LINNAN (1.) KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 24 TONTIN 2040 ASEMAKAAVAN MUUTOS

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "LINNAN (1.) KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 24 TONTIN 2040 ASEMAKAAVAN MUUTOS 609 1639"

Transkriptio

1 Asemakaavan tunnus Asemakaavan diaari KAUS/ /2014 LINNAN (1.) KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 24 TONTIN 2040 ASEMAKAAVAN MUUTOS Porin kaupunkisuunnittelu Vireilletulo Luonnosvaihe nähtävillä KH

2 1. PERUS- JA TUNNISTETIEDOT 1.1 Tunnistetiedot Asemakaavan muutos koskee: Porin kaupungin Linnan (1.) kaupunginosan korttelin 24 tonttia 2040 Asemakaavan muutoksella muodostuu: Porin kaupungin Linnan (1.) kaupunginosan kortteli 24 (osa) tontti 2040 Kaavan laatija kaavoitusarkkitehti Mirko Laurinen Asemakaavan vireilletulo: Asemakaavan vireilletulosta sekä osallistumis- ja arviointisuunnitelman ja asemakaavan muutosluonnoksen nähtävilläolosta ilmoitettiin kuulutuksella sanomalehdissä, kaupungin verkkosivuilla sekä kirjeellä osallisille. 1.2 Kaava-alueen sijainti Suunnittelualue sijaitsee Porin ydinkeskustassa, osoitteessa Antinkatu 9. Kaavamuutosalueen sijainti 1.3 Kaavan nimi ja tarkoitus Linnan (1.) kaupunginosan korttelin 24 tontin 2040 asemakaavan muutos Asemakaavan muutoksessa tontin käyttötarkoitus muutetaan asuin-, liike ja toimistorakennusten korttelialueeksi. Tontin rakennusoikeus säilyy ennallaan. 2(7)

3 1.4 Luettelo selostuksen liiteasiakirjoista 1. Asemakaavan seurantalomake 2. Satakunnan maakuntakaava, vahv , ote 3. Kantakaupungin yleiskaava 2025 (KV hyv ), ote 4. Ajantasa-asemakaava, ote 5. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 6. Asemakaavaehdotus, kaavamerkinnät ja -määräykset 7. Havainnepiirros 2 kpl 2. TIIVISTELMÄ 2.1 Kaavaprosessin vaiheet 2.2 Asemakaavan sisältö 2.3 Asemakaavan toteuttaminen Asemakaavan muutos laaditaan Kiinteistö Oy Itäpuisto 9 aloitteesta. Asemakaavan muutoksessa tontti osoitetaan asuin-, liike ja toimistorakennusten korttelialueeksi. Tontilla sijaitseva, vuonna 1935 valmistunut toimisto- ja asuinrakennus suojellaan asemakaavassa. - Kuulutus, vireilletulo sekä osallistumis- ja arviointisuunnitelma, SK, UA, Kuulutus, kaavaluonnos, SK, UA, Luonnosvaiheen nähtävilläolo Kuulutus ehdotusvaiheen nähtävilläolosta SK, UA, - Ehdotusvaiheen nähtävilläolo - Ehdotusvaiheen muistutusten ja lausuntojen arviointi - Asemakaavan muutosehdotus päätettävänä (KH, KV) - Asemakaava lainvoimainen Kaavamuutoksen vireilletulosta ja kaavaluonnoksesta on ilmoitettu kuulutuksella sanomalehdissä, kaupungin verkkosivuilla ja kirjeellä osallisille. Muutetussa asemakaavassa tontti on osoitettu asuin-, liike- ja toimistorakennusten korttelialueeksi (AL). Tontin rakennusoikeus on säilytetty ennallaan. Tontilla sijaitseva liike- ja asuinrakennus suojellaan asemakaavassa. Asemakaavan muutoksen tavoite on sallia tontilla sijaitsevan rakennuksen muuttaminen pääasiassa asuinkäyttöön. Tontille ei jää merkittävää käyttämätöntä rakennusoikeutta. 3. LÄHTÖKOHDAT 3.1 Selvitys suunnittelualueen oloista Luonnonympäristö Suunnittelualue sijaitsee Itäpuiston ja Antinkadun kulmauksessa osoitteessa Itäpuisto 9. Tontilla sijaitsee kuusikerroksinen, alun perin pankki- ja asuintaloksi v rakennettu rakennus, jonka on suunnitellut arkkitehti Bertel Strömmer. Rakennukseen liittyy kellarikerros, joka kattaa koko tontin. Rakennuksen käytössä olevat autopaikat sijaitsevat pääosin viereisellä tontilla olevassa pysäköintilaitoksessa. Käynti tontin pihalle tapahtuu Itäpuiston kautta. Tontin pinta-ala on 948 m2. Alueen asemakaava on vuodelta Alueella ei ole luonnontilaista ympäristöä. 3(7)

4 3.1.3 Rakennettu ympäristö Julkisivut Itäpuistoon ja Antinkadulle vuodelta Rakennus oli alun perin nelikerroksinen. Kaavamuutoksen kohteena olevalla tontilla sijaitsee vuonna 1935 rakennettu liike- ja asuinrakennus. Rakennus oli alun perin neljä kerrosta korkea, ja sen suunnitteli arkkitehti Bertel Strömmer. Valmistumisen jälkeen rakennuksen pohjakerroksessa toimi Porin Säästöpankki, ja ylimmät kerrokset olivat asuinkäytössä. Rakennusta korotettiin vuonna 1952 kahdella kerroksella. Sittemmin rakennuksessa on sijainnut mm. Porin rakennusvirasto, ja se on edelleen suurelta osin toimistokäytössä. Rakennuksen funktionalistisia tyylipiirteitä omaavat julkisivut ovat rapatut, lukuun ottamatta pohjakerrosta, jonka julkisivut ovat osittain punertavaa graniittia. Rakennuksessa on vinttikerros ja sen päällä loiva aumakatto. Talo on tontin pohjoisrajalla rakennettu kiinni naapurirakennukseen (Antinkatu 15), ja rakennuksia yhdistää sisäpuolinen yhdyskäytävä. Eteläsivulla rakennuksen etäisyys naapuriin (Kiinteistö Oy Itäpuisto 11:n toimisto- ja liiketalo) on noin 9 metriä. Rakennukset on kytketty toisiinsa 2. kerroksen yhdyssillalla. Piha on asfalttia. Asemakaavamuutoksen vähäisen laajuuden ja tarkoituksen vuoksi ei mittavaa inventointia ole tehty. Rakennushistoriaa koskevat tiedot perustuvat rakennuslupapiirustuksiin. 4(7)

5 3.2 Suunnittelutilanne Maakuntakaava Suunnittelualueella on voimassa Satakunnan maakuntakaava ( , vahv ympäristöministeriö). Maakuntakaavassa alue on osoitettu keskustatoimintojen alueeksi (C1). Alue sisältyy kaupunkikehittämisen kohdevyöhykkeeseen (kk1). Yleiskaava Suunnittelualueella on voimassa oikeusvaikutteinen Kantakaupungin yleiskaava 2025, jonka kaupunginvaltuusto on hyväksynyt Yleiskaavassa suunnittelualue on osoitettu keskustatoimintojen alueeksi (C). Asemakaava Suunnittelualueella on voimassa asemakaava n:o ( ). Asemakaavassa alue on osoitettu liike- ja toimistorakennusten korttelialueeksi (K). Suurin sallittu kerrosluku on 6 ja tontin asemakaavan mukainen rakennusoikeus 3800 k-m2. Tonttijako ja rekisteri Tontti on merkitty kaupungin kiinteistörekisteriin ja rekisteröity Pohjakartta Alueen pohjakartta MK 1:1000 on Porin kaupungin mittaustoimen laatima ja kartta täyttää annetun kaavoitusmittausasetuksen 1284/99 vaatimukset. Rakennusjärjestys Porin kaupungin rakennusjärjestys on tullut voimaan Lähiympäristön kaavatilanne ja suunnitelmat Suunnittelualueen naapuritontilla (Itäpuisto 11) on vireillä asemakaavan muutos. Kaavamuutoksessa tontin käyttötarkoitus aiotaan muuttaa liike- ja toimistorakennusten korttelialueesta (K) asuin- ja liikerakennusten korttelialueeksi (AL). Tontilla nykyisin sijaitseva toimistorakennus on tarkoitus purkaa ja korvata asuinkerrostalolla. 4. ASEMAKAAVAN SUUNNITTELUN VAIHEET 4.1 Suunnittelun tarve ja sitä koskevat päätökset 4.2 Osallistuminen ja yhteistyö Osalliset Asemakaavan muutos laaditaan Kiinteistö Oy Itäpuisto 9:n anomuksesta (KAUS/928/2013). Asemakaavan muutos on pantu vireille virkamiespäätöksellä VP 61/ Asemakaavamuutoksen tavoite on mahdollistaa tontilla sijaitsevan toimistorakennuksen muuttaminen pääosin asuinkäyttöön. - kaavamuutosalueen maanomistajat ja -haltijat - naapurikiinteistöjen omistajat, asukkaat ja yritykset - Satakunnan pelastuslaitos - tekninen lautakunta - perusturvalautakunta - ympäristölautakunta - Pori Energia Sähköverkot Oy - Pori Energia Oy Energiayksikkö 5(7)

6 - Porin Vesi - DNA Oy, Länsi-Suomi - Satakunnan Museo Vireilletulo ja asemakaavaluonnos Suunnittelu tuli vireille virkamiespäätöksellä VP 61/ Asemakaavan vireilletulosta kuulutettiin lehdissä ja asemakaavaluonnoksen nähtävilläolosta Osallistuminen ja vuorovaikutusmenettelyt Osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta saatiin vuonna 2013 yksi mielipide. Asemakaavaluonnoksesta saatiin nähtävilläolon ( ) perusteella lisäksi kolme mielipidettä. 4.3 Asemakaavaratkaisun vaihtoehdot ja niiden vaikutukset Asemakaavan muutoksesta ei ole laadittu vaihtoehtoja. 5. ASEMAKAAVAN KUVAUS 5.1 Kaavan rakenne Mitoitus Palvelut Muutetussa asemakaavassa tontti on osoitettu asuin-, liike- ja toimistorakennusten korttelialueeksi (AL-72). Tontin rakennusoikeus ja -ala on säilytetty ennallaan. Kellarikerrokseen saadaan sijoittaa 1. kerroksen liiketiloihin liittyviä kerrosalaan laskettavia tiloja. Tontin rakennusoikeus on k-m2. Rakennusoikeus säilyy kaavamuutoksessa ennallaan. Tontin vaadittu autopaikkamäärä on 28 ap ( 1 ap/136 k-m2). Autopaikkoja saa sijoittaa enintään 400 m päähän tontista K-, AL-, LPA- ja LPY-korttelialueille. Suurin osa kaavassa vaadituista autopaikoista tullaan sijoittamaan viereisellä tontilla sijaitsevaan pysäköintilaitokseen. Tontilla sijaitsee neljä autopaikkaa. Kaavamuutosalueella käytetään Porin keskustan palveluita. 5.2 Ympäristön laatua koskevien tavoitteiden toteutuminen 5.3. Aluevaraukset 5.4 Kaavan vaikutukset Suunnittelualueella oleva toimisto- ja asuinrakennus suojellaan asemakaavassa: Tontti on asemakaavassa osoitettu asuin-, liike- ja toimistorakennusten korttelialueeksi (AL-72). Kaavamuutoksen myötä tontilla sijaitseva rakennus palautuu pääosin asumiskäyttöön. Tontilla sijaitseva, v rakennettu ja kaupunkikuvallisesti arvokas kuusikerroksinen rakennus suojellaan asemakaavassa Vaikutukset rakennettuun ympäristöön Asemakaavan muutos edesauttaa kulttuurihistoriallisesti arvokkaan ympäristön säilymistä. Tontilla oleva asuin- ja liikerakennus suojellaan. Kaavamuutoksen hakijan tavoitteena on teettää rakennukseen vain vähäisiä julkisivumuutoksia, rakennuksen länsipäätyyn ja sisäpihalle tulevien parvekkeiden muodossa. 6(7)

7 Kuva: arkkitehdin luonnos sisäpihan ja länsipäädyn parvekkeiksi. 5.5 Kaavamerkinnät ja määräykset AL-72 Asuin-, liike- ja toimistorakennusten korttelialue. Kellarikerrokseen saadaan sijoittaa 1. kerroksen liiketiloihin liittyviä kerrosalaan laskettavia tiloja. Korttelialueen tonttien autopaikkoja saadaan sijoittaa K, AL, LPA JA LPY -korttelialueille, joiden jalankulkuetäisyys tontilta on enintään 400 m. Sr-41 Kaupunkikuvan kannalta tärkeä rakennus. Maankäyttö- ja rakennuslain 57 pykälän 2 momentin nojalla määrätään, että rakennusta ei saa purkaa. Rakennuksessa suoritettavien muutostöiden tulee olla sellaisia, että rakennuksen kaupunkikuvallisesti merkittävä luonne säilyy. Korjausrakentamisessa tulee käyttää vanhoihin rakennuksiin soveltuvia materiaaleja ja työtapoja. Rakennuksen ilmettä muuttavista korjaus- ja muista toimenpiteistä on hankkeeseen ryhtyvän pyydettävä Satakunnan Museon lausunto. Sisäpihanpuoleisille julkisivun osille ja rakennuksen päätyyn saa rakentaa rakennusrungon ulkopuolisia, enintään 1,5 metriä syviä parvekkeita. 28 ap Merkintä osoittaa, kuinka monta autopaikkaa tonttia varten on rakennettava. 5.6 Nimistö Alueen nimistö ei muutu kaavamuutoksen myötä. 6. ASEMAKAAVAN TOTEUTUS Kaavamuutosalueella tehtävistä rakennustoimenpiteistä vastaa alueen vuokralainen. Porissa Kaavoitusarkkitehti Mirko Laurinen Kaupunkisuunnittelupäällikkö Olavi Mäkelä 7(7)

8 Asemakaavan seurantalomake Asemakaavan perustiedot ja yhteenveto Kunta 609 Pori Täyttämispvm Kaavan nimi Linnan (1.) kaupunginosan korttelin 24 tontin 2040 asemakaavan muutos Hyväksymispvm Ehdotuspvm Hyväksyjä Vireilletulosta ilm. pvm Hyväksymispykälä Kunnan kaavatunnus Generoitu kaavatunnus Kaava-alueen pinta-ala [ha] 0,0948 Uusi asemakaavan pinta-ala [ha] Maanalaisten tilojen pinta-ala [ha] Asemakaavan muutoksen pinta-ala [ha] 0,0948 Ranta-asemakaava Rantaviivan pituus [km] Rakennuspaikat [lkm] Omarantaiset Ei-omarantaiset Lomarakennuspaikat [lkm] Omarantaiset Ei-omarantaiset Aluevaraukset Pinta-ala Pinta-ala Kerrosala Tehokkuus Pinta-alan Kerrosalan muut. [ha] [%] [k-m²] [e] muut. [ha +/-] [k-m² +/-] Yhteensä 0, , ,01 0, A yhteensä 0, , ,01 0, P yhteensä Y yhteensä C yhteensä K yhteensä 0, , T yhteensä V yhteensä R yhteensä L yhteensä E yhteensä S yhteensä M yhteensä W yhteensä Maanalaiset tilat Yhteensä Pinta-ala [ha] Pinta-ala [%] Kerrosala [k-m²] Pinta-alan muut. [ha +/-] Kerrosalan muut. [k-m² +/-] Rakennussuojelu Suojellut rakennuksetsuojeltujen rakennusten muutos [lkm] [k-m²] [lkm +/-] [k-m² +/-] Yhteensä

9 Alamerkinnät Aluevaraukset Pinta-ala Pinta-ala Kerrosala Tehokkuus Pinta-alan Kerrosalan muut. [ha] [%] [k-m²] [e] muut. [ha +/-] [k-m² +/-] Yhteensä 0, , ,01 0, A yhteensä 0, , ,01 0, AL 0, , ,01 0, P yhteensä Y yhteensä C yhteensä K yhteensä 0, , K 0, , T yhteensä V yhteensä R yhteensä L yhteensä E yhteensä S yhteensä M yhteensä W yhteensä

10 Satakunnan maakuntakaava vahvistunut (ote) LIITE 2

11 Kantakaupungin yleiskaava 2025 (KV hyv ),ote LIITE 3

12 Ote ajantasa-asemakaavasta LIITE 4

13 LIITE 5 Dnro KAUS/934/2014 VP 61/ , tark LINNAN (1.) kaupunginosan korttelin 24 tontin 2040 asemakaavan muutos Kaavoitusarkkitehti Mirko Laurinen, puh. (02) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA OSOITE TAI MUU PAIKANNUS ALOITE TAI HAKIJA SUUNNITTELUALUE Itäpuisto 9 / Antinkatu 15b. Asemakaavan muutos laaditaan Kiinteistö Oy Itäpuisto 9:n anomuksesta (KAUS/928/2013). Suunnittelualue sijaitsee Antinkadun ja Itäpuiston risteyksessä. Suunnittelun kohteena olevan tontin omistaa Kiinteistö Oy Itäpuisto 9, ja sen koko on 948 m2. Tontilla sijaitsee vuonna 1935 valmistunut, arkkitehti Bertel Strömmerin suunnittelema toimistorakennus. Talossa on 6 maanpäällistä kerrosta. Talo on alun perin ollut Porin Säästöpankin pankkitalo, minkä jälkeen siinä on toiminut mm. Porin rakennusvirasto. LÄHTÖTIEDOT Maakuntakaava Yleiskaava Suunnittelualueella on voimassa Satakunnan maakuntakaava ( , vahv ympäristöministeriö). Maakuntakaavassa alue on osoitettu keskustatoimintojen alueeksi (C1). Suunnittelualueella on voimassa oikeusvaikutteinen Kantakaupungin yleiskaava 2025, jonka kaupunginvaltuusto on hyväksynyt Yleiskaavassa suunnittelualue on osoitettu keskustatoimintojen alueeksi (C). Asemakaava Suunnittelualueella on voimassa asemakaava n:o (vahv ). Asemakaavassa alue on osoitettu liike- ja toimistorakennusten korttelialueeksi (K). Suurin sallittu kerrosluku on 6 ja tontin asemakaavan mukainen rakennusoikeus 3800 k-m2. SUUNNITTELUTEHTÄVÄ JA TAVOITTEET ARVIOITAVAT VAIKUTUKSET Kaavamuutoksen hakijan tarkoituksena on palauttaa tontilla sijaitseva toimistorakennus asuinkäyttöön. Asemakaavan muutoksessa tontin käyttötarkoitus muutetaan asuin- ja liikerakennusten korttelialueeksi. Tontilla olevan rakennuksen suojeluarvot selvitetään ja kaavamääräykset päivitetään vastaamaan suojelutarvetta ja rakennuksen muuttuvaa käyttötarkoitusta. Kaavan laatimisen yhteydessä arvioidaan asemakaavan muutoksen kaupunkikuvalliset, toiminnalliset ja liikenteelliset vaikutukset. Vaikutusten ollessa vähäisiä arvioinnin suorittaa pääasiassa kaavan laatija apunaan eri hallintokuntien asiantuntemus. Osalliset voivat myös esittää mielipiteensä vaikutusten arvioinnin riittävyydestä. OSALLISET - kaava-alueen maanomistajat- ja haltijat - naapurikiinteistöjen omistajat, asukkaat ja yritykset etunimi.sukunimi@pori.fi puh faksi Postiosoite: PL Pori Porin kaupunki Kaupunkisuunnittelu Valtakatu 4

14 2 VUOROVAIKUTUS JA AIKATAULU Hankkeen vireilletulo ja luonnosvaihe - tekninen lautakunta - perusturvalautakunta - ympäristölautakunta - Satakunnan pelastuslaitos - Pori Energia Sähköverkot Oy - Pori Energia Oy Energiayksikkö - Porin Vesi - DNA Oy, Länsi-Suomi - Satakunnan Museo Hankkeen vireilletulosta ilmoitetaan kuulutuksella sanomalehdissä, kaupungin verkkosivuilla sekä kirjeellä osallisille. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma on nähtävänä kaupungin kaupunkisuunnittelussa, jossa hanketta koskevat kirjalliset ja suulliset mielipiteet voi esittää. Mikäli osallinen katsoo, että esim. osallistumisen laajuus tai vaikutusten arviointi ei ole riittävä tai on puutteellinen, voi hän esittää asian tarkistamista ja korjaamista OAS:aan. Osallinen voi esittää myös pyynnön ympäristökeskukselle neuvottelun järjestämisestä osallisen, kunnan ja ELY-keskuksen kesken, jos neuvottelu kunnan kanssa ei tuota tulosta. Asemakaavamuutoksen luonnoksen valmistuttua sen nähtävilläolosta tiedotetaan sanomalehdissä, kaupungin verkkosivuilla sekä kirjeellä osallisille. Luonnos on nähtävillä kaupunkisuunnittelussa, jonne siihen liittyvät kirjalliset mielipiteet tulee osoittaa. Ehdotusvaihe Ehdotusvaiheessa kaupunkisuunnittelu valmistelee asemakaavaehdotuksen huomioiden luonnosvaiheessa esitetyt mielipiteet. Kaupunginhallituksen käsittelyn jälkeen asemakaavan muutosehdotus pidetään virallisesti nähtävillä 30 päivän ajan lausuntojen antamista ja mahdollisten muistutusten tekemistä varten. Nähtävilläolosta ilmoitetaan kuulutuksella paikallisissa lehdissä, Porin kaupungin verkkosivuilla sekä kirjeellä osallisille. Lausuntojen, muistutusten ja neuvottelujen perusteella tehdään tarvittavat korjaukset asemakaavaehdotukseen. Asemakaavaehdotuksen hyväksyminen Arvioitu aikataulu Palaute ja yhteystiedot Hyväksymisvaiheessa kaupunginvaltuusto päättää asemakaavaehdotuksesta. Hyväksymispäätöksestä voi valittaa Turun hallinto-oikeuteen ja sen päätöksestä korkeimpaan hallinto-oikeuteen. Korkeimmalta hallinto-oikeudelta on haettava lupa valitusta varten, mikäli asemakaava on oikeusvaikutteisen yleiskaavan alueella ja hallinto-oikeuden asemakaavavalituksesta tekemä päätös ei ole muuttanut hyväksymispäätöstä. Kuulutus vireilletulosta SK, UA, Osallistumis- ja arviointisuunnitelman nähtävilläolo talvi 2013 Luonnosvaiheen nähtävilläolo 14 vrk, kesä 2014 Luonnosvaiheen vuorovaikutuksen arviointi ja asemakaavan muutosehdotuksen valmistelu Kaavaehdotuksen käsittely, kaupunginhallitus Kuulutus ehdotusvaiheen nähtävilläolosta SK, UA, Ehdotusvaiheen nähtävilläolo 30 vrk, 2014 Ehdotusvaiheen muistutusten ja lausuntojen arviointi Asemakaavamuutoksen hyväksyminen, kaupunginvaltuusto, 2014 Aikatauluarviota tarkistetaan, mikäli kaavaan kohdistuu muistutuksia ja valituksia tai muita vastaavia lisäselvityksiä vaativia seikkoja. Suulliset ja kirjalliset palautteet sekä kaavoituksen etenemisen tiedustelut voi osoittaa kaupunkisuunnittelussa kaavan laatijalle, kaavoitusarkkitehti Mirko Laurinen, (02) tai kaupunkisuunnittelun neuvontaan puh. (02) , käyntiosoite Valtakatu 4 (7 krs). Palautetta tästä osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta voi antaa kaavan laatijalle nähtävilläolon loppuun mennessä. Kaupunkisuunnittelupäällikkö Olavi Mäkelä

15 II kt K LINNA II 24 AL ap AL-72 I k k kt VP Rump RU P PU :500

16 ASEMAKAAVAMÄÄRÄYKSET- JA MERKINNÄT AL-72 Asuin-, liike- ja toimistorakennusten korttelialue. Kellarikerrokseen saadaan sijoittaa 1. kerroksen liiketiloihin liittyviä kerrosalaan laskettavia tiloja. Korttelialueen tonttien autopaikkoja saadaan sijoittaa K, AL, LPA JA LPY korttelialueille, joiden jalankulkuetäisyys tontilta on enintään 400 m. 3 m kaava-alueen rajan ulkopuolella oleva viiva. Kaupunginosan raja. Korttelin, korttelinosan ja alueen raja. Osa-alueen raja. Ohjeellinen tontin raja. 1. Kaupunginosan numero. LINNA Kaupunginosan nimi. 24 Korttelin numero Rakennusoikeus kerrosalaneliömetreinä. VI Roomalainen numero osoittaa rakennusten, rakennuksen tai sen osan suurimman sallitun kerrosluvun. Rakennusala. Rakennukseen jätettävä kulkuaukko. 28 ap Merkintä osoittaa, kuinka monta autopaikkaa tonttia varten on rakennettava. sr-44 Kaupunkikuvan kannalta tärkeä rakennus. Maankäyttö- ja rakennuslain 57 pykälän 2 momentin nojalla määrätään, että rakennusta ei saa purkaa. Rakennuksessa suoritettavien muutostöiden tulee olla sellaisia, että rakennuksen kaupunkikuvallisesti merkittävä luonne säilyy. Korjausrakentamisessa tulee käyttää vanhoihin rakennuksiin soveltuvia materiaaleja ja työtapoja. Rakennuksen ilmettä muuttavista korjaus- ja muista toimenpiteistä on hankkeeseen ryhtyvän pyydettävä Satakunnan Museon lausunto. Sisäpihanpuoleisille julkisivun osille ja rakennuksen päätyyn saa rakentaa rakennusrungon ulkopuolisia, enintään 1,5 metriä syviä parvekkeita.

17 ASEMAKAAVAN MUUTOS KOSKEE PORIN KAUPUNGIN LINNA 1. KAUPUNGINOSAN KORTTELIA 24 TONTTIA 2040 ASEMAKAAVAN MUUTOKSELLA MUODOSTUU PORIN KAUPUNGIN LINNA 1. KAUPUNGINOSAN KORTTELI 24 (OSA) Tämän asemakaavan alueella tonttijako laaditaan sitovana ja erillisenä. Käsittelyt: Aloituspvm MRL 63 oas MRL 63 oas Luonnos näht Muutettu PORIN KAUPUNKI KAUPUNKISUUNNITTELU Suunnittelija Suunn.avustaja Mirko Laurinen Satu Lindqvist Kaavatunnus Säil.nro Pvm Kaupunkisuunnittelupäällikkö Olavi Mäkelä Pohjakartta täyttää annetun kaavoitusmittausasetuksen 1284/99 vaatimukset. Koordinaattijärjestelmä ETRS GK-22 Korkeusjärjestelmä N2000 Pvm Tarkastanut Kaupungingeodeetti Kalervo Salonen

18 LINNAN (1.) KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 24 TONTIN 2040 ASEMAKAAVAN MUUTOS Havainnepiirros / itäpuisto 9, länsipääty Arkkitehtitoimisto Kuttner Ky 2014 LIITE 7

19 LINNAN (1.) KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 24 TONTIN 2040 ASEMAKAAVAN MUUTOS Havainnepiirros / Itäpuisto 9, sisäpiha Arkkitehtitoimisto Kuttner Ky 2014 LIITE 7

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA KAUS/583/10.02.03/2014 VP 9/17.3.2014 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA TIILIMÄEN (11.) KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 15 TONTTI 10 ASEMAKAAVAN MUUTOS 609 1643 www.pori.fi/kaupunkisuunnittelu etunimi.sukunimi@pori.fi

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA KAUS/97/2015 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA KARTANO (41.) KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 17 TONTTI 10 ASEMAKAAVAN MUUTOS 609 1657 www.pori.fi/kaupunkisuunnittelu etunimi.sukunimi@pori.fi puh. 02 621 1600

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Dnro KAUS/1940/2014 VP 64/10.12.2014 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA TIILIMÄEN (11.) KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 9 TONTTI 2 ASEMAKAAVAN MUUTOS 609 1640 www.pori.fi/kaupunkisuunnittelu etunimi.sukunimi@pori.fi

Lisätiedot

VÄINÖLÄN (44.) KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 54 TONTTIEN 13 JA 14 ASEMAKAAVAN MUUTOS 609 1641

VÄINÖLÄN (44.) KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 54 TONTTIEN 13 JA 14 ASEMAKAAVAN MUUTOS 609 1641 VÄINÖLÄN (44.) KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 54 TONTTIEN 13 JA 14 ASEMAKAAVAN MUUTOS 609 1641 Asemakaavan selostus / kaavaluonnos 18.3.2014 [Ylh. vas: [Ylh. oik, alh: Kaavamuutosalueen sijainti] Attendo Oy palvelutalot

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA PORI/317/2017 VP 2/2017 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA PORMESTARINLUODON 53. KAUPUNGINOSAN MESSIPOJANPUISTOA KOSKEVA ASEMAKAAVAN MUUTOS 609 1692 ISOSANNAN PÄIVÄKOTI www.pori.fi/kaupunkisuunnittelu

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA KAUS/1907/10.02.03/2014 VP 47/21.10.2014 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA KYLÄSAAREN 34. KAUPUNGINOSAN KYLÄSAARENTIEN, KIVININTIEN, VANHAINKODINTIEN JA LAUNAISTENTIEN LÄHIYMPÄRISTÖ 1. ASEMAKAAVA 609

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Dnro KAUS/911/10.02.03/2014 VP 18 /13.5.2014 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA VIIKINÄINEN (69.) KAUPUNGINOSA, KORTTELIN 12 ASEMAKAAVAN MUUTOS 609 1646 www.pori.fi/kaupunkisuunnittelu etunimi.sukunimi@pori.fi

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA PORI/1432/2016 VP 34/2016 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA HAKALANVAINIO 83. KAUPUNGINOSAN KORTTELI 43 (KRAKANTIE 46) JA PUISTOALUE, ASEMAKAAVAN MUUTOS, ASEMAKAAVAN KUMOAMINEN JA I ASEMAKAAVA 609

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA KAUS/433/2015 VP 31/28.5.2015 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA LIINAHARJAN 26. KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 33 TONTIN 1 ASEMAKAAVAN MUUTOS 609 1663 Maankäyttö- ja rakennuslain 63 mukainen osallistumis-

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Dnro KAUS/1654/2014 VP 44/30.9.2014 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MUSAN 23. KAUPUNGINOSAN KORTTELIA 36 KOSKEVA ASEMAKAAVAN MUUTOS 609 1652 www.pori.fi/kaupunkisuunnittelu etunimi.sukunimi@pori.fi

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA PORI/2798/2015/10.02.03 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA TIKKULAN (24.) KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 14 TONTTIA 1 KOSKEVA ASEMAKAAVAN MUUTOS 609 1675 1. OSOITE Raumanjuovantie 2 28100 Pori 2. ALOITE Tactic

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Dnro KAUS/968/2013 VP 58/17.10.02013 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA FINBYYN (81.) KAUPUNGINOSAN KORTTELI 1 (NOORMARKUN HALLINTOKORTTELI) KOSKEVA ASEMAKAAVAN MUUOTS 609 1636 www.pori.fi/kaupunkisuunnittelu

Lisätiedot

1 PERUS- JA TUNNISTETIEDOT

1 PERUS- JA TUNNISTETIEDOT ASEMAKAAVAN SELOSTUS Kortteli 1725 18.5.2018 Asemakaavan muutos JARDno-2018-2139 Kaavatunnus 170010 Vireilletulo ja kaavaluonnos, kuuleminen kirjeellä (MRA 30 ) 24.5. 8.6.2018 Asemakaavaehdotuksen hyväksyminen

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA PORI/2442/2016 VP 37/2016 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA KOTOMETSÄ 88. KAUPUNGINOSAN SUOJAVIHERALUEEN (OSA), MAA- JA METSÄTALOUSALUEEN (OSA), HATANPÄÄNTIEN (OSA) JA KOTOMETSÄNTIEN (OSA) ASEMAKAAVAN

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Dnro KAUS/856/10.02.03/2014 VP 18 /13.5.2014 13.5.2014, tark. 6.6.2016 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA RIIHIKEDON (9.) KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 38 TONTTEJA 10 JA 15 KOSKEVA ASEMAKAAVAN MUUTOS 609

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA PORI/1239/2016 VP 18/26.5.2016 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA KARJARANTA 21. KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 58 ASEMAKAAVAN MUUTOS Maankäyttö- ja rakennuslain 63 mukainen osallistumis- ja arviointisuunnitelma,

Lisätiedot

RADANVARSITIE, ASEMAKAAVAN MUUTOS, KAAVA NRO 467

RADANVARSITIE, ASEMAKAAVAN MUUTOS, KAAVA NRO 467 Valkeakosken kaupunki 2.4.2013 Kaavoitus / Kaupunkisuunnitteluyksikkö Sääksmäentie 2 37600 VALKEAKOSKI ASEMAKAAVAN SELOSTUS, JOKA KOSKEE 2.4.2013 PÄIVÄTTYÄ ASEMAKAAVA- KARTTAA RADANVARSITIE, ASEMAKAAVAN

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA PORI/1039/2016 VP 34/2016 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA HERRALAHTI 14. KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 22 TONTTI 1 (PUINNINTIE 15) JA PUISTON RUISHALME (OSA) ASEMAKAAVAN MUUTOS 609 1686 Maankäyttö- ja

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA PORI 2490/10.02.03/2015 VP 58 /3.12.2015 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA TUULIKYLÄ (78.) KAUPUNGINOSA, PIENTALOALUEEN LAAJENNUS 1. ASEMAKAAVA 609 1653 1. OSOITE TAI MUU PAIKANNUS Keisarinviitantien,

Lisätiedot

kaavatunnus AM2092 Dnro 3401/2010 Tekninen lautakunta on hyväksynyt asemakaavan muutoksen ASEMAKAAVAN- MUUTOSALUE

kaavatunnus AM2092 Dnro 3401/2010 Tekninen lautakunta on hyväksynyt asemakaavan muutoksen ASEMAKAAVAN- MUUTOSALUE ASEMAKAAVAN SELOSTUS 16.12.2011 päivättyyn Oulun kaupungin Kiviniemen kaupunginosan korttelin 86 tonttia nro 2 koskevaan asemakaavan muutokseen (Kultasirkuntie 21) kaavatunnus AM2092 Dnro 3401/2010 Tekninen

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelman sisällysluettelo

Osallistumis- ja arviointisuunnitelman sisällysluettelo Osallistumis- ja arviointisuunnitelman sisällysluettelo 0 YLEISTÄ...2 1 SUUNNITTELUALUE...2 2 SUUNNITTELUN LÄHTÖKOHDAT JA TAVOITTEET...2 3 KAAVAT ILANNE...2 4 MAANOMISTUS...2 5 VAIKUTUSTEN ARVIOINT I...3

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Dnro KAUS/1742/2014 VP 29/8.5.2013 609 1625 17.5.2013, tark. 29.9.2014 Paratiisinmäki (48.), Tiiliruukki (33.), Klasipruuki (89.) Länsiväylän asemakaava ja asemakaavan muutos OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

Lisätiedot

Asemakaavan selostus

Asemakaavan selostus Asemakaavan selostus 12.5.2014 12.5.2014 päivättyyn Oulun kaupungin Haukiputaan kaupunginosan korttelin 2607 tonttia 2 ja katualuetta koskevaan asemakaavan muutokseen (Koulukuja 4) Kaavatunnus 564-2211

Lisätiedot

HIU 19. KAUPUNGINOSAN ASEMAKAAVAMUUTOS KOSKIEN PIHAKATUALUETTA JA LEIKKIKENTTÄÄ

HIU 19. KAUPUNGINOSAN ASEMAKAAVAMUUTOS KOSKIEN PIHAKATUALUETTA JA LEIKKIKENTTÄÄ Kaavaselostus KAUPUNKISUUNNITTELU Ak01907 HIU 19. KAUPUNGINOSAN ASEMAKAAVAMUUTOS KOSKIEN PIHAKATUALUETTA JA LEIKKIKENTTÄÄ Asemakaavan muutoksen selostus, joka koskee 20.3.2019 päivättyä asemakaavakarttaa.

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA PORI/244/2016 VP 6/17.2.2016 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA FINPYYN (81.) KAUPUNGINOSAN KOSKIPUISTON JA VT 23:N VÄLISEN ALUEEN 1. ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS 609 1677 1. OSOITE Mäkelänkuja

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA EURAJOEN KUNTA LANKOORIN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS Maankäyttö- ja rakennuslain 63 :n mukainen osallistumis- ja arviointisuunnitelma, jossa kuvataan kaavatyön tavoitteet

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI Ak 5147 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI Justeerinpuiston/ Kotikioskin asemakaavan muutoksen selostus 9. kaupunginosa (Kärki) korttelin 731 osa sekä katu- ja puistoalue HALLINTOKESKUS/ SUUNNITTELUTOIMISTO 1.8.2006

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA PORI/2231/2016 VP 2/2017 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA HARMAALINNAN (40.) KAUPUNGINOSAN KORTTELIEN 75 JA 77 (OSA) ASEMAKAAVAN MUUTOS 609 1691 Maankäyttö- ja rakennuslain 63 mukainen osallistumis-

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA KAUS/1610/2015 VP 44/3.9.2015 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA TOEJOKI 52. KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 16 TONTTI 1001 (KESKIKATU 26) JA PUISTON RIITAVIIKIN AUKION (OSA) ASEMAKAAVAN MUUTOS 609 1668 Maankäyttö-

Lisätiedot

VEIKKOLAN TEOLLISUUSALUE Asemakaavan muutos kortteli 125 tontti 2

VEIKKOLAN TEOLLISUUSALUE Asemakaavan muutos kortteli 125 tontti 2 ASEMAKAAVANMUUTOKSEN SELOSTUS Kunta: Kirkkonummi Kaavan nimi: VEIKKOLAN TEOLLISUUSALUE Asemakaavan muutos kortteli 125 tontti 2 Hankenumero: 40118 Piirustusnro: 3121 Laatija: kaavoitusteknikko Mikael Pettersson.

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA EURAJOEN KUNTA LUVIA KORTTELIN 29 (OSA), PAPPILANTIE (OSA), MYLLYTANHUA (OSA) ASEMAKAAVAN MUUTOS Maankäyttö- ja rakennuslain 63 :n mukainen osallistumis- ja arviointisuunnitelma,

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA KAUS/1201/10.02.03/2014 VP 56/10.11.2014 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA RIIHIKEDON 9. KAUPUNGINOSAN RAUTATIELIIKENNEALUETTA (OSA) JA KORTTELIA 75 KOSKEVA ASEMAKAAVAN MUUTOS 609 1644 Maankäyttö-

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA EURAJOEN KUNTA LUVIAN RANTAYLEISKAAVAN MUUTOS Maankäyttö- ja rakennuslain 63 :n mukainen osallistumis- ja arviointisuunnitelma, jossa kuvataan kaavatyön tavoitteet

Lisätiedot

ASEMAKAAVAMUUTOKSEN SELOSTUS

ASEMAKAAVAMUUTOKSEN SELOSTUS KUUSAMON KAUPUNKI 1 Dnr:o 714/2018 ASEMAKAAVAMUUTOKSEN SELOSTUS Selostus liittyy 25.10.2018 päivättyyn kaavakarttaan Rukan asemakaavan vähäisen osan kumoamisessa käsitellään Moisasensuontien ja Huttulammentien

Lisätiedot

1 PERUS- JA TUNNISTETIEDOT

1 PERUS- JA TUNNISTETIEDOT ASEMAKAAVAN SELOSTUS Kortteli 1725 18.5.2018 Asemakaavan muutos JARDno-2018-2139 Kaavatunnus 170010 Vireilletulo ja kaavaluonnos, kuuleminen kirjeellä (MRA 30 ) 24.5. 8.6.2018 Asemakaavaehdotuksen hyväksyminen

Lisätiedot

NUMMELAN KAUPUNGINOSAN HAKANPÄÄN ASEMAKAAVAN MUUTOKSELLA MUODOSTUU: Kortteli 360

NUMMELAN KAUPUNGINOSAN HAKANPÄÄN ASEMAKAAVAN MUUTOKSELLA MUODOSTUU: Kortteli 360 NUMMELAN KAUPUNGINOSAN HAKANPÄÄN ASEMAKAAVAN MUUTOS KOSKEE: Korttelia 360 NUMMELAN KAUPUNGINOSAN HAKANPÄÄN ASEMAKAAVAN MUUTOKSELLA MUODOSTUU: Kortteli 360 MAANKÄYTTÖOSASTO ULVILAN KAUPUNKI 2 ULVILA FRIITALA

Lisätiedot

ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS, JOKA KOSKEE 5. PÄIVÄNÄ MAALISKUUTA 2014 PÄIVÄTTYÄ KARTTAA

ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS, JOKA KOSKEE 5. PÄIVÄNÄ MAALISKUUTA 2014 PÄIVÄTTYÄ KARTTAA ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS, JOKA KOSKEE 5. PÄIVÄNÄ MAALISKUUTA 2014 PÄIVÄTTYÄ KARTTAA 1. PERUS- JA TUNNISTETIEDOT Asemakaavan muutos koskee Äänekosken kaupungin 7. kaupunginosan korttelia 788 (osa)

Lisätiedot

Suunnittelualue. INSINÖÖRITOIMISTO ALPO LEINONEN OY Mäntypöllinkuja 6N MIKKELI

Suunnittelualue. INSINÖÖRITOIMISTO ALPO LEINONEN OY Mäntypöllinkuja 6N MIKKELI 1 INSINÖÖRITOIMISTO ALPO LEINONEN OY Mäntypöllinkuja 6N 50170 MIKKELI RYTÖLÄ -RANTAMÄKI RANTA-ASEMAKAAVAN OSITTAINEN KUMOAMINEN SELOSTUS Vireilletulosta ilmoitettu 3.10.2015 Tekninen lautakunta hyväksynyt,

Lisätiedot

Tekninen lautakunta hyväksynyt asemakaavan Kaava on tullut voimaan

Tekninen lautakunta hyväksynyt asemakaavan Kaava on tullut voimaan ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS 11.11.2011 päivättyyn Oulun kaupungin Ylikiimingin kaupunginosan korttelin 24 tontteja nro 2, 3 ja 5 koskevaan asemakaavaan (Harjutie, Rantatie) Tekninen lautakunta hyväksynyt

Lisätiedot

PORNAINEN. Tikantie ASEMAKAAVAN MUUTOS. Päiväys

PORNAINEN. Tikantie ASEMAKAAVAN MUUTOS. Päiväys PORNAINEN Tikantie ASEMAKAAVAN MUUTOS Päiväys 10.5.2017 Vireille tulosta ilmoitettu: KH:n päätös 16.1.2017 Luonnos nähtävänä (MRA 30 ) 31.1-14.2.2017 Ehdotus nähtävänä (MRA 27 ) Hyväksytty kunnanvaltuustossa

Lisätiedot

KAAVASELOSTUS UTAJÄRVI KORTTELI 53 ASEMAKAAVAN MUUTOS SWECO YMPÄRISTÖ OY OULU

KAAVASELOSTUS UTAJÄRVI KORTTELI 53 ASEMAKAAVAN MUUTOS SWECO YMPÄRISTÖ OY OULU UTAJÄRVI KORTTELI 53 ASEMAKAAVAN MUUTOS SWECO YMPÄRISTÖ OY OULU Käsittelyvaiheet Vireilletulopäivämäärä 24.2.2015 Valmisteluvaiheen kuuleminen (MRL 62 ) 11.3.-26.3.2015 Nähtävilläolo (MRA 27 ) Hyväksyminen,

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 14.8.2015 (1) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA HEINÄOJANTIE 6 ASEMAKAAVAN MUUTOS 47. KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 83 TONTILLE 6 Kaavatunnus 47:046 Maankäyttö- ja rakennuslain 63 1 momentin mukaan kaavaa

Lisätiedot

Ak 5156 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI

Ak 5156 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI Ak 5156 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI Laarin asemakaavan muutos 9. Kaupunginosa (Kärki) Asemakaavan muutos koskien korttelin 702 tontteja 2,3 ja 4 ja katualueita Laari ja Valssi. YMPÄRISTÖKESKUS / SUUNNITTELUTOIMISTO

Lisätiedot

ISO-SYÖTTEEN ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELISSA

ISO-SYÖTTEEN ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELISSA TYÖNUMERO: 20601623 TILAAJA: PUDASJÄRVEN KAUPUNKI ISO-SYÖTTEEN ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELISSA 76 SWECO YMPÄRISTÖ OY OULU Käsittelyvaiheet Vireilletulopäivämäärä 28.2.2018 Valmisteluvaiheen kuuleminen (MRL

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 12.2.2014 (1) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA LEIPOMONKUJA 19. KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 1 TONTIN 14 JA KORTTELIN 120 TONTIN 1 SEKÄ RAUTATIE- JA SUOJAVIHERALUEIDEN ASEMAKAA- VAN MUUTOS Kaavatunnus:

Lisätiedot

RAISION KAUPUNKI KULOISTENRINNE ASEMAKAAVAN MUUTOS 6. KAUPUNGINOSA (KULOINEN) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS)

RAISION KAUPUNKI KULOISTENRINNE ASEMAKAAVAN MUUTOS 6. KAUPUNGINOSA (KULOINEN) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) RAISION KAUPUNKI KULOISTENRINNE ASEMAKAAVAN MUUTOS 6. KAUPUNGINOSA (KULOINEN) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) RAISION KAUPUNKI, TEKNINEN KESKUS, MAANKÄYTTÖPALVELUT 10.4.2018 0 YLEISTÄ Maankäyttö-

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Dnro KAUS/910/10.02.03/2014 VP 18 /13.5.2014 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA VIIKINÄINEN (69.) KAUPUNGINOSA, KORTTELIT 33-36 ASEMAKAAVAN MUUTOS 609 1645 www.pori.fi/kaupunkisuunnittelu etunimi.sukunimi@pori.fi

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 12.3.2012 (1) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA KIRKKOKATU 24 (KESSUN KASINO) ASEMAKAAVAN MUUTOS 62. KAUPUNGINOSAN KORTTELIIN 101 SEKÄ KATU-, VIRKISTYS-, ERITYIS - JA VESIALUEILLE Kaavatunnus 62:031

Lisätiedot

KAAVASELOSTUS UTAJÄRVI KORTTELI SWECO YMPÄRISTÖ OY OULU

KAAVASELOSTUS UTAJÄRVI KORTTELI SWECO YMPÄRISTÖ OY OULU UTAJÄRVI KORTTELI 45 SWECO YMPÄRISTÖ OY OULU Käsittelyvaiheet Vireilletulopäivämäärä Valmisteluvaiheen kuuleminen (MRL 62 ) 11.3.-26.3.2015 Nähtävilläolo (MRA 27 ) Hyväksyminen, kunnanhallitus Hyväksyminenkunnanvaltuusto

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO SUURMETSÄ, PUISTOLA TONTIT 41274/2 JA 4 ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN NRO SELOSTUS

HELSINGIN KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO SUURMETSÄ, PUISTOLA TONTIT 41274/2 JA 4 ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN NRO SELOSTUS HELSINGIN KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO ASEMAKAAVAOSASTO SUURMETSÄ, PUISTOLA TONTIT 41274/2 JA 4 ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN NRO 12092 SELOSTUS 2011:12092 ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS ASEMAKAAVAN MUUTOSKARTTA

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Dnro KAUS/836/2011 VP 31/13.9.2011 FINPYYN PAATTILAMMI FINPYYN (81.) KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 9 TONTTIEN 2 (2:18), 3 (10:19, 60:0 OSA) JA 4 (2:231, 60:0 OSA), KORTTELIN 50 TONTIN 8 (7:145, 7:184 OSA, 7:131

Lisätiedot

ASEMAKAAVAN SELOSTUS päivättyyn Oulun kaupungin Perävainion kaupunginosan korttelia 47, tonttia 1 koskevaan asemakaavaan (Idealinja 3)

ASEMAKAAVAN SELOSTUS päivättyyn Oulun kaupungin Perävainion kaupunginosan korttelia 47, tonttia 1 koskevaan asemakaavaan (Idealinja 3) ASEMAKAAVAN SELOSTUS 7.8.2012 päivättyyn Oulun kaupungin Perävainion kaupunginosan korttelia 47, tonttia 1 koskevaan asemakaavaan (Idealinja 3) kaavatunnus 564-2138 Diaarinro 4700/2011 Projektinro 100

Lisätiedot

KARTANO (41.) KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 17 TONTTI 10 ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS. (Ravanin Pesula Oy) Porin kaupunkisuunnittelu

KARTANO (41.) KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 17 TONTTI 10 ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS. (Ravanin Pesula Oy) Porin kaupunkisuunnittelu KARTANO (41.) KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 17 TONTTI 10 ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN 609 1657 SELOSTUS (Ravanin Pesula Oy) Porin kaupunkisuunnittelu Asemakaavan tunnus Asemakaavan diaari 4.3.2015 609 1657 KAUS/97/2015

Lisätiedot

SIUNTIO BOTÅKER ASEMAKAAVAN MUUTOS

SIUNTIO BOTÅKER ASEMAKAAVAN MUUTOS SIUNTIO BOTÅKER ASEMAKAAVAN MUUTOS KAAVASELOSTUS 12.6.2014 Vireille tulosta ilmoitettu: Tekninen lautakunta 26.2.2014. Ehdotus nähtävänä (MRA 27 ) Hyväksytty Pertti Hartikainen Pakkamestarinkatu 3, 00520

Lisätiedot

NUORIKKALANMETSÄ 3 ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS)

NUORIKKALANMETSÄ 3 ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) RAISION KAUPUNKI NUORIKKALANMETSÄ 3 ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 0 YLEISTÄ Maankäyttö- ja rakennuslain 63 :n mukaan kaavaa laadittaessa tulee riittävän aikaisessa vaiheessa

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelman sisällysluettelo

Osallistumis- ja arviointisuunnitelman sisällysluettelo Osallistumis- ja arviointisuunnitelman sisällysluettelo 0 YLEISTÄ... 2 1 SUUNNITTELUALUE... 2 2 SUUNNITTELUN LÄHTÖKOHDAT JA TAVOITTEET... 2 3 KAAVATILANNE... 2 4 MAANOMISTUS... 2 5 VAIKUTUSTEN ARVIOINTI...

Lisätiedot

MIKKOLAN (46.) KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 4 TONTTIA 14 KOSKEVA ASEMAKAAVAN MUUTOS (ITÄKESKUKSENKAARI)

MIKKOLAN (46.) KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 4 TONTTIA 14 KOSKEVA ASEMAKAAVAN MUUTOS (ITÄKESKUKSENKAARI) PORIN KAUPUNKI MIKKOLAN (46.) KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 4 TONTTIA 14 KOSKEVA ASEMAKAAVAN MUUTOS 609 1703 (ITÄKESKUKSENKAARI) Maankäyttö- ja rakennuslain 63 mukainen osallistumis- ja arviointisuunnitelma,

Lisätiedot

RAISION KAUPUNKI RAISIOKANJONIN ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 4. KAUPUNGINOSA (MAHITTULA)

RAISION KAUPUNKI RAISIOKANJONIN ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 4. KAUPUNGINOSA (MAHITTULA) RAISION KAUPUNKI RAISIOKANJONIN ASEMAKAAVAN MUUTOS 4. KAUPUNGINOSA (MAHITTULA) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) RAISION KAUPUNKI, TEKNINEN KESKUS, MAANK YTT PALVELUT 10.9.2013 Osallistumis-

Lisätiedot

OULAISTEN KAUPUNGIN 8. (KASARMINMÄKI) KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 9 TONTTIA 4 KOSKEVA ASEMAKAAVAN MUUTOS.

OULAISTEN KAUPUNGIN 8. (KASARMINMÄKI) KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 9 TONTTIA 4 KOSKEVA ASEMAKAAVAN MUUTOS. ASEMAKAAVAN SELOSTUS 1. PERUS- JA TUNNISTETIEDOT 1.1 Tunnistetiedot OULAISTEN KAUPUNGIN 8. (KASARMINMÄKI) KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 9 TONTTIA 4 KOSKEVA ASEMAKAAVAN MUUTOS. ASEMAKAAVAN MUUTOKSELLA MUODOSTUU

Lisätiedot

Asemakaavaselostus Asemakaavan muutos A-2670 Nikkilän (23.) kaupunginosan korttelin 1403 tonttia 43

Asemakaavaselostus Asemakaavan muutos A-2670 Nikkilän (23.) kaupunginosan korttelin 1403 tonttia 43 Asemakaavaselostus Asemakaavan muutos A-2670 Nikkilän (23.) kaupunginosan korttelin 1403 tonttia 43 12.4.2016 ja aluehankkeet Kaupunginarkkitehti Anne Karvinen-Jussilainen, asemakaavavalmistelija Kyllikki

Lisätiedot

ASEMAKAAVAN SELOSTUS Rengaskatu 59 33:008

ASEMAKAAVAN SELOSTUS Rengaskatu 59 33:008 ASEMAKAAVAN SELOSTUS Rengaskatu 59 33:008 Asemakaavan muutos koskee 33. kaupunginosan korttelin 305 osaa sekä puistoaluetta Asemakaavan muutoksella muodostuu 33. kaupunginosan korttelin 305 tontti 1 Kaavan

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA PORI/1505/2016 VP 30/2016 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA KALAHOLMA 17. KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 39 TONTTI 20 (SIIKAKUJA 2) JA PUISTON UITTOPUISTO (OSA) ASEMAKAAVAN MUUTOS 609 1684 Maankäyttö- ja

Lisätiedot

1 PERUS- JA TUNNISTETIEDOT

1 PERUS- JA TUNNISTETIEDOT ASEMAKAAVAN SELOSTUS Valimokuja 17.4.2018 Asemakaavan muutos JARDno-2018-673 Kaavatunnus 070057 Vireilletulo ja kaavaluonnos, kuuleminen kirjeellä (MRA 30 ) 13.2. 2.3.2018 Asemakaavaehdotuksen hyväksyminen

Lisätiedot

RAISION KAUPUNKI TUOTEKATU ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 1. SUUNNITTELUALUE 2. KAAVATILANNE

RAISION KAUPUNKI TUOTEKATU ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 1. SUUNNITTELUALUE 2. KAAVATILANNE RAISION KAUPUNKI TUOTEKATU 14-16 ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 1. SUUNNITTELUALUE Kaavanmuutosalue sijaitsee Raision 4. kaupunginosassa (Mahittula) Haunisten teollisuus-

Lisätiedot

RAISION KAUPUNKI KAANAANTANTA 3 ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUNNITELMA (OAS) 1. SUUNNITTELUALUE 2. KAAVATILANNE

RAISION KAUPUNKI KAANAANTANTA 3 ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUNNITELMA (OAS) 1. SUUNNITTELUALUE 2. KAAVATILANNE RAISION KAUPUNKI KAANAANTANTA 3 ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUNNITELMA (OAS) 1. SUUNNITTELUALUE Kaavanmuutosalue sijaitsee Raision 14. kaupunginosassa (Kaanaa) Kaanaanrannan alueella Kaanaanrannantien

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Dnro KAUS/416/2013 VP 29/8.5.2013 609 1625 Paratiisinmäki (48.), Tiiliruukki (33.), Klasipruuki (89.) Länsiväylän asemakaava ja asemakaavan muutos OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Maankäyttö- ja rakennuslain

Lisätiedot

NUORIKKALANMETSÄ 2 ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS)

NUORIKKALANMETSÄ 2 ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) RAISION KAUPUNKI NUORIKKALANMETSÄ 2 ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 0 YLEISTÄ Maankäyttö- ja rakennuslain 63 :n mukaan kaavaa laadittaessa tulee riittävän aikaisessa vaiheessa

Lisätiedot

TIILIMÄEN (11.) KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 19 TONTTI 2 ASEMAKAAVAN MUUTOS ASEMAKAAVAN SELOSTUS

TIILIMÄEN (11.) KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 19 TONTTI 2 ASEMAKAAVAN MUUTOS ASEMAKAAVAN SELOSTUS TIILIMÄEN (11.) KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 1 TONTTI 2 ASEMAKAAVAN MUUTOS 60 1640 ASEMAKAAVAN SELOSTUS Porin kaupunkisuunnittelu.3.2015 Asemakaavan tunnus 60 1640 Asemakaavan diaari KAUS/140/2014 VP 64/10.12.2014

Lisätiedot

2 SUUNNITTELUN LÄHTÖKOHDAT JA TAVOITTEET

2 SUUNNITTELUN LÄHTÖKOHDAT JA TAVOITTEET RAISION KAUPUNKI ALHAISTENTIEN ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 0 YLEISTÄ Maankäyttö- ja rakennuslain 63 :n mukaan kaavaa laadittaessa tulee riittävän aikaisessa vaiheessa

Lisätiedot

Asemakaavan muutos koskee Nokian kaupungin 10. kaupunginosan korttelin 30 osaa. Asemakaavan muutoksella muodostuu 10. kaupunginosan korttelin 30 osa.

Asemakaavan muutos koskee Nokian kaupungin 10. kaupunginosan korttelin 30 osaa. Asemakaavan muutoksella muodostuu 10. kaupunginosan korttelin 30 osa. NOKIAN KAUPUNKI 12-KAUPUNGINOSA VIIKI ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS Asemakaavan muutos koskee Nokian kaupungin 10. kaupunginosan korttelin 30 osaa. Asemakaavan muutoksella muodostuu 10. kaupunginosan

Lisätiedot

ASEMAKAAVAN SELOSTUS päivättyyn Oulun kaupungin Oulunsuun kaupunginosan korttelin 54 tonttia nro 8 koskevaan asemakaavaan (Pietiläntie 33)

ASEMAKAAVAN SELOSTUS päivättyyn Oulun kaupungin Oulunsuun kaupunginosan korttelin 54 tonttia nro 8 koskevaan asemakaavaan (Pietiläntie 33) Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut ASEMAKAAVAN SELOSTUS 10.3.2014 päivättyyn Oulun kaupungin Oulunsuun kaupunginosan korttelin 54 tonttia nro 8 koskevaan asemakaavaan (Pietiläntie 33) kaavatunnus 564-2186

Lisätiedot

RAISION KAUPUNKI PIRILÄN KUKKATALON ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 1 SUUNNITTELUALUE 2 KAAVATILANNE

RAISION KAUPUNKI PIRILÄN KUKKATALON ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 1 SUUNNITTELUALUE 2 KAAVATILANNE RAISION KAUPUNKI PIRILÄN KUKKATALON ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 1 SUUNNITTELUALUE Suunnittelualue sijaitsee Pirilän Kukkatalo Oy:n liiketoiminnan alueella Kerttulan kaupunginosassa

Lisätiedot

Rovaniemen kaupunki Asemakaavan muutos 9. kaupunginosa Kadun nimen muuttaminen Suosiolantie

Rovaniemen kaupunki Asemakaavan muutos 9. kaupunginosa Kadun nimen muuttaminen Suosiolantie Rovaniemen kaupunki Asemakaavan muutos 9. kaupunginosa Kadun nimen muuttaminen Suosiolantie 1 KAAVASELOSTUS MAANMITTAUS JA SUUNNITTELUPALVELUKESKUS SUUNNITTELUPALVELUT 2009 1 PERUS JA TUNNISTETIEDOT 1.1

Lisätiedot

TAPANINKYLÄ Tontti 39335/7 (Rasmuksentie 7) Asemakaavan muutoksen nro selostus

TAPANINKYLÄ Tontti 39335/7 (Rasmuksentie 7) Asemakaavan muutoksen nro selostus HELSINGIN KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO ASEMAKAAVAOSASTO 2012:12131 TAPANINKYLÄ Tontti 39335/7 (Rasmuksentie 7) Asemakaavan muutoksen nro 12131 selostus ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS ASEMAKAAVAN MUUTOSKARTTA

Lisätiedot

Asemakaavan selostus Asemakaava nro A-2688, Laune, Eteläisen kehätien osa

Asemakaavan selostus Asemakaava nro A-2688, Laune, Eteläisen kehätien osa Asemakaavan selostus Asemakaava nro A-2688, Laune, Eteläisen kehätien osa 7.10.2016 kaavoitusarkkitehti Theodora Rissanen KUVA: Suunnittelualueen sijaintikartta (pohjassa on osoitekartta). Suunnittelualue

Lisätiedot

ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS. AsOy Snellmanin kartano

ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS. AsOy Snellmanin kartano ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS AsOy Snellmanin kartano 2 ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS / ASUNTO OY SNELLMANINKARTANO 1 PERUS- JA TUNNISTETIEDOT 1.1 Tunnistetiedot Asemakaavan muutos koskee 9. kaupunginosan

Lisätiedot

KEMIJÄRVEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS 1. KAUPUNGINOSA KORTTELIN 1006 TONTTI 5 Törmäpolku 1, Tohmo ASEMAKAAVAN SELOSTUS

KEMIJÄRVEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS 1. KAUPUNGINOSA KORTTELIN 1006 TONTTI 5 Törmäpolku 1, Tohmo ASEMAKAAVAN SELOSTUS KEMIJÄRVEN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOS 1. KAUPUNGINOSA KORTTELIN 1006 TONTTI 5 Törmäpolku 1, Tohmo ASEMAKAAVAN SELOSTUS 1 PERUS- JA TUNNISTETIEDOT 1.1 Tunnistetiedot Asemakaavan ja tonttijaon muutos Kemijärven

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MRL 63 JA KAAVALUONNOS

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MRL 63 JA KAAVALUONNOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MRL 63 JA KAAVALUONNOS Asemakaavan muutos koskien Karvian keskustan kortteleita 82 ja 83 sekä M aluetta. Tilat 230-405-8-76, 8-180, 8-179, 8-220 11.11.2013 Pohjois-Satakunnan

Lisätiedot

RAISION KAUPUNKI IKEAN LAAJENNUS ASEMAKAAVAN MUUTOS 5. KAUPUNGINOSA (KUNINKOJA) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS)

RAISION KAUPUNKI IKEAN LAAJENNUS ASEMAKAAVAN MUUTOS 5. KAUPUNGINOSA (KUNINKOJA) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) RAISION KAUPUNKI IKEAN LAAJENNUS ASEMAKAAVAN MUUTOS 5. KAUPUNGINOSA (KUNINKOJA) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) RAISION KAUPUNKI, TEKNINEN KESKUS, MAANKÄYTTÖPALVELUT 12.12.2017 YLEISTÄ Maankäyttö-

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelman sisällysluettelo

Osallistumis- ja arviointisuunnitelman sisällysluettelo Osallistumis- ja arviointisuunnitelman sisällysluettelo 0 YLEISTÄ... 2 1 SUUNNITTELUALUE... 2 2 SUUNNITTELUN LÄHTÖKOHDAT JA TAVOITTEET... 2 3 KAAVATILANNE... 2 4 MAANOMISTUS... 3 5 VAIKUTUSTEN ARVIOINTI...

Lisätiedot

RAISION KAUPUNKI SITOMONRAITIN ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUNNITELMA (OAS) 1. SUUNNITTELUALUE 2. KAAVATILANNE

RAISION KAUPUNKI SITOMONRAITIN ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUNNITELMA (OAS) 1. SUUNNITTELUALUE 2. KAAVATILANNE RAISION KAUPUNKI SITOMONRAITIN ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUNNITELMA (OAS) 1. SUUNNITTELUALUE Kaavanmuutosalue sijaitsee Raision 4. kaupunginosassa (Mahittula) Haunisten teollisuus- ja

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA PORI/1904/2016 VP 28/2016 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA RIIHIKEDON 9. KAUPUNGINOSAN KORTTELIA 76 (OSA) KOSKEVA ASEMAKAAVAN MUUTOS 609 1683 PORIN PORTTI Maankäyttö- ja rakennuslain 63 mukainen osallistumis-

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 )

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) Ak 5186 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI 16.8.2016 ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS Kankaanpään kaupungin 1. kaupunginosan (Keskus) korttelin 26 osaa koskeva asemakaavan

Lisätiedot

OSALLISTUS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) , TÄYD

OSALLISTUS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) , TÄYD HEINOLAN KAUPUNKI VIITAAN RANTA-ASEMAKAAVAN KUMOAMINEN OSALLISTUS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 20.5.2015, TÄYD. 14.2.2016 MIKÄ ON OSALLISTUMIS JA ARVIOINTISUUNNITELMA? Maankäyttö- ja rakennuslain 63

Lisätiedot

1. KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 1 TONTIN 18 ASEMAKAAVAN MUUTOS ASEMAKATU 2 KAAVATUNNUS 01:151 KAAVAN PÄIVÄYS 22.1.2013 KAAVOITUS JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI

1. KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 1 TONTIN 18 ASEMAKAAVAN MUUTOS ASEMAKATU 2 KAAVATUNNUS 01:151 KAAVAN PÄIVÄYS 22.1.2013 KAAVOITUS JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI A S E M A K A A V A N S E L O S T U S 1. KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 1 TONTIN 18 ASEMAKAAVAN MUUTOS ASEMAKATU 2 KAAVATUNNUS 01:151 KAAVAN PÄIVÄYS 22.1.2013 KAAVOITUS 01:151 / ASEMAKATU 2 / ASEMAKAAVASELOSTUS

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI KANKAANPÄÄNKAUPUNKI Vatajanasemakaavanmuutoksenselostus Kankaanpäänkaupungin11.kaupunginosan(Lorvikylä)korttelin848 tonttia2,korttelin847tonttia1,katualuettajapuistoaluettakoskeva asemakaavanmuutos.(vataja)

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 12.1.2017 Asemakaavan muutos 3. kaupunginosa, kortteli 130 tontti 11, Koskikatu OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Ilmakuva suunnittelualueesta, suunnittelualue rajattu punaisella viivalla. Pictometry,

Lisätiedot

ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS

ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS NOKIAN KAUPUNKI ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS Asemakaavan muutos koskee Nokian kaupungin 1. kaupunginosan korttelin 18 tonttia 10 ja katualuetta. Asemakaavan muutoksella muodostuvat 1. kaupunginosan korttelin

Lisätiedot

SEPÄNKYLÄ Korttelin 401 asemakaavan muutos

SEPÄNKYLÄ Korttelin 401 asemakaavan muutos OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63. ) Kaavoitusosasto 25.8.2014, tarkistettu 5.10.2015 SEPÄNKYLÄ Korttelin 401 asemakaavan muutos Osallistumis- ja arviointisuunnitelman tarkoitus Kaavaa laadittaessa

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 )

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) 2 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) Ak 5178 2. LÄHTÖKOHDAT JA TAVOITTEET Kankaanpään keskustan kulttuurikortteli ei ole toteutunut voimassa olevan asemakaavan mukaisesti. Korttelin alueella

Lisätiedot

Rovaniemen kaupunki Asemakaavan muutos 5. kaupunginosa Korttelin 511 tontti 4 Lohiliete 3 KAAVASELOSTUS

Rovaniemen kaupunki Asemakaavan muutos 5. kaupunginosa Korttelin 511 tontti 4 Lohiliete 3 KAAVASELOSTUS Rovaniemen kaupunki Asemakaavan muutos 5. kaupunginosa Korttelin 511 tontti 4 Lohiliete 3 1 KAAVASELOSTUS Kuva: Blom Kartta Oy MAANMITTAUS JA SUUNNITTELUPALVELUKESKUS SUUNNITTELUPALVELUT 2009 1 PERUS JA

Lisätiedot

1 PERUS- JA TUNNISTETIEDOT

1 PERUS- JA TUNNISTETIEDOT ASEMAKAAVAN SELOSTUS LUONNOS 1 PERUS- JA TUNNISTETIEDOT 1.1 Tunnistetiedot Jyväskylän kaupungin 3. kaupunginosan korttelin 54 tontin 12 sekä katualueen asemakaavan muutos, Rauhankatu 2-4, ns. virkamiestalo.

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI Kankaanpään kaupungin 2. kaupunginosan (Käpylä) korttelin 164 tonttia 1 sekä tilaa 214 406 13 37 koskeva asemakaavan muutos

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI Kankaanpään kaupungin 2. kaupunginosan (Käpylä) korttelin 164 tonttia 1 sekä tilaa 214 406 13 37 koskeva asemakaavan muutos KANKAANPÄÄN KAUPUNKI Kankaanpään kaupungin 2. kaupunginosan (Käpylä) korttelin 164 tonttia 1 sekä tilaa 214 406 13 37 koskeva asemakaavan muutos 21400 5174 YMPÄRISTÖKESKUS / SUUNNITTELUTOIMISTO 28.10.2014

Lisätiedot

kaavatunnus AM2024 Dnro 2830/2008 Projektinro Kaupunginvaltuusto hyväksynyt Kaava tullut voimaan

kaavatunnus AM2024 Dnro 2830/2008 Projektinro Kaupunginvaltuusto hyväksynyt Kaava tullut voimaan ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS 6.5.2011 päivättyyn Oulun kaupungin Koskikeskuksen kaupunginosan korttelin 5 sekä katu-, puisto- ja vesialuetta koskevaan asemakaavan muutokseen (Toivoniementie 1) kaavatunnus

Lisätiedot

KIRJURINLUODON MONITOIMITALO

KIRJURINLUODON MONITOIMITALO Dnro KAUS/768/2012 VP 36/27.9.2012 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA KIRJURINLUODON MONITOIMITALO KIRJURINLUODON (57.) KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 1, AUTOPAIKKOJEN KORTTELIALUEEN JA KAPELLIMESTARIKADUN

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA ASEMAKAAVAN MUUTOS 1. KAUPUNGINOSAN KORTTELI 9

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA ASEMAKAAVAN MUUTOS 1. KAUPUNGINOSAN KORTTELI 9 KOKKOLAN KAUPUNKI KARLEBY STAD OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA ASEMAKAAVAN MUUTOS 1. KAUPUNGINOSAN KORTTELI 9 Kaavoituspalvelut 05.10.2011 ¹) Täydennetty 29.9.2015 PERUSTIEDOT ALOITE TAI ASEMAKAAVATYÖN

Lisätiedot

TORNION KAUPUNKI Tekniset palvelut Kaavoitus ja mittaus

TORNION KAUPUNKI Tekniset palvelut Kaavoitus ja mittaus TORNION KAUPUNKI Tekniset palvelut Kaavoitus ja mittaus MYKKÄLÄ - TORPPI TORNION KAUPUNGIN 15. TORPIN KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 21 ASEMAKAA- VAN MUUTOKSEN SELOSTUS 22.9.2015 LUONNOS TORNION KAUPUNKI Tekniset

Lisätiedot

MAANTIEALUEIDEN ASEMAKAAVAN MUUTOS (ak ) ASEMAKAAVASELOSTUS Suonenjoen kaupunki Maankäytön ja suunnittelun palvelualue

MAANTIEALUEIDEN ASEMAKAAVAN MUUTOS (ak ) ASEMAKAAVASELOSTUS Suonenjoen kaupunki Maankäytön ja suunnittelun palvelualue MAANTIEALUEIDEN ASEMAKAAVAN MUUTOS (ak 009037) Koskee Iisvedentien maantiealuetta (Suonenjoki-Vesanto maantie 545, kiinteistötunnus 778-895- 0-545) Lentokentän teollisuusalueen ja Iisveden teollisuusalueen

Lisätiedot

ASEMAKAAVAMUUTOKSEN SELOSTUS, 1. KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 6 TONTTI 2

ASEMAKAAVAMUUTOKSEN SELOSTUS, 1. KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 6 TONTTI 2 KOKKOLAN KAUPUNKI KARLEBY STAD KAAVOITUSPALVELUT ASEMAKAAVAMUUTOKSEN SELOSTUS, 1. KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 6 TONTTI 2 ASEMAKAAVATYÖN SUUNNITTELUALUE KOKKOLAN KAUPUNKI KAAVOITUSPALVELUT 2 1 PERUS JA TUNNISTETIEDOT

Lisätiedot