Kauniiden hiusten perusta luodaan ymmärtämällä miten ne toimivat. Terveet,

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kauniiden hiusten perusta luodaan ymmärtämällä miten ne toimivat. Terveet,"

Transkriptio

1 Kampaajan opas

2 Kauniiden hiusten perusta luodaan ymmärtämällä miten ne toimivat. Terveet, kiiltävät, vahvat hiukset saavat alkunsa hiuspohjassa ihon alla ja niiden ominaisuuksiin vaikuttavat tekijät ovat syvällä hiuksen sisällä. Kampaajina meille on tärkeää ymmärtää hiusta ja sitä teknologiaa, jolla hiuksia käsittelemme ja hoidamme. Tämä BC kampaajan opas esittelee BC hairtherapy -maailman. Se kertoo hiuksen rakenteesta, BC:n tuoteteknologiasta kertoen perusteelliset ohjeet ja tuotteiden edut. Saat tukea työskentelyysi liikkeessäsi.

3 Sisältö osio 1 BC Yhdellä silmäyksellä BC Avainfaktat Hiusterapia Muotoilu Teknologia Tuoksu Valikoima Määritystyökalu hoitotuotteiden valintaan Tuotematriisin yleiskatsaus osio 2 BC Perusteellisesti Tieteelliset hiusfaktat Hiusten rakenne Hiusten kasvu ja lähteminen ph -arvo Hiusten kunto ja vaurio BC Tuoteteknologia Amino-teknologia Aphinity-teknologia Tuoteperhekohtaiset teknologiset ratkaisut BC Tuotetietous Repair Rescue korjaavat tuotteet Color Save väriä suojaavat tuotteet Moisture Kick kosteuttavat tuotteet Smooth Control silottavat tuotteet Light Volume volyymia antavat tuotteet Hair & Scalp Regime hius- ja hiuspohjan tuotteet osio 3 Parturi-kampaamon BC-hoitopalvelut Pikapalvelut (/hoidot) Kemiallisten hoitojen esi- ja jälkikäsittelyt Hiusten erityistarpeet Apuvälineet leikkaukseen ja muotoiluun Leikkauksen ja muotoilun aputuotteet Kullanhohto- & Hopeanhohtokäsittelyt Hiusten suoristaminen & kestävät kiharat

4 BC Yhdellä silmäyksellä BC Avainfaktat BC tuotetieto

5

6 BC Yhdellä silmäyksellä BC Avainfaktat 1 Hiusterapiaa hiusten pitkäkestoiseen kauneuteen Schwarzkopf Professional esittelee BC Hairtherapy. BC on ensimmäinen hiustenhoitotuotelinja, joka sisältää yksilöllisiä hiusterapiatuotteita perusteelliseen ja pitkäkestoiseen hiusten ytimestä lähtevään kauneuteen ja hyvinvointiin. Ihon tavoin hiukset vaativat pitkäaikaista kauneudenhoitoa: Diagnoosi Ratkaisu Tulos Hius koostuu samoista aineista kuin iho ja vaatii yhtä huolellista hoitoa Syvällinen ja pitkäkestoinen hiusten omiin luonnollisiin aminohappoihin perustuva elvyttäminen Hiusten terve, pitkään kestävä kauneus ja luonnollinen kiilto Tarkan hiusdiagnoosin avulla voidaan määritellä yksilöllinen hiusterapiamuoto terveiden, luonnollisen kauniiden hiusten pysyvään toipumiseen.

7

8

9

10 Hiusten koostumus Hiusten koostumus Fakta 1 Hiuksen rakennusmateriaali Hiuksen koostumus: Hius koostuu keratiini-nimisestä proteiinista, joka taas koostuu pienemmistä aminohapoista. Keratiini Hyvin kulutusta kestävä proteiini Isoja aminohapoista koostuvia molekyylejä Aminohappo Erittäin pieni proteiiniyksikkö Muodostaa helminauhan kaltaisia sidosketjuja Hiukselle ominaisia piirteitä: Hius ei pysty uusiutumaan sen jälkeen kun se on tullut ulos juuritupesta. Hius on huomattavan vahva materiaali ja kestää kovaakin käsittelyä. Ajan myötä hiuksen huokoisuus kasvaa. Vaikka hius koostuukin kuolleesta proteiinista, se reagoi silti voimakkaasti hoitoon.

11 Hiuksen kolme kerrosta: pintakerros (kutikula) kuitukerros (korteksi) ydin (medulla) Pintakerros Hiusrakenteen uloin, suojaava kerros. Rakentunut 6-10:stä päällekkäisestä keratiinilevykerroksesta, joiden limittäiset suomut suuntautuvat juuresta hiusten latvoihin. Nuorimmat, lähimpänä juurta olevat suomut ovat sileitä ja ehjiä. Kemialliset käsittely tai esimerkiksi lämmöstä ja harjaamisesta johtuva mekaaninen kulutus vahingoittaa suomuja hiusten pidemmissä osissa. Hyvinhoidetut pintakerroksen sarveissolut ovat kiiltäviä ja heijastavat siksi valoa. Musta hius heijastaa valoa vaaleaa paremmin, joten se näyttää kiiltävämmältä. Kuitukerroksen pigmenttien ohella pintakerroksen suomut ovat tärkein hiuksen ulkonäköön vaikuttava tekijä. Microfibrilli Medulla Macrofibrilli Kuitusolu Korteksi Kutikula

12 Hiuksen rakenne Kuitukerros Suurin osa hiuksesta on kuitukerrosta, sitä suojaa hiuksen pinnalla oleva suomukerros. Kuitumainen rakenne koostuu keratiiniproteiiniketjuista ja värimolekyyleistä. Keratiiniketjut Aikaansaavat hiusten yksilökohtaisen rakenteen eli hiuslaadun, joustavuuden ja taipuisuuden. Keratiiniketjut koostuvat yksittäistä keratiiniproteiineista, jotka ovat liittyneet toisiinsa muodostaen pitkiä kuitumaisia keratiiniketjuja. Hiuskeratiini Hiuskeratiini koostuu keratiiniketjuista, jotka kiinnittyvät toisiinsa rikkisidoksin. Hiuskeratiini on erittäin kestävää, se estää hiuksen venymistä ja muiden jännitteiden kuten taivuttamisen aiheuttamia rakennevaurioita. alfakeratiini vetysidos rikkisidos suolasidos Väripigmentit Kuitukerros sisältää melaniinirakeita, jotka muodostuvat hiustupessa melanosyyttisoluissa, kemiallisen reaktion seurauksena Väripigmenttejä on kahden tyyppisiä. Eumelaniini on harmaa/ruskea pigmentti, ja Feomelaniini on lämpimän värinen punainen/oranssi tai keltainen pigmentti. Hiuksessa on näitä molempia luonnovärisävystä riippuen. Näiden väripigmenttien määrä ja yhdistelmät muodostavat luonnonvärin Ydinkerros Hiuksen ontto ydin. Hiuksella ei aina ole ydintä, erityisesti jos se on hieno. Ydinkerroksen tarkkaa tehtävää ei tunneta.

13 Fakta 2 Hiusten vahvuus Hius on yllättävän vahva. Yksi hius voi katkeamatta kannattaa noin 100 g:n painoa. Vahvuus johtuu kuitukerroksen keratiinista. Pitkät keratiinimolekyylit muodostavat säännöllisiä ketjuja, jotka ovat sekä kestäviä että joustavia. Keratiinin ketjut sisältävät korkean määrän kystiini-aminohappoa. Kystiinia on eniten matriksin proteiineissa. Fakta 3 Hiusten paksuus Hiusten rakenteeseen tai paksuuteen vaikuttavat: päätä peittävien hiusten määrä jokaisen hiuksen läpimitta Tästä syystä hiukset yleensä kuvataan joko paksuiksi tai ohuiksi, karkeiksi tai hennoiksi. Yksittäisten hiusten paksuus voi vaihdella yksilöiden, kansallisuuksien tai jopa samassa päässä olevien hiusten välillä. Eurooppalainen hius on yleensä läpimitaltaan 0.04mm 0,1mm. Aasialainen hius voi olla läpimitaltaan jopa 0,12 mm.

14 Hiusten kasvu ja lähtö Fakta 1 Fakta 2 Kuinka hius kasvaa Hius kasvaa juuritupesta: Juuritupen seinämät muodostavat hiuskarvan uloimman kerroksen. Juuritupen alempi osa levenee muodostamaan hiussipulin, jonka pohjalla on hiusnysty, hiuksen kasvun keskus. Jokainen hius kasvaa omasta juuritupestaan. Juuritupen sisällä oleva hiusnysty muodostaa uusia hiussoluja. Uudet solut työntävät vanhoja soluja tieltään ja pois juuritupesta, jolloin hius kasvaa. Päässä olevien hiusten määrä: Ihmisellä on hiuksia päässään keskimäärin kpl. Vaaleatukkaisilla hiuksia on eniten (keskimäärin ), kun taas punatukkaisilla niitä on vähiten (keskimäärin ). Hiusten pituuskasvu ja ikä: Keskimääräinen hiustenkasvuvauhti on n. 1 cm kuussa (n. 0,5 mm päivässä). Hartioille ulottuvat hiukset ovat n. 2 vuotta vanhoja. Vyötärölle ulottuvat hiukset ovat cm pitkät - niiden kasvaminen on kestänyt siis noin 7 vuotta. Kasvun vaiheet Hius kasvaa maksimipituuteensa, lopettaa kasvunsa ja irtoaa, jonka jälkeen sen paikalle alkaa kasvaa uusi hius. Ihmishiuksen kasvu ei ole säännöllistä tai synkronoitua, joten jokainen hius saavuttaa kasvuvaiheensa eri aikoina. Hiuksella on kolme kasvuvaihetta: 5. Anageeninen eli aktiivinen kasvuvaihe: Aktiivisen kasvun vaihe kestää kahdesta kuuteen vuotta. Noin 90% päässämme olevista hiuksista on tässä vaiheessa. 6. Katageeninen eli passiivinen kasvuvaihe: Kahdesta kolmeen viikkoa kestävän passiivisen kasvuvaiheen aikana hiussolut vähitellen lakkaavat jakautumasta ja keratinisoituvat (kovettuvat). 7. Telogeeninen eli lepovaihe: Hiusten irtoamisen vaihe kestää kolmesta neljään kuukautta. Keratinisoitunut hius irtoaa ja uusi hiusnysty muodostuu tyvisoluista (germinaalisoluista). Uusi hius alkaa kasvaa ja hiustuppi palaa anageeniseen vaiheeseen. Vain noin 90% hiuksistamme on kasvuvaiheessa, loput ovat lepovaiheissa.

15 Fakta 3 Hiusten kasvu ja lähtö Hiusten kasvu Hiustenkasvu on nopeinta vuotiailla. Uusi hius kasvaa nopeimmin, kasvu hidastuu hiuksen pidetessä. Pitkän hiuksen kasvuvauhti voi olla jopa vain puolet lyhyen hiuksen kasvuvauhdista. Hiustenlähtö Hiuksia irtoaa keskimäärin päivässä. Jos hiuksia irtoaa tätä enemmän ei uusia ehdi kasvaa riittävästi, mikä vähitellen johtaa kaljuuntumiseen. Valo- ja sääolosuhteiden vuoksi hiuksia irtoaa selvästi eniten syksyisin ja keväisin, kesällä taas vähiten. Fakta 4 Hilseilevät hiuspohjat Syitä hilseilevään hiuspohjaan Yleensä hiuspohja pystyy suojautumaan bakteereja ja hiivoja, kuten hilseen tärkeintä aiheuttajaa pityrosprum ovalea, vastaan. Suojamekanismi voi kuitenkin heikentyä ympäristöllisistä, mekaanisista, ravinnollisista tai geneettisistä syistä. Heikentynyt suojamekanismi voi mahdollistaa sienen leviämisen ja sekoittumisen ihon talin kanssa, jolloin hilsettä alkaa muodostua. Hilsetyypit Hilse sekoitetaan usein kuivaan hiuspohjaan. Kuivan hiuspohjan hilseily on valkoista ja pienikokoista. Varsinainen hilse on suurikokoista, rasvaista ja kellertävää.

16 ph-arvo Fakta 1 ph-asteikko PH-asteikko ilmaisee vetyionien määrän vedessä. Asteikon ääripäät ovat 0 ja14, jolloin keskelle asettuva 7 edustaa neutraalia. PH on hapan. PH on emäs. Kumpaakin ääriarvoa kohti siirtyessä aineesta tulee syövyttävämpi ja vahvempi. Happamilla aineilla on positiivinen sähkövaraus (+). Emäksisillä aineilla on negatiivinen sähkövaraus (-). ph asteikko normaalit terveet hiukset permanenttiaine suoristajat ACID POSITIVE CHARGE ALKALINE NEGATIVE CHARGE

17 ph 4.0 ph 6.0 ph 7.0 ph 8.0 ph 10.0 sulkeutunut pintakerros avoin pintakerros Fakta 2 Kuinka ph-arvo vaikuttaa hiuksiin Suljettu pintakerros = ph Normaaleissa terveissä hiuksissa hiuksen pintakerros on tiivis ja sen hiussuomut ovat sulkeutuneet Kun hiusta käsitellään tuotteilla joiden ph-arvo on hapan tai neutraali se sulkee pintakerroksen suomuja Tiivis pintakerros suojaa hiuksen kuitukerrosta ja ylläpitää hiuksen kiiltoa ja yleistä kuntoa. Terve, tiivis pintakerros ylläpitää hiusten kestävyyttä ja elastisuutta ja tekee hiuksesta sopivamman pohjan kemiallisille käsittelyille. Avoin pintakerros > ph 7 Jos hius joutuu alkaliin ympäristöön pintakerros avautuu. (ph yli 7) kun pintasuomut ovat auki hius on vaikeasti kammattavissa ja kiilloton Tällöin kuitukerros on suojaton (kuivuutta, vaurioita) Hius reagoi kemiallisiin käsittelyihin epätasaisesti tai huonosti.

18 Hiusten kunto ja vauriot Fakta 1 Ympäristötekijöiden aiheuttamat vauriot Hiuksen kunto heikentyy auringon ultraviolettisäteiden aiheuttaman vaalentumisen johdosta. Hiuksen keratiinisidokset murtuvat vähitellen, mikä aiheuttaa aurinkoraitoja. Fakta 2 Normaali kuluminen Hiusten kuluminen on täysin normaali prosessi, eikä se yleensä aiheuta suuria ongelmia. Kulumista voi nopeuttaa hiusten kastuminen, hankaus, auringonvalo, kuumakäsittelyt tai auringon lämpö, uima-altaiden kemikaalit ja meriveden suola. Hoitoaineet ja hiusten käsittely ovat tärkeitä tekijöitä hidastamaan hiusten kulumista. Kuivat ja huonokuntoiset hiukset vaativat kosteutta.

19 Fakta 3 Kemiallisten käsittelyjen aiheuttamat vauriot Permanentit: muuttavat hiusten sisäistä rakennetta, sillä prosessissa hiuksen rakenteeseen vaikuttavia rikkisiltoja täytyy katkaista, muokata uuteen asentoon ja kiinnittää ne uuteen muotoonsa. Vaalennus tai kestovärjäys: muuttavat hiuksen rakennetta, sillä valkaisu- ja väriaineiden täytyy läpäistä sarveiskerros päästäkseen vaikuttamaan kuitukerroksen pigmentteihin. Huom: Vaikka vauriot ylläkuvatuissa kemiallisissa prosesseissa ovat väistämättömiä, ovat nykyaikaiset tuotekoostumukset ja teknologiset ratkaisut niin edistyneitä, että vahingot voidaan minimoida käyttämällä tunnettujen valmistajien tunnettuja tuotteita ja seuraamalla käyttöohjeita tarkasti. Fakta 4 Mekaaniset vauriot Kampaaminen ja harjaaminen: Vaikka hius on vahva, se voi silti vahingoittua liian voimakkaan kampaamisen tai harjaamisen seurauksena. Hius on erityisen heikko märkänä, joten metallisen kamman käyttö tai tupeeraus voi olla erityisen vahingollista hiuksen uloimmalle kerrokselle, kun liike suuntautuu suomuja vastaan. Föönaaminen, kuumakäsittelyt, suoristusraudat: Föönin tai muiden kuumakäsittelylaitteiden, kuten suoristusrautojen, käyttö kuivattavat hiusta erityisesti liian kuumina käytettyinä. Tällöin hiuksessa oleva vesi voi alkaa kiehua ja muodostaa pieniä höyrykuplia pehmentyneen hiuksen sisään. Hius heikentyy ja voi murtua kokonaan.

20 BC Tuoteteknologia BC:n uusi, tarkoin valittuihin ja keskenään yhteensopiviin teknologisiin ratkaisuihin perustuva koostumus hoitaa hiusta sisältäpäin. BC:n Huipputeknologinen koostumus Aminohappoteknologia perustuu hiuksen omiin rakennusaineisiin ja hoitaa hiusta syvältä Aphinity-teknologia hoitaa hiuksen ulointa osaa Tuoteperhekohtaiset teknologiset ratkaisut keskittyvät hiusten erityisongelmiin Syvälle tunkeutuva aminohappo Siloittava hoitoaineosa Vahingoittunut hius Yksilöllisesti hoitava aineosa Terve hius

21 Aminohappoteknologia Aminohappoteknologia perustuu hiuksen omiin rakennusaineisiin, jotka hoitavat hiuksen ydintä. Aminohapot Tärkeä osa ihmisen koostumusta (= hiusten luonnollinen rakennusaine) Pienempiä määriä keratiini-proteiinia, joka on hiusten tärkein ainesosa. Aminohappoja ja keratiinia sisältävä tuote korjaa sisäisesti vahingoittunutta hiuksen rakennetta täydentämällä puuttuvia aineita sisältäpäin. BC:n koostumus sisältää glysiini-nimistä aminohappoa. Glysiini = pienin kosmetiikkateollisuuden tuntema aminohappo. Pystyy tunkeutumaan syvemmälle hiuksen ytimeen nopeammin ja uudistaa siten hiusta ytimestä alkaen. Parantaa laboratoriokokein todistetusti hiuksen vahvuutta ja on muihin aminohappohin verrattuna erittäin tehokas. Aminohappo tunkeutuu syvälle ja täydentää hiusta sisältäpäin. a-helix Vahingoittuneen hiuksen säiekierteistä puuttuu osia seurauksena on joustavuuden ja vahvuuden heikentyminen. Glysiini tunkeutuu syvälle hiuksen rakenteeseen korjaa ja vahvistaa vaurioituneita osia täyttämällä vahingoittumisen jättämiä aukkoja. Aphinity-teknologia Aphinity-teknologia korjaa hiusten ulointa osaa. aktiiviset hoitoaineet (+) tunnistavat hiuksen pinnan vaurioituneet alueet (-) ja tarttuvat magneetin tavoin muodostaen hiukselle suojaavan pinnan. Hoitavat ainesosat siloittavat hiuksen pintaa ja sulkevat pintakerroksen suomuja.

22 BC tuoteperhekohtaiset teknologiat Tuoteperhekohtaiset teknologiset ratkaisut sisältävät ongelmakohtaisesti vaikuttavia ainesosia. CuraTec Proteiniini BC-tuoteperhe Hiustyyppi Käytetty BC-teknologia Edut Repair Rescue Vahingoittunut, valkaistu, huokoinen hius CuraTec-proteiini: Yhdistelmä kasviproteiinia ja silikoniöljyjä. Korjaa hiuksen pinta- ja ydinkerrosta. Parantaa hiuksen sisäistä kestävyyttä merkittävästi. Selvä parannus vahingoittuneen hiuksen vetolujuuteen. Terveet ja vahvat hiukset ja pitkäkestoinen, luonnollinen kiilto. UV-suoja BC-tuoteperhe Hiustyyppi Käytetty BC-teknologia Edut Color Save Värikäsitelty hius Värinvakaaja: Sodium PCA suodatin suojaa väripigmenttejä hiusrakenteen sisässä. UV-suoja ehkäisee värin haalistumista. Nitropigmentit tehostavat ja ylläpitävät hiusten väriä. Pidentää ja tehostaa värin intensiteettiä ja kiiltoa. Suojaa UV-säteiden aiheuttamalta värin haalistumiselta. Terveet hiukset ja pitkäkestoinen, hehkuva väri.

23 BC-tuoteperhe Hiustyyppi Moisture Kick Kuiva, permanentattu, luonnostaan karkea tai kihara hius Käytetty BC-teknologia Q-maitoproteiini ja pantenoli-yhdiste: Luonnon Q-maitoproteiinit vaikuttavat positiivisesti hiusten kuiviin ja vahingoittuneihin osiin. Niitä käytetään yleisesti kosmetiikassa kosteuttavien ja ruokateollisuudessa ravitsevien ominaisuuksiensa vuoksi. Pantenoli ylläpitää hiusrakenteen luonnollista kosteustasapainoa. Laboratoriotestit ovat osoittaneet hiusrakenteen lisääntyneen kosteuden. Q-maitoproteiini ja pantenoliyhdiste. Edut Tehostaa ja tasapainottaa hiuksen kosteutta. Terveet, kiiltävät, kosteutetut hiukset. BC-tuoteperhe Hiustyyppi Smooth Control Vaikeasti käsiteltävä, helposti sähköistyvä hius sekä kaikki hiustyypit, kun lopputuloksen tulee olla täydellisen sileä. Käytetty BC-teknologia Smooth care -yhdiste Luonnon aprikoosiöljyn ja teknisen silikoniöljyn yhdistelmä. Peittää hiuksen ohuella, poikkeuksellisen silottavalla kerroksella. Silottaa takkuiset, vaikeastikäsiteltävät hiukset. Smooth Care Complex-pinta Edut Silottaa ja kiillottaa hiukset erityisen tasaisiksi. Ehkäisee hiusten ilmankosteudesta johtuvaa sähköistymistä ja takkuisuutta. Parantaa kammattavuutta ja hiusten rakennetta jopa kaikkein kihartuvimmissa hiuksissa. Parantaa kammattavuutta ja vaikeasti käsiteltävien hiusten rakennetta. Terveet, sileät ja pitkäkestoisen kiiltävät hiukset. Ilman Smooth Care Complexpintaa BC-tuoteperhe Hiustyyppi Light Volume Normaalit ja hennot hiukset Käytetty BC-teknologia Light-Body yhdiste Öljytön koostumus, jonka kevyesti hoitavat polymeerit tukevat hentojen hiusten rakennetta tekemättä niitä raskaan tuntuisiksi. Lummeuute ja tuuheuttaja tuuheuttavat ja vahvistavat hiusta. Öljytön Light-Body-yhdiste Edut Hellävarainen ja kevyt hoito, joka ei tee hiuksia raskaan tuntuisiksi. Luonnollisen tuuheuden lisääntyminen. Terveet, ilmavat hiukset ja pitkään kestävä kiilto. Paljon muotoilu- tai hoitotuotteita

24 BC tuoteperhekohtaiset teknologiat BC-tuoteperhe Hiustyyppi Hair & Scalp Expert Epätasapainoinen, ärtynyt hiuspohja BC Subline Hiustyyppi Deep Cleansing Expert Rasvaiset hiukset ja tuoteainekertymät product-build-up & grease particles Käytetty BC-teknologia Sodium Laureth sulfaatti Syväpuhdistava anioninen tensidi yhdistettynä muihin pinta-aktiivisiin aineisiin. Puhdistavat tuoteaine- ja mineraalijäämät ja ylimääräisen rasvan hiuksista hellävaraisesti ja tehokkaasti. Edut Puhdistaa hiukset ja hiuspohjan. Ihanteellinen geelin, vahojen tai ylimääräisen rasvan poistamiseen hiuksista. Deep cleansing anionic surfacts

25 BC-tuoteperhe Hiustyyppi Dandruff Expert Käytetty BC-teknologia Octopirox Hilseen vaivaama hiuspohja ja hiukset Tehokkain aine hilsettä vastaan. Estää hilsettä aiheuttavien bakteerien ja hiivojen, kuten pityrosporum ovalen, lisääntymistä. Poistaa hilseen hellävaraisesti ja estää säännöllisesti käytettynä sen uudelleenmuodostumisen. Edut Puhdistaa ja poistaa hilseen hiuspohjasta ja hiuksista tehokkaasti. Pitkään puhdas ja terve hiuspohja. Octopirox-tuotteiden säännöllinen käyttö estää hilseen uudelleenmuodostumisen. Octopirox = reg. TM Clariant GmbH

26 BC Tuotetietous BC Hairtherapy-sarja sisältää tehokkaita hiustenhoitotuotteita yksilöllisiin tarpeisiin: BC Repair Rescue vahingoittuneille, valkaistuille ja huokoisille hiuksille BC Color Save värikäsitellyille hiuksille BC Moisture Kick luonnostaan kuiville, karkeille tai kiharoille hiuksille BC Smooth Control vaikeasti käsiteltäville, sähköistyville hiuksille BC Light Volume normaaleille ja hennoille hiuksille BC Hair & Scalp Regime epätasapainoisille hiuksille ja hiuspohjalle Hoitavuustaso: Helppo BC-hoitoaineiden ja -hoitotuotteiden hoitavuustason tunnistettavuus kautta tuotelinjojen. Vaihtelee kevyestä ( ) tehokkaaseen ( ) ja perustuu: Hoitavien aineosien määrään Aineosan tehtävään tietyn hiustyypin hoidossa Hiuksen tuntuun Kevyt hoitavuus Normaali hoitavuus Tehokas hoitavuus Intensiivinen hoitavuus Tiivistetty hoitavuus

27

28

29 BC Repair Rescue Diagnoosi: Vahingoittuneet, valkaistut, huokoiset hiukset Hyvin huokoiset värikäsitellyt hiukset Ratkaisu: BC Repair Rescue teknologia Cura Tec proteiini korjaa tehokkaasti ja lisää todistetusti vahingoittuneen hiuksen sisäistä vahvuutta ja vetolujuutta. Glysiini-aminohappo tukee tehokkaasti uudelleenrakentamisprosessia syvällä hiuksen ytimessä. aktiiviset hoitoaineet (+) tunnistavat hiuksen pinnan vaurioituneet alueet (-) ja tarttuvat magneetin tavoin muodostaen hiukselle suojaavan pinnan. Tulos: Vahingoittunut hius uudelleenrakentuu ja korjautuu ytimestä uloimpiin suomukerroksiin. Terveet, vahvat hiukset ja pitkäkestoinen kiilto. CuraTec Proteiini

30 Repair Rescue Korjaava pikahoito Päivittäiseen vahingoittuneiden, voimakkaasti värikäsiteltyjen ja huokoisten hiusten hoitoon ja hiuksen sisäisen rakenteen korjaamiseen. Terve vahvuus, kiilto ja kammattavuus ph 3.5 hoitavuustaso 3 Huuhdeltava Sisältää: Aminohappoja tunkeutuvat syvälle ja korjaavat hiuksen ytimen rakennetta. Cura Tec -proteiinia uudelleenrakentaa ja vahvistaa hiuksen sisäistä rakennetta. Pantenolia kosteuttaa. Korjaava shampoo Päivittäiseen vahingoittuneiden, voimakkaasti värikäsiteltyjen ja huokoisten hiusten puhdistukseen ja sisältäpäin lähtevään uudelleenrakennukseen. Terve vahvuus ja kiilto ph Huuhdeltava Sisältää: Aminohappoja tunkeutuvat syvälle ja korjaavat hiuksen ytimen rakennetta. Cura Tec -proteiinia uudelleenrakentaa ja vahvistaa hiuksen sisäistä rakennetta. Pantenolia kosteuttaa. Edut: Puhdistaa vahingoittuneet, heikentyneet hiukset hellävaraisesti ja aloittaa korjausprosessin. Parantaa kammattavuutta ja vahingoittuneen hiuksen tuntua tekemättä hiuksia raskaiksi. Terveet, vahvat ja kiiltävät hiukset. Edut: Alhainen ph-taso edistää hiuksen pintasuomujen sulkeutumista, mikä ylläpitää korjauksen tuloksia pitkään. Parantaa kammattavuutta ja vahingoittuneen hiuksen tuntua kuormittamatta hiusta. Silottaa ja tekee vahingoittuneista, elottomista hiuksista terveen vahvat ja silkkisen kiiltävät. Levitä kosteisiin hiuksiin. Hiero pituuksiin ja latvoihin. Anna vaikuttaa 2-5 minuuttia ja huuhtele huolellisesti. Vinkki: Jos haluat hoitavamman tuloksen, anna vaikuttaa jopa 10 minuuttia. Jos hiukset ovat erittäin vahingoittuneet, käytä hoidon tukena sopivaa Repair Rescue -sarjan tehohoitotuotetta 1-2 kertaa viikossa. Levitä kosteisiin hiuksiin. Hiero huolellisesti. Anna vaikuttaa 1-2 minuuttia, toista jos tarpeen. Huuhtele ja hoida hoitoaineella tai tehohoidolla Vinkki: Anna shampoon vaikuttaa vähintään minuutti, jotta sen sisältämät aineet ehtivät toimia.

31 Korjaava tehohoito Intensiivinen voidemainen vahingoittuneiden, voimakkaasti värikäsiteltyjen, valkaistujen ja huokoisten hiusten uudelleenrakentamiseen. Terve vahvuus, kiilto ja taipuisuus ph 3.5 hoitavuustaso 4 Huuhdeltava Sisältää: Aminohappoja tunkeutuvat syvälle ja korjaavat hiuksen ytimen rakennetta. Cura Tec -proteiinia uudelleenrakentaa ja vahvistaa hiuksen sisäistä rakennetta. QCA-hoitoyhdisteitä äärimmäinen sileys. Edut: N. 30% enemmän hoitavia aineosia kuin Korjaavassa pikahoidossa, minkä ansiosta hoitovaikutus on poikkeuksellisen tehokas. Korjaa erittäin tehokkaasti huokoisten ja heikentyneiden hiusten sisäisiä vaurioita. Pitkäkestoiset sisäiset korjaus- ja hoitovaikutukset. Terve vahvuus, kiilto ja taipuisuus. 1-2 kertaa viikossa. Levitä kosteisiin hiuksiin. Hiero pituuksiin ja latvoihin. Anna vaikuttaa 5-10 minuuttia ja huuhtele huolellisesti Vinkki Erittäin voimakkaasti kemiallisesti käsiteltyjen hiusten korjaaminen vaatii useamman käsittelyn. Entsyymiuutehoitoa & Kollageenihoitoa voidaan tällöin käyttää joko hoitoprosessin ensimmäisenä tai toisena käsittelynä valmistelemaan ja palauttamaan tämän hiustyypin kaipaama elastisuus. Korjaavaa tehohoitoa suositellaan käytettäväksi tämän jälkeen.

32 Repair Rescue Entsyymiuutehoito & Kollageenihoito Kaksiosainen hoito erittäin voimakkaasti kemiallisesti vahingoittuneille hiuksille. Täydellinen vahvistava ja elastisuuden palauttava hoitojärjestelmä 2 osainen hoito jotka kohdistuvat hiuksen sisäisiin ja ulkoisiin osiin Osa 1: Entsyymiuutehoito ulkoiseen korjaukseen Osa 2: Kollageenihoito sisäiseen korjaamiseen Osa 1: Entsyymiuutehoito Kuoriva esikäsittely hiuksen ulkoisen rakenteen korjaamiseen kevyt geelimäinen neste. Sileämpi ja kiiltävämpi hiuksen pinta. Esivalmistelu toisena käytettävää Kollageenihoitoa varten. ph 3.5 hoitavuustaso 5 Huuhdeltava Sisältää: Aminohappoja tunkeutuvat syvälle ja korjaavat hiuksen ytimen rakennetta. Cura Tec -proteiinia uudelleenrakentaa ja vahvistaa hiuksen sisäistä rakennetta. Papaijauutetta, joka sisältää papaija-hedelmäentsyymiä. Papaija on luonnollisen protase-entsyymin puhtain muoto, ja se poistaa vahingoittuneita tai kuolleita proteiineja hiuksen rakenteesta. Papaija tunnetaan lääketeollisuudessa ja sen on tieteellisesti todistettu silottavan hiuksen suomukerrosta. Edut: Entsyymikäsittely silottaa hiuksen pintakerroksen suomut. Pitkäkestoinen uudelleenrakennuksen tulos ja hiuksen pinnan kiilto. Levitä 5 6 pumpullista pyyhekuivattuihin hiuksiin. Anna vaikuttaa 5 minuuttia. Kampaa hiukset hellävaraisesti ja anna vaikuttaa vielä 5 minuuttia. Huuhtele Osa 2: Kollageenihoito Intensiiviseen hiuksen sisäiseen jälleenrakentamiseen täyteläinen emulsio. Vahvistunut hiuksen rakenne, parantunut luonnollinen elastisuus. Käytetään Entsyymiuutehoidolla esikäsiteltyyn hiukseen. ph hoitavuustaso 5 (käytettäessä yhdessä Kollageenihoidon kanssa) Huuhdeltava Sisältää: Aminohappoja tunkeutuvat syvälle ja korjaavat hiuksen ytimen rakennetta. Cura Tec -proteiinia uudelleenrakentaa ja vahvistaa hiuksen sisäistä rakennetta. Nestemäistä kollageeniyhdistettä vahvistaa todistetusti hiuksen rakennetta ja palauttaa luonnollisen elastisuuden. Mikroproteiineja tunkeutuvat syvälle hiukseen ja korjaavat sen ydintä. Edut: Tehokkaasti vaikuttavien aineiden yhdistelmä takaa perusteellisesti korjaavan hoidon. Vahvistaa kemiallisesti vahingoittunutta ylipehmeää hiusta ja palauttaa sen elastisuuden ja voiman. Käytä Entsyymiuutehoidolla esikäsiteltyihin hiuksiin. Levitä 4 5 pumpullista pyyhekuivattuihin hiuksiin. Anna vaikuttaa 5 minuuttia ja huuhtele. Vinkki: Parhaan tuloksen saavuttamiseksi käytä ainoastaan Entsyymiuutehoidolla esikäsiteltyihin hiuksiin. Kollageenihoito ei pehmennä hiusta vaan kovettaa ja vahvistaa ylikäsitellyn hiuksen rakennetta. Vinkki Älä käytä ilman hoitoa tukevaa jatkokäsittelyä. Entsyymiuutehoito sopii erinomaisesti vahingoittuneiden proteiinisolujen poistamiseen ja sileän hoitopinnan valmisteluun, mutta hiuksen hoitoon ja korjaamiseen tulee käyttää hoitavampaa käsittelyä.

33 Latvasuoja Korjaa murtuneita hiuksia, sulkee kaksihaaraisia ja ennaltaehkäisee latvojen haaroittumista. Terveet vahvat latvat. ph 6.0 hoitavuustaso 3 Jätetään hiuksiin. Sisältää: Aminohappoja tunkeutuvat syvälle ja korjaavat hiuksen ytimen rakennetta. Cura Tec -proteiinia uudelleenrakentaa ja vahvistaa hiuksen sisäistä rakennetta. Silikoniöljyä estää murtumista ja haaroittumista. Edut: Cura Tec proteiinit ja aminohapot auttavat korjaamaan haaroittuneita, murtuneita latvoja. Pehmentää ja parantaa haaroittuneiden hauraiden latvojen kammattavuutta. Levitä pieni määrä märkiin tai kuiviin hiuksiin. Sivele sormenpäillä hiusten latvoihin. Älä huuhtele. Vinkki Käytä kuivien hiusten yleiseen silottamiseen ja pintakerroksen sulkemiseen. Jos hiukset ovat hauraat ja kaksihaaraisia on hiusten koko pituudelta: Hiero käsiin pieni määrä tuotetta. Sivele märkien hiusten pituuksiin ennen föönausta sileämmän lopputuloksen saavuttamiseksi. Lisää lopuksi pieni määrä kuivattujen hiusten latvoihin.

34

35 BC Color Save UV-suoja Diagnoosi: Toistuvasti värikäsitellyt tai raidoitetut hyväkuntoiset hiukset. Kevyt- ja kestovärjätyt hiukset, joiden väri vaatii ylläpitoa ja tehostamista. Huom: käytä vahingoittuneille, valkaistuille tai raidoitetuille hiuksille Repair Rescue tuoteperheen tuotteita. Ratkaisu: BC Color Save -teknologia Värinvakaaja (Sodium PCA & Polyquaternium 37) pidentää värin kestoa säilyttämällä keinotekoiset väripigmentit hiuksen ytimessä, suojellen samalla hiusta shampoopesujen aiheuttamalta haalistumiselta ja rakenteellisilta vahingoilta. Erityiset UV-suodattimet (Benzophenone 4 & Polysilicone 15), joita käytetään ihovoiteissa yleisesti aurinkosuojana estävät värin haalistumista ja ehkäisevät UV-säteiden aiheuttamaa vahinkoa. Glysiini-aminohappo tukee tehokkaasti uudelleenrakennusprosessia entistä syvemmällä hiusrakenteen sisällä. aktiiviset hoitoaineet (+) tunnistavat hiuksen pinnan vaurioituneet alueet (-) ja tarttuvat magneetin tavoin muodostaen hiukselle suojaavan pinnan. Tulos: Värin entistä pidempi kestävyys ja pysyvä intensiteetti ilman haalistumista. Värikäsiteltyjen hiusten rakenteen syvähoito ja tehokas suojaus. Terveet hiukset ja pitkäkestoinen upea väri.

36 Color Save Väriä suojaava pikahoito Emulsiohoito päivittäiseen käyttöön. Täydellinen väriä ylläpitävä hoitoaine hiusrakenteen hoitoon. Suojaa värikäsiteltyä hiusta haalistumiselta. Terve upea väri ja helppo kammattavuus. ph 3.5 hoitavuustaso 3. Huuhdeltava. Sisältää: Aminohappoja tunkeutuvat syvälle ja korjaavat hiuksen sisintä rakennetta. Värinvakaajaa Sodium PCA joka pidentää värikäsitellyn hiuksen ikää ja ja suojaa sitä haalistumiselta Erityisen UV-suojan Benzophenone 4 joka estää UV-säteitä haalistamasta väriä. Värinsuojashampoo Värikäsiteltyjen tai raidoitettujen hyväkuntoisten hiusten päivittäiseen pesuun. Suojaa värikäsiteltyjen hiusten väriä haalistumiselta. Terveeseen värin hehkuun. ph Huuhdeltava Sisältää: Aminohappoja tunkeutuvat syvälle ja korjaavat hiuksen sisintä rakennetta. Värinvakaajan Sodium PCA joka pidentää värikäsitellyn hiuksen ikää ja ja suojaa sitä haalistumiselta. Erityisen UV-suojan Benzophenone 4 joka estää UV-säteitä haalistamasta väriä. Edut: Suojaa hiusta värin haalistumiselta säilyttämällä väripigmentit hiuksen sisällä. Ihonhoitotuotteista tutut UV-suodattimet suojaavat hiusta ympäristön aiheuttamilta haalistumiselta ja vaurioilta. Pidentää värin kestoa. Silottaa, suojaa ja parantaa kammattavuutta. Levitä pyyhekuiviin hiuksiin. Anna vaikuttaa 5 minuuttia ja huuhtele huolellisesti. Vinkki Sopii erinomaisesti värin ylläpitoon karkeille värikäsitellyille hiuksille. Ihanteellinen hoitoaine kun halutaan käyttää poishuuhdeltavaa tuotetta. Edut: Puhdistaa värikäsitellyt hiukset hellävaraisesti. Suojaa hiusta värin haalistumiselta shampoopesun aikana. Levitä kosteisiin hiuksiin ja hiero perusteellisesti. Anna vaikuttaa 1-2 minuuttia ja toista tarvittaessa. Huuhtele ja hoida hoitoaineella tai tuotteella. Vinkki: Jätä shampoo hiuksiin vähintään minuutiksi, jotta sen sisältämät aineet ehtivät vaikuttaa.

37 Väriä suojaava tehohoito Intensiivinen värikäsitellyn ja vahingoittuneen hiusrakenteen uudelleenrakennus. Terve vahvuus, suojattu värien hehku ja taipuisuus. ph 3.5 hoitavuustaso 4 Huuhdeltava. Värinsuojasuihke 2-vaikutteinen kevyt hiuksiinjätettävä hoitosuihke Normaalien ja hentojen hiusten päivittäiseen ylläpitoon ja suojaamiseen. Suojaa ja ylläpitää värikäsittelyä. Terve värin hehku ja helppo kammattavuus. ph 3.3 hoitavuustaso 3. Jätetään hiuksiin. Sisältää: Aminohappoja tunkeutuvat syvälle ja korjaavat hiuksen sisintä rakennetta. Valkoinen aine: yhdistettyä UV-suojaa ja hoitoainetta Polysilikoni 15:sta, joka on väriä vakaava polymeeri, joka suojaa väripigmenttejä ja hoitaa hiusta hellävaraisesti. Vaaleanpunainen aine: hydrolysoitua vehnäproteiinia, pantenolia, joka kosteuttaa ja hoitaa. Maitohappoja, joiden ansiosta koostumuksen ph on alhainen. Edut: Kevyt emulsiosuihke silottaa, tehostaa kiiltoa eikä tee hiuksia raskaiksi. Korkea määrä UV-suodattimia estää väriä haalistumasta ja suojaa hiuksia UV-säteiden aiheuttamaa vahinkoa vastaan. Säilyttää värin hehkun pitkään. Valkoinen aine hoitaa ja suojaa UV-säteiltä. Vaaleanpunainen aine hoitaa ja lisää kammattavuutta. Ravista huolellisesti sekoittaaksesi kaksi vaikuttavaa ainetta yhteen ja suihkuta pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin. Kampaa, jätä hiuksiin ja muotoile tavalliseen tapaan. Vaihtoehtoisesti ravista hyvin ja suihkuta kuiviin hiuksiin pesujen välillä. Vinkki: Värinsuojasuihke sopii erinomaisesti värin ylläpitämiseen kaikille hiustyypeille ja malleille kun tarvitaan intensiivistä mutta kevyttä hoitoa. Pieni määrä Värinsuojasuihketta voidaan suihkuttaa kuiviin hiuksiin myös pesujen välillä lisäämään kiiltoa ja sileyttä. Sisältää: Aminohappoja tunkeutuvat syvälle ja korjaavat hiuksen sisintä rakennetta. Värinsuojateknologiaa pidentää värin kestoa ja suojaa värikäsiteltyjä hiuksia. QCA -hoitoyhdisteitä lisäävät hiusten sileyttä tehokkasti. Erityisen UV-suojan Benzophenone 4 joka suojaa UV-säteiltä. Edut: Värinsuojateknologia tasapainottaa ja suojaa hiusta värin haalistumiselta säilyttämällä väripigmentit hiuksessa. Ihonhoitotuotteista tutut erityiset UV-suodattimet suojaavat hiusta ympäristön aiheuttamalta haalistumiselta ja vaurioilta. QCA hoitoyhdisteet korjaavat ja silottavat. N. 20% korkeampi hoitavien aineiden kokonaismäärä, kuin muissa värinsuojahoidoissa. Viikottaiseen käyttöön. Levitä pyyhekuiviin hiuksiin. Anna vaikuttaa 5-10 minuuttia ja huuhtele. Vinkki: Käytä kerran viikossa värikäsiteltyjen hiusten tehohoitona.

38 Color Save Kullanhohtoshampoo Kultavivahteisten, luonnonvaaleiden ja lämminvivahteisten vaalennettujen hiusten värin ylläpitäjä. Uudistaa vaalean sävyn ja suojaa UV-säteiltä. ph Huuhdeltava. Hopeanhohtoshampoo Vaalennetuille, valkaistuille tai harmaille hiuksille. Virkistää väriä ja neutraloi keltaisuutta. ph Huuhdeltava. Sisältää: Aminohappoja tunkeutuvat syvälle ja korjaavat hiuksen sisintä rakennetta. Erityisiä sinisiä ja violetteja väripigmenttejä. Edut: Viileän väriskaalan pigmentit neutraloivat vaaleiden tai harmaiden hiusten keltaisuutta. Siniset ja violetit pigmentit korostavat hopeansävyjä valkoisissa tai harmaissa hiuksissa. Lisää sileyttä ja parantaa kammattavuutta. Levitä märkin hiuksiin. Hiero ja anna vaikuttaa 1-3 minuuttia hiusten huokoisuudesta ja värin toivotusta intensiteetistä riippuen, huuhtele huolellisesti. Harmaisiin hiuksiin: Levitä märkiin hiuksiin ja hiero. Anna vaikuttaa 1-3 minuuttia värin halutusta voimakkuudesta riippuen, huuhtele huolellisesti. Sisältää: Aminohappoja tunkeutuvat syvälle ja korjaavat hiuksen sisintä rakennetta. Erityisen UV-suojan Benzophenone 4 joka auttaa ehkäisemään värin haalistumista ja suojaa hiusta UV-säteiden haitallisilta vaikutuksilta. Värinvakaajaa (Sodium PCA) joka pidentää värin kestoa ja suojaa värikäsiteltyä hiusta. Kullanvaaleita heijastavia pigmenttejä. Edut: Virkistää ja pidentää kultavivahteisten, luonnonvaaleiden ja lämminvivahteisten vaalennettujen hiusten värin intensiteettiä. Erinomainen tehostamaan kultavivahteista värisävyä. Suojaa vaaleita hiuksia ympäristön aiheuttamalta haalistumiselta. Levitä märkiin hiuksiin. Hiero ja anna vaikuttaa 1-3 minuuttia hiusten huokoisuudesta ja värin halutusta voimakkuudesta riippuen. Vinkki: Voidaan käyttää jokaisen pesun yhteydessä tai ainoastaan silloin kuin väri kaipaa elvyttämistä tai tehostamista. Hoida hiukset hiuksiin jätettävällä Värinsuojasuihkeella suojataksesi ja säilyttääksesi värin elävänä. Vinkki: Voidaan käyttää jokaisen pesun yhteydessä tai ainoastaan silloin kun tarvitaan erityistä neutralointia tai hopeansävyjen tehostamista. Hoida hiuksiin jätettävällä Värinsuojasuihkeella suojataksesi ja säilyttääksesi värin elävänä.

39

40 BC Moisture Kick Diagnoosi: Kuivat, luonnostaan karheat, luonnonkiharat tai permanentatut hiukset. Tyypilliset hiustyypit: paksut, karkeat ja hauraat hiukset, karkea harmaa, punainen tai kihara hius. Kloorille tai suolavedelle altistuneet hiukset. Ratkaisu: BC Moisture Kick -teknologia Maitoproteiiniyhdiste joka sisältää Q-maitoproteiineja ja pantenolia kosteuttaa ja ravitsee hiusta tehokkaasti ja estää kuivumista luoden hiuksiin ihanteellisen kosteustasapainon. Glysiini-aminohappo tukee tehokkaasti uudelleenrakennusprosessia syvällä hiuksen ytimessä. aktiiviset hoitoaineet (+) tunnistavat hiuksen pinnan vaurioituneet alueet (-) ja tarttuvat magneetin tavoin muodostaen hiukselle suojaavan pinnan. Tulos: Intensiivinen kosteutus ja kuivumisen ehkäisy. Tehostaa ja tasapainottaa hiuksen kosteutta. Terveet, kosteutetut ja kiiltävät hiukset. Panthenol Milk Q Protein Complex

41 Moisture Kick Kosteuttava hoitosuihke Kevyt, mutta intensiivisesti vaikuttava emulsiosuihke kuivien ja janoisten hiusten päivittäiseen hoitoon. Palauttaa hiuksiin niiden ihanteellisen kosteustasapainon. Terve kosteus, kiilto ja kampautuvuus. ph hoitavuustaso 3 Hiuksiin jätettävä. Sisältää: Q-maitoproteiineja, jotka ravitsevat ja kosteuttavat tehokkaasti. Pantenolia lisäkosteutukseen. Aminohappoja tunkeutuvat syvälle ja korjaavat hiuksen sisintä rakennetta. Kosteuttava shampoo Kuivien, karheiden, kiharien ja permanentattujen hiusten päivittäinen puhdistukseen. Luo hiuksiin ihanteellisen kosteustasapainon. Terve kosteus ja kiilto. ph Huuhdeltava. Sisältää: Q-maitoproteiineja, jotka ravitsevat ja kosteuttavat tehokkaasti. Pantenolia lisäkosteutukseen. B3-vitamiinia, joka vahvistaa kuivia ja hauraita hiuksia. Aminohappoja tunkeutuvat syvälle ja korjaavat hiuksen sisintä rakennetta. Edut: Elvyttää ja tasapainottaa hiusten kosteustasapainoa. Silottaa kuivat hiukset ja ravitsee ne. Ei kuormita hiuksia. Parantaa kammattavuutta. Ravista hyvin, jotta kaksi vaikuttavaa elementtiä sekoittuvat. Suihkuta pyyhekuiviin pestyihin hiuksiin. Kampaa, jätä hiuksiin ja muotoile normaalisti. Vaihtoehtoisesti ravista hyvin ja käytä kuiviin hiuksiin pesujen välillä. Vinkki: Sopii erinomaisesti hiusten silottamiseen ja leikkauksen avuksi. Kosteuttavaa hoitosuihketta voi käyttää myös kuivin hiuksiin pesukertojen välillä lisäämään kiiltoa ja sileyttä. Edut: Puhdistaa ja kosteuttaa kuivat ja janoiset hiukset. Geelikoostumus, joka ei tee hiuksia raskaan tuntuisiksi. Parantaa kuivien ja hauraiden hiusten kammattavuutta. Levitä kosteisiin hiuksiin ja hiero huolellisesti. Anna vaikuttaa 1-2 minuuttia, toista jos tarpeen. Huuhtele ja hoida hoitoaineella tai tehohoidolla Vinkki: Jätä shampoo hiuksiin vähintään minuutiksi, jotta sen ainesosat ehtivät vaikuttaa.

42 Kiharan muotoa parantava hoitoemulsio Päivittäin käytettävä voide luonnonkiharien tai permanentattujen hiusten käsiteltävyyden parantamiseen. Kosteuttaa ja virkistää kiharia ja laineita. Terveen joustavat ja erottuvat kiharat. ph 6.5 hoitavuustaso 3. Hiuksiin jätettävä. Kosteuttava tehohoito Intensiivisesti kuivaa, karkeaa hiusrakennetta uudelleenrakentava ja kosteuttava geelihoito. Terve vahvuus, kosteus ja taipuisuus. ph hoitavuustaso 4 Huuhdeltava. Sisältää: Q-maitoproteiineja, jotka ravitsevat ja kosteuttavat tehokkaasti. Pantenolia lisäkosteutukseen. Aminohappoja tunkeutuvat syvälle ja korjaavat hiuksen sisintä rakennetta. Edut: Pehmentää ja silottaa kuivia ja hauraita hiuksia. Estää kuivumista ja kosteuden vähenemistä. Täydellinen hoito erittäin kuiville ja janoisille hiuksille. Tekee kuivista ja kiillottomista hiuksista elinvoimaiset ja kiiltävät. Levitä pyyhekuiviin hiuksiin. Anna vaikuttaa 5 minuuttia ja huuhtele huolellisesti. Vinkki: Käytä suojaamaan kuivia ja hauraita latvoja muotoilun aikana. Huuhtele Kosteuttava tehohoito huolellisesti ja suihkuta pieni määrä Kosteuttavaa hoitosuihketta heikentyneisiin latvoihin ja kuivaa tavalliseen tapaan. Sisältää: Q-maitoproteiineja, jotka ravitsevat ja kosteuttavat tehokkaasti. Pantenolia lisäkosteutukseen. Kiharaa aktivoivia aineita, jotka parantavat kiharoiden ja laineiden muotoa. Aminohappoja tunkeutuvat syvälle ja korjaavat hiuksen sisintä rakennetta. Edut: Elvyttää, suojaa ja kosteuttaa luonnonkiharaa tai permanentattua hiusta. Virkistää kiharan muotoa kuormittamatta. Sopii erinomaisesti kiharan käsiteltävyyden parantamiseen föönauksen tai diffuusiokuivauksen aikana. Levitä pyyhekuiviin hiuksiin, älä huuhtele. Föönaa tai kuivaa hiukset diffusiokuivaimella. Levitä pieni määrä ainetta myös kuiviin hiuksiin lisäämään kiharoiden sileyttä ja kiiltoa. Vinkki: Kiharan muotoa parantava emulsio silottaa ja parantaa kiharoiden hallittavuutta kiharuuden säilyttäen. Käytä kiharoiden suoristamiseen Smooth Control tuoteperheen tuotteita.

43

44 Smooth Care Complex pinta BC Smooth Control ilman Smooth Care Complex pintaa Diagnoosi: Vaikeasti käsiteltävät, sähköiset hiukset Silottamiseen ja suoristuskäsittelyn valmisteluun. Tyypilliset hiustyypit: Vaikeasti käsiteltävät, sähköiset hiukset. Kaikkien hiustyyppien pesuun ja hoitoon ennen tilapäistä suoristamista. Ratkaisu: BC Smooth Control -teknologia Smooth care yhdiste sisältää teknistä silikoniöljyä ja luonnon aprikoosiöljyä, jotka pehmittävät ja silottavat hiusta tehokkaasti ja ehkäisevät sähköistymistä. Glysiini-aminohappo tukee tehokkaasti uudelleenrakennusprosessia syvällä hiuksen ytimessä. aktiiviset hoitoaineet (+) tunnistavat hiuksen pinnan vaurioituneet alueet (-) ja tarttuvat magneetin tavoin muodostaen hiukselle suojaavan pinnan. Tulos: Silottaa tehokkaasti hiuksen pinnan. Estää ilmankosteudesta johtuvaa hiusten sähköistymistä ja takkuisuutta. Terveet, sileät hiukset ja pitkäkestoinen upea kiilto.

45 Smooth Control Silottava shampoo Vaikeasti käsiteltävien hiusten päivittäiseen pesuun ja kaikentyyppisten hiusten suoristuskäsittelyn valmisteluun. Silottaa ja ehkäisee sähköistymistä. Terve sileys ja kiilto. ph Huuhdeltava. Sisältää: Luonnollisia öljyjä, jotka silottavat ja suojaavat hiusta murtumiselta. Luonnon aprikoosiöljy-yhdistettä, joka silottaa ja suojaa hiuksia ilmankosteuden aiheuttamalta sähköisyydeltä ja taipuisuudelta. Aminohappoja tunkeutuvat syvälle ja korjaavat hiuksen sisintä rakennetta. Edut: Puhdistaa ja silottaa vaikeasti käsiteltävät hiukset. Elvyttää elottomien ja vaikeasti käsiteltävien hiusten kiillon. Levitä kosteisiin hiuksiin ja hiero huolellisesti. Anna vaikuttaa 1-2 minuuttia ja toista tarvittaessa. Huuhtele ja hoida hoitoaineella. Vinkki: Käytä tuotetta myös suoriin hiuksiin ennen muotoilua erityisen sileän lopputuloksen saavuttamiseksi. Silottava pikahoito Vaikeasti käsiteltävien ja sähköisten hiusten päivittäiseen siloittamiseen ja hoitoon. Silottaa ja ehkäisee sähköistymistä. Terve sileys, kiilto ja kammattavuus. ph hoitavuustaso 3 Huuhdeltava. Sisältää: Teknisiä silikoniöljyjä, jotka silottavat ja suojaavat hiusta murtumiselta. Luonnon aprikoosiöljy-yhdistettä, joka silottaa ja suojaa hiuksia ilmankosteuden aiheuttamalta sähköisyydeltä ja taipuisuudelta. Aminohappoja tunkeutuvat syvälle ja korjaavat hiuksen sisintä rakennetta. Edut: Silottaa ja estää sähköisiä ja hauraita hiuksia murtumasta edelleen. Estää ilmankosteuden aiheuttamaa ei-toivottua kihartumista. Saa hiukset kiiltämään upeasti ja estää niitä sähköistymästä. Parantaa kammattavuutta. Levitä pyyhekuiviin hiuksiin ja anna vaikuttaa 5 minuuttia. Huuhtele huolellisesti. Vinkki: Erittäin takkuisiin hiuksiin kannattaa lisätä pieni määrä myös kuivana ja jättää hiuksiin. Sopii hyvin myös käytettäväksi perushoitona ennen luonnonkiharien tai permanentattujen hiusten suoristamista.

46

47 öljytön Light-Body -yhdiste BC Light Volume Diagnoosi: Normaaleille ja hennoille hiuksille raskaita muotoilu- ja hoitotuotteita Ratkaisu: BC Smooth Control -teknologia Light Body yhdiste, jonka kevyt, öljytön koostumus sisältää puhdistavia pinta-aktiivisia aineita ja hoitavia ainesosia. Tuuheutta lisäävä isolumme on ainutlaatuinen tuuheuttava ja hoitava yhdiste. Glysiini-aminohappo tukee tehokkaasti uudelleenrakennusprosessia syvällä hiuksen ytimessä. aktiiviset hoitoaineet (+) tunnistavat hiuksen pinnan vaurioituneet alueet (-) ja tarttuvat magneetin tavoin muodostaen hiukselle suojaavan pinnan. Tulos: Kevyt puhdistus ja hoitotulos, joka tuuheuttaa. Hellävaraista hoitoa, joka ei tee hiuksia raskaan tuntuisiksi. Terveet ja ilmavat hiukset ja pitkäkestoinen upea kiilto.

48 Light Volume Tuuheuttava shampoo Päivittäiseen normaalien ja hentojen hiusten kevyeen puhdistukseen. Hellävarainen ja tuuheuttava hoito, joka ei kuormita hiuksia. Terveet, ilmavat ja kiiltävät hiukset. ph Huuhdeltava. Sisältää: Kevyitä, öljyttömiä peseviä ainesosia. Kevyesti hoitavia polymeerejä. Aminohappoja tunkeutuvat syvälle ja korjaavat hiuksen sisintä rakennetta. Edut: Kevyt ja kuormittamaton pesutulos. Hoitaa kevyesti ja hellävaraisesti ja silottaa sähköisiä hiuksia. Levitä kosteisiin hiuksiin ja hiero huolellisesti. Anna vaikuttaa 1-2 minuuttia ja toista tarvittaessa. Huuhtele ja lisää hoitotuotetta. Vinkki: Sopii erinomaisesti myös normaalien hiusten hoitoon. Tuuheuttava pikahoito Kevyt ja tuuheuttava päivittäinen hoitoaine normaaleille ja hennoille hiuksille. Hellävarainen ja tuuheuttava hoito, joka ei kuormita hiuksia. Terveet ja ilmavat hiukset, upea kiilto ja helppo kammattavuus. ph hoitavuustaso 2 Huuhdeltava. Sisältää: Kevyitä, öljyttömiä hoitavia ainesosia. Kevyesti hoitavia polymeerejä. Aminohappoja tunkeutuvat syvälle ja korjaavat hiuksen sisintä rakennetta. Edut: Säännelty määrä kevyttä hoitoa, joka ei tee hiuksia raskaan tuntuisiksi. Kevyt ja hellävarainen hoito, joka hillitsee sähköisyyttä. Parempi kammattavuus. Levitä pyyhekuiviin hiuksiin. Anna vaikuttaa 5 minuuttia. Huuhtele huolellisesti. Vinkki: Ei ainoastaan hennoille hiuksille myös normaalit hiukset kaipaavat kevyttä hoitoa.

49 Tuuheuttava spray Kevyt tuuheuttava suihke normaaleille ja hennoille hiuksille. Lisää ja säilyttää tuuheuden. Terveet, ilmavat ja tuuheat hiukset ja kiilto. ph hoitavuustaso 1 Hiuksiin jätettävä. Sisältää: Lummeuutetta, joka lisää tuuheutta. Aminohappoja tunkeutuvat syvälle ja korjaavat hiuksen sisintä rakennetta. Edut: Kevyt, säädelty hoidon määrä estää hiuksia tuntumasta raskailta. Tuuheuttavat uutteet tukevat hiusta ja lisäävät runsautta. Levitä pyyhekuiviin hiuksiin. Jätä hiuksiin ja föönaa tai diffuusiokuivaa tavalliseen tapaan. Vinkki: Tuuheuttava pikahoito on täydellinen pohja Tuuheuttavalle spraylle.

50

51 Hair & Scalp Expert Diagnoosi: Epätasapainoinen, ärtynyt hiuspohja ja hiukset Ratkaisu & Tulos: BC Cleansing Expert puhdistaa hiukset ja hiuspohjan BC Dandruff Expert takaa pitkäkestoisesti puhtaan ja terveen hiuspohjan BC Hair Growth Expert lisää hiusten määrää ja kasvua

52 Hair & Scalp Expert Shampoo hilsettä vastaan Päivittäin käytettävä shampoo hilseen vaivaaman hiuspohjan ja hiusten pesuun. Puhdistaa ja poistaa hilsettä hiuspohjasta ja hiuksista tehokkaasti. Näkyvästi puhdas ja terve hiuspohja ja hiukset. ph Syväpuhdistava shampoo Päivittäin käytettävä syväpuhdistava shampoo. Puhdistaa hiuspohjan ja hiukset ja poistaa rasvan tuoteainejäämät. ph Huuhdeltava. Sisältää: Sodium Laureth sulfaatti Anionista syväpuhdistavaa pintaaktiivista ainetta yhdistettynä muihin pintaan vaikuttaviin aineisiin. Aktiivisia aineosia, jotka hellävaraisesti ja tehokkaasti puhdistavat hiuksesta rasvan, tuotejäämät ja neutraloivat mineraaleja. Edut: Puhdistaa hiukset ja hiuspohjan tehokkaasti. Sisältää: Octopiroxia, joka on tehokkain aine hilsettä vastaan. Se estää hilsettä aiheuttavien bakteerien ja hiivojen, kuten pityrosporum ovalen, lisääntymistä. Poistaa hilseen hellävaraisesti ja sen säännöllinen käyttö ehkäisee hilseen uusiutumista. Aminohappoja tunkeutuvat syvälle ja korjaavat hiuksen sisintä rakennetta. Edut: Puhdistaa ja poistaa hilseen hiuspohjasta ja hiuksista tehokkaasti. Pitkäkestoisen puhdas ja terve hiuspohja. Octopiroxia sisältävien tuotteiden säännöllinen käyttö ehkäisee hilseen uusiutumisen. Levitä kosteisiin hiuksiin, hiero huolellisesti. Anna vaikuttaa 1-2 minuuttia ja toista tarvittaessa. Huuhtele ja käytä Hoitonestettä hilsettä vastaan. Vinkki: Jos päänahka hilseilee, mutta hiukset ovat vahingoittuneet tai kuivat, pese hiukset ensin Shampoolla hilsettä vastaan. Hoida tämän jälkeen sopivalla hoitoaineella ja käytä lopuksi Hoitonestettä hilsettä vastaan. Levitä märkiin hiuksiin ja hiero. Anna vaikuttaa 2 minuuttia ja huuhtele. Vinkki: Täydellinen vahojen, geelin tai muiden muotoilu- tai hoitotuotteiden poistamiseen hiuksista. Sopii erinomaisesti poistamaan hiuksista ylimääräisen rasvan. Octopirox = reg. TM Clariant GmbH

53 Hoitoneste hilsettä vastaan Erityishoito hilseen vaivaamalle hiuspohjalle ja hiuksille. Puhdistaa ja poistaa hilseen hiuspohjasta ja hiuksista. Silminnähtävän puhtaat ja terveet hiuspohja ja hiukset. ph 7.3 Hiuksiin jätettävä. Sisältää: Octopiroxia, joka on tehokkain aine hilsettä vastaan. Se estää hilsettä aiheuttavien bakteerien ja hiivojen, kuten pityrosporum ovalen, lisääntymistä. Pantenolia, joka kosteuttaa hilseilevää päänahkaa. Allantoiniinia, joka ehkäisee tulehdusta ja rauhoittaa vaikeasti ärtynyttä ja kutisevaa hiuspohjaa. Edut: Poistaa hilseen hellävaraisesti ja säännöllisesti käytettynä ehkäisee sen uudelleenmuodostumista. Puhdistaa ja poistaa hilseen hiuspohjasta ja hiuksista tehokkaasti. Pitkäkestoisen puhdas ja rauhoittunut, terve hiuspohja. Octopirox-pohjaisten tuotteiden säännöllinen käyttö estää hilseen uusiutumisen. Levitä Shampoolla hilsettä vastaan pestyyn hiuspohjaan. Jätä hiuspohjaan. Vinkki: Vaikeissa tapauksissa pieniä määriä voi lisätä hiuspohjaan myös pesujen välillä.

54 Hair & Scalp Expert Shampoo oheneville hiuksille Edistää tehokkaasti hiusten kasvua ja lisää niiden tiheyttä. Aktivoitunut hiusten kasvu. ph Sisältää: Karnitiinitartraattia, joka kiihdyttää aineenvaihduntaa. Sen tärkein tehtävä on kuljettaa energiaa hiusnystyihin (tunnetaan myös kehonrakennuksessa lihasmassan kasvattajana) Vaikuttava aineosa tunkeutuu entistä syvemmälle hiuspohjaan ja juurituppeen stimuloimaan hiuksen hiusnystyä. Edut: Aktivoi ja lisää hiusnystyn aineenvaihdustaa. Stimuloi solujen toimintaa syvällä juuritupen sisällä. Ihanteellinen valmistelemaan hiuspohjaa Hoitoseerumin oheneville hiuksille käyttöä varten. Levitä märkiin hiuksiin ja hiero. Anna vaikuttaa 2 minuuttia ja huuhtele. Hoitoseerumi oheneville hiuksille Ohenevien hiusten tai ennenaikaisen hiustenlähdön hoitoon. Edistää tehokkaasti hiusten kasvua ja niiden paksuutta. ph 6,5 Hiuksiin jätettävä. Sisältää: Karnitiinitartraattia, joka kiihdyttää aineenvaihduntaa. Sen tärkein tehtävä on kuljettaa energiaa hiusnystyihin. (tunnetaan myös kehonrakennuksessa käytettävänä l ihasmassan lisääjänä). Uusi ja innovatiivinen hiustenlähtöä ehkäisevä aine (Schwarzkopfin patentti haussa), jonka vaikuttava aineosa tunkeutuu entistä syvemmälle hiuspohjaan ja juurituppeen stimuloimaan hiuksen hiusnystyä. Laajat kliiniset tutkimukset todistavat tehon: hiusten tuuheus on parantunut jopa 19% hiusten kasvunopeus on parantunut 22%. (käytettäessä 2 kertaa päivässä 24 viikon ajan placebotuotteeseen verrattuna) Edut: (Saavutetaan 24 viikon käytön jälkeen) Stimuloi hiusnystyjen aineenvaihduntaa. Aktivoi hiusten kasvua. Saa hiukset kasvamaan nopeammin ja pidemmiksi. Stimuloi hiusten kasvunopeutta (+ 22% 24 viikon jälkeen). Lisää hiusten tuuheutta ( % 24 viikon jälkeen). Siirtää ennenaikaisen hiustenlähdön alkamista myöhemmäksi. Tekee hiuksista vahvemmat. Pyyhekuivaa hiukset ja levitä seerumia tasaisesti hiuspohjaan. a) Annostus pumppupulloa käytettäessä: suihkuta seerumia 8-16 pumpullista. Levitä seerumi kuvan osoittamiin kohtiin pään molemmilla puolilla: päälaelle, niskaan, otsalle ja korvan yläpuolelle.

BC BONACURE OIL MIRACLE

BC BONACURE OIL MIRACLE BC BONACURE OIL MIRACLE BC Oil Miracle Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Shampoo Hoitosuihke Hoitoaine Tehohoito Kevyt Silottava Hoitoöljy Silottava Hoitoöljy Kiiltosuihke Muotoiluvoide

Lisätiedot

BC BONACURE REPAIR RESCUE

BC BONACURE REPAIR RESCUE BC BONACURE REPAIR RESCUE BC REPAIR RESCUE Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Shampoo Syväkorjaava Shampoo Hoitosuihke Hoitoaine Tehohoito Syväkorjaava Tehohoito Latvasuoja ASK Education

Lisätiedot

BC BONACURE TIME RESTORE

BC BONACURE TIME RESTORE BC BONACURE TIME RESTORE BC TIME RESTORE Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Elvyttävä Seerumi Shampoo Hoitoaine Tehohoito Elvyttävä Suihke ASK Education kampaajille, osoittaa kuinka

Lisätiedot

BC BONACURE COLOR FREEZE

BC BONACURE COLOR FREEZE BC BONACURE COLOR FREEZE BC COLOR FREEZE Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Kiiltoseerumi Sulfaatiton Shampoo Kiiltoshampoo Hopeashampoo Hoitosuihke Hoitoaine Tehohoito Lämpösuojavoide

Lisätiedot

Edut. Deep Clarifying Shampoo. Instant Keratin Infusion. Smooth Extending Shampoo. Boost Shine Drops

Edut. Deep Clarifying Shampoo. Instant Keratin Infusion. Smooth Extending Shampoo. Boost Shine Drops SUPREME KERATIN Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Deep Clarifying Shampoo Instant Keratin Infusion Smooth Extending Shampoo Smooth Conditioning Gloss Mask Boost Shine Drops ASK Education

Lisätiedot

KAMPAAJAN KAMP OPAS OP

KAMPAAJAN KAMP OPAS OP KAMPAAJAN OPAS 02 BLONDME I Sisältö Kampaajan oppaan SISÄLTÖ Sivu 04 Sivu 05 Sivu 06 Sivu 08 Sivu 09 Sivu 10 Sivu 11 Sivu 12 VAALENNUS- JA SÄVYTYSJÄRJESTELMÄ Premium Performance Vaalennusjauhe Multi-Blonde

Lisätiedot

[3D]MEN CARE. Edut. Hair & Body Shampoo. Syväpuhdistava shampoo. Hilseshampoo. Hoitoneste hilsettä vastaan. Aktivoiva shampoo.

[3D]MEN CARE. Edut. Hair & Body Shampoo. Syväpuhdistava shampoo. Hilseshampoo. Hoitoneste hilsettä vastaan. Aktivoiva shampoo. [3D]MEN CARE Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Hair & Body Shampoo Syväpuhdistava shampoo Hilseshampoo Hoitoneste hilsettä vastaan Aktivoiva shampoo Aktivoiva ampulli ASK Education

Lisätiedot

Kampaajan opas Kauneutta sisältä päin.

Kampaajan opas Kauneutta sisältä päin. Kampaajan opas Kauneutta sisältä päin. Amino Cell Rebuild -teknologia vahvistaa hiuksen sisäistä rakennetta. Together. A passion for hair 1 SISÄLTÖ 1. KONSEPTI S. 03 2. BC Hairtherapy 2.1 Amino Cell Rebuild

Lisätiedot

Korkean suorituskyvyn hiusväri rasittamatta hiuksia!

Korkean suorituskyvyn hiusväri rasittamatta hiuksia! TIE TOA VÄ REIS TÄ Korkean suorituskyvyn hiusväri rasittamatta hiuksia! ELUMEN- superväri on uusi täydellinen ja tehokas hiusväri, joka antaa poikkeuksellisen hyvän kiillon ja hehkuvan värin sekä erityisen

Lisätiedot

ESSENSITY. Edut. Color & Repair Shampoo. Color & Repair Hoitoaine. Color & Moisture Shampoo. Color & Moisture Hoitoaine

ESSENSITY. Edut. Color & Repair Shampoo. Color & Repair Hoitoaine. Color & Moisture Shampoo. Color & Moisture Hoitoaine ESSENSITY Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Color & Repair Shampoo Color & Repair Hoitoaine Color & Repair Intensiivinen naamio Color & Repair Intensiivinen suojaava seerumi Color

Lisätiedot

Scalp Therapy. Edut. Seerumi. Syväpuhdistava Shampoo. Hilseshampoo. Hilsegeeli

Scalp Therapy. Edut. Seerumi. Syväpuhdistava Shampoo. Hilseshampoo. Hilsegeeli Scalp Therapy Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Seerumi Syväpuhdistava Shampoo Herkän Hiuspohjan Shampoo Hilseshampoo Hilsegeeli ASK Education kampaajille, osoittaa kuinka paljon

Lisätiedot

BIOLAGE KOULUTUSOPAS. Biolage koulutusopas

BIOLAGE KOULUTUSOPAS. Biolage koulutusopas BIOLAGE KOULUTUSOPAS Biolage koulutusopas LUONNON SALAT TIETEEN PALJASTAMINA MEIDÄN MISSIOMME Vuodesta 1990 asti Biolage on tarjonnut kampaajille yksilöllisen lähestymistavan ammattimaiseen hiustenhoitoon.

Lisätiedot

WWW.CUTRIN.FI. Uskomattoman ihana tuotesarja! Olen suositellut sitä kaikille ystävilleni. - Maarit, 50 v., myyntiryhmän päällikkö, Helsinki

WWW.CUTRIN.FI. Uskomattoman ihana tuotesarja! Olen suositellut sitä kaikille ystävilleni. - Maarit, 50 v., myyntiryhmän päällikkö, Helsinki WWW.CUTRIN.FI Uskomattoman ihana tuotesarja! Olen suositellut sitä kaikille ystävilleni. - Maarit, 50 v., myyntiryhmän päällikkö, Helsinki CUTRIN PREMIUM VIE HIUSTESI HYVINVOINTI ASTETTA PIDEMMÄLLE: Kauniiden

Lisätiedot

tuotekuvasto 2013 Together. A passion for hair

tuotekuvasto 2013 Together. A passion for hair tuotekuvasto 2013 Together. A passion for hair Parasta kampaamoalassa on tehdä ihmisistä kauniita Meillä ja sinulla on yhteinen sydämen tahti: Yhdessä intohimosta hiuksiin. Päivittäinen tavoitteemme on

Lisätiedot

UUSI ILMAN KOMPROMISSEJA. VAALENNA! RAIDOITA! VÄRJÄÄ!

UUSI ILMAN KOMPROMISSEJA. VAALENNA! RAIDOITA! VÄRJÄÄ! UUSI VAALENNA! RAIDOITA! VÄRJÄÄ! ILMAN KOMPROMISSEJA. www.schwarzkopfpro.com VAALENNA! RAIDOITA! VÄRJÄÄ! ILMAN KOMPROMISSEJA. Vaalennus-, raidoitus- ja värjäyspalvelut ovat jokaisen parturi-kampaamon

Lisätiedot

tuotekuvasto Together. A passion for hair

tuotekuvasto Together. A passion for hair tuotekuvasto Together. A passion for hair Parasta kampaamoalassa on tehdä ihmisistä kauniita Meillä ja sinulla on yhteinen sydämen tahti: Yhdessä intohimosta hiuksiin. Päivittäinen tavoitteemme on toteuttaa

Lisätiedot

TUOTEKUVASTO. Together. A passion for hair

TUOTEKUVASTO. Together. A passion for hair TUOTEKUVASTO Together. A passion for hair 1 Parasta kampaamoalassa on tehdä ihmisistä kauniita Meillä ja sinun yritykselläsi on yhteinen sydämen tahti: Yhdessä intohimosta hiuksiin. Päivittäinen tavoitteemme

Lisätiedot

VÄRI HOITO MUOTOILU. Together. A passion for hair. Kampaajan opas

VÄRI HOITO MUOTOILU. Together. A passion for hair. Kampaajan opas VÄRI HOITO MUOTOILU Together. A passion for hair Kampaajan opas 2 BLONDME VAALENNUKSEN PERUSTEET VAALENNUKSEN PERUSTEET KAMPAAJAN pitää hallita väriopin perustiedot sekä tuntea hiusten pigmentaatio. VÄRIN

Lisätiedot

Color Save -käsittelyt

Color Save -käsittelyt Käsittelyt Color Save Värin lukitseminen Pitkäkestoinen, eloisa väri, jolla on syvähoitava vaikutus. Vie hiustesi hemmottelu uusiin ulottuvuuksiin lisäämällä hoitoon infuusiokäsittely. hydrate SP Color

Lisätiedot

CHI Transformation System käyttöohjeet:

CHI Transformation System käyttöohjeet: CHI Transformation System käyttöohjeet: Keraamiseen lämpöön, negatiivisiin ioneihin ja luonnonsilkkiin pohjautuva käsittely, jolla muutat hiuksen rakenteen terveeksi, sileäksi, suoraksi, kiiltäväksi pysyvästi.

Lisätiedot

about Kohtele hiuksiasi kuin ihoasi!

about Kohtele hiuksiasi kuin ihoasi! R O C K H A I R about EMMEDICIOTTO on italialainen innovatiivinen yhtiö joka tarjoaa kampaajille ja kuluttajille täydellisen luksus sarjan. Periaatteenamme onkin: Kohtele hiuksiasi kuin ihoasi! Hellävarainen

Lisätiedot

Kestoväri Sekoitussuhde 1:1,5. Vaikutusaika 35-40 min. Vaalennusvärit Sekoitussuhde 1:2. Vaikutusaika 35-40 min

Kestoväri Sekoitussuhde 1:1,5. Vaikutusaika 35-40 min. Vaalennusvärit Sekoitussuhde 1:2. Vaikutusaika 35-40 min R O C K H A I R about EMMEDICIOTTO on italialainen innovatiivinen yhtiö joka tarjoaa kampaajille ja kuluttajille täydellisen luksus sarjan. Periaatteenamme onkin: kohtele hiuksiasi kuin ihoasi! Hellävarainen

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE L'ORÉAL PARIS. The NEW smoothing Issue

LEHDISTÖTIEDOTE L'ORÉAL PARIS. The NEW smoothing Issue LEHDISTÖTIEDOTE L'ORÉAL PARIS The NEW smoothing Issue Sileyden uusi ilme... silkinsileät suortuvat ilman että hiukset näyttävät keinotekoisilta! Oikeasti! Hiusmuotia pitkään hallinneet synteettisen oloinen

Lisätiedot

Edut. Joustava hiuskiinne. Voimakas hiuskiinne. Suolasuihke. Muotoiluvoide. Muovailuvaha. Dust It Flex

Edut. Joustava hiuskiinne. Voimakas hiuskiinne. Suolasuihke. Muotoiluvoide. Muovailuvaha. Dust It Flex OSiS+ Session Label Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Joustava hiuskiinne Voimakas hiuskiinne Suolasuihke Muotoiluvoide Muovailuvaha Dust It Flex ASK Education kampaajille, osoittaa

Lisätiedot

www.lorealparis.fi L'ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE THE EXTRA ORDINARY OILS ISSUE

www.lorealparis.fi L'ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE THE EXTRA ORDINARY OILS ISSUE www.lorealparis.fi L'ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE THE EXTRA ORDINARY OILS ISSUE ÖLJYN IHANA KOOSTUMUS Öljy on aina ollut tärkeä ainesosa kauneudenhoitotuotteissa. Nyt siitä on tehty hiustenhoidon ihmetuote,

Lisätiedot

ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI

ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI Enismmäinen täydellinen aurinkosarja, joka sisältää luonnollisia filttereitä, innovatiivisia tuotteita, läpinäkyviä ja miellyttäviä koostumuksia. UUSI ERILAINEN PAREMPI 100%

Lisätiedot

IdHAIR Black Magic. Valmistele. Blackmagic

IdHAIR Black Magic. Valmistele. Blackmagic PERMANENTIT Blackmagic IdHAIR Black Magic IdHAIR Black Magic -permanenttituotteet ovat tarkoitettu hiusalan ammattilaisille, jotka haluavat luotettavat ja helppokäyttöiset tuotteet, joiden kanssa onnistut

Lisätiedot

REASON # 16 HALUTTU HITTISARJA

REASON # 16 HALUTTU HITTISARJA REASON # 15 HALUTTU HITTISARJA KOTIMAINEN FOUR REASONS -HIUSTUOTESARJA TARJOAA TÄYDELLISEN VALIKOIMAN LAADUKKAITA HIUSTEN PUHDISTUS-, HOITO- JA MUOTOILUTUOTTEITA, JOTKA ON SUUNNITELTU SKANDINAAVISEN HIUSLAADUN

Lisätiedot

kampaajan opas Professional Finland

kampaajan opas   Professional Finland kampaajan opas www.schwarzkopf-professional.fi www.facebook.com/schwarzkopf Professional Finland Steve Hogan Creative director Essential Looks, Schwarzkopf Professional Muotinäytöksiä tehdessä hiustuotteilta

Lisätiedot

Tea Tree -sarjan jokainen tuote sisältää aitoa australialaista teepuuöljyä,

Tea Tree -sarjan jokainen tuote sisältää aitoa australialaista teepuuöljyä, TUOTEOPAS 2015 2 Tea Tree -sarjan jokainen tuote sisältää aitoa australialaista teepuuöljyä, joka tunnetaan kautta maailman hoitavista, antiseptisista ja puhdistavista ominaisuuksistaan. Tea Tree -tuotteet

Lisätiedot

PHYTO Elinvoimaiset hiukset kasviuutteiden voimalla.innovatiivinen hiustenhoitosarja luonnon raakaaineista

PHYTO Elinvoimaiset hiukset kasviuutteiden voimalla.innovatiivinen hiustenhoitosarja luonnon raakaaineista Lehdistötiedote 27.4 2016 PHYTO Elinvoimaiset hiukset kasviuutteiden voimalla.innovatiivinen hiustenhoitosarja luonnon raakaaineista Kasvipohjaisten hiustuotteiden edelläkävijä Phyto tunnetaan laadukkaista

Lisätiedot

IGORA ROYAL. Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: IGORA ROYAL HAPETE LUONNONSÄVYT VAHVISTETUT NEUTRAALISÄVYT VAALENNUSVÄRIT 10- SARJA

IGORA ROYAL. Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: IGORA ROYAL HAPETE LUONNONSÄVYT VAHVISTETUT NEUTRAALISÄVYT VAALENNUSVÄRIT 10- SARJA start IGORA ROYAL Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: IGORA ROYAL HAPETE LUONNONSÄVYT VAHVISTETUT NEUTRAALISÄVYT MUOTISÄVYT VAALENNUSVÄRIT 10- SARJA VAALENNUSVÄRIT 12- SARJA LUOVAT PASTELLISÄVYT

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE. Nail Care. essie uudet kynsienhoitotuotteet

LEHDISTÖTIEDOTE. Nail Care. essie uudet kynsienhoitotuotteet LEHDISTÖTIEDOTE Nail Care essie uudet kynsienhoitotuotteet jokaiselle kynsityypille essien värilakat ovat miljoonien naisten valinta ympäri maailman sekä tunnettuja korkeasta laadustaan. essie ei ole vain

Lisätiedot

OSiS Style. Edut. Soft n Straight. Flatliner. Curl Me Soft. Twin Curl. HairBody. Body Me. UpLoad. Grip. Hold Miracle.

OSiS Style. Edut. Soft n Straight. Flatliner. Curl Me Soft. Twin Curl. HairBody. Body Me. UpLoad. Grip. Hold Miracle. start OSiS Style Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Soft n Straight Flatliner Curl Me Soft Twin Curl HairBody Body Me UpLoad Grip Hold Miracle Blow & Go Smooth Blow & Go Thick ASK

Lisätiedot

VÄRIKÄSITTELY 01 BONDER 02 ENHANCER VAIHE 3 VAIHE 1 VAIHE 4 VAIHE 5 VAIHE 2 KOTIHOITO 03 MAINTAINER. Anna vaikuttaa vähintään 5 min.

VÄRIKÄSITTELY 01 BONDER 02 ENHANCER VAIHE 3 VAIHE 1 VAIHE 4 VAIHE 5 VAIHE 2 KOTIHOITO 03 MAINTAINER. Anna vaikuttaa vähintään 5 min. STEP BY STEP FI Väri + Hapete SEKOITA HYVIN ENNEN BONDERIN LISÄÄMISTÄ. - Valmista värimassa valmistajan ohjeiden mukaisesti. - Sekoita väri ja hapete valmiiksi massaksi ennen Bonderin lisäämistä. 1g/ml

Lisätiedot

EDISTYNYT TEKNOLOGIA. TÄYDELLISEN KAUNIIT HIUKSET. TUOTEVALIKOIMA

EDISTYNYT TEKNOLOGIA. TÄYDELLISEN KAUNIIT HIUKSET. TUOTEVALIKOIMA EDISTYNYT TEKNOLOGIA. TÄYDELLISEN KAUNIIT HIUKSET. TUOTEVALIKOIMA EDISTYNYT TEKNOLOGIA. TÄYDELLISEN KAUNIIT HIUKSET. Schwarzkopf Professional Labs ovat yhdistäneet ihonhoidon parhaat ainesosat uusiin BC

Lisätiedot

The color of rhapsody

The color of rhapsody ... Sisältö IGORA Royal... 4 IGORA Vibrance... 8 BLONDME... 10 IGORA Duality... 14 IGORA System... 16 OSiS, OSiS DESIGN MIX... 18 SILHOUETTE... 20 BC STYLING... 22 BC BONACURE... 24 BC Sensitive Soothe,

Lisätiedot

Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla!

Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla! Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla! Esittelyssä Sisältää A-, C- ja E-vitamiineja Luonnon ja tieteen onnistunut liitto NouriFusion Uusi monivitamiini-ihonhoitosarja Nuorekas,

Lisätiedot

YLELLISTÄ HOITOA AMMATTILAISEN KÄSIKIRJA

YLELLISTÄ HOITOA AMMATTILAISEN KÄSIKIRJA YLELLISTÄ HOITOA AMMATTILAISEN KÄSIKIRJA ÖLJYJEN VALLANKUMOUS BC OIL MIRACLE Soveltuu kaikille hiustyypeille Halutessamme poikkeuksellista kiiltoa ja hallittavuutta sekä pehmeät ja ilmavat hiukset, valitsemme

Lisätiedot

UUTTA IHONHOITOSETTI. MINUUTTIA kertaa päivässä (-40%) 130 KP. NovAge Ultimate Lift KAIKKI 6 TUOTETTA yhteensä SÄÄSTÄ 99 TILAUSNRO: 424407

UUTTA IHONHOITOSETTI. MINUUTTIA kertaa päivässä (-40%) 130 KP. NovAge Ultimate Lift KAIKKI 6 TUOTETTA yhteensä SÄÄSTÄ 99 TILAUSNRO: 424407 UUTTA IHONHOITOSETTI Maksimoi ihonhoitotuotteiden teho Oriflamen nuorekkuuden säilyttävän ihonhoitorutiinin ja NovAge Ultimate Lift -ihonhoitosetin avulla. Rutiinissa jokainen vaihe valmistaa ihon seuraavaan

Lisätiedot

meikit Opas kasvotuotteisiin FI 2 9 5 2 0

meikit Opas kasvotuotteisiin FI 2 9 5 2 0 meikit Opas kasvotuotteisiin FI 2 9 5 2 0 Väriopas on innovaatio, joka auttaa sinua varmemmin suosittelemaan oikeita sävyjä jokaiselle asiakkaalle. Tulos? Tyytyväisiä asiakkaita ja enemmän myyntiä sinulle!

Lisätiedot

Valovoimainen kiiltosävyte

Valovoimainen kiiltosävyte Valovoimainen kiiltosävyte Kampaamoalalla vaatimukset kasvavat päivä päivältä ja kampaajan on ylitettävä asiakkaidensa odotukset kerta toisensa jälkeen. Asiakkaat odottavat entistäkin korkealaatuisempaa

Lisätiedot

UUSI POIKKEUKSELLINEN PÖRRÖISYYTTÄ KONTROLLOIVA, KIMMOISUUTTA JA SILEYTTÄ LISÄÄVÄ

UUSI POIKKEUKSELLINEN PÖRRÖISYYTTÄ KONTROLLOIVA, KIMMOISUUTTA JA SILEYTTÄ LISÄÄVÄ UUSI POIKKEUKSELLINEN PÖRRÖISYYTTÄ KONTROLLOIVA, KIMMOISUUTTA JA SILEYTTÄ LISÄÄVÄ ANTIIKIN RITUAALIT MODERNILLE HIUKSELLE KAUNEUDEN MAAILMA ODOTTAA PALJASTUSTA OROFLUIDO löysi antiikin kauneuden salaisuudet,

Lisätiedot

2-4Joulun. 05 BC-suihkedisplay: Moisture Kick uudella tuoksulla! 08 Essensityn houkuttelevat kuluttajatuotteet. parhaat lahjaideat

2-4Joulun. 05 BC-suihkedisplay: Moisture Kick uudella tuoksulla! 08 Essensityn houkuttelevat kuluttajatuotteet. parhaat lahjaideat 08 2010 actuelle Schwarzkopf Professional -asiakaslehti tarjoukset voimassa 11.10. 12.11.2010 www.schwarzkopf-professional.fi 05 BC-suihkedisplay: Moisture Kick uudella tuoksulla! 08 Essensityn houkuttelevat

Lisätiedot

Together. A passion for hair

Together. A passion for hair Kampaajan opas www.schwarzkopf-professional.fi Together. A passion for hair Ilmainen asiakaspalvelu puh. 0800 136 360 ESSENSITY - LUONNOLLISTA KAUNEUTTA AITOA SUORITUSKYKYÄ UUsi EssEnsity uskomaton värin

Lisätiedot

Yhteistyössä ihminen ja luonto

Yhteistyössä ihminen ja luonto HELLÄVARAISTA IHONHOITOA Vauvojen ja lasten ihonhoitosarja puhtaasta luonnosta Yhteistyössä ihminen ja luonto Marja Entrich Biologisen ihonhoidon edelläkävijä maailmassa jo vuodesta 1943 Anna lapsellesi

Lisätiedot

LIFE PLANKTON. SENSITIVE EMULSION Kosteuttava ja rauhoittava emulsio herkälle iholle. #SensitiveCanBeStrong ARVIOITU KULUTTAJAHINTA

LIFE PLANKTON. SENSITIVE EMULSION Kosteuttava ja rauhoittava emulsio herkälle iholle. #SensitiveCanBeStrong ARVIOITU KULUTTAJAHINTA L e h d i s t ö t i e d o t e j o u l u k u u 2016 LIFE PLANKTON SENSITIVE EMULSION Kosteuttava ja rauhoittava emulsio herkälle iholle ARVIOITU KULUTTAJAHINTA BIOTHERM LIFE PLANKTON TM SENSITIVE EMULSION

Lisätiedot

PER SKIN TYPE Ihotyypin mukaan

PER SKIN TYPE Ihotyypin mukaan PER SKIN TYPE Ihotyypin mukaan Normaali / kuiva iho Rikastettu AHAhedelmähapoilla Kevyesti kuoriva AHA-kasvovesi AHA- hedelmähappoja sisältävä alkoholiton kasvovesi, joka jättää ihon raikkaaksi ja säteileväksi.

Lisätiedot

Vainio Lifestyle. Turpeen salaisuus. Personoidut liikelahjat. Esittely 2

Vainio Lifestyle. Turpeen salaisuus. Personoidut liikelahjat. Esittely 2 Tuotekuvasto 2011 Esittely 2 Vainio Lifestyle Haluamme tarjota tuotteita joiden raaka-aineet ovat korkealuokkaisia ja ympäristöystävällisiä. Vainio Lifestyle pakkausten ulkoasussa korostuu tuotteiden puhtaus,

Lisätiedot

INTENSIIVISÄVYT 4 kpl LAVEERAAJA

INTENSIIVISÄVYT 4 kpl LAVEERAAJA PASTELLISÄVYT 4 kpl INTENSIIVISÄVYT 4 kpl LAVEERAAJA NEONSÄVYT 3 kpl SÄVYN VALINTA TEKNISTÄ TIETOA YMMÄRRÄ SUORAVÄRIN LUONNE Värin lopputulokseen vaikuttavat mm. pohjavärin tummuus ja sävyt, valittu Color

Lisätiedot

RÉSISTANCE THÉRAPISTE Anna hiuksillesi toinen mahdollisuus

RÉSISTANCE THÉRAPISTE Anna hiuksillesi toinen mahdollisuus Lehdistötiedote 4/2015 RÉSISTANCE THÉRAPISTE Anna hiuksillesi toinen mahdollisuus Suositeltu kuluttajahinta-arvio Kérastase Résistance Soin Premier Thérapiste 200 ml 36 Kérastase Résistance Bain Thérapiste

Lisätiedot

Lehdistötiedote kesäkuu 2014

Lehdistötiedote kesäkuu 2014 Lehdistötiedote kesäkuu 2014 Saho: ainutlaatuinen ihonhoitorituaali kauniin, hyväkuntoisen ihon saavuttamiseksi. Kaunis ihon näyttää virheettömältä ja silkinpehmeältä. SENSAIn ainutlaatuinen ihonhoitorituaali,

Lisätiedot

WWW.CUTRIN.FI CUTRIN TUOTEOPAS

WWW.CUTRIN.FI CUTRIN TUOTEOPAS WWW.CUTRIN.FI CUTRIN TUOTEOPAS CUTRIN TUNTEE POHJOISMAISEN HIUKSEN JA POHJOISEN ILMASTON OLOSUHTEET CUTRIN OY POSTIOSOITE: PL 27, 02781 ESPOO KÄYNTIOSOITE: LASIHYTTI 1, 02780 ESPOO PUH. 020 487 7005 SISÄLLYSLUETTELO

Lisätiedot

PARFYYMIT/ EDP:T / VARTALONHOITOTUOTTEET. Klassikkotuoksut, kuvastohinta 16,50

PARFYYMIT/ EDP:T / VARTALONHOITOTUOTTEET. Klassikkotuoksut, kuvastohinta 16,50 PARFYYMIT, EAU DE PARFYYMIT, VARTALONHOITO FM GROUP FOR HOME -tuotteet ovat aitoja FM GROUP WORLD -tuotteita. Joulukuussa 2014 ja toukokuussa 2015 poistuneet tuoksut: - klassikkotuoksut: naisten 403, 405

Lisätiedot

PREMIUM COLLAGEN ESSENCE MASK KUITUKANGASNAAMIO

PREMIUM COLLAGEN ESSENCE MASK KUITUKANGASNAAMIO PREMIUM COLLAGEN ESSENCE MASK KUITUKANGASNAAMIO 5 free ilman viittä allergisoivaa ainesosaa Ilman parabeeneja, synteettisiä väriaineita, mineraaliöljyä, Benzophenone, Triethanolamine Silky Cellulose kuitukangas

Lisätiedot

JOUTSENMERKITTY IHONHOITOSARJA

JOUTSENMERKITTY IHONHOITOSARJA Dermalog perusvoidetta valittaessa tulee ottaa huomioon: Eri perusvoiteiden tärkein erottava tekijä on voiteiden rasvapitoisuus. Sopiva voide valitaan ihotyypin mukaan. Ihotyypit voidaan luokitella neljään

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE L'ORÉAL PARIS

LEHDISTÖTIEDOTE L'ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE L'ORÉAL PARIS Uuden sukupolven kosmetiikkatuote: Colour Correction -voide Mikä on CC-voide? Uuden sukupolven hybridivoide. BB-voiteet olivat ensimmäisiä vastaavanlaisia ihonhoito- ja meikkituotteen

Lisätiedot

SCHUPP Massage-Lotion Neutral

SCHUPP Massage-Lotion Neutral HIERONTAVÄLIAINEET SCHUPP Massage-Lotion Neutral Suosituin hierontaväliaineemme. Hyvät hierontaominaisuudet, helppo annostella sopiva määrä. Taloudellinen käytössä. Sisältää aloe veraa, allantoinia, E-vitamiinia

Lisätiedot

Hair follicle growth factor Luonnon aktiivinen ainesosa joka tekee ripsistä paksummat, pidemmät ja ehkäisee ripsien katkeilua

Hair follicle growth factor Luonnon aktiivinen ainesosa joka tekee ripsistä paksummat, pidemmät ja ehkäisee ripsien katkeilua Ripsihoito Mitä on Prolash+? Prolash+ sisältää luontaista ripsiseerumia Prolash+ II tuoteseloste: Puhdistettu vesi, bioentsyymi (EPM) jossa kymmenen luonnollista aminohappoa, laventeliöjy, vitamiini B,

Lisätiedot

WWW.LOREALPARIS.fi FOR YOUR INFORMATION L ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE. revelation. bb cream. anti-ageing revitalift total repair 10

WWW.LOREALPARIS.fi FOR YOUR INFORMATION L ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE. revelation. bb cream. anti-ageing revitalift total repair 10 WWW.LOREALPARIS.fi FOR YOUR INFORMATION L ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE revelation bb cream anti-ageing revitalift total repair 10 REVITALIFT TOTAL REPAIR 10 VUODESTA 2011 1 MONITEHOINEN VOIDE 10 TEHOKASTA

Lisätiedot

Junnaako stailausideat paikallaan? Noudattaako muotoilutyösi samaa rutinoitunutta kaavaa? Kaipaatko raikkaita ideoita ja inspiraatiota?

Junnaako stailausideat paikallaan? Noudattaako muotoilutyösi samaa rutinoitunutta kaavaa? Kaipaatko raikkaita ideoita ja inspiraatiota? KAMPAAJAN OPAS Junnaako stailausideat paikallaan? Noudattaako muotoilutyösi samaa rutinoitunutta kaavaa? Kaipaatko raikkaita ideoita ja inspiraatiota? OSiS antaa luvan rikkoa rajoja ja uhmata rutiineja.

Lisätiedot

exceptional skin food unrefined & organic SHEA& COCOA SHEA BUTTER LAVENDER BUTTER BUTTER www.zoyagoespretty.com 100% Organic ingredients

exceptional skin food unrefined & organic SHEA& COCOA SHEA BUTTER LAVENDER BUTTER BUTTER www.zoyagoespretty.com 100% Organic ingredients exceptional skin food COCOA SHEA& LAVENDER SHEA www.zoyagoespretty.com 100% Organic ingredients Yksinkertainen on kaunista: exceptional skin food Ihonhoidossa uskomme puhtauteen ja aitohin raaka-aineisiin.

Lisätiedot

Tuotteen edut sinulle Huippulaatua oikeaan hintaan Mieto mutta hyvin toimiva Erittäin edullinen käyttää (laimennus 1:10) Miellyttävä pehmeä vaahto

Tuotteen edut sinulle Huippulaatua oikeaan hintaan Mieto mutta hyvin toimiva Erittäin edullinen käyttää (laimennus 1:10) Miellyttävä pehmeä vaahto Tuotteen edut sinulle Huippulaatua oikeaan hintaan Mieto mutta hyvin toimiva Erittäin edullinen käyttää (laimennus 1:10) Miellyttävä pehmeä vaahto Helppo huuhtoa Hellä, luonnolliset tuoksut Hypoallerginen

Lisätiedot

v o i d e s a r j a K a u n e u d e l l a e i o l e i k ä ä Y l e l l i s t ä h o i t o a a i k u i s e l l e i h o l l e

v o i d e s a r j a K a u n e u d e l l a e i o l e i k ä ä Y l e l l i s t ä h o i t o a a i k u i s e l l e i h o l l e v o i d e s a j a K a u n e u d e l l a e i o l e i k ä ä Y l e l l i s t ä h o i t o a a i k u i s e l l e i h o l l e Kolloidikulta kumppanisi ik äänt ymistä vastaan Ylellinen Gold Regenesis -kosmetiikkatuotesaja

Lisätiedot

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET uusi USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET TUOTESARJA Mikä on SATINIQUE? Satinique on ensiluokkainen kokoelma hiustenhoito, -käsittely ja -muotoilutuotteita, jotka on suunniteltu vastaamaan kaikenlaisten eri hiustyyppien

Lisätiedot

VAATTEET - Puhdistaminen

VAATTEET - Puhdistaminen VAATTEET - Puhdistaminen Uuden vaatteen pinnassa on vettähylkivä käsittely, jonka ansiosta vesi valuu pois. Lika ja normaalit pesuaineet tukkivat ajan kuluessa tämän käsittelyn ja vaatteen päällikangas

Lisätiedot

L I Q U I D G L O W SKIN BEST

L I Q U I D G L O W SKIN BEST TAISTELE IHON HELEYDEN 3 VIHOLLISTA VASTAAN: KUIVUUS, SAMEUS & ENNENAIKAINEN IKÄÄNTYMINEN L I Q U I D G L O W SKIN BEST Ravitsevan öljyn ja antioksidanttisen astaksantiini leväuutteen yhdistelmä heleyttää-

Lisätiedot

DERMALOG IHONHOITO. DERMALOG huolehtii ihosta ja ympäristöstä. Se on puhdasta DERMALOGiikka

DERMALOG IHONHOITO. DERMALOG huolehtii ihosta ja ympäristöstä. Se on puhdasta DERMALOGiikka DERMALOG IHONHOITO Se on puhdasta DERMALOGiikka DERMALOG huolehtii ihosta ja ympäristöstä DERMALOG HOPEASARJA MUISTATHAN ETTÄ IHO KAIPAA SÄÄNNÖLLISTÄ HOITOA PÄIVITTÄIN YMPÄRI VUODEN. FACE CREAM TIESITHÄN...

Lisätiedot

WWW.LOREALPARIS.FI. For Your Information. L Oréal Paris -lehdistötiedote www.lorealparis.fi. the. nail care. issue

WWW.LOREALPARIS.FI. For Your Information. L Oréal Paris -lehdistötiedote www.lorealparis.fi. the. nail care. issue WWW.LOREALPARIS.FI For Your Information. L Oréal Paris -lehdistötiedote www.lorealparis.fi the nail care issue Todellinen kauneus alkaa kynsistä Naiset rakastavat kynsilakkoja ja kokeilevat rohkeasti kaikkia

Lisätiedot

SCHUPP Massage-Lotion Neutral

SCHUPP Massage-Lotion Neutral HIERONTAVÄLIAINEET SCHUPP Massage-Lotion Neutral Suosituin hierontaväliaineemme. Hyvät hierontaominaisuudet, helppo annostella sopiva määrä. Taloudellinen käytössä. Sisältää aloe veraa, allantoinia, E-vitamiinia

Lisätiedot

UUTUUS EQOLOGY. Aktiivinen Kollageeni2. Nauti nuorekkaasta ihosta. Taistele tehokkaasti ikääntymistä vastaan!

UUTUUS EQOLOGY. Aktiivinen Kollageeni2. Nauti nuorekkaasta ihosta. Taistele tehokkaasti ikääntymistä vastaan! UUTUUS EQOLOGY Nauti nuorekkaasta ihosta Vähentää ikääntymisen näkyviä merkkejä Tarjoaa elinvoimaa, vahvuutta ja kimmoisuutta Kosteuttaa Kasvattaa luonnollista kollageenin tuotantoa Taistele tehokkaasti

Lisätiedot

ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE

ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE varainhankintaa medelanskaffning Tue toimintaamme ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE Yhteisen päämäärän hyväksi

Lisätiedot

The Pr f renc fa 2012 C lors

The Pr f renc fa 2012 C lors www.lorealparis.fi L ORÉAL PARIS -LEHDISTÖTIEDOTE. The Pr f renc fa 2012 C lors The Pr f renc fa 2012 C lors Preference "Préférence on ollut johtava hiusvärimerkki jo yli 40 vuoden ajan laajan, ammattimaisen

Lisätiedot

www.lorealparis.fi L'ORÉAL PARIS -LEHDISTÖTIEDOTE KUN BB KOHTAA VALON

www.lorealparis.fi L'ORÉAL PARIS -LEHDISTÖTIEDOTE KUN BB KOHTAA VALON www.lorealparis.fi L'ORÉAL PARIS -LEHDISTÖTIEDOTE KUN BB KOHTAA VALON UUDENLAINEN BB-VOIDE Bb-voide, jollaista Et ole ennen nähnyt Youth Code Luminizer BB Cream -voiteessa yhdistyvät ihonhoidon ja meikin

Lisätiedot

MAESTRO UV SKIN DEFENSE PRIMER SPF 50 PA ++ Kumouksellinen ihoa tehokkaasti suojaava pohjustusvoide. Arvioitu kuluttajahinta: 69,50 e.

MAESTRO UV SKIN DEFENSE PRIMER SPF 50 PA ++ Kumouksellinen ihoa tehokkaasti suojaava pohjustusvoide. Arvioitu kuluttajahinta: 69,50 e. Lehdistötiedote huhtikuu 2016 MAESTRO UV SKIN DEFENSE PRIMER SPF 50 PA ++ Kumouksellinen ihoa tehokkaasti suojaava pohjustusvoide Arvioitu kuluttajahinta: 69,50 e Lisätiedot: L Oréal Finland Oy L Oréal

Lisätiedot

UUSI BLONDME ENSIMMÄINEN BONDING TEKNOLOGIAN VAALENNUS JA HOITOBRÄNDI UNOHTUMATTOMIEN VAALEIDEN HIUSTEN LUOMISEKSI

UUSI BLONDME ENSIMMÄINEN BONDING TEKNOLOGIAN VAALENNUS JA HOITOBRÄNDI UNOHTUMATTOMIEN VAALEIDEN HIUSTEN LUOMISEKSI UUSI BLONDME ENSIMMÄINEN BONDING TEKNOLOGIAN VAALENNUS JA HOITOBRÄNDI UNOHTUMATTOMIEN VAALEIDEN HIUSTEN LUOMISEKSI Edistyksellinen Bonding -järjestelmä sisältää tehokasta meripihkahappoa, joka liittyessään

Lisätiedot

OSiS Texture. Edut Refresh Dust Dust It Wax Dust 4-Play Mess Up Volume Up G-Force Thrill Rough Rubber Whipped Wax Rock Hard Gelastic Flexwax

OSiS Texture. Edut Refresh Dust Dust It Wax Dust 4-Play Mess Up Volume Up G-Force Thrill Rough Rubber Whipped Wax Rock Hard Gelastic Flexwax OSiS Texture Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Refresh Dust Dust It Wax Dust 4-Play Mess Up Volume Up G-Force Thrill Rough Rubber Whipped Wax Rock Hard Gelastic Flexwax ASK Education

Lisätiedot

ALLERGIA- JA JOUTSENMERKITTY IHONHOITOSARJA

ALLERGIA- JA JOUTSENMERKITTY IHONHOITOSARJA perusvoidetta valittaessa tulee ottaa huomioon: Eri perusvoiteiden tärkein erottava tekijä on voiteiden rasvapitoisuus. Sopiva voide valitaan ihotyypin mukaan. Ihotyypit voidaan luokitella neljään ryhmään:

Lisätiedot

faxe-lattiaöljyt Julkisiin tiloihin ja koteihin

faxe-lattiaöljyt Julkisiin tiloihin ja koteihin faxe-lattiaöljyt Julkisiin tiloihin ja koteihin kestävyyttä ja tyyliä miellyttävä kävellä ja katsella Kiinnostus puulattioiden öljykäsittelyyn on Suomessa kasvamassa. Suosituimpia kohteita ovat julkiset

Lisätiedot

HAIR MASCARA. Lehdistötiedote helmikuu 2012. IsaDoran kevään ja kesän 2012 uutuuksia

HAIR MASCARA. Lehdistötiedote helmikuu 2012. IsaDoran kevään ja kesän 2012 uutuuksia Lehdistötiedote helmikuu 2012 IsaDoran kevään ja kesän 2012 uutuuksia HAIR MASCARA Kevään muotinäytöksissä oli mallien hiuksiin värjätty jännittäviä väriefektejä. Vaaleahiuksisella mallilla saattoi olla

Lisätiedot

SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA. ORGANIC SKINCARE www.marjaentrich.fi

SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA. ORGANIC SKINCARE www.marjaentrich.fi SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA ORGANIC SKINCARE www.marjaentrich.fi Tuotteet ihotyyppisi mukaan päivittäiseen käyttöön! Normaali /sekaiho Iho on normaali tai osittain pintakuiva. T-alue on rasvoittuva.

Lisätiedot

Lehdistötiedote maaliskuu 2016

Lehdistötiedote maaliskuu 2016 Lehdistötiedote maaliskuu 2016 KEVÄT/KESÄ 2016 SEPIA -KOKOELMA SEPIA puuteripaletti Arvioitu kuluttajahinta: 79 e ROUGE D'ARMANI SHEERS huulipunat Arvioitu kuluttajahinta: 41e Kynsilakat Arvioitu kuluttajahinta:

Lisätiedot

Hengittävä meikki- ja peitevoide. Hoidettu ja virheetön iho

Hengittävä meikki- ja peitevoide. Hoidettu ja virheetön iho Hengittävä meikki- ja peitevoide Hoidettu ja virheetön iho Ensimmäinen hengittävä Colour Correcting (CC)- hoitotuote, joka yhdistää kosmetiikka- ja ihonhoitoteknologian, joka edistää palautumista ja samaan

Lisätiedot

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET uusi USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET TUOTESARJA Mikä on SATINIQUE? Satinique on ensiluokkainen kokoelma hiustenhoito, -käsittely ja -muotoilutuotteita, jotka on suunniteltu vastaamaan kaikenlaisten eri hiustyyppien

Lisätiedot

Kaupoissa tammikuussa 2010! Age Re-Perfect Intense Nutrition -päivävoide 50ml EAN suosituskuluttajahinta noin 19,30

Kaupoissa tammikuussa 2010! Age Re-Perfect Intense Nutrition -päivävoide 50ml EAN suosituskuluttajahinta noin 19,30 Intense Nutrition Erittäin tehokkaasti kosteuttava ja ravitseva päivävoide Kaupoissa tammikuussa 2010! Age Re-Perfect Intense Nutrition -päivävoide 50ml EAN 3600521674901 suosituskuluttajahinta noin 19,30

Lisätiedot

BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD

BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD Lehdistötiedote helmikuu BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD Ihmeitä tekevä naamio Iho saa uutta hehkua välittömästi. Ihohuokoset supistuvat näkyvästi. Arvioitu kuluttajahinta:

Lisätiedot

Parasta käsihygieniaa Ammatilliseen käyttöön

Parasta käsihygieniaa Ammatilliseen käyttöön Parasta käsihygieniaa Ammatilliseen käyttöön Kädet ovat tärkeimmät työvälineesi! Teetpä melkein mitä tahansa työtä, työskentelet käsilläsi. Kätesi siistivät, valmistavat ja tarjoilevat ruokaa, korjaavat,

Lisätiedot

BIOTHERM SKIN FITNESS Vartalonhoitolinja, joka täydentää treenien tuloksia

BIOTHERM SKIN FITNESS Vartalonhoitolinja, joka täydentää treenien tuloksia L e h d i s t ö t i e d o t e 2017 BIOTHERM SKIN FITNESS Vartalonhoitolinja, joka täydentää treenien tuloksia Skin Fitness Instant Smoothing & Moisturizing Body Treatment 200ml 49,00 Skin Fitness Purifying

Lisätiedot

ZENZ ORGANIC HAIR Ammattilaisten ekosertifioitu hiustenhoito ja viimeistelysarja

ZENZ ORGANIC HAIR Ammattilaisten ekosertifioitu hiustenhoito ja viimeistelysarja ZENZ ORGANIC HAIR Ammattilaisten ekosertifioitu hiustenhoito ja viimeistelysarja ZENZ ORGANIC OIL Monikäyttöiset hiusten- ja ihon hoitoöljyt ZENZ HAIR COLOUR Hajusteettomat henna kasvivärit ZENZ MINERAL

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE SUBLIME -PUHDISTUSTUOTESARJA

LEHDISTÖTIEDOTE SUBLIME -PUHDISTUSTUOTESARJA LEHDISTÖTIEDOTE SUBLIME -PUHDISTUSTUOTESARJA Syksyllä 2013 L Oréal Paris uudistaa puhdistustuotteensa! Uudet L Oréal Paris Sublime puhdistustuotteet uudistavat kasvojen puhdistuksen! Sublime puhdistustuotteista

Lisätiedot

MONIKÄYTTÖINEN YÖVOIDE/ NAAMIO

MONIKÄYTTÖINEN YÖVOIDE/ NAAMIO MONIKÄYTTÖINEN YÖVOIDE/ NAAMIO INTENSIIVISTÄ KOSTEUTTA JA ENERGIAA KUIVALLE JA VÄSYNEELLE IHOLLE YHDISTIMME KASVONAAMION JAYÖVOITEEN PARHAAT PUOLET Monivaikutteinen MOSSA ENERGY BOOST yhdistää naamioiden

Lisätiedot

SUPI-SAUNATUOTTEET. Löydä oma löylytunnelmasi

SUPI-SAUNATUOTTEET. Löydä oma löylytunnelmasi SUPI-SAUNATUOTTEET Löydä oma löylytunnelmasi Supi-sarjan tuotteilla luot saunaasi tunnelmaa ja suojaat sen kauniisti. Samalla saunasi pysyy pitkään helppohoitoisena. Löydä Supi-perheestä monipuoliset tuotteet

Lisätiedot

UUSI! Ihonhoito ja hygienia kannattaa... Kädet ovat tärkein työkalu. Pidetään niistä siis hyvää huolta!

UUSI! Ihonhoito ja hygienia kannattaa... Kädet ovat tärkein työkalu. Pidetään niistä siis hyvää huolta! UUSI! Ihonhoito ja hygienia kannattaa... Kädet ovat tärkein työkalu. Pidetään niistä siis hyvää huolta! Kädet joutuvat päivittäin tekemisiin monien rasittavien tekijöiden kanssa. Esim. ärsyttävät aineet,

Lisätiedot

ZENZ ORGANIC HAIR Ammattilaisten ekosertifioitu hiustenhoito ja viimeistelysarja

ZENZ ORGANIC HAIR Ammattilaisten ekosertifioitu hiustenhoito ja viimeistelysarja ZENZ ORGANIC HAIR Ammattilaisten ekosertifioitu hiustenhoito ja viimeistelysarja ZENZ ORGANIC OIL Monikäyttöiset hiusten- ja ihon hoitoöljyt ZENZ HAIR COLOUR Hajusteettomat henna kasvivärit ZENZ MINERAL

Lisätiedot

Luksusta LEMMIKILLESI

Luksusta LEMMIKILLESI Luksusta LEMMIKILLESI Kun haluat lemmikillesi vain parasta John Paul Pet on laadukas hoitotuotesarja, jolla on helppo huolehtia lemmikkien ulkonäöstä ja puhtaudesta. Eri tarpeisiin kehitetyt huippulaadukkaat

Lisätiedot

L'Oréal Paris -lehdistötiedote. The FILLER issue

L'Oréal Paris -lehdistötiedote. The FILLER issue L'Oréal Paris -lehdistötiedote The FILLER issue MITEN IHO VANHENEE? RYPYT Ensimmäisiä ihon ikääntymisen näkyviä merkkejä ohuita juonteita ja ryppyjä alkaa esiintyä 25 vuoden paikkeilla. Ensimmäiset ohuet

Lisätiedot

Dansand. Joint Filling Sand Tuotetietoja, patentoitu täyttöhiekka kiveyksille

Dansand. Joint Filling Sand Tuotetietoja, patentoitu täyttöhiekka kiveyksille Dansand Joint Filling Sand Tuotetietoja, patentoitu täyttöhiekka kiveyksille Ehkäise rikkaruohoja ympäristöystävällisesti ja luonnollisesti Dansand Joint Filling Sand pitää kiveykset puhtaina rikkaruohoista

Lisätiedot

SCHUPP Massage-Lotion Neutral

SCHUPP Massage-Lotion Neutral HIERONTAVÄLIAINEET SCHUPP Massage-Lotion Neutral Suosituin hierontaväliaineemme. Hyvät hierontaominaisuudet, helppo annostella sopiva määrä. Taloudellinen käytössä. Sisältää aloe veraa, allantoinia, E-vitamiinia

Lisätiedot

Lely Caring. - huomio vedinkastoon. innovators in agriculture. www.lely.com

Lely Caring. - huomio vedinkastoon. innovators in agriculture. www.lely.com Lely Caring - huomio vedinkastoon www.lely.com innovators in agriculture LELY CARING UTARETERVEYS Terve utare on parhaan mahdollisen maitotuotoksen perusta. Vuosittain keskimäärin joka kolmas lehmä sairastaa

Lisätiedot

EVER MATTE -meikkituotteet Ever matte SPF 15 -meikkivoide Ever matte mineral compact powder -puuteri

EVER MATTE -meikkituotteet Ever matte SPF 15 -meikkivoide Ever matte mineral compact powder -puuteri Lehdistötiedote tammikuu 2012 EVER MATTE -meikkituotteet Ever matte SPF 15 -meikkivoide Ever matte mineral compact powder -puuteri Clarinsin uudet Ever matte -meikkituotteet taistelevat tehokkaasti ihon

Lisätiedot