SMARTFLEX -ASTIANPESUKONEET gorenje.fi

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "SMARTFLEX -ASTIANPESUKONEET gorenje.fi"

Transkriptio

1 SMRTFLEX -STINPESUKONEET gorenje.fi

2 2 SMRTFLEX-STINPESUKONEET

3 SMRTFLEX-STINPESUKONEET 3 Gorenjen SmartFlexastianpesukoneet Uudet SmartFlex-astianpesukoneemme ovat modernin elämäntavan inspiroimia. Koska jokapäiväinen elämämme voi olla sangen vaativaa, olemme luoneet astianpesukoneiden sukupolven, jonka lukuisat kehittyneet toiminnot keventävät kuormaa harteillasi. Laitteen sisäosa on suunniteltu sillä tavoin, että jokaiselle astialle ja ruokailuvälineelle löytyy oma paikkansa, muodosta tai koosta riippumatta. Suunniteltu helpottamaan elämääsi Jokainen yksittäinen tuotteemme ilmentää Life Simplified. filosofiaamme. Eivätkä uuden sukupolven SmartFlexastianpesukoneet muodosta tähän poikkeusta. Ne edustavat laitetta, joka sopii täydellisesti elämäntapaasi. Joustavuus. Tarpeisiin vastaaminen. Toimivuus. Nämä olivat suuntaviivamme suunnitellessamme astianpesukoneita, jotka olisivat riittävän joustavia suoriutuakseen kaikista tehtävistä ja mukautuakseen kaikkiin tarpeisiisi. Niiden lukuisat ominaisuudet tekevät vaikutuksen ja antavat sinulle mahdollisuuden nauttia tärkeämmistä asioista elämässä. Täydelliset tulokset Älykkäät ratkaisut Täydellinen käyttäjäkokemus

4 4 SMRTFLEX-STINPESUKONEET Täydelliset tulokset Hoitaa työt ammattitaitoisesti puolestasi SmartFlex-astianpesukoneet perustuvat huippuluokan teknologiaan, minkä ansiosta ne tarjoavat parhaat pesutulokset kerta toisensa jälkeen. Kaikki prosessit ovat täysin automaattisia ja takaavat erinomaiset tulokset myös XXL-täyttömääriä pestäessä ja eräitä markkinoiden nopeimpia pesuohjelmia käytettäessä. Myös vauvan astioiden desinfiointi ja vesivahinkosuojaus ovat käteviä ominaisuuksia. 16 kattausta Yhtä joustava kuin ajankäyttösi tulee olemaan XXL-astianpesukoneet tarjoavat riittävästi tilaa kaikkiin tarpeisiisi. Sen kolmeen tasoon mahtuu jopa 16 henkilön astiat samaan aikaan. Täysin joustava sisustus mahdollistaa erilaiset täyttämistavat, käyttö on yksinkertaista ja pesutulokset täydelliset. 15 min SpeedWash Pese nopeasti niin voit hidastaa tahtia Kuvittele järjestäväsi päivälliskutsut, joilla pääruoan astiat tulevat pestyiksi samalla aikaa kuin tarjoilet jälkiruoan. SpeedWash-toiminnolla varustettu pikaohjelma pesee astiasi vain 15 minuutissa. Se sopii täydellisesti suurten astiamäärien käsittelyyn, kun sinulla on paljon vieraita. Täydellinen quastop Älä huolehdi vesivuodoista quastop-turvatoiminnon ansiosta voit jättää astianpesukoneen huoletta päälle yöllä tai ollessasi poissa kotoa. Vuodon tai vesivahingon sattuessa quastop katkaisee automaattisesti veden tulon samalla kun pumppu juoksuttaa jäljellä olevan veden pois astianpesukoneen altaasta. quastop pysyy toiminnassa koko laitteen elinkaaren ajan. Kuumavesiliitäntä Korkeampi lämpötila, alhaisempi kulutus Gorenjen astianpesukoneet voidaan liittää myös kuumavesiliitäntään (kork. 70 C) kylmävesiliitännän sijaan. Kuumavesiliitännän valitseminen lyhentää pesuohjelman pituutta ja alentaa sähkönkulutusta. Ympäristö- ja lompakkoystävällinen ratkaisu perheellesi.

5 SMRTFLEX-STINPESUKONEET 5 utomaattinen ohjelma Juhlat kahdelle tai kahdelletoista astioista tulee tahrattoman puhtaat Joskus sinun on vain huuhtaistava lasit, toisella kertaa astianpesukoneesi on taas täynnä painavia astioita, jotka odottavat pesemistä sunnuntain lounaan jäljiltä. Kehittynyt anturiteknologia säätää pesuohjelman pesemään astiat aina parhaalla mahdollisella tavalla optimoiden samalla veden ja energian kulutuksen. Et tarvitse erillisiä ohjelmia laseille tai tehopuhdistukseen automaattinen ohjelma mukautuu kaikkiin tarpeisiisi. ExtraHygiene ina puhdas tuttipullo Tämä toiminto pidentää pesuaikaa ja nostaa lämpötilaa 5 C:lla, mikä yhdessä teho-ohjelman kanssa merkitsee 75 C:n lämpötilaa: Tämä tuhoaa useimmat bakteerit. Ohjelma jäljittelee sterilointiprosessia ja on suunniteltu perheille, joissa on vauvoja; vauvojen tarvikkeiden ja tuttipullojen puhdistamiseen. Tehokas ruoantähteiden suodatus utomaattinen järjestelmä estää suodattimen tukkeutumisen, ja erityinen huuhtelujärjestelmä estää suodattimen toimintavirheet. cln Itsepuhdistusohjelma ina täydellisen puhdas astianpesukone Ohjelma astianpesukoneen putkiston, suihkuvarsien ja suihkuputkien antibakteeriseen puhdistukseen. Ohjelma voidaan suorittaa (siten, että koneessa ei ole astioita) normaalia pesuainetta, sitruunahappoa tai markkinoilla saatavana olevaa astianpesukoneen puhdistusainetta käyttäen. Käynnistä ohjelma aktivoimalla asetus ja sulkemalla ovi. Ohjelma kierrättää kuumaa vettä (70-75 astetta) pidemmän aikaa kaikkien tärkeiden komponenttien läpi.

6 6 SMRTFLEX-STINPESUKONEET Älykkäät ratkaisut Vastaus joka ongelmaan Gorenjen uudet SmartFlex-astianpesukoneet eivät huolehdi ainoastaan astioista ja käyttäjän tarpeista, vaan myös ympäristöstä. Tekniikan huippua edustavat ratkaisut, kuten PowerDrive-moottori, mahdollistavat alhaisen veden ja energian kulutuksen. Muut älykkäät ratkaisut ehkäisevät hajujen syntymistä astianpesukoneen sisällä ja erityinen luukun liukumekanismi mahdollistaa laitteen sijoittamisen kaiken muotoisiin ja kokoisiin keittiöihin. TotalDry Pitää huolta itsestään Pesun päätyttyä astianpesukoneen luukku raottuu automaattisesti hieman, niin että ylimääräinen höyry pääsee ulos. Näin koneeseen pääsee raitista ilmaa ja pestyt tuotteet, kuten esimerkiksi muoviastiat, kuivuvat kokonaan. Erinomainen toiminto nopeaan kuivaukseen alhaisella energiankulutuksella. IonTech Ei huolta hajuista Jokainen tuntee pahan hajun, joka tulee puoliksi täytetystä astianpesukoneesta, joka on odottanut käynnistämistä muutaman päivän. Gorenjen astianpesukoneisiin integroitu kehittynyt IonTech-teknologia toimii luonnollisen ionisaatioprosessin periaatteella, joka poistaa hajut luonnollisella tavalla pitäen astianpesukoneesi raikkaana, vaikka se olisi täynnä likaisia astioita. SmartLook Keittiötäsi varten räätälöity astianpesukone Luukun erityinen liukumekanismi mahdollistaa astianpesukoneen asentamisen kaikenlaisiin keittiökaappeihin koristepaneelin vaaditusta pituudesta tai jalkalistan tyylistä riippumatta. Lisäksi sisäänrakennettu takaiskuventtiili mahdollistaa astianpesukoneen asentamisen ergonomiselle korkeudelle. Eikä luukun alla ole rakoa! Tila näytöllä Kaikki hallinnassa stianpesukoneen ulkopuolella oleva ylimääräinen LEDnäyttö ilmaisee jatkuvasti pesuohjelman kulloisenkin tilan ja jäljellä olevan ajan. Näin tiedät aina, voitko lisätä koneeseen turvallisesti astioita vai onko astianpesukone juuri keskellä intensiivistä pesuvaihetta, onko kuivaus jo alkanut tai onko pesu päättynyt.

7 SMRTFLEX-STINPESUKONEET 7 WRRNTY Inverter PowerDrive Inverter PowerDrive Huomattava teho, erinomainen hyötysuhde Uusi voimakas, harjaton Inverter PowerDrive -moottori on varustettu nopeudensäädöllä ja takaa erinomaisen tehon huomattavasti hiljaisemmalla käyntiäänellä, alhaisella energiankulutuksella ja pidemmällä käyttöiällä. XXL ruostumatonta terästä Enemmän tilaa likaisille astioille Täysin kalusteisiin upotettava astianpesukone, jonka korkeus on 86 cm, on täydellinen valinta keittiöön, jonka työtason korkeus on mukautettu käyttäjälle sopivaksi, Vaikuttava ruostumattomasta teräksestä valmistettu 56 cm pesutila, yksi markkinoiden suurimmista, tarjoaa riittävästi tilaa kaikkiin tarpeisiisi. Tilaa on jopa 35 cm lautasille XXL-kokoisissa ja 31 cm lautasille vakiokokoisissa malleissa! 6,9 litran veden kulutus Säästää aikaa ja vettä Kun astiat pestään käsin, 12 normaalin kattauksen pesemiseen tarvitaan jopa 100 litraa puhdasta vettä. Niiden pesemiseen astianpesukoneella kuluisi 10 kertaa vähemmän vettä. Kehittyneemmät mallit on varustettu erityisellä vesisäiliöllä, joka supistaa veden kulutuksen ainoastaan 6,9 litraan pesujaksoa kohden % alhaisempi energiankulutus Huipputason energiatehokkuus Gorenjen astianpesukoneissa täydelliset pesuja kuivaustulokset yhdistyvät erittäin alhaiseen energiankulutukseen uuden Inverter PowerDrive -moottorin, optimoitujen ohjelmien ja älykkäiden ratkaisujen, kuten TotalDry, ansiosta.

8 8 SMRTFLEX-STINPESUKONEET Täydellinen käyttäjäkokemus Uusi perheenjäsen Gorenjen uudet SmartFlex-astianpesukoneet on suunniteltu yhtä päätavoitetta silmällä pitäen: tehdä käyttäjän elämästä helppoa ja miellyttävää. Nämä upouudet laitteet tarjoavat poikkeuksellisen hyvän käyttäjäkokemuksen ja saavuttavat nopeasti arvostetun aseman jokaisessa kodissa helpon ja loogisen käyttönsä ansiosta. Jopa perheenjäsenet, jotka käyttävät astianpesukonetta ensimmäistä kertaa elämässään, pitävät SmartFlex-astianpesukoneiden käyttöä helppona ja nautittavana. Sisä- ja ulkopuolen valaistus parantaa käyttökokemusta entisestään samalla kun hiljainen käyntiääni mahdollistaa rauhallisen tunnelman kotona. SmartControl Selkeät ohjaustoiminnot stianpesukoneen toimintojen käyttö ei ole vielä milloinkaan ollut näin helppoa. Kaikki käyttöpainikkeet on sijoitettu ergonomiseen paikkaan, suoraviivaisesti ja käytön kannalta loogisesti vasemmalta oikealle. Samalla kun kaikki mallit loistavat valkoisella LED-näytöllään, jotkut kehittyneemmistä malleista on varustettu myös kosketusnäytöllä. Pesuprosessin käynnistämiseen riittää vain yksi kosketus. Sisävalot Selkeä näkyvyys Harkiten sijoitetut LED-spottivalot valaisevat elegantilla tavalla astianpesukoneen sisäosan tehden näin koneen täyttämisestä ja tyhjentämisestä helppoa.

9 SMRTFLEX-STINPESUKONEET 9 Säädettävät koritasot Huolellisesti suunniteltu sisäosa Korit on varustettu korostetuilla siirrettävillä elementeillä ja koritasoja voidaan säätää täyttämisen helpottamiseksi. Helppokäyttöinen kolmitasoinen korin säätöjärjestelmä takaa, että myös suurikokoiset kattilat ja lautaset on helppo laittaa paikoilleen. lakorin lautaspidike voidaan taittaa helposti kokoon, niin että saadaan enemmän tilaa suurille astioille. Ruokailuvälineet voidaan järjestää siististi erityiseen telineeseen. Ruokailuvälineet asetetaan erilleen toisistaan, niin että ne eivät naarmuunnu ja pääsevät kuivumaan täydellisesti. Jokainen yksityiskohta on suunniteltu huolellisesti, niin että käyttäminen on erittäin helppoa. Tilan ilmaiseva LED-valo Kaikki hallinnassa Kalusteisiin asennetun astianpesukoneen oven alaosaan asennettu LED-valo ilmaisee pesuohjelman meneillään olevan vaiheen. Näin tiedät aina, onko astianpesukone käynnissä vai onko pesuohjelma valmis. SuperSilent Hiljainen kuin kuiskaus Hiljaisimpien astianpesukoneiden äänenvoimakkuus vastaa kahden henkilön kuiskimalla käytyä keskustelua. Hiljainen käyntiääni on seurausta erinomaisesta äänieristyksestä, tehokkaista moottoreista, korkealaatuisista materiaaleista ja koko astianpesujärjestelmän innovatiivisista ratkaisuista.

10 10 SMRTFLEX-STINPESUKONEET cln 9,5 GU66260X Työtason alle sijoitettava astianpesukone WRRNTY WRRNTY Inverter PowerDrive Inverter PowerDrive Mitat (KxLxS): 81,7 59,6 57,6 cm +++ Superior Line 1: +++ Energiankulutus /ohjelma4: 0,86 3: 3: Kattausta: 16 Vedenkulutus: 9,5 l Normaaliohjelman kesto: 180 min Energian kulutus/v2: 245 Vedenkulutus/v2: 2660 l Ohjaus: TouchControl Äänitaso: 44 db()re 1 pw Pesulämpötilat: 70, 65, 55, 45, 35 C Sisääntulevan veden maks. lämpötila: 70 C Ohjelmien lukumäärä: 5 uto ohjelma Tehopesu QucikIntensive programme Ekopesu ExtraHygiene SpeedWash-ohjelma Mahdollisuus tallentaa omia ohjelmia cln 9,5 16 TotalDry automaattinen oven avaus IonTech Moottori: Inventer PowerDrive llas ruostumatonta terästä Jäljellä olevan ajan ilmaisin Ohjelman loppumisen merkkivalo Viivästetty käynnistys 24 tuntiin asti Sisävalaistus Itsepuhdistusohjelma Suihkuvarsien lukumäärä: 3 Pesukorien lukumäärä: 3 Työvälinekori: Teleskooppikiskot Yläkori: Lankakori - leveät välit; Taitettava viinilasipidike -vasen; Taitettava viinilasinpidike -oikea; Leveä veitsiteline; Yksi taitettava lasinpidike lakori: Lankakori - leveät välit; Taitettava ja jaettava lautaspidike takana Korkeus säädettävissä: 50 mm GU66260W Työtason alle sijoitettava astianpesukone Mitat (KxLxS): 81,7 59,6 57,6 cm +++ Superior Line 1: +++ Energiankulutus /ohjelma4: 0,86 3: 3: Kattausta: 16 Vedenkulutus: 9,5 l Normaaliohjelman kesto: 180 min Energian kulutus/v2: 245 Vedenkulutus/v2: 2660 l Ohjaus: TouchControl Äänitaso: 44 db()re 1 pw Pesulämpötilat: 70, 65, 55, 45, 35 C Sisääntulevan veden maks. lämpötila: 70 C Ohjelmien lukumäärä: 5 uto ohjelma Tehopesu QucikIntensive programme Ekopesu ExtraHygiene SpeedWash-ohjelma Mahdollisuus tallentaa omia ohjelmia TotalDry automaattinen oven avaus IonTech Moottori: Inventer PowerDrive llas ruostumatonta terästä Jäljellä olevan ajan ilmaisin Ohjelman loppumisen merkkivalo Viivästetty käynnistys 24 tuntiin asti Sisävalaistus Itsepuhdistusohjelma Suihkuvarsien lukumäärä: 3 Pesukorien lukumäärä: 3 Työvälinekori: Teleskooppikiskot Yläkori: Lankakori - leveät välit; Taitettava viinilasipidike -vasen; Taitettava viinilasinpidike -oikea; Leveä veitsiteline; Yksi taitettava lasinpidike lakori: Lankakori - leveät välit; Taitettava ja jaettava lautaspidike takana Korkeus säädettävissä: 50 mm 9,5 13 Työtason alle sijoitettava astianpesukone 1: +++ Energiankulutus /ohjelma4: 0,82 3: 3: Kattausta: 13 Vedenkulutus: 9,5 l Normaaliohjelman kesto: 210 min Energian kulutus/v2: 233 Vedenkulutus/v2: 2660 l Ohjaus: Nappi Äänitaso: 44 db()re 1 pw Pesulämpötilat: 70, 65, 55, 45, 35 C Sisääntulevan veden maks. lämpötila: 70 C Ohjelmien lukumäärä: 5 uto ohjelma Tehopesu QucikIntensive programme Ekopesu SpeedWash-ohjelma Mahdollisuus tallentaa omia ohjelmia TotalDry automaattinen oven avaus Mitat (KxLxS): 81,7 59,6 57,6 cm +++ dvanced Line llas ruostumatonta terästä Jäljellä olevan ajan ilmaisin Ohjelman loppumisen merkkivalo Viivästetty käynnistys 24 tuntiin asti Suihkuvarsien lukumäärä: 2 Pesukorien lukumäärä: 2 Yläkori: Lankakori - leveät välit; Taitettava viinilasipidike -vasen; Taitettava viinilasinpidike -oikea; Kiinteät lautaspidikkeet; Kiinteä lasipidike; Vakio veitsiteline (standard) lakori: Lankakori - leveät välit; Taitettava ja jaettava lautaspidike takana; terinkori Korkeus säädettävissä: 50 mm 9,5 GU65160X 16 GU65160W Työtason alle sijoitettava astianpesukone Mitat (KxLxS): 81,7 59,6 57,6 cm +++ dvanced Line 1: +++ Energiankulutus /ohjelma4: 0,82 3: 3: Kattausta: 13 Vedenkulutus: 9,5 l Normaaliohjelman kesto: 210 min Energian kulutus/v2: 233 Vedenkulutus/v2: 2660 l Ohjaus: Nappi Äänitaso: 44 db()re 1 pw Pesulämpötilat: 70, 65, 55, 45, 35 C Sisääntulevan veden maks. lämpötila: 70 C Ohjelmien lukumäärä: 5 uto ohjelma Tehopesu QucikIntensive programme Ekopesu SpeedWash-ohjelma Mahdollisuus tallentaa omia ohjelmia TotalDry automaattinen oven avaus llas ruostumatonta terästä Jäljellä olevan ajan ilmaisin Ohjelman loppumisen merkkivalo Viivästetty käynnistys 24 tuntiin asti Suihkuvarsien lukumäärä: 2 Pesukorien lukumäärä: 2 Yläkori: Lankakori - leveät välit; Taitettava viinilasipidike -vasen; Taitettava viinilasinpidike -oikea; Kiinteät lautaspidikkeet; Kiinteä lasipidike; Vakio veitsiteline (standard) lakori: Lankakori - leveät välit; Taitettava ja jaettava lautaspidike takana; terinkori Korkeus säädettävissä: 50 mm Suhteellinen virrankulutus asteikolla +++ (pieni kulutus) G (suuri kulutus). 2 rvioitu vuotuinen kulutus (220 pesukertaa). 3 Pesu- ja kuivaustulos asteikolla (erinomainen) G (huono). Energiankulutus pesukertaa kohden käytettäessä vakiotestiä ja normaaliohjelmaa sekä koneen ollessa yhdistettynä kylmävesiliitäntään. Todellinen kulutus määräytyy laitteen käytön mukaan.

11 SMRTFLEX-STINPESUKONEET 9,5 16 9,5 GV66160 Integroitava astianpesukone Mitat (KxLxS): 81,7 59,6 55,6 cm +++ dvanced Line 1: +++ Energiankulutus /ohjelma4: 0,86 3: 3: Kattausta: 16 Vedenkulutus: 9,5 l Normaaliohjelman kesto: 180 min Energian kulutus/v2: 245 Vedenkulutus/v2: 2660 l Ohjaus: Nappi Äänitaso: 45 db()re 1 pw Pesulämpötilat: 70, 65, 55, 45, 35 C Sisääntulevan veden maks. lämpötila: 70 C Ohjelmien lukumäärä: 5 uto ohjelma Tehopesu QucikIntensive programme Ekopesu SpeedWash-ohjelma Mahdollisuus tallentaa omia ohjelmia TotalDry automaattinen oven avaus llas ruostumatonta terästä Jäljellä olevan ajan ilmaisin Ohjelman loppumisen merkkivalo Viivästetty käynnistys 24 tuntiin asti Suihkuvarsien lukumäärä: 3 Pesukorien lukumäärä: 3 Työvälinekori: Teleskooppikiskot Yläkori: Lankakori - leveät välit; Taitettava viinilasipidike -vasen; Taitettava viinilasinpidike -oikea; Leveä veitsiteline; Yksi taitettava lasinpidike lakori: Lankakori - leveät välit; Taitettava ja jaettava lautaspidike takana stianpesukone toimitetaan ilman kuvan etulevyä Korkeus säädettävissä: 50 mm Korkeuden säätö edestä GV64160 Integroitava astianpesukone Mitat (KxLxS): 81,7 59,6 55,6 cm ++ dvanced Line 1: ++ Energiankulutus /ohjelma4: 0,92 3: 3: Kattausta: 13 Vedenkulutus: 9,5 l Normaaliohjelman kesto: 180 min Energian kulutus/v2: 262 Vedenkulutus/v2: 2660 l Ohjaus: Nappi Äänitaso: 47 db()re 1 pw Pesulämpötilat: 70, 65, 55, 45, 35 C Sisääntulevan veden maks. lämpötila: 70 C Ohjelmien lukumäärä: 5 uto ohjelma Tehopesu QucikIntensive programme Ekopesu SpeedWash-ohjelma Mahdollisuus tallentaa omia ohjelmia TotalDry automaattinen oven avaus 13 llas ruostumatonta terästä Jäljellä olevan ajan ilmaisin Ohjelman loppumisen merkkivalo Viivästetty käynnistys 24 tuntiin asti Suihkuvarsien lukumäärä: 2 Pesukorien lukumäärä: 2 Yläkori: Lankakori - leveät välit; Taitettava viinilasipidike -vasen; Taitettava viinilasinpidike -oikea; Kiinteät lautaspidikkeet; Kiinteä lasipidike; Vakio veitsiteline (standard) lakori: Lankakori - leveät välit; Taitettava ja jaettava lautaspidike takana; terinkori stianpesukone toimitetaan ilman kuvan etulevyä Korkeus säädettävissä: 50 mm Korkeuden säätö edestä 9 11 GV Essential Line 1: ++ Energiankulutus /ohjelma4: 0,91 3: 3: Kattausta: 12 Vedenkulutus: 11 l Normaaliohjelman kesto: 185 min Energian kulutus/v2: 258 Vedenkulutus/v2: 3080 l Ohjaus: taste Äänitaso: 49 db()re 1 pw Pesulämpötilat: 65, 60, 55, 45 C Sisääntulevan veden maks. lämpötila: 60 C Ohjelmien lukumäärä: 5 Pikapesu Tehopesu Ekopesu QuickIntensive llas ruostumatonta terästä Säädettävä, jopa 3/6/9 tunnin käynnistysviive 1 4 Suihkuvarsien lukumäärä: 2 Pesukorien lukumäärä: 2 stianpesukone toimitetaan ilman kuvan etulevyä Korkeus säädettävissä: 50 mm Mitat (KxLxS): 81,5 59,8 55 cm Integroitava astianpesukone 11 GV Mitat (KxLxS): 81,5 44,8 55 cm Integroitava astianpesukone ++ dvanced Line 1: ++ Energiankulutus /ohjelma4: 0,74 3: 3: Kattausta: 10 Vedenkulutus: 9 l Normaaliohjelman kesto: 190 min Energian kulutus/v2: 211 Vedenkulutus/v2: 2520 l Ohjaus: taste Äänitaso: 47 db()re 1 pw Pesulämpötilat: 60, 55, 45, 35 C Sisääntulevan veden maks. lämpötila: 60 C Ohjelmien lukumäärä: 5 uto ohjelma Tehopesu Ekopesu SpeedWash-ohjelma llas ruostumatonta terästä Jäljellä olevan ajan ilmaisin Viivästetty käynnistys 24 tuntiin asti Suihkuvarsien lukumäärä: 3 Pesukorien lukumäärä: 3 Työvälinekori Yläkori lakori stianpesukone toimitetaan ilman kuvan etulevyä Korkeus säädettävissä: 50 mm Korkeuden säätö edestä Suhteellinen virrankulutus asteikolla +++ (pieni kulutus) G (suuri kulutus). 2 rvioitu vuotuinen kulutus (220 pesukertaa). 3 Pesu- ja kuivaustulos asteikolla (erinomainen) G (huono). Energiankulutus pesukertaa kohden käytettäessä vakiotestiä ja normaaliohjelmaa sekä koneen ollessa yhdistettynä kylmävesiliitäntään. Todellinen kulutus määräytyy laitteen käytön mukaan.

12 FI - 12/2016. Oikeus paino- ja kuvavirheisiin pidätetään.

ASKO Astianpesukoneet

ASKO Astianpesukoneet ASKO Astianpesukoneet Täyttömäärä ja joustavuus maailman parhaimpia Tavoitteenamme on, että tuotteemme helpottavat arkea. Olemme sen vuoksi tehneet vuosien ajan kovaa työtä markkinoiden suurimpiin ja joustavimpiin

Lisätiedot

STA6539L2 Uusi tuote 60 CM TÄYSINTEGROITAVA ASTIANPESUKONE ENERGIALUOKKA: A+++A

STA6539L2 Uusi tuote 60 CM TÄYSINTEGROITAVA ASTIANPESUKONE ENERGIALUOKKA: A+++A STA6539L2 Uusi tuote 60 CM TÄYSINTEGROITAVA ASTIANPESUKONE ENERGIALUOKKA: A+++A EAN13: 8017709177928 13 astiastoa 3 koria 10 ohjelmaa (joista 5 Quick Time -ohjelmaa): Huuhtelu, lasiohjelma, ECO, Auto 45-65,

Lisätiedot

ST2FABRD. 50-luvun retrotyyli 60 CM ASTIANPESUKONE 50 LUVUN RETROTYYLI PUNAINEN ENERGIALUOKKA: A+++A

ST2FABRD. 50-luvun retrotyyli 60 CM ASTIANPESUKONE 50 LUVUN RETROTYYLI PUNAINEN ENERGIALUOKKA: A+++A ST2FABRD 60 CM ASTIANPESUKONE 50 LUVUN RETROTYYLI PUNAINEN ENERGIALUOKKA: A+++A EAN13: 8017709232412 13 astiastoa 9 ohjelmaa (joista 4 Quick Time -ohjelmaa): Huuhtelu, lasiohjelma, ECO, auto 60-70, Pikaohjelma:

Lisätiedot

ST2FABCR. 50-luvun retrotyyli 60 CM ASTIANPESUKONE 50 LUVUN RETROTYYLI KERMANVÄRINEN ENERGIALUOKKA: A+++A

ST2FABCR. 50-luvun retrotyyli 60 CM ASTIANPESUKONE 50 LUVUN RETROTYYLI KERMANVÄRINEN ENERGIALUOKKA: A+++A ST2FABCR 60 CM ASTIANPESUKONE 50 LUVUN RETROTYYLI KERMANVÄRINEN ENERGIALUOKKA: A+++A EAN13: 8017709232405 13 astiastoa 9 ohjelmaa (joista 4 Quick Time -ohjelmaa): Huuhtelu, lasiohjelma, ECO, auto 60-70,

Lisätiedot

ST2FABRO2. 50-luvun retrotyyli 60 CM ASTIASTIANPESUKONE PINKKI ENERGIALUOKKA: A+++A

ST2FABRO2. 50-luvun retrotyyli 60 CM ASTIASTIANPESUKONE PINKKI ENERGIALUOKKA: A+++A ST2FABRO2 60 CM ASTIASTIANPESUKONE PINKKI ENERGIALUOKKA: A+++A EAN13: 8017709166939 13 astiastoa 9 ohjelmaa (joista 4 Quick Time -ohjelmaa): Huuhtelu, lasiohjelma, ECO, auto 60-70, Super pika ohjelmaa:

Lisätiedot

ST2FABP2. 50-luvun retrotyyli 60 CM ASTIANPESUKONE KERMANVÄRINEN ENERGIALUOKKA: A+++A

ST2FABP2. 50-luvun retrotyyli 60 CM ASTIANPESUKONE KERMANVÄRINEN ENERGIALUOKKA: A+++A ST2FABP2 60 CM ASTIANPESUKONE KERMANVÄRINEN ENERGIALUOKKA: A+++A EAN13: 8017709166946 13 astiastoa 9 ohjelmaa (joista 4 Quick Time -ohjelmaa): Huuhtelu, lasiohjelma, ECO, auto 60-70, Super pika ohjelmaa:

Lisätiedot

STA6444L2. Funktioner 60 CM TÄYSINTEGROITAVA ASTIANPESUKONE ENERGIALUOKKA: A+A

STA6444L2. Funktioner 60 CM TÄYSINTEGROITAVA ASTIANPESUKONE ENERGIALUOKKA: A+A 60 CM TÄYSINTEGROITAVA ASTIANPESUKONE ENERGIALUOKKA: A+A EAN13: 8017709165949 13 astiastoa 9 ohjelmaa (joista 4 pikaohjelmaa): Liotus, lasiohjelma, normaali, ECO, Super Pikaohjelmat: 27 min pika, ECO-pika,

Lisätiedot

STA6444L2. Funktioner 60 CM TÄYSINTEGROITAVA ASTIANPESUKONE ENERGIALUOKKA: A+A

STA6444L2. Funktioner 60 CM TÄYSINTEGROITAVA ASTIANPESUKONE ENERGIALUOKKA: A+A 60 CM TÄYSINTEGROITAVA ASTIANPESUKONE ENERGIALUOKKA: A+A EAN13: 8017709165949 13 astiastoa 9 ohjelmaa (joista 4 pikaohjelmaa): Liotus, lasiohjelma, normaali, ECO, Super Pikaohjelmat: 27 min pika, ECO-pika,

Lisätiedot

PAKETTI 1 RI6501 BM171E2XG BO75SY2B. Kalusteisiin asennettava uuni. Mitat (KxLxS): 38,8 59,5 32 cm

PAKETTI 1 RI6501 BM171E2XG BO75SY2B.  Kalusteisiin asennettava uuni. Mitat (KxLxS): 38,8 59,5 32 cm I1 PKETT 3 1.5 PKETTI 1 Kalusteisiin asennettava jääkaappi Kalusteisiin asennettava mikroaaltouuni RI501 555520 BM171E2XG Tuotteen mitat (KxLxS): 177,5 54 54,5 cm + Mitat (KxLxS): 38,8 5 32 cm 55 1: +

Lisätiedot

Ruokavisassa ELMA-messuilla käytössä olevat Whirlpoolin kodinkoneet

Ruokavisassa ELMA-messuilla käytössä olevat Whirlpoolin kodinkoneet Ruokavisassa ELMA-messuilla käytössä olevat Whirlpoolin kodinkoneet Ruokavisan näytöskeittiössä olevissa Whirlpoolin kodinkoneissa yhdistyvät huippuluokan teknologia ja energiatehokkuus, joilla minimoidaan

Lisätiedot

6 TH SENSE POWERCLEAN ASTIANPESUKONEET AISTI PUHTAALLE LOPPUTULOKSELLE

6 TH SENSE POWERCLEAN ASTIANPESUKONEET AISTI PUHTAALLE LOPPUTULOKSELLE 6 TH SENSE POWERCLEAN ASTIANPESUKONEET AISTI PUHTAALLE LOPPUTULOKSELLE SENSORITEKNIIKKA, JOKA SAA AIKAAN TÄYDELLISEN PUHTAAN LOPPUTULOKSEN TEHOKKAAT KORKEAPAINESUUTTIMET JOTKA PUHDISTAVAT PINTTYNEIMMÄTKIN

Lisätiedot

Täysin uusi sukupolvi 45 cm leveät astianpesukoneet

Täysin uusi sukupolvi 45 cm leveät astianpesukoneet Täysin uusi sukupolvi 45 cm leveät astianpesukoneet Mahtuu pienempään tilaan, silti sama kehittynyt tekniikka kuin suurissa astianpesukoneissa. 45 CM ASTIANPESUKONEET Vähän tilaa keittiössä? Vaadi silti

Lisätiedot

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I Aeg jääkaappi S73800KMX0 Erinomainen jääkaappi dynaamisella kylmennyksellä. Dynaaminen kylmennys pitää huolen, että kaapin lämpötila on jokaisella tasolla lähes sama. Elintarvikkeiden säilyvyys on parempi

Lisätiedot

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I Aeg integroitu jääkaappi SKD71800F0 Erittäin laadukas integroitu jääkaappi. Digitaalinäyttö tarkkaan lämpötilansäätöön. LED-valaistus takaa erinomaisen valaistuksen. Energialuokka A+. Käyttötilavuus 330

Lisätiedot

JÄÄKAAPPI-PAKASTIMET

JÄÄKAAPPI-PAKASTIMET JÄÄKAAPPI-PAKASTIMET Esittelemme sinulle tärkeimmät ominaisuudet, joita vaaditaan raikkaan ja luonnollisen mikroilmaston aikaansaamiseksi jääkaappiin. Yksinkertaisia ja käteviä ratkaisuja ruoan säilytykseen

Lisätiedot

Rakennus-Hanka Oy. Asunto Oy Oulun Ojavainiontie 4

Rakennus-Hanka Oy. Asunto Oy Oulun Ojavainiontie 4 Rakennus-Hanka Oy Asunto Oy Oulun Ojavainiontie 4 EKC50100OX Liesi Tyylikäs keraamien taso. Tilava uuni. -käyttötilavuus 62 litraa Haudutusuuni-toiminto mahdollistaa mehukkaiden ja maukkaiden ruokien valmistamisen

Lisätiedot

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I Aeg integroitu jääkaappi SKD71800F0 Erittäin laadukas integroitu jääkaappi. Digitaalinäyttö tarkkaan lämpötilansäätöön. LED-valaistus takaa erinomaisen valaistuksen. Energialuokka A+. Käyttötilavuus 330

Lisätiedot

ActiveWater Astianpesukone, 60 cm, korkea malli

ActiveWater Astianpesukone, 60 cm, korkea malli 1850* *Suositushinta Tuotteen ominaisuudet Suorituskyky ja kulutus Energiatehokkuusluokka: A+++, Kuivaustehokkuusluokka: A Vuosittainen kulutus ohjelmalla Eco 50 C: 2660 l vettä / 214 kwh sähköä (perustuu

Lisätiedot

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I Electrolux jääkaappi ERE38406X Tässä erinomainen jääkaappi dynaamisella kylmennyksellä. Dynaaminen kylmennys pitää huolen, että kaapin lämpötila on jokaisella tasolla lähes sama. Elintarvikkeiden säilyvyys

Lisätiedot

ActiveWater astianpesukone, 60 cm

ActiveWater astianpesukone, 60 cm valkoinen 919* *Suositushinta Tuotteen ominaisuudet Suorituskyky ja kulutus Energiatehokkuusluokka: A+++, Kuivaustehokkuusluokka: A Vuosittainen kulutus ohjelmalla Eco 50 C: 2660 l vettä / 234 kwh sähköä

Lisätiedot

Cold Line -kylmäkalusteet

Cold Line -kylmäkalusteet Cold Line -kylmäkalusteet ENERGIATEHOKKUUS SÄÄSTÄÄ LUONTOA JA KUSTANNUKSIA Cold Line Elintarvikkeiden ja juo Cold Line -tuoteryhmä on eurooppalaisen kylmäkalustestandardin mukainen, erityisesti ravintoloiden

Lisätiedot

Uutta & Ajankohtaista

Uutta & Ajankohtaista Kesä 2015 KESÄETU KEITTIÖN OSTAJILLE: MONZA OVET -50% Uutta & Ajankohtaista SIVU 2 Gram-kodinkoneet... 3 Miele-kodinkonet... 4 Blum Legrabox -laatikot... 5 Savo Bora Basic -liesituuletin... 6 Brushed Wall

Lisätiedot

ActiveWater astianpesukone, 60 cm

ActiveWater astianpesukone, 60 cm 1 229* *Suositushinta Tuotteen ominaisuudet Suorituskyky ja kulutus Energiatehokkuusluokka: A++, Kuivaustehokkuusluokka: A Vuosittainen kulutus ohjelmalla Eco 50 C: 2660 l vettä / 266 kwh sähköä (perustuu

Lisätiedot

PYYKINKÄSITTELY 2013 PESUKONEET KUIvaUSrUmmUT KUIvaUSKaaPIT mankeli 3/2013

PYYKINKÄSITTELY 2013 PESUKONEET KUIvaUSrUmmUT KUIvaUSKaaPIT mankeli 3/2013 PYYKINKÄSITTELY 2013 PESUKONEET Kuivausrummut KUIVUSKPIT MNKELI 3/2013 PESUKONEET ITSEPUHDISTUV Puhdas kone. Puhdas pyykki. Ihanteellinen ratkaisu miellyttävän tuoksuisen pyykin saamiseksi. Pyykin peseminen

Lisätiedot

Astianpesukoneet 2007 2008 DISHWASHER_FI_07.indd 1 DISHWASHER_FI_07.indd 1 07-07-24 09.07.42 07-07-24 09.07.42

Astianpesukoneet 2007 2008 DISHWASHER_FI_07.indd 1 DISHWASHER_FI_07.indd 1 07-07-24 09.07.42 07-07-24 09.07.42 stianpesukoneet 2007 2008 DISHWSHER_FI_07.indd 1 07-07-24 09.07.42 Elämisen keveys! Bosch on kehittänyt useita ainutlaatuisia teknisiä ominaisuuksia, joiden ansiosta voimme tarjota huomattavasti tavallista

Lisätiedot

Siirrettävät ilmastointilaitteet

Siirrettävät ilmastointilaitteet Siirrettävät ilmastointilaitteet luovat kotiin ja työpaikoille helposti ja nopeasti miellyttävän ja raikkaan sisäilman. Jäähdyttäessään sisäilmaa ne poistavat samalla ilmasta liiallisen kosteuden sekä

Lisätiedot

astianpesukone, 60 cm kokonaan kalustepeitteinen SN 678X01TE *Suositushinta ¹Korkearunkoinen malli mm, asennustila mm

astianpesukone, 60 cm kokonaan kalustepeitteinen SN 678X01TE *Suositushinta ¹Korkearunkoinen malli mm, asennustila mm SX 678X01TE¹ 1829* 1829* *Suositushinta ¹Korkearunkoinen malli - 865 mm, asennustila 865-925 mm Tuotteen ominaisuudet Suorituskyky ja kulutus k Energiatehokkuusluokka: A+++, Kuivaustehokkuusluokka: A k

Lisätiedot

Futura kuivaimen edut takaavat patentoidut tekniset ratkaisut

Futura kuivaimen edut takaavat patentoidut tekniset ratkaisut Kuivain Futura Kuivain Futura Eurooppalainen patentti EP nro. 1029211 19 patenttia todistavat laitteen teknisten ratkaisujen omaperäisyyden pistettä ja teknisten ratkaisujen Futura, kansainväliset innovatiivisuuspalkinnot

Lisätiedot

Monitoimi pyrolyysiuuni - 11 valmistusohjelmaa

Monitoimi pyrolyysiuuni - 11 valmistusohjelmaa KODINKONEET K Pyrolyysiuuni Monitoimi pyrolyysiuuni - 11 valmistusohjelmaa Pyrolyysipuhdistustoiminto Lämpötila-alue 30ºC - 250ºC Nopea esilämmitys Sisäänpainettavat käyttökytkimet Digitaalinen näyttö;

Lisätiedot

AIR STYLE. Hiljainen. Erittäin ohut. Erinomainen Energialuokitus. Monipuolinen. Ilman ulkoyksikköä WWW.ILMALAMPOCENTER.FI

AIR STYLE. Hiljainen. Erittäin ohut. Erinomainen Energialuokitus. Monipuolinen. Ilman ulkoyksikköä WWW.ILMALAMPOCENTER.FI AIR STYLE ARKKITEHTUURINEN HELMI Hiljainen Erittäin ohut Erinomainen Energialuokitus Monipuolinen Ilman ulkoyksikköä WWW.ILMALAMPOCENTER.FI Toimisto tyyliin Järjestelmä on tehokas ja pystyy suorituskyvyltään

Lisätiedot

Swegon CASA Liesikuvut

Swegon CASA Liesikuvut Swegon CASA Liesikuvut Keittiön kärynpoiston uudet rytmit Uuden Swegon Casa -liesikupumalliston ansiosta kaikki sujuu keittiön raikkaassa ilmapiirissä kuin tanssi. Moderni Blues, sutjakka Salsa, tehokas

Lisätiedot

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I Whirlpool WM 1855 A+X Erittäin tyylikäs ja monipuolisin ohjelmin varustettu jääviileäkaappi. 6th SENSE valvoo jääkaapin lämpötilaa ja pitää sen optimaalisena. Valvonta- anturit lähettävät tietoa ohjausyksikköön,

Lisätiedot

Pöytämallinen biojätteen vähennysyksikkö

Pöytämallinen biojätteen vähennysyksikkö Pöytämallinen biojätteen vähennysyksikkö Laadukas ja tukeva ruostumattomasta teräksestä valmistettu biojätteen vähennysyksikkö. Laitteessa on yhdistettynä jätemylly ja vedenpoistoyksikkö teräksisessä tiskipöydässä.

Lisätiedot

ActiveWater astianpesukone, 60 cm

ActiveWater astianpesukone, 60 cm valkoinen 1 199* SMP 68M05SK teräs 1 329* *Suositushinta Tuotteen ominaisuudet Suorituskyky ja kulutus Energiatehokkuusluokka: A+++, Kuivaustehokkuusluokka: A Vuosittainen kulutus ohjelmalla Eco 50 C:

Lisätiedot

Astianpesu Tunneliastianpesukone WTCS90-90 k/h

Astianpesu Tunneliastianpesukone WTCS90-90 k/h KAPPALE # MALLI # NIMI # SIS # AIA # 534300 (WTCS90ERB) Tunneliastianpesukone, 1 nopeus, 90 koria tunnissa, kätisyys O>V 534301 (WTCS90ELB) Tunneliastianpesukone, 1 nopeus, 90 koria tunnissa, kätisyys

Lisätiedot

Monitoimi pyrolyysiuuni - 11 valmistusohjelmaa

Monitoimi pyrolyysiuuni - 11 valmistusohjelmaa Kodinkoneet 1 Pyrolyysiuuni Monitoimi pyrolyysiuuni - 11 valmistusohjelmaa Pyrolyysipuhdistustoiminto Lämpötila-alue 30ºC - 250ºC Nopea esilämmitys Sisäänpainettavat käyttökytkimet Digitaalinen näyttö;

Lisätiedot

Rakennus-Hanka Oy. Asunto Oy Oulun Kuusirinne

Rakennus-Hanka Oy. Asunto Oy Oulun Kuusirinne Rakennus-Hanka Oy Asunto Oy Oulun Kuusirinne EKC50100OX Liesi Tyylikäs keraamien taso. Tilava uuni. -käyttötilavuus 62 litraa Haudutusuuni-toiminto mahdollistaa mehukkaiden ja maukkaiden ruokien valmistamisen

Lisätiedot

siihen, että UPO on tutkitusti Suomen myydyin, halutuin, tunnetuin ja luotetuin kodinkonemerkki vuodesta toiseen.

siihen, että UPO on tutkitusti Suomen myydyin, halutuin, tunnetuin ja luotetuin kodinkonemerkki vuodesta toiseen. KODINKONEET 205 UPO HISTORI Kestävä, turvallinen ja taloudellinen UPO UPO-kodinkoneet ovat jo vuosikymmeniä pitäneet paikkansa kodinkonemarkkinoiden huipulla. Kodinkoneita on valmistettu ja suunniteltu

Lisätiedot

sdsfsf Tuotteemme ammattikeittiöiden astianpesukoneisiin

sdsfsf Tuotteemme ammattikeittiöiden astianpesukoneisiin sdsfsf Tuotteemme ammattikeittiöiden astianpesukoneisiin 1 Hyödyt: Paremmat pesutulokset Säästöjä astianpesukoneen huollossa Taloudellinen Minimaalinen pesu- ja huuhteluaineen kulutus Tuotevalikoima kaikille

Lisätiedot

Induktiotaso. Induktiotaso

Induktiotaso. Induktiotaso Kodinkoneet Induktiotaso 4 keittoaluetta (2 BOOSTER keittoaluetta) - Etuoikea:Ø 180 mm, teho 1,4 kw - Takaoikea: BOOSTER Ø 220 mm, teho 1,85 kw (max. 2,1 kw) - Etuvasen: BOOSTER Ø 180 mm, teho 1,2 kw (max.

Lisätiedot

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I Bosch jääviileäkaappi KSV36VI30 Teräksisen jääviileäkaapin käyttötilavuus on yhteensä 346 litraa, mikä riittää isonkin perheen ruokatarvikkeiden kylmäsäilytykseen. Kaapissa on seitsemän turvalasista valmistettua

Lisätiedot

Astianpesukoneen käyttöohje

Astianpesukoneen käyttöohje Astianpesukoneen käyttöohje VAVA II Astianpesukoneen käyttöohje Työryhmä Marja Suokas-Korhonen Liisa Varis Julkaisija Itä-Suomen yliopisto, Koulutus- ja kehittämispalvelu Aducate Taitto Janne Kuivalainen,

Lisätiedot

Moottori. Akku. Akkujen lukumäärä 2. Akun kapasiteetti. Leikkuuterä. Leikkuuleveys. Leikkuukorkeus. Leikkuunopeus. Sadetunnistimet

Moottori. Akku. Akkujen lukumäärä 2. Akun kapasiteetti. Leikkuuterä. Leikkuuleveys. Leikkuukorkeus. Leikkuunopeus. Sadetunnistimet Autoclip 223 Nauti luonnosta, vietä aikaa perheen ja ystävien kanssa, lähde vaikka lomalle! Stigan robottiruohonleikkurit pitävät huolen nurmikostasi itsenäisesti, uskomattomalla lopputuloksella. Autoclip

Lisätiedot

Suurikokoiset LCD kosketusnäytöt HUMAN TOUCH

Suurikokoiset LCD kosketusnäytöt HUMAN TOUCH Suurikokoiset LCD kosketusnäytöt HUMAN TOUCH 1 Suurikokoiset LCD kosketusnäytöt HUMAN TOUCH Interaktiivisten valkotaulujen yleistyessä luokkatiloissa, uuden teknologian näyttöjen suosio on tullut kaikkialla

Lisätiedot

YKSIVAIHEISET OSIENPESUKONEET C-800SS...C-2600SS. Tehokkaaseen puhdistukseen

YKSIVAIHEISET OSIENPESUKONEET C-800SS...C-2600SS. Tehokkaaseen puhdistukseen YKSIVAIHEISET OSIENPESUKONEET C-800SS...C-2600SS Tehokkaaseen puhdistukseen Miksi vesipohjainen pesumenetelmä? Nopeuden ja tehokkuuden vaatimukset sekä tiukkenevat ympäristömääräykset ovat johtaneet siihen,

Lisätiedot

Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR

Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR Sarja i.comp 3 Mahdollisuuksien summa tekee siitä erilaisen. Uuden käyttökonseptin ansiosta i.comp 3 tuottaa yksilöllisesti työn vaatiman paineilman.

Lisätiedot

Flexi buffet-linjastot

Flexi buffet-linjastot Flexi buffet-linjastot electrolux Flexi system 3 Uudet Flexi buffet-linjastot: joustavat ratkaisut aamiaisesta illalliseen Kahvilat ja ravintolat: Ihanteellinen ratkaisu ympäristöihin, joissa vaaditaan

Lisätiedot

Swegon CASA Liesikuvut

Swegon CASA Liesikuvut Swegon Home Solutions Swegon CASA Liesikuvut HOME VENTILATION Swegon CASA Liesikuvut KEITTIÖN KÄRYNPOISTON UUDET RYTMIT Swegon CASA liesikuvut ovat keskeinen osa asunnon toimivaa ilmanvaihtoa. Tehokkaan

Lisätiedot

Pesulakoneet Tarjouspyyntö H HEL

Pesulakoneet Tarjouspyyntö H HEL Vertailu 16.10.2017 Tarjouspyyntö H060-17 HEL 2017-006247 Hakonen Solutions Gigantti oy Professional Merkit KOHDERYHMÄ 1 1. Pesukoneet ja kondensoivat kuivausrummut W555H + moppi W555H + pumppuelectrolu

Lisätiedot

KORIKUL JETIN - ASTIAN PESU KONEET

KORIKUL JETIN - ASTIAN PESU KONEET KORIKUL JETIN - ASTIAN PESU KONEET AX 161 EL AX 161 EL Mitat mm (l x s x k) 1080 x 720 x 1375/2010 Tunnelin mitat mm (l x k) 510 x 400 Korit / tunti (2) 70 / 100 Lautaset / tunti (2) 1260 / 1800 Ottoteho

Lisätiedot

Tärkeimmät ominaisuudet Haluatko pestä pyykit 30 minuutissa? Helppoa. Pyykkisi ovat valmiit juuri silloin kuin haluat. Pese vaatteesi puolet nopeammin

Tärkeimmät ominaisuudet Haluatko pestä pyykit 30 minuutissa? Helppoa. Pyykkisi ovat valmiit juuri silloin kuin haluat. Pese vaatteesi puolet nopeammin RUOANVALMISTUS ASTIANPESU KYLMÄSÄILYTYS PYYKINKÄSITTELY Start Tuotteet Pyykinkäsittely Pyykinpesukoneet RTF71663W RTF71663W Vertaile Jälleenmyyjät Yleiskuva Muut tiedot Galleria Asiakastuki A+++ -energialuokka,

Lisätiedot

Täydellinen valvonta. Jäähdytysjärjestelmän on siten kyettävä kommunikoimaan erilaisten ohjausjärjestelmien kanssa.

Täydellinen valvonta. Jäähdytysjärjestelmän on siten kyettävä kommunikoimaan erilaisten ohjausjärjestelmien kanssa. Täydellinen valvonta ATK-konesalit ovat monimutkaisia ympäristöjä: Tarjoamalla täydellisiä integroiduista elementeistä koostuvia ratkaisuja taataan yhteensopivuus ja strateginen säätöjärjestelmän integrointi.

Lisätiedot

Monitoimi pyrolyysiuuni - 11 valmistusohjelmaa

Monitoimi pyrolyysiuuni - 11 valmistusohjelmaa Kodinkoneet 1 Pyrolyysiuuni Monitoimi pyrolyysiuuni - 11 valmistusohjelmaa Pyrolyysipuhdistustoiminto Turvaluukku; kylmä pinta (4 irrotettavaa lasia) Uuniin sisältyy; 1 syvä ja 1 matala emalinen Sisävalo,

Lisätiedot

Monitoimi pyrolyysiuuni - 11 valmistusohjelmaa

Monitoimi pyrolyysiuuni - 11 valmistusohjelmaa Kodinkoneet 1 Pyrolyysiuuni Monitoimi pyrolyysiuuni - 11 valmistusohjelmaa Pyrolyysipuhdistustoiminto Turvaluukku; kylmä pinta (4 irrotettavaa lasia) Uuniin sisältyy; 1 syvä ja 1 matala emalinen Sisävalo,

Lisätiedot

24/7. Tulevaisuuden lämmitys kotiisi yksinkertaista, tehokasta ja etäohjattua. smartheating.danfoss.fi. Danfoss Link -lämmityksen ohjaus

24/7. Tulevaisuuden lämmitys kotiisi yksinkertaista, tehokasta ja etäohjattua. smartheating.danfoss.fi. Danfoss Link -lämmityksen ohjaus Danfoss Link -lämmityksen ohjaus Tulevaisuuden lämmitys kotiisi yksinkertaista, tehokasta ja etäohjattua Ajoissa kotiin. Olohuoneen lämpötila: 21 C. Uuden Danfoss Link -sovelluksen avulla voit ohjata kotisi

Lisätiedot

02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN!

02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN! mathieu.fayat.com 02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN! AZURA FLEX: viisi toimintoa kätevästi yhdessä laitteessa AZURA FLEX on 18 vuoden kokemuksen ja tuotekehityksen tulos. AZURA FLEX on paljon

Lisätiedot

KODINKONEPAKETTI 1 RST

KODINKONEPAKETTI 1 RST KODINKONEPAKETTI 1 RST 05.09.2016 Monitoimiuuni PULL SYSTEM 6H - 175BX / 901010083 Integroitava uuni Monitoimi, 6 valmistusohjelmaa Näyttö aikatoiminnolla Ajastintoiminto Aquasliding puhdistustoiminto

Lisätiedot

3 tankkiset - sähkö. Electrolux tappimattokoneet

3 tankkiset - sähkö. Electrolux tappimattokoneet Electroluxin astianpesukonesarja on valmistettu tuottamaan asiakkaalle tehokas, taloudellinen ja ergonominen astianpesu.tuotesarjaan kuuluu lasinpesukoneet, edestä täytettävät koneet, kupukoneet, tunnelikoneet,

Lisätiedot

OPAS JÄRKEVÄÄN VEDEN KÄYTTÖÖN

OPAS JÄRKEVÄÄN VEDEN KÄYTTÖÖN 1 7 6 7 2 3 4 5 Kun tiedät mitä kulutat, tiedät mitä voit säästää OPAS JÄRKEVÄÄN VEDEN KÄYTTÖÖN Suomalainen käyttää vettä keskimäärin 160 litraa vuorokaudessa. Tällä kulutuksella vesimaksun pitäisi olla

Lisätiedot

TURBO DIMMINUTOR Automaattinen kiintoainevesiseoksien kanavaseuloja ja murskain

TURBO DIMMINUTOR Automaattinen kiintoainevesiseoksien kanavaseuloja ja murskain 1 TURBO DIMMINUTOR Automaattinen kiintoainevesiseoksien kanavaseuloja ja murskain DIMMINUTOR seuloo ja murskaa automaattisesti veden mukana liikkuvat kiintoaineet läpi avokanavan. Laitetta voidaan käyttää

Lisätiedot

MONIVAIHEISET OSIENPESUKONEET. Tehokkaaseen puhdistukseen

MONIVAIHEISET OSIENPESUKONEET. Tehokkaaseen puhdistukseen MONIVAIHEISET OSIENPESUKONEET Tehokkaaseen puhdistukseen Monivaiheinen pesukone Monivaiheisessa TEIJO-pesukoneessa pesu tapahtuu automaattisesti pesukammiossa, jossa pyörivät suihkuputket suihkuttavat

Lisätiedot

TUOTELUETTELO. Vesikiertotakat. www.lechma.fi

TUOTELUETTELO. Vesikiertotakat. www.lechma.fi TUOTELUETTELO Vesikiertotakat www.lechma.fi PL-200 Exclusive SBD Vesikiertotakka lasikulmaovella Takuu PL-200 Exclusive SBD-P PL-200 Exclusive vesikiertoiset takkamallit ovat todella näyttäviä ja moderneja

Lisätiedot

PESUKONEET 2015-2016 OSTOAPU. Tarvitsetko apua? Lisätietoja näistä ja muista palveluista saat henkilökunnalta. SUOMI

PESUKONEET 2015-2016 OSTOAPU. Tarvitsetko apua? Lisätietoja näistä ja muista palveluista saat henkilökunnalta. SUOMI SUOMI OSTOAPU PESUKONEET 2015-2016 Tarvitsetko apua? Lisätietoja näistä ja muista palveluista saat henkilökunnalta. POIMINTAPALVELU Valitse haluamasi tuotteet, anna ostoslistasi henkilö kunnalle ja he

Lisätiedot

LASIN- JA ASTIAN- PESUKONEET

LASIN- JA ASTIAN- PESUKONEET LASIN- JA ASTIAN- PESUKONEET www.resthot.fi Täysin lämpö- ja äänieristetty rakenne Saumaton, muottipuristettu tankki Yhdysrakenteinen täyttö/tyhjennyspiiri tyhjentää koneen täysin Korituet puristettu pesutilan

Lisätiedot

Uponor C-46 -lämmönsäädin. Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin

Uponor C-46 -lämmönsäädin. Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin Uponor C-46 -lämmönsäädin Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin Tuotteen kuvaus Luovaa tekniikkaa helppo asentaa ja käsitellä Uponorin C-46-lämmönsäädin

Lisätiedot

Jää- ja pakastekaapit 650 & 1400 l

Jää- ja pakastekaapit 650 & 1400 l Electroluxin HD-Sarjan jää/pakastekaapit tarjoavat suuren valikoiman erilaisia kaappeja kylmäsäilytykseen. Kaapit ovat niin sisältä kuin ulkoa ruostumatonta terästä, teräsovella, ja kapasiteetti alkaen

Lisätiedot

Sitä kylmää mitä tarvitaan

Sitä kylmää mitä tarvitaan Sitä kylmää mitä tarvitaan Kylmiöpakastimet Kotikylmiöt Kaappipakastimet Viinikylmiöt Valitse vain ulkonäkö, kylmiö huolehtii kaikesta muusta 4-7 Kylmiöpakastimet 8-11 Kotikylmiöt 12-13 Kaappipakastimet

Lisätiedot

Kallistettava paistinpannu

Kallistettava paistinpannu Electrolux Thermaline sarja on suunniteltu erittäin kovaan käyttöön. Thermaline sarja soveltuu erinomaisesti sairaaloihin, keskuskeittiöihin sekä hotelleihin. Sarja sisältää laajan valikoiman tuotteita,

Lisätiedot

Energiapitoista tietoa kodinkoneiden valinnasta, sijoittamisesta, käytöstä ja hoidosta

Energiapitoista tietoa kodinkoneiden valinnasta, sijoittamisesta, käytöstä ja hoidosta Energiapitoista tietoa kodinkoneiden valinnasta, sijoittamisesta, käytöstä ja hoidosta Kalvosarja on tuotettu Motivan ja Työtehoseuran yhteistyönä, osana Euroopan Komission SAVE-ohjelman tukemaa hanketta.

Lisätiedot

Esittelyssä 2 uutta mallia:

Esittelyssä 2 uutta mallia: Esittelyssä 2 uutta mallia: Nilfiskin lattianhoitomallisto suunniteltiin arkisiivouksen kustannuksia silmällä pitäen. Olipa kyse suuresta varastotilasta tai pienestä kioskista, olemme selvittäneet yleisimpien

Lisätiedot

Osta ja käytä oikein kotisi koneita ja laitteita.

Osta ja käytä oikein kotisi koneita ja laitteita. Osta ja käytä oikein kotisi koneita ja laitteita. Kalvosarja on tuotettu Motivan ja Työtehoseuran yhteistyönä, osana Euroopan Komission SAVE-ohjelman tukemaa hanketta. Myös kauppa- ja teollisuusministeriö

Lisätiedot

3 tankkiset - sähkö HD

3 tankkiset - sähkö HD Electroluxin astianpesukonesarja on valmistettu tuottamaan asiakkaalle tehokas, taloudellinen ja ergonominen astianpesu.tuotesarjaan kuuluu lasinpesukoneet, edestä täytettävät koneet, kupukoneet, tunnelikoneet,

Lisätiedot

Sisustusmateriaalikuvasto. Keihäsrinne 19, Espoo

Sisustusmateriaalikuvasto. Keihäsrinne 19, Espoo Sisustusmateriaalikuvasto Keihäsrinne 19, 02610 Espoo Lattia kuivat tilat Lamella Loc -parketti -olohuone -makuuhuone -vaatehuone Värivaihtoehdot Tammi Lumi Tammi Valkomatta Tammi Natur Lattialaatta Pro

Lisätiedot

KODINKONEET 2014/2015

KODINKONEET 2014/2015 KODINKONEET 04/05 UPO HISTORI SISÄLLYSLUETTELO SISÄLLYSLUETTELO Kylmäsäilytys 4 Yhdistelmäkaapit 7 Jääkaapit 9 Pakastimet Säiliöpakastimet PYYKINKäsittely 3 Edestätäytettävät pesukoneet 5 Päältätäytettävät

Lisätiedot

Sisustusmateriaalikuvasto. As. Oy Sarvvikinranta. Sarvvikintie 18, Kirkkonummi

Sisustusmateriaalikuvasto. As. Oy Sarvvikinranta. Sarvvikintie 18, Kirkkonummi Sisustusmateriaalikuvasto As. Oy Sarvvikinranta Sarvvikintie 18, 02450 Kirkkonummi Lattia kuivat tilat Lamella Loc -parketti -olohuone -makuuhuone -vaatehuone -keittiö Värivaihtoehdot Tammi Lumi Tammi

Lisätiedot

CoolFreeze CFX. Energialuokka. Kompressorikylmä- ja pakastuslaukut

CoolFreeze CFX. Energialuokka. Kompressorikylmä- ja pakastuslaukut 0 Kompressorikylmä- ja pakastuslaukut UUTTA! WAECO CoolFreeze CFX 6 5 7 8 00 0 V / V Aurinkoenergia Katso lisätiedot uudesta CoolFreeze CFX-sarjasta nettisivuiltamme! www.waeco.com/fi/cfx-kompressorilaukut

Lisätiedot

Kupukoneet - green&clean

Kupukoneet - green&clean Electrolux astianpesukoneet on kehitetty asiakkaalle, jolla on mahdollisimman korkeat vaatimukset tehokkuuden, taloudellisuuden sekä ergonomian suhteen. Electroluxin astianpesukonevalikoima tarjoaa kaiken

Lisätiedot

Uutuus! Kuluttaa vähemmän energiaa ja vain 10 litraa vettä pesukertaa kohti.

Uutuus! Kuluttaa vähemmän energiaa ja vain 10 litraa vettä pesukertaa kohti. 10 syytä hankkia hohtavan puhdas omatunto Uutuus! Kuluttaa vähemmän energiaa ja vain 10 litraa vettä pesukertaa kohti. Kiitokseksi siitä, että vähennät veden- ja energiankulutusta, hoidamme astiasi paljon

Lisätiedot

Silverline. Innovaatioita ruostumattomasta teräksestä

Silverline. Innovaatioita ruostumattomasta teräksestä LIESIKUVUT 2011 1 Silverline Innovaatioita ruostumattomasta teräksestä Korkea laatu, innovatiivinen design, asiakaskohtainen palvelu ja edullinen hintataso ovat Silverlinen menestyksen salaisuudet. Niiden

Lisätiedot

Huipputehokas imuri HEPA 14-suodatuksella

Huipputehokas imuri HEPA 14-suodatuksella Huipputehokas imuri 14-suodatuksella Nykyisin havaittavana kehityksenä on allergioiden yleistyminen ja olemmekin keskittyneet tarjoamaan siihen ratkaisuja. llä voidaan imeä likainen ilma imuriin ja erinomaisen

Lisätiedot

2 tankkiset - sähkö - HD

2 tankkiset - sähkö - HD Electroluxin astianpesukonesarja on valmistettu tuottamaan asiakkaalle tehokas, taloudellinen ja ergonominen astianpesu.tuotesarjaan kuuluu lasinpesukoneet, edestä täytettävät koneet, kupukoneet, tunnelikoneet,

Lisätiedot

Jääkaappipakastin, 186 cm EasyClean-terästä KG 36EAI43

Jääkaappipakastin, 186 cm EasyClean-terästä KG 36EAI43 teräs 1320* *Suositushinta Tuotteen ominaisuudet Suorituskyky ja kulutus k Energialuokka: A+++, 149 kwh/vuosi k Käyttötilavuus yhteensä: 302 l Muotoilu ja käyttömukavuus k Elektroninen lämpötilanohjaus

Lisätiedot

Rasvakeitin. Elco 700HP

Rasvakeitin. Elco 700HP Electrolux 700HP sarja sisältää yli sata mallia, jotka on suunniteltu täyttämään parhaimman suorituskyvyn, luotettavuuden, energian säästön, turvallisuuden sekä ergonomisen käytön vaatimukset. Tuotteiden

Lisätiedot

City Combi. Laite on valmistettu asiakkaittemme vaatimusten mukaiseksi, joten se on laadukas, monipuolinen ja luotettava.

City Combi. Laite on valmistettu asiakkaittemme vaatimusten mukaiseksi, joten se on laadukas, monipuolinen ja luotettava. Rolba City Combi City Combi Suunniteltu kaupunkialueille helpottamaan putkistojen huoltotöitä kaikenlaisissa kiinteistöissä kuten esim. ravintoloissa. Se on kompakti ulkopuolelta, mutta siinä on kuitenkin

Lisätiedot

Kompaktisarja HD 5/11 C

Kompaktisarja HD 5/11 C Kompaktisarja HD 5/11 C Kätevän kokoinen, varmatoiminen, messinkipäätyisellä pumpulla varustettu ammattipesuri peruskäyttöön. Vakiovarusteet: 10 m Suihkuputki 400 mm Kolmitoimisuutin (0 /25 /40 ). Kiertyvät

Lisätiedot

ASTIOIDEN PUHDISTUS ASTIANPESUKONEET

ASTIOIDEN PUHDISTUS ASTIANPESUKONEET STIOIDEN PUHDISTUS STINPESUKONEET 2/2012 K E S T Ä Ä XX UPO STIOIDEN PUHDISTUS Millainen tyyli, sellainen UPO. UPO osaa yhdistää tyylin ja toimivuuden! Uusi Design XL -mallisto on sekä sisustajan että

Lisätiedot

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I Bosch jääviileäkaappi KSR38V73EU Erittäin laadukas jääviileäkaappi, jossa turvalasihyllyt tuovat mukavuutta kaapin käyttöön ja puhtaanapitoon. Kirkas vihanneslaatikko, jonka sisältö näkyy helposti. Elektroninen

Lisätiedot

Parasta käytännöllisyyttä: BLANCO ETAGON.

Parasta käytännöllisyyttä: BLANCO ETAGON. Jälleenmyyjäinfo maaliskuu 2017 www.lapetek.fi Parasta käytännöllisyyttä: BLANCO ETAGON. Allas kolmella tasolla. Tyylikkään käytännöllinen. BLANCO ETAGON uusi allassarja ruostumattomasta teräksestä ja

Lisätiedot

Yksi lamppu, kolme valoasetusta

Yksi lamppu, kolme valoasetusta PHILIPS LED Lamppu 14 7 3,5 W (100 W) E27 Lämmin / erittäin lämmin / todella lämmin Ei himmennettävä Yksi lamppu, kolme valoasetusta Joskus täydellisen tunnelmavalaistuksen luominen on tärkeää. Philipsin

Lisätiedot

Swegon CASA. -liesikuvut. Keittiön kärynpoiston uudet rytmit. Blues Pop Salsa Tango. www.swegon.com/casa

Swegon CASA. -liesikuvut. Keittiön kärynpoiston uudet rytmit. Blues Pop Salsa Tango. www.swegon.com/casa Swegon CASA Keittiön kärynpoiston uudet rytmit -liesikuvut Blues Pop Salsa Tango www.swegon.com/casa Teemana tehokas kärynpoisto Swegon CASA UUTUUDET Blues Moderni ja tyylikäs liesikupu huoltovapailla

Lisätiedot

Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin

Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin PTZ-kamera, joka on suunniteltu sopimaan täydellisesti kaikkialle Kun kiinteä minidome-kamera ei riitä, mutta perinteinen PTZ-kamera on turhan

Lisätiedot

FlyMarker PRO merkintälaite. Mark like a Professional

FlyMarker PRO merkintälaite. Mark like a Professional FlyMarker PRO merkintälaite Mark like a Professional Mark like a Professional FlyMarker PRO Mobile Kannettavan FlyMarker PRO merkintälaitteen avulla suurten, raskaiden ja vaikeasti liikuteltavien kappaleiden

Lisätiedot

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit Uusi moottorisukupolvi Elämää helpottavia innovaatioita Silent Glissillä on yli 40 vuoden kokemus sähkötoimisista verhokiskoista. Toimme ensimmäisenä markkinoille

Lisätiedot

LÄMPÖÄ JA MUKAVUUTTA KOTIIN. Enston sähkölämmittimet

LÄMPÖÄ JA MUKAVUUTTA KOTIIN. Enston sähkölämmittimet LÄMPÖÄ JA MUKAVUUTTA KOTIIN Enston sähkölämmittimet Mukavaa lämpöä tehokkaasti Sähkölämmitys on joustava ratkaisu kodin kaikkien tilojen lämmitykseen. Se on helppo, luotettava ja tehokas lämmitysmuoto,

Lisätiedot

Tuotekuvasto. Jääkaapit Kaappipakastimet Yhdistelmäkaapit Liedet Kalusteuunit Keittotasot Liesituulettimet Astianpesukoneet Suomi 2014

Tuotekuvasto. Jääkaapit Kaappipakastimet Yhdistelmäkaapit Liedet Kalusteuunit Keittotasot Liesituulettimet Astianpesukoneet Suomi 2014 Tuotekuvasto Jääkaapit Kaappipakastimet Yhdistelmäkaapit Liedet Kalusteuunit Keittotasot Liesituulettimet Astianpesukoneet Suomi 2014 Jääkaapit - leveys 55 cm KS 3135-90 Vapaasti sijoitettava jääkaappi,

Lisätiedot

Repijäuppopumppu. Paineviemärijärjestelmän sydän

Repijäuppopumppu. Paineviemärijärjestelmän sydän Repijäuppopumppu Paineviemärijärjestelmän sydän Parhaimmillaan paineen alla Kun korkeuserot ja välimatkat estävät viettoviemärin käytön, jää vain yksi kustannustehokas ja joustava ratkaisu jäljelle. Jopa

Lisätiedot

Monitoimi pyrolyysiuuni - 11 valmistusohjelmaa

Monitoimi pyrolyysiuuni - 11 valmistusohjelmaa Kodinkoneet 1 Pyrolyysiuuni Koodi: HPR8111X Monitoimi pyrolyysiuuni - 11 valmistusohjelmaa Pyrolyysipuhdistustoiminto Lämpötila-alue 30ºC - 250ºC Nopea esilämmitys Sisäänpainettavat käyttökytkimet Digitaalinen

Lisätiedot

KODINKONEET KEITTIÖÖN. gorenje.fi

KODINKONEET KEITTIÖÖN. gorenje.fi KODINKONEET KEITTIÖÖN 2017 gorenje.fi 2 LAATUA JA PERINTEITÄ Gorenje on valmistanut laadukkaita kodinkoneita jo yli 60 vuoden ajan. Yhtiö on sitoutunut omien teknologioiden kehittämiseen sekä tuotantoprosessiensa

Lisätiedot

Pyykinpesukone, edestä täytettävä WM 16Y792DN

Pyykinpesukone, edestä täytettävä WM 16Y792DN valkoinen 1635* *Suositushinta Tuotteen ominaisuudet Suorituskyky ja kulutus k Täyttömäärä: 8 kg k Energiatehokkuusluokka: A+++ -30% k Vuosittainen energiankulutus 137 kwh, perustuu 220 vakiopesuohjelmaan

Lisätiedot

: Turvallisuutta kautta linjan

: Turvallisuutta kautta linjan : Turvallisuutta kautta linjan Mikä on tärkeintä? Me kaikki teemme parhaamme potilaan hyväksi. Kaikon yhteistyökumppani MEIKO on huolehtinut potilaiden hygieniaturvallisuudesta jo yli 80 vuotta. Teknologiajohtajana

Lisätiedot