1/ JÄSENMAKSUT

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "1/ JÄSENMAKSUT"

Transkriptio

1 Seurakirje 1/ JÄSENMAKSUT Kirjeen mukana seuraa jäsenmaksukaavake. Jäsenmaksu on 60 vuodelle Lisäksi mukana on mahdolliset liittymismaksut, perittävät maksusuoritukset sekä mahdollisesta riistapisteiden puuttumisesta johtuva maksu, 50 snt/piste vuodelta Maksu peritään, ellei jäsen ole saavuttanut tai ei ole ilmoittanut tarvittavaa riistanhoitotavoitetta, joka on 60 pistettä. Puuttuvat riistapisteet pitää maksaa, vaikka ei metsästäisikään. Kuluvan vuoden riistanhoitovelvoite on 60 pistettä. Naiset ja yli 70 vuotiaat miehet on vapautettu riistanhoitovelvoitteesta. Maksamalla jäsenmaksun eräpäivään mennessä saa viisi (5) riistanhoitopistettä. Jäsenmaksu on maksettava mennessä. Jos maksu on mielestäsi virheellinen, ota yhteys rahastonhoitaja Yrjö Rintakoskeen, p , os. Kiettareentie 66, Riste tai sihteeri Timo Leppäseen, p , os. Matintie 3 A 5, Kokemäki. RIISTAKORTIT Riistakortit lähetetään vuoden viimeisen seurakirjeen mukana. Tee muistiinpanoja kauden aikana, jotta voit täyttää riistakorttisi ja palauttaa sen sihteerille viimeistään Loppiaisena , jolloin kortin palautuksesta saa kymmenen (10) riistanhoitopistettä. Myöhemmin palautetut kortit eivät enää ehdi Riistakeskuksen eikä oman seurankaan tilastointiin. Osallistumisesi kokouksiin, talkoisiin ja riistanhoitotyöhön välittyy vain palauttamalla riistakortti sihteerille, ja näin vältyt mahdolliselta turhalta puuttuvien riistapisteiden maksamiselta. Tavoitteena on, että riistakortin voisi täyttää seuran kotisivuilla SEURAN TOIMIHENKILÖT Puheenjohtajaksi valittiin seuran talvikokouksessa Seppo Malmi. Johtokunta on järjestäytymiskokouksessaan valinnut keskuudestaan seuraavat toimihenkilöt: varapuheenjohtaja Mikko Kylä-Setälä, rahastonhoitaja ja sihteeri Timo Leppänen. Johtokuntaan kuuluvat lisäksi Timo Grundström, Ari Kröger, Tero Nevala, Heikki Rakkolainen ja Marko Takku. TOIMIKUNNAT Kilpailutoimikunta: Riistanhoitotoimikunta: puheenjohtaja Marko Vandell, lisäksi Taito Kossi ja Timo Grundström. Riistanhoitoalue 1:n aluevastaava Mika Salo ja riistanhoitoalue 2:n aluevastaava Mikko Kylä-Setälä.

2 Kenneltoimikunta: Seppo Saari, Timo Grundström ja Janne Tähtinen Majavajahtipäällikkö: Marko Takku, p , on majavajahtipäällikkö kuluvan kauden loppuun ( ). Seuraavan kauden päällikkö ilmoitetaan myöhemmin. Majavajahtiin menosta on aina sovittava jahtipäällikön kanssa. Majan emäntä: Eija Jaansalu, apurinaan Ari Kröger. Lahtivajan isäntä: Taito Kossi. KILPAILUT Seurakirjeessä on kilpailukalenteri seuran omista kilpailuista ja Rhy:n mestaruuskilpailuista sekä harjoituksista. Valtakunnallisen kilpailukalenterin löydät Jahti-lehdestä. Seuraa myös tiedotuksia Kilpailuavustukset SM-tason Suomen metsästäjäliiton järjestämiin ampumakilpailuihin sekä SM-tason metsästyskoirakokeisiin voi anoa avustusta johtokunnalta. Yksinkertainen kirjallinen anomus riittää. VIERASKORTIT Jos käyt vieraan kanssa metsällä, muista maksaa vierasmaksu. Maksu on tosi edullinen, ja on noloa seuran muita jäseniä kohtaan, jos et hoida velvoitettasi. Vierasmaksu on vierasta kohti 5 /päivä, vieraita voi olla enintään kaksi/isäntä. Isäntäpohjainen kettu-supikortti on 15 /metsästyskausi Yksi vieras/isäntä kerrallaan. Kettu-supikortti on jäsenen henkilökohtainen kortti, ja se pitää tilata sihteeriltä muutaman päivän toimitusajalla. Kortti on oltava vieraan mukana, ja isännän pitää olla metsällä. Normaalia päivävieraskorttia myyvät Marko Vandell ja Einar Grundström. Vieraskortin voit maksaa myös nettipankin kautta. Maksu on suoritettava seuran tilille FI (BIC-tunnus NDEAFIHH) tai FI (BIC-tunnus OKOYFIHH) ennen jahtiin menoa. PIENPETOKILPAILU Seuran pienpetokilpailu jatkuu. Kilpailukausi päättyy heinäkuun puoliväliin. Tiedot ilmoitetaan, mielellään sähköpostilla, seuran sihteerille mennessä. Saaliseläimiksi kelpaavat: supi, minkki, näätä (20 p.), mäyrä ja kettu (10 p.) sekä rauhoittamattomat lokki- ja varislinnut (1 p.). Seurakirjeessä on myös rhy:n pienpetokilpailun ilmoituslomake. Seuralle on myönnetty lupa seuraavien rauhoittamattomien lintujen metsästykseen: varis, harakka ja harmaalokki. Timo Grundström, p , vastaa vahinkolintumetsästyksestä. Koska vahinkolintumetsästys on ajallisesti ja alueellisesti rajattua, pitää Timoon olla yhteydessä ennen jahtiin menoa. KESÄKOKOUS Seuran kesäkokous pidetään perjantaina noin kello 19 majalla hirvenkävelyn jälkeen.

3 RAHASTONHOITAJA TIEDOTTAA Jokaisesta ostoksesta pitää olla kuitti ja kuitissa pitää olla selvitys, mitä tapahtumaa kuitti koskee ja kuka on tavarat vastaanottanut. Laita myös tilinumerosi, niin rahastonhoitaja suorittaa maksun tilillesi. JÄSENREKISTERI Mikäli osoitetietosi on muuttunut, ilmoita siitä sihteerille. Pikkutiedotteita lähetetään teksti- ja sähköpostiviestinä. Seuraa myös sivustoamme Jos mahdollista, ilmoitta puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi sihteerille, mielellään sähköpostilla, jolloin lähettäjän sähköposti saadaan rekisteriin oikein. Timo Leppänen, sihteeri Matintie 3 A 5, Kokemäki timo.leppanen@ppd.inet.fi SEURAN SIHTEERI VAIHTUI Metsästysseura Teljo ry:n johtokunta on kokouksessaan valinnut seuran sihteeriksi Timo Leppäsen. Toivotan velipojalle antoisia hetkiä tehtävässään. Haluan kiittää seuran jäseniä niistä kahdeksasta vuodesta sihteerinä ja vielä useammasta vuodesta johtokunnan jäsenenä. Nuorempien on astuttava vuorollaan vastaamaan seuratoiminnasta. Ollaan kaikki omalta osaltamme luomassa teljolaista yhteishenkeä ja teljolaista ylpeyttä toimistamme. Jari Leppänen Teljolainen Käy oman seuran ja rhy:n järjestämissä ammunnoissa. Vain harjoittelemalla ampumataitosi säilyy ja paranee. Kilpailu ei ole tärkeintä, vaan omien taitojen kartuttaminen. TELJOLAINEN AKTIIVINEN!

4 KOKEMÄEN-KAUVATSAN RHY AMPUMA ja KILPAILUTOIMINTA 2017 Radan varaukset: Arttu Hakanpää, Kolsintie 284, Kokemäki, puh Avaimet: Seuroilla on avain varastokoppiin, josta löytyy hirviradan avain. Haulikkokopin avain on jaettu jokaisen seuran vastuuhenkilölle ja sitä tulee seuran sisällä luovuttaa vain kuittausta vastaan. Samalla seuran vastuuhenkilöltä saa pankkisiirron, jolla viikon aikana kertyneet harjoitusmaksut tulee suorittaa RHY:n tilille: Nordea FI tai OP FI Kuitit suoritetuista maksuista, sekä pöytäkirjat tulee toimittaa ensitilassa kilpailutoimikunnan puheenjohtajalle -> Arttu Hakanpää, Kolsintie 284, Kokemäki. Pöytäkirjat: Haulikon osalta haulikkokopissa ja hirven osalta ( 75m ja 100m ) varastokopissa. Kiekkoja: Seuran omiin kilpailuihin Kari-Matti Tähtiseltä , 18eur / 200kpl Vikailmoitukset: Simo Heinimaa, puh Ampumakielto: Ammunta radalla kielletty klo 21:00 jälkeen. Hirvijahdin aikana ammunta radalla kielletty. Poikkeusluvasta hirvijahdin aikana kohdistus ym. laukauksiin tulee sopia Simo Heinimaan kanssa. Toimitettavat paperit: Ampumakokeen pöytäkirjat ja käyttämättömät suorituskortit, myös tuhritut, palautetaan viikon aikana toiminnanohjaajalle -> Jukka Saarinen, Elätteentie 31, Kokemäki, puh Painetut pankkisiirrot jaetaan kilpailutoimikunnalle. Ampumakoemaksut ja harjoitusmaksut tulee maksaa eri pankkisiirrolla, sekä eritellä ne A-ratakaavakkeeseen! SEUROJEN VALVONTAVIIKOT 2017 Viikko Seura Säpilä Tuomaala Jokilaakso Järilä Kakkulainen Kauvatsa Lievijärvi Kuurola Viikko Seura Loukko Maamiehet Teljo Peipohja Pyyntiveikot Saukko Sääksjärvi Haulikkoharjoitukset 19:00 ja Hirviharjoitukset 19:00 tai niin kauan, kuin ampujia kulloiseenkin lajiin riittää. Hirviharjoitukset: Torstaisin ampumamatkat 100 m tai 75 m. Harjoitussarjat ja ampumamatka suorittajan valittavissa 4+6 ja 3+3 tai 4 seisovaa. Maksu 2 eur / suoritus harjoitussarjasta riippumatta. Haulikko: Keskiviikkona ja perjantaina. Maksu 3,5 eur / 25 kiekon kierros. Ei Harjoituksia viikolla 25 ( juhannusviikko ) Seuraavana vuonna kaksi ensimmäistä seuraa siirretään valvontalistan hännille, jotta ei satu valvonnat aina samoille viikoille. Radalla talkoot torstaina klo 16:30. Osallistujat 2 hkl / seura!

5 RHY:n MESTARUUSKILPAILUT 2017 Su 21.5 Ti 23.5 Pe 2.6 Ti 11.7 Ti 11.7 Pe 28.7 Su 6.8 klo 12:00 klo 18:00 klo 12:00 Riistapolku Hirvenjuoksut Metsästyshaulikko 50-k Luodikko 5+5 Hirvi 4+6 Skeet 50-k Kakkulaistenhirvi Saukonmaja / 10 eur / 5 eur / 10 eur / 5 eur / 5 eur / 10 eur / 10 eur Saukko Jokilaakso Järilä Loukko Loukko Teljo Kakkulainen Mestaruuskilpailujen sarjat ovat: M-20, M, M-50, M-60, M-70 ja Naiset. Hirvenjuoksussa eri sarjat. Palkinnot kilpailutoimikunnan puheenjohtajalta, jolle myös palautetaan käyttämättömät palkinnot kilpailun jälkeen. Tulokset ja selvitys suoritetuista maksuista kilpailutoimikunnan puheenjohtajalle valvontaviikon loputtua. HIRVENJUOKSUT 2017 SARJAKILPAILUT Yhteyshenkilö Taito Kossi Tiistai 2.5 Tiistai 9.5 Tiistai 16.5 Tiistai 23.5 Teljo / Tuomaala Teljo / Säpilä Teljo / Teljo Teljo / Jokilaakso Sarjat: Nuoret, N, M yl, M-50, M-60, M-70, sekä kävelysarja. Osanottomaksu sarjakilpailuun 12 eur. Kolmas sarjakilpailu on samalla Satakunnan piirin SM-katsastuskilpailu. Katsastuksen osanottomaksu on 12 eur. Neljäs sarjakilpailu on samalla RHYn mestruuskilpailu. RHYn mestaruuskilpailun osalta osanottomaksu on 5 eur. Järjestäjät hankkivat palkinnot, kustantavat ne osanottomaksuista ja tilittävät loput osanottomaksut RHY:lle. Kaikilla kilpailijoilla oma taulu. Tulokset välittömästi kilpailutoimikunnan puheenjohtajalle. Sarjakilpailuun RHY kustantaa palkinnot jaettavaksi kolmen parhaan kilpailun perusteella. ( kolme palkintoa / sarja ) AMPUMAKOKEET 2017 Koepäivä lauantaisin klo Maksu 20 E / koesuoritus. Esteen sattuessa voidaan valvojaa vaihtaa, mutta kaikilla (väh 3) valvojilla pitää olla voimassa oleva valvojankortti. Tarvittavat tarvikkeet: Suorituskortteja 20 kpl jaetaan kilpailutoimikunnan kokouksessa. Pöytäkirjoja ja paikkarullia on radalla saatavissa. Pöytäkirjat ehdottomasti uusille kaavakkeille! Viikko Pvm Seura Kakkulainen Kauvatsa Lievijärvi Kuurola Loukko Maamiehet Teljo Peipohja Pyyntiveikot Saukko Sääksjärvi Säpilä Tuomaala Jokilaakso Järilä Seuran yhteyshenkilö Rautiainen Taisto Vihervaara Juha Härkälä Jouko Salmi Ilkka Inkinen Pekka Jalonen Timo Grundström Tapio Männistö Mika Ljungqvist Tuomas Tähtinen Kari-Matti Saari Vesa Fager Jouko Tuomi Jarno Javanainen Jorma Linnainmaa Martti

6 RHY:N SEUROJEN JÄRJESTÄMIÄ AVOIMIA KILPAILUJA Hirvenjuoksu: Joukon Kävely, lauantaina Teljon majalla klo 10:00 Riistapolku: Saukonpytty, lauantaina Saukon majalla klo 12:00 RHY:n MUU TOIMINTA 2017 METSÄSTÄJÄTUTKINNON KURSSITILAISUUDET Kokemäen Seuratalolla ( yläkerta ) Maanantai 15.5 Maanantai 22.5 Maanantai 29.5 klo 18:00 21:00 klo 18:00 21:00 klo 18:00 21:00 Kurssimaksu 25 eur. Kouluttajana toimii Pekka Teini. METSÄSTÄJÄTUTKINNON VASTAANOTTOTILAISUUDET Kokemäen Seuratalolla ( yläkerta ) Maanantai 5.6 Perjantai 16.6 Maanantai 31.7 klo 18:00 klo 18:00 klo 18:00 Tutkintomaksu 20 eur. Valvojat Tuomo Suominen, Jukka Saarinen ja Juha Suominen. Metsästysoppaita 35 eur / kpl, voi ostaa RHY:n toiminnanohjaajalta.

7 Päivämäärä Vko Kellonaika Koko viikko Ms:Teljo Ry:n ammuntakilpailus 2017 Ammunta kilpailu. Mestaruus kilpailu RHY:n Hirvenjuoksut RHY:n Hirvenjuoksut RHY:n Hirvenjuoksut RHY:n Hirvenjuoksut Hirvi 4+6 ja Metsästys haulikko. Jäsentenvälinen kilpailu Hirvi 4+6 ja Metsästys haulikko. Jäsentenvälinen kilpailu Hirvi 4+6 ja Metsästys haulikko. Jäsentenvälinen kilpailu Arskanpytys osakilpailu 1.Hirvi 4+6 ja Metsästys haulikko Teljonpytty ja Arskanpytyn osakilpailu 2. Valvontaviikko. Haulikko ja kivääri lajit Ampumakokeet Karhu,Hirvi ja Peura. RHY Paikka Vastuuhenkilö Ms.Teljo ry T.Kossi Ms.Teljo ry T.Kossi Ms.Teljo ry T.Kossi Ms.Teljo ry T.Kossi

8 Pienpetokilpailu Kilpailuun osallistuminen edellyttää, että kortti palautetaan viimeistään rhy:n toiminnanohjaajalle Jukka Saariselle, Elätteentie 31, Kokemäki.

KILPAILUKALENTERI KESÄ 2015 SATAKUNTA SUOMENMESTARUUSKILPAILUT LÄÄNINMESTARUUSKILPAILUT. PIIRIOTTELUT, Sa/VS PIIRINMESTARUUSKILPAILUT

KILPAILUKALENTERI KESÄ 2015 SATAKUNTA SUOMENMESTARUUSKILPAILUT LÄÄNINMESTARUUSKILPAILUT. PIIRIOTTELUT, Sa/VS PIIRINMESTARUUSKILPAILUT KILPAILUKALENTERI KESÄ 2015 SATAKUNTA SUOMENMESTARUUSKILPAILUT 13.-14.06.2015 Kansainväliset lajit VS, Salo Kts. Jahti-lehti 23.-26.07.2015 Metsästysammunnat Um, Hyvinkää Kts. Jahti-lehti 08.-09.08.2015

Lisätiedot

************************************************ TUUSNIEMEN RIISTANHOITOYHDISTYS. Metsästysseurojen käyttövuorot Tuusjärven ampumaradalla V-2018

************************************************ TUUSNIEMEN RIISTANHOITOYHDISTYS. Metsästysseurojen käyttövuorot Tuusjärven ampumaradalla V-2018 HUOMIO! Lauantaina 11.8.2018 kello 14:00 seuramme ampumakilpailut Tuusjärven radalla kello 14:00 alkaen. Kesäkokous tämän jälkeen kello 17:00 alkaen Honka Kodalla. ************************************************

Lisätiedot

??.07. su Keski-Suomi Metsästysammunnat Kts. KS:n kalenteri la Ikaalinen Hirvenjuoksu Tomi Heikkilä Vatula

??.07. su Keski-Suomi Metsästysammunnat Kts. KS:n kalenteri la Ikaalinen Hirvenjuoksu Tomi Heikkilä Vatula KILPAILUKALENTERI KESÄ 2017 SATAKUNTA SUOMENMESTARUUSKILPAILUT 10.-11.06.2017 Kansainväliset lajit VS, Laitila Kts. Jahti-lehti 28.-30.07.2017 Metsästysamm. Haul. Um, Hyvinkää Kts. Jahti-lehti 28.-30.07.2017

Lisätiedot

Aika klo Paikka Lapin Osuuspankin kerhohuone Läsnä 23 seuranjäsentä liitteenä olevan luettelon mukaisesti.

Aika klo Paikka Lapin Osuuspankin kerhohuone Läsnä 23 seuranjäsentä liitteenä olevan luettelon mukaisesti. LAPIN METSÄSTYSHOITO- JA AMPUMASEURA 1 LAPIN METSÄSTYSHOITO- JA AMPUMASEURA RY. VUOSIKOKOUS 2014 pöytäkirja Aika 7.2.2014 klo 18.00 19.14 Paikka Lapin Osuuspankin kerhohuone Läsnä 23 seuranjäsentä liitteenä

Lisätiedot

Hyvinkään rhy. Radan valvontapalaveri 2014

Hyvinkään rhy. Radan valvontapalaveri 2014 Hyvinkään rhy Radan valvontapalaveri 2014 Yleistä Viimeaikaiset aseiden väärinkäytöt esim kouluissa ovat luoneet kielteistä asennoitumista aseita ja myös ampumaratoja kohtaan. Yhteiskunnan kielteinen asenne,

Lisätiedot

la Närpiö Metsästysammunnat Kts. SÖ:n kalenteri su Alavus Hirvenjuoksu Kts. Po:n kalenteri

la Närpiö Metsästysammunnat Kts. SÖ:n kalenteri su Alavus Hirvenjuoksu Kts. Po:n kalenteri KILPAILUKALENTERI KESÄ 2012 SATAKUNTA SUOMENMESTARUUSKILPAILUT 09.-10.06.2012 Kansainväliset lajit PS, Nilsiä Kts. Jahti-lehti 19.-22.07.2012 Metsästysammunnat PK, Lieksa Kts. Jahti-lehti 11.-12.08.2012

Lisätiedot

Aika klo Paikka Seuran paviljongi Läsnä 22 seuranjäsentä liitteenä olevan luettelon mukaisesti.

Aika klo Paikka Seuran paviljongi Läsnä 22 seuranjäsentä liitteenä olevan luettelon mukaisesti. LAPIN METSÄSTYSHOITO- JA AMPUMASEURA 1 LAPIN METSÄSTYSHOITO- JA AMPUMASEURA RY. VUOSIKOKOUS 2016 pöytäkirja Aika 19.2.2016 klo 18.00 19.00 Paikka Seuran paviljongi Läsnä 22 seuranjäsentä liitteenä olevan

Lisätiedot

Kilpailukalenteri kesä 2017

Kilpailukalenteri kesä 2017 Kilpailukalenteri kesä 2017 HIRVENJUOKSU Aika Paikka Kilpailu Yhteyshenkilö Hirvenjuoksu To 20.4 Säkyläntie 215 Hirvenjuoksu, kävelysarjat Petri Tattinen 040 5739368 klo 1700 Virttaa Avoin To 27.4 Säkyläntie

Lisätiedot

Aika klo Paikka Seuran paviljongi Läsnä 25 seuranjäsentä liitteenä olevan luettelon mukaisesti.

Aika klo Paikka Seuran paviljongi Läsnä 25 seuranjäsentä liitteenä olevan luettelon mukaisesti. LAPIN METSÄSTYSHOITO- JA AMPUMASEURA 1 LAPIN METSÄSTYSHOITO- JA AMPUMASEURA RY. VUOSIKOKOUS 2015 pöytäkirja Aika 27.2.2015 klo 18.00 19.12 Paikka Seuran paviljongi Läsnä 25 seuranjäsentä liitteenä olevan

Lisätiedot

Aika klo Paikka Lapin Osuuspankin kerhohuone Läsnä 27 seuranjäsentä liitteenä olevan luettelon mukaisesti.

Aika klo Paikka Lapin Osuuspankin kerhohuone Läsnä 27 seuranjäsentä liitteenä olevan luettelon mukaisesti. LAPIN METSÄSTYSHOITO- JA AMPUMASEURA 1 LAPIN METSÄSTYSHOITO- JA AMPUMASEURA RY. VUOSIKOKOUS 2013 pöytäkirja Aika 8.2.2013 klo 19.00 19.40 Paikka Lapin Osuuspankin kerhohuone Läsnä 27 seuranjäsentä liitteenä

Lisätiedot

Suomen Metsästäjäliiton Pohjois-Karjalan Piirin kilpailukalenteri 2017

Suomen Metsästäjäliiton Pohjois-Karjalan Piirin kilpailukalenteri 2017 Suomen Metsästäjäliiton Pohjois-Karjalan Piirin kilpailukalenteri 2017 Hirvenhiihto 11.02 Kajaani,Hoikanportti SM hirvenhiihto esikisa PK-piiri/Ilm. Tapio Kiiskiselle 0503232737 18.02 Ilomantsi Hirvenhiihto

Lisätiedot

KEURUUN RIISTANHOITOYHDISTYS TAPAHTUMAKALENTERI 2017

KEURUUN RIISTANHOITOYHDISTYS TAPAHTUMAKALENTERI 2017 TAPAHTUMAKALENTERI 2017 Metsästäjäkoulutus Metsästäjäkoulutus Metsästäjätutkinnot Kansalaisopistolla 7.3, 14.3, 21.3, 28.3 klo 18.00 / Puheenjohtaja Metsästäjäkurssin ratapäivä 1.4. klo 10.00 Pirjonkangas

Lisätiedot

Aika klo Paikka Lapin Osuuspankin kerhohuone Läsnä 26 seuranjäsentä liitteenä olevan luettelon mukaisesti.

Aika klo Paikka Lapin Osuuspankin kerhohuone Läsnä 26 seuranjäsentä liitteenä olevan luettelon mukaisesti. LAPIN METSÄSTYSHOITO- JA AMPUMASEURA 1 LAPIN METSÄSTYSHOITO- JA AMPUMASEURA RY. VUOSIKOKOUS 2012 pöytäkirja Aika 10.2.2012 klo 19.00 19.55 Paikka Lapin Osuuspankin kerhohuone Läsnä 26 seuranjäsentä liitteenä

Lisätiedot

KILPAILUKALENTERI KESÄ 2018 SATAKUNTA SUOMENMESTARUUSKILPAILUT LÄNSI-SUOMEN ALUEEN MESTARUUSKILPAILUT. PIIRIOTTELUT, Sa/VS PIIRINMESTARUUSKILPAILUT

KILPAILUKALENTERI KESÄ 2018 SATAKUNTA SUOMENMESTARUUSKILPAILUT LÄNSI-SUOMEN ALUEEN MESTARUUSKILPAILUT. PIIRIOTTELUT, Sa/VS PIIRINMESTARUUSKILPAILUT KILPAILUKALENTERI KESÄ 2018 SATAKUNTA SUOMENMESTARUUSKILPAILUT 09.-11.03.2018 Hirvenhiihto Ylitornio Lappi 14.-15.04.2018 Ilma-aseet Rovaniemi Lappi 09.-10.06.2018 Kansainväliset lajit Kauhajoki Pohjanmaa

Lisätiedot

la Pohjanmaa Metsästysammunnat Kts. Po:n kalenteri Ylistaro la Pohjanmaa Hirvenjuoksu Kts. Po:n kalenteri Alavus

la Pohjanmaa Metsästysammunnat Kts. Po:n kalenteri Ylistaro la Pohjanmaa Hirvenjuoksu Kts. Po:n kalenteri Alavus KILPAILUKALENTERI KESÄ 2016 SATAKUNTA SUOMENMESTARUUSKILPAILUT 28.-29.05.2016 Kansainväliset lajit Um, Mäntsälä Kts. Jahti-lehti 28.-31.07.2016 Metsästysammunnat La, Ylitornio Kts. Jahti-lehti 06.-07.08.2016

Lisätiedot

Siviiliseurojen ampumaratavuorot Hälvälä/2012 ( )

Siviiliseurojen ampumaratavuorot Hälvälä/2012 ( ) Siviiliseurojen ampumaratavuorot Hälvälä/2012 (2.4.2012-28.10.2012) Huom! MUISTAKAA MERKITÄ AMMUTUT LAUKAUKSET!!! 300 metrin ampumaradalta peritään seuralta maksu 5 senttiä/laukaus. Harjoitusvuorot ovat

Lisätiedot

Alavuden metsästysseura ry Kesäkokous 03.08.2014 klo 18:00 Alavuden metsästysseura ry:n majalla Läsnä 18 Jäsentä

Alavuden metsästysseura ry Kesäkokous 03.08.2014 klo 18:00 Alavuden metsästysseura ry:n majalla Läsnä 18 Jäsentä Alavuden metsästysseura ry Kesäkokous 03.08.2014 klo 18:00 Alavuden metsästysseura ry:n majalla Läsnä 18 Jäsentä 2. 1 Kesäkokouksen avaus: Puheenjohtaja avasi kokouksen klo: 18.00 2 Kokouksen puheenjohtajan

Lisätiedot

Aika klo Paikka Lapin Osuuspankin kerhohuone Läsnä 32 seuranjäsentä liitteenä olevan luettelon mukaisesti.

Aika klo Paikka Lapin Osuuspankin kerhohuone Läsnä 32 seuranjäsentä liitteenä olevan luettelon mukaisesti. LAPIN METSÄSTYSHOITO- JA AMPUMASEURA 1 LAPIN METSÄSTYSHOITO- JA AMPUMASEURA RY. VUOSIKOKOUS 2010 pöytäkirja Aika 19.2.2010 klo 19.00 20.13 Paikka Lapin Osuuspankin kerhohuone Läsnä 32 seuranjäsentä liitteenä

Lisätiedot

Aika klo Paikka Lapin Osuuspankin kerhohuone Läsnä 36 seuranjäsentä liitteenä olevan luettelon mukaisesti.

Aika klo Paikka Lapin Osuuspankin kerhohuone Läsnä 36 seuranjäsentä liitteenä olevan luettelon mukaisesti. LAPIN METSÄSTYSHOITO- JA AMPUMASEURA 1 LAPIN METSÄSTYSHOITO- JA AMPUMASEURA RY. VUOSIKOKOUS 2011 pöytäkirja Aika 11.2.2011 klo 19.00 20.19 Paikka Lapin Osuuspankin kerhohuone Läsnä 36 seuranjäsentä liitteenä

Lisätiedot

Sunnuntaisin ja arkipyhinä ampuminen on kokonaan kielletty. Ampumarata on suljettu ympäristöluvan ehtojen mukaan (viikot 26. ja 27.

Sunnuntaisin ja arkipyhinä ampuminen on kokonaan kielletty. Ampumarata on suljettu ympäristöluvan ehtojen mukaan (viikot 26. ja 27. Ampumaradalla saa ampua ma to klo 12.00-19.00 perjantaisin klo 12.00-15.00 lauantaisin klo 12.00-15.00 Sunnuntaisin ja arkipyhinä ampuminen on kokonaan kielletty. Ampumarata on suljettu ympäristöluvan

Lisätiedot

Noudatetaan Suomen Metsästäjäliiton metsästysampumasääntöjä 2017 sekä liiton ja tuomarineuvoston antamia ohjeita.

Noudatetaan Suomen Metsästäjäliiton metsästysampumasääntöjä 2017 sekä liiton ja tuomarineuvoston antamia ohjeita. KILPAILUOHJEET KILPAILULAJIT Kilpailut käydään SML:n ilma-aselajeissa: - Ilmahirvi - Ilmaluodikko SÄÄNNÖT Noudatetaan Suomen Metsästäjäliiton metsästysampumasääntöjä 2017 sekä liiton ja tuomarineuvoston

Lisätiedot

Kilpailukalenteri kesä 2016

Kilpailukalenteri kesä 2016 Kilpailukalenteri kesä 2016 HIRVENJUOKSU Aika Paikka Kilpailu Yhteyshenkilö Hirvenjuoksu To 28.4 Säkyläntie 215 Hirvenjuoksu, kävelysarjat Petri Tattinen klo 1700 Virttaa Avoin 0405739368 La 18.6 Myllykoskentie

Lisätiedot

Kilpailussa käytetään Siuksen elektronisia taululaitteita.

Kilpailussa käytetään Siuksen elektronisia taululaitteita. KILPAILUOHJEET LAJIT Kilpailut käydään SML:n ilma-aselajeissa: - Ilmahirvi - Ilmaluodikko SÄÄNNÖT Noudatetaan Suomen Metsästäjäliiton metsästysampumasääntöjä 2017 sekä liiton ja tuomarineuvoston antamia

Lisätiedot

RIISTAMAALI HIRVI 2013

RIISTAMAALI HIRVI 2013 RIISTAMAALIJAOSTO Puheenjohtaja Martti Renfors 0400-188 638 Rahaston hoit. Eino Pelkonen 040-5897 513 Ratavastaava Jouko Luoma 0500-621 270 Esko Eerilä 050-3286 345 Mika Honkiniemi 040-8458 644 Pentti

Lisätiedot

RIISTAMAALI HIRVI 2015

RIISTAMAALI HIRVI 2015 RIISTAMAALI HIRVI 2015 RIISTAMAALIJAOSTO Puheenjohtaja Martti Renfors 0400-188 638 Rahaston hoit. Eino Pelkonen 040-5897 513 Ratavastaava Jouko Luoma 0500-621 270 Esko Eerilä 050-3286 345 Pentti Humaloja

Lisätiedot

Sunnuntaisin ja arkipyhinä ampuminen on kokonaan kielletty. Ampumarata on suljettu ympäristöluvan ehtojen mukaan (viikot 26. ja 27.

Sunnuntaisin ja arkipyhinä ampuminen on kokonaan kielletty. Ampumarata on suljettu ympäristöluvan ehtojen mukaan (viikot 26. ja 27. Ampumaradalla saa ampua ma to klo 12.00-19.00 perjantaisin klo 12.00-15.00 lauantaisin klo 12.00-15.00 Sunnuntaisin ja arkipyhinä ampuminen on kokonaan kielletty. Ampumarata on suljettu ympäristöluvan

Lisätiedot

Aika klo Paikka Seuran paviljongi Läsnä 22 seuranjäsentä sekä yksi jäseneksi hakija liitteenä olevan luettelon mukaisesti.

Aika klo Paikka Seuran paviljongi Läsnä 22 seuranjäsentä sekä yksi jäseneksi hakija liitteenä olevan luettelon mukaisesti. LAPIN METSÄSTYSHOITO- JA AMPUMASEURA 1 LAPIN METSÄSTYSHOITO- JA AMPUMASEURA RY. VUOSIKOKOUS 2017 pöytäkirja Aika 14.2.2017 klo 18.00 19.20 Paikka Seuran paviljongi Läsnä 22 seuranjäsentä sekä yksi jäseneksi

Lisätiedot

Sunnuntaisin ja arkipyhinä ampuminen on kokonaan kielletty. Ampumarata on suljettu ympäristöluvan ehtojen mukaan (viikot 26. ja 27.

Sunnuntaisin ja arkipyhinä ampuminen on kokonaan kielletty. Ampumarata on suljettu ympäristöluvan ehtojen mukaan (viikot 26. ja 27. Ampumaradalla saa ampua ma to klo 12.00-19.00 perjantaisin klo 12.00-15.00 lauantaisin klo 12.00-15.00 Sunnuntaisin ja arkipyhinä ampuminen on kokonaan kielletty. Ampumarata on suljettu ympäristöluvan

Lisätiedot

Järilänvuori Suomen Kartingliiton mestaruussarjan osakilpailu Kokemäki

Järilänvuori Suomen Kartingliiton mestaruussarjan osakilpailu Kokemäki Järilänvuori 2016 Suomen Kartingliiton mestaruussarjan osakilpailu 28.8.2016 Kokemäki KILPAILUKUTSU Kokemäen FK-Kerho ry kutsuu karting kilpailijoita, joilla on jonkin FIA:n kansallisen lajiliiton myöntämä

Lisätiedot

3. VALITAAN KAKSI PÖYTÄKIRJANTARKASTAJAA, JA KAKSI ÄÄNTEN LASKIJAA

3. VALITAAN KAKSI PÖYTÄKIRJANTARKASTAJAA, JA KAKSI ÄÄNTEN LASKIJAA SULKAVANKYLÄN METSÄSTYSSEURA RY:N KESÄKOKOUS SEURAN MAJALLA SU 2.8.2015 KLO 19.30 TYÖJÄRJESTYS 1. KOKOUKSEN AVAUS 2. VALITAAN PUHEENJOHTAJA JA SIHTEERI 3. VALITAAN KAKSI PÖYTÄKIRJANTARKASTAJAA, JA KAKSI

Lisätiedot

M AK+LK SIJA NIMI PIIRI SARJA

M AK+LK SIJA NIMI PIIRI SARJA ISM 1.7.2017 Juuka LUODIKKO M uusinta 1 Pauli Markkanen PS M 49 42 91 85 176 186 2 Pertti Miettinen PS M 48 41 89 87 176 184 3 Marko Sikanen PS M 47 40 87 86 173 4 Aki Hännikäinen SS M 45 40 85 79 164

Lisätiedot

Kilpailut hirvenjuoksu-cupin osakilpailut ovat Rahkeella 28.5, 11.6, 2.7, 23.7. ja Ahvenisella 21.5, 4.6, 25.6, 9.7. Osallistumismaksu 5 /kilpailu.

Kilpailut hirvenjuoksu-cupin osakilpailut ovat Rahkeella 28.5, 11.6, 2.7, 23.7. ja Ahvenisella 21.5, 4.6, 25.6, 9.7. Osallistumismaksu 5 /kilpailu. JÄSENTIEDOTE 1/2014 Rukaveden Erä ry. www.rve.fi Juha Hirvonen 050-3395368 rvesihteeri@gmail.com 9.4.2014 Vuosikokous lyhyesti Esitettiin tilikertomus ja toiminnantarkastajien lausunto kuluneelta tilikaudelta.

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2012

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2012 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2012 Riistanhoitoyhdistyksen no ja nimi: 407 LIPERIN RIISTANHOITOYHDISTYS TOIMINTA-AJATUS: Riistanhoitoyhdistys on riistanhoitomaksun maksaneiden metsästäjien omatoimisuuteen

Lisätiedot

Yhteensä 46 osanottajaa, liitteenä osanottajaluettelo

Yhteensä 46 osanottajaa, liitteenä osanottajaluettelo KESÄKOKOUS Aika: Paikka: Läsnä: 17.07.2014 klo 18.00 19.20 Kalimen maja Yhteensä 46 osanottajaa, liitteenä osanottajaluettelo 1 KOKOUKSEN AVAUS Matti Roivainen avasi kokouksen 2 KOKOUKSEN TOIMIHENKILÖIDEN

Lisätiedot

Kollajanniemen MS:n vuosikokous taukotuvalla

Kollajanniemen MS:n vuosikokous taukotuvalla Kollajanniemen MS:n vuosikokous 28.01.2017 taukotuvalla Läsnä: Vesa Vähäkuopus, Pekka Niemitalo, Aarne Niemitalo, Jari Pikkuaho, Jussi Pönkkö, Arto Ruonakangas, Ville Harjukelo, Erkki Takkinen, Simo Kaukko,

Lisätiedot

Pöytäkirja. 1 Kokouksen avaus. Seuran puheenjohtaja Vesa Välimäki avasi kokouksen ja toivotti jäsenet tervetulleeksi.

Pöytäkirja. 1 Kokouksen avaus. Seuran puheenjohtaja Vesa Välimäki avasi kokouksen ja toivotti jäsenet tervetulleeksi. Pöytäkirja Jalasjärven Alapään Eränkävijät Ry Vuosikokous 22.02.2009 Aika 13.00 14.20 Paikka Seuran Maja Läsnä 39 jäsentä 1 Kokouksen avaus. Seuran puheenjohtaja Vesa Välimäki avasi kokouksen ja toivotti

Lisätiedot

Alavuden metsästysseura ry Kesäkokous 06.08.2015 klo 18:00 Alavuden metsästysseura ry:n majalla Läsnä 22 Jäsentä

Alavuden metsästysseura ry Kesäkokous 06.08.2015 klo 18:00 Alavuden metsästysseura ry:n majalla Läsnä 22 Jäsentä Alavuden metsästysseura ry Kesäkokous 06.08.2015 klo 18:00 Alavuden metsästysseura ry:n majalla Läsnä 22 Jäsentä 2. 1 Kesäkokouksen avaus: Puheenjohtaja avasi kokouksen klo: 18.00 2 Kokouksen puheenjohtajan

Lisätiedot

RIISTAMAALIJAOSTO RIISTAMAALI HIRVI 2010

RIISTAMAALIJAOSTO RIISTAMAALI HIRVI 2010 RIISTAMAALIJAOSTO Puheenjohtaja Martti Renfors 0400-188 638 Rah. hoitaja Mika Honkiniemi 040-8458 644 Ratavastaava Jouko Luoma 0500-621 270 Esko Eerilä 050-3286 345 Pentti Humaloja 040-5454 486 Hannu Järvenpää

Lisätiedot

Suomen Metsästäjäliitto Pohjois-Savon piiri. Kilpailukauden päättäjäiset Hotelli Iso-Valkeinen Matti Räsänen

Suomen Metsästäjäliitto Pohjois-Savon piiri. Kilpailukauden päättäjäiset Hotelli Iso-Valkeinen Matti Räsänen Suomen Metsästäjäliitto Pohjois-Savon piiri Kilpailukauden päättäjäiset 04.10.2017 Hotelli Iso-Valkeinen Matti Räsänen Kilpailutoimikunta Matti Räsänen puh, joht. Harri Hyvönen vpj, metsästysammunta, luotilajit

Lisätiedot

Kilpailukalenteri 2018 Keski-Suomi

Kilpailukalenteri 2018 Keski-Suomi Kilpailukalenteri 2018 Keski-Suomi METSÄSTYSHAULIKKO JA TRAP Aika Paikka Kilpailu Yhteyshenkilö La 5.5.2018 Jämsä Cup 1 Juha-Matti Paavuori (hirvi!!) klo 10.00 Länkipohjan rata Vaherin Eränkävijät 040

Lisätiedot

HALIKON HAKONISKAT AMPUMAJUOKSUKALENTERI 2018

HALIKON HAKONISKAT AMPUMAJUOKSUKALENTERI 2018 HALIKON HAKONISKAT AMPUMAJUOKSUKALENTERI 2018 HUHTIKUU TOUKOKUU To 3.5. Klo HaHa AJ kokous n Urh. kenttä Ke 9.5. Helavalkijat, Ilmakivääriammuntaa Ilkka, Kari M. To 10.5 Lajiesittely Märy Ilkka, Reiska

Lisätiedot

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista:

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Sulkasato Iisalmi Jäsentiedote 1 /2017 Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Pelivuorot: Sulkasadon pelivuorot pelataan Kirkonsalmen

Lisätiedot

Siviiliseurojen ampumaratavuorot Hälvälä 2014 (1.4.2014-31.10.2014)

Siviiliseurojen ampumaratavuorot Hälvälä 2014 (1.4.2014-31.10.2014) Siviiliseurojen ampumaratavuorot Hälvälä 2014 (1.4.2014-31.10.2014) Ampumisen edellytyksenä on: - Ilmoittautuminen ja kirjautuminen tauluvarastolla ennen ammuntaa. - Ammunnan jälkeen ammuttujen laukausten

Lisätiedot

Mäntsälän Rhy mestaruuskilpailut / Hirvi :01 1

Mäntsälän Rhy mestaruuskilpailut / Hirvi :01 1 Mäntsälän Rhy mestaruuskilpailut / Hirvi 30.8.2015 21:01 1 Sija Sarja Nimi Seuran nimi Hirvi Hirv i uus 1 N Torvasti Taina Kaukalammen Metsästysseura 93 2 N Kylmäniemi Anu Nummisten Metsästysseura 84 33

Lisätiedot

Piirin "Pohjanmaa" tulevat kilpailut

Piirin Pohjanmaa tulevat kilpailut sivu 1 / 6 Piirin "Pohjanmaa" tulevat kilpailut Maaliskuu 2019 22.03.2019-24.03.2019 Hirvenhiihdon SM-kilpailut 2019 (SM) Ilomantsin hirvenhiihdon ja -juoksun SM-2019 seurayhtymä (Pohjois-Karjala) Hirvenhiihto,

Lisätiedot

Piirin "Satakunta" tulevat kilpailut

Piirin Satakunta tulevat kilpailut sivu 1 / 9 Piirin "Satakunta" tulevat kilpailut Toukokuu 2019 18.05.2019 Avoin, SA-VS Piiriottelu Nokian Seudun Ampujat (Satakunta) Pohjoismainen metsästysammunta Ampumarata, Turuntie 939, Nokia Toivonen

Lisätiedot

Vatulan ampumaurheilukeskus ry OHJE 1(6) Teerinevantie 30 39530 KILVAKKALA www.vatulanampumarata.net. 10.5.2014, rev. 23.6.2014.

Vatulan ampumaurheilukeskus ry OHJE 1(6) Teerinevantie 30 39530 KILVAKKALA www.vatulanampumarata.net. 10.5.2014, rev. 23.6.2014. Vatulan ampumaurheilukeskus ry OHJE 1(6) Kilpailuohjeet SML:n Metsästysammuntojen SM-kilpailut Ikaalisten Vatulassa 24. - 27.7.2014 LAJIT Kilpailut käydään SML:n Metsästysampumalajeissa: - Metsästyshaulikko

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 Riistanhoitoyhdistyksen no ja nimi: 279 Taivalkoski TOIMINTA-AJATUS: Riistanhoitoyhdistys on riistanhoitomaksusta ja pyyntilupamaksusta annetussa laissa tarkoitetun riistanhoitomaksun

Lisätiedot

MOUHIJÄRVEN METSÄSTYSSEURA RY JÄSENTIEDOTE 2/2011

MOUHIJÄRVEN METSÄSTYSSEURA RY JÄSENTIEDOTE 2/2011 MOUHIJÄRVEN METSÄSTYSSEURA RY JÄSENTIEDOTE 2/2011 Talvikokouksessa ennätysmäärä osanottajia Talvikokous pidettiin seuran majalla pe 18.2.2011. Majalle kerääntyi ennätysmäärä, 56 jäsentä talvikokousasioiden

Lisätiedot

HÄLVÄLÄN AMPUMAURHEILUKESKUS RY Johtokunta

HÄLVÄLÄN AMPUMAURHEILUKESKUS RY Johtokunta HÄLVÄLÄN AMPUMAURHEILUKESKUS RY Johtokunta Hollola ILMOITUS 26.4.2018 HAUK:N JÄSENSEUROJEN VALVONTAVUOROT HÄLVÄLÄN AMPUMARADALLA JA HIRVIRATOJEN KÄYTTÖVUOROT SEKÄ OHJEITA RATOJEN KÄYTÖSTÄ VUONNA 2018 1

Lisätiedot

RIISTAMAALI HIRVI 2014

RIISTAMAALI HIRVI 2014 RIISTAMAALI HIRVI 2014 RIISTAMAALIJAOSTO Puheenjohtaja Martti Renfors 0400-188 638 Rahaston hoit. Eino Pelkonen 040-5897 513 Ratavastaava Jouko Luoma 0500-621 270 Esko Eerilä 050-3286 345 Mika Honkiniemi

Lisätiedot

RHY:n hirvenhiihtokisa

RHY:n hirvenhiihtokisa RHY:n hirvenhiihtokisa Juuka, 05.03.2016 Yksilökilpailut Kilpasarja Miehet alle Nimi Nro Seura Hiihto Arviointi Ammunta Pisteet 1. Nousiainen Jarno 102 Petrovaaran Metsästysseura 2. Hirvonen Jarkko 101

Lisätiedot

Suomen Metsästäjäliitto Finlands Jägarförbund. Kansainvälisten lajien SM-kilpailut Mäntsälän Ampumaurheilukeskus

Suomen Metsästäjäliitto Finlands Jägarförbund. Kansainvälisten lajien SM-kilpailut Mäntsälän Ampumaurheilukeskus Suomen Metsästäjäliitto Finlands Jägarförbund Kansainvälisten lajien SM-kilpailut 2019 Mäntsälän Ampumaurheilukeskus Eurooppalainen metsästysammunta 8.6.2019 Yhdistelmäkilpailu N Sija Nro Nimi Sarja Piiri

Lisätiedot

RHY:n hirvenhiihtokisa

RHY:n hirvenhiihtokisa RHY:n hirvenhiihtokisa Juuka, 05.03.2016 Yksilökilpailut Kilpasarja Miehet alle 1. Nousiainen Jarno 102 Petrovaaran Metsästysseura 2. Hirvonen Jarkko 101 Vaikkojoen Erä 3. Räisänen Heikki (epäv.) 103 Piiri

Lisätiedot

Tietojamme saa laittaa näkyviin kunnan tiedotteisiin (kotisivut, harrasteoppaat ) kyllä

Tietojamme saa laittaa näkyviin kunnan tiedotteisiin (kotisivut, harrasteoppaat ) kyllä Jämijärven kunta JÄRJESTÖJEN AVUSTUSHAKEMUS (1/7) vapaa-aikatoimi PAKOLLINEN!!! Yhdistyksille järjestetään kaavakkeen täyttöilta 17.9.2019 HAKIJA: Tietojamme saa laittaa näkyviin kunnan tiedotteisiin (kotisivut,

Lisätiedot

3. VALITAAN KAKSI PÖYTÄKIRJANTARKASTAJAA, JA KAKSI ÄÄNTEN LASKIJAA

3. VALITAAN KAKSI PÖYTÄKIRJANTARKASTAJAA, JA KAKSI ÄÄNTEN LASKIJAA SULKAVANKYLÄN METSÄSTYSSEURA RY:N KESÄKOKOUS SEURAN MAJALLA SU 12.8.2018 KLO 19.00 TYÖJÄRJESTYS 1. KOKOUKSEN AVAUS 2. VALITAAN PUHEENJOHTAJA JA SIHTEERI 3. VALITAAN KAKSI PÖYTÄKIRJANTARKASTAJAA, JA KAKSI

Lisätiedot

RHY:n hirvenhiihtokisa

RHY:n hirvenhiihtokisa RHY:n hirvenhiihtokisa Juuka, 05.03.2016 Yksilökilpailut Kilpasarja Miehet alle Nimi Nro Seura Hiihto Arviointi Ammunta Pisteet 1. Nousiainen Jarno 102 Petrovaaran Metsästysseura 2. Hirvonen Jarkko 101

Lisätiedot

Mäntsälän Rhy mestaruuskilpailut / Hirvi :31 1

Mäntsälän Rhy mestaruuskilpailut / Hirvi :31 1 Mäntsälän Rhy mestaruuskilpailut / Hirvi 1.9.2013 23:31 1 Sija Sarja Nimi Seuran nimi Hirvi 1 N Jaakkola Asta Kaukalammen Metsästysseura 95 2 N Torvasti Taina Kaukalammen Metsästysseura 93 3 N Kylmäniemi

Lisätiedot

SML HIRVI Jurvan Metsästysseura ry. 2017

SML HIRVI Jurvan Metsästysseura ry. 2017 SML HIRVI Jurvan Metsästysseura ry. 2017 M Seura Sarja Nro. Alkuk. Loppuk. Uus. Yhteensä 1 Luomala Arto 88 91 179 2 Autio Mikko 86 87 173 3 Peltola Jarkko 88 83 171 4 Ristimäki Juha 83 87 170 5 Parkkamäki

Lisätiedot

Kilpailujen järjestämisestä vastaa Sotkamon ampujien, Kajaanin ampujien ja Vuolijoen urheiluampujien muodostama seurayhtymä.

Kilpailujen järjestämisestä vastaa Sotkamon ampujien, Kajaanin ampujien ja Vuolijoen urheiluampujien muodostama seurayhtymä. Kilpailukutsu Suomen Metsästäjäliitto Finlands Jägärförbund ry Metsästysammunnan ilma-aselajien SM-kilpailut 13-14.4.2019 Kutsumme kaikki Suomen Metsästäjäliiton piirit ja niiden jäsenet SML:n ilmaluodikon

Lisätiedot

Länsi-Suomen Lääninmestaruuskilpailut

Länsi-Suomen Lääninmestaruuskilpailut Länsi-Suomen Lääninmestaruuskilpailut Nokian ampumarata 30.06.2018 30.06.2018 20.20.32 SML-Hirvi, sarja M 1. Kari Koskinen PH 94 90 184 2. Jani Lingren KS 90 88 178 3. Kari Äikäs KS 90 84 174 4. Tommi

Lisätiedot

RIISTAMAALI HIRVI 2018

RIISTAMAALI HIRVI 2018 RIISTAMAALI HIRVI 2018 RIISTAMAALIJAOSTO Puheenjohtaja Mika Kivistö 0400-737298 Rahastonhoitaja Matti Pouta 044-9717663 Esko Eerilä 050-3286345 Hannu Järvenpää 0400-305839 Mauno Kivistö 040-5546178 Tapani

Lisätiedot

PERÄ-UURASTEN METSÄSTYSSEURA RY. Perä-Uurasten MS ry:n kesäkokouksen pöytäkirja. 14.8.2015 klo 19.00 Hukkapenkka Kivimäentie 248, Kotala

PERÄ-UURASTEN METSÄSTYSSEURA RY. Perä-Uurasten MS ry:n kesäkokouksen pöytäkirja. 14.8.2015 klo 19.00 Hukkapenkka Kivimäentie 248, Kotala PERÄ-UURASTEN METSÄSTYSSEURA RY Perä-Uurasten MS ry:n kesäkokouksen pöytäkirja 14.8.2015 klo 19.00 Hukkapenkka Kivimäentie 248, Kotala 1 Kokouksen avaus. Seuran puheenjohtaja Ari Tapanainen avasi kokouksen

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS vuodelta (numerotiedot liitteenä, sivu 4)

TOIMINTAKERTOMUS vuodelta (numerotiedot liitteenä, sivu 4) Metsästysseura/seurue TOIMINTAKERTOMUS vuodelta (numerotiedot liitteenä, sivu 4) Metsästysalueet kunnassa/kunnissa HALLINTO JA JÄSENET Johtokunta Puheenjohtaja Varapuheenjohtaja Jäsenet Sihteeri Rahastonhoitaja

Lisätiedot

Mattila-Harjan kyläosasto. Kauriin ja Peuran metsästys

Mattila-Harjan kyläosasto. Kauriin ja Peuran metsästys Mattila-Harjan kyläosasto Kauriin ja Peuran metsästys Metsäkauris : Ei kesäjahtia. Metsästysaika 1.9.2014 31.1.2015. Ajavaa koiraa käyttäen 28.9.2014 31.1.2015. Mattila-Harjan kyläosaston yhteinen saaliskiintiö

Lisätiedot

La Rantasalmi Katsastus/Cup Heikki Oinonen Klo 11:00 RUMA La 6.2 Punkaharju Katsastus/Cup Raimo Muhonen

La Rantasalmi Katsastus/Cup Heikki Oinonen Klo 11:00 RUMA La 6.2 Punkaharju Katsastus/Cup Raimo Muhonen Kilpailukalenteri 2010 Suur-Savo Hirvenhiihto La 9.1. Rantasalmi Piiriottelu KS-SS/Kats/Cup Heikki Oinonen Klo 11:00 RUMA 040 7052047 Huom: muuttuneet liikennejärjestelyt heikki.oinonen(at)pp.inet.fi La

Lisätiedot

Hirvenkävelyn SML:n SM-kilpailut

Hirvenkävelyn SML:n SM-kilpailut Hirvenkävelyn SML:n SM-kilpailut Ikaalinen, 04.08.2017 Joukkuekilpailu - Hirvikävely SML:n SM 2017 Joukkue Pisteet Juoksu Arviointi Ammunta Sarja 1. Pohjanmaa 11192 Puoliväli Tarmo 1148-578 (+1m/-4m/+6m/0m)

Lisätiedot

lupamaksu 1700 (10x xx50 ) maksettava lokakuun loppuun mennessä Marttilan Seudun Rhy:n tilille

lupamaksu 1700 (10x xx50 ) maksettava lokakuun loppuun mennessä Marttilan Seudun Rhy:n tilille Hirvijahti 2008 luvat 10 + 10 > Kangas 5 + 5 > Myllykylä 5 + 5 aikuisista enintään puolet uroksia > molemmat seurueet voivat ampua kolme naarasta > ensimmäisen seurueen saatua saaliiksi kolme urosta >>>

Lisätiedot

Joen Yawaran harjoitukset keväällä 2009

Joen Yawaran harjoitukset keväällä 2009 Joen Yawara ry:n tiedote 1/2009 Joen Yawaran harjoitukset keväällä 2009 HARJOITUSPAIKAN OSOITE JOENSUUN URHEILUTALO, KOSKIKATU 12. TATAMIT I JA II 2 KRS. PUNTTISALI URHEILUTALON ALAKERRASSA. PV AIKA PAIKKA

Lisätiedot

1 Kokouksen avaus ja hiljainen hetki. 2 Valitaan kokoukselle puheenjohtaja ja sihteeri.

1 Kokouksen avaus ja hiljainen hetki. 2 Valitaan kokoukselle puheenjohtaja ja sihteeri. Ypäjän Riistamiehet ry Pöytäkirja Vuosikokous 8.3.2019 Paikka: Ypäjänkylän Seuraintalo 1 Kokouksen avaus ja hiljainen hetki. Seuran puheenjohtaja Risto Rantanen avasi kokouksen klo 19.03. Kokousväki vietti

Lisätiedot

Vatulan ampumaurheilukeskus ry OHJE 1(7) Teerinevantie 30 39530 KILVAKKALA www.vatulanampumarata.net. Kilpailuohjeet

Vatulan ampumaurheilukeskus ry OHJE 1(7) Teerinevantie 30 39530 KILVAKKALA www.vatulanampumarata.net. Kilpailuohjeet Vatulan ampumaurheilukeskus ry OHJE 1(7) Kilpailuohjeet SML:n Metsästysammuntojen SM-kilpailut Ikaalisten Vatulassa 28. 31.7.2011 LAJIT Kilpailut käydään SML:n Metsästysampumalajeissa: SÄÄNNÖT Kilpailuissa

Lisätiedot

Alavuden metsästysseura ry Kesäkokous klo 18:00 Alavuden metsästysseura ry:n majalla Läsnä 24 jäsentä

Alavuden metsästysseura ry Kesäkokous klo 18:00 Alavuden metsästysseura ry:n majalla Läsnä 24 jäsentä Alavuden metsästysseura ry Kesäkokous 06.08.2013 klo 18:00 Alavuden metsästysseura ry:n majalla Läsnä 24 jäsentä 2 1 Kesäkokouksen avaus: Puheenjohtaja avasi kokouksen klo:18.10 2 Kokouksen puheenjohtajan

Lisätiedot

ISM Single Competitor Competitions. Nilsiä,

ISM Single Competitor Competitions. Nilsiä, ISM 2014 Nilsiä, 09.02.2014 Single Competitor Competitions M Nimi Nro Piiri Hiihto Arviointi Ammunta Pisteet 1. Savolainen Esa 14 PS 300 (23:29) 256 (-9m/+13m) 558 (93) 1114 2. Tuovinen Janne 5 PS 261

Lisätiedot

PERÄ-UURASTEN METSÄSTYSSEURA RY. Perä-Uurasten MS ry:n kesäkokouksen pöytäkirja klo Hukkapenkka Kivimäentie 248, Kotala

PERÄ-UURASTEN METSÄSTYSSEURA RY. Perä-Uurasten MS ry:n kesäkokouksen pöytäkirja klo Hukkapenkka Kivimäentie 248, Kotala PERÄ-UURASTEN METSÄSTYSSEURA RY Perä-Uurasten MS ry:n kesäkokouksen pöytäkirja 19.8.2016 klo 19.00 Hukkapenkka Kivimäentie 248, Kotala 1 Kokouksen avaus. Seuran puheenjohtaja Ari Tapanainen avasi kokouksen

Lisätiedot

RHY:n kilpailu - Tuloskooste 31.01.2016

RHY:n kilpailu - Tuloskooste 31.01.2016 RHY:n kilpailu JUUKA, 15.03.2014 Yksilökilpailut Kilpasarja Miehet alle 50v Nimi Nro Seura Hiihto Arviointi Ammunta Pisteet 1. Nousiainen Jarno 101 Petrovaaran Metsästysseura 288 (24:09) 244 (-5m/-23m)

Lisätiedot

Metsästysseura Ilo r.y.

Metsästysseura Ilo r.y. Metsästysseura Ilo r.y. TOIMINTASUUNNITELMA 2019 YLEISTÄ Seuratoimintaa pidetään yllä vähintään entiseen tapaan. Jäsenistä pidetään yllä Suomen Metsästäjäliiton jäsenrekisteriä ja huolehditaan rekisteristä

Lisätiedot

Hirvenjuoksun ISM-kisa

Hirvenjuoksun ISM-kisa Hirvenjuoksun ISM-kisa Juuka, 04.07.2015 Yksilökilpailut Kävelijät Sarjalle ei lasketa aikapisteitä. Sarjassa on 4 arviomatkaa. Nimi Nro Piiri Arviointi Ammunta Pisteet 1. Lemmetty Tuomas 164 PS 548 (+9m/+3m/+8m/+6m)

Lisätiedot

SUOMEN METSÄSTÄJÄLIITON KYMEN PIIRI RY

SUOMEN METSÄSTÄJÄLIITON KYMEN PIIRI RY 1 ESITYS: AIKA: PAIKKA: SUOMEN METSÄSTÄJÄLIITON KYMEN PIIRI RY PIIRIN 64:N TOIMINTAVUODEN TYÖJÄRJESTYKSEKSI 22.03.2018 KLO 18.00 valtakirjat klo 17 alkaen IMATRAN KYLPYLÄ; Purjekuja 2, 55420 Imatra 1.

Lisätiedot

RHY:n hirvenhiihto - Tuloskooste

RHY:n hirvenhiihto - Tuloskooste RHY:n hirvenhiihto Juuka, 28.03.2015 Yksilökilpailut Kilpasarja Miehet alle Nimi Nro Seura Hiihto Arviointi Ammunta Pisteet 1. Nousiainen Jarno 102 Petrovaaran Metsästysseura (23:23) 290 (+3m/+2m) 588

Lisätiedot

RHY:n hirvenhiihto - Tuloskooste

RHY:n hirvenhiihto - Tuloskooste RHY:n hirvenhiihto Juuka, 28.03.2015 Yksilökilpailut Kilpasarja Miehet alle 1. Nousiainen Jarno 102 Petrovaaran Metsästysseura (23:23) 290 (+3m/+2m) 588 (98) 1178 2. Hirvonen Jarkko 103 Vaikkojoen Erä

Lisätiedot

HAULIKKOJAOSTO HARJOITUSAJAT HAULIKKOJAOSTO 2016

HAULIKKOJAOSTO HARJOITUSAJAT HAULIKKOJAOSTO 2016 HAULIKKOJAOSTO 2016 HAULIKKOJAOSTO Pj Risto Väyrynen 040 5166 045 Siht. + nettisivut Päivi Laine 040 8472 411 paiv.lain@gmail.com Rah.hoit./Amp.koulu Matti Kokkonen 040 5511 544 Ratavastaava Markku Kokkonen

Lisätiedot

KOKKOLAN SUUNNISTAJAT ry

KOKKOLAN SUUNNISTAJAT ry KOKKOLAN SUUNNISTAJAT ry Jäsentiedote 1/2007 Hyvä KoS:n jäsen. Kos:n hallitus vuodelle 2007 Seuramme syyskokouksessa joulukuussa valittiin KoS:n uusi hallitus. Hallitukseen kuuluvat Simo Kattilakoski (pj.),

Lisätiedot

Hirvenhiihdon ISM-kilpailut 2016

Hirvenhiihdon ISM-kilpailut 2016 Hirvenhiihdon ISM-kilpailut 2016 Ilomantsi, 14.02.2016 Yksilökilpailut M 1. Lemmetty Timo 6 PS 275 (29:07) 296 (0m/-2m) 528 (88) 1099 2. Varis Jukka 8 PK 266 (30:35) 276 (+7m/+5m) 546 (91) 1088 3. Seppä

Lisätiedot

TULOKSET 14:40 Palohenkilöstön 52. SM-kilpailut Mäntsälä

TULOKSET 14:40 Palohenkilöstön 52. SM-kilpailut Mäntsälä HIRVI TULOKSET 14:40 44 etunimi sukunimi seura se. ju. ak. lk. lopputulos ratko1 ratko2 Kilpa 17 1 Aki Nyyssönen Pohjois-Savo 40 56 96 92 188 0 0 2 Arto Mäkelä Etelä-Karjala 39 57 96 88 184 0 0 3 Harri

Lisätiedot

TYRNÄVÄN RESERVILÄISET RY. 1. Oulun res 291 pistettå JÅÅskelÅinen Matti Oulun res 99 HeikkilÅ Petri Oulun res 96 Molander Tapio Oulun res 96

TYRNÄVÄN RESERVILÄISET RY. 1. Oulun res 291 pistettå JÅÅskelÅinen Matti Oulun res 99 HeikkilÅ Petri Oulun res 96 Molander Tapio Oulun res 96 TYRNÄVÄN RESERVILÄISET RY ESKON MALJA KILPAILUT 9.5. 2009 TYRNÄVÄN AMPUMA- RADALLA ReservilÅiskivÅÅri 10 laukausta makuulta, matka 100 m joukkuekilpailu 3 parasta kustakin yhdistyksestå. JOUKKUEKILPAILUN

Lisätiedot

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Kauko Harjula ja kokouksen sihteeriksi valittiin Kalevi Korhonen.

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Kauko Harjula ja kokouksen sihteeriksi valittiin Kalevi Korhonen. Pöytäkirja Metsästysseura Kerä ry:n vuosikokouksesta, joka pidettiin 17.2.2013 klo 12.00 alkaen seuran metsästysmajalla Kovelinlehdossa. Paikalla oli 67 seuran jäsentä. Lista osaottajista on liitteessä

Lisätiedot

Freestyle SM Ski Sport Finland ry kutsuu kaikki Suomen freestyletaitajat Rukalle kauden huipennukseen

Freestyle SM Ski Sport Finland ry kutsuu kaikki Suomen freestyletaitajat Rukalle kauden huipennukseen Freestyle SM- 2014 Ski Sport Finland ry kutsuu kaikki Suomen freestyletaitajat Rukalle 8. - 13.4.2014- kauden huipennukseen Freestylen FIS kilpailuihin SM- kilpailuihin ja Audi Freestyle Ski Tour 2014

Lisätiedot

ALA OUNASJOEN ERÄSTÄJIEN VUOSIKOKOUS 2010

ALA OUNASJOEN ERÄSTÄJIEN VUOSIKOKOUS 2010 Ala-Ounasjoen Erästäjät PÖYTÄKIRJA Johtokunta Rovaniemi 17.2.2010 ALA OUNASJOEN ERÄSTÄJIEN VUOSIKOKOUS 2010 AIKA 17.2.2010 klo 18.00 PAIKKA Toimitalo, Erästäjänpolku OSALLISTUJAT Seuran jäseniä 25 liitteenä

Lisätiedot

Nuorten ampumahiihdon MM-katsastukset ja XIX Heikki Hovin muistokilpailut Hämeenlinnassa Ahveniston ampumahiihtostadionilla 28.-29.1.

Nuorten ampumahiihdon MM-katsastukset ja XIX Heikki Hovin muistokilpailut Hämeenlinnassa Ahveniston ampumahiihtostadionilla 28.-29.1. Nuorten ampumahiihdon MM-katsastukset ja XIX Heikki Hovin muistokilpailut Hämeenlinnassa Ahveniston ampumahiihtostadionilla 28.-29.1.2012 OHJELMA pe 27.1. 1600-1800 Harjoittelu la 28.1. 0830 Joukkueenjohtajien

Lisätiedot

AIKA 18.12.2001 kello 16.30. Ala-Ounasjoen Erästäjien toimitalo

AIKA 18.12.2001 kello 16.30. Ala-Ounasjoen Erästäjien toimitalo ROVANIEMEN SEUDUN Kokouspäivämäärä 18.12.2001 RIISTANHOITOYHDISTYS JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA AIKA 18.12.2001 kello 16.30 PAIKKA SAAPUVILLA Ala-Ounasjoen Erästäjien toimitalo Hannu Lukkarila Pentti Hyvärinen

Lisätiedot

Kontiolahti Municipality KILPAILUKUTSU

Kontiolahti Municipality KILPAILUKUTSU Kontiolahti Municipality KILPAILUKUTSU KONTIOLAHDEN URHEILIJAT toivottaa Teidät lämpimästi tervetulleeksi ampumahiihdon veteraanien 21. mestaruuskilpailuihin. Ensimmäisen kerran tapahtuma on järjestetty

Lisätiedot

Hirvenjuoksun ISM-kisa

Hirvenjuoksun ISM-kisa Hirvenjuoksun ISM-kisa Juuka, 04.07.2015 Yksilökilpailut Kävelijät Sarjalle ei lasketa aikapisteitä. Sarjassa on 4 arviomatkaa. Nimi Nro Piiri Arviointi Ammunta Pisteet 1. Lemmetty Tuomas 164 PS 548 (+9m/+3m/+8m/+6m)

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA vuodelle 2015

TOIMINTASUUNNITELMA vuodelle 2015 LEPPÄVEDEN METSÄSTYSSEURA r.y TOIMINTASUUNNITELMA vuodelle 2015 YLEISTÄ (jäsenistö, kokoukset, maanvuokraus) Seuran hallituksen kokous pidettiin 19.01.2015 Pertti Parkkosella. Toimintavuoden 2015 vuosikokous

Lisätiedot

Vuosikokouksen pöytäkirja 2012

Vuosikokouksen pöytäkirja 2012 1/8 ALA-KEITELEEN RIISTANHOITOYHDISTYS Vuosikokouksen pöytäkirja 2012 Kokouspaikka: kokoustila Majakka, Torikatu 6, Äänekoski Aika: 20.2.2012 Kokous alkoi kello 18.01 1. Kokouksen avaus Rhy:n puheenjohtaja

Lisätiedot

Tulevat kilpailut. Elokuu sivu 1 / SML K-S Hirvikävelyharjoitus Rajamäki 8 Alkamisaika 17:00

Tulevat kilpailut. Elokuu sivu 1 / SML K-S Hirvikävelyharjoitus Rajamäki 8 Alkamisaika 17:00 sivu 1 / 6 Tulevat kilpailut Elokuu 2019 05.08.2019 SML K-S harjoitus Rajamäki 8 SumUm (Keski-Suomi) Ampumaradantie 14, Laukaa Vepsäläinen Pekka, 0503475910 08.08.2019 Pm-hirvenjuoksu ja cup 3/4 JEK (Uusimaa)

Lisätiedot

(RHY- työjärjestys 3 Riistanhoitoyhdistyksen vuosikokouksessa käsiteltävät asiat)

(RHY- työjärjestys 3 Riistanhoitoyhdistyksen vuosikokouksessa käsiteltävät asiat) 1 Kemijärven riistanhoitoyhdistys (RHY- työjärjestys 3 Riistanhoitoyhdistyksen vuosikokouksessa käsiteltävät asiat) KEMIJÄRVEN RIISTANHOITOYHDISTYS Vuosikokous 2013 Pöytäkirja Aika: 05.02.2013 klo 18.00

Lisätiedot

2. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Veli Kujala ja sihteeriksi Ville Neste. 3. Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Juha Neste ja Jyrki Leppälä.

2. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Veli Kujala ja sihteeriksi Ville Neste. 3. Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Juha Neste ja Jyrki Leppälä. SULKAVANKYLÄNKYLÄN METSÄSTYSSEURAN KESÄKOKOUS SEURAN MAJALLA KALINGISSA 6.8.2017 KLO 19:00 1. Vesa Laitila avasi kokouksen. Käytiin läpi riistakantojen tilannetta seuran alueella. 2. Kokouksen puheenjohtajaksi

Lisätiedot

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 09.11.2015

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 09.11.2015 HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 TOIMINTASUUNNITELMA 2016_ 1.Yleistä Vuoden 2016 tärkeimpinä toiminnallisina asioina on saada eri jaokset toimimaan itsenäisesti, järjestää hyviä kilpailuja,

Lisätiedot

Jokamiehenluokan. # ei kiusita. Säännöt. Järjestäjä: Joensuun Urheiluautoilijat ry. Yhteistyössä:

Jokamiehenluokan. # ei kiusita. Säännöt. Järjestäjä: Joensuun Urheiluautoilijat ry. Yhteistyössä: Jokamiehenluokan # ei kiusita Säännöt Järjestäjä: Joensuun Urheiluautoilijat ry Yhteistyössä: KILPAILUN SÄÄNNÖT JM EVK SM 2016 11.-12.6.2016 Jokamiehenluokan SM - kilpailu Joensuun Urheiluautoilijat Ry

Lisätiedot

Eurooppalainen metsästysammunta Yhdistelmäkilpailu

Eurooppalainen metsästysammunta Yhdistelmäkilpailu Suomen Metsästäjäliitto Finlands Jägarförbund Kansainvälisten lajien SM-kilpailut 2016 Mäntsälän Ampumaurheilukeskus Hirvihaarantie 725 HIRVIHAARA Eurooppalainen metsästysammunta 29.5.2016 Yhdistelmäkilpailu

Lisätiedot