Asunto Oy Herrain Hiekat

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Asunto Oy Herrain Hiekat"

Transkriptio

1 Asunto Oy Herrain Hiekat Unelmien loma-asunnot hiekkasärkkien sydämessä. Näkökulmia kotiisi

2 Hiekkasärkkien historia Kuvituskuva ei täysin vastaa todellisuutta luvulla Santa-, Tuomi- ja Hietapakat tunnettiin jo laajasti Kalajoen lähiseudulla. Hietikolla retkeili aluksi herrasväki, jotka pitivät leiripaikkanaan Herrainpakkoja, myöhemmin tavallinen kansa seurasi perässä. Alueen vieraat keräsivät innokkaasti tuomenkukkia mukaansa. Näin tuompaikat nimityskin hiljalleen hiipui tuomiloiston mukana ja hiekkasärkät vakiintui alueen nimeksi. Kalajoen hiekkasärkät kehittyivät matkailunähtävyydeksi 1930-luvulle tultaessa, jolloin autoistuminen vilkastutti Suomen matkailua. Hiekkasärkkien ensimmäisessä matkailuyrityksessä, Oskari Kärjen perikunnan virvokekioskissa oli myynnissä limonaadia ja nisua. Vuonna 1931 aloittanut Hilma ja Jalmari Pahikkalan pitämä täysihoitola oli hiekkasärkkien ensimmäinen majoitus- ja ravitsemusliike. Kalajoen suosio juhannuksen viettopaikkana kasvoi vuosi vuodelta ja juhannusvieraille alettiin keksiä tapahtumia, balettiesityksiä sekä juhannustyttökilpailuja luvulla Kalajoen kunta aloitti matkailun aktiivisen kehittämisen. Leirintäalue perustetiin 1962, ja siitä tuli 10 vuodessa Suomen suosituin leirintäalue. Matkailuyhdistyksen ja valtion vuonna 1964 Tuomipakoille rakennuttama matkailumaja oli moderni ja ympärivuotinen. Hotelli kohotti hiekkasärkkien statusta ja mahdollisti ympärivuotisen majoituksen. Maakallan lisäksi myös Ulkokallan Majakkasaari toivottaa matkailijat tervetulleeksi. Tapion Tupa - paikalleen siirretty vanha suolamakasiini aloitti kestikievarina vuonna 1979, ja sen ympäristöön on kasvanut vuosien varrella lomakylä. Merisärkille rakennettiin ohjelma- ja oheispalveluja 70- ja 80-luvulla. Hotelli-Ravintola Lokkilinna, Merisärkän ja Rantakallan välille perustettu näköalagrilli ja jäätelökioski laajeni hotelliksi 90-luvulla. Lokkilinna on ollut ensimmäisiä ohjelmapalvelujen kehittäjiä ja tarjoajia hiekkasärkkien alueella. Kauan toivottu, ympärivuotista matkailua palveleva Kylpylä SaniFani aloitti hiekkasärkillä v Kylpylän viereen rakennettu Kylpylähotelli Sani avattiin Golfia on pelattu Kalajoki Golfin viheriöllä jo vuodesta 1992 alkaen. Rahjakylän saaristo olisi hyvin sowelias paikka kylpylaitokseksi ja luulisi että sinne kokountuisi paljon kansaa sekä likeltä että kaukaa nauttimaan niitä etuja mitä pohjolan meriwesi parantajana woipi tarjota wierailleen. Sanomia Turusta Hilman hotelli ja Tuomipakat Esitteen historialliset kuvat: Kalajoen kaupunki.

3 Herrain Hiekat on asemoitu parhaalle paikalle Asemapiirros Kalajoen luonto on mieleenpainuva kokemus. Kalajoen särkille rakentuva Asunto Oy Herrain Hiekat tarjoaa asukkailleen paitsi hienoa sijaintia meren 334 As Oy Herrain Hiekat Asemapiirros äärellä, myös huoletonta ja viihtyisää oleskelua omalla aidatulla alueella. Pihapiiriin tulee istutuksia, lasten leikkipaikka sekä oma vesiallas. Vesialtaan ja rakennusten ympärille rakennetaan puiset terassit ja kulkualueet. Yhtiöllä on oma pysäköintialue. Vieressä sijaitsevaan kylpylähotelliin pääset vaikkapa aamiaiselle, omaa yhdyskäytävää pitkin, sateelta suojassa. B W SW N S NE SE E Hilmanpolku A Pysäköinti DYYNIT Puuterassi Yhdyskäytävä hotelliin Vesiallas Kalajoella on aina osattu nauttia meren läheisyydestä. Puuterassi HOTELLI HOTELLI KYLPYLÄ KYLPYLÄ

4 Kuvituskuva ei täysin vastaa todellisuutta.

5 Herrain Hiekat hienolla näköalapaikalla Asunto Oy Herrain Hiekat asettuu hiekkasärkkien historiallisimmalle paikalle. Ylimmän kerroksen huoneistoista avautuu merinäköala, alimman kerroksen huoneistoissa on oma terassi. Voit ihailla omalta parvekkeelta ja pihalta auringon nousuja ja laskuja. Rakennus henkii arvokkuutta ja näyttävyyttä. Kalajoen maisemat antavat ajatuksille vapautta. Julkisivumateriaaleina on lasi ja kivi. Huoneistojen lasiseinistä on esteetön näköala merelle. Alakerran huoneistoissa on patiot ja vesiteemainen puutarhapiha. Taloyhtiö tarjoaa varausperiaatteella asukkaiden käyttöön saunakabinettia, jossa on poreallas, keittiö ja oleskelutilat. Rakennuksen ainutlaatuinen sijainti kylpylän, hotellin ja Jukuparkin välissä tuo asukkaille paljon lisää toiminta- ja ajanvietemahdollisuuksia ympäri vuoden. Asunto Oy Herrain Hiekasta pääset kuivin jaloin hotellin ja kylpylän palveluihin sisäkautta. Aamupala, lounas ja kylpylän muut palvelut ovat näin helposti saatavilla läpi vuoden. Hotellin yhteyteen avautuu lapsille sisäleikkipuisto. Luksusarkea ja hemmottelua.

6 Hiekkasärkät tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia Vireä ja nopeasti kehittyvä alue huippupalveluineen mahdollistaa kohteen arvonnousua. Alueella on runsaasti vapaa-ajanviettomahdollisuuksia moneen makuun. Kalajoki Golfin 18-reikäinen par 73 -kenttä ainutlaatuisen luonnon keskellä haastaa kaikentasoiset pelaajat. Hiekkasärkille on tulossa Ostoskylä Raitti, johon on kaavailtu mm. sisäseikkailupuisto, shoppailupaikkoja ym. Arvioitu valmistuminen on kesällä Lapsille löytyy paljon mukavaa tekemistä Ainulaatuinen, suojeltu luonto tarjoaa huikeita elämyksiä. Alueen kalastusmahdollisuudet ovat hyvät, surffaus, melonta ja meriretket Ulko- ja Maakallaan tekevät Hiekkasärkkien alueesta ihantellisen vapaa-ajanviettopaikan. Kalajoen meriluontokeskus esittelee Perämeren rannikon luontoa, Hiekkasärkkien hiekkadyynejä ja vanhaa kalastuskulttuuria. Tutustu alueen monipuoliseen tarjontaan visitkalajoki.fi Vesipuisto vesiliukumäkineen, myös lapsille sopiva Lohilaakson kalastusalue, perhegolf... Tai perheen voimin yhdessä tehty hiekkalinna rannalle. Myös talviaikaan alue tarjoaa paljon vaihtoehtoja: hiihtolatuverkosto, moottorikelkkasafarit, Louekeskuksen rinteet, kuntosali, Kylpylä SaniFani, Day Spa Sunin kaikki palvelut hemmotteluineen... Rannalle, vesiliukumäkeen tai kalareissulle.

7 N NE Kalajoen hiekkasärkät palvelee ja viihdyttää W E Asunto Oy Herrain Hiekat Hiekkasärkkien Majoituspalvelut SW SE Kalajoki Top Camping Hiekkasärkät S Matkailutie Kalajoen Kylpylähotelli Sani Hotelli-Ravintola Lokkilinna Kalajoen pienlentokenttä Kalajoki Golf Vesipuisto Jukupark Upeat näkymät suoraan merelle. KALAJOEN HIEKKASÄRKÄT Ravintola Pihvitupa Kylpylä SaniFani Kalajoki Resort E8 8 Ravintola Dyyni Kylpylä SaniFani Safaritalo Keskuskarintie 7773 Kokkolantie Sandy Kelt ABC liikenneasema Usvametsäntie E8 8 Hotelli Rantakalla Loma-asuntomessualue Tapion Tupa Kalajoki tarjoaa pikkuväelle hauskaa tekemistä. Alueelta löytyvät myös Viihdekeskus Merisärkkä, Kesäteatteri Willi Lakeus, Lohilaakso, Kalajoki Keskusvaraamo, Meriluontokeskus ja monenmoista muuta palvelua ja aktiviteettia. Merituulta, aurinkoa ja mukavia harrastusmahdollisuuksia.

8 Herrain Hiekat antaa luovuudelle tilaa Havainnekuva ei täysin vastaa todellisuutta. SISUSTUSTYYLI 1

9 Käytössäsi on Päätoimijan sisustusmaailma Herrain Hiekat asuntoihin muuttaminen on helppoa. Olemme suunnitelleet asuntoihin valmiiksi kolme erilaista sisustusratkaisua, pääosin valmiiksi kalustettuina, niin halutessasi. Päätoimijan sisustustiimin muodostavat rakennusinsinöörit, sisustusarkkitehdit, sisustussuunnittelija ja sisustustrendejä seuraava rakentajan edustaja. Voimavarojen yhdistäminen kiteyttää asunnon ostajalle aina tuoreet, kustannustehokkaat ja turvalliset vaihtoeh dot. Pidätpä sitten vaaleasta ja valoisasta, skandinaavisesta tunnelmasta tai dramaattisemmista tummemmista sävyistä, asuntoosi löytyy toivomasi kokonaisuus ja pääset huoletta nauttimaan vapaa-ajasta. SISUSTUSTYYLI 1 Vaalea ja maanläheinen väripaletti tuo rannikkoluonnon osaksi asuntoa. Kokonaan valkoinen tekniikkastudio avartaa valoisaa asuntoa entisestään. Optiona on lisäksi esitetty sohvasänky-vaihtoehto, jonka avulla osa tilasta muuntuu vaikkapa vierashuoneeksi. Sohvasänky on saatavissa kaikissa kolmessa tyylissä. SISUSTUSTYYLI 2 Harmaa terassin säleikkö ja keittiön meriheinää muistuttava sinivihreä sävy korostavat asunnon rauhallista merihenkisyyttä. Valkoinen tekniikkastudio ja vaalea, hiekansävyinen lattia muodostavat hienovaraisen pohjan sisustukselle. SISUSTUSTYYLI 3 Tummaharmaa tekniikkastudio ja sen valkoinen keittiösyvennys muodostavat vahvan kontrastin tammensävyisen lattian kanssa. Tämä klassinen väriyhdistelmä jatkuu terassilla tummanharmaassa säleikössä. Optiona on lisäksi esitetty liukuovet, joiden avulla osa tilasta voidaan erottaa makuuhuoneeksi. Liukuovet ovat saatavissa kaikissa kolmessa tyylissä. SAUNAOSASTO Saunatilojen värimaailma muodostuu valkoisista ja harmaista laatoista sekä puupinnoista. Harmonisista kylpytiloista on yhteys lasiovien kautta ulos terassille ja luontoon. Saunaosaston yhteydessä on tilaa seurustelulle.

10 Pääarkkitehteinä luonto, sijainti ja ihminen As Oy Herrain Hiekat kohteen suunnittelun lähtökohtana on ympäröivä ainutlaatuinen ja arvokas merellinen luonnonmaisema. Rakennus ja sen tuleva pari sijaitsevat Kalajoen hiekkasärkkiä reunustavan harjun kupeessa. Nimensä rakennus on saanut sen edessä särkillä sijaitsevalta suojellulta ja historialliselta männikködyyniltä nimeltään Herrainpakka. Luonnonmaisemaa säästetään osana pihaa. Tärkeä harju pysyy koskemattomana, suuria petäjiä säilytetään ja dyynimaisemaa jatketaan pihaistutuksissa männyin ja rantavehnällä. Pihan huomattavat korkoerot tuovat mielenkiintoisen lisän ympäristöön. Pala vesipuistohistoriaa jätetään etupihalle puutarhamaisen vesialtaan muodossa. Koko interiöörisuunnittelun vaikuttavana pääteemana on kaikkien loma-asuntojen avaaminen koko seinän mitalta merimaisemaan. Tästä lähtökohdasta kehittyi koko rakennusten arkkitehtuuri, muoto, sijainti tontilla, avautuminen, tilasuunnittelu, materiaalit. Tavoitteena on maisemaa korostava elegantti minimalismi. Sisätila jatkuu lähes saumattomasti asunnon levyiselle lasitetulle parvekkeelle. Tätä saumattomuutta korostaa lasiliukuseinä, joka myös parantaa tilojen käytettävyyttä. Alimmassa kerroksessa sijaitsevat yhteistilat, kuten saunaosasto, varastot sekä sisäyhteys viereiseen hotelliin ja kylpylään. Toisen kerroksen lomaasunnot avautuvat särkkien hiekkaharjulle, jossa parvekkeiden tilaa jatkaa harjun muotoja seuraileva puuterassi ympärillään mäntyjä ja rantavehnädyynejä. Ylemmistä kerroksista avautuu näkymä hiekoille ja merelle auringonlaskun suuntaan. Materiaalivalinnat; tiilimuurauksen pintastruktuurin säilyttävä valkoinen ohutrappaus, merihenkinen harmaantuva puu ja rakennuksien särkkien puolella ympäristöään heijastava lasipinta, kumpuavat paikan hengestä. Hanna-Maija Tervo arkkitehti, SAFA Arkkitehtitoimisto Kanttia 2 Oy

11 Herrain Hiekat ainutlaatuinen asuntokohde SISUSTUSTYYLI 2

12 Herrain Hiekat näkyy ja näyttää hyvältä Havainnekuva ei täysin vastaa todellisuutta. SISUSTUSTYYLI 3

13 334 As Oy Herrain Hiekat Kellarikerros, Rakennus 1 ja 2 Yhteistilat Nerokkaita ratkaisuja pohjista toteutukseen A3 1:200 arkkitehdin ja rakentajan käsityönä Rakennus A ja (B) kerros 1 (kellarikerros) 334 As Oy Herrain Hiekat Huoneistot Kerrokset Rakennus A kerrokset vaiheen rakennuskohde VSS 47,3 m² irtaimistovarastot 14 tekn. tila 16,2 m² poreallas irtaimistovarastot 14 28,1 m² vilvoittelu (lasiliukuovi) VSS 47,3 m² irtaimistovarastot 14 tekninen tila (kaappi) yhdyskäytävä tekn. tila 2,4 m² poreallas yhdyskäytävä SK 2,16 m² irtaimistovarastot 14 28,1 m² UVV 15,3 m² h+tupakeittiö +sauna 50,3 m² as. A3 as. A9 as. A15 as. A21 as. A27 as. A33 as. A39 EI60 1h+tupakeittiö 26,2 m² as. A2 as. A8 as. A14 as. A20 as. A26 as. A32 as. A38 irtaimistovarastot 14 28,1 m² vilvoittelu (lasiliukuovi) irtaimistovarastot 14 28,1 m² tekn. tila 12 m² UVV 15,4 m² SK 2,16 m² yhdyskäytävä hotelliin Arkkitehtitoimisto Kanttia 2 Oy Kauppurienkatu 11 B 32 FI Oulu Tel (08) h+tupakeittiö 42,5 m² as. A6 as. A12 as. A18 as. A24 as. A30 as. A36 as. A42 HUONEISTOLUETTELO Rakennus A 2. krs 3.krs 1h+tupakeittiö+alkovi 33,7 m² as. A1 as. A7 1h+tupakeittiö 26,2 m² as. A2 as. A8 2h+tupakeittiö+sauna 50,3 m² as. A3 as. A9 1h+tupakeittiö+alkovi 28 m² as. A4 as. A10 1h+tupakeittiö+sauna 28 m² as. A5 as. A11 2h+tupakeittiö 42,5 m² as. A6 as. A12

14 Asunto Oy Herrain Hiekat, kiireettömän vapaa-ajan unelma-asunnot. Kuvituskuva ei täysin vastaa todellisuutta. Sanissa on hyvät puitteet esim. yritystapaamisiin

15 VIP-asiakkuus ja tuottoa loma-asunnostasi Mikäli haluat loma-asunnostasi tuottoa, kun et sitä itse tarvitse, olemme suunnitelleet ja neuvotelleet vuokrauksen vaivattomaksi. Yhteistyösopimus Kylpylähotelli Sanin kanssa tuo tuoton lisäksi etuja, joiden avulla asuminen Herrain Hiekoissa on helppoa ja herraskaista. Omistaja saa huoneistonsa vuodepaikkoja vastaavan määrän VIP-kortteja tarjotessaan huoneiston vuokralle hotellin kautta, mm. aamiaiset ja siivoukset sopimus- hintaan, oman kulkuavaimen ja käyttöoikeuden kylpylään. Kysy lisää VIP-eduista. Herrain Hiekat Herrain Hiekat V.I.P MATTI MEIKÄLÄINEN Esitä kortti käyttäessäsi Kalajoen Kylpylähotelli Sanin palveluita. Henkilöllisyys on todistettava pyydetäessä. Palauta löytynyt kortti: Kalajoen Kylpylähotelli Sani Oy, Jukupolku 3-5, Kalajoki Aamu-uinnilta aamiaiselle. Kylpylähotelli Sani palvelee ympäri vuoden.

16 Yksiö 26,2 m 2 (34,5 m 2, sis. parveke) 1 h + tupakeittiö as. A2 as. A8 as. A14 as. A20 as. A26 as. A32 as. A38 Huoneisto A 1h+tupakeittiö 26,2 as as as. as. as. as. as. Huoneisto Krs Koko m 2 Myynti hinta Velaton hinta kph Myyntihinta perustuu suunniteltuun yhtiölainaan. 3,7 m² Hinta /m 2 A2 2 26, A8 3 26, A , A , A , A , A , kompakti, kalustemainen keittiöratkaisu lasitettu parveke ja koko päädyn liukulasiseinä yhdistää parvekkeen osaksi olohuonetta huone on helposti kalustettavissa mahdollisuus käyttää monitoimista sohva/ sänky-yhdistelmää laadukkaat märkätilat Asunnon kerrossijainti kph 3,7 m² Huoneisto A2:n parveke jatkuu puuterassina pihalle. ehtitoimisto Kanttia 2 Oy urienkatu 11 B Oulu Tel (08)

17 Yksiö 28 m 2 EI605,7 m² (35,7 m 2, sis. parveke) 1 h + tupak. + alkovi Myynti Velaton Hinta Huoneisto Krs Koko m 2 kph hinta hinta /m 2 3,7 m² A A A A A A A as. A4 as. A10 as. A16 as. A22 as. A28 as. A34 as. A40 Huoneisto hätäpoistumistikas hätäpoistumistikas lasitettu parveke 7,7 m² EI60 kph 3,7 m² 5,7 m² 1h+tupakeittiö+alkovi 2 a as as as as as as Myyntihinta perustuu suunniteltuun yhtiölainaan. Asunnon kerrossijainti kompakti, kalustemainen keittiöratkaisu lasitettu lasitettu parveke parveke ja koko 7,7 m² päädyn liukulasiseinä yhdistää parvekkeen osaksi olohuonetta makuualkovin voi erottaa verholla tai liukuovilla mahdollisuus käyttää monitoimista sohva/ sänky-yhdistelmää laadukkaat märkätilat Huoneisto A4:n parveke jatkuu puuterassina pihalle. itehtitoimisto Kanttia 2 Oy purienkatu 11 B Oulu Tel (08)

18 Yksiö 28 m 2 kph 3,7 m² (35,7 m 2, sis. parveke) 1 h + tupak. + sauna Huoneisto Krs Koko m 2 Myynti hinta Velaton hinta Hinta /m 2 A A A17 4 kph+sauna m² A A A A as. A5 as. A11 as. A17 as. A23 as. A29 as. A35 as. A41 Huoneisto lasitettu parveke 7,7 m² hätäpoistumistikas hätäpoistumistikas kph 3,7 m² 1h+tupakeittiö+sauna 28 as as. as. as. as. as. as. Myyntihinta perustuu suunniteltuun yhtiölainaan. Asunnon kerrossijainti lasitettu kompakti, parveke kalustemainen keittiöratkaisu 8,7 m² lasitettu parveke ja koko päädyn liukulasiseinä yhdistää parvekkeen osaksi olohuonetta mahdollisuus käyttää monitoimista sohva/ sänky-yhdistelmää laadukkaat märkätilat ja oma sauna kph+sauna 7 m² Huoneisto A5:n parveke jatkuu puuterassina pihalle. ehtitoimisto Kanttia 2 Oy urienkatu 11 B Oulu Tel (08)

19 Yksiö 33,7 m 2 (41,9 m 2, sis. parveke) 1 h + tupak. + alkovi as. A1 as. A7 as. A13 as. A19 as. A25 as. A31 as. A37 Huoneisto 1h+tupakei Huoneisto Krs Koko m 2 Myynti hinta A , kph A37 3,7 m² 8 33, Asunnon kerrossijainti Velaton hinta Hinta /m 2 A1 2 33, A7 3 33, A , A , A , Myyntihinta perustuu suunniteltuun yhtiölainaan. kompakti, kalustemainen keittiöratkaisu lasitettu parveke ja koko päädyn liukulasiseinä yhdistää parvekkeen osaksi olohuonetta huone on helposti kalustettavissa mahdollisuus käyttää monitoimista sohva/ sänky-yhdistelmää laadukkaat märkätilat asuntoon voi helposti lisätä säilytystilaa irtokalusteilla etelän puoleisissa ikkunoissa on ulkopuolinen kph aurinkosäleikkö 3,7 m² kph 3,7 m² Huoneisto A1:n parveke jatkuu puuterassina pihalle. itehtitoimisto Kanttia 2 Oy purienkatu 11 B Oulu Tel (08)

20 Kaksio 42,5 m 2 (51,2 m 2, sis. parveke) 2 h + tupakeittiö kph+sauna 7 m² Huoneisto Krs Koko m 2 Myynti hinta Velaton hinta Hinta /m 2 A6 2 42, A , A , A , A , kph A , ,7 m² A , as. A6 as. A12 as. A18 as. A24 as. A30 as. A36 as. A42 hätäpoistumistikas hätäpoistumistikas lasitettu parveke 8,7 m² kph+sauna 7 m² as. A6 as. A12 as. A18 as. A24 as. A30 as. A36 as. A42 Myyntihinta perustuu suunniteltuun yhtiölainaan. Asunnon kerrossijainti kompakti, kalustemainen keittiöratkaisu lasitettu parveke ja koko päädyn liukulasiseinä yhdistää parvekkeen osaksi olohuonetta mahdollisuus käyttää monitoimista sohva/ sänky-yhdistelmää laadukkaat märkätilat ja oma sauna kph 3,7 m² Huoneisto A6:n parveke jatkuu puuterassina pihalle. ehtitoimisto Kanttia 2 Oy urienkatu 11 B Oulu Tel (08)

21 Kaksio 50,3 m 2 (78,3 m 2, sis. parveke) 2 h + tupak. + sauna as. A3 as. A9 as. A15 as. A21 as. A27 as. A33 as. A39 kompakti, kalustemainen keittiöratkaisu suuri lasitettu parveke kahteen suuntaan yhdistää parvekkeen osaksi asuntoa laadukaat märkätilat ja oma sauna mh Myynti Huoneisto Krs Koko m 2 10 m² hinta A21 5 kph+sauna 50, ,7 m² A , EI60 Velaton hinta Hinta /m 2 A3 2 50, A9 3 50, A , A , A , hätäpoistumistikas EI60 kph+sauna 5,7 m² mh 10 m² Myyntihinta perustuu suunniteltuun yhtiölainaan. ovilla ovin. alkovi ikkunalla kph Asunnon kerrossijainti mahdollisuus käyttää monitoimista sohva/sänky-yhdistelmää lasitettu parveke asuntoon 7,7 voi m² valita myös ikkunallisen makuualkovinasuntoon voi valita myös liukuovilla rajatun ikkunallisen makuualkovin. kph alkovi ikkunalla Huoneisto A3:n parveke jatkuu puuterassina pihalle. itehtitoimisto Kanttia 2 Oy purienkatu 11 B Oulu Tel (08)

22 Saunaosasto 45 m² Saunaosasto 45m 2 kaikilla herkuilla tunnelmallinen suurikokoinen sauna, ikkuna ulos ja oleskelutilan läpi terassille oleskelutilaan avoin poreallas, josta näkymät terassille saunaosaston yhteydessä keittiö ja oleskelutila lasiliukuseinä vilvoitteluterassille laadukkaat märkätilat saunaosasto on kaikkien asukkaiden käytössä yhtiössä sovittujen sääntöjen mukaisesti saunaosasto sijaitsee kellarikerroksessa poreallas pukuhuone kph sauna

23 Havainnekuva ei täysin vastaa todellisuutta.

24 Asunto Oy Kuopion Kärängänranta. Rakennuskartio on osa Päätoimija-konsernia Asunto Oy Espoon Tawastikallio. Rakennuskartio Oy on perustettu Pyhännällä Yrityksellä on aluekonttorit Kempeleessä, Vantaalla, Kuopiossa ja Lempäälässä. Rakennuskartio Oy tunnetaan erittäin luotettavana ja laadukkaana toimijana. Usein tilaaja onkin halunnut Rakennuskartion rakentajaksi yrityksen hyvän maineen ja kokemuksen vuoksi. Päätoimija-konserni osti Rakennuskartion vuonna Rakennuskartiolla oli vuonna 2013 omaa henkilökuntaa yli 80, joista työmaamestareita ja toimihenkilöitä oli yli 30. Lisäksi Rakennuskartio työllisti huomattavan määrän aliurakoitsijoita. Rakennuskartion vahva kasvualue on pääkaupunkiseudun asuntotuotanto. Referenssilistamme täydentyy jatkuvasti. Tähän mennessä olemme rakentaneet mm. Saunalahden lastentalo, Espoo. Rakennuskartion rakentama Saunalahden lastentalo on valittu Arkkitehtuurimuseon ainutlaatuisten arkkitehtuurikohteiden listalle asuntoa 40 koulua/päiväkotia 40 tehdasprojektia 11 terveyskeskusprojektia 20 vanhainkotia/hoitolaitosta

25 Asunto Oy Kuopion Kärängänranta. Päätoimijan liiketoiminnassa asiakas on tärkein Toimimme asiakkaan tavoitteiden mukaisesti. Päätoimija on rakennus- ja kiinteistöalan konserni, johon kuuluu kempeleläisen emoyhtiön lisäksi kuusi eri puolilla Suomea sijaitsevaa tytäryhtiötä. Konsernissa on noin 300 työntekijää ja sen toimintaympäristönä on koko Suomi. Päätoimijakonserni muodostettiin vuonna 2008 ja sen suurimmat yhtiöt ovat toimineet vuosikymmeniä. Päätoimijan toimintamalli perustuu talousohjattuun rakentamiseen, jossa asiakkaalle tuotetaan lisäarvoa kustannusohjatulla suunnittelulla ja siihen integroidulla tehokkaalla toteutuksella. Päätoimija on kehittänyt oman pien- ja kerrostalorakentamisen Optimi-malliston, joissa hyödynnetään konsernin tuotekehityksen innovaatioita, kuten tehdasvalmisteisia talotekniikkamoduleita. Päätoimijan kunnia-asia on täyttää asiakkaan toiveet kehittämällä liiketoimintaa asiakkaan näkökulma tärkeänä johtotähtenä. Päätoimijan kasvu on toimialan kasvua voimakkaampaa ja se on asiakkaiden antama paras kiitos toiminnastamme. Marraskuussa 2013 konserni palkittiin maailman suurimmassa ja arvostetuimmassa EY Entrepreneur of the Year -kasvuyrittäjyyskilpailussa Suomen tuotantosarjan voittajana. Matkus Shopping Center, Kuopio.

26 Kuvituskuva ei täysin vastaa todellisuutta. Asunto Oy Herrain Hiekat toivottaa tervetulleeksi ainutlaatuiseen seikkailuun.

27 Muistio

28 Asunto Oy Herrain Hiekat yhteistyökumppanit Urakoitsija Olavi Vänttilä puh Arkkitehti Arkkitehtitoimisto Kanttia 2 Oy Myynti ja esittely Anne Anttiroiko-Takala puh Havainnekuva ei täysin vastaa todellisuutta. ELIDO 06/14S Näkökulmia kotiisi Oikeus muutoksiin pidätetään. Rakennuskartio Oy Äyritie 12 B, Vantaa puh

Asunto Oy Vatialan Kruunu

Asunto Oy Vatialan Kruunu Asunto Oy Vatialan Kruunu Asuntorakent amisen OPTI M I-MALLI Unelmakoti Kangasalan Vatialasta Tulevaisuus rakennetaan tänään 1 Asunto Oy Vatialan Kruunu Vatialan Kruunun tarina Vatialan Kruunu tulee sijoittumaan

Lisätiedot

Tyylikkäät liike-, tuotanto- ja logistiikkatilat Vantaan Voutilassa. Tehokkaita toimitiloja täyden palvelun periaatteella

Tyylikkäät liike-, tuotanto- ja logistiikkatilat Vantaan Voutilassa. Tehokkaita toimitiloja täyden palvelun periaatteella K E H Ä I I I Tyylikkäät liike-, tuotanto- ja logistiikkatilat Vantaan Voutilassa Tehokkaita toimitiloja täyden palvelun periaatteella Premium Parkin tarina Premium Park on Kehä III:n varrelle rakennettava

Lisätiedot

Lakka Life. Ideaesite kodinrakentamiseen. Kolmen perheen unelma sivu 4 Lempäälän kaksi kotia sivu 10 Uusi Kivitalomallisto sivu 15

Lakka Life. Ideaesite kodinrakentamiseen. Kolmen perheen unelma sivu 4 Lempäälän kaksi kotia sivu 10 Uusi Kivitalomallisto sivu 15 Lakka Life Ideaesite kodinrakentamiseen Kolmen perheen unelma sivu 4 Lempäälän kaksi kotia sivu 10 Uusi Kivitalomallisto sivu 15 Ihmeellisen ihana kivikoti. Pääkirjoitus Jos suomalaiset voisivat itse valita

Lisätiedot

Turun Androksenranta, Telakkaranta. Koti Telakkarannan sydämessä

Turun Androksenranta, Telakkaranta. Koti Telakkarannan sydämessä Turun Androksenranta, Telakkaranta Koti Telakkarannan sydämessä 2 Tunnelmasta toiseen Aurajokisuun kulttuurimaisemaan liittyy monia muistoja ja tarinoita suomalaisen laivanrakennusteollisuuden kukoistuksen

Lisätiedot

Kotipeili. Kinkomaa. Hyvän yhteishengen asuinalue. Sivut 6 7

Kotipeili. Kinkomaa. Hyvän yhteishengen asuinalue. Sivut 6 7 LAUANTAINA 11.5.2013 Kotipeili Kinkomaa Hyvän yhteishengen asuinalue. Sivut 6 7 Rakentaminen: Omakotitalo sai monipuolisen äänentoistojärjestelmän. Sivut 12-13 Remontointi: Osa toimista tarvitsee luvan,

Lisätiedot

Uusimaa 3/2012. ISSN 1237-7082 Yhdeksästoista vuosikerta Messuextra Loma-asuntomessut 25.6.- 8.7. 2012 Lappeenranta

Uusimaa 3/2012. ISSN 1237-7082 Yhdeksästoista vuosikerta Messuextra Loma-asuntomessut 25.6.- 8.7. 2012 Lappeenranta Uusimaa 3/2012 ISSN 1237-7082 Yhdeksästoista vuosikerta Messuextra Loma-asuntomessut 25.6.- 8.7. 2012 Lappeenranta Rakentajan Maailma Rakentajan Maailma Voisiko ajatella että siirrymme asumaan puutaloihin?

Lisätiedot

ORANSSI ON ENEMMÄN ASUNTO- KAUPOILLA.

ORANSSI ON ENEMMÄN ASUNTO- KAUPOILLA. www.huoneistokeskus.fi KODINVAIHTOSANOMAT LOKAKUU 2014 ORANSSI ON ENEMMÄN ASUNTO- KAUPOILLA. ASUNNON OIKEA ARVO? Pyydä meidät arviokäynnille. huoneistokeskus.fi HUONEISTOKESKUS.FI UPEASSA OLOFSBORGISSA

Lisätiedot

Kotipeili. Lutakko. Lähellä keskustaa näköalojen äärellä.

Kotipeili. Lutakko. Lähellä keskustaa näköalojen äärellä. LAUANTAINA 12.10.2013 Kotipeili Lutakko Lähellä keskustaa näköalojen äärellä. Sivut 6 7 Kylpyhuoneremontti: Vuorossa laattavalintojen tekeminen. Sivu 4 Rintamamiestalo uudistuu: Maalaisromantiikka valtasi

Lisätiedot

www.kaleva.fi/koti Valoa tulvii eri ilmansuunnista

www.kaleva.fi/koti Valoa tulvii eri ilmansuunnista LAUANTAI 27. LOKAKUUTA 2012 41 www.kaleva.fi/koti Puhelin 050 5593 612 Sähköposti kotikaleva@kaleva.fi KotiYHTEYSTIEDOT: Kalevan vaihde 08 5377 111 Siivoa kasvihuone kesän jäljiltä kuntoon. Kasvihuoneesta

Lisätiedot

www.kaleva.fi/koti Kaksi haapaa on tuotu vapaa-ajan asunnolta portaikkoon. Ruokapöydän Domus-tuolit on kunnostettu kuin uusiksi.

www.kaleva.fi/koti Kaksi haapaa on tuotu vapaa-ajan asunnolta portaikkoon. Ruokapöydän Domus-tuolit on kunnostettu kuin uusiksi. LAUANTAI 1. SYYSKUUTA 2012 41 www.kaleva.fi/koti Puhelin 050 5593 612 Sähköposti kotikaleva@kaleva.fi KotiYHTEYSTIEDOT: Kalevan vaihde 08 5377 111 Oulun kaunein piha julkistetaan tänään kello 13 Oulun

Lisätiedot

Kodit. Kotiturva helpotti asunnonvaihtoa. Härmälänranta valmistautuu kesään Sivu 10. Ajassa Nyt Yrttipuutarha keittiössä tai parvekkeella

Kodit. Kotiturva helpotti asunnonvaihtoa. Härmälänranta valmistautuu kesään Sivu 10. Ajassa Nyt Yrttipuutarha keittiössä tai parvekkeella Lehti kodin etsijöille ja kodin löytäneille Kevät 2011 Kodit Kotiturva helpotti asunnonvaihtoa Sivu 9 Härmälänranta valmistautuu kesään Sivu 10 Ajassa Nyt Yrttipuutarha keittiössä tai parvekkeella Sisältö

Lisätiedot

asuminen VÄHÄN ENEMMÄN. Asumisen erikoislehti Tässä kaikki 128 kotia, jotka myimme viime vuonna. Kiitos luottamuksesta.

asuminen VÄHÄN ENEMMÄN. Asumisen erikoislehti Tässä kaikki 128 kotia, jotka myimme viime vuonna. Kiitos luottamuksesta. Asumisen erikoislehti LAUANTAINA 4.1. 2014 Koti& asuminen Välityspalkkio sopimuksen mukaan. 3 % + alv 24 % = 3.72 % Minimi 2000 + asiakirjakulut. VÄHÄN ENEMMÄN. VÄHÄN ENEMMÄN. Tässä kaikki 128 kotia, jotka

Lisätiedot

Käsi kädessä Jyvässeudulla. Järvien keskellä Leppälahti. Asuntolainat käyvät kaupaksi. Varasto on myös sijoitus ASUNTO- KAUPPA

Käsi kädessä Jyvässeudulla. Järvien keskellä Leppälahti. Asuntolainat käyvät kaupaksi. Varasto on myös sijoitus ASUNTO- KAUPPA Ilmoitusliite yhteistyössä asuntokaupan ammattilaisten kanssa. Lauantai 18.4.2015 Nyt on ASUNTO- KAUPPA kuumimmillaan, tutustu suureen valikoimaan! Käsi kädessä Jyvässeudulla SIVUT 8 Järvien keskellä Leppälahti

Lisätiedot

Sippulan- niemi. Ilmoittaja huomio! Kotipeilin SUURJAKELU 18.4. Jokaiseen kotiin Keski-Suomessa. Varaa ilmoitustilasi 040 7072 129.

Sippulan- niemi. Ilmoittaja huomio! Kotipeilin SUURJAKELU 18.4. Jokaiseen kotiin Keski-Suomessa. Varaa ilmoitustilasi 040 7072 129. Ilmoitusliite yhteistyössä asuntokaupan ammattilaisten kanssa. Lauantai 4.4.015 Katso myytävät kodit tästä lehdestä. 100 Suvun kotitilalla kuusien kätköissä Sippulan- niemi SIVUT 8 9 Asumisoikeustaloja

Lisätiedot

HINTA 9,20 EUR 1 / 2008. Matkailun- ja kulttuurin tilat

HINTA 9,20 EUR 1 / 2008. Matkailun- ja kulttuurin tilat HINTA 9,20 EUR 1 / 2008 Matkailun- ja kulttuurin tilat AMMATTISISUSTAMISEN JA TILASUUNNITTELUN ERIKOISLEHTI AM AM AM AM AM AM AM AMMA MA MA MA MA MA MA MA MA MA M TT TT TT TTIS IS IS ISIS IS IS IS ISUS

Lisätiedot

V V O : n a s i a k a s l e h t i 2 / 2 0 0 630 vuotta. Asuntomessut ja sisustaminen vinkit ja maut kesään. Kiinteistön huolto.

V V O : n a s i a k a s l e h t i 2 / 2 0 0 630 vuotta. Asuntomessut ja sisustaminen vinkit ja maut kesään. Kiinteistön huolto. V V O : n a s i a k a s l e h t i 2 / 2 0 0 630 vuotta Asuntomessut ja sisustaminen vinkit ja maut kesään Kiinteistön huolto on yhteispeliä a s u k a s tuomas pietinen sisältö k e s ä k u u 2 0 0 6 22

Lisätiedot

asuminen Esittely maanantaina 1.12. klo 15 16, Suokatu 35 katutason liiketila Varaa paikkasi messunumerosta! Asumisen erikoislehti 21.- 22.2.

asuminen Esittely maanantaina 1.12. klo 15 16, Suokatu 35 katutason liiketila Varaa paikkasi messunumerosta! Asumisen erikoislehti 21.- 22.2. Asumisen erikoislehti Lauantaina 29.11.2014 Koti& 2015 21.- 22.2.2015 asuminen 2015 21.- 22.2. Varaa paikkasi messunumerosta! 017 303 111/myyntineuvottelijat maanantaina 1.12. klo 15 16, Suokatu 35 katutason

Lisätiedot

Koti ja asuminen Asumisen

Koti ja asuminen Asumisen Koti ja asuminen Asumisen savonsanomat.fi Kiinteistökauppa Sisustus Remontointi Rakentaminen erikoislehti Sukutilan remontti Viljapelto näkyy myös tapetissa. Sivu 10 Vertailuportaalit: Nyt kilpailutetaan

Lisätiedot

Tampereen Asuntomessut Esittelyssä Jämerä LOFTS

Tampereen Asuntomessut Esittelyssä Jämerä LOFTS mökki + Lifestyle-opas Pirkanmaan kesään 2012 Tampereen Asuntomessut Esittelyssä Jämerä LOFTS Sisällysluettelo www.decolight.fi Tekijät 4 Pääkirjoitus 5 Loft messuila 6 Viherseinät 10 Max-mukavuutta 12

Lisätiedot

Lasaretinväylä Oulun ykköshanke. JYSK Lars Larsenin toteutunut unelma. Tallink Siljalle näyttävä pääkonttori Jätkäsaareen

Lasaretinväylä Oulun ykköshanke. JYSK Lars Larsenin toteutunut unelma. Tallink Siljalle näyttävä pääkonttori Jätkäsaareen Syksy 2010 Lasaretinväylä Oulun ykköshanke JYSK Lars Larsenin toteutunut unelma Tallink Siljalle näyttävä pääkonttori Jätkäsaareen Christoffer Taxell: Kulttuuri ja bisnes kulkevat käsi kädessä Hartela

Lisätiedot

www.kaleva.fi/koti Jätteet putkessa, pihat kunnossa Pihasuunnitteluun on tämänvuotisilla asuntomessuilla kiinnitetty hyvin runsaasti huomiota.

www.kaleva.fi/koti Jätteet putkessa, pihat kunnossa Pihasuunnitteluun on tämänvuotisilla asuntomessuilla kiinnitetty hyvin runsaasti huomiota. LAUANTAI 14. HEINÄKUUTA 2012 31 www.kaleva.fi/koti Puhelin 050 5593 612 Sähköposti kotikaleva@kaleva.fi KotiYHTEYSTIEDOT: Kalevan vaihde 08 5377 111 Keittiöremonttiin käytetään yleensä 4 000 8 000 euroa.

Lisätiedot

Koti ja asuminen. Meillä täällä Openilla on taas paljon erilaisia koteja ensiesittelyssä. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan.

Koti ja asuminen. Meillä täällä Openilla on taas paljon erilaisia koteja ensiesittelyssä. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan. savonsanomat.fi Kiinteistökauppa Sisustus Remontointi Rakentaminen Koti ja asuminen YHTEISTYÖSSÄ UUTUUS! KT Keskusta 3h, kt, khh, s 83,5m² As Oy Kaijankulmassa heti vapaa laatukoti keskustan palvelujen

Lisätiedot

Median kohdetietoluettelo

Median kohdetietoluettelo Median kohdetietoluettelo Tulossa huikea asuntomessukesä! Asuntomessut Vantaalla on avoinna yleisölle 10.7. 9.8.2015 päivittäin klo 10 18. Lipunmyynti päättyy tuntia ennen sulkemisaikaa. Ilta-aukioloajat:

Lisätiedot

VIIDEN TÄHDEN ASUMISTA

VIIDEN TÄHDEN ASUMISTA RHMÄEN SEUTU RHMÄK HAUSJÄRV LOPP HÄMEENLNNAN SEUTU HÄMEENLNNA HATTULA JANAKKALA FORSSAN SEUTU FORSSA HUMPPLA JOKONEN TAMMELA YPÄJÄ VDEN TÄHDEN ASUMSTA RHMÄEN SEUTU Onnellinen arki on sujuvaa ja turvallista

Lisätiedot

Kivestä muuraamalla viihtyisien ja kestävien asuinympäristöjen Informaatiolehti

Kivestä muuraamalla viihtyisien ja kestävien asuinympäristöjen Informaatiolehti Kivestä muuraamalla viihtyisien ja kestävien asuinympäristöjen Informaatiolehti 8 Ajankohtainen passiivitalo 14 Vapaavuori perää vaihtoehtoja 24 Rappauksella väriä ja ilmettä 27 Vanhojen tiilirakennusten

Lisätiedot

Väriä ja ilmettä kaupunkikuvaan

Väriä ja ilmettä kaupunkikuvaan 3 8 14 16 Väriä ja ilmettä kaupunkikuvaan Viikinmäen maamerkki Trendinä saumaton lattia Ilmettä julkisivuun tiilen ladonnalla HARKOT TIILET LAASTIT Kannen kuva: Asuintalon Turun Skanssissa kuvasi Suvi

Lisätiedot

Asunto-Saimaa. Ammattilaiselta apua tavarakaaokseen. Lauantai 12.1.2013. Sivut 4 5. Liite ilmoituksineen myös digilehtenä esaimaa.

Asunto-Saimaa. Ammattilaiselta apua tavarakaaokseen. Lauantai 12.1.2013. Sivut 4 5. Liite ilmoituksineen myös digilehtenä esaimaa. Asunto-Saimaa Lauantai 12.1.2013 Liite ilmoituksineen myös digilehtenä esaimaa.fi/asuntosaimaa Ammattilaiselta apua tavarakaaokseen Sivut 4 5 Kiinteistönvälitys [A] KOTIKULMA OY, Lkv Tehonelikko Oy 2 Esittelemme

Lisätiedot

Muuttuva saunakulttuuri. 4-5 Rakentaminen odottaa valtion päätöksiä 12-13 6-11. Asuntosäätiön asiakas- ja tiedotuslehti 1 2013

Muuttuva saunakulttuuri. 4-5 Rakentaminen odottaa valtion päätöksiä 12-13 6-11. Asuntosäätiön asiakas- ja tiedotuslehti 1 2013 Kotimaisema Asuntosäätiön asiakas- ja tiedotuslehti 1 2013 Muuttuva saunakulttuuri 6-11 4-5 Rakentaminen odottaa valtion päätöksiä 12-13 Tontti meren ja golfin ääreltä 15 Pidä oma sauna siistinä Kohtuuhintaisista

Lisätiedot

Lomakoti Ilonpisara r.y:n jäsen- ja asiakaslehti 2015

Lomakoti Ilonpisara r.y:n jäsen- ja asiakaslehti 2015 Lomakoti Ilonpisara r.y:n jäsen- ja asiakaslehti 2015 TERVETULOA ILONPISARAAN VUONNA 2015 LOMAKOTI ILONPISARA omatoimisuus. Nämä ovat asioita, jotka ovat mukana Ilonpisaran jokapäiväisessä elämässä ja

Lisätiedot

Uudella autolla uuteen asuntoon... nro 8/2015 E B 2007

Uudella autolla uuteen asuntoon... nro 8/2015 E B 2007 SALON Kokemus auttaa eteenpäin... Salon Moottorihuolto puh. (02) 727 7100 Kuntotarkastus turvaa talonoston, Autotohtori autokaupat. Puolueeton arvio auton kunnosta. www.autotohtori.fi TURVALLISET AUTOKAUPAT?

Lisätiedot