ma-ti klo ja ke klo p

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ma-ti klo ja ke klo p"

Transkriptio

1 Sivistystoimeen kuuluvat varhaiskasvatus, perusopetus, lukio, kansalaisopisto, kulttuuri, kirjasto, liikunta ja nuorisotyö. KEVÄT 2017 Sivistystoimisto ja kansalaisopiston toimisto löytyvät osoitteesta: Puthaanrannantie 15, Muonio (B-talo, toinen kerros) Toimistosihteeri Sirpa Airaksinen on tavattavissa 9.1. alkaen ma-ti klo ja ke klo p VARHAISKASVATUS Muonion kunnan varhaiskasvatus ottaa käyttöön Varhaiskasvatuksen toiminnanohjausjärjestelmän, Daisy palvelun alkaen. Palvelu on ollut koekäytössä syyskuun alusta. Koekäytön aikana vanhemmilla ja varhaiskasvatuksen työntekijöillä on ollut mahdollisuus tutustua palveluun ja opetella sen käyttöä. Palvelun kautta esim. lasten hoitoajat varataan sähköisesti varhaiskasvatuksessa, esikoululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnassa sekä luokkalaisten kerhotoiminnassa. Jatkossa on mahdollista myös sähköinen varhaiskasvatuspaikkojen hakeminen, liitteiden toimittaminen sähköisesti sekä sähköiset päätökset. Ystävällisin terveisin Muonion kunnan varhaiskasvatus alkaen Päiväkoti Mustikan nimi on Päiväkoti Tunturihelmi Sivistyslautakunta ja Päiväkoti Tunturihelmen väki kiittää Inga Alataloa mukavasta uudesta nimestä!!!

2 Muonion kunnassa julistetaan haettavaksi 1. ETSIVÄN NUORISOTYÖNTEKIJÄN SIJAISUUS ajalle ja 2. LASTENHOITAJAN sijaisuus ajalle Hakemukset liitteineen toimitetaan Muonion kunnan sivistyslautakunnalle, osoitteeseen: Puthaanrannantie 15, MUONIO. Hakuaika etsivän nuorisotyöntekijän sijaisuuteen päättyy klo ja lastenhoitajan sijaisuuteen klo Ilmoitukset kokonaisuudessaan on julkaistu Muonion kunnan nettisivuilla sekä työvoimatoimiston sivuilla. Lisätietoja antavat etsivä nuorisotyöntekijä Sanna-Mari Pöyry p , varhaiskasvatuksen ohjaaja Päivi Kangosjärvi p sekä sivistystoimenjohtaja Paula Vilamaa p Ympäristöluotsikoulutus Toiselle paikkakunnalle, toiseen maahan muuttaneelle kaikki ympäristössä on uutta. Miten löytää uuden kodin tuntu siihen etsimme hankkeessamme ympäristöluotsauksen avulla vastauksia. Jos olet kiinnostunut omasta ympäristöstäsi ja monikulttuurisuudesta, tule mukaan! Ympäristöluotsaustoiminta on avointa kaikille iästä, koulutuksesta tai kielitaustasta riippumatta. Koulutus on kaikille maksuton. Koulutus kestää n. 40 tuntia. Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää! Ihmettelemme yhdessä lappilaista ympäristöämme ympäristöluotsauksia kehittäen ja kokeillen. Ensimmäinen työpaja Muoniossa lauantaina , klo (yläkoulu, kieliluokka). Koulutus jatkuu koko kevään tiistai-iltaisin klo Tervetuloa! Moving to another country is always challenging. Occasionally a newcomer can feel like a ship lost at sea wouldn t we all want to have a pilot boat guiding us to a home harbour then? Our project develops a new method of piloting newcomers into safe harbours in their new surroundings. We call it environmental piloting and our goal is to make feeling at home easier for everybody. We will start our project in Muonio on Saturday, January 7th 2017, (Muonio primary school, language class) and continue with regular meetings every Tuesday evening until May Welcome! Lisätiedot ja ilmoittautumiset: anna.hakala@msl.fi

3 ETSIVÄ NUORISOTYÖ Etsivä nuorisotyö on erityisnuorisotyötä, jonka tarkoituksena on tarjota kunnan vuotiaille nuorille neuvontaa, tukea ja ohjausta liittyen tulevaisuuden suunnitteluun, arjen hallintaan, koulutuksen tai työpaikan löytämiseen, tarvittavien palveluiden löytämiseen sekä omaan jaksamiseen ja hyvinvointiin liittyen. Etsivä nuorisotyö tarjoaa varhaista tukea, jos nuori sitä itse haluaa. Kohtaaminen nuoren kanssa on luottamuksellista ja lähtee aina nuoren omista toiveista ja tavoitteista. Apua voi pyytää esimerkiksi opiskelupaikan hakemiseen, työhakemuksen tai CV:n tekemiseen tai erilaisten lomakkeiden täyttöön. Nuoret voivat olla itse etsivään yhteydessä tai ohjautua palveluun toisen ammattilaisen ohjaamana, keskeyttävä nuori etsivälle nuorisotyöntekijälle. Myös huoltaja, kaverit tai muu lähipiiri voivat olla yhteydessä etsivään nuorisotyöntekijään, jos kokee, että etsivästä voisi olla jollekin nuorelle apua. Etsivään nuorisotyöntekijään yhteyden saa: -soittamalla tai viestiä laittamalla (tekstari, whatsapp, snapchat) numeroon sähköpostilla osoitteesta -facebookin kautta nimellä Etsivä nuorisotyöntekijä Sanna-Mari Pöyry -piipahtamalla etsivän toimistolla nuorisotila Tippalassa päiväaikaan ma, ti, ke tai pe. Jos ovi on auki, niin sisään saa tulla Lisäksi etsivän nuorisotyöntekijän tavoittaa nuorisotila Tippalan toiminnasta torstai-iltaisin. Tapaamisiin Tammikuussa 2017 etsivä nuorisotyöntekijä aloittaa nuorisotila Tippalassa perjantaikahvit klo 13 16, jonne ovat tervetulleita jo peruskoulunsa päättäneet nuoret. Ensimmäiset perjantai-kahvit ovat pe Etsivä nuorisotyöntekijä Sanna-Mari Pöyry Terveisiä Tippalasta! Tervehdys kaikille! Olen aloittanut työt Muoniossa uutena nuoriso-ohjaajana marraskuun lopulla. Työt ovat lähteneet vauhdilla käyntiin ja odotan innokkaasti, mitä tulevaisuus tuo tullessaan Muonion nuorison parissa. Parhaiten minut löytää Tippalasta nuorten avoimien iltojen aikana. Tippalan aukiolot jatkuvat entiseen tapaan tiistaihin saakka: ti klo 17 20, to klo ja pe klo Joululomalla Tippala on avoinna tiistaina 3.1. ja torstaina 5.1. klo Ottakaa rohkeasti yhteyttä kaikissa nuorisotoimeen liittyvissä asioissa puhelimella tai sähköpostitse kasvotusten tai vaikka Facebookissa. Kaikki ideat ja ehdotukset otetaan ilolla vastaan! Tapaamisiin! Silja Vainikka Nuorisotoimen toimintaa Tammikuu tuo tullessaan uusia tuulia myös Tippalaan, jonka johdosta aukioloajat hieman pitenevät.

4 Uudet aukiolot alkaen: tiistaisin klo , torstaisin klo perjantaisin klo Tammikuussa avaamme ovet myös luokkalaisille aina keskiviikko iltapäivisin klo Tippalaan ovat tervetulleita kaikki 7 luokasta ylöspäin aina 18 vuoteen saakka. Tiloilla voi viettää aikaa kavereiden kanssa kuunnellen musiikkia, pelaten biljardia, lauta- tai konsolipelejä. Alakerrasta löytyy myös bänditilat, jonne voi sopia bändille ajan tai tulla soittelemaan yksin. Tule juttelemaan Siljan kanssa niin etsitään sinulle sopiva aika! Huhtikuussa tarkoitus järjestää Lumileiri, josta ilmoitellaan lähempänä tarkemmin. Toimintaa ja muuta ajankohtaista asiaa Tippalasta sekä nuorisotoimen muista tapahtumista ilmoitetaan nuorisotilan Facebooksivuilla sekä Lanuti:n Muonion sivuilla: Kirjasto: Kirjasto siirtyy uuteen KOHA-kirjastojärjestelmään vuoden 2017 alussa, jonka vuoksi kirjasto joutuu sulkemaan ovensa koulutuksen vuoksi ja Järjestelmävaihdoksen vuoksi kirjasto on keväällä suljettuna noin 2 viikkoa, tiedotamme asiasta mahdollisimman pian tarkemmin tarkkojen päivämäärien selvittyä. KOHAn myötä aineiston varausmaksut poistuvat, jolloin asiakkaat voivat tilata ilmaiseksi aineistoa kaikista muista Lapin kirjastoista! Vuoden 2017 satutunnit pidetään tuttuun aikaan perjantaisin klo seuraavasti: Satutunti peruttu, mutta tilalla paljon parempaa: koko päivän kestoinen Lastenpäivä! Perjantaina 3.2. kirjastolla järjestetään Lasten teemapäivä yhteistyössä liikuntatoimen, nuorisotyön ja varhaiskasvatuksen kanssa. Tapahtumasta ja sen ohjelmasta tulossa tiedostusta keväällä tarkemmin mm. kirjaston Facebook-sivustolla. Kuva- ja sarjakuvataitelija Hanneriina Moissein saapuu kirjailijavierailulle lauantaina klo 17. Kirjasto on lauantaina suljettu, mutta ovet avataan klo vierailun vuoksi. Tervetuloa! Kirjastoauton uudet aikataulut vuodelle 2017 ovat ilmestyneet. Aikatauluja voi noutaa kirjastosta ja kirjastoautosta, ne löytyvät myös kirjaston internet-sivustoilta.

5 Kulttuuri: Tornionlaakson Neuvoston kulttuuristipendit ovat haettavana asti. Torniolaakson neuvoston tarkoituksena on tukea Tornionlaakson kulttuurista, taloudellista ja yhteiskunnallista kehitystä stimuloimalla Torniolaaksoon liittyvää tutkimusta ja kulttuurityötä stipendein ja apurahoin. Stipendejä ja apurahoja voivat hakea yksityiset henkilöt, ryhmät, projektit ja organisaatiot, joiden toiminta liittyy Tornionlaaksoon. Stipendin suuruus on ruotsin kruunua, joka voidaan jakaa yhdelle tai useammalle hankkeelle. Tämä on syytä huomioida hakemusta tehtäessä. Hakemuspohja ja hakuohjeet löytyvät Muonion kunnan sivustoilta kulttuuritoimen alta. LIIKUNTATOIMI tiedottaa: LADUT: Laduilla käytetään oikeanpuoleista liikennettä. Huomioithan tämän varsinkin kovavauhtisissa laskuissa. TIEDOTE: Tammikämpän silta ei kanna tampparia, joten tulevana hiihtokautena siitä ei mene lävitse hoidettua latua kohti Juuvanrovaa. Sillan ylittäminen omalla vastuulla. Hoidettu latureitti tulee kulkemaan joen ylävirran puoleista kelkkareittisiltaa pitkin. Pyydämme erityistä varovaisuutta ko. yhdistetyllä kelkka/latuosuudella. LATUVALOT: Latuvalot palavat klo 9-21, lukuun ottamatta Olos 3km ja Olos 12 km klo KELKKAREITEISTÄ: Tammikämpän lähettyvillä olevalla sillalla hiihtolatu ja kelkkareitti yhdistyvät joksikin matkaa vkosta 8 alkaen. Pyydämme erityistä varovaisuutta ko. osuudella. KOIRALATUJA Muoniossa ovat järviladut (Muoniojärvi, Särkijärvi ja Jerisjärvi). Myös ratsutietä voi käyttää, mutta siellä on myös kelkkaliikennettä eikä sen hoitoa ylläpidetä. Koiran omistajan tulee huolehtia siitä, että koira on kytkettynä tai välittömästi kytkettävissä. KUNTOSALI avoinna joka päivä klo 7-21 yhtenäiskoulun alakerrassa. Kuntosalille saa avaimia 10 :n panttia vastaan. Avaimia voi noutaa Elli Rauhalalta (kunnantalon 2. krs) tai liikuntatoimistosta alakoulun yläkerrasta. SIRKUKSEN AVOIMET OVET! Tervetuloa tutustumaan Muonion Sirkuskoulu Huipun toimintaan torstaina Klo luokkalaiset, luokkalaiset, klo luokkalaiset ja klo nuoret ja aikuiset. Avoimissa ovissa voi kuka tahansa tulla kokeilemaan olisiko sirkustelu sinun uusi harrastuksesi. Uusia ilmoittautumisia otetaan tällöin myös vastaan. Jatkaville harrastajille avointen ovien päivä on normaali sirkuksen harjoittelupäivä. TERVETULOA!

6 VAPAA(KROOLI)UINTIOPETUSTA pe klo 20.00, la klo ja su klo Uimataito vähintään 20 m. Sopii yhtä hyvin lapsille kuin aikuisillekin. Hinta 15. Ilmoittautumiset liikuntatoimeen sähköpostilla ke mennessä Ilmoittautuessa muista nimi ja puhelinnumero. RINTAUINTIOPETUSTA pe 3.2. klo 20.00, la 4.2.klo ja su 5.2. klo Uimataito vähintään 20 m. Sopii yhtä hyvin lapsille kuin aikuisillekin. Hinta 15. Ilmoittautumiset liikuntatoimeen sähköpostilla ke 1.2. mennessä muista nimi ja puhelinnumero. LASTEN UIMAKOULU jo vähän uimaan osaaville. (Uimataito noin 5-10 m). La klo 14.00, su klo 17.00, la 4.2. klo ja su 5.2. klo Hinta 20. Ryhmään mahtuu max. 12 lasta ja ensisijaisesti ne jotka, eivät viime vuonna päässeet uimakouluun. Ilmoittautumiset liikuntatoimeen sähköpostilla ke mennessä Ilmoittautuessa muista lapsen nimi, ikä ja huoltajan puhelinnumero. JOOGAA keskiviikkoisin alkaen klo ammattiopisto Lappian salilla. Et tarvitse aiempaa joogakokemusta. Ota mukaan oma matto, jos omistat. Hinta 5 /kerta. Ohjaajana Saija Taivalmäki ( ) / Anna Jääskeläinen KUNTONYRKKEILYÄ välisen ajan maanantaisin klo ammattiopisto Lappian salilla. Kukin pystyy määrittelemään itse oman tehotasonsa. Aiempaa harrastuneisuutta ei tarvita. Mahdolliset omat hanskat ja pistehanskat mukaan. Hinta 3 /kerta. Ohjaajana Juhani Holmberg / Pihla Jaakkola. PARKKIKOULU välisen ajan perjantaisin klo Oloksella. Hypyt, reilit ja tekniikka. Kurssille osallistumisen alaikäraja on 6 vuotta. Peruslaskutaito ja hissin käyttö tulee olla hallinnassa. Oleellinen osa jokaista kurssikertaa on parkkirinteiden sääntöjen sekä turvallisuusnäkökohtien opettaminen ja niiden huomioiminen. Tavoitteena on opettaa nuoret laskemaan turvallisesti snowparkissa. Tarvittaessa perustetaan kaksi ryhmää taitotason mukaan. Voit osallistua suksilla tai laudalla. Jokainen huolehtii oman tapaturmavakuutuksensa kuntoon. Hinta 30. Ohjaajana Markus Pietikäinen. VESIJUMPAT jatkuvat Oloksella välisen ajan. Ryhmät klo ja klo Hinta 5 /kerta. Ohjaajana Katriina Sieppi LUOKKALAISTEN SÄHLYKERHO maanantaisin liikuntahallilla klo Ohjaajana Sami Lapinniemi. SÄHLYTURNAUS liikuntahallilla la Osallistujien alaikäraja 15 v. Pelaajat pelaavat omalla vastuulla ja (tapaturmavakuutuksella). Kentällä pelaajaa. Joukkueiden viimeinen ilmoittautumispäivä ke osoitteeseen pihla.jaakkola@muonio.fi. Turnaus toteutuu jos vähintään 4 joukkuetta ilmoittautuu. Hinta 40 /joukkue. Tuomarit SBC Levistä. Puffetti.

7 Monipuolista koulutusta Muoniossa Muoniossa toimii Muonion kunnan ylläpitämä lukio, 18 vuotta täyttänyt voi aloittaa myös lukion aikuisoppimäärän suorittamisen Muonion lukioon ja Ammattiopisto Lappiaan nuoret hakeutuvat yhteishaussa hakuaika Aikuisoppimäärän suorittamiseen voi hakeutua ottamalla yhteyttä suoraan oppilaitokseen >Vapaita opiskelupaikkoja voi kysyä yhteishaun jälkeen suoraan oppilaitoksista >Kilpahiihtäjät voivat opintojensa ohella osallistua hiihtovalmennukseen >Lukion opiskelija voi valita opintoja Ammattiopisto Lappian tarjonnasta Lisätietoa molemmista oppilaitoksista rehtori/toimipaikkapäällikkö Kyllikki Kurki, p Opinto-ohjaaja Sirkka Kalliainen, p Muoniossa toimii Ammattiopisto Lappia, jossa voi suorittaa seuraavat perustutkintojen opinnot Palveluala: Matkailualan perustutkinto, matkailupalvelujen tuottaja (alkaa syksyllä 2017) tai Hotelli-, ravintola- ja cateringala, kokki Sosiaali- ja terveysala: lähihoitaja, osaamisalana kuntoutus Tekniikan ala: putkiasentaja tai sähköasentaja tai ajoneuvoasentaja tai pienkonekorjaaja >Kaikkiin opintoihin voi liittää yhdistelmäopinnot lukiossa >Opintoihin voi hakeutua pitkin opintovuotta jatkuvan haun kautta Aikuiskoulutuksessa on Lappiassa tulossa tarjontaan seuraavia opintoja Luonnontuotealan ammattitutkinto Kalastusoppaan ammattitutkinto Erä- ja luonto-oppaan ammattitutkinto, jonka päätteeksi voi hakea opiskelemaan kansallispuisto-oppaaksi Ammattiopisto tarjoaa useita passi- ja korttikoulutuksia Ensiapukoulutus Hygieniaosaamiskoulutus Alkoholilainsäädäntökoulutus Sosiaali- ja terveysalan turvallisuuskoulutus Matkailualan turvallisuuspassi Tulityökoulutus Lisätietoa: toimipaikkasihteeri Anne Kotakorva, p

8 KANSALAISOPISTO KEVÄTLUKUKAUSI Opiskelijaksi kursseille ilmoittaudutaan joko sähköpostilla: tai puhelimitse (ma, ti, ke) Opiskelijat kursseille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssit käynnistyvät, kun ennakkoilmoittautuneita on riittävästi. HUOM! Jokaisen kurssin tai piirin kohdalla on mainittu tiedot ilmoittautumisesta! Ilmoittautuessa opiskelija sitoutuu maksamaan kurssimaksun. Mikäli oppilas ei osallistu kurssille eikä ole peruuttanut osallistumistaan vähintään viisi vuorokautta ennen kurssin alkua, kurssista laskutetaan täysi kurssimaksu. Poissaolokerrat kurssilta eivät alenna kurssimaksua. Kurssikohtaiset hinnat samoin kuin viimeiset ilmoittautumispäivät on merkitty opinto-ohjelmaan. Maksu suoritetaan opettajalle ensimmäisellä kokoontumiskerralla. Kurssimaksut eivät sisällä materiaalimaksuja. Perhealennus on edelleen käytössä eli toiselta samalle kurssille osallistuvalta perheenjäseneltä alennus on 25% ja kolmannelta sekä sitä seuraavilta jäseniltä 50%. Kurssimaksun voi maksaa myös Tyky-kuntosetelillä tai opiston myöntämällä opintosetelillä (työttömät, oppimisvaikeuksia kokevat sekä eläkkeellä olevat ja senioriväestö). Vähimmäisryhmäkoko kirkonkylällä on 5 ja sivukylillä 3. Erikoiskurssien ryhmäkoosta ilmoitetaan erikseen. Ryhmän toiminta on lakkautettava, jos sen koko on jäänyt kolme kertaa peräkkäin alle vähimmäismäärän. Jokainen opiskelija saa pyynnöstä osallistumistodistuksen. Hinta on 5 /todistus. Kansalaisopisto hoitaa mahdollisuuksien mukaan myös tenttipalvelua. Tentistä on sovittava erikseen. Valvonta- ja järjestelykulut maksaa tenttijä. Maksu on 10 /tentti. TAITEEN PERUSOPETUS KIDDIE JAM 4-6 vuotiaille 10 t, kurssimaksu 25 Lappian sali maanantaisin klo TEMPPUJUMPPA 1-6 vuotiaille jatkuu syksystä Liikuntahalli tiistaisin klo Opettajat Kaisa Salo, Tiia Takalo LASTEN TANSSI 3-5 vuotiaat, alkeet ja jatko 12 t, kurssimaksu 25 Liikuntahalli lauantaisin, klo Opettaja Olga Dorofeeva LASTEN TANSSI 6-9 vuotiaat, alkeet ja jatko 12 t, kurssimaksu 25 Liikuntahalli keskiviikkoisin, klo Opettaja Olga Dorofeeva TANSSI vuotiaat, alkeet ja jatko 12 t, kurssimaksu 25 Liikuntahalli keskiviikkoisin, klo Opettaja Olga Dorofeeva

9 TANSSI yli 13-vuotiaat, alkeet ja jatko, 12 t, kurssimaksu 25 Liikuntahalli keskiviikkoisin, klo Opettaja Olga Dorofeeva TANSSI JA MUSIIKKI TANSSIJUMPPA, Ojusniityn asukkaille 10 t, kurssimaksu 15 maanantaisin, klo TANSSIJUMPPA Marjapaikan asukkaille 10 t, kurssimaksu 15 maanantaisin, klo TANSSILIIKUNTA Aspan asukkaille 10 t, kurssimaksu 15 maanantaisin, klo TANSSI alkeet, 20 t, kurssimaksu 35 Lappian sali maanantaisin, klo TANSSI, jatko, 20 t, kurssimaksu 35 Lappian sali maanantaisin, klo VIIHDEKUORO, 20 t, kurssimaksu 35 Muonion koulu keskiviikkoisin, klo Opettaja Senni Paasonen KÄDENTAIDOT NAISTEN JA MIESTEN PUUTYÖT, 40 t, kurssimaksu 45 yläkoulu maanantaisin, klo Opettaja Kalle Muotka KÄSITYÖT JA KUDONTA, 40 t, kurssimaksu 45 yläkoulu torstaisin, klo KERAMIIKKA, 25 t, kurssimaksu 35 + materiaali yläkoulu tiistaisin, klo Opettaja Veera Liikavainio HOPEATYÖKURSSI, kurssimaksu 40 + materiaali yläkoulu, Opettaja Raimo Korkalo Kurssille otetaan 12 oppilasta. Ilmoittautumiset viimeistään suoraan opettajalle p tai hettasilver@gmail.com PIENOISMALLIEN RAKENNUSKURSSI, 20 t,kurssimaksu 35 + materiaali Ensimmäinen kokoontuminen klo 16, yläkoulu Opettaja Tauno Räsänen Rakennetaan omavalintainen pienoismalli koristeeksi. Osallistujat hankkivat tarvikkeet itse.

10 KÄTKÄSUVANTO KERAMIIKKA 25 t, kurssimaksu 35 + materiaali Ahvenniementie 30,maanantaisin klo Opettaja Veera Liikavainio KÄSITYÖT 40 t, kurssimaksu 45 Kätkäsuvannon koulu tiistaisin klo TERVEYSLIIKUNTA 10t, kurssimaksu 25 Sannan kauppa keskiviikkoisin klo Opettaja Johanna Jäntti KERÄSSIEPPI PUUTYÖT, 36 t, kurssimaksu 45 Kerässiepin kylätalo tiistaisin klo Opettaja Kalle Muotka KÄSITYÖT, 36 t, kurssimaksu 45 Kerässiepin kylätalo maanantaisin, klo KIHLANKI PUUTYÖT, 40 t, kurssimaksu 45 Kihlangin koulu torstaisin, klo Opettaja Kalle Muotka KÄSITYÖT, 40 t, kurssimaksu 45 Kihlangin koulu keskiviikkoisin, klo KUNTOJUMPPA, 10 t, kurssimaksu 25 Kihlangin koulu keskiviikkoisin, klo Opettaja Johanna Jäntti SÄRKIJÄRVI KUNTOJUMPPA,10 t, kurssimaksu 25 Särkijärven koulu maanantaisin, klo Opettaja Johanna Jäntti TIURAJÄRVI KÄSITYÖT, 40 t, kurssimaksu 45 torstaisin, klo YLIMUONIO KÄSITYÖT, 36 t, kurssimaksu 45 perjantaisin, klo 18.00

Kurssimaksun voi maksaa myös Tyky-kuntosetelillä. Tykykuntosetelillä maksettaessa kurssimaksu maksetaan kansalaisopiston toimistoon.

Kurssimaksun voi maksaa myös Tyky-kuntosetelillä. Tykykuntosetelillä maksettaessa kurssimaksu maksetaan kansalaisopiston toimistoon. TYÖKAUSI 2015-2016 syyslukukausi 14.9.-22.11.2015 kevätlukukausi 11.1.-15.4.2016 hiihtoloma 7.-11.3.2016 kevätnäyttely huhti-toukokuu konsertti/kevätjuhla huhti-toukokuu Yksittäisiä kursseja voidaan järjestää

Lisätiedot

Kansalaisopiston toimisto sijaitsee osoitteessa Puthaanrannantie 15, B-talo, toinen kerros.

Kansalaisopiston toimisto sijaitsee osoitteessa Puthaanrannantie 15, B-talo, toinen kerros. MUONION KANSALAISOPISTO OPINTO-OHJELMA 2016-2017 SYYSLUKUKAUSI 12.9.-25.11.2016 KEVÄTLUKUKAUSI 9.1.-21.4.2017 TALVILOMA VIIKKO 10 KEVÄTKONSERTTI JA NÄYTTELY TOUKOKUUSSA, tarkemmat tiedot myöhemmin KANSALAISOPISTON

Lisätiedot

Muonion kansalaisopisto toivottaa kuntalaiset tervetulleiksi harrastamaan ja opiskelemaan!

Muonion kansalaisopisto toivottaa kuntalaiset tervetulleiksi harrastamaan ja opiskelemaan! Muonion kansalaisopisto toivottaa kuntalaiset tervetulleiksi harrastamaan ja opiskelemaan! Vapaan sivistystyön rakenteet ovat uusiutumassa, samalla myös ylläpitäjien valtionosuuksia tarkistetaan. Parin

Lisätiedot

Muonion Kansalaisopisto

Muonion Kansalaisopisto Muonion Kansalaisopisto Opinto-ohjelma 2017-2018 1 UUSIA TUULIA MUONION KANSALAISOPISTOSSA Jälleen on alkamassa uusi lukuvuosi Muonion kansalaisopistossa, lukuvuosi 2017-2018. Kansalaisopiston ohjelma

Lisätiedot

Tervetuloa harrastamaan ja opiskelemaan kansalaisopistoon!

Tervetuloa harrastamaan ja opiskelemaan kansalaisopistoon! Tervetuloa harrastamaan ja opiskelemaan kansalaisopistoon! Muonion kansalaisopisto tarjoaa mahdollisuuksia monipuoliseen harrastamiseen ja elinikäiseen oppimiseen. Kansalaisopiston kursseilla korostuvat

Lisätiedot

Muonion Kansalaisopisto

Muonion Kansalaisopisto Muonion Kansalaisopisto Opinto-ohjelma 2019-2020 1 TERVETULOA KANSALAISOPISTON KURSSEILLE Kansalaisopisto tarjoaa taas monenlaista koulutusta kaikenikäisille. Aloittaessani nyt toista vuotta Muoniossa

Lisätiedot

Muonion kunta tiedottaa 4/2016

Muonion kunta tiedottaa 4/2016 Muonion kunta tiedottaa 4/2016 1.9.2016 Yhdistykset Toimimattomia yhdistyksiä poistetaan rekisteristä, mukana myös muoniolaisia yhdistyksiä. Yhdistyslaki muuttui 1.7.2016 ja sen jälkeen Patentti- ja rekisterihallitus

Lisätiedot

Isonkyrön perusopetus, kerhotoiminta

Isonkyrön perusopetus, kerhotoiminta Isonkyrön perusopetus, kerhotoiminta 2017-2018 Tähän lehtiseen on kerätty kaikkien koulujen kerhojen sisällöt ja aikataulut. Kerhot on ensisijaisesti tarkoitettu oman koulun oppilaille, mutta mahdollisuuksien

Lisätiedot

Isonkyrön kunnan perusopetus

Isonkyrön kunnan perusopetus Isonkyrön kunnan perusopetus Isonkyrön perusopetus, kerhotoiminta 2015-2016 Isonkyrön kunnan peruskoulut järjestävät kerhotoimintaa opetushallituksen myöntämän valtionavustuksen turvin. Tähän lehtiseen

Lisätiedot

Muonion Kansalaisopisto

Muonion Kansalaisopisto Muonion Kansalaisopisto Opinto-ohjelma 2018-2019 1 TERVETULOA HARRASTAMAAN JA OPISKELEMAAN! Helteisen kesän jälkeen on pian aika kääntää ajatukset syksyyn ja pimeneviin iltoihin. Muonion kansalaisopisto

Lisätiedot

KEVÄT 2018 SUOMEA JYVÄSKYLÄSSÄ. Jyväskylän Kansalaisopisto. Gradia Jyväskylän koulutuskuntayhtymä. Jyväskylän Yliopiston Kielikeskus

KEVÄT 2018 SUOMEA JYVÄSKYLÄSSÄ. Jyväskylän Kansalaisopisto. Gradia Jyväskylän koulutuskuntayhtymä. Jyväskylän Yliopiston Kielikeskus KEVÄT 2018 Jyväskylän Kansalaisopisto Gradia Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Jyväskylän Yliopiston Kielikeskus Monikulttuurikeskus Gloria Huhtasuon asukasyhdistys Jyvälän Setlementti ry SUOMEA JYVÄSKYLÄSSÄ

Lisätiedot

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen.

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen. Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 www.mikkelinkvtuki.fi Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2015 www.mikkelinkvtuki.fi Syksyn hehku on lupaus tulevasta.

Lisätiedot

KOUVOLAN YHTEISKOULU KESÄMUISTIO 2016 PERUSKOULUNSA PÄÄTTÄVÄLLE

KOUVOLAN YHTEISKOULU KESÄMUISTIO 2016 PERUSKOULUNSA PÄÄTTÄVÄLLE KOUVOLAN YHTEISKOULU KESÄMUISTIO 2016 PERUSKOULUNSA PÄÄTTÄVÄLLE YHTEISHAUN TULOKSET JULKAISTAAN AIKAISINTAAN TORSTAINA 16.6.2016 Ammatilliseen oppilaitokseen opiskelijaksi valitulle ilmoitetaan valinnasta

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE KESÄKUU 2011

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE KESÄKUU 2011 SISÄLTÖ Valtuuston kokous. 1 Löydetty silmälasit. 1 Kirpputoritapahtuma.. 1 Sosiaali ja terveyspiiri Helmen kesätiedote. 1 5 Sivistysosasto tiedottaa.. 5 Kirjasto avoinna 1.6. 31.8.2011. 6 Taidenäyttely..

Lisätiedot

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista:

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Sulkasato Iisalmi Jäsentiedote 1 /2017 Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Pelivuorot: Sulkasadon pelivuorot pelataan Kirkonsalmen

Lisätiedot

Ohjauksen yhteistyösuunnitelma lv. 2014 2015

Ohjauksen yhteistyösuunnitelma lv. 2014 2015 27.8.2014 päivitetty Ohjauksen yhteistyösuunnitelma lv. 2014 2015 Jyväskylän koulutuskuntayhtymän yhteistyötavoitteet lukioiden ja peruskoulujen kanssa Jokaisen peruskoulunsa päättävän nuoren tulisi löytää

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Linnainmaan koulu lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Linnainmaan koulu lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Linnainmaan koulu lv. 2016-2017 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 5.9. - 9.12.2016 ja keväällä 9.1. - 12.5.2017. Hip kerhot ovat suunnattuja

Lisätiedot

Poimintoja kesän ohjelmasta:

Poimintoja kesän ohjelmasta: Tammelan lähitori Itsenäisyydenkatu 21 B, 1.krs 33500 Tampere Tammelan lähitorin palveluohjaajat: Puh. 050 3379004, lahitori@apukolmio.fi, apukolmio.fi/tammelan-lahitori Perheiden talo: www.tampere.fi/perheidentalo

Lisätiedot

Länsi-Vantaa KESÄLIIKUNTAA. senioreille ja aikuisille

Länsi-Vantaa KESÄLIIKUNTAA. senioreille ja aikuisille Länsi-Vantaa KESÄLIIKUNTAA senioreille ja aikuisille 1 Ohjattua kesäliikuntaa Myyrmäen kuntosalin aukioloajat kesäkaudella...2 Kuulovammaisten aikuisten kesäliikunta...2 Hinnat...3 Yleistä...3 Kuntosalin

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Leinolan koulu lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Leinolan koulu lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Leinolan koulu lv. 2016-2017 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 5.9. - 9.12.2016 ja keväällä 9.1. - 12.5.2017. Hip kerhot ovat suunnattuja

Lisätiedot

Liikuntatoimen ja nuorisotoimen kerhot

Liikuntatoimen ja nuorisotoimen kerhot Liikuntatoimen ja nuorisotoimen kerhot Syksy 2012 ja Kevät 2013 Lapsille ja nuorille suurin osa ryhmistä ilmaisia! Uimahallin ryhmissä pitää maksaa uimahallimaksu (2 ). Kysy vapaita paikkoja kerho-ohjaajilta.

Lisätiedot

ISONKYRÖN PERUSOPETUS, KERHOTOIMINTA

ISONKYRÖN PERUSOPETUS, KERHOTOIMINTA 1 ISONKYRÖN PERUSOPETUS, KERHOTOIMINTA 2018-2019 Tähän on kerätty kaikkien koulujen kerhojen sisällöt ja aikataulut. Kerhot on ensisijaisesti tarkoitettu oman koulun oppilaille, mutta mahdollisuuksien

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 9/2015 Sivistyslautakunta. Aika 25.11.2015 klo 18.00- Kunnanvirasto, teknisen toimiston neuvotteluhuone

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 9/2015 Sivistyslautakunta. Aika 25.11.2015 klo 18.00- Kunnanvirasto, teknisen toimiston neuvotteluhuone Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 25.11.2015 klo 18.00- Paikka Kunnanvirasto, teknisen toimiston neuvotteluhuone Asiat 110 Vuorotteluvapaahakemus, ei julkaista Internet-sivuilla 111 Vuorotteluvapaahakemus,

Lisätiedot

Taatalan palvelukeskuksen helmikuun ohjelma

Taatalan palvelukeskuksen helmikuun ohjelma Taatalan palvelukeskuksen helmikuun ohjelma Taatalan palvelukeskus on avoin kohtaamispaikka. Palvelukeskuksessa voitte saada ohjausta- ja neuvontaa sosiaaliohjaajalta, käydä aterioimassa ravintolassa ja

Lisätiedot

Linnainmaan koulupolku

Linnainmaan koulupolku HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Linnainmaan koulupolku Linnainmaa - Leinola lv. 2018-2019 1 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 3.9. - 7.12.2018 ja keväällä 7.1. - 10.5.2019.

Lisätiedot

YHTEISHAKU Hakuaika ammatilliseen ja lukiokoulutukseen

YHTEISHAKU Hakuaika ammatilliseen ja lukiokoulutukseen YHTEISHAKU 2018 Hakuaika ammatilliseen ja lukiokoulutukseen 20.2.-13.3.2018 LISÄKSI: *Haku erityisammattioppilaitoksiin ja siellä oleviin VALMA ja TELMA valmentaviin koulutukseen 14.3.-4.4.2018 *Haku perusopetuksen

Lisätiedot

Tavoitteiden seurannan mittarit kerhojen kävijämäärät

Tavoitteiden seurannan mittarit kerhojen kävijämäärät Tavoitteet Laadukkaat nuorisopalvelut Kriittiset menestystekijät kerhotoiminnan ylläpitäminen Tavoitteiden seurannan mittarit kerhojen kävijämäärät Toteuma 1.1. 31.12. 2015 Sählykerhoja sekä Tyttöjen Tippala-tyttökerho

Lisätiedot

Tervetuloa 9.luokkien vanhempainiltaan 25.9.2013. Aiheena yhdeksännen luokan haasteet, aikataulut sekä suuntautuminen jatko opintoihin

Tervetuloa 9.luokkien vanhempainiltaan 25.9.2013. Aiheena yhdeksännen luokan haasteet, aikataulut sekä suuntautuminen jatko opintoihin Tervetuloa 9.luokkien vanhempainiltaan 25.9.2013 Aiheena yhdeksännen luokan haasteet, aikataulut sekä suuntautuminen jatko opintoihin Suomen koulutusjärjestelmä 1 Koulutustarjonta Lukiot: 11 lukiota Tampereen

Lisätiedot

Muonion kunta Sivistystoimi AAMU- JA ILTAPÄIVÄTOIMINNAN TOIMINTASUUNNITELMA

Muonion kunta Sivistystoimi AAMU- JA ILTAPÄIVÄTOIMINNAN TOIMINTASUUNNITELMA Muonion kunta Sivistystoimi AAMU- JA ILTAPÄIVÄTOIMINNAN TOIMINTASUUNNITELMA Sivistyslautakunta 30.11.2016 2 Sisällys 1. Toiminta-ajatus ja toiminnan tavoitteet 3 2. Aamu- ja iltapäivätoiminnan suunnittelu

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla Tammikuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla Tammikuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla Tammikuu 2018 Maanantai 1.1. 12.00-12.30 Katsotaan yhdessä Tasavallan presidentin uudenvuodenpuhe, TV1 / Tarjolla pientä naposteltavaa Tiistai 2.1. 10.30-11.15

Lisätiedot

AAMU- JA ILTAPÄIVÄTOIMINNAN TOIMINTASUUNNITELMA

AAMU- JA ILTAPÄIVÄTOIMINNAN TOIMINTASUUNNITELMA Muonion kunta AAMU- JA ILTAPÄIVÄTOIMINNAN TOIMINTASUUNNITELMA Sivistyslautakunta 3.4.2012 59 Sisällys 1. TOIMINTA-AJATUS JA TOIMINNAN TAVOITTEET... 3 2. AAMU- JA ILTAPÄIVÄTOIMINNAN SUUNNITTELU JA SISÄLTÖ...

Lisätiedot

Tervetuloa lukioon. Aloitusinfoa

Tervetuloa lukioon. Aloitusinfoa Tervetuloa lukioon Aloitusinfoa Ryhmänohjaaja Päivi Franzon Tavoitat minut parhaiten sähköpostitse: paivi.franzon@edukouvola.fi Koulupäivän aikana voit yrittää myös puhelimitse opettajainhuone: 020 615

Lisätiedot

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 1 SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 Sateenkaaritalon tapahtumia syksyllä 2014 muun muassa: Kuva internetistä. Kuvaaja Teuvo Vehkalahti. BBQ-Elolystit 9.9. klo 10-14 Hietalahden Villassa Sieni- ja marjaretki

Lisätiedot

lapset - nuoret perheet

lapset - nuoret perheet lapset - nuoret perheet Hyvinkään seurakunnassa syksy 2016 PERHEMESSUT 7.8. Hyvinkään kirkossa klo 18.00 (Tulevien 1 lk. siunaus) 4.9. Hyvinkään kirkossa klo 10.00 (Koululaisten iltakerhonohjaajien siunaaminen)

Lisätiedot

KERHOT TIISTAI: MAANANTAI: KOKKIKERHO luokkalaisille tiistaisin klo Temppeliaukion kirkon kerhotilat, Temppelikatu 16 B

KERHOT TIISTAI: MAANANTAI: KOKKIKERHO luokkalaisille tiistaisin klo Temppeliaukion kirkon kerhotilat, Temppelikatu 16 B Töölön seurakunta KERHOT MAANANTAI: KOKKIKERHO 1.-4. luokkalaisille maanantaisin klo. 16.00-17.30 Töölön kirkko, Topeliuksenkatu 4 Kerhossa opetellaan leipomaan ja kokkailemaan erilaisia herkkuja. Kerhomaksu

Lisätiedot

Tekemisen iloa ja meninkiä lapsille ja nuorille JALASJÄRVELLÄ 2015. Jalasjärven kunta, nuorisotoimi ja liikuntatoimi 1

Tekemisen iloa ja meninkiä lapsille ja nuorille JALASJÄRVELLÄ 2015. Jalasjärven kunta, nuorisotoimi ja liikuntatoimi 1 Tekemisen iloa ja meninkiä lapsille ja nuorille JALASJÄRVELLÄ 2015 Jalasjärven kunta, nuorisotoimi ja liikuntatoimi 1 2 Hei! Tästä esitteestä löydät itsellesi monipuolista tekemistä ja toimintaa kesäloman

Lisätiedot

Ostopalveluna toiminimi Aquasa:lta, opettajana toimii Sari Saarinen.

Ostopalveluna toiminimi Aquasa:lta, opettajana toimii Sari Saarinen. VUOSISUUNNITELMA 2005 LIIKUNTATOIMEN JÄRJESTÄMÄSTÄ OHJATUSTA TOIMINNASTA 1. UIMAKOULUT 1. Uimakoulut uimahalleissa Liikuntatoimi järjestään vuoden aikana Lauritsalan uimahallissa lasten alkeis-, jatko-

Lisätiedot

Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut

Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut Kesä 2019 Uimahallin aukiolot ja tapahtumat Uimahalli ja kuntosali Toukokuun poikkeusaukiolot ti 30.4. suljetaan klo 18.00 1.5. VAPPU suljettu ke 29.5. suljetaan klo

Lisätiedot

KOULUJEN KERHO-OPAS. syksy 2019

KOULUJEN KERHO-OPAS. syksy 2019 KOULUJEN KERHO-OPAS syksy 2019 ASEMAN KOULU KUUHANKAVEDEN KOULU NIEMISJÄRVEN KOULU RISTIMÄEN KOULU HANKASALMEN KOULUJEN KERHO-OPAS Koulujen kerhotoiminta käynnistyy! Koulujen kerhotoiminnan kehittämisen

Lisätiedot

Pieksämäen kaupungin erityisliikunta. syksy 2019 kevät 2020

Pieksämäen kaupungin erityisliikunta. syksy 2019 kevät 2020 Pieksämäen kaupungin erityisliikunta syksy 2019 kevät 2020 ERITYISLIIKUNTA Erityisliikunnan (= soveltava liikunta) ryhmät on tarkoitettu henkilöille, joiden vamman, sairauden tai muun toimintakyvyn heikentymisen

Lisätiedot

Muonion kunta ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivistyslautakunta

Muonion kunta ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 28.1.2013 klo 16.00-16.45 Paikka Kunnantalo, valtuustosali ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAAMINEN 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA

Lisätiedot

AVOIMET OVET Ilmoittautuminen / hakeutuminen

AVOIMET OVET Ilmoittautuminen / hakeutuminen Oppilaitosten avoimet ovet, tutustumispäivät sekä koulutuskokeilut (Pirkanmaa, pienryhmämuotoinen koulutus) koulutuskeskus,,, en seudun (Tredu), Valkeakosken (VAAO) Syksy 2019 ja kevät 2020 koulutuskeskus

Lisätiedot

Pilates/syvävenyttely Aseman koulu Tiistaisin 2.2. alkaen klo Ohjaajana Satu Hokkanen Järj. Lempeät Liikkujat.

Pilates/syvävenyttely Aseman koulu Tiistaisin 2.2. alkaen klo Ohjaajana Satu Hokkanen Järj. Lempeät Liikkujat. 55+ liikuntalukkari kevät 2016 Esan Kuntosalivuorot Kunnan kuntosali maanantaisin ja perjantaisin klo 16.00-18.00 Yhteyshenkilönä Saija Niittymäki p. 040 721 9546 Järj. Nuutajärven Esa ry Pilates/syvävenyttely

Lisätiedot

LIIKUNTA- JA NUORISOTOIMEN KESÄOHJELMA 2019 ( )

LIIKUNTA- JA NUORISOTOIMEN KESÄOHJELMA 2019 ( ) LIIKUNTA- JA NUORISOTOIMEN KESÄOHJELMA 2019 (3.6. 7.8.2019) VIIKKO 23 Maanantai 3.6. 10 11.30 Yleisurheilukerho 5-9 v., urheilukenttä 12 13 Yleisurheilukerho 10 v. ja vanh., urheilukenttä 14 15 Frisbeegolf,

Lisätiedot

Kallion musiikkikoulu 2014-2015

Kallion musiikkikoulu 2014-2015 Kallion musiikkikoulu 2014-2015 Opetusta kaiken ikäisille ja tasoisille aloittelijoista edistyneisiin soittajiin. Kallion musiikkikoulu Kallion bändikoulu Musiikkileikkikoulu Pikkukarhu Kallion musiikkikoulu,

Lisätiedot

Kausitiedote. Seuraava kausitiedote ilmestyy

Kausitiedote. Seuraava kausitiedote ilmestyy Kausitiedote Seuraava kausitiedote ilmestyy 1.12.2017 Ilmoitukset tiedotteeseen 31.11.2017 mennessä osoitteeseen: kari.rissanen@huittinen.fi tai http://www.huittinen.fi/matkailu/huittisissa_tapahtuu/ilmoita_kausitiedotteessa

Lisätiedot

OHJEET KUNTOSALIN KÄYTTÄJILLE!

OHJEET KUNTOSALIN KÄYTTÄJILLE! OHJEET KUNTOSALIN KÄYTTÄJILLE! 8.2.2016 Kuntosali sijaitsee Monitoimitalolla, os. Kristiinantie 17 A, 64900 Isojoki Kuntosalille päästäksesi tarvitset oman poletin Kuntosalin käyttövuorot ovat luettavissa

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 9/2016 Sivistyslautakunta. 108 Aamu- ja iltapäivätoiminnan toimintasuunnitelma, päivitys

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 9/2016 Sivistyslautakunta. 108 Aamu- ja iltapäivätoiminnan toimintasuunnitelma, päivitys Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 30.11.2016 klo 17.00- Paikka Kunnanvirasto, sivistystoimisto Asiat 107 Opetussuunnitelman hyväksyminen, esiopetus 108 Aamu- ja iltapäivätoiminnan toimintasuunnitelma,

Lisätiedot

Itä-Vantaa KESÄLIIKUNTAA. senioreille ja aikuisille

Itä-Vantaa KESÄLIIKUNTAA. senioreille ja aikuisille Itä-Vantaa KESÄLIIKUNTAA senioreille ja aikuisille 1 Ohjattua kesäliikuntaa Kuulovammaisten aikuisten kesäliikunta...2 Hinnat...3 Yleistä...3 Kuntosalin treenitreffit...3 Toukokuu...4 UKK kävelytestit...5

Lisätiedot

TEUVa LiiKKuusyksy 2015 uu

TEUVa LiiKKuusyksy 2015 uu TEUVa LiiKKuu syksy 2015 uu TEUVAN UIMAHALLI www.teuva.fi TEUVAN KUNTOSALI www.teuva.fi OHJATUT RYHMÄT syksy 2015: MAANANTAI 19.00 20.00 Naisten vesijuoksu I 20.00 21.00 Miesten vesijuoksu TIISTAI 7.00-9.00

Lisätiedot

BALLET KAUKAMETSÄ. Kainuun musiikkiopiston tanssiosaston opinto- opas 2015-2016

BALLET KAUKAMETSÄ. Kainuun musiikkiopiston tanssiosaston opinto- opas 2015-2016 BALLET KAUKAMETSÄ Kainuun musiikkiopiston tanssiosaston opinto- opas 2015-2016 Kuvat: Natalia Hoskio, Anni Kääriäinen, Valeria Andreeva KAINUUN MUSIIKKIOPISTON BALLET KAUKAMETSÄ Ballet Kaukametsä antaa

Lisätiedot

BALLET KAUKAMETSÄ. Kainuun musiikkiopiston tanssiosaston opinto-opas

BALLET KAUKAMETSÄ. Kainuun musiikkiopiston tanssiosaston opinto-opas BALLET KAUKAMETSÄ Kainuun musiikkiopiston tanssiosaston opinto-opas 2016-2017 KAINUUN MUSIIKKIOPISTON BALLET KAUKAMETSÄ Ballet Kaukametsä antaa tanssin perusopetusta ja eri-ikäisille tanssijoille tarjotaan

Lisätiedot

PYHTÄÄN KUNTA ILTAPÄIVÄTOIMINTA TOIMINTASUUNNITELMA LUKUVUONNA 2015-2016

PYHTÄÄN KUNTA ILTAPÄIVÄTOIMINTA TOIMINTASUUNNITELMA LUKUVUONNA 2015-2016 PYHTÄÄN KUNTA ILTAPÄIVÄTOIMINTA TOIMINTASUUNNITELMA LUKUVUONNA 2015-2016 JOHDANTO Perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminnan tavoitteena on turvata lapselle tuttu ja turvallinen paikka viettää koulun jälkeistä

Lisätiedot

Isonkyrön kunnan perusopetus. Kerhotoiminta

Isonkyrön kunnan perusopetus. Kerhotoiminta Isonkyrön kunnan perusopetus Kerhotoiminta 2016-2017 Isonkyrön perusopetus, kerhotoiminta 2016-2017 Opetushallitus on myöntänyt Isonkyrön kunnan peruskouluille aikaisempia vuosia vähemmän valtionavustusta

Lisätiedot

Kirkkojärven koulun yhteishakuinfo keväälle Oppilaanohjaajat Kristiina Podduikin Pia Koski-Stremmelaar

Kirkkojärven koulun yhteishakuinfo keväälle Oppilaanohjaajat Kristiina Podduikin Pia Koski-Stremmelaar Kirkkojärven koulun yhteishakuinfo keväälle 2018 Oppilaanohjaajat Kristiina Podduikin Pia Koski-Stremmelaar 13.12.2017 ILLAN OHJELMA 18:00 lyhyet alkusanat ja musiikkiesitys 18:05 Ammatillisten opintojen

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 9/2018 Sivistyslautakunta. 88 Erityisopettajan viran täyttäminen alkaen toistaiseksi

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 9/2018 Sivistyslautakunta. 88 Erityisopettajan viran täyttäminen alkaen toistaiseksi Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 6.8.2018 klo 18.00- Paikka Kunnanvirasto, valtuustosali Asiat 88 Erityisopettajan viran täyttäminen 1.8.2018 alkaen toistaiseksi 89 Perusopetuksen rehtorin viran täyttäminen

Lisätiedot

TAATALAN PALVELUKESKUKSEN LOKAKUUN KUUKAUSIOHJELMA

TAATALAN PALVELUKESKUKSEN LOKAKUUN KUUKAUSIOHJELMA TAATALAN PALVELUKESKUKSEN LOKAKUUN KUUKAUSIOHJELMA TERVETULOA MUKAAN! Taatalan palvelukeskuksen harrastusryhmät ja kulttuuriohjelmat ovat kaikille avoimia. Ryhmät ja tapahtumat ovat pääsääntöisesti maksuttomia.

Lisätiedot

Tekemisen iloa ja meninkiä lapsille ja nuorille JALASJÄRVELLÄ 2014. Jalasjärven kunta, nuorisotoimi ja liikuntatoimi 1

Tekemisen iloa ja meninkiä lapsille ja nuorille JALASJÄRVELLÄ 2014. Jalasjärven kunta, nuorisotoimi ja liikuntatoimi 1 Tekemisen iloa ja meninkiä lapsille ja nuorille JALASJÄRVELLÄ 2014 Jalasjärven kunta, nuorisotoimi ja liikuntatoimi 1 2 Hei! Tästä esitteestä löydät itsellesi monipuolista tekemistä ja toimintaa kesäloman

Lisätiedot

ABI-ryhmille Ylioppilaslehti Abien ryhmänohjaajat jakavat Ylioppilaslehden ryhmälleen (opoilta).

ABI-ryhmille Ylioppilaslehti Abien ryhmänohjaajat jakavat Ylioppilaslehden ryhmälleen (opoilta). Jakoon Kastellin oma Osukki ja kutsu toimittajakuntaan Ryhmänohjaajat vievät (kahviosta) omalle ryhmälleen noin 10 kpl syksyn Osukki-lehteä. Kimppalehtiä on tarkoitus kierrättää kavereiden kesken. Osukin

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Sammon koulupolku. Kissanmaa - Sampo. lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Sammon koulupolku. Kissanmaa - Sampo. lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Sammon koulupolku Kissanmaa - Sampo lv. 2017-2018 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 4.9. - 8.12.2017 ja keväällä 8.1. - 11.5.2018. Hip

Lisätiedot

Muonion kunta tiedottaa 3/2017

Muonion kunta tiedottaa 3/2017 Muonion kunta tiedottaa 3/2017 28.4.2017 Kunnanjohtajan tervehdys! Aloitin työt Muoniossa 18.4. pääsiäisen jälkeen. Muonio on ottanut junan tuoman lämpimästi vastaan niin virkahenkilöstön kuin luottamushenkilöidenkin

Lisätiedot

Lielahden koulupolku

Lielahden koulupolku HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Lielahden koulupolku Lentävänniemi - Lielahti lv. 2018-2019 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 3.9. - 7.12.2018 ja keväällä 7.1. - 10.5.2019.

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Lamminpää koulu lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Lamminpää koulu lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Lamminpää koulu lv. 2016-2017 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 5.9. - 9.12.2016 ja keväällä 9.1. - 12.5.2017. Hip kerhot ovat suunnattuja

Lisätiedot

TERVETULOA VETURITALLEILLE!

TERVETULOA VETURITALLEILLE! TERVETULOA VETURITALLEILLE! Veturitallit on Jyväskylän nuorten ja nuorten aikuisten aktiivisen toiminnan keskus. Veturitalleilla nuoret järjestävät oman elämänsä näköistä toimintaa. Ota Veturitallien työntekijöihin

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Sammon koulupolku. Kissanmaa - Sampo. lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Sammon koulupolku. Kissanmaa - Sampo. lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Sammon koulupolku Kissanmaa - Sampo lv. 2018-2019 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 3.9. - 7.12.2018 ja keväällä 7.1. - 10.5.2019. Koulu

Lisätiedot

TERVETULOA MEILAHDEN YLÄASTEEN KOULUN 9.-LUOKKIEN VANHEMPAINILTAAN!

TERVETULOA MEILAHDEN YLÄASTEEN KOULUN 9.-LUOKKIEN VANHEMPAINILTAAN! TERVETULOA MEILAHDEN YLÄASTEEN KOULUN 9.-LUOKKIEN VANHEMPAINILTAAN! YHTEISHAKU 2019 - yhteishaun aikataulu ja muutokset - hakuprosessi meidän koulussa - nettihaku: www.opintopolku.fi - opiskelupaikan varmistaminen

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla joulukuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla joulukuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla joulukuu 2018 Lauantai 1.12. 12.00-13.00 Iloa musiikista Ohjaajana Marjatta Aarne Sunnuntai 2.12. 16.00-19.00 Aava Iranilaisten naisten liikunta- ja vertaistukiryhmä

Lisätiedot

Harppaa elämäsi muutokseen!

Harppaa elämäsi muutokseen! Bongaa putoava Harppaa elämäsi muutokseen! Miksi en juuri minä? Odotatko ihmettä? Toiveista todeksi? KEVÄÄN 2012 TOIMINTA OSAAVA OHJAUS KEVÄÄN 2012 UUDET RYHMÄT Tietokone tutuksi, opiskelutaidot käyttöön!

Lisätiedot

NUORISOPALVELUT. Tämä kysely on osa Lapsiystävällinen kunta -alkukartoitustyötä. Se toteutetaan Webropol-kyselynä PE mennessä.

NUORISOPALVELUT. Tämä kysely on osa Lapsiystävällinen kunta -alkukartoitustyötä. Se toteutetaan Webropol-kyselynä PE mennessä. NUORISOPALVELUT Tämä kysely on osa Lapsiystävällinen kunta -alkukartoitustyötä. Se toteutetaan Webropol-kyselynä PE 5.4.2019 mennessä. Kyselyssä voit kertoa kokemuksistasi ja toiveistasi koskien Kittilän

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Annalan koulu, Annalan ja Karosen koulutalot. lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Annalan koulu, Annalan ja Karosen koulutalot. lv 13.9.2016 HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Annalan koulu, Annalan ja Karosen koulutalot lv. 2016-2017 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 5.9. - 9.12.2016 ja keväällä

Lisätiedot

Kuntonyrkkeily ma Asema 13 nuorisotalo Kansalaisopisto / Tero Vekki. urheilutalo, Kansalaisopisto / Heidi Valjus-Lindeman

Kuntonyrkkeily ma Asema 13 nuorisotalo Kansalaisopisto / Tero Vekki. urheilutalo, Kansalaisopisto / Heidi Valjus-Lindeman KUNTO- JA TERVEYSLIIKUNTA KUNTO- JA TERVEYSLIIKUNTA Saliliikunta Kuntonyrkkeily ma 17.30-18.30 Asema 13 Kansalaisopisto / Tero Vekki Vatsa-peppu-reisi jumppa ma 17.30-18.30 Joogaa kaikenikäisille, Vuokatti,

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Vuoreksen koulu. lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Vuoreksen koulu. lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Vuoreksen koulu lv. 2017-2018 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 4.9. - 8.12.2017 ja keväällä 8.1. - 11.5.2018. Hip kerhot ovat suunnattuja

Lisätiedot

POWER PARKIIN TÖYSÄN 4H-YHDISTYS. 4H-yhdistyksen kautta saatavana kotipalveluapua siivouksiin. Lasten Lauluilta. Leikkipuistoon! Leikkipuistoon!

POWER PARKIIN TÖYSÄN 4H-YHDISTYS. 4H-yhdistyksen kautta saatavana kotipalveluapua siivouksiin. Lasten Lauluilta. Leikkipuistoon! Leikkipuistoon! Nro 6/2013 TÖYSÄN 4H-YHDISTYS Kotisivumme ovat uudistuneet. Osoitteesta www.toysa.4h.fi löydät tietoa 4H tapahtumista, kerhoista, kotipalvelusta ym. Meidät löydät myöskin Facebookista > Töysän NeljäHoo.

Lisätiedot

LASTEN & NUORTEN KESÄTÖPINÄT 2016. Raahen nuorisotoimi

LASTEN & NUORTEN KESÄTÖPINÄT 2016. Raahen nuorisotoimi LASTEN & NUORTEN KESÄTÖPINÄT 2016 Raahen nuorisotoimi Sisältö Sisältö: Nuorisotoimen tervehdys Nuorisotoimen tapahtumat Nuorisotilojen aukioloajat Kaupunginlahden liikennepuisto Järjestöjen tarjonta Nuorisotoimen

Lisätiedot

HYVINKÄÄN LIIKUNTAPALVELUT KAUSI ALKAA 4.9. Vesijumppa. Tuolijumppa. Kuntosali. Lyhytkurssit. Lajikokeilu. Erityisryhmät.

HYVINKÄÄN LIIKUNTAPALVELUT KAUSI ALKAA 4.9. Vesijumppa. Tuolijumppa. Kuntosali. Lyhytkurssit. Lajikokeilu. Erityisryhmät. L e Lisätietoja: Katarina Kiki Norrena puh. 0400 197150 www.hyvinkaa.fi/liikunta Vesijumppa Tuolijumppa Lyhytkurssit Erityisryhmät HYVINKÄÄN LIIKUNTAPALVELUT KAUSI ALKAA 4.9. LIIKKUEN ILOA ARKEEN! Säännöllinen

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 9/2013 Sivistyslautakunta

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 9/2013 Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 4.12.2013 klo 18.00-18.40 Paikka Ravintola Kammari, Olos Asiat 111 Kokouksen avaaminen 112 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 113 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Pispalan koulu, Pispalan ja Hyhkyn koulutalot. lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Pispalan koulu, Pispalan ja Hyhkyn koulutalot. lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Pispalan koulu, Pispalan ja Hyhkyn koulutalot lv. 2016-2017 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 5.9. - 9.12.2016 ja keväällä 9.1. - 12.5.2017.

Lisätiedot

Valmentaudu tuleviin opintoihin!

Valmentaudu tuleviin opintoihin! Valmentaudu tuleviin opintoihin! Perusopetuksen jälkeinen valmistava koulutus 2015 2016 Koe tekemisen, osaamisen ja onnistumisen iloa! Ammatilliseen peruskoulutukseen valmentava koulutus (Valma) Valmentavassa

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Juhannuskylän koulu lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Juhannuskylän koulu lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Juhannuskylän koulu lv. 2016-2017 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 5.9. - 9.12.2016 ja keväällä 9.1. - 12.5.2017. Hip kerhot ovat suunnattuja

Lisätiedot

Kasvatustiede (luokanopettaja/varhaiskasvatus) perusopinnot (25 op)

Kasvatustiede (luokanopettaja/varhaiskasvatus) perusopinnot (25 op) Kasvatustiede (luokanopettaja/varhaiskasvatus) perusopinnot (25 op) Alkuinfo 8.9.2015 1 OPINNOISTA Luokanopettaja perusopinnot (25 op) sisältää 6 opintojaksoa. Varhaiskasvatus perusopinnot (25 op): sisältää

Lisätiedot

Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014

Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 www.mikkelinkvtuki.fi Syksy, ole tervetullut nyt koivut keltakultaa loistaa auringossa, pihlajat on pelkkää purppuraa ja vaahterassa ruskalehdet

Lisätiedot

LASTEN- JA NUORTEN SYYSLOMATIEDOTE 2015

LASTEN- JA NUORTEN SYYSLOMATIEDOTE 2015 LASTEN- JA NUORTEN SYYSLOMATIEDOTE 2015 Raahen teatteri esittää Komppakujan Cityjänis ja Lehmä-Ammuu Ohjaus: Toni Kettukangas ke 28.10. kello 13.00 Pyhäjoen kirjastossa Esitys on suunnattu päiväkoti- ja

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 2/2016 Sivistyslautakunta. 12 Sivistystoimen vastuuhenkilöt, laskujen tarkastaminen ja hyväksyminen

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 2/2016 Sivistyslautakunta. 12 Sivistystoimen vastuuhenkilöt, laskujen tarkastaminen ja hyväksyminen Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 3.3.2016 klo 17.00-18.10 Paikka Muonion kirjasto Asiat 12 Sivistystoimen vastuuhenkilöt, laskujen tarkastaminen ja hyväksyminen 13 Sivistyslautakunnan vuoden 2015 toiminnallisten

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄ. Pyynikin koulupolku. Wivi Lönn - Pispala. lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄ. Pyynikin koulupolku. Wivi Lönn - Pispala. lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄ Pyynikin koulupolku Wivi Lönn - Pispala lv. 2019-2020 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 9.9. - 13.12.2019 ja keväällä 13.1. - 8.5.2020. Koulu

Lisätiedot

Valmistaudu tuleviin opintoihin!

Valmistaudu tuleviin opintoihin! Valmistaudu tuleviin opintoihin! Perusopetuksen jälkeinen valmistava koulutus 2017 2018 Oletko vailla opiskelupaikkaa? Ei hätää, tarjolla on useita mahdollisuuksia! Ammatilliseen peruskoulutukseen valmentava

Lisätiedot

haetaan verkossa osoitteessa www.opintopolku.fi

haetaan verkossa osoitteessa www.opintopolku.fi hakuaika 24.2.-17.3.2015 haetaan verkossa osoitteessa www.opintopolku.fi järjestelmä tarkistaa, että kaikki tarvittavat tiedot on syötetty & ohjaa tarvittaessa lomakkeen jokaisessa kohdassa demo on harjoitteluohjelma:

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Lielahden koulu lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Lielahden koulu lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Lielahden koulu lv. 2016-2017 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 5.9. - 9.12.2016 ja keväällä 9.1. - 12.5.2017. Hip kerhot ovat suunnattuja

Lisätiedot

Kokoontuminen Joka kuukauden ensimmäinen perjantai klo 18 POP Pankin kokoushuoneessa (Kauppatie 54 C, Kauhava).

Kokoontuminen Joka kuukauden ensimmäinen perjantai klo 18 POP Pankin kokoushuoneessa (Kauppatie 54 C, Kauhava). YLIHÄRMÄ Diabeteskerho Joka kuukauden ensimmäinen perjantai klo 18 POP Pankin kokoushuoneessa (Kauppatie 54 C, Kauhava). Lisätietoja: Ossi Anttila p. 050 521 3308 Eläkeliiton Ylihärmän yhdistys ry Kerho

Lisätiedot

LIIKUNTA JA NUORISOTOIMEN KESÄOHJELMA 2017 (KESÄKUU HEINÄKUU)

LIIKUNTA JA NUORISOTOIMEN KESÄOHJELMA 2017 (KESÄKUU HEINÄKUU) 1(x) LIIKUNTA JA NUORISOTOIMEN KESÄOHJELMA 2017 (KESÄKUU HEINÄKUU) ma 5.6. 9 10 temppurata 0-5 v. (Tiina) Liikuntahalli 10 11.30 yleisurheilukerho 5-9 v. (Tiina) Urheilukenttä 12 13.30 yleisurheilukerho

Lisätiedot

TERVETULOA POROLAHDEN 9.-LUOKKIEN VANHEMPAINILTAAN!

TERVETULOA POROLAHDEN 9.-LUOKKIEN VANHEMPAINILTAAN! TERVETULOA POROLAHDEN 9.-LUOKKIEN VANHEMPAINILTAAN! YHTEISHAKU 2018 - yhteishaun aikataulu ja muutokset - hakuprosessi meidän koulussa - nettihaku: www.opintopolku.fi - opiskelupaikan varmistaminen Opinto-ohjaajat

Lisätiedot

Jaksovinkit 6. Rehtori. Ainevastaavat. Panu Kela puh. 044-7039 388 Rehtori on varmimmin tavattavissa ma to klo 10.00 17.

Jaksovinkit 6. Rehtori. Ainevastaavat. Panu Kela puh. 044-7039 388 Rehtori on varmimmin tavattavissa ma to klo 10.00 17. Jaksovinkit 6 Iltaopetus 7.4. 13.5. Iltaopetuksen kokeet 6. jaksossa: B-koodi: 14.5. D-koodi: 19.5. C-koodi: 15.5. E-koodi: 20.5. Kokeiden palautus: 21.5. Rehtori Panu Kela puh. 044-7039 388 Rehtori on

Lisätiedot

TERVETULOA MEILAHDEN YLÄASTEEN KOULUN 9.-LUOKKIEN VANHEMPAINILTAAN!

TERVETULOA MEILAHDEN YLÄASTEEN KOULUN 9.-LUOKKIEN VANHEMPAINILTAAN! TERVETULOA MEILAHDEN YLÄASTEEN KOULUN 9.-LUOKKIEN VANHEMPAINILTAAN! YHTEISHAKU 2018 - yhteishaun aikataulu ja muutokset - hakuprosessi meidän koulussa - nettihaku: www.opintopolku.fi - opiskelupaikan varmistaminen

Lisätiedot

Viikkotiedote 5.12.2014 vko 49

Viikkotiedote 5.12.2014 vko 49 Sivu 1 Viikkotiedote 5.12.2014 vko 49 Tirlittan-näytelmä Viides luokka esittää Tirlittan-näytelmän Wiljamissa (Urheilukatu 1). Koulun oma näytös on tiistaina 16.12. klo 12.00. Koulupäivä päättyy näytöksen

Lisätiedot

Harppaa elämäsi muutokseen!

Harppaa elämäsi muutokseen! Bongaa putoava Harppaa elämäsi muutokseen! Miksi en juuri minä? Odotatko ihmettä? Toiveista todeksi? SYKSYN 2012 TOIMINTA OSAAVA OHJAUS SYKSYN 2012 KURSSIT Harppaa elämäsi muutokseen ja ota tietokonetaidot

Lisätiedot

Muonion kunta tiedottaa 1/2017

Muonion kunta tiedottaa 1/2017 Muonion kunta tiedottaa 1/2017 21.2.2017 Kuntavaalit 9.4.2017 Kuntavaalien ennakkoäänestys ja kotiäänestys järjestetään 29.3. 4.4.2017, ja varsinainen vaalipäivä on sunnuntai 9.4. Vaalit toimitetaan seuraavasti:

Lisätiedot

KEURUU MULTIA PETÄJÄVESI

KEURUU MULTIA PETÄJÄVESI KEURUU MULTIA PETÄJÄVESI ERITYISLIIKUNNAN KALENTERI VUODELLE 2019-2020 KEURUULLA LIIKUNTATOIMI MA klo 8.30-9.30 Seipon omatoiminen kuntosaliryhmä (20 ) klo 9.00-11.00 Kehitysvammaisten liikunta, uimahalli

Lisätiedot

Kerro ne hänelle illalla

Kerro ne hänelle illalla Kerro ne hänelle illalla YHTEISHAKU 2015 Hakuaika ammatilliseen ja lukiokoulutukseen 24.2.-17.3.2015 LISÄKSI: *Haku erityisammattioppilaitoksiin, valmentavaan koulutukseen 18.3. 8.4.2015 *Haku VALMA-koulutuksiin,

Lisätiedot

Linnainmaan koulupolku

Linnainmaan koulupolku 1 HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Linnainmaan koulupolku Linnainmaa - Leinola lv. 2017-2018 9.8.2017 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 4.9. - 8.12.2017 ja keväällä

Lisätiedot

Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016

Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016 Hyvää kesää toivottaa; Vapaaaikatoimi Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016 Ohjattua leikkikenttätoimintaa 6.-30.06.2016 Kielosaari klo 13-16, Vanhatie 73 Saaren koulu klo 10-13, Koulutie 9

Lisätiedot