Koulutuskeskus Salpaus, Koo-kuppila Kampus 1, Kaarlo-kabinetti, Ståhlberginkatu 4 B, Lahti

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Koulutuskeskus Salpaus, Koo-kuppila Kampus 1, Kaarlo-kabinetti, Ståhlberginkatu 4 B, Lahti"

Transkriptio

1 Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Esityslista 19/ Yhtymähallitus Aika klo 08:00 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Koo-kuppila Kampus 1, Kaarlo-kabinetti, Ståhlberginkatu 4 B, Lahti Osallistujat Nimi Tehtävä Lisätiedot Läsnä Virtanen Seppo puheenjohtaja Vahter Merja varapuheenjohtaja Aaltonen Kalle Alonen Aino Etola Sara Hilkemaa Juhani Ijäs Paula Maattola Helena Nordström Harry Perkiö Irmeli Tonteri Jukka Muu Tokola Martti toimitusjohtaja, esittelijä Saarelainen Päivi rehtori, esittelijä Launiemi Reija pöytäkirjasihteeri

2 Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Esityslista 19/ Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 202 Kokouksen avaus Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymän osavuosikatsaus Q3, , kuntaraportointi 206 Salpaus-palvelut Oy:n toiminnan ja talouden raportti Q3, Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymän uusi ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämislupa alkaen 208 Vasemmistoliiton Lahden valtuustoryhmän valtuustoaloite ns. nollatuntisopimuksien käytöstä kaupunkikonsernissa ja kuntayhtymissä, vastauksen antaminen 209 Kuntayhtymän tallelokerosopimuksen lakkauttaminen Nordeapankissa Ilmoitusasiat Päätöspöytäkirjojen ja -luetteloiden täytäntöönpano Muut asiat 17

3 Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Esityslista 19/ Kokouksen avaus Toimitusjohtaja: Hallituksen puheenjohtaja avaa kokouksen.

4 Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Esityslista 19/ Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Toimitusjohtaja: Hallituksen puheenjohtaja toteaa kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

5 Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Esityslista 19/ Pöytäkirjan tarkastajien valinta Toimitusjohtaja: valitsee keskuudestaan kaksi tä tarkastamaan tästä kokouksesta laadittavan pöytäkirjan. Pöytäkirjan tarkastusvuorossa ovat hallituksen et Merja Vahter ja Sara Etola.

6 Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Esityslista 19/ Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymän osavuosikatsaus Q3, , kuntaraportointi Omistajakunnille on toimitettu valmistunut, Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymän osavuosikatsaus ajalta Se on luettavissa -sivuilla osoitteessa Toimitusjohtaja ja rehtori esittelevät osavuosikatsauksen. Toimitusjohtaja: merkitsee osavuosikatsauksen tiedokseen.

7 Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Esityslista 19/ Salpaus-palvelut Oy:n toiminnan ja talouden raportti Q3, Kuntayhtymän konserniohjeen 11 :ssä Raportointi mainitaan seuraavaa: "Tytäryhteisö raportoi kuntayhtymälle toiminnastaan ja taloudestaan konsernijohdon ja taloushallinnon antamien ohjeiden ja aikataulun mukaisesti vähintään tilinpäätöksen osalta. Merkittävät poikkeamat hyväksytystä suunnitelmasta, talousarviosta tai rahoitusasemasta on raportoitava aina välittömästi konsernijohdolle. Tytäryhteisön on annettava konsernijohdon pyynnöstä muitakin selvityksiä toiminnastaan ja taloudestaan." Kuntayhtymän tytäryhtiön Salpaus-palvelut Oy:n toiminnasta ja taloudesta on tarkoituksenmukaista raportoida yhtymähallitukselle samalla aikataululla neljännesvuosittain, kuin kunnille raportoidaan kuntayhtymän toiminnasta ja taloudesta. Salpaus-palvelut Oy:n toimitusjohtaja Martti Tokola antaa raportin yhtiön puolivuotiskatsauksen. Tämän asian käsittelyyn ja päätöksentekoon eivät osallistu Seppo Virtanen, Helena Maattola ja Martti Tokola. Hallituksen varapuheenjohtaja Merja Vahter toimi puheenjohtajana tämän asian osalta. Rehtori: merkitsee annetun selvityksen tiedokseen.

8 Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Esityslista 19/ Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymän uusi ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämislupa alkaen 84/01/01/2015 Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymän koulutuksen järjestämislupahakemuksen valmistelua on käsitelty aiemmin yhtymähallituksen kokouksissa Opetus- ja kulttuuriministeriö pyysi hakemuksia pohjautuen kesäkuussa toimittamaansa järjestämislupaesitykseen. Koulutuskeskus Salpauksen koulutuksen järjestämislupahakemus liitteineen toimitettiin opetus- ja kulttuuriministeriöön Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymälle on myönnetty uusi tutkintojen ja koulutuksen järjestämislupa alkaen. Koulutuksen järjestäjien järjestämisluvat Opetus- ja kulttuuriministeriö on päättänyt uusista ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvista. Lupia myönnettiin yhteensä 144 koulutuksen järjestäjälle. Lupa myönnettiin myös kolmelle uudelle hakijalle. Yhtään lupaa ei peruutettu muuten kuin järjestäjän hakemuksesta. Nämä peruutukset liittyvät järjestäjien kesken tapahtuviin fuusioihin. Lupien uusiminen on osa ammatillisen koulutuksen reformia. Uusi laki ammatillisesta koulutuksesta tulee voimaan ensi vuoden alusta. Ammatillisessa koulutuksessa siirrytään yhteen järjestämislupaan, joka kattaa nykyiset ammatillisen peruskoulutuksen ja ammatillisen lisäkoulutuksen luvat. Nykyiset ammatillisen koulutuksen järjestämisluvat muutettiin automaattisesti uuden ammatillisen koulutuksen lain mukaisiksi järjestämisluviksi. Nykyiset järjestämisluvat uudistettiin uuden lain siirtymäsäännösten mukaisesti siten, että lähtökohtana oli koulutuksen järjestäjän nykyinen toiminta. Uudet järjestämisluvat eivät siten aiheuta merkittäviä muutoksia koulutuksen järjestäjien tarjontaan. Uudessa tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvassa päätetään mm. tutkinnoista, joita koulutuksen järjestäjällä on oikeus myöntää ja joihin se voi järjestää tutkintokoulutusta, opetus- ja tutkintokielestä, ensisijaisesta toiminta-alueesta sekä opiskelijavuosien vähimmäismäärästä. Jatkossa koulutuksen järjestäjä voi järjestää oppisopimuskoulutusta kaikissa järjestämisluvan mukaisissa tutkinnoissa. Osa työvoimakoulutuksesta siirtyy ensi vuoden alussa työ- ja elinkeinoministeriöstä opetus- ja kulttuuriministeriöön ja osaksi uutta ammatillisen koulutuksen järjestelmää. Uusina tehtävinä oli mahdollisuus

9 Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Esityslista 19/ hakea lupaa työvoimakoulutuksen, laajennetun oppisopimuskoulutuksen ja vankilaopetuksen järjestämiseen. Työvoimakoulutuksen tehtävää haki yhteensä 109 hakijaa ja tehtävä myönnettiin 63 hakijalle. Laajennettua oppisopimuskoulutuksen järjestämistehtävää haki 57 hakijaa ja tehtävä myönnettiin 40 hakijalle. Vankilaopetuksen järjestämistehtävää haki 22 hakijaa ja tehtävä myönnettiin 14 hakijalle. Ministeriö teki kesäkuussa koulutuksen järjestäjälle ehdotuksen uuden luvan sisällöstä, johon koulutuksen järjestäjillä oli mahdollisuus antaa vastine ja hakea uusia tehtäviä ennen luvasta päättämistä. Uudet järjestämisluvat tulevat voimaan vuoden 2018 alusta. Salpauksen uusi ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämislupa alkaen OKM myönsi Salpaukselle jo olemassa olevien perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintojen lisäksi järjestämisoikeudet seuraaviin hakemiimme tutkintoihin: Eläintenhoitajan ammattitutkinto Hevostalouden erikoisammattitutkinto Palvelulogistiikan ammattitutkinto Sähköasentajan ammattitutkinto Sähköverkkoalan erikoisammattitutkinto Tieto- ja tietoliikennetekniikan ammattitutkinto Tieto- ja tietoliikennetekniikan erikoisammattitutkinto Turvallisuusvalvojan ammattitutkinto Varastoalan erikoisammattitutkinto Välinehuoltoalan perustutkinto Opetus- ja kulttuuriministeriö on huomioinut järjestämisluvan myöntämisessä, että tutkintojen järjestäminen on tarkoituksenmukaista ottaen huomioon alueellinen osaamistarve ja nykyisen koulutuksen tarjonta sekä ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen riittävän alueellisen saatavuuden takaaminen. Lisäksi on todettu, että koulutuksen järjestäjällä on tehtävän toteuttamiseksi tarvittava osaaminen ja riittävä yhteistyö työ- ja elinkeinoelämän kanssa. Lisäksi Salpaukselle myönnettiin oikeus edelleen järjestää järjestämisluvan mukaisia tutkintoja ja koulutusta työvoimakoulutuksena ammatilliseen koulutukseen valmentavaa koulutusta (VALMA) työhön ja itsenäiseen elämään valmentavaa koulutusta (TELMA) kuorma- ja linja-auton kuljettajan perustason ammattipätevyyskoulutusta tutkintoja ja koulutusta ensisijaisesti Päijät-Hämeen maakunnassa ja Kuhmoisten ja Pertunmaan kunnissa sekä myös muualla Suomessa (lukuun ottamatta Ahvenanmaan maakuntaa) urheilijoiden ammatillista koulutusta laajennettua oppisopimuskoulutusta. Vuoden 2018 opiskelijavuosimäärä ilmoitetaan koulutuksen järjestäjälle varainhoitovuotta 2018 koskevassa rahoituspäätöksessä, joka annetaan koulutuksen järjestäjille marras-joulukuun aikana.

10 Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Esityslista 19/ Lupien opiskelijavuosien vähimmäismäärät on asetettu siten, että ne vastaavat mahdollisimman hyvin järjestäjien aikaisemman valtionosuustoiminnan osuutta kokonaisvolyymista. Tällä on tarkoitus turvata siirtymävaiheessa koulutuksen järjestäjille riittävä ennakoitavan toiminnan volyymi. Opetus- ja kulttuuriministeriö on korottanut Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymän esittämien perustelujen johdosta opiskelijavuosien vähimmäismäärää 331 opiskelijavuodella. Myönnetty opiskelijavuosien vähimmäismäärä Loppuvuodesta päätettävässä tulevan vuoden rahoitus-/suoritepäätöksessä jaettava tavoitteellisten opiskelijavuosien määrä perustuu työ- ja elinkeinoelämän osaamistarpeiden ja väestön koulutustarpeen arviointiin sekä koulutuksen järjestäjäkohtaiseen harkintaan. Työvoimakoulutuksen tehtävän hoitamiseen tarkoitettu opiskelijavuosimäärä kohdennetaan koulutuksen järjestäjille em. suoritepäätöksessä ja varainhoitovuoden aikana tehtävissä lisäpäätöksissä. Rehtori esittelee uutta koulutuksen järjestämislupaa kokouksessa. Koulutuskeskus Salpaukselle myönnetty järjestämislupa on esityslistan liitteenä nro 1. Rehtori: merkitsee tiedokseen koulutuksen järjestämisluvan alkaen.

11 Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Esityslista 19/ Vasemmistoliiton Lahden valtuustoryhmän valtuustoaloite ns. nollatuntisopimuksien käytöstä kaupunkikonsernissa ja kuntayhtymissä, vastauksen antaminen Lahden vasemmistoliiton valtuustoryhmä on jättänyt valtuustoaloitteen Lahden kaupunginvaltuustolle (esityslistan liite nro 2). Valtuustoaloitteessa esitetään, että Lahden kaupunkikonsernissa kielletään niin sanottujen nollatuntisopimusten käyttö. Lisäksi Lahden kaupunkia esitetään ohjeistamaan myös kuntayhtymiä lopettamaan nollatuntisopimusten käyttö ja välttämään niitä jatkossakin. Valtuustoaloitteessa esitetään, että Koulutuskeskus Salpaus - kuntayhtymässä olisi pitkään, laajasti ja useiden vuosien mittaisissa pätkityissä työsuhteissa käytetty nollatuntisopimuksia. Lisäksi valtuustoaloitteessa esitetään, että Koulutuskeskus Salpauksessa kyse ei olisi vapaaehtoisista nollatuntisopimuksista, vaan ainoasta vaihtoehdosta määräaikaisille palvelussuhteille. Lahden kaupunki on laatimassa vastausta valtuustoaloitteeseen ja on pyytänyt selvitystä Koulutuskeskus Salpaukselta nollatuntisopimusten käytöstä. Kuntayhtymä vastaa valtuustoaloitteeseen seuraavaa. Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymässä ei käytetä tarvittaessa työhön kutsuttavia työsopimuksia tai virkamääräyksiä, eli niin sanottuja nollatuntisopimuksia. Koulutuskeskus Salpaus kuntayhtymässä noudatetaan kunnallista yleistä virka- ja työehtosopimusta (KVTES), kunnallista opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimusta (OVTES) sekä kunnallista teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimusta (TS). Kuntayhtymässä ei käytetä tarvittaessa työhön kutsuttavia työsopimuksia tai virkamääräyksiä, eli niin sanottuja nollatuntisopimuksia. Nollatuntisopimukset saatetaan sekoittaa OVTES:n sivutoimisten opettajien työsopimuksiin tai virkamääräyksiin. Kyse ei ole samasta sopimusmuodosta. Kuntayhtymässä sivutoimisia opettajan palvelussuhteita käytetään satunnaisten sijaisten, työelämäarvioijien tai erityisosaamista vaativien vierailevien luennoitsijoiden osalta. Sivutoimiset opettajan työsopimukset tai virkamääräykset ovat lyhytkestoisia ja koskevat pääsääntöisesti ennalta sovittuja töitä, kuten sairausloman sijaisuutta tai näyttöjen arviointia työelämän edustajana. Koulutuskeskus Salpaus käyttää pääsääntöisenä palvelussuhteen muotona vakituista ja kokoaikaista palvelussuhdetta. Kuntayhtymän palvelussuhteessa on 691 henkilöä, joista 83 on määräaikaista. Näistä 26 on sivutoimisia tuntiopettajia (työelämäarvioitsija tai muu määräaikainen lyhyt sijaisuus).

12 Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Esityslista 19/ Näistä 57 henkilöä on määräaikaisessa osa- tai kokoaikaisessa palvelussuhteessa, joissa perusteet ovat seuraavat: asetuksen mukaisen kelpoisuuden puuttuminen (17 hlö), koulutuksen toteutuminen (9 hlö), muun virkavapaan sijaisuus (3 hlö), oma pyyntö (1 hlö), opintovapaan sijaisuus (4 hlö), organisaatiojärjestelyt (4 hlö), perhevapaan sijainen (7 hlö), projektiluonteinen työ (4 hlö), sairasloman sijainen (3 hlö), tilapäinen/kausiluonteinen työ (3 hlö), vuorotteluvapaan sijainen (2 hlö). KVTES ja TS palvelussuhdemuodot ja työajat Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) sekä teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimusten (TS) osalta kuntayhtymässä on käytössä toimistotyöaika sekä yleistyöaika. Yleistyöajassa säännöllinen työaika on enintään 9 tuntia vuorokaudessa ja 38 tuntia 45 minuuttia viikossa. Toimistotyöajassa säännöllinen työaika on enintään 9 tuntia vuorokaudessa ja 36 tuntia 45 minuuttia viikossa. Lisäksi kuntayhtymässä käytetään KVTES:n jaksotyöaikaa. Jaksotyöajassa työaikajakson pituus on 2 4 viikkoa. Jaksotyössä esimerkiksi kolmen viikon työaikajaksossa säännöllinen työaika on enintään 116 tuntia 45 minuuttia. Kuntayhtymässä käytettävissä KVTES:n sekä TS:n työaikamuodossa palvelussuhteet ovat muodoltaan toistaiseksi voimassa olevia tai määräaikaisia. Määräaikaisille palvelussuhteille on aina lain edellyttämä määräaikaisuuden peruste. Työaikamuotojen osalta yleistyöajassa sekä toimistotyöajassa käytetään kokoaikaista tai osa-aikaista työaikaa. KVTES:n tai TS:n työaikamuodot eivät tunne tarvittaessa työhön kutsuttavia työsopimuksia tai virkamääräyksiä, eikä niin sanottua nollatuntisopimusta. Tarvittaessa työhön kutsuttavia työsopimuksia tai virkamääräyksiä tai niin sanottuja nollatuntisopimuksia ei ole kuntayhtymässä käytössä. OVTES palvelussuhdemuodot ja työajat Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) osalta kuntayhtymässä noudatetaan OVTES osioita C liite 4 Ammattioppilaitos, C liite 5 kauppaoppilaitos, C liite 7 sosiaali- ja terveysalanoppilaitos sekä osiota E ammatillinen aikuiskoulutuskeskus. Päätoiminen palvelussuhde OVTES osioissa C 4 ja C 5 opettajan työaika muodostuu virkaehtosopimuksen mukaisista lukuvuoden työpäivistä sekä opetusvelvollisuustyöajasta. Opetusvelvollisuustyöaika vaihtelee opetettavan aineen perusteella. Täyttä opetusvelvollisuustyöaikaa tekevän opettajan viikkotyöaika muodostuu opetettavan aineen mukaisesta opetusvelvollisuudesta (esim. C liite 4 vuotuinen opetusvelvollisuus on 931 tuntia) ja suunnittelutyöajasta (C liite 4 vuotuinen suunnittelutyöaika on 81 tuntia). Lisäksi opettajan tulee tehdä muun muassa opetuksen valmistelu- ja arviointityöt.

13 Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Esityslista 19/ Päätoimisen tuntiopettajan työaika muodostuu OVTES osioissa C 4 ja C 5 siten, että opetusvelvollisuuden vähimmäistuntimäärä viikossa on 16 tuntia. OVTES osion C 7 opettajan työaika on kokonaistyöaika (toiminnalliset vaatimukset huomioon ottava toimistotyöaika). OVTES osiossa C liite 7 kokoaikaisen opettajan työ on kokonaistyöaika (toiminnalliset vaatimukset huomioon ottava toimistotyöaika), jossa muuhun kuin opetustyöhön on varattava vähintään 776 tuntia vuodessa. Osiossa C 7 opettaja on päätoiminen, kun työajan osuus on vähintään 19 tuntia viikossa ja 760 tuntia vuodessa. OVTES osion E työaika on 38 tunnin 45 minuuttia viikossa. OVTES osio E:ssä kokoaikaisen opettajan työaika on 38 tuntia 45 minuuttia viikossa ja osa-aikaisen opettajan työaika tuntia 45 minuuttia viikossa. Sivutoiminen opettaja Sivutoimisella opettajalla tarkoitetaan opettajaa, jonka viikkotyötunnit ovat alle päätoimisuuden rajan. Kuntayhtymässä sivutoimisia opettajan palvelussuhteita käytetään ainoastaan satunnaisten sijaisten, työelämäarvioijien, tai erityisosaamista vaativien vierailevien luennoitsijoiden osalta. Sivutoimiset työsopimukset tai virkamääräykset ovat lyhytkestoisia ja koskevat pääsääntöisesti ennalta sovittuja töitä, kuten sairausloman sijaisuutta, näyttöjen arviointia työelämän edustajana tai erityisosaamista vaativia vierailijaluennoitsijoita. Täyttä opetusvelvollisuutta tekevien opettajien, kokoaikaisten opettajien sekä päätoimisten tuntiopettajien palvelussuhteet ovat muodoltaan toistaiseksi voimassa olevia tai määräaikaisia. Määräaikaisille palvelussuhteille on aina lain edellyttämä määräaikaisuuden peruste. Toimitusjohtaja: merkitsee asian ja annetun vastauksen tiedokseen.

14 Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Esityslista 19/ Kuntayhtymän tallelokerosopimuksen lakkauttaminen Nordea-pankissa Kuntayhtymällä on tallelokero Nordea-pankissa. Se on jäänyt tarpeettomaksi ja sen sopimus tulee lakkauttaa. Toimitusjohtaja: valtuuttaa toimitusjohtajan lakkauttamaan Nordean Päijät-Hämeen yrityskonttorissa olevan tallelokerosopimuksen.

15 Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Esityslista 19/ Ilmoitusasiat Toimitusjohtaja: merkitsee ilmoitetut asiat tiedoksi ja hyväksyy esitetyt toimenpiteet. 1. Korkeimman hallinto-oikeuden päätös , dnro 3590/3/15, Virkasuhteen irtisanomista koskeva valitus, valittaja Kirsi Kemppainen. Korkeimman hallinto-oikeuden ratkaisu: "1. Korkein hallinto-oikeus hylkää vaatimuksen suullisen käsittelyn toimittamisesta. 2. Korkein hallinto-oikeus on tutkinut asian. Valitus hylätään. Hämeenlinnan hallinto-oikeuden päätöksen lopputulosta ei muuteta. 3. Kirsi Kemppaisen oikeudenkäyntikulujen korvaamista koskeva vaatimus hylätään."

16 Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Esityslista 19/ Päätöspöytäkirjojen ja -luetteloiden täytäntöönpano Toimitusjohtaja: merkitsee tiedokseen kuntayhtymän viranhaltijoiden päätökset ajalta ja päättää, että otto-oikeutta ei käytetä. Päätösluettelot ovat kokouksessa sihteerillä nähtävillä.

17 Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Esityslista 19/ Muut asiat

Koulutuskeskus Salpaus, Koo-kuppila Kampus 1, Kaarlo-kabinetti, Ståhlberginkatu 4 B, Lahti

Koulutuskeskus Salpaus, Koo-kuppila Kampus 1, Kaarlo-kabinetti, Ståhlberginkatu 4 B, Lahti Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 19/2017 1 Yhtymähallitus 30.10.2017 Aika 30.10.2017 klo 08:00-08:35 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Koo-kuppila Kampus 1, Kaarlo-kabinetti, Ståhlberginkatu

Lisätiedot

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/141/531/2017, ja Pop & Jazz Konservatorion Säätiö sr:n vastine 11.8.

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/141/531/2017, ja Pop & Jazz Konservatorion Säätiö sr:n vastine 11.8. Päätös OKM/141/531/2017 6.10.2017 Pop & Jazz Konservatorion Säätiö sr Arabiankatu 2 00560 HELSINKI Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus 9.6.2017, OKM/141/531/2017, ja Pop & Jazz Konservatorion

Lisätiedot

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/160/531/2017, ja Rakennusteollisuus RT ry:n vastine 9.8.

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/160/531/2017, ja Rakennusteollisuus RT ry:n vastine 9.8. Päätös OKM/160/531/2017 6.10.2017 Rakennusteollisuus RT ry UNIONINKATU 14 00130 HELSINKI Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus 9.6.2017, OKM/160/531/2017, ja Rakennusteollisuus RT ry:n vastine

Lisätiedot

Päätös OKM/176/531/2017. Turun Konservatorion kannatusyhdistys - Garantiföreningen för Åbo Konservatorium. r.y. LINNANKATU ÅBO

Päätös OKM/176/531/2017. Turun Konservatorion kannatusyhdistys - Garantiföreningen för Åbo Konservatorium. r.y. LINNANKATU ÅBO Päätös OKM/176/531/2017 6.10.2017 Turun Konservatorion kannatusyhdistys - Garantiföreningen för Åbo Konservatorium r.y. LINNANKATU 60 20100 ÅBO Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus 9.6.2017, OKM/176/531/2017,

Lisätiedot

Päätös OKM/112/531/2017. Eurajoen kristillisen opiston kannatusyhdistys r.y. KOULUTIE EURAJOKI

Päätös OKM/112/531/2017. Eurajoen kristillisen opiston kannatusyhdistys r.y. KOULUTIE EURAJOKI Päätös OKM/112/531/2017 6.10.2017 Eurajoen kristillisen opiston kannatusyhdistys r.y. KOULUTIE 4 27100 EURAJOKI Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus 9.6.2017, OKM/112/531/2017, ja Eurajoen kristillisen

Lisätiedot

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/63/531/2017, ja Aitoon Emäntäkoulu Oy:n vastine

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/63/531/2017, ja Aitoon Emäntäkoulu Oy:n vastine Päätös OKM/63/531/2017 6.10.2017 Aitoon Emäntäkoulu Oy TULIKALLIONTIE 54 36720 AITOO Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus 9.6.2017, OKM/63/531/2017, ja Aitoon Emäntäkoulu Oy:n vastine 1.8.2017

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpaus, Laurellintie 55, Asikkala (kokoustila Männikkö)

Koulutuskeskus Salpaus, Laurellintie 55, Asikkala (kokoustila Männikkö) Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Esityslista 12/2018 1 Yhtymähallitus Aika 07.06.2018 klo 12:45 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Laurellintie 55, 17320 Asikkala (kokoustila Männikkö) Osallistujat Nimi

Lisätiedot

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/100/531/2017

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/100/531/2017 Päätös OKM/100/531/2017 6.10.2017 Kuopion Konservatorion kannatusyhdistys r.y. KUOPIONLAHDENKATU 23 C 70100 KUOPIO Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus 9.6.2017, OKM/100/531/2017 Asia Ammatillisten

Lisätiedot

Opetus- ja kulttuuriministeriön päätös , OKM/180/531/2017

Opetus- ja kulttuuriministeriön päätös , OKM/180/531/2017 Päätös 11.10.2018 Valmet Automotive Oy PL 4 23501 UUSIKAUPUNKI Viite Asia Opetus- ja kulttuuriministeriön päätös 6.10.2017, Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämislupaa koskevan päätöksen

Lisätiedot

Opetus- ja kulttuuriministeriön päätös , OKM/179/531/2017

Opetus- ja kulttuuriministeriön päätös , OKM/179/531/2017 Päätös 12.12.2017 Meyer Turku Oy PL 666 20101 TURKU Viite Asia Opetus- ja kulttuuriministeriön päätös 6.10.2017, Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämislupaa koskevan päätöksen muuttaminen

Lisätiedot

Päätös OKM/47/531/2017. Karstulan Evankelisen Kansanopiston kannatusyhdistys ry OPINTIE KARSTULA

Päätös OKM/47/531/2017. Karstulan Evankelisen Kansanopiston kannatusyhdistys ry OPINTIE KARSTULA Päätös OKM/47/531/2017 6.10.2017 Karstulan Evankelisen Kansanopiston kannatusyhdistys ry OPINTIE 43500 KARSTULA Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus 9.6.2017, OKM/47/531/2017, ja Karstulan Evankelisen

Lisätiedot

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/29/531/2017

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/29/531/2017 Päätös OKM/29/531/2017 6.10.2017 Tanhuvaaran Säätiö sr MOINSALMENTIE 1042 57230 SAVONLINNA Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus 9.6.2017, OKM/29/531/2017 Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen

Lisätiedot

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/152/531/2017, ja Kansan Sivistystyön Liitto KSL ry:n vastine 22.6.

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/152/531/2017, ja Kansan Sivistystyön Liitto KSL ry:n vastine 22.6. Päätös OKM/152/531/2017 6.10.2017 Kansan Sivistystyön Liitto KSL ry Lintulahdenkatu 10 00500 HELSINKI Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus 9.6.2017, OKM/152/531/2017, ja Kansan Sivistystyön Liitto

Lisätiedot

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/149/531/2017, ja HAUS Kehittämiskeskus Oy:n vastine

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/149/531/2017, ja HAUS Kehittämiskeskus Oy:n vastine Päätös OKM/149/531/2017 6.10.2017 Haus Kehittämiskeskus Oy Hollantilaisentie 11 00330 HELSINKI Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus 9.6.2017, OKM/149/531/2017, ja HAUS Kehittämiskeskus Oy:n vastine

Lisätiedot

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/82/531/2017

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/82/531/2017 Päätös OKM/82/531/2017 6.10.2017 Lieksan Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry KYLÄNLAHDENTIE 81 81820 KYLÄNLAHTI Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus 9.6.2017, OKM/82/531/2017 Asia Ammatillisten

Lisätiedot

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/39/531/2017, ja Suomen ympäristöopisto SYKLI Oy:n vastine 10.8.

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/39/531/2017, ja Suomen ympäristöopisto SYKLI Oy:n vastine 10.8. Päätös OKM/39/531/2017 6.10.2017 Suomen ympäristöopisto SYKLI Oy PL 72 11101 RIIHIMÄKI Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus 9.6.2017, OKM/39/531/2017, ja Suomen ympäristöopisto SYKLI Oy:n vastine

Lisätiedot

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/102/531/2017, ja Pohjois- Savon Kansanopistoseura r.y:n vastine 10.8.

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/102/531/2017, ja Pohjois- Savon Kansanopistoseura r.y:n vastine 10.8. Päätös OKM/102/531/2017 6.10.2017 Pohjois-Savon Kansanopistoseura r.y. KANSANOPISTOTIE 32 70800 KUOPIO Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus 9.6.2017, OKM/102/531/2017, ja Pohjois- Savon Kansanopistoseura

Lisätiedot

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/162/531/2017, Rautaruukki Oyj:n vastine

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/162/531/2017, Rautaruukki Oyj:n vastine Päätös OKM/162/531/2017 6.10.2017 Rautaruukki Oyj Panuntie 11 00620 HELSINKI Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus 9.6.2017, OKM/162/531/2017, Rautaruukki Oyj:n vastine Asia Ammatillisten tutkintojen

Lisätiedot

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/190/531/2017, ja Air Navigation Services Finland Oy:n vastine 10.8.

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/190/531/2017, ja Air Navigation Services Finland Oy:n vastine 10.8. Päätös OKM/190/531/2017 6.10.2017 Air Navigation Services Finland Oy PL 157 01531 VANTAA Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus 9.6.2017, OKM/190/531/2017, ja Air Navigation Services Finland Oy:n

Lisätiedot

Päätös Viite Ajoneuvoalan tutkintotoimikunnan myöntämä tutkinnon järjestämissopimus

Päätös Viite Ajoneuvoalan tutkintotoimikunnan myöntämä tutkinnon järjestämissopimus Päätös OKM/165/531/2017 16.2.2018 Toyota Auto Finland Oy Korpivaarantie 1 01450 VANTAA Viite Ajoneuvoalan tutkintotoimikunnan myöntämä tutkinnon järjestämissopimus 25.9.2017 Asia Ammatillisten tutkintojen

Lisätiedot

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/28/531/2017, ja Suomen Nuoriso-Opiston kannatusyhdistys ry:n vastine 10.8.

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/28/531/2017, ja Suomen Nuoriso-Opiston kannatusyhdistys ry:n vastine 10.8. Päätös OKM/28/531/2017 6.10.2017 Suomen Nuoriso-Opiston kannatusyhdistys ry Paukkulantie 22 50170 MIKKELI Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus 9.6.2017, OKM/28/531/2017, ja Suomen Nuoriso-Opiston

Lisätiedot

Opetus- ja kulttuuriministeriön päätös , OKM/153/531/2017

Opetus- ja kulttuuriministeriön päätös , OKM/153/531/2017 Päätös OKM/153/531/2017 12.12.2017 Kiinteistöalan koulutussäätiö sr MALMIN ASEMATIE 6 00700 HELSINKI Viite Asia Opetus- ja kulttuuriministeriön päätös 6.10.2017, OKM/153/531/2017 Ammatillisten tutkintojen

Lisätiedot

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/156/531/2017, ja Management Insitute Finland MIF Oy:n vastine 7.8.

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/156/531/2017, ja Management Insitute Finland MIF Oy:n vastine 7.8. Päätös OKM/156/531/2017 6.10.2017 Management Institute of Finland MIF Oy Tammasaarenkatu 5 00180 HELSINKI Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus 9.6.2017, OKM/156/531/2017, ja Management Insitute

Lisätiedot

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/58/531/2017, ja Rovalan Setlementti ry:n vastine

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/58/531/2017, ja Rovalan Setlementti ry:n vastine Päätös OKM/58/531/2017 6.10.2017 Rovalan Setlementti ry JOKKATIE 26 96100 ROVANIEMI Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus 9.6.2017, OKM/58/531/2017, ja Rovalan Setlementti ry:n vastine 11.8.2017

Lisätiedot

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/97/531/2017, ja Portaanpää ry:n vastine

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/97/531/2017, ja Portaanpää ry:n vastine Päätös OKM/97/531/2017 6.10.2017 Portaanpää ry PORTAANPÄÄNTIE 63 73100 LAPINLAHTI Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus 9.6.2017, OKM/97/531/2017, ja Portaanpää ry:n vastine 9.8.2017 Asia Ammatillisten

Lisätiedot

Päätös OKM/111/531/2017. Pohjois-Satakunnan Kansanopiston kannatusyhdistys r.y. PL KANKAANPÄÄ

Päätös OKM/111/531/2017. Pohjois-Satakunnan Kansanopiston kannatusyhdistys r.y. PL KANKAANPÄÄ Päätös OKM/111/531/2017 6.10.2017 Pohjois-Satakunnan Kansanopiston kannatusyhdistys r.y. PL 45 38700 KANKAANPÄÄ Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus 9.6.2017, OKM/111/531/2017, ja Pohjois- Satakunnan

Lisätiedot

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/45/531/2017, ja Jyväskylän kristillisen opiston säätiö sr:n vastine

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/45/531/2017, ja Jyväskylän kristillisen opiston säätiö sr:n vastine Päätös OKM/45/531/2017 6.10.2017 Jyväskylän kristillisen opiston säätiö sr SULKULANTIE 28 40520 JYVÄSKYLÄ Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus 9.6.2017, OKM/45/531/2017, ja Jyväskylän kristillisen

Lisätiedot

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/20/531/2017, ja Korpisaaren Säätiö sr:n vastine

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/20/531/2017, ja Korpisaaren Säätiö sr:n vastine Päätös OKM/20/531/2017 6.10.2017 Korpisaaren Säätiö sr Opistontie 111 60800 ILMAJOKI Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus 9.6.2017, OKM/20/531/2017, ja Korpisaaren Säätiö sr:n vastine Asia Ammatillisten

Lisätiedot

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/177/531/2017, ja Turun kristillisen opiston säätiö sr:n vastine 9.8.

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/177/531/2017, ja Turun kristillisen opiston säätiö sr:n vastine 9.8. Päätös OKM/177/531/2017 6.10.2017 Turun kristillisen opiston säätiö sr Lustokatu 7 20380 TURKU Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus 9.6.2017, OKM/177/531/2017, ja Turun kristillisen opiston säätiö

Lisätiedot

Yhtymähallitus Yhtymähallitus JÄRJESTÄMISLUPAPÄÄTÖS 2018

Yhtymähallitus Yhtymähallitus JÄRJESTÄMISLUPAPÄÄTÖS 2018 Yhtymähallitus 101 04.10.2017 Yhtymähallitus 119 07.11.2017 JÄRJESTÄMISLUPAPÄÄTÖS 2018 YHALL 04.10.2017 101 Opetus- ja kulttuuriministeriö on lähettänyt ammatillisen koulutuksen järjestäjille 11.5.2017

Lisätiedot

Päätös OKM/88/531/2017. Kalajoen Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry KASARMINTIE KALAJOKI

Päätös OKM/88/531/2017. Kalajoen Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry KASARMINTIE KALAJOKI Päätös OKM/88/531/2017 6.10.2017 Kalajoen Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry KASARMINTIE 2 85100 KALAJOKI Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus 9.6.2017, OKM/88/531/2017, ja Kalajoen Kristillisen

Lisätiedot

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/178/531/2017, ja M.S.Foppilaitos

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/178/531/2017, ja M.S.Foppilaitos Päätös OKM/178/531/2017 6.10.2017 M.S.F -oppilaitos Oy Verkatehtaankatu 4 20100 TURKU Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus 9.6.2017, OKM/178/531/2017, ja M.S.Foppilaitos Oy:n vastine 10.8.2017

Lisätiedot

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/80/531/2017, ja Itä-Suomen Liikuntaopisto Oy:n vastine 11.8.

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/80/531/2017, ja Itä-Suomen Liikuntaopisto Oy:n vastine 11.8. Päätös OKM/80/531/2017 6.10.2017 Itä-Suomen Liikuntaopisto Oy Länsikatu 15 80110 JOENSUU Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus 9.6.2017, OKM/80/531/2017, ja Itä-Suomen Liikuntaopisto Oy:n vastine

Lisätiedot

Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämislupaa koskevan päätöksen muuttaminen

Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämislupaa koskevan päätöksen muuttaminen Päätös 12.12.2017 Kiteen Evankelisen Kansanopiston OPISTONTIE 7 82500 KITEE Viite Asia Opetus- ja kulttuuriministeriön päätös 6.10.2017, Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämislupaa koskevan

Lisätiedot

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/133/531/2017, ja Kauppiaitten Kauppaoppilaitos Oy:n vastine 10.8.

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/133/531/2017, ja Kauppiaitten Kauppaoppilaitos Oy:n vastine 10.8. Päätös OKM/133/531/2017 6.10.2017 Kauppiaitten Kauppaoppilaitos Oy MARTINLAAKSONTIE 36 01620 VANTAA Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus 9.6.2017, OKM/133/531/2017, ja Kauppiaitten Kauppaoppilaitos

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Esityslista 20/2017 1 Yhtymähallitus Aika 07.11.2017 klo 08:30 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, kokoustila Isoneuvos Osallistujat Nimi Tehtävä

Lisätiedot

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/147/531/2017, ja Avainstituutin kannatusyhdistys ry:n vastine 11.8.

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/147/531/2017, ja Avainstituutin kannatusyhdistys ry:n vastine 11.8. Päätös OKM/147/531/2017 6.10.2017 Ava-Instituutin kannatusyhdistys ry KARSTULANTIE 6 00550 HELSINKI Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus 9.6.2017, OKM/147/531/2017, ja Avainstituutin kannatusyhdistys

Lisätiedot

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/93/531/2017, ja Raahen Porvari- ja Kauppakoulurahaston vastine 9.8.

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/93/531/2017, ja Raahen Porvari- ja Kauppakoulurahaston vastine 9.8. Päätös OKM/93/531/2017 6.10.2017 Raahen Porvari- ja Kauppakoulurahasto sr PL 40 92101 RAAHE Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus 9.6.2017, OKM/93/531/2017, ja Raahen Porvari- ja Kauppakoulurahaston

Lisätiedot

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/38/531/2017, ja Palloilu Säätiö sr:n vastine

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/38/531/2017, ja Palloilu Säätiö sr:n vastine Päätös OKM/38/531/2017 6.10.2017 Palloilu Säätiö sr Urheiluopistontie 138 31370 EERIKKILÄN URHEILUOPISTO Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus 9.6.2017, OKM/38/531/2017, ja Palloilu Säätiö sr:n

Lisätiedot

Päätös OKM/107/531/2017. Valtakunnallinen valmennus- ja liikuntakeskus Oy PAJULAHDENTIE NASTOLA

Päätös OKM/107/531/2017. Valtakunnallinen valmennus- ja liikuntakeskus Oy PAJULAHDENTIE NASTOLA Päätös OKM/107/531/2017 6.10.2017 Valtakunnallinen valmennus- ja liikuntakeskus Oy PAJULAHDENTIE 167 15560 NASTOLA Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus 9.6.2017, OKM/107/531/2017, ja Valtakunnallinen

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Esityslista 1/2018 1 Yhtymähallitus Aika 8.1.2018 klo 8:30 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, kokoustila Isoneuvos Osallistujat Nimi Tehtävä

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpaus, Koo-kuppila Kampus 1, Kaarlo-kabinetti, Ståhlberginkatu 4 B, Lahti

Koulutuskeskus Salpaus, Koo-kuppila Kampus 1, Kaarlo-kabinetti, Ståhlberginkatu 4 B, Lahti Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Esityslista 10/2018 1 Yhtymähallitus Aika 07.05.2018 klo 08:00 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Koo-kuppila Kampus 1, Kaarlo-kabinetti, Ståhlberginkatu 4 B, 15110 Lahti

Lisätiedot

Päätös OKM/30/531/ Viite Turun Aikuiskoulutussäätiö sr:n hakemus OKM/30/531/

Päätös OKM/30/531/ Viite Turun Aikuiskoulutussäätiö sr:n hakemus OKM/30/531/ ! Päätös KÄRSÄMÄENTIE 11 20360 TURKU Viite :n hakemus 20.8.2018 Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämislupa 1.1.2019 lukien on hakenut 17.8.2018 ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen

Lisätiedot

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/90/531/2017, ja Marttayhdistysten liitto ry:n vastine

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/90/531/2017, ja Marttayhdistysten liitto ry:n vastine Päätös OKM/90/531/2017 6.10.2017 Marttayhdistysten liitto ry Teuvo Pakkalankatu 15 90130 OULU Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus 9.6.2017, OKM/90/531/2017, ja Marttayhdistysten liitto ry:n vastine

Lisätiedot

Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos lukien

Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos lukien Päätös PL 3 65101 VAASA Viite Vaasan kaupungin hakemus 11.10.2018 Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos 1.1.2019 lukien on 11.10.2018 hakenut muutosta ammatillisten tutkintojen

Lisätiedot

Päätös OKM/138/531/2017. Markkinointi-instituutin Kannatusyhdistys ry Revontulentie ESPOO

Päätös OKM/138/531/2017. Markkinointi-instituutin Kannatusyhdistys ry Revontulentie ESPOO Päätös OKM/138/531/2017 6.10.2017 Markkinointi-instituutin Kannatusyhdistys ry Revontulentie 7 02100 ESPOO Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus 9.6.2017, OKM/138/531/2017, ja Markkinointiinstituutin

Lisätiedot

Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämislupaa koskevan päätöksen muuttaminen

Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämislupaa koskevan päätöksen muuttaminen Päätös Kymenlaaksonkatu 29 48100 KOTKA Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön päätös 6.10.2017 Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämislupaa koskevan päätöksen muuttaminen Opetus- ja kulttuuriministeriö

Lisätiedot

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/140/531/2017, ja Perho Liiketalousopisto Oy:n vastine 11.8.

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/140/531/2017, ja Perho Liiketalousopisto Oy:n vastine 11.8. Päätös OKM/140/531/2017 6.10.2017 Perho Liiketalousopisto Oy Perhonkatu 11 00100 HELSINKI Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus 9.6.2017, OKM/140/531/2017, ja Perho Liiketalousopisto Oy:n vastine

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpaus, Ståhlberginkatu 4 C, Lahti (auditorio)

Koulutuskeskus Salpaus, Ståhlberginkatu 4 C, Lahti (auditorio) Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Esityslista 7/2018 1 Yhtymähallitus Aika 16.03.2018 klo 08:30 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Ståhlberginkatu 4 C, 15110 Lahti (auditorio) Osallistujat Nimi Tehtävä Lisätiedot

Lisätiedot

Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos lukien

Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos lukien Päätös PL 87 32801 KOKEMÄKI Viite n hakemus 6.9.2018 Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos 1.1.2019 lukien on 6.9.2018 hakenut muutosta ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen

Lisätiedot

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/95/531/2017, ja Raudaskylän Kristillinen Opisto r.y:n vastine 9.8.

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/95/531/2017, ja Raudaskylän Kristillinen Opisto r.y:n vastine 9.8. Päätös OKM/95/531/2017 6.10.2017 Raudaskylän Kristillinen Opisto r.y. OPISTONTIE 4-6 84880 YLIVIESKA Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus 9.6.2017, OKM/95/531/2017, ja Raudaskylän Kristillinen

Lisätiedot

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/31/531/2017, ja Vuokatin säätiö sr:n vastine

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/31/531/2017, ja Vuokatin säätiö sr:n vastine Päätös OKM/31/531/2017 6.10.2017 Vuokatin Säätiö sr VUOKATIN_URHEILUOPISTO 88615 VUOKATIN URHEILUOPISTO Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus 9.6.2017, OKM/31/531/2017, ja Vuokatin säätiö sr:n

Lisätiedot

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/127/531/2017, ja Helsinki Business College Oy:n vastine 10.8.

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/127/531/2017, ja Helsinki Business College Oy:n vastine 10.8. Päätös OKM/127/531/2017 6.10.2017 Helsinki Business College Oy Rautatieläisenkatu 5 00520 HELSINKI Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus 9.6.2017, OKM/127/531/2017, ja Helsinki Business College

Lisätiedot

Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos lukien

Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos lukien Päätös Torikatu 18 05801 HYVINKÄÄ Viite :n hakemus 15.10.2018 Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos 1.1.2019 lukien on 15.10.2018 hakenut muutosta ammatillisten tutkintojen

Lisätiedot

YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 7/2017. Kokousaika 8. elokuuta 2017 klo

YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 7/2017. Kokousaika 8. elokuuta 2017 klo YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 7/2017 Kokousaika 8. elokuuta 2017 klo 9.00 16.00 Kokouspaikka Sähköpostikokous KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 Kokouksen avaus... 1 2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen...

Lisätiedot

Oppimiskeskus Fellmannia, Kirkkokatu 27, 15140 Lahti

Oppimiskeskus Fellmannia, Kirkkokatu 27, 15140 Lahti PÄIJÄT-HÄMEEN KOULUTUSKONSERNI Pöytäkirja 21/2014 1 Konsernihallitus 06.11.2014 Aika 06.11.2014 klo 14:40-14:45 Paikka Oppimiskeskus Fellmannia, Kirkkokatu 27, 15140 Lahti Osallistujat Nimi Klo Tehtävä

Lisätiedot

Päätös OKM/78/531/2017

Päätös OKM/78/531/2017 Päätös OKM/78/531/2017 6.10.2017 Joensuun kaupunki PL 59 80101 JOENSUU Viite Opetus-ja kulttuuriministeriön ehdotus 9.6.2017, OKM/78/531/2017, ja Joensuun kaupungin vastine 8.8.2017 Asia Ammatillisten

Lisätiedot

Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos lukien

Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos lukien Päätös Paasikivenkatu 7 15110 LAHTI Viite n hakemus 11.10.2018 Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos 1.1.2019 lukien on 11.10.2018 hakenut muutosta ammatillisten tutkintojen

Lisätiedot

Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämislupaa koskevan päätöksen muuttaminen

Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämislupaa koskevan päätöksen muuttaminen Päätös Taitajankatu 6 24240 SALO Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön päätös 6.10.2017 Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämislupaa koskevan päätöksen muuttaminen Opetus- ja kulttuuriministeriö

Lisätiedot

Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos

Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos Päätös Erkkiläntie 2 62600 LAPPAJÄRVI Viite n hakemus 2.2.2018 Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos on 2.2.2018 hakenut muutosta ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen

Lisätiedot

Opetus- ja kulttuuriministeriön päätös , OKM/121/531/2017

Opetus- ja kulttuuriministeriön päätös , OKM/121/531/2017 Päätös PL 151 00381 HELSINKI Viite Asia Opetus- ja kulttuuriministeriön päätös 6.10.2017, OKM/121/531/2017 Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämislupaa koskevan päätöksen muuttaminen Opetus-

Lisätiedot

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/36/531/2017, ja Hämeen ammatti-instituutti Oy:n vastine 3.8.

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/36/531/2017, ja Hämeen ammatti-instituutti Oy:n vastine 3.8. Päätös OKM/36/531/2017 6.10.2017 Hämeen ammatti-instituutti Oy PL 1010 13101 HÄMEENLINNA Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus 9.6.2017, OKM/36/531/2017, ja Hämeen ammatti-instituutti Oy:n vastine

Lisätiedot

Päätös Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos lukien

Päätös Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos lukien Päätös Oulun seudun koulutuskuntayhtymä PL 213 90101 Oulu Viite Oulun seudun koulutuskuntayhtymän hakemus 20.2.2019 Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos 1.5.2019 lukien

Lisätiedot

Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos lukien

Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos lukien Päätös 14.12.2018 PL 213 90101 OULU Viite Oulun seudun koulutuskuntayhtymän hakemus 11.10.2018 Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos 1.1.2019 lukien Oulun seudun koulutuskuntayhtymä

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpaus, Vipusenkatu 5 F, Lahti (auditorio)

Koulutuskeskus Salpaus, Vipusenkatu 5 F, Lahti (auditorio) Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 11/2017 1 Yhtymähallitus 22.05.2017 Aika 22.05.2017 klo 08:30-09:50 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Vipusenkatu 5 F, 15230 Lahti (auditorio) Osallistujat Nimi

Lisätiedot

Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos lukien

Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos lukien Päätös Perämiehentie 6 06100 Porvoo Viite :n hakemus 15.10.2018 Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos 1.1.2019 lukien on 15.10.2018 hakenut muutosta ammatillisten tutkintojen

Lisätiedot

Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämislupaa koskevan päätöksen muuttaminen lukien

Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämislupaa koskevan päätöksen muuttaminen lukien Päätös PL 765 33101 TAMPERE Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön päätös 6.10.2017 Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämislupaa koskevan päätöksen muuttaminen 1.1.2019 lukien Opetus-

Lisätiedot

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/161/531/2017, ja Rastor Oy:n vastine

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/161/531/2017, ja Rastor Oy:n vastine Päätös OKM/161/531/2017 6.10.2017 Rastor Oy Revontulentie 7 02100 ESPOO Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus 9.6.2017, OKM/161/531/2017, ja Rastor Oy:n vastine 11.8.2017 Asia Ammatillisten tutkintojen

Lisätiedot

Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos lukien

Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos lukien Päätös Sibeliuksenväylä 55 A 04400 JÄRVENPÄÄ Viite n hakemus 7.9.2018 Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos 1.1.2019 lukien on 6.9.2018 hakenut muutosta ammatillisten tutkintojen

Lisätiedot

Päätös Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos lukien

Päätös Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos lukien Päätös Raahen koulutuskuntayhtymä PL 7 92101 RAAHE Viite Raahen koulutuskuntayhtymän hakemus 27.6.2018 Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos 1.1.2019 lukien Raahen koulutuskuntayhtymä

Lisätiedot

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/89/531/2017, ja KSAK Oy:n vastine

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/89/531/2017, ja KSAK Oy:n vastine Päätös OKM/89/531/2017 6.10.2017 KSAK Oy ULKUTIE 3 93600 KUUSAMO Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus 9.6.2017, OKM/89/531/2017, ja KSAK Oy:n vastine 10.8.2017 Asia Ammatillisten tutkintojen ja

Lisätiedot

Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos

Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 8/2017 1 Yhtymähallitus 24.04.2017 Aika 24.04.2017 klo 08:30-10:20 Paikka Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, kokoustila Isoneuvos Osallistujat Nimi Klo Tehtävä

Lisätiedot

Opetus- ja kulttuuriministeriön päätös ja opetus- ja kulttuuriministeriön muutettu päätös , OKM/25/531/2017

Opetus- ja kulttuuriministeriön päätös ja opetus- ja kulttuuriministeriön muutettu päätös , OKM/25/531/2017 Päätös PL 304 50101 MIKKELI Viite Asia Opetus- ja kulttuuriministeriön päätös 6.10.2017 ja opetus- ja kulttuuriministeriön muutettu päätös 12.12.2017, OKM/25/531/2017 Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen

Lisätiedot

Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos lukien

Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos lukien Päätös PL 87 70101 KUOPIO Viite n hakemus 29.8.2018 Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos 1.1.2019 lukien n on 29.8.2018 hakenut muutosta ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen

Lisätiedot

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/142/531/2017, ja Suomen Diakoniaopisto - SDO Oy:n vastine 10.8.

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/142/531/2017, ja Suomen Diakoniaopisto - SDO Oy:n vastine 10.8. Päätös OKM/142/531/2017 6.10.2017 Suomen Diakoniaopisto - SDO Oy Alppikatu 2 00530 HELSINKI Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus 9.6.2017, OKM/142/531/2017, ja Suomen Diakoniaopisto - SDO Oy:n

Lisätiedot

Lahdessa / Reija Launiemi, hallintosihteeri

Lahdessa / Reija Launiemi, hallintosihteeri Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 6/2017 1 Yhtymähallitus 27.03.2017 Aika 27.03.2017 klo 8:00-8:33 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Koo-kuppila Kampus 1, Kaarlo-kabinetti, Ståhlberginkatu 4

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpaus, Ståhlberginkatu 6, Lahti (tila Stå6_1_23)

Koulutuskeskus Salpaus, Ståhlberginkatu 6, Lahti (tila Stå6_1_23) Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 16/2016 1 Yhtymähallitus 31.10.2016 Aika 31.10.2016 klo 08:00-08:35 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Ståhlberginkatu 6, 15110 Lahti (tila Stå6_1_23) Osallistujat

Lisätiedot

Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämislupaa koskevan päätöksen muuttaminen

Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämislupaa koskevan päätöksen muuttaminen Päätös OKM/22/531/2017 12.12.2017 Suomen yrittäjäopiston kannatus Oy PL 11 62201 KAUHAVA Viite Asia Opetus- ja kulttuuriministeriön päätös 6.10.2017, OKM/22/531/2017 Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen

Lisätiedot

Viite Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappian hakemus

Viite Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappian hakemus Päätös Urheilukatu 6 95400 TORNIO Viite n hakemus 26.6.2018 Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos 1.1.2019 lukien on 26.6.2018 hakenut muutosta ammatillisten tutkintojen

Lisätiedot

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/87/531/2017, ja Haapaveden Opiston kannatusyhdistys ry:n vastine 10.8.

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/87/531/2017, ja Haapaveden Opiston kannatusyhdistys ry:n vastine 10.8. Päätös OKM/87/531/2017 6.10.2017 Haapaveden Opiston kannatusyhdistys ry PL 62 86601 HAAPAVESI Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus 9.6.2017, OKM/87/531/2017, ja Haapaveden Opiston kannatusyhdistys

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Esityslista 4/2018 1 Yhtymähallitus Aika 12.02.2018 klo 8.30 n. 11.00 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, kokoustila Isoneuvos Osallistujat

Lisätiedot

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/23/531/2017, ja Teak Oy:n vastine

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/23/531/2017, ja Teak Oy:n vastine Päätös OKM/23/531/2017 6.10.2017 Teak Oy PL 17 64701 TEUVA Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus 9.6.2017, OKM/23/531/2017, ja Teak Oy:n vastine 10.8.2017 Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen

Lisätiedot

KOKOUSAIKA Tiistai klo Sataedu Ulvila, Yhdystie, kokoushuone Trumetari

KOKOUSAIKA Tiistai klo Sataedu Ulvila, Yhdystie, kokoushuone Trumetari KOKOUSKUTSU 10 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 22.11.2017 1 KOKOUSAIKA Tiistai 28.11.2017 klo 15.30 KOKOUSPAIKKA Sataedu Ulvila, Yhdystie, kokoushuone Trumetari 53

Lisätiedot

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/106/531/2017, ja Suomen Urheiluopiston Kannatusosakeyhtiön vastine 10.8.

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/106/531/2017, ja Suomen Urheiluopiston Kannatusosakeyhtiön vastine 10.8. Päätös OKM/106/531/2017 6.10.2017 Suomen Urheiluopiston Kannatusosakeyhtiö KASKELANTIE 10 19120 VIERUMÄKI Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus 9.6.2017, OKM/106/531/2017, ja Suomen Urheiluopiston

Lisätiedot

Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämislupaa koskevan päätöksen muuttaminen

Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämislupaa koskevan päätöksen muuttaminen Päätös OKM/62/531/2017 12.12.2017 Ahlmanin koulun Säätiö sr Ahlmanin koulu Hallilantie 24 33820 TAMPERE Viite Asia Opetus- ja kulttuuriministeriön päätös 6.10.2017, OKM/62/531/2017 Ammatillisten tutkintojen

Lisätiedot

Kilpailukykysopimus: Vuosittaista työaikaa pidennetään keskimäärin 24 tunnilla vuosittaista ansiotasoa muuttamatta.

Kilpailukykysopimus: Vuosittaista työaikaa pidennetään keskimäärin 24 tunnilla vuosittaista ansiotasoa muuttamatta. YHTEISTYÖTOIMIKUNTA 11.1.2017 Työajan pidentäminen Kilpailukykysopimus: Vuosittaista työaikaa pidennetään keskimäärin 24 tunnilla vuosittaista ansiotasoa muuttamatta. Työajan pidentämisessä ratkaisut vaihtelevat

Lisätiedot

Kirje Ammatillisen koulutuksen järjestämislupien uudistamista koskevan valmistelun käynnistäminen

Kirje Ammatillisen koulutuksen järjestämislupien uudistamista koskevan valmistelun käynnistäminen Kirje OKM/185/531/2017 11.05.2017 Jakelussa mainituille Viite Asia Ammatillisen koulutuksen järjestämislupien uudistamista koskevan valmistelun käynnistäminen Taustaa Pääministeri Juha Sipilän strategisen

Lisätiedot

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/21/531/2017, ja Kuortaneen Urheiluopistosäätiön vastine 8.8.

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/21/531/2017, ja Kuortaneen Urheiluopistosäätiön vastine 8.8. Päätös OKM/21/531/2017 6.10.2017 Kuortaneen Urheiluopistosäätiö sr PL 49 63101 KUORTANE Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus 9.6.2017, OKM/21/531/2017, ja Kuortaneen Urheiluopistosäätiön vastine

Lisätiedot

Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos lukien

Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos lukien Päätös Viitaniementie 1 A 40720 JYVÄSKYLÄ Viite n hakemus 28.6.2018 Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos 1.1.2019 lukien on 28.6.2018 hakenut muutosta ammatillisten tutkintojen

Lisätiedot

Opetus- ja kulttuuriministeriön päätös , OKM/170/531/2017

Opetus- ja kulttuuriministeriön päätös , OKM/170/531/2017 Päätös OKM/170/531/2017 12.12.2017 Peimarin koulutuskuntayhtymä TUORLANTIE 1 21500 PIIKKIÖ Viite Asia Opetus- ja kulttuuriministeriön päätös 6.10.2017, OKM/170/531/2017 Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen

Lisätiedot

Opetus- ja kulttuuriministeriön päätös ja opetus- ja kulttuuriministeriön muutettu päätös , OKM/115/531/2017

Opetus- ja kulttuuriministeriön päätös ja opetus- ja kulttuuriministeriön muutettu päätös , OKM/115/531/2017 Päätös OKM/115/531/2017 11.10.2018 Vantaan kaupunki Stationsvägen 7 01300 VANDA Viite Asia Opetus- ja kulttuuriministeriön päätös 6.10.2017 ja opetus- ja kulttuuriministeriön muutettu päätös 12.12.2017,

Lisätiedot

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/17/531/2017, ja Järviseudun Koulutuskuntayhtymän vastine

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/17/531/2017, ja Järviseudun Koulutuskuntayhtymän vastine Päätös OKM/17/531/2017 6.10.2017 Järviseudun Koulutuskuntayhtymä Erkkiläntie 2 62600 LAPPAJÄRVI Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus 9.6.2017, OKM/17/531/2017, ja Järviseudun Koulutuskuntayhtymän

Lisätiedot

Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämislupaa koskevan päätöksen muuttaminen lukien

Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämislupaa koskevan päätöksen muuttaminen lukien Päätös PL 41 44101 ÄÄNEKOSKI Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön päätös 6.10.2017 Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämislupaa koskevan päätöksen muuttaminen 1.1.2019 lukien Opetus-

Lisätiedot

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/72/531/2017, ja Vaasan kaupungin vastine

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/72/531/2017, ja Vaasan kaupungin vastine Päätös OKM/72/531/2017 6.10.2017 Vaasan kaupunki PL 3 65101 VAASA Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus 9.6.2017, OKM/72/531/2017, ja Vaasan kaupungin vastine 8.8.2017 Asia Ammatillisten tutkintojen

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpaus, Laurellintie 55, Asikkala (kokoustila Männikkö)

Koulutuskeskus Salpaus, Laurellintie 55, Asikkala (kokoustila Männikkö) Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 12/2018 1 Yhtymähallitus 07.06.2018 Aika 07.06.2018 klo 12:45-15:20 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Laurellintie 55, 17320 Asikkala (kokoustila Männikkö) Osallistujat

Lisätiedot

Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos lukien

Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos lukien Päätös PL 22 38211 SASTAMALA Viite n hakemus 5.2.2018 Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos 1.1.2019 lukien on 5.2.2018 hakenut muutosta ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen

Lisätiedot

Opetus- ja kulttuuriministeriön päätös ja opetus- ja kulttuuriministeriön muutettu päätös , OKM/49/531/2017

Opetus- ja kulttuuriministeriön päätös ja opetus- ja kulttuuriministeriön muutettu päätös , OKM/49/531/2017 Päätös 11.10.2018 Kotkan-Haminan seudun koulutuskuntayhtymä Kymenlaaksonkatu 29 48100 KOTKA Viite Asia Opetus- ja kulttuuriministeriön päätös 6.10.2017 ja opetus- ja kulttuuriministeriön muutettu päätös

Lisätiedot

Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos lukien

Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos lukien Päätös PL 77700 02070 ESPOON KAUPUNKI Viite n hakemus 31.8.2018 Asia Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvan muutos 1.1.2019 lukien on 31.8.2018 hakenut muutosta ammatillisten tutkintojen

Lisätiedot

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/114/531/2017, ja Helsingin kaupungin vastine

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/114/531/2017, ja Helsingin kaupungin vastine Päätös OKM/114/531/2017 6.10.2017 Helsingin kaupunki PL 1 00099 HELSINGIN KAUPUNKI Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus 9.6.2017, OKM/114/531/2017, ja Helsingin kaupungin vastine 11.8.2017 Asia

Lisätiedot

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/172/531/2017, ja Salon Seudun Koulutuskuntayhtymän vastine 7.7.

Päätös Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus , OKM/172/531/2017, ja Salon Seudun Koulutuskuntayhtymän vastine 7.7. Päätös OKM/172/531/2017 6.10.2017 Salon Seudun Koulutuskuntayhtymä Taitajankatu 6 24240 SALO Viite Opetus- ja kulttuuriministeriön ehdotus 9.6.2017, OKM/172/531/2017, ja Salon Seudun Koulutuskuntayhtymän

Lisätiedot