Suomen Agilityliitto toimii paitsi agilityseurojen ja harrastajien yhdyssiteenä ja keskusjärjestönä, myös agilityharrastuksen etujärjestönä.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Suomen Agilityliitto toimii paitsi agilityseurojen ja harrastajien yhdyssiteenä ja keskusjärjestönä, myös agilityharrastuksen etujärjestönä."

Transkriptio

1 1 (60) VUOSIKERTOMUS SUOMEN AGILITYLIITTO RY Suomen Agilityliitto perustettiin Tampereella pidetyssä perustamiskokouksessa, jossa perustamiskirjan allekirjoitti 22 perustajayhdistystä. Suomen Agilityliitto rekisteröitiin Patentti- ja rekisterihallituksen ylläpitämään yhdistysrekisteriin. Suomen Agilityliitto on suomalaisten agilitya harrastavien yhdistysten muodostama liitto. Liiton tarkoituksena on edistää ja kehittää agilitya mahdollisimman monipuolisesti kaikilla lajin osa-alueilla. Tavoitteena on harrastajien fyysinen, psyykkinen ja sosiaalinen kehittäminen. Toiminta kattaa koko maan. Toiminnassa kannustetaan kaikenikäisiä ihmisiä fyysiseen aktiivisuuteen, liikkumiseen, urheiluun ja seuratoimintaan. Tavoitteena on myös edistää koirien koulutusta ja hyvinvointia sekä parantaa yleistä koiranpitoa. Suomen Agilityliitto toimii paitsi agilityseurojen ja harrastajien yhdyssiteenä ja keskusjärjestönä, myös agilityharrastuksen etujärjestönä. Liiton varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä rekisteröity yhdistys, jonka toimintaan kuuluu agilityn harrastaminen ja yhtenä toiminnan tavoitteena on agilityurheilun edistäminen ja kehittäminen. 2. JÄSENET Vuoden 2015 aikana liiton jäseniksi liittyi viisi uutta yhdistystä ja yksi yhdistys erosi jäsenyydestä. Vuoden 2015 lopussa liittoon kuului yhteensä 250 jäsenyhdistystä, joihin kuului yhteensä henkilöjäsentä, joista oli agilityn harrastajia (Liite 1).

2 2 (60) Kaavio 1. Jäsenyhdistysten lukumäärä Kaavio 2. Jäsenyhdistysten jäsenten ja agilityharrastajien lukumäärät

3 3 (60) Vuoden 2015 aikana lunastettiin yhteensä 5797 lisenssiä, joka oli 15 kpl (0,26 %) vähemmän kuin vuonna 2014 (liite 2). Kaavio 3. Lisenssien lukumäärä 3. HALLINTO JA ORGANISAATIO Ylintä päätöksentekovaltaa käyttävät liiton jäsenyhdistykset liiton kevät- ja syyskokouksissa. Liiton hallitus vastaa liiton toiminnasta lain ja sääntöjen sekä vuosikokousten päätösten mukaisesti. Liiton operatiivisesta toiminnasta sekä hallituksen kokousten valmistelusta vastaa hallituksen valitsema toiminnanjohtaja ja muu palkattu henkilökunta Liiton kokoukset Suomen Agilityliiton ylintä päätösvaltaa käyttävät liiton varsinaiset jäsenet liiton kokouksessa. Liiton kokouksessa varsinaisten jäsenten äänimäärä perustuu kunkin jäsenyhdistyksen jäsenten edellisen vuoden loppuun mennessä lunastamien agilityn henkilölisenssien määrään. Liiton sääntömuutos hyväksyttiin Patentti- ja rekisterihallituksessa Sääntömuutoksen myötä Agilityliitto on vuodesta 2014 alkaen järjestänyt kevätkokouksen lisäksi myös syyskokouksen. Sääntömääräinen liiton kevätkokous järjestettiin sunnuntaina Satakuntatalon Kiltasalissa Helsingissä. Kokouksessa oli edustettuna 12

4 4 (60) jäsenyhdistystä, jotka edustivat yhteensä 1005 lisenssiä, ja joilla oli käytettävissään 47 ääntä. Sääntömääräinen liiton syyskokous järjestettiin Varalan urheiluopistossa Tampereella lauantaina Kokouksessa oli edustettuna 17 jäsenyhdistystä, jotka edustivat 1673 lisenssinhaltijaa, ja joilla oli käytettävissään 64 ääntä Hallitus Suomen Agilityliiton toiminnan toteuttamisesta vastaa liiton jäsenyhdistysten valitsema hallitus. Hallituksen tehtävänä on valmistella ja toimeenpanna liiton kokouksen päätökset, edustaa liittoa ja hoitaa liiton juoksevien asioiden hallinto. Hallituksen puheenjohtajana toimi Petteri Kerminen (13/13) ja varapuheenjohtajana Jouni Kautto (13/13) sekä hallituksen varsinaisina jäseninä Veera Aro (3/13), Marika Blom (10/13), Jari Helin (6/13), Jessi Landen (1/13), Mia Laamanen (11/13), Sari Parviainen (13/13), Marja Salomaa (13/13) ja Taru Waldén (12/13). Liiton hallitus kokoontui vuoden 2015 aikana yhteensä 13 kertaa. Hallituksen kokouksista osa järjestettiin hangouts- tai sähköpostikokouksina ja osa kasvokkain. Hallituksen kevään strategiaviikonloppu pidettiin Varalan urheiluopistossa Tampereella ja syysseminaari hotelli Cumuluksessa Lahdessa Toimisto Suomen Agilityliiton toimistossa työskenteli toiminnanjohtaja, järjestösihteeri sekä kaksi osa-aikaista kilpailu- ja koulutussihteeriä. Lisäksi toimintavuoden aikana hankittiin ostopalveluina IT-järjestelmien ylläpito- ja kehitystehtäviin liittyviä palveluita. Toiminnanjohtajan tehtävänä on toteuttaa ja kehittää liiton toimintaa yhdessä hallituksen, työryhmien ja jäsenyhdistysten kanssa, vastata liiton operatiivisesta toiminnasta, toimia henkilöstön esimiehenä sekä suunnitella, seurata ja raportoida liiton taloudesta. Lisäksi toiminnanjohtaja vastaa kotimaisesta ja ulkomaisesta sidosryhmätoiminnasta ja yritysyhteistyöstä. Toiminnanjohtajana työskentelee Sirpa Sippola. Järjestösihteerin tehtäviin kuuluu mm. jäsenasiat, kilpailujärjestäjien ja kilpailijoiden neuvonta sääntöihin, lisensseihin, kelpoisuuksiin ja muihin käytännön järjestelyihin liittyvissä asioissa, kilpailuihin liittyvät yleiset asiat, Sporttirekisteristä vastaaminen, lisenssiasiat, jäsenmaksujen, starttimaksujen ja jäsenlehden tilausten laskutus, arvokilpailujen järjestelyissä avustaminen, tiedottaminen, koulutustoimikunnan sihteerinä toimiminen sekä muut toimiston tehtävät. Järjestösihteeri Mari Niinikosken äitiys- ja hoitovapaan sijaisena toimi Sami Suominen.

5 5 (60) Kilpailu- ja koulutussihteerin tehtäviin kuuluu mm. sähköisten kilpailutulosten siirtäminen KITUun, kilpailuanomusten ja korttianomusten käsittely, kilpailulistojen laatiminen, lisenssiasiat, maajoukkueen matkajärjestelyissä avustaminen, kilpailutoimikunnan sihteerinä toimiminen, sääntökirjojen postitus, tiedottaminen ja muut toimiston tehtävät. Kilpailu- ja koulutussihteerinä toimi Iina Asunta ( alkaen osa-aikaisella koulutusvapaalla, 35 % työajalla) ja vt. kilpailu- ja koulutussihteerinä (65 % työajalla) Marielle Wikman-Karstunen alkaen. SAGIn toiminnassa hyödynnetään monipuolisesti erilaisia tietokantaratkaisuja kuten Valtakunnallisen liikunta- ja urheiluorganisaatio Valo ry:n ylläpitämää Sporttirekisteriä, SAGIn kehittämää kilpailu- ja tulosjärjestelmää (KITU), kurssikalenteria, dokumenttiarkistoa sekä intra- ja internetiä. Kilpailu- ja tulosjärjestelmän (KITU) ylläpitotehtävistä ja kehittämisestä vastasi Comia Software Oy ja ilmoittautumisjärjestelmän (ILMO) ylläpidosta ja kehittämisestä Timo Eskola. Internetsivujen ylläpidosta vastasi Avoine Oy. Suomen Agilityliiton toimisto sijaitsee osoitteesta Radiokatu 20 (Valo-talo), Helsinki Jäsenlehti Vuoden 2015 alussa perustettiin Agilityliiton jäsenlehti, joka sai nimekseen Putkeen!. Jäsenlehti julkaistiin 4 kertaa vuodessa ja se jaettiin ilmaiseksi jokaisen jäsenseuran agilityvastaavalle tai ellei sellaista ole seura nimennyt, seuran puheenjohtajalle. Lisäksi lehteä oli mahdollista tilata sekä kestotilauksena että määräaikaistilauksena. Tilaajia oli ensimmäisenä vuonna yhteensä 638 kpl. Putkeen! lehden 1-2/2015 numeroiden toimitussihteerinä ja toimittajana työskenteli Milla Tuominen ja taittajana Marika Kelokari. 3-4/2015 lehtien toimitussihteerin ja toimittajan tehtäviä hoiti Anu Kylvén, ja taitosta vastasi Kaisa Eskola Toimikunnat ja työryhmät Toimikunnat työskentelevät hallituksen ohjauksessa ja valvonnassa. Toimikunnat suunnittelevat, valmistelevat ja panevat täytäntöön varsinaiseen toimintaan liittyviä asioita. Liiton varsinainen toiminta on organisoitu kilpailu-, koulutus-, viestintä- ja hallintotoimikuntien alaisuuteen. Kunkin toimikunnan työtä johtaa toimikunnan vetäjä. Kussakin toimikunnassa on eri hankkeita ja projekteja varten pysyviä tai väliaikaisesti toimivia, kokoonpanoltaan vaihtuvia työryhmiä. Näiden ryhmien kautta agilityn kehittämisestä kiinnostuneet henkilöt pääsevät aktiivisesti vaikuttamaan lajin kehitystyöhön. Työryhmän vastuuhenkilö toimii esittelijänä toimikunnassa, joka vie päätösesitykset eteenpäin hallituksen käsiteltäväksi. Toimikunnat ja työryhmät kokoontuivat pääsääntöisesti hangouts- tai puhelinkokouksina.

6 6 (60) Liiton varsinainen toiminta jaetaan myös toiminta-alueittain nuorisotoiminnan, harraste/aikuisliikunnan, huippu-urheilun ja paragilityn sektoreihin Kilpailutoimikunta Kilpailutoimikuntaan kuuluivat saakka Esa Lehdistö (pj), Marielle Wikman-Karstunen (sihteeri), Veera Aro, Jari Helin, Sari Parviainen ja Heidi Viitaniemi alkaen kilpailutoimikunnan vetäjänä toimi Sari Parviainen, sihteerinä Marielle Wikman-Karstunen ja jäseninä Veera Aro, Jari Helin, Kirsi Koskela, Esa Lehdistö, Anna-Mari Niemelä, Eeva Tervo ja Heidi Viitaniemi. Kilpailutoimikunta kokoontui vuoden 2015 aikana 9 kertaa. Kilpailutoimikunnan nuoriso- ja parakilpailuasioita hoitavat omat työryhmät, jotka tuovat käsiteltävät asiat toimikuntaan, josta ne edelleen siirtyvät hallituksen käsiteltäväksi tarpeellisilta osiltaan. AgiRanking-työryhmä ei toiminut vuonna Koulutustoimikunta Koulutustoimikuntaan kuuluivat Mia Laamanen, Marika Blom, Petteri Kerminen, Reetta Mäkelä, Marja Lahikainen, Ville Liukka, Seppo Savikko, Marja Salomaa ja Sami Suominen. Koulutustoimikunta kokoontui 10 kertaa vuoden 2015 aikana. Nuoriso- ja paragilitytyöryhmien koulutustoimintaan liittyvät asiat esikäsitellään koulutustoimikunnassa ja viedään käsittelyn jälkeen hallituksen hyväksyttäväksi koulutustoimikunnan puollolla. Agilityvalmentajakurssin (2-taso) toteutuksesta vastasi erillinen työryhmä, johon kuuluivat Ville Liukka, Mia Laamanen, Marja Lahikainen, Petteri Kerminen ja Varalan Urheiluopistosta Pekka Rindell. Tuomarikurssin ( ) suunnittelusta vastasi erillinen työryhmä, johon kuuluivat Marja Lahikainen, Kari Jalonen, Anne Viitanen, Seppo Savikko, Mia Laamanen ja Petteri Kerminen Hallintotoimikunta Järjestötoiminnasta ja hallinnon kehittämisestä vastaa hallintotoimikunta. Toimikuntaan kuuluivat Mia Laamanen (pj.), Esa Lehdistö, Jouni Kautto, Kari Jalonen, Petteri Kerminen, Sirpa Sippola ja Taru Waldén.

7 7 (60) Hallintotoimikunta kokoontui 7 kertaa vuoden 2015 aikana Viestintätoimikunta Viestinnästä, tiedotuksesta ja markkinoinnista vastaa viestintätoimikunta. Toimikuntaan kuuluivat Taru Waldén (pj), Marika Kelokari, Heta Kylmämaa, Jessi Landen, Sirpa Sippola ja Milla Tuominen. Jessi Landen jäi pois toimikunnasta kokouksen 2/2015 jälkeen ja hänen tilalleen tuli Veera Aro. Milla Tuominen erosi toimikunnasta toukokuussa 2015 ja Marika Kelokari elokuussa Uutena jäsenenä toimikuntaan tuli Piia Hiltunen syyskuussa Viestintätoimikunta kokoontui 6 kertaa vuoden 2015 aikana Työryhmät Nuorisotyöryhmä Nuorisotyöryhmä vastaa liiton nuorisotoiminnan kehittämisestä, EOJ-joukkueen asioiden valmistelusta, alueellisesta ja valtakunnallisesta nuorisovalmennuksesta ja nuorisoleirien järjestämisestä. Nuorisotyöryhmään kuului vuonna 2015 Heidi Viitaniemi (pj), Marjo Heino ja Maiju Parviainen. Nuorisotyöryhmä kokoontui 11 kertaa vuonna Paragility-työryhmä Paragility-työryhmä vastaa paragilitytoiminnan kehittämisestä sekä valtakunnallisen ja alueellisen paragilitykoulutuksen organisoimisesta. Paragilitytyöryhmä hoitaa myös PAWC:n (ParAgility World Cup) suhteita ja tiedottaa PAWCkisoista yhteistyössä toimiston kanssa. Paragility-työryhmään kuuluivat Anne Juntunen (pj), Marjo Heikkinen, Outi Huuskonen, Henna Palmunen Anna Pasanen ja Martti Salonen. Anna Pasanen ja Martti Salonen erosivat työryhmästä syyskuussa Paragility-työryhmä kokoontui 7 kertaa vuonna Sääntötyöryhmä Sääntötyöryhmä kehittää ja koordinoi agilityyn liittyvää kansallista säännöstöä sekä tekee ehdotuksia kansainväliseen säännöstöön sekä kerää ehdotukset FCIn

8 8 (60) Judging Guidelinesin kehittämiseksi. Lisäksi sääntötyöryhmä on tiiviisti mukana Suomen ehdotusten koostamisessa uuteen FCIn Obstacle Guidelinesiin sekä muiden osallistuu maiden ehdotusten kommentointiin. Sääntötyöryhmään kuuluivat Ismo Teivainen, Mia Laamanen, Anders Virtanen ja Petteri Kerminen VET-työryhmä Vuoden 2014 lopulla aktivoitiin uudelleen VET-työryhmä avustamaan lajiin liittyvissä eläinlääketieteellisissä kysymyksissä ja erityisesti eläinten hyvinvointiin liittyvissä asioissa. Lisäksi VET-ryhmältä pyydetään asiantuntija-apua päivitettävien sääntöjen tai ohjeiden sekä uusien ohjeiden osalta. VET-työryhmään lupautuivat mukaan eläinlääkärit Katri Helminen, Minna Kirveskoski, Johanna Rissanen, Anu Saikku-Bäckström ja Minna Viitanen Tukitoiminta Koulutus-, kilpailu- ja järjestötoiminnan toteuttamista tukevat erityiset tukitoiminnot, joiden toimintaa koordinoi kunkin tukitoiminnan vastuuhenkilö. Hallintopalveluita (toimistopalvelut, taloushallinto, yhteistyösopimukset, lakiasiat, ihmisten ja koirien antidopingtoiminta, eläinlääkinnälliset asiat) koordinoi toiminnanjohtaja. Sääntötyötä koordinoi hallintotoimikunta. Tietotekniikkaan liittyvissä asioissa yhteyshenkilönä toimi Taru Waldén yhteistyössä Pirkka Liukkosen, Timo Eskolan ja Mikael Viitaniemen kanssa. Esteisiin ja esteturvallisuuteen liittyvistä asioista vastasi tekninen tuomariryhmä. Kansainvälisen toiminnan (FCI/PKU) yhteyshenkilönä toimi Risto Ojanperä ja hänen varahenkilönään ja avustajanaan Mia Laamanen.

9 9 (60) Kuva 1. Liiton toiminta- ja organisaatiomalli sekä vastuuhenkilöt 3.7. Kurinpitoasiat Kurinpitolautakunnan toimivalta perustuu Agilityliiton sääntöihin ja Suomen Kennelliiton esittämään kehotukseen kurinpitojärjestelmän luomiseksi. Agilityliiton sääntöjen kautta on sitouduttu myös Suomen Antidopingtoimikunnan (ADT) suosituksiin. Lautakunnassa käsiteltäviä asioita ovat erimielisyysilmoitukset, tuomariraporttiin perustuvat selvitykset ja liiton sisäiset menettelytapaerimielisyydet. Kurinpitolautakuntaan kuuluivat Ismo Teivainen (pj), Jenni Koponen, Leena Rantamäki-Lahtinen ja Anders Virtanen. Kurinpitolautakunnan sihteerinä ja valmistelijana toimi Sirpa Sippola. Kurinpitolautakunta kokoontui 3 kertaa vuonna Kokouksissa käsiteltiin kolme käsittelypyyntöä ja kaksi ilmoitusta koiran vihaisesta käyttäytymisestä.

10 10 (60) 3.8. Talouspalvelut Liiton kirjanpidosta vastasi Suomen Talousverkko Oy, ja kirjanpitäjänä toimi Heidi Kivikko, Etelä-Pirkanmaan Talouspalvelut. Tilintarkastajana oli Rantalainen Oy. 4. VARSINAINEN TOIMINTA 4.1. Koulutustoiminta Valmennusjärjestelmä Toimintavuoden aikana ryhdyttiin toteuttamaan kokonaisvaltaista agilityn valmennusjärjestelmää, joka sisältää koulutusohjaajan/valmentajan, koirakon ja tuomarin urapolkua ja kehitystä tukevia toimenpiteitä Koulutusohjaajan/valmentajan urapolku Koulutusohjaajan/valmentajan urapolku perustuu Valtakunnallisen urheilu- ja liikuntaorganisaatio Valon kehittämään valmentaja- ja ohjaajakoulutuksen (VOK) malliin. VOK-mallin 1-taso koostuu agilityn koulutusohjaajan perus- ja jatkokursseista. Valmentajakoulutuksen 2-taso jatkui toisella agilityvalmentajan vuosikurssilla, jonka päätteeksi valmistuivat toiset 2-tason valmentajat sekä hakemusten perusteella osa heistä myös pätevöityi liittokouluttajiksi. Liittokouluttajat vastaavat tuomarien kanssa koulutusohjaajakurssien vetämisestä. Tulevaisuuden 2-tason valmentajakurssien vetäminen on liittokouluttajien tehtävänä. Koulutusohjaajakurssit (taso 1) Vuonna 2015 järjestettiin 8 koulutusohjaajan peruskurssia ja 5 jatkokurssia (Liite 3). Kaikkiaan vahvistettiin tai uusittiin 150 koulutusohjaajakorttia vuoden aikana. Vuoden 2015 lopussa rekisteröitynä oli kaikkiaan 776 kortillista koulutusohjaajaa.

11 11 (60) Koulutusohjaajakurssit ja -kortit Koulutusohjaajakurssit Koulutusohjaajakortit (myönnetyt ja uusitut) Kaavio 4. Koulutusohjaajakurssien ja myönnettyjen/uusittujen koulutusohjaajakorttien lukumäärä. Agilityvalmentajan vuosikurssi (taso 2) Syksyllä 2014 käynnistyi liiton toinen agilityvalmentajille (taso 2) ja liittokouluttajan tehtävistä kiinnostuneille tarkoitettu vuosikurssi yhteistyössä Varalan Urheiluopiston kanssa. Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, jossa kurssin lähiopetusjaksoilla opittuja asioita syvennetään etäjaksojen aikana tehtävillä monipuolisilla tehtävillä. Projektityönä kurssilaiset tekivät vähintään yhdelle koirakolle valmennusohjelman, ja toteuttivat ryhmittäin yhden (osin videoitavan) valmennustapahtuman. Kurssilla käytetään monipuolisia arviointitapoja kuten itse- ja vertaisarviointia. Kurssilaiset reflektoivat oppimistaan oppimispäiväkirjassa. Kurssin osallistujalista on liitteenä 6. Valmentajakurssin kolmas lähijakso järjestettiin Luennoitsijoina toimivat Marko Siivonen, Risto Rinne, Paula Thesleff, Tiia Hautala, Anna Boström ja vetäjät Mia Laamanen ja Ville Liukka. Neljäs lähijakso järjestettiin ja luennoitsijoina siellä toimivat Paula Thesleff, Leena Valta, Juho Nousiainen ja vetäjät Mia Laamanen ja Ville Liukka. Valmentajapätevyydet myönnettiin Huittinen Anne, Ylinen, PIRKU, Hyvärinen Hanna, Kangasala, TAMSK, Jokinen Asko, Littoinen, TSAU, Kokkonen Sampo, Lemi, SATA, Kokkonen Tuija, Mikkeli, MAH, Lahikainen Marja, Mikkeli, MAH, Lehtonen Sanna, Helsinki, HSKH, Lukkarinen Jari, Hammaslahti, JOA, Lukkarinen Heini, Lappeenranta, LAU, Lukkarinen Mari, Kitee, SAVPK, Mesiranta Tero, Tampere, TAMSK, Männistö-Rahunen Päivi, Lempäälä, PIRKU, Parviainen Anna, Ylöjärvi, LAKKE, Ruokonen Juha, Kirkkonummi, KKK ja Räsänen Salme, Kajaani, HIFI.

12 12 (60) Liittokouluttajat Liittokouluttajien jatkokoulutuspäivä pidettiin Kilterin koululla Vantaalla. Ulkopuolisen puhujana ja päivän vetäjänä toimin Vappu Alatalo. Jatkokoulutukseen osallistui 6 liittokouluttajaa ja 4 tehtävästä kiinnostunutta valmentajaa. Vuonna 2015 nimitettiin 21 liittokouluttajaa (liite 7) ja he ovat toisena toimintavuotenaan olleet mukana SAGIn koulutustoimikunnan toiminnassa, vetäneet koulutusohjaajan perus- ja jatkokursseja sekä olleet mukana valmentajakurssin suunnittelussa ja toteutuksessa Koirakon urapolku Koirakon urapolku etenee paikallistason koulutus- ja valmennustoiminnan kautta alue- ja liittotasolle. Agilityn paikallistason koulutus- ja valmennustoiminnasta vastaavat lähtökohtaisesti paikalliset seurat. Alueellinen valmennustoiminta on liittojohtoista, mutta alueellisten valmennusryhmien käytännön toteuttamisesta vastaavat alueella toimivat seurat yhdessä. Liitto vastaa valtakunnallisten valmennusryhmien toiminnasta. Alueellinen valmennustoiminta Alueellinen valmennustoiminta tulee jatkossakin olemaan tiivis osa SAGIn valmennusjärjestelmää. Alueellisen valmennustoiminnan tarkoituksena on nostaa agilitykoulutuksen ja -valmennuksen tasoa seuroissa, tasoittaa alueellisia eroja sekä tuoda laadukas agilityvalmennus jokaisen seuran ulottuville seuran maantieteellisestä sijainnista huolimatta TopTeam valmennusryhmä Kansainväliselle tasolle tähtäävien koirakoiden valmennustoimintaa jatkettiin TopTeam valmennusryhmässä. Vuoden 2015 aikana päättyi vuoden ja käynnistyi vuoden TopTeamit. TopTeamin tavoitteena on varmistaa Suomen kansainvälinen arvokilpailumenestys laajentamalla kansallista kärkeä sekä nostamalla suomalaisten koirakoiden kilpailusuoritusten tasoa kansainväliselle huipputasolle. TopTeam-kaudelle osallistui 22 mini-, 9 medi- ja 29 maksikoirakkoa. Lajivalmentajana toimi Timo Liuhto ja lajikouluttajina Esa Lehdistö sekä kolmella ensimmäisellä leirillä Nicola Giraudi Italiasta. Ohjaajien henkisestä valmennuksesta vastasi Mentalsport-valmentaja Anne Talvitie ja fyysisestä valmennuksesta liikuntatieteiden maisteri Mikko Lilja, ja valmennustiimin koordinoinnista ja käytännön järjestelyistä vastasi Jonna Väyrynen. Kauden leireistä kaksi pidettiin vuoden 2015 puolella, molemmat Liedossa: ATT-areenalla sekä TSAU-areenalla.

13 13 (60) Kauden TopTeamiin osallistui yhteensä 36 koirakkoa (liite 5). Kauden ensimmäinen leiri järjestettiin Mikkelin Koiraurheilukeskuksessa ja toinen leiri pidettiin ATT-areenalla Liedossa. Kevään 2016 leirit ovat ATT-areenalla Liedossa sekä LÄGI-areenalla Lohjalla. Kaudella TopTeamin lajivalmennuksesta Ville Liukan vetämä valmentajatiimi, johon kuuluvat Liukan lisäksi Sanna Lehtonen, Iida Vakkuri, Senni Huotari sekä Anu Rajaheimo. Edellisen kauden tapaan ohjaajien henkisestä valmennuksesta vastaa Mentalsport-valmentaja Anne Talvitie, fyysisestä valmennuksesta liikuntatieteiden maisteri Mikko Lilja ja valmennustiimin toiminnan koordinoinnista ja käytännön järjestelyistä Jonna Väyrynen. Vuoden TopTeam koostuu vuoden 2014 syyskokouksen päätöksen mukaisesti niin huipulla kisaavista kuin huipulle pyrkivistä, potentiaalisista koirakoista. TopTeamin tarkoituksena on myös aiempaa enemmän tuoda lisää koulutus- ja valmennusosaamista seuroihin. TopTeamiläisten jakaantuminen ympäri Suomen vie omalta osaltaan osaamista myös seuroihin, ja jokaiselle TopTeam-leirille on tarjolla kuunteluoppilaspaikkoja niin järjestävän seuran kuin naapuriseurojenkin kouluttajille ja seuratoimijoille Tuomarin urapolku Koetoimitsijan/tuomarin urapolulla on mahdollista kouluttautua koetoimitsijaksi, ratamestariksi ja tuomariksi. Tuomarien koulutus koostuu uusien tuomarien kouluttamiseksi järjestettävistä tuomarikursseista, tuomarien jatkokoulutuksesta ja tuomarien kansainvälistymistä tukevista toimenpiteistä. Tuomareiden jatkokoulutukseen sisältyy vuosittaisten jatkokoulutus viikonloppujen lisäksi myös mentorointi järjestelmä.

14 14 (60) Koetoimitsijakurssit Vuonna 2015 järjestettiin 9 agilityn koetoimitsijakurssia (Liite 5). Kaikkiaan 123 koetoimitsijakorttia vahvistettiin tai uusittiin vuoden 2015 aikana. Vuoden 2015 lopussa rekisteröitynä oli kaikkiaan 573 kortillista koetoimitsijaa (vastaava koetoimitsija). Toimitsijakurssit ja -kortit Sarja Sarja Kaavio 5. Toimitsijakurssien ja myönnettyjen/uusittujen toimitsijakorttien lukumäärä Ratamestarikurssit Vuonna 2015 järjestettiin 4 ratamestarikurssia (liite 5). Tuomarikurssi Tuomarikurssia valmistelemaan nimettiin työryhmä, johon kuuluvat Kari Jalonen, Petteri Kerminen, Mia Laamanen, Marja Lahikainen, Seppo Savikko ja Anne Viitanen. Tuomaripäivät Tuomarien jatkokoulutuspäivät järjestettiin Varalan Urheiluopistolla Tampereella. Tuomaripäiville osallistui kaikkiaan 36 agilitytuomaria.

15 15 (60) FCIn kansainvälinen tuomariseminaari Toinen virallinen FCI:n kansainvälinen tuomariseminaari järjestettiin Bolognasa, Italiassa Suomesta seminaariin osallistui Anders Virtanen. Tuomariseminaarin aiheina olivat sääntöjen ja FCIn tuomariohjeen asiat, tuomarin työssä fysiikkaan liittyvät osa-alueet sekä häiriöiden harjoittelu arvostelussa. Anders Virtanen kävi tuomaripäiville osallistuneiden tuomareiden kanssa läpi Luxemburgissa jaetun materiaalin Nuorisotoiminta vuotiaille agilityn harrastajille järjestettiin SAGIn tukemana agilityleiri Lohjalla Lägin hallilla Länsi-Uudenmaan Agilityharrastajien vetämänä Leirille osallistui 19 nuorta. Leirillä kouluttajina toimivat Saija Mustonen, Mira Pihlajamäki sekä Sofia Rönnholm. Valvojina leirillä toimivat Satu Pihlajamäki, Ossi Pihlajamäki sekä Cajsa Nummelin Harraste/aikuisliikunta Paragilitykoulutukset Paragilityharrastajille järjestettiin kaksi valtakunnallista valmennusviikonloppua Kuopiossa ja Kouluttajana toimi Harri Katainen. Huhtikuun koulutukseen osallistui yhteensä 22 koirakkoa ja elokuun koulutukseen 17 koirakkoa. Lisäksi järjestettiin Kirkkonummella kaksi alueellista valmennuspäivää joissa kouluttajana toimi Teemu Linna valmennuspäivään osallistui kuusi koirakkoa ja mukana oli 9 koirakkoa KILPAILUTOIMINTA Nuorisotoiminta Junioreiden SM-kilpailut Vuonna 2015 järjestettiin Junioreiden SM-kilpailut Vöyrillä Kilpailun järjestäjä toimi Vöyrinseudun koirakerho WOFF ry (liite 8) European Open Junior 2015 European Open Junior järjestettiin Rožnov pod Radhoštěmissa Tsekissä. Junior European Open on FCI:n vuosittainen järjestämä lapsille (v ja myöhemmin syntyneet) ja junioreille (v syntyneille) tarkoitettu avoin

16 16 (60) agilitykilpailu. Viikonlopun aikana kilpaillaan yksilö- ja joukkuemestaruuksista. Kilpailu on avoin myös sekarotuisille koirille. Suomea edustavien koirien tulee olla rekisteröity Suomen Kennelliiton rotukoira- tai koirarekisteriin. SAGI nimesi kilpailuun 18 koirakon suuruisen joukkueen (liite 13), jonka joukkueenjohtajana toimi Tomas Berglund Harrastetoiminta/aikuisliikunta Senioreiden SM-kilpailut Vuoden 2015 Senioreiden SM-kilpailut järjestettiin Vöyrillä. Kilpailun järjestäjä toimi Vöyrinseudun koirakerho WOFF ry (liite 8) Kansalliset kilpailut Liitto organisoi valtakunnallisesti kansallisten kilpailujen järjestämistä. Vuonna 2015 Suomessa järjestettiin 1409 kansallista kilpailua, joissa tehtiin kilpailusuoritusta (liite 4) Kansainväliset kilpailut Liitto seurasi kansainvälisten kilpailujen järjestämistä Suomessa. Vuonna 2015 Suomessa järjestettiin 6 kansainvälistä kilpailua (Liite 7). Kaavio 6. Kilpailujen ja kilpailusuoritusten lukumäärä

17 17 (60) Huippu-urheilu Kansalliset arvokilpailut SM-kilpailut Vuoden 2015 SM-kilpailut järjestettiin Oulussa Normaalikoulun kentällä Active Dogs ry:n toimesta. Johtavana ylituomarina toimi Anders Virtanen ja kilpailusuoritusten arvostelusta vastasivat Mika Moilanen, Pertti Siimes ja norjalainen Jan Egil Eide. Avustavina tuomareina toimivat Jari Suomalainen, Jari Tienhaara ja Anne Viitanen. SAGIn arvokilpailutarkkailijana toimi Jonna Väyrynen (liite 9). SM-kilpailujen tiedotuksen hoitivat Jonna Manninen ja Sami Suominen. Valokuvauksen ja livestreamin järjesti Tmi Jukka Pätynen. Suomen Kennelliitto myönsi SM-kilpailuille 2000 euroa kilpailuavustusta. Maajoukkueen karsintakilpailu Maajoukkueen karsintakilpailu järjestettiin JAT-Tilan hallissa Jyväskylässä Jyväskylän Agility Team ry:n toimesta. Johtavana ylituomarina toimi Anders Virtanen ja arvostelusta vastasivat Marjo Heino ja Heidi Viitaniemi. Avustavina tuomareina työskentelivät Salme Mujunen ja Martti Salonen. Tiedotuksesta vastasivat Jonna Manninen, Saara Kallio, Sari Parviainen ja Taru Walden. Valokuvauksen ja livestreamin hoiti Tmi Jukka Pätynen. Tulospalvelusta vastasi Pirkka Liukkonen yhdessä Ari Honkasen kanssa. Suomen Kennelliitto vahvisti maajoukkueen kokoonpanon karsintakilpailun perusteella. Maajoukkuejohtajana toimi Tiia Vitikainen, avustavana maajoukkuejohtajana Janne Karstunen ja joukkueen (eläin)fysioterapeuttina Heli Suhonen (liite 10) Kansainväliset arvokilpailut European Open 2015 Vuoden 2015 European Open - kilpailut pidettiin Riedenissä Saksassa. Kilpailun tuomareina toimivat Thomas Ebeling Saksasta, Anders Virtanen Suomesta, Toshiyuki Oba Japanista ja Jörg Thenert Saksasta. Sagi nimesi kilpailuun 32 koirakon suuruisen joukkueen (liite 12). Joukkueenjohtajana toimi Tiia Vitikainen ja avustavana joukkueenjohtajana Janne Karstunen. Tiedotuksesta vastasi Heta Kylmämaa ja valokuvauksen hoiti Tmi Jukka Pätynen.

18 18 (60) Pohjoismaiden mestaruuskilpailut 2015 Pohjoismaiden mestaruuskilpailut järjestettiin ATT-Areenalla Liedossa. Vastuullisena kilpailujärjestäjänä toimi Agility Team Turku ATT ry. Pohjoismaiden mestaruuskilpailuihin osallistuivat Suomen, Ruotsin, Norjan ja Tanskan agilitymaajoukkueet. Yksilömestaruudesta kilpailtiin kaikissa kolmessa säkäluokassa enintään kymmenen koirakkoa joka maasta. Lisäksi osallistumisoikeus oli edellisen vuoden Pohjoismaiden mestareilla. Joukkuemestaruudesta kilpaili kaikissa säkäluokissa viiden koirakon maajoukkue jokaisesta maasta. Kilpailujen arvostelevana tuomarina toimii Luis Narcisco Portugalista ja avustavana tuomarina Henri Luomala Suomesta. Luis Narcisco on toiminut tuomarina kansallisissa ja kansainvälisissä kilpailuissa 1990-luvulta lähtien ja kilpaillut itse shetlanninlammaskoiransa kanssa European Open- ja maailmanmestaruuskilpailuissa useana vuonna. Henri Luomala on aloittanut agilityn 1990-luvulla ja pätevöitynyt tuomariksi vuonna Luomala on kilpaillut belgianpaimenkoirillaan edustaen Suomea MM-joukkueessa ja FMBBjoukkueessa. Tuomarina hän on toiminut vuodesta 2009 lähtien. Suomea edustivat 30 koirakon joukkue (liite 11) sekä mediluokan hallitseva Pohjoismaiden mestari Taneli Ikäheimo ja mudi Pantse. Maksiluokan hallitseva Pohjoismaiden mestari Raisa Vähätalo ja bordercollie Repo eivät osallistuneet kilpailuun. Miniluokan Pohjoismaiden mestaruuden yksilökilpailussa voittivat Jenna Caloander ja Neon ja pronssille ylsivät Outo Korhonen ja Aino. Makseissa pronssisijan veivät Timo Liuhto ja Punssi. Joukkuekilpailuissa kultaa nappasivat Suomen medijoukkue, johon kuuluivat Sanni Kariniemi Stigin ja Goan kanssa, Kaisa Ylä-Tuuhonen ja Hikka, Taina Airaksinen ja Tuua, sekä Jade Erkko ja Esso. Kultaa otti myös Suomen maksijoukkue, johon kuuluivat Anna Orenius ja Gaia, Reetta Rounaja ja Höyry, Timo Liuhto ja Punssi, Kim Kurkinen ja Zorro sekä Jaakko Suoknuuti ja Dao. Joukkueenjohtajana toimi Tiia Vitikainen, avustavana joukkueenjohtajana Janne Karstunen ja (eläin)fysioterapeuttina Heli Suhonen. Tiedotuksesta vastasivat Sari Parviainen ja Taru Waldén ja valokuvaajana toimi Jukka Pätynen. Maailmanmestaruuskilpailut koirakon maajoukkue edusti Suomea Bolognassa Bolognassa Italiassa järjestetyissä maailmanmestaruuskilpailuissa (liite 12). Kilpailun tuomareina toimivat Sandra Deidda Italiasta ja Sascha Grunder Sveitsistä. Suomi

19 19 (60) jäi tällä kertaa ilman mitaleita. Joukkueenjohtajana toimi Tiia Vitikainen ja avustavana joukkueenjohtajana Janne Karstunen ja (eläin)fysioterapeuttina Heli Suhonen. Tiedotuksesta vastasi Sari Parviainen ja valokuvaaja toimi Jukka Pätynen. Suomen Kennelliitto myönsi kilpailumatkaan 1571 euron avustuksen Paragility ParAgility World Cup (PAWC) ParAgility World Cup (PAWC) järjestettiin Traunissa Itävallassa. PAWC on tarkoitettu henkilöille, joilla on mikä tahansa fyysinen vika, -vamma, - haitta tai vajaatoiminta, tai lievä henkinen rajoite (kehitysvamma, mielenterveyden ongelma). Kilpailijat on jaettu seitsemään eri kilpailukategoriaan vamman laadun ja vaikeusasteen perusteella. Suomen joukkueeseen kuului seitsemän koirakkoa (liite 15). Erityisluvat Paragilityharrastajat voivat hakea erityislupia helpottamaan kilpailemista kansallisissa agilitykilpailussa. Nämä myönnetyt erityisluvat ja tasoitukset ovat voimassa ainoastaan tavallisissa kansallisissa kilpailuissa. Ne eivät ole voimassa SM-kilpailuissa, maajoukkuekarsinnoissa, piirinmestaruuskilpailuissa ja KVkilpailuissa. Erityislupa oikeuttaa kilpailijan osallistumaan paragilitykilpailuihin ja paragilitykoulutuksiin. Erityisluvassa määritetään ryhmä, johon kilpailija kuuluu sekä vahvistetaan kilpailijan oikeus tarvittaviin kilpailemista helpottaviin erityisjärjestelyihin: 1. Erityisjärjestelyt rataantutustumisessa 2. Erityisjärjestelyt kilpailusuoritukseen liittyen Paragilityn erityislupia myönnettiin toimintavuoden aikana viisi kappaletta Kilpailutoiminnan tukitoiminta Agilitysäännöstö Päivitetty agilitysäännöstö on ollut voimassa alkaen. SAGI osallistui tiiviisti Pohjoismaiden mestaruuskilpailujen sääntöjen päivitykseen.

20 20 (60) 5. JÄRJESTÖTOIMINTA 5.1. Kansalliset sidosryhmät Suomen Kennelliitto SAGIn valitsemana agility-edustajana Kennelliiton koe- ja kilpailutoimikunnassa (KOKI) toimi Ari Hokkanen. Valtakunnallinen liikunta- ja urheiluorganisaatio Valo ry SAGI on ollut Valon kumppanuusjäsen vuodesta 2013 alkaen. Valon kevätkokous järjestettiin Helsingissä liikunnan järjestöpäivän yhteydessä. Syyskokous pidettiin Helsingissä. Toiminnanjohtaja Sirpa Sippola osallistui Valon kevätkokoukseen. Syyskokouksessa ei ollut mukana agilityliiton edustajaa Kansainvälinen toiminta Suomen FCI delegaatti Risto Ojanperä osallistui Suomen Kennelliiton edustajana Bolognassa Italiassa pidettyihin FCI agilityn MM-kilpailuihin sekä pidettyyn FCI agilitykomitean kokoukseen. FCI delegaatti Risto Ojanperä osallistui Bolognassa Italiassa pidettyyn FCI agilitykomitean kokoukseen. Anders Virtanen osallistui pidettyyn Kansainväliseen tuomariseminaariin Bolognassa Italiassa. PKUn agilitykomitean tapaaminen järjestettiin PM-kilpailujen yhteydessä Turussa Mia Laamanen osallistui kokoukseen. Tapaamisen pääteemana oli uusien Pohjoismaiden mestaruuskilpailujen sääntöjen muutostarpeiden ja tarkennuksien läpikäyminen sekä PM-kilpailuissa vastaantulevien asioiden ratkaiseminen PKU agilitydelgaation kanssa. Toinen PKUn agilitykomitean tapaaminen järjestettiin Italiassa. Risto Ojanperä osallistui kokoukseen. SAGIn sääntötyöryhmä valmisteli sääntökyselyn perusteella muutosehdotukset FCI:n kansainvälisiin sääntöihin. Sääntöryhmä osallistui myös tiiviisti Risto Ojanperän kanssa FCI esteiden ohjeistuksen (Obstacle Guidelines) työstämiseen

21 21 (60) ja kommentoimiseen. Lisäksi sääntötyöryhmä osallistui FCI tuomarinohjeen (Judging Guidelines) päivitystyöhön. Jouni Kautto, Mia Laamanen ja Sirpa Sippola osallistuvat PM-kilpailujen yhteydessä Turussa pidettyyn Suomen Agilityliitto SAGIn ja Ruotsin Agilityliitto SAGIKin ensimmäiseen tapaamiseen. Anders Virtanen toimi tuomarina European Open kilpailuissa Saksan Riedenissä. 6. LIITTEET 1. Jäsenseurat Lisenssit Koulutusohjaaja-, koetoimitsija- ja ratamestarikurssit Kansalliset ja kansainväliset kilpailut TopTeam osallistujat 6. Valmentajakurssi Liittokouluttajat 8. Junioreiden, senioreiden ja paragilityn 2015 SM-kilpailujen tulokset 9. SM-kilpailujen 2015 tulokset 10. Maajoukkueen karsintakilpailujen 2015 tulokset 11. PM-joukkue Maajoukkue European Open Junior European Open ParAgility World Cup (PAWC) 2015

22 22 (60) LIITE 1. Jäsenyhdistysten jäsenmäärät 2015 Organisaation nimi Kokonaisjäsenmäärä Agilityharrastajien määrä ACTIVE DOGS RY AGI-KOTKAT RY AGILITY CLUB OF EASTERN FINLAND ACE RY AGILITY RY AGILITY SPORT TEAM AST RY AGILITY-POPPOO LIEKSA RY AGILITY-TEAM TURKU RY AGILITY.AX RF AGILITYKLUBI RY 4 4 AGITOKO DOGS RY AK-6 RY AMERIKANCOCKERSPANIELIT RY ARCTIC AGILITY TEAM RY ASKOLA COUNTRY DOGS RY AURAN NUUSKUT RY AUSTRALIANPAIMENKOIRAT RY BICHON FRISE RY BORDER AGILITY TEAM RY BORDERTERRIERIKERHO - BORDERTERRIERKLUBBEN R.Y BOTNIC AGILITY CLUB RF CAIRNTERRIERIKERHO RY CITYBELGIT RY COCKERSPANIELIT RY DALMATIANKOIRAT - DALMATINERNA RY ESPOON KOIRAKERHO RY ETELÄ-HÄMEEN KOIRAKERHO RY ETELÄRANNIKON TASSUTIIMI RY FORSSAN PALVELUSKOIRAT RY FORSSAN PUSSIKOIRAT RY H H HAKU HURTAT RY HAAPAJÄRVEN KENNELSEURA RY HAAPAVEDEN KENNELSEURA RY HAKUNILAN SEUDUN KOIRAHARRASTAJAT HSKH RY HAMINAN SEUDUN SEURAKOIRAKERHO RY HANGON KENNELKERHO RY HARJAVALLAN PALVELUS- JA SEURAKOIRAHARRASTAJAT RY HARRASTAVAT WESTIET RY HAUSJÄRVEN HAUKUT RY HEINOLAN PALVELUS- JA SEURAKOIRA RY 124 Ei ilmoittanut lukua HELSINGIN AGILITY URHEILIJAT RY HIGH FIVE AGILITY TEAM RY HIIDEN HAUKUT RY HUITTISTEN SEUDUN KOIRAYHDISTYS RY

23 23 (60) HUKKA-PUTKI RY HURTTAHARRASTAJAT RY HYVINKÄÄN SEUDUN KENNELKERHO RY HÄMEEN SPANIELIKERHO RY IISALMEN SEUDUN KÄYTTÖ- JA SEURAKOIRAYHDISTYS RY 85 8 IKAALISTEN SEUDUN KENNELKERHO RY IMATRAN KENNELKERHO RY IMPIVAARAN HALLIT RY ITÄ-HELSINGIN AGILITYHARRASTAJAT RY ITÄ-HÄMEEN KOIRAKERHO RY JAKOBSTADSNEJDENS KENNELFÖRENING R.F JANAKKALAN KOIRAKERHO RY JOENSUUN AGILITYURHEILIJAT JUVAN KENNELKERHO RY JYVÄSKYLÄN AGILITY TEAM RY JÄMSÄN SEUDUN PALVELUSKOIRAHARRASTAJAT RY JÄRVENPÄÄN AGILITYURHEILIJAT RY JÄRVISEUDUN KENNELKERHO RY KAINUUN SEURAKOIRA- JA TERRIERIKERHO RY KALAJOEN KOIRAHARRASTAJAT RY KANAVAN KOIRAKILTA RY KANGASNIEMEN KENNELKERHO RY KANKAANPÄÄN SEUDUN KENNELYHDISTYS RY KARKKILAN SEUDUN KOIRAKERHO RY KAUHAJOEN KOIRAHARRASTAJAT RY KAUSTISENSEUDUN KOIRAHARRASTAJAT RY KEMIN KOIRAHARRASTAJAT RY KERAVAN AGILITY TEAM RY KERRY- JA VEHNÄTERRIERIKERHO RY KESKI-POHJANMAAN KOIRAKILTA RY KESKI-SUOMEN KENNELKERHO KETTERÄT KOIRAT RY KEURUUN SEUDUN KENNELKERHO RY KIIMINGIN KOIRAHARRASTAJAT RY KIRKKONUMMEN KENNELKERHO KKK RY KISKON AGILITY RY KITEEN KENNELKERHO RY KOILLIS-LAPIN KENNELKERHO RY KOILLISMAAN KOIRAKERHO RY KOIRAKERHO HEILUHÄNNÄT RY KOIRAKERHO RÄHMÄ-KÄPÄLÄT RY KOIRAKERHO TASSUT RY KOIRAKERHO VIITAKOIRAT RY KOISKALAN AGI-TEAM RY 6 6 KOIVUKYLÄN KOIRAHARRASTAJAT RY KOOKOO99 RY KORKEAVIRE RY KOTKAN KOIRAYSTÄVÄIN SEURA RY 99 99

24 24 (60) KOUVOLAN SEUDUN SEURAKOIRAKERHO RY KRISTIINANSEUDUN KOIRAHARRASTAJAT RY KUKKIAN HAUKUT RY KULTAINEN RENGAS - GOLDEN RING GR RY KUOPION PALVELUS- JA SEURAKOIRAHARRASTAJAT RY KUSTENS HUNDKLUBB R.F LABRADORINNOUTAJAKERHO RY LAKEUDEN AGILITYURHEILIJAT RY LAKEUDEN KENNELKERHO RY LAKEUDEN KOIRAHARRASTAJAT RY LAMMIN SEUDUN KOIRAKERHO RY 9 4 LAPPALAISKOIRAT RY LAPPEENRANNAN AGILITY URHEILIJAT RY LAUKAAN KOIRAHARRASTAJAT RY LEVEK RY LIPERIN KENNELKERHO RY LITTOISTEN AGILITY WARRIORS RY LAW LOHJAN KIRSUT RY LOIMAAN SEUDUN KENNELKERHO RY LOUNAIS-SUOMEN SPANIELIKERHO RY LOVIISAN SEUDUN KOIRAT RY LÄNSI-UUDENMAAN AGILITYHARRASTAJAT RY LÄNSI-UUDENMAAN KOIRAYHDISTYS RY LÄNSIRAJAN KENNELKERHO RY MERIKARVIAN KOIRAPOPPOO RY MIKKELIN AGILITYHARRASTAJAT RY MIN PIN TEAM RY MOPET SHOW MOSH RY 44 8 MUNKINSEUDUN KOIRAKERHO RY MUURAMEN SEUDUN KENNELKERHO RY 86 5 MYNÄMÄEN SEUDUN KOIRAKERHO R.Y MÄNTSÄLÄN KOIRAKERHO RY MÄNTYHARJUN KENNELYHDISTYS RY NILSIÄN KIVAT KIRSUT RY NOBODY'S DOG SPORTS RY NOKIAN PALVELUSKOIRAHARRASTAJAT RY NOVASCOTIANNOUTAJAT RY NU-PUN KOIRAKLUBI RY NURMEKSEN SEUDUN KENNELKERHO RY OFF COURSE AGILITY TEAM RY 8 8 OIVA AGILITY RY ORIVEDEN SEUDUN KOIRAKERHO RY OULAISTEN KENNELKERHO RY OULUJOKILAAKSON KENNELKERHO RY OULUN KOIRAKERHO RY OULUN SEUDUN KENNEL- JA AGILITYSEURA KAS RY OULUN SEUDUN TERRIERIYHDISTYS RY OUTOKUMMUN KENNELSEURA RY PAKANKYLÄN AGILITYSEURA RY 6 2

25 25 (60) PALTAMON KOIRAHARRASTAJAT RY 53 5 PAR-HAU RY PARSONRUSSELINTERRIERIT RY PERTUNMAAN KENNELYHDISTYS RY PIEKSÄMÄEN PALVELUSKOIRAYHDISTYS RY PIHTIPUTAAN KENNELKERHO RY PINSERIT RY PIRKANMAAN AGILITY TEAM RY PIRKU RY 5 5 POHJOIS-KARJALAN SEURAKOIRAT POKS RY POHJOIS-LAPIN KOIRAKERHO RY POP DOG RY PORIN SEUDUN AGILITYHARRASTAJAT PAHA RY PORVOONSEUDUN KOIRAHARRASTAJAT RY POSEIDON AGILITY TEAM RY 4 4 PRO AGILITY WIKINGS RY PROCANIS TEAM RY PUMIT RY PYHÄJÄRVEN KENNELKERHO RY PÄIJÄT-HÄMEEN AGILITY-URHEILIJAT RY RAAHEN KOIRAKERHO RY RANTASALMEN KENNELYHDISTYS RY RAUMAN KÄYTTÖ- JA SEURAKOIRAT RY RAUMAN VAUHTITASSUT RY REKKURACING MÄNTTÄ RY RIIHIMÄEN AGILITY RY RIIHIMÄEN SEUDUN KENNELKERHO RY ROVANIEMEN KÄYTTÖKOIRAT RY SAARIJÄRVEN SEUDUN KENNELKERHO RY SAVITASSUT RY SAVONLINNAN PALVELUSKOIRAYHDISTYS RY SAWON AGILITYURHEILIJAT RY SAWON TASSUT RY SHETLANNINLAMMASKOIRAT - SHETLAND SHEEPDOGS RY SIBBO SPORTHUNDAR RY 5 5 SIEVIN KENNELKERHO RY SODANKYLÄN KARVAKUONOT RY SOMERON SEUDUN KOIRAHARRASTAJAT RY SOTKAMON KOIRAHARRASTAJAT RY SOUTH WEST AGILITY TEAM RY 4 4 SPORTTIKOIRA RY 4 4 SPRINGERSPANIELIT RY STAR TEAM YLÖJÄRVI RY 6 4 SULKAVAN KENNELKERHO RY SUOMEN AGILITYTUOMARIT RY SUOMEN BELGIANPAIMENKOIRAYHDISTYS RY SUOMEN BORDER COLLIET & AUSTRALIAN KELPIET RY 592 1

26 26 (60) SUOMEN CAVALIER KINGCHARLESINSPANIELIYHDISTYS RY SUOMEN COLLIEYHDISTYS RY SUOMEN DOBERMANNYHDISTYS RY 508 Ei ilmoittanut lukua SUOMEN HOVAWART RY SUOMEN IRLANNINTERRIERIT RY SUOMEN JACKRUSSELLINTERRIERIT RY SUOMEN KETTUTERRIERIT RY SUOMEN KOOIKERHONDJE RY SUOMEN KROMFOHRLÄNDER RY SUOMEN KÄÄPIÖPINSERIT RY SUOMEN KÄÄPIÖSNAUTSERIKERHO RY SUOMEN LAGOTTOKLUBI RY SUOMEN PAPILLON- JA PHALÈNEYHDISTYS RY SUOMEN PARTACOLLIET RY SUOMEN PYRENELÄISET RY SUOMEN RIDGEBACK RY SUOMEN SAMOJEDINKOIRAYHDISTYS RY SUOMEN SCHAPENDOES RY SUOMEN SILEÄKARVAISET NOUTAJAT RY SUOMEN SNAUTSERIKERHO RY SUOMEN TANSKALAIS-RUOTSALAISET PIHAKOIRAT RY SUOMEN VALKOINENPAIMENKOIRA RY SUOMEN VILLAKOIRAKERHO SVK RY SUOMEN WELSH CORGI SEURA RY SUONENJOEN PALVELUS- JA SEURAKOIRAHARRASTAJAT RY SUUPOHJAN KOIRAKERHO RY SYDÖSTERBOTTENS KENNELFÖRENING R.F T-TEAM SPORTS DOGS RY TAMPEREEN KOIRAURHEILIJAT RY TAMPEREEN PIKKUKOIRAT RY TAMPEREEN SEUDUN KOIRAKERHO RY TOIJALAN SEUDUN KOIRAKERHO R.Y TOP DOGS RY 4 4 TORNION KENNELKERHO RY TURUN SEUDUN AGILITY URHEILIJAT RY, LIETO TURUN SEUDUN KÄÄPIÖKOIRAT RY TUULOKSEN KOIRAKERHO RY TUUSULAN KENNELKERHO RY TVA PORI RY TYRNÄVÄN KOIRAHARRASTAJAT RY 22 8 ULVILAN PALVELUSKOIRAT R.Y VAASAN AGILITY-SEURA RY VARKAUDEN PALVELUS- JA SEURAKOIRAT R.Y VASA HUNDKLUBB RF - VAASAN KOIRAKERHO RY VEIKKOLAN KOIRAKERHO RY VESIKOIRAT RY VIETTIPUTKI RY 8 8

27 27 (60) VILLÄHTEEN AGILITY-URHEILIJAT RY VIROLAHDEN KOIRAHARRASTAJAT RY VIRTAIN KIRSUT RY WAKKA-SUOMEN AGILITYURHEILIJAT RY WALESINTERRIERIKERHO RY WALKEAKOSKEN AGILITY TEAM WALAT RY WARKAUDEN AGILITY URHEILIJAT WAU RY WEST COAST AGILITY TEAM RY WHIPPET-HARRASTAJAT - THE FINNISH WHIPPET CLUB WOFF-VÖYRINSEUDUN KOIRAKERHO RY WUOKSEN AGILITY URHEILIJAT RY YLIVIESKAN KENNELSEURA RY YLÖJÄRVEN KOIRAKERHO RY ÅLANDS BRUKS OCH SÄLLSKAPSHUNDKLUBB RF ÄETSÄN SEUDUN KOIRAKERHO RY ÄHTÄRIN SEUDUN KENNELKERHO RY Yhteensä

28 28 (60) LIITE 2. LISENSSIT 2015 Lisenssi Lisenssihinta Vakuutusosuus Yhteensä kpl Yhteensä summa A-lisenssi, ei vakuutusta 34, ,00 A-lisenssi, Sporttiturva ,50 10, ,00 B-lisenssi, ei vakuutusta 20, ,00 B-lisenssi, Sporttiturva ,50 5, ,50 C-lisenssi harrastajat, ei vakuutusta 11, ,50 C-lisenssi harrastajat, Sporttiturva ,50 6, ,50 Yhteensä ,50

29 29 (60) LIITE 3. KOULUTUSOHJAAJA-, KOETOIMITSIJA- JA RATAMESTARIKURSSIT 2015 TAMMIKUU LIETO AGILITY-TEAM TURKU RY Ratamestarikurssi LEMPÄÄLÄ TAMPEREEN SEUDUN KOIRAKERHO RY Koetoimitsijakurssi 2 agility IMATRA WUOKSEN AGILITY URHEILIJAT RY Koulutusohjaajan peruskurssi (II: ) LEMPÄÄLÄ TAMPEREEN SEUDUN KOIRAKERHO RY Ratamestarikurssi NASTOLA Villähteen Agility-Urheilijat ry Koulutusohjaajan peruskurssi (II: ) TOUKOKUU SEINÄJOKI LAKEUDEN AGILITYURHEILIJAT RY Koetoimitsijakurssi 2 agility KUOPIO SAWON AGILITYURHEILIJAT RY Koetoimitsijakurssi 2 agility HELSINKI COCKERSPANIELIT RY Koetoimitsijakurssi 2 agility JANAKKALA JANAKKALAN KOIRAKERHO RY Koulutusohjaajan peruskurssi (II: ) HELSINKI ITÄ-HELSINGIN GILITYHARRASTAJAT RY Koetoimitsijakurssi 2 agility NOKIA NOKIAN PALVELUSKOIRAHARRASTAJAT RY Koetoimitsijakurssi 2 agility ELOKUU YLÖJÄRVI YLÖKK RY Koulutusohjaajan peruskurssi (II: ) SASTAMALA Äetsän Seudun Koirakerho ry Koetoimitsijakurssi 2 agility VAASA Botnic Agility Club rf Koetoimitsijakurssi 2 agility SYYSKUU KIRKKONUMMI KIRKKONUMMEN KENNELKERHO KKK RY Koulutusohjaajan jatkokurssi LAPPEENRANTA LAPPEENRANNAN AGILITY URHEILIJAT RY Koulutusohjaajan peruskurssi (II: ) ROVANIEMI ROVANIEMEN KÄYTTÖKOIRAT RY Koulutusohjaajan jatkokurssi VAASA (MUSTASAARI) VAASAN AGILITY-SEURA RY Koulutusohjaajan jatkokurssi LAHTI/ORIMATTILA Päijät-Hämeen Agility-Urheilijat ry Koulutusohjaajan jatkokurssi

30 30 (60) LOKAKUU PELLO LÄNSIRAJAN KENNELKERHO RY Ratamestarikurssi OULU OULUN KOIRAKERHO RY Koetoimitsijakurssi 2 agility JYVÄSKYLÄ POP DOG RY Koulutusohjaajan peruskurssi (II: ) OULU OULUN KOIRAKERHO RY Ratamestarikurssi TUUSULA KERAVAN AGILITY TEAM RY Koulutusohjaajan peruskurssi (II: )

31 31 (60) LIITE 4. KANSALLISET JA KANSAINVÄLISET KILPAILUT 2015 KILPAILUTOIMINTA Kilpailut yhteensä Kansalliset Kansainväliset Kilpailusuoritukset yhteensä luokka luokka luokka Minit Medit Maksit Kilpailut yhteensä Kansalliset Kansainväliset Kilpailusuoritukset yhteensä luokka luokka luokka Minit Medit Maksit

32 32 (60) LIITE 5. TOP TEAM Valmennustiimi Kaudella Top Teamin lajivalmennuksesta vastasivat Ville Liukka, Senni Huotari, Sanna Lehtonen, Anu Rajaheimo ja Iida Vakkuri. Mentaalivalmentajana toimi Anne Talvitie ja fysiikkavalmennuksesta Mikko Lilja. Top Team koordinaattorina toimi Jonna Väyrynen. Vuoden paikkansa vahvistaneet Top Team koirakot: Minit: Hanna Hyvärinen & cocspa Sinni Heidi Penttilä & käävil Vicky Outi Huuskonen & lägpys Ruuti Pasi Vesenterä & kääsna Pirkko Tiina Tahvanainen & parson Hertta Eerika Pasanen & parson Pinna Hanna Jaakkonen & borter Wiljo Hanna-Lena Väätäjä & borter Wilma Milla Saari & shelam Häkä Medit: Ari Korteniemi & parson Wilmer Ari Partti & koohon Kafi Emilia Välttilä & shelam Kani Jade Erkko & espves Esso Jonna Kannisto & shelam Nana Lotta Tuuva & amecoc Ossi Pekka Pesonen & kesvil Hyttynen Kalle Kekarainen & kesvil Sirius Mari Mäkelä & shelma Vola Nina Hänninen & shelam Nalle Taina Viheri & espves Iita Maksit: Eeva Välilä & auskel Armas Kirsi Kokkonen & mudi Marsu Laura Isohanni & borcol Pirkko Mari Kaplas & auskel Hu Maria Mäkelä & borcol Flow Raisa Vähätalo & borcol Repo

33 Unnu Vaara & auskel Nuuk Anna Kilpiä & auskel Nooa Annu Lintervo & belpag Gini Bea Snellman & borcol Hoina Heini Lindholm & borcol Guess Heini Toikkanen & borcol Niitti Kirsikka Tynkkynen & borcol Sisu Matti Suhonen & borcol Einstein Pasi Honkanen & borcol Pätmän Sampo Kokkonen & borcol Classy 33 (60)

34 34 (60) LIITE 6. VALMENTAJAKURSSI Valmennustiimi Valmentajakurssin vetäjinä toimivat Ville Liukka ja Mia Laamanen. Ulkopuolisina luennoitsijoina toimivat Pekka Rindell, Marko Malvela, Marko Asell, Tommy Wiren ja Anu Saikku-Bäckström. Kurssi toteutettiin yhteistyössä Varalan urheiluopiston kanssa. Valmentajakurssin osallistujat Heino Marjo Eurajoki Rauman Käyttö- ja Seurakoirat ry (KESKEYTTI) Huittinen Anne Ylinen Pirku ry Hyvärinen Hanna Kangasala Tampereen Seudun Koirakerho ry Jokinen Asko Littoinen Turun Seudun Agilityurheilijat ry Kokkonen Sampo Lemi Savitassut ry Kokkonen Tuija Mikkeli Mikkelin agilityharrastajat ry Lahikainen Marja Mikkeli Mikkelin agilityharrastajat ry Lehtonen Sanna Helsinki Hakunilan Seudun Koiraharrastajat ry Lukkarinen Heini Lukkarinen Jari Lappeenranta Lappeenrannan Agility-Urheilijat ry Hammaslahti Joensuun Agilityurheilijat ry Lukkarinen Mari Kitee Savonlinnan Palveluskoirayhdistys ry Mesiranta Tero Tampere Tampereen Seudun Koirakerho ry Mäkelä Marko Sastamala ProCanis Team ry (KESKEYTTI) Männistö-Rahunen Päivi Lempäälä Pirku ry Parviainen Anna Ylöjärvi, Lakeuden Kennel-Kerho ry Ruokonen Juha Kirkkonummi Kirkkonummen Kennelkerho ry Räsänen Minna Tampere Tampereen Seudun Koirakerho ry Räsänen Salme Kajaani High Five Agility Team ry

35 35 (60) LIITE 7. LIITTOKOULUTTAJAT Suomen Agilityliiton liittokouluttajat Hanna Hyvärinen Asko Jokinen Janne Karstunen Petteri Kerminen Noora Keskievari Kim Kurkinen Julia Kärnä Mia Laamanen Marja Lahikainen Sanna Lehtonen Teemu Linna Niina-Liina Linna Ville Liukka Jari Lukkarinen Mari Lukkarinen Tero Mesiranta Anna Parviainen Maiju Parviainen Juha Ruokonen Salme Räsänen Seppo Savikko

36 36 (60) LIITE 8. JUNIOREIDEN, SENIOREIDEN JA PARAGILITYN SM-KILPAILUT 2015 JSP-SM 2015 Juniorit 8-13 v minit 1. BORTER Pipa, Ella Laitinen VARPS 2. KÄÄVIL Lexi, Casper Loo VAS 3. BICHAV Lyyli, Katri Siltanen TAMSK Juniorit 8-13 v medit 1. KESVIL Iiris, Casper Loo VAS 2. MITTEL Sulo, Ella Pakarinen HSKH 3. KESVIL Fifi, Daniela Prest K-PKK Juniorit 8-13 v maksit 1. SAKPAI Sissi,Helena Heino RAUMA Juniorit v minit 1. KÄÄSNA Minni, Vili Tuomikoski P-HAU 2. SHELAM Maya, Maria Sori TSAU 3. SHELAM Leya, Maria Sori TSAU Juniorit v medit 1. ESPVES Letti, Milja Haapamäki TAMSK 2. KOOHON Ella, Senni Tanttari TAMSK 3. MUDI Didi, Elsi Pulli ACE Juniorit v maksit 1. BORCOL Hertta, Oona Paltola PORSK 2. PITCOL Pilkku, Kia Koskinen JAU 3. LYHCOL Sissi, Maisa Alatalo TAMSK Seniorit minit 1. BORTER Saku, Marja-Liisa Mäenpää LAGU 2. KÄÄVIL Tami, Ulla Viholainen FPUKO 3. MITTEL Iisa, Inkeri Vapalahti TASSU Seniorit medit 1. NOVNOU Tikru, Tommi Raita-aho TAMSK 2. KOOHON Kaisa Birgitta Manninen BAC 3. PARSON Carlos, Kirsi Kyröläinen LAU Seniorit maksit 1. BELBAT Nenä, Heli Oinonen SSK 2. KROATI Böödi, Tommi Raita-aho TAMSK 3. BORCOL K.C, Marica Kjötar-Virtanen JKF

Suomen Agilityliitto Vuosikertomus 2014 Liiton kokous 27.4.2015 1(60)

Suomen Agilityliitto Vuosikertomus 2014 Liiton kokous 27.4.2015 1(60) 1(60) VUOSIKERTOMUS 2014 1. SUOMEN AGILITYLIITTO RY Suomen Agilityliitto perustettiin 14.1.2006 Tampereella pidetyssä perustamiskokouksessa, jossa perustamiskirjan allekirjoitti 22 perustajayhdistystä.

Lisätiedot

Suomen Agilityliitto toimii paitsi agilityseurojen ja harrastajien yhdyssiteenä ja keskusjärjestönä, myös agilityharrastuksen etujärjestönä.

Suomen Agilityliitto toimii paitsi agilityseurojen ja harrastajien yhdyssiteenä ja keskusjärjestönä, myös agilityharrastuksen etujärjestönä. VUOSIKERTOMUS 2016 1 (56) VUOSIKERTOMUS 2016 1. SUOMEN AGILITYLIITTO RY Suomen Agilityliitto perustettiin 14.1.2006 Tampereella pidetyssä perustamiskokouksessa, jossa perustamiskirjan allekirjoitti 22

Lisätiedot

Yhdistysluettelo 2018

Yhdistysluettelo 2018 Yhdistysluettelo 2018 Jäsen- ja äänimäärät Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n jäsenyhdistykset Jäsenmäärä 1.1.2018 liiton rekisterin mukaan Äänimäärä ALAJÄRVI-VIMPELIN KVT RY 38 1 ANJALANKOSKEN KVT RY 117

Lisätiedot

Yhdistysluettelo 2017

Yhdistysluettelo 2017 Yhdistysluettelo 2017 Jäsen- ja äänimäärät Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n jäsenyhdistykset Jäsenmäärä 1.1.2017 liiton rekisterin mukaan Äänimäärä ALAJÄRVI-VIMPELIN KVT RY 41 1 ALAVIESKAN KVT RY 41 1

Lisätiedot

A agilityrata, mini 2, kello 10:00, tuomari Kari Jalonen, koirakoita 1, ia 53 s, ea 80 s, v 3,3 m/s

A agilityrata, mini 2, kello 10:00, tuomari Kari Jalonen, koirakoita 1, ia 53 s, ea 80 s, v 3,3 m/s A agilityrata, mini 2, kello 10:00, tuomari Kari Jalonen, koirakoita 1, ia 53 s, ea 80 s, v 3,3 m/s 1 37 jackru Fanni Kaisa Koivisto LAGU 54,94 3,18 1,94 5 6,94 38 lägpys Propsi Päivi Männistö-Rahunen

Lisätiedot

B hyppyrata, maksi 3, kello 10:00, tuomari Katarina Virkkala, koirakoita 26, ia 44 s, ea 88 s, v 3,8 m/s

B hyppyrata, maksi 3, kello 10:00, tuomari Katarina Virkkala, koirakoita 26, ia 44 s, ea 88 s, v 3,8 m/s B hyppyrata, maksi 3, kello 10:00, tuomari Katarina Virkkala, koirakoita 26, ia 44 s, ea 88 s, v 3,8 m/s 1 22 borcol Leon Janne Rajala ACE 32,32 5,17-11,68 0-11,68 2 8 belpam Cava Christa Savolainen KKK

Lisätiedot

Kilpailu , paikka Mikkeli. D hyppyrata, maksi 3, tuomari Alen Marekovic, koirakoita 23, ia 42 s, ea 63 s, v 4,3 m/s

Kilpailu , paikka Mikkeli. D hyppyrata, maksi 3, tuomari Alen Marekovic, koirakoita 23, ia 42 s, ea 63 s, v 4,3 m/s D hyppyrata, maksi 3, tuomari Alen Marekovic, koirakoita 23, ia 42 s, ea 63 s, v 4,3 m/s 1 65 borcol Siima Pekka Nikulainen MAH 37,41 4,84-4,59 0-4,59 2 64 auspai Lilo Tiina Anttila VARPS 39,25 4,61-2,75

Lisätiedot

Kilpailu , paikka Lappeenrannan Agilityhallit Oy. D hyppyrata, pikkumini 3, kello 9:30, tuomari Esa Muotka, koirakoita 2, ia 51 s, v 4,0 m/s

Kilpailu , paikka Lappeenrannan Agilityhallit Oy. D hyppyrata, pikkumini 3, kello 9:30, tuomari Esa Muotka, koirakoita 2, ia 51 s, v 4,0 m/s D hyppyrata, pikkumini 3, kello 9:30, tuomari Esa Muotka, koirakoita 2, ia 51 s, v 4,0 m/s 1 1 papill Rene Kaija Pylkkänen LAU 63,00 3,25 12,00 5 17,00 XS 2 kääpin Doona Niina Taalikka ToDo HYL XS D hyppyrata,

Lisätiedot

Alue yhdistysten yhdistysten varsinaiset varamäärä jäsenmäärä jäsenet jäsenet äänet

Alue yhdistysten yhdistysten varsinaiset varamäärä jäsenmäärä jäsenet jäsenet äänet ten henkilöjäsenmäärät 31.12.2017 sekä valittavien liittovaltuuston jäsenten ja varajäsenten määrät alueittain Alue yhdistysten yhdistysten varsinaiset varamäärä jäsenmäärä jäsenet jäsenet äänet Etelä-Suomi

Lisätiedot

Suomen Agilityliitto ry Toimintasuunnitelma 2010 Hallitus 28.9.2009 Varsinainen kokous 25.4.2010 1(11)

Suomen Agilityliitto ry Toimintasuunnitelma 2010 Hallitus 28.9.2009 Varsinainen kokous 25.4.2010 1(11) 1(11) TOIMINTASUUNNITELMA 2010 1. Perusarvot... 2 2. Tarkoitus ja toteuttaminen... 2 3. Strategiset päämäärät 2010-2012... 3 4. Organisaatio ja toiminta vuonna 2010... 3 4.1. Liiton organisaatio... 3 4.2.

Lisätiedot

Agility iloinen, vauhdikas ja hyvinvointia edistävä urheilulaji

Agility iloinen, vauhdikas ja hyvinvointia edistävä urheilulaji 2016 Agility iloinen, vauhdikas ja hyvinvointia edistävä urheilulaji Suomen Agilityliitto www.agilityliitto.fi Mitä agilityon? Agility on ihmisen ja koiran yhteistyöhön perustuva liikuntamuoto, joka sopii

Lisätiedot

D agilityrata, pikkumaksi 3, kello 9:00, tuomari Jouni Kautto, koirakoita 11, ia 49 s, ea 80 s, v 3,6 m/s

D agilityrata, pikkumaksi 3, kello 9:00, tuomari Jouni Kautto, koirakoita 11, ia 49 s, ea 80 s, v 3,6 m/s D agilityrata, pikkumaksi 3, kello 9:00, tuomari Jouni Kautto, koirakoita 11, ia 49 s, ea 80 s, v 3,6 m/s 1 144 auskel Pimu Ritva Seilo LAU 39,61 4,39-9,39 0-9,39 2 147 borcol Venla Tarja Rousku KOTKA

Lisätiedot

West Coast Agility Team ry 1/9

West Coast Agility Team ry 1/9 A agilityrata, maksi 3, kello 10:00, tuomari Marjo Heino, koirakoita 16, ia 45 s, ea 90 s, v 3,8 m/s 1 14 isovil Unna Marita Yliknuussi SVK 43,91 3,89-1,09 5 5 2 13 shelam Kassu Marjut Järvinen KSKY 45,14

Lisätiedot

Nro Rotu Nimi Seura Ohjaaja Nro Rotu Nimi Seura Ohjaaja 1 borcol Viia KOTKA Marjo Vainio

Nro Rotu Nimi Seura Ohjaaja Nro Rotu Nimi Seura Ohjaaja 1 borcol Viia KOTKA Marjo Vainio A agilityrata, maksi 3, koirakoita 62 4 borcol Naala PAWS Anders Stens 52 auspai Assi HURHA Paula Collin-Olkkonen 57 pyrpal Luna AST Soila Nykänen 58 auspai Sprite JAU Anne Maria Riihimäki 13 borcol Wilma

Lisätiedot

D agilityrata, maksi 3, kello 9:00, tuomari Elina Hannikainen-Himanen, koirakoita 9, ia 49 s, ea 74 s, v 3,7 m/s

D agilityrata, maksi 3, kello 9:00, tuomari Elina Hannikainen-Himanen, koirakoita 9, ia 49 s, ea 74 s, v 3,7 m/s D agilityrata, maksi 3, kello 9:00, tuomari Elina Hannikainen-Himanen, koirakoita 9, ia 49 s, ea 74 s, v 3,7 m/s 1 43 borcol Sanja Sari Johanna Laurikkala JAU 36,97 4,84-12,03 0-12,03 2 37 borcol Fox Annika

Lisätiedot

Julkaistu Helsingissä 12 päivänä lokakuuta /2011 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus

Julkaistu Helsingissä 12 päivänä lokakuuta /2011 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus SUOMEN SÄÄDÖSKOKOELMA Julkaistu Helsingissä 12 päivänä lokakuuta 2011 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus radiotaajuuksien käyttösuunnitelmasta annetun liikenne- ja viestintäministeriön asetuksen

Lisätiedot

Juankosken kaupunki 27 700,00 Juuan kunta 18 000,00 Juvan kunta 27 700,00 Jyväskyläm kristillisen koulun yhdistys ry 17 000,00 Jyväskylän kaupunki 1

Juankosken kaupunki 27 700,00 Juuan kunta 18 000,00 Juvan kunta 27 700,00 Jyväskyläm kristillisen koulun yhdistys ry 17 000,00 Jyväskylän kaupunki 1 Saajat 2013 Akaan kaupunki 253 300,00 Alajärven kaupunki 72 000,00 Alavieskan kunta 55 100,00 Alavuden kaupunki 17 000,00 Asikkalan kunta 51 000,00 Auran kunta 54 700,00 Aurinkorannikon suomalaisen koulun

Lisätiedot

Kilpailu , paikka Lappeenrannan Agilityhallit Oy

Kilpailu , paikka Lappeenrannan Agilityhallit Oy A agilityrata, pikkumini 3, kello 9:00, tuomari Marjo Heino, koirakoita 2, ia 42 s, v 3,6 m/s 1 1 kääpin Doona Niina Taalikka LAU 46,64 3,22 4,64 0 4,64 XS 2 3 jackru Iines Anu Huttunen LAU 46,14 3,25

Lisätiedot

Kilpailu , paikka Kurkimäki, Kuopio. D agilityrata, mini 3, tuomari Manuel Alff, koirakoita 23, ia 46 s, ea 69 s, v 3,8 m/s

Kilpailu , paikka Kurkimäki, Kuopio. D agilityrata, mini 3, tuomari Manuel Alff, koirakoita 23, ia 46 s, ea 69 s, v 3,8 m/s D agilityrata, mini 3, tuomari Manuel Alff, koirakoita 23, ia 46 s, ea 69 s, v 3,8 m/s 1 65 shelam Carma Ira Mikkanen JOA 36,22 4,80-9,78 0-9,78 2 38 borter Roisto Sanna Katainen BORTK 36,83 4,72-9,17

Lisätiedot

Liite IV: Toimitetun talousveden laatu (aritmeettinen keskiarvo). Keskiarvo on nolla, jos kaikki tulokset ovat olleet alle määritysrajan.

Liite IV: Toimitetun talousveden laatu (aritmeettinen keskiarvo). Keskiarvo on nolla, jos kaikki tulokset ovat olleet alle määritysrajan. 1 Liite IV: Toimitetun talousveden laatu (aritmeettinen keskiarvo). Keskiarvo on nolla, jos kaikki tulokset ovat olleet alle määritysrajan. Etelä-Suomi Altia Oyj A sikkalan kunnan vesilaito s Espoon Vesi

Lisätiedot

Liikenne- ja viestintäministeriön asetus

Liikenne- ja viestintäministeriön asetus Liikenne- ja viestintäministeriön asetus radiotaajuuksien käyttösuunnitelmasta annetun liikenne- ja viestintäministeriön asetuksen muuttamisesta Annettu Helsingissä päivänä kuuta 2012 Liikenne- ja viestintäministeriön

Lisätiedot

Suomen Agilityliitto Huippu-urheilustrategia 2010 Hallitus (9)

Suomen Agilityliitto Huippu-urheilustrategia 2010 Hallitus (9) 1(9) HUIPPU-URHEILUSTRATEGIA TAVOITE Tavoitteena on suomalaisten koirakoiden menestys kansainvälisissä arvokilpailuissa. Arvokilpailuihin osallistuvilla yksilö- ja joukkuekoirakoilla tulee olla realistiset

Lisätiedot

Julkaistu Helsingissä 31 päivänä joulukuuta /2012 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus

Julkaistu Helsingissä 31 päivänä joulukuuta /2012 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus SUOMEN SÄÄDÖSKOKOELMA Julkaistu Helsingissä 31 päivänä joulukuuta 2012 1072/2012 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus radiotaajuuksien käyttösuunnitelmasta annetun liikenne- ja viestintäministeriön

Lisätiedot

Puoluekokous äänivaltaiset edustajat Alla mainittujen lisäksi kukin piirijärjestö saa yhden edustajapaikan

Puoluekokous äänivaltaiset edustajat Alla mainittujen lisäksi kukin piirijärjestö saa yhden edustajapaikan Puoluekokous 17. 18.6.2017 - äänivaltaiset edustajat Alla mainittujen lisäksi kukin piirijärjestö saa yhden edustajapaikan Yhdistys Järjestökokonaisuus Edustajia Arabian-Käpylän-Viikin Vihreät Helsinki

Lisätiedot

Poliisilaitosalueet ja toimipisteet 1.1.2014 lukien 14.6.2013 1

Poliisilaitosalueet ja toimipisteet 1.1.2014 lukien 14.6.2013 1 Poliisilaitosalueet ja toimipisteet 1.1.2014 lukien 14.6.2013 1 11 poliisilaitosaluetta Lapin poliisilaitos Oulun poliisilaitos Pohjanmaan poliisilaitos Sisä Suomen poliisilaitos Itä Suomen poliisilaitos

Lisätiedot

Alkava ARA-tuotanto kunnittain

Alkava ARA-tuotanto kunnittain 5 Alajärvi 0 31 16 Asikkala 0 28 18 Askola 16 0 0 18 20 Akaa 0 33 0 7 49 Espoo 297 190 202 198 42 92 108 191 157 283 185 220 500 241 369 50 Eura 0 8 0 26 31 8 51 Eurajoki 0 15 61 Forssa 0 62 75 Hamina

Lisätiedot

Radio 2020-toimilupakierros. Taajuuskokonaisuudet

Radio 2020-toimilupakierros. Taajuuskokonaisuudet Radio 2020-toimilupakierros Taajuuskokonaisuudet Taajuuskokonaisuudet 2020 (M74) Seuraavilla kalvoilla on kuvattu määräysluonnoksen M74 taajuuskokonaisuudet (paikkakunta, taajuus) Kokonaisuuksiin tehdyt

Lisätiedot

Julkaistu Helsingissä 13 päivänä toukokuuta /2011 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus

Julkaistu Helsingissä 13 päivänä toukokuuta /2011 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus SUOMEN SÄÄDÖSKOKOELMA Julkaistu Helsingissä 13 päivänä toukokuuta 2011 433/2011 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus radiotaajuuksien käyttösuunnitelmasta annetun liikenne- ja viestintäministeriön

Lisätiedot

Julkaistu Helsingissä 19 päivänä elokuuta 2013. 614/2013 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus. radiotaajuuksien käyttösuunnitelmasta

Julkaistu Helsingissä 19 päivänä elokuuta 2013. 614/2013 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus. radiotaajuuksien käyttösuunnitelmasta SUOMEN SÄÄDÖSKOKOELMA Julkaistu Helsingissä 19 päivänä elokuuta 2013 614/2013 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus radiotaajuuksien käyttösuunnitelmasta Annettu Helsingissä 15 päivänä elokuuta 2013

Lisätiedot

Puoluekokous äänivaltaiset edustajat Alla mainittujen lisäksi jokainen piirijärjestö saa yhden edustajan

Puoluekokous äänivaltaiset edustajat Alla mainittujen lisäksi jokainen piirijärjestö saa yhden edustajan Puoluekokous 16.-17.6.2018 - äänivaltaiset edustajat Alla mainittujen lisäksi jokainen piirijärjestö saa yhden edustajan Yhdistys Järjestökokonaisuus Edustajia Arabian-Käpylän-Viikin Vihreät Helsinki 6

Lisätiedot

A hyppyrata, pikkumini 3, kello 9:00, tuomari Arto Laitinen, koirakoita 2, ia 38 s, ea 57 s, v 3,8 m/s

A hyppyrata, pikkumini 3, kello 9:00, tuomari Arto Laitinen, koirakoita 2, ia 38 s, ea 57 s, v 3,8 m/s A hyppyrata, pikkumini 3, kello 9:00, tuomari Arto Laitinen, koirakoita 2, ia 38 s, ea 57 s, v 3,8 m/s 1 schipp Taru Tanja Sundqvist VAU HYL XS 2 kääpin Doona Niina Taalikka ToDo HYL XS A hyppyrata, mini

Lisätiedot

TULOSLISTA. C-kisa AGILITY

TULOSLISTA. C-kisa AGILITY Tuomari: Henri Luomala C-kisa MINI 2 4.7.2015 Ihanneaika: 47,00 1 Sinda koohon Inkeroinen Anja KOOHO 3,82 3,07 0 3,82 2 Manu parson Marjamäki Sonja KPSH -6,27 3,83 5 5,00 3 Sulo mittel Rantamäki Sandra

Lisätiedot

Vuonna 2015 valvontalautakunnan myöntämät ja peruuttamat apteekkiluvat

Vuonna 2015 valvontalautakunnan myöntämät ja peruuttamat apteekkiluvat 1 (5) Vuonna 2015 valvontalautakunnan myöntämät ja peruuttamat apteekkiluvat Myönnetyt luvat 18.12.2015 Lappeenrannan 5. apteekki apteekkari, farmasian tohtori Hannu Tapani Taipale Loviisan apteekki apteekkari,

Lisätiedot

Julkaistu Helsingissä 13 päivänä kesäkuuta 2012. 279/2012 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus

Julkaistu Helsingissä 13 päivänä kesäkuuta 2012. 279/2012 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus SUOMEN SÄÄDÖSKOKOELMA Julkaistu Helsingissä 13 päivänä kesäkuuta 2012 279/2012 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus radiotaajuuksien käyttösuunnitelmasta annetun liikenne- ja viestintäministeriön asetuksen

Lisätiedot

LIITTOKOULUTTAJAN TYÖJÄRJESTYS Suomen Agilityliiton hallituksen hyväksymä

LIITTOKOULUTTAJAN TYÖJÄRJESTYS Suomen Agilityliiton hallituksen hyväksymä Liittokouluttajan työjärjestys astuu voimaan 1.9.2017. Liittokouluttajanimitys ja liittokouluttajan työjärjestys ovat voimassa määräaikaisesti 31.12.2019 saakka. 1. Liittokouluttajaksi nimittäminen ja

Lisätiedot

A hyppyrata, mini 3, kello 14:25, tuomari Ritva Herrala, koirakoita 19, ia 39 s, ea 78 s, v 3,7 m/s

A hyppyrata, mini 3, kello 14:25, tuomari Ritva Herrala, koirakoita 19, ia 39 s, ea 78 s, v 3,7 m/s A hyppyrata, mini 3, kello 14:25, tuomari Ritva Herrala, koirakoita 19, ia 39 s, ea 78 s, v 3,7 m/s 1 67 käävil Yaya Laura Ölander KSSK 31,16 4,62-7,84 0-7,84 2 65 parson Elmo Annina Myllyaho JAU 31,49

Lisätiedot

Vihreiden yhdistysten jäsenmaksumäärät 2007 (vahvistettu puoluehallituksessa

Vihreiden yhdistysten jäsenmaksumäärät 2007 (vahvistettu puoluehallituksessa Vihreiden yhdistysten jäsenmaksumäärät 2007 (vahvistettu puoluehallituksessa 8.2.2008 sekä yhdistysten edustajamäärät puoluekokouksessa 2008 (sääntöjen 22 perusteella) (tilanne 3.3.08 huhtikuussa hyväksyttävät

Lisätiedot

A agilityrata, pikkumini 3, kello 10:00, tuomari Elina Hannikainen-Himanen, koirakoita 1, ia 54 s, ea 81 s, v 3,7 m/s

A agilityrata, pikkumini 3, kello 10:00, tuomari Elina Hannikainen-Himanen, koirakoita 1, ia 54 s, ea 81 s, v 3,7 m/s A agilityrata, pikkumini 3, kello 10:00, tuomari Elina Hannikainen-Himanen, koirakoita 1, ia 54 s, ea 81 s, v 3,7 m/s 1 bicfri Hilma Heidi Piiroinen AGRY HYL XS A agilityrata, mini 3, kello 10:00, tuomari

Lisätiedot

Tehyn valtuustovaalin äänestysprosentit ammattiosastoittain

Tehyn valtuustovaalin äänestysprosentit ammattiosastoittain Tehyn valtuustovaalin äänestysprosentit ammattiosastoittain 2.10.2017 HELSINKI Äänestys % 102 Tehyn Hyksin Naistensairaalan ammattiosasto ry 34,4 104 Tehyn HYKS:n Lasten ja nuorten sairaalan ammattiosasto

Lisätiedot

Valiokunnan kokoonpano kaudella

Valiokunnan kokoonpano kaudella Valiokunnan kokoonpano kaudella 2016-2017 Kai Hildén Turku pj. Tuomas Eivola Tampere Marja Hongisto Turku Piritta Maja Kuortane Eino Styrman Helsinki Juha Viberg Kotka Avaintehtävät: valmentaja- ja ohjaajakoulutuksen

Lisätiedot

Puoluekokous : äänivaltaiset edustajat Alla mainittujen lisäksi jokainen piirijärjestö saa yhden edustajan.

Puoluekokous : äänivaltaiset edustajat Alla mainittujen lisäksi jokainen piirijärjestö saa yhden edustajan. Puoluekokous 15.-16.6.2019: äänivaltaiset edustajat Alla mainittujen lisäksi jokainen piirijärjestö saa yhden edustajan. Yhdistys Järjestökokonaisuus Edustajat Arabian-Käpylän-Viikin Vihreät Helsinki 5

Lisätiedot

Kilpailu , paikka Joensuu. A agilityrata, mini 3, tuomari Jari Tienhaara, koirakoita 25, ia 51 s, v 3.6 m/s

Kilpailu , paikka Joensuu. A agilityrata, mini 3, tuomari Jari Tienhaara, koirakoita 25, ia 51 s, v 3.6 m/s A agilityrata, mini 3, tuomari Jari Tienhaara, koirakoita 25, ia 51 s, v 3.6 m/s 1 21 jackru Nikke Pasi Partanen E-HKK 44.07 4.18-6.93 0-6.93 2 26 käävil Evita Ira Mikkanen KK-99 48.47 3.80-2.53 0-2.53

Lisätiedot

825 Vihdin ao ry 200 Kainuun yksityissektorin ao ry 207 Oulaisten seudun ao ry 407 Tiirismaan ao ry 607 TYKS:n ao ry 215 Siikalatvan Seutukunnan ao

825 Vihdin ao ry 200 Kainuun yksityissektorin ao ry 207 Oulaisten seudun ao ry 407 Tiirismaan ao ry 607 TYKS:n ao ry 215 Siikalatvan Seutukunnan ao Ao nro. Ammattiosaston nimi 631 Tampereen ao ry 819 Helsingin sosiaalitoimen ao Hesoto ry 815 Helsingin yksityisten ja valtion laitosten ao ry 649 Pirkanmaan yksityisten alojen ao ry 801 Espoon ja Kauniaisten

Lisätiedot

LIITTOKOULUTTAJAN TYÖJÄRJESTYS Suomen Agilityliiton hallituksen hyväksymä

LIITTOKOULUTTAJAN TYÖJÄRJESTYS Suomen Agilityliiton hallituksen hyväksymä Liittokouluttajan työjärjestys astuu voimaan 1.9.2015. Liittokouluttajanimitys ja liittokouluttajan työjärjestys ovat voimassa määräaikaisesti 2 vuotta. 1. Liittokouluttajaksi nimittäminen ja liittokouluttajan

Lisätiedot

Julkaistu Helsingissä 3 päivänä heinäkuuta /2014 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus

Julkaistu Helsingissä 3 päivänä heinäkuuta /2014 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus SUOMEN SÄÄDÖSKOKOELMA Julkaistu Helsingissä 3 päivänä heinäkuuta 2014 517/2014 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus radiotaajuuksien käyttösuunnitelmasta annetun liikenne- ja viestintäministeriön asetuksen

Lisätiedot

E agilityrata, pikkumaksi 3, kello 10:20, tuomari Jari Helin, koirakoita 8, ia 48 s, ea 72 s, v 3,6 m/s

E agilityrata, pikkumaksi 3, kello 10:20, tuomari Jari Helin, koirakoita 8, ia 48 s, ea 72 s, v 3,6 m/s D agilityrata, pikkumaksi 3, kello 9:00, tuomari Jari Helin, koirakoita 8, ia 51 s, ea 77 s, v 3,6 m/s 1 197 mudi Marsu Sampo Kokkonen LAU 37,73 4,88-13,27 0-13,27 SL 2 193 borcol Sylvi Juuli Ahonen SaTa

Lisätiedot

D hyppyrata, pikkumini 3, kello 9:00, tuomari Hannele Lummeranta, koirakoita 1, ia 44 s, ea 66 s, v 3,8 m/s

D hyppyrata, pikkumini 3, kello 9:00, tuomari Hannele Lummeranta, koirakoita 1, ia 44 s, ea 66 s, v 3,8 m/s Kilpailu 27.5.2018, paikka Vuoksenniskantie 96, Imatra D hyppyrata, pikkumini 3, kello 9:00, tuomari Hannele Lummeranta, koirakoita 1, ia 44 s, ea 66 s, v 3,8 m/s 1 49 jackru Susu Tea Valokorpi WUOKS 44,53

Lisätiedot

Kilpailu , paikka Ventuksentie 49, Kokkola. A agilityrata, pikkumini 2, kello 10:00, tuomari Jari Helin, koirakoita 2, ia 52 s, v 3,2 m/s

Kilpailu , paikka Ventuksentie 49, Kokkola. A agilityrata, pikkumini 2, kello 10:00, tuomari Jari Helin, koirakoita 2, ia 52 s, v 3,2 m/s A agilityrata, pikkumini 2, kello 10:00, tuomari Jari Helin, koirakoita 2, ia 52 s, v 3,2 m/s 1 2 yorter Olga Heikki Kallio LAGU 57,12 2,94 5,12 10 15,12 XS 1 papill Lilla My Marja Eriksson JKF HYL XS

Lisätiedot

Suomen Agilityliiton STRATEGIA

Suomen Agilityliiton STRATEGIA Suomen Agilityliiton STRATEGIA Suomen Agilityliitto vastaa agilityn monipuolisesta toiminnasta ja kehityksestä laajentuvassa harrastuskentässä. Tavoitteena on, että vuoteen 2025 mennessä Suomi on kansainvälisesti

Lisätiedot

Kilpailu , paikka Kokkola. A agilityrata, mini 3, kello 09:30, tuomari Jari Helin, koirakoita 15, ia 50 s, ea 100 s, v 3,6 m/s

Kilpailu , paikka Kokkola. A agilityrata, mini 3, kello 09:30, tuomari Jari Helin, koirakoita 15, ia 50 s, ea 100 s, v 3,6 m/s A agilityrata, mini 3, kello 09:30, tuomari Jari Helin, koirakoita 15, ia 50 s, ea 100 s, v 3,6 m/s 1 110 käävil Dafi Janika Majasaari VAS 39,79 4,57-10,21 0-10,21 SERT-A 2 108 borter Zili Päivi Sonninen

Lisätiedot

Auli Sirviö 1963 yleinen Kangasala 333 Hanna Lilja 1986 yleinen Tiistenjoki 334 Eija Kestilä 1976 yleinen Jyväskylä 335 Erika Parviainen 1995 yleinen

Auli Sirviö 1963 yleinen Kangasala 333 Hanna Lilja 1986 yleinen Tiistenjoki 334 Eija Kestilä 1976 yleinen Jyväskylä 335 Erika Parviainen 1995 yleinen KUNTO+ NAISET kisailijan nimi syntymä vuosi ikäsarja paikkakunta kilpailija numero Helena Laaksonen 1966 yleinen Tampere 300 Tiina Penttilä-Metso 1966 yleinen triva, Nokia 301 Maria Laine 1982 yleinen

Lisätiedot

A agilityrata, maksi 1, kello 10:00, tuomari Jari Suomalainen, koirakoita 2, ia 46 s, ea 69 s, v 3,2 m/s

A agilityrata, maksi 1, kello 10:00, tuomari Jari Suomalainen, koirakoita 2, ia 46 s, ea 69 s, v 3,2 m/s A agilityrata, maksi 1, kello 10:00, tuomari Jari Suomalainen, koirakoita 2, ia 46 s, ea 69 s, v 3,2 m/s 5 borcol Ässä Sanna Vuorenmaa HKS HYL L A agilityrata, pikkumaksi 1, kello 10:00, tuomari Jari Suomalainen,

Lisätiedot

A hyppyrata, medi 3, kello 15:45, tuomari Eeva-Liisa Pohjanen, koirakoita 21, ia 46 s, ea 92 s, v 3,6 m/s

A hyppyrata, medi 3, kello 15:45, tuomari Eeva-Liisa Pohjanen, koirakoita 21, ia 46 s, ea 92 s, v 3,6 m/s A hyppyrata, maksi 3, kello 8:30, tuomari Anne Viitanen, koirakoita 30, ia 41 s, ea 80 s, v 3,7 m/s 1 7 belpat Kitty Marko Parviainen ACE 28,33 5,33-12,67 0-12,67 2 3 belpag Ansa Tanja Lehto ACE 29,40

Lisätiedot

A hyppyrata, mini 3, kello 10:00, tuomari Tomas Berglund, koirakoita 7, ia 41 s, ea 62 s, v 3,8 m/s

A hyppyrata, mini 3, kello 10:00, tuomari Tomas Berglund, koirakoita 7, ia 41 s, ea 62 s, v 3,8 m/s A hyppyrata, mini 3, kello 10:00, tuomari Tomas Berglund, koirakoita 7, ia 41 s, ea 62 s, v 3,8 m/s 1 1 shelam Tuuli Tiina Haponen MAH 33,75 4,59-7,25 0-7,25 SERT-H 2 4 schipp Hippi Helena Minkkinen KOTKA

Lisätiedot

651 523 Loviisanseudun Jyty ry, Lovisanejdens Jyty rf 1,26% 651 524 JYTY Naantalin seutu ry 1,35% 651 525 Jyty Nurmes ry 1,2% 651 526 Jyty Sakky ry

651 523 Loviisanseudun Jyty ry, Lovisanejdens Jyty rf 1,26% 651 524 JYTY Naantalin seutu ry 1,35% 651 525 Jyty Nurmes ry 1,2% 651 526 Jyty Sakky ry Liittotunnus yhdistysnumero Yhdistyksen nimi prosentti 2016 374 021 Jyty Espoo ry, Jyty Esbo rf 1,26% 374 022 Jyty Etelä-Pirkanmaa ry 1,19% 374 036 Jyty Hangö Hanko rf 1,3% 374 066 Jyty Hämeenlinna ry

Lisätiedot

huhtikisat , paikka Mikkeli A agilityrata, maksi 3, kello 12:40, tuomari Sami Topra, koirakoita 39, ia 49 s, ea 98 s, v 3,6 m/s

huhtikisat , paikka Mikkeli A agilityrata, maksi 3, kello 12:40, tuomari Sami Topra, koirakoita 39, ia 49 s, ea 98 s, v 3,6 m/s A agilityrata, maksi 3, kello 12:40, tuomari Sami Topra, koirakoita 39, ia 49 s, ea 98 s, v 3,6 m/s 1 3 borcol Classy Sampo Kokkonen TODO 40,62 4,36-8,38 0-8,38 A-SERT 2 22 borcol EVE Tiina Hasu JAU 41,42

Lisätiedot

A agilityrata, maksi 1, kello 10:00, tuomari RAITA-AHO TOMMI, koirakoita 8, ia 58 s, ea 87 s, v 3,1 m/s

A agilityrata, maksi 1, kello 10:00, tuomari RAITA-AHO TOMMI, koirakoita 8, ia 58 s, ea 87 s, v 3,1 m/s A agilityrata, maksi 1, kello 10:00, tuomari RAITA-AHO TOMMI, koirakoita 8, ia 58 s, ea 87 s, v 3,1 m/s 1 4 borcol Mr. Dan Marko Kivihalme HAU 35,40 5,03-22,60 0-22,60 OIVA 2 5 briard Nuka Annamari Aarnio

Lisätiedot

Kilpailu , paikka Ventuksentie 49, Kokkola. A agilityrata, mini 1, kello 9:00, tuomari Jari Helin, koirakoita 4, ia 58 s, v 3,0 m/s

Kilpailu , paikka Ventuksentie 49, Kokkola. A agilityrata, mini 1, kello 9:00, tuomari Jari Helin, koirakoita 4, ia 58 s, v 3,0 m/s A agilityrata, mini 1, kello 9:00, tuomari Jari Helin, koirakoita 4, ia 58 s, v 3,0 m/s 1 105 pomera Freddy Jenni Sulkakoski JKF 61,71 2,82 3,71 10 13,71 S 101 käävil Pinki Jyrki Mikkonen K-PKK HYL S A

Lisätiedot

A agilityrata, pikkumaksi 1, kello 11:00, tuomari Rauno Virta, koirakoita 8, ia 53 s, ea 80 s, v 3,1 m/s

A agilityrata, pikkumaksi 1, kello 11:00, tuomari Rauno Virta, koirakoita 8, ia 53 s, ea 80 s, v 3,1 m/s A agilityrata, pikkumaksi 1, kello 11:00, tuomari Rauno Virta, koirakoita 8, ia 53 s, ea 80 s, v 3,1 m/s 1 71 pyrpal Hurma Tuula Temola IMAKK 42,59 3,83-10,41 0-10,41 SL OIVA 2 72 borcol Lilli Sari Korhonen

Lisätiedot

Kilpailu , paikka Kokkola. C hyppyrata, mini 1, kello 10:00, tuomari Timo Teileri, koirakoita 9, ia 52 s, ea 90 s, v 3,2 m/s

Kilpailu , paikka Kokkola. C hyppyrata, mini 1, kello 10:00, tuomari Timo Teileri, koirakoita 9, ia 52 s, ea 90 s, v 3,2 m/s C hyppyrata, mini 1, kello 10:00, tuomari Timo Teileri, koirakoita 9, ia 52 s, ea 90 s, v 3,2 m/s 1 9 shelam Juju Anne Autio K-PKK 32,59 5,03-19,41 0-19,41 LUVA 2 6 kääpin Judi Liisa Paananen K-PKK 39,94

Lisätiedot

A hyppyrata, maksi 3, kello 9:00, tuomari Petteri Kerminen, koirakoita 19, ia 40 s, ea 59 s, v 3,6 m/s

A hyppyrata, maksi 3, kello 9:00, tuomari Petteri Kerminen, koirakoita 19, ia 40 s, ea 59 s, v 3,6 m/s Kilpailu 1.12.2018, paikka Kiilatie 10, 48400 Kotka A hyppyrata, maksi 3, kello 9:00, tuomari Petteri Kerminen, koirakoita 19, ia 40 s, ea 59 s, v 3,6 m/s 1 2 belpam Hotti Jenna Hartikainen ToDo 33,27

Lisätiedot

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry Pohjois-Suomen pelastusliitto ry toimintakertomus 2016 Yleistä Vuosi 2016 oli pelastusliiton 87. toimintavuosi. Liiton toiminta toteutettiin Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) kanssa tehdyn sopimuksen

Lisätiedot

Kilpailu , paikka Maalahti. A agilityrata, mini 2, tuomari Anne Savioja, koirakoita 6, ia 42 s, v 3,3 m/s

Kilpailu , paikka Maalahti. A agilityrata, mini 2, tuomari Anne Savioja, koirakoita 6, ia 42 s, v 3,3 m/s A agilityrata, mini 2, tuomari Anne Savioja, koirakoita 6, ia 42 s, v 3,3 m/s 1 6 gribel Paxi Emmi Leppämäki VAS 48,66 2,88 6,66 0 6,66 2 1 norwte Luca Jenni Kaivola BAC 49,02 2,86 7,02 0 7,02 3 3 kääpin

Lisätiedot

A agilityrata, mini 1, kello 10:00, tuomari Elina Hannikainen-Himanen, koirakoita 3, ia 53 s, ea 106 s, v 3,0 m/s

A agilityrata, mini 1, kello 10:00, tuomari Elina Hannikainen-Himanen, koirakoita 3, ia 53 s, ea 106 s, v 3,0 m/s 2.9.2017 A agilityrata, mini 1, kello 10:00, tuomari Elina Hannikainen-Himanen, koirakoita 3, ia 53 s, ea 106 s, v 3,0 m/s 1 3 kääsna Pallo Laura Koskelo KSTK 63,54 2,52 10,54 5 15,54 2 2 cavspa mette

Lisätiedot

RESERVILÄISLIITTO RY Uudet jäsenet piireittäin

RESERVILÄISLIITTO RY Uudet jäsenet piireittäin RESERVILÄISLIITTO RY Uudet jäsenet piireittäin.. -.. Uudet Jäsenm. Uudet-% 9 Tavoite 9 8 7 6 Etelä-Häme 7 9, 7 89 6 6 8 7 Etelä-Karjala,67 9 66 6 9 9 76 8 8 6 Etelä-Pohjanmaa 6 899,7 8 6 6 7 9 67 9 7 Helsinki

Lisätiedot

C agilityrata, pikkumini 1, kello 11:00, tuomari Salme Mujunen, koirakoita 2, ia 49 s, ea 73,50 s, v 3,0 m/s

C agilityrata, pikkumini 1, kello 11:00, tuomari Salme Mujunen, koirakoita 2, ia 49 s, ea 73,50 s, v 3,0 m/s C agilityrata, pikkumini 1, kello 11:00, tuomari Salme Mujunen, koirakoita 2, ia 49 s, ea 73,50 s, v 3,0 m/s 1 1 chihup Maisa Titta Lähdesmäki I-HAH 47,21 3,13-1,79 0-1,79 OIVA 2 3 wecope Flink Kati Murtola

Lisätiedot

Liittotunnus. yhdistysnumero yhdistyksen nimi

Liittotunnus. yhdistysnumero yhdistyksen nimi Liittotunnus yhdistysnumero yhdistyksen nimi prosentti 2015 374 021 Jyty Espoo - Jyty Esbo ry 1,26% 374 022 Jyty Etelä-Pirkanmaa ry 1,19% 374 036 Jyty Hangö Hanko rf 1,3% 313 054 Jyty Helsinki ry 1,3%

Lisätiedot

HAUKIPUDAS. KAS AgilitySport, Koiraharrastushallit. Allinkuja 2 A HAUKIPUDAS Puh Maksuvälineet: mobiilimaksu

HAUKIPUDAS. KAS AgilitySport, Koiraharrastushallit. Allinkuja 2 A HAUKIPUDAS Puh Maksuvälineet: mobiilimaksu ESPOO HAUKIPUDAS SporttikoiraHalli / FF Agility Rajapaaluntie 5 02920 ESPOO Puh. 0400480475 Entrena Tietäjäntie 4, 2. krs 02130 ESPOO Puh. 0414965918 KAS AgilitySport, Koiraharrastushallit Allinkuja 2

Lisätiedot

HAUKIPUDAS. KAS AgilitySport, Koiraharrastushallit. Allinkuja 2 A HAUKIPUDAS Puh Maksuvälineet: mobiilimaksu

HAUKIPUDAS. KAS AgilitySport, Koiraharrastushallit. Allinkuja 2 A HAUKIPUDAS Puh Maksuvälineet: mobiilimaksu ESPOO HAUKIPUDAS SporttikoiraHalli / FF Agility Rajapaaluntie 5 02920 ESPOO Puh. 0400480475 Agimesta Juvan Teollisuuskatu 15 02920 ESPOO Puh. 0442941559 KAS AgilitySport, Koiraharrastushallit Allinkuja

Lisätiedot

A agilityrata, maksi 3, kello 10:00, tuomari Esa Muotka, koirakoita 19, ia 52 s, ea 100 s, v 3,8 m/s

A agilityrata, maksi 3, kello 10:00, tuomari Esa Muotka, koirakoita 19, ia 52 s, ea 100 s, v 3,8 m/s A agilityrata, maksi 3, kello 10:00, tuomari Esa Muotka, koirakoita 19, ia 52 s, ea 100 s, v 3,8 m/s 1 17 auskel Risto Salla Luoma STAR 41,25 4,75-10,75 0-10,75 2 3 borcol Pinja Tiina Järvinen LAW 44,22

Lisätiedot

C hyppyrata, mini 3, kello 9:06, tuomari Jari Helin, koirakoita 11, ia 45,00 s, ea 90,00 s, v 3,7 m/s

C hyppyrata, mini 3, kello 9:06, tuomari Jari Helin, koirakoita 11, ia 45,00 s, ea 90,00 s, v 3,7 m/s C hyppyrata, mini 3, kello 9:06, tuomari Jari Helin, koirakoita 11, ia 45,00 s, ea 90,00 s, v 3,7 m/s 1 11 shelam Senna Tanja Hynninen WUOKS 32,42 5,09-12,58 0-12,58 2 12 shelam Carma Ira Mikkanen JOA

Lisätiedot

A agilityrata, pikkumini 2, kello 9:00, tuomari Mika Kangas, koirakoita 1, ia 55 s, ea 83 s, v 3,3 m/s

A agilityrata, pikkumini 2, kello 9:00, tuomari Mika Kangas, koirakoita 1, ia 55 s, ea 83 s, v 3,3 m/s A agilityrata, pikkumini 2, kello 9:00, tuomari Mika Kangas, koirakoita 1, ia 55 s, ea 83 s, v 3,3 m/s 1 101 silkte Nuppu Hanna-Leena Mustakangas KALAJ 49,09 3,69-5,91 0-5,91 LUVA 1 A agilityrata, mini

Lisätiedot

Liiketalouden perustutkinto, pk 17,00 Liiketalouden perustutkinto, yo 5,00 Ammattiopisto Tavastia Ammattiopisto Tavastia, Hämeenlinna

Liiketalouden perustutkinto, pk 17,00 Liiketalouden perustutkinto, yo 5,00 Ammattiopisto Tavastia Ammattiopisto Tavastia, Hämeenlinna Ammattiopisto Lappia Ammattiopisto Lappia, Tornio Alin hyväksytty pistemäärä Ammattiopisto Tavastia Ammattiopisto Tavastia, Hämeenlinna Axxell Axxell, Karis Liiketalouden perustutkinto, pk 15,00 Etelä-Kymenlaakson

Lisätiedot

A hyppyrata, mini 2, kello 14:15, tuomari Marja Lahikainen, koirakoita 4, ia 43 s, ea 65 s, v 3,2 m/s

A hyppyrata, mini 2, kello 14:15, tuomari Marja Lahikainen, koirakoita 4, ia 43 s, ea 65 s, v 3,2 m/s A hyppyrata, mini 2, kello 14:15, tuomari Marja Lahikainen, koirakoita 4, ia 43 s, ea 65 s, v 3,2 m/s 1 45 cavspa Mocha Mari Blixt KOTKA 40,35 3,42-2,65 5 5 2 42 schipp Hippi Jasmin Minkkinen KOTKA 48,33

Lisätiedot

Agility-tulokset 2005

Agility-tulokset 2005 Agility-tulokset 2005 (Yhteensä 43) 14.5.2006 Jyväakylä, tuomarina Salme Mujunen luokka: mini 2 Little Life Eternal Rose 'Kaisa' ja Henna Elonen Kisa 1: Tulos: 5, sijoitus: 2. Kisa 2: Tulos: 0, sijoitus:

Lisätiedot

A agilityrata, maksi 2, kello 10:00, tuomari Arto Laitinen, koirakoita 10, ia 46 s, ea 92 s, v 3,4 m/s

A agilityrata, maksi 2, kello 10:00, tuomari Arto Laitinen, koirakoita 10, ia 46 s, ea 92 s, v 3,4 m/s A agilityrata, mini 2, kello 10:00, tuomari Arto Laitinen, koirakoita 11, ia 46 s, ea 92 s, v 3,4 m/s 1 65 kääpin Leo Sonja Kouvo KSSK 42,64 3,68-3,36 0-3,36 SERT 2 71 parson Raisu Jenna Hartikainen TODO

Lisätiedot

A hyppyrata, maksi 3, kello 9:00, tuomari Jose Luis Garcia Alvarez (Espanja), koirakoita 34, ia 42 s, ea 63 s, v 4,7 m/s

A hyppyrata, maksi 3, kello 9:00, tuomari Jose Luis Garcia Alvarez (Espanja), koirakoita 34, ia 42 s, ea 63 s, v 4,7 m/s A hyppyrata, maksi 3, kello 9:00, tuomari Jose Luis Garcia Alvarez (Espanja), koirakoita 34, ia 42 s, ea 63 s, v 4,7 m/s 1 3 borcol Kron Iina Viitanen HEILU 33,23 5,99-8,77 0-8,77 2 10 borcol Rytsölä Marjo

Lisätiedot

F agilityrata, pikkumaksi 1, kello 10:25, tuomari Henri Luomala, koirakoita 4, ia 53 s, ea 80 s, v 3,3 m/s

F agilityrata, pikkumaksi 1, kello 10:25, tuomari Henri Luomala, koirakoita 4, ia 53 s, ea 80 s, v 3,3 m/s F agilityrata, mini 1, kello 10:00, tuomari Henri Luomala, koirakoita 4, ia 53 s, ea 80 s, v 3,3 m/s 1 204 shelam Nata Eeva Reunanen LEVEK 53,30 3,26 0,30 0 0,30 2 202 parson Saimi Mari Mattila YLÖKK 43,74

Lisätiedot

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry Pohjois-Suomen pelastusliitto ry toimintakertomus 2018 Yleistä Vuosi 2018 oli pelastusliiton 89. toimintavuosi. Liiton toiminta toteutettiin Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) kanssa tehdyn sopimuksen

Lisätiedot

A agilityrata, mini 2, kello 9:00, tuomari Minna Väyrynen, koirakoita 8, ia 50 s, ea 100 s, v 3,3 m/s

A agilityrata, mini 2, kello 9:00, tuomari Minna Väyrynen, koirakoita 8, ia 50 s, ea 100 s, v 3,3 m/s A agilityrata, mini 2, kello 9:00, tuomari Minna Väyrynen, koirakoita 8, ia 50 s, ea 100 s, v 3,3 m/s 1 101 kääsna Windy Juhani Poikkijoki K-PKK 54,21 3,01 4,21 0 4,21 2 108 caiter Greta Ulla-Stina Söderlund

Lisätiedot

D hyppyrata, maksi 3, kello 9:00, tuomari Reetta Pirttikoski, koirakoita 17, ia 49 s, ea 74 s, v 3,9 m/s

D hyppyrata, maksi 3, kello 9:00, tuomari Reetta Pirttikoski, koirakoita 17, ia 49 s, ea 74 s, v 3,9 m/s D hyppyrata, maksi 3, kello 9:00, tuomari Reetta Pirttikoski, koirakoita 17, ia 49 s, ea 74 s, v 3,9 m/s 1 4 belpam Tarmo Miisa Rapi LAU 42,17 4,55-6,83 5 5 L 2 18 borcol Bruno Annika Nisonen ToDo 48,30

Lisätiedot

Kilpailu , paikka Seinäjoki, Hurtta-halli. A agilityrata, mini 1, tuomari Esa Muotka, koirakoita 8, ia 52 s, ea 104 s, v 3,2 m/s

Kilpailu , paikka Seinäjoki, Hurtta-halli. A agilityrata, mini 1, tuomari Esa Muotka, koirakoita 8, ia 52 s, ea 104 s, v 3,2 m/s A agilityrata, mini 1, tuomari Esa Muotka, koirakoita 8, ia 52 s, ea 104 s, v 3,2 m/s 1 11 cocspa Qilla Merja Fröberg PAWS 38,20 4,29-13,80 0-13,80 LUVA 2 12 lanhee Sipu Kristiina Pajula LAGU 50,36 3,26-1,64

Lisätiedot

Alle 18-vuotiaiden määrän suhteellinen muutos (%) seutukunnittain Manner-Suomen tilanne ja (Tilastokeskus 29.3.

Alle 18-vuotiaiden määrän suhteellinen muutos (%) seutukunnittain Manner-Suomen tilanne ja (Tilastokeskus 29.3. Oulun seutukunta Helsingin seutukunta Tampereen seutukunta Kyrönmaan seutukunta Jyväskylän seutukunta Vaasan seutukunta Kokkolan seutukunta Turun seutukunta Seinäjoen seutukunta Kuopion seutukunta Etelä-Pirkanmaan

Lisätiedot

Asemakaavalla suojeltujen rakennusten määrä ja kerrosala sekä niiden muutokset ELY-keskuksittain vuosina

Asemakaavalla suojeltujen rakennusten määrä ja kerrosala sekä niiden muutokset ELY-keskuksittain vuosina Asemakaavalla suojeltujen rakennusten määrä ja kerrosala sekä niiden muutokset ELY-keskuksittain vuosina 2006 2011 Liite 1 Lähde: Ympäristötiedon hallintajärjestelmä Hertta, Asemakaavojen seurantalomakkeet,

Lisätiedot

LUETTELO KÄRÄJÄOIKEUKSISSA OLEVISTA ARKISTOJEN OSISTA

LUETTELO KÄRÄJÄOIKEUKSISSA OLEVISTA ARKISTOJEN OSISTA KIRJE Oikeushallinto-osasto Liite 4 Tuomioistuinyksikkö 06.03.2018 OM 3/31/2016 LUETTELO KÄRÄJÄOIKEUKSISSA OLEVISTA ARKISTOJEN OSISTA Tiedot perustuvat syksyllä 2017 tehtyyn arkistokyselyyn. 1) Lapin käräjäoikeus

Lisätiedot

HAUKIPUDAS. KAS AgilitySport, Koiraharrastushallit. Allinkuja 2 A HAUKIPUDAS Puh Maksuvälineet: mobiilimaksu

HAUKIPUDAS. KAS AgilitySport, Koiraharrastushallit. Allinkuja 2 A HAUKIPUDAS Puh Maksuvälineet: mobiilimaksu ESPOO HAUKIPUDAS Agimesta Juvan Teollisuuskatu 15 02920 ESPOO Puh. 0442941559 Entrena Tietäjäntie 4, 2. krs 02130 ESPOO Puh. 0414965918 KAS AgilitySport, Koiraharrastushallit Allinkuja 2 A 5 90830 HAUKIPUDAS

Lisätiedot

Agility-tulokset 2006

Agility-tulokset 2006 Agility-tulokset 2006 (Yhteensä 42) 25.11.2006 Kangasala, tuomarina Jan Vesalehto Little Life Eternal Rose 'Kaisa' ja Henna Elonen Tulos: 5, sijoitus: 2. 15.10.2006 Tampere, tuomarina Kari Jalonen Luxurious

Lisätiedot

Helsingin kansainvälisen koulun kannatusyhdistys ry 1500,00 Helsingin kaupunki 217600,00 Helsingin Normaalilyseo 1500,00

Helsingin kansainvälisen koulun kannatusyhdistys ry 1500,00 Helsingin kaupunki 217600,00 Helsingin Normaalilyseo 1500,00 Valtion erityisavustus pedagogisten ICTohjaukseen Statligt specialunderstöd för pedagogisk ICT-handledning Koulutuksen järjestäjä Myönnettävä summa ( ) Akaan kaupunki 10900,00 Alajärven kaupunki 9800,00

Lisätiedot

SM Hiihdot - Vantaa. Vantaa Naiset Sprintti Tulokset. 1,4 km Sprintti TD: Apulais-TD Kilpailun johtaja: Jussi Prykäri Raiko Pousi Pasi Ruuth

SM Hiihdot - Vantaa. Vantaa Naiset Sprintti Tulokset. 1,4 km Sprintti TD: Apulais-TD Kilpailun johtaja: Jussi Prykäri Raiko Pousi Pasi Ruuth SM Hiihdot -,4 km Sprintti - 7..204 4:36:00,4 km Sprintti 2748482 Anne Kyllönen Kainuun Hiihtoseura 3:22.5 Finaali 2 9 270980 Riikka Sarasoja-Lilja 3:37.33 Finaali 3 3 2758782 Kerttu Niskanen Vieremän

Lisätiedot

Kilpailu , paikka Kurkimäki, Kuopio. A agilityrata, maksi 3, kello 9:30, tuomari Manuel Alff, koirakoita 37, ia 49 s, ea 74 s, v 3,9 m/s

Kilpailu , paikka Kurkimäki, Kuopio. A agilityrata, maksi 3, kello 9:30, tuomari Manuel Alff, koirakoita 37, ia 49 s, ea 74 s, v 3,9 m/s A agilityrata, maksi 3, kello 9:30, tuomari Manuel Alff, koirakoita 37, ia 49 s, ea 74 s, v 3,9 m/s 1 37 belpag Ansa Tanja Lehto ACE 38,89 4,96-10,11 0-10,11 2 17 auskel Auvo Mervi Hämäläinen SAVPK 42,71

Lisätiedot

Liikunnan haastekampanja TULOKSET YHDISTYKSET

Liikunnan haastekampanja TULOKSET YHDISTYKSET ELÄKKEENSAAJIEN KESKUSLIITTO EKL RY Liikunnan haastekampanja 1.3.-30.4.2019 TULOKSET YHDISTYKSET Yhdistys 31.12.2018 osallistujia suorituskerrat tulos 1 Karkkilan Eläkkeensaajat ry 74 51 3019 40,80 2 Posion

Lisätiedot

Kilpailu , paikka Seinäjoki, Hurtta-halli. A agilityrata, mini 3, tuomari Hilpi Yli-Jaskari, koirakoita 21, ia 52 s, ea 100 s, v 3,5 m/s

Kilpailu , paikka Seinäjoki, Hurtta-halli. A agilityrata, mini 3, tuomari Hilpi Yli-Jaskari, koirakoita 21, ia 52 s, ea 100 s, v 3,5 m/s A agilityrata, mini 3, tuomari Hilpi Yli-Jaskari, koirakoita 21, ia 52 s, ea 100 s, v 3,5 m/s 1 18 shelam Sumu Sari Mikkilä LAGU 38,98 4,70-13,02 0-13,02 2 4 käävil Wii Ann-Cathrine Molander JKF 39,40

Lisätiedot

Kilpailu , paikka Joensuu. A agilityrata, mini 3, tuomari Reetta Pirttikoski, koirakoita 19, ia 45 s, v 3,5 m/s

Kilpailu , paikka Joensuu. A agilityrata, mini 3, tuomari Reetta Pirttikoski, koirakoita 19, ia 45 s, v 3,5 m/s A agilityrata, mini 3, tuomari Reetta Pirttikoski, koirakoita 19, ia 45 s, v 3,5 m/s 1 23 parson Hertta Tiina Tahvanainen KKK 35,27 4,51-9,73 0-9,73 2 14 mittel Ycä Mervi Hämäläinen SAVPK 37,41 4,25-7,59

Lisätiedot

A agilityrata, pikkumini 1, kello 10:00, tuomari Esa Muotka, koirakoita 1, ia 50 s, ea 100 s, v 3,4 m/s

A agilityrata, pikkumini 1, kello 10:00, tuomari Esa Muotka, koirakoita 1, ia 50 s, ea 100 s, v 3,4 m/s A agilityrata, pikkumini 1, kello 10:00, tuomari Esa Muotka, koirakoita 1, ia 50 s, ea 100 s, v 3,4 m/s A agilityrata, mini 1, kello 10:00, tuomari Esa Muotka, koirakoita 9, ia 50 s, ea 100 s, v 3,4 m/s

Lisätiedot

Julkaistu Helsingissä 5 päivänä joulukuuta 2014. 1012/2014 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus

Julkaistu Helsingissä 5 päivänä joulukuuta 2014. 1012/2014 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus SUOMEN SÄÄDÖSKOKOELMA Julkaistu Helsingissä 5 päivänä joulukuuta 2014 1012/2014 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus radiotaajuuksien käyttösuunnitelmasta annetun liikenne- ja viestintäministeriön

Lisätiedot

Kilpailu , paikka Kokkola. A agilityrata, mini 1, kello 11:00, tuomari Jari Helin, koirakoita 5, ia 60 s, ea 120 s, v 2,9 m/s

Kilpailu , paikka Kokkola. A agilityrata, mini 1, kello 11:00, tuomari Jari Helin, koirakoita 5, ia 60 s, ea 120 s, v 2,9 m/s A agilityrata, mini 1, kello 11:00, tuomari Jari Helin, koirakoita 5, ia 60 s, ea 120 s, v 2,9 m/s 1 9 borter Nea Tauno Markkula JKF 50,57 3,48-9,43 0-9,43 LUVA 2 7 schipp Hippa Katri Keltto LAGU 53,65

Lisätiedot

Kilpailu , paikka Kurkimäki, Kuopio. D agilityrata, mini 3, tuomari Anne Savioja, koirakoita 16, ia 43 s, ea 86 s, v 3,7 m/s

Kilpailu , paikka Kurkimäki, Kuopio. D agilityrata, mini 3, tuomari Anne Savioja, koirakoita 16, ia 43 s, ea 86 s, v 3,7 m/s D agilityrata, mini 3, tuomari Anne Savioja, koirakoita 16, ia 43 s, ea 86 s, v 3,7 m/s 1 52 shelam Enna Elisa Hietalo HU-PU 35,99 4,39-7,01 0-7,01 2 38 jackru Hilkka Annika Heikkinen SJRT 41,45 3,81-1,55

Lisätiedot

Wildrunner's World In My Eyes 159 Nepe Sisko Eskelinen HYL. 160 Nenne Virpi Hänninen POIS

Wildrunner's World In My Eyes 159 Nepe Sisko Eskelinen HYL. 160 Nenne Virpi Hänninen POIS D agilityrata, mini 2, kello 15:40, tuomari Kari Jalonen, koirakoita 6, ia 46 s, ea 80 s, v 3,3 m/s 1 158 onni Leena Hakolahti 49,86 3,86 0 3,86 bichon frisé Koirakerho Heiluhännät ry 3,05 m/s 2 155 Lilli

Lisätiedot

A agilityrata, medi 3, kello 10:00, tuomari Marja Lahikainen, koirakoita 23, ia 45 s, ea 90 s, v 3,6 m/s

A agilityrata, medi 3, kello 10:00, tuomari Marja Lahikainen, koirakoita 23, ia 45 s, ea 90 s, v 3,6 m/s A agilityrata, medi 3, kello 10:00, tuomari Marja Lahikainen, koirakoita 23, ia 45 s, ea 90 s, v 3,6 m/s 1 104 pumi Touho Marika Kumpulainen PUMIT 36,58 4,43-8,42 0-8,42 SERT-A, FIAVA 2 100 espves Myrtti

Lisätiedot

Kilpailu , paikka Keminmaa

Kilpailu , paikka Keminmaa A agilityrata, mini 3, tuomari Harri Huittinen, koirakoita 24, ia 44 s, ea 88 s, v 3,6 m/s 1 32 parson Helga Merja Kantola TORKK 41,25 3,81-2,75 0-2,75 SERT-A 2 11 shelam Olga Sini Kuula ARCT 41,87 3,75-2,13

Lisätiedot