KOE JOTAIN AINUTLAATUISTA

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KOE JOTAIN AINUTLAATUISTA"

Transkriptio

1 HP suosittelee Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmää. KOE JOTAIN AINUTLAATUISTA HP Elite -tietokoneet

2 HP ELITE -tietokoneet HP suosittelee Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmää. UNELMAT, SUUNNI- MODERNIIN TYÖSKENTELYYN MUKAUTUMINEN 1. Perustuu HP:n suorittamaan sisäiseen analyysiin yritysluokan kannettavista tietokoneista, joita on myyty yli miljoona yksikköä vuosittain ja joissa on valmiiksi asennettu salaus, todennus, haittaohjelmasuojaus ja BIOS-tason suojaus, lisävarusteena saatava telakointi ja tehonsyöttö ja jotka ovat läpäisseet MIL-STD-810G-testit. 2. Perustuu HP:n suorittamaan sisäiseen analyysin mobiililaitteista, joissa on taulupuhelimien, kannettavien tietokoneiden ja pöytätietokoneiden yritystuottavuus, valmiiksi asennettu Windows 10 Mobile, MIL-STD-810G- ja IP67-testaus, mahdollisuus suorittaa virtualisoituja yrityssovelluksia isolla näytöllä lisävarusteena saatavalla telakoinnilla ja biometrinen suojausratkaisu. HP Elite -tuotesarja tarjoaa luokkansa parhaan muotoilun, tietoturvan ja yhteistyömahdollisuudet, ja se on suunniteltu ruokkimaan luovuutta ja parantamaan tuottavuutta nykypäivän liiketoimintaympäristössä. Kaikissa HP Elite -tuotteissa on tehokas suorituskyky, ainutlaatuisia innovaatioita sekä vallankumouksellinen ja kaunis muotoilu, olipa kyseessä sitten maailman ohuin ja kevyin yritysluokan kannettava tietokone 1 tai maailman ensimmäinen yrityskäyttöön suunniteltu 3-in-1- laite 2. Ne ovat kestäviä, luotettavia ja valmiita jokapäiväiseen käyttöön. Tervetuloa HP Elite -tuotesarjan pariin. TELMAT JA KEHITYS

3 Rakennamme laajan kokemuksen varaan ja tarjoamme kokemuksia, jotka hämmästyttävät asiakkaitamme ja kumppaneitamme. HP:n tuotteissa ja ratkaisuissa on sitä jotain, joka erottaa ne kilpailijoista. 02/03 HP Elite -tietokoneet DION WEISLER, hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja, HP Inc.

4 MODERNI MUOTOILU HP suosittelee Windows 10 Pro - käyttöjärjestelmää. TAITEELLISUUTTA, VIIMEISIMPIÄ INNOVAATIOITA JA TÄYDELLINEN TASAPAINO Asiakkaamme odottavat henkilökohtaista otetta tekniikkaan, joten HP Elite -tuotesarja täyttää vaativat suorituskykystandardit ja tarjoaa muista erottuvan muotoilun. Laitteissa on timanttileikattu viimeistely, hyvältä näyttävät ja suorituskykyiset materiaalit ja älykkäät innovaatiot, joiden ansiosta laitteita on helppo ja hauska käyttää. Myös tehokas tuote voi olla kaunis. HP Elite -tuotesarjassa nämä kaksi ulottuvuutta on yhdistetty ihanteellisesti. 1. MIL-STD-810G-testauksella ei pyritä osoittamaan, että laitteet täyttävät Yhdysvaltain puolustusvoimien sopimusvaatimukset tai että ne ovat sopivia sotilaskäyttöön. Testitulokset eivät takaa, että laitteet toimivat jatkossa näissä olosuhteissa. Vaurio MIL-STD-testiolosuhteissa tai mikä tahansa tapaturmainen vahinko edellyttää valinnaista HP Care Pack -vahinkosuojauspalvelua.

5 04/05 HP Elite -tietokoneet ERINOMAISESTI VALMISTETTU, KIISTATTOMAN KESTÄVÄ Voit luottaa siihen, että sijoituksesi suoriutuu optimaalisesti ja näyttää hyvältä koko sen elinkaaren ajan. Jotta laitteet kestäisivät yhä liikkuvampien työntekijöiden käyttöä, jokaista HP Elite -tietokonetta on testattu yli tuntia HP-kokonaistestausprosessissa, ja ne on suunniteltu läpäisemään MIL- STD-810G-testit 1.

6 KATTAVA HALLITTAVUUS HP suosittelee Windows 10 Pro - käyttöjärjestelmää. JÄTÄ LAITTEISTONHALLINNAN STRESSI TAAKSE HP-innovaatio ei lopu HP Elite -laitteisiin. Palveluvalikoimamme avulla voit ostaa, omistaa, ylläpitää ja hallita tekniikkaa uusilla, yrityksellesi sopivilla tavoilla, mikä vähentää talousrasitteita ja vapauttaa keskittymään tarpeelliseen. HP Touchpoint Manager -sovelluksen avulla pienet yritykset voivat hallita koko laitekantaa yhdellä sovelluksella. 1 HP Device as a Service (DaaS) yksinkertaistaa käyttöönottoa ja hallintaa yhdistämällä innovatiiviset laitteet ja lisäarvoa tuovan asiantuntemuksen yhteen kattavaan, edulliseen, HP:n hallitsemaan ratkaisuun. 2 Lisätietoja on osoitteessa hp.com/go/daas.

7 KEHITTYNEEMPI TIETOTURVA 06/07 HP Elite -tietokoneet TULEVAISUUSPOHJAISET TIETOTURVATOIMINNOT HP Elite -tuotteet eivät pelkästään näytä hyviltä, vaan ne on myös suojattu erinomaisesti toiminnoilla, jotka pitävät laitteet, tiedot ja henkilöllisyydet turvassa. HP Elite -tietokoneet estävät haittaohjelmia ja tietoturvaloukkauksia ainutlaatuisella, tietokoneen BIOS-tasolla suojaavalla HP Sure Startilla jossa on Dynamic Protection 3, liiketoimintaverkkojen ja -resurssien Windows 10 Pro -suojauksella 4 ja laitteiston suojausominaisuuksilla, kuten sormenjälkitunnistimilla 5, infrapunakameralla, integroidulla tietosuojasuodattimella ja älykorteilla. 1. HP Touchpoint Manager edellyttää tilauksen hankintaa, ja se tukee Android - ja ios-käyttöjärjestelmiä sekä Windows 7 -käyttöjärjestelmää tai uudempaa ja eri valmistajien tietokoneita, kannettavia, tabletteja ja älypuhelimia. Ei saatavana kaikissa maissa. Lisätietoja saatavuudesta on osoitteessa hp.com/touchpoint. 2. HP:n palveluihin sovelletaan ostohetkellä asiakkaalle toimitettavia tai asiakkaan tietoon annettavia HP:n palveluehtoja. Asiakkaalla saattaa olla muitakin sovellettavien paikallisten lakien mukaisia lakisääteisiä oikeuksia, joihin HP:n palveluehdot tai HP-tuotteen mukana toimitettu HP:n rajoitettu tuki ei vaikuta. 3. HP Sure Start, jossa Dynamic Protection on saatavilla tietyissä Intel -pohjaisissa HP Elite -tuotteissa. 4. Kaikki toiminnot eivät ole käytettävissä kaikissa Windows-versioissa. Järjestelmiin voidaan tarvita päivitettyjä ja/tai erikseen hankittavia laitteistoja, ohjaimia, ohjelmistoja tai BIOS-päivitys, jotta saisit täyden hyödyn Windows-toiminnoista. Windows 10 päivitetään automaattisesti, ja tämä asetus on aina käytössä. Internet-palveluntarjoajan maksuja saatetaan soveltaa ja uusia vaatimuksia saatetaan ottaa ajan myötä käyttöön päivityksiä varten. Lisätietoja on osoitteessa 5. Myydään erikseen tai lisävarusteina.

8 MAAILMANLUOKAN ÄÄNEN- TOISTO JA YHTEISTYÖ HP suosittelee Windows 10 Pro - käyttöjärjestelmää. SEURAAVAN TASON YHTEYDEN MUODOSTAMINEN: JAKAMINEN JA NEUVOTTELUT Yhteyden muodostaminen heti kohteesta riippumatta on normaalia globaalissa yritysmaailmassa, eikä siihen enää tarvita monia erilaisia lisälaitteita. Tietyissä HP Elite -tuotteissa kaiutinpuhelin on kiinteä osa tietokonetta. Nyt kokous voidaan aloittaa hetkessä yhteistyötä tukevilla tietokoneilla ja näytöillä, joissa on yhden kosketuksen liitettävyys, Skype for Business -tuki, 1 erinomainen Audio by Bang & Olufsen -äänentoisto ja kaksisuuntainen laitteeseen kiinteästi kuuluva HP Noise Cancellation. 1. Edellytyksenä Skype for Business -tilaus.

9 08/09 HP Elite -tietokoneet Neuvottelupikanäppäimet Integroidut pikanäppäimet helpottavat yhteistyötä puheluissa ja Skype for Businessin kaltaisissa sovelluksissa. Audio by Bang and Olufsen -äänentoisto Ensiluokkainen Audio by Bang & Olufsen -äänentoistotekniikka muuntaa tietokoneesi teatteriksi, jonka luonnollinen ääni herättää viihteen eloon. Suunniteltu tarjoamaan täydellistä äänentoistoa tietokoneella. Skype for Business Skype for Businessin avulla voidaan soittaa ja tehdä yhteistyötä monenlaisilla toiminnoilla, kuten pikaviestinnällä, ääni- ja videokonferensseilla ja näytön jaolla. HP Noise Reduction -ohjelmisto HP Noise Reduction -ohjelmiston avulla voidaan vähentää häiritsevien äänten vaikutusta kokouksiin. Se eliminoi automaattisesti taustamelun, jotta voidaan keskittyä tärkeimpään.

10 ELITE PREMIUM HP suosittelee Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmää. HP Elite x3 MIKÄ TEKEE NIISTÄ ENSILUOKKAISIA? Ensiluokkaiset tietokoneet on suunniteltu varta vasten johtajille ja liikkuville työntekijöille, jotka edellyttävät hyvää muotoilua, suorituskykyä, tietoturvaa ja yhteistyöominaisuuksia. Ne tarjoavat ainutlaatuisia tietokonekokemuksia, jotka voimaannuttavat luomaan, onnistumaan ja haastamaan konventioita. KAIKKI YHDESSÄ LAITTEESSA Koe tietokoneen teho ja tuottavuus, tabletin monipuolisuus ja ensiluokkaisen älypuhelimen ominaisuudet kämmenelläsi HP Elite x3 -laitteella. Se on HP:n ensimmäinen yrityskäyttöön suunniteltu 3-in-1-laite, joka tarjoaa saumattoman pääsyn yhteystietoihin, sovelluksiin ja tietoihin. 1 Palkinnot ja arvostelut 1. Perustuu HP:n suorittamaan sisäiseen analyysin mobiililaitteista, joissa on taulupuhelimien, kannettavien tietokoneiden ja pöytätietokoneiden yritystuottavuus, valmiiksi asennettu Windows 10 Mobile, MIL- STD-810G- ja IP67-testaus, mahdollisuus suorittaa virtualisoituja yrityssovelluksia isolla näytöllä lisävarusteena saatavalla telakoinnilla ja biometrinen suojausratkaisu. 2. Perustuu HP:n suorittamaan sisäiseen analyysiin yritysluokan kannettavista tietokoneista, joita on myyty yli miljoona yksikköä vuosittain ja joissa on valmiiksi asennettu salaus, todennus, haittaohjelmasuojaus ja BIOS-tason suojaus, lisävarusteena saatava telakointi ja tehonsyöttö ja jotka ovat läpäisseet MIL-STD-810G-testit. 3. Kaikki moduulit myydään erikseen tai lisävarusteina. Kannet ovat lisävarusteita, jotka edellyttävät kokoonpanon tehtaalla, joten niitä ei voi yhdistää muiden Slice-kansien kanssa. Langattomalla latauskannella varustettu HP Elite Slice edellyttää kokoonpanon tehtaalla, ja se on saatavilla myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

11 23,8 TUUMAN HP ELITEDISPLAY S240UJ USB-C -LANGATTOMASTI LATAAVA NÄYTTÖ 10/11 HP Elite -tietokoneet HP EliteBook Folio MAAILMAN OHUIN JA KEVYIN YRITYSLUOKAN KANNETTAVA TIETOKONE. HP EliteBook Folio on maailman ohuin ja kevyin yritysluokan kannettava tietokone. 2 Se on uudenlainen yrityskannettava, joka on suunniteltu parantamaan käyttöä suuryritystason suojauksella, erinomaisella muotoilulla ja tehokkailla yhteistyötä helpottavilla työkaluilla. HP Elite x SUUNNITELTU IT-KÄYTTÄJILLE HP Elite x on erittäin ohut ja kevyt 2-in- 1-tehokone, jonka kestävyys on testattu, joka mukautuu helposti tehtävään kuin tehtävään ja jota sekä käyttäjän että IT-osaston on helppo hallita. LANGATON, TEHOKAS JA NÄYTTÄVÄ. SE ON JOTAIN AIVAN UUTTA. Anna HP EliteDisplay S240uj -näytön tuoda tulevaisuus työpisteeseesi. Se on ensimmäinen täysin integroidulla langattomalla latauksella ja USB-C -portilla varustettu HP:n näyttö. Siinä on ensiluokkainen Audio by Bang & Olufsen -äänentoisto ja QHD, ja se näyttää hyvältä joka suunnasta katsoen, koska työpöydällä tarvitaan vain kaksi johtoa. HP Elite Slice ja HP Elite Slice for Meeting Rooms UUDENLAINEN PÖYTÄTIETOKONEKOKEMUS HP Elite Slice ja HP Elite Slice for Meeting Rooms ovat aivan uudenlaisia pöytätietokoneita. Kyseessä on tehokas tietokone kauniin modulaarisessa rungossa. Slice on suunniteltu modernille henkilöstölle, ja se muuntautuu pienikokoisten johdottomien moduulien avulla. 3

12 KANNETTAVAT TIETOKONEET HP suosittelee Windows 10 Pro - käyttöjärjestelmää. HP EliteBook 1040 / HP EliteBook 1030 / HP EliteBook 800- ja 705 -sarja HIENOSTUNUT JA KESTÄVÄ HP EliteBook -tietokoneiden hienostunut, moderni ulkomuoto tekee vaikutuksen niin työtovereihin kuin asiakkaisiin. Tarjolla on tehokkuutta, viimeisimmät Intel - ja AMDprosessorit ja erittäin ohuet ja kevyet yrityskannettavat sekä innovatiivinen BIOS-suojaus HP Sure Startilla, jossa on Dynamic Protection, joka auttaa pitämään työt suojassa.1 1. HP Sure Start, jossa Dynamic Protection on saatavilla tietyissä Intel -pohjaisissa HP Elite -tuotteissa. 2. Täysteräväpiirtokuvien (FHD) katseluun tarvitaan täysteräväpiirtomateriaalia (FHD).

13 ALL-IN-ONE-LAITTEET 12/13 HP Elite -tietokoneet HP EliteOne 705 ja AMD APU:t / Intel -käyttöinen HP EliteOne 800 Ota voitto työpäivästä AMD-käyttöisen HP EliteOne 705:n ja Intel -käyttöisen HP EliteOne 800:n avulla. Kumpikin all-in-one-laite sisältää oletuksena kaiken tarvittavan niin tavallisiin kuin tavallisesta poikkeaviin käyttökohteisiin sekä kätevät ja joustavat toiminnot, kuten lisävarusteena saatava kosketuskäyttöinen Full HD -näyttö, 2 integroitu johtojen hallinta ja erilaiset jalustat. PALJON TEHOA TILAA SÄÄSTÄ- VÄSSÄ MUODOSSA

14 PÖYTÄTIETOKONEET HP suosittelee Windows 10 Pro - käyttöjärjestelmää. HP EliteDesk 705 -sarja ja AMD APU:t / Intel -käyttöinen HP EliteDesk 800 -sarja TYYLIKÄS TEHOKKUUS Lisää työtilaa kahdella maailman pienimmällä suuryritysluokan pöytätietokoneella. 1 HP EliteDesk 705- ja 800 -sarjat on suunniteltu vastaamaan suurten työmäärien ja nopeasti suoritettavien tehtävien asettamiin haasteisiin. Molempiin voidaan määrittää integroidut tietoturvaratkaisut ja tietoturvan laajennusvaihtoehdot, ja ne ovat saatavilla Desktop Mini -koossa tai pienessä SFF-koossa työtilan mukaan. HP EliteDesk 705 on saatavilla myös mikrotornina. 1. Perustuu HP:n suorittamaan sisäiseen analyysiin yritysluokan pöytätietokoneista myyjillä, joilla on yli miljoona vuosittain myytyä yksikköä, joissa on 4. tai 6. sukupolven Intel - prosessorit tai AMD Pro -prosessorit, integroitu VESA-teline ja VGA, 6 USB-porttia, Windows 7 Professional, Windows 8.1 Pro tai Windows 10 Pro ja TPM.

15 NÄYTÖT 14/15 HP Elite -tietokoneet Näyttö on vasta alkua. Tee yhteistyötä tyylikkäästi ja mukavasti HP EliteDisplay -näytöllä, jossa on ensiluokkainen kuva ja ominaisuudet, jotka täydentävät HP Elite -tietokoneen käyttöä. Valitse tavallinen näyttö, jossa on neliasentoinen mukavuussäätö ja laaja liitettävyys, työtovereihin ja asiakkaisiin vaikutuksen tekevä kaareva näyttö, Skype for Business -sertifioitu näyttö helppoon ja tehokkaaseen yhteistyöhön, kolmisivuinen Windows 10 -sertifioitu kymmenen pisteen kosketuksen mikroreunainen näyttö tai integroidulla langattomalla lataustelineellä varustettu näyttö, joka lataa mobiililaitteet kosketustoimisesti työn aikana. JOHTAVAT NÄKYMÄT Vasemmalta oikealle: 60,45 cm:n (23,8 tuuman) HP EliteDisplay E240c -videoneuvottelunäyttö, 60,45 cm:n (23,8 tuuman) HP EliteDisplay S240uj USB-C -langattomasti ladattava näyttö, kannettava 35,56 cm:n (14 tuuman) HP EliteDisplay S140u USB -näyttö, 68,58 cm:n (27 tuuman) QHD-tarkkuuksinen HP EliteDisplay E272q -näyttö, kaareva 68,58 cm:n (27 tuuman) HP EliteDisplay S270c -näyttö, 58,42 cm:n (23 tuuman) HP EliteDisplay E230t -kosketusnäyttö.

16 ELITEN LISÄVARUSTEET HP suosittelee Windows 10 Pro - käyttöjärjestelmää. Lisää joustavuutta ja ominaisuuksia HP Elite -tietokoneisiin näillä Elitelisävarusteilla. HP Elite Thunderbolt 3 65 W -telakka ja HP Ultraslim - telakka parantavat laitteen kätevyyttä entisestään HP Elite x3 Desk Dock -telakka on toimistoratkaisu mobiililaitteellesi HP Elite x3 Lap Dock -telakka maksimoi mobiilin Windows-kokemuksen. Musta, ohut, päältä avattava 39,62 cm:n (15,6 tuuman) HP Executive -laukku suojaa tiedot ja laitteet HP Desktop Mini -suorakiinnitysjalustoilla saadaan toimiva all-in-one-ratkaisu HP Conferencing -videoneuvottelunäppäimistö, langallinen HP UC -kuuloke ja HP UC -kaiutinpuhelin parantavat yhteistyötä pöytätietokoneella. HP Desktop Mini Lock Box -kotelo turvaa tietokoneen.

17 HP Elite Mobility SUUNNITELTU TYÖTAPOJESI MUKAAN ELITE x ELITE x 3 16/17 HP Elite -tietokoneet Käyttöjärjestelmä Windows 10 Pro HP suosittelee Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmää; 1 Windows 10 Home 1 Windows 10 Mobile 1 Suoritin 6. sukupolven Intel Core M -prosessori 2 Qualcomm Snapdragon 820 (2,15 GHz, 4 ydintä) 2 Muisti Enintään 8 Gt 4 Gt:n LPDDR4 SDRAM (asennettuna) Tallennus Enintään 512 Gt:n SSD 3 64 Gt:n emmc Muuta terveydenhuoltoa. Paranna vähittäismyyntiä. Näyttö Näytönohjaimet Lävistäjältään 30,48 cm:n (12 tuuman) LED-taustavalaistu erittäin ohut FHD UWVA edp -kosketusnäyttö ( ), direct bonded Corning Gorilla Glass 4 6 Intel HD Graphics 515 -näytönohjain Lävistäjältään 15,13 cm:n (5,96 tuuman) monikosketuseleitä tukeva, WQHD-tarkkuuksinen AMOLED 494 PPI -näyttö ( ) 6 Qualcomm Adreno 530 -grafiikkaprosessori (yhdysrakenteisena Qualcommin Snapdragon 820-prosessorissa) Uudista rakentamista. Anna virtaa koulutukseen. HP on kehittänyt kiinteällä tietoturvalla varustetut mobiilit ratkaisut toimialasi Ääni Langaton Audio by Bang & Olufsen, kaksi stereokaiutinta, dual array -mikrofonit Intel Dual Band Wireless-AC a/b/g/n/ac (2 2) Wi-Fi ja Bluetooth 4.2 -yhdistelmä; Intel Tri Band Wireless-AC a/b/g/n/ac (2 2) ja Bluetooth WiGig -yhdistelmä; HP hs3110 HSPA+ -mobiililaajakaista; HP lt4120 Qualcomm Snapdragon X5 LTE -mobiililaajakaistamoduuli 4,5 2 stereokaiutinta (joista yhdessä on kuuloke), 3 sisäänrakennettua suuntauksetonta melua vaimentavaa mikrofonia, 1 ulkoinen mikrofoni (kuulokkeiden liitännästä), Snapdragon Audio+ -tuki, Audio by B&O PLAY a/b/g/n/ac (2 2) Wi-Fi ja Bluetooth 4.0 LE -yhdistelmä (Miracast-yhteensopiva); NFC; WWAN: 2G/3G/4G, LTE-A ja Carrier Aggregation -tekniikka, pelkkä GSM. 11,12,13 haasteisiin. Portit 1 USB Type-C -portti, jossa Thunderbolt -tuki (telakointi, lataus ja USB 3.1); 1 USB Type-A (USB 3.0); 1 yhdistelmäliitäntä kuulokkeita/mikrofonia varten Yksi 3,5 mm:n 3- ja 4-napainen kuulokeliitäntä; 1 USB 3.0 -liitäntä (Type-C ); Yhden SIM-kortin (nano- SIM) malli tai kahden SIM-kortin malli (kaksi nano-sim-korttia, kaksoisvalmiustila); Pogo pin -liittimet Kamera 2 megapikselin täysteräväpiirtoinen (FHD) verkkokamera (1080p, käyttäjään suunnattu); 16 megapikselin kamera (käyttäjästä poispäin suunnattu); 8 megapikselin kamera (käyttäjään 5 megapikselin täysteräväpiirtoinen (FHD) kamera (1080p, käyttäjästä poispäin suunnattu) 6 suunnattu) ja iiriskamera Suojausominaisuudet TPM 2.0; HP:n sormenjälkitunnistin (tietyissä malleissa); Integroitu älykortinlukija (edistyksellinen Advanced-näppäimistö); käynnistystodennus (tunnus, sormenjälki); käynnistystä edeltävä aseman salaus (tunnus, sormenjälki, tietyt älykortit); HP BIOSphere ja HP Sure Start; Absolute Persistence -moduuli; Microsoft Defender 7,8,9 Kaksitoiminen biometrinen todennus iiristunnistuksella ja sormenjälkitunnistimella; FIPS salaus Qualcomm-prosessorissa on suojattu käynnistys, 128-bittinen Unified Image Encryption -salaus, 256-bittinen Full Disk Encryption -salaus, Anti rollback -ominaisuus ja ftpm 2.0 -suojaus; Windows 10 sisältää 128-bittisen Bitlocker-salauksen ja Enterprise-tason VPN-yhteyden 14 Akun käyttöaika Jopa 10 tuntia 15 minuuttia 10 Jopa 500 tuntia valmiusaikaa, 33 tuntia puheaikaa, 14 tuntia verkkoselailuaikaa, 13 tuntia videotoistoaikaa 15 Skype for Business -sertifioitu Skype Laajennusratkaisut microsd-mediakortinlukijan paikka; tukee microsd:tä, microsdhc:tä, microsdxc:tä ja laajennusta 2 Tt:hen asti HP Elite x3 Desk Dock -telakka; HP Elite x3 Lap Dock -telakka; Langaton HP Elite x3 -latauslaite; HP:n 12 W:n USB-autovirtasovitin; Kestävä HP Elite x3 -suojakotelo; Säröytymistä estävä HP Elite x3 -näytönsuojus 1. Kaikki toiminnot eivät ole käytettävissä kaikissa Windows-versioissa. Järjestelmiin voidaan tarvita päivitettyjä ja/tai erikseen hankittavia laitteistoja, ohjaimia, ohjelmistoja tai BIOS-päivitys, jotta saisit täyden hyödyn Windows-toiminnoista. Windows 10 päivitetään automaattisesti, ja tämä asetus on aina käytössä. Internet-palveluntarjoajan maksuja saatetaan soveltaa ja uusia vaatimuksia saatetaan ottaa ajan myötä käyttöön päivityksiä varten. Lisätietoja on osoitteessa 2. Moniydintekniikka parantaa tiettyjen ohjelmistotuotteiden suorituskykyä. Kaikki asiakkaat tai ohjelmistot eivät välttämättä hyödy tämän tekniikan käytöstä. Suorituskyky ja kellotaajuus vaihtelevat laitekokoonpanon ja ohjelmistomääritysten mukaan. Numerointi ei ilmaise suurempaa suorituskykyä. 3. Tallennusasemissa 1 Gt = 1 miljardi tavua. 1 Tt = 1 biljoona tavua. Todellinen alustettu kapasiteetti on pienempi. Osa kiintolevytilasta on varattu järjestelmän palautusohjelman käyttöön. 4. Langaton yhteys on lisävarusteena saatava lisäosa, ja se edellyttää langatonta liityntäpistettä ja Internet-yhteyttä. Julkisten langattomien liityntäpisteiden saatavuus on rajoitettua. 5. Mobiililaajakaista on lisävaruste, joka edellyttää kokoonpanon tehtaalla. Käyttö edellyttää erikseen hankittavaa palvelusopimusta. Selvitä palvelun saatavuus ja kattavuus palveluntarjoajalta. Yhteysnopeudet vaihtelevat sijainnin, ympäristön, verkon ja muiden tekijöiden mukaan. 4G LTE ei ole saatavilla kaikkiin tuotteisiin ja kaikilla alueilla. 6. Teräväpiirtokuvien (HD) katseluun vaaditaan teräväpiirtosisältöä. Täysteräväpiirtokuvien (FHD) katseluun vaaditaan täysteräväpiirtosisältöä. WQHD-kuvien katseluun vaaditaan WQHD-sisältöä. 7. HP BIOSphere -ominaisuudet voivat vaihdella tietokoneen käyttöjärjestelmän ja kokoonpanon mukaan. 8. BIOS Absolute Persistence -moduuli on laitteessa oletusarvoisesti pois käytöstä ja aktivoidaan, kun asiakas ostaa palvelun tilauksen ja aktivoi sen. Palvelu voi olla rajoitettu. Tarkista Absolute-yhtiöltä saatavuus Yhdysvaltain ulkopuolella. Valinnainen Absolute Recovery Guarantee -tilauspalvelu on rajoitettu takuu. Palvelua koskevat tietyt rajoitukset. Lisätietoja on osoitteessa absolute.com/company/legal/agreements/computrace-agreement. Data Delete -palvelua käytettäessä Recovery Guarantee -maksu mitätöityy. Data Delete -palvelun käyttämiseksi asiakkaiden on allekirjoitettava lupasopimus etukäteen ja joko luotava PIN-koodi tai hankittava vähintään yksi RSA SecurID -tunnus Absolute Software -yhtiöltä. 9. Microsoft Defender: päivitykset edellyttävät osallistumista ja Internet-yhteyttä. 10. Windows 10/MM14 -käyttöjärjestelmässä akun käyttöaika vaihtelee esimerkiksi tietokoneen mallin, kokoonpanon, käytössä olevien sovellusten, ominaisuuksien, käytön, langattoman toiminnan ja virranhallinta-asetusten mukaan. Akun enimmäiskapasiteetti vähenee luonnollisesti ajan ja käytön myötä. Katso lisätietoja osoitteesta Kaikki langattomat yhteydet edellyttävät langatonta liityntäpistettä ja Internet-yhteyttä, jotka on hankittava erikseen. Julkisten langattomien liityntäpisteiden saatavuus on rajoitettua. Langattoman ac WLAN -verkon tekniset tiedot ovat luonnosvaiheessa, eivät lopullisia. Lopullisten teknisten tietojen poikkeaminen luonnostiedoista voi vaikuttaa kannettavan kykyyn olla yhteydessä muiden ac WLAN -laitteiden kanssa. 12. WWAN edellyttää erikseen tehtävää palvelusopimusta. Selvitä palvelun saatavuus ja kattavuus palveluntarjoajalta. Yhteysnopeudet vaihtelevat sijainnin, ympäristön, verkon ja muiden tekijöiden mukaan. 4G LTE ei ole saatavilla kaikkiin tuotteisiin ja kaikilla alueilla. 13. Miracast on langaton tekniikka, jonka avulla voit heijastaa tietokoneen näytön sisällön televisioruudulle, projektoreihin ja suoratoistaviin mediasoittimiin, jotka tukevat myös Miracast-tekniikkaa. Miracastin avulla voit jakaa tietokoneellasi tekemät asiat ja esittää diaesityksen. Lisätietoja on osoitteessa windows.microsoft.com/en-us/windows-8/project-wireless-screen-miracast. 14. Sormenjälkitunnistin Windows 10 Mobile -käyttöjärjestelmään on pakollinen ja on suunnitteilla vastaisuudessa julkaistavaan versioon. 15. Akun todellinen käyttöaika vaihtelee verkon, asetusten, määritysten, käyttötottumusten ja muiden olosuhteiden mukaan. Langattoman tietoliikenteen ja taustavalon käyttö lyhentävät akun käyttöaikaa merkittävästi. Enimmäiskapasiteetti vähenee luonnollisista syistä ajan ja käytön myötä. Perustuu HP:n testeihin, joissa on ollut käytössä 720p-tarkkuus ( ), videomediatiedosto, yksi SIM-kortti, 200 nitin näytön kirkkaus, lentokonetila, 50 prosentin äänenvoimakkuus ja langalliset kuulokkeet. Akun käyttöaika vaihtelee kokoonpanon mukaan, ja enimmäiskapasiteetti vähenee ajan ja käytön myötä.

18 HP EliteBook KANNETTAVA TEHOPAKKAUS HP suosittelee Windows 10 Pro - käyttöjärjestelmää. ELITEBOOK FOLIO ELITEBOOK 1040 ELITEBOOK 1030 Käyttöjärjestelmä Suoritin Windows 10 Pro HP suosittelee Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmää; 1 Windows 10 Pro HP suosittelee Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmää; 1 Windows 10 Pro HP suosittelee Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmää; 1 Windows 10 Home 64 1 Windows 10 Home; 1 Windows 7 Professional 8 Windows 10 Home; 1 Windows 7 Professional 8 Intel Core m7 -prosessori; Intel Core m5 -prosessori; Intel Core m3 -prosessori 2 Intel Core i7 -prosessori; Intel Core i5 -prosessori 2 Intel Core m7 -prosessori; Intel Core m5 -prosessori 2 Muisti Enintään 8 Gt Enintään 16 Gt Enintään 16 Gt Tallennus Enintään 512 Gt:n SSD 3 Enintään 512 Gt:n SSD 3 Enintään 512 Gt:n SSD 3 Näyttö Lävistäjältään 31,75 cm:n (12,5 tuuman) LED-taustavalaistu erittäin ohut FHD-tarkkuuksinen UWVA-kosketusnäyttö ( ); Lävistäjältään 31,75 cm:n (12,5 tuuman) LED-taustavalaistu erittäin ohut UHDtarkkuuksinen UWVA-kosketusnäyttö ( ) 4 Lävistäjältään 35,56 cm:n (14 tuuman) heijastamaton LED-taustavalaistu ohut FHD-tarkkuuksinen SVA-näyttö ( ); Lävistäjältään 35,56 cm:n (14 tuuman) heijastamaton LED-taustavalaistu QHD-tarkkuuksinen UWVA-näyttö ( ); Lävistäjältään 35,56 cm:n (14 tuuman) LED-taustavalaistu QHDtarkkuuksinen UWVA-kosketusnäyttö ( ); Integroitu HP Sure View -näytönsuoja; Lävistäjältään 35,56 cm:n (14 tuuman) heijastamaton LED-taustavalaistu ohut FHD-tarkkuuksinen SVA-näyttö (kosketusnäytötön) ( ) ja kamera 4 Lävistäjältään 33,78 cm:n (13,3 tuuman) FHD-tarkkuuksinen edp 1.3 -näyttö ( ); Lävistäjältään 33,78 cm:n (13,3 tuuman) QHD+-tarkkuuksinen edp 1.3 -kosketusnäyttö ( ) 4 Näytönohjaimet Integroitu: Intel HD Graphics 515 -näytönohjain Integroitu: Intel HD Graphics 520 -näytönohjain Integroitu: Intel HD Graphics 515 -näytönohjain Ääni Langaton Portit Audio by Bang & Olufsen -äänentoisto; HP Noise Reduction -ohjelmisto; HP Clear Sound Amp -vahvistin; sisäänrakennetut dual array -mikrofonit; 4 sisäänrakennettua stereokaiutinta Intel a/b/g/n/ac (2 2) ja Bluetooth 4.2 -yhdistelmä (sisäisten komponenttien liitettävyyspäivityksiä ei ole saatavilla tehdaskokoonpanon jälkeen) 5 2 USB Type-C -porttia, joissa Thunderbolt -tuki (telakointi, lataus ja USB 3.1); 1 yhdistelmäliitäntä kuulokkeita/mikrofonia varten Audio by Bang & Olufsen -äänentoisto; HP Noise Reduction -ohjelmisto; HP Clear Sound Amp -vahvistin; sisäänrakennetut dual array -mikrofonit; 2 sisäänrakennettua stereokaiutinta HP lt4120 Qualcomm Snapdragon X5 LTE -mobiililaajakaistamoduuli; HP hs3110 HSPA+ -mobiililaajakaista; Intel a/b/g/n/ac (2 2) ja Bluetooth 4.2 -yhdistelmä; NFC-moduuli (Near Field Communication, lisävaruste) 5,9,11 2 USB 3.0 -latausporttia; 1 USB Type-C -latausportti; 1 telakointiliitin; 1 HDMI-portti; 1 verkkovirtaliitäntä; 1 yhdistelmäliitäntä kuulokkeita/ mikrofonia varten Kamera 720p-HD-verkkokamera 720p-HD-verkkokamera 720p-HD-verkkokamera Audio by Bang & Olufsen -äänentoisto; HP Noise Reduction -ohjelmisto; HP Clear Sound Amp -vahvistin; sisäänrakennetut dual array -mikrofonit; 2 sisäänrakennettua stereokaiutinta Intel a/b/g/n/ac (2 2) ja Bluetooth 4.2 -yhdistelmä; NFC-moduuli (Near Field Communication) 10,11 2 USB 3.0 -latausporttia; 1 USB Type-C -latausportti; 1 telakointiliitin; 1 HDMI-portti; 1 verkkovirtaliitäntä; 1 yhdistelmäliitäntä kuulokkeita/ mikrofonia varten Suojausominaisuudet Infrapunakamera kasvojentodennukseen Windows Hello -tunnistuksella; TPM 1.2/2.0 (Infineon, juotettu); käynnistystä edeltävä todennus (tunnus) 6 Turvalukkopaikka (lukko hankittava erikseen); TPM 1.2/2.0 (Infineon, juotettu); integroitu älykortinlukija (aktiivinen); sormenjälkitunnistin; käynnistystä edeltävä todennus (tunnus, älykortti) 6 Turvalukkopaikka (lukko hankittava erikseen); TPM 1.2/2.0; käynnistystä edeltävä todennus (tunnus); HP:n sormenjälkitunnistin (lisävaruste) 12 Akun käyttöaika Jopa 10 tuntia 30 minuuttia (FHD kosketusnäytötön) 7 Jopa 11 tuntia 30 minuuttia 7 Jopa 13 tuntia 15 minuuttia 7 Skype for Business -sertifioitu Skype Skype Skype Laajennusratkaisut HP Elite Thunderbolt 3 -telakka (lisävaruste); HP Executive -matkakeskitin (lisävaruste) HP UltraSlim -sivutelakointiasema (lisävaruste); HP:n telakointi VGA- ja Ethernet-sovittimiin (lisävaruste) HP UltraSlim -sivutelakointiasema (lisävaruste); HP:n telakointi VGA- ja Ethernet-sovittimiin (lisävaruste) 1. Kaikki toiminnot eivät ole käytettävissä kaikissa Windows-versioissa. Järjestelmiin voidaan tarvita päivitettyjä ja/tai erikseen hankittavia laitteistoja, ohjaimia, ohjelmistoja tai BIOS-päivitys, jotta saisit täyden hyödyn Windows-toiminnoista. Windows 10 päivitetään automaattisesti, ja tämä asetus on aina käytössä. Internet-palveluntarjoajan maksuja saatetaan soveltaa ja uusia vaatimuksia saatetaan ottaa ajan myötä käyttöön päivityksiä varten. Lisätietoja on osoitteessa 2. Moniydintekniikka parantaa tiettyjen ohjelmistotuotteiden suorituskykyä. Kaikki asiakkaat tai ohjelmistot eivät välttämättä hyödy tämän tekniikan käytöstä. Suorituskyky ja kellotaajuus vaihtelevat laitekokoonpanon ja ohjelmistomääritysten mukaan. Intelin numerointi ei ilmaise suurempaa suorituskykyä. 3. Tallennusasemissa 1 Gt = 1 miljardi tavua. Todellinen alustettu kapasiteetti on pienempi. Windows 7- tai Windows 10 -käyttöjärjestelmässä enintään 30 Gt on varattu järjestelmän palautusohjelman käyttöön. 4. Teräväpiirtokuvien (HD) katseluun tarvitaan teräväpiirtomateriaalia. Täysteräväpiirtokuvien (FHD) katseluun vaaditaan täysteräväpiirtosisältöä. 5. Langattomuus edellyttää langatonta liityntäpistettä ja Internet-palvelua. Julkisten langattomien liityntäpisteiden saatavuus on rajoitettua. 6. Tämän tuotteen mukana toimitetaan TPM 1.2, jossa on päivitysmahdollisuus TPM 2.0 -versioon. Päivitysapuohjelman odotetaan olevan saatavilla vuoden 2015 loppuun mennessä HP:n asiakastuen kautta. 7. Windows 10/MM14 -käyttöjärjestelmässä akun käyttöaika vaihtelee esimerkiksi tietokoneen mallin, kokoonpanon, käytössä olevien sovellusten, ominaisuuksien, käytön, langattoman toiminnan ja virranhallinta-asetusten mukaan. Akun enimmäiskapasiteetti vähenee luonnollisesti ajan ja käytön myötä. Katso lisätietoja osoitteesta bapco.com. 8. Järjestelmään on asennettu valmiiksi Windows 7 Professional -ohjelmisto, ja sen mukana toimitetaan Windows 10 Pro -ohjelmiston käyttöoikeus ja ohjelmat. Voit käyttää vain yhtä Windows-ohjelmistoversiota kerrallaan. Versioiden välillä vaihtaminen edellyttää yhden version asennuksen poistamista ja toisen asentamista. Jotta et menettäisi tietojasi, tee kaikista tiedoista (tiedostot, valokuvat ja niin edelleen) varmuuskopiot ennen käyttöjärjestelmien poistamista ja asentamista. 9. Mobiililaajakaista on lisävaruste, joka edellyttää kokoonpanon tehtaalla. Käyttö edellyttää erikseen hankittavaa palvelusopimusta. Selvitä palvelun saatavuus ja kattavuus palveluntarjoajalta. Yhteysnopeudet vaihtelevat sijainnin, ympäristön, verkon ja muiden tekijöiden mukaan. 4G LTE ei ole saatavilla kaikkiin tuotteisiin ja kaikilla alueilla. 10. Langattomuus edellyttää langatonta liityntäpistettä ja Internet-palvelua. Julkisten langattomien liityntäpisteiden saatavuus on rajoitettua. Langattoman ac WLAN -verkon tekniset tiedot ovat luonnosvaiheessa, eivät lopullisia. Lopullisten teknisten tietojen poikkeaminen luonnostiedoista voi vaikuttaa kannettavan kykyyn olla yhteydessä muiden ac WLAN -laitteiden kanssa. 11. NFC on lisävaruste ja edellyttää tehdaskokoonpanoa. 12. Jos tämän tuotteen käyttöjärjestelmä on Windows 7 tai Windows 7 -peruutusversio, tuotteen mukana toimitetaan TPM 1.2, jossa on päivitysmahdollisuus TPM 2.0 -versioon. Päivitysapuohjelman odotetaan olevan saatavilla vuoden 2016 jälkipuoliskolla HP:n asiakastuen kautta.

19 ELITEBOOK 820 ELITEBOOK 840 ELITEBOOK /19 HP Elite -tietokoneet Käyttöjärjestelmä Windows 10 Pro HP suosittelee Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmää; 1 Windows 10 Pro HP suosittelee Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmää; 1 Windows 10 Pro HP suosittelee Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmää; 1 Windows 10 Home; 1 Windows 7 Professional; 2 Windows 8.1 Pro; 3 Windows Windows 10 Home; 1 Windows 7 Professional; 2 Windows 8.1 Pro; 3 Windows Windows 10 Home; 1 Windows 7 Professional; 2 Windows 8.1 Pro; 3 Windows Suoritin Intel Core i7 -prosessori; Intel Core i5 -prosessori; Intel Core i3 -prosessori 4 Intel Core i7 -prosessori; Intel Core i5 -prosessori; Intel Core i3 -prosessori 4 Intel Core i7 -prosessori; Intel Core i5 -prosessori; Intel Core i3 -prosessori 4 Muisti Enintään 16 Gt Enintään 32 Gt Enintään 32 Gt Tallennus Enintään 1 Tt:n SATA (5 400 kierr./min) 5 Enintään 1 Tt:n SATA (5 400 kierr./min) 5 Enintään 1 Tt:n SATA (5 400 kierr./min) 5 Näyttö Lävistäjältään 31,75 cm:n (12,5 tuuman) heijastamaton LED-taustavalaistu ohut SVA-teräväpiirtonäyttö ( ); Lävistäjältään 31,75 cm:n (12,5 tuuman) heijastamaton LEDtaustavalaistu erittäin ohut FHD-tarkkuuksinen UWVA-näyttö ( ); Lävistäjältään 31,75 cm:n (12,5 tuuman) erittäin ohut FHD-tarkkuuksinen UWVA-kosketusnäyttö ( ) 6 Lävistäjältään 35,56 cm:n (14 tuuman) heijastamaton LED-taustavalaistu ohut SVA-teräväpiirtonäyttö ( ); Lävistäjältään 35,56 cm:n (14 tuuman) heijastamaton LEDtaustavalaistu ohut SVA-teräväpiirtonäyttö ( ); Lävistäjältään 35,56 cm:n (14 tuuman) heijastamaton LED-taustavalaistu ohut FHD-tarkkuuksinen SVAnäyttö ( ); Lävistäjältään 35,56 cm:n (14 tuuman) heijastamaton LED-taustavalaistu erittäin ohut QHD-tarkkuuksinen UWVA-näyttö ( ); Lävistäjältään 35,56 cm:n (14 tuuman) LED-taustavalaistu ohut FHDtarkkuuksinen SVA-kosketusnäyttö ( ) 6 Näytönohjaimet Integroitu: Intel HD Graphics 520 -näytönohjain Intel HD Graphics 520 -näytönohjain Intel HD Graphics 520 -näytönohjain Ääni Audio by Bang & Olufsen -äänentoisto; sisäänrakennettu dual array -mikrofoni; sisäänrakennetut huippukaiuttimet; HP Noise Reduction -ohjelmisto; HP Clear Sound Amp -vahvistin Audio by Bang & Olufsen -äänentoisto; sisäänrakennettu dual array -mikrofoni; sisäänrakennetut huippukaiuttimet; HP Noise Reduction -ohjelmisto; HP Clear Sound Amp -vahvistin Lävistäjältään 39,62 cm:n (15,6 tuuman) heijastamaton LED-taustavalaistu ohut HD1 edp SVA -näyttö ( ) kameralla varustettuna tai ilman; Lävistäjältään 39,62 cm:n (15,6 tuuman) heijastamaton LED-taustavalaistu ohut FHD-tarkkuuksinen edp SVA -näyttö ( ) kameralla varustettuna tai ilman; Lävistäjältään 39,62 cm:n (15,6 tuuman) heijastamaton LED-taustavalaistu ohut UHDtarkkuuksinen edp UWVA -näyttö ( ) kameralla varustettuna tai ilman 6 Audio by Bang & Olufsen -äänentoisto; sisäänrakennettu dual array -mikrofoni; sisäänrakennetut huippukaiuttimet; HP Noise Reduction -ohjelmisto; HP Clear Sound Amp -vahvistin Langaton Intel Dual Band Wireless-AC a/b/g/n/ac (2 2) Wi-Fi ja Bluetooth 4.2 -yhdistelmä (vpro); Intel Dual Band Wireless-AC a/b/g/n/ac (2 2) Wi-Fi ja Bluetooth 4.2 -yhdistelmä (ei-vpro); Intel Wireless-AC a/b/g/n/ac (1 1) Wi-Fi ja Bluetooth 4.0 -yhdistelmä (ei-vpro) 7 Intel Dual Band Wireless-AC a/b/g/n/ac (2 2) Wi-Fi ja Bluetooth 4.2 -yhdistelmä (vpro); Intel Dual Band Wireless-AC a/b/g/n/ac (2 2) Wi-Fi ja Bluetooth 4.2 -yhdistelmä (ei-vpro); Intel Wireless-AC a/b/g/n/ac (1 1) Wi-Fi ja Bluetooth 4.0 -yhdistelmä (ei-vpro) 7 Intel Dual Band Wireless-AC a/b/g/n/ac (2 2) Wi-Fi ja Bluetooth 4.2 -yhdistelmä (vpro); Intel Dual Band Wireless-AC a/b/g/n/ac (2 2) Wi-Fi ja Bluetooth 4.2 -yhdistelmä (ei-vpro); Intel Wireless-AC a/b/g/n/ac (1 1) Wi-Fi ja Bluetooth 4.0 -yhdistelmä (ei-vpro) 7 Portit 1 USB 3.0 -portti; 1 USB 3.0 -latausportti; 1 USB Type-C ; 1 DisplayPort ; 1 VGA-portti; 1 yhdistelmäliitäntä kuulokkeita/mikrofonia varten; 1 verkkovirtaliitäntä; 1 RJ-45; 1 telakointiliitin 1 USB 3.0 -portti; 1 USB 3.0 -latausportti; 1 USB Type-C ; 1 DisplayPort ; 1 VGA-portti; 1 yhdistelmäliitäntä kuulokkeita/mikrofonia varten; 1 verkkovirtaliitäntä; 1 RJ-45; 1 telakointiliitin 1 USB 3.0 -portti; 1 USB 3.0 -latausportti; 1 USB Type-C ; 1 DisplayPort ; 1 VGA-portti; 1 yhdistelmäliitäntä kuulokkeita/mikrofonia varten; 1 verkkovirtaliitäntä; 1 RJ-45; 1 telakointiliitin Kamera 720p-HD-verkkokamera (tietyt mallit) 720p-HD-verkkokamera 720p-HD-verkkokamera Suojausominaisuudet Turvalukkopaikka (lukko hankittava erikseen); TPM 1.2/2.0; sisäinen älykortinlukija (aktiivinen); käynnistystä edeltävä todennus (tunnus, älykortti); HP:n sormenjälkitunnistin (lisävaruste) 8 Turvalukkopaikka (lukko hankittava erikseen); TPM 1.2/2.0; sisäinen älykortinlukija (aktiivinen); käynnistystä edeltävä todennus (tunnus, älykortti); HP:n sormenjälkitunnistin (lisävaruste) 8 Turvalukkopaikka (lukko hankittava erikseen); TPM 1.2/2.0; sisäinen älykortinlukija (aktiivinen); käynnistystä edeltävä todennus (tunnus, älykortti); HP:n sormenjälkitunnistin (lisävaruste) 8 Akun käyttöaika Jopa 12 tuntia 30 minuuttia 9 Jopa 9 tuntia (kiintolevyasema); jopa 13 tuntia 30 minuuttia (SSD-asema) 9 Jopa 9 tuntia 30 minuuttia (kiintolevyasema); jopa 12 tuntia 30 minuuttia (SSD-asema) 9 Laajennusratkaisut 1 mediakortin lukija; 1 ulkoinen SIM (SD-, SDHC- ja SDXC-tuki) 1 mediakortin lukija; 1 ulkoinen SIM 1 mediakortin lukija; 1 ulkoinen SIM 1. Kaikki toiminnot eivät ole käytettävissä kaikissa Windows-versioissa. Järjestelmiin voidaan tarvita päivitettyjä ja/tai erikseen hankittavia laitteistoja, ohjaimia, ohjelmistoja tai BIOS-päivitys, jotta saisit täyden hyödyn Windows-toiminnoista. Windows 10 päivitetään automaattisesti, ja tämä asetus on aina käytössä. Internet-palveluntarjoajan maksuja saatetaan soveltaa ja uusia vaatimuksia saatetaan ottaa ajan myötä käyttöön päivityksiä varten. Lisätietoja on osoitteessa 2. Järjestelmään on asennettu valmiiksi Windows 7 Professional -ohjelmisto, ja sen mukana toimitetaan Windows 10 Pro -ohjelmiston käyttöoikeus ja ohjelmat. Voit käyttää vain yhtä Windows-ohjelmistoversiota kerrallaan. Versioiden välillä vaihtaminen edellyttää yhden version asennuksen poistamista ja toisen asentamista. Jotta et menettäisi tietojasi, tee kaikista tiedoista (tiedostot, valokuvat ja niin edelleen) varmuuskopiot ennen käyttöjärjestelmien poistamista ja asentamista. 3. Kaikki toiminnot eivät ole käytettävissä kaikissa Windows-versioissa. Järjestelmiin voidaan tarvita päivitettyjä ja/tai erikseen hankittavia laitteistoja, ohjaimia, ohjelmistoja tai BIOS-päivitys, jotta saisit täyden hyödyn Windows-toiminnoista. Lisätietoja on osoitteessa 4. Moniydintekniikka parantaa tiettyjen ohjelmistotuotteiden suorituskykyä. Kaikki asiakkaat tai ohjelmistot eivät välttämättä hyödy tämän tekniikan käytöstä. Suorituskyky ja kellotaajuus vaihtelevat laitekokoonpanon ja ohjelmistomääritysten mukaan. Intelin numerointi ei ilmaise suurempaa suorituskykyä. 5. Tallennusasemissa 1 Gt = 1 miljardi tavua. 1 Tt = 1 biljoona tavua. Todellinen alustettu kapasiteetti on pienempi. Windows 8- tai Windows 10 -käyttöjärjestelmässä enintään 30 Gt on varattu järjestelmän palautusohjelman käyttöön. 6. Teräväpiirtokuvien (HD) katseluun vaaditaan teräväpiirtosisältöä. Täysteräväpiirtokuvien (FHD) katseluun vaaditaan täysteräväpiirtosisältöä. 7. Kaikki langattomat yhteydet edellyttävät langatonta tukiasemaa ja Internet-yhteyttä, jotka on hankittava erikseen. Julkisten langattomien liityntäpisteiden saatavuus on rajoitettua. Langattoman ac WLAN -verkon tekniset tiedot ovat luonnosvaiheessa, eivät lopullisia. Lopullisten teknisten tietojen poikkeaminen luonnostiedoista voi vaikuttaa kannettavan kykyyn olla yhteydessä muiden ac WLAN -laitteiden kanssa. 8. Tämän tuotteen mukana toimitetaan TPM 1.2, jossa on päivitysmahdollisuus TPM 2.0 -versioon. Päivitysapuohjelman odotetaan olevan saatavilla vuoden 2016 puoliväliin mennessä HP:n asiakastuen kautta. 9. Windows 10/MM14 -käyttöjärjestelmässä akun käyttöaika vaihtelee esimerkiksi tietokoneen mallin, kokoonpanon, käytössä olevien sovellusten, ominaisuuksien, käytön, langattoman toiminnan ja virranhallinta-asetusten mukaan. Akun enimmäiskapasiteetti vähenee luonnollisesti ajan ja käytön myötä. Katso lisätietoja osoitteesta bapco.com.

20 HP EliteBook KANNETTAVA TEHOPAKKAUS HP suosittelee Windows 10 Pro - käyttöjärjestelmää. ELITEBOOK 725 ELITEBOOK 745 ELITEBOOK 755 Käyttöjärjestelmä Windows 10 Pro HP suosittelee Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmää; 1 Windows 10 Pro HP suosittelee Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmää; 1 Windows 10 Pro HP suosittelee Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmää; 1 Windows 10 Home; 1 Windows 7 Professional; 2 Windows 8.1 Pro; 3 Windows Windows 10 Home; 1 Windows 7 Professional; 2 Windows 8.1 Pro; 3 Windows Windows 10 Home; 1 Windows 7 Professional; 2 Windows 8.1 Pro; 3 Windows Suoritin AMD PROn A-sarjan APU:t 4 AMD PROn A-sarjan APU:t 4 AMD PROn A-sarjan APU:t 4 Muisti Enintään 16 Gt Enintään 16 Gt Enintään 16 Gt Tallennus Enintään 1 Tt:n SATA (5 400 kierr./min) 5 Enintään 500 Gt:n SATA (7 200 kierr./min); enintään 1 Tt:n SATA (5 400 kierr./ min) 5 Näyttö Lävistäjältään 31,75 cm:n (12,5 tuuman) heijastamaton LED-taustavalaistu ohut SVA-teräväpiirtonäyttö ( ); Lävistäjältään 31,75 cm:n (12,5 tuuman) LED-taustavalaistu heijastamaton FHD-tarkkuuksinen erittäin ohut UWVA-näyttö ( ); lävistäjältään 31,75 cm:n (12,5 tuuman) erittäin ohut FHD-tarkkuuksinen UWVA-kosketusnäyttö ( ) 6 Lävistäjältään 35,56 cm:n (14 tuuman) heijastamaton LED-taustavalaistu ohut SVA-teräväpiirtonäyttö ( ); Lävistäjältään 35,56 cm:n (14 tuuman) heijastamaton LED-taustavalaistu ohut FHD-tarkkuuksinen SVA-näyttö ( ); Lävistäjältään 35,56 cm:n (14 tuuman) heijastamaton LED-taustavalaistu erittäin ohut QHD-tarkkuuksinen UWVA-näyttö ( ); Lävistäjältään 35,56 cm:n (14 tuuman) LED-taustavalaistu ohut FHDtarkkuuksinen SVA-kosketusnäyttö ( ) 6 Enintään 500 Gt:n SATA (7 200 kierr./min); enintään 1 Tt:n SATA (5 400 kierr./ min) 5 Lävistäjältään 39,62 cm:n (15,6 tuuman) heijastamaton LED-taustavalaistu ohut SVA-teräväpiirtonäyttö ( ); Lävistäjältään 39,62 cm:n (15,6 tuuman) heijastamaton LED-taustavalaistu ohut FHD-tarkkuuksinen SVA-näyttö ( ); Lävistäjältään 39,62 cm:n (15,6 tuuman) LED-taustavalaistu ohut FHDtarkkuuksinen SVA-kosketusnäyttö ( ) 6 Näytönohjaimet Integroitu: AMD Radeon R7; AMD Radeon R6 Integroitu: AMD Radeon R7; AMD Radeon R6 Integroitu: AMD Radeon R7; AMD Radeon R6 Ääni Langaton Portit Audio by Bang & Olufsen -äänentoisto; sisäänrakennettu dual array -mikrofoni; sisäänrakennetut huippukaiuttimet; HP Noise Reduction -ohjelmisto; HP Clear Sound Amp -vahvistin HP lt4120 Qualcomm Snapdragon X5 LTE -mobiililaajakaistamoduuli; HP hs3110 HSPA+ -mobiililaajakaista; Realtek b/g/n (1 1); Broadcom Dual Band a/b/g/n (2 2) ja Bluetooth 4.0 -yhdistelmä; Intel a/b/g/n/ ac (2 2) ja Bluetooth 4.2 -yhdistelmä; NFC-moduuli (Near Field Communication) (lisävaruste) (Miracast-tuki [Windows 8.1 ja Windows 10]) 7 1 USB 3.0 -portti; 1 USB 3.0 -latausportti; 1 USB Type-C ; 1 DisplayPort ; 1 VGA-portti; 1 yhdistelmäliitäntä kuulokkeita/mikrofonia varten; 1 verkkovirtaliitäntä; 1 RJ-45; 1 telakointiliitin Audio by Bang & Olufsen -äänentoisto; sisäänrakennettu dual array -mikrofoni; sisäänrakennetut huippukaiuttimet; HP Noise Reduction -ohjelmisto; HP Clear Sound Amp -vahvistin HP lt4120 Qualcomm Snapdragon X5 LTE -mobiililaajakaistamoduuli; HP hs3110 HSPA+ -mobiililaajakaista; Realtek b/g/n (1 1); Broadcom Dual Band a/b/g/n (2 2) ja Bluetooth 4.0 -yhdistelmä; Intel a/b/g/n/ ac (2 2) ja Bluetooth 4.2 -yhdistelmä; NFC-moduuli (Near Field Communication) (lisävaruste) (Miracast-tuki [Windows 8.1 ja Windows 10]) 7 1 USB 3.0 -portti; 1 USB 3.0 -latausportti; 1 USB Type-C ; 1 DisplayPort ; 1 VGA-portti; 1 yhdistelmäliitäntä kuulokkeita/mikrofonia varten; 1 verkkovirtaliitäntä; 1 RJ-45; 1 telakointiliitin Audio by Bang & Olufsen -äänentoisto; sisäänrakennettu dual array -mikrofoni; sisäänrakennetut huippukaiuttimet; HP Noise Reduction -ohjelmisto; HP Clear Sound Amp -vahvistin HP lt4120 Qualcomm Snapdragon X5 LTE -mobiililaajakaistamoduuli; HP hs3110 HSPA+ -mobiililaajakaista; Realtek b/g/n (1 1); Broadcom Dual Band a/b/g/n (2 2) ja Bluetooth 4.0 -yhdistelmä; Intel a/b/g/n/ ac (2 2) ja Bluetooth 4.2 -yhdistelmä; NFC-moduuli (Near Field Communication) (lisävaruste) (Miracast-tuki [Windows 8.1 ja Windows 10]) 7 1 USB 3.0 -portti; 1 USB 3.0 -latausportti; 1 USB Type-C ; 1 DisplayPort ; 1 VGA-portti; 1 yhdistelmäliitäntä kuulokkeita/mikrofonia varten; 1 verkkovirtaliitäntä; 1 RJ-45; 1 telakointiliitin Kamera 720p-HD-verkkokamera (tietyt mallit) 6 720p-HD-verkkokamera (tietyt mallit) 6 720p-HD-verkkokamera (tietyt mallit) 6 Suojausominaisuudet Turvalukkopaikka (lukko hankittava erikseen); TPM 1.2/2.0; sisäinen älykortinlukija (aktiivinen); käynnistystä edeltävä todennus (tunnus, älykortti); HP:n sormenjälkitunnistin (lisävaruste) 8 Turvalukkopaikka (lukko hankittava erikseen); TPM 1.2/2.0; sisäinen älykortinlukija (aktiivinen); käynnistystä edeltävä todennus (tunnus, älykortti); HP:n sormenjälkitunnistin (lisävaruste) 8 Akun käyttöaika Jopa 8 tuntia 30 minuuttia 9 Jopa 8 tuntia 15 minuuttia 9 Jopa 8 tuntia 9 Turvalukkopaikka (lukko hankittava erikseen); TPM 1.2/2.0; sisäinen älykortinlukija (aktiivinen); käynnistystä edeltävä todennus (tunnus, älykortti); HP:n sormenjälkitunnistin (lisävaruste) 8 Laajennusratkaisut 1 mediakortin lukija; 1 ulkoinen SIM (SD-, SDHC- ja SDXC-tuki) 1 mediakortin lukija; 1 ulkoinen SIM (SD-, SDHC- ja SDXC-tuki) 1 mediakortin lukija; 1 ulkoinen SIM (SD-, SDHC- ja SDXC-tuki) 1. Kaikki toiminnot eivät ole käytettävissä kaikissa Windows-versioissa. Järjestelmiin voidaan tarvita päivitettyjä ja/tai erikseen hankittavia laitteistoja, ohjaimia, ohjelmistoja tai BIOS-päivitys, jotta saisit täyden hyödyn Windows-toiminnoista. Windows 10 päivitetään automaattisesti, ja tämä asetus on aina käytössä. Internet-palveluntarjoajan maksuja saatetaan soveltaa ja uusia vaatimuksia saatetaan ottaa ajan myötä käyttöön päivityksiä varten. Lisätietoja on osoitteessa 2. Järjestelmään on asennettu valmiiksi Windows 7 Professional -ohjelmisto, ja sen mukana toimitetaan Windows 10 Pro -ohjelmiston käyttöoikeus ja ohjelmat. Voit käyttää vain yhtä Windows-ohjelmistoversiota kerrallaan. Versioiden välillä vaihtaminen edellyttää yhden version asennuksen poistamista ja toisen asentamista. Jotta et menettäisi tietojasi, tee kaikista tiedoista (tiedostot, valokuvat ja niin edelleen) varmuuskopiot ennen käyttöjärjestelmien poistamista ja asentamista. 3. Kaikki toiminnot eivät ole käytettävissä kaikissa Windows-versioissa. Järjestelmiin voidaan tarvita päivitettyjä ja/tai erikseen hankittavia laitteistoja, ohjaimia, ohjelmistoja tai BIOS-päivitys, jotta saisit täyden hyödyn Windows-toiminnoista. Lisätietoja on osoitteessa 4. Moniydintekniikka parantaa tiettyjen ohjelmistotuotteiden suorituskykyä. Kaikki asiakkaat tai ohjelmistot eivät välttämättä hyödy tämän tekniikan käytöstä. Suorituskyky ja kellotaajuus vaihtelevat laitekokoonpanon ja ohjelmistomääritysten mukaan. AMD:n numeroinnista ei voi päätellä kellonopeutta. 5. Tallennusasemissa 1 Gt = 1 miljardi tavua. 1 Tt = 1 biljoona tavua. Todellinen alustettu kapasiteetti on pienempi. Windows 8- tai Windows 10 -käyttöjärjestelmässä enintään 30 Gt on varattu järjestelmän palautusohjelman käyttöön. 6. Teräväpiirtokuvien (HD) katseluun vaaditaan teräväpiirtosisältöä. Täysteräväpiirtokuvien (FHD) katseluun vaaditaan täysteräväpiirtosisältöä. 7. Kaikki langattomat ratkaisut myydään erikseen tai lisävarusteina. Kaikki langattomat yhteydet edellyttävät langatonta liityntäpistettä ja Internet-yhteyttä, jotka on hankittava erikseen. Julkisten langattomien liityntäpisteiden saatavuus on rajoitettua. WWAN edellyttää erikseen tehtävää palvelusopimusta. Selvitä palvelun saatavuus ja kattavuus palveluntarjoajalta. Yhteysnopeudet vaihtelevat sijainnin, ympäristön, verkon ja muiden tekijöiden mukaan. 4G LTE ei ole saatavilla kaikkiin tuotteisiin ja kaikilla alueilla. Langattoman Miracast-tekniikan avulla voit heijastaa tietokoneen näytön televisioruudulle, projektoreihin ja suoratoistaviin mediasoittimiin, jotka tukevat myös Miracast-tekniikkaa. Miracastin avulla voit jakaa tietokoneellasi tekemät asiat ja esittää diaesityksen. Lisätietoja on osoitteessa windows.microsoft.com/en-us/windows-8/project-wireless-screenmiracast. 8. Tämän tuotteen mukana toimitetaan TPM 1.2, jossa on päivitysmahdollisuus TPM 2.0 -versioon. Päivitysapuohjelman odotetaan olevan saatavilla vuoden 2016 puoliväliin mennessä HP:n asiakastuen kautta. 9. MM14:ssä akun käyttöaika vaihtelee esimerkiksi tietokoneen mallin, kokoonpanon, ladattujen sovellusten, ominaisuuksien, käytön, langattoman toiminnan ja virranhallinta-asetusten mukaan. Akun enimmäiskapasiteetti vähenee luonnollisesti ajan ja käytön myötä. Katso lisätietoja osoitteesta bapco.com.

21 HP Elite Slice ELITE SLICE MODULAARINEN MESTARITEOS ELITE SLICE FOR MEETING ROOMS 20/21 HP Elite -tietokoneet Käyttöjärjestelmä Windows 10 Pro HP suosittelee Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmää; 1 Windows 10 Home 1 Windows 10 Pro HP suosittelee Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmää; 1 Windows 10 Home 1 Suoritin Intel Core i3-6100t ja Intel HD Graphics 530 -näytönohjain; 2 Intel Core i3-6300t ja Intel HD Graphics 530 -näytönohjain; 2 Intel Core i5-6500t ja Intel HD Graphics 530 -näytönohjain; 2 Intel Core i5-6600t ja Intel HD Graphics 530 -näytönohjain; 2 Intel Core i7-6700t ja Intel HD Graphics 530 -näytönohjain 2 Intel Core i5-6500t ja Intel HD Graphics 530 -näytönohjain;2 Intel Core i5-6600t ja Intel HD Graphics 530 -näytönohjain; 2 Intel Core i7-6700t ja Intel HD Graphics 530 -näytönohjain 2 Muisti Enintään 32 Gt enint. DDR Enintään 32 Gt enint. DDR Tallennus Enintään 500 Gt:n kiintolevyasema (7 200 kierr./min); enintään 512 Gt:n TD SSD -asema; enintään 512 Gt:n SSDasema 4 Enintään 500 Gt:n kiintolevyasema (7 200 kierr./min); enintään 512 Gt:n TD SSD -asema; enintään 512 Gt:n SSDasema 4 Yhteistyöpainikkeet Soitto tai vastaus, mykistys, äänenvoimakkuuden lisäys, äänenvoimakkuuden vähennys, yhteyden katkaisu, lopetus tai hylkäys Optinen asema HP ODD -moduuli (lisävaruste) 5 HP ODD -moduuli (lisävaruste) 5 Näytönohjaimet Intel Graphics HD 530 -näytönohjain ja GT2-tuki, WiDi-yhteensopiva, 6 DP1.2, HDMI, USB-C -portti, DirectX 3D Intel Graphics HD 530 -näytönohjain ja GT2-tuki, WiDi-yhteensopiva, 6 DP1.2, HDMI, USB-C -portti, DirectX 3D Ääni HP Audio Module (lisävaruste); Audio by Bang & Olufsen -äänentoisto; 360 asteen immersiivinen ääni; HP Audio Boost; HP Noise Cancellation -ohjelmisto; dual array -mikrofonit, joiden kaukokenttäalue on 5 m HP Audio Module (lisävaruste); Audio by Bang & Olufsen -äänentoisto; 360 asteen immersiivinen ääni; HP Audio Boost; HP Noise Cancellation -ohjelmisto; dual array -mikrofonit, joiden kaukokenttäalue on 5 m Verkkoliitännät Langallinen Intel i219lm GbE LOM; langaton (lisävaruste, määritettävä oston yhteydessä) 7 Langallinen Intel i219lm GbE LOM; langaton (lisävaruste, määritettävä oston yhteydessä) 7 Ulkoiset I/O-portit 1 yleisääniliitäntä, 1 USB Type-C (USB 3.1 gen 1, 15 W:n lähtö), 1 USB Type-A (USB 3.1, lataus), 1 USB Type-A (USB 3.1, S4/S5-aktivointi), 1 USB Type-C (vaihtoehtoinen tila DP, USB 3.1 gen 1, 15 W:n lähtö, 60 W:n tulo), 1 DisplayPort, 1 HDMI, 1 RJ-45, 1 DC-tulo 1 yleisääniliitäntä, 1 USB Type-C (USB 3.1 gen 1, 15 W:n lähtö), 1 USB Type-A (USB 3.1, lataus), 1 USB Type-A (USB 3.1, S4/S5-aktivointi), 1 USB Type-C (vaihtoehtoinen tila DP, USB 3.1 gen 1, 15 W:n lähtö, 60 W:n tulo), 1 DisplayPort, 1 HDMI, 1 RJ-45, 1 DC-tulo Sisäiset I/O-liitännät HP Slice Connector HP Slice Connector Suojausominaisuudet HP BIOSphere ja Sure Start, jossa Dynamic Protection, 8 HP DriveLock, HP BIOS -suojaus, 9 TPM 2.0, HP Client Security (HP Security Manager mukaan lukien Credential Manager ja Password Manager, HP Drive Lock, HPsormenjälkitunnistin, Absolute Persistence -moduuli) HP BIOSphere ja Sure Start, jossa Dynamic Protection, 8 HP DriveLock, HP BIOS -suojaus, 9 TPM 2.0, HP Client Security (HP Security Manager mukaan lukien Credential Manager ja Password Manager, HP Drive Lock, HPsormenjälkitunnistin, Absolute Persistence -moduuli) Virtalähde 65 W tai 90 W (lisävaruste, määritettävä oston yhteydessä) W tai 90 W (lisävaruste, määritettävä oston yhteydessä) Kaikki toiminnot eivät ole käytettävissä kaikissa Windows-versioissa. Järjestelmiin voidaan tarvita päivitettyjä ja/tai erikseen hankittavia laitteistoja, ohjaimia, ohjelmistoja tai BIOS-päivitys, jotta saisit täyden hyödyn Windows-toiminnoista. Windows 10 päivitetään automaattisesti, ja tämä asetus on aina käytössä. Internet-palveluntarjoajan maksuja saatetaan soveltaa ja uusia vaatimuksia saatetaan ottaa ajan myötä käyttöön päivityksiä varten. Lisätietoja on osoitteessa 2. Monen ytimen tekniikka parantaa tiettyjen ohjelmistotuotteiden suorituskykyä. Kaikki asiakkaat tai ohjelmistot eivät välttämättä hyödy tämän tekniikan käytöstä. Suorituskyky ja kellotaajuus vaihtelevat laitekokoonpanon ja ohjelmistomääritysten mukaan. Intelin numerointi ei ilmaise suurempaa suorituskykyä. 3. Järjestelmän resurssivaatimusten vuoksi 32-bittisissä järjestelmissä, joiden kokoonpanoon kuuluu enemmän kuin 3 Gt muistia, muisti ei välttämättä ole kokonaismääräisesti käytettävissä. Yli 4 Gt:n muistin osoitus edellyttää 64-bittistä käyttöjärjestelmää. Muistimoduulit tukevat enintään MT/s:n tiedonsiirtonopeutta; todellinen nopeus määräytyy järjestelmän määritetyn prosessorin perusteella. Tuettu muistin tiedonsiirtonopeus näkyy prosessorin teknisissä tiedoissa. 4. Kiintolevyissä ja SSD-asemissa 1 Gt = 1 miljardi tavua. 1 Tt = 1 biljoona tavua. Todellinen alustettu kapasiteetti on pienempi. Järjestelmän palautusohjelmistolle on varattu enintään 36 Gt kiintolevytilaa (Windows 10). 5. Optiset asemat ovat lisävarusteita tai lisäominaisuuksia. Tekijänoikeuksin suojatun materiaalin kopiointi on ehdottomasti kielletty. Todelliset nopeudet saattavat vaihdella. Kaksikerroksisten levyjen yhteensopivuus vaihtelee laajasti kotikäyttöön tarkoitettujen DVD-soittimien ja DVD-ROM-asemien osalta. Huomaa, että DVD-RAM-asema ei voi kirjoittaa tai lukea 2,6 Gt:n yksipuolisia / 5,2 Gt:n kaksipuolisia levyjä (versio 1.0). 6. Intel Unite 3.0 ei tue langatonta näyttöä (WiDi). 7. Langattomat kortit ovat lisävarusteita tai lisäominaisuuksia, jotka edellyttävät erikseen hankittavaa langatonta liityntäpistettä ja Internet-palvelua. Julkisten langattomien liityntäpisteiden saatavuus on rajoitettua. Langattoman ac WLAN -verkon tekniset tiedot ovat luonnosvaiheessa, eivät lopullisia. Lopullisten teknisten tietojen poikkeaminen luonnostiedoista voi vaikuttaa kannettavan kykyyn olla yhteydessä muiden ac WLAN -laitteiden kanssa. 8. Saatavilla ainoastaan yritystietokoneisiin, joissa on HP BIOS. 9. Saattaa vaatia manuaalisen palautusvaiheen, jos kaikki BIOS-kopiot ovat vioittuneita tai poistettuja. 10. Kaikki virtalähteet eivät ehkä ole saatavilla kaikilla alueilla.

22 HP EliteOne TYYLIKÄSTÄ TEHOKKUUTTA REUNASTA REUNAAN HP suosittelee Windows 10 Pro - käyttöjärjestelmää. ELITEONE 800 G2 58,42 CM:N (23 ) KOSKETUSNÄYTÖT Käyttöjärjestelmä Suoritin Muisti Tallennus Windows 10 Pro HP suosittelee Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmää; 1 Windows 10 Home; 1 Windows 8.1 Pro; 1 Windows 8.1; 1 Windows 7 Professional (saatavilla Windows 10 Pro -version muunto-oikeuksien kautta) 2 Intel Core i7-6700, Intel Core i5-6600, Intel Core i5-6500, Intel Core i3-6320, Intel Core i3-6300, Intel Core i3-6100, Intel Pentium G4520, Intel Pentium G4500, Intel Pentium G Enintään 32 Gt:n DDR SDRAM 500 Gt enintään 1 Tt SATA (7 200 kierr./min); 500 Gt (8 Gt:n välimuisti) enintään 120 Gt, enintään 128 Gt, enintään 512 Gt SATA 3D SSD; 120 Gt enintään 256 Gt SATA SED SSD; 128 Gt enintään 256 Gt Turbo Drive (M.2 PCIe SSD); 128 Gt enintään 256 Gt Turbo Drive G2 (M.2 PCIe SSD) 4 Optinen asema Ohutkelkkainen DVD-ROM-asema; ohutkelkkainen kirjoittava SuperMulti DVD -asema 5 Näytönohjaimet Ääni Portit Intel HD Graphics -näytönohjain (yhdysrakenteinen Intel HD Graphics -näytönohjain) tai lisävarusteena saatava AMD Radeon R9 A360 -näytönohjain 6 Audio by Bang & Olufsen hyödyntää HP Clear Sound Amp -vahvistinta, joka tukee integroituja, erittäin suorituskykyisiä 2,2 W:n stereokaiuttimia, mikrofonivalikoimaa, kuulokeliitäntää, linjalähtöliitäntää ja mikrofoniliitäntää, johon voidaan yhdistää myös toinen kuulokemikrofoni tai linjatulo Vasen puoli: 1 USB Type-C ; 2 USB 3.0 -porttia (1 lataava); 1 kuulokeliitäntä; 1 mikrofoniliitäntä; 1 neljän SD-muistikortin lukija (lisävaruste) Takana: 4 USB 3.0 -porttia; 1 DisplayPort 1.2 -portti; 1 RJ-45-liitäntä; 1 äänen linjalähtö; 1 sarjaportti (lisävaruste); 2 PS/2-porttia (näppäimistö ja hiiri) (lisävaruste) Kamera 2 megapikselin Full HD verkkokamera (lisävaruste) 6 Koko All-in-One Suojausominaisuudet HP BIOSphere ja Sure Start; Trusted Platform Module, SLB9670TT1.2FW4.40 (TPM) 1.2 (Common Criteria EAL4+ -hyväksytty), laajennettavissa versioon 2.0; SATA-portin poistaminen käytöstä (BIOSin kautta); Drive Lock -asemalukko; RAID (saatavilla määritettävänä vaihtoehtona); Intel Identity Protection -tekniikka (IPT); sarja-, rinnakkais- ja USB-portin käyttöönotto ja käytöstä poisto (BIOS); valinnainen USB-portin käytöstä poistaminen tehtaalla (käyttäjän määritettävissä BIOSin kautta); siirrettävän tallennusvälineen kirjoituksen/käynnistyksen hallinta; käynnistyssalasana (BIOS); asetussalasana (BIOS); HP:n solenoidikansitunnistin; tuki kotelovaijerilukkolaitteille 7 Energiatehokkuus ENERGY STAR -sertifioitu ja EPEAT -rekisteröidyt määritykset käytettävissä 8

23 ELITEONE 800 G2 58,42 CM:N (23 ) KOSKETUSNÄYTTÖ ELITEONE 705 G2 58,42 CM:N (23 ) KOSKETUSNÄYTTÖ 22/23 HP Elite -tietokoneet Windows 10 Pro HP suosittelee Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmää; 1 Windows 10 Home; 1 Windows 8.1 Pro; 1 Windows 8.1; 1 Windows 10 Pro HP suosittelee Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmää; 1 Windows 10 Home; 1 Windows 8.1 Pro; 1 Windows 8.1; 1 Windows 7 Professional (saatavilla Windows 10 Pro -version muunto-oikeuksien kautta) 2 Windows 7 Professional (saatavilla Windows 10 Pro -version muunto-oikeuksien kautta) 2 Intel Core i7-6700, Intel Core i5-6600, Intel Core i5-6500, Intel Core i3-6320, Intel Core i3-6300, Intel Core i3-6100, Intel Pentium G4520, Intel Pentium G4500, Intel Pentium G AMD PRO A B APU, AMD PRO A8-8650B APU, AMD PRO A6-8550B APU, AMD PRO A4-8350B APU 3 Enintään 32 Gt:n DDR SDRAM Enintään 16 Gt:n DDR SDRAM Gt enintään 1 Tt SATA (7 200 kierr./min); 128 Gt enintään 512 Gt SATA 3D SSD; 120 Gt enintään 256 Gt SATA SED SSD; 128 Gt enintään 256 Gt Turbo Drive (M.2 PCIe SSD); 128 Gt enintään 256 Gt Turbo Drive G2 (M.2 PCIe SSD) 4 Ohutkelkkainen DVD-ROM-asema; ohutkelkkainen kirjoittava SuperMulti DVD -asema Gt enintään 256 Gt SATA SE SSD; 500 Gt (8 Gt:n välimuisti) enintään 1 Tt (8 Gt:n välimuisti) SATA SSHD; 120 Gt enintään 256 Gt SATA SSD; enintään 1 Tt enintään 500 Gt SATA (7 200 kierr./min); 128 Gt enintään 256 Gt HP Turbo Drive SSD (M.2 PCIe); 128 Gt enintään 512 Gt SATA TLC SSD 4 Ohutkelkkainen SATA DVD-ROM -asema; ohutkelkkainen kirjoittava SATA SuperMulti DVD -asema; ohutkelkkainen kirjoittava SATA BDXL Blu-ray -asema 5,10 Intel HD Graphics -näytönohjain (yhdysrakenteinen Intel HD Graphics -näytönohjain) tai lisävarusteena saatava AMD Radeon R9 A360 -näytönohjain 6 Integroitu: AMD Radeon HD (yhdysrakenteinen AMD Radeon HD -näytönohjain) 6 Audio by Bang & Olufsen hyödyntää HP Clear Sound Amp -vahvistinta, joka tukee integroituja, erittäin suorituskykyisiä 2,2 W:n stereokaiuttimia, mikrofonivalikoimaa, kuulokeliitäntää, linjalähtöliitäntää ja mikrofoniliitäntää, johon voidaan yhdistää myös toinen kuulokemikrofoni tai linjatulo Vasen puoli: 1 USB Type-C ; 2 USB 3.0 -porttia (1 lataava); 1 kuulokeliitäntä; 1 mikrofoniliitäntä; 1 neljän SD-muistikortin lukija (lisävaruste) Oikea puoli: 1 sormenjälkitunnistin. Takana: 4 USB 3.0 -porttia; 1 DisplayPort 1.2 -portti; 1 RJ-45-liitäntä; 1 äänen linjalähtö; 1 sarjaportti (lisävaruste); 2 PS/2-porttia (näppäimistö ja hiiri) (lisävaruste) Audio by Bang & Olufsen hyödyntää HP Clear Sound Amp -vahvistinta, joka tukee integroituja, erittäin suorituskykyisiä 2,2 W:n stereokaiuttimia, mikrofonivalikoimaa, kuulokeliitäntää, linjalähtöliitäntää ja mikrofoniliitäntää, johon voidaan yhdistää myös toinen kuulokemikrofoni tai linjatulo Vasen puoli: 2 USB 3.0 -porttia (1 nopeasti lataava); 1 kuulokeliitäntä; 1 mikrofoni-/kuulokeliitäntä; 1 neljän SD-muistikortin lukija (lisävaruste) Takana: 2 USB 3.0 -porttia; 2 USB 2.0 -porttia; 1 DisplayPort 1.2 -portti; 1 RJ-45-liitäntä; 1 äänen linjalähtö; 1 sarjaportti (lisävaruste); 2 PS/2-porttia (lisävaruste) 2 megapikselin Full HD verkkokamera (lisävaruste) 6 2 megapikselin Full HD verkkokamera (lisävaruste) 6 All-in-One HP BIOSphere ja Sure Start; Trusted Platform Module, SLB9670TT1.2FW4.40 (TPM) 1.2 (Common Criteria EAL4+ -hyväksytty), laajennettavissa versioon 2.0; SATA-portin poistaminen käytöstä (BIOSin kautta); Drive Lock -asemalukko; RAID (saatavilla määritettävänä vaihtoehtona); Intel Identity Protection -tekniikka (IPT); sarja-, rinnakkais- ja USB-portin käyttöönotto ja käytöstä poisto (BIOS); valinnainen USB-portin käytöstä poistaminen tehtaalla (käyttäjän määritettävissä BIOSin kautta); siirrettävän tallennusvälineen kirjoituksen/käynnistyksen hallinta; käynnistyssalasana (BIOS); asetussalasana (BIOS); HP:n solenoidikansitunnistin; tuki kotelovaijerilukkolaitteille 7 All-in-One Sisäänrakennettu sormenjälkitunnistin; HP BIOSphere ja Sure Start; HP Touchpoint Manager; Trusted Platform Module (TPM) 1.2; lukittava portin suojus; turvalukkopaikka; tuki Noble Locking Plate -lukituslevylle (ulkopuolisen valmistajan ratkaisu); Active Health (musta laatikko) 7,11,12,13 ENERGY STAR -sertifioitu ja EPEAT -rekisteröidyt määritykset käytettävissä 8 ENERGY STAR -sertifioitu ja EPEAT -rekisteröidyt määritykset käytettävissä 8 1. Kaikki toiminnot eivät ole käytettävissä kaikissa Windows-versioissa. Järjestelmiin voidaan tarvita päivitettyjä ja/tai erikseen hankittavia laitteistoja, ohjaimia, ohjelmistoja tai BIOS-päivitys, jotta saisit täyden hyödyn Windows-toiminnoista. Windows 10 päivitetään automaattisesti, ja tämä asetus on aina käytössä. Internet-palveluntarjoajan maksuja saatetaan soveltaa ja uusia vaatimuksia saatetaan ottaa ajan myötä käyttöön päivityksiä varten. Lisätietoja on osoitteessa 2. Järjestelmään on asennettu valmiiksi Windows 7 Professional -ohjelmisto, ja sen mukana toimitetaan Windows 10 Pro -ohjelmiston käyttöoikeus ja ohjelmat. Voit käyttää vain yhtä Windows-ohjelmistoversiota kerrallaan. Versioiden välillä vaihtaminen edellyttää yhden version asennuksen poistamista ja toisen asentamista. Jotta et menettäisi tietojasi, tee kaikista tiedoista (tiedostot, valokuvat ja niin edelleen) varmuuskopiot ennen käyttöjärjestelmien poistamista ja asentamista. 3. Moniydintekniikka parantaa tiettyjen ohjelmistotuotteiden suorituskykyä. Kaikki asiakkaat tai ohjelmistot eivät välttämättä hyödy tämän tekniikan käytöstä. Suorituskyky ja kellotaajuus vaihtelevat laitekokoonpanon ja ohjelmistomääritysten mukaan. Prosessorinumerointi ei ilmaise suurempaa suorituskykyä. 4. Tallennusasemissa 1 Gt = 1 miljardi tavua. 1 Tt = 1 biljoona tavua. Todellinen alustettu kapasiteetti on pienempi. Järjestelmälevystä on varattu järjestelmän palautusohjelmistolle enintään 16 Gt (Windows 7) tai 36 Gt (Windows 8.1 ja Windows 10). 5. Tekijänoikeuksin suojatun materiaalin kopiointi on ehdottomasti kielletty. Todelliset nopeudet saattavat vaihdella. Kaksikerroksisten levyjen yhteensopivuus vaihtelee laajasti kotikäyttöön tarkoitettujen DVD-soittimien ja DVD-ROM-asemien osalta. Huomaa, että DVD-RAMasema ei voi kirjoittaa tai lukea 2,6 Gt:n yksipuolisia / 5,2 Gt:n kaksipuolisia levyjä (versio 1.0). 6. Teräväpiirtokuvien (HD) katseluun vaaditaan teräväpiirtosisältöä. Täysteräväpiirtokuvien (FHD) katseluun vaaditaan täysteräväpiirtosisältöä. 7. Tämän tuotteen mukana toimitetaan TPM 1.2, jossa on päivitysmahdollisuus TPM 2.0 -versioon. Päivitysapuohjelman odotetaan olevan saatavilla vuoden 2015 loppuun mennessä HP:n asiakastuen kautta. 8. EPEAT-rekisteröity, jos käytössä. EPEAT-rekisteröinti vaihtelee maittain. Lisätietoja maakohtaisesta rekisteröintitilanteesta on osoitteessa epeat.net. 9. Grafiikkapiirisarja käyttää osan järjestelmän kokonaismuistista (RAM) grafiikan suorittamiseen. Grafiikalle varattu järjestelmämuisti ei ole muiden ohjelmien käytettävissä. Muistin enimmäiskapasiteetti perustuu oletukseen, että käytössä on 64-bittinen käyttöjärjestelmä. Windows-käyttöjärjestelmän 32-bittisissä versioissa yli 3 Gt:n muisti ei järjestelmän resurssivaatimusten vuoksi ole välttämättä kokonaan käytettävissä. 10. Blu-ray XL -aseman käytössä saattaa ilmetä tiettyjä levyä, digitaalista yhteyttä, yhteensopivuutta ja suorituskykyä koskevia ongelmia, mikä ei tarkoita, että tuote olisi viallinen. Häiriötöntä toistoa ei taata kaikissa järjestelmissä. Tietyt Blu-ray-levyt saattavat vaatia toimiakseen HDCP-polun ja HDCP-näytön. HD-DVD-elokuvia ei voi toistaa tällä BDXL-asemalla. 11. HP Touchpoint Manager edellyttää tilauksen hankintaa, ja se tukee Android -, ios- ja Windows 7 -käyttöjärjestelmiä tai uudempia ja eri valmistajien tietokoneita, kannettavia, tabletteja ja älypuhelimia. Ei saatavilla kaikissa maissa. Katso saatavuustiedot osoitteesta Noble Locking Plate -levy käytettävissä kallistuvan jalustan ja korkeussäädettävän jalustan kanssa 13. HP:n BIOS-suojaus saattaa vaatia manuaalisen palautusvaiheen, jos kaikki BIOS-kopiot ovat vioittuneita tai poistettuja.

24 HP EliteDesk PALJON TEHOA TILAA SÄÄSTÄVÄSSÄ MUOTOILUSSA HP suosittelee Windows 10 Pro - käyttöjärjestelmää. ELITEDESK W G2 DM ELITEDESK W G2 DM Käyttöjärjestelmä Suoritin Windows 10 Pro HP suosittelee Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmää; 1 Windows 10 Home; 1 Windows 8.1 Pro; 1 Windows 8.1; 1 Windows 7 Professional 64 (saatavilla Windows 10 Pro -version muunto-oikeuksien kautta) 2 Intel Core i7-6700t, Intel Core i5-6600t, Intel Core i5-6500t, Intel Core i3-6300t, Intel Pentium G4500T, Intel Pentium G4400T 3 Windows 10 Pro HP suosittelee Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmää; 1 Windows 10 Home; 1 Windows 8.1 Pro; 1 Windows 8.1; 1 Windows 7 Professional 64 (saatavilla Windows 10 Pro -version muunto-oikeuksien kautta) 2 Intel Core i7-6700, Intel Core i5-6600, Intel Core i5-6500, Intel Core i3-6300, Intel Core i3-6100, Intel Pentium G4500, Intel Pentium G Muisti 32 Gt:n DDR SDRAM (siirtonopeudet enintään MT/s) 32 Gt:n DDR SDRAM (siirtonopeudet enintään MT/s) Tallennus 128 Gt enintään 256 Gt Turbo Drive M.2 SSD; 128 Gt enintään 256 Gt Turbo Drive G2 M.2 SSD; 120 Gt enintään 512 Gt SATA 3D SSD; 500 Gt enintään 1 Tt SATA SSD; enintään 2 Tt:n SATA (5 400 kierr./min); 500 Gt enintään 1 Tt SATA (7 200 kierr./min) Gt enintään 256 Gt Turbo Drive M.2 SSD; 120 Gt enintään 512 Gt Turbo Drive G2 M.2 SSD; 120 Gt enintään 256 Gt SATA 3D SSD; 500 Gt enintään 1 Tt SATA SSD; 500 Gt (8 Gt:n välimuisti) enintään 1 Tt (8 Gt:n välimuisti) SATA SSHD; enintään 2 Tt:n SATA (5 400 kierr./ min); 500 Gt enintään 1 Tt SATA (7 200 kierr./min) 4 Optinen asema Näytönohjaimet Integroitu: Intel HD -näytönohjain 5 (yhdysrakenteinen näytönohjain prosessorin mukaan) Integroitu: Intel HD -näytönohjain 5 (yhdysrakenteinen näytönohjain prosessorin mukaan) Ääni DTS Sound+ -äänenhallintatekniikka, HD-ääni ja Realtek ALC221VB -koodekki, mikrofonin ja kuulokkeen portit (3,5 mm) edessä, linjalähtö- ja linjatuloportti (3,5 mm) takana, sisäinen monokaiutin DTS Sound+ -äänenhallintatekniikka, HD-ääni ja Realtek ALC221VB -koodekki, mikrofonin ja kuulokkeen portit (3,5 mm) edessä, linjalähtö- ja linjatuloportti (3,5 mm) takana, sisäinen monokaiutin Portit Edessä: 2 USB 3.0 -porttia (1 lataava); 1 USB Type-C ; 1 kuuloke/mikrofoni; 1 kuulokkeen liitin. Takana: 4 USB 3.0 -porttia, 1 RJ-45-liitäntä; 1 VGA-portti; 1 sarjaportti (lisävaruste); 1 HDMI (lisävaruste); 2 DisplayPort -porttia (1 lisävaruste; jos sarjaportti tai HDMI valitaan, vain yksi 1 DisplayPort on käytettävissä). Edessä: 2 USB 3.0 -porttia (1 lataava); 1 USB Type-C ; 1 kuuloke/mikrofoni; 1 kuulokkeen liitin. Takana: 4 USB 3.0 -porttia, 1 RJ-45-liitäntä; 1 VGA-portti; 1 sarjaportti (lisävaruste); 1 HDMI (lisävaruste); 2 DisplayPort -porttia (1 lisävaruste; jos sarjaportti tai HDMI valitaan, vain yksi 1 DisplayPort on käytettävissä). Koko Desktop Mini (35 W) Desktop Mini (65W) Suojausominaisuudet Trusted Platform Module, SLB9670TT1.2FW4.40 (TPM) 1.2 (Common Criteria EAL4+ -hyväksytty), laajennettavissa versioon 2.0; SATA-portin poistaminen käytöstä (BIOSin kautta); Drive Lock -asemalukko; Intel Identity Protection -tekniikka (IPT); sarja-, rinnakkais- ja USB-portin käyttöönotto ja käytöstä poisto (BIOS); valinnainen USBportin käytöstä poistaminen tehtaalla (käyttäjän määritettävissä BIOSin kautta); siirrettävän tallennusvälineen kirjoituksen/käynnistyksen hallinta; käynnistyssalasana (BIOS); asetussalasana (BIOS); kannen tunnistin; tuki kotelovaijerilukkolaitteille; tuki kotelovaijerilukkolaitteille 6 Trusted Platform Module, SLB9670TT1.2FW4.40 (TPM) 1.2 (Common Criteria EAL4+ -hyväksytty), laajennettavissa versioon 2.0; SATA-portin poistaminen käytöstä (BIOSin kautta); Drive Lock -asemalukko; Intel Identity Protection -tekniikka (IPT); sarja-, rinnakkais- ja USB-portin käyttöönotto ja käytöstä poisto (BIOS); valinnainen USB-portin käytöstä poistaminen tehtaalla (käyttäjän määritettävissä BIOSin kautta); siirrettävän tallennusvälineen kirjoituksen/käynnistyksen hallinta; käynnistyssalasana (BIOS); asetussalasana (BIOS); kannen tunnistin; tuki kotelovaijerilukkolaitteille; tuki kotelovaijerilukkolaitteille 6 Energiatehokkuus ENERGY STAR -hyväksyttyjä ja EPEAT Gold -rekisteröityjä kokoonpanoja saatavilla 7 ENERGY STAR -hyväksyttyjä ja EPEAT Gold -rekisteröityjä kokoonpanoja saatavilla 7

25 ELITEDESK 800 G2 SFF ELITEDESK 800 G2 TWR 24/25 HP Elite -tietokoneet Käyttöjärjestelmä Windows 10 Pro HP suosittelee Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmää; 1 Windows 10 Home; 1 Windows 8.1 Pro; 1 Windows 8.1; 1 Windows 7 Professional 64 (saatavilla Windows 10 Pro -version muunto-oikeuksien kautta) 2 Windows 10 Pro HP suosittelee Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmää; 1 Windows 10 Home; 1 Windows 8.1 Pro; 1 Windows 8.1; 1 Windows 7 Professional 64 (saatavilla Windows 10 Pro -version muunto-oikeuksien kautta) 2 Suoritin Intel Core i7-6700, Intel Core i5-6600, Intel Core i5-6500, Intel Core i3-6320, Intel Core i3-6300, Intel Core i3-6100, Intel Pentium G4520, Intel Pentium G4500, Intel Pentium G Intel Core i7-6700, Intel Core i5-6600, Intel Core i5-6500, Intel Core i3-6320, Intel Core i3-6300, Intel Pentium G4500, Intel Pentium G Muisti 64 Gt:n DDR SDRAM (siirtonopeudet enintään MT/s) 64 Gt:n DDR SDRAM (siirtonopeudet enintään MT/s) Tallennus 120 Gt enintään 256 Gt SATA SSD; 120 Gt enintään 256 Gt SATA SED SSD; 500 Gt (8 Gt:n välimuisti) enintään 1 Tt (8 Gt:n välimuisti) SATA SSHD; 128 Gt enintään 512 Gt Turbo Drive G2 (M.2 PCIe SSD); 128 Gt enintään 256 Gt Turbo Drive (M.2 PCIe SSD); 128 Gt enintään 512 Gt SATA 3D SSD Gt enintään 256 Gt SATA SSD; 120 Gt enintään 256 Gt SATA SED SSD; 500 Gt (8 Gt:n välimuisti) enintään 1 Tt (8 Gt:n välimuisti) SATA SSHD; 128 Gt enintään 512 Gt Turbo Drive G2 (M.2 PCIe SSD); 128 Gt enintään 256 Gt Turbo Drive (M.2 PCIe SSD); 128 Gt enintään 512 Gt SATA 3D SSD 4 Optinen asema Ohut kirjoittava SATA BDXL Blu-ray -asema; ohut SATA SuperMulti DVD-RW; ohut SATA DVD-ROM 8,9 Ohut kirjoittava SATA BDXL Blu-ray -asema; ohut SATA SuperMulti DVD-RW; ohut SATA DVD-ROM 8,9 Näytönohjaimet Integroitu: Intel HD Graphics -näytönohjain 5 (yhdysrakenteinen näytönohjain prosessorin mukaan). Erikseen: NVIDIA GeForce GT 730 (2 Gt) Integroitu: Intel HD Graphics -näytönohjain 5 (yhdysrakenteinen näytönohjain prosessorin mukaan). Erikseen: AMD Radeon R9 350 (2 Gt); NVIDIA GeForce GTX 960 (2 Gt); NVIDIA GeForce GT 730 (2 Gt) Ääni Portit DTS Studio Sound -äänenhallintatekniikka, HD-ääni ja Realtek ALC221 -koodekki, mikrofonin ja kuulokkeen portit (3,5 mm) edessä, linjalähtö- ja linjatuloportti (3,5 mm) takana, monisuoratoiston mahdollisuus ja sisäinen kaiutin (normaali) Edessä: 2 USB 3.0 -porttia; 2 USB 2.0 -porttia (1 nopeasti lataava); 1 kuulokkeen liitin; 1 kuuloke/mikrofoni. Takana: 6 USB 3.0 -porttia; 1 sarjaportti; 1 sarjaportti (lisävaruste); 1 rinnakkaisportti (lisävaruste); 2 PS/2-porttia (näppäimistö ja hiiri); 1 VGA-portti; 2 DisplayPort ; 1 äänen linjatulo; 1 äänen linjalähtö; 1 RJ-45 DTS Studio Sound -äänenhallintatekniikka, HD-ääni ja Realtek ALC221 -koodekki, mikrofonin ja kuulokkeen portit (3,5 mm) edessä, linjalähtö- ja linjatuloportti (3,5 mm) takana, monisuoratoiston mahdollisuus ja sisäinen kaiutin (normaali) Edessä: 2 USB 3.0 -porttia; 2 USB 2.0 -porttia (1 nopeasti lataava); 1 kuulokkeen liitin; 1 kuuloke/mikrofoni. Takana: 6 USB 3.0 -porttia; 1 sarjaportti; 1 sarjaportti (lisävaruste); 1 rinnakkaisportti (lisävaruste); 2 PS/2-porttia (näppäimistö ja hiiri); 1 VGA-portti; 2 DisplayPort ; 1 äänen linjatulo; 1 äänen linjalähtö; 1 RJ-45 Koko Pienikokoinen (SFF) Torni Suojausominaisuudet HP BIOSphere ja Sure Start; Trusted Platform Module, LB9670TT1.2FW4.40 (TPM) 1.2 (Common Criteria EAL4+ -hyväksytty), laajennettavissa versioon 2.0; SATA-portin poistaminen käytöstä (BIOSin kautta); Drive Lock -asemalukko; RAID (saatavilla määritettävänä vaihtoehtona); Intel Identity Protection -tekniikka (IPT); sarja-, rinnakkais- ja USB-portin käyttöönotto ja käytöstä poisto (BIOS); valinnainen USB-portin käytöstä poistaminen tehtaalla (käyttäjän määritettävissä BIOSin kautta); siirrettävän tallennusvälineen kirjoituksen/käynnistyksen hallinta; käynnistyssalasana (BIOS); asetussalasana (BIOS); HP:n solenoidilukko ja kannen tunnistin; tuki kotelolukoille ja vaijerilukkolaitteille 6,10 HP BIOSphere ja Sure Start; Trusted Platform Module, LB9670TT1.2FW4.40 (TPM) 1.2 (Common Criteria EAL4+ -hyväksytty), laajennettavissa versioon 2.0; SATA-portin poistaminen käytöstä (BIOSin kautta); Drive Lock -asemalukko; RAID (saatavilla määritettävänä vaihtoehtona); Intel Identity Protection -tekniikka (IPT); sarja-, rinnakkais- ja USB-portin käyttöönotto ja käytöstä poisto (BIOS); valinnainen USB-portin käytöstä poistaminen tehtaalla (käyttäjän määritettävissä BIOSin kautta); siirrettävän tallennusvälineen kirjoituksen/käynnistyksen hallinta; käynnistyssalasana (BIOS); asetussalasana (BIOS); HP:n solenoidilukko ja kannen tunnistin; tuki kotelolukoille ja vaijerilukkolaitteille, HP-kotelosuojasarja (1 paikka) 6,10 Energiatehokkuus ENERGY STAR -hyväksyttyjä ja EPEAT Gold -rekisteröityjä kokoonpanoja saatavilla 7 ENERGY STAR -hyväksyttyjä ja EPEAT Gold -rekisteröityjä kokoonpanoja saatavilla 7 1. Kaikki toiminnot eivät ole käytettävissä kaikissa Windows-versioissa. Järjestelmiin voidaan tarvita päivitettyjä ja/tai erikseen hankittavia laitteistoja, ohjaimia, ohjelmistoja tai BIOS-päivitys, jotta saisit täyden hyödyn Windows-toiminnoista. Windows 10 päivitetään automaattisesti, ja tämä asetus on aina käytössä. Internet-palveluntarjoajan maksuja saatetaan soveltaa ja uusia vaatimuksia saatetaan ottaa ajan myötä käyttöön päivityksiä varten. Lisätietoja on osoitteessa 2. Järjestelmään on asennettu valmiiksi Windows 7 Professional -ohjelmisto, ja sen mukana toimitetaan Windows 10 Pro -ohjelmiston käyttöoikeus ja ohjelmat. Voit käyttää vain yhtä Windows-ohjelmistoversiota kerrallaan. Versioiden välillä vaihtaminen edellyttää yhden version asennuksen poistamista ja toisen asentamista. Jotta et menettäisi tietojasi, tee kaikista tiedoista (tiedostot, valokuvat ja niin edelleen) varmuuskopiot ennen käyttöjärjestelmien poistamista ja asentamista. 3. Monen ytimen tekniikka parantaa tiettyjen ohjelmistotuotteiden suorituskykyä. Kaikki asiakkaat tai ohjelmistot eivät välttämättä hyödy tämän tekniikan käytöstä. Suorituskyky ja kellotaajuus vaihtelevat laitekokoonpanon ja ohjelmistomääritysten mukaan. Intelin numerointi ei ilmaise suurempaa suorituskykyä. 4. Tallennusasemissa 1 Gt = 1 miljardi tavua. 1 Tt = 1 biljoona tavua. Todellinen alustettu kapasiteetti on pienempi. Järjestelmälevystä on varattu järjestelmän palautusohjelmistolle enintään 16 Gt (Windows 7) tai 36 Gt (Windows 8.1 ja Windows 10). 5. Teräväpiirtokuvien (HD) katseluun vaaditaan teräväpiirtosisältöä. 6. Tämän tuotteen mukana toimitetaan TPM 1.2, jossa on päivitysmahdollisuus TPM 2.0 -versioon. Päivitysapuohjelman odotetaan olevan saatavilla vuoden 2015 loppuun mennessä HP:n asiakastuen kautta. 7. EPEAT-rekisteröity, jos käytössä. EPEAT-rekisteröinti vaihtelee maittain. Lisätietoja maakohtaisesta rekisteröintitilanteesta on osoitteessa epeat.net. 8. Tekijänoikeuksin suojatun materiaalin kopiointi on ehdottomasti kielletty. Todelliset nopeudet saattavat vaihdella. Kaksikerroksisten levyjen yhteensopivuus vaihtelee laajasti kotikäyttöön tarkoitettujen DVD-soittimien ja DVD-ROM-asemien osalta. Huomaa, että DVD-RAM-asema ei voi kirjoittaa tai lukea 2,6 Gt:n yksipuolisia / 5,2 Gt:n kaksipuolisia levyjä (versio 1.0). 9. Blu-ray XL -aseman käytössä saattaa ilmetä tiettyjä levyä, digitaalista yhteyttä, yhteensopivuutta ja suorituskykyä koskevia ongelmia, mikä ei tarkoita, että tuote olisi viallinen. Häiriötöntä toistoa ei taata kaikissa järjestelmissä. Tietyt Blu-ray-levyt saattavat vaatia toimiakseen HDCP-polun ja HDCP-näytön. HD-DVD-elokuvia ei voi toistaa tällä BDXL-asemalla. 10. HP BIOSphere jossa Sure Start saatavilla ainoastaan yritystietokoneisiin, joissa on HP BIOS.

26 HP EliteDesk PALJON TEHOA TILAA SÄÄSTÄVÄSSÄ MUODOSSA HP suosittelee Windows 10 Pro - käyttöjärjestelmää. ELITEDESK 705 G2 MT ELITEDESK 705 G2 SFF ELITEDESK 705 G2 DM Käyttöjärjestelmä Windows 10 Pro HP suosittelee Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmää; 1 Windows 10 Home; 1 Windows 8.1 Pro; 1 Windows 8.1; 1 Windows 7 Professional (saatavilla Windows 10 Pro -version muunto-oikeuksien kautta) 2 Windows 10 Pro HP suosittelee Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmää; 1 Windows 10 Home; 1 Windows 8.1 Pro; 1 Windows 8.1; 1 Windows 7 Professional (saatavilla Windows 10 Pro -version muunto-oikeuksien kautta) 2 Windows 10 Pro HP suosittelee Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmää; 1 Windows 10 Home; 1 Windows 8.1 Pro; 1 Windows 8.1; 1 Windows 7 Professional (saatavilla Windows 10 Pro -version muunto-oikeuksien kautta) 2 Suoritin AMD PRO A B APU, AMD PRO A B APU, AMD PRO A8-8650B APU, AMD A8 PRO-7600B APU, AMD PRO A6-8550B APU, AMD PRO A4-8350B APU, AMD A4 PRO-7300B APU 3 AMD PRO A B APU, AMD PRO A B APU, AMD A10 PRO-7800B APU, AMD PRO A8-8650B APU, AMD A8 PRO-7600B APU, AMD PRO A6-8550B APU, AMD PRO A4-8350B APU, AMD A4 PRO-7300B APU 3 AMD PRO A B APU, AMD PRO A B APU, AMD PRO A8-8600B APU, AMD PRO A6-8500B APU 3 Muisti 32 Gt:n DDR3L-1600 SDRAM 4 32 Gt:n DDR3L-1600 SDRAM 4 32 Gt:n DDR3L-1600 SDRAM 4 Tallennus 120 Gt enintään 256 Gt SATA SSD; 120 Gt enintään 256 Gt SATA SED SSD; 500 Gt (8 Gt:n välimuisti) enintään 1 Tt (8 Gt:n välimuisti) SATA SSHD; 500 Gt enintään 2 Tt SATA (7 200 kierr./min); 128 Gt enintään 256 Gt HP Turbo Drive (PCIe SSD); 128 Gt enintään 512 Gt SATA TLC SSD Gt enintään 256 Gt SATA SSD; 120 Gt enintään 256 Gt SATA SED SSD; 500 Gt (8 Gt:n välimuisti) enintään 1 Tt (8 Gt:n välimuisti) SATA SSHD; 500 Gt enintään 2 Tt SATA (7 200 kierr./min); 128 Gt enintään 256 Gt HP Turbo Drive (PCIe SSD); 128 Gt enintään 512 Gt SATA TLC SSD Gt enintään 256 Gt SATA SSD; 120 Gt enintään 256 Gt SATA SED SSD; 500 Gt enintään 1 Tt SATA SSHD; enintään 500 Gt:n SATA (5 400 kierr./min); 128 Gt enintään 256 Gt HP Turbo Drive (PCIe SSD) 5 Optinen asema Näytönohjaimet Ohut kirjoittava SATA BDXL Blu-ray -asema; ohut kirjoittava SATA SuperMulti DVD -asema; ohut SATA DVD-ROM 6,7 Integroitu: AMD Radeon HD 8 (yhdysrakenteinen AMD Radeon HD -näytönohjain); Erikseen: AMD Radeon R9 350 (2 Gt); NVIDIA GeForce GT730 (2 Gt) 9 Ohut kirjoittava SATA BDXL Blu-ray -asema; ohut kirjoittava SATA SuperMulti DVD -asema; ohut SATA DVD-ROM 6,7 Integroitu: AMD Radeon HD 8 (yhdysrakenteinen AMD Radeon HD Integroitu: AMD -näytönohjain); Erikseen: AMD Radeon R9 350 (2 Gt); NVIDIA GeForce GT730 Radeon HD8 (yhdysrakenteinen AMD Radeon HD -näytönohjain) (2 Gt) 9 Ääni DTS Sound+ -äänenhallintatekniikka, HD-ääni ja Realtek ALC221VB -koodekki, mikrofonin ja kuulokkeen portit (3,5 mm) edessä, linjalähtö- ja linjatuloportti (3,5 mm) takana, sisäinen monokaiutin DTS Sound+ -äänenhallintatekniikka, HD-ääni ja Realtek ALC221VB -koodekki, mikrofonin ja kuulokkeen portit (3,5 mm) edessä, linjalähtö- ja linjatuloportti (3,5 mm) takana, sisäinen monokaiutin DTS Sound+ -äänenhallintatekniikka, HD-ääni ja Realtek ALC221VB -koodekki, mikrofonin ja kuulokkeen portit (3,5 mm) edessä, linjalähtö- ja linjatuloportti (3,5 mm) takana, sisäinen monokaiutin Portit Edessä: 2 USB 3.0 -porttia; 2 USB 2.0 -porttia (1 nopeasti lataava); 1 kuuloke/ mikrofoni; 1 kuulokkeen liitin. Takana: 4 USB 3.0 -porttia; 2 USB 2.0 -porttia; 1 sarjaportti; 1 sarjaportti (lisävaruste); 1 rinnakkaisportti (lisävaruste); 2 PS/2- porttia (näppäimistö ja hiiri); 1 VGA-portti; 2 DisplayPort ; 1 äänen linjatulo; 1 äänen linjalähtö; 1 RJ-45. Edessä: 2 USB 3.0 -porttia; 2 USB 2.0 -porttia (1 nopeasti lataava); 1 kuuloke/ mikrofoni; 1 kuulokkeen liitin. Takana: 4 USB 3.0 -porttia; 2 USB 2.0 -porttia; 1 sarjaportti; 1 sarjaportti (lisävaruste); 1 rinnakkaisportti (lisävaruste); 2 PS/2- porttia (näppäimistö ja hiiri); 1 VGA-portti; 2 DisplayPort ; 1 äänen linjatulo; 1 äänen linjalähtö; 1 RJ-45. Edessä: 2 USB 3.0 -porttia; 1 kuulokkeen liitin; 1 mikrofoni-/kuulokeliitäntä. Takana: 2 USB 3.0 -porttia; 2 USB 2.0 -porttia; 1 VGA-portti; 1 RJ-45; 1 sarjaportti (lisävaruste); 1 HDMI (lisävaruste), 2 DisplayPort -porttia (1 lisävaruste; jos sarjaportti tai HDMI on valittu, vain yksi DisplayPort on käytettävissä). Koko Mikrotorni Pienikokoinen (SFF) Desktop Mini Suojausominaisuudet Energiatehokkuus HP BIOSphere ja Sure Start; Trusted Platform Module (TPM) 1.2 (Common Criteria EAL4+ -sertifiointi); SATA-portin poistaminen käytöstä (BIOS); Drive Lock -asemalukko; RAID (saatavilla määritettävänä vaihtoehtona); sarja-, rinnakkais- ja USB-portin käyttöönotto ja käytöstä poisto (BIOS); valinnainen USB-portin käytöstä poistaminen tehtaalla (käyttäjän määritettävissä BIOSin kautta); siirrettävän tallennusvälineen kirjoituksen/käynnistyksen hallinta; käynnistyssalasana (BIOS); asetussalasana (BIOS); HP:n solenoidilukko ja kannen tunnistin; tuki kotelolukoille ja vaijerilukkolaitteille 10 ENERGY STAR -sertifioituja ja EPEAT Gold -rekisteröityjä kokoonpanoja saatavilla 11 HP BIOSphere ja Sure Start; Trusted Platform Module (TPM) 1.2 (Common Criteria EAL4+ -sertifiointi); SATA-portin poistaminen käytöstä (BIOS); Drive Lock -asemalukko; RAID (saatavilla määritettävänä vaihtoehtona); sarja-, rinnakkais- ja USB-portin käyttöönotto ja käytöstä poisto (BIOS); valinnainen USB-portin käytöstä poistaminen tehtaalla (käyttäjän määritettävissä BIOSin kautta); siirrettävän tallennusvälineen kirjoituksen/käynnistyksen hallinta; käynnistyssalasana (BIOS); asetussalasana (BIOS); HP:n solenoidilukko ja kannen tunnistin; tuki kotelolukoille ja vaijerilukkolaitteille 10 ENERGY STAR -sertifioituja ja EPEAT Gold -rekisteröityjä kokoonpanoja saatavilla 11 HP BIOSphere ja Sure Start; Trusted Platform Module (TPM) 1.2/2.0 (Common Criteria EAL4+ -sertifiointi); SATA-portin poistaminen käytöstä (BIOS); Drive Lock -asemalukko; valinnainen USB-portin käytöstä poistaminen tehtaalla (käyttäjän määritettävissä BIOSin kautta); siirrettävän tallennusvälineen kirjoituksen/ käynnistyksen hallinta; käynnistyssalasana (BIOS); asetussalasana (BIOS); tuki kotelolukoille ja vaijerilukkolaitteille 10,12 ENERGY STAR -sertifioituja ja EPEAT Gold -rekisteröityjä kokoonpanoja saatavilla Kaikki toiminnot eivät ole käytettävissä kaikissa Windows-versioissa. Järjestelmiin voidaan tarvita päivitettyjä ja/tai erikseen hankittavia laitteistoja, ohjaimia, ohjelmistoja tai BIOS-päivitys, jotta saisit täyden hyödyn Windows-toiminnoista. Windows 10 päivitetään automaattisesti, ja tämä asetus on aina käytössä. Internet-palveluntarjoajan maksuja saatetaan soveltaa ja uusia vaatimuksia saatetaan ottaa ajan myötä käyttöön päivityksiä varten. Lisätietoja on osoitteessa 2. Järjestelmään on asennettu valmiiksi Windows 7 Professional -ohjelmisto, ja sen mukana toimitetaan Windows 10 Pro -ohjelmiston käyttöoikeus ja ohjelmat. Voit käyttää vain yhtä Windows-ohjelmistoversiota kerrallaan. Versioiden välillä vaihtaminen edellyttää yhden version asennuksen poistamista ja toisen asentamista. Jotta et menettäisi tietojasi, tee kaikista tiedoista (tiedostot, valokuvat ja niin edelleen) varmuuskopiot ennen käyttöjärjestelmien poistamista ja asentamista. 3. Tämä järjestelmä edellyttää 64-bittistä käyttöjärjestelmää ja 64-bittisiä ohjelmistotuotteita, jotta AMD-tekniikan 64-bittisiä käsittelyominaisuuksia voidaan hyödyntää. AMD:n moniydinprosessorit parantavat järjestelmän suorituskykyä. Kun huomioidaan käytettävissä olevan ohjelmistovalikoiman laajuus, 64-bittisen käyttöjärjestelmän sisältävän järjestelmän suorituskyky voi vaihdella. AMD:n numeroinnista ei voi päätellä kellonopeutta. 4. Grafiikkapiirisarja käyttää osan järjestelmän kokonaismuistista (RAM) grafiikan suorittamiseen. Grafiikalle varattu järjestelmämuisti ei ole muiden ohjelmien käytettävissä. 5. Kiintolevyissä ja SSD-asemissa 1 Gt = 1 miljardi tavua. 1 Tt = 1 biljoona tavua. Todellinen alustettu kapasiteetti on pienempi. Järjestelmän palautusohjelmistolle on varattu enintään 16 Gt (Windows 7) tai 30 Gt (Windows 8 ja 10). 6. Tekijänoikeuksin suojatun materiaalin kopiointi on ehdottomasti kielletty. Todelliset nopeudet saattavat vaihdella. Kaksikerroksisten levyjen yhteensopivuus vaihtelee laajasti kotikäyttöön tarkoitettujen DVD-soittimien ja DVD-ROM-asemien osalta. Huomaa, että DVD-RAM-asema ei voi kirjoittaa tai lukea 2,6 Gt:n yksipuolisia / 5,2 Gt:n kaksipuolisia levyjä (versio 1.0). 7. Blu-ray XL -aseman käytössä saattaa ilmetä tiettyjä levyä, digitaalista yhteyttä, yhteensopivuutta ja suorituskykyä koskevia ongelmia, mikä ei tarkoita, että tuote olisi viallinen. Häiriötöntä toistoa ei taata kaikissa järjestelmissä. Tietyt Blu-ray-levyt saattavat vaatia toimiakseen HDCP-polun ja HDCP-näytön. HD-DVD-elokuvia ei voi toistaa tällä BDXL-asemalla. 8. Teräväpiirtokuvien (HD) katseluun vaaditaan teräväpiirtosisältöä. 9. Myydään erikseen tai lisävarusteina. 10. Tämän tuotteen mukana toimitetaan TPM 1.2, jossa on päivitysmahdollisuus TPM 2.0 -versioon. Päivitysapuohjelman odotetaan olevan saatavilla vuoden 2015 loppuun mennessä HP:n asiakastuen kautta. 11. EPEAT-rekisteröity, jos käytössä. EPEAT-rekisteröinti vaihtelee maittain. Lisätietoja maakohtaisesta rekisteröintitilanteesta on osoitteessa epeat.net. 12. HP:n BIOS-suojaus saattaa vaatia manuaalisen palautusvaiheen, jos kaikki BIOS-kopiot ovat vioittuneita tai poistettuja.

27 HP EliteDisplay PIENTEN YKSITYISKOHTIEN SUURI MERKITYS ELITEDISPLAY S270C ELITEDISPLAY E272Q ELITEDISPLAY S240UJ 26/27 HP Elite -tietokoneet Näytön koko lävistäjältään 68,58 cm (27 tuumaa) lävistäjältään 68,58 cm (27 tuumaa) lävistäjältään 60,45 cm (23,8 tuumaa) Tarkkuus , 60 Hz , 60 Hz , 60 Hz Nauti Elite-kokemuksesta ja erinomaisesta kuvanlaadusta eri ko oissa ja muotoiluissa, jotka vastaavat erikoistuneimpienkin työtapojen vaatimuksiin. Kontrastisuhde staattinen 3000:1; dynaaminen :1 1 staattinen 1000:1; dynaaminen :1 1 staattinen 1000:1; dynaaminen :1 1 Vasteaika 8 ms GtG 1 7 ms GtG 1 5 ms GtG 1 Verkkokamera Sisäiset äänilaitteet Quad-kaiutin DTS Audio by Bang & Olufsen -äänentoisto Ainutlaatuinen ominaisuus Mukaansatempaava, kaareva näyttö QHD-tarkkuus USB-C -liitäntä, langaton lataus ELITEDISPLAY E240C ELITEDISPLAY S140U ELITEDISPLAY E230T Näytön koko lävistäjältään 60,45 cm (23,8 tuumaa) lävistäjältään 35,56 cm (14 tuumaa) lävistäjältään 58,42 cm (23 tuumaa) Tarkkuus , 60 Hz , 60 Hz , 60 Hz Kontrastisuhde staattinen 1000:1; dynaaminen :1 1 staattinen 400:1 1 staattinen 1000:1; dynaaminen : 1 Vasteaika 7 ms GtG 1 8 ms GtG 1 5,7 ms GtG OverDrive Verkkokamera Kyllä Sisäiset äänilaitteet Kaksoiskaiutin Ainutlaatuinen ominaisuus Skype for Business -sertifioitu 2 Erittäin helposti mukana kuljetettava 10 pisteen kosketus 3 1. Tekniset tiedot vastaavat HP:n komponenttien valmistajien ilmoittamia tyypillisiä teknisiä tietoja. Todellinen suorituskyky voi olla parempi tai huonompi. 2. Edellytyksenä Skype for Business -tilaus. 3. Windows 10 -sertifioitu.

28 HP suosittelee Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmää. Lisätietoja: hp.com/go/elite Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Tässä asiakirjassa olevat tiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. HP-tuotteiden ainoat takuut ja palvelut esitetään erillisissä takuutodistuksissa, jotka toimitetaan kyseisten tuotteiden tai palveluiden mukana. Mitään tämän asiakirjan sisältöä ei tule käsittää lisätakuuksi. HP ei ole vastuussa asiakirjan teknisistä tai toimitusvirheistä tai puutteista. AMD ja Radeon ovat Advanced Micro Devices, Inc. -yhtiön tavaramerkkejä. Android on Google, Inc:n tavaramerkki. DisplayPort ja DisplayPort-logo ovat Video Electronics Standards Associationin (VESA) tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Lisätietoja DTS-patenteista on osoitteessa Valmistettu DTS Licensing Limitedin lisenssillä. DTS, symboli sekä DTS ja symboli yhdessä ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä. DTS Sound, DTS Sound+ ja DTS Studio Sound ovat DTS, Inc:n tavaramerkkejä. DTS, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. ENERGY STAR on rekisteröity tavaramerkki, jonka omistaa Yhdysvaltain ympäristönsuojeluvirasto (Environmental Protection Agency, EPA). Intel, Core, Pentium, Thunderbolt, Ultrabook ja Unite ovat Intel Corporationin tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Microsoft ja Windows ovat Microsoft Corporationin rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Qualcomm ja Snapdragon ovat Qualcomm Incorporatedin tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa maissa, käytetty luvalla. USB Type-C ja USB-C ovat USB Implementers Forumin tavaramerkkejä, käytetty luvalla. Painettu Yhdysvalloissa. 4AA6-8110FIE, lokakuu 2016

KOE JOTAIN AINUTLAATUISTA

KOE JOTAIN AINUTLAATUISTA KOE JOTAIN AINUTLAATUISTA HP ELITE -tietokoneet UNELMAT, Rakennamme laajan kokemuksen varaan ja tarjoamme kokemuksia, jotka hämmästyttävät asiakkaitamme ja kumppaneitamme. HP:n tuotteissa ja ratkaisuissa

Lisätiedot

HP suosittelee Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmää. HP Elite Slice. Mukauta omaan työpaikkaasi ja tyyliisi

HP suosittelee Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmää. HP Elite Slice. Mukauta omaan työpaikkaasi ja tyyliisi HP suosittelee Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmää. HP Elite Slice Mukauta omaan työpaikkaasi ja tyyliisi HP Elite Slice Uudenlainen pöytätietokonekokemus Kauniin modulaarisen rungon sisään kätkeytyy tehokas

Lisätiedot

HP Premium kampanja. K y s y t a r k e m m a t t i e d o t t u k k u r i l t a s i, h i n n a t s u u n t a a a n t a v i a i l m a n A LV : a

HP Premium kampanja. K y s y t a r k e m m a t t i e d o t t u k k u r i l t a s i, h i n n a t s u u n t a a a n t a v i a i l m a n A LV : a HP Premium kampanja Voimassa 3.6. -31.7.2016 K y s y t a r k e m m a t t i e d o t t u k k u r i l t a s i, h i n n a t s u u n t a a a n t a v i a i l m a n A LV : a O h u i n j a k e v e i n y r i t

Lisätiedot

Kannettavatilanne (päivitetty )

Kannettavatilanne (päivitetty ) Kannettavatilanne (päivitetty 16.9.2016) Kannettavat Renew Meiltä tietokoneet myös asennettuna avaimet käteen -periaatteella! Kaikki tietokoneet on päivitetty Windows 10 käyttöjärjestelmään. HP RENEW Program-Remanufactured:

Lisätiedot

Tarkista mukana tulevat oheistarvikkeet

Tarkista mukana tulevat oheistarvikkeet Onnittelut GIGABYTE tietokoneen ostosta. Tämä käyttöohje auttaa sinua tietokoneesi käyttöönotossa. Lopullisen tuotteen asetukset riippuvat ostohetken mallista. GIGABYTE varaa itselleen oikeuden muutoksiin

Lisätiedot

Dell Inspiron 560/570: Tekniset tiedot

Dell Inspiron 560/570: Tekniset tiedot Dell Inspiron 560/570: Tekniset tiedot Tämän oppaan tietoja voidaan tarvita tietokoneen asennuksessa ja päivityksessä sekä sen ohjainten päivityksessä. HUOMAUTUS: Tuotteet saattavat vaihdella alueen mukaan.

Lisätiedot

HP 260 G2 -minipöytätietokone

HP 260 G2 -minipöytätietokone Pieni koko ja erinomainen suorituskyky edulliseen hintaan Täysin toiminnoin varustettu HP 260 Desktop Mini -tietokone tarjoaa tilaa säästävän laitteen, joka voi kasvaa liiketoimintasi mukana ja joka sisältää

Lisätiedot

24.9.2015. HP ProDesk 490 G2 MT i5-4590 4Gb DDR3-1600 (1x4) 1TbHDD DVD+/-RW

24.9.2015. HP ProDesk 490 G2 MT i5-4590 4Gb DDR3-1600 (1x4) 1TbHDD DVD+/-RW 1(5) HP ProDesk 490 G2 MT i5-4590 4Gb DDR3-1600 (1x4) 1TbHDD DVD+/-RW AMD Radeon HD 8490 (1 Gt) W7PRO64/W8.1 W1/1/1 Kuvaus Kasvata liiketoimintaasi HP ProDesk 490 G2 -mikrotornitietokoneella, joka sisältää

Lisätiedot

HP suosittelee Windows 10 Pro - käyttöjärjestelmää. Windows 10 Pro 5. sukupolven HP Sure Start

HP suosittelee Windows 10 Pro - käyttöjärjestelmää. Windows 10 Pro 5. sukupolven HP Sure Start Taulukot HP EliteDesk 800 G - minipöytätietokone Suuryritysluokan erittäin tehokas Mini-tietokone on nyt entistäkin ketterämpi HP EliteDesk 800 Desktop Mini tarjoaa modernille työpaikalle sopivan suorituskyvyn,

Lisätiedot

24.9.2015. HP Prodesk 400 DM i5-4590t 4Gb DDR3-1600 (1x4) 500Gb HDD Stand W7PRO64/W8.1 W1/1/1

24.9.2015. HP Prodesk 400 DM i5-4590t 4Gb DDR3-1600 (1x4) 500Gb HDD Stand W7PRO64/W8.1 W1/1/1 1(5) HP Prodesk 400 DM i5-4590t 4Gb DDR3-1600 (1x4) 500Gb HDD Stand W7PRO64/W8.1 W1/1/1 Kuvaus Maksimoi investointisi. Kasvata liiketoimintaasi, älä kulujasi. HP ProDesk 400 G1 -sarjan laajennettavat pöytätietokoneratkaisut

Lisätiedot

HP EliteDesk W G3 -minipöytätietokone

HP EliteDesk W G3 -minipöytätietokone Tietoturvaa, hallittavuutta, suorituskykyä ja moderni muotoilu. Yrityksiin tehoa tuova erittäin pieni HP EliteDesk 800 Desktop Mini on yksi HP:n turvallisimmista ja hallittavimmista tietokoneista. Siinä

Lisätiedot

Kannettavatilanne Tarjous voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.

Kannettavatilanne Tarjous voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää. Kannettavatilanne 24.3.2016 Tarjous voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää. Asennuspalvelu 100 : Tietokone asennettuna avaimet käteen periaatteella: virusturvat, ohjelmat, tiedostojen siirto vanhasta

Lisätiedot

HUAWEI MEDIAPAD T1 10" 4G 225 sis. alv

HUAWEI MEDIAPAD T1 10 4G 225 sis. alv HUAWEI MEDIAPAD T1 10" 4G 225 sis. alv Huawei Mediapad T1 10" 4G Tyylikkään ja tehokkaan tabletin sulavalinjainen unibody - muotoilu ja pintamateriaali tuntuvat miellyttävältä käytössä. Laitteen neliydinsuorittimen

Lisätiedot

23.5.2016. HP ProBook 440 G3 i5-6200u 14inch FHD SVA AG 8GB(1x8GB) 128GB SSD UMA NO WWAN W7PRO64/W10PRO64 W1/1/0 SEA

23.5.2016. HP ProBook 440 G3 i5-6200u 14inch FHD SVA AG 8GB(1x8GB) 128GB SSD UMA NO WWAN W7PRO64/W10PRO64 W1/1/0 SEA 1(5) HP ProBook 440 G3 i5-6200u 14inch FHD SVA AG 8GB(1x8GB) 128GB SSD UMA NO WWAN W7PRO64/W10PRO64 W1/1/0 SEA Kuvaus HP ProBook 440 -kannettavan ohuus, keveys ja kestävyys tarjoavat liikkuville ammattilaisille

Lisätiedot

OPT.WWAN W7PRO64/W10PRO64 W3/3/3

OPT.WWAN W7PRO64/W10PRO64 W3/3/3 1(5) HP Zbook 15u G3 i7-6500u 15,6inch FHD AG 16GB(1x16GB) 512gb SSD TD AMD FirePro W4190M OPT.WWAN W7PRO64/W10PRO64 W3/3/3 Kuvaus Nauti työaseman suorituskyvystä edullisessa ja pienikokoisessa paketissa.

Lisätiedot

HP ProDesk 600 G2 Desktop Mini -tietokone

HP ProDesk 600 G2 Desktop Mini -tietokone Korkeaa suorituskykyä ja tehoa HP Deskjet 600 Desktop Mini on varustettu viimeisimmällä yritysluokan teholla ja tietoturvaominaisuuksilla. Siihen on tarjolla myös täydellinen valikoima lisävarusteita,

Lisätiedot

SPESIFIKAATIOT 1(6) 27.2.2016. HP EliteDesk 800 TWR i7-4790 8Gb DDR3-1600 (1x8) 500Gb HDD

SPESIFIKAATIOT 1(6) 27.2.2016. HP EliteDesk 800 TWR i7-4790 8Gb DDR3-1600 (1x8) 500Gb HDD 1(6) HP EliteDesk 800 TWR i7-4790 8Gb DDR3-1600 (1x8) 500Gb HDD HP EliteDesk 800 TWR i7-4790 8Gb DDR3-1600 (1x8) 500Gb HDD DVD+/-RW W7PRO64/W8.1 W3/3/3 Kuvaus Liiketoiminta vaatii varmuutta. Tämä takaa

Lisätiedot

Alla on yhteenveto Helsingin yliopistolle tarjotun ratkaisun kokonaiskustannuksista.

Alla on yhteenveto Helsingin yliopistolle tarjotun ratkaisun kokonaiskustannuksista. 1 Hinnoittelu 1.1 Yhteenveto Alla on yhteenveto Helsingin yliopistolle tarjotun ratkaisun kokonaiskustannuksista. Tarjottu ratkaisu Hinta alv 0 Latitude E6400 640.00 Latitude E6500 670.00 Latitude E4300

Lisätiedot

Alienware Alpha R2 Asetukset ja tekniset tiedot

Alienware Alpha R2 Asetukset ja tekniset tiedot Alienware Alpha R2 Asetukset ja tekniset tiedot Tietokonemalli: Alienware Alpha R2 Säädösten mukainen malli: D07U Säädösten mukainen tyyppi: D07U002/ D07U003 Huomautukset, varoitukset ja vaarat HUOMAUTUS:

Lisätiedot

W4190M OPT.WWAN W7PRO64/W10PRO64 W3/3/3

W4190M OPT.WWAN W7PRO64/W10PRO64 W3/3/3 1(5) HP Zbook 15u G3 i7-6500u 15,6inch FHD AG 16GB(1x16GB) 256gb SSD TD AMD FirePro W4190M OPT.WWAN W7PRO64/W10PRO64 W3/3/3 Kuvaus Nauti työaseman suorituskyvystä edullisessa ja pienikokoisessa paketissa.

Lisätiedot

LAITTEIDEN ILOTULITUS. Mika Arhi Tuotemarkkinointipäällikkö PPS

LAITTEIDEN ILOTULITUS. Mika Arhi Tuotemarkkinointipäällikkö PPS LAITTEIDEN ILOTULITUS Mika Arhi Tuotemarkkinointipäällikkö PPS HP Tarina Mitä tapahtuu markkinassa? Yhä enemmän mobiililaitteita jotka Mitä HP tekee asialle? Mitä kumppaneiden ja asiakkaiden on hyvä teh

Lisätiedot

HP suosittelee Windows 10 Pro käyttöjärjestelmää.

HP suosittelee Windows 10 Pro käyttöjärjestelmää. Taulukot HP ZBook 4u G6 mobiilitehotyöasema ZBook-suorituskykyä entistä pienemmässä koossa Kaikkien aikojen ohuin ja kevyin ZBook tarjoaa aitoa liikkuvuutta käyttäjille, jotka ovat tottuneet koettelemaan

Lisätiedot

HP EliteDesk W G2 -minipöytätietokone

HP EliteDesk W G2 -minipöytätietokone Suurin tietokoneemme pienimmässä paketissa Älä tingi koosta tai tehosta Hanki huipputehokas HP EliteDesk 800 65W Desktop Mini. Täyden kiinnitys-, laajennettavuus- ja suojauslisävarustevalikoiman 10 ansiosta

Lisätiedot

GIGABYTE tietokoneen käyttö ensimmäistä kertaa

GIGABYTE tietokoneen käyttö ensimmäistä kertaa Onnittelut GIGABYTE tietokoneen ostosta. Tämä käyttöohje auttaa sinua tietokoneesi käyttöönotossa. Lopullisen tuotteen asetukset riippuvat ostohetken mallista. GIGABYTE varaa itselleen oikeuden muutoksiin

Lisätiedot

HP EliteDesk W G2 -minipöytätietokone

HP EliteDesk W G2 -minipöytätietokone Suurin tietokoneemme pienimmässä paketissa Älä tingi koosta tai tehosta Saat parhaat molemmista käyttämällä HP EliteDesk 800 35 w Desktop Miniä. Täysi valikoima kiinnitys-, laajennettavuus- ja suojauslisävarusteita

Lisätiedot

Tietokonerä 29.2.2016. Tarjos voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.

Tietokonerä 29.2.2016. Tarjos voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää. Tietokonerä 29.2.2016 Tarjos voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää. Asennuspalvelu 150 : Tietokone asennettuna avaimet käteen periaatteella: virusturvat, ohjelmat, tiedostojen siirto vanhasta koneesta,

Lisätiedot

DELL 7010 SFF I7-3770/4GB/500GB/3NBD

DELL 7010 SFF I7-3770/4GB/500GB/3NBD DELL 7010 SFF I7-3770/4GB/500GB/3NBD Dell Optiplex 7010 SFF on erittäin pienikokoinen mutta silti laajennettavissa oleva yritystietokone. Tehokkaiden komponenttien ja kehittyneiden Intel vpro-hallintaominaisuuksien

Lisätiedot

DELL 7010 MT I7-3770/4GB/500GB/MCR/3NBD

DELL 7010 MT I7-3770/4GB/500GB/MCR/3NBD DELL 7010 MT I7-3770/4GB/500GB/MCR/3NBD Dell Optiplex 7010 MT on minitornikoteloon pakattu yritystietokone. Tehokkaiden komponenttien, erinomaisen laajennettavuuden ja kehittyneiden Intel vpro-hallintaominaisuuksien

Lisätiedot

Alla on yhteenveto Helsingin yliopistolle tarjotun ratkaisun kokonaiskustannuksista. Alla on yhteenveto laitteistokomponenttien kustannuksista.

Alla on yhteenveto Helsingin yliopistolle tarjotun ratkaisun kokonaiskustannuksista. Alla on yhteenveto laitteistokomponenttien kustannuksista. 1 Hinnoittelu 1.1 Yhteenveto Alla on yhteenveto Helsingin yliopistolle tarjotun ratkaisun kokonaiskustannuksista. Tarjottu ratkaisu Hinta alv 0 OptiPlex 760 MiniTower 365.00 OptiPlex 760 SmallFormFactory

Lisätiedot

DELL 3010 SFF I3-3220/4GB/500GB/3NBD

DELL 3010 SFF I3-3220/4GB/500GB/3NBD DELL 3010 SFF I3-3220/4GB/500GB/3NBD Dell OptiPlex 3010 SFF on hyvin pienikokoinen mutta silti monipuolisesti laajennettavissa oleva yritystietokone. Edullisen hankintahinnan ansiosta OptiPlex 3010 SFF

Lisätiedot

SPESIFIKAATIOT 1(5) 7.2.2015. HP EliteBook 840 G1 i5-4210u 14 HD+ SVA AG 4GB(1x4GB) 500gbHDD UMA 3G WWAN W7PRO64/W8.1 PRO W3/3/0

SPESIFIKAATIOT 1(5) 7.2.2015. HP EliteBook 840 G1 i5-4210u 14 HD+ SVA AG 4GB(1x4GB) 500gbHDD UMA 3G WWAN W7PRO64/W8.1 PRO W3/3/0 1(5) HP EliteBook 840 G1 i5-4210u 14 HD+ SVA AG 4GB(1x4GB) 500gbHDD UMA 3G WWAN W7PRO64/W8.1 PRO W3/3/0 Kuvaus Nyt työntekijät voivat lähteä tien päälle matkailun ammattilaisen kanssa. HP EliteBook 840

Lisätiedot

SPESIFIKAATIOT 1(5) 23.8.2014. HP EliteBook 840 G1 i5-4200u 14inch HD+ SVA AG 4GB(1x4GB) 500gbHDD UMA 3G WWAN W7PRO64/W8 W3/3/0

SPESIFIKAATIOT 1(5) 23.8.2014. HP EliteBook 840 G1 i5-4200u 14inch HD+ SVA AG 4GB(1x4GB) 500gbHDD UMA 3G WWAN W7PRO64/W8 W3/3/0 1(5) HP EliteBook 840 G1 i5-4200u 14inch HD+ SVA AG 4GB(1x4GB) 500gbHDD UMA 3G WWAN W7PRO64/W8 W3/3/0 Kuvaus Nyt työntekijät voivat lähteä tien päälle matkailun ammattilaisen kanssa. HP EliteBook 840 G1

Lisätiedot

Mediakasvatus, luku- ja monilukutaidon alkeet sekä lapsilähtöinen leikillis-pelillinen oppimisen tuki esiopetuksessa

Mediakasvatus, luku- ja monilukutaidon alkeet sekä lapsilähtöinen leikillis-pelillinen oppimisen tuki esiopetuksessa Mediakasvatus, luku- ja monilukutaidon alkeet sekä lapsilähtöinen leikillis-pelillinen oppimisen tuki esiopetuksessa Uuden esiopetuksen opetussuunnitelman perusteiden mukainen kehittämiskohde 2014-2017

Lisätiedot

Vinkkejä tietokoneen hankintaan

Vinkkejä tietokoneen hankintaan Vinkkejä tietokoneen hankintaan 3.9.2013 mikko.kaariainen@opisto.hel.fi Tietokonemerkit Yleiset PC-tietokoneet Isoja valmistajia mm. Acer, Asus, Fujitsu, HP, Samsung, Toshiba jne. Pöytäkoneen voi koota

Lisätiedot

Inspiron sarja. Näkymät. Tekniset tiedot

Inspiron sarja. Näkymät. Tekniset tiedot Inspiron 15 3000-sarja Copyright 2014 Dell Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. Tämä tuote on Yhdysvaltojen ja kansainvälisten tekijänoikeuslakien ja immateriaalioikeuksia koskevien lakien suojaama. Dell ja

Lisätiedot

DELL CLIENT POWER SPRING

DELL CLIENT POWER SPRING DELL CLIENT DELL CLIENT POWER SPRING Nyt on täydellinen hetki vaihtaa vanha uuteen! Kehittyneeseen Intel Skylake arkkitehtuurin pohjautuva Dell yrityslaitemallisto on nyt kevätarjouksessa. Tutustu tuoteuutuuksiin

Lisätiedot

DELL 3360 I5/13.3HD/4/128SSD/3G/8P/3NBD

DELL 3360 I5/13.3HD/4/128SSD/3G/8P/3NBD DELL 3360 I5/13.3HD/4/128SSD/3G/8P/3NBD (Tuote saattaa todellisuudessa poiketa kuvassa olevasta tuotteesta tai kaikki kuvassa näkyvät osat eivät kuulu tuotepakettiin.) Tyylikäs ja pienikokoinen Dell Vostro

Lisätiedot

HP Prodesk 600 DM i5-4570t 4Gb DDR3-1600 1x4 500GbHDD WLAN W7PRO64/W8.1

HP Prodesk 600 DM i5-4570t 4Gb DDR3-1600 1x4 500GbHDD WLAN W7PRO64/W8.1 1(5) HP Prodesk 600 DM i5-4570t 4Gb DDR3-1600 1x4 500GbHDD WLAN W7PRO64/W8.1 W3/3/3 Kuvaus Nopea ja herkästi reagoiva järjestelmä pysyy työtahdissasi. SSD-hybridiaseman ansiosta tiedostojen avaaminen ja

Lisätiedot

The power to engage LASER NOVA/SKY -LISÄVARUSTEET

The power to engage LASER NOVA/SKY -LISÄVARUSTEET The power to engage LASER NOVA/SKY -LISÄVARUSTEET TEHOSTA KOSKETUSNÄYTTÖKOKEMUSTASI KÄYTÄNNÖLLISILLÄ LISÄVARUSTEILLA ENEMMÄN OPPILAIDEN JA OPETTAJAN OSALLISTUMISTA Haluatko viedä yhteistyön uudelle tasolle?

Lisätiedot

Tehokas kaksoisydinrakenne nykyiseen ja tulevaisuuden yrityskäyttöön

Tehokas kaksoisydinrakenne nykyiseen ja tulevaisuuden yrityskäyttöön Tehokas kaksoisydinrakenne Tehokas kaksoisydinrakenne nykyiseen ja tulevaisuuden yrityskäyttöön Toshiban uusin yrityskannettavien valikoima, joissa on Intel Core 2 Duo -suoritin, tarjoaa jälleen kerran

Lisätiedot

mikä sen merkitys on liikkuvalle ammattilaiselle?

mikä sen merkitys on liikkuvalle ammattilaiselle? artikkeli WWAN-verkko WWAN-verkko: mikä sen merkitys on liikkuvalle ammattilaiselle? Nopeiden, saumattomien yhteyksien merkitys minkä tahansa yrityksen menestykseen sekä liikkuvan ammattilaisen tehokkuuteen

Lisätiedot

Inspiron 14. Näkymät. Tekniset tiedot

Inspiron 14. Näkymät. Tekniset tiedot Inspiron 14 Copyright 2014 Dell Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. Tämä tuote on Yhdysvaltojen ja kansainvälisten tekijänoikeuslakien ja immateriaalioikeuksia koskevien lakien suojaama. Dell ja Dell-logo

Lisätiedot

Dell esitteli maailman pienimmän 13-tuumaisen kannettavan

Dell esitteli maailman pienimmän 13-tuumaisen kannettavan Lehdistötiedote 8.1.2014 Dell esitteli maailman pienimmän 13-tuumaisen kannettavan Julkistettu Dell XPS 13 on maailman pienin[1] 13-tuumainen kannettava, jossa on lähes reunaton näyttö ja jopa 15 tuntia

Lisätiedot

HP ProDesk 490 MT G3 i Gb DDR (1x4) 128GbSSD DVD+/-RW UMA W7PRO64/W10 W1/1/1

HP ProDesk 490 MT G3 i Gb DDR (1x4) 128GbSSD DVD+/-RW UMA W7PRO64/W10 W1/1/1 1(5) HP ProDesk 490 MT G3 i5-6500 4Gb DDR4-2133 (1x4) 128GbSSD DVD+/-RW UMA W7PRO64/W10 W1/1/1 Kuvaus Anna yrityksellesi vahva perusta kasvaa edullisella ja luotettavalla HP ProDesk 400 -minitornitietokoneella.

Lisätiedot

Kannettavatilanne Tarjous voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.

Kannettavatilanne Tarjous voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää. Kannettavatilanne 3.3.2016 Tarjous voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää. Asennuspalvelu 150 : Tietokone asennettuna avaimet käteen periaatteella: virusturvat, ohjelmat, tiedostojen siirto vanhasta

Lisätiedot

Interaktiiviset LED monikosketusnäytöt

Interaktiiviset LED monikosketusnäytöt Interaktiiviset LED monikosketusnäytöt www.tk-team.com Seewo LED monikosketusnäytöt TK-Team LED monikosketusnäyttö on ideaali ratkaisu kokous-, koulutus- ja luokkatiloihin. 10-pisteen monikosketus mahdollistaa

Lisätiedot

Etu vain Hong Kong Klubilaisille 30.11.2014 asti. Aikuisten ja lasten Jumpsuit collegehaalari

Etu vain Hong Kong Klubilaisille 30.11.2014 asti. Aikuisten ja lasten Jumpsuit collegehaalari Aikuisten ja lasten Jumpsuit collegehaalari Lasten 100-160 cm norm. 19,95 13 87 Aikuisten XS-XXL norm. 24,95 17 47-30% Alennukset norm. hinnoista Miesten Boxerit 3 kpl / pkt 7 99 S-XXXL norm. 9,99/pkt

Lisätiedot

Etäkokouksen onnistumisen välttämätön edellytys on kuulla ja tulla kuulluksi. Ympäristö saattaa olla avotoimisto, auto, mikä tahansa muu kuin

Etäkokouksen onnistumisen välttämätön edellytys on kuulla ja tulla kuulluksi. Ympäristö saattaa olla avotoimisto, auto, mikä tahansa muu kuin Etäkokouksen onnistumisen välttämätön edellytys on kuulla ja tulla kuulluksi. Ympäristö saattaa olla avotoimisto, auto, mikä tahansa muu kuin ideaalinen olosuhde neuvottelulle. Hyvällä taustamelua vaimentavalla

Lisätiedot

Vinkkejä tietokoneen hankintaan

Vinkkejä tietokoneen hankintaan Vinkkejä tietokoneen hankintaan 8.11.2016 mikko.kaariainen@opisto.hel.fi Tietokoneet ja käyttöjärjestelmä PC-tietokoneet Isoja valmistajia mm. Acer, Asus, Fujitsu, HP, Samsung, Toshiba jne. Pöytäkoneen

Lisätiedot

Jabra. Engage 50. Käyttöopas

Jabra. Engage 50. Käyttöopas Jabra Engage 50 Käyttöopas 1. Tervetuloa...3 2. Jabra Engage 50:n yleiskatsaus.4 2.1 Stereo-vaihtoehto 2.2 Mono-vaihtoehto 2.3 Mukana tulevat lisälaitteet 2.4 Valinnaiset lisätarvikkeet 3. Käyttötapa...7

Lisätiedot

Arto Luukkainen 24.3.2014

Arto Luukkainen 24.3.2014 Arto Luukkainen 24.3.2014 2 Agenda Kaukomarkkinat ja Panasonic Toughbook Trendit mobiilipäätteissä ammattikäytössä Tablet trouble tutkimus Panasonic Toughpad tietokoneet Lisävarusteet 3 Kaukomarkkinat

Lisätiedot

24.9.2015. HP Elitebook 755 A10 Pro-7350B 15.6inch FHD UWA AG 8GB(1x8GB) 256gb

24.9.2015. HP Elitebook 755 A10 Pro-7350B 15.6inch FHD UWA AG 8GB(1x8GB) 256gb 1(5) HP Elitebook 755 A10 Pro-7350B 15.6inch FHD UWA AG 8GB(1x8GB) 256gb SSD SED UMA OPT.WWAN W7PRO64/W8.1 PRO W3/3/3 Kuvaus The thin and light design with optional FHD touch display makes the HP EliteBook

Lisätiedot

Wöhler VIS 700 HD tarkastuskamera

Wöhler VIS 700 HD tarkastuskamera HOCHAUFLÖSENDER TOUCHSCREEN UUTTA KOSKETUS- NÄYTTÖ Wöhler VIS 700 HD tarkastuskamera teräväpiirtoa tarkastuksiin Technik nach Maß Made in Germany Wöhler VIS 700 HD tarkastuskamera HD-kosketusnäyttö ja

Lisätiedot

PC-tietokonehinnasto

PC-tietokonehinnasto PC-tietokonehinnasto 28.11.2017 Made in Vaasa, Pohjanmaa. Takuu 3 vuotta. Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin. SOCKET AM3 (AMD FX) -koneet: Geekbench (v3.x): 2166 (s), 6129 (m) WasaKone AMD FX-4300

Lisätiedot

Inspiron sarja. Näkymät. Tekniset tiedot

Inspiron sarja. Näkymät. Tekniset tiedot Inspiron 15 5000-sarja Copyright 2015 Dell Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. Tämä tuote on Yhdysvaltojen ja kansainvälisten tekijänoikeuslakien ja immateriaalioikeuksia koskevien lakien suojaama. Dell ja

Lisätiedot

Ulkoiset laitteet. Asiakirjan osanumero: Tässä oppaassa kerrotaan lisävarusteena saatavien ulkoisten laitteiden käytöstä.

Ulkoiset laitteet. Asiakirjan osanumero: Tässä oppaassa kerrotaan lisävarusteena saatavien ulkoisten laitteiden käytöstä. Ulkoiset laitteet Asiakirjan osanumero: 419462-351 Tammikuu 2007 Tässä oppaassa kerrotaan lisävarusteena saatavien ulkoisten laitteiden käytöstä. Sisällysluettelo 1 USB-laitteen käyttäminen USB-laitteen

Lisätiedot

TYYn uusi videotykki - esimerkkejä

TYYn uusi videotykki - esimerkkejä TYYH 31/2014 Liite 1 TYYn uusi videotykki - esimerkkejä Gigantti Philips PicoPix PPX3407-349 Philips PicoPix on pienikokoinen ja kevyt taskukokoinen LED-videoprojektori. Saat laadukkaan kuvan missä vain

Lisätiedot

Pakkauksen purkaminen

Pakkauksen purkaminen 2 Onnittelut tämän laadukkaan lehtiö-pc:n hankinnasta. Tämän aivan uuden erinomaisen lehtiö-pc:n ansiosta saat kokea miellyttäviä ja ammattimaisia hetkiä kannettavan tietokoneen parissa. Tämä tuote on

Lisätiedot

Anvia IT-palvelut Oy Tuotetiedot. Tiedot. Tuotenumero FUJITSU CELSIUS W550 + K1200. Tuotetiedot.

Anvia IT-palvelut Oy Tuotetiedot. Tiedot. Tuotenumero FUJITSU CELSIUS W550 + K1200. Tuotetiedot. Tuotetiedot Tiedot Valmistaja Fujitsu Tuotenumero FUJITSU CELSIUS W550 + K1200 VFY:W5500W75ABNC + S26361-F2222-L120 - CELS W550, i5-6500, 1x8GB DDR4, DVD SM, MCR 24IN1, HDD 1000GB SATA III, no graphics,

Lisätiedot

Kannettavatilanne 25.4.2016 Tarjous voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.

Kannettavatilanne 25.4.2016 Tarjous voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää. Kannettavatilanne 25.4.2016 Tarjous voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää. Asennuspalvelu 100 : Tietokone asennettuna avaimet käteen periaatteella: virusturvat, ohjelmat, tiedostojen siirto vanhasta

Lisätiedot

Varoituksista. VAARA: VAARA kertovat tilanteista, joihin saattaa liittyä omaisuusvahinkojen, loukkaantumisen tai kuoleman vaara.

Varoituksista. VAARA: VAARA kertovat tilanteista, joihin saattaa liittyä omaisuusvahinkojen, loukkaantumisen tai kuoleman vaara. Dell Vostro 460 Asennus- ja ominaisuustiedot Varoituksista VAARA: VAARA kertovat tilanteista, joihin saattaa liittyä omaisuusvahinkojen, loukkaantumisen tai kuoleman vaara. Näkymä edestä ja takaa 1 optinen

Lisätiedot

PPKY Selänne pyytää tarjouksia tietoteknisistä laitteista seuraavasti:

PPKY Selänne pyytää tarjouksia tietoteknisistä laitteista seuraavasti: ATK-laitteet TARJOUSPYYNTÖ PPKY Selänne on kolmen kunnan muodostama peruspalvelukuntayhtymä, joka hoitaa Haapajärven, Pyhäjärven kaupunkien sekä Reisjärven kunnan peruspalvelut ja siihen kuuluvien kuntien

Lisätiedot

Interaktiiviset LED monikosketusnäytöt

Interaktiiviset LED monikosketusnäytöt Interaktiiviset LED monikosketusnäytöt Seewo LED monikosketusnäytöt TK-Team Seewo LED kosketusnäytöt on ideaali ratkaisu kokous-, koulutus- ja luokkatiloihin. 10-pisteen monikosketus mahdollistaa useamman

Lisätiedot

DELL E5530 I5/15.6HD/4GB/500GB/3NBD

DELL E5530 I5/15.6HD/4GB/500GB/3NBD DELL E5530 I5/15.6HD/4GB/500GB/3NBD Kestävistä materiaaleista valmistettu Dell Latitude E5530 on monipuolinen yrityskannettava. Suuren 15.6" näytön, telakoitavuuden ja erillisen numeronäppäimistön ansiosta

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. HP PAVILION DV6899EA http://fi.yourpdfguides.com/dref/4156636

Käyttöoppaasi. HP PAVILION DV6899EA http://fi.yourpdfguides.com/dref/4156636 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

HP Pavilion x360 Convertible 14-dh0011no

HP Pavilion x360 Convertible 14-dh0011no Joustava ja pystyvä. Enemmän toimintoja kuin osaat kuvitellakaan. 60 asteen edestä tehoa, joka on kaikki sinun käytössäsi. Innosta ihmisiä luotettavalla kannettavalla, jonka näyttö taittuu kokonaan ympäri.

Lisätiedot

Interaktiiviset LED monikosketusnäytöt

Interaktiiviset LED monikosketusnäytöt Interaktiiviset LED monikosketusnäytöt www.tk-team.com Seewo LED monikosketusnäytöt TK-Team Seewo LED monikosketusnäyttö on ideaali ratkaisu kokous-, koulutus- ja luokkatiloihin. 10-pisteen monikosketus

Lisätiedot

Inspiron 22. Asetukset ja tekniset tiedot sarja

Inspiron 22. Asetukset ja tekniset tiedot sarja Inspiron 22 3000-sarja Asetukset ja tekniset tiedot Tietokonemalli: Inspiron 22-3265 Säädösten mukainen malli: W17B Säädösten mukainen tyyppi: W17B001 Huomautukset, varoitukset ja vaarat HUOMAUTUS: HUOMAUTUKSET

Lisätiedot

HP:n USB-C-matkatelakka. Käyttöopas

HP:n USB-C-matkatelakka. Käyttöopas HP:n USB-C-matkatelakka Käyttöopas Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Windows on Microsoft Corporationin rekisteröity tavaramerkki tai tavaramerkki Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa. Plug and

Lisätiedot

Keski-Pohjanmaan IT-Alueen vakiomallit 2017

Keski-Pohjanmaan IT-Alueen vakiomallit 2017 Keski-Phjanmaan IT-Alueen vakimallit 2017 HINNAT SAATTAVAT MUUTTUA, KYSY IT-ALUEKESKUKSESTA TÄMÄN HETKINEN HINTA! Optiita valittaessa tilaus autmaattisesti tehdastimitus = timitusaika minimissään 3 viikka

Lisätiedot

Wi-Fi Direct -opas. Helppo määritys Wi-Fi Directin avulla. Vianmääritys. Liite

Wi-Fi Direct -opas. Helppo määritys Wi-Fi Directin avulla. Vianmääritys. Liite Wi-Fi Direct -opas Helppo määritys Wi-Fi Directin avulla Vianmääritys Liite Sisällys Tietoja oppaasta... 2 Oppaassa käytetyt symbolit... 2 Vastuuvapauslauseke... 2 1. Helppo määritys Wi-Fi Directin avulla

Lisätiedot

Langattoman kotiverkon mahdollisuudet

Langattoman kotiverkon mahdollisuudet Langattoman kotiverkon mahdollisuudet Tietoisku 5.4.2016 mikko.kaariainen@opisto.hel.fi Lataa tietoiskun materiaali netistä, kirjoita osoite selaimen osoitelokeroon: opi.opisto.hel.fi/mikko Tietoverkot

Lisätiedot

Ulkoiset mediakortit. Asiakirjan osanumero: Tässä oppaassa kerrotaan ulkoisten tallennusvälinekorttien käytöstä.

Ulkoiset mediakortit. Asiakirjan osanumero: Tässä oppaassa kerrotaan ulkoisten tallennusvälinekorttien käytöstä. Ulkoiset mediakortit Asiakirjan osanumero: 393506-351 Lokakuu 2005 Tässä oppaassa kerrotaan ulkoisten tallennusvälinekorttien käytöstä. Sisällysluettelo 1 Digitaalisten tallennusvälineiden korttipaikassa

Lisätiedot

TIQ FINNISH / SUOMI

TIQ FINNISH / SUOMI TIQ-11013 FINNISH / SUOMI Ì< µ» < «ª « ± ØËÑÓßËÌËÍæ Ô «ª «¼± «±»» ô»²²»² µ«² µ< < < < ¾»» ±µ±²» ò ïò Ô»»» ÛÒëëðîð» ¼

Lisätiedot

AirPrint-opas. Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja:

AirPrint-opas. Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja: AirPrint-opas Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja: HL-340CW/350CDN/350CDW/370CDW/380CDW DCP-905CDW/900CDN/900CDW MFC-930CW/940CDN/9330CDW/9340CDW Versio A FIN Kuvakkeiden selitykset Tässä käyttöoppaassa

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. F-SECURE PSB E-MAIL AND SERVER SECURITY http://fi.yourpdfguides.com/dref/2859688

Käyttöoppaasi. F-SECURE PSB E-MAIL AND SERVER SECURITY http://fi.yourpdfguides.com/dref/2859688 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle F-SECURE PSB E-MAIL AND SERVER SECURITY. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot,

Lisätiedot

Keskiviikon 1.6.2016 avauksen tarjoustuotteet

Keskiviikon 1.6.2016 avauksen tarjoustuotteet Keskiviikon 1.6.2016 avauksen tarjoustuotteet Tervetuloa kesäkauden avaukseen osoitteeseen Hämeenkatu 19 klo 8-20! Tarjolla kahvia, pullaa ja arvontaa sekä hyviä tarjouksia! Tarjous voimassa keskiviikon

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. HP COMPAQ PRESARIO V6065EA http://fi.yourpdfguides.com/dref/4171102

Käyttöoppaasi. HP COMPAQ PRESARIO V6065EA http://fi.yourpdfguides.com/dref/4171102 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle HP COMPAQ PRESARIO V6065EA. Löydät kysymyksiisi vastaukset HP COMPAQ PRESARIO V6065EA käyttöoppaasta ( tiedot,

Lisätiedot

Inspiron Asetukset ja tekniset tiedot

Inspiron Asetukset ja tekniset tiedot Inspiron 24 5000 Asetukset ja tekniset tiedot Tietokonemalli: Inspiron 24-5475 Säädösten mukainen malli: W15C Säädösten mukainen tyyppi: W15C001 Huomautukset, varoitukset ja vaarat HUOMAUTUS: HUOMAUTUKSET

Lisätiedot

24.9.2015. Työasema- ja palvelinarkkitehtuurit (IC130301) Apumuistit. Kiintolevyt. 5 opintopistettä. Petri Nuutinen

24.9.2015. Työasema- ja palvelinarkkitehtuurit (IC130301) Apumuistit. Kiintolevyt. 5 opintopistettä. Petri Nuutinen Työasema- ja palvelinarkkitehtuurit (IC130301) 5 opintopistettä Petri Nuutinen 5 opintopistettä Petri Nuutinen Apumuistit Tarvitaan ohjelmien ja dokumenttien tallentamiseen, kiintolevyjen varmuuskopiointiin,

Lisätiedot

Fujitsu Esprimo P920 työasemakone 790 Vastaava kone kuin yllä, yhdellä kiintolevyllä ilman RAID-peilausta

Fujitsu Esprimo P920 työasemakone 790 Vastaava kone kuin yllä, yhdellä kiintolevyllä ilman RAID-peilausta PÖYTÄTIETOKONEET Laadukkaita pitkän elinkaaren yrityskoneita. Fujitsu Esprimo P920 palvelinkone 990 Intel Core i5 neliydinsuoritin 3,2 GHz 8 Gt keskusmuistia Kiintolevyt 2 x 500 Gt SATA peilaava RAID Mitat

Lisätiedot

Uudet ominaisuudet BL F00

Uudet ominaisuudet BL F00 Uudet ominaisuudet Versio 1.10 Tämän tuotteen mukana toimitetun asiakirjan sisältämät kuvaukset eivät enää välttämättä vastaa laiteohjelmistopäivitysten seurauksena lisättyjä tai muutettuja ominaisuuksia.

Lisätiedot

Client Management hallintaratkaisut ja mobiilitulostus

Client Management hallintaratkaisut ja mobiilitulostus Client Management hallintaratkaisut ja mobiilitulostus Käyttöopas Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows on Microsoft Corporationin Yhdysvalloissa rekisteröimä tavaramerkki. Tässä

Lisätiedot

8.10.2014 OPT.WWAN W7PRO64 W3/3/0 FOCUS

8.10.2014 OPT.WWAN W7PRO64 W3/3/0 FOCUS 1(5) HP ZBook 14 G0 i5-4300u 14i HD+ SVA AG 8GB(2x4GB) 500gbHDD AMD FirePro 4100M OPT.WWAN W7PRO64 W3/3/0 FOCUS Kuvaus HP:n mobiilityöasema on optimoitu energiatehokkuutta ja varmaa toimintaa yhdistellen.

Lisätiedot

HP ProBook 430 G5 kannettavien käyttöönotto

HP ProBook 430 G5 kannettavien käyttöönotto HP ProBook 430 G5 kannettavien käyttöönotto Windows 10:n asennus, päivitysten tarkistus ja Abitti-asetukset Kytke tietokone verkkovirtaan ennen koneen käynnistämistä! Windows 10 Home käyttöjärjestelmän

Lisätiedot

Dell OptiPlex 980. Varoituksista. Asennus- ja ominaisuustiedot. VAROITUS: VAROITUKSET kertovat tilanteista, joihin saattaa

Dell OptiPlex 980. Varoituksista. Asennus- ja ominaisuustiedot. VAROITUS: VAROITUKSET kertovat tilanteista, joihin saattaa Dell OptiPlex 980 Asennus- ja ominaisuustiedot Varoituksista VAROITUS: VAROITUKSET kertovat tilanteista, joihin saattaa liittyä omaisuusvahinkojen, loukkaantumisen tai kuoleman vaara. Minitornitietokone

Lisätiedot

Versio: Sectra PACS 19.3

Versio: Sectra PACS 19.3 1(9) Versio: Sectra PACS 19.3 Tuetut käyttöjärjestelmät 64-bittiset käyttöjärjestelmät Windows 10 Enterprise (64-bit, US English) *kts. taulukko 11.7 Windows 10 Pro (64-bit, US English) *kts. taulukko

Lisätiedot

Harkitsetko uuden tietokoneen hankkimista töihin?

Harkitsetko uuden tietokoneen hankkimista töihin? Harkitsetko uuden tietokoneen hankkimista töihin? Harkitsetko uuden tietokoneen hankkimista töihin? Työnteko sujuu, kun työkalut ovat kunnossa. Kun yrityskäyttöön hankittavassa koneessa huomioidaan kaikki

Lisätiedot

SA011102S SA011104S SA011108S. MP3-soitin

SA011102S SA011104S SA011108S. MP3-soitin SA011102S SA011104S SA011108S MP3-soitin Vanhan tuotteen ja siihen sisältyvän akun hävittäminen Kaikki tuotteemme on suunniteltu ja valmistettu laadukkaista materiaaleista ja komponenteista, jotka

Lisätiedot

Hyödynnä teknisiä ratkaisujasi parhaalla mahdollisella tavalla Dellin oheislaitteiden avulla.

Hyödynnä teknisiä ratkaisujasi parhaalla mahdollisella tavalla Dellin oheislaitteiden avulla. Hyödynnä teknisiä ratkaisujasi parhaalla mahdollisella tavalla Dellin oheislaitteiden avulla. Dellin suositeltujen oheislaitteiden monipuolinen valikoima tuo toimistolla, kotona tai matkalla käyttöön seuraavat

Lisätiedot

NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA

NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA Vie yrityksesi pidemmälle Olitpa yrityksesi nykyisestä suorituskyvystä mitä mieltä tahansa, jokainen yritysorganisaatio pystyy parantamaan tuottavuuttaan

Lisätiedot

Calisto 610. Johdollinen USB-kaiutinpuhelin. Käyttöopas

Calisto 610. Johdollinen USB-kaiutinpuhelin. Käyttöopas Calisto 610 Johdollinen USB-kaiutinpuhelin Käyttöopas Sisällysluettelo Tervetuloa 3 Järjestelmävaatimukset 3 Pakkauksen sisältö 4 Kaiutinpuhelimen säätimet 5 Tietokoneeseen yhdistäminen ja soittaminen

Lisätiedot

Dell Wyse 5470 Thin Client. Asetukset ja tekniset tiedot

Dell Wyse 5470 Thin Client. Asetukset ja tekniset tiedot Dell Wyse 5470 Thin Client Asetukset ja tekniset tiedot Huomautukset, varoitukset ja vaarat HUOMAUTUS: HUOMAUTUKSET ovat tärkeitä tietoja, joiden avulla voit käyttää tuotetta entistä paremmin. VAROITUS:

Lisätiedot

Ulkoiset mediakortit Käyttöopas

Ulkoiset mediakortit Käyttöopas Ulkoiset mediakortit Käyttöopas Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. SD-logo on omistajansa tavaramerkki. Java on Sun Microsystems, Inc:n tavaramerkki Yhdysvalloissa. Tässä olevat tiedot

Lisätiedot

TM:n pikakokeessa Yamaha WXAD-10: uusi elämä vanhoille hifilaitteille

TM:n pikakokeessa Yamaha WXAD-10: uusi elämä vanhoille hifilaitteille TM:n pikakokeessa Yamaha WXAD-10: uusi elämä vanhoille hifilaitteille APPLE TV JA CHROMECAST EIVÄT MUUTTANEET VANHAA HIFILAITTEISTOANI LANGATTOMAKSI TOIVOTULLA TAVALLA MUTTA YAMAHA WXAD-10 MUUTTI Omistan

Lisätiedot

Toshiba EasyGuard käytännössä: Portégé M300

Toshiba EasyGuard käytännössä: Portégé M300 Toshiba EasyGuard käytännössä Toshiba EasyGuard käytännössä: Portégé M300 Erinomainen ja vankkatekoinen all-in-one-ultrakannettava. Toshiba EasyGuard sisältää monia ominaisuuksia, joiden avulla yritysasiakkaat

Lisätiedot

Ulkoiset mediakortit. Käyttöopas

Ulkoiset mediakortit. Käyttöopas Ulkoiset mediakortit Käyttöopas Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. SD-logo on omistajansa tavaramerkki. Java on Sun Microsystems, Inc:n tavaramerkki Yhdysvalloissa. Tässä olevat tiedot

Lisätiedot

Dell Latitude E7240/E7440

Dell Latitude E7240/E7440 Dell Latitude E7240/E7440 Asennus- ja ominaisuustiedot Tietoja vaaroista VAARA: VAARAT kertovat tilanteista, joihin saattaa liittyä omaisuusvahinkojen, loukkaantumisen tai kuoleman vaara. Latitude E7240

Lisätiedot

Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows on Microsoft Corporationin Yhdysvalloissa rekisteröimä tavaramerkki.

Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows on Microsoft Corporationin Yhdysvalloissa rekisteröimä tavaramerkki. Suojaus Käyttöopas Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows on Microsoft Corporationin Yhdysvalloissa rekisteröimä tavaramerkki. Tässä olevat tiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta.

Lisätiedot

HP Sprocket Plus. Pikavalokuvia älypuhelimestasi, nyt 30 % suurempana kuin tavallisen HP Sprocket -tulostimen avulla. HP Sprocket Plus -tuote-esittely

HP Sprocket Plus. Pikavalokuvia älypuhelimestasi, nyt 30 % suurempana kuin tavallisen HP Sprocket -tulostimen avulla. HP Sprocket Plus -tuote-esittely HP Sprocket Plus Pikavalokuvia älypuhelimestasi, nyt 30 % suurempana kuin tavallisen HP Sprocket -tulostimen avulla Edellyttää HP Sprocket -sovellusta. HP Sprocket Plus -tuote-esittely HP Sprocket Plus

Lisätiedot