Perholainen. Kuntatiedote 6/2013. Kesämökkitontteja. KUNNANVIRASTO SULJETTU PERHOLAINEN 6/2013

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Perholainen. Kuntatiedote 6/2013. Kesämökkitontteja. www.perho.com KUNNANVIRASTO SULJETTU 1.7.-28.7. PERHOLAINEN 6/2013"

Transkriptio

1 Perholainen Kuntatiedote 6/2013 Tässä numerossa: Kunnanvirasto suljettu 1 Vesimaksumuutokset 1 Perhon Rhy tiedottaa 1 Terveyskeskus tiedottaa 2 Peltokangas-kirja 2 Sosiaalitoimi tiedottaa 3 Kasvatus- ja opetustoimi tie dottaa 4 Tekninen toimi tiedottaa 5 Toimintakeskus avoina 5 Pesäpallopeli 5 KaseNet tiedottaa 6 Kotiseutumuseo 50 v 7 Perho-viikon ohjelma 8 Mukavia lukuhetkiä! Kesämökkitontteja myynnissä KUNNANVIRASTO SULJETTU PÄIVYSTYS: Sosiaalipäivystys virka-aikana klo puh Virka-ajan ulkopuolella vain kiireellisissä asioissa ja hätätapauksissa puh. 112 KIINTEISTÖPÄIVYSTYS: puh Kunnanviraston ollessa suljettuna, julkiset kuulutukset ovat nähtävänä kirjastossa sen aukioloaikana. Kunnanviraston keskioven vieressä olevaan postilaatikkoon voit jättää tarvittaessa postia. Postilaatikko tyhjennetään päivittäin. Kunnanvaltuusto päätti veden kulutusmaksuista, jätevesimaksuista ja kaukolämpömaksuista seuraavaa: Veden kulutusmaksut ovat lukien: perusmaksu on 45,00 /liittymä + alv 24 % (pysyy ennallaan) kulutusmaksu 1,05 /m³ + alv 24 % suurkuluttajahyvitys on 1500 m³ ylittävältä osalta 0,30 /m³ Jäteveden kulutusmaksut ovat lukien: perusmaksu 60,00 /liittymä/vuosi + alv 24 % (pysyy ennallaan) kulutusmaksu 1,80 /m² + alv 24 % Kaukolämmön uusi kulutusmaksu lukien on 53,00 / MWh + alv 0 %. Seuraava Perholainen ilmestyy 6.8. Aineisto 26.7.! Julkaisija: Perhon kunta, Kunnanvirasto Toimitus: Tarja Sillanpää, puh / tai perho@perho.com Ulkoasu: Johanna Kantanen Painopaikka: Painolampi Ky Perhon Rhy tiedottaa Harjoitusammunnat järjestetään joka perjantai klo 18 alkaen. Ammunnat ovat ilmaisia Perhon rhy:n jäsenille. Ampumakoe järjestetään lauantaisin 20.7, 3.8, 17.8, 31.8 ja 14.9 klo 12 alkaen. Ampumakokeen hinta on 20 /kerta PERHON KUNTA PL Perho perho@perho.com

2 TERVEYSKESKUS TIEDOTTAA Perhon terveyskeskuksen vastaanotto on avoinna välisenä aikana seuraavasti: Ma to klo ja perjantaisin klo Päivystys perjantaisin klo välisen ajan Tunkkarin terveyskeskuksessa. ilta- yö- ja viikonloppupäivystys normaalisti klo Keski-Pohjanmaan keskussairaalan yhteispäivystyksessä. laboratorio toimii normaalisti koko kesän ajan. Työterveyshuolto on suljettu välisen ajan. Mielenterveysneuvola on suljettu ja välisinä aikoina. kuntoutus on suljettu välisen ajan. hammashoitola on avoinna koko kesän, poikkeuksena välisenä aikana hammaslääkäri paikalla ti to ja suuhygienisti ma to. Perjantaisin tuona aikana ei ole vastaanottoa. Ajanvaraukset aamuisin klo Särkypäivystys viikonloppuisin ilman ajanvarausta Kokkolan terveyskeskuksen hammashoitolassa klo välisenä aikana. PELTOKANGAS-AATTEIDEN KYLÄ PELTOKANGAS - AATTEIDEN KYLÄ kirjan lopputilitys on TehTY! Kyläyhdistys ja kirjan kirjoittajat järjestivät yhteisen tupaillan Peltokankaan Työväentalolla perjantai-iltana 3.päivä toukokuuta. Tilaisuudessa käsiteltiin kirjan tilit ja käytiin loppukeskustelut. Samassa yhteydessä kirjatoimikunta luovutti kirjan painatusoikeudet sekä kirjan nettotuoton kyläyhdistyksen käyttöön. Lisäpainoksen ottaminen jää kyläyhdistyksen harkittavaksi. Mahdollisen kiinnostuksen uuden kirjan ostamiseksi voi antaa Eero Patovistin tiedoksi, puhelin perheeseen kiitokset mielenkiinnosta. Palaute on ollut ylitsepursuavan miellyttävää.

3 SOSIAALITOIMI TIEDOTTAA SOTAINVALIDIEN JA SOTAVETERAANIEN 30 VUOTIS JUHLALEIRI humalajoen leirikeskuksessa Tiistai Tulo leirille ja tulokahvit Jorma Koivuniemi, Pentti Neuvonen Ruokailu Johtava lääkäri Markku Lilja 14 - Perusturvajohtaja Hannele Koski Päivällinen 18 Taipaleen maamiesseura hevosenkengät Kotiin Keskiviikko Aamukahvit sosiaaliohjaaja Sirpa Mäkelä Ruokailu Vanhustyön osastonhoitaja Mari Hämäläinen 13 Pekka Lindholm Päivällinen 18 Kotiin Torstai Aamukahvit Perusturvajohtokunnan puheenjohtaja Esa Kalliokoski 11 Ruokailu 12 Juhlaohjelma alkaa Hartaus kirkkoherra Juha Karhulahti Heimo Linna Pentti Neuvonen Mieskuoro Leirikuoro laulaa ja runoja Yllätysohjelmaa Leirikahvit Aikaisempina vuosina leireillä olleita ohjaajia pyydetään osallistumaan perjantain juhlaan! ilmoittautumiset leirille Anja Hakala puh Kyytiä tarvitsevat ottakaa yhteys Anjaan! TerveTUloA leirille! PäihdekUNToUTUkSeeN hakeutuminen JYTA/ PerhoN AlUeellA Päihdekuntoutuksessa on ensisijaisena avohuollon tukitoimet. (Päihdehuoltolaki 6 ) Päihdehuollon alalla toimivien viranomaisten ja yhteisöjen on oltava keskenään yhteistyössä. (Päihdehuoltolaki 9 ) Ohjausta ja tietoa päihteisiin liittyvissä ongelmissa saa terveyskeskuksessa eri terveydenhuollon ammattilaisilta, työterveyshuollosta ja psykiatriselta sairaanhoitajalta sekä sosiaalitoimesta. Laitoskuntoutukseen tarvitaan aina kunnan maksusitoumus. JYTA- alueella toimiva päihdetyöntekijä tekee arvion kuntoutuksesta. Yhteydenotto kunnan sosiaalitoimen päihdeasioita hoitavaan viranhaltijaan. Alkuarvio asiakkaan kokonaiselämäntilanteesta ja ohjaus päihdetyön sosiaalityöntekijälle p JYTA - alueen päihdetyöntekijän vastaanotto Perhossa vastaanotto kuukauden 3. torstai. Asiakas itse, omainen tai toinen viranhaltija voi ottaa yhteyttä p Päihdetyöntekijän palvelut ovat asiakkaan tukemista, neuvomista ja ohjaamista eri sosiaali- ja terveydenhuollon palveluihin ja avohuollon tukitoimiin, joita annetaan avun, tuen ja hoidon tarpeen perusteella. Palveluja voi käyttää päihdeongelmainen itse sekä hänen läheisensä. Kunnan sosiaalitoimessa aikuissosiaalityön päihdeasioista vastaava viranhaltija tekee päätöksen laitoskuntoutuksesta. Kuntoutuksen omavastuuosuuden maksaa asiakas itse tai tarvittaessa siihen voi hakea toimeentulotukea. Viranhaltijan päätöksestä voi valittaa perusturvan johtokuntaan.

4 KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA TIEDOTTAA Perhon kunnassa aloitetaan yksityisen hoidon tuen kuntalisä kokeilu. Kuntalisää voi hakea jo seuraavalle päivähoidon toimintakaudelle; Kuntalisää maksetaan 18 vuotta täyttäneelle kokopäivähoidon (yli 25h/vko) tuottajalle Kelan maksaman yksityisen hoidon tuen lisäksi. Kuntalisän suuruus on 200e/lapsi/kk. Kotihoidon tuki ja yksityisen hoidon tuki ovat vaihtoehtoja kunnalliselle päivähoidolle. Määräaikaisella kokeilulla haetaan tietoa, miten tuki vaikuttaa perheiden tilanteisiin ja hoidon tarpeeseen. kelan YkSiTYiSeN hoidon TUki Lasten yksityisen hoidon tukea voi hakea perhe, jonka alle kouluikäistä lasta hoitaa perheen palkkaama hoitaja tai yksityinen päivähoidon tuottaja. Lasten yksityisen hoidon tukeen kuuluu hoitoraha sekä perheen tulojen perusteella hoitolisä. Molemmat maksetaan erikseen jokaisesta tukeen oikeuttavasta lapsesta. Yksityisen hoidon tuen saaminen edellyttää, että hoitaja ei kuulu lapsen kanssa samaan kotitalouteen on yksityishenkilö, jonka kanssa perhe on tehnyt vähintään 1 kuukauden työsopimuksen ja jonka kunta on hyväksynyt päivähoidon tuottajaksi tai on muu päivähoidon tuottaja (henkilö tai yhteisö), jonka kunta on hyväksynyt päivähoidon tuottajaksi. Yksityisen hoidon tuki on hoitoraha 171,40 e/kk/lapsi alennettu hoitoraha esikoululaiselle 63,06 e/kk/lapsi hoitolisä enintään 144,14 e/kk/lapsi. Hoitoraha ja -lisä maksetaan erikseen jokaisesta lapsesta, jolla on oikeus tukeen. Tuki voi olla enintään lapsen hoitomaksun suuruinen. Lisäksi kotikunta saattaa maksaa kuntalisää. Kela maksaa alennettua hoitorahaa, jos lapsi on kunnan tai peruskoulun esiopetuksessa, aloittaa koulun 6-vuotiaana tai jos lapsi kuuluu pidennetyn oppivelvollisuuden piiriin. Tällöin myös hoitolisä puolitetaan. Perhe TYÖNANTAJANA Kun palkkaat työsuhteisen hoitajan, sinun tulee työnantajana tehdä ennakonpidätys maksamastasi palkasta hoitajan verokortin mukaan. Lisäksi sinun tulee maksaa sosiaaliturvamaksu ja huolehtia lakisääteisistä vakuutusmaksuista, joita ovat työttömyysvakuutusmaksu, työeläkemaksu, tapaturmavakuutus ja ryhmähenkivakuutus. Sosiaaliturva- ja vakuutusmaksuista perhe huolehtii koko palkan osalta, myös Kelan maksamasta tuen osuudesta. (Lisätietoa Kelan sivuilta) Yksityinen päivähoito kuuluu varhaiskasvatukseen. Sen hyväksyy ja sitä valvoo varhaiskasvatusjohtaja. Perholinna - kirjasto Mäntymittarissa on myynnissä runsaasti poistokirjoja ja lehtiä. Lainaustiskiltä Amiraalisalista on ostettavissa perholaisia kirjoja, esim. Kokkolan pitäjän yläosan historia, Iloa ja elämyksiä Perhon Sotaveteraanien toiminnasta, Kotiseutuyhdistyksen lukemistoja; Metsäpeuranmaan retkeilykartta ym. Vuokrattavana frisbeegolf-kiekkoja 20 euron pantilla. Uudistunut 18-väyläinen pelirata on noin kilometrin päässä Paavonkallion maastossa. Kirjaston kesäaukioloajat: ma ti ke to pe Kirjasto/nuorisotalon 20-vuotisjuhla sunnuntaina 8. syyskuuta 2013 klo Hyvää kesää ja tervetuloa kirjastoon!

5 TEKNINEN TOIMISTO TIEDOTTAA YKSITYISTIEOSAKKAAT TieYkSikÖiNNiN PerUSTeeT Jokainen tieosakas on velvollinen osallistumaan tien rakentamiseen ja kunnossapitoon sen hyödyn mukaan, minkä tie kullekin tuottaa. kunnossapitoyksiköt Perustuu todelliseen tien käyttöön vuotuinen liikenteen kokonaispaino tieosakkaan käyttämä tien pituus korjauskertoimet Omistajan kaikille liikennelajeille lasketaan oma yksiköintirivi YkSikÖideN UUSiMiNeN Tehdään päätös tiekunnan kokouksessa yksikkölaskelman uusimisesta. Voi tehdä joko itse tai teettää ulkopuolisella. Tarvittavien tietojen kerääminen. Laskelman tekeminen Vahvistaminen tiekunnan kokouksessa. TiekUNNAT, huolehtikaa YkSikÖiNNiT AJAN TASAlle! Talviauraukset omavastuupoperusteet päätetään kesän aikana ja julkaistaan 6.8. ilmestyvässä Perholaisessa TOIMINTAKESKUS PERHON TOIMINTAKESKUKSEN MYYMÄLÄ AUKI KESÄKUUN. HEINÄKUUN VIETÄMME LOMAA. PIENTÄ LAHJATAVARAA MM. TYYNYLIINOJA, LAUDELIINOJA yms. AURINKOISIN HINNOIN! TERVETULOA! arkisin Jyväskyläntie 23 (vanha lääkärintalo) MieSTeN MAAkUNTASArJAN PESÄPALLO-OTTELU UrheilUkeNTällä keskiviikkona 3.7. klo 18.

6 TILAA NYT NOPEA JA LUOTETTAVA INTERNETYHTEYS Rakennamme kesän aikana valokuituverkkoa Hietaniementielle, keskustassa, Kokkonevan koulun alueella, teollisuusalueella ja Oksakoskella Jyväskyläntien varrella. Tee tilaussopimus ja ota heti yhteys. Näin tilaus ehtii suunnitelmiin ja pääsette mukaan huippunopeaan valokuituverkkoon jo ensi syksynä. Tilaussopimuksen saa osoitteesta tai Perhon kunnantoimistolta. Mikäli haluat lisätietoja valokuituyhteydestä, ota yhteys meihin heti puh. (06) , Marko Muhonen (06) Perhossa on jo mahdollista saada valokuitu seuraavilla alueilla: Keskusta, Sahinkoski, Pappilanniemi, Hiekanmäki, Keskusta Kiveläntie Oksakoski HUIPPUNOPEAN YHTEYDEN ETUJA - yhdellä yhteydellä saa laajan palvelutarjonnan - nopea yhteys tuo palvelut kotiin - päivittäiset asiat hoituvat helposti, vuorokauden ympäri - nopea yhteys lisää kiinteistön arvoa - hyvä yhteys on matkailuyrittäjän valttikortti - sujuva yhteys on kotitoimiston ykkösasia - hyvinvointi- ja terveyspalveluihin avautuu uusia mahdollisuuksia - etätyöskentely tehostuu ja koulutustarjonta laajenee - yrittäjien ja elinkeinonharjoittajien toimeentulo varmistuu - turva- ja valvontapalveluihin tulee uutta helppoutta ja luotettavuutta - palvelutarjonta lisää kunnan kilpailukykyä ja elinvoimaa TEHOKAS TIETOLIIKENNE EDELLYTTÄÄ VALOKUITUA

7 Perhon kotiseutumuseon 50-vuotisjuhla museolla su klo Tervehdyssanat Juhlaesitelmä Mirja Siironen, yhdistyksen puheenjohtaja Esfir Linna, projektitutkija, Keski-Suomen museo Musiikkiesityksiä ja yhteislaulua Vapaa sana Kahvitarjoilua Tervetuloa! Perhon kotiseutuyhdistys ry Perhon kotiseutumuseon kesätyöntekijät , lämpimästi tervetuloa museon 50-vuotisjuhlaan su klo museolle! Viitala Mika Hietaniemi Tanja Varvikko Anniina Pannula Tiina Lilja Riikka Kytölä Suvi Humalajoki Elina Koski Riitta Harsunen Heli Peltokangas Henna Korpiaho Emilia Palola Taina Puoliväli Ella Leväniemi Emilia Linna Risto Siironen Markku Laajala Elina Linna Esfir Fiskaali Minna Poranen Marjaana Harju Minna Rannila Mari Muhonen Tiina Luoma-aho Hanna kotiväet, välittäisittekö ystävällisesti kutsua eteenpäin! Perhon kotiseutuyhdistys ry Museon aukioloajat heinäkuussa 2013: ma suljettu pe Museotyöntekijä Ella Puoliväli ti la suljettu Muina aikoina yhteys puh ke su to leipä leviämmäks Perholaisten maa- ja metsätalousperinnettä Yhdistyksen viides kotiseutukirja myynnissä museolla, Keikkiäisessä, St1:llä ja kirjastossa. Kotiseutuyhdistys on mukana myös 5.7. kesälomalaisten päivä kirjastonmäellä -tapahtumassa ja 6.7. Suvimarkkinoilla Perhossa

8 R - Itella Oyj PERHOLAINEN 6/2013 Taideleiri Lisätietoja. p TaidenäyTTely Wanha maaseutu Peltokankaan työväentalolla 4.8. saakka ma pe klo suomalainen messu kirkossa To 4.7. klo 19 Lauluyhtye Pisara, Papillon-kuoro ja lauluryhmä Valo kesälomalaisten päivä kirjastonmäellä pe 5.7. klo Perholinna-kirjastossa Ajankohtaisia asioita ja kysymyksiin vastaamista Tietoiskuissa klo 11 ja 13 yritysneuvoja Mikko Hänninen (Perhon kunta), khra Juha Karhulahti (Perhon seurakunta), pj. Pekka Riihimäki (Perhon vapaa-aikaltk), kirjastonj. Mirja Siironen (Perhon kotiseutuyhdistys ja kirjasto) Perhostenkeräily-kisa koko päivän osallistuneiden kesken arvotaan palkintoja klo 18 Sinisiivessä Iloa maalaamisesta lasten kuvataidenäyttely Wanhat perholaiset valokuvat albumit katseltavissa Nuopparilla klo Leikkejä, kisoja ja pelejä lapsille ja nuorille. Arvontaa. Kahvi- ja mehutarjoilu. Janina Alangon tanssiryhmä esiintyy klo 16 ol kaunis kesäilta Tervetuloa mukaan laulamaan Perhon Musiikinystävien järjestämään yhteislaulutilaisuuteen kirjastonmäelle pe 5.7. klo perinteinen yöjuoksu pe 5.7. klo 21 Reitin pituus n. 6 km. keskustan kaava- ja pyöräteitä pitkin. Kolme parasta palkitaan, kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan polkupyörä. Ilmoittautuminen alkaa klo 20 urheilukentällä. Lisätietoja p suvimarkkinat la 6.7. klo 9 15 Urheilukenttä reuna-alueineen. Paikkavaraukset viim p Perinteistä markkinameininkiä myyntipisteineen Runonlausuntapiste alk. klo 11 Eino Leinon, runon ja suven päivän kunniaksi, lausujana mm. Erkko Klemola. Mieskuoro äänipäät konsertoi la 6.7. klo 13 Urheilukentällä Suvimarkkinoiden yhteydessä. kesäillan TanssiT seurojentalolla la 6.7. klo J. Kangas & Pilles Band PERHON KUNTATIEDOTE N:O 6/2013 Julkinen tiedote jaetaan kaikkiin talouksiin Jaetaan 25.6.

VAIHTOEHTOJA KUNNALLISEN PÄIVÄHOIDON LISÄKSI ALLE KOULUIKÄISTEN LASTEN HOIDON JÄRJESTÄMISEKSI VIHDISSÄ

VAIHTOEHTOJA KUNNALLISEN PÄIVÄHOIDON LISÄKSI ALLE KOULUIKÄISTEN LASTEN HOIDON JÄRJESTÄMISEKSI VIHDISSÄ VAIHTOEHTOJA KUNNALLISEN PÄIVÄHOIDON LISÄKSI ALLE KOULUIKÄISTEN LASTEN HOIDON JÄRJESTÄMISEKSI VIHDISSÄ 2 ERI VAIHTOEHDOT ALLE KOULUIKÄISEN LAPSEN HOIDON JÄRJESTÄMISEKSI VIHDISSÄ Kotihoidon tuki alle 3-vuotiaista

Lisätiedot

1.9.2012 VAIHTOEHTOJA KUNNALLISEN PÄIVÄHOIDON LISÄKSI ALLE KOULUIKÄISTEN LASTEN HOIDON JÄRJESTÄMISEKSI VIHDISSÄ

1.9.2012 VAIHTOEHTOJA KUNNALLISEN PÄIVÄHOIDON LISÄKSI ALLE KOULUIKÄISTEN LASTEN HOIDON JÄRJESTÄMISEKSI VIHDISSÄ 1.9.2012 VAIHTOEHTOJA KUNNALLISEN PÄIVÄHOIDON LISÄKSI ALLE KOULUIKÄISTEN LASTEN HOIDON JÄRJESTÄMISEKSI VIHDISSÄ ERI VAIHTOEHDOT ALLE KOULUIKÄISEN LAPSEN HOIDON JÄRJESTÄMISEKSI VIHDISSÄ Kotihoidon tuki

Lisätiedot

27.2.2009 VAIHTOEHTOJA KUNNALLISEN PÄIVÄHOIDON LISÄKSI ALLE KOULUIKÄISTEN LASTEN HOIDON JÄRJESTÄMISEKSI VIHDISSÄ

27.2.2009 VAIHTOEHTOJA KUNNALLISEN PÄIVÄHOIDON LISÄKSI ALLE KOULUIKÄISTEN LASTEN HOIDON JÄRJESTÄMISEKSI VIHDISSÄ 27.2.2009 VAIHTOEHTOJA KUNNALLISEN PÄIVÄHOIDON LISÄKSI ALLE KOULUIKÄISTEN LASTEN HOIDON JÄRJESTÄMISEKSI VIHDISSÄ ERI VAIHTOEHDOT ALLE KOULUIKÄISEN LAPSEN HOIDON JÄRJESTÄMISEKSI VIHDISSÄ Kotihoidon tuki

Lisätiedot

26.4.2013 VAIHTOEHTOJA KUNNALLISEN PÄIVÄHOIDON LISÄKSI ALLE KOULUIKÄISTEN LASTEN HOIDON JÄRJESTÄMISEKSI VIHDISSÄ

26.4.2013 VAIHTOEHTOJA KUNNALLISEN PÄIVÄHOIDON LISÄKSI ALLE KOULUIKÄISTEN LASTEN HOIDON JÄRJESTÄMISEKSI VIHDISSÄ 26.4.2013 VAIHTOEHTOJA KUNNALLISEN PÄIVÄHOIDON LISÄKSI ALLE KOULUIKÄISTEN LASTEN HOIDON JÄRJESTÄMISEKSI VIHDISSÄ ERI VAIHTOEHDOT ALLE KOULUIKÄISEN LAPSEN HOIDON JÄRJESTÄMISEKSI VIHDISSÄ Kotihoidon tuki

Lisätiedot

Jytan lääkärinvastaanottojen toiminta kesällä 2014

Jytan lääkärinvastaanottojen toiminta kesällä 2014 1(5) PERUSPALVELULIIKELAITOS JYTAN KESÄAJAN 2014 TOIMINTA Tietoja vastaanottojen toiminnasta, toimipisteiden sulkemisista, vuosilomista. Tiedotetta päivitetään tarvittaessa, viimeksi päivitetty 19.6.14.

Lisätiedot

Hyvä Isokyröläinen! Perusterveydenhuollon palvelut Isonkyrön kunnan asukkaille tuottaa ja järjestää yhteistoimintasopimuksen

Hyvä Isokyröläinen! Perusterveydenhuollon palvelut Isonkyrön kunnan asukkaille tuottaa ja järjestää yhteistoimintasopimuksen PÄIVITETTY 2016 Hyvä Isokyröläinen! Perusterveydenhuollon palvelut Isonkyrön kunnan asukkaille tuottaa ja järjestää yhteistoimintasopimuksen perusteella Seinäjoen kaupunki. Tässä esitteessä kerrotaan järjestettävien

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuistokeskuksen Lähitorilla heinäkuu 2017

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuistokeskuksen Lähitorilla heinäkuu 2017 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuistokeskuksen Lähitorilla heinäkuu 2017 Lauantai 1.7. 12.00-13.00 Iloa musiikista Ohjaajana Marjatta Aarne Sunnuntai 2.7. Maanantai 3.7. 9.30 10.15 Voimaa ja tasapainoa ryhmä

Lisätiedot

KAUPUNKITIEDOTE 12/2015

KAUPUNKITIEDOTE 12/2015 KAUPUNKITIEDOTE 12/2015 Itsenäinen Suomi täyttää 100 vuotta vuonna 2017. Edessä on sukupolviemme merkittävin juhlavuosi. Juhlavuoden pääteema on Yhdessä. Kaikissa Suomi 100 -juhlavuotta koskevissa kysymyksissä

Lisätiedot

Perholainen. Perhon kunta kiittää. kuntalaisia, yhteistyökumppaneita, luottamushenkilöitä ja kunnan työntekijöitä kuluneesta vuodesta!

Perholainen. Perhon kunta kiittää. kuntalaisia, yhteistyökumppaneita, luottamushenkilöitä ja kunnan työntekijöitä kuluneesta vuodesta! Perholainen Kuntatiedote 12/2018 Tässä numerossa mm. Jouluntoivotus 1 Itsenäisyyspäiväjuhla 2 Vuokrattavana 3 Jouluretki Pietarsaareen 4 Yritykset ja yhteisöt 5 Ice skating Tour 2018 6 EVS - esittely 7

Lisätiedot

PISPAN PALVELUKESKUKSESSA tapahtuu marraskuulla 2017

PISPAN PALVELUKESKUKSESSA tapahtuu marraskuulla 2017 PISPAN PALVELUKESKUKSESSA tapahtuu marraskuulla 2017 30.10. maanantai klo 12.30 Yhteislaulua; Jorma Peltola & Hannu Hiironmäki klo 14 Asiakasohjaajan info- ja keskustelutilaisuus ryhmätilassa 31.10. tiistai

Lisätiedot

Perholainen. Kuntatiedote 5/2012 KOULULAISTEN AAMU- JA ILTAPÄIVÄTOIMINTA KASE YRITYSPALVELU TIEDOTTAA UUSIA TYÖNTEKIJÖITÄ

Perholainen. Kuntatiedote 5/2012 KOULULAISTEN AAMU- JA ILTAPÄIVÄTOIMINTA KASE YRITYSPALVELU TIEDOTTAA UUSIA TYÖNTEKIJÖITÄ Perholainen Kuntatiedote 5/2012 Tässä numerossa: Koululaisten toimintaa 1 Uusia työntekijöitä 1 Kunnanvirasto suljettu 1 Kase Yrityspalvelu 1 Terveyskeskus tiedottaa 2 Maataloustoimisto tiedottaa 4 Tekninen

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE LOKAKUU 2016

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE LOKAKUU 2016 1 PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE LOKAKUU 2016 Sisältö: Seuraava kuntatiedote... 1 Valtuuston kokous... 1 Viemärilaitoksen päivystys... 1 Avoin luento/ Pääasia muistista... 1 MTK-Pyhäntä tiedottaa... 1 Eläkeliitto

Lisätiedot

HIRVENLIHAHUUTOKAUPPA

HIRVENLIHAHUUTOKAUPPA Halsuan kuntatiedote vko 46 / 2018 Seuraavaan ilmoitukset to 22.11.2018 klo 12 mennessä osoitteella kuntatiedote@halsua.fi ilmoitushinta 6,15 /cm ja 92,25 /sivu sis. alv 24 % (hinnat koskevat A4-kokoista

Lisätiedot

Terveysasemien toimistot ovat avoinna normaalisti klo 8.00-15.00. Yhteystiedot liitteessä 1.

Terveysasemien toimistot ovat avoinna normaalisti klo 8.00-15.00. Yhteystiedot liitteessä 1. TERVEYSKESKUKSEN TOIMINTA KESÄLLÄ 2008 Hämeenlinnan kaupungissa, Hauholla, Parolassa, Kalvolassa ja Rengossa terveysasemat ovat auki koko kesän. Pappilanniemen terveysasema on suljettu 23.6.- 3.8.2008.

Lisätiedot

Perholainen. Kuntatiedote 5/2013 PUUTARHAKOTILOIDEN HARVENTAMINEN KUNNANVIRASTO SULJETTU 1.-28.7.2013

Perholainen. Kuntatiedote 5/2013 PUUTARHAKOTILOIDEN HARVENTAMINEN KUNNANVIRASTO SULJETTU 1.-28.7.2013 Perholainen Kuntatiedote 5/2013 Tässä numerossa: Kunnanvirasto suljettu 1 Puutarhakotilot 1 Ruunakankaan käyttö 1 Maataloustoimi tiedottaa 2 Terveyskeskus tiedottaa 3 KAMUksi-kansanmusiikkia 3 As Oy Perhonjokiranta

Lisätiedot

VAIHTOEHTOJA KUNNALLISEN PÄIVÄHOIDON LISÄKSI ALLE KOULUIKÄISTEN LASTEN HOIDON JÄRJESTÄMISEKSI VIHDISSÄ

VAIHTOEHTOJA KUNNALLISEN PÄIVÄHOIDON LISÄKSI ALLE KOULUIKÄISTEN LASTEN HOIDON JÄRJESTÄMISEKSI VIHDISSÄ VAIHTOEHTOJA KUNNALLISEN PÄIVÄHOIDON LISÄKSI ALLE KOULUIKÄISTEN LASTEN HOIDON JÄRJESTÄMISEKSI VIHDISSÄ ERI VAIHTOEHDOT ALLE KOULUIKÄISEN LAPSEN HOIDON JÄRJESTÄMISEKSI VIHDISSÄ Kotihoidon tuki alle 3-vuotiaista

Lisätiedot

27.2.2009 VAIHTOEHTOJA KUNNALLISEN PÄIVÄHOIDON LISÄKSI ALLE KOULUIKÄISTEN LASTEN HOIDON JÄRJESTÄMISEKSI VIHDISSÄ

27.2.2009 VAIHTOEHTOJA KUNNALLISEN PÄIVÄHOIDON LISÄKSI ALLE KOULUIKÄISTEN LASTEN HOIDON JÄRJESTÄMISEKSI VIHDISSÄ 27.2.2009 VAIHTOEHTOJA KUNNALLISEN PÄIVÄHOIDON LISÄKSI ALLE KOULUIKÄISTEN LASTEN HOIDON JÄRJESTÄMISEKSI VIHDISSÄ ERI VAIHTOEHDOT ALLE KOULUIKÄISEN LAPSEN HOIDON JÄRJESTÄMISEKSI VIHDISSÄ Kotihoidon tuki

Lisätiedot

TAATALAN PALVELUKESKUKSEN LOKAKUUN KUUKAUSIOHJELMA

TAATALAN PALVELUKESKUKSEN LOKAKUUN KUUKAUSIOHJELMA TAATALAN PALVELUKESKUKSEN LOKAKUUN KUUKAUSIOHJELMA TERVETULOA MUKAAN! Taatalan palvelukeskuksen harrastusryhmät ja kulttuuriohjelmat ovat kaikille avoimia. Ryhmät ja tapahtumat ovat pääsääntöisesti maksuttomia.

Lisätiedot

PISPAN PALVELUKESKUKSESSA tapahtuu tammikuulla 2018

PISPAN PALVELUKESKUKSESSA tapahtuu tammikuulla 2018 PISPAN PALVELUKESKUKSESSA tapahtuu tammikuulla 2018 1.1. maanantai Ravintola suljettu 2.1. tiistai 3.1. keskiviikko klo 12 14 Maestro-Karaoke, Sarin johdolla 4.1. torstai 5.1. perjantai klo 10.30 Kenkäesittely

Lisätiedot

TIEYKSIKÖINTI. Teuvo Taura 1.3.2016

TIEYKSIKÖINTI. Teuvo Taura 1.3.2016 TIEYKSIKÖINTI Teuvo Taura 1.3.2016 Tieyksiköinnin perusteet Jokainen tieosakas on velvollinen osallistumaan tien rakentamiseen ja kunnossapitoon sen hyödyn mukaan, minkä tie kullekin tuottaa. Tieyksiköt

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla joulukuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla joulukuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla joulukuu 2018 Lauantai 1.12. 12.00-13.00 Iloa musiikista Ohjaajana Marjatta Aarne Sunnuntai 2.12. 16.00-19.00 Aava Iranilaisten naisten liikunta- ja vertaistukiryhmä

Lisätiedot

PERHON KUNTA PÖYTÄKIRJA 11/

PERHON KUNTA PÖYTÄKIRJA 11/ PERHON KUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2016 122 AIKA 30.11.2016 klo 18:00-19:25 PAIKKA Kunnanvirasto, Haanensali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 75 SOSIAALI- JA TERVEYSTOIMEN KUUKAUSIRAPORTTI AJALTA 1.1.-31.10.2016

Lisätiedot

******************************************************************************** Huom! Uusi vertaisryhmä käynnistyy.

******************************************************************************** Huom! Uusi vertaisryhmä käynnistyy. ELOKUU TAPAHTUMAT: To 6.8. Klo 11.00-14.30.Virkistyspäivä Pyhännän Ahvenjärvellä. Mukana Anne Happo, Muistiluotsista. Lähtö Haapaveden toimiston pihalta klo 9.00. Mahdollisuus on nousta matkan varrelta

Lisätiedot

PERHON KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/ Otsikko Sivu 71 SOSIAALIOHJAAJAN VIRKANIMIKEMUUTOS 109

PERHON KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/ Otsikko Sivu 71 SOSIAALIOHJAAJAN VIRKANIMIKEMUUTOS 109 PERHON KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2016 107 AIKA 12.10.2016 klo 09:00-09:15 PAIKKA Kunnanvirasto, Haanensali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 71 SOSIAALIOHJAAJAN VIRKANIMIKEMUUTOS 109 PERHON KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2016

Lisätiedot

Sääntömääräinen syyskokous

Sääntömääräinen syyskokous Sääntömääräinen syyskokous Aika: 28.11.2009 klo 9.00 Paikka: Läsnä: Luontokapinetti Kopan koulu Jorma Kaarto (Viikkolehti), Päivi Erävesi, Ulla Helmisaari, Jari Helmisaari, Arimo Helmisaari, Timo Hämäläinen,

Lisätiedot

Perholainen. SUOMI 95 v ITSENÄISYYSPÄIVÄJUHLA PERHOSSA 6.12 2012. Kuntatiedote 9/2012 PERHON APTEEKKI ON MUUTTANUT

Perholainen. SUOMI 95 v ITSENÄISYYSPÄIVÄJUHLA PERHOSSA 6.12 2012. Kuntatiedote 9/2012 PERHON APTEEKKI ON MUUTTANUT Perholainen Kuntatiedote 9/2012 Tässä numerossa: Itsenäisyyspäiväjuhla 1 Kunta tiedottaa 1 KaseNet valokuitu! 2 Terveyskeskus tiedottaa 3 Maataloustoimi tiedottaa 4 Vapaa-aikatoimi tiedottaa 6 Peltokangas-kirja

Lisätiedot

KOTIHOIDON YHTEYSTIEDOT

KOTIHOIDON YHTEYSTIEDOT L I I T E KOTIHOIDON YHTEYSTIEDOT A S K A I N E N - L E M U - M A S K U - M E R I M A S K U - M Y N Ä M Ä K I - N A A N T A L I - N O U S I A I N E N - R Y M Ä T T Y L Ä - R U S K O - V A H T O - V E L

Lisätiedot

Perholainen. Kuntatiedote 6/2017 PERHON KUNTA VAHVISTAA VUONNA 2017 JÄÄKIEKKOHAR- RASTUKSEN EDELLYTYKSIÄ KUNNASSA INVESTOIMALLA TEKOJÄÄHÄN

Perholainen. Kuntatiedote 6/2017 PERHON KUNTA VAHVISTAA VUONNA 2017 JÄÄKIEKKOHAR- RASTUKSEN EDELLYTYKSIÄ KUNNASSA INVESTOIMALLA TEKOJÄÄHÄN Perholainen Kuntatiedote 6/2017 Tässä numerossa: Talkookutsu 1 Sydänyhdistys ry. 1 Vapaa-aikatoimi tiedottaa 2 Lukion kevät- ja YO-juhla 5 Perhon Soite-asema tiedottaa 5 Kokkotyö-säätiö 6 Työplus tiedottaa

Lisätiedot

Perholainen. Kuntatiedote 7/2018 ETSINTÄKUULUTUS

Perholainen. Kuntatiedote 7/2018 ETSINTÄKUULUTUS Perholainen Kuntatiedote 7/2018 Tässä numerossa mm. Etsintäkuulutus 1 Perho-päivä 2 Yöjuoksu 3 Tanssit 4 Tour de Perho 5 Yönuoppari 6 KELA tiedottaa 7 SOITE tiedottaa 8 Vesi- ja viemärilaitos tiedottaa

Lisätiedot

Selvitys valtuustoaloitteeseen koskien yksityisen perhepäivähoitajien tukea

Selvitys valtuustoaloitteeseen koskien yksityisen perhepäivähoitajien tukea Liite 23 Opetus- ja kasvatusltk 27.11.2014 Selvitys valtuustoaloitteeseen koskien yksityisen perhepäivähoitajien tukea Kuntaliitto (Lahtinen & Selkee) on vuonna 2014 tehnyt selvityksen varhaiskasvatuksen

Lisätiedot

PISPAN PALVELUKESKUKSESSA tapahtuu lokakuulla 2018

PISPAN PALVELUKESKUKSESSA tapahtuu lokakuulla 2018 PISPAN PALVELUKESKUKSESSA tapahtuu lokakuulla 2018 1.10. maanantai klo 10 Paprus korttitarvikemyyntiä askartelutilassa klo 12 Maestro -karaoke 2.10. tiistai klo 10 Seniorikerho klo 10 Ikääntymismuutokset

Lisätiedot

Keinupuistokeskuksen Syyskuu

Keinupuistokeskuksen Syyskuu Torstai 1.9. Koko päivän Keinupuistokeskuksen Syyskuu Tule tutustumaan Kanervan ryhmiin ja TOIVO -Mummusikaalin tekoon 10.15-11.00 Yhteislaulua, ravintolasalissa 10.00-12.00 Lähitorin fysioterapeutin vastaanotto

Lisätiedot

A P U A VÄ K I VA LTA A N

A P U A VÄ K I VA LTA A N Ensiapu Annitädintie Vanhankylänniemessä Ajanvaraus: 09-2719 3360 Hyvinkään sairaalan päivystys (klo 22-08): 019-4587 5700 Hätätapauksessa 112 Kerro, kuuntele, välitä. Me autamme sinua. Löydät yhteystietomme

Lisätiedot

Palveluseteliselvitys koskien Vihdin yksityistä päiväkotihoitoa

Palveluseteliselvitys koskien Vihdin yksityistä päiväkotihoitoa Palveluseteliselvitys koskien Vihdin yksityistä päiväkotihoitoa Yksityisen hoidon tuki Lapsen hoidon järjestämiseksi vanhemman tai muun huoltajan osoittamalle hoidon tuottajalle suoritettavaa tukea. Tuottaja

Lisätiedot

PERUSTURVAOSASTON ALAISTEN TOIMINTOJEN KÄYTTÖSUUNNITELMAT VUODELLE 2019

PERUSTURVAOSASTON ALAISTEN TOIMINTOJEN KÄYTTÖSUUNNITELMAT VUODELLE 2019 PERUSTURVAOSASTON ALAISTEN TOIMINTOJEN KÄYTTÖSUUNNITELMAT VUODELLE 2019 Perusturvan hallinto Hyvinvointilautakunta vahvistaa sitovat käyttösuunnitelmat tulosyksikkö I-tasolla. Perusturvajohtaja, johtava

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla kesäkuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla kesäkuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla kesäkuu 2018 Perjantai 1.6. 13.15-14.15 KEINUPUISTON KEVÄTJUHLA, Juhlitaan kesää ja aurinkoa yhdessä! Kevätjuhlassa jaetaan henkilökunnalle todistukset kuluneesta

Lisätiedot

AUTTAVAT TAHOT TORNIO

AUTTAVAT TAHOT TORNIO AUTTAVAT TAHOT TORNIO L-PKS 016-243111 TERVEYSKESKUS/NEUVOLAT 016-43211 -päivystysvastaanotto klo 8-22 016-432814 PSYKIATRIAN POLIKLINIKKA 016-432921 KRIISIKESKUS TURVAPOIJU 016-257403 PERHENEUVOLA 016-432471

Lisätiedot

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Arimo Helmisaari. Kokouksen sihteeriksi valittiin Tapio Rastas.

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Arimo Helmisaari. Kokouksen sihteeriksi valittiin Tapio Rastas. Hallituksen kokous Aika: 27.11.2009 klo 18.00 Paikka: Yläneen kirjasto Läsnä: [x] Päivi Erävesi, [x] Arimo Helmisaari [ ] Timo Hämäläinen [x] Elisa Niittymaa [x] Pertti Peltola [x] Tiina Pihajoki [x] Heimo

Lisätiedot

PERHOLAINEN 3/2017. Kuntavaalit toimitetaan sunnuntaina klo 9:00-20:00 Perhon kunnanvirastolla, Haanensalissa, Keskustie 2.

PERHOLAINEN 3/2017. Kuntavaalit toimitetaan sunnuntaina klo 9:00-20:00 Perhon kunnanvirastolla, Haanensalissa, Keskustie 2. Perholainen Kuntatiedote 3/2017 KUNTAVAALIT 2017 Kuntavaalit toimitetaan sunnuntaina 9.4.2017 klo 9:00-20:00 Perhon kunnanvirastolla, Haanensalissa, Keskustie 2. Äänioikeutettu saa äänestää vaalipäivänä

Lisätiedot

Siviiliseurojen ampumaratavuorot Hälvälä 2014 (1.4.2014-31.10.2014)

Siviiliseurojen ampumaratavuorot Hälvälä 2014 (1.4.2014-31.10.2014) Siviiliseurojen ampumaratavuorot Hälvälä 2014 (1.4.2014-31.10.2014) Ampumisen edellytyksenä on: - Ilmoittautuminen ja kirjautuminen tauluvarastolla ennen ammuntaa. - Ammunnan jälkeen ammuttujen laukausten

Lisätiedot

Perholainen. Kuntatiedote 1/2013. Perhon kunnanvaltuuston päätös luottamushenkilöpaikoista 21.1.2013. Kunnanvirasto suljettu 25.2.-1.3.

Perholainen. Kuntatiedote 1/2013. Perhon kunnanvaltuuston päätös luottamushenkilöpaikoista 21.1.2013. Kunnanvirasto suljettu 25.2.-1.3. Perholainen Kuntatiedote 1/2013 tässä numerossa: Luottamushenkilöpaikat 1 Puhelinluettelo 3 Maataloustoimi tiedottaa 5 Ajankohtaista 8 MUKAVIA LUKUHETKIÄ! MUISTA TALLETTAA PUHELINLUETTELO Kunnanvirasto

Lisätiedot

Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016

Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016 Hyvää kesää toivottaa; Vapaaaikatoimi Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016 Ohjattua leikkikenttätoimintaa 6.-30.06.2016 Kielosaari klo 13-16, Vanhatie 73 Saaren koulu klo 10-13, Koulutie 9

Lisätiedot

Keskiviikkona 14.11.2012 klo 12:00-15:30 Keskiviikkona 21.11.2012 klo 12:00-15:30 Keskiviikkona 12.12.2012 klo 12:00-15:30

Keskiviikkona 14.11.2012 klo 12:00-15:30 Keskiviikkona 21.11.2012 klo 12:00-15:30 Keskiviikkona 12.12.2012 klo 12:00-15:30 Perholainen Kuntatiedote 8/2012 Tässä numerossa: Terveyskeskus tiedottaa 1 Kysely 2 Tekninen toimisto tiedottaa 2 Valokuitu kotiin! 3 Kuulutus 4 Työpaja tiedottaa 5 5-vuotiaiden yhteissynttärit 5 Mielenterveysviikon

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2017

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2017 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2017 Tiistai 1.8. 13.30-15.00 Filmikammari, katsotaan yhdessä elokuvaa lähitorin olohuoneessa Keskiviikko 2.8. Torstai 3.8. 12.45-13.30 Yhteislaulua ryhmäkodissa

Lisätiedot

Valtakunnallista kehitysvammaisten teemaviikkoa vietetään

Valtakunnallista kehitysvammaisten teemaviikkoa vietetään Kaikille ihmisoikeudet täysimääräisesti ja yhdenvertaisesti. Valtakunnallista kehitysvammaisten teemaviikkoa vietetään 1. - 7.12.2016. www.kvtl.fi/fi/kehitysvammaisten-viikko/ Luovuus ja herkkyys -taidenäyttely

Lisätiedot

PERUSTURVAOSASTON ALAISTEN TOIMINTOJEN KÄYTTÖSUUNNITELMAT VUODELLE 2018

PERUSTURVAOSASTON ALAISTEN TOIMINTOJEN KÄYTTÖSUUNNITELMAT VUODELLE 2018 PERUSTURVAOSASTON ALAISTEN TOIMINTOJEN KÄYTTÖSUUNNITELMAT VUODELLE 2018 Perusturvan hallinto Hyvinvointilautakunta vahvistaa sitovat käyttösuunnitelmat tulosyksikkö I-tasolla. Perusturvajohtaja, johtava

Lisätiedot

Pelipilotin kehittäjäverkosto Kokkola Vaasa Keski-Pohjanmaa

Pelipilotin kehittäjäverkosto Kokkola Vaasa Keski-Pohjanmaa Pelipilotin kehittäjäverkosto Kokkola Vaasa Keski-Pohjanmaa Alue Asukasluku 31.12 2011 Kokkola 46 585 Keski-Pohjanmaa 68 484 Välimatkat 109 km maakunnan sisällä Kokkolasta Vaasaan 124 km Vaasan kaupunki

Lisätiedot

Polvijärven päivähoito tarjoaa monipuoliset varhaiskasvatuspalvelut

Polvijärven päivähoito tarjoaa monipuoliset varhaiskasvatuspalvelut Polvijärven päivähoito tarjoaa monipuoliset varhaiskasvatuspalvelut Varhaiskasvatuspalvelumme tarjotaan Kirkonkylällä päiväkoti Peukaloisessa sekä Rukkitien ryhmäperhepäiväkodissa. Sotkumassa toimivat

Lisätiedot

Turun NNKY. Kevät Vuod e n t u n n us: Sinä osoita t minulle elämän tien. Ps 16 : 1 1 a. Juliana Laurila

Turun NNKY. Kevät Vuod e n t u n n us: Sinä osoita t minulle elämän tien. Ps 16 : 1 1 a. Juliana Laurila Turun NNKY Kevät 2019 Juliana Laurila Vuod e n t u n n us: Sinä osoita t minulle elämän tien. Ps 16 : 1 1 a Puheenjohtajan tervehdys Hei, Kädessäsi on Turun NNKY:n kevätviesti, jonka myötä toivotamme Sinut

Lisätiedot

NÄIN HAEN KUNNALLISTA PÄIVÄHOITOPAIKKAA

NÄIN HAEN KUNNALLISTA PÄIVÄHOITOPAIKKAA Reisjärvi NÄIN HAEN KUNNALLISTA PÄIVÄHOITOPAIKKAA (päivitetty 24.2.2016) KUNNALLISEN PÄIVÄHOIDON VAIHTOEHDOT Alle kouluikäisen lapsen vanhemmilla on vanhempainrahakauden päätyttyä mahdollisuus valita lapsen

Lisätiedot

POWER PARKIIN TÖYSÄN 4H-YHDISTYS. 4H-yhdistyksen kautta saatavana kotipalveluapua siivouksiin. Lasten Lauluilta. Leikkipuistoon! Leikkipuistoon!

POWER PARKIIN TÖYSÄN 4H-YHDISTYS. 4H-yhdistyksen kautta saatavana kotipalveluapua siivouksiin. Lasten Lauluilta. Leikkipuistoon! Leikkipuistoon! Nro 6/2013 TÖYSÄN 4H-YHDISTYS Kotisivumme ovat uudistuneet. Osoitteesta www.toysa.4h.fi löydät tietoa 4H tapahtumista, kerhoista, kotipalvelusta ym. Meidät löydät myöskin Facebookista > Töysän NeljäHoo.

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2018 Keskiviikko 1.8. 13.30-14.30 Puistokonsertti: Lauluryhmä Urhot Laulu kuuluu kaikille, niin myös edelleen tälle seitsenmiehiselle porukalle. Urhoja

Lisätiedot

Hyvä Isokyröläinen! Perusterveydenhuollon palvelut Isonkyrön kunnan asukkaille tuottaa ja järjestää yhteistoimintasopimuksen

Hyvä Isokyröläinen! Perusterveydenhuollon palvelut Isonkyrön kunnan asukkaille tuottaa ja järjestää yhteistoimintasopimuksen PÄIVITETTY 2017 Hyvä Isokyröläinen! Perusterveydenhuollon palvelut Isonkyrön kunnan asukkaille tuottaa ja järjestää yhteistoimintasopimuksen perusteella Seinäjoen kaupunki. Tässä esitteessä kerrotaan järjestettävien

Lisätiedot

HAULIKKOJAOSTO HARJOITUSAJAT HAULIKKOJAOSTO 2016

HAULIKKOJAOSTO HARJOITUSAJAT HAULIKKOJAOSTO 2016 HAULIKKOJAOSTO 2016 HAULIKKOJAOSTO Pj Risto Väyrynen 040 5166 045 Siht. + nettisivut Päivi Laine 040 8472 411 paiv.lain@gmail.com Rah.hoit./Amp.koulu Matti Kokkonen 040 5511 544 Ratavastaava Markku Kokkonen

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla tammikuu 2019

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla tammikuu 2019 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla tammikuu 2019 Seuraava Yhdessä vireä arki -kehittämisiltapäivä on 6.2.2019 klo 13.30 Tule mukaan suunnitelmaan ja toteuttamaan Keinupuiston lähitoria! Tiistai

Lisätiedot

Syksyn muut muksukirjastopäivät ke 9.9. 7.10. 4.11. 2.12. Merkkaa kalenteriin.

Syksyn muut muksukirjastopäivät ke 9.9. 7.10. 4.11. 2.12. Merkkaa kalenteriin. KOKKOLAN KAUPUNKI TIEDOTTAA Lohtajalainen - Lohtajan aluetoimiston tiedotuslehti 7/2015 9.8.2015 Kokkolan kaupungin Lohtajan aluetoimisto os. Lokaniituntie 1, 68230 Lohtaja Avoinna ma pe, klo 9 11 ja 12

Lisätiedot

Huom! Kirjaston laajennetut aukioloajat eduskuntavaalien ennakkoäänestyksen aikana :

Huom! Kirjaston laajennetut aukioloajat eduskuntavaalien ennakkoäänestyksen aikana : KOKKOLAN KAUPUNKI TIEDOTTAA Lohtajalainen - Lohtajan aluetoimiston tiedotuslehti 3/2019 20.3.2019 Kokkolan kaupungin Lohtajan aluetoimisto Metsäpellontie 2, 68230 LOHTAJA puh. 06-828 9111 Digiopastusta

Lisätiedot

Muutokset Keravan kaupungin toimipisteiden aukioloajoissa kesällä

Muutokset Keravan kaupungin toimipisteiden aukioloajoissa kesällä Muutokset Keravan kaupungin toimipisteiden aukioloajoissa kesällä Osa Keravan kaupungin palveluista toimii poikkeavilla aukioloajoilla kesällä 2019. Periaatteena on, että asiakaspalvelu hoidetaan päivystysjärjestelmin

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuistokeskuksen Lähitorilla kesäkuu 2017

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuistokeskuksen Lähitorilla kesäkuu 2017 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuistokeskuksen Lähitorilla kesäkuu 2017 Torstai 1.6. 10.00-12.00 Lähitorin fysioterapeutin vastaanotto ajanvarauksella TOIVO-yhteisötaide: 10.15-11.00 Yhteislaulua ravintolasalissa

Lisätiedot

MIELENTERVEYS- JA PÄIHDEPALVELUT

MIELENTERVEYS- JA PÄIHDEPALVELUT MIELENTERVEYS- JA PÄIHDEPALVELUT Mielenterveys- ja päihde SAStyöryhmä Puheenjohtaja 0400 447 633 Terveyskeskus Päivystysajanvaraus ma-su 8-22 (06) 2413 3200 Terveyskeskus Ei-kiireellinen ajanvaraus ma-pe

Lisätiedot

Perholainen. Kuntatiedote 2/2016. Pattijoen Urheilijat Alajärven Ankkurit

Perholainen. Kuntatiedote 2/2016. Pattijoen Urheilijat Alajärven Ankkurit Perholainen Kuntatiedote 2/2016 Kase Yrityspalvelu tiedottaa: Luxdent OY:n avoimet ovet 29.4 klo 15-18 Ajanvaraus hammaslääkärin vastaanotolle 15.4 alkaen www.luxdent.fi tai puh. 0406212666. Osoite: Jyväskyläntie

Lisätiedot

VANHEMMAN IHMISEN SOSIAALI- JA TERVEYSPALVELU- MAKSUT

VANHEMMAN IHMISEN SOSIAALI- JA TERVEYSPALVELU- MAKSUT VANHEMMAN IHMISEN SOSIAALI- JA TERVEYSPALVELU- MAKSUT KESÄKUU 2006 JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI Sosiaali- ja terveyspalvelukeskus 2 HAKEMISTO A sivu Apuvälineet 3 F Fysioterapia 3 H Hoitotarvikkeet 3 K Kotihoidon

Lisätiedot

Toimintaa toukokuussa 2019

Toimintaa toukokuussa 2019 Toimintaa toukokuussa 2019 TOUKOKUU 2019 JUMALANPALVELUKSET: su 5.5. klo. 10.00 su 12.5. klo. 10.00 su 19.5. klo. 10.00 su 19.5. klo. 10.00 su 26.5. klo. 10.00 to 30.5. klo. 10.00 pe 31.5. klo. 9.00 pe

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE KESÄKUU 2011

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE KESÄKUU 2011 SISÄLTÖ Valtuuston kokous. 1 Löydetty silmälasit. 1 Kirpputoritapahtuma.. 1 Sosiaali ja terveyspiiri Helmen kesätiedote. 1 5 Sivistysosasto tiedottaa.. 5 Kirjasto avoinna 1.6. 31.8.2011. 6 Taidenäyttely..

Lisätiedot

ISONKYRÖN LAPSIPERHEIDEN TOIMINTAKALENTERI, KESÄKUU 2016

ISONKYRÖN LAPSIPERHEIDEN TOIMINTAKALENTERI, KESÄKUU 2016 ISONKYRÖN LAPSIPERHEIDEN TOIMINTAKALENTERI, KESÄKUU 2016 6.6. maanantai 7.6. tiistai 8.6. keskiviikko 9.6. torstai 10.6. perjantai Seurakunnan Kesäkerhot arkisin ma-pe 6.6.-17.6. Pappilassa Pienten Isojen

Lisätiedot

Sosiaali- ja terveyspalvelut 1.1. 31.12.2014 JUUPAJOEN KUNTA

Sosiaali- ja terveyspalvelut 1.1. 31.12.2014 JUUPAJOEN KUNTA Sosiaali- ja terveyspalvelut 1.1. 31.12.2014 JUUPAJOEN KUNTA Pihlajalinna Oy tuottaa juupa jokelaisille 1.1.2014 alkaen perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon palvelut lukuun ottamatta Juupajoen kunnan

Lisätiedot

EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU

EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU Kulttuurikaverin kanssa voit lähteä niin konserttiin kuin pesäpallo-otteluunkin! Eurajoen kulttuuritoimi Eurajoen sosiaalitoimi Kulttuurikaverin tilaaminen on helppoa:

Lisätiedot

Kylien Salo, Terveyspalvelujen palveluverkko

Kylien Salo, Terveyspalvelujen palveluverkko Kylien Salo, Terveyspalvelujen palveluverkko Työpaja 16.4.2015 Hankekoordinaattori, kyläasiamies Henrik Hausen, Salon kaupunki Kylien Salo -kehittämishanke Kylätoimijoiden aktivointi ja neuvonta Tiedotus:

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla lokakuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla lokakuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla lokakuu 2018 Maanantai 1.10. 9.30 10.15 Voimaa ja tasapainoa ryhmä TÄYNNÄ ohjaajana Hanna Nikander 10.30-11.15 Voimaa ja tasapainoa ryhmä TÄYNNÄ ohjaajana Hanna

Lisätiedot

Perholainen. Perhon kuntaan valitaan 19 valtuutettua sunnuntaina Ehdokashakemus valitsijayhdistyksen ja puolueen ehdokaslistan

Perholainen. Perhon kuntaan valitaan 19 valtuutettua sunnuntaina Ehdokashakemus valitsijayhdistyksen ja puolueen ehdokaslistan Perholainen Kuntatiedote 2/2017 Tässä numerossa: Kuntavaalit 2017 1 Tapahtumakalenteri 1 Kouluitilojen iltakäyttö 1 Kunnanhallitus ilmoittaa 2 Mll Perho laskiaisrieha 2 Soite tiedottaa 3 Jalmiinakodin

Lisätiedot

JÄRVI-POHJANMAAN TERVEYSKESKUS/ JÄRVISEUDUN SAIRAALAN TOIMIPISTE, VIMPELI

JÄRVI-POHJANMAAN TERVEYSKESKUS/ JÄRVISEUDUN SAIRAALAN TOIMIPISTE, VIMPELI JÄRVI-POHJANMAAN TERVEYSKESKUS/ JÄRVISEUDUN SAIRAALAN TOIMIPISTE, VIMPELI Vimpelin kunnan omistamassa, Järvi-Pohjanmaan terveyskeskuksen ylläpitämässä, Järviseudun sairaalan toimipisteessä on kaksi psykiatrista

Lisätiedot

Kaukaharjukeskuksen kesäkuun ohjelmia

Kaukaharjukeskuksen kesäkuun ohjelmia Maanantai 30.5 14 15 Nääsvillen muistijumppa. Kertamaksu 4 Tiistai 31.5 Keskiviikko 1.6 10 Teatteriryhmä. Ohjaajana Riku Laakkonen PiiPoosta Torstai 2.6 14 Hengellisiä yhteislauluja laulattaa Elna, Risto

Lisätiedot

Halli Toimintakalenteri Huhtikuu 2015

Halli Toimintakalenteri Huhtikuu 2015 Halli kotihoidon esimies Anna-Liisa Raiskio, puh. 040 752 1138 JOS HUHTIKUUSSA PAITA PÄÄLLÄ HALKOJA HAKATAAN, NIIN TOUKOKUUSSA TURKKI PÄÄLLÄ TOUKOJA KYLVETÄÄN Tapahtuma: Palvelupäivä Ajankohta: keskiviikkoisin

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE HELMIKUU 2010

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE HELMIKUU 2010 PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE HELMIKUU 2010 SISÄLTÖ Kuntatiedotteista... 1 Valtuuston kokouskutsu... 1 112-päivä Pyhännällä... 2 Mitä haluaisit opiskella kansalaisopistossa... 2 Pyhännän rintamaveteraanien

Lisätiedot

Lähitori Kuusela tapahtumat kesäkuussa 2015

Lähitori Kuusela tapahtumat kesäkuussa 2015 Lähitori Kuusela tapahtumat kesäkuussa 2015 Viikko 23 (1.6.-7.6.) Ma 1.6. - Klo 9-13 Kädentaitopaja (0. krs). Mahdollisuus tehdä erilaisia tekstiilitöitä ja kädentaitoja oman mielen mukaan. Materiaalimaksu.

Lisätiedot

Espoon seurakuntien NÄKÖVAMMAISTYÖ syyskausi 2017 Tervetuloa mukaan!

Espoon seurakuntien NÄKÖVAMMAISTYÖ syyskausi 2017 Tervetuloa mukaan! Espoon seurakuntien NÄKÖVAMMAISTYÖ syyskausi 2017 Tervetuloa mukaan! Espoon seurakuntien näkövammaistyö järjestää näkövammaisille monenlaisia kohtaamisen paikkoja. Tästä esitteestä löydät tiedot näkövammaisten

Lisätiedot

KAUPUNKITIEDOTE 11/2015

KAUPUNKITIEDOTE 11/2015 KAUPUNKITIEDOTE 11/2015 Itsenäisyyspäivän su 6.12. juhlatilaisuudet klo 10.00 klo 11.00- Messu kirkossa Kunnianosoitus ja seppeleenlasku sankarihaudalla Juhlakahvit seurakuntatalolla klo 12.00 Itsenäisyyspäivän

Lisätiedot

KUNTATIEDOTE N:O 10/2006

KUNTATIEDOTE N:O 10/2006 KUNTATIEDOTE N:O 10/2006 Tässä numerossa: Itsenäisyyspäiväjuhla... 1 Kunnanvaltuuston kokous... 2 Teollisuustonttikampanja jatkuu... 2 Luokanopettajan sijaisuus... 3 Kirjaston tapahtumia... 3 Suunnittelu-

Lisätiedot

J U V A N K U N T A T I E D O T T A A

J U V A N K U N T A T I E D O T T A A K U U L U T U S J U V A N K U N T A T I E D O T T A A Kunnanvirasto on avoinna ma - pe klo 9.00-16.00 Lähiosoite: Juvantie 13, 51900 Juva Puh. 040 755 1100, telefax 015 651 601 Sähköpostiosoite: juva.kunta@juva.fi

Lisätiedot

JÄRVI-POHJANMAAN TERVEYSKESKUS / JÄRVISEUDUN SAIRAALAN TOIMIPISTE, VIMPELI

JÄRVI-POHJANMAAN TERVEYSKESKUS / JÄRVISEUDUN SAIRAALAN TOIMIPISTE, VIMPELI JÄRVI-POHJANMAAN TERVEYSKESKUS / JÄRVISEUDUN SAIRAALAN TOIMIPISTE, VIMPELI Vimpelin kunnan omistamassa, Järvi-Pohjanmaan terveyskeskuksen ylläpitämässä Järviseudun sairaalassa toimii 16-paikkainen psykiatrinen

Lisätiedot

K A R V I A I S E N PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ TÄRKEIMPIÄ PUHELINNUMEROITA JA YHTEYSTIETOJA. Tiedot on tarkoitettu lähinnä vihtiläisille ikäihmisille.

K A R V I A I S E N PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ TÄRKEIMPIÄ PUHELINNUMEROITA JA YHTEYSTIETOJA. Tiedot on tarkoitettu lähinnä vihtiläisille ikäihmisille. PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ K A R V I A I S E N TÄRKEIMPIÄ PUHELINNUMEROITA JA YHTEYSTIETOJA Tiedot on tarkoitettu lähinnä vihtiläisille ikäihmisille. Tiedot on koottu Karviaisen 27.4.2010 päivittämästä palveluoppaasta.

Lisätiedot

Marraskuu 2018 viikko 44 Maanantai Pelitunti Erityisliikunnanohjaaja Johanna Partanen: Lantionpohja tutuksi Tiistai

Marraskuu 2018 viikko 44 Maanantai Pelitunti Erityisliikunnanohjaaja Johanna Partanen: Lantionpohja tutuksi Tiistai Marraskuu 2018 Väentuvan ohjelma viikko 44 Maanantai 29.10. Klo 12.30 13.00 Tuolijumppa Huom aika! Klo 13.15 14.00 Erityisliikunnanohjaaja Johanna Partanen: Lantionpohja tutuksi Tiistai 30.10. Klo 10.00

Lisätiedot

Hyvinkään rhy. Radan valvontapalaveri 2014

Hyvinkään rhy. Radan valvontapalaveri 2014 Hyvinkään rhy Radan valvontapalaveri 2014 Yleistä Viimeaikaiset aseiden väärinkäytöt esim kouluissa ovat luoneet kielteistä asennoitumista aseita ja myös ampumaratoja kohtaan. Yhteiskunnan kielteinen asenne,

Lisätiedot

KAUPUNKITIEDOTE 5/2015

KAUPUNKITIEDOTE 5/2015 KAUPUNKITIEDOTE 5/2015 Heidy Rollandin 1.-30.6.2015 Tervetuloa avajaisiin ma 1.6.2015 klo 18:00 Mmmm, väkeviä teoksia, sanoo Chili-Kettu. Galleria Justus Asematie1, Kannus TAITEIDEN YÖ lauantaina 6.6.

Lisätiedot

TYÖNANTAJAN velvollisuudet ja maksut

TYÖNANTAJAN velvollisuudet ja maksut TYÖNANTAJAN velvollisuudet ja maksut Työnantajan sosiaaliturvamaksu Työnantajan sosiaaliturvamaksu eli sairausvakuutusmaksu maksetaan kaikista työntekijöistä jotka ovat 16-67-vuotiaita. Se maksetaan oma-aloitteisesti

Lisätiedot

Sunnuntaisin ja arkipyhinä ampuminen on kokonaan kielletty. Ampumarata on suljettu ympäristöluvan ehtojen mukaan (viikot 26. ja 27.

Sunnuntaisin ja arkipyhinä ampuminen on kokonaan kielletty. Ampumarata on suljettu ympäristöluvan ehtojen mukaan (viikot 26. ja 27. Ampumaradalla saa ampua ma to klo 12.00-19.00 perjantaisin klo 12.00-15.00 lauantaisin klo 12.00-15.00 Sunnuntaisin ja arkipyhinä ampuminen on kokonaan kielletty. Ampumarata on suljettu ympäristöluvan

Lisätiedot

Täytekakkukahvit ja lapsille mehua! KUNTALAISET JA YRITTÄJÄT TERVETULOA! KARAOKETANSSIT. Perhon Seurojentalolla lauantaina 14.5.2011 klo 21.00-00.

Täytekakkukahvit ja lapsille mehua! KUNTALAISET JA YRITTÄJÄT TERVETULOA! KARAOKETANSSIT. Perhon Seurojentalolla lauantaina 14.5.2011 klo 21.00-00. Perholainen Kuntatiedote 5/2011 Tässä numerossa: Avoimet ovet 1 Kirjoituskilpailu 1 Karaoketanssit 1 Lakkijuhla 1 Vapaa-aika tiedottaa 2 Kirjasto tiedottaa 3 YPP tiedottaa 4 Etsintäkuulutus 5 Avoimia työpaikkoja

Lisätiedot

keskiviikko 17.7. Polvijärvi-päivien avajaisilta Polvijärven museonmäellä Tonkkakuninkaallisten valinta museonmäellä

keskiviikko 17.7. Polvijärvi-päivien avajaisilta Polvijärven museonmäellä Tonkkakuninkaallisten valinta museonmäellä POLVIJÄRVI-PÄIVÄT ke - su 17.-21.7.2013 keskiviikko 17.7. klo 18.30 Polvijärvi-päivien avajaisilta Polvijärven museonmäellä Tonkkakuninkaallisten valinta museonmäellä Leikkimielisessä kisassa valitaan

Lisätiedot

Yksityisen hoidon tuen ja yksityisen hoidon tuen kuntalisän muutokset alkaen

Yksityisen hoidon tuen ja yksityisen hoidon tuen kuntalisän muutokset alkaen Perusturvalautakunta 57 19.05.2016 Yksityisen hoidon tuen ja yksityisen hoidon tuen kuntalisän muutokset 1.8.2016 alkaen 241/05.10.00/2016 Perusturvalautakunta 57 Lainsäädännöllistä ja valtuuston päättämää

Lisätiedot

Hyvä Isokyröläinen! Vuoden 2009 alusta perusterveydenhuollon palvelut Isonkyrön kunnan asukkaille tuottaa ja järjestää yhteistoimintasopimuksen

Hyvä Isokyröläinen! Vuoden 2009 alusta perusterveydenhuollon palvelut Isonkyrön kunnan asukkaille tuottaa ja järjestää yhteistoimintasopimuksen PÄIVITETTY 2015 Hyvä Isokyröläinen! Vuoden 2009 alusta perusterveydenhuollon palvelut Isonkyrön kunnan asukkaille tuottaa ja järjestää yhteistoimintasopimuksen perusteella Seinäjoen kaupunki. Tässä esitteessä

Lisätiedot

Perholainen. Kuntatiedote 3/2013 METSÄENERGIAA PERHOSTA LIIKENNEOPETUSTA PERHOSSA

Perholainen. Kuntatiedote 3/2013 METSÄENERGIAA PERHOSTA LIIKENNEOPETUSTA PERHOSSA Perholainen Kuntatiedote 3/2013 tässä numerossa: Metsäenegriaa Perhosta 1 Liikenneopetusta Perhossa 1 Vapaa-aikatoimi tiedottaa 2 4H 80 vuotta! 3 KaseNet tiedottaa 4 Ajankohtaisia tapahtumia 5 Maataloustoimi

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla Tammikuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla Tammikuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla Tammikuu 2018 Maanantai 1.1. 12.00-12.30 Katsotaan yhdessä Tasavallan presidentin uudenvuodenpuhe, TV1 / Tarjolla pientä naposteltavaa Tiistai 2.1. 10.30-11.15

Lisätiedot

0500 139 404 Marko Aalto Petri Peltoniemi

0500 139 404 Marko Aalto Petri Peltoniemi HAULIKKOJAOSTO 2015 HAULIKKOJAOSTO Pj Marko Aalto 040 8217 707 Siht. + nettisivut Päivi ine 040 8472 411 paiv.lain@gmail.com Rahastonhoit. Matti Kokkonen 040 5511 544 Ampumakoulut Matti Kokkonen 040 5511

Lisätiedot

KAUPUNKITIEDOTE 9/2018

KAUPUNKITIEDOTE 9/2018 KAUPUNKITIEDOTE 9/2018 ÄIJÄ-PÄIVÄT KANNUKSESSA 22.9. klo 10-14 Tarjolla monenlaista pärinää ja härpäkettä myös naiset ovat tervetulleita mukaan. Raonhaan teollisuusalueen yritykset omilla ohjelmillaan:

Lisätiedot

Perholainen AVOIMIA TYÖPAIKKOJA. Kuntatiedote 4/2012. Kunnanvirasto ja kirjasto suljettu pe 25.5.2012 henkilökunnan koulutuspäivänvuoksi.

Perholainen AVOIMIA TYÖPAIKKOJA. Kuntatiedote 4/2012. Kunnanvirasto ja kirjasto suljettu pe 25.5.2012 henkilökunnan koulutuspäivänvuoksi. Perholainen Kuntatiedote 4/2012 Tässä numerossa: Itsenäisyyspäiväjuhla 1 4H 1 Terveyskeskus suljettu 1 Rakennustyö A.Humalajoki 1 Sosiaalitoimi tiedottaa 2 Terveyskeskus tiedottaa 3 Mielenterveysviikko

Lisätiedot

NÄIN HAEN KUNNALLISTA VARHAISKASVATUSPAIKKAA

NÄIN HAEN KUNNALLISTA VARHAISKASVATUSPAIKKAA NÄIN HAEN KUNNALLISTA VARHAISKASVATUSPAIKKAA (päivitetty 16.3.2016) KUNNALLISEN VARHAISKASVATUKSEN VAIHTOEHDOT Alle kouluikäisen lapsen vanhemmilla on vanhempainrahakauden päätyttyä mahdollisuus valita

Lisätiedot

Tieyksiköinti inti ja. Lakiperusteet Käsitteet Ohjeet

Tieyksiköinti inti ja. Lakiperusteet Käsitteet Ohjeet Tieyksiköinti inti ja käyttömaksut Lakiperusteet Käsitteet Ohjeet Yksityistie ja sen vaikutusalue YksTL 22 - tieosakkuus, tienpitovelvollisuus YksTL 23 - tienpitovelvollisuuden jako Tienpito- ja maksu-

Lisätiedot

MIELENTERVEYS JA PÄIHDEPALVELUT

MIELENTERVEYS JA PÄIHDEPALVELUT MIELENTERVEYS JA PÄIHDEPALVELUT Mielenterveys ja päihde SAStyöryhmä Puheenjohtaja 0400 447 633 Terveyskeskus Päivystysajanvaraus ma su 8 22 (06) 2413 3200 Terveyskeskus Ei kiireellinen ajanvaraus ma pe

Lisätiedot

Sunnuntaisin ja arkipyhinä ampuminen on kokonaan kielletty. Ampumarata on suljettu ympäristöluvan ehtojen mukaan (viikot 26. ja 27.

Sunnuntaisin ja arkipyhinä ampuminen on kokonaan kielletty. Ampumarata on suljettu ympäristöluvan ehtojen mukaan (viikot 26. ja 27. Ampumaradalla saa ampua ma to klo 12.00-19.00 perjantaisin klo 12.00-15.00 lauantaisin klo 12.00-15.00 Sunnuntaisin ja arkipyhinä ampuminen on kokonaan kielletty. Ampumarata on suljettu ympäristöluvan

Lisätiedot

klo 12.30 OHJATTU LIHASVOIMAHARJOITTELU Kuntosali, Lossikuja 3 klo 14.00 FANNI- JA JALMARIKODIN PORINAPIIRI Lossikuja 3:n hissiaulassa

klo 12.30 OHJATTU LIHASVOIMAHARJOITTELU Kuntosali, Lossikuja 3 klo 14.00 FANNI- JA JALMARIKODIN PORINAPIIRI Lossikuja 3:n hissiaulassa TOIMINTAOHJELMA 30.5.-5.6.2016 Maanantaina 30.5. RUOKASALISSA KANSAINVÄLINEN VIIKKO! klo 10.00 ULKOIL UA klo 12.30 OHJATTU LIHASVOIMAHARJOITTELU Kuntosali, Lossikuja 3 klo 14.00 FANNI- JA JALMARIKODIN

Lisätiedot