Olemme laajentaneet raskaan kaluston osavalikoimaamme - etsintäsi helpottuu. TURVALLISUUDEN RASKASSARJALAINEN.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Olemme laajentaneet raskaan kaluston osavalikoimaamme - etsintäsi helpottuu. TURVALLISUUDEN RASKASSARJALAINEN. www.trwaftermarket."

Transkriptio

1 TRW -Turvaa Olemme laajentaneet raskaan kaluston osavalikoimaamme - etsintäsi helpottuu. TURVALLISUUDEN RASKASSARJALAINEN

2 ENEMMÄN WIDER CHOICE. VALINNANVARAA. GREATER COVERAGE. ENTISTÄKIN MORE CUSTOMER KATTAVAMPI SATISFACTION. VALIKOIMA. TYYTYVÄISEMMÄT ASIAKKAAT. Me TRW:ssä paneudumme itsenäisillä jälkimarkkinoilla toimivien asiakkaittemme tarpeisiin. Siksi meillä on nyt hyötyajoneuvojen jarrupalavalikoimaamme täydentämässä kokonainen raskaan kaluston ohjaus- ja jousitusosajärjestelmä palveluineen. TRW Automotive on toiminut liike-elämässä ohjaus- ja jousitusosillaan jo vuodesta 1906 ja johtaa nyt integroitujen järjestelmien suunnittelua, kehitystä ja valmistusta. Näin hankittu taito ja pitkä kokemus ovat suoraan nähtävissä kasvavissa jälkimarkkinavalikoimissamme. TRW PROEQUIP TASOKAS TUOTEMERKKI Valmistamme kaikkia ohjaus- ja jousitusjärjestelmien oleellisimpia osia: ohjausakseleita, ohjaustehostimen pumppuja, ohjaustehostimia, kääntövarsia, vetotankoja, vetotangon päitä, V-tukitankoja ja reaktiotankoja. Näiden yksittäisten elementtien kehittäminen varmistaa, että TRW:llä säilyy täydellinen yleiskuva koko ohjaus- ja jousitusjärjestelmästä. TRW:ssä työskentelee yli 3000 insinööriä, tutkijaa, suunnittelijaa ja teknikkoa varmistamassa, että osat toimivat ongelmitta kaikissa kuorma-autotyypeissä. TRW:llä on raskaan kaluston ohjaukseen ja jousitukseen erikoistuneita toimipisteitä kaikkialla maailmassa, joten tukea saa missä sitä tarvitseekin. TRW testaa kaikki osat läpikotaisin sekä laboratorio- että kenttäoloissa. TRW ja sen valmistajapartnerit kehittävät uusia itsenäisiä jousitusjärjestelmiä tulevaisuuden tarpeisiin tuodakseen ajoon lisämukavuutta ja uutta dynamiikkaa. TRW tarjoaa kärkitason teknologiaa paitsi kaikille raskaan kaluston valmistajille nyt myös itsenäisille jälkimarkkinoille. TRW:n luettelo on ensiluokkainen, ja sen taustalla on kattavat palvelut ja tuki. TRW on maailmanlaajuisesti tunnettu nimi, joka vastaa kaikkeen mitä raskaalta käytöltä vaadit.

3 LAAJUUDESTA VOIMAA Päivitämme säännöllisesti tuotevalikoimaamme ja tuomme tarjolle tarvitsemasi tuen ja palvelut, joten sinä puolestasi voit siirtää näiden tuomat hyödyt omille asiakkaillesi. TRW:n helppokäyttöinen, kattava luettelo varmistaa, että oikea nimike löytyy helpommin kuin koskaan. Joka ikisestä osasta on mitat ja kuvat, joten löydät nopeasti juuri tarkoitukseesi sopivan osan. Ja tietenkin takaamme sinulle myös tavanomaisen korkean palvelutasomme ja laadukkaan teknisen tukemme, joiden avulla TRW pysyy jälkimarkkinoilla raskaan kaluston osatoimittajien kärkijoukossa. TUOTEVALIKOIMA: VALMIS TIEN PÄÄLLE OHJAUS VETOTANGOT Vetotankovalikoimaamme kuuluvien välivarsien ja raidetankojen valmistuksessa käytetään sekä putki- että umpirakenteista terästä. Varmistaaksemme, että osat sopivat juuri niihin ajoneuvoihin, joihon ne on tarkoitettu, käytämme yksittäisiä kiristimiä tai herkkää säädinjärjestelmää. Myös putken taivutusprosessi on tarkoin säädelty, ja kaikki muodot ja materiaalilujuudet toteutetaan täysin kullekin ajoneuvolle sovitun mukaisina. OHJAUSTEHOSTIMET TRW:n jälkimarkkinoille tarjoama ohjaustehostinvalikoima esittelee teollisuuden kärkeä: siihen kuuluu palautusjärjestely, jossa toimitetaan kahta kierrätettyä raskaan kaluston ohjaustehostinvaihdetta. TRW TAS (advanced steering type) ja TRW THP (high-pressure type gear). Katso lisätietoa sivulta 7. JOUSITUS REAKTIOTANGOT Reaktiotankoja tuotetaan kahta eri varianttia: toisessa käytetään perinteistä liukulaakeriliitosta, jonka ansiosta voidaan käyttää pientä vääntövoimaa, ja toisessa käytetään kumiheloja/holkkeja, joiden avulla saadaan aikaiseksi suurempi kuormitettavuus. V-TUKITANGOT V-tukitangot valmistetaan joko liukulaakereilla tai kumia käyttäen. Lisäksi keskihelan kulma on säädettävissä. VETOTANGON PÄÄT TRW tarjoaa laajan valikoiman vetotangon päitä, jotka kaikki on suunniteltu käytössä pehmeätoimisiksi, mitoiltaan tarkoiksi sekä ennen kaikkea lujiksi ja kestäviksi. TRW valmistaa vetotangon päät alan uusinta teknologiaa hyödyntäen siihen kuuluu myös säätöjousi ja metalli-istukka. Näin varmistamme, ettei osien tarkkuus heikkene niiden kuluessa (sekä säteen- että akselinsuuntainen liike pysyy pienenä). Saatavilla oleviin vaihtoehtoihin kuuluvat päiden sisä- tai ulkokierteet ja pään muodon räätälöinti, silloin kun ajoneuvon varustus sitä vaatii. Tämän lisäksi TRW:llä ja valitsemillamme ajoneuvonvalmistajilla on ainoina käytössään patentoitu XCAP- vetotangon pää, josta on lisätietoa kääntöpuolella.

4 ESITTELYSSÄ UUSI XCAP Yksinoikeus Patentin pitkä voimassaoloaika takaa, ettei kukaan muu kuin me TRW:ssä ja meidän valitsemamme ajoneuvovalmistajat käytä XCAP-teknologiaa. Valikoiman Depth of Range laajuus Mittava An extensive ja jatkuvasti and continually kasvava valikoimamme growing range gives tuo ulottuvillesi you tarvitsemasi access to the osat parts juuri you silloin need, kuin niitä tarvitset. when you need them

5 Jousisarja Kotelo Kuulapesä Tiiviste Kartio Kansi Jousi Kotelo Tiiviste Kartio Kokoonpano 31 Kokoonpano 33 (X-CAP) Uusinta teknologiaa. Innovatiivisinta suunnittelua. TRW on maailman johtava laadukkaiden, turvallisten ja innovatiivisten alkuperäislaatuisten ohjaus- ja jousitusosien suunnittelija ja kehittäjä. Tekniseltä laitokseltamme Düssedorfista tulee uusin tulevaisuuteen suuntautunut OE- ohjaus- ja jousitusteknologiamme. XCAP. Pienempänä ja vahvempana kuin edeltäjänsä uusi vetotangon pää XCAP aukoo nyt uusia uria liittyessään osaksi markkinoiden johtavaa "TRW Proequip" -ohjaus- ja jousitusjärjestelmää, johon kuuluu yli 900 nimikkeen jatkuvasti kasvava joukko palveluineen, ja johon luotetaan kaikkialla maailmassa. XCAP on patentoitu 20 vuodeksi, ja näin TRW ja sen valitsemat ajoneuvovalmistajat ovat XCAP:iin täysin yksinoikeutettuja. Kuten jokainen muukin "TRW Proequip" -valikoimaan kuuluva ohjaus- tai jousitusosa, XCAP on asiantuntevasti suunniteltu ja läpikotaisin testattu sekä laboratoriossa että tieoloissa, joten sen suorituskyvyn optimaalisuus on saatu varmistettua vaativimmillekin olosuhteille. Ja kuten kaikki muutkin osamme, XCAP valmistetaan kaikkein laadukkaimmista materiaaleista, jotta voisimme taata ylivertaisen tuotteen ja yhä paremman suorituskyvyn. XCAP:in ainutlaatuinen suunnittelu tarjoaa: Pienemmän, vahvemman ja kestävämmän tuotteen Parannetun pölykannen, joka antaa osille paremman suojan Lisää ohjausmukavuutta, kun vääntömomentti on pienempi Tuloksena on kestävämpi, kulutusta sietävä vetotangon pää, joka parantaa raskaiden ajoneuvojen ohjauksen ja jousituksen suorituskykyä. Se on oleellisen tärkeä lisä ohjaus- ja jousitustuotteisiimme - ja myös sinun liiketoimintaasi. Jos haluat saada TRW Proequip:in viimeisimmät uutiset, rekisteröidy osoitteessa Tarvitessasi korkealuokkaisia osia vaativaan käyttöön - luota parhaaseen. Luota TRW PROEQUIP:iin. Uutta teknologiaa Innovatiivinen suunnittelumme käyttää uusinta ohjaus- ja jousitusteknologiaa, jonka se yhdistää parhaisiin materiaaleihin, edistyneimpiin tuotantoprosesseihin ja tehokkaimpaan mahdolliseen testaukseen luodakseen lujempia, kestävämpiä tuotteita, joiden suorituskyky on taattu. Turvallisuus Mitä älykkäämpi teknologia, korkeampi tuotteen laatu ja parempi tuotanto- ja testausprosessien hallinta sitä turvallisempi tuote.

6 PERUSTEELLISESTI TESTATTU Testattu laboratoriossa, valvottu läpi tuotantoprosessin, viimeistelty tien päällä on hyvä tietää, että TRW:n Proequip- raskaan ajoneuvon ohjaus- ja jousitusjärjestelmän palveluineen voi valita täysin luottavaisin mielin. Mittava kokemuksemme on tehnyt meille mahdolliseksi kehittää erityisiä tiloja, työkaluja ja testilaitteita koko raskaan kaluston asteikolle. Kaikkia testejämme valvoo uusin mahdollinen ohjelmisto. Kokemuksemme ja prosessimme varmistavat, että täytämme autoalalla Euroopan tiukimpien lakien vaatimukset sekä toiminnassamme myös laatujärjestelmävaatimukset (DIN/ISO 16949, DIN ISO 9001 ja DIN EN ISO 14001). Testilaboratorioissamme on laaja laitekirjo, joten jokainen osa joutuu käymään läpi ankaran testiohjelman, joka sisältää mm. seuraavaa: 12 kiinteää järjestelmää, joilla validoidaan: Akselinsuuntainen ja säteittäinen elastisuus Kierto- ja nivelvääntö Palautusmomentti Veto- ja työntövoimat 8 joustavaa järjestelmää, joilla toteutetaan: Kulutustestit Väsytystestit Toimintatestit 3 dynaamista testausta kumilaakereille 5 ympäristötekijöiden sietokoetta, joilla testataan mm.: Lämmönsieto (-40 C +140 C) Suolaveden sieto Mudan/hiekan sieto Komponenttianalyysi Huolellisuutemme yksityiskohdissa varmistaa, että toimitetut osat ovat laadukkaita ja siten pitkäikäisiä; siksi sinäkin voit rakentaa TRW Proequip -osilla yrityksesi mainetta ja luottamuksen ja tinkimättömyyden ilmapiiriä.

7 OHJAUSTEHOSTIMET JÄLKIMARKKINOILLE ENSIMMÄISENÄ MARKKINOILLA TRW:n kehitystyön tuloksena syntyy tuotteita, joita markkinat odottavat. Esimerkkinä sellaisesta toimii TRW Proequip -tuotemerkillä jälkimarkkinoille esittelemämme ensimmäinen OE-laatuinen yhteensopiva ohjaustehostinjärjestelmä palveluineen. OHJAAT OIKEAAN SUUNTAAN Ohjaustehostimella on tärkeä rooli ajoneuvon turvallisuuden varmistamisessa, sillä sen välityksellä käytetään muita ohjausjärjestelmän mekanismeja. Kuluneista tai vaurioituneista tehostimista voi valua nestettä, mikä vaikuttaa tehostetun ohjauksen suorituskykyyn ja luotettavuuteen. Ajoneuvot, joiden ohjaus ei ole täysin kunnossa, ovat vaaraksi sekä kuljettajalleen että muille tienkäyttäjille. Ja koska ajoneuvojen hinaus ja korjaukset ovat kalliita, eivät kaluston omistajat halua seisonta-aikaa. KÄYTÄ PARASTA. KÄYTÄ TRW PROEQUIP -OHJAUSTEHOSTIMIA Ohjaustehostin on turvallisuuden kannalta kriittinen osa, joten TRW tahtoo ehdottomasti käyttää vain parhaita materiaaleja ja prosesseja. Tiukan palautusprosessin läpäistyään TRW Proequip -ohjaustehostimet kunnostetaan ja testataan TRW:n omilla alkuperäisosilla, joiden ansiosta syntyy ylivoimaista suorityskykyä, luotettavuutta ja turvallisuutta. Molemmat on suunniteltu ajoneuvoille, joilla on keskipainoiset tai raskaat etuakselikuormat, ja molempia käytetään kaupallisessa kalustossa laajalti. Tähän asti kumpaakaan ei ole ollut saatavissa jälkimarkkinoilta alkuperäisosalaatua vastaavana. OLEMME YLPEITÄ KUNNOSTUSPROSESSISTAMME Käytämme osaamiskeskuksessamme, Tsekin tasavallassa Frydlantissa, vain TRW:n OE-komponentteja kunnostaessamme ja testatessamme kaikki TRW Proequip -ohjaustehostimet vastaamaan samoja laatuvaatimuksia kuin uudetkin OE-tuotteemme. Ohjaustehostimet testataan perusteellisesti sen varmistamiseksi, että jokainen osa täyttää TRW:n tiukat laatuvaatimukset. KAIKKI TARVITSEMASI Jotta asiakkaittemme elämä helpottuisi, tuotepakkauksissamme on CD:llä ohjaustehostimille huolto- ja nimikeopas. CD sisältää myös kuvitetun oppaan, jossa esitellään käyttämämme palautusprosessi. Valikoimaamme liittyy myös kattava luettelo, jossa on ajoneuvosovelluksia, ostajan opas ja OE-osavastaavuustietoa, joten tarvittavien osien tunnistaminen on nopeaa ja helppoa. TRW SUORITUSKYVYN HUIPPU TRW tarjoaa ylivoimaista vääntövoimaa kierrätetyillä raskaan kaluston ohjaustehostinvaihteilla TAS / THP. Perinteinen "TRW advanced steering type gear" TRW TAS Parannettu kiertoventtiili Automaattiset lautasventtiilit Lisätyt painevääntöarvot Optionaalisina automaattiset ilmausjärjestelmät Seuraavan sukupolven "TRW high-pressure type gear" TRW THP Nostettu paine Kevytrakenteinen Optiona PCF (positive center feel)

8 TARKKA PALAUTUSPROSESSI KUNNOSTETTAVILLE OSILLE Taataksemme materiaalien ja osien yhteensopivuuden kunnostamme vain alkuperäisiin runkoihin. Vaihtorungon tulee olla tyhjennetty öljystä ja tulpattu ennen palautusta. Hyvitämme rungon vain, kun runkopalautus tehdään palautusprosessin mukaisesti siten, että punainen tuotekortti toimitetaan vaihtorungon mukana. Emme ota riskejä tuotteissamme. Sen vuoksi emme hyväksy vaihtorunkoja, joissa esiintyy seuraavanlaista kulumista tai vaurioita: Voimakasta ruostumista. Ulkoisia vaurioita. TRW Automotive Aftermarket on johtava toimittaja jälkimarkkinoilla korkean laadun omaavissa tuotteissa, huollossa, diagnostiikassa ja teknisessä tuessa. TRW Automotive Aftermarket on osa TRW Automotivea, joka on yksi maailman johtavista autoalan toimittajista.

news AD nyt myös Englannissa Tässä numerossa Painos: 12/2012 p. 2-3 Pääkirjoitus Olivier Roux, ADI hallituksen pj.

news AD nyt myös Englannissa Tässä numerossa Painos: 12/2012 p. 2-3 Pääkirjoitus Olivier Roux, ADI hallituksen pj. news w w w. a d - e u r o p e. c o m Painos: 12/2012 AD nyt myös Englannissa Päätoimittaja: Autodistribution International, Kortenberg, Belgium Tässä numerossa Pääkirjoitus Olivier Roux, ADI hallituksen

Lisätiedot

Pst - FI. PaNoRaMIC. MaatuIlla varustettu LUOTETTAVAA RAKENTAMISTA.

Pst - FI. PaNoRaMIC. MaatuIlla varustettu LUOTETTAVAA RAKENTAMISTA. Pst - FI PaNoRaMIC MaatuIlla varustettu LUOTETTAVAA RAKENTAMISTA. PANORAMIC Ideoita liikkeellä Tutkimus ja innovaatiot ovat olleet Merlon teknikoiden ja insinöörien päätavoitteina jo vuodesta 1964, jolloin

Lisätiedot

Start/stop-järjestelmä

Start/stop-järjestelmä AJAN TASALLA OLEVA TIETO AUTOALAN INNOVAATIOISTA TEKEE UUDESTA TEKNOLOGIASTA LÄPINÄKYVÄÄ 1 TÄSSÄ NUMEROSSA 1 Julkaisu 01 Joulukuu 2012 Start/stop-järjestelmä Euroopan unioni säätelee ajoneuvojen päästöjä

Lisätiedot

LUOTETTAVAA TEKNIIKKAA

LUOTETTAVAA TEKNIIKKAA SICK ASIAKASLEHTI 1_2014 EPÄVARMOINA AIKOINA MIKÄÄN EI VOITA LUOTETTAVAA TEKNIIKKAA IDpro KATTAA SICKIN ASIANTUNTEMUKSEN KOLMEN TUNNISTUSTEKNIIKAN OSALTA: - RFID-, laser- ja kamerapohjaiset koodinlukijat

Lisätiedot

Virallinen Loctite -asiakaslehti 1/10. Lue lisää siitä, kuinka New Holland CR 9090 -puimuri pystyy korjaamaan 551 tonnia viljaa vain 8 tunnissa

Virallinen Loctite -asiakaslehti 1/10. Lue lisää siitä, kuinka New Holland CR 9090 -puimuri pystyy korjaamaan 551 tonnia viljaa vain 8 tunnissa Virallinen Loctite -asiakaslehti nro 1/10 Lue lisää siitä, kuinka New Holland CR 9090 -puimuri pystyy korjaamaan 551 tonnia viljaa vain 8 tunnissa Lue lisää sivuilta 8 11 Ei rajoja 12 Klassikon päivittäminen

Lisätiedot

BOLTED. Sopii TÄYDELLISESTI. Superbolt kuuluu nyt Nord-Lockin perheeseen. ABB käyttää kombiruuveja Luotettavuus on kaiken perusta

BOLTED. Sopii TÄYDELLISESTI. Superbolt kuuluu nyt Nord-Lockin perheeseen. ABB käyttää kombiruuveja Luotettavuus on kaiken perusta RUUVILUKITUKSEN OPTIMOINTIA KÄSITTELEVÄ LEHTI # 1 2012 BOLTED ABB käyttää kombiruuveja Luotettavuus on kaiken perusta bill eccles Ura ruuvien parissa skandinaviska glassystem Kaikki pysyy yhdessä Orion-projekti

Lisätiedot

FORUM. Jokaisen laakerin pitäisi saada rinnalleen hyvä tiiviste sivu 2. Kunnonvalvonta lisää turvallisuutta Hojumin voimalaitoksessa sivu 4

FORUM. Jokaisen laakerin pitäisi saada rinnalleen hyvä tiiviste sivu 2. Kunnonvalvonta lisää turvallisuutta Hojumin voimalaitoksessa sivu 4 FORUM SKF:n asiakaslehti No 30 Jokaisen laakerin pitäisi saada rinnalleen hyvä tiiviste sivu 2 Kunnonvalvonta lisää turvallisuutta Hojumin voimalaitoksessa sivu 4 Hyviä uutisia elintarviketeollisuudelle

Lisätiedot

Käytetyt moottoriöljyt uudelleen

Käytetyt moottoriöljyt uudelleen UUSIA RATKAISUJA PUHDISTUKSEEN JA HUOLTOON s. 13 Käytetyt moottoriöljyt uudelleen raaka-aineeksi s. 12 Julkaisija Vahterus Oy Päätoimittaja Sari Kesälä Taitto Mainostoimisto Tekokuu Haastattelut Raija

Lisätiedot

Vuorineuvos Jorma Eloranta rohkaisee uudistamaan voimakkaasti perinteistä konepajateollisuutta. www.prometalli.fi. Mistä tehoa tuotantoon?

Vuorineuvos Jorma Eloranta rohkaisee uudistamaan voimakkaasti perinteistä konepajateollisuutta. www.prometalli.fi. Mistä tehoa tuotantoon? Mistä tehoa tuotantoon? Työturvallisuus ei ole uusi asia konepajoilla CNC piristää piensarjatuotantoa www.prometalli.fi Vuorineuvos Jorma Eloranta rohkaisee uudistamaan voimakkaasti perinteistä konepajateollisuutta

Lisätiedot

Sandvik Rammer on edelläkävijä s. 4 Solmasterin tuotteet tutuiksi Pintaväri-myymälöissä s. 8

Sandvik Rammer on edelläkävijä s. 4 Solmasterin tuotteet tutuiksi Pintaväri-myymälöissä s. 8 Solmaster Oy:n asiakaslehti 1/2007 Sandvik Rammer on edelläkävijä s. 4 Solmasterin tuotteet tutuiksi Pintaväri-myymälöissä s. 8 UUSI KOTIMAINEN SARJA PUHDISTUKSEEN Enää eivät puhdistusaineet tästä parane

Lisätiedot

Haluamme kertoa yrityksestä, joka on liikkeessä. Päämäärämme on Cargotec, joka palvelee asiakkaitaan entistä paremmin yhtenä yhtiönä.

Haluamme kertoa yrityksestä, joka on liikkeessä. Päämäärämme on Cargotec, joka palvelee asiakkaitaan entistä paremmin yhtenä yhtiönä. Haluamme kertoa yrityksestä, joka on liikkeessä. Päämäärämme on Cargotec, joka palvelee asiakkaitaan entistä paremmin yhtenä yhtiönä. Hyppää mukaan, niin kerromme, miten tavoitteeseen päästään. Vuosikertomus

Lisätiedot

It s all about the attitude VUOSIKERTOMUS 2010

It s all about the attitude VUOSIKERTOMUS 2010 It s all about the attitude 10 VUOSIKERTOMUS 2010 Puhdasta energiaa ja vettä Vaconin tuotteet jos mitkä ovat puhdasta teknologiaa. Maailmassa käytetystä sähköstä noin kolmannes kuluu sähkömoottoreissa,

Lisätiedot

Brändin merkitys sosiaalisessa mediassa

Brändin merkitys sosiaalisessa mediassa Brändin merkitys sosiaalisessa mediassa Jaakkola, Okko; Juutinen, Joni 2015 Leppävaara Laurea-ammattikorkeakoulu Laurea Leppävaara Brändin merkitys sosiaalisessa mediassa Jaakkola, Okko; Juutinen, Joni

Lisätiedot

Hyvä vastine hyvälle ruoalle.

Hyvä vastine hyvälle ruoalle. NEAR jäähdytys ja ilmastointi nro 2, 2007 Hyvä vastine hyvälle ruoalle. On harvinaista, että voimme toivottaa 135 uutta jäsentä tervetulleeksi Alfa Lavalin perheeseen. Näin kuitenkin teimme 12. kesäkuuta

Lisätiedot

Toimii kaikille laskuille tyypistä tai muodosta riippumatta

Toimii kaikille laskuille tyypistä tai muodosta riippumatta OSTOLASKUJEN KÄSITTELYN AUTOMATISOINTI PARHAAT KÄYTÄNNÖT READSOFTIN SÄHKÖISEN LASKUTUKSEN RATKAISUN AVULLA Toimii kaikille laskuille tyypistä tai muodosta riippumatta ON-BOARDING TOOL INCLUDED R E A D

Lisätiedot

Suorituskyvystä ei enää tarvitse tinkiä turvallisuuden vuoksi!

Suorituskyvystä ei enää tarvitse tinkiä turvallisuuden vuoksi! Suorituskyvystä ei enää tarvitse tinkiä turvallisuuden vuoksi! PAINEILMA www.cejn.com CEJN on toiminut alalla lähes 60 vuoden ajan, ja tuotteitamme joista voimme ylpeänä sanoa: made in Sweden käytetään

Lisätiedot

Pekka Lundmark, toimitusjohtaja

Pekka Lundmark, toimitusjohtaja Pekka Lundmark, toimitusjohtaja Vuosikertomus 2009 Lifting Businesses Konecranes on alansa uudistaja, dynaaminen nostolaitekonserni. Olemme sitoutuneet toimittamaan asiakkaillemme ylivertaisia tuotteita

Lisätiedot

Uusi mittauslaitelaki kohentaa arkipäivän metrologiaa

Uusi mittauslaitelaki kohentaa arkipäivän metrologiaa Mittatekniikan keskuksen tiedotuslehti 2 l 2011 Uusi mittauslaitelaki kohentaa arkipäivän metrologiaa Loistavia tuloksia EMRP-hankkeissa Akkreditoinnin merkitys kasvaa 1 Mittatekniikan keskuksen tiedotuslehti

Lisätiedot

TEOLLISUUDEN SUUNNITTELUPALVELUIDEN HANKINTA JA VALINTAKRITEERIT SEKÄ PALVELUITARJONNAN SUUNTAAMINEN: Tulokset ja johtopäätökset

TEOLLISUUDEN SUUNNITTELUPALVELUIDEN HANKINTA JA VALINTAKRITEERIT SEKÄ PALVELUITARJONNAN SUUNTAAMINEN: Tulokset ja johtopäätökset TEOLLISUUDEN SUUNNITTELUPALVELUIDEN HANKINTA JA VALINTAKRITEERIT SEKÄ PALVELUITARJONNAN SUUNTAAMINEN: Tulokset ja johtopäätökset Ari Koskela 2009 LUKIJALLE Kädessäsi on ote diplomityöstä, jossa selvitettiin

Lisätiedot

Insight. Kuinka turvata yli 15 m korkea kallioita ahmiva jättiläinen raskaampi kuin tusina jumboa. Virallinen Loctite asiakaslehti 1/09

Insight. Kuinka turvata yli 15 m korkea kallioita ahmiva jättiläinen raskaampi kuin tusina jumboa. Virallinen Loctite asiakaslehti 1/09 Insight Virallinen Loctite asiakaslehti nro 1/09 Kuinka turvata yli 15 m korkea kallioita ahmiva jättiläinen raskaampi kuin tusina jumboa Lue lisää sivuilta 18 21 771.indd 1 19.03.2009 14:55:03 Uhr 10

Lisätiedot

Uusi Actros. Kaukoliikenne. 18 26 tonnia.

Uusi Actros. Kaukoliikenne. 18 26 tonnia. Uusi Actros. Kaukoliikenne. 18 26 tonnia. Lataa nyt uuden Actrosin ipad-sovellus. Koe uusi Actros elävänä. Uuden sovelluksen avulla saat lisätietoa kaukoliikenteen uudesta ulottuvuudesta jännittävien videoiden

Lisätiedot

Ideasta kasvuyritykseksi

Ideasta kasvuyritykseksi McKinsey & Company Ideasta kasvuyritykseksi Käsikirja liiketoimintasuunnitelman laatimiseen Werner Söderström Osakeyhtiö Helsinki Copyright 1999 McKinsey & Company Englanninkielisestä alkuteoksesta Starting

Lisätiedot

S I C K A S I A K A S L E H T I 1 _

S I C K A S I A K A S L E H T I 1 _ www.sick.fi SICK ASIAKASLEHTi 1_2013 > Tule mukaan Virtual Industry Tour-kierrokselle s. 8 Maksa vain toteutuneista päästöistä In-situ tekniikkaa kasvihuonepäästöjen suoraan mittaukseen s. 19 Käyttäjäystävällinen,

Lisätiedot

Ohjeita korjaamoille

Ohjeita korjaamoille Ohjeita korjaamoille Alkuperäisosien toimittajan pätevyys GKN Driveline on maailman johtava autojen voimansiirtokomponenttien ja järjestelmien toimittaja. Johtoasema maailmanmarkkinoilla perustuu vahvaan

Lisätiedot

yli 30 muuta älytermiä

yli 30 muuta älytermiä 01-2015 Europress Group Oy:n asiakaslehti Ulkoilmaasetus ja yli 30 muuta älytermiä Tokmannilla Termit tutuiksi, Ecodesignia homma toimii s. 6 osa 2 s. 14 lajitteluun! s. 24 Surffaa Europressin sivuille,

Lisätiedot

Logistiikan sähköinen tietopaketti

Logistiikan sähköinen tietopaketti Logistiikan sähköinen tietopaketti 1 KUVA Rami Salle TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry 2 Sisällysluettelo Sisällysluettelo 3 Logistiikan sähköisen tiedonsiirron tietopaketti 4 Nykytilanne tietojärjestelmien

Lisätiedot

Nostaen & Taittaen. Logistiikkakeskus toimii vuorokauden ympäri. Hörmann tähtää huipulle yhä laajemmalla tuotevalikoimalla

Nostaen & Taittaen. Logistiikkakeskus toimii vuorokauden ympäri. Hörmann tähtää huipulle yhä laajemmalla tuotevalikoimalla Nostaen & Taittaen 1 2003 Nostaen & Taittaen on Mesvac Oy:n asiakaslehti 2 Mesvac purjehtii menestyksen 4 myötätuulessa. Autotalo Laakkonen Espoon ovissa kevätruuhkaa 5 Logistiikkakeskus toimii vuorokauden

Lisätiedot

Johdin. Asiakaslehti 2 2011. musiikkitalo vaatii luovuutta myös sähköurakointiin. lahden rengasverkko vahvistuu

Johdin. Asiakaslehti 2 2011. musiikkitalo vaatii luovuutta myös sähköurakointiin. lahden rengasverkko vahvistuu Asiakaslehti 2 2011 musiikkitalo vaatii luovuutta myös sähköurakointiin lahden rengasverkko vahvistuu flextube taipuu äärimmäiseen rasitukseen Johdin joulukuu 2011 24 Prysmian-konserni vahvempi kuin koskaan

Lisätiedot

Hätälän tuotteet suurkeittiöille

Hätälän tuotteet suurkeittiöille Etelä- ja Länsi-Suomen läänin SOSIAALI- JA KUNTATALOUS 1 Leijona atering palvelut, Soile Parviainen s. 3 Sodexo, Tiina rjölä s. 8 SISÄLLÄ HUS, Ravioli, Pirjo-Hakala-Lahtinen s. 13 Turun Seudun Kiinteistöpalvelu,

Lisätiedot

PAKKAUSRATKAISUT OIKEA PAKKAUS- MATERIAALI TAKAA TEHOKKUUDEN

PAKKAUSRATKAISUT OIKEA PAKKAUS- MATERIAALI TAKAA TEHOKKUUDEN ILMOITUSLIITE TÄMÄ JULKAISU ON MEDIAPLANETIN TUOTTAMA TEEMALEHTI ILMOITUSLIITE Hyöty kierrätyksestä Miellytä asiakastasi - mahdollista kierrätys Kustannussäästöt Optimoi pakkaus - tehostat toimintaasi

Lisätiedot