ikea-keittiöt Ostoapu 2015

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ikea-keittiöt Ostoapu 2015"

Transkriptio

1 ikea-keittiöt Ostoapu 2015 Valikoima vaihtelee tavarataloittain. Lisätietoja saat tavaratalon henkilökunnalta ja osoitteesta IKEA.fi Tarkemmat tuotetiedot löydät kunkin tuotteen hintalapusta ja nettisivuiltamme. Kaikki kalusteet myydään osina. Hinnat voimassa asti.

2

3 LöYDÄ UNeLMiesi keittiö/03 Uusi keittiö, joka on suunniteltu sinun elämääsi sopivaksi. Tämä ostoapu toimii oppaanasi IKEA-keittiöjärjestelmään. Ostoapu sisältää tuotteiden hinnat ja tuotetietoa, jonka avulla voit valita sopivat tuotteet keittiöunelmasi toteuttamiseen. Keittiöjärjestelmämme muodostaa perustan valitsemillesi laatikoille, hyllyille, oville, etusarjoille ja peitelevyille. Keittiömme ovat toimivia ja helppoja asentaa ja entistä toimivampia, ja keittiöjärjestelmämme tarjoaa ennennäkemättömän paljon vaihtoehtoja unelmakeittiön luomiseen. Löydät tästä ostoavusta myös tietoa vetimistä, valaisimista, sisusteista ja tarvikkeista, jotka viimeistelevät keittiösi tyylin ja tekevät keittiöstäsi todella käytännöllisen. Uusi ikea-keittiö...4 Ovet ja etusarjat Erikoisovet Vetimet Seinäsäilytystarvikkeet Apunasi keittiöpuuhissa Valaisimet Sisusteet Laatikon sisusteet Jätteidenlajittelu METOD-kaappimallisto IKEA-keittiötakuu Mitä symbolit tarkoittavat: Varastotuote tai tilaustuote Tämä symboli tarkoittaa, että tuote löytyy varastosta ja on valmis kotiin vietäväksi. Halutessasi voit tilata sen myös suoraan kotiisi kuljetusmaksua vastaan. tilaustuote Tämä symboli tarkoittaa, että tuote tilataan erikseen ja toimitetaan suoraan kotiovellesi. Lisätietoja saat tavaratalon henkilökunnalta. 25 vuoden TAKuu METOD-keittiöillä on 25 vuoden takuu. Lisätietoja sivulla 70.

4 keittiö, joka ratkaisee arjen ongelmat Onko tarvitsemasi kulho päättänyt leikkiä piilosta kanssasi? Huomasitko kauppakassia purkaessasi, että kaapin perältä löytyy sittenkin jauhoja? Pyöriikö työtasoilla tavaroita, jotka eivät mahdu laatikoihin? IKEA-keittiömallistosta löydät paljon erilaisia nerokkaita sisusteita, joilla vältät yllä kuvatut tilanteet ja monta muuta arjen mutkaa. Heitä hyvästit hankalasti saavutettaville kulmakaapeille. UTRUSTA-seinäkulmakaappiin suunnitellun karusellin ansiosta kulmakaapin tavarat ovat aina käden ulottuvilla.

5 LöYDÄ UNeLMiesi keittiö/05 Värikkäät TUTEMO-avokaapit piristävät keittiön ilmettä, ja niissä on hyvä säilyttää usein käytettäviä tavaroita. Ne tuovat kauniisti esille myös suosikkiesineesi, kuten keittokirjat tai vintage-kahvipannun. Hyvin järjestetty jätteidenlajittelu- ja kierrätyskokonaisuus helpottaa jätteiden käsittelyä. Tutustu tuotteisiin sivulla 30. Syvien laatikoiden sisältö on nähtävissä yhdellä silmäyksellä, ja ulotut helposti kaikkein perimmäisiinkin tavaroihin. VARIERA-sisusteiden avulla purkit ja ruokatarvikkeet pysyvät hyvässä järjestyksessä. OMLOPP-kaappivalaisimet saavat keittiösi näyttäytymään parhaassa valossa ja lasisi säihkymään. Kaikissa keittiövalaisimissamme käytetään pitkäkestoisia led-lamppuja, jotka kuluttavat jopa 85 % vähemmän energiaa ja kestävät 20 kertaa pidempään kuin hehkulamput. Sisusteet laittavat sotkuiset laatikot kuriin. Kätevien sisusteiden avulla voit luoda jokaiselle lautaselle ja keittiövälineelle oman paikan ja näin helpottaa ja tehostaa keittiöaskareita.

6 06/ LöYDÄ UNeLMiesi keittiö TäyDELLISTä SUUNNITTELUN VAPAUTTA: SISäPUOLI EI MääRää, MILTä ULKOPUOLI NäyTTää METOD-malliston ansiosta sinun ei tarvitse valita joko kaunista ulkokuorta tai toimintoja, vaan voit valita juuri ne toiminnot, jotka tarvitset, ja saada samalla juuri sen näköisen keittiön kuin olet aina toivonut. Toiselta kantilta katsottuna voit siis rakentaa ulkonäöltään juuri sellaisen keittiön, josta olet aina haaveillut ilman, että se täytyy tehdä toiminnallisuuden kustannuksella. Aikaisemmin esimerkiksi yhtä laatikkoa kohden oli yksi etusarja ja yhtä kaappia kohden yksi ovi. Jos säilytystilaa tarvittiin paljon, se tarkoitti myös paljon ovia ja laatikoita mikä saattoi tehdä keittiön yleisilmeestä sekavan. METOD-malliston ansiosta saat keittiön, jossa tyylistä ei tarvitse tinkiä toimivuuden kustannuksella.

7 LöYDÄ UNeLMiesi keittiö/07 samat toiminnot, eri ilme Tällä aukeamalla olevissa kuvissa on kolme METOD-rungoista ja -laatikoista rakennettua kokonaisuutta, joissa on täysin sama määrä laatikoita mutta joiden ulkonäkö on erilainen. Vasemmalla kahden etusarjallisen laatikon takaa löytyy vielä kolme sisälaatikkoa. Ilme on moderni ja vähäeleinen. Keskimmäisessä kuvassa on kolme etusarjallista laatikkoa ja niiden takana kaksi sisälaatikkoa. Oikeanpuolimmaisessa kuvassa on neljä etusarjallista laatikkoa ja vain yksi sisälaatikko. Tämä ilme sopii country-tyyliseen keittiöön. Tämä on vain yksi esimerkki METOD-keittiöiden monipuolisuudesta. Vaihtoehtoja on käytännössä loputtomasti.

8 08/ LöYDÄ UNeLMiesi keittiö 25 vuoden TAKuu METOD-keittiöillä on 25 vuoden takuu. Lisätietoja sivulla 74. OVET JA ETUSARJAT Tällä ja seuraavalla aukeamalla on yleiskatsaus mallistomme ovista ja etusarjoista. Tässä ilmoitetut hinnat kertovat, mitä kuvan esimerkkikeittiö maksaa milläkin ovilla varustettuna. Näin eri ovivaihtoehtojen hintoja on helppo verrata keskenään. Mitä hintaan sisältyy? Kokonaishinta sisältää kaapit, ovet, etusarjat, työtasot, sisusteet, saranat, sokkelit, jalat, laatikot, tiskialtaat, vetimet ja hanat. Valaisimet ja kodinkoneet myydään erikseen. BODBYN harmaa 45, cm. Maalattua levyä. BODBYN-vitriiniovi 60,- Maalattua levyä / karkaistua lasia. BODBYN luonnonvalkoinen 45, cm. Maalattua levyä. BODBYN-vitriiniovi 60,- Maalattua levyä / karkaistua lasia. BrOkhULt vaaleanharmaa pähkinäpuukuvio 60, cm. Kalvopinnoitettua levyä. JUtis-vitriiniovi 45,- Alumiinia / karkaistua huurrelasia. edserum ruskea puukuvio 28, cm. Melamiinikalvopinnoitettua levyä. edserum-vitriiniovi 30,- Kalvopinnoitettua levyä / karkaistua lasia. GrYtNÄs luonnonvalkoinen 40, cm. Melamiinikalvopinnoitettua levyä. GrYtNÄs-vitriiniovi 54,- Kalvopinnoitettua levyä / karkaistua lasia. haganäs koivukuvio 18, cm. Koivuviilua. JUtis-vitriiniovi 45,- Alumiinia / karkaistua huurrelasia.

9 LöYDÄ UNeLMiesi keittiö/09 hyttan tammi 60, cm. Lakattua massiivitammea/tammiviilua. hyttan-vitriiniovi 81,- Lakattua massiivitammea / karkaistua lasia. häggeby valkoinen 45, cm. Melamiinikalvopinnoitettua levyä. JUtis-vitriiniovi 45,- Alumiinia / karkaistua huurrelasia. kroktorp luonnonvalkoinen 28, cm. Maalattua levyä. kroktorp-vitriiniovi 38,- Maalattua levyä / karkaistua lasia. LaXarBY mustanruskea 80, cm. Petsattua ja lakattua massiivipyökkiä/pyökkiviilua. LaXarBY-vitriiniovi 108,- Petsattua ja lakattua massiivikoivua / karkaistua lasia. LaXarBY valkoinen 80, cm. Sävylakattua massiivikoivua/koivuviilua. LaXarBY-vitriiniovi 108,- Sävylakattua massiivikoivua / karkaistua lasia. NODsta valkoinen/alumiini 80, cm. Kalvopinnoitettua levyä / alumiinia. JUtis-vitriiniovi 45,- Alumiinia / karkaistua huurrelasia. korkeakiiltoinen harmaa 45, cm. Korkeakiiltoista kalvopinnoitettua levyä. JUtis-vitriiniovi 45,- Alumiinia / karkaistua lasia. korkeakiiltoinen punainen 45, cm. Korkeakiiltoista kalvopinnoitettua levyä. JUtis-vitriiniovi 45,- Alumiinia / karkaistua huurrelasia. korkeakiiltoinen valkoinen 45, cm. Korkeakiiltoista kalvopinnoitettua levyä. JUtis-vitriiniovi 45,- Alumiinia / karkaistua lasia.

10 100/ LöYDÄ UNeLMiesi keittiö korkeakiiltoinen valkoinen 45, cm. Korkeakiiltoista kalvopinnoitettua levyä. JUtis-vitriiniovi 45,- Alumiinia / karkaistua lasia. korkeakiiltoinen musta 45, cm. Korkeakiiltoista kalvopinnoitettua levyä. JUtis-vitriiniovi 45,- Maalattua alumiinia / karkaistua savulasia. råsdal valkoinen saarni 40, cm. Maalattua saarniviilua / massiivisaarnea råsdal-vitriiniovi 54,- Karkaistua lasia. tingsryd musta puukuvio 18, cm. Melamiinikalvopinnoitettua levyä. JUtis-vitriiniovi 45,- Alumiinia / karkaistua huurrelasia. VeDDiNGe harmaa 18, cm. Maalattua levyä. JUtis-vitriiniovi 45,- Maalattua alumiinia / karkaistua lasia. VeDDiNGe valkoinen 18, cm. Maalattua levyä. JUtis-vitriiniovi 45,- Alumiinia / karkaistua lasia. VARASTO- JA TILAUSTUOTTEET Alla olevat symbolit kertovat, mitkä tuotteet saat heti mukaasi IKEA-tavaratalosta ja mitkä voit tilata erikseen. huomaa! GREVSTA-ovissa on rajoitettu kokovalikoima. GreVsTA ruostumaton teräs 45, cm. Ruostumatonta terästä / melamiinikalvopinnoitettua levyä. Varastotuote tai tilaustuote Tämä symboli tarkoittaa, että tuote löytyy varastosta ja on valmis kotiin vietäväksi. Halutessasi voit tilata sen myös suoraan kotiisi kuljetusmaksua vastaan. tilaustuote Tämä symboli tarkoittaa, että tuote tilataan erikseen ja toimitetaan suoraan kotiovellesi. Lisätietoja saat tavaratalon henkilökunnalta.

11 LöYDÄ UNeLMiesi keittiö/11 ERIKOISOVET Erikoisovien avulla saat keittiöösi persoonallisen ilmeen. Erikoisovia on saatavana useita kokoja, ja voit luoda niiden avulla keittiöön suuria väripintoja tai pieniä väripilkkuja sinne tänne. Aivan kuten haluat. FLÄDie-ovi 19,-/kpl Lisätietoa ja -inspiraatiota saat keittiökuvastosta ja osoitteesta IKEA.fi JÄrsta korkeakiilto keltainen 45, cm. Korkeakiiltoista kalvopinnoitettua levyä. herrestad valkoinen 60, cm. Kalvopinnoitettua levyä. FLÄDie punainen 19, cm. Maalattua levyä.

12 12/ LöYDÄ UNeLMiesi keittiö VETIMET Vetimet ovat tärkeä käytännöllinen yksityiskohta keittiössä, ja ne myös viimeistelevät keittiön tyylin. Lisää ideoita ja esimerkkejä löydät IKEA-tavaratalosta ja osoitteesta IKEA.fi BastiG-vedin 5,-/2 kpl mm. Nikkelöity GOttLösa-vedin 4,-/2 kpl Ø29 mm. Ruostumattoman teräksen värinen VÄrDe-vedin 4,-/2 kpl Ø20 mm. Nikkelöity attest-vedin 4,-/2 kpl 138 mm. Ruostumaton teräs FiNtOrp-vedin 6,-/2 kpl Reikien etäisyys 182 mm. Musta ULVsBO-vedin 4,-/2 kpl LaNsa-vedin 6,-/2 kpl Reikien etäisyys 160 mm. Ruostumaton teräs LiNDsDaL-vedin 6,-/2 kpl Reikien etäisyys 128 mm FÅGLeBODa-vedin 6,-/2 kpl Reikien etäisyys 64 mm. Musta sätta-vedin 1,50/6 kpl Reikien etäisyys 96 mm. Eri värejä LiNDsDaL-vedin 4,-/2 kpl Ø30 mm kansli-vedin 7,-/2 kpl Reikien etäisyys 160 mm. Kromattu

13 LöYDÄ UNeLMiesi keittiö/13 FÅGLaVik-vedin 4,-/2 kpl Musta ViNNa-vedin 8,-/2 kpl Reikien etäisyys 128 mm. Ruostumatonta terästä VarNheM-vedin 4,-/2 kpl Ø25 mm. Nikkelöity ekeboda-vedin 12,-/2 kpl Reikien etäisyys 380 mm. Ruostumaton teräs sätta-vedin 1,-/6 kpl Ø24 mm. Eri värejä BLaNkett-vedin 6,-/2 kpl Reikien etäisyys 183 mm. Alumiini BastiG-vedin 4,-/2 kpl Reikien etäisyys 96 mm. Nikkelöity VarNheM-vedin 8,-/2 kpl Reikien etäisyys 128 mm. Ruostumaton teräs FiNtOrp-vedin 4,-/2 kpl Ø29 mm. Musta hedra-vedin 4,-/2 kpl Ø32 mm. Antrasiitti VÄrDe-vedin 6,-/2 kpl Reikien etäisyys 128 mm. Nikkelöity tag-vedin 5,-/2 kpl Reikien etäisyys 116 mm. Mattakromattu ja lisää löydät tavaratalosta

14 144/ LöYDÄ UNeLMiesi keittiö SEINäSäILyTySTARVIKKEET Kun säilytystila kaapeissa ja laatikoissa käy vähiin (mutta keittiövälineet eivät), ota seinäsäilytystarvikkeet avuksi. Luo tangoista ja magneettilistoista keittiösi tyyliin sopiva ratkaisu, jonka ansiosta tavarat ovat helposti käden ulottuvilla. Magneettitelineen avulla voit säilyttää veitsiäsi siellä, missä niitä käytätkin, ja veitset säilyvät terävinä. Hyödynnä seinätila tehokkaasti. Pidä usein käyttämäsi tavarat käden ulottuvilla ja työtaso siistinä. Tankojen ansiosta tiskatessa tarvittavat tavarat ovat helposti saatavilla. Tankoon voit ripustaa keittiövälineitä tai vaikkapa yrttiruukkuja.

15 LöYDÄ UNeLMiesi keittiö/15 BYGeL-sarja BYGeL-astiankuivausteline Hopeanvärinen ,99 BYGeL-purkki, 13x12x13 cm, 1 kpl Eri värejä ,50 GrUNDtaL-s-koukku, ruostumaton teräs, 5 kpl 11 cm ,99 7 cm ,99 GrUNDtaL-hylly, 25x12,5x20 cm Ruostumaton teräs ,99 GrUNDtaL-viinilasiteline BYGeL-koukku 6 kpl Eri värejä ,99 BYGeL-tanko, hopeanvärinen 100 cm ,99 55 cm ,99 Ruostumaton teräs ,99 GrUNDtaL-seinähylly, ruostumaton teräs 120 cm ,99 80 cm ,99 BYGeL-s-koukku, 7 cm, 10 kpl Hopeanvärinen ,99 BYGeL-ritiläkori, 33x10 cm Hopeanvärinen ,99 FiNtOrp-sarja FiNtOrp-mausteteline, 37x13x12 cm /musta ,99 Vihreä/nikkelöity ,99 FiNtOrp-aterinteline, 13x13 cm GrUNDtaL-sarja GrUNDtaL-purkki, 10 cm, 3 kpl Ruostumaton teräs ,99 GrUNDtaL-purkki, 13x13x28 cm Ruostumaton teräs ,99 / ruostumaton teräs ,99 GrUNDtaL-purkki, 25x13x28 cm Ruostumaton teräs ,99 / ruostumaton teräs ,99 /musta ,99 Vihreä/nikkelöity ,99 Sinkitty/nikkelöity ,99 FiNtOrp-astiankuivausteline 37,5x29x13,5 cm Musta/sinkitty ,99 Nikkelöity ,99 FiNtOrp-koukku Musta 11 cm, 2 kpl ,99 Nikkelöity 11 cm, 2 kpl ,99 Musta 7 cm, 5 kpl ,99 Nikkelöity 7 cm, 5 kpl ,99 GrUNDtaL-aterinteline, 12x28 cm Ruostumaton teräs ,99 FiNtOrp-keittiöpaperiteline Musta ,99 GrUNDtaL-astiankuivausteline, 35x26 cm Ruostumaton teräs ,99 FiNtOrp-magneettilista, 38x4 cm Musta ,99 FiNtOrp-tanko GrUNDtaL-magneettilista 40 cm Ruostumaton teräs ,99 GrUNDtaL-tanko, ruostumaton teräs 80 cm ,99 59 cm ,99 40 cm ,99 Musta 57 cm ,99 Nikkelöity 57 cm ,99 Musta 79 cm ,99 Nikkelöity 79 cm ,99 FiNtOrp-ritiläkori, jossa kahva, musta 20x19x23 cm ,99 30x20x24 cm ,99 Lisää tarvikkeita tavaratalossa ja osoitteessa IKEA.fi

16 stenstorp-keittiösaareke 399,- /tammi APUNASI KEITTIöPUUHISSA Kukapa ei kaipaisi keittiöönsä lisää työskentely- tai säilytystilaa. Laajasta saareke- ja tarjoiluvaunu/apupöytävalikoimastamme löydät varmasti tarpeisiisi ja keittiösi tyyliin sopivan vaihtoehdon, joka tarjoaa lisää tilaa niin työskentelyyn kuin säilyttämiseenkin. Valittavana on myös pyörällisiä vaihtoehtoja. Irrallisten seinäkaappien avulla taas valjastat seinät säilytyskäyttöön esimerkiksi lautasille ja laseille. Porrasjakkaran avulla varmistat, että yletyt kaikkiin keittiön sopukoihin.

17 LöYDÄ UNeLMiesi keittiö/17 BekVÄM-porrasjakkara Kork. 50 cm Koivu ,99 Musta , ,99 NOrDeN-senkki 120x90 cm Musta ,- BekVÄM-porrasjakkara, 3 porrasta Kork. 63 cm Pyökki ,95 Musta ,95 OLOFstOrp-säilytyskaluste 80x40x92 cm Mänty/musta ,- MÄsterBY-porrasjakkara Kork. 50 cm Harmaa ,95 Keltainen ,95 OLOFstOrp-seinäkaappi 75x100 cm Mänty/musta ,- BekVÄM-tarjoiluvaunu/apupöytä 58x50 cm Koivu ,- råskog-seinäkaappi 60x27 cm Tummanharmaa/lasi ,- BYGeL-tarjoiluvaunu/apupöytä 98x59x39 cm /hopeanvärinen ,99 FörhöJa-seinäkaappi 30x30 cm Koivu , ,99 Harmaa ,99 GrUNDtaL-tarjoiluvaunu/apupöytä 54x41x90 cm Ruostumaton teräs ,- östhamra-seinäkaappi 80x23 cm ,- råskog-tarjoiluvaunu 35x45x78 cm Turkoosi ,- Tummanharmaa ,- Beige ,- BOtkYrka-seinähylly 80x20 cm ,- Keltainen ,- Harmaa ,- FLYtta-tarjoiluvaunu/apupöytä 98x57 cm Ruostumaton teräs ,- LiMhaMN-seinähylly Ruostumaton teräs 40x20 cm ,99 Ruostumaton teräs 60x20 cm ,99 stenstorp-seinähylly FörhöJa-tarjoiluvaunu/apupöytä 100x43 cm Koivu ,- stenstorp-tarjoiluvaunu/apupöytä 45x43x90 cm Mustanruskea/tammi ,- /tammi ,- Mustanruskea 120 cm ,- Harmaa 120 cm ,- 120 cm ,- Mustanruskea 60 cm ,- 60 cm ,- stenstorp-lautashylly 80x76 cm ,- stenstorp-tarjoiluvaunu/apupöytä 79x51x90 cm /tammi ,- stenstorp-seinälaatikosto, 60x37 cm ,- stenstorp-keittiösaareke 126x79 cm /tammi ,- Lisää tuotteita tavaratalossa ja osoitteessa IKEA.fi

18 188/ LöYDÄ UNeLMiesi keittiö VALAISIMET Hyvä valaistus on olennainen osa keittiötä. Mallistossamme on kaksi keittiöitämme varten suunniteltua ja kaappeihimme sopivaksi mitoitettua valaisinsarjaa. UTRUSTA-sarjaan kuuluvat valaisinten lisäksi kulmaosa, USBliitännällä varustettu kaksoispistorasia ja kaukosäädin, jonka voi joko kiinnittää haluamaansa paikkaan tai pitää irrallisena. OMLOPP-laatikko- ja kohdevalaisimet on tarkoitettu valaisemaan METODlaatikoita ja -kaappeja. Valaisimet ovat himmennettäviä mainio tapa luoda keittiöön tunnelmaa vaikkapa ruokailun ajaksi. Molemmissa valaisinsarjoissamme on led-lamput, jotka kuluttavat jopa 85 % vähemmän energiaa ja kestävät 20 kertaa pidempään kuin hehkulamput. Kuvassa OMLOpp-kohdevalaisimia on käytetty valaisemaan korkeaa kaappia sisältäpäin. Valo korostaa kauniisti astioita, ja johdot ovat piilossa kaapin takana. UtrUsta-valaisinsarja on mitoitettu METOD-kaappeihin. Sarjaan kuuluu myös USB-liitännällä varustettu kaksoispistorasia. Valaisimia ohjataan kaukosäätimellä. Kun valaiset aterinlaatikot valolistoilla, löydät tarvitsemasi tavarat aina helposti. UtrUsta-kaukosäätimen voit sijoittaa haluamaasi paikkaan. Sen avulla voit säätää valaistuksen voimakkuutta tarpeen mukaan.

19 LöYDÄ UNeLMiesi keittiö/19 UtrUsta-led-työtasovalaisin, jossa virtalähde, 40 cm. Kaksiportainen himmennin. Asennuksen saa tehdä vain ammattitaitoinen sähköasentaja. Led-lamppujen paloaika noin tuntia. IKEA. Malli L1204 Utrusta. Valaisin sisältää kiinteitä led-lamppuja. Valaisimen lamppuja ei voi vaihtaa. Alumiininvärinen , ,- UtrUsta-led-työtasovalaisin. Kaksiportainen himmennin. Asennuksen saa tehdä vain ammattitaitoinen sähköasentaja. Ledlamppujen paloaika noin tuntia. IKEA. Mallit L1205, L1206 ja L1207 Utrusta. Valaisin sisältää kiinteitä led-lamppuja. Valaisimen lamppuja ei voi vaihtaa. Alumiininvärinen Malli L cm ,- Malli L cm ,- Malli L cm ,- Malli L cm ,- Malli L cm ,- Malli L cm ,- UtrUsta-kaksoispistorasia, jossa UsBliitäntä. Voit kytkeä samaan pistorasiaan esim. kahvinkeittimen, yleiskoneen ja matkapuhelimen. Käytetään UTRUSTA-valaisimien kanssa. Asennuksen saa tehdä vain ammattitaitoinen sähköasentaja. Alumiininvärinen , ,- UtrUsta-kulmaosa. Mahdollistaa UTRUSTAvalaisinyksiköiden liittämisen kulmittain. Näin saat valaisinkokonaisuuden, joka noudattaa keittiösi mallia. Alumiininvärinen , ,- UtrUsta-väliliitosjohto, 100 cm. Väli liitosjohdon avulla voidaan kytkeä useita UTRUSTAvalaisimia sarjaan, niin että vain yksi johto kytketään pistorasiaan ja valaisinten väliin jää tilaa esimerkiksi liesituulettimelle. Asennuksen saa tehdä vain ammattitaitoinen sähköasentaja ,- UtrUsta-kaukosäädin. Kaukosäätimen avulla voidaan sytyttää, sammuttaa ja himmentää yhtä aikaa kaikki sarjaan kytketyt UTRUSTAvalaisimet. Paristot myydään erikseen ,- UtrUsta-kaukosäädin. Kaukosäätimen avulla voidaan sytyttää, sammuttaa ja himmentää yhtä aikaa kaikki sarjaan kytketyt UTRUSTAvalaisimet. Paristot myydään erikseen ,- elektroninen OMLOpp-muuntaja. Enint. 30 W. Paksuus 17 mm. Täydennettävä erikseen myytävällä ANSLUTA-liitosjohdolla. Muuntajaan voidaan kytkeä jopa 9 valaisinta. - 9 valaisinta ,- 25,- - 6 valaisinta ,- 15,- OMLOpp-led-kohdevalaisin. Käytetään erikseen myytävän OMLOPP-muuntajan kanssa. Led-lamppujen paloaika noin tuntia. Voidaan käyttää UTRUSTA-kaukosäätimen kanssa. IKEA. Malli L1214 Omlopp. Valaisin sisältää kiinteitä led-lamppuja. Valaisimen lamppuja ei voi vaihtaa. Alumiininvärinen ,- 10, ,- 10,- OMLOpp-led-työtasovalaisin. Käytetään erikseen myytävän OMLOPP-muuntajan kanssa. Ledlamppujen paloaika noin tuntia. Voidaan käyttää UTRUSTA-kaukosäätimen kanssa. IKEA. Mallit L1211, L1212 ja L1213 Omlopp. Valaisin sisältää kiinteitä led-lamppuja. Valaisimen lamppuja ei voi vaihtaa. Alumiininvärinen Malli L ,- 25,- Malli L ,- 35,- Malli L ,- 50,- Malli L ,- 25,- Malli L ,- 35,- Malli L ,- 50,- OMLOpp-led-valolista laatikkoon. Valo syttyy ja sammuu automaattisesti, kun laatikko avataan ja suljetaan. Käytetään erikseen myytävän OMLOPP-muuntajan kanssa. Led-lamppujen paloaika noin tuntia. IKEA. Mallit L1208, L1209 ja L1210 Omlopp. Valaisin sisältää kiinteitä led-lamppuja. Valaisimen lamppuja ei voi vaihtaa. Malli L ,- 30,- Malli L ,- 23,- Malli L ,- 20,- OMLOpp-led-kaappivalaisin. Käytetään erikseen myytävän OMLOPP-muuntajan kanssa. Led-lamppujen paloaika noin tuntia. Voidaan käyttää UTRUSTA-kaukosäätimen kanssa. IKEA. Malli L1215 Omlopp. Valaisin sisältää kiinteitä led-lamppuja. Valaisimen lamppuja ei voi vaihtaa. Alumiininvärinen ,- 10, ,- 10,- tutustu koko valaisinmallistoon tavaratalossa tai

20 20/ LöYDÄ UNeLMiesi keittiö INTEGROITAVAT VALAISIMET Hyvä valaistus tekee kauniista keittiöstä vieläkin kauniimman, mutta sillä on merkitystä myös työskentelyn sujuvuuden ja turvallisuuden kannalta. Mallistossamme on kaksi keittiöitämme varten suunniteltua ja kaappeihimme sopivaksi mitoitettua integroitavaa valaisinsarjaa. UTRUSTA-sarjaan kuuluvat työtasovalaisinten lisäksi kulmaosa, USB-liitännällä varustettu kaksoisosainen pistorasia ja kaukosäädin. OMLOPP-sarjan kaappi- ja laatikkovalaisimista voidaan rakentaa oma kokonaisuutensa tai niillä voidaan täydentää UTRUSTA-työtasovalaisimia. Valaisimemme ovat energiatehokkaita ja rahaa säästäviä: niissä on led-lamput, jotka kuluttavat jopa 85 % vähemmän energiaa ja ovat 20 kertaa pitkäikäisempiä kuin hehkulamput. Valaistus täytyy ottaa huomioon jo keittiön suunnitteluvaiheessa. Näin valaistuksesta saadaan mahdollisimman hyvä ja asennus sujuu mahdollisimman helposti. Aloita valaistuksen suunnittelu miettimällä, miten paljon valoa tarvitset työtasoille. Täydennä työtasovalaistusta viihtyisyyttä lisäävällä ja tunnelmallisella kaappi- ja laatikkovalaistuksella. tingsryd OMLOPP-led-työtasovalaisin, 60 cm 7,7 W IKEA. Malli L1212 Omlopp. Valaisin sisältää kiinteitä led-lamppuja. Valaisimen lamppuja ei voi vaihtaa. Alumiininvärinen ,- 6 Elektroninen OMLOPP-muuntaja, 30 W valkoinen ,- 2 ANSLUTA-virtajohto 3,5 m ,- 2 UTRUSTA-kaukosäädin, valkoinen ,- 1

21 LöYDÄ UNeLMiesi keittiö/21 sopivasti kaikkea OMLOPP-kohdevalaisimet on helppo liittää samaan sarjaan UTRUSTA-työtasovalaisinten kanssa. Kohdevalaisimet tuovat viihtyisää ja käytännöllistä valoa vitriinikaappeihin. Sijoittamalla työtason ylle USB-liitännällä varustetun UTRUSTAkaksoispistorasian saat sähköä kodinkoneille ja samalla paikan puhelimen tai taulutietokoneen lataamiseen. Aloita UTRUSTA-kokonaisuuden rakentaminen keittiön vasemmasta laidasta virtalähteellä varustetulla 40 cm UTRUSTAled-työtasovalaisimella. UTRUSTA-kaukosäätimen avulla voit sytyttää/sammuttaa ja himmentää kaikki valaisimet kerralla. Kaukosäädin toimii sekä UTRUSTA- että OMLOPP-valaisinten kanssa. Muista huomioida pistorasioiden paikat ennen kuin aloitat keittiön asentamisen. LaXarBY IKEA. Mallit L1204, L1205 ja L1206 Utrusta. Malli L1214 Omlopp. Valaisin sisältää kiinteitä led-lamppuja. Valaisimen lamppuja ei voi vaihtaa. UTRUSTA-led-työtasovalaisin, jossa virtalähde IKEA. Malli L cm alumiininvärinen ,- 1 UTRUSTA-kaksoispistorasia, jossa USB-liitäntä IKEA. Malli L1206 alumiininvärinen ,- 2 UTRUSTA-led-työtasovalaisin IKEA. Malli L cm alumiininvärinen ,- 2 UTRUSTA-led-työtasovalaisin, 40 cm alumiininvärinen ,- 1 OMLOPP-led-kohdevalaisin IKEA. Malli L1214 6,8 W alumiininvärinen ,- 4 UTRUSTA-kaukosäädin, valkoinen ,- 1 Valoa laatikoihin Halutessasi voit valaista kaikki IKEA-keittiösi laatikot. Hyvän valaistuksen ansiosta oikeat tavarat löytyvät myös pimeässä ilman, että kattovaloa tarvitsee sytyttää. Laatikkovalaisimet syttyvät ja sammuvat automaattisesti laatikkoa avattaessa ja suljettaessa. OMLOPP-led-valolista laatikkoon 56 cm. IKEA. Malli L1209 Omlopp. Valaisin sisältää kiinteitä led-lamppuja. Valaisimen lamppuja ei voi vaihtaa. Alumiininvärinen ,- 1 Elektroninen OMLOPP-muuntaja , W valkoinen ANSLUTA-virtajohto 3,5 m ,- 1

22 Pidä aterimet järjestyksessä Variera-sisusteiden avulla. Kuvassa bambusta valmistettua Variera-aterinlaatikkoa valaisee OMLOppvalolista.

23 LöYDÄ UNeLMiesi keittiö/23 SISUSTEET Toimiva keittiö ratkaisee arjen pikkuongelmat, kuten sen, miten saada suuri määrä tavaraa mahtumaan pieneen tilaan ja miten tavarat löytyvät helposti. Sisusteiden avulla hyödynnät keittiösi jokaista nurkkaa myöten. ulos vedettävä utrusta-sisuste kulmapöytäkaappiin ,- Tee hankalista nurkista käyttökelpoista säilytystilaa UtrUstapöytäkulmakaappikarusellin avulla. Pyöräytä karusellia, ja tavarat tulevat hetkessä ulottuvillesi. Kokonaan ulos vedettävien laatikoiden ansiosta ruokatarvikkeet eivät unohdu kaapin perälle ja myös kaapin alaosa tulee hyödynnettyä tehokkaasti. FörVara-laatikko 22, cm. Superedullinen, kevyesti liukuva laatikko Siirrettävät laatikonjakajat ja osaksi lasiset sivuseinät helpottavat tavaroiden pysymistä järjestyksessä ja niiden löytämistä. MaXiMera-laatikko 25, cm. Täysin aukeava, pehmeästi itsestään sulkeutuva laatikko, jossa on integroitu vaimennin

24 24/ LöYDÄ UNeLMiesi keittiö LAATIKOIDEN SISUSTEET Sisusteet tuovat järjestystä keittiövälinekaaokseen. Sisusteemme on suunniteltu sekä MAXIMERAettä FöRVARA-laatikoihin sopiviksi. Materiaaleina sisusteissa on bambu ja valkoinen muovi. Kokoa sisusteista mieleisesi kokonaisuudet keittiösi laatikoihin. 52 cm 32 cm 20 cm 10 cm Varieraaterinlaatikko Varierakeittiövälinelaatikko Varieraveitsiteline Varieralaatikot Alta näet kätevästi, minkälaisia sisustekokonaisuuksia eri levyisiin laatikoihin on mahdollista sijoittaa. 80 cm leveä laatikko tilaa 72 cm leveälle sisustekokonaisuudelle 60 cm leveä laatikko tilaa 52 cm leveälle sisustekokonaisuudelle 40 cm leveä laatikko tilaa 32 cm leveälle sisustekokonaisuudelle 32 cm cm cm cm cm 32 cm 20 cm 20 cm 32 cm 20 cm 32 cm 52 cm 10 cm cm cm 20 cm 32 cm 10 cm cm cm 20 cm 10 cm cm cm

25 LöYDÄ UNeLMiesi keittiö/255 smäcker-aterinlaatikko, 31 26x4 cm Harmaa , stödja-aterinlaatikko, 31x50x4,5 cm ,99 stödja-aterinlaatikko, 51x50x4,5 cm ,50 stödja-keittiövälinelaatikko, 20x50x5,4 cm ,50 Variera-aterinlaatikko, 32x50x5,4 cm Korkeakiilto valkoinen ,99 40 cm leveä laatikko 60 cm leveä laatikko 03 Variera-keittiövälinelaatikko, 32x50x5,4 cm ,99 Variera-mausteteline, 20x50x5,4 cm ,- Variera-veitsiteline, 10x50x5,4 cm ,- 80 cm leveä laatikko Variera-laatikko, ,4 cm Eri värejä , Variera-mausteteline, 10x49x2 cm ,99 Variera-aterinlaatikko, 32x50x5,4 cm Bambu ,99 Variera-aterinlaatikko, 52x50x5,4 cm Bambu ,95 40 cm leveä laatikko 60 cm leveä laatikko 06 Variera-keittiövälinelaatikko, 32x50x5,4 cm Bambu ,- Variera-keittiövälinelaatikko, 20x50x5,4 cm Bambu ,- Variera-veitsiteline, 20x50x5,4 cm Bambu ,- 80 cm leveä laatikko 01 Variera-aterinlaatikko 9,99 32x50x5,4 cm Variera-laatikko 1,99/kpl Eri värejä Variera-veitsiteline 6,- 10x50x5,4 cm Variera-keittiövälinelaatikko 9,99 32x50x5,4 cm Variera-mausteteline 6,- 20x50x5,4 cm Variera-laatikko 1,99/kpl Eri värejä Variera-veitsiteline 6,- 10x50x5,4 cm Variera-aterinlaatikko 9,99 32x50x5,4 cm Variera-aterinlaatikko 9,99 32x50x5,4 cm Variera-aterinlaatikko 29,95 52x50x5,4 cm Variera-keittiövälinelaatikko 10,- 20x50x5,4 cm. Bambu Variera-keittiövälinelaatikko 15,- 32x50x5,4 cm. Bambu Variera-veitsiteline 15,- 20x50x5,4 cm. Bambu

26 26/ LöYDÄ UNeLMiesi keittiö Variera-laatikko, valkoinen 24x17x11 cm ,99 Variera-laatikko cm Erilaisia hillittyjä värejä ,99 Erilaisia kirkkaita värejä ,99 Upotettava Variera-hylly, valkoinen cm , cm ,99 Variera-peitetulppa, 100 kpl. Ø5 mm Musta , ,50 Variera-laatikko, valkoinen 34x24x15 cm ,99 kahvallinen Variera-laatikko, bambua 33x24x18 cm ,99 24x17x18 cm ,99 01 Variera-säilytyslaatikko, 50x12x22 cm ,99 Variera-keittiövälineteline, 18x12x22 cm ,- Variera-laatikko, lev. 60 cm ,99 02 MaXiMera-lisäreuna laatikkoon, korkea, lasia, 2 kpl 37 cm ,- 60 cm ,- MaXiMera-lisäreuna laatikkoon, keskikorkea, lasia, 2 kpl 37 cm ,- 60 cm ,- MaXiMera-jakaja, valkoinen/läpikuultava. 40 cm, keskikork. laatikkoon ,99 60 cm, keskikork. laatikkoon ,99 80 cm, keskikork. laatikkoon ,99 40 cm, korkeaan laatikkoon ,99 60 cm, korkeaan laatikkoon ,99 80 cm, korkeaan laatikkoon ,99 Variera-lautasteline, vaalea pyökki / ruostumaton teräs cm , cm ,99 01 Variera-säilytyslaatikko 5,99/kpl 50x12 cm Variera-laatikko 3,99/kpl 24x17, kork. 11 cm. Erilaisia kirkkaita värejä Variera-laatikko 2,99/kpl 24x17 cm Variera-keittiövälineteline 5,- 18x12 cm kahvallinen Variera-laatikko 14,99/kpl 33x24 cm. Bambu kahvallinen Variera-laatikko 9,99/kpl 24x17 cm. Bambu Variera-laatikko 9,99 Lev. 60 cm Variera-kattilankansiteline Ruostumatonta terästä ,99 Variera-laatikonmatto Läpikuultava ,99 3, ,99 3,99 Variera-säiliö ,50 Ulos vedettävä Variera-säiliö, 15x55x11 cm ,99 MaXiMera-jakaja keskikorkeaan laatikkoon 7,99/kpl Lev. 60 cm. /läpikuultava

27

28 Uuden UTRUSTA-jäteastiakehikon ansiosta jäteastiat pysyvät hyvin paikoillaan ja pystyssä. Kuvassa 60 cm leveä laatikko Variera-sarja Kierrätettyä polypropeenimuovia. 1 x jäteastia 4,99 12 l x ilmastoitu jäteastia 4,99 12 l x kansi 12 litran jäteastiaan 2, x jäteastia 7,99 20 l x jäteastia 2,99 3 l JäTTEIDENLAJITTELU Hyvien jätteidenlajitteluratkaisujen ansiosta biojätteiden, säilyketölkkien, paperien ja muovien lajitteleminen käy helposti. Helposti puhdistettavia astioita on saatavana useita kokoja, ja ne on suunniteltu helpottamaan jätteidenlajittelua ja kierrätystä. Meiltä löydät myös ratkaisun roskiksen avaamiseen ilman käsiä kätevää silloin, kun sinulla on kädet täynnä perunankuoria.

29 LöYDÄ UNeLMiesi keittiö/29 JäTTEIDENLAJITTELUKOKONAISUUDET Rakenna erikokoisista jäteastioista tarpeisiisi sopiva jätteidenlajittelukokonaisuus altaan alla sijaitsevaan kaappiin tai laatikkoon. 25 l 12 l 12 l 25 l 12 l 12 l 25 l 12 l 20 l 12 l 3 l 60 cm leveään kaappiin Variera-sarja Kierrätettyä polypropeenimuovia. 1 x jäteastia 9,99 25 l x jäteastia 4,99 12 l x ilmastoitu jäteastia 4,99 12 l x kansi 12 litran jäteastiaan 2, cm leveään laatikkoon Variera-sarja Kierrätettyä polypropeenimuovia. 1 x jäteastia 9,99 25 l x jäteastia 4,99 12 l x ilmastoitu jäteastia 4,99 12 l x kansi 12 litran jäteastiaan 2, cm leveään laatikkoon Variera-sarja Kierrätettyä polypropeenimuovia. 1 x jäteastia 9,99 25 l x jäteastia 4,99 12 l x ilmastoitu jäteastia 4,99 12 l x kansi 12 litran jäteastiaan 2, x jäteastia 7,99 20 l x kansi 20 litran jäteastiaan 3, x jäteastia 2,99 3 l UTRUSTA- ja VARIERA-jätteidenlajittelutuotteet Ulos vedettävä UtrUsta-jäteastiateline, 26x44x31,5 cm ,- Variera-jäteastia, 3 l Musta ,99 UtrUsta-jäteastiakehikko, lev. 60 cm ,- UtrUsta-jäteastiakehikko, lev. 80 cm ,- ilmastoitu Variera-jäteastia, 12 l Musta ,99 Variera-roskakori, 10 l ,99 Variera-kansi, 12 litran astiaan Musta ,- Variera-kansi, 20 litran astiaan Musta ,- Variera-kansi, 25 litran astiaan Musta ,50 Variera-jäteastia, 12 l Musta ,99 Variera-jäteastia, 20 l Musta ,99 Variera-jäteastia, 25 l Musta ,99 UtrUsta-ponnahdussalpa, sähkökäyttöinen ,-

30 30/ LöYDÄ UNeLMiesi keittiö SUUNNITELTU SINUN KOTIISI Löydä tarpeisiisi sopivat kaapit. Tällä aukeamalla näet yhteenvedon keittiömallistomme kaapeista. Seuraavilla sivuilla voit tutustua kaappimallistoomme yksityiskohtaisemmin ja valita rungoista tyyliisi ja tarpeisiisi sopivimmat. Yläkaappi Koot (cm): Jääkaapin/pakastimen yläkaappi cm 100 cm korkea seinäkaappi Koot (cm): cm korkea seinäkaappi Koot (cm): cm 80 cm 140 cm 220 cm 200 cm 140 cm korkea korkea kaappi Koot (cm): Jääkaapille/uunille cm korkea korkea kaappi Koot (cm): Jääkaapille/uunille cm korkea korkea kaappi Koot (cm): Jääkaapille/uunille pöytäkaappi Koot (cm): Uunille/tiskialtaalle Keittotasolle/tiskialtaalle pöytäkaappi Koot (cm): Uunille/tiskialtaalle Keittotasolle/tiskialtaalle

31 LöYDÄ UNeLMiesi keittiö/31 pöytäkaappi. Korkeus 80 cm. Syvyys 62 tai 39 cm oven kanssa. Työskentelykorkeus 92 cm 8 cm korkean sokkelin/ jalkojen ja 4 cm paksun työtason kanssa. Hintaan kuuluu runko, ovi, saranat, laatikot ja hyllyt kuten kuvissa. Kaikissa MAXIMERA-laatikoissa on vaimentimet. Jalat, sokkeli ja vetimet myydään erikseen. seinäkaappi. Syvyys 39 cm oven kanssa. Hintaan kuuluu runko, ovi, saranat, laatikot ja hyllyt kuten kuvissa. Kaikissa MAXIMERA-laatikoissa on vaimentimet. Vetimet myydään erikseen. korkea kaappi. Syvyys 62 tai 39 cm oven kanssa. Hintaan kuuluu runko, ovi, saranat, laatikot ja hyllyt kuten kuvissa. Kaikissa MAXIMERA-laatikoissa on vaimentimet. Jalat, sokkeli ja vetimet myydään erikseen. Jääkaapille/pakastimelle tarkoitetuissa korkeissa kaapeissa on ilmanvaihtoaukot. Yläkaappi. Syvyys 62 cm oven kanssa. Hintaan kuuluu runko, ovi, saranat ja hyllyt kuten kuvissa. Vetimet myydään erikseen. Jääkaapin/ pakastimen yläkaapeissa on ilmanvaihtoaukot. 60 cm korkea seinäkaappi Koot (cm): cm korkea seinäkaappi Koot (cm): seinäkulmakaappi Koot (cm): 67,5 67, ,5 67, ,5 67,5 100 Kaikki mitat: Leveys x syvyys x korkeus (cm) 60 cm 40 cm Riittävän työskentelytilan varmistamiseksi suosittelemme, että työtason ja seinäkaapin välinen etäisyys on vähintään 50 cm. 60 cm 80 cm 8 cm pöytäkaappi Koot (cm): pöytäkaappi Koko (cm): kulmapöytäkaappi Koko (cm): 127,5 67,5 80 kulmapöytäkaappi Koko (cm): 87,5 87,5 80

32 32/ LöYDÄ UNeLMiesi keittiö pöytäkaapit pöytäkaappeihin täytyy yhdistää joko näkyvät jalat tai sokkeli, jonka takana on jalat. BODBYN Harmaa, luonnonvalkoinen BrOkhULt Vaaleanharmaa pähkinäpuukuvio edserum Ruskea puukuvio FLÄDie Punainen GreVsta Ruostumaton teräs GrYtNÄs haganäs Koivuviilu hyttan Tammiviilu häggeby kroktorp LaXarBY Mustanruskea, valkoinen NODsta /alumiini Beige, musta, punainen, harmaa råsdal saarni tingsryd Puukuvioitu musta VeDDiNGe Harmaa, valkoinen kaapit pöytäkaappi, jossa 2 hyllyä Me , kork. 80 cm Musta puukuvio Me , kork. 80 cm Musta puukuvio Me , kork. 80 cm Musta puukuvio pöytäkaappi, jossa 2 hyllyä Me , kork. 80 cm Musta puukuvio pöytäkaappi, jossa 3 ritiläkoria Me , kork. 80 cm Musta puukuvio Me , kork. 80 cm Musta puukuvio pöytäkaappi, jossa 2 hyllyä ja 2 laatikkoa Me , kork. 80 cm /FöRVARA /MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera Me , kork. 80 cm /FöRVARA /MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera pöytäkaappi, jossa 2 hyllyä ja 2 laatikkoa Me , kork. 80 cm /FöRVARA /MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera pöytäkaappi, jossa 2 ritiläkoria ja 1 laatikko Me , kork. 80 cm /FöRVARA /MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera Me , kork. 80 cm /FöRVARA /MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera tässä esitellyt kokonaisuudet ovat vain murto-osa MetOD-malliston tarjoamista mahdollisuuksista.

33 LöYDÄ UNeLMiesi keittiö/33 BODBYN Harmaa, luonnonvalkoinen BrOkhULt Vaaleanharmaa pähkinäpuukuvio edserum Ruskea puukuvio FLÄDie Punainen GreVsta Ruostumaton teräs GrYtNÄs haganäs Koivuviilu hyttan Tammiviilu häggeby kroktorp LaXarBY Mustanruskea, valkoinen NODsta /alumiini Beige, musta, punainen, harmaa råsdal saarni tingsryd Puukuvioitu musta VeDDiNGe Harmaa, valkoinen pöytäkaappi, jossa 4 laatikkoa Me , kork. 80 cm /FöRVARA /MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera Me , kork. 80 cm /FöRVARA /MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera pöytäkaappi, jossa 4 laatikkoa Me , kork. 80 cm /FöRVARA /MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera Me , kork. 80 cm /FöRVARA /MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera pöytäkaappi, jossa 3 laatikkoa Me , kork. 80 cm /FöRVARA /MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera Me , kork. 80 cm /FöRVARA /MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera Me , kork. 80 cm /FöRVARA /MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera pöytäkaappi, jossa 4 laatikkoa Me , kork. 80 cm /FöRVARA /MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera Me , kork. 80 cm /FöRVARA , /MAXIMERA , Musta puukuvio/förvara , Musta puukuvio/maximera , Me , kork. 80 cm /FöRVARA /MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera

34 34/ LöYDÄ UNeLMiesi keittiö BODBYN Harmaa, luonnonvalkoinen BrOkhULt Vaaleanharmaa pähkinäpuukuvio edserum Ruskea puukuvio FLÄDie Punainen GreVsta Ruostumaton teräs GrYtNÄs haganäs Koivuviilu hyttan Tammiviilu häggeby kroktorp LaXarBY Mustanruskea, valkoinen NODsta /alumiini Beige, musta, punainen, harmaa råsdal saarni tingsryd Puukuvioitu musta VeDDiNGe Harmaa, valkoinen pöytäkaappi, jossa 5 laatikkoa Me , kork. 80 cm /FöRVARA /MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera Me , kork. 80 cm /FöRVARA , /MAXIMERA , Musta puukuvio/förvara , Musta puukuvio/maximera , Me , kork. 80 cm /FöRVARA /MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera pöytäkaappi, jossa 4 laatikkoa Me , kork. 80 cm /FöRVARA /MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera Me , kork. 80 cm /FöRVARA /MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera pöytäkaappi, jossa 6 laatikkoa Me , kork. 80 cm /FöRVARA /MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera Me , kork. 80 cm /FöRVARA /MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera Me , kork. 80 cm /FöRVARA /MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera pöytäkaappi, jossa 8 laatikkoa Me , kork. 80 cm /FöRVARA /MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera Me , kork. 80 cm /FöRVARA /MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera Me , kork. 80 cm /FöRVARA /MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera

35 LöYDÄ UNeLMiesi keittiö/35 BODBYN Harmaa, luonnonvalkoinen BrOkhULt Vaaleanharmaa pähkinäpuukuvio edserum Ruskea puukuvio FLÄDie Punainen GreVsta Ruostumaton teräs GrYtNÄs haganäs Koivuviilu hyttan Tammiviilu häggeby kroktorp LaXarBY Mustanruskea, valkoinen NODsta /alumiini Beige, musta, punainen, harmaa råsdal saarni tingsryd Puukuvioitu musta VeDDiNGe Harmaa, valkoinen pöytäkaappi, jossa 3 laatikkoa Me cm /MAXIMERA Musta puukuvio/maximera Me cm /MAXIMERA Musta puukuvio/maximera Me cm /MAXIMERA Musta puukuvio/maximera pöytäkaappi, jossa 4 laatikkoa Me cm /MAXIMERA Musta puukuvio/maximera Me cm /MAXIMERA Musta puukuvio/maximera Me cm /FöRVARA /MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera pöytäkaappi, jossa 5 laatikkoa Me , kork. 80 cm /FöRVARA /MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera Me , kork. 80 cm /FöRVARA /MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera Me , kork. 80 cm /FöRVARA /MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera pöytäkaappi, jossa 4 laatikkoa Me , kork. 80 cm /FöRVARA /MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera Me , kork. 80 cm /FöRVARA /MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera Me , kork. 80 cm /FöRVARA /MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera tässä esitellyt kokonaisuudet ovat vain murto-osa MetOD-malliston tarjoamista mahdollisuuksista.