Tervetuloa tietosuoja-asetuskoulutukseen! JASMINA HEINONEN

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Tervetuloa tietosuoja-asetuskoulutukseen! JASMINA HEINONEN"

Transkriptio

1 Tervetuloa tietosuoja-asetuskoulutukseen!

2 Päivän kulku 09:40-10:20 Jasmina Heinonen: Tietosuoja-asetus: Johdatus ja rekisteröidyn oikeudet 10:20-10:35 Tauko 10:35-11:30 Lotta Kuusisto: Tietosuoja-asetus velvoitteiden näkökulmasta 11:30-12:30 Lounas 12:30-13:45 Viemerö Mikko: Osoitusvelvollisuuden periaate & tietosuojadokumentaatio 13:45-14:15 Tauko ja kahvitus 14:15-15:30 Petteri Järvinen: Tietosuoja tekniikan ja käyttäjän näkökulmasta 15:30- Keskustelua ja palautteen pyytäminen 2

3 Yleinen tietosuoja-asetus Mikä muuttuu? 3

4 Sisältö 1. Tausta ja nykytila 2. Terminologiaa 3. Rekisteröidyn oikeudet 4. Rekisteröidyn oikeuksien käyttö 4

5 1. Tausta ja nykytila Nykyinen kansallinen lainsäädäntökehikko: Henkilötietolaki 1999 Työelämän tietosuojalaki 2004 Tietoyhteiskuntakaari 2014 Muissa kansallisissa laeissa myös yksittäisiä säännöksiä EU:n yleinen tietosuojaasetus: Voimaan 2016 Soveltaminen 5/2018 Siirtymäaika 5/2018 asti Merkitsee nykyisen tietosuojalainsäädännön perkaamista Suoraan sovellettava yleissäädös Siirtymäajalla noudatetaan henkilötietolakia + erityislakeja 5

6 2. Johdatus tietosuojaasetukseen: terminologiaa Kuka on rekisterinpitäjä, käsittelijä ja rekisteröity? Mikä on henkilötieto? Millainen tietojen joukko muodostaa henkilörekisterin? Mikä lasketaan henkilötiedon käsittelyksi? 6

7 2. Tietosuoja-asetuksen kohteet Rekisterinpitäjä (data controller) Käsittelijä (data processor) Rekisteröity (data subject) Se, joka määrittelee henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset ja keinot. Käsittelyn ulkoistaminen mahdollista. Yhteisrekisterinpito mahdollista. Kun työntekijä käsittelee henkilötietoja, kyseessä on rekisterinpitäjä. Se, joka prosessoi / käsittelee henkilötietoja rekisterinpitäjän lukuun. Käsittelijä on rekisterinpitäjästä ulkopuolinen taho (alihankintasuhde) Henkilötietojen omistaja eli se, jota tieto koskee. Tunnistettu t. tunnistettavissa oleva luonnollinen henkilö Rekisteröity voi olla alle v. eli lapsi. 7

8 2. Mikä on henkilötieto? Tunnistettavuus Nimi, henkilötunnus, kasvokuva, videotallenne, ym. IP-osoite, SIMkortin numero, osoite, syntymäaika, puhelinnumero, kansalaisuus, kieli, ym. Suorat henkilötiedot Epäsuorat henkilötiedot 8

9 2. Henkilörekisterityyppejä / teleala Henkilörekisteri- tyyppejä Muita? Työntekijät Myynti & markkinointi Asiakkaat Suoramarkkinointi Puhelinluettelo, sopimusasiakkaat Ethän muodosta turhaan rekisteriä! Ethän säilytä rekisterissä mitään tietoja, joita et tarvitse! 9

10 3. Rekisteröidyn oikeudet 10

11 3. Mitä oikeuksia rekisteröidyllä on? Nykyiset oikeudet Uudet oikeudet Informointi tietojen käsittelystä Tarkastusoikeus (oikeus saada pääsy tietoihin) Oikeus tiedon korjaamiseen Läpinäkyvä informointi tietojen käsittelystä Siirto-oikeus (oikeus saada tiedot ja saada tiedot siirrettyä toisen rekisterinpitäjän järjestelmään) Oikeus tulla kokonaan unohdetuksi Oikeus kieltää suoramarkkinointi Oikeus vastustaa käsittelyä, kuten profiloinnissa Oikeus rajoittaa käsittelyä 11

12 Oikeus saada vahvistus Asianmukainen, yksinkertainen ja ymmärrettävä kieli Lapset Maksuttomuus Tarvittaessa havainnollistettava 3. Läpinäkyvä informointi & viestintä Tietojen helppo saatavuus Sähköisten kanavien hyödyntäminen Tiivis esittäminen Etäpääsy Sisältää mm.: Kuka kerää tietoja? Mistä tiedot saadaan? Mitä tietoja kerätään? Miksi tietoja kerätään? Miten tietoja kerätään? Missä määrin tietoja kerätään? Kuinka kauan näitä tietoja säilytetään? Luovutetaanko tietoja? Mitkä ovat oikeuteni? Rekisteriseloste & Tietosuojaseloste JASMINA HEINONEN 12

13 3. Tarkastusoikeus ja tiedon korjaamisoikeus Tarkastusoikeus sisältää käytännössä oikeuden päästä tietoihin tarkastaa tiedot Oikeus kuuluu jokaiselle Rekisteröidyn ei tarvitse perustella oikeuttaan Rekisterinpitäjällä ei oikeutta tiedustella perustetta Rekisterinpitäjän tulee korjata tieto ilman aiheetonta viivytystä Rekisteröidyn vaatimuksesta Epätarkat ja virheelliset tiedot 13

14 3. Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen Rekisteröidyllä on oikeus siirtää henkilötiedot toiselle rekisterinpitäjälle jos 1. käsittely perustuu suostumukseen t. sopimukseen ja 2. käsittely suoritetaan automaattisesti Suoraan rekisterinpitäjältä toiselle, jos se on teknisesti mahdollista. Koskee rekisteröidyn itse toimittamiaan tietoja 14

15 3. Siirto- ja tarkastusoikeuden suhde Siirto-oikeus (saada tiedot): Rekisteröidyn itse toimittamat tiedot. Jäsennellyssä koneluettavassa muodossa. Tarkastusoikeus (pääsy tietoihin) Kaikki henkilötiedot. Jos pyyntö sähköinen: yleisesti käytetyssä sähköisessä muodossa. 15

16 3. Oikeus tietojen poistamiseen eli oikeus tulla unohdetuksi Milloin? 1. Tieto on vanhentunut t. virheellinen 2. Ei tarvetta tiedolle alkuperäiseen käyttötarkoitukseen nähden 3. Rekisteröity peruuttaa suostumuksensa tietojensa antamiseen 4. Rekisteröity vastustaa tietojensa käsittelyä vastustamisoikeuden perusteella 5. Tietoja käsitelty lainvastaisesti 6. Tiedot poistettava lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi tai 7. Tiedot kerätty tarjottaessa tietoyhteiskuntapalveluja lapselle (alle vuotias) Poikkeukset: Lakisääteinen velvoite Oikeusvaateen esittäminen ilman aiheetonta viivytystä & ilmoitettava tietojen käsittelijöille (+ rekisteröidylle) 16

17 3. Suoramarkkinointi Uuden asetuksen mukaan rekisteröidyllä oikeus milloin tahansa vastustaa häntä koskevien henkilötietojensa käsittelyä suoramarkkinoinnissa. Vastustaminen tarkoittaa, että tietoja ei saa enää käsitellä suoramarkkinointitarkoitukseen. Nykylaissa erotetaan sähköinen ja ei-sähköinen suoramarkkinointi Perinteinen suoramarkkinointi: kielto-oikeus Sähköinen suoramarkkinointi: suostumus ennalta Oikeus saatettava rekisteröidyn tietoon nimenomaisesti, selkeästi ja muusta tiedotuksesta erillään. 17

18 3. Rekisteröidyn oikeus rajoittaa käsittelyä Rajoittaminen tarkoittaa, että tietoja ei saa käsitellä eli ei myöskään poistaa t. kohdistaa muita toimenpiteitä (ainoastaan säilyttää). Käsittelyä tulee rajoittaa seuraavissa tilanteissa: 1. Käsittely on lainvastaista ja rekisteröity ei halua, että tietoja poistetaan 2. Rekisteröity kiistää tiedon paikkansapitävyyden ( erimielisyys siitä) Rekisterinpitäjä varmistaa tietojen paikkansapitävyyden rajoitus siksi ajaksi. 3. Rekisterinpitäjä ei tarvitse tietoja, mutta rekisteröity tarvitsee oikeusvaateen esittämiseksi Saa kuitenkin käsitellä: 1. Rekisteröidyn suostumuksella 2. Oikeusvaateen esittämiseksi 3. Toisen oikeuksien suojaamiseksi 4. Tärkeää unionin yleistä etua koskevista syistä 18

19 4. Rekisteröidyn oikeuksien käyttö 19

20 4. Toimintaohjeet rekisteröidyn oikeuksien käytölle 1. Varmista rekisteröidyn henkilöllisyys 2. Ota pyyntö todisteellisesti vastaan Esimerkiksi valmis lomakepohja 3. Ilmoita toimenpiteistäsi (korjaaminen, poisto tai rajoitus.) kaikille henkilötiedon käsittelijöille 4. Vastaa rekisteröidyn pyyntöön ilman aiheetonta viivytystä Rekisteröidyn pyytäessä toimitettava kopio kaikista tiedoista» Sidoksissa pyytämistapaan (sähköinen tai kirjallinen) Viimeistään 1 kk pyynnön esittämisestä» Tarvittaessa jatko enintään kahdella kuukaudella 5. Jos rekisterinpitäjä ei toteuta toimenpiteitä, ilmoitettava syyt ja rekisteröidyn oikeussuojakeinoista rekisteröidylle Mahdollisuus valittaa 20

21 4. Voiko rekisterinpitäjä edellyttää maksua rekisteröidyn pyynnöistä? Lähtökohtaisesti toimitettava tiedot ja tehtävä muut toimenpiteet maksutta. Jos pyynnöt ilmeisen perusteettomia t. kohtuuttomia, rekisterinpitäjä voi: 1. Periä kohtuullisen maksun 2. Kieltäytyä suorittamasta pyydettyä toimea Pyyntöjen toistuva esittäminen esimerkki kohtuuttomuudesta. 21

22 Yhteenveto: Esityksen 4 keskeistä teesiä 1. Tietosuoja-asetus voimaan 2016 & soveltaminen alkaa 5/ Olennaista ei ole henkilötietojen jaottelu, vaan tiedon tunnistaminen henkilötiedoksi. 3. Rekisteröidyllä on erilaisia oikeuksia vaikuttaa omistamiinsa henkilötietoihinsa. 4. Uusia rekisteröidyn oikeuksia ovat oikeus siirtää tiedot toiseen järjestelmään & oikeus tulla unohdetuksi. 22

23 KIITOS! Jasmina Heinonen 23

24 Päivän kulku 09:40-10:20 Jasmina Heinonen: Tietosuoja-asetus: Johdatus ja rekisteröidyn oikeudet 10:20-10:35 Tauko 10:35-11:30 Lotta Kuusisto: Tietosuoja-asetus velvoitteiden näkökulmasta 11:30-12:30 Lounas 12:30-13:45 Viemerö Mikko: Osoitusvelvollisuuden periaate & tietosuojadokumentaatio 13:45-14:15 Tauko ja kahvitus 14:15-15:30 Petteri Järvinen: Tietosuoja tekniikan ja käyttäjän näkökulmasta 15:30- Keskustelua ja palautteen pyytäminen 24

Tietosuojaseloste 1 (6)

Tietosuojaseloste 1 (6) Kouvolan kaupunki Viestintä Tietosuojaseloste 1 (6) Seloste henkilötietojen käsittelytoimista ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679) 2.10.2018 1. Rekisterin nimi Kouvolan

Lisätiedot

Varustekorttirekisteri - Tietosuojaseloste

Varustekorttirekisteri - Tietosuojaseloste Tietosuojaseloste 1 (5) Varustekorttirekisteri - Tietosuojaseloste 1. Rekisterin nimi Varustekorttirekisteri 2. Rekisterinpitäjä Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos 3. Rekisterin vastuuhenkilö Palomestari Kalle

Lisätiedot

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) mukainen versio. Henkilötietoja käsitellään rekisteröidyn asiakassuhteen perusteella.

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) mukainen versio. Henkilötietoja käsitellään rekisteröidyn asiakassuhteen perusteella. Tietosuojaseloste Sivu 1 (4) Tietosuojaseloste EU:n yleisen tietosuojaasetuksen (679/2016) mukainen versio Rekisterinpitäjä Tili ja isännöinti Harri Nupponen Ytunnus: 12826942 osoite: Sammontie 7 as 8,

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste Espoon kaupunki 1. Rekisterin nimi Vuokrasopimukset, Espoon kaupungille vuokratut toimitilat ja Espoon kaupungin vuokraamat toimitilat (manuaalinen). 2. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

Tietosuojaseloste 1 (5)

Tietosuojaseloste 1 (5) Kouvolan kaupunki Hyvinvointipalvelut/Museopalvelut Tietosuojaseloste 1 (5) Seloste henkilötietojen käsittelytoimista ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679) 18.2.2019 1.

Lisätiedot

asiakasrekisterissä tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä

asiakasrekisterissä tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä OY RIPAUS AB:n ASIAKASREKISTERI EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen informointiasiakirja Oy Ripaus Ab:n asiakasrekisterissä tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä 1. Rekisterinpitäjä 2. Yhteyshenkilö

Lisätiedot

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Helpdesk-palveluita

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Helpdesk-palveluita Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Helpdesk-palveluita Sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen mukaiset vaatimukset (artiklat 13, 14 ja 30) Laadittu: 14.5.2018 1. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste Espoon kaupunki 1. Rekisterin nimi Asiakasrekisteri kaavavalmistelun osallisten yhteystiedot 2. Rekisterinpitäjä Espoon kaupunki 3. Rekisterin vastuuhenkilö Torsti

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste Espoon kaupunki 1. Rekisterin nimi Projektisalkku 2. Rekisterinpitäjä Espoon kaupunki 3. Rekisterin vastuuhenkilö Jorma Valve, strategiajohtaja etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lisätiedot

Tietosuojaseloste / Tapahtumatukiselvitys

Tietosuojaseloste / Tapahtumatukiselvitys Kuopion kaupunki Selvitys 1 (5) Tietosuojaseloste / Tapahtumatukiselvitys Seloste henkilötietojen käsittelytoimista ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679) 1 Rekisterin nimi

Lisätiedot

Rekisteriseloste, Espoon kaupunki

Rekisteriseloste, Espoon kaupunki Tietosuojaseloste 1 (5) Rekisteriseloste, Espoon kaupunki 1. Rekisterin nimi Kulunvalvonnan ja työajan seurantarekisteri Esmikko työajanseuranta- ja kulunvalvontajärjestelmä Esgraf-valvontasovellus 2.

Lisätiedot

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien opinnäytetöiden sähköisen järjestelmän henkilörekisteriä.

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien opinnäytetöiden sähköisen järjestelmän henkilörekisteriä. Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien opinnäytetöiden sähköisen järjestelmän henkilörekisteriä. Sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen mukaiset vaatimukset (artiklat 13, 14 ja 30) Laadittu:

Lisätiedot

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) mukainen versio

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) mukainen versio Tietosuojaseloste Sivu 1 (4) Tietosuojaseloste EU:n yleisen tietosuojaasetuksen (679/2016) mukainen versio Rekisterinpitäjä Loviisan Keilailuliitto Lovisa Bowlingförbund Ry Ytunnus: 08306717 osoite: Seppäläntie

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste Espoon kaupunki 1. Rekisterin nimi Pientalotontin hakijat 2. Rekisterinpitäjä Espoon kaupunki 3. Rekisterin vastuuhenkilö Hilkka Julkunen tonttipäällikkö hilkka.julkunen@espoo.fi

Lisätiedot

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen informointiasiakirja Huippupaikat Oy:n asiakasrekisterissä tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen informointiasiakirja Huippupaikat Oy:n asiakasrekisterissä tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä Tietosuojaseloste 1 HUIPPUPAIKAT OY ASIAKASREKISTERI EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen informointiasiakirja Huippupaikat Oy:n asiakasrekisterissä tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä 1. Rekisterin

Lisätiedot

Tietosuojaseloste / Kansanterveystyön rekisteri / suun terveydenhuolto

Tietosuojaseloste / Kansanterveystyön rekisteri / suun terveydenhuolto Kuopion kaupunki Selvitys 1 (5) Tietosuojaseloste / Kansanterveystyön rekisteri / suun terveydenhuolto Seloste henkilötietojen käsittelytoimista ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste Espoon kaupunki 1. Rekisterin nimi Kimppa-autokokeilun rekisteri 2. Rekisterinpitäjä Espoon kaupunki 3. Rekisterin vastuuhenkilö 4. Rekisterin yhteyshenkilö 5.

Lisätiedot

Kotkan kaupunki, elinvoimalautakunta. vs. kehitysjohtaja Toni Vanhala.

Kotkan kaupunki, elinvoimalautakunta. vs. kehitysjohtaja Toni Vanhala. Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste 1. Rekisterin nimi Puuvenemessujen 2019 ilmoittautujarekisteri 2. Rekisterinpitäjä Kotkan kaupunki, elinvoimalautakunta 3. Rekisteriasioista vastaava henkilö (rekisterinpitäjän

Lisätiedot

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien markkinointia ja viestintää

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien markkinointia ja viestintää Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien markkinointia ja viestintää Sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaiset vaatimukset (artiklat 13, 14 ja 30) Laadittu: 14.5.2018 1. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

asiakasrekisterissä tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä

asiakasrekisterissä tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä KAKKOSTUPA OY:N ASIAKASREKISTERI EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen informointiasiakirja Kakkostupa Oy:n asiakasrekisterissä tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä 1. Rekisterinpitäjä Kakkostupa

Lisätiedot

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Urkundplagioinnintunnistusohjelmaa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Urkundplagioinnintunnistusohjelmaa Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Urkundplagioinnintunnistusohjelmaa Sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen mukaiset vaatimukset (artiklat 13, 14 ja 30) Laadittu: 14.05.2018 1.

Lisätiedot

asiakasrekisterissä tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä

asiakasrekisterissä tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä LOUNAS & LEIVOS BUTIK OY:N ASIAKASREKISTERI EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen informointiasiakirja Lounas & Leivos Butik Oy:n asiakasrekisterissä tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä 1. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

1. Rekisterinpitäjä Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry Merimiehenkatu 29, Helsinki, MaRan uutiskirjerekisteri

1. Rekisterinpitäjä Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry Merimiehenkatu 29, Helsinki, MaRan uutiskirjerekisteri 1/6 MARAN UUTISKIRJEREKISTERI = EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen informointiasiakirja MaRan uutiskirjerekisterissä tapahtuvasta tietojen käsittelystä 1. Rekisterinpitäjä Matkailu- ja Ravintolapalvelut

Lisätiedot

Mika Sepponen Rekisterin nimi Ravintola Hyvä Huomen Oy:n asiakasrekisteri

Mika Sepponen Rekisterin nimi Ravintola Hyvä Huomen Oy:n asiakasrekisteri RAVINTOLA HYVÄ HUOMEN OY:N ASIAKASREKISTERI EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen informointiasiakirja Ravintola Hyvä Huomen Oy:n asiakasrekisterissä tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä 1. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen informointiasiakirja Copas y Tapas Oy: asiakasrekisterissä tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen informointiasiakirja Copas y Tapas Oy: asiakasrekisterissä tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä COPAS Y TAPAS ASIAKASREKISTERI EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen informointiasiakirja Copas y Tapas Oy: asiakasrekisterissä tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä 1. Rekisterinpitäjä Copas

Lisätiedot

Tietosuojaseloste: Markkinointirekisteri

Tietosuojaseloste: Markkinointirekisteri Tietosuojaseloste: Markkinointirekisteri EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Päivitetty 18.05.2018 1. Rekisterinpitäjä Y-tunnus: 0784050-4 Seminaarinkatu 2, Intelli-rakennus,

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste Espoon kaupunki 1. Rekisterin nimi Kaikkien aikojen Espoo -kysely 2. Rekisterinpitäjä 3. Rekisterin vastuuhenkilö 4. Rekisterin yhteyshenkilö 5. Organisaation

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Henkilötietolain 10 ja 24, majoitus- ja ravitsemustoiminnasta annetun lain 7

Tietosuojaseloste Henkilötietolain 10 ja 24, majoitus- ja ravitsemustoiminnasta annetun lain 7 Tietosuojaseloste Henkilötietolain 10 ja 24, majoitus- ja ravitsemustoiminnasta annetun lain 7 ja EU:n yleisen tietosuojaasetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. 1. Matkustajarekisterin

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Suomen Fotokaupan liitto ry:n jäsenrekisterin tietosuojaseloste 1. Rekisterinpitäjä Suomen Fotokaupan Liitto ry Y-tunnus: 0280621-9 toimisto@fotokaupanliitto.fi 040 542 3370 2. Rekisterinpitäjän

Lisätiedot

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen informointiasiakirja Riipinen Restaurants Oy asiakasrekisterissä tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen informointiasiakirja Riipinen Restaurants Oy asiakasrekisterissä tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä Riipinen Restaurants Oy ASIAKASREKISTERI EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen informointiasiakirja Riipinen Restaurants Oy asiakasrekisterissä tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä 1. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste Espoon kaupunki 1. Rekisterin nimi Trimble Locus / Maaomaisuussovellus 2. Rekisterinpitäjä Espoon kaupunki 3. Rekisterin vastuuhenkilö Hilkka Julkunen tonttipäällikkö

Lisätiedot

1. Matkustajarekisterinpitäjä Itä-Suomen Liikuntaopisto Oy Länsikatu 15, Joensuu Toimisto ,

1. Matkustajarekisterinpitäjä Itä-Suomen Liikuntaopisto Oy Länsikatu 15, Joensuu Toimisto , Itä-Suomen Liikuntaopisto Oy, Finnhostel Joensuu, Matkustajarekisteri EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen informointiasiakirja Itä-Suomen Liikuntaopisto Oy:n matkustajarekisterissä tapahtuvasta

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste Espoon kaupunki 1. Rekisterin nimi Koki kiinteistöpidon tietojärjestelmä. 2. Rekisterinpitäjä Espoon kaupunki 3. Rekisterin vastuuhenkilö Toimitilapäällikkö Pia

Lisätiedot

Varhaiskasvatusjohtaja Raili Liukkonen. Yhteystiedot Puh Nimi ja tehtävänimike

Varhaiskasvatusjohtaja Raili Liukkonen. Yhteystiedot Puh Nimi ja tehtävänimike Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste 1. Rekisterin nimi Pedagoginen selvitys (esiopetus) 2. Rekisterinpitäjä Kotkan kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Hyvinvointilautakunta Tehtävänimike 3. Rekisteriasioista

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste Espoon kaupunki 1. Rekisterin nimi Sivistystoimen avustushakemusrekisteri 2. Rekisterinpitäjä Espoon kaupunki PL 1, 02070 ESPOON KAUPUNKI 3. Rekisterin vastuuhenkilö

Lisätiedot

Rekisterin nimi Varhaiskasvatuksen varhaiskasvatussuunnitelma. Varhaiskasvatusjohtaja Raili Liukkonen. Yhteystiedot Puh.

Rekisterin nimi Varhaiskasvatuksen varhaiskasvatussuunnitelma. Varhaiskasvatusjohtaja Raili Liukkonen. Yhteystiedot Puh. Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste 1. Rekisterin nimi Varhaiskasvatuksen varhaiskasvatussuunnitelma 2. Rekisterinpitäjä Kotkan kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Hyvinvointilautakunta Tehtävänimike

Lisätiedot

Tietosuojailmoitus: yhdistetty rekisteröidyn informointiasiakirja (Tietosuoja-asetuksen (2016/679) artikla 13 ja 14).

Tietosuojailmoitus: yhdistetty rekisteröidyn informointiasiakirja (Tietosuoja-asetuksen (2016/679) artikla 13 ja 14). TIETOSUOJAILMOITUS 1 (5) Tietosuojailmoitus: yhdistetty rekisteröidyn informointiasiakirja (Tietosuoja-asetuksen (2016/679) artikla 13 ja 14). 1. Tietosuojailmoituksen nimi 2. Rekisterinpitäjä Nimi Hämeen

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE 1/5. Suomen Pitkäkarvakerho ry:n jäsenten henkilötietojen käsittely

TIETOSUOJASELOSTE 1/5. Suomen Pitkäkarvakerho ry:n jäsenten henkilötietojen käsittely 1/5 TIETOSUOJASELOSTE Suomen Pitkäkarvakerho ry:n jäsenten henkilötietojen käsittely TIETOJENKÄSITTELY PÄHKINÄNKUORESSA Yhdistys käsittelee jäsenistön henkilötietoja yhdistystoiminnan ylläpitämiseksi,

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste Espoon kaupunki 1. Rekisterin nimi Zylinc järjestelmän henkilörekisteri, Espoon kaupungin puhelinluettelo intranet palvelussa 2. Rekisterinpitäjä Espoon kaupunki

Lisätiedot

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen informointiasiakirja Monitoimipalvelu Ahlroth Oy:n tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen informointiasiakirja Monitoimipalvelu Ahlroth Oy:n tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä MONITOIMIPALVELU AHLROTH OY ASIAKASREKISTERI EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen informointiasiakirja Monitoimipalvelu Ahlroth Oy:n tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä 1. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen informointiasiakirja Polar Lights Tours asiakasrekisterissä tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen informointiasiakirja Polar Lights Tours asiakasrekisterissä tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä POLAR LIGHTS TOURS OY:N ASIAKASREKISTERI EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen informointiasiakirja Polar Lights Tours asiakasrekisterissä tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä 1. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

Tietosuojaseloste 1 (5)

Tietosuojaseloste 1 (5) Kouvolan kaupunki Viestintä Tietosuojaseloste 1 (5) Seloste henkilötietojen käsittelytoimista ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679) 14.1.2019 1. Rekisterin nimi Sähköisen

Lisätiedot

3. Rekisterin nimi Tee- ja Kahvihuone Helmi Oy:n asiakasrekisteri

3. Rekisterin nimi Tee- ja Kahvihuone Helmi Oy:n asiakasrekisteri TEE- JA KAHVIHUONE HELMI OY ASIAKASREKISTERI EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen informointiasiakirja Tee- ja Kahvihuone Helmi Oy:n asiakasrekisterissä tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä

Lisätiedot

Tietosuojaseloste 1 (6)

Tietosuojaseloste 1 (6) Kouvolan kaupunki Hyvinvointipalvelut Tietosuojaseloste 1 (6) Seloste henkilötietojen käsittelytoimista ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679) 1.11.2018 1. Rekisterin nimi

Lisätiedot

Sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaiset vaatimukset (artiklat 13, 14 ja 30)

Sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaiset vaatimukset (artiklat 13, 14 ja 30) Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Tapahtumienhallintajärjestelmää Sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaiset vaatimukset (artiklat 13, 14 ja 30) Laadittu: 14.5.2018

Lisätiedot

Ohjeet tietosuoja-asetuksen mukaisiin tietopyyntöihin ja muihin rekisteröidyn oikeuksiin reagoimiseksi

Ohjeet tietosuoja-asetuksen mukaisiin tietopyyntöihin ja muihin rekisteröidyn oikeuksiin reagoimiseksi Ohjeet tietosuoja-asetuksen mukaisiin tietopyyntöihin ja muihin rekisteröidyn oikeuksiin reagoimiseksi Rekisteröidyn oikeuksista säädetään erityisesti tietosuoja-asetuksessa seuraavasti. Alle on koottu

Lisätiedot

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton tapahtumarekisterissä

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton tapahtumarekisterissä Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton tapahtumarekisterissä 1. Rekisterinpitäjä Kaupan liitto on rekisterinpitäjä ja vastaa henkilötietojen käsittelystä. Rekisterin osalta

Lisätiedot

Tietosuojaseloste. Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

Tietosuojaseloste. Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 19.4.2018 1. Rekisterin pitäjä Ähtärin Eläinpuisto

Lisätiedot

Tietosuojaseloste 1 (5)

Tietosuojaseloste 1 (5) Kouvolan kaupunki Hyvinvointipalvelut Tietosuojaseloste 1 (5) Seloste henkilötietojen käsittelytoimista ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679) 21.8.2018 1. Rekisterin nimi

Lisätiedot

Tietosuojaseloste. Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

Tietosuojaseloste. Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 19.4.2018 1. Rekisterin pitäjä Hotelli Mesikämmen Oy

Lisätiedot

Tietosuojaseloste 1 (6)

Tietosuojaseloste 1 (6) Kouvolan kaupunki Maaseutupalvelut Tietosuojaseloste 1 (6) Seloste henkilötietojen käsittelytoimista ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679) 14.6.2018 1. Rekisterin nimi

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Kuopion kaupungin palautepalvelujärjestelmä

Tietosuojaseloste Kuopion kaupungin palautepalvelujärjestelmä Kuopion kaupunki Selvitys 1 (5) Tietosuojaseloste Kuopion kaupungin palautepalvelujärjestelmä Seloste henkilötietojen käsittelytoimista ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679)

Lisätiedot

Rekisterinpitäjä Kotkan kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Hyvinvointilautakunta. Varhaiskasvatusjohtaja Raili Liukkonen

Rekisterinpitäjä Kotkan kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Hyvinvointilautakunta. Varhaiskasvatusjohtaja Raili Liukkonen Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste 1. Rekisterin nimi Läsnä (Effica Varhaiskasvatus) 2. Rekisterinpitäjä Kotkan kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Hyvinvointilautakunta Tehtävänimike 3. Rekisteriasioista

Lisätiedot

MONITOIMIPALVELU AHLROTH OY JA MILI S FOOD & CAFÉ ASIAKASREKISTERI

MONITOIMIPALVELU AHLROTH OY JA MILI S FOOD & CAFÉ ASIAKASREKISTERI MONITOIMIPALVELU AHLROTH OY JA MILI S FOOD & CAFÉ ASIAKASREKISTERI EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen informointiasiakirja Monitoimipalvelu Ahlroth Oy:n Mili s Food & Café:n tapahtuvasta henkilötietojen

Lisätiedot

Rekisteriseloste Espoon kaupunki

Rekisteriseloste Espoon kaupunki Tietosuojaseloste 1 (5) Rekisteriseloste Espoon kaupunki 1. Rekisterin nimi Henkilöturvallisuusselvitykset 2. Rekisterinpitäjä Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos 3. Rekisterin vastuuhenkilö 4. Rekisterin yhteyshenkilö

Lisätiedot

Relipe Oy. Tilitoimiston asiakastiedotteen postituslistan TIETOSUOJASELOSTE

Relipe Oy. Tilitoimiston asiakastiedotteen postituslistan TIETOSUOJASELOSTE Relipe Oy Tilitoimiston asiakastiedotteen postituslistan Tässä selosteessa on kerrottu tietosuojalainsäädännön edellyttämät tiedot tilitoimiston asiakastiedotteen postituslistasta, joka on tilitoimiston

Lisätiedot

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien kirjastopalveluita

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien kirjastopalveluita Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien kirjastopalveluita Sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen mukaiset vaatimukset (artiklat 13, 14 ja 30) Laadittu: 14.05.2018 1. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

Tietosuojaseloste / Yksityisteiden yhteyshenkilörekisteri

Tietosuojaseloste / Yksityisteiden yhteyshenkilörekisteri Kuopion kaupunki Selvitys 1 (5) Tietosuojaseloste / Yksityisteiden yhteyshenkilörekisteri Seloste henkilötietojen käsittelytoimista ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679)

Lisätiedot

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteita ovat seuraavat EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (jäljempänä myös GDPR ) mukaiset perusteet:

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteita ovat seuraavat EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (jäljempänä myös GDPR ) mukaiset perusteet: TIETOSUOJASELOSTE EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) art. 12 Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 (Laatimispäivä 25.5.2018) 1. Rekisterinpitäjä Lahden Aluetaksi Oy (Y-tunnus: 0587608-7) Puh. 03

Lisätiedot

Tampereen Aikidoseura Nozomi ry

Tampereen Aikidoseura Nozomi ry Tietosuojaseloste. c/o Heidi Ihanamäki Petäjässuonkatu 4 B 28 33580 Tampere www.nozomi.fi Y-tunnus 1456802-7 Tietosuojaseloste Sisällysluettelo 1. Rekisterinpitäjä ja yhteyshenkilö... 1 2. Rekisteröidyt...

Lisätiedot

asiakasrekisterissä tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä

asiakasrekisterissä tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä HOTEL ARTHUR OY (0201282-2) ASIAKASREKISTERI EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen informointiasiakirja Hotel Arthur Oy asiakasrekisterissä tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä 1. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

Tietosuojaseloste. Lähitaksi Työnhakijoiden henkilötietorekisteri. Rekisterinpitäjä ja yhteystiedot. Nuijamiestentie 7, Helsinki

Tietosuojaseloste. Lähitaksi Työnhakijoiden henkilötietorekisteri. Rekisterinpitäjä ja yhteystiedot. Nuijamiestentie 7, Helsinki Yleistä Selosteen nimi Rekisterinpitäjä ja yhteystiedot Tässä selosteessa on esitetty tietosuoja-asetuksen edellyttämät rekisteröidylle toimitettavat tiedot tiiviissä ja ymmärrettävässä muodossa. Huomaathan,

Lisätiedot

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Haaga-Helian verkkokauppaa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Haaga-Helian verkkokauppaa Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Haaga-Helian verkkokauppaa Sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaiset vaatimukset (artiklat 13, 14 ja 30) Laadittu: 14.5.2018 1. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien sähköistä tenttijärjestelmää

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien sähköistä tenttijärjestelmää Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien sähköistä tenttijärjestelmää Sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen mukaiset vaatimukset (artiklat 13, 14 ja 30) Laadittu: 14.5.2018 1. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

Valamon opiston opiskelijarekisteri. Rekisterinpitäjä. Valamon luostari Valamontie Uusi-Valamo Y-Tunnus:

Valamon opiston opiskelijarekisteri. Rekisterinpitäjä. Valamon luostari Valamontie Uusi-Valamo Y-Tunnus: Valamon opiston opiskelijarekisteri Rekisterinpitäjä Valamon luostari Valamontie 42 79850 Uusi-Valamo Y-Tunnus: 0164329-4 Rekisteriasioiden yhteyshenkilö Valamon luostari Kati Toivanen Valamontie 42 79850

Lisätiedot

KULTARANTA RESORT OY:N MATKUSTAJAREKISTERI

KULTARANTA RESORT OY:N MATKUSTAJAREKISTERI KULTARANTA RESORT OY:N MATKUSTAJAREKISTERI EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen informointiasiakirja Kultaranta Resort Oy:n matkustajarekisterissä tapahtuvasta matkustajatietojen käsittelystä 1.

Lisätiedot

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Vähittäiskaupan tutkimussäätiössä

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Vähittäiskaupan tutkimussäätiössä Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä ssä 1. Rekisterinpitäjä Vähittäiskaupan Tutkimussäätiö - Detaljhandelns Forskningsstiftelse on rekisterinpitäjä ja vastaa henkilötietojen käsittelystä.

Lisätiedot

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen informointiasiakirja VOLLES HAUS:in asiakasrekisterissä tapahtuvasta henkilötettoen käsiielestä

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen informointiasiakirja VOLLES HAUS:in asiakasrekisterissä tapahtuvasta henkilötettoen käsiielestä VOLLES HAUS ASIAKASREKISTERI EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen informointiasiakirja VOLLES HAUS:in asiakasrekisterissä tapahtuvasta henkilötettoen käsiielestä 1. Rekisterinpitäjä VOLLES HAUS Otto

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste Espoon kaupunki 1. Rekisterin nimi Trimble Locus, rakennuslupa- ja vastuuhenkilöjärjestelmä 2. Rekisterinpitäjä Espoon kaupunki 3. Rekisterin vastuuhenkilö Rakennusvalvontajohtaja

Lisätiedot

Hallinto- ja kehittämispäällikkö Eija Grönholm. puh Kaupungintalo, Kustaankatu 2, Kotka. kts.

Hallinto- ja kehittämispäällikkö Eija Grönholm. puh Kaupungintalo, Kustaankatu 2, Kotka. kts. Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste 1. Rekisterin nimi E-lomake 2. Rekisterinpitäjä Kotkan kaupunki, konsernipalvelut, hallintoyksikkö Hallinto- ja kehittämispäällikkö Eija Grönholm 3. Rekisteriasioista

Lisätiedot

Tietosuojaseloste. Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24, EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) 12 ja 13 artikla. Urho Tuominen -konserni:

Tietosuojaseloste. Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24, EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) 12 ja 13 artikla. Urho Tuominen -konserni: Sivu 1 / 5 Tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24, EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) 12 ja 13 artikla Urho Tuominen -konserni: 1. Rekisterinpitäjä Urho Tuominen Oy (0143919-7) (1707453-2)

Lisätiedot

1. Rekisterinpitäjä Nimi Hevostoiminta Laukki Yksityinen elinkeinonharjoittaja, Y-tunnus Yhteystiedot Puh: ,

1. Rekisterinpitäjä Nimi Hevostoiminta Laukki Yksityinen elinkeinonharjoittaja, Y-tunnus Yhteystiedot Puh: , TIETOSUOJASELOSTE EU:n yleinen tietosuoja-asetus 679/2016, III luku 12 artikla Laatimispäivä/päivitetty: 12.2.2019 1. Rekisterinpitäjä Nimi Hevostoiminta Laukki Yksityinen elinkeinonharjoittaja, Y-tunnus

Lisätiedot

VITRIINI - LEHDEN JAKELUREKISTERI

VITRIINI - LEHDEN JAKELUREKISTERI 1/6 VITRIINI - LEHDEN JAKELUREKISTERI = EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen informointiasiakirja Vitriini lehden jakelurekisterissä tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä 1. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Kuopion kaupungin palautepalvelujärjestelmä

Tietosuojaseloste Kuopion kaupungin palautepalvelujärjestelmä Kuopion kaupunki Selvitys 1 (5) Tietosuojaseloste Kuopion kaupungin palautepalvelujärjestelmä Seloste henkilötietojen käsittelytoimista ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679)

Lisätiedot

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Justusjulkaisutietojen

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Justusjulkaisutietojen Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Justusjulkaisutietojen tallennuspalvelua Sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaiset vaatimukset (artiklat 13, 14 ja 30) Laadittu: 14.5.2018

Lisätiedot

Tietosuojaseloste KasvaNet -oppimisympäristö

Tietosuojaseloste KasvaNet -oppimisympäristö Kuopion kaupunki Selvitys 1 (5) Tietosuojaseloste KasvaNet -oppimisympäristö Seloste henkilötietojen käsittelytoimista ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679) 1 Rekisterin

Lisätiedot

Tietosuojaseloste 1 (5) Rekisterin tiedot. EU:n yleinen tietosuoja-asetus, (2016/679), artiklat 13 ja 14. Pvm

Tietosuojaseloste 1 (5) Rekisterin tiedot. EU:n yleinen tietosuoja-asetus, (2016/679), artiklat 13 ja 14. Pvm Tietosuojaseloste 1 (5) Pvm 3.5.2018 Rekisterin tiedot 1. Rekisterin nimi Ilmoittautumiset nuorisopalveluiden tapahtumiin 2. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus Asiakassuhteen hoitaminen, tilasto (osallistujamäärien

Lisätiedot

Tietosuojaseloste GDPR ravitsemusterapian kurssi- ja ryhmätoiminta

Tietosuojaseloste GDPR ravitsemusterapian kurssi- ja ryhmätoiminta Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste GDPR ravitsemusterapian kurssi- ja ryhmätoiminta 1. Rekisterin nimi Ravitsemusterapian ruokakurssien ja ryhmien asiakasrekisteri 2. Rekisterinpitäjä Etelä-Karjalan

Lisätiedot

Tietosuojaseloste / Arska-myyntipalvelun aineistopyynnöt

Tietosuojaseloste / Arska-myyntipalvelun aineistopyynnöt Kuopion kaupunki Selvitys 1 (5) Tietosuojaseloste / Arska-myyntipalvelun aineistopyynnöt Seloste henkilötietojen käsittelytoimista ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679)

Lisätiedot

Tietosuojailmoitus TIETOSUOJAILMOITUS TAPAHTUMAT. Rekisterinpitäjä. Yhteyshenkilö. Tietosuojavastaava

Tietosuojailmoitus TIETOSUOJAILMOITUS TAPAHTUMAT. Rekisterinpitäjä. Yhteyshenkilö. Tietosuojavastaava Tietosuojailmoitus Tietosuojailmoituksen avulla kuvaamme sinulle läpinäkyvästi ja selkeästi kuinka henkilötietojasi käsitellään. Henkilötiedolla tarkoitetaan kaikkia tunnistettavissa olevaan luonnolliseen

Lisätiedot

KOULUELEKTRONIIKKA OY:N ASIAKASREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE. Rekisterin rekisterinpitäjä on Kouluelektroniikka Oy, Teuvo Tiusanen

KOULUELEKTRONIIKKA OY:N ASIAKASREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE. Rekisterin rekisterinpitäjä on Kouluelektroniikka Oy, Teuvo Tiusanen KOULUELEKTRONIIKKA OY:N ASIAKASREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE 1 Rekisterinpitäjä Rekisterin rekisterinpitäjä on Kouluelektroniikka Oy, Teuvo Tiusanen (y-tunnus 0597327-4) Rekisteriasioiden yhteyshenkilö

Lisätiedot

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen informointiasiakirja Kultaranta Resort Oy:n asiakasrekisterissä tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen informointiasiakirja Kultaranta Resort Oy:n asiakasrekisterissä tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä KULTARANTA RESORT OY ASIAKASREKISTERI EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen informointiasiakirja Kultaranta Resort Oy:n asiakasrekisterissä tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä 1. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki

Tietosuojaseloste Espoon kaupunki Tietosuojaseloste 1 (5) Tietosuojaseloste Espoon kaupunki 1. Rekisterin nimi Henkilökuntaluettelo palveluyritysten työntekijöistä 2. Rekisterinpitäjä Espoon kaupunki PL 1, 02070 Espoon kaupunki 3. Rekisterin

Lisätiedot

MARAN KURSSIREKISTERI = EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen informointiasiakirja MaRan kurssirekisterissä tapahtuvasta tietojen käsittelystä

MARAN KURSSIREKISTERI = EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen informointiasiakirja MaRan kurssirekisterissä tapahtuvasta tietojen käsittelystä 1/6 MARAN KURSSIREKISTERI = EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen informointiasiakirja MaRan kurssirekisterissä tapahtuvasta tietojen käsittelystä 1. Rekisterinpitäjät Matkailu- ja Ravintolapalvelut

Lisätiedot

Termit. Tietosuojaseloste

Termit. Tietosuojaseloste Termit Rekisteriksi määritellään mikä tahansa jäsennelty henkilötietoja sisältävä tietojoukko, esimerkiksi asiakastai markkinointirekisteri, josta on mahdollista saada tietoja tietyin perustein ja kohtuullisella

Lisätiedot

Tietosuojaseloste 1 (5)

Tietosuojaseloste 1 (5) Kouvolan kaupunki Ympäristöterveydenhuolto Tietosuojaseloste 1 (5) Seloste henkilötietojen käsittelytoimista ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679) 12.11.2018 1. Rekisterin

Lisätiedot

Tietosuojaseloste / Timmi tilavarausjärjestelmä

Tietosuojaseloste / Timmi tilavarausjärjestelmä Kuopion kaupunki Selvitys 1 (5) Tietosuojaseloste / Timmi tilavarausjärjestelmä Seloste henkilötietojen käsittelytoimista ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679) 1 Rekisterin

Lisätiedot

Kemijärven kaupunki / tarkastuslautakunta. Kemijärven kaupunki PL

Kemijärven kaupunki / tarkastuslautakunta. Kemijärven kaupunki PL 1 1 Rekisterinpitäjä Nimi / tarkastuslautakunta Osoite 98101 Kemijärvi Muut yhteystiedot (esim. puhelin virka-aikana, sähköpostiosoite) +358 40 770 8819 kirjaamo@kemijarvi.fi 2 Yhteyshenkilöt rekisteriä

Lisätiedot

Tämä on Kuopion Hammaskulma OY:n EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

Tämä on Kuopion Hammaskulma OY:n EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Rekisteriseloste Tämä on Kuopion Hammaskulma OY:n EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. 1 Rekisterinpitäjä Kuopion Hammaskulma Oy Puijonkatu 35 70100 Kuopio

Lisätiedot

Tietosuojaseloste. Koskibowling Oy:n tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste. Koskibowling Oy:n tietosuojaseloste Tietosuojaseloste Koskibowling Oy:n tietosuojaseloste Tässä tietosuojaselosteessa kuvataan, miten Koskibowling Oy käsittelee nykyisten ja potentiaalisten sekä palvelujaan käyttävien asiakkaiden henkilötietoja

Lisätiedot

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton uutis- ja tapahtumakirjerekisterissä

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton uutis- ja tapahtumakirjerekisterissä Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton uutis- ja tapahtumakirjerekisterissä 1. Rekisterinpitäjä Kaupan liitto on rekisterinpitäjä ja vastaa henkilötietojen käsittelystä.

Lisätiedot

Tietosuojaseloste 1 (5)

Tietosuojaseloste 1 (5) Kouvolan kaupunki Hyvinvointipalvelut/Museopalvelut Tietosuojaseloste 1 (5) Seloste henkilötietojen käsittelytoimista ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679) 29.5.2018 1.

Lisätiedot

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) mukainen versio

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) mukainen versio Rekisteri- ja tietosuojaseloste 25.5.2018 EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) mukainen versio Rekisterinpitäjä Jyväs-Ateriat Ay Y-tunnus: 1996612-0 Kaakkovuorentie 10, 40320 JYVÄSKYLÄ Tietosuoja-asioista

Lisätiedot

FINNLINESIN YHTEYDENOTTOPYYNTÖJEN KÄSITTELYYN LIITTYVÄN REKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE

FINNLINESIN YHTEYDENOTTOPYYNTÖJEN KÄSITTELYYN LIITTYVÄN REKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE FINNLINESIN YHTEYDENOTTOPYYNTÖJEN KÄSITTELYYN LIITTYVÄN REKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE 1 REKISTERINPITÄJÄ Rekisterin rekisterinpitäjä on Finnlines Oyj. Rekisteriasioiden yhteyshenkilö on: Tietosuojavastaava:

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Community

Tietosuojaseloste Community Tietosuojaseloste Community Tietosuojaseloste 1 (5) 1. Rekisterin nimi Asiakasrekisteri Community laskutus-ja myyntireskontra 2. Rekisterinpitäjä Espoon kaupunki 3. Rekisterin vastuuhenkilö Marjo Eboreime,

Lisätiedot

Uusi tietosuojaasetus. käytännössä. MPY Palvelut Oyj Toni Sivupuro

Uusi tietosuojaasetus. käytännössä. MPY Palvelut Oyj Toni Sivupuro Uusi tietosuojaasetus käytännössä MPY Palvelut Oyj Toni Sivupuro Sisältö EU tietosuoja-asetus Henkilörekisteri Asetuksen tavoitteet Yksilön oikeudet Yksilön oikeudet käytännössä Suostumus henkilötietojen

Lisätiedot

Tietosuojaseloste 1 (5) Rekisterin tiedot. EU:n yleinen tietosuoja-asetus, (2016/679), artiklat 13 ja 14. Pvm

Tietosuojaseloste 1 (5) Rekisterin tiedot. EU:n yleinen tietosuoja-asetus, (2016/679), artiklat 13 ja 14. Pvm Tietosuojaseloste 1 (5) Pvm 12.6.2018 Rekisterin tiedot 1. Rekisterin nimi Potilasasiamiehen asiakasrekisteri 2. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus Asiakassuhteen hoitaminen. Potilasasiamiestoiminnan

Lisätiedot