Katrin-annostelijat. Täydellinen valikoima täydellisiä annostelijoita pieneen mutta tärkeään huoneeseen

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Katrin-annostelijat. Täydellinen valikoima täydellisiä annostelijoita pieneen mutta tärkeään huoneeseen"

Transkriptio

1 Katrin-annostelijat Täydellinen valikoima täydellisiä annostelijoita pieneen mutta tärkeään huoneeseen 1

2 TOIMISTOSSA RAVINTOLASSA LENTOASEMALLA STADIONILLA KOULUSSA Miten valitset sen oikean? Monet asiat vaikuttavat hygieniatilan olemukseen ja toimivuuteen. Missä se on? Ketkä ovat käyttäjiä? Paljonko heitä on? Ja tässä on vasta muutama peruskysymys. Vessahan ei sellaisenaan mukavia ajatuksia herätä ennen kuin sitä tarvitsee. Sillä hetkellä se on maailman tärkein huone. Erittäin mielellään se saa olla toimiva, puhdas ja raikas. Hygieniatilat ovat kauan jääneet huomiotta, mutta tosiasiassa käyttäjät ovat hyvinkin kiinnostuneita julkisten vessojen puhtaudesta ja hoidosta. Sottaisuus ärsyttää. Wc-tilojen sisustus ja varustus kertoo, kuinka kävijöitä arvostetaan. Jos ravintolan vessa on epäsiisti, asiakkaat helposti epäilevät keittiönkin hygieenisyyttä. Työpaikoilla hygieniatilan taso kertoo paljon työntekijöille ja vieraileville asiakkaille. Monet oppilaat välttelevät kouluissa vessoissa käyntiä niiden likaisuuden takia. Se ei ole hyväksi. Puhdas, houkutteleva ja hyvin hoidettu hygieniatila kertoo välittämisestä. Se tekee arjesta tavallista mukavampaa vieraille, asiakkaille ja työntekijöille ja näkyy tyytyväisinä vieraina sekä tulojen ja tuottavuuden kasvuna. Tältäkin kantilta vessa on maailman tärkein pieni huone. Erilaisissa ympäristöissä tarvitaan erilaisia hygieniaratkaisuja. Siksi kehitimme Katrinista täydellisen: helppokäyttöinen, osuva ja edullinen ratkaisu on jokaiselle käyttäjälle. Hienostoravintolasta pubiin, jalkapallostadionista teatteriin, kestävyyttä vaativasta koulusta tiukkojen hygieniavaatimusten sairaalaan, toimistosta tehtaaseen. Kaikkialla tarvitaan toimivia hygieniajärjestelmiä. Mikä on se oikea Sinulle?

3 + SAIRAALASSA Vaatimustaso Käyttömäärä + Paikka tuotevalikossa hahmottuu vaikkapa näin: Hyvälaatuisen ravintolan wc. Suuret vaatimukset: Paperin pitää olla valkoista ja pehmeää, linjassa ravintolan haluaman laatumielikuvan kanssa. Normaali käyttö: Tyypillisen ruokaravintolan hygieniatilat siivotaan päivittäin, joten normaalikokoiset annostelijat ja taitetut pyyhkeet riittävät ja toimivat hyvin. Miten käyttäjä löytää itsensä tuotevalikosta? Pienen toimiston wc. Tuotevalikko on muunnelma tutusta neli kentästä. Se soveltuu hyvin erilaisten asiakkaiden vaatimus ja käyttömäärien demonstrointiin. Se on myös mainiosti yhteensopiva Katrinin nykyaikaisen tuotevalikoiman kanssa. Pystyakselilla kuvataan kasvavaa paperin laatuvaatimustasoa. Esimerkiksi palvelun hyvä laatuimago vaatii myös wc tiloilta ja niiden varustukselta paljon. Yksinkertaistaen laatuakseli. Vaaka-akselilla puolestaan on käyttömäärä kuinka suureen pyyhkeen ja tarvikkeiden kulutukseen tiloissa on syytä varautua ja mitä vaatimuksia se asettaa annostelijalle. Yksinkertaistaen annostelija-akseli. Sekä haluttu laatutaso että kulutuksen määrä on varsin helppo arvioida ja näin jokaiselle käyttäjälle on oma luonteva lokero tuotevalikossa: oikeat paperit ja oikea annostelijaratkaisu. Kohtuulliset vaatimukset: Paperille ei ole erityisvaatimuksia, kunhan se tuntuu miellyttävältä ja kuivaa hyvin. Satunnainen käyttö: Käyttö on melko vähäistä ja toimistojen vessat siivotaan kerran tai pari viikossa. Taitettu pyyhe ja pieni annostelija riittävät mainiosti. Jalkapallostadionin wc. Perusvaatimukset: Kävijä ei odota paperilta muuta, kuin että sitä on. Suuri käyttö: Käyttö sinänsä on satunnaista, mutta ruuhkahuippuina todella rankkaa. Siivous ja huolto onnistuu vain ruuhkien välillä, joten annostelijoiden kapasiteetin pitää olla mahdollisimman suuri.

4 Unelmavessa kävijöille ja siistijöille yhtä lailla JOS KÄVIJÄT SAISIVAT PÄÄTTÄÄ, VESSASSA OLISI - Hyvä hoito - Säännölliset tarkastukset - Saippua, vessapaperi ja käsipyyhe lukittavissa annostelijoissa - Automaattiset hanat - Pehmeä, valkoinen käsipyyhe yksittäin annosteltuna - Persoonallinen sisustus, aikakauslehdet ja kynttilät plussaa - Kannellinen roskakori - Vaalea laatoitus - Kosteuspyyhe-, tamponi-, side- ja kondomiautomaatit - Muovimukeja Monta asiaa vaikuttaa hygieniatilan miellyttävyyteen. Puhtaus ja raikkaus totta kai, mutta myös käsipyyheannostelijoiden on oltava aina hyvin toimivia, lukittavia ja hyvännäköisiäkin. Katrinin annostelijoiden avulla on helppo tehdä unelmavessa. Niin kävijöiden kuin siistijöidenkin näkökulmasta. Annostelijoissa on runsaasti täyttöä, puhdistusta ja huoltoa helpottavia ominaisuuksia. Ohessa muutama.

5 Kaunis, ajaton muoto ja helposti puhdistettava mattapinta sopivat kaikkiin ympäristöihin ja tuovat raikasta ilmettä. Yksi avain käy kaikkiin annostelijoihin ja vaihdon lukittavasta ilman avainta käytettäväksi voi tehdä käden käänteessä, tarpeen mukaan. Tarkastusikkunasta näkee vaihtotarpeen. Täydellinen annostelijavalikoima varmistaa, että vaativinkin ympäristö voidaan sisustaa toimivaksi ja tehokkaaksi. Annostelijat ovat kestävää, tummumatonta ja kellastumatonta ABS muovia: hyvin hoidettu vaikutelma pysyy. Helppo asentaa. Takalevy on rei itetty eri kiinnitysmahdollisuuksia varten ja keskireiät auttavat kohdistuksessa.

6 SÄHKÖKÄYTTÖINEN KATRIN SYSTEM RULLAPYYHE ANNOSTELIJA Luotettava Nopea ja helppo käyttää Puhdas pyyhe aina valmiina Suuri kapasiteetti: 0 pyyhettä Rulla käytetään hyödyksi loppuun asti Kulutus pysyy hallinnassa Oikea pyyhekoko käsien kuivaukseen. Helppo täyttää, pidikkeen päätylevy näyttää rullan oikean vaihto ajankohdan. Oma paikka loppurullalle, kun uusi rulla on jo paikallaan. Pieni virrankulutus, yksillä alkaliparistoilla jopa käsien kuivausta. Merkkivalo ilmaisee pariston vaihtotarpeen. Sähkökäyttöinen Katrin-rullapyyheannostelija Kun käsipyyhkeen kulutus on suuri, wc tilojen toimivuus on lujilla. Paljon käyttäjiä lyhyessä ajassa saa paperin loppumaan nopeasti. Pyyheannostelijan suuri kapasiteetti ratkaisee silloin palvelutason ja asiakkaiden tyytyväisyyden. Sähkökäyttöinen Katrin rullapyyheannostelija antaa automaattisesti käyttäjälle juuri sopivan kokoisen pyyhkeen. Suuri kapasiteetti ei yksin riitä, Katrin on myös luja ja toimii siksi luotettavasti. Annostelija on helppo täyttää ja käyttää: repäise ja kuivaa. Yhdestä rullasta riittää jopa 0 kuivaukseen, nopeasti ja luotettavasti. Täydellinen valinta kovaan käyttöön.

7 KATRIN-KÄSIPYYHEANNOSTELIJA L - C-taitto, Non Stop ja One Stop - Kovaan kulutukseen - Kapasiteetti: täytettävissä kolmella käsipyyhepaketilla jo ennen tyhjentymistä KATRIN-KÄSIPYYHE ANNOSTELIJA M - C-taitto, Non Stop ja One Stop - Kapasiteetti: täytettävissä kahdella käsipyyhepaketilla jo ennen tyhjentymistä KATRIN-KÄSIPYYHE ANNOSTELIJA S - C-taitto, Non Stop ja One Stop - Kapasiteetti: täytettävissä yhdellä käsipyyhepaketilla jo ennen tyhjentymistä Uusi annosteluaukko ja nerokkaat kevennysrivat moitteeton annostelu ensimmäisestä viimeiseen pyyhkeeseen kaikilla taitoilla. Katrin-käsipyyheannostelijat Pehmeät, puhtaat käsipyyhkeet lukittavassa annostelijassa siinä yksi vessan käyttäjien ykköstoiveista. Käsipyyheannostelijamme tekevät niin kävijöiden käsihygienian kuin siistijöiden annostelijahuollon vaivattomaksi. Suurikapasiteettiset lukittavat annostelijat on suunniteltu toiminnaltaan sellaisiksi, että kaikki pyyhkeet tulevat käytetyiksi. Puhtaat, pehmeät paperipyyhkeet ovat yksi kerrallaan käytettävissä. Annostelijoissa on tarkastusikkuna, josta henkilökunta näkee helposti täyttötarpeen. Vankka ja kestävä rakenne soveltuu vaativiinkin ympäristöihin. Katrin-käsipyyheannostelijoita on kolmea eri kokoa, kulutuksen mukaan valittavaksi.

8 KATRIN VETOPYYHEANNOSTELIJA M Tarkka pyyhkeen katkaisu, ei pölyä Uudenlainen repäisyaukon muotoilu helpottaa paperin annostelua Optimaalisen mitoituksen ansiosta helppo sijoittaa KATRIN VETOPYYHENANNOSTELIJA S Tarkka pyyhkeen katkaisu, ei pölyä Uudenlainen repäisyaukon muotoilu helpottaa paperin annostelua Pienet ulkomitat, helppo sijoittaa Turvalliset, sisäänpäin käännetyt katkaisuterät Katkaisuterä on vaihdettavissa Helppo ja nopea täyttää Katrin-vetopyyheannostelijat Missä ollaankin, käyttäjät haluavat kuivata kädet ja pinnat helposti ja hygieenisesti. Lukittavat Katrin vetopyyheannostelijat täynnä Katrin vetopyyhettä hoitavat hom mansa kaikenlaisissa ympäristöissä. S kokoinen annostelija soveltuu pieniin tiloihin, iso M koon annostelija taas isoihin, vaikkapa teollisuuden käyttö koh teisiin. Molemmat annostelijat on helppo ladata kerralla täyteen uudella riittoisalla vetopyyhe rullalla. Annostelijoissa on turvalliset, sisäänpäin käännetyt kat kaisuterät. 8

9 KATRIN SYSTEM WC PAPERI ANNOSTELIJA Toimiva, luotettava ja vankka Kaksi rullaa, suuri kapasiteetti Paperijarru hillitsee kulutusta UUSI Helppo täyttää kun paperia on vielä jäljellä. Hylsy putoaa, kun viimeinenkin arkki on käytetty. Uusi rulla tulee käyttöön automaattisesti. KATRIN GIGANT L WC PAPERI ANNOSTELIJA Ainutlaatuinen ominaisuus: lisäpidike myös vajaalle rullalle Litteä muotoilu: sopii pieniinkin tiloihin Suurin rullan halkaisija Gigant L annostelijaan on 90 mm Turvallinen katkaisuterä Ainutlaatuinen tarvittaessa esiin vedettävä loppurullan pidike Katrin-wc-paperiannostelijat Ketäpä ei harmittaisi vessapaperin loppuminen kriittisellä hetkellä. Katrin on tähän luotettavasti toimiva lääke. Iso kapasiteetti ja lukuisat nerokkaat yksityiskohdat varmistavat, että paperia riittää. Katrin System annostelijaan mahtuu kaksi rullaa jopa 10 arkkia. Se on helppo täyttää yhden rullan loputtua ja uusi rulla on aina valmiina. Katrin Gigantissa taas on tarvittaessa esiin vedettävä loppurullan pidike. Näin kaikki paperi tulee tehokkaasti käytetyksi. Katrin annostelijat ovat iskunkestäviä ja rakenteellisesti poikkeuksellisen peräänantamattomia. 9

10 KATRIN NESTESAIPPUA ANNOSTELIJA (00 JA 1000 ML) Helposti vaihdettava hygieeninen, kokoon painuva täyttöpullo. KATRIN VAAHTOSAIPPUA ANNOSTELIJA (00 JA 1000 ML) Vaahtopumpulla varustettu Luotettavasti toimiva annostelu, miellyttävä vaahto 00 ml annostelijaan saatavana myös wc istuimen puhdistusvaahto Vankka pumppu, jossa on pysyvästi antibakteerinen painike Saippuapullo on vaivaton vaihtaa Katrin-saippua-annostelijat Helppo tapa hyvään käsihygieniaan on pesu lämpimällä vedellä ja saippualla sekä kuivaus paperipyyhkeeseen. Tämä tapa ei kuitenkaan ole niin yleinen kuin pitäisi. Uudet Katrin saippua annoste lijat auttavat parantamaan tilannetta. Ne ovat saatavana sekä neste että vaahtosaippualle. Annostelijat ovat lukittavia, suurikapasiteettisia, hygieenisiä ja helppoja täyttää ja huoltaa. 1 0

11 KATRIN HANDWASH JA KATRIN HEAD & BODY (00 JA 1000 ML) Tehokas käsienpesusaippua, jossa on ylellinen tuoksu H&B sisältää balsamia ja hiusten sähköisyyttä vähentävää hoitoainetta Joutsenmerkitty tuote 0 annosta 00 ml pullosta ja 110 annosta 1000 ml pullosta Mieto ja kosteuttava Ilma ja bakteeritiivis kokoonpainuva pullo Hygieeninen kertaventtiili KATRIN FOAMWASH (00 JA 1000 ML) Joutsenmerkitty Iholle ystävällinen vaahtosaippua 1 annosta 00 ml pullosta ja 10 annosta 1000 ml pullosta Ylellisen tuntuinen ja tuoksuinen, kestävä vaahto Riittoisa KATRIN DISINFECTANT (00 ML) Wc istuimen puhdistusvaahto Erittäin tehokas, testattu CEN 1/CEN 10 mukaisesti Pitkävaikutteinen 1 annosta Iholle ystävällinen Näin puhdistat wc istuimen: Paina annos puhdistusvaahtoa wc paperiin, pyyhi istuin ja heitä paperi pyttyyn. Helppoa, nopeaa ja hygieenistä. Katrin-saippuat Raikas tunne ja tuoksu käsienpesun jälkeen on tärkeä. Useimmat kävijät toivovat näkevänsä hygieniatiloissa tuoksuvaa saippuaa lukitussa annos telijassa. Katrin tarjoaa miedon ja kosteuttavan nestesaippuan sekä ainutlaatuisen miellyttävän vaahtosaippuan. Monet mielellään myös puhdistavat wc istuimen itse ennen käyttöä ratkaisu on wc istuimen puhdistusvaahto. Katrin auttaa hyvään hygieniaan. 1 1

12 KATRIN-ILMANRAIKASTIN - Kaksi asetusta, jatkuva ja 2 minuutin jaksot - Tuoksutäytteen ja paristonvaihdon tarpeen ilmaisin - Toimii jatkuvasti 30 päivää, 2 minuutin jaksoissa 45 päivää - Hiljainen ja helppohoitoinen KATRIN-TUOKSUTÄYTE - Hyytelömäinen, tuoksuu tasaisesti neljä viikkoa - Tuoksutäyte ja paristo vaihdetaan kerralla KATRIN-KASVOPYYHEANNOSTELIJA - Yksi kasvopyyhe kerralla - Helppo täyttää Katrin-ilmanraikastin ja kasvopyyheannostelija Pahalta haiseva vessa saa monen kääntymään jo ovelta. Eikä sellaisissa selvitystenkään mukaan kukaan halua asioida. Katrin-ilmanraikastin sopii kaikkiin julkisiin hygieniatiloihin. Se on todella helppokäyttöinen: vilkkuva valo kertoo tuoksutäytteen ja pariston vaihdon ajankohdan noin kuukauden välein wc-tila on aina raikas. Järjestelmä on ympäristöystävällinen ja se toimii ilman ponneaineita. Raikastin on myös helppo sijoittaa pienen koon ansiosta. Hyytelömäinen ja alkoholiton tuoksutäyte on myrkytön ja toimii tasaisesti kuukauden ajan. Raikastimen ohella kätevä kasvopyyheannostelija tuo pientä luksusta naistenhuoneeseen. 1 2

13 KATRIN HYGIENIAPUSSIJÄTEKORI Ainutlaatuinen kaksoisratkaisu, hygienia pussiannostelija on jätekorin kannessa ja jätepussit ovat suljettavia Kompakti ratkaisu KANNELLINEN KATRIN ROSKAKORI JA 0 L Tilava Helppo asentaa seinälle Vankka rakenne Kannellisena tai ilman Hygieeninen kansiratkaisu Helppo tyhjentää Roskakorit on helppo asentaa seinälle. KATRIN ROSKAKORI 0 L Tilava Helppo asentaa seinälle Vankka rakenne Helppo tyhjentää Katrin-roskakorit erityisesti naistenhuoneisiin Lattialla lojuvat paperipyyhkeet eivät hygieniatilojen miellyttävyyttä lisää. Jämäkät ja tilavat Katrin korit toimivat lattialla ja seinälle kiinnitettynä. Kaksi eri mallia ja kolme kokoa, kannellisena tai ilman. Ne on myös helppo tyhjentää ja mikä parasta niihin on helppo osua. Välttämättömyys naistenhuo neissa on Katrin hygieniapussijätekori. Se sisältää myös hygieniapussiannostelijan kom paktissa ja siistissä muodossa. Helppo käyttää ja helppo täyttää. 1

14 KATRIN ANNOSTELIJAT JA TARVIKKEET Katrin-käsipyyheannostelija S k x l x s (mm) 9, 0, Katrin-käsipyyheannostelija M k x l x s (mm) 89, 0, Katrin-käsipyyheannostelija L k x l x s (mm) 19, 0, Katrin System, sähkökäyttöinen rullapyyheannostelija k x l x s (mm) 9, 00, Katrin-vetopyyheannostelija S k x l x s (mm), 18, Katrin-vetopyyheannostelija M k x l x s (mm) 88, 0, Katrin System -wc-paperiannostelija k x l x s (mm) 0, 10, Katrin Gigant -wc-paperiannostelija L k x l x s (mm)) 1, 0, Katrin-kasvopyyheannostelija k x l x s (mm) 10, 0, Katrin-nestesaippua-annostelija (500 ml) Katrin-nestesaippua-annostelija (1000 ml) k x l x s (mm) 19, 100, 11 k x l x s (mm), 100, Katrin-vaahtosaippua-annostelija (500 ml) Katrin-vaahtosaippua-annostelija (1000 ml) k x l x s (mm) 19, 100, 11 k x l x s (mm), 100, Katrin-ilmanraikastin k x l x s (mm) 18, 100, 8 1

15 Katrin-roskakori, kannellinen 25 l k x l x s (mm) 0, 0, Katrin-roskakori, kannellinen 50 l k x l x s (mm) 0, 0, Katrin-roskakori 40 l k x l x s (mm) 00, 0, Katrin-hygieniapussijätekori k x l x s (mm) 8, 8, Katrin-hygieniapussi Muovia, 0 x = 0 kpl Katrin hygieniapussiannostelijaan Katrin-hygieniajätepussi x 0 = 00 kpl Katrin hygieniapussijätekoriin Katrin Handwash (500 ml) Katrin Handwash (1000 ml) Nestesaippua Katrin annostelijaan 1 kpl / ltk (00 ml), kpl / ltk (1000 ml) Katrin Foamwash (500 ml) Katrin Foamwash (1000 ml) Vaahtosaippua Katrin annostelijaan 1 kpl / ltk (00 ml), kpl / ltk (1000 ml) Katrin Head and Body (500 ml) Katrin Head and Body (1000 ml) Nestesaippua Katrin annostelijaan 1 kpl / ltk (00 ml), kpl / ltk (1000 ml) Katrin-tuoksutäyte, citrus kpl / ltk, sisältää pariston, Katrin ilmanraikastimeen Katrin Disinfectant foam (500 ml) Wc istuimen puhdistusvaahto Katrin annostelijaan 1 kpl / ltk 1

16 Versionumero 3/2007 Pidätämme oikeuden muuttaa luettelon tuotteita ja niiden ominaisuuksia ilman erillistä ilmoitusta. Metsä Tissue Oyj PL 300, Mänttä Asiakaspalvelu: Faksi:

Katrin-hygieniatilaratkaisut. Täydellinen valikoima tyyliä, toimivuutta ja parasta mahdollista hygieniaa.

Katrin-hygieniatilaratkaisut. Täydellinen valikoima tyyliä, toimivuutta ja parasta mahdollista hygieniaa. Katrin-hygieniatilaratkaisut Täydellinen valikoima tyyliä, toimivuutta ja parasta mahdollista hygieniaa. Hygienia on hyvästä. Kaikkialla, missä ihmiset ovat tekemisissä keskenään, tartuntariski kasvaa.

Lisätiedot

Paketti Kuljetuspakkaus. Käsipyyheannostelijat Uudet Katrin-annostelijat toimivat lukollisina tai ilman käden käänteessä.

Paketti Kuljetuspakkaus. Käsipyyheannostelijat Uudet Katrin-annostelijat toimivat lukollisina tai ilman käden käänteessä. Tuoteluettelo Käsipyyhkeet 70 prosenttia käyttäjistä haluaa kuivata kätensä nimenomaan paperipyyhkeeseen. Ei ihme. Katrin on hygieeninen, imukykyinen, kestävä ja tehokas. Tarvittaessa myös ylellisen pehmeä.

Lisätiedot

Ultimatic täydellinen hygieniajärjestelmä

Ultimatic täydellinen hygieniajärjestelmä Ultimatic täydellinen hygieniajärjestelmä alkuperäinen Ultimatic on täydellinen saniteettitiloihin suunniteltu hygieniajärjestelmä. Asiakkaidemme mielestä se on myös paras. Ultimatic sopii parhaiten tiloihin,

Lisätiedot

Katrin Ultimatic -wc-paperiannostelija, 2 rl 1 kpl / ltk L 152, K 288, S 168 mm

Katrin Ultimatic -wc-paperiannostelija, 2 rl 1 kpl / ltk L 152, K 288, S 168 mm Ultima-tuotteet Katrin Ultimatic on yleisten saniteettitilojen korkealaatuinen hygieniajärjestelmä. Sarja sisältää ensiluokkaiset paperit, saippuat, tuoksut ja muut hygieniatuotteet. Toimiva ja tyylikäs

Lisätiedot

RT Tork annostelijat Oy SCA Hygiene Products Ab

RT Tork annostelijat Oy SCA Hygiene Products Ab RT CAD -kirjastot TARVIKETIETO elokuu 2012 voimassa 30.9.2014 asti korvaa RT X74/612.3-37772 1 (6) RT 38266 558 Talo 2000 612.3 Talo 90 X74 kylpyhuonevarusteet SfB F74 Hoito- ja huoltokoodi Tork annostelijat

Lisätiedot

Kädet ovat tärkeimmät työkalusi.

Kädet ovat tärkeimmät työkalusi. Kädet ovat tärkeimmät työkalusi. Jokainen on herkkähipiäinen. Joudumme kaikki tekemisiin ihoa vahingoittavien tuotteiden tai yhdisteiden kanssa lähes päivittäin. Kädet ovat vaarassa, koska ne kohtaavat

Lisätiedot

Basic. Basic malliston laadukkaat ja toimivat perushygieniatuotteet. 5/16/2017 Footer txt

Basic. Basic malliston laadukkaat ja toimivat perushygieniatuotteet. 5/16/2017 Footer txt Basic Basic malliston laadukkaat ja toimivat perushygieniatuotteet. 16 5/16/2017 Footer txt BASIC PUUVILLAPYYHEANNOSTELIJA CK18 Puuvillapyyheannostelija, josta jokainen käyttäjä saa henkilökohtaisen ja

Lisätiedot

UUTTA. Katrin kuivaa. Katrin toimii. Katrin kuuntelee. Hopean hohtoa annostelijoihin, s. 3. Käsienpuhdistus- ja hoitotuotteet, s.

UUTTA. Katrin kuivaa. Katrin toimii. Katrin kuuntelee. Hopean hohtoa annostelijoihin, s. 3. Käsienpuhdistus- ja hoitotuotteet, s. Tuoteluettelo UUTTA Hopean hohtoa annostelijoihin, s. 3 Käsienpuhdistus- ja hoitotuotteet, s. 4 Katrin kuivaa. Oikein toimiva pyyhe on osa käsien hyvinvointia olipa kysymys sitten julkisesta wc-tilasta

Lisätiedot

TUOTELUETTELO 08 / 2013. Katrin. At Hand.

TUOTELUETTELO 08 / 2013. Katrin. At Hand. TUOTELUETTELO 08 / 2013 Katrin. At Hand. Sisällysluettelo: 3... Katrin helppo ja hygieeninen. 4... Oikean paperin valinta 5... Katrin-hygieniaratkaisut 6-7... Katrin System 8-12... Käsipyyhkeet 13-15...

Lisätiedot

BT-YHTYMÄ 31 ASIAKASPALVELU PUH. (03) 3140 1111

BT-YHTYMÄ 31 ASIAKASPALVELU PUH. (03) 3140 1111 31 KATRIN SYSTEM -TUOTTEET 25345/25346 KATRIN SYSTEM WC-PAPERIANNOSTELIJA 2 rll * Vaaleanharmaa tai silver. Tuotteille 25605, 25600 ja 25610 25605 KATRIN PLUS SYSTEM TOILET WC-PAPERI Valkoinen, 2-kertainen,

Lisätiedot

KÄSIPYYHKEET JA -ANNOSTELIJAT

KÄSIPYYHKEET JA -ANNOSTELIJAT Oikeat ratkaisut kuivaukseen, puhdistukseen ja kiillotukseen. Puhtaat kädet ovat terveyden turva. Monilla tyopaikoilla tarvitaan tinkimätöntä hygieniaa. Olivatpa tarpeesi mitkä tahansa löydät aina Tork-ratkaisun,

Lisätiedot

TUOTELUETTELO 08 / 2014. Katrin. At Hand.

TUOTELUETTELO 08 / 2014. Katrin. At Hand. TUOTELUETTELO 08 / 2014 Katrin. At Hand. Sisällysluettelo: 4... Oikean paperin valinta 5-6... Katrin System 7-11... Käsipyyhkeet 12-14... WC-paperit 15-16... Saippuat 17... Muut hygieniatilatuotteet 18-19...

Lisätiedot

Tu o t e l u e t t e l o 02 / 2017

Tu o t e l u e t t e l o 02 / 2017 Tuoteluettelo 02 / 2017 Sisällysluettelo 2 4 Sertifikaatit 5 Hygienia 6 Laatuluokat ja 9-kenttä 7 9 Katrin System 10 Paperiuudistus 11 14 Käsipyyhkeet 15 18 WC-paperit 19 22 Saippuat ja muut hygieniatilatuotteet

Lisätiedot

UUSI! 26262 KATRIN HYGIENIAROSKAPUSSI * Annostelijaan 25370, minigrip-sulkijalla. 25361 KATRIN VAAHTO- SAIPPUA-ANNOSTELIJA * Tuotteelle 25410

UUSI! 26262 KATRIN HYGIENIAROSKAPUSSI * Annostelijaan 25370, minigrip-sulkijalla. 25361 KATRIN VAAHTO- SAIPPUA-ANNOSTELIJA * Tuotteelle 25410 Vain paras on kyllin hyvä. - Vaativille asiakkaille ja parhaaseen hygieniaan. Täyttää kohtuulliset odotukset. - Kattava valikoima jokapäiväiseen käyttöön. Täyttää tehtävänsä. KATRIN SYSTEM -TUOTTEET 25605

Lisätiedot

Laatutuotteita suomalaisesta Metsästä

Laatutuotteita suomalaisesta Metsästä Laatutuotteita suomalaisesta Metsästä Katrin, Lambi, Serla ja SAGA -tuotemerkeistä tunnetun Metsä Tissuen juuret ovat Mäntässä keskellä Suomen metsiä. Olemme osa Metsä Groupia, jonka omistaa 116 000 suomalaista

Lisätiedot

TUOTELUETTELO 5 / 2015. Katrin. At Hand.

TUOTELUETTELO 5 / 2015. Katrin. At Hand. TUOTELUETTELO 5 / 2015 Katrin. At Hand. Sisällysluettelo: 4... Oikean paperin valinta 5-6... Katrin System 7-11... Käsipyyhkeet 12-14... WC-paperit 15-16... Saippuat 17... Muut hygieniatilatuotteet 18-19...

Lisätiedot

Paradise. Luo toimivat tilat tyylikkäillä ja helppokäyttöisillä Paradise malliston hygieniatuotteilla, jotka mukautuvat tilojesi ilmeeseen.

Paradise. Luo toimivat tilat tyylikkäillä ja helppokäyttöisillä Paradise malliston hygieniatuotteilla, jotka mukautuvat tilojesi ilmeeseen. Paradise Luo toimivat tilat tyylikkäillä ja helppokäyttöisillä Paradise malliston hygieniatuotteilla, jotka mukautuvat tilojesi ilmeeseen. Paradise Haluamallasi värillä tai kuviolla. PARADISE DRY PUUVILLAPYYHEANNOSTELIJA

Lisätiedot

TUOTELUETTELO 01 / Katrin. At Hand.

TUOTELUETTELO 01 / Katrin. At Hand. TUOTELUETTELO 01 / 2013 Katrin. At Hand. Sisällysluettelo: 3... Katrin. Helppo ja hygieeninen. 4... Oikean paperin valinta 5... Katrin-hygieniaratkaisut 6-7... Katrin System 8-12... Käsipyyhkeet 13-15...

Lisätiedot

Mukana uudet Silver-annostelijat.

Mukana uudet Silver-annostelijat. Mukana uudet Silver-annostelijat. Tuoteluettelo 1 / 2012 Tyyli, toimivuus. Aina huoliteltu hygienia. Katrin kuuntelee herkällä korvalla asiakkaiden toiveita ja tarpeita. Odotukset voi täyttää ja jopa ylittää:

Lisätiedot

KATRIN INCLUSIVE -ANNOSTELIJAT. Suunniteltu kaikille

KATRIN INCLUSIVE -ANNOSTELIJAT. Suunniteltu kaikille KATRIN INCLUSIVE -ANNOSTELIJAT Suunniteltu kaikille Katrinin upea uusi valikoima Luovuus kohtaa käytännöllisyyden Katrinin kymmenen uutta huippuannostelijaa on suunniteltu toimiviksi ja kaikille sopiviksi.

Lisätiedot

KÄSIPYYHKEET JA -ANNOSTELIJAT

KÄSIPYYHKEET JA -ANNOSTELIJAT Oikeat ratkaisut kuivaukseen, puhdistukseen ja kiillotukseen. Puhtaat kädet ovat terveyden turva. Monilla työpaikoilla tarvitaan tinkimätöntä hygieniaa. Olivatpa tarpeesi mitkä tahansa löydät aina Tork-ratkaisun,

Lisätiedot

Kaikin tavoin viisas valinta. Ylivertaisen hygienian asiantuntija

Kaikin tavoin viisas valinta. Ylivertaisen hygienian asiantuntija Ylivertaisen hygienian asiantuntija Vendor on toiminut jo vuodesta 1961 kokonaishygieniaan erikoistuneena alan yrityksenä toimittaen pyyheautomaatteja, saippuaannostelijoita ja näihin liittyviä kulutustarvikkeita.

Lisätiedot

94502 STANDARD 2 luonnonvalkoinen, 2-k, 38 m, arkki 9,8 x 12,5 cm

94502 STANDARD 2 luonnonvalkoinen, 2-k, 38 m, arkki 9,8 x 12,5 cm Vuosien kokemuksen ja vankan liiketoiminnan perusteella tunnemme asiakkaidemme tarpeet. Lotus Professional tarjoaa käyttöönne ensiluokkaisen valikoiman pehmopaperituotteita ja annostelijoita kolmessa kategoriassa:

Lisätiedot

Teo llisuuspa per it. Paperit ja telineet. Paperit. Huipputuotteet tuotantoon, huoltoon ja kunnossapitoon. VP-SERVICE OY

Teo llisuuspa per it. Paperit ja telineet. Paperit. Huipputuotteet tuotantoon, huoltoon ja kunnossapitoon. VP-SERVICE OY Teo llisuuspa per it Paperit Paperit ja telineet Puh. (09) 878 9160 Faksi (09) 878 91630 Paperit Teollisuuspaperit KÄSIPYYHKEET B25155 KÄSIPYYHEANNOSTELIJ Sekä ketju- että C-taitepaperille. Ketju

Lisätiedot

Tork-vaahtosaippua tekee päivästä nautittavan. käsihygienia voi olla hauska asia. uusi vaahtosaippua

Tork-vaahtosaippua tekee päivästä nautittavan. käsihygienia voi olla hauska asia. uusi vaahtosaippua * Tork-vaahtosaippua tekee päivästä nautittavan käsihygienia voi olla hauska asia uusi vaahtosaippua Tork on täydellinen ratkaisu käsihygieniaan Tehokas käsienpesu on oleellinen osa korkeiden hygieniastandardien

Lisätiedot

Myös teollisuuden työntekijät ansaitsevat kuluttajatasoiset laadukkaat, tehokkaat ja hellävaraiset hygieniatuotteet HENKILÖHYGIENIA

Myös teollisuuden työntekijät ansaitsevat kuluttajatasoiset laadukkaat, tehokkaat ja hellävaraiset hygieniatuotteet HENKILÖHYGIENIA Myös teollisuuden työntekijät ansaitsevat kuluttajatasoiset laadukkaat, tehokkaat ja hellävaraiset hygieniatuotteet HENKILÖHYGIENIA Ihoongelmat teollisuusympäristössä ovat usein ehkäistävissä valitsemalla

Lisätiedot

Ota yhteyttä ja käydään läpi yrityksesi tarpeet

Ota yhteyttä ja käydään läpi yrityksesi tarpeet Ota yhteyttä ja käydään läpi yrityksesi tarpeet. www.tork.fi 09 506 881 tork.fi@essity.com Tork PeakServe Continuous käsipyyhejärjestelmä Varaudu tungokseen ja valitse Tork PeakServe Ota suurten kävijämäärien

Lisätiedot

Tuoteluettelo. Saniteetti Työpiste

Tuoteluettelo. Saniteetti Työpiste Tuoteluettelo Saniteetti Työpiste Visio toiminnallisuudesta, hygieenisyydestä ja tehokkuudesta Lotus Professional parantaa ja helpottaa monen ammattilaisen työpäivää laajan tuotevalikoiman ja toimivien

Lisätiedot

Uusia mahdollisuuksia. Samat erinomaiset tuotteet. * Yhdistetty Lotus Professional ja Tork tuotevalikoima

Uusia mahdollisuuksia. Samat erinomaiset tuotteet. * Yhdistetty Lotus Professional ja Tork tuotevalikoima * Yhdistetty Lotus Professional ja Tork tuotevalikoima Uusia mahdollisuuksia. Samat erinomaiset tuotteet. Tork on asiakkaitaan kuuntelemalla noussut ammattilaisten keskuudessa paperi- ja hygieniatuotteiden

Lisätiedot

Designed for your convinience. Tuotekuvasto Voimassa 1.7.2012 alkaen

Designed for your convinience. Tuotekuvasto Voimassa 1.7.2012 alkaen Designed for your convinience Tuotekuvasto Voimassa 1.7.2012 alkaen 1 Laadukas järjestelmä on aina hyvä investointi Aina kun tarvitset ratkaisua kuivaukseen, puhdistukseen tai kiillotukseen, vastaus on

Lisätiedot

ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE

ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE varainhankintaa medelanskaffning Tue toimintaamme ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE Yhteisen päämäärän hyväksi

Lisätiedot

Nopea ja helppo opas, jolla löydät oikeat tuotteet saniteettitiloihin. Uusia mahdollisuuksia. Samat erinomaiset tuotteet.

Nopea ja helppo opas, jolla löydät oikeat tuotteet saniteettitiloihin. Uusia mahdollisuuksia. Samat erinomaiset tuotteet. Nopea ja helppo opas, jolla löydät oikeat tuotteet saniteettitiloihin Uusia mahdollisuuksia. Samat erinomaiset tuotteet. Laadukasta hygieniaa Oikeilla tuotteilla voidaan parantaa minkä tahansa saniteettitilan

Lisätiedot

enmotion - Koskettamatta toimivat annostelijat

enmotion - Koskettamatta toimivat annostelijat enmotion - Koskettamatta toimivat annostelijat enmotion koskettamatta toimivat käsipyyhe- ja saippua-annostelijat tarjoavat edistyksellistä ja korkealaatuista käsihygieniaa. enmotion käsipyyheannostelijan

Lisätiedot

Liiketoimintaa imagolla

Liiketoimintaa imagolla Liiketoimintaa imagolla Saniteettitilat luovat vaikutelman yrityksestä. Yli 80 prosenttia asiakkaista* tekee saniteettitilojen raikkaudesta ja hygieenisyydestä suorat johtopäätökset keittiön puhtaudesta.

Lisätiedot

Laadukas järjestelmä on aina hyvä investointi.

Laadukas järjestelmä on aina hyvä investointi. Laadukas järjestelmä on aina hyvä investointi. Aina kun tarvitset ratkaisua kuivaukseen, puhdistukseen tai kiillotukseen, vastaus on Tork. Tork-järjestelmät ovat yhdistelmä laadukkaita paperi- ja saippuatuotteita

Lisätiedot

TISSUE WC-PAPERI. Sopii annostelij Tuoteseloste. Arkkimitta (cm) / Kuviointi / Neliöpaino(g/m2) Art/rll/ark LAVA. Vast.tuot e OVH

TISSUE WC-PAPERI. Sopii annostelij Tuoteseloste. Arkkimitta (cm) / Kuviointi / Neliöpaino(g/m2) Art/rll/ark LAVA. Vast.tuot e OVH TISSUE WC-PAPERI Neliöpaino(g/m2) Art/rll/ark Vast.tuot e OVH 026021 Clou Prestige 330940-2 Krs, 100% selluloosa 10,3 x 24 cm 180 x 50 36 33,67 Wc-Paperi 330950 - Puht Valkoinen Volume 9000 Z-Foldes -

Lisätiedot

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät Akkutoimiset porraskiipijät ihmiset SANO asettaa etusijalle! LIFTKAR PT PORRASKIIPIJÄT LIFTKAR PT ON TURVALLINEN PORTAISSA JA HELPPOKÄYTTÖINEN. ELÄMÄNLAATU ON ELÄMÄSTÄ NAUTTIMISTA TÄYSILLÄ JA YHDESSÄ

Lisätiedot

Lisäarvotuotteet. Inter-taitto käsipyyhkeet. Reflex - vetopyyhejärjestelmä. SmartOne - tekee mahdottomasta mahdollista

Lisäarvotuotteet. Inter-taitto käsipyyhkeet. Reflex - vetopyyhejärjestelmä. SmartOne - tekee mahdottomasta mahdollista HYGIENIAA KOKO SUOMESSA (03) 3140 1111 Lisäarvotuotteet Vuosien kokemuksen ja vankan liiketoiminnan asiantuntemuksen perusteella tunnemme asiakkaidemme tarpeet. Lotus Professional tarjoaa käyttöönne ensiluokkaisen

Lisätiedot

TUOTELUETTELO 2 / Katrin. At Hand.

TUOTELUETTELO 2 / Katrin. At Hand. TUOTELUETTELO 2 / 2016 Katrin. At Hand. Sisällysluettelo: 4... Oikean paperin valinta 5-6... Katrin System 7-10... Käsipyyhkeet 11-14... WC-paperit 15-18... Saippuat ja muut hygieniatilatuotteet 19-22...

Lisätiedot

Aloitetaanko puhtaalta pöydältä?

Aloitetaanko puhtaalta pöydältä? Aloitetaanko puhtaalta pöydältä? Puhtaus- ja hygieniaratkaisut 1 Staples Business Advantage Puhtaus- ja hygieniaratkaisut Tiesitkö, että puhtaudella on suuri merkitys työyhteisösi hyvinvointiin ja tuottavuuteen?

Lisätiedot

Hygienia-asiantuntija. Hygienia

Hygienia-asiantuntija. Hygienia Hygienia-asiantuntija Hygienia Reflection Hyvä hygieniataso osoittaa että työnantajamme arvostaa meitä ja haluaa meidän työskentelevän turvallisessa ympäristössä Korkea hygieniataso nostaa työviihtyvyyttä,

Lisätiedot

K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A

K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A Puhelin (03) 780 2363 SIVU 2 l KÄSIHYGIENIA www.solmaster.fi Kestävän kehityksen puolesta Solmaster Oy on johtava yksityinen pohjoismainen teollisuuskemikaalien

Lisätiedot

WC-PAPERI HELLIN TISSUE WC-PAPERI TISSUE WC-PAPERI. Sopii annostelijaan Tuoteseloste Rll/sk/ark LAVA. Tuote numero Tuoteen nimi Tuotekuva

WC-PAPERI HELLIN TISSUE WC-PAPERI TISSUE WC-PAPERI. Sopii annostelijaan Tuoteseloste Rll/sk/ark LAVA. Tuote numero Tuoteen nimi Tuotekuva WC-PAPERI HELLIN annostelijaan Tuoteseloste Rll/sk/ark LAVA A- Vast. PH6001 Hellin WC-paperi 316524-3 Krs, 100% selluloosa 40 11285 23,77 316520-5 x 300 arkkia 12000 44 8400ark - Puhtaan Valkoinen, pehme'

Lisätiedot

Käsien puhdistusja hoitotuotteet

Käsien puhdistusja hoitotuotteet Käsien puhdistusja hoitotuotteet Dreumex on yksi johtavista käsihygieniatuotteiden ja ratkaisujen valmistajista Euroopassa. Tuotteista löytyy juuri oikea ratkaisu likaisille käsille. Tuotteet täydentävät

Lisätiedot

50 vuotta. Käsien puhdistusja hoitotuotteet

50 vuotta. Käsien puhdistusja hoitotuotteet 50 vuotta Käsien puhdistusja hoitotuotteet KÄSIHYGIENIA Dreumex on yksi johtavista käsihygieniatuotteiden ja ratkaisujen valmistajista Euroopassa. Tuotteista löytyy juuri oikea ratkaisu likaisille käsille.

Lisätiedot

Puhtaus mies. Puhtaus edistää terveyttä. Se edistää myös hyvää oloa, koska on kiva olla puhdas. Puhtaana myös tuoksut hyvälle.

Puhtaus mies. Puhtaus edistää terveyttä. Se edistää myös hyvää oloa, koska on kiva olla puhdas. Puhtaana myös tuoksut hyvälle. Puhtaus mies Puhtaus edistää terveyttä. Se edistää myös hyvää oloa, koska on kiva olla puhdas. Puhtaana myös tuoksut hyvälle. Puhtaus ei ole vain oma asiasi. Puhtaus on tärkeää, kun olet tekemisissä muiden

Lisätiedot

Kun hygienia on tärkeintä

Kun hygienia on tärkeintä Kun hygienia on tärkeintä Eurooppalaisen hygieniatutkimuksen* mukaan potilaat ja muut terveydenhuoltopalvelujen käyttäjät kiinnittävät huomiota erityisesti toimipaikan puhtauteen ja hygieenisyyteen. Nykyaikainen,

Lisätiedot

The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja

The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja Inspiraatio The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja värikkäitä lämmittimiä mahdollistaa oman

Lisätiedot

Laadukkaat paperituotteet. Abena on luotettava yhteistyökumppanisi. Careness PAPERIT

Laadukkaat paperituotteet. Abena on luotettava yhteistyökumppanisi. Careness PAPERIT Abena on luotettava yhteistyökumppanisi Abena on 1953 vuonna perustettu Tanskalainen perheyritys, joka valmistaa ja välittää tuotteita hoito- ja päivittäistavarakaupan alalle. Näitä tuotteita ovat mm.

Lisätiedot

Lyhyt käyttöohje Cafitesse 110

Lyhyt käyttöohje Cafitesse 110 Lyhyt käyttöohje Cafitesse 110 B-2170 Merkkivalojen selitys Keltainen merkkivalo (1) Alilämpötilan näyttö Punainen merkkivalo (2) Tyhjän säiliön näyttö STOP MAHDOLLISET VIAT Jos laite ei toimi moitteettomasti,

Lisätiedot

1. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Eukalyptus 500 ml. 2. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Selänpesin + Eukalyptus 500 ml

1. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Eukalyptus 500 ml. 2. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Selänpesin + Eukalyptus 500 ml LIIKELAHJAT 2015 2 1. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Eukalyptus 500 ml Emendon saunatekstiilien materiaalina on käytetty korkealaatuista pellava/puuvillaa (60/40%). Laudeliinan koko 150 x 50 cm.

Lisätiedot

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä.

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä. Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015 Aidon lämmön lähteillä. Perinteikäs & moderni Aina ajankohtainen ja jäljittelemätön Aito vie saunojan aidon lämmön lähteille. Aito-kiukailla saunotaan

Lisätiedot

BIOZONE AIRCARE ILMANPUHDISTIN

BIOZONE AIRCARE ILMANPUHDISTIN Muut tuotteet BIOZONE AIRCARE ILMANPUHDISTIN Tuotekoodit: ST98 AirCare 20, seinämalli, 10-20m² tilaan ST74 AirCare 30, seinämalli, 20-30m² tilaan Biozone ilmanpuhdistimet poistavat tehokkaasti hajut sekä

Lisätiedot

Abena Yhteistyökumppanisi

Abena Yhteistyökumppanisi Abena Yhteistyökumppanisi Abena on 1953 vuonna perustettu Tanskalainen perheyritys, joka valmistaa ja välittää tuotteita hoito- ja päivittäistavarakaupan alalle. Näitä tuotteita ovat mm. kattaus- ja hampurilaistuotteet,

Lisätiedot

Kotihoito-ohje potilaalle. Päiväys: Sairaanhoitaja: Lääkäri: Muita hyödyllisiä puhelinnumeroita:

Kotihoito-ohje potilaalle. Päiväys: Sairaanhoitaja: Lääkäri: Muita hyödyllisiä puhelinnumeroita: Kotihoito-ohje potilaalle Päiväys: Sairaanhoitaja: Lääkäri: Muita hyödyllisiä puhelinnumeroita: 2 Johdanto Tämä potilaan ohjekirja sisältää tärkeää tietoa Smith & Nephew n valmistaman kertakäyttöisen alipainetta

Lisätiedot

TARVIKETIETO lokakuu 2013 voimassa 30.11.2015 asti 1 (8)

TARVIKETIETO lokakuu 2013 voimassa 30.11.2015 asti 1 (8) RT CAD -kirjastot TARVIKETIETO lokakuu 2013 voimassa 30.11.2015 asti 1 (8) RT 38448 550 Talo 2000 623.8 Talo 90 X74 kylpyhuonevarusteet SfB Hygieniapalvelut Lindström Oy Lindströmin Hygieniapalveluiden

Lisätiedot

Perhepäivähoidon hygieniaohjeet

Perhepäivähoidon hygieniaohjeet Perhepäivähoidon hygieniaohjeet Hygienia ja puhtaus Hygienia on aikuisen ja lasten henkilökohtaista hygieniaa sekä työympäristön-, lelujen ja elintarvikkeiden puhtautta. Hygienian tehostaminen päivähoidossa

Lisätiedot

Sopii annostelijaa Tuoteseloste

Sopii annostelijaa Tuoteseloste WC-PAPERI HELLIN KULUTUS LASKENNASSA KÄYTETTY ESIMERKKIÄ 100HLÖ/KK seloste Rll/sk/ark LAVA OVH SK/KK HLÖ PH6001 Helli WC-paperi 316524-3 Krs, 100% selluloosa 40 23,77 SK/KK 316520-5 x 300 arkkia 12000

Lisätiedot

JUSTFOG 1453 KÄYTTÖOHJE

JUSTFOG 1453 KÄYTTÖOHJE JUSTFOG 1453 KÄYTTÖOHJE 1/8 KÄYTÖN ALOITUS Täyttö Kierrä tankin yläosa irti vastapäivään pitämällä toisella kädellä kiinni tankista ja tarttumalla toisella kädellä päädyn uritettuun osaan. Varo, ettei

Lisätiedot

Suojaa työpaikkasi sikainfluenssalta. (H1N1-virus)

Suojaa työpaikkasi sikainfluenssalta. (H1N1-virus) Suojaa työpaikkasi sikainfluenssalta (H1N1-virus) Sikainfluenssa on hengitysteiden sairaus, jota tavataan usein sioilla. Aiheuttajana on A-tyypin influenssavirus. On erittäin harvinaista, että ihminen

Lisätiedot

Hygieniapalvelut. Rakennamme hyvinvointia kanssasi

Hygieniapalvelut. Rakennamme hyvinvointia kanssasi Hygieniapalvelut Rakennamme hyvinvointia kanssasi Tekstiilipalvelujen vahva ja osaava ammattilainen Lindström on suomalainen perheyritys, joka perustettiin jo vuonna 1848. Jatkuvan ja pitkäjänteisen kehitystyön

Lisätiedot

Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014. Aidon lämmön lähteillä.

Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014. Aidon lämmön lähteillä. Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014 Aidon lämmön lähteillä. Perinteikäs & moderni Aina ajankohtainen ja jäljittelemätön Aito vie saunojan aidon lämmön lähteille. Aito-kiukailla saunotaan

Lisätiedot

Huippu Group Oy Purell ja Gojo tarjous TARJOUS 2017 Hinnasto alkaen. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Huippu Group Oy Purell ja Gojo tarjous TARJOUS 2017 Hinnasto alkaen. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Huippu Group Oy Purell ja Gojo tarjous TARJOUS 2017 Hinnasto 1.1.2017 alkaen. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Tilaukset: asiakaspalvelu@huippustore.fi `050 441 4539, 050 490 4065 Kun ostat 1ltk 2 x 1200ml

Lisätiedot

Tyylikästä tilan hallintaa

Tyylikästä tilan hallintaa Tyylikästä tilan hallintaa Säilytysjärjestelmät mittojesi mukaan www.iskukeittiot.fi Modernit tarpeet ja halu uudistaa suomalaista sisustusta. Isku Keittiöissä. Miksi komeron pitäisi näyttää komerolta?

Lisätiedot

UUSI! Ihonhoito ja hygienia kannattaa... Kädet ovat tärkein työkalu. Pidetään niistä siis hyvää huolta!

UUSI! Ihonhoito ja hygienia kannattaa... Kädet ovat tärkein työkalu. Pidetään niistä siis hyvää huolta! UUSI! Ihonhoito ja hygienia kannattaa... Kädet ovat tärkein työkalu. Pidetään niistä siis hyvää huolta! Kädet joutuvat päivittäin tekemisiin monien rasittavien tekijöiden kanssa. Esim. ärsyttävät aineet,

Lisätiedot

AUTOMAATTIANNOSTELIJAN PAPERIT RLL LAVA. Automaattipaperi, 19,8cm, 2 ply140 m, 100% sellu (vaatii oman annostelijan)

AUTOMAATTIANNOSTELIJAN PAPERIT RLL LAVA. Automaattipaperi, 19,8cm, 2 ply140 m, 100% sellu (vaatii oman annostelijan) LIIKUNTAKESKUKSET JA FYSIKAALISET PERUSTARVIKKEET TARJOUS 2017 Tuotteet voi tilata verkkokaupasta, asiakaspalvelusta tai edustajiltamme. Email: asiakaspalvelu@huippustore.fi GSM. 050 441 4539, 050 490

Lisätiedot

Tuoteperhe parhaimmillaan

Tuoteperhe parhaimmillaan LoFric-perhe Jokaiselle sopiva katetri kaikkiin tilanteisiin Ympäristöystävällinen valinta* Tuoteperhe parhaimmillaan www.lofric.fi Kun joutuu valitsemaan varmasti oikein Riippumatta siitä, mistä syystä

Lisätiedot

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 05 [ 089 ] ISKUNKESTÄ VÄ [ 01 ] ISKUNKESTÄVÄ [ 01 ] Iskunkestävä kaksiseinäinen rakenne suojaa mittarin ainutlaatuisesti. Vankka kaksiseinäinen

Lisätiedot

WEPA- HUIPPULAADUKKAAT PEHMOPAPERIT JA HYGIENIATUOTTEET

WEPA- HUIPPULAADUKKAAT PEHMOPAPERIT JA HYGIENIATUOTTEET WEPA- HUIPPULAADUKKAAT PEHMOPAPERIT JA HYGIENIATUOTTEET WEPA- tuotevalikoiman maahantuontia, markkinointia ja myyntiä hoitaa Suomessa Huippu Group Oy. Wepa tuotteet valmistetaan Saksassa parhaista raaka-aineista

Lisätiedot

Yhdistelmäkone, joka mullistaa pienten tilojen siivouksen! Yhdistelmäkoneet

Yhdistelmäkone, joka mullistaa pienten tilojen siivouksen! Yhdistelmäkoneet Yhdistelmäkone, joka mullistaa pienten tilojen siivouksen! Yhdistelmäkoneet Kokeile uutta ja innovatiivista! Puhdista missä ja milloin vain. Scrubbing Machines AINA LADATTU JA VALMIS KÄYTTÖÖN Uudentyyppisellä

Lisätiedot

Kärcher RS. Yhdistelmäkoneiden uusi ulottuvuus

Kärcher RS. Yhdistelmäkoneiden uusi ulottuvuus Kärcher RS Yhdistelmäkoneiden uusi ulottuvuus Kärcher RS Nostaa käyttäjän aitiopaikalle Tehokkaat, ammattikäyttöön suunnatut puhdistusratkaisut ovat Kärcherin ominta aluetta. Uudet RS-sarjan yhdistelmäkoneet

Lisätiedot

8.4 Autonhoitotuotteet

8.4 Autonhoitotuotteet 8. KEMIKAALIT 8.4 Autonhoitotuotteet 392 tilaukset@ikaros.fi KEMIKAALIT ULKOISEEN AUTONHUOLTOON KAIKENTYYPPISTEN AJONEUVOJEN PUHDISTUKSEEN Tehokkaat aineet ajoneuvojen pesuun, niin korin kuin hytin sekä

Lisätiedot

Mukavuutta, jonka ansaitset

Mukavuutta, jonka ansaitset Viiden, erityisen pehmeän ja ilmavan puuvillaneliön setti. Puuvillaneliöt on valmistettu korkealaatuisesta eurooppalaisesta flanellista ja harsosta (100% puuvillaa). Kevyitä ja ilmavia, valmistettu luonnollisesta

Lisätiedot

Prestige annostelijat

Prestige annostelijat Clou Prestige annostelija valikoima Uusista Prestige automaateista löytyy aina sopiva ratkaisu henkilöhygienian tarpeisiisi tiloissa, joissa käy suuria määriä ihmisiä. On osoittautunut, että nykyaikaiset

Lisätiedot

KYLMÄVESI PAINEPESURIT Kevät/kesäkampanja 2011

KYLMÄVESI PAINEPESURIT Kevät/kesäkampanja 2011 KYLMÄVESI PAINEPESURIT Kevät/kesäkampanja 2011 Lähes kaiikki tuotteet suoraan varastostamme! Tarjoukset ovat voimassa toistaiseksi SIMMM POWER DUTY Vankka peruspesuri kovaan käyttöön. Riisuttu turhista

Lisätiedot

Elintarvikeala. Kokonaisuus ratkaisee

Elintarvikeala. Kokonaisuus ratkaisee Elintarvikeala Kokonaisuus ratkaisee Kattava ja luotettava kokonaispalvelu elintarvikealalle Lindström tarjoaa elintarvikealalle kattavaa ratkaisua työvaatteiden, henkilösuojainten, mattojen ja hygienialaitteiden

Lisätiedot

Pöytämallinen biojätteen vähennysyksikkö

Pöytämallinen biojätteen vähennysyksikkö Pöytämallinen biojätteen vähennysyksikkö Laadukas ja tukeva ruostumattomasta teräksestä valmistettu biojätteen vähennysyksikkö. Laitteessa on yhdistettynä jätemylly ja vedenpoistoyksikkö teräksisessä tiskipöydässä.

Lisätiedot

Luksusta LEMMIKILLESI

Luksusta LEMMIKILLESI Luksusta LEMMIKILLESI Kun haluat lemmikillesi vain parasta John Paul Pet on laadukas hoitotuotesarja, jolla on helppo huolehtia lemmikkien ulkonäöstä ja puhtaudesta. Eri tarpeisiin kehitetyt huippulaadukkaat

Lisätiedot

GREENLINE. Foratia Lattianpesukapseli 2. Foratia Kylpyhuoneen pesukapseli 3. Foratia Yleispesukapseli 4. Foratia Rasvanpoistoainetabletti 5

GREENLINE. Foratia Lattianpesukapseli 2. Foratia Kylpyhuoneen pesukapseli 3. Foratia Yleispesukapseli 4. Foratia Rasvanpoistoainetabletti 5 GREENLINE Foratia Lattianpesukapseli 2 Foratia Kylpyhuoneen pesukapseli 3 Foratia Yleispesukapseli 4 Foratia Rasvanpoistoainetabletti 5 Foratia IB Imeytysjauhe 6 Foratia teline IB imeytysjauhesäkeille

Lisätiedot

CC-COMPANY PYYHEPAPERIT

CC-COMPANY PYYHEPAPERIT CC-COMPANY PYYHEPAPERIT CC-COMPANY PYYHEPAPERIT 2 Työ- ja asiakasturvallisuuden olennainen osa on hyvä hygienia, ja eräs tärkeimmistä tekijöistä hygieniassa on ihon puhtaus. Käsien puhtaus on erityisen

Lisätiedot

Gojo saippuat ja Purell käsiendesifiointi tuotteet Hinnasto 2014

Gojo saippuat ja Purell käsiendesifiointi tuotteet Hinnasto 2014 Gojo saippuat ja Purell käsiendesifiointi tuotteet Hinnasto 2014 PURELL täydellinen ratkaisu toistuvaan käsienpesuun. Käytä käsienpesujen jälkeen ja niiden välissä käsihygienian säilyttämiseksi Ihanteellinen

Lisätiedot

SAUMAUSPISTOOLI AMMATTIKÄYTTÖÖN

SAUMAUSPISTOOLI AMMATTIKÄYTTÖÖN Saumauspistoolit, 2012/2013 Huippuluokan ladattavat työkalut ammattikäyttöön SAUMAUSPISTOOLI AMMATTIKÄYTTÖÖN UUSI 4,2 Ah 14,4 V / 4,2 Ah: ENNENNÄKEMÄTÖN AKKUKAPASITEETTI TUO TEHOA TOIMINTAAN TEHOA, KÄYTÄNNÖLLISYY

Lisätiedot

POTILASVAA AT 2015. Paljonko panet painoa vaa alle?

POTILASVAA AT 2015. Paljonko panet painoa vaa alle? POTILASVAA AT 2015 Paljonko panet painoa vaa alle? Tässä esitteessä esittelemme suosituimmat potilasvaakamme. Tarjoamme mielellämme myös muita vaihtoehtoja. HENKILÖVAA AT DETECTO PRODOC PD100M Matalarakenteinen,

Lisätiedot

Ravintolatekstiilipalvelut. Tarjoile laadukas kokemus asiakkaalle

Ravintolatekstiilipalvelut. Tarjoile laadukas kokemus asiakkaalle Ravintolatekstiilipalvelut Tarjoile laadukas kokemus asiakkaalle Tekstiilipalvelujen vahva ja osaava ammattilainen Lindström on suomalainen perheyritys, joka perustettiin jo vuonna 1848. Jatkuvan ja pitkäjänteisen

Lisätiedot

Parasta käsihygieniaa Ammatilliseen käyttöön

Parasta käsihygieniaa Ammatilliseen käyttöön Parasta käsihygieniaa Ammatilliseen käyttöön Kädet ovat tärkeimmät työvälineesi! Teetpä melkein mitä tahansa työtä, työskentelet käsilläsi. Kätesi siistivät, valmistavat ja tarjoilevat ruokaa, korjaavat,

Lisätiedot

ADAX-LÄMMITTIMET. Saatavilla myös muita Adax-tuotteita, kysy! KOIRANKOPPILÄMMITIN

ADAX-LÄMMITTIMET. Saatavilla myös muita Adax-tuotteita, kysy! KOIRANKOPPILÄMMITIN ADAX-LÄMMITTIMET KOIRANKOPPILÄMMITIN Adax-koirankoppilämmitin soveltuu kotieläinten ulkotilojen lämmitykseen. Sisältää 5 m pitkän liitosjohdon. 200 W. Alhainen pintalämpötila. Soveltuu myös pakkasvahdiksi

Lisätiedot

SEINÄ-WC-RATKAISUT 2017

SEINÄ-WC-RATKAISUT 2017 SEINÄ-WC- 2017 Valintojen helpottamiseksi olemme jaotelleet valmiit seinä-wc-ratkaisumme suuntaa antaviin hintaluokkiin: huippumuotoilua etsivälle Olipa kyseessä kylpyhuoneen kaappi tai keittiön hana,

Lisätiedot

Magswitchin h y ö d y t :

Magswitchin h y ö d y t : Muuttaa tapoja. Koskaan aikaisemmin ei ole ollut yhtä helppoa kontrolloida erittäin tehokasta magneettia. Magswitch on kehittänyt erittäin tehokkaan magneettityökalun, joka yhtä nuppia vääntämällä on helppo

Lisätiedot

Lisähoitoa. Dansac-tarvikkeet. Dedicated to Stoma Care

Lisähoitoa. Dansac-tarvikkeet. Dedicated to Stoma Care Lisähoitoa Dedicated to Stoma Care Johdanto Sisältö Me Dansacilla olemme omistautuneet kehittämään ainutlaatuisia avannepusseja ja ihonsuojalevyjä, joiden avulla autamme parantamaan avannepotilaiden elämänlaatua.

Lisätiedot

Uutta: Gyptone BIG-sarjaan ainutlaatuinen Sixto-kuvio ja uudet suuremmat tarkastusluukut. Harmoninen akustinen alakatto ilman näkyviä saumoja

Uutta: Gyptone BIG-sarjaan ainutlaatuinen Sixto-kuvio ja uudet suuremmat tarkastusluukut. Harmoninen akustinen alakatto ilman näkyviä saumoja Uutta: Gyptone BIG-sarjaan ainutlaatuinen Sixto-kuvio ja uudet suuremmat tarkastusluukut Harmoninen akustinen alakatto ilman näkyviä saumoja Gyptone BIG Sixto -tuotevalikoima UUTTA Gyptone BIG Sixto 63

Lisätiedot

Modulaarinen rakenne helpottaa huoltoa ja käyttöä. öljyntäyttö/huohotinkorkki. Klassinen lohkoroottoripumppu

Modulaarinen rakenne helpottaa huoltoa ja käyttöä. öljyntäyttö/huohotinkorkki. Klassinen lohkoroottoripumppu Modulaarinen rakenne helpottaa huoltoa ja käyttöä Valurautainen laakeripesä antaa vakautta kautta pumpun käyttöalueen Järeät perän neulalaakerien vierintäpinnat antavat täyttä vakautta hihna- tai ketjukäyttöisille

Lisätiedot

NAUTINNOLLISIA TERASSIHETKIÄ ARJEN KESKELLÄ TERASSIKUVASTO

NAUTINNOLLISIA TERASSIHETKIÄ ARJEN KESKELLÄ TERASSIKUVASTO NAUTINNOLLISIA TERASSIHETKIÄ ARJEN KESKELLÄ TERASSIKUVASTO JAMAR TERASSIT - ASIAKKAAN EHDOILLA Terassin hankkiminen Jamarilta on ennenkuulumattoman helppoa ja turvallista. Toimitamme avo- ja lasiterassit

Lisätiedot

TRANSPORTER CRAFTER CADDY

TRANSPORTER CRAFTER CADDY TRANSPORTER CRAFTER CADDY Tuottava. Turvallinen. Vakiovarusteltu ammattikäyttöön. Pegabus Transporter Toimivuutta monelle matkalle Pegabus Transporterin jokainen yksityiskohta on suunniteltu tarjoamaan

Lisätiedot

Crawford Smart 42. Hintatietoiset ratkaisut. Crawford Smart 42, malli Trend kuosi Brilliant, väri valkoinen (RAL 9016)

Crawford Smart 42. Hintatietoiset ratkaisut. Crawford Smart 42, malli Trend kuosi Brilliant, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Smart 42 Hintatietoiset ratkaisut Crawford Smart 42, malli Trend kuosi Brilliant, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Smart 42 - hintatietoinen Sisältä ja ulkoa Crawford Smart 42 on autotallinovi,

Lisätiedot

faxe-lattiaöljyt Julkisiin tiloihin ja koteihin

faxe-lattiaöljyt Julkisiin tiloihin ja koteihin faxe-lattiaöljyt Julkisiin tiloihin ja koteihin kestävyyttä ja tyyliä miellyttävä kävellä ja katsella Kiinnostus puulattioiden öljykäsittelyyn on Suomessa kasvamassa. Suosituimpia kohteita ovat julkiset

Lisätiedot

VALITSE AINA PARASTA JA ONNISTUT.

VALITSE AINA PARASTA JA ONNISTUT. VALITSE AINA PARASTA JA ONNISTUT. CAFE SOFTLIN - TUNNELMIEN TEKIJÄT Tekevät esillepanosta ja tarjoilusta houkuttelevia Viimeistelevät tarjoilun ilmeen ja täydentävät kahvilasi tunnelmaa CAFE-SOFTLIN -

Lisätiedot

Vainio Lifestyle. Turpeen salaisuus. Personoidut liikelahjat. Esittely 2

Vainio Lifestyle. Turpeen salaisuus. Personoidut liikelahjat. Esittely 2 Tuotekuvasto 2011 Esittely 2 Vainio Lifestyle Haluamme tarjota tuotteita joiden raaka-aineet ovat korkealuokkaisia ja ympäristöystävällisiä. Vainio Lifestyle pakkausten ulkoasussa korostuu tuotteiden puhtaus,

Lisätiedot

www.slojd-detaljer.fi Mikä SnapPap on ja mitä materiaali tarkemmin sisältää? SnapPap on uusi materiaali joka on mullistanut ompelu- ja DIY-projektit täydellisesti. Se on ainutlaatuinen paperi joka näyttää

Lisätiedot

K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A

K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A Puhelin (03) 780 2363 SIVU 2 l KÄSIHYGIENIA www.solmaster.fi Kestävän kehityksen puolesta Solmaster Oy on yksi Pohjoismaiden johtavista teollisuuskemikaalien

Lisätiedot

Muut Sovella tuotteet. Vaatteiden ripustaminen. Verraton varasto KODIN SÄILYTYSJÄRJESTELMÄT. 535,20 (sis. alv 22 %)

Muut Sovella tuotteet. Vaatteiden ripustaminen. Verraton varasto KODIN SÄILYTYSJÄRJESTELMÄT. 535,20 (sis. alv 22 %) Muut Sovella tuotteet Vaatteiden ripustaminen Housunkannatin naulakkoon, kpl pss,0 Tuuletusteline Tamppausteline 0 0 Naulakko, koukkua, 0 Naulakko, koukkua,00, 0, 0 0 Vaatteiden kannatinputki,, sinkitty,0

Lisätiedot