ikea-keittiöt Ostoapu 2015

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ikea-keittiöt Ostoapu 2015"

Transkriptio

1 ikea-keittiöt Ostoapu 2015 Valikoima vaihtelee tavarataloittain. Lisätietoja saat tavaratalon henkilökunnalta ja osoitteesta IKEA.fi Tarkemmat tuotetiedot löydät kunkin tuotteen hintalapusta ja nettisivuiltamme. Kaikki kalusteet myydään osina. Hinnat voimassa asti.

2

3 LöYDÄ UNeLMiesi keittiö/03 Uusi keittiö, joka on suunniteltu sinun elämääsi sopivaksi. Tämä ostoapu toimii oppaanasi IKEA-keittiöjärjestelmään. Ostoapu sisältää tuotteiden hinnat ja tuotetietoa, jonka avulla voit valita sopivat tuotteet keittiöunelmasi toteuttamiseen. Keittiöjärjestelmämme muodostaa perustan valitsemillesi laatikoille, hyllyille, oville, etusarjoille ja peitelevyille. Keittiömme ovat toimivia ja helppoja asentaa ja entistä toimivampia, ja keittiöjärjestelmämme tarjoaa ennennäkemättömän paljon vaihtoehtoja unelmakeittiön luomiseen. Löydät tästä ostoavusta myös tietoa vetimistä, valaisimista, sisusteista ja tarvikkeista, jotka viimeistelevät keittiösi tyylin ja tekevät keittiöstäsi todella käytännöllisen. Uusi ikea-keittiö...4 Ovet ja etusarjat Erikoisovet Vetimet Seinäsäilytystarvikkeet Apunasi keittiöpuuhissa Valaisimet Sisusteet Laatikon sisusteet Jätteidenlajittelu METOD-kaappimallisto IKEA-keittiötakuu Mitä symbolit tarkoittavat: Varastotuote tai tilaustuote Tämä symboli tarkoittaa, että tuote löytyy varastosta ja on valmis kotiin vietäväksi. Halutessasi voit tilata sen myös suoraan kotiisi kuljetusmaksua vastaan. tilaustuote Tämä symboli tarkoittaa, että tuote tilataan erikseen ja toimitetaan suoraan kotiovellesi. Lisätietoja saat tavaratalon henkilökunnalta. 25 vuoden TAKuu METOD-keittiöillä on 25 vuoden takuu. Lisätietoja sivulla 70.

4 keittiö, joka ratkaisee arjen ongelmat Onko tarvitsemasi kulho päättänyt leikkiä piilosta kanssasi? Huomasitko kauppakassia purkaessasi, että kaapin perältä löytyy sittenkin jauhoja? Pyöriikö työtasoilla tavaroita, jotka eivät mahdu laatikoihin? IKEA-keittiömallistosta löydät paljon erilaisia nerokkaita sisusteita, joilla vältät yllä kuvatut tilanteet ja monta muuta arjen mutkaa. Heitä hyvästit hankalasti saavutettaville kulmakaapeille. UTRUSTA-seinäkulmakaappiin suunnitellun karusellin ansiosta kulmakaapin tavarat ovat aina käden ulottuvilla.

5 LöYDÄ UNeLMiesi keittiö/05 Värikkäät TUTEMO-avokaapit piristävät keittiön ilmettä, ja niissä on hyvä säilyttää usein käytettäviä tavaroita. Ne tuovat kauniisti esille myös suosikkiesineesi, kuten keittokirjat tai vintage-kahvipannun. Hyvin järjestetty jätteidenlajittelu- ja kierrätyskokonaisuus helpottaa jätteiden käsittelyä. Tutustu tuotteisiin sivulla 30. Syvien laatikoiden sisältö on nähtävissä yhdellä silmäyksellä, ja ulotut helposti kaikkein perimmäisiinkin tavaroihin. VARIERA-sisusteiden avulla purkit ja ruokatarvikkeet pysyvät hyvässä järjestyksessä. OMLOPP-kaappivalaisimet saavat keittiösi näyttäytymään parhaassa valossa ja lasisi säihkymään. Kaikissa keittiövalaisimissamme käytetään pitkäkestoisia led-lamppuja, jotka kuluttavat jopa 85 % vähemmän energiaa ja kestävät 20 kertaa pidempään kuin hehkulamput. Sisusteet laittavat sotkuiset laatikot kuriin. Kätevien sisusteiden avulla voit luoda jokaiselle lautaselle ja keittiövälineelle oman paikan ja näin helpottaa ja tehostaa keittiöaskareita.

6 06/ LöYDÄ UNeLMiesi keittiö TäyDELLISTä SUUNNITTELUN VAPAUTTA: SISäPUOLI EI MääRää, MILTä ULKOPUOLI NäyTTää METOD-malliston ansiosta sinun ei tarvitse valita joko kaunista ulkokuorta tai toimintoja, vaan voit valita juuri ne toiminnot, jotka tarvitset, ja saada samalla juuri sen näköisen keittiön kuin olet aina toivonut. Toiselta kantilta katsottuna voit siis rakentaa ulkonäöltään juuri sellaisen keittiön, josta olet aina haaveillut ilman, että se täytyy tehdä toiminnallisuuden kustannuksella. Aikaisemmin esimerkiksi yhtä laatikkoa kohden oli yksi etusarja ja yhtä kaappia kohden yksi ovi. Jos säilytystilaa tarvittiin paljon, se tarkoitti myös paljon ovia ja laatikoita mikä saattoi tehdä keittiön yleisilmeestä sekavan. METOD-malliston ansiosta saat keittiön, jossa tyylistä ei tarvitse tinkiä toimivuuden kustannuksella.

7 LöYDÄ UNeLMiesi keittiö/07 samat toiminnot, eri ilme Tällä aukeamalla olevissa kuvissa on kolme METOD-rungoista ja -laatikoista rakennettua kokonaisuutta, joissa on täysin sama määrä laatikoita mutta joiden ulkonäkö on erilainen. Vasemmalla kahden etusarjallisen laatikon takaa löytyy vielä kolme sisälaatikkoa. Ilme on moderni ja vähäeleinen. Keskimmäisessä kuvassa on kolme etusarjallista laatikkoa ja niiden takana kaksi sisälaatikkoa. Oikeanpuolimmaisessa kuvassa on neljä etusarjallista laatikkoa ja vain yksi sisälaatikko. Tämä ilme sopii country-tyyliseen keittiöön. Tämä on vain yksi esimerkki METOD-keittiöiden monipuolisuudesta. Vaihtoehtoja on käytännössä loputtomasti.

8 08/ LöYDÄ UNeLMiesi keittiö 25 vuoden TAKuu METOD-keittiöillä on 25 vuoden takuu. Lisätietoja sivulla 74. OVET JA ETUSARJAT Tällä ja seuraavalla aukeamalla on yleiskatsaus mallistomme ovista ja etusarjoista. Tässä ilmoitetut hinnat kertovat, mitä kuvan esimerkkikeittiö maksaa milläkin ovilla varustettuna. Näin eri ovivaihtoehtojen hintoja on helppo verrata keskenään. Mitä hintaan sisältyy? Kokonaishinta sisältää kaapit, ovet, etusarjat, työtasot, sisusteet, saranat, sokkelit, jalat, laatikot, tiskialtaat, vetimet ja hanat. Valaisimet ja kodinkoneet myydään erikseen. BODBYN harmaa 45, cm. Maalattua levyä. BODBYN-vitriiniovi 60,- Maalattua levyä / karkaistua lasia. BODBYN luonnonvalkoinen 45, cm. Maalattua levyä. BODBYN-vitriiniovi 60,- Maalattua levyä / karkaistua lasia. BrOkhULt vaaleanharmaa pähkinäpuukuvio 60, cm. Kalvopinnoitettua levyä. JUtis-vitriiniovi 45,- Alumiinia / karkaistua huurrelasia. edserum ruskea puukuvio 28, cm. Melamiinikalvopinnoitettua levyä. edserum-vitriiniovi 30,- Kalvopinnoitettua levyä / karkaistua lasia. GrYtNÄs luonnonvalkoinen 40, cm. Melamiinikalvopinnoitettua levyä. GrYtNÄs-vitriiniovi 54,- Kalvopinnoitettua levyä / karkaistua lasia. haganäs koivukuvio 18, cm. Koivuviilua. JUtis-vitriiniovi 45,- Alumiinia / karkaistua huurrelasia.

9 LöYDÄ UNeLMiesi keittiö/09 hyttan tammi 60, cm. Lakattua massiivitammea/tammiviilua. hyttan-vitriiniovi 81,- Lakattua massiivitammea / karkaistua lasia. häggeby valkoinen 45, cm. Melamiinikalvopinnoitettua levyä. JUtis-vitriiniovi 45,- Alumiinia / karkaistua huurrelasia. kroktorp luonnonvalkoinen 28, cm. Maalattua levyä. kroktorp-vitriiniovi 38,- Maalattua levyä / karkaistua lasia. LaXarBY mustanruskea 80, cm. Petsattua ja lakattua massiivipyökkiä/pyökkiviilua. LaXarBY-vitriiniovi 108,- Petsattua ja lakattua massiivikoivua / karkaistua lasia. LaXarBY valkoinen 80, cm. Sävylakattua massiivikoivua/koivuviilua. LaXarBY-vitriiniovi 108,- Sävylakattua massiivikoivua / karkaistua lasia. NODsta valkoinen/alumiini 80, cm. Kalvopinnoitettua levyä / alumiinia. JUtis-vitriiniovi 45,- Alumiinia / karkaistua huurrelasia. korkeakiiltoinen harmaa 45, cm. Korkeakiiltoista kalvopinnoitettua levyä. JUtis-vitriiniovi 45,- Alumiinia / karkaistua lasia. korkeakiiltoinen punainen 45, cm. Korkeakiiltoista kalvopinnoitettua levyä. JUtis-vitriiniovi 45,- Alumiinia / karkaistua huurrelasia. korkeakiiltoinen valkoinen 45, cm. Korkeakiiltoista kalvopinnoitettua levyä. JUtis-vitriiniovi 45,- Alumiinia / karkaistua lasia.

10 100/ LöYDÄ UNeLMiesi keittiö korkeakiiltoinen valkoinen 45, cm. Korkeakiiltoista kalvopinnoitettua levyä. JUtis-vitriiniovi 45,- Alumiinia / karkaistua lasia. korkeakiiltoinen musta 45, cm. Korkeakiiltoista kalvopinnoitettua levyä. JUtis-vitriiniovi 45,- Maalattua alumiinia / karkaistua savulasia. råsdal valkoinen saarni 40, cm. Maalattua saarniviilua / massiivisaarnea råsdal-vitriiniovi 54,- Karkaistua lasia. tingsryd musta puukuvio 18, cm. Melamiinikalvopinnoitettua levyä. JUtis-vitriiniovi 45,- Alumiinia / karkaistua huurrelasia. VeDDiNGe harmaa 18, cm. Maalattua levyä. JUtis-vitriiniovi 45,- Maalattua alumiinia / karkaistua lasia. VeDDiNGe valkoinen 18, cm. Maalattua levyä. JUtis-vitriiniovi 45,- Alumiinia / karkaistua lasia. VARASTO- JA TILAUSTUOTTEET Alla olevat symbolit kertovat, mitkä tuotteet saat heti mukaasi IKEA-tavaratalosta ja mitkä voit tilata erikseen. huomaa! GREVSTA-ovissa on rajoitettu kokovalikoima. GreVsTA ruostumaton teräs 45, cm. Ruostumatonta terästä / melamiinikalvopinnoitettua levyä. Varastotuote tai tilaustuote Tämä symboli tarkoittaa, että tuote löytyy varastosta ja on valmis kotiin vietäväksi. Halutessasi voit tilata sen myös suoraan kotiisi kuljetusmaksua vastaan. tilaustuote Tämä symboli tarkoittaa, että tuote tilataan erikseen ja toimitetaan suoraan kotiovellesi. Lisätietoja saat tavaratalon henkilökunnalta.

11 LöYDÄ UNeLMiesi keittiö/11 ERIKOISOVET Erikoisovien avulla saat keittiöösi persoonallisen ilmeen. Erikoisovia on saatavana useita kokoja, ja voit luoda niiden avulla keittiöön suuria väripintoja tai pieniä väripilkkuja sinne tänne. Aivan kuten haluat. FLÄDie-ovi 19,-/kpl Lisätietoa ja -inspiraatiota saat keittiökuvastosta ja osoitteesta IKEA.fi JÄrsta korkeakiilto keltainen 45, cm. Korkeakiiltoista kalvopinnoitettua levyä. herrestad valkoinen 60, cm. Kalvopinnoitettua levyä. FLÄDie punainen 19, cm. Maalattua levyä.

12 12/ LöYDÄ UNeLMiesi keittiö VETIMET Vetimet ovat tärkeä käytännöllinen yksityiskohta keittiössä, ja ne myös viimeistelevät keittiön tyylin. Lisää ideoita ja esimerkkejä löydät IKEA-tavaratalosta ja osoitteesta IKEA.fi BastiG-vedin 5,-/2 kpl mm. Nikkelöity GOttLösa-vedin 4,-/2 kpl Ø29 mm. Ruostumattoman teräksen värinen VÄrDe-vedin 4,-/2 kpl Ø20 mm. Nikkelöity attest-vedin 4,-/2 kpl 138 mm. Ruostumaton teräs FiNtOrp-vedin 6,-/2 kpl Reikien etäisyys 182 mm. Musta ULVsBO-vedin 4,-/2 kpl LaNsa-vedin 6,-/2 kpl Reikien etäisyys 160 mm. Ruostumaton teräs LiNDsDaL-vedin 6,-/2 kpl Reikien etäisyys 128 mm FÅGLeBODa-vedin 6,-/2 kpl Reikien etäisyys 64 mm. Musta sätta-vedin 1,50/6 kpl Reikien etäisyys 96 mm. Eri värejä LiNDsDaL-vedin 4,-/2 kpl Ø30 mm kansli-vedin 7,-/2 kpl Reikien etäisyys 160 mm. Kromattu

13 LöYDÄ UNeLMiesi keittiö/13 FÅGLaVik-vedin 4,-/2 kpl Musta ViNNa-vedin 8,-/2 kpl Reikien etäisyys 128 mm. Ruostumatonta terästä VarNheM-vedin 4,-/2 kpl Ø25 mm. Nikkelöity ekeboda-vedin 12,-/2 kpl Reikien etäisyys 380 mm. Ruostumaton teräs sätta-vedin 1,-/6 kpl Ø24 mm. Eri värejä BLaNkett-vedin 6,-/2 kpl Reikien etäisyys 183 mm. Alumiini BastiG-vedin 4,-/2 kpl Reikien etäisyys 96 mm. Nikkelöity VarNheM-vedin 8,-/2 kpl Reikien etäisyys 128 mm. Ruostumaton teräs FiNtOrp-vedin 4,-/2 kpl Ø29 mm. Musta hedra-vedin 4,-/2 kpl Ø32 mm. Antrasiitti VÄrDe-vedin 6,-/2 kpl Reikien etäisyys 128 mm. Nikkelöity tag-vedin 5,-/2 kpl Reikien etäisyys 116 mm. Mattakromattu ja lisää löydät tavaratalosta

14 144/ LöYDÄ UNeLMiesi keittiö SEINäSäILyTySTARVIKKEET Kun säilytystila kaapeissa ja laatikoissa käy vähiin (mutta keittiövälineet eivät), ota seinäsäilytystarvikkeet avuksi. Luo tangoista ja magneettilistoista keittiösi tyyliin sopiva ratkaisu, jonka ansiosta tavarat ovat helposti käden ulottuvilla. Magneettitelineen avulla voit säilyttää veitsiäsi siellä, missä niitä käytätkin, ja veitset säilyvät terävinä. Hyödynnä seinätila tehokkaasti. Pidä usein käyttämäsi tavarat käden ulottuvilla ja työtaso siistinä. Tankojen ansiosta tiskatessa tarvittavat tavarat ovat helposti saatavilla. Tankoon voit ripustaa keittiövälineitä tai vaikkapa yrttiruukkuja.

15 LöYDÄ UNeLMiesi keittiö/15 BYGeL-sarja BYGeL-astiankuivausteline Hopeanvärinen ,99 BYGeL-purkki, 13x12x13 cm, 1 kpl Eri värejä ,50 GrUNDtaL-s-koukku, ruostumaton teräs, 5 kpl 11 cm ,99 7 cm ,99 GrUNDtaL-hylly, 25x12,5x20 cm Ruostumaton teräs ,99 GrUNDtaL-viinilasiteline BYGeL-koukku 6 kpl Eri värejä ,99 BYGeL-tanko, hopeanvärinen 100 cm ,99 55 cm ,99 Ruostumaton teräs ,99 GrUNDtaL-seinähylly, ruostumaton teräs 120 cm ,99 80 cm ,99 BYGeL-s-koukku, 7 cm, 10 kpl Hopeanvärinen ,99 BYGeL-ritiläkori, 33x10 cm Hopeanvärinen ,99 FiNtOrp-sarja FiNtOrp-mausteteline, 37x13x12 cm /musta ,99 Vihreä/nikkelöity ,99 FiNtOrp-aterinteline, 13x13 cm GrUNDtaL-sarja GrUNDtaL-purkki, 10 cm, 3 kpl Ruostumaton teräs ,99 GrUNDtaL-purkki, 13x13x28 cm Ruostumaton teräs ,99 / ruostumaton teräs ,99 GrUNDtaL-purkki, 25x13x28 cm Ruostumaton teräs ,99 / ruostumaton teräs ,99 /musta ,99 Vihreä/nikkelöity ,99 Sinkitty/nikkelöity ,99 FiNtOrp-astiankuivausteline 37,5x29x13,5 cm Musta/sinkitty ,99 Nikkelöity ,99 FiNtOrp-koukku Musta 11 cm, 2 kpl ,99 Nikkelöity 11 cm, 2 kpl ,99 Musta 7 cm, 5 kpl ,99 Nikkelöity 7 cm, 5 kpl ,99 GrUNDtaL-aterinteline, 12x28 cm Ruostumaton teräs ,99 FiNtOrp-keittiöpaperiteline Musta ,99 GrUNDtaL-astiankuivausteline, 35x26 cm Ruostumaton teräs ,99 FiNtOrp-magneettilista, 38x4 cm Musta ,99 FiNtOrp-tanko GrUNDtaL-magneettilista 40 cm Ruostumaton teräs ,99 GrUNDtaL-tanko, ruostumaton teräs 80 cm ,99 59 cm ,99 40 cm ,99 Musta 57 cm ,99 Nikkelöity 57 cm ,99 Musta 79 cm ,99 Nikkelöity 79 cm ,99 FiNtOrp-ritiläkori, jossa kahva, musta 20x19x23 cm ,99 30x20x24 cm ,99 Lisää tarvikkeita tavaratalossa ja osoitteessa IKEA.fi

16 stenstorp-keittiösaareke 399,- /tammi APUNASI KEITTIöPUUHISSA Kukapa ei kaipaisi keittiöönsä lisää työskentely- tai säilytystilaa. Laajasta saareke- ja tarjoiluvaunu/apupöytävalikoimastamme löydät varmasti tarpeisiisi ja keittiösi tyyliin sopivan vaihtoehdon, joka tarjoaa lisää tilaa niin työskentelyyn kuin säilyttämiseenkin. Valittavana on myös pyörällisiä vaihtoehtoja. Irrallisten seinäkaappien avulla taas valjastat seinät säilytyskäyttöön esimerkiksi lautasille ja laseille. Porrasjakkaran avulla varmistat, että yletyt kaikkiin keittiön sopukoihin.

17 LöYDÄ UNeLMiesi keittiö/17 BekVÄM-porrasjakkara Kork. 50 cm Koivu ,99 Musta , ,99 NOrDeN-senkki 120x90 cm Musta ,- BekVÄM-porrasjakkara, 3 porrasta Kork. 63 cm Pyökki ,95 Musta ,95 OLOFstOrp-säilytyskaluste 80x40x92 cm Mänty/musta ,- MÄsterBY-porrasjakkara Kork. 50 cm Harmaa ,95 Keltainen ,95 OLOFstOrp-seinäkaappi 75x100 cm Mänty/musta ,- BekVÄM-tarjoiluvaunu/apupöytä 58x50 cm Koivu ,- råskog-seinäkaappi 60x27 cm Tummanharmaa/lasi ,- BYGeL-tarjoiluvaunu/apupöytä 98x59x39 cm /hopeanvärinen ,99 FörhöJa-seinäkaappi 30x30 cm Koivu , ,99 Harmaa ,99 GrUNDtaL-tarjoiluvaunu/apupöytä 54x41x90 cm Ruostumaton teräs ,- östhamra-seinäkaappi 80x23 cm ,- råskog-tarjoiluvaunu 35x45x78 cm Turkoosi ,- Tummanharmaa ,- Beige ,- BOtkYrka-seinähylly 80x20 cm ,- Keltainen ,- Harmaa ,- FLYtta-tarjoiluvaunu/apupöytä 98x57 cm Ruostumaton teräs ,- LiMhaMN-seinähylly Ruostumaton teräs 40x20 cm ,99 Ruostumaton teräs 60x20 cm ,99 stenstorp-seinähylly FörhöJa-tarjoiluvaunu/apupöytä 100x43 cm Koivu ,- stenstorp-tarjoiluvaunu/apupöytä 45x43x90 cm Mustanruskea/tammi ,- /tammi ,- Mustanruskea 120 cm ,- Harmaa 120 cm ,- 120 cm ,- Mustanruskea 60 cm ,- 60 cm ,- stenstorp-lautashylly 80x76 cm ,- stenstorp-tarjoiluvaunu/apupöytä 79x51x90 cm /tammi ,- stenstorp-seinälaatikosto, 60x37 cm ,- stenstorp-keittiösaareke 126x79 cm /tammi ,- Lisää tuotteita tavaratalossa ja osoitteessa IKEA.fi

18 188/ LöYDÄ UNeLMiesi keittiö VALAISIMET Hyvä valaistus on olennainen osa keittiötä. Mallistossamme on kaksi keittiöitämme varten suunniteltua ja kaappeihimme sopivaksi mitoitettua valaisinsarjaa. UTRUSTA-sarjaan kuuluvat valaisinten lisäksi kulmaosa, USBliitännällä varustettu kaksoispistorasia ja kaukosäädin, jonka voi joko kiinnittää haluamaansa paikkaan tai pitää irrallisena. OMLOPP-laatikko- ja kohdevalaisimet on tarkoitettu valaisemaan METODlaatikoita ja -kaappeja. Valaisimet ovat himmennettäviä mainio tapa luoda keittiöön tunnelmaa vaikkapa ruokailun ajaksi. Molemmissa valaisinsarjoissamme on led-lamput, jotka kuluttavat jopa 85 % vähemmän energiaa ja kestävät 20 kertaa pidempään kuin hehkulamput. Kuvassa OMLOpp-kohdevalaisimia on käytetty valaisemaan korkeaa kaappia sisältäpäin. Valo korostaa kauniisti astioita, ja johdot ovat piilossa kaapin takana. UtrUsta-valaisinsarja on mitoitettu METOD-kaappeihin. Sarjaan kuuluu myös USB-liitännällä varustettu kaksoispistorasia. Valaisimia ohjataan kaukosäätimellä. Kun valaiset aterinlaatikot valolistoilla, löydät tarvitsemasi tavarat aina helposti. UtrUsta-kaukosäätimen voit sijoittaa haluamaasi paikkaan. Sen avulla voit säätää valaistuksen voimakkuutta tarpeen mukaan.

19 LöYDÄ UNeLMiesi keittiö/19 UtrUsta-led-työtasovalaisin, jossa virtalähde, 40 cm. Kaksiportainen himmennin. Asennuksen saa tehdä vain ammattitaitoinen sähköasentaja. Led-lamppujen paloaika noin tuntia. IKEA. Malli L1204 Utrusta. Valaisin sisältää kiinteitä led-lamppuja. Valaisimen lamppuja ei voi vaihtaa. Alumiininvärinen , ,- UtrUsta-led-työtasovalaisin. Kaksiportainen himmennin. Asennuksen saa tehdä vain ammattitaitoinen sähköasentaja. Ledlamppujen paloaika noin tuntia. IKEA. Mallit L1205, L1206 ja L1207 Utrusta. Valaisin sisältää kiinteitä led-lamppuja. Valaisimen lamppuja ei voi vaihtaa. Alumiininvärinen Malli L cm ,- Malli L cm ,- Malli L cm ,- Malli L cm ,- Malli L cm ,- Malli L cm ,- UtrUsta-kaksoispistorasia, jossa UsBliitäntä. Voit kytkeä samaan pistorasiaan esim. kahvinkeittimen, yleiskoneen ja matkapuhelimen. Käytetään UTRUSTA-valaisimien kanssa. Asennuksen saa tehdä vain ammattitaitoinen sähköasentaja. Alumiininvärinen , ,- UtrUsta-kulmaosa. Mahdollistaa UTRUSTAvalaisinyksiköiden liittämisen kulmittain. Näin saat valaisinkokonaisuuden, joka noudattaa keittiösi mallia. Alumiininvärinen , ,- UtrUsta-väliliitosjohto, 100 cm. Väli liitosjohdon avulla voidaan kytkeä useita UTRUSTAvalaisimia sarjaan, niin että vain yksi johto kytketään pistorasiaan ja valaisinten väliin jää tilaa esimerkiksi liesituulettimelle. Asennuksen saa tehdä vain ammattitaitoinen sähköasentaja ,- UtrUsta-kaukosäädin. Kaukosäätimen avulla voidaan sytyttää, sammuttaa ja himmentää yhtä aikaa kaikki sarjaan kytketyt UTRUSTAvalaisimet. Paristot myydään erikseen ,- UtrUsta-kaukosäädin. Kaukosäätimen avulla voidaan sytyttää, sammuttaa ja himmentää yhtä aikaa kaikki sarjaan kytketyt UTRUSTAvalaisimet. Paristot myydään erikseen ,- elektroninen OMLOpp-muuntaja. Enint. 30 W. Paksuus 17 mm. Täydennettävä erikseen myytävällä ANSLUTA-liitosjohdolla. Muuntajaan voidaan kytkeä jopa 9 valaisinta. - 9 valaisinta ,- 25,- - 6 valaisinta ,- 15,- OMLOpp-led-kohdevalaisin. Käytetään erikseen myytävän OMLOPP-muuntajan kanssa. Led-lamppujen paloaika noin tuntia. Voidaan käyttää UTRUSTA-kaukosäätimen kanssa. IKEA. Malli L1214 Omlopp. Valaisin sisältää kiinteitä led-lamppuja. Valaisimen lamppuja ei voi vaihtaa. Alumiininvärinen ,- 10, ,- 10,- OMLOpp-led-työtasovalaisin. Käytetään erikseen myytävän OMLOPP-muuntajan kanssa. Ledlamppujen paloaika noin tuntia. Voidaan käyttää UTRUSTA-kaukosäätimen kanssa. IKEA. Mallit L1211, L1212 ja L1213 Omlopp. Valaisin sisältää kiinteitä led-lamppuja. Valaisimen lamppuja ei voi vaihtaa. Alumiininvärinen Malli L ,- 25,- Malli L ,- 35,- Malli L ,- 50,- Malli L ,- 25,- Malli L ,- 35,- Malli L ,- 50,- OMLOpp-led-valolista laatikkoon. Valo syttyy ja sammuu automaattisesti, kun laatikko avataan ja suljetaan. Käytetään erikseen myytävän OMLOPP-muuntajan kanssa. Led-lamppujen paloaika noin tuntia. IKEA. Mallit L1208, L1209 ja L1210 Omlopp. Valaisin sisältää kiinteitä led-lamppuja. Valaisimen lamppuja ei voi vaihtaa. Malli L ,- 30,- Malli L ,- 23,- Malli L ,- 20,- OMLOpp-led-kaappivalaisin. Käytetään erikseen myytävän OMLOPP-muuntajan kanssa. Led-lamppujen paloaika noin tuntia. Voidaan käyttää UTRUSTA-kaukosäätimen kanssa. IKEA. Malli L1215 Omlopp. Valaisin sisältää kiinteitä led-lamppuja. Valaisimen lamppuja ei voi vaihtaa. Alumiininvärinen ,- 10, ,- 10,- tutustu koko valaisinmallistoon tavaratalossa tai

20 20/ LöYDÄ UNeLMiesi keittiö INTEGROITAVAT VALAISIMET Hyvä valaistus tekee kauniista keittiöstä vieläkin kauniimman, mutta sillä on merkitystä myös työskentelyn sujuvuuden ja turvallisuuden kannalta. Mallistossamme on kaksi keittiöitämme varten suunniteltua ja kaappeihimme sopivaksi mitoitettua integroitavaa valaisinsarjaa. UTRUSTA-sarjaan kuuluvat työtasovalaisinten lisäksi kulmaosa, USB-liitännällä varustettu kaksoisosainen pistorasia ja kaukosäädin. OMLOPP-sarjan kaappi- ja laatikkovalaisimista voidaan rakentaa oma kokonaisuutensa tai niillä voidaan täydentää UTRUSTA-työtasovalaisimia. Valaisimemme ovat energiatehokkaita ja rahaa säästäviä: niissä on led-lamput, jotka kuluttavat jopa 85 % vähemmän energiaa ja ovat 20 kertaa pitkäikäisempiä kuin hehkulamput. Valaistus täytyy ottaa huomioon jo keittiön suunnitteluvaiheessa. Näin valaistuksesta saadaan mahdollisimman hyvä ja asennus sujuu mahdollisimman helposti. Aloita valaistuksen suunnittelu miettimällä, miten paljon valoa tarvitset työtasoille. Täydennä työtasovalaistusta viihtyisyyttä lisäävällä ja tunnelmallisella kaappi- ja laatikkovalaistuksella. tingsryd OMLOPP-led-työtasovalaisin, 60 cm 7,7 W IKEA. Malli L1212 Omlopp. Valaisin sisältää kiinteitä led-lamppuja. Valaisimen lamppuja ei voi vaihtaa. Alumiininvärinen ,- 6 Elektroninen OMLOPP-muuntaja, 30 W valkoinen ,- 2 ANSLUTA-virtajohto 3,5 m ,- 2 UTRUSTA-kaukosäädin, valkoinen ,- 1

21 LöYDÄ UNeLMiesi keittiö/21 sopivasti kaikkea OMLOPP-kohdevalaisimet on helppo liittää samaan sarjaan UTRUSTA-työtasovalaisinten kanssa. Kohdevalaisimet tuovat viihtyisää ja käytännöllistä valoa vitriinikaappeihin. Sijoittamalla työtason ylle USB-liitännällä varustetun UTRUSTAkaksoispistorasian saat sähköä kodinkoneille ja samalla paikan puhelimen tai taulutietokoneen lataamiseen. Aloita UTRUSTA-kokonaisuuden rakentaminen keittiön vasemmasta laidasta virtalähteellä varustetulla 40 cm UTRUSTAled-työtasovalaisimella. UTRUSTA-kaukosäätimen avulla voit sytyttää/sammuttaa ja himmentää kaikki valaisimet kerralla. Kaukosäädin toimii sekä UTRUSTA- että OMLOPP-valaisinten kanssa. Muista huomioida pistorasioiden paikat ennen kuin aloitat keittiön asentamisen. LaXarBY IKEA. Mallit L1204, L1205 ja L1206 Utrusta. Malli L1214 Omlopp. Valaisin sisältää kiinteitä led-lamppuja. Valaisimen lamppuja ei voi vaihtaa. UTRUSTA-led-työtasovalaisin, jossa virtalähde IKEA. Malli L cm alumiininvärinen ,- 1 UTRUSTA-kaksoispistorasia, jossa USB-liitäntä IKEA. Malli L1206 alumiininvärinen ,- 2 UTRUSTA-led-työtasovalaisin IKEA. Malli L cm alumiininvärinen ,- 2 UTRUSTA-led-työtasovalaisin, 40 cm alumiininvärinen ,- 1 OMLOPP-led-kohdevalaisin IKEA. Malli L1214 6,8 W alumiininvärinen ,- 4 UTRUSTA-kaukosäädin, valkoinen ,- 1 Valoa laatikoihin Halutessasi voit valaista kaikki IKEA-keittiösi laatikot. Hyvän valaistuksen ansiosta oikeat tavarat löytyvät myös pimeässä ilman, että kattovaloa tarvitsee sytyttää. Laatikkovalaisimet syttyvät ja sammuvat automaattisesti laatikkoa avattaessa ja suljettaessa. OMLOPP-led-valolista laatikkoon 56 cm. IKEA. Malli L1209 Omlopp. Valaisin sisältää kiinteitä led-lamppuja. Valaisimen lamppuja ei voi vaihtaa. Alumiininvärinen ,- 1 Elektroninen OMLOPP-muuntaja , W valkoinen ANSLUTA-virtajohto 3,5 m ,- 1

22 Pidä aterimet järjestyksessä Variera-sisusteiden avulla. Kuvassa bambusta valmistettua Variera-aterinlaatikkoa valaisee OMLOppvalolista.

23 LöYDÄ UNeLMiesi keittiö/23 SISUSTEET Toimiva keittiö ratkaisee arjen pikkuongelmat, kuten sen, miten saada suuri määrä tavaraa mahtumaan pieneen tilaan ja miten tavarat löytyvät helposti. Sisusteiden avulla hyödynnät keittiösi jokaista nurkkaa myöten. ulos vedettävä utrusta-sisuste kulmapöytäkaappiin ,- Tee hankalista nurkista käyttökelpoista säilytystilaa UtrUstapöytäkulmakaappikarusellin avulla. Pyöräytä karusellia, ja tavarat tulevat hetkessä ulottuvillesi. Kokonaan ulos vedettävien laatikoiden ansiosta ruokatarvikkeet eivät unohdu kaapin perälle ja myös kaapin alaosa tulee hyödynnettyä tehokkaasti. FörVara-laatikko 22, cm. Superedullinen, kevyesti liukuva laatikko Siirrettävät laatikonjakajat ja osaksi lasiset sivuseinät helpottavat tavaroiden pysymistä järjestyksessä ja niiden löytämistä. MaXiMera-laatikko 25, cm. Täysin aukeava, pehmeästi itsestään sulkeutuva laatikko, jossa on integroitu vaimennin

24 24/ LöYDÄ UNeLMiesi keittiö LAATIKOIDEN SISUSTEET Sisusteet tuovat järjestystä keittiövälinekaaokseen. Sisusteemme on suunniteltu sekä MAXIMERAettä FöRVARA-laatikoihin sopiviksi. Materiaaleina sisusteissa on bambu ja valkoinen muovi. Kokoa sisusteista mieleisesi kokonaisuudet keittiösi laatikoihin. 52 cm 32 cm 20 cm 10 cm Varieraaterinlaatikko Varierakeittiövälinelaatikko Varieraveitsiteline Varieralaatikot Alta näet kätevästi, minkälaisia sisustekokonaisuuksia eri levyisiin laatikoihin on mahdollista sijoittaa. 80 cm leveä laatikko tilaa 72 cm leveälle sisustekokonaisuudelle 60 cm leveä laatikko tilaa 52 cm leveälle sisustekokonaisuudelle 40 cm leveä laatikko tilaa 32 cm leveälle sisustekokonaisuudelle 32 cm cm cm cm cm 32 cm 20 cm 20 cm 32 cm 20 cm 32 cm 52 cm 10 cm cm cm 20 cm 32 cm 10 cm cm cm 20 cm 10 cm cm cm

25 LöYDÄ UNeLMiesi keittiö/255 smäcker-aterinlaatikko, 31 26x4 cm Harmaa , stödja-aterinlaatikko, 31x50x4,5 cm ,99 stödja-aterinlaatikko, 51x50x4,5 cm ,50 stödja-keittiövälinelaatikko, 20x50x5,4 cm ,50 Variera-aterinlaatikko, 32x50x5,4 cm Korkeakiilto valkoinen ,99 40 cm leveä laatikko 60 cm leveä laatikko 03 Variera-keittiövälinelaatikko, 32x50x5,4 cm ,99 Variera-mausteteline, 20x50x5,4 cm ,- Variera-veitsiteline, 10x50x5,4 cm ,- 80 cm leveä laatikko Variera-laatikko, ,4 cm Eri värejä , Variera-mausteteline, 10x49x2 cm ,99 Variera-aterinlaatikko, 32x50x5,4 cm Bambu ,99 Variera-aterinlaatikko, 52x50x5,4 cm Bambu ,95 40 cm leveä laatikko 60 cm leveä laatikko 06 Variera-keittiövälinelaatikko, 32x50x5,4 cm Bambu ,- Variera-keittiövälinelaatikko, 20x50x5,4 cm Bambu ,- Variera-veitsiteline, 20x50x5,4 cm Bambu ,- 80 cm leveä laatikko 01 Variera-aterinlaatikko 9,99 32x50x5,4 cm Variera-laatikko 1,99/kpl Eri värejä Variera-veitsiteline 6,- 10x50x5,4 cm Variera-keittiövälinelaatikko 9,99 32x50x5,4 cm Variera-mausteteline 6,- 20x50x5,4 cm Variera-laatikko 1,99/kpl Eri värejä Variera-veitsiteline 6,- 10x50x5,4 cm Variera-aterinlaatikko 9,99 32x50x5,4 cm Variera-aterinlaatikko 9,99 32x50x5,4 cm Variera-aterinlaatikko 29,95 52x50x5,4 cm Variera-keittiövälinelaatikko 10,- 20x50x5,4 cm. Bambu Variera-keittiövälinelaatikko 15,- 32x50x5,4 cm. Bambu Variera-veitsiteline 15,- 20x50x5,4 cm. Bambu

26 26/ LöYDÄ UNeLMiesi keittiö Variera-laatikko, valkoinen 24x17x11 cm ,99 Variera-laatikko cm Erilaisia hillittyjä värejä ,99 Erilaisia kirkkaita värejä ,99 Upotettava Variera-hylly, valkoinen cm , cm ,99 Variera-peitetulppa, 100 kpl. Ø5 mm Musta , ,50 Variera-laatikko, valkoinen 34x24x15 cm ,99 kahvallinen Variera-laatikko, bambua 33x24x18 cm ,99 24x17x18 cm ,99 01 Variera-säilytyslaatikko, 50x12x22 cm ,99 Variera-keittiövälineteline, 18x12x22 cm ,- Variera-laatikko, lev. 60 cm ,99 02 MaXiMera-lisäreuna laatikkoon, korkea, lasia, 2 kpl 37 cm ,- 60 cm ,- MaXiMera-lisäreuna laatikkoon, keskikorkea, lasia, 2 kpl 37 cm ,- 60 cm ,- MaXiMera-jakaja, valkoinen/läpikuultava. 40 cm, keskikork. laatikkoon ,99 60 cm, keskikork. laatikkoon ,99 80 cm, keskikork. laatikkoon ,99 40 cm, korkeaan laatikkoon ,99 60 cm, korkeaan laatikkoon ,99 80 cm, korkeaan laatikkoon ,99 Variera-lautasteline, vaalea pyökki / ruostumaton teräs cm , cm ,99 01 Variera-säilytyslaatikko 5,99/kpl 50x12 cm Variera-laatikko 3,99/kpl 24x17, kork. 11 cm. Erilaisia kirkkaita värejä Variera-laatikko 2,99/kpl 24x17 cm Variera-keittiövälineteline 5,- 18x12 cm kahvallinen Variera-laatikko 14,99/kpl 33x24 cm. Bambu kahvallinen Variera-laatikko 9,99/kpl 24x17 cm. Bambu Variera-laatikko 9,99 Lev. 60 cm Variera-kattilankansiteline Ruostumatonta terästä ,99 Variera-laatikonmatto Läpikuultava ,99 3, ,99 3,99 Variera-säiliö ,50 Ulos vedettävä Variera-säiliö, 15x55x11 cm ,99 MaXiMera-jakaja keskikorkeaan laatikkoon 7,99/kpl Lev. 60 cm. /läpikuultava

27

28 Uuden UTRUSTA-jäteastiakehikon ansiosta jäteastiat pysyvät hyvin paikoillaan ja pystyssä. Kuvassa 60 cm leveä laatikko Variera-sarja Kierrätettyä polypropeenimuovia. 1 x jäteastia 4,99 12 l x ilmastoitu jäteastia 4,99 12 l x kansi 12 litran jäteastiaan 2, x jäteastia 7,99 20 l x jäteastia 2,99 3 l JäTTEIDENLAJITTELU Hyvien jätteidenlajitteluratkaisujen ansiosta biojätteiden, säilyketölkkien, paperien ja muovien lajitteleminen käy helposti. Helposti puhdistettavia astioita on saatavana useita kokoja, ja ne on suunniteltu helpottamaan jätteidenlajittelua ja kierrätystä. Meiltä löydät myös ratkaisun roskiksen avaamiseen ilman käsiä kätevää silloin, kun sinulla on kädet täynnä perunankuoria.

29 LöYDÄ UNeLMiesi keittiö/29 JäTTEIDENLAJITTELUKOKONAISUUDET Rakenna erikokoisista jäteastioista tarpeisiisi sopiva jätteidenlajittelukokonaisuus altaan alla sijaitsevaan kaappiin tai laatikkoon. 25 l 12 l 12 l 25 l 12 l 12 l 25 l 12 l 20 l 12 l 3 l 60 cm leveään kaappiin Variera-sarja Kierrätettyä polypropeenimuovia. 1 x jäteastia 9,99 25 l x jäteastia 4,99 12 l x ilmastoitu jäteastia 4,99 12 l x kansi 12 litran jäteastiaan 2, cm leveään laatikkoon Variera-sarja Kierrätettyä polypropeenimuovia. 1 x jäteastia 9,99 25 l x jäteastia 4,99 12 l x ilmastoitu jäteastia 4,99 12 l x kansi 12 litran jäteastiaan 2, cm leveään laatikkoon Variera-sarja Kierrätettyä polypropeenimuovia. 1 x jäteastia 9,99 25 l x jäteastia 4,99 12 l x ilmastoitu jäteastia 4,99 12 l x kansi 12 litran jäteastiaan 2, x jäteastia 7,99 20 l x kansi 20 litran jäteastiaan 3, x jäteastia 2,99 3 l UTRUSTA- ja VARIERA-jätteidenlajittelutuotteet Ulos vedettävä UtrUsta-jäteastiateline, 26x44x31,5 cm ,- Variera-jäteastia, 3 l Musta ,99 UtrUsta-jäteastiakehikko, lev. 60 cm ,- UtrUsta-jäteastiakehikko, lev. 80 cm ,- ilmastoitu Variera-jäteastia, 12 l Musta ,99 Variera-roskakori, 10 l ,99 Variera-kansi, 12 litran astiaan Musta ,- Variera-kansi, 20 litran astiaan Musta ,- Variera-kansi, 25 litran astiaan Musta ,50 Variera-jäteastia, 12 l Musta ,99 Variera-jäteastia, 20 l Musta ,99 Variera-jäteastia, 25 l Musta ,99 UtrUsta-ponnahdussalpa, sähkökäyttöinen ,-

30 30/ LöYDÄ UNeLMiesi keittiö SUUNNITELTU SINUN KOTIISI Löydä tarpeisiisi sopivat kaapit. Tällä aukeamalla näet yhteenvedon keittiömallistomme kaapeista. Seuraavilla sivuilla voit tutustua kaappimallistoomme yksityiskohtaisemmin ja valita rungoista tyyliisi ja tarpeisiisi sopivimmat. Yläkaappi Koot (cm): Jääkaapin/pakastimen yläkaappi cm 100 cm korkea seinäkaappi Koot (cm): cm korkea seinäkaappi Koot (cm): cm 80 cm 140 cm 220 cm 200 cm 140 cm korkea korkea kaappi Koot (cm): Jääkaapille/uunille cm korkea korkea kaappi Koot (cm): Jääkaapille/uunille cm korkea korkea kaappi Koot (cm): Jääkaapille/uunille pöytäkaappi Koot (cm): Uunille/tiskialtaalle Keittotasolle/tiskialtaalle pöytäkaappi Koot (cm): Uunille/tiskialtaalle Keittotasolle/tiskialtaalle

31 LöYDÄ UNeLMiesi keittiö/31 pöytäkaappi. Korkeus 80 cm. Syvyys 62 tai 39 cm oven kanssa. Työskentelykorkeus 92 cm 8 cm korkean sokkelin/ jalkojen ja 4 cm paksun työtason kanssa. Hintaan kuuluu runko, ovi, saranat, laatikot ja hyllyt kuten kuvissa. Kaikissa MAXIMERA-laatikoissa on vaimentimet. Jalat, sokkeli ja vetimet myydään erikseen. seinäkaappi. Syvyys 39 cm oven kanssa. Hintaan kuuluu runko, ovi, saranat, laatikot ja hyllyt kuten kuvissa. Kaikissa MAXIMERA-laatikoissa on vaimentimet. Vetimet myydään erikseen. korkea kaappi. Syvyys 62 tai 39 cm oven kanssa. Hintaan kuuluu runko, ovi, saranat, laatikot ja hyllyt kuten kuvissa. Kaikissa MAXIMERA-laatikoissa on vaimentimet. Jalat, sokkeli ja vetimet myydään erikseen. Jääkaapille/pakastimelle tarkoitetuissa korkeissa kaapeissa on ilmanvaihtoaukot. Yläkaappi. Syvyys 62 cm oven kanssa. Hintaan kuuluu runko, ovi, saranat ja hyllyt kuten kuvissa. Vetimet myydään erikseen. Jääkaapin/ pakastimen yläkaapeissa on ilmanvaihtoaukot. 60 cm korkea seinäkaappi Koot (cm): cm korkea seinäkaappi Koot (cm): seinäkulmakaappi Koot (cm): 67,5 67, ,5 67, ,5 67,5 100 Kaikki mitat: Leveys x syvyys x korkeus (cm) 60 cm 40 cm Riittävän työskentelytilan varmistamiseksi suosittelemme, että työtason ja seinäkaapin välinen etäisyys on vähintään 50 cm. 60 cm 80 cm 8 cm pöytäkaappi Koot (cm): pöytäkaappi Koko (cm): kulmapöytäkaappi Koko (cm): 127,5 67,5 80 kulmapöytäkaappi Koko (cm): 87,5 87,5 80

32 32/ LöYDÄ UNeLMiesi keittiö pöytäkaapit pöytäkaappeihin täytyy yhdistää joko näkyvät jalat tai sokkeli, jonka takana on jalat. BODBYN Harmaa, luonnonvalkoinen BrOkhULt Vaaleanharmaa pähkinäpuukuvio edserum Ruskea puukuvio FLÄDie Punainen GreVsta Ruostumaton teräs GrYtNÄs haganäs Koivuviilu hyttan Tammiviilu häggeby kroktorp LaXarBY Mustanruskea, valkoinen NODsta /alumiini Beige, musta, punainen, harmaa råsdal saarni tingsryd Puukuvioitu musta VeDDiNGe Harmaa, valkoinen kaapit pöytäkaappi, jossa 2 hyllyä Me , kork. 80 cm Musta puukuvio Me , kork. 80 cm Musta puukuvio Me , kork. 80 cm Musta puukuvio pöytäkaappi, jossa 2 hyllyä Me , kork. 80 cm Musta puukuvio pöytäkaappi, jossa 3 ritiläkoria Me , kork. 80 cm Musta puukuvio Me , kork. 80 cm Musta puukuvio pöytäkaappi, jossa 2 hyllyä ja 2 laatikkoa Me , kork. 80 cm /FöRVARA /MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera Me , kork. 80 cm /FöRVARA /MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera pöytäkaappi, jossa 2 hyllyä ja 2 laatikkoa Me , kork. 80 cm /FöRVARA /MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera pöytäkaappi, jossa 2 ritiläkoria ja 1 laatikko Me , kork. 80 cm /FöRVARA /MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera Me , kork. 80 cm /FöRVARA /MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera tässä esitellyt kokonaisuudet ovat vain murto-osa MetOD-malliston tarjoamista mahdollisuuksista.

33 LöYDÄ UNeLMiesi keittiö/33 BODBYN Harmaa, luonnonvalkoinen BrOkhULt Vaaleanharmaa pähkinäpuukuvio edserum Ruskea puukuvio FLÄDie Punainen GreVsta Ruostumaton teräs GrYtNÄs haganäs Koivuviilu hyttan Tammiviilu häggeby kroktorp LaXarBY Mustanruskea, valkoinen NODsta /alumiini Beige, musta, punainen, harmaa råsdal saarni tingsryd Puukuvioitu musta VeDDiNGe Harmaa, valkoinen pöytäkaappi, jossa 4 laatikkoa Me , kork. 80 cm /FöRVARA /MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera Me , kork. 80 cm /FöRVARA /MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera pöytäkaappi, jossa 4 laatikkoa Me , kork. 80 cm /FöRVARA /MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera Me , kork. 80 cm /FöRVARA /MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera pöytäkaappi, jossa 3 laatikkoa Me , kork. 80 cm /FöRVARA /MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera Me , kork. 80 cm /FöRVARA /MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera Me , kork. 80 cm /FöRVARA /MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera pöytäkaappi, jossa 4 laatikkoa Me , kork. 80 cm /FöRVARA /MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera Me , kork. 80 cm /FöRVARA , /MAXIMERA , Musta puukuvio/förvara , Musta puukuvio/maximera , Me , kork. 80 cm /FöRVARA /MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera

34 34/ LöYDÄ UNeLMiesi keittiö BODBYN Harmaa, luonnonvalkoinen BrOkhULt Vaaleanharmaa pähkinäpuukuvio edserum Ruskea puukuvio FLÄDie Punainen GreVsta Ruostumaton teräs GrYtNÄs haganäs Koivuviilu hyttan Tammiviilu häggeby kroktorp LaXarBY Mustanruskea, valkoinen NODsta /alumiini Beige, musta, punainen, harmaa råsdal saarni tingsryd Puukuvioitu musta VeDDiNGe Harmaa, valkoinen pöytäkaappi, jossa 5 laatikkoa Me , kork. 80 cm /FöRVARA /MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera Me , kork. 80 cm /FöRVARA , /MAXIMERA , Musta puukuvio/förvara , Musta puukuvio/maximera , Me , kork. 80 cm /FöRVARA /MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera pöytäkaappi, jossa 4 laatikkoa Me , kork. 80 cm /FöRVARA /MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera Me , kork. 80 cm /FöRVARA /MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera pöytäkaappi, jossa 6 laatikkoa Me , kork. 80 cm /FöRVARA /MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera Me , kork. 80 cm /FöRVARA /MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera Me , kork. 80 cm /FöRVARA /MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera pöytäkaappi, jossa 8 laatikkoa Me , kork. 80 cm /FöRVARA /MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera Me , kork. 80 cm /FöRVARA /MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera Me , kork. 80 cm /FöRVARA /MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera

35 LöYDÄ UNeLMiesi keittiö/35 BODBYN Harmaa, luonnonvalkoinen BrOkhULt Vaaleanharmaa pähkinäpuukuvio edserum Ruskea puukuvio FLÄDie Punainen GreVsta Ruostumaton teräs GrYtNÄs haganäs Koivuviilu hyttan Tammiviilu häggeby kroktorp LaXarBY Mustanruskea, valkoinen NODsta /alumiini Beige, musta, punainen, harmaa råsdal saarni tingsryd Puukuvioitu musta VeDDiNGe Harmaa, valkoinen pöytäkaappi, jossa 3 laatikkoa Me cm /MAXIMERA Musta puukuvio/maximera Me cm /MAXIMERA Musta puukuvio/maximera Me cm /MAXIMERA Musta puukuvio/maximera pöytäkaappi, jossa 4 laatikkoa Me cm /MAXIMERA Musta puukuvio/maximera Me cm /MAXIMERA Musta puukuvio/maximera Me cm /FöRVARA /MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera pöytäkaappi, jossa 5 laatikkoa Me , kork. 80 cm /FöRVARA /MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera Me , kork. 80 cm /FöRVARA /MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera Me , kork. 80 cm /FöRVARA /MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera pöytäkaappi, jossa 4 laatikkoa Me , kork. 80 cm /FöRVARA /MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera Me , kork. 80 cm /FöRVARA /MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera Me , kork. 80 cm /FöRVARA /MAXIMERA Musta puukuvio/förvara Musta puukuvio/maximera tässä esitellyt kokonaisuudet ovat vain murto-osa MetOD-malliston tarjoamista mahdollisuuksista.

UUDET IKEA-KEITTIÖT Ostoapu 2013

UUDET IKEA-KEITTIÖT Ostoapu 2013 UUDET IKEA-KEITTIÖT Ostoapu 2013 Valikoima vaihtelee tavarataloittain. Lisätietoja saat tavaratalon Uusi keittiö, joka on suunniteltu sinun elämääsi sopivaksi Tämä ostoapu toimii oppaanasi uuteen IKEAkeittiöjärjestelmään.

Lisätiedot

Keittiökaapit KAIKKEA EI TARVITSE TEHDÄ ITSE. HYÖDYNNÄ KÄTEVIÄ PALVELUITAMME. Ostoapu MITTAUSPALVELU KEITTIÖSUUNNITTELUPALVELU KULJETUSPALVELU

Keittiökaapit KAIKKEA EI TARVITSE TEHDÄ ITSE. HYÖDYNNÄ KÄTEVIÄ PALVELUITAMME. Ostoapu MITTAUSPALVELU KEITTIÖSUUNNITTELUPALVELU KULJETUSPALVELU KAIKKEA EI TARVITSE TEHDÄ ITSE. HYÖDYNNÄ KÄTEVIÄ PALVELUITAMME. Etkö voi tai halua huolehtia kaikista työvaiheista itse? Se ei ole ongelma. Tarjoamme kohtuuhintaista apua kaikkiin keittiöremontin vaiheisiin

Lisätiedot

KEITTIÖVALAISIMET OSTOAPU

KEITTIÖVALAISIMET OSTOAPU OSTOAPU SUOMI KEITTIÖVALAISIMET Ruoanlaitto ja muut keittiöpuuhat sujuvat huomattavasti turvallisemmin ja mukavammin, kun työtasoilla on hyvä ja tasainen valaistus. Seinäkaappien valaisemista ja tavaroiden

Lisätiedot

UUDET IKEA-KEITTIÖT Ostoapu 2013

UUDET IKEA-KEITTIÖT Ostoapu 2013 UUDT IKA-KITTIÖT Ostoapu 2013 Valikoima vaihtelee tavarataloittain. Lisätietoja saat tavaratalon Uusi keittiö, joka on suunniteltu sinun elämääsi sopivaksi Tämä ostoapu toimii oppaanasi uuteen IKAkeittiöjärjestelmään.

Lisätiedot

OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT. Saranaovelliset vaatekaapit & sisusteet

OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT. Saranaovelliset vaatekaapit & sisusteet OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT Saranaovelliset vaatekaapit & sisusteet SUOMI Lisätietoja takuuvihkosessa TURVALLISUUS Kaapit on kiinnitettävä seinään. Erilaisiin seinämateriaaleihin tarvitaan erilaiset kiinnikkeet.

Lisätiedot

OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT. Liukuovelliset vaatekaapit & sisusteet

OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT. Liukuovelliset vaatekaapit & sisusteet OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT Liukuovelliset vaatekaapit & sisusteet SUOMI Lisätietoja takuuvihkosessa TURVALLISUUS Kaapit on kiinnitettävä seinään. Erilaisiin seinämateriaaleihin tarvitaan erilaiset kiinnikkeet.

Lisätiedot

BESTÅ OSTOAPU BESTÅ OSTOAPU SÄILYTYSKALUSTEET SÄILYTYSKALUSTEET. Yksilöllisiä säilytysratkaisuja

BESTÅ OSTOAPU BESTÅ OSTOAPU SÄILYTYSKALUSTEET SÄILYTYSKALUSTEET. Yksilöllisiä säilytysratkaisuja Inter IKEA Systems B.V. 2015 OSTOAPU SÄILYTYSKALUSTEET BESTÅ BESTÅ OSTOAPU SÄILYTYSKALUSTEET Yksilöllisiä säilytysratkaisuja BESTÅ-tv-taso 349,- 180 40, kork. 74 cm. Valkoinen / Marviken valkoinen. Pehmeästi

Lisätiedot

OSTOAPU KEITTIÖVALAISIMET

OSTOAPU KEITTIÖVALAISIMET OSTOAPU KEITTIÖVALAISIMET SUOMI Hyvä ja toimiva valaistus Valaistus on tärkeä osa keittiötä sekä turvallisuuden että tunnelman kannalta. Ruoanlaitto ja muut keittiöpuuhat sujuvat huomattavasti turvallisemmin,

Lisätiedot

SUOMI VIKA TURVALLISUUS

SUOMI VIKA TURVALLISUUS SUOMI TURVALLISUUS Kaikki pöytälevyt, pukkijalat ja jalusta on testattu ja hyväksytty enintään 50 kg:n kuormitukselle. Käsittele karkaistua lasia varovasti! Vaurioitunut reuna tai naarmuuntunut pinta voi

Lisätiedot

OSTOAPU BESTÅ. -säilytysjärjestelmä

OSTOAPU BESTÅ. -säilytysjärjestelmä OSTOAPU BESTÅ -säilytysjärjestelmä SUOMI HYVÄ TIETÄÄ Käsittele karkaistua lasia varovasti! Reunan vaurioituminen tai pinnan naarmuuntuminen saattaa poikkeustapauksissa rikkoa lasin. Lasi ei kuitenkaan

Lisätiedot

OSTOAPU GODMORGON. -kylpyhuonekalusteet. HOITO Puhdista kalusteet veteen tai hankaavia ainesosia sisältämättömään

OSTOAPU GODMORGON. -kylpyhuonekalusteet. HOITO Puhdista kalusteet veteen tai hankaavia ainesosia sisältämättömään OSTOAPU -kylpyhuonekalusteet HOITO Puhdista kalusteet veteen tai hankaavia ainesosia sisältämättömään pesuaineliuokseen kostutetulla liinalla. Kuivaa kuivalla liinalla. Vesiroiskeet tulee pyyhkiä mahdollisimman

Lisätiedot

FAKTUM keittiöjärjestelmä

FAKTUM keittiöjärjestelmä OSTOAPU FAKTUM keittiöjärjestelmä Lue lisää takuuoppaasta. LAATU Oletko koskaan miettinyt, kuinka monta kertaa avaat ja suljet keittiön kaappien ovet joka päivä, vuosi toisensa jälkeen? Me olemme, ja siksi

Lisätiedot

LILLÅNGEN OSTOAPU. -kylpyhuonekalusteet HOITO TURVALLISUUS

LILLÅNGEN OSTOAPU. -kylpyhuonekalusteet HOITO TURVALLISUUS OSTOAPU LILLÅNGEN -kylpyhuonekalusteet SUOMI HOITO Puhdista kalusteet veteen tai hankaavia ainesosia sisältämättömään pesuaineliuokseen kostutetulla liinalla. Kuivaa kuivalla liinalla. Vesiroiskeet tulee

Lisätiedot

OSTOAPU KEITTIÖVALAISIMET

OSTOAPU KEITTIÖVALAISIMET OSTOAPU KEITTIÖVALAISIMET SUOMI Hyvä ja toimiva valaistus Valaistus on tärkeä osa keittiötä sekä turvallisuuden että tunnelman kannalta. Ruoanlaitto ja muut keittiöpuuhat sujuvat huomattavasti turvallisemmin,

Lisätiedot

BESTÅsäilytysratkaisut BESTÅ-säilytyskokonaisuus 445,- 400,- Kalvopinnoitettua levyä. 240 40 cm. Valkoinen 498.986.14. BESTÅsäilytyskokonaisuus 400,-

BESTÅsäilytysratkaisut BESTÅ-säilytyskokonaisuus 445,- 400,- Kalvopinnoitettua levyä. 240 40 cm. Valkoinen 498.986.14. BESTÅsäilytyskokonaisuus 400,- 2012 BESTÅsäilytysratkaisut BESTÅ-säilytyskokonaisuus 445,- 400,- Kalvopinnoitettua levyä. 240 40 cm. Valkoinen 498.986.14 BESTÅsäilytyskokonaisuus 445,- 400,- Räätälöi mieleiseksesi tai suunnittele oma

Lisätiedot

OSTOAPU IKEA-ÄLYVALAISTUS TRÅDFRI, FLOALT, JORMLIEN, SURTE HYVÄ TIETÄÄ

OSTOAPU IKEA-ÄLYVALAISTUS TRÅDFRI, FLOALT, JORMLIEN, SURTE HYVÄ TIETÄÄ OSTOAPU IKEA-ÄLYVALAISTUS, FLOALT, JORMLIEN, SURTE HYVÄ TIETÄÄ Tämä symboli löytyy jokaisen IKEA-älyvalaistukseen kuuluvan tuotteen pakkauksesta. IKEA-älyvalaistus luo parempaa arkea IKEA-älyvalaistuksen

Lisätiedot

IVAR. Tarvitsetko apua? Lisätietoja näistä ja muista palveluista saat henkilökunnalta.

IVAR. Tarvitsetko apua? Lisätietoja näistä ja muista palveluista saat henkilökunnalta. IVAR SUOMI HOITO-OHJE Käsittele öljyllä, vahalla, värillä, lakalla tai petsillä kestävän ja helppohoitoisen pinnan aikaansaamiseksi. YMPÄRISTÖTIEDOT Uusiutuvaa materiaalia (puukuitua). Uusiutuvaa materiaalia

Lisätiedot

Autotalliin, kellariin, ullakolle ja ruokakomeroon HEJNEsäilytysjärjestelmä

Autotalliin, kellariin, ullakolle ja ruokakomeroon HEJNEsäilytysjärjestelmä OSTOAPU HEJNE -säilytysjärjestelmä SUOMI HYVÄ TIETÄÄ Hyllylevyjen enimmäiskuormitus: 77 47 cm: 50 kg 77 28 cm: 35 kg Jos yhteen osioon kiinnitetään enemmän kuin kuusi hyllylevyä, hyllylevyjen kantavuus

Lisätiedot

LILLÅNGEN OSTOAPU. -kylpyhuonekalusteet HOITO TURVALLISUUS

LILLÅNGEN OSTOAPU. -kylpyhuonekalusteet HOITO TURVALLISUUS OSTOAPU LILLÅNGEN -kylpyhuonekalusteet SUOMI HOITO Puhdista kalusteet veteen tai hankaavia ainesosia sisältämättömään pesuaineliuokseen kostutetulla liinalla. Kuivaa kuivalla liinalla. Vesiroiskeet tulee

Lisätiedot

IKEA Home Planner -tuloste

IKEA Home Planner -tuloste Page of 2 29..203 Suunnitelma - Saareke, näkymä 2 Page 2 of 2 29..203 Suunnitelma - Saareke, näkymä Page 3 of 2 29..203 Suunnitelma - Koillisseinä Page 4 of 2 29..203 Suunnitelma - Luoteisseinä Page 5

Lisätiedot

KAUNIS KYLPYHUONE. Moderni Swing. Kaytannollinen Silvia. Perinteinen Europa ...

KAUNIS KYLPYHUONE. Moderni Swing. Kaytannollinen Silvia. Perinteinen Europa ... KAUNIS KYLPYHUONE...... Kaytannollinen Silvia Moderni Swing Perinteinen Europa Europa Vaativankin kylpyhuonekalustajan tarpeet täyttävä kokonaisuus. Kalusteet on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista.

Lisätiedot

Ruokapöydät OSTOAPU SUOMI. TARVITSETKO APUA? Lisätietoja näistä ja muista palveluista saat henkilökunnalta.

Ruokapöydät OSTOAPU SUOMI. TARVITSETKO APUA? Lisätietoja näistä ja muista palveluista saat henkilökunnalta. SUOMI OSTOAPU Ruokapöydät 2015 TARVITSETKO APUA? Lisätietoja näistä ja muista palveluista saat henkilökunnalta. KULJETUSPALVELU Kerää valitsemasi tuotteet itse ja maksa ne kassalla. Vie tuotteet kassojen

Lisätiedot

trend tuotetiedot ja hinnat TASOALLAS Allaskaapin hintaan sisältyy valkoinen tasoallas. Pisarareunus

trend tuotetiedot ja hinnat TASOALLAS Allaskaapin hintaan sisältyy valkoinen tasoallas. Pisarareunus trend VAKIOväriT tuotetiedot ja hinnat TOIMITUSSISÄLTÖ Valkoinen 01* ovat kosteudenkestävää maalattua MDF-kuitulevyä. Rungot ovat kosteudenkestävää melamiinipäällystettyä TASOALLAS Allaskaapin hintaan

Lisätiedot

OSTOAPU Lastenhuoneen valaisimet

OSTOAPU Lastenhuoneen valaisimet OSTOAPU Lastenhuoneen valaisimet SUOMI TURVALLISUUS Kaikki lastenhuoneen valaisimemme on todettu lapsille sopiviksi ja asiaankuuluvien standardien mukaisiksi. Valaisimemme testataan tarkoin, jotta voimme

Lisätiedot

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin.

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin. Ideakuvastosta saat vinkkeä miten voit rakentaa kodin säilytystilat toimiviksi ja ilmeeltään yhtenäisiksi. Mitä pienempi asunto, sitä tärkeämpää on osata ottaa kaikki tila käyttöön. Mallisto on erittäin

Lisätiedot

LOISTE. Suunnittelijan sanoin;

LOISTE. Suunnittelijan sanoin; LKALUSTE LOISTE Suunnittelijan sanoin; Uutta Loiste-kalustemallistoa suunniteltaessa lähtökohtanani oli luoda mallisto, joka taipuu niin pieneen kuin suurempaankin kylpyhuoneeseen. Mallisto koostuu erikokoisista

Lisätiedot

OSTOAPU ELVARLI. -säilytysjärjestelmä SUUNNITTELIJA. TURVALLISUUS Säädettävät pylväät tulee kiinnittää kattoon. Päätytikkaat tulee kiinnittää seinään.

OSTOAPU ELVARLI. -säilytysjärjestelmä SUUNNITTELIJA. TURVALLISUUS Säädettävät pylväät tulee kiinnittää kattoon. Päätytikkaat tulee kiinnittää seinään. OSTOAPU ELVARLI -säilytysjärjestelmä SUUNNITTELIJA Ehlén Johansson TURVALLISUUS Säädettävät pylväät tulee kiinnittää kattoon. Päätytikkaat tulee kiinnittää seinään. Seinä- ja kattokiinnitystarvikkeet (esim.

Lisätiedot

STUVA-sarjaan kuuluu myös parvisänky, jonka alla on työpöytä ja säilytystilaa. Lisätietoa löydät sivulta 9.

STUVA-sarjaan kuuluu myös parvisänky, jonka alla on työpöytä ja säilytystilaa. Lisätietoa löydät sivulta 9. OSTOAPU STUVA Säilytysjärjestelmä SUOMI SUUNNITTELIJA Ebba Strandmark HOITO Pyyhi rungot kostealla liinalla. Kuivaa sen jälkeen kuivalla liinalla. TURVALLISUUS Lapset saattavat toisinaan tehdä asioita,

Lisätiedot

OSTOAPU EKET. -säilytysjärjestelmä. HOITO-OHJEET Pyyhi mietoon puhdistusaineeseen kostutetulla liinalla. Pyyhi kuivaksi puhtaalla liinalla.

OSTOAPU EKET. -säilytysjärjestelmä. HOITO-OHJEET Pyyhi mietoon puhdistusaineeseen kostutetulla liinalla. Pyyhi kuivaksi puhtaalla liinalla. OSTOAPU EKET -säilytysjärjestelmä SUOMI HOITO-OHJEET Pyyhi mietoon puhdistusaineeseen kostutetulla liinalla. Pyyhi kuivaksi puhtaalla liinalla. TURVALLISUUS Kaatumisriskin vuoksi kaluste täytyy aina kiinnittää

Lisätiedot

OSTOAPU LILLÅNGEN. -kylpyhuonekalusteet

OSTOAPU LILLÅNGEN. -kylpyhuonekalusteet OSTOAPU LILLÅNGEN -kylpyhuonekalusteet TURVALLISUUS Kalusteet on kiinnitettävä seinään. Kokoamisen ja asentamisen saa tehdä ainoastaan osaava henkilö. Varmista, että kylpyhuoneen seinät kantavat kalusteiden

Lisätiedot

KEITTIÖ- MEKANISMIT. Ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa.

KEITTIÖ- MEKANISMIT. Ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa. KEITTIÖ- MEKANISMIT Ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa. AVENTOS NOSTOMEKANISMIT Erityisesti yläkaapistojen avaamista helpottamaan suunniteltu AVENTOS-nostomekanismijärjestelmä yhdistää turvallisuuden

Lisätiedot

Tuotekortit SÄILYTTIMET

Tuotekortit SÄILYTTIMET Tuotekortit SÄILYTTIMET KOMBI 2709 Kaapit Leveys 800 mm, syvyys 426 mm, korkeus 403 mm. Pystylistat 1250 ja 1985 mm. Vaakalistat 1850 ja 2500 mm. Hyllyt Leveys 800 mm, syvyys 305 mm, paksuus 22 mm. Listat:

Lisätiedot

BOKNÄS SCANDIC. Boknäs Scandic. Moduuleista koottu Boknäs Scandic -kaluste muuntuu ja kasvaa tarpeiden mukaan ylöspäin ja sivuille.

BOKNÄS SCANDIC. Boknäs Scandic. Moduuleista koottu Boknäs Scandic -kaluste muuntuu ja kasvaa tarpeiden mukaan ylöspäin ja sivuille. Boknäs Scandic Moduuleista koottu Boknäs Scandic -kaluste muuntuu ja kasvaa tarpeiden mukaan ylöspäin ja sivuille. VIIMEISTELE YLÄSOKKELILLA Yläsokkelin värin voi valita 7 eri vaihtoehdosta. Jos laitat

Lisätiedot

Wc-kalusteet. allaskaapit peilikaapit peilit ja valopeilit wc-komerot altaat hanat suihkuseinät. Ovi Royal tammi vaakaviilu (toimitusmyynti)

Wc-kalusteet. allaskaapit peilikaapit peilit ja valopeilit wc-komerot altaat hanat suihkuseinät. Ovi Royal tammi vaakaviilu (toimitusmyynti) 2014-2015 Wc-kalusteet allaskaapit peilikaapit peilit ja valopeilit wc-komerot altaat hanat suihkuseinät Ovi Largo kiiltävä valkoinen (toimitusmyynti) Muista myös kasaus ja kuljetus! Ovi Royal tammi vaakaviilu

Lisätiedot

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin.

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin. Ideakuvastosta saat vinkkeä miten voit rakentaa kodin säilytystilat toimiviksi ja ilmeeltään yhtenäisiksi. Mitä pienempi asunto, sitä tärkeämpää on osata ottaa kaikki tila käyttöön. Mallisto on erittäin

Lisätiedot

TYYLIKÄS, AJATON & TOIMIVA UUSI IDO ELEGANT KYLPYHUONEMALLISTO

TYYLIKÄS, AJATON & TOIMIVA UUSI IDO ELEGANT KYLPYHUONEMALLISTO TYYLIKÄS, AJATON & TOIMIVA UUSI IDO ELEGANT KYLPYHUONEMALLISTO 2017 TOIMIVA DESIGN ON AJATONTA Jokaisella on se jokin huonekalu, josta emme hevillä luopuisi. Toiset esineet vain kestävät aikaa paremmin

Lisätiedot

Harmaa alapinta. Kosteuden kestävä. listaan Reuna 85 Valkoinen korkea kiilto ABS lista

Harmaa alapinta. Kosteuden kestävä. listaan Reuna 85 Valkoinen korkea kiilto ABS lista KALUSTETIEDOT Etusarjat Maalattu 85 Valkoinen korkea kiilto Muotoon valettu polyuretaani. Kiiltävä monikerros Runko maalaus Peilikaapit Rungon ulkopuoli Maalattu 85 Valkoinen korkea kiilto Korkeapainepuristettu

Lisätiedot

-verhokiskojärjestelmä

-verhokiskojärjestelmä OSTOAPU KVARTAL -verhokiskojärjestelmä osat KVARTAL-seinäkiinnike, 14,5 cm KVARTAL-seinäkiinnike, 7 cm KVARTAL-kattokiinnike 1-urainen KVARTAL-verhokisko, 3-urainen KVARTAL-verhokisko, KVARTAL-kulmaosa

Lisätiedot

OSTOAPU SILVERÅN. -kylpyhuonekalusteet

OSTOAPU SILVERÅN. -kylpyhuonekalusteet OSTOAPU SILVERÅN -kylpyhuonekalusteet TURVALLISUUS Osa SILVERÅN-kalusteista on kiinnitettävä seinään pakkauksessa olevalla kaatumisesteellä. Erilaisiin seinämateriaaleihin tarvitaan erilaiset seinäkiinnitystarvikkeet

Lisätiedot

Muutamia ideoita BoKlok-kodin lisäsäilytysratkaisuiksi

Muutamia ideoita BoKlok-kodin lisäsäilytysratkaisuiksi Muutamia ideoita BoKlok-kodin lisäsäilytysratkaisuiksi Helppo resepti unelmakeittiöön BoKlok-kodin keittiöön saat lisää säilytystilaa pienilläkin muutoksilla. Jos kaipaat enemmän säilytystilaa, tutustu

Lisätiedot

IKEA PS 2014 Malliston tuotteet

IKEA PS 2014 Malliston tuotteet IKEA PS Malliston tuotteet IKEA PS PE412749 IKEA PS -seinäkello 9,99 Muovia ja alumiinia. Suunnittelija: S. Scholten/C. Baijings. Ø20cm. Raidallinen/roosa 102.648.11 PE412768 IKEA PS -seinäkello 9,99 Muovia

Lisätiedot

OSTOAPU BESTÅ. -säilytysjärjestelmä

OSTOAPU BESTÅ. -säilytysjärjestelmä OSTOAPU BESTÅ -säilytysjärjestelmä SUOMI HYVÄ TIETÄÄ Käsittele karkaistua lasia varovasti! Reunan vaurioituminen tai pinnan naarmuuntuminen saattaa poikkeustapauksissa rikkoa lasin. Lasi ei kuitenkaan

Lisätiedot

OSTOAPU NORDLI. -makuuhuonekalusteet. SUUNNITTELIJA Ola Wihlborg PUHDISTUS JA HOITO. TURVALLISUUS Osa sarjan kalusteista on kiinnitettävä

OSTOAPU NORDLI. -makuuhuonekalusteet. SUUNNITTELIJA Ola Wihlborg PUHDISTUS JA HOITO. TURVALLISUUS Osa sarjan kalusteista on kiinnitettävä OSTOAPU NORDLI -makuuhuonekalusteet SUOMI SUUNNITTELIJA Ola Wihlborg PUHDISTUS JA HOITO Puhdistetaan mietoon puhdistusaineeseen kostutetulla liinalla. Kuivataan puhtaalla liinalla. TURVALLISUUS Osa sarjan

Lisätiedot

Kylpyhuone 349,- Jokainen aamu on hyvä aamu. uutuus 2:n laatikon GODMORGON-allaskalustekokonaisuus

Kylpyhuone 349,- Jokainen aamu on hyvä aamu. uutuus 2:n laatikon GODMORGON-allaskalustekokonaisuus 0 Kylpyhuone Jokainen aamu on hyvä aamu. :n laatikon GODMORGON-allaskalustekokonaisuus 49,- Hyvä aamu on kuin runoutta Rauhallinen sunnuntaiaamu. Lempeä valonkajastus, lämmin vesi ja mieto saippuantuoksu.

Lisätiedot

4 ASKELTA UUTEEN KEITTIÖÖN Suunnitteluopas 2013

4 ASKELTA UUTEEN KEITTIÖÖN Suunnitteluopas 2013 4 ASKELTA UUTEEN KEITTIÖÖN Suunnitteluopas 2013 4 askelta uuteen keittiöösi 1MITTAA 2SUUNNITTELE 3TILAA 4ASENNA Tarkemmat tuotetiedot löydät kunkin tuotteen hintalapusta ja nettisivuiltamme. Valikoima

Lisätiedot

Peilikaapit ja peilit

Peilikaapit ja peilit Peilikaapit ja peilit VAKIOväriT Materiaalit ja toimitussisältö TOIMITUSSISÄTÖ Valkoinen * Peilikaappien ledilipat, alapohjat ja sivut sekä erilliset ledilipat ja ledilipat peilillä (lippaosa) ovat kosteudenkestävää

Lisätiedot

LUCY HARMONY SANEERAUS LILJA SUIHKUSEINÄT NATURE

LUCY HARMONY SANEERAUS LILJA SUIHKUSEINÄT NATURE 1 HARMONY LUCY LILJA SANEERAUS NATURE SUIHKUSEINÄT 2 sisältö: 4 13 14 19 20 23 24 29 30 31 32 33 HARMONY LUCY LILJA SANEERAUS NATURE SUIHKUSEINÄT Finnmirror-kylpyhuonekalusteiden inspiraationa on Suomen

Lisätiedot

OSTOAPU SKENINGE. -kiskojärjestelmä. HYVÄ TIETÄÄ Enimmäiskuormitus yhdessä kiskojärjestelmässä 3680 W.

OSTOAPU SKENINGE. -kiskojärjestelmä. HYVÄ TIETÄÄ Enimmäiskuormitus yhdessä kiskojärjestelmässä 3680 W. OSTOAPU SKENINGE -kiskojärjestelmä SUOMI HYVÄ TIETÄÄ Enimmäiskuormitus yhdessä kiskojärjestelmässä 3680 W. TURVALLISUUS Kiskojärjestelmän saa asentaa vain ammattitaitoinen sähköasentaja. Voidaan asentaa

Lisätiedot

WC-KALUSTEET. Muista myös kasaus ja kuljetus! Esitteessä vain osa valikoimasta.

WC-KALUSTEET. Muista myös kasaus ja kuljetus! Esitteessä vain osa valikoimasta. 2016 WC-KALUSTEET Allaskaapit Peilikaapit Peilit ja valopeilit Wc-komerot Altaat Hanat Suihkuseinät Muista myös kasaus ja kuljetus! Royal tammi vaakaviilu (toimitusmyynti) Meiltä saat wc-kalusteille myös

Lisätiedot

OSTOAPU GODMORGON. -kylpyhuonekalusteet

OSTOAPU GODMORGON. -kylpyhuonekalusteet OSTOAPU GODMORGON -kylpyhuonekalusteet TURVALLISUUS Kalusteet on kiinnitettävä seinään pakkauksessa olevalla seinäkiinnikkeellä. Erilaisiin seinämateriaaleihin tarvitaan erilaiset seinäkiinnitystarvikkeet

Lisätiedot

by Finnmirror Kuvasto 2014

by Finnmirror Kuvasto 2014 by Finnmirror Kuvasto 2014 Kaikella on Monitaitoinen tyrvääläinen Kaarlo Mäkinen aloitti liiketoiminnan vuonna 1923. Pääasiallisina tuotteina alkuvaiheessa olivat valokuvakehykset. Jo 1920-luvun lopulla

Lisätiedot

L i u k u o v i k a a p i s t o t

L i u k u o v i k a a p i s t o t Liukuovikaapistot Smart on Tank Indoorin ratkaisu kodin säilytysongelmiin. Suunnittelimme räätälöitävien säilytysjärjestelmien malliston joka sopii kaikkiin tiloihin. Kapeammat kaksioviset tai leveämmäksi

Lisätiedot

OTSOSON KALUSTEET 2009 12/09

OTSOSON KALUSTEET 2009 12/09 12/09 OTSOSON KALUSTEET 2009 CLEVER Clever mallisto on muodoiltaan tyylikkään yksinkertainen. Allaskaapeissa on laadukkaat hidastimin varustetut laatikkomekanismit ja laatikon taakse on jätetty tilaa vesilukolle,

Lisätiedot

OSTOAPU IVAR. -säilytysjärjestelmä

OSTOAPU IVAR. -säilytysjärjestelmä OSTOAPU IVAR -säilytysjärjestelmä SUOMI HOITO Saat kestävän ja helppohoitoisen pinnan, kun käsittelet kalusteet öljyllä, vahalla, petsillä tai kuultomaalilla. YMPÄRISTÖ Uusiutuvaa materiaalia (puukuitua).

Lisätiedot

KULJETUSPALVELU Kerää valitsemasi tuotteet itse ja maksa ne kassalla. Vie tuotteet kassojen jälkeen sijaitsevaan asiakaspalvelupisteeseen.

KULJETUSPALVELU Kerää valitsemasi tuotteet itse ja maksa ne kassalla. Vie tuotteet kassojen jälkeen sijaitsevaan asiakaspalvelupisteeseen. OSTOAPU ÄPPLARÖ -ulkokalusteet SUOMI Sopii tyyliisi ja tilaasi Haaveiletko aurinkotuolissa makoilusta parvekkeella? Tarvitsetko pöydän seuraaviin puutarhajuhliin? Kaipaatko säilytystilaa puutarhatyökaluille

Lisätiedot

OSTOAPU Pöytälevyt ja jalat

OSTOAPU Pöytälevyt ja jalat OSTOAPU Pöytälevyt ja jalat SUOMI TURVALLISUUS: Pöytälevyjen, pukkijalkojen ja jalustojen enimmäiskuormitus on 50 kg. Käsittele karkaistua lasia varovasti! Vaurioitunut reuna tai naarmuuntunut pinta voi

Lisätiedot

TYÖTASOT OSTOAPU. ERITYISET ASENNUS- VAATIMUKSET: Asenna astianpesukoneen yläpuolelle, työtason alapintaan erikseen myytävä FIXA-kosteussuoja.

TYÖTASOT OSTOAPU. ERITYISET ASENNUS- VAATIMUKSET: Asenna astianpesukoneen yläpuolelle, työtason alapintaan erikseen myytävä FIXA-kosteussuoja. SUOMI OSTOAPU TYÖTASOT HOITO: Työtason päivittäiseen puhdistukseen tarvitset vain veteen kostutetun liinan. Tarvittaessa voit käyttää astianpesuainetta. Kuivaa taso lopuksi kuivalla ja puhtaalla liinalla.

Lisätiedot

Elämäsi helpoin komerohankinta Smart. Ota mitat mukaasi ja tee asiantuntevan myyjän kanssa elämäsi helpoin komerohankinta Smart.

Elämäsi helpoin komerohankinta Smart. Ota mitat mukaasi ja tee asiantuntevan myyjän kanssa elämäsi helpoin komerohankinta Smart. K A I K E N V O I T E H D Ä F I K S U M M I N L i u k u o v i k a a p i s t o t 1 Elämäsi helpoin komerohankinta Smart Ota mitat mukaasi ja tee asiantuntevan myyjän kanssa elämäsi helpoin komerohankinta

Lisätiedot

ALGOT -säilytysjärjestelmä kodin kaikkiin tiloihin

ALGOT -säilytysjärjestelmä kodin kaikkiin tiloihin OSTOAPU ALGOT -säilytysjärjestelmä kodin kaikkiin tiloihin SUOMI SUUNNITTELIJA Francis Cayouette LAATU ALGOT sopii kodin kaikkiin tiloihin. ALGOT-hyllylevyt ovat kulutusta kestäviä, tahraantumattomia ja

Lisätiedot

Elämäsi helpoin komerohankinta Smart. Ota mitat mukaasi ja tee asiantuntevan myyjän kanssa elämäsi helpoin komerohankinta Smart.

Elämäsi helpoin komerohankinta Smart. Ota mitat mukaasi ja tee asiantuntevan myyjän kanssa elämäsi helpoin komerohankinta Smart. K A I K E N V O I T E H D Ä F I K S U M M I N L i u k u o v i k a a p i s t o t 1 Elämäsi helpoin komerohankinta Smart Ota mitat mukaasi ja tee asiantuntevan myyjän kanssa elämäsi helpoin komerohankinta

Lisätiedot

Liukuovivalikoiman profiilit ja ovimallit Magia

Liukuovivalikoiman profiilit ja ovimallit Magia Liukuovivalikoiman profiilit ja ovimallit Magia Magiassa on teräsprofiilit ja samanväriset teräskiskot. Oven vedin osana profiilia. Oven mukana tulee yläkiskoon asennettava oven paikoitin. Valkoinen Hopea

Lisätiedot

ARTTELIPUU. Suunnitteluopas

ARTTELIPUU. Suunnitteluopas ARTTELIPUU Suunnitteluopas Arttelipuun keittiöt Arttelipuu on pienehkö keittiöitä ja muita kodin kiintokalusteita valmistava puusepänverstas. Arttelipuun toiminnan perusajatus on valmistaa hyvistä materiaaleista

Lisätiedot

1.329,- 1.084,- 1.035,- 1.282,-

1.329,- 1.084,- 1.035,- 1.282,- WEGA 1/2006 Toimitukseen sisältyy vakiona krominen palkki- ja nuppivedin. Wega toimivia kalusteita pieneen kylpyhuoneeseen Wega-kalustesarja tarjoaa korkealaatuista toimivaa muotoilua. Valittavana on kaksi

Lisätiedot

OSTOAPU BETYDLIG/RÄCKA/HUGAD

OSTOAPU BETYDLIG/RÄCKA/HUGAD OSTOAPU BETYDLIG/RÄCKA/HUGAD -verhotankojärjestelmä SARJAN OSAT Seinä-/kattokiinnike Verhotangonpidin Verhotanko Päätynupit Kulmaosa Yksinkertaista ja helposti muunneltavaa Verhoratkaisujen suhteen jokaisella

Lisätiedot

Lamppu päivät. Tule & Tutustu. Tervetuloa Asta Koti messuilla osastollemme A907! Syysvalaisimet saapuneet

Lamppu päivät. Tule & Tutustu. Tervetuloa Asta Koti messuilla osastollemme A907! Syysvalaisimet saapuneet Riippuvalaisin Leveys cm, kork., m,- Samsö-valaisinsarja Teräsrunko, opalilasi 0W E. Kruunu halkaisija, cm,-. Ikkunavalaisin Halkaisija, cm,, m liitosjohto välikytkimellä,-. Pöytävalaisin Korkeus, cm,-

Lisätiedot

Cuisio-lusikkalokerikot (Nimikeryhmä 02110)

Cuisio-lusikkalokerikot (Nimikeryhmä 02110) UUTUUKSIA 2012 Cuisio-lusikkalokerikot (Nimikeryhmä 02110) Lokerikon materiaali on läpikuultavaa muovia. Lokerikot kootaan kolmesta erilevyisestä elementistä, jotka on yhdistetty toisiinsa alumiiprofiililla.

Lisätiedot

Valmistettu Suomessa. www.rintaluoma.fi. Tasot ja sohvapöydät 4. s

Valmistettu Suomessa. www.rintaluoma.fi. Tasot ja sohvapöydät 4. s Valmistettu Suomessa LAADUKKAAT KOTIMAISET GISA ja ANNIINA-SARJAT www.rintaluoma.fi GISA ANNIINA SÄILYTYSKALUSTEET 2. s KirjoituspöydäT 3. s Tasot ja sohvapöydät 4. s HYLLYSTÖKOMPONENTIT 5. S Lastensänky

Lisätiedot

Teollisuushyllyt ja -kaapit. Tavaralle kuin tavaralle oma paikka. Työvälineiden ikä pitenee. Sovella-säilytysjärjestelmä on monipuolisesti muunneltava

Teollisuushyllyt ja -kaapit. Tavaralle kuin tavaralle oma paikka. Työvälineiden ikä pitenee. Sovella-säilytysjärjestelmä on monipuolisesti muunneltava Tavaralle kuin tavaralle oma paikka Erilaiset hyllyt ja kaapit ovat tarpeen, jotta järjestys säilyy työpaikalla. Valikoimamme on runsas ja monipuolinen, joten esittelemme tällä aukeamalla tuoteperheet

Lisätiedot

DOORIT...ja kaikki järjestyy! by Säilytysjärjestelmä HINNASTO 2012 www.masku.com Saranaovikaappien rungot, korkeus 236 cm, syvyys 59 cm Kpl Väri Tuotekoodi Ovh. EUR, alv. 23 % Valkoinen, leveys 50 cm 21300381

Lisätiedot

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone Kylpyhuonekalusteet Kylpyhuone 1 Cello on upeita kokonaisuuksia Cello on raikas ja ajanhenkinen sisustuksen ja kotona viihtymisen merkki, joka tarjoaa upeita kokonaisuuksia ja inspiroivia ideoita suomalaiseen

Lisätiedot

Hyönteisverkko. Nauti raikkaasta ilmasta päivin öin

Hyönteisverkko. Nauti raikkaasta ilmasta päivin öin Hyönteisverkko Nauti raikkaasta ilmasta päivin öin Allergiaystävällinen verkko Onko sinulla tai jollakin perheesi jäsenellä allergioita? Luxaflex hyönteisverkko on tässä tapauksessa hyvä valinta. Olemme

Lisätiedot

Parasta käytännöllisyyttä: BLANCO ETAGON.

Parasta käytännöllisyyttä: BLANCO ETAGON. Jälleenmyyjäinfo maaliskuu 2017 www.lapetek.fi Parasta käytännöllisyyttä: BLANCO ETAGON. Allas kolmella tasolla. Tyylikkään käytännöllinen. BLANCO ETAGON uusi allassarja ruostumattomasta teräksestä ja

Lisätiedot

Ovet: Merlin s. 43 Profiili: Hopea s. 43 Kuosi: Tumman harmaa kalvolasi s. 44

Ovet: Merlin s. 43 Profiili: Hopea s. 43 Kuosi: Tumman harmaa kalvolasi s. 44 Ovet: Merlin s. 43 Profiili: Hopea s. 43 Kuosi: Tumman harmaa kalvolasi s. 44 36 37 Ovet: Merlin s. 43 Profiili: Hopea s. 43 Kuosi: Kirkas peili & tumman harmaa kalvolasi s. 44 38 39 Ovet: Kalusteliukuovi

Lisätiedot

Elämäsi helpoin komerohankinta Lakkapää. Ota mitat mukaasi ja tee asiantuntevan myyjän kanssa elämäsi helpoin komerohankinta Lakkapää.

Elämäsi helpoin komerohankinta Lakkapää. Ota mitat mukaasi ja tee asiantuntevan myyjän kanssa elämäsi helpoin komerohankinta Lakkapää. V a a t e s ä i l y t y k s e n u u s i a i k a L i u k u o v i k a a p i s t o t 1 Elämäsi helpoin komerohankinta Lakkapää Ota mitat mukaasi ja tee asiantuntevan myyjän kanssa elämäsi helpoin komerohankinta

Lisätiedot

Trendinä sisustus kasvaa edelleen. Yhä useampi meistä edellyttää kauniiden värien ja pintojen lisäksi kestävyyttä, toimivuutta ja helppoa arkea.

Trendinä sisustus kasvaa edelleen. Yhä useampi meistä edellyttää kauniiden värien ja pintojen lisäksi kestävyyttä, toimivuutta ja helppoa arkea. Intro IN 25 maitolasi, kehysovi valkoinen (589 ), IN 22 maitolasi, kehysovi valkoinen (429 ) sekä IN 27 maitolasi, kehysovi valkoinen (289 ), vetimet ja jalat alumiini Trendinä sisustus kasvaa edelleen.

Lisätiedot

OSTOAPU NORSBORG. -sohvasarja. SARJAN OSAT Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Divaaniosa Kulmaosa Käsinoja Jalat

OSTOAPU NORSBORG. -sohvasarja. SARJAN OSAT Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Divaaniosa Kulmaosa Käsinoja Jalat OSTOAPU NORSBORG -sohvasarja SARJAN OSAT Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Divaaniosa Kulmaosa Käsinoja Jalat Irtopäällinen Eri päällisvaihtoehtoja Pestävä päällinen Lisätietoja takuuvihkosessa.

Lisätiedot

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Ihmisille, joilla on luonnetta. Ja niille, jotka nauttivat hyvistä asioista. Haluatko vahvan, raikkaan tunteen uuteen kylpyhuoneeseesi. Geberit Monolith saniteettimoduuleilla

Lisätiedot

Onko tilasi pieni? Ajattele suuria.

Onko tilasi pieni? Ajattele suuria. Onko tilasi pieni? Ajattele suuria. Älä anna pienten tilojen rajoittaa suuria unelmia Oikealla säilytysratkaisulla luot viihtyisän ja inspiroivan ympäristön pieniinkin tiloihin. elfa Utility Home on uusin

Lisätiedot

Markkinoiden monipuolisin liukuovijärjestelmä - mittatilaustyönä!

Markkinoiden monipuolisin liukuovijärjestelmä - mittatilaustyönä! Markkinoiden monipuolisin liukuovijärjestelmä - mittatilaustyönä! www.softroll.fi Mallisto MALLI 1 MALLI 2 MALLI 3 MALLI 5 kirsikkakehys tapetoitu levy punainen kehys kirkas peili alumiinin värinen kehys

Lisätiedot

YIT Kodin ekologisemmat muutostyövaihtoehdot keittiöön

YIT Kodin ekologisemmat muutostyövaihtoehdot keittiöön YIT Kodin ekologisemmat muutostyövaihtoehdot keittiöön YIT 2 Internal Uusi asunto, vihreämpi keittiö! Puustellin ekologinen Miinus-keittiö - ajatonta muotoilua, uusia ratkaisuja Nyt voit valita muutostyönä

Lisätiedot

ÄLYVALAISTUS. Älyvalaistus. PH TRÅDFRI-himmenninsetti harmaa/valkoinen spektri 29,95/kpl

ÄLYVALAISTUS. Älyvalaistus. PH TRÅDFRI-himmenninsetti harmaa/valkoinen spektri 29,95/kpl Älyvalaistus PH141960 TRÅDFRI-himmenninsetti harmaa/valkoinen spektri 29,95/kpl 703.389.32 001 002 Parempi valaistus helpommin ja edullisemmin Uuden IKEA-älyvalaistuksen avulla haluamme haastaa vanhat

Lisätiedot

KYLPYHUONERAKKAUTTA -KAMPANJAVIIKOT! FORMA SÄÄSTÄ 243 ENTRE BAS SUIHKUNURKKA KYLPYHUONEKALUSTESETTI PYYHEKUIVAIN

KYLPYHUONERAKKAUTTA -KAMPANJAVIIKOT! FORMA SÄÄSTÄ 243 ENTRE BAS SUIHKUNURKKA KYLPYHUONEKALUSTESETTI PYYHEKUIVAIN KYLPYHUONERAKKAUTTA -KAMPANJAVIIKOT! FORMA KYLPYHUONEKALUSTESETTI SÄÄSTÄ 300 Esim. Forma-alaosa 60x35 valkoinen, 2 laatikolla. Fjord-pesuallas. Peili 60 cm. Lue lisää s. 4. ENTRE SUIHKUNURKKA SÄÄSTÄ 243

Lisätiedot

HINNASTO 1.6.2015. sis. alv 24%

HINNASTO 1.6.2015. sis. alv 24% HINNASTO 1.6.2015 sis. Vitriini Materiaalit: Kannet, välikannet ja -hyllyt ja pohjat: Pystyosat ja taustat: Umpiovet: Lasiovet: Laatikot: Koivu-/pähkinä-/pyökkiviilutettu tai pähkinäväriin petsattu koivuviilu

Lisätiedot

Suositushinnasto 2008

Suositushinnasto 2008 Suositushinnasto 2008 2.1.2008 SISÄLLYS Materiaalit 2 Rakenne 3 DIMENSIO 47 elementit 4 DIMENSIO 96 elementit 5 DIMENSIO 192 elementit 6 Jalat 7 Pyörät 7 Sokkelit 7 Lasiliukuovet 7 Laatikot 8 Irtohyllyt

Lisätiedot

OSTOAPU GODMORGON. -kylpyhuonekalusteet. HOITO Puhdista kalusteet veteen tai hankaavia ainesosia sisältämättömään

OSTOAPU GODMORGON. -kylpyhuonekalusteet. HOITO Puhdista kalusteet veteen tai hankaavia ainesosia sisältämättömään OSTOAPU GODMORGON -kylpyhuonekalusteet SUOMI HOITO Puhdista kalusteet veteen tai hankaavia ainesosia sisältämättömään pesuaineliuokseen kostutetulla liinalla. Kuivaa kuivalla liinalla. Vesiroiskeet tulee

Lisätiedot

Kampanja on voimassa 16. syyskuuta - 27. lokakuuta 2013. 575,- sh. 719,- Indigo 70/laguuni 895,- sh. 1256,-

Kampanja on voimassa 16. syyskuuta - 27. lokakuuta 2013. 575,- sh. 719,- Indigo 70/laguuni 895,- sh. 1256,- SYYSTARJOUKSET KYLPYHUONEESEEN Kampanja on voimassa 16. syyskuuta - 27. lokakuuta 2013. D-light 70 575,- sh. 719,- Indigo 70/laguuni 895,- sh. 1256,- INDIGO Monien suosikki Indigo osaa muuntautua. Sen

Lisätiedot

Nixin uudet, laadukkaat kylpyhuonemallit. sekä vanhojen kylpyhuoneiden uudistamiseen.

Nixin uudet, laadukkaat kylpyhuonemallit. sekä vanhojen kylpyhuoneiden uudistamiseen. Kylpyhuoneet Nixin uudet, laadukkaat kylpyhuonemallit on luotu uudisrakentamiseen sekä vanhojen kylpyhuoneiden uudistamiseen. Puro, Lähde ja Suvanto -mallistot soveltuvat joustavasti eri kokoisiin tiloihin.

Lisätiedot

Gio. Officina. Lanterna. Officina on valmistettu metallista. Sitä on saatavana kromina, mustana ja punaisena. Ø 70cm

Gio. Officina. Lanterna. Officina on valmistettu metallista. Sitä on saatavana kromina, mustana ja punaisena. Ø 70cm 2014 1 Lady Cage 2 Lady Cage on valmistettu metallista. Valaisinkupua on saatavana mustana ja kromattuna, johtoon on useita eri vaihtoehtoja. Valaisinsarjaan kuuluu pöytä-, riippu,- ja kattokruunuvalaisin.

Lisätiedot

L i u k u o v i k a a p i s t o t

L i u k u o v i k a a p i s t o t Liukuovikaapistot Smart on Tank Indoorin ratkaisu kodin säilytysongelmiin. Suunnittelimme räätälöitävien säilytysjärjestelmien malliston joka sopii kaikkiin tiloihin. Kapeammat kaksioviset tai leveämmäksi

Lisätiedot

OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT. Saranaovelliset vaatekaapit & sisusteet

OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT. Saranaovelliset vaatekaapit & sisusteet OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT Saranaovelliset vaatekaapit & sisusteet SUOMI Lisätietoja takuuvihkosessa TURVALLISUUS Kaapit on kiinnitettävä seinään. Erilaisiin seinämateriaaleihin tarvitaan erilaiset kiinnikkeet.

Lisätiedot

Suomen suurin sisustuslehti ilmestyy 27.8.

Suomen suurin sisustuslehti ilmestyy 27.8. Suomen suurin sisustuslehti ilmestyy 27.8. Varmista, että IKEA-kuvasto kolahtaa sinunkin kotiisi. Leikkaa viereinen lappu irti ja kiinnitä postiluukkuusi viimeistään 14.8. Voit kurkistaa kuvastoon jo nyt

Lisätiedot

RT 38657. Saippua-annostelijat. 3062 3063 TÄYTETTÄVÄT HANI 1 saippua-annostelija

RT 38657. Saippua-annostelijat. 3062 3063 TÄYTETTÄVÄT HANI 1 saippua-annostelija tuotetieto huhtikuu 2015 voimassa 31.5.2017 asti 1 (6) RT 38657 550 Talo 2000 612 Talo 90 X74 kylpyhuonevarusteet SfB Saniteettitilojen varusteet Saippua-annostelijat Annostelijakaapit Valaisimet Peilit

Lisätiedot

Kalustehelat. 003 Keittiövarusteet. Valaisimet. Vetimet. varusteet

Kalustehelat. 003 Keittiövarusteet. Valaisimet. Vetimet. varusteet 99 003 Keittiövarusteet Tiivistekynnykset Pistorasiat/data/av Atk-varusteet Säilytystilan Liukuoven helat Vetimet Valaisimet Liesikuvut Keittiövarusteet Mekanismit Kalustehelat varusteet Keittiövarusteet

Lisätiedot

Säilytysjärjestelmien materiaalit. Järjestys muuttaa kotiisi

Säilytysjärjestelmien materiaalit. Järjestys muuttaa kotiisi Säilytysjärjestelmien materiaalit Järjestys muuttaa kotiisi Oman elämäsi näköinen ratkaisu Suomen suurimpiin liukuovi- ja säilytysjärjestelmien valmistajiin kuuluva Kirena toteuttaa asiakkaiden pieniä

Lisätiedot

SPRUTTerikoismallisto

SPRUTTerikoismallisto PH123578 SPRUTTerikoismallisto HELMIKUU 2014 IKEA-LEHDISTÖMATERIAALI HELMIKUU / 1 Inter IKEA Systems B.V. 2014 IKEA-LEHDISTÖMATERIAALI HELMIKUU / 2 NOTKEAMPI ALKU JOKAISELLE PÄIVÄLLE PH123270 Aamuisin

Lisätiedot

SEINÄ/LATTIA LED-VALOT

SEINÄ/LATTIA LED-VALOT SEINÄ/LATTIA -VALOT Seinävalaisimien avulla voi helposti ja nopeasti muuttaa huoneen tyyliä ja tunnelmaa. Meiltä löytyy seinävalaisimia sekä sisä- että ulkokäyttöön ja värilämpötilasta riippuen valaistuksen

Lisätiedot

TYÖTASOT, TISKI ALTAAT JA HANAT Ostoapu 2013

TYÖTASOT, TISKI ALTAAT JA HANAT Ostoapu 2013 TYÖTASOT, TISKI ALTAAT JA HANAT Ostoapu 2013 Tarkemmat tuotetiedot löydät kunkin tuotteen hintalapusta ja nettisivuiltamme. Kaikki kalusteet myydään osina. 2 Kestäviä ja tyylikkäitä keittiöapulaisia Tässä

Lisätiedot

Kalustehelat. 007 Liukuoven helat. Valaisimet. Vetimet. varusteet

Kalustehelat. 007 Liukuoven helat. Valaisimet. Vetimet. varusteet 209 007 Tiivistekynnykset Pistorasiat/data/av Atk-varusteet Säilytystilan Vetimet Valaisimet Liesikuvut Keittiövarusteet Mekanismit Kalustehelat varusteet Laadukas liukumekanismi on tilaa säästävä ratkaisu

Lisätiedot

Muut Sovella tuotteet. Vaatteiden ripustaminen. Verraton varasto KODIN SÄILYTYSJÄRJESTELMÄT. 535,20 (sis. alv 22 %)

Muut Sovella tuotteet. Vaatteiden ripustaminen. Verraton varasto KODIN SÄILYTYSJÄRJESTELMÄT. 535,20 (sis. alv 22 %) Muut Sovella tuotteet Vaatteiden ripustaminen Housunkannatin naulakkoon, kpl pss,0 Tuuletusteline Tamppausteline 0 0 Naulakko, koukkua, 0 Naulakko, koukkua,00, 0, 0 0 Vaatteiden kannatinputki,, sinkitty,0

Lisätiedot

SUOMI. IKEA-keittiöt. Kodinkoneet, tiskialtaat, hanat, työtasot, kaapinrungot, ovet, etusarjat ja kiinteät sisusteet

SUOMI. IKEA-keittiöt. Kodinkoneet, tiskialtaat, hanat, työtasot, kaapinrungot, ovet, etusarjat ja kiinteät sisusteet SUOMI IKEA-keittiöt Kodinkoneet, tiskialtaat, hanat, työtasot, kaapinrungot, ovet, etusarjat ja kiinteät sisusteet 2 SISÄLTÖ Kaapit, laatikot, ovet, etusarjat, työtasot, tiskialtaat... 6 9 Keittiöhanat...

Lisätiedot