Asunto Oy Herrain Hiekat

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Asunto Oy Herrain Hiekat"

Transkriptio

1 Asunto Oy Herrain Hiekat Unelmien loma-asunnot hiekkasärkkien sydämessä. Näkökulmia kotiisi

2 Hiekkasärkkien historia Kuvituskuva ei täysin vastaa todellisuutta luvulla Santa-, Tuomi- ja Hietapakat tunnettiin jo laajasti Kalajoen lähiseudulla. Hietikolla retkeili aluksi herrasväki, jotka pitivät leiripaikkanaan Herrainpakkoja, myöhemmin tavallinen kansa seurasi perässä. Alueen vieraat keräsivät innokkaasti tuomenkukkia mukaansa. Näin tuompaikat nimityskin hiljalleen hiipui tuomiloiston mukana ja hiekkasärkät vakiintui alueen nimeksi. Kalajoen hiekkasärkät kehittyivät matkailunähtävyydeksi 1930-luvulle tultaessa, jolloin autoistuminen vilkastutti Suomen matkailua. Hiekkasärkkien ensimmäisessä matkailuyrityksessä, Oskari Kärjen perikunnan virvokekioskissa oli myynnissä limonaadia ja nisua. Vuonna 1931 aloittanut Hilma ja Jalmari Pahikkalan pitämä täysihoitola oli hiekkasärkkien ensimmäinen majoitus- ja ravitsemusliike. Kalajoen suosio juhannuksen viettopaikkana kasvoi vuosi vuodelta ja juhannusvieraille alettiin keksiä tapahtumia, balettiesityksiä sekä juhannustyttökilpailuja luvulla Kalajoen kunta aloitti matkailun aktiivisen kehittämisen. Leirintäalue perustetiin 1962, ja siitä tuli 10 vuodessa Suomen suosituin leirintäalue. Matkailuyhdistyksen ja valtion vuonna 1964 Tuomipakoille rakennuttama matkailumaja oli moderni ja ympärivuotinen. Hotelli kohotti hiekkasärkkien statusta ja mahdollisti ympärivuotisen majoituksen. Maakallan lisäksi myös Ulkokallan Majakkasaari toivottaa matkailijat tervetulleeksi. Tapion Tupa - paikalleen siirretty vanha suolamakasiini aloitti kestikievarina vuonna 1979, ja sen ympäristöön on kasvanut vuosien varrella lomakylä. Merisärkille rakennettiin ohjelma- ja oheispalveluja 70- ja 80-luvulla. Hotelli-Ravintola Lokkilinna, Merisärkän ja Rantakallan välille perustettu näköalagrilli ja jäätelökioski laajeni hotelliksi 90-luvulla. Lokkilinna on ollut ensimmäisiä ohjelmapalvelujen kehittäjiä ja tarjoajia hiekkasärkkien alueella. Kauan toivottu, ympärivuotista matkailua palveleva Kylpylä SaniFani aloitti hiekkasärkillä v Kylpylän viereen rakennettu Kylpylähotelli Sani avattiin Golfia on pelattu Kalajoki Golfin viheriöllä jo vuodesta 1992 alkaen. Rahjakylän saaristo olisi hyvin sowelias paikka kylpylaitokseksi ja luulisi että sinne kokountuisi paljon kansaa sekä likeltä että kaukaa nauttimaan niitä etuja mitä pohjolan meriwesi parantajana woipi tarjota wierailleen. Sanomia Turusta Hilman hotelli ja Tuomipakat Esitteen historialliset kuvat: Kalajoen kaupunki.

3 Herrain Hiekat on asemoitu parhaalle paikalle Asemapiirros Kalajoen luonto on mieleenpainuva kokemus. Kalajoen särkille rakentuva Asunto Oy Herrain Hiekat tarjoaa asukkailleen paitsi hienoa sijaintia meren 334 As Oy Herrain Hiekat Asemapiirros äärellä, myös huoletonta ja viihtyisää oleskelua omalla aidatulla alueella. Pihapiiriin tulee istutuksia, lasten leikkipaikka sekä oma vesiallas. Vesialtaan ja rakennusten ympärille rakennetaan puiset terassit ja kulkualueet. Yhtiöllä on oma pysäköintialue. Vieressä sijaitsevaan kylpylähotelliin pääset vaikkapa aamiaiselle, omaa yhdyskäytävää pitkin, sateelta suojassa. B W SW N S NE SE E Hilmanpolku A Pysäköinti DYYNIT Puuterassi Yhdyskäytävä hotelliin Vesiallas Kalajoella on aina osattu nauttia meren läheisyydestä. Puuterassi HOTELLI HOTELLI KYLPYLÄ KYLPYLÄ

4 Kuvituskuva ei täysin vastaa todellisuutta.

5 Herrain Hiekat hienolla näköalapaikalla Asunto Oy Herrain Hiekat asettuu hiekkasärkkien historiallisimmalle paikalle. Ylimmän kerroksen huoneistoista avautuu merinäköala, alimman kerroksen huoneistoissa on oma terassi. Voit ihailla omalta parvekkeelta ja pihalta auringon nousuja ja laskuja. Rakennus henkii arvokkuutta ja näyttävyyttä. Kalajoen maisemat antavat ajatuksille vapautta. Julkisivumateriaaleina on lasi ja kivi. Huoneistojen lasiseinistä on esteetön näköala merelle. Alakerran huoneistoissa on patiot ja vesiteemainen puutarhapiha. Taloyhtiö tarjoaa varausperiaatteella asukkaiden käyttöön saunakabinettia, jossa on poreallas, keittiö ja oleskelutilat. Rakennuksen ainutlaatuinen sijainti kylpylän, hotellin ja Jukuparkin välissä tuo asukkaille paljon lisää toiminta- ja ajanvietemahdollisuuksia ympäri vuoden. Asunto Oy Herrain Hiekasta pääset kuivin jaloin hotellin ja kylpylän palveluihin sisäkautta. Aamupala, lounas ja kylpylän muut palvelut ovat näin helposti saatavilla läpi vuoden. Hotellin yhteyteen avautuu lapsille sisäleikkipuisto. Luksusarkea ja hemmottelua.

6 Hiekkasärkät tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia Vireä ja nopeasti kehittyvä alue huippupalveluineen mahdollistaa kohteen arvonnousua. Alueella on runsaasti vapaa-ajanviettomahdollisuuksia moneen makuun. Kalajoki Golfin 18-reikäinen par 73 -kenttä ainutlaatuisen luonnon keskellä haastaa kaikentasoiset pelaajat. Hiekkasärkille on tulossa Ostoskylä Raitti, johon on kaavailtu mm. sisäseikkailupuisto, shoppailupaikkoja ym. Arvioitu valmistuminen on kesällä Lapsille löytyy paljon mukavaa tekemistä Ainulaatuinen, suojeltu luonto tarjoaa huikeita elämyksiä. Alueen kalastusmahdollisuudet ovat hyvät, surffaus, melonta ja meriretket Ulko- ja Maakallaan tekevät Hiekkasärkkien alueesta ihantellisen vapaa-ajanviettopaikan. Kalajoen meriluontokeskus esittelee Perämeren rannikon luontoa, Hiekkasärkkien hiekkadyynejä ja vanhaa kalastuskulttuuria. Tutustu alueen monipuoliseen tarjontaan visitkalajoki.fi Vesipuisto vesiliukumäkineen, myös lapsille sopiva Lohilaakson kalastusalue, perhegolf... Tai perheen voimin yhdessä tehty hiekkalinna rannalle. Myös talviaikaan alue tarjoaa paljon vaihtoehtoja: hiihtolatuverkosto, moottorikelkkasafarit, Louekeskuksen rinteet, kuntosali, Kylpylä SaniFani, Day Spa Sunin kaikki palvelut hemmotteluineen... Rannalle, vesiliukumäkeen tai kalareissulle.

7 N NE Kalajoen hiekkasärkät palvelee ja viihdyttää W E Asunto Oy Herrain Hiekat Hiekkasärkkien Majoituspalvelut SW SE Kalajoki Top Camping Hiekkasärkät S Matkailutie Kalajoen Kylpylähotelli Sani Hotelli-Ravintola Lokkilinna Kalajoen pienlentokenttä Kalajoki Golf Vesipuisto Jukupark Upeat näkymät suoraan merelle. KALAJOEN HIEKKASÄRKÄT Ravintola Pihvitupa Kylpylä SaniFani Kalajoki Resort E8 8 Ravintola Dyyni Kylpylä SaniFani Safaritalo Keskuskarintie 7773 Kokkolantie Sandy Kelt ABC liikenneasema Usvametsäntie E8 8 Hotelli Rantakalla Loma-asuntomessualue Tapion Tupa Kalajoki tarjoaa pikkuväelle hauskaa tekemistä. Alueelta löytyvät myös Viihdekeskus Merisärkkä, Kesäteatteri Willi Lakeus, Lohilaakso, Kalajoki Keskusvaraamo, Meriluontokeskus ja monenmoista muuta palvelua ja aktiviteettia. Merituulta, aurinkoa ja mukavia harrastusmahdollisuuksia.

8 Herrain Hiekat antaa luovuudelle tilaa Havainnekuva ei täysin vastaa todellisuutta. SISUSTUSTYYLI 1

9 Käytössäsi on Päätoimijan sisustusmaailma Herrain Hiekat asuntoihin muuttaminen on helppoa. Olemme suunnitelleet asuntoihin valmiiksi kolme erilaista sisustusratkaisua, pääosin valmiiksi kalustettuina, niin halutessasi. Päätoimijan sisustustiimin muodostavat rakennusinsinöörit, sisustusarkkitehdit, sisustussuunnittelija ja sisustustrendejä seuraava rakentajan edustaja. Voimavarojen yhdistäminen kiteyttää asunnon ostajalle aina tuoreet, kustannustehokkaat ja turvalliset vaihtoeh dot. Pidätpä sitten vaaleasta ja valoisasta, skandinaavisesta tunnelmasta tai dramaattisemmista tummemmista sävyistä, asuntoosi löytyy toivomasi kokonaisuus ja pääset huoletta nauttimaan vapaa-ajasta. SISUSTUSTYYLI 1 Vaalea ja maanläheinen väripaletti tuo rannikkoluonnon osaksi asuntoa. Kokonaan valkoinen tekniikkastudio avartaa valoisaa asuntoa entisestään. Optiona on lisäksi esitetty sohvasänky-vaihtoehto, jonka avulla osa tilasta muuntuu vaikkapa vierashuoneeksi. Sohvasänky on saatavissa kaikissa kolmessa tyylissä. SISUSTUSTYYLI 2 Harmaa terassin säleikkö ja keittiön meriheinää muistuttava sinivihreä sävy korostavat asunnon rauhallista merihenkisyyttä. Valkoinen tekniikkastudio ja vaalea, hiekansävyinen lattia muodostavat hienovaraisen pohjan sisustukselle. SISUSTUSTYYLI 3 Tummaharmaa tekniikkastudio ja sen valkoinen keittiösyvennys muodostavat vahvan kontrastin tammensävyisen lattian kanssa. Tämä klassinen väriyhdistelmä jatkuu terassilla tummanharmaassa säleikössä. Optiona on lisäksi esitetty liukuovet, joiden avulla osa tilasta voidaan erottaa makuuhuoneeksi. Liukuovet ovat saatavissa kaikissa kolmessa tyylissä. SAUNAOSASTO Saunatilojen värimaailma muodostuu valkoisista ja harmaista laatoista sekä puupinnoista. Harmonisista kylpytiloista on yhteys lasiovien kautta ulos terassille ja luontoon. Saunaosaston yhteydessä on tilaa seurustelulle.

10 Pääarkkitehteinä luonto, sijainti ja ihminen As Oy Herrain Hiekat kohteen suunnittelun lähtökohtana on ympäröivä ainutlaatuinen ja arvokas merellinen luonnonmaisema. Rakennus ja sen tuleva pari sijaitsevat Kalajoen hiekkasärkkiä reunustavan harjun kupeessa. Nimensä rakennus on saanut sen edessä särkillä sijaitsevalta suojellulta ja historialliselta männikködyyniltä nimeltään Herrainpakka. Luonnonmaisemaa säästetään osana pihaa. Tärkeä harju pysyy koskemattomana, suuria petäjiä säilytetään ja dyynimaisemaa jatketaan pihaistutuksissa männyin ja rantavehnällä. Pihan huomattavat korkoerot tuovat mielenkiintoisen lisän ympäristöön. Pala vesipuistohistoriaa jätetään etupihalle puutarhamaisen vesialtaan muodossa. Koko interiöörisuunnittelun vaikuttavana pääteemana on kaikkien loma-asuntojen avaaminen koko seinän mitalta merimaisemaan. Tästä lähtökohdasta kehittyi koko rakennusten arkkitehtuuri, muoto, sijainti tontilla, avautuminen, tilasuunnittelu, materiaalit. Tavoitteena on maisemaa korostava elegantti minimalismi. Sisätila jatkuu lähes saumattomasti asunnon levyiselle lasitetulle parvekkeelle. Tätä saumattomuutta korostaa lasiliukuseinä, joka myös parantaa tilojen käytettävyyttä. Alimmassa kerroksessa sijaitsevat yhteistilat, kuten saunaosasto, varastot sekä sisäyhteys viereiseen hotelliin ja kylpylään. Toisen kerroksen lomaasunnot avautuvat särkkien hiekkaharjulle, jossa parvekkeiden tilaa jatkaa harjun muotoja seuraileva puuterassi ympärillään mäntyjä ja rantavehnädyynejä. Ylemmistä kerroksista avautuu näkymä hiekoille ja merelle auringonlaskun suuntaan. Materiaalivalinnat; tiilimuurauksen pintastruktuurin säilyttävä valkoinen ohutrappaus, merihenkinen harmaantuva puu ja rakennuksien särkkien puolella ympäristöään heijastava lasipinta, kumpuavat paikan hengestä. Hanna-Maija Tervo arkkitehti, SAFA Arkkitehtitoimisto Kanttia 2 Oy

11 Herrain Hiekat ainutlaatuinen asuntokohde SISUSTUSTYYLI 2

12 Herrain Hiekat näkyy ja näyttää hyvältä Havainnekuva ei täysin vastaa todellisuutta. SISUSTUSTYYLI 3

13 334 As Oy Herrain Hiekat Kellarikerros, Rakennus 1 ja 2 Yhteistilat Nerokkaita ratkaisuja pohjista toteutukseen A3 1:200 arkkitehdin ja rakentajan käsityönä Rakennus A ja (B) kerros 1 (kellarikerros) 334 As Oy Herrain Hiekat Huoneistot Kerrokset Rakennus A kerrokset vaiheen rakennuskohde VSS 47,3 m² irtaimistovarastot 14 tekn. tila 16,2 m² poreallas irtaimistovarastot 14 28,1 m² vilvoittelu (lasiliukuovi) VSS 47,3 m² irtaimistovarastot 14 tekninen tila (kaappi) yhdyskäytävä tekn. tila 2,4 m² poreallas yhdyskäytävä SK 2,16 m² irtaimistovarastot 14 28,1 m² UVV 15,3 m² h+tupakeittiö +sauna 50,3 m² as. A3 as. A9 as. A15 as. A21 as. A27 as. A33 as. A39 EI60 1h+tupakeittiö 26,2 m² as. A2 as. A8 as. A14 as. A20 as. A26 as. A32 as. A38 irtaimistovarastot 14 28,1 m² vilvoittelu (lasiliukuovi) irtaimistovarastot 14 28,1 m² tekn. tila 12 m² UVV 15,4 m² SK 2,16 m² yhdyskäytävä hotelliin Arkkitehtitoimisto Kanttia 2 Oy Kauppurienkatu 11 B 32 FI Oulu Tel (08) h+tupakeittiö 42,5 m² as. A6 as. A12 as. A18 as. A24 as. A30 as. A36 as. A42 HUONEISTOLUETTELO Rakennus A 2. krs 3.krs 1h+tupakeittiö+alkovi 33,7 m² as. A1 as. A7 1h+tupakeittiö 26,2 m² as. A2 as. A8 2h+tupakeittiö+sauna 50,3 m² as. A3 as. A9 1h+tupakeittiö+alkovi 28 m² as. A4 as. A10 1h+tupakeittiö+sauna 28 m² as. A5 as. A11 2h+tupakeittiö 42,5 m² as. A6 as. A12

14 Asunto Oy Herrain Hiekat, kiireettömän vapaa-ajan unelma-asunnot. Kuvituskuva ei täysin vastaa todellisuutta. Sanissa on hyvät puitteet esim. yritystapaamisiin

15 VIP-asiakkuus ja tuottoa loma-asunnostasi Mikäli haluat loma-asunnostasi tuottoa, kun et sitä itse tarvitse, olemme suunnitelleet ja neuvotelleet vuokrauksen vaivattomaksi. Yhteistyösopimus Kylpylähotelli Sanin kanssa tuo tuoton lisäksi etuja, joiden avulla asuminen Herrain Hiekoissa on helppoa ja herraskaista. Omistaja saa huoneistonsa vuodepaikkoja vastaavan määrän VIP-kortteja tarjotessaan huoneiston vuokralle hotellin kautta, mm. aamiaiset ja siivoukset sopimus- hintaan, oman kulkuavaimen ja käyttöoikeuden kylpylään. Kysy lisää VIP-eduista. Herrain Hiekat Herrain Hiekat V.I.P MATTI MEIKÄLÄINEN Esitä kortti käyttäessäsi Kalajoen Kylpylähotelli Sanin palveluita. Henkilöllisyys on todistettava pyydetäessä. Palauta löytynyt kortti: Kalajoen Kylpylähotelli Sani Oy, Jukupolku 3-5, Kalajoki Aamu-uinnilta aamiaiselle. Kylpylähotelli Sani palvelee ympäri vuoden.

16 Yksiö 26,2 m 2 (34,5 m 2, sis. parveke) 1 h + tupakeittiö as. A2 as. A8 as. A14 as. A20 as. A26 as. A32 as. A38 Huoneisto A 1h+tupakeittiö 26,2 as as as. as. as. as. as. Huoneisto Krs Koko m 2 Myynti hinta Velaton hinta kph Myyntihinta perustuu suunniteltuun yhtiölainaan. 3,7 m² Hinta /m 2 A2 2 26, A8 3 26, A , A , A , A , A , kompakti, kalustemainen keittiöratkaisu lasitettu parveke ja koko päädyn liukulasiseinä yhdistää parvekkeen osaksi olohuonetta huone on helposti kalustettavissa mahdollisuus käyttää monitoimista sohva/ sänky-yhdistelmää laadukkaat märkätilat Asunnon kerrossijainti kph 3,7 m² Huoneisto A2:n parveke jatkuu puuterassina pihalle. ehtitoimisto Kanttia 2 Oy urienkatu 11 B Oulu Tel (08)

17 Yksiö 28 m 2 EI605,7 m² (35,7 m 2, sis. parveke) 1 h + tupak. + alkovi Myynti Velaton Hinta Huoneisto Krs Koko m 2 kph hinta hinta /m 2 3,7 m² A A A A A A A as. A4 as. A10 as. A16 as. A22 as. A28 as. A34 as. A40 Huoneisto hätäpoistumistikas hätäpoistumistikas lasitettu parveke 7,7 m² EI60 kph 3,7 m² 5,7 m² 1h+tupakeittiö+alkovi 2 a as as as as as as Myyntihinta perustuu suunniteltuun yhtiölainaan. Asunnon kerrossijainti kompakti, kalustemainen keittiöratkaisu lasitettu lasitettu parveke parveke ja koko 7,7 m² päädyn liukulasiseinä yhdistää parvekkeen osaksi olohuonetta makuualkovin voi erottaa verholla tai liukuovilla mahdollisuus käyttää monitoimista sohva/ sänky-yhdistelmää laadukkaat märkätilat Huoneisto A4:n parveke jatkuu puuterassina pihalle. itehtitoimisto Kanttia 2 Oy purienkatu 11 B Oulu Tel (08)

18 Yksiö 28 m 2 kph 3,7 m² (35,7 m 2, sis. parveke) 1 h + tupak. + sauna Huoneisto Krs Koko m 2 Myynti hinta Velaton hinta Hinta /m 2 A A A17 4 kph+sauna m² A A A A as. A5 as. A11 as. A17 as. A23 as. A29 as. A35 as. A41 Huoneisto lasitettu parveke 7,7 m² hätäpoistumistikas hätäpoistumistikas kph 3,7 m² 1h+tupakeittiö+sauna 28 as as. as. as. as. as. as. Myyntihinta perustuu suunniteltuun yhtiölainaan. Asunnon kerrossijainti lasitettu kompakti, parveke kalustemainen keittiöratkaisu 8,7 m² lasitettu parveke ja koko päädyn liukulasiseinä yhdistää parvekkeen osaksi olohuonetta mahdollisuus käyttää monitoimista sohva/ sänky-yhdistelmää laadukkaat märkätilat ja oma sauna kph+sauna 7 m² Huoneisto A5:n parveke jatkuu puuterassina pihalle. ehtitoimisto Kanttia 2 Oy urienkatu 11 B Oulu Tel (08)

19 Yksiö 33,7 m 2 (41,9 m 2, sis. parveke) 1 h + tupak. + alkovi as. A1 as. A7 as. A13 as. A19 as. A25 as. A31 as. A37 Huoneisto 1h+tupakei Huoneisto Krs Koko m 2 Myynti hinta A , kph A37 3,7 m² 8 33, Asunnon kerrossijainti Velaton hinta Hinta /m 2 A1 2 33, A7 3 33, A , A , A , Myyntihinta perustuu suunniteltuun yhtiölainaan. kompakti, kalustemainen keittiöratkaisu lasitettu parveke ja koko päädyn liukulasiseinä yhdistää parvekkeen osaksi olohuonetta huone on helposti kalustettavissa mahdollisuus käyttää monitoimista sohva/ sänky-yhdistelmää laadukkaat märkätilat asuntoon voi helposti lisätä säilytystilaa irtokalusteilla etelän puoleisissa ikkunoissa on ulkopuolinen kph aurinkosäleikkö 3,7 m² kph 3,7 m² Huoneisto A1:n parveke jatkuu puuterassina pihalle. itehtitoimisto Kanttia 2 Oy purienkatu 11 B Oulu Tel (08)

20 Kaksio 42,5 m 2 (51,2 m 2, sis. parveke) 2 h + tupakeittiö kph+sauna 7 m² Huoneisto Krs Koko m 2 Myynti hinta Velaton hinta Hinta /m 2 A6 2 42, A , A , A , A , kph A , ,7 m² A , as. A6 as. A12 as. A18 as. A24 as. A30 as. A36 as. A42 hätäpoistumistikas hätäpoistumistikas lasitettu parveke 8,7 m² kph+sauna 7 m² as. A6 as. A12 as. A18 as. A24 as. A30 as. A36 as. A42 Myyntihinta perustuu suunniteltuun yhtiölainaan. Asunnon kerrossijainti kompakti, kalustemainen keittiöratkaisu lasitettu parveke ja koko päädyn liukulasiseinä yhdistää parvekkeen osaksi olohuonetta mahdollisuus käyttää monitoimista sohva/ sänky-yhdistelmää laadukkaat märkätilat ja oma sauna kph 3,7 m² Huoneisto A6:n parveke jatkuu puuterassina pihalle. ehtitoimisto Kanttia 2 Oy urienkatu 11 B Oulu Tel (08)

21 Kaksio 50,3 m 2 (78,3 m 2, sis. parveke) 2 h + tupak. + sauna as. A3 as. A9 as. A15 as. A21 as. A27 as. A33 as. A39 kompakti, kalustemainen keittiöratkaisu suuri lasitettu parveke kahteen suuntaan yhdistää parvekkeen osaksi asuntoa laadukaat märkätilat ja oma sauna mh Myynti Huoneisto Krs Koko m 2 10 m² hinta A21 5 kph+sauna 50, ,7 m² A , EI60 Velaton hinta Hinta /m 2 A3 2 50, A9 3 50, A , A , A , hätäpoistumistikas EI60 kph+sauna 5,7 m² mh 10 m² Myyntihinta perustuu suunniteltuun yhtiölainaan. ovilla ovin. alkovi ikkunalla kph Asunnon kerrossijainti mahdollisuus käyttää monitoimista sohva/sänky-yhdistelmää lasitettu parveke asuntoon 7,7 voi m² valita myös ikkunallisen makuualkovinasuntoon voi valita myös liukuovilla rajatun ikkunallisen makuualkovin. kph alkovi ikkunalla Huoneisto A3:n parveke jatkuu puuterassina pihalle. itehtitoimisto Kanttia 2 Oy purienkatu 11 B Oulu Tel (08)

22 Saunaosasto 45 m² Saunaosasto 45m 2 kaikilla herkuilla tunnelmallinen suurikokoinen sauna, ikkuna ulos ja oleskelutilan läpi terassille oleskelutilaan avoin poreallas, josta näkymät terassille saunaosaston yhteydessä keittiö ja oleskelutila lasiliukuseinä vilvoitteluterassille laadukkaat märkätilat saunaosasto on kaikkien asukkaiden käytössä yhtiössä sovittujen sääntöjen mukaisesti saunaosasto sijaitsee kellarikerroksessa poreallas pukuhuone kph sauna

23 Havainnekuva ei täysin vastaa todellisuutta.

24 Asunto Oy Kuopion Kärängänranta. Rakennuskartio on osa Päätoimija-konsernia Asunto Oy Espoon Tawastikallio. Rakennuskartio Oy on perustettu Pyhännällä Yrityksellä on aluekonttorit Kempeleessä, Vantaalla, Kuopiossa ja Lempäälässä. Rakennuskartio Oy tunnetaan erittäin luotettavana ja laadukkaana toimijana. Usein tilaaja onkin halunnut Rakennuskartion rakentajaksi yrityksen hyvän maineen ja kokemuksen vuoksi. Päätoimija-konserni osti Rakennuskartion vuonna Rakennuskartiolla oli vuonna 2013 omaa henkilökuntaa yli 80, joista työmaamestareita ja toimihenkilöitä oli yli 30. Lisäksi Rakennuskartio työllisti huomattavan määrän aliurakoitsijoita. Rakennuskartion vahva kasvualue on pääkaupunkiseudun asuntotuotanto. Referenssilistamme täydentyy jatkuvasti. Tähän mennessä olemme rakentaneet mm. Saunalahden lastentalo, Espoo. Rakennuskartion rakentama Saunalahden lastentalo on valittu Arkkitehtuurimuseon ainutlaatuisten arkkitehtuurikohteiden listalle asuntoa 40 koulua/päiväkotia 40 tehdasprojektia 11 terveyskeskusprojektia 20 vanhainkotia/hoitolaitosta

25 Asunto Oy Kuopion Kärängänranta. Päätoimijan liiketoiminnassa asiakas on tärkein Toimimme asiakkaan tavoitteiden mukaisesti. Päätoimija on rakennus- ja kiinteistöalan konserni, johon kuuluu kempeleläisen emoyhtiön lisäksi kuusi eri puolilla Suomea sijaitsevaa tytäryhtiötä. Konsernissa on noin 300 työntekijää ja sen toimintaympäristönä on koko Suomi. Päätoimijakonserni muodostettiin vuonna 2008 ja sen suurimmat yhtiöt ovat toimineet vuosikymmeniä. Päätoimijan toimintamalli perustuu talousohjattuun rakentamiseen, jossa asiakkaalle tuotetaan lisäarvoa kustannusohjatulla suunnittelulla ja siihen integroidulla tehokkaalla toteutuksella. Päätoimija on kehittänyt oman pien- ja kerrostalorakentamisen Optimi-malliston, joissa hyödynnetään konsernin tuotekehityksen innovaatioita, kuten tehdasvalmisteisia talotekniikkamoduleita. Päätoimijan kunnia-asia on täyttää asiakkaan toiveet kehittämällä liiketoimintaa asiakkaan näkökulma tärkeänä johtotähtenä. Päätoimijan kasvu on toimialan kasvua voimakkaampaa ja se on asiakkaiden antama paras kiitos toiminnastamme. Marraskuussa 2013 konserni palkittiin maailman suurimmassa ja arvostetuimmassa EY Entrepreneur of the Year -kasvuyrittäjyyskilpailussa Suomen tuotantosarjan voittajana. Matkus Shopping Center, Kuopio.

26 Kuvituskuva ei täysin vastaa todellisuutta. Asunto Oy Herrain Hiekat toivottaa tervetulleeksi ainutlaatuiseen seikkailuun.

27 Muistio

28 Asunto Oy Herrain Hiekat yhteistyökumppanit Urakoitsija Olavi Vänttilä puh Arkkitehti Arkkitehtitoimisto Kanttia 2 Oy Myynti ja esittely Anne Anttiroiko-Takala puh Havainnekuva ei täysin vastaa todellisuutta. ELIDO 06/14S Näkökulmia kotiisi Oikeus muutoksiin pidätetään. Rakennuskartio Oy Äyritie 12 B, Vantaa puh

Asunto Oy Kalajoen Herrain Hiekat II

Asunto Oy Kalajoen Herrain Hiekat II Asunto Oy Kalajoen Herrain Hiekat II Unelmien loma-asunnot hiekkasärkkien sydämessä. Näkökulmia kotiisi 1 Hiekkasärkkien historia Kuvituskuva ei täysin vastaa todellisuutta. 2 1920-luvulla Santa-, Tuomi-

Lisätiedot

Asunto Oy Raahen Keskustan Portti

Asunto Oy Raahen Keskustan Portti Asunto Oy Raahen Keskustan Portti Unelmakoti historiallisella paikalla Tulevaisuus rakennetaan tänään Asunto Oy Raahen Keskustan Portti Keskustan Portin tarina Keskustan Portin tarina ulottuu 1800-luvulle

Lisätiedot

HONKA LOUNATUULI 160 m 2 l 180 m 2

HONKA LOUNATUULI 160 m 2 l 180 m 2 HONKA LOUNATUULI 160 m 2 l 180 m 2 RANTATALON TUNNELMAA valoisassa kodissa Lounatuuli edustaa New England -tyyppistä arkkitehtuuria, joka vie ajatukset merelle ja rannalle, vaikka kotisi olisi keskellä

Lisätiedot

Uniikkihuoneistojen tarjouskauppa

Uniikkihuoneistojen tarjouskauppa RANTA-TAMPELLA Tampereen Näsinkeula Uniikkihuoneistojen tarjouskauppa Uusi koti rannalla. Lepoa silmille ja sielulle. Koti, jossa taivas, vesi ja maa kohtaavat Ranta-Tampellan uuden asuinalueen rakentaminen

Lisätiedot

Spittelhof Estate. Biel-Benken, Sveitsi, 1996 Peter Zumthor. 50m

Spittelhof Estate. Biel-Benken, Sveitsi, 1996 Peter Zumthor. 50m Spittelhof Estate Biel-Benken, Sveitsi, 1996 Peter Zumthor Spittelhof Estate on Peter Zumthorin suunnittelema maaston mukaan porrastuva kolmen eri rakennuksen muodostama kokonaisuus Biel-Benkenissä, Sveitsissä.

Lisätiedot

MARSALKANTIE 14, HELSINKI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

MARSALKANTIE 14, HELSINKI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. MARSALKANTIE 14, HELSINKI MYYNTIESITE HELSINKI, OMAKOTITALO 2 6h+k+s, 301 m, 1 490 000 Vastaava välittäjä Nina Lampinen Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner 0400 943258 nina@bolkv.fi Voisitko ostaa palan

Lisätiedot

SOUKANNIEMI, ESPOO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

SOUKANNIEMI, ESPOO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. SOUKANNIEMI, ESPOO MYYNTIESITE ESPOO, OMAKOTITALO 7h, k, ruokasali, 3 kph, wc, spa-/saunaosasto, kodinhoitohuone, walk-in-closet, autotalli, 2 462 m, 4 600 000 Vastaava välittäjä Linda Fagerström Kiinteistönvälittäjä,

Lisätiedot

VERKKOTIE 23, KAARINA MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

VERKKOTIE 23, KAARINA MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. VERKKOTIE 23, KAARINA MYYNTIESITE KAARINA, RIVITALO 2 5h+k+kph+s+vh+2erill.wc+2v+lasitettu patio, 103 m, 207 000 Vastaava välittäjä Kaarina Nikkanen MYYNTINEUVOTTELIJA, KiAT, PARTNER 040 053 2642 kaarina@bolkv.fi

Lisätiedot

Sisällys: CITY 130... 4 CITY 140... 6 CITY 164... 8 CITY 180... 10

Sisällys: CITY 130... 4 CITY 140... 6 CITY 164... 8 CITY 180... 10 MALLISTO CITY 2 HB Kivitalojen kivitalomallisto on syntynyt tarpeista kehittää kivitalokonsepti, joka vastaa suomalaisen perheen tarpeita hyvin suunnitellusta, energia- ja kustannustehokkaasta sekä sopivan

Lisätiedot

Arkkitehtuuri- ja muotoilutoimisto Talli Oy. Malagankatu 3, Helsinki. KOy Helsingin Jallukka

Arkkitehtuuri- ja muotoilutoimisto Talli Oy. Malagankatu 3, Helsinki. KOy Helsingin Jallukka Arkkitehtuuri- ja muotoilutoimisto Talli Oy Malagankatu 3, Helsinki KOy Helsingin Jallukka Urbaania asumista meren äärellä Jätkäsaaren tunnelma muodostuu kivijalkaliikkeistä, pyöräily- ja kävelyreiteistä

Lisätiedot

Asunto Oy Tampereen PMK-Torni Peltokatu 14, Tampere. Modernisti rouhea

Asunto Oy Tampereen PMK-Torni Peltokatu 14, Tampere. Modernisti rouhea Asunto Oy Tampereen PM-Torni 14, 33100 Tampere Modernisti rouhea AS OY TAMPEREEN PM-TORNI Uudet kodit nousevat vanhan PMTAON viereen tuoden alueelle jälleen uutta elämää. PM-Tornin suunnittelussa inspiraatio

Lisätiedot

KAKSKERRANTIE 488, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

KAKSKERRANTIE 488, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. KAKSKERRANTIE 488, TURKU MYYNTIESITE TURKU, OMAKOTITALO 2 5h, avok, 2 x kph, s, khh, erill.wc, 2 x las.parveke, autok., 198 m, 419 000 Vastaava välittäjä Ismo Aaltonen MYYNTINEUVOTTELIJA, KED, PARTNER

Lisätiedot

Koti Koskelassa kaikki on lähellä

Koti Koskelassa kaikki on lähellä Koti Koskelassa kaikki on lähellä Rakennamme uusia koteja valmiille asuinalueelle Emäpuuntielle Koskelaan, jossa kadut, puistot ja palvelut ovat jo rakennettu ja asuinympäristö on viihtyisä. Yliopistoon,

Lisätiedot

ASUNTO OY VANTAAN PITKÄSIIMA 35 A 5 KPL ET 97 m2 ja 2 kpl ET 109 m2

ASUNTO OY VANTAAN PITKÄSIIMA 35 A 5 KPL ET 97 m2 ja 2 kpl ET 109 m2 ENNKOMARKKINOINTIESITE 19.6.2015 ASUNTO OY VANTAAN PITKÄSIIMA 35 A 5 KP ET 97 m2 ja 2 kpl ET 109 m2 Taiteilijan näkemys www.ptmhouse.fi Kohteen tiedot Pitkäsiima 35 A, 01490 Vantaa Pitkäsiiman erillistalot

Lisätiedot

ASUNTAMAANRAITTI TAMPERE

ASUNTAMAANRAITTI TAMPERE 1 AUNTAMAANRAITTI 1 3387 TAMERE As Oy Vuoreksen Apollo koostuu arkkitehtonisesti tyylikäistä 1- ja 2-kerroksisista puuverhoilluista rivija luhtitaloasunnoista. Asuntoyhtiön tontti rajautuu kauniiseen Vuoreksen

Lisätiedot

Kauniita koteja palveluiden äärellä Lehmossa Asunto Oy Lehmon Sammal

Kauniita koteja palveluiden äärellä Lehmossa Asunto Oy Lehmon Sammal Kauniita koteja palveluiden äärellä Lehmossa Asunto Oy Lehmon Sammal Rakentaja M. Laukkanen Oy rakentaa Lehmoon yksitoista kotia käsittävän maalämpölämmitteisen rivitalokohteen. Asunto Oy Lehmon Sammal

Lisätiedot

HELMI-vapaa-ajantalot 2007. Unelmista tehty

HELMI-vapaa-ajantalot 2007. Unelmista tehty HELMI-vapaa-ajantalot 2007 Unelmista tehty 21 Helmi Sisällysluettelo Helmi 68..... s. 4 Helmi 99.... s. 14 UUTUUS Helmi 69..... s. 6 Helmi 111... s. 16 Helmi 63..... s. 8 Kärkimallit.......s. 18 Toimitussisällöt...s.

Lisätiedot

Asunto Oy Kuunariranta

Asunto Oy Kuunariranta Asunto Oy Kuunariranta Asunto Oy Kuunariranta Parainen Kirkkosalmenkatu 9 11 1600 Parainen Uusi Kirkkosalmenranta Meren rannalla keskellä kaupunkia Paraisille rakennetaan uniikki pientalokokonaisuus, jossa

Lisätiedot

CO 2. GREENBUILD KOMBI Ekotoimiva passiivitalomallisto. Paremman tulevaisuuden koteja

CO 2. GREENBUILD KOMBI Ekotoimiva passiivitalomallisto. Paremman tulevaisuuden koteja CO 2 GREENBUILD KOMBI Ekotoimiva passiivitalomallisto KOMBI 144 Kaksikerroksinen puutalo on perinyt ulkomuotonsa perinteiseltä rintamamiestalolta. Lopputulos on silti moderni ja suunniteltu vastaamaan

Lisätiedot

ENNAKKOMARKKINOINNISSA

ENNAKKOMARKKINOINNISSA As Oy Ylivieskan Kino EAKKOMARKKIOIIS Osta omaksi tai sijoitusasunnoksi! As Oy Ylivieskan Kino rakennetaan Ylivieskan keskustan tuntumaan suojaiselle ja rauhalliselle tontille. Kaksikerroksinen luhtitalo

Lisätiedot

Missä sinä asut? Minä asun kaupungissa. Asuuko Leena kaupungissa vai maalla? Leena asuu maalla, mutta hän on työssä kaupungissa.

Missä sinä asut? Minä asun kaupungissa. Asuuko Leena kaupungissa vai maalla? Leena asuu maalla, mutta hän on työssä kaupungissa. ASUNTO JA ASUMINEN ASUMINEN 1. Missä sinä asut? Minä asun kaupungissa. Asuuko Leena kaupungissa vai maalla? Leena asuu maalla, mutta hän on työssä kaupungissa. 2. Missä kaupungissa sinä asut? Asun Lahdessa.

Lisätiedot

Ainutlaatuinen merenrantakiinteistö

Ainutlaatuinen merenrantakiinteistö Ainutlaatuinen merenrantakiinteistö liikuntaankin sopiva tontti on yli 4000 m 2 laajuinen. Pihalla on luonnonkiviä, kalliota, nurmikkoa ja vanhoja mäntyjä ja pihan ja kiinteistön voi valaista tunnelmavalaistukseen.

Lisätiedot

Asunto Oy Tapiolan Golfniitty, Espoo Mankkaanmalmi 20, Espoo

Asunto Oy Tapiolan Golfniitty, Espoo Mankkaanmalmi 20, Espoo Asunto Oy Tapiolan Golfniitty, Espoo Mankkaanmalmi 20, 02180 Espoo ENNOMARINOINTI TÄMÄN ESITTEEN VALOUVAT OVAT VALMISTUNEEN SISARYTIÖN TAPIOLAN GOLFPUISTON TOTEUTUSESTA. Yksitasoiset erillis-ja paritalohuoneistot

Lisätiedot

TULLIKATU 7, NAANTALI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

TULLIKATU 7, NAANTALI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. TULLIKATU 7, NAANTALI MYYNTIESITE NAANTALI, KERROSTALO 3h+kt+s+ph/khh+wc+vh+las.terassi+v+ak, 84 m, 314 000 Vastaava välittäjä Johanna Willberg MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, LKV, PARTNER, KAUPANVAHVISTAJA 040 041 048

Lisätiedot

ITÄINEN RANTAKATU 50, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

ITÄINEN RANTAKATU 50, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. ITÄINEN RANTAKATU 50, TURKU MYYNTIESITE TURKU, KERROSTALO 2 2-3h+k (yhtiöjärjestyksen mukaan 4h+k), 76 m, 335 000 Vastaava välittäjä Annika Virtanen KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ LKV, PARTNER 050 540 4524 annika@bolkv.fi

Lisätiedot

KAARELANTIE 6A, HELSINKI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

KAARELANTIE 6A, HELSINKI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. KAARELANTIE 6A, HELSINKI MYYNTIESITE HELSINKI, RIVITALO 2 5h+k+2 kph+s+wc, 131 m, 447 000 Vastaava välittäjä Nina Lampinen Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner 0400 943258 nina@bolkv.fi Tässä asunnossa on

Lisätiedot

Kaupunkilaiseen makuun: Basic line Optima

Kaupunkilaiseen makuun: Basic line Optima Kaupunkilaiseen makuun: Basic line Optima Esite ja hinnat 1/2015 Hiottua laatua yksilölliseen asumiseen Nuorekasta ilmettä: Basic Line Optima tarjoaa tilaa kaupunkilaiseen makuun Tontin tehokäyttäjä, Basic

Lisätiedot

PUOLUKKATIE 12, ESPOO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

PUOLUKKATIE 12, ESPOO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. PUOLUKKATIE 12, ESPOO MYYNTIESITE ESPOO, PARITALO 2 4-6h+avok+s+2kph+3 terassia, 372 m, 1 580 000 Vastaava välittäjä Tiina Kantola Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner 044 0111066 tiina@bolkv.fi Edustavuutta,

Lisätiedot

VÄTINTIE 15, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

VÄTINTIE 15, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. VÄTINTIE 5, TURKU MYYNTIESITE TURKU, KERROSTALO h+k+s, 7 m, 96 000 Vastaava välittäjä Sirpa Sobral Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner 040 670 7440 sirpa@bolkv.fi Tämä Vätintien kaunis ja tilava kaksio

Lisätiedot

ASUNTO OY VIITASAAREN LOISTO RANTATIE 7 VIITASAARI

ASUNTO OY VIITASAAREN LOISTO RANTATIE 7 VIITASAARI ASUNTO OY VIITASAAREN LOISTO RANTATIE 7 VIITASAARI HANKETIEDOT As Oy Viitasaaren Loisto rakennetaan loistavalle paikalle Keitele järven rantaan, omarantaiselle tontille, aivan Viitasaaren ydinkeskustaan,

Lisätiedot

ASUNTOTUOTANTOTOIMISTO 17.06.2013

ASUNTOTUOTANTOTOIMISTO 17.06.2013 HELSINGIN KAUPUNKI HANKESELOSTUS ASUNTOTUOTANTOTOIMISTO 17.06.2013 Helsingin asumisoikeus Oy Kivipari Sijainti ja tontti Kaupunginosa 4, kortteli 4129, tontti Kiviparintie a 00920 Helsinki Tontti on Kiviparintiellä,

Lisätiedot

Koti aitiopaikalta Knuutilankankaalta

Koti aitiopaikalta Knuutilankankaalta Koti aitiopaikalta Knuutilankankaalta Rakennamme uusia koteja valmiille asuinalueelle Syväkiventielle Knuutilankankaalle, jossa kadut, puistot ja palvelut ovat jo rakennettu ja asuinympäristö on viihtyisä.

Lisätiedot

VANTONTIE 166, RAISIO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

VANTONTIE 166, RAISIO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. VANTONTIE 166, RAISIO MYYNTIESITE RAISIO, MAATILA 2 4h+tupak+kph/khh+s+ph+talli+pihatto+ratsastuskenttä, 136 m, 498 000 Vastaava välittäjä Johanna Willberg MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, LKV, PARTNER, KAUPANVAHVISTAJA

Lisätiedot

Lapponia-saunamökit 06-07. Paras paikka kesäihmisille

Lapponia-saunamökit 06-07. Paras paikka kesäihmisille Lapponia-saunamökit 06-07 Paras paikka kesäihmisille 1 Maailman paras paikka! Oma kesäpaikka: vapaa-ajanasunto, huvila tai saunamökki on suomalaisille suvantopaikka arjen keskellä. Piilopirtti metsän keskellä

Lisätiedot

SATO StudioKoti. Laadukasta kaupunkiasumista edullisesti. VAETS-yhdyshenkilöpäivä 20.1.2016 SATO StudioKoti

SATO StudioKoti. Laadukasta kaupunkiasumista edullisesti. VAETS-yhdyshenkilöpäivä 20.1.2016 SATO StudioKoti SATO StudioKoti Laadukasta kaupunkiasumista edullisesti SATO StudioKoti pähkinänkuoressa ison asunnon toiminnallisuus hyvin varustellut yhteiset tilat 500 /kk räätälöidyt sisustusratkaisut SATO StudioKoti

Lisätiedot

MERIKATU 13, HELSINKI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

MERIKATU 13, HELSINKI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. MERIKATU 13, HELSINKI MYYNTIESITE HELSINKI, KERROSTALO 2 4h+k+kph+wc+las.p+2at., 193 m, 2 360 000 Vastaava välittäjä Matias Von Schantz Myyntineuvottelija, Partner 0500 870872 matias@bolkv.fi Harvinaisuus!

Lisätiedot

Raameissa. Raameissa. Jyväskylän Kankaan entisen paperitehtaan aloituskorttelien arkkitehtuurikilpailu

Raameissa. Raameissa. Jyväskylän Kankaan entisen paperitehtaan aloituskorttelien arkkitehtuurikilpailu /8 Pysäköintihallin kortteli Pohjapiirrosote 1:400 ylimmän kerroksen yhteistilat Julkisivu pohjoiseen torille 1:400 Pohjapiirros 1:400 peruskerros ja kattoterassi Julkisivu etelään1:400 Pohjapiirros 1:800

Lisätiedot

LINNANKATU 34, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

LINNANKATU 34, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. LINNANKATU 34, TURKU MYYNTIESITE TURKU, KERROSTALO 2 4h+k+vh+kh+kph+s+erill.wc+las.p., 182 m, 719 000 Vastaava välittäjä Kaarina Nikkanen MYYNTINEUVOTTELIJA, KiAT, PARTNER 040 053 2642 kaarina@bolkv.fi

Lisätiedot

Tilaihme taloksi: Young and Creative 160

Tilaihme taloksi: Young and Creative 160 Tilaihme taloksi: Young and Creative 160 Esite ja hinnat 1/2015 Hiottua laatua yksilölliseen asumiseen Yksilöllisiä ratkaisuja helposti: talon hinta pysyy samana, mutta sisätilat ovat vapaasti valittavissa

Lisätiedot

PIHAPIIRI SUOMALAISTEN PIHARAKENNUKSET. www.kimara.fi 1

PIHAPIIRI SUOMALAISTEN PIHARAKENNUKSET. www.kimara.fi 1 www.kimara.fi 1 Kimara mallisto on laajentunut kattamaan myös hieman kevyemmistä hirsistä toteutetut piharakennukset. Tyylikkäät ja laadukkaat rakennukset on suunniteltu nimenomaan isompien Kimara rakennusten

Lisätiedot

ALKUASUNNOT OY / KILTERINRINNE 4 HUONEISTOLUETTELO 19.10.07 Arkkitehtitoimisto Ulpu Tiuri Oy. Asunnot

ALKUASUNNOT OY / KILTERINRINNE 4 HUONEISTOLUETTELO 19.10.07 Arkkitehtitoimisto Ulpu Tiuri Oy. Asunnot ALKUASUNNOT OY / KILTERINRINNE 4 HUONEISTOLUETTELO 19.10.07 Arkkitehtitoimisto Ulpu Tiuri Oy Asunnot m2 A 1 1H+TUPAK+PARVEKE 38,5 1.krs A 2 1H+TUPAK+PARVEKE 38,5 1.krs A 3 1H+TUPAK+PARVEKE 38,5 1.krs A

Lisätiedot

EERIK POMMERILAISEN RANTA 16, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

EERIK POMMERILAISEN RANTA 16, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. EERIK POMMERILAISEN RANTA 16, TURKU MYYNTIESITE TURKU, TELAKKARANTA 2 2h+tk, 37 m 315 000 Asuntoa myy Johanna Willberg MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, LKV, PARTNER, KAUPANVAHVISTAJA 040 041 0248 johanna@bolkv.fi Tämä

Lisätiedot

Ihania koteja.

Ihania koteja. Ihania koteja www.ihaniakoteja.fi 1 Rakennamme koteja, joissa viihdytään Korkeat huonetilat ja isot ikkunat tekevät kodeista valoisia ja avaria. Modernia asumista hyvien liikenneyhteyksien läheisyydessä.

Lisätiedot

AS OY LEMPÄÄLÄN KARTANONPUISTO KUOKKALANTIE 3, LEMPÄÄLÄ

AS OY LEMPÄÄLÄN KARTANONPUISTO KUOKKALANTIE 3, LEMPÄÄLÄ AS OY LEMPÄÄLÄN KARTANONPUISTO KUOKKALANTIE 3, 37550 LEMPÄÄLÄ AS OY LEMPÄÄLÄN KARTANONPUISTO KUOKKALANTIE 3, 37550 LEMPÄÄLÄ TERVETULOA LEMPÄÄLÄN HAKKARIIN! Lempäälän Hakkariin aivan Hakkarinkartanon viereen

Lisätiedot

Jyväskylän Äijälänsalmi tontinluovutuskilpailu Kieppi 1 2 3 4 5 ASEMAPIIRROS 1/500. Jyväskylän Äijälänsalmi tontinluovutuskilpailu. nimim.

Jyväskylän Äijälänsalmi tontinluovutuskilpailu Kieppi 1 2 3 4 5 ASEMAPIIRROS 1/500. Jyväskylän Äijälänsalmi tontinluovutuskilpailu. nimim. Jyväskylän Äijälänsalmi tontinluovutuskilpailu nimim. Kieppi Äijälänsalmen tontti on rakentamiseen kiinnostava ja haastava. Perinteisesti rakennuspaikka on ollut avointa maisematilaa, jota hyvin vaihteleva

Lisätiedot

RADANSIVUNKATU 10, LAHTI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

RADANSIVUNKATU 10, LAHTI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. RADANSIVUNKATU 10, LAHTI MYYNTIESITE LAHTI, ASEMANTAUSTA 2 3h+k+kph/s+p, 71 m 189 000 Asuntoa myy Mia Lehtonen Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner, kaupanvahvistaja 0400 369666 mia@bolkv.fi Tervetuloa tutustumaan

Lisätiedot

Nieuw Terbregge, Rotterdam Mecanoo 2001 ARK-C4500 referenssianalyysi Jaana Miettinen

Nieuw Terbregge, Rotterdam Mecanoo 2001 ARK-C4500 referenssianalyysi Jaana Miettinen Nieuw Terbregge, Rotterdam Mecanoo 2001 ARK-C4500 referenssianalyysi Jaana Miettinen https://funwithresearch.files.wordpress.com P https://funwithresearch.files.wordpress.com Kolmikerroksiset talot on

Lisätiedot

Asunto Oy Olarin Capella, Espoo Kuunkehrä 6, Espoo

Asunto Oy Olarin Capella, Espoo Kuunkehrä 6, Espoo Asunto Oy Kuunkehrä 6, 02210 Espoo Ennakkomarkkinointi 07.10.2015 Vieressä kaupat ja yhteydet, lähellä Iso Omena ja tuleva metro! Vihdoinkin tarjolla! Olarin parhaalle paikalle, aukion laidalle, rakennetaan

Lisätiedot

Koti on avainasia! KUOPION KOTILOKATU 1. Kotilokatu 1, 70840 Kuopio

Koti on avainasia! KUOPION KOTILOKATU 1. Kotilokatu 1, 70840 Kuopio Koti on avainasia! KUOPION KOTILOKATU 1 Kotilokatu 1, 70840 Kuopio HANKETIEDOT Rakennuskohteen nimi ja osoite As Oy Kuopion Kotilokatu 1 Kotilokatu 1 70840 Kuopio Tontin tiedot Vuokratontti, pinta-ala:

Lisätiedot

PORAKUJA 1, LIETO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

PORAKUJA 1, LIETO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. PORAKUJA 1, LIETO MYYNTIESITE LIETO, OMAKOTITALO 2 oh-rh+k+4mh+takkah+vh+kph+saunaos.+uima-allas, 328 m, 347 000 Vastaava välittäjä Kaarina Nikkanen MYYNTINEUVOTTELIJA, KiAT, PARTNER 040 053 2642 kaarina@bolkv.fi

Lisätiedot

Asunto Oy Jyväskylän Aurinkolaakso C Tertunlaakso 1 C 40270 Palokka. Maalämpö

Asunto Oy Jyväskylän Aurinkolaakso C Tertunlaakso 1 C 40270 Palokka. Maalämpö Asunto Oy Jyväskylän Aurinkolaakso C Tertunlaakso 1 C 40270 Palokka Maalämpö Asunto Oy Jyväskylän Aurinkolaakso C Rakenteilla uusia laadukkaita rivitalokoteja arvostetulle ja rauhalliselle Palokan asuinaluelle,

Lisätiedot

AURINKOKIVENKUJA 4, VANTAA MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

AURINKOKIVENKUJA 4, VANTAA MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. AURINKOKIVENKUJA 4, VANTAA MYYNTIESITE VANTAA, KERROSTALO 2 4h+k+kph+wc+las.parveke, 75 m, 299 000 Vastaava välittäjä Mia Lehtonen Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner, kaupanvahvistaja 0400 369666 mia@bolkv.fi

Lisätiedot

VALKEAKOSKI Vallon asemakaava. Rakennustapaohjeet

VALKEAKOSKI Vallon asemakaava. Rakennustapaohjeet Korttelit 9, 10 ja 11 Teema: MODERNI Erityispiirteet Rakennuspaikat sijoittuvat avoimelle peltoaukealle kaupungin sisääntuloväylän varrelle. Rakennuksiin haetaan modernia muotokieltä. Rakennuksen sijoitus

Lisätiedot

Tarjoamme senioreille itsenäistä asumista, yhteisökoteja, palvelua ja terveyslomaa

Tarjoamme senioreille itsenäistä asumista, yhteisökoteja, palvelua ja terveyslomaa Tarjoamme senioreille itsenäistä asumista, yhteisökoteja, palvelua ja terveyslomaa Ainutlaatuista asumista Jyllin Kodit tarjoaa mahdollisuudet elinikäiseen asumiseen ja rentouttavaan terveyslomailuun Ikaalisten

Lisätiedot

Tilaa moderniin asumiseen: Jubilee XXL

Tilaa moderniin asumiseen: Jubilee XXL Tilaa moderniin asumiseen: Jubilee XXL Esite ja hinnat 1/2015 Hiottua laatua yksilölliseen asumiseen Energiatehokasta tilaa kaupunkilaisella otteella: Jubilee XXL tuo tyyliä moderniin asumiseen Suorakulmainen

Lisätiedot

Helsingin Asumisoikeus Oy / Palopostinpuisto. Luonnokset 27.01.2014. HANKESELOSTUS 1 (3) Haso Palopostinpuisto Tapulikaupungintie 34.

Helsingin Asumisoikeus Oy / Palopostinpuisto. Luonnokset 27.01.2014. HANKESELOSTUS 1 (3) Haso Palopostinpuisto Tapulikaupungintie 34. HANKEELOTU 1 (3) Haso Palopostinpuisto Tapulikaupungintie 34 hnro 730 2003 27.1.2014 Helsingin Asumisoikeus Oy / Palopostinpuisto Luonnokset 27.01.2014 ijainti Kortteli 40122, tontti 2 Tapulikaupungintie

Lisätiedot

ORVOKKI AS OY ITIKANMÄEN ITIKANMÄKI - VIIHTYISÄ UUDENLAINEN ASUMISALUE. peabasunnot.fi ENNAKKOMARKKINOINTIESITE 25.09.2015

ORVOKKI AS OY ITIKANMÄEN ITIKANMÄKI - VIIHTYISÄ UUDENLAINEN ASUMISALUE. peabasunnot.fi ENNAKKOMARKKINOINTIESITE 25.09.2015 AS OY ITIKANMÄEN ORVOKKI Nyykoolinkatu 17, 60100 Seinäjoki 250915 ITIKANMÄKI - VIIHTYISÄ UUDENLAINEN ASUMISALUE KUVA RAKENNUSTEN ULKOMUODON JA VÄRITYKSEN OSALTA EI VASTAA LOULLISTA TOTEUTUSTA ENNAKKOMARKKINOINTIESITE

Lisätiedot

KAIHDIN UUTISET AJATTOMAT SÄLEKAIHTIMET YLLÄTTÄVÄT RULLAKAIHTIMET MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN LAMELLIT SUOJAAVAT MARKIISIT TAKUULLA KOTIMAINEN!

KAIHDIN UUTISET AJATTOMAT SÄLEKAIHTIMET YLLÄTTÄVÄT RULLAKAIHTIMET MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN LAMELLIT SUOJAAVAT MARKIISIT TAKUULLA KOTIMAINEN! ULVILAN KAIHDIN OY TIEDOTUSLEHTI KESÄ 2016 www.ulvilankaihdin.fi AJATTOMAT SÄLEKAIHTIMET YLLÄTTÄVÄT RULLAKAIHTIMET MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN LAMELLIT SUOJAAVAT MARKIISIT TAKUULLA KOTIMAINEN! SÄLEKAIHTIMET

Lisätiedot

LIEDONPERÄNTIE 880, LIETO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

LIEDONPERÄNTIE 880, LIETO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. LIEDONPERÄNTIE 880, LIETO MYYNTIESITE LIETO, OMAKOTITALO 2 4-5h, avok., uima /saunaosasto, kphx2, wcx4, autot., khh, var., 338 m, 590 000 Vastaava välittäjä Sirpa Sobral Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner

Lisätiedot

Kuvataanko erikseen? Eettinen, kotimainen ja kestävä sijoituskohde

Kuvataanko erikseen? Eettinen, kotimainen ja kestävä sijoituskohde Kuvataanko erikseen? Eettinen, kotimainen ja kestävä sijoituskohde Ainutlaatuinen Edistyksellinen Kotimainen Eettinen Vastaa tarpeeseen Kehittyvä Ajankohtainen Pitkä kokemus Jalmari Jyllin Säätiö on toiminut

Lisätiedot

Tallimäki henkii elämää

Tallimäki henkii elämää Oy Tallimäki Karin-Heikintie 2-6 ja, 36240 Kangasala Tallimäki henkii elämää TUTUTU Tallimäen tarinaan! ktiivinen, moderni pikkukylä Ihanan aurinkoinen päivä istua pihaan lukemaan naapurikirjastosta lainattua

Lisätiedot

Asunto Oy Hyvinkään Martinhovi. Moderni koti Hyvinkäällä

Asunto Oy Hyvinkään Martinhovi. Moderni koti Hyvinkäällä Moderni koti Hyvinkäällä Talo A Kortetie Jäte Martinlähteenpuisto 1 ap Jäte Talo B Oleskelu- ja leikkialueet Autokatos 1 7 ap Autokatos 2 9 ap Hyvinkäällä on ihanteellinen logistinen sijainti ja erinomaiset

Lisätiedot

Matti Kärki, kaupunkikuva-arkkitehti

Matti Kärki, kaupunkikuva-arkkitehti Aika klo 8.30 10.10 Paikka Rakennusvalvonta, Kielotie 20 C, 01300 Vantaa Jäsenet Asiantuntijajäsenet Muut osallistujat Allekirjoitukset Pekka Virkamäki, rakennusvalvontajohtaja Ilkka Rekonen, lupapäällikkö

Lisätiedot

Essalo Oy Lomaosakeosuus

Essalo Oy Lomaosakeosuus Essalo Oy Lomaosakeosuus Fuengirola Sallatunturi 20.2.2016 Pekka.Komulainen@clarinet.fi Osakkeen lomaviikot Essalo Oy:n osake oikeuttaa joka vuosi yhteensä kahdeksan viikkoa Essalon kahdessa lomakohteessa

Lisätiedot

VÄLJÄNTIE 370, LIETO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

VÄLJÄNTIE 370, LIETO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. VÄLJÄNTIE 370, LIETO MYYNTIESITE LIETO, OMAKOTITALO 2 4h+k+tkh+khh+kph/wc+erill.wc+s+terassi, 180 m, 295 000 Vastaava välittäjä Karoliina Siikarla KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ LKV, KiAT, PARTNER 040 571 4250 karoliina@bolkv.fi

Lisätiedot

TILHENKATU 23, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

TILHENKATU 23, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. TILHENKATU 23, TURKU MYYNTIESITE TURKU, KERROSTALO 2 3h+k+erill.wc+kph+eteinen+las.parv., 75 m, 115 000 Vastaava välittäjä Karoliina Siikarla KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ LKV, KiAT, PARTNER 040 571 4250 karoliina@bolkv.fi

Lisätiedot

SAIRASHUONEENKATU 11, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

SAIRASHUONEENKATU 11, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. SAIRASHUONEENKATU 11, TURKU MYYNTIESITE TURKU, KERROSTALO 2 3h+k+kph+las.p, 62 m, 161 000 Vastaava välittäjä Maija Maunula Asuntomyyjä, KiAT, Partner 044 252 9733 maija@bolkv.fi Osta mitä rakastat. Näyttävän

Lisätiedot

RUUTUA RAITAA PIHAT NÄKYMÄT AURINKOPANEELIT ASEMAPIIRUSTUS 1:800 ALUEJULKISIVU ETELÄÄN 1:800 ALUELEIKKAUS POHJOIS-ETELÄ 1:800.

RUUTUA RAITAA PIHAT NÄKYMÄT AURINKOPANEELIT ASEMAPIIRUSTUS 1:800 ALUEJULKISIVU ETELÄÄN 1:800 ALUELEIKKAUS POHJOIS-ETELÄ 1:800. RUUTUA RAITAA Kaupunkikuva Korttelisuunnitelma noudattaa kaavarungon periaatteita. Kortteli muodostaa yhtenäisen ja omaleimaisen kokonaisuuden, joka kuitenkin korkeuksiltaan, suunniltaan ja mittakaavaltaan

Lisätiedot

Turun asukasluku

Turun asukasluku Nyt tuli tarjolle hyvätuottoinen viiden kerrostalokaksion kokonaisuus Turusta! Kyseessä on suuri 92 asunnon 1970-luvulla rakennettu taloyhtiö, joka sijaitsee n. 6,0km päässä Turun keskustasta Lausteen

Lisätiedot

ASUNTO OY VANTAAN KANNISTON REHTORI

ASUNTO OY VANTAAN KANNISTON REHTORI ASUNTO OY VANTAAN KANNISTON REHTORI As Oy Vantaan Kanniston Rehtori Murtopakantie 14, 01730 Vantaa Rakentaja pidättää oikeuden muuttaa tämän esitteen tietoja ja kuvia sekä materiaaleja. Asunnonostajan

Lisätiedot

Muottikatu 6 B Alppila, Oulu. TA-Yhtymä Oy

Muottikatu 6 B Alppila, Oulu. TA-Yhtymä Oy Muottikatu 6 lppila, Oulu T-Yhtymä Oy OTTIKTU 6 KIINTEISTÖ OY OULUN SEUDUN SENIORI/ OTTIKTU 6 Hsto nro Kerros Hstotyyppi Pinta-ala Jyvitetty Vuokra huoneistoala 47 1 1h+kk 31,5 35,1 358,02 48 1 2h+kk 45,5

Lisätiedot

Liiketoiminta. Hallitsemme rakentamisprojektin aikataulun, laadun sekä kustannustehokkuuden! Yksi sopimus, kiinteä hinta, sovittu muuttopäivä!

Liiketoiminta. Hallitsemme rakentamisprojektin aikataulun, laadun sekä kustannustehokkuuden! Yksi sopimus, kiinteä hinta, sovittu muuttopäivä! Liiketoiminta Hallitsemme rakentamisprojektin aikataulun, laadun sekä kustannustehokkuuden! 2 Matkus Shopping Center, Kuopio. Yksi sopimus, kiinteä hinta, sovittu muuttopäivä! Lehto on Suomen suurimpia

Lisätiedot

KAIKEN MAAILMAN RAKENNUSKIVIÄ

KAIKEN MAAILMAN RAKENNUSKIVIÄ VERHOILUKIVET RAKENNUSKIVET KAIKEN MAAILMAN RAKENNUSKIVIÄ PIHAKIVET SISUSTUSKIVET Sisustuskivet ovat luonnonkivisiä ratkaisuja rakennuksen sisäpintojen verhoiluun. KIVI JOKA KODIN SISUSTAMISEEN Majakiven

Lisätiedot

HEKA TAPANINVAINIO VIHERVARPUSENTIE 3 Vihervarpusentie 3, 5, 7, 9 00730 Helsinki Vuokrausaineisto

HEKA TAPANINVAINIO VIHERVARPUSENTIE 3 Vihervarpusentie 3, 5, 7, 9 00730 Helsinki Vuokrausaineisto Kerrostalo Vihervarpusentie Rivitalot Vihervarpusentie, ja 9 avainnekuvat ovat taiteellinen näkemys kohteesta eikä kaikin osin vastaa rakennettavaa kohdetta. EKA TAPANINVAINIO VIERVARPUSENTIE 000 elsinki

Lisätiedot

ASUNTO OY KANGASALAN SILKKIUIKKU

ASUNTO OY KANGASALAN SILKKIUIKKU ASUNTO OY KANGASALAN SILKKIUIKKU Asunto Oy Kangasalan Silkkiuikku Venttiväylä 10-14, 36270 Kangasala Rakentaja pidättää oikeuden muuttaa tämän esitteen tietoja, kuvia sekä materiaaleja. Asunnonostajan

Lisätiedot

Lisätietoa majoituksesta

Lisätietoa majoituksesta Lisätietoa majoituksesta Huoneet Kartanon päärakennuksessa Huoneita on yhteensä 11, joista yksi on neljän hengen huone (hinta 95 per vrk), kaksi kolmen hengen (75 vrk), kuusi kahden hengen (60 vrk) ja

Lisätiedot

PAPINSALMENKATU 31A, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

PAPINSALMENKATU 31A, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. PAPINSALMENKATU 31A, TURKU MYYNTIESITE TURKU, PAPINSAARI 2 4-5h, avok.,kph,s,khh,3xwc,v,atx2, 435 m 648 000 Asuntoa myy Sirpa Sobral Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, Partner 040 670 7440 sirpa@bolkv.fi

Lisätiedot

Tervetuloa mukavuusvyöhykkeelle

Tervetuloa mukavuusvyöhykkeelle Tervetuloa mukavuusvyöhykkeelle harvia.fi Kesän mukavin piha Nauti modernista mökkitunnelmasta ja vietä rentouttava kesä. Rakenna oma, erityisen viihtyisä mukavuusvyöhykkeesi kesäkeittiöineen, paljuineen

Lisätiedot

ASUNTO OY TAMPEREEN KAIPASENKRUUNU. Tämän päivän koteja Tampereen Kaukajärvellä

ASUNTO OY TAMPEREEN KAIPASENKRUUNU. Tämän päivän koteja Tampereen Kaukajärvellä AUNTO OY TAMPEREEN KAIPAENKRUUNU Tämän päivän koteja Tampereen Kaukajärvellä Ver Luotettavaa 8.5.214 rakentamista jo vuodesta 1985 LUONNON LÄHEIYYDEÄ PALVELUIDEN ÄÄRELLÄ As Oy Tampereen Kaipasenkruunu

Lisätiedot

ASUNTO OY TUUSULAN PUISTOKAARI Selmantie 2, 05400 Jokela

ASUNTO OY TUUSULAN PUISTOKAARI Selmantie 2, 05400 Jokela ASUNTO OY TUUSULAN PUISTOKAARI Selmantie 2, 05400 Jokela ASUNTO OY TUUSULAN PUISTOKAARI SELMANTIE 2, 05400 JOKELA Arvioitu valmistuminen helmikuu 2016 Rauhallisella ja lapsiystävällisellä Lepolan alueella

Lisätiedot

VIIDES LINJA 12, HELSINKI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

VIIDES LINJA 12, HELSINKI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. VIIDES LINJA 12, HELSINKI MYYNTIESITE HELSINKI, KERROSTALO 2 1h, avok, kph, parvi, 28 m, 210 000 Vastaava välittäjä Nina Lampinen Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner 0400 943258 nina@bolkv.fi Upean jugendtalon

Lisätiedot

Saari mahdollisuuksien meressä. Vuokrattavana laadukasta toimitilaa. Saari Business House. Melkonkatu 22 / Itälahdenkatu 21, Helsinki.

Saari mahdollisuuksien meressä. Vuokrattavana laadukasta toimitilaa. Saari Business House. Melkonkatu 22 / Itälahdenkatu 21, Helsinki. Saari mahdollisuuksien meressä. Vuokrattavana laadukasta toimitilaa Saari Business House Melkonkatu 22 / Itälahdenkatu 21, Helsinki menestystekijä Monipuolisia toimitilaratkaisuja merellisessä Lauttasaaressa.

Lisätiedot

ASUNTO OY KUOPION PUIJONKRUUNU Aarre Puijon juurella

ASUNTO OY KUOPION PUIJONKRUUNU Aarre Puijon juurella ASUNTO OY KUOPION PUIJONKRUUNU Aarre Puijon juurella Maisema kruunaa asumisen Täällä asut Puijon uljaiden maisemien äärellä, aivan Kuopion kupeessa! Asunto Oy Kuopion Puijonkruunu sijaitsee uudella Pihlajalaakson

Lisätiedot

LAUSUNTO TERWARAITTI, SAHANRANTA, VAALA RANTASAUNAN KORJAUSARVIO JA LISÄRAKENTAMISMAHDOLLISUUDET TONTILLE

LAUSUNTO TERWARAITTI, SAHANRANTA, VAALA RANTASAUNAN KORJAUSARVIO JA LISÄRAKENTAMISMAHDOLLISUUDET TONTILLE +358-40-5573581 1 / 3 4.11.2014 LAUSUNTO VAALAN KUNTA - kunnanjohtaja Tytti Määttä - tekninen Juha Airaksinen - aluearkkitehti Harri Lindroos TERWARAITTI, SAHANRANTA, VAALA RANTASAUNAN KORJAUSARVIO JA

Lisätiedot

Naantali omakotitalo 350 m2

Naantali omakotitalo 350 m2 Teksti Hanna Lantto, kuvat Mikko Ala-Peijari 2 Naantali omakotitalo 350 m2 LAPSIPERHEEN ARJEN KAUNEUS Sisustusarkkitehti Lise-Mari Hautalan ja hänen perheensä koti Naantalissa on käytännöllistä ja kaunista

Lisätiedot

Ennakkomarkkinointiesite

Ennakkomarkkinointiesite Ennakkomarkkinointiesite 29.12.2016 KIINTEISTÖNVÄLITYSTÄ YLI NELJÄNNESVUOSISADAN MODERNI KOTI LUONNON ÄÄRELLÄ Perusmäen perinteikkäässä kylämiljöössä alkaa pian modernien puutalojen aika. Nämä uudet puutalokodit

Lisätiedot

ASUNTO OY KERAVAN KESKIPELTO Keskipellonkatu 10, 04230 Kerava

ASUNTO OY KERAVAN KESKIPELTO Keskipellonkatu 10, 04230 Kerava ASUNTO OY KERAVAN KESKIPELTO Keskipellonkatu 10, 04230 Kerava ASUNTO OY KERAVAN KESKIPELTO KESKIPELLONKATU 10, 04230 KERAVA Arvioitu valmistuminen lokakuu 2016 Laadukas ja hyvin suunniteltu asumisoikeuskohde

Lisätiedot

TARMO-RAKENNE OY ENNAKKOMARKKINOINTI ESITE, MUUTOKSET MAHDOLLISIA. Kun etsit laadukasta kotia, ota yhteyttä!

TARMO-RAKENNE OY ENNAKKOMARKKINOINTI ESITE, MUUTOKSET MAHDOLLISIA. Kun etsit laadukasta kotia, ota yhteyttä! Sinun kosi, on juuri sinun perheellesi tehty! TARMO-RAKENNE OY Asuntorakentaja vuodesta 1975 ENNAKKOMARKKINOINTI ESITE, MUUTOKSET MAHDOLLISIA. As Oy Oulun Kiulukangas Rivitaloyhtiö Kiulukangas, Oulu Kun

Lisätiedot

http://nurxcity/webmap/content/result.htm

http://nurxcity/webmap/content/result.htm Sivu 1/6 KIRKONKYLÄ, Krannila Määräysnumero Ulkoasu 2.000 2.001 3.000 5.001 8.000 10.000 selitys Asuinkerrostalojen korttelialue. Rakennusten ensimmäiseen kerrokseen saa sijoittaa liiketiloja ja julkisia

Lisätiedot

Alajärven Kullanmutkan ja koulukeskuksen alueen kehittämisehdotus. Senni Sorri 21.9.2012

Alajärven Kullanmutkan ja koulukeskuksen alueen kehittämisehdotus. Senni Sorri 21.9.2012 Alajärven Kullanmutkan ja koulukeskuksen alueen kehittämisehdotus Senni Sorri 21.9.2012 Senni Sorri 21.9.2012 / Tampereen teknillinen yliopisto / Arkkitehtuurin laitos Moderni puukaupunki -hankkeen diplomityöprojekti

Lisätiedot

Helsingin Kaupungin Asunnot Oy c/o Heka Pihlajisto Oy H E N R I K L Ä T T I L Ä I S E N K A T U 1 2

Helsingin Kaupungin Asunnot Oy c/o Heka Pihlajisto Oy H E N R I K L Ä T T I L Ä I S E N K A T U 1 2 HANKESELOSTUS 1 (13) Heka Pihlajisto Oy H E N R I K L Ä T T I L Ä I S E N K A T U 1 2 HANKESELOSTUS 2 (13) Yleistä Sijainti Tontti 36110 / 12 Henrik Lättiläisenkatu 12, Viikki 00560 Helsinki Tontin koko

Lisätiedot

B-talo. A-talo. TA-Asumisoikeus Oy / Pyökkitie 7 SUOPURONTIE TUUSULANTIE. Leikki. P-alue PYÖKKITIE. Asemapiirros. Autokatos

B-talo. A-talo. TA-Asumisoikeus Oy / Pyökkitie 7 SUOPURONTIE TUUSULANTIE. Leikki. P-alue PYÖKKITIE. Asemapiirros. Autokatos T-sumisoikeus Oy / yökkitie 7 UOURONTIE TUUULNTIE -alue utokatos YÖKKITIE semapiirros RKKITEHTUURITOIMITO HONEN VEIKKO OY ertunpellontie 1 D T-sumisoikeus Oy / yökkitie 7 erspektiivikuvat RKKITEHTUURITOIMITO

Lisätiedot

AS Oy Jyväskylän Viherpeippo. Rauhaisaa asumista Äijälän rantamaisemissa

AS Oy Jyväskylän Viherpeippo. Rauhaisaa asumista Äijälän rantamaisemissa A Oy Jyväskylän Viherpeippo Rauhaisaa asumista Äijälän rantamaisemissa Luotettavaa rakentamista jo vuodesta 1985 HUOLONTA JA HELPPOA AUMITA VÄINÖLÄÄ As Oy Jyväskylän Viherpeippo koostuu kolmesta rivitalosta

Lisätiedot

PIENTÄ LUKSUSTA VUOKATTI SUITES - HUONEISTOSSA

PIENTÄ LUKSUSTA VUOKATTI SUITES - HUONEISTOSSA PIENTÄ LUKSUSTA VUOKATTI SUITES - HUONEISTOSSA Julkaistu: 29.3.2016, http://www.lumipallo.fi/rinnepesue/2016/03/29/pienta-luksusta-vuokatti-suites-huoneistossa/ Vuoden 2015 Skiexpossa voitimme neljän vuorokauden

Lisätiedot

1. Toiminta ja palvelut

1. Toiminta ja palvelut 1. Toiminta ja palvelut Hotelli Joki on 32-paikkainen huoneistohotelli, jossa on kahdeksan esteetöntä huoneistoa, ja viereisessä siivessä ravintolatilat n. 40 ruokailijalle, sauna ja kesäterassi. Kaikissa

Lisätiedot

Asunto- Osakeyhtiö Kanavaranta. Aurinkokatu 45d, 80140 Joensuu

Asunto- Osakeyhtiö Kanavaranta. Aurinkokatu 45d, 80140 Joensuu Asunto- Osakeyhtiö Kanavaranta Aurinkokatu 45d, 80140 Joensuu Tervetuloa kotiin! Uniikki koti jossa on lomatunnelmaa vuoden jokaisena päivänä Haaveiletko huolettomasta elämästä rannalla? Kodista aivan

Lisätiedot

Tietoja kiinteistöstä

Tietoja kiinteistöstä 17.03.16 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kaupunki: Kaupungin osa: Matosuontie 34, 90230 Oulu Oulu Kastelli Kiinteistötunnus: 564-22-6-26 Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Pinta-ala: 152 m² Kokonaisala asuinrakennus:

Lisätiedot

CCC CO-CREATION CENTER LINNANMAAN KAMPUS, OULU

CCC CO-CREATION CENTER LINNANMAAN KAMPUS, OULU CO-CREATION CENTER LINNANMAAN KAMPUS, OULU 8.8.2014 Toimistoalueen käytävä (arkkitehdin näkemys) CO-CREATION CENTER Co-Creation Center sijaitsee noin viisi kilometriä Oulun keskustan pohjoispuolella Linnanmaalla,

Lisätiedot

LÄNTINEN PITKÄKATU 18, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

LÄNTINEN PITKÄKATU 18, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. LÄNTINEN PITKÄKATU 18, TURKU MYYNTIESITE TURKU, KERROSTALO 2 4-5h+k+s+ph+kph+p, 110 m, 352 000 Vastaava välittäjä Johanna Willberg MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, LKV, PARTNER, KAUPANVAHVISTAJA 040 041 0248 johanna@bolkv.fi

Lisätiedot

UUSI OMAKOTITALO KARHUNMÄKEEN Talviunentie 19, 80230 Joensuu

UUSI OMAKOTITALO KARHUNMÄKEEN Talviunentie 19, 80230 Joensuu UUSI OMAKOTITALO KARHUNMÄKEEN Talviunentie 19, 80230 Joensuu OMALLA 1176m2 TONTILLA, päättyvällä kadulla, moderni nykyaikainen omakotitalo. Huonejakauma velaton kokonaishinta 4h+k+khh+s 100m2, +autokatos+varasto,

Lisätiedot