Ultimatic täydellinen hygieniajärjestelmä

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Ultimatic täydellinen hygieniajärjestelmä"

Transkriptio

1 Ultimatic täydellinen hygieniajärjestelmä

2 alkuperäinen Ultimatic on täydellinen saniteettitiloihin suunniteltu hygieniajärjestelmä. Asiakkaidemme mielestä se on myös paras. Ultimatic sopii parhaiten tiloihin, joissa hygieniajärjestelmän tulee olla sekä toimiva että tyylikäs. Kehitimme muotoilua pehmeämpään suuntaan. Suurin ero entiseen on annostelijoissa oleva tarkistusikkuna, jonka avulla huoltohenkilökunta näkee vaivattomasti, milloin on aika lisätä paperia. Vaikka ulkomuoto on uusi, sisältö on varmasti alkuperäinen. Koko sen pitkän ajan, minkä Ultimatic on ollut markkinoilla, järjestelmälle on ollut tyypillistä hyvin toimivat tekniset ratkaisut ja näppärät yksityiskohdat. Ultimatic toimii ja toimii ja toimii, riippumatta siitä paljonko käyttäjiä on. Voit siis luottaa siihen, että se on sisältä entisellään. Toimivuudesta päästäänkin taloudellisuuteen. Vähentyneestä kulutuksesta, helpommasta ylläpidosta, alhaisemmista huoltokustannuksista ja siten paremmasta kokonaistaloudel-

3 uusi lisuudesta kuuluu kiitos juuri järjestelmän toimivuudelle. Kaikki tämä tiivistyy antamassamme lupauksessa: Less is More vähemmän on enemmän. Tämän konseptin avulla voimme säästää resursseja (aikaa, rahaa, ympäristöä, työvoimaa) vähentämällä kulutusta ja hygieniariskejä. Teemme sen kehittämällä ja valmistamalla paperia, annostelijoita, järjestelmiä ja lisävarusteita, jotka tekevät tehtävänsä oikeassa paikassa oikealla tavalla. Ultimatic on paras esimerkki tästä. Käyttämällä kulutusta vähentäviä tuotteita, annostelijoita ei tarvitse täyttää niin usein. Näin syntyy vähemmän jätettä ja ympäristövaikutukset pienenevät. Se mikä on hyväksi luonnolle, on hyväksi meille kaikille. Tämän lisäksi, eikö olekin mukavaa käyttää puhtaita ja raikkaita saniteettitiloja, joissa on varmatoimiset hygieniajärjestelmät. Mitä muuta voisi hygieniajärjestelmältä vaatia?

4

5 Mitä yhteistä näillä on? Kolme erilaista ympäristöä. Kolme erilaista wc:tä. Kolme erilaista tarvetta. Yksi hygieniajärjestelmä. Järjestelmä täyttää kaikki ne vaatimukset, joita yleisille saniteettitiloille asetetaan. Ultimatic- tasokkaisiin tiloihin. Pehmeä Ultima-paperi tarjoaa erinomaista mukavuutta. Ilmanraikastajat levittävät hyvää tuoksua saniteettitiloissa. Annostelijat ja paperi sopivat tilojen tasokkaaseen yleisilmeeseen. Ultimatic- vaativiin kouluympäristöihin. ABS-muovista valmistetut annostelijat ovat kestäviä. Niihin mahtuu paljon paperia ja ne ovat vaivattomia täyttää. Lukittavat annostelijat vähentävät hävikkiä. Ultimatic- urheilutiloihin. Annostelijoiden suuri kapasiteetti vararullineen takaa paperin riittävyyden. Annostelijat ovat helppokäyttöisiä ja varmoja; kukapa haluaisi paperin juuttuvan kiinni, kun aloituspotkuun on minuutti aikaa? Ultimatic sopii myös huoltoasemille, rautatieasemille, lentokentille, toimistoihin, tehdasympäristöihin, liikkeisiin, pankkeihin...kaikkialle. Kokeile itse.

6 1 2 Käsipyyheannostelija. Kuva 1: Aina puhtaat koskemattomat arkit. Uusi arkki tulee automaattisesti esiin, kun entinen loppuu. Kuva 2:. Uusi rulla latautuu automaattisesti käyttövalmiiksi vanhan loppuessa. Tukevan ja yksinkertaisen rakenteen ansiosta varma käyttää ja nopea huoltaa. WC-paperiannostelija Tilaa kahdelle rullalle. Säädettävä jarru. Rullan pää on aina näkyvissä. Vararulla tulee esiin vasta sitten, kun viimeinen arkki on käytetty. Tyhjä hylsy poistuu automaattisesti annostelijasta. 1 2 WC-paperiannostelija. Tilaa kolmelle rullalle. Suuri kapasiteetti varmistaa paperin riittävyyden. Kestävä metallirakenne. Vararulla tulee esiin vasta sitten, kun viimeinen arkki on käytetty. Tyhjä hylsy poistuu automaattisesti annostelijasta. Saippua-annostelija. Kuva 1: Säädettävä saippuamäärä. Kerta annos 0,25-1,0 g ( annosta). Helposti puhdistettava pumppumekanismi. Kuva 2: Varasäiliö (1 dl) varmistaa toiminnan, kun saippuapullo on tyhjä. Tarkistusaukko. Annostelijoissa olevan tarkistusaukon avulla on helppo nähdä, milloin paperia tai saippuaa pitää lisätä. Ilmanraikastin. Annostelee tuoksun tasaisesti koko käyttöajan. Hajustingeeli kestää noin kuukauden. Geelipatruuna on nopea ja helppo vaihtaa. WC-istuimen hygieniapyyheannostelija. Uusi pyyhe aina käyttövalmiina. Annostelijan rakenne säilyttää arkit kosteina. Desinfiointiaineella kostutetuilla pyyhkeillä voidaan tutkitusti varmistaa WC-istuinten hygienisyys. Pyyhe liukenee täydellisesti veteen, ei tukoksia viemäriin.

7 Naistenhuoneen hygieniasarja. Kätevät tekniset ratkaisut takaavat hyvän toimivuuden Ultimatic-järjestelmä muodostaa kokonaisuuden sisältäen paperit, annostelijat, saippuat ja muut lisävarusteet. Kaikkien tuotteiden suunnittelu viimeistä yksityiskohtaa myöten takaa erinomaisen toimivuuden. Muutama esimerkki: - Käsipyyheannostelijoissa ja WC-paperiannostelijoissa oleva vararulla takaa, että paperia on aina saatavilla. - Saippua-annostelijoissa olevan varasäiliön ansiosta annostelijassa on saippuaa, vaikka pullo olisi tyhjä. - Annostelijoiden rakenne helpottaa huoltoa ja täyttämistä. - Ultimatic-järjestelmän ansiosta hyvän käsihygienian ylläpitäminen on helppoa. Paperi on pehmeää ja erittäin korkealaatuista, ja käyttäjä koskee vain tarvitsemaansa pyyhkeeseen. Viereisellä sivulla on esimerkkejä Ultimaticjärjestelmän hienouksista ja teknisistä yksityiskohdista. Parhaiten niihin tutustuu tietenkin käyttäessä. Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää ja esittelemme tuotteet. Paperikorien avaaminen ja paperin pudottaminen koriin käy kääntökannen ansiosta yhdellä liikkeellä. Korit on myös helppo tyhjentää. Ne voidaan kiinnittää myös seinään, mikä helpottaa siivoamista. Nonstop-annostelija sopii pieniin tiloihin. Kun käyttäjä ottaa pyyhkeen, seuraava pyyhe tulee automaattisesti esiin. Käyttäjä koskee vain tarvitsemaansa pyyhkeeseen.

8 Ultima-saippuat. Käsisaippua, suihkusaippua, ja antiseptinen saippua. Litran pullo riittää jopa 4000 käsienpesukertaan. Ultima-käsipyyhe. Kangasmainen, 2-kerroksinen, hyvin imukykyinen paperipyyhe. Riittoisa, 160 metriä/680 arkkia. Ultima-WC-paperi. Pehmeä ja riittoisa. Helposti avattava rullakääre. Tuote nro Tuote Erittely ULTIMA RULLAPYYHE Katrin Ultima Towel Plus 2-kertainen, valkoinen, 60m, 677 arkkia 6 rl/ltk, 36 ltk/lava ULTIMA WC-PAPERIT Katrin Ultima Toilet 680 Plus 2-kertainen, valkoinen, 85m, 680 arkkia 36 rl/ltk, 24 ltk/lava Hygienia jätepussi. Minigrip-suljenta tekee pussien käsittelystä helppoa ja hygienistä. Hygieniapussit. Siro ja huomaamaton naistenhuoneen perustarvike Katrin Ultima Toilet 570 Yellow 2-kertainen, valkoinen, 70m, 570 arkkia 36 rl/ltk, 24 ltk/lava Tuote nro Tuote Erittely Kpl/ltk ULTIMA SAIPPUAT Katrin Ultima käsisaippua 1l Katrin Ultima suihkusaippua 1l Katrin Ultima antiseptinen saippua 1l 10 WC-istuimen hygieniapyyhe. WC-istuimen pyyhkiminen ihoystävällisellä hygieniapyyhkeellä on tehokas tapa varmistaa hygienia. ULTIMA TUOKSUGEELI Katrin Ultima tuoksutäyte, omena 80g 6 MUUT ULTIMA TUOTTEET Ultima hygieniapussi 30 pussia Ultima hygienia jätepussi 50 kpl Ultima Wc-istuimen hygieniapyyhe 100 arkkia 12 Ultima-tuoksut. Kätevä six-pack. Helposti irrotettava kansi. Alkoholiton, ei sisällä liuottimia. Tuoksu riittää neljäksi viikoksi.

9 Katrin Ultimatic täydellinen hygieniajärjestelmä Tuote nro Tuote Mitat mm (Leveys x Korkeus x Syvyys) Kpl/ltk Ultimatic rullapyyheannostelija 341 x 367 x Ultimatic wc-paperiannostelija, 3 rl 152 x 441 x Ultimatic wc-paperiannostelija, 2 rl 152 x 288 x Ultimatic saippua-annostelija 92 x 271 x Ultimatic ilmanraikastin 90 x 171 x Ultimatic hygieniapussiannostelija 94 x 138 x Ultimatic hygieniapussijätekori 279 x 272 x Ultimatic wc-istuimen hygieniapyyheannostelija 148 x 201 x Ultimatic HACCP rullapyyheannostelija 350 x 347 x Katrin One Stop käsipyyheannostelija 280 x 360 x Katrin Paperikori 25L 360 x 570 x Katrin Paperikori 50L 445 x 720 x 310 5

10

11 Mikko Hiltunen Ympäristö- ja turvallisuuspäällikkö, Sokos. Ultimatic annostelijoiden rakenteen ja paperin imukyvyn ansiosta kulutus on vähentynyt merkittävästi. Tämän ansiosta tuotamme vähemmän jätettä, joka on pienentänyt ympäristökuormitusta. Lukittavat annostelijat ovat vähentäneet paperin hävikkiä huomattavasti. Annostelija, joka voidaan huuhdella vedellä Tone Engebretsen Kongsbergin kunta, Norja Huoltohenkilökuntamme on erittäin tyytyväinen Ultimaticjärjestelmäämme. Kokeilimme sitä ensin yhdessä koulussa. Vararullien ansiosta paperia riitti kauemmin ja se säästi paljon huoltoaikaa. Koska kokeilu osoittautui positiiviseksi, asensimme Ultimaticit kunnan kaikkiin kymmeneen kouluun. Joten nyt 4000 lasta voi auttaa meitä säästämään rahaa ja ympäristöä. Kosteissa tiloissa ja ympäristöissä, joissa hygieniavaatimukset ovat hyvin korkeat, myös paperiannostelijalta vaaditaan paljon. Sen pitää sietää kosteutta ja se pitää voida huuhdella vedellä ilman, että paperit kärsivät. HACCP on roisketiivis annostelija. Se on kehitetty erityisesti elintarviketeollisuuteen, jossa hygieniavaatimukset ovat hyvin suuret. Roisketiivis annostelija vähentää tartuntariskejä ja kestää päivittäisen vesipesun. HACCPannostelija sopii erinomaisesti myös huoltoasemille ja muihin ulkotiloihin, joissa sääolosuhteet vaihtelevat. Hans Mazetti Tuotantopäällikkö Vodafone, Karlskrona, Ruotsi Olemme käyttäneet Ultimaticia vain muutaman kuukauden ja olemme huomanneet, että saippuan ja paperin kulutus on vähentynyt. Tämä on täysin linjassa ympäristöpolitiikkamme kanssa. Käsittelyä on helpottanut myös, että pärjäämme pienemmillä varastoilla. Annostelijat ovat siistejä ja käytännöllisiä, mutta eivät liian suuria. Se onkin yksi ominaisuus, joka tekee annostelijoista hyviä.

12 Metsä Tissue Oyj PL 300, Mänttä Asiakaspalvelu Telefax , PARTNERS REKLAMBYRÅ 0208

Katrin Ultimatic -wc-paperiannostelija, 2 rl 1 kpl / ltk L 152, K 288, S 168 mm

Katrin Ultimatic -wc-paperiannostelija, 2 rl 1 kpl / ltk L 152, K 288, S 168 mm Ultima-tuotteet Katrin Ultimatic on yleisten saniteettitilojen korkealaatuinen hygieniajärjestelmä. Sarja sisältää ensiluokkaiset paperit, saippuat, tuoksut ja muut hygieniatuotteet. Toimiva ja tyylikäs

Lisätiedot

Paketti Kuljetuspakkaus. Käsipyyheannostelijat Uudet Katrin-annostelijat toimivat lukollisina tai ilman käden käänteessä.

Paketti Kuljetuspakkaus. Käsipyyheannostelijat Uudet Katrin-annostelijat toimivat lukollisina tai ilman käden käänteessä. Tuoteluettelo Käsipyyhkeet 70 prosenttia käyttäjistä haluaa kuivata kätensä nimenomaan paperipyyhkeeseen. Ei ihme. Katrin on hygieeninen, imukykyinen, kestävä ja tehokas. Tarvittaessa myös ylellisen pehmeä.

Lisätiedot

Basic. Basic malliston laadukkaat ja toimivat perushygieniatuotteet. 5/16/2017 Footer txt

Basic. Basic malliston laadukkaat ja toimivat perushygieniatuotteet. 5/16/2017 Footer txt Basic Basic malliston laadukkaat ja toimivat perushygieniatuotteet. 16 5/16/2017 Footer txt BASIC PUUVILLAPYYHEANNOSTELIJA CK18 Puuvillapyyheannostelija, josta jokainen käyttäjä saa henkilökohtaisen ja

Lisätiedot

Vain paras on kyllin hyvä. - Vaativille asiakkaille ja parhaaseen hygieniaan.

Vain paras on kyllin hyvä. - Vaativille asiakkaille ja parhaaseen hygieniaan. Vain paras on kyllin hyvä. - Vaativille asiakkaille ja parhaaseen hygieniaan. Täyttää kohtuulliset odotukset. - Kattava valikoima jokapäiväiseen käyttöön. Täyttää tehtävänsä. KATRIN SYSTEM -TUOTTEET 25605

Lisätiedot

RT Tork annostelijat Oy SCA Hygiene Products Ab

RT Tork annostelijat Oy SCA Hygiene Products Ab RT CAD -kirjastot TARVIKETIETO elokuu 2012 voimassa 30.9.2014 asti korvaa RT X74/612.3-37772 1 (6) RT 38266 558 Talo 2000 612.3 Talo 90 X74 kylpyhuonevarusteet SfB F74 Hoito- ja huoltokoodi Tork annostelijat

Lisätiedot

Teo llisuuspa per it. Paperit ja telineet. Paperit. Huipputuotteet tuotantoon, huoltoon ja kunnossapitoon. VP-SERVICE OY

Teo llisuuspa per it. Paperit ja telineet. Paperit. Huipputuotteet tuotantoon, huoltoon ja kunnossapitoon. VP-SERVICE OY Teo llisuuspa per it Paperit Paperit ja telineet Puh. (09) 878 9160 Faksi (09) 878 91630 Paperit Teollisuuspaperit KÄSIPYYHKEET B25155 KÄSIPYYHEANNOSTELIJ Sekä ketju- että C-taitepaperille. Ketju

Lisätiedot

Katrin System. Katrin System -annostelijat ja -paperit ovat täydellinen valinta kovaan käyttöön.

Katrin System. Katrin System -annostelijat ja -paperit ovat täydellinen valinta kovaan käyttöön. Tuoteluettelo Katrin System Kun kävijöitä on paljon, wc-tilojen toimivuus on lujilla. Siksi on olemassa Katrin System. Se pitää palvelutason yllä ja asiakkaat tyytyväisinä. Sähkökäyttöinen Katrin System

Lisätiedot

Katrin-annostelijat. Täydellinen valikoima täydellisiä annostelijoita pieneen mutta tärkeään huoneeseen

Katrin-annostelijat. Täydellinen valikoima täydellisiä annostelijoita pieneen mutta tärkeään huoneeseen Katrin-annostelijat Täydellinen valikoima täydellisiä annostelijoita pieneen mutta tärkeään huoneeseen 1 TOIMISTOSSA RAVINTOLASSA LENTOASEMALLA STADIONILLA KOULUSSA Miten valitset sen oikean? Monet asiat

Lisätiedot

Berendsen Washroom Service

Berendsen Washroom Service Berendsen Washroom Service Clean Seat Clean Seat -desinfiointiaine parantaa hygieniaa ja tekee wc-käynnistä miellyttävän, koska wcistuimen voi desinfioida sekä ennen että jälkeen käynnin. Tämä ehkäisee

Lisätiedot

Oikeat ratkaisut kuivaukseen, puhdistukseen ja kiillotukseen. Tork palveluksessasi. * = saatavana tilaustuotteena

Oikeat ratkaisut kuivaukseen, puhdistukseen ja kiillotukseen. Tork palveluksessasi. * = saatavana tilaustuotteena Puhtaus voittaa! Oikeat ratkaisut kuivaukseen, puhdistukseen ja kiillotukseen. Puhtaat kädet ovat terveyden turva. Monilla eri työpaikoilla tarvitaan tinkimätöntä hygieniaa. Olkoonkin tarpeesi mitkä tahansa

Lisätiedot

94502 STANDARD 2 luonnonvalkoinen, 2-k, 38 m, arkki 9,8 x 12,5 cm

94502 STANDARD 2 luonnonvalkoinen, 2-k, 38 m, arkki 9,8 x 12,5 cm Vuosien kokemuksen ja vankan liiketoiminnan perusteella tunnemme asiakkaidemme tarpeet. Lotus Professional tarjoaa käyttöönne ensiluokkaisen valikoiman pehmopaperituotteita ja annostelijoita kolmessa kategoriassa:

Lisätiedot

KÄSIPYYHKEET JA -ANNOSTELIJAT

KÄSIPYYHKEET JA -ANNOSTELIJAT Oikeat ratkaisut kuivaukseen, puhdistukseen ja kiillotukseen. Puhtaat kädet ovat terveyden turva. Monilla tyopaikoilla tarvitaan tinkimätöntä hygieniaa. Olivatpa tarpeesi mitkä tahansa löydät aina Tork-ratkaisun,

Lisätiedot

UUSI! 26262 KATRIN HYGIENIAROSKAPUSSI * Annostelijaan 25370, minigrip-sulkijalla. 25361 KATRIN VAAHTO- SAIPPUA-ANNOSTELIJA * Tuotteelle 25410

UUSI! 26262 KATRIN HYGIENIAROSKAPUSSI * Annostelijaan 25370, minigrip-sulkijalla. 25361 KATRIN VAAHTO- SAIPPUA-ANNOSTELIJA * Tuotteelle 25410 Vain paras on kyllin hyvä. - Vaativille asiakkaille ja parhaaseen hygieniaan. Täyttää kohtuulliset odotukset. - Kattava valikoima jokapäiväiseen käyttöön. Täyttää tehtävänsä. KATRIN SYSTEM -TUOTTEET 25605

Lisätiedot

KÄSIPYYHKEET JA -ANNOSTELIJAT

KÄSIPYYHKEET JA -ANNOSTELIJAT Oikeat ratkaisut kuivaukseen, puhdistukseen ja kiillotukseen. Puhtaat kädet ovat terveyden turva. Monilla työpaikoilla tarvitaan tinkimätöntä hygieniaa. Olivatpa tarpeesi mitkä tahansa löydät aina Tork-ratkaisun,

Lisätiedot

Paradise. Luo toimivat tilat tyylikkäillä ja helppokäyttöisillä Paradise malliston hygieniatuotteilla, jotka mukautuvat tilojesi ilmeeseen.

Paradise. Luo toimivat tilat tyylikkäillä ja helppokäyttöisillä Paradise malliston hygieniatuotteilla, jotka mukautuvat tilojesi ilmeeseen. Paradise Luo toimivat tilat tyylikkäillä ja helppokäyttöisillä Paradise malliston hygieniatuotteilla, jotka mukautuvat tilojesi ilmeeseen. Paradise Haluamallasi värillä tai kuviolla. PARADISE DRY PUUVILLAPYYHEANNOSTELIJA

Lisätiedot

enmotion - Koskettamatta toimivat annostelijat

enmotion - Koskettamatta toimivat annostelijat enmotion - Koskettamatta toimivat annostelijat enmotion koskettamatta toimivat käsipyyhe- ja saippua-annostelijat tarjoavat edistyksellistä ja korkealaatuista käsihygieniaa. enmotion käsipyyheannostelijan

Lisätiedot

Tu o t e l u e t t e l o 02 / 2017

Tu o t e l u e t t e l o 02 / 2017 Tuoteluettelo 02 / 2017 Sisällysluettelo 2 4 Sertifikaatit 5 Hygienia 6 Laatuluokat ja 9-kenttä 7 9 Katrin System 10 Paperiuudistus 11 14 Käsipyyhkeet 15 18 WC-paperit 19 22 Saippuat ja muut hygieniatilatuotteet

Lisätiedot

Laatutuotteita suomalaisesta Metsästä

Laatutuotteita suomalaisesta Metsästä Laatutuotteita suomalaisesta Metsästä Katrin, Lambi, Serla ja SAGA -tuotemerkeistä tunnetun Metsä Tissuen juuret ovat Mäntässä keskellä Suomen metsiä. Olemme osa Metsä Groupia, jonka omistaa 116 000 suomalaista

Lisätiedot

Tu o t e l u e t t e l o 2 / 2018

Tu o t e l u e t t e l o 2 / 2018 Tuoteluettelo 2 / 2018 Sisällysluettelo 4 Sertifikaatit 5 Hygienia 6 Laatuluokat ja 9-kenttä 7 9 Katrin System 10 Paperiuudistus 11 14 Käsipyyhkeet 15 18 WC-paperit 19 22 Saippuat ja muut hygieniatilatuotteet

Lisätiedot

Laadukkaat paperituotteet. Abena on luotettava yhteistyökumppanisi. Careness PAPERIT

Laadukkaat paperituotteet. Abena on luotettava yhteistyökumppanisi. Careness PAPERIT Abena on luotettava yhteistyökumppanisi Abena on 1953 vuonna perustettu Tanskalainen perheyritys, joka valmistaa ja välittää tuotteita hoito- ja päivittäistavarakaupan alalle. Näitä tuotteita ovat mm.

Lisätiedot

Katrin-hygieniatilaratkaisut. Täydellinen valikoima tyyliä, toimivuutta ja parasta mahdollista hygieniaa.

Katrin-hygieniatilaratkaisut. Täydellinen valikoima tyyliä, toimivuutta ja parasta mahdollista hygieniaa. Katrin-hygieniatilaratkaisut Täydellinen valikoima tyyliä, toimivuutta ja parasta mahdollista hygieniaa. Hygienia on hyvästä. Kaikkialla, missä ihmiset ovat tekemisissä keskenään, tartuntariski kasvaa.

Lisätiedot

UUTTA. Katrin kuivaa. Katrin toimii. Katrin kuuntelee. Hopean hohtoa annostelijoihin, s. 3. Käsienpuhdistus- ja hoitotuotteet, s.

UUTTA. Katrin kuivaa. Katrin toimii. Katrin kuuntelee. Hopean hohtoa annostelijoihin, s. 3. Käsienpuhdistus- ja hoitotuotteet, s. Tuoteluettelo UUTTA Hopean hohtoa annostelijoihin, s. 3 Käsienpuhdistus- ja hoitotuotteet, s. 4 Katrin kuivaa. Oikein toimiva pyyhe on osa käsien hyvinvointia olipa kysymys sitten julkisesta wc-tilasta

Lisätiedot

Kädet ovat tärkeimmät työkalusi.

Kädet ovat tärkeimmät työkalusi. Kädet ovat tärkeimmät työkalusi. Jokainen on herkkähipiäinen. Joudumme kaikki tekemisiin ihoa vahingoittavien tuotteiden tai yhdisteiden kanssa lähes päivittäin. Kädet ovat vaarassa, koska ne kohtaavat

Lisätiedot

TUOTELUETTELO 01 / Katrin. At Hand.

TUOTELUETTELO 01 / Katrin. At Hand. TUOTELUETTELO 01 / 2013 Katrin. At Hand. Sisällysluettelo: 3... Katrin. Helppo ja hygieeninen. 4... Oikean paperin valinta 5... Katrin-hygieniaratkaisut 6-7... Katrin System 8-12... Käsipyyhkeet 13-15...

Lisätiedot

BIOZONE AIRCARE ILMANPUHDISTIN

BIOZONE AIRCARE ILMANPUHDISTIN Muut tuotteet BIOZONE AIRCARE ILMANPUHDISTIN Tuotekoodit: ST98 AirCare 20, seinämalli, 10-20m² tilaan ST74 AirCare 30, seinämalli, 20-30m² tilaan Biozone ilmanpuhdistimet poistavat tehokkaasti hajut sekä

Lisätiedot

TUOTELUETTELO 08 / 2013. Katrin. At Hand.

TUOTELUETTELO 08 / 2013. Katrin. At Hand. TUOTELUETTELO 08 / 2013 Katrin. At Hand. Sisällysluettelo: 3... Katrin helppo ja hygieeninen. 4... Oikean paperin valinta 5... Katrin-hygieniaratkaisut 6-7... Katrin System 8-12... Käsipyyhkeet 13-15...

Lisätiedot

BT-YHTYMÄ 31 ASIAKASPALVELU PUH. (03) 3140 1111

BT-YHTYMÄ 31 ASIAKASPALVELU PUH. (03) 3140 1111 31 KATRIN SYSTEM -TUOTTEET 25345/25346 KATRIN SYSTEM WC-PAPERIANNOSTELIJA 2 rll * Vaaleanharmaa tai silver. Tuotteille 25605, 25600 ja 25610 25605 KATRIN PLUS SYSTEM TOILET WC-PAPERI Valkoinen, 2-kertainen,

Lisätiedot

Abena Yhteistyökumppanisi

Abena Yhteistyökumppanisi Abena Yhteistyökumppanisi Abena on 1953 vuonna perustettu Tanskalainen perheyritys, joka valmistaa ja välittää tuotteita hoito- ja päivittäistavarakaupan alalle. Näitä tuotteita ovat mm. kattaus- ja hampurilaistuotteet,

Lisätiedot

Lisäarvotuotteet. Inter-taitto käsipyyhkeet. Reflex - vetopyyhejärjestelmä. SmartOne - tekee mahdottomasta mahdollista

Lisäarvotuotteet. Inter-taitto käsipyyhkeet. Reflex - vetopyyhejärjestelmä. SmartOne - tekee mahdottomasta mahdollista HYGIENIAA KOKO SUOMESSA (03) 3140 1111 Lisäarvotuotteet Vuosien kokemuksen ja vankan liiketoiminnan asiantuntemuksen perusteella tunnemme asiakkaidemme tarpeet. Lotus Professional tarjoaa käyttöönne ensiluokkaisen

Lisätiedot

Myös teollisuuden työntekijät ansaitsevat kuluttajatasoiset laadukkaat, tehokkaat ja hellävaraiset hygieniatuotteet HENKILÖHYGIENIA

Myös teollisuuden työntekijät ansaitsevat kuluttajatasoiset laadukkaat, tehokkaat ja hellävaraiset hygieniatuotteet HENKILÖHYGIENIA Myös teollisuuden työntekijät ansaitsevat kuluttajatasoiset laadukkaat, tehokkaat ja hellävaraiset hygieniatuotteet HENKILÖHYGIENIA Ihoongelmat teollisuusympäristössä ovat usein ehkäistävissä valitsemalla

Lisätiedot

TISSUE WC-PAPERI. Sopii annostelij Tuoteseloste. Arkkimitta (cm) / Kuviointi / Neliöpaino(g/m2) Art/rll/ark LAVA. Vast.tuot e OVH

TISSUE WC-PAPERI. Sopii annostelij Tuoteseloste. Arkkimitta (cm) / Kuviointi / Neliöpaino(g/m2) Art/rll/ark LAVA. Vast.tuot e OVH TISSUE WC-PAPERI Neliöpaino(g/m2) Art/rll/ark Vast.tuot e OVH 026021 Clou Prestige 330940-2 Krs, 100% selluloosa 10,3 x 24 cm 180 x 50 36 33,67 Wc-Paperi 330950 - Puht Valkoinen Volume 9000 Z-Foldes -

Lisätiedot

WC-PAPERI HELLIN TISSUE WC-PAPERI TISSUE WC-PAPERI. Sopii annostelijaan Tuoteseloste Rll/sk/ark LAVA. Tuote numero Tuoteen nimi Tuotekuva

WC-PAPERI HELLIN TISSUE WC-PAPERI TISSUE WC-PAPERI. Sopii annostelijaan Tuoteseloste Rll/sk/ark LAVA. Tuote numero Tuoteen nimi Tuotekuva WC-PAPERI HELLIN annostelijaan Tuoteseloste Rll/sk/ark LAVA A- Vast. PH6001 Hellin WC-paperi 316524-3 Krs, 100% selluloosa 40 11285 23,77 316520-5 x 300 arkkia 12000 44 8400ark - Puhtaan Valkoinen, pehme'

Lisätiedot

Laadukas järjestelmä on aina hyvä investointi.

Laadukas järjestelmä on aina hyvä investointi. Laadukas järjestelmä on aina hyvä investointi. Aina kun tarvitset ratkaisua kuivaukseen, puhdistukseen tai kiillotukseen, vastaus on Tork. Tork-järjestelmät ovat yhdistelmä laadukkaita paperi- ja saippuatuotteita

Lisätiedot

Asiakkaan nimi Yhteyshenkilö Toimitusosoite Laskutusosoite. Päivämäärä Asiakasnumero Puhelinnumero Haluttu toimituspäivä: Huomautuksia

Asiakkaan nimi Yhteyshenkilö Toimitusosoite Laskutusosoite. Päivämäärä Asiakasnumero Puhelinnumero  Haluttu toimituspäivä: Huomautuksia Asiakkaan nimi Yhteyshenkilö Toimitusosoite Laskutusosoite Päivämäärä Asiakasnumero Puhelinnumero Email Haluttu toimituspäivä: Huomautuksia VARASTOVALIKOIMASSA TOIMITUSAIKA SUOMESSA 1-3PV. Mikäli tarvitset

Lisätiedot

ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE

ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE varainhankintaa medelanskaffning Tue toimintaamme ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE Yhteisen päämäärän hyväksi

Lisätiedot

PAPERI JA PESUAINEKUVASTO 2019

PAPERI JA PESUAINEKUVASTO 2019 aperitukkuri.fi PAPERI JA PESUAINEKUVASTO 2019 Pehmeät lambit Lambi wc-paperi 36 rullaa Ylellistä pehmeyttä! Lambi Sensitive on pehmein ja vahvin kaikista Lambi wc-papereista. 4-kerroksinen ja 150 arkkia

Lisätiedot

Ota yhteyttä ja käydään läpi yrityksesi tarpeet

Ota yhteyttä ja käydään läpi yrityksesi tarpeet Ota yhteyttä ja käydään läpi yrityksesi tarpeet. www.tork.fi 09 506 881 tork.fi@essity.com Tork PeakServe Continuous käsipyyhejärjestelmä Varaudu tungokseen ja valitse Tork PeakServe Ota suurten kävijämäärien

Lisätiedot

ADAX-LÄMMITTIMET. Saatavilla myös muita Adax-tuotteita, kysy! KOIRANKOPPILÄMMITIN

ADAX-LÄMMITTIMET. Saatavilla myös muita Adax-tuotteita, kysy! KOIRANKOPPILÄMMITIN ADAX-LÄMMITTIMET KOIRANKOPPILÄMMITIN Adax-koirankoppilämmitin soveltuu kotieläinten ulkotilojen lämmitykseen. Sisältää 5 m pitkän liitosjohdon. 200 W. Alhainen pintalämpötila. Soveltuu myös pakkasvahdiksi

Lisätiedot

Edelläkävijän ratkaisut kannattavaan tuotantoon

Edelläkävijän ratkaisut kannattavaan tuotantoon Edelläkävijän ratkaisut kannattavaan tuotantoon Lujatekoinen ja varmatoiminen Tehokkuutta ja helppoutta vasikanjuottoon hapanjuottovaunulla VAPAARUOKKIJA RehuPiika Laitteella voidaan tehdä jopa kolmen

Lisätiedot

KATRIN INCLUSIVE -ANNOSTELIJAT. Suunniteltu kaikille

KATRIN INCLUSIVE -ANNOSTELIJAT. Suunniteltu kaikille KATRIN INCLUSIVE -ANNOSTELIJAT Suunniteltu kaikille Katrinin upea uusi valikoima Luovuus kohtaa käytännöllisyyden Katrinin kymmenen uutta huippuannostelijaa on suunniteltu toimiviksi ja kaikille sopiviksi.

Lisätiedot

AUTOMAATTIANNOSTELIJAN PAPERIT RLL LAVA. Automaattipaperi, 19,8cm, 2 ply140 m, 100% sellu (vaatii oman annostelijan)

AUTOMAATTIANNOSTELIJAN PAPERIT RLL LAVA. Automaattipaperi, 19,8cm, 2 ply140 m, 100% sellu (vaatii oman annostelijan) LIIKUNTAKESKUKSET JA FYSIKAALISET PERUSTARVIKKEET TARJOUS 2017 Tuotteet voi tilata verkkokaupasta, asiakaspalvelusta tai edustajiltamme. Email: asiakaspalvelu@huippustore.fi GSM. 050 441 4539, 050 490

Lisätiedot

TUOTELUETTELO 08 / 2014. Katrin. At Hand.

TUOTELUETTELO 08 / 2014. Katrin. At Hand. TUOTELUETTELO 08 / 2014 Katrin. At Hand. Sisällysluettelo: 4... Oikean paperin valinta 5-6... Katrin System 7-11... Käsipyyhkeet 12-14... WC-paperit 15-16... Saippuat 17... Muut hygieniatilatuotteet 18-19...

Lisätiedot

TUOTELUETTELO 5 / 2015. Katrin. At Hand.

TUOTELUETTELO 5 / 2015. Katrin. At Hand. TUOTELUETTELO 5 / 2015 Katrin. At Hand. Sisällysluettelo: 4... Oikean paperin valinta 5-6... Katrin System 7-11... Käsipyyhkeet 12-14... WC-paperit 15-16... Saippuat 17... Muut hygieniatilatuotteet 18-19...

Lisätiedot

Mukana uudet Silver-annostelijat.

Mukana uudet Silver-annostelijat. Mukana uudet Silver-annostelijat. Tuoteluettelo 1 / 2012 Tyyli, toimivuus. Aina huoliteltu hygienia. Katrin kuuntelee herkällä korvalla asiakkaiden toiveita ja tarpeita. Odotukset voi täyttää ja jopa ylittää:

Lisätiedot

Mukavuutta, jonka ansaitset

Mukavuutta, jonka ansaitset Viiden, erityisen pehmeän ja ilmavan puuvillaneliön setti. Puuvillaneliöt on valmistettu korkealaatuisesta eurooppalaisesta flanellista ja harsosta (100% puuvillaa). Kevyitä ja ilmavia, valmistettu luonnollisesta

Lisätiedot

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO / Talouspaperit (Pisteytys kohderyhmittäin) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 2 Kelvollisia tarjouksia yhteensä: 2

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO / Talouspaperit (Pisteytys kohderyhmittäin) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 2 Kelvollisia tarjouksia yhteensä: 2 1/8 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 104583 / Talouspaperit (Pisteytys kohderyhmittäin) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 2 Kelvollisia tarjouksia yhteensä: 2 Toilettipaperit, käsipyyhkeet ja muut paperituotteet

Lisätiedot

Kertakäyttönenmikrokuituliina Vileda microone punainen 50ark. Kertakäyttönenmikrokuituliina Vileda microone sininen 50ark

Kertakäyttönenmikrokuituliina Vileda microone punainen 50ark. Kertakäyttönenmikrokuituliina Vileda microone sininen 50ark Mikrokuitupyyhkeet Mikrokuituliina (kk) punainen Myyntiyksikkö PKT (50 liina), ryhmäp.10 pkt/ltk Kertakäyttönenmikrokuituliina Vileda microone punainen 50ark Kertakäyttöinen mikrokuitupyyhe soveltuu erinomaisesti

Lisätiedot

CC-COMPANY PYYHEPAPERIT

CC-COMPANY PYYHEPAPERIT CC-COMPANY PYYHEPAPERIT CC-COMPANY PYYHEPAPERIT 2 Työ- ja asiakasturvallisuuden olennainen osa on hyvä hygienia, ja eräs tärkeimmistä tekijöistä hygieniassa on ihon puhtaus. Käsien puhtaus on erityisen

Lisätiedot

Elintarvikeala. Kokonaisuus ratkaisee

Elintarvikeala. Kokonaisuus ratkaisee Elintarvikeala Kokonaisuus ratkaisee Kattava ja luotettava kokonaispalvelu elintarvikealalle Lindström tarjoaa elintarvikealalle kattavaa ratkaisua työvaatteiden, henkilösuojainten, mattojen ja hygienialaitteiden

Lisätiedot

Uusia mahdollisuuksia. Samat erinomaiset tuotteet. * Yhdistetty Lotus Professional ja Tork tuotevalikoima

Uusia mahdollisuuksia. Samat erinomaiset tuotteet. * Yhdistetty Lotus Professional ja Tork tuotevalikoima * Yhdistetty Lotus Professional ja Tork tuotevalikoima Uusia mahdollisuuksia. Samat erinomaiset tuotteet. Tork on asiakkaitaan kuuntelemalla noussut ammattilaisten keskuudessa paperi- ja hygieniatuotteiden

Lisätiedot

PUHDISTUS JA PYYHINTÄ

PUHDISTUS JA PYYHINTÄ Oikeat pyyhetarvikkeet mahdollistavat työn sujuvuuden ja kustannussäästöt PUHDISTUS JA PYYHINTÄ Tarkastele käyttettyjä konepyyhkeitänne. Huomaatko että niistä valtaosa on vain osittain likaisia? Koska

Lisätiedot

WEPA- HUIPPULAADUKKAAT PEHMOPAPERIT JA HYGIENIATUOTTEET

WEPA- HUIPPULAADUKKAAT PEHMOPAPERIT JA HYGIENIATUOTTEET WEPA- HUIPPULAADUKKAAT PEHMOPAPERIT JA HYGIENIATUOTTEET WEPA- tuotevalikoiman maahantuontia, markkinointia ja myyntiä hoitaa Suomessa Huippu Group Oy. Wepa tuotteet valmistetaan Saksassa parhaista raaka-aineista

Lisätiedot

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Floor Täysin integroitu lattiajärjestelmä TriflexAIR Floor on täydellinen, helppokäyttöinen kiinnikejärjestelmä, joka takaa turvallisen,

Lisätiedot

REMONTOIMME VARASTON HELSINGISSÄ SEKÄ OULUSSA. POISTAMME VARASTOA REMONTIN ALTA POIS.

REMONTOIMME VARASTON HELSINGISSÄ SEKÄ OULUSSA. POISTAMME VARASTOA REMONTIN ALTA POIS. REMONTOIMME VARASTON HELSINGISSÄ SEKÄ OULUSSA. POISTAMME VARASTOA REMONTIN ALTA POIS. SAAT TARJOUSHINNAT PUHELIMITSE TAI SÄHKÖPOSTITSE asiakaspalvelu@huippustore.fi UUSI KUVASTO TOIMITETAAN TILAUSTEN YHTEYDESSÄ,

Lisätiedot

CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI

CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI 2 CIBES PARALLEL Parallel-porrashissi on kehitetty erittäin huolellisesti ja kaikki yksityiskohdat huomioiden, mikä näkyy sen ulkonäössä, toiminnallisessa ergonomiassa

Lisätiedot

Sopii annostelijaa Tuoteseloste

Sopii annostelijaa Tuoteseloste WC-PAPERI HELLIN KULUTUS LASKENNASSA KÄYTETTY ESIMERKKIÄ 100HLÖ/KK seloste Rll/sk/ark LAVA OVH SK/KK HLÖ PH6001 Helli WC-paperi 316524-3 Krs, 100% selluloosa 40 23,77 SK/KK 316520-5 x 300 arkkia 12000

Lisätiedot

Swift Mobil korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli

Swift Mobil korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli www.etac.com Swift Mobil korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli Swift Mobil korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli Swift Mobil on korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli,

Lisätiedot

GENIE. Kaasupulloperhe.

GENIE. Kaasupulloperhe. GENIE Kaasupulloperhe. Älykäs Kätevä Kannettava. Helpottaa elämää. Innovatiivinen. GENIE kaasupulloperhe on sarja kevyitä, helposti liikuteltavia ja älykkäitä kaasupulloja vaativankin käyttäjän tarpeisiin.

Lisätiedot

WC & KYLPYHUONE/HERON. heron

WC & KYLPYHUONE/HERON. heron WC & KYLPYHUONE/HERON heron TM Heron on monipuolisimmista markkinoilla olevista WC- ja suihkutuoleista. Yksinkertaisen rakenteen ja selkeän muotoilun taakse kätkeytyy monipuolisia toiminnallisia ominaisuuksia,

Lisätiedot

BLANCOSELECT. Uuden sukupolven ratkaisu jätteiden lajitteluun. Lisää keittiötuotteita

BLANCOSELECT. Uuden sukupolven ratkaisu jätteiden lajitteluun. Lisää keittiötuotteita BLANCOSELECT. Uuden sukupolven ratkaisu jätteiden lajitteluun. Lisää keittiötuotteita www.lapetek.com Toiminnallinen muotoilu, optimaalinen tilankäyttö, helppo puhdistaa. Uusi BLANCOSELECT. Täydellinen

Lisätiedot

Cold Line -kylmäkalusteet

Cold Line -kylmäkalusteet Cold Line -kylmäkalusteet ENERGIATEHOKKUUS SÄÄSTÄÄ LUONTOA JA KUSTANNUKSIA Cold Line Elintarvikkeiden ja juo Cold Line -tuoteryhmä on eurooppalaisen kylmäkalustestandardin mukainen, erityisesti ravintoloiden

Lisätiedot

TARVIKETIETO lokakuu 2013 voimassa 30.11.2015 asti 1 (8)

TARVIKETIETO lokakuu 2013 voimassa 30.11.2015 asti 1 (8) RT CAD -kirjastot TARVIKETIETO lokakuu 2013 voimassa 30.11.2015 asti 1 (8) RT 38448 550 Talo 2000 623.8 Talo 90 X74 kylpyhuonevarusteet SfB Hygieniapalvelut Lindström Oy Lindströmin Hygieniapalveluiden

Lisätiedot

K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A

K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A Puhelin (03) 780 2363 SIVU 2 l KÄSIHYGIENIA www.solmaster.fi Kestävän kehityksen puolesta Solmaster Oy on johtava yksityinen pohjoismainen teollisuuskemikaalien

Lisätiedot

RT HANI-Tuote Oy. Saippua-annostelijat TÄYTETTÄVÄT KERTAKÄYTTÖPAKKAUKSILLE

RT HANI-Tuote Oy. Saippua-annostelijat TÄYTETTÄVÄT KERTAKÄYTTÖPAKKAUKSILLE RT 38891 tuotetieto 1 RT tuotetieto RT CAD/BIM tuotetieto elokuu 2017 korvaa RT X74/612-38657 1 (6) RT 38891 550 Talo 2000 612 Talo 90 X74 kylpyhuonevarusteet SfB Saniteettitilojen varusteet Saippua-annostelijat

Lisätiedot

Magswitchin h y ö d y t :

Magswitchin h y ö d y t : Muuttaa tapoja. Koskaan aikaisemmin ei ole ollut yhtä helppoa kontrolloida erittäin tehokasta magneettia. Magswitch on kehittänyt erittäin tehokkaan magneettityökalun, joka yhtä nuppia vääntämällä on helppo

Lisätiedot

Teolliset alat. Kokonaisuus ratkaisee

Teolliset alat. Kokonaisuus ratkaisee Teolliset alat Kokonaisuus ratkaisee Kattava ja luotettava kokonaispalvelu teollisuudelle Tekstiilipalveluyritys Lindström tarjoaa ratkaisuja tilojen sisustamiseen sekä työpukeutumiseen ja suojautumiseen

Lisätiedot

Berner Pro Telineet ja annostelijat

Berner Pro Telineet ja annostelijat Berner Pro Telineet ja annostelijat SENSOMATIC-automaattiannostelija Sensomatic on tehokas käsihuuhteen ja pesunesteen annosteluun soveltuva automaattiannostelija, joka on saatavilla kahdella eri annostuksella.

Lisätiedot

Tuoteluettelo. Saniteetti Työpiste

Tuoteluettelo. Saniteetti Työpiste Tuoteluettelo Saniteetti Työpiste Visio toiminnallisuudesta, hygieenisyydestä ja tehokkuudesta Lotus Professional parantaa ja helpottaa monen ammattilaisen työpäivää laajan tuotevalikoiman ja toimivien

Lisätiedot

TUOTELUETTELO 2 / Katrin. At Hand.

TUOTELUETTELO 2 / Katrin. At Hand. TUOTELUETTELO 2 / 2016 Katrin. At Hand. Sisällysluettelo: 4... Oikean paperin valinta 5-6... Katrin System 7-10... Käsipyyhkeet 11-14... WC-paperit 15-18... Saippuat ja muut hygieniatilatuotteet 19-22...

Lisätiedot

Designed for your convinience. Tuotekuvasto Voimassa 1.7.2012 alkaen

Designed for your convinience. Tuotekuvasto Voimassa 1.7.2012 alkaen Designed for your convinience Tuotekuvasto Voimassa 1.7.2012 alkaen 1 Laadukas järjestelmä on aina hyvä investointi Aina kun tarvitset ratkaisua kuivaukseen, puhdistukseen tai kiillotukseen, vastaus on

Lisätiedot

Kaikin tavoin viisas valinta. Ylivertaisen hygienian asiantuntija

Kaikin tavoin viisas valinta. Ylivertaisen hygienian asiantuntija Ylivertaisen hygienian asiantuntija Vendor on toiminut jo vuodesta 1961 kokonaishygieniaan erikoistuneena alan yrityksenä toimittaen pyyheautomaatteja, saippuaannostelijoita ja näihin liittyviä kulutustarvikkeita.

Lisätiedot

KANNUSTAA LIIKKUMAAN

KANNUSTAA LIIKKUMAAN XACT Xact 3 XACT Monipuolisesta ja ergonomisesta Xact-oppilastuolista on nyt saatavana kaksi kokoa Xact ja Xact Start. Se tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää koko koulussa, aina esikoululuokista opettajainhuoneeseen,

Lisätiedot

Berner Pro Telineet ja annostelijat

Berner Pro Telineet ja annostelijat Berner Pro Telineet ja annostelijat SENSOMATIC-automaattiannostelija Sensomatic on tehokas käsihuuhteen ja pesunesteen annosteluun soveltuva automaattiannostelija, joka on saatavilla kahdella eri annostuksella.

Lisätiedot

Reilu urheilujuomapullo, joka sopii hyvin polkupyörän juomapidikkeeseen. Elintarvikehyväksytty.

Reilu urheilujuomapullo, joka sopii hyvin polkupyörän juomapidikkeeseen. Elintarvikehyväksytty. ACTION-Juomapullo Reilu urheilujuomapullo, joka sopii hyvin polkupyörän juomapidikkeeseen. Elintarvikehyväksytty. 45 mm nostokorkki: valkoinen, sininen, punainen, musta, harmaa tai väritön. Pullojen värit:

Lisätiedot

ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET

ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET VALITTU LÄMPÖTILA ON HELPPO NÄHDÄ Selkeästä näytöstä näet helposti asetetun lämpötilan. Voit nostaa tai alentaa lämpöä patterin päädyssä olevilla plus- ja miinuspainikkeilla.

Lisätiedot

Suojaa, peittele ja puhdista...

Suojaa, peittele ja puhdista... Suojaa, peittele ja puhdista... SuperSoft Ultra PESUKINNAS 16 x 23 cm Kuitukangas 80 g Erittäin kestävä Erittäin pehmeä Kestävä ultrasauma, ei enää liimaa 50 kpl x 20 pss = 1000 kpl 5133 16x23 1000 50

Lisätiedot

Plus[6] Plus[8] 2 Plus[6] & Plus[8]

Plus[6] Plus[8] 2 Plus[6] & Plus[8] Plus[6] & Plus[8] 2 Plus[6] & Plus[8] Plus[6] Paras tapa istua ergonomisesti oikein on pitää keho liikkeessä. Kuulostaako hankalalta? Sitä se ei ole, FreeFloat-keinulla varustettu Plus[6] rohkaisee liikkumaan,

Lisätiedot

Think smart. Vieser lattiakaivojärjestelmä

Think smart. Vieser lattiakaivojärjestelmä Think smart. Vieser lattiakaivojärjestelmä 2018 Suomessa valmistettu Vieser Line on uuden ajan lattiakaivojärjestelmä, jossa korkea laatu yhdistyy tyylikkääseen muotoiluun sekä erinomaiseen käytettävyyteen.

Lisätiedot

GEBERIT-URINAALIJÄRJESTELMÄT SOPII KAIKKIIN TARPEISIIN

GEBERIT-URINAALIJÄRJESTELMÄT SOPII KAIKKIIN TARPEISIIN GEBERIT-URINAALIJÄRJESTELMÄT SOPII KAIKKIIN TARPEISIIN KAIKKI HYÖDYT YHDESTÄ LÄHTEESTÄ Joustavuus on Geberit-urinaalijärjestelmän tavaramerkki - järjestelmä on täydellinen ratkaisu kaikkiin tarpeisiin

Lisätiedot

Tuoteperhe parhaimmillaan

Tuoteperhe parhaimmillaan LoFric-perhe Jokaiselle sopiva katetri kaikkiin tilanteisiin Ympäristöystävällinen valinta* Tuoteperhe parhaimmillaan www.lofric.fi Kun joutuu valitsemaan varmasti oikein Riippumatta siitä, mistä syystä

Lisätiedot

IKATEX 9004 MULTITEX 9009 IKATEX ULTRA 9510 IKATEX BOXER 60 IKATEX 9043

IKATEX 9004 MULTITEX 9009 IKATEX ULTRA 9510 IKATEX BOXER 60 IKATEX 9043 IKATEX 9004 KORKEALAATUINEN KUITULIINA AROILLE PINNOILLE Korkealaatuinen kuivausliina arkojen pintojen putsaukseen ja kiillotukseen. Sopii kirjapainoihin, siivoustyöhön, verstaille sekä lääketehtaille.

Lisätiedot

Keittopata, Chilltherm, höyry

Keittopata, Chilltherm, höyry Chilltherm padat ovat uuden Electroluxin thermaline laitteita, joisa on jäähdytysjärjestelmä sisäänrakennettuna, jolloin koko Cook&Chill prossessi voidaan valmistaa yhdellä laitteella. Padalla voidaan

Lisätiedot

WORKSPACE SOLUTIONS TEMO

WORKSPACE SOLUTIONS TEMO WORKSPACE SOLUTIONS TEMO TEMO-TYÖTUOLI EDUSTAA PUHTAUTTA JA KONSTAILEMATTOMUUTTA. SE TARJOAA TOIMINNALLISTA YKSINKERTAISUUTTA, MIKÄ TEKEE SIITÄ VARMAN VALINNAN. Temo on ergonominen ja kestävä työtuoli.

Lisätiedot

SEINÄ-WC-RATKAISUT 1 / 2018

SEINÄ-WC-RATKAISUT 1 / 2018 SEINÄ-WC- 1 / 2018 Valintojen helpottamiseksi olemme jaotelleet valmiit seinä-wc-ratkaisumme suuntaa antaviin hintaluokkiin: huippumuotoilua etsivälle Olipa kyseessä kylpyhuoneen kaappi tai keittiön hana,

Lisätiedot

Hygienia-asiantuntija. Hygienia

Hygienia-asiantuntija. Hygienia Hygienia-asiantuntija Hygienia Reflection Hyvä hygieniataso osoittaa että työnantajamme arvostaa meitä ja haluaa meidän työskentelevän turvallisessa ympäristössä Korkea hygieniataso nostaa työviihtyvyyttä,

Lisätiedot

4 YLIVOIMAISTA OMINAISUUTTA

4 YLIVOIMAISTA OMINAISUUTTA 4 YLIVOIMAISTA OMINAISUUTTA Liikkuvuus Tuottavuus Monitoimisuus Ympäristövastuu Luo mahdollisuuksia www.lannencenter.com FI SIIRTYY TYÖMAALTA TYÖMAALLE. Tähän eivät muut pysty. Kaiva, kuormaa, nosta ja

Lisätiedot

TE-PA MEDICAL Sairaalakalusteet

TE-PA MEDICAL Sairaalakalusteet TE-PA MEDICAL Sairaalakalusteet Yleistutkimuspöytä 7300 Tutkimuspöytä 7300 soveltuu perustutkimuspöydäksi. Tutkimustason korkeus on 75 cm. Tutkimustason pääosa on kaasujousella portaattomasti säädettävissä.

Lisätiedot

Jää- ja pakastekaapit 650 & 1400 l

Jää- ja pakastekaapit 650 & 1400 l Electroluxin HD-Sarjan jää/pakastekaapit tarjoavat suuren valikoiman erilaisia kaappeja kylmäsäilytykseen. Kaapit ovat niin sisältä kuin ulkoa ruostumatonta terästä, teräsovella, ja kapasiteetti alkaen

Lisätiedot

TUULAHDUS RAIKKAUTTA 2019

TUULAHDUS RAIKKAUTTA 2019 TUULAHDUS RAIKKAUTTA 2019 Esittelyssä: EcoShell virtausilmaraikastin P-Screen -pisuaarisuoja WEE-SCREEN -pisuaarisuoja V-Air SOLID MVP NOSO-TUOTE OY Osoite: Palkkikuja 4 A, SulaCenter, PL 137, 04301 TUUSULA

Lisätiedot

Hygieniapalvelut. Puhdasta priimaa

Hygieniapalvelut. Puhdasta priimaa Hygieniapalvelut Puhdasta priimaa Valitse HYGIENIA- TUOTTEEMME ja pidät wc- ja pesutilat helposti siisteinä aamusta iltaan! 2 Jätä hyvästit jätteelle! Mitä vähemmän jätettä, sen parempi! Ympäristöystävällisestä

Lisätiedot

Esittelyssä 2 uutta mallia:

Esittelyssä 2 uutta mallia: Esittelyssä 2 uutta mallia: Nilfiskin lattianhoitomallisto suunniteltiin arkisiivouksen kustannuksia silmällä pitäen. Olipa kyse suuresta varastotilasta tai pienestä kioskista, olemme selvittäneet yleisimpien

Lisätiedot

Kardex VLM BOX. Täydellinen varastolaatikkojärjestelmä: Enemmän joustavuutta Suurempi varastointikapasiteetti Paremmat varastointiprosessit

Kardex VLM BOX. Täydellinen varastolaatikkojärjestelmä: Enemmän joustavuutta Suurempi varastointikapasiteetti Paremmat varastointiprosessit Kardex VLM BOX Täydellinen varastolaatikkojärjestelmä: Enemmän joustavuutta Suurempi varastointikapasiteetti Paremmat varastointiprosessit Kardex VLM BOX Varastointiratkaisu, joka räätälöidään yrityksen

Lisätiedot

8.10.2014 LISÄKYSYMYKSET SEKÄ NIIDEN VASTAUKSET, PESU- JA PUHDISTUSAINEET, SIIVOUSVÄLINEET, JÄTEPUSSIT JA SANITEETTITARVIKKEET

8.10.2014 LISÄKYSYMYKSET SEKÄ NIIDEN VASTAUKSET, PESU- JA PUHDISTUSAINEET, SIIVOUSVÄLINEET, JÄTEPUSSIT JA SANITEETTITARVIKKEET 8.10.2014 LISÄKYSYMYKSET SEKÄ NIIDEN VASTAUKSET, PESU- JA PUHDISTUSAINEET, SIIVOUSVÄLINEET, JÄTEPUSSIT JA SANITEETTITARVIKKEET Tarjouspyyntöön määräaikaan 6.10.2014 klo 14.00 mennessä esitetyt kysymykset

Lisätiedot

Caamoz tuo alkuvuodesta 2018 ympärivuotiseen käyttöön tarkoitetut Muumilaukut Suomen katumuotiin, vesille ja retkipoluille.

Caamoz tuo alkuvuodesta 2018 ympärivuotiseen käyttöön tarkoitetut Muumilaukut Suomen katumuotiin, vesille ja retkipoluille. Caamoz tuo alkuvuodesta 2018 ympärivuotiseen käyttöön tarkoitetut Muumilaukut Suomen katumuotiin, vesille ja retkipoluille. Caamoz OY on joukkue eri alojen osaajia. Huippuluokan suunnittelijat sekä muodin

Lisätiedot

Herkules. sadeveden keruujärjestelmä

Herkules. sadeveden keruujärjestelmä Herkules sadeveden keruujärjestelmä Sadevedet talteen Herkules sadeveden keruujärjestelmä on suunniteltu toimivaksi kokonaisuudeksi keräämään sadevedet hyötykäyttöön. Herkules järjestelmän avulla säästetään

Lisätiedot

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset.

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. VAIN YKSI ASKEL Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. Sinulle, joka poistut ohjaamosta ja kiipeät takaisin monta kertaa

Lisätiedot

Prestige annostelijat

Prestige annostelijat Clou Prestige annostelija valikoima Uusista Prestige automaateista löytyy aina sopiva ratkaisu henkilöhygienian tarpeisiisi tiloissa, joissa käy suuria määriä ihmisiä. On osoittautunut, että nykyaikaiset

Lisätiedot

COUPE Uusi Coupe on harvinaisen siro vaunu. Ajajalla ja matkustajalla on runsaasti mukavaa tilaa. Katon ääriviivat tekevät vaunun matalan ja

COUPE Uusi Coupe on harvinaisen siro vaunu. Ajajalla ja matkustajalla on runsaasti mukavaa tilaa. Katon ääriviivat tekevät vaunun matalan ja COUPE Uusi Coupe on harvinaisen siro vaunu. Ajajalla ja matkustajalla on runsaasti mukavaa tilaa. Katon ääriviivat tekevät vaunun matalan ja miellyttävän näköiseksi. Suuri ja pehmeä istuin on siirrettävä.

Lisätiedot

RT 38657. Saippua-annostelijat. 3062 3063 TÄYTETTÄVÄT HANI 1 saippua-annostelija

RT 38657. Saippua-annostelijat. 3062 3063 TÄYTETTÄVÄT HANI 1 saippua-annostelija tuotetieto huhtikuu 2015 voimassa 31.5.2017 asti 1 (6) RT 38657 550 Talo 2000 612 Talo 90 X74 kylpyhuonevarusteet SfB Saniteettitilojen varusteet Saippua-annostelijat Annostelijakaapit Valaisimet Peilit

Lisätiedot

Swift Mobil Tilt kallistettava ja korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli

Swift Mobil Tilt kallistettava ja korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli www.etac.com Swift Mobil Tilt kallistettava ja korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli Swift Mobil Tilt kallistettava ja korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli Swift Mobil Tiltin avulla

Lisätiedot