HELSINGIN KAUPUNKI KAUPUNGINKANSLIA 1 (6) Rahoituksen hakija. Hankkeen perustiedot. Hankkeen yhteistyökumppanit INNOVAATIORAHASTO HAKEMUS 2017

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "HELSINGIN KAUPUNKI KAUPUNGINKANSLIA 1 (6) Rahoituksen hakija. Hankkeen perustiedot. Hankkeen yhteistyökumppanit INNOVAATIORAHASTO HAKEMUS 2017"

Transkriptio

1 1 (6) Täytä lomake huolellisesti, puutteellisesti täytettyjä hakemuksia ei käsitellä. Vastaa hakemuslomakkeen kohtiin tiivisti ja täsmällisesti. Käytä vastaukseen kussakin kohdassa maksimissaan merkkiä. Rahoituksen hakija Hakijan nimi/hankkeen hallinnoija (yritys/virasto/tms.): Helsingin kaupunki, elinkeinoosasto, yrityspalvelut Hankkeen perustiedot Hankkeen nimi: SUPERKIIHDYTTÄMÖ Hankkeen kokonaisaikataulu (kk.vvvv kk.vvvv): Innovaatiorahastosta haettava rahoitus Oma rahoitus Muu rahoitus Yhteensä Hankkeen yhteistyökumppanit Yhteistyökumppanit Helsingin kaupungilla: ELO / K3. Muut yhteistyökumppanit: Helsingin Uusyrityskeskus ry Kuvaus hankkeesta sivulle Superkiihdyttämöhankkeen tarkoituksena on houkutella alueelle uusi kiihdyttämötoimija täydentämään ja sparraamaan nykyistä palvelutarjontaa, sekä tuomaan alueen yrityksille uusia mahdollisuuksia kansainvälistymiseen ja investointeihin.

2 2 (6) Kuvaus hankkeen keskeisestä sisällöstä Hankkeen kolme tärkeintä tavoitetta: 1. Kehittää ekosysteemiä tuomalla uusia toimintamalleja uuden kiihdyttämötoimijan avulla. Suomessa on yhä liian vähän kiihdyttämötoimijoita, ja useimpien toimitatavat ovat vielä kehittymättömiä. Muilla alueilla kiihdyttämöt toimivat aidommin kilpailutilanteessa, ja siten markkinadynamiikka toimii paremmin myös kohdeyritysten eduksi. 2. Parantaa alueen kasvuyrityksien mahdollisuuksia päästä maailmanluokan kiihdyttämöön. Alueen kasvuyritysten on vaikea pyrkiä maailmanluokan kiihdyttämöihin Suomesta käsin, ja sikäli kun he niihin onnistuneesti pyrkisivät se useimmiten tarkoittaisi yrityksen siirtymistä pois alueelta; houkuttelemalla kiihdyttämötoimija tänne mahdollistetaan useamman alueen yrityksen pääsy kiihdyttämön portfolioon ilman tarvetta vaihtaa yrityksen kotipaikkaa. 3. Mahdollistaa Helsinkiin etabloituvan kiihdyttämön sijoitustoiminnan alueen yrityksiin. Useimpien isoimpien kiihdyttämöiden taustalla on merkittävän kokoiset sijoitusrahastot, joilla kiihdyttämö rahoittaa kohdeyrityksiensä kehitystä ja toisaalta josta kiihdyttämöt saavat tuottonsa. Kuvaa lyhyesti mitä hankkeessa tehdään: 1. Neuvotellaan TEKES:n ja muiden kansallisten toimijoiden kanssa hankkeesta, ja pyritään rakentamaan insentiivi myös kansallisille toimijoille rahoittaa hanketta ja sen tavoitteita. 2. Tehdään markkinatutkimus mahdollisista toimijoista ja heidän toimintamalleistaan. 3. Tehdään markkinatutkimuksen tietojen pohjalta avoin kilpailutus. 4. Kilpailutettu toimija aloittaa palveluntarjonnan Helsingissä. Mitkä asiat hankkeessa luovat elinkeinoperustaa? Alueen yritykset saavat uusia mahdollisuuksia, kontakteja sekä mahdollisia sijoittajia siten, että tarve poistua alueelta vähenee. Mitkä asiat hankkeessa luovat osaamisperustaa? Kansainvälisen kilpailutuksen avulla saadaan alueelle uusia ekosysteemiä täydentäviä toimintoja, jotka pystyvät sparraamaan myös alueella jo sijaitsevia sijoittajia ja kiihdyttämöitä. Mitkä hankkeen osiot ovat innovatiivisia ja uusia tai uutta luovia? Rakentamalla struktuureja ja osaamista kaupungin organisaatioon pyritään ratkaisemaan ongelmaa ekosysteemikehityksen kautta, joka mahdollistaa pitempiaikaisen vaikuttamisen. Kuvaa lyhyesti hankkeen taustalla oleva ongelma, joka hankkeessa halutaan ratkaista:

3 3 (6) Suomen talous on ongelmissa, kun yritykset eivät kansainvälisty tehokkaasti ja ajoissa. Tämän hankkeen avulla alueelle saadaan lisää ulkomaan vientiä, joka pitemmällä tähtäimellä auttaa vaihtotasetta. Startupyritykset kehittyvät nopeasti ja pyrkivät aina alusta alkaen kansainvälisille markkinoille. Kansainvälisen liiketoiminnan aloittaminen on kuitenkin suuri haaste niin verkostojen, osaamisen kuin resurssienkin suhteen. Tällä hankkeella halutaan aikaistaa ja nopeuttaa lupaavien yritysten kansainvälisen kaupan aloittamista. Nimeä ja kuvaa samaan teemaan liittyviä muita hankkeita: Startup Health toiminnot perustettiin samantyyppisellä kaavalla Suomeen, ja toisaalta BusinessOulu on hankkinut vastaavalla tavalla kansallisella tasolla osaamista Ouluun (Nestoholma). Kuvaus hankkeen kulusta ja tuotoksista tarkemmin Hankkeen toimenpiteet vaiheittain vaihe 1: Hankkeen valmistelu (YTY, K3) Vaiheen tuotokset Vaiheen ajoitus (kk) Syyskuu 2016 Maaliskuu 2017 Vaiheen kustannus ( ) Markkinatutkimus Neuvottelut kansallisten toimijoiden kanssa (ainakin TEKES, TEM) Vaihe 2: Neuvottelut ja markkinatutkimus Markkinatutkimus (sisäiseen käyttöön kilpailutuksen avuksi) Tammikuu huhtikuu 2017 Vaihe 3: Kilpailutus Toimijoiden kilpailutus Hilmassa Helmi heinäkuu Vaihe 4: Kiihdyttämötoiminta Kiihdyttämötoiminta alkaa Elokuu 2017 Heinäkuu Ilman hanketta 2016, palkattavan projektipäällikön toimesta Mitkä ovat hankkeen hyödyt hakijan kannalta? Miten hanke hyödyntää kaupunkia ja kuntalaisia? Hanke edistää alueen kykyä sopeutua Suomen elinkeinorakenteen muutokseen ja luo innovatiivisen yritystoiminnan avulla myös pitkällä tähtäimellä onnistujia ja esikuvia. Yritykset pysyvät alueella ja työllistävät rakennemuutoksen takia työttömiksi jääneitä. Nimeä hankkeelle 2 4 tavoitteiden toteutumisen seurantamittaria. Mikä taho mittareita seuraa?

4 4 (6) 1) Ohjelmaan päässeiden startupyritysten määrät a) Kuinka monta ohjelmiin pyrkinyttä? b) Kuinka moni pääsi ohjelmaan mukaan? c) Kuinka moni yrityksistä on yhä operatiivinen 12 kk:n päästä? 2) Osallistuneiden yritysten henkilömäärän kasvu 12 kk hankkeesta 3) Osallistuneiden yritysten liikevaihdon kasvu 12 kk hankkeesta 4) Osallistuneiden yritysten saamat yksityiset sijoitukset 12 kk hankkeesta 5) Kiihdyttämön sijoitukset Suomeen Tiedot kerätään käyttämällä perinteisiä kyselylomakkeita tarvittaessa ja tiedot syötetään visualisointia varten sähköiseen seurantajärjestelmään. Tunnista kolme suurinta riskitekijää, jotka saattaisivat estää hankkeen tavoitteiden toteutumista. Miten riskejä voidaan vähentää? Sopivien kiihdyttämöyritysten puute Viestitään selkeästi kohderyhmästä ja projekteista, jotta tavoitetaan oikea kohderyhmä. Alueelle etabloituvien yritysten pysyvyys alueella Saavuttaa ymmärrys siitä, miksi yritykset päättivät jäädä tai lähteä; miksi ne pysyvät tai miksi ne päättivät lähteä? Kun syyt ovat tiedossa voimme parantaa syitä pysyä ja vähentää syitä lähteä, sikäli kun ne ovat hallinnassamme. Jatkokehitys ja resurssointi miten ja missä laajuudessa on mahdollista jatkaa palveluita hankkeen päätyttyä. Miten hankkeen loputtua tuotokset viedään käytäntöön ja miten toiminta resursoidaan? Hankkeen päätyttyä hankkeen tuloksena kiihdyttämöyritykselle pitäisi syntyä kaupalliset edellytykset jatkaa toimintaa alueella ilman kaupungin tukea. Mitkä digitaaliset tuotokset julkaistaan avoimena datana ja missä (esim. Helsinki Region Infosharessa (HRI)) hankkeen päätyttyä? Neuvottelussa ja kilpailutuksessa pyritään edistämään Startup Commons palvelualustan käyttöä, jonka avulla alueelle etabloituvan kiihdyttämön toiminta ja menestyminen olisi läpinäkyvää. Tämä hanke suunnitellaan huolellisesti yhteistyössä Helsinki Infosharen ja Startup Commonsin kanssa, jotta esimerkiksi henkilötietoja tai muita luottamuksellisia tietoja ei pääse sivullisten käsiin. Mitkä digitaaliset tuotokset jäävät julkaisematta avoimena datana ja onko tästä erikseen sovittu hankkeeseen sitoutuneen Helsingin kaupungin hallintokunnan kanssa (yhteyshenkilö kerrottava)?

5 5 (6) Tavoite on julkaista kaikki anonyymi data hankkeesta; Teemu Polo ja Henrik Keinonen ovat osa avoimen datan kehitystä ohjaavaa 6aikahankkeen ohjausryhmää. Rahoituksen hakijan tiedot Ytunnus: Toimipaikka (osoite ja postinumero): Ensi Linja 1, Helsinki Yhteyshenkilön nimi (hankkeen hankepäällikkö/vastuuhenkilö): Santtu Von Bruun Yhteystiedot (puhelinnumero ja sähköposti): , Pankkiyhteys ja tilinumero: Sisältävätkö hakemus tai liitteet liike tai ammattisalaisuuksia? Jos sisältävät, niin miltä osin? Ei.

6 6 (6) Hankkeen organisointi Johtoryhmän kokoonpano: Teemu Polo, kasvuyrityspalvelut Hankkeeseen palkattava projektipäällikkö. Rekrytoitava yrityspalveluyksikön päällikkö. Projektiryhmän kokoonpano (omat työntekijät/hankkeeseen käytettävä työaika kk/hlö sekä ostopalvelut): Hankkeeseen palkattava projektipäällikkö, yritysneuvojat. Hankkeen hyväksyjä (virastopäällikkö) ja hyväksymispäivämäärä (koskee vain virastoja ja tytäryhteisöjä): Tuula Saxholm, kansliapäällikkö, Hankkeen yhteistyökumppaniin liittyvät tiedot (ei koske virastoja ja tytäryhteisöjä) Hankkeeseen sitoutunut Helsingin kaupungin virasto tai tytäryhteisö: Sitoutumispäätöksen tekijä ja päivämäärä: Yhteyshenkilön nimi ja yhteystiedot (puhelinnumero ja sähköposti): Millä tavalla yhteistyökumppani sitoutuu hankkeeseen (euroa/työmäärä/johtoryhmän jäsenyys)? Miten hanke tukee kumppanin ja kaupungin strategisia tavoitteita ja linjauksia tai olemassa olevaa kehitystä? Mitä valmiuksia hankkeen tulosten testaamiseen ja käyttöön ottamiseen organisaatiossa on? Onko resursseja työn ohjaamiseen varattu?

7 7 (6) Onko yritys saanut valtiontukea tai muuta julkista rahoitusta viimeisen kolmen verovuoden aikana? Hankkeen rahoitus ja kustannuserittelyt Muu rahoittaja/rahoituskanava (nimi): Myönnetty rahoitus Haettu rahoitus Kokonaiskustannukset Kuluerittely Palkkakulut, joista palkan sivukuluja Matkakulut Ostopalvelut, Haettu rahoitus varmistuu (pvm) Innovaatiorahaston osuus josta asiantuntijapalveluita Hankinnat/investoinnit, joista koneiden ja laitteiden hankintamenoja Toimisto ja vuokrakustannukset Muut menot Yhteensä

HELSINGIN KAUPUNKI INNOVAATIORAHASTO 1 (6) KAUPUNGINKANSLIA HAKEMUS Rahoituksen hakija. Hankkeen perustiedot. Hankkeen yhteistyökumppanit

HELSINGIN KAUPUNKI INNOVAATIORAHASTO 1 (6) KAUPUNGINKANSLIA HAKEMUS Rahoituksen hakija. Hankkeen perustiedot. Hankkeen yhteistyökumppanit HELSINGIN KAUPUNKI INNOVAATIORAHASTO 1 (6) Täytä lomake huolellisesti, puutteellisesti täytettyjä hakemuksia ei käsitellä. Vastaa hakemuslomakkeen kohtiin tiivisti ja täsmällisesti. Käytä vastaukseen kussakin

Lisätiedot

eur eur

eur eur 1 (6) Täytä lomake huolellisesti, puutteellisesti täytettyjä hakemuksia ei käsitellä. Vastaa hakemuslomakkeen kohtiin tiivisti ja täsmällisesti. Käytä vastaukseen kussakin kohdassa maksimissaan 1 000 merkkiä.

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI KAUPUNGINKANSLIA 1 (6) Rahoituksen hakija. Hankkeen perustiedot. Hankkeen yhteistyökumppanit INNOVAATIORAHASTO HAKEMUS 2017

HELSINGIN KAUPUNKI KAUPUNGINKANSLIA 1 (6) Rahoituksen hakija. Hankkeen perustiedot. Hankkeen yhteistyökumppanit INNOVAATIORAHASTO HAKEMUS 2017 1 (6) Täytä lomake huolellisesti, puutteellisesti täytettyjä hakemuksia ei käsitellä. Vastaa hakemuslomakkeen kohtiin tiivisti ja täsmällisesti. Käytä vastaukseen kussakin kohdassa maksimissaan 1 000 merkkiä.

Lisätiedot

Rahoituksen hakija. Hankkeen perustiedot. Hankkeen yhteistyökumppanit. Metropolia Ammattikorkeakoulu

Rahoituksen hakija. Hankkeen perustiedot. Hankkeen yhteistyökumppanit. Metropolia Ammattikorkeakoulu Täytä lomake huolellisesti, puutteellisesti täytettyjä hakemuksia ei käsitellä. Vastaa hakemuslomakkeen kohtiin tiivisti ja täsmällisesti. Käytä vastaukseen kussakin kohdassa maksimissaan 1 000 merkkiä.

Lisätiedot

Rahoituksen hakija. Kliffa Innovations Oy. Hankkeen perustiedot. KLIFFA - Uudenlaista Urbaania Asumista (jatkohakemus)

Rahoituksen hakija. Kliffa Innovations Oy. Hankkeen perustiedot. KLIFFA - Uudenlaista Urbaania Asumista (jatkohakemus) Täytä lomake huolellisesti, puutteellisesti täytettyjä hakemuksia ei käsitellä. Vastaa hakemuslomakkeen kohtiin tiivisti ja täsmällisesti. Käytä vastaukseen kussakin kohdassa maksimissaan 1 000 merkkiä.

Lisätiedot

Toimipaikka (osoite ja postinumero): PL 6065, Helsinki / Toinen linja 4 A, Helsinki

Toimipaikka (osoite ja postinumero): PL 6065, Helsinki / Toinen linja 4 A, Helsinki Hankkeen nimi: Sähköinen palveluseteli Rahoituksen hakijan tiedot Hakijan nimi/hankkeen hallinnoija (Yritys/Virasto): Sosiaali- ja terveysvirasto Y-tunnus: 0201256-6 Toimipaikka (osoite ja postinumero):

Lisätiedot

xedu, Helsinki Think Company, Opetus- ja kulttuuriministeriö, Elinkeinoelämän keskusliitto EK

xedu, Helsinki Think Company, Opetus- ja kulttuuriministeriö, Elinkeinoelämän keskusliitto EK HELSINGIN KAUPUNKI INNOVAATIORAHASTO 1 (6) Täytä lomake huolellisesti, puutteellisesti täytettyjä hakemuksia ei käsitellä. Vastaa hakemuslomakkeen kohtiin tiivisti ja täsmällisesti. Käytä vastaukseen kussakin

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI. Rahoituksen hakija (www-sivulle) Hankkeen perustiedot (www-sivulle) (www-sivulle)

HELSINGIN KAUPUNKI. Rahoituksen hakija (www-sivulle) Hankkeen perustiedot (www-sivulle) (www-sivulle) Rahoituksen hakija (www-sivulle) Hakijan nimi/hankkeen hallinnoija (yritys/virasto/tms.): Helsingin kaupunki, elinkeino-osasto, yrityspalvelut Hankkeen perustiedot (www-sivulle) Hankkeen nimi: KANSAINVÄLISTÄ

Lisätiedot

Kosteikkoekologian tutkimusryhmä (Wetland Ecology Group) / Helsingin yliopisto, Metsätieteiden laitos

Kosteikkoekologian tutkimusryhmä (Wetland Ecology Group) / Helsingin yliopisto, Metsätieteiden laitos 1 (6) Täytä lomake huolellisesti, puutteellisesti täytettyjä hakemuksia ei käsitellä. Vastaa hakemuslomakkeen kohtiin tiivisti ja täsmällisesti. Käytä vastaukseen kussakin kohdassa maksimissaan 1 000 merkkiä.

Lisätiedot

Yhteistyökumppanit Helsingin kaupungilla: Kaupunginkanslian Elinkeino-osasto (kaupungin kilpailukyvyn kehitys- yksikkö, yrityspalvelut-yksikkö)

Yhteistyökumppanit Helsingin kaupungilla: Kaupunginkanslian Elinkeino-osasto (kaupungin kilpailukyvyn kehitys- yksikkö, yrityspalvelut-yksikkö) 1 (6) Täytä lomake huolellisesti, puutteellisesti täytettyjä hakemuksia ei käsitellä. Vastaa hakemuslomakkeen kohtiin tiivisti ja täsmällisesti. Käytä vastaukseen kussakin kohdassa maksimissaan 1 000 merkkiä.

Lisätiedot

Helsingin kaupungin yrittäjyysosaamisen - jatkumo

Helsingin kaupungin yrittäjyysosaamisen - jatkumo 1 (6) Täytä lomake huolellisesti, puutteellisesti täytettyjä hakemuksia ei käsitellä. Vastaa hakemuslomakkeen kohtiin tiivisti ja täsmällisesti. Käytä vastaukseen kussakin kohdassa maksimissaan 1 000 merkkiä.

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI INNOVAATIORAHASTO 1 (10) KAUPUNGINKANSLIA HAKEMUS Rahoituksen hakija. Hankkeen perustiedot. Hankkeen yhteistyökumppanit

HELSINGIN KAUPUNKI INNOVAATIORAHASTO 1 (10) KAUPUNGINKANSLIA HAKEMUS Rahoituksen hakija. Hankkeen perustiedot. Hankkeen yhteistyökumppanit HELSINGIN KAUPUNKI INNOVAATIORAHASTO 1 (10) Rahoituksen hakija Hakijan nimi/hankkeen hallinnoija (yritys/virasto/tms.): Liikkuva Laatikko tmi Hankkeen perustiedot Hankkeen nimi: Kevyempää liikkumista Hankkeen

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI. Rahoituksen hakija (www-sivulle) Hankkeen perustiedot (www-sivulle) (www-sivulle) 2016 2017 2018

HELSINGIN KAUPUNKI. Rahoituksen hakija (www-sivulle) Hankkeen perustiedot (www-sivulle) (www-sivulle) 2016 2017 2018 Rahoituksen hakija (www-sivulle) Hakijan nimi/hankkeen hallinnoija (yritys/virasto/tms.): Investica Oy Hankkeen perustiedot (www-sivulle) Hankkeen nimi: Ekohouse Hankkeen kokonaisaikataulu (kk.vvvv kk.vvvv):

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI. Rahoituksen hakija (www-sivulle) Hankkeen perustiedot (www-sivulle) (www-sivulle)

HELSINGIN KAUPUNKI. Rahoituksen hakija (www-sivulle) Hankkeen perustiedot (www-sivulle) (www-sivulle) Rahoituksen hakija (www-sivulle) Hakijan nimi/hankkeen hallinnoija (yritys/virasto/tms.): Helsingin kaupunki, elinkeino-osasto, yrityspalvelut Hankkeen perustiedot (www-sivulle) Hankkeen nimi: KASVUPOLKU

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI KAUPUNGINKANSLIA 1 (6) Rahoituksen hakija. Hankkeen perustiedot. Hankkeen yhteistyökumppanit INNOVAATIORAHASTO HAKEMUS 2017

HELSINGIN KAUPUNKI KAUPUNGINKANSLIA 1 (6) Rahoituksen hakija. Hankkeen perustiedot. Hankkeen yhteistyökumppanit INNOVAATIORAHASTO HAKEMUS 2017 1 (6) Täytä lomake huolellisesti, puutteellisesti täytettyjä hakemuksia ei käsitellä. Vastaa hakemuslomakkeen kohtiin tiivisti ja täsmällisesti. Käytä vastaukseen kussakin kohdassa maksimissaan 1 000 merkkiä.

Lisätiedot

LOPPURAPORTTI. Yhteyshenkilön nimi: Pekka Koponen Yhteystiedot (puhelinnumero ja sähköposti): 040 501 7114, pekka.koponen@forumivirium.

LOPPURAPORTTI. Yhteyshenkilön nimi: Pekka Koponen Yhteystiedot (puhelinnumero ja sähköposti): 040 501 7114, pekka.koponen@forumivirium. Raportoitavan hankkeen perustiedot Hankkeen nimi: Kiinnostava arkkitehtuuri Hankkeen vastuutaho (hankkeen hallinnoija): Openhouse ry Y-tunnus: 2343039-6 Toimipaikka (osoite ja postinumero): c/o Jussi Murole,

Lisätiedot

BIM FOR EVENTS - Tapahtuma turvalliseksi

BIM FOR EVENTS - Tapahtuma turvalliseksi 1 (6) Täytä lomake huolellisesti, puutteellisesti täytettyjä hakemuksia ei käsitellä. Vastaa hakemuslomakkeen kohtiin tiivisti ja täsmällisesti. Käytä vastaukseen kussakin kohdassa maksimissaan 1 000 merkkiä.

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI. Rahoituksen hakija. Hankkeen perustiedot. Hankkeen yhteistyökumppanit. Kuvaus hankkeen keskeisestä sisällöstä

HELSINGIN KAUPUNKI. Rahoituksen hakija. Hankkeen perustiedot. Hankkeen yhteistyökumppanit. Kuvaus hankkeen keskeisestä sisällöstä Rahoituksen hakija Hakijan nimi/hankkeen hallinnoija (yritys/virasto/tms.): Aalto-yliopisto ja Metropolia ammattikorkeakoulu Hankkeen perustiedot Hankkeen nimi: Rakennusprojektin tilaajan tietomalliosaamisen

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI. Rahoituksen hakija (www-sivulle) Hankkeen perustiedot (www-sivulle) (www-sivulle)

HELSINGIN KAUPUNKI. Rahoituksen hakija (www-sivulle) Hankkeen perustiedot (www-sivulle) (www-sivulle) Rahoituksen hakija (www-sivulle) Hakijan nimi/hankkeen hallinnoija (yritys/virasto/tms.): Finlandia-talo Oy Hankkeen perustiedot (www-sivulle) Hankkeen nimi: Uusittu Töölönlahden puisto/karamzininranta

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI KAUPUNGINKANSLIA HANKE-EHDOTUS Rahoituksen hakija (www-sivulle) Hankkeen perustiedot (www-sivulle)

HELSINGIN KAUPUNKI KAUPUNGINKANSLIA HANKE-EHDOTUS Rahoituksen hakija (www-sivulle) Hankkeen perustiedot (www-sivulle) Rahoituksen hakija (www-sivulle) Hakijan nimi/hankkeen hallinnoija (yritys/virasto/tms.): Aivorieha Ay Hankkeen perustiedot (www-sivulle) Hankkeen nimi: Futurorg- kaupunkiliikkeiden organisoituminen ja

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI INNOVAATIORAHASTO 1 (6) KAUPUNGINKANSLIA HAKEMUS 2017

HELSINGIN KAUPUNKI INNOVAATIORAHASTO 1 (6) KAUPUNGINKANSLIA HAKEMUS 2017 HELSINGIN KAUPUNKI INNOVAATIORAHASTO 1 (6) Rahoituksen hakija Hakijan nimi/hankkeen hallinnoija (yritys/virasto/tms.): Helsingin kaupunginkirjasto Hankkeen perustiedot Hankkeen nimi: Varaamo -tilavarauspalvelun

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI. Rahoituksen hakija. Hankkeen perustiedot. Hankkeen yhteistyökumppanit. Kuvaus hankkeen keskeisestä sisällöstä

HELSINGIN KAUPUNKI. Rahoituksen hakija. Hankkeen perustiedot. Hankkeen yhteistyökumppanit. Kuvaus hankkeen keskeisestä sisällöstä Rahoituksen hakija Hakijan nimi/hankkeen hallinnoija (yritys/virasto/tms.): / Talous- ja suunnitteluosasto / Aluerakentamisyksikkö Hankkeen perustiedot Hankkeen nimi: Östersundomin biotalousintegraatti

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI. Rahoituksen hakija (www-sivulle) Hankkeen perustiedot (www-sivulle) (www-sivulle)

HELSINGIN KAUPUNKI. Rahoituksen hakija (www-sivulle) Hankkeen perustiedot (www-sivulle) (www-sivulle) Rahoituksen hakija (www-sivulle) Hakijan nimi/hankkeen hallinnoija (yritys/virasto/tms.): Palmia/Puhelin- ja hyvinvointipalvelut diaarinumero: HEL 2015-009455 Hankkeen perustiedot (www-sivulle) Hankkeen

Lisätiedot

MAKSATUSHAKEMUS AIKO-rahoitus

MAKSATUSHAKEMUS AIKO-rahoitus 1 (5) TIEDOT AVUSTUKSEN SAAJASTA Avustuksen saaja Puutteellisesti täytettyä maksatushakemusta ei käsitellä Osoite Yhteyshenkilö Puhelin/email TIEDOT HANKKEESTA JA RAHOITUSPÄÄTÖKSESTÄ Hankkeen nimi Avustuksen

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI. Rahoituksen hakija (www-sivulle) Hankkeen perustiedot (www-sivulle) (www-sivulle)

HELSINGIN KAUPUNKI. Rahoituksen hakija (www-sivulle) Hankkeen perustiedot (www-sivulle) (www-sivulle) Rahoituksen hakija (www-sivulle) Hakijan nimi/hankkeen hallinnoija (yritys/virasto/tms.): Helsingin kaupunginmuseo Hankkeen perustiedot (www-sivulle) Hankkeen nimi: Aikakone Hankkeen kokonaisaikataulu

Lisätiedot

Team Finland 4Exporters - vientirengasavustuksen hakeminen

Team Finland 4Exporters - vientirengasavustuksen hakeminen Team Finland 4Exporters - vientirengasavustuksen hakeminen Avustushakemuksen täyttäminen Kirjaudu palveluun http://www.tekes.fi/asiointi/ Uudet asiakkaat rekisteröityvät palvelun käyttäjiksi myös Kirjaudu

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI. Rahoituksen hakija. Hankkeen perustiedot. Hankkeen yhteistyökumppanit. Kuvaus hankkeen keskeisestä sisällöstä

HELSINGIN KAUPUNKI. Rahoituksen hakija. Hankkeen perustiedot. Hankkeen yhteistyökumppanit. Kuvaus hankkeen keskeisestä sisällöstä Rahoituksen hakija Hakijan nimi/hankkeen hallinnoija (yritys/virasto/tms.): Suomen Mielenterveysseura ry /Lapinlahden Lähde Hankkeen perustiedot Hankkeen nimi: Lapinlahden Lähde vauhtiin Hankkeen kokonaisaikataulu

Lisätiedot

1. HAKIJA 1.1 Hakijan nimi 1.2 Y- tunnus tai yhdistyksen rekisterinumero

1. HAKIJA 1.1 Hakijan nimi 1.2 Y- tunnus tai yhdistyksen rekisterinumero MAKSUHAKEMUS TEEMAHANKE Lnro 3318 1(5) ROOPAN UNIONI Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto: Eurooppa investoi maaseutualueisiin Uusi maksuhakemus Korjaus/täydennys vireillä olevaan maksuhakemukseen

Lisätiedot

KIRJAUSMERKINNÄT ELY- keskuksen nimi Vastaanottajan nimi Saapunut, pvm Vireille tulo, pvm

KIRJAUSMERKINNÄT ELY- keskuksen nimi Vastaanottajan nimi Saapunut, pvm Vireille tulo, pvm MAKSUHAKEMUS TEEMAHANKE Lnro 3318 1(5) ROOPAN UNIONI Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto: Eurooppa investoi maaseutualueisiin Uusi maksuhakemus Korjaus/täydennys vireillä olevaan maksuhakemukseen

Lisätiedot

1 (6) HELSINGIN KAUPUNKI KAUPUNGINKANSLIA. Rahoituksen hakija. Hankkeen perustiedot. Hankkeen yhteistyökumppanit INNOVAATIORAHASTO HAKEMUS 2017

1 (6) HELSINGIN KAUPUNKI KAUPUNGINKANSLIA. Rahoituksen hakija. Hankkeen perustiedot. Hankkeen yhteistyökumppanit INNOVAATIORAHASTO HAKEMUS 2017 1 (6) Rahoituksen hakija Hakijan nimi/hankkeen hallinnoija (yritys/virasto/tms.): Helsingin kaupungin palvelukeskus liikelaitos (Palvelukeskus Helsinki) Hankkeen perustiedot Hankkeen nimi: Hoivarobotiikan

Lisätiedot

MAAKUNNAN KEHITTÄMISRAHA Rahoitushakemus

MAAKUNNAN KEHITTÄMISRAHA Rahoitushakemus MAAKUNNAN KEHITTÄMISRAHA Rahoitushakemus Hanke on Alueellinen kehittämishanke EU-rahoitteisen hankkeen valmisteluhanke Kyseessä on Uusi hakemus Jatkorahoitushakemus Korjaus/täydennys edelliseen hakemukseen

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI. Rahoituksen hakija (www-sivulle) Hankkeen perustiedot (www-sivulle) (www-sivulle)

HELSINGIN KAUPUNKI. Rahoituksen hakija (www-sivulle) Hankkeen perustiedot (www-sivulle) (www-sivulle) Rahoituksen hakija (www-sivulle) Hakijan nimi/hankkeen hallinnoija (yritys/virasto/tms.): Kaupunkisuunnitteluvirasto Hankkeen perustiedot (www-sivulle) Hankkeen nimi: Helsingin älyliikenteen tilannekuvapalvelun

Lisätiedot

VALTIONAVUSTUSHAKEMUS

VALTIONAVUSTUSHAKEMUS Hakija Hankkeen hallinnoinnista vastaava kunta, kuntayhtymä tai muu toimija Hakijan postiosoite Vastuuhenkilön Yhteyshenkilön Talouden vastuuhenkilön Hankkeen nimi ja siitä käytettävä lyhenne sekä hankkeen

Lisätiedot

Tuen hakemiseksi. Postitoimipaikka. Pankkiyhteys. Yhteyshenkilön puhelin. EI KYLLÄ (Täytä kohta 4.2)

Tuen hakemiseksi. Postitoimipaikka. Pankkiyhteys. Yhteyshenkilön puhelin. EI KYLLÄ (Täytä kohta 4.2) UUSI HAKEMUS Tuen hakemiseksi JATKOHAKEMUS RAHOITUSHAKEMUS MAAKUNNAN KEHITTÄMISRAHASTA ETELÄ-KARJALAN KEHITTÄMISRAHASTOSTA KORJAUS/TÄYDENNYS EDELLISEEN HAKEMUKSEEN Viranomainen, jolle rahoitushakemus osoitetaan

Lisätiedot

WWW-osoite Virallinen sähköpostiosoite noreply@tekes.fi Emoyhtiön konsernin nimi Yksikön nimi Kunta. Diaari 1392278355833/0/2014

WWW-osoite Virallinen sähköpostiosoite noreply@tekes.fi Emoyhtiön konsernin nimi Yksikön nimi Kunta. Diaari 1392278355833/0/2014 Hakemuksen tiedot Onko kyseessä Yritys Kehittäminen kohdistuu pääosin Tutkimukseen, tuotteen, palvelun, osaamisen ja/tai menetelmän kehittämiseen Organisaation tiedot Perustiedot Y-tunnus 1234567-8 Yrityksen

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI INNOVAATIORAHASTO 1 (6) KAUPUNGINKANSLIA HAKEMUS Rahoituksen hakija. Hankkeen perustiedot. Hankkeen yhteistyökumppanit

HELSINGIN KAUPUNKI INNOVAATIORAHASTO 1 (6) KAUPUNGINKANSLIA HAKEMUS Rahoituksen hakija. Hankkeen perustiedot. Hankkeen yhteistyökumppanit HELSINGIN KAUPUNKI INNOVAATIORAHASTO 1 (6) Täytä lomake huolellisesti, puutteellisesti täytettyjä hakemuksia ei käsitellä. Vastaa hakemuslomakkeen kohtiin tiivisti ja täsmällisesti. Käytä vastaukseen kussakin

Lisätiedot

Tekesin rahoitus startup-yrityksille

Tekesin rahoitus startup-yrityksille Tekesin rahoitus startup-yrityksille DM 1506263 10-2015 Tähtää korkealle Rahoitamme yrityksiä, joilla on halu ja kyky kasvaa. DM 1506263 4-2016 Intoa ja osaamista Loistava tiimi Omaa rahaa Kansainvälinen

Lisätiedot

INNOVAATIORAHASTO LOPPURAPORTTI

INNOVAATIORAHASTO LOPPURAPORTTI Hankkeen vastuullinen ja yhteystiedot Vastuutaho/Yrityksen nimi (hankkeen hallinnoija):helsingin Tukkutori Y-tunnus: 0201256-6 Toimipaikka (osoite ja postinumero): Vanha talvitie 10 H, 00580 HELSINKI Yhteystiedot

Lisätiedot

Alkavan yrityksen talousasiat - Teemaklinikka Technopolis Oulu

Alkavan yrityksen talousasiat - Teemaklinikka Technopolis Oulu Alkavan yrityksen talousasiat - Teemaklinikka Technopolis Oulu 12.10.2016 Juha Elf Asiantuntija Ely-keskus/TEKES-palvelut Ely-keskus ja TEKES palvelut Juha Elf Asiantuntija Ely-keskus/TEKES-palvelut ELY-keskus

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI KAUPUNGINKANSLIA 1 (6) Rahoituksen hakija. Hankkeen perustiedot. Hankkeen yhteistyökumppanit INNOVAATIORAHASTO HAKEMUS 2017

HELSINGIN KAUPUNKI KAUPUNGINKANSLIA 1 (6) Rahoituksen hakija. Hankkeen perustiedot. Hankkeen yhteistyökumppanit INNOVAATIORAHASTO HAKEMUS 2017 1 (6) Täytä lomake huolellisesti, puutteellisesti täytettyjä hakemuksia ei käsitellä. Vastaa hakemuslomakkeen kohtiin tiivisti ja täsmällisesti. Käytä vastaukseen kussakin kohdassa maksimissaan 1 000 merkkiä.

Lisätiedot

Alkavan yrityksen talousasiat - Teemaklinikka Scandic Kajanus Kajaani

Alkavan yrityksen talousasiat - Teemaklinikka Scandic Kajanus Kajaani Alkavan yrityksen talousasiat - Teemaklinikka Scandic Kajanus Kajaani 13.10.2016 Juha Elf Asiantuntija Ely-keskus/TEKES-palvelut Ely-keskus ja TEKES palvelut Juha Elf Asiantuntija Ely-keskus/TEKES-palvelut

Lisätiedot

HANKEHAKEMUS / FLATRATE 17%

HANKEHAKEMUS / FLATRATE 17% Tutustu ennen hankehakemuksen täyttämistä Joensuun KAKE hankkeen hankekriteereihin sekä hakemuksen täyttöohjeisiin. 1. Hakija Hakijan virallinen nimi Jakeluosoite Y-tunnus Postinumero Postitoimipaikka

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI. Rahoituksen hakija (www-sivulle) Hankkeen perustiedot (www-sivulle) (www-sivulle)

HELSINGIN KAUPUNKI. Rahoituksen hakija (www-sivulle) Hankkeen perustiedot (www-sivulle) (www-sivulle) Rahoituksen hakija (www-sivulle) Hakijan nimi/hankkeen hallinnoija (yritys/virasto/tms.): Miki Mielonen / Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskus Hankkeen perustiedot (www-sivulle) Hankkeen nimi: Oman

Lisätiedot

MAL-verkosto, katsaus

MAL-verkosto, katsaus MAL-verkosto, katsaus 14.2.2012 Maksatuksen hakeminen ajalta 1.7.-31.12.2011 Haettava summa ajanjaksolta yhteensä 128 293 euroa. Kustannukset koko vuonna yhteensä 216 035 euroa, mikä on n. 60 000 euroa

Lisätiedot

ERITYISAVUSTUS Hakemuslomake. HUOM! Avustuksenhakijan on täytettävä vähintään *-merkityt kohdat hakemuksesta.

ERITYISAVUSTUS Hakemuslomake. HUOM! Avustuksenhakijan on täytettävä vähintään *-merkityt kohdat hakemuksesta. 1 HUOM! Avustuksenhakijan on täytettävä vähintään *-merkityt kohdat hakemuksesta. Saapumismerkinnät Saapumisleima Diaarinumero 1 Tiedot hakijasta* a) Hakijan yhteystiedot: Nimi* Jakeluosoite* Postinumero*

Lisätiedot

Työllisyyspoliittinen avustus Lapin TE-toimisto

Työllisyyspoliittinen avustus Lapin TE-toimisto Työllisyyspoliittinen avustus 1 Työllisyyspoliittisen avustuksen tarkoitus Työttömien työnhakijoiden työllistymisen edistäminen * parannetaan yleisiä työmarkkinavalmiuksia ja ammatillista osaamista Erityisesti

Lisätiedot

Ruotsi-klinikka Lahti Heli Flink, Asiantuntija/ TF-koordinaattori Häme, Tekes

Ruotsi-klinikka Lahti Heli Flink, Asiantuntija/ TF-koordinaattori Häme, Tekes Ruotsi-klinikka Lahti 22.1.2016 Heli Flink, Asiantuntija/ TF-koordinaattori Häme, Tekes Team Finland Tavoitteena pk-yritysten viennin kaksinkertaistaminen vuoteen 2020 mennessä. Team Finland vie Suomea

Lisätiedot

WWW-osoite Virallinen sähköpostiosoite noreply@tekes.fi Emoyhtiön konsernin nimi Yksikön nimi Kunta. Diaari 1392289672603/0/2014

WWW-osoite Virallinen sähköpostiosoite noreply@tekes.fi Emoyhtiön konsernin nimi Yksikön nimi Kunta. Diaari 1392289672603/0/2014 Hakemuksen tiedot Onko kyseessä Yritys Kehittäminen kohdistuu pääosin Liiketoiminnan kasvuun ja kansainvälistymiseen Organisaation tiedot Perustiedot Y-tunnus 1234567-8 Yrityksen nimi Demo nimi Postiosoite

Lisätiedot

Tekesin palvelut ja rahoituksen edellytykset. Riskienhallinnan PK-lähtö Varkaudessa Harri Kivelä

Tekesin palvelut ja rahoituksen edellytykset. Riskienhallinnan PK-lähtö Varkaudessa Harri Kivelä DM 450969 01-2017 Tekesin palvelut ja rahoituksen edellytykset Riskienhallinnan PK-lähtö Varkaudessa 8.6.2017 Harri Kivelä DM 450969 01-2017 Tekes verkostoja innovaatioille Palvelut rahoitusta ja asiantuntemusta

Lisätiedot

Kokeile Uudistu Kansainvälisty Kasva

Kokeile Uudistu Kansainvälisty Kasva Tekesin rahoitus Kokeile Uudistu Kansainvälisty Kasva Tekesin rahoitus Tekesin rahoitus Rahoitamme yritysten kehitysprojekteja, jotka tähtäävät kasvuun ja liiketoiminnan uudistamiseen tai työelämän kehittämiseen.

Lisätiedot

CREMA- rahoitushaku 2018 ( ) Kaupunkien palvelut ja vetovoimaisuus luovan yritystoiminnan alustana

CREMA- rahoitushaku 2018 ( ) Kaupunkien palvelut ja vetovoimaisuus luovan yritystoiminnan alustana CreMA on joustava määräraha, joka on tarkoitettu luovien alojen ja muiden toimialojen osaamisen yhdistämiseen sekä yhteistyön ja liiketoimintamallien kehittämiseen. AVEK jakaa CreMA-avustuksia opetus-

Lisätiedot

Tekes on innovaatiorahoittaja, joka kannustaa yrityksiä haasteelliseen tutkimus- ja kehitystoimintaan

Tekes on innovaatiorahoittaja, joka kannustaa yrityksiä haasteelliseen tutkimus- ja kehitystoimintaan Tekes lyhyesti Mitä Tekes tekee? Tekes on innovaatiorahoittaja, joka kannustaa yrityksiä haasteelliseen tutkimus- ja kehitystoimintaan Tekes hyväksyy korkeampia riskejä kuin yksityiset rahoittajat rahoittaa

Lisätiedot

Työllisyyspoliittinen avustus -tarkoitus ja tuettava toiminta

Työllisyyspoliittinen avustus -tarkoitus ja tuettava toiminta Työllisyyspoliittinen avustus -tarkoitus ja tuettava toiminta Toimijalle, joka järjestää ja kehittää työttömille työnhakijoille työmahdollisuuksia tai työkokeiluja sekä niihin liittyviä palveluja ja toimintamalleja

Lisätiedot

2015 2016 2017 Innovaatiorahastosta haettava rahoitus (euroa) 246 000 324 000 197 800 Oma rahoitus (euroa)

2015 2016 2017 Innovaatiorahastosta haettava rahoitus (euroa) 246 000 324 000 197 800 Oma rahoitus (euroa) Rahoituksen hakija Hakijan nimi/hankkeen hallinnoija (yritys/virasto/tms.): Silmu-verkosto ry. Hankkeen perustiedot Hankkeen nimi: Jakomäen yhteisötalo. Hankkeen kokonaisaikataulu (kk.vvvv kk.vvvv): 1.1.2015-31.12.2017

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI. Rahoituksen hakija (www-sivulle) Hankkeen perustiedot (www-sivulle) (www-sivulle) 2016 2017 2018

HELSINGIN KAUPUNKI. Rahoituksen hakija (www-sivulle) Hankkeen perustiedot (www-sivulle) (www-sivulle) 2016 2017 2018 Rahoituksen hakija (www-sivulle) Hakijan nimi/hankkeen hallinnoija (yritys/virasto/tms.): Anu-Katriina Pesonen ja Helsinki Sleep Factory tiimi (Timo Partonen, Anna Sofia Urrila, Liisa Kuula-Paavola, Joel

Lisätiedot

Rahoitusta yritysten muutostilanteisiin

Rahoitusta yritysten muutostilanteisiin Rahoitusta yritysten muutostilanteisiin Finnverasta rahoitusta yritysten muutostilanteisiin Finnvera tarjoaa rahoitusratkaisuja yritystoiminnan alkuun, kasvuun ja kansainvälistymiseen sekä vientiin. Jaamme

Lisätiedot

Teemaklinikka Ekologisuus liiketoiminnan kasvun edistäjänä Scandic Oulu Oulu

Teemaklinikka Ekologisuus liiketoiminnan kasvun edistäjänä Scandic Oulu Oulu Teemaklinikka Ekologisuus liiketoiminnan kasvun edistäjänä Scandic Oulu Oulu 14.09.2016 Juha Elf Asiantuntija Ely-keskus/TEKES-palvelut Ely-keskus ja TEKES palvelut Juha Elf Asiantuntija Ely-keskus/TEKES-palvelut

Lisätiedot

Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskus, varhaiskasvatusvirasto, kaupunginkanslia sekä Forum Virium.

Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskus, varhaiskasvatusvirasto, kaupunginkanslia sekä Forum Virium. Rahoituksen hakija (www-sivulle) Hakijan nimi/hankkeen hallinnoija (yritys/virasto/tms.): Helsingin kaupunginkirjasto Hankkeen perustiedot (www-sivulle) Hankkeen nimi: Tilavarausjärjestelmän hankinta Hankkeen

Lisätiedot

ALUEELLISET INNOVAATIOT JA KOKEILUT (AIKO) Rahoitushakemus

ALUEELLISET INNOVAATIOT JA KOKEILUT (AIKO) Rahoitushakemus ALUEELLISET INNOVAATIOT JA KOKEILUT (AIKO) Rahoitushakemus Kymenlaakson liitto täyttää Saapumispvm Hakemusnumero Valmistelija Diaari-/muu tunnus 1. HANKE Kyseessä on Uusi hakemus Jatkorahoitushakemus Korjaus/täydennys

Lisätiedot

Tekesin Green Growth -ohjelman rahoitus ja palvelut yrityksille

Tekesin Green Growth -ohjelman rahoitus ja palvelut yrityksille Tekesin Green Growth -ohjelman rahoitus ja palvelut yrityksille Tuomo Suortti 25.10.2011 DM Esityksen runko Vihreän kasvun palikat ja ohjelman tavoitteet Ohjelman kohderyhmät Sparrauskysymyksiä: Mistä

Lisätiedot

HAKEMUS KKI-KEHITTÄMISHANKKEEKSI

HAKEMUS KKI-KEHITTÄMISHANKKEEKSI HAKEMUS KKI-KEHITTMISHANKKEEKSI TIEDOT HAKIJASTA Hakijayhteisön nimi: Mallilan Yritys Hakijayhteisön rekisteritunnus: 123456-1 Hakijayhteisön osoite: Mallilankuja 11 a 1 Postinumero: 12340 Postitoimipaikka:

Lisätiedot

Tuen hakemiseksi. Postitoimipaikka. Pankkiyhteys. Yhteyshenkilön puhelin. EI KYLLÄ (Täytä kohta 4.2)

Tuen hakemiseksi. Postitoimipaikka. Pankkiyhteys. Yhteyshenkilön puhelin. EI KYLLÄ (Täytä kohta 4.2) Tuen hakemiseksi RAHOITUSHAKEMUS UUSI HAKEMUS JATKOHAKEMUS ALUEELLISET INNOVAATIOT JA KOKEILUT (AIKO) -RAHASTA: Ennakoitu rakennemuutos Lappeenranta - Imatra -kasvusopimus ETELÄ-KARJALAN KEHITTÄMISRAHASTOSTA

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 8/ (7) Kaupunginhallituksen elinkeinojaosto Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 8/ (7) Kaupunginhallituksen elinkeinojaosto Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 8/2017 1 (7) 21 Eräiden hankkeiden rahoitus innovaatiorahaston varoilla HEL 2017-004852 T 02 05 01 05 Päätös päätti myöntää innovaatiorahastosta rahoitusta yhteensä 599 600

Lisätiedot

Rahoitushakemus. Maakunnan kehittämisraha

Rahoitushakemus. Maakunnan kehittämisraha Rahoitushakemus Alueellisten innovaatioiden ja kokeilujen käynnistämisen määräraha (AIKO) Maakunnan kehittämisraha Haettava rahoitus on Alueellisten innovaatioiden ja kokeilujen käynnistämisen määräraha

Lisätiedot

Team Finland kansainvälisen kasvun tukena

Team Finland kansainvälisen kasvun tukena Team Finland kansainvälisen kasvun tukena Viennin rahoitusjärjestelyt Oulu, 14.4.2016 Juha Pulkkinen & Pauli Berg Sisältö Team Finland: Mikä, miksi, kenelle Mitä Team Finland tarjoaa viennin tueksi? Yritysten

Lisätiedot

Business Finlandin rahoituspalvelut yrityksille. Juha Pulkkinen Oulu,

Business Finlandin rahoituspalvelut yrityksille. Juha Pulkkinen Oulu, Business Finlandin rahoituspalvelut yrityksille Juha Pulkkinen Oulu, 16.1.2018 Kasvuun tähtääville yrityksille STARTUP Alle 5-vuotiaat yritykset, jotka tähtäävät kansainvälisille markkinoille PK-YRITYS

Lisätiedot

Tekesin palvelut teollisuudelle

Tekesin palvelut teollisuudelle DM xx-2016 Tekesin palvelut teollisuudelle Nastolan Teollisuusryhmä 28.9.2017 Markku Mäkelä/Tekes Lahti Tekesin toimipisteet Suomessa Rovaniemi Kemi Oulu Jyväskylä Seinäjoki Vaasa Tampere Pori Turku Kajaani

Lisätiedot

Hankehakemus. Kestävää kasvua ja työtä 2014-2020 Suomen rakennerahasto-ohjelma

Hankehakemus. Kestävää kasvua ja työtä 2014-2020 Suomen rakennerahasto-ohjelma Hankehakemus Kestävää kasvua ja työtä 2014-2020 Suomen rakennerahasto-ohjelma Viranomaisen logo Hankehakemuksia voi jättää pelkästään sähköisesti EURA 2014 -järjestelmässä, joka avautuu hakijoille toukokuun

Lisätiedot

WWW-osoite Virallinen sähköpostiosoite noreply@tekes.fi Emoyhtiön konsernin nimi Yksikön nimi Kunta. Diaari 1392285877178/0/2014

WWW-osoite Virallinen sähköpostiosoite noreply@tekes.fi Emoyhtiön konsernin nimi Yksikön nimi Kunta. Diaari 1392285877178/0/2014 Hakemuksen tiedot Onko kyseessä Yritys Kehittäminen kohdistuu pääosin Organisaation prosessien ja/tai johtamisen kehittämiseen Organisaation tiedot Perustiedot Y-tunnus 1234567-8 Yrityksen nimi Demo nimi

Lisätiedot

Työllisyyspoliittinen avustus Hankkeiden julkinen haku 2016

Työllisyyspoliittinen avustus Hankkeiden julkinen haku 2016 Työllisyyspoliittinen avustus Hankkeiden julkinen haku 2016 Tilaisuus välityömarkkinatoimijoille Pohjois-Pohjanmaalla 15.12.2015 Palveluesimies Virpi Niemi 1 Työllisyyspoliittisen avustuksen tarkoitus

Lisätiedot

Yrityspalvelun esitys (Kiihdyttämö Health Accelerator -mentorointi)- hankkeen rahoituksesta (Alueelliset innovaatiot ja kokeilut, AIKO, Pohjois-Savon

Yrityspalvelun esitys (Kiihdyttämö Health Accelerator -mentorointi)- hankkeen rahoituksesta (Alueelliset innovaatiot ja kokeilut, AIKO, Pohjois-Savon Kuopion kaupunki Päätöspöytäkirja 1 (5) Kasve Oy Suokatu 36 A 32 70110 Kuopio Elinkeinoasiat 3 / 2017 Yrityspalvelun esitys (Kiihdyttämö Health Accelerator -mentorointi)- hankkeen rahoituksesta (Alueelliset

Lisätiedot

Team Finland Mukaan globaaliin liiketoimintaan!

Team Finland Mukaan globaaliin liiketoimintaan! Team Finland Mukaan globaaliin liiketoimintaan! 3.11.2015 Pauli Berg Team Finland koordinaattori Sisältö Mikä Team Finland? Miksi koottu? Miten toimii? DM 1272687 Mikä Team Finland? tarjoaa kansainväliseen

Lisätiedot

BUSINESS FINLAND KUMPPANINA SUURILLE YRITYKSILLE 2018

BUSINESS FINLAND KUMPPANINA SUURILLE YRITYKSILLE 2018 BUSINESS FINLAND KUMPPANINA SUURILLE YRITYKSILLE 2018 BUSINESS FINLANDIN TAVOITTEET Luomme mahdollisuuksia globaaliin kasvuun: 1 2 3 4 edistämällä asiakkaiden uudistumista tukemalla nousevia liiketoimintaekosysteemejä

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI KAUPUNGINKANSLIA

HELSINGIN KAUPUNKI KAUPUNGINKANSLIA Sivu 1 / 8 Tämä loppuraportointilomake on tarkoitettu hankkeille, jotka ovat päättyneet. Innovaatiorahastosta rahoitettu hanke Hankkeen hallinnoija (yritys/toimiala/tms.): Sivistyskiihdyttämö ry, Kasvatuksen

Lisätiedot

Green Growth -palvelut yrityksille

Green Growth -palvelut yrityksille Green Growth -palvelut yrityksille GG-sessio 27.3. Tuomo Suortti Kehittää vihreän kasvun perustaksi strategisia osaamisia Tuottaa ja jalkauttaa tietoa yritysten liiketoimintastrategioiden uudistumisen

Lisätiedot

Market Expander & QUUM analyysi

Market Expander & QUUM analyysi Market Expander & QUUM analyysi KANSAINVÄLISTYMISEN KEHITYSTASOT Integroitua kansainvälistä liiketoimintaa Resurssien sitoutuminen, tuotteen sopeuttaminen, kulut, KV liiketoiminnan osaaminen Systemaattista

Lisätiedot

Team Finland LetsGrow

Team Finland LetsGrow Team Finland LetsGrow Rahoitusohjelma Elokuu 2014 Finnveralta ja Tekesiltä rahoitusta, Finprolta neuvontaa kansainväliseen kasvuun Hyvässä taloudellisessa tilanteessa olevalle Suomeen rekisteröidylle pk-yritykselle

Lisätiedot

Team Finland yritysten kansainvälistymisen tukena

Team Finland yritysten kansainvälistymisen tukena Team Finland yritysten kansainvälistymisen tukena Tytteli Karvonen-Juntura Team Finland-koordinaattori Lapin ELY-keskus 05.09.2018 2 Tietoa, työkaluja ja verkostoja suomalaisten yritysten ja muiden toimijoiden

Lisätiedot

MAINOSTAJIEN LIITTO KAMPANJAKUVAUS

MAINOSTAJIEN LIITTO KAMPANJAKUVAUS 1/9 KAMPANJAKUVAUS Tähdellä (*) TÄRKEÄÄ 1. Tallenna lomake ensin omalle koneellesi. 2. Täytä tallentamasi lomake. 3. Tallenna ja palauta. Täytä kampanjakuvaus huolella! Kampanjakuvaus on tuomareiden tärkein

Lisätiedot

Hakemuslomake: Kevan työelämän kehittämisraha vuonna 2018

Hakemuslomake: Kevan työelämän kehittämisraha vuonna 2018 Hakemuslomake: Kevan työelämän kehittämisraha vuonna 2018 Työelämän kehittämisrahan tavoitteena on tukea Kevan työnantaja-asiakkaita strategisen työkykyjohtamisen kehittämistyössä työkyvyttömyyden kustannusten

Lisätiedot

Maaseutuvirasto pyytää tarvittaessa hakijaa täydentämään hakemustaan, ja tekee maksuhakemusta käsiteltyään päätöksen tuen maksamisesta.

Maaseutuvirasto pyytää tarvittaessa hakijaa täydentämään hakemustaan, ja tekee maksuhakemusta käsiteltyään päätöksen tuen maksamisesta. 1(5) LOMAKKEEN 3317 TOIMINTARYHMÄN TOIMINTARAHAN MAKSUHAKEMUKSEN TÄYTTÖOHJE Lnro 3316A EUROOPAN UNIONI Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto: Eurooppa investoi maaseutualueisiin Manner-Suomen

Lisätiedot

Työllisyyspoliittinen avustus Hankkeiden julkinen haku 2015

Työllisyyspoliittinen avustus Hankkeiden julkinen haku 2015 Työllisyyspoliittinen avustus Hankkeiden julkinen haku 2015 Välityömarkkina- ja yritysyhteistyöseminaari 11.2.2015 Palveluesimies Virpi Niemi Työllisyyspoliittisen avustuksen tarkoitus Työttömien työnhakijoiden

Lisätiedot

KAAKKOIS-SUOMEN ELY-KESKUKSEN YRITYSPALVELUT

KAAKKOIS-SUOMEN ELY-KESKUKSEN YRITYSPALVELUT KAAKKOIS-SUOMEN ELY-KESKUKSEN YRITYSPALVELUT Palvelut yrittäjille Neuvonta ja rekisteröintipalvelut Yrittäjäkoulutukset ja valmennuspalvelut Tuotteistetut asiantuntijapalvelut ja muut kehittämispalvelut

Lisätiedot

Audiovisuaalisen alan tuotantokannustimen hakuohje

Audiovisuaalisen alan tuotantokannustimen hakuohje Hakuohje 1 (5) Audiovisuaalisen alan tuotantokannustimen hakuohje 1. Kenelle? Audiovisuaalisen alan tuotantokannustinta voivat saada suomalaiset ja ulkomaiset tuotantoyhtiöt, tuotantopalveluyhtiöt tai

Lisätiedot

YRITYSTEN TOIMINTAYMPÄRISTÖN KEHITTÄMIS- AVUSTUKSEN MAKSATUKSEN HAKEMISTA KOSKEVIA OHJEITA

YRITYSTEN TOIMINTAYMPÄRISTÖN KEHITTÄMIS- AVUSTUKSEN MAKSATUKSEN HAKEMISTA KOSKEVIA OHJEITA 1 YRITYSTEN TOIMINTAYMPÄRISTÖN KEHITTÄMIS- AVUSTUKSEN MAKSATUKSEN HAKEMISTA KOSKEVIA OHJEITA Maksatuksen yleisiä edellytyksiä... 1 Hakemuksen täyttöohjeita... 2 Hakijan perustiedot... 3 Maksatuksen tiedot...

Lisätiedot

Business Finlandin rahoituspalvelut Aki Parviainen

Business Finlandin rahoituspalvelut Aki Parviainen Business Finlandin rahoituspalvelut 2018 Aki Parviainen Uusi Business Finland mitä tavoitellaan ja miksi? Hyödynnetään vahvemmin asiantuntijaverkostoja Innovaatiotoimintaa ja kansainvälistymistä tukevat

Lisätiedot

SHOK infotilaisuus Teija Lahti-Nuuttila, Kimmo Ahola Tekes

SHOK infotilaisuus Teija Lahti-Nuuttila, Kimmo Ahola Tekes SHOK infotilaisuus 17.2.2014 Teija Lahti-Nuuttila, Kimmo Ahola Tekes DM xx-2013 SHOK-johtoryhmän linjaukset uudistuksiksi Fokusoidaan toimintaa nykyistä terävämpiin osaamiskärkiin tähtäimenä uusien liiketoimintojen

Lisätiedot

Tekes riskirahoittajana -

Tekes riskirahoittajana - Tekes riskirahoittajana - rahoitusmahdollisuudet Oulu 26.2.2010 Tekes mukana kehittämässä TUTKIMUKSELLISESSA OSIOSSA T&K:SSA TUOTTEIS- TUKSESSA PALVELUJEN KEHITÄMISESSÄ LIIKETOIMINNAN KEHITTÄMISESSÄ Lähtökohtana

Lisätiedot

MAINOSTAJIEN LIITTO KAMPANJAKUVAUS

MAINOSTAJIEN LIITTO KAMPANJAKUVAUS 1/9 KAMPANJAKUVAUS Tähdellä (*) merkityt kohdat ovat pakollisia. TÄRKEÄÄ 1. Tallenna lomake ensin omalle koneellesi. 2. Täytä tallentamasi lomake. 3. Tallenna ja palauta. Täytä kampanjakuvaus huolella!

Lisätiedot

Yrityksen kehittämisavustus

Yrityksen kehittämisavustus Yrityksen kehittämisavustus Laki valtionavustuksesta yritystoiminnan kehittämiseksi 9/2014 Valtioneuvoston asetus valtionavustuksesta yritystoiminnan kehittämiseksi 716/2014 TEM/1012/03.01.04/2015 ohje

Lisätiedot

BUSINESS FINLANDIN RAHOITUSPALVELUT YRITYKSILLE 2018

BUSINESS FINLANDIN RAHOITUSPALVELUT YRITYKSILLE 2018 BUSINESS FINLANDIN RAHOITUSPALVELUT YRITYKSILLE 2018 #1916549 KASVUUN TÄHTÄÄVILLE YRITYKSILLE STARTUP Alle 5-vuotiaat yritykset, jotka tähtäävät kansainvälisille markkinoille PK-YRITYS Pienet ja keskisuuret

Lisätiedot

Serve Palveluliiketoiminnan edelläkävijöille

Serve Palveluliiketoiminnan edelläkävijöille Serve Palveluliiketoiminnan edelläkävijöille Serve Tekesin ohjelma 2006 2013 Serve luotsaa suomalaista palveluosaamista kansainvälisessä kärjessä Palveluliiketoiminnan kehittäminen vahvistaa yritysten

Lisätiedot

1 (9) HELSINGIN KAUPUNKI KAUPUNGINKANSLIA. Rahoituksen hakija. Hankkeen perustiedot. Hankkeen yhteistyökumppanit INNOVAATIORAHASTO HAKEMUS 2017

1 (9) HELSINGIN KAUPUNKI KAUPUNGINKANSLIA. Rahoituksen hakija. Hankkeen perustiedot. Hankkeen yhteistyökumppanit INNOVAATIORAHASTO HAKEMUS 2017 1 (9) Täytä lomake huolellisesti, puutteellisesti täytettyjä hakemuksia ei käsitellä. Vastaa hakemuslomakkeen kohtiin tiivisti ja täsmällisesti. Käytä vastaukseen kussakin kohdassa maksimissaan 1 000 merkkiä.

Lisätiedot

POHJANLAHDEN RANTATIE -TAVARAMERKIN HAKEMUSLOMAKE

POHJANLAHDEN RANTATIE -TAVARAMERKIN HAKEMUSLOMAKE POHJANLAHDEN RANTATIE -TAVARAMERKIN HAKEMUSLOMAKE Tällä lomakkeella yrittäjä voi Pohjanlahden Rantatien tavaramerkin käyttöoikeutta. Hakemuslomake sisältää kysymyksiä tuotteen, palvelun tai kohteen laadusta,

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Kaupunginkanslia Elinkeino-osasto Elinkeinojohtaja

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Kaupunginkanslia Elinkeino-osasto Elinkeinojohtaja Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 58 Määrärahan myöntäminen Health Capital Helsingille ja Helsinki Business Hub Oy Ltd:lle life science -alan yritystoimintaa kehittävän hankkeen toteuttamiseksi HEL 2017-005504

Lisätiedot

Rahoittajan puheenvuoro. REPA- loppuseminaari Tuomas Lehtinen

Rahoittajan puheenvuoro. REPA- loppuseminaari Tuomas Lehtinen Rahoittajan puheenvuoro REPA- loppuseminaari 1.11.17 Tuomas Lehtinen Miksi Tekes oli mukana? Ideat testiin paremman kaupunkiympäristön puolesta Idea: Ilmanlaadun seuranta, kiertotalous ja älykäs vesi koskettavat

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 9/ (8) Kaupunginhallituksen elinkeinojaosto Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 9/ (8) Kaupunginhallituksen elinkeinojaosto Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 9/2018 1 (8) 42 Eräiden hankkeiden rahoitus innovaatiorahaston varoilla HEL 2017-012988 T 02 05 01 05 Päätös myönsi innovaatiorahastosta rahoitusta yhteensä 48 543 euroa käytettäväksi

Lisätiedot

BEAM-ohjelma. KEHITYSYHTEISTYÖ JA KEHITTYVÄT MARKKINAT Ohjelmapäällikkö Minh Lam 2.3.2016 Kuntaliitto

BEAM-ohjelma. KEHITYSYHTEISTYÖ JA KEHITTYVÄT MARKKINAT Ohjelmapäällikkö Minh Lam 2.3.2016 Kuntaliitto BEAM-ohjelma KEHITYSYHTEISTYÖ JA KEHITTYVÄT MARKKINAT Ohjelmapäällikkö Minh Lam 2.3.2016 Kuntaliitto 2 Tarve Suomen talouden elinehto on elinkeinoelämän uudistuminen ja kasvaminen. Suomalaisilla yrityksillä

Lisätiedot

Team Finland toiminta Oulu

Team Finland toiminta Oulu Team Finland toiminta 25.05.2018 Oulu Juha Elf, Team Finland kasvu- ja kansainvälistymiskoordinaattori Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus Maakunnista maailmalle ja maailmalta maakuntiin Team Finland kokoaa

Lisätiedot

Tekesin rahoituspalvelut kasvuun ja kansainvälistymiseen. Eeva Salminen Palvelujohtaja Startup-yritykset

Tekesin rahoituspalvelut kasvuun ja kansainvälistymiseen. Eeva Salminen Palvelujohtaja Startup-yritykset Tekesin rahoituspalvelut kasvuun ja kansainvälistymiseen Eeva Salminen Palvelujohtaja Startup-yritykset Sisältö - Kasvu & kansainvälistyminen - Rahoituspalvelut - Verkostopalvelut - Ajankohtaista 10-2015

Lisätiedot