Kilpailun säännöt. Kilpailuluokat ovat RWD (takavetoiset autot) sekä AWD (nelivetoiset autot)

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kilpailun säännöt. Kilpailuluokat ovat RWD (takavetoiset autot) sekä AWD (nelivetoiset autot)"

Transkriptio

1 Kilpailun säännöt Vermo Drift Festival (jäljempänä VDF) kilpailussa ajetaan noudattaen Gymkhana Grid kilpailuformaatin sääntöjä sekä Formula G organisaation sääntöjä Barrel Sprint, sekä Formula G kilpailuista. VDF ei ole AKK:n alainen virallinen kilpailu mutta kilpailuun osallistuvilta kuljettajilta vaaditaan virallinen kilpailijalisenssi (juniori, kansallinen tai kansainvälinen) tai AKK:n tarjoama Sporttiturva vakuutus. Kaikissa kilpailuautoissa tulee olla liikennevakuutus. Kilpailijat osallistuvat kilpailuun omalla vastuullaan, järjestäjä ei ole missään tilanteessa korvausvelvollinen autojen vaurioista. Tekniikkasäännöt Kilpailuluokat ovat RWD (takavetoiset autot) sekä AWD (nelivetoiset autot) Moottori Moottorikoko on vapaa, Moottorin tulee olla tiivis kaikilta osin. Mahdolliset veden, polttoaineen sekä öljyn huohotusjärjestelmät tulee ohjata autossa oleviin keräyssäiliöihin. Autojen jäähdytysjärjestelmissä tulee käyttää pelkästään vettä. Jäähdytinnesteiden käyttö on kielletty. Polttoaine ja tankkaaminen Vain tuotantopolttoaineet (95E, 98E sekä RE85) sekä kilpapolttoaineet (max. 104oct) ovat sallittuja) Tiimien tulee itse tankata autot vain sille varatulla alueella. Varikolla tankkaaminen on kielletty. Kori Auton korin ei tarvitse olla katulaillinen. Iskunvaimennuksen muokkaaminen on sallittu. Auton tulee olla kuljettajalle turvallinen niin pitkittäisissä kuin poikittaisissakin törmäysvoimissa. Auto tulee olla varustettu vähintään 3 pisteisillä turvavöillä, moottoriurheiluun tarkoitetut turvavyöt ovat suositeltavia. Ikkunat tulee olla kiinni koko ajosuorituksen ajan. Kilpailukäyttöön valmistetut istuimet ovat vahvasti suositeltuja. Auton vakiopenkkejä käytettäessä, niiden tulee olla katulaillisessa kunnossa Jarrut

2 Auton jarrut tulee perustua sarjatuotantojarruihin jotka on suunniteltu joko siviili- tai kilpakäyttöön. Jarrujen toimivuus tullaan tarkistamaan katsastuksen yhteydessä. Hydraulinen käsijarru on suositeltava lisävaruste. Jarruvalojen pitää olla toimintakuntoiset taaksepäin koko kilpailun ajan. Renkaat Renkaiden koko on vapaa. Renkaat tulee olla E-merkittyjä eli katulaillisia renkaita. Renkaiden E- merkintöjä tullaan valvomaan kilpailun aikana. Myös renkaiden kuntoa valvotaan kilpailun aikana. Kilpailijalta voidaan evätä starttioikeus vaarallisen heikkokuntoisten renkaiden takia. Hinauskoukut Hinauskoukkujen tulee olla esillä tai niiden paikka pitää olla selkeästi merkittynä edessä ja takana. Akku Akkujen pitää olla hyväkuntoisia, tiiviitä sekä hyvin kiinnitettyinä autoon. Akkujen kiinnitystä ja kuntoa tullaan valvomaan katsastuksessa. Pakoputkisto Pakoputken muutokset ovat sallittuja. Huomioittehan että ajamme lähellä asutuskeskusta joten autojen melutaso ei saa ylittää 97Db. Turvakaaret Turvakaaret eivät ole vaadittava turvavaruste mutta vahvasti suositeltu. Turvakaarien ei tarvitse olla FIA hyväksyttyjä. Kilpailun ennakkokatsastus Katsastuksessa kiinnitetään erityisesti huomiota seuraaviin kohtiin: - Turvavöiden kunto - Tuulilasin kunto ja esteetön näkeminen ulos - Akku on hyvässä kunnossa ja kiinnitetty hyvin - Jalkatiloissa eikä takakontissa ole irtotavaraa - Jarruvalot toimivat taaksepäin - Renkaat ovat E-merkityt - Mikäli autossa käytetään lisäpainoja, ne on merkitty keltaisella värillä ja kiinnitetty hyvin - Ei minkäänlaisia nestevuotoja - Auton kori on turvallinen - Renkaiden kiinnitys on oikeanlainen ja turvallinen - Tiimin huoltoteltalta löytyy vähintään yksi toimiva sammutin - Mikäli autossa käytetään turvatankkia, on se suojattu oikein paloseinän taakse - Kypärä on hyvässä ja turvallisessa kunnossa (FIA leimat eivät ole pakollisia) Ilmoittautuminen Mikäli haluat ilmoittautua kilpailuun, tulee sinun täyttää VDF ilmoittautumiskaavake ja maksaa ilmoittautumismaksu 120e ohjeiden mukaisesti. Ennen ilmoittautumista lue nämä säännöt tarkkaavaisesti, ilmoittautuessasi sitoudut noudattamaan niitä. Mukaan hyväksytään 25 takavetoista ja 25 nelivetoista autoa.

3 Kilpailijaohjeet Kilpailijan tulee käyttää kilpailusuorituksen aikana tulelta suojaavaa ajoasua. Asun tulee olla FIA:n hyväksymä. FIA:n autourheiluun hyväksymä kypärä on pakollinen turvavaruste. Kypärän hihnan tulee olla kiinnitettynä koko ajosuorituksen ajan. Muut ajamisessa käytettävät varusteet ovat vapaita. Kilpailun järjestäjä yhteistyössä kansainvälisen Formula G organisaation kanssa ei hyväksy minkäänlaista epäurheilijamaista käytöstä järjestäjiä, katsojia tai kanssakilpailijoita kohtaan. Epäurheilijamaiseen käytökseen luetaan sääntöjen noudattamatta jättäminen, järjestäjien ohjeistuksen laiminlyönti, vaarallinen ajotapa radalla tai varikkoalueella, tiimin kuljettajan tai muun henkilön käyttäytyminen sekä somessa huutelu. Epäurheilijamainen käytös johtaa välittömästi kilpailusta hylkäämiseen ja varikolta poistamiseen. Järjestäjä ei hyväksy kuljettajan tai kenenkään tiimin jäsenen esiintyä/toimia varikko tai rataalueella alkoholin, päihteen tai lääkeaineiden alaisena kilpailutapahtuman aikana. Tapahtumassa kaikkien yhteinen tavoite tulee olla ammattimainen sekä vastuullinen käyttäytyminen urheilutapahtumaa kohtaan ja tätä kautta näyttää katsojille mahdollisimman hyvää esimerkkiä. Iltabileissä alkoholin nauttiminen on sallittu (kunhan kuski puhaltaa aamulla nollat). Varikko Tiimille tullaan varaamaan oma varikkoalue. Lähtökohtaisesti suosittelemme että varikolla käytettäisiin pakettiauto+teltta huoltoa. Mikäli haluat tuoda alueelle isomman auton/bussin/kuormaauton/rekan, tulee siitä ilmoittaa järjestäjälle etukäteen. Ikävä kyllä alueelle ei mahdu kovinkaan montaa isoa huoltokalustoa. Varikolla auton alla tulee käyttää nesteiltä suojaavaa alusmattoa, sekä varata erikseen tarvikkeita öljynimeytykseen Varikkoaidat, banderollit, roll upit yms. profilointi on suositeltavaa jotta varikko saadaan näyttämään hyvältä Varikkoalue tulee pitää siistinä, varatkaa oma roskis, pitäkää vararenkaat mieluiten huoltoautossa ja työkalut yms. tarvikkeet siistissä järjestyksessä. Jokaisella tiimillä tulee olla varikolla näkyvissä vähintään 1 sammutin, mielellään pari! Tapahtuman jälkeen tiimit ovat velvollisia viemään vanhat renkaat yms. tavarat mukanaan. Varikkoalue tulee jättää samaan kuntoon kuin saavuttaessa! Varikolla 10km/h nopeusrajoitus Kuljettajakokous Kuljettajakokous on pakollinen kaikille kilpailuun osallistuville kuljettajille. Kuljettajakokous järjestetään molempina kilpailupäivinä Vermon raviradan kokoushuoneessa. Kilpailijat ovat velvollisia tarkistamaan aikataulut ilmoitustaululta sekä seuraamaan tapahtuman Facebook sivuja päivitysten varalta.

4 Kilpailun kulku Harjoitukset Kilpailu alkaa vapailla harjoituksilla. Harjoituksissa kaikki kuljettajat pääsevät ajamaan molempia kilpailuratoja. Kilpailija saa itse valita kumpaa rataa harjoittelee, valinta tehdään jo varikkoalueelta radalle järjestäytyessä. Suositeltavaa on että kilpailija harjoittelee jokatoinen kerta vasemman puoleisen radan (rata1) ja jokatoinen kerta oikean puoleisen radan (rata2). Harjoituksissa autot lähetetään radalle yksi kerrallaan per rata siinä järjestyksessä kun autot saapuvat lähtöön odotusalueelta (pre grid). Odotusalueella kuljettajien tulee istua autossaan jotta jonot liikkuvat saumattomasti. Odotusalueella saa olla kuljettajan lisäksi vain 1 tiimin henkilö. Aika-ajot Aika ajot ajetaan samalla kaavalla kuin harjoituksetkin. Kilpailijat voivat ajaa aika-ajoissa niin monta yritystä kuin kerkeävät, ruuhkatilanteissa järjestäjä varaa oikeuden tasata ajokertoja autojen välillä (esim. siirtää vain kerran ajanut kuljettaja odotusalueella 3 kertaa ajaneen edelle) Aika-ajo 2 ajetaan Sunnuntaina aamupäivällä joten peli ei ole menetetty mikäli et pääse lauantaina ajamaan teknisen vian yms. takia Aika-ajoissa kuljettajilla on max. 6 yritystä radalla, 3x rata1 ja 3x rata2. Aika-ajojen tuloksiin voimaan jää yhden radan paras aika. Aika-ajoista Kuski kuskia vastaan osioon pääsee 16 parasta molemmista luokista. Kuski kuskia vastaan Kuski kuskia vastaan semifinaalit ajetaan 16 nopeimman kesken pudotuskilpailuna kaaviolla aikaajojen 1. vs 16., 2. vs 15. jne. Kuski kuskia vastaan osuudessa suoritukseen lasketaan molempien ratojen yhteisaika. Kuljettajat tulevat ajamaan molemmat radat peräkkäin eli ensimmäisen suorituksen jälkeen autot tullaan ohjaamaan uudestaan lähtöön ja toiselle radalle. Superfinaalit Molempien luokkien neljä parasta osallistuvat kilpailun Superfinaaliin Teknisen vian korjaaminen Mikäli autoon tulee kuski kuskia vastaan osuudessa teknistä vikaa, voi kuljettaja pyytää 5 minuutin huoltotaukoa. Auto tulee huoltaa omassa varikkopilttuussa ja palata takaisin lähtöruutuun 5 minuutin aikana. Rangaistukset Ajosuorituksen aikana esteeseen osuminen - 2 sekunnin aikasakko Varaslähtö - Suorituksen hylkääminen Väärä rata - Suorituksen hylkääminen (Vääräksi radaksi katsotaan mikäli kuljettaja kiertää esteen yli 180 astetta väärältä puolelta, spinnaus ei ole väärä rata) Kuljettajien tulee seurata järjestäjän toteuttamaa ratakarttaa mahdollisimman tarkasti ja pysyä ajolinjalla. Ajolinjan ulkopuolella kovaa ajaminen, ajolinjan ulkopuolella tai radan ulkopuolella sudittaminen, driftaaminen sekä kovaa ajaminen johtaa kilpailusta hylkäämiseen. Väärälle radalle ajaminen johtaa suorituksen hylkäämiseen Kilpailurata Kilpailurata on Formula G organisaation suunnittelema rata. Rata1 ja rata2 ovat peilikuvat toisistaan ja esteet radalla on aseteltu samoilla mittasuhteilla. Järjestäjä ei voi luvata että radat ovat täysin identtiset/nopeat.

5 Kilpailuradan lähtö tapahtuu start boxista lippulähetyksellä. Ajanotto tapahtuu kennoilla Kilpailun maali tapahtuu stop boxin sisään. Kilpailijan tulee pysäyttää auto merkityn alueen sisään, mikäli auton jokin osa on laatikon ulkopuolella, kilpailija saa aikarangaistuksen. Kaikki ylimääräinen sudittelu, donitsit yms. ylimääräinen esiintyminen rata-alueen ulkopuolella on kielletty hylkäämisen uhalla! Palkinnot Kilpailun pääpalkintona molemmissa kilpailuluokissa on ns. Villi Kortti Gymkhana Grid finaalitapahtumaan. Monster Energy tarjoaa palkinnon sisältäen auton kuljetuskulut Rotterdamin satamasta kilpailupaikalle sekä takaisin Rotterdamiin (auto pitää itse viedä ja noutaa Suomi-Rotterdam), kuljettajan lentoliput ja 2hlö majoituksen kilpailun aikana. Muut palkinnot tulevat olemaan muisto- ja käyttöesineitä. Kilpailun järjestäjät tulevat järjestämään kuljettajille nimikirjoitustapahtuman molempina kilpailupäivinä. Kilpailijoilta toivotaan mukaan omia nimmarikortteja, julisteita tms. profilointituotteita jaettavaksi Kyseessä tulee siis olemaan ensimmäinen Suomessa nähtävä Gymkhana Grid tyylinen kilpailutapahtuma. Mikäli ymmärsit yllä mainitut säännöt ja haluat kilpailla paikasta Gridin finaaliin kilpailemaan Ken Blockia, Petter Solbergia ja muita supertähtiä vastaan, ilmoittaudu kilpailuun viimeistään perjantaina 12.5 klo mennessä. Muista että mikäli et ole löytänyt vielä sopivaa kilpailumuotoa autollesi, tämä on mahdollisuutesi! Lisätietoja kilpailusta ja sen säännöistä antaa Riku Tahko Parhaiten tavoitat meidät Vermo Drift Festivalin Facebook sivujen inboxista!

6

esv.fi & RADALLE.com!! PROUDLY PRESENTS: Kilpailukutsu FDO All Stars 2.10.2010 Motopark

esv.fi & RADALLE.com!! PROUDLY PRESENTS: Kilpailukutsu FDO All Stars 2.10.2010 Motopark esv.fi & RADALLE.com!! PROUDLY PRESENTS: Kilpailukutsu FDO All Stars 2.10.2010 Motopark KILPAILUKUTSU esv.fi & RADALLE.com: RADALLE.com FDO All Star 2010, 2.10.2010 PÄÄTOIMITSIJAT Kilpailijoiden yhteyshenkilö:

Lisätiedot

Pakoputkihuolto A. Anttila SM-Sprint. Korvenkylä Junkkari 14.10.2012

Pakoputkihuolto A. Anttila SM-Sprint. Korvenkylä Junkkari 14.10.2012 Pakoputkihuolto A. Anttila SM-Sprint Korvenkylä Junkkari 14.10.2012 OHJAAJAINFO Ajo-ohje Varikko ja kilpailutoimisto sijaitsevat Korvenkylän koululla ja sen välittömässä läheisyydessä, osoite on Korventie

Lisätiedot

BC5 / 2WD LUOKKA. Radio-ohjattavien 1/6 kupla krossareiden vuoden 2014 säännöt

BC5 / 2WD LUOKKA. Radio-ohjattavien 1/6 kupla krossareiden vuoden 2014 säännöt BC5 / 2WD LUOKKA Radio-ohjattavien 1/6 kupla krossareiden vuoden 2014 säännöt BC5 / 2WD Luokka Luokassa ajetaan luokka organisaattorin määrittelemällä rungolla ja kuplan korilla. Yhteyshenkilöt Sarjaorganisaattori

Lisätiedot

LAPPEENRANTA GP 28.4.2012. Joulella pisimmälle Kilpailukutsu ja säännöt

LAPPEENRANTA GP 28.4.2012. Joulella pisimmälle Kilpailukutsu ja säännöt LAPPEENRANTA GP 28.4.2012 Joulella pisimmälle Kilpailukutsu ja säännöt KILPAILUKUTSU: Joulella pisimmälle Lappeenranta GP on Lappeenrannan teknillisen yliopiston ja Saimaan ammattikorkeakoulun yhteistyönä

Lisätiedot

KILPAILUN SÄÄNNÖT FIXUS-IS-Tarvike Sprint

KILPAILUN SÄÄNNÖT FIXUS-IS-Tarvike Sprint KILPAILUN SÄÄNNÖT FIXUS-IS-Tarvike Sprint 10.5.2019 KILPAILUN JÄRJESTÄJÄ Järjestäjänä toimii Hämeen Moottoriseura Ry. Kilpailussa noudatetaan Harrastemoottoriurheilun kattojärjestö Ry:n (Hamu ry) teknisiä-

Lisätiedot

KILPAILUN SÄÄNNÖT Hyvinkää Karting 2.8.2014 Luokat

KILPAILUN SÄÄNNÖT Hyvinkää Karting 2.8.2014 Luokat KILPAILUN SÄÄNNÖT Hyvinkää Karting 2.8.2014 Luokat Cadett Micro Raket Junior Raket KF6 Junior KF6 Versio 5, 8.7.2014 KILPAILUN SÄÄNNÖT Kilpailun nimi: Hyvinkää Karting Päivämäärä: 2.8.2014 Kansallinen

Lisätiedot

Paikka Kokkola Paikka Kokkola Osoite Måttisenkatu 10 Osoite Måttisenkatu Kokkola Kokkola

Paikka Kokkola Paikka Kokkola Osoite Måttisenkatu 10 Osoite Måttisenkatu Kokkola Kokkola KILPAILUN SÄÄNNÖT Venetsia Drifting, Kokkola 29.08.2015 Kansallinen kilpailu Suomen Drifting ry ja Radalle UA I OHJELMA 24.08.15 Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa. Klo 9:00 Ilmoittautumisaika

Lisätiedot

KILPAILUN SÄÄNNÖT MOMO Syysendurance Saloon 3.10.2010 Kilpailun arvo: Kansallinen Kilpailun järjestäjä: MOMO Racing Team ry

KILPAILUN SÄÄNNÖT MOMO Syysendurance Saloon 3.10.2010 Kilpailun arvo: Kansallinen Kilpailun järjestäjä: MOMO Racing Team ry KILPAILUN SÄÄNNÖT MOMO Syysendurance Saloon 3.10.2010 Kilpailun arvo: Kansallinen Kilpailun järjestäjä: MOMO Racing Team ry Paikkakunta: Alastaro Cirkuit Loimaa I OHJELMA 6.9.2010 Kilpailun säännöt julkaistaan

Lisätiedot

ajettavan kilpailun Venetsia Drifting, Kokkola järjestäjänä on Suomen Drifting ry.

ajettavan kilpailun Venetsia Drifting, Kokkola järjestäjänä on Suomen Drifting ry. KILPAILUN SÄÄNNÖT Venetsia Drifting, Kokkola 25.08.2018 Kansallinen kilpailu Suomen Drifting ry I OHJELMA 10.08.18 Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa. 24.08.18 Klo 10:00 Ilmoittautumisaika

Lisätiedot

LIMINGANPORTTI JM. Lauantaina klo Liminka, Vehkamaan radalla. Alue 1 aluemestaruusosakilpailu

LIMINGANPORTTI JM. Lauantaina klo Liminka, Vehkamaan radalla. Alue 1 aluemestaruusosakilpailu LIMINGANPORTTI JM Lauantaina 24.9.2016 klo 11.00 Liminka, Vehkamaan radalla Alue 1 aluemestaruusosakilpailu KILPAILUN SÄÄNNÖT Liminganportti JM 24.09.2016 Kansallinen JM-kilpailu / alueen 1 aluemestaruusosakilpailu

Lisätiedot

Kilpailu järjestetään noudattaen Autourheilun yleisiä sääntöjä, drifting lajisääntöjä, sekä näitä Venetsia Drifting, Kokkola sääntöjä.

Kilpailu järjestetään noudattaen Autourheilun yleisiä sääntöjä, drifting lajisääntöjä, sekä näitä Venetsia Drifting, Kokkola sääntöjä. KILPAILUN SÄÄNNÖT Venetsia Drifting, Kokkola 27.08.2016 Kansallinen kilpailu Suomen Drifting ry I OHJELMA 01.08.16 Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa. Klo 10:00 Ilmoittautumisaika

Lisätiedot

LAPPEENRANTA GP SaimiaRACE Kilpailukutsu ja säännöt

LAPPEENRANTA GP SaimiaRACE Kilpailukutsu ja säännöt LAPPEENRANTA GP 25.4.2015 SaimiaRACE Kilpailukutsu ja säännöt KILPAILUKUTSU: SaimiaRACE Lappeenranta GP on Lappeenrannan teknillisen yliopiston ja Saimaan ammattikorkeakoulun yhteistyönä järjestämä kilpailu,

Lisätiedot

Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa.

Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa. KILPAILUN SÄÄNNÖT Aluemestaruus Itä-ja Kaakkois-Suomi 31.8-1.9.2019 Kansallinen Varkauden Urheiluautoilijat ry Varkaus I OHJELMA 15.8.2019 27.8.2019 klo: 23.00 Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen

Lisätiedot

Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa.

Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa. KILPAILUN SÄÄNNÖT Aluemestaruus Itä- ja Kaakkois-suomi 16-17.9.2017 Kansallinen Varkauden Urheiluautoilijat ry Varkaus I OHJELMA 28.8.2017 11.9.2017 klo: 23.59 Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen

Lisätiedot

RAMUDDEN JM. Lauantaina klo Liminka, Vehkamaan radalla. Alue 1 aluemestaruusosakilpailu

RAMUDDEN JM. Lauantaina klo Liminka, Vehkamaan radalla. Alue 1 aluemestaruusosakilpailu RAMUDDEN JM Lauantaina 24.8.2019 klo 11.00 Liminka, Vehkamaan radalla Alue 1 aluemestaruusosakilpailu KILPAILUN SÄÄNNÖT RAMUDDEN JM 24.08.2019 Kansallinen JM-kilpailu / alueen 1 aluemestaruusosakilpailu

Lisätiedot

KILPAILUNJOHTAJAT: Teemu Tikkaoja 040 500 7492 Lasse Lae 0500 661 381. SIHTEERI: Tiina Lae 050 500 2989. TURVAPÄÄLLIKÖ: Teemu Sillanpää 040 746 2876

KILPAILUNJOHTAJAT: Teemu Tikkaoja 040 500 7492 Lasse Lae 0500 661 381. SIHTEERI: Tiina Lae 050 500 2989. TURVAPÄÄLLIKÖ: Teemu Sillanpää 040 746 2876 KILPAILUNJOHTAJAT: Teemu Tikkaoja 040 500 7492 Lasse Lae 0500 661 381 SIHTEERI: Tiina Lae 050 500 2989 TURVAPÄÄLLIKÖ: Teemu Sillanpää 040 746 2876 RATATUOMAREIDEN PÄÄLLIKKÖ: Ismo Lepistö 040 864 4303 KILPAILIJOIDEN

Lisätiedot

Ramudden Asfaltti - sprint Oulu

Ramudden Asfaltti - sprint Oulu Ramudden Asfaltti - sprint Oulu RALLISPRINT-KILPAILUN SÄÄNNÖT pvm: La 03.6.2017 Arvo: Kansallinen ralli - sprint. AKK alue 1 Aluemestaruusosakilpailu Järjestäjä: Oulun Urheiluautoilijat ry Paikka: Jäälin

Lisätiedot

ajettavan kilpailun EPUA Drifting järjestäjinä ovat Etelä-Pohjanmaan Urheiluautoilijat ja Suomen Drifting ry.

ajettavan kilpailun EPUA Drifting järjestäjinä ovat Etelä-Pohjanmaan Urheiluautoilijat ja Suomen Drifting ry. KILPAILUN SÄÄNNÖT EPUA Drifting, Hirvijärventie 16, Lapua 26.05.2018 Kansallinen kilpailu Etelä-Pohjanmaan UA ja Suomen Drifting ry I OHJELMA 30.04.18 Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen

Lisätiedot

KILPAILIJATIEDOTE. Raakarautaränni

KILPAILIJATIEDOTE. Raakarautaränni Raakarautaränni 13.01.2013 KILPAILIJATIEDOTE Kilpailutoimisto Kilpailutoimisto sijaitsee kilpailupaikalla ja avataan klo 7.00. Kilpailutoimiston puhelinnumero kilpailuaamuna 0400 809 909. Nuortenluokan

Lisätiedot

OUA 2016 Asfalttisprint

OUA 2016 Asfalttisprint OUA 2016 Asfalttisprint RALLISPRINT-KILPAILUN SÄÄNNÖT pvm: La 13.8.2016 Arvo: Kansallinen ralli - sprint. AKK alue 1 Aluemestaruusosakilpailu Järjestäjä: Oulun Urheiluautoilijat ry Paikka: Jäälin yrityspuisto

Lisätiedot

RALLISPRINT KILPAILUN SÄÄNNÖT

RALLISPRINT KILPAILUN SÄÄNNÖT RALLISPRINT KILPAILUN SÄÄNNÖT Nokian Future sprint 2 18.06.2017 klo 11:00 www.nokianua.fi RALLISPRINT-KILPAILUN SÄÄNNÖT Nokia Future sprint 2 18.6.2017 Future Cup rallisprint sarjan 4. osakilpailu Nokian

Lisätiedot

Kilpailunjohdon tervehdys

Kilpailunjohdon tervehdys Kilpailunjohdon tervehdys Hyvä EPUA Drifting SM -kilpailun osanottaja Taas on se aika vuodesta, kun kilpailu viedään keskelle kaupunkia. Valitettavasti tämä on viimeinen kerta, kun EPUA Drifting toteutetaan

Lisätiedot

KILPAILUTOIMISTO Kilpailupäivänä klo 7.30 alkaen, Jättiläisenmaan ravintolan alakerroksessa Kilpailutoimisto Tanja Mähönen 040 7659298

KILPAILUTOIMISTO Kilpailupäivänä klo 7.30 alkaen, Jättiläisenmaan ravintolan alakerroksessa Kilpailutoimisto Tanja Mähönen 040 7659298 KILPAILIJATIEDOTE Kilpailun nimi Jättiläisenmaa RalliSprint Päivämäärä 21.03.2015 Kilpailun järjestäjä Ralli Team Kainuu Ry / Harrasteralli Ry Paikkakunta Kivesvaara 1. KILPAILUSTA YLEENSÄ 1.1 Kilpailun

Lisätiedot

-TUOTE RALLISPRINT

-TUOTE RALLISPRINT KILPAILIJAOHJE KILPAILUALUE JA TOIMISTO Kilpailupaikkana on Myllynummen alue Keravalla. Kilpailutoimisto sijaitsee varikkoalueella ja on avoinna alla olevan aikataulun mukaisesti. Sisääntulo alueelle Sementtitehtaankadun

Lisätiedot

KILPAILUN SÄÄNNÖT. Hämeenkyrö klo Hämeenkyrön Urheiluautoilijat Ry

KILPAILUN SÄÄNNÖT. Hämeenkyrö klo Hämeenkyrön Urheiluautoilijat Ry KILPAILUN SÄÄNNÖT Hämeenkyrö 29.9.2019 klo 12.00 Hämeenkyrön Urheiluautoilijat Ry RALLISPRINT-KILPAILUN SÄÄNNÖT JSH-Kuljetus Rallisprint 29.9.2019 Kansallinen kilpailu Hämeenkyrön Urheiluautoilijat Hämeenkyrö

Lisätiedot

KILPAILUN SÄÄNNÖT. Hämeenkyrö klo Hämeenkyrön Urheiluautoilijat Ry

KILPAILUN SÄÄNNÖT. Hämeenkyrö klo Hämeenkyrön Urheiluautoilijat Ry KILPAILUN SÄÄNNÖT Hämeenkyrö 23.9.2018 klo 12.00 Hämeenkyrön Urheiluautoilijat Ry RALLISPRINT-KILPAILUN SÄÄNNÖT JSH-Kuljetus Rallisprint 23.9.2018 Kansallinen kilpailu Hämeenkyrön Urheiluautoilijat Hämeenkyrö

Lisätiedot

NATIONAL RACE SERIES

NATIONAL RACE SERIES NATIONAL RACE SERIES KANSALLINEN RATA SARJA 2013 Sarjasäännöt 1. YLEISTÄ Sarjan kilpailut järjestetään ja pisteet lasketaan paikallisten osakilpailujärjestäjien toimesta. Kilpailuissa noudatetaan AKK Motorsport

Lisätiedot

KILPAILIJAOHJE. Ilmoittautuminen. ORPE Rallicross SM Kouvola 16.5.2015

KILPAILIJAOHJE. Ilmoittautuminen. ORPE Rallicross SM Kouvola 16.5.2015 KILPAILIJAOHJE - Perjantaina varikko aukeaa klo 12.00, sitä ennen kilpailijat eivät pääse kalustoineen varikolle muuten kun kilpailun johdon luvalla. - Kilpailuun ilmoittautuminen tapahtuu FK-kerhon huoltorakennuksen

Lisätiedot

Kilpailijatiedote Keurusselka 5. miniralli

Kilpailijatiedote Keurusselka 5. miniralli Kilpailijatiedote Keurusselka 5. miniralli 10.2.2018 Kilpailun järjestäjä on Rallimiehet ry. HaMu ry jäsenyhdistys. Kilpailutoimisto aamulla 8.00 11.00 Lielahden Autokeskus Oy Arimontie. Viikinlahdenyrityspuisto

Lisätiedot

NATIONAL RACE SERIES

NATIONAL RACE SERIES NATIONAL RACE SERIES KANSALLINEN RATA SARJA 2012 Sarjasäännöt 1. YLEISTÄ Sarjan kilpailut järjestetään ja pisteet lasketaan paikallisten osakilpailujärjestäjien toimesta. Kilpailuissa noudatetaan AKK Motorsport

Lisätiedot

VIHTI CUP 2018 Raket 95/Mini 60 -luokkien Säännöt

VIHTI CUP 2018 Raket 95/Mini 60 -luokkien Säännöt VIHTI CUP 2018 Raket 95/Mini 60 -luokkien Säännöt Vihti Cup on karting harrastajille tarkoitettu Karting -kerhokilpailusarja, jonka osakilpailut ajetaan erikseen ilmoitettuina keskiviikko iltoina Vihdin

Lisätiedot

Metsä-Multia RALLISPRINT KILPAILUN SÄÄNNÖT. Paltasen Autourheilukeskus Pieksämäki

Metsä-Multia RALLISPRINT KILPAILUN SÄÄNNÖT. Paltasen Autourheilukeskus Pieksämäki Metsä-Multia RALLISPRINT KILPAILUN SÄÄNNÖT Paltasen Autourheilukeskus Pieksämäki RALLISPRINT-KILPAILUN SÄÄNNÖT Metsä-Multia rallisprint Kansallinen ja alue 4 aluemestaruusosakilpailu Pieksämäen Urheiluautoilijat

Lisätiedot

LAPPEENRANTA GP 27.4.2013. Joulella pisimmälle Kilpailukutsu ja säännöt

LAPPEENRANTA GP 27.4.2013. Joulella pisimmälle Kilpailukutsu ja säännöt LAPPEENRANTA GP 27.4.2013 Joulella pisimmälle Kilpailukutsu ja säännöt KILPAILUKUTSU: Joulella pisimmälle Lappeenranta GP on Lappeenrannan teknillisen yliopiston ja Saimaan ammattikorkeakoulun yhteistyönä

Lisätiedot

NATIONAL RACE SERIES

NATIONAL RACE SERIES NATIONAL RACE SERIES KANSALLINEN RATASARJA 2013 Sarjasäännöt 1. YLEISTÄ Sarjan kilpailut järjestetään ja pisteet lasketaan paikallisten osakilpailujärjestäjien toimesta. Kilpailuissa noudatetaan AKK Motorsport

Lisätiedot

KERIMAA SPRINT KILPAILUN SÄÄNNÖT

KERIMAA SPRINT KILPAILUN SÄÄNNÖT KERIMAA SPRINT KILPAILUN SÄÄNNÖT SAVONLINNA 19.5.2018 KLO 16.00 www.savonlinnanua.net Kilpailun nimi KERIMAA SPRINT Päivämäärä 19.5.2018 Kilpailun arvo Kansallinen kilpailu Historic rallisprint-sarjan

Lisätiedot

Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa.

Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa. KILPAILUN SÄÄNNÖT Aluemestaruus Kaakkois-Suomi 6 3.9-4.9.2016 Kansallinen Varkauden Urheiluautoilijat ry Varkaus I OHJELMA 23.08.16 31.08.16 klo: 23.59 Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen

Lisätiedot

30. OUA RALLI-SPRINT SANGI 2019 KILPAILUN SÄÄNNÖT

30. OUA RALLI-SPRINT SANGI 2019 KILPAILUN SÄÄNNÖT 30. OUA RALLI-SPRINT SANGI 2019 KILPAILUN SÄÄNNÖT Sanginjoki, Muhos / Oulu Su 10.2.2019 kello 11:00 www.oua.fi RALLISPRINT-KILPAILUN SÄÄNNÖT Kilpailun nimi 30. OUA Ralli sprint Sangi, 2019 Päivämäärä Su

Lisätiedot

Rinne-Market SM Sprint säännöt

Rinne-Market SM Sprint säännöt Rinne-Market SM Sprint säännöt Rovaniemi 10.3.2018 klo 11.30 www.roiua.fi RALLISPRINT-KILPAILUN SÄÄNNÖT Rinne-Market SM Sprint 10.3.2018 Rovaniemen Urheiluautoilijat ry Rovaniemi 1. OHJELMA 14.2.18 4.3.18

Lisätiedot

ATT Autotalo Asfalttirallisprint KILPAILUN SÄÄNNÖT

ATT Autotalo Asfalttirallisprint KILPAILUN SÄÄNNÖT ATT Autotalo Asfalttirallisprint KILPAILUN SÄÄNNÖT Kankaanpää, Pansian teollisuusalue 20.5.2018 klo 12.00 Kankaanpään Urheiluautoilijat Ry www.kankua.fi RALLISPRINT-KILPAILUN SÄÄNNÖT ATT Autotalo Asfalttirallisprint

Lisätiedot

Ratakasi 2014. Radio-ohjattavien 1/8 rata-autojen sarjasäännöt 2014

Ratakasi 2014. Radio-ohjattavien 1/8 rata-autojen sarjasäännöt 2014 Ratakasi 2014 Radio-ohjattavien 1/8 rata-autojen sarjasäännöt 2014 Versio 2 / 27.5.2014 1. Yleistä Nämä tekniset säännöt mukailevat EFRA 1/8 I.C. Track luokan teknisiä sääntöjä. Kielikäännöksen lisäksi

Lisätiedot

Autoluojus Asfalttirallisprint KILPAILUN SÄÄNNÖT Kankaanpää, Pansian teollisuusalue klo 12.00

Autoluojus Asfalttirallisprint KILPAILUN SÄÄNNÖT Kankaanpää, Pansian teollisuusalue klo 12.00 Autoluojus Asfalttirallisprint KILPAILUN SÄÄNNÖT Kankaanpää, Pansian teollisuusalue 21.5.2017 klo 12.00 Kankaanpään Urheiluautoilijat Ry www.kankua.fi RALLISPRINT-KILPAILUN SÄÄNNÖT Kankaanpään Asfalttisprint

Lisätiedot

LMM RALLISPRINT KILPAILIJAOHJE. Lievestuore

LMM RALLISPRINT KILPAILIJAOHJE. Lievestuore LMM RALLISPRINT KILPAILIJAOHJE Lievestuore www.lmm.fi HYVÄT KILPAILIJAT Tervetuloa Laukaan Lievestuoreelle, Keski-Suomeen, ajamaan SM rallisprintkilpailua. Kilpailu on samalla Keski-Suomen aluemestaruussarjan

Lisätiedot

RALLISPRINT-KILPAILUN SÄÄNNÖT Kemora Asfalttisprint Kansallinen Järj. Kokkolan Urheiluautoilijat ry Kemoran Moottorirata

RALLISPRINT-KILPAILUN SÄÄNNÖT Kemora Asfalttisprint Kansallinen Järj. Kokkolan Urheiluautoilijat ry Kemoran Moottorirata RALLISPRINT-KILPAILUN SÄÄNNÖT Kemora Asfalttisprint 16.4.2016 Kansallinen Järj. Kokkolan Urheiluautoilijat ry Kemoran Moottorirata 1. OHJELMA 16.3.2016 10.4.2016 Klo 23.59 13.4.2016 16.4.2016 Klo 08.00

Lisätiedot

Kilpailun säännöt julkaistaan, ilmoittautuminen ja ennakkotutustumiskielto alkavat.

Kilpailun säännöt julkaistaan, ilmoittautuminen ja ennakkotutustumiskielto alkavat. TIETOPALVELU-RALLIN SÄÄNNÖT Rallin Juniori Suomenmestaruus sarjan osakilpailu 09.08.2014 Poppoo Team Ry Lahti I OHJELMA 02.06.2014 29.07.2014 klo 23.59 03.08.2014 08.08.2014 klo 17.00 Kilpailun säännöt

Lisätiedot

GRACEVILLE SPRINT-KILPAILUN SÄÄNNÖT

GRACEVILLE SPRINT-KILPAILUN SÄÄNNÖT GRACEVILLE SPRINT-KILPAILUN SÄÄNNÖT Kilpailun nimi GRACEVILLE-SPRINT Päivämäärä 9.9.2017 Kilpailun arvo Kansallinen, aluemestaruus Alue 3 Kilpailun järjestäjä Paikkakunta Iisalmi 1. OHJELMA 21.8.2017 Kilpailun

Lisätiedot

KANSALLINEN ENDURANCE SALOON SARJA SÄÄNNÖT 2015

KANSALLINEN ENDURANCE SALOON SARJA SÄÄNNÖT 2015 KANSALLINEN ENDURANCE SALOON SARJA SÄÄNNÖT 2015 1. Yleistä 1.1. Kansallisen Endurance Saloon sarjan osakilpailut järjestetään AKK- Motorsport ry:n luvalla Autourheilun Sääntökirjan 2015 ja näiden vuoden

Lisätiedot

AUTOURHEILUN KANSALLINEN KESKUSLIITTO AKK ry LÄNSI-SUOMEN ALUE 7. Kilpailukutsu ALUE KUPPI 2011

AUTOURHEILUN KANSALLINEN KESKUSLIITTO AKK ry LÄNSI-SUOMEN ALUE 7. Kilpailukutsu ALUE KUPPI 2011 AUTOURHEILUN KANSALLINEN KESKUSLIITTO AKK ry LÄNSI-SUOMEN ALUE 7 Kilpailukutsu ALUE KUPPI 2011 Kilpailukutsu Alastaron Moottoriradalla ajettavassa Länsi-Suomen Alueen 7 Alue-Kupin osakilpailuissa noudatetaan

Lisätiedot

X4 RALLY CUP

X4 RALLY CUP X4 RALLY CUP 2012-2013 Kilpailut Kilpailuja kaudelle 2012-13 järjestetään 8 kpl:ttä. 4 kesällä asfaltilla ja 4 talvella jääspeedwaynä. Osakilpailu no.1 ja 2 Osakilpailu no.3 Osakilpailu no.4 5.5-6.5.2012

Lisätiedot

RALLISPRINT KILPAILUN SÄÄNNÖT. Botniaring Future 1 Botniaringin moottorirata klo 14:00

RALLISPRINT KILPAILUN SÄÄNNÖT. Botniaring Future 1 Botniaringin moottorirata klo 14:00 RALLISPRINT KILPAILUN SÄÄNNÖT Botniaring Future 1 Botniaringin moottorirata 15.7.2017 klo 14:00 RALLISPRINT-KILPAILUN SÄÄNNÖT Botniaring Future 1 15.7.2017 Future Cup rallisprint sarjan 5. osakilpailu

Lisätiedot

IKH SM ASFALTTISPRINT KILPAILUN SÄÄNNÖT. Aronkylän teollisuusalue, Kauhajoki Sunnuntai klo 12.00

IKH SM ASFALTTISPRINT KILPAILUN SÄÄNNÖT. Aronkylän teollisuusalue, Kauhajoki Sunnuntai klo 12.00 IKH SM ASFALTTISPRINT KILPAILUN SÄÄNNÖT Aronkylän teollisuusalue, Kauhajoki Sunnuntai 28.5.2017 klo 12.00 IKH RALLISPRINT SM-KILPAILUN SÄÄNNÖT 28.5.2017 Kilpailun arvo: Rallisprintin SM sarjan 4:s osakilpailu

Lisätiedot

Seloy SM-Rallisprint Ohjaajainfo

Seloy SM-Rallisprint Ohjaajainfo Seloy SM-Rallisprint 15.10.2017 Ohjaajainfo Tervetuloa kilpailemaan Seloy SM-Rallisprinttiin Huittisiin! Tuomaristo: Puheenjohtaja Tuomari Tuomari Pasi Korkiamäki, Ruovesi Jari Parto, Sastamala Juha Solin,

Lisätiedot

Kilpailun säännöt. Kilpailunjärjestäjä Kilpailun järjestäjä toimii Rallimiehet ry. Harrastemootoriurheilun keskusjärjestö (HaMu) ry jäsenyhdistys.

Kilpailun säännöt. Kilpailunjärjestäjä Kilpailun järjestäjä toimii Rallimiehet ry. Harrastemootoriurheilun keskusjärjestö (HaMu) ry jäsenyhdistys. Kilpailun säännöt REKA Rallisprint 17.8.2019 Kilpailunjärjestäjä Kilpailun järjestäjä toimii Rallimiehet ry. Harrastemootoriurheilun keskusjärjestö (HaMu) ry jäsenyhdistys. Yleiskuvauskilpailusta Kilpailu

Lisätiedot

Järjestäjä varaa oikeuden peruuttaa kilpailuluokkia, mikäli luokassa on alle 8 kilpailijaa.

Järjestäjä varaa oikeuden peruuttaa kilpailuluokkia, mikäli luokassa on alle 8 kilpailijaa. KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT KOTKAN KEVÄTAJO 5.-6.5.2012 AKK:n lupanumero 4/FK/2012 Kotkan FK-Kerho kutsuu karting kilpailijoita osallistumaan Kevätajo -nimiseen kilpailuun 5.-6.5.2012 Kotkan FK-radalle.

Lisätiedot

KILPAILUN SÄÄNNÖT MOMO Motor Sport Weekend Kilpailun arvo: Kansallinen Kilpailun järjestäjä: MOMO Racing Team ry

KILPAILUN SÄÄNNÖT MOMO Motor Sport Weekend Kilpailun arvo: Kansallinen Kilpailun järjestäjä: MOMO Racing Team ry KILPAILUN SÄÄNNÖT MOMO Motor Sport Weekend 2013 20.9.2013 Kilpailun arvo: Kansallinen Kilpailun järjestäjä: MOMO Racing Team ry Paikkakunta: Alastaro Cirkuit Loimaa I ALUSTAVA OHJELMA 4.9.2013 Kilpailun

Lisätiedot

Kilpailupäivänä klo 9.00 alkaen, Vanha Sinisalon Teollisuushalli, Teollisuustie 2 (radalle menevän tien varressa)

Kilpailupäivänä klo 9.00 alkaen, Vanha Sinisalon Teollisuushalli, Teollisuustie 2 (radalle menevän tien varressa) KILPAILIJATIEDOTE Kilpailun nimi Puolangan JääRalliSprint Päivämäärä 30.03.2019 Kilpailun järjestäjä Ralli Team Kainuu Ry / HAMU Ry Paikkakunta Puolanka 1. KILPAILUSTA YLEENSÄ 1.1 Kilpailun aikataulu klo

Lisätiedot

IAME Series Finland. Kilpailuorganisaatio. Kilpailun luokat. Aikataulu TÄRKEÄT INFOT SÄÄNNÖT

IAME Series Finland. Kilpailuorganisaatio. Kilpailun luokat. Aikataulu TÄRKEÄT INFOT SÄÄNNÖT TÄRKEÄT INFOT SÄÄNNÖT IAME Series Finland Rata Porin FK-rata Osoite Vanha Raumantie 699 28660 Pori, Finland Järjestäjä Radalle Urheiluautoilijat ry Päivämäärä 3.-4.8.2019 GPS-koordinaatit 61.441600, 21.658539

Lisätiedot

KILPAILUN SÄÄNNÖT. NILSIÄN URHEILUAUTOILIJAT ry

KILPAILUN SÄÄNNÖT. NILSIÄN URHEILUAUTOILIJAT ry KILPAILUN SÄÄNNÖT NILSIÄN URHEILUAUTOILIJAT ry RALLISPRINT-KILPAILUN SÄÄNNÖT TAHKO SM - Rallisprint 27.09.2014 SM, kansallinen, alue 3 aluemestaruusosakilpailu Nilsiän Urheiluautoilijat ry Nilsiä 1. OHJELMA

Lisätiedot

SÄHKÖISTYS Varikkoalueella on saatavissa rajoitetusti sähköä, alueelle järjestetyn sähkön on riitettävä kaikille!

SÄHKÖISTYS Varikkoalueella on saatavissa rajoitetusti sähköä, alueelle järjestetyn sähkön on riitettävä kaikille! Kilpailijainfo Tervehrys Seinäjoelta! Tervetuloa kilpailijaksi Vauhtiajoihin. Ohessa tietoa tapahtumasta. EPUAn sivustolla voit tutustua rataalueen karttaan, Seinäjoen kaupungin sivustolla on laajempi

Lisätiedot

Jokamiehenluokan. # ei kiusita. Säännöt. Järjestäjä: Joensuun Urheiluautoilijat ry. Yhteistyössä:

Jokamiehenluokan. # ei kiusita. Säännöt. Järjestäjä: Joensuun Urheiluautoilijat ry. Yhteistyössä: Jokamiehenluokan # ei kiusita Säännöt Järjestäjä: Joensuun Urheiluautoilijat ry Yhteistyössä: KILPAILUN SÄÄNNÖT JM EVK SM 2016 11.-12.6.2016 Jokamiehenluokan SM - kilpailu Joensuun Urheiluautoilijat Ry

Lisätiedot

Harjoitukset - Ennen kilpailua on järjestettävä vähintään 40 minuuttia kestävä vapaa harjoitus.

Harjoitukset - Ennen kilpailua on järjestettävä vähintään 40 minuuttia kestävä vapaa harjoitus. Mopoendurance säännöt Näiden sääntöjen lisäksi sovelletaan mitä SML:n, UEM:n ja FIM:n säännöissä on säädetty soveltuvilta osin. SML:n lajisääntöinä sovelletaan mitä Road Racing lajisäännöissä (myöhempänä

Lisätiedot

RALLISPRINT KILPAILUN SÄÄNNÖT

RALLISPRINT KILPAILUN SÄÄNNÖT RALLISPRINT KILPAILUN SÄÄNNÖT Siikajoen moottoriurheilukeskus 03.02.2018 Siikajoen Moottoriurheilijat ry RALLISPRINT-KILPAILUN SÄÄNNÖT Jaresko Oy rallisprint La 3.2.2018 Kansallinen / Alue 1, Aluemestaruus

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU/KILPAILUN SÄÄNNÖT. TÖYSÄN SJM-karting

KILPAILUKUTSU/KILPAILUN SÄÄNNÖT. TÖYSÄN SJM-karting KILPAILUKUTSU/KILPAILUN SÄÄNNÖT TÖYSÄN SJM-karting 2017 30.6-2.7.2017 KILPAILUKUTSU SuomenSelän Karting ry kutsuu karting-kilpailijoita osallistumaan Töysän SJM 2017 nimiseen kilpailuun 30.6-2.7.2017 Töysän

Lisätiedot

KILPAILUN SÄÄNNÖT. Lakeuden Urheiluautoilijat ry RAMIRENT SPRINT

KILPAILUN SÄÄNNÖT. Lakeuden Urheiluautoilijat ry RAMIRENT SPRINT KILPAILUN SÄÄNNÖT RAMIRENT SPRINT 1 9.5.2015 Lakeuden Urheiluautoilijat ry KILPAILUN SÄÄNNÖT Ramirent rallisprint 1 9.5.2015 Kansallinen / FUTURE CUP, NEAFP Lakeuden Urheiluautoilijat ry OuluZone 1. OHJELMA

Lisätiedot

KILPAILUN SÄÄNNÖT FPDA Drifting SM, Kuopio, Heinjoen moottoriurheilukeskus, Kuopio SM kilpailu Suomen Drifting ry

KILPAILUN SÄÄNNÖT FPDA Drifting SM, Kuopio, Heinjoen moottoriurheilukeskus, Kuopio SM kilpailu Suomen Drifting ry KILPAILUN SÄÄNNÖT FPDA Drifting SM, Kuopio, Heinjoen moottoriurheilukeskus, Kuopio 18.06.2016 SM kilpailu Suomen Drifting ry I OHJELMA 27.04.16 Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa.

Lisätiedot

KILPAILUSÄÄNNÖT. SM-rallisprint 3.osakilpailu Kitee 03.03.2012 SM ja Itä-Suomen aluemestaruusosakilpailu. Keski-Karjalan Urheiluautoilijat ry.

KILPAILUSÄÄNNÖT. SM-rallisprint 3.osakilpailu Kitee 03.03.2012 SM ja Itä-Suomen aluemestaruusosakilpailu. Keski-Karjalan Urheiluautoilijat ry. KILPAILUSÄÄNNÖT SM-rallisprint 3.osakilpailu Kitee 03.03.2012 SM ja Itä-Suomen aluemestaruusosakilpailu RALLISPRINT-KILPAILUN SÄÄNNÖT K-KUA 30v SM-rallisprint 03.03.2012 kello 12:00 SM-rallisprint 3. osakilpailu

Lisätiedot

Vuokatti Off Road 20 21.5.2006

Vuokatti Off Road 20 21.5.2006 Vuokatti Off Road 20 21.5.2006 Seurojenvälinen kilpailu Moottoriurheilukeskus Rommakko Vuokatti klo. 13.00 Kilpailun järjestää Suomen off road yhdistys ry. Katsastuksessa tarkastetaan erityisesti ettei

Lisätiedot

KILPAILUN SÄÄNNÖT Iisalmi

KILPAILUN SÄÄNNÖT Iisalmi KILPAILUN SÄÄNNÖT 8.7.2018 Iisalmi Kilpailun nimi GRACEVILLE-SPRINT Päivämäärä 8.7.2018 Kilpailun arvo Kansallinen, aluemestaruus Alue 3 Kilpailun järjestäjä Paikkakunta Iisalmi 1. OHJELMA 11.6.2018 Kilpailun

Lisätiedot

ilmoittautumiset MX-Liiga Lappeenranta Laji / laajuus /MX/16 Lappeenrannan Moottoripyöräilijät ry Osoite / postitoimipaikka

ilmoittautumiset MX-Liiga Lappeenranta Laji / laajuus /MX/16 Lappeenrannan Moottoripyöräilijät ry Osoite / postitoimipaikka ilmoittautumiset KILPAILUKUTSU / LISÄMÄÄRÄYS Kilpailun nimi MX-Liiga Lappeenranta Laji / laajuus Motocross / Kansallinen Kilpailuluoka päivä I: MX65, MXC/C, MXC/B, MXC/A päivä II: MX125, MXB, MXD, MXH

Lisätiedot

Rallisprint Lapinlahti

Rallisprint Lapinlahti RALLISPRINT-KILPAILUN SÄÄNNÖT Rallisprint Lapinlahti 23.7.2016 Kansallinen, aluemestaruusosakilpailu alue 3 Historic Asfalttisprint- osakilpailu (HisAs) Lapinlahden Autourheilijat Ry Lapinlahti 1. OHJELMA

Lisätiedot

Kilpailukutsu / Säännöt

Kilpailukutsu / Säännöt Kilpailukutsu / Säännöt Kilpailun nimi HISTORIC RACE KEMORA Päivämäärä 28 29.5.2016 Kilpailun arvo / sarjalogo Kansallinen Kilpailun järjestäjä Hrf/YlvUA/VetUA Paikkakunta Veteli OHJELMA 15.4.2016 Kilpailun

Lisätiedot

RALLISPRINT KILPAILUN SÄÄNNÖT

RALLISPRINT KILPAILUN SÄÄNNÖT RALLISPRINT KILPAILUN SÄÄNNÖT Lapua Tiistenjoki Su 4.3.2018 klo 11.00 Lapuan Urheiluautoilijat lapuanua@netikka.fi RALLISPRINT-KILPAILUN SÄÄNNÖT: Veikon Kone Rallisprint Su 4.3.2018 Kansallinen Rallisprint

Lisätiedot

ISO-SYÖTE MÄKIAJOT KILPAILUN SÄÄNNÖT

ISO-SYÖTE MÄKIAJOT KILPAILUN SÄÄNNÖT ISO-SYÖTE MÄKIAJOT KILPAILUN SÄÄNNÖT Iso-Syöte, Pudasjärvi 23.6.2017 Pudasjärvi Racing Team 2000 ry Koivukuja 52 b 93100 Pudasjärvi RALLISPRINT-KILPAILUN SÄÄNNÖT Iso-Syöte Mäkiajot 23.6.2017 Kansallinen,

Lisätiedot

RALLISPRINT KILPAILUN SÄÄNNÖT

RALLISPRINT KILPAILUN SÄÄNNÖT RALLISPRINT KILPAILUN SÄÄNNÖT Siikajoen moottoriurheilukeskus Siikajoen Moottoriurheilijat Ry RALLISPRINT-KILPAILUN SÄÄNNÖT Jaresko Oy SM-Rallisprint SM/ Aluemestaruus alue 1 Siikajoen Moottoriurheilijat

Lisätiedot

RALLISPRINT KILPAILUN SÄÄNNÖT

RALLISPRINT KILPAILUN SÄÄNNÖT RALLISPRINT KILPAILUN SÄÄNNÖT Erkka Korpiaho Racing Circuit, Marttila Salon Urheiluautoilijat ry www.salonua.fi RALLISPRINT-KILPAILUN SÄÄNNÖT OP Rallisprint Kansallinen kilpailu, alue 7 aluemestaruus-

Lisätiedot

XXV KIPARI SPRINT

XXV KIPARI SPRINT XXV KIPARI SPRINT-KILPAILUN SÄÄNNÖT XXV KIPARI SPRINT 15.3.2015 Kilpailun arvo: Kilpailun järjestäjä: Paikkakunta: Kansallinen, Alue 3:n mestaruusosakilpailu. Rautavaaran Urheiluautoilijat ry Rautavaara

Lisätiedot

RALLISPRINT KILPAILUN SÄÄNNÖT

RALLISPRINT KILPAILUN SÄÄNNÖT RALLISPRINT KILPAILUN SÄÄNNÖT Nokian Autokatsastus Asfalttisprint 17.6.2018 klo 12:00 www.nokianua.fi RALLISPRINT-KILPAILUN SÄÄNNÖT Nokian Autokatsastus Asfalttisprint 17.6.2018 Kansallinen / Aluemestaruuskilpailu

Lisätiedot

RALLISPRINT-KILPAILUN SÄÄNNÖT Kemora Asfalttisprint Kansallinen, Aluemestaruus alue 2 Kokkolan Urheiluautoilijat ry. Kemoran Moottorirata

RALLISPRINT-KILPAILUN SÄÄNNÖT Kemora Asfalttisprint Kansallinen, Aluemestaruus alue 2 Kokkolan Urheiluautoilijat ry. Kemoran Moottorirata RALLISPRINT-KILPAILUN SÄÄNNÖT Kemora Asfalttisprint 23.4.2017 Kansallinen, Aluemestaruus alue 2 Kokkolan Urheiluautoilijat ry. Kemoran Moottorirata 1. OHJELMA 24.3.2017 16.4.2017 Klo 23.59 19.4.2017 23.4.2017

Lisätiedot

ajettavan JM-Kemora kilpailun järjestäjä on Kokkolan Urheiluautoilijat Ry.

ajettavan JM-Kemora kilpailun järjestäjä on Kokkolan Urheiluautoilijat Ry. KILPAILUN SÄÄNNÖT JM Kemora 19.08.2017 Kansallinen Kokkolan Urheiluautoilijat Ry Kemora, Veteli I OHJELMA 01.07.17 Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa. 12.08.17 Klo:23.59 Ilmoittautumisaika

Lisätiedot

OP CROSSKART KILPAILIJAOHJE

OP CROSSKART KILPAILIJAOHJE OP CROSSRT 27..209 ILPILIJOHJE ilpailun aikataulu 27..209 7:30-9:00 Ilmoittautuminen 8:00-0:30 Rataan tutustuminen 8:00-9:30 atsastus 0:00 Ohjaajakokous varikkoalueella 0:30 Lähtötapa näytetään lähtöpaikalla

Lisätiedot

Kilpailun säännöt. 1. Järjestäjä. 2. Yleistä. 3. Aikataulu kilpailupäivä.

Kilpailun säännöt. 1. Järjestäjä. 2. Yleistä. 3. Aikataulu kilpailupäivä. Kilpailun säännöt. Järjestäjä Kilpailun järjestää Rallimiehet Ry. Kilpailussa noudatetaan Harrastemootoriurheilun keskusjärjestön ja kilpailunjärjestäjän sääntöjä sekä turvallisuusohjeita http://www.harrastemoottoriurheilu.fi/.

Lisätiedot

KILPAILUN SÄÄNNÖT VANAJANLINNA RALLISPRINT FUTURE RALLISPRINT

KILPAILUN SÄÄNNÖT VANAJANLINNA RALLISPRINT FUTURE RALLISPRINT KILPAILUN SÄÄNNÖT VANAJANLINNA RALLISPRINT 1 28.6.2013 FUTURE RALLISPRINT 1(6) KILPAILUN SÄÄNNÖT VANAJANLINNA RALLISPRINT 1 28.6.2013 Kansallinen, NEAFP, ralliprint kilpailu, FUTURE CUP FUTURE RALLISPRINT

Lisätiedot

ECKERÖLINJEN RALLYSPRINT

ECKERÖLINJEN RALLYSPRINT KILPAILUN SÄÄNNÖT ECKERÖLINJEN RALLYSPRINT 07.07.2018 Kansallinen rallisprint alue 7 RALLISPRINT-KILPAILUN SÄÄNNÖT ECKERÖLINJEN SPRINT 07.07.2018 kl.11:30 Ytterbyvägen 115, AX 22120 Jomala 60 9'30.6"N

Lisätiedot

CROSSKART OP MARTTILA KILPAILIJAOHJE

CROSSKART OP MARTTILA KILPAILIJAOHJE CROSSRT OP MRTTIL 28..208 ILPILIJOHJE ilpailun aikataulu 28..208 7:30-9:00 Ilmoittautuminen 7:30-0:30 Rataan tutustuminen 8:00-9:30 atsastus 0:00 Ohjaajakokous varikkoalueella 0:30 Lähtötapa näytetään

Lisätiedot

IKH SM ASFALTTISPRINT KILPAILUN SÄÄNNÖT. Aronkylän teollisuusalue, Kauhajoki Sunnuntai klo 12.00

IKH SM ASFALTTISPRINT KILPAILUN SÄÄNNÖT. Aronkylän teollisuusalue, Kauhajoki Sunnuntai klo 12.00 IKH SM ASFALTTISPRINT KILPAILUN SÄÄNNÖT Aronkylän teollisuusalue, Kauhajoki Sunnuntai 27.5.2018 klo 12.00 IKH RALLISPRINT SM-KILPAILUN SÄÄNNÖT 27.5.2018 Kilpailun arvo: Järjestäjä: Paikkakunta: 1. OHJELMA

Lisätiedot

RALLISPRINT KILPAILUN SÄÄNNÖT

RALLISPRINT KILPAILUN SÄÄNNÖT RALLISPRINT KILPAILUN SÄÄNNÖT Paltasen Autourheilukeskus 20.1.2019 kello 10:00 Seuran logo www.piekua.fi RALLISPRINT-KILPAILUN SÄÄNNÖT Kilpailun nimi Laatta & Remontti Hulkkonen Rallisprint Päivämäärä

Lisätiedot

Päivämäärä 8.3.2014 Kilpailun järjestäjä Harrasteralli ry /Kajaanin Urheiluautoilijat ry.

Päivämäärä 8.3.2014 Kilpailun järjestäjä Harrasteralli ry /Kajaanin Urheiluautoilijat ry. KILPAILIJATIEDOTE Kilpailun nimi Shell Piippolaralli Päivämäärä 8.3.2014 Kilpailun järjestäjä Harrasteralli ry /Kajaanin Urheiluautoilijat ry. Paikkakunta Piippola 1. KILPAILUSTA YLEENSÄ 1.1 Kilpailun

Lisätiedot

Kilpailun säännöt julkaistaan, ilmoittautuminen ja ennakkotutustumiskielto alkavat.

Kilpailun säännöt julkaistaan, ilmoittautuminen ja ennakkotutustumiskielto alkavat. KILPAILUN SÄÄNNÖT 3. RAISIO RALLISPECIAL 04.03.2012 Kansallinen rallispecial-kilpailu Kilpailun järjestäjä: Raision Urheiluautoilijat ry Paikkakunta: Raisio AKK:n lupanumero 20/R/12 I OHJELMA 03.02.2012

Lisätiedot

RALLISPRINT KILPAILUN SÄÄNNÖT

RALLISPRINT KILPAILUN SÄÄNNÖT RALLISPRINT KILPAILUN SÄÄNNÖT Erkka Korpiaho Racing Circuit, Marttila Salon Urheiluautoilijat ry www.salonua.fi RALLISPRINT-KILPAILUN SÄÄNNÖT OP Rallisprint Kansallinen kilpailu, alue 7 aluemestaruus-

Lisätiedot

RUOVEDEN HELVETTISPRINT KILPAILUN SÄÄNNÖT

RUOVEDEN HELVETTISPRINT KILPAILUN SÄÄNNÖT RUOVEDEN HELVETTISPRINT KILPAILUN SÄÄNNÖT Ruovesi 4.8.2018 klo 15.00 Pohjois-Hämeen Urheiluautoilijat ry phua.fi RALLISPRINT-KILPAILUN SÄÄNNÖT Ruoveden Helvettisprint 4.8.2018 Kansallinen / Alue 5 aluemestaruus

Lisätiedot

RALLISPRINT OP MARTTILA KILPAILIJAOHJE

RALLISPRINT OP MARTTILA KILPAILIJAOHJE RLLISPRINT OP MRTTIL 29..207 ILPILIJOHJE ilpailun aikataulu 7:30-9:00 Ilmoittautuminen 7:30-0:30 Rataan tutustuminen 8:00-0:00 atsastus 0:00 Ohjaajakokous lähtöpaikalla nuorten luokat 0:30 Lähtötapa näytetään

Lisätiedot

KILPAILIJATIEDOTE. Kilpailun nimi IV Shell Piippolaralli Päivämäärä Kilpailun järjestäjä Ralli Team Kainuu Ry / HAMU Ry

KILPAILIJATIEDOTE. Kilpailun nimi IV Shell Piippolaralli Päivämäärä Kilpailun järjestäjä Ralli Team Kainuu Ry / HAMU Ry KILPAILIJATIEDOTE Kilpailun nimi IV Shell Piippolaralli Päivämäärä 07.01.2017 Kilpailun järjestäjä Ralli Team Kainuu Ry / HAMU Ry Paikkakunta Piippola 1. KILPAILUSTA YLEENSÄ 1.1 Nuotitus Nuotitus tapahtuu

Lisätiedot

Maanantai 19.1.2009 Kilpailun säännöt julkaistaan, ilmoittautuminen ja ennakkotutustumiskielto alkavat. Kilpailuun hyväksyttyjen lista julkaistaan.

Maanantai 19.1.2009 Kilpailun säännöt julkaistaan, ilmoittautuminen ja ennakkotutustumiskielto alkavat. Kilpailuun hyväksyttyjen lista julkaistaan. KILPAILUN SÄÄNNÖT Kilpailun nimi: 26. Suopunkiralli Aika: 28.3.2009 Kilpailun arvo: Kansallinen kilpailu, Alue 1 aluemestaruuskilpailu NEAFP Järjestäjä: Rovaniemen Urheiluautoilijat ry Paikkakunta: Rovaniemi

Lisätiedot

SM-RALLISPRINT 23.5.2015 Karhunkorven teollisuusalue Nurmijärvi

SM-RALLISPRINT 23.5.2015 Karhunkorven teollisuusalue Nurmijärvi SM-RALLISPRINT 23.5.2015 Karhunkorven teollisuusalue Kilpailun järjestää Nurmijärven Urheiluautoilijat ry RALLISPRINT-KILPAILUN SÄÄNNÖT LÄHITAPIOLA SM-rallisprint 23.5.2015 Kansallinen / SM Nurmijärven

Lisätiedot

VIHTI CUP 2018 Cadet/Micro -luokkien Säännöt

VIHTI CUP 2018 Cadet/Micro -luokkien Säännöt VIHTI CUP 2018 Cadet/Micro -luokkien Säännöt Vihti Cup on karting harrastajille tarkoitettu Karting-kerhokilpailusarja, jonka osakilpailut ajetaan erikseen ilmoitettuina keskiviikko iltoina Vihdin Karting-

Lisätiedot

3. KILPAILU ajettavan XXVI Kipari sprintin järjestäjänä on Rautavaaran Urheiluautoilijat ry.

3. KILPAILU ajettavan XXVI Kipari sprintin järjestäjänä on Rautavaaran Urheiluautoilijat ry. XXVI KIPARI SPRINT-KILPAILUN SÄÄNNÖT XXVI KIPARI SPRINT 20.3.2016 Kilpailun arvo: Kilpailun järjestäjä: Paikkakunta: Kansallinen, Alue 3:n mestaruusosakilpailu. Rautavaaran Urheiluautoilijat ry Rautavaara

Lisätiedot

KILPAILUN SÄÄNNÖT Savon Kuormalava-JM

KILPAILUN SÄÄNNÖT Savon Kuormalava-JM Kansallinen, aluemestaruuskilpailu, alue 3 Iisalmen Urheiluautoilijat ry Iisalmi I OHJELMA 28.6.2017 7.8.2017 klo 23.59 9.8.2017 klo 07.30 klo 07.30 klo 07.45 klo 08.00 klo 09.45 klo 10.00 klo 11.00 klo

Lisätiedot

KILPAILUN SÄÄNNÖT Lakeuden Urheiluautoilijat ry

KILPAILUN SÄÄNNÖT Lakeuden Urheiluautoilijat ry KILPAILUN SÄÄNNÖT 9.8 2014 Lakeuden Urheiluautoilijat ry KILPAILUN SÄÄNNÖT Katsastus Hiironen rallisprint 9.8.2014 Kansallinen / FUTURE CUP/, NEAFP Lakeuden Urheiluautoilijat ry Oulu, Yrityspuisto Kiiminki

Lisätiedot

12.07.2015 Kilpailuun hyväksyttyjen lista ja mahdolliset kilpailijaohjeet julkaistaan, www.autourheilu.fi KITI-Kisapalvelu

12.07.2015 Kilpailuun hyväksyttyjen lista ja mahdolliset kilpailijaohjeet julkaistaan, www.autourheilu.fi KITI-Kisapalvelu KILPAILUKUTSU KILPAILUN SÄÄNNÖT XXXIV IKH-SAMBACROSS 18.7.2015 Rallicrossin SM-sarjan 3. osakilpailu Kilpailun järjestäjä: Kauhajoen Urheiluautoilijat ry Sotkan moottoristadion, Kauhajoki I OHJELMA 25.05.2015

Lisätiedot

Raakarautaränni KILPAILIJAOHJE

Raakarautaränni KILPAILIJAOHJE Raakarautaränni 25.2.2018 KILPAILIJAOHJE 21.2.2018 Kilpailutoimisto ja ilmoittautuminen Ilmoittautuminen tapahtuu kilpailupaikalla kahvilarakennus Kiilunpesässä ja se avataan klo 8.00. Puhelinnumero kilpailuaamuna

Lisätiedot

TYÖKONELASIT-SPRINT

TYÖKONELASIT-SPRINT YÖKONELASI-SPRIN 26.10.2014 UUDENMAAN AUOURHEILIJA UAU ry IEDOE ERVEULOA YÖKONELASI-SPRINIIN 2014 Kilpailun johtaja Juha-Pekka Valtonen 045-137 7503 Kilp. apul.johtaja Antti Mäkeläinen 0400-956 296 Kilpailun

Lisätiedot