Kilpailun historia ja arvopohja

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kilpailun historia ja arvopohja"

Transkriptio

1 Kilpailun historia ja arvopohja Uusi GLOW tanssikilpailu seuraa edeltäjänsä Helmi-tanssikilpailun jalanjälkiä lukuvuodesta alkaen entistä säihkyvämpänä ja monipuolisempana! Helmi-tanssikilpailu perustettiin aikoinaan, koska pääkaupunkiseudulle kaivattiin lisää hyväntahtoisia tanssikilpailuja nuorille tanssijoille. Helmi-tanssikilpailun suosio yllättikin järjestäjät positiivisesti ja kasvoi lopulta niin suureksi tanssitapahtumaksi, että lukuvuodesta eteenpäin Helmi-tanssikilpailu jakaantui kahdeksi uudeksi tanssikilpailuksi. GLOW jatkaa menestyksekkään Helmi-tanssikilpailun tarinaa tarjoten monipuolisen ja säihkyvän tanssikilpailun kaikille tanssin harrastajille lapsista aikuisiin. Kilpailuun voi ilmoittautua mukaan itsenäisenä kilpailijana tai edustaen tiettyä taustayhteisöä, kuten omaa tanssikouluaan. GLOW tanssikilpailussa halutaan tarjota positiivinen kilpailukokemus kaikille ja tapahtumapäivänä korostetaankin hyvää henkeä kanssakilpailijoiden kesken. Teoskohtaisen kirjallisen palautteen ja kannustuksen kautta halutaan antaa kaikille kilpailijoille eväitä tulevaa varten. Jokainen kilpaileva teos saa kultakin tuomarilta tiiviit kirjalliset kommentit kilpailupäivän päätteeksi. Tanssilajeina GLOWssa nähdään pääosassa showtanssin monipuolinen kirjo, rohkeasti ja innovatiivisesti eri tanssilajeja sekoitettuna keskenään, kuten mm. jazz, nykytanssi, klassinen baletti jne. Lisäksi GLOW tanssikilpailussa on oma erillinen Urban -kilpasarja ryhmille, jossa tanssilajit voivat olla mm. streetiä, hiphopia, dancehallia ym. Tärkeintä GLOWssa on showelämys, jossa eri osa-alueet: liike, tunnetilat, tarina, puvut ja koreografian toteutus tukevat toisiaan luoden ikimuistoisen elämyksen niin tanssijoille, tuomaristolle kuin katsojillekin.

2 Koreografia ja esteettiset valinnat GLOW tanssikilpailussa koreografioiden tulee olla showtanssia. Koreografiat saavat sisältää vaikutteita muista lajeista esimerkiksi baletista, nykytanssista ja jazzista, mutta koreografiat eivät saa edustaa yksistään vain yhtä tiettyä lajia. Urban -kilpasarjassa tanssilajin tulee olla esimerkiksi jotakin näistä: street, hiphop, dancehall, breakdance, popping, locking, reggaeton ym. tai yhdistellen edellä mainittuja. Koreografiat saavat sisältää nostoja ja akrobaattisia liikkeitä tanssijoiden ikä- ja taitotason puitteissa. Esteettisissä valinnoissa (puvut, ehostus, mahdolliset lavasteet, rekvisiitta ym.) tulee huomioida tanssijoiden ikätaso ja hyvä maku. Intiimialueet tulee pysyä peitettyinä. Mahdollisten tanssikenkien pohjat tulee olla tanssimattoa varten puhtaat ja roskattomat. Esityksissä saa käyttää rekvisiittaa ja lavasteita, jotka tanssijat itse tuovat ja vievät pois esityksen yhteydessä. Musiikkien sallitut pituudet: Soolojen maksimipituus on 2min 15s Duojen/triojen maksimipituus on 2min 15s Pienryhmien maksimipituus on 3min Isojen ryhmien maksimipituus on 4min Ryhmä sarjoissa maksimipituus 4min Musiikki Kilpailumusiikit tulee hankkia laillisesta lähteestä ja toimittaa nettisivujen latauslinkin kautta (päivitämme latausohjeet kesän aikana nettisivuille). Musiikit tulee ensisijaisesti toimittaa ilmoittautumisen yhteydessä, mutta kuitenkin viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä. Myöhästyneistä musiikeista peritään myöhästymismaksu 40. Mikäli myöhästymismaksusta lähetetään lasku, lisätään laskuun laskutuslisä 10. Musiikit tulee lähettää valmiiksi leikattuina ja miksattuina yleisimmin avattavissa muodoissa esim..mp3 tai.wav. Musiikit tulee nimetä: ikäryhmä+kilpasarja_teoksen nimi_ryhmän nimi_tanssikoulu/itsenäinen kilpailija (esim. Juniorit iso ryhmä_hylätyt lelut_edu Loiste_Tanssipiste Loiste). Väärin merkityistä musiikeista voi joutua maksamaan myöhästymismaksun. Jennan soolo - tyyppisesti nimetyt musiikkitiedostot ovat kisajärjestäjille epäselviä ja menevät helposti sekaisin, oikein nimetyillä musiikkitiedostoilla pyritään välttymään musiikkisekaannuksilta. Musiikissa tulee muiden esteettisten valintojen mukaan noudattaa hyvää makua, huomioiden itse tanssijoiden ikäryhmä sekä konteksti, jossa teos esitetään. (Erityisesti lauletun musiikin sanoitukset ja sanoma.)

3 Musiikkien sallitut pituudet: Soolojen musiikin maksimipituus on 2min 15s Duojen ja triojen musiikin maksimipituus on 2min 15 s Pienryhmien musiikin maksimipituus on 3min Isojen ryhmien musiikin maksimipituus on 4min Minimipituuksia ei ole. Musiikin pituus on myös koreografian pituus! Mikäli koreografia alkaa hiljaisuudesta, on hiljaisuus oltava äänitettynä musiikkiraidalle! GLOW ikäryhmät Lapset Alakouluikäiset 7-12-vuotiaat Juniorit Yläkouluikäiset vuotiaat Noviisit vuotiaat nuoret ja aikuiset Adults Yli 20-vuotiaat aikuiset (ei yläikärajaa) GLOW kilpasarjat Soolo (Lapset, Juniorit ja Noviisit/Adults) Soolo-sarjassa tanssijoita on yksi ja tanssijan tulee kilpailla oman ikäryhmänsä sarjassa. Soolosarja järjestetään yllä mainituissa ikäryhmissä. Noviisit ja Adults -ikäryhmät kilpailevat yhdistetyssä Noviisit/Adults-soolosarjassa. Duo/Trio (Lapset, Juniorit ja Noviisit/Adults) Duo/Trio-sarjassa tanssijoita on 2 tai 3. Duo/Trio-sarja järjestetään yllä mainituissa ikäryhmissä. Noviisit ja Adults -ikäryhmät kilpailevat yhdistetyssä Noviisit/Adults-duo/trio-sarjassa. Kaikkien tanssijoiden tulee olla kilpailtavan ikäryhmän ikäisiä. Mikäli tanssijat ovat eri-ikäisiä, niin kilpaillaan vanhimman tanssijan edustamassa ikäryhmässä. Pienryhmä (Juniorit ja Noviisit) Pienryhmässä saa olla lavalla 4-9 tanssijaa. Pienryhmä-sarja järjestetään yllä mainituissa ikäryhmissä. Pienryhmän tanssijoista ⅔ tulee olla kilpailtavan ikäryhmän ikäisiä tanssijoita. Iso ryhmä (Juniorit ja Noviisit) Isossa ryhmässä tanssijoita tulee olla 10 tai enemmän, maksimimäärää ei ole rajoitettu (Huom. lavan koko L 12,2 x S 7,7 m). Iso ryhmä -sarja järjestetään yllä mainituissa ikäryhmissä. Ison ryhmän tanssijoista ⅔ tulee olla kilpailtavan ikäryhmän ikäisiä tanssijoita. Iso ryhmä -sarja eroaa muiden tanssikilpailujen muodostelma-sarjasta siten, että arvioinnin pääpaino ei ole muodostelmissa ja muodoissa vaan kilpailuteoksen kokonaisuudessa.

4 Ryhmä (Lapset, Adults ja Urban) Ryhmä sarjassa tanssijoita tulee olla vähintään 4, maksimimäärää ei ole rajattu (Huom. lavan koko L 12,2 x S 7,7 m). Ryhmä-sarja järjestetään yllä mainituissa ikäryhmissä sekä Urbankilpasarjassa. Ryhmän tanssijoista ⅔ tulee olla kilpailtavan ikäryhmän ikäisiä tanssijoita. Urban (Lapset, Juniorit ja Noviisit) Urban -kilpasarjassa kilpaillaan ryhmäkokoonpanolla eli tanssijoita tulee olla vähintään 4, maksimimäärää ei ole rajattu (Huom. lavan koko L 12,2 x S 7,7 m). Urban -kilpasarjassa tanssilajin tulee olla esimerkiksi jotakin näistä: street, hiphop, dancehall, breakdance, popping, locking, reggaeton ym. tai yhdistellen edellä mainittuja. Mahdollisten tanssikenkien pohjat tulee olla tanssimattoa varten puhtaat ja roskattomat. Ilmoittautuminen ja osallistumismaksut Ilmoittautuminen syksyn 2017 GLOW tanssikilpailuun on Kilpailuun otetaan kilpailijoita mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen ja musiikkien lähettäminen tulee tehdä annettujen määräaikojen puitteissa. Ilmoittautuminen tehdään teoskohtaisesti nettisivujen kautta ilmoittautumislomakkeella (päivitämme tarkemmat ilmoittautumisohjeet nettisivuille kesän aikana). Osallistumismaksuista lähetetään sähköpostitse lasku, joka tulee olla maksettuna kaksi viikkoa ennen kilpailupäivää. Mikäli osallistumismaksua ei olla maksettu eräpäivään mennessä, lisätään maksumuistutukseen myöhästymismaksu 25. Soolo-osallistumismaksu 35 / teos Duo/trio-osallistumismaksu 40 / teos Pienryhmä/iso ryhmä/ ryhmä 15e / tanssija (ryhmien osallistumismaksujen loppusumma määräytyy kilpailevien tanssijoiden lukumäärän mukaan) Sama tanssija saa kilpailla saman kilpasarjan sisällä useammassa eri teoksessa. Esim. lasten ryhmäsarjassa sekä pienryhmäkokoonpanossa, että isossa ryhmässä. Näitä tilanteita, joissa sama tanssijaa on useammassa eri teoksessa samassa kilpasarjassa, ei erityishuomioida kilpailujärjestystä laatiessa, eli teosten välissä voi olla hyvinkin pieni vaihtoaika. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista, mikäli kilpailussa on tilaa. Jälki-ilmoittautumisesta tulee kysyä erikseen sähköpostitse info@glowtanssikilpailu.com. Osallistumisoikeus Kaikki teokset ja kilpailijat ovat tervetulleita mukaan kilpailuun syksyllä 2017!

5 Kilpailupäivän ohjeita vastuuhenkilölle Saavuttehan ajoissa paikalle! Ota varmuuden vuoksi mukaan muistitikku, joka sisältää kopiot musiikeista. Haluamme tarjota antoisan ja positiivisen kilpailupäivän kaikille, joten toimittehan esimerkillisesti ja hyvää yhteishenkeä vaalien! Muistattehan noutaa tuomareiden kirjalliset kommentit kilpailupäivän päätteeksi ilmoittautumispisteeltä! Vastuuhenkilöt voivat ladata GLOWn nettisivuilta pdf-tiedoston, joka sisältää kaiken oleellisen tiedon kilpailupäivästä (päivitetään nettisivulle kesän aikana). Tuomarit ja tuomaroinnin perusteet GLOW tanssikilpailun tuomaristo koostuu useammasta tanssin ja esittävän taiteen ammattilaisesta, jotka julkaistaan syksyn mittaan ennen kilpailupäivää. Tuomaristo arvioi teoksia numeroin sekä kirjallisella palautteella. Arvioinnin osa-alueet: - tanssitekninen osaaminen - tanssillinen ilmaisu - show-elämys (teoksen teema ja omaperäisyys, mukaansatempaavuus ja katsojan vangitseminen sekä koreografiset oivallukset) - teoksen kokonaisuus ja eheys Kaikki osa-alueet vaikuttavat teoksen yhteispistemäärään. Pisteytys, tuloskategoriat ja palkinnot GLOW tanssikilpailussa tuomarit arvioivat teoksia antamalla niille sijoituksia sekä kirjallista palautetta arvioitavista osa-alueista. Tuomarit arvioivat teokset jakamalla ne kolmeen eri tuloskategoriaan, A, B, ja C, joista korkeimman eli A-kategorian teokset tuomaroidaan sijoille. Teokset sijoitetaan tuloskategorioihin niissä kilpasarjoissa, joissa kilpailevia teoksia on vähintään 9. Tuloskategoriat suhteutetaan kilpasarjojen kokoon siten, että jokaiseen tuloskategoriaan tulee noin ⅓ sarjassa kilpailevista teoksista. Mikäli kilpasarjassa kilpailee alle 9 teosta, asetetaan teokset paremmuusjärjestykseen pisteyttämällä ne tuomareiden antamien sijoitusten perusteella. Tuloskategoriat ilmaisevat kilpailevien teosten keskinäisiä suhteita kilpasarjan sisällä, ja näin ryhmät voivat saada tietoa, miten eri teokset ovat arvottuneet toisiinsa nähden kilpailussa.

6 Esimerkki tuloskategorioiden määräytymisestä: Alle 9 kilpailevaa teosta 9 kilpailevaa teosta 10 kilpailevaa teosta 11 kilpailevaa teosta Ei tuloskategorioita A-kategoria 3 teosta A-kategoria 3 teosta A-kategoria 3 teosta B-kategoria 3 teosta B-kategoria 3 teosta B-kategoria 4 teosta C-kategoria 3 teosta C-kategoria 4 teosta C-kategoria 4 teosta Erikoistilanteet ja muutokset ilmoittautumisen jälkeen Loukkaantumistilanteissa ja sairastapauksissa osallistumismaksu on mahdollista saada takaisin lääkärintodistusta vastaan. Mikäli ryhmissä tanssijat vaihtuvat ilmoitetuista tai joku tanssija on estynyt tulemaan, voi ryhmästä vastaava henkilö vaihtaa tilalle toisen tanssijan kunhan uuden kisakokoonpanon ikäsarja ei muutu. Sairastapauksista johtuen kilpailussa on mahdollista kilpailla iso ryhmä - sarjassa vielä 8 tanssijan kokoonpanolla sekä pienryhmä -sarjassa on mahdollista kilpailla vielä 3 tanssijan kokoonpanolla. Duo/trio -sarjasta on sairastapauksissa mahdollista siirtyä soolosarjaan tarvittaessa. Sairastapauksissa musiikkeja tai muita teoksen tietoja ei vaihdeta. Mikäli ilmoittautumisessa on annettu vääriä tietoja, esimerkiksi väärä teoksen nimi, voidaan muutoksista periä muutosmaksu. Kilpailun järjestäjät GLOW tanssikilpailun järjestää Tanssipiste Loiste.

GLOW-TANSSIKILPAILUN SÄÄNNÖT

GLOW-TANSSIKILPAILUN SÄÄNNÖT GLOW-TANSSIKILPAILUN SÄÄNNÖT päivitetty 28.8.2018 Kilpailun historia ja arvopohja GLOW tanssikilpailu seuraa edeltäjänsä Helmi-tanssikilpailun jalanjälkiä lukuvuodesta 2017-2018 alkaen entistä säihkyvämpänä

Lisätiedot

GLOW-TANSSIKILPAILUN SÄÄNNÖT

GLOW-TANSSIKILPAILUN SÄÄNNÖT GLOW-TANSSIKILPAILUN SÄÄNNÖT päivitetty 11.12.2018 Kilpailun historia ja arvopohja GLOW-tanssikilpailu seuraa edeltäjänsä Helmi-tanssikilpailun jalanjälkiä lukuvuodesta 2017-2018 alkaen entistä säihkyvämpänä

Lisätiedot

SHOWTANSSIKILPAILU SHOW DANCE COMPETITION

SHOWTANSSIKILPAILU SHOW DANCE COMPETITION SHOWTANSSIKILPAILU SHOW DANCE COMPETITION Tanssikilpailun historia ja arvopohja Helmi-tanssikilpailun idea lähti toiveesta ja tarpeesta saada Pääkaupunkiseudulle lisää hyväntahtoisia tanssikilpailuja nuorille

Lisätiedot

GLOW-TANSSIKILPAILUN SÄÄNNÖT

GLOW-TANSSIKILPAILUN SÄÄNNÖT GLOW-TANSSIKILPAILUN SÄÄNNÖT päivitetty 25.1.2018 Kilpailun historia ja arvopohja GLOW-tanssikilpailu seuraa edeltäjänsä Helmi-tanssikilpailun jalanjälkiä lukuvuodesta 2017-2018 alkaen entistä säihkyvämpänä

Lisätiedot

ESTRADI-TANSSIKILPAILU SÄÄNNÖT

ESTRADI-TANSSIKILPAILU SÄÄNNÖT ESTRADI-TANSSIKILPAILU SÄÄNNÖT Tanssikilpailun historia ja arvopohja Estradi-tanssikilpailun idea lähti toiveesta ja tarpeesta saada pääkaupunkiseudulle lisää hyväntahtoisia tanssikilpailuja nuorille tanssijoille.

Lisätiedot

ESTRADI- TANSSIKILPAILU SÄÄNNÖT

ESTRADI- TANSSIKILPAILU SÄÄNNÖT ESTRADI- TANSSIKILPAILU SÄÄNNÖT Tanssikilpailun historia ja arvopohja Estradi-tanssikilpailun idea lähti toiveesta ja tarpeesta saada pääkaupunkiseudulle lisää hyväntahtoisia tanssikilpailuja nuorille

Lisätiedot

ESTRADI- TANSSIKILPAILUN SÄÄNNÖT

ESTRADI- TANSSIKILPAILUN SÄÄNNÖT ESTRADI- TANSSIKILPAILUN SÄÄNNÖT Tanssikilpailun historia ja arvopohja Estradi-tanssikilpailun idea lähti toiveesta ja tarpeesta saada pääkaupunkiseudulle lisää hyväntahtoisia tanssikilpailuja nuorille

Lisätiedot

ESTRADI- TANSSIKILPAILUN SÄÄNNÖT

ESTRADI- TANSSIKILPAILUN SÄÄNNÖT ESTRADI- TANSSIKILPAILUN SÄÄNNÖT Tanssikilpailun historia ja arvopohja Estradi-tanssikilpailun idea lähti toiveesta ja tarpeesta saada pääkaupunkiseudulle lisää hyväntahtoisia tanssikilpailuja nuorille

Lisätiedot

Dance & Show - kilpailun säännöt

Dance & Show - kilpailun säännöt Dance & Show - kilpailun säännöt 1.1.2019-31.12.2019 Ikäluokat Minit 5-7v (UUSI!) Lapset 8-11v Juniorit 12v-15v Aikuiset 16v-30v Aikuiset2 31v + Poikkeukset: Duot ilmoittautuvat vanhemman parin iän mukaiseen

Lisätiedot

2. Aika Perjantai, Tapahtuma ajoittuu lavakokeiluineen n välille. Lopullinen aikataulu julkaistaan mennessä.

2. Aika Perjantai, Tapahtuma ajoittuu lavakokeiluineen n välille. Lopullinen aikataulu julkaistaan mennessä. 1. Kilpailupaikka Ylöjärven urheilutalo, Koulutie 6 2. Aika Perjantai, 24.5.2019 Tapahtuma ajoittuu lavakokeiluineen n. 16.30-21.30 välille. Lopullinen aikataulu julkaistaan 15.3. mennessä. 3. Ilmoittautuminen

Lisätiedot

Hei! Kilpailulajit ja ikäsarjat: Disco, Discofreestyle, Hiphop sekä showcase

Hei! Kilpailulajit ja ikäsarjat: Disco, Discofreestyle, Hiphop sekä showcase Hei! Kiitos ilmoittautumisestasi Let s Dance cup tanssitapahtumaan. Tapahtumaa vietetään siis sunnuntaina 6.3.2016 Kulttuuriareena Gloriassa. Osoite: Pikku Roobertinkatu 12-14, 00120 Helsinki. Helsingin

Lisätiedot

Let`s dance cup 2016

Let`s dance cup 2016 Moi! Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskus järjestää Let's dance cup 2016 tanssitapahtuman, sunnuntaina 6.3 Gloriassa! (Pieni Roobertinkatu 12-14, Helsinki ) Karsinnat klo:9:00 Finaalit klo:16:00 Tapahtumaan

Lisätiedot

TEAMGYMIN KILPAILUSÄÄNNÖT

TEAMGYMIN KILPAILUSÄÄNNÖT TEAMGYMIN KILPAILUSÄÄNNÖT 1.9.2018 ------------------------- Sisällysluettelo 1. Osallistumisoikeus... 2 2. Kilpailusarjat ja -muodot... 2 3. Joukkueen kokoonpano... 3 4. Sama voimistelija eri joukkueissa...

Lisätiedot

TEAMGYMIN KILPAILUSÄÄNNÖT

TEAMGYMIN KILPAILUSÄÄNNÖT TEAMGYMIN KILPAILUSÄÄNNÖT 1.1.2017 ------------------------- Sisällysluettelo 1. Osallistumisoikeus... 2 2. Kilpailusarjat ja -muodot... 2 3. Joukkueen kokoonpano... 3 4. Sama voimistelija eri joukkueissa...

Lisätiedot

Pole Dance & Show 24.5.

Pole Dance & Show 24.5. Pole Dance & Show 24.5. Missä? Ylöjärven urheilutalo, Koulutie 6. Kuinka pääset paikalle? TKL:n pysäkki Matkatie n. 5 min kävelymatkan päässä kilpailupaikasta. Pysäkin linjat: 80, 81 ja 85. Bussi Matkatielle

Lisätiedot

Lindy Hop sääntötarkennukset Lahti 2015

Lindy Hop sääntötarkennukset Lahti 2015 Lindy Hop sääntötarkennukset Lahti 2015 Karsinnat: Karsinnoissa kaikissa luokissa ja sarjoissa tanssitaan yksi kierros. Lattialla saa olla useita pareja samaan aikaan. Musiikin kesto on intro + 1,30 min

Lisätiedot

Uudet alkeiskurssit Erikoiskoulutusryhmät MAANANTAI

Uudet alkeiskurssit Erikoiskoulutusryhmät MAANANTAI 15.30 MAANANTAI -17.00 16.00 16.00-17.00 16.00-17.00 16.00-17.00 Showjazz 12-15v Disco 9-12v Disco 10-13v Commercial Dance 13+ 16.30 alkeisjatko 1 jatko 1 16.30-17.30 Asta 17.00 17.00-18.00 17.00-18.00

Lisätiedot

Drop-in tunnit. 17.00-18.00 17.00-18.00 Rytmitossut Sara-Sofia 17.15-18.15 Locking. tutustumiskurssi 19.00-20.00 19.00-20.00.

Drop-in tunnit. 17.00-18.00 17.00-18.00 Rytmitossut Sara-Sofia 17.15-18.15 Locking. tutustumiskurssi 19.00-20.00 19.00-20.00. MAANANTAI 14.15-15.00 15.00-15.45 15.45-16.30 CityDanceMix 1-2lk CityDanceMix 3-4lk. CityDanceMix 5-6lk. /Ylikylä /Ylikylä /Ylikylä 16.00 16.00-17.15 16.00-17.00 16.00-17.00 16.00-17.00 16.15 9-12v. 16.15-17.15

Lisätiedot

13. Arvostelujärjestelmät ja tulokset. 1. Rastimenetelmä 2. 3D-menetelmä 3. Skating-menetelmä (sijoitukset)

13. Arvostelujärjestelmät ja tulokset. 1. Rastimenetelmä 2. 3D-menetelmä 3. Skating-menetelmä (sijoitukset) 13. Arvostelujärjestelmät ja tulokset 1. Rastimenetelmä 2. 3D-menetelmä 3. Skating-menetelmä (sijoitukset) Kilpailijalla tarkoitetaan näissä säännöissä soolotanssijaa, duoa, pienryhmää, muodostelmaa tai

Lisätiedot

Suomen Melonta- ja Soutuliitto ry, Finlands Paddling och Roddförbund rf

Suomen Melonta- ja Soutuliitto ry, Finlands Paddling och Roddförbund rf Suomen Melonta- ja Soutuliitto ry, Finlands Paddling och Roddförbund rf SUOMEN MELONTA- JA SOUTULIITON KANOOTTIPOOLON LAJIKOHTAISET YLEISET KILPAILUSÄÄNNÖT HYVÄKSYTTY : 12.6.2018 SISÄLLYSLUETTELO 1. YLEISET

Lisätiedot

TUL 100 INTERNATIONAL SHOW COMPETITION ISC SÄÄNNÖT

TUL 100 INTERNATIONAL SHOW COMPETITION ISC SÄÄNNÖT TUL 100 INTERNATIONAL SHOW COMPETITION ISC SÄÄNNÖT 19.11.2018 1. YLEISTÄ Näillä säännöillä määritellään TUL:n 100-vuotisjuhlakilpailun International Show Competition (ISC) kilpailut. ISC on uudenlainen

Lisätiedot

Drop-in tunnit Paritanssikurssit Kouluyhteistyötunnit. Erikoiskoulutusryhmät MAANANTAI

Drop-in tunnit Paritanssikurssit Kouluyhteistyötunnit. Erikoiskoulutusryhmät MAANANTAI 15.30 MAANANTAI 15.45 15.45-17.00 16.00 16.00-17.00 16.00-17.00 16.00-17.00 Showjazz 12-15v Commercial Dance 13+ Disco 9-12v Disco 10-13v 16.30 alkeisjatko 1 jatko 1 Asta 17.00 17.00-18.00 17.00-18.00

Lisätiedot

Teatterinäyttämö, musta tanssimatto. Koko sääntöjen mukainen (leveys n. 9 m x syvyys n. 10 m). Lattia kallistuu kohti yleisöä 1,7 cm/m.

Teatterinäyttämö, musta tanssimatto. Koko sääntöjen mukainen (leveys n. 9 m x syvyys n. 10 m). Lattia kallistuu kohti yleisöä 1,7 cm/m. 1 KILPAILUKUTSU Järjestävä seura Kilpailun nimi Aika Paikka Kilpailunjohtaja Observeri / BW Observeri / RR Tuomarit Tuloslaskenta Musiikintarkkailijat Lattia Musiikki Kilpailuluokat Rock n Roll Dance Club

Lisätiedot

Sääntöjen pohjana on käytetty Finnish Dance Organization (FDO) sääntökirjaa.

Sääntöjen pohjana on käytetty Finnish Dance Organization (FDO) sääntökirjaa. Valokeilassa tanssikatselmuksen säännöt (laadittu 19.2.2018). Sääntöjen pohjana on käytetty Finnish Dance Organization (FDO) sääntökirjaa. Ikäryhmät: 28.4.2018 järjestettävässä katselmuksessa on kolme

Lisätiedot

TAEKWONDO LAHTI JUNIOR CHALLENGE

TAEKWONDO LAHTI JUNIOR CHALLENGE LA 20.9.2014 klo 11:00 KAMPPAILUAREENA, SUURMÄENKATU 4, LAHTI WWW.TAEKWONDOLAHTI.FI TAEKWONDO LAHTI 2014 KILPAILUKUTSU KYORUGI JUNIORIKILPAILUT Taekwondo Lahti ry järjestää Taekwondon ottelukilpailut kaikille

Lisätiedot

SUOMEN ITF TAEKWON-DO RY JÄRJESTÄÄ SM-VIIKON YHTEYDESSÄ: ITF TAEKWON-DON SUOMI100 CUP AIKUISTEN BLACK BELT CUP JUNIORIEN BLACK BELT CUP

SUOMEN ITF TAEKWON-DO RY JÄRJESTÄÄ SM-VIIKON YHTEYDESSÄ: ITF TAEKWON-DON SUOMI100 CUP AIKUISTEN BLACK BELT CUP JUNIORIEN BLACK BELT CUP SUOMEN ITF TAEKWON-DO RY JÄRJESTÄÄ SM-VIIKON YHTEYDESSÄ: ITF TAEKWON-DON SUOMI100 CUP 9.7.2017 AIKUISTEN BLACK BELT CUP JUNIORIEN BLACK BELT CUP Tervetuloa! SM-VIIKKO SM-viikko on monilajinen tapahtumakonsepti,

Lisätiedot

Kouluyhteistyötunnit MAANANTAI CITY SALI 1 CITY SALI 2 CITY SALI 3 CITY SALI 4 CITY SALI 5 CITY SALI 6. Waacking& Popping. Disco Dance 9-12v.

Kouluyhteistyötunnit MAANANTAI CITY SALI 1 CITY SALI 2 CITY SALI 3 CITY SALI 4 CITY SALI 5 CITY SALI 6. Waacking& Popping. Disco Dance 9-12v. MAANANTAI 14.15-15.00 15.00-15.45 16.00-16.45 CityDanceMix 1-2lk./ CityDanceMix 3-4lk./ CityDanceMix 5-6lk./ Ylikylä Ylikylä Ylikylä 16.00 16.00-17.15 16.00-17.00 16.00-17.00 16.00-17.00 16.00-17.00 16.15

Lisätiedot

Kilpailujen järjestämisoikeutta on haettava kirjallisesti edellisen vuoden maaliskuun viimeiseen päivään mennessä.

Kilpailujen järjestämisoikeutta on haettava kirjallisesti edellisen vuoden maaliskuun viimeiseen päivään mennessä. TUL:N NAISTEN JA TYTTÖJEN JOUKKUEVOIMISTELUN VAPAA- JA VÄLINEOHJELMAN KILPAILUSÄÄNNÖT Hyväksytty TUL:n voimistelu- ja naisvaliokunnassa 27.02.2010 ja päivitetty voimistelu- ja tanssijaoston kesäkokouksessa

Lisätiedot

MAANANTAI. 9-12v. Alkeet Juniorit. 9-12v. Alkeisjatko 1 Alkeisjatko UUSI! 10-13v. Alkeistaso Miina Heikki Nelli 17.

MAANANTAI. 9-12v. Alkeet Juniorit. 9-12v. Alkeisjatko 1 Alkeisjatko UUSI! 10-13v. Alkeistaso Miina Heikki Nelli 17. MAANANTAI 15.30 16.00 16.15 16.15-17.45 16.15-17.15 16.15-17.30 16.15-17.15 16.30 CityDisco- 16.30-17.30 16.30-17.30 16.30-17.30 16.45 Trainees Waacking& Voguing Locking Juniorit Alkeisjatko 10-13v. 17.00

Lisätiedot

Kilpa-ja koulutusryhmät. Tanssikeskus Citydance lukujärjestys. Paritanssikurssit MAANANTAI. Koreografia Minit Riina Miina 17.00 17.00-17.

Kilpa-ja koulutusryhmät. Tanssikeskus Citydance lukujärjestys. Paritanssikurssit MAANANTAI. Koreografia Minit Riina Miina 17.00 17.00-17. 16.00 16.00-17.30 16.00-17.00 16.00-17.00 16.15 Commerical 16.30 CityDisco- 16.30-17.30 Dance 13+ Show 9-12v. 16.45 Trainees CityStreet Minit Riina 17.00 17.00-17.30 17.00-18.00 17.15 17.30 17.30-18.45

Lisätiedot

Primeakatemian infotiedote kaudelle 2014-2015

Primeakatemian infotiedote kaudelle 2014-2015 Primeakatemian infotiedote kaudelle 2014-2015 Mikä on Primeakatemia? Primeakatemia on Studio Moven kilpavalmennuksen koulutusohjelma, joka tarjoaa tanssijoille laadukkaat ja monipuoliset puitteet kehittyä

Lisätiedot

Mestaruuskilpailut järjestetään keväällä vapaavoimistelusarjoissa ja syksyllä välinesarjoissa.

Mestaruuskilpailut järjestetään keväällä vapaavoimistelusarjoissa ja syksyllä välinesarjoissa. TUL:N NAISTEN JA TYTTÖJEN JOUKKUEVOIMISTELUN VAPAA- JA VÄLINEMESTARUUSKILPAILUJEN SÄÄNNÖT Hyväksytty TUL:n voimistelu- ja naisvaliokunnassa 27.02.2010 ja päivitetty 28.07.2017 Näillä säännöillä määritellään

Lisätiedot

KILPA-AEROBIC SÄÄNTÖKIRJA

KILPA-AEROBIC SÄÄNTÖKIRJA 1/11 KILPA-AEROBIC SÄÄNTÖKIRJA 2017 2020 KANSALLISET SÄÄNNÖT JA OHJEET päivitetty 12/2017 2/11 Sisällys Kilpa-aerobicin kilpailujärjestelmä -kaavio Kilpailusäännöt Mistä aloittaa kilpaileminen 2lk säännöt

Lisätiedot

MAANANTAI. 9-12v. Voguing Locking. 13+ Juniorit. 9-12v. Alkeisjatko 2 Alkeisjatko. Alkeistaso Alkeisjatko 1 Lotta. UUSI! Jatkotaso Myös uusia!

MAANANTAI. 9-12v. Voguing Locking. 13+ Juniorit. 9-12v. Alkeisjatko 2 Alkeisjatko. Alkeistaso Alkeisjatko 1 Lotta. UUSI! Jatkotaso Myös uusia! MAANANTAI 15.30 16.00 16.15 16.15-17.45 16.15-16.15-16.30 CityDisco- 16.30-17.30 16.30-17.30 16.30-17.30 16.45 Trainees Waacking& Voguing Locking Juniorit Alkeisjatko 17.00 Alkeisjatko 1-18.15 Teemu Heikki

Lisätiedot

HUOM! Aikataulut tarkentuvat ilmoittautumisten perusteella

HUOM! Aikataulut tarkentuvat ilmoittautumisten perusteella 1 (5) KILPAILUKUTSU AIKA: 1.-2.11.2014 Lämpimästi tervetuloa Aerobic Cup 4 kilpailuihin Nokialle! PAIKKA: Nokian palloiluhalli, Kankaantaankatu 4, 37100 Nokia SARJAT ja alustava aikataulu: Lauantai 1.11.

Lisätiedot

DCA:n JOULUTNÄYTÖKSET ESPOON KULTTUURIKESKUKSESSA

DCA:n JOULUTNÄYTÖKSET ESPOON KULTTUURIKESKUKSESSA DCA:n JOULUTNÄYTÖKSET 13.-17.12. ESPOON KULTTUURIKESKUKSESSA Lyhenteet: T1 ja T2 = Tapiolan toimipiste ja salit H1, H2 ja H3 = Helsingin toimipiste ja salit M = Mankkaan toimipiste ja sali VIHER = Viherlaakso

Lisätiedot

NÄÄSHALLI CUP

NÄÄSHALLI CUP NÄÄSHALLI CUP 1.12.2018 TAEKWON-DO -KILPAILUT TAMPEREELLA Tampereen Taekwon-Do seura ry järjestää jälleen Nääshalli Cup -kilpailut. Kilpailut käydään lauantaina 1.12.2018 Nääshallin Budo 7 -salissa. Kilpailusarjoja

Lisätiedot

MAANANTAI. Disco Dance 9-12v. Alkeet 2. Jatkotaso. Reggaeton 4-5v. Alkeet 1 Locking Hip-hop UUSI! Jatkotaso Myös uusia!

MAANANTAI. Disco Dance 9-12v. Alkeet 2. Jatkotaso. Reggaeton 4-5v. Alkeet 1 Locking Hip-hop UUSI! Jatkotaso Myös uusia! MAANANTAI 15.30 16.00 16.15 16.15-17.45 16.15-16.15-17.30 16.15-16.30 CityDisco- 16.30-17.30 16.45 Trainees 17.00 Juniorit Locking Alkeisjatko -18.15 10-13v. 16.30-17.30 Alkeisjatko 2 16.30-17.30 Waacking&

Lisätiedot

KAISA AKROJOOGA IISA SHOW/ COMMERCIAL SAARA JA VIIVI LYRICALJAZZ JAKSO 1 AVOIN- KESKITASO KESKITASO- EDISTYNEET AVOIN

KAISA AKROJOOGA IISA SHOW/ COMMERCIAL SAARA JA VIIVI LYRICALJAZZ JAKSO 1 AVOIN- KESKITASO KESKITASO- EDISTYNEET AVOIN T A N S S I K U R S S I T 2 0 1 8 MAANANTAI 20:15-21:45 KESKIVIIKKO 19:45-21:15 SUNNUNTAI 19:00-20:30 JAKSO 1 SYYS-LOKA 17.9.-14.10. (VKO 38-41) IISA SHOW/ COMMERCIAL AVOIN SAARA JA VIIVI LYRICALJAZZ KESKITASO-

Lisätiedot

Han Moo Do. Jyväskylä Open 2014 KISAKUTSU

Han Moo Do. Jyväskylä Open 2014 KISAKUTSU Han Moo Do Jyväskylä Open 2014 KISAKUTSU www.jklhanmoodo.com Han Moo Do Jyväskylä Open Tervetuloa kilpailemaan Han Moo Do Jyväskylä Open -kilpailuihin 11.1.2014! Kilpailut järjestää Jyväskylän Han Moo

Lisätiedot

Missä? Ylöjärven urheilutalo, Koulutie 6.

Missä? Ylöjärven urheilutalo, Koulutie 6. Missä? Ylöjärven urheilutalo, Koulutie 6. Kuinka pääset paikalle? TKL:n pysäkki Matkatie n. 5 min kävelymatkan päässä kilpailupaikasta. Pysäkin linjat: 80, 81 ja 85. Bussi Matkatielle kulkee mm. rautatieaseman

Lisätiedot

HOI JEON MOO SOOL SM 2016

HOI JEON MOO SOOL SM 2016 HOI JEON MOO SOOL SM 2016 Kilpailukutsu Hoijeonmoosool SM 16 Tervetuloa Hoijeonmoosoolin suomenmestaruuskilpailuihin Lohjalle 10.12.2016! Toivotamme kaikki tervetulleiksi kisailemaan reippaalla mielellä!

Lisätiedot

POLKUJA- KOREOGRAFIAKILPAILU

POLKUJA- KOREOGRAFIAKILPAILU POLKUJA- KOREOGRAFIAKILPAILU Kuopiossa 21.11.2015 Tapahtuman taustaa Polkuja- koreografiakilpailu järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2013. Järjestäjien suureksi yllätykseksi 33 koreografiaa ilmoittautui

Lisätiedot

LIIKESARJOJEN KUOPIO OPEN 2017 KILPAILUKUTSU

LIIKESARJOJEN KUOPIO OPEN 2017 KILPAILUKUTSU LIIKESARJOJEN KUOPIO OPEN 2017 KILPAILUKUTSU KUOPIO OPEN POOMSAE 2017 POHJANTIEN KOULU, KUOPIO 8.4.2017 JÄRJESTÄJÄ: KUOPION TAEKWONDO RY LIIKESARJAKILPAILU KUOPIO OPEN 2017 Kuopion Taekwondo ry järjestää

Lisätiedot

FINNISH DANCE ORGANIZATION RY:N ALAISTEN KILPAILUJEN SÄÄNNÖT. Päivitetty 31.10.2013

FINNISH DANCE ORGANIZATION RY:N ALAISTEN KILPAILUJEN SÄÄNNÖT. Päivitetty 31.10.2013 FINNISH DANCE ORGANIZATION RY:N ALAISTEN KILPAILUJEN SÄÄNNÖT Päivitetty 31.10.2013 Sisällys I. Kilpailun yleiset ohjeet ja säännöt... 1 1. Yleistä... 1 2. Ikäryhmät... 1 3. Kilpailujärjestelmä 2014: karsinnat

Lisätiedot

Hyväksytty TUL:n voimistelu- ja naisvaliokunnassa 27.02.2010 ja päivitetty 28.07.2012.

Hyväksytty TUL:n voimistelu- ja naisvaliokunnassa 27.02.2010 ja päivitetty 28.07.2012. TUL:N NAISTEN JA TYTTÖJEN JOUKKUEVOIMISTELUN VAPAA- JA VÄLINEOHJELMAN KILPAILUSÄÄNNÖT Hyväksytty TUL:n voimistelu- ja naisvaliokunnassa 27.02.2010 ja päivitetty 28.07.2012. Näillä säännöillä määritellään

Lisätiedot

Aika 18 19.4.2015. Paikka. Kilpailun aikataulu: Linnanmaan liikuntahalli, Virkakatu 1, 90540 Oulu. Lauantai 18.4.2015. Halli ja info aukeaa

Aika 18 19.4.2015. Paikka. Kilpailun aikataulu: Linnanmaan liikuntahalli, Virkakatu 1, 90540 Oulu. Lauantai 18.4.2015. Halli ja info aukeaa Aika 18 19.4.2015. Paikka Linnanmaan liikuntahalli, Virkakatu 1, 90540 Oulu Kilpailun aikataulu: Lauantai 18.4.2015 klo 8.30 klo 10.30 klo 9.00 klo 10.30-12.30 klo 13.00 klo 19.10 Sunnuntai 19.4.2015 klo

Lisätiedot

SUKELLUSKUVAUKSEN POHJOISMAISTEN MESTARUUSKILPAILUJEN SÄÄNNÖT 2018

SUKELLUSKUVAUKSEN POHJOISMAISTEN MESTARUUSKILPAILUJEN SÄÄNNÖT 2018 1 SUKELLUSKUVAUKSEN POHJOISMAISTEN MESTARUUSKILPAILUJEN SÄÄNNÖT 2018 Nämä säännöt on käännetty suomeksi alkuperäisistä ruotsinkielisistä säännöistä. Mahdollisessa ristiriitatilanteessa sääntöjen alkuperäinen

Lisätiedot

LIIKESARJOJEN KUOPIO OPEN 2015 KILPAILUKUTSU

LIIKESARJOJEN KUOPIO OPEN 2015 KILPAILUKUTSU LIIKESARJOJEN KUOPIO OPEN 2015 KILPAILUKUTSU KUOPIO OPEN POOMSAE 2015 SPORT & SPA HOTEL VESILEPPIS, LEPPÄVIRTA 24.10.2015 JÄRJESTÄJÄ: KUOPION TAEKWONDO RY LIIKESARJAKILPAILU KUOPIO 2015 Kuopion Taekwondo

Lisätiedot

Sitova ilmoittautumiskaavake...

Sitova ilmoittautumiskaavake... Sitova ilmoittautumiskaavake... Palautettava järjestäjälle Osallistumismaksut ja osallistujapassit Yhteisön nimi: Yhteyshenkilö (nimi, puhelinnumero ja sähköposti): Osallistumismaksu tapahtumaan on 10

Lisätiedot

Porvoon Open

Porvoon Open Porvoon Open 8.10.2016 www.porvoontkd.fi Paikka: Oy Kokonhalli Ab Jääkiekkotie 3 06100 Porvoo www.kokonhalli.fi Porvoon taekwondo järjestää Suomen Taekwondoliiton otteluliigan osakilpailun. Mukana ovat

Lisätiedot

Päivitetty

Päivitetty Kanta-Hämeen Setterit ja Pointterit ry:n Vuoden Koira -kilpailujen säännöt 1.1.2017 alkaen 1. Kanta-Hämeen Setterit ja Pointterit ry järjestää Vuoden Koira -kilpailut yhdistyksen edustamille roduille (englanninsetteri,

Lisätiedot

The Professional Make-up Artists of Finland Suomen maskeeraajat ry, S.M.Y.

The Professional Make-up Artists of Finland Suomen maskeeraajat ry, S.M.Y. Suomen maskeeraajat ry Heidi Kjellman Eerikinkatu 22 B 31 00100 Helsinki Tervehdys! Suomen maskeeraajat ry kutsuu taas teidät osallistumaan vuosittaisiin maskeerauksen SM-kilpailuihin. Tässä seuraa infopaketti

Lisätiedot

Aikuisten ja nuorten TAEKWONDO SM

Aikuisten ja nuorten TAEKWONDO SM Lasten ja nuorten Noin Seitsemän Veljeksen Cup 5.11.2011 ja Aikuisten ja nuorten TAEKWONDO SM 2011 5.-6.11.2011 (Kuvat Heikki Liukkonen) LASTEN JA NUORTEN NOIN SEITSEMÄN VELJEKSEN CUP 5.11.2011 TAEKWONDON

Lisätiedot

WWW.TANSSIKESKUSFOOTLIGHT.FI

WWW.TANSSIKESKUSFOOTLIGHT.FI WWW.TANSSIKESKUSFOOTLIGHT.FI TANSSIJAN TAIVAS LÖYTYY OSOITTEESTA Bulevardi 14 Sinua palvelevat tanssin ammattilaiset Meiltä löydät tanssitarvikkeet lajiin kuin lajiin! Verkkokauppa osoitteessa www.footlight.fi

Lisätiedot

FINNISH DANCE ORGANIZATION RY:N ALAISTEN KILPAILUJEN SÄÄNNÖT Päivitetty 12.11.2012. I. Kilpailun yleiset ohjeet ja säännöt... 1

FINNISH DANCE ORGANIZATION RY:N ALAISTEN KILPAILUJEN SÄÄNNÖT Päivitetty 12.11.2012. I. Kilpailun yleiset ohjeet ja säännöt... 1 Sisällys FINNISH DANCE ORGANIZATION RY:N ALAISTEN KILPAILUJEN SÄÄNNÖT Päivitetty 12.11.2012 I. Kilpailun yleiset ohjeet ja säännöt... 1 Yleistä... 1 Ikäryhmät... 1 Akrobatia & Nostot... 2 Musiikki... 2

Lisätiedot

4. Kaluston varaaminen ja kilpailutilojen kunnostaminen (viimeistään kilpailua edeltävänä päivänä)

4. Kaluston varaaminen ja kilpailutilojen kunnostaminen (viimeistään kilpailua edeltävänä päivänä) KILPAILUN JÄRJESTÄMISEN OHJEISTUS 1. Kilpailupaikka 2. Kilpailusta tiedottaminen 3. Tuomareiden ja toimihenkilöiden varaaminen 4. Kaluston varaaminen ja kilpailutilojen kunnostaminen (viimeistään kilpailua

Lisätiedot

TUL:N NAISTEN JA TYTTÖJEN JOUKKUEVOIMISTELUN VAPAA- JA VÄLINEOHJELMAN KILPAILUSÄÄNNÖT

TUL:N NAISTEN JA TYTTÖJEN JOUKKUEVOIMISTELUN VAPAA- JA VÄLINEOHJELMAN KILPAILUSÄÄNNÖT 1 TUL:N NAISTEN JA TYTTÖJEN JOUKKUEVOIMISTELUN VAPAA- JA VÄLINEOHJELMAN KILPAILUSÄÄNNÖT Hyväksytty TUL:n voimistelu- ja naisvaliokunnassa 27.02.2010 Näillä säännöillä määritellään TUL:n kilpailujen järjestämistä,

Lisätiedot

Ottelukisat Porvoossa LAUANTAI 13.10.2012

Ottelukisat Porvoossa LAUANTAI 13.10.2012 Ottelukisat Porvoossa LAUANTAI 13.10.2012 KLO 09.00 19.00 Paikka: Porvoon urheiluhalli, Laivurinpolku 3, 06100 Porvoo Porvoon taekwondo järjestää Suomen Taekwondoliiton otteluliigan osakilpailun. Mukana

Lisätiedot

MAANANTAI Koreografia Rytmitossut. Alkeet 1. House 13+ Miina. Alkeet 2 Locking Teemu Heikki Julian Sarkku

MAANANTAI Koreografia Rytmitossut. Alkeet 1. House 13+ Miina. Alkeet 2 Locking Teemu Heikki Julian Sarkku 16.00 16.00-17.30 16.00-17.00 16.00-17.00 16.15 Show 9-12v. Popping 13+ 16.30 CityDisco- 16.30-17.30 16.30-17.30 16.45 Trainees CityStreet 16.45-17.45 Commercial Koreografia Miina Minit Hip-hop 13+ Julian

Lisätiedot

Vahvinmies-kilpailun säännöt

Vahvinmies-kilpailun säännöt Vahvinmies-kilpailun säännöt 1. Lajit ja niiden toteutus 1.1. Tukkipunnerrus - tukin paino on 65 kiloa - toteutusmuotona toistot/minuutti - tuomaristo laskee suoritukset ja täten myös hylkää vajaat punnerrukset

Lisätiedot

KEVÄTKAUDELTA SYYSKAUDELLE 2019 SIIRTYVÄT ILMOITTAUTUMISET. Täydellinen syyskauden aikataulu löytyy kotisivuiltamme:

KEVÄTKAUDELTA SYYSKAUDELLE 2019 SIIRTYVÄT ILMOITTAUTUMISET. Täydellinen syyskauden aikataulu löytyy kotisivuiltamme: KEVÄTKAUDELTA SYYSKAUDELLE 2019 SIIRTYVÄT ILMOITTAUTUMISET Täydellinen syyskauden aikataulu löytyy kotisivuiltamme: www.stepup.fi Toimisto siirtää listalla olevien tuntien ilmoittautumiset kevätkaudelta

Lisätiedot

Suomen Cheerleadingliitto ry

Suomen Cheerleadingliitto ry Suomen Cheerleadingliitto ry KOULUTUKSET 2016 Apuohjaajakoulutus - UUTUUS! 23.1. Helsinki, 20.2. Tampere, 12.3. Oulu, 6.8. Seinäjoki Active Cheer ohjaajakoulutus 9.1. Jyväskylä, 16.1. Pori, 6.2. Helsinki,

Lisätiedot

KILPA-AEROBIC SÄÄNTÖKIRJA

KILPA-AEROBIC SÄÄNTÖKIRJA 1/10 KILPA-AEROBIC SÄÄNTÖKIRJA 2017 2020 KANSALLISET SÄÄNNÖT JA OHJEET päivitetty 12/2016 KH (19.12.2016) 2/10 Sisällys Kilpa-aerobicin kilpailujärjestelmä kaavio Luokkien 2.-6. säännöt 2-luokan säännöt

Lisätiedot

TAEKWON-DON TAMPERE CUP VII

TAEKWON-DON TAMPERE CUP VII järjestää värivöiden kilpailut 13.5.2017 TAEKWON-DON TAMPERE CUP VII TAEKWON-DO -KILPAILUT TAMPEREELLA järjestää jälleen Tampere Cup -kilpailut Tampereella. Kilpailut käydään lauantaina 13.5.2017 Hervannan

Lisätiedot

KUKA KERTOISI MINULLE?

KUKA KERTOISI MINULLE? KUKA KERTOISI MINULLE? JÄSENET... 3 Uudet jäsenet... 3 Jäsenyysasiat... 3 Jäsenmaksut... 3 Jäsentunnukset Jäsenhuone... 3 Jäsentunnukset Nimenhuuto... 3 TAPAHTUMIIN ILMOITTAUTUMINEN... 3 Ryhmät... 3 Aktiivipäivät

Lisätiedot

TAIDON 2012 SM-KILPAILUKUTSU, LAHTI

TAIDON 2012 SM-KILPAILUKUTSU, LAHTI TAIDON HENKILÖKOHTAISET JA JOUKKUELAJIEN SM-KILPAILUT 2012 Taidon SM-kilpailut 2012 järjestetään lauantaina 21.4.2012 Lahdessa. Aika: Lauantai 21.4.2012 alkaen klo 10.00 (kilpailijoiden oltava nimenhuudossa

Lisätiedot

Kyu Cup 2015 SIJAINTI ALUSTAVA OHJELMA KENDO. Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015

Kyu Cup 2015 SIJAINTI ALUSTAVA OHJELMA KENDO. Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015 Kyu Cup 2015 Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015 Pori Kendoseura järjestää Kyu Cup kendokilpailut lokakuun lopulla 31.10. 1.11.2015 Porissa. Kaikki kyu tasoiset kendon, iaidon ja jodon

Lisätiedot

Liikesarjan SM-liiga Hämeenlinna. Hämeenlinna 7.11.2009

Liikesarjan SM-liiga Hämeenlinna. Hämeenlinna 7.11.2009 Liikesarjan SM-liiga Hämeenlinna Hämeenlinna 7.11.2009. Järjestäjä: Hämeenlinnan Taekwondoseura ry Kilpailukutsu Liikesarjakilpailut Hämeenlinnan Taekwondoseura järjestää liikesarjojen SM-liigan kilpailun

Lisätiedot

OPPILASNÄYTÖSTEN AIKATAULU Pohjankartano

OPPILASNÄYTÖSTEN AIKATAULU Pohjankartano LUMIUKKO SEIKKAILEE LASTEN NÄYTÖS MAANANTAI 16.12.2013 KLO 18.30 1. Rytmitossut 3-4 v ma 17.30 18.00 + la 15.30 16.00 Jonna ma 17.00-18.00 2. Show 4-5 v alkeet 1 + alkeet 2 la 14.30 15.15 + pe 16.30 17.15

Lisätiedot

Tanssirallin säännöt ja arviointikriteerit

Tanssirallin säännöt ja arviointikriteerit Tanssiralli on Suomen Nuorisoseurat ry:n valtakunnallinen kansantanssikatselmus, joka on suunnattu alle 16-vuotiaiden harrastusryhmille. Tanssirallin tarkoituksena on aktivoida ryhmiä kehittämään harrastustoimintaansa.

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU JUNIOREIDEN JUHLASUURKILPAILUT XXX

KILPAILUKUTSU JUNIOREIDEN JUHLASUURKILPAILUT XXX KILPAILUKUTSU JUNIOREIDEN JUHLASUURKILPAILUT XXX Sinä 7 20 -vuotias nuori, oletko miekkailija? Tule mukaan perinteiseen Suomen suurimpaan juniorimiekkailun huipputapahtumaan. Junioreiden JuhlaSuurkilpailut

Lisätiedot

Joukkueet valitsevat kumpaan arvosteluluokkaan esitys kuuluu. Tuomarit voivat myös ehdottaa joukkueelle arvosteluluokan vaihtamista.

Joukkueet valitsevat kumpaan arvosteluluokkaan esitys kuuluu. Tuomarit voivat myös ehdottaa joukkueelle arvosteluluokan vaihtamista. RoboCupJunior SM-kisat 2014 Tanssisäännöt 2014 Muutokset vuoden 2013 säännöistä merkitty punaisella. Oleellisimmat muutokset: - lisätty kohta 3.2. Robottien määrä - kohtaa 3.4. Ohjaaminen: muutettu/lisätty

Lisätiedot

SM 2019 Suomen Oriental Moodo -liitto ry

SM 2019 Suomen Oriental Moodo -liitto ry HANMOODO SM 2019 Suomen Oriental Moodo -liitto ry Kilpailukutsu Han Moo Do SM 2019 Tervetuloa Han Moo Do suomenmestaruuskilpailuihin Karkkilaan 4.5.2019! Toivotamme kaikki tervetulleiksi kisailemaan reippaalla

Lisätiedot

Kilpailukutsu! sunnuntaina Liikesarjojen avoin leiri

Kilpailukutsu! sunnuntaina Liikesarjojen avoin leiri Kilpailukutsu! 27.5.2018 sunnuntaina Liikesarjojen avoin leiri Leiri on avoin kaikille, hinta 35 eur. Leirimainos ja ohjaajat ilmoitetaan myöhemmin. Aikataulu: Klo 10:00 16:00 Paikka: Korson Lumo, Urpiaisentie

Lisätiedot

Voiko hiipiminen olla tanssia? - Esiripun noustessa. Ninni Heiniö ja Pia Puustelli

Voiko hiipiminen olla tanssia? - Esiripun noustessa. Ninni Heiniö ja Pia Puustelli Voiko hiipiminen olla tanssia? - Esiripun noustessa Ninni Heiniö ja Pia Puustelli Esiripun noustessa Sekä esiintyjillä että yleisöllä on aktiivinen rooli esitystapahtumassa -> vuorovaikutus Esitystilanteessa

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on Finnish Dance Organization FDO ry ja sen kotipaikka on Helsingin kaupunki.

Yhdistyksen nimi on Finnish Dance Organization FDO ry ja sen kotipaikka on Helsingin kaupunki. 1 FINNISH DANCE ORGANIZATION RY SÄÄNNÖT 1 YHDISTYKSEN NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Finnish Dance Organization FDO ry ja sen kotipaikka on Helsingin kaupunki. 2 YHDISTYKSEN TARKOITUS Yhdistys

Lisätiedot

DCA KEVÄTNÄYTÖKSET 2014 TAPIOLASALISSA

DCA KEVÄTNÄYTÖKSET 2014 TAPIOLASALISSA DCA KEVÄTNÄYTÖKSET 2014 TAPIOLASALISSA 23.-26.5.2014. Lyhenteet: T1 ja T2 = Tapiolan toimipiste ja salit H1, H2 ja H3 = Helsingin toimipiste ja salit M = Mankkaan toimipiste ja sali alk= alkeet, kt = keskitaso,

Lisätiedot

Suomen Melonta- ja Soutuliitto Rata- ja maratonjaosto

Suomen Melonta- ja Soutuliitto Rata- ja maratonjaosto Sivu 1(7) MELONNAN SUOMEN CUP SÄÄNNÖT 2019 Säännöt hyväksytty: n kokous Laatija / tiedustelut: Marjaana Risku 1 YLEISTÄ Näissä säännöissä määrätään Suomen Melonta- ja Soutuliiton alaisissa rata- ja maratonmelontakilpailuissa

Lisätiedot

ILMOITTAUTUMINEN. Hämeentie 105 A, FI Helsinki Tel , Fax

ILMOITTAUTUMINEN. Hämeentie 105 A, FI Helsinki Tel , Fax 1 ILMOITTAUTUMINEN 2 Käyttöohje Tempus Kilpailut: Ilmoittava seura Viimeksi päivitetty: 20.11.2018 Taustaa Tempus Tilastot pitää sisällään kaikki viralliset uintitulokset viime vuosilta. Tempus Kilpailut

Lisätiedot

LIIKESARJAKILPAILU 2018 KILPAILUKUTSU

LIIKESARJAKILPAILU 2018 KILPAILUKUTSU LIIKESARJAKILPAILU 2018 KILPAILUKUTSU PORI OPEN POOMSAE 2018 PSYL PORI 7.4.2018 JÄRJESTÄJÄ: PORIN TAEKWONDO RY LIIKESARJAKILPAILU PORI 2018 Porin Taekwondo ry järjestää poomsae-kauden toisen kilpailun.

Lisätiedot

Hip Hop pienryhmä juniorit

Hip Hop pienryhmä juniorit DCA:n KEVÄTNÄYTÖKSET 25.-29.5. ESPOON KULTTUURIKESKUKSESSA Lyhenteet: alk= alkeet, alkeisjatko = aj, kt = keskitaso, ed = edistyneet ja at= avoin taso DANCE ja SHOW KATUTANSSI DISCO NYKYTANSSI LASTENTANSSI

Lisätiedot

Värivöiden ja joukkueiden kilpailut

Värivöiden ja joukkueiden kilpailut Suomen ITF Taekwon-Do ry järjestää yhdessä Jyväskylän ITF Taekwon-Do seuran kanssa 11.11.2017 Värivöiden ja joukkueiden kilpailut Värivöiden kilpailut A-, B-, C-, ja D - juniorien kilpailut Joukkuekilpailut

Lisätiedot

a P ep t e er us TAITEEN PERUSOPETUS 2012-2013 Ähtärissä kuvataide musiikki käsityö tanssi

a P ep t e er us TAITEEN PERUSOPETUS 2012-2013 Ähtärissä kuvataide musiikki käsityö tanssi T a TI e P n o e er us u S ep t TAITEEN PERUSOPETUS 2012-2013 Ähtärissä kuvataide musiikki käsityö tanssi Hän ei tiennyt ettei sitä pysty kukaan tekemään. Niinpä hän meni ja teki sen. Hei koululaisen kotiväki!

Lisätiedot

Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa.

Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa. KILPAILUN SÄÄNNÖT Aluemestaruus Kaakkois-Suomi 6 3.9-4.9.2016 Kansallinen Varkauden Urheiluautoilijat ry Varkaus I OHJELMA 23.08.16 31.08.16 klo: 23.59 Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen

Lisätiedot

Finnish Dance Organization FDO ry. Toimintasuunnitelma 2013

Finnish Dance Organization FDO ry. Toimintasuunnitelma 2013 Finnish Dance Organization FDO ry Toimintasuunnitelma 2013 Sisältö 1. Yleistä... 1 2. Kilpailutoiminta... 1 2.1 Yleistä... 1 2.2 Kansalliset kilpailut vuonna 2013... 1 3. Koulutustoiminta... 4 4. Yhdistystoiminta...

Lisätiedot

PORI OPEN 2013 OTTELU 1 / 5. PORI OPEN 2013 Ottelun SM-liiga + harrastajat

PORI OPEN 2013 OTTELU 1 / 5. PORI OPEN 2013 Ottelun SM-liiga + harrastajat PORI OPEN 2013 OTTELU 1 / 5 PORI OPEN 2013 Ottelun SM-liiga + harrastajat PORI OPEN 2013 OTTELU 2 / 5 Kilpailupäivä Lauan 11.05.2013 Perjan 19.00 20.00 Punnitusmahdollisuus kaikille Lauan (alustava aikataulu)

Lisätiedot

LIIKESARJOJEN KUOPIO OPEN 2016 KILPAILUKUTSU

LIIKESARJOJEN KUOPIO OPEN 2016 KILPAILUKUTSU LIIKESARJOJEN KUOPIO OPEN 2016 KILPAILUKUTSU KUOPIO OPEN POOMSAE 2016 SPORT & SPA HOTEL VESILEPPIS, LEPPÄVIRTA 29.10.2016 JÄRJESTÄJÄ: KUOPION TAEKWONDO RY LIIKESARJAKILPAILU KUOPIO 2016 Kuopion Taekwondo

Lisätiedot

TAIDON Lahti-Cup 2015 Kilpailukutsu

TAIDON Lahti-Cup 2015 Kilpailukutsu Aika: Lauantai 14.11.2015 alkaen klo 11.00 (kilpailijoiden oltava nimenhuudossa klo 10.00) Paikka: Suurmäen Kamppailu-Areena, Suurmäenkatu 4, 15100 LAHTI Henkilökohtaiset lajit ja sarjat (lisenssikausi

Lisätiedot

SÄÄNTÖMUUTOSESITYKSET, voimaan alkaen

SÄÄNTÖMUUTOSESITYKSET, voimaan alkaen SÄÄNTÖMUUTOSESITYKSET, voimaan 1.8.2019 alkaen SÄÄNTÖMUUTOSESITYS 1 Esitykset: Muutosesitys 1. Muutetaan miehet viejiksi ja naiset seuraajiksi (poislukien nais- ja tyttöformaatiot) läpi koko sääntöjen.

Lisätiedot

LAHTI Lahden Purjehdusseura ry. H-vene Melges mR

LAHTI Lahden Purjehdusseura ry. H-vene Melges mR KILPAILUKUTSU LAHTI 25.- 26.5.2019 Lahden Purjehdusseura ry. H-vene Melges 24 2.4mR 1 SÄÄNNÖT 1.1 Kilpailussa noudatetaan Purjehduksen kilpailusäännöissä määriteltyjä sääntöjä. 1.2 Luokkien ranking säännöt

Lisätiedot

TAEKWON-DON TAMPERE CUP VIII

TAEKWON-DON TAMPERE CUP VIII Suomen ITF Taekwon-Do ry ja Tampereen Taekwon-Do seura ry järjestävät TAEKWON-DON TAMPERE CUP VIII Juniorien henkilökohtaiset sarjat ja joukkuekilpailut Värivöiden henkilökohtaiset sarjat ja joukkuekilpailut

Lisätiedot

FINNISH DANCE ORGANIZATION RY:N ALAISTEN KILPAILUJEN SÄÄNNÖT. Päivitetty 1.9.2015

FINNISH DANCE ORGANIZATION RY:N ALAISTEN KILPAILUJEN SÄÄNNÖT. Päivitetty 1.9.2015 FINNISH DANCE ORGANIZATION RY:N ALAISTEN KILPAILUJEN SÄÄNNÖT Päivitetty 1.9.2015 Sisällysluettelo I. Kilpailun yleiset ohjeet ja säännöt...3 1. Yleistä...3 2. Ikäryhmät...3 3. Kilpailujärjestelmä 2015:

Lisätiedot

VÄLINEKILPAILUN SÄÄNNÖT RYTMINEN VOIMISTELU (Päivitetty )

VÄLINEKILPAILUN SÄÄNNÖT RYTMINEN VOIMISTELU (Päivitetty ) 1 1. YLEISTÄ: - Välinekilpailussa kilpaillaan välineohjelmilla. - Välinekilpailussa voi kilpailla Harrastelisenssillä. VÄLINEKILPAILUN SÄÄNNÖT RYTMINEN VOIMISTELU (Päivitetty 31.1.2019) - Voimistelija

Lisätiedot

LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 2014 KILPAILUKUTSU

LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 2014 KILPAILUKUTSU LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 2014 KILPAILUKUTSU PORI OPEN 2014, LIIGA 2/5 PORIN URHEILUTALO, PORI 10.5.2014 JÄRJESTÄJÄ: PORIN TAEKWONDOSEURA RY LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 2/5 2014 Porin Taekwondoseura ry järjestää

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU 1. SAIMAAN MAAKUNTA- JA MINIVIESTI JA HARRASTE-HAASTEVIESTI SAVONLINNASSA SUNNUNTAINA

KILPAILUKUTSU 1. SAIMAAN MAAKUNTA- JA MINIVIESTI JA HARRASTE-HAASTEVIESTI SAVONLINNASSA SUNNUNTAINA KILPAILUKUTSU 1. SAIMAAN MAAKUNTA- JA MINIVIESTI JA HARRASTE-HAASTEVIESTI SAVONLINNASSA SUNNUNTAINA 3.3.2019 YLEISTÄ Ensimmäinen Saimaan maakuntaviesti ja harraste-haasteviesti hiihdetään sunnuntaina 3.3.2019

Lisätiedot

Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa.

Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa. KILPAILUN SÄÄNNÖT Aluemestaruus Itä- ja Kaakkois-suomi 16-17.9.2017 Kansallinen Varkauden Urheiluautoilijat ry Varkaus I OHJELMA 28.8.2017 11.9.2017 klo: 23.59 Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen

Lisätiedot

LIITE 2. Keski-Uudenmaan tanssiopiston showtanssin opetussuunnitelma

LIITE 2. Keski-Uudenmaan tanssiopiston showtanssin opetussuunnitelma LIITE 2 Keski-Uudenmaan tanssiopiston showtanssin opetussuunnitelma 1 SISÄLTÖ 1 Showtanssin määritelmä...3 2 Showtanssitekniikka...4 3 Esiintyminen...4 4 Improvisaatio tie persoonalliseksi tanssijaksi...6

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU. Nurtzi Open

KILPAILUKUTSU. Nurtzi Open KILPAILUKUTSU Nurtzi Open www.taekwondonurmijarvi.fi/kalenteri/nurtzi-open-2015 Aika: Lauantai 11.4.2015 Paikka: Sarjat: Maaniitun koulu Heikkiläntie 27 01900 Nurmijärvi Otteluliiga sekä harrastaja- ja

Lisätiedot

LIIKESARJAKILPAILU 2015 KILPAILUKUTSU

LIIKESARJAKILPAILU 2015 KILPAILUKUTSU LIIKESARJAKILPAILU 2015 KILPAILUKUTSU PORI OPEN POOMSAE 2015 PORIN URHEILUTALO 9.5.2015 JÄRJESTÄJÄ: PORIN TAEKWONDO RY LIIKESARJAKILPAILU PORI 2015 Porin Taekwondo ry järjestää poomsae-kauden kolmannen

Lisätiedot