Tehokkuutta ja valinnanvaraa. John Deere -ympäristönhoitokoneet

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Tehokkuutta ja valinnanvaraa. John Deere -ympäristönhoitokoneet"

Transkriptio

1 Tehokkuutta ja valinnanvaraa John Deere -ympäristönhoitokoneet

2 John Deere kiinteistötraktorit John Deereltä löytyy laaja valikoima kiinteistönhoitotraktoreita, ne ovat niin monikäyttöisiä kuin vain kiinteistötraktorit voivat olla. Niissä on monia ominaisuuksia, joita on totuttu pitämään sarjaa suurempien traktorien yksinoikeutena. Tarvittaessa voit varustaa koneesi mm. pikakiinnitteisellä etukuormaajalla, etunostolaitteella ja voimanotolla tai automaattikiinnitteisellä ruohonleikkuupöydällä. 165 /kk 145 /kk John Deere 1026R John Deeren 1026R:ssä yhdistyvät monet tarpeelliset ominaisuudet. Siinä on hydrostaattinen ajovoimansiirto, 4-veto ja tehostettu ohjaus vakiona. Moottorina on 3-sylinterinen Yanmar diesel, teho 25 hv. Traktorin saa turvakaarella tai lämmitettävällä ohjaamolla. Työlaitteita voidaan kiinnittää takanostolaitteeseen, traktorin keskirungon alle ja etu nostolaitteeseen. Työkoneiden mittapuulla arvioiden 1026R on samanlainen kuin Leatherman-taskuveitsi. Kooltaan ja mitoiltaan sopiva, käyttöominaisuuksiltaan hämmästyttävä. John Deere 2R -sarja John Deeren 2R -uutuussarja sisältää kolme traktorimallia, 2025R, 2027R ja 2032R. Moottorina on Yanmarin 3-sylinterinen diesel, tehot vaihtelevat mallista riippuen 24 31hv. Hydrostaattinen voimansiirto, 4-veto ja tehostettu ohjaus on vakiona. Nostolaite on kategoria 1:n mukainen, nostoteho on 650kg. Ohjaamo on tilava, ja hallintalaitteet löytyvät mukavasti luontevilta paikoilta. John Deere 3036E John Deere 3036E on dieselkäyttöinen avotraktori, jossa on sekä kokoa että näköä. Kokoa on kuitenkin vain sen verran, että ajo mataliin eläinsuojiin tai latoihin on ongelmatonta. Yanmarin 3-sylinterisessä turbodiesel moottorissa on 36hv tehoa. Moottorin jatkeena on hydrostaattinen voimansiirto. Kuljettajalle 3036E tarjoaa ryhdikkään ajoasennon ja tehostetun ohjauksen. 4-veto auttaa selviämään kiperistäkin tilanteista. Avotraktorissa näkyvyys on omaa luokkaansa ja kulku kuljettajan paikalle todella helppoa.

3 240 /kk 350 /kk Kaikissa malleissa 4-veto vakiona! John Deere 3R -sarja Harva, jos yksikään, keskikokoluokkaan lukeutuva kiinteistötraktori yltää monikäyttöisyydessään ja tehokkuudessaan uusien John Deere 3R-sarjaan kuuluvien traktoreiden tasolle. Malleja on kolme kokoluokassa 33 hv 45 hv (97/68/EC)*. 4-veto kuuluu perusvarustukseen, samoin LoadMatch -moottorinhallintajärjestelmä. Moottorin raskaasti kuormittuessa se säätelee ajonopeutta niin, että kone ei pääse sammumaan. Säädettävä istuin on korkeaselkänojainen ja tukeva. Ohjauspyörä on säädettävissä eikä se lyö käsille, kiitos hydraulisen tehostimen. Ajovoimansiirto on hydrostaattinen ja sitä hallitaan kahdella jalkapolkimella. Vakiona olevan ilmastoinnin ansiosta ohjaamossa viihtyy kesähelteelläkin. Tutustu 3R-sarjaan, jos tarvitset pienen traktorin, jossa on suuret ominaisuudet. 3R -sarja korvaa vanhan 3020-sarjan. John Deere 4R -sarja John Deeren uudessa traktoreiden tyyppimerkintäfilosofiassa tuotteen tyyppinumeron perässä oleva kirjain ilmaisee vakiovarustuksen perustason. R-kirjain on merkki korkeimmasta varusteluluokasta. Se merkitsee uudenaikaisinta tekniikkaa ja parasta ohjaamoergonomiaa. Myös voimansiirto noudattelee samaa linjaa. R-mallin uudenaikainen LoadMatch-automatiikka sopeuttaa moottorin kierrosluvun voimansiirron kuormitusasteen mukaiseksi. 4R-sarjan varustevalikoima on laaja, esim. ilmastointi, radio, takalokasuojaan sijoitetut ajovoimansiirron ja nostolaitteen etähallintakytkimet, vakionopeudensäädin sekä ethrottle toiminto, jolloin jalkapoljin toimii ajovoimansiirron välityksellä säätimenä, joka säätää samanaikaisesti myös moottorin kierroslukua. 4R -sarjaan kuuluu kaksi versiota, 4049R ja 4066R, moottoritehot ovat mallimerkinnän mukaan joko 49hv tai 66hv. 4R -sarja korvaa vanhan sarjan.

4 John Deere Gatorit 110 /kk John Deere Gator -lava-ajoneuvo on todella monipuolinen. Jotkut hankkivat sen viedäkseen tavarat tiettömän taipaleen päähän. Toiset taas tarvitsevat sellaisen mallin, joka liikkuu herkällä nurmikentällä kuin varpaillaan. Ja kolmansille kuormankantokyky on se asia, joka ratkaisee. John Deere Gator -lava-ajoneuvot ovat ottaneet paikkansa markkinoilla. Niitä on valmistettu yli puoli miljoonaa, ja niillä on erittäin hyvä ja luotettava maine. Gatorilla on mukava ajaa. Se on hyvin käytännöllinen. Laajan mallivalikoiman ansiosta käyttäjän ei tarvitse tehdä kompromissia, vaan joka käyttöön löytyy sopiva John Deere Gator. Gator mallisto on laaja: Compact-mallisto... Gator CX Traditional-mallisto... Gator TS, Gator TX & TX Turf, Gator TE ja Gator TH 6x4 Diesel High Performance -mallisto... Gator HPX 4x4 Ultimate-mallisto... Gator XUV 550, XUV 550 S4, XUV 855d ja XUV855d S4 Professional-mallisto... ProGator Seitsemän hyvää syytä valita John Deere Gator 1. Se on yksinkertainen Ohjauspyörä, ajosuunnanvalitsin, kaasu ja jarru. Siinä kaikki. Gatorilla ajon oppii parissa minuutissa. Se on helppo hallita, eikä se yllätä kuljettajaansa. 2. Se on tehokas Uusi Deluxe -lava tuo lisää mahdollisuuksia tavaroiden kuljetukseen. Lava on isompi kuin ennen, siinä on 20 kuormansidontakohtaa ja takalauta aukeaa kuin pick-up autossa. Tarvittaessa kaikki laidat voidaan irrottaa, jolloin syntyy tasainen lava ylisuurille tavaroille. 3. Se on testattu Uuden mallin suunnittelu alkaa perusteellisista laskelmista. Sitten tehdään prototyypit, joita testataan käytännön olosuhteissa. Uusilla XUV-malleilla on ajettu yli testituntia karuissa ja vaativissa maastoissa. 4. Siihen voi luottaa Tekniikaltaan Gator on uudenaikainen. Se on taloudellinen ja käyntiääni on hyvin vaimea. Runkorakenne on luja. Voimansiirto on selkeä ja yksinkertainen. Ei mutkikkaita vaihteistoja eikä akselistoja. Variaattoriveto toimii luotettavasti raskaassa maastoajossa ja herkillä nurmikoilla. 5. Se on mukava ja turvallinen ajaa XUV-Gatorissa on hydrauliset levyjarrut, luja runko ja erillisjousitus kaikissa pyörissä. Painopiste on alhaalla, joten eteneminen rinteissäkin sujuu mallikkaasti. 6. Se kulkee kuin sukkasillaan Muutamat Gator-mallimme on suunniteltu nimenomaan nurmikoilla liikkumiseen. Renkaat on valittu sen mukaan. TS- ja TX -malleissa pintapaine on pienempi kuin työmiehen saappaan painallus. 7. Sen varustusta voidaan täydentää Muutaman lisävarusteen hankinnalla Gator muuttuu ympärivuotiseen käyttöön soveltuvaksi työkoneeksi. Tiivis ohjaamo, lämmityslaite, puskulevy, sähkökäyttöinen kippi. Mitä monipuolisemmin Gatorisi varustat, sitä tehokkaammassa käytössä on siihen investoimasi pääoma.

5 John Deere ruohonleikkurit ammattikäyttöön Kaiken kokoisille nurmikoille löytyy sopiva John Deere. Mallivalikoima on laaja. Jokainen näistä koneista on suunniteltu kokopäiväiseen ammattikäyttöön. Rakenteessa on otettu huomioon sekä leikkuuteho, tekniikan kestävyys, että käyttäjän tarpeet. 130 /kk Vaihtoehtoja kaikenkokoisille nurmikoille John Deere Z997 John Deere Z997 sauvaohjatulla leikkurilla on helppo pujotella puiden ja pensaiden ympärillä. Käytävän reunassa se pyörähtää ympäri paikallaan ja on valmis seuraavalle ajokierrokselle. Yanmarin diesel moottorissa on 31hv tehoa, leikkuuleveys on valinnan mukaan 153cm 183cm. John Deere ja 1500 sarja John Deeren 1400 ja sarjan vaakatasoleikkurimallisto kattaa neljä eri mallia, teholuokassa 26hv 38hv. Kaikissa malleissa on hydrostaattinen voimansiirto sekä neliveto. Leikkuuleveys on 153cm 183cm. Tämän mallisarjan lisävarustelistalta voit valita mm. ilmastoidun ohjaamon, korkealle kippaavan kerääjän sekä vakionopeudensäätimen. John Deere 1600 Turbo Suurille nurmikoille maksimaalista tehoa tuo John Deeren 1600 Turbo, joka leikkaa siististi, tarkasti ja tehokkaasti, parhaimmillaan jopa yli 3,20 m:n leveydeltä. Kaikki kolme teräyksikköä toimivat toisistaan riippumatta, sivuilla olevat leikkuuyksiköt voidaan nostaa ylös, jolloin teho ohjautuu kokonaisuudessaan etuleikkurille. Nestejäähdytteinen 58hv dieselmoottori antaa riittävän tehon raskaaseenkin leikkuutilanteeseen. John Deere 2653B ja kelaleikkurit Vaakatasoleikkureiden ohella John Deereltä löytyy laaja valikoima kelaleikkureita. 2653B ja mallit ovat 3-kelaisia, leikkuuleveydet ovat joko 183 cm tai 213 cm. Molemmat mallit ovat kolmepyöräisiä ja 3-vetoisia, moottoriteholtaan 14hv 19hv. Näillä koneilla pidät esim. jalkapallokentän tip-top -kunnossa. John Deere X950R John Deeren uutuusmalli X950R tulee myyntiin keväällä Leikkurissa on 24hv 3 -syl. diesel moottori, 122cm tai 137cm leveä taaksepurkava leikkuupöytä ja kerääjä, valinnan mukaan kerääjän saa myös korkealle kippaavana. Kompaktin kokonsa ja tehokkaan keruujärjestelmän ansiosta tällä leikkurilla puiden välissä pujottelu ja lehtien keruu sujuu todella mallikkaasti.

6 Golfkoneet Laaja valikoima bunkkerikoneita, griinileikkureita, väyläleikkureita sekä karheikkoleikkureita. Lisäksi laaja valikoima ruohonleikkureita sekä kuluttajille että ammattilaisille

7 Agrimarket Leasing Ei vaadi inventointi päätöksiä ja sitoutumuksia yrityksissä. Edullinen kk maksu. Paras tapa saada uudet koneet ilman suuria lainoja ja maksuja. Paras tapa saada koneet tilapäisprojekteihin. Vaihtokone yleensä kattaa ensimmäisen erän. Turvallinen asiakkaalle. Helppo uusia kone esim. 36 kk sopimuskauden jälkeen. Verovähennyskelpoinen. Sukupolvenvaihdoksissa helppo ja turvallinen ilman jatkolunastus paineita. John Deere -koneissa hyvä hyvitysarvo. Miksi sitouttaisit pääomasi riskillä? Turvallinen ja edullinen tapa käyttää maailman johtavia ja tehokkaimpia koneita! Lepaan 50-vuotisjuhlanäyttely elokuuta Tänä vuonna tätä koko puutarha-, viher- ja kiinteistöalan tapahtumaa vietetään komeasti 50-vuotista taivalta juhlistaen elokuuta Hattulassa Hämeenlinnan läheisyydessä. Näyttelyyn on ilmoittautunut tässä vaiheessa ennätysmäärä näytteilleasettajia. Agrimarket on myös mukana Lepaalla! Tervetuloa tutustumaan osastollellemme. EPAA elokuuta 2014, Hattula.fi 50 vuotta

8 John Deeren ympäristönhoitokoneet myy: Kouvola Kari Tervi Juha Talikka Seppo Purho Lappeenranta Mika Suutari Lahti Juha Utela Tampere Jussi Uotila Jyväskylä Tuomo Salminen Kokkola Kjell Hästbacka Nivala Jari Palola Pori, Kankaanpää Antti Aspala Kari Korpela Joensuu Jesse Jolkkonen Kuopio Ari Pekkarinen Kiuruvesi Jukka Nousiainen Sinua palvelee myös koko maan kattava huolto- ja varaosa myymäläverkosto. Yhteystiedot: agrimarket.fi Huittinen Ismo Ylikännö Turku Vesa Aalto Oulu Mikko Kontio Timo Hiltunen Keminmaa Antti Rissanen Hyvinkää Veli Sintonen Otto Ramsay Porvoo Daniel Lindell Virkkala Hans Fröberg Seinäjoki Rami Paavola Vaasa, Kyrönmaa, Närpes Tapani Rinta Savonlinna Jarmo Sahinjoki Valtakunnallinen myynti ja tuki Kari Kahilainen Johannes Kärki

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000 John Deere Erinomainen leikkuujälki Helppo suoraan ajettavuus on väyläleikkurin tärkeimpiä ominaisuuksia. Maailman suurimpana golfkenttien hoitokoneiden valmistajana

Lisätiedot

Grasshopper 725DT 25hv diesel 130 -

Grasshopper 725DT 25hv diesel 130 - 725DT 25hv diesel 130-150cm OMINAISUUDET Etuleikkurimalli Moottori: Kubota 3-syl 25hv nestejäähdytteinen diesel Leikkuuleveydet: 130-150cm Sivullepurkava leikkuulaite johon voi asentaa allemurskasetin

Lisätiedot

Cub Cadet Tuoteluettelo 2009

Cub Cadet Tuoteluettelo 2009 Cub Cadet Tuoteluettelo 2009 2 Pientraktorit 1015 Ajoleikkuri Runko Vaihteisto Vakionopeudensäädin 96 cm 15 hv Kohler Courage terästä, matalalattiarakenne 15 x 6,5 / 20 x 10 46 cm hydrostaattinen, jalkapoljinhallinta

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

Grasshopper 623T 23hv bensiini 120cm

Grasshopper 623T 23hv bensiini 120cm 623T 23hv bensiini 120cm OMINAISUUDET Etuleikkurimalli Moottori: Kohler Command Pro 2-syl 23hv bensiinimottori Leikkuuleveys: 120cm Sivullepurkava leikkuulaite johon voi asentaa allemurskasetin tai kerääjän.

Lisätiedot

John Deere Iso merkki pienten traktoreiden maailmassa

John Deere Iso merkki pienten traktoreiden maailmassa Kiinteistötraktorit 2 John Deere Iso merkki pienten traktoreiden maailmassa John Deere on valmistanut maatalouskoneita yli 175 vuoden ajan. Noina vuosina kertyneen kokemuksen käytämme uusien, entistä tehokkaampien

Lisätiedot

SOLIS NUMEROINA UUSI SOLIS-TRAKTORI EDULLISEMMIN KUIN VUOSIA KÄYTETTY TAKUULLA. SOLIS JÄLLEENMYYJÄSI:

SOLIS NUMEROINA UUSI SOLIS-TRAKTORI EDULLISEMMIN KUIN VUOSIA KÄYTETTY TAKUULLA.   SOLIS JÄLLEENMYYJÄSI: SOLIS NUMEROINA TUOTANTO- KAPASITEETTI 300 000 TRAKTORIA VUODESSA KUUDEN SUURIMMAN TRAKTORIVALMISTAJAN JOUKOSSA MAAILMASSA TYÖNTEKIJÖITÄ YLI 5000, TUOTEKEHITYKSESSÄ YLI 300 HENKILÖÄ SOLIS-traktorit - laatua

Lisätiedot

Tehokkuutta ja valinnanvaraa. John Deere -leikkurit Myyjän opas

Tehokkuutta ja valinnanvaraa. John Deere -leikkurit Myyjän opas Tehokkuutta ja valinnanvaraa John Deere -leikkurit Myyjän opas JD_leikkuriesite_A5.indd 1 29.4.2014 14.15 Sisällys John Deere JM36... 4 John Deere RUN46... 5 John Deere RUN51... 6 John Deere R43... 7 John

Lisätiedot

Grasshopper 616T 16hv bensiini 110cm

Grasshopper 616T 16hv bensiini 110cm 616T 16hv bensiini 110cm OMINAISUUDET Etuleikkurimalli Moottori: Briggs&Stratton Vanguard 2-syl 16hv bensiinimottori Leikkuuleveys: 110cm Sivullepurkava leikkuulaite johon voi asentaa allemurskasetin tai

Lisätiedot

LÄNNEN-MONITOIMIKONEEN TEKNOLOGISIA OMINAISUUKSIA

LÄNNEN-MONITOIMIKONEEN TEKNOLOGISIA OMINAISUUKSIA Vahvat ja taloudelliset moottorit Lännen-monitoimikoneet varustetaan taloudellisilla Agco Power 4-sylinterisellä dieselmoottorilla. Moottorit vääntävät vahvasti koko kierrosalueella. Kaikilla Lännen käyttämillä

Lisätiedot

Kerrankin jotain uutta! AVANT heittää haasteen AVANT kehitti kokonaan uuden koneen, jollaista markkinoilla ei ole ollut. Nykyaikaista hydrauliikkaa hyödyntäen syntyi edullinen, kompakti nelivetoinen peli,

Lisätiedot

Yksi kone - monta käyttötapaa

Yksi kone - monta käyttötapaa Yksi kone - monta käyttötapaa Tuotekehittely onnistuu parhaiten tiiviissä yhteistyössä loppukäyttäjän kanssa. Ventrac on toiminut tällä periaatteella siitä asti kun ensimmäinen kone valmistui. Käyttäjien

Lisätiedot

UUSIA MALLEJA N-SARJAAN!

UUSIA MALLEJA N-SARJAAN! Power Partner UUSIA MALLEJA N-SARJAAN! nn82 88 hv N92 101hv nu U S I K E T T E R Ä K A K S I K K O N82 N92 Valtra N-sarja täydentyy kahdella uudella traktorimallilla N82 ja N92, joihin on lisätty ketteryyttä

Lisätiedot

AGROPLUS 67 77 87 EVOLVING AGRICULTURE.

AGROPLUS 67 77 87 EVOLVING AGRICULTURE. AGROPLUS 67 77 87 EVOLVING AGRICULTURE. AGROPLUS: KOMPAKTI JA JÄRKEVÄ 2 OMINAISUUDET: Kompakti ja helposti hallittava yleistraktori kaikille tiloille. Optimaalinen painojakauma (45:55%), pieni omapaino,

Lisätiedot

METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D

METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D Tehokkuutta harvennuksille - John Deere 770D John Deere 770D -harvesteri on oikea valinta harvennuksille ja pienten puiden käsittelyyn. Nelipyöräinen ja pienikokoinen

Lisätiedot

PR0 CE S S 0 R -MON ITOI MIKONE

PR0 CE S S 0 R -MON ITOI MIKONE 25/1970 KOCKUM PR0 CE S S 0 R 7 8 ATK -MON ITOI MIKONE Huhtikuussa 1970 Kockum Söderhamn AB esitti uuden karsinta-katkontakoneen prototyypin, joka suorittaa myös puutavaran lajittelun ja kasauksen. Sitä

Lisätiedot

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset.

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. VAIN YKSI ASKEL Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. Sinulle, joka poistut ohjaamosta ja kiipeät takaisin monta kertaa

Lisätiedot

Gator-lava-ajoneuvot Valinnanvaraa. Valitse työhösi sopivin malli.

Gator-lava-ajoneuvot Valinnanvaraa. Valitse työhösi sopivin malli. Gator-lava-ajoneuvot Valinnanvaraa. Valitse työhösi sopivin malli. 2 Se on erilainen. Se on parempi. Niitä löytyy joka lähtöön. John Deere Gator -lava-ajoneuvo on työkalu. Jotkut hankkivat sen viedäkseen

Lisätiedot

Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T. Kurottajien uusi teholuokka

Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T. Kurottajien uusi teholuokka Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T Kurottajien uusi teholuokka Pien-, pyörä- ja teleskooppikuormaajat... 14 kilowatista (20 hv) 130 kilowattiin (177 hv). Olemme suunnitelleet

Lisätiedot

ST STW40. Suuri teho, ylivertainen luotettavuus ja maksimimukavuus yhdistettynä kompakteihin mittoihin ja äärimmäiseen ketteryyteen.

ST STW40. Suuri teho, ylivertainen luotettavuus ja maksimimukavuus yhdistettynä kompakteihin mittoihin ja äärimmäiseen ketteryyteen. ST STW40 K U B O T A - D I E S E LT R A K T O R I Suuri teho, ylivertainen luotettavuus ja maksimimukavuus yhdistettynä kompakteihin mittoihin ja ääriäiseen ketteryyteen. Koe teho ja mukavuus aivan uudella

Lisätiedot

CS2610 KIOTI-PIENOISTRAKTORI

CS2610 KIOTI-PIENOISTRAKTORI CS2610 KIOTI-PIENOISTRAKTORI PIENOISTRAKTORI sc2610 Laadukas dieselmoottori Optimoitu 26 hevosvoiman dieselpolttomoottori on erittäin tehokas ja sen polttoaineenkulutus on pieni. Öljyn/nesteiden täyttö-

Lisätiedot

luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän

luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän m at k a i luau tot Matkailuautolla matkustaminen on kätevä tapa päästä lähelle luontoa. Matkanteko on lisäksi oikein mukavaa, sillä ohjaamon ja asunto-osan

Lisätiedot

Tehokas ja ympäristöystävällinen Avant 760i 4 AVANT MAGAZINE

Tehokas ja ympäristöystävällinen Avant 760i 4 AVANT MAGAZINE Tehokas ja ympärist Av 4 AVANTMAGAZINE öystävällinen ant 760i Avant-kuormaajasarja kokee jälleen kerran suuren mullistuksen kun kuormaajavalikoimaan liittyy uusi Avant 760i. Avant 760i on uusi kuormaajamalli

Lisätiedot

Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä

Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä Maakaasuyhdistyksen kevätpäivä 23.04.2009 Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä Asko Salminen Veho Group Oy Ab Mercedes-Benz hyötyajoneuvot PL 118 / Lommilanrinne 3 02771 ESPOO,

Lisätiedot

XC 43 B 199,- Kampanjahinta. - B&S 125 cc moottorilla - keräävä ja taaksepuhaltava - valmiiksi koottuna laatikossa

XC 43 B 199,- Kampanjahinta. - B&S 125 cc moottorilla - keräävä ja taaksepuhaltava - valmiiksi koottuna laatikossa XC 43 B 199,- Runko: Kaasusäädin: Leikkuukorkeudet: Pyörät: Aisa: Keruusäiliö: 450 E series 125 cc Teräs 41 cm Työnnettävä Kiinteä kierrosluku 4 vivulla 5 kpl, 27 80 mm 180 / 180 mm - kuulalaakereilla

Lisätiedot

2. MAANRAKENNUS- KONEET

2. MAANRAKENNUS- KONEET 30 RAMIRENT TUOTELUETTELO 2017 2 2. MAANRAKENNUS- KONEET KAIVINKONEET KUORMAAJAT RAMIRENT TUOTELUETTELO 2017 31 KAIVINKONEET Monipuolinen kalusto varustettuna Suomen vaativiin olosuhteisiin. Saatavilla

Lisätiedot

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE ICECAT B220 AKKUKÄYTTÖINEN JÄÄNHOITOKONE ICECAT on helppokäyttöinen ja turvallinen

Lisätiedot

Uudenlainen R-sarja AVANT R20 AVANT R35 AVANT R28 S AUX S AUX AUX

Uudenlainen R-sarja AVANT R20 AVANT R35 AVANT R28 S AUX S AUX AUX Suomi R-sarja Uudenlainen R-sarja Avantin R-sarja eroaa muista Avantin mallisarjoista ohjaustapansa vuoksi. R-sarjassa kuljettaja istuu kuormaajan takarungossa kun taas muissa Avantin mallisarjoissa istutaan

Lisätiedot

Jeantil lannanlevitysvaunut

Jeantil lannanlevitysvaunut Jeantil lannanlevitysvaunut Jeantil SA perheyhtiön historia ulottuu 1800-luvulle saakka. Päätuotteena viimeisten 50 vuoden ajan on ollut lannanlevitysvaunut. Sillä alalla Jeantil on tunnettu tehokkaiden

Lisätiedot

Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon!

Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon! 19. maaliskuu ta2012 Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon! Ryobi lanseeraa polttomoottorikäyttöisten puutarhatyökalujen sarjaan uudet Subaru -moottoreilla

Lisätiedot

carlton-europe.fi Laadukkaat Carlton kantojyrsimet ovat nyt saapuneet Suomeen!

carlton-europe.fi Laadukkaat Carlton kantojyrsimet ovat nyt saapuneet Suomeen! Laadukkaat Carlton kantojyrsimet ovat nyt saapuneet Suomeen! Carlton on USA:ssa toimiva laadukas valmistaja, jonka tuotteet tuovat tehokkuudellaan yritykseesi kilpailukykyä ja uusia mahdollisuuksia. Kaikki

Lisätiedot

Mökin ja kodin tuhattaituri

Mökin ja kodin tuhattaituri Suomi Mökin ja kodin tuhattaituri Vahva 20 hv moottori Hämmästyttävän tehokas Turvavyö ja ROPS/FOPS turvakaari vakiona Kun haluat enemmän tehoa Väkivahva Kohler EFI-moottori Työlaitehydrauliikka 42 l/min

Lisätiedot

ETULEIKKURIT. Aito runko-ohjaus. Täysi näkyvyys. Etenevyyttä nelivedolla. Helppo käyttää

ETULEIKKURIT. Aito runko-ohjaus. Täysi näkyvyys. Etenevyyttä nelivedolla. Helppo käyttää ETULEIKKURIT Fiksu ja ammattitasoinen tapa hoitaa nurmikkoa. Etuleikkuulaitteella yllät joka paikkaan ja näet mitä leikkaat. Nopeasti ja mukavasti samalla kun lannoitat nurmikon ja vältät haravoinnin.

Lisätiedot

Ruohonleikkurit vaativaan ammattikäyttöön

Ruohonleikkurit vaativaan ammattikäyttöön Ruohonleikkurit vaativaan ammattikäyttöön 2 Sisällysluettelo Ammattikäytössä tarvitaan huipputason työvälineet Meiltä sopiva malli joka lähtöön. Panosta laatuun, se kannattaa. JOHN DEERE EROTTUU JOUKOSTA

Lisätiedot

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.FI.0915

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.FI.0915 TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.FI.0915 TOP 1252 C Neliroottorinen keskelle karhottava karhotin Korjuuketjun pullonkaulojen poistaminen vaatii käytettäviltä koneilta suurta tehokkuutta. Panostamalla

Lisätiedot

ET65 EZ65 EZ80 ET90 UUDISTIMME KAIVUKONEET EDECO. tools

ET65 EZ65 EZ80 ET90 UUDISTIMME KAIVUKONEET EDECO. tools ET65 EZ65 EZ80 ET90 UUDISTIMME KAIVUKONEET EDECO tools +25% SUUREMMAT MURTOVOIMAT -20% POLTTOAINEKULUTUS +30% TEHOKKUUTTA JAPANILAISET MOOTTORIT Moottori teholtaan 36.2 kw ei tarvitse 3B-päästötason vaatimia

Lisätiedot

Ruohonleikkurit vaativaan ammattikäyttöön

Ruohonleikkurit vaativaan ammattikäyttöön Ruohonleikkurit vaativaan ammattikäyttöön 2 Sisällysluettelo Ammattikäytössä tarvitaan huipputason työvälineet Meiltä sopiva malli joka lähtöön. Panosta laatuun, se kannattaa. JOHN DEERE EROTTUU JOUKOSTA

Lisätiedot

Kaikkien aikojen parhaat tulokset 4.12.2015

Kaikkien aikojen parhaat tulokset 4.12.2015 Kaikkien aikojen parhaat tulokset 4.12.2015 Miehet halli päiväys tulos ka. sarjat 2s. Pasi Uotila Ailec, Helsinki Tali 1.10.2006 600 300,0 300 300 Toni Laine Räme, Lohja Kupittaa 9.3.2007 600 300,0 300

Lisätiedot

FR28 KUORMATRAKTORI. Ylivoimaa harvennukseen

FR28 KUORMATRAKTORI. Ylivoimaa harvennukseen FR28 KUORMATRAKTORI Ylivoimaa harvennukseen FR28 Kuormatraktori Sampo-Rosenlew Oy vastaa kysyntään esittelemällä FR28 kuormatraktorin, joka on harvennusten erikoiskone. 10 tonnin hyötykuormallaan se sopii

Lisätiedot

Yksi kone, monta tapaa työskennellä säästää aikaa ja tarkoittaa katetta urakoitsijalle. Suomalainen konealan asiantuntija.

Yksi kone, monta tapaa työskennellä säästää aikaa ja tarkoittaa katetta urakoitsijalle. Suomalainen konealan asiantuntija. Yksi kone, monta tapaa työskennellä säästää aikaa ja tarkoittaa katetta urakoitsijalle. Suomalainen konealan asiantuntija. Monikäyttöiset tela-alustaiset kaivukoneet 6MCR 8MCR 10MCR 712MC 714MCe Kokonaispaino

Lisätiedot

TASOJYRSIN HK 25 - HK 31 - HK 32. Powered by Kongskilde

TASOJYRSIN HK 25 - HK 31 - HK 32. Powered by Kongskilde TASOJYRSIN HK 25 - HK 31 - HK 32 Powered by Kongskilde HK 25 -tasojyrsin HK 25 varpajyrällä ja (lisävarusteena saatavissa olevalla) hydraulisella nostolaitteella varustettuna. HK 25 tasojyrsin on tarkoitettu

Lisätiedot

Tehokkuutta ja valinnanvaraa. John Deere -ruohonleikkurit ammattikäyttöön

Tehokkuutta ja valinnanvaraa. John Deere -ruohonleikkurit ammattikäyttöön Tehokkuutta ja valinnanvaraa John Deere -ruohonleikkurit ammattikäyttöön 2 Numeroiden kertomaa John Deere maailmanlaajuisesti 2009 Myynti 23,11 miljardia US$ Tutkimukseen ja tuotekehitykseen 977 miljoonaa

Lisätiedot

Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä

Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä MEDIIATIIEDOTE Helsinki 17.5 Julkaisuvapaa Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä Seitsemännen sukupolven Mitsubishi Fuso Canter -kevytkuorma-autoille on ominaista käytännöllisyys, muunneltavuus

Lisätiedot

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ponsse fox -harvesteri sujuvaa tuottavuutta PONSSE Fox -harvesteri on uusimman teknologian ja luotettavien perusratkaisujen tehokas kokonaisuus. Innovatiivinen

Lisätiedot

Vahva pieni kone YUCHAI YC 08-8 ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia!

Vahva pieni kone YUCHAI YC 08-8 ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! ENTREPOT TRADE OY Vahva pieni kone YUCHAI YC 08-8 Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! UUSI 8-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Hiljainen Taloudellinen Voimakas VAHVAA VOIMAA YC 08-8 Uutuus, 1 ton sarjaan

Lisätiedot

Kuntien välinen muuttoliike Hyvinkäällä KAIKKI IKÄRYHMÄT

Kuntien välinen muuttoliike Hyvinkäällä KAIKKI IKÄRYHMÄT Kuntien välinen muuttoliike Hyvinkäällä 2013-2015 KAIKKI IKÄRYHMÄT Helsinki 329 300 404 1033 Nurmijärvi 107 93 55 255 Nurmijärvi 245 224 191 660 Tuusula 60 37 27 124 Riihimäki 217 182 184 583 Mäntsälä

Lisätiedot

VUOTTA SUOMESSA. Yksi kone, monta tapaa työskennellä säästää aikaa ja tarkoittaa katetta urakoitsijalle. Suomalainen konealan asiantuntija.

VUOTTA SUOMESSA. Yksi kone, monta tapaa työskennellä säästää aikaa ja tarkoittaa katetta urakoitsijalle. Suomalainen konealan asiantuntija. 30 1987 2017 VUOTTA SUOMESSA Yksi kone, monta tapaa työskennellä säästää aikaa ja tarkoittaa katetta urakoitsijalle. Suomalainen konealan asiantuntija. Monikäyttöiset tela-alustaiset kaivukoneet 6MCR 8MCR

Lisätiedot

Unicarriersin TX-vastapainotrukit määrittelevät energiatehokkuuden, ergonomian ja turvallisuuden uudelle tasolle

Unicarriersin TX-vastapainotrukit määrittelevät energiatehokkuuden, ergonomian ja turvallisuuden uudelle tasolle Unicarriersin TX-vastapainotrukit määrittelevät energiatehokkuuden, ergonomian ja turvallisuuden uudelle tasolle LÖYDÄ TÄYSIN UUSI SUKUPOLVI Quiet Operation ProVision Concept Energy Saving Uusi TX-sukupolvi:

Lisätiedot

Vahvaa voimaa YUCHAI YC 18 SR ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! UUSI 8-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Lyhytperäinen

Vahvaa voimaa YUCHAI YC 18 SR ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! UUSI 8-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Lyhytperäinen ENTREPOT TRADE OY Vahvaa voimaa YUCHAI YC 18 SR UUSI 8-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Lyhytperäinen Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! Hiljainen Taloudellinen Voimakas VAHVAA VOIMAA YC 18 SR Uusi sarja,

Lisätiedot

Suuret väyläleikkurit PrecisionCut / E-Cut -mallistot. Tehokkuus ja leikkuujälki vailla vertaa.

Suuret väyläleikkurit PrecisionCut / E-Cut -mallistot. Tehokkuus ja leikkuujälki vailla vertaa. Suuret väyläleikkurit PrecisionCut / E-Cut -mallistot Tehokkuus ja leikkuujälki vailla vertaa. 2 7700 / 8700 Precision Cut -väyläleikkurit John Deeren vahvuudet: verraton luotettavuus, hyvät leikkuuominaisuudet

Lisätiedot

UUsi MAssEY FERGUsON -MAllistO kokoluokassa 82-102 hv

UUsi MAssEY FERGUsON -MAllistO kokoluokassa 82-102 hv TEHOKAS JA KETTERÄ Uusi MASSEY FERGUSON -mallisto kokoluokassa 82-102 hv Suunniteltu huipulle. Perimämme juontaa vuosikymmenien taakse. Kautta aikojen olemme valmistaneet laadukkaiksi ja kestäviksi tunnettuja

Lisätiedot

Spirit 9200 2-rivinen, sivulta nostava säiliökone

Spirit 9200 2-rivinen, sivulta nostava säiliökone Spirit 9200 2-rivinen, sivulta nostava säiliökone AVR nostaa 2-rivisen korjuutekniikan uudelle tasolle! Spirit 9200 nostaa 2-rivisen korjuutekniikan aivan uudelle tasolle. Tunnustettua Spirit-konseptia

Lisätiedot

Haluatko nauttia kauniista nurmikosta? Pidä se kunnossa John Deere -ajoleikkurilla.

Haluatko nauttia kauniista nurmikosta? Pidä se kunnossa John Deere -ajoleikkurilla. Ajoleikkurimallisto 2 Haluatko nauttia kauniista nurmikosta? Pidä se kunnossa John Deere -ajoleikkurilla. Tietyssä vaiheessa nurmikonhoito alkaa tuntua työläältä perässä käveltävällä leikkurilla. Silloin

Lisätiedot

VALTION MAATALOUSTEKNOLOGIAN TUTKIMUSLAITOS STATE RESEARCH INSTITUTE OF ENGINEERING IN AGRICULTURE AND FORESTRY

VALTION MAATALOUSTEKNOLOGIAN TUTKIMUSLAITOS STATE RESEARCH INSTITUTE OF ENGINEERING IN AGRICULTURE AND FORESTRY Vi-AKCn) PPA 1 03400 VIHTI 913-46 211 VALTION MAATALOUSTEKNOLOGIAN TUTKIMUSLAITOS STATE RESEARCH INSTITUTE OF ENGINEERING IN AGRICULTURE AND FORESTRY KOETUSSELOSTUS TEST REPORT NUMERO 1197 RYHMÄ 13 VUOSI

Lisätiedot

Hakkurit. Ympäristönhoidosta urakointiin

Hakkurit. Ympäristönhoidosta urakointiin Hakkurit Ympäristönhoidosta urakointiin Puhumme kokemuksesta Junkkarin hakkurit ovat tyypiltään laikkahakkureita. Meillä on kokemusta niiden valmistamisesta jo yli 30 vuoden ja 10.000 laitteen verran.

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ KUNNOSSAPITOTRAKTORISTA

TARJOUSPYYNTÖ KUNNOSSAPITOTRAKTORISTA TARJOUSPYYNTÖ KUNNOSSAPITOTRAKTORISTA Kiuruveden kaupungin liikuntapalvelut pyytää tarjoustanne liikuntapalveluille kertaostona hankittavasta kunnossapitotraktorista. Konetta tullaan käyttämään pääasiassa

Lisätiedot

Korkeatason keräilytrukki 1000 kg 20.5.1998

Korkeatason keräilytrukki 1000 kg 20.5.1998 ROCLA PICKUP PHL-10 TEKNISET TIEDOT Korkeatason keräilytrukki 1000 kg 20.5.1998 Yleistä Kaikki mallit CE-vaatimusten mukaisia. Materiaaleista on n. 95% kierrätettäviä. Kuljettajan tila Ergonomisesti haarukoiden

Lisätiedot

D203SW D243S D263S D332ST D263SW D263SW X-tra D332SWT D332SWT X-tra. i Pienkuormaajat. www.tobroco.com

D203SW D243S D263S D332ST D263SW D263SW X-tra D332SWT D332SWT X-tra. i Pienkuormaajat. www.tobroco.com D203SW D243S D263S D332ST D263SW D263SW X-tra D332SWT D332SWT X-tra i Pienkuormaajat www.tobroco.com GiANT Pienkuormaajat Täyttääkseen asiakkaittensa tarpeet ja toiveet, Tobroco Machines tarjoaa laajan

Lisätiedot

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät Akkutoimiset porraskiipijät ihmiset SANO asettaa etusijalle! LIFTKAR PT PORRASKIIPIJÄT LIFTKAR PT ON TURVALLINEN PORTAISSA JA HELPPOKÄYTTÖINEN. ELÄMÄNLAATU ON ELÄMÄSTÄ NAUTTIMISTA TÄYSILLÄ JA YHDESSÄ

Lisätiedot

Kioti pientraktorit.

Kioti pientraktorit. Kioti pientraktorit. Kiotin käytännölliset pientraktorit Vuoden 2009 alusta laajensi Hako Ground & Garden myyntivalikoimaansa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa korealaisilla Kioti - pientraktoreilla. Kioti

Lisätiedot

RAMIRENTIN KUROTTAJAPALVELUT.

RAMIRENTIN KUROTTAJAPALVELUT. RAMIRENTIN KUROTTAJAPALVELUT Ota yhteyttä Pääkaupunkiseutu / Helsinki puh. 020 750 3745 Pirkanmaa / Tampere puh. 020 750 3172 Itä-Suomi / Kuopio puh. 020 750 3743 Keski-Suomi / Jyväskylä puh. 020 750 3742

Lisätiedot

Vahvaa voimaa YUCHAI YC 60 SR ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia!

Vahvaa voimaa YUCHAI YC 60 SR ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! ENTREPOT TRADE OY Vahvaa voimaa YUCHAI YC 60 SR Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! UUSI SR-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Hiljainen Taloudellinen Voimakas VAHVAA VOIMAA YC 60 SR 0 Toleranssi nyt myös

Lisätiedot

Uudet RYOBI 36V ruohonleikkurit Akkukoneessa nyt polttomoottorikoneen tehot

Uudet RYOBI 36V ruohonleikkurit Akkukoneessa nyt polttomoottorikoneen tehot 24.TOUKOKUUTA 2013 Uudet RYOBI 36V ruohonleikkurit Akkukoneessa nyt polttomoottorikoneen tehot Maksimaalista suorituskykyä ja pidennettyä käyttöaikaa uudella 4.0Ah akulla. Johdotonta vapautta: Ei polttoainetta,

Lisätiedot

Kompakti Sarja 3345]3350]3360 4350]4360. Optimoitua ergonomiaa ja tehoa

Kompakti Sarja 3345]3350]3360 4350]4360. Optimoitua ergonomiaa ja tehoa Kompakti Sarja 3345]3350]3360 4350]4360 Optimoitua ergonomiaa ja tehoa Pien-, pyörä- ja teleskooppikuormaajat... 14 kilowatista (20 hv) 130 kilowattiin (177 hv). Olemme suunnitelleet ja rakentaneet kuormaajia

Lisätiedot

ALKUKILPAILUN LOPPUTULOKSET keski- paras tas/s 6 s tas yht arvo sarja 1 Ahokas Jarmo Torpedos Lahti , Strömberg Jaana Blooper

ALKUKILPAILUN LOPPUTULOKSET keski- paras tas/s 6 s tas yht arvo sarja 1 Ahokas Jarmo Torpedos Lahti , Strömberg Jaana Blooper ALKUKILPAILUN LOPPUTULOKSET keski- paras tas/s 6 s tas yht arvo sarja 1 Ahokas Jarmo Torpedos Lahti 1382 0 1382 230,3 279 2 Strömberg Jaana Blooper Helsinki 8 1377 48 1329 221,5 268 3 Helminen Jouni Giants

Lisätiedot

KETJUMURSKAIMET.

KETJUMURSKAIMET. KETJUMURSKAIMET www.ilsbotools.se M120 Säädettävä nosto-/laskunopeus Joustava kiinnitys jalasten asennusta varten M120 M120 -sarja on markkinoiden pienin sarjavalmistettu hihnavetoinen murskain. Malli

Lisätiedot

mallisto - Valitessasi täydellistä leikkuukumppania

mallisto - Valitessasi täydellistä leikkuukumppania Murray mallisto - Valitessasi täydellistä leikkuukumppania Työnnettävä ruohonleikkuri - Työnnettävät ruohonleikkurit ovat yleensä hieman kevyempiä kuin itsevetävät. Ne ovat ideaali valinta pienille ja

Lisätiedot

ABB-tuotteiden myynnistä vastaavat henkilöt paikkakunnittain

ABB-tuotteiden myynnistä vastaavat henkilöt paikkakunnittain ABB-tuotteiden myynnistä vastaavat henkilöt paikkakunnittain Asiakaspalvelukeskus löytää asiantuntijamme Asiakaspalvelukeskus on ABB:n yhteydenottokanava, jonka kautta välitämme asiasi oikean henkilön

Lisätiedot

TEHOKKUUDESTA TÄYSI KYMPPI

TEHOKKUUDESTA TÄYSI KYMPPI TEHOKKUUDESTA TÄYSI KYMPPI PONSSE GAZELLE KETTERYYTTÄ JA VOIMAA KOMPAKTISSA PAKETISSA PONSSE Gazelle on kooltaan pieni, mutta voimiltaan suuri. Pieni omapaino ja tasainen painonjakauma yhdistettynä tehokkaaseen

Lisätiedot

LANNAN- JA LANNOITTEEN LEVITTIMET

LANNAN- JA LANNOITTEEN LEVITTIMET LANNAN- JA LANNOITTEEN LEVITTIMET www.facebook.com/uniamachines SISÄLLYSLUETTELO MS / MX 4 MXL / MXL PREMIUM 5 RCW / RCW PLUS 6 APOLLO / APOLLO PREMIUM 7 UNIA-esite Huhtikuu 2019 Unia pidättää oikeuden

Lisätiedot

Indeksitalon kiinteistöverot ja maksut 2015 / yli 30000 asukkaan kaupungit

Indeksitalon kiinteistöverot ja maksut 2015 / yli 30000 asukkaan kaupungit Kaupunki/kunta Indeksitalon kiinteistöverot ja maksut 2015 / yli 30000 asukkaan kaupungit Tontin kiint.vero euroa/m²/kk Rakenn. kiint.vero Kaukol. Vesi/jätev. Jätehuolto Yhteensä Lappeenranta 0.21 0.27

Lisätiedot

T RC/ PC - Tekniset tiedot

T RC/ PC - Tekniset tiedot T7.185-200 RC/ PC - Tekniset tiedot TRAKTORIMALLI T7.185 T7.200 T7.185 T7.200 RC RC PCE PCE Sylinteriluku/hengitys 6 T Interc 6 T Interc 6 T Interc 6 T Interc Iskutilavuus litraa 6,728 6,728 6,728 6,728

Lisätiedot

SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä

SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä & SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä www.pthproducts.com Tiehöylä omassa luokassaan Monikäyttöinen kiinnitysjärjestelmä Nopea asentaa Korkea laatu 2 Täydellisyyttä kahdessa eri kokoluokassa

Lisätiedot

Vuokatti Off Road 20 21.5.2006

Vuokatti Off Road 20 21.5.2006 Vuokatti Off Road 20 21.5.2006 Seurojenvälinen kilpailu Moottoriurheilukeskus Rommakko Vuokatti klo. 13.00 Kilpailun järjestää Suomen off road yhdistys ry. Katsastuksessa tarkastetaan erityisesti ettei

Lisätiedot

Vahvaa voimaa YUCHAI YC 35-8 ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! UUSI 8-sarja Suomessa Vähäpäästöinen

Vahvaa voimaa YUCHAI YC 35-8 ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! UUSI 8-sarja Suomessa Vähäpäästöinen ENTREPOT TRADE OY Vahvaa voimaa YUCHAI YC 35-8 UUSI 8-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! Hiljainen Taloudellinen Voimakas VAHVAA VOIMAA YC 35-8 Tällä kaivat jo perustuksia,

Lisätiedot

ENSIREKISTERÖINNIT Tammi-syyskuu Taulu 1. Kuukausittain. Kuukausi. Ensirekisteröinnit. Autot yhteensä. L5/L5e

ENSIREKISTERÖINNIT Tammi-syyskuu Taulu 1. Kuukausittain. Kuukausi. Ensirekisteröinnit. Autot yhteensä. L5/L5e Taulu 1. Kuukausittain Kuukausi Nelipyörät Mopot Moottorikelkat Traktorit Moottorityökoneeperävaunuperävaunut Matkailu- Puoli- Muut L7/L7e perävaunut Tammikuu 23 56 124 117 1 033 1 305 823 779 192 195

Lisätiedot

AKKUKÄYTTÖINEN TRAKTORI

AKKUKÄYTTÖINEN TRAKTORI AKKUKÄYTTÖINEN TRAKTORI JD GROUND FORCE PEOR0047 lasten akkutraktori 12 V / 8 Ah sisältää kärryn ikäsuositus 3+ 2 vaihdetta eteen + pakki mukana FM radio (toimii AA-paristoilla) mitat K 68 cm, P 169,5

Lisätiedot

KOKKOLAN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ 1(5) KARLEBY STAD Tekninen palvelukeskus Konekeskus / Marko Sillanpää 4.2.2014

KOKKOLAN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ 1(5) KARLEBY STAD Tekninen palvelukeskus Konekeskus / Marko Sillanpää 4.2.2014 KOKKOLAN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ 1(5) KARLEBY STAD Tekninen palvelukeskus Konekeskus / Marko Sillanpää 4.2.2014 JAKELU KP-Konerengas Oy, Indolantie 6, 67600 Kokkola (Jaakko Parkas) Valtra, Kauppakaari 8,

Lisätiedot

Kittilän kunta. Tarjouspyyntö Päiväys

Kittilän kunta. Tarjouspyyntö Päiväys 1/6 TARJOUSPYYNTÖ Kittilä_liikuntatoimi_2017_8 1. Hankintayksikkö ja yhteystiedot Hankintayksikkö Virallinen nimi Kansallinen yritys- ja yhteisötunnus Postiosoite Postitoimipaikka Kittilä Postinumero 99100

Lisätiedot

Säännöllinen kapasiteetti

Säännöllinen kapasiteetti Junatyyppi Juna Kulkuväli Lähtö Tulo Linja Kulkupäivät Voimassaoloaika IC 1 Helsinki asema Joensuu asema 7:17:00 11:40:00 Ma Ti Ke To Pe La Su 30.10.2016 10.12.2016 IC 2 Joensuu asema Helsinki asema 5:18:00

Lisätiedot

Tunne uusien johdollisten Ryobi puutarhatyökalujen

Tunne uusien johdollisten Ryobi puutarhatyökalujen 3. Helmikuu ta2012 Tunne uusien johdollisten Ryobi puutarhatyökalujen voima! Puutarhan hoito ja siivous on nyt helpompaa kuin koskaan aikaisemmin. Uusi Ryobisähkötyökalujen valikoima sisältää pensasleikkureita

Lisätiedot

AGRICULTURAL HANDLING solutions

AGRICULTURAL HANDLING solutions AGRICULTURAL HANDLING solutions www.manitou.com SUORITYSKYKYÄ SINUN TILALLESI 000 kg: MLT 0 ja 00 maksimi kantavuus sallii jopa tonnin kuorman kuljetuksen - ja vielä enemmän - jopa tonnin noston, m korkeaan

Lisätiedot

Vahvaa voimaa YUCHAI YC 230 LC-8 ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia!

Vahvaa voimaa YUCHAI YC 230 LC-8 ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! ENTREPOT TRADE OY Vahvaa voimaa YUCHAI YC 230 LC-8 UUSI 8-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Hiljainen Taloudellinen Voimakas Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! VAHVAA VOIMAA YC 230 LCLR-8 Sivu 2 ENTREPOT

Lisätiedot

team TOBROCO Pienkuormaajat V362 D204SW D254SW D263SW V4502T D263SW X-tra V5003 V5003 X-tra V6004T V6004T X-tra

team TOBROCO Pienkuormaajat V362 D204SW D254SW D263SW V4502T D263SW X-tra V5003 V5003 X-tra V6004T V6004T X-tra team TOBROCO V362 D204SW V452T HD D254SW V452T X-tra HD D263SW V4502T D263SW X-tra V4502T D337TX-tra V5003 V5003 X-tra V6004T V6004T X-tra Pienkuormaajat GiANT -pienkuormaajat Täyttääkseen asiakkaittensa

Lisätiedot

Forssan kaupunki. Forssan kaupungin Infrapalvelut vastaa alansa hankinnoista, materiaaleista ja palveluista.

Forssan kaupunki. Forssan kaupungin Infrapalvelut vastaa alansa hankinnoista, materiaaleista ja palveluista. 22.11.2016 1/6 86445 Ruohonleikkuri 1. : Suomi puh. +358 341415328 fax leila.gronholm@forssa.fi : : : Forssan kaupungin Infrapalvelut vastaa alansa hankinnoista, materiaaleista ja palveluista. 2. Hankinnan

Lisätiedot

Joensuun seutukirjaston tilastovertailu muiden maakuntakirjastojen kanssa

Joensuun seutukirjaston tilastovertailu muiden maakuntakirjastojen kanssa 1 (6) Joensuun seutukirjaston tilastovertailu muiden maakuntakirjastojen kanssa 1. Suoritevertailu Tilastoissa Joensuun seutukirjaston toimintatilastoja on verrattu kaikkiin muihin maakuntakirjastoihin

Lisätiedot

REXEL VAN DIGITAALISET OTOT & AUTOMAATTISET TÄYDENNYKSET. Rexel Van parantaa työn tuottavuutta urakoinnissa ja huoltotoiminnassa

REXEL VAN DIGITAALISET OTOT & AUTOMAATTISET TÄYDENNYKSET. Rexel Van parantaa työn tuottavuutta urakoinnissa ja huoltotoiminnassa REXEL VAN DIGITAALISET OTOT & AUTOMAATTISET TÄYDENNYKSET Rexel Van parantaa työn tuottavuutta urakoinnissa ja huoltotoiminnassa Mikä on Rexel Van? Rexel Van on sähkötarvikevarasto autossa. Rexel Vanissa

Lisätiedot

SÄHKÖTRUKKIMALLISTO 6 11 t

SÄHKÖTRUKKIMALLISTO 6 11 t SÄHKÖTRUKKIMALLISTO 6 11 t VALMISTETTU RUOTSISSA POHJOISMAISIIN OLOSUHTEISIIN MARKKINOIDEN PARAS SÄHKÖTRUKKI Merlinum forkflit on Pohjoismaisiin olosuhteisiin suunniteltu sähkötrukkimallisto, joka soveltuu

Lisätiedot

Vahvaa voimaa ENTREPOT TRADE OY YUCHAI YC 135-8 LR PITKÄPUOMI KAIVUKONE. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia!

Vahvaa voimaa ENTREPOT TRADE OY YUCHAI YC 135-8 LR PITKÄPUOMI KAIVUKONE. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! ENTREPOT TRADE OY Vahvaa voimaa PITKÄPUOMI KAIVUKONE UUSI 8-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Hiljainen Taloudellinen Voimakas Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! Sivu 2 ENTREPOT TRADE OY Käyttäjät sen tietävät!

Lisätiedot

Alkava ARA-tuotanto kunnittain

Alkava ARA-tuotanto kunnittain 5 Alajärvi 0 31 16 Asikkala 0 28 18 Askola 16 0 0 18 20 Akaa 0 33 0 7 49 Espoo 297 190 202 198 42 92 108 191 157 283 185 220 500 241 369 50 Eura 0 8 0 26 31 8 51 Eurajoki 0 15 61 Forssa 0 62 75 Hamina

Lisätiedot

, Turku , Lahti fb.com/ammattilaisen.koneet Koneboss 2019

, Turku , Lahti   fb.com/ammattilaisen.koneet Koneboss 2019 ET IS IM O T A M IL E PAIN ET IM T N Ä Ä V IN R E T T MU allinen F1ir v n o li o a P n e in Italiala n F1-talli e in a k jo n o h jo, ja toimitta vaihdossa! luottaa renkaiden MAAHANTUONTI MYYNTI VALMISTAJIEN

Lisätiedot

Bad Boy Diesel. Tämä suurteholeikkurien paha poika on varustettu Caterpillar-dieselmoottorilla. MOWERS. Mow with an attitude

Bad Boy Diesel. Tämä suurteholeikkurien paha poika on varustettu Caterpillar-dieselmoottorilla. MOWERS. Mow with an attitude Classic Bad Boy Diesel MOWERS Mow with an attitude Tämä suurteholeikkurien paha poika on varustettu Caterpillar-dieselmoottorilla. AC 5+ RE S Paikallaankääntyvien ruohonleikkurien kuningas QU COM AL M

Lisätiedot

301.4C. Minikaivukone

301.4C. Minikaivukone 301.4C Minikaivukone Moottori Nettoteho 13,2 kw 17,7 hp Paino Työpaino turvakaaren kanssa 1 380 kg 3 042 lb Työpaino ohjaamon kanssa 1 470 kg 3 241 lb Monipuolisuus Helppo kuljettaa ja käyttää erilaisilla

Lisätiedot

NX Sarja KIOTI-TRAKTORIT

NX Sarja KIOTI-TRAKTORIT NX Sarja KIOTI-TRAKTORIT TRAKTORIT NX4510/NX5010/NX5510/NX6010 NX Uutta kehittynyttä TEKNIIKKAA Moderni ja tyylikäs Kioti-muotoilu Kiotin uuden, nykyaikaisen ja tyylikkäästi muotoillun konepeiton ansiosta

Lisätiedot

Manuaalivaihteisto. With start stop Iskutilavuus (cm3) 2298 2298 2298 2298 2298 2298 2298 Ruiskutustapa. Direct Common Rail

Manuaalivaihteisto. With start stop Iskutilavuus (cm3) 2298 2298 2298 2298 2298 2298 2298 Ruiskutustapa. Direct Common Rail MOOTTORIT MOOTTORI Manuaalivaihteisto Manuaalivaihteisto Robottivaihteisto Moottorin mallimerkintä 110dCi 125dCi 150dCi 110dCi 135dCi 165dCi 150dCi Päästönormi Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5

Lisätiedot

VA K 0 LA. 1969 Koetusselostus 741 Test report

VA K 0 LA. 1969 Koetusselostus 741 Test report VA K 0 LA Rukkila ACV Helsinki 10 12;Z Helsinki 43 41 61 Pitäjizinmäki VALTION MAATALOUSKONEIDEN TUTKIMUSLAITOS Finnish Research Institute of Engineering in Agriculture and Forestry 1969 Koetusselostus

Lisätiedot

AMMATTILAISEN KONEET. Ympäristönhoitoon Viherrakentamiseen Kiinteistönhoitoon Golf-kentille. www.agrimarket.fi www.deere.fi

AMMATTILAISEN KONEET. Ympäristönhoitoon Viherrakentamiseen Kiinteistönhoitoon Golf-kentille. www.agrimarket.fi www.deere.fi AMMATTILAISEN KONEET Ympäristönhoitoon Viherrakentamiseen Kiinteistönhoitoon Golf-kentille www.agrimarket.fi www.deere.fi Sisällysluettelo Myyjäverkosto palveluksessanne...3 John Deere -kiinteistötraktorit...4

Lisätiedot

Tuottavuutta ja kustannussäästöjä

Tuottavuutta ja kustannussäästöjä Tuottavuutta ja kustannussäästöjä vieskanmetalli.com Tarkka kylvösyvyys kylkipyörällä Parempi oljen katkaisu Tarkka syöttömääränsäätö Suuri rengaskoko Pieni vetotehontarve 2 3 Patentoitu tarkkuusvannas

Lisätiedot

Julkaistu Helsingissä 13 päivänä toukokuuta /2011 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus

Julkaistu Helsingissä 13 päivänä toukokuuta /2011 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus SUOMEN SÄÄDÖSKOKOELMA Julkaistu Helsingissä 13 päivänä toukokuuta 2011 433/2011 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus radiotaajuuksien käyttösuunnitelmasta annetun liikenne- ja viestintäministeriön

Lisätiedot