7A R-Pellava (kapeneva, taittokahvat)

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "7A R-Pellava (kapeneva, taittokahvat)"

Transkriptio

1 7A R-Pellava (kapeneva, taittokahvat) Tuotenumero: Hinta: 920 sis. alv 24% - HINTA ILMAN KAHVOJA 810 (Pohjois-Karjalan alueella) Pellavakankaalla verhoiltu kapeneva arkku. Tuotenumero: , VERH 7A R-PELLAVA KOLA.

2 7V Valkoinen (kapeneva) Tuotenumero: Hinta: 740 sis. alv 24% - KAHVAT 110 Valkoiset valonsäteet kertovat symboliikallaan kaunista tarinaa. Tuotenumero: , VERH 7 V KOLA KSR.

3 7A Puuvilla-pellava Solmusäde (kapeneva, taittokahvat) Tuotenumero: Hinta: 1060 sis. alv 24% - HINTA ILMAN KAHVOJA 950 Puuvilla-pellavakankaan lämpö ja pehmeys saattelevat turvallisesti viimeiseen lepoon. Tuotenumero: , 7A VILLAK KOLA SÄDE/R-PEL IH,IT K/T Pohjakangas puuvilla-pellava -sekoitekangasta. Solmusädenauha pellavaa.

4 7A Kuviopellava Valkoinen Pellava Solmusäde (kapeneva, taittokahvat) Tuotenumero: Hinta: 1180 sis. alv 24% - HINTA ILMAN KAHVOJA 1070 Kangasverhoiltu, solmusäteellinen kapeneva arkku köynnöskuvioisella pohjakankaalla. Tuotenumero: , 7A V-PELL/KUVIOPELL KOLA KSR K/T

5 7A Burgundi Solmusäde (kapeneva) Tuotenumero: Hinta: 920 sis. alv 24% - KAHVAT 110 Kauttaaltaan asetaattikankaalla verhoiltu, näyttävä burgundinpunainen arkku. Kannen sivujen koristeena on samasta verhoilukankaasta tehty kaunis solmulaskos. Tuotenumero: , VERH 7A BURGUNDI KOLA. Arkku on saatavilla myös kahvallisena mallina. Tämän arkkumallin verhoilukangas on asetaattia. Muuntokuituihin kuuluvan asetaatin raaka-aineena käytetään puuselluloosaa tai puuvillajätettä. Sellupohjaiset muuntokuidut ovat täysin ympäristölleen turvallisia. Ne ovat täysin maahan hajoavia ja puhtaasti palavia ja sopivat näin ollen maahan hautaukseen ja tuhkaukseen.

6 7A Valkoinen Puuvilla Solmusäde Karjala (kapeneva, taittokahvat) Hinta: 910 sis. alv 24% - HINTA ILMAN KAHVOJA 800 Arkun kannen sivuja koristavassa solmulaskoksessa on Karjalan vaakunan värit, musta ja punainen. Ei tuotenumeroa. Arkku on saatavilla myös ilman hapsuja ja tupsuja.

7 7A Valkoinen Solmusäde Heinäkuvio (kapeneva, taittokahvat) Tuotenumero: Hinta: 990 sis. alv 24% - HINTA ILMAN KAHVOJA 880 Kauttaaltaan viskoosikankaalla verhoiltu valkoinen kapeneva arkku heinäkuvioisella pohjalla. Tuotenumero: , 7A V KOLA KPK-HEINÄ K/T IH,IT,IP Tämän arkkumallin pohjakankaana käytetään viskoosia. Sellupohjaisiin muuntokuituihin kuuluvaa viskoosia valmistetaan puuselluloosasta, jonka raakaaineena käytetään tavallisesti koivua tai kuusta. Sellupohjaiset muuntokuidut ovat täysin ympäristölleen turvallisia. Ne ovat maahan hajoavia ja puhtaasti palavia ja sopivat näin ollen maahan hautaukseen ja tuhkaukseen.

8 7A Valkoinen Solmusäde Ruusukuvio (kapeneva, taittokahvat) Tuotenumero: Hinta: 1040 sis. alv 24% - HINTA ILMAN KAHVOJA 930 Kauttaaltaan viskoosikankaalla verhoiltu valkoinen kapeneva arkku ruusukuvioisella pohjalla. Tuotenumero: , 7A V KOLA KPK-RUUSU K/T. Arkku on saatavilla myös ilman hapsuja ja tupsuja. Tämän arkkumallin pohjakankaana käytetään viskoosia. Sellupohjaisiin muuntokuituihin kuuluvaa viskoosia valmistetaan puuselluloosasta, jonka raakaaineena käytetään tavallisesti koivua tai kuusta. Sellupohjaiset muuntokuidut ovat täysin ympäristölleen turvallisia. Ne ovat maahan hajoavia ja puhtaasti palavia ja sopivat näin ollen maahan hautaukseen ja tuhkaukseen.

9 7B Valkoinen Puuvilla Harmaa Solmusäde (kapeneva, taittokahvat) Tuotenumero: Hinta: 950 sis. alv 24% - HINTA ILMAN KAHVOJA 840 Kauttaaltaan kangasverhoiltu valkoinen kapeneva arkku. Kannen sivujen koristeena on harmaasta verhoilukankaasta tehty kaunis solmulaskos. Tuotenumero: , VERH 7B V KOLA K/T. Arkku on saatavilla myös ilman hapsuja ja tupsuja. Laskos lähtee harjalaudan alta ja laskeutuu tyylikkäästi kannen sivua mukaillen. Solmu on sijoitettu lähelle leveää päätyä. Hapsut antavat rauhoittavan ja tasapainoisen kokonaiskuvan. Väri valkoinen. Materiaali: puu/levyrakenne Verhoilu: puuvilla Malli: kapeneva Sisustus: n:o 8 Ulkomitat: 207x73x50 cm Paino sisustettuna: n. 35 kg

10 7B Musta Valkoinen Puuvilla Solmusäde (kapeneva, taittokahvat) Tuotenumero: Hinta: 1020 sis. alv 24% - HINTA ILMAN KAHVOJA 910 Vaikuttava mustavalkoinen väriyhdistelmä tehostaa perinteistä muotokieltä, jota hapsut ja tupsut pehmentävät. Tuotenumero: , VERH 7B MUSTA KOLA/SÄDE VALK K/T. Arkku on saatavilla myös ilman hapsuja ja tupsuja.

11 7C Valkoinen Puuvilla Solmusäde Suomi (kapeneva, taittokahvat) Tuotenumero: Hinta: 950 sis. alv 24% - HINTA ILMAN KAHVOJA 840 Kauttaaltaan kangasverhoiltu valkoinen kapeneva arkku. Kannen sivujen koristeena Suomen lipun sinisestä kankaasta tehty kaunis solmulaskos. Tuotenumero: , VERH 7C V KOLA K/T. Arkku on saatavilla myös ilman hapsuja ja tupsuja. Laskos lähtee harjalaudan alta ja laskeutuu tyylikkäästi kannen sivua mukaillen. Solmu on sijoitettu lähelle leveää päätyä. Hapsut ja tupsut antavat rauhoittavan ja tasapainoisen kokonaiskuvan.

12 7H Valkoinen Puuvilla Harmaavalk. Solmusäde (kapeneva, taittokahvat) Tuotenumero: Hinta: 950 sis. alv 24% - HINTA ILMAN KAHVOJA 840 Kauttaaltaan kangasverhoiltu valkoinen kapeneva arkku. Kannen sivuja koristaa samasta verhoilukankaasta tehty arvokas harmaa-valkoinen solmulaskos. Tuotenumero: , VERH 7H V KOLA K/T. Arkku on saatavilla myös ilman hapsuja ja tupsuja. Laskos lähtee harjalaudan alta ja laskeutuu tyylikkäästi kannen sivua mukaillen. Solmu on sijoitettu lähelle leveää päätyä. Hapsut ja tupsut antavat rauhoittavan ja tasapainoisen kokonaiskuvan.

13 7E Vaaleanharmaa Puuvilla Tummanharmaa Solmusäde (kapeneva, taittokahvat) Tuotenumero: Hinta: 950 sis. alv 24% - HINTA ILMAN KAHVOJA 840 Kauttaaltaan kangasverhoiltu vaaleanharmaa kapeneva arkku. Kannen sivujen koristeena tummanharmaasta kankaasta tehty kaunis solmulaskos. Tässä mallissa pääty ja harjalista tummanharmaalla verhoilukankaalla. Tuotenumero: , VERH 7E VH KOLA K/T. Arkku on saatavilla myös ilman hapsuja ja tupsuja.

14 7F Vaaleanharmaa Puuvilla Harmaavalk. Solmusäde (kapeneva, taittokahvat) Tuotenumero: Hinta: 950 sis. alv 24% - HINTA ILMAN KAHVOJA 840 Kauttaaltaan kangasverhoiltu vaaleanharmaa kapeneva arkku. Kannen sivujen koristeena tummanharmaa-valkoinen solmulaskos. Tässä mallissa pääty ja harjalista tummanharmaalla verhoilukankaalla. Tuotenumero: , VERH 7F VH KOLA K/T. Arkku on saatavilla myös ilman hapsuja ja tupsuja.

15 7G Valkoinen Puuvilla Harmaavalk. Solmusäde (kapeneva, taittokahvat) Tuotenumero: Hinta: 950 sis. alv 24% - HINTA ILMAN KAHVOJA 840 Kaunis kaksivärinen solmulaskos symboloi kaksi ihmistä yhteen sitovaa liittoa ja sukupolvien ketjua. Tässä mallissa pääty ja harjalista harmaalla verhoilukankaalla. Tuotenumero: , VERH 7G V KOLA K/T. Arkku on saatavilla myös ilman hapsuja ja tupsuja. Kauttaaltaan kangasverhoiltu valkoinen kapeneva arkku. Kannen sivujen koristeena on samasta verhoilukankaasta arvokas harmaa-valkoinen solmulaskos, jonka laskos lähtee harjalaudan alta ja laskeutuu tyylikkäästi kannen sivua mukaillen. Solmu on sijoitettu lähelle leveää päätyä. Hapsut ja tupsut antavat rauhoittavan ja tasapainoisen kokonaiskuvan. Materiaali: puu/levyrakenne Verhoilu: puuvilla Malli: kapeneva Sisustus: n:o 8 Ulkomitat: 207x73x50 cm Paino sisustettuna: n. 35 kg

16 7H Valkoinen Puuvilla Sinivalkoinen Solmusäde (kapeneva, taittokahvat) Hinta: 910 sis. alv 24% - HINTA ILMAN KAHVOJA 800 Arkun kannen sivuja koristavassa solmulaskoksessa on Suomen lipun värit, sininen ja valkoinen. Ei tuotenumeroa. Arkku on saatavilla myös ilman hapsuja ja tupsuja.

17 7J Valkoinen Puuvilla Harmaavalk. Solmusäde (kapeneva, taittokahvat) Tuotenumero: Hinta: 950 sis. alv 24% - HINTA ILMAN KAHVOJA 840 Kaunis kaksivärinen solmulaskos symboloi kaksi ihmistä yhteen sitovaa liittoa ja sukupolvien ketjua. Tuotenumero: , VERH 7J V KOLA K/T. Arkku on saatavilla myös ilman hapsuja ja tupsuja.

18 7V Valkoinen Puuvilla 3-Säde (kapeneva, taittokahvat) Tuotenumero: Hinta: 880 sis. alv 24% - HINTA ILMAN KAHVOJA 770 Valkoiset valonsäteet kertovat symboliikallaan kaunista tarinaa. Hapsut ja tupsut viimeistelevät kokonaisuuden. Tuotenumero: , VERH 7V KOLA 3-SÄDE K/T. Arkku on saatavilla myös ilman hapsuja ja tupsuja.

19 Kajo Tähtipellava (kapeneva) Tuotenumero: Hinta: 1060 sis. alv 24% - KAHVAT 110 Uudet Kajo ja Runo arkkumallit on suunnitellut vaatetussuunnittelija Jaana Salmi suunnittelutoimisto Studio Jaana Salmi Oy:stä, yhdessä Anna Ylisen kanssa.

20 Runo (kapeneva) Tuotenumero: Hinta: 1060 sis. alv 24% - KAHVAT 110 Uudet Kajo ja Runo arkkumallit on suunnitellut vaatetussuunnittelija Jaana Salmi suunnittelutoimisto Studio Jaana Salmi Oy:stä, yhdessä Anna Ylisen kanssa.

21 Verh. 1 Puuvilla Kunta Optinen Valkoinen (kapeneva) Tuotenumero: Hinta: 660 sis. alv 24% - KAHVAT 110 Kokonaan kankaalla verhoiltu edullinen arkkumalli. Verhoilun yksityiskohdat on toteutettu yksinkertaisesti ja selväpiirteisesti. Tuotenumero: , VERH 1 KUNTA V/OPTINEN Materiaali: puu/levyrakenne Verhoilu: puuvilla Malli: kapeneva Sisustus: n:o 8 Ulkomitat: 207x73x50 cm Paino sisustettuna: n. 35 kg

22 Verh. 1 Puuvilla Kunta Luonnonvalkoinen (kapeneva) Tuotenumero: Hinta: 560 sis. alv 24% - KAHVAT 110 Kokonaan kankaalla verhoiltu edullinen arkkumalli. Verhoilun yksityiskohdat on toteutettu yksinkertaisesti ja selväpiirteisesti. Tuotenumero: , VERH 1 KUNTA V Materiaali: puu/levyrakenne Verhoilu: puuvilla Malli: kapeneva Sisustus: n:o 8 Ulkomitat: 207x73x50 cm Paino sisustettuna: n. 35 kg

23 Verh. Vanu Kunta (kaareva) Tuotenumero: Hinta: 520 sis. alv 24% - KAHVOJA EI SAATAVILLA Käyrä arkkumalli, jonka alaosa ja kansi on verhoiltu valkoisella kuviovanulla, alaosan koristeena hapsut. Tuotenumero: , VERH KUNTA V. Arkku on saatavilla myös ilman hapsuja. Pelkistetty edullisin arkkumallimme. Kunta-arkkua valmistetaan myös kapenevana ja tasaleveänä. Materiaali: puu/levyrakenne Verhoilu: kuviovanua Malli: käyrä Sisustus: n:o 9 Ulkomitat: 203x68x53 cm Paino sisustettuna: n. 30 kg

24 Verh. Vanu Kunta (kapeneva) Tuotenumero: Hinta: 520 sis. alv 24% - KAHVAT 110 Tuotenumero: , VERH KUNTA V KOLA. Arkku on saatavilla myös ilman hapsuja.

25 5 Vaaleanharmaa (kapeneva) Tuotenumero: Hinta: 790 sis. alv 24% - KAHVAT 110 Vaaleanharmaa, viehättävin yksityiskohdin täydennetty malli, jossa säteet kiteytyvät kauniiseen kukkaan. Tuotenumero: , VERH 5 VH KOLA.

26 5 Valkoinen Puuvilla (kapeneva, taittokahvat) Tuotenumero: Hinta: 920 sis. alv 24% - HINTA ILMAN KAHVOJA 810 Puhtaanvalkoinen, viehättävin yksityiskohdin täydennetty malli, jossa säteet kiteytyvät kauniiseen kukkaan. Tuotenumero: , VERH 5 V KOLA K/T PV. Arkku on saatavilla myös ilman hapsuja ja tupsuja. Perinteinen suomalainen kapeneva arkkumalli. Kannen verhoiluna sileä pohjakangas ja sen päälle koottuna erilliset kauniit sädekuviot, jotka päättyvät harjalaudan alapuolella olevaan kukkakoristeeseen. Alaosassa on sileä kangasverhoilu. Tupsut ja hapsut täydentävät tasapainoisen kokonaisuuden. Värit valkoinen ja vaaleanharmaa. Mallia valmistetaan myös valkoisena kuviovanupohjaisena siten, että vain solmulaskos ja harjalaudan ja kannen reunojen listoitukset on tehty kankaasta. Materiaali: puu/levyrakenne Verhoilu: puuvilla Malli: kapeneva Sisustus: n:o 8 Ulkomitat: 203x68x53 cm Paino sisustettuna: n. 30 kg

27 5 Vaaleanharmaa Puuvilla (kaareva) Tuotenumero: Hinta: 800 sis. alv 24% - KAHVOJA EI SAATAVILLA Sileä, harmaa pohjakangas täydentyy eleganteilla säteillä, jotka korostavat arkun sulavaa muotoilua. Tuotenumero: , VERH 5 VH PV. Arkku on saatavilla myös ilman hapsuja ja tupsuja. Perinteinen käyrä arkkumalli. Sekä kannen että alaosan verhoiluna sädekuvio, joka elävöittää arkun kauniisti, tässä mallissa myös kannen päätyä koristaa sädekuvio. Tupsut ja hapsut täydentävät kokonaisuuden. Värit valkoinen ja vaaleanharmaa. Materiaali: puu/levyrakenne Verhoilu: puuvilla Malli: käyrä Sisustus: n:o 7 Ulkomitat: 203x68x53 cm Paino sisustettuna: n. 30 kg

28 5 Puuvilla-pellava Pellavasäteet (kapeneva, taittokahvat) Tuotenumero: Hinta: 1080 sis. alv 24% - HINTA ILMAN KAHVOJA 970 Graafiset säteet kuvittavat tätä näyttävää puuvilla-pellavasekoitekankaalla verhoiltua mallia. Tuotenumero: , 5 VILLA KOLA KSR K/T SÄ/R-PEL VANUK Pohjakangas puuvilla-pellava -sekoitekangasta. Sädekangas pellavaa.

29 4V Valkoinen (kaareva) Tuotenumero: Hinta: 830 sis. alv 24% - KAHVOJA EI SAATAVILLA Perinteinen käyrä arkkumalli, jossa kannessa sädeverhoilu ja alaosassa sileä kangas. Tuotenumero: , VERH 4 V.

30 4 Puuvillasatiini Säde (kaareva) Tuotenumero: Hinta: 1050 sis. alv 24% - KAHVOJA EI SAATAVILLA Kauniin perinteisen muotoilun täydentävät runsaat ja sirot säteet ja lämpimänsävyinen kangas. Tuotenumero: , VERH 4 PVS SÄDE Perinteinen käyrä arkkumalli. Sekä kannen että alaosan verhoiluna sädekuvio, joka elävöittää arkun kauniisti. Verhoilu tehty suositulla ryhdikkäällä puuvillaviskoosikangaskuosilla, jonka pinta on eloisa ja lämpimän sävyinen. Tähän malliin kuuluvat arkun kankaalla verhoillut jalat vakiona. Verhoilu 100% puuvillaa. Satiinilla tarkoitetaan puuvillan kudontatapaa eli sidosta. Materiaali: puu/levyrakenne Verhoilu: puuvilla Malli: käyrä Sisustus: n:o 7 Ulkomitat: 203x68x53 cm Paino sisustettuna: n. 30 kg

31 4 Vaaleanharmaa Puuvilla Säde (kaareva) Tuotenumero: Hinta: 830 sis. alv 24% - KAHVOJA EI SAATAVILLA Perinteinen käyrä arkkumalli, jossa kannessa sädeverhoilu ja alaosassa sileä kangas. Tuotenumero: , VERH 4 VVH PV. Arkku on saatavilla myös ilman hapsuja ja tupsuja. Tuotenumero: Materiaali: puu/levyrakenne Verhoilu: puuvilla Malli: käyrä Sisustus: n:o 7 Ulkomitat: 207x68x53 cm Paino sisustettuna: n. 30 kg

32 4B Valkoinen Puuvilla Säde (kaareva) Tuotenumero: Hinta: 1010 sis. alv 24% - KAHVOJA EI SAATAVILLA Perinteinen kaareva muotoilu ja kauttaaltaan sätein verhoiltu malli tarjoavat lempeän viimeisen leposijan. Tuotenumero: , VERH 4B V PUUVILLA SÄDE. Arkku on saatavilla myös ilman hapsuja ja tupsuja. Perinteinen käyrä arkkumalli. Sekä kannen että alaosan verhoiluna sädekuvio, joka elävöittää arkun kauniisti, tässä mallissa myös kannen päätyä koristaa sädekuvio. Tupsut ja hapsut täydentävät kokonaisuuden. Värit valkoinen ja vaaleanharmaa. Materiaali: puu/levyrakenne Verhoilu: puuvilla Malli: käyrä Sisustus: n:o 7 Ulkomitat: 203x68x53 cm Paino sisustettuna: n. 30 kg

33 3 Pellava Luonnonsilkki (kapeneva, taittokahvat) Tuotenumero: Hinta: 1140 sis. alv 24% - HINTA ILMAN KAHVOJA 1030 Luonnon upeat materiaalit, pellava ja silkki, yhdistyvät kauniisti, täydentäen toisiaan. Tuotenumero: , 3 PELLAVA/LS KOLA K/T. Arkku on saatavilla myös ilman kahvoja.

34 3 Suomi Puuvilla-pellava Risti (kapeneva, taittokahvat) Tuotenumero: Hinta: 1060 sis. alv 24% - HINTA ILMAN KAHVOJA 950 Tyylitelty Suomen lippu koristaa tätä yksinkertaisen selkeää mallia. Tuotenumero: , 3 SUOMI RISTI KOLA K/T. Arkku on saatavilla myös ilman hapsuja. Arkku jonka verhoilu on tyylitelty Suomen lipun mukaan. Kannen sivuja koristaa Suomen lipun sininen kapealla nauhalla tehty ristikuvio. Kaunis kokonaisuus, jota perinteisesti on suosittu veteraanien viimeisenä leposijana. Hapsut antavat rauhoittavan ja tasapainoisen kokonaiskuvan. Materiaali: puu/levyrakenne Verhoilu: Pohjakangas puuvilla-pellava -sekoitetta. Nauhat puuvillaa. Malli: kapeneva

35 Nurmeksentie Sisustus: n:o 4, Joensuu p. Ulkomitat: , 207x73x50 pko-hautauspalvelu(at)sok.fi cm Paino sisustettuna: n. 35 kg

36 3 Pellava (kapeneva, taittokahvat) Tuotenumero: Hinta: 950 sis. alv 24% - HINTA ILMAN KAHVOJA 840 Luonnonkuidun elävä pinta sekä luonnollinen ja lämmin värisävy antavat arkulle arvokkaan, hillityn vaikutelman. Tuotenumero: , VERH 3 PELLAVA KOLA

37 3 Puuvilla-pellava Pellavanauhat (kapeneva, taittokahvat) Tuotenumero: Hinta: 1060 sis. alv 24% - HINTA ILMAN KAHVOJA 950 Puuvilla-pellavakankaan lämpö ja yksinkertainen ulkoasu sointuvat pellavahauhojen kanssa kauniisti yhteen. Tuotenumero: , 3 VILLAK KOLA PELL. NAUHOIN IH K/T Verhoilu puuvilla-pellava -sekoitekangasta.

38 3 Pellava Luonnonsilkki (kapeneva) Tuotenumero: Hinta: 1010 sis. alv 24% - Kahvat 110 Luonnon upeat materiaalit, pellava ja silkki, yhdistyvät kauniisti, täydentäen toisiaan. Tuotenumero: , VERH 3 PELLAVA/LS KOLA. Arkku on saatavilla myös kahvallisena mallina. Kansi ja alaosa verhoiltu sileällä pellavakankaalla, jonka koristeeksi on tehty kaunis luonnonsilkkisäde. Kannessa koristeena pieni sävytetty tupsu, joka täydentää kokonaisuuden. Tähän malliin kuuluvat arkun kankaalla verhoillut jalat vakiona. Materiaali: puu/levyrakenne Verhoilu: pellava ja luonnonsilkki Malli: Kapeneva Sisustus: n:o 7 Ulkomitat: 207x66x50 cm Paino sisustettuna: n. 35 kg

39 3 Ranta Puuvilla-pellava (kapeneva, taittokahvat) Tuotenumero: Hinta: 1100 sis. alv 24% - HINTA ILMAN KAHVOJA 990 Tämän arkun verhoilu on puuvilla-pellava -sekoitekangasta. Tuotenumero: , 3 RANTA VILLAK KOLA KSR K/T

40 3 Valkoinen Puuvilla (kapeneva, taittokahvat) Tuotenumero: Hinta: 890 sis. alv 24% - HINTA ILMAN KAHVOJA 780 Tässä arkussa sileä kangasverhoilu. Kannen sivua koristaa kaunis tuplanauha samasta kankaasta. Tuotenumero: , VERH 3 V KOLA K/T. Arkku on saatavilla myös ilman hapsuja. Tuotenumero: Materiaali: puu/levyrakenne Verhoilu: puuvilla Malli: kapeneva Sisustus: n:o 7 Ulkomitat: 207x66x50 cm Paino sisustettuna: n. 35 kg

41 3 Valkoinen Puuvilla (tasaleveä, taittokahvat) Tuotenumero: Hinta: 890 sis. alv 24% - HINTA ILMAN KAHVOJA 780 Tässä arkussa sileä kangasverhoilu. Kannen sivua koristaa kaunis tuplanauha samasta kankaasta. Tuotenumero: , VERH 3 V K/T. Arkku on saatavilla myös ilman hapsuja.

42 3 Pellava (kapeneva, taittokahvat) Tuotenumero: Hinta: 1070 sis. alv 24% - HINTA ILMAN KAHVOJA 960 Luonnonkuidun elävä pinta sekä luonnollinen ja lämmin värisävy antavat arkulle arvokkaan, hillityn vaikutelman. Tuotenumero: , VERH 3 PELLAVA KOLA K/T T-1

43 3 Pellava (tasaleveä, taittokahvat) Tuotenumero: Hinta: 950 sis. alv 24% - HINTA ILMAN KAHVOJA 840 Luonnonkuidun elävä pinta sekä luonnollinen ja lämmin värisävy antavat arkulle arvokkaan, hillityn vaikutelman. Tuotenumero: , VERH 3 PELLAVA

44 3 Pursi Puuvilla-pellava (kapeneva, taittokahvat) Tuotenumero: Hinta: 1100 sis. alv 24% - HINTA ILMAN KAHVOJA 990 Maatuvalla valkoisella puuvillalla verhoiltu arkku ja kaunis sininen brodeeraus sopivat skandinaaviseen sielunmaisemaan. Poismatkaava purjevene on haikeudessaan kaunis ja levollinen - matka jatkuu kohti uutta satamaa. Tuotenumero: , 3 PURSI VILLAK KOLA KSR K/T Arkun verhoilu puuvilla-pellava -sekoitekangasta.

45 3 Valkoinen Tähtipellava (kapeneva, taittokahvat) Tuotenumero: Hinta: 1160 sis. alv 24% - HINTA ILMAN KAHVOJA 1050 Valkoisella ristikuvioidulla pellavalla verhoiltu arkku. Kankaan valkoinen kuvio valkoisella pohjalla on hillitty ja yksinkertainen. Tuotenumero: , VERH 3 TÄHTIPELLAVA VA KOLA KSR K/T

46 3 Pellava Punos (tasaleveä, taittokahvat) Tuotenumero: Hinta: 1810 sis. alv 24% - HINTA ILMAN KAHVOJA 1700 Tyylikäs ja luonnonmukainen pellavakangas taipuu toinen toisiinsa yhdistyviin punoksiin, kuin sukupolvet toisiinsa. Tuotenumero: , VERH 3 PELLAVA PUNOS K/T

47 3 Kuviopellava Valkoinen pellava (kapeneva) Tuotenumero: Hinta: 1200 sis. alv 24% - KAHVAT 110 Erisävyiset pellavakankaat ja linjakkaat laskokset tuovat arkun pintaan syvyyttä. Tuotenumero: , 3 V-PELL/KUVIO-PELLAVA KOLA KSR

48 3 Kuviopellava Valkoinen pellava (kapeneva, taittokahvat) Tuotenumero: Hinta: 1330 sis. alv 24% - HINTA ILMAN KAHVOJA 1220 Erisävyiset pellavakankaat ja linjakkaat laskokset tuovat arkun pintaan syvyyttä. Tuotenumero: , 3 V-PELLAVA/KUVIOPELL KOLA KSR K/T

49 3 Pellava Luonnonsilkki (kapeneva, taittokahvat) Tuotenumero: Hinta: 1140 sis. alv 24% - HINTA ILMAN KAHVOJA 1030 Luonnon upeat materiaalit, pellava ja silkki, yhdistyvät kauniisti, täydentäen toisiaan. Tuotenumero: , 3 PELLAVA/LS KOLA K/T

50 3 Suomi Puuvilla-pellava (kapeneva, taittokahvat) Tuotenumero: Hinta: 970 sis. alv 24% - HINTA ILMAN KAHVOJA 860 Selkeää ja linjakasta muotoilua korostaa yksinkertaisen tyylikäs sininen nauha. Tuotenumero: , VERH 3 SUOMI KOLA K/T. Arkku on saatavilla myös ilman hapsuja. Kannen verhoilu puuvilla-pellava -sekoitekangasta. Nauhat puuvillaa.

51 3 Suomi Puuvilla-pellava (tasaleveä, taittokahvat) Tuotenumero: Hinta: 970 sis. alv 24% - HINTA ILMAN KAHVOJA 860 Selkeää ja linjakasta muotoilua korostaa yksinkertaisen tyylikäs sininen nauha. Tuotenumero: , VERH 3 SUOMI K/T. Arkku on saatavilla myös ilman hapsuja. Pohjakangas puuvilla-pellava -sekoitekangasta. Nauhat puuvillaa.

52 3 Suomi Puuvilla-pellava Juhla (kapeneva, taittokahvat) Tuotenumero: Hinta: 1080 sis. alv 24% - HINTA ILMAN KAHVOJA 970 Arkun seesteinen verhoilu symboloi mereen vaipuvaa aurinkoa ja sinivalkoinen väritys suomalaisuutta. Tuotenumero: , VERH 3 SUOMI JUHLA KOLA K/T. Arkku on saatavilla myös ilman hapsuja. Pohjakangas puuvilla-pellava -sekoitekangasta. Nauhat puuvillaa.

53 2 Valkoinen Puuvilla (kapeneva, taittokahvat) Tuotenumero: Hinta: 1050 sis. alv 24% - HINTA ILMAN KAHVOJA 940 Kaunis perinteinen täyssädearkku, jossa myös alaosassa on sädekuvio. Tuotenumero: , VERH 2 V PUUVILLA K/T. Arkku on saatavilla myös ilman hapsuja ja tupsuja. Tuotenumero: Materiaali: puu/levyrakenne Verhoilu: puuvilla Malli: kapeneva Sisustus: n:o 7 Ulkomitat: 207x73x50 cm Paino sisustettuna: n. 35 kg

54 2 Vaaleanharmaa Puuvilla (kapeneva, taittokahvat) Tuotenumero: Hinta: 1050 sis. alv 24% - HINTA ILMAN KAHVOJA 940 Tyylikäs täyssätein verhoiltu malli, joka täydentyy hapsuin ja tupsuin. Tuotenumero: , VERH 2 VVH K/T PV. Arkku on saatavilla myös ilman hapsuja ja tupsuja. Kaunis perinteinen täyssädearkku, jossa myös alaosassa on sädekuvio. Hapsut ja tupsut antavat rauhoittavan ja tasapainoisen kokonaiskuvan. Materiaali: puu/levyrakenne Verhoilu: puuvilla Malli: kapeneva Sisustus: n:o 7 Ulkomitat: 207x73x50 cm Paino sisustettuna: n. 35 kg

55 2B Valkoinen Puuvilla (kapeneva, taittokahvat) Tuotenumero: Hinta: 1120 sis. alv 24% - HINTA ILMAN KAHVOJA 1010 Kaunis perinteinen täyssädearkku, jossa myös kannen päissä on sädekuvio. Tuotenumero: , VERH 2B V PUUVILLA K/T. Arkku on saatavilla myös ilman hapsuja ja tupsuja. Tuotenumero: Materiaali: puu/levyrakenne Verhoilu: puuvilla Malli: kapeneva Sisustus: n:o 7 Ulkomitat: 207x73x50 cm Paino sisustettuna: n. 35 kg

56 2 Luonnonsilkki (kapeneva, taittokahvat) Tuotenumero: Hinta: 1300 sis. alv 24% - HINTA ILMAN KAHVOJA 1190 Runsaat säteet tuovat esille ylellisen kermansävyisen luonnonsilkin parhaat ominaisuudet ja luovat lähtemättömän muiston. Tuotenumero: , VERH 2 LS K/T. Arkku on saatavilla myös ilman hapsuja ja tupsuja. Uusi ylellinen luonnonmateriaali yhdistettynä perinteiseen suomalaiseen arkkumalliin, jossa sekä kansi että alaosa ovat sädeverhoiltuja. Arkun verhoilumateriaalina on eläväpintainen ja näyttävä luonnonsilkki, joka tuo arkkuun arvokkuutta ja pehmentää säteiden muodot kauniisti. Hapsut ja tupsut antavat rauhoittavan ja tasapainoisen kokonaiskuvan. Tähän malliin kuuluvat arkun kankaalla verhoillut jalat vakiona. Materiaali: puu/levyrakenne Verhoilu: maatuva kangas Malli: kapeneva Sisustus: n:o 7 Ulkomitat: 207x73x50 cm Paino sisustettuna: n. 35 kg

57 2B Puuvillasatiini (kapeneva, taittokahvat) Tuotenumero: Hinta: 1230 sis. alv 24% - HINTA ILMAN KAHVOJA 1120 Runsaat säteet elävöittävät selkeälinjaisen arkun pintaa. Tuotenumero: , VERH 2B PVS K/T T-1 Kaunis perinteinen täyssädearkku, myös kannen päissä sädekuvio. Verhoilu tehty suositulla ryhdikkäällä puuvillaviskoosikangaskuosilla, jonka pinta on eloisa ja lämpimän sävyinen. Tähän malliin kuuluvat arkun kankaalla verhoillut jalat vakiona. Verhoilu 100% puuvillaa. Satiinilla tarkoitetaan puuvillan kudontatapaa eli sidosta. Materiaali: puu/levyrakenne Verhoilu: puuvilla Malli: kapeneva Sisustus: n:o 7 Ulkomitat: 207x73x50 cm Paino sisustettuna: n. 35 kg

58 2C Valkoinen Puuvilla (kapeneva, taittokahvat) Tuotenumero: Hinta: 1310 sis. alv 24% - HINTA ILMAN KAHVOJA 1200 Puhtaan valkoinen, näyttävä ja upea malli, jossa yksityiskohdat täydentävät toisiaan luoden mieleenpainuvan kokonaisuuden. Tuotenumero: , VERH 2C V PUUVILLA K/T. Arkku on saatavilla myös ilman hapsuja ja tupsuja. Perinteisestä täyssädemallista kehitelty arkku, jossa kannen sivuilla koristeena kaunis kankaan mukaan sävytetty ruusuke. Hapsut ja tupsut antavat rauhoittavan ja tasapainoisen kokonaiskuvan. Saatavana valkoisena ja vaaleanharmaana. Materiaali: puu/levyrakenne Verhoilu: puuvilla Malli: kapeneva Sisustus: n:o 7 Ulkomitat: 207x73x50 cm Paino sisustettuna: n. 35 kg

59 1 Valkoinen Puuvilla (kapeneva, taittokahvat) Tuotenumero: Hinta: 950 sis. alv 24% - HINTA ILMAN KAHVOJA 840 Puhtaanvalkoinen ja perinteikäs malli viimeistellään hapsuin ja tupsuin läheisen ikimuistoiseksi leposijaksi. Tuotenumero: , VERH 1 V PUUVILLA K/T. Arkku on saatavilla myös ilman hapsuja ja tupsuja. Perinteinen suomalainen verhoiltu arkku, jossa on kaunis sädekansi ja sileä alaosa. Verhoilun sävyiset tupsut ja hapsut sekä lisävarusteena saatavat puukahvat täydentävät kokonaisvaikutelman. Materiaali: puu/levyrakenne Verhoilu: puuvilla Malli: kapeneva

60 Nurmeksentie Sisustus: 4, n:o 7Joensuu p Ulkomitat: 3822, pko-hautauspalvelu(at)sok.fi 207x73x50 cm Paino sisustettuna: n. 35 kg

61 1 Vaaleanharmaa Puuvilla (kapeneva, taittokahvat) Tuotenumero: Hinta: 950 sis. alv 24% - HINTA ILMAN KAHVOJA 840 Perinteinen suomalainen verhoiltu arkku, jossa on kaunis sädekansi ja sileä alaosa. Tuotenumero: , VERH 1 VVH K/T PV. Arkku on saatavilla myös ilman hapsuja ja tupsuja. Tuotenumero: Materiaali: puu/levyrakenne Verhoilu: puuvilla Malli: kapeneva Sisustus: n:o 7 Ulkomitat: 207x73x50 cm Paino sisustettuna: n. 35 kg

62 1 Valkoinen Puuvilla Risti (kapeneva, taittokahvat) Tuotenumero: Hinta: 1030 sis. alv 24% - HINTA ILMAN KAHVOJA 920 Arkun kannessa sädekuvio toisessa päässä ja pääpuolta koristaa valkoinen ristikuvio. Arkun alaosa on sileä. Tuotenumero: , VERH 1 V RISTI K/T PV. Arkku on saatavilla myös ilman hapsuja ja tupsuja.

63 1 Valkoinen Puuvilla Risti Sininen (kapeneva, taittokahvat) Hinta: 990 sis. alv 24% - HINTA ILMAN KAHVOJA 880 Arkun kannessa sädekuvio toisessa päässä ja pääpuolta koristaa sininen ristikuvio. Arkun alaosa on sileä. Ei tuotenumeroa. Arkku on saatavilla myös ilman hapsuja ja tupsuja.

64 1 Puuvillasatiini (kapeneva, taittokahvat) Tuotenumero: Hinta: 1070 sis. alv 24% - HINTA ILMAN KAHVOJA 960 Perinteinen suomalainen verhoiltu arkku, jossa on kaunis sädekansi ja sileä alaosa. Tuotenumero: , VERH 1 PVS K/T-T1 Tämän arkkumallin verhoiluna suosittu ryhdikäs puuvillasatiini, jonka pinta on eloisa ja lämminsävyinen. Lisävarusteena saatavat kahvat luovat arvokkuutta ja täydentävät kokonaisuuden. Tähän malliin kuuluvat arkun kankaalla verhoillut jalat vakiona. Verhoilu 100% puuvillaa. Satiinilla tarkoitetaan puuvillan kudontatapaa eli sidosta. Materiaali: puu/levyrakenne Verhoilu: puuvilla Malli: kapeneva Sisustus: n:o 7 Ulkomitat: 207x73x50 cm Paino sisustettuna: n. 35 kg

65 1 Vaaleanharmaa Puuvilla Risti (kapeneva, taittokahvat) Tuotenumero: Hinta: 1030 sis. alv 24% - HINTA ILMAN KAHVOJA 920 Arkun kannessa sädekuvio toisessa päässä ja pääpuolta koristaa samasta kankaasta tehty ristikuvio. Arkun alaosa on sileä. Tuotenumero: , VERH 1 VVH RISTI K/T PV. Arkku on saatavilla myös ilman hapsuja ja tupsuja. Tuotenumero: Materiaali: puu/levyrakenne Verhoilu: puuvilla Malli: kapeneva Sisustus: n:o 7 Ulkomitat: 207x73x50 cm Paino sisustettuna: n. 35 kg

66 1 Luonnonsilkki Kultahiekka (kapeneva, taittokahvat) Tuotenumero: Hinta: 1220 sis. alv 24% - HINTA ILMAN KAHVOJA 1110 Kultahiekassa yhdistyvät kermanvalkoinen luonnonsillkki ja kullanhohtoinen nauha luoden lämpimän ja ylellisen tunnelman. Tuotenumero: , VERH 1 LS KSR KULTAHIEKKA K/T.

67 1 Luonnonsilkki Puuvillasatiinipunos (kapeneva, taittokahvat) Tuotenumero: Hinta: 1260 sis. alv 24% - HINTA ILMAN KAHVOJA 1150 Pelkistetty muotoilu tuo esille luonnonsilkin arvokkuutta ja elävää kangaspintaa. Tuotenumero: , VERH 1 LS PVS-PUNOS K/T-H0 KSR Punosmateriaali on 100% puuvillaa. Satiinilla tarkoitetaan puuvillan kudontatapaa eli sidosta.

68 1 Puuvillasatiini Luonnonsilkkipunos (kapeneva, taittokahvat) Tuotenumero: Hinta: 1260 sis. alv 24% - HINTA ILMAN KAHVOJA 1150 Punonta ja suorat linjat luovat elegantin ilmeen korostaen selkeää ulkoasua. Tuotenumero: , VERH 1 PVS LS-PUNOS K/T-T1 Verhoilun pohjamateriaali on 100 % puuvillaa. Satiinilla tarkoitetaan puuvillan kudontatapaa eli sidosta.

69 1 Valkoinen Puuvilla Joutsen (kapeneva, taittokahvat) Tuotenumero: Hinta: 1160 sis. alv 24% - HINTA ILMAN KAHVOJA 1050 Käsinmaalatut joutsenet lentävät tyynesti kohti määränpäätä tässä luonnonvalkeassa arkussa. Tuotenumero: , VERH 1 V KUVALLA IH IT IP K/T

70 1 Vaaleanharmaa Puuvilla Vene ja Ranta (kapeneva, taittokahvat) Tuotenumero: Hinta: 1160 sis. alv 24% - HINTA ILMAN KAHVOJA 1050 Talviteloille asetettu vene on symboliikaltaan mieleenpainuva. Tuotenumero: , VERH 1 V KUVALLA IH IT IP K/T

71 1 Valkoinen Puuvilla Kanerva (kapeneva, taittokahvat) Tuotenumero: Hinta: 1160 sis. alv 24% - HINTA ILMAN KAHVOJA 1050 Loppukesällä ja syksyllä kauniisti kukkiva kanerva on ikuistettu maalauksena arkun kanteen. Tuotenumero: , VERH 1 V KUVALLA IH IT IP K/T

72 1 Pellava Risti (kapeneva, taittokahvat) Tuotenumero: Hinta: 1160 sis. alv 24% - HINTA ILMAN KAHVOJA 1050 Symboliikkaa huokuva ristikuvio ja näyttävät säteet luovat yhdessä vaikuttavan yhdistelmän. Tuotenumero: , 1 PELLAVA RISTI K/T T-1 Arkun kannessa sädekuvio toisessa päässä ja pääpuolta koristaa samasta kankaasta tehty ristikuvio. Arkun alaosa on sileä kuten muissakin 1-sarjan malleissa. Tämä arkku on verhoiltu pellavakankaalla, jonka elävä pinta ja luonnollinen värisävy antavat arvokkaan hillityn vaikutelman. Tähän malliin kuuluvat arkun kankaalla verhoillut jalat vakiona. Materiaali: puu/levyrakenne Verhoilu: pellava Malli: kapeneva Sisustus: n:o 7 Ulkomitat: 207x73x50 cm Paino sisustettuna: n. 35 kg

73 1 Puuvillasatiini Risti (kapeneva, taittokahvat) Tuotenumero: Hinta: 1160 sis. alv 24% - HINTA ILMAN KAHVOJA 1050 Symboliikkaa huokuva ristikuvio ja näyttävät säteet luovat yhdessä vaikuttavan yhdistelmän. Tuotenumero: , VERH 1 PVS RISTI K/T-T1 Tämän arkun verhoilumallina on kaunis ristikuvio. Verhoilu on tehty suositulla ryhdikkäällä puuvillasatiinikangaskuosilla, jonka pinta on eloisa ja lämpimän sävyinen. Lisävarusteena saatavat kahvat luovat arvokkuutta ja täydentävät kokonaisuuden. Tähän malliin kuuluvat arkun kankaalla verhoillut jalat vakiona. Verhoilu 100% puuvillaa. Satiinilla tarkoitetaan puuvillan kudontatapaa eli sidosta.

Tuotekuvasto. Kuvaston päävalikko

Tuotekuvasto. Kuvaston päävalikko Honka-arkut Tammi-arkut Kuvaston päävalikko Muut puuarkut Tuotekuvasto värisävyt Sarkofagi H-110-sarja 0 1 Honka-arkku H-40-sarja 0 1 2 3 5 Honka-arkku H-40 Valkokuulto Honka-arkku H-44 Punahonka Honka-arkku

Lisätiedot

KOTIMAISET LAATUARKUT JA UURNAT

KOTIMAISET LAATUARKUT JA UURNAT Arkkukuvasto KOTIMAISET LAATUARKUT JA UURNAT SHT-Tukku Oy:n laadukkaat kotimaiset arkut valmistetaan yhtiön tehtaalla Punkalaitumella. Puuseppämme ja verhoilijamme valmistavat tuotteet pieteetillä ja ammattiylpeydellä

Lisätiedot

Tuotekuvasto. Kuvaston päävalikko

Tuotekuvasto. Kuvaston päävalikko Honka-arkut Tammi-arkut Muut puuarkut Tuotekuvasto värisävyt Sarkofagi H-110-sarja 0 1 Honka-arkku H-40-sarja 0 1 2 3 5 Honka-arkku H-40 Valkokuulto Honka-arkku H-44 Punahonka Honka-arkku H-50 P Honka-arkku

Lisätiedot

Sopivan arkun tai uurnan valinta

Sopivan arkun tai uurnan valinta Tuotekuvasto Sopivan arkun tai uurnan valinta Omaisen viimeisen leposijan valinta on usein hyvin henkilökohtainen ja tunnepitoinen päätös. Pienilläkin asioilla, kuten erilaisilla symboleilla ja koristeluilla

Lisätiedot

Koivuarkku K-61 (kapeneva, taittokahvat)

Koivuarkku K-61 (kapeneva, taittokahvat) Koivuarkku K-61 (kapeneva, taittokahvat) Tuotenumero: 661190 Hinta: 1470 sis. alv 24% - HINTA ILMAN KAHVOJA 1360 Koivupuisen arkun pinta on vaalea kuin Suomen kesän yöttömät yöt. Tuotenumero: 661190, KOIVU

Lisätiedot

Tuotekuvasto. Kuvaston päävalikko

Tuotekuvasto. Kuvaston päävalikko Honka-arkut Tammi-arkut Kuvaston päävalikko Muut puuarkut Tuotekuvasto värisävyt Sarkofagi H-110-sarja 0 1 Honka-arkku H-40-sarja 0 1 2 3 5 Honka-arkku H-40 Valkokuulto Honka-arkku H-44 Punahonka Honka-arkku

Lisätiedot

KUOPION HAUTAUSTOIMISTO NIIRANEN

KUOPION HAUTAUSTOIMISTO NIIRANEN HINNASTO 1.1.2019 KUOPION HAUTAUSTOIMISTO NIIRANEN ARKKUUN HUOLTO JA KULJETUS ARKKUUNHUOLTO, PUKEMINEN JA SIISTIMINEN 85 ARKKUUNHUOLTO,OMIEN VAATTEIDEN PUKEMINEN JA SIISTIMINEN 88 APUMIES 68 KULJETUKSEN

Lisätiedot

Honka Savu 20. Tuotenumero: Hinta: 180 sis. alv 24% Lisää kotimaisia arkkuja ja uurnia:

Honka Savu 20. Tuotenumero: Hinta: 180 sis. alv 24% Lisää kotimaisia arkkuja ja uurnia: Honka Savu 20 Tuotenumero: 011221 Hinta: 180 sis. alv 24% Honkauurna 16 Ristikuviolla Tumma Tuotenumero: 011054 Hinta: 220 sis. alv 24% Tuotenumero: 011054 Honkauurna 16 Ristikuviolla Vaalea Tuotenumero:

Lisätiedot

Mallistot; Saana1 Venla, luonnonvärinen pellava,kukkakoristeet 1150,- Saana2 Elias, valkoinen/harmaa pellava,kukkakoristeet 1150,-

Mallistot; Saana1 Venla, luonnonvärinen pellava,kukkakoristeet 1150,- Saana2 Elias, valkoinen/harmaa pellava,kukkakoristeet 1150,- Mallistot; Saana-sarja Saana1 Venla, luonnonvärinen pellava,kukkakoristeet 1150,- Saana2 Elias, valkoinen/harmaa pellava,kukkakoristeet 1150,- Saana3 Kaino, valkoinen pellava kukkakoristeet 1150,- Saana4

Lisätiedot

KOTIMAISET ARKUT JA UURNAT

KOTIMAISET ARKUT JA UURNAT KOTIMAISET ARKUT JA UURNAT SHT on valmistanut arkkuja vuodesta 1955 Suomalainen SHT-Tukku Oy on onnistunut siirtämään perinteistä suomalaista käsityötaitoa ja kokemusta arkunvalmistuksesta yli vuosikymmenten,

Lisätiedot

ALKUSANAT, JOHDANTO. sukupolvelta toiselle ja kädentaitajien perintö elää tuotteissamme.

ALKUSANAT, JOHDANTO. sukupolvelta toiselle ja kädentaitajien perintö elää tuotteissamme. Ajatuksella ALKUSANAT, JOHDANTO On taival ollut sitten pitkä tai lyhyt, tasainen tai kivinen, niin viimeinen leposija on kuin sinetti tuon matkan päättyessä. Valinta ei ole useinkaan helppo. Arkun valinnalla

Lisätiedot

Joulun parhaat liikelahjat! Syksy 2015

Joulun parhaat liikelahjat! Syksy 2015 Joulun parhaat liikelahjat! Syksy 2015 1 Monta hyvää syytä valita Aarikka-lahja Tervetuloa tekemään onnistuneita lahjavalintoja! Liikelahjan avulla viestitään yrityksen arvoista. Aarikka tuotteilla osoitatte

Lisätiedot

FAMILON HOME HYVÄN OLON KOTI

FAMILON HOME HYVÄN OLON KOTI FAMILON HOME HYVÄN OLON KOTI RAKENNA ITSELLESI KOKONAISVALTAINEN HYVÄN OLON KOTI. Uuden Familon Home -malliston myötä tarjoamme nyt kotiisi kaikkea pehmeää ja tyylikästä aina sängyistä ja patjoista peitteisiin

Lisätiedot

LIIKELAHJAT Kevät 2015

LIIKELAHJAT Kevät 2015 LIIKELAHJAT Kevät 2015 1 Monta hyvää syytä valita Aarikka-lahja Tervetuloa tekemään onnistuneita lahjavalintoja! Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Sirpa Grev sirpa.grev@aarikka.com p. 040 544 4212 Paula Heinikangas

Lisätiedot

Verhot ja verhotangot. Tee koti, jossa mieli lepää.

Verhot ja verhotangot. Tee koti, jossa mieli lepää. Verhot ja verhotangot Tee koti, jossa mieli lepää. TEE KOTI, JOSSA MIELI LEPÄÄ. Mitä Cello on? Cello on raikas ja ajanhenkinen sisustuksen ja kotona viihtymisen merkki, joka tarjoaa upeita kokonaisuuksia

Lisätiedot

KARVALA. Pyydä lisätietoja: Maria Viita-aho-Tohni p

KARVALA. Pyydä lisätietoja: Maria Viita-aho-Tohni p KARVALA KARVALA Tarinamme alkaa maalta, nimittäin Pohjanmaalta Karvalan kylästä, josta yrityksemme nimikin on lähtöisin. Rakastamme maaseutumme kauneutta, turvallisuutta, puhtautta ja rauhaa. Rakastamme

Lisätiedot

Ristomatti Ratia yrityslahjat

Ristomatti Ratia yrityslahjat Ristomatti Ratia yrityslahjat RISTOMATTI RATIAN suunnittelemiin tuotteisiin mahtuu mukaan lukuisia tuttuja klassikkoja. RISTOMATTI RATIA -tuotteet Ilmentävät Ratia lifestyleä, jonka tunnusmerkkejä ovat

Lisätiedot

on parempi kuin luonnonmateriaalien. mitä kannattaa huomioida kankaan valinnassa?

on parempi kuin luonnonmateriaalien. mitä kannattaa huomioida kankaan valinnassa? mitä kannattaa huomioida kankaan valinnassa? Oikea kangas toivottaa tervetulleeksi, kutsuu koskemaan, näyttää ja tuntuu hyvältä. Kangas ei ole vain tekstiiliä, vaan moniulotteinen kudelma, jolla on kyky

Lisätiedot

Nukkuminen on kultaa.

Nukkuminen on kultaa. 26 Nukkuminen on kultaa. Tietysti on välillä ihanaa nousta aikaisin ja nauttia aamun hiljaisesta sarastuksesta, mutta yksi lomapäivien parhaista asioista on se, kun saa nukkua juuri niin pitkään kuin huvittaa.

Lisätiedot

Forest folk. Maanläheinen mallisto, jolla on juuret perinteissä ja vahvassa suomalaisessa osaamisessa.

Forest folk. Maanläheinen mallisto, jolla on juuret perinteissä ja vahvassa suomalaisessa osaamisessa. Maanläheinen mallisto, jolla on juuret perinteissä ja vahvassa suomalaisessa osaamisessa. KASPERI - pellavapuuvillamatto Kasperi maton maanläheiset värit ja ammattitaidolla tehdyt sidokset ovat sykähdyttävän

Lisätiedot

HARMONIA. Hyvän elämän patjat ja vuoteet

HARMONIA. Hyvän elämän patjat ja vuoteet Hyvän elämän patjat ja vuoteet Kotimaisten Harmonia-patjojen suunnittelun lähtökohtana on lempeä unifilosofia: jokaisella suomalaisella on oikeus hyvään uneen. Harmonia-sarja muodostuu Basic-, Comfort-,

Lisätiedot

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone Kylpyhuonekalusteet Kylpyhuone 1 Cello on upeita kokonaisuuksia Cello on raikas ja ajanhenkinen sisustuksen ja kotona viihtymisen merkki, joka tarjoaa upeita kokonaisuuksia ja inspiroivia ideoita suomalaiseen

Lisätiedot

Tilkkuilijan värit. Saana Karlsson

Tilkkuilijan värit. Saana Karlsson Tilkkuilijan värit Saana Karlsson Tilkkutöissä erivärisiä kangaspaloja ommellaan yhteen ja siten muodostetaan erilaisia kuvioita. Värien valinta vaikuttaa siihen miten suunnitellut kuviot tulevat tilkkutyössä

Lisätiedot

OIKEA LÄMPÖ OIKEAAN PAIKKAAN

OIKEA LÄMPÖ OIKEAAN PAIKKAAN PURMO Rettig Lämpö Oy PL 16, Tupakankatu 68601 Pietarsaari, Suomi info@purmo.fi, www.purmo.fi Asiakirja on laadittu mahdollisimman huolellisesti. Sitä ei saa toisintaa edes osittain ilman Rettig ICC:n

Lisätiedot

Ainulaatuinen kivi Ainutlaatuiselle ihmiselle

Ainulaatuinen kivi Ainutlaatuiselle ihmiselle Ainulaatuinen kivi Ainutlaatuiselle ihmiselle Ikuistettu Oy Muistomerkkikuvasto Surun hetkellä kaipaus saa näkyä Kauniit muistot eivät koskaan kuole, eivätkä milloinkaan jätä yksin. Surun kohdatessa jäämme

Lisätiedot

Aidon lämmön lähteillä. Tulisijatuotteet

Aidon lämmön lähteillä. Tulisijatuotteet Aidon lämmön lähteillä. Tulisijatuotteet Tuotemallisto 2012 Aidon lämmön lähteillä Aito-takkaluukut ovat antaneet viimeisen silauksen tulisijoihin jo vuosikymmenien ajan. Takkaluukkujen ohella Aito-tulisijavalikoima

Lisätiedot

5,75 FANI-PAITA 2015. 1-väri - painatus. Kpl/ hinta. 2-väripainatus 100 5,75 6,50 50 6,95 8,10. sis alv 24 %

5,75 FANI-PAITA 2015. 1-väri - painatus. Kpl/ hinta. 2-väripainatus 100 5,75 6,50 50 6,95 8,10. sis alv 24 % FANI-PAITA 2015 FRUIT OF LOOM VALUEWEIGHT O-AUKKOINEN T-PAITA Euroopan myydyin T-paita, hyvä hinta- /laatusuhde. 100 puuvillaa, Paino/paksuus 165 g/m²,27 eri väriä, Koot: S - 5XL, (3XL- 5XL : White, Black,

Lisätiedot

Tulisijatuotteet. Tuotemallisto 2013. Aidon lämmön lähteillä.

Tulisijatuotteet. Tuotemallisto 2013. Aidon lämmön lähteillä. Tulisijatuotteet Tuotemallisto 2013 Aidon lämmön lähteillä. Aidon lämmön lähteillä Aito-takkaluukut ovat antaneet viimeisen silauksen tulisijoihin jo vuosikymmenien ajan. Takkaluukkujen ohella Aito-tulisijavalikoima

Lisätiedot

Kalevala -Karhu. Sisältö

Kalevala -Karhu. Sisältö 2009 Sisältö Dyyni 3 Aalto 4 Koristetyynyt & Arte 5 Tweedy 6 Louhi & Pihla 7 Graniitti & Teema 8 Duuri & Velvet 9 Ruutu & Kerala 10 Paletti & Port 11 Pilvi 12 Raita 13 Royal Palace & Orient 14 Sali & Nepal

Lisätiedot

Musta kangas / hopeanharmaa verkkoselkänoja

Musta kangas / hopeanharmaa verkkoselkänoja 1 POISTAMME NÄYTTELYSTÄ ULOSKANTO-HINTAAN! HAE HETI MUKAAN! 1 KPL HÅG Futu 570 alv0% HÅG H09 850 ALV0% (Ovh 827 alv0%+toimitusmaksu) (Ovh 1595 alv0%+toimitusmaksu) Håg Futu Sininen kangas Istuimen syvyydensäätö

Lisätiedot

K Y L P Y H U O N E E T

K Y L P Y H U O N E E T K Y L P Y H U O N E E T Ovimallit Duetto Fasetti Figure Harmony Krista uritettu Lido Prelude Ruutu Scala Simple Stara Vertica Yhdessä Lumme Kalla Perussävyt Puhdas valkoinen 201 Perusvalkoinen NCS 502

Lisätiedot

VENEISTUIN. Kuluttajahinnasto 2016

VENEISTUIN. Kuluttajahinnasto 2016 VENEISTUIN Kuluttajahinnasto 2016 VALKEA Istuin on verhoiltu valkealla keinonahalla. Valkea keinonahka 260 / kpl LUXUS V1 (RUSKEA) Ulkopinnat hiekansävyistä (Taupe) Silvertex materiaalia. Sisäpinnat ylellistä

Lisätiedot

Tikkurila Trendivärit 2014-2015

Tikkurila Trendivärit 2014-2015 Tikkurila Trendivärit 2014-2015 Valmiit väriyhdistelmät kodinsisustajille 4/3/2014 Marika Raike, Tikkurila Oyj 4/3/2014 Marika Raike, Tikkurila Oyj 2 Syvät ja vahvat värit ovat jälleen täällä. Historiallinen,

Lisätiedot

Uusia valmistajia ja uutuuksia 2013

Uusia valmistajia ja uutuuksia 2013 Uusia valmistajia ja uutuuksia 2013 1 Kristalia on vuonna 1994 perustettu innovatiivinen italialainen yritys, jonka mallisto koostuu esim. neuvottelupöydistä ja tuoleista. Useat tämän valmistajan tuotteet

Lisätiedot

Linnox Silk Oy Koroistentie 4A, PL 12, 00281 Helsinki puh. 09-2410 112, gsm 040-5506243

Linnox Silk Oy Koroistentie 4A, PL 12, 00281 Helsinki puh. 09-2410 112, gsm 040-5506243 Hinnasto 2011 Linnox Silk Oy Koroistentie 4A, PL 12, 00281 Helsinki puh. 09-2410 112, gsm 040-5506243 21271; 21171 21231; 21131 21221; 21141 21211 29 Naisten hihaton toppi, säädettävät olkanauhat 21221

Lisätiedot

Mattokymppi. Mattokymppi 35 vuotta mattokauppaa SISÄLTÖ

Mattokymppi. Mattokymppi 35 vuotta mattokauppaa SISÄLTÖ s. 5 s. 9 s. 10 Mattokymppi 35 Mattokymppi 35 vuotta mattokauppaa Perheyrityksemme historia mattojen parissa alkoi vuonna 1975. Vankan kokemuksemme ja ammattitaitomme olemme keränneet vuosien aikana toimimalla

Lisätiedot

Edistyksellinen kotimainen kattotiilivalikoima. OTA ORMAX!

Edistyksellinen kotimainen kattotiilivalikoima. OTA ORMAX! Edistyksellinen kotimainen kattotiilivalikoima OTA ORMAX! www.ormax.fi Uusi Ormax EVO - kattotiilievoluution tulos Uusi laattakattotiili Ormax EVO on kehitetty Suomen vaativiin ilmasto-olosuhteisiin. Se

Lisätiedot

Tilaukset, asennukset ja esittelypyynnöt: tai

Tilaukset, asennukset ja esittelypyynnöt: tai Edge lattiaseinäke Kangasverhoiltu akustoiva lattiaseinäke tyylipuhtaalla muotoilulla. Seinäkkeessä on tukeva 40 mm massiivipuurunko ja sisällä polyesteritäyte, joka toimii erinomaisena äänieristeenä.

Lisätiedot

Tulikivi tuo uudet tulisijat ja kiukaat Tampereen Asta-messuille

Tulikivi tuo uudet tulisijat ja kiukaat Tampereen Asta-messuille Tiedotusvälineille Tampereen Asta messut 8.-10.2.2013 Tulikiven osasto A 428 Tulikivi tuo uudet tulisijat ja kiukaat Tampereen Asta-messuille Tulikivi on mukana Tampereen Asta messuilla 8.-10.2.2013. Tulikiven

Lisätiedot

PANEELIKUVASTO. Granit rose

PANEELIKUVASTO. Granit rose PANEELIKUVASTO Granit rose Kun haaveet ja tulevaisuuden teknologia kohtaavat syntyy luonnollinen tapa elää modernissa ympäristössä. MDF-paneelimme ovat Saksan johtavan valmistajan tuotantoa ja ovat siksi

Lisätiedot

Tulikivi tuo uudet tulisijat ja kiukaat Turun Rakenna ja sisusta -messuille

Tulikivi tuo uudet tulisijat ja kiukaat Turun Rakenna ja sisusta -messuille Tiedotusvälineille Turun Rakenna ja sisusta -messut 1.-3.2.2013, Tulikiven osasto: B80 Tulikivi tuo uudet tulisijat ja kiukaat Turun Rakenna ja sisusta -messuille Tulikivi on mukana Turun Rakenna & sisusta

Lisätiedot

Tulisijatuotteet TUOTEMALLISTO 2014. Aidon lämmön lähteillä.

Tulisijatuotteet TUOTEMALLISTO 2014. Aidon lämmön lähteillä. Tulisijatuotteet TUOTEMALLISTO 2014 Aidon lämmön lähteillä. Aidon lämmön lähteillä Aito-takkaluukut ovat antaneet viimeisen silauksen tulisijoihin jo vuosikymmenien ajan. Takkaluukkujen ohella Aito-tulisijavalikoima

Lisätiedot

Laskoskaihtimet Yksinkertaisuus, puhtaat linjat ja pienet yksityiskohdat

Laskoskaihtimet Yksinkertaisuus, puhtaat linjat ja pienet yksityiskohdat Laskoskaihtimet Yksinkertaisuus, puhtaat linjat ja pienet yksityiskohdat Yksinkertainen on aina kaunista Laskoskaihdin voi ilmentää yksinkertaisuutta ja puhtaita, suoria linjoja - mutta myös luoda jännittäviä

Lisätiedot

Olemme koonneet parhaat joululahjat sinulle! www.vinga.com

Olemme koonneet parhaat joululahjat sinulle! www.vinga.com Olemme koonneet parhaat joululahjat sinulle! Aidosti pehmeä joululahja ARLINGTON MIDNIGHT BLUE - 842104 ARLINGTON PLATINUM GREY - 842004 PUSSILAKANASET TI KAHDELLE - PUUVILLASATIINIA Pussilakanasettiemme

Lisätiedot

Hinnat sisältävät arvonlisäveron

Hinnat sisältävät arvonlisäveron MOSAIIKKI Haitu n. 54.68 /ltk Vaaleat, villinmuotoiset ja mattapintaiset kivet, joissa pyöristetty reuna. Sisäseiniin ja -lattioihin. Hehku n. 54.68 /ltk Vaaleanharmaat, villinmuotoiset ja mattapintaiset

Lisätiedot

PROHOROFF DESIGN FLOORING

PROHOROFF DESIGN FLOORING PROHOROFF DESIGN FLOORING PROHOROFF DESIGN FLOORING PROHOROFF TAMMI WALNUT PROHOROFF C-COLLECTION 3-SÄLEINEN, FEELSTEP, LAKATTU WHITE MATT WALNUT Prohoroff C-Collection on näyttävä, kuuden värivaihtoehdon

Lisätiedot

Hinnasto 1.4.2015 (sisältää alv 24%)

Hinnasto 1.4.2015 (sisältää alv 24%) 1.4.2015 (sisältää alv 24%) Jalka- ja kansivaihtoehdot 20 Pieni yläsokkeli 110 124 ulkomitat: l. 87 cm k. 8½ cm s. 31 cm 22 Mappiyläsokkeli 120 138 ulkomitat: l. 87 cm k. 8½ cm s. 39 cm 200 Pieni kansi

Lisätiedot

OSTOAPU LANDSKRONAsohvasarja

OSTOAPU LANDSKRONAsohvasarja OSTOAPU LANDSKRONAsohvasarja SARJAN OSAT Lepotuoli Rahi Divaaniosa 2:n istuttava sohva 3:n istuttava sohva 3:n istuttava sohva divaanin kanssa 4:n istuttava sohva divaanin kanssa 5:n istuttava sohva divaanien

Lisätiedot

ABLOY VÄRIT JA PINTAMATERIAALIT

ABLOY VÄRIT JA PINTAMATERIAALIT ABLOY VÄRIT JA PINTAMATERIAALIT VIIMEISTELE KOKONAISUUS ABLOY VÄREILLÄ JA PINTAMATERIAALEILLA Oviympäristön ratkaisut ovat osa näkyvää sisustuskokonaisuutta. Koska tyyli syntyy yksityiskohdista, Abloy

Lisätiedot

TYYLIKÄS, AJATON & TOIMIVA UUSI IDO ELEGANT KYLPYHUONEMALLISTO

TYYLIKÄS, AJATON & TOIMIVA UUSI IDO ELEGANT KYLPYHUONEMALLISTO TYYLIKÄS, AJATON & TOIMIVA UUSI IDO ELEGANT KYLPYHUONEMALLISTO 2017 TOIMIVA DESIGN ON AJATONTA Jokaisella on se jokin huonekalu, josta emme hevillä luopuisi. Toiset esineet vain kestävät aikaa paremmin

Lisätiedot

by Finnmirror Kuvasto 2014

by Finnmirror Kuvasto 2014 by Finnmirror Kuvasto 2014 Kaikella on Monitaitoinen tyrvääläinen Kaarlo Mäkinen aloitti liiketoiminnan vuonna 1923. Pääasiallisina tuotteina alkuvaiheessa olivat valokuvakehykset. Jo 1920-luvun lopulla

Lisätiedot

Surun hetkellä kaipaus saa näkyä

Surun hetkellä kaipaus saa näkyä Muistomerkkikuvasto Surun hetkellä kaipaus saa näkyä Kauniit muistot eivät koskaan kuole, eivät milloinkaan jätä yksin. Surun kohdatessa jäämme kaipaamaan läheistämme. Kun kaipuu koskettaa, yhdessä elettyjen

Lisätiedot

SIISTI JA ÄLYKÄS VALINTA

SIISTI JA ÄLYKÄS VALINTA SARJA[P] 2 Sarja[P] SARJA[P] Skandinaavinen muotoilu on ajatonta ja pohjautuu rakkauteemme valoa ja luontoa kohtaan. Sarjan[P] pöydät perustuvat tähän perinteeseen, johon kuuluvat puhtaat linjat, toimiva

Lisätiedot

PARAS KOTI MAAILMALLA.

PARAS KOTI MAAILMALLA. patriknilsson2014 9m patriknilsson2014 Kaikenlaista touhua riittää. Aurinkoa, hiekkaa ja uimista koko viikko. #Pallo #Aurinkosuoja #Matkailuvaunuelämää #Cabby PARAS KOTI MAAILMALLA. CABBY 2015 SUORAA JA

Lisätiedot

Hinnat sisältävät 1-4-värin digipainatuksen. Ei aloituskulua. Kysy myös muita kokoja ja määriä Kiitos mielenkiinnosta Hinnat sis alv 24 %.

Hinnat sisältävät 1-4-värin digipainatuksen. Ei aloituskulua. Kysy myös muita kokoja ja määriä Kiitos mielenkiinnosta Hinnat sis alv 24 %. Rintanapit edullisesti ja nopeasti Nimituotteesta. Rintanapit valmistetaan kestävästä alumiinista ja niissä on hakaneulakiinnitys. Tilaa samaa kokoa useammalla eri teemalla / painatuksella Hinnoittelemme

Lisätiedot

Akaatin mysteeri. Ensiesittelyssä uusi majesteettinen, eksklusiivisesti suunniteltu korukokoelma JAKSOT 16 2014 3 2015

Akaatin mysteeri. Ensiesittelyssä uusi majesteettinen, eksklusiivisesti suunniteltu korukokoelma JAKSOT 16 2014 3 2015 Akaatin mysteeri Puhtautta ja rauhallisuutta symboloivan akaatin uskotaan rauhoittavan tunteita ja hoivaavan sisäistä voimaa. Yhdistä asuusi yksi näistä statement-koruista tai anna se erikoislahjana naiselle,

Lisätiedot

Ruokapöydät OSTOAPU SUOMI. TARVITSETKO APUA? Lisätietoja näistä ja muista palveluista saat henkilökunnalta.

Ruokapöydät OSTOAPU SUOMI. TARVITSETKO APUA? Lisätietoja näistä ja muista palveluista saat henkilökunnalta. SUOMI OSTOAPU Ruokapöydät 2015 TARVITSETKO APUA? Lisätietoja näistä ja muista palveluista saat henkilökunnalta. KULJETUSPALVELU Kerää valitsemasi tuotteet itse ja maksa ne kassalla. Vie tuotteet kassojen

Lisätiedot

Ristomatti Ratia yrityslahjat

Ristomatti Ratia yrityslahjat Ristomatti Ratia yrityslahjat RISTOMATTI RATIAN suunnittelemiin tuotteisiin mahtuu mukaan lukuisia tuttuja klassikkoja. RISTOMATTI RATIA -tuotteet Ilmentävät Ratia lifestyleä, jonka tunnusmerkkejä ovat

Lisätiedot

HOUSUJEN ASIANTUNTIJA

HOUSUJEN ASIANTUNTIJA HOUSUT HOUSUJEN ASIANTUNTIJA Pyrimme Nytellolla parantamaan koko ajan hoito-, huolto-, ravintola- ja muille aktiivisille aloille suunniteltuja laadukkaita housujamme. Tänä syksynä esittelemme ylpeinä kaikkien

Lisätiedot

Varaavat elementtitakat

Varaavat elementtitakat Tulisijat 2 TULISIJAT Varaavat REG-takat valmistetaan Suomessa. Ne kaikki ovat CE-merkittyjä tuotteita, joilla on erittäin korkea hyötysuhde 72 90 %. Puhtaasta palamisesta kertoo hyvin pieni häkäpäästö,

Lisätiedot

SuomenValomestarit Valolla tunnelmaa pihoille terasseille liiketiloihin 2016

SuomenValomestarit Valolla tunnelmaa pihoille terasseille liiketiloihin 2016 SuomenValomestarit Valolla tunnelmaa pihoille terasseille liiketiloihin 2016 Lepsämäntie 1, Klaukkala p. 09-8794672 sahkosoppi@sahkosoppi.fi Stella - kynttiläsarja, IP 44 Led kynttilät joulukuusiin sisälle

Lisätiedot

Tulisijatuotteet TUOTEMALLISTO Aidon lämmön lähteillä.

Tulisijatuotteet TUOTEMALLISTO Aidon lämmön lähteillä. Tulisijatuotteet TUOTEMALLISTO 2015 Aidon lämmön lähteillä. Aidon lämmön lähteillä Aito-takkaluukut ovat antaneet viimeisen silauksen tulisijoihin jo vuosikymmenien ajan. Takkaluukkujen ohella Aito-tulisijavalikoima

Lisätiedot

JÄNNITTÄVÄ ISTUMAPAIKKA

JÄNNITTÄVÄ ISTUMAPAIKKA LIBRA 2 Libra Libra 3 LIBRA Liikkeen inspiroima istumapaikka. Aaltoilevuutta. Jännittävä lainehdinta. Joka kutsuu keskusteluun. Yhteiseen hetkeen. Tai omaan aikaan. Ansaittuun lepoon. Luonnollinen muoto

Lisätiedot

Hinnat sisältävät arvonlisäveron

Hinnat sisältävät arvonlisäveron MOSAIIKKI Haitu n. 54.68 /ltk Vaaleat, villinmuotoiset ja mattapintaiset kivet, joissa pyöristetty reuna. Sisäseiniin ja -lattioihin. Hiili 5x5 30x30cm 31.05 /ltk Musta liuskekivimosaiikki, jonka pinnalla

Lisätiedot

Syksyn ja joulun valot 2013

Syksyn ja joulun valot 2013 Joulupuu Tyylikäs katseen vangitsija myymälöihin, tavarataloihin, yritysten auloihin, julkisiin tiloihin. Syksyn ja joulun valot 2013 Pihavalosarja Eveliina MiniLED 24V Poltin: 3 mm, lämmin valkoinen,

Lisätiedot

Koti kattojen yllä...

Koti kattojen yllä... Koti kattojen yllä... Koti kattojen yllä... Upeat ullakkoasunnot parhaimmalla paikalla Helsingin Kruununhaassa Kirkkokatu 5 A 51, Helsinki Ylellinen ullakoasunto Helsingin parhaalla paikalla Kruununhaassa.

Lisätiedot

Hinnat sisältävät arvonlisäveron

Hinnat sisältävät arvonlisäveron MOSAIIKKI Haitu n. 57.15 /ltk Vaaleat, villinmuotoiset ja mattapintaiset kivet, joissa pyöristetty reuna. Sisäseiniin ja -lattioihin. Hiili 2,5x2,5 cm 30 x 30 cm 32.63 /ltk Välkehtivän mustasta liuskekivestä

Lisätiedot

J U D O H I N N A S T O J U D O H I N N A S T O J U D O H I N N A S T O J U D O

J U D O H I N N A S T O J U D O H I N N A S T O J U D O H I N N A S T O J U D O Tuotenumero: 0012 Tuotteen nimi: 0012 Judopuku muksuille Hinta: Alk. 22,00 Sisältää valkoisen vyön. Aloittelevan juniorin puku. Sileää kangasta, 100% puuvillaa. Näyttävät olkanauhat. Housuissa kuminauhavyötärö.

Lisätiedot

Kangasvekkikaihtimet. Kaunista ja yksinkertaista, monia mahdollisuuksia

Kangasvekkikaihtimet. Kaunista ja yksinkertaista, monia mahdollisuuksia Kangasvekkikaihtimet Kaunista ja yksinkertaista, monia mahdollisuuksia Uudista ja muuta kauniilla vekeillä Kangasvekkikaihdin yhdistää hienolla tavalla ryhdikkäät, suorat linjat ja pehmeän kauniit kankaat.

Lisätiedot

T1 Elegantti pistorasiakeskus

T1 Elegantti pistorasiakeskus Upeat alumiinirunkoiset TallyKey pylväät on tehty kestämään pitkään kovissakin olosuhteissa. Tuotteet toimitetaan aina asennusvalmiina kokonaisuuksina ja varustetaan asiakkaan toiveiden mukaan. Pylväässä

Lisätiedot

Liuskekivet - Hiekkakivet

Liuskekivet - Hiekkakivet Liuskekivet - Hiekkakivet UKP0008 Haapakivi 1-6 cm 10-50 cm 90 111 UKP0009 Orava 1.5-8 cm 10-50 cm 90 111 UKP0010 Iltakaste 2-4 cm 10-30 cm 85 105 UKP0011 Korpikangas 2-5 cm 10-50 cm 70 86 UKP0007 Männyn-ruskea

Lisätiedot

Drop. D E S I G N P O O L

Drop. D E S I G N P O O L Drop. D E S I G N P O O L MIKÄ ON DROP? Drop on ulkoallas, jonka viimeistellyn kaunis ulkomuoto, ergonomisuus ja helppokäyttöisyys tarjoavat todellista arjen luksusta niin kodin pihamaalle, terassille

Lisätiedot

PYYHEKUTSUT Pyyheliinat jokaiseen kotiin Tuotekuvasto talvi 2015

PYYHEKUTSUT Pyyheliinat jokaiseen kotiin Tuotekuvasto talvi 2015 PYYHEKUTSUT Pyyheliinat jokaiseen kotiin Tuotekuvasto talvi 2015 Sinistä unelmaa, puuteri vaaleansininen Pilvi ja Denimin sininen Pioni. 1. 1. vaaleansininen Pilvi 2. valkoinen Pumpuli Sileä neulos 500g/m²

Lisätiedot

TULISIJAT. Nautinnollisiin hetkiin

TULISIJAT. Nautinnollisiin hetkiin TULISIJAT Nautinnollisiin hetkiin NOVELTY TAKKA KOTA Novelty takan moderni ja hillitty design sopii moneen tilaan. Novelty takka luovuttaa lämmön nopeasti. Takan päällä olevassa vuolukivilaatassa on reikiä

Lisätiedot

Tulisijatuotteet. Aidon lämmön lähteillä. Made by NARVI Finland. Tuotemallisto 2016

Tulisijatuotteet. Aidon lämmön lähteillä. Made by NARVI Finland. Tuotemallisto 2016 Tulisijatuotteet Tuotemallisto 2016 Aidon lämmön lähteillä Made by NARVI Finland 2 Aidon lämmön lähteillä Aito-takkaluukut ovat antaneet viimeisen silauksen tulisijoihin jo vuosikymmenien ajan. Takkaluukkujen

Lisätiedot

WORKSPACE SOLUTIONS SCANDINAVIA

WORKSPACE SOLUTIONS SCANDINAVIA WORKSPACE SOLUTIONS SCANDINAVIA SCANDINAVIA ON AJATON KLASSIKKO. PUHTAAT, PELKISTETYT MUODOT JA MONIPUOLISET YHDISTELY- MAHDOLLISUUDET HELPOTTAVAT SISUSTUSIDEOIDEN TOTEUTTAMISTA. YLLÄTYS ON SIINÄ, MIKÄ

Lisätiedot

Värin kolmas ulottuvuus

Värin kolmas ulottuvuus Värin kolmas ulottuvuus Ota tuntumaa pintailmiöön Uutuus! Uusi Tunto-struktuuripinnoite teki väristä käsinkosketeltavan elämyksen. Yhdistele nyt vapaasti upeita mineraalisävyjä ja aidon materiaalin tuntua.

Lisätiedot

COMBINE. Combine 3. linjoja ja pehmeitä kaaria. Näyttävää materiaalien ja muotojen tasapainoa. Voit luoda oman pöytäsi. Täydellisen yhdistelmäsi.

COMBINE. Combine 3. linjoja ja pehmeitä kaaria. Näyttävää materiaalien ja muotojen tasapainoa. Voit luoda oman pöytäsi. Täydellisen yhdistelmäsi. COMBINE 2 Combine Combine 3 COMBINE Yhdistele. Ja valitse vapaasti. Etsi kaikkein sopivin sohvapöytä. Tilaan. Tehtävään. Ja tunnelmaan. Sijoittelu sohvan, jakkaran tai nojatuolin kanssa. Ryhmälle tai yksittäiselle

Lisätiedot

Rullaverhot KUVIOLLISET KANKAAT

Rullaverhot KUVIOLLISET KANKAAT KANKAAT PEITTÄVIÄ TAI LÄPINÄKYVIÄ KATSO KANKAAN LUONNE KANKAAN KOHDALTA DL-596 Valkoharmaa DL-597 Hopean ruskea DL-598 Harmaan hopea DL-599 Valkovihreä Maksimi tilausleveys 195cm DL-3308 Pinkki violetti

Lisätiedot

ORUK - TUOTTEET. mallisto 2013. www.oruk.fi HULPPEAT JÄSENTUOTTEEMME

ORUK - TUOTTEET. mallisto 2013. www.oruk.fi HULPPEAT JÄSENTUOTTEEMME HULPPEAT JÄSENTUOTTEEMME Kannatustuotteiden tuotto käytetään kerhon Rokulimajan uudistamis- ja ylläpitotyöhön. Näin kukin voi omalta osaltaan tukea toimintaamme sekä saada vastineeksi omia kerhotuotteita.

Lisätiedot

K.1 VA LKOINE N BERKER 1:1

K.1 VA LKOINE N BERKER 1:1 1:1 BERKER K.1 VA LKOINE N Berker K.1 edustaa Berkerin tuoreinta muotokieltä ja täyttää sekä rakentajien että arkkitehtien toiveet ajattomasta, selkeästä ja tyylikkäästä suunnittelusta. Sarjan muotokielen

Lisätiedot

Uutuuksia 2012. by Ofisea Oy

Uutuuksia 2012. by Ofisea Oy Uutuuksia 2012 by Ofisea Oy Suomalaista tuotanto-osaamista japanilaisen Okamuran mallistoon Piiroisen valmistama T1 -tuoli on näyttö suomalaisen kestävän valmistuksen taidoista. T1 Okamura istuin verhoiltu,

Lisätiedot

LUONNOLLISTA MUOTOILUA

LUONNOLLISTA MUOTOILUA TRIXAGON 2 Esencia Trixagon 3 TRIXAGON Luonnossa esiintyy kuusikulmioita lumihiutaleissa, mehiläisvahakennoissa ja kilpikonnan kuoressa. Se on luonnon pinta-alaa tehokkaimmin hyödyntävä muoto, jota voi

Lisätiedot

SABLONIMAALAUS Persoonallisia sisustuksia

SABLONIMAALAUS Persoonallisia sisustuksia OPAS GUIDE SABLONIMAALAUS Persoonallisia sisustuksia 1 Ideoi, innostu ja onnistu yhdessä Tikkurilan kanssa Sablonimaalaus tuo käyttöösi loputtomasti uusia mahdollisuuksia muokata maalilla sisustuksesi

Lisätiedot

MERKKIMATOT

MERKKIMATOT MERKKIMATOT 2018-2019 Maton tiedot sivulla 7. INFINITY Pehmeänukkainen matto, jossa modernit kuosit ja luonnonläheiset värit. 133 X 195... 99 160 X 230...139 Asiantuntevaa ja luotettavaa MATTOKAUPPAA JO

Lisätiedot

LA VIE EST BELLE L EAU DE TOILETTE FLORALE

LA VIE EST BELLE L EAU DE TOILETTE FLORALE Lehdistötiedote helmikuu 2016 LA VIE EST BELLE L EAU DE TOILETTE FLORALE [1] Elämän ja iloisuuden filosofia tai universaali ylistys elämän kauneudelle. [2] Eau de Toilette Florale, jonka hurmaavan luonnonraikkaan

Lisätiedot

Kata vuodenajan mukaan

Kata vuodenajan mukaan Syksy 2014 Hyvä tietää: Lautasliinojemme ja pöytäliinojemme värit ovat täydelliset ja materiaalit laskostuvat kauniisti. Kata vuodenajan mukaan Mandariini Syksyllä ihmiset suuntaavat kulkunsa ravintoloihin,

Lisätiedot

MALLISTON VAKIOMATERIAALIT

MALLISTON VAKIOMATERIAALIT MALLISTON VAKIOMATERIAALIT Lakat, luonnonvärit METALLIT TEKNISET VIILUT MelamiINIT Koivu 1 (ko 1) luonnonväri Pyökki 1 (py 1) luonnonväri Tammi 1 (ta 1) luonnonväri IM-89 silver IM-88 grafiitti kromi LPLY

Lisätiedot

CARITA ISTUINKALUSTEET

CARITA ISTUINKALUSTEET CARITA ISTUINKALUSTEET 2 Carita-istuinkalusteet Carita-istuinkalusteet 3 CARITA-istuinkalusteet On tärkeää huolehtia mahdollisimman hyvin niistä, jotka sitä kaikkein eniten tarvitsevat. Siksi olemme antaneet

Lisätiedot

Arch.: Delugan Meissl, Vienna. EQUITONE Värit ja pinnat JULKISIVULEVYT

Arch.: Delugan Meissl, Vienna. EQUITONE Värit ja pinnat JULKISIVULEVYT Arch.: Delugan Meissl, Vienna EQUITONE Värit ja pinnat JULKISIVULEVYT Luonnolliset raaka-aineet EQUITONE-julkisivulevyt ovat rakennussuunnittelijan unelma ne on suunniteltu arkkitehtien toimesta, arkkitehdeille.

Lisätiedot

10 vuoden TAKUU OSTOAPU GRÖNLID. -sohvasarja. SUUNNITTELIJA Francis Cayouette

10 vuoden TAKUU OSTOAPU GRÖNLID. -sohvasarja. SUUNNITTELIJA Francis Cayouette OSTOAPU GRÖNLID -sohvasarja SUUNNITTELIJA Francis Cayouette SARJAN OSAT Käsinoja Yhden istuttava osa Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Kulmaosa Divaaniosa Rahi, jossa säilytystilaa Irrotettavat

Lisätiedot

TULIA. Varaavat tiilitulisijat 2014. Tulia L100/550 erikoismalli 1

TULIA. Varaavat tiilitulisijat 2014. Tulia L100/550 erikoismalli 1 TULIA Varaavat tiilitulisijat 2014 Tulia L100/550 erikoismalli 1 TULIA -tulisija aito, tiilitakka TULIA -tulisijat valmistetaan aidosta tiilestä TULIA -tulisijat valmistetaan keraamisista poltetuista tiilistä.

Lisätiedot

KANNUSTAA LIIKKUMAAN

KANNUSTAA LIIKKUMAAN XACT Xact 3 XACT Monipuolisesta ja ergonomisesta Xact-oppilastuolista on nyt saatavana kaksi kokoa Xact ja Xact Start. Se tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää koko koulussa, aina esikoululuokista opettajainhuoneeseen,

Lisätiedot

Suihkujakkarat ja -tuolit

Suihkujakkarat ja -tuolit S U I H K U T U O L I T TUOTE-ESITE 2017 Suihkujakkarat ja -tuolit Siirreltävät Suihkutuoli COMBI Combi suihkutuolit ovat valmistettu teräksestä ja ne ovat korkeussäädettäviä. Combi suihkutuoliin on mahdollista

Lisätiedot

Musta kangas / hopeanharmaa verkkoselkänoja

Musta kangas / hopeanharmaa verkkoselkänoja 1 POISTAMME NÄYTTELYSTÄ ULOSKANTO-HINTAAN! HAE HETI MUKAAN! 1 KPL HÅG Futu 570 alv0% HÅG H09 850 ALV0% (Ovh 827 alv0%+toimitusmaksu) (Ovh 1595 alv0%+toimitusmaksu) Håg Futu Sininen kangas Istuimen syvyydensäätö

Lisätiedot

Matto tilan mukaan kotona - opas maton valintaan

Matto tilan mukaan kotona - opas maton valintaan Matto tilan mukaan kotona - opas maton valintaan Mattoja on moneksi eikä oikean valinta aina ole helppoa. Oikeantyyppinen materiaali käyttökohteen mukaan helpottaa maton huoltoa ja lisää maton käyttöikää.

Lisätiedot

23,90 /m² 26,90 MAAHANTUOJAN HUIPPUTARJOUKSET. - Laatat - Vinyylilankut - Laminaatit - Kattopaneelit - Parketit -

23,90 /m² 26,90 MAAHANTUOJAN HUIPPUTARJOUKSET. - Laatat - Vinyylilankut - Laminaatit - Kattopaneelit - Parketit - MAAHANTUOJAN HUIPPUTARJOUKSET - Laatat - Vinyylilankut - Laminaatit - Kattopaneelit - Parketit - Elite lattialaatta 30x60 cm Erittäin suosittu italialainen kivipuristelaatta sarja. Rauhallinen ja moderni

Lisätiedot

OSTOAPU KARLSTAD. -sohvasarja. DESIGN Tord Björklund SARJAN OSAT

OSTOAPU KARLSTAD. -sohvasarja. DESIGN Tord Björklund SARJAN OSAT OSTOAPU KARLSTAD -sohvasarja SUOMI DESIGN Tord Björklund SARJAN OSAT Rahi Lepotuoli Divaaniosa 2:n istuttava sohva 3:n istuttava sohva 3:n istuttava vuodesohva Kulmasohva 2+3/3+2 Irtopäällinen Pestävä

Lisätiedot

C A R I T A - T U O L I

C A R I T A - T U O L I CARITA - TUOLI 2 Carita-tuoli Carita-tuoli 3 CARITA-TUOLI On tärkeää huolehtia mahdollisimman hyvin niistä, jotka sitä kaikkein eniten tarvitsevat. Siksi olemme antaneet Carita-kalustesarjallemme kaikki

Lisätiedot

Kaipaus ei katso hintaa

Kaipaus ei katso hintaa Kaipaus ei katso hintaa Hautakivi halvemmalla Muistomerkkikuvasto Surun hetkellä kaipaus saa näkyä Kauniit muistot eivät koskaan kuole, eivätkä milloinkaan jätä yksin. Surun kohdatessa jäämme kaipaamaan

Lisätiedot