KAUPPAKESKUS KAMPPI HUHTIKUU Ja kevät saapuu kaupunkiin. NOORA by LIISA VALONEN

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KAUPPAKESKUS KAMPPI HUHTIKUU 2012. Ja kevät saapuu kaupunkiin. NOORA by LIISA VALONEN"

Transkriptio

1 KAUPPAKESKUS KAMPPI HUHTIKUU 2012 Ja kevät saapuu kaupunkiin. NOORA by LIISA VALONEN

2 IHANAT ROUVAT, HEHKUVAT KUKAT Teksti Jaakko Selin Kuvat Scanfotos Kuvittele italialainen jäätelöbaari, Saint- Tropez n auringonpolttama ranta, kesäniitty... Kevään muotiväreille on löydetty herkullisia määritelmiä. Pinkkejä paitiksia, keltaisia housuja, mintunvärisiä jakkuja ja laventelinsinisiä laukkuja on verrattu jäätelösorbetteihin, rantatuolien haalistuneisiin markiisikankaisiin ja kukkaketoihin. Supervärikkäät monimuotoiset housut ja kaikenpituiset ja -sävyiset hameet ovat kevään muodin ilopillereitä! Olympiavuosi tuo yleensä keskikesällä mukanaan muotiin myös urheilullisen ja ylevän valkoisen. Kukat ja puutarhat hehkuvat kankaiden kuvioissa. Pienenpienet maalaiskukat loistavat suurina pintoina ja monet suunnittelijat ovat muokanneet kasveja, perhosia ja eläinkuoseja digitaalisesti moderneiksi, melkein tunnistamattomiksi painokuvioiksi. Ja kuviot, niitä riittää vaatteissa ja asusteissa. Etnisiä koristeita on lainailtu niin Afrikasta kuin Intiasta. Ja kaikkia niitä voi yhdistellä ennakkoluulottomasti keskenään, mikä meille pohjoismaalaista viileyttä arvostaville voi aluksi olla outoa. Kesän uutuus vaatteissa esillä on niin sanotut huivikuosit, kuviot jotka muistuttavat klassisia muotihuoneiden rouvamaisia silkkihuiveja. Ihanat rouvat ovat myös tulleet muotiin. Kuvitteelliset 1950-luvun amerikkalaiset kotirouvat sifonkihuiveineen, caprihousuineen tai korkeavyötäröisine hameineen ovat innoittaneet muodinluojia. Rusetille sidottavat paitapuserot, pallolliset- ja pikkuruutuiset kankaat ja perhosmaisen pyöreät kissalasit kuuluvat samaan maailmaan. Jalassa huomiota herättävät tietysti värikkäät korokepohjakengät.

3 JA KEVÄT TULEE KAMPPIIN KAMPPI STAGE VERKOSSA Kamppi avaa kevätkauden livemusiikin ja kauden kuumimpien aiheiden saattelemana. Luvassa on ilahduttavaa ohjelmaa sekä perjantaille että lauantaille. Tapahtuman juontaa Jaakko Selin. Esittelemme Kampin muotia E-tasolla sijaitsevalla lavalla molempina päivinä aina puolen tunnin välein. Rap-artisti Cheek polkaisee viikonlopun vauhtiin esiintymällä Kampin E- tasolla perjantaina klo 16. Check This Out! Bollywood!Bollywood! Perjantaina klo ja lauantaina klo ja Bollywood dance show Kampin E-tasolla. Tule kuulemaan Bolly Beat Dance Schoolin asiantuntijan Reetta Flinkin näkemys, miksi bollywood on niin suosittua. Pop-artisti Mannan rosoisen herkästä tulkinnasta on mahdollisuus nauttia lauantaina klo 14. LISÄÄ TAPAHTUMISTA JA ESIINTYJISTÄ: KATSO KAMPIN KEVÄTUUTUUKSIA KÄÄNTÖPUOLELLA. VIP Bartenders kaksikon energinen show, jossa pullot lentävät ja shakerit rullaavat. Näe Suomen parhaat Showbaarimestarit lavalla lauantaina klo ja Kevät tuoksuu Diesel Loverdoselle! Dieselin tuoksutytöt ja -pojat ovat tuoksuttamassa Kampissa viikonloppuna Dieselin suosituimpia tuoksuja Loverdose ja Only The Brave. Tuoksut kuuluvat kevääseen. KAMPISSA TAPAHTUU KEVÄÄLLÄ HYVINVOINTITAPAHTUMA BE WELL BE GOOD IHANA HELSINKI KAUPUNKIFESTIVAALI KAUPPOJEN YÖ Osoitteesta kamppi.fi löytyy reilusti lisääkin luettavaa kaupunkilaiseen makuun. Lue muodista, trendeistä, ihmisistä ja ilmiöistä. Myös tämän taskujulkaisun artikkelit jatkuvat verkon puolella. Lisää tietoa, kuvia ja videoita löydät kunkin artikkelin loppuun liitetystä linkistä. Linkkien yhteydessä on QR-koodi, joka johtaa suoraan artikkeliin. QR-koodit toimivat älypuhelimilla, joissa on niiden lukemiseen soveltuva applikaatio. Käyttö itsessään on yksinkertaista. Koodi luetaan puhelimen kameran kautta ja linkki avautuu suoraan puhelimen webselaimeen. Jos puhelimessasi ei ole vielä QR-sovellusta, lataa sellainen puhelimesi sovelluspalvelusta. KAMPPI FREE Kauppakeskus Kampissa verkon käyttö on aina ilmaista. Koko kauppakeskuksen alueella toimii wlan-verkko KAMPPI FREE. Verkkoon liittyminen on helppoa ja turvallista: Anna laitteesi etsiä saatavissa olevat wlan/wi-fi yhteydet ja valitse listalta KAMPPI FREE. Avaa internetselain. Aloittaessasi verkon käytön Kamppi Free -aloitussivu avautuu automaattisesti. Klikkaamalla Jatka, pääset käyttämään verkkoa. Tervetuloa!

4 CHEEK Pyrkiny parayttaan Teksti Juuso Kalliala Kuvat Warner Music Maistiaiset Sokka irti -albumista Uusi albumi ilmestyy tosiaan huhtikuussa ja viimeistelyjä tehdään täyttä häkää. Viimeisiä riimejä vielä viilataan, ja tunnelma on juuri sellainen kiireisen odottava kuin albumin julkaisun alla aina on. Uudella levyllä on ollut mukana paljon uutta porukkaa: tuottajia, äänittäjiä jne. Mulle tulee säännöllisesti fiilis, että pitää uudistua jollain tavalla ja siksi mukana on niin paljon uusia kasvoja. Nyt, kun kokonaisuus alkaa hahmottua, tuntuu todella hyvältä, hehkuttaa Cheek. Ja onhan uusi single Pyrkiny vähentää saanut jo tosi hyvän vastaanoton! Sokka irti -albumilla kuullaan toki tuttua meikäläistä, mutta kyllähän muutokset ympärillä ja omassa elämäntilanteessa vaikuttavat aina myös sisältöön, toteaa Cheek. Toisaalta huomaan kuitenkin, ettei itseltään pääse pakoon ja miksi pitäisikään. Mulla on mun oma tyyli, eikä sitä tarvitse muuttaa. Näennäisestikin pilke silmäkulmassa tehdyistä biiseistä voi löytää myös syvällisempiä ajatuksia, jos raaputtaa vähän pintaa syvemmältä. Kaikilla biiseillä on jokin syy miksi ne ovat syntyneet! Levyn työstämisessä voi joskus tapahtua yllättäviäkin asioita, kertoo Cheek. Esimerkiksi biisin syntyyn voi vaikuttaa kummallisella tavalla juuri se hetki, jossa biisiä kirjoitan. Olin kerran ajelemassa Tampereelta Lahteen ja riimittelin yhtä biisiä. Äkkiä nopeusvalvontakamera välähti ja sain siitä suoraan idean riimiin. Ylinopeutta ei muuten ollut paljon, selvittiin pelkällä säikähdyksellä! Kampissa kajahtaa Kampin keikalla kuullaan varmasti jonkin verran uuttakin materiaalia. Olen huomannut, että livenä toimivat tietyt biisit, ja siksi ihan varmasti kuullaan myös vanhoja hittejä kuten Jippikayjei ja Jos mä oisin sä. Uusi single Pyrkiny vähentää toimii livenä sairaan hyvin, joten se on jo vakiinnuttanut paikkansa livesetissä. Tykkään käydä Kampissa, sillä se on freesi kauppakeskus josta löytyy lähes kaikki, mitä tarvitsen. Käyn paljon Kampin rafloissa syömässä ja Modasta tsekkaan säännöllisesti vaatteita. Tulevan Kampin keikan yleisölle mulla on varsin selkeät terveiset: Tulkaa mestoille ja ottakaa frendit mukaan. Pidetään hyvät kekkerit! Räppäri Cheek ehtii vastailemaan kysymyksiin, vaikka huhtikuussa julkaistavan Sokka irti -uutuusalbumin viimeiset viilaukset ovat kuumimmillaan. Tässäpä miehen kuulumisia Kampin keikkaa odotellessa. Odotan Kampin keikkaa todella hyvillä fiiliksillä. Suurin osa keikoistani vedetään yleensä K18-klubeilla, joten Kampin keikka on loistava tilaisuus päästä räppäämään laajemmalle porukalle. On virkistävää päästä esiintymään erilaisille yleisöille ja yleensä tämänkaltaisilla keikoilla on tosi hyvä fiilis. Meikäläisen settihän kolahtaa yhtä hyvin vauvasta vaariin, naureskelee hyväntuulinen Cheek. LUE LISÄÄ CHEEKISTÄ JA KAMPIN MUISTA TAPAHTUMISTA:

5 aivan fiilareissa! Teksti Riitta Mettomäki LILAA & sinisen savyja Ole mukana pyöräilyn superpäivän fiilareissa 12.6., kun Fiilari starttaa Helsingin pyöräilykesän! Helsinki-päivänä aukeaa Fiilarinäyttely Laiturilla Narinkkatorin laidalla. Fiilari fiilistelee pyöräilyä, antaa vinkit parhaisiin reitteihin, liikenteen seassa ajamiseen ja ketjujen rasvaamiseen. Fiilari näyttää, missä pyöräily Helsingissä ja maailmalla menee nyt ja tulevaisuudessa vietetään myös Narinkkatorin laidalle sijoittuvan pyöräkeskuksen sekä Ruoholahden ja Töölön yhdistävän pyöräväylä Baanan avajaisia. Fiilari on osa World Design Capital Helsinki 2012-ohjelmaa. KAUPUNKI KUHISEE PYÖRÄILYÄ. KLIKKAA FACEBOOK.COM/ FIILARI JA TIEDÄT MISSÄ MENNÄÄN. KEVÄÄN KATTAUSTRENDIT Kattauksissa saa nyt yhdistellä vapaasti ja leikkisästi värejä ja eri kuvioita keskenään. Näin kattauksista syntyy persoonallisempia. Laadukkaat materiaalit ja hienostuneet värit muodostavat kattauksia nykyajan hengessä. Kattaukseen voi tuoda runsaampia sävyjä, liilaa ja purppuraa, johon voidaan yhdistää sinisen eri sävyjä. Kiiltävät pinnat tuovat ripauksen aistillisuutta kattaukseen. Kattauksessa voidaan ylittää hieman rajoja. Tutustu myös Iittalan Aalto-kokoelman uutuusväreihin tumma lila ja turkoosi. KEVÄÄN TRENDIT KAMPPI STAGESSA:

6 mannaa Syksyllä 2011 Shackles-levyn julkaisseella Mannalla riittää kysyntää ja artistin rosoisen herkkää tulkintaa kuullaan myös Kampissa Kevätkauden avajaistapahtumassa. Mutta annetaanpa Mannan itsensä kertoa kevään tunnelmista. Odotan innolla Kampin keikkaa! On aina mukavaa esittää uusimman levyn kappaleita elävälle yleisölle. Päivätapahtumat ovat tällä alalla harvinaisempia, eli kaiken kaikkiaan Kampin keikka on mukavaa vaihtelua! Tarkoituksena on vetää ihan kunnon livesetti, jossa esitämme biisejä uusimmalta Shackles-levyltä sekä sitä edeltävältä levyltä Songs of Hope and Desire. Kevään kalenterini näyttää ilahduttavan täydeltä, sillä keikkailen sekä kotimaassa että ulkomailla. Lisäksi tiedossa on myös äänityksiä ja uusien kappaleiden tekemistä. Olen myös näkyvästi mukana SPR:n rasisminvastaisessa kampanjassa, minkä koen tärkeäksi ja palkitsevaksi projektiksi, kertoo Manna. Viime syksy oli todella kiinnostavaa aikaa. Uusi albumi otettiin vastaan valtavalla huomiolla, joka oli hämmentävää ja yllättävääkin. Mutta tietenkin loppujen lopuksi on pelkästään positiivista, että levyni on kiinnostanut ihmisiä niin paljon. Keikkaillessa on ollut hienoa huomata uutta yleisöä Helsingin ulkopuolella, ihmisiä jotka ovat löytäneet edellisenkin levyni tutustuttuaan ensin Shacklesiin. Mitä Kamppi merkitsee minulle? Olen aina asunut Helsingin keskustassa, joten Kamppi on toki tuttu paikka monellakin tavalla. Käyn siellä usein lounastamassa tai kahvilla ja pidän samalla työpalavereita. Erityisesti Kampin etniset ravintolat ovat lähellä sydäntäni. Ylipäätään Kamppi on hyvä ja luonteva kohtaamispaikka! Muistoja Kampista? No, kerran olin hukannut puhelimeni ja pyysin yläkerran ravintolan myyjältä puhelinta lainaan. Ystäväni odotti soittoani jossain päin Kamppia, ja tarvitsin hänet nopeasti langan päähän. Yhtäkkiä myyjä tunnisti minut ja pyysi nimikirjoitusta. Tilanteessa oli jotain absurdia, kun kirjoitin nimmaria ja puhuin samalla myyjän kännykällä kaverini kanssa, muistelee Manna. Terveiset tulevan Kampin keikan yleisölle? Tutustukaa Shackles-levyyni ja nähdään kevään keikoilla! Teksti Juuso Kalliala Kuvat Nina Merikallio LUE MANNAN AJATUKSIA SHACKLES-LEVYSTÄ OSOITTEESTA

7 SUOJAA AURINGON ALLA Teksti Jenni Paajanen Kuvat Polarn O. Pyret Lasten herkästä ihosta huolehtiminen on erityisen tärkeää, sillä toistuva palaminen lapsuusiässä lisää ihosyövän riskiä aikuisena. UV-vaatteet kasvattavat suosiotaan Auringolta voi suojautua monella tapaa, mutta parhaan suojan antaa vaate sekä aurinkovoide korkealla suojakertoimella. Kaikki vaatteet suojaavat auringon haitallisilta UV-säteiltä, mutta saatavilla on myös erityisesti uima- ja vesileikkeihin suunniteltuja aurinkosuojavaatteita. Esimerkiksi lastenvaateliike Polarn O. Pyretin UV-vaatteet pysäyttävät 98 % auringon UV-säteistä. UV-vaatteita on vaivatonta käyttää, ja ne ovat mukavia ja vilpoisia lasten päällä. Uinnin jälkeen UV-vaate kuivuu nopeasti. UV-vaatteiden lisäksi paljaiksi jääneet ihoalueet on hyvä suojata aurinkovoiteella. Aurinkohattu tai lippalakki on myös ehdottoman tärkeä kesäleikeissä samoin kuin aurinkolasit. UV-vaatteita löytyy montaa eri mallia: on pitkähihaista paitaa sekä housua lyhyellä ja pitkällä lahkeella. Myös lahkeellinen haalarimalli on ollut erittäin suosittu. kertoo lastenvaateliike Polarn O. Pyretin myymäläpäällikkö Anna Neittamo Kampin myymälästä. Polarn O. Pyretin hehkuvan väriset UV-vaatteet täydentävät muuta perinteisempää uimaasumallistoa ja shortsivalikoimaa etenkin kesäkautena, mutta UV-vaatteita on saatavilla ympärivuoden myös ulkomaanmatkoja ajatellen. LUE KESÄN MUISTILISTA RANNALLE OSOITTEESTA:

8 don määrä sekä annoskoko voivat vaihdella. Molempiin juomiin luonnollisesti vaikuttaa myös käytetyn espresson laatu, voimakkuus ja paahto. Täydellistä kahvia, kiitos Erikoiskahvien ystäville osa kahviharrastusta onkin eri kahviloiden juomien keskinäinen vertailu ja sen itselle täydellisimmän juoman etsiminen. Kun löytää sen paikan, joka tarjoaa juuri omaan makuun sopivinta lattea tai cappuccinoa, suhde paikkaan kestää pitkään. Kamppi Stage kannustaa myös puhumaan kahvijuomien tarjoajien kanssa, jotta palikat saadaan omaan makuun sopivaksi. Jos haluat lattesta vahvempaa, pyydä annokseesi vähemmän maitoa tai varmista, että juoma tehdään kahdesta espressosta. Jos kahvilan muki ei miellytä, pyydä juoma lasiin. Tai jos sinulle on tärkeää, mitä jauhetta cappuccinosi maitovaahdon päälle ripautetaan, mainitse siitä tilatessa. vs Cappuccino Jonna Monola Teksti Mika Suhonen Kuvat Roope Leikoski Kahvin ystävien onneksi hyvin haudutettu huoltoaseman baarin suodatinkahvi on jo väistyvää kansanperinnettä. Espressopohjaiset erikoiskahvit valmistetaan aina tilauksesta ja tarjoillaan tuoreeltaan. Erikoiskahvit kuuluvat kaikkien itseään ja asiakkaitaan kunnioittavien nykykahviloiden valikoimaan. Kristian Wahlström Latte, Picnic Sari Lehtonen Cappuccino, Robert s Coffee Yksinkertaistettuna cappuccino ja cafe latte ovat kumpikin maidon ja espresson sekoituksia. Virallista tarkkaa reseptiä kummallakaan ei ole, vaan juoma valmistetaan aina kunkin kahvilan omalla reseptillä espressokahvista ja höyrytetystä maidosta. Suurin ero juomien maussa ja rakenteessa syntyy siitä, että cappuccino saa päälleen kruunun maitovaahdosta. Reseptistä riippuen cappuccinon maitovaahdon päälle ripautetaan vielä hento kerros kaakaojauhetta, kanelia tai hienon hienoa kahvijauhetta. Cafe latte taas koostuu vain kahdesta ensimmäisestä komponentista, espressokahvista ja höyrytetystä maidosta. Eri kahvipaikkojen lattet voivat kuitenkin olla maultaan ja koostumukseltaan hyvinkin erilaisia. Kahvipohjana voi olla yksi tai kaksi kupillista espressoa ja mai- Tiia Fehrmann Capuccino, Johto Cafe Henriikka Kalmi Latte, Wayne s Coffee

9 Accessorize 1. krs - Tiki Geo Barrel Bag 49,90 2. Gant Store 2. krs - Chain dress 129,90 3. Change 2. krs - Alusasut. Suzy ylä- ja alaosa. Kolme kahden hinnalla. 4. Jack & Jones 2. krs - BRIGHTON POLO 19,95 5. Fenno Optiikka 1. krs - Carrera Racing Sunglasses Timberland 2. krs - Earthkeepers Rudston Waterproof Pull-On Boot JC Jeans & Clothes 2. krs - Crocker Pow Light Peel naisten farkut 49,90 8. Brothers 1. krs - Athletic Blazer Bianco 2. krs - Alexa Shoe 49, Companys 2. krs - Tiger of Sweden naisten trenssi Stockmann Beauty 1. krs - Escadan kesätuoksut Edt 30ml; Sexy Graffiti, Island Kiss ja Rockin Rio 39, Your Face 1. krs - Umeko mekko 139, Only 1. krs - Meena ss dress -mekko 26,95

10 Kalevala Koru 2. krs - Hopeakorvakorut 49, pronssikorvakorut 40, hopearannekoru 95, pronssirannekoru 55, hopeakaulakoru 145 ja pronssikaulakoru Vero Moda 1. krs - Gina sl mini dress-mekko 39, Fiume Concept 2. krs - Cannella ruusu mekko Vagabond 2. krs - Jive avokas, useissa väreissä Vila 1. krs - Mali Solid -mekko 39, Naracamicie 2. krs - Naisten paitapusero, valkoinen, punainen ja turkoosi Pikkuväki-Pompii 3. krs - Ticket to Heaven -vedenpitävä välikausitakki. Koot cm. 98,90 22.Kids Avenue 3. krs - Valkoinen neule- Hugo Boss Kids 69,90, siniset housut - Hugo Boss Kids 89, Polarn O. Pyret raidallinen t-paita, koot alk. 14,50. Polarn O. Pyret kukkamekko, koot alk. 30, Moda 4. krs - Henry Lloyd -trikoomekko 110

11 United Colors Of Benetton 1. krs - Klassinen naisten pikeepaita 43, Vagabond 2. krs - Yowla avokas, useissa väreissä Timberland 2. krs - Earthkeepers Front Country Travel Casual Oxford miestenkengät Sisley 2. krs - Super Skinny farkut naisille 57, MCS Marlboro Classics 2. krs - Miesten farkkutakki Guess Shop 1. krs - Guess Gregina -avokas Nike Helsinki E-taso - Nike AIR MAX 1 miesten ja naisten Sportswear vapaa-ajan kenkä 95 (Norm. 150 ) 31. Petrifun Store 2. krs - Aki Choklat Christian Neule 89,90 ja Davide Housut 119, Ninja for men 5. krs - Aurinkolasit kaikissa väreissä UV-A ja -B 400 suojattu Calvin Klein Jeans 1. krs - Calvin Klein -silkkihuivi ja -nahkalompakko. Huivi 79, lompakko Moda 4. krs - Makia takki Stockmann Beauty 1. krs - Dolce & Gabbana, The One for Men Sport Edt 30ml 52, Life E-taso - Benecos naturellement belle happy nails 6,40

12 Gaya Cosmetics 1. krs - Gaya mineral Foundation, mineraalipuuteri Herstyler 1. krs - 1 inch Tourmaline, Ammatimainen hiusten suoristus- ja kiharrusrauta The Body Shop 1. krs - Ihoa kirkastava C-vitamiini mikrokuorinta 22, Ninja E-taso - Sulkakorvakorut alk. 6, Ninja E-taso - Helmikoruja, ranne alk. 3,50 ja kaula alk. 6, Hemtex 3. krs - Living-pyyhkeet 4,95-29, Marc O Polo 2. krs - Liberty Print -mekko Pentik 1. krs - Mansikka-sarjan tyynynpäälliset alk Iittala E-taso - Kirkas Lempi-yleislasi 34 cl. 10,90 /kpl 47. Filmihullu leffakauppa Sähkötalo katutaso - This Must Be the Place -DVD Konsolinet 5. krs - Kinect-Star Wars Matkahuolto E-taso - Bussipassi 149 / 7 päivää ja 249 / 14 päivää. Lisätiedot, ehdot ja aluerajoitukset Matkahuollosta. 50. HealthEx Club 4. krs - 12 kk:n palvelusopimus. HealthEx:n 36, 24 ja 12 kk palvelusopimuksiin 2kk kaupan päälle ja aloitusmaksu 70 (norm. 100 ) 44. Nahkatavara NT-Bags 2. krs - Samsonite B-lite Fresh/B-lite Fresh vetolaukkuja ja matkakasseja -20%

13 Seppälä 2. krs - Toppi 12, Panimoravintola Bruuveri 1. krs - Herkullinen brunssi panimoravintolan hengessä Scanburger E-taso - Kebab annos rapeilla ranskalaisilla ja 0,4 l juomalla 6, Robert s Coffee Sähkötalo 1. krs - Aamulatte 2,90 (Norm. 3,90 ) Tarjolla joka aamu aina klo asti. 56. Johto Cafe 5. krs - Salaatti 2-täytettä 7,90, 3-täytettä 8,60 ja 4-täytettä 9, Kakku & Leipäkeisari E-taso - Tropical Cheese Cake, 6 hlölle Kaakaopuu E-taso - Belgialaiset Leonidas tuorekonvehdit. Alk. 48 /kg 59. Spice Ice E-taso - Iso Ingman Frozen Yogurt annos 4,50 (norm. 6,10 ) 60. One Thousand Flavours E-taso - Inkivääri 9,90 /kg (norm. 19,90 /kg) 55. BBQ House 1. krs - Costelinha de porco caramelizada. Karamellisoitua porsaankylkeä ja BBQ-kastiketta 22,50

14 KAUPPAKESKUS KAMPPI HUHTIKUU 2012 Ja kevät saapuu kaupunkiin. NOORA by LIISA VALONEN

M U O TI J A A SUSTEET

M U O TI J A A SUSTEET 1 MUOTI JA ASUSTEET Kampitusviikolla ke pe välisenä aikana klo 18 21 ilmainen pysäköinti P-Cityssä Lisäksi Kampitussunnuntaina ilmainen pysäköinti koko päivän 4 MUOTI JA ASUSTEET 5 MUOTI JA ASUSTEET 6

Lisätiedot

29.2. 4.3. KESKIVIIKOSTA SUNNUNTAIHIN

29.2. 4.3. KESKIVIIKOSTA SUNNUNTAIHIN 1 MUOTI JA ASUSTEET 29.2. 4.3. KESKIVIIKOSTA SUNNUNTAIHIN WWW.KAMPPI.FI 2 Ostoksien ajan pysäköit helposti lämpimiin EuroParkin pysäköintihalleihin, P-Kamppi ja P-City. P-halleista on suora yhteys Kampin

Lisätiedot

Tyyliä kesään. Uudistunut pukeutumisen valikoima Kuvaston hinnat ovat enimmäismyyntihintoja. Valikoima vaihtelee myymälöittäin.

Tyyliä kesään. Uudistunut pukeutumisen valikoima Kuvaston hinnat ovat enimmäismyyntihintoja. Valikoima vaihtelee myymälöittäin. Tyyliä kesään Uudistunut pukeutumisen valikoima 2017 Kuvaston hinnat ovat enimmäismyyntihintoja. Valikoima vaihtelee myymälöittäin. 1 2 Kuvaston hinnat ovat enimmäismyyntihintoja. Valikoima vaihtelee myymälöittäin.

Lisätiedot

26. 30.9. KESKIVIIKOSTA SUNNUNTAIHIN

26. 30.9. KESKIVIIKOSTA SUNNUNTAIHIN 1 MUOTI JA ASUSTEET 26. 30.9. KESKIVIIKOSTA SUNNUNTAIHIN WWW.KAMPPI.FI 2 Ostoksien ajan pysäköit helposti lämpimiin EuroParkin pysäköintihalleihin, P-Kamppi ja P-City. P-halleista on suora yhteys Kampin

Lisätiedot

One click is enough to make the world a be5er place.

One click is enough to make the world a be5er place. One click is enough to make the world a be5er place. KERRO - mikä on sinun uusin vaate? - mistä sinä olet ostanut / saanut sen? - millainen se on? - mitä materiaalia? - mistä väristä pidät? - millaisia

Lisätiedot

27.2. 3.3. KESKIVIIKOSTA SUNNUNTAIHIN

27.2. 3.3. KESKIVIIKOSTA SUNNUNTAIHIN 1 MUOTI JA ASUSTEET 27.2. 3.3. KESKIVIIKOSTA SUNNUNTAIHIN WWW.KAMPPI.FI 2 Ostoksien ajan pysäköit helposti lämpimiin EuroParkin pysäköintihalleihin, P-Kamppi ja P-City. P-halleista on suora yhteys Kampin

Lisätiedot

KAMPIN JOULUKAUSI AVOINNA Arkisin 9 21 Lauantaisin 9 18 Sunnuntaisin 12 18 ILMAINEN PYSÄKÖINTI SUNNUNTAISIN

KAMPIN JOULUKAUSI AVOINNA Arkisin 9 21 Lauantaisin 9 18 Sunnuntaisin 12 18 ILMAINEN PYSÄKÖINTI SUNNUNTAISIN KAMPIN JOULUKAUSI AVOINNA Arkisin 9 Lauantaisin 9 8 Sunnuntaisin 8 POIKKEUSAIKATAULUT 0..0 8 05..0 Itsenäisyyspäivän aatto 9-06..0 Itsenäisyyspäivä suljettu 08..0 8 5..0 8..0 8 4..0 Jouluaatto 9 5..0 Joulupäivä

Lisätiedot

YKSI LAITE, KAIKKI SUOMEN SUOSITUIMMAT KUUMAT JUOMAT!

YKSI LAITE, KAIKKI SUOMEN SUOSITUIMMAT KUUMAT JUOMAT! YKSI LAITE, KAIKKI SUOMEN SUOSITUIMMAT KUUMAT JUOMAT! PAULIGIN TUTUT TUOTTEET JA MAUT NYT KAPSELEISSA. AINA OIKEA MÄÄRÄ TUORETTA, AITOA KAHVIA, TAZZA-KAAKAOTA TAI TEETÄ, KUPILLINEN KERRALLAAN. PAULIG CUPSOLO

Lisätiedot

4.1 Samirin uusi puhelin

4.1 Samirin uusi puhelin 4. kappale (neljäs kappale) VÄRI T JA VAATTEET 4.1 Samirin uusi puhelin Samir: Tänään on minun syntymäpäivä. Katso, minun lahja on uusi kännykkä. Se on sedän vanha. Mohamed: Se on hieno. Sinun valkoinen

Lisätiedot

Yleinen kielitutkinto, keskitaso, harjoituksia /

Yleinen kielitutkinto, keskitaso, harjoituksia / RUOKA LÄMMITTELY 1. Mitä teet aamulla ensimmäiseksi? Entä sen jälkeen? 2. Mihin aikaan syöt yleensä aamupalaa / lounasta / päivällistä / iltapalaa? 3. Mitä teet iltapäivällä? 4. Mitä sinä syöt usein? 5.

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. Rehtorin haastattelu s. 2

SISÄLLYSLUETTELO. Rehtorin haastattelu s. 2 SISÄLLYSLUETTELO Rehtorin haastattelu s. 2 Oma tyyli s. 3-7 Tulevien seiskojen vanhempainilta s. 8-10 Ysigaala s. 11-18 Sarjakuva, tehnyt Severi Hölsö s. 19 Lehdentekijät: Ella-Riikka Pukkinen Roosa-Maria

Lisätiedot

silverjungle tuotekuvasto syksy talvi 2015 16

silverjungle tuotekuvasto syksy talvi 2015 16 silverjungle tuotekuvasto syksy talvi 2015 16 ekologinen ja eettinen vaatteiden ja asusteiden viidakko Suomalainen silverjungle-merkki tarjoaa korkealaatuisia lasten ja naisten vaatteita & asusteita, jotka

Lisätiedot

paulig.fi/kaupunkikahvit PAULIG KAUPUNKIKAHVIT INSPIRAATIOTA KAHVIHETKIISI

paulig.fi/kaupunkikahvit PAULIG KAUPUNKIKAHVIT INSPIRAATIOTA KAHVIHETKIISI paulig.fi/kaupunkikahvit PAULIG KAUPUNKIKAHVIT INSPIRAATIOTA KAHVIHETKIISI HETKI, JOLLE OMISTAT KOKO AAMUSI PAULIG CAFÉ PARISIEN on ranskalaiseen tapaan erittäin tummaksi paahdettu kahvi sekoituksemme,

Lisätiedot

kevätpäivät 27.2. 3.3.2013 olo

kevätpäivät 27.2. 3.3.2013 olo kevätpäivät 27.2. 3.3.2013 HAnki ihana olo uutta valoa uutta iloa Unohda kevätväsymys ja nakkaa talviturkki ullakolle, nyt on aika herätä kevääseen. Tule kanssamme viettämään Hyvän Olon teemapäiviä 27.2.

Lisätiedot

89,90 NEWS HELMIKUU 2016 TUPLANA. aclass-raha Luhta-takki. (129,90) Myös beige ja punainen. Etusi 40

89,90 NEWS HELMIKUU 2016 TUPLANA. aclass-raha Luhta-takki. (129,90) Myös beige ja punainen. Etusi 40 Kuukauden aclass-tarjoukset: www.aclassraha.fi aclass-kanta-asiakaskuvasto HELMIKUU 2016 NEWS Luhta-takki 89,90 (129,90) Myös beige ja punainen 40 2 aclass-raha TUPLANA 4. 14.2. jopa 20% aclass-raha TUPLANA

Lisätiedot

sinun puketumisesi punainen lanka.

sinun puketumisesi punainen lanka. sinun puketumisesi punainen lanka. StyleBliss on henkilökohtainen avustajasi oman tyylisi löytämisessä ja ylläpitämisessä. Se auttaa sinua olemaan tyylikäs, hurmaava ja varma tilanteessa kuin tilanteessa.

Lisätiedot

LIIKELAHJAT Kevät 2015

LIIKELAHJAT Kevät 2015 LIIKELAHJAT Kevät 2015 1 Monta hyvää syytä valita Aarikka-lahja Tervetuloa tekemään onnistuneita lahjavalintoja! Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Sirpa Grev sirpa.grev@aarikka.com p. 040 544 4212 Paula Heinikangas

Lisätiedot

ANOPPI NAIMATON SORMUS LAPSETON KIHLOISSA KOTI UUSPERHE VANHEMMAT PARISKUNTA PUOLISO NAMISISSA SINKKU AVIOLIITOSSA VAIMO SUURPERHE

ANOPPI NAIMATON SORMUS LAPSETON KIHLOISSA KOTI UUSPERHE VANHEMMAT PARISKUNTA PUOLISO NAMISISSA SINKKU AVIOLIITOSSA VAIMO SUURPERHE Sanasto ja lämmittely Perhe-alias YKSIN ISOÄITI ERONNUT RASKAANA SINKKU ANOPPI NAIMATON SORMUS LAPSETON KIHLOISSA KOTI UUSPERHE VANHEMMAT PARISKUNTA PUOLISO NAMISISSA SINKKU AVIOLIITOSSA VAIMO SUURPERHE

Lisätiedot

Klikkaa itsellesi virtuaalinen isyyspakkaus!

Klikkaa itsellesi virtuaalinen isyyspakkaus! Klikkaa itsellesi virtuaalinen isyyspakkaus! Onneksi olkoon odottava isä! Missä olit kun kuulit että sinusta tulee isä? Mitä toiveita / odotuksia / haaveita / pelkoja sinulla on lapseen liittyen? Millainen

Lisätiedot

Muistoissamme 50-luku

Muistoissamme 50-luku Muistoissamme 50-luku Kuva: Kirsi Alastalo 21. Pukeutuminen Sukulaisilta saadut vaatteet purettiin ja ommeltiin uusille käyttäjille. Vaatteita kierrätettiin lapselta toiselle. Kaikilla oli parsitut ja

Lisätiedot

PUHUMISEN HARJOITUSTESTI. Tehtävä 1 KERTOMINEN

PUHUMISEN HARJOITUSTESTI. Tehtävä 1 KERTOMINEN PUHUMISEN HARJOITUSTESTI Tehtävä 1 KERTOMINEN Kerro, mitä teet, kun sinua jännittää. Sinulla on kaksi minuuttia aikaa miettiä, mitä sanot ja 1,5 minuuttia aikaa puhua. Aloita puhuminen, kun kuulet kehotuksen

Lisätiedot

VIP-PAKETIT VAIN PARASTA VIERAILLESI JA SINULLE.

VIP-PAKETIT VAIN PARASTA VIERAILLESI JA SINULLE. VIP-PAKETIT VAIN PARASTA VIERAILLESI JA SINULLE. HIP TO BE VIP Pori Jazz on tänäkin kesänä must! Tutun tunnelman lisäksi tarjolla on taas uusia elämyksiä ja laadukasta palvelua vaativimpienkin vieraiden

Lisätiedot

LAATUA JA LUKSUSTA TYÖPÄIVÄÄSI!

LAATUA JA LUKSUSTA TYÖPÄIVÄÄSI! Ritva Falla LAATUA JA LUKSUSTA TYÖPÄIVÄÄSI! - Ritva Falla Helposti yhdistettävillä ajattomilla asuilla löydät luontevasti sopivan asukokonaisuuden eri tilanteisiin. Panostus korkealaatuisiin materiaaleihin,

Lisätiedot

Fredrikson SYKSY-TALVI

Fredrikson SYKSY-TALVI Fredrikson SYKSY-TALVI 2010-2011 Sisältö Mai 4 Fargo 4 Kia 4 Iida 5 Sonja 5 Lilli 5 Fiona 6 Melinda 6 Ulrika 6 Olivia 7 Natalia 7 Isabella 7 Camilla 10 Tea 10 Inga 10 Fifi 11 Tiia 11 Ava 11 Macy 12 Nina

Lisätiedot

2. tunika. 25. housut

2. tunika. 25. housut TALVI 2014 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. Paisley Magenta pusero, pitkähihainen magenta, XS-XL, no 23002 (norm. ) Vetoketjutunika, pitkähihainen keltainen, XS-XL, no 23102 (myös kannessa) 47,90 Vetoketjumekko, 3/4

Lisätiedot

OMA 1m2 coffee shop.

OMA 1m2 coffee shop. OMA 1m 2 coffee shop. Oma 1m 2 coffee SHOP. Mitä sanoisit, jos voisit antaa liiketoiminnallesi nostetta tarjoamalla täydellisen valikoiman herkullisia erikoiskahveja? Tarvitset vain yhden 1m 2 tilaa ja

Lisätiedot

KEVÄTpäivät 13. 17.3. VALOA, UUTTA ILOA

KEVÄTpäivät 13. 17.3. VALOA, UUTTA ILOA KEVÄTpäivät 13. 17.3. UUTTA VALOA, UUTTA ILOA ISOKRISTIINAN KEVÄTpäivät 13. 17.3. Aamu aikaistuu, aurinko kirkastuu ja luonto venyttelee itseään hereille. Ihmiselläkin mieli kevenee. Olo piristyy ja mielikuvitus

Lisätiedot

Nukkuminen on kultaa.

Nukkuminen on kultaa. 26 Nukkuminen on kultaa. Tietysti on välillä ihanaa nousta aikaisin ja nauttia aamun hiljaisesta sarastuksesta, mutta yksi lomapäivien parhaista asioista on se, kun saa nukkua juuri niin pitkään kuin huvittaa.

Lisätiedot

2. 6.10. KEskiviikosta sunnuntaihin

2. 6.10. KEskiviikosta sunnuntaihin 1 MUOTI JA ASUSTEET 2. 6.10. KEskiviikosta sunnuntaihin www.kamppi.fi 2 Ostoksien ajan pysäköit helposti lämpimiin EuroParkin pysäköintihalleihin, P-Kamppi ja P-City. P-halleista on suora yhteys Kampin

Lisätiedot

Seuramallisto 2013. Saaristomeren Melojat. yhteistyössä

Seuramallisto 2013. Saaristomeren Melojat. yhteistyössä Seuramallisto 2013 Saaristomeren Melojat yhteistyössä Stadium Team Sales ja Saaristomeren Melojat esittelevät yhdessä kauden uuden seuramalliston Stadiumilla työskentelemme määrätietoisesti missiomme toteuttamiseksi;

Lisätiedot

Pyyheliinat, jotka haluaa ensikosketuksesta omakseen

Pyyheliinat, jotka haluaa ensikosketuksesta omakseen Pyyheliinat, jotka haluaa ensikosketuksesta omakseen Mistä on parhaat kylpytekstiilit tehty? Ihanista väreistä ja yksityiskohdista. Hyvästä imukyvystä. 100% puuvillasta Helposta pesuhuollosta. Kaikissa

Lisätiedot

Tule ja tutustu Porin uuteen, vanhaan Kauppahalliin! UUDISTUNUT PORIN KAUPPAHALLI. Jo vuodesta 1927

Tule ja tutustu Porin uuteen, vanhaan Kauppahalliin! UUDISTUNUT PORIN KAUPPAHALLI. Jo vuodesta 1927 Tule ja tutustu Porin uuteen, vanhaan Kauppahalliin! UUDISTUNUT PORIN KAUPPAHALLI Jo vuodesta 1927 PORIN PISIN PALVELUTISKI! Café Nestor Kahvitupa Viva la Coffee Ullan Pakari Lounaspiste Kanttura Ravintola

Lisätiedot

SIJAISSISARUUS NYT! TEHTÄVÄKIRJA

SIJAISSISARUUS NYT! TEHTÄVÄKIRJA SIJAISSISARUUS NYT! TEHTÄVÄKIRJA KUN NÄET NÄITÄ KUVIA KIRJASSA, NIIN TIEDÄT MISTÄ ON KYSE: Pilviin voit kirjoittaa vastauksia kysymyksiin Huom! Tärkeää tietoa Onneksi olkoon uudesta sisaruksesta, jonka

Lisätiedot

Kangasvekkikaihtimet. Kaunista ja yksinkertaista, monia mahdollisuuksia

Kangasvekkikaihtimet. Kaunista ja yksinkertaista, monia mahdollisuuksia Kangasvekkikaihtimet Kaunista ja yksinkertaista, monia mahdollisuuksia Uudista ja muuta kauniilla vekeillä Kangasvekkikaihdin yhdistää hienolla tavalla ryhdikkäät, suorat linjat ja pehmeän kauniit kankaat.

Lisätiedot

Lingon & Blåbär. pähkinänkuoressa

Lingon & Blåbär. pähkinänkuoressa Lingon & Blåbär pähkinänkuoressa Lingon & Blåbär pähkinänkuoressa Lingon & Blåbär (L&B) on tarjonnut ruotsalaista suunnittelua olevia laadukkaita vaatteita koko perheelle vuodesta 1996 lähtien. Tänä päivänä

Lisätiedot

SoLoMo InnovaatioCamp 19.3.2013. Ari Alamäki HAAGA-HELIA Tietotekniikan koulutusohjelma Ratapihantie 13 00520 Helsinki ari.alamaki @ haaga-helia.

SoLoMo InnovaatioCamp 19.3.2013. Ari Alamäki HAAGA-HELIA Tietotekniikan koulutusohjelma Ratapihantie 13 00520 Helsinki ari.alamaki @ haaga-helia. SoLoMo InnovaatioCamp 19.3.2013 Ari Alamäki HAAGA-HELIA Tietotekniikan koulutusohjelma Ratapihantie 13 00520 Helsinki ari.alamaki @ haaga-helia.fi Social Mobile Local 7.3.2013 Perusversio-esimerkki 1.0

Lisätiedot

Palautteen antajat oppilaitoksittain. Pohjanlinna PSAI Yhteislyseo

Palautteen antajat oppilaitoksittain. Pohjanlinna PSAI Yhteislyseo Rajattoman koululaiskonsertin palautteet 23.3.2009 2(47) Palautteen antajat oppilaitoksittain 134 136 68 Pohjanlinna PSAI Yhteislyseo yhteensä 338 oppilasta 8,2 % 10,3 % Rajattoman koululaiskonsertin palautteet

Lisätiedot

SAUMA60+ SAMSÖM60+ Hankkeen LOPPUSEMINAARI Torstaina 5.11.2009 klo 9.00-11.40 Tampereella

SAUMA60+ SAMSÖM60+ Hankkeen LOPPUSEMINAARI Torstaina 5.11.2009 klo 9.00-11.40 Tampereella SAUMA60+ SAMSÖM60+ Hankkeen LOPPUSEMINAARI Torstaina 5.11.2009 klo 9.00-11.40 Tampereella Pukeutumisvalmentaja Päivi Kokkonen Life & Beauty Training Silkbel www.silkbel.com Päivi Kokkonen PUKEUTUMISVALMENTAJA

Lisätiedot

MORSIAN SULHANEN HÄÄT SYNTTÄRIT TUPARIT RISTIÄISET PÄÄSIÄINEN JOULU HAUTAJAISET YLIOPPILAS LAKIAISET SYNTYMÄPÄIVÄ RIPPIKOULU ONNITELLA LAHJA

MORSIAN SULHANEN HÄÄT SYNTTÄRIT TUPARIT RISTIÄISET PÄÄSIÄINEN JOULU HAUTAJAISET YLIOPPILAS LAKIAISET SYNTYMÄPÄIVÄ RIPPIKOULU ONNITELLA LAHJA Sanasto ja lämmittely ALIAS: valitse listasta sana ja selitä se. Muut arvaavat. MORSIAN SULHANEN HÄÄT SYNTTÄRIT TUPARIT RISTIÄISET PÄÄSIÄINEN JOULU HAUTAJAISET YLIOPPILAS LAKIAISET SYNTYMÄPÄIVÄ RIPPIKOULU

Lisätiedot

Kaakelikeskus täydentää valikoimaansa neljällä uudella tuotesarjalla. Tuotekuvaukset täydellisinä sivuilla 2-5.

Kaakelikeskus täydentää valikoimaansa neljällä uudella tuotesarjalla. Tuotekuvaukset täydellisinä sivuilla 2-5. LEHDISTÖTIEDOTE Helsinki 18.4.2006 NELJÄ UUTTA LAATTASARJAA Kaakelikeskus täydentää valikoimaansa neljällä uudella tuotesarjalla. Tuotekuvaukset täydellisinä sivuilla 2-5. SIVU 2: SIVU 3: SIVU 4: SIVU

Lisätiedot

Tuhkalehto hyvällä asialla myös uutta levyä odotettavissa

Tuhkalehto hyvällä asialla myös uutta levyä odotettavissa Rockkonttori.net Rockkonttori.net Tuhkalehto hyvällä asialla myös uutta levyä odotettavissa Jyväskyläläinen Sampo-Ilmari Tuhkalehto on bändinsä kanssa mukana syksyllä käynnistyvällä Music Against Drugs

Lisätiedot

AJATTELE ITSE! Liite 1. Mikä päihteissä kiehtoo? PäihteetönPää Materiaalia oppitunnille. Työversio/luonnos oppilaan työvihosta versio

AJATTELE ITSE! Liite 1. Mikä päihteissä kiehtoo? PäihteetönPää Materiaalia oppitunnille. Työversio/luonnos oppilaan työvihosta versio Liite 1 AJATTELE ITSE! Mikä päihteissä kiehtoo? Työversio/luonnos oppilaan työvihosta versio 20.10.2017 Muutoksia tulossa. Tätä vihkoa käytetään vain, jos oppilailla ei ole omia tietokoneita tai tabletteja

Lisätiedot

PIKEET. Kestää koviakin otteita! Sopii pestäväksi 85 asteessa. Kevyesti muotoonommeltu

PIKEET. Kestää koviakin otteita! Sopii pestäväksi 85 asteessa. Kevyesti muotoonommeltu 66 PIKEET B Kestää koviakin otteita! Sopii pestäväksi 85 asteessa. A Kevyesti muotoonommeltu naisille A. 363 NAISTEN PIKEEPAITA Hieman muotoonommeltu klassinen, kolminappinen naisten pikee. Lyhyet kaitalereunuksiset

Lisätiedot

Huhtikuu 2015. Ateljé Margaretha - PL 6370-00002 Helsinki Puh. 09 3157 9210 www.margaretha.fi Sähköposti: asiakaspalvelu@margaretha.

Huhtikuu 2015. Ateljé Margaretha - PL 6370-00002 Helsinki Puh. 09 3157 9210 www.margaretha.fi Sähköposti: asiakaspalvelu@margaretha. Huhtikuu 2015 Ateljé Margaretha - PL 6370-00002 Helsinki Puh. 09 3157 9210 www.margaretha.fi Sähköposti: asiakaspalvelu@margaretha.fi Hyvä Kerhojäsen! Vihdoinkin kevät tekee tuloaan! Myös me täällä Club

Lisätiedot

Maison Martin Margiela With H&M LADIES N 1. Untuvatäkkitakki: 249,- Peilipalloleggingsit: 39,95. Kengät läpinäkyvillä kiilakoroilla: 199,-

Maison Martin Margiela With H&M LADIES N 1. Untuvatäkkitakki: 249,- Peilipalloleggingsit: 39,95. Kengät läpinäkyvillä kiilakoroilla: 199,- LADIES N 1 Untuvatäkkitakki: Peilipalloleggingsit: 39,95 Kengät läpinäkyvillä kiilakoroilla: 249,- 1 LADIES N 2 Body integroiduilla liiveillä: 39,95 Ylisuuret farkut: 59,95 Karamellipaperin muotoinen käsilaukku:

Lisätiedot

KAKKOS SANOMAT SISÄLLYS:

KAKKOS SANOMAT SISÄLLYS: Rauman freinetkoulun 2lk:n luokkalehti 5# helmikuu 2011 KAKKOS SANOMAT SISÄLLYS: Oppilaan haastattelu 2 Mikaelin arvoitus 2 Kaksi merenneitoa 3 Kirjaesittely 3 Hiihtoloma 5 Hiihtoretki 5 Silja Europalla

Lisätiedot

Antaudu. Osa työpajoistamme sopii pidettäväksi myös teidän omissa tiloissanne.

Antaudu. Osa työpajoistamme sopii pidettäväksi myös teidän omissa tiloissanne. Ota hetki vapaata päästä kiireestä irti Antaudu tee tilaa ajatuksille Luovuus saa meistä kaikista enemmän irti. Luova käsillä tekeminen piristää pitkän kokouspäivän tai tuo pikkujouluihin mukavaa yhdessä

Lisätiedot

MAKEISKUVASTO JOULU 2011

MAKEISKUVASTO JOULU 2011 MAKEISKUVASTO JOULU 2011 HERKULLINEN JOULU Herkullinen joulu Kun joulu on ovella, pitää askarrella, siivota, käydä ostoksilla ja tietysti leipoa. Pikkuleipiä, pullaa ja makeisia pitää olla! Oi sitä ihanaa

Lisätiedot

Itsenäiseen elämään OMA TYYLI Joona-Vuorenmaa Eeva-Maija & Ruotonen Leena

Itsenäiseen elämään OMA TYYLI Joona-Vuorenmaa Eeva-Maija & Ruotonen Leena Itsenäiseen elämään 3 OMA TYYLI Joona-Vuorenmaa Eeva-Maija & Ruotonen Leena Sivu 1/12 Sisällys 1. OMA TYYLI... 3 2. MIKSI SINUN TARVITSEE TIETÄÄ KOKOSI?... 4 3. MISTÄ TIEDÄT OMAN KOKOSI?... 5 4. KOKONUMEROT

Lisätiedot

Syksy 2010 UUTUUSTUOTTEET. www.taitouusimaa.fi. Upeaa Uudeltamaalta!

Syksy 2010 UUTUUSTUOTTEET. www.taitouusimaa.fi. Upeaa Uudeltamaalta! UUTUUSTUOTTEET Upeaa Uudeltamaalta! Uusi, SINUN TÄHTESI -syysmallistomme odottaa jo Sinua. Sen herkulliset kudonnaiset ja kurssit tarjoavat tekemistä moneen makuun ja luovat hyvää oloa ja onnistumisen

Lisätiedot

MUSIIKKI. Lämmittely. Sanastoa

MUSIIKKI. Lämmittely. Sanastoa Lämmittely Millaista musiikkia vanhassa kotimaassasi kuunnellaan paljon? Nimeä lempiartistisi ja kerro, millaista hänen musiikkinsa on. Missä tilanteessa vanhassa kotimaassasi kuunnellaan musiikkia (kotona,

Lisätiedot

UUTUUSUOTTEET ja TAPAHTUMAT

UUTUUSUOTTEET ja TAPAHTUMAT UUTUUSUOTTEET ja TAPAHTUMAT Upeaa Uudeltamaalta Olemme luoneet Sinua varten taas uuden, herkullisen ja moni-ilmeisen kevätmalliston. Sen tuotteet tarjoavat tekemistä tä moneen makuun. Tule viihtymään kanssamme

Lisätiedot

LINJA-AUTONKULJETTAJIEN TYÖVAATEOHJEISTUS

LINJA-AUTONKULJETTAJIEN TYÖVAATEOHJEISTUS LINJA-AUTONKULJETTAJIEN TYÖVAATEOHJEISTUS TURKU KAARINA RAISIO NAANTALI LIETO RUSKO PUKEUTUMINEN ON VIESTI Asiakaspalvelussa pukeutuminen on viesti. Siisti ja huoliteltu pukeutuminen kertoo asiakkaalle,

Lisätiedot

Tuotekuvasto Syksy 2013 Present Bay Opy

Tuotekuvasto Syksy 2013 Present Bay Opy Tuotekuvasto Syksy 2013 Present Bay Opy Pystymme tekemään tuotteisiimme yksilölliset laser- tai kangasmerkinnät, toiveidenne mukaan! Tarjouspyyntöänne lähettäessä toivomme, että lähettäisitte liitteenä

Lisätiedot

Luo oman näköisesi kokonaisuus Iittalan, Arabian, Hackmanin ja Fiskarsin tuotteilla. Ne ovat tyylikkäitä, kestäviä ja käyttöön tarkoitettuja.

Luo oman näköisesi kokonaisuus Iittalan, Arabian, Hackmanin ja Fiskarsin tuotteilla. Ne ovat tyylikkäitä, kestäviä ja käyttöön tarkoitettuja. Ideoita kattauksiin Kattaukseen ei ole olemassa tiukkoja sääntöjä. Luo rohkeasti omasi ja jousta niistä tunnelman mukaan. On kohteesi sitten pieni romanttinen kahvila, suurehko hotelli tai päivitystä

Lisätiedot

Seuramallisto 2014. Saaristomeren Melojat. yhteistyössä

Seuramallisto 2014. Saaristomeren Melojat. yhteistyössä Seuramallisto 2014 Saaristomeren Melojat yhteistyössä Stadium Team Sales ja Saaristomeren Melojat esittelevät yhdessä kauden uuden seuramalliston Stadiumilla työskentelemme määrätietoisesti missiomme toteuttamiseksi;

Lisätiedot

tanssi ruusuilla! Dans På Roser!

tanssi ruusuilla! Dans På Roser! tanssi ruusuilla! Dans På Roser! Elämä ei tietenkään ole pelkkää tanssia ruusuilla, se on myös samppanjaa ja mansikoita! Naistenpäivän kunniaksi tehdyn sukan pohjana on norjalaisen täitakin (Lusekofta)

Lisätiedot

Lamellikaihtimet. Tyylikkyyttä suuriin ikkunoihin

Lamellikaihtimet. Tyylikkyyttä suuriin ikkunoihin 1 Lamellikaihtimet Tyylikkyyttä suuriin ikkunoihin Uusi lamellileveys uusia mahdollisuuksia Suojaa tyylipuhtailla linjoilla Lamellikaihtimet ovat yksi kaikkein suosituimmista auringonsuojauskaihtimista

Lisätiedot

L Oréal Paris lehdistötiedote. pariisista klassikot

L Oréal Paris lehdistötiedote. pariisista klassikot www.lorealparis.com L Oréal Paris lehdistötiedote. Uutta pariisista Uudet klassikot Uudet klassikot Lisää oma säväyksesi Pikkumustaan L Oréal paris luo klassikoille uuden ilmeen ja Pukee kyntesi top coats

Lisätiedot

KARNEVAALIT ISOKARHUSSA 6. 9.3.

KARNEVAALIT ISOKARHUSSA 6. 9.3. KARNEVAALIT ISOKARHUSSA 6. 9.3. - LÄHELLÄ ON HYVÄ - TERVETULOA ISOKARHUN Karnevaaleille! Täysin uudistunut Fanletti parturi-kampaamo siirtyi IsoKarhun 2. kerrokseen. Fanletti Kampaamo syntyi ammattiinsa

Lisätiedot

Kata vuodenajan mukaan

Kata vuodenajan mukaan Syksy 2014 Hyvä tietää: Lautasliinojemme ja pöytäliinojemme värit ovat täydelliset ja materiaalit laskostuvat kauniisti. Kata vuodenajan mukaan Mandariini Syksyllä ihmiset suuntaavat kulkunsa ravintoloihin,

Lisätiedot

Tervetuloa! Mä asun D-rapussa. Mun asunto on sellainen poikamiesboksi.

Tervetuloa! Mä asun D-rapussa. Mun asunto on sellainen poikamiesboksi. Juhan naapuri Juha tulee töistä kotiin puoli kahdelta. Pihalla on tumma mies pienen tytön kanssa. Tyttö leikkii hiekkalaatikolla. Mies istuu penkillä ja lukee sanomalehteä. Terve! Moi! Sä oot varmaan uusi

Lisätiedot

SABLONIMAALAUS Persoonallisia sisustuksia

SABLONIMAALAUS Persoonallisia sisustuksia OPAS GUIDE SABLONIMAALAUS Persoonallisia sisustuksia 1 Ideoi, innostu ja onnistu yhdessä Tikkurilan kanssa Sablonimaalaus tuo käyttöösi loputtomasti uusia mahdollisuuksia muokata maalilla sisustuksesi

Lisätiedot

Vantaalla.info. KesäStartti 2012

Vantaalla.info. KesäStartti 2012 KesäStartti 2012 Myyrmäen aluetoimikunta järjesti nuorille tapahtumia koulujen ensimmäisellä lomaviikolla. KesäStartti alkoi jo Louhela Jamista 3.6. ja päättyi T.L& Comeetta ja Tiahun sekä Ruudolf ja Karri

Lisätiedot

Baristan reseptikirjanen #4. Inspiraatiota ja ohjeita tekemisen tueksi SYKSY & TALVI

Baristan reseptikirjanen #4. Inspiraatiota ja ohjeita tekemisen tueksi SYKSY & TALVI Baristan reseptikirjanen #4 Inspiraatiota ja ohjeita tekemisen tueksi SYKSY & TALVI Moi barista! Tiesitkö, että barista on italian kieltä ja tarkoittaa espresso- ja baarimestaria? Jotta sinä, mestaribarista,

Lisätiedot

Wave juustoveitsisetti

Wave juustoveitsisetti JOULUKUVASTO 2013 2 Story Of Cheese Tammesta ja harjatusta teräksestä valmistettu setti, jossa on juustoveitsi, haarukkaotin sekä viinipullonavaaja. Pakattu kirjan muotoiseen lahjalaatikkoon, jonka kanteen

Lisätiedot

Monikossa: talojen, koirien, sinisten huoneitten / huoneiden

Monikossa: talojen, koirien, sinisten huoneitten / huoneiden Teidän talonne on upouusi. MINKÄ? KENEN? MILLAISEN? = talon, teidän, sinisen huoneen= GENETIIVI Monikossa: talojen, koirien, sinisten huoneitten / huoneiden Genetiivi ilmaisee omistusta Laurin koira, minun

Lisätiedot

hinta tyrsky 2.-4.10.

hinta tyrsky 2.-4.10. Anna Hintan viedä Syksy tuo taas tullessaan Chydenian hurjan Hintan, jolloin hinnat ovat pohjassa ja talo pullollaan tarjouksia. Nyt kannattaa tykätä Chydeniasta myös Facebookissa. Arvomme joka päivä kaikkien

Lisätiedot

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone Kylpyhuonekalusteet Kylpyhuone 1 Cello on upeita kokonaisuuksia Cello on raikas ja ajanhenkinen sisustuksen ja kotona viihtymisen merkki, joka tarjoaa upeita kokonaisuuksia ja inspiroivia ideoita suomalaiseen

Lisätiedot

Löydät meidät kanttiinin yläpuolelta, kolmannesta kerroksesta.

Löydät meidät kanttiinin yläpuolelta, kolmannesta kerroksesta. Osastollamme tehdään paljon erilaisia tutkimuksia. Lääkärin pyynnöstä haluamme ottaa sinusta EEG- eli aivosähkötutkimuksen, joka tutkii aivojen toimintaa. Löydät meidät kanttiinin yläpuolelta, kolmannesta

Lisätiedot

Nettielämä on oikeaa elämää JA SE ON TAITOLAJI!

Nettielämä on oikeaa elämää JA SE ON TAITOLAJI! Nettielämä on oikeaa elämää JA SE ON TAITOLAJI! SINULLA ON OIKEUKSIA! Netistä saa enemmän irti, kun pitää oikeuksistaan huolta ja toimii itse vastuullisesti. Nettiä voi käyttää lähes jokainen ja jokainen

Lisätiedot

Trendinä sisustus kasvaa edelleen. Yhä useampi meistä edellyttää kauniiden värien ja pintojen lisäksi kestävyyttä, toimivuutta ja helppoa arkea.

Trendinä sisustus kasvaa edelleen. Yhä useampi meistä edellyttää kauniiden värien ja pintojen lisäksi kestävyyttä, toimivuutta ja helppoa arkea. Intro IN 25 maitolasi, kehysovi valkoinen (589 ), IN 22 maitolasi, kehysovi valkoinen (429 ) sekä IN 27 maitolasi, kehysovi valkoinen (289 ), vetimet ja jalat alumiini Trendinä sisustus kasvaa edelleen.

Lisätiedot

TYÖKALUJA SELKEÄÄN SEKSUAALITERVEYSKASVATUKSEEN TURVATAIDOT

TYÖKALUJA SELKEÄÄN SEKSUAALITERVEYSKASVATUKSEEN TURVATAIDOT TYÖKALUJA SELKEÄÄN SEKSUAALITERVEYSKASVATUKSEEN TURVATAIDOT Turvaympyrä i TUTUT IHMISET Sinun kehosi on tärkeä ja arvokas. Kukaan ei saa koskea siihen ilman sinun lupaa. Tärkeä tietää: Suorista käsi eteesi

Lisätiedot

Antaudu. Nauretaan ja puuhataan, yhdessä ystävien kesken. Tehdään omat teokset siinä virkistymisen aakkoset.

Antaudu. Nauretaan ja puuhataan, yhdessä ystävien kesken. Tehdään omat teokset siinä virkistymisen aakkoset. Nauretaan ja puuhataan, yhdessä ystävien kesken. Tehdään omat teokset siinä virkistymisen aakkoset. Luovuus saa meistä kaikista enemmän irti. Mikä sopisi paremmin ystäväporukan illanviettoon, polttareihin

Lisätiedot

Sinettiseminaari 2013 ryhmätyöt

Sinettiseminaari 2013 ryhmätyöt Sinettiseminaari 2013 ryhmätyöt Suomen Taitoluisteluliitto Radiokatu 20, 00093 VALO, Finland puhelin 02 919 333 20 fax 09 3481 2095 office@stll.fi www.stll.fi www.facebook.com/taitoluistelu Tehtävä: Lämmittely

Lisätiedot

Fredrikson SYKSY-TALVI

Fredrikson SYKSY-TALVI Fredrikson SYKSY-TALVI 2010-2011 Sisältö Jakob 4 Benjamin 4 Daniel 4 Urho 5 Tony 5 Paavo 5 Arthur 6 Lukas 6 Heikki 6 Henry k 7 Anton 7 Gary 7 Emil 8 Aapeli 8 Karl 8 Kalle 9 Atte 9 Miro 9 Kasper 10 Joona

Lisätiedot

Mukavuutta, jonka ansaitset

Mukavuutta, jonka ansaitset Viiden, erityisen pehmeän ja ilmavan puuvillaneliön setti. Puuvillaneliöt on valmistettu korkealaatuisesta eurooppalaisesta flanellista ja harsosta (100% puuvillaa). Kevyitä ja ilmavia, valmistettu luonnollisesta

Lisätiedot

VAnkasti verkossa! VAnkasti verkossa! VAnkasti verkossa! VAnkasti verkossa!

VAnkasti verkossa! VAnkasti verkossa! VAnkasti verkossa! VAnkasti verkossa! Löydät Internetistä kotibilekuvia, joissa esiinnyt. Mitä ajattelet kuvista? 1) SIISTII! 2) EVVK 3) En pidä siitä, että kuviani laitetaan nettiin ilman lupaani Internetiin laitettua kuvaa tai aineistoa

Lisätiedot

Saa mitä haluat -valmennus

Saa mitä haluat -valmennus Saa mitä haluat -valmennus Valmennuksen jälkeen Huom! Katso ensin harjoituksiin liittyvä video ja tee sitten vasta tämän materiaalin tehtävät. Varaa tähän aikaa itsellesi vähintään puoli tuntia. Suosittelen

Lisätiedot

Useimmin kysytyt kysymykset

Useimmin kysytyt kysymykset Useimmin kysytyt kysymykset Versio 1.1 1 1. Mikä mobiilikortti on? Mobiilikortti on matkapuhelimessa toimiva sovellus ja www.mobiilikortti.com osoitteessa oleva palvelu. Sovelluksen avulla voit siirtää

Lisätiedot

Seuramallisto Saaristomeren Melojat. yhteistyössä

Seuramallisto Saaristomeren Melojat. yhteistyössä Seuramallisto 2013 Saaristomeren Melojat yhteistyössä Stadium Team Sales ja Saaristomeren Melojat esittelevät yhdessä kauden uuden seuramalliston Stadiumilla työskentelemme määrätietoisesti missiomme toteuttamiseksi;

Lisätiedot

Kiipulan ammattiopisto. Liiketalous ja tietojenkäsittely. Erja Saarinen

Kiipulan ammattiopisto. Liiketalous ja tietojenkäsittely. Erja Saarinen Kiipulan ammattiopisto Liiketalous ja tietojenkäsittely Erja Saarinen 2 Sisällysluettelo 1. Johdanto... 3 2. Hyvät internetsivut... 3 3. Kuvien koko... 4 4. Sivujen lataus... 4 5. Sivukartta... 5 6. Sisältö...

Lisätiedot

Terveys: s. 30 Piristystä kaamokseen s. 13 Näin selviät syysmasennuksesta s. 12 Kysy terveydestä

Terveys: s. 30 Piristystä kaamokseen s. 13 Näin selviät syysmasennuksesta s. 12 Kysy terveydestä Muoti: s. 14 Joulun kuumimmat trendit s. 9 Pukeudu kuin JLo s. 15 Pikkujoulujen paras tyyli Kauneus: s. 20 Nutturat arkeen ja juhlaan s. 25 Testi: Mikä tuoksu sopii sinulle? s. 10 Vertailussa ripsarit,

Lisätiedot

Pipot M37 2 0107 3 4114 3 4104 4 4110 6 4111 6 M38 7 M39 7 M44 8 M35 9 M36 9 L11 10 M42 12 M43 12

Pipot M37 2 0107 3 4114 3 4104 4 4110 6 4111 6 M38 7 M39 7 M44 8 M35 9 M36 9 L11 10 M42 12 M43 12 sisältö The Headwear Professionals Headwear Professionals aloitti toimintansa 1974 ja toimii tänään monella mantereella. Meillä on 13 toimipaikkaa ympäri maailmaa ja olemme siksi yksi maailman suurimmista

Lisätiedot

MESSUMARKKINAT JA POISTOMYYNTI to 1.10 la 3.10.2015

MESSUMARKKINAT JA POISTOMYYNTI to 1.10 la 3.10.2015 MESSUMARKKINAT JA POISTOMYYNTI to 1.10 la 3.10.2015 Tiedostoa päivitetty viimeksi 22.9.2015 Alla luetellut tuotteet ovat myynnissä vain paikan päällä messumarkkinoillamme to 1.10 3.10.2015. Huom! Emme

Lisätiedot

YHTÄ ELIITTIÄ? Datanarratiiveja opiskelijoiden sosiaalisesta hyvinvoinnista

YHTÄ ELIITTIÄ? Datanarratiiveja opiskelijoiden sosiaalisesta hyvinvoinnista YHTÄ ELIITTIÄ? Datanarratiiveja opiskelijoiden sosiaalisesta hyvinvoinnista Elina Nurmikari kehittämispäällikkö Opiskelun ja koulutuksen tutkimussäätiö 26.10.2016 Tämän päivän köyhä opiskelija on tulevaisuuden

Lisätiedot

Kissaihmisten oma kahvila!

Kissaihmisten oma kahvila! Kissaihmisten oma kahvila! Teksti ja kuvat: Annika Pitkänen Jo ulkopuolelta voi huomata, ettei tamperelainen Purnauskis ole mikä tahansa kahvila. Ikkunalaudalla istuu kissa katselemassa uteliaana ohikulkevia

Lisätiedot

>> SEURADESIGN. Yli 3000 joukkuetta, seuraa ja yritystä ovat valinneet täydellisen yhdistelmän laatua ja vaihtoehtoja, joita Trimtex voi tarjota.

>> SEURADESIGN. Yli 3000 joukkuetta, seuraa ja yritystä ovat valinneet täydellisen yhdistelmän laatua ja vaihtoehtoja, joita Trimtex voi tarjota. YLEISURHEILU/JUOKSU Yli 3000 joukkuetta, seuraa ja yritystä ovat valinneet täydellisen yhdistelmän laatua ja vaihtoehtoja, joita Trimtex voi tarjota. Pyydä kilpailukykyinen tarjous ja saatte samalla design

Lisätiedot

Korulipas kätkee rakkaimmat aarteet

Korulipas kätkee rakkaimmat aarteet Ihana oma koti toivottaa tervetulleeksi! Finlaysonin kevään ja kesän 2013 mallisto luo kotiin vaihtuvia tunnelmia Finlaysonin kevään ja kesän 2013 tekstiilimallisto houkuttelee sisustamaan omasta kodista

Lisätiedot

Kirjakettu/Hopeakettu tehtävät

Kirjakettu/Hopeakettu tehtävät Kirjakettu/Hopeakettu tehtävät Päähenkilöön liittyvät tehtävät 1. Vertaile itseäsi ja kirjan päähenkilöä. Mitä teissä on samaa, mitä erilaista? 2. Kirjoita kirje valitsemallesi kirjan henkilölle. 3. Kuvittele,

Lisätiedot

[Otc list] Seuravaatetilaus 2015

[Otc list] Seuravaatetilaus 2015 [Otc list] Seuravaatetilaus 2015 1 viesti OTC Oulu 10. tammikuuta 2015 22.45 Vast. ott.: otc list@kompassi.com Huomio Huomio seuraväki. Lue huolella loppuun saakka, että osaat toimia

Lisätiedot

AV = ALUS- TAVA VARAUS MYYDÄÄN VUOKRATAAN OSTETAAN ANNETAAN NOUTO

AV = ALUS- TAVA VARAUS MYYDÄÄN VUOKRATAAN OSTETAAN ANNETAAN NOUTO Lämmittely YP= YLLÄPITO YV = YKSITYIS- VIESTI AV = ALUS- TAVA VARAUS JONO = JONOSSA VAIN NOUTO = VOI VAIN HAKEA SPK = SISÄLTÄÄ POSTIKULUT MMM = MYYNNISSÄ MYÖS MUUALLA KÄYTETTY KÄYTTÄMÄTÖN VÄHÄN- KÄYTETTY

Lisätiedot

HELMIKUU 2015. Ateljé Margaretha - PL 6370-00002 Helsinki Puh. 09 3157 9210 www.margaretha.fi Sähköposti: asiakaspalvelu@margaretha.

HELMIKUU 2015. Ateljé Margaretha - PL 6370-00002 Helsinki Puh. 09 3157 9210 www.margaretha.fi Sähköposti: asiakaspalvelu@margaretha. HELMIKUU 2015 Ateljé Margaretha - PL 6370-00002 Helsinki Puh. 09 3157 9210 www.margaretha.fi Sähköposti: asiakaspalvelu@margaretha.fi Hyvä Kerhojäsen! Aivan ensimmäiseksi me täällä Ateljé Margarethalla

Lisätiedot

Joulun parhaat liikelahjat! Syksy 2015

Joulun parhaat liikelahjat! Syksy 2015 Joulun parhaat liikelahjat! Syksy 2015 1 Monta hyvää syytä valita Aarikka-lahja Tervetuloa tekemään onnistuneita lahjavalintoja! Liikelahjan avulla viestitään yrityksen arvoista. Aarikka tuotteilla osoitatte

Lisätiedot

Vuoden parhaat ruokalahjat. Ei kylmätuotteita!

Vuoden parhaat ruokalahjat. Ei kylmätuotteita! K A R I N I N R U O K A L A H J A T 2 0 1 5 Vuoden parhaat ruokalahjat Ei kylmätuotteita! WWW.MATGAVOR.SE ORDER@MATGAVOR.SE +46 42 32 26 10 1 Me tarjoamme teille maistuvan ratkaisun! Jo 25 vuoden ajan

Lisätiedot

PROHOROFF DESIGN FLOORING

PROHOROFF DESIGN FLOORING PROHOROFF DESIGN FLOORING PROHOROFF DESIGN FLOORING PROHOROFF TAMMI WALNUT PROHOROFF C-COLLECTION 3-SÄLEINEN, FEELSTEP, LAKATTU WHITE MATT WALNUT Prohoroff C-Collection on näyttävä, kuuden värivaihtoehdon

Lisätiedot

TAKU 1 AKU 2 NUMERO 2. Leirin avajaiset. Sää huomenna 14 [1] Lieskahdus. Kävimme VESIHIIHTO- HARJOITUKSISSA. Pelastusjohtaja Harri Setälä

TAKU 1 AKU 2 NUMERO 2. Leirin avajaiset. Sää huomenna 14 [1] Lieskahdus. Kävimme VESIHIIHTO- HARJOITUKSISSA. Pelastusjohtaja Harri Setälä Leirilehti 11.06.2015 NUMERO 2 Leirin avajaiset Pelastusjohtaja Harri Setälä Kävimme VESIHIIHTO- HARJOITUKSISSA TAKU 1 ILOISIA LEIRIKASVOJA AKU 2 Sää huomenna 14 RUOAKSI HUOMENNA: 7.30 aamupala: kaurapuuro,

Lisätiedot

ASCII-taidetta. Intro: Python

ASCII-taidetta. Intro: Python Python 1 ASCII-taidetta All Code Clubs must be registered. Registered clubs appear on the map at codeclubworld.org - if your club is not on the map then visit jumpto.cc/18cplpy to find out what to do.

Lisätiedot

MODUULI 1 TÄRKEÄT VERBIREKTIOT (VERBI + KYSYMYSSANA)

MODUULI 1 TÄRKEÄT VERBIREKTIOT (VERBI + KYSYMYSSANA) MODUULI 1 TÄRKEÄT VERBIREKTIOT (VERBI + KYSYMYSSANA) ASUA + MISSÄ TYKÄTÄ + MISTÄ MENNÄ + MIHIN ANTAA + KENELLE SOITTAA + MITÄ OLLA + KENELLÄ KYSYÄ + KENELTÄ TAVATA + KENET MATKUSTAA + MILLÄ MISSÄ asua

Lisätiedot

SOSIAALISEN MEDIAN TYÖKALUPAKKI

SOSIAALISEN MEDIAN TYÖKALUPAKKI SOSIAALISEN MEDIAN TYÖKALUPAKKI TYÖKALUPAKKI eli sosiaalisen median pikaopas nenäilijälle Nenätapahtuman tueksi. Näiden ohjeiden avulla tempaiset verkostosi mukaan sosiaalisessa mediassa. MISTÄ LIIKKEELLE?

Lisätiedot