Kohdeopas Konakli, Alanya

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kohdeopas Konakli, Alanya"

Transkriptio

1 Kohdeopas Konakli, Alanya Konakli, Alanya Alanyan länsipuolella sijaitseva Konakli on oiva paikka leppoisalle lomailulle. Konaklin kylän maisemaa värittävät upea ranta ja kauempana pohjoisessa komeileva Taurusvuoristo. Hyvätasoinen hotelli tarjoaa all inclusive -paketillaan helpon loman. Royal Garden Select & Suite lastenaltaineen ja liukumäkineen sopii erinomaisesti lasten kanssa matkustaville. Lapsia riemastuttaa myös Konaklin lähettyvillä sijaitsevat meri- ja delfiinipuisto sekä Water Planet -vesipuisto. Konaklista kannattaa piipahtaa 15 kmn päässä sijaitsevaan Alanyaan, josta löytyy mielenkiintoiset nähtävyydet, lukuisat ravintolat sekä yli sata liikettä, joissa tehdä ostokset. Hyvä tietää kohteesta ASUKASLUKU JA ETÄISYYDET Konakli n as. Alanya 15 km Side 55 km Belek 95 km Antalya 120 km Istanbul 840 km AUTONVUOKRAUS Voit vuokrata auton lomallesi kätevimmin verkkosivuiltamme. Voit noutaa auton lentoasemalta tai vuokraamon keskustan toimipisteestä. Saadaksesi varmasti haluamasi auton tee autonvuokraus hyvissä ajoin ennen matkasi alkua.

2 Mikäli vuokraat auton vasta perillä, ota yhteys oppaaseemme muutama päivä ennen haluttua vuokrausajankohtaa. Paikalla vuokrattavien autojen hinnat ja vuokrausehdot näet hotellissa olevasta Aurinkomatkojen Lomakansiosta. HARRASTUKSET Konaklissa nautitaan lomasta merellisten harrastusten parissa. Rannoilla voi harrastaa vesiurheilua, kuten vesihiihtoa. Pitkällä rannalla voi myös lenkkeillä. Lähin sukelluskeskus sijaitsee Alanyassa. Hotelleissa voi kuntoilla mm. kuntosalilla sekä pelata rantalentopalloa ja jalkapalloa. Lähimmät golkentät sijaitsevat n. 90 kmn päässä Belekissä. HYVÄ TIETÄÄ KOHTEESTA APTEEKKI JA LÄÄKÄRI Konaklin kylässä on apteekki. Hotelleilla on omat lääkärit. Alanyassa on useita yksityisklinikoita ja sairaaloita, jotka hyväksyvät useimmat suomalaiset vakuutuskortit. JUOMAVESI Juomavesi on juomakelpoista, mutta pullovettä käytetään yleisesti juomavetenä. Pullotettua vettä on hiilihapollisena, soda, ja hiilihapottomana, su. LIIKUNTAESTEISET Ympäröivä maasto on epätasaista, korkeuseroja on jonkin verran. Alanyassa on tilataksi, jossa on sivuun vedettävä ovi. Lentokenttä- ja retkibussien ovet ja portaat ovat kapeita. Pyörätuolilla liikkuva tarvitsee avustajan, joka voi nostaa hänet autoon tai bussiin. Lentokenttäkuljetuksiin on mahdollista saada invataksi. Invataksi varattava

3 etukäteen. Kokoontaitettavia, peruslaatuisia pyörätuoleja vuokrataan. Katso listastamme liikuntajoitteisille sopivat hotellit. LUOTTOKORTIT Visa, MasterCard, Visa Electron, Diners ja American Express käyvät suurimmissa liikkeissä ja ravintoloissa. Ostosalueella on pankkiautomaatti. Matkavaluutaksi kannattaa ottaa euroja ja vaihtaa paikallista valuuttaa vasta kohteessa. Lentoaseman rahanvaihtopisteessä on huono kurssi, ja valuutanvaihdosta peritään komissio. Myös hotellit vaihtavat valuuttaa. Turkin liirojen ohella lähes kaikkialla voi maksaa myös euroilla, mutta eurohinnat saattavat olla hieman kalliimpia. PALVELURAHA Palveluammateissa olevien henkilöiden palkka määräytyy suurelta osin palvelurahojen mukaan. Ravintoloissa voi laskun loppusummaa pyöristää 10 % ylöspäin. Voit muistaa lomasi lopussa myös hotellihuoneesi siivoojaa esim. 5 /vk. KULKUYHTEYDET Taksilla ja bussilla liikkuminen on kätevää ja edullista. Voit vuokrata taksin myös päiväksi ja lähteä katselemaan esimerkiksi vuoriston pikkukyliä ja jylhiä maisemia. Bussit Alanyaan johtavan maantien varrella sijaitsevasta Konaklista on hyvät bussiyhteydet sekä Alanyan että Antalyan suuntaan. Dolmusbussit liikennöivät Konaklista Alanyaan noin 10 min. välein. Taksi Taksin saat lennosta tai tilaamalla hotellille. Sovi hinta etukäteen pidemmille matkoille.

4 LENTOKENTTÄKULJETUKSET Tämän Aurinkomatka-paketin bussikuljetukset ovat maksullisia. Edestakaisen kuljetuksen hinta on 18 /aikuinen ja 9 /lapsi 2 17-v., alle 2-vuotiaat sylilapset maksutta. Voit ostaa myös yksityiskuljetuksen lentoasemalta hotellille. Bussikuljetuksen voit ostaa viimeistään lähtöä edeltävänä iltana, yksityiskuljetus tulee ostaa viimeistään viisi päivää ennen matkaa. Lentokenttä Gazipasa Airport Matkan pituus 60 km Matkan kesto 1 tunti Lentokenttä Antalya Bayindir International Airport Matkan pituus 110 km Matkan kesto 2 tuntia Yhteydet lentokentältä Pelkän lennon ostaneet pääsevät lentoasemalta Konakliin taksilla. MATKALLA LASTEN KANSSA Turkissa lapset ovat tervetulleita kaikkialle, ja heistä pidetään hyvää huolta. Vesipuisto Suuri Water Planet -vesipuisto sijaitsee noin 15 km Konaklista Antalyan suuntaan. Vesipuistossa on uima-altaita, liukumäkiä ja minigolf. Osa laitteista ja liukumäistä on niin hurjia, etteivät lapset niihin pääse. Vesipuisto on avoinna toukokuun puolivälistä alkaen. Eftalia-vesipuisto sijaitsee 20 kmn päässä Alanyasta. All inclusive -vesipuistossa on toistakymmentä liukua. Päsylipun hintaan sisältyy myös kuljetus. Pienten lasten ruokailu Konaklissa lasten purkkiruokia voi ostaa Migros-ruokakaupasta. Saatavilla on myös vaippoja.

5 NÄHTÄVYYDET Suurempien nähtävyyksien perässä kannattaa suunnata Alanyaan. Alanyassa voi tutustua lukuisiin luonnon muovaamiin luoliin, kuten Merirosvoluola, Fosforiluola sekä Rakastavaisten luola. Niihin pääsee meriretkilaivojen tai kalastajaveneiden mukana. Kaupungissa kannattaa tutustua myös Alanyan linnoitukseen ja Punaiseen torniin. OSTOKSET Konaklissa on pieniä basaarialueita, joissa myydään tavaraa laidasta laitaan. Basaarialueilta voi ostaa mm. t-paidat, muotifarkut ja perinteiset turkkilaiset tuliaiset omenateen, vesipiipun ja onnea tuovan sinisen silmän. Konaklissa pidetään viikoittain markkinat, joissa pääsee tutustumaan turkkilaiseen kaupanteon kulttuuriin asiaan kuuluvine tinkimisineen. Tunnetuimmat markkinat järjestetään Manavgatin kaupungissa, joka on noin tunnin ajomatkan päässä Konaklista Antalyan suuntaan. Lähimmät merkkiliikkeet, suuremmat basaarit sekä kulta-, matto- ja nahkakaupat löytyvät Alanyasta. RAVINTOLAT JA HUVIT Konaklin muutamat ravintolat tarjoilevat kansainvälistä ruokaa. Kylän keskustassa on paikallisia lokanta-ravintoloita, joissa lounas käydään valitsemassa suoraan kokin kattiloista. Konaklin yöelämä on rauhallista. Kylän tunnetuin yökerho on Summer Garden Club, joka on keskikesällä auki aamun pikkutunneille. Klubille saapuu juhlaväkeä Alanyasta baarien ovien sulkeuduttua kaupungissa kello 3. Monipuoliset ravintolat ja vilkkaampi yöelämä löytyvät Alanyasta. UIMARANNAT Konaklissa hotelleilla on omat rantansa. Jos haluaa vaihtelua rantapaikkaan, on 7 kmn päässä Konaklista Alanyan suuntaan Ulasin ranta-alue ravintoloineen.

6 Retket SAPADEREN KANJONI Turkin rikas ja monipuolinen luonto tarjoaa paljon ihmeteltävää. Tällä retkellä näet Alanyan lähialueen tärkeimmät luonnonmuodostelmat ja kuulet samalla mielenkiintoista asiaa Turkista ja turkkilaisten arjesta. Matka vie sinut kippuraisia teitä pitkin Sapaderen kanjonille. Perillä pääset astelemaan kanjonin kylkeen rakennettua puusiltaa pitkin. Edessäsi avautuu huikea maisema metsäisten vuorten sylissä. Pysähdy kuuntelemaan veden kohinaa ja nauttimaan raikkaasta ilmasta. Sopivalla säällä patikoit tovin metsätietä pitkin runsasta kasvillisuutta ihaillen. Lounaan nautit kylän vanhojen puiden katveessa nököttävän myllyn luona. Täällä tuntuu siltä, kuin aika olisi pysähtynyt. Raikas vuoristoilma ja luonnon rauha rentouttavat kehon ja mielen. Matkamuistot hankit hyvää mieltä pursuavan puutarhurirouvan kojulta, rouvan tuotteilla on tarinan mukaan terveyttä edistäviä vaikutuksia. matkavarauksen yhteydessä, Oma lomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa. Kesto puoli päivää (n. klo ) Hinta n. 29 /aikuinen, 14,50 / 4 14-v. lapsi Sisältää edestakaisen kuljetuksen, lounaan ja pääsymaksun kanjoniin. Lisämaksusta Ruokajuomat maksetaan paikan päällä. Opastus suomeksi Retkipäivä Kesän 2018 retkipäivä on torstai. Retki toteutetaan Retkellä on säävaraus.

7 UUTUUS VUORISTOKYLÄN ARKEA Vietä mielenkiintoinen päivä paikallisen vuoristokylän elämään tutustuen! Vaihda kuulumisia kylän iäkkäiden plataanipuiden alla istuskelevien isäntien kanssa ja tutkaile kylänraitilla taakkoja ja tavaraa kuljettavien työteliäiden maalaisnaisten arjen askareita ja tee hyvän mielen ostokset liikuttavan pienestä kyläkaupassa ja leipomossa. Mukavalla säällä patikoit tovin kylän raitilla arjen askareita seuraten. Lounaan nautit puron rannalla raikkaassa luonnossa. Pöytään katetaan päivän herkkuja, ehkä eteesi katetaan juuri vedestä nostettua kalaa tai päivän kanaleikettä. Vierailet päivän aikana myös moskeijassa ja kyläkodissa. matkavarauksen yhteydessä, Oma lomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa. Kesto Hinta Sisältää Lisämaksusta Opastus Retkipäivä puoli päivää (n. klo ) n. 25 /aikuinen, 12,50 / 4 14-v. lapsi edestakaisen kuljetuksen, lounaan ja ruokajuoman (vesi). Muut ruokajuomat maksetaan paikan päällä. suomeksi Kesän 2018 retkipäivä on torstai. Retki toteutetaan JEEPPISAFARI JA MERISEIKKAILU Koe Alanyan monipuolinen tunnelma ja vauhdin huumaa jeeppisafarilla! Nouse jeepin kyytiin ja anna hiustesi hulmuta auringonpaisteessa. Näe paikalliset pienet vuoristokylät ja Alanyan jylhät maisemat. Paluumatka taittuu rennosti merellä ihaillen Alanyan rannikkoa toisesta perspektiivistä merituulen vilvoittaessa iltapäivää. Nauti laivan maittavasta lounaasta ja pulahda raikkaaseen

8 veteen uimatauolla. Tämä mukava yhdistelmäretki on koko perheen suosikki. matkavarauksen yhteydessä, Oma lomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa. Kesto koko päivä (n. klo ) Hinta n. 40 /aikuinen, 20 / 4 14-v. lapsi Sisältää edestakaisen kuljetuksen jal lounaan. Lisämaksusta Ruokajuomat maksetaan paikan päällä. Opastus monikielinen (sis. englanti) Retkipäivä Kesän 2018 retkipäivä on keskiviikko (huhtikuu), ma, ke ja pe (touko syyskuu) ja keskiviikko ja perjantai (lokakuu). Retki toteutetaan Retkellä on säävaraus. KAPPADOKIA 3 PÄIVÄÄ KAHDELLE Innostutko historiasta ja unohtamattomista kokemuksista? Kappadokian kivimuodostelmilla sinua on vastassa yksi maailman tarunhohtoisimmista maisemista! Luonnon valtaisa voima saa mielen hiljenemään. Retkellä pääset vierailemaan Saratlin maanalaisessa kaupungissa ja näet Kappadokiaa ympäröivää laaksoaluetta. Astu sisään suufimystikko Mevlanalle omistettuun museoon ja aisti menneisyyden tunnelmaa vanhojen karavaanireittien lepopaikassa. Sisäänpääsymaksu edellä mainittuihin kohteisiin kuuluu retken hintaan. Göremen ulkoilmamuseossa näet ensimmäisellä vuosituhannella kallioon hakatut kirkot. Iltaisin voit levätä päivän seikkailujen jälkeen tai osallistua lisämaksulliseen iltaohjelmaan. matkavarauksen yhteydessä, Oma lomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme

9 kohteessa. Kesto 3 päivää (2 yötä) Hinta n. 65 /aikuinen, 32,50 / 6 11-v. lapsi Sisältää edestakaisen kuljetuksen, majoituksen (paikallinen luokitus 3*) puolihoidolla ja sisäänpääsyt nähtävyyksille. Sisältää illallisen kahtena iltana ja aamiaisen kahtena aamuna. Lisämaksusta juomat illallisilla ja päivien aikana. Voit halutessasi osallistua lisämaksulliseen iltaohjelmaan (n /hlö), maksetaan paikan päällä. Osa nähtävyyksistä lisämaksusta, esimerkiksi Göremen ulkoilmamuseo (n. 10 /hlö), maksetaan paikan päällä. Opastus monikielinen (sis. englanti) Retkipäivä Kesän 2017 retkipäivät ovat ti to ja pe su. Retki toteutetaan saakka. Huomioitavaa Varaa retkelle mukaan hyvät jalkineet sekä polvet ja olkapäät peittävä vaatetus. Retkellä tarvitaan passi hotellin sisäänkirjautumista varten. Tämä retki on ostettavissa vain kahdelle tai kolmelle henkilölle, jolloin kolmas henkilö majoittuu lisävuoteella. Yhden hengen retki ostetaan erikseen. KAPPADOKIA 3 PÄIVÄÄ YHDELLE Innostutko historiasta ja unohtamattomista kokemuksista? Kappadokian kivimuodostelmilla sinua on vastassa yksi maailman tarunhohtoisimmista maisemista! Luonnon valtaisa voima saa mielen hiljenemään. Retkellä pääset vierailemaan Saratlin maanalaisessa kaupungissa ja näet Kappadokiaa ympäröivää laaksoaluetta. Astu sisään suufimystikko Mevlanalle omistettuun museoon ja aisti menneisyyden tunnelmaa vanhojen karavaanireittien lepopaikassa. Sisäänpääsymaksu edellä

10 mainittuihin kohteisiin kuuluu retken hintaan. Göremen ulkoilmamuseossa näet ensimmäisellä vuosituhannella kallioon hakatut kirkot. Iltaisin voit levätä päivän seikkailujen jälkeen tai osallistua lisämaksulliseen iltaohjelmaan. matkavarauksen yhteydessä, Oma lomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa. Kesto 3 päivää (2 yötä) Hinta n. 75 /hlö (sisältää yhden hengen lisämaksun) Sisältää edestakaisen kuljetuksen, majoituksen (paikallinen luokitus 3*) puolihoidolla ja sisäänpääsyt nähtävyyksille. Sisältää illallisen kahtena iltana ja aamiaisen kahtena aamuna. Lisämaksusta juomat illallisilla ja päivien aikana. Voit halutessasi osallistua lisämaksulliseen iltaohjelmaan (n /hlö), maksetaan paikan päällä. Osa nähtävyyksistä lisämaksusta, esimerkiksi Göremen ulkoilmamuseo (n. 10 /hlö), maksetaan paikan päällä. Opastus monikielinen (sis. englanti) Retkipäivä Kesän 2017 retkipäivät ovat ti to ja pe su. Retki toteutetaan saakka. Huomioitavaa Varaa retkelle mukaan hyvät jalkineet sekä polvet ja olkapäät peittävä vaatetus. Retkellä tarvitaan passi hotellin sisäänkirjautumista varten. Tämä retki on ostettavissa vain yhdelle henkilölle. Kahden ja kolmen hengen retki ostetaan erikseen. PAMUKKALE Näe ja koe yksi maailman luonnonihmeistä! Pamukkalen kuuluisat kalkkikiviterassit ovat hohtaneet valkeina kilometrien päähän jo vuosituhansien ajan. Täällä on kylpenyt itse Kleopatra.

11 Pulahda sinäkin lämmintä vettä pulppuavaan Kleopatran altaaseen ja sukella ajassa taaksepäin! Matkan varrella ohitetaan pieniä perinteisiä kyliä. Asumaton ylänkö jatkuu silmänkantamattomiin. Pamukkalen kalkkikivirinteiden päällä sijaitsi aikoinaan roomalainen kaupunki. Paikan lähteiden uskotaan nuorentavan ja edistävän terveyttä. Tutustu paikallisiin kulta-, nahka- ja mattokauppoihin. Hierapoliksen kaupungin raunioilla voit kuvitella itsesi käyskentelemässä toogaan pukeutuneena antiikin kreikkalaisten joukossa. matkavarauksen yhteydessä, Oma lomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa. Kesto koko päivä (n. klo ) Hinta n. 60 /aikuinen, 30 / 7 11-v. lapsi, 10 / 0 6-v. lapsi Sisältää edestakaisen kuljetuksen, lounaan, illallisen, sisäänpääsyn Hierapoliksen raunioille ja Pamukkalen kalkkikiviterasseille. Lisämaksusta Ruokajuomat maksetaan paikan päällä. Pääsymaksu Kleopatran altaaseen n. 32 TL/hlö (n. 8 ) maksetaan paikan päällä. Alueella on myös pieni museo, johon sisäänpääsy n. 5 TL/hlö (n. 1,3 ). Opastus monikielinen (sis. englanti) Retkipäivä Kesän 2018 retkipäivät ovat maanantai ja torstai. Retki toteutetaan Huomioitavaa Varaa retkelle mukaan passi, hyvät jalkineet sekä polvet ja olkapäät peittävä vaatetus. 0 6-v. lapsen retken hintaan ei sisälly lounasta tai illallista. KOSKENLASKU KOPRULUJOELLA

12 Vietä vauhdikas päivä Koprulujoen kuohuissa! Ota mukava asento kumiveneessä ja anna vuoristojoen viileän veden pärskyä kasvoille kun lasket vauhdilla alas koskea. Meno tuntuu vatsanpohjassa asti ja adrenaliini virtaa suonissa. Rauhallisemmat osuudet melotaan yhteisvoimin. Matkaa joella kertyy noin 13 kilometrin verran. Matkan varrella pysähdytään uimaan kristallinkirkkaaseen veteen, jossa saat tuntea virran voiman. Koskenlaskun jälkeen nautitaan buffetlounas. Ajomatka Koprulujoelle kestää Alanyasta noin kaksi tuntia ja Sidestä noin puolitoista tuntia. matkavarauksen yhteydessä, Oma lomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa. Kesto koko päivä Hinta n. 30 /aikuinen, 15 / 6 11-v. lapsi. Osallistujien alaikäraja on 6 vuotta. Sisältää edestakaisen kuljetuksen, lounaan ja varusteet (kypärä, mela ja pelastusliivit). Lisämaksusta Voit vuokrata paikan päältä märkäpuvun, kengät ja hanskat (n. 3 /pari). Koskenlaskun päätteeksi on mahdollisuus ostaa dvd tai kuvia, joita valokuvaaja on ottanut matkan varrelta. Opastus monikielinen (sis. englanti) Retkipäivä Kesän 2017 retkipäivät ovat ma, ke ja la. Retki toteutetaan toukokuusta lokakuuhun. Huomioitavaa Varaa retkelle mukaan uimapuku ja pyyhe sekä vaihtovaatteet. Veneessä ei voi välttyä kastumiselta. Alueella ei ole tallelokeroita. MARINA DELUXE HAMAM TURKKILAINEN SAUNA Lomalla on lupa hemmotteluun! Turkkilaisen saunan jälkeen olosi on taivaallisen puhdas ja

13 rentoutunut. Kolotukset katoavat saunan napakivellä pötkötellessäsi ja kosteat löylyt rentouttavat lihakset. Pesijät kuorivat ihosi karhealla kintaalla. Samalla irtoaa työstressi ja kiireet unohtuvat. Kuorinnan jälkeen sinut peitetään pehmeään saippuavaahtoon ja pestään päästä varpaisiin. Saunareissun kruunaa ihana öljyhieronta. matkavarauksen yhteydessä, Oma lomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa. Kesto n. 2 3 tuntia Hinta n. 30 /aikuinen, 15 / 7 11-v. lapsi Sisältää edestakaisen kuljetuksen, pyyhkeen, hamamin, kuorinnan, vaahtopesun, kasvonaamion, öljy/kuumakivihieronnan (n. 30 min) ja virvokkeet (vesi ja kuohujuoma). Opastus Retki on omatoiminen. Retkipäivä Kesän 2018 retki toteutetaan päivittäin Huomioitavaa Varaa mukaan uima-asu, pyyhkeen saat paikan päältä. MARINA DELUXE HIERONTA Lomalla on lupa retnoutua! Marina Deluxe on oikea paikka, kun kaipaat rentoutusta lomaan ja astetta enemmän hemmottelua rauhallisessa ympäristössä. Työstressi ja kiireet unohtuvat 60 minuutin hieronnassa. Rentoudu valintasi mukaan thai-, kuumakivi- tai aromaterapiahieronnassa. Hieronnan jälkeen rentoudut vielä virkistävä juoma kädessäsi ja lautasellinen raikkaita hedelmiä edessäsi, huvipursisataman rauhallisessa ympäristössä.

14 matkavarauksen yhteydessä, Oma lomasta tai oppaaltamme kohteessa. Kesto n. 2 tuntia (hieronnan kesto n. 1 tunti) Hinta n. 35 /aikuinen, ei lapsialennusta. Osallistujien alaikäraja on 13 vuotta. Sisältää edestakaisen kuljetuksen, thai-, kuumakivi- tai aromaterapiahieronnan ja virvokkeet (virvoitusjuoma ja hedelmiä) Opastus Retki on omatoiminen. Retkipäivä Kesän 2017 retki toteutetaan päivittäin saakka. FIRE OF ANATOLIA -TANSSIESITYS Uskomaton tanssiesitys tuo idän ja lännen lähemmäksi toisiaan - sivilisaatioiden kohtaamisia kuvataan tanssin ja musiikin keinoin. Esitys kietoo Anatolian alueen vuosituhansien historian yhteen ja valloittaa jokaisen katsojan sydämen. Tulen elementin ympärille kootussa esityksessä yhdistyvät kansantanssit, rivitanssi, baletti ja nykytanssi. Taidokas tanssiryhmä tunnetaan ympäri maailman. Aspendoksessa Belekin kupeessa sijaitsevalla areenalla esitettävä show kestää noin kaksi tuntia ja sen puolivälissä on väliaika. oppaaltamme kohteessa Kesto iltaretki Hinta n. 50 /aikuinen 20 / 4 11-v. lapsi Sisältää edestakaisen kuljetuksen ja illallisen Opastus retki on omatoiminen Retkipäivä varmistuu matkustuskauden alettua. Kesän 2017 retkipäivä on tiistai. Retki toteutetaan

15 päivittäin toukokuusta lokakuun loppuun. ILLALLINEN TÄHTITAIVAAN ALLA Unohtumaton lomaelämys, josta voit nauttia oman lomaseurueesi kanssa. Rinteeltä avautuvat upeat maisemat kaupungin suuntaan. Täydellinen paikka viettää ikimuistoista iltaa! Illalliseen kuuluu alkupalana leipää ja turkkilaiset kastikkeet, pääruokana valinnan mukaan testikebabia kanasta tai naudasta tai incikebabia naudasta. Jälkiruoaksi kahvi tai tee ja makea baklava. Vesipullo sekä pullo puna- tai valkoviiniä sisältyy myös illalliseen kahdelle. oppaaltamme kohteessa Hinta n. 35 /hlö, minimiosallistujamäärä on 2 henkilöä/seurue. Kesto n. 2 tuntia Sisältää edestakaiset kuljetukset, kolmen ruokalajin illlallisen (pääruokavaihtoehtoina kana tai nauta), ruokajuomaksi vettä ja yhden 75 cln pullon viiniä kahdelle henkilölle Opastus retki on omatoiminen Retkipäivä valitse haluamasi retkipäivä kohteessa JEEPPISEIKKAILU VUORISTOSSA Vietä hauska päivä Taurusvuoristossa! Näet turkkilaisten arkielämää, jylhiä maisemia ja nautit samalla auringosta. Retken jälkeen olet kokenut palasen todellista Turkkia. Matka käy avojeepeillä tukka hulmuten. Vilpoinen ilma ympärillä tuoksuu männyltä. Vuoriston kauneus on vertaansa vailla. Kesällä paikalliset pakenevatkin vuoristoon Alanyan kuumuutta. Reitillä noustaan ammattikuljettajan kyydissä aina Alanyan alueen kauimmaisiin kolkkiin asti. Lounasta nautitaan joen varrella luonnon helmassa. Näet paikkoja, jonne suurin osa matkailijoista ei löydä. Ero vuoristokylien ja modernin Alanyan välillä on huikea.

16 oppaaltamme kohteessa Kesto Hinta Sisältää Lisämaksusta Opastus Retkipäivä koko päivä (n. klo ) n. 28 /aikuinen, 14 / lapsi 6 11-v. lounaan ruokajuomat, maksetaan paikan päällä monikielinen (sis. englanti) varmistuu matkustuskauden alettua. Kesällä 2017 retki tehdään päivittäin. MANAVGATIN MARKKINAT JA JOKIRISTEILY Tee loman parhaat ostokset Manavgatin kaupungin värikkäillä markkinoilla! Anna markkinoiden tunnelman ja huokeiden hintojen viedä sinut mennessään. Iltapäivällä pääset rentoutumaan jokiristeilyllä. Päivän aikana näet myös Manavgatin kuuluisaa vesiputousta. Antalyan rannikon suurimmat markkinat kokoavat yhteen maaseudulta tulleet kauppiaat. Pääset kiertämään markkinoilla vapaasti parin tunnin ajan. Täytä laukkusi mausteilla, vaatteilla, kengillä ja käsitöillä. Iltapäivällä matkataan jokilaivalla pitkin kirkkaanvihreää virtaavaa jokea. Lounas nautitaan laivalla, jonka jälkeen pysähdytään hiekkasärkille. Täällä voit lekotella auringossa, pulahtaa mereen tai kastautua joen viileässä vedessä. matkavarauksen yhteydessä, Oma lomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa. Kesto Hinta Sisältää puoli päivää (n. klo ) n. 30 /aikuinen, 15 / 4 14-v. lapsi

17 edestakaisen kuljetuksen, Manavgatin vesiputousten sisäänpääsymaksun ja kevyen lounaan. Lisämaksusta Ruokajuomat maksetaan paikan päällä. Opastus englanniksi Retkipäivä Kesän 2018 retkipäivä on torstai Retki toteutetaan JEEPPISAFARI TÄHTITAIVAAN ALLA Koe riemunkiljahduksia ja vauhdin hurmaa! Suosittu retki alkaa Kale-kukkulalta purppuran punaisen auringon laskiessa. Illallispöydässä nautitaan turkkilaisia herkkuja. Näköalaravintolasta näet Punaiselle Tornille ja sataman sykkeeseen. Matkaa jatkuu ammattikuljettajien johdolla pitkin kutkuttavia reittejä. Anna Taurus-vuoriston yöllisen kesätuulen vilvoittaa kuuman rantapäivän jälkeen. Vauhdikas jeeppisafari vie meidät vuorten kätköissä Oba-joen varressa sijaitsevaan ravintolaan, jossa nautimme itämaisesta tunnelmasta vatsatanssin pyörteissä. oppaaltamme kohteessa Kesto iltaretki (n. klo ) Hinta n. 28 /aikuinen, 14 / 6 11-v. lapsi Sisältää illallisen. Lisämaksusta ruokajuomat, maksetaan paikan päällä Opastus monikielinen (sis. englanti) Retkipäivä varmistuu matkustuskauden alettua. Kesän 2017 retkipäivät ovat ma, ke ja pe. Retki

18 toteutetaan toukokuusta syyskuun loppuun. RATSASTUS Nauti Taurusvuorten upeista maisemista hevosen selässä. Reitti suuntaa läheiseen maastoon. Kolmen tunnin lenkin aikana näet niin paikallista kyläelämää kuin palan historiaakin ohittaessasi Syedra Castlen muurin rauniot. Mukaan voi lähteä myös ensikertalainen, vauhti ja reitti määräytyvät aina ryhmän kokemuksen mukaan. oppaaltamme kohteessa Kesto n. 5 tuntia Hinta n. 60 /hlö, ei lapsialennusta. Osallistujien alaikäraja on 6 vuotta vuotiaat vain vanhempien seurassa. Sisältää edestakaisen kuljetuksen, ratsastuskypärän Opastus englanniksi Retkipäivä Ratsastusretkiä järjestetään päivittäin. MÖNKIJÄSAFARI Vietä loman vauhdikkain päivä mönkijäsafarilla Taurusvuoriston upeissa maisemissa. Rapa ja pöly lentävät, mutta meno on taatusti hauskaa! Retki sopii vauhdin ja ulkoilman ystäville. Retki alkaa ajoharjoittelulla, jonka jälkeen päästään tositoimiin. Ajoreitti kulkee pitkin vuorten rinteitä mäntymetsän maisemissa. Matkan varrella saatat nähdä vuohilaumoja laiduntamassa. Taukoa vietetään Dim-joen maisemissa. Täällä voit lepuuttaa kaasupeukaloa ja kastautua virkistävässä jokivedessä. matkavarauksen yhteydessä, Oma lomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme

19 kohteessa. Kesto puoli päivää (n. 4 tuntia) Hinta n. 45 /hlö. Osallistujien alaikäraja on 17 vuotta. Opastus monikielinen (sis. englanti) Retkipäivä Kesän 2017 retki toteutetaan päivittäin asti. Voit valita kohteessa joko aamutai iltapäiväretken. Sisältää Edestakaisen kuljetuksen. TURKKILAINEN AAMIAINEN Koe aito ja monipuolinen turkkilainen aamiainen! Turkkilaiset kokoontuvat etenkin viikonloppuisin nauttimaan perinteistä aamiaista eli kahvaltia sukulaisten ja ystävien kanssa. Istu mukaan perinteiselle aamiaiselle ja hemmottele vatsaasi turkkilaisilla aamiaisherkuilla. Samalla nautit luonnon vehreistä maisemista ja Välimeren sinisistä sävyistä. Pöytään tarjoillaan runsaasti erilaisia juustoja, oliiveja, pähkinöitä, hilloja, munakasta, kasviksia sekä monia muita herkkuja, joiden maku vie kielen mennessään. Paikalliseen tapaan pöydässä on myös mustaa teetä. Turkissa perinteisen kahvin aika on yleensä aamiaisen jälkeen. Koe kokonaisvaltainen makunautinto, joka kannattaa maistaa ainakin kerran Turkin loman aikana. oppaaltamme kohteessa. Kesto Hinta Sisältää Lisämaksusta Opastus n. 2 tuntia n. 12 /hlö, ei lapsialennusta. 0 5-v. lapsi maksutta. edestakaisen kuljetuksen, aamiaisen ja ruokajuoman (tee). Muut ruokajuomat (appelsiinimehu, kahvi) maksetaan paikan päällä. Retki on omatoiminen.

20 Retkipäivä Kesän 2017 retki toteutetaan päivittäin asti. SUPPAILU Supersuosittu laji nyt Alanyassa! Havaijilta alkunsa saanut hauska laji, tuttavallisemmin suppailu, kuuluu ehdottomasti aktiiviseen rantapäivään. Suppailu sopii monelle, aikaisempaa kokemusta et tarvitse. Voit nauttia maisemista leppoisasti meloen. Saat myös helposti hien pintaan melomalla rivakammin ja samalla keskivartalon lihakset saavat hyvän treenin. Retkelle lähdetään Alanyan satamasta aamuauringon sarastaessa. oppaaltamme kohteessa Kesto Hinta Opastus Retkipäivä Huomioitavaa 2,5 tuntia n. 25 /aikuinen, ei lapsialennusta. Osallistujien alaikäraja on 14 vuotta. monikielinen (sis. englanti) Kesän 2017 retki toteutetaan päivittäin asti. kuljetukset Alanyan keskustan satamaan omatoimisesti. LUKSUSJAHTI YKSITYISKÄYTTÖÖN Vuokraa luksusjahti yksityiskäyttöön ja nauti Välimeren lempeästä tuulenvireestä ja auringon lämmöstä tyylikkäällä jahdilla oman matkaseurueen kesken. Kapteeni miehistöineen on vain teitä varten, tämä on luksusta! Lähtöajan ja reitin saatte päättää itse. Laivan ylä- tai alakannelta jokainen voi valita oman paikkansa auringosta tai varjosta. Päivän aikana voitte pulahtaa useita kertoja vilvoittavan Välimeren syleilyyn. Iltapäivällä nautitte kauniisti katetun lounaan. Veneeseen mahtuu enintään 12 matkustajaa.

21 oppaaltamme kohteessa Kesto n. 4 tuntia Hinta n. 500 / enintään 6 matkustajaa. Lisämatkustaja 60 /hlö. Sisältää lounaan ja lasin viiniä Lisämaksusta muut juomat jahdilla, maksetaan paikan päällä Opastus englanniksi Retkipäivä varmistuu matkustuskauden alettua. Kesän 2017 retki toteutetaan päivittäin toukokuusta lokakuuhun säävarauksella. MERIPÄIVÄ LUKSUSJAHDILLA Koe rauhallinen ja rentouttava meripäivä luksusjahdin kyydissä. Tutustu Alanyan rannikon maisemiin mereltä päin ja nappaa loman parhaat merikuvat päivän aikana. Laivan ylä- tai alakannelta voit valita oman paikkasi auringosta tai varjosta. Päivän aikana pääset pulahtamaan useamman kerran vilvoittavan Välimeren syleilyyn. Iltapäivällä nautit kauniisti katetun lounaan ja lasillisen viiniä. Kapteeni miehistöineen on vain teitä varten, tämä on luksusta! Lähtöajan ja reitin voitte päättää itse. Veneeseen mahtuu maksimissaan 12 matkustajaa. oppaaltamme kohteessa Kesto Hinta Sisältää Lisämaksusta n. 4 tuntia n. 70 /hlö, ei lapsialennusta lounaan ja lasin viiniä muut juomat jahdilla, maksetaan paikan päällä

22 Opastus englanniksi Retkipäivä varmistuu matkustuskauden alettua. Kesän 2017 retki toteutetaan päivittäin toukokuusta lokakuuhun säävarauksella. VESIPUISTO EFTALIA ISLAND Vietä hauska päivä vauhdikkaiden vesileikkien parissa! Vesipuisto Eftalia Islandissa on liukuja, roiskeita ja pärskeitä sekä pienemmille että isommille vesipedoille. Türklerin kylässä noin 20 kilometrin päässä Alanyasta sijaitsevassa puistossa nautit all inclusive -palvelusta. Lipun hintaan kuuluvat lounas, välipalat, jäätelö ja kaikki paikalliset virvoitus- ja alkoholijuomat. Nälän tai janon yllättäessä purtavaa löytyy puiston monista kioskeista, ravintoloista ja baareista. Alueelta löytyvät myös maksuttomat säilytyslokerot, pukeutumistilat ja suihkut. Auringonpalvojat suuntaavat rannalle, josta löytyy lisää maksuttomia aurinkotuoleja. matkavarauksen yhteydessä, Oma lomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa. Kesto koko päivä (n. klo ) Hinta n. 35 /aikuinen, 25 / 5 11-v. lapsi Sisältää edestakaisen kuljetuksen, all inclusive ateriat ja juomat päivän ajan (virvoitusjuomat, olut, viini, kahvi ja tee). Lisämaksusta Muut juomat (coctailit, tuorepuristettu mehu) maksetaan paikan päällä. Opastus Retki on omatoiminen. Retkipäivä

23 Kesän 2017 retkipäivät ovat ti, ke ja pe, lähtien ma, ke ja pe. Puisto on avoinna saakka säävarauksella. SUKELLUSKOKEILU Tee tutkimusmatka kiehtovaan vedenalaiseen maailmaan. Tällä retkellä saat ensikosketuksen sukelluslaitteisiin ja merenalaiseen elämään. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta sukeltamisesta. Päivä alkaa sukelluskoulu Dolphin Diven toimipisteessä Alanyan satamassa. Sukellussanasto, välineet ja päivän ohjelma käydään läpi venematkan aikana. Ensimmäiselle sukellukselle pääset heti aamupäivällä. Sukelluksen jälkeen sinulla on aikaa sulatella uutta tietoa ja ennen kaikkea uutta elämystä. Puolenpäivän aikaan nautitaan lounasta veneessä. Lounaan jälkeen on lepohetki, jonka aikana voit nauttia auringosta tai käväistä snorklaamassa. Toisen sukelluksen vuoro tulee iltapäivällä. Nyt jo hieman kokeneempana pystyt keskittymään paremmin vedenalaisen maailman ihmeisiin. oppaaltamme kohteessa Kesto koko päivä Hinta n. 60 /hlö, ei lapsialennusta. Osallistujien alaikäraja on 12 vuotta. Sisältää yhden sukelluksen, varusteet, edestakaisen kuljetuksen ja lounaan Opastus monikielinen (sis. englanti) Retkipäivä varmistuu matkustuskauden alettua. Kesän 2017 retki toteutetaan päivittäin toukokuusta lokakuun loppuun. SUKELLUSRETKET ALANYASSA Alanyan kirkkaat vedet tarjoavat hyvät puitteet sukellusharrastuksen jo aloittaneille. PADI-sukelluskeskus Dolphin Dive järjestää kahden sukelluksen retkiä Alanyan rannikolla.

24 Kalekukkulan ympäristöstä löytyy useita hyviä sukelluskohteita sekä aloittelijoille, että kokeneemmille sukeltajille. Voit lähteä vaikka yösukellukselle tai tutkimaan rannikon hylkyjä ja luolia. oppaaltamme kohteessa Kesto koko päivä Hinta n. 60 /aikuinen, ei lapsialennusta. Osallistujien alaikäraja on 12 vuotta. Ei sukeltava seuralainen 25 /aikuinen, 15 /6 11-v. lapsi. Snorklaaja 35 /hlö. Sisältää yhden sukelluksen, edestakaisen kuljetuksen, lounaan ja sukellusvarusteet Opastus englanniksi Retkipäivä varmistuu matkustuskauden alettua. Kesän 2017 retki toteutetaan pävittäin toukokuusta lokakuun loppuun. Huomioitavaa retkelle osallistuvilla tulee olla suoritettuna vähintään sukelluksen peruskurssi VESIPUISTO WATERPLANET Vietä koko perheen aurinkoinen vesipäivä Okurcalarin kylän suuressa vesipuisto Waterplanetissa! Nauti liukumäkien vauhdista, veden loiskeesta ja pärskeestä. Hyppää laiskajoen virran vietäväksi tai kokeile toinen toistaan hurjempia vesiliukuja. Okulcalarissa sijaitsevassa puistossa viihtyvät kaikenikäiset. Okurcalarin kylä sijaitsee noin 35 kilometrin päässä Alanyasta. Perheen pienimmille on oma allasalue liukumäkineen. Taukoa vesileikeistä voit pitää alueen aurinkotuainioleilla. Päivän aikana nautit vesipuiston virvokkeista ja monipuolisesta buffetlounaasta.

25 oppaaltamme kohteessa. Kesto koko päivä (n. klo ) Hinta n. 30 /aikuinen, 25 / 6 11-v. lapsi Sisältää edestakaisen kuljetuksen, pääsylipun vesipuistoon, lounaan ja juomat (vesi, virvoitusjuomat, olut, kahvi, tee) Lisämaksusta Vesipuiston muut palvelut (hedelmät, valokuvat, letitykset, coctailit, koskenlasku ja benji-hyppy) maksetaan paikan päällä. Opastus Retki on omatoiminen. Retkipäivä Kesän 2017 retki toteutetaan päivittäin. Vesipuisto on avoinna toukokuusta syyskuun loppuun. Huomioitavaa Vesipuistossa on yhteensä 24 liukua, joista kolmeen on cm pituusraja, kahteen liukuun kg painoraja, ja kolmeen liukuun 10 vuoden alaikärajä. BUSSIKULJETUS LENTOASEMALTA HOTELLILLE Matkusta vaivattomasti lentoasemalta hotelliisi Aurinkomatkojen maksullisella bussikuljetuksella. Hinta Kohteesta riippuen /aikuinen, 6 14 / lapsi 2 17-v. Alle 2-vuotiaiden sylilasten lentokenttäkuljetuksesta ei veloiteta. Tarkan hinnan näet tehdessäsi varausta. Bussikuljetuksemme ovat aina meno-paluu-kuljetuksia, jotka voit ostaa varauksen yhteydessä tai Oma lomasta viimeistään lähtöä edeltävänä iltana.

26 Turkki Leppoisa lämpötila, auringossa kylpevät rannat, kiehtova kulttuuri ja turkkilainen ruoka. Ne vetävät suomalaisia kerta toisensa jälkeen viettämään lomaa Turkkiin. Aurinkomatkojen Turkki kattaa eteesi valikoiman, jossa riittää koettavaa. Ota suunnaksi aurinkorantojen lomakohteet Alanya, Konakli, Belek, Side, Marmaris, Içmeler ja Turunç. Antalya valloittaa loistavilla ostosmahdollisuuksillaan. Turkki tarjoaa niin lapsiperheille kuin yksin tai porukalla matkaajille upeat, historialliset nähtävyydet, värikkäät basaarit ja trendikkäät putiikit tehdä ostokset ja vilkkaan, nuorekkaan tunnelman. Ota Turkki omaksesi, nappaa kartta käteesi ja sukella seikkailuihin Euroopan ja Aasian solmukohtaan! Kiinnostavatko Turkin matkat? Lue, mitä Turkilla on tarjottavanaan! JÄNNITE Turkissa jännite on 220 V. MATKAVALUUTTA Turkin liira (TRY) jakaantuu 100 kurusiin. Turkissa käytetään liirasta yleisesti lyhennettä TL. Matkavaluutaksi voi ottaa euroja. Useissa rantalomakohteiden liikkeissä ja hotelleissa voit maksaa myös euroilla. Maasta ei saa viedä valuuttaa yli US-dollarin arvosta. MATKUSTUSASIAKIRJAT JA MAAHANTULOMUODOLLISUUDET Viranomaismääräysten mukaan Turkkiin matkaavan passin tulee olla voimassa vähintään 6 kuukautta Turkkiin saavuttaessa. Lisätietoja asiasta Turkin Helsingin-suurlähetystön verkkosivuilta http//helsinki.emb.mfa.gov.tr/. Turkissa jokaisella täysi-ikäisellä on lain mukaan aina oltava mukanaan henkilöllisyyden osoittava asiakirja. Kaikilla on vaadittaessa velvollisuus esittää henkilöllisyystodistus ja oleskelulupa tai passi ja viisumi/passissa näkyvä maahantuloleima poliisille tai santarmille.

27 Important information for non-finnish citizens If you are not a Finnish citizen, please note that you may need a visa for the country you are travelling to. You will need to check your visa requirements from the nearest embassy of the destination country yourself. Please note that you may also need a transit visa. According to Turkish law, every adult must carry identification. All foreigners are also obligated to show police or gendarmes identification and residence permit or passport as well as visa/passport entry stamp. VIISUMI Suomen kansalainen ei tarvitse Turkkiin viisumia, kun matka kestää alle 90 vuorokautta. Muiden maiden kansalaisten viisumin tarve tulee tarkistaa Turkin suurlähetystöstä, Puistokatu 1 B A 3, Helsinki, p. (09) , f. (09) Mm. norjalaiset tarvitsevat viisumin Turkkiin. PYHÄPÄIVÄT lastenpäivä ja parlamentin perustamispäivä urheilun ja nuorten päivä voiton päivä tasavallanpäivä Noin alkaa kuukauden pituinen paastoaika Ramazan. Seker Bayrami, sokerijuhla päättää paastokuukauden ja sitä juhlitaan 2 3 päivää. Kurban Bayram, uhrijuhlaa juhlitaan 4 päivää Paaston aika ei juuri vaikuta lomailijan elämään rannikkoalueen matkailukohteissa. TERVEYS JA TURVALLISUUS Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta saat ajankohtaiset tiedot lomakohteesi

28 terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Matkailijan terveysoppaaseen pääset tästä. Lomamaasi matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydät Maat ja alueet -otsikon alta. Sivuilla on myös lomakohdettasi lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot. OPPAAMME AUTTAA RAKENTAMAAN JUURI SINUN NÄKÖISESI LOMAN Aurinkomatka-pakettikohteissa sinua palvelee suomenkielinen opastyöhön koulutettu opas. Oppaat tuntevat lomakohteesi parhaimmat palat, joista voit rakentaa juuri sinun näköisesi loman. Tavoitteenamme on, että koet hetkiä, jotka jäävät elämään. Aurinkomatka-pakettimatkoilla kohteen tunteva opas on vastassa sinua lentoasemalla ja palvelee sinua puhelimitse. Oppaamme auttaa sinua myös mahdollisissa ongelmatilanteissa. Valituissa lomakohteissamme tapaat oppaamme myös retkillä tai palvelupisteissä. Huom. Lento+hotelli-paketteihin eivät kuulu opaspalvelut. OMATOIMISUUS LOMALLA Hotellien ja paikallisten ravintoloiden henkilökunta osaa harvoin suomea ja varsinkin pienissä lomakohteissa myös englannin kielen taito voi olla heikko. Asiat hoituvat kuitenkin ilman yhteistä kieltäkin. Mikäli hotellihuoneessasi ilmenee puutteita, kuten rikkinäinen lamppu, vuotava wc, wc-paperi puuttuu tms., ilmoita siitä heti hotellin henkilökunnalle. Näin tilanne korjaantuu yleensä helpoiten.

29 TALLETUS JA TURVALLISUUS Kohteeseen saavuttuasi ja liikkuessasi yleisillä paikoilla pidä huoli tavaroistasi taskuvarkaiden varalta. Rahat ja arvoesineet on turvallisinta säilyttää hotellin tallelokerossa. Pidä mukana vain kulloinkin tarvitsemasi määrä rahaa. Vakuutus ei korvaa käteisen rahan katoamista. ONNISTUIKO LOMASI? Haluamme tehdä jokaisesta Aurinkomatkasta onnistuneen lomamatkan. Mielipiteesi ja kokemuksesi ovat meille erittäin tärkeitä. Saat Aurinkomatkalta palattuasi sähköpostitse linkin sähköiseen asiakaspalautekyselyymme. Sähköposti lähetetään matkavarauksessasi olleeseen sähköpostiosoitteeseen. Toivomme sinun vastaavan kyselyyn. Välitämme kiitoksesi edelleen kannustukseksi ja moitteiden perusteella tartumme epäkohtiin. Ehdotuksesi voi olla arvokas vinkki tavasta palvella entistä paremmin jollain uudella tavalla. Myös lomakohteen hotellit saavat säännöllisesti tietää omat palautteensa. Kaikkien lomakkeen palauttaneiden kesken arvomme joka kuukausi kaksi 200 euron arvoista Aurinkomatkojen matkalahjakorttia. Ehkäpä juuri sinä olet onnellinen voittaja! Kiitos palautteestasi! Huomioithan, ettemme vastaa asiakaspalautekyselyyn. Mikäli haluat lomalta palattuasi esittää meille huomautuksen tai reklamaation, katso lisätietoja. Löytötavarat

30 Jäikö sinulta tavaroita lomakohteeseen? Ota yhteys Suomen Löytötavarapalveluun. Suomen Löytötavarapalvelu hoitaa kaikki Aurinkomatkojen asiakkaiden löytötavaroihin liittyvät asiat. Yhtiö varmistaa kohteesta tavaroiden löytymisen ja hoitaa tavaroiden palautuksen korvausta vastaan. Suomen Löytötavarapalvelu ATERIAT HOTELLISSA Hotellimajoitukseen sisältyy matkavahvistuksessa mainitut ateriat. AAMUKAHVI sisältää kahvin tai teen, leivän, voin ja/tai marmeladin. AAMIAINEN sisältää kahvin tai teen, leivän, voin ja/tai marmeladin lisäksi suolaisia lisukkeita esim. juustoa, leikkeleitä ja/tai kananmunan. BUFFETAAMIAINEN sisältää kahvin tai teen lisäksi runsaan paikallisen aamiaisen noutopöydästä. Kosher-buffetaamiainen noudattaa koshersääntöjä. Kosher-aamiainen ei sisällä esimerkiksi lihatuotteita. PUOLIHOITOON kuuluu aamiaisen lisäksi 1 päivittäinen ateria, useimmiten illallinen. Joissakin hotelleissa voi valita joko lounaan tai illallisen. Puolihoito ei sisällä juomia, ellei hotellin tiedoissa toisin mainita. TÄYSIHOITO sisältää aamiaisen, lounaan ja illallisen, mutta ei juomia, ellei hotellin tiedoissa toisin mainita. ALL INCLUSIVE -hotellissa matkan hintaan sisältyvät tai voit ostaa lisämaksusta all inclusive -paketin, johon sisältyvät kaikki päivittäiset ateriat paikallisine juo mineen hotellin määrittelemissä ravintoloissa ja hotellin määritteleminä aukioloaikoina. Ateriat nautitaan yleensä hotellin pääravintolassa. Ruokajuomat eivät sisälly aterioiden hintaan, eikä käyttämättömästä puoli- tai täysihoidosta hyvitetä. Puoli- tai täysihoidon ateriat nautitaan hotellin omassa ravin tolassa, ellei hotellitekstissä toisin mainita.

31 Alle 2-vuotiaan ateriat saat edullisimmin tilaamalla ne vasta hotelliin saapuessasi. Joissakin hotelleissa lapset saavat alennuksen käytännöstä kerrotaan hotellin esittelyssä. lisämaksullisista aterioista. Hotellikohtaisesta ERIKOISRUOKAVALIO Osassa hotelleja on mahdollista saada erikoisaterioita (esim. gluteeniton, laktoositon), mutta emme voi taata niiden saatavuutta hotelleissa tai lomakohteissa yleisesti. PUKEUTUMINEN HOTELLIEN RAVINTOLOISSA Huomioithan, että etenkin neljän ja viiden tähden hotellien ravintoloissa toivotaan siistiä pukeutumista. Esimerkiksi miehiltä saatetaan edellyttää pitkiä housuja. AAMIAINEN KOTIINLÄHTÖAAMUNA Mikäli matkasi hintaan sisältyy aamiainen ja lähtö hotellista lentoasemalle on kotiinlähtöpäivänä ennen aamiaistarjoilua, voit edellisenä päivänä tiedustella vastaanotosta mahdollisuutta aamiaispakettiin (breakfast box). Jotkut hotellit toimittavat aamiaispaketit aikaisille kotiinlähtijöille. HOTELLIN YMPÄRISTÖ Lomakohteet kehittyvät jatkuvasti, joten hotellin läheisyydessä voi olla rakennustyömaa. Yleensä rakennustöitä tehdään vain päiväsaikaan. Lomakohteissa iltaelämä on yleensä vilkasta ja äänekästä. Hotellissasi tai lähiympäristön baareissa saatetaan soittaa musiikkia puolenyön jälkeenkin. Myös paikallisen elämän ja eläinten äänet saattavat kantautua huoneisiin.

32 Hyönteiset voivat kiusata lomakohteessa kuten Suomessakin. Varaudu myös siihen, että jopa loistoluokan hotellien ylimpiin kerroksiin saattaa kiive tä erilaisia, sinänsä harmittomia kovakuoriaisia yms. MUISTA MATKAVAKUUTUS! Lomalla voi joskus sattua ikäviä yllätyksiä, joiden varalle on syytä hankkia riittävä vakuutussuoja. Osta matkavakuutus kätevästi matkaa varatessasi verkosta tai myyntipalvelustamme. Kansainvälinen AIG on tunnettu vakuutusyhtiö maailmalla. AIG Moniturva -matkavakuutus korvaa hoitokulujen lisäksi myös mm. matkatavarat. Tutustu AIG Moniturva -matkavakuutukseen. HUONEIDEN JAKO JA LUOVUTUS Aurinkomatkojen lisäksi useimmissa hotelleissa on myös muiden matkanjärjestäjien asiakkaita. Hotellit pyrkivät jakamaan eritasoiset huoneet tasapuolisesti eri matkanjärjestäjien asiakkaille. Kansainvälisen käytännön mukainen huoneiden jakoaika on yleensä klo 14. Mikäli tulo kohteeseen on ennen sitä, voi hotellihuonetta joutua odottamaan siivouksen vuoksi. Mikäli et kirjoittaudu hotelliin tai ilmoittaudu oppaallemme tulopäivänä, huonetta ei voida taata.

33 Hotellihuoneet luovutetaan lähtöpäivänä hotellista riippuen aamupäivän kuluessa yleensä viimeistään klo 12 myös silloin, kun lähtö tapahtuu klo 24n jälkeen. Näin hotellin henkilökunnalle jää aikaa siivota huoneet seuraaville vieraille. Joissakin hotelleissa huoneen luovutusta voi siirtää myöhemmäksi lisämaksusta, mikäli hotellin varaustilanne sen sallii. HUONEIDEN VARUSTUS ILMASTOINTI JA LÄMMITYS Hotellien ilmastointi ei ole välttämättä käytössä jatkuvasti. Ilmastointi saattaa toimia rajoitetusti, esim. muutaman tunnin päivässä. Joissakin hotelleissa ei ole keskusilmastointia, vaan huoneessa on oma, joskus äänekäs ilmastointilaite. Etelän lomakohteiden lämmityskausi kestää yleensä marraskuusta maaliskuuhun. Lomakohteissa saattaa olla myös säännöstelyä sähkön ja veden, etenkin lämpimän veden jakelussa. INTERNETYHTEYDET Hotellihuoneissa, joissa on langaton verkko, voi verkon toimivuudessa olla ajoittain suuriakin eroja. Aurinkomatkat ei vastaa hotellitiedoissa mainittujen verkkoyhteyksien toimivuudesta. KEITTIÖVARUSTUS Lomahuoneistoissa ja bungaloweissa keittiövarustukseen ei kuulu astianpesutarvikkeita eikä keittiöliinoja. MINIBAARI Mikäli hotellihuoneessa on minibaari, huomioi, että se on tarkoitettu vain hotellin omia,

34 maksullisia juomia varten. Siellä ei saa säilyttää muualta hankittuja juomia ja ruokia. TALLELOKERO Hotellin tallelokeron käytöstä saatetaan periä maksu. Hinta vaihtelee hotelleittain. TELEVISIO Joissain hotelleissa television käytöstä peritään maksu. Myös panttimaksut kaukosäätimistä ovat mahdollisia. ÄÄNIERISTYS Lomakohteissa huoneiden äänieristys saattaa olla heikko. Myös ikkunat ovat yleensä yksinkertaiset, joten esimerkiksi liikenteen melu kantautuu huoneisiin. KOSTEUS HUONEISSA Lomakohteiden hotelleissa huoneet saattavat olla kosteita ja viileitä etenkin sateisina aikoina. HOTELLIEN LISÄPALVELUISTA HUOMIOITAVAA Hotellitiedoissa mainitut lisäpalvelut, mm. sauna, kuntosali ja spa, ovat maksullisia, mikäli tekstissä ei ole erikseen mainittu niiden olevan maksuttomia. TAKUUMAKSU HOTELLIIN TULTAESSA Useissa hotelleissa hotellivieraita pyydetään allekirjoittamaan hotelliin saapuessaan avoin luottokorttitosite tai maksamaan takuusumma hotellissa mahdollisesti käytettäviä palveluja varten. Takuusumma voi olla useita satoja euroja, joten luottokortti on kätevin vaihtoehto

35 takuumaksun suorittamiseen. SIIVOUS Yleensä huoneesi tai huoneistosi palveluun kuuluu siivous. Joitakin lomahuoneistoja ei siivota viikon aikana. Hotellihuonettakaan ei välttämättä siivota päivittäin, ja hyvin usein siivous on pintapuolista. Liinavaatteet vaihdetaan päivittäin vain tasok kaim missa hotelleissa. Huoneistoissa astiat tulee yleensä pestä itse ja niiden varustukseen ei kuulu astianpesutarvikkeita eikä keittiöliinoja. Uima-altaiden lämmitys Hotellitekstissä on mainittu, mikäli uima-altaan vesi on lämmitetty. Altaita lämmitetään yleensä marras maaliskuussa. Huomio, että silloinkin veden lämpötila voi olla vain n. 20 C. HYVÄÄ MATKAA!

Kohdeopas Konakli, Alanya

Kohdeopas Konakli, Alanya Kohdeopas Konakli, Alanya Konakli, Alanya Alanyan länsipuolella sijaitseva Konakli on oiva paikka leppoisalle lomailulle. Konaklin kylän maisemaa värittävät upea ranta ja kauempana pohjoisessa komeileva

Lisätiedot

Kohdeopas Belek. Belek. Hyvä tietää kohteesta ASUKASLUKU JA ETÄISYYDET

Kohdeopas Belek. Belek. Hyvä tietää kohteesta ASUKASLUKU JA ETÄISYYDET Kohdeopas Belek Belek Luonnonkauniissa Belekissä, puhdasvetisten rantojen äärellä viihtyvät etenkin perheen kanssa lomailevat. Belekissä, kuten muuallakin Turkissa lapset huomioidaan erityisesti. Gloria

Lisätiedot

Kohdeopas Dubain aavikko

Kohdeopas Dubain aavikko Kohdeopas Dubain aavikko Dubain aavikko Dubain aavikolla keskitytään elämästä nautiskelemiseen ylellisen aavikkohotellin spa-hoidoissa katseen kääntävissä maisemissa. Dubain aavikolla nautit uniikeista

Lisätiedot

Kohdeopas Side. Side. Hyvä tietää kohteesta ASUKASLUKU JA ETÄISYYDET SIDESTÄ AUTONVUOKRAUS

Kohdeopas Side. Side. Hyvä tietää kohteesta ASUKASLUKU JA ETÄISYYDET SIDESTÄ AUTONVUOKRAUS Kohdeopas Side Side Sidessä loma saa kruununsa majesteettisista kulisseista kaupunki oli aikanaan osa mahtavaa Rooman valtakuntaa. Side antaa matkakohteena parastaan jokaiselle matkaajalle. Kumköyn pitkällä,

Lisätiedot

Kohdeopas Sveti Konstantin

Kohdeopas Sveti Konstantin Kohdeopas Sveti Konstantin Sveti Konstantin Rauhallinen Sveti Konstantin tarjoaa mainion vaihtoehdon Bulgarian vilkkaimmille lomakohteille. Koe lintujen laulun ja aaltojen kohinan säestämä loma Sveti Konstantinin

Lisätiedot

Kohdeopas Kroatian joogamatka

Kohdeopas Kroatian joogamatka Kohdeopas Kroatian joogamatka Kroatian joogamatka Koe uusi Kroatian joogamatka Bracin kuvankauniilla saarella. Vietä lomamatkasi rentoutuen suomalaisten joogaohjaajien järjestämissä päivittäisissä harjoituksissa

Lisätiedot

Kohdeopas Side. Side. Hyvä tietää kohteesta ASUKASLUKU JA ETÄISYYDET SIDESTÄ

Kohdeopas Side. Side. Hyvä tietää kohteesta ASUKASLUKU JA ETÄISYYDET SIDESTÄ Kohdeopas Side Side Sidessä loma saa kruununsa majesteettisista kulisseista kaupunki oli aikanaan osa mahtavaa Rooman valtakuntaa. Side antaa matkakohteena parastaan jokaiselle matkaajalle. Kumköyn pitkällä,

Lisätiedot

Kohdeopas Obzor. Obzor. Hyvä tietää kohteesta ETÄISYYDET OBZORISTA

Kohdeopas Obzor. Obzor. Hyvä tietää kohteesta ETÄISYYDET OBZORISTA Kohdeopas Obzor Obzor Obzor tarjoaa rennon rantaloman kymmenen kilometrin pituisella hiekkarannalla paikallisen pikkukylän tunnelmissa. Pieni ja kodikas Obzor tarjoaa loistavat puitteet ja tekemistä huolettomaan

Lisätiedot

Sadat trendiputiikit ja perinteiset turkkilaiset kaupat Punaisen tornin ympäristön kauppakaduilla

Sadat trendiputiikit ja perinteiset turkkilaiset kaupat Punaisen tornin ympäristön kauppakaduilla Kohdeopas Alanya Alanya Alanya tarjoaa kaikki ainekset onnistuneeseen aurinkolomaan. Suosittu Kleopatran ranta on lukuisien lomailijoiden suosikki, mutta kaupunkia reunustavat myös muut pitkät rannat,

Lisätiedot

Kohdeopas Rodoksen joogamatka

Kohdeopas Rodoksen joogamatka Kohdeopas Rodoksen joogamatka Rodoksen joogamatka Lähde ainutlaatuiselle Rodoksen joogamatkalle Lindokseen, yhteen saaren kauneimmista kylistä. Vietä lomamatkasi rentoutuen suomalaisten joogaohjaajien

Lisätiedot

Kohdeopas Rodoksen joogamatka

Kohdeopas Rodoksen joogamatka Kohdeopas Rodoksen joogamatka Rodoksen joogamatka Lähde ainutlaatuiselle Rodoksen joogamatkalle Lindokseen, yhteen saaren kauneimmista kylistä. Vietä lomamatkasi rentoutuen suomalaisten joogaohjaajien

Lisätiedot

Sadat putiikit ja perinteiset turkkilaiset kaupat Punaisen tornin ympäristön kauppakaduilla

Sadat putiikit ja perinteiset turkkilaiset kaupat Punaisen tornin ympäristön kauppakaduilla Kohdeopas Alanya Alanya Alanya tarjoaa kaikki ainekset onnistuneeseen aurinkolomaan. Suosittu Kleopatran ranta on lukuisien lomailijoiden suosikki, mutta kaupunkia reunustavat myös muut pitkät rannat,

Lisätiedot

Antalyassa on helppo liikkua hyvien liikenneyhteyksien ansiosta, ja kun olet kolunnut kaupungin

Antalyassa on helppo liikkua hyvien liikenneyhteyksien ansiosta, ja kun olet kolunnut kaupungin Kohdeopas Antalya Antalya Uutuuskohteemme Antalya valloittaa Turkin matkailijoiden sydämet tarjoamalla vaivattoman tavan yhdistää kaupunkiloma rentouttaviin lomapäiviin aurinkorannalla. Loistavat ostosmahdollisuudet

Lisätiedot

Kohdeopas Belek. Belek. Hyvä tietää kohteesta ASUKASLUKU JA ETÄISYYDET

Kohdeopas Belek. Belek. Hyvä tietää kohteesta ASUKASLUKU JA ETÄISYYDET Kohdeopas Belek Belek Luonnonkauniissa Belekissä, puhdasvetisten rantojen äärellä viihtyvät etenkin perheen kanssa lomailevat. Belekissä, kuten muuallakin Turkissa lapset huomioidaan erityisesti. Gloria

Lisätiedot

Kohdeopas Kroatian joogamatka

Kohdeopas Kroatian joogamatka Kohdeopas Kroatian joogamatka Kroatian joogamatka Koe uusi Kroatian joogamatka Bracin kuvaunkauniilla saarella. Vietä lomamatkasi rentoutuen suomalaisten joogaohjaajien järjestämissä päivittäisissä harjoituksissa

Lisätiedot

Kohdeopas Side. Side. Hyvä tietää kohteesta ASUKASLUKU JA ETÄISYYDET SIDESTÄ AUTONVUOKRAUS

Kohdeopas Side. Side. Hyvä tietää kohteesta ASUKASLUKU JA ETÄISYYDET SIDESTÄ AUTONVUOKRAUS Kohdeopas Side Side Sidessä loma saa kruununsa majesteettisista kulisseista kaupunki oli aikanaan osa mahtavaa Rooman valtakuntaa. Side antaa matkakohteena parastaan jokaiselle matkaajalle. Kumköyn pitkällä,

Lisätiedot

Kohdeopas Sveti Konstantin

Kohdeopas Sveti Konstantin Kohdeopas Sveti Konstantin Sveti Konstantin Rauhallinen Sveti Konstantin tarjoaa mainion vaihtoehdon Bulgarian vilkkaimmille lomakohteille. Koe lintujen laulun ja aaltojen kohinan säestämä loma Sveti Konstantinin

Lisätiedot

Formulamatka Unkariin. Esittely. Formulamatkalle Unkarin Hungaroringille! Hungaroring. Budapest. Miksi valita tämä matka?

Formulamatka Unkariin. Esittely. Formulamatkalle Unkarin Hungaroringille! Hungaroring. Budapest. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 6 Esittely Formulamatkalle Unkarin Hungaroringille! Lähde jännitämään suomalaisten menestystä Hungaroringin radalle! Tällä matkalla pääset seuraamaan harjoituksia, aika-ajoja sekä tietenkin itse

Lisätiedot

Budapestin kaupunkiloma, 4pv. Esittely. Budapestin kaupunkiloma, 4pv. Kohdetietoa. Budapest. Miksi valita tämä matka: Sivu 1 / 6

Budapestin kaupunkiloma, 4pv. Esittely. Budapestin kaupunkiloma, 4pv. Kohdetietoa. Budapest. Miksi valita tämä matka: Sivu 1 / 6 Sivu 1 / 6 Esittely Budapestin kaupunkiloma, 4pv Budapest on yksi Keski-Euroopan aurinkoisimmista kaupungeista. Monien mielestä kevätkausi Budapestissä on kauneinta aikaa, kun kaupunki herää talven jälkeen

Lisätiedot

Kohdeopas Ho Tram. Ho Tram. Hyvä tietää kohteesta ASUKASLUKU JA ETÄISYYDET

Kohdeopas Ho Tram. Ho Tram. Hyvä tietää kohteesta ASUKASLUKU JA ETÄISYYDET Kohdeopas Ho Tram Ho Tram Parin tunnin ajomatkan päässä Saigonista, mutta valovuosien päässä kaupungin hälinästä. Ho Tramin ilmastoa ja merta on jo vuosisadan ylistetty kehoa ja mieltä virkistävänä. Ei

Lisätiedot

Kohdeopas Long Hai. Long Hai. Hyvä tietää kohteesta ETÄISYYDET HARRASTUKSET

Kohdeopas Long Hai. Long Hai. Hyvä tietää kohteesta ETÄISYYDET HARRASTUKSET Kohdeopas Long Hai Long Hai Vaaleahiekkainen ranta on Long Hain sydän. Paikallistenkin suosima lomailukeidas Long Hai on rento ja konstailematon lomakohde, jonka sielu syntyy paikallisten lämpimistä hymyistä.

Lisätiedot

Pariisi kaupunkiloma 3-4 pv. Esittely. Pariisi 3-4pv. Kohdetietoa. Pariisi. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 6

Pariisi kaupunkiloma 3-4 pv. Esittely. Pariisi 3-4pv. Kohdetietoa. Pariisi. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 6 Sivu 1 / 6 Esittely Pariisi 3-4pv Romanttisuudestaan tunnettu Pariisi on ennen kaikkea kaupunkilomailijan kohde. Nähtävää ja koettavaa riittää jokaiselle ja kaupunki tarjoaa aina jotain uutta. Kohdetietoa

Lisätiedot

Kohdeopas Sveti Konstantin

Kohdeopas Sveti Konstantin Kohdeopas Sveti Konstantin Sveti Konstantin Rauhallinen Sveti Konstantin tarjoaa mainion vaihtoehdon Bulgarian vilkkaimmille lomakohteille. Koe lintujen laulun ja aaltojen kohinan säestämä loma Sveti Konstantinin

Lisätiedot

Kohdeopas Belek. Belek. Hyvä tietää kohteesta ASUKASLUKU JA ETÄISYYDET

Kohdeopas Belek. Belek. Hyvä tietää kohteesta ASUKASLUKU JA ETÄISYYDET Kohdeopas Belek Belek Luonnonkauniissa Belekissä, puhdasvetisten rantojen äärellä viihtyvät etenkin perheen kanssa lomailevat. Belekissä, kuten muuallakin Turkissa lapset huomioidaan erityisesti. Gloria

Lisätiedot

Antalyassa on helppo liikkua hyvien liikenneyhteyksien ansiosta, ja kun olet kolunnut kaupungin

Antalyassa on helppo liikkua hyvien liikenneyhteyksien ansiosta, ja kun olet kolunnut kaupungin Kohdeopas Antalya Antalya Antalya valloittaa Turkin matkailijoiden sydämet tarjoamalla vaivattoman tavan yhdistää kaupunkiloma rentouttaviin lomapäiviin aurinkorannalla. Loistavat ostosmahdollisuudet ja

Lisätiedot

talviolympialaisten isäntäkaupungin liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet ovat vertaansa vailla.

talviolympialaisten isäntäkaupungin liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet ovat vertaansa vailla. Kohdeopas Innsbruck Innsbruck Tirolin sydämessä kaupunkiloma kohtaa Alppien laajan harrastusvalikoiman. Kaksien talviolympialaisten isäntäkaupungin liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet ovat vertaansa vailla.

Lisätiedot

Kohdeopas Phu Quoc. Phu Quoc. Hyvä tietää kohteesta PHU QUOCIN LOMAVAIHTOEHDOT ASUKASLUKU JA ETÄISYYDET AURINKOMATKAT KOHTEESSA HARRASTUKSET

Kohdeopas Phu Quoc. Phu Quoc. Hyvä tietää kohteesta PHU QUOCIN LOMAVAIHTOEHDOT ASUKASLUKU JA ETÄISYYDET AURINKOMATKAT KOHTEESSA HARRASTUKSET Kohdeopas Phu Quoc Phu Quoc Vietnamin eteläkärjessä sijaitseva maan suurin saari Phu Quoc sopii leppoisaan lomanviettoon. Useat hotellimme ovat Long Beachin pitkän hienohiekkaisen rannan äärellä. Päivät

Lisätiedot

Kohdeopas Intian joogamatka

Kohdeopas Intian joogamatka Kohdeopas Intian joogamatka Intian joogamatka Lähde ainutlaatuiselle Intian joogamatkalle Divarin saarelle, Devaaya Ayurveda & Hyvinvointikeskukseen, jossa intialaisen luonnon rehevyyden keskellä voit

Lisätiedot

Kohdeopas Cayo Santa Maria

Kohdeopas Cayo Santa Maria Kohdeopas Cayo Santa Maria Cayo Santa Maria Cayo Santa Maria ihastuttaa luonnonkauniilla, valkohiekkaisilla rannoilla ja kirkkaalla merivedellä all inclusive -hotellien rauhassa. Turkoosinsininen merivesi

Lisätiedot

Kohdeopas Cayo Santa Maria

Kohdeopas Cayo Santa Maria Kohdeopas Cayo Santa Maria Cayo Santa Maria Cayo Santa Maria ihastuttaa luonnonkauniilla, valkohiekkaisilla rannoilla ja kirkkaalla merivedellä all inclusive -hotellien rauhassa. Turkoosinsininen merivesi

Lisätiedot

Hotellimatka Vihulan kartanoon. Esittely. Vihulan hotellimatka 3 päivää. Vihulan kartano, Vihula Manor Country Club & SPA

Hotellimatka Vihulan kartanoon. Esittely. Vihulan hotellimatka 3 päivää. Vihulan kartano, Vihula Manor Country Club & SPA Sivu 1 / 7 Esittely Vihulan hotellimatka 3 päivää Tervetuloa Lahemaan kansallispuiston alueella sijaitsevaan Vihulaan, noin 95 km päähän Tallinnasta itään. Vihula on yksi Viron kauneimmista paikoista ja

Lisätiedot

Lomamatka. Turkin Sideen Lento Jyväskylästä Anatalyaan. Matkan hinta Supertäysihoidolla

Lomamatka. Turkin Sideen Lento Jyväskylästä Anatalyaan. Matkan hinta Supertäysihoidolla Lomamatka Turkin Sideen 3.5. 10.5.2018 Lento Jyväskylästä Anatalyaan Matkan hinta 699.00 Supertäysihoidolla Hotelli La Grande Resort & Spa on iso, monipuolinen kylpylähotelli joka sijaitsee ranta-alueella

Lisätiedot

Kohdeopas Ajman. Ajman. Hyvä tietää kohteesta ASUKASLUKU JA ETÄISYYDET

Kohdeopas Ajman. Ajman. Hyvä tietää kohteesta ASUKASLUKU JA ETÄISYYDET Kohdeopas Ajman Ajman Uutuuskohde Ajman houkuttelee lapsiperheet kylpemään auringossa kauniille valkeahiekkaiselle rannalle. Ajmanissa vietät rentoa rantalomaa tasokkaissa hotelleissa hyvien shoppailumahdollisuuksien

Lisätiedot

Kohdeopas Saalbach. Saalbach. Hyvä tietää kohteesta ASUKASLUKU JA ETÄISYYDET HARRASTUKSET

Kohdeopas Saalbach. Saalbach. Hyvä tietää kohteesta ASUKASLUKU JA ETÄISYYDET HARRASTUKSET Kohdeopas Saalbach Saalbach Saalbachin kauniissa vuoristomaisemissa jokainen päivä on täynnä uusia kokemuksia. Upeissa metsäisissä vuoristomaisemissa tuntuu kuin olisit keskellä postikorttia. Patikoi ja

Lisätiedot

Kylpyläloma Haapsalu, 8 pv. Esittely. Kylpyläloma Haapsalu. Haapsalu. Miksi valita Haapsalu kylpyläloma? Sivu 1 / 6

Kylpyläloma Haapsalu, 8 pv. Esittely. Kylpyläloma Haapsalu. Haapsalu. Miksi valita Haapsalu kylpyläloma? Sivu 1 / 6 Sivu 1 / 6 Esittely Kylpyläloma Haapsalu Se on ihanteelinen lomakohde perheille ja pariskunnille, jotka nauttivat picniceistä, kävelystä, kylpylöistä ja mutakylvyistä, purjehtimisesta ja uimisesta. Kylpylöistä

Lisätiedot

Kohdeopas Içmeler, Marmaris

Kohdeopas Içmeler, Marmaris Kohdeopas Içmeler, Marmaris Içmeler, Marmaris Leveä ja loivasti syvenevä ranta kutsuu viettämään rentoa lomaa vehreään, laakson pohjalla vuorten välissä sijaitsevaan Içmeleriin. Matkalla viihtyisässä,

Lisätiedot

Lapland Hotel Sirkantähden viikko-ohjelma 11.1. 15.4.2016

Lapland Hotel Sirkantähden viikko-ohjelma 11.1. 15.4.2016 Lapland Hotel Sirkantähden viikko-ohjelma 11.1. 15.4.2016 Lapland Hotel Sirkantähden talven viikko-ohjelmassa nautitaan luonnon rauhasta, uusista kokemuksista, yhdessä tekemisestä ja Lapin tarinoista!

Lisätiedot

Hotellimme sijaitsevat kävelyetäisyydellä Albenan upeasta ranta-alueesta.

Hotellimme sijaitsevat kävelyetäisyydellä Albenan upeasta ranta-alueesta. Kohdeopas Albena Albena Sympaattinen Albena on kuin luotu lasten kanssa lomailevien tarpeisiin. Albenan kilometrien mittaisella, valkohiekkaisella ja puhdasvetisellä rannalla viihtyvät kaikenikäiset lomailijat.

Lisätiedot

Turkin pitkät lomat talvella 2015-2016

Turkin pitkät lomat talvella 2015-2016 Turkin pitkät lomat talvella 2015-2016 Turkin etelärannikon leuto talvi sopii hyvin talvehtimiseen! Kaikki pitkät lomat räätälöidään aina yksilöllisesti matkustajan toiveiden mukaan. Matkan keston, matka-ajankohdan,

Lisätiedot

Viking Line päiväristeily Tallinnaan. Esittely. Viking Line päiväristeily Tallinnaan. Miksi päiväristeilylle? Matkustaminen. Matkan kesto.

Viking Line päiväristeily Tallinnaan. Esittely. Viking Line päiväristeily Tallinnaan. Miksi päiväristeilylle? Matkustaminen. Matkan kesto. Sivu 1 / 6 Esittely Viking Line päiväristeily Tallinnaan Matka sisältää päiväristeilyn Päiväristeily alkaa aamupäivällä, jolloin voit nauttia lounaan Bistro Buffetissa. Päivässä ehtii vaikka mitä! Merimatka

Lisätiedot

Kohdeopas Fujairah. Fujairah. Hyvä tietää kohteesta ASUKASLUKU JA ETÄISYYDET

Kohdeopas Fujairah. Fujairah. Hyvä tietää kohteesta ASUKASLUKU JA ETÄISYYDET Kohdeopas Fujairah Fujairah Uutuuskohde Fujairah ihastuttaa rauhallisella tunnelmalla tasokkaiden rantahotellien palveluiden keskellä. Fujairahissa keskityt rentoutumiseen ja oleiluun hotellin altaalla

Lisätiedot

KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN

KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN 22. 25.04.2020 Kevään ryhmämatkamme suuntautuu Slovenian pääkaupunkiin, sympaattiseen Ljubljanaan. Lähde mukaan kokemaan uusi, upea ja raikas kaupunkikohde, sen historia

Lisätiedot

Kohdeopas Albena. Albena. Hyvä tietää kohteesta ETÄISYYDET ALBENASTA

Kohdeopas Albena. Albena. Hyvä tietää kohteesta ETÄISYYDET ALBENASTA Kohdeopas Albena Albena Sympaattinen Albena on kuin luotu lasten kanssa lomailevien tarpeisiin. Kilometrien mittaisella, valkohiekkaisella ja puhdasvetisellä rannalla viihtyvät kaikenikäiset lomailijat.

Lisätiedot

Viking Line päiväristeily Tallinnaan. Esittely. Viking Line päiväristeily Tallinnaan. Miksi päiväristeilylle? Matkustaminen. Matkan kesto.

Viking Line päiväristeily Tallinnaan. Esittely. Viking Line päiväristeily Tallinnaan. Miksi päiväristeilylle? Matkustaminen. Matkan kesto. Sivu 1 / 6 Esittely Viking Line päiväristeily Tallinnaan Matka sisältää päiväristeilyn Päiväristeily alkaa aamupäivällä, jolloin voit nauttia lounaan Bistro Buffetissa. Päivässä ehtii vaikka mitä! Merimatka

Lisätiedot

Kohdeopas Paleohora, Kreeta

Kohdeopas Paleohora, Kreeta Kohdeopas Paleohora, Kreeta Paleohora, Kreeta Loma Paleohorassa, Kreetan lounaisosassa, on rauhallista oleilua aidon kreetalaisen elämänmenon ja kristallinkirkkaiden vesien keskellä. Auringon maaksi kutsutulla

Lisätiedot

Kohdeopas Varnan Kultahietikko

Kohdeopas Varnan Kultahietikko Kohdeopas Varnan Kultahietikko Varnan Kultahietikko Lähes neljä kilometriä kullanväristä hiekkaa ja välkehtivä sininen meri. Ei ihme, että Varnan Kultahietikkoa pidetään yhtenä Euroopan upeimmista rannoista!

Lisätiedot

Sadat putiikit ja perinteiset turkkilaiset kaupat Punaisen tornin ympäristön kauppakaduilla

Sadat putiikit ja perinteiset turkkilaiset kaupat Punaisen tornin ympäristön kauppakaduilla Kohdeopas Alanya Alanya Alanya tarjoaa kaikki ainekset onnistuneeseen aurinkolomaan. Suosittu Kleopatran ranta on lukuisien lomailijoiden suosikki, mutta kaupunkia reunustavat myös muut pitkät rannat,

Lisätiedot

Pariisi kaupunkiloma 3-4 pv. Esittely. Pariisi 3-4pv. Kohdetietoa. Pariisi. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 7

Pariisi kaupunkiloma 3-4 pv. Esittely. Pariisi 3-4pv. Kohdetietoa. Pariisi. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 7 Sivu 1 / 7 Esittely Pariisi 3-4pv Romanttisuudestaan tunnettu Pariisi on ennen kaikkea kaupunkilomailijan kohde. Nähtävää ja koettavaa riittää jokaiselle ja kaupunki tarjoaa aina jotain uutta. Kohdetietoa

Lisätiedot

Reykjavikin kaupunkiloma, 4pv. Esittely. Reykjavikin kaupunkiloma, 4pv. Kohdetietoa. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 7

Reykjavikin kaupunkiloma, 4pv. Esittely. Reykjavikin kaupunkiloma, 4pv. Kohdetietoa. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 7 Sivu 1 / 7 Esittely Reykjavikin kaupunkiloma, 4pv Huikeiden vastakohtien Islanti on kuumien lähteiden, jäätiköiden, tulivuorien ja mahtavien putousten maa. Islannista löytyy niin satojen vuosien historiaa

Lisätiedot

Kohdeopas Minori. Minori. Hyvä tietää kohteesta ASUKASLUKU JA ETÄISYYDET

Kohdeopas Minori. Minori. Hyvä tietää kohteesta ASUKASLUKU JA ETÄISYYDET Kohdeopas Minori Minori Pieni ja viehättävä uutuuskohde Minori Amalfin rannikolla tuo ihastuttavan lomakohdevaihtoehdon alueen vilkkaampien kylien ja kaupunkien rinnalle. Loistavien kulkuyhteyksien päässä

Lisätiedot

Kohdeopas Minori. Minori. Hyvä tietää kohteesta ASUKASLUKU JA ETÄISYYDET

Kohdeopas Minori. Minori. Hyvä tietää kohteesta ASUKASLUKU JA ETÄISYYDET Kohdeopas Minori Minori Pieni ja viehättävä Minorin kylä Amalfin rannikolla tuo ihastuttavan lomakohdevaihtoehdon alueen vilkkaampien kylien ja kaupunkien rinnalle. Loistavien kulkuyhteyksien päässä omassa

Lisätiedot

Kohdeopas Marmaris. Marmaris. Hyvä tietää kohteesta ASUKASLUKU JA ETÄISYYDET

Kohdeopas Marmaris. Marmaris. Hyvä tietää kohteesta ASUKASLUKU JA ETÄISYYDET Kohdeopas Marmaris Marmaris Marmaris, Turkin perinteisin ja suosituin lomakohde, on kokenut raikkaan muodonmuutoksen. Täysin uusittua rantabulevardia reunustavat tyylikkäät kahvilat ja ravintolat. Auringosta

Lisätiedot

Raya Yailla voi ottaa osaa suomalaisen Raya Diversin järjestämille sukelluskursseille ja -retkille.

Raya Yailla voi ottaa osaa suomalaisen Raya Diversin järjestämille sukelluskursseille ja -retkille. Kohdeopas Raya Yai Raya Yai Raya Yai on pitkään ollut sukeltajien tuntema paratiisisaari. Puolen tunnin venematkan päässä Phuketista sijaitseva saari on suosittu retkikohde päivisin. Illaksi väki kuitenkin

Lisätiedot

Viron pääkaupunki Tallinna sijaitsee Pohjois-Euroopassa Itämeren rannalla. Tallinnassa on asukkaita

Viron pääkaupunki Tallinna sijaitsee Pohjois-Euroopassa Itämeren rannalla. Tallinnassa on asukkaita Sivu 1 / 7 Esittely Hotellimatka Tallinna / Viking Line Tallinnan hotellimatkallamme ehdit tutustua nähtävyyksiin, shoppailla, nauttia kulttuurista ja hemmotella itseäsi. Lukuisat kansainväliset ravintolat

Lisätiedot

Hyvä tietää. Puola. Matkoja Ajatuksella ja Sydämellä

Hyvä tietää. Puola. Matkoja Ajatuksella ja Sydämellä Hyvä tietää Puola Matkoja Ajatuksella ja Sydämellä Hyvä tietää Puolasta Pääkaupunki Asukasluku Kieli Varsova 38,5 milj. Puola Uskonto Valuutta Pinta-ala Katolisuus Zloty 312.000 km2 Tällä sivulla on tärkeää

Lisätiedot

Iltaisin ravintolat houkuttelevat rannan tuntumassa merenantimineen ja turkkilaisin herkuin.

Iltaisin ravintolat houkuttelevat rannan tuntumassa merenantimineen ja turkkilaisin herkuin. Kohdeopas Turunç Turunç Jylhän Taurusvuoriston halaama Turunc on täydellinen lomapaikka rauhaa rakastavalle matkailijalle luonnonkauneutensa säilyttäneessä kylässä. Loma Turuncissa soljuu kiireetöntä turkkilaista

Lisätiedot

Sivu 1 / 8 Esittely Vihulan kartanojoulu 4 päivää Tervetuloa viettämään tunnelmallista kartanojoulua Lahemaan kansallispuiston alueella sijaitsevaan Vihulaan, noin 95 km päähän Tallinnasta itään. Vihula

Lisätiedot

Hotelli Seashells Resort**** Qawra Coast Road, Qawra, SPB 1902, Malta

Hotelli Seashells Resort**** Qawra Coast Road, Qawra, SPB 1902, Malta Kevätretki Maltalle 23 27.4.2017 Matkalla nähdään pääsaaren lisäksi Gozon vihreämpää luontoa ja tutustutaan monipuolisesti historiaan ja nähtävyyksiin. Saaren etelä-osan retkellä nähdään mm. Zurrieq laakso

Lisätiedot

Kohdeopas Puerto de Sóller, Mallorca

Kohdeopas Puerto de Sóller, Mallorca Kohdeopas Puerto de Sóller, Mallorca Puerto de Sóller, Mallorca Puerto de Sóllerissa vietetään rauhaisaa lomaa kuvankauniiden, vuoristoisten maisemien keskellä. Täällä viihtyvät erityisesti luonnosta ja

Lisätiedot

Kohdeopas Mallorcan joogamatka

Kohdeopas Mallorcan joogamatka Kohdeopas Mallorcan joogamatka Mallorcan joogamatka Lähde ainutlaatuiselle Mallorcan joogamatkalle Cala Ratjadaan. Vietä lomamatkasi rentoutuen suomalaisten joogaohjaajien järjestämissä päivittäisissä

Lisätiedot

Kalastusmatka Malesian Borneoon 8-27.10.2015

Kalastusmatka Malesian Borneoon 8-27.10.2015 Kalastusmatka Malesian Borneoon 8-27.10.2015 Unelmamatka Kaukoitään niille, jotka pitävät kalastuksesta ja yleensä luonnossa liikkumisesta! Kalastusmuotoina ovat vetouistelu ja pohjaonginta. Varaa ja maksa

Lisätiedot

Matka Albaniaan Durresin Rivieeralle

Matka Albaniaan Durresin Rivieeralle Matka Albaniaan Durresin Rivieeralle 7. 14.9.2018. Ilmoita Elinalle välittömästi mahdolliset ruoka-allergiat ja erikoisruokavaliot Matkan loppumaksu on maksettava 20.7. mennessä. Kaksio 785 + Tiranan retki

Lisätiedot

THAIMAA SPECIAL. Päivä 1. Päivä 2

THAIMAA SPECIAL. Päivä 1. Päivä 2 THAIMAA SPECIAL BANGKOK - KWAI-JOKI HUA HIN GOLF KIERROS 14 päivää / 13 yötä Upea yhdistelmämatka, jossa koet Thaimaan eri puolet ja pelaat Thaimaan upeimmilla kentillä. Voit hankkia edullisia golfvarusteita

Lisätiedot

Kohdeopas Maiori. Maiori. Hyvä tietää kohteesta ASUKASLUKU JA ETÄISYYDET

Kohdeopas Maiori. Maiori. Hyvä tietää kohteesta ASUKASLUKU JA ETÄISYYDET Kohdeopas Maiori Maiori Viehättävän Amalfin rannikon sydämessä avautuu uutuuskohteemme Maiorin kylä kilometrin pituisen hiekkarannan siivittämänä. Aitoa paikallista elämää huokuva Maiori ihastuttaa rauhallisella

Lisätiedot

Kalastuspäiviä on neljä, aamu yhdeksästä iltapäivään kello viiteen. Majoituksemme hotelli Bahari Beach issa sisältää all inclusivepalvelun.

Kalastuspäiviä on neljä, aamu yhdeksästä iltapäivään kello viiteen. Majoituksemme hotelli Bahari Beach issa sisältää all inclusivepalvelun. Mombasan alue on tunnettu Marliinien, purjekalojen ja Doradojen urheilukalastuspaikka. Kalat alkavat siirtyä joulukuun puolessa välissä pohjoisesta etelään merivirtojen mukaan. Mombasan edustalla on hyviä

Lisätiedot

Europa viihderisteily Tallinnaan. Esittely. Europan viihderisteily Tallinnaan. Miksi Europan viihderisteily? Matkustaminen. Matkan kesto.

Europa viihderisteily Tallinnaan. Esittely. Europan viihderisteily Tallinnaan. Miksi Europan viihderisteily? Matkustaminen. Matkan kesto. Sivu 1 / 6 Esittely Europan viihderisteily Tallinnaan Lähdöt päivittäin klo 18.30 Helsingistä. Matka sisältää Helsinki - Tallinna - Helsinki risteilyn valitussa hyttiluokassa. Alkuviikosta Europan 22h

Lisätiedot

Hyvä tietää. Guatemala. Matkoja Ajatuksella ja Sydämellä

Hyvä tietää. Guatemala. Matkoja Ajatuksella ja Sydämellä Hyvä tietää Guatemala Matkoja Ajatuksella ja Sydämellä Hyvä tietää Guatemalasta Pääkaupunki Asukasluku Kieli Guatemala City 14,6 milj. Espanja ja maassa puhutaan useita intiaanikieliä Uskonto Valuutta

Lisätiedot

Alumnipurjehdus Kroatia 19-26.9.2015. www.lagooncharter.fi

Alumnipurjehdus Kroatia 19-26.9.2015. www.lagooncharter.fi Alumnipurjehdus Kroatia 19-26.9.2015 OHJELMA*: Lauantai Lauantai 4:30 kokoontuminen Helsinki-Vantaa lentokentälle 6:30-8:30 omakustanteinen lento Helsinki-Split* 9:00-9:30 kuljetus satamaan 10-12 lounas

Lisätiedot

Kolmården eläinpuisto/ Turusta Silja Line 3pv

Kolmården eläinpuisto/ Turusta Silja Line 3pv Kolmården eläinpuisto/ Turusta Silja Line 3pv Reitti: - Karstula-Äänekoski-Jyväskylä-Jämsä Lähtö: ma 17.7. Pohjoismaiden suosituin eläinpuisto Kolmården safaripuistoineen on jännittävä kesälomakohde koko

Lisätiedot

Kohdeopas Krabin joogamatka

Kohdeopas Krabin joogamatka Kohdeopas Krabin joogamatka Krabin joogamatka Koe ainutlaatuinen Krabin joogamatka Klong Muangin rauhallisuutta henkivissä maisemissa. Vietä lomamatkasi rentoutuen suomalaisten joogaohjaajien järjestämissä

Lisätiedot

RIL-Seniorit, Slovenia Kroatia 4.5. 9.5.16

RIL-Seniorit, Slovenia Kroatia 4.5. 9.5.16 RIL-Seniorit, Slovenia Kroatia 4.5. 9.5.16 1. päivä 4.5.16 Saapuminen Sloveniaan ja Bledin retki Saapuminen Ljubljaanan lentokentälle. Suomea puhuva RIL-matkalaisille tuttu oppaamme Marketa Sindelova ja

Lisätiedot

Matka Hoi Aniin on kiehtova hyppäys ajassa taaksepäin. Historiasta pitävää innostavat

Matka Hoi Aniin on kiehtova hyppäys ajassa taaksepäin. Historiasta pitävää innostavat Kohdeopas Hoi An Hoi An Matka Hoi Aniin on kiehtova hyppäys ajassa taaksepäin. Historiasta pitävää innostavat kaupungin lukuisat nähtävyydet, kuten kauppasataman Vanhakaupunki, jota pidetään koko Vietnamin

Lisätiedot

KALASTUS- JA/TAI METSÄSTYSMATKA PORT ELIZABETHIIN - YSTÄVYYDEN KAUPUNKIIN - ETELÄ-AFRIKKAAN 12.02.2013-25.02.2013

KALASTUS- JA/TAI METSÄSTYSMATKA PORT ELIZABETHIIN - YSTÄVYYDEN KAUPUNKIIN - ETELÄ-AFRIKKAAN 12.02.2013-25.02.2013 Bonus-Matkat KALASTUS- JA/TAI METSÄSTYSMATKA PORT ELIZABETHIIN - YSTÄVYYDEN KAUPUNKIIN - ETELÄ-AFRIKKAAN 12.02.2013-25.02.2013 Jälleen on tullut aika suunnistaa uusille vesille. Tällä kertaa olemme valinneet

Lisätiedot

Kohdeopas Santa Cruz, Teneriffa

Kohdeopas Santa Cruz, Teneriffa Kohdeopas Santa Cruz, Teneriffa Santa Cruz, Teneriffa Santa Cruz on modernia arkkitehtuuria, bulevardeja, aukioita ja mielenkiintoisia museoita ostosmahdollisuuksia unohtamatta. Iloinen kanarialaiskaupunki

Lisätiedot

Kohdeopas Ajman. Ajman. Hyvä tietää kohteesta ASUKASLUKU JA ETÄISYYDET

Kohdeopas Ajman. Ajman. Hyvä tietää kohteesta ASUKASLUKU JA ETÄISYYDET Kohdeopas Ajman Ajman Uutuuskohde Ajman houkuttelee pariskunnat kylpemään auringossa kauniilla, valkeahiekkaisella rannalla. Ajmanissa vietät rentoa rantalomaa tasokkaissa hotelleissa hyvien shoppailumahdollisuuksien

Lisätiedot

Kohdeopas Içmeler, Marmaris

Kohdeopas Içmeler, Marmaris Kohdeopas Içmeler, Marmaris Içmeler, Marmaris Leveä ja loivasti syvenevä ranta kutsuu viettämään rentoa lomaa vehreään, laakson pohjalla vuorten välissä sijaitsevaan Içmeleriin. Matkalla viihtyisässä,

Lisätiedot

Visbyn risteily Silja Europalla. Lähdöt 17.-19.7 ja 24.-26.7.2016

Visbyn risteily Silja Europalla. Lähdöt 17.-19.7 ja 24.-26.7.2016 Visbyn risteily Silja Europalla Lähdöt 17.-19.7 ja 24.-26.7.2016 Visby on kaupunki ja maineensa veroinen. Täällä kävijän hurmaavat sen matalat, ruusuihin peittyvät talot, sen korkeat tornit, varjoisat

Lisätiedot

Piskuisen Primostenin Vanhakaupunki päällystää pienen niemimaan kauniilla kujillaan. Vaikka

Piskuisen Primostenin Vanhakaupunki päällystää pienen niemimaan kauniilla kujillaan. Vaikka Kohdeopas Primosten Primosten Kroatian viehättävä uutuuskohde Primosten kutsuu viettämään aurinkoista lomaa rauhallista tunnelmaa henkivään kylään. Myös paikallisten lomailijoiden suosima Primosten herää

Lisätiedot

Lähdöt lähes päivittäin (ei lauantaisin) klo 21:30 tai 20:00 (sunnuntaisin) Helsingistä.

Lähdöt lähes päivittäin (ei lauantaisin) klo 21:30 tai 20:00 (sunnuntaisin) Helsingistä. Sivu 1 / 7 Esittely 23h Päivä Tallinnassa risteily Lähdöt lähes päivittäin (ei lauantaisin) klo 21:30 tai 20:00 (sunnuntaisin) Helsingistä. Suositulla Ostosristeilyllä vietät yön laivalla ja Tallinnassa

Lisätiedot

KymiSun. Tervetuloa retkillemme luontoon, kulttuuriin, historiaan ja ihmiseen.

KymiSun. Tervetuloa retkillemme luontoon, kulttuuriin, historiaan ja ihmiseen. tarjoaa unohtumattomia elämyksiä veneretkillä yrityksille, ryhmille ja yhteisöille. Kymijoen historiaretkillä, Verlan kirkkailla vesillä ja Unescon Maailmanperintökohteessa, sekä Repoveden erämaiden siimeksessä.

Lisätiedot

HyväMe- lomaristeily. Kroatiaan Matkan hinta 1445,00. Ilmoittaudu marraskuun 2017 loppuun mennessä

HyväMe- lomaristeily. Kroatiaan Matkan hinta 1445,00. Ilmoittaudu marraskuun 2017 loppuun mennessä HyväMe- lomaristeily Kroatiaan 2018 18. 25.8.2018 Matkan hinta 1445,00 Ilmoittaudu marraskuun 2017 loppuun mennessä Mirja : mirja.hanninen@hyvame.fi puh : 040765528 1 2 HyväMe- ryhmä Makarskassa merenrannalla

Lisätiedot

Hyvä tietää. Italia. Matkoja Ajatuksella ja Sydämellä

Hyvä tietää. Italia. Matkoja Ajatuksella ja Sydämellä Hyvä tietää Italia Matkoja Ajatuksella ja Sydämellä Hyvä tietää Italiasta Pääkaupunki Asukasluku Kieli Rooma Noin 61 miljoonaa Uskonto Valuutta Pinta-ala Katolilaisia 90%, muslimeja 2%, muita uskontoja

Lisätiedot

rannalla viihtyvät auringonpalvojat, ja loman tekee täydelliseksi laadukkaat hotellit, jotka ovat vain muutaman askeleen päässä rannasta.

rannalla viihtyvät auringonpalvojat, ja loman tekee täydelliseksi laadukkaat hotellit, jotka ovat vain muutaman askeleen päässä rannasta. Kohdeopas Nha Trang Nha Trang Nha Trang on oiva yhdistelmä hienohiekkaisella ranta- ja kaupunkilomaa. Kilometrien mittaisella, rannalla viihtyvät auringonpalvojat, ja loman tekee täydelliseksi laadukkaat

Lisätiedot

Visbyn risteily Helsingistä

Visbyn risteily Helsingistä Visbyn risteily Helsingistä Reitti: Karstula-Äänekoski-Jyväskylä-Jämsä (menoon mahdollista saada liityntäkuljetukset myös Keuruulta ja Petäjävedeltä -> kysy lisää toimistoistamme!) Lähdöt: 3.7 ja 24.7

Lisätiedot

Kohdeopas Porec. Porec. Hyvä tietää kohteesta

Kohdeopas Porec. Porec. Hyvä tietää kohteesta Kohdeopas Porec Porec Istrian niemimaalla uutuuskohde Porecissa nautit helposta lomasta monien mahdollisuuksien äärellä. Porecin vilkkaassa pikkukaupungissa kuljet paikalliselämän tahtiin, joka sallii

Lisätiedot

JCI WORLD CONGRESS 2015

JCI WORLD CONGRESS 2015 Japani kutsuu Lähde Nuorkauppakamarien maailmankokoukseen ja tutustu samalla lumoavaan Kiotoon ja Okinawan trooppisiin saariin! Yhteistyössä Suomen Nuorkauppakamarit ja SMT. Tarjolla on kuusi erilaista

Lisätiedot

KALASTUSMATKAT MEKSIKOON, PLAYA DEL CARMENIIN 1-17.4.2014 ja 7-23.4.2015

KALASTUSMATKAT MEKSIKOON, PLAYA DEL CARMENIIN 1-17.4.2014 ja 7-23.4.2015 KALASTUSMATKAT MEKSIKOON, PLAYA DEL CARMENIIN 1-17.4.2014 ja 7-23.4.2015 Yleisön, eli aikaisemmin Playa del Carmenissa mukana olleiden toiveesta järjestämme yllämainittuina ajankohtina kalastusmatkat.

Lisätiedot

SAIMAAN LAIVAMATKAT OY KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT LUOSTARIRISTEILYT HOTELLIRISTEILY

SAIMAAN LAIVAMATKAT OY KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT LUOSTARIRISTEILYT HOTELLIRISTEILY RISTEILYT SINISELLÄ SAIMAALLA KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT Lähtö Kuopiosta (ti, to, la) tai Savonlinnasta (ma, ke, pe) klo 9.00. Risteily Heinäveden reittiä pitkin neljän sulkukanavan ja kahden avokanavan kautta

Lisätiedot

KALASTUSMATKA MEKSIKOON, PLAYA DEL CARMENIIN 7-23.4.2015

KALASTUSMATKA MEKSIKOON, PLAYA DEL CARMENIIN 7-23.4.2015 KALASTUSMATKA MEKSIKOON, PLAYA DEL CARMENIIN 7-23.4.2015 Yleisön, eli aikaisemmin Playa del Carmenissa mukana olleiden toiveesta järjestämme Playa del Carmeniin uuden kalastusmatkan. Matka soveltuu lomamatkaksi

Lisätiedot

Kohdeopas Fujairah. Fujairah. Hyvä tietää kohteesta ASUKASLUKU JA ETÄISYYDET

Kohdeopas Fujairah. Fujairah. Hyvä tietää kohteesta ASUKASLUKU JA ETÄISYYDET Kohdeopas Fujairah Fujairah Uutuuskohde Fujairah ihastuttaa rauhallisella tunnelmalla tasokkaiden rantahotellien palveluiden keskellä. Fujairahissa keskityt rentoutumiseen ja oleiluun hotellin altaalla

Lisätiedot

Islanti 22.10.- 26.10.2012 Matkanjohtajat;

Islanti 22.10.- 26.10.2012 Matkanjohtajat; Matkatoimisto PT-Matkat Tapiontie 4 34800 Virrat ALV rek Puhelin / Fax 03 4755161 GSM +358 40 5559161 Y-tunnus 1126019-0 Sähköposti pt-matkat@phpoint.fi KUVI 3484 / 00 MJM MTK-Virrat Islanti 22.10.- 26.10.2012

Lisätiedot

Khanomin rauhallisten rantalomapäivien lisäksi matkaa veneellä ihastelemaan alueen kuuluisia

Khanomin rauhallisten rantalomapäivien lisäksi matkaa veneellä ihastelemaan alueen kuuluisia Kohdeopas Khanom Khanom Khanom houkuttelee kiireettömään lomailuun paikallistunnelmassa rauhallisella Nadan Beachin paratiisirannalla. Suuntaa lomalle Khanomin pehmeälle hiekkarannalle kaivatessasi autenttista

Lisätiedot

Kappale kauneinta Suomea

Kappale kauneinta Suomea Kappale kauneinta Suomea Kapeat mutkaiset vesistöt, saaristoiset järvenselät ja vanhat kanavat tekevät Heinäveden reitistä ainutlaatuisen elämyksen, joka kaikkien pitäisi ainakin kerran elämässään kokea.

Lisätiedot

Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE

Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE 24.-30.3.2019 Suomi-Portugali yhdistyksen jäsenmatka Vastuullinen matkanjärjestäjä: SUBLU TOUR PORTUGAL (www.sublutour.com/fi) - Nazaré, Portugali Ryhmän

Lisätiedot