WÜRTH-LAATUUN VOIT LUOTTAA

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "WÜRTH-LAATUUN VOIT LUOTTAA"

Transkriptio

1 WÜRTH-LAATUUN VOIT LUOTTAA

2 Würthin yhteen varastoon keskitetty logistiikka mahdollistaa asiakkaiden aikaa ja rahaa säästävät, nopeat ja virheettömät toimitukset. TAVARAA ON JA TOIMITUKSET PELAAVAT Würthin logistiikkakeskus sijaitsee Riihimäellä, Suomen logistisessa keskipisteessä, josta kuljetukset kaikkialle Suomeen sujuvat nopeasti. Mittava varasto mahdollistaa suurten tavaramäärien pitämisen varastossa ja takaa pysyvän toimitusvarmuuden. Kun kaikki tuotteet ovat fyysisesti yhdessä ja samassa paikassa, suurenkin tavaramäärän hallinnointi sujuu. Tästä on Würthin asiakkaalle merkittävä hyöty, kun tilaukseen tarvittavia tuotteita ei tarvitse ryhtyä keräilemään ties mistä. Würthiltä tilattaessa tietää, mitä saa. Kaikki tuotteet tulevat yhdestä varastosta kerralla, oikein toimitettuina ja aina samanlaisina. Würthillä ei tilauksen tultua ryhdytä keräilemään tuotteita useista eri paikoista.

3 Yhteistyössä kanssamme saat vahvan kilpailuedun! Työkalu- ja tarvikealaan erikoistunut Würth on toiminut yli 30 vuotta Suomessa suomalaisten yritysten kilpai lukyvyn hyväksi. Maailmanlaajuisen Würthkonsernin vahvan taustan ansiosta voimme tarjota suomalaisille asiakkaillemme ainutlaatuista huolenpitoa. Würth-laatu on pysyvästi ja tasaisesti korkea. Jatkuva, innovatiivinen kehitystyö takaa asiakkaittemme käyttöön kehittyneimmät tuotteet ja menetelmät. Laajan tuotevalikoiman ansiosta voit keskittää hankinnat Würthille. Würth on edelläkävijä myös tarvikelogistiikassa ja palvelussa. Kehittämämme toimintamallin avainsanoja ovat yksinkertaisuus, 100 % luotettavuus ja huolehtiminen. KAIKKI KERRALLA YHDELTÄ KUMPPANILTA Würth haluaa omalta osaltaan auttaa kumppaneitaan menestymään. Tarjoamme sinulle mahdollisimman helpon tavan hoitaa tarvike- ja työkaluhankinnat. Kumppaninamme voit luottaa koko tarvikelogistiikan meidän hoitoomme. Huolehdimme tilausten, kuljetusten ja varastotilanteen koordinoinnista sekä siitä, että kokonaisuus sujuu. Tarvike- ja työkalutarpeissa sinua palvelevat ammattitaitoiset myyntiedustajat sekä lähes 100 Würth Centeriä eri puolilla maata. Saat saman huolehtivan palvelun ja samat laatutuotteet kaikkialla Suomessa sekä kaikkialla Euroopassa ja muilla mantereilla, yhteensä 84 maassa.

4 Håkan Linden Logistiikka- ja hankintapäällikkö KONE Hissit Oy

5 Tuotteet ja palvelu asiakkaan mitoin Maailman neljänneksi suurimman hissi- ja liukuporrasalan yrityksen KONE Hissit Oy:n Suomen liiketoimintayksikön (uushissi-, liukuporras- ja ovimyynti sekä modernisointi- ja kunnossapitopalvelut) yhteistyö Würthin kanssa alkoi kahdeksan vuotta sitten ja on vuosi vuodelta kasvanut ja syventynyt. Tänä päivänä Würth huolehtii KONE Hissit Oy:n Suomen liike toimintayksikön tarvitsemista kiinnitystarvikkeista, kemikaaleista ja työkaluista jopa mittatyönä valmistaen. Toimialan ja yrityksen erityistarpeet on huomioitu erityisesti huoltokemikaaleissa, joita Würth tekee varta vasten hissiyhtiön erityistarpeisiin. Würthin ammattitaitoisella palvelulla sekä laajalla Würth Center -verkostolla on ollut kumppanivalinnassa tärkeä merkitys. KONE on erinomaisesti onnistunut hyödyntämään toiminnassaan ympäri Suomea sijaitsevia Würthin noutopisteitä, joista tuotteet voi noutaa välittömästi kun niitä työmailla tarvitaan. Tärkeä lisäetu on myös toimituspalvelu eri pisteistä. SAMAT TARVIKKEET KAIKKIALLA SUOMESSA Würth-konserni on merkittävä globaali toimija, joka palvelee KONEen yrityksiä myös eri puolilla maailmaa. Tiivis yhteis työ Suomessa ja maailmalla antaa hyvää lisäarvoa KONEen edelläkävijän rooliin uusien tuotteiden ja palveluiden kehittäjänä. Hankintojen keskittäminen Würthille on osaltaan tukenut yrityksen menestystä ja tuonut säästöä niin tuote kustannuksiin kuin koko hankintaprosessiin.

6 Pertti Kivimäki, Ostaja, varastopäällikkö, M-REAL Kyro, Kyröskoski

7 Toimitusvarmuus kiitettävä M-realin Kyröskosken paperi- ja kartonkitehdas luopui vuonna 1991 omasta keskusvarastostaan tehtaissa tarvittaville pientarvikkeille ja antoi yrityksen koko pientarvikelogistiikan Würthin hoitoon. Würth on huolehtinut tehtaan kaikilla osastoilla pientarvikehyllyjen ylläpidosta ja täydennyksestä jo 14 vuoden ajan. Euroopan johtavan paperiyhtiön koneiden on toimittava luotettavasti ja niiden huollot on hoidettava sujuvasti. Mahdollisiin yllättäviinkin tarpeisiin on löydyttävä nopeasti oikeanlainen tarvike. Tässä auttaa Würthin erinomainen laatu niin tarvikkeissa kuin toiminnassa. Ensiarvoisen tärkeää on se, että Würthin toimitusvarmuus on kiitettävä! Würthin kiinteä suhde yhteistyökumppaneihinsa edesauttaa hyvää lopputulosta. Tuttu edustaja tuntee paikat ja henkilöt, sekä riittävästi myös paperitehtaan toimintaa. Näin hän osaa hyvin ennakoida tulevat tarpeet. Würthin edustajan kokemus ja näkemys auttavat osaltaan vähentämään kalliita seisokkeja. YHTEISTYÖ MARKKINAJOHTAJAN KANSSA LISÄÄ KILPAILUKYKYÄSI Tarvikkeiden ostaminen usealta toimittajalta on kallista. Würthiltä saat koko tarvikelogistiikan yhdeltä kumppanilta. Würthillä tuotteiden suunnittelu, kehitys ja valmistus ovat omissa käsissä, joten tuotteiden laatu pysyy tasaisena. Palkittu pientarvikelogistiikka selkeyttää ja tehostaa hankintojasi. Ostaminen ja seuranta helpottuvat ja kustannukset laskevat. Ammattimainen, kokonaistaloudellinen hankintaratkaisu säästää työaikaasi siihen, mikä on tärkeintä.

8 Kaj Österberg General Manager, Logistics FORTUM, Thermal Power

9 Würth-logistiikka säästää asiakkaan kustannuksia Fortumilla on voimalaitos- ja teollisuuskunnossapidon parissa Würthin kanssa yhteistyötä yli 20 toimipisteessään ympäri Suomea. Kymmenisen vuotta sitten alkanut yhteistoiminta rakentuu Fortumin tiloissa oleville Würthin ylläpitämille varastoille. Würthin varastoratkaisun ansiosta Fortumin eri teollisuusyksiköillä on jatkuvasti käytössään riittävä määrä ja valikoima päivittäiskunnossapidon tarvikkeita ruuveista ja kemikaaleista työkaluihin ja työsuojelutarvikkeisiin. Tarvikkeiden laatutason on oltava pysyvästi korkea, jotta huolto ja kunnossapito sujuvat ilman yllätyksiä. Voimalaa ei puuttuvien kunnossa pitotarvikkeiden vuoksi kannata seisottaa. WÜRTHILTÄ TILATESSA TIETÄÄ MITÄ SAA Peruslähtökohtana kiinteälle tarvikekumppanuudelle on mahdollistaa Fortumille keskittyminen yrityksen omaan ydinosaamiseen, mm. voimalaitosten käyttöön ja kunnossapitoon, sekä energian tuotantoon. Fortum ostaa Würthiltä palveluina sen, missä Würthillä on vahva osaaminen. Näitä ovat kunnossapidon kulutustarvikkeet ja varastointipalvelut. Würthin avulla Fortumilla on tavoitteena saada välttämättömät tarvikkeet käyttöön mahdollisimman helposti ja edullisesti. Isojen ostovolyymien myötä syntyy säästöjä ja samalla yhteistyö yhden kumppanin kanssa säästää organisaation aikaa tärkeämpään työhön.

10 Jorma Ryynänen Hankintapäällikkö Skanska Oy Lausunnon antaja Osmo Ollila Hankintamies Skanska Oy

11 Laatu ratkaisee Skanska on Suomen johtava asuntojen, tuotanto- ja toimitilojen sekä infrastruktuurin rakentaja. Maailman suurimpiin rakennusyrityksiin kuuluva Skanska aloitti toimintansa Suomessa nykyisessä muodossaan vuonna Yhteistyötä Würthin kanssa on tehty alusta asti. Useimmille Skanskan työmaille tarpeel liset pientarvikkeet kulkevat Würthin kuljetuksilla. Työmailla luotetaan erityisesti Würthin kiinnitystekniikan ja rakennuskemian tuotteisiin. Tuttu Würthin edustaja ja tutut Würthin tuotteet ovat hektisellä työmaalla tärkeä, työtä helpottava etu. Näin saadaan varmistettua jokaiseen tarpeeseen juuri oikea tuote oikeaan aikaan. Kattava Würth Center -verkosto mahdollistaa myös tuotteiden joustavan noudon. WÜRTHILTÄ SAAT KAIKEN MITÄ TARVITSET Rakennustyömaata voidaan pitää kokoonpanotehtaana, jossa eri osien kiinnitystarvikkeiden merkitys on erittäin suuri. Tarvikkeissa tärkeimmät osto kriteerit ovat laatu ja tarkoituksenmukaisuus. Würthin tuotteissa hinta-laatusuhde on kohdallaan. Myös yhteistyö Würthin kanssa on helppo, sujuva prosessi.

12 Risto Pyhältö konsernioston apulaisjohtaja M-real Oyj KUMPPANIT VALITAAN TIUKALLA SEULALLA. Paperiteollisuudessa haetaan nyt entistä pitkäaikaisempia ja kattavampia yhteistyösopimuksia ostamisessa. Metsäliittoyhtymään kuuluva M-real Oyj on mukana kehittämässä alalle yhtenäistä sähköistä hankintaprosessia. Uudella, kustannustehokkaalla ostojen hallinnalla toimittajien määrä vähenee. Toisaalta käytettävien toimittajien kanssa pyritään pitkäaikaisempiin ja sitovampiin yhteistyösopimuksiin, jolloin tapa toimia on tehokkaampaa ja mahdollisimman suoraviivaista. Yhteistyökumppaniksi valitun toimittajan tarjonnan on oltava omalla erikoisalueellaan kattavaa ja vähintään maanlaajuista, mieluummin Eurooppa-tasoista kuten teollisuudenkin toiminta. Yhteistyökumppanin monipuolinen tuotevalikoima sekä laatu korostuvat nyt entisestään. Uusi hankintajärjestelmä on M-realissa käytössä jo lähes kaikissa yrityksen yksiköissä Suomessa, Ruotsissa, Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä ja Englannissa. Edellä mainittujen kriteerien kattavan täyttymisen perusteella yrityksen tarviketoimittajaksi on valittu Würth.

13 Markku Hotanen ostaja Metso Paperi TOIMITUKSET VARMASTI KAIKISSA OLOSUHTEISSA. Tuotteiden laatu ja toimitusvarmuus ovat ehdottoman tärkeitä. Laadun kanssa ei riskeerata. Vain tuotteet, jotka täyttävät kaikki niille asetetut laatukriteerit, tulevat kysymykseen. Esimerkiksi kiinnitystarvikkeissa on oleellista, että tuotteen raaka-aine ja lujuus todella vastaavat leimauksia. Würth Oy on toiminut tavarantoimittajanamme yli 10 vuotta ja on tänä aikana osoittautunut erittäin luotettavaksi toimittajaksi niin tuotteiden laadun kuin toiminnankin suhteen. Erityisesti arvostamme sitä, että Würthkonsernilla on omaa valmistusta ja omat tuotteet. Tämä sekä Würth-konsernin vahva osaaminen laaduntarkkailussa varmistavat, että voimme luottaa toimitusten laatuun täydellisesti. Tärkeää on, että toimitukset tulevat vahvan laatukontrollin läpi, ja ainoastaan laatuauditoiduilta toimittajilta. Emme todellakaan halua toimia yritysten kanssa, jotka alkavat tilauksen saatuaan keräillä tuotteita mistä milloinkin. Siihen liittyy aivan liikaa riskejä.

14 Würthillä jokainen tilausrivi tarkastetaan ennen toimitusta.

15 Systemaattinen valvonta ja tarkastus takaavat virheettömyyden 1. Tehdastarkastus Tuotteet tarkastetaan jo tehtaalla. Laadun varmistaa 200 tuotekehitysinsinööriä sekä 80 laadunvarmistajaa. 2. Saapuvan tavaran vastaanotto tarkastus Vastaanottotarkastus tehdään heti tavaran saapuessa logistiikkakeskukseen. 3. Tarkastus keräilyhyllyssä 4. Lopputarkastus Ennen asiakkaalle toimitusta, jokaisen tilatun tuotteen laatu ja määrä tarkistetaan. TOIMITUSVARMUUS JA VIRHEETTÖMYYS YLI 99 % Virheettömät toimitukset säästävät aikaa ja rahaa Jokainen virhe maksaa. Yksikin virhe aiheuttaa turhia kustannuksia ja kalliiksi tulevia viiveitä. Siksi Würthillä toimitusten tarkastaminen kuuluu oleellisena osana toimintarutiineihin. Jokainen tilausrivi tarkastetaan useassa eri vaiheessa ennen asiakkaalle lähettämistä. Tiukan tarkastusprosessin ansiosta Würthin dokumentoitu toimitusvarmuus on jo 10 vuoden ajan ollut yli 99 %. Dokumentoitu toimitusvarmuus jo yli 10 vuoden ajan yli 99 %.

16

17 Valitse kumppaniksi Würth! Würth Centereissä olemme keskittyneet palvelemaan ammattilaisia, 1 joten meiltä saat kaiken tarvitsemasi ilman odottelua. Ammattitaitoinen henkilökunta on aina paikalla apunasi. 2 Koko maan kattavan, lähes 100 Würth Centerin verkoston ansiosta kaikkialla Suomessa Würth-tuotteiden varaosat ovat hyvin lähellä asiakastamme. Usein sattuvissa kiireellisissä tarpeissa tuotteet löytyvät muutaman minuutin matkan päästä. 3 Voit keskittää työkalu- ja tarvikehankinnat yhdelle luotettavalle toimittajalle. Würth Centerissä on ison talon monipuolinen tuotevalikoima. Säästät aikaa ja hankinnasta aiheutuvia kustannuksia. Samalla voit olla varma, että saat vuodesta toiseen samoja pysyvästi korkealaatuisia tuotteita. SÄÄSTÄ AIKAA JA RAHAA KESKITÄ HANKINNAT WÜRTHILLE 4 Würth Centerissä sinulla on mahdollisuus kokeilla ja vertailla työkaluja. Omien kokemustesi ja osaavan henkilökunnan avulla sinun on helppo tehdä valintasi. Järjestämme myös hyödyllisiä tuote-esittelyjä ja koulutustilaisuuksia. 5 Würth on tarvikelogistiikan edelläkävijä, ja halutessasi voimme huolehtia yrityksesi koko tarvikelogistiikasta. Tällöin huolehdimme tilauksista, kuljetuksista ja varastotilanteesta sekä koordinoimme kokonaisuuden yrityksesi tarpeiden mukaan.

18 Würth Centerit ja edustajamme ov ESPOO Muurala Nimismiehenpelto 4A ESPOO puh fax ESPOO Suomenoja Luoteisrinne ESPOO puh fax FORSSA Nikkilänkatu FORSSA puh fax HAMINA Helsingintie 1 A HAMINA puh fax HARJAVALTA Asema-Aukio HARJAVALTA puh fax HEINOLA Reumantie HEINOLA puh fax HELSINKI Herttoniemi Puusepänkatu HELSINKI puh fax HELSINKI Kamppi Urho Kekkosen katu 2, sisäpiha HELSINKI puh fax HELSINKI Konala Ristipellontie HELSINKI puh fax HELSINKI Länsisatama Hietasaarenkuja 4 Makasiini L Helsinki puh fax HELSINKI Sörnäinen Vanha Talvitie HELSINKI puh fax HELSINKI Tattarinharju Valuraudankuja HELSINKI puh fax HELSINKI Vuosaari Ruusuniementie 4C HELSINKI puh fax HOLLOLA Mursketie HOLLOLA puh fax HYRYLÄ Hiekkamäentie TUUSULA puh fax HYVINKÄÄ Koneenkatu HYVINKÄÄ puh fax HÄMEENLINNA Tiiriö Sähkömestarintie HÄMEENLINNA puh fax HÄMEENLINNA Hätilä Keilakatu HÄMEENLINNA puh fax IISALMI Kilpivirrantie IISALMI puh fax IMATRA Mansikkala Sukkulakatu IMATRA puh fax IMATRA Vuoksenniska Retikankuja IMATRA puh fax JOENSUU Wahlforssinkatu JOENSUU puh fax JYVÄSKYLÄ Ahjokatu JYVÄSKYLÄ puh fax JYVÄSKYLÄ Savela Onkapannu JYVÄSKYLÄ puh fax JÄMSÄ Autokuja JÄMSÄ puh fax JÄRVENPÄÄ Yrittäjänkatu JÄRVENPÄÄ puh fax KAARINA Hallimestarinkatu KAARINA puh fax KAJAANI Kettukalliontie KAJAANI puh fax KALAJOKI Merenojantie KALAJOKI puh fax KANKAANPÄÄ Keskuskatu KANKAANPÄÄ puh fax KAUHAJOKI Topeeka KAUHAJOKI puh fax KEMI Asentajankatu KEMI puh fax KERAVA Palopellonkatu KERAVA puh fax KITTILÄ Valtatie KITTILÄ puh fax KOKKOLA Tehtaankatu KOKKOLA puh fax KOTKA Laturintie 1 lh nro KOTKA puh fax KOUVOLA Korjalankatu KOUVOLA puh fax KULLOO/Sköldvik Nesteentie KULLOONKYLÄ puh fax KUOPIO Volttikatu KUOPIO puh fax KUUSAMO Torangintaival 2 a KUUSAMO puh fax KUUSANKOSKI Valtakatu KUUSANKOSKI puh fax LAHTI Kivistönmäki Hirsimetsäntie LAHTI puh fax LAHTI Laune Alavankatu LAHTI puh fax LAITILA Pilppulantie LAITILA puh fax LAPPEENRANTA Myllymäenkatu LAPPEENRANTA puh fax Lempäälä Ideaparkki Helsingintie 256 B LEMPÄÄLÄ puh fax LEPPÄVIRTA Kokoojatie 1 1 LEPPÄVIRTA puh fax Parempaa laatua vaativ

19 t lähelläsi kaikkialla Suomessa. LOHJA Ojamonharju Ojamonharjuntie LOHJA puh fax LOHJA Pappilankorpi Levysepäntie LOHJA puh fax LOIMAA Lamminkatu LOIMAA puh fax MIKKELI Yrittäjänkatu MIKKELI puh fax MÄNTTÄ Isonnevantie MÄNTTÄ puh fax NOKIA Pikkukorventie NOKIA puh fax NUMMELA Asemantie NUMMELA puh fax NURMIJÄRVI Myllykukko Ilvesvuorenkatu NURMIJÄRVI puh fax OULU Joutsensilta Paljetie OULU puh fax OULU Rusko Voimatie OULU puh fax OULU Toppila Tukkitie OULU puh Fax PARKANO Teollisuustie 21 A PARKANO puh fax PIEKSÄMÄKI Kaaritie PIEKSÄMÄKI puh fax PIETARSAARI Teollisuustie PIETARSAARI puh fax PORI Hevosenkenkä PORI puh fax PORI Tikkula Karjarannantie PORI puh fax PORVOO Teollisuustie 12 B PORVOO puh fax RAAHE Yrittäjäntie 1A RAAHE puh fax RAISIO Purokatu RAISIO puh fax RAUMA Viaporinportti RAUMA puh fax RIIHIMÄKI Herajoki Hyvinkääntie RIIHIMÄKI puh fax RIIHIMÄKI keskusta Torikatu RIIHIMÄKI puh fax ROVANIEMI Teollisuustie ROVANIEMI puh fax SALO Myllyojankatu SALO puh fax SAVONLINNA Karjalantie SAVONLINNA puh fax SEINÄJOKI Kauppaneliö SEINÄJOKI puh fax TAMMISAARI Ajurinpuisto TAMMISAARI puh fax TAMPERE Sammonkatu TAMPERE puh fax TAMPERE Kaukajärvi Hyllilänkatu TAMPERE puh fax TAMPERE Lielahti Harjuntausta 3 B TAMPERE puh fax TAMPERE Nekala Viinikankatu TAMPERE puh fax TOIJALA Satamatie TOIJALA puh fax TORNIO Muuntamonkatu TORNIO puh fax TURKU Oriketo Vanha Tampereentie TURKU puh fax TURKU Ruissalontie Ruissalontie TURKU puh fax UUSIKAUPUNKI Lokalahdentie UUSIKAUPUNKI puh fax VAASA Virtaviiva 7 D VAASA puh fax VAASA Kivihaka Kokkokalliontie VAASA puh fax VALKEAKOSKI Sammonkatu VALKEAKOSKI puh fax VAMMALA Kivisenojankatu VAMMALA puh fax VANTAANKOSKI Vanha Nurmijärventie VANTAA puh fax VANTAANPORTTI Väinö Tannerin tie VANTAA puh fax VARKAUS Relanderinkatu VARKAUS puh fax YLIVIESKA Latvalantie YLIVIESKA puh fax YLÖJÄRVI Elotie YLÖJÄRVI puh fax ÄHTÄRI Miilutie Ähtäri puh fax ÄÄNEKOSKI Kotakennääntie ÄÄNEKOSKI puh fax Puhelinmyyntimme palvelee Sinua Puh Fax aan ammattikäyttöön.

20 Tehokerroin 130 Tehokkailla ja kestävillä välineillä parempaan tuottavuuteen. Würth Oy Riihimäki Puh. (019) 7701 Faksi (019)

Sähkötarvikkeita ammattilaisille.

Sähkötarvikkeita ammattilaisille. Sähkötarvikkeita ammattilaisille. SÄHKÖ TELE AUTOMAATIO Prysmian Group SLO tutuksi SLO ammattilaisten sähkötarviketoimittaja SLO on Suomen johtava sähkö-, tele- ja automaatiotuotteiden toimittaja. Tavoitteenamme

Lisätiedot

Tyytyväinen asiakas on osaamisemme mitta.

Tyytyväinen asiakas on osaamisemme mitta. Vuosikertomus 2009 2 Tyytyväinen asiakas on osaamisemme mitta. Sisällysluettelo Toimitusjohtajan katsaus 4-5 Visio ja arvot 6-7 Merkittäviä tapahtumia 2009 8-9 Keskittämisen edut käyttöön 10-11 Asiakkaan

Lisätiedot

AURINKOSÄHKÖÄ TOIMITILOIHIN

AURINKOSÄHKÖÄ TOIMITILOIHIN NRO 1/2015 Rexel Finland Oy:n asiakaslehti 12 OMAVARASTOLLE ON LAPISSA KÄYTTÖÄ 14 TERVETULOA REXEL BUSINESS LOUNGEEN AURINKOSÄHKÖÄ TOIMITILOIHIN Exxact valonsäädin UNI400LED Valkoinen Antrasiitti Metalli

Lisätiedot

...2...3...4...5...6...7...9...10...11...13 ...15

...2...3...4...5...6...7...9...10...11...13 ...15 1 Vanhassa muistissa on jopa 1930-luvun laman jälkeinen maailmansota. Tämän päivän Suomessakin turvallisuuspolitiikka on noussut yhdeksi tärkeistä puheenaiheista. Turvallisuuspoliittinen selonteko on parhaillaan

Lisätiedot

Mittavat investoinnit Joensuussa saivat turvallisen ympäristön

Mittavat investoinnit Joensuussa saivat turvallisen ympäristön OC-SYSTEM OY:N ASIAKASLEHTI 1 2013 Mittavat investoinnit Joensuussa saivat turvallisen ympäristön sivu 4 sivu 4 Sandvik sai jäysteenpoistosolun ja kokoonpanolinjan sivu 10 Mittavat investoinnit Joensuussa

Lisätiedot

SAP Our Story. Tarinamme asiakkaidemme kertomana

SAP Our Story. Tarinamme asiakkaidemme kertomana SAP Our Story Tarinamme asiakkaidemme kertomana 1 Sisällysluettelo: Aktia Parempaa asiakaspalvelua yhtenäisellä viestintäratkaisulla... 4 Anvia TV SAP Business One mukautuu kehittyvän konsernin tarpeisiin...

Lisätiedot

Hyödynnä sosiaalisen median

Hyödynnä sosiaalisen median ISMAgazine NRO 2 / 2011 VISMAN ASIAKASLEHTI Palkanlaskennan modernit mahdollisuudet: pilvipalvelu ja ulkoistaminen Ulkoistamispalveluiden ja ohjelmiston yhdistelmä Vinkkejä ostolaskujen käsittelyyn ja

Lisätiedot

4 LVISNet-mobiilipäätteet mahdollistavat tarviketilaukset. tukusta mistä vaan

4 LVISNet-mobiilipäätteet mahdollistavat tarviketilaukset. tukusta mistä vaan FINN-ID UUTISET AUTOMAATTISEEN TUNNISTUKSEEN PERUSTUVAT LOGISTIIKAN TOIMINNANOHJAUSRATKAISUT Finn-ID -uutiset nyt myös selailtavana verkkoversiona! 8 Mauste-Sallisen varastonhallintaratkaisu vähensi keräilyvirheitä

Lisätiedot

ISÄNNÖINTISANOMAT. Mikkeli ISÄNNÖINTISANOMAT 1. 26. vuosikerta 2013 2014

ISÄNNÖINTISANOMAT. Mikkeli ISÄNNÖINTISANOMAT 1. 26. vuosikerta 2013 2014 26. vuosikerta 2013 2014 ISÄNNÖINTISANOMAT 1 ISÄNNÖINTISANOMAT Hyvä luottokelpoisuus Soliditet 2013 Mikkeli REIM Mikkeli Oy Nuijamiestenkatu 4 50100 Mikkeli p. 0207 438 560 www.reimgroup.com/mikkeli ISÄNNÖINTISANOMAT

Lisätiedot

VISMAgazine LAITA PÄÄ PILVEEN JA KOE TULEVAISUUS TALOUSTIETEEN PROFESSORI:

VISMAgazine LAITA PÄÄ PILVEEN JA KOE TULEVAISUUS TALOUSTIETEEN PROFESSORI: VISMAgazine Visman asiakaslehti 2013 UUTUUS! Visma.net Expense kustannustehokasta ja helppoa matkalaskujen hallintaa Visma Navitalla katsot tulevaisuuteen NPS on osa asiakassuhteen hoitamista Visma Passelin

Lisätiedot

Duo. www.rtkpalvelu.fi

Duo. www.rtkpalvelu.fi Duo 2 www.rtkpalvelu.fi 2009 RTK-PALVELU OY ja TECHNOPOLIS OYJ: Laatu tulee työn tuloksena s. 4 RTK-PALVELU MAAJOUKKUEEN yhteistyökumppaniksi s. 20 SADAN MILJOONAN metsästys s. 22 1 RTK-PALVELU 2 2009

Lisätiedot

Monitoimimurtaja Venäjälle

Monitoimimurtaja Venäjälle Monitoimimurtaja Venäjälle Schneider Electricin uusi maajohtaja Kuluttajien sähkötreffit valaistus opastaa häntä, ja tuo turvallisen olon sinulle. Exxact-opastusvaloilla luot turvallisuutta yön pimeyteen.

Lisätiedot

K E S K I A U K E A M A L L A IDEAKUVASTO 2007. Nyt panostetaan KYLPPÄRIIN. Föönimies MUISTELEE LÄMPÖÄ. monella eri tavalla tietoa ideoita

K E S K I A U K E A M A L L A IDEAKUVASTO 2007. Nyt panostetaan KYLPPÄRIIN. Föönimies MUISTELEE LÄMPÖÄ. monella eri tavalla tietoa ideoita REILUJA TARJOUKSIA K E S K I A U K E A M A L L A IDEAKUVASTO 2007 Nyt panostetaan KYLPPÄRIIN Föönimies MUISTELEE JOKO SINULLA ON AURINKOINEN TULEVAISUUS? LÄMPÖÄ monella eri tavalla tietoa ideoita I D E

Lisätiedot

ISÄNNÖINTISANOMAT. Imatra ISÄNNÖINTISANOMAT 1. 26. vuosikerta 2013 2014

ISÄNNÖINTISANOMAT. Imatra ISÄNNÖINTISANOMAT 1. 26. vuosikerta 2013 2014 26. vuosikerta 2013 2014 ISÄNNÖINTISANOMAT 1 ISÄNNÖINTISANOMAT Hyvä luottokelpoisuus Soliditet 2013 Photo: ekarjala kuvapankki / Raija Mutanen Imatra REIM Imatra Oy Lappeentie 17 55100 Imatra p. 0207 438

Lisätiedot

Tekniset JAPO myymälä palvelee SISÄSIVUILLA... JAPO yritysten yhtiestyökumppanina. Stratovarius tekee biisejä verkon kautta

Tekniset JAPO myymälä palvelee SISÄSIVUILLA... JAPO yritysten yhtiestyökumppanina. Stratovarius tekee biisejä verkon kautta Tieto, koneet ja yhteydet. JAPO-Tekniset-myymälä Alajärven Kauppakadun varrella on uudistunut sekä sisältä että ulkoa. Tekniset JAPO myymälä palvelee JAPOn toimitalo on läpikäynyt mittavan remontin. Toimitalon

Lisätiedot

Espoo-Vantaa Maaliskuu 1/10

Espoo-Vantaa Maaliskuu 1/10 Espoo-Vantaa Maaliskuu 1/10 2 YRITYSMAAILMA Gustavelund kutsuu Tuusulanjärven rannalle Onnistuneita kokouksia - unohtumattomia elämyksiä Kokoushotelli Gustavelund sijaitsee upealla paikalla Tuusulanjärven

Lisätiedot

Vähälä Yhtiöiden asiakaslehti 2014. Halusimme keskittää maailmanlaajuiset kuljetukset yhdelle kumppanille

Vähälä Yhtiöiden asiakaslehti 2014. Halusimme keskittää maailmanlaajuiset kuljetukset yhdelle kumppanille Vähälä Yhtiöiden asiakaslehti 2014 Meka Pro ja Vähälä kehittävät toimintaa yhdessä Vähälä vie Polar Metallin grillit ja savupellit maailmalle Sähköinen asiointi lisää laatua, tehokkuutta ja läpinäky- vyyttä

Lisätiedot

Visma Certified Gold Partner GEOTRACK OY. Ulkoistettu taloushallinto mukana yrityksen kasvuvaiheissa. Kansainvälinen Visma lähellä Sinua

Visma Certified Gold Partner GEOTRACK OY. Ulkoistettu taloushallinto mukana yrityksen kasvuvaiheissa. Kansainvälinen Visma lähellä Sinua NRO 2/08 VISMAN ASIAKASLEHTI Kansainvälinen Visma lähellä Sinua Ulkoistettu taloushallinto mukana yrityksen kasvuvaiheissa Visma Nova- ja Visma Econet -koulutukset uudistuvat Visma Certified Gold Partner

Lisätiedot

LVIS-Maailma Admicomin asiakaslehti 4/2013

LVIS-Maailma Admicomin asiakaslehti 4/2013 LVIS-Maailma Admicomin asiakaslehti 4/2013 HSK Sähkö Oy Arki pyörii Adminetillä, henkilöstö keskittyy kasvuun Paratec Oy Enemmän rahaa vähemmällä työllä PeLVI Oy Jos jokin menee pieleen, hälytyskellot

Lisätiedot

ISÄNNÖINTISANOMAT. Kymi ISÄNNÖINTISANOMAT 1. 26. vuosikerta 2013 2014

ISÄNNÖINTISANOMAT. Kymi ISÄNNÖINTISANOMAT 1. 26. vuosikerta 2013 2014 26. vuosikerta 2013 2014 ISÄNNÖINTISANOMAT 1 ISÄNNÖINTISANOMAT Hyvä luottokelpoisuus Soliditet 2013 REIM Kymi Oy Lehtomäenkatu 12, 45160 Kouvola p. 0207 438 500 www.reimgroup.com/kymi-kouvola Kymi Keskusaukio

Lisätiedot

Ratkaisu. Satu Kuoppamäki, Kesko: Vastuullisuus integroituu tulevaisuudessa entistä tiiviimmin liiketoimintaan. Palvelumuotoilu kiehtoo ja pelottaa

Ratkaisu. Satu Kuoppamäki, Kesko: Vastuullisuus integroituu tulevaisuudessa entistä tiiviimmin liiketoimintaan. Palvelumuotoilu kiehtoo ja pelottaa Ratkaisu CGI:n asiakas- ja sidosryhmälehti 3 2013 Satu Miettinen, professori: Palvelumuotoilu kiehtoo ja pelottaa Satu Kuoppamäki, Kesko: Vastuullisuus integroituu tulevaisuudessa entistä tiiviimmin liiketoimintaan

Lisätiedot

...2...3...4...5...6...7...8...9...10...11...12...13...14...15...16

...2...3...4...5...6...7...8...9...10...11...12...13...14...15...16 1 BUSINESS NETWORKS Nordic LAN & WAN Communication Oy Nordic LAN & WAN Communication Oy Poliisin tietohallintokeskus PTHK on valinnut in sisäasiainministeriön runkoverkon valtakunnalliseksi tietoturva-

Lisätiedot

ELÄMÄNLAATUA VIREÄSSÄ MANSIKKAKAUPUNGISSA

ELÄMÄNLAATUA VIREÄSSÄ MANSIKKAKAUPUNGISSA RAKENNUSMAAILMA KODIN KAIKKI KALUSTEET - keittiöt - kodinhoito- huoneet - komerot - wc-kalusteet - maksuton suunnittelu ja kotikäynti (mallikuvan tasoiset suunnitelmat maksutta) 1 Savon Seudun 1/2010 Messujakelu:

Lisätiedot

SGS FINLAND COMPACT TOUKOKUU 2012 NYT MYÖS LÄÄKINTÄLAITTEIDEN TURVALLISUUSTESTAUS

SGS FINLAND COMPACT TOUKOKUU 2012 NYT MYÖS LÄÄKINTÄLAITTEIDEN TURVALLISUUSTESTAUS SGS FINLAND COMPACT SGS FINLANDIN asiakaslehti TOUKOKUU 2012 LAATU- JA TEHDASTARKASTUKSET KIINASSA NYT MYÖS LÄÄKINTÄLAITTEIDEN TURVALLISUUSTESTAUS s. 2 PääkirjoItus LISÄTIEDOT Marianne Vorselman Marketing

Lisätiedot

Yritys- Iin Hihnatyö Oy

Yritys- Iin Hihnatyö Oy Oulun seudun Yritys- maailma Joulukuu 5/2012 Oulun Tilitieto Oy Auktorisoitu tilitoimisto. Kirjanpito Veroilmoitukset Tilintarkastukset Yrityksen perustaminen Kajaaninkatu 38 2.krs, 90100 Oulu p. 08-311

Lisätiedot

valu hukkaan Sivu 10 Haluatko saada firmasta paremman tuoton? Sivu 14 Tuloksen tekemiseen vaikuttaa suoraan yrityksen kyky hallita omia rutiinejaan.

valu hukkaan Sivu 10 Haluatko saada firmasta paremman tuoton? Sivu 14 Tuloksen tekemiseen vaikuttaa suoraan yrityksen kyky hallita omia rutiinejaan. TOUKOKUU 2013 Ecom asiakaslehti nro. 1 Tuloksen tekemiseen vaikuttaa suoraan yrityksen kyky hallita omia rutiinejaan. Sivu 2 SähköJusalla työ ei valu hukkaan Sivu 10 Haluatko saada firmasta paremman tuoton?

Lisätiedot

SOLTEQ LYHYESTI. Solteqin ratkaisujen avulla jalostettu tieto auttaa asiakkaita ohjaamaan liiketoimintaansa. ja parantamaan kannattavuuttaan.

SOLTEQ LYHYESTI. Solteqin ratkaisujen avulla jalostettu tieto auttaa asiakkaita ohjaamaan liiketoimintaansa. ja parantamaan kannattavuuttaan. Vuosikertomus 2007 1 2 Solteq 2007 SISÄLTÖ Solteq lyhyesti 5 Liiketoiminnan rakenne 6 Avainluvut 7 Toimitusjohtajan katsaus 8 Solteq 2007 10 teollisuus 14 Kauppa 18 Autokauppa 22 Hallinnointiperiaatteet

Lisätiedot

VISMAN ASIAKASLEHTI NRO 1/08. Houkutteleva ulkoistaminen Partner-kenttä uudistuu VISMAN AVULLA TEHOA KILPAILUTUKSEEN

VISMAN ASIAKASLEHTI NRO 1/08. Houkutteleva ulkoistaminen Partner-kenttä uudistuu VISMAN AVULLA TEHOA KILPAILUTUKSEEN NRO 1/08 VISMAN ASIAKASLEHTI Houkutteleva ulkoistaminen Partner-kenttä uudistuu VISMAN AVULLA TEHOA KILPAILUTUKSEEN PÄÄKIRJOITUS SISÄLTÖ AJANKOHTAISTA...3 VISMApartner Partner-kenttä uudistuu...4 Auringon

Lisätiedot

Palau Rock Islands, snorklaten haikartalle

Palau Rock Islands, snorklaten haikartalle CWT Kaleva Travelin asiakaslehti 1/14 Palau Rock Islands, snorklaten haikartalle Vastaa lukijakyselyyn ja voita Viking Linen risteily Tukholmaan! Lue lisää s. 63. Mallorcan makuja Matkahallinnon prioriteetit

Lisätiedot

Yritys- V.P. AIRAKSINEN OY Verstastie 13, 73300 NILSIÄ PUH. 040-532 4696. Savon TILITOIMISTOPALVELU. Toiminimet - Maatalous. puh.

Yritys- V.P. AIRAKSINEN OY Verstastie 13, 73300 NILSIÄ PUH. 040-532 4696. Savon TILITOIMISTOPALVELU. Toiminimet - Maatalous. puh. Savon Yritys- maailma Joulukuu 4/2012 Siilinjärvi jatkaa reipasta kasvuaan. Nyt asukkaita on jo 21500, ja yrityksiä yli 900. Työllisyysasteemme on maakunnan paras. Olisiko Sinunkin yrityksellesi toimintaedellytyksiä

Lisätiedot