Kiitos ilmoittautumisestasi ja tervetuloa vuoden 2011 Agirotuun!

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kiitos ilmoittautumisestasi ja tervetuloa vuoden 2011 Agirotuun!"

Transkriptio

1 Kiitos ilmoittautumisestasi ja tervetuloa vuoden 2011 Agirotuun! Tässä on sinulle kilpailuvahvistus, ajo-ohjeet, aikataulut ja muuta tärkeää tietoa tapahtumasta. TARKISTA ILMOITTAUTUMISTIETOSI Jos havaitset tiedoissa virheitä tai koirasi on vaihtanut luokkaa, ilmoita asiasta mahdollisimman pian tai Tiina Mäkelä puh Agirotujoukkueiden kilpailuvahvistukset on lähetetty vain joukkueenjohtajille. Mikäli olet joukkueenjohtaja, tiedotathan kaikille joukkueesi jäsenille tarvittavat tiedot. KILPAILUALUE Kilpailupaikka sijaitsee Lappeenrannan Kisapuistossa, Kisakatu 9. Kilpailualustana on hiekkatekonurmi. Kilpailuja käydään neljällä radalla samanaikaisesti. Radat ovat rajattuja. Kilpailualueen yhdelle pitkälle sivuille ja yhdelle lyhyelle sivulle on varattu tilaa kilpailijoiden omille päiväteltoille. Myös katsomon taakse mahtuu päivätelttoja sekä katsomon alle voi laittaa koirien häkkejä varjoon. Kilpailualueelta löytyy useampi wc ja aluella on myös yksi pesutila, jossa voi käydä tarvittaessa peseytymässä. Huolehdithan lemmikkisi jätökset pois tapahtumaalueelta. Yritämme pitää huolen siitä, että alueella on riittävästi jäteastioita. Kakkapusseja saa Agirodun infopisteestä. Tapahtuma-alueelle on varattu kolmet lämmittelyesteet. Lämmittelyesteiden rimakorkeutta ei saa muuttaa eikä esteiden paikkoja siirrellä. Lämmittelyesteillä on noudatettava erityistä varovaisuutta, ettei tappeluita tai muita vaaratilanteita pääse syntymään. Kisapuiston ympäri menee pururata, jolla koiria voi ulkoiluttaa, kunhan koirien jätökset huolehditaan pois lenkkipoluilta. Alue on lukittu yöaikaan, mutta toivomme, ettei telttoihin jätetä arvoesineitä tms. Jokainen on vastuussa omista tavaroistaan koko tapahtuman ajan.

2 OPASTUS & PYSÄKÖINTI Ohessa on kartta ja ajo-ohjeet. Teiden varsilla on lisäksi opastekylttejä. Opasteet tapahtumapaikalle liittymästä 54 alkaen. Pysäköintialue on kisapaikan välittömässä läheisyydessä. Pääsisäänkäynnin vierestä löytyy purkupaikka. Pysäköinninvalvojat neuvovat sinulle vapaan P-paikan. Koiraa ei saa jättää kuumaan autoon! YKSILÖKILPAILUT Ilmoittautuminen tapahtuu aakkosjärjestyksessä ohjaajan sukunimen mukaan porrastetusti. Samalla kerralla ilmoittaudut kaikkiin viikonlopun yksilökilpailuihin. Ilmoittautumispiste avataan perjantaina klo 14 ja lauantaina klo 7 ja sunnuntaina klo 8. Kilpailukirjoja saa ostaa ilmoittautumispisteestä. Kilpailukirjat saa takaisin infopisteestä kunkin kilpailijan viimeisen virallisen kilpailun jälkeen. Kilpailuun osallistuvan koiran tulee olla Suomen Kennelliiton ohjeiden mukaan rokotettu. Tämän varmistamiseksi tarvitset mukaasi kilpailukirjan lisäksi koirasi rekisteri- ja rokotustodistukset. Muistathan, että Suomen Kennelliiton antidoping-säännöt ovat voimassa näissä kilpailuissa. Perjantain ja lauantain virallisessa kilpailuissa ohjaajalla tulee olla voimassa oleva kilpailulisenssi. Myös turistikoirien tulee olla rokotettu Suomen Kennelliiton ohjeiden mukaan, joten ota myös turistikoiralle tarvittavat rokotustodistukset. Pentukoiralla tulee olla myös tehosterokotukset + 2 vko varoaika, joten pennun tulee olla vähintään 18 vkon ikäinen. Suuren osallistujamäärän vuoksi varaa rokotusten tarkistamiseen ja ilmoittautumiseen runsaasti aikaa, mutta ilmoittaudu viimeistään puoli tuntia ennen ensimmäistä rataantutustumistasi. Mitattavien koirien on syytä tulla vieläkin aikaisemmin. Viimehetken ohjaajan muutoksista tai poisjäänneistä tulee ilmoittaa ilmoittautumispisteeseen. AGIROTUJOUKKUEET Vain joukkueenjohtajalle tulee kutsukirje. Hän ilmoittaa ja vahvistaa joukkueen kokoonpanon. Ilmoittakaa joukkueenne jäsenille aikataulu ja kerätkää niiden koirien rokotustodistukset, jotka eivät osallistu yksilökilpailuihin. Ilmoittautumispiste tarkistaa rokotustodistukset. Viime hetken poisjäänneistä tai ohjaajan muutoksista tulee ilmoittaa ilmoittautumispisteeseen. Joukkueiden ilmoittautumisten vastaanotto aloitetaan lauantaina klo 16 ja sunnuntaina klo 8. AGIROTU-PUKUKULKUE Pukukulkueeseen osallistuvat etukäteen Paras joukkueasu -kilpailuun ilmoittautuneet Agirotujoukkueet. Joukkueen numeron saa ilmoittautumispisteestä. Kilpailuun osallistuvat joukkueet kiertävät joukkuenumerojärjestyksessä opastetun reitin pukukilpailun tuomariston arvioitavina. Paras joukkueasu -kilpailun voittajat palkitaan heti pukukulkueen päätteeksi. KILPAILEMINEN Kilpailijan vastuulla on huolehtia omasta suoritusvuorostaan. Jokaisella radalla on sisäänheittäjä. Kunkin koirakon tulee olla mahdollisimman lähellä lähtöaluetta odottamassa vuoroaan. Kilpailunumeron on oltava näkyvillä radalle tultaessa. Kuulutus kertoo rataantutustumisajat, joten ole tarkkana.

3 FINNISH OPEN SM -KILPAILUN FINAALI Finaaliin pääsee karsintakilpailun (kisa C) 7 parasta 1-luokkalaista, 15 parasta 2-luokkalaista ja 25 parasta 3-luokkalaista kustakin kokoluokasta. Finaalin aikana ei käydä muita kilpailuja. Finaali alkaa lauantaina klo 13 radalla kaksi (2). Palkinnot jaetaan perjantaina kaikkien kilpailujen jälkeen (A + B). Lauantaina ensimmäinen palkintojen jako on kilpailun C jälkeen ennen finaalirataa. Finnish Open SM -palkintojen jako suoritetaan heti finaalin jälkeen. Viimeinen palkintojen jako lauantaina suoritetaan kilpailujen D ja E jälkeen, heti kilpailujen päätyttyä. Sunnuntaina ALO-joukkueet palkitaan juuri ennen pukukulkuetta. Kilpailevien joukkueiden sekä Finnish Open SM - JUN, NUO ja SEN palkintojen jako tapahtuu aina heti ko. kilpailun jälkeen. Seuraa kuulutuksia. RUOKAILU Kioskissa ja telttakahvilassa on koko ajan myynnissä kahvia, virvokkeita, leipää ja kahvileipää sekä makeisia. Telttaravintolassa on lämmintä ruokaa tarjolla lauantaina ja sunnuntaina klo Lauantaina ruokalistalta löytyy lihapullat tai kasvispihvit sekä muusi ja lisukkeita. Sunnuntaina on kanaa ja riisiä sekä lisukkeita. Lauantai- ja sunnuntai-iltapäivinä on tarjolla lisäksi grillimakkaraa ja lettuja. Ravintolateltta on katettu. Ruoka valmistetaan paikan päällä kenttäkeittiössä paikallisen pitopalveluyrityksen toimesta (Pala & painike Luumäeltä). KOIRIEN VILVOITTELU Lähin koirien uimapaikka sijaitsee Pappilanniemessä, jonne on matkaa n. 2 km, opastuksen uimapaikalle saat infopisteestä. Kisapaikalle järjestämme vesipisteitä vilvoitteluun, jos ja kun aurinko paistaa. INFOPISTE Infopisteestä saat apua kaikenlaisiin pulmiin. ENSIAPU Ensiavusta kisapaikalla vastaa SPR:n ensiapuryhmä. Ensiapuryhmän teltan löydät kenttäalueelta sisääntuloportin läheisyydestä. Muina aikoina päivystys Etelä-Karjalan keskussairaalan päivystyspoliklinikalla (Valto Käkelän katu 1). Soitto ennen päivystykseen tuloa, p LASTENHOITOA Lapsiparkista vastaa Lappeenrannan Steiner-koulun 7. luokka vanhempineen. Lapsiparkki on avoinna lauantaina ja sunnuntaina klo Lapsiparkin hinta on 2,5e/tunti. Lapsiparkki sijaitsee myyntipaikkojen läheisyydessä harjoitushallin kahviotilassa. Samassa tilassa on myös lastenhoitopiste, jossa käytössä on keittiö-, wc- ja pukuhuonetilat.

4 YÖPYMINEN ALUEELLA Kisapuiston p-alueella ja viereisessä puisto/metsäalueella on sallittua yöpyä asuntoautoissa / -vaunuissa sekä teltoissa. Paikkaa ei tarvitse varata etukäteen vaan kaikki halukkaat pýritään saamaan mahtumaan ko. alueelle. Sähkön käyttö mahdollisuutta ei valitettavasti ole. WC- ja suihkutilat ovat avoinna kilpailuaikoina, portit suljetaan yön ajaksi. Alueella on avotulen teko ehdottomasti kielletty. KILPAILUSTA POISJÄÄMINEN Poisjäännistä on ilmoitettava etukäteen järjestäjälle. Ilmoittautumismaksu palautetaan, mikäli koiralla alkaa juoksuaika tai koira tai ohjaaja sairastuu/loukkaantuu. Agirotu-joukkueen osallistumismaksu palautetaan, mikäli joukkueeseen ilmoitetuista koirista, kaksi varakoiraa mukaan lukien, vähintään kolme koiraa on estynyt osallistumasta kilpailuun em. syistä johtuen. Koiran kiimasta on toimitettava kahden yli 18-vuotiaan henkilön allekirjoittama todistus, jossa vahvistetaan kiiman ajoittuminen kilpailupäiville. Todistajat eivät saa olla ohjaajan tai omistajan perheenjäseniä. Sairastumisesta tai loukkaantumisesta on toimitettava lääkärin-/elänlääkärintodistus. Todistukset tulee lähettää viimeistään maanantaina (postileima) osoitteella Tiina Mäkelä / Agirotu 2011, Kuoriaisentie 15, Lappeenranta. Kerrothan poisjäännin yhteydessä mahdollisimman tarkasti kaikki tietosi (kilpailut, kokonaissumma, tilinumero, omat yhteystietosi, ym). TUOTTEET Lähtöluettelo 1 (ilmainen versio julkaistaan Agirotu internetsivuilla osoitteessa T-paita 12 normaali ja Lady Fit (koot naiset XS-XXL, miehet S - XXXL) Kilpailukirja 3 Varaa mukaan käteistä! Pankkikortti käynee maksuvälineenä vain joissakin myyntiteltoissa. YHTEYSTIETOJA Kilpailunjohtaja: Jerkko Mäkelä jerkko.makela(@)pp.inet.fi p Ylituomari: Elina Hannikainen hannikainen.elina(@)gmail.com p Vastaavat koetoimitsijat Sirkku Berg sirkku.berg(@)gmail.com p Varakilpailunjohtaja: Ari Partti aripartti(@)yahoo.com p Ylituomari: Sami Topra samitopra(@)hotmail.com p Vastaavat koetoimitsijat Anne Lind anne.lind(@)pp1.inet.fi p Lappeenrannan Agility Urheilijat ry haluaa toivottaa sinut tervetulleeksi vuoden 2011 Agirotuun!

5 AGIROTU 2011 YHTEISTYÖKUMPPANIT

6 PERJANTAI FRIDAY KENTTÄ 1 KENTTÄ 2 COURSE 1 COURSE 2 KENTTÄ 3 KENTTÄ 4 COURSE 3 COURSE 4 Jan Vesalehto Linda Bourasse David Martinez Tuija Kokkonen AGILITY 1 A AGILITY 3 A AGILITY 3 A AGILITY 2 A MEDI 23 15:00 MINI 73 17:00 MEDI 45 15:45 MINI 16 16:00 MAXI 46 15:40 MAXI 60 16:45 MEDI 15 16:30 MINI 31 16:50 MAXI 30 17:00 Pertti Siimes Linda Bourasse David Martinez Tuija Kokkonen HYPPY 1 B HYPPY 3 B HYPPY 3 B HYPPY 2 B MEDI 25 18:10 MINI 71 19:00 MEDI 45 18:45 MINI 16 18:30 MAXI 45 18:45 MAXI 62 19:40 MEDI 13 19:00 MINI 30 19:45 MAXI 24 19:30 Päättyy / Ends 20:25 Päättyy / Ends 20:15 Päättyy / Ends 20:45 Päättyy / Ends 20:10 LAUANTAI SATURDAY KENTTÄ 1 KENTTÄ 2 KENTTÄ 3 KENTTÄ 4 COURSE 1 COURSE 2 COURSE 3 COURSE 4 Pertti Siimes Tuija Kokkonen Allan Mattson Minna Räsänen AGILITY 3 C AGILITY 3 C AGILITY 3 C AGILITY 2 C MEDI 93 8:00 MAXI 122 9:45 MINI 126 9:30 MAXI 36 8:00 MINI 30 9:00 AGILITY 2 C MEDI 27 10:25 AGILITY 1 C MINI 43 10:15 AGILITY 1 C MAXI 61 11:25 MEDI 46 11:35 OPEN SM FINAALI David Martinez MINI 47 13:00 MEDI 47 14:05 MAXI 47 15:10 Marja Lahikainen Linda Bourasse Sisko Pulkkinen AGILITY 1 D KV AGILITY 3 E AGILITY 2 D MAXI 59 16:30 David Martinez MEDI 64 16:30 MINI 23 16:45 MEDI 40 18:10 KV AGILITY 3 E MAXI 97 18:00 MAXI 34 17:35 MINI 37 19:20 MINI :00 MEDI 22 18:35 Päättyy / Ends 20:00 Päättyy / Ends 20:15 Päättyy / Ends 19:10 Päättyy / Ends 19:15

7 SUNNUNTAI SUNDAY KENTTÄ 1 KENTTÄ 2 KENTTÄ 3 KENTTÄ 4 COURSE 1 COURSE 2 COURSE 3 COURSE 4 Anne Lind Pekka Nikulainen OPEN CLASS Kari Laukka JOUKKUE ALO MEDI JOUKKUE ALO MAXI Olli-Jussi Rissanen JOUKKUE ALO MINI : :30 MINI 49 9: : : :35 MEDI 41 10:20 Sanna Heinonen Tiia Vitikainen Marjut Pulli Pertti Himanen JOUKKUE KIL MINI JOUKKUE KIL MEDI JOUKKUE KIL MAXI MAXI 58 11: : : : : : : : : :15 P U K U K U L K U E P U K U K U L K U E P U K U K U L K U E P U K U K U L K U E COSTUME PARADE COSTUME PARADE COSTUME PARADE COSTUME PARADE Klo Klo Klo Klo Tiia Vitikainen Marjut Pulli FINNISH OPEN SM - JUNIORIT Sanna Heinonen JOUKKUE KIL MEDI JOUKKUE KIL MAXI David Martinez JOUKKUE KIL MINI : : : : : : : : :15 FINNISH OPEN SM - NUORET :15 David Martinez Päättyy / Ends 16:00 FINNISH OPEN SM - SENIORIT 20 15:00 Päättyy / Ends 16:30 Linda Bourasse S - M - L 82 16:00 Päättyy / Ends 15:50 Päättyy / Ends 18:00

8 AJO-OHJE KISAPUISTOON Kilpailupaikan osoite: Kisapuisto, Kisakatu 9, Lappeenranta Ajo-ohje : Lännestä (Helsinki/Kouvola) päin saavuttaessa 1. Ajetaan kuutostietä (6), poistutaan oikealle liittymässä nro Käänny vasemmalle, kyltti Lauritsala ajetaan n. 800m 3. Käänny oikealle, kyltti Tirilä 4. Käännytään jyrkästi oikealle Reunakatu, ajetaan n.1,2 km 5. Liikennevaloista käännytään oikealle Standertskjöldinkatu, kyltti Parkkarila 6. Käännytään seuraavasta vasemmalle Parkkarilankatu 7. Käännytään vasemmalle Kisakatu, kyltti Kisapuisto 8. Ajetaan n 500m ja olet perillä kisapaikalla Ajo-ohje idästä (Imatra) saavuttaessa 1. ajetaan kuutostietä (6), poistutaan oikealle liittymässä nro käänny oikealle, kyltti Lauritsala kohdasta kolme (3) alkaen ohjeet samat kuin yllä. Opasteet tapahtumapaikalle liittymästä 54 alkaen.

Agirotu 2016. Teivon Ravikeskuksessa 8. 10.7.2016. KISAKIRJE AGIROTU 2016 Ylöjärvi

Agirotu 2016. Teivon Ravikeskuksessa 8. 10.7.2016. KISAKIRJE AGIROTU 2016 Ylöjärvi Agirotu 2016 Teivon Ravikeskuksessa 8. 10.7.2016 Kiitos ilmoittautumisestasi ja tervetuloa vuoden 2016 Agirotuun. Tässä sinulle kilpailuvahvistus, ajo-ohjeet, aikataulut ja muuta tärkeää tietoa tapahtumasta.

Lisätiedot

Tervetuloa agilityn Suomen mestaruuskilpailuihin 18.-19.6.2011

Tervetuloa agilityn Suomen mestaruuskilpailuihin 18.-19.6.2011 Tervetuloa agilityn Suomen mestaruuskilpailuihin 18.-19.6.2011 Tervetuloa kilpailemaan agilityn SM-kilpailuihin 2011 Nastolan urheilukeskukseen. Viikonlopun aikana nähdään yhteensä 1853 starttia. Kilpailut

Lisätiedot

Agirotu 2010 Teivon Ravikeskuksessa 5. 7.7.2013. sinulle on myönnetty Lupa Hyllyttää! KISAKIRJE AGIROTU 2013 Ylöjärvi

Agirotu 2010 Teivon Ravikeskuksessa 5. 7.7.2013. sinulle on myönnetty Lupa Hyllyttää! KISAKIRJE AGIROTU 2013 Ylöjärvi Agirotu 2010 Teivon Ravikeskuksessa 5. 7.7.2013 sinulle on myönnetty Lupa Hyllyttää! Kiitos ilmoittautumisestasi ja tervetuloa vuoden 2013 Agirotuun. Tässä sinulle kilpailuvahvistus, ajo-ohjeet, aikataulut

Lisätiedot

TERVETULOA AGIPITSIIN 2015!

TERVETULOA AGIPITSIIN 2015! TERVETULOA AGIPITSIIN 2015! Raumalla vietetään Pitsiviikkoa 18.-26.7.2015 - tästä siis teema RKS:n heinäkuun kisoihin. LAUANTAINA JA SUNNUNTAINA JOKA TASOLUOKAN PARAS OHJAAJAN PITSIASU PALKITAAN UPEIN

Lisätiedot

UPLAKE Teivon Ravikeskuksessa KISAKIRJE UPLAKE 2017 Ylöjärvi

UPLAKE Teivon Ravikeskuksessa KISAKIRJE UPLAKE 2017 Ylöjärvi UPLAKE 2017 Teivon Ravikeskuksessa 26.-28.5.2017 Kiitos ilmoittautumisestasi ja tervetuloa vuoden 2017 Uplakeen. Tässä sinulle kilpailuvahvistus, ajo-ohjeet, aikataulut ja muuta tärkeää tietoa tapahtumasta.

Lisätiedot

Tervetuloa Raahen Koirakerhon agilitykilpailuihin

Tervetuloa Raahen Koirakerhon agilitykilpailuihin Tervetuloa Raahen Koirakerhon agilitykilpailuihin 2-3.9.2017 Kilpailupaikka on kivituhkapohjainen aidattu kenttä. Virallinen osoite on Oikotie 42, 92160 Saloinen. Navigaattoriin kannattaa laittaa osoitteeksi

Lisätiedot

Tervetuloa. kilpailemaan Valkeakoskelle Teboil Pirkanhovi

Tervetuloa. kilpailemaan Valkeakoskelle Teboil Pirkanhovi Tervetuloa kilpailemaan Valkeakoskelle 13.-14.5.2017 Kisat järjestetään Korkeakankaan hiihtokeskuksen hiekkakentällä osoite: Veikko Hakulisentie 110 Valkeakoski Valkeakoski- Pirkkala Lielahti Teboil Pirkanhovi

Lisätiedot

Tervetuloa Tampereen Koiraurheilijat ry:n järjestämiin agilitykilpailuihin

Tervetuloa Tampereen Koiraurheilijat ry:n järjestämiin agilitykilpailuihin Tervetuloa Tampereen Koiraurheilijat ry:n järjestämiin agilitykilpailuihin 11.-12.5.2013 Viikonloppuna tuomareina toimivat Henri Luomala ja Heidi Viitaniemi, sekä sunnuntaina tuomariharjoittelijana Jari

Lisätiedot

Agilityn suomenmestaruuskilpailut Kirkkonummella 15. 16.6.2013

Agilityn suomenmestaruuskilpailut Kirkkonummella 15. 16.6.2013 Agilityn suomenmestaruuskilpailut Kirkkonummella 15. 16.6.2013 Tervetuloa vuoden 2013 agilityn SM kilpailuihin Kirkkonummen keskusurheilukentälle! Viikonlopun aikana nähdään ennätys määrä startteja yli

Lisätiedot

TERVETULOA AGILITYN SM-KILPAILUIHIN OULUUN!

TERVETULOA AGILITYN SM-KILPAILUIHIN OULUUN! TERVETULOA AGILITYN SM-KILPAILUIHIN OULUUN! Viikonlopun aikana nähdään yli 2400 starttia. Perjantaina 12.6.2015 kilpaillaan 3-luokan kilpailut, joihin on ilmoittautunut huikeat 854 koirakkoa. Lauantain

Lisätiedot

Tervetuloa Tampereen Koiraurheilijat ry:n järjestämiin agilitykilpailuihin

Tervetuloa Tampereen Koiraurheilijat ry:n järjestämiin agilitykilpailuihin Tervetuloa Tampereen Koiraurheilijat ry:n järjestämiin agilitykilpailuihin 6.-7.7.2019 Viikonlopun tuomareina toimivat Johanna Wüthrich ja Riikka Kankainen, tarkemmat tuomarijaot löydät aikatauluista.

Lisätiedot

TERVETULOA ARCTIC AGILITY TEAM ry:n JÄRJESTÄMIIN AGILITYKILPAILUIHIN JA JSP2016 SM-KILPAILUIHIN KEMINMAALLE!

TERVETULOA ARCTIC AGILITY TEAM ry:n JÄRJESTÄMIIN AGILITYKILPAILUIHIN JA JSP2016 SM-KILPAILUIHIN KEMINMAALLE! TERVETULOA ARCTIC AGILITY TEAM ry:n JÄRJESTÄMIIN AGILITYKILPAILUIHIN JA JSP2016 SM-KILPAILUIHIN KEMINMAALLE! Kiitos ilmoittautumisestasi 29.-31.7.2016 Keminmaalla järjestettäviin agilitykilpailuihin ja

Lisätiedot

Tervetuloa Varkauteen !

Tervetuloa Varkauteen ! Tervetuloa Varkauteen 7.-8.5.16! La 1-2 lk, su 3-lk Kiitos ilmoittautumisesta ja lämpimästi tervetuloa Varkauteen kilpailemaan! Kisat pidetään Koulutuskenttä 1:llä (kivituhka). Tuomariksi saapuu Anne Savioja.

Lisätiedot

Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin

Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin 7.-8.10.2017 Kilpailupaikan osoite: Rauhalantie 50, Mäntsälä www.uvu.fi/sm2017 AIKATAULU LAUANTAI Kilpailutoimisto aukeaa kello 7:30

Lisätiedot

Tervetuloa Varkauteen kisaamaan !

Tervetuloa Varkauteen kisaamaan ! Tervetuloa Varkauteen kisaamaan 27.-28..2014! Kaikille luokille kolme rataa Kiitos ilmoittautumisesta ja lämpimästi tervetuloa Varkauteen kilpailemaan! Kisat pidetään Koulutuskenttä 1:llä (kivituhka).

Lisätiedot

Tervetuloa Tampereen Koiraurheilijat ry:n järjestämiin agilitykilpailuihin

Tervetuloa Tampereen Koiraurheilijat ry:n järjestämiin agilitykilpailuihin Tervetuloa Tampereen Koiraurheilijat ry:n järjestämiin agilitykilpailuihin 20.-22.7.2018 Viikonlopun tuomareina toimii Henri Luomala ja Harri Huittinen, tarkemmat tuomarijaot löydät alla olevasta aikataulusta.

Lisätiedot

TERVETULOA AGIPITSIIN 2018

TERVETULOA AGIPITSIIN 2018 TERVETULOA AGIPITSIIN 2018 Kilpailupaikka https://www.google.fi/maps/place/pulttivahe+2,+26100+rauma/@61.1432599,21.547948, 17z/data=!4m5!3m4!1s0x46897dd0e705f28d:0x10b2ce85f72d5587!8m2!3d61.1440595!4d

Lisätiedot

TOKO SM 2012 Ennakkotiedote TERVETULOA KUOPIOON!

TOKO SM 2012 Ennakkotiedote TERVETULOA KUOPIOON! TERVETULOA KUOPIOON! Hyvät kilpailijat ja joukkueenjohtajat, tervetuloa Kuopion Palvelus- ja Seurakoiraharrastajat ry:n järjestämään TOKO SM 2012 tapahtumaan 9.10.6.2012. Kokeeseen on ennakkoilmoittautunut

Lisätiedot

TERVETULOA JANKK:N AGILITYKILPAILUIHIN

TERVETULOA JANKK:N AGILITYKILPAILUIHIN TERVETULOA JANKK:N AGILITYKILPAILUIHIN 16.-17.2.2019 Kiitos ilmoittautumisestasi Janakkalan agilitykilpailuihin. Tuomareinamme toimivat Reetta Pirttikoski ja Jessi Landen. 1. YHTEYSTIEDOT Kisaviikonlopun

Lisätiedot

Tervetuloa Nokialle! Kiitos ilmoittautumisestasi syksyn agilitykilpailuun! Tuomareina toimii: Esa Muotka lauantaina ja Kari Jalonen sunnuntaina

Tervetuloa Nokialle! Kiitos ilmoittautumisestasi syksyn agilitykilpailuun! Tuomareina toimii: Esa Muotka lauantaina ja Kari Jalonen sunnuntaina Tervetuloa Nokialle! Nokian Palveuskoiraharrastajat ry 9.-10.9.2017 Konstintie 20, Nokia Kiitos ilmoittautumisestasi syksyn agilitykilpailuun! Tuomareina toimii: Esa Muotka lauantaina ja Kari Jalonen sunnuntaina

Lisätiedot

5.6.2016 NPKH LOVE 90`S

5.6.2016 NPKH LOVE 90`S Tuomareina: Reetta Pirttikoski ja Henri Luomala Reetta tuomaroi min + med AB ja Henri mini+ med C sekä max ABC 5.6.2016 NPKH LOVE 90`S Tervetuloa Nokialle vuosituhannen päheimpiin agilitykisoihin. Muista

Lisätiedot

TERVETULOA AGIPITSIIN 2016

TERVETULOA AGIPITSIIN 2016 TERVETULO GIPITSIIN 2016 Raumalla vietetään Pitsiviikkoa 23.-31.7.2016 - tästä siis teema RKS:n heinäkuun kisoihin. LUNTIN J SUNNUNTIN JOK TSOLUOKN PRS OHJJN PITSISU PLKITN UPEIN PLKINNOIN. Kannattaa siis

Lisätiedot

Agilityä lyhtyjen loisteessa! Tuomarina: Anders Virtanen. Lauantai-illan hämärtyessä 1lk ja maksit3. Sunnuntaina minit ja medit3 sekä 2lk

Agilityä lyhtyjen loisteessa! Tuomarina: Anders Virtanen. Lauantai-illan hämärtyessä 1lk ja maksit3. Sunnuntaina minit ja medit3 sekä 2lk Agilityä lyhtyjen loisteessa! Tuomarina: Anders Virtanen Lauantai-illan hämärtyessä 1lk ja maksit3 3.-4.9.2016 Tervetuloa Nokialle kesäkauden päättäviin agilitykisoihin. Muista ottaa mukaan kilpailukirja

Lisätiedot

WALAT KEVÄTKISAT KISAKIRJE

WALAT KEVÄTKISAT KISAKIRJE WALAT KEVÄTKISAT KISAKIRJE 26.-27.5.2018 Korkeakankaan hiihtokeskuksen kenttä, Veikko Hakulisen tie 110 Valkeakoski Tuomarit : Petteri Kerminen Marja Lahikainen Vastaava koetoimitsija: Kristina Jokio 0504667885

Lisätiedot

Tervetuloa Savonlinnan palveluskoirayhdistys ry:n järjestämiin. Jussin Juoksut agilitykilpailuihin

Tervetuloa Savonlinnan palveluskoirayhdistys ry:n järjestämiin. Jussin Juoksut agilitykilpailuihin Tervetuloa Savonlinnan palveluskoirayhdistys ry:n järjestämiin Jussin Juoksut agilitykilpailuihin 24.-25.6.2016 Olet ilmoittautunut Jussin Juoksut agilitykilpailuihin. Kisat pidetään Tanhuvaaran urheiluopistolla

Lisätiedot

MYL V sprintti (SM), NYL V sprintti (SM), M14 V sprintti, N14 V sprintti, M16 V sprintti, N16 V sprintti, M18 V sprintti, N18 V sprintti

MYL V sprintti (SM), NYL V sprintti (SM), M14 V sprintti, N14 V sprintti, M16 V sprintti, N16 V sprintti, M18 V sprintti, N18 V sprintti Kilpailuohjeet KILPAILUOHJELMA PERJANTAI 3.8.2018 Kilparata auki koko päivän LAUANTAI 4.8.2018 (aikataulu on alustava) MYL V sprintti (SM), NYL V sprintti (SM), M14 V sprintti, N14 V sprintti, M16 V sprintti,

Lisätiedot

Tervetuloa Rukan Roihuralleihin Suomen monipuolisimman matkailukeskuksen sydämeen!

Tervetuloa Rukan Roihuralleihin Suomen monipuolisimman matkailukeskuksen sydämeen! Tervetuloa Rukan Roihuralleihin 8.-10.9.2017 Suomen monipuolisimman matkailukeskuksen sydämeen! Viralliset agilitykilpailut Rukan Roihurallit pidetään Rukan Hiihtostadionilla (osoitteessa Hiihtostadionintie

Lisätiedot

Tervetuloa Savonlinnan Palveluskoirayhdistys ry:n järjestämiin. Jussin Juoksut agilitykilpailuihin

Tervetuloa Savonlinnan Palveluskoirayhdistys ry:n järjestämiin. Jussin Juoksut agilitykilpailuihin Tervetuloa Savonlinnan Palveluskoirayhdistys ry:n järjestämiin Jussin Juoksut agilitykilpailuihin 23.-24.6.2017 Olet ilmoittautunut Jussin Juoksut agilitykilpailuihin. Kisat pidetään Tanhuvaaran urheiluopistolla

Lisätiedot

Jari Tienhaara, lauantaina 1,2- luokka, sunnuntaina 3-luokka Anne Savioja, lauantaina 3-luokka, sunnuntaina 1,2-luokat

Jari Tienhaara, lauantaina 1,2- luokka, sunnuntaina 3-luokka Anne Savioja, lauantaina 3-luokka, sunnuntaina 1,2-luokat KILPAILUKUTSU Agilitykisat ja piirinmestaruusmittelöt 13.9-14.9.2014 Joensuussa TERVETULOA! Tuomarit Jari Tienhaara, lauantaina 1,2- luokka, sunnuntaina 3-luokka Anne Savioja, lauantaina 3-luokka, sunnuntaina

Lisätiedot

TOTTELEVAISUUSKOKEEN (TOKO) SUOMENMESTARUUSKILPAILUJEN JÄRJESTÄMISOHJE 2019

TOTTELEVAISUUSKOKEEN (TOKO) SUOMENMESTARUUSKILPAILUJEN JÄRJESTÄMISOHJE 2019 TOTTELEVAISUUSKOKEEN (TOKO) SUOMENMESTARUUSKILPAILUJEN JÄRJESTÄMISOHJE 2019 Hyväksytty Kennelliitossa 29.2.2019. Voimassa 4.4.2019 alkaen. Tokon Suomen mestaruuskilpailussa noudatetaan lisäksi SPKL:n SM-kilpailujen

Lisätiedot

Tervetuloa KSTK:n järjestämiin agilitykilpailuihin

Tervetuloa KSTK:n järjestämiin agilitykilpailuihin Tervetuloa KSTK:n järjestämiin agilitykilpailuihin 1.-2.9.2018 Kilpailut alkavat molempina päivinä klo 9.00. Seuraavalla sivulla näet arvioidun aikataulun. Ilmoittaudu paikalla viimeistään puoli tuntia

Lisätiedot

Tervetuloa agilitykisoihin Nokialle ! Paras ysäriasu palkitaan jälleen! Huom! Taustamusiikkina legendaarisimmat ysärihitit!

Tervetuloa agilitykisoihin Nokialle ! Paras ysäriasu palkitaan jälleen! Huom! Taustamusiikkina legendaarisimmat ysärihitit! Tervetuloa agilitykisoihin Nokialle 25.-26.5.2019! Kiitos ilmoittautumisestasi ysäriteemaisiin agilitykisoihimme. Viikonlopun tuomarina toimii Anne Viitanen. Luokkajärjestys lauantaille 1ABC ja 3CBA (SL,L).

Lisätiedot

LASTEN, JUNIOREIDEN, SENIOREIDEN ja PARA- AGILITYN SUOMENMESTARUUSKILPAILUT PIETARSAAREN TELLUS-HALLISSA

LASTEN, JUNIOREIDEN, SENIOREIDEN ja PARA- AGILITYN SUOMENMESTARUUSKILPAILUT PIETARSAAREN TELLUS-HALLISSA JAKOBSTADSNEJDENS KENNELFÖRENING R.F / AGILITYSEKTION PIETARSAARENSEUDUN KENNELSEURA R.Y. / AGILITYJAOSTO LASTEN, JUNIOREIDEN, SENIOREIDEN ja PARA- AGILITYN SUOMENMESTARUUSKILPAILUT PIETARSAAREN TELLUS-HALLISSA

Lisätiedot

TERVETULOA Tampereen seudun Koirakerhon järjestämiin Agilitykilpailuihin!

TERVETULOA Tampereen seudun Koirakerhon järjestämiin Agilitykilpailuihin! TERVETULOA n järjestämiin Agilitykilpailuihin! Kisat järjestetään 3-4.2.2018 TamSK Koiraurheilukeskuksessa (Luhtaantie 58, 33560 Tampere). Tuomarina toimii Sami Topra. Muutamia ohjeita kisapaikalla: Parkkipaikkoja

Lisätiedot

KILPAILUN SÄÄNNÖT Hyvinkää Karting 2.8.2014 Luokat

KILPAILUN SÄÄNNÖT Hyvinkää Karting 2.8.2014 Luokat KILPAILUN SÄÄNNÖT Hyvinkää Karting 2.8.2014 Luokat Cadett Micro Raket Junior Raket KF6 Junior KF6 Versio 5, 8.7.2014 KILPAILUN SÄÄNNÖT Kilpailun nimi: Hyvinkää Karting Päivämäärä: 2.8.2014 Kansallinen

Lisätiedot

Hämeenlinnan hiihdot

Hämeenlinnan hiihdot 1 (5) Hämeenlinnan hiihdot Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa 27.2.2016 Kilpailuohje 2 (5) KILPAILU Hämeenlinnan hiihdot, hiihtotapa perinteinen (P), kilpailunumero 154. KILPAILUKESKUS JA -TOIMISTO

Lisätiedot

Sukelluskalastuksen SM-2015 kilpailu

Sukelluskalastuksen SM-2015 kilpailu Sukelluskalastuksen SM-2015 kilpailu 25.7.- 26.7.2015 Uusikaupunki (Vekara-Katanpää) SM kilpailupäivät ja kisa-ajat: Lauantai 25.7.2015 Vekara ( 3. VEKARA OPEN ) 13.00 17.45 15 min+ 4,5 tuntia Sunnuntai

Lisätiedot

GRAAFINEN OHJEISTO Tampereen Seudun Koirakerho ry 5.5.2015

GRAAFINEN OHJEISTO Tampereen Seudun Koirakerho ry 5.5.2015 GRAAFINEN OHJEISTO Tampereen Seudun Koirakerho ry 5.5.2015 LOGON MUODOT Positiivi Negatiivi LOGO Tampereen Seudun Koirakerho ry:n logon muodostavat koiranpääkuvitus sekä kuvaa kiertävä teksti Tampereen

Lisätiedot

Dobermann Erikoisnäyttely Kiipula Finland. KEHÄ1 Tuomari Glenn-Are Haglind Norway

Dobermann Erikoisnäyttely Kiipula Finland. KEHÄ1 Tuomari Glenn-Are Haglind Norway Dobermann Erikoisnäyttely 28.7.2019 Kiipula Finland KEHÄ1 Tuomari Glenn-Are Haglind Norway Arvostelu alkaa klo 10.00 Pentuja 4 Urospennut 5-7kk Urospennut 7- alle 9kk Paras urospentu Narttupennut 5-7kk

Lisätiedot

1000 LAKES RALLY KILPAILIJAOHJE

1000 LAKES RALLY KILPAILIJAOHJE 1000 LAKES RALLY KILPAILIJAOHJE Tervetuloa 1000 LAKES RALLY:n 22.08.2014 Luethan oheisen kilpailijaohjeen tarkasti, sillä se sisältää kilpailupäivien kannalta välttämätöntä tietoa. Tärkeimmät yhteystiedot:

Lisätiedot

KILPAILUOHJE. Maastopyöräilyn XCO Suomi-cupin osakilpailu. IV Habanero XCO by Merida Sunnuntaina 9.6.2013 Salo, Märynummi YLEISTÄ

KILPAILUOHJE. Maastopyöräilyn XCO Suomi-cupin osakilpailu. IV Habanero XCO by Merida Sunnuntaina 9.6.2013 Salo, Märynummi YLEISTÄ KILPAILUOHJE Maastopyöräilyn XCO Suomi-cupin osakilpailu. IV Habanero XCO by Merida Sunnuntaina 9.6.2013 Salo, Märynummi YLEISTÄ Kilpailussa noudatetaan UCI:n ja SPU:n sääntöjä ja kilpailun järjestäjän

Lisätiedot

Järilänvuori Suomen Kartingliiton mestaruussarjan osakilpailu Kokemäki

Järilänvuori Suomen Kartingliiton mestaruussarjan osakilpailu Kokemäki Järilänvuori 2016 Suomen Kartingliiton mestaruussarjan osakilpailu 28.8.2016 Kokemäki KILPAILUKUTSU Kokemäen FK-Kerho ry kutsuu karting kilpailijoita, joilla on jonkin FIA:n kansallisen lajiliiton myöntämä

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 4.10.2015 CLASSIC MTB SPRINT ENDURO 2X4 SALO, HALIKKO, MÄRYNUMMI

KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 4.10.2015 CLASSIC MTB SPRINT ENDURO 2X4 SALO, HALIKKO, MÄRYNUMMI KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 4.10.2015 CLASSIC MTB SPRINT ENDURO 2X4 SALO, HALIKKO, MÄRYNUMMI Habanero Mountainbikers (HHCMB) järjestää MTB-endurokisan perinteiseen tyyliin Halikon Märynummen vuoristoalueella.

Lisätiedot

Aika 18 19.4.2015. Paikka. Kilpailun aikataulu: Linnanmaan liikuntahalli, Virkakatu 1, 90540 Oulu. Lauantai 18.4.2015. Halli ja info aukeaa

Aika 18 19.4.2015. Paikka. Kilpailun aikataulu: Linnanmaan liikuntahalli, Virkakatu 1, 90540 Oulu. Lauantai 18.4.2015. Halli ja info aukeaa Aika 18 19.4.2015. Paikka Linnanmaan liikuntahalli, Virkakatu 1, 90540 Oulu Kilpailun aikataulu: Lauantai 18.4.2015 klo 8.30 klo 10.30 klo 9.00 klo 10.30-12.30 klo 13.00 klo 19.10 Sunnuntai 19.4.2015 klo

Lisätiedot

Pakoputkihuolto A. Anttila SM-Sprint. Korvenkylä Junkkari 14.10.2012

Pakoputkihuolto A. Anttila SM-Sprint. Korvenkylä Junkkari 14.10.2012 Pakoputkihuolto A. Anttila SM-Sprint Korvenkylä Junkkari 14.10.2012 OHJAAJAINFO Ajo-ohje Varikko ja kilpailutoimisto sijaitsevat Korvenkylän koululla ja sen välittömässä läheisyydessä, osoite on Korventie

Lisätiedot

OHJEET KILPAILIJOILLE

OHJEET KILPAILIJOILLE Ampumahiihdon kansalliset kilpailut ja nuorten Kontiolahti OHJEET KILPAILIJOILLE AMPUMAHIIHDON KANSALLISET JA NUORTEN MM-KATSASTUKSET OHJEET KILPAILIJOILLE OHJELMA Lauantai 10.12. Klo 09.00 Kilpailutoimisto

Lisätiedot

Alue 5. Häme. Karting- aluemestaruus- ja syyskilpailu VMF Vauhtipuisto 30.8.2009 KILPAILUKUTSU

Alue 5. Häme. Karting- aluemestaruus- ja syyskilpailu VMF Vauhtipuisto 30.8.2009 KILPAILUKUTSU Alue 5. Häme Karting- aluemestaruus- ja syyskilpailu VMF Vauhtipuisto 30.8.2009 KILPAILUKUTSU AKK:n LUPA /FK 2009 KILPAILUKUTSU Valkeakoski Motorsport Finland ry kutsuu Akk-motorsport ry Hämeen alueen

Lisätiedot

KILPAILUOHJEET Kilpailuissa noudatetaan FIS:n eli kansainvälisen hiihtoliiton sekä Suomen hiihtoliiton SMkilpailujen

KILPAILUOHJEET Kilpailuissa noudatetaan FIS:n eli kansainvälisen hiihtoliiton sekä Suomen hiihtoliiton SMkilpailujen KILPAILUOHJEET Kilpailuissa noudatetaan FIS:n eli kansainvälisen hiihtoliiton sekä Suomen hiihtoliiton SMkilpailujen sääntöjä. KILPAILUKESKUS Kilpailukeskus sijaitsee Ukonniemen alueella Aviasport Areenalla

Lisätiedot

Tervetuloa TSAUn järjestämään PM-kisaviikonloppuun 12. - 14. elokuuta!

Tervetuloa TSAUn järjestämään PM-kisaviikonloppuun 12. - 14. elokuuta! Tervetuloa TSAUn järjestämään PM-kisaviikonloppuun 12. - 14. elokuuta Turun Seudun Agilityurheilijat ry. järjestää Pohjoismaiden Mestaruuskisojen yhteydessä useita startteja kaikille luokille. Kisaviikonloppu

Lisätiedot

1 (7) Hämeen Viesti 2015. Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa 25.1.2015. Kilpailuohje

1 (7) Hämeen Viesti 2015. Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa 25.1.2015. Kilpailuohje 1 (7) Hämeen Viesti 2015 Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa 25.1.2015 Kilpailuohje 2 (7) KILPAILU Hämeen Viesti 2015, 8-henkisin joukkuein, hiihtotapa P ja V, kilpailunumero 624. Kilpailussa hiihdetään

Lisätiedot

LOHJAN PIENOISRALLI 5.9.2009

LOHJAN PIENOISRALLI 5.9.2009 LOHJAN PIENOISRALLI 5.9.2009 Hyvät kilpailijat Minulla on ilo toivottaa teidät tervetulleiksi Lohjan pienoisralliin. Olemme pyrkineet tekemään hyvän kilpailun, reitin, aikataulun sekä muiden järjestelyjen

Lisätiedot

19.00 21.00 Ennakkoilmoittautumisen mahdollisuus koepaikalla. TOKO SM 2012 JOUKKUEKILPAILU, 9.6.2012 Puijon Stadion, Kuopio

19.00 21.00 Ennakkoilmoittautumisen mahdollisuus koepaikalla. TOKO SM 2012 JOUKKUEKILPAILU, 9.6.2012 Puijon Stadion, Kuopio TERVETULOA KUOPIOON! Hyvät kilpailijat ja joukkueenjohtajat, tervetuloa Kuopion Palvelus- ja Seurakoiraharrastajat ry:n järjestämään TOKO SM 2012 tapahtumaan 9.-10.6.2012. Kokeeseen on ennakkoilmoittautunut

Lisätiedot

AGILITYN EPIKSET Sunnuntaina ilmoittautuminen yhteen starttiin

AGILITYN EPIKSET Sunnuntaina ilmoittautuminen yhteen starttiin AGILITYN EPIKSET Sunnuntaina 10.07.2016 ilmoittautuminen yhteen starttiin Uusien toimitilojemme kunniaksi järjestämme avajaisissa agilityn epikset. Epiksissä kisataan 7 eri luokassa. Tässä ilmoittautumisessa

Lisätiedot

OHJEET KILPAILIJOILLE

OHJEET KILPAILIJOILLE kansalliset kilpailut ja nuorten Kontiolahti OHJEET KILPAILIJOILLE AMPUMAHIIHDON KANSALLISET JA NUORTEN MM-KATSASTUKSET OHJEET KILPAILIJOILLE OHJELMA Lauantai 15.12. Klo 9.00 Kilpailutoimisto avautuu Klo

Lisätiedot

Masters PM-KILPAILUT

Masters PM-KILPAILUT Masters PM-KILPAILUT 30.-31.07.2011 Sipoo - Suomi KILPAILUMÄÄRÄYKSET 1. KILPAILUSSA NOUDATETTAVAT SÄÄNNÖT JA MÄÄRÄYKSET Kilpailussa noudatetaan UCI:n ja Pohjoismaiden Pyöräilyliiton kilpailusääntöjä sekä

Lisätiedot

Vihdin SM-osakilpailun sponsorit: Battery, Discmania, kansanhuveja.net, Nummelan Kesport, Pienryhmäkoti Katinhäntä, Skullcandy, Smith,

Vihdin SM-osakilpailun sponsorit: Battery, Discmania, kansanhuveja.net, Nummelan Kesport, Pienryhmäkoti Katinhäntä, Skullcandy, Smith, Vihdin SM-osakilpailun sponsorit: Battery, Discmania, kansanhuveja.net, Nummelan Kesport, Pienryhmäkoti Katinhäntä, Skullcandy, Smith, Valonnopeudella Oy, Vihdin kunta, Westsidediscs Aikataulu: Perjantai

Lisätiedot

Kyu Cup 2015 SIJAINTI ALUSTAVA OHJELMA KENDO. Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015

Kyu Cup 2015 SIJAINTI ALUSTAVA OHJELMA KENDO. Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015 Kyu Cup 2015 Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015 Pori Kendoseura järjestää Kyu Cup kendokilpailut lokakuun lopulla 31.10. 1.11.2015 Porissa. Kaikki kyu tasoiset kendon, iaidon ja jodon

Lisätiedot

Hämeenlinnan hiihdot

Hämeenlinnan hiihdot 1 (5) Hämeenlinnan hiihdot Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa 7.3.2015 Kilpailuohje 2 (5) KILPAILU Hämeenlinnan hiihdot, hiihtotapa vapaa (V), kilpailunumero 154. KILPAILUKESKUS JA -TOIMISTO Kilpailukeskus

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS. Bioracer Evoc GP

TEKNINEN OPAS. Bioracer Evoc GP TEKNINEN OPAS Bioracer Evoc GP 13.5.2017 Sisällysluettelo 1. Yleistä 2. Kilpailun organisaatio 3.Ohjeita kilpailijoille 3.1. Ilmoittautuminen ja osallistumismaksut 3.2. Kilpailuluokat 3.3. Kilpailukanslia

Lisätiedot

Kilpailuun hyväksyttyjen lista ja mahdolliset kilpailijaohjeet julkaistaan kitissä Kilpailutoimisto avataan

Kilpailuun hyväksyttyjen lista ja mahdolliset kilpailijaohjeet julkaistaan kitissä Kilpailutoimisto avataan KILPAILUN SÄÄNNÖT Kilpailun nimi: Aika ja Paikka: Kilpailun arvo: Kilpailun järjestäjä: AutoCenter JM 12.5.2019, Tammisaaren JM-rata, Grabbskog Kansallinen, Aluemestaruus osakilpailu Ekenäs-Tammisaaren

Lisätiedot

KILPAILIJAOHJE. Ilmoittautuminen. ORPE Rallicross SM Kouvola 16.5.2015

KILPAILIJAOHJE. Ilmoittautuminen. ORPE Rallicross SM Kouvola 16.5.2015 KILPAILIJAOHJE - Perjantaina varikko aukeaa klo 12.00, sitä ennen kilpailijat eivät pääse kalustoineen varikolle muuten kun kilpailun johdon luvalla. - Kilpailuun ilmoittautuminen tapahtuu FK-kerhon huoltorakennuksen

Lisätiedot

Tervetuloa errkkariin!

Tervetuloa errkkariin! Tervetuloa errkkariin! Ohessa on näyttelymme arvioitu arvosteluaikataulu koiramäärineen sekä ilmoittamanne koiran numerolappu. Rokotustodistusten tarkistus alkaa klo 8:00. Koirien tulee saapua näyttelypaikalle

Lisätiedot

Ampumahiihdon kansalliset OHJEET KILPAILIJOILLE

Ampumahiihdon kansalliset OHJEET KILPAILIJOILLE Ampumahiihdon kansalliset 11. 12.2.2017 OHJEET KILPAILIJOILLE AMPUMAHIIHDON KANSALLISET 11.-12.2.2017 OHJEET KILPAILIJOILLE OHJELMA Lauantai 11.2. Klo 9.00 Klo 9.00 Klo 10.00 10.45 Klo 11.00 Kilpailutoimisto

Lisätiedot

HIIHTOSUUNNISTUKSEN SM-SPRINTTI ja MAAILMANRANKIKILPAILU (WRE) SM-SPRINTTIVIESTI Tuuloksessa (Hämeenlinna)

HIIHTOSUUNNISTUKSEN SM-SPRINTTI ja MAAILMANRANKIKILPAILU (WRE) SM-SPRINTTIVIESTI Tuuloksessa (Hämeenlinna) 6.2.2016 HIIHTOSUUNNISTUKSEN SM-SPRINTTI ja MAAILMANRANKIKILPAILU (WRE) 7.2.2016 SM-SPRINTTIVIESTI Tuuloksessa (Hämeenlinna) Lauantaina 6.2. henkilökohtainen sprinttikilpailu (karsinnat ja loppukilpailut)

Lisätiedot

OPEN SHOW 1.8.2015. Rastila Camping Karavaanikatu 4, 00980 Helsinki. Suomen Tanskalais-ruotsalaiset pihakoirat ry. Saapumisohjeet ja pysäköinti

OPEN SHOW 1.8.2015. Rastila Camping Karavaanikatu 4, 00980 Helsinki. Suomen Tanskalais-ruotsalaiset pihakoirat ry. Saapumisohjeet ja pysäköinti OPEN SHOW 1.8.2015 Rastila Camping Karavaanikatu 4, 00980 Helsinki T ervetuloa viettämään iloista loppukesän lauantaipäivää Helsinkiin! Olemme koonneet tähän kirjeeseen Sinulle tietoja tietoa sekä ohjeita,

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT Aluemestaruuskilpailu 2014, Alue 5, Kangasala

KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT Aluemestaruuskilpailu 2014, Alue 5, Kangasala KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT Aluemestaruuskilpailu 2014, Alue 5, Kangasala 31.8.2014 KILPAILUKUTSU Pirkanmaan Karting ry kutsuu karting kilpailijoita osallistumaan Aluemestaruuskilpailu 2014 nimiseen

Lisätiedot

Ampumahiihdon kansalliset OHJEET KILPAILIJOILLE

Ampumahiihdon kansalliset OHJEET KILPAILIJOILLE kansalliset 17. 18.2.2018 OHJEET KILPAILIJOILLE AMPUMAHIIHDON KANSALLISET 17.-18.2.2018 OHJEET KILPAILIJOILLE OHJELMA Lauantai 17.2. Klo 9.00 Klo 9.00 Klo 10.00 10.45 Klo 11.00 Kilpailutoimisto aukeaa

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU. Maastopyöräilyn Pivot Enduron vuoden 2013 ensimmäinen osakilpailu. Sunnuntaina 28. huhtikuuta Salo, Märynummi YLEISTÄ

KILPAILUKUTSU. Maastopyöräilyn Pivot Enduron vuoden 2013 ensimmäinen osakilpailu. Sunnuntaina 28. huhtikuuta Salo, Märynummi YLEISTÄ KILPAILUKUTSU Maastopyöräilyn Pivot Enduron vuoden 2013 ensimmäinen osakilpailu Sunnuntaina 28. huhtikuuta Salo, Märynummi YLEISTÄ Kilpailussa noudatetaan kilpailun järjestäjän antamia ohjeita. Jokainen

Lisätiedot

RAAHEN SHT SM-RALLISPRINT KLO KISAINFO

RAAHEN SHT SM-RALLISPRINT KLO KISAINFO RAAHEN SHT SM-RALLISPRINT 6.5.2017 KLO 14.00 KISAINFO Tervetuloa Raaheen! Raahen SHT SM-Rallisprint kilpailuun ilmoittautui määräaikaan mennessä 133 kuljettajaa, jotka kaikki hyväksyttiin mukaan. Kisapäivän

Lisätiedot

KILPAILIJATIEDOTE TUOMARISTO. Puheenjohtaja George Kettunen Oulu Tuomari Heikki Ihamäki Oulu Tuomari Sanna-Kaisa Patjas Rovaniemi PÄÄTOIMIHENKILÖT

KILPAILIJATIEDOTE TUOMARISTO. Puheenjohtaja George Kettunen Oulu Tuomari Heikki Ihamäki Oulu Tuomari Sanna-Kaisa Patjas Rovaniemi PÄÄTOIMIHENKILÖT KILPAILIJATIEDOTE TUOMARISTO Puheenjohtaja George Kettunen Oulu Tuomari Heikki Ihamäki Oulu Tuomari Sanna-Kaisa Patjas Rovaniemi PÄÄTOIMIHENKILÖT Kilpailunjohtaja Henna Rinne 0400-900 551 Kilpailun sihteeri

Lisätiedot

Joukkueiden lopulliset ilmoittautumiset oltava järjestäjällä. Kilpailumateriaali lähetetään joukkueille

Joukkueiden lopulliset ilmoittautumiset oltava järjestäjällä. Kilpailumateriaali lähetetään joukkueille KILPAILUN SÄÄNNÖT Ramirent JM SM Liiga 18-19.08.2018 SM Liiga Lakeuden Urheiluautoilijat Oulu-Zone, Ylikiiminki I OHJELMA 31.05.2018 Joukkueiden ennakkoilmoittautumisaika päättyy 18.07.2018 Joukkueiden

Lisätiedot

Liikesarjan SM-liiga Hämeenlinna. Hämeenlinna 7.11.2009

Liikesarjan SM-liiga Hämeenlinna. Hämeenlinna 7.11.2009 Liikesarjan SM-liiga Hämeenlinna Hämeenlinna 7.11.2009. Järjestäjä: Hämeenlinnan Taekwondoseura ry Kilpailukutsu Liikesarjakilpailut Hämeenlinnan Taekwondoseura järjestää liikesarjojen SM-liigan kilpailun

Lisätiedot

F-cup 5. osakilpailu 15.08.2009

F-cup 5. osakilpailu 15.08.2009 F-cup 5. osakilpailu 15.08.2009 Hyvät AUTOLUOJUS-RALLIN osallistujat. Minulla on ilo toivottaa Teidät tervetulleeksi AUTOLUOJUS- Ralliin, joka on F-cupin viides ja samalla toinen kesäosakilpailu. Olemme

Lisätiedot

19,00 - Palkintojenjako perjantain ja lauantain SM-kilpailujen osalta Hotelli Sorsanpesä, Törnäväntie 27 60200 Seinäjoki

19,00 - Palkintojenjako perjantain ja lauantain SM-kilpailujen osalta Hotelli Sorsanpesä, Törnäväntie 27 60200 Seinäjoki Kilpailuohjeet Veteraanien SM-ampumahiihdot Seinäjoella 2015 Ohjelma pe 20.2 13,00 15,00 Harjoittelumahdollisuus 16,45 17,45 Kohdistus MN 120, 150, 180, 200 18,00 - Viestit MN 120, 150, 180, 200 la 21.2

Lisätiedot

Nuorten PM-hiihdot 2014, Rovaniemi 31.1.-2.2.2014

Nuorten PM-hiihdot 2014, Rovaniemi 31.1.-2.2.2014 Nuorten PM-hiihdot 2014, Rovaniemi 31.1.-2.2.2014 Kilpailuohjelma: Perjantai 31.1.2014 16.00 karsinta Naiset 1,1 km / Miehet 1,4km vapaa hiihtotapa Alkuerät 17.30 Naisten I alkuerä 17.36 Naisten II alkuerä

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU Takkula 31.7 2.8.2015

KILPAILUKUTSU Takkula 31.7 2.8.2015 KILPAILUKUTSU Takkula 31.7 2.8.2015 RATSASTUSKOULUJEN OPPILAIDEN MESTARUUSKILPAILUT OPETUSHEVOSILLA Lahden Ratsastajat ry järjestää yhdessä Suomen Ratsastuksenopettajainyhdistys ry:n kanssa 31.7. 2.8.2015

Lisätiedot

Rallispecial

Rallispecial Kilpailun säännöt 1. Järjestäjä Kilpailun järjestää Rallimiehet Ry. Kilpailussa noudatetaan Harrastemootoriurheilun keskusjärjestön ja kilpailunjärjestäjän sääntöjä sekä turvallisuusohjeita http://www.harrastemoottoriurheilu.fi/

Lisätiedot

Ampumahiihdon kansalliset ja nuorten MM-tarkkailut Kontiolahti OHJEET KILPAILIJOILLE

Ampumahiihdon kansalliset ja nuorten MM-tarkkailut Kontiolahti OHJEET KILPAILIJOILLE kansalliset ja nuorten MM-tarkkailut Kontiolahti OHJEET KILPAILIJOILLE AMPUMAHIIHDON KANSALLISET JA NUORTEN MM-KATSASTUKSET OHJEET KILPAILIJOILLE OHJELMA Lauantai 19.12. Klo 9.00 Kilpailutoimisto avautuu

Lisätiedot

KILPAILUN SÄÄNNÖT FIXUS-IS-Tarvike Sprint

KILPAILUN SÄÄNNÖT FIXUS-IS-Tarvike Sprint KILPAILUN SÄÄNNÖT FIXUS-IS-Tarvike Sprint 10.5.2019 KILPAILUN JÄRJESTÄJÄ Järjestäjänä toimii Hämeen Moottoriseura Ry. Kilpailussa noudatetaan Harrastemoottoriurheilun kattojärjestö Ry:n (Hamu ry) teknisiä-

Lisätiedot

SM2017 Hirvenhiihdot, Kilpailuohje

SM2017 Hirvenhiihdot, Kilpailuohje KILPAILUOHJE SM2017 Hirvenhiihdot, Kilpailuohje HIRVENHIIHDON SM-KILPAILUT 2017 SÄÄNNÖT Noudatetaan voimassa olevia Suomen metsästysampumasääntöjä. ILMOITTAUTUMINEN Piirien toiminnanjohtajat ilmoittavat

Lisätiedot

TERVETULOA LAPPEENRANTAAN AGILITYN SM-KILPAILUIHIN 2017

TERVETULOA LAPPEENRANTAAN AGILITYN SM-KILPAILUIHIN 2017 TERVETULOA LAPPEENRANTAAN AGILITYN SM-KILPAILUIHIN 2017 16.6.2017 AGILITYKILPAILUT 3-LUOKILLE 17. 18.6.2017 AGILITYN SUOMENMESTARUUSKILPAILUT Perjantaina 16.6 järjestetään kolmosluokan kilpailut, lauantaina

Lisätiedot

Kilpailijainfo SM Rallicross Honkajoki

Kilpailijainfo SM Rallicross Honkajoki Kilpailijainfo SM Rallicross Honkajoki 31.8.2013 Tervetuloa kauden päätökseen, Honkajoella järjestettävään SM Rallicrossin finaaliin. Rata-alue sijaitsee Honkajoella osoitteessa Vanha maantie 237 (kts.

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT PirKa SJM-karting 2015 24.-26.7.2015

KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT PirKa SJM-karting 2015 24.-26.7.2015 KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT PirKa SJM-karting 2015 24.-26.7.2015 KILPAILUKUTSU Pirkanmaan Karting ry kutsuu karting-kilpailijoita osallistumaan PirKa SJM-karting nimiseen kilpailuun 24.-26.7.2015

Lisätiedot

Virtuaali-Liiga 28.-29.3.2015 Ähtäri-halli, Ähtäri v1.1 / 12.3.2015 järjestäjinä www.jokkis.net/ta-solutions Oy ja Ähtärin UA

Virtuaali-Liiga 28.-29.3.2015 Ähtäri-halli, Ähtäri v1.1 / 12.3.2015 järjestäjinä www.jokkis.net/ta-solutions Oy ja Ähtärin UA Virtuaali-Liiga 28.-29.3.2015 Ähtäri-halli, Ähtäri v1.1 / 12.3.2015 järjestäjinä www.jokkis.net/ta-solutions Oy ja Ähtärin UA 1. Ilmoittautuminen Ilmoittautuminen tulee suorittaa netissä osoitteessa www.jokkis.net

Lisätiedot

Turnaustoimistot sijaitsevat EPS Klubitalon neuvotteluhuoneessa, Myntisyrjän hallissa ja Hansavalkaman kentän buffapisteellä.

Turnaustoimistot sijaitsevat EPS Klubitalon neuvotteluhuoneessa, Myntisyrjän hallissa ja Hansavalkaman kentän buffapisteellä. INFOPAKETTI TURNAUSTOIMISTO Turnaustoimistot sijaitsevat EPS Klubitalon neuvotteluhuoneessa, Myntisyrjän hallissa ja Hansavalkaman kentän buffapisteellä. TURNAUSVASTAAVAT Turnausvastaava Jari Kanth 040

Lisätiedot

KILPAILUOHJEET. Tervetuloa Suur-Savon alueen 71. maakuntaviestiin ja Tsemppi-harrasteviestiin 7.2.2015 Mäntyharjuun!

KILPAILUOHJEET. Tervetuloa Suur-Savon alueen 71. maakuntaviestiin ja Tsemppi-harrasteviestiin 7.2.2015 Mäntyharjuun! KILPAILUOHJEET Tervetuloa Suur-Savon alueen 71. maakuntaviestiin ja Tsemppi-harrasteviestiin 7.2.2015 Mäntyharjuun! YLEISTÄ Maakuntaviestiin voivat osallistua henkilöt, jotka ovat henkikirjoilla kyseisessä

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 7.5.2016 G-FORM ENDURO WARMUP, MERITEIJO SKI&ACTION PARK

KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 7.5.2016 G-FORM ENDURO WARMUP, MERITEIJO SKI&ACTION PARK KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 7.5.2016 G-FORM ENDURO WARMUP, MERITEIJO SKI&ACTION PARK Teijontie 345 25570 TEIJO Habanero Mountainbikers (HHCMB) järjestää MTB-enduro SM-sarjan lämmittelykilpailun Meriteijon

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU - BSS Hannun Kannu -optiregatta Optimistijollien karsintakilpailu 1/2016

KILPAILUKUTSU - BSS Hannun Kannu -optiregatta Optimistijollien karsintakilpailu 1/2016 KILPAILUKUTSU - BSS Hannun Kannu -optiregatta Optimistijollien karsintakilpailu 1/2016 Tapahtuma: Suomen Optimistijollaliiton karsintakilpailu 1/2016. Tapahtuma on suljettu kutsukilpailu, johon voivat

Lisätiedot

-TUOTE RALLISPRINT

-TUOTE RALLISPRINT KILPAILIJAOHJE KILPAILUALUE JA TOIMISTO Kilpailupaikkana on Myllynummen alue Keravalla. Kilpailutoimisto sijaitsee varikkoalueella ja on avoinna alla olevan aikataulun mukaisesti. Sisääntulo alueelle Sementtitehtaankadun

Lisätiedot

KILPAILUOHJE. 163 FIS SM nuoret / ST 1-cup / Habita-cup 8.3.- 9.3.2014 Saukkovaaran hiihtokeskus, Ristijärvi

KILPAILUOHJE. 163 FIS SM nuoret / ST 1-cup / Habita-cup 8.3.- 9.3.2014 Saukkovaaran hiihtokeskus, Ristijärvi KILPAILUOHJE 163 FIS SM nuoret / ST 1-cup / Habita-cup 8.3.- 9.3.2014 Saukkovaaran hiihtokeskus, Ristijärvi Kilpailupaikan katuosoite on Saukkovaarantie 11, 88400 Ristijärvi. Kilpailutoimisto sijaitsee

Lisätiedot

POHJANMAAN TASANOPEUS AL-CUP 1. OSAKILPAILU TASANOPEUSAJO KUTSU ALAHÄRMÄ EPUA RY/ POHJANMAAN TASANOPEUS HARRASTAJAT.

POHJANMAAN TASANOPEUS AL-CUP 1. OSAKILPAILU TASANOPEUSAJO KUTSU ALAHÄRMÄ EPUA RY/ POHJANMAAN TASANOPEUS HARRASTAJAT. POHJANMAAN TASANOPEUS AL-CUP 1. OSAKILPAILU TASANOPEUSAJO KUTSU 1.7.2017 ALAHÄRMÄ EPUA RY/ POHJANMAAN TASANOPEUS HARRASTAJAT Järjestäjä: Etelä-Pohjanmaan UrheiluAutoilijat Ry. Järjestää Pohjanmaan Tasanopeusajo

Lisätiedot

esv.fi & RADALLE.com!! PROUDLY PRESENTS: Kilpailukutsu FDO All Stars 2.10.2010 Motopark

esv.fi & RADALLE.com!! PROUDLY PRESENTS: Kilpailukutsu FDO All Stars 2.10.2010 Motopark esv.fi & RADALLE.com!! PROUDLY PRESENTS: Kilpailukutsu FDO All Stars 2.10.2010 Motopark KILPAILUKUTSU esv.fi & RADALLE.com: RADALLE.com FDO All Star 2010, 2.10.2010 PÄÄTOIMITSIJAT Kilpailijoiden yhteyshenkilö:

Lisätiedot

Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa.

Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa. KILPAILUN SÄÄNNÖT Aluemestaruus Itä- ja Kaakkois-suomi 16-17.9.2017 Kansallinen Varkauden Urheiluautoilijat ry Varkaus I OHJELMA 28.8.2017 11.9.2017 klo: 23.59 Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen

Lisätiedot

TENGTOOLS JM EVK SM 16.- 17.8.2014 KILPAILIJATIEDOTE

TENGTOOLS JM EVK SM 16.- 17.8.2014 KILPAILIJATIEDOTE TENGTOOLS JM EVK SM 16.- 17.8.2014 KILPAILIJATIEDOTE Kilpailuun ilmoittautui määräaikaan mennessä 151 kilpailijaa. Kaikki kuljettajat hyväksyttiin kilpailuun mukaan. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista

Lisätiedot

Avoin AM keskimatka Euran Savikolla 15.5.2010 ALUSTAVAT KIPAILUOHJEET

Avoin AM keskimatka Euran Savikolla 15.5.2010 ALUSTAVAT KIPAILUOHJEET Lopullinen kilpailuohje julkaistaan kilpailupäivänä ilmoitustaululla Avoin AM keskimatka Euran Savikolla 15.5.2010 ALUSTAVAT KIPAILUOHJEET Kilpailussa noudatetaan SSL:n lajisääntöjä sekä Satakunnan Suunnistus

Lisätiedot

Tervetuloa agilitykisoihin Nokialle sunnuntaina !

Tervetuloa agilitykisoihin Nokialle sunnuntaina ! Tervetuloa agilitykisoihin Nokialle sunnuntaina 3.6.2018! Kiitos ilmoittautumisestasi ysäriteemaisiin agilitykisoihimme. Päivän tuomareina toimivat Marko Mäkelä ja Sari Mikkilä. Marko tuomaroi ykkös ja

Lisätiedot

SÄHKÖISTYS Varikkoalueella on saatavissa rajoitetusti sähköä, alueelle järjestetyn sähkön on riitettävä kaikille!

SÄHKÖISTYS Varikkoalueella on saatavissa rajoitetusti sähköä, alueelle järjestetyn sähkön on riitettävä kaikille! Kilpailijainfo Tervehrys Seinäjoelta! Tervetuloa kilpailijaksi Vauhtiajoihin. Ohessa tietoa tapahtumasta. EPUAn sivustolla voit tutustua rataalueen karttaan, Seinäjoen kaupungin sivustolla on laajempi

Lisätiedot

OHJEET KILPAILIJOILLE

OHJEET KILPAILIJOILLE OHJEET KILPAILIJOILLE AMPUMAHIIHDON NUORTEN SM-KILPAILUT 2.-26.1.201 OHJEET KILPAILIJOILLE OHJELMA Perjantai 2.1. Klo 13.00-17.00 Klo 1.00-17.00 Kilpailutoimisto auki Harjoittelu ja ratoihin tutustuminen

Lisätiedot

AUTOLUOJUS RALLI F-cup 4. osakilpailu 23.08.2008

AUTOLUOJUS RALLI F-cup 4. osakilpailu 23.08.2008 AUTOLUOJUS RALLI F-cup 4. osakilpailu 23.08.2008 Hyvät AUTOLUOJUS-RALLIN osallistujat. Minulla on ilo toivottaa Teidät tervetulleeksi AUTOLUOJUS- Ralliin, joka on F-cupin neljäs ja samalla ensimmäinen

Lisätiedot

Talkoolaisten tehtävät agilitykilpailussa 16.-17.5.2015

Talkoolaisten tehtävät agilitykilpailussa 16.-17.5.2015 Talkoolaisten tehtävät agilitykilpailussa 16.-17.5.2015 ILMOITTAUTUMISPISTE ottavat vastaan kilpailukirjat ja laittavat ne oikeisiin laatikoihin tarkastavat kirjojen oikeellisuuden (esim. vanha kirja tulee

Lisätiedot