. Ylimmän kerroksen huoneistoista avautuu merinäköala, alimman kerroksen huoneistoissa on oma terassi. Voit ihailla omalta parvekkeelta ja pihalta auringon nousuja ja laskuja. Rakennus henkii arvokkuutta ja näyttävyyttä. Kalajoen maisemat antavat ajatuksille vapautta. Julkisivumateriaaleina on lasi ja kivi. Huoneistojen lasiseinistä on esteetön näköala merelle. Alakerran huoneistoissa on patiot ja vesiteemainen puutarhapiha. Taloyhtiö tarjoaa varausperiaatteella asukkaiden käyttöön saunakabinettia, jossa on poreallas, keittiö ja oleskelutilat. Rakennuksen ainutlaatuinen sijainti kylpylän, hotellin ja Jukuparkin välissä tuo asukkaille paljon lisää toiminta- ja ajanvietemahdollisuuksia ympäri vuoden. Asunto Oy Herrain Hiekasta pääset kuivin jaloin hotellin ja kylpylän palveluihin sisäkautta. Aamupala, lounas ja kylpylän muut palvelut ovat näin helposti saatavilla läpi vuoden. Hotellin yhteyteen avautuu lapsille sisäleikkipuisto. Luksusarkea ja hemmottelua.

6 Hiekkasärkät tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia Vireä ja nopeasti kehittyvä alue huippupalveluineen mahdollistaa kohteen arvonnousua. Alueella on runsaasti vapaa-ajanviettomahdollisuuksia moneen makuun. Kalajoki Golfin 18-reikäinen par 73 -kenttä ainutlaatuisen luonnon keskellä haastaa kaikentasoiset pelaajat. Hiekkasärkille on tulossa Ostoskylä Raitti, johon on kaavailtu mm. sisäseikkailupuisto, shoppailupaikkoja ym. Arvioitu valmistuminen on kesällä Lapsille löytyy paljon mukavaa tekemistä Ainulaatuinen, suojeltu luonto tarjoaa huikeita elämyksiä. Alueen kalastusmahdollisuudet ovat hyvät, surffaus, melonta ja meriretket Ulko- ja Maakallaan tekevät Hiekkasärkkien alueesta ihantellisen vapaa-ajanviettopaikan. Kalajoen meriluontokeskus esittelee Perämeren rannikon luontoa, Hiekkasärkkien hiekkadyynejä ja vanhaa kalastuskulttuuria. Tutustu alueen monipuoliseen tarjontaan visitkalajoki.fi Vesipuisto vesiliukumäkineen, myös lapsille sopiva Lohilaakson kalastusalue, perhegolf... Tai perheen voimin yhdessä tehty hiekkalinna rannalle. Myös talviaikaan alue tarjoaa paljon vaihtoehtoja: hiihtolatuverkosto, moottorikelkkasafarit, Louekeskuksen rinteet, kuntosali, Kylpylä SaniFani, Day Spa Sunin kaikki palvelut hemmotteluineen... Rannalle, vesiliukumäkeen tai kalareissulle.

7 N NE Kalajoen hiekkasärkät palvelee ja viihdyttää W E Asunto Oy Herrain Hiekat Hiekkasärkkien Majoituspalvelut SW SE Kalajoki Top Camping Hiekkasärkät S Matkailutie Kalajoen Kylpylähotelli Sani Hotelli-Ravintola Lokkilinna Kalajoen pienlentokenttä Kalajoki Golf Vesipuisto Jukupark Upeat näkymät suoraan merelle. KALAJOEN HIEKKASÄRKÄT Ravintola Pihvitupa Kylpylä SaniFani Kalajoki Resort E8 8 Ravintola Dyyni Kylpylä SaniFani Safaritalo Keskuskarintie 7773 Kokkolantie Sandy Kelt ABC liikenneasema Usvametsäntie E8 8 Hotelli Rantakalla Loma-asuntomessualue Tapion Tupa Kalajoki tarjoaa pikkuväelle hauskaa tekemistä. Alueelta löytyvät myös Viihdekeskus Merisärkkä, Kesäteatteri Willi Lakeus, Lohilaakso, Kalajoki Keskusvaraamo, Meriluontokeskus ja monenmoista muuta palvelua ja aktiviteettia. Merituulta, aurinkoa ja mukavia harrastusmahdollisuuksia.

8 Herrain Hiekat antaa luovuudelle tilaa Havainnekuva ei täysin vastaa todellisuutta. SISUSTUSTYYLI 1

9 Käytössäsi on Päätoimijan sisustusmaailma Herrain Hiekat asuntoihin muuttaminen on helppoa. Olemme suunnitelleet asuntoihin valmiiksi kolme erilaista sisustusratkaisua, pääosin valmiiksi kalustettuina, niin halutessasi. Päätoimijan sisustustiimin muodostavat rakennusinsinöörit, sisustusarkkitehdit, sisustussuunnittelija ja sisustustrendejä seuraava rakentajan edustaja. Voimavarojen yhdistäminen kiteyttää asunnon ostajalle aina tuoreet, kustannustehokkaat ja turvalliset vaihtoeh dot. Pidätpä sitten vaaleasta ja valoisasta, skandinaavisesta tunnelmasta tai dramaattisemmista tummemmista sävyistä, asuntoosi löytyy toivomasi kokonaisuus ja pääset huoletta nauttimaan vapaa-ajasta. SISUSTUSTYYLI 1 Vaalea ja maanläheinen väripaletti tuo rannikkoluonnon osaksi asuntoa. Kokonaan valkoinen tekniikkastudio avartaa valoisaa asuntoa entisestään. Optiona on lisäksi esitetty sohvasänky-vaihtoehto, jonka avulla osa tilasta muuntuu vaikkapa vierashuoneeksi. Sohvasänky on saatavissa kaikissa kolmessa tyylissä. SISUSTUSTYYLI 2 Harmaa terassin säleikkö ja keittiön meriheinää muistuttava sinivihreä sävy korostavat asunnon rauhallista merihenkisyyttä. Valkoinen tekniikkastudio ja vaalea, hiekansävyinen lattia muodostavat hienovaraisen pohjan sisustukselle. SISUSTUSTYYLI 3 Tummaharmaa tekniikkastudio ja sen valkoinen keittiösyvennys muodostavat vahvan kontrastin tammensävyisen lattian kanssa. Tämä klassinen väriyhdistelmä jatkuu terassilla tummanharmaassa säleikössä. Optiona on lisäksi esitetty liukuovet, joiden avulla osa tilasta voidaan erottaa makuuhuoneeksi. Liukuovet ovat saatavissa kaikissa kolmessa tyylissä. SAUNAOSASTO Saunatilojen värimaailma muodostuu valkoisista ja harmaista laatoista sekä puupinnoista. Harmonisista kylpytiloista on yhteys lasiovien kautta ulos terassille ja luontoon. Saunaosaston yhteydessä on tilaa seurustelulle.

10 Pääarkkitehteinä luonto, sijainti ja ihminen As Oy Herrain Hiekat kohteen suunnittelun lähtökohtana on ympäröivä ainutlaatuinen ja arvokas merellinen luonnonmaisema. Rakennus ja sen tuleva pari sijaitsevat Kalajoen hiekkasärkkiä reunustavan harjun kupeessa. Nimensä rakennus on saanut sen edessä särkillä sijaitsevalta suojellulta ja historialliselta männikködyyniltä nimeltään Herrainpakka. Luonnonmaisemaa säästetään osana pihaa. Tärkeä harju pysyy koskemattomana, suuria petäjiä säilytetään ja dyynimaisemaa jatketaan pihaistutuksissa männyin ja rantavehnällä. Pihan huomattavat korkoerot tuovat mielenkiintoisen lisän ympäristöön. Pala vesipuistohistoriaa jätetään etupihalle puutarhamaisen vesialtaan muodossa. Koko interiöörisuunnittelun vaikuttavana pääteemana on kaikkien loma-asuntojen avaaminen koko seinän mitalta merimaisemaan. Tästä lähtökohdasta kehittyi koko rakennusten arkkitehtuuri, muoto, sijainti tontilla, avautuminen, tilasuunnittelu, materiaalit. Tavoitteena on maisemaa korostava elegantti minimalismi. Sisätila jatkuu lähes saumattomasti asunnon levyiselle lasitetulle parvekkeelle. Tätä saumattomuutta korostaa lasiliukuseinä, joka myös parantaa tilojen käytettävyyttä. Alimmassa kerroksessa sijaitsevat yhteistilat, kuten saunaosasto, varastot sekä sisäyhteys viereiseen hotelliin ja kylpylään. Toisen kerroksen lomaasunnot avautuvat särkkien hiekkaharjulle, jossa parvekkeiden tilaa jatkaa harjun muotoja seuraileva puuterassi ympärillään mäntyjä ja rantavehnädyynejä. Ylemmistä kerroksista avautuu näkymä hiekoille ja merelle auringonlaskun suuntaan. Materiaalivalinnat; tiilimuurauksen pintastruktuurin säilyttävä valkoinen ohutrappaus, merihenkinen harmaantuva puu ja rakennuksien särkkien puolella ympäristöään heijastava lasipinta, kumpuavat paikan hengestä. Hanna-Maija Tervo arkkitehti, SAFA Arkkitehtitoimisto Kanttia 2 Oy

11 Herrain Hiekat ainutlaatuinen asuntokohde SISUSTUSTYYLI 2

12 Herrain Hiekat näkyy ja näyttää hyvältä Havainnekuva ei täysin vastaa todellisuutta. SISUSTUSTYYLI 3

13 334 As Oy Herrain Hiekat Kellarikerros, Rakennus 1 ja 2 Yhteistilat Nerokkaita ratkaisuja pohjista toteutukseen A3 1:200 arkkitehdin ja rakentajan käsityönä Rakennus A ja (B) kerros 1 (kellarikerros) 334 As Oy Herrain Hiekat Huoneistot Kerrokset Rakennus A kerrokset vaiheen rakennuskohde VSS 47,3 m² irtaimistovarastot 14 tekn. tila 16,2 m² poreallas irtaimistovarastot 14 28,1 m² vilvoittelu (lasiliukuovi) VSS 47,3 m² irtaimistovarastot 14 tekninen tila (kaappi) yhdyskäytävä tekn. tila 2,4 m² poreallas yhdyskäytävä SK 2,16 m² irtaimistovarastot 14 28,1 m² UVV 15,3 m² h+tupakeittiö +sauna 50,3 m² as. A3 as. A9 as. A15 as. A21 as. A27 as. A33 as. A39 EI60 1h+tupakeittiö 26,2 m² as. A2 as. A8 as. A14 as. A20 as. A26 as. A32 as. A38 irtaimistovarastot 14 28,1 m² vilvoittelu (lasiliukuovi) irtaimistovarastot 14 28,1 m² tekn. tila 12 m² UVV 15,4 m² SK 2,16 m² yhdyskäytävä hotelliin Arkkitehtitoimisto Kanttia 2 Oy Kauppurienkatu 11 B 32 FI Oulu Tel (08) h+tupakeittiö 42,5 m² as. A6 as. A12 as. A18 as. A24 as. A30 as. A36 as. A42 HUONEISTOLUETTELO Rakennus A 2. krs 3.krs 1h+tupakeittiö+alkovi 33,7 m² as. A1 as. A7 1h+tupakeittiö 26,2 m² as. A2 as. A8 2h+tupakeittiö+sauna 50,3 m² as. A3 as. A9 1h+tupakeittiö+alkovi 28 m² as. A4 as. A10 1h+tupakeittiö+sauna 28 m² as. A5 as. A11 2h+tupakeittiö 42,5 m² as. A6 as. A12

14 Asunto Oy Herrain Hiekat, kiireettömän vapaa-ajan unelma-asunnot. Kuvituskuva ei täysin vastaa todellisuutta. Sanissa on hyvät puitteet esim. yritystapaamisiin

15 VIP-asiakkuus ja tuottoa loma-asunnostasi Mikäli haluat loma-asunnostasi tuottoa, kun et sitä itse tarvitse, olemme suunnitelleet ja neuvotelleet vuokrauksen vaivattomaksi. Yhteistyösopimus Kylpylähotelli Sanin kanssa tuo tuoton lisäksi etuja, joiden avulla asuminen Herrain Hiekoissa on helppoa ja herraskaista. Omistaja saa huoneistonsa vuodepaikkoja vastaavan määrän VIP-kortteja tarjotessaan huoneiston vuokralle hotellin kautta, mm. aamiaiset ja siivoukset sopimus- hintaan, oman kulkuavaimen ja käyttöoikeuden kylpylään. Kysy lisää VIP-eduista. Herrain Hiekat Herrain Hiekat V.I.P MATTI MEIKÄLÄINEN Esitä kortti käyttäessäsi Kalajoen Kylpylähotelli Sanin palveluita. Henkilöllisyys on todistettava pyydetäessä. Palauta löytynyt kortti: Kalajoen Kylpylähotelli Sani Oy, Jukupolku 3-5, Kalajoki Aamu-uinnilta aamiaiselle. Kylpylähotelli Sani palvelee ympäri vuoden.

16 Yksiö 26,2 m 2 (34,5 m 2, sis. parveke) 1 h + tupakeittiö as. A2 as. A8 as. A14 as. A20 as. A26 as. A32 as. A38 Huoneisto A 1h+tupakeittiö 26,2 as as as. as. as. as. as. Huoneisto Krs Koko m 2 Myynti hinta Velaton hinta kph Myyntihinta perustuu suunniteltuun yhtiölainaan. 3,7 m² Hinta /m 2 A2 2 26, A8 3 26, A , A , A , A , A , kompakti, kalustemainen keittiöratkaisu lasitettu parveke ja koko päädyn liukulasiseinä yhdistää parvekkeen osaksi olohuonetta huone on helposti kalustettavissa mahdollisuus käyttää monitoimista sohva/ sänky-yhdistelmää laadukkaat märkätilat Asunnon kerrossijainti kph 3,7 m² Huoneisto A2:n parveke jatkuu puuterassina pihalle. ehtitoimisto Kanttia 2 Oy urienkatu 11 B Oulu Tel (08)

17 Yksiö 28 m 2 EI605,7 m² (35,7 m 2, sis. parveke) 1 h + tupak. + alkovi Myynti Velaton Hinta Huoneisto Krs Koko m 2 kph hinta hinta /m 2 3,7 m² A A A A A A A as. A4 as. A10 as. A16 as. A22 as. A28 as. A34 as. A40 Huoneisto hätäpoistumistikas hätäpoistumistikas lasitettu parveke 7,7 m² EI60 kph 3,7 m² 5,7 m² 1h+tupakeittiö+alkovi 2 a as as as as as as Myyntihinta perustuu suunniteltuun yhtiölainaan. Asunnon kerrossijainti kompakti, kalustemainen keittiöratkaisu lasitettu lasitettu parveke parveke ja koko 7,7 m² päädyn liukulasiseinä yhdistää parvekkeen osaksi olohuonetta makuualkovin voi erottaa verholla tai liukuovilla mahdollisuus käyttää monitoimista sohva/ sänky-yhdistelmää laadukkaat märkätilat Huoneisto A4:n parveke jatkuu puuterassina pihalle. itehtitoimisto Kanttia 2 Oy purienkatu 11 B Oulu Tel (08)

18 Yksiö 28 m 2 kph 3,7 m² (35,7 m 2, sis. parveke) 1 h + tupak. + sauna Huoneisto Krs Koko m 2 Myynti hinta Velaton hinta Hinta /m 2 A A A17 4 kph+sauna m² A A A A as. A5 as. A11 as. A17 as. A23 as. A29 as. A35 as. A41 Huoneisto lasitettu parveke 7,7 m² hätäpoistumistikas hätäpoistumistikas kph 3,7 m² 1h+tupakeittiö+sauna 28 as as. as. as. as. as. as. Myyntihinta perustuu suunniteltuun yhtiölainaan. Asunnon kerrossijainti lasitettu kompakti, parveke kalustemainen keittiöratkaisu 8,7 m² lasitettu parveke ja koko päädyn liukulasiseinä yhdistää parvekkeen osaksi olohuonetta mahdollisuus käyttää monitoimista sohva/ sänky-yhdistelmää laadukkaat märkätilat ja oma sauna kph+sauna 7 m² Huoneisto A5:n parveke jatkuu puuterassina pihalle. ehtitoimisto Kanttia 2 Oy urienkatu 11 B Oulu Tel (08)

19 Yksiö 33,7 m 2 (41,9 m 2, sis. parveke) 1 h + tupak. + alkovi as. A1 as. A7 as. A13 as. A19 as. A25 as. A31 as. A37 Huoneisto 1h+tupakei Huoneisto Krs Koko m 2 Myynti hinta A , kph A37 3,7 m² 8 33, Asunnon kerrossijainti Velaton hinta Hinta /m 2 A1 2 33, A7 3 33, A , A , A , Myyntihinta perustuu suunniteltuun yhtiölainaan. kompakti, kalustemainen keittiöratkaisu lasitettu parveke ja koko päädyn liukulasiseinä yhdistää parvekkeen osaksi olohuonetta huone on helposti kalustettavissa mahdollisuus käyttää monitoimista sohva/ sänky-yhdistelmää laadukkaat märkätilat asuntoon voi helposti lisätä säilytystilaa irtokalusteilla etelän puoleisissa ikkunoissa on ulkopuolinen kph aurinkosäleikkö 3,7 m² kph 3,7 m² Huoneisto A1:n parveke jatkuu puuterassina pihalle. itehtitoimisto Kanttia 2 Oy purienkatu 11 B Oulu Tel (08)

20 Kaksio 42,5 m 2 (51,2 m 2, sis. parveke) 2 h + tupakeittiö kph+sauna 7 m² Huoneisto Krs Koko m 2 Myynti hinta Velaton hinta Hinta /m 2 A6 2 42, A , A , A , A , kph A , ,7 m² A , as. A6 as. A12 as. A18 as. A24 as. A30 as. A36 as. A42 hätäpoistumistikas hätäpoistumistikas lasitettu parveke 8,7 m² kph+sauna 7 m² as. A6 as. A12 as. A18 as. A24 as. A30 as. A36 as. A42 Myyntihinta perustuu suunniteltuun yhtiölainaan. Asunnon kerrossijainti kompakti, kalustemainen keittiöratkaisu lasitettu parveke ja koko päädyn liukulasiseinä yhdistää parvekkeen osaksi olohuonetta mahdollisuus käyttää monitoimista sohva/ sänky-yhdistelmää laadukkaat märkätilat ja oma sauna kph 3,7 m² Huoneisto A6:n parveke jatkuu puuterassina pihalle. ehtitoimisto Kanttia 2 Oy urienkatu 11 B Oulu Tel (08)

21 Kaksio 50,3 m 2 (78,3 m 2, sis. parveke) 2 h + tupak. + sauna as. A3 as. A9 as. A15 as. A21 as. A27 as. A33 as. A39 kompakti, kalustemainen keittiöratkaisu suuri lasitettu parveke kahteen suuntaan yhdistää parvekkeen osaksi asuntoa laadukaat märkätilat ja oma sauna mh Myynti Huoneisto Krs Koko m 2 10 m² hinta A21 5 kph+sauna 50, ,7 m² A , EI60 Velaton hinta Hinta /m 2 A3 2 50, A9 3 50, A , A , A , hätäpoistumistikas EI60 kph+sauna 5,7 m² mh 10 m² Myyntihinta perustuu suunniteltuun yhtiölainaan. ovilla ovin. alkovi ikkunalla kph Asunnon kerrossijainti mahdollisuus käyttää monitoimista sohva/sänky-yhdistelmää lasitettu parveke asuntoon 7,7 voi m² valita myös ikkunallisen makuualkovinasuntoon voi valita myös liukuovilla rajatun ikkunallisen makuualkovin. kph alkovi ikkunalla Huoneisto A3:n parveke jatkuu puuterassina pihalle. itehtitoimisto Kanttia 2 Oy purienkatu 11 B Oulu Tel (08)

22 Saunaosasto 45 m² Saunaosasto 45m 2 kaikilla herkuilla tunnelmallinen suurikokoinen sauna, ikkuna ulos ja oleskelutilan läpi terassille oleskelutilaan avoin poreallas, josta näkymät terassille saunaosaston yhteydessä keittiö ja oleskelutila lasiliukuseinä vilvoitteluterassille laadukkaat märkätilat saunaosasto on kaikkien asukkaiden käytössä yhtiössä sovittujen sääntöjen mukaisesti saunaosasto sijaitsee kellarikerroksessa poreallas pukuhuone kph sauna

23 Havainnekuva ei täysin vastaa todellisuutta.

24 Asunto Oy Kuopion Kärängänranta. Rakennuskartio on osa Päätoimija-konsernia Asunto Oy Espoon Tawastikallio. Rakennuskartio Oy on perustettu Pyhännällä Yrityksellä on aluekonttorit Kempeleessä, Vantaalla, Kuopiossa ja Lempäälässä. Rakennuskartio Oy tunnetaan erittäin luotettavana ja laadukkaana toimijana. Usein tilaaja onkin halunnut Rakennuskartion rakentajaksi yrityksen hyvän maineen ja kokemuksen vuoksi. Päätoimija-konserni osti Rakennuskartion vuonna Rakennuskartiolla oli vuonna 2013 omaa henkilökuntaa yli 80, joista työmaamestareita ja toimihenkilöitä oli yli 30. Lisäksi Rakennuskartio työllisti huomattavan määrän aliurakoitsijoita. Rakennuskartion vahva kasvualue on pääkaupunkiseudun asuntotuotanto. Referenssilistamme täydentyy jatkuvasti. Tähän mennessä olemme rakentaneet mm. Saunalahden lastentalo, Espoo. Rakennuskartion rakentama Saunalahden lastentalo on valittu Arkkitehtuurimuseon ainutlaatuisten arkkitehtuurikohteiden listalle asuntoa 40 koulua/päiväkotia 40 tehdasprojektia 11 terveyskeskusprojektia 20 vanhainkotia/hoitolaitosta

25 Asunto Oy Kuopion Kärängänranta. Päätoimijan liiketoiminnassa asiakas on tärkein Toimimme asiakkaan tavoitteiden mukaisesti. Päätoimija on rakennus- ja kiinteistöalan konserni, johon kuuluu kempeleläisen emoyhtiön lisäksi kuusi eri puolilla Suomea sijaitsevaa tytäryhtiötä. Konsernissa on noin 300 työntekijää ja sen toimintaympäristönä on koko Suomi. Päätoimijakonserni muodostettiin vuonna 2008 ja sen suurimmat yhtiöt ovat toimineet vuosikymmeniä. Päätoimijan toimintamalli perustuu talousohjattuun rakentamiseen, jossa asiakkaalle tuotetaan lisäarvoa kustannusohjatulla suunnittelulla ja siihen integroidulla tehokkaalla toteutuksella. Päätoimija on kehittänyt oman pien- ja kerrostalorakentamisen Optimi-malliston, joissa hyödynnetään konsernin tuotekehityksen innovaatioita, kuten tehdasvalmisteisia talotekniikkamoduleita. Päätoimijan kunnia-asia on täyttää asiakkaan toiveet kehittämällä liiketoimintaa asiakkaan näkökulma tärkeänä johtotähtenä. Päätoimijan kasvu on toimialan kasvua voimakkaampaa ja se on asiakkaiden antama paras kiitos toiminnastamme. Marraskuussa 2013 konserni palkittiin maailman suurimmassa ja arvostetuimmassa EY Entrepreneur of the Year -kasvuyrittäjyyskilpailussa Suomen tuotantosarjan voittajana. Matkus Shopping Center, Kuopio.

26 Kuvituskuva ei täysin vastaa todellisuutta. Asunto Oy Herrain Hiekat toivottaa tervetulleeksi ainutlaatuiseen seikkailuun.

27 Muistio

28 Asunto Oy Herrain Hiekat yhteistyökumppanit Urakoitsija Olavi Vänttilä puh Arkkitehti Arkkitehtitoimisto Kanttia 2 Oy Myynti ja esittely Anne Anttiroiko-Takala puh Havainnekuva ei täysin vastaa todellisuutta. ELIDO 06/14S Näkökulmia kotiisi Oikeus muutoksiin pidätetään. Rakennuskartio Oy Äyritie 12 B, Vantaa puh

Asunto Oy Kalajoen Herrain Hiekat II

Asunto Oy Kalajoen Herrain Hiekat II Asunto Oy Kalajoen Herrain Hiekat II Unelmien loma-asunnot hiekkasärkkien sydämessä. Näkökulmia kotiisi 1 Hiekkasärkkien historia Kuvituskuva ei täysin vastaa todellisuutta. 2 1920-luvulla Santa-, Tuomi-

Lisätiedot

Asunto Oy Raahen Keskustan Portti

Asunto Oy Raahen Keskustan Portti Asunto Oy Raahen Keskustan Portti Unelmakoti historiallisella paikalla Tulevaisuus rakennetaan tänään Asunto Oy Raahen Keskustan Portti Keskustan Portin tarina Keskustan Portin tarina ulottuu 1800-luvulle

Lisätiedot

Asunto Oy Raahen Keskustan Portti

Asunto Oy Raahen Keskustan Portti Asunto Oy Raahen Keskustan Portti Unelmakoti historiallisella paikalla Tulevaisuus rakennetaan tänään Asunto Oy Raahen Keskustan Portti Keskustan Portin tarina Keskustan Portin tarina ulottuu 1800-luvulle

Lisätiedot

Asunto Oy Keravan Panoraama

Asunto Oy Keravan Panoraama Asunto Oy Keravan Panoraama Unelmakoti lähellä kaikkea. Tulevaisuus rakennetaan tänään 1 Asunto Oy Keravan Panoraama Panoraaman tarina Keravan Savio on saanut nimensä savisesta maastostaan. Savion alue

Lisätiedot

Asunto Oy Espoon Trendi

Asunto Oy Espoon Trendi Asunto Oy Espoon Trendi Unelmakoti Espoon Nöykkiössä Näkökulmia kotiisi Asunto Oy Espoon Trendi Espoon Trendin tarina Espoon Trendin asunnoissa toteutuu 10 unelmaa Espoon Nöykkiö oli 1800-luvulla arvostettua

Lisätiedot

Asunto Oy Vantaan Merkki

Asunto Oy Vantaan Merkki Asunto Oy Vantaan Merkki Unelmakoti Vantaan Hakunilasta Tulevaisuus rakennetaan tänään Asunto Oy Vantaan Merkki Vantaan Merkin tarina Ihminen löysi Hakunilan jo jääkauden jälkeen ja totesi, että täällä

Lisätiedot

Asunto Oy Iisalmen Kuusipuisto

Asunto Oy Iisalmen Kuusipuisto Asunto Oy Iisalmen Kuusipuisto Unelmakoti Iisalmessa. Näkökulmia kotiisi Asunto Oy Iisalmen Kuusipuisto Kuusipuiston tarina Rakennuskartiolla on pitkä historia ja kokemus asuntotuotannosta jo 38 vuoden

Lisätiedot

Asunto Oy Sipoonlahti

Asunto Oy Sipoonlahti Asunto Oy Sipoonlahti Unelmakoti Sipoon Söderkullassa Tulevaisuus rakennetaan tänään Asunto Oy Sipoonlahti Sipoonlahden tarina Sipoon Söderkullan juuret juontavat 1500-luvulle, jolloin Kustaa Vaasa perusti

Lisätiedot

Asunto Oy Vantaan Laurankuja

Asunto Oy Vantaan Laurankuja Asunto Oy Vantaan Laurankuja Unelmakoti Vantaan Havukoskelta Tulevaisuus rakennetaan tänään Asunto Oy Vantaan Laurankuja Vantaan Laurankujan tarina Asunto Oy Vantaan Laurankuja 8 sijoittuu Havukosken ja

Lisätiedot

Asunto Oy Vatialan Kruunu

Asunto Oy Vatialan Kruunu Asunto Oy Vatialan Kruunu Asuntorakent amisen OPTI M I-MALLI Unelmakoti Kangasalan Vatialasta Tulevaisuus rakennetaan tänään 1 Asunto Oy Vatialan Kruunu Vatialan Kruunun tarina Vatialan Kruunu tulee sijoittumaan

Lisätiedot

Asunto Oy Vantaan Merkki

Asunto Oy Vantaan Merkki Asunto Oy Vantaan Merkki Tulevaisuus rakennetaan tänään Unelmakoti Vantaan Hakunilasta RK_Asuntoesite_Vantaan_Merkki_06013.indd 1 14.6.2013 12.42 Asunto Oy Vantaan Merkki Vantaan Merkin tarina Ihminen

Lisätiedot

Asunto Oy Espoon Lasimies

Asunto Oy Espoon Lasimies Asunto Oy Espoon Lasimies Unelmakoti Espoon Lasilaaksossa Näkökulmia kotiisi 1 Asunto Oy Espoon Lasimies Espoon Lasimiehen tarina Asunto Oy Espoon Lasimies rakennetaan alueelle, jolla on pitkä historia.

Lisätiedot

Uniikkihuoneistojen tarjouskauppa

Uniikkihuoneistojen tarjouskauppa RANTA-TAMPELLA Tampereen Näsinkeula Uniikkihuoneistojen tarjouskauppa Uusi koti rannalla. Lepoa silmille ja sielulle. Koti, jossa taivas, vesi ja maa kohtaavat Ranta-Tampellan uuden asuinalueen rakentaminen

Lisätiedot

nuottaniemen portti, ESPOO

nuottaniemen portti, ESPOO AUNTO OY nuottaniemen portti, EOO Etuniementie 3, 02230 EOO 10.9.2013 ENNAKKOMARKKINOINTI KUVAA IARYTIÖ NUOTTANIEMEN UITO. TAITEILIJAN NÄKEMY. arasta mahdollista arkea loistavien yhteyksien, palveluiden

Lisätiedot

Koti kattojen yllä...

Koti kattojen yllä... Koti kattojen yllä... Koti kattojen yllä... Upeat ullakkoasunnot parhaimmalla paikalla Helsingin Kruununhaassa Kirkkokatu 5 A 51, Helsinki Ylellinen ullakoasunto Helsingin parhaalla paikalla Kruununhaassa.

Lisätiedot

HONKA LOUNATUULI 160 m 2 l 180 m 2

HONKA LOUNATUULI 160 m 2 l 180 m 2 HONKA LOUNATUULI 160 m 2 l 180 m 2 RANTATALON TUNNELMAA valoisassa kodissa Lounatuuli edustaa New England -tyyppistä arkkitehtuuria, joka vie ajatukset merelle ja rannalle, vaikka kotisi olisi keskellä

Lisätiedot

Sisällys: CITY 130... 4 CITY 140... 6 CITY 164... 8 CITY 180... 10

Sisällys: CITY 130... 4 CITY 140... 6 CITY 164... 8 CITY 180... 10 MALLISTO CITY 2 HB Kivitalojen kivitalomallisto on syntynyt tarpeista kehittää kivitalokonsepti, joka vastaa suomalaisen perheen tarpeita hyvin suunnitellusta, energia- ja kustannustehokkaasta sekä sopivan

Lisätiedot

SOUKANNIEMI, ESPOO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

SOUKANNIEMI, ESPOO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. SOUKANNIEMI, ESPOO MYYNTIESITE ESPOO, OMAKOTITALO 7h, k, ruokasali, 3 kph, wc, spa-/saunaosasto, kodinhoitohuone, walk-in-closet, autotalli, 2 462 m, 4 600 000 Vastaava välittäjä Linda Fagerström Kiinteistönvälittäjä,

Lisätiedot

JHL Talvipäivät 2012 23.-25.3.2012. Esittelyt / Hinnasto

JHL Talvipäivät 2012 23.-25.3.2012. Esittelyt / Hinnasto JHL Talvipäivät 2012 23.-25.3.2012 Esittelyt / Hinnasto Tahkovuori Chalets ***** Kalliolantie 1 B Tasokkaat ja viihtyisät huoneistot v. 2008 valmistuneessa hissitalossa. Kaikki huoneistot ovat täysin sisustettuja

Lisätiedot

VERKKOTIE 23, KAARINA MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

VERKKOTIE 23, KAARINA MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. VERKKOTIE 23, KAARINA MYYNTIESITE KAARINA, RIVITALO 2 5h+k+kph+s+vh+2erill.wc+2v+lasitettu patio, 103 m, 207 000 Vastaava välittäjä Kaarina Nikkanen MYYNTINEUVOTTELIJA, KiAT, PARTNER 040 053 2642 kaarina@bolkv.fi

Lisätiedot

Spittelhof Estate. Biel-Benken, Sveitsi, 1996 Peter Zumthor. 50m

Spittelhof Estate. Biel-Benken, Sveitsi, 1996 Peter Zumthor. 50m Spittelhof Estate Biel-Benken, Sveitsi, 1996 Peter Zumthor Spittelhof Estate on Peter Zumthorin suunnittelema maaston mukaan porrastuva kolmen eri rakennuksen muodostama kokonaisuus Biel-Benkenissä, Sveitsissä.

Lisätiedot

Nilojoenranta. Nyt valmistui kaupungin kauneimmalle paikalle joen rantaan yksilöllinen huippuvarusteltu paritalo

Nilojoenranta. Nyt valmistui kaupungin kauneimmalle paikalle joen rantaan yksilöllinen huippuvarusteltu paritalo Asunto Oy Kuusamon Nilojoenranta Nyt valmistui kaupungin kauneimmalle paikalle joen rantaan yksilöllinen huippuvarusteltu paritalo 109,5 m2, tupakeittiö + 3 mh + iso harraste-/kotiteatterihuone + kotikylpylä

Lisätiedot

MARSALKANTIE 14, HELSINKI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

MARSALKANTIE 14, HELSINKI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. MARSALKANTIE 14, HELSINKI MYYNTIESITE HELSINKI, OMAKOTITALO 2 6h+k+s, 301 m, 1 490 000 Vastaava välittäjä Nina Lampinen Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner 0400 943258 nina@bolkv.fi Voisitko ostaa palan

Lisätiedot

HONKA LEHMUSKUJA 160 m 2 l 180 m 2

HONKA LEHMUSKUJA 160 m 2 l 180 m 2 HONKA LEHMUSKUJA 160 m 2 l 180 m 2 TUNNELMAA JA KODIKKUUTTA modernilla tavalla Lehmuskuja on suunniteltu sinulle, joka haluat kodiltasi toimivuutta sekä klassisia yksityiskohtia kuten ruutuikkunoita ja

Lisätiedot

Koy Golfstudios Benz Terrace 1.4.2013

Koy Golfstudios Benz Terrace 1.4.2013 Koy Golfstudios Benz Terrace.4.203 .4.203 Osta tai vuokraa Täysin uudet, laadukkaat Golfstudios Benz Terracen vapaa-ajan asunnot sijaitsevat keskellä Nordcenteriä, Benz-kentän äärellä. Huoneistot tarjoavat

Lisätiedot

Koy Golfstudios Benz Terrace 1.6.2015

Koy Golfstudios Benz Terrace 1.6.2015 Koy Golfstudios Benz Terrace.6.205 .6.205 Osta tai vuokraa Täysin uudet, laadukkaat Golfstudios Benz Terracen vapaa-ajan asunnot sijaitsevat keskellä Nordcenteriä, Benz-kentän äärellä. Huoneistot tarjoavat

Lisätiedot

KAKSKERRANTIE 488, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

KAKSKERRANTIE 488, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. KAKSKERRANTIE 488, TURKU MYYNTIESITE TURKU, OMAKOTITALO 2 5h, avok, 2 x kph, s, khh, erill.wc, 2 x las.parveke, autok., 198 m, 419 000 Vastaava välittäjä Ismo Aaltonen MYYNTINEUVOTTELIJA, KED, PARTNER

Lisätiedot

CO 2. GREENBUILD KOMBI Ekotoimiva passiivitalomallisto. Paremman tulevaisuuden koteja

CO 2. GREENBUILD KOMBI Ekotoimiva passiivitalomallisto. Paremman tulevaisuuden koteja CO 2 GREENBUILD KOMBI Ekotoimiva passiivitalomallisto KOMBI 144 Kaksikerroksinen puutalo on perinyt ulkomuotonsa perinteiseltä rintamamiestalolta. Lopputulos on silti moderni ja suunniteltu vastaamaan

Lisätiedot

JHL:N VIRKISTYS- JA ULKOILUTAPAHTUMA 28.-29.8.2010 KALAJOELLA

JHL:N VIRKISTYS- JA ULKOILUTAPAHTUMA 28.-29.8.2010 KALAJOELLA JHL:N VIRKISTYS- JA ULKOILUTAPAHTUMA 28.-29.8.2010 KALAJOELLA JHL:n Kajaanin ja Oulun toimiston alueen jäsenille ja heidän perheilleen. Virkistys- ja ulkoilutapahtuma on kaksipäiväinen. Ohjelman pääpaino

Lisätiedot

Asunto Oy Klaukkalanportti

Asunto Oy Klaukkalanportti Mukavaa asumista lähellä luontoa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yrittäjäntie Alitilantie Järvihaantie Klaukkalanportti Ropakkotie Ropakkotie Klaukkalantie Peltohiirentie Läpsämäntie Klaukkala on nopeasti

Lisätiedot

Koy Golfstudios Benz Terrace 12.3.2012

Koy Golfstudios Benz Terrace 12.3.2012 Koy Golfstudios Benz Terrace 12.3.2012 12.3.2012 Osta tai vuokraa Täysin uudet, laadukkaat Golfstudios Benz Terracen vapaa-ajan asunnot sijaitsevat keskellä Nordcenteriä, Benz-kentän äärellä. Huoneistot

Lisätiedot

As Oy Naantalin Linnarinne

As Oy Naantalin Linnarinne As Oy Naantalin Linnarinne VALOISA JA MODERNI PERHEASUNTO MERELLISESSÄ NAANTALISSA Luonnonmaa on vehreä saari Naantalin vanhan kaupungin edustalla. Linnarinteen modernit ja kodikkaat rivitalot isoilla

Lisätiedot

Suuntaa antava 3D-mallinnos. SATO VuokraKoti. Turku, Kupittaanpuisto Tahkonkuja 1 G, Turku. koti kuten haluat

Suuntaa antava 3D-mallinnos. SATO VuokraKoti. Turku, Kupittaanpuisto Tahkonkuja 1 G, Turku. koti kuten haluat Suuntaa antava 3D-mallinnos SATO VuokraKoti Turku, Kupittaanpuisto Tahkonkuja 1 G, 20520 Turku koti kuten haluat Uusi kaupunkikoti lähellä kaikkea Uutuuttaan hohtavat neljän tähden SATO VuokraKodit Kupittaanpuiston

Lisätiedot

Nurmijärven Paronitar

Nurmijärven Paronitar Asunto Oy Nurmijärven aronitar Kiikkaistenkuja 6 A1 - C27, 01800 Klaukkala Asunto Oy Nurmijärven aronitar Kiikkaistenkuja 6 A1 - C27, 01800 Klaukkala 04 Arkkitehdin sanat 08 Sijainti 10 Asunto Oy Klaukkala

Lisätiedot

UUSI VUOKRAKOTI KEHITTYVÄLLÄ ALUEELLA TAMPERE LINNAINMAA. SATO VuokraKoti Hannulanpolku 10, Tampere ANNA ELÄMÄN VIEDÄ

UUSI VUOKRAKOTI KEHITTYVÄLLÄ ALUEELLA TAMPERE LINNAINMAA. SATO VuokraKoti Hannulanpolku 10, Tampere ANNA ELÄMÄN VIEDÄ UUSI VUOKRAKOTI KEHITTYVÄLLÄ ALUEELLA TAMPERE LINNAINMAA SATO VuokraKoti Hannulanpolku 10, 33580 Tampere ANNA ELÄMÄN VIEDÄ UUDET SATO VUOKRAKODIT LINNAINMAALLA Haluatko asua mukavassa naapurustossa lähellä

Lisätiedot

Asunto Oy Tampereen PMK-Torni Peltokatu 14, Tampere. Modernisti rouhea

Asunto Oy Tampereen PMK-Torni Peltokatu 14, Tampere. Modernisti rouhea Asunto Oy Tampereen PM-Torni 14, 33100 Tampere Modernisti rouhea AS OY TAMPEREEN PM-TORNI Uudet kodit nousevat vanhan PMTAON viereen tuoden alueelle jälleen uutta elämää. PM-Tornin suunnittelussa inspiraatio

Lisätiedot

Arkkitehtuuri- ja muotoilutoimisto Talli Oy. Malagankatu 3, Helsinki. KOy Helsingin Jallukka

Arkkitehtuuri- ja muotoilutoimisto Talli Oy. Malagankatu 3, Helsinki. KOy Helsingin Jallukka Arkkitehtuuri- ja muotoilutoimisto Talli Oy Malagankatu 3, Helsinki KOy Helsingin Jallukka Urbaania asumista meren äärellä Jätkäsaaren tunnelma muodostuu kivijalkaliikkeistä, pyöräily- ja kävelyreiteistä

Lisätiedot

Koy Golfstudios Benz Terrace 6.7.2009

Koy Golfstudios Benz Terrace 6.7.2009 Koy Golfstudios Benz Terrace 6.7.2009 6.7.2009 Osta tai vuokraa Täysin uudet, laadukkaat Golfstudios Benz Terracen vapaa-ajan asunnot sijaitsevat keskellä Nordcenteriä, Benz-kentän äärellä. Huoneistot

Lisätiedot

REMONTOITU VUOKRAKOTI PERINTEIKKÄÄSSÄ PIHLAJAMÄESSÄ. PIHLAJAMÄKI HELSINKI. SATO VuokraKoti Johtokiventie 8, Helsinki ANNA ELÄMÄN VIEDÄ

REMONTOITU VUOKRAKOTI PERINTEIKKÄÄSSÄ PIHLAJAMÄESSÄ. PIHLAJAMÄKI HELSINKI. SATO VuokraKoti Johtokiventie 8, Helsinki ANNA ELÄMÄN VIEDÄ REMONTOITU VUOKRAKOTI PERINTEIKKÄÄSSÄ PIHLAJAMÄESSÄ. PIHLAJAMÄKI HELSINKI SATO VuokraKoti Johtokiventie 8, 00710 Helsinki ANNA ELÄMÄN VIEDÄ REMONTOIDUT SATO VUOKRAKODIT Perinteikkäässä Pihlajamäessä sijaitsevassa

Lisätiedot

Vuokra-asuntoja. Palvelut parhaalta paikalta

Vuokra-asuntoja. Palvelut parhaalta paikalta Koti kaiken keskellä alvelut parhaalta paikalta Vuokra-asuntoja Sellonhuipun vuokrauksesta vastaa Ovenia sännöinti p. 0201 774 500 asuntovuokraus@ovenia.fi www.oveniaisannointi.fi ASUNTO OY SOON SONHUU

Lisätiedot

ENNAKKOMARKKINOINTI AS OY ESPOON PORTTITIE JOULUKUUTA Havainnekuva

ENNAKKOMARKKINOINTI AS OY ESPOON PORTTITIE JOULUKUUTA Havainnekuva ENNAKKOMARKKINOINTI A OY EPOON PORTTITIE 13 14. JOULUKUUTA 2017 Havainnekuva A OY EPOON PORTTITIE 13 KAUNIAINEN JUNA-AEMA ELLO Asunto-osakeyhtiö Espoon Porttitie 13 on rauhallisen Mankkaan keskelle sijoittuva

Lisätiedot

Kauhavan asumisoikeus yhdistys ry, Kauhavan Senioritalo 1 2014

Kauhavan asumisoikeus yhdistys ry, Kauhavan Senioritalo 1 2014 SUUNNITELMAN ESITTELY 12.5.2014 Rakennusppaikka, Kirkkotie 10, 62200 Kauhava r r a k e n n u s A R K K I T E H D I T o y T u o m i s a l o & Co Sivu 1 ASEMAKAAVA r a k e n n u s A R K K I T E H D I T o

Lisätiedot

Porrastetut. Kuvassa Törmäpääsky 120. Törmäpääsky

Porrastetut. Kuvassa Törmäpääsky 120. Törmäpääsky Porrastetut Kuvassa Törmäpääsky 120 Törmäpääsky 20 Suunnittelimme sinulle selkeän ja toimivan kodin. Törmäpääsky on tulvillaan valoa aamusta iltaan. Sen olohuone, ruokailutila ja keittiö muodostavat viihtyisän

Lisätiedot

Kalajoki, Hiekkasärkät Kohdenumero h+kk+parvi+s, 42,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh. 800,00 Vh. 800,00

Kalajoki, Hiekkasärkät Kohdenumero h+kk+parvi+s, 42,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh. 800,00 Vh. 800,00 Lomaosake Kalajoki, Hiekkasärkät Kohdenumero 518314 1h+kk+parvi+s, 42,0 m² Kov. 1990 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 800,00 Vh. 800,00 Rysätie 10 talo 1 huon. 2 vko 41. Hyvällä sijainnilla aktiviteettien äärellä

Lisätiedot

Poolhouse Piccolo Uno

Poolhouse Piccolo Uno POOLHOUSE MALLISTO - KUN HALUAT JOTAIN MUUTA Uusi Poolhouse mallisto vastaa ihmisten erilaisiin tarpeisiin pelkistetyllä ja toimivalla designilla joka erottuu joukosta tyylikkäästi edukseen. Mallistosta

Lisätiedot

As Oy Jyväskylän Jokivillat. Arvinkuja 14, 40520 Jyväskylä

As Oy Jyväskylän Jokivillat. Arvinkuja 14, 40520 Jyväskylä As Oy Jyväskylän Jokivillat Arvinkuja 14, 40520 Jyväskylä Ver 8.5.2014 Nykyaikainen unelmakoti Jokivarren viihtyisälle alueelle valmistuu tasokkaita ja nykyaikaisia kaupunkivilloja. Kohteen viisi lämminhenkistä

Lisätiedot

MATINKYLÄ Leenankuja 3 3h, k, kph ja wc, las. parv. 76m2

MATINKYLÄ Leenankuja 3 3h, k, kph ja wc, las. parv. 76m2 MATINKYLÄ Leenankuja 3 3h, k, kph ja wc, las. parv. 76m2 Asunnossa tehdään kokonaisvaltainen remontti huhti-toukokuussa 2015. Remontissa uusitaan kaikki asunnon pinnat sekä keittiö ja kylpyhuone. Asunnon

Lisätiedot

HEINÄKUU 2013 hinta 9,90 e

HEINÄKUU 2013 hinta 9,90 e HEINÄKUU 2013 hinta 9,90 e sokerina pohjalla KYMPPI~ KERROS MILLAISTA OLISI ASUA MANHATTANILLA UUDEN HL23-TALON 10. KERROKSESSA? AINAKIN AURINGONLASKUN AIKAAN OLISI LASKEUDUTTAVA HIGH LINELLE, JOKA HALKOO

Lisätiedot

Asunto Oy Vantaan Sananjalantie 2. Rauhallinen ja tilava koti Simonkylässä.

Asunto Oy Vantaan Sananjalantie 2. Rauhallinen ja tilava koti Simonkylässä. Rauhallinen ja tilava koti Simonkylässä. Asunto Oy Vantaan Sananjalantie 2 Helsinki-Vantaa lentokenttä Koivukylänväylä Koivukylä Asunto Oy Vantaan Sananjalantie 2 rakennetaan Simonkylän alueelle Vantaalle

Lisätiedot

Asunto Oy Espoon Kotipalsta I ESPOO ENNAKKOMARKKINOINTI - PERUSTAJANTIE 6, ESPOO

Asunto Oy Espoon Kotipalsta I ESPOO ENNAKKOMARKKINOINTI - PERUSTAJANTIE 6, ESPOO Asunto Oy Espoon Kotipalsta I ESPOO ENNAKKOMARKKINOINTI - PERUSTAJANTIE 6, 02920 ESPOO Tietoa kohteesta Espoon Perusmäkeen nousee kahdeksan tyylikästä paritalohuoneistoa. Asunnot sijaitsevat rauhallisella

Lisätiedot

Oulu, Etelätulli. SATO LaatuKoti Tasokkaita vuokra-asuntoja keskustan tuntumassa. Rautionkatu 28

Oulu, Etelätulli. SATO LaatuKoti Tasokkaita vuokra-asuntoja keskustan tuntumassa. Rautionkatu 28 Oulu, Etelätulli Rautionkatu 28 SATO LaatuKoti Tasokkaita vuokra-asuntoja keskustan tuntumassa Taiteilijan näkemys saattaa yksityiskohdiltaan poiketa toteutuksesta. Viihtyisiä vuokrakoteja korkeatasoisessa

Lisätiedot

Koy Golfstudios Benz Terrace 1.9.2014

Koy Golfstudios Benz Terrace 1.9.2014 Koy Golfstudios Benz Terrace.9.204 .9.204 Osta tai vuokraa Täysin uudet, laadukkaat Golfstudios Benz Terracen vapaa-ajan asunnot sijaitsevat keskellä Nordcenteriä, Benz-kentän äärellä. Huoneistot tarjoavat

Lisätiedot

ASUNTO OY VANTAAN PITKÄSIIMA 35 A 5 KPL ET 97 m2 ja 2 kpl ET 109 m2

ASUNTO OY VANTAAN PITKÄSIIMA 35 A 5 KPL ET 97 m2 ja 2 kpl ET 109 m2 ENNKOMARKKINOINTIESITE 19.6.2015 ASUNTO OY VANTAAN PITKÄSIIMA 35 A 5 KP ET 97 m2 ja 2 kpl ET 109 m2 Taiteilijan näkemys www.ptmhouse.fi Kohteen tiedot Pitkäsiima 35 A, 01490 Vantaa Pitkäsiiman erillistalot

Lisätiedot

ENNAKKOMARKKINOINNISSA

ENNAKKOMARKKINOINNISSA As Oy Ylivieskan Kino EAKKOMARKKIOIIS Osta omaksi tai sijoitusasunnoksi! As Oy Ylivieskan Kino rakennetaan Ylivieskan keskustan tuntumaan suojaiselle ja rauhalliselle tontille. Kaksikerroksinen luhtitalo

Lisätiedot

AS OY TURUN WESTPARKIN EEBEN

AS OY TURUN WESTPARKIN EEBEN AS OY TURUN WESTPARKIN EEBEN Lukkosepänkatu 5 A, 20320 Turku ARVIOITU VALMISTUMISAIKA 1/2013 www.suomenvuokrakodit.fi SIJAINTI SVK Kartta: Fonecta Karttapalvelu, 2012. As Oy Turun Westparkin Eeben valmistuu

Lisätiedot

Koti Koskelassa kaikki on lähellä

Koti Koskelassa kaikki on lähellä Koti Koskelassa kaikki on lähellä Rakennamme uusia koteja valmiille asuinalueelle Emäpuuntielle Koskelaan, jossa kadut, puistot ja palvelut ovat jo rakennettu ja asuinympäristö on viihtyisä. Yliopistoon,

Lisätiedot

ASUNTAMAANRAITTI TAMPERE

ASUNTAMAANRAITTI TAMPERE 1 AUNTAMAANRAITTI 1 3387 TAMERE As Oy Vuoreksen Apollo koostuu arkkitehtonisesti tyylikäistä 1- ja 2-kerroksisista puuverhoilluista rivija luhtitaloasunnoista. Asuntoyhtiön tontti rajautuu kauniiseen Vuoreksen

Lisätiedot

Ainutlaatuinen merenrantakiinteistö Turun Hirvensalossa

Ainutlaatuinen merenrantakiinteistö Turun Hirvensalossa Ainutlaatuinen merenrantakiinteistö Turun Hirvensalossa sijaitsee upealla ja luonnonläheisellä tontilla mäntymetsän keskellä. Turun keskusta on vain 6 km päässä. Niin oleskeluun kuin liikuntaankin sopiva

Lisätiedot

18 JAN SEDERHOLMIN SIJOITTAMAA REIKÄÄ, JA SE ON VASTA ALKUA. KÄÄNNÄ SIVUA JA NÄE LISÄÄ.

18 JAN SEDERHOLMIN SIJOITTAMAA REIKÄÄ, JA SE ON VASTA ALKUA. KÄÄNNÄ SIVUA JA NÄE LISÄÄ. 18 JAN SEDERHOLMIN SIJOITTAMAA REIKÄÄ, JA SE ON VASTA ALKUA. KÄÄNNÄ SIVUA JA NÄE LISÄÄ. PARAS PALVELU 2007 GOLF DIGEST -LEHTI PAY & PLAY PREMIUM Minämäki Aura Masku Naantali Kultaranta Golf Turku Sauvo

Lisätiedot

LÖYDÄT. kaupunkikoteja meren. Saukonpaasi. lemminkainen.fi/saukonpaasi

LÖYDÄT. kaupunkikoteja meren. Saukonpaasi. lemminkainen.fi/saukonpaasi LÖYDÄT LISÄÄ TIETOA SAUkonpaaden KOHTEISTA OSOITTEESTA LEINKAINEN.fi/SAUKONpaasi lemminkainen.fi/saukonpaasi kaupunkikoteja meren RANNALLA Saukonpaasi JÄTKÄSAARESSA Lemminkäinen Talo Oy / Pääkaupunkiseutu

Lisätiedot

LappliSENIORI. Lappli-senioritalot

LappliSENIORI. Lappli-senioritalot Lappli-senioritalot 1 Huolettoman asumisen aika 2 Lappli ajattelee asumista seniorikansalaisen näkökulmasta! Onko Sinulle tai läheisellesi koittanut elämänvaihe, jossa nykyisessä asunnossa asuminen ja

Lisätiedot

CO 2. GREENBUILD KOMBI Ekotoimiva passiivitalomallisto. Paremman tulevaisuuden koteja

CO 2. GREENBUILD KOMBI Ekotoimiva passiivitalomallisto. Paremman tulevaisuuden koteja CO 2 GREENBUILD KOMBI Ekotoimiva passiivitalomallisto KOMBI 144 Kaksikerroksinen puutalo on perinyt ulkomuotonsa perinteiseltä rintamamiestalolta. Lopputulos on silti moderni ja suunniteltu vastaamaan

Lisätiedot

Kauniita koteja palveluiden äärellä Lehmossa Asunto Oy Lehmon Sammal

Kauniita koteja palveluiden äärellä Lehmossa Asunto Oy Lehmon Sammal Kauniita koteja palveluiden äärellä Lehmossa Asunto Oy Lehmon Sammal Rakentaja M. Laukkanen Oy rakentaa Lehmoon yksitoista kotia käsittävän maalämpölämmitteisen rivitalokohteen. Asunto Oy Lehmon Sammal

Lisätiedot

Kaunis koti viihtyisällä alueella

Kaunis koti viihtyisällä alueella Kaunis koti viihtyisällä alueella Rakennamme valoisan kodin omakotitaloon Ylöjärven Kangasniemeen. Ympäristö on viihtyisä. Lähialueen tiet ja puistot on rakennettu valmiiksi. Kodin läheltä löytyvät päiväkoti,

Lisätiedot

AINUTLAATUISTA PALVELUASUMISTA EIRASSA

AINUTLAATUISTA PALVELUASUMISTA EIRASSA AINUTLAATUISTA PALVELUASUMISTA EIRASSA Villa Ensi Säätiö tarjoaa turvallista asumismukavuutta keskellä kauneinta Helsinkiä. Villa Ensin tuettua asumista tarvitseville henkilöille tarkoitetut huoneistot

Lisätiedot

HELMI-vapaa-ajantalot 2007. Unelmista tehty

HELMI-vapaa-ajantalot 2007. Unelmista tehty HELMI-vapaa-ajantalot 2007 Unelmista tehty 21 Helmi Sisällysluettelo Helmi 68..... s. 4 Helmi 99.... s. 14 UUTUUS Helmi 69..... s. 6 Helmi 111... s. 16 Helmi 63..... s. 8 Kärkimallit.......s. 18 Toimitussisällöt...s.

Lisätiedot

KAARELANTIE 6A, HELSINKI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

KAARELANTIE 6A, HELSINKI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. KAARELANTIE 6A, HELSINKI MYYNTIESITE HELSINKI, RIVITALO 2 5h+k+2 kph+s+wc, 131 m, 447 000 Vastaava välittäjä Nina Lampinen Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner 0400 943258 nina@bolkv.fi Tässä asunnossa on

Lisätiedot

ASUNTO OY VIITASAAREN LOISTO RANTATIE 7 VIITASAARI

ASUNTO OY VIITASAAREN LOISTO RANTATIE 7 VIITASAARI ASUNTO OY VIITASAAREN LOISTO RANTATIE 7 VIITASAARI HANKETIEDOT As Oy Viitasaaren Loisto rakennetaan loistavalle paikalle Keitele järven rantaan, omarantaiselle tontille, aivan Viitasaaren ydinkeskustaan,

Lisätiedot

TILAVALOLAATUVIIMEISTELYMAISEMATILAKESTÄVYYSAJATTOMUUS

TILAVALOLAATUVIIMEISTELYMAISEMATILAKESTÄVYYSAJATTOMUUS 3h+k+s+lasitettu terassi, 105 htm 2 Pesutilat, sauna ja erillinen WC: lattialämmitys, sekä seinät että lattiat laatoitettu Ikkunoiden suunta, näkymät: merelle, Hakaniemeen, sisäpihalle Takka A 134 2h+k+s

Lisätiedot

Ainutlaatuinen merenrantakiinteistö

Ainutlaatuinen merenrantakiinteistö Ainutlaatuinen merenrantakiinteistö liikuntaankin sopiva tontti on yli 4000 m 2 laajuinen. Pihalla on luonnonkiviä, kalliota, nurmikkoa ja vanhoja mäntyjä ja pihan ja kiinteistön voi valaista tunnelmavalaistukseen.

Lisätiedot

Asunto Oy Larun Portti Helsinki

Asunto Oy Larun Portti Helsinki larunportti.hartela.fi / www.hartela.fi Asunto Oy Larun Portti Helsinki Lauttasaarentie 1, 00200 Helsinki Asunto Oy Larun Portti Helsinki PJOIKAARI Asunto Oy Larun Portti Helsinki nousee Lauttasaaren sillan

Lisätiedot

Kuopio, Saaristokaupunki Kohdenumero h, kt, 32,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00

Kuopio, Saaristokaupunki Kohdenumero h, kt, 32,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Kuopio, Saaristokaupunki Kohdenumero 595791 2h, kt, 32,0 m² Kov. 2018 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 38 370,00 Vh. 127 900,00 Keilanrinteenkatu 5. Asunto Oy Kuopion Keilantori. Rakentaja Pohjola

Lisätiedot

PUOLUKKATIE 12, ESPOO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

PUOLUKKATIE 12, ESPOO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. PUOLUKKATIE 12, ESPOO MYYNTIESITE ESPOO, PARITALO 2 4-6h+avok+s+2kph+3 terassia, 372 m, 1 580 000 Vastaava välittäjä Tiina Kantola Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner 044 0111066 tiina@bolkv.fi Edustavuutta,

Lisätiedot

Kotaniementie 7 as 3 Kaunisharju, 40800 Vaajakoski

Kotaniementie 7 as 3 Kaunisharju, 40800 Vaajakoski Kotaniementie 7 as 3 Kaunisharju, 1 Nyt ennakkomarkkinoinnissa upea rivitalo järven rannalla! As Oy Kotaranta rakennetaan omalle tontille Leppäveden rantaan. Yhtiö on vapaarahoitteinen ja käsittää yhden

Lisätiedot

LETKAJENKKA VIIKIN SENIORITALO HELSINGIN SEURAKUNTAYHTYMÄ 7.5.2010 PLANSSI 1 2 3 4 5 6 LETKAJENKKA

LETKAJENKKA VIIKIN SENIORITALO HELSINGIN SEURAKUNTAYHTYMÄ 7.5.2010 PLANSSI 1 2 3 4 5 6 LETKAJENKKA ASEMAPIIRROS 1:1000 LETKAJENKKA Rakennukset ovat 4-kerroksisia asemakaavan mukaisesti. Rakennusmassat jakaantuvat pienempiin osiin inhimillistä mittakaavaa painottaen. Asumisen yhteisöllisyys on ollut

Lisätiedot

UUDENMAANKATU 13 KAUPUNKIASUNNOT ROOMY

UUDENMAANKATU 13 KAUPUNKIASUNNOT ROOMY DENMAANKAT 13 KAPNKIASNNOT ROOMY Helsingin udenmaankatu 13:n piharakennus on rakennettu vuonna 1888. Alunperin talon ylimmät kerrokset olivat asuinkäytössä ja alimmissa toimi yleinen sauna. Saunaan liittyi

Lisätiedot

Kaupunkilaiseen makuun: Basic line Optima

Kaupunkilaiseen makuun: Basic line Optima Kaupunkilaiseen makuun: Basic line Optima Esite ja hinnat 1/2015 Hiottua laatua yksilölliseen asumiseen Nuorekasta ilmettä: Basic Line Optima tarjoaa tilaa kaupunkilaiseen makuun Tontin tehokäyttäjä, Basic

Lisätiedot

ALKUASUNNOT OY / KILTERINRINNE 4 HUONEISTOLUETTELO 19.10.07 Arkkitehtitoimisto Ulpu Tiuri Oy. Asunnot

ALKUASUNNOT OY / KILTERINRINNE 4 HUONEISTOLUETTELO 19.10.07 Arkkitehtitoimisto Ulpu Tiuri Oy. Asunnot ALKUASUNNOT OY / KILTERINRINNE 4 HUONEISTOLUETTELO 19.10.07 Arkkitehtitoimisto Ulpu Tiuri Oy Asunnot m2 A 1 1H+TUPAK+PARVEKE 38,5 1.krs A 2 1H+TUPAK+PARVEKE 38,5 1.krs A 3 1H+TUPAK+PARVEKE 38,5 1.krs A

Lisätiedot

TULLIKATU 7, NAANTALI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

TULLIKATU 7, NAANTALI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. TULLIKATU 7, NAANTALI MYYNTIESITE NAANTALI, KERROSTALO 3h+kt+s+ph/khh+wc+vh+las.terassi+v+ak, 84 m, 314 000 Vastaava välittäjä Johanna Willberg MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, LKV, PARTNER, KAUPANVAHVISTAJA 040 041 048

Lisätiedot

VILLA ROOSA Senioriasuntoja 28+1 kpl. VILLA VIOLA Vuokra-asuntoja 28 kpl

VILLA ROOSA Senioriasuntoja 28+1 kpl. VILLA VIOLA Vuokra-asuntoja 28 kpl VILLA ROOSA Senioriasuntoja 28+1 kpl VILLA VIOLA Vuokra-asuntoja 28 kpl A Villa Roosa "Senioriasuntoja 28 + 1 kpl" Mahdollinen vaihtoehtoinen maanalainen yhdyskäytävä palvelutaloon Pohjajärjestelyt muutetaan

Lisätiedot

ILTARUSKO. Taiteilijan näkemys. Helsingin Asumisoikeus Oy / Iltarusko Kontukuja 2 00940 Helsinki turvallisesti omaan kotiin

ILTARUSKO. Taiteilijan näkemys. Helsingin Asumisoikeus Oy / Iltarusko Kontukuja 2 00940 Helsinki turvallisesti omaan kotiin ITARUO Taiteilijan näkemys Helsingin Asumisoikeus Oy / Iltarusko 2 turvallisesti omaan kotiin Helsingin asumisoikeus Oy ITARUO Kontula, 2a, Senioriasuminen Iltaruskossa Yleistä Yhtiön läheisyydes on Kontulan

Lisätiedot

VILLA FELIX VALMIS KOKONAISUUS MAJOITUS- JA RAVINTOLATOIMINTAAN TAI HOIVAPALVELUJEN TUOTTAMISEEN

VILLA FELIX VALMIS KOKONAISUUS MAJOITUS- JA RAVINTOLATOIMINTAAN TAI HOIVAPALVELUJEN TUOTTAMISEEN 1 VILLA FELIX Felixionat Oy:n konkurssipesä myy kartanomaisen majoitus- / ravintolakiinteistön Västanfjärdissä Kemiönsaaren kunnassa. Osoite: Vestanvikintie 95, 25830 Västänfjärd VALMIS KOKONAISUUS MAJOITUS-

Lisätiedot

SATO VuokraKoti. Espoo, Soukka Soukankaari 5, Espoo. koti kuten haluat

SATO VuokraKoti. Espoo, Soukka Soukankaari 5, Espoo. koti kuten haluat SATO VuokraKoti Espoo, Soukka 5, 02360 Espoo koti kuten haluat Kauniiksi kunnostetut kodit erinomaisella paikalla Haluatko asua merellisessä ympäristössä ulkoilu- ja virkistysalueiden tuntumassa? Remontoidut

Lisätiedot

ITÄINEN RANTAKATU 50, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

ITÄINEN RANTAKATU 50, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. ITÄINEN RANTAKATU 50, TURKU MYYNTIESITE TURKU, KERROSTALO 2 2-3h+k (yhtiöjärjestyksen mukaan 4h+k), 76 m, 335 000 Vastaava välittäjä Annika Virtanen KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ LKV, PARTNER 050 540 4524 annika@bolkv.fi

Lisätiedot

Asunto Oy Espoon Martinkuja 7 I ESPOO

Asunto Oy Espoon Martinkuja 7 I ESPOO Asunto Oy Espoon Martinkuja 7 I ESPOO ENNAKKOMARKKINOINTI - MARTINKUJA 7B, 02270 ESPOO Tietoa kohteesta Espoon Nöykkiöön nousee neljä tyylikästä paritalohuoneistoa. Asunnot sijaitsevat rauhallisella pientaloalueella,

Lisätiedot

VÄTINTIE 15, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

VÄTINTIE 15, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. VÄTINTIE 5, TURKU MYYNTIESITE TURKU, KERROSTALO h+k+s, 7 m, 96 000 Vastaava välittäjä Sirpa Sobral Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner 040 670 7440 sirpa@bolkv.fi Tämä Vätintien kaunis ja tilava kaksio

Lisätiedot

VANTONTIE 166, RAISIO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

VANTONTIE 166, RAISIO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. VANTONTIE 166, RAISIO MYYNTIESITE RAISIO, MAATILA 2 4h+tupak+kph/khh+s+ph+talli+pihatto+ratsastuskenttä, 136 m, 498 000 Vastaava välittäjä Johanna Willberg MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, LKV, PARTNER, KAUPANVAHVISTAJA

Lisätiedot

Kaunis koti Lauttasaaren parhaimmalla paikalla

Kaunis koti Lauttasaaren parhaimmalla paikalla Kaunis koti Lauttasaaren parhaimmalla paikalla Lauttasaaren paras sijainti loistavien kulkuyhteyksien ja kauniin merenrannan läheisyydessä Tehokas pohjaratkaisu käyttää 45 m 2 tilan tehokkaasti monikäyttöinen

Lisätiedot

Kenttäkatu 17 B as 10 Mäki-Matti, 40700 Jyväskylä

Kenttäkatu 17 B as 10 Mäki-Matti, 40700 Jyväskylä Kenttäkatu 17 B as 10 Mäki-Matti, 40700 Jyväskylä 1 Nyt ennakkomarkkinoinnissa luhtitalohuoneistot aitiopaikalta! As Oy Jyväskylän Kenttäkadun Kruunu rakennetaan omalle tontille Harjun kupeeseen. Yhtiö

Lisätiedot

Asunto Oy Kuunariranta

Asunto Oy Kuunariranta Asunto Oy Kuunariranta Asunto Oy Kuunariranta Parainen Kirkkosalmenkatu 9 11 1600 Parainen Uusi Kirkkosalmenranta Meren rannalla keskellä kaupunkia Paraisille rakennetaan uniikki pientalokokonaisuus, jossa

Lisätiedot

Senioritalon. juniori. Mervi 57 vuotta

Senioritalon. juniori. Mervi 57 vuotta Senioritalon juniori Mervi 57 vuotta Muutto pienempään kerrostalo - asuntoon vuokralle tuli ajan- kohtaiseksi lasten poismuuton jälkeen. Samalla toteutin haaveeni siirtolapuutarhamökin hankinnasta. Vuokrakoti

Lisätiedot

ASUNTOTUOTANTOTOIMISTO 17.06.2013

ASUNTOTUOTANTOTOIMISTO 17.06.2013 HELSINGIN KAUPUNKI HANKESELOSTUS ASUNTOTUOTANTOTOIMISTO 17.06.2013 Helsingin asumisoikeus Oy Kivipari Sijainti ja tontti Kaupunginosa 4, kortteli 4129, tontti Kiviparintie a 00920 Helsinki Tontti on Kiviparintiellä,

Lisätiedot

Otavan Kruunu on Otavankadun ja Länsipuiston kulmaan syksyllä 2019 valmistuva 63 asunnon, kahden talon uusi kohde.

Otavan Kruunu on Otavankadun ja Länsipuiston kulmaan syksyllä 2019 valmistuva 63 asunnon, kahden talon uusi kohde. Uusi valovoimainen vuokra-asuntokohde Porin kirjastokorttelissa, Otavankatu 8. Otavan Kruunu on Otavankadun ja Länsipuiston kulmaan syksyllä 2019 valmistuva 63 asunnon, kahden talon uusi kohde. TYYLIKKÄIDEN

Lisätiedot

Nurmijärvi, Rajamäki Kohdenumero h,k,s,käyttöullakko, 82,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh.

Nurmijärvi, Rajamäki Kohdenumero h,k,s,käyttöullakko, 82,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh. Rivitalo Nurmijärvi, Rajamäki Kohdenumero 606839 3h,k,s,käyttöullakko, 82,0 m² Kov. 2007 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 209 000,00 Vh. 209 000,00 Arvinkuja 5 E. Rivitalon päätyhuoneisto halutulla alueella

Lisätiedot

ASUNTO OY HELSINGIN KIPPARI. Suolakivenkatu 11, 00810 Helsinki MODERNIA MERELLISTÄ KAUPUNKIASUMISTA.

ASUNTO OY HELSINGIN KIPPARI. Suolakivenkatu 11, 00810 Helsinki MODERNIA MERELLISTÄ KAUPUNKIASUMISTA. ASUNTO OY HELSINGIN KIPPARI Suolakivenkatu 11, 00810 Helsinki 081112 MODERNIA MERELLISTÄ KAUPUNKIASUMISTA. MERI EDESSÄSI Eastend on merellinen pientaloalue, joka sijaitsee aivan Herttoniemenrannan kärjessä,

Lisätiedot

Turku Kohdenumero h,k,kph,2wc,khh,vh,sauna,lasit.p, 72,0 m² Kov Energialuokka D Mh ,00 Vh ,00

Turku Kohdenumero h,k,kph,2wc,khh,vh,sauna,lasit.p, 72,0 m² Kov Energialuokka D Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Turku Kohdenumero 596609 2-3h,k,kph,2wc,khh,vh,sauna,lasit.p, 72,0 m² Kov. 2012 Energialuokka D Mh. 259 000,00 Vh. 259 000,00 Helsinginkatu 13. Ainutlaatuisessa kulttuurimaisessa Aurajoen rannassa

Lisätiedot

Sastamala, Keskusta Kohdenumero h, kt, s, 72,0 m² Kov Energialuokka C Mh ,12 Vh ,00

Sastamala, Keskusta Kohdenumero h, kt, s, 72,0 m² Kov Energialuokka C Mh ,12 Vh ,00 Kerrostalo Sastamala, Keskusta Kohdenumero 565603 3h, kt, s, 72,0 m² Kov. 2016 Energialuokka C Mh. 67 691,12 Vh. 226 000,00 Lapinmäenkatu 3 A 8. Asunto Oy Sastamalan Tähtirannan asunto A8 etsii ensimmäisiä

Lisätiedot

Missä sinä asut? Minä asun kaupungissa. Asuuko Leena kaupungissa vai maalla? Leena asuu maalla, mutta hän on työssä kaupungissa.

Missä sinä asut? Minä asun kaupungissa. Asuuko Leena kaupungissa vai maalla? Leena asuu maalla, mutta hän on työssä kaupungissa. ASUNTO JA ASUMINEN ASUMINEN 1. Missä sinä asut? Minä asun kaupungissa. Asuuko Leena kaupungissa vai maalla? Leena asuu maalla, mutta hän on työssä kaupungissa. 2. Missä kaupungissa sinä asut? Asun Lahdessa.

Lisätiedot

C&J 1203 VUORES "KATOS" TONTINKÄYTTÖSUUNNITELMA, 2. VAIHE KORTTELI 7632 VUORES "KATOS" TONTINKÄYTTÖSUUNNITELMA KORTTELI 7632

C&J 1203 VUORES KATOS TONTINKÄYTTÖSUUNNITELMA, 2. VAIHE KORTTELI 7632 VUORES KATOS TONTINKÄYTTÖSUUNNITELMA KORTTELI 7632 C&J 03 Vuoreskeskus itä, asemakaava nro 86 tontinkäyttösuunnitelma ts-86-3 kortteli 763 VUORES VUORES "KATOS" TONTINKÄYTTÖSUUNNITELMA,. VAIHE KORTTELI 763 "KATOS" TONTINKÄYTTÖSUUNNITELMA KORTTELI 763 CEDERQVIST

Lisätiedot

33254 Luutnantinpolku 2, 00410 Helsinki 00550 Helsinki. Asemakaava on vahvistettu 14.02.2012.

33254 Luutnantinpolku 2, 00410 Helsinki 00550 Helsinki. Asemakaava on vahvistettu 14.02.2012. Haso Luutnantinpolku Luonnokset 04.05.2015 Sijainti Tontti 33254 Luutnantinpolku 2, 00410 Helsinki 00550 Helsinki Tontti sijaitsee Malminkartanon rautatieaseman läheisyydessä ja se rajautuu lännestä junarataan.

Lisätiedot