Lehti nro: 2 / Tervehdys Klubilaiset! Kesälomakausikin jo kovasti loppusuoralla, mutta vielä on kesää jäljellä

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Lehti nro: 2 / 2011. Tervehdys Klubilaiset! Kesälomakausikin jo kovasti loppusuoralla, mutta vielä on kesää jäljellä"

Transkriptio

1 Lehti nro: 2 / Tervehdys Klubilaiset! Kesälomakausikin jo kovasti loppusuoralla, mutta vielä on kesää jäljellä Tällä kertaa lehdessä keskitytään vain pariin aiheeseen: Paikallinen Ryder Cup eli Saavi Kuppi ja hienoon tapahtumaan nimeltä Paimenpojan Kolffi t. jokke Palaute: jokkeri101(at)gmail.com.

2 SAAvI CUP ( RYDER CUP VERSIO ) Salo vs. Muu Suomi -kilpailu Saavi Cup on kaksipäiväinen kutsukilpailu, jossa kapteenit ovat joukkueensa valinneet: Salossa asuvat vs.muualla kuin Salossa asuvat WGCC-golffarit. Kaksipäiväisessa turnauksessa ensimmäisenä pelattiin joukkuekilpailut, jossa jaossa oli 4 pistettä. Toisena päivänä mies vastaan mies reikäpelikisa, jossa jaossa 8 pistettä. SALO MUU SUOMI Kapteeni: Virkki Juri Joukkue: Blom Markus Kettunen Eero Kettunen Sami Laaksonen Arto Mäntynen Tomi Ruuskanen Mikko Silfver Lari Kapteeni: Saario Olli-Pekka Joukkue: Aholainen Peter Aitio Mika Hakasalo Mikko Joutsen Antti Koponen Kari Mehtäjärvi Esa Tavola Timo

3 SAAvI CUP Perjantaina pelattiin seuraavat joukkuepelit jaossa 4 pistettä: Scramble (Kaikki draivaavat, paras valitaan, joukkueen molemmat jäsenet lyövät samasta paikkaa ja taas paras valitaan jne.. ) Pelaajat: Laaksonen & Virkki vs. Mehtäjärvi & Saario Salo Bestball (Pelataan omaa palloa: joukkueen reikäkohtainen paras tulos huomioidaan ) Pelaajat: Blom & Ruuskanen vs. Aholainen & Aitio Muu Suomi Greensome (Joukkueen molemmat jäsenet avaavat, valitaan pallo jolla jatketaan ja palloa lyödään vuorotellen) Pelaajat: Kettunen E & Mäntynen vs. Koponen & Tavola Salo Foursome (Joukkueen jäsenet lyövät palloa vuorotellen) Pelaajat: Kettunen S & Silfver vs. Hakasalo & Joutsen Muu Suomi

4 SAAvI CUP Lauantaina pelattiin single reikäpeli eli mies miestä vastaan, jaossa 8 pistettä. Otteluparit : Ruuskanen Laaksonen Mehtäjärvi Koponen Blom Aholainen Kettunen E Mäntynen Tavola Aitio Kettunen S Hakasalo Silfver + 1/2 Joutsen + 1/2 Virkki Saario

5 SAAvI CUP ( RYDER CUP VERSIO ) Molemmat joukkueet ennen lauantai-pelejä Tästä oli kyse! vai sisällöstä? Voittoisa Salon joukkue kuvattuna ennen lauantain pelejä, joten vielä hymy hieman hakusessa.

6 Paimenpojan Kolffi Monellako meistä on 1-tiiboksi puolet lähempänä kuin oma sauna? Moniko meistä voi päättää lähteä golf-kierrokselle ja olla 1-tiillä minuutissa, ei ajanvarausta eikä jonotusta? Kristiina ja Ossi Merikko voivat! Minulle tarjoutui toistamiseen huikea mahdollisuus päästä pelaamaan yksityiselle golfkentälle ei kaukanakaan Wiurilasta. Vuosittain Merikot järjestävät omalla kentällään Wiurilan warjomestaruuskisat. Tällainen tapahtuma järjestettiin tänä vuonna 3.8. Ossi vaatimattomasti korostaa kentän olevan Kolffikenttä kovalla K:lla, joka läheisesti muistuttaa oikeaa golfkenttää. Ehkä kenttä ei täytä Ryder Cup vaatimuksia, mutta hienossa kunnossa kenttä on, huomioon ottaen kenttähenkilökunnan määrän ja käytössäolevan kaluston. Vuonna 1996 Ossi suoritti green card kurssin Salossa ystäviensä peesissä ( ehkä vähän vahingossakin ). Se oli menoa sitten! Samana vuonna saivat lampaat häädön tiluksilta - Ossi päätti tehdä oman golfkentän. Raivausta, hiekkaa, soraa ja taatusti hikeä: Syntyi oma 9-reikäinen kenttä, jossa kaksi par-4 väylää ( 191m & 270m ) loput par-3 väyliä. Löytyy korkeuseroja, bunkkereita, syvää raffia, vesiesteitä, peltoväyliä ja yksi puutarhaväylä ( josta matkaevääksi saa kauden hedelmät: mansikkaa tai omenaa =;-). Väylän 3 tiiboksin vierestä löytyy myös golf-koira, joka antaa hyväksyntänsä vähän huonommallekin lyönnille. Pelaaminen kentällä on sopivasti haastavaa, väylillä on syytä pysyä ellei halua syvään karheikkoon ja useinkaan ei sovi lyödä griiniin läpi tai taakse, koska takana vaanii yleisimmin out of bounds. Kisan jälkeen n. 20 henkinen peliporukka kokoontui Kolffi Klupille. Klupi on perustettu ulkorakennukseen 50 m päähän ykköstiiltä. Klupilta löytyy kaikki, mitä kunnon kolffari tai gollffari tarvitseekaan: Sauna, lobby room sateen sattuessa, terassi, janojuomat kylmänä pitävä jääkaappi, sekä kaappi juomille, jotka eivät niin kylmästä piittaa. Tiinan catering-palvelu toimitti yllinkyllin lämmintä purtavaa pelaajille, juuri oikeaan aikaan. Jos oli warjomestaruuskisoissa serviisi kohdallaan, niin kyllä oli palkintopokaaliakin jaossa: Suurimman pystin kävi pokkaamassa Laaksosen Arto.I Samalla tuloksella, mutta suuremmalla tasoituksella, keskisuuren pystin pokkari Markus Blom Kolmannen pytyn kävi kuittaamassa Olli Tavola vain muutama lyönti enemmän kuin edellämainituilla. Isäntä itse ykköstiillä Mainittuja tuloksia mitenkään väheksymättä, minuun kuitenkin suurimman vaikutuksen teki Ossin tunnustuspalkinto Paimenpojan Sauva. Paimenpojan Sauva, puinen kuorittu ja kuivattu vajaa 2 m pitkä sauva, jossa koukku on saatu katkomalla sauva juurestaan, näin sauvaan saadaan luonnollinen kyhmy /koukku. Tunnustuksen sai Markus Blom innokkaasta, uuraasta työstään WGCC:n hyväksi. Liekö Ossi, joka maailmaa katsoo meitä muita päätä korkeammalta, myös salaa ajatellut hieman konkreettisemmin: aikamoinen lauma Markuksella paimennettavana, joskus saattaa sauvalle olla käyttöä?

7 PAIMENPOJAN KOLFFI OSA 2 Vielä haluan kertoa kentästä ja uskomattomasta työstä, jota siellä tehdään. - Kenttä on rakennettu hartiapankilla n. 3-4 ha alueelle Merikon tiluksille: - Yhdeksän väylää, yhdeksän karheikkoa,seitsemän viheriötä, seitsemän forea.. - Par-4 väylien puolimatkan krouvissa lato, jonka tiilikattoa joutuu korjaamaan golfpallojen rikottua tiiliä - yksi tekolampi - muutama bunkkeri - yksi kenttämestari, joka oto:na toimii kentänhoitajana =;-) - yksi ajettava ruohonleikkuri - yksi griinileikkuri ( ylijäämätavaraa toiselta golfkentältä ) Tavolan Olli väylällä nro 5 Toteutuksen lisäksi Ossi on itse suunnitellut kentän, joka istuu maisemaan kuin nenä päähän. Kuten hän itse kertoo, ensisijaisesti piha pysyy siistinä ja bonuksena siinä voi pelata kolffia. Vaan mikä työmäärä kentän ylläpitoon tarvitaan! Ossin elämänmyönteisyydessä on ainakin minulla paljon oppimista. Ossihan ei enää mikään pojankloppi ole ja kokemukset sekä koettelemukset antaneet miehelle näkemystä: Kenttää ei voi leikata liian usein tai kovin alas, koska kastelua ei ole. Kenttää pitää leikata riittävän usein, jotta ei pääse liian pitkäksi. Kentänhoito vaatii 4h päivässä, jonka Ossi toteaa olevan elämän eliksiiriä! On ollut aikoja jolloin kenttää ei ole pystynyt hoitamaan, joten työ on tänä päivänä ilo. Mielestäni merkittävyyttä vielä lisää, että kenttä ei suinkaan ole päivittäisessä käytössä, mutta työt on tehtävä, jotta kesän muutamat pelitapahtumat voitaisiin hoitaa. Kolffi Klupi Siinä on minulle mallia, joka kärvistelen kerran viikossa postimerkinkokoista nurmikkoani: taasko tuo pitäisi leikata. Lämmin kiitos, Tiina & Ossi, kaikkien warjomestaruuskilpailujen osaanottajien puolesta. Ensivuoden kutsua innolla odotellen ( vink, vink )! jokke Ilpo ja Ossi valmistautuvat palkintojen jakoon ( kuvassa mukana The Sauva )

8 Jukola-projekti Golffarit ovat aloittaneet myös suunnistusprojektin: Osallistuminen Jukolan Viestiin vuonna Mikäpä siinä, praktiikkaa on hakea palloja metsästä, miksei siis myös voisi etsiä rastejakin metsästä. Puuhamiehinä suunnistustaustaa omaavat: Sami Breilin, Jori Falkstedt ja Arto Laaksonen. Projektissa mukana: Juri Virkki, Mika Aitio, Esa Mehtäjärvi, Hannu Kurppa, Mikko Hakasalo ja Tomi Paju Lykkyä pyttyyn pojat! Jukola suunnistetaan ensi vuonna Sipoon maastossa. Nettilehti kertoo lisää kuulumisia projektin edetessä. Alla yleistietoa Jukolan Viestistä. Yleistä Jukolan viestistä JUKOLAN VIESTI on yleisnimitys 7-osuuksiselle miesten suunnistusviestikilpailulle ja 4-osuuksiselle naisten kilpailulle, jolla on myös oma nimensä, Venlojen viesti. Jukolan viesti, yksi maailman suurimmista suunnistuskilpailuista, kilpailtiin ensi kerran v Helsingin seudulla ja siitä lähtien joka vuosi ympäri maata Hankoniemeltä Lappiin ja Laitilasta Joensuuhun. z Sekä Jukolan että Venlojen viesteissä on yhteensä noin osanottajaa. Venlojen viestissä joukkueita on viime vuosina ollut ja Jukolassa joukkuetta. Kilpailijat ovat iältään 14 - yli 70 vuotta luvun alussa tapahtui Jukolan viestin voimakas kansainvälistyminen. Aikaisemmin joukkueita oli noin kymmenestä maasta, mutta nyt jo yli kahdestakymmenestä. Eniten ulkomaalaisia osanottajia tulee Ruotsista ja Norjasta. Ulkomaisten osuus on noin 20%. Jukolan ja Venlojen viestin on voittanut vain suomalais-, ruotsalais- ja norjalaisjoukkue. Jukolan viesti on ensisijaisesti korkealle arvostettu suunnistusseurojen huippujoukkueiden mittelö, johon kaikki maailman parhaat suunnistajat ja seurat osallistuvat.. Valtaosa joukkueista on kuitenkin voittoa tavoittelemattomia, joille osanotto sinänsä ja maaliinpääsy erityisesti on haaste. Nykyisin viesteihin voivatkin osallistua myös ei-seurajoukkueet, joita miesten viestissä on jo 20%. Niistä pääosa on työpaikkajoukkueita, mutta mukana on myös erilaisia harrastuskerhoja, sukujoukkueita, kaveriporukoita yms, jotka ovat kokeneet Jukolaan osallistumisen ja sitä varten harjoittelemisen hienoksi, yhteiseksi tavoitteeksi. Kisapaikalla on yleensä henkilöä; osanottajien lisäksi huoltajia, perheenjäseniä ja katsojia. He yöpyvät kisan ajan kilpailukeskuksen vieressä tuhansissa teltoissa ja asuntovaunuissaan. Illasta aamuun Jukolan viestissä osuudet ovat noin 7-15 km. Kilpailu alkaa kesäkuun lauantaina noin klo 23, joten 2-3 osuutta juostaan otsalamppujen valossa. Voittaja on maalissa sunnuntaiaamuna klo 6-7, viimeiset joukkueet juuri ennen kuin maali suljetaan klo 14. Venlojen viesti alkaa lauantaina iltapäivällä n. klo 15. Osuuksien pituudet ovat 5-8 km ja nopeimmat joukkueet ovat maalissa 3 tunnissa.

9 Kuvakilpailu 1/2011 Kuvakilpailun voitti: Heikki Isotupa, Onneksi olkoon! z

Lahden Suunnistajat -37 ry ja Hollolan Urheilijat -46 ry järjestävät Jukolan ja Venlojen Viestin Hollolassa vuonna 2018.

Lahden Suunnistajat -37 ry ja Hollolan Urheilijat -46 ry järjestävät Jukolan ja Venlojen Viestin Hollolassa vuonna 2018. Lahden Suunnistajat -37 ry ja Hollolan Urheilijat -46 ry järjestävät Jukolan ja Venlojen Viestin Hollolassa vuonna 2018. JUKOLAN VIESTI on yleisnimitys 7-osuuksiselle miesten suunnistusviestikilpailulle

Lisätiedot

Lehti nro: 3 / 2010. 20 v. Tervehdys Klubilaiset!

Lehti nro: 3 / 2010. 20 v. Tervehdys Klubilaiset! 20 v. Lehti nro: 3 / 2010 25.10.2010 Tervehdys Klubilaiset! Kausi lienee lähes finaalissaan! Päättäjäiset on pidetty ja palkitut palkintonsa saaneet, onneksi olkoon! Erikoispalkintoina jaettiin: Kapteenin

Lisätiedot

GOLFIN ETIKETTI 1. Mitä on golfpelin henki? a) Pelaan omaa peliäni välittämättä muista pelikavereista. b) Olen oman pelini tuomari

GOLFIN ETIKETTI 1. Mitä on golfpelin henki? a) Pelaan omaa peliäni välittämättä muista pelikavereista. b) Olen oman pelini tuomari GOLFIN ETIKETTI 1 Mitä on golfpelin henki? a) Pelaan omaa peliäni välittämättä muista pelikavereista b) Olen oman pelini tuomari c)huomioin toiset pelaajat GOLFIN ETIKETTI 2 Mitä seuraavista asioista teet

Lisätiedot

Olikohan se siinä sitten? Kausi tuli ja meni vai menikö? Päättäjäiskekkerit ainakin pidettiin ja hauskaa oli. Kiitos kaikille yli 100 osaanottajalle.

Olikohan se siinä sitten? Kausi tuli ja meni vai menikö? Päättäjäiskekkerit ainakin pidettiin ja hauskaa oli. Kiitos kaikille yli 100 osaanottajalle. 14.12.2009 Tervehdys Klubilaiset! Olikohan se siinä sitten? Kausi tuli ja meni vai menikö? Päättäjäiskekkerit ainakin pidettiin ja hauskaa oli. Kiitos kaikille yli 100 osaanottajalle. Kauden viimeinen

Lisätiedot

2015 Senioritapahtumat

2015 Senioritapahtumat 2015 Senioritapahtumat Viikkokilpailut - maanantaisin klo 10 1/10 Kaikki pelaamaan mukavassa seurassa - kilpailit tai et! Kilpailusäännöt: Naisilla pelimuotona on pb ja miehillä pelimuoto vaihtelee pb

Lisätiedot

H55 SM 2014 Ohjeet. AIKATAULU Perjantai 4.7. ja Lauantai 5.7. Aamupäivä Lähdöt 8.00-10.00 tiiltä B1 ja C1

H55 SM 2014 Ohjeet. AIKATAULU Perjantai 4.7. ja Lauantai 5.7. Aamupäivä Lähdöt 8.00-10.00 tiiltä B1 ja C1 AIKATAULU Perjantai 4.7. ja Lauantai 5.7. Aamupäivä Lähdöt 8.00-10.00 tiiltä B1 ja C1 Toimitsijat paikalla viimeistään Startterit ja aputuomarit klo 7.30 Forecaddie kuljettaja klo 7.30 Forecaddiet: B1

Lisätiedot

Suomen Golfliitto Ladygolf Gloria LadyCup

Suomen Golfliitto Ladygolf Gloria LadyCup Suomen Golfliitto Ladygolf Gloria LadyCup Gloria LadyCup 19. vuosi Taustaa Gloria LadyCup aloitettiin nimellä NiceCup vuonna 2000 ja esikuvana on ollut Ryder Cup joukkuekilpailu. Vastakkain asettuvat Itä-Suomen

Lisätiedot

Tätä klubilehteä muutimme, jättämällä taustakuvan pois, jotta lehden latautuminen onnistuisi helposti kaikilla nettiyhteyksillä.

Tätä klubilehteä muutimme, jättämällä taustakuvan pois, jotta lehden latautuminen onnistuisi helposti kaikilla nettiyhteyksillä. 8.5.2009 Tervehdys Klubilaiset! Golfkautta jo kohtalaisesti takanapäin, mutta paljon sitä on vielä edessäpäinkin. Tuttuja on tavattu ja uusia tuttavuuksia syntynyt mukavalta tuntuu. Juhannusta juhlistettiin

Lisätiedot

SHG. Lakisto. Par 71 5 944 m 5 553 m 5 107 m 4 470 m. golfkenttäopas

SHG. Lakisto. Par 71 5 944 m 5 553 m 5 107 m 4 470 m. golfkenttäopas SHG Lakisto Par 71 5 944 m 5 553 m 5 107 m 4 470 m golfkenttäopas Tervetuloa golfkentälle! Tämä kenttäopas kehittää sinua nopeasti tekemään parempia päätöksiä golfkierroksen aikana. Hyvä pelitulos perustuu

Lisätiedot

Reikäpelimestaruuskilpailut

Reikäpelimestaruuskilpailut Reikäpelimestaruuskilpailut 4-5.8.2018 Kilpailuinfo Reikäpelien kilpailuformaatti Mukaan maksimissaan 32 miestä, 16 naista tasoitusjärjestyksellä Ensimmäinen kierros pelataan 4 pelaajan lohkoissa 3x6 reiän

Lisätiedot

Sotilasurheiluliiton mestaruuskilpailuissa kilpaillaan seuraavissa sarjoissa.

Sotilasurheiluliiton mestaruuskilpailuissa kilpaillaan seuraavissa sarjoissa. 1(5) GOLF 1 YLEISTÄ Sotilasurheiluliiton golfmestaruuskilpailuissa noudatetaan Suomen Golfliiton (SGL) sääntöjä näissä säännöissä mainituin poikkeuksin ja lisäyksin. Sääntökirjoja saa golfkentiltä ja niitä

Lisätiedot

Tervetuloa kauden 2011 avajaistilaisuuteen. Golf on siistiä!

Tervetuloa kauden 2011 avajaistilaisuuteen. Golf on siistiä! Tervetuloa kauden 2011 avajaistilaisuuteen Naistoimikunta Sari Sarahonka Ladykapteeni ja naistoimikunnan puheenjohtaja Karita Ahlstrand Airi Kilpiäinen Riitta Kouhia Anne Mäntylä Sirpa Oksanen Naisten

Lisätiedot

KILPAILUOHJE. Maastopyöräilyn XCO Suomi-cupin osakilpailu. IV Habanero XCO by Merida Sunnuntaina 9.6.2013 Salo, Märynummi YLEISTÄ

KILPAILUOHJE. Maastopyöräilyn XCO Suomi-cupin osakilpailu. IV Habanero XCO by Merida Sunnuntaina 9.6.2013 Salo, Märynummi YLEISTÄ KILPAILUOHJE Maastopyöräilyn XCO Suomi-cupin osakilpailu. IV Habanero XCO by Merida Sunnuntaina 9.6.2013 Salo, Märynummi YLEISTÄ Kilpailussa noudatetaan UCI:n ja SPU:n sääntöjä ja kilpailun järjestäjän

Lisätiedot

Peltolan uutiset 3/2011

Peltolan uutiset 3/2011 Peltolan uutiset 3/2011 Syksyllä golfkausi alkaa olla lopuillaan, mutta ei vielä ohi. Golfkauden lopuksi on hyvä kaivella aivojen muistisopukoita ja kerrata golfin sääntöjä. Sääntöopas, golffarin paras

Lisätiedot

SF-Caravan ry:n karavaanarien GOLF-kerho Jäsenlehti 3 / 2010

SF-Caravan ry:n karavaanarien GOLF-kerho Jäsenlehti 3 / 2010 SF-Caravan ry:n karavaanarien GOLF-kerho Jäsenlehti 3 / 2010 Terveisiä Mikkelistä yläkuvassa kevätgolfin voittaja joukkue Anna-Leena ja Esa Laakkonen. Alakuvassa sunnuntain arvotuilla pareilla pelatun

Lisätiedot

SÄÄNTÖOSIO. Kirjallinen sääntö- ja etikettikoe VASTAUKSET. Golfpelissä sääntöjen noudattamisesta on vastuussa

SÄÄNTÖOSIO. Kirjallinen sääntö- ja etikettikoe VASTAUKSET. Golfpelissä sääntöjen noudattamisesta on vastuussa GREEN CARD Kirjallinen sääntö- ja etikettikoe Nimi: VASTAUKSET Kysymykset ovat monivalintakysymyksiä, joihin voi olla yksi tai useampi oikea vastaus. Oikea vastaus on tummennettu. Vastaukset kannattaa

Lisätiedot

Uusien jäsenten perehdyttäminen. Seuran kapteeni Hanno Strang

Uusien jäsenten perehdyttäminen. Seuran kapteeni Hanno Strang 1 Uusien jäsenten perehdyttäminen Seuran kapteeni Hanno Strang 5.7.2011 Espoo Ringside Golf Oy Espoo Ringside Golf Ry Golfyhteisö 2 Muut toimijat Ringside Golf Klubiravintola Merja ja Harry Wegelius Pro-shop

Lisätiedot

SEURATIEDOTE SUOMEN GOLFLIITON

SEURATIEDOTE SUOMEN GOLFLIITON SUOMEN GOLFLIITON SEURATIEDOTE Loka-/Marraskuu 2012 SEURATIEDOTE LOKA-/MARRASKUU 2012 Tässä seuratiedotteessa: Green Card suoritukset liittoon IT- ja Viestintäseminaari Golfseurojen seuratuki Juniorigolfohjelman

Lisätiedot

XXXVI KULTAVASKOOLI TURNAUS 28-30.6.2013 ROVANIEMI

XXXVI KULTAVASKOOLI TURNAUS 28-30.6.2013 ROVANIEMI XXXVI KULTAVASKOOLI TURNAUS 28-30.6.2013 ROVANIEMI Tervetuloa Napapiirille yöttömään yöhön Suomen vanhimpaan lentopalloturnaukseen. Yhteystiedot Turnauksen johtaja Mikko Vikström 0400-432 498 Kilpailupäällikkö

Lisätiedot

NAISTEN SUNNUNTAI #MUNTAPAPELATA ja TASA-ARVOTEKO

NAISTEN SUNNUNTAI #MUNTAPAPELATA ja TASA-ARVOTEKO NAISTEN SUNNUNTAI 9.6.2019 #MUNTAPAPELATA ja TASA-ARVOTEKO Naisten Sunnuntai 9.6.2019 Ø Mahdollisimman moni seura mukaan järjestämään tapahtumia #MUNTAPAPELATA teemalla Kaveri/Perhe mukaan golf tutuksi!

Lisätiedot

Winter Tour 2014 PariScramble Open Sports Coach -golfsimulaattorissa

Winter Tour 2014 PariScramble Open Sports Coach -golfsimulaattorissa Winter Tour 2014 PariScramble Open Sports Coach -golfsimulaattorissa Simulaattorin perusasetukset alkusarjaan marraskuu 2013 - huhtikuu 2014 Valitaan jompikumpi pelattava kenttä - Linna Golf ja etu9 -

Lisätiedot

Kutsu 8.- 9. 8. 2014 Night Hawk viestiin!

Kutsu 8.- 9. 8. 2014 Night Hawk viestiin! Ruotsilla on 10- mila, Suomella Jukola,nyt Norjalla on Night Hawk! Sosiaalinen ja arvostettu! Kutsu 8.- 9. 8. 2014 Night Hawk viestiin! Night Hawk yöosuudet yhteislähdöllä perjantaina 8.8. kello 22.25,

Lisätiedot

KALEVAN POJAT JUKOLAN VIESTISSÄ VUODET 2008 2013

KALEVAN POJAT JUKOLAN VIESTISSÄ VUODET 2008 2013 KALEVAN POJAT JUKOLAN VIESTISSÄ VUODET 2008 2013 SISÄLTÖ Johdanto...3 Kilpailut...4 Juostut osuudet...5 2008 Tampere...6 2009 Mikkeli...7 2010 Hyvinkää...8 2011 Virolahti...9 2012 Vantaa... 10 2013 Jämsä...

Lisätiedot

Tervehdys Klubilaiset!

Tervehdys Klubilaiset! Lehti nro: 2/ 2012 1.10.2012 Tervehdys Klubilaiset! Onhan se ilmoja pidellyt, mutta vielä ehtii kentälle, kausi jatkuu edelleen! Tällä kertaa aiheita ovat: - KAUDEN STATISTIIKKAA - KENTTÄMESTARIN KOMMENTIT

Lisätiedot

VIISIPALLO PELI JOKA KEHITTÄÄ YHTENÄISYYTTÄ YHTEISTYÖTÄ YHTEISÖÄ

VIISIPALLO PELI JOKA KEHITTÄÄ YHTENÄISYYTTÄ YHTEISTYÖTÄ YHTEISÖÄ VIISIPALLO PELI JOKA KEHITTÄÄ YHTENÄISYYTTÄ YHTEISTYÖTÄ YHTEISÖÄ LYHYESTI VIISIPALLOSTA Viisipallo muistuttaa pohjimmiltaan paljon polttopalloa: Siinä on sisäjoukkue ja ulkojoukkue. Sisäjoukkue lyö pallon

Lisätiedot

SUBSTANTIIVIT 1/6. juttu. joukkue. vaali. kaupunki. syy. alku. kokous. asukas. tapaus. kysymys. lapsi. kauppa. pankki. miljoona. keskiviikko.

SUBSTANTIIVIT 1/6. juttu. joukkue. vaali. kaupunki. syy. alku. kokous. asukas. tapaus. kysymys. lapsi. kauppa. pankki. miljoona. keskiviikko. SUBSTANTIIVIT 1/6 juttu joukkue vaali kaupunki syy alku kokous asukas tapaus kysymys lapsi kauppa pankki miljoona keskiviikko käsi loppu pelaaja voitto pääministeri päivä tutkimus äiti kirja SUBSTANTIIVIT

Lisätiedot

MID Tour Reikäpelin SM 2017 Kilpailuformaatti. Petri Ahokas 05/2017

MID Tour Reikäpelin SM 2017 Kilpailuformaatti. Petri Ahokas 05/2017 MID Tour Reikäpelin SM 2017 Kilpailuformaatti Petri Ahokas 05/2017 MID Reikäpelin SM 2017: kilpailuformaatti Mukaan 64 miestä, 16 naista Pelataan 4 pelaajan lohkoissa, 3x9 reiän ottelut Voitetusta ottelusta

Lisätiedot

2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS HELSINGIN YLIOPISTOLLINEN GO-SEURA HALLITUKSEN KOKOUS 30.8.2015 PÖYTÄKIRJA Paikka: YliGon kerhohuone, Mannerheimintie 5 B Osallistujat: Anttoni Maula, puheenjohtaja Arto Heikkinen, sihteeri Henry Hemming

Lisätiedot

ISTUMALENTOPALLON 34. KOTKA-TURNAUS

ISTUMALENTOPALLON 34. KOTKA-TURNAUS ISTUMALENTOPALLON 34. KOTKA-TURNAUS Karhulan liikuntahallilla lauantaina 6.2.2016 KANSAINVÄLINEN ISTUMALENTOPALLOTURNAUS VUODESTA 1983 Kuva: KSI/Juha Parkko 34. Kotka-turnauksen voittajat - KSI Kotka T

Lisätiedot

Kesällä 2018 pelataan taas kortteliliigaa ilmoittaudu mukaan!

Kesällä 2018 pelataan taas kortteliliigaa ilmoittaudu mukaan! Kortteliliiga 2018 Kesällä 2018 pelataan taas kortteliliigaa ilmoittaudu mukaan! Viime kesänä aloitettu Kortteliliiga sai kaikilta siihen osallistuneilta erittäin myönteisen palautteen. Ensi kesänä on

Lisätiedot

Naistoimikunnan toiminta 2016 Kohderyhmä Osallistujat

Naistoimikunnan toiminta 2016 Kohderyhmä Osallistujat Naistoimikunnan toiminta 2016 Kohderyhmä Osallistujat Kauden avajaistapahtuma: kauden toiminnan esittely,, hyvä tilaisuus tutustuminen, golfiin liittyvää ohjelmaa uusille jäsenille 34 Kisat Avauskisa Naisten

Lisätiedot

Green Golf Events Social Golf Days

Green Golf Events Social Golf Days Green Golf Events Social Golf Days Hill Side Golf & Country Club Hill Side Golf & Country Club sijaitsee Vihdin Jokikunnalla, perinteikkäässä uusmaalaisessa maisemassa. Kentät sijaitsevat historiallisen

Lisätiedot

Larry Gregorwich Ristikatu 2-4 A Nokia

Larry Gregorwich Ristikatu 2-4 A Nokia Larry Gregorwich Ristikatu 2-4 A 1 37100 Nokia larry.g@suomi24.fi Hei Hyvät Henkilöstöyhdistykset, Olemme järjestämässä toisia Sairaaloiden välisiä Curlingin SM-kisoja huhtikuussa 2008. Tällä kerralla

Lisätiedot

XIV ILMAVOIMIEN PETEN PYTTY GOLFKILPAILUT 7-8.8.2015 (VIERUMÄKI)

XIV ILMAVOIMIEN PETEN PYTTY GOLFKILPAILUT 7-8.8.2015 (VIERUMÄKI) Satakunnan Lennosto Ohjeistus 1 (5) Ilmavoimien Golf pelaajat XIV ILMAVOIMIEN PETEN PYTTY GOLFKILPAILUT 7-8.8.2015 (VIERUMÄKI) 1 YLEISTÄ Satakunnan Lennoston urheiluseura Saturnus järjestää PETEN PYTTY

Lisätiedot

SUOMEN SOTILASURHEILULIITON MESTARUUSKILPAILUT JA NIIDEN LAJIKOHTAISET KILPAILUSÄÄNNÖT

SUOMEN SOTILASURHEILULIITON MESTARUUSKILPAILUT JA NIIDEN LAJIKOHTAISET KILPAILUSÄÄNNÖT SUOMEN SOTILASURHEILULIITON MESTARUUSKILPAILUT JA NIIDEN LAJIKOHTAISET KILPAILUSÄÄNNÖT GOLF YLEISTÄ Sotilasurheiluliiton golfmestaruuskilpailuissa noudatetaan R&A Rules Limited ja The United States Golf

Lisätiedot

REIKÄPELIN PELIOHJEET Versio 2.0

REIKÄPELIN PELIOHJEET Versio 2.0 REIKÄPELIN PELIOHJEET Versio 2.0 en versiot: Versio Pvm Muuttaja / Muutos 1.0 1.5.2004 RRu / luotu 4.5.2004 RRu / Muutokset 2.0 18.5.2015 RRu / JymyGolf versio Sisälysluettelo 1 JYMYGOLF REIKÄPELI... 2

Lisätiedot

AULANGON GOLFKLUBI ry SENIORIEN GOLFKAUSI

AULANGON GOLFKLUBI ry SENIORIEN GOLFKAUSI AULANGON GOLFKLUBI ry SENIORIEN GOLFKAUSI 2013 Hyvää golfkautta 2013 seniorit Tänäkin vuonna senioritoiminta jatkuu tuttuun, totuttuun tapaan. Viikkokilpailut pelataan samoin kuin vuosikymmenet on totuttu.

Lisätiedot

Kesällä 2018 pelataan taas kortteliliigaa ilmoittaudu mukaan!

Kesällä 2018 pelataan taas kortteliliigaa ilmoittaudu mukaan! Kortteliliiga 2018 Kesällä 2018 pelataan taas kortteliliigaa ilmoittaudu mukaan! Viime kesänä aloitettu Kortteliliiga sai kaikilta siihen osallistuneilta erittäin myönteisen palautteen. Ensi kesänä kesänä

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU FINNISH MOS OPEN 2017

KILPAILUKUTSU FINNISH MOS OPEN 2017 KILPAILUKUTSU FINNISH MOS OPEN 2017 Suomen Ratagolfliitto järjestää yhteistyössä Lampila Golfin kanssa The Pirate Adventuregolf -kentällä Minigolf Open Standard -kilpailun su 07.05.2017 http://www.pirateadventuregolf.fi

Lisätiedot

TIETOISKU SÄÄNNÖISTÄ SENIORITREFFIT HARRI HONKATUKIA.

TIETOISKU SÄÄNNÖISTÄ SENIORITREFFIT HARRI HONKATUKIA. TIETOISKU SÄÄNNÖISTÄ SENIORITREFFIT 6.3.2018 HARRI HONKATUKIA harri.honkatukia@kolumbus.fi Tiiauspaikka PALLO PELATTAVA PAIKALTAAN SÄÄNTÖ 13. PALLO PELATTAVA PAIKALTAAN Pelaaja ei saa parantaa eikä sallia

Lisätiedot

KILPAILUKÄSIKIRJA. Kilpailutoimikunta

KILPAILUKÄSIKIRJA. Kilpailutoimikunta KILPAILUKÄSIKIRJA Sisällysluettelo 1 Kilpailusäännöt... 3 2 Paikallissäännöt... 4 3 Kilpailut... 5 3.1 Mestaruuskilpailut... 5 3.1.1 Seuran lyöntipelimestaruus... 5 3.1.2 Seuran reikäpelimestaruus... 6

Lisätiedot

SHG. Lakisto. Par m m m m. golfkenttäopas

SHG. Lakisto. Par m m m m. golfkenttäopas SHG Lakisto Par 71 5 944 m 5 553 m 5 107 m 4 470 m golfkenttäopas Tervetuloa golfkentälle! Tämä kenttäopas kehittää sinua nopeasti tekemään parempia päätöksiä golfkierroksen aikana. Hyvä pelitulos perustuu

Lisätiedot

1970-luku. Kansalliset Vihijärvellä. Heikki Sivill voitti pääsarjan. Äänekosken liikuntapuistosta valmistui mustavalkoinen opetuskartta.

1970-luku. Kansalliset Vihijärvellä. Heikki Sivill voitti pääsarjan. Äänekosken liikuntapuistosta valmistui mustavalkoinen opetuskartta. 1970-luku 1972 Sumiaisten Kunto järjesti Keski-Suomen viestin Syvälahden koululla. Radat suuntautuivat Vintilänvuoren suuntaan. Voittajaksi yöviestissä suunnisti Rajamäen Rykmentti joukkueella Matti Kovanen,

Lisätiedot

Peliohje 20.4.2011 1(6)

Peliohje 20.4.2011 1(6) 1. Rakentaja Cup, reikäpeli 2 1.1. Yleistä reikäpelistä 2 1.2. Arvonta ja pelaajien sijoittaminen ottelukaavioon 2 1.3. Tasoitukset ja tiit 3 1.4. Pelikentät ja kustannukset 3 1.5. Tuomaritoiminta 4 1.6.

Lisätiedot

TORNA GOLF REIKÄPELIN PELIOHJEET Versio 2.0

TORNA GOLF REIKÄPELIN PELIOHJEET Versio 2.0 TORNA GOLF REIKÄPELIN PELIOHJEET en versiot: Versio Pvm Muuttaja / Muutos 1.0 1.5.2004 RRu / luotu 1.1 4.5.2004 RRu / Tuomaritoimikunnan tarkastama versio 1.2 27.4.2005 RRu / Muutettu mm. tasoitustenlaskentaa

Lisätiedot

Forest Golf course Guide

Forest Golf course Guide Forest Golf course guide Tervetuloa Pickala Forest -kentälle Tämä väyläopas kehittää sinua nopeasti tekemään parempia päätöksiä golfkierroksen aikana. Hyvä tuloskortti perustuu omien taitojesi tuntemiseen,

Lisätiedot

Kaikki juniori-ikäiset golfarit ja golfarin alut

Kaikki juniori-ikäiset golfarit ja golfarin alut Junioritoimikunta Tavoitteena on tarjota laadukasta, iloista, mielekästä, motivoivaa ja monipuolista opetusta. Treeniryhmät ja treenien sisältö suunnitellaan ikä- ja osaamistason mukaan. Lisäksi tavoitteena

Lisätiedot

Naistoimikunnan toimintakertomus 2018 Kohderyhmä Osallistujat

Naistoimikunnan toimintakertomus 2018 Kohderyhmä Osallistujat Naistoimikunnan toimintakertomus 2018 Kohderyhmä Osallistujat Kauden avaustapahtuma: kauden toiminnan esittely, tutustuminen, golfiin liittyvää ohjelmaa (golfjooga ja kauden golfvaatetrendit) Golfjooga

Lisätiedot

KoKe Golf toimintaa ja tapahtumia

KoKe Golf toimintaa ja tapahtumia KoKe Golf toimintaa ja tapahtumia Uutiset 21.10.2018 Kauden 2018 voittajat selvillä 21.10.2018 Talviharjoittelu helposti Heikki Hirvosen ryhmissä Tapahtumat Jäsentiedote + sähköpostitiedote Johtokunta

Lisätiedot

Naistoimikunnan toimintasuunnitelma 2019 Kohderyhmä Osallistujat

Naistoimikunnan toimintasuunnitelma 2019 Kohderyhmä Osallistujat Naistoimikunnan toimintasuunnitelma 2019 Kohderyhmä Osallistujat Kauden avaustapahtuma: kauden toiminnan esittely, tutustuminen, golfiin liittyvää ohjelmaa (mm. kauden 2019 säännöt, Golf Talman kuulumiset)

Lisätiedot

Winter Tour 2014 Sports Coach Joukkue Scramble Open - golf simulaattorissa

Winter Tour 2014 Sports Coach Joukkue Scramble Open - golf simulaattorissa Winter Tour 2014 Sports Coach Joukkue Scramble Open - golf simulaattorissa Simulaattorin perusasetukset alkusarjaan marraskuu 2013- huhtikuu 2014 Valitaan jompikumpi pelattava kenttä - Linna Golf ja etu9

Lisätiedot

61. TS-KORTTELIAJO. 61. TS-kortteliajo Kilpailuohje rev 27.4.

61. TS-KORTTELIAJO. 61. TS-kortteliajo Kilpailuohje rev 27.4. 61. TS-KORTTELIAJO 61. TS-kortteliajo 61. TS-KORTTELIAJOT Kilpailun johtaja Ylituomari Tuomarineuvosto Ratamestari Järjestyspäällikkö Maalikamera Kierroslaskija Kuuluttaja Sihteeri, tulospalvelu Ari Aalto

Lisätiedot

MIESTEN ISTUMALENTOPALLON SM-KISAT

MIESTEN ISTUMALENTOPALLON SM-KISAT MIESTEN ISTUMALENTOPALLON SM-KISAT 14.-15.3.2015 SUININLAHDEN KOULU, TOIVALA TURNAUSPAIKKA: SUININLAHDEN KOULU, TOIVALANTIE 60, TOIVALA (SIILINJÄRVI) TURNAUKSEN JOHTAJA: MARKKU AUMAKALLIO JÄRJESTÄVÄN SEURAN

Lisätiedot

Hill Side Golf & Country Club

Hill Side Golf & Country Club Green Golf Events Hill Side Golf & Country Club Hill Side Golf & Country Club sijaitsee Vihdin Jokikunnalla, perinteikkäässä uusmaalaisessa maisemassa. Kentät sijaitsevat historiallisen kulkureitin varrella,

Lisätiedot

RUHA WOLLEY ry seurana.

RUHA WOLLEY ry seurana. KAUSIJULKAISU 2012-2013 27. kausi Ruha Ruhan lentopalloilun päätukija www.netikka.net/ruha.wolley -1- - 2 - RUHA WOLLEY ry seurana. Seura on aloittanut toimintansa vuonna 1986 ja on siitä yhtäjaksoisesti

Lisätiedot

KOE ELÄMYS, OTA SUUNTA JÄÄKAUDEN JÄLKIIN!

KOE ELÄMYS, OTA SUUNTA JÄÄKAUDEN JÄLKIIN! KOE ELÄMYS, OTA SUUNTA JÄÄKAUDEN JÄLKIIN! Lahti-Hollola Jukola, 16.-17.6.2018 70. JUHLA-JUKOLA JA 41. VENLOJEN VIESTI Vuoden 2018 Jukolan viesti juostaan Päijät-Hämeen sydämessä Hollolan Hälvälässä. Järjestyksessään

Lisätiedot

Merkittäviä tapahtumia 2009

Merkittäviä tapahtumia 2009 18.-19.4. Golfohjaajan peruskurssi Merkittäviä tapahtumia 2009 Golfliiton järjestämä koulutus jossa annetaan perusteet golfohjaamiseen. Tarkemmat tiedot ja aikataulu ilmoitetaan lähempänä nettisivuilla.

Lisätiedot

Mikkelin Golf ry 2017 tapahtuma / kilpailukalenteri

Mikkelin Golf ry 2017 tapahtuma / kilpailukalenteri Mikkelin Golf ry 2017 tapahtuma / kilpailukalenteri 8.5.2017 pvm. kello kilpailu/sponsori kilpailumuoto (alustavia, kilpailunjohtaja palkinnot Huom! Kenttä varattu täsmennetään kilpailuohjeessa) TOUKOKUU

Lisätiedot

20. NAISTEN JUHLAVUOSI

20. NAISTEN JUHLAVUOSI www.ladygolf.fi Facebook sglladygolf 20. NAISTEN JUHLAVUOSI Sari Lönn #muntapapelata-teema Ø 20. Naisten juhlavuosi - Ladygolf Ø Seurat järjestävät tapahtumia #MUNTAPAPELATA- teemalla Ø Jo 142 372 tapaa

Lisätiedot

KURSSIMATERIAALI PERUSKURSSILLE 2018

KURSSIMATERIAALI PERUSKURSSILLE 2018 KURSSIMATERIAALI PERUSKURSSILLE 2018 Tutustu myös: www.golf.fi www.golfpiste.com You tube hakusanoilla: säännöt ja etiketti pelikäytännöt GOLF PELINÄ JA SEN TARKOITUS Golfissa on tarkoitus pelata pallo

Lisätiedot

Kartanogolf. Master Plan. Väyläkohtaiset muutosehdotukset 31.10.2011. GolfArk Oy

Kartanogolf. Master Plan. Väyläkohtaiset muutosehdotukset 31.10.2011. GolfArk Oy Kartanogolf Master Plan Väyläkohtaiset muutosehdotukset (Versio 2) 31.10.2011 GolfArk Oy Kaustatie 11 90650 Oulu Puh. 040 5646 174 Jari.rasinkangas@golf-ark.com Sisällysluettelo 1 ESIPUHE... 3 2 PELIVÄYLIEN

Lisätiedot

GOLFIN ETIKETTI 1. Mitä sinun tulee huomioida, kun pelikaverisi lyö palloaan? a) Voin keskustella hänen kanssaan. b) Olen liikkumatta ja puhumatta

GOLFIN ETIKETTI 1. Mitä sinun tulee huomioida, kun pelikaverisi lyö palloaan? a) Voin keskustella hänen kanssaan. b) Olen liikkumatta ja puhumatta GOLFIN ETIKETTI 1 Mitä sinun tulee huomioida, kun pelikaverisi lyö palloaan? a) Voin keskustella hänen kanssaan b) Olen liikkumatta ja puhumatta c) Katson mihin hänen pallonsa menee Oikea vastaus B ja

Lisätiedot

AY SPORTTIFESTARIT MERELLISESSÄ KOTKASSA 25.-26.5.2013

AY SPORTTIFESTARIT MERELLISESSÄ KOTKASSA 25.-26.5.2013 AY SPORTTIFESTARIT MERELLISESSÄ KOTKASSA Lajivalikoimassa: 25.-26.5.2013 jalkapallo, petanque, shakki, tennis, maastojuoksu, yleisurheilu, golf ja köydenvetoa Oheistapahtumia: Meriristeily, Iltatapahtuma

Lisätiedot

Kultainen kompassi cup Finaaliviikonloppu

Kultainen kompassi cup Finaaliviikonloppu Kultainen kompassi cup Finaaliviikonloppu 14.-15.9.2019 Tampere Tavoitteet Kultainen kompassi -cup on alueiden välinen joukkuekilpailu 13 14-vuotiaille. Vuoden 2019 finaali suunnistetaan Tampereella sunnuntaina

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU 22. MARJOLA BEACH VOLLEY TURNAUKSEEN LAPPEENRANTAAN 19.-20.7.2014. ESI istumalentopallo Lappeenranta

KILPAILUKUTSU 22. MARJOLA BEACH VOLLEY TURNAUKSEEN LAPPEENRANTAAN 19.-20.7.2014. ESI istumalentopallo Lappeenranta KILPAILUKUTSU 22. MARJOLA BEACH VOLLEY TURNAUKSEEN LAPPEENRANTAAN 19.-20.7.2014 ESI istumalentopallo Lappeenranta Se yksi ja alkuperäinen istumalentopallon MARJOLA BEACH VOLLEY turnaus JO VUODESTA 1993

Lisätiedot

SM-KILPAILUSÄÄNNÖT 13.09.2010

SM-KILPAILUSÄÄNNÖT 13.09.2010 SM-KILPAILUSÄÄNNÖT 13.09.2010 1 OSANOTTO- JA EDUSTUSOIKEUS Kaikilla keilaajilla, jotka ovat SFKL:n alaisen firmakeilailuyhdistykseen kuuluvan jäsenfirman palveluksessa, on oikeus osallistua kilpailuun.

Lisätiedot

HARTOLAN GOLFKLUBIN TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA

HARTOLAN GOLFKLUBIN TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA Sivu 1 / 6 HARTOLAN GOLFKLUBIN TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 1.11.2016-31.10.2017 JÄSENET Seuran jäsenmäärä kauden 2017 lopussa oli 591. Edellisen kauden päättyessä jäseniä oli 578. Kasvua kaudesta 2016 siis

Lisätiedot

SENIORIEN VUOSIOHJELMA 2016

SENIORIEN VUOSIOHJELMA 2016 SGR Senioritoimikunta / Elias Huotari 15.02.2016 SENIORIEN VUOSIOHJELMA 2016 Toimikunta Puheenjohtaja Elias Huotari Yhteyshenkilö hallitus / tiedottaminen Jäsenet Eki Stenberg Seuraottelut Tuula Merentie

Lisätiedot

C00-joukkueen välierä- ja finaaliottelujen otteluohjelma ja seurannat: C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa.

C00-joukkueen välierä- ja finaaliottelujen otteluohjelma ja seurannat: C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa. 28.3.2015 C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa. PK kesti maalivahti Jose Ylisalon johdolla KPK: n alkuminuuttien rynnistyksen, irtokiekot ja miehet siivottiin tehokkaasti maalin edestä

Lisätiedot

Peltolan uutiset 2/2011

Peltolan uutiset 2/2011 Peltolan uutiset 2/2011 Peltolan uutisten toisessa numerossa luodaan katsaus kentänhoitoon. Mitä kaikkea goflkentän hoitaminen vaatii? Haastattelussa kenttämestari Mikko Eskelinen. Lopuksi katsotaan taas

Lisätiedot

C2-D2 Final Four-turnaukset

C2-D2 Final Four-turnaukset C2-D2 Final Four-turnaukset 31.3 2.4.2017 C2 AAA alempi Jatkosarja C2 AAA alemman jatkosarjan Final Four-turnaus pelataan Malmin Jäähallissa Helsingissä 1.4.2017. Turnaukseen C2 AAA alemman jatkosarjojen

Lisätiedot

KAUHAJOKI AJOT 13. - 14.6.2015 KILPAILUOHJE

KAUHAJOKI AJOT 13. - 14.6.2015 KILPAILUOHJE KAUHAJOKI AJOT 13. - 14.6.2015 KILPAILUOHJE Päivitetty 02.06.2015 No:31 KAUHAJOKI TEMPO 13.6.2015 klo 12.00 Mastercupin osakilpailu Kilpailukeskus: Pukkilan ala-aste Hyypäntie 78, Kauhajoki No:32 HYYPÄNLAAKSO

Lisätiedot

KoKe Golf toimintaa ja tapahtumia

KoKe Golf toimintaa ja tapahtumia KoKe Golf toimintaa ja tapahtumia Uutiset 26.8.2019 Mestaruuskisan 2019 voittajat 25.8.2019 Pelilippuja on jäljellä Tapahtumat Jäsentiedote + sähköpostitiedote Johtokunta 2019 Valokuvia Nurmijärvi Golf

Lisätiedot

RANKING KIERTUE

RANKING KIERTUE RANKING KIERTUE 2016 2017 Kiertueelle otetaan vähintään 90 keilaajaa järjestyksessä seuraavalla tavalla: 1. 32 kauden 2015 2016 kiertuefinaaliin selvinnyttä keilaajaa 2. Naisten, miesten ja nuorten poikien

Lisätiedot

NAISTEN JA MIESTEN SUOMEN CUP 2012

NAISTEN JA MIESTEN SUOMEN CUP 2012 NAISTEN JA MIESTEN SUOMEN CUP 2012 Tässä kirjeessä on infoa Suomen Cupista 2012. Suomen Cupin finaalit pelataan 29.- 30.9. Cupiin voivat osallistua Palloliiton jäsenseurojen aikuisten joukkueet, jotka

Lisätiedot

2017/2018 MIEHET MESTARUUSSARJA

2017/2018 MIEHET MESTARUUSSARJA Kausi 2017/2018 MIEHET MESTARUUSSARJA 1. Ace Pelkonen Aki Puh. 040 9004 274 2. HiisiBalls Öhman Seppo Puh. 050 5728 300 3. NurTS Wallin Reima Puh. 0400 478 350 4. RiihiKulo Virtanen Janne Puh. 044 281

Lisätiedot

Suomen Vammaisurheilu ja liikunta VAU ry

Suomen Vammaisurheilu ja liikunta VAU ry Suomen Vammaisurheilu ja liikunta VAU ry Finnish Sports Association of Persons with Disabilities VAU 30.5.2014 23:53 ISTUMALENTOPALLON LOPULLINEN SARJARAPORTTI PELIKAUDELTA 2013-2014 THE FINAL SERIES REPORT

Lisätiedot

SOTILASURHEILULIITON SALIBANDYMESTARUUSTURNAUS 2014

SOTILASURHEILULIITON SALIBANDYMESTARUUSTURNAUS 2014 LAHVU 1968-2014 SOTILASURHEILULIITON SALIBANDYMESTARUUSTURNAUS 2014 Henkilökunnan A- ja B-sarjat HELSINGIN ENERGIA CUP Vierumäki 24.-25.1.2014 Sotilasurheilupoolissa mukana: TERVETULOA LAHDEN VARUSKUNNAN

Lisätiedot

PÄIJÄNTEEN KUHA-CUP 2011

PÄIJÄNTEEN KUHA-CUP 2011 PÄIJÄNTEEN KUHA-CUP 2011 JYVÄS-MARINE-KUHAUISTELU, Korpilahti 16.7.2011 KILPAILUN TULOKSET Päijänteen kuha-cupin 2011 voittajat: Juha (oik.) ja Eero Tirkkonen, Jämsä Päijänteen kuha-cupin 2011 suurin kuha

Lisätiedot

JÄÄPALLO-OHJAAJAN OPAS 2014-2015

JÄÄPALLO-OHJAAJAN OPAS 2014-2015 JÄÄPALLO-OHJAAJAN OPAS 2014-2015 Leikkejä, luisteluharjoitteita ja lajiharjoitteita lapsille ja nuorille Toteutettu yhteistyössä Ruotsin jääpalloliiton kanssa Harjoitusten rakenne esimerkki 60 min: Huomioi

Lisätiedot

Futsalsääntöjen muutokset kaudelle 2014 2015

Futsalsääntöjen muutokset kaudelle 2014 2015 Futsalsääntöjen muutokset kaudelle 2014 2015 Muutos 1, Sääntö 3, s. 16 Pelaajavaihto Pelaajavaihto voidaan tehdä milloin tahansa riippumatta siitä, onko pallo pelissä vai ei. Vaihtoa tehtäessä tulee noudattaa

Lisätiedot

Sovelletun reserviläisammunnan (SRA) Etelä-Hämeen piirinmestaruuskilpailut ammuttiin Toijalan Seudun Erämiesten radalla lauantaina

Sovelletun reserviläisammunnan (SRA) Etelä-Hämeen piirinmestaruuskilpailut ammuttiin Toijalan Seudun Erämiesten radalla lauantaina Sovelletun reserviläisammunnan (SRA) Etelä-Hämeen piirinmestaruuskilpailut ammuttiin Toijalan Seudun Erämiesten radalla lauantaina 23.3.2013. Kilpailun osallistujamäärä on kasvanut joka vuosi ja tänä vuonna

Lisätiedot

SEURATIEDOTE SUOMEN GOLFLIITON

SEURATIEDOTE SUOMEN GOLFLIITON SUOMEN GOLFLIITON SEURATIEDOTE HELMIKUU 2011 AJANKOHTAISIA ASIOITA 1) KANSALLINEN GOLFPÄIVÄ 2.6.2011 SIVU 2 2) SGL TROPHY 2011 SIVUT 2-4 3) GREEN CARD UUDISTUS SIVUT 6-7 4) GOLFLIITON TOIMIHENKILÖT 2011

Lisätiedot

ALUSTAVAT KILPAILUOHJEET

ALUSTAVAT KILPAILUOHJEET ALUSTAVAT KILPAILUOHJEET Kukkosuunnistus 20.6.2013 Lopulliset ohjeet kisapaikalla Toimihenkilöt: Kilpailunjohtaja: Arttu Hannula 050 532 3366 Ratamestari: Jussi Elo Tulospalvelu: Pertti Anttila Tiedottaja:

Lisätiedot

Päijänteen KUHAUISTELU-CUP. Kilpailukeskus Korpilahden täysin uudistuneessa satamassa - tule, koe ja ihastu! MAGELLAN - KUHAUISTELU

Päijänteen KUHAUISTELU-CUP. Kilpailukeskus Korpilahden täysin uudistuneessa satamassa - tule, koe ja ihastu! MAGELLAN - KUHAUISTELU Päijänteen KUHAUISTELU-CUP 2010 Kilpailukeskus Korpilahden täysin uudistuneessa satamassa - tule, koe ja ihastu! HARVIA - KUHAUISTELU Lauantai 19.6.- Sunnuntai 20.6. Jyväskylä, Korpilahden satama klo.

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS. Mastercupin osakilpailu

TEKNINEN OPAS. Mastercupin osakilpailu TEKNINEN OPAS versio 1.0 19.8.2015 Teknistä opasta täydennetään tarvittaessa ennen kilpailua, tarkista että käytössäsi on viimeisin versio tästä oppaasta. ( www.koivistonisku.fi ) Mastercupin osakilpailu

Lisätiedot

Suomen Cup 2018 Rovaniemi. Joukkueenjohtajien kokous Sprintit N 1.1 ja M 1.4 km (P)

Suomen Cup 2018 Rovaniemi. Joukkueenjohtajien kokous Sprintit N 1.1 ja M 1.4 km (P) Suomen Cup 2018 Rovaniemi Joukkueenjohtajien kokous Sprintit N 1.1 ja M 1.4 km (P) Asialista 1. Kokouksen avaus 2. Järjestäjien esittely 3. Juryn esittely 4. Osallistujien tarkistus ja lähtöjärjestys 5.

Lisätiedot

KUKKOSUUNNISTUS 18.6.2015

KUKKOSUUNNISTUS 18.6.2015 KUKKOSUUNNISTUS 18.6.2015 Alustavat Kilpailuohjeet 1. KILPAILUSÄÄNNÖT Kilpailussa noudatetaan SSL:n lajisääntöjä ja näitä järjestäjän ohjeita. 2. TOIMIHENKILÖT Kilpailunjohtaja: Arttu Hannula 050 532 3366

Lisätiedot

Kisauutisia vuodelta Syyshallit Kupittaalla

Kisauutisia vuodelta Syyshallit Kupittaalla Kisauutisia vuodelta 2013 Syyshallit Kupittaalla Sunnuntaina 17.11. käytiin syyshallit Kupittaan hallissa. Vankkaa edusti ainoastaan Maria Vähätupa (s. 2001). Maria kisasi vanhempien sarjassa (T15 kuulassa

Lisätiedot

VUOSIKOKOUSMATERIAALI. Kevätkokous 2015

VUOSIKOKOUSMATERIAALI. Kevätkokous 2015 Espoo Ringside Golf ERG ry Nurmikartanontie 5 02920 Espoo VUOSIKOKOUSMATERIAALI Kevätkokous 2015 26.4.2015 Espoo Ringside Golf klubitalo, osoitteessa Nurmikartanontie 5, 02920 Espoo Sisältää: Kokouskutsu

Lisätiedot

XXXVII KULTAVASKOOLI TURNAUS ROVANIEMI

XXXVII KULTAVASKOOLI TURNAUS ROVANIEMI XXXVII KULTAVASKOOLI TURNAUS 27-29.6.2014 ROVANIEMI Tervetuloa Napapiirille yöttömään yöhön Suomen vanhimpaan lentopalloturnaukseen. Yhteystiedot Turnauksen johtaja Mikko Vikström 0400-432 498 Kilpailupäällikkö

Lisätiedot

62. TS-KORTTELIAJOT Asko Angervo, Esa Lehto, Jaakko Kontula. Sininen Bussi / Heikki Kivinen. Juhani Lehto, Mikael Miikkola

62. TS-KORTTELIAJOT Asko Angervo, Esa Lehto, Jaakko Kontula. Sininen Bussi / Heikki Kivinen. Juhani Lehto, Mikael Miikkola 62. TS-KORTTELIAJO 62. TS-KORTTELIAJOT 27.4.2019 Kilpailun johtaja Ylituomari Tuomarineuvosto Ratamestari Järjestyspäällikkö Maalikamera Kierroslaskija Kuuluttaja Sihteeri, tulospalvelu Ari Aalto Raimo

Lisätiedot

Kesäkisasäännöt Hyväksytty hallituksen kokouksessa 27.11.2013

Kesäkisasäännöt Hyväksytty hallituksen kokouksessa 27.11.2013 Kesäkisasäännöt Hyväksytty hallituksen kokouksessa 27.11.2013 Järjestelyt Kesäkisoihin ilmoittaudutaan paikan päällä riittävän hyvissä ajoin ennen kutakin lajia. Kisoja järjestävä siirtolapuutarha järjestää

Lisätiedot

Winter Tour 2015 PariScramble Open ja Personal Open

Winter Tour 2015 PariScramble Open ja Personal Open Winter Tour 2015 PariScramble Open ja Personal Open Sports Coach -golfsimulaattoreissa Simulaattorin perusasetukset PariScambleen (Personal kisassa normaali lyöntipeli) Valitaan pelattava kenttä - Linna

Lisätiedot

LIITON ALAINEN KILPAILUTOIMINTA KAUDELLA

LIITON ALAINEN KILPAILUTOIMINTA KAUDELLA LIITON ALAINEN KILPAILUTOIMINTA KAUDELLA 2016 2017 Naisten SM sarja Ajalla 1.10.2016 25.2.2017 pelataan 8 joukkueen nelinkertainen sarja (28 ottelua/joukkue). Sarjassa sijalle 8 sijoittunut joukkue putoaa

Lisätiedot

RANTALENTISSÄÄNNÖT 2016 Rantalentisturnaus 9.7.2016. 15.6.2016 Paukarlahden kyläyhdistys RY

RANTALENTISSÄÄNNÖT 2016 Rantalentisturnaus 9.7.2016. 15.6.2016 Paukarlahden kyläyhdistys RY RANTALENTISSÄÄNNÖT 2016 Rantalentisturnaus 9.7.2016 15.6.2016 Paukarlahden kyläyhdistys RY Sisällys 1. TURNAUKSEN TARKOITUS... 2 2. OTTELUJÄRJESTELMÄ... 2 3. JOUKKUEEN KOKOONPANO JA VAIHTOPELAAJIEN KÄYTTÖ...

Lisätiedot

Kentän laajentamisen rakennustyöt 27-väyläiseksi aloitettiin kauden 2015 alussa.

Kentän laajentamisen rakennustyöt 27-väyläiseksi aloitettiin kauden 2015 alussa. Kankaisten Golfpuisto Oy:n osakkaille OSAKASTIEDOTE 24.11.2015 Ohessa on yhtiökokouskutsu. Sen mukaisesti viralliset yhtiökokousasiakirjat löytyvät yhtiön www-sivuilta. Seuraavassa tiivistettyjä poimintoja

Lisätiedot

KoKe Golf toimintaa ja tapahtumia

KoKe Golf toimintaa ja tapahtumia KoKe Golf toimintaa ja tapahtumia Uutiset 23.4.2017 Mestaruuskisat HyG sunnuntaina 11.6. 9.4.2017 Pelilippuja myynnissä 9.4.2017 Reikäpelikisa 2017, Wine tournament, Green card -kurssit Tapahtumat Jäsentiedote

Lisätiedot

Päijänteen KUHAUISTELU-CUP. Kilpailukeskus Korpilahden täysin uudistuneessa satamassa - tule, koe ja ihastu! MAGELLAN - KUHAUISTELU

Päijänteen KUHAUISTELU-CUP. Kilpailukeskus Korpilahden täysin uudistuneessa satamassa - tule, koe ja ihastu! MAGELLAN - KUHAUISTELU Päijänteen KUHAUISTELU-CUP 2010 Kilpailukeskus Korpilahden täysin uudistuneessa satamassa - tule, koe ja ihastu! HARVIA - KUHAUISTELU Lauantai 19.6.- Sunnuntai 20.6. Jyväskylä, Korpilahden satama klo.

Lisätiedot

Koululentistä ikäluokittain

Koululentistä ikäluokittain Koululentistä ikäluokittain AT OK U L 56 MALLIOPPITUNNIT Välineet: vat lyhyempiä PALLOT EMPUT noin 15 min Heitot tehdään omalla pallolla tai vuorotellen parin kanssa: pomppua) Tehdään noin 1015 kertaa

Lisätiedot